Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Výsledky hlasování v Superstar 2015 odhaleny

10. Prosinec 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar-vysledky-hlasovani
Po skončení superfinále Superstar 2015, které vyhrála Emma Drobná, se rozvířila diskuze, jako po každém skončení podobné show. A to, jak moc a kým, bylo hlasování v jednotlivých kolech a samozřejmě i ve finale zmanipulovány. Dnes byly odhaleny výsledky jednotlivých finálových kol a tak si každý může prohlédnout, jak si vedl jeho favorit a jak málo a někdy více, ho řadilo od vyřazení či postupu do dalšího kola.

Výsledky hlasování v Superstar 2015

superstar-2015-vysledky

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 321
1
Jarda
Reagovat

Nejzajímavější na tom je osud Štěpána Urbana. V prvním finále postoupil patrně o pár hlasů, ve druhém byl předposlední a ve třetím poslední. Díky divoké kartě nevypadnul, naopak od té doba byl stále na špici „startovního pole“. A tak by mě zajímalo – začali mu lidé posílat mnohem více hlasů proto, že se náhle tak rapidně zlepšil nebo proto, že podle názoru poroty je natolik dobrý, že by neměl vypadnout a diváci to uznali? To se asi nedozvíme, ale zdá se mi, že i tady bylo předvedeno jak lze ovlivnit davově myšlení lidí, i když jednotný recept na to není. Není to nic proti Štěpánovi, pouze je to úvaha.

2
Petr
Reagovat

Nikto vam neruci ze ty vysledky jsou 100%pravy…nepochybuju o tom ze Stepan mal vic hlasu jakEma, jenmel smulu , protoze na rade byla slovenka, Stepan mel 57%

3
Monika
Reagovat

tak postup Stepana soutezi je naprosto famozni, neskutecny uplne. Ja jsem si myslela, ze patril k outsiderum, ten nastup….No a Emma vubec ale vubec nebyla tak jasna, naopak jsem prekvapena, ze mela tak nizkou podporu dala se porazit. Dost me prekvapuje, ze stepan mel dost velkej naskok na vitezstvi v SS, nechapu, ze ho tak zvalcovala na konci po vypadnuti Pavola.

4
bezik
Reagovat

@Monika: Protože Slovensko. Evidentně hlasovali hlavně pro Pavla, a když jim vypadl, poslali to Emmě,

5
Monika
Reagovat

Jsou ty vysledky vubec prave? Porad se mi nepozdava, tak slaba podpora pro Emmu, Skoda, ze to Stepan nedotahnul do vitezstvi, mel slusnej naskok na Emmu. V realu byla mnohem slabsi, nez se zdalo dle socialnich siti.

6
bezik
Reagovat

@Monika: Tomu s vůbec nedivím. Emmino vítězství je v podstatě zázrak. Nekomerční zpěvačky SS vyhrávají jen sporadicky.

7
Monika
Reagovat

@bezik: to me ani nenapadlo :-))) jo asik mas recht, skoda, ze ty vysledky nejsou podrobnejsi zvlast cesko a Slovensko, no je videt, ze letos se dost rozhodovalo pdole vykonu, nebyl tam nikdo, kdo by jel start cil, sakra, ze to Stepan nedal, to mohlo bet prekvapko, totalni outsider, loser vsech loseru a stal by na vrcholu, ta Dk je primo magicka…tyden po ni suverenne zvitezil..

8
Monika
Reagovat

@bezik: me to teda prekvapilo dost, pac Emma ostatni drtila ve vsech anketach i na oscialnich sitich, vubec nevypadala tak slaba, no Stepan porad utikal od vyrazeni, nebyt dana, tak vyletel hned v prvnim kole, ty blaho to jsem mela kliku.

9
Ája
Reagovat

@Monika: Mě spíš překvapilo to suverénní vítězství Štěpána po DK, čekala jsem ho tak na třetím místě. To, že postoupí, bylo celkem jasné, ale že až takhle s přehledem, to koukám. Taky je hezky vidět úbytek hlasů pro Slepčíka, je to opačný vývoj než u Štěpána

10
yeey
Reagovat

Teda ten obrat u Emmy a Stepana v GF je neuveritelny… Slovaci bohuzel jedou jen Slovaky… az je mi to u Emmy jako jejiho velkeho fanouska lito, ze pravdepodobne vyhrala jen diky pretransferovanym hlasum na zaklade narodnosti…

btw nadherne to taky vysvetluje, jak mohl Itcho pred 2 lety dojit tak daleko :-)

11
Lenka
Reagovat

Tak Štěpán si prožil takový svůj americký sen :-D z outsidera favoritem :-D Říkala jsem si, že v těch prvních kolech měl asi namále, nepůsobil úplně jako typ pro takovéhle soutěže…Ale taky mě překvapilo, že po divoké kartě byl první. Čekala jsem, že to „protěžování“ porotou mu naopak uškodí, chvála u nás moc nefrčí. A kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby hlasování ve finále nebylo rozdělené do dvou kol :-)

12
Monika
Reagovat

@yeey: jj tohle je zcela evidentni, vel;ka skoda, ze to hlasovani neni zvlast pro cechy a Slovensko :-))))

@Ája: No presne, hele ja fakt cekala, ze ho oznami na psolednim miste a slus, bala jsem se o nej a on v tu chvili zatim suverenne valcoval ostatni, takovej paradox. Stejne mi to ale prijde neuveritelne, ten obrat, vzdyt nad Emmou vedl o krasnych osm procent, nechapu, jak se to mohlo tak rychle otocit, tolik procent. Taky by me zajimal vyvoj mezi sabinou a Itchem.

13
Monika
Reagovat

jak to bylo s temi vysledky, vlastne? ja si nepamatuju, ale nejelo se po vypadnuti Pavola uplne od zacatku? nebyly ty hlasy zcela anulovany? se mi vazne nezda, ze by ztratil tak slusnej naskok a pak jeste prohral takovym rozdilem…

14
Monika
Reagovat

Koukam nechybelo moc a Dalik byl v Superfinale, nicmene u nej je vyvoj podobny jako u Granskeho, taky zvitezil v prvnich dvou kolech, pak byl treti a pak sel domu.

15
irena
Reagovat

Já nejsem příznivcem žádných spikleneckých teorií, ale při pohledu na ty výsledky mě napadlo, že ten článek o vítězství Emmy na idnes mohl v poslední hodině hlasování Štěpána přece jen poškodit – poměrně rychle se ta zpráva na sítích rozšířila a kdo by pak posílal Štěpánovi, když je to vlastně jasné (i když to doufejme opravdu byla jen chyba).

16
notickas
Reagovat

@irena: Na chybu v novinách nevěřím, podle mě to byl záměr.

17
Monika
Reagovat

Kazdopadne jsem moc rada za zverejneni vysledku, krasne se ukazalo, jak je facebook, ankety uplne mimo. Ma to nulovy vyznam.

18
Monika
Reagovat

Pro me velke prekvapeni, ze Emma nevyhrala ani kolo ve kterem zpivala Ceresne.

19
Monika
Reagovat

Vsimnete si, jak po DK sel Dalibor prudce dolu, tady se potvrdila teorie, ze Stepan vzal Daliborovi jeho fanynky.

20
bezik
Reagovat

@Monika: Protože za „čerešně“ jí posílali hlasy jen Češi.

21
-bé-bé-
Reagovat

K vydávanému CD: ja osobne by som bola rada, keby sa vydalo CD Pavla Kovalíčka, by som si ho kúpila a tiež aj CD Anny Veselovskej (ona bola moja srdcovka aj keď sa jej nie vždy všetko vydarilo ALE)…naozaj je to o srdci alebo skor emóciach…potešilo by ma to, ak keby to bolo chronologické, aby som vnímala aj ten posun, prípadne „odsun“…z toho dôvodu je CD zo živých prenosov zaujímavejšie…
veď ako sa cenia kresby známych maliarov zo staršieho obdobia, práve kvôli tomu vývoju

22
BarBora
Reagovat

irena, notickas: vaša logika vôbec nie je nacionálna, po zverejnení sa Števovi podľa vás prestali posielať sms-ky, zato Emme sa veselo hrnuli ďalej, ach jaj…

Monika, žiadne rozdeľovania hlasovania, ale celého projektu, kto to má stále znášať a to už nehovorím, ako išla úroveň tejto šou dolu vodou. A to Tvoje smiešne čítanie vo výsledkoch je na pováženie, tak si to zhrňme:

EMMA:
1.-á : 1x
2.-á: 3x (2x za Daliborom, 1x za Števom po DK).
3.-ia: 1x

PAVOL:
1.-ý: 1x
3.-í: 3x
4.-ý: 1x

ŠTEVO:

1.-ý: 1x (po DK)
2.-ý: 1x
6.-y: 2x
7.-y: 1x

Navyše, Emma a Paľo robili výsledky aj na začiatku, keď ešte bolo z čoho vyberať a Dalibor bol na výslní., bez DK a prosenia porotcov o sms.

23
petra
Reagovat

Ted už tomu nikdo nevěří.Spousta lidí si ztěžovala,ze nešly Daliborovi odesílat sms.Proč?Potřebovali aby vyhrál někdo jiný.SS je jeden velký podvod a pro mě velký zklamání

24
J
Reagovat

@-bé-bé-: Tiez by som mala zaujem o CD P. Kovalicka, ale aj S. Urbana. Tu Lipovu lyzku snad pocuvam kazdy den vratane Angie a Palovho Aerosmith.

25
-bé-bé-
Reagovat

@J: tiež si ho púšťam, mne sa páči aj Marxovi aj v duete…Štepán najviac v Hallelujah…videla si ten posledný rozhovor s Paľom, čo tu dával bezík? je jasné, že spievať neprestane a myslím, že minimálne singl dá…lenže to nebude šité „horúcou ihlou“…

26
Sáry
Reagovat

To je nějaké divné s tím úplným finále ne?…Že by ve druhé části najednou Štěpán nedostal skoro žádné hlasy? To mi hlava nebere. Ještě když zazpíval právě v té druhé části tak jak zazpíval.

27
J
Reagovat

@-bé-bé-: Mne sa ten Marx ako original nepaci. To ja zasa dam prednost Aerosmith. Piesen je to pekna uz v originale, len ja mam problem so Stevenom Tylerom, ze ho prilis nemusim. Odkedy som pocula Pala v tejto piesni je to ine. Najprv som velmi somrala, ale castejsim pocuvanim sa mi ten Aerosmith paci viac a viac. Pretoze to nie je prvoplanovo rockove ako skor baladicke, take pop-rockove. Vzdy ked to pocuvam si povzdychnem, co by bolo keby mal Palo takeho skladatela ako je Diane Warren, to by bol nielen singel, ale aj album. Ale ja nie som Monika, aby som vopred niekoho zatracovala, ci odsudzovala. Myslim si, ze to, ze ludia dali Palovi doveru svojim hlasovanim do TOP 3 a najma zaverecna rec P. Haberu, ze aj on si zasluzi robit hudbu, tak zmenil svoj postoj a nebrani sa tomu. Ale sam pripustil, ze v prvom rade musi zmaturovat a dokoncit skolu. Velmi triezve uvazovanie, co dokazuje jeho inteligenciu. Rada by som pocula ten singel aj keby ma byt az o 10 mesiacov. Emma to ma jednoduchsie, nakolko ma skolu uz skoncenu.

28
Jenka
Reagovat

Že vás to furt baví :-)
Fandila jsem Štěpánovi, ale Emě to přeju, myslím si, že vyhrála právem.
Mmch. bez ohledu na debilní titulek a „kulturní vsuvku“ doporučuji pozornosti http://superstar2015.nova.cz/clanek/proc-byl-stepan-urban-po-skonceni-superstar-smutny.html
Připadá vám, že takto mluví a vystupuje poražený nebo ukřivděný? Hrané to určitě nebude.
Tato trojka mi prostě byla mimořádně sympatická. I co do česko-slovenské soudržnosti.

29
jj
Reagovat

@Sáry:
Spočítal jsem, že v případě, kdyby přišlo v první i druhé části stejně hlasů, tak by druhou část vyhrála Emma 70.8 : 29.2. Docela pak Štěpána drtila. Po vypadnutí Pavla byl převedený poměr 55.2 : 44.8 pro Štěpána. Pak se jen vynásobí u každého konečná procenta dvěmi (bylo dvakrát více hlasů) a odečtou od nich první. Získá se poměr, v tomto případě jsou to rovnou procenta. Kdyby přišlo v druhé, kratší půlce méně hlasů, Emma by vyhrála druhou část ještě výrazněji. Samozřejmě i naopak. Ještě se mi vybavilo, jak Pyco zmínil, že hlasování je těsné, což by mělo pomoc soutěžícímu s více fandy, tedy Emmě.

30
bezik
Reagovat

@Sáry: Není to divné, je to naopak logické. Dokud byl v soutěži Pavol, hlasovali Slováci hlavně pro něj. Jakmile vypadl, hlasovali znovu pro Emmu, kdežto Štěpánovi už noví hlasující neměli odkud přitéci.

31
-bé-bé-
Reagovat

@bezik: Štepánovi prišli 2 hlasy odo mňa +

32
DJ Vlado
Reagovat

Abych se upřímně přiznal, mě v podstatě ty výsledky ani nijak zvlášť nepřekvapily :-) Sice bych Emmě přál víc vítězných kol, ale reálně jsem čekal jenom o jedno víc (druhé finále, kde zpívala Čerešně) :-) U ostatních kol jsem vítěze očekával, v prvním kole Dalibora (šel poslední a zpíval Jacksona), ve třetím kole Paľa po Lipové lyžce a ani vítězství Štěpána po DK mě nepřekvapilo :-) Emma nejvíc posílila, když zůstala ve hře jako jediná holka, do té doby ji imho dost obírala o hlasy Veronika (sice jsou dost odlišné typy, ale obě Slovenky) :-) Trochu mě překvapil jen ten obrat v GF, ale to národnostní hlasování je myslím dost logické vysvětlení, navíc hlasů asi dohromady moc nepřišlo, proto se výsledky mohly průběžně dost měnit, takže na tom nic divného nevidím :-)

33
-bé-bé-
Reagovat

@bezik: nie síce z národnostného „záujmu“ ale z regionálneho…

34
Sáry
Reagovat

@Jenka: Já vůbec netvrdím, že si to nezsaloužila :-) Naopak…a i mně byla celá trojice moc sympatická. Jen mě u něj zaskočil ten minimální nárůst hlasů oproti prvnímu kolu. Ale mě koneckonců zaskočilo i to, že byl považovaný za outsidera :-) Mně přišel naopak od začátku nejzajímavější. Ale rozhodně nechci podporovat nějaké konspirační teorie, vítězka je zasloužená :-)

35
Monika
Reagovat

Stepan byl dost zvlastni a stal mimo okraj zajmu, protoze veskera pozornost se ubirala smerem k Dalikovi, kteremu chodili i hlasy. Stepan na sebe upozornil az divokou kartou a pak nastal obrovsky obrat, od te doby Dalibor ztracel cim dal vetsi podporu fanynek a sel strasne rychle dolu s hlasy, ktere se presunuly prave Stepanovi.
Letos bylo hodne malo kol, 6 nebo 10, je podstatnej rozdil, jeste nebyly takove vazby na soutezici a rozhodovaly i konkretni vykony. U Stepana imho velmi zafungovala Pulnocni, v tom prvnim kole Emmu s Pavolem rozdrtil a to se mohlo dost podepsat na hlasovani. GF urcite sledovalo mnohem vic lidi nez jindy, nasli se i taci, kteri to sledovali poprve, ti neznali Emmu a to co predvadela v All I want for …za to jiste moc hlasu nedostala…neni pro me ani tak prekvapujici, ze to Emma otocila, celkem logicke, vypadnul Slovak, hlasy se presunuly k druhe Slovence, ale zarazi me ten obrovskej rozdil, kterym Emma nakonec Stepana porazila, kdyz ztracela 8 procent, coz je celkem dost. Hrozne me mrzi, ze to Stepan nedotahnul k vitezstvi, jednak proto, ze to byl muj favorit od divadla a hlavne miluji zvraty, necekana rozhodnuti. To by byla pecka, kdyby clovek, ktery stal uz v prvnim kole na prahu vyrazeni, uplne mimo veskery zajem, nakonec vyhral. To by byla naprosta bomba, kdyby Pyco vyslovil jeho jmeno, pac Emma se zdala hodne silna. Tome moc nechybelo a prekvapeni mohlo byt na svete.

36
Sáry
Reagovat

@Monika: To můžu jen podepsat :-)

37
Ally
Reagovat

Tak mě nejvíc zaujal ten mikro rozdíl mezi Sabinou a Stepanem při DK
..že by to porota tušila ?

Toto jste asi videli / nebo tu bylo..
docela zajimavé názory Habery a Soukupa ( ten je kolem 2 .50 )
..ještě nikde na světě nikdy nevyhrál tuto soutěž favorit ..?
/ to má info od DJ Vlada ? :) )/
Otázka je kdo byl favorit
Ale tak to že Emma vyhrála i když nebyla jasná , mě možná o to víc těší

https://www.youtube.com/watch?v=6F8BHhYY0jg

38
betty
Reagovat

@Ally: Jak to, že ještě nikdy na celém světě nevyhrál tuto soutěž největší favorit? A co Martin Chodúr? Ten byl favoritem od prvn chvíle, kdy ho lidé viděli v TV (casting v divadle). Spousta lidí tehdy psala, že SS může rovnou skončit, protože vítěz už je znám. Nesměl pak zpívat poslední, protože lidé si zapínali TV jen na něho. Martin to napálil neuvěřitelným způsobem start – cíl ( jen jedinkrát byl, v rockovém kole, druhý za Dominikou Starou, jinak vždy první s obrovským náskokem nad ostatními). Přestože měl ke konci dost nepřejníků, vyhrál.

39
betty
Reagovat

O tom, že nikdy nevyhrál největší favorit, by se dalo polemizovat i v případě Zbyňka Drdy, i když tady to není tak jasné a jednoznačné jako u Martina Chodúra. Pro mě byl Zbyněk jasný vítěz od 1. castingu (p.prof. Klezla ve VF přečetl ze svých záznamů, že pro něho taky). Spolu s D. Spilkou se ve všech finálových kolech na prvních dvou pozicích střídali jen oni dva a do VF se dostali také právě oni dva.

40
Michal V.
Reagovat

A dalsi velky favorit, ktery vyhral je zcela urcite Peter Cmorik, kterej byl jasnej od chvile co jsem videl jeho casting :-)

a nechce se mi ted z hlavy co jsem videl v zahranici (ted me teda napadla Sam Bailey…)

41
betty
Reagovat

@Michal V.: Souhlasím. Peter Cmorík byl úžasný. Oba, Martin i on, jsou velice muzikální. Hrají na několik nástrojů, skládají si písně, odmalička se věnují hudbě. Pro mě jsou tito dva TOP že všech SS.

42
Tomáš
Reagovat

Mě by zajímalo i to jak by to dopadlo, kdyby žádná divoká karta nebyla a Štěpán by tím pádem skončil šestý. Byla by pak poprvé v historii federální SS slovenská Top 2 s Emmou a Palem a nebo by tam byl Dalibor?

43
ales-winner emma
Reagovat

sice to sem asi nepatří ale milí panáčkovci chci vám dneškem předběžně a oficiálně oznámit mou novou výzvu a tou je má ůčast v SUPERSTAR 2017 příští týden začíná má etapa která nebude vůbec lehká a vůbec jednoduchá ale beru to jako svou výzvu a můj sen a ano trošičku je mou inspirací i vítězka letošní SUPERSTAR emma drobná držte mi za dva roky palce P.S-myslím to smrtelně vážně chtěl bych prorazit v showbinessu a díky superstar se mi to snad i povede

44
Tomáš
Reagovat

To je pravda že už je v roce 2017 jistá další řada SuperStar nebo je to jen Alešova fáma? Ptám se, protože fakt nevím. Snad mi tady na to někdo odpoví.

45
ales-winner emma
Reagovat

tomáš tak se na to zeptej Vlada ten ti to milerád potvrdí má fáma to není a mé vyjádření sem už psal myslím to vážně bude to těžké ale láká mě to tak proč ne a když jsme u toho taky by ses mohl přihlásit

46
ales-winner emma
Reagovat

a fáma to není na webu superstar už běží oficiální odpočet který hlásí další díl za 629 dní a prostě to tam je taky sem na to nejdřív hleděl s otevřenou pusou ale prostě to tak je chci do toho jít naplno nejedná se o můj vtip myslím to smrtelně vážně třeba se i některý z vás tam se mnou potkáte mimochodem uzavřel jsem s jedním známým sázku a ten do toho půjde taky a naším ůkolem je prostě apelovat na co nejvíc mladých lidí at se nebojí a jdou si za štěstím třeba kteří se chtěli ale bojí se apod…

47
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Tož já si počkám na Vlada, jestli to potvrdí nebo vyvrátí. Na webu žádné odpočítávání nevidím. Já už se přihlásit nemůžu, sem věkově nad limitem. :-) Ale tobě budu držet palce. Na řadě je kluk z Česka, takže máš šanci. :-) Na castingu můžeš dát třeba tohle. https://www.youtube.com/watch?v=secBv9vZEgo

48
J
Reagovat

@Tomáš: Ten Penk nie je taka zla pesnicka. Ale mne sa od neho paci skor HORSI KDYZ SE NEOTEVRE PADAK. Vlastne z cz-sk tvorby 80-tych rokov je medzi tymi, co si casto pustam. Nebozticka mu tam krasne vyspievala vokaly.

49
Pavol
Reagovat

@ales-winner emma: a co tak dat nejaky link na nete s tvojim spevom, urobil by sa aspon taky maly pre-casting… :) Na rade sice je chalan z Ceska, avsak uz nic nie je ako byvalo, sutaz je tiez kratsia ako byvala a pri troche snahy zmiast vsetkych „statistikov“ by som kludne v dalsich dieloch volil strategiu vyhier Slovenka – Cech – Ceska – Slovak.

50
J
Reagovat

@Pavol: Suhlasim s dievcenskou vitazkou pod podmienkou, ze bude rockerka. To by som jej urcite fandila.

51
Tomáš
Reagovat

@Pavol: Já doufám, že příště už konečně vyhraje kluk i kdyby byl třeba z Tramtárie. Dívčích vítězek mám už za poslední roky fakt po krk a letos už to bylo úplně korunováno.

52
J
Reagovat

@Tomáš: Takisto radsej fandim chalanom. Nenahnevala by som sa za rockovy typ chalana, nieco ako Smajda a bude mi jedno ci bude zo Slovenska alebo z Ciech. Prekliato malo rockovych pesniciek sa pocas tejto SS 2015 spievalo. Vdaka za Kovalicka a neskor aj za Urbana. Doma som skoro kusala ovladac od televizora. A nenahnevala by som sa, ked ziadne dieta pod 17 r. s dievcenskym hlaskom neprejde do finale.

53
J
Reagovat

@Tomáš: Tomas, ale Lola Hruzova nebol zly vitaz. Ked si spomeniem na to jej KOSHEEN – RECOVERY alebo GUANO APES – OPEN YOUR EYES, to bola bomba. Aj Depesaci neboli zli.

54
Tomáš
Reagovat

@J: Tak rozhodně byla lepší a pro mě žánrově zajímavější než Emma. A byla to i sympaťačka, které to člověk přál. Ale stejně sem si přál vítězství chlapa. Dost mě tenkrát mrzelo, že s ní dali do předfinálového duelu Tomiho Furmaníka a Vojtek ho pak vyřadil. To by byl můj velký favorit.

55
J
Reagovat

@Tomáš: Tomiho Furmanika mal dat do predfinaloveho duelu so Simonou Gazikovou. Ved ta, co dokazala vo finalovych kolach. Jedine pokazit tie pesnicky co spievala: nenavidenu piesen od BJ IT´S MY LIFE a zboznovanu piesen od Scorpions STILL LOVING YOU. Tomi bol sympatak, len bohuzial pre mna spieval otrepanu DNES. Proti Lole nemal sancu. Spomenies si na pekny okamzik, ked Zolo Lebo postupil priamo cez divakov, lebo Vendulka pohorela v STRONGER? Aspon nejaky svetlejsi okamzik.

Tomas dohodnime sa nech Cesi poslu do SS 2017 rockoveho cz Smajdu a Slovaci zasa sk Guncikovu a nemusia to byt blondaci. To by bolo Superfinale snov – same rockove pesnicky.

56
Pavol
Reagovat

@J: rockerka… najde sa este vobec? Ked tak pocuvam tie decka v mojom okoli, vo veku, ktory by im dovoloval sutazit, tak mam pocit, ze uz pre ne neexistuje ina ako divna sladka diskotekova tvorba, ktora sa svojou narocnostou pohybuje niekde okolo levelu „Medvedku, daj labku.“ Teraz myslim tie, co by mohli vediet spievat, nie iba pocuvat hudbu. Tak snad v Cechach to bude ine.

57
J
Reagovat

@Pavol: Ved Palo Kovalicek tiez nebol prvoplanovy rocker a skvelo sa popasoval s rockovymi pesnickami. Az na IT´S MY LIFE. Ale kedze to je nenavidena od oblubenych BJ tak sa odpusta. Ale baladicky krasne to zaspieval, ked v PENTA HOTEL vystupovali Svata 3 + Dalibor. Uz na zaciatku som tvrdila, ze mu to mali dat ako Samovi Tomeckovi v SHS1 a bolo by to dobre.
A na otazku, ci dnes deti pocuvaju rockovu hudbu. Klasikov uz asi ani nie, ale alternativny a indie rock + pop-rock typu Pink, Avril Lavigne ano. Preco bude Imagine Dragons vystupovat v Blave, lebo rock sa u nas nenesie? Alebo SCORPIONS v Kosiciach?

58
Tomáš
Reagovat

@J: Ano vzpomínám, jak Zolo Vendulu porazil. A taky vzpomínám na to, jak mu to další týden vrátila i s úroky. ( :D Tam byl asi záměr Tomiho vyřadit před živáky, Simona moc velká konkurence nebyla. IMHO byla Lole taky dost zametána cestička k vítězství, ale jinak mi ta holka nevadila. Teď jde o to jestli vůbec nějaká SS v roce 2017 bude. Aleš tvrdí že ano, mě to zatím nikdo nepotvrdil.

@Pavol: Já myslím, že mezi letošníma holkama na castingu by se určitě rockerky našly. Ale všechny byly zavčas pečlivě vyřazeny, protože by ve Finále Emmu s jejím slabým hlasem roznesly na kopytech. A tak tentokrát snad vůbec poprvé v historii SuperStar nebyla ve finálových kolech rockerka ani jedna. A taky to podle toho vypadalo…

59
Tomáš
Reagovat

Teď mě napadl dotaz na DJ Vlada: Chystáš se letos opět sepsat článek o budoucnosti všech osmi finalistů tak jako to děláš po konci každé SS?

60
Pavol
Reagovat

@J: no ano, vela ludi POCUVA rock, ale podla mna je malo takych, co ho dokazu spievat.

61
J
Reagovat

@Tomáš: Ved to, ja lutujem, ze Emme nedali aspon v jednom kole zaspievat moju oblubenu pesnicku od P!nk – F**kin Perfect. A nech mi netvrdia, ze ju nemala kapela nacvicenu. Mandzakova ju predsa spievala v rockovom kole.

A co sa tyka zametanej cesticky. Ved sa staci pozriet na cistky v DARTA time. Co Vojtkovi neodpustim je to, ze dalej posunul Simonu namiesto Viktora Holomka. Viktor HERE WITHOUT YOU od 3DOORS DOWN dal perfektne a navyse aj od divakov dostal viac hlasov. Skoda, ze Palo radsej v superfinale nespieval tuto piesen namiesto EXTREME.

62
ales-winner emma
Reagovat

tomáš dík za tip zvážím ale v hlavě mi problesklo spostu jiných písní ale uvidíme pavol-určitě to plánuji velmi brzy chci být pořádně připraven

63
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Zatím se tento článek sepsat nechystám, při své nové práci nemám moc času a před Vánocemi má člověk obvykle jiné starosti :-)

Jinak můj apetit po vítězství mé No. 1 srdcovky byl ukojen Emmou (a doufám, že bude i Louisou v XF UK), takže mi nebude vadit, pokud další soutěž vyhraje kluk, ale pěkně prosím ať je to ROCKER!!! Jiným typům kluků prostě tolik fandit nedokážu (zatímco moje holčičí favoritky jsou žánrové pestřejší), hlavně ať to není žádný bieberoid ani umečený kozel :-D

64
J
Reagovat

@Pavol: No, moze to byt pravda. Ale neverim tomu, ze z neviemkolko tisic uchadzacov sa nenajde ani jeden rocker. Otazka na druhu stranu stoji, ci fakt nejaky schopny rocker nebol vyradeny uz z pred-kastingu alebo kastingu. Videli sme naozaj vsetkych, ktori sa do SS 2015 prihlasili? Ja tvrdim, ze nie.
A o tej rockovej hudbe. Tieto deti s tym musia vyrastat ako napr. Smajda a Guncikova + Urban. Kedy sa Stepan narodil? 1997. To znamena, ze ked si nasiel cesticku k Rolling Stones, Nirvane, Pink Floyd, tak asi v prostredi, v ktorom vyrastal u rodicov. Ja som bola na tom podobne. Za dalsie musi mat na to dar.

65
J
Reagovat

@DJ Vlado: Tiez dufam, ze to Louisa vyhra. A ked uz porovnavas Louisu s Emmou. Tak ti mozem zo zenskeho hladiska povedat, ze Louisa ma vacsi drive. A dufam, ze 2. bude Che a nie RnB. Aj ked ma Che velmi nudi, musim pripustit, ze na rozdiel od tich saskov spievat vie. A ti dvaja uz asi s nicim novym nemozu prekvapit. Aj ked ja som bola dost sklamana, ze do zivakov si Nick nevybral Josha Daniela, ktoremu som fandila ja.

66
DJ Vlado
Reagovat

@J: S tou čistkou v Darta týmu souhlasím, to byl jeden z nejčernějších momentů všech soutěží u nás, který navíc soutěž definitivně zbavil napětí, protože mezi vypadlíky v tomto týmu bylo několik vážných adeptů na GF (určitě Lucka Bakešová, Adam Urban a Ondra Mašík, možná i Baška Drotárová), přičemž všichni mohli být těžkými konkurenty i pro Lolu a bylo by to o dost napínavější, zatímco Holá byla natolik nesympatická hujerka, že u ní bylo to poslední místo v GF totálně jasné :-/ A právě proto jsem rád za to, že letos bylo to GF dost vyrovnané, o to větší radost jsem z vítězství Emmy mít mohl (zvlášť Štěpán jí byl dost těžkým soupeřem) :-)

Fujtajbl, teď před chvílí hráli v rádiu Wrecking Ball, tak jsem si nemohl nevzpomenout na toho zmetka Relicha :-/ Co jsem komu udělal, že mi tuhle „noční můru“ pořád připomínají? :-D

67
J
Reagovat

@DJ Vlado: Mne zasa Emma svojimi ciernymi satami pripomenula Elisku Mrazovu. A tak sa mi zda, ze Palovo zelene sako mal oblecene aj Itcho Pcelar v duete JUST GIVE ME A REASON.
https://www.youtube.com/watch?v=wmjTQYqrbzk

Pretoze som zena, som si to vsimla.

68
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: A je teda pravda to co tady psal Aleš, že už je v roce 2017 jistý další ročník SuperStar a je tam nějaké odpočítávání že bude za 620 dnů a nebo o tom nic nevíš?

69
J
Reagovat

@Tomáš: Ak bude dalsia SS, tak nech k Pycovi sa vrati Adela. Potom ta SS bude iny level. Pre mna za mna moze byt porota samy Cech. Ale nech to spolu moderuju Adela s Pycom. A ja verim, ze z Ciech by urcite neboli namietky proti takym sk moderatorom.

70
Ája
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, často tu vzpomínáš Relicha (omlouvám se, že ti ho zase připomínám), já si vůbec, ale vůbec nevybavuji, kdo to je, ani kde byl, musela jsem si ho najít a ani tak mi nic neříká. To na tebe musel udělat hodně silný „dojem“ :-D, ale je pravda, že já mám doteď vyrážku, když někdo připomene Lukáše Bajta…

Jinak v X Factoru taky fandím Louise, i když moje favoritka byla spíš Lauren a taky Sean. Che mi nevadí, ale děsí mě ti dva „umělci“, úplně pro mě ten dojem z finále sráží.

71
Katynka
Reagovat

Za sebe – jsem spokojená, po tom, co za hrůzu vyhrála Československo má talent a že ve Stardance pořád postupuje ten, co naprosto nemá rytmus v těle, toto je velmi dobrý výsledek. Emmě jsem to přála a to velmi. Z jednoho prostého důvodu – je tu potřeba někoho, kdo je naprosto poznatelný po hlase a to Emma je. Všechny ostatní holky a to dost dlouho dozadu jsou pro mě na jedno kopyto a Emma je jiná, má i charisma a ať měla sebeblbší písničku, ona ji uměla zazpívat. Jediné co se jí nepovedlo bylo od Mariah Carrey ta vánoční. A to jsem měla opravdu strach, že díky tomu bude třetí. Naštěstí ne a vyhrála. Já nespekuluju, kdo co měl jak vyhrát, kdyby to tak bylo, tak by si řekli i, že naposled vyhrála holka, tak by to měl být kluk. Je mi to fuk, těm, kterým jsem kdy fandila, nějakým způsobem jsou vidět a ti, co vyhráli a nelíbili se mi, o těch slyšet není. Tak doufám, že Emma bude slyšet pořádně.

72
J
Reagovat

@Ája: Toto je lepsi matros z minuleho roka HLAS 2014 nez hrozny RELICH.
https://www.youtube.com/watch?v=5agVuO66KNo

73
DJ Vlado
Reagovat

@J: Já pevně věřím, že Louisa to drtivě vyhraje, v (ne)konkurenci těch dvou netalentových šašků počmáraných RnB a anticharismatického Ché je to její morální povinnost :-D Škoda jen, že nemá důstojnější soupeře, finále s Lauren a 4thImpact by bývalo bylo jiná káva :-/

74
J
Reagovat

@DJ Vlado: Som zvedava, ci sa Louisa presadi aj v USA alebo len v Europe a na ostrovoch.

75
DJ Vlado
Reagovat

@Ája: Tak Relich na mě udělal opravdu dost silný dojem :-D Pro mě on byl kombinací snad všeho, co zvlášť u mužských zpěváků nesnáším – nepříjemného mečivého hlasu, boybandovské přeslazenosti, kýčařského projevu a ultranesympatického ksichtu s očima vraha :-) Navíc to s ním zašlo i do osobní roviny, když mi napsal sáhodlouhý mail, ve kterém mi poslal i číslo na psychiatra :-D Je to pro mě ale fakt dobrý katalyzátor negativních emocí, když si do něj kopnu, uleví se mi (a nikdo mi to nevyčítá, jelikož mu asi s výjimkou dvou gayů tady nikdo nefandil) :-D

Ovšem Bajt to byl další případ, na kterého se nedá zapomenout, zvlášť na jeho slizké „Znám vaše jména, Ilona, Ondra, Eda“, brrr…

76
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Já to vím taky jenomod Aleše a to odpočítávání jsem nikde neviděl :-/

77
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, mám pro tebe jeden opravdu velmi naléhavý vzkaz. https://www.youtube.com/watch?v=Wea1yIZlLng

78
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Bohužel jsem teď v práci, takže si to nemůžu pustit :-/

79
J
Reagovat

@DJ Vlado: Ani si to nepustaj, Tomas ti poslal Relicha IMPOSSIBLE.

80
Pavol
Reagovat

@DJ Vlado: nepustaj si to. Alebo ostan dlhsie v praci a zabudni na to.

81
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: ja uz radsi nic necekam, vsechny indicie (logika, rozum, minule rocniky, o samotnem talentu ani nemluvim) samozrejme mluvi pro Louisu… mozna jen kdyz zavitas na fb X Factoru, tak je to pomalu vyrovnany, ale fb vlastne celkem logicky fandi necemu takovymu, fandil i 4th Impact a jak dopadly… kazdopadne ja se priznam, ze uz si klasicky nejsem nicim jistej, takze se budu snazit proste cekat na nedeli vecer a mezitim se pripravovat, ze XF UK mozna poprve vyhraje novelty act :-DD

82
DJ Vlado
Reagovat

@J: Díky za upozornění :-) To mám štěstí, že mám tady YT blokovaný, protože jinak bych si poblil pracovní stůl jako Zeman korunovační klenoty :-DDD

83
betty
Reagovat

@Tomáš: Už to tady někdo (kromě Aleše) zmiňoval, i o tom odpočítávání, takže na tom asi něco bude.

84
Tomáš
Reagovat

@J: Díky, že si zkazila moje překvapení. :(

85
yeey
Reagovat

@Tomáš: :-DDDDDDD

https://www.youtube.com/watch?v=jcuhuowVvaM ja bych pro Vlada mel jeste jeden darek, neni to ta nejvetsi pecka, ale pokud se bude libit, muzu k Vanocum uploadovat na youtube i dalsi vypalovacku… Nehhh na na na, neehh na na na…..

86
J
Reagovat

Mna len jedna vec zaujima. A to, ze ak si Palo Kovalicek mohol vyberat piesne, tak preco si vybral Linkin Park? Jedina alternativna volba k LINKIN PARK – NUMB ma uz napada len 30 SECONDS TO MARS – THIS IS WAR. Iba tak, by som dokazala pochopit, ze si vybral LP. Vychadza to aj z toho, ze produkcii uz dosli vtedy napady a tak pre zmenu isla lovit do minulorocneho HLASU do battle.

87
J
Reagovat

@Tomáš: Aj ja tu mam pre teba velmi pekne prekvapenie. Neboj sa to pustit, je tam chalan a ten spev ma grady.
https://www.youtube.com/watch?v=0LMyUSesQJc

88
Pavol
Reagovat

@Tomas: ak chces DJ Vladovi urobit prekvapenie v style totalneho KO, tak mozno by sa hodil tento klenot slovenskej hudobnej tvorby.
https://www.youtube.com/watch?v=nITZNzvRYZo
Pri akychkolvek zaludocnych potiazoch, popripade pocinajucich psychickych problemoch – N E P U S T A T !!! You’ve been warned.

89
J
Reagovat

@Pavol: Pripomina mi Andyho Bella z ERASURE. Jedinu pesnicku, ktoru som od nich este zniesla bola OH L´AMOUR.

90
betty
Reagovat

@J: Já jsem poslední SS nesledovala, ale ten Štefan je teda pěknej chlap. Vy jste mu, holky, fandily?

91
Monika
Reagovat

@betty: to je samozrejme pitomost, ze nikdy nevyhral favorit, Drda byl favoritem uz od castingu, dokonce hned druhy den, co se objevil na castingu a byl vychvalen porotou, se psalo v bulvaru, letosni superstar se stane Zbynek Drda. Dobre si to pamatuji, pac me vylozene okouzlil a ani na okamzik jsem o jeho vitezstvi nepochybovala, ten byl jasnej od zacatku, proto ta mira fandeni nebyla v mem pripade jako u Stepana, o Drdu jsem se nemusela nikdy bat, ten postupoval lehce.

92
J
Reagovat

@betty: Ja som SS 2013 nesledovala, ale tolko ho Tomas minuly rok v HLASE spominal, ze mi to nedalo a dopozerala som si to. Myslim, ze Dolores a BarBora mu fandili velmi. DJ Vlado a Tomas ho neznasali. SCALEX ho nazval tusim britskym sansonierom.

93
J
Reagovat

@betty: Tu mas akcneho ITCHA PCELARA. Uplatnil by sa aj ako herec, nie?
https://www.youtube.com/watch?v=rIUJrPgAf1k

94
Ája
Reagovat

@J: Jé, na to si pamatuju, Holomkovi jsem dokonce i fandila :-)

95
Ája
Reagovat

@DJ Vlado: Aha :-), tak to se nedivím, že se celej orosíš, když si na něj vzpomeneš, mě to naštěstí nějak minulo, i když jsi u něj vyjmenoval všechny vlastnosti, který nesnáším. Ale z připomenutí Bajtova Znám vaše jména asi dneska neusnu :-D. Za to tě Relich přijde strašit do sna :-D :-D.

96
betty
Reagovat

@J: To určitě uplatnil. Má charisma. Ještě se mi vzhledově líbil slovenský superstarista, který zpíval s P. Cmoríkem duet. Taky fešák.

97
betty
Reagovat

@Monika: Zbyněk byl veliký talent a měl (má) moc příjemný hlas. Už před SS vyhrál nějakou celostátní pěveckou soutěž pro mladé talenty. S nadsázkou jsem tehdy říkala, že v některých písních jeho hlas zní jako andělský chór :-).

98
J
Reagovat

@betty: Myslis Iva Stroffeka. Mozem ti povedat, ze skoncil ako Palo Kovalicek 3. v SHS2, ale na rozdiel od Pala pred branami velkeho finale. Ja som Ivovi velmi fandila a bola to pre mna strasna rana. Ale mal dost zabijacke vybery v unplugged OASIS, NIRVANA a ten Stepanov nestastny Koller.
Tu mas Ivana Stroffeka – HADANKY TIEL (povodne L. Lucenic)
https://www.youtube.com/watch?v=dw4Hehv6ggk

To mi pripomina, ze nasa produkcia s porotcami sa pripravila na udelenie DK pre Stepana. Oni sledovali, ze tak v hitoch c. 1 ako aj vo filmovych hitoch bol Stepan predposledny a preto mu dali v CZ-SK kole spievat CHCI ZAS V TOBE SPAT. Nebolo to len tou piesnou, ale tym, ze Stepan uz bol na rade na vypadnutie. Zaujimave by bolo potom sledovat, ak by Emma mala spievat od Dubasovej VRAT MI TIE HVIEDZY, ci by sa jej osud tiez predcasne naplnil.

99
betty
Reagovat

@J: Ano, to je on! A je dobře, že se zpěvem nepřestal. Pěkná písnička.

100
betty
Reagovat

@Monika: Taky si pamatuju, jak se o něm v bulváru hned po castingu psa!o. Přirovnávali ho k Davidu Kollerovi zamlada (vzhledem, ne zpěvem).

101
Poseidon
Reagovat

Jsem si teď pustil toho Drdu, a tyjo, to je hlas! Škoda, že se víc neprosadil.. talentu má na rozdávání

102
J
Reagovat

@betty: Ivo skoncil so spevom. Zije niekde myslim v Manchestri v UK. Po SHS2 som ho zaznamenala v muzikali 3 MUSKETIERI a potom este v HVIEZDACH NA LADE, kde korculoval. Islo to na JOJke.
Co sa tyka konca Ivovej kariery, nejake nezhody s Lucenicom.

103
betty
Reagovat

@Poseidon: A co sis od něho pustil, jestli se smím zeptat.

104
betty
Reagovat

@J: Tak to je škoda. Ale jeden nikdy neví, třeba se ještě ke zpěvu vrátí …

105
Monika
Reagovat

@Poseidon: no ne nekdo chvali Drdu :-)))) To se tady na panackopvi pomalu nesmi ani jeho jmeno vyslovit, jen ja se k nemu porad vracim, pro me je to nejkrasnejsi hlas za vsechny rocniky vsech peveckych soutezi, moje number one. Skoda, ze neni na Yt vic vykonu ze SS, on mel dost vyrovnane vykony, zpival dobre, nekazil.

106
Ája
Reagovat

@Monika: Náhodou, já jsem mu taky fandila a to od castingu :-)

107
J
Reagovat

Boze, ked sa tu rozoberaju tie reality shows, tak sa mi vratili spomienky k tanecnej zhruba pred 10 rokmi na JOJke MILIONOVY TANEC. Boze, fandila som Mel Kasencakovej a tak trosku aj Johnymu Mecochovi, ktory sa nakoniec vyfarbil ako gentleman, ked sa nechal vyhodit, aby do totalneho finale isla s Dadou Mel. Aj tak si myslim, ze Dada Edlingerova by dala nakoniec prednost Mel. Melania Kasencakova sa mi najviac pacila v tom indickom tanci, potom v hip hope a taktiez aj vo Flashdance. Johny Mecoch sa mi zasa pacil najviac v tom ludovom tanci GORAL, aj v SATURDAY NIGHT FEVER a este aj v Usherovi. Ale hoci vyhral hip hopove kolo, tak tam sa mi najviac pacila Melania. Dada Edlingerova sa mi pacila len v latino, tusim, ze PASO DOBLE. Najviac som neznasala Steva Chleba, boze ten mi bol, ale odporny a hned za nim klusala vitazka.

108
betty
Reagovat

@Monika: Přesně tak, měl vyrovnané výkony, nikdy nic nezkazil. Prostě zazpíval všechno. A zpíval dobře i písně v češtině. Já se za to také nestydīm, že jsem mu fandila. Nemáme se za co stydět, vždyť byl nejlepší.

@Poseidon: Poslechni si, jak zpíval Can You Feel The Love Tonight.

109
J
Reagovat

@betty: Ked uz vsetky spominate Drdu, preco sa mu hovori Nepatrne mrtvy Drda? A za druhe, preco ostatni fandili Spilkovi? Este aj Scalex ho spominal, myslim, ze D. Spilku v jednom prispevku Tomasovi.

110
betty
Reagovat

Porota opakovaně tvrdila, jak máme letos silný ročník SS. Ale já se pokaždé nemohu ubránit myšlence, že takoví jako Peter Cmorík, Martin Chodúr, Zbyněk Drda … by je doslova roznesli na kopytech. A nejen oni.

111
Tomáš
Reagovat

Já měl na Drdu neutrální názor. Ani mi nevadil a ani to nebyl můj hlavní favorit. Můj hlavní favorit byl Spilka a tomu sem nejvíc přál vítězství ( takže to samozřejmě v SuperFinále projel tak jako všichni moji favoriti :D ). Jinak co si pamatuju, tak úplně největší favorit ve své řadě Drda nebyl. Ještě většími favority byli u sázkařů Bára Zemanová a myslím i ten Spilka ( a taky Tereza Najdekrová, ale ta vypadla hodně brzy ). Drda je nakonec všechny převálcoval.

112
J
Reagovat

@betty: Zabudla si este na Guncikovu a Smajdu. A na to je len jedna odpoved. Kazdu SS treba brat taku aka je a neporovnavat. Otazka tu stoji na mieste, ci naozaj sa do finale dostali ti 8 najlepsi zo vsetkych xtisic prihlasenych do tejto SS 2015. Ale nakoniec z tej osmicky sa podla mna dostali do TOP 3 naozaj ti najlepsi. Co z toho, ze Veronika mala silny hlas s velkym rozsahom, ked nedokazala ludi tak oslovit svojim spevom ako napr. Stepan, Palo a Emma. To iste sa da povedat aj o ostatnych.
Ked ide o tie zverejnene vysledky hlasovania z finale, mna tiez by zaujimali zo semifinale. Ci Emma skutocne bola druha za Sabinou?
A taktiez ci z chalanov postupujucich zo semifinale do finale bol Palo stvrty, kludne mohol byt druhy v celkovom scitani hlasov z Ciech aj zo Slovenska. To, ze ho Pyco povedal ako stvrteho postupujuceho nemusi znamenat, ze bol stvrty podla poctu doslych sms. Na ludi nezaposobil ani tak tym B. Adamsom HEAVEN ako tym hranim na husliach a ludovou pesnickou, ktoru dal ako bonus. To by vysvetlovalo, preco bol v 1. finale nielen D. Krizka posledny 8. , ale Stepan ako predposledny 7.

113
J
Reagovat

@Tomáš: Vidis, ty mi povedz preco sa Drdovi hovori, ze je Nepatrne mrtvy Drda. Zaujima ma to. Diky.

114
betty
Reagovat

@J: Zbyněk byl strašnej flegmouš (flegmatik). Na pódiu se usmíval, moc toho nenamluvil a nic ho nerozházelo. Dokonce s ním nehnulo ani to, když vyhrál :-). A to „nepatrně mrtvý “ Drda mu řekl někdo z porotců a ujalo se to.
David Spilka byl se Zbyňkem ve VF a byl to sympaťak, ale přece jenom … Zbyňa měl pro mě krásnější hlas a byl pro mě lepší zpěvák. A asi nejen pro mě, když to celé vyhrál. Takže mu logicky muselo fandit víc lidí než Davidovi.

115
Ája
Reagovat

@betty: Nepatrně mrtvý mu říkal Klezla, jako bych to slyšela: „Zbyňďo, vy jste takový nepatrně mrtvý.“ :-D

116
Tomáš
Reagovat

@J: Když Dan křižka postoupil do Finále, tak psal na FB že byl v hlasování druhý za Slepčíkem. Takže to asi nemohl být Pavol…ale nejspíš hlasů chodilo tak málo, že docházelo k různým změnám a zvratům. Stačí se podívat na výsledky z finálových kol jak se to pořád míchalo.

117
betty
Reagovat

@J: Samozřejmě máš pravdu, a proto jsem napsala, že nejen oni. Gábi a Miro Šmajda jsou mi velice sympatičtí i jako lidé. Mluví se tu o sv.trojici, že byli kamarádi, ale také Miro s Martinem měli velice pěkný vztah a je to vidět doteď, když spolu někde vystupují.

118
J
Reagovat

@betty: Miro bol sice souman, ale respektoval ostatnych sutaziacich a specialne Chodura. Pacilo sa mi, ako tej ktora vypadla pred rockovym kolom venoval piesen.

119
J
Reagovat

@Tomáš: Mozno z Ciech, ale urcite im povedali aj hlasy zo Slovenska? To, ze viedol v roznych anketach a dokonca na Slovensku je dost skreslujuce. Dat hlas v ankete alebo like je lahke, skutocnost je mozno ina. Moje okolie poslalo hlas Kovalickovi v semifinale. Aspon viem o 6-tich, ktorych neodradilo to, ze vyberala porota. A ti isti poslali aj Emme v semifinale. Inak ako si potom vysvetlujes to, ze vypadol Krizka ako prvy? Nemyslim si, ze je to len tym, ze mu poslali hlasy kvoli Emme. Mozno z Ciech, ale Slovaci nemuseli a mohli hlasovat za inych. Pri scitani z oboch republik Krizka nemusel byt celkovo druhy. Neverim totizto, ze sutaziacim povedali pocty sms a ako v nich skoncili. Priamo postupil len Dalibor po scitani tak z CR ako aj SR, ale Dana ako druheho poslala len porota.

120
betty
Reagovat

@Ája: @Ája: Máš pravdu, byl to Klezla. Bylo to vtipné a ujalo se to. Na druhou stranu měl Zbyňka rád.

121
Tomáš
Reagovat

@J: Podle mě jsou ty hlasy už nakombinované z ČR a Slovenska a tak pokud se někdo dozví pořadí, tak jen celkové dohromady. Dan to psal na FB že skončil v hlasování druhý a děkoval lidem za podporu. Odkud to věděl nevím. Nebylo by špatné znát i výsledky ze Semifinále ale ty tuším neukazovali snad nikdy. Že Křižka vypadl první si nevysvětluju nijak, nevidím nikomu do hlavy proč a za koho zahlasuje. Já bych třeba dal býval ruku do ohně za to že v prvním finále utekla před Danem hrobníkovi z lopaty Barbora. A vida, on to byl Štěpán. U toho sem věděl že na tom asi nebyl moc dobře když by vypadl v Top 6 nebýt DK, ale stejně mě šokovalo jak nízko ze začátku byl. Výsledky ze semifinále a skutečné počty hlasů – ty by vše vysvětlily. Ale buďme rádi aspoň za tohle zveřejnění, taky sme nemuseli mít nic. :D

122
J
Reagovat

Inak viete, co je zvlastne. Pred nedelnajsim SuperFinale som pozerala anglicky pisanu wikipediu venovanu Cesko Slovenskej SuperStar 2015 a oznacenie BOTTOM 3 bolo uplne ine ako ked som sa tam pozrela dnes. V sobotu bol este vo filmovom kole, rovnako ako aj v kole Legiend oznaceny BOTTOM 3 Palo Kovalicek a dnes je tam zaznamenana zmena podla skutocnych vysledkov hlasovania. Dobre, nie?

123
betty
Reagovat

@J: Nemyslím si, že by postupující do finálových kol jmenovali v pořadí podle toho, kolik měli hlasů. Dokonce jsem přesvědčena, že někdo, kdo byl na v hlasování diváků na 1. – 4. místě třeba ani nepostoupil a porota si tam dosadila toho, kdo se jim hodil. Proto se výsledky semifinálového kola nedozvíme.

124
Filip
Reagovat

@Jarda: 1 – presne to stejny jsem si rikal taky.. samozrejme efekt DK zafungoval… ale daleko vic „zabralo“ to vychvalovani (+ absence nekritiky) od poroty

diky stejnymu principu vychvalovani se Emma drzela skoro porad do 2. mista

jakmile se zacal Slepcik poprve kritizovat ve 4. finale… tak sel naprosto skokove dolu

proste hlasujici jsou pro produkci ovecky… ktery si umi pekne popast

z techto duvodu temto vysledkum verim… zaroven to ale doklada primou nebo neprimou manipulaci s hlasujicimi lidmi (oveckami) od stabu

125
J
Reagovat

@Tomáš: Ja si myslim, ze im vsetkym dalsim trom Krizkovi, Urbanovi a Kovalickovi povedali, ze sa umiestnili v top 4 v semifinale chlapcov. A kedze Krizku poslala porota ako druheho, zobral to ako fakt, ze bol v skutocnosti druhy. Ale nemuselo to tak byt. A tym, ze Kovalicka poslali ako stvrteho, tiez nemusel byt stvrty. Najma po tom ako som zistila, ze bol 3. vo filmovom kole a oni ho poslali do BOTTOM 3 spolu so Sabinou a Barborou uz tomu neverim. Ale mu ten Aerosmith velmi pomohol, myslim tym P. Kovalicka, ked poskocil na 3.miesto a preskocil aj Veroniku hoci ona mala super vystupenie ako zimnu rozpravku. Vysvetlujem si to tym, ze vela ludom sa ta pesnicka od Aerosmith pacila (pacila sa aj mne,nie?), rovnako ako im bol sympaticky aj Palo a tak mu poslali hlas. Ked si pustis ten Aerosmith, tak to zaspieval celkom slusne a refreny napalil a este k tomu tie svetelne efekty, preto sa uz necudujem, ze skoncil vo filmovom kole 3. po Daliborovi, ktory bol este silny a Emme, ktora spievala CERESNE.

126
J
Reagovat

@betty: U chalanov som si ista, ze v TOP 4 boli Slepcik, Krizka, Urban a Kovalicek. Napr. mojim susedom a znamym sa pacilo, ze Palo jednak spieval pompezny song HEAVEN a navyse zahral na husliach ako bonus a tak mu poslali hlas v semifinale. Som si ista, ze hlasovanie z Ciech sa nezhodovalo s hlasovanim zo Slovenska. A kedze sa hlasy scitavali, tak mohlo dojst k zaujimavemu poradiu postupujucich. Ale u chalanov som si ista, zeby postupili tito 4 podla hlasov. U dievcat som si nie celkom ista V. Danisovou. Kludne tam mohla byt Melinda alebo Karolina.

127
Tomáš
Reagovat

@J: Já bych si u holek nebyl úplně jistý ani tou Hazuchovou i když ji v tom kole porota vychválila. Ale prostě to bylo dáno, že musí postoupit tři slovenky.

128
Ally
Reagovat

Tak mě se to zdálo hned divné, že by nevyhrál nikdy favorit..
I když..možná media nějakého na začátku vytvoří podle prního dojmu fanynek..a skutečný favorit si jede někde v klidu na pozadí ? :)

Jeje David Spilka :) co vlastně dělá ? kdesi jsem, ho myslim na YT zahlídla..taky dělal tu capoeiru, že ?

129
Filip
Reagovat

@Tomáš: tam bylo dost pravdepodobny… ze Melinda Noakova byla v TOP4 podle hlasu….. protoze to byl snad jedinej „standing ovation“ v cele soutezi… a dost ji vychvalili.. a jeste mozna i pizzarcka mohal byt vysoko

Slepcikova vyhrala to kolo jen diky Daliborovi

ale jelikoz se museli naplnit narodnostni kvoty (a at uz nikdo nerika.. ze zadny takovy kvoty tam nejsou – jsou a ve vsem)… postoupila misto ni Drobna/Danisova/Hazuchova

130
J
Reagovat

A takisto si myslim, ze Karolina alebo Melinda ak by postupili namiesto napr. B. Hazuchovej by tiez skor ci neskor vypadli. Viete si predstavit, zeby Karolina zaspievala TITANIUM alebo SKYFALL? Ja nie. Cize, ak by postupila Karolina namiesto Barbory je celkom mozne, zeby zdedila aj jej pesnicky a kludne ona mohla vyletiet v druhom kole. Najvyssie by sa podla mna Karolina dostala do 3. finale, ale dalej uz by nepostupila. To je len moj nazor.

131
Filip
Reagovat

@Ally: to je totiz kec.. co vypustil Soukup myslim.. ze nikdy nevyhral favorit.. a bere se to za pravdu (jak kdyby slavna „porota“ byla svata)

Chodur byl favorit prvniho rocniku uz od divadla

132
J
Reagovat

@Filip: Ja si myslim, ze Emma bola v hlasovani v semifinale hned za Slepcikovou. Keby tomu tak nebolo, tak by sa nedrzala uz vo finale na prvych prieckach hned za Daliborom. Skor si myslim, ze Barbora Hazuchova nemusela byt tretia podla hlasov. Kludne ju mohla preskocit Danisova alebo dokonca Karolina s Melindou.

133
Scalex
Reagovat

@J: Nevím, proč mu fandili ostatní, ale já většinou dávám přednost rockovým hlasům před popovými. Spilka měl slušný chraplák, navíc byl taky autorsky plodný a seděl mi i jeho hudební vkus mimo SuperStar (co poslouchá za muziku a jakou muziku hraje).

134
J
Reagovat

@Scalex: Inak ten LOVE HURTS a AMERIKA sa celkom zhodoval s GG, nie? To su len 2 pesnicky, ktore som si nasla od D. Spilku zo CHS3

135
Filip
Reagovat

@J: mezi Drobnou a Danisovou byl minimalni rozdil na zacatku.. a pamatuju ze Danisova dala semifinale hodne dobre

takze muj tip v semifinale je… ze to bylo Slepcikova (z 90% kvuli Daliborovi).. a za ni Danisova (v semi hodne tlacili i na to jak zhubla – pribeh zahral samozrejme taky svou roli)

za nima otazka jak se seradily Drobna/Melinda/Hazuchova/pizzarka

myslim si.. ze neni vubec nerealny… ze Drobna byla klidne az 4. nebo mozna 5. – ona Hazuchova zazpivala semifinale taky hodne dobre – ve finale uz to byl pr*ser (ikdyz tech 8% mezi ni a Drobnou na to jakej to byl propadak – zase neni moc – kdyz se podivame jakej mel zisk prvni).. jeji semifinale a finale bylo hlavne jako nebe a dudy

a to ze se umistovala Drobna nahore prvni kola? v prvnim kole byl prave mezi ni a Danisovou minimalni rozdil… jak jsem psal… a srovnani dalsich holek proste neni mozny uz z podstaty… ze je vyradily – protoze treba Melinda si klidne mohla vest lip

od druhyho kola vsadila produkce vsechno na Drobnou – dostala slovensky Ceresne + sla poprve jako „hreb vecera“ nakonec – proto navysila svuj podil hlasu a stahla Dalibora a pak uz se to manipulovalo k obrazu svymu… jak jsme to videli… sesazeni Dalibora.. Stepanovo down and up atd. :)

136
Poseidon
Reagovat

@betty: Pustil jsem si tohle kompilační video https://www.youtube.com/watch?v=2qlbhhudjIc a pak ty další související, co tam byly.

137
Daniel
Reagovat

Kdyz vidim Tu vysledky, tak me napada otazka.

Myslite, ze kdyby bylo prehozene poradi pisni a zpivala by se treba jako prvni Lipova Lyzka, ze by Pavol postoupil mezi 2 nejlepsi misto Emmy? :-)

Tak velky odstup tam neni a asi se ta pisen velmi libila divakum…

138
Jai Kudo
Reagovat

@J: Tak, tebou jemenované písničky by asi byly pro Káju problém. Ale nikde není řečeno, že by musela zpívat zrovna tohle….. ale nakonec Emma se taky celkem šikovně vylhala z písniček, které byly pro její hlas příliš náročné. Ale to jsou už jen spekupace…
btw tu Ameriku bych v podání GG moc nezdůrazňoval…chacha :-D ale ani si už nepamatuji, že Spilka zpíval tyhle věci…..musím se mrknout na YT, co všechno zpíval……

139
J
Reagovat

@Filip: Ty si myslis, ze ludia hlasovali pre Danisovu? Z mojho okolia hoci je to mala vzorka hlasovali pre Emmu v semifinale. Lebo sa im pacila Emma ako taka a potom ta piesen. A boli to tak tinedzeri ako aj starsi ludia. Skus si najst Emmino vystupenie YOUR SONG. Ak mam povedat, ktora piesen sa mi od Emmy najviac pacila, tak je to prave YOUR SONG, tam najviac predala svoju zamatovu farbu hlasu. A netreba zabudat, ze ludia mali este v pamati ten jej duet s Krizkom. Ja verim, ze Emma bola 2. po Sabine. To, ze som Emme nefandila mi este nezabranilo byt aj slepou a hluchou. Danisova mohla byt kludne 4. po Karoline alebo Barbore alebo Melinde. Skor si myslim, ze Danisova postupila kvoli tomu, ze prose bola dost vysoko v hlasovani v semifinale, kludne 4. alebo 5. A navyse bol potrebny aj syty hlboky hlas. Skus si pustit tu hymnu PRIBEH NEKONCI. Ktora z dievcat by mohla zaspievat ten part z tych vsetkych 10 v semifinale. A okrem HLP a hlbokeho syteho hlasu pre Veroniku hral aj ten fakt, ze dovtedy nic podla poroty nepokazila (osobne som pocula ten jej typicky romsky nosovy spev v tej K. Clarkson – A MOMENT LIKE THIS; mozno podla niektorych to nie je dolezite, ale podla mna taketo nosove spievanie ubera na krase a kvalite odspievanej piesni).

140
J
Reagovat

@Jai Kudo: Co sa tyka piesni, mne dost pride, ze produkcia alebo dramaturgia mala dost vela ako predvyber. Ved ani to TITANIUM sa pre Barboru nehodilo a predsa jej to dali. Mozno SKYFALL by dali Veronike a tu Demi Lovato zasa Karoline, keby tam bola namiesto Barbory. Ale za tym si stojim, ze Karolina by mozno do TOP 3 nepostupila aj keby postupila namiesto Barbory alebo Veroniky. Inak, ked som pocula tu upravenu verziu hymny PRIBEH NEKONCI, tak mi doslo preco postupila do finale V. Danisova. Potrebovali taky hlboky syty hlas ako mala ona.

141
Jai Kudo
Reagovat

@J: Občas i ještě pouštím některé věci ze SS a Your Song je absolutní vrchol pro mě…..poslechl jsem si to i s Ellou Goulding a Emma se mě líbí mnohem víc…..

142
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ved to. Aj mne. A dalsim. Napr. mojej svokre a mame. V semifinale to este nebolo v hale, ci v studiu ako na Barrandove a zvukar si robil svoju pracu poriadne. Navyse Emma posobila tak kludne, prirodzene a trosku zahadne. A este jedna vec, bola tam tak prirodzene oblecena, ziadne ligotajuce saty. Mne sa nepacilo ako ju obliekli ani do FIX YOU po prvykrat a ani do FEELING GOOD + TOXIC – tie saty z rozparkom.

143
irena
Reagovat

Já Zbyňka taky nezapírám, fandila jsem mu hodně. Ale je fakt že největší fandění jsem asi zažila se Šmajdou, ten jeho postupný nástup byl úžasný a takový šoumen se hned tak nenarodí. Chodúŕ nebyl moje srdcovka, nicméně ve finále jsem zas tak překvapená nebyla. Já jsem největší finálové zklamání zažila v X factoru, když nevyhrál Ondra Ruml, můj absolutně největší fanoušek :) Ale on je jeden z mála, který se hudbou opravdu slušně živí a přitom nikdy neslevil ze svého hudebního vkusu.

144
Filip
Reagovat

@J: kdyby to bylo tak uzasny… tak porazila v semifinale Slepcikovce a skoncila by pred Sabinou

tohle je proste fakt pro ten nazor… ze klidne mohla byt 4. nebo 5. – osobne myslim 4. – a vubec to neni o tom… jestli ma nekdo sluch nebo hluch… hlasovani divaku neni objektivni.. ale subjektivni

a v 1. finale (pred tlacenim na konec vecera atd..) sice byla nejlepsi holka – ale jaka byla konkurence? Hazuchova… ktera byla desnej pr*ser… Slepcikova ktera to moc na velkym podiu nedavala + se delila o hlasy s Daliborem (kdy on byl priorita) a Danisova pred kterou mela „obrovskej“ naskok skoro 3%

vyrazne posilila proste az 2. finale… kdy si ji vybrali jako favoritku…. ve 3. nesla nakonec a „obliba“ spadla… a 4. zase ovladla (protoze Stepana nemuzeme vubec pocitat objektivne – kdyz v tomto kole porota prosi a navadi.. aby hlasovali primo pro nej – to melo obrovskej vliv – taky to mimochodem presunulo hlasy od Dalibora prave k nem)

145
Monika
Reagovat

@Filip: ja si take myslim, ze ten skok Stepana po DK na prvni misto s velkym naskokem neni jen Dk (ta na tom ma samozrejme take vliv), nicmene mnohem vic zabralo apelovani poroty..lidi, posilejte mu hlasy…lidi jsou stado a dost hlasuji podle poroty, je to videt i na ostatnich vysledcich, zejmena u Dalibora, v okamziku kritiky zacal ztracet hlasy a uz se nikdy nevratil na vrchol, Emme imho strasne moc pomohlo, ze ji porota absolutne prehlizela, nikdy ji za nic nekarala a lidi meli pocit, ze je uplne bezchybna, i kdyz tomu tak nebylo. Ta holka nebyla zadnou favoritkou, ale mela obrovskou kliku, ze byla produkci vybrana jako vitezka a ta tomu prizpusobila vecery, s timhle se da krasne manipulovat, stacilo ji jen chvalit a zase chvalit, davat jako zlaty hreb vecera a na stado to zafungovalo.

146
betty
Reagovat

@Poseidon: Díky za odkaz, poslechla jsem si to také. A náhodou jsem narazila na jeho Hallelujah. Ani jsem si nepamatovala, že to zazpíval tak krásně.

147
jab
Reagovat

@Daniel:
Tohle může sice navádět ke konspiracím, co by, kdyby Paľo tu Lipovou lyžku odzpíval, ale podle mne už by to nemělo takový efekt jako napoprvé. jasně, hlasy mi to nahrnulo, ale už by chyběl ten „moment překvapení.“

@Filip:
„kdyby to bylo tak uzasny… tak porazila v semifinale Slepcikovce a skoncila by pred Sabinou.“
A co třeba vysvětlení, že Slepčíkovky prohlasovaly do finále Sabinu. Tahle skupina fanoušklů jaksi většinou nedocení Emmin výkon, ačkoliv byl imho umělecky na velmi vysoké úrovni. Takže odpověď zní, Emmin výkon byl v semi opravdu úžasný, jenže o postupu u diváků rozhodlo něco trochu jiného než aktuální výkon. Jenže takovéto věci se děly už ČSHS1.
Emmu si nevybrali jako favoritku ve 2. kole, ona byla spolu s Dalíkem velkým tahákem už od castingů. A opravdu si myslíš, že to až křečovité a úsměvné navádění poroty zachránilo Štěpána v soutěži? Myslíš si, že by Slepčíkovky jenom kvůli tomu změnily objekt svého zájmu? Vy tu pořád kalkulujete s tím, jaký je divák manipulovatelná ovce, avšak zapomínáte, že český (a slovenský) divák je fištrón a při přehnané chvále nebo kritice půjde porotě do protivky – ne jako v Británii, kde co řekne Simon, to přece musí být pravda.

148
Enaz
Reagovat

Tak já zkusím ta procenta hlasů probrat podle diváka SS … v tomto případě sebe ;).
Začnu tím, že po semi a po výběru do finále mi z chlapců zbyl Štěpán. Když jsem si na YT pustila znovu (a znovu) jeho verzi Mad world, tak se pro mne stal jedničkou. (Děvčata jsem moc neřešila i když mi nebylo jasné, proč porota tvrdí, že hlavně kluci jsou letos silní … podle mne jich bylo v semi méně slibných než děvčat.)

Takže v této chvíli jen tak nakukuji, poslouchám a nehlasuji. Proč taky, že? Vždyť všichni musí vidět a slyšet, že je Štěpán nejlepší ;). První kolo neřeším vůbec, v druhém dal Cohena velmi dobře a potvrdil v mých očích svou pozici.

Třetí kolo dal taky slušně a Chci v tobě spát nebyl rozhodně průšvih. Slepčíci jsou čím dál víc tragičtí.
Poznámka: Taky bych měla podotknout, že si nemyslím, že jsou úplně marní, ale Dalík se měl přihlásit až po mutaci a Sabina potřebuje podporu (v duetu byla podstatně jistější a je škoda, že ji tak svazuje nejistota).
Takže jsem SS sledovala, ale spíš jedním okem. Mého favorita nikdo nevyhazoval a vůbec jsem nepředpokládala, že by vypadl. A on vypadl. Sakra.
Porota uděluje DK.

Pro mne zlom a začala jsem více sledovat. Ve čtvrtém kole měl Štěpán najednou nejvíc hlasů. Ani se nedivím, pokud je víc diváků jako já ;). Poprvé posílám pár hlasů, protože nechci, aby vypadl. Sice dal Angie trochu jinak než jsem si představovala, ale rozhodně mne neurazil. Nirvana potvrdila, že je můj fanoušek.

V pátém kole jsem poslala hlasy Štěpánovi a pár taky Emmě, když jsem tu četla ty děsné kritiky, že nemá rozsah a je uspávačka hadů (tak někoho uspat může, ale někteří pánové by byli vděční ;), ale usne u jejího projevu IMHO jen ignorant).

No teď mám já, divák, Štěpána ve finále. No a protože chci, aby postoupit do dvojky, tak ho znovu podpořím. A protože nechci, aby tam byl Pavol, ale Emma, tak pošlu pár hlasů Emmě. Sice opravdu jen o padesát procent víc než je pár, ale tady už přidávám hlas pro výhru Emmy :).
Pavol je příjemný chlapec a má snad hodně pozitivních vlastností, ale na TOP 2 u mne nemá.
No a pak to dopadlo, jak to dopadlo. Podle mne ten nárůst hlasů pro Emmu je opravdu dost určen vypadnutím Pavla.

Ale není mi to líto. Emma je určitě skvělý vítěz. Vždycky mi udělá radost když prosadí talentovaná a krásná dívka. Netrpím závistí z toho, že je mladší, hezčí a talentovanější. Občas se tu přemílá, že ženy pro ženy nehlasují, protože závidí. Podle mne nesmysl, protože proč bychom si neměly přát, aby některá z nás uspěla? (Jen se nám spíš líbí kluci ;) … dá se to pochopit?)

Podle vzorce mého chování procenta hlasů celkem odpovídají.

A na závěr tohohle děsně dlouhého postu děkuji pánům rekapistům. Také moc děkuji za uvádění písniček ještě před soutěžním kolem. Je děsně fajn, když se člověk může připravit na některé průšvihy, které se pak na něj chystají.
Prostě děkuji všem: panáčkovi, rekapistům, adminům, diskutérům, porotě, televizi …. akademii, Jitce Nováčkové :DDD (no, dobře, té opravdu ne)

149
Enaz
Reagovat

@Daniel: Podle mne i kdyby Pavol zpíval LL, tak by se nic nestalo.
Ve finále už jsou sympatie rozdané a nehlasuje se tolik podle aktuálního výkonu. Je fakt, že letos toho tolik nepředvedli, protože to bylo kratší, ale lidi už mají své fanoušky jasné.

150
jab
Reagovat

Jinak i já děkuji pánům rekapistům za celou sezonu a kolegům diskutérům za skoro 4 měsíce plodné a kvalitní výměny názorů, podnětů, hudebních tipů i nějakých těch odlehčujících joků ;-).
Všech hodně štěstí, zdraví a pohody nejen do nadcházejích vánočních svátků, ale i do dalších let a snad se zas potkáme – ať už tady nebo eventuelně někde face to face :-).

151
irena
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=7pTvtApmnL0
Tohle bylo jedno z nejvtipnějších videí :)

152
betty
Reagovat

@irena: Také si toto video ráda pouštím ;-).

153
Enaz
Reagovat

@irena: No, trochu mi to připomíná Gotta s Matuškou.
A na druhou stranu taky tohle
https://www.youtube.com/watch?v=Ahwx6wID5vc .
Varuji, je to něco, co se jen tak nevidím. Nevím jestli k tomu byl klip, někde se to probíralo jako vtip nebo tak, ale představuji si oba zpěváky, jak běží po pláži a drží se za ruce :).

154
Jai Kudo
Reagovat

@jab: Pěkně jsi to napsal, připojuji se…. :-)

155
Enaz
Reagovat

Díky odkazu na Chodůra se Šmajdou se mi nabízí ještě jedno srovnání:

https://www.youtube.com/watch?v=eYTeiDsBhmY
a
https://www.youtube.com/watch?v=k7pP8vR_yoo

Není to útok, jen srovnání. I když chápu, že pokud zapojím do téhle písně více zpěváků, tak se budou asi trochu prát.

A už dám asi pokoj, se omlouvám. Jen se mi chce povídat ;).

156
betty
Reagovat

@Enaz: Nemusí se to prát. Tato píseň se dá zazpívat více způsoby. A mohla jsi sem dát ještě odkaz na Hallelujah, jak ho zazpíval Zbyněk Drda.
Mimochodem na „milostném“ duetu Mira s Martinem a i v tom společném Hallelujah je vidět, co jsem psala viz výše, a totiž jaký mají spolu pěkný vztah.

157
Enaz
Reagovat

@betty: Díky Betty, jdu si najít Drdu.
Nerozporuji, že mají pěkný vztah. Proč by taky nemohli mít. Jen mi to evokovalo ty odkazy ;). Nic proti.

158
Enaz
Reagovat

@betty: Tak jsem si ho poslechla. Je stále nepatrně mrtvý. Slušný hlas i intonace pokud mohu soudit, ale tak moc uhlazený projev, že je to sterilní.

Je to škoda. Mám nastavené YT, aby pokračovala v nabídce … to je estrádní zpěvák, nerozpoznatelný, nijaký. Prostě nepatrně mrtvý.

159
notickas
Reagovat

@Enaz: No od toho Drdy na Youtube moc není.
Jak by řekl Soukup je to takové neslané, nemastné, nesolené, nepepřené – prostě dietní.

160
betty
Reagovat

@Enaz: @notickas: Zkuste kliknout na odkaz, co tu nechal Poseidon – 136 a pak Vám vyjedou i další ukázky.

161
Motylek
Reagovat

Tak už se skoro všichni rozloučili :-)) tak se taky poděkuju – všem komu už se děkovalo – rekapistům…atd…, i té Jitce Nováčkové, i Honzovi Liškovi – jestli má nějakou zásluhu na přípravách pódia, tak to bylo letos jedinečné…/nechápu vůbec ty kritiky tady na jeho osobu…:-/ / Nejlepší /a nejhezčí/ byl Pyco…
Diskutérům taky děkuju, že jsem měla kolik týdnů co číst… :-)
Dolly – tobě specielně děkuju, že jsi psala všechno za mě, a já už jsem tím pádem neměla co napsat.. :-D Dělám si srandu, ale fakt si tě moc vážím…
Sali – ty se polepši a piš, já jsem pak bez tebe ztracená.. :-)
Se spoustou diskutérů jsem se shodla – s Jab.., Jai…, s BéBé, J., i s Tomášem, i s Aleshem, s Poseidonem…, i s Monikou co se týká výběru písniček…, určitě bych dala svižnější, energičtější songy, nějaký rockenroll apod.., prakticky 90 procent písniček bylo asi nejpomalejších které jsem kdy slyšela…
Emma se mi moc líbila, vzhledově, lidsky, i jak zpívala, ale na její koncert bych nešla, bylo to všechno na jedno brdo jak se říká, a to mě nebaví… Závidět jí určitě závidím /krásná, skvělá/ ale zároveň jsem jí přála tu výhru, jako jsem to přála bez rozdílu všem kteří tam účinkovali…
Štěpán se mi taky jako zpěvák líbil, hlas výborný /za písničky nemohl, to už jsem psala/, ale bohužel můj typ chlapa to není /jako nebyl ani Drda, který zpíval sice dobře, ale mně byl protivný/…., takže jsem u něho žádnému fandění nepropadla…
Paľo by se mi i líbil, kdyby se oholil… :-D Ale to už bych chtěla moc…
Tak to jsem se na závěr hezky rozepsala… :-D
Pěkné svátky vám všem – a už se těším na příště! ♫

162
Enaz
Reagovat

@betty: Tam jsem právě byla. Drdy tam opravdu moc není, ale to, co tam je, tak stačí. Bohužel.

Právě proto jsem ho kontovalala, tak jak jsem to udělala.
Tohle je sterilní Hallelujah
https://www.youtube.com/watch?v=7jCbsPBEjGg

a tohle je už bohužel naprostá estráda

https://www.youtube.com/watch?v=932tdjbsyUs

Má to své místo, ale nejsem cílová skupina.

163
Enaz
Reagovat

Zase čekám na schválení. Dva odkazy to nevzalo :(. Tak snad se sem ještě někdy dostanu. Dobrou noc.

164
Poseidon
Reagovat

Co se týče toho Drdy, tak trochu navážu na debatu, která se tu vedla, o tom, jak důležitou složkou je „technická kvalita zpěvu“ v rámci celkového vystupování. Podle mě je Drda výborný zpěvák, jeho hlas se krásně poslouchá a baví mě. Na druhou stranu úplně chápu, když by někdo řekl, že je to pro něj absolutní nuda. Je to prostě takový slušňák, flegmouš, spíše kluk odvedle než aby to byl nějaký sebevědomý macho, nebo někdo, z koho stříká charisma do páté řady. Mně osobně to ale u něj vůbec nevadí a je škoda, že od něj nic neslyšíme, protože podle mě uměl všechny ty nejrůznější popové slaďáčky prodat na vkusném a inteligentním podkladě, bez jakékoli boybandové slizkosti (o takových tu už kolikrát také byla řeč :))

165
Poseidon
Reagovat

Rád bych ale zmínil ještě jednu věc. Bavíme se tady o tom, jestli je důležitější rozsah, nebo zajímavá barva hlasu, nebo pódiová prezentace… to jsou všechno subjektivní dojmy, které nakonec způsobují to, že v Superstar každý fandíme někomu jinému, což je super. Trochu mi ale vadí takovéto dnešní internetovo-youtubové „každý může zpívat“. Dám konkrétní příklad. Jestli znáte, Teri Blitzen, asi největší hvězda mezi mladými youtuberkami a idol náctiletých. Nahrála vánoční písničku, v profi produkci, a schválně si přečtěte ty komentáře ve stylu „Jak úžasně zpíváš, měla by ses tomu věnovat“ atd. A jasně, ať si holka dělá co chce, ale prostě coby fanouška muziky mě trochu štve, když prostě kdejaký Lojza ze sebe dělá muzikanta na základě takhle pochybné internetové popularity. A povězme si to narovinu, ta holka nemá absolutně žádnej hlas a zpívá jako 99% populace. Tzn. úplně normálně. Tak ty lidi jsou uplně hluchý, nebo jí tak chtěj vlézt do přízně, že jí píšou, jak je to úžasný, nebo jak? Docela by mě zajímal váš názor. Tady je odkaz https://www.youtube.com/watch?v=67_O2pbpFmc

166
maria
Reagovat

som dala odkaz vedla, ak nevadi, tak skopirujem :)
207 maria
Reagovat
11. 12. 2015 (23.24)
uz to tu pomaly usina, ale ja este stale pocuvam Stepana, pre mna je vitaz, ovela lepsie to znie z YT a este ked si to stiahnete, pripadne „ostrihate“, nema to chybu, len si pozrite Pulnocni alebo trebars aj Sex On Fire, ten chalan si spieva pre seba, ziadne predvadzanie, tam citim muzikanta, Pavla mam rada, Extreme pekne, ale tam ho zachranoval Zaujec, to s Annou sa ani neda porovnat,, Emke vitazstvo prajem, to bolo ocividne, preto ju ani neriesim, pre mna su vyzvy ti outsajderi, prajem vsetkym pekny vecer, pekne sviatky

167
Poseidon
Reagovat

ještě doplnim – A to samé platí i o písničcce – naprosto tuctová, bezpohlavní záležitost
od řemeslníka producenta, co je seká jednu za druhou. klasickej klišovitej
kytárkovej úvod na tři akordy, rádoby stadionovej refrén se sborama..
text uplně o ničem, jako když textař dostane deset slov co souvisí s vánocema,
co tam má zmínit, jako ruda z ostravy ve vtipu za stovku..

a takováhle sterilní záležitost uplně na zakázku dělaná bez jakejkoliv emocí,
bez chytlavý melodie nebo čehokoliv zajímavýho, prostě klišé do obchodáku, má
reakce jako „brečim z toho, neskutečně mě to dojímá, úžasná vánoční atmosféra“ atd.
a já si říkám, what the fuck? to se ti lidi fakt zbláznili, jestli sou z tohohle na větvi? :D

vim že to nesouvisí se superstar, ale probírali jsme tu písničky a interprety skrz naskrz, tak by mě zajímalo, jak to vidíte :)

168
Rena
Reagovat

@Poseidon: @Enaz: @notickas: @irena: @betty: @J: @Monika: Pro ty, co vzpomínají na Drdu – rozhovor s ním po 9ti letech, zdá se, že se dost změnil…http://superstar2015.nova.cz/clanek/video-treti-vitez-superstar-razantne-zmenil-vizaz-a-vypada-uplne-jinak-2.html

169
Rena
Reagovat

Pro ty, co vzpomínají na Drdu – rozhovor s ním po 9ti letech, zdá se, že se dost změnil…http://superstar2015.nova.cz/clanek/video-treti-vitez-superstar-razantne-zmenil-vizaz-a-vypada-uplne-jinak-2.html

170
Enaz
Reagovat

@Poseidon: Prostě YT generace. Děvče má vlog a obdivovatele :D. Někteří z toho vyrostou …
Myslím si, že ona chce být viděna a ti okolo chtějí, aby ostatní věděli, že jsou taky in. Že patří do tlupy.
Dříve to taky fungovalo, ale muselo to být osobní. Dnes dáš prostě lajk, postneš pochvalu, nebo opak, a je vymalováno.
A je taky jednodušší se natočit než se postavit před reálné lidi a případnou ostudu si prožít a ne přečíst.
Prostě nový věk ;).

Ta písnička je děsná, souhlasím. Husí kůži bych mohla mít tak z toho, že bych ji poslouchala v plavkách venku na mrazu :).

171
Filip
Reagovat

@jab: 147 – a napsal jsem snad neco jinyho? ja tohle naopak podtrhaval! ze Slepcikova postoupila v semifinale z 90% diky Daliborovi (staci se kouknout nahoru)

k tomu dalsimu…

to.. ze se tobe zdala Emma v semifinale nejlepsi.. neznamena.. ze se zdala i ostatnim… a hlavne i kdyby objektivne byla (coz si ja subjektivne myslim.. ze nebyla (i pro porotu ocividne nebyla – viz. Melinda a jedinej standing ovation poroty v soutezi) nic to neznamena… protoze v SuperStar se prave hlasuje subjektivne – coz naopak prave potvrzuje ta vyhra Slepcikove (opet zduraznim pro jistotu – diky Daliborovi)

a PS: jestli nevidis v tech vysledcich (kterym paradoxne opravdu ja osobne verim) ty body zvratu.. tak si prubeh souteze a jednotlivy kola/vystoupeni/hodnoceni asi uz moc dobre nepamatujes nebo mas zatemnenou mysl

172
betty
Reagovat

@Poseidon: Dnes jsem si, vlastně i zásluhou Tebe, připomněla, jak má Zbyněk krásný, lahodný hlas… Poslechla jsem si ještě Powerless, Mandy a píseň z jeho CD Everyday. Zbyněk možná na první pohled působí nudně, ale on dává všechny city do hlasu a do zpěvu. Byl prý úspěšný v zahraničí, škoda, že ho u nás nehrají v rádiích a nevystupuje v TV. Bohužel to nezáleží jen na něm. Mně se třeba líbilo i jeho první CD.
A teď k Teri. Teri Blitzen je jedna z nejoblíbenějších youtuberek vůbec. Má přes 300000 odběratelů, vloni jako youtuberka zvítězila, letos byla druhá. A vlastně sis odpověděl sám: u této písničky hodně dělá profi produkce. jinak Teri zpívá pěkně jako normální 16tiletá holka, ale ne jako zpěvačka. Polyká koncovky, občas je ji špatně slyšet… Kdo ví, jestli by v SS prošla castingem. A obdivují ji hlavně její odběratelky a odběratelé, a to z důvodů, které jsi už sám napsal – buď jsou hluché/ší nebo jí lezou do zadku, nebo obojí. Prostě ji nekriticky obdivují, ale jsou to většinou náctileté holčičky.

173
Winnie
Reagovat

Tak mě napadlo (a omlouvám se, jestli to tu už někdo zmiňoval) – nevybírá Pyco v momentě vyřazení, kdy tam nechá stát poslední dva, opravdu ty poslední dva co mají nejméně hlasů? Co se mi tak vybavuje, tak se mi zdá že to celkem sedí.

174
Filip
Reagovat

@Winnie: ve 4. myslim byl Kovalicek s Danisovou

175
J
Reagovat

@Filip: Hej aj v 2.kole bol v BOTTOM 3 s Hazuchovou a Slepcikovou. A celkovo bol 3. Ze sa porote nepacilo ako to zaspieval a ze to nebolo super rockovo. Ale divakom sa to pacilo vratane mna a som mu poslala za Aerosmith aj smsky a nebola som jedina. Namiesto neho mal byt Stepan. Preco nebol? Lebo produkcia s porotou sa vopred pripravila na udelenie divokej karty vratane toho, ze mu vybrala osudovu piesen od Kollera CHCI ZAS V TOBE SPAT. A vsetko sa naplnilo do bodky, Stepan vypadol a ziskal DK. V 4. kole tiez nemal byt, ale tam mal byt Dalibor. Preco nebol Dalibor? Ak by bol fanusici by dostali vystrahu, ze je krocik od vyradenia. Vyborna taktika od produkcie. Ja si totizto myslim, ze tam mal sice Pyco uvedene len meno vypadajuceho, ale reziser mu cez sluchatko povedal koho ma dat do rozstrelu resp. bottom.

176
Jai Kudo
Reagovat

@betty: Ten Drda byl prý úspěšný v Kazachstánu a asi pár dalších rusky mluvících exSSSR asijských zemích (to je fakt!). Objížděl tam prý nějaký estrády a snad byl i v TV…… už nevím přesně. A že jej nehrají, myslím, že na rozdíl od mnoha jiných, lepších a zajímavějších interpretů to není žádná škoda….. Jestliže nedostal letos ani 50 hlasů do Slavíka taky asi svědčí o tom, že Drda není pro posuchače zajímavý.

177
ales-winner emma
Reagovat

dobré dopoledne tak sem se dozvěděl že v 11.15 opakují ještě jednou GF z minulé neděle asi se podívám

178
jab
Reagovat

@Filip:
1. Já jsem primárně reagoval na to, že z tvého komentu vyplynulo, že kdyby Emmin výkon byl tak úžasný, tak by přes Slepčíkovou postoupila přímo a jen jsem oponoval, že skutečnost, že Emma nepostoupila přes diváky nemá zas až tak úplně co do činění s kvalitou jejího výkonu. A když už sám píšeš, že Slepčíkovou prohlasovaly Dalíkovy fanynky (tj. máš na to identický názor jako já), tak pak nechápu, proč argumentuješ stylem, že její výkon prostě nemohl být tak úžasný. Ok, je to subjektivní jak moc byl pro koho skvělý, ale argumentovat tímto způsobem je značně zavádějící, už jen proto, že kromě výše zmíněných vlivů mohl zaúřadovat i efekt toho, že si lidé řekli „onas je favoritka, navíc to zazpívala úžasně – podpoříme někoho dalšího nebo poštříme kredit na finále.“ Ano, zní to dost hazardérsky, ale dost diváků tak možná i uvažuje (zvlášť když počítali s tím, že porota ji vypadnout v semi nenenechá).
2. ještě znova jsem si přečetl svůj komentář a nikde jsem v něm nezdůrazňoval, že by Emmino vystoupení bylo v semi nejlepší, pouze jsem napsal, že bylo úžasné (ano, je to subjektivní názor, ale já si za ním pevně stojím). Sice pro mne opravdu byla Emma v tom semi nejlepší, ale je mi jasné, že každému se tam líbil nejvíc někdo jiný…zvlášť když tak byly tak 4 opravdu hodně kvalitní výkony.
3. Štěpánův start po záchraně v soutěži byl imho zapříčiněn hlavně efektem divoké karty a taky výběrem písní, který se imho mohl značné části obecenstva trefit do vkusu (hlavně starší generaci). Sice tu Monika pořád nadávala, jak jsou to prvoplánově nelíbivé věci, ale Angie, Nirvana i Floydi se hrají (nebo aspoň hrávali) i v celoplošných komerčních rádiích, takže tenhle výběr mohl zaujmout i masovější diváky, zvlášť když tíhli i k rockové hudbě. Pořád mi nejde na mysl, proč by někdo obětoval kredit a posílal hlasy někomu jen proto, že porota vyzvala diváky, aby pro něj hlasovali. Spíš souhlasím s tím, že člověk zaváhá, když mu zkritizujou jeho favorita, ale tady se zas prokáže, jak věrný je kdo fanda :-). Slepčíkovi mohla uškodit kritika poroty (i když v posledním kole imho kritizován nebyl, za Jacksona byl dokonce imho přechválen), ale ne sama o sobě, ale spíš v kombinaci s finančními možnostmi teenek a jejich reálnou sílou. Tady by nám víc řekly absolutní počty hlasů, z těch procent nelze zas až tak dobře soudit.
4. Narážku na jasnost mojí mysli nebudu blíže komentovat, snad jen, že v souladu s bodem 2 mého příspěvku bych ti stejným způsobem mohl vytknout problémy s pochopením psaného textu ;-).
Abych to shrnul, vývoj výsledků MŮŽE poukazovat na nějakou manipulaci porotou/štábem, ale lze jej vysvětlit i daleko přirozenějšími jevy, o kterých jsem se šiřeji již rozepisoval.

Ale jinak i tobě přeju pěkné svátky :-))).

179
Tomáš
Reagovat

Teď sem si v repríze znovu užil Půlnoční. Štěpán to měl vyhrát. Měl, měl a měl!

180
J
Reagovat

@Tomáš: Ty si v ankete na FB uviedol, ze najlepsi vitaz SS bol LUKAS ADAMEC??? To nepoberam. Hlavne, ze vyhral namiesto Guncikovej. To ja som hlasovala za Sabinu Krovakovu. Z tych 4 jedine Sabina.

181
betty
Reagovat

@J: Mě to nepřekvapuje. Tomáš holkám nefandí a Martina Ch. nesnášel. Takže zbývá jen Lukáš.

182
Tomáš
Reagovat

@betty: Vystihla si to naprosto přesně. Sabina mi sice vůbec nevadila, ale když sem se rozhodoval mezi ní a Lukášem, přece jen u mě vyhrál Lukáš.

183
betty
Reagovat

@Jai Kudo: Ano, zpíval i v Uzbekistánu atd. na charitativních akcích pro postižené. Jinak co říct? Sto lidí, sto chutí. Neříkám, že je Zbyněk můj nejmilejší zpěvák na světě, ale má krásný hlas a je talentovaný. Škoda, že o něm není víc slyšet.

184
J
Reagovat

@Tomáš: Chodura som neznasala ani ja. Taky super robot. Miro bol predsa len viac in. A hlavne rocker. Dodnes pocuvam jeho WELCOME TO THE JUNGLE a DREAM ON + vlastnu tvorbu. Chodurovo vitazstvo mi pokazilo Vianoce. Ale Adamca tiez nemam rada. Doteraz si myslim, ze podla vykonov mala vyhrat Guncikova. Emma nie je lepsia nez Stepan a Palo, takze taktiez ako vitazka zo vsetkych SS pre mna neprichadza do uvahy. Takze to nakoniec musela byt Sabina Krovakova. A ked nic ine, tak Sabina Krovakova dala nielen popove piesne ale aj rockove, klobuk dole. Preto som hlasovaa za Sabinu Krovakovu.

185
betty
Reagovat

@J: Napiš pak, prosím, jak hlasování dopadlo.

186
Enaz
Reagovat

Znova se dívám na výsledky hlasování ve finále a docela by mne zajímalo kolik hlasů bylo reálně odesláno.
Bylo řečeno, že hlasy od začátku finále jsou započítány. Takže pokud Štěpán měl o 7.5% více hlasů jak Emma při ukončení TOP 3 a v TOP 2 byl poměr hlasů cca 58:42 pro Emmu, tak jaký byl celkový rozdíl mezi Emmou a Štěpánem? Nebo je ten druhý údaj výsledek celého finále?
Snažím se to matematicky vyjádřit a nejde mi to :). Je jasné, že po vyřazení hlasů pro Pavla se náskok Štěpána v procentech zmenšil. Asi si budu muset přiznat, že má představivost v matice je dááávno pryč :). Je tu někdo kdo to vyjádří jednoduše (at si nemusím lámat hlavu)?
Poznámka: Není to další konspirační teorie, která chce zpochybnit Emmino vítězství. Jen mne zajímá, jak moc hlasů rozhodlo.

187
notickas
Reagovat

@Enaz:
Mám podobný pocit jako Ty, ale kdo zaručí, že vítězství Emmy je nezpochybnitelné. To už asi nikdo. A když si vzpomenu na to podivné vyhlašování vítěze SS, je všechno opravdu zvláštní. Tolik lidí si myslelo, že Štěpán určitě vyhraje, nasvědčovaly tomu i průběžné výsledky, ale když se chce, jde prostě všechno.

188
Poseidon
Reagovat

@Enaz: Imho je druhý údaj poměrem hlasů Štěpána a Emmy, které došly během celého finále. Takže řekněme, že po vyřazení Pavla, což bylo 26,5 procenta, vedl Štěpán poměrem cca 54,5 proti 45,5 procentům Emmy. A pak zahlasovali Slováci, kteří se předtím rozdělili kvůli Palovi, a otočili to v celkový prospěch Emmy.

189
Enaz
Reagovat

@notickas: Tomi nerozumíš :). Mně šlo opravdu jen o číselné vyjádření. Nebudu a nechci jakkoliv zpochybnit vítězství Emmy. Není proč.
Šlo mi jen o matematické vyjádření a jsem líná si lámat hlavu, abych si to spočítala sama. Už na to prostě nemám :/.

190
Enaz
Reagovat

@Poseidon: Ano, s tím mohu souhlasit. Těch hlasů asi nebylo moc. Zkoušela jsem si vypočítat poměr hlasů v hlasování po vypadnutí Pavla, ale vykašlu se na to. Je to jedno.
Ale stejně, není tu matematik, který by to vyjádřil i v poměru hlasů ve finále a tak? :).

Asi jsem praštěná, protože si asi půjdu zopakovat matiku.

191
betty
Reagovat

@Enaz: Nerozumím, co chceš přesně spočítat. Ale když vynechám Pavla, tak poměr hlasů před 2. kolem hlasování byl 44,82% pro Emmu a 55,18% pro Štěpána.

192
betty
Reagovat

@Enaz: Nejsem matematik, ale pokud platí, co jsem napsala výše, tak Emma ve 2. kole hlasování získala 12,97% a Štěpán 12,97% ztratil. Což v konečném výsledku znamená, že Emma si musela ve 2. kole hlasování polepšit o 25,94%.

193
Enaz
Reagovat

@betty: Poměr hlasů, který dostala Emma vůči Štěpánovi, aby byl ten výsledek byl takový jaký byl.

194
betty
Reagovat

@Enaz: Emma musela ve 2. kole hlasování dostat o 25,94% hlasů víc než Štěpán, aby ho dohnala a předehnala.

195
betty
Reagovat

@Enaz: Poměr hlasů ve 2. kole finále tedy musel být 75,94% pro Emmu a 24,06% pro Štěpána.

196
betty
Reagovat

@betty: Ježíšmarja, beru zpět!!! Už fakt blbnu! Poměr hlasů, které přišly ve finále bylo 62,97% pro Emmu a 37,03% pro Štěpána. Omlouvám se.

197
betty
Reagovat

@Enaz: Ještě jednou pro jistotu upřesňuji: V 1. kole hlasování zvítězil Štěpán vůči Emmě v poměru 55,18% : 44,82%. Ve 2. kole hlasování přišly hlasy v poměru 33,07% pro Štěpána a 62,97% pro Emmu. A v celkovém výsledku to dalo 57,79% pro Emmu a 42,21% pro Štěpána.
Ještě jednou se omlouvám za chybu (komentář 193). To je tak, když se u člověk u počítání dívá na TV a ještě se baví s rodinou…

198
Enaz
Reagovat

@betty: Díky Betty.

199
jj
Reagovat

Správně jsou ty poměry v příspěvku č. 29. I na čem záleží. :-)

200
jj
Reagovat

Počty jsou hrozně jednoduchý, i když to tak na první pohled nemusí vypadat. Procenta bez Kovalíčka se vypočítají takto. Poměry musejí zůstat stejné, ale dát 100 procent, tedy je třeba je vynásobit stejným číslem a součet musí být 100. 40.53*X + 32.92*X = 100. Vypočítá se X a vynásobí prvními procenty, tedy 40.53, to samé pro druhé. Vyjde tedy 55.18% : 44.82%, což má Betty správně, nahoře jsem čísla pro jednoduchost zaokrouhlil na desetiny.

Nyní ale nevíme, kolik jedno procento znamená hlasů, ani v první části, ani ve druhé. Spočítat lze jen, kolik dalších procent hlasů muselo minimálně přijít, aby se procenta otočily. Tedy kdyby Štěpán nedostal ani hlas a Emma dostala všechny. Vychází to na přibližně 30 procent. To je ale nepravděpodobné, tak jsem počítal s verzí, že přišlo hlasů stejně, tedy dalších 100 procent. Lze jen předpokládat. Výsledný poměr získáme počtem hlasů pro prvního soutěžícího celkově mínus počet hlasů v prvním kole a na druhé straně to samé pro druhého soutěžícího. Tedy počet hlasů ve druhém kole pro každého. Poměrově předpokládáme, že v druhém kole přišel stejný počet hlasů, tedy jich máme celkově dvakrát tolik a jedno procento znamená dvakrát více hlasů. Poměr bude 2*druhá procenta první soutěžící – první procenta první soutěžící. To samé pro druhého. Výsledek je pak 70.8 : 29.2 Místo násobení dvěmi můžeme násobit libovolným číslem větším než 1.3 a výsledek pak bude jiný. Pro jednoduchost si lze představit, že jedno procento v prvním kole znamená jeden hlas a konečné procento 2 hlasy. Důležitý je, že aby zůstal zachován poměr, kolik které procento představuje skutečných hlasů není důležité. Když pak výsledné poměry nedají součet rovný 100 (nebo 10, 1000 atd) je třeba použít rovnici jako u Kovalíčka, abysme získali procenta.

201
betty
Reagovat

@jj: První „mezivýpočet“ máme stejně, ale jen pro zajímavost napíšu, jak jsem k němu dospěla já:
Sečetla jsem % Štěpána a Emmy po vypadení Pala 40, 53 + 32,92 = 73,45
73,45…….100%
0,7345……..1%
40,53 : 0,7345 = 55,18
32,92 : 0,7345 = 44,82
Samozřejmě to šlo řešit i rovnicí o jedné neznámé, ale v tu chvíli jsem to řešila tak, jak mě to zrovna napadlo.
Znovu jsem se mrkla na další část, tj. kolik % hlasů museli Š. a E. dostat, aby se výsledek takto rapidně změnil, a musím uznat, že moje procenta opravdu nevycházejí. Omlouvám se, nejsem matematik. Napíšu tu tedy jednoduché řešení, aby to pochopili i ti, co matematice neholdují:
Emma: 57,79 = (44,82 + x) : 2
Štěpán: 42,21 = (55,18 + y) : 2
U Emmy x=procento hlasů, které musela dostat po vypadení Pala, aby se dostala na 57,79%. Tj. x = 70, 76%.
U Štěpána y = procento hlasů, které musel dostat po vypadení Pala, aby se dostal na 42,21%. Tj.y = 29,24.
Shrnutí: Po vypadení Pala musely přijít hlasy pro Štěpána a Emmu v poměru 29,24 : 70,76.

202
Hana
Reagovat

@Monika: Moniko, nevím, co na tom nechápeš????? Vypadl SLOVÁK-Pavol – podívej se na výsledky hlasování a uvidíš, že slovenské hlasy přešly na SLOVENKU Emu. Měl vyhrát Štěpán Urban. Když Marta Jandová řekla, že si určitě peníze rozdělí 3 mezi sebou. Ema s tím souhlasila. Jsem zvědavá, jestli někomu něco dala ????????? Myslím si, že to bylo zmanipulované a jasné před začátkem finále. Musíme jim posílat hlasy, aby tu odměnu měli z čeho zaplatit !!!!!!

203
bezik
Reagovat

Koukám, že diskuse už prakticky umřela, tož se mějte všichni krásně a zase někdy u nějaké další SS či jiné povedené hudební taškařice ;-)

204
jj
Reagovat

@betty:
Ano, takhle se to dá taky počítat a je to dobře, jdeš na to správně logicky, řešení je často více, i když v podstatě je to po úpravě většinou stejná rovnice. Ty druhé dvě rovnice, když se celé vynásobí dvěma, tak je to dvakrát druhá procenta – první procenta. Ale shrnutí je nepřesné, jak jsem již vysvětloval. S údaji, které jsou známé, nelze spočítat, v jakém poměru přišly hlasy ve druhé části hlasování. Vypočítat lze jen poměr za nějakého fiktivního předpokladu. Těch 70.2 : 29.8 by bylo správně, kdyby přišlo v první a druhé části stejně hlasů, tedy hlasů pro oba soutěžící bez Kovalíčka. Kdyby přišlo dvakrát více hlasů, tak by se místo dvojky dosadila 3 a celé by se to pak muselo převěst na procenta, protože součet už by nebyl 100. Poměr ve druhé části klidně mohl být 50.000001 : 49.999999 pro Emmu, kdyby přišlo ohromné množství hlasů. Nebo 100 : 0, kdyby ve druhém kole přišlo jen 30 procent celkových hlasů z prvního kola a Štěpán by nedostal nic. Skutečný poměr za druhou půlku nelze spočítat, protože neznáme počet hlasů.

205
jj
Reagovat

Ty poměry jsem samozřejmě napsal blbě, nejnižší možný je 57.8 : 42.2 pro Emmu (místo výsledných 57.79 : 49.21), ne 50.00001 : 49.99999

206
yeey
Reagovat

@bezik: muzes s nama dneska fandit Louise, aby vyhrala XF UK…. ;-)) mrkni na to, hlavne budes asi prekvapenej, kdo je jeji souper v TOP 2 :-DD

207
Jai Kudo
Reagovat

@bezik: Diskuse neumřela, jen se změnila v nástin diplomové práce z matematiky, a to já opravdu nepobírám…. :-D

208
jj
Reagovat

Ach jo :-) Jen pro pořádek, i když je to z praktického hlediska nesmysl, existují i nižší možné poměry pro druhé kolo, jako např. je 57.7900001 : 42.2099999 pro Emmu místo výsledných 57.79 : 42.21, výše mám překlep u druhého poměru.

209
jj
Reagovat

Už definitivně končím, sorry :-)

210
notickas
Reagovat

Ahoj, taky se loučím a přeji krásné vánoce všechno dobré v novém roce.
Jsem moc ráda, že jsem Panáčka úplně náhodou objevila.
Snad zase někdy a třeba tady :-)

211
Jai Kudo
Reagovat

Já myslím, že nějaká pěvecká soutěž se časem najde a i sem ještě občas někdo něco napíše…..tohle je fajn server se skvělými rekapisty DJ Vladem a Scalexem i diskutéry. Taky přeji všem klidné svátky a úspěšný nový rok.
A poslouchejte ROCK, je v tom síla, energie, radost ze života! A slyšet zpívat 70 -80 tisíc lidí refrény musí být úžasný zážitek. Dee Snyder a projekt Rock Meets Classic (= Bohemian Symphonic Orchestra Prague + Matt Sinner rock band). Mějte se….
https://www.youtube.com/watch?v=k-jhzr-bIXM

212
betty
Reagovat

@jj: Děkuji za vysvětlení, bavilo mě to trochu si započítat. Ty děláš něco s matematikou?
@Jai Kudo: Omlouvám se. Nevíte náhodou někdo, jak dopadlo hlasování na FB – viz debata 178 – 180 a 182?

213
ales-winner emma
Reagovat

no nic už tady nikdo není a i já se chci rozloučit a popřát vám všem krásné a klidné vánoční svátky a do nového roku 2016 zdraví a mějme se všichni rádi děkuji že jsem tu s vámi mohl být snad zas někdy

214
-bé-bé-
Reagovat

@Jai Kudo: milý Jai Kudo, tak toto na mňa neposobí, silne to pripomína náboženský fanatizmus…na jednej strane je obdivuhodné ako dokáže hudobná skupina vytiahnúť na svetlo božie nevedomé inštinkty, ale nie som si istá či ich vie aj usmerniť a využi%t v prospech dobra…stavila by som sa, že proti tej mase stavia ochranku, aby sa ku skupine nedostal tento „ľudský živel“…odíde si z koncertu a silné prebudené inštinkty bez jasného a láskyplného zámeru možu vyčínať…lebo za to už nepreberá zodpovednosť…
určite tam po koncerte zostáva „púštna krajina BEZ ŽIVOTA“…skutočná radosť nie je v rozporu so životom

215
Jai Kudo
Reagovat

@-bé-bé-: Já samozřejmě respektuji tvůj názor, popravdě od tebe bych jiný ani neočekával. Ale jsem přesvědčen, že se mýlíš. Ta energie, která s toho podia proudí k posluchačům je pozitivní a nabíjející. Jen je potřeba se naladit na stejnou „vlnu“. Pořádný rockový koncerty jsem letos absolvoval dva a nabily mě pozitivní psychickou energií na půl roku….a ty pocity jsou veskrze pozitivní, zkrátka „good vibrations“. A nejsem sám, i moje kamarády, dokonce i manželku, která donedávna poslouchala spíš Boney M, Milli Vanili nebo Modern Talking……. a ochranka je i na koncertech Gotta, Vondráčkové nebo Alexandrovců……samozřejmě se občas najdou blbci všude. A s náboženstvím to už vůbec nemá nic společného.

216
Jai Kudo
Reagovat

A na závěr ještě připomínka pizzařky Karolíny…..800 lajků za půl dne je super…..
http://prask.nova.cz/clanek/novinky/karolina-pribylova-ze-superstar-je-jako-z-gumy-takhle-umi-roztahnout-nohy.html

217
BarBora
Reagovat

Asi sa to už nerozprúdi, tak sa tiež lúčim s prianím všetkého dobrého, krásne Vianoce a ešte krajší Nový rok a furt a stále nech je fajn. Majte sa pekne!

218
bezik
Reagovat

@yeey: No, poslech jsem si jen vzorky z toho, co jsem dával Vlado z finále .. teda ufffff ! Zaplať bůh za Emmu, zaplať bůh za Štěpána, tohle bych fakt nedal … a to nikoho, ani tu vaši favoritku. Jako technicky je to bohyně, ale jinak to jde úúúplně mimo mě … My jsme vlastně proti těm britům těžký alternativci :D To jsou paradoxy … ;-)

219
yeey
Reagovat

@bezik: hh ja jak sem to napsal, tak sem si pak taky uvedomil, ze asi ani ona nebude podle tveho vkusu :-))) no….. ja mam 2 vyhry 2 favoritek za 2 nedele a sem spokojenej :-DD

220
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Taky se s tebou loučím Aleši ať už to mezi náma dvouma bylo jakkoliv. :-D

221
Monika
Reagovat

@bezik: jo ten upiskanej papinak z britskeho x factoru je hodne i na me, no ne mi se shodneme :-)))) zlata Emma

222
bezik
Reagovat

@Monika: Moniko, Moniko, začínáš být nějak podezřele alternativní ! :D Jestli ona na tobě ta letošní SS nezanechala nějaké nekomerční stopy ? Nechtělo by to zaléčit tak týdenním soustavným poslechem Míši Davida a Lucky Vondráčkové ?

223
Jai Kudo
Reagovat

OK, abyste neřekli, tak taky jednu fotku Štěpána, z Emmy jsou vidět jen nohy…..a mobil :-D
https://www.instagram.com/p/_RS4HbB9qp/?taken-by=emmadrobna

225
bezik
Reagovat

@J: No to je hodně úchylný :D :D Asi to večer ovzorkuju ;-)

226
J
Reagovat

@bezik: Parodia, nic viac. Az je mi chudakov chalanov luto, po vykonoch zo SS.

227
Jai Kudo
Reagovat

@J: To je začátek těch šaškáren, co teď budou muset dělat……
Ale hodně zajímavě pokračuje i Veronika Danišová. Na fb dává informace, videa, komunikuje s fanoušky……myslím, že na to jde dobře.

228
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ved to. Az mi je tych chalanov luto. Vyzera to, ze podpisali zmluvu aj oni. Zaroven to potvrdzuje moje podozrenie, ze tentoraz to bude Markiza, ktora bude z vitazstva Emmy profitovat. A vyzera to, ze to neminie aj chalanov, len dufam, ze oni nebudu zviazani tak dlho, kedze nevyhrali.

229
J
Reagovat

Pre rockovych fanusikov lahodka z americkej spevackej sutaze na dobru noc.
https://www.youtube.com/watch?v=9C_6jEl6wGg

230
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=xGLH_1fasnk Není to ten Mojžíš co byl kdysi v SuperStar?

231
Monika
Reagovat

Jsem si jeste jednou z nostalgie projizdela superfinale, prvne jsem byla docela nervozni a dost veci neregistrovala. Hodne se mi nelibila Emma na otazku Marty, ze jsou velci kamosi a urcite si to rozdeli (pominu fakt, ze je to nesmyslna otazka, ktera cloveka akorat uvadi do rozpaku, nemela ze strany Marty padnout). Nicmene stalo se, ovsem co tam vyvadela Emma je otresne. Usmivala se, pokyvovala hlavou, ano my si to rozdelime,,,Proc rovnou nerekla, ze o tom mluvili, ale ze ji to prijde divne…Takhle akorat klamala divaky a lhala Marte do oci, ona to bude podle me dost pekna mrcha, takove jednani o necem dost vypovida.
Ja netvrdim, ze se s nima mela delit, proc by mela, taky bych se nedelila, jak to dopadlo mezi Lukasem a GG ze…lepsi nic neslibovat, je to parta lidi na chvili, ale takova pratelstvi prakticky nikdy nevydrzi vecne, pomine soutez, pominou spolecne akce a lidi o sobe nevi. Delit vyhru je nesml, ale to chovani Emmy teda nebylo vubec na miste, to se teda holka vyznamenala, pretvarka a usmev vitezi.

232
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: jj. je to on :-)

233
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: A takovéto zpěváky nám prosím pěkně naše ctěná porota a produkce vyhazují ještě před živáky. Při vší úctě ke všem mým klučičím favoritům si troufám tvrdit, že v živácích všech pěveckých soutěží u nás i na Slovensku ještě nikdy nebyl tak skvělý a charismatický zpěvák jako je tento. Z ženských by se s ním mohla měřit snad jen GG, z chlapů absolutně nikdo. Něco mi říká že byl v ročníku s Chodúrem, ale vůbec si nepamatuju proč ho vlastně vyhodili. To by byl Chodúr bez šance, tenhle týpek by ho absolutně převálcoval. Tohle by byl pro mě ideální vítěz SS, ale to je bohužel nereálný a nesplnitelný sen, kterého se nikdy nedočkám. (((((

234
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Ano, byl v ročníku s Chodúrem a vypadl v divadle v Top 60 (btw. spolu s ním tam tehdy skončil i Juraj Zaujec), ale důvod jeho vyhazovu uveden nebyl, jen té jejich skupině řekli „Jsou mezi vámi velké talenty jako Mojžiš nebo Zaujec, ale bohužel nepostupujete“ :-/ Každopádně ho byla velká škoda a myslím, že by býval mohl být Chodúrovi velkým soupeřem :-/

235
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Ten by Chodúra porazil, stoprocentně. Na druhou stranu by se asi do SuperFinále tehdy nedostal Miro Šmajda, protože by mu Mojžiš bral hlasy. Jak je mi Miro sympatický a je jedním z mých nejoblíbenějších soutěžících v SS a moc sem mu přál výhru, tak Mojžiš to je přece jen ještě daleko vyšší level, co si budeme povídat. Teď už se bohužel kvůli věku přihlásit nemůže a už to vlastně ani nemá zapotřebí. Ale je to jen taková ukázka toho o jak nadějné rockové zpěváky nás produkce SuperStar okrádá. A to ani nevíme kolik jich vyhodili letos. Lepší to snad ani nevědět. Místo toho pošlou do finále samé Sámery, Dalíky atd. Zaplaťpánbůh letos aspoň za toho Štěpána a Pavola, kteří v sobě měli aspoň nějaký rockový nádech. Příští ročník – pokud nějaký bude, by mohl být na rockery výživnější.

236
J
Reagovat

@Tomáš: Tiez sa pripojim k debate o rockeroch. Napr. ked som minuly rok sledovala Rising Star, ktory prebiehal v USA, tak tam vyhral rocker zamerany na blues-rock. Hned od prveho vystupenia bol horucim favoritom. Vela ludi v roznych diskusiach a na FB, ci twitteri bolo vdacnych, ze konecne poriadny rocker v spevackej sutazi. Ze uz maju dost popovych a country spevakov. Jeden mu dokonca napisal comment: „old rock isn´t dead…. thanks Jess for existing.“ Tu mas jeho vystupenie z duelu: Allmanovi Bratia by zaplesali od stastia.
https://www.youtube.com/watch?v=zC7YBVHrWwo

PS: Ja sama som sa na neho velmi tesila. Kazdy pondelok som nabehla na yt sledovat jeho vystupenia. A lutovala som, ze nezijem v USA a nemozem to sledovat na zivo a hlasovat. Okrem toho, ze skvelo spieval, bol aj na zozranie.

237
J
Reagovat

Inak ako ja nemam stastie v nasich SuperStar, tak v Rising Star sa mi do TOP 2 dostali obaja chalani, ktorym som fandila. Jesse Kinch to po zasluhe vyhral, ale sympos Austin French tie nebol na zahodenie, tomu som zelala 2. miesto a on ho skutocne aj ziskal.
Zo vsetkych jeho vystupeni sa mi pacilo: The House of the Rising Sun
https://www.youtube.com/watch?v=IMZe6R9nfeQ

238
Jai Kudo
Reagovat

@J: KOnečně jsem si to poslechl a oba jsou skvělíííí! Jesse je jasnej vítěz, ale i ten bluesman je absolutně lepší než věechno, co jsem zatím u nás v těchto soutěžích letos slyšel….. I když možná ani nevíme, kolik taletovaných rockových zpěváků nám produkce Novy ani neukázala, jak píše Tomáš… škoda, že jsem to nesledoval….

239
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ja som len nahodou nasla odkaz od sesternice z USA, ze tam bude prebiehat Rising Star a chodila som na YT sledovat videa. Plus na Kesha Rose kanale je mozno najst cele epizody. Tomu Jesse Kinchovi to prialo strasne vela ludi. Ja som si napr. myslela, ze v USA sa pocuva len R´n´B, soul, pop a bola som strasne prekvapena kolko rockovych nadsencov najma som zameranim na blues rock sa mu tam ozyvalo jednak na FB alebo jeho twitteri. Skus si najst aj ostatne Jessove vystupenia na YT. Tu ti posielam jeho posledne finalove vystupenie, ktorym zvitazil nad tym druhym Austinom Frencom.
https://www.youtube.com/watch?v=h_kHjlIqg6Y

240
Jai Kudo
Reagovat

@J: Ten Austin zpíval to „House Of The Rising Sun“? Věřím, že byli spolu ve finále, nedovedu si představit lepší finále :) Máš pravdu, že i v USA je hlavní pozorost upřena na pop, soul, RnB a ani tam není jednoduché pro rockery prorazit….možná paradoxně víc než v Evropě. Ale i u nás, když si vezmeš, že např křest CD kapely Škwor v Incheba aréně vidělo minimálně 5000 lidí……a přitom tahle kapela není v médích už xxxxxxxx let! Rock is not dead, jak by si mnozí přáli…..

241
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ked som to vtedy sledovala, tak som mnohe z piesni od Jesse Kincha ani nepoznala. Jednoducho som to brala tak, ze som si vychutnavala skvely blues rock a rozsirovala si obzory. Neviem, ci u nas na Slovensku alebo aj v Cechach by taky spevak prerazil. Ked si vezmes, ze vacsinove obyvatelstvo je ako Monika konzumentom komercnych piesni. Tak ja na rozdiel od ostatnych napr. od Stepana Urbana si najviac doma pocuvam prave tie piesne, ktore Monika zavrhla ako vykopavky: Rolling Stones, Pink Floyd, Nirvanu a este aj toho Kollera.

242
Jai Kudo
Reagovat

Breaking News! OK, dnes oficiálně potvrzeno, Gábina pojede příští rok na jaře turné s projektem Rock Meets Classic Mata Sinnera & Bohemian Symphonic Orchestra Prague spolu s lidmi jako je Joey Tempest (Europe), Mc Cafferty (Nazareth), Steve Walsh (Kansas) nebo Doro Pesch!
https://www.facebook.com/RockMeetsClassic/

243
Jai Kudo
Reagovat

Jinka, abychom věděli, o čem to je, na fotce je Gabina vlevo dole na podiu v záklonu a mnohatisícíhlavý dav posluchačů v aréně San José Sharks……
https://www.facebook.com/205960036252927/photos/a.210076525841278.1073741827.205960036252927/487666051415656/?type=3&theater

244
J
Reagovat

@Jai Kudo: Diky za info. Vies si predstavit taketo vystupenie niekedy v buducnosti v nasej SuperStar? Jess Kinch: Seven Nation Army.
https://www.youtube.com/watch?v=b9f44lvs7yA

245
Monika
Reagovat

Moc prijemnej rozhovor se Stepanem http://novaplus.nova.cz/porad/na-baru-videochat-s-celebritou/video/7798-na-baru-stepan-urban/

Ten kluk me bavi cim dal vic, nejak se mi dostal pod kuzi a mam ho v TOP 2 nejlepsich za celou eruycsoutezi, prijde mi tu vyzralejsi nez jsem predpokladala.

246
Lenka
Reagovat

@Monika: Měla jsem stejné pocity :-) Ale vždycky jsem tušila, že bude inteligentnější než se tváří :))

247
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Dost dobrý rozhovor….. on občas vypadá trochu jako ňouma, ale je to asi chytrej kluk (y)

248
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: Štěpán je mi čím dál sympatičtější :-) v tom rozhovoru mě především potěšil tím, jak se zastal Emmy (podobně jako kdysi Šmajda Moničky), a taky řekl velkou pravdu, že Slepčík šel do soutěže brzo (i když to všichni víme už od začátku, ale konečně to naplno řekl i někdo z finalistů) :-)

249
J
Reagovat

@Monika: Ja zasa ocenujem jeho hudobne zameranie do buducna: folk-rock ako James Bay. A vraj, ze nie je osobnost? Je, ale dobra hudba si vyzaduje aj cas. V januari novy singel? Tesim sa.

250
Jai Kudo
Reagovat

@J: Bylo by fajn, kdyby někdo konečně ukázal posluchačům i některým tzv. hudebním publicistům, že i na pomezí pop-rocku resp, folk-rocku nebo nějaké alternativy se dá dělat kvalitní a smysluplná muzika pro lidi a nemusí to být jenom ten tuc-tuc electro pop, který teď vládne….a kdyby se Štěpán aspoň pokusil vydat se cesou Jamese Baye, tak bych mu moc fandil a přál, aby mu to vyšlo….
https://www.youtube.com/watch?v=mqiH0ZSkM9I

251
ales-winner emma
Reagovat

chystá se něco velkého už brzy SUPERSTAR instagram

252
ales-winner emma
Reagovat

Vlado bodejt by se jí nezastal když s ní chodí

253
Jai Kudo
Reagovat

Tak tohle je hodně úchylná anketa… a 42% pro Jitku dvojnásobně!!! :-D
http://superstar-2015.cz/superstar-2015-chcete-jitku-novackovou-do-dalsi-serie-superstar-ci-hlasu/

254
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ja si na Stepanovi vazim to, ze uz si nasiel svoju cestu kadial ist. A zelam mu zo srdca, aby mu to vyslo. Po Palovi som Stepanovi fandila. Dokonca v kole LEGIEND som mu za Angie poslala aj sms-ky. Taku radost mi urobil. Ale to stastie v hudbe do buducna zelam rovnako aj Palovi, co by som to bola za fanynka, ale ako ty vravis, keby to bol kvalitny pop rock. A nie nejaka disco odrhovacka. A to iste nakoniec zelam aj Emme. Ze sa ma zanrovo velmi nedotyka neznamena, ze jej zelam neuspech. Vsetko vlastne teraz zalezi na nich samych. Ale Stepan sa zda uz ma jasnu predstavu.

255
J
Reagovat

@Jai Kudo: Inak zvlastna je aj ta otazka ohladom moderatorky nielen SuperStar ale aj Hlasu? Zeby sa pripravoval novy HLAS CESKO-SLOVENSKA?

256
DJ Vlado
Reagovat

Aby tady diskuse před Vánocemi tak úplně neumřela, mohli bychom si dát malou ANKETU :-) Jaká by nyní byla vaše absolutní Top 12 soutěžících ze všech talentových soutěží, složená ze 3 Češek, 3 Slovenek, 3 Čechů a 3 Slováků? Já to mám takhle:

Češky: Monika Bagárová, Gabriela Gunčíková, Lucie Bakešová
Slovenky: Emma Drobná, Patrícia Janečková, Kristína Mihaľová
Češi: Petr Bende, David Weingärtner, Štěpán Urban
Slováci: Robo Šimko, Miro Šmajda, Adam Urban

A jak to máte vy?

257
Inbezka
Reagovat

Super anketa Vlado:-)
Já to mám takto:
Češky: Aneta Langerová, Sabina Křováková, Leona Šenková
Slovenky: Patrícia Janečková, Martina Šindlerová, Dominika Stará
Čech: Martin Chodúr, David Weingärtner, Petr Bende
Slovák: Peter Cmorik, Miroslav Šmajda, Pavol Kovalíček

258
bezik
Reagovat

@DJ Vlado:
Já to budu mít jednodušší, protože tři ve všech kategoriích mě určitě nezaujali

Češky : Aneta Langerová, Lenka Hrůzová, Magdalena Šalamounová
Slovenky : Emma Drobná, Sisa Fehérová,
Čech: Štěpán Urban, Petr Bende
Slovák : Štefan „Itcho“ Pčelár, Miro Šmajda

Hmmm, pro Češky je tři málo, pro ostatní moc :D

259
Tomáš
Reagovat

Češky: Gabriela Gunčíková, Sabina Křováková, Sabina Slepčíková
Slovenky: Martina Šindlerová, Dominika Stará, Veronika Danišová
Češi: Petr Bende, David Weingartner, Štěpán Urban
Slováci: Miro Šmajda, Jerguš Oravec, Pavol Kovaliček

260
J
Reagovat

Tak sa pridam aj ja, ale dam len TOP 8.

Cesky: Gabriela Guncikova, Lenka Hruzova
Slovenky: Martina Sindlerova, Dominika Stara
Cesi: Stepan Urban, Viktor Holomek
Slovaci: Miroslav Smajda, Pavol Kovalicek

Za najkrajsiu spevacku spolocnych SS povazujem Gabrielu Guncikovu a z chalanov Pavla Kovalicka.

261
J
Reagovat

Tak a este doplnim aj TOP spevacke vykony od dotycnych spevakov, co sa mne najviac od nich pacilo.

Gabriela Guncikova – EUROPE: The Final Countdown
Lenka Hruzova – Kosheen: Recovery
Martina Sindlerova – Szidi Tobias: Chlap na krizi
Dominika Stara – Lara Fabian: Je suis malade
Stepan Urban – The Rolling Stones: Angie
Viktor Holomek – 3 DOORS DOWN: Here without you
Miroslav Smajda – Aerosmith: Dream on
Pavol Kovalicek – Michal Docolomansky: Zbohom bud lipova lyzka

262
J
Reagovat

Sorry za preklep piesne M. Sindlerova – CHLAP Z KRIZA od herecky Szidi Tobias.
https://www.youtube.com/watch?v=nurEd0dNVZI

263
Monika
Reagovat

Cesky: Senkova, Langerova, Gaba Al Dhabba
Slovenky : Janeckova, Celeste (po soutezi) a treti nevim
Cesi: Drda, Stepan Urban, Sevcik
Slovaci: Cisar a nevim

Ja ty samostatne slovenske souteze nesledovala, tak mam min lidi na vyber a tu trojku nevyberu.

264
Enaz
Reagovat

Ještě to tu žije? :)

Češky : Aneta Langerová, Lenka Hrůzová, GG,
Slovenky : Emma Drobná
Čech: Štěpán Urban, Petr Bende
Slovák : Miro Šmajda

Víc nevím, neznám. Mám krátkou paměť.

Vlado? Opravdu je u tebe MB před GG? To děvče, které je je sice krásné, ale taky plaché? Tak trochu podobné letošní Sabině Slepčíkové?

265
kristina
Reagovat

Ahojte, moze mi niekto poslat link na ten „legendarny“ chat Stepana Urbana? Vopred dik.

266
bezik
Reagovat

@Enaz: Srovnávat MB se Slepčicí ???!!! To si přehnala !!! Vlado už někde v koutku pláče, nebo naopak bere vidle sedlá oře !!! :D

267
Enaz
Reagovat

@bezik: Tak je fakt že Sabina je starší, nevypadá tak hezky jako MB, ale to spoutání velkou scénou je stejné (a stejně je to vůči Sabině nefér).

A jaký vidle? Vlado béře do ruky dřevec a vyráží :).

268
DJ Vlado
Reagovat

@Enaz: Ty mě snad čteš poprvé??? :-D Myslel jsem si, že tu není nikdo, kdo by nevěděl, že MB je moje největší srdcovka vůbec, i když za nejlepší zpěvačku považuju GG :-) Ta systematika mých trojic je vlastně v obou holčičích kategoriích stejná, na prvních místech mám největší srdcovky s nejkrásnější barvou hlasu (Monička, Emma), na druhých místech největší talenty (GG, Patrícia) a na třetích nedoceněné zpěvačky (Lucka, Kika) :-) U kluků to mám ještě jinak, tam ty, které považuju za objektivně nejlepší zpěváky (Cmorík, Chodúr) nemám v Top 3 vůbec (oba jsou na mě příliš „povinné četby“), tam se mi první a druhá místa kříží, na jedné straně jsou černí koně a otloukánci poroty zároveň (Bende, Šmajda), a pak zpěváci s imho nejhezčí mužskou barvou hlasu (Šimko, Weingärtner), třetí místa spojuje především shodné příjmení Urban :-D

269
DJ Vlado
Reagovat

@Enaz: Sabině do MB chybělo to imho nejpodstatnější – zajímavá barva hlasu :-)

270
Enaz
Reagovat

@DJ Vlado: Ale to víš, že vím, kde máš srdcovku :).
Ale prostě rýpnout si musím, protože je Monička stižena skoro stejnou chorobou jako Sabina.
Monika byla v semi taky dost zajímavá … pak došla do finále, na velké pódium a byla nikde.

Nemohu posoudit barvu hlasu, protože Moničin jsem už zapomněla. Skoro stejně jako ten Sabiny.
Ale to je o něčem jiném, ty asi sleduješ, co MB teď dělá, že?

P.S. A jsem ráda, že tu jsi a dřevec je odložen :).

271
J
Reagovat

Ono aj tak ten rebricek je vlastne subjektivny pre kazdeho jedneho z nas. Ja som mala problem zostavit TOP 12, lebo som nesledovala ceske superstar ani talent a ani hlas 2012. U mna to bolo hlavne podla zanru, ktory ma najviac zaujima a najcastejsie ho aj pocuvam.
Co sa tyka buducej spolocnej SuperStar je asi na rade s vitazstvom Cesko. Najviac sa bojim toho, ze zo Slovenska sa tam dostane nejaky rocker a vo finale prehra s nejakym dalsim Chodurom alebo Emmou Drobnou v ceskej verzii a mna doma porazi. Bolo by dobre, aby sa nejaky schopny rocker prihlasil z Ciech a aj to vyhral konecne.

272
Enaz
Reagovat

@DJ Vlado: A protože už vidím několikátou SS, tak taky beru, že otloukánci jsou dost zajímaví. I pro mne ;) … Bende, Šmajda, ano.
Letos poprvé i bez otloukání beru Štěpána. Myslím, že je to prostě muzikant s vkusem. Co z něj bude netuším. Přeji mu, aby se mohl otlouct životem a aby pro něj byla SS jen startovní čára, na které si ověří, že umí.
To samé přeji i Emmě.

273
J
Reagovat

@Enaz: No ten Stepan si vybral zaujimavy zaner folk-rock a slubuje novy singel v januari. Uvidime.

275
Enaz
Reagovat

@J: Folk rock? Tak to jsem opravdu zvědavá :). Ale proč ne.
Hlavně musí chlapec dozrát. Vždyť je mu jen osmnáct …

276
Enaz
Reagovat

Na pozadí poslouchám Pavlovo Right Here Waiting a je to falešné jak pětka. Jak kluk, který hraje na housle může tak neintonovat?
Pro mne nepochopitelné.
Ale sympaťák to je :)

277
Monika
Reagovat

@Enaz: No mne taky prisel falesnej jak diva svina v kazdem kole, ale nechtela jsem tu az prilis cerit vodu, kdyz i Dolores, ktera dobre slysi, mu fandila, tak jsem si to radsi odpustila, dle meho nazoru on ani neumel moc zpivat, ale hezky se na nej mnohym koukalo, tak dost dam okouzlil :-))))

278
kristina
Reagovat

@Monika: Monika, dakujem.

279
Enaz
Reagovat

@Monika: Moniko, ty jsi naprosto neuchopitelná :D. Kdyby tebe nebylo, tak si tě musíme vymyslet.
Ty tvrdíš, že nemáš sluch, vybereš si fanouška a naprosto ho drtíš a nakonec se ukáže, že i občas něco slyšíš a nechceš napadnout někoho, kdo slyší…

Fakt dobrý :). Jsi hvězda. A to nemyslím ironicky.

280
Monika
Reagovat

@Enaz: tak ja si Dolores dost vazim a jeji fandeni pro pavola jsem fakt nepobirala, pac on zpival imho tak jalove a falesne, ze to slysel i naprostej hudebni lajk jako ja :-))) Dost casto jeho frazovani imho bylo dokonce tak silene, ze spis recitoval nez zpival, sekal to tam jako drevorubec.

281
Tomáš
Reagovat

@J: Tak toho se bojím taky, ale zase takových kluků jako je Chodúr v SuperStar moc nebylo a já už budu po té záplavě dívčích vítězek za poslední roky asi rád za vítězství jakéhokoliv kluka. :D Proto je z federálních vítězů pro mě tím nejlepším Adamec – je to kluk a ještě rocker, i když GG byla objektivně lepší zpěvačka. Na druhém místě z federálních vítězů mám Sabinu Křovákovou, třetího Chodúra a Emmu poslední. Napadlo mě, že stejný princip jako u SS možná bude platit i v Hlasu – jenom obráceně. První Hlas vyhrála slovenka, druhý češka. Takže se tam možná jede stejně jako v SS, jenom obráceně – a jestli bude další Hlas, tak bude s vítězstvím na řadě chlap ze Slovenska. .D No ale SS je SS, každopádně ji mám raději než Hlas. Tak uvidíme co bude nebo nebude.

282
J
Reagovat

@Tomáš: Tomas ja sa obavam, ze oni NOVA + MARKIZA uz nebudu bazirovat na tom, aby to vyhral za kazdu cenu chlapec. Len si myslim, ze to bude vitaz z Ciech. Deti maju od dnes prazdniny a ja od rana, ked som vstala pozeram na YT vitaza American Idol 2008 DAVIDA COOKA – alternativny rocker ,post-grung. Az mi je luto, ze taky David Cook nepride sutazit aj k nam do SuperStar.
Aj takto rockovo sa da zaspievat Lionel Richie – HELLO.
https://www.youtube.com/watch?v=GzqIsXjGm98

283
J
Reagovat

@Tomáš: A co sa tyka Adamca. Ja osobne si myslim, ze to nebolo v poriadku, ze vyhral nad Guncikovou. Nejaka dohoda medzi televiziami urcite bola. A ako Slovenku a zenu, ktora miluje dobru rockovu hudbu ma boli, ze sa ublizilo takemu blondatemu modrookemu anjelovi s rockovym srdcom ako je GG. Okrem rockovych piesni, ktore spievala v SS si dost casto od nej pustam aj JEDNOHO DNE SE VRATIS. Tesi ma, ze sa napriek vsetkemu presadila hoci v Amerike s TSO. A velmi si ju vazim, ze na sebe pracuje a zlepsuje sa. Ja totizto na rozdiel od teba nemusim mat muzskeho vitaza. Gabriela Guncikova a Miroslav Smajda su u mna na rovnakom mieste. A velmi sa mi u nich paci, ze si idu svojou cestou a robia milovanu rockovu hudbu. Na Smajdovom koncerte som bola, dufam, ze este par krat pojdem a chcela by som ist aj na Guncikovej koncerty raz.

A co sa tyka spolocnej SuperStar. Ak v buducnosti bude, som rozhodnuta sledovat to az od semifinalovych kol. A ked mi do finale neprejde nikto s rockovym feelingom, co by mi tam spieval rockove pesnicky, tak mi nebude stat za to si pustit televizor a pozerat finalove kola SuperStar. Ja totizto ziadne Ch. Aguilery, B. Spears a M. Carey pocuvat nechcem aj keby original povysili nejakou zaujimavou farbou hlasu. Chalan alebo dievca, ale nech spieva rock a nemusi to byt ten len hard rock. Ja sa uspokojim aj s alternativnym rockom. Aj tak v poslednom case viac pocuvam alternativny a indie rock.

284
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Dobře, Vlado! Jelikož v podstatě moc nesleduji X F, Talenty, Hlasy ani čistě SlovenskouSS asi mně unikly někteří zajímaví interpreti. Nicméně se pokusím:
Český holky: GG, Aneta L., Bára Zemanová (ale třeba taky Alžběta Kolečkářová, Sabina Křováková, Gába Al-Dhábba…..)
Slovenský holky:Tady mám mezery, viz úvod, takže bez pořadí asi Emma D., Dominika S., Janečková, ale ta je operní….
Kluci ČR: David Spilka, Štěpán Urban, a asi Bende
Kluci SR: Miro Šmajda, jinak možná Cmorík a dál nevím….nebo si spíš nepamatuju :-D

285
J
Reagovat

@Jai Kudo: Martina Sindlerova – SKUNK ANANSIE: WEAK v rockovom kole. Ale na Guncikovu nema. Pesnicka zacina 01:55
https://www.youtube.com/watch?v=Z6osCfxe9uk

286
Jai Kudo
Reagovat

@J: Ty tzv. „nejlepší písničky“ jsou samozřejmě hodně individuální, ale zastavím se u Šmajdy. Jeho Aerosmith byly asi dobří, ale já jsem si až nedávno uvědomil, jak úžasný výkon předvedl u GnR Welcome To The Jungle….. Nedávno vydal Ken tento song v ženské verzi s GG a jakkoliv je v tom samozřejmě GG výborná, tak přece jen se mě zdá, že do Šmajdova excelentního výkonu i jí ještě trochu chybí :-)

JInak pro informci, Ken uvolnil další původní song z dílny Ken Templin/Gabriela Gun, takže po dvou letech konečně zase původní tvorba…..čekujte na facebooku GG nebo YT Ken Tamplin Vocal Academy :-)

287
J
Reagovat

@Jai Kudo: Myslis this KILLER Why can´t you understand me? Mam to z jej FB. Vies, co sa mne paci, resp. ma rozosmialo, ze Gabina uz kope inu ligu. Jej hlasove rozpatie sa porovnava s Axlom z GnR.
Inak dufam, ze raz vyda svoj album hoci aj v Amerike. Je pekne kolko ludi nielen z USA, ale prekvapujuco aj z Brazilie a aj od nas, ci uz z Ciech alebo aj zo Slovenska jej fandilo a fandi. Ked som si pustala jej videa zo SS alebo aj z inych akcii po SS na YT zaujimave boli zahranicne komentare ohladom nej a jej spevu.
Ona je z Moravy, nie? Ked si uvedomim, ze aj Stepan Urban je z Moravy a dokonca aj Lenka Hruzova, tak tam musite mat plno rockovych talentov. Len nech sa prihlasia do dalsej SS ak nejaka bude.

289
Jai Kudo
Reagovat

@J: Jj, pro Kena je všechno KILLER SONG :-D Ta její obliba u Brazilců je opravdu zvláštní, jako správce jejího YT kanálu to trochu sleduji ve statistikách a než odjela do Států, tak po ČR a SR byla její videa nejoblíbenější právě v Brazílii! Teď je na třetim místě USA, když tam působí a Brazílie je 4.
Ty talenty se hodně rodí na severní Moravě – Chodúr, Hrůzová, Farna, Klus, Kryštof aj. Štěpán je z Uherského Hradiště, tedy z Moravského Slovácka a GG je z Kvasic u Holešova, takže z vesnice na Hané……

290
J
Reagovat

@Jai Kudo: Vies, mozno aj Brazilcania maju uz po krk latino hudby a niektori priam bazia po rockovych pesnickach. Plus Gabina ako nadherna blondina sa predava nielen svojou krasnou rockovou farbou hlasu, ale aj ako nadherna zena.

291
betty
Reagovat

Ahoj, všechny Vás zdravím. Dan Křižka uveřejnil na YouTube svou novou písničku Weak Or Strong. Na konci videa kreslí Emmu.

292
J
Reagovat

@betty: Dakujem za info. Daniel Krizka sa asi fakt zamiloval do Emmy. Pre mna bolo prekvapenim, ze nepovedal jej meno, ale Palovo ohladne komu najviac zela vitazstvo. Asi cakal na nejaku odozvu od Emmy. Ale v tomto Emmu chapem. Laska sa nemoze nanutit. Bud sa do niekoho zamilujem alebo nie. A zena nie je povinna zamilovat sa do muza, ktory ju miluje. Navyse ta SuperStar ako sutaz nebola prechadzka ruzovou zahradou a dala zabrat nielen Palovi, Stepanovi, ale aj Emme. Takze tam nebolo miesta pre nejake city. Skor priatelstvo = Svata 3.
Je jeden pekny citat, ktory hovori zhruba toto: „Vdacnost, priatelstvo a laska by nemali byt zavazkom, ale mali by vznikat volne, spontanne a prezivat sa intenzivne.“

293
betty
Reagovat

@J: Krásný a pravdivý citát.
Mně zase naopak nepřipadlo, že by byl Dan do Emmy zamilovaný. Mluvil o ní vždy pěkně, ale to on mluvil o všech. A to, že přál vítězství nejvíc Palovi, mě nepřekvapilo také, protože už dříve zmiňoval, že spolu bydlí na pokoji, sportují a jsou kamarádi.
Palo byl asi moc fajn kluk, proto mu většina soutěžících přála vítězství.

294
J
Reagovat

@betty: Ja si myslim, ze Dan sa do Emmy zamiloval. Jeho oci to prezradzaju viac nez slova. Iste Dan bol Palov kamarat, ale aj tak ma to prekvapilo. To, ze maly Slepcik povedal Pala, ved tiez s nim byval a so Sabinou spieval duet. Asi sa s nim dobre vychadzalo v zakulisi. A tie dve Bara a Veronika asi vychadzali z vykonu Stepana vo finale. Naozaj by som musela byt hlucha, aby som neocenila PULNOCNI.

295
jab
Reagovat

Připojuju se k anketě:
Holky ČR: GG, Aneta Langerová, Karolína Přibylová
Holky SR: Katarína Koščová, Zuzana Mikulcová, Emma Drobná
Kluci ČR: Martin Chodúr, Štěpán Urban, Petr Bende
Kluci SR: Štefan „Itcho“ Pčelár, Lukáš Adamec, Juraj Zaujec

296
Jai Kudo
Reagovat

@jab: Vidím, že jsi taky propadl kouzlu Karolíny :-D Já jsem ji nejmenoval, protože brzy vypadla a nestačila ukázat všechno, co v ní je. Mně se líbí, jak si hned po vypadnutí začala budovat „fan base“, komunikuje s fanoušky na facebooku, odpovídá na zaslané zprávy (na rozdíl od jedné blondýny :-D ) atd. A hlavně! Chtěla by prý v budoucnu dělat nějakou alternativní muziku, např něco jako Arctic Monkeys, čímž mě docela dostala….by to mohlo být super!

297
J
Reagovat

Nech pocit stastia, radosti sa v dusiach vasich rozhosti, ked stedry den k vam zavita. Nech laska v srdciach ukryta sa mocnym prudom vyroni, ked stromcek tisko zazvoni.

STASTNE A VESELE VSETKYM PANACKOVCOM PRAJE J.

298
ales-winner emma
Reagovat

dobré vánoční dopoledne panáčkovci i já se zapojuji do ankety takže HOLKY ČR-Vivi, Tamara Kubová. lo hrůzová HOLKY SR-Vierka Berkyová, Emma Drobná, Anna Veselovská omlouvám se ale kluky dělat nebudu jelikož se mě chce zvracet s URBANA,SLEPČÍKA apod…

299
Prochor
Reagovat

ales_winner_emma
Četl jsi od fanoušků jako já třeba tohle? A jak na to hodláš reagovat? Protože já samozřejmě Emmu miluju.
http://revue.idnes.cz/emma-drobna-vitezka-superstar-prace-rodina-hudba-f6a-/lidicky.aspx?c=A151218_113242_lidicky_jfk

300
bezik
Reagovat

@Prochor: Tsssssss, prej „já Emmu miluju“. Do fronty a nepředbíhat !!!! :D

301
ales-winner emma
Reagovat

bezik hustej komentář a Prochor ano četl sem si to už to bude pár dní

302
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Ten rozhovor je OK. SS opravdu každýmu z finalistů nějak změní život, to prvotní nadšení ji tuším přejde až zjistí, jak to v českým šoubyznysu chodí a sám jsem zvědav, co jí vydavatelství nechá vyprodukovat za CD….jestli se teda máme na co těšit. Jinak celkem nesdílím vaše našení pro Emmu jako sex symbol, pánové. Je to v obličeji docela hezká holka, ale tu hlavu neustále jakoby vtaženou mezi rameny, nahrbená dopředu…..prostě to není můj typ :-D

303
bezik
Reagovat

Já tam u Emmy nějaký velký nadšení nevidím. Akorát se vyjadřuje dost opatrně, což je dobře. Je to takové „zkusíme, uvidíme, kdyžtak se na to vys…..e“ :D Všechno se to bude odvíjet od jejího autorského potenciálu, jestli to bude stačit jen „na doma“, nebo i „na ven“, nebo vůbec, to se uvidí. Zpěvák bez autorského potenciálu tady nemá šanci, leda kdyby měl nějakým zázrakem dobrého autorského souputníka (ale takové zázraky se nedějí).

304
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ja osobne hoc som jej nefandila jej zelam, aby robila taku hudbu aku chce robit hoci nebude na prvych prieckach hitparad. Komu sa jej hudba bude pacit, bude jej vernym fanusikom. Rozhodne jej nezelam nieco take, ake postretlo vitaza americkej Rising Star Jesseho Kincha. Preloz si to sam.
„Jesse headed to LA to begin pre production on what should have been his debut album with Capitol Records. Having just out sold all the songs on iTunes he performed, compared to the other contestants, and having won the show performing his roots in rock, Capitol informed him that there was no place for rock in their future, and if he was to record it would be on their terms, and their genre (pop). Jesse parted ways.“
A kvoli tomu, ze sa nezapredal si ho vazim. Robi svoju milovanu rockovu hudbu, pripravuje album, pesnicky si sklada sam, koncertuje a uvidime, co dalej.

305
Jai Kudo
Reagovat

@J: Ono je to bohužel tak, že ani v USA nejsou rockeři v kurzu. Všichni poslouchají Beyoncé nebo Katty Perry nebo rap…… :( A vydavatelství se tomu přizpůsobují. Momentálně má podle mě rocková muzika větší podporu v Evropě a v UK a taky v jižní Americe – Brazílie. Myslím, že není náhoda, že největší rockové festivaly jsou v Německu (Wacken, Rock am Ring), potom v UK Glostenbury a ten úplně největší je Rock in Rio……. v USA hrají nejznámější rockové kapely v klubech pro pár stovek lidí, pak přijedou do Evropy a vyprodají třeba Wembley….. :(

306
J
Reagovat

@Jai Kudo:No ja k nim nastastie nepatrim. Vzdy vravim, ze kazdy je sam sebe panom. Doma pocuvam hudbu rockovu, co sa mne paci. A okrem Alicie Keys doma nemam ziadny nerockovy album. Radia pocuvam minimalne, ved sa nehodlam krmit ich komercnou hudbou. Maximalne este znesiem urcitu cast pop rocku, ale nie vsetok a R&B, ale tiez si vyberam a co a od koho. A aj detom pustam rockove pesnicky, hoci vplyv zo skoly typu Majk Spirit a zahranicni raperi celkom nevymazem.

307
-bé-bé-
Reagovat

AVEselovská, dievčina sa tiež snaží, uvidíme ako ďalej, texty v angličtine preberá
https://www.youtube.com/watch?v=v4flTAFpY-c

308
bezik
Reagovat

@-bé-bé-: „Texty v angličtině preberá“ znamená co ? Že zhudebňuje nějakou poezii nebo že jí to někdo píše ? Ta skladba není marná ;-)

309
leea
Reagovat

@Jai Kudo: Ano, Zbyněk Drda není pro posluchače zajímavý, ovšem tím, jak dlouho nic nového nevydal a lidé ani neměli možnost ho někde slyšet vystupovat naživo, tak ztratil spoustu fanoušků a ti ostatní (včetně některých fans) si myslí, že dávno ukončil kariéru, tak proč mu posílat hlasy. To není jako s Gottem, Vondráčkovou či Gombitovou, kterým budou fans posílat hlasy do své i jejich smrti.

310
Jai Kudo
Reagovat

@bezik: Taky by mě zajímalo to „přebírání“ anglických textů. Ta skladba není marná, i když na mě trochu dlohá – skoro 4:30 je na tenhle song moc. Každopádně řádově lepší než její první CD.

311
Jai Kudo
Reagovat

@leea: S Gottem, Vondráčkovou, Gombitovou nebo ještě i s Bartošovou po smrti máš asi pravdu. Nicméně Drda není zajímavý ani za svého života a (jak doufám) dlooouho před smrtí…… :-D

312
Tomáš
Reagovat

Je konec roku, tak je tady vzpomínka na jednoho úžasného zpěváka a člověka, který nás bohužel v tomto roce navždy opustil. https://www.youtube.com/watch?v=uS264B0YMPA

313
-bé-bé-
Reagovat

@bezik: úprimne povedané, to preberanie textov som vydedukovala…ale zrejme nie je priamo pre ňu…i tu je uvedené Ed Philips
https://www.youtube.com/watch?v=1lsPOH-mQUs

314
J
Reagovat

STASTNY NOVY ROK 2016 VSETKYM PANACKOVCOM PRAJE J.

Ako maly darcek posielam prveho rockera, ktory vyhral AI v r. 2008 Davida Cooka a jeho vystupenie THE MUSIC OF THE NIGHT. Milujem vsetky jeho sutazne rockove piesne najma tie, ktore predtym rockove ani neboli. Ale najviac sexy podla mna zaspieval tu najpovinnejsiu, ktoru nemohol rockovo osatit. Takto to vyzera, ked rocker spieva muzikal.
https://www.youtube.com/watch?v=32nCd4yADIc

Z jeho posutaznej tvorby sa mi paci najviac HEARTBEAT. Keby tak posledny American Idol chcel vyhrat nejaky rockovy chlapec na pohlad pekny.

315
-bé-bé-
Reagovat

@J: tak som niečo našla pre teba na ten Nový rok:
https://www.youtube.com/watch?v=j7Bo8eJoum8

316
bezik
Reagovat

@-bé-bé-: Jojo, Štěpán je vážně dobrej ;-)

317
J
Reagovat

@-bé-bé-: Díky za video oboch chalanov. Som zvedava na ich posutaznu tvorbu, najma na ten folk rock u Stepana. Niekedy si myslim, ze je skoda, ze Stepan nie je z Anglicka alebo z USA. Mozno by to mal lepsie.

Inak v stredu zacali vysielat poslednu sezonu American Idol. Som dost sklamana zo semifinalovej 24. O 13 dievcatach sa bavit ani nebudem. Ziadna ma nezaujala ani aspon tak ako JAX v minulej sezone. Popove, soulove, country, R´n´B spevacky, nic zaujimave. A aj z tych 11 chalanov az na toho odfarbeneho blondaka s ceruzkou na ociach z Texasu ma nezaujal ziadny. Ale tiez nic extra. Som vazne zvedava az kam sa dostane. Esteze u nas v SuperStar nevybrali do semifinale o 2 dievcata viac nez chlapcov. Taky mam dojem, ze produkcia chce, aby poslednu sezonu AI vyhralo dievca. Dufam, ze im to nevyjde.

318
Jai Kudo
Reagovat

Pro fanoušky a fanynky Štěpána Urbana z Brna – v sobotu od 16:20 bude vystupovat jako hot v Brně ve Vaňkovce v rámci svatebního veletrhu Svatební Show :-)

319
Enaz
Reagovat

Tak jsem dnes viděla a slyšela jak Nova využívá Štěpána. Pod celkem trapnou „reportáží“ jak jdou reportéři Novy pomáhat bezdomovcům a nesou jim koláče, čaj a deky, byl v podkresu Madworld ve Štěpánově verzi. Šla jsem se ještě přesvědčit na yt jestli se nepletu :). A nepletu se, pokud by ho chtěla Nova využívat jen takhle, tak je to skvělé.

A když už jsem na tubě byla, tak jsem si poslechla i další věci. Někdo se mi zdál lepší a některé výkony horší, ale mám jeden top.
Za nejhorší výběr i provedení považuji semifinálovou píseň Voda živá. To je prostě pěchota. A hlavně výběrem, protože jako skupinová píseň nemůže fungovat.
Tu dala kdysi Aneta a stejně to nebyl zázrak. Ale osm děvčat? Každá jinak naladěná, s jinou barvou …
Prostě produkci nebo kdo ji jim vybral bych naplácala na zadek. Nebo bych řekla, že je debil :/.

320
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Jestli si byl na tom vystoupeni Stepana v Brne, docela by me zajimal tvuj nazor na nej, preci jen live je to jine nez v TV.

Dnes jsem koukla na FB Stepana, zda se neco nedeje a objevila jsem zajimavej komentar Jana Lisky na jeho profilu, je to dlouhe, tak to nebudu kopirovat cele, ale jen “ Letos jsem také měl tu čest poznat spoustu úžasných lidí – Denisa Krumlová (díky za všechno :-)), Boris Pršo, Karolína Průchová, Ella Res, Tomáš Němeček, Jitka Novackova, Silvie Miklošová (mimochodem, díky za můj první videorozhovor v životě :D), Jan Maxián a Štěpán Urban“. Mimochodem Stepan je jediny z finalistu, ktereho Liska zminil ve svem statusu. Rikam si, ze musel byt asik hodne fajn, kdyz byl tak silne obliben :-))

321
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Hm, chtěl bych se na něj podívat, ale původní sobotní termín změnili na neděli (v sobotu bude zpívat Jurenka :) ) a podle programu tam má Štěpán zpívat 2x 2 písničky….to za to nestojí :(

Přidat komentář