Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Česko Slovensko má Talent vs. Superstar: Ako dopadol súboj?

9. Prosinec 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020, ČeskoSlovensko má talent

csmt superstar talent

V Českej republike, ale hlavne na Slovensku, bol jesenný súboj poznačený najmä dvomi talentovými súťažami. Jojka stavila na osvedčený Talent, Markíza zase na Superstar. Ako to dopadlo z hľadiska sledovanosti? Zaujímavé porovnanie priniesol portál Mediaboom. Napriek tomu, že sa ČSMT vysialo v pracovné dni, kedy je menej divákov pri televízii, tak Talent sledovalo priemerne o 100-tisíc divákov viac než spevácku reality šou. Celé porovnanie nájdete v článku.

Štatistiky: Česko Slovensko má talent vs. Superstar

priemerný rating 12+ (ČSMT / SS): 13 % / 10,9 %
priemerný počet divákov v 12+ (ČSMT / SS): 610-tisíc / 512-tisíc
priemerný share 12+ (ČSMT / SS): 30,2 % / 25,6 %

priemerný rating 12–54 (ČSMT / SS): 12,1 % / 10,7 %
priemerný počet divákov v 12–54 (ČSMT / SS): 391-tisíc / 346-tisíc
priemerný share 12+ (ČSMT / SS): 30,2 % / 25,6 %

Šou Česko Slovensko má Talent nesklesla pod 30% ani raz, zatiaľ čo Superstar klesla až 7-krát. Najvyšší podiel si zapísala šou ČSMT až takmer 40%, spevácka šou získala len 32%. Najmenej sledovaná epizóda Talentu dosiahla podiel (share) 30,1%, pri Superstar to bolo 24,2%.

Zdroj: mediaboom.sk

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

SuperStar 2020, ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Tomáš
Reagovat

No že měl Talent lepší sledovanost než SuperStar se není co divit, to tak bude prostě už asi vždycky. Lidi už si na to nějak navykli, SuperStar už nikoho moc nezajímá. U mě ale na celé čáře a úplně ve všem zvítězila SuperStar ( i když u mě by zvítězila za jakýchkoliv okolností ). No a Emma mě sice vůbec nezaujala a Štěpán by byl podle mě daleko lepší vítěz, ale když ji srovnám s vítězkou Talentu tak ta je ještě asi milionkrát horší. :D

2
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Tohle jsou výsledky jenom ze Slovenska, v Česku na tom podle mě byla líp SuperStar, možná měla srovnatelnou sledovanost se Slovenskem, ale Talent na tom byl imho v Česku ještě daleko hůř :-) Pro mě taky rozhodně zvítězila SS, i když i k ní bych měl výhrady, tak Talent mě letos otrávil natolik, že jsem ho přestal sledovat (což se mi u jakékoliv naší soutěže stalo vůbec poprvé), za což mohla v první řadě porota, ve které jakoby nestačila ta vypatlaná a věčně nadržená husa Bílá, museli ještě přidat druhou vypatlanou a věčně nadrženou husu Mórovou (ať už byly Marta s Klárou jakékoliv, oproti těmto dvěma byly fakt zlaté), a v kombinaci s tím samožerským nýmandem Slávikem to byla ta nejpříšernější porota všech dob (a Prachař to sám nevythrnul) :-/ Dále mi vadilo tolik castingů a jen dva žíváky, to už skoro nebyla soutěž ale cirkus :-/ a aby toho nebylo málo, tak se mezi soutěžícími objevila moje „noční můra“ Jankovič, kterého jsem nesnášel už v ČHS2, ale zvlášť Mórová nad ním slintala jak Maxipes Fík nad buřty, brrr :-/ A z vítězek u mě jednoznačně vede Emma (jaké překvapení u mě, že? :-D), Gyöngyi jsem nemusel už při její první účasti ve slovenském Talentu, už tehdy byla hodně přeceňovaná a to se za 7 let nezměnilo, kdyby neměla dojemný příběh, tak by na vítězství mohla zapomenout :-)

Přidat komentář