Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Superfinále Superstar 2015: Kdo ze „svaté trojice“ dnes zvítězí?

6. Prosinec 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Top3Superstar

A je to tady. Neděle, omladina i starší lidské kousky si chystají chipsy a jiné pochutiny, aby se 20:20 usadili k TV Nova či Markíza a v klidu se podívali, jak dnes dopadne Superfinále letošní Superstar. Kdo nakonec zvítězí? Bude to Emma Drobná? Štěpán Urban? Nebo snad Pavol Kovaliček? Diskuze pod článkem je tu pro vás a držíme si palce, aby dnes byla ideálně po celou dobu vysílání dostupná.

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 189
1
-bé-bé-
Reagovat

„svatá trojice“? je nedeliteľná…ak je svatá…

2
dolores
Reagovat

@-bé-bé-: dneska sa ta svatost asi vytrati :D

a Emma to otvara ,.,

3
Mila2
Reagovat

no Emma docela slaboučké.. holt ji rychlejší věci nesednou

4
nofux
Reagovat

Emma a její první song – trhalo mi to uši, sorry.

5
Eliška
Reagovat

Mne sa zdalo že ku koncu Ema nezvladala s dychom…

6
Bedy
Reagovat

Tak za mě teda upřímně, Emmě ta píseň vůbec nesedla. Začátek nic moc. Hodně si to upravila pro sebe, vůbec vysoké tóny nedala, ty tóny, které tu písničku dělají tou písní kterou je. :)

7
Filip
Reagovat

prvni vystoupeni od Drobne naprosto katastrofalni… tady se ukazalo.. ze proste na vetsi pisnicky absolutne nema – dnes me hrube pripominala Slepcikovou

od poroty samozrejme zadna kritika… protoze je finale

8
notickas
Reagovat

Tak Emmě to vůbec nesedlo. Jak jsem předpokládala, technicky pro ni velmi náročná písnička. Nemá na ni rozsah a rytmicky nestíhala. A to dohromady způsobilo, že ani ta hezká barva nevynikla. Tak snad se jí povede ta druhá :-)

9
Ája
Reagovat

ale že klukům ty svetry sluší (včetně Pyca) :-D

10
betty
Reagovat

Emma – karaoke, a porota…. dobře se z toho vyzuli. Zatím nejlepší – Janek Ledecký!

11
Daniel
Reagovat

Na to že tohle bude nová superstar tak pro mě výkon nic moc☺Ale doufám, že příští songy od Emmy budou lepsi☺

12
Mila2
Reagovat

No konečně si Palo vzal bílou košili :-) píseň strašná, ale za to on nemůže

13
jab
Reagovat

Palo určitě o něco lepší než Emma, ale já se u toho celou dobu nudil, stejně jako u Emmy to chtělo úplně jinou píseň. Janek zatím suverénně vede :-).

14
notickas
Reagovat

No vidíte, že to Palo dal dobře. A tak jsme se báli.

15
Eliška
Reagovat

mne sa pavol strašne páčil

16
jab
Reagovat

@Filip: To bylo stále o dost lepší než Slepčíková…přestože to bylo takové neurazí, nenadchne

17
bezik
Reagovat

Emma zcela očekávaný průser. Ovšem Pavol velmi překvapil, on jak je lidovkář, tak z té neskutečné sračky vyrobil něco, co se dalo vydržet. Rozhodně o 300% lepší než originál Tublatanka :D

18
Yaya
Reagovat

Ema ty vysoké tóny nedávala. Ale rozsah ještě dobrou zpěvačku nedělá. Slušná altistka také sopránovou árii nedá a nikdo se nediví.

19
notickas
Reagovat

@jab: Superfinalistka by měla vědět na co má a na co ne!!! Bylo to falešné, technicky nezvládnuté, neudýchané a nerytmické.

20
Jonatána
Reagovat

Tak Emma mě nepříjemně překvapila, písničku mám ráda, ale v jejím podání se mi vůbec nelíbila. Palo tak jako jo, no. a Štěpán se mi zatím líbí. Hodně.Ten kluk je mi čím dál smypatičtější, je to takový sympatický rošťák, tak by se mi asi líbilo, kdyby to vyhrál on.

21
jab
Reagovat

Vadí mi, že Štěpán taky až moc křečovitě kopíruje Neckářovo frázování, ale jinak to zpívá hezky a vkusně. Každopádně 1 .kolo zatím docela vlažné.
Moje pořadí:
1. Štěpán
2. Palo
3. Emma

22
Mila2
Reagovat

tak jsem se bála, že Půlnoční bude od Štěpána znít jako parodie, ale vypořádává se s tím po svém a myslím, že docela dobře. Rozhodně je to zatím ze všech tří nejlepší výkon..

23
Yaya
Reagovat

Štěpán zatim nejlepší. A taky nejlepší písnička.

24
notickas
Reagovat

@bezik: Souhlas, bylo to super. A dal si tam i nějaké ty prvky folkloru. To bylo sympatické. Objektivně Emma – velký průšvih.
Štěpán – výborné, stylové. Pro mě úchvatné, na to že písničku nemusím.

25
Kido
Reagovat

Emma byla fakt děsivá … Přesně potvrdila to, co si o ní od začátku myslím … palec dole.

26
Ája
Reagovat

u Soukupa mám někdy pocit, že by si nejradši vzal Štěpána domů :-D

27
Bedy
Reagovat

No kdyby to bylo podle 1. kola (jako že nebude)… tak Emma jasný konec na 3. místě… :)

28
birshop
Reagovat

Emma nic moc, ty výšky nedávala, ale ta hrůza od Tublatanky, tragédie, jenže s tím se ani nic dělat nedalo, kolovrátek pořád dokla, ovšem Štěpán naprosto super, úžasně to dal, on je Superstar, teď už je to jasné ! :))

29
Mila2
Reagovat

Kdyby Superstar měla méně kol, tak by pro mne byla jasnou vítězkou Emma, tak moc pro mne zářila. Ovšem takhle mám pocit, že ji v tomto okamžiku předstihli oba kluci a její jedinečnost a zářivost tak nějak pomalu pohasíná, zatímco Štěpán je kolo od kola lepší a Palo za ním v závěsu..

30
-bé-bé-
Reagovat

chlapci lepší

31
jab
Reagovat

@notickas:
Falešné to imho nebylo (aspoň většina skladby), až na pár chybek v úvodu a samozřejmě falzety, ty evidentně Emma moc neumí. Frázování spíš tak tak a dýchání bylo problematickém, ale trvám si na tom, že nejvíc mi tam chyběla větší dynamika a výraz.
A pořád si trvám, že nejlepší z vánočního kola byl Janek – a to je o něm známo, že to rozhodně není žádný extra zpěvák :-).
@bezik: Mně to přišlo spíš jako čestná prohra než průser, zvlášť v porovnání s tím, co někteří její vypadlí kolegové předváděli v minulých kolech :-).

32
Leandros
Reagovat

@notickas:
Aby ses nezbláznila. Lidi, vy jste neskuteční. Když váš favorit dostane song, který mu dle vás nesedne, tak tady křičíte, jak je to likvidační song. Když nesedne song tomu, koho nesnášíte, tak to už není likvidační song, ale chyba interpreta, který by měl vědět, co si může dovolit. To je vážně zábava číst.

33
Alex
Reagovat

@notickas:
Ona veľmi dobre vie na čo má, a na čo nie.
Žiaľbohu, piesne do každého kola vyberá produkcia. A ak tí chcú Mariah Carey, budú ju mať aj napriek Emminmu hendikepu čo sa týka rozsahu.
Každopádne, superstar by mala byť univerzálna a Emma si to mohla upraviť:)

34
Ája
Reagovat

po prvním kole jednoznačně nejlepší Štěpán, za ním Palo, poslední Emma

35
bezik
Reagovat

@Mila2: Tak produkce se rozhodla nakonec Emmu obětovat a odstřelit. Výběr mimo rozsah, mimo její cítění, těžko k udýchání, což bylo jasné že jako školením nepolíbená zpěvačka nedá. Podařilo se.
Štěpán jasný touchdown !

36
Tomáš
Reagovat

Tak zatím po prvním kole byla Emma skutečně nejslabší. Tohle je tak jasná věc, že to snad musí uznat dokonce i její největší fanoušek ze všech – sám výsost par excelence DJ Vlado. Vždyť ona měla i problémy se zpěvem a celkově to byla nuda. Pavol dal Tublatanku super a byl uvolněný. A Štěpán? To bylo společně s vystoupením Ledeckého zatím to nejlepší co sme dnes slyšeli a pokud nebude Lypová Lyžka tak už dnes ani nic lepšího neuslyšíme. Jo a na fb už píše spousta lidí, že nejdou posílat hlasy Štěpánovi. Ve světě mafiánských praktik Novy a Markízy neexistuje spravedlnost.

37
Eliška
Reagovat

Štěpo the best… a mrtvolne mi to nedošlo ani nahodou..uprimne, jemne, citlive….

38
Scalex
Reagovat

@Mila2: mám spíš pocit, že se víc a víc ukazuje, že Emma není univerzální zpěvačka. To byla třeba Gunčíková – ač rockerka, zazpívala všechny ostatní žánry taky skvěle. Emma září v určitém stylu, v řadě jiných selhává. Nedělá to z ní špatnou zpěvačku. Ale samozřejmě pokud v této soutěži hledáme univerzální zpěvačku, tak to z ní nedělá ani vítězku.

39
jab
Reagovat

Mně to přijde, že se tu Emmin výkon dost démonizuje (přestože to byl opravdu její nejhorší výkon v soutěži a rozhodně ty tenhle typ písní zpívat neměla) a naopak výkony kluků trochu přeceňují :-D – ok, Štěpán byl fajn, i když se mi v minulých kolech líbil víc, ale co bylo proboha tak úžasné na Palovi? Jasně, dostal příšerný výběr, ale celé to bylo v jedné dynamické rovině, nudné, akorát na rozdíl od Emmy to odzpíval bez chyb.

40
Monika
Reagovat

Emma katastrofa, to se nedalo poslouchat, jedine na co jsem myslela, at uz je prosim konec, mela jsem co delat vydrzet to. Porota nebudem hodnotit zpev omg, omg? Tlacenka jako prasa, pac by si zaslouzila za tohle….Ona jak dostane neco mimo sve pole pusobnosti je ztracena a vitezstvi vubec nevidim jasne. nemusi vyhrat.

41
nofux
Reagovat

Štěpán zatim jasně nejlepší a má tam ode mě 5 hlasů – byl bych šťastnej, kdyby vyhrál (i když si nejsem úplně jistej, jestli by to pro něj bylo to nejlepší…)

42
notickas
Reagovat

@jab:
Dobrá, použiju jiný termín. Používám i sama, když se v nějaké písničce necítím. „Bylo to velice přibližné“. Ale zase bych to nesrovnávala se Slepčíkovou, jak někdo psal. To určitě ne. Spíš mě mrzí, že si nevybrala lépe, pokud ovšem měla tu možnost. A to my nevíme.

43
notickas
Reagovat

@Scalex: Ale vybrat písničku, to by měla umět, ne?

44
bezik
Reagovat

@notickas: No to nemyslíš doufám vážně, že by si tohle vybrala dobrovolně ??!! To děvče má vkus a taková sračka by jí na mysl rozhodně nepřišla.

45
dolores
Reagovat

Stepan mal obrovsku pomoc s tymi vokalistami… bez toho by to bolo sice pekne, ale dietne… niekto ma ale stastie… skoda, ze aj Palovi nedali v druhej slohe vokal Dura Topora ako je to v originali

Emma v prvej piesni nic, moc to jej nejde, ale druha …to vyzera ako lahodka …

46
notickas
Reagovat

@Leandros: Já se nezblázním, jsem úplně v klidu :-)

47
jab
Reagovat

Tak tohle je paráda, sloky luxusní, akorát u refrémů nevím, co si myslet. Na jednu stranu jsem se v nich trochu ztrácel, a druhou stranu to zrychlenější frázování tomu v mých uších dodávalo jakési napětí, ta píseň tím získala výraznější výstavbu. Nejvyšší tón byl imho falešný (nebo spíš mimo Emmin rozsah), ale když je to jen na jednom místě refrému, dá se to ještě přežít.

48
Eliška
Reagovat

Štepán sa podla priebežneho hlasovania totálne prepadá…to snad NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Sakra ked nie prve tak strieborny musi byt…

49
klara
Reagovat

néééé, ty giuseppe pizzy!!! :D achjo, to bylo trapný.

50
Scalex
Reagovat

@notickas: ale tak to, jak to v tomhle pořadu je se svobodou výběru, víme už deset let, ne?

51
Scalex
Reagovat

Cywe ten product placement s pizzama narvaný až do domácnosti Urbanových!!!

52
jab
Reagovat

Štěpán nádhera až na ten nepochopitelný a nepovedený falzetový experiment v úvodní sloce, největší sranda je, že ačkoliv to bylo jiné než originál, znělo to jako typická springsteenovina…akorát taková kytarovější a akustičtější. Druhý touchdown večera (po Emmině Toxic).

53
Tomáš
Reagovat

Štěpán je nejlepší. Jestli nevyhraje tak to není fair play. A ona není.

54
birshop
Reagovat

@jab: no jasně, že to Palo odzpíval bez chyb, ale tam se ani chyba udělat nedala, lalalala pořád stejně, to odzpívám bez chyby i já ..

55
dolores
Reagovat

tato verzia Springteena co dal Stepan dost uspavacia, myslela som, ze to bude nejaka rockova vypalovacka
a uz trpnem, ze ako Pavol domrvi falzety v More than words

56
birshop
Reagovat

ale druhou písní to Emma napravila, to byla zase její parketa :)

57
Tomáš
Reagovat

Štěpán je SuperStar 2015.

58
jab
Reagovat

Přiznám se, že ten bezemoční mluvený projev i u věcí, které normálně emoce vyvolávají (sdtesk po rodině, apod.) je mi u Pala jakýmsi způsobem sympatický :-).

59
Pattrick
Reagovat

Po tomhle doufám, že Pavol vypadne.. alespoň ten Zaujec to zachraňoval

60
jab
Reagovat

Palo taky touchdown, i když se to neobešlo bez (zřejmě povinné) přihlášky do konkurzu o nepříšernější falzet večera :-D

61
Scalex
Reagovat

@dolores: domrvil.

62
zuzska
Reagovat

Často tady čtu o univerzálnosti..ale neměla by být právě zpěvák, zpěvačka jiná? Odlišná od všech.. mít jednu polohu co je její parketa, díky čemu je rozpoznatelná, zapamatovatelná? a ne být jen výborné karaoke…

63
Filip
Reagovat

tak Kovalicek podobnej pr*ser jako Drobna pri prvnim songu… ale poznamky o ujeti si nemohli nechat pro sebe jako v pripade Emmy :) tady je jasno vazeni.. kdo je proste „kun“ rezie a komu je celou dobu nadrzovano

64
jenkaa
Reagovat

Tak mně se líbí nejvíc Štěpán, má krásný hlas. Tak jsem zvědavá……

65
Yaya
Reagovat

Sakra, zase to nejde. Komentář odejde, ale nic si nepřečtu.

66
Khajka
Reagovat

Ha, Jitka následuje Kobzanovou – „Tvůj fanoušek? Teda, Tvůj favorit?“

67
Jai Kudo
Reagovat

Tak dneska Emma zatím vyloženě špatná a nudná.
Palo v koledě zněl líp než Tublatanka (což nebyl zas takový problém). Jakmile má Palo zazpívat něco,co se nepodobá folkloru, tak je o level horší, ale ti Extreme by nebyli zas tak špatní kdyby to nemusel zívat v angličtině.
Štěpán v Půlnoční podle mýho očekávání výborný, řekl bych náběh na touchdown. Bruce Springsteen se mu podle mě ale moc nepovedl, resp. jeho verze se mně nelíbila.
Nicméně zatím dnes (ale JEN dnes):
Štěpán
Palo
Emma

68
Poseidon
Reagovat

Jitka :DDDD panáček power!!! :DDDD

69
notickas
Reagovat

@Jai Kudo:
Za mě taky, po první písničce dost vykolejená, pak sice lepší, ale za mě oba kluci před ní.

70
Ája
Reagovat

Docela mě překvapilo, že nikdo z ex finalistů to nepřeje Emmě.

71
Lucie
Reagovat

@filip… myslim, ze u Pala to byl tak strasne nepreslechnutelne, ze to zcela opominout neslo, ale zachovali se naprosto v pohode, ja bych tak shovivava nebyla.. ani u Emmy, ani u Pala.. je to soutez a oni maji porotcovat a ne se dojimat atmosferou okamziku.
@jab.. Palo touchdown.. to jako vazne?? WTF.

Zatim zdaleka nejlepsi Pulnocni od Stepana.

72
jab
Reagovat

Za dnešek bych s těžkým srdcem poslal domů Emmu (kvůli první písni, druhé kolo bylo holt dost vyrovnané, i když se mi v něm Emma líbila nejvíc), za celou soutěž pak Pala. Bojím se aby neodešel Štěpán.

73
-bé-bé-
Reagovat

@jab: no emócie sú na povrchu ale city nie je jednoduché vytiahnúť z tej hĺbky ale neverbálne mu to ide

74
Winnie
Reagovat

Ach jo, neuslyšíme podruhé lyžku :o(

75
notickas
Reagovat

Hm, škoda, za dnešek by si Palo postup zasloužil.

76
dolores
Reagovat

ja som bola uz davno zmierena, ze palo bude treti, ale ta Lyzka ma vazne serie ze nebude ani ako labutia piesen…. :(((

77
Filip
Reagovat

velikeee prekvapko.. ze vypadl Kovalicek

a dalsi velike „prekvapko“ nas ceka za chvili… kdy vyhraje letos neskutecne protlacovana Emma

78
Ája
Reagovat

Musím říct, že mi je líto, že ti tři nezazpívali nějakou společnou písničku, ráda bych si to poslechla. Jinak Palovi třetí místo sluší (i když radši bych ho viděla na druhém), myslím, že může odejít se vztyčenou hlavou. Sice říkám, že už mi je jedno, kdo to vyhraje, ale fandit budu Štěpánovi :)

79
Pavol
Reagovat

Mam rad ludi co si vedia nastavit zrkadlo a nechyba im sebareflexia. Palova zaverecna rec – 100 bodov – je to tak ako to ma byt. U mna +++

80
jab
Reagovat

@Lucie:
Ten závěr sice zprasil, ale v první polovině zněl parádně – no dobře, trochu jsem přidal, když jsou ty Vánoce :-))).

81
Pattrick
Reagovat

Mně přijde, že to dneska Emma kazí schválně, aby nevyhrála, že se nechce upsat.. třeba již má super nabídku..

82
jab
Reagovat

Tohle Emma napoprvé zpívala lépe, teď mi přišlo, že byla v těch refrémech mimo rytmus a celkově mi to přišlo příliš snaživé, chyběla tomu ta lehkost a drive z první verze.

83
notickas
Reagovat

@jab:
Ano, taky mi to tak přišlo. Prostě strašně moc chtěla.

84
dolores
Reagovat

dakujem Palovmu otcovi, ze ho prihlasil, vdaka tomu, ze tam Palko bol, pre mna tato sutaz nebola nudna :) dalej ma to vlastne uz nezaujima, kto vyhra …necham to na vas vazeni panackovci :)

85
jab
Reagovat

@notickas:
Hlavně ten obličej, ona normálně takovéhle grimasy nedělá, bylo vidět, že to ze sebe tlačí…nebo že by fakt nechtěla vyhrát? Nedivil bych se jí…

86
dolores
Reagovat

@jab: skoda tych falzetov, … lebo inak mna sa tato More than words velmi dotkla …

87
jab
Reagovat

Štěpán určitě lepší než Emma, akorát přijde mi, že v některých místech refrémů zbytečně spěchá, kdyby tam nechal maličko větší odmlky, tak by ta skladba ještě víc vynikla…ale jinak krása.
Když nad tímj tak přemýšlím, tak ve všech federálních SS zůstaly v TOP 2 dva (pro mne) nejzajímavější objevy soutěže :-D.

88
Scalex
Reagovat

Pro mě jednoznačné pořadí, tento večer Štěpán – Emma – Pavol.

89
Filip
Reagovat

Stepan asi 100x lepsi nez precenovana Emma.. ale bohuzel produkci se za chvili splni cil – naplnit doposud volnou „kvotu“ slovenske vitezky SuperStar

90
Jai Kudo
Reagovat

Tak dnes Štěpán Emmu převálcoval úplně brutálně!

91
Rick
Reagovat

Emma nevyhrá. Uvidíte…a podľa mňa je to tak lepšie. Môže si rozbehnúť vlastnú cestu a nemusí sa nikomu upísať ako Sabina. Tá prvý klip natočila až po tom čo jej vypršala zmluva a čakať najbližšie roky na to kým Emme vyprší zmluva by bola obrovská škoda.

92
Yaya
Reagovat

Angie dobrý!!

93
Enaz
Reagovat

Tak schválně :). Podle mne vyhraje Štepán a bude konec konspiracím.

94
Filip
Reagovat

@Rick: vyhraje 100%… proste musi byt letos SK vitezka… je to posledni kombinace… co jeste nebyla

95
Ája
Reagovat

Štěpán si naprosto zasloužil být závěrečným číslem celé SS, pro mě je to největší objev a doufám, že se dokáže prosadit, protože od zítřka to budou mít oba hrozně těžký.

96
pimpa
Reagovat

@Enaz: Kéž bys měl/a pravdu! Ovšem nevím, je-li vyhrát výhra. :D

97
jab
Reagovat

@Scalex:
Souhlas s pořadím – jinak si i z celkového hlediska víc přeju výhru Štěpána, přestože Emma je mému hudebnímu srdci o něco bližší.
@Jai Kudo:
Já bych to tak jasně neviděl, v druhém kole byla pro mne lepší Emma, ale jinak v celkovém součtu mi přišel Štěpán suverénně nejlepší.

98
notickas
Reagovat

@Scalex:
Souhlas, pro mě taky.
Třeba se zbortí to, co se tady přetřásá a Štěpán vyhraje.

99
Rick
Reagovat

@Filip: uvidíš že nevyhrá, tu nejde o to aká kombinácia ešte nebola. Proste dnes Emmu prevalcoval Štěpán úplne a myslím, že to vidia aj ľudia. Ak by aj Emma vyhrala tak všetci by tu splietali niečo s produkciou a ona si to nezaslúži podobne ako sa to splietalo keď vyhral Adamec. Takže ja si osobne myslím, že dnes na 100% vyhrá Štěpán. Prvý krát by tak u nás vyhral niekto z divokou kartou a myslím, že vo svete sa to stalo len raz,

100
notickas
Reagovat

@Enaz:
Třeba to tak opravdu bude!

101
Klog
Reagovat

Emma…. a tak to je spravne !

102
-bé-bé-
Reagovat

@dolores: veru, Paľo bol skutočnou šálkou „cup of tea“ a jeho záverečná reč i to čo mu želala mama…aby zostal sám sebou…čisté srdce (nie nadarmo ho označila väčšina za víťaza…som si všimla minule, že najdlhšie objímal Dalibora)

104
Winnie
Reagovat

Já si myslím že vyhraje Štěpán, už jen z principu aby nás utvrdili v tom, že nemanipulují s výsledky…

106
Prorok z Fryvaldova
Reagovat

Podle me to vyhraje Jitka Novackova nebo Klara Vytiskova…

107
Ája
Reagovat

@Ejdam: Zrovna jsem na to taky zírala, čas zvěřejnění 21:44, to tam snad ještě byl i Pavol, ne?

108
bezik
Reagovat

Angie podruhý, a podruhý špatně. prostě ta energie tam strašně chybí, alespoň mě. Dneska nikdo z nich nebyl zrovna moc ve formě, ale to tak ve finále bývá. Porovnávat mezi sebou Emmu a Štěpána nehodlám, protože umění není fotbal nebo atletika. Každý má svoje nesporné kvality. Někdo vyhraje, a je asi jedno kdo. Jeden bude mít prachy a druhý (snad) svobodu.

109
notickas
Reagovat

Tak to je skandál jako hrom!!!

110
Mončí
Reagovat

@-bé-bé-: Od té doby, co to řešila Klára po duetu Paliho se Sabinou jsem si toho začala všímat, že Pali často utěšoval, objímal, hladil atd. :)
Přijde mi to super :)

111
Lenka
Reagovat

Vtipné, na idnes už asi před hodinou vyšel článek, že vítězkou je Emma…i když možná to měli předpřipravené pro oba.

112
notickas
Reagovat

@Ája:
i.dnes jsou oficiální noviny, tady se něco hrubě nepovedlo. To je totální výsměch.

113
Filip
Reagovat

@Rick: z toho cos napsal.. tak pokud vyhraje Emma (a jakoze opravdu vyhraje).. tak uznas.. ze to byla manipulace od produkce?

protoze ano.. v tom hodnoceni mas pravdu… STEPAN dnes jednoznacne Emmu prejel

114
Smiley93
Reagovat

Aha, článek vydaný v 21:44, to ještě ani Pavol nevypadl a píšou že je třetí, hmm fakt zajímavý.

115
Nika
Reagovat

Hm, takže dnes smsky už jen pro výdělek operátorům? Rozhodnutí už bylo před finále? Skvělé.

116
Eliška
Reagovat

bezik – co? energia? táto pieseň je predsa o inom ako padnúť na zadok z energie…je o citoch, o krásnom hlase, či originál speváka, či Štepána :-) moj názor..pri posluchu ma občas až zamrazilo z precítenia tiej piesňe….hladala som tam uplne ine veci ako energiu a naštastie som ich všetky našla, už zase :-).¨¨škoda že asi vyhraje Emča…aj kěd Šťepán podla priebežnného hlasovania v ČR vedie, na SR si ju určite podporia takým sposobom, že proste..vyhrá :-D

117
dolores
Reagovat

Habera .. totalny narcis :DDD

118
Prochor
Reagovat

No jo, když vy nechápete teorii virtuální reality E=mma x c na druhou. Tak si to vyžerte, naivkové:-)))

119
Lucie
Reagovat

Predpokladam, ze idnes ma nachystany vsechny varianty clanku, ale i tak je to zajimave :-D

120
Filip
Reagovat

velice „necekany“ konec jedne frasky s nazvem SuperStar… prominte mi… ale na nahody ja proste neverim

1. cesky vitez – Chodur
2. slovensky vitez – Adamec
3. ceska vitezka – Krovakova
4. slovenska vitezka – Drobna

NE… proste takovyhle nahody se samovolne nestavaji… jde proste o marketing a „dzentlemanskou“ dohodu k pokryti svyho trhu – je to obrovska nevyhoda federalni souteze

osobne rikam… pokud dalsi SuperStar tak jen slovenska a ceska verze samostanen.. toto nema smysl

121
yeey
Reagovat

Emma!!! EMMA! EMMA!!! :-)))

122
Lenka
Reagovat

Jupíí, můj favorit Štěpán to nevyhrál :-D Nebude mít peníze, ale bude mít volné ruce…
Jinak na idnes se už asi před dvěma hodinami objevil článek, že Emma vyhrála…zajímavé. Stejně jako to, jak se střídají ty národnosti. :-)

123
Ája
Reagovat

Emmě (i Vladovi) gratuluju, nicméně pro mne ona po soutěži zajímavá nebude

Štěpánovi gratuluju ke krásnému druhému místu a přeju mu hodně štěstí v budoucí hudební kariéře, protože on vlastně vyhrál svobodu, tak doufám, že to co nejlépe zúročí, jeho tvorbu si rozhodně ujít nenechám

A Palovi přeju, ať se rozhodne správně, co chce dělat a je v tom úspěšný, děkuji mu za svěží přínos folklóru do letošní řady

124
Tomáš
Reagovat

Nemám co napsat, bylo by to zbytečný.

125
jab
Reagovat

Na jedné straně Emmě gratuluju a přeju ji první místo, ale na druhé mám strach, co s ní bude po soutěži, jak moc bude mít volné ruce. Myslím, že Štěpán by tuhle situaci ustál lépe, ale to jsou jen dohady, třeba ji ustojí i Emma. Každopádně tihle dva + Karolína Přibylová + eventuelně Paľo, pokud půjde folklorní/rockem načichlou cestou jsou pro mne objevy této řady, které určitě budu dál sledovat ;-).

126
Nika
Reagovat

a už si nic nepřečtete, protože článek je fuč:))) To je opravdu náhodička:)

127
notickas
Reagovat

@Lenka: To jo, podvod jako prase. Už to spousta lidí dala na FB a bouří se i v diskuzi na idnes.cz

128
pimpa
Reagovat

@Filip: Přesně to říkám taky, federální soutěže absolutně postrádají smysl a kvůli povinným národnostním kvótám se tak do finále nedostane plno dobrých soutěžících z jednotlivých zemí.
Tady byl výsledek nad slunce jasný ještě před vyhlášením celého ročníku, minule se aspoň nevědělo, jestli to bude holka z Čech nebo Slovenska, teď už zbývalo jen doplnit skládanku.
Štěpánovi přeji, aby se neztratil, byl jednoznačně nejlepší!

129
Ája
Reagovat

@Tomáš: Tomáši, nevěš hlavu, ono se ukáže v následujících měsících, kdo z nich ta Superstar opravdu je. Podle mě kdyby to bylo tak o dvě kola delší, tak vyhraje Štěpán, protože poslední tři kola Emmu válcoval, zatímco ona je víceméně pořád stejná. Každopádně grandfinále si zasloužili všichni tři a už je to jen na nich, jak se s tím dokáži vypořádat v budoucnosti :-)

130
Nika
Reagovat

to bude asi na idnes zítra někdo potrestaný:)))))))

131
Monika
Reagovat

ja mam ohromnou radost, neskutecnej zaver, byt samozrejme clovek porad doufa, co kdyby…I tak nadhera, vubec jsem to necekala, jak se habera loucil se Stepanem v TOP 3, si rikam to mas jasny..parada, skvele prekvapko…
asi jsem byla naivni, ale dle podpory v sale, dle ohlaseni, ze jsou vysledky tesne, ja jsem v tu chvili verila, ze to da….
Emma nebudu hanit vitezku, vyhrala diky divakum, ale myslim si, ze na jejim vitez\stvi ma velky podil pepe, ktery ji sel neuveritelne na ruku v kazdem kole, dostavala jen songy pro svuj hlas, vzdy se rikalo, ze SS by mela byt univerzalni, uz to neplati, Emma zvladne jen jednu polohu, bylo to videt v te Mariah, jak dostane neco jineho, tezkej pruser, pro me je vitez Stepan, zvladl ruzne pevecke polohy, ziskal si neuveritelnou masu lidi po Dk, to je uplne pohadka co s Dk dokazal udelat a kam se az dostat, jsem presvedcena, ze jeste takova tri az ctyri kola a stal by na stupni nejvyssim..Emma je pro me nejprotezovanejsi zpevacka v historii ever a myslim si, ze ui porota mela instrukce ji nekritizovat po cas cele souteze..dnesni hodncoeni mariah nechapu…vyhori, tak to mlcky prejdeme omg, ale Pavlovi to nezapomeneme osolit…jo hlavne spravedlivost :-)))

132
notickas
Reagovat

@Nika: není my jsme to dali na Fb i s tím časem 21,44

133
Tomáš
Reagovat

Teď by asi bylo košér zveřejnit výsledky hlasování ze všech kol. Ale počkat, on je to vlastně podvod a žádné hlasy se ani nikde nesčítají. Tak to se omlouvám za ten hloupý nápad.

134
BarBora
Reagovat

@Filip:
Absolútny súhlas, ja sa chcem baviť a nie sa otravovať večnými dohadovačkami. Národnē projekty a bude kľud!!!

135
notickas
Reagovat

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12358143_10203900347024201_571928881_n.jpg?oh=2a440fc58d33769b8261e373ffd1c429&oe=5666E8AB

tady to mám schované a můžu to donekonečna posílat. Můžou to mazat, jak chtějí. Podle mě to někdo pustil ven naschvál.

136
Nika
Reagovat

@notickas: to je dobře. Výdycky jsem měla pochybnosti o regulérnosti hlasování, ale tohle mě opravdu šokovalo. A nevěřím, že bylo více článků pro více adeptů na vítězství. Nevidím v tom žádnou logiku, proč by si někdo takto přidával práci a dělal několik článků pro všechny kombinace výsledků.

137
Monika
Reagovat

Jeste jsem vas necetla, ale musim rict, ze ta Pulnocni me dostala, dokonce i mama, ktera ho nesnasi, byla jako oparena a rikala mi, ze dneska byl fakt dobrej, ze to snad jeste vyhraje :-))) Emma vanocni totalne zazdila, no pavol jalovej back, tak krasnej song a takhle dokopanej, to se nedalo poslouchat, po tech pruserech Emmy a Pavola a skvelem Stepanovi se priznam, ze jsem si rikala, pokud neskonci aspon druhej tak to bude sakra nefer, v prvnim kole oba z meho pohledu zvalcoval.

138
Nika
Reagovat

@notickas: to je dobře. Vždycky jsem měla pochybnosti o regulérnosti hlasování, ale tohle mě opravdu šokovalo. A nevěřím, že bylo více článků pro více adeptů na vítězství. Nevidím v tom žádnou logiku, proč by si někdo takto přidával práci a dělal několik článků pro všechny kombinace výsledků.

139
yeey
Reagovat

Hh uz potreti vyhrava moje favoritka …. (Sabina, Lola, Emma a vlastne Ivanna mi taky v kontextu jejich vystoupeni v soutezi nevadila) … lidi nakonec dokazi ocenit kvalitu hrubeho zrna, obzvlast v pripade Emmy jsem uz moc nedoufal… opet vytecna vitezka!

a Vlado, vidis, ze to slo i bez toho, abych tu Emmu uporne branil :-)) ted jeste Louisa ;-)

140
sali
Reagovat

Dopaldotoakonemalo: mojafavoritkavyhrala a odterazjeodkazana panackovat podlacudzichnot. Ale nadejzomieraposledna, po roku sahadampozviecha a vzkriesisa k vlastnejceste. dn

141
Violete
Reagovat

Ty hlasy by měly zveřejnit.

142
Monika
Reagovat

ten clanek, mi to prijde v pohode, meli pripravene tri verze dopredu, pouzili tu pravou, to se dela, nic v tom nehledejte, to neni podvod

143
dolores
Reagovat

@-bé-bé-: videla si ten krasny vztah so sestrou ? nechapala som, …chalani v tomto veku sa vacsinou hanbia prejavovat takto city …

ale vsetko je tak ako ma byt, :) Pavol nebol dostatocny „cavo“, nato, aby tuto sutaz vyhral ..

144
betty
Reagovat

Do poslední chvíle jsem věřila, že by to Štěpán mohl vyhrát. Bylo mi ho líto – byl zklamaný, i když se snažil to na sobě nedat znát.

145
birshop
Reagovat

to si někdo škaredě odskáče :)

146
bezik
Reagovat

@Monika: Vidíš Moniko, a to si mě nevěřila že Půlnoční je skvělá volba a kvičela si jak píchnuté podsvinče :D

147
Ája
Reagovat

@betty: Taky jsem tajně doufala, že by to přeci jen mohlo vyjít. Není divu, že byl zklamaný, to by byl na jeho místě každý.

148
dolores
Reagovat

@Monika: je pekne ako sa tesis, prajem ti to, ale nerob si velke iluzie, Stepan isiel do top2 preto, lebo je cech, dvaja slovaci tam byt nemohli. :))) Palo bol treti uz v momente, ked postupil do top3, ved som ti to x-krat hovorila …:)) je jedno ako by zaspieval

149
Teresse
Reagovat

@Nika: Ono ani moc nemá smysl, aby si to někdo připravoval předem. Většina internetových zpravodajských portálů bere texty informačních článků z ČTK, kde se objeví do deseti minut po události, jen si změní perex a titulek, takže tohle by byla zbytečná práce.

150
-bé-bé-
Reagovat

@dolores: jasne, veď to na ňom bolo vidieť, že je všímavý voči druhým ale že sa i nedá…áno, sestrička, tej sa nedalo odolať, tam musel zabudnúť na kameru…zdá sa mi, že ako prvému poďakoval Bohu…

mončí = yes yes

151
Nika
Reagovat

@Teresse: ano, netvrdím nic jiného. Taky mám za to, že více článků nebylo:)

152
Poseidon
Reagovat

Pro mě je vítězem letošního ročníku Palo. Nejen, že je to podle mě skvělý a dost podceňovaný zpěvák, ale hlavně mi přijde, snad to nebude znít pateticky, skutečně jako hodný člověk. Pevně doufám, že bude muziku dělat dál

153
Nika
Reagovat

V každém případě – přála jsem to nejvíc Pavolovi, má v sobě něco dojemného, co mě oslovuje, a je to výborný muzikant. Gratuluji mu ke 3.místu a věřím, že svou účast v SS zúročí po svém a jak nejlépe dovede. Byl mi velice sympatický i jeho otec, jeho podpora a fandění synovi bylo ještě dojemnější než Pavol sám:)

154
bezik
Reagovat

@Monika: Moniko, jak to vlastně vysvětlíš, že ve finále byli dva značně nekomerční zpěváci s většinou dost nekomerčními výběry písní ? Kde zůstal tvůj hlasující průměrný komerční Novák ? Jo já zapomněl, vlastně manipulace, podvod .. :D :D Ale proč teda ne ve prospěch toho průměrného Nováka ???!! :-o

155
Monika
Reagovat

Pavol si to imho zavaril sam, dnes byl zlej. Myslim si, ze Stepana doted valcoval, ale dnes nebyl jeho den. Ta koleda byla strasna v jeho podani, pripomelo mi to Dana drevorubce, to frazovani bylo hrozne, on to ani nezpival, ale odrikaval, pridusene, mrtve, i moje mamka jeho velka fanynka sedela zarezana v kresle a ani nedutala radsi. Mi to prislo na urovni Emmy skoro, jen ten song jeho byl lepsi. ten hacker mu udelal dost medvedi sluzbu s MTW, presne jak nekdo psal falzety, to trhalo usi, jeste, ze tam mel zaujace, ktery to doplnoval.Myslim si, ze dnes byl pavol o tridu horsi nez oba zbyvajici, stepan dal aspon jeden song, Emma take, pavol ani jeden. Nicmene radsi bych v Gf oba kluky, Emme jsem prala treti misto. Stepan se mi libil v Pulnocni hodne, jsem cumela co s tim dokazal udelat, Bruce se mi absolutne nelibil, nezajimavej song, ani jsem to nevnimala. Angie lepsi nez poprve, ale nemam ten song rada vubec, takze ani vykon me nebavil.

156
Monika
Reagovat

@bezik: no melo to trhlinu, ale ja necekala, ze bude pavol tak zlej, mu usnadnil cestu..Pac to nedokazal zazpivat ani prumerne, uplne to podelal..ja nemam zadnej sluch, ale jak mu ujizdelo MTW se nedalo prehlednout a kdyz uz jsem to slysela i ja s hudebnim hluchem…
jinak ale teda musim ti rict, ze s tou Pulnocni jsi mel pravdu, na Fb to dost valcuje, to mu imho zachranilo krk, pro me nej vykon vecera..skoda, ze dostal toho Bruce ten byl desnej, o nicem uplne

157
Nika
Reagovat

@Poseidon: Už vícekrát jsem s tebou 100% souhlasila, hlavně s tím, jak by měl zpívat někdo, kdo si chce říkat zpěvák. Ale dlvodem bude asi náš společný zájem o vážnou hudbu:))) Stejně to má asi taky notickas.
Palo – naprostý souhlas.

158
Monika
Reagovat

@dolores: to je blbost, promin, vim, ze jsi nastvana, ale nezacinej tomasovat :-))) pavol byl dnes hroznej, i na Fb se k nim ani nepriblizil, dnes to bylo strasne slyset, moje mama, ktera mu fandila byla jako zarezana….vubec se nechytal

159
Monika
Reagovat

Doufam, ze zverejni vysledky, aby jste videli, ze Pavol Stepana valcoval, dnes si to pavol prohral sam svymi vykony. Divaci mu vybrali spatnej song a ta prvni lidovka uplne jalova, odrecitovana, sekal slova jako dan tentokrat.

160
bezik
Reagovat

@Monika: Ne, tím to fakt nebylo. Před finále mají všichni dávno vybraného favorita a výkony ve finále jsou už zcela nepodstatné. Možná ovlivní zcela mizivé procento nerozhodnutých. Nakonec dneska fakt vyloženě nezářil nikdo, ale taková je většina finále.

161
dolores
Reagovat

v kazdom pripade Palo so Stepanom neobisli naprazdno, dostanu aspon kolobezky :))))

ozaj a preco nikto z finalistov nedoprial Emme ? som cakala, ze aspon Dan, ved s nou spieval slavny duet… a on Palovi

162
Monika
Reagovat

na letosni rade me nejvic mrzi, ze nebyla delsi, strasne bych chtela videt jeste tri ctyri kola, jak by si Emma poradila v souboji s klukama, myslim si, ze by ji zvalcovali oba…uz zacinala nudit i na Fb a Stepan chytil druhej dech jako tryskomys.

163
bezik
Reagovat

@dolores: Emma moc zářila … takové „u nás“ nemáme zrovna v lásce ;-)

164
Monika
Reagovat

@dolores: Tohle me taky zarazilo, ze ani jeden z finalistu nejmenoval Emmu…od holek jsem to ani necekala, vsimla jsem si, ze li lichoti byt ve spolecnosti kluku, baby moc nevyhledavala po celou soutez, ale od dana jsem ocekavala jeji jmeno..docela prekvapko

165
bezik
Reagovat

@Monika: To máš asi pravdu, být to o čtyři kola delší, tak asi vyhrál Štěpán. Ale mluvit furt o nějakým válcování, bože to je kultura, ne stavba dálnic !!! :D Emma není produkt pro masového diváka, Emma je pro labužníky a klubovou scénu. Masového diváka by asi opravdu začla nudit.

166
Maya
Reagovat

Všechny vás tu zdravím. Naposledy jsem psala do diskuzí myslím někam na gorillu, ale vás tady pilně už několik ročníků čtu a děkuju za zajímavé diskuze. Protože jsem měla možnost komentovat jednu soutěž pro revue idnes, tak vás jen mohu ubezpečit, že není zvykem psát články v několika variantách podle možného vítěze a navíc to vložit do systému a pak jako pako ještě jednu ručně zveřejnit :))) Ale buď se časy (a profesionální etika) mění, nebo byly výsledky fakt známé dopředu.

167
betty
Reagovat

@dolores: Jen proto, že Dan zpíval s Emmou duet, tak k ní hned nemusel mít nějaký vztah. Mluvil o ní pěkně, ale on mluvil vždy pěkně o všech. To, že spolu něco mají, nám podsouval jen bulvár. Naopak s Pavlem Dan ze začátku bydlel a říkal, že spolu sportují a že si s ním i nejvíc rozumí. A proč nikdo nedoprial Emmě? Evidentně proto, že mají Štěpána a Pala radši. Oni je znají lépe než my.

168
dolores
Reagovat

@Monika: preco by som bola nastvana ?:)) ved som to tretie miesto cakala, (len ma nastvalo, ze mu nedali best off )… to ty si si tak velmi zelala, aby Stepan porazil Pavla a hystericila si tu s uzasnymi jeho vybermi, a Stepanovym umieracikom…. atd… si sa proste prezradila tym hystericenim ako neprajes Pavlovi :))) ze si az chudakovi Stepanovi zelala chorobu .. hmmm
a Palo vobec nespieval tak zle, … ta koleda sa ani inak zaspievat neda,a Extreme bolo jasne, ze neda falzety, .. tu pesnicku dostal preto, aby mohol skoncit treti. je X inych songov s ktorymi by zaziaril, ale dnes to bolo neziaduce. do top2 dvaja slovaci ist nemohli a basta. ;)

169
bezik
Reagovat

@Maya: I kdyby bylo celé hlasování čistě vymyšlené dle přání producentů, byli by šílení, kdyby dali výsledky k dispozici předčasně novinářům. Naopak, čím větší podvod by to byl, tím, lépe by to bylo ohlídané. Tohle je buď ryzí novinářská demence, nebo zlý úmysl nějakého novinářského „Tomáše“ , aby vzbudil maximální pochybnosti.

170
Monika
Reagovat

@dolores: mi to prijde lacine omlouvat narodem se staci podivat i na Fb tam drti emma se Stepanem pavola neskutecne, za tu uzasnou koledu co pises dostal kolem dvou tisic hlasu, emma se Stepanem meli 8 a 7 tisic….on by prohral pavol nad Stepanem i jako cech, dnes byl zlej, vubec nezopakoval sve vykony z minuleho kola, dnes mel zpivat Right here waiting ne MTW, tohle mi strasne vadi kdyz lidi nedokazou uznat porazku a omlouvaji to narodem, manipulaci s hlasy a kdesi cosi..jo mrzi me, ze Emma ho porazila, ale nezacnu tady hystercit kvuli nejakemu clanku a podvodu, ktery si dokonce vyzadal zvlastni titulek, vyhrala naprosto regulerne, nemusi se mi to libit, ale nic zmanipulovane nebylo…

171
Monika
Reagovat

@dolores: potom jeste Pavol mel smulu v tom, ze proste musel dostat co mu sedne tudiz nejakej folklor, stepan si dokazal poradit tak nejak se vsim, byl univerzalnejsi mnohem. I dkyz zpival blbej song dokazal z toho vybruslit. Jo me se to x krat nelibilo, vsak vis, ze jsem ho nesetrila, ale navenek pro lidi to bylo dobre. pavol byl na vybery mnohem omezenejsi no a Emma ta uplne nejvic.

Ja mam k Emme neutralni postoj, ale nelibilo se mi po celou soutez, ze ji nikdy nic nevytknuli a ze by si kolikrat zaslouzila, vrcholem vseho byla dnesni Mariah, totalni fiasko a porota to mlcky presla, skandalni. O chvili pozdeji uz nezapomel habera zminit, ze je rad, ze koleda pavola nemela dalsi sloku, pac by to nevydrzel, dvoji metr, protoze ta Mariah byla jeste horsi nez koleda. Byla dost protezovana, dokonce i kat habera se mirnil, prislo mi to jako na objednavku Emmicka je svata, nemuze se ji nic vytknout. No a ty vybery pepeho na ruku, asik ho nejak zahadne okouzlila, ze ji vysel tak vstric. Stacilo behem souteze dat Emme jeste dve tezsi pisnicky, predvest vykon jako dnes a sla domu bez vitezstvi.

172
Monika
Reagovat

Kazdopadne, Emma musela mit hodne fanousku z predchozich kol, ze ji ani dnesni karambol nezlomil vaz. Prvni song hruza, suverenne nejhorsi z nich, druhej song v te upravene verzi, to moc lidi nerozdycha, me to nebavilo vubec, utahane, uknourane, uplne zabila pro me atmosferu pisne. Prekvapive i na Fb ma nejvic lajku tento kometar…Jsem asi jediná ale mě se to nelíbilo a i to Fix you imho bylo polovicni ve srovnani s prvnim vystoupenim

173
betty
Reagovat

@Monika: 171+172 – Máš úplnou pravdu.

174
jenkaa
Reagovat

@Maya: Maya, díky

175
Monika
Reagovat

Kazdopadne letosni rocnik me diky Stepanovi zacal hrozne bavit, ta divoka karta byla lahudka. Miluju fandit outsiderum a sledovat, jak proplouvaji soutezi dal. Ta povinna cetba, o ktere mluvi Tomas, me tez nebavi. S Drdou jsem si to moc neuzila, tohle bylo jako na houpacce a strasne bych byla rada, kdyby pepe a spol. zverejnili vysledky. Stepanova cesta soutezi me zajima vic nez kohokoliv jineho, domnivam se, ze byl na pokraji vyrazeni uz v prvnim finale s Lazy songem a ani potom si moc dobre nevedl a spise utikal hrobnikovi z lopaty, Dk nebyla vyjimka, ale zavedeny trend byt mezi poslednima do te doby. Bylo to znat i na Fb totalni nezajem o nej, vubec se o nem nehovorilo. Dk uplne zmenila jeho pusobeni v soutezi, totalni obrat , hodne mu pomohla nejen vykonostne ale konecne si ho vsimli lidi a popularita mu zacala strasne rust. Myslim, ze hlavne diky nemu dalik prisel o mnoho fanynek. To byla pro me pohadka, z nenapadneho outsidera skoro vitez…nadhera fandit nekomu takovemu uz od divadla
trochu me mrzi, ze nezpival misto Bruce krystofa, ten bruce byl o nicem, blbej song, na tom se spatne sbiraji hlasy, dokazal mi, ze zni krasne v cestine, kdyby dal krystofi, bylo by to hodne zajimave sledovat vysledky..ja opravdu verila v jednu chvili, ze Emmu zdola a kdyby misto Bruce dostal lepsi flak verila bych i vic, i kdyz asik by to stejne nic nezmenilo…

176
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Ja s tebou souhlasim mne se Bruce v te verzi tez nelibil. teda mne by se nelibil ani v zadne jine, song nesnasim, nicmene myslim si, ze tady udelal Stepan obrovskou chybu, ze ten song upravil do teto podoby. Cely vecer byl strasne ospalej, vsechny songy pomale, kdyby to nechal v originalni rychle verzi, imho zaujmul mnohem vic a probudil by lidi u obrazovek. Zpival uz nekolik rychlych songu, nemel by to byt problem, pomohlo by mu to vic, ale Emmu by asik stejne neporazil.

177
Scalex
Reagovat

@Maya: no vidíš, a já psal pět let pro Bleskově a čtyři roky pro tn.cz a další weby TV Nova a VŽDYCKY jsme v takovýchto případech měli připravené všechny varianty článků právě proto, abychom ve chvíli vyhlášení mohli vypublikovat komplet článek se všemi serepetičkami (odpovídající fotogalerie a podobně). Že by někdy o půlnoci někdo teprve smolil článek o vítězi SuperStar, to by bylo značně neprofesionální. Samozřejmě redaktor, který má daný článek na starost, by se měl na pořad dívat a do finálního článku zanést nějaké minoritní úpravy, se kterými se nedalo počítat předem – např. kdyby někdo ze soutěžících zkolaboval na pódiu a podobně).

178
Scalex
Reagovat

Ostatně je to podobný případ jako nekrology. Může se to někomu zdát hnusné, ale v dobré redakci mají skutečně připravené nekrology všech dosud žijících slavných osob, u kterých se ví o zdravotních problémech. U těch dalších pak mají alespoň připravené hrubé podklady, aby ten nekrolog sestavili v co nejkratším čase. A jednou za čas se ty nekrology procházejí a doplňují (třeba když nemocný herec i přes své potíže dokončí další film). Je to morbidní, ale profesionálové zkrátka musejí být připraveni na všechny varianty.

179
Eliška
Reagovat

Monika – ale tak za to, že ho mal, nemohol a asi si uvedomil, že sa neprilíži tej origo verzii tak urobil svoju, skor pomalšiu, romanticku. Mne to nevadilo, ale myslím že v inác songoch by vynikol viac. to by mu to lud musel ale priradit..

180
Maya
Reagovat

@Scalex: Já píšu ze svých pracovních zkušeností na revue.idnes, která má určitě nejsložitější publikační systém, na bleskově jsem o žádné soutěži nepsala. A ano, články jsem psala pochopitelně z domova i hluboko po půlnoci. Ale to je celkem jedno. Hluboce se skláním před genialitou redaktůrka, který článek zveřejnil, aniž se ještě oficiálně vědělo, kdo bude třetí… S nekrology je to podstatně jednodušší :)

181
Scalex
Reagovat

@Maya: Bleskově běželo (dnes už neexistuje) na stejném redsysu jako Aktuálně.cz. Na tn.cz a serverech novy byl redakční systém taky lahůdka, vyvíjeli ho Rumuni, takže kvůli každému prdu se muselo složitě žádat přes český a rumunský management a na opravy chyb se čekalo měsíce.

Ale tohle samozřejmě s redsysem nesouvisí, tady evidentně pochybil redaktor, který dostal SuperStar na starost. Jsem si na 99,99 % jistý, že měli připravené tři verze (museli mít pro každého připravenou i fotogalerii a to se zas tak rychle nepřipraví, aby s tím mohli vystřelit minutu po vyhlášení výsledků), akorát holt redaktor při nějaké úpravě článku omylem kliknul na publikování nebo správně nepřenastavil čas publikace.

Rozhodně si nemyslím, že by iDnes měl výsledky předem k dispozici – to by celou soutěž neskutečně poškodilo. Na Nově jsem dělal čtyři roky a vím, jaká přísnost kolem toho pasovala. Já byl redaktor nováckého magazínu, tedy byl jsem zaměstnancem toho, kdo Superstar pořádá, a musel jsem stejně jako všichni ostatní novináři čekat na televizní vyhlášení. Nebylo možné ani to, že by třeba při nějakém vyhlašování postupujících superstáristů dal moderátor obálku z ruky a během reklamního bloku se něco provalilo. Za tohle byly předem stanoveny velmi drsné pokuty (v řádu statisíců korun). Takže představa, že Nova předem připraví vítěze a dá o tom iDnesu nějaké informace a bude riskovat, že se to může provalit dřív než ve správný čas, je fakt na úrovni konspiračních teorií o nepřistání američanů na Měsíci.

Hlavně jakákoli manipulace s výsledky je naprosto zbytečná. Pokud televize chce manipulovat, má na to elegantnější prostředky. Výběr písní, podpora na pódiu (efekty, tanečníci, projekce, pečlivější aranž písně), správně volená slova porotců a podobně. Tímhle se zabývá celé odvětví psychologie – psychologie masové komunikace. Ovlivnit dav může být – dělá-li to profík – velmi jednoduché. Takže kdyby televize chtěla někoho vmanipulovat do pozice vítěze, bez problémů by to udělala tak, aby to za ni zařídili hlasující diváci.

Další věc také je, proč by ovšem televize něco takového měla chtít? Co by z toho měla? Co se pro Novu změní, kdyby místo Emmy vyhrál Štěpán? Televizi je to úplně jedno, ta potřebuje během vysílání mít co největší sledovanost a prodat hodně reklamy. Jestli vyhraje Pepa nebo Franta je pro ni naprosto vedlejší. Maximálně ji může zajímat následná vytěžitelnost výherce, jenže i to už je úplně jiné než před deseti lety. Tenkrát televize vysílaly spoustu estrád a potřebovaly tyhle známé ksichty ze soutěží protáhnout estrádami a talkshow a megalomanskými silvestrovskými show a podobně. Dnes se už takové pořady moc netočí, takže vítěz SuperStar pro televizi nemá zdaleka takovou hodnotu, jakou měl v dobách Anety nebo Bendeho. Těch situací, kdy bude vítěz SuperStar pro Novu něco dělat, je relativně málo a vlastně vůbec nezáleží na tom, jestli to bude Emma nebo Štěpán, hlavně že někdo přijde a zakdáká.

182
Nika
Reagovat

@Scalex: myslim, ze je celkem zbytecne sahodlouze vysvetlovat a prokazovat kristalovost vcerejsiho hlasovani.Pachut zustane. V kazdem pripade by mel redakturek navstivit nejakou spiritistickou seanci, ma totiz vizionarske schopnosti.Ze vsech moznych variant hodil do placu ausgerechtne tu spravnou:) I s tretim mistem Pala, ktery chudak jeste nic netusil:) A nebo si pravdepodobnost tentokrat rekla, ze bude hodna ….

183
bezik
Reagovat

@Nika: To fakt vyžadovalo mimořádnou genialitu , tipnout včera správný výsledek :D. Pravděpodobnost že to dopadne právě takhle byla tak vysoká, že by to snad uhodl i průměrně inteligentní foxteriér.
A pachuť nechť si nechají v ústech milovníci konspiračních teorií. Pro ty je nakonec všechno na světě „cinknuté“.

184
Ananas
Reagovat

@bezik:
Tak tak. Superstar je zmanipulované, Farma je zmanipulovaná, i to Stardance, proč by to u všech svatých dělali?
Počet hlasů nikdo nezveřejní, protože jich je sakra málo. Počty hlasů myslím zveřejnili jen při první SS, při dalších už jen procenta, aby nebylo poznat, jak hlasů ubyvá. A i kdyby je nakrásně zveřejnili, stejně by těm číslům milovníci konspiračních teorií nevěřili.

185
Monika
Reagovat

Vcera me nejvic otravila porota, takhle znudenou a otravnou porotu nepamatuju v zadnem superfinale, uplne na nich bylo videt, jak je to tam nebavi byt, jak se jim nechce nic rikat, plkali tam totalni hlouposti, hlavne Marta, no strasne to bylo. Ja chapu, ze nechteji v superfinale kritizovat, ale mohli se k tomu postavit s vetsi chuti a nadsenim. celej vecer byli neskutecne otravni a tu naladu prenesli i na me. Hodne zvlastni vecer, otravena porota, otravenej Pyco, melo to nudnej a pomalej spad, to superfinale se jim vubec nevydarilo (nehodnotim absolutne ucinkujici), ale vecer jako takovej.

186
Nika
Reagovat

@bezik: já jsem nepsala nic o genialitě redaktora, alespoň o tom nevím:) Nechci ani rozebírat nějaké konspirační teorie, jen si myslím, že pochybovačů o regulérnosti hlasování bude hodně a zanechá to o ní velké pochybnosti. Článek prostě neměl vyjít. Tečka. Nezpochybňuji, že hlasování takto mohlo opravdu skutečně dopadnout a že Emma vyhrála na základě nejvyššího počtu hlasů, ať už se mi to líbí, nebo ne. Smysl, proč jsem to psala, je v tom, že tohle poškodilo možná všechny další soutěže, u kterých je výsledek závislý na počtu poslaných hlasů diváky.

187
Poseidon
Reagovat

Co se týče poroty, za mě by all star porota byla Soukup, Habera, Osvaldová, Hejma. Vytisková byla uplně k ničemu a Jandové s jejími výlevy už také bylo dost. Habera se Soukupem jsou ok, Osvaldová je vtipná a Hejma by tomu tim svým jižanskorockovým vyhuleným přístupem taky dal šťávu :)

188
Mončí
Reagovat

Angie včera od Štěpána byla super. I když jsem jho nesledovala, bylo slyšet, jak jsi to užívá a přišlo mi, že už nebyl ani ve stresu, že si ji fakt chtěl nakonec zazpívat a užít si ji. Za mě super zakončení superstar :)

189
jj
Reagovat

Hodnocení včerejška se snahou být pozitvní. 1. Štěpán 2. Emma 3. Pavol.
Tublatanku by poslouchatelně nedal ani Chuck Norris, takže nehodnotím, druhá o něco lepší, zasloužené třetí místo.
Emma a Mariah Carey, píseň jí ani trochu nesedla a i jsem to celkem čekal, i když ne až takhle špatně. Druhé dva výkony od ní ale byly špičkové, nádherná barva, atmosféra a práce s hlasem, asi mám menší nároky než někteří.
Štěpán a Neckář, nádhera, efektní refrény se sborem, zvlášť v prvním vynikl v refrénu i Štěpán. Ale nejvíc mě bavily mluvené sloky, krásná znělá čeština s výborným výrazem přesně do rytmu. Ve Springsteenovi mi připadal jeho zpěv moc opatrný, jako když si šetří hlasivky. Ty hlasivky tam měl zničit, pak by se mi to opravdu líbilo. Ale i tak příjemné na poslech. Poslední píseň zase paráda, hlavně druhá půlka, v té už jsem měl pocit, že zpívá naplno, plus skvělý výraz. Zlepšil se i zvukař. Naopak pořad byl ještě víc natahovaný než obvykle, spousta vaty.
I když byl Štěpán ve finále lepší, tak Emma je pro mě zasloužená vítězka a největší talent. Už i kvůli té divoké kartě, ač je součástí soutěže, tak jednou už prostě vypadl. Ale jsem za její použití rád. Štěpán zaslouženě druhý a Pavol třetí. Emmě tímto gratuluju!

Přidat komentář