Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2015, 5. finále: Svatá trojice míří do Superfinále

1. Prosinec 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

svatá trojice superstar 2015

Kostky jsou vrženy. V tuto chvíli už víme, kteří tři šťastlivci se utkají příští týden o titul jubilejní desáté SuperStar, ale zároveň je známé i jméno nešťastníka, kterému připadla nevděčná bronzová medaile. A tentokrát bylo pro vyřčení verdiktu v publiku mnoho slz, především od pubertálních fanynek. Jaké výkony na prahu Superfinále soutěžící předvedli? A zazněl největší touchdown této řady SuperStar? A kdo nás tedy nakonec opustil? Čtěte rekap DJ Vlada a Scalexe a dozvíte se více.

Host večera: Klára Vytisková

zpívala: Forever

DJ Vlado: Stejně jako minule Marta, tak tentokrát otevřela celý večer Klára. Píseň, kterou napsala pro svou dceru, mi nijak zvlášť nevadí, harmonicky je dobře vystavěná, její text má myšlenku a určitě je zajímavější než song, který před týdnem představila Marta. Jedinou slabinou byl tedy samotný Klářin zpěv, který byl místy dost mimo. Kdyby Klára byla soutěžící, byla by jasnou adeptkou na vypadnutí.

Scalex: O pěveckou kariéru Kláry Vytiskové jsem se nikdy nezajímal a až ve chvíli, kdy stála na pódiu, jsem si uvědomil, že jsem ji vlastně nikdy zpívat neslyšel. No… myslím, že mi tahle jedna zkušenost bude bohatě stačit, protože mečivá barva Klářina hlasu je na opačném spektru toho, co bych chtěl poslouchat. A co se týká taneční choreografie, to se raději budu hodinu dívat na rušivé Emmino mačkání mikrofonu, než tři minuty na to cupitání.

Dalibor Slepčík

zpíval: Michael Jackson feat. Justin Timberlake – Love Never Felt So Good

DJ Vlado: Ze začátku byl Dalibor brutálně pod tónem, až jsem si vzpomněl na památnou hlášku Ondřeje Hejmy o hučícím větráku u Sámera Issy. V prvním refrénu se už dostal trochu výš a už to bylo celkem v pohodě, ale že bych si tento výkon pamatoval s odstupem času, to říct nemůžu, tedy pokud nepočítám choreografii, která zpěv výrazně zastínila. Dalibor je dobrý šoumen, ale zpěvácky musí ještě dorůst, což je ale stokrát vyřčená pravda, kterou nemá smysl postojedné opakovat.

Scalex: Au! Že Dalík propadá u machozpěváků typu Matuška, to jsem čekal, ale že pořádně nezvládne ani žánr, který mu zatím byl docela blízký, to bylo nepříjemné překvapení. Mezi ta příjemná překvapení patřilo to, jak dobře Dalibor zapadnul mezi tanečníky na pódiu. Nakonec, ač nejsem ubrečená puberťačka, se mi na Dalibora lépe dívalo, než se ho poslouchalo. Ze čtveřice finalistů je jednoznačně nejslabší a propadák v Jacksonovi ukazuje na nevyrovnanost, kterou může zlepšit až čas.

Emma Drobná

zpívala: Nina Simone – Feeling Good

DJ Vlado: Jak už jsem psal ve své předpovědi, z mnoha různých coverů by člověk mohl nabýt dojmu, že se tento song musí zpívat vyloženě monumentálně. Emma však dokázala přesvědčit, že i v komornějším pojetí může tato píseň fungovat. V televizi toto vystoupení možná působilo celkově matněji, ale přímo v sále bylo slyšet, jak si Emma hrála s každým tónem, přičemž na závěr dokázala píseň vygradovat, aspoň tedy v rámci svého rozsahu. Samozřejmě, že to nebyla taková pecka jako například od Carly Rose Sonenclar z amerického X Factoru a i u nás s tímto evergreenem někteří soutěžící zazářili víc (Martin Chodúr, Anna Veselovská), ale i tak to bylo velmi povedené vystoupení. A že má Emma malý rozsah, no a co? K čemu byl rozsah například mému „oblíbenci“ Relichovi, když se jeho mečák nedal poslouchat?

Scalex: Na toto pojetí se musí názory nutně velmi lišit. Většina posluchačů je zvyklá na „nářezové“ podání, kde se už začíná poměrně zostra a graduje to k neuvěřitelným výšinám. Emma zvolila jinou cestu, kdy to celé o několik levelů snížila, začala mnohem decentněji a závěrečná gradace nebyla tak pompézní, jak jsme ji slyšeli od jiných zpěváků. A to je kámen úrazu – většinový posluchač chce u tohoto songu slyšet to naprosto vypjaté finále; komornost a akademičnost Emmina pojetí ho plně neuspokojí. Emma tím ovšem zároveň ukázala jednu podstatnou věc – to, že dává přednost zpívat svým stylem pro užší publikum, než populárnějším stylem pro masy. Takovým přístupem se sice nevyhrávají pěvecké soutěže, ale zato se jimi získávají věrnější fanoušci. A možná právě o to Emmě jde,

Pavol Kovaliček

zpíval: Linkin Park – Numb

DJ Vlado: O dost lepší než jsem čekal. I když je Paľo pořád pro mě poněkud čajový rocker, tak s největším hitem od Linkinů se vypořádal velmi dobře. Jedinou výtku bych měl k refrénům, které mohl podle mě ještě trochu víc napálit, ale to je jen detail. Ačkoliv tato skladba potenciálně pro Paľa představovala harakiri, on zabojoval a ustál ji skutečně se ctí. Good job.

Scalex: Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není…. vlastně, to už jsem psal minule. No ale furt není. 8^) Takže když dostal jednu z nejrockovějších a nejdrsnějších pecek, jaké moderní rock nabízí, nemohl v ní zazářit. Mohl v ní buď pohořet, nebo se zabejčit a zvládnout ji osudu navzdory. Naštěstí vyšla ta druhá možnost. Pavlův výkon mě rozhodně neurazil. Jestli mi něco vadilo, tak to, jak u „doprovodného rapu“ zvukař mizerně nastavil ekvalizér, aby to znělo středověji, „telefónověji“. U Paľa mě zklamalo jen to, jak si pořád nedá říct s tím pohybem. Kurňa, vždyť i ti folklóristi máchají valaškami, zvedají ruce a skáčou přes namalovanou vatru. Kdyby Pavol odzpíval sloku na místě a pak po dobu refrénu „nasraně“ chodil po pódiu se zachmuřeným čelem, zážitek z písně by byl mnohem větší. Někdy stačí tak málo a opravdu to tu skladbu povýší. Nicméně i tak kulich dolů před tím, jak se s tou výzvou popasoval a tu jeho snahu a vervu musím ocenit tím, že v žebříčku prvního poločasu odsunuje Emmu až na třetí příčku.

Štěpán Urban

zpíval: Pink Floyd – Wish You Were Here

DJ Vlado: Štěpán pokračuje ve své krasojízdě a tentokrát si troufnul na jeden z největších klenotů světové hudební pokladnice. A svým podáním rozhodně překonal Jerguše Oravce i Štefana Pčelára, kteří tuto klasickou rockovou baladu zpívali v minulých ročnících. Štěpán zde naplno předvedl svoji obrovskou muzikálnost, a to především v místech, kde suploval doprovodnou kytaru. První touchdown, který v tento večer zazněl.

Scalex: Tahle skladba je pro mě velmi srdcová, velmi osobní a na její prznění jsem tak háklivý, že kdyby to Štěpán pohnojil, tak ho snad osobně dojedu proplesknout. Ale on ukázal, že ani tak  legendární záležitost pro něj není příliš velkým soustem. Nádherně, citlivě zazpíváno, a to včetně – promiňte mi to slovo – kurevsky obtížné falzetové pasáže. Ta falzetová nálož v závěru je něco, co když nezvládnete, tak bude působit strašlivě směšně. Vynikající výkon a pro mě v tu chvíli zlom, kdy jsem si uvědomil, že bez ohledu na to, jak slintám z Emminy barvy hlasu a jiných jejích pěveckých kvalit, je pro mě tohle vítěz SuperStar.

P.S. Toho, kdo rozhodl o zkrácených aranžích, pověsit do průvanu za víte co!

Pořadí výkonů za 1. poločas podle DJ Vlada:

1. Štěpán, 2. Emma, 3. Pavol, 4. Dalibor

Pořadí výkonů za 1. poločas podle Scalex:

1. Štěpán, 2. Pavol, 3. Emma, 4. Dalibor

 

Emma Drobná

zpívala: Rihanna – Love The Way You Lie

DJ Vlado: A hned vzápětí přišel druhý touchdown, dost možná ten vůbec největší za celou tuto řadu SuperStar. K tomuto výběru písně pro Emmu jsem byl původně skeptický, ale Emma tuto píseň absolutně „podrobnila“ a rozprášila tak veškeré moje obavy. Zvláště z falzetů v refrénu jsem měl totální zimoriavky a navíc jsem bulel jako předčasně senilní rekapista. Emma mě dostala už mnohokrát, ale tím jak fantasticky vystřihla tuto v podstatě průměrnou popinu a povýšila ji na umění, všechny své předchozí výkony překonala. Tady prostě musím použít caps locku a označit tento výkon za TOUCHDOWN!!! Souhlasím s Haberou, i kdyby Emma nevyhrála, tak i pro mě je právě ona SuperStar 2015.

Scalex: Rihanna by se měla za Emmou připlazit po kolenou a plačky ji poprosit, zda by tuhle písničku už navždy nemohla zpívat právě Emma, a slíbit, že ona už se do ní pouštět nebude. 8^)  Tak samozřejmě trochu jsem si zapřeháněl, ale opravdu, Emmino podání o několik levelů převýšilo pocit, jaký mám z originálu. Jednou za SuperStar se vždy dočkáme něčeho absolutně výjimečného a magického a to se stalo nyní. Je mi neskutečně líto všech, kteří to nedokážou slyšet a užít si to, jak zpěvačka a písnička v dokonalé symbióze předvedly úchvatnou podívanou a poslýchanou.

Pavol Kovaliček

zpíval: Richard Marx – Right Here Waiting

DJ Vlado: Snad vůbec poprvé za celou soutěž Pavol zazpíval vyloženou popinu, která mu ale sedla o dost víc než všechny rockeřiny dohromady. Ačkoliv tento provařený slaďák nemusím, Paľo se s ním vypořádal výborně a skvěle zde prodal svoji barvu hlasu, která zde rozhodně nebyla ani trochu jalová. Dokonce ani s angličtinou jsem tentokrát problém neměl. I když bych to za úplný touchdown neoznačil, bylo to Paľovo druhé nejlepší vystoupení po Lipové lyžce.

Scalex: Další důkaz toho, že Pavol se má vydat jinou cestou než rockovou. Sladká popová záležitost a přesto zazpívaná tak vkusně, že jsem neměl potřebu utíkat z místnosti, což většinou u této písně mívám. Ne, nebylo to jalové. Jalovost Paľova zpěvu se projevuje tam, kde je potřeba dát do písně emoce, které Paľo buď nemá nebo je neumí prodat. Možná mu v tom paradoxně škodí jeho hobby, protože bojové umění učí člověka potlačovat emoce, protože při boji je potřeba oprostit se od toho, co by bojovníka mohlo vykolejit. Bojové umění učí klidu a pragmatičnosti – což je v rozporu s tím, co chceme od rockera, který má tajtrdlíkovat po pódiu a dělat drsný pózy. Tak či onak, Paľo předvedl, že v téhle fázi soutěže má co dělat a i když technicky za Emmou a Štěpánem o něco zaostává, tak to rozhodně neznamená, že neumí zpívat.

Štěpán Urban

zpíval: Kings Of Leon – Sex On Fire

DJ Vlado: Tuto píseň považuju za jednu z nejlepších věcí, které v posledních patnácti letech vznikly, což znamená další bod pro Štěpána za výběr písně. Ve slokách zněl Štěpán naprosto parádně, jen mám podobně jako u Paľova Numb pocit, že refrény trochu odflákl a mohl se do nich trochu víc opřít (minimálně do prvních dvou). Jamieho Archera ani Jara Smejkala Štěpán v této písni nepřekonal, ale i tak to byl velmi solidní výkon.

Scalex: Tuhle písničku si pamatuju zejména v podání Jardy Smejkala, protože to – vzhledem k jeho tiššímu, šeptavému hlasu – tehdy bylo obrovské překvapení. Štěpán svůj výkon z prvního poločasu nepředčil, ale i tuhle nářezovku podal výtečně. Uvítal bych asi jen ještě větší míru naléhavosti v hlase. Štěpán ji tam má, jen jí u této skladby nepoužil naplno.

Dalibor Slepčík

zpíval: R. Kelly – I Believe I Can Fly

DJ Vlado: Tento gigahit devadesátých let si pro mě navždy přivlastnila má bohyně Monika Bagárová, která na malé ploše (tzn. v semifinále jen za doprovodu klavíru) vytvořila překrásnou osobitou verzi. Tím pádem u každého, kdo si tuto píseň vybere, se nevyhnu srovnání a málokdo z toho může vyjít dobře. Ačkoliv toto patřilo k Daliborovým lepším výkonům v soutěži, na Moničino podání prostě neměl (a to měl na rozdíl od ní k dispozici vokalisty). Daliborův fanklub si však určitě přišel na své (těm malým holčičkám ostatně stačí, že vidí svého sladkého Dalíka a samotné vystoupení už je tolik nezajímá).

Scalex: Když napíšu karaoke, nemyslím tím zaplivané karaoke v zapadlém baru. Když napíšu besídka, nemyslím tím miliontou variaci školní besídky se všemi nectnostmi, kterými školní besídky trpí. Nicméně i když to bylo senzační karaoke a senzační školní besídka, furt to bylo karaoke a školní besídka, mnoho mnoho mnoho levelů za ostatními třemi soutěžícími. A nepomohli tomu ani Koresponďáci.

Pořadí výkonů podle DJ Vlada za 2. poločas:

1. Emma, 2. Pavol, 3. Štěpán, 4. Dalibor

Pořadí výkonů podle Scalexe za 2. poločas:

1. Emma, 2. Štěpán, 3. Pavol, 4. Dalibor

Celkové pořadí podle DJ Vlada:

1. Emma, 2. Štěpán, 3. Pavol, 4. Dalibor

Celkové pořadí podle Scalexe:

1. Štěpán, 2. Emma, 3. Pavol, 4. Dalibor

 

Host večera: Celeste Buckingham

zpívala: Loving You

DJ Vlado: Finalistku SuperStar 2011, která se jako jedna z mála účastníků talent shows úspěšně prosadila a dokonce si vloni v X Factoru vyzkoušela i porotcovské křeslo (na což zaznělo i pár narážek, přestože X Factor běžel na konkurenční Primě a JOJ), není třeba nijak dlouze představovat. Jak už jsme se mohli několikrát přesvědčit, Celeste naživo není žádná extratřída. Víc to však vynikne u coverů, zatímco vlastní písně si píše na tělo, takže ty uzpívá solidně. Píseň Loving You, ke které natočila videoklip se svým přítelem (a ex-finalistou X Factoru) Matějem Vávrou, patří v jejím repertoáru k těm lepším kouskům, rozhodně to bylo lepší hostovské vystoupení než jaké minulý týden předvedl Sebastian. Btw. taky vám přišlo, jako kdyby Celeste byla pod průsvitnými šaty úplně nahá?

Scalex: Celeste je důkaz toho, že v šoubyzu může s přehledem uspět i ten, kdo soutěž nevyhraje. Taky je důkazem toho, že studiová technika umí zakrýt mnohé nedostatky, které se při živém zpěvu umí nepěkně projevit. Tentokrát to nebyla taková tragédie jako při mnoha jiných Celestiných vystoupeních, ale dosti rozvolněná intonace mi i tak tahala uši.

Kdo vypadl?

DJ Vlado: Že dojde tentokrát na nějaké překvapení, to jsem vytušil ve chvíli, když jsem viděl, jak kdosi ze štábu šeptal něco do ucha Jitce Nováčkové a ta vytřeštila pusu. V tu chvíli jsem se začal hrozně bát o Emmu, i když mi rozum říkal, že jako poslední holka prostě nemůže vypadnout. Porota rovněž jednohlasně označila Emmu a Štěpána za ty, kteří by určitě měli postoupit, tudíž se při svém tipování vypadlíka rozhodovala mezi Paľem a Daliborem, přičemž Ondřej, Marta a Paľo označili za nejslabšího Dalibora, jen Klára Paľa. Pyco, který překvapivost výsledku potvrdil svým „uf“, následně poslal jako prvního do dalšího kola Štěpána a po reklamě (při které by se ve mně krve nedořezal) i Emmu, pročež mi spadl obrovský kámen ze srdce. Na pódiu pak zůstali Pavol a Dalibor, přičemž Pyco použil svou osvědčenou metodu vyřazování v podobě ruky na rameno. A když se dotkl Dalibora, který tak soutěž opustil na prahu Superfinále, fanynky v sále propukly v pláč (a mnoho z nich bylo v slzách, ještě když jsem odcházel a pronášely takové výroky jako „už to nebudu sledovat“ a podobně). Pro mě bylo Daliborovo vyřazení takové překvapení-nepřekvapení, vzhledem k tomu, že už v minulých letech se puberťačky ukázaly být přeceňovanou silou, která nikdy svůj idol neprotlačila příliš vysoko, Každopádně je to nejlepší, k čemu mohlo dojít, jelikož Dalibor byl z Top 4 opravdu nejslabším článkem, Pavol měl rozhodně víc světlých momentů, o Emmě a Štěpánovi nemluvě. Pro Dalibora jednoznačně platí to, co jsme se Scalexem říkali celou soutěž – je to bezpochyby talentovaný kluk, ale musí ještě dozrát jak zpěvácky, tak osobnostně. Superfinálová Top 3 je však svým složením luxusní a to nejen proto, že se jedná o „svatou trojici“ kamarádů, ale i proto, že jsou to tři výrazné osobnosti a velké talenty. Už proto se na Superfinále v tomto složení opravdu těším.

Scalex: Za mě v pořádku. Dalibor prostě byl nejslabším z dané čtveřice. On byl nejslabším z pětice, minule vypadlá Veronika ho pěvecky rozhodně předčila. Dalibora teď čekají dvě velmi důležité věci, z nichž ani jednu nesmí podcenit. Zaprvé: musí na sobě makat a vyzrát jak pěvecky, tak osobnostně. Zadruhé: nesmí se divit tomu, že jeho popularita teď půjde velmi strmě dolů. Zbyněk Drda by mohl vyprávět o tom, jak týden po SuperStar na jeho koncert skoro nikdo nepřišel. A to byl vítězem. Musel si své publikum znovu vydobýt, znovu získat, znovu přesvědčit. To čeká i Dalíka. Z jeho fanynek za pár týdnů či měsíců zbyde jen pár nejvěrnějších. Musí si zvyknout na to, že ho na ulici budou lidé poznávat a zastavovat čím dál méně. A pakliže jeho hudební ambice přetrvají, tak za pár let může svoji superstarovskou minulost využít ke svému připomenutí. „Pamatujete si mě ze SuperStar? Jsem tu, nový, lepší, křupavější.“

Hodnocení 5. finále podle DJ Vlada:

Páté finálové kolo bylo zatím rozhodně nejlepší, co se týče kvality výkonů. Soutěžící si uvědomili, že tentokrát jde o všechno, a proto šli do toho opravdu naplno. O co silnější byli soutěžící, o to slabší byla tentokrát porota, která neustále jen u všech soutěžících opakuje totéž a nepřichází s ničím novým. Katastrofou zůstává Jitka Nováčková, jejíž otázky v rozhovorech jsou fakt k smíchu, naopak Pyco si drží svůj vysoký standard. Jubilejní desátý ročník SuperStar příští týden vyvrcholí v Superfinále, ve kterém se historicky poprvé (aspoň co se české a slovenské SuperStar týče) utkají hned tři nejlepší soutěžící. Obhájí pozici favoritky krásná éterická víla Emma Drobná? Nebo bude triumfovat nenápadný černý kůň soutěže Štěpán Urban, který čím dál víc vystrkuje růžky? A nebo pro mnohé překvapivě zvítězí švarný jinoch s folklórní duší Pavol Kovaliček? To se dozvíme už v neděli 6.12.

Hodnocení 5. finále podle Scalexe:

„Jalový“ is the new „šau a esprit“. Co do výkonů, tento večer mě opravdu bavil. I ten Dalibor zpíval tak, že jsem nudou nerozkousal televizní ovladač, což jsem u některých předchozích výkonů málem udělal. Líbilo se mi, jak se Emma držela své cesty, jak Štěpán ukázal, kdo je tu pánem, jak Pavol ze všech sil bojoval a jak Dalibor odešel se ctí. Líbilo se mi Pycovo moderování, které nedokázaly zastínit ani pitomé Jitčiny otázky nebo WTF moment večera – Jitka, oslavující tancem Štěpánův postup (fascinovalo mě to zhmotněné trapno, kdy Jitka ještě tancuje, Štěpán reaguje flegmaticky, Jitce dochází, jak trapně působí to, že Štěpán jen tak postává, zatímco ona tam trdluje a neví, jak z toho vybruslit a chtěla by se přenést o 15 vteřin zpět a nezačít trdlovat). Až ji někdy upíchnou do nějaké Snídaně s Novou nebo podobného formátu, tak se snad konečně otrká a naučí doopravdy moderovat. No a teď už jen čekám na příští neděli, kdy se rozhodne o vítězi celé soutěže. A musím říct, že je mi to ale naprosto a totálně ukradené. Těším se na to, co zazpívají, užiju si to a ať vyhraje kdokoli, bude to mít zasloužené.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 671
1
Petr
Reagovat

Tady je poznat, ze ten rekapista vlado toho jeste mnoho neslysel, kdyz se mu zda recitovani emy drobne bozske a uplne nudnou uspavaci verzi love the way you lie pisen oznaci jako touchdown LOL Jen me utvrzuje vtom, ze jeste mnoho let poslouchani mu zbyva do toho aby mohl ocenit co je vkusne, co je pekne zazpivane a stejne taky habera . Zajimave, kdyz v minulych radach porad resil tony a frazovani, u tyhle Emy mu nevadi nic-a to mela za celoudobu nejvic falesnich tonu ze vsech a jeste pri takych pisnich co se ani nedaji nezazpivat…bohuzel je hezka a tak musi lidi presvedcit ze je hodna titulu suprstar(i kdyz neni)a nej vysyoupeni zatim v tehle rade SS Melinda noakova a stepan urban
Jestli nevyhraje on, jen se potvrdi to xo kazdi vi:ze SS je zmanipulovana fraska.

2
Petr
Reagovat

Jo a dj Vlad mozna o par let zisti ze jedini co se nu paci je ta Ema-jeji tvar,a ne jak zpiva. Zkuz si ji poslechnout ale divat se treba na veroniku danisovou…,,docela slabi ze jo

3
ales-winner emma
Reagovat

Dj Vlado krásný článek a ještě bych sám dodal že Emma Drobná je pro mě Superstar 2015 některým rasistickým komentářům navzdory

4
zuzska
Reagovat

Musíte brát v úvahu, že v televizi to je slyšet jinak než naživo…Doufám, že příští týden vyhraje Štěpán, ne z důvodu, že je nejlepší, ale pro Novu nejvíc vhodný a Emma bude mít volnost si vytvořit sama svůj tým, udělat CD a nebude to jenom další rychlokvaška superstar….Byla by to škoda

A k těm co píší jak Emma je pořád stejná, ale vždyť o to právě jde, že má rozpoznatelný hlas a neni jenom dobrý jukebox…

5
J
Reagovat

Boze, uz ma otravuju reci, ze Emma je recitatorka. Nie je to zrovna moja salka kavy, ale ja ju za recitatorku nemam. Osobne v sutaziach mam radsej ovela dravejsie zeny, rockovejsie typy. Ale na druhej strane by som musela klamat, ak by som neocenila to, cim bola Emma obdarena: zamatova farba hlasu, charizma, krasa, inteligencia, priebojnost, kamaratskost, ludskost, ematia atd. U mna je na 3. mieste vo fandeni. Na 1. je Palo a na 2. je Stepan. Ale slepa a hlucha rozhodne nie som. Ako vitaz mi Emma neprekaza, cize mne to vadit nebude. Najradsej by som to dopriala ci nedopriala ako danajsky dar Palovi. Ale objektivne po vsetkych doterajsich finalovych kolach musim povedat, ze ja vidim ako SuperStar 2015 Stepana Urbana. Najma v poslednych 3 kolach sa riadne vytiahol a ukazal, co v nom je. Cize ak na konci to Stepan napriek prognozam vitaza SK dievca, ktore este nebolo vyhra, ja budem spokojna a vyhru mu po zasluhe doprajem. U Pala by som to fakt neocakavala, on je velmi inteligentny a vyhru ani necaka, urcite si uvedomuje kvality svojich rivalov, ktori su zaroven jeho najlepsimi priatelmi v sutazi.

6
Iva
Reagovat

DJ Vlado mi mluví, respektive píše z duše.
Tušila jsem, že u TV to slyšíme zkresleně – podle reakcí jak diváků, tak porotců.
Přeji /i nepřeji – z prozaických, již uvedených důvodů/ vítězství každému ze Svaté trojice :-)
Jsou to fajn lidi a baví mě, Dalík mě bavil jen zpočátku, taťka /nebo kdo/ mu často vybral věkově nevhodné písničky. Největší dar posluchači/divákovi od zpěváka či herce je uvěřitelnost písně či role – hned po uchu příjemné intonaci. Mějte se všichni hezky*

7
Tomáš
Reagovat

@Petr: To víš, že to Štěpán nevyhraje i když si to teď zaslouží nejvíc. Je to čech a čechů je víc, navíc je to kluk a ti mají víc fanynek, Pavol je taky cool týpek, který má sympatie chlapů a holky na něj letí a stejně to vyhraje ta nejnudnější z celé trojice – Emma. Není to trochu divné? Takže je to opravdu zmanipulované a tímto se to jen definitivně potvrdí. Na řadě je holka ze Slovenska a proto musí vyhrát. Ti kdo tohle pravidlo vymysleli jsou podvodníci a absolutní ubožáci, kteří si neváží ani soutěžících ani diváků. Jde jim jen a jen o prachy. Je to fraška!

8
J
Reagovat

Teraz k vykonom. Stepan si ma ziskal s Pink Floyd, to bez debaty. Emma sa mi pacila v RIHANNE, ale ja som to predpokladala, ze Emma tam zaziari. Emma ako favorit ak ma vyberane skladby produkciou alebo dramaturgom, tak nieco mi vzdy vravi, ze jej budu sediet. Cize potom vzdy premyslam nad tym, co Emma s nimi urobi. A teraz Palo o tom, ze zaziaril v sladaku no comment. Nie je to sice moja salka kavy, ale zaregistrovala som to a aj si to este 3-krat pustila. Bolo to pekne.
NUMB som si pustila asi 20-krat nielen preto, ze sa mi paci pesnicka, ale aby som zistila, co mi vadilo na tom vystupeni.
1. hudobne aranzma kapely – uz JAI KUDO spominal, ze hudobny podklad je 1/2 piesne. Takze ako ostatnym fanusikom LP, ktori to patricne okomentovali na FB aj s tym, ze v podani kapely SuperStar to nebolo ako v podani Linkin park – toto mi vadilo najviac;
2. backvokal -v tejto skladbe je nielen rap, ale aj vokaly, ktore doplnaju spev Chestera Benningtona. Bohuzial vo vacsine piesni v doterajsej SS velmi postradam vokaly. Ktore su zvlast pri rockovych alebo nu-metalovych piesnach nutne. V zivote som bola na viacerych koncertoch. Vypichnem najma ELAN, kde J. Razovi spieval vokaly J. Balaz. TUBLATANKA, co by si pocal M. Durinda bez J. Cerneho, neskor bez D. Dubana apod. V Dubline mal dokonca 3 vokalistky.
3. rap – iste bol dobry, ale nie super
4. Palov spev – ano dala som to az na posledne miesto, pretoze tu sa pytam, ci by sa Palo tak v speve kontroloval aj keby tento NUMB spieval ako 2. piesen v poradi. Pretoze Palo sa dost kontroluje pri speve. Ale v tejto skladbe sa kontroloval urcite najma preto, ze mal este spievat toho Marxa. Na druhej strane mi dost vadi, ze nie je taky zivelnejsi typ + ta jeho anglictina. Co sa tyka miestami falosneho spevu, ani Chester to na koncerte nespieva zrovna najcistejsie. A vystupenie v SS je skor koncertom ako nahravkou v studiu.

9
Tomáš
Reagovat

@Tomáš: A ještě navíc Emma se o hlasy ze Slovenska bude dělit s Pavlem, Slovensko už má tak o polovinu méně obyvatel a ještě hlasy těchto dvou půjdou na polovinu. Štěpán by měl mít logicky hlasy celého Česka, ať mi nikdo nevykládá že je v Česku populárnější Emma když u nás se nikdy holkám a ještě takto stylově zaměřeným moc nefandilo. To by jedině musela být rockerka, to u nás letí a to není ani omylem. A ať mi nikdo nevykládá že nikdo nehlasuje nacionalisticky, když všechny tři předchozí GF byly česko – slovenské. Čili podle všech vodítek by to měl vyhrát Štěpán ale vyhraje Emma a proč? Protože je slovenka, jiný důvod opravdu neexistuje.

10
J
Reagovat

@Tomáš: Tomas uzavri so vsetkymi mier, aspon dotial kym nebude znamy vitaz SS. Este privolas vitazstvo Pala, co by bol pre neho danajsky dar. Aj ked na druhej strane je to Slovak a ovela manipulovatelnejsi typ pre producentov, televizie, agenturu nez ostrielanejsia a priebojnejsia Emma. Dufam, ze to vyhra Stepan, aby to bolo spravodlive. A imho aj Palo a aj Emma uz maju dost fanusikov v Cechach. Radim ti, nechaj to na pokoji. Ked chces, nesleduj jej piesne. A vychutnaj si len oboch chalanov. Ja som si tiez vypinala zvuk v telke, ked spieval Dalibor.

11
Jan Liška
Reagovat

Vlado, ten kdosi ze štábu jsem byl já a říkal jsem jí, že mi scénář sežral Liborův ovčáček ze Slavíků. Je to krutopřísnej hafan.

12
bezik
Reagovat

@Jan Liška: Pes, kterej žere scénáře ? Inu labužník … :D

13
Tomáš
Reagovat

@Jan Liška: Vy mi jdete přímo do rány. Proč musí letos vyhrát za každou cenu slovenka? Opravdu si myslíte že když jednou vyhraje čech, pak slovák, pak češka a pak slovenka, tak že to nikomu nepřijde podezřelé a že to nikdo neprokoukne? Samozřejmě moc dobře vím že mi ani neodepíšete, za to vám nestojím.

14
Jai Kudo
Reagovat

Vlado, už jsem to tady říkal – kam ty na ty hlody chodíš? „Předčasně senilní rekapista…“ – si zabil :-D
Já jinak ty vaše rekapy už ani moc nekomentuju, protože je to pokaždé tak, že se shoduji s tebou asi na 90% a se Scalexem na 80% (což je u mě opravdu hodně! chacha) a ten zbytek jsou spíš méně podstatně věci, na které má samozřejmě každý trochu jiný názor.
A třeba u toho Dalíka, kterého jsem i já taky často pomlouval apod. jsem si právě v neděli uvědomil, jaký on by mohl být šoumen a entertainer a nakonec i solidní zpěvák za pár let. Nicméně to on nebo spíš rodiče uspěchali a nacpali ho do SS už v 15ti, kdy na to ještě nemá ani pěvecky, ani osobnostně. Ještě 2-3 roky a mohl by být fakt na špici. ALe třeba z něho ještě neco bude, kdo ví?

15
Scalex
Reagovat

@Petr: „Jestli nevyhraje on, jen se potvrdi to xo kazdi vi:ze SS je zmanipulovana fraska.“

Takže jestli tomu dobře rozumím: všichni vědí, že SS je zmanipulovaná fraška, ale když vyhraje Štěpán, tak to zmanipulovaná fraška není. Tak nějak v tom cítím rozpor, udělej si pořádek v myšlenkách.

„u tyhle Emy mu nevadi nic-a to mela za celoudobu nejvic falesnich tonu ze vsech“

Transplantovat nové uši. Rychle, dokud je čas. Nevím, jestli to zdravotní pojišťovna hradí, ale i kdyby ne, bude to dobrá investice.

16
Tomáš
Reagovat

@J: Vítěz SS je přece letos známý už od samého začátku show. Je to bohužel Emma Drobná.

@Scalex: Pokud by vyhrál Štěpán, tak by se definitivně vyvrátilo podezření, že soutěžící musí vyhrávat na střídačku z obou zemí a ještě i podle pohlaví aby vyhráli fakt úplně všichni. Pokud vyhraje Emma, tak se to naopak definitivně potvrdí. Tobě vážně přijde jen jako náhoda že první vítěz byl čech, druhý slovák, třetí češka a čtvrtá bude s největší pravděpodobností slovenka? To to ale krásně vyjde že? A ještě o tom tlaku, protěžování a manipulaci ze strany poroty a produkce aby to opravdu tato slovenka vyhrála ani nemluvím. Petr to jistě myslel úplně stejně jako já.

17
J
Reagovat

Tak premyslala som o vianocnych piesnach pre Emmu. Najviac by sa mi pacila v pesnicke od M. Gombitovej SLAVNOST UPRIMNYCH SLOV. Ta ma taky nadherny text a hudbu. Ale bohuzial Marika Gombitova to tam spieva s dalsimi 2 spevakmi Vasom Patejdlom a Jankom Lehotskym. Takze nic. Skoda, no. Este by tu bol VIANOCNY POPEVOK. Take mazlave spievanie Mariky az sa pytam ako by vyzerala pesnicka v podani Emmy s jej zamatovo neznym hlasom. A bolo by fer, keby Emma v SuperFinale zaspievala nielen anglicke, ale aspon 1 slovensku piesen.

18
Scalex
Reagovat

@Tomáš: „Tobě vážně přijde jen jako náhoda že první vítěz byl čech, druhý slovák, třetí češka a čtvrtá bude s největší pravděpodobností slovenka?“

Mě na rozdíl od tebe zajímá zpěv a ne státní příslušnost a pohlaví. Pročež je mi úplně jedno, z jaké země pochází vítěz a zda je v tom nějaký pattern či nikoli.

19
Tomáš
Reagovat

@Scalex: Tak teď mi křivdíš. Mě nikdy nezajímalo jaké je kdo národnosti a vždycky sem fandil jak čechům tak slovákům, když mě zaujali. To je to poslední na čem by mi záleželo. Jen se prostě obávám ( a obává se mnohem víc lidí ) že ta státní příslušnost a pohlaví je mnohem důlěžitější než zpěv, soutěžící i diváci pro samotnou produkci SuperStar a že kvůli tomu asi nebude vše tak čisté, jak se nám snaží namluvit.

20
Scalex
Reagovat

@Tomáš: No a proč se obáváš? Neobávej se a užívej si. Je jedno, jestli se někdo snaží nebo nesnaží někoho procpat k vítězství. Já si užívám toho, že mi soutěž představila slibné talenty, z nichž na některé rád zapomenu a jiné budu bedlivě sledovat. A vůbec nezáleží na tom, jak ta soutěž dopadne. Je mi jedno, jestli v případě Gunčíkové a Adamce někdo manipuloval v Adamcův prospěch nebo ne, já jsem prostě rád, že jsem Gunčíkovou poznal a že ji můžu dál sledovat. Je mi jedno, že Gába al Dhábba nedošla do superfinále, stejně patří její CD k mým nejoblíbenějším. Je mi jedno, že Drda porazil Spilku; byl jsem rád za to, že jsem poznal Spilku, o kterém jsem do té doby nevěděl. Fakt nemá smysl řešit nějaké údajné manipulace – ať se dějí nebo nedějí, na věci to nic nezmění. Vždyť co je celá Superstar? Jenom výplň času mezi reklamními bloky – ty jsou pro televizi podstatné a ne nějaký vítěz nějaké soutěže.

22
Tomáš
Reagovat

@Scalex: Já to tak bohužel mám, že když si někoho oblíbím a fandím mu tak si přeju jeho vítězství a není mi v rámci soutěže jedno kdo vyhraje. Jsem rád že jsem Pavla a Štěpána poznal a přeju jim úspěšnou kariéru, ale stejně mě to bude hodně mrzet když to ani jeden z nich nevyhraje. Já to beru i jako hru, kde chci své koně vidět co nejvýš, ne jenom jako podívanou kde mám možnost poznat nové talenty. Emma je jediná které to nepřeju a kterou za vítězku nechci, takže mě bude štvát když to vyhraje. A ještě k tomu i posílám svým favoritům hlasy – o to víc mě teda mrzí, pokud je to skutečně zmanipulované a oni šanci na výhru prostě nemají. Ale asi se s tím vážně nedá nic dělat, je to jako se vším v životě. Nic není křišťálově čisté.

23
J
Reagovat

Boze, uz som prisla na to, co mi bolo na Emme cudne ucesom v 5. finalovom kole. Pripominala mi Martinu Sindlerovu. Martina mala totizto podobny uces aj ked dlhsie vlasy, ale farba vlasov rovnaka v kole, kde spievala Donnu Summer HOT STUFF.
https://www.youtube.com/watch?v=8XtlqMDieyM

24
Monika
Reagovat

Mela bych dotaz, zda by Scalex i DJ Vlado mohli napsat jake pisne by vybrali jednotlivym soutezicim z te nabidky a nejak to okomentovali, proc zrovna to. Dekuji.

25
Dasa
Reagovat

Tak já jsem s trojicí moc spokojená, sice bych si tam místo pala uměla představit třeba denise kolka, romana tomeše, karolínu přibylovou nebo alenku shirmanovou, ale to bych chtěla moc :-) ať už to vyhraje kdokoli, těším se na to, až se budu dívat, a to se mi stalo u finále zpěváckých soutěží málokdy.. Emma by si to zasloužila z hlediska toho, že rozhodně měla nejvíc touchdownů, čerešně a your song pro mě byly absolutní špička, Štěpán by si to zasloužil za svůj neuvěřitelný pokrok a svou osobnost, jako člově mě baví a ten jeho hlas je neskutečný, jeho výkony si po neděli pouštím nejčastěji.. Palo by si to zase zasloužil z hlediska toho, že on má opravdu vyhraněný žánr, na který se hodí a přijde mi, že si moc nevěří, to vítězství by mu v tom velmi pomohlo a zaplácnul by popfolkem díru na trhu, kde by neměl konkurenci :-) takže já se těším na neděli :-)

26
DJ Vlado
Reagovat

@Jan Liška: Aha, tak to jsi byl ty :-) tak to sorry, už zase slyším trávu růst, když vidím moderátorku s otevřenou hubou :-DDD

@Jai Kudo: Tak zrovna toho „předčasně senilního rekapistu“ používám celkem často (divím se, že sis toho u mě ještě nevšiml), navíc jsem tady dost inspiroval Hejmou, který fantastickou Umbrellu Markéty Konvičkové komentoval slovy, že „bulel jako předčasně senilní porotce“ :-D

27
J
Reagovat

@Monika: Taktiez sa pridavam, tiez by ma zaujimalo a najma u Pala a Stepana.

28
ales-winner emma
Reagovat

a už toho mám kurva dost tomáš okamžitě toho nech jen dráždíš nás ostatní už toho máme vážně dost plné zuby tvých stupidních komentářu na emmu jsi jak posedlí nenávidíš jí seš čecháček a takové jako jsi ty miluju ano já se nestydím za to že fandím emmě ale slušně a pro tvou informaci na svém fb jasně dementovala že má protekci a jasně dementovala že není pravda že by její otec byl s haverou ve skupině vše je to jen závist ubožáků dementů a čecháčkovské lůzy jen závist závist závist i já mám někdy chut z česka emigrovat a vůbec bych se emmičce nedivil kdyby po skončení superstar zůstala jen na slovensku a rozjela svou kariéru mimo ČR protože tolik zloby nenávisti může způsobit jen někdo takový na panáčkovi hawk budem emmu bránit před těmito rasisticko-pomlouvačnými komentáři P.s-svatá trojice neztratte se vy tři doufám uděláte obrovskou kariéru bez toho co ty tomáši píšeš že víš že to vyhraje apod… a jestli to vyhrá tak to vyhrá se poserte vzteky

29
Ája
Reagovat

@J: A když už budou u toho psaní, tak by mohli i napsat, jakou by jim dali vánoční písničku a jejich nej výkon :-)

30
peto
Reagovat

vyhraje to emma?a co bude levnejsi chleb?bude nejaka tragedie?-ne-soutezici budu volny od sarady a vitez nejaku dobu bude ze sebe delat sasulu-jen aneta jako prvni ze sebe sasulu delat nechtela rekla jasne zadny playback jen na zivo pujdu tam kam chcu jit budu delat to co chci ja-kdyz se vam to nelibi tak si si vite co-bude to jen a jen na nich-a jestli bude nejaky 11 rocnik tak to ma vyhrat cech?12 slovak?pak ceska a tak stale dokola?a proc hlas nevyhraje nejaky muz?cech slovak?a talent vetsinu zpevaci nez talenty jinych odvetvich?nejak mi to hlava nebere-stale dokola resit musi to vyhrat cech slovak atd -neumi se pohybovat neumi to neumi to.za par let se zasmeje jaka saskarna to byla ale diky teto saskerne pulrocni se snich stali hvezdy .

31
bezik
Reagovat

@Dasa: Já si nemyslím, že u Štěpána je to pokrok. Ono to tam všechno už bylo, spíš je to takové odhalení, možná striptýz :D Na Pavlovi je pak kouzelnej ten protiklad. On by měl všechny důvody bejt těžce namachrovanej týpek, dobře vypadá, vymakaná muskulatura, bojová umění, dobře zpívá a on je naprosto přesný protiklad. Zmateně kouká okolo sebe a klade si otázku, kurwa, GF, co tu vlastně dělám ??!! :D

32
ales-winner emma
Reagovat

mimochodem to vypadá že to radši smazala tak jste to dopracovali emma má z vás strach

33
notickas
Reagovat

@Scalex: ráda bych se Tě na něco zeptala. 18 let se živím muzikou, mám hudební vzdělání a troufám si říct, že tomu rozumím, i když se možná někdy špatně vyjadřuju.

Napsal jsi, že Ti je líto všech, kteří neslyší, jak Emma úžasně zazpívala Rihanu, jak ona i písnička jsou v symbióze. Snažím se přijít na to, proč to já mám jinak. Když pominu ten fakt, že už jsem na Emmu možná alergická, jak ji všichni neustále chválí a někdy mám pocit, že opravdu příliš. S Haberou většinou ve všem souhlasím, až na Emmu. A on prohlásil, někdy na začátku finále, že ji bude až do konce SS říkat na 1. místě. Trochu zvláštní – pro mě to je holka s úžasnou barvou hlasu, slušně intonující (někdo tady psal, že zpívá falešně, to je blábol!). Ale má poměrně malý hlasový rozsah a připadá mi, že i málo výrazových možností – viz Rihana, dá pár falzetů a hned to je výrazově úžasné? A třeba proti Štěpánovi zpívá málo za sebe, vesměs mi to přijdou kopie, i když dobré, Štěpán si písničky překope úplně po svém a vtiskne jim svůj názor.
Jediné, co mě napadá je, že je taková osobnost, ze které vyzařuje něco????? Živě je to třeba intenzivnější, než v TV, ale já si nemůžu pomoct, mě se to prostě nedotýká. Jsou ale písničky, ve kterých se mi líbila a vydržela jsem poslouchat až do konce :-) např. Habits, Your song.
Pokud se Ti bude chtít, díky zaodpověď a moc díky za tyto stránky, objevila jsem se nedávno a úplně náhodou.

34
betty
Reagovat

@bezik: Souhlasím, že u Štěpána už to všechno, nebo většina, bylo. Padl mi do oka hned na castingu. Navíc hraje s kapelou, skládá si písně… Možná působí nenápadně, nemá tak ostré lokty, proto si ho lidé dříve nevšimli.
A s Pavlem máš také úplnou pravdu.

35
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Normálně bych už na ty tvé paranoidní kolovrátky nereagoval, ale tady mi to nedá s tebou (tak trochu scalexovským způsobem polemizovat):

„A ještě navíc Emma se o hlasy ze Slovenska bude dělit s Pavlem, Slovensko už má tak o polovinu méně obyvatel a ještě hlasy těchto dvou půjdou na polovinu. Štěpán by měl mít logicky hlasy celého Česka…“

I když je Čechů dvakrát víc, tak nikde není řečeno, že z Česka musí chodit víc hlasů než ze Slovenska. Už to přece jen dávno není jak v dobách Anety, kdy hlasoval celý národ. Podle mě už hlasujících nebude u nás víc než 30%, přičemž bych podle různých statistických průzkumů (např. sledovanost) tipoval, že na Slovensku bude hlasujících minimálně srovnatelně, ne-li víc :-) Navíc když si vezmeme fakt, že Slováci jsou mnohem horkokrevnější a všechno víc prožívají, na rozdíl od Čechů, kteří jsou naopak větší salámisti, to opět ukazuje, že těch hlasů ze Slovenska může být klidně víc, ale i kdyby chodilo víc hlasů z Česka, je snad u nás blokováno hlasování pro Slováky? Navíc já nepochybuju o tom, že Emma i Pavol mají dost fanoušků i v Česku, čehož jsme ostatně i my dva důkazem, já už těch STAR 1 jedna poslal plno, stejně jako ty STAR 4 :-) Štěpán to naopak bude mít na Slovensku těžší, protože Slováci přece jen hlasují víc nacionalisticky než Češi, navíc tím medailonkem, ve kterém přirovnal Slováky k Maďarům, si u nich zabouchl dveře :-/

„…ať mi nikdo nevykládá že je v Česku populárnější Emma když u nás se nikdy holkám a ještě takto stylově zaměřeným moc nefandilo. To by jedině musela být rockerka, to u nás letí a to není ani omylem.“

Časy se mění a nelze se pořád obracet k minulosti (i když i já to dělám často), rozhodně bych tady nevycházel z pravěku (čistě české a slovenské řady), v posledních dvou federálních řadách SS měli Češi v GF holku a Slováci kluka, čímž se ty předpoklady o českém hlasování pro kluky a slovenském pro holky (které imho mnohým vsugeroval především rozdíl výsledků ČHS3 a SHS3, ostatní národní řady tak odlišné nebyly) poněkud anulovaly :-) A to ani nemluvím o Hlasu, kde v obou řadách byla výrazná holčičí dominance (a nemyslím si, že by SS a Hlas měly nějak výrazně odlišnou cílovku) :-) Navíc na FB jsem viděl dost českých fanoušků Emmy, takže tento tvůj předpoklad, že jí Češi nemůžou fandit, protože nikdy nefandili podobně stylově založeným holkám, je dost mimo :-P

„A ať mi nikdo nevykládá že nikdo nehlasuje nacionalisticky, když všechny tři předchozí GF byly česko – slovenské.“

Opět bych protiargumentoval Hlasem, ve kterém byly v Top 2 poprvé dvě Slovenky a podruhé dvě Češky, takže tady se ukázalo, že na nějaké nacionalistické hlasování sere pes :-) Možná ještě v SS 2009, když vyhrál Chodúr, tak se hlasovalo ještě dost nacionalisticky, protože to bylo poprvé, kdy hlasovaly oba národy dohromady, ale s každou další federální soutěží podle mě diváci tu federálnost přestali vnímat a na národnost soutěžících kašlou a hlasují pro toho, kdo se jim líbí (i když samozřejmě kdybychom znali výsledky hlasování, měli bychom hmatatelnější důkazy, takhle jsou to jenom dohady) :-)

Do diskuse o tom, zda to je či není zmanipulované, se s tebou pouštět nebudu, jelikož to je jako házení perel sviním :-) Ale myslím, že Scalex to v příspěvku č. 20 docela dobře shrnul a já s ním souhlasím :-) Budu mít samozřejmě velkou radost, když Emma vyhraje, ale i kdyby skončila druhá nebo třetí, tak pro mě je důležité, že jsem si ji užil celou soutěž od začátku až do finále a nezažil jsem ani jedno kolo bez ní (což se mi u mnoha z mých favoritek nestalo), a samozřejmě že jsem se o ní dozvěděl a budu ji moct sledovat i nadále po soutěži :-) I když jsem si letos hodně přál aspoň jedno vítězství mé srdcovky, tak i kdyby mi to nevyšlo s Emmou, pořád je tu ještě Louisa z XF UK, která má rovněž velkou šanci vyhrát :-)

36
bezik
Reagovat

@notickas: Můžu tě ujistit, že to sakra vyzařuje i přes TV obrazovku ;-) Emma je výjimečná, ale samozřejmě zdaleka ne pro všechny. Každej tohle máme hozený jinak. Já nejsem sice profesionální muzikant, ale poslouchám nějakých 45let docela intenzivně velmi široké spektrum, troufám si říct, kvalitní muziky. Proč nám něco chutná či nechutná, toť mnohdy naprostá záhada. Samozřejmě, že je spousta i velmi kvalitních tvůrců či interpretů, kteří mi prostě nechutnají. Co bych ale nikdy neudělal je to, že bych jim jejich nesporné kvality upíral, byť je poslouchat prostě nebudu. A tohle bylo to, co mě na tvých „výlevech“ vůči Emmě mrzelo. Zkoumat proč s nějakým interpretem nejsme tak říkajíc „kompatibilní“ je asi možné, ale nevím zda to přinese nějaké výsledky. Spíš bych to bral jak to je ;-)

37
ales-winner emma
Reagovat

Dj Vlado souhlas super trefné jen tomáš zarytý rasista to nechce vidět

38
notickas
Reagovat

@bezik: tak sorry, už se budu mírnit a dík za názor. Já spíš přemýšlím o tom, že s Haberou opravdu málokdy nesouhlasím a on už dopředu ví, že ji bude říkat na 1. místě. Přijde mi to fakt zvláštní.

39
Dasa
Reagovat

@bezik: Jako jo no, striptýz :-D právě se mi líbí, že letos asi poprvé je mi úplně jedno, kdo to vyhraje, protože na každém je něco zajímavé, něco se mi líbí.. a všichni víme, že výhra v této soutěži takovou výhrou zas být nemusí, takže mě bude u všech bavit sledovat jejich pohyb a vývoj i po soutěži, což se taky dřív u každého GF každé talentové soutěže říct nedalo :-)

40
bezik
Reagovat

@notickas: Možná to byla trochu nadsázka, nebo to tak prostě má, že to je pro něj tak výrazný odstup od ostatních že si tím je jist. Nevím, to by ses ho musela zeptat ;-) Já bych si tipnul že to tak prostě má.

41
DJ Vlado
Reagovat

@bezik: Krásně napsané, líp bych ti nedokázal vyjádřit :-) Škoda, že tvému komentáři nejde dát like jako na FB :-)

Ještě bych se vyjádřil k tomu, jak tady někteří obviňovali Haberu, že návod k protežování Emmy má od produkce, to je imho blbost, protože ho už z těch sedmi řad SS (+ slovenského Talentu a Talentmanie) znám jako svý boty a on je u prostě takový, že když si někoho hodně oblíbí, tak jeho chyby přehlíží (ostatně já to mám podobně :-D), a když už se dokázal nadchnout i pro totálně průměrného plyšáka Denise Lacha, který byl vhodný leda tak jako člen boybandu (a ani jeho protežování imho neměl shora, jelikož ho několikrát zmínil i v dalším ročníku), tak jeho nadšení pro Emmu mu tím spíš věřím, jelikož je to chlap, heterosexuál a muzikant v jednom, tak proč mu to nevěřit? (a taky si tím u mě vyžehlil to, že mou favoritku z minulé SS Terezku Mandzákovou občas dost nevybíravě shazoval) :-)

42
J
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado. K tym Stepanovym Madarom. Vsetci, s ktorymi som sa o tom bavila, to brali ako recesiu, srandu a nie ako fakt. Kolko ludi to bolo? Mozno okolo 15. Vo veku 12-60 rokov. Kolkych skutocne nastval? Mozno zopar. Urcite by Stepanovi poslali hlas, keby to nepovedal? Mozno ani nie. Dostava Stepan hlasy aj zo Slovenska? Mam informacie, ze najma zo Zahoria, ale urcite aj z inych kutov Slovenska. Lebo je taky aky je a niekto naozaj neriesi narodnost a pohlavie.

43
Lenka
Reagovat

Viz odpověď Štěpána na otázku, kdo vyhraje. „Teď už je to asi jedno“ :-D Taky si myslím, super finálová trojice, jsou mi sympatičtí jak lidsky tak pěvecky :-)

44
Jai Kudo
Reagovat

@Scalex: Scalexi, tohle jsou „zlatá slova“ a já souhlasím an 1000% . A rád bych je použil jako citace i jinde, jestli ti to nevadí….. :)

45
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: Děkuji -) Myslíš že má smysl tomu joudovi něco vysvětlovat ? Já se obávám, že to je jen házení perel ….. ;-) Nicméně obdivuji tvoji trpělivost.

46
dolores
Reagovat

aspon par slov k nedelnajsiemu prenosu:
z mojho pohladu Emme Feeling good nevysiel, hlavne prva polovica piesne, mala som dojem nesmeleho, velmi neisteho frazovania, aj intonacnych nepresnosti, akoby tu piesen nechcela spievat ..v prvej slohe Feeling good sa da rozparadit, a u nej to kdesi zaniklo,…skoda – premarnena sanca. rozbehla sa az ku koncu.. a to je dobre, aspon tam si to ako tak zachranila. kedze ten song mam napocuvany v roznych verziach, nechapala som vcg… a to som cakala, ze bude zlaty klinec vecera …. lenze po Daliborovom MJ to bolo druhe imho najhorsie vystupenie vecera. co nechapem, je hodnotenie poroty, sice museli byt k nej zhovievavi, lebo je jedina baba v sutazi, ale az tak ? :o … ja ju mam velmi rada a v tej chvili som mala podobny neprijemny pocit ako v minulom kole po Palovom Bonjovi… vravim, si ona to asi dostala povinne, … a teraz, aby sokujuco nevypadla …:// ..
nastastie si to vyzehlila v tej Rihanne, ktoru som naopak nepredpokladala, ze uchopi takto dobre, bolo vidiet, ze ide po texte a ze si to uziva a hraje sa s tym….tam uz bol vyraz, emocie … dobry dojem som mala , ale urcite mi nepadla sanka :)) ja by som to mozno zaradila na tretie miesto jej vystupeni …
Stepan bol tradicne svojsky, spolahlivy. Floydi mu vysli spevacky velmi dobre, ale nie na touchdown, s tym s Vladom nesuhlasim, ale urcite to bolo jedno z naj cisel vecera …co sa tyka prezentacie skladby na Itcha a jeho flegmaticku jemnu aroganciu pri tom, Stepan nema.. ale ma cosi ine v sebe ani to neviem presne opisat, nejaku roztomilost alebo co :) …
Sex on fire ma okrem Stepanovho pohybu po javisku vobec nebavil, samozrejme velkolepa scena , ohne, ..dodavalo tomu velkolepost a pomeznost, ale to caro, kuzlo, ktore do toho vniesol svojou interpretaciou Smejkal,(ktoremu som inak nefandila), tam nebolo. obcas som sa az zlakla, ze mi Stepanov hlas prisiel nudny ako Cmorikov, ale rychlo som ten pocit zahnala, kedze viem ako uchvatne zaspieval Angie, a ze co dokaze robit so svojim cistym hlasom …:)
Pavol – najlepsi v ten vecer… ano som subjektivna ako kazdy z vas, co to citate :D vykony ostatnych mi prisli proste matnejsie …
Numb zaspieval vyborne a je mi uplne fuk, ze tam nedal tie rockerske pozy, ja to za kazdu cenu nepotrebujem…:))) v slohach bol skvely, v refrene oproti originalu samozrejme mi chybal ten chraplak .. a potom ako moj svagor hovori, sa rozohrial ako motor a uz to slapalo, ku koncu mi ten chraplak tam ani nechybal, dorovnal to tym svojim silnym hlasom, z ktoreho na mna nieco lezie…:))
song od Richarda Marxa obcas pocujem v radiu, nevadi mi, ale ani ho nevyhladavam, no Palovu verziu si teda od nedele rada pustam, lebo je to velmi silne a posobive vystupenie, kde konecne zase zaziaril … pre mna toto bol touchdown vecera. :)

O Daliborovi nema cenu uz pisat.. lebo o vypadnutych len dobre :D … som rada,ze sv. trojica je tam kde ma byt a v nedelu DUFAM v kvalitne vykony u vsetkych.. a je uplne jedno, kto to vyhra .. nikto mi nebude vadit ako vitaz, ale ak mam urobit svoj osobny rebricek prajnosti vitazstva, tak : Pavol, Emma, Stepan :) ..ale tipujem Emmu.

47
Mila2
Reagovat

bezik: já jsem to tady už taky mockrát psala – Pavol je oproti stávajícím i minulým Superstaristům jiný. Už ta vypracovaná postava – ženám se líbí, chlapi tiše závidí. Pak to skromné vystupování. Dále hlas – silný, čistý, sytý tenor, cvičený ve folkloru. Potom ta pokora, kterou v sobě má. To všechno jsou důvody, proč ho mít rád a posílat mu SMS.

48
yeey
Reagovat

Klara a Marta maji na fb celkem solidni shitstorm, asi hlavne kvuli vypadnuti Dalibora, ale i kvuli Klarinu vystoupeni nebo Marta kvuli tomu, ze si dovolila se prihlasit (ostatne to i parkrat Klara, co jsem postrehl) k ‚slunickarstvi‘ :-DDDDD celkove opravdu genialni material do Obludaria a nechutna ukazka, co z lidi dostane internetova anonymita :-D fujtajxl!

49
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: No když si mi tak dokonale všechny moje spekulace vyvrátil, tak se nebudu přít. Asi toho víš víc než já. Na to abysme mohli o tomhle debatovat bysme asi museli vědět kolik skutečně komu chodí hlasů z Česka a kolik ze Slovenska a to neví přesně ani jeden z nás. S tím Hlasem to ale byla trošku jiná situace – tam byli v GF 4 a ne 2. To se pak klidně může stát že na prvních dvou místech skončí dva stejné národnosti, to se ostatně může stát třeba i teď když je GF ve třech že v Top 2 bude Emma a Pavol ( i když spíš tam asi bude Emma se Štěpánem ). Měl sem na mysli spíš GF federálních SuperStar, které byly ve dvou a myslím že jak Adamcovi tak Itchovi tam slováci dost pomohli. Ale opět jen domněnky – neznáme výsledky. Každopádně vím, že Emma je tvá favoritka a nechtěl sem se tě nijak dotknout. Jen mi přijde že Emmě je k vítězství pomáháno – a bylo i Chodúrovi, Adamcovi a Křovákové. Produkce má vždy svůj záměr. Teď už těch spekulací asi nechám protože moc dobře vím že Emmě tím ve vítězství stejně nezabráním.

50
Jai Kudo
Reagovat

Vážení kolegové, dnes jsem si udělal takový „Superstar session“ (přes poledne) a uvedu zde svoje top zážitky z letošní SS. Musím konstatovat, že tak jak to ze začátku vypadalo katastrofálně, tak díky třem finalistům a jedné zpěvačce, která vypadla už v SF to nebyla zas tak špatná SS. Ono je to vždycky tak, že se nám líbí ten a onen, a ta a ta. Ale nakonec ta nejvyšší kvalita se (většinou) do toho GF (kupodivu) dostane. Co se děje pak a kdo skutečně vyhraje je už jiná věc….
Štěpán – Pink Floyd – Wish You Were Here
Emma – Rihanna – Love The Way You Lie
Emma – Elton John – Your Song
Emma – Coldplay – Fix You
Štěpán – Nirvana – Come As You Are
Karolína – Ed Sheeran – I See Fire
Palo – Lipová lyžka
Sedm touchdownů není málo, kolik jich bylo minule? A to ještě Kája neměla příležitost přidat další….

51
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: …zaujimave na tebe je, ze ak chces hovoris rozumne, ale v minulej serii si Haberu obvinil z nacionalizmu prave kvoli tomu, ze chvalil Itcha ..:D uz si to sice vysvetloval, ze si bol nastvany kvoli Tereze, ale co ak to bolo nahodou tiez tak, ze Habera v tej chvili to proste s Itchom mal tak ako teraz s Emmou ? :)))

52
dolores
Reagovat

@Mila2: uz tych svalov vela nema, minule niekde hovoril, ze tym, ze netrenuje mu za tie 2 mesiace dost ubudlo :D
a co si u neho cenim ja, je nielen ta pokora, ale aj sebakritika, ze si uvedomuje, ze su tam lepsi spevaci a nezavidi, …

53
Ája
Reagovat

@yeey: Tak jsem se na ty jejich stránky podívala a posléze i na stránky SS a nestačím zírat. Ty komentáře zklamaných fanynek jsou zábavnější než celá Superstar :-D. Viz. „Holky říkaly, že je to celé podvod a taky to psali v novinách, tak to musí být pravda.“ Nebo: „Někdo jim heknul hlasování.“ Jakože ve stylu Pelíšků: Hekla jsi, teď jsi hekla. A popři to!!!

54
J
Reagovat

@dolores: Ved to. On to radsej dopraje Emme alebo Stepanovi, lebo vie, ze su lepsi nez on. Coby sa stalo, keby to vyhral on? Krutil by hlavou, ze to nie je mozne. A k tej sympatii. Chod sa pozriet na ofiko Markizy na ten zoznam. Na Slovensku v hlasovani vedie pre neho ID pred Grigorovom. Emmina Lady Gaga az 64%. A precitaj si dole komenty. Nikoho tam netrapi, zeby Emma mala spievat taku podradnu piesen. Ale kolko ludi sa zlosti, ze mu ludia vyberaju ID a nie Extreme alebo Grigorova. Nakoniec mu Radioactive asi pripadne. Lebo u nas sa za Extreme velmi nehlasuje, zato ID je az 54% pred Grigorovom. Kym v Cechach je kusok popredu Extreme pred ID. V konecnom sucte oboch krajin vedie ID. Kym u Emmy v konecnom sucte vedie Lady Gaga a u Stepana to vyzera na boj medzi Ty a ja a Imagine. Ale asi vyhra Ty a ja v konecnom sucte hlasov oboch krajin.

55
dolores
Reagovat

@Ája: toto je opakujuci sa supertarovsky folklor :))) ved ich to o par tyzdnov prejde… tak ako to rychlo preslo Kukackove fanynky :))

56
Scalex
Reagovat

@notickas: já odpovím trochu oklikou. Jsem dýmkař. Sbírám dýmky, mám jich něco přes šedesát, kouřím osm let, celkem jsem ochutnal kolem dvou stovek různých tabáků a asi 30 mi jich prošlo do „užšího výběru“ a staly se mými stálicemi. Řekl bych, že kouřít dýmku umím. Vím, jakou dýmku pro jaký tabák zvolit, jak ten tabák upravit (některý se musí krájet nožem, některý mnout v dlani, některý se cpe tak, jak je v piksle). Vím jakou silou dýmku nacpat, poznám, kdy je nacpaná málo nebo moc. A přes osm let zkušeností s dýmkou se stane, že ten samý tabák v té samé dýmce, který jsem kouřil stokrát, se mi povede zapařit (čímž chuťově zhnusne, zhořkne, začne smrdět a tak), nebo ta dýmka začne špatně táhnout a podobně. Není pro to žádný objektivní důvod, prostě k tomu dojde. A za tři dny si dám opět ten samý tabák z té samé dýmky a v naprosté pohodě.

My dýmkaři tomu říkáme „fajfková alchymie“. Nevysvětlitelné věci, které se dějí bok po boku s těmi vysvětlitelnými a měřitelnými. Množství tabáku je měřitelná věc, vrtání tabákové komory v dýmce je taky dané na desetiny milimetru, klima v mé pracovně se příliš nemění, výška, tlak, teplota a rosný bod jsou stálé. Přesto je to kouření pokaždé jiné a nedá se to ničím vysvětlit.

A takhle je to i s těmi zpěváky, třeba s Emmou. Má nějaké objektivně měřitelné kvality, má i určité nekvality, zlozvyky a tak. Ale když zpívá, něco se děje. Něco navíc. Neumím to popsat ani vysvětlit. Nemá to alespoň u mě co dělat s fyzičnem, protože z čistě fyzického pohledu není Emma ani trochu můj typ. Čili není to tak, že bych „se zamiloval a pak jí leccos promíjel“. Leda že bych se zamiloval do toho hlasu samotného. Možná je to kouzlo součástí toho slavného x-faktoru, neviditelného neměřitelného „něčeho“, co ze zpěváka dělá hvězdu.

A možná je to fakt všechno jen tou barvou hlasu, která je pro určité uši tak famózní, že to stačí ke štěstí. Však kolik z nás hned při castinzích začalo psát, že by poslouchali i to, jak Emma čte telefonní seznam. 8^)

57
notickas
Reagovat

@Scalex: I jako dýmkař máš mé sympatie. Zapetala jsem se právě Tebe, protože vím, že z Emmy zase tolik nešílíš a v rekapu máme skoro vždy stejné pořadí :-).
Dík za odpověď.

58
Enaz
Reagovat

Zrovna jsem přišla a zatím nepřečetla diskuzi, takže nevím, jestli nejsem „kdovíkolikátá.“:
Prosím autory rekapu, aby zrušili v úvodu článku tu bronzovou medaili. Letos je BRAMBOROVÁ.
Nebo víte víc než my? ;)
Moc díky

59
Kristin
Reagovat

@DJ Vlado: Já jsem Češka, ale protože se mi líbí Emma,nejen svým zpěvěm, ale také svým vystupováním celkově, tak posílám hlasy jí. Je mi šumafuk, jestli Slovenka.Můj hlas má.Ano, je tam opravdu nejlepší.

60
Tomáš
Reagovat

@Kristin: Nejlepší je Štěpán. Když už to teda píšeš tak objektivně. A pro mě subjektivně Pavol.

61
Monika
Reagovat

@bezik: V minulem clanku jsi psal neco jako….Štěpán má tak prazvláštní charisma, že je všechny (porotu) dostal na svoji stranu. Štěpán je skutečně úkaz a jsem strašně zvědavej na jeho posoutěžní tvorbu.
No on dostal k memu udivu i zdejsi rekapisti, Vlada i scalex je k nemu nejak moc shovivavej :-)))) Ja absolutne nepobiram dlouhodobe ovace za ty rockove pecky, pavol neni rocker, Stepan neni rocker, jakakoliv rockova vec (vyjma balad) v jejich podani je smesna.
Pavol, ano zvladnul Numb na sve pomery slusne, lepe nez jsem ocekavala. Nicmene porad to je jako kdyby ditko nosilo domu pravidelne petky a pak jednou prislo s trojkou, takova slava :-))) U rockove pecky proste nejde stat na miste, Pavol se nehybe vubec, Stepan se o to snazi, ale ve vysledku je to u obou stejne, stejne tragikomicke. Vzdyt tomu chybela energie, nemelo to vubec koule, totalne dietni verze, byt na pavola dobre.
Stepan omg, jo super show s ohnem, ale on ma docela slaby hlas, nema hlasove dispozice, aby se do toho oprel, uplne zanikne v te hlucne hudbe, neni skoro slyset slova,vubec nemuze takove songy zpivat, co mel cca posledni dve kola.
Velmi me udivuje, ze to nevidi a stepana vykon chvali i zdejsi rockeri :-)))) Ja to zkousela vnutit brachovi, kterej psoloucha jenom rock, nic jineho, jezdi i na ruzne festivaly a malem vyhodil komp z okna pri poslechu obou dvou, parodie na hudbu, karaoke…

62
J
Reagovat

@Tomáš: Ked uz aj Scalex povedal, ze objektivne si vitazstvo zasluzi Stepan, hoci jemu ako posluchacovi sa viac paci Emma, tak je to naozaj objektivne. Tiez je subjektivne pre mna najlepsi Palo. Take pocity ake vo mne vyvolal v nedelu uz som davno nezazila. Nie, nezamilovala som sa. Ale nepamatam sa, zeby som niekedy tak intenzivne okrem M. Smajdu a nasim hokejistom v r. 2002 na MS vo Svedsku a v r. 1994 na OH v Lillehammeri drzala tak palce ako Palovi v nedelu v tom NUMB. Az som nedychala a nie tym, ze to bolo tak super skvele, ale aby mu to vyslo, aby to zaspieval tak najlepsie ako sa len bude dat.

63
dolores
Reagovat

@J: tak som si to presla a som prekvapena, ze oproti vcerajsku sa to pomenilo…na Nove uz Palovi vitazi Extreme, ale ked sa to spocita s Markizou stale vyhrava ID.. ale to uz je fuk, hlavne ze Povedzme dost zaostava :))
u Stepana sa bije Krystof s Lennonom, ale na Nove uz zahucal aj Bruce.. takze ktovie ako to vsetko este do stvrtku dopadne.. Emma to bude mat asi jasne : Paparazzi, aj ked sa tam uz zacina navysovat Britney…

ozaj Monika, pisala si, ze Dalibor tipoval za vitaza Pavla, neviem z ktoreho chatu, … v chate na Pluske tipuje, ze to vyhra Emma akurat v Telerane sa zmienil, ze najradsej mal Pala a ze mu fandi, …. :)

64
Monika
Reagovat

Pamatuju si, jak byl v soutezi chvalen Drda, kdyz neuspel, tak ted se nekteri boji i vyslovit jeho jmeno..jsem zvedava, zda Stepan dopadne podobne, protoje je jeho klon, v horsim vydani. Vizualne je to dvojce drdy (ano o trochu hezci dvojce), zpev je vec azoru, ale pdole me Drda byl o minimalne dve tridy lepsi zpevak a ta mrtvost a nuda, ktera mu je vycitana… No ja vidim stejny problem i u Stepana. Dokonce jsou si podobni i v dalsi veci..pamatujete, jak vyhral drda? kamennej vyraz, zadne emoce, stal tam jako na porazku, hodne zvlastni, u nikoho jineho se to uz neopakovalo..Stepan je to same v bledemodrem, staci si vsimnout, kdyz pyco oznami jeho postup dal…tvari se jako by mu to bylo fuk, tak jdu dal no, zadna radost, emoce..nic….kdyby nahodou vyhral bylo by to uplne stejne jako u Drdy..opravdu nechapu, ze jeden je vynasen do nebes a druhy kamenovan :-)))

65
Monika
Reagovat

@dolores: aha, ja to necetla, ten chat vubec…akorat nekdo se ptal koho Dalibor tipuje, aby nemusela vse cist :-))) a dotycna odpovedela pavol…tak jsem to prevzala, je mozne, ze to nerekl vubec a dotycna zamenila oblibenost za tip

66
J
Reagovat

@dolores: Radioactive v porovnanim s NUMB, I DON´T WANT TO MISS A THING, IT´S MY LIFE a aj DEMONS je slaby rockovy caj. Tam by som sa nebala. Ono by tam potreboval ako sol ten druhy hlas alebo vokal. Este by to mohol dat tak nejako pop-rockovo, co je trosku silnejsi pop. Tiez to bude skratena verzia. A myslim si, ze v SuperFinale sa uz budu snazit urobit aj nejaku show pri vsetkych pre divakov. Takze ja sa nebojim, ci to zaspieva alebo nie. Inak aj pre neho je to dobre. Lebo niektori ho tipuju, zeby sa mohol po sutazi okrem folkloru vydat na cestu punck-rocku alebo indie-rocku ako su ti GREEN DAY. A to je presne to, co on rad pocuva. Dost sa zlostim, ze namiesto EXTREME mu nevybrali od GREEN DAY – WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS. To je velmi pekna pesnicka. A kedze pocuva GREEN DAY, tak ju urcite pozna. Ak by bola v ponuke, ja by som mu ju vybrala.
https://www.youtube.com/watch?v=jVO8sUrs-Pw

67
dolores
Reagovat

@Monika: v superstar bolo viac aj silnych rockovych hlasov, ale nikto nebol nejaky rockovy zivel :))) vsetci boli skor taki cajovi :))) …asi to pride az postupne…:D vynimka je Robo Mikla, sice s poslabsim spevom, ale tu rebelantsku rockovu nadstavbu a zivocisnost nemal v tychto sutaziach nikto :D skus toto bratovi pustit, som zvedava, ci aj toto vyhodi z okna …:D

https://www.youtube.com/watch?v=u8MF_4kwnu4

68
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Sorry, ale srovnávat Štěpána s polomrtvým kazachstáncem Drdou je opravdu bizardní…..

69
dolores
Reagovat

@Monika: bud rada, ze ti konecne rekapisti adoruju oblubenca,, vychutnaj si to, :))) mne sa to este nestalo a ani nestane :D (samozrejme okrem zenskych favoritiek, ale to je len take polovicate :D)

@J: poznam WAKE ME UP.. je to pekne, len u mna priskoro obohrate … islo by mu to, ale je to kolovratkova vec, nie je tam silny refren, a v tom je prave Pavlova sila, takze asi ten ID by mohol byt, ved to som tu pisala uz vcera, ze by mohol dat nejaku prijemnu verziu,.. len trocha silnejsiu ako Karolina.
More than words mu tam vybrali mozno aj kvoli kapele, ktora to ma nacvicene.. (spieval to Adamec, Anna s Jurajim v duete..) je to krasna balada, ale jednak vyzaduje dvojhlas a druhak akosi si v tom Pavla momentalne nedokazem predstavit :)))

70
J
Reagovat

@dolores: Inak na ofiku Markizy mozes hlasovat viackrat. Aspon mne sa podarilo hlasovat aj vcera aj dnes. Kym NOVA ma pustila len vcera.

71
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: tiez mi nejde do hlavy , kde tam vidi fyzicku podobu :))) mozno typovo by to sedelo, ako subtilnejsi blondaci, podobne ucesani… Stepan je velmi sympaticky chlapec, sice niekedy sa pozera ako vyplaseny zajac ..:))) ale Drda je predsa cisty Jevgenij Pluscenko.. tusim sme to tu kedysi velmi podrobne rozoberali, uz neviem s kym … :D ale Monca si to iste bude pamatat :))

72
dolores
Reagovat

@J: hej vsimla som si ze sa to da, asi pri premenlivej IP , mne to slo aj na Nove.. ale to je asi jedno, ak chce niekto finalistovi poskodit piesnou, da sa to pekne hacknut :D

73
J
Reagovat

Pastnem zopar zaujimavych komentov z ofika Markizy, ktore su uvedene pod zoznamom piesni:
„Mohli by ste im láskavo dávať aj slovenské a české pesničky ? Je to Československá superstar ,tak nechápem prečo by mali spievať po anglicky a stále tie isté odrhovačky. Vždy, keď spievali v rodnom jazyku bavilo ma to oveľa viac a myslím , že podávali aj lepšie výkony . Môj skromný názor.“
„Ja nechápem, prečo všetci tlačia Pala do rockovej pesničky zase….neraz mu porota povedala, že na to nemá hlas…podľa mňa by oveľa lepšie zaspieval Grigorova…“
„Paľo stopercentne Radioactive!!“
„Pavol musí spievať Imagine Dragons sedí mi tam jeho hlas.“
„bodaj by ste mali pravdu… ale obavam sa, ze Palo na Radioactive nie je prilis radioactive… plus ten anglicky tazky text…to by skor sedelo Stepanovi…. vlastne preco Stepanovi ponukaju balady notoricky zname?“
„myslím si že ak nad tým trochu posedí , čo určite spraví lebo toto je finále tak to zvládne no ostáva nám už len dúfať“
„súhlas s Rebekou – Radioactive… ostatné tipy sú na superfinále veľmi vlažné“
„Emmi vyhráš a určite Paparazzi…to dáš určite najlepšie z týchto troch držím palce“
„Emma by mela urcitr zazpivat Paparazzi od Lady Gaga !! Pekne by ji ten song sedl a navic je dost dobrej k projeveni jejiho pekneho hlasu „

74
J
Reagovat

Dalsie zaujimave komentare:
„Nechaápem vás Lady Gaga nevie ani spievat naživo Eme by sa skorej hodila Britney nech ukaže že vie byt aj dračica! Pavol – Imagine Dragons – Radioactive to je akože hudba? Extreme – More Than Words toto je klasika a kedze ty tak idu ludovky aj toto by ti sadlo,Štěpánovi by sadol ten Kryštof“
„Krystof!!!!! ma o dve oktavy vyssi rozsah, nez dokaze Urban zaspievat. Jemu idu take sametove – barytonove skladby, neblaznite, zarezete ho s Krystofom!“
„Kludne si to o tie dve oktavi može dat nizšie a dobre bude + česka pesnicka a timi zahraničnimi su ludia uz otravení“

75
betty
Reagovat

@dolores: Zbyněk Drda a Jevgenij Pljuščenko? To snad ne! S Jevgenijem jsem se osobně setkala a podobnou má s Drdou snad jen barvu vlasů. A povahou už vůbec ne. Jevgenij je soutěživý typ a velký bojovník! Ten určitě není „nepatrně mrtvý „! Proboha, jak to vůbec mohlo někoho napadnout!??

76
dolores
Reagovat

@betty: islo o cisto fyzicku podobu,,.. sme sa vtedy na tom zhdodli, ze ta tam je :) aj ked Drda teraz ked zostarol, ostrihal sa, vyzara inak
a Pluscenko je super krasokorculiar, o tom potom…;)

77
Poseidon
Reagovat

Mně stále přijde Štěpán jako nejpřeceňovanější finalista Superstar. Vůbec nejsem přesvědčen o jeho pěveckých kvalitách, vždyť zatím nezpíval žádnou „pořádnou“ písničku, na které by se mohl ukázat – narozdíl třeba od Pala. Je možná pro někoho zajímavý a má dobrý přednes, ale pro mě je stále takovým Ondřejem Hejmou letošní Superstar – hrozně rád bych si od něj poslechl Bon Joviho, Elány, prostě něco, k čemu by byl třeba nějaký rozsah.

79
Enaz
Reagovat

Vánoční písnička a česká? Napadla mne Purpura. Ale kdo by ji měl zpívat?
Napadá vás, kdo by ji zazpíval nejlíp? Zkouším si to představit a nějak jsem se ještě nerozhodla.

80
betty
Reagovat

@dolores: Mně teď v současnosti Zbyněk vzhledem připomíná herce Františka Husáka – pro ty, kdo nevědí, o koho jde, hrál v trilogii o rodině Homolkových manžela Heleny Růžičkové.

81
Ája
Reagovat

Já teda nevím, ale mně Štěpán a Drda přijdou naprosto odlišní, Štěpán je pro mě jako zpěvák daleko zajímavější a podle mě má i větší šanci se prosadit. Ty jo Moniko, ty jsi zvláštní úkaz, máš svého oblíbence, ale ještě jsem snad neviděla, že bys o něm napsala něco pozitivního :-D. Proč mu vlastně fandíš? Ty jsi pravý opak Dalíkových fanynek, které o něm napíšou miliony superlativů, i kdyby se na pódiu vyzvracel :-D

82
notickas
Reagovat

@Ája: Drda mi přišel málo výrazný a Štěpán má krásný chraplák, když se do toho trochu opře a navíc fantasticky frázuje. Je určitě i větší originál, než Zbyněk.

83
Tomáš
Reagovat

@Ája: Přiznám se že v tomhle Moniku taky někdy nechápu. Takhle hejtovat svoje favority, to sem ještě neviděl. :D Jinak pro mě je Štěpán taky několikanásobně zajímavější než Drda, to se vůbec ani nedá srovnávat.

84
Enaz
Reagovat

@Poseidon:
Hm, další, kdo preferuje výš a dál :). Takže Pink Floyd, Cohen, Rolling Stones jsou taky takoví tvorové bez pěveckých kvalit? Díky za poučení ;).

85
Poseidon
Reagovat

@Enaz:
Nic takového jsem neřekl. Nicméně jejich tvorba je zaměřená spíše na přednes, charisma, o zpěvu jako takovém to zase tolik není. Přičemž neříkám, že by to tak mělo být, u Cohena opravdu nejde o to, že by to měl být kdovíjaký pěvec. Jen bych rád u kandidáta na Superstar poznal, co vše je schopen zazpívat.

86
ales-winner emma
Reagovat

tak už za 5 dní máme velké GF vyvrcholení teltoročné superstar a přiznávám se bez mučení že mě tady někteří budou chybět

87
notickas
Reagovat

@ales-winner emma: tak si dáme někde kolektivně kávu, ne??? :-)

88
bezik
Reagovat

@Poseidon: To si ale budeš muset založit vlastní soutěž. Mělo by se to jmenovat „Sportovní zpěv“. Když se zadaří, třeba v tom uspořádáš i mistrovství světa ;-)

89
Monika
Reagovat

To video co sem hodil Tomas, je skvely, tam je presne videt stepana velkej problem a duvod proc jsem skalopevne presvedcena, ze skonci na poslednim miste v GF. Superstar neni jen o zpevu, sympatie hraji obrovskou roli, staci se podivat kdo zvitezil v minulosti, ve vsech pripadech podobne typy. Pamatuji si na raketovy start Sevcika v soutezi, mluvim jeste o dobe, kdy pevecky valcoval konkurenci a porota nesetrila superlativy, Uz v te dobe jsem vedela (a i to psala v diskuzi), ze v zadnem pripade nezvitezi, ne kvuli zpevu, ale chovani, toho co z nej vyzarovalo (respektive nevyzarovalo), jak pusobil v medailoncich, v rozhovorech, bylo zcela patrne, ze tohle divaci nikdy nezkousnou a na nejvyssi metu nedosahne. je fuk, ze to pevecky na velkem podiu uz nebylo ono, i kdyby bylo, stejne by nezvitezil. Lidi si hodne vsimaji tech mozna drobnosti..A to video? No Emma s pavolem odpovidaji a Stepan se nudi, radsi se me na nic neptejte, me to nebavi, nechci na nic odpovidat, myslenkama je uplne jinde, odpovedi Emmy a Pavola nevnima, krouti hlavou, odpovida jen kratce a otravene….tohle divaka naprosto odradi…ja se uplne bojim Gf, co tam v tomhle ohledu predvede…budou tri hlavni hvezdy a medailonku, rozhovoru cela rada, Stepan vysila na lidi strasne blbe signaly…moje mama ho uplne nesnasi, je nestastna, ze tam je ne kvuli zpevu, ale chovani..porad rika, ze je hrozndej, ze se furt tlemi jako blbecek a pusobi jako retard, je z nej vylozene otravena..a takovcyh bude jiste vic…i proto mu tenkrat imho hrozilo vypadnuti, ne za zpev, ale za to co vysila na lidi..at zpiva co zpiva tak proste on ma ve tvari takovou divnou mimiku, pusobi nasrane, cuka mu pusa..no fakt jsem prekvapena, ze tam jeste je

90
Poseidon
Reagovat

@bezik: @bezik:

A svůj názor ještě říct můžu, ne? Nebo každý, kdo není povinně ze Štěpána na větvi, dostane do držky? :) Jen jsem napsal, že na můj vkus zpívá Štěpána furt to samé, a rád bych slyšel i v něčem trochu jiném (ptž řekl bych že doteď byli Superstar samí technicky hodně dobře vybavení zpěváci), než v takových těch rockových peckách, a hned rádoby sarkasmu, který je uplně mimo ;)

91
dolores
Reagovat

@Ája: Monika to tak ma stale, nepamatas sa ako fandila Sevcikovi ? v kuse si ho podavala, to este popri nom je Stepan slaby odvar :D ktovie ako to bolo pocas fandenia Drdu, mozno aj on schytal … :))

@betty: jj, ta podoba tam je

92
bezik
Reagovat

@Poseidon: Jak, do držky ? V prezentaci tvých názorů ti přec nikdo nebrání. Já jsem jen přispěl dobrou radou ;-)

93
Enaz
Reagovat

@Poseidon: Takže podle tebe je superstar ten, kdo nemá ujasněné, co chce zpívat a jak to podat, ale má zazpívat cokoli? Je to opravdu důležité?
Co kdybys to vzal tak, že to co si Štěpán v rámci možností vybírá je to, co je schopen zazpívat? To nestačí? Opravdu?
Střihavka z něj evidentně nebude, ale proč by měl mít takový rozsah, když ho nepotřebuje?
Lišíme se asi v názoru, kdo je superstar … tedy v téhle soutěži. Jistě, jako superstar se bere třeba Michael Jackson. Na druhou stranu bych nechtěla řešit, jaký rozsah měli Beatles a nikoho to taky nezajímalo. Myslíš, že např. Deep Purple s Ianem Gillanem v Child in time byl (nebo je) hitem proto, že ukázali jak vysoko to uzpívá nebo prostě proto, že to je skvěle napsané, zahrané a nezpívané?
Nevím, nechápu tyhle výčitky. Nedivila bych se, kdyby to bylo prostě chabé, falešné a bez radosti.
Je to jak přes kopírák … někdo to vyčítá Emmě a teď už to má na talíři i Štěpán. Ten kluk je podle mne hodně dobrý. Muzikální, otevřený a velmi uvěřitelný. Ale holt podle některých nemůže být superstar, protože nemá rozsah jako Jožo Ráž :).
To mi hlava nebere …

94
Monika
Reagovat

Vim, ze tady to ctou lidi z produkce, byla bych strasne rada, kdyby se zverejnilo aspon v procentech v Gf hlasovani divaku, jsem si jista, ze tam je Stepan totalni loser do poctu s mizivym procentem hlasu a ma stesti, ze dalibor byl jeste vetsi retard, jinak uz by byl doma. Stepan je jen doplnek a o vitezstvi si to rozda Emma s pavolem a kdo ceka jasne vitezstvi Emmy, tak si myslim, ze bude hodne prekvapenej, imho to bude dost vyrovnane mezi nima, sama si nejsem jista kdo zvitezi..Porad se nedokazu rozhodnout, ale klidne pavol muze Emmu porazit, to neni vubec nerealne!! kdyz mohl adamec porazit lepsi GG (ve srovnani s Emmou), proc by nemohl porazit pavol Emmu? Sabina mela slabsiho soupere, ano Stefan byl pevecky lepsi nez pavol, ale zas na druhe strane prilis velkej fesak s takovym frajirkovskym chovanim pro mnohe, ten nemohl vyhrat. Na lidi pusobil jako jo ja jsem hezkej, mohu si dost dovolit…Pavol je v tomhle uplnej opak, od pohledu kluk z lidu, jeho sance na vitezstvi jsou obrovske.

95
notickas
Reagovat

@dolores: škoda, že jsem tady nebyla při minulých SS, tady asi občas děly věci :-)

96
Skye
Reagovat

Na téhle řadě mě iritují dvě věci – slečna Nováčková, která snad musí spát minimálně s generálním ředitelem, jinak si její angažmá neumím vysvětlit, a zdejší diskutér Tomáš, který by si měl před odesláním každého příspěvku dát minimálně dva prášky. Sorry, nemám ve zvyku se do lidí navážet, ale tohle už je na mě fakt moc…

Jinak nemá smysl komentovat výstižné rekapy obou autorů. A souhlasím s tím, že je tentokrát vlastně celkem jedno, kdo vyhraje, hlavně ať si fanoušci co nejvíc užijí svoje favority. Mě sice neoslovuje Pavol, který podle mě zaostává za Emmou a Štěpánem o několik koňských délek, ale pro Emmu by vítězství bylo spíš danajským darem. Navíc – kdo si za půl roku vzpomene, jestli vyhrál ten, či onen? Důležité bude, jak se který z nich chytne. Emma možná bude oslovovat užší publikum podobně jako Aneta. Ale o to kvalitnější muziku by mohla dělat.

97
bezik
Reagovat

@Monika: Hele, každej chleba má dvě strany. Někdo kvůli tomu Štěpána nesnáší (tvoje maminka), někdo ho kvůli tomu samému žere (Soukup, nebo náš milý rekapista). A žere ho evidentně hodně lidí, jinak by tam už nebyl. Jen to budou trochu salámisti a potřebovali probudit tím skorovyhazovem ;-)

99
bezik
Reagovat

@Skye: Zjevně jsi tu nebyl/nebyla při minulých řadách. Letos je Tomáš ještě neuvěřitelně umírněný ! To bejvávaly úplně jiné masakry, když začal „tomášovat“ :D

100
Tomáš
Reagovat

@notickas: No to buď ráda že si tu nebyla, letos je to jen hodně slabej čaj. :D

@Skye: Aha a diskutér aleš winner emma ti přijde v pohodě nebo ho taky ani nečteš? Tak to potom jo.

101
Poseidon
Reagovat

@Enaz:

Nechápu, co by bylo chabé falešné a bez radosti, to nevím, o čem mluvíš.

Ale já přece netvrdím, že Štěpán nemůže mít po Superstar superúspěšnou kariéru, to se samotnou soutěží zase tak nesouvisí, jak se v minulosti tolikrát ukázalo. A pokud bude mít dobré písničky, tak bude třeba hvězda jako sviňa, to je klidně možné. Jen prostě já si Superstar představuji v první řadě jako skvělého zpěváka, až v druhé jako šoumena (ideálně obojí) – a nevím, co je na tom tak divného. Ano, někdo může namítnout, není to Hlas, ale pro mě je tohle především pěvecká soutěž. Souhlasím, že kdyby tam byl někdo s rozsahem jako kráva, ale přitom by zpíval nezajímavě, nudně, bez emocí, tak tam nemá co dělat, takže nějaké námitky o sportovním zpěvu atd jsou uplná blbost. Nicméně znovu zmíním Hejmu – mám hrozně rád Žlutého psa, miluju Hejmu, jak zpívá písničky Žlutého psa a fakt bych ho nechtěl slyšet zpívat kantilénu – nicméně v soutěži typu Superstar bych pro někoho takového nehlasoval ;) Takže asi tak.

102
Enaz
Reagovat

A vidíš to :). Já bych třeba hlasovala … pokud by pro mne nebyl nudný.
A nemyslím si, že v našich podmínkách hledáme skvělého zpěváka, protože ti technicky téměř dokonalí se silným hlasem a velkým rozsahem většinou vypadnou brzy. Superstar je kompromis a hledá se ten, kdo osloví nejvíc lidí, kteří jsou ochotni poslat pár SMS.
Dokonalost lidi většinou děsí :).

103
dolores
Reagovat

@Monika: on mozno tak reaguje, lebo je plachy, hanblivy …a bol v soku z Dalikovho vypadnutia :D

co sa tyka Itcha, ten obavam sa ze nebol lepsi spevak ako Palo, len mal iny rozsah, inu farbu hlasu, tiez mal zvlastne frazovanie niekedy :D a ked si spomenies, bol dost hejtovany za svoje spravanie, ze furt nieco robil so sebou, chechtal sa, opicky … tieto veci sme videli live z webcam z tej vily, v ktorej byvali… toto bolo pre minulych finalistov hrozne :))) aj tak sa dostal do GF.. ze nevyhral? tak to malo byt…lebo niektori ako Vlado alebo Novotny z extra.cz by to neprezili :D a to by bola strata, keby sme uz Vlada nemali …:// :D

104
Enaz
Reagovat

@Poseidon: 102 je odpověď pro tebe.

105
ales-winner emma
Reagovat

notickas jj to asi ano skye máš naprostou pravdu diskutér tomáš nediskutuje ale jen uráží mě a taky i Vlada je to příšerné

106
Tomáš
Reagovat

@dolores: Itcho rozhodně nebyl lepší zpěvák než Pavol. Ale jak sem ho tenkrát neměl rád, tak dnes si říkám, že klidně vyhrát mohl. Sabina stejně nic nedokázala, ta její deska mě nezaujala.

107
betty
Reagovat

@Skye: Náhodou Tomáš je fajn a někdy i velice vtipný. Pamatuji si ho z minulé SS (a z posledních Vyvolených?) a mně by tu chyběl.

108
notickas
Reagovat

@betty: taky mě to bude chybět. Kde se sejdeme příště?

109
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Snažím se na tebe nereagovat, jinak bych letos poprvé musel použít hodně nevybíravé slovo, za které bych asi dostal ban. Ale Vlada sem tu nikdy nijak neurazil a absolutně nic proti němu nemám, tohle si prosím pěkně vyprošuju. Odteď na tebe zase nereaguju a už ani nikdy nebudu protože je pod mou úroveň s někým takovým jako si ty diskutovat.

110
Poseidon
Reagovat

@Enaz: To je samozřejmě možné. Koneckonců, kolik opravdu skvělých zpěváků s velkým z patří u nás mezi největší hvězdy? V tom mi přijde tak trochu opravdu výjimečný Gott, kde se skloubí jak vynikající hlas, tak i to potřebné šoumenství, pódiová prezentace atd. Z těch dalších, když vynechám třeba Dana Bártu, který zas tak komerčně úspěšný není, a jeho jmenovce Noida, který se věnuje spíše muzikálům, tak mi zbyde možná tak Dyk a Ruppert. Pak je tu samý Krajčo, Malátný, a podobní. :) Ale jsem asi v tomhle ovlivněný tím, že miluju vážnou muziku a pak třeba Lloyd Webberovy muzikály, takže když slyším ty parádní hlasy, čekal bych to tak trochu i od ostatních zpěváků, kteří se o něco ucházejí :) Ale to je samozřejmě jen můj dojem.

111
betty
Reagovat

@notickas: :)) Chtěla jsem říct, že by mi chyběl Tomáš. Ale pokud se, milí kolegové, přemístíte do komentářů pod jinou reality show, ráda se přidám.

112
notickas
Reagovat

@betty: jj, já rozumím, nereagovala jsem bezprostředně na tvůj vzkaz, ale obecně, že mi bude to psaní tady se všemi chybět.

113
betty
Reagovat

@notickas: To mně taky.

114
Tomáš
Reagovat

@Poseidon: No jo, každej hold není Freddie Mercury. To se stává málokdy.

115
Jan Liška
Reagovat

@Tomáš: Vyhraje ten, kdo dostane od diváků nejvíc hlasů. Tak to je a vždycky bude. Jestli je to pes, koza nebo myš, na tom nesejde, pokud toho psa, kozu nebo myš, mají rádi diváci.

116
Ally
Reagovat

No já nevim, podle čeho se hlasuje , ale myslim, že to bude vic o emocich – i s bližícími se Vanocemi -než o peveckem desetiboji :)
Lidi jsou přesycení vsim, otrávení ,co deje ve svete ..tak chteji videt ,že nekdo dělá něco poctivě..umí zpívat,ale je tam i něco navic

Taky si vubec nemyslim, že už podle národnosti..i když ted ve finále bude určitě nějaká ta jejich cesta domů..oblibené medailonky :) tak možná vic hlasů z okolí bydliste
Jestli tlačí TV někoho SK/CZ, může se jim to podařit..nemusí

Vypadá, že Monika není fanoušek / nebo dává Stepánovi zabrat,,aby zabral :)/
ale mediální analytik :) když tipla uspech Stepana i vypadnutí Dalibora

117
dolores
Reagovat

@notickas: uz ti pisali, ale je to fakt,..ze tento rok je to tu prechadzka ruzovou zahradou, radost citat :D vlastne aj minule hoci si Itcho schytal ako zakon kaze, ale ostatni neboli az tak hejtovani… najhorsie to bolo co si spominam v CSS 2011, za cias Sepsa,GG,Sevcika,Adamca… to bolo fakt huste, tam sa utocilo az do jadra osobnosti :)))

Emma teraz dostava slehy, ale tak pekne verbalne obalene, vecné o speve, ziadne vulgarnosti.. atd. to sa da citat a pritom ti nepride zle od zaludka …:D

@Tomáš: mas u mna za toho Itcha bod ;) , hoci ja som aj Sabine fandila, a vitazstvo som jej rada dopriala

118
betty
Reagovat

@Poseidon: @Enaz: Tyto rozpory vznikají hlavně proto, že nejsou nastaveny aspoň nějaké základní mantinely. Vím, že to není sportovní soutěž, ale diváky mate, že v některých řadách SS soutěžící neustále od poroty slyšeli, že superstar musí umět zazpívat všechno (jazz, rock, muzikál…), zatímco letos to neplatí.

119
dolores
Reagovat

@Jan Liška: a nechcete konecne tento rok zverejnit oficialne vysledky, aby sa uz skoncili tieto spekulacie ?

120
Ally
Reagovat

@Enaz:
Dokonalost lidi většinou děsí :).

..tak tak :)

Jinak jsem si poslechla znovu Rihannu od Emmy ..a jo mám s tím problém..je to moc krátký ..:) ..jeste lepší než na první poslech

121
notickas
Reagovat

@dolores: mně to taky bylo docela jedno, kdo vyhraje. Líbili se mi oba. Jsem zvědavá, kdo prorazí po letošní SS. Myslím, že má šanci Štěpán, protože si píše vlastní věci. Bez autorského zázemí nemají šanci.

122
Enaz
Reagovat

@Poseidon: Vidíš a třeba Gott mne nikdy nebral. Ano, uznávám, že je hvězda a že je profesionál. Ale že by mne „chytil za srdce“? To nikdy.
Také mám ráda vážnou muziku a krásné hlasy se mi líbí, ale ty patří pro mne jinam … do klasiky. Pro současnou (a nejen) muziku nejsou nutné. Mám pocit, že pak ti zpěváci „prodávají“ víc než hudbu, svůj hlas.
Drobné nedokonalosti naopak přibližují. Trochu plácám a taky se to nedá jednoduše vysvětlit.
Prostě od superstar 2015 nečekám dokonalost (ať už si pod tím představíš cokoli), ale příjemný hlas, schopnost pojmout písničku a předat ji dál tak, aby se mi to líbilo.
Když si znovu pouštím např. Mad World a Cohena tak, jak je odzpíval Štěpán, tak jsem velmi spokojená.
Myslím si, že letos máme finále, ve kterém není nikdo, kdo by mi vadil, kdyby vyhrál. Když si navíc uvědomíš, kolik těm lidem je, tak nemůžeš chtít víc.

123
Enaz
Reagovat

@betty: V tom máš naprostou pravdu.
Já jsem třeba ráda, že je do toho neženou, ale někomu to chybí.

124
Saša
Reagovat

@Enaz: Neplácáš :-)
Já to mám často taky tak. Líbí se mi třeba někdo, kdo není tak dokonalý zpěvák. Gotta uznávám, ale líbí se mi mnoho lidí víc a ti zdaleka nejsou takoví zpěváci.

125
Poseidon
Reagovat

@betty:

Ano, dobře si pamatuju na to, jak při kritice soutěžících padalo takovéto „Hele, po soutěži si můžeš zpívat ten svůj styl, ale tohle je Superstar, a v rámci těch povinných jízd to musíš absolvovat..“ Třeba Šeps prskal neustále, když neměl něco jako reggae :D

A ještě jako bonus pak coby vzácný host před vyhlašováním přijde na podium někdo, kdo by v Superstar podle mě nepostoupil ani z castingů, viz pan Sebastian :D

126
Tomáš
Reagovat

@Jan Liška: Připojuji se s prosbou k dolores. Co takhle letos konečně po nedělním finále zveřejnit oficiální výsledky hlasování ve finálových kolech tak jako tomu bylo u dřívějších ročníků do roku 2009? Hned by to Emmy případné vítězství bylo uvěřitelnější a já bych tady zbytečně nepindal. Vy totiž ty spekulace zatajováním výsledků sami velmi výrazně podporujete.

127
dolores
Reagovat

@Ally: pre mna je dokonalost nudna, nie v umeni, ale hlavne v reality show- napr. aj mne chybalo trochu viac kritiky Emmy, pretoze tiez nie je dokonala,,,, nie vela, ziadnu sodu, ale aspon nieco, a to hlavne preto, ze som ju chcela vidiet ako reaguje na kritiku, ako zvlada negativne emocie, ako sa pritom tvari… ja viem, ze bezik mi povie teraz, ze som sadista :D, ale vazne… chybalo mi tam nieco take, …ako sa poznam, donutilo by ma to poslat sms, priklad. Tereza, Anna V., …dostali odomna v takych pripadoch viac. mozno, keby sme boli v Hlase, kouci inych timov by ju predsa len trochu podusili

128
bezik
Reagovat

@dolores: Ano, jsi sadista !!! :D To musíš koukat na VyVole_né nebo podobnou pí…… ;-) :D

129
Tomáš
Reagovat

@bezik: Ale blbost. Konstuktivní kritika k SS patří. Kdyby aspoň ždibet toho co v některých kolech nandávali Pavlovi dali Emmě, tak by to nebylo ale vůbec od věci. Dokonce i jí by to pomohlo na sobě ještě víc zamakat a odstranit případné nedostatky.

130
Prochor
Reagovat

Tak co nás v neděli čeká. Od nejhoršího:
Reklamy.
Jitka Nováčková čili superblodýna.
Slepčík? To už nás nemusí trápit:-)
Dvojka chlapců.
Emma – Bože – kde se na Slovensku berou takový baby!!!
Jestli diváci dají Emmě Paparazzi – tak by jim Emma vytřela zrak, kdyby tu skladbu nikam netransponovala a ukázala svojí skrytou expresivní polohu. Jenže se obávám, že Emma toho není schopná. A každá transpozice do jakéhokoliv recoveru téhle skladby bude průser. Bohužel hlavně pro Emmu.

131
notickas
Reagovat

@Tomáš: taky se připojuji s prosbou zveřejnit oficiální výsledky. Přidejte se i ostatní, třeba nás „tam nahoře“ vyslyší.

132
BarBora
Reagovat

Pridávam sa k Dolores, nedeľa bol hlavne Paľov deň, on vie prekvapiť, mňa hlavne tou pomalou piesňou, jeho hlas hladil, vyvolával emócie, zatienil aj Emmu, aj keď tá bola s Rihannou tiež skvelá. Ulahodil mi nesmierne. Števo sa mi ako vždy páčil a Dalibora neviem pozudzovať, ako hodnotiť detský hlas a spev medzi dospelákmi?

Trochu k predchádjúcim diskusiám..… načo rozoberať spev? Mňa nejaká tercdecima či čo sa to tu spomínalo absolútne nazaujíma, len si tak sedím, počúvam a buď ma spevák naleptá, alebo nie, ale to už je jeho „práca“, ani sa nemienim zaoberať tým, že prečo mňa niekto neohúril, keď váčšinu áno, načo? Ja som to mala v minulej rade takto so Sabinou K., tu sa z nej ľudia roztápali a so mnou nezrobila nič. Ale nechodila som sem presviedčať nikoho o mojich „pravdách“, radšej som si obhajovala Itcha, on bol riadne bitý.

133
dolores
Reagovat

@notickas: samozrejme, ze Stepan ma sancu, kedze pise sam, to je dolezite, ale musi si napisat velky hit, bez toho to nejde, hit otvara dvere do radii, showbizu atd. je dost takych co si pisu sami, mozno niekde koncertuju, zivia sa tym, ale medzi Ackovych spevakov sa nedostali… lebo nemaju hit.. no a Emma je krasna, osobita, charizmaticka, ta sa nemusi bat, na nu sa hned nalepia nejaki muzi- producenti, skladatelia a ponuk bude az az, .len si spravne vybrat… Palo asi nad takouto buducnostou neuvazuje, aj to dnes povedal v tej dorkutke, ze je nejaka etapa zivota, na ktoru nezabudne, hoci v medailonku myslim povedal, ze sa nebrani natocit singel, ale to tiez je o tom, kto mu napise, ponukne spolupracu ,… a hlavne ak to nebude hit, neprerazi …jemu ostane milovany folklor a vdaka superstar bude urcite na tejto pode velmi ziadany

134
notickas
Reagovat

@dolores: jj to máš pravdu, že je potřeba velký hit. Hlavně aby měla Emma štěstí. Je to taková nevinná čistá duše. Aby nenaletěla někomu, kdo se chce jen nabalíkovat. Palo – slyšela jsem ho také říkat, že chce podnikat a muziku jen jako koníček. No uvidíme – šance mají otevřené všichni tři.

135
bezik
Reagovat

@dolores: No tož dúfam, že ich všetkých Emma nakope do riti ;-) :D A napíše si sama. V tomhle v Čechách i na Slovensku platí, co si sám neuděláš, to stojí za prd. Sem tam nějaká výjimka potvrzující pravidlo.

136
Prochor
Reagovat

124- Enaz
Jedna vzpomínka – když jsem byl já tenkrát kluk- tak jsem jako student dělal jednoho z pořadatelů Gottova koncertu v pražské Lucerně.
Poprvé jsem musel použít násilí vůdči ženám, které chtěly dobít jeho šatnu ale ač genteman jsem jedné musel naflákat hubu aby se uklidnila.
Ta skladba „Když jsem já byl tenkrát kluk“ byla opravdu jeden z vrcholů jeho koncertů a diváci ani nedutali.
Slepčík to zkurvil brutálním způsobem, že je to na pár facek. Ondřej Soukup to řekl dost jemněji ale měl samozřejmě pravdu. Soukup je velkej profík a dobře ví, o čem mluví.
Takže ruce pryč od Gotta. Je to největší profík českého popu – na něj jezdili zápaďáci z Rakouska i západního Německa a ti moc dobře umí rozeznat opravdovou kvalitu.

137
dolores
Reagovat

@bezik: nepozeram ani Vv ani Farmu :D to by som uz bola masochista :D keby som chcela cisto spevacku sutaz bez prvkov RS, bez emocii, atd, staci si zapnut u vas Czech-talent u nas Kosicky poklad… tam tiez len chvalia, akurat ich potom rozdielne oboduju a to je jedina emocia :)))

138
bezik
Reagovat

@Prochor: Ufffffffffffffffff !!!!!! To si zabil !!!!!!!!!! :D :D :D

139
dolores
Reagovat

@bezik: Emma si pise sama ? to som ani nevedela

140
notickas
Reagovat

@Prochor: Se Soukupem máš pravdu, ale o dobrém vkusu Němců fakt pochybuju! Jsou známí tím, že jsou dost kýčovití. A teď to vůbec nespojuji s Gottem a není to proti němu.

141
Prochor
Reagovat

138 – bezik
Zabil jsem Emmu nebo Gotta.
Nic z toho jsem opravdu nechtěl:-)))

142
Enaz
Reagovat

@Prochor: bezík v 138 to napsal za mne :D.

A jinak neboj, na Gotta ti nesahám. Ani na včelku Máju, kterou ti „zápaďáci“ milují velmi. :).

(Karel Gott je určitě úkaz a nikdo mu nevezme, že opravdu umí zpívat a je profík. Že já bych nikdy nebyla mezi těmi ženami, které by bylo třeba odhánět, je věc jiná.)

143
bezik
Reagovat

@Prochor: Naštěstí ani jednoho ze jmenovaných ;-) Jen ty Rakušáky a Němce s vybraným vkusem :D :D

144
bezik
Reagovat

@dolores: Píše, bohužel zatím byly slyšet jen drobné fragmenty. Říká, že zatím toho moc nemá, ale že dotvoří ;-)

145
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: To byl jenom chvilkový zkrat, který jsem ani tehdy nemyslel tak úplně vážně :-) Ale je mi jasné, že to hejtování Itcha budu mít od tebe ještě dlouho na talíři :-D přestože jsem velmi brzy po SS na něj vlivem poslechu jeho CD změnil názor a v současnosti už mi Itcho vůbec nevadí, na rozdíl např. od Relicha, který se pro mě stal symbolem zla a katalyzátorem negativních emocí :-)

Jinak si myslím, že v minulé řadě neměl Habera nikoho až tak moc rád jako teď Emmu, jeho oblíbencem byl Smejkal, ale i toho zkritizoval v kole, ve kterém vypadl, a Itcha začal výrazně chválit až ke konci :-)

146
Monika
Reagovat

tak Tomas se nam hodne zklidnil, v tehle rade je vylozene ukaznenej a mirnej, to bejvavaly mnohem horsi casy :-))))
No taky by me ty vysledky zaimaly, ale toho se asik nedockame, bohuzel.

147
notickas
Reagovat

@DJ Vlado: Takže můj pocit, že Habera Emmu nezkritizuje, i kdyby si to zasloužila, je správný? :-)

148
dolores
Reagovat

@Prochor: Slepcik sice Gottove kvality ani omylom nedosahuje, ale tych fanyniek, co by mu bez problemov vliezli do postele ma uz rovnako ako Kaja mraky :D ….co to narobi s ludmi jedna reality show :D

149
DJ Vlado
Reagovat

@notickas: Tak i Habera je jenom člověk :-D Nepolemizoval jsem s tím, že ji nekritizuje, ale s tím, že má příkaz z produkce jí jen chválit, což je podle mě blbost a to jsem se snažil dokázat na tom, jak kdysi protežoval Lacha, který byl ve srovnání s Emmou úplná nula :-)

150
bezik
Reagovat

@notickas: Ty kladeš otázky, na které možná nezná odpověď ani sám Habera, protože jsou ve stavu hypotéz. Co by udělal, kdyby … .Ale třeba ti odpověď přinese finále. Třeba Emma brutálně zprzní Lady Gagu a Habera se s tím bude muset nějak popasovat ;-)

151
Prochor
Reagovat

143 / bezik
Samozřejmě můžeme hlasovat pro Kabát, Chinaski nebo Kryštof nebo Marka Ztraceného. To můžeme ale to je asi tak všechno. Na Lucii Bílé mi bylo sympatické, že přiznala, že ji lidi znají přesně do českých hranic. Dál je to anonymní žena, o kterou nemá nikdo zájem. Ale můžeme si hrát na český vkus- třeba poslat naše romské spoluobčany na Eurovision Contest:-))) Pak se nedivme udiveným reakcím z Evropy. Nikdo nás nebere vážně – právě jen s vyjímkou Karla Gotta. Ale ten už to na dlouho nevytrhne.

152
notickas
Reagovat

@bezik: No to není hypotéza, chci s místním fanklubem Emmy být v pohodě, tak jsem to napsala mírně. Myslím, že už by se nějaká kritika našla, kdyby se chtělo. Ale i já jsem ráda, že je ve finále Emma, než kdokoli další z finálové osmičky, jen se mi prostě víc líbí Palo a hlavně Štěpán.

153
Ally
Reagovat

@dolores:

No, to že Emme nic nevyčtou mi taky trochu vadí, resp, asi kdyby byla soutěž delší bych si toho víc všimla..no ale treba to tak porota vidí..

Ale to jsme tu myslim i rozebirali v Hlase , že se moc nekritizuje..a jak říkáš tam to byl aspon boj týmů..ale třeba to je nový trend kdoví ..stejne jako to, že už se netlačí na tu univerzálnost jak dříve

ty výsledky- kde jsou ty časy , kdy chodila paní notářka s obálkou, co ? :)
Ale to byla pěkná role o Jitku N , co ? Nemusela by u toho mluvit :)
Já teda ,jak otevře pusu , vypinám zvuk,,protže mi je ji v podstate lito..ale jak tu pak čtu ,asi o dost přicházím :)

154
dolores
Reagovat

@bezik: tak to je dobra sprava, ked sa tym chce zivit, … taka Celeste, kto by to bol vtedy povedal, ze si vie napisat pesnicku…
ozaj, nezdala sa vam teraz na zivaku nejaka opuchnuta v tvari ?

@DJ Vlado: ono, keby si to pisal len do diskusii, tak ti to nevycitam, … ale ty si to vnasal do rekapov :))) ok, uz sa budem miernit, ked ti uz vobec teraz nevadi, myslela som, ze este stale ho nemusis :)
a ten Marek je chudak, ten sa ta hadam nezbavi ani do sudneho dna :D spominas ho snad v kazdom rekape …. :P … (aj ked priznam sa, ze mi to az tak nevadi, kedze som ho rovnako nemusela, hlavne ako ho nekriticky zboznovali Darta tim :D)

155
bezik
Reagovat

@Prochor: To jsem nějak nepochopil, ale nevadí. Akorát tou výjimkou bych se zrovna nechlubil. Gotta sice zná část Rakušanů a Němců, bohužel však těch co trpí stejně příšerným vkusem jako ti co u nás hlasují do Českého slavíka a co od něj chtějí hlavně slyšet tu včelku Máájúúú (tedy v němčině , pochopitelně) ;-)

156
betty
Reagovat

@dolores: Připadla (Celeste). Mně se na první pohled zdálo, že přibrala.

157
J
Reagovat

Tak statistika zo Slovenska ako na tom su nasi finalisti s pridelenymi piesnami na vyber.
Palo:
Radioactive 4 723 hlasov – 55%
Povedzme 2 896 hlasov – 34%
More than words 947 hlasov – 11%

Emma:
Paparazzi 5 248 hlasov – 53%
Toxic 3 550 hlasov – 36%
I try 1 125 hlasov – 11%

Stepan:
Imagine 4 641 hlasov – 50%
Ty a ja 3 992 hlasov – 43%
Dancing in the dark 586 hlasov – 6%

158
Lenka
Reagovat

Boože, oni tam vrátí Slepčíka. A to to mohlo být tak krásné finále….Ještě aby to teď vyhrál, když se všechny náctileté fanynky zmobilizují.

159
dolores
Reagovat

@Lenka: nevratia ho, to odlkial mas ? to je predsa proti pravidlam…

@betty: alebo je v tom ?

160
bezik
Reagovat

@notickas: No, našla, našla, to máš těžký. Ona by to spíš než kritika byla nějaká diskuze o tom, co se dá možná udělat jinak, lépe (nebo taky hůře), nebyla by to taková ta obvyklá kritika typu „byl jsi pod tónem“, „mimo rytmus“, „bez výrazu“, „nebavíš mě“ :D. Bylo by to asi dlouhé, pro diváka možná ne moc srozumitelné, rozhodně ne zábavné. jakási profesionální diskuze. Superstar byla postavená na tom, že tam přijdou talentovaná, ale nezkušená děcka která dělají spoustu běžných chyb. A co pak s tím, když tam přijde někdo jako Emma. Těžký s kritikou.

161
notickas
Reagovat

@Lenka: kde jsi to vzala, to je pěkná blbost

162
bezik
Reagovat

@dolores: Vytloustlo nám děvče :D

163
dolores
Reagovat

@Ally: asi mas pravdu,.. tym, ze je to skratene, vlastne ani niet casu kritizovat,.. je fakt rozdiel 10 a 6 kol… za predchadzajucich normalnych okolnosti by sme teraz boli kdesi uporstred sutaze ,,, top5…este by Emma mala nadej nieco schytat :D

164
notickas
Reagovat

@dolores: no to je dobrý názor. To je fakt, to jsem si neuvědomila. Málo času :-)

165
betty
Reagovat

@Lenka: Kde jsi četla, že Dalibora do finále vrátí?

166
notickas
Reagovat

@betty: asi si tady z nás někdo vystřelil. Slepčíka zpátky??? No to by nám ještě scházelo :-)

167
Lenka
Reagovat

@dolores: Na fb Superstar někdo dal jakože „oficiální“ prohlášení Markízy. Nevím, na kolik je opravdu oficiální, ale vypadá to přesvědčivě a trochu mě to děsí :-D

168
notickas
Reagovat

@Lenka: teď jsem koukala na Fb a nic takového mi to neukazuje ???

169
Monika
Reagovat

To je uplna blbost, ze by dali slepcika zpet, si tady nekdo pekne vystrelil :-))))

170
Lenka
Reagovat

@notickas: screen v „příspěvcích návštěvníků“…já bych byla jen ráda, kdyby to nebyla pravda :-D

171
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš myslíš si že si velký king seš jedině velký čurák

172
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš za toho čuráka se ti omlouvám a sem hrozně kurva nasranejjj že bych rozflákal PC tak slepčík se má vrátit zpátky to si děláte prdel to snad nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

173
Jai Kudo
Reagovat

@betty: Já to četl na Asku Emmy, bavila se tam o tom, že prý si to všichni přejí…..ale nevím 100%, že ten Ask je pravej. I když se tam s o tom baví Štěpán i Palo…..nevím.

174
Jai Kudo
Reagovat

Jo, a taky prý proto, že Dalíkovi údajně zablokovali hlasování (asi nejaký rasysty gadžovský..)

175
DJ Vlado
Reagovat

Tak já si myslím, že pokud vrátí Dalíka, tak jenom jako nesoutěžního hosta podobně jako Smejkala v minulé SS (i když ten měl aspoň singl) nebo Blanku a Martina v Hlasu :-) Kdyby ho regulérně vrátili, tak by to bylo fakt těžké porušení (či spíše obcházení) pravidel, to si přece nemůžou lajsnout :-)

176
dolores
Reagovat

je to hlupost :))) to sa tusim v historii tychto sutazi nestalo ..ze Vlado.. ?
Dalibor sa v nedelu urcite vrati aby si zaspieval, …ale len spolocnu piesen :D

177
ales-winner emma
Reagovat

Dj Vlado mám pro tebe aktuální a bohužel neuvěřitelnou zprávu slepčík opravdu se vrátí do hry a pozor ted sem ještě víc nasraný protože možná vrátí i jeho povedenou sestřičku ano na ůkor emmi prý ůdajně chtěj překontrolovat sms hlasy z doby kdy vypadla ona prý na ůkor emmi chápeš to já já se snad ani v neděli koukat nebudu podle mě to věděli a nakonec by mě ani nepřekvapilo to co tady někdo dávno psal že se bude rozhodovat mezi něma dvěma sabina a dalibor

178
Jai Kudo
Reagovat
179
OutOfOut
Reagovat

Neprijde vam, ze si pochvalny komentare pisou ty rekapisti sami? Takove nezajimave blaboly a tolik obdivnych od :D Trapne

180
Scalex
Reagovat

Mám aktuální a bohužel neuvěřitelnou zprávu! Do hry se vrátí Julián Záhorovský, Standa Dolinek a pozor, možná vrátí i Klaudii Pappovou. Ano, na úkor Emmy!!!

181
DJ Vlado
Reagovat

Psal jsem Pepemu, zda je to pravda, nebo ne, zatím čekám na odpověď :-)

182
DJ Vlado
Reagovat

@Scalex: No ještě k nim Relicha a budou mít na svědomí atentát na jednoho bezvýznamného rekapistu jménem DJ Vlado :-DDD

183
Scalex
Reagovat

@OutOfOut: to musím rozhodně vyvrátit. Sám si pochvalné komentáře nepíšu a DJ Vlado také ne. Dohodli jsme se, že lepší bude, když pochvalné komentáře na DJ Vlada budu psát já a DJ Vlado zase píše pochvalné komentáře na mě. A protože za každý pochvalný komentář dostáváme od provozovatele Panáčka v reality show peníze, a přitom za negativní nemusíme nic vracet, už se nám to několik let velmi vyplácí.

184
DJ Vlado
Reagovat

@OutOfOut: Maxxi, trapnej seš tady hlavně ty :-D

185
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: LMAO.. tak toto je skutocne hodnoverny screen :DD …ja milujem tych vtipalkov, co take to nieco vytvoria a potom sa doma sulaju od smiechu ako to zabera :))))
a mozno si to urobila aj sama Markiza ako sucast PR, aby rozvlnila vasne a prilakala v nedelu slepcik-army k obrazovkam a zvysila si tym sledovanost :D

186
Enaz
Reagovat

Návrat Dalíka:
nemyslíte, že pokud by to byla pravda, tak by se to určitě nejdřív objevilo na stránkách Novy a Markízy a ne v nějaké diskusi? :D Vždyť je to nesmysl.

187
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: A víš, že mě to taky napdlo? Tisíce lidí budou zvědaví, jestli se Dalík vrátí a bude sledovanost….. :)

188
Ejdam
Reagovat

Ten screen z chatu je na první pohled jasný fake. Stačí kouknout na oficiální FB stránku Markízy, má úplně jinou profilovku.

189
dolores
Reagovat

Vlado, Scalex, neviete ako bude prebiehat nedelnajsie kolo ?… lebo grand TOP 3 este nebolo, tak by ma zaujimalo, ci sa to podobne ako v XF rozdeli na 2 casti, kde sa najprv bude hlasovat, aby sa urcilo 3. miesto, a potom v druhej casti sa bude v TOP2 hlasovat za vitaza…
alebo to prebehne normalne vsetko spolu a vsetky 3 umiestnenia sa vyhlasia nakoniec..?

lebo myslim, ze kazda z tychto moznosti by mohla priniest ine poradie … ;)

190
Tomáš
Reagovat

Prosba na adminy. Můžete prosím už konečně zabanovat nick ales-winner emma? Nazval mě tady však vy víte jak a to si myslím, že by na zabanování mělo stačit. Myslím že mě a i všem ostatním by se ulevilo kdyby sme tu výplody tohoto nemocného člověka už nemuseli dál číst.

191
ales-winner emma
Reagovat

Scalex jo a taky třeba i sabinu křovákovou moniku bagárovou a taky i do poroty ondřeje hejmu jako vážně sem zvědav jestli je to pravda počkejme si co nám Vlado sdělí ale ted sem v takovém rozpoložení nejradši chytnout PC a prohodit ho voknem a televizi taky asi si půjdu dát panáka

192
dolores
Reagovat

@Ejdam: presne tak, ta znacka je modro-zlta a nie ceirno-biela…a navyse tie vyrazove prostriedky , ze : PO DEBATE s celym Superstar timom… LOL, … skor: po zrelom uvazeni, po porade s vedenim Tv, po porade s pravnym oddelenim,…. atd, atd…slovo debata sa v oficialnych vyhlaseniach nezvykne pouzivat :D

193
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Podle toho, co mi říkal Pepe, by to mělo být jako v XF, tzn. nejprve se hlasování zastaví, vyhlásí se 3. místo, a potom se hlasování znovu spustí a bude se hlasovat mezi Top 2 :-)

194
Tomáš
Reagovat

Návrat Slepčíka je jasný FAKE. Nechápu jak tomu vůbec někdo může uvěřit. To by Nova s Markízou nikdy neudělaly že by samy připustily zpochybnitelnost SMS hlasování.

@dolores: Tak to by mě taky hodně zajímalo. Jestli prvně bude vyhlášeno 3. místo a dál se pojede ve dvou a nebo až všechna tři místa naráz jako v Hlasu. To si myslím, že je pro diváky dost důležité tohle vědět.

195
dolores
Reagovat

@Tomáš: kasli nato, teba predsa moze urazit len inteligent :))))
inak ked sa tu vcera o tebe pisalo, ze si sa skludnil, tak mi prislo aj trochu smutno za tvojimi niekdajsimi nekrologmi za vypadnutimi chalanmi….:))) to bolo pre mna povinne citanie, hoci ty si to myslel vazne (a mozno aj nie celkom vazne), bolo to skvele na pobavenie, aj ked si napr. pisal protiitchovsky komentar, tak by som ta mala zato nakopat, no namiesto toho mi slzy tiekli od smiechu :))))))

196
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: dik, … aha, tak teda tato moznost dost nahrava vitazstvu Emmy :)

197
Tomáš
Reagovat

@dolores: No obávám se, že ničeho takového se asi ode mě letos nedočkáš. Já sem s vítězstvím Emmy vnitřně smířený protože nic jiného už dlouho ani nečekám a cokoliv jiného by mě jen příjemně překvapilo. Od urážek a sprostých nadávek tu máš letos Aleška, dva takoví už by byli na jednu diskusi moc. :-) Pokud se ti vážně tak stýská po mých starších komentářích, asi nezbývá než zalovit někde v historii Panáčka. Samotného mě napadlo že bych si to někdy mohl znovu pročítat a zavzpomínat na staré časy. Pokud to teda už není vymazáno…. a mimochodem, jak si zmiňovala rok 2011 a útoky až do jádra osobnosti, tak 2011 byl velice výživný a zajímavý rok, to si ještě pamatuju. :D A navíc tenkrát naposledy vyhrál SuperStar kluk. :D

198
Eva
Reagovat

@Tomáš: Nech to být Tome, vůbec ho nečti, je to nějakej pacient, však on se ucuká sám.

199
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Proč myslíš? Kdyby byla Emma v Top 2 s Paľom, tak by jí to nahrávalo, jelikož Paľa slepičky nenávidí za to, že jim vyřadil Dalíka :-D Kdyby tam ale byla se Štěpánem, tak to tak jisté není, přece jen si myslím, že Emma bude mít víc odpůrců než Štěpán, který vadí málokomu :-)

200
Monika
Reagovat

Vlado proc jsi takovou bejkarnu vubec psal pepemu :-))) To je naprostej blabol, ze by kohokoliv vratili do hry, me by spis zajimalo, zda planuji odtajnit vysledky hlasovani po soutezi.

201
Monika
Reagovat

@DJ Vlado: Tohle me dost prekvapilo, ocekavala jsem, ze se slepice vrhnou na Stepana a budu cist takoveto…kdyby ten hnusnej zrzavej kluk nedostal DK, mohl ji mit daliborek, uz mel davno bejt venku Urban…a oni se spis vrhli na pavola…Emme by urcite vic vyhovovalo mit souboj ve trech, kde by se hlasy vic stepily, ono to asik ale neovlivni nic ani takhle, myslim

202
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: Tak chtěl jsem mít definitivní jistotu, že je to blbost :-) ale na odtajnění výsledků se taky zeptám, i když nevím, jestli je to čistě v Pepeho moci :-)

203
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: Je to logické, jelikož Paľa nechal Pyco v té závěrečné dvojici s Dalíkem, navíc se i porota rozhodovala mezi nimi, takže viníkem je pro ně jasně Pavol :-)

204
monika
Reagovat

uz aby byl zverejnen seznam songu, i kdyz vlastne pujde asik jen o ty vanocni, jak ja bych chtela slyset ty klasicke – Ticha noc, Purpura…misto Carey, Wham..no to asik nehrozi, bohuzel…ty bestovky jsou jasne celkem u Emmy hadam Ceresne, u Pavola Lyzku jen u toho Stepana si nejsem vubec jista

205
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Pavla nenávidí? No to mě dost překvapuje, ale je pravda že já ty jejich komenty na fb ani moc nečtu protože číst takový nesmysly mě prostě nebaví. :-) I tak si ale myslím že teď už tyhle slepičky neovlivní nic a jejich síla je už dávno pryč. Pavlovi už tohle neuškodí, Dalibora taky ve hře neudržely. Že by nějak masivně hlasovaly pro Emmu pišťuchy proti Pavlovi, to si nějak nedovedu představit. Ty si teď radši zajdou na Dalíkův koncert nebo si koupí Bravíčko či tričko s obrázkem Dalíka. :-D Jinak se ti omlouvám za ty včerejší spekulace ohledně vítězství Emmy, už toho nechám protože tím stejně nic neovlivním a je to zbytečné. Doufám, že se na mě za to nezlobíš. :-)

206
dolores
Reagovat

@Monika: tak to uz chodi, hejtovany a nenavideny je vzdy viac ten, kto sa ocitne s vypadnutym v rozstrele, ..a Pavol bol uz 2x za sebou … takze podla slepcik-army on je ten co mal ist a nie Stapan :D

@DJ Vlado: podla mna tato moznost je vylozene sita na vyhru slovaka. Stepan by mal istotu vyhry, ak by sa nezastavovalo hlasovanie, tam by jednoducho ako jediny cech mal sancu, lebo je myslim velmi silny a slovenske hlasy by sa prerozdelili. na druhej strane, v pripade TOP 2 Emma – Stepan dostane ona zo Slovenska dost… a kedze je Emma aj v Cechach mimoriadne oblubena, a navyse ak zaziari, Stepana isto porazi. Pavol hoci by mohol na Slovensku bodovat, v Cechach asi velku sancu nema, tam su Emma so Stepanom silni a po vypadnuti Dalibora Stepan este silnejsi nez predtym …u Pala to asi na 1. miesto stacit nebude ani keby ohuril… ani v top2 so Stepanom, a uz vobec nie v TOP2 s Emmou… jemu aj tak zostane imho bronz – s cim on sam bude velmi spokojny :)

207
Tomáš
Reagovat

@dolores: Taky to u Pavla vidím na 3. místo. I když kdyby byl aspoň druhý, hodně by mě to potěšilo. Vím, že to 2. místo je takové nepopulární ale přece jen je to výš než místo třetí. Třeba by mě ale pak o to víc bolelo kdyby ho v Top 2 Emma porazila…to ale ještě v tuhle chvíli nedovedu odhadnout. :-) Každopádně si říkám jestli teda má smysl posílat hlasy nebo ne….vážně nevím.

208
dolores
Reagovat

@Tomáš: no prepac, ale alesove komenty maju oproti tvojim niekdajsim niekolkonasobne nizsi level :D myslim na kvalitu (obsah, napaditost, gramatika, slovna zasoba, skladba vety, rozpravacsky postup …. ) … tie jeho sa mi kolkokrat ani nechce citat :)))

209
DJ Vlado
Reagovat

Tak teď mi Pepe definitivně potvrdil, že ten návrat Dalíka je kachna :-)

210
dolores
Reagovat

@Tomáš: ja som rozhodnuta takto : ak Pavol nepoda dobre vykony, bude zaostavat, tak ako napr. pri BJ, neposlem mu… je to zbytocne, lebo nedostane hlasy nerozhodnutych, nahodnych divakov a fanklubacke stacit nebudu. ak ale zaziari, ocari ma ako minule, isto mu nieco poslem :)

211
Tomáš
Reagovat

@dolores: Odkdy se tu vlastně potkáváme? Víš že si to už ani přesně nepamatuju? :D 2011 v každém případě ale předtím bylo co? Pamatuju si že v roce 2009 v době Chodúra a Šmajdy sem chodil diskutovat na Gorillu, ale jestli sem byl i tu nebo ne, to už si vůbec nevybavuju… a předtím když byly samostatné české a slovenské SS, tak to sem tu ještě určitě nechodil.

212
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: kachna, kacica, slepice, … hydina ako hydina :D

213
ales-winner emma
Reagovat

tomáš nelez Vladovi doprdele ty jeden zmetku bud rád že mi dva se nikdy v životě nepotkáme protože do očí by si mě nikdy nesměl emmu kritizovat nikdy nebudu mít zájem se s takovým nemocným člověkem setkat ty mě tady na panáčkovi chybět nebudeš

214
Tomáš
Reagovat

@dolores: Pokud dá Lypovou lyžku, tak ta mu přece sedne…jestli to teda bude moct zpívat. Otázkou je jak se mu povedou další výkony.

215
Akša
Reagovat

@monika:
Emma nesmie spievať po slovensky. Čerešne i Pokoj v duši boli zlé pre jej príšernú slovenčinu. Prečo je to tak, je pre mňa záhadou. Keď hovorí, znie to síce trochu afektovane, ale vyslovuje v podstate normálne. Veľmi veľa ľuďom v mojom okolí jej slovenčina vadí. Môj muž dokonca povedal, že to ako zaspievala Čerešne ho osobne urazilo. On pochádza z Nového Mesta nad Váhom a že jeho rodáčka vyslovuje ako „Maďarka“ sa ho tak dotklo, až mi to bolo smiešne.

216
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Jedinej kdo mu leze do prdele si ty. Víc ti nemám co napsat.

217
Lenka
Reagovat

Pardón za šíření paniky, s Daliborem je to kachna :-D

218
dolores
Reagovat

@Tomáš:
ja od CSS 2011, predtym v 2009 som na Gorilu malo pisala a pod nejakym inym nickom,… proste som v poslednych kolach nefandila nikomu, nebavilo ma prispievat. skor som chodila citat forum.. bolo vtedy na novackej stranke a stalo to zato :DDD ..taky Bendig mal fans tazkeho kalibru :)) a Smajda zase baby, co mu tam otvorene ponukali sex :DD

219
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: A jestli chceš, tak se klidně potkat můžeme. Já z tebe strach nemám. :D

220
dolores
Reagovat

@Akša: vidis to, a cechom sa zda ta jej vyslovnost sexy :D

@Tomáš: nezabudni si pred tym stretkom nabit kolty :D

221
Tomáš
Reagovat

@dolores: JJ, 2009 to sem byl taky na Gorille pečenej vařenej jako sem teď tady. Jak to tady vypadalo v té době vůbec nevím, tady sem určitě 2009 nechodil. Pak to začalo 2011 tady ta zlatá éra SuperStar, 2012 Hlas, 2013 zase SuperStar, loni Hlas a X Factor a letos sme se tu zase sešli. :D

222
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: V pohodě, nezlobím se :-) Ale ty slepičky bych nepodceňoval, jelikož si moc dobře pamatuju, jak v ČHS1 po vypadnutí Sámera pubiny nenáviděly Šárku a psaly jí na fórum „Šárino, ty píčo, kéž bys chcípla“ a podobně, přičemž potom hlasovaly pro Anetu, aby se té „namyšlené anorektičce Vaňuli“ pomstily (i když v Anetiných 79% to byla jen kapka v moři) :-) Totéž v bledě modrém předváděly foretovky proti Bendemu, když jim vyřadil „Myšánka“, dokonce ho nazývaly „žabákem“, „somrákem“, „vožralou“ apod. (a taky pak v GF hlasovaly pro Horvátha), takže Pavol si to od slepiček taky odnese, i když v první fázi se jejich antihlasy rozdělí mezi Emmu a Štěpána (ale tobě to může být jedno, stejně s Paľovým vítězstvím nepočítáš) :-) Jinak jsem minulý týden klesl tak hluboko, že jsem si koupil Bravíčko, avšak jen SS speciál :-) A dobře jsem udělal, protože tam byla anketa z bravowebu, ve které by člověk logicky čekal vítězství Dalibora, ale překvapivě tam vyhrála Emma, takže když už má náskok u pubin, jaký musí mít u normálních lidí, což je další důkaz toho, že pokud vyhraje, bude to regulérní a žádný podvod :-)

223
Tomáš
Reagovat

@dolores: Čo som sa po horách nachodil, čo som sa pištolí nanosil, kto to vie kto to vie?

224
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Jo to Bravíčko sem si koupil taky. :D Pavol v té Top 3 vůbec nebyl, byl tam třetí Dalibor. Třeba se ještě nějakého překvapení dočkáme, ale u Emmy asi ne. Maximálně se prohodí Pavol se Štěpánem a ani tomu příliš nevěřím.

225
J
Reagovat

@Tomáš: Ja som sa rozhodla, ze mu v SuperFinale poslem, ale najviac mozem 10 sms-iek ako podakovanie za vsetky vykony doteraz. Hlavne zato, ze to nevzdal a bojoval a na rozdiel od Emmy, ktora dostala piesne, ktore jej sadli, tak on sa vedel tak najlepsie ako len dokazal vysporiadat s piesnami, ktore mu boli povinne pridelene. Ktovie, ci aj na tu piesen ZBOHOM, BUD LIPOVA LYZKA ho neprehovorili. Mne sa totizto nechce verit, ze on mal nejaku hoci malicku protekciu v tejto SS. Mozno len vyuzili to, ze je folklorista a zaroven urobili reklamu na muzikal NA SKLE MALOVANE v Cechach, kde ho skoro nikto nepozna. Takze asi takto. Najlepsie bude poslat mu to na zaciatku, hned po prvej pesnicke, skor nez stopnu prve hlasovanie. To je len moj nazor. A potom sa uvidi, kto to vyhra.

226
Tomáš
Reagovat

@J: Tak to je jasné, že mu to musíme poslat než poprvé stopnou hlasování. Protože pak už vypadne a už mu nepošleme ani ň. :D

227
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš nemám zájem se s tebou setkat já mám vlastní hrdost opravdu dík ale nechci já nemám tvou agresivitu tvůj laciný až rasistický komentáře a už vůbec nepůsobím dojmem že neumím napočítat do deseti nebo sta jen to tady do toho 6 12 na panáčkovi doklepu a zmizím tot vše ano určitá skvadra lidí mě scházet bude i když třeba se mnou nesouhlasili ale to je ted šuma fuk a dodatek nemysli si že pavol porazí emmu nebo štěpána tak jako jsme se dokázali zmobilizovat proti mokrým 13 uděláme to samé ještě víc i proti tvému pavolovi a ano rozhodovat se bude mezi emmou a štěpánem a třeba to emma nevyhraje ale kariéru má paradoxně i tak zajištěnou s tvými keci nebo bez nich hawk

228
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Jak už jsem tu včera psal Tomášovi, na to národnostní hlasování věřím už čím dál míň, jelikož minule v Hlasu byl taky Martin C. jediný Slovák na tři Češky, ale stačilo to jen na třetí místo :-) Myslím, že Emma bude v Top 2 určitě (nedokážu si představit, že by skončila až třetí), ale nejsem si jistý se kterým z kluků tam bude, Štěpánovi hraje do karet národnost a vyrovnanější výkony, proti němu ale mluví fakt, že už jednou vypadl, naopak proti Paľovi mluví nevyrovnané výkony a národnostní shoda s Emmou, ale do karet mu naopak hraje, že nejspíš (jak už tady psala Monika) oslovil starší generaci (zřejmě kvůli těm lidovkám), která na net moc nechodí, ale její hlasovací síla je větší než u pubin, které jsou závislé na kapesném od tatínka, takže jeho podpora je dost neodhadnutelná, už proto si myslím, že jeho účast v Top 2 není vůbec nereálná :-)

229
J
Reagovat

@Tomáš: Ja budem asi divna, ale ja si to jeho NUMB pustam, len dneska som si ho pustila asi 5-krat. Iste nebolo to take rockove, skor punkove, ale mne sa to proste paci. Rovnako ako ten AEROSMITH, Lipova Lyzka a DEMONS. Ten sladak bol dobre zaspievany, ale mne sa ta pesnicka nepaci uz v originali, tak sa nemozem prinutit si ju opat pustit v jeho podani, hoci som si ju pustila uz 3-krat a dost. O BJ a ELANE sa bavit netreba. Aj ked ten ELAN bol tiez dobre zaspievany, ale tym, ze oni mu tam nedali vokaly, tak to proste nebolo ono. Napr. ten NUMB som si pustila uz asi 30-krat. Mozno by fakt mal okrem folkloru zalozit taku punk-rockovu alebo indie-rockovu kapelu, hoci len popri podnikani a vydat nejake to CD. A aspon po festakoch vyrazit. To mna ako fanusika by urcite potesilo. Ale ktovie…

230
dolores
Reagovat

@Tomáš: ved to, … zatial to vyzera na Radioactive, uvidime zajtra, ci to vydrzi… ma tam sice negativne ohlasy nato od fanusikov, ale imho by to mohlo dobre dopadnut, kedze je to len … „cajovy“ rock. vianocnu netusim, co mu daju, ale asi ten Last Christmas, ved co ine, ako prevareny song ?… to by mu mohlo sadnut. no a ta Lyzka, to je dufam istota…
mne vazne nejde o to umiestnenie, hlavne nech si on neurobi hanbu, nech mam z neho radost, uzijem si jeho spev ako minule… a nech ho pochvalia.. to mi bude stacit. ;)
ked tak pocuvam ten Numb, tak v zaverecnej casti ja len cumim, kde sa to v nom berie, ved je to narocne na dych, vyspievat celu tu frazu bez nadychu, a potom este vo vysokej polohe udrzat dlhy rovny ton, a to este silnym hlasom…to fakt klobuk dole ..a bez intonacnych chyb ako Marta povedala, … viem, ze je povazovny za technicky slabsieho oproti Emme a Stepanovi, ale otazka je, ci oni dvaja by dokazali ten song uspievat, Emma urcite nie, Stepan mozno, ale nebolo by to ono, …presne tak, ako Palo by nedokazal interpretovat ich songy … skratka kazdy z nich je iny typ spevaka, stvoreny pre nieco ine, Stepan je baryton so slusnym chraplakom, Pavol silny posobivy tenor, Emma quirky, hlas, nevsedna farba, vynimocny prednes piesni… zalezi, co z toho ludi najviac oslovuje….

231
J
Reagovat

@DJ Vlado: Mna by naopak velmi neprekvapilo, keby Emma mala viac fanusikov z Ciech nez zo Slovenska. Proste, ked sa pozries na ofiko MARKIZY pod zoznam pesniciek na komenty. Nikto tam proste neriesi tie Emmine vybery. Ale kolko ludi sa tam zlosti, ze Pala zasa tlacia do rockovej pesnicky a do anglictiny, akoby predpokladali a zlostili sa, ze ho budu za to porotcovia kritizovat. Cize Palo ma podla mna najsilnejsi fanklub na Slovensku. Viem, ze Orava a stredne Slovensko a okolie Trencina mu dost fandi. Plus tu na vychode, najma starsi nad 35 rokov a dokonca aj chlapi, dedkovia. Takze to sa neda odhadnut. Emma naopak mohla oslovit masu v Cechach. Dokonca ovela viac nez Stepan.

232
J
Reagovat

Este jedna kuriozita. Taky postrech od mojej svokry. Ma nad 60-rokov a sleduje SS aj ked nie vzdy dokonca, lebo to prilis neskoro konci. Jej sa nepaci, ze zatial Emme nikto ako peknej zene a dobrej spevacke namiesto plysakov nejaky fanusik – chlap nehodil, resp. nedal nejaku kyticu kvetov. Ze vraj by ju to velmi potesilo viac nez nejake hracky. Mne sa zda, ze Dominika Mirgova dostala kvety od fanusika v SHS3, ked som si to od kamosky pozerala. Asi vtedy spievala Darininu piesen.

233
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Fakt těžko říct. Štěpán pravděpodobně po udělení divoké karty hodně posílil, stačí si jen všimnout jak se zvedla jeho podpora na FB a kolik fanoušků mu tam přibylo. Ono to není jen tou divokou kartou samou o sobě ale on Štěpán po svém ´´návratu´´ opravdu předvádí skvělé výkony a ještě ho i porota vynáší do nebes. Navíc ho teď Pyco dvakrát po sobě poslal jako prvního do bezpečí, Štěpán teď poslední dvě kola možná mohl i vyhrát. Pavol se neustále pohybuje v rozstřelech, ale překvapivě je přežívá…nevím no. Bude to zajímavé i když se asi hraje jen o druhé a třetí místo. Emma to podle mě tak jako tak vyhraje.

234
J
Reagovat

@Tomáš: Ci to Emma vyhra alebo nie, hlasy mu ako podavanie za vsetko poslat mozes. Uvidime, ci to Emma vyhra, nie? Ved, kto by tvrdil, ze Palo bude v GF, ani Scalex by si to netipol. Vrat sa k starsim rekapom.

235
J
Reagovat

@Tomáš: sorry za preklep: ako podakovanie. Velmi rychlo pisem vsetkymi desiatimi prstami, lebo mam take vzdelanie a obcas sa mi stava, ze dojde k preklepom.

236
bezik
Reagovat

Emma a slovenština.
Nejsem Slovák, takže můžu popsat jen jak to slyším. Podle mě Emma zachází se slovenštinou při zpěvu podobně jako s angličtinou. Což má svoje výhody – lépe se to zpívá a neslovákovi to zní libozvučněji, i nevýhody, pravověrnému strážci čisté slovenštiny zejména ze středního Slovenska to zní zcela nepřijatelně (snad maďarsky jak někteří tvrdí). Slovákům z Bratislavy a z východu to bude možná šumák. Ale to jen hádám ;-)

237
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: mas pravdu v tom, ze Pavlova podpora je naozaj neodhadnutelna, … vzhladom nato ako ho od zaciatku umiestovali stavkari (musim sa pousmiat)…na vsetkych anketach prepadal, najmenej lajkov na FB, instagrame…… ale postupoval, takze aj teraz nevieme, kde je jeho sila :).. asi to nebude vo virtualnej realite, ale v tej skutocnej … :D
samozrejme naklikat do ankety zadarmo moze ktokolvek a kolkokolvek, ale obetovat svoje uspory, castokrat tazko zarobene na niekoho v televiznej sutazi, to je uz ina kava … ten vykon musi silno zaposobit, aby divak chytil mobil a prinutil sa poslat hlas … a tito traja, zrejme zaposobili.
no teraz v GF to uz bude trochu aj narodnostne, to by som nepodcenovala, alebo aby som to upresnila, skor lokalpatriotne ..:))) …pretoze aj Cesi ste si zamilovali Stepana aj preto, ze je vas, je vam blizky ako rodina :)) ved je to celkom prirodzene :) takze ja ocakavam, ze sa v top2 s Emmou ocitne on

este by som ta Vlado chcela poprosit, ci by si sa neopytal Pepeho, ako to bude so spevom, ci ten, co skonci treti, nebude ukrateny o jednu piesen (ako v XF)…. to by mi bolo luto, … ://
a dufam, ze bude aj nejaka spolocna piesen ich troch … nato by som sa poriadne tesila :D

238
Jai Kudo
Reagovat

Hm, tak Ondřej Sokup, který jinak pohrdá všemi ze SS kromě Anety a polmouvá SS jako soutěž kudy chodí (přičemž mu samozřejmě peníze za porotcování v této „ubohosti“ nevadí) byl kmotrem CD Sabiny…..to mě podrž :)
http://sedmicka.tyden.cz/rubriky/ondrej-soukup-krtil-desku-sabine-krovakove-jak-nalozila-s-vyhrou-ze-superstar_364284.html

239
ales-winner emma
Reagovat

Jai křovák kudo tak jako je tomáš tomášem a rasisticky uráží emmu kde může ty zas máš jen tu svou křovákovou budiž ti přáno stejně je už ona za zenitem a dnes je rok 2015 ne 2013 to emma drobná udělá velkou kariéru že se s toho ještě všichni poserete až bude celosvětovou megahvězdou a nějakou křovákovou zadupe do země

240
dolores
Reagovat

@J: to si tipol malokto :D … napr. moj manzel povedal, ze Palove maximum je TOP4 a ja sa teraz v tom vyzivam, ako sa sekol : PP …
ale pacilo sa mi ako mu povedal Soukup, (hoci Palo nie je jeho kon, ale na rozdiel od Klary sa dokaze premoct ), ze nieco v tebe je, ked si dosiel tak daleko, myslel som, ze vypadnes na zaciatku, si zabijak,ale je v tebe zranitelnost, atd…. skratka pekne uznanie od porotcu, ktory ho inak nemusi… aj preto mam Soukupa svojim sposobom rada ako som uz na zaciatku sutaze pisala, (hoci predpokladam, ze v nedelu to Palo od neho zase schyta :D) …ale skratka napr. on jediny toho Dalibora trochu pomastil, za lahostajny pristup k piesni.. lebo na rozdiel od Haberu, ktory riesi spev, Soukup sa zameriava na ine zlozky vystupenia,….
ale aj Habera zdalo sa mi, ze Pala zacina mat rad, dokonca mu vraj radil v niecom… zato Klara aj ked ho pochvalila, islo to z nej tazko :D … moj muz povedal, ked chvalila Pala, ze jej neveri ani slovo :D (podotykam, ze mu je Palo lahostajny, od Nirvany si dost vsima Stepana)

241
Tomáš
Reagovat

@dolores: Soukup dokonce Pavlovi řekl, že to možná nakonec ještě vyhraje.

242
J
Reagovat

@Tomáš: Vies s cim som sa stretla a najma u tych inteligentnejsich ludi. Oni vobec Emme nepraju vyhrat po tom, co Habera hovoril o tom shitovom albume. Dokonca jeden znamy jej fandi, chcel jej aj poslat sms-ky, co v semifinale aj urobil, ale po tomto komente od Habery uz nie. Lebo si mysli, ze ona ma na viac ako je shitovy album za 3 mesiace. Nezela si, aby vyhrala, ale skoncila druha a mohla sa tak sustredit na vlastnu tvorbu a mat volnost od zavazkov. Som vlastne zvedava kolko takych ludi sa najde, co namiesto, aby jej posielali sms-ky k vitazstvu jej ich neposlu, aby to ako danajsky dar nevyhrala.

243
Jai Kudo
Reagovat

@ales-winner emma: Alešku, ty náš blbečku negramotný, já už vím, proč sem neustále píšeš ty svoje vulgární, urážlivé a stupidní příspěvky o Emmě! Ty nám všem chceš Emmu znechutit natolik, abychom jí přestali fandit a ty jsi ji měl jen sám pro sebe, že? :-D Ty jsi ale filuta, dutá hlavo…. :-D

244
dolores
Reagovat

@Tomáš: nj, sice to povedal,… ale v skutocnosti si to nemysli :)))

porotcovia o Dalikovom vypadnuti

http://superstar2015.nova.cz/clanek/proc-podle-poroty-vypadl-dalibor-a-kdo-se-podle-nich-stane-novou-superstar.html

245
Tomáš
Reagovat

@dolores: Že to vyhraje Pavol si ve skutečnosti nemyslí nikdo. To by byl ještě daleko větší šok než tenkrát výhra Adamce.

246
Enaz
Reagovat

@DJ Vlado: Zamyslela bych se, kdo je ta starší generace. Od kolika let?
Když to vezmu, že bys vzal důchodce, tak to budou lidi, kteří mají okolo 65 let. To znamená, že se narodili v roce 1950. Jakou hudbu poslouchali, když jim bylo patnáct?
Každý nějakou, ale lidovky to být nemusely, že? Co letělo u nás v roce 1965? V době, kdy byl asi režim nejvolnější? Se přiznám, že to zcela nevím, ale určitě se nehrály jen lidovky.
Není ta doba kdy už byl na světě první „videoklip“? (Někdy se uvádí, že ta první filmová písnička je „Dáme si do bytu“ z roku 1958 https://www.youtube.com/watch?v=lpmAUVchBeg ).
A pak v roce 1964 šli do kin Starci na chmelu …
Netuším, proč by měla zrovna tahle úroveň starší generace podporovat Paĺa jen proto, že dělá lidovku :). Lipová lyžka není zcela lidovka a i když Pali dělá lidovou hudbu jako takovou, tak se dá dost málo předpokládat, že zrovna důchodci, kteří se zrovna dívají, fandí zrovna lidovce a dají mu ve větší míře hlasy.
Je taková zvláštní představa, že když člověk stárne, tak blbne a přikloní se třeba k dechovce. Podle mne se nikam nepřikloní jen prostě poslouchá tu muziku, kterou má rád a lidovky buďto rád má a nebo nemá. A to v každém věku.

Prostě jsou mladí i staří milovníci lidové hudby. Ty starší bych spíš vyloučila, že by podpořili Paĺa sms. Ti to většinou nedělají, není jim vlastní zapojit se do RS. (I když výjimky určitě jsou :).
Pokud bychom vzali nižší věk pro „starší generaci“, tak se nám to ještě více rozmělňuje, protože musíme vzít v potaz vliv Beatles, Rolling Stones, našich G&B, Floydů, YES, Párplů … se to nedá vyjmenovat :). A taky třeba Michala Davida a Kroků F.J. :).
Prostě podle mne nemůžeš odhadnout, kdo koho podpoří a podle generace už vůbec ne. To je generalizace :) a ta nefunguje.

247
Enaz
Reagovat

@Enaz: dodatek k 246 … v roce 1964 byl už v televizi S&Š Krajina posedlá tmou nebo tohle :) https://www.youtube.com/watch?v=OpszlhfmrQI

248
Ally
Reagovat

@Tomáš:
Leda by se Palovi podařilo něco jako Nepriznana.ale tomu moc neverim..?

249
ales-winner emma
Reagovat

jai křovák kudo nemůžeš rozdýchat že emma vyhrá v neděli superstar blbí co

250
Monika
Reagovat

@Tomáš: omyl, ja si to myslim a nebyl by to vetsi sok nez u adamce, GG byla o dost silnejsi nez Emma, u ni jsem ani trochu nepochybovala o vitezstvi.

251
bezik
Reagovat

Letos je to těžký, komu vlastně ve finále přát vítězství. Minule to bylo jednoduché, protože jsme věděli, že Itcho to vyhrát nechce. Letos se toho nikdo nezřekl, alespoň veřejně ne. Asi by byl optimální vítěz skutečně Pavol. On se zpěvem živit nechce, takže popularitu kterou získal by stejně nezužitkoval a aspoň by měl prachy. Natočil by nějaké povinné CD a měl by klid. Věnoval by se nadále lidovkám coby amatér nebo poloprofesionál. Štěpán s Emmou by měli popularitu a tvůrčí svobodu. Dobrá dělba práce ;-) Pokud to ale dopadne jakkoliv jinak, asi mi to nevadí. Ono to s to smlouvou snad nebude tak horký. Když koukám na Sabinu, tak si nemyslím, že by nějak trpěla. Sice jí sehnali nějakej job v muzikálu, ale co už, to se asi dá přežít. A za dva roky si natočila CD vlastní tvorby. Což je asi tak rozumná doba, kdy se dá dát dohromady repertoár, spolupracovníci a kapela. Ono není kam příliš spěchat.

252
Jai Kudo
Reagovat

@bezik: S tou Sabinou celkově souhlas, jestli měla smlouvu na 1 rok (jako GG), tak se to dá vydržet. Navíc si za výhru postavila kapelu, vyprodukovala CD, máš pravdu, že t y2 roky na vlastní album jsou tak akorát, je vidět, že ví, co dělá a má svůj „směr“. Jenže jestli je pravda, že letos vítěz se podepisuje na 3 roky, tak už se mně to zdá dost dlouhá doba. ANi mě nenapadá, co bude ty tři roky dělat, nahraje první blbý CD, objede obchoďáky a VIP akce, za dva roky nahraje druhý blbý Cd……nevím.

253
Ája
Reagovat

Tak koukám, že už na Facebook napsali prohlášení k údajně nespravedlivému hlasování, ale Slepčíkgang si stejně jede to svoje, protože když to říká kámoška, tak je to přeci pravda, dokonce to říkali i v televizi a psali v novinách :-D :-D :-D. Určitě to bude projednávat i EU, protože to má větší váhu než nějaká uprchlická krize a hrozba terorismu.

254
J
Reagovat

Prave som prechadzala instagram Pala Kovalicka a dobre som sa pobavila. 17-rocne slecny mu tam niektore vyznavaju lasku. Ten sa musi riadne sulat od smiechu :
„Pavol ty jsi nejlepší!! Nesmíš vypadnout ! Daliborovi posílaly hlasy kvůli tomu protože byl mladý a hezký!! Mám tě ráda a za tím si budu stát!!“
„Aaaaaaa, mám s tebou fotku, ale ty si mě už vůbec nepamatuješ máš pro tentokrát štěstí, protože já na tebe nezapomenu, Pavlíku!“
„Miluju pisnicku Numb a miluju i tebe! A hlavne nikoho nebudu hejtit“
„Vsichni povinne dobit kredit a v nedeli posilat hlasy … STAR 4“
„dekuju za obejmuti a fotku“

Zaujimave by bolo ceknut instagram aj Stepana, ci aj on tam ma podobne srdcove vylevy.

255
notickas
Reagovat

@Jai Kudo: předpokládám správně, že toho, kdo tady mluví až nepublikovatelně sprostě a všechny uráží budeme už všichni ignorovat?

256
J
Reagovat

@notickas: Dufam, ze Tomas to nie je, lebo s nim sa velmi rada bavim.

257
notickas
Reagovat

@J: ne ne, Tomáš je svéráz a používá výrazy v rámci normy. Naopak, Tomáš je často tím uráženým :-)

258
J
Reagovat

@notickas: Tak uz viem o koho sa jedna. Uz sa neviem dockat zajtrajska, ked budeme snad vediet tie pesnicky, co budu spievat. Okrem tych vyberov, co im my vyberame, vianocne a ich najlepsie. Snad u Pala zvitazi ID – Radioactive. A aj ako vianocnu by mu mohli vybrat Last Christams a najlepsiu zasa Lipovu lyzku. U Stepana asi zvitazi ten Krystof Ty a ja a Emme asi prischne nakoniec ten Toxic. Som zvedava, ci bude Emma spievat originalnu verziu a bude taka dracica (hotova femme fatale) ako od nej ziada jeden jej sk fanusik alebo sa pokusi o nejaku decentnejsiu cover verziu, nieco ako Alex a Sierra – to ich prevedenie sa mne fakt pacilo.

259
notickas
Reagovat

@J: Ani já se nemůžu dočkat. Jsem zvědavá na ty vánoční věci, Last Christmas jsem kdysi mívala ráda, teď už moc ne. Pokud hlasování diváků vyjde tak, jak to zatím vypadá, Emmě bych víc přála Macy Gray, Palo to snad dá, když bude ve stejné formě jako minule a Štěpánovi je to asi jedno, myslím, že ten stylově zazpívá všechno :-)
Myslím, že teď už si to užiju, když moji 2 největší oblíbenci (Štěpán a Palo) jsou v GF. Těžko odhadovat, jak to dopadne. Ani si už nejsem jistá, že to bude podle předem daného scénáře, že musí vyhrát Slovenka. Uvidíme???

260
bezik
Reagovat

@J: Myslím že provedení Emmy by se mohlo podobat coveru Alexe a Sierry. Ona je to nakonec docela příjemná skladbička, když jí nezpívá zrovna Britney předstírající dračici :D

261
Prochor
Reagovat

Pochopil jsem, že Emmu Drobnou Lady Gaga nemine. Ať si nikdo nemyslí že Emma na to nemá. Podle mně žádná transpozice a jestli to Emmo čteš- dej to expresivním způsobem ať ty škodolibé humusáky diváky, kteří tě chtějí odrovnat dostaneš.

262
J
Reagovat

@bezik: Ved to, nakoniec z tych 2 odpadovych piesni pre mna, lebo ani Britney a ani Gaga nemusim sa mi zda, ze ten TOXIC moze byt zaujimavy cover. Ale na druhej strane by som jej radila, aby to nedavala prilis do pomalej verzie, lebo niektore komenty od ludi si od nej ziadaju rychlejsiu pesnicku. Priznam sa, ze sama som zvedava ako sa s tou piesnou pohra, mozno ju premeni na klenot. Na druhej strane som zvedava aj na Pala v Radioactive, ci to bude viac rockovejsie alebo popove podanie. Ak by ho tlacili do rocku nutne bude potrebovat druhy hlas-vokal, lebo to sam neutiahne a dufam, ze sa tuto nedelu opat skvelo nevyznamena zvukar.
Len Stepana mi je luto, lebo mne sa pesnicka TY a JA vobec nepaci, ak uz mu chceli vybrat cesku pesnicku, preco mu nevybrali SROUBY DO HLAVY od Lucie. Tu spieval Harich a velmi sa mi pacila aj v Harichovom podani. OMG

263
bezik
Reagovat

@Prochor: To jsi pochopil špatně. U Emmy zatím drtivě vede Britney.

264
J
Reagovat

@Prochor: V Cechach s prehladom vedie Britney a zacina aj na Slovensku valcovat LADY GAGU. Takze to bude TOXIC v sucte hlasov z Ciech a zo Slovenska.

265
J
Reagovat

@notickas: No z vianocnych zahranicnych ja mam najradsej DO THEY KNOW IT´S CHRISTMAS TIME, ale tu povodnu a az potom LAST CHRISTMAS. Inak okrem tychto dvoch si uz pustam len sk vianocne pesnicky. Rockove koledy od TUBLATANKY a od Gombitovej, Patejdla a Lehotskeho – SLAVNOST UPRIMNYCH SLOV. Cely stedry vecer, kym chystam vsetko na vecer to u nas vyhrava kolovratkovo.

266
notickas
Reagovat

@J: Já mám moc ráda české vánoční písničky a koledy. Teď zrovna s dětmi nacvičuji Šťastné vánoce – starší vánoční píseň a dáme ji trochu současně. Ale to se netýká SS. Jsem zvědavá, co jim vyberou, zítra budeme snad vědět.

Nevíš, kdo jim bude vybírat Best of? Oni sami nebo porota?

267
Prochor
Reagovat

263, 264
Udělali jste mi radost. Přišel jsem právě z práce a nejsem zjevně v obraze. Spears by Emma mohla dát dobře. Bez znásilňování svého chápání a cítění hudby.

268
J
Reagovat

@notickas: To neviem, ale ak im ju bude vyberat dramaturg, tak sa ich asi spyta na nazor. U Pala je to asi jasne, co? Emma neviem. Mne sa najviac paci YOUR SONG aj ked sa priznam, ze najviac si pustam od nej HABITS a to skoro kazdy den spolu s Palovymi pesnickami DEMONS,AEROSMITH, Lipova Lyzka, NUMB a 3 od Stepana- RS, Koller a PF. A aj u Stepana by som mala problem vybrat. Ja by som mu vybrala bud RS alebo PF. Asi ten PF, ale inu trosku dhsiu verziu, velmi sa mi nepacilo ako to mal skratene.

269
notickas
Reagovat

@J: U mě Emma -Habits (v té se mi líbila nejvíc), Palo – Lipova Lyzka a u Štěpána se taky nemůžu rozhodnout mezi Angie a Wish you were here.

270
J
Reagovat

@notickas: Ved to. Habits som si nikdy nemala zapotreby vyhladavat a pustat v originale, ale odkedy ju Emma prespievala, tak sa mi velmi paci. Minule som sa pristihla pri umyvani riadu, ze na nu trsam ako na diskoteke.

271
Ája
Reagovat

@notickas: Já to mám stejně, ti dva jsou jasní, ale u Štěpána nevím, líbilo se mi toho hodně

272
notickas
Reagovat

@J: já si ty písničky radši zpívám a k tomu doprovod na klavír. Někdy je to docela nahlas. Sousedka na mě potom bouchá koštětem do stropu :-)

273
Ally
Reagovat

Tak nic proti Britney ..dobře se na jeji hudbu cvičí aspon :)
Ale Emmu si nedovedu moc představit , a tu pomalou verzi Alex a Sierra ..že bych si z toho uplně sedla na zadek..to ne..ani jsem si to nepamatovala..a tak treba bysme zase koukali..jak i u Chodura

274
notickas
Reagovat

@Ally: Taky myslím, že to není dobrý výběr pro Emmu. Určitě z těch tří nejhorší.

275
J
Reagovat

@notickas: To ja rano vstanem a pri piti rannej kavy si pustam od Smajdovych WELCOME TO THE JUNGLE a DREAM ON, potom Palo, Stepan a vzdy to zakoncim Emmou – Habits a popri tom si pozriem emaily, nase a zahranicne spravy na internete a idem budit deti do skoly.

276
bezik
Reagovat

@notickas: A máš povoleno zpívat i jindy než v sebeobraně ? :D

277
Ally
Reagovat

@Enaz:
jj, dost mladších lidí chodilo/ chodí do ruzných folklor souborů
Starší lidi poslouchaji taky podle me ledacos..i prý Šlagr TV …ale třeba mého tatu by z toho myslim trefilo :)
Ale je fakt , že naposledy posílal hlas asi Anetě..možná tak jeste tomu Chodurovi..
a ted už to ani nesleduje , hlavne prý kvuli tomu, že je tam hudby tak 20 minut :)

Ale brácha se prý kouká občas a fandí Emmě..jsem myslela, že už je SS taková “ guilty plesure “ = se ani nemůžu přiznat, že sleduju :)

278
notickas
Reagovat

@bezik: JJ mnoho let profi (hlavně po barech, mám za sebou i nějaké pěvecké soutěže, ale do SS už nesplňuji věk :-). Ale moje sousedka je stará ropucha a nemá pochopení.

279
J
Reagovat

@notickas: Inak ja som si tiez teraz po dlhsej dobe zaspievala. Vzdy ked nam Vlado dal tipy, co budu spievat, tak som si spievala najma Palove a Stepanove piesne.

280
Ally
Reagovat

@J:
Hm, Habits bylo dobré..taky jsem ani neznala..
Tak třeba to Emma rozjede ..a plazit po kolenou – jak se píše v rekap – se za ni bude s Rihannou i Britney :))

281
notickas
Reagovat

@J: to máme fajn. Mám takový program, ve kterém si upravuji a přehrávám základy písniček a dotoho případně hraju piano a podle sousedky hulákám :-)

282
J
Reagovat

@notickas: Spominam si na casy, ked som detom ako uspavanky, spievala BED OF ROSES, STILL LOVING YOU, HOLUBI DUM a SIPOVU RUZENKU mojho otca ich dedka to vzdy zlostilo, ze ked im nahodou nespievam v anglictine, tak potom v cestine. Ale fungovalo to, vzdy zaspali.

283
J
Reagovat

@Ally: Ved to, mozno by nebolo zle, keby to Emma ani neprerabala a rovno to hodila v originale so svojim neznym hlaskom. A ked by to vyslo super, tak by mohla kludne Britney zastupit na koncertoch.

284
Ally
Reagovat

A kdo zpival tu Macy Gray v SS či Hlas ..no určitě vic lidí..ale od někoho to uplně slyšim a zaboha nevzpomenu..napadá vás ? Ale usnu i bez toho :)
Anebo to možná nebylo u nás :)

285
J
Reagovat

@Ally: Deborah Kahl

286
Ally
Reagovat

@J:
Jasné! Diky..ani DJ Vlada netřeba :)
Nebo to je možná v článku..ale nečtu, nevim :)

287
bezik
Reagovat

@notickas: Ahhh, tak to se omlouvám. Já vím že jsi psala že profi muzikant, ale to ještě automaticky neznamená schopnost ovládat i hlasivky, proto ta pochybnost ;-)

288
dolores
Reagovat

Vlado, sledujes teraz Chart show na Markize ? Prave tam spieva tvoja nocna mora Andrea Hola :-DD

289
notickas
Reagovat

@bezik: v pohodě, znám dost lidí, kteří se živí muzikou, hlasivky neovládají a nejsou ani muzikanti. Ale mé „soutěžní časy“ už jsou za mnou. Dokážu se do těch dětí docela vžít, i když tehdy bylo dost věcí jinak.

290
dolores
Reagovat

@notickas: to ja byt tvoja susedka, pridem k tebe a pocuvam ta alebo si spievam s tebou :-)

291
notickas
Reagovat

@dolores: no to beru zazpívali bychom si všichni tady z panáčka a sousedku by odvezli nohama napřed. Jsem moc ráda, že jsem úplně náhodou narazila na tyto stránky, můžu při tom vzpomínat na svoje mladá léta.

292
Monika
Reagovat

Tak sazkovky maji jasno, ze to bude Emma, tak nizkej kurs snad nemela ani Lola, Emma ma 1,2 :-)))) To se ani nevyplati sazet, v pripade jejiho vyrazeni by ta vyhra byla tak nizka, ze to za to nestoji. Kluci jsou totalni zoufalci dle sazkovek. Jeste nikdy nebyl tak markantni rozdil v tehle fazi souteze, to i kurs mezi GG a Adamcem byl mnohem tesnejsi.

294
dolores
Reagovat

@notickas: ja som sa ta aj chcela opytat, ked si vcera pisala,ze sa zivis hudbou, ze ci hras na nastroj niekde alebo ci spievas… ja som nejaky cas spievala v ludovom subore ..asi preto Palo :-)))… a tiez ked si niekedy spievam, vadi to obcas aj clenom mojej rodiny … :-\ a raz mi buchali zhora od susedov, len neviem kto z nich konkretne :-D ja ich v podstate chapem :-D tak som sa radsej stisila….;-)

295
notickas
Reagovat

@dolores: v 15 letech jsem začínala zpívat ve velkém tanečním orchestru, ale potom jsme založili malou kapelu a hráli po vinárnách a barech, hráli po hotelích v Krkonoších a ve Špindlu, byly to nádherné časy.
Teď už jen s dětmi ve škole, mám dětský pěvecký sbor – i to je dobrá seberealizace :-), děti jsou skvělé, nadšené a většina z nich i talentované, krásná a zajímavá práce.

296
dolores
Reagovat

@notickas: verim a ticho zavidim, ze toto dokazes :-) mozno s tvojich deciek vyjde raz nova superstar:-D a ony s divaju ?

298
Monika
Reagovat

Ajo, notickas a spol. co fandite Stepanovi, co byste mu vybrali jako Best of? U Pavola a Emmy je to jasne, ale u nej absolutne netusim. Si rikam, kdyby mu vybrali pomaly song, tak by to chtelo neco rychlejsiho, jenze on mel rychle jen ty hrozne rockove vykopavky a z nich bych nevybrala zadnou. Vlastne jediny pekny song ve finale mel hallelujah, ale to je zas az prilis ohrane, takovej az moc povinnej song, ja nevim mozna tu uspavacku mad world, fakt debilni, neni z ceho vybirat, mam pocit, ze at vybere cokoliv, stejne slapne vedle.

299
bezik
Reagovat

@Monika: Já bych mu jako „nejlepší“ vybral tu, která vůbec nebyla nejlepší, Angie. Nejlepší byla Nirvana, ale tu dost možná už tak podruhý nedá, lepší byla i Wish You Were Here, ale není dobrý skladby opakovat tak brzo. Angie skvěle funguje, je to megaoblíbený hit (to ty ráda ;-) ), a podruhý by ji mohl dát lépe než poprvé.

300
Monika
Reagovat

Jen ne Angie :-)))) O Nirvane jsem tez premyslela, ale to je malo libivej a podbizivej song, takova moc alternativa dobra mozna do Noci s andelem, ale rozhodne ne komercni souteze, tak jsem zavrhla. I wish you were here, je tez moc old school. Ach jo tam neni z ceho vybirat. Kez by si mohl pujcit nejakej megahit od pavola, ten se mi neuveritelne trefoval do vkusu, same pompezni velehity, bych mu corla Imagine Dragons Demonds, to je super hit. Stepan mel same vykopavky, se desne blbe vybira.

301
bezik
Reagovat

@Monika: Ty, naše komerční Monika víš, že existovala nějaká „Noc s Andělem“ ??? Jak je toto možné ? No tos mi teda připomněla, padla na mě pěkná nostalgie. To bejvaly krásný časy, když ještě v TV mohly existovat takové pořady …

302
Monika
Reagovat

@bezik: jo vim, ze to existovalo, ale spolehlive jsem to prepinala, strasna nuda s blekotou moderatorem

303
bezik
Reagovat

@bezik: Ty seš Moniko hrozně nekonzistentní. Na jednu stranu voláš po lety prověřených megahitech, na druhé straně bys vybírala takové novosti jako Imagine Dragons, které skoro nikdo nezná ;-) No schválně se zeptej svojí babičky :D Ty si totiž zapomněla dodat jednu zásadní věc. Prověřené megahity ano , ale jen ty co se ti líbí !!! Pak je ovšem nutné tak 90% prověřených megahitů škrtnout … :D :D

304
Monika
Reagovat

No pozor ja myslela konkretni pisnicku Demons to je bombasticka vec, chytlava jako blazen, jasne babicka ji nezna :-))) ale tak mame i mlade publikum, takze bud provarene hity co zna kazdej ci moderni songy, ktere jsou pompezni, komercni. Zadna alternativa ci nudna vykopavka.

305
ales-winner emma
Reagovat

milí a vážení někteří na panáčkovi vaším rasisticko-ubohým komentářům na emmu se musím smát nejste nic jiného než odpad a čecháčkovská lůza viz tomáš a jai kudo v neděli emma vyhrá a vy pukněte vzteky ještě v neděli krátce po jejím vítězství sem naposled příjdu abych s ůsměvem prohlásil emma winner superstar 2015 vy zmetci

306
Ally
Reagovat

A co tak tu vánoční Happy Christmas..nebo jak se jmenuje ..když už Johna Lennona pro Štěpána..?
Začínám mit pocit, ze by to zvládl..:)

Angie asi souhlas..
Taky jsem přemýšlela, ze třeba ty Ceresne by se nemusely napodruhé povest..nebo uz by to nebylo to ono

307
jab
Reagovat

@bezik:
Škoda, že už to nevysílají. Narazil jsem na nějaký díl z před 6 lety, kde zpíval Luboš Pospíšil s tehdy čerstvě obnovenou (a omlazenou) 5P, konkrétně jsem v téhle verzi dost sjížděl Píši Vám, Karino a Tenhle vítr jsem měl rád. Opravdu parádní verze oboj dvoj.

308
DJ Vlado
Reagovat

@Enaz: Zkusím to upřesnit, samozřejmě jsem nemyslel starší generaci jako celek (tzn. 50+), ale myslím, že zvlášť na venkově (především na tom slovenském, ale i moravském) existuje velká skupina zástupců starší generace, která se po lidovkách a folklóru může utlouct :-) A tohle jsou lidi, co přes den nechodí na net, protože makají na poli a v kravíně, ale večer, když si chtějí odpočinout po těžké práci, tak o to spolehlivěji k TV zasednou (pokud zrovna není ve vsi hasičský bál) a hlasy pošlou, možná i mnohem spolehlivěji než přeceňované pubiny, které sice na FB a ostatní sociální sítě vypisují stále dokola „Dalíčku, ty jsi sladkej, mocinky tě lovískuju, muck“, ale když mají posílat hlasy, tak skutek utek (navíc jejich finanční možnosti jsou limitované kapesným od tatínka) :-) Důkazem síly folklóristů může být, jak kdysi Zonyga zabodoval s Húsličkami :-) Právě proto si myslím, že Paľova základna může být hodně silná (tedy na vítězství to nevidím, na to má moc odpůrců, hlavně tedy mezi slepičkami, ale na druhé místo by to stačit mohlo) :-)

309
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Tak to jsem měl štěstí, že jsem to nesledoval :-D Ale větší noční můra než ona sama pro mě byl ten její Hujerbus, zvlášť z jejího fotříka jsem měl asi půl roku nahnáno, kdykoliv jsem potkal vizuálně podobného chlapa (tzn. menšího tlustého s prořídlými vlasy, brýlemi a velkým frňákem), tak jsem se vždycky lekl :-/

310
Scalex
Reagovat

@Ally: Ještě to myslím zpívala Adriana Kopecká alias Adriane Craft; té v soutěži dokonce říkali česká Macy Gray, protože měla podobně nakřáplý hlas.

311
DJ Vlado
Reagovat

@Scalex: Adriane byla sice označovaná za českou Macy Gray, ale nic od ní nezpívala, a konkrétně I Try ani zpívat nemohla, když to zpívala Debbi, se kterou byla ve stejném ročníku :-)

312
Monika
Reagovat

Nejsou nejaci hackari na strankach Novy? :-)))) Jsem sla spat vcera dost pozde pred treti hodinou a u Stepana vedli Krystof s naskokem cca 1000 hlasu a uz rano po osme byla ta ztrata smazana a vitezi Bruce. No parada, ta nejhorsi moznost, skoda, ze Slovaku je tak malo a jejich hlasovani nema moc velkou vahu, tam si tenhle grc ani nestekne, takze Stepana ceka v rade dalsi sragora. Ty a ja i Imagine jsou tak nadherne pisnicky, kazda z nich by byla vyborna bomba, ale kdepak mlady kluk zas bude zpivat song ze zahrobi jak pro nejakeho paprdu.

313
J
Reagovat

@Monika: Ze a hackeri prihrali aj hlasy Palovi za EXTREME. Bruce sa rozhodne hodi Stepanovi, len neviem ako bude ten druhy hlas vokal u Pala v More than words. To mi robi starosti viac.

314
J
Reagovat

@DJ Vlado: Inak Vlado, ak uz budes poznat cely zoznam piesni na nedelu, dlho sa nenapinaj. Vopred diky.

315
J
Reagovat

@DJ Vlado: Sorry za preklep: dlho nas nenapinaj.

316
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Wow, tak to už jsem ani nevěřil, že bude mít Štěpán takový štěstí a bude moct zpívat Brusinku…..nejlepší song pro něj! 10x lepší, než Britney nebo Gaga pro Emmu…….

317
J
Reagovat

@Jai Kudo: A u Pala tiez zvitazi EXTREME nez ID. Takze ziadne porovnavanie s Karolinou nebude. To som zvedava, ci tam bude mat aj vokal v tom MORE THAN WORDS.

318
Monika
Reagovat

No nekdo se do toho asik obul :-))) Ty hlasy tam skacou neuveritelnou rychlosti, porad to bylo tak nejak plus minus stejne a ted na jedny Krystofy pripada dvacet hlasu Bruce, totez plati u Pavola a More than words, ale tam je to k dobru. U Stepana ta vykopavka to snad nemuzou myslet vazne…Mi to uplne zkazilo chut na nedelni prenos, dva grcy od mladeho kluka a to jeste nevime tu vanocni, nema neco AC DC, Led Zeppelin, Deep Purple? Vyber jako delany pro nej :-)))) Kdyby mu dali aspon nejakou moderni rockovou pecku jako dostava Pavol, vic atraktivnejsiho pro mladsi publikum. Pro Dalibora i Stepana byli v soutezi likvidacni vybery. Dalibor tez Matuska, David, Gott, no bomba veci pro jeho cilovku :-))) Takove hlasovani je na houby, hlasuji jen Cesi, Slovaci do toho nezasahuji vubec, sila Cechu je dostatecna si prohlasovat co chteji. melo se to upravit pomerem hlasu na pocet obyvatel, aby to bylo spravedlivejsi.

319
Monika
Reagovat

@J: jj ja normalne nejsem podezrivava , ale je to fakt divne, jeste ve tri rano u Pavola vedli ID o 1700 hlasu a Stepan Bruce prohraval s Krystofem o 1100 hlasu, nez jsem sla spat sledovala jsem to a rano po osme hodine uz zmena..hmmm hmm Ale bud J rada More than words je lepsi nez ID, pavolovi zmena prospeje.

321
Tomáš
Reagovat

Tak jestli bude mít Pavol More Than Words tak je to super. To je nádherná balada, jedna z mých nejoblíbenějších. Moc sem si přál ho v tom sylšet. Vím, že to vyhrát nemůže ale snad to i tak dá jak nejlíp bude moci a bude to opravdu zážitek. Bruce Springsteen pro Štěpána podle mě dobrá volba, i když ani ta česká by asi nebyla špatná. Takže z tohoto výběru bude mít pro mě nejméně zajímavou píseň opět Emma.

322
Tomáš
Reagovat

@Monika: Moniko přiznávám se, všechno sem to tam naklikal já.

323
klog
Reagovat

@DJ Vlado: :DDD Tvoje predstavy o zivote na slovenskom vidieku su naozaj romanticke… smejem sa

324
J
Reagovat

@Monika: Ved mne sa MORE THAN WORDS paci, ale tu este viac vynikne Palova bohovska anglictina a neviem ake to bude bez toho pridaneho vokalu. Ibaze by Palo fakt zahviezdil. Pacilo sa mi ako sa Vlado strafil s tymi Moravakmi u Pala. Teraz som si prebrusila Palov FB a dostal tam zopar pozdravov a podpory z Moravy. Je zaujimave kolkym ludom sa paci jeho syty vysoky hlas a najma jeho pokora. Uvidime este ake budu vianocne pesnicky a najlepsi vykon. A tiez ci Emma nenabehne ako femme fatale super sexi s TOXIC.

325
J
Reagovat

@Tomáš: Ked si taky mudry ake vianocne pesnicky by si im vybral a aj ich najlepsie vykony.

326
Tomáš
Reagovat

@J: Ve vánočních písních se moc nevyznám, ale možná bych dal Pavlovi ten Last Christmas. Štěpánovi třeba Sliby se maj plnit o vánocích od Ledeckého, to by mohl být dobrý tahák na hlasy. Emmě třeba All i want for christmas is you od Mariah Carey, to má trochu rychlejší refrén tak ať se ukáže. Co se týče nejlepšího výkonu – Pavol jasně Lypová lyžka, tam není očem. I když ani ten Demons by možná nebyla špatná volba. Štěpán asi Hallelujah, to by byla nejlepší volba. A možná i Chci zas v tobě spát ( sice to nosí smůlu, ale on stejně tak jako tak nevyhraje takže je to jedno ). Emmě nejlepší výkon, ani nevím. Já bych jí dal její nejslabší. :D

327
J
Reagovat

@Tomáš: Chodia chyry po sk forach, ze vraj bude spievat budte FIX YOU alebo tu Rihannu. Neviem odkial to ti ludia maju. Ale celkovo by sa to hodilo na jej najlepsie vykony.

328
Tomáš
Reagovat

@J: Ta ať si zpívá co chce. Mě zajímají jen Pavol a Štěpán, ona vůbec.

329
J
Reagovat

@Tomáš: Spomienka na LAST CHRISTMAS v podani niekoho komu som zatial zo vsetkych najviac fandila.
https://www.youtube.com/watch?v=ZryvIp10vAM

330
jab
Reagovat

@klog:
On si podobně představoval i australský venkov, když charakterizoval fanclub Caitlyn Shadbolt :-D.

331
Jarda
Reagovat

Tak v přestávce diskusí o tom kdo co bude zpívat by neškodilo si poslechnout tento nový cover Karolíny. https://www.youtube.com/watch?v=b-glifwDZMI
Stejně je mi líto, že ona a Melinda nepostoupily, byla by ta soutěž určitě zajímavější. A místo koho? No přece místo sourozenců….

332
Jai Kudo
Reagovat

Tip na vánoční song ve stylu TSO (Attention! Product placement inside! :-D )
https://www.youtube.com/watch?v=uq6cmYNmEDA
A ještě jeden tip – ani ty vánoce se nemusí brát tak vážně :-D
https://www.youtube.com/watch?v=myBcIi2EHZA

333
Jai Kudo
Reagovat

@Jarda: Já hlavně věřím, že Kája je chytrá holka a povede si to podle svýho. Myslím, že to má v hlavě srovnaný a vede si zatím docela dobře. Prý na leden chystá už vlastní song, asi s tím borcem, co s ním dělá tohle. Fandím jí, sledují a věřím, že to někam dotáhne…..

334
Ája
Reagovat

Moniko, já bych Štěpánovi asi vybrala Angie jako best of. Už jsem z toho tak zblblá, že se mi dneska zdálo, že to celé vyhrál :-D. (Druhý byl Palo a třetí Emma)

335
J
Reagovat

@Ája: I mne sa snivalo rovnake poradie. Ale kedze Palovi danajsky dar ani nezelam kvoli jeho aktivitam, tak som si myslela, ze som nejako podvedome riadila svoj sen. To by bola spica, keby bol prvy Stepan a hned za nim Palo.

336
Tomáš
Reagovat

@J: To se bohužel nestane. Emma to vyhraje. Pro mě to bude asi nejhorší vítězka všech dob. Horší než Drda i Chodúr dohromady. Takoví dva zajímaví týpci Pavol a Štěpán tam jsou, ale diváci si zase zvolí tu největší nudu ze všech – nudnou starou mladou tetu Emmu. A hlasující se nepoučí a nepoučí. Opravdu už to letos nepobírám.

337
J
Reagovat

Tak je jasne, ze Palovi vyberaju pesnicku asi zeny, lebo zatial za neho najviac hlasov na NOVE az 29 900 a s prehladom vedie MORE THAN WORDS. Uz len verit, ze Palova anglictina nepokazi zazitok z tak krasnej pesnicky. Dufam, ze Palo tuto SuperStar nevyhra, lebo MARKIZA s NOVOU su schopne ho prezentovat ako sex symbol, ked sa MARKIZE uz podarilo ho vyzliect z tricka. Zaujimave su aj komenty na to od fanyniek:
„omg! pavol bez trička krásnej“
„ja byt emmou uz ho niekde v zakulisi,alebo v izbe,ci wecku hned klofnem hahaha…ved rysavky naruzive…“

338
J
Reagovat

@Tomáš: Chodurovo vitazstvo mi pokazilo Vianoce. Ale Miro bol skvely a fandim mu aj nadalej. Skoda, ze Slovaci ho velmi neakceptuju, ziadne koncerty, ziadne pesnicky v radiu, nic…

339
Jai Kudo
Reagovat

@J: Nevím, ale Slepčík se už taky ukazoval v posteli bez trička, a jak dopadl :-D

340
Tomáš
Reagovat

@J: Já doufám že Pavol vyhrá, ale on bohužel nevyhrá.

341
Tomáš
Reagovat

@J: Já už mám letos Vánoce zkažený tak jako tak. Emma bude jen taková třešnička na dortě.

342
J
Reagovat

@Jai Kudo: Kebyze som neverila, ze Palo bude 2. alebo 3. tak mu v nedelu neposlem ani hlas. Ja si jeho vitazstvo ani velmi nezelam. Uz teraz nim velmi manipuluju a co bude potom. Markiza fakt by bola schopna z neho urobit sex symbol a predvadzat ho ako cvicenu opicu + ten podradny shitovy album a 3 roky skakat ako bude Markiza s Novou piskat nie je veru ziadna ruzova buducnost. Skor by som mu priala, aby skoncil druhy, podnikal a popri praci zalozil nejaku kapelu, nahral CD, ale slusne a vyrazil na festaky hoci popri podnikani. Proste som fanusik, ktory viac zela v zivote stastie a spokojnost.

343
Tomáš
Reagovat

Nejvíc přeju výhru Pavlovi, nejvíc si to zaslouží Štěpán a vyhraje to Emma. Život je vážně kurva.

344
J
Reagovat

@Tomáš: Aspon Vlado bude mat krasne Vianoce, ked to Emma vyhra. Viem si potom v pondelok predstavit tie rekapy. No kebyze v nedelu bez ohladu na to ako Palo skonci aspon podal take skvele vykony vo vsetkych 3 piesnach, tak ja budem velmi spokojna. Odniesla by som si na neho velmi peknu spomienku a ty tiez. To iste sa tyka aj Stepana. Ak neda Angie mohol by dat Chci zas v tobe spat, lebo vela ludi sa dozaduje ceskych piesni.

345
DJ Vlado
Reagovat

@klog: To víš, takhle si prostě Pražák představuje venkov obecně (a nejen ten slovenský) :-DDD

@jab: Tak u Caitlyn to bylo spíš přání otcem myšlenky, protože byla mojí srdcovkou :-D Ovšem u Paľa je to spíš takový statistický odhad podpořený tím, co tady už několikrát psala Monika :-)

@Tomáš: Sorry, ale označení „stará mladá teta“ sedělo na Bagovou, Stýblovou, Holou či letos Danišovou, ale na Emmu rozhodně NE, ta naopak vypadá na 21 let velmi mladě :-) A to si piš, že pro mě bude dost možná nejoblíbenější (nechci psát nejlepší, jelikož by to bylo příliš velkohubé prohlášení) vítězkou zpěváckých soutěží u nás, pokud tedy opravdu vyhraje :-)

346
Tomáš
Reagovat

@J: No ne že bych mu to nepřál, ale mě Vladovy krásný Vánoce k ničemu nebudou. Myslím, že to tady v pondělí nebudu ani číst, to už sem asi raději ani nevlezu.

@DJ Vlado: No ono se to netýká ani tak vzhledu jako spíš celkově osobnosti atd. to už je asi věc relativního vnímání a to má každej jinak. Mě tak prostě připadá a připadala mi tak i Langerová ( i když ta byla ve své řadě opravdu nejlepší ) a taky Koščová. Emma je pro mě podobný typ jako ony, takže to samozřejmě vyhraje. Mě ale Emma nudí a s tím asi nic neudělám.

347
J
Reagovat

@DJ Vlado: No, aby vsetkym neprajnikom, ktori si o nej myslia, ze je nudna uspavacka hadov, by mohla nabehnut ako sexy dracica, ked bude spievat ten TOXIC. Vedela by som jej vybrat oblecenie na ten TOXIC: kratke nohavice ako u Rihanny v nedelu + priliehavy top, cierne nylonky a cizmy na podpatkoch. Okolo nej fesni chlapci, aby si aj zeny prisli na svoje.

348
Tomáš
Reagovat

@J: V tomhle směru už jsou ale karty a sympatie dávno rozdány. Já už na ni názor nezměním ani kdyby se třeba přetrhla. Pro mě jsou a zůstanou Top 2 Pavol a Štěpán. A opět už nevím pokolikáté se mi opakuje ta samá situace – mám v Top 3 dva své favority a ani jeden z nich to nevyhraje. Vyhraje to ta třetí osoba, kterou prostě nemůžu ani vystát.

349
J
Reagovat

@Tomáš: Jedna zaujimava kuriozita. Doteraz najviac ludi za Pala hlasovalo vo vybere piesne na NOVE cez 30 000. Potom za Stepana. Tak nic Palo bude spievat EXTREME, Emma BRITNEY a Stepan BRUCEA. U Pala museli hlasovat hlavne zeny.

350
dolores
Reagovat

teda ma prekvapujete s tym, co ludia, resp.hackeri naklikali chalanom :o.. nemam prilis cas teraz to tam kontrolovat, ale ked spocitaju sk hlasy tak tiez to vychadza takto ? lebo vcera este na markize kraloval ID…ale Extreme pre Pala je strasna vyzva, jeho hlas je iny, zvucnejsi ..neviem ako to dopadne..vokaly dufam ze dostane. Stepanovi ten Bruce je ok, ale ovela udernejsia by bola Born in th USA… imho

351
bezik
Reagovat

@J: Ač jsem nepřítel konspiračních teorií, řekl bych, vzhledem k tomu kdy hlasy hodně přibývají, že letos hlasují hodně i roboti. Ale tak nějak uměřeně, aby to moc neřvalo.

352
J
Reagovat

@dolores: Tak Adamec sa mi v tom EXTREME nepacil. Viem, ze bol chory, ale aj tak.

353
dolores
Reagovat

@bezik: jasne, ze roboti..to ani nie je ziadna konspiracia, ale holy fakt :D

354
J
Reagovat

@bezik: Ale asponze Stepan bude mat tu najlepsiu piesen z danej volby. Takze mu ti roboti pomohli.

355
Prochor
Reagovat

Habera jako host v superfinále. Diváci hlasují, co má dát, zatím vede „Držím ti miesto“:
http://superstar.markiza.sk/clanok/1812817?name_url=vo-finale-superstar-vystupi-palo-habera-ktoru-skladbu-od-kapely-team-by-ste-radi-poculi

356
Tomáš
Reagovat

@bezik: Já sem taky takovej robot. Terminátor.

357
ales-winner masterchef
Reagovat

ahoj vím že to sem nepatří ale byl bych moc rád vidět emmu drobnou v nějakém pořadu o vaření masterchef by vyhrála a též se přimlouvvám za ales-winner emma psal že by rád věděl proč ho nějaký tomáš zabanoval omlouvám se za mé písemné vyjádření ale znám ho a byla by škoda kdyby tu nepřispíval dále

358
bezik
Reagovat

@Tomáš: No … to ovšem mnohé vysvětluje ;-) :D

359
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: No jo, já jsem se ještě, ač taky pražák, stačil s „venkovem“ důvěrně seznámit díky povinným studentským brigádám. Na druhou stranu, přišel jsem o všechny iluze … :D :D

360
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Když se hlasuje klikáním na netu, tak není pro hackera problém tam nahrnout hlasů, kolik chce……. :-D Ani při hlasování SMS to není nemožné, i když těžší. Nejtěžší je to prý hackovat do Slavíka, ale i tam to při troše snahy prý jde… :-D

361
bezik
Reagovat

@Jai Kudo: Proti jednoduchým robotům se dají udělat celkem účinná opatření, ale tady se na to zcela vyprdli, takže se to dalo čekat.

362
Jai Kudo
Reagovat

@bezik: A nejen studentským, my jsme jezdili jako inkousti, kancelářský krysy apod. na bramborový brigády na Vysočinu, vypadalo to tak, že my jsme přijeli v sobotu ráno autobusem sbírat brambory a družstevníci zrovna odjížděli do Prahy na nákupy a za kultůrou….. jó, to byly časy :-D

363
Jai Kudo
Reagovat

@bezik: Je rozdíl, jestli je to robot, nebo hacker…..

364
Tomáš
Reagovat

Roboti neroboti, jak Pavol tak Štěpán mají výběry podle mě dobrý, takže bych to víc neřešil. Minimálně Pavol si s těmi Extreme určitě polepšil. Vyhrát stejně nemůžou ani jeden, výhra je určena pro slovenku takže ať si to aspoň pořádně užijou jako koncert a odejdou domů sice bez titulu a bez peněz, za to spokojeni. Štěpán má smůlu že se nenarodil na Slovensku a Pavol má smůlu, že se nenarodil jako holka.

365
J
Reagovat

@Tomáš: A nechces uz rovno vyhlasit vitaza a zrusime aj nedelny prenos zo SuperStar a aj hlasovanie.

366
dolores
Reagovat

@J: isto si tu uz citala moj nazor na Adamcov Extreme, nebudem sa uz opakovat, aby som neprovokovala jeho fans (pre mna on jeden z najhorsich vitazov ever)…ale ja si stale vazne Pala v tomto neviem az tak predstavit a to mam predstavivost dost dobru :))) (stacil mi kratky usek z Eltonovho Can you feel…v divadle, a hned som vedela aky potencial sa skryva v Pavlovi :D )..ale tato rockova balada je specificka na emocie, naliehavost, zaroven nezna… no… ak sa s tym Pavol vysporiada k mojej spokojnosti, a tak, aby som si to potom este mohla pustat… vobec nebudem potrebovat jeho vitazstvo…aj ked mu osobne doprajem :)

367
J
Reagovat

@dolores: Takto, ak by vitazstvo bolo aj o stasti, tak mu ho aj ja doprajem. Ale z predstavy, ze by ho Markiza predstavovala ako sex symbol mi je na zvracanie. A rozhodne mu nezelam tak ako bezik Emme shitovy album. No kupila by si si jeho album, ak by tam mal podradne popove shity? Asi nie. Na druhej strane, ak by sam chcel v buducnosti zalozit kapelu a prezentovat sa vlastnou tvorbou je uz nieco ine. To by ma potesilo. Ist o 3 roky v lete na festak a pozriet si vystupenie Pala s jeho kapelou je lepsia predstava. A nemyslim tym folklorny subor.

368
J
Reagovat

@dolores: Ked som videla v ponuke EXTREME baladu, hned ma napadlo preco mu nedali od B. Adamsa PLEASE FORGIVE ME. To by mu sadlo ovela lepsie. A od toho Grigorova trebars pesnicku co spieval Robo Mikla alebo pesnicku z filmu FONTANA PRE ZUZANU, ovela lepsie volby co sa tyka zaujat neznejsie pohlavie.

369
dolores
Reagovat

mozno je nakoniec dobre, ze Stepan nedostane Krystofa, lebo som si vsimla vcera v nejakej debate ktosi pisal, ze sa mu ta piesen nehodi na hlas, kedze je baryton, a to mi aj hned doslo, ze by mu museli transponovat… a ktovie ako by to v tej nizsej polohe vyzeralo, aj ked moj nazor je ze, by to mohlo zniet krajsie ako Krejcovo… ten Imagine skoda, ze nevysiel, ale asi roboti :D pracuju pre produkciu na tom, aby bola jedna rock. vypalovacka (Stepan ) , jedna romanticka balada (Pavol) a co Emma, co jej naklikali ? Toxic ? ak ano, ta verzia Alex/Sierra v este viac podrobnenejsiej podobe by mohla sadnut a byt aj lespia ako moznost Paparazzi….

370
Tomáš
Reagovat

@J: No možná že by to tak bylo asi nejlepší. Stejně to bude jen formalita a hlasování je zbytečnost, když všichni ví jak to dopadne a hlavně kdo vyhraje.

@dolores: Ale Right Here Waiting je taky něžná balada plná emocí a jak se to Palovi povedlo. Taky si ho v tomhle neumím až tak představit, ale něco mi říká, že to dá skvěle. :-)

371
J
Reagovat

@Tomáš: Hej ten Richard Marx sa neda s EXTREME porovnat. EXTREME je na zaspievanie tazsi a takisto tam moze velmi vyniknut Palova spatna anglictina asi takto. Bude tiez zavisiet na skrateni. Nechcem si este raz pustit Adamca, lebo to bolo priserne.

372
bezik
Reagovat

@dolores: Toxic je určitě lepší varianta. Když se to oseká na samotnej písničkovej základ, tak se s tím dá docela pracovat. Paparazzi je v podstatě dost hroznej kolovrátek, ten něčím ozvláštnit není vůbec jednoduchý.

373
Tomáš
Reagovat

@J: Stejně to Pavol nevyhraje tak jako tak, ale snad to nějak dá. Vzpomeň jak sme ho odepisovali s Linkinama, třeba zase překvapí. :-) Podle mě je o hodně pravděpodobnější to, že se mu to povede než to že vyhraje.

374
dolores
Reagovat

@J: ja sa na ten folklor prave ze tesim, snad ho budu pozyvat aj do telky na nejake velke charitativne prenosy …
co sa tyka sexsymbolu, dufam, ze to len je ta jedna beztrickova epizodka a nebude ich viac… na tom pohorelo uz viac chlapcov, napr. aj Bezdeda, ked sa blizilo suprfinale to bolo furt len o tom, aky je dievcensky symbol, a nic viac… :D a teraz imho Dalibor tiez na to dosiel, ze posledy tyzden pred vypadnutim, vsade jeho narcisticke odhalene selficka, a ze jak ho baby zeru, aky ma fanklub, a ni ň o tom, ze aj chlapec spieva..ludi to potom odradza od hlasovania …. toto su tiez take marketingove nenapadne manipulacie.. :))

375
J
Reagovat

@dolores: Kebyze bol taky typ ako Smajda, tak nic nepoviem. Ale je to dost velky slusnak a bolo vidiet, ze sa citi nepohodlne. Chod na jeho FB, kolko ludi tam na prvom mieste vyzdvihuje jeho pokoru. To je smiesne, mna zaujal hlavne spevom, ale to az pri tom B. Adamsovi v semifinale a bola som rada, ze on postupil zo vsetkych SK chalanov. Osobne by som mu viac priala aspon 2. miesto. Najma preto, ze vsetci konspiratori teraz predpokladaju, ze skonci 3., kedze to ide Cech, Slovak. Naposledy vypadol Cech – Dalibor, takze 3. musi byt Slovak – Pavol. Aby bola zmena, aby bol sok, prekvapenie. Uvidime. Ja som minulu nedelu predpokladala, ze vypadne a on postupil. Takze ja uz ziadne tipy radsej nedam.

376
dolores
Reagovat

Tomas, musis sa zmierit s Emminou vyhrou, a tiez ako ty viem, ze karty su uz rozdane tak, aby bol Pavol 3., Stepan 2. a Emma 1. Vlado sice Palovi predpoveda striebro, ale tomu neverim, dvaja slovaci v TOP2 to nehrozi (nie sme v Hlase) a navyse teraz, ked Stepan nabral na oblubenosti a porota ho vynasa do nebies. vcera som pozerala reprizu nedelnej show a v rozhodnuti jednoznacne porota svojimi typmi, ze E a S su jasni grandfinalisti jednoznacne OKATO tlacila na celkovu prvu dvojku v sutazi. este aj ta Marta, ked mala povedat meno najhorsieho, tak vraj: z vas dvoch niektory, ale Pavla nemozem povedat, lebo sa mi paci jeho hlas, tak teda ty Dalibor, pricom ani slovo o tom, ze Palo mal silne kolo minimalne, ako henti dvaja ak nie este silnejsie. (esteze Habera si nato spomenul) .. ale skratka ako vravim kocky su hodene, povedat, ze Palo mal naj kolo bolo v ten vecer uplne neziaduce :)))
dalsia vec, Emmine obrovske PR od zaciatku, nulova kritika od poroty, sice FB , Instagram nic neznamena, ale su tam velke rozdiely v lajkoch, vsimla som si aj v hocijakych diskusiach pod clankami, videami kraluje Emma, nielen dospeli, ale deti ju zeru, povypadnuti Dalika sa na nu upli …. na YT jednoznacne sledovanost Emma niekolkonasobne vyssia ako chalani. o anketach a stavkaroch nehovoriac… tu niet o com, Emma to ma v kapse, ..nevyhra to iba ak to vzda pre nejaku vaznu pricinu, co je pravdepodobnost asi tak stotina promile.
takze treba sa s tym zmierit a dopriat jej to :) nie je to nic strasne, ved sv, trojka je v poslednom kole a toto sme presne chceli dosiahnut :) a vitazstvo nebude pre Emmu take neprijemne ako sa tu vypisovalo, ..vcera bezik napisal o tom (konecne:D ) rozumny a pozitivny prispevok v suvislosti so Sabinou K., ze jej vobec to vitazstvo neposkodilo, naopak, .. (ja myslim, ze nikto sa nestazoval, ze vyhral zatial :D, ani na zmluvy , teda okrem GG, ale ona bola druha a chcela robit celkom ine veci ako ju viazali zmluvami …) Emma to vitazstvo ustoji a som si ista, ze ho aj chce ;) jej cielovka bude spokojna, a ostatne cielovky budu mat svojich vitazov a basta :))

377
Monika
Reagovat

Tak ja bych si ze vseho nejvic ted prala, aby Stepan brutalne onemocnel a nemohl vystupovat a rozdali by si to jen Emma s Pavolem. nehci videt likvidaci v primem prenosu, Tak se modlim za to, aby onemocnel s hlasem maximalne. Vytocilo me to, porad same vykopavky celou soutez. Bruce je nejhorsi mozna volba ze vseh deviti, vsa taky Slovaci ho uplne zazdili, ze vseh deviti songu dostal smesne malo hlasu, je to sragora. kdyz uz teda stareho strejdu proc ne neco udernejsiho? Bornt to USA, Streets of Philadelphia nemo modernejsiho raioactive po Pavolovi, proste normalni song. nejdriv zlikvidovali dalibora vybery a ted Stepana. nemam vubec chut na to koukat, i kdyz budu, nechci tam Stepana ani videt, aby tam delal saska dvoum finalistum. Mne nevadilo, ze skonci treti, ale chtela jsem na nej mit vzpominku, neco pekneho ze SS co si pustim znova, jak, kdyz ma same shity….budte radi za Pavola, jak moc me mrzi, ze to neni muj hlavni favorit, bych byla strasne stastna takove songy na zlatem podnose celou soutez. Kez by se jim na to Stepan vyprdnul.

378
Monika
Reagovat

@dolores: Druhe misto prave bylo stvrzene, kdyby dostal Stepan Krystofa nebo Imagine, mohla byt soutez zajimava, takhle je vse ztracene pro me. Veskere nadeje v riti, s takovyma songama se ani do Gf nechodi.

Vlado jsi znalec, vidis to velmi dobre jako ja :-))))

379
J
Reagovat

@Monika: Aby este ten Stepan nepodal najlepsi vykon zo vsetkych 3 v GF. Ak si spomeniem na Katku Koscovu, ktora to vyhrala, tak tam spievala falosne. Nie zeby som chcela tvrdit, ze Emma bude spievat falosne. Ale si myslim, ze Stepan da toho Bruca vyborne ovela lepsie ako Emma TOXIC a Palo EXTREME. Neviem, preco Stepana tolko podcenujes a hejtujes.

380
Monika
Reagovat

Takze: best of
Emma Ceresne – slovenska pisen wow, divak hlasuje jako divej, ceskej a slovenskej song, no co vic si prat, takova lahudka
Pavol folklor – opet slovenska pisen, Cesi a Slovaci hlasuji, Moravaci slintaji blahem (mam rodinu na Morave, vim jak tohle funguje v te krajine), song na efekt a hlasy divaku jako svina
Stepan – je to fuk, vsechno stoji za starou belu (ne zpevem ale vyberem pro komercniho divaka), vrat se do hrobu magore, na to je zvedavejch jen par alternativcu
vyber divaku:
Pavol – nadherna balada, slzi nejedna teta s babickou i vncukou, utok na hlasy jako svina
Emma – Britney zazpiva jako Alex s tim druhym, no to se bude libit, ono to bude okopirovane, ale vlastne po drobnovsku, povysi original
Stepan – omg vykopavka, omg hnusna vykopavka, omg kdo to zna, omg koho to zajima..kdyz uz ho polozime na lopatky v rocku, tak aspon v modernim rocku, aby to zajimalo nejakou nactku, ztrata casu
no a vanocni pecky budou taky lahudka

381
Monika
Reagovat

@J: tady se nehraje na vykony ale na efekt songu, pro komercniho divaka plati nejlepsi vykon= nejlepsi vyber prumerne zazpivanej….zkusenost ze vsech rad SS, o vykon vubec nejde, muze zazpivat jako Buh a stejne mu to bude prd platne, nema sanci porazit takove megahity

382
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Streets Of Philadelfia je opravdu „úderný“ song…..Born In the USA je asi na stejné úrovni „údernosti“ jako to, co bude zpívat, ale ještě starší, takže ještě větší vykopávka :-D Znovu, Štěpán má podle toho našlápnuto na vitězství, protože Emma ať chce nebo ne, ten song Britney je na zabití…nebo zapití, jak kdo chce :-D

383
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: jai promin jsi fajn, uz jsem si na tebe zvykla :-)))) ale ty, bezik a spol. s prominutim opravdu nejste hlavni cilovka superstar, neber to osobne..ale tak to proste je

384
Monika
Reagovat

Od zacatku se netajim tim, ze bych nechtela za vitezku Emmu. pro me by bylo nejlepsi, kdyby Stepan brutalne onemocnel (ne ze jako je nakrapanej a pak zazpiva..), proste aby byl skoro nemej, odstoupil a do GF by sla jen Emma s Pavolem, vetsi sance ji porazit, takhle se hlasy rozstepi mezi dva kluky a je to k nicemu. bcyh to tam nasypala Pavolovi jako antihlasy. V tuto chvili je pro me Stepan out, likvidacni vybery to vyresily, jedine pozitivum, ze to bude bez nervu. Krystof a Imagine davali aspon malou nadeji, tohle je zabite, zahejtovane.

385
dolores
Reagovat

@Tomáš: ale hej, odpisovali sme ho, kvoli Bj hlavne, ale ja som si teraz v suvislosti s tym spomenula aj na Itcha, ako som nariekala, ze mu ludia vybrali Impossible, ze to naliehavostou a emociami nama sancu predat tak ako James Arthur, ze je to likvidacia Itcha, ale on si to zobral k srdcu, bral to ako velku vyzvu, zodpovednost voci divakom, fans, co mu to naklikali (aj ked to imho boli antifans :D)… pripravil sa na to poctivo a k mojmu obrovskemu prekvapeniu to odspieval uzasne, co ho vlastne vystrelilo az do GF… takze bodaj by aj tento Palov Extreme bol pre neho podobnou vyzvou :)

386
Tomáš
Reagovat

@dolores: Já to vím, že to má Emma v kapse. A proto sem se rozhodl hlasování úplně bojkotovat a nepošlu už ani jeden hlas. Teď si mě definitivně přesvědčila ( a včera v noci už trochu i Monika na Facebooku ). Já to vzdávám, kašlu na to. Sám stejně nic neovlivním a Emma je určená jako vítězka od samého začátku. Už při konci minulé řady SuperStar sem věděl že vyhraje slovenka a že vyhraje konkrétně Emma je mi taky jasné snad už od chvíle kdy se poprvé objevila v televizi na castingu. Takže já to fakt balím. Palovi sem za jeho účast poděkoval už minule posláním jednoho hlasu, počítal sem s tím že vypadne a on místo toho postoupil. Sem rád že mu můj hlas přinesl štěstí, ale teď už hlasovat nebudu. Protože tohle nevyhraje, pak bych si jen říkal, že mu můj hlas přinesl smůlu a takovou vzpomínku na to nechci mít. A hlavně a to především – jsou to prostě vyhozené peníze. Takže já si radši ušetřím a využiju je na něco jiného co mi přinese větší radost. Teď už definitivně nic nepošlu a nikdo mě už nepřesvědčí. Máte vítězku Emmu, buďte na ni hrdí.

@Monika: Já se přiznám že by mě potěšilo kdyby byl Pavol aspoň druhý, i když pak by mě možná jeho prohra s Emmou ještě víc mrzela. A kdyby byl Štěpán až třetí, taky by to nebylo úplně fér. Ale taky to vidím jako dolores, Štěpán bude druhý a Pavol třetí, že by si to prohodili mi přijde velmi nepravděpodobné. V konečném důsledku je to ale jedno jak si tito dva rozdělí svá místa – kdo vyhraje víme oba dva a radost z toho nebudeme mít ani jeden. Můžu ti říct, že se na to v neděli budu dívat jen z toho důvodu že tu show SuperStar tolik miluju ( a nenávidím zároveň ) a že mě to až moc zajímá, ale dívat se na to budu s obrovskou nechutí a vlastním sebezapřením, patrně si to vůbec neužiju. Když už vím kdo vyhraje a jak moc si to vítězství nebudu přát. Ách jo, to to zase letos dopadne ale bylo to jasné už od úplného začátku. Já se hold svého vysněného vítěze nikdy v životě nedočkám.

387
Monika
Reagovat

Kdyby to aspon bylo fer, ale tady si pohral hacker. ve tri rano (jeste po pul treti jsem si tu psala s bezikem :-))) byl soucet hlasu u Pavola Extreme prohravalo o 1700 hlasu a Stepana Bruce prohraval o 1100 hlasu. O pet hodin pozdeji (mozna i driv, presny cas nevim) s udivem jen u techto dvou songu se pocet snizil o 1000 hlasu. Pavola Extreme ztracel uz jen 700 a Bruce jen 300. Ostatni songy u obou zustaly plus minus na stejnem poctu. Tohle neni tezke, to dokaze hacknout i expert na stredni skole. produkci je fuk, co kdo bude zpivat, jen to vypisou a nekontroluji, tohle je prkotina na kterou se nehraje, neni treba zadne zvlastni opatreni. To maji nastavene jen u posilani smsek. Tohle je z jejich pohledu nepodstatne.

388
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: V neděli večer si povíme, kdo je jaká cílovka… :-D

389
Monika
Reagovat

@Tomáš: tak aspon nebudes tak smutnej:-)))) i kdyz teda ja si myslim, ze byt treti je lepsi nez druhej, takovej krucek od vitezstvi dotycneho spis nastve, ale fanouska potesi to zas jo…budes v nedeli slavit druhe misto nejhur, uvidis a kdyby Stepan onemocnel, mozna mam nejake schopnosti, ktere na nej vysilam :-))) tak ti podporim Pavola v GF proti Emme, ve dvou by mel sance.

390
Tomáš
Reagovat

Tak Monika právě poslala Štěpána do hrobu, to jsou mi věci. A já bych Emmu nejraději poslal do pekla. V sobotu budou chodit čerti, tak třeba si ji odnesou a v neděli se dočkám vysněného klučičího GF.

391
Monika
Reagovat

@Tomáš: pro me se vyresily nervy, ja proste vnitrne citila, ze Imagine nebo krystof by byl v jeho podani nadhernej a zkomplikoval hlasovani, ze bych mela i vzpominku na SS, takhle to pro me skoncilo.

Btw. Vlado uz mas playlist?

392
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: ja doufam, ze vubec nevystoupi at si to produkce odzpiva sama takove humusy. jednim nadrzuje s megahity celou soutez a ostatni (Stepan a dalibor) pohreb tyden co tyden. Stepan mel smulu, ze je Dalibor jeste vetsi dement, jinak by skoncil on a nemusel by delat ve finale krovi.

393
J
Reagovat

@Tomáš: Tak a vies, co som sa rozhodla urobit ja. Pozriet si v nedelu vecer SuperStar a to vsetkych 3. Najviac si vychutnat Pala, ktoremu najviac fandim, moznoze naposledy ho uvidim nieco spievat, dufam, ze nie… A potom nech to cert vezme. A poslem mu, ale ako som povedala mozem najviac 10 sms ako podakovanie za vykony. A aj tentokrat mam motivaciu na fandenie. Minulu nedelu to bol NUMB, teraz MORE THAN WORDS, aby mu to vyslo a aby to zaspieval tak najlepsie ako sa len bude dat. A ako povedal SCALEX tak ja budem oboch chalanov sledovat. A najma Pala. Emmu ani nebudem musiet, tu mi bude MARKIZA neustale predhadzovat, takze tak. Ci bude Palo 3. alebo 2. alebo sa stane zazrak, to uz mi je fakt jedno. Ak by pri nom stali Vs. Svati a nejakym superzazrakom, ktoremu ja neverim to vyhral, by mi zostalo sa len modlit, aby tie 3 roky v zdravi ustal. Asi takto.

394
Tomáš
Reagovat

@Monika: Pro mě to taky skončilo. Takovou vítězku ať si produkce strčí za klobouk. Já jim na tu jejich Emmu kašlu.

395
dolores
Reagovat

Monika, toto tvoje vycinanie kvoli Stapnovym vyberom predznamenava (podobne ako minule).. ze Stepan bude mat zase hviezdne kolo :D … aby to este cele nevyhral on, aj ked Emma je Emma, tam je to dost silny beton :))

396
Bobek
Reagovat

Jak dopadlo hlasování? Je tu nějaký nadšenec co to sledoval či dokonce má spočítáno i s hlasy od slováků?

397
J
Reagovat

@dolores: Hej, ale zazraky sa stavaju. A ja skor uverim zazraku vitazstva Stepana nad Emmou, nez Pala nad Emmou. Stepan velmi posilnil po DK a ak produkcia nebude nic manipulovat v prospech papieroveho vitaza, tak sa moze vsetko stat.

398
J
Reagovat

@Bobek: P. Kovalicek – EXTREME, E. Drobna – B. Spears a S. Urban – B. Springsteen.

399
Tomáš
Reagovat

@J: Jenže produkce manipulovat bude, tak jako vždycky. Vyhraje to Emma. Bohužel pro mě a pro Moniku, bohudík pro Vlada a pro všechny co jí fandí.

400
dolores
Reagovat

@Tomáš: ja na rozdiel od teba tretie miesto pre Pala vobec nevidim tragicky, naopak, ved sa nam zase ukaze, predvedie songy a vobec si nemyslim, ze bude robit pajaca tym dvom, on je rad, ze je tam a tu sancu sa ukazat snad vyuzije vo svoj prospech a pre nase potesenie (…bez ohladu na pindy poroty) …ved mohol tam byt Dalik, a Palo uz davno doma, vaz si to,ze je tam !! … mozno presiel do GF s odretymi usami, bol druhykrat v rozstrele … a ktovie ci s nim produkcia do top3 pocitala, mozno su z toho soknuti aj oni :D
ja ak bude skvely mu sms poslem, hoci to nebude stacit, ale aspon znizim rozdiel medzi nim a Stepanom, Emmou…. pretoze odomna ak zaziari, sms dostane… to ja uz z nadsenia podvedome vezmem mobil a hlasujem…:))

a ze ti nevyhral este nikdy favorit? a mne snad vyhral ? okrem Lo , ale to nepocitam, to bol ukaz, vlastne aj Vendula bola v top2, co som jej fandila a ja sa tesim, ze posledne roky mi favoriti dosli do GF … AVE, Itcho…. a ze nevyhrali, to je preto, ze skratka moji favoriti nevyhravaju :))) ale ta radost, ked im fandim od zaciatku a oni dojdu do GF to cele poondiate vitazstvo prekryje !!:D

401
J
Reagovat

@Tomáš: Vies, ze si mi najsympatickejsi zo vsetkych diskuterov. Vzdycky fandis chlapom. Ja fandim tomu, kto mna najviac zaujme. Ale malokedy ma zaujme dievca. Pre teba a pre mna bude nasou spolocnou SuperStar Pavol Kovalicek a je jedno, aky bude v skutocnosti.

402
dolores
Reagovat

Monika, stale mas nadej, ze Stepan dostane nejaku dobru vianocnu piesen, hlavne lahodnu pre tvoje usi a zaujimavu pre vacsinoveho divaka, mozno cesku, urcite by sa v hudobnych archivoch naslo nieco pre neho ..:)

403
J
Reagovat

@dolores: Dolores, ja sa ti priznam, ze ked som si pustila vsetky 3 Stepanove pesnicky, tak najviac som si ho vedela predstavit v Brucovi. Preto nechapem Moniku.

404
Enaz
Reagovat

@DJ Vlado: 308 – když to takhle napíšeš, tak neprotestuji :). Sice třeba Húsličky zrovna folklór nejsou, ale chápu.
Uvidíme jak to dopadne. A přiznám se, že bych Pavlovi výhru i přála. Je mi sympatický a Emmě se Štěpánem by v konečném důsledku uškodila víc. Ale zase ty peníze a možnost s nimi nakládat…

405
Tomáš
Reagovat

@dolores: Já třetí místo pro Pala taky nevidím tragicky, já sem rád kam až se dostal a vážím si toho. Vůbec sem s ním v Top 3 nepočítal, myslel sem že vypadne minule, předminule, i předpředminule…..a možná i týden předtím. :D Je to hezké umístění i když bude třetí, jen to vítězství je už tak blízko tak mě to prostě láká no…a koho by to taky nelákalo. Za to vidím tragicky 1. místo pro Emmu – podle mě není nejlepší a na vítězství nemá, já si takhle SuperStar prostě nepředstavuju. Minimálně Štěpán je prostě objektivně lepší a zasloužil by si výhru víc, což tu potvrdil dokonce i král objektivity Scalex.

@J: Tak to děkuju, takovou poklonu si snad ani nezasloužím. :-) Tohle máme prostě společný no, taky mě vždycky víc zaujmou v SuperStar zpěváci než zpěvačky. Že budu takhle letos fandit Palovi sem nečekal. Ještě v Semifinále sem si přál do finále o trošku víc Samuela Sleziaka, ale teď na úplném konci soutěže po tom všem co sem s Palem prožil sem rád, že postoupil právě Pavol a za nikoho jiného bych ho nikdy nevyměnil. :D

406
Enaz
Reagovat

@DJ Vlado: předchozí reakce je na Vladovo 304 :). Jsem to ráno otevřela a vrátila se až teď. Omlouvám se za zmatky. Koukám, že se probírala diskuze.

408
J
Reagovat

@Tomáš: Takze Bruce a Extreme su jasni. Mozno Vlado este nema zoznam piesni na nedelu. Ale ja som ako na ihlach, zvedava tak u Pala ako aj u Stepana.

409
dolores
Reagovat

@J: pozri na nich sukromnikov :))) to len vy v dvojke mate spolocnu superstar Kovalicka? … a co ja, Barbora, Radek, …atd ? :))) …my sa nepocitame ? pche ! :D
inak,vcera som trochu brazdila po nete a nasla som jednu velmi zanietenu Palovu fanynku, taka asi 25-30 rocna baba, ale bojuje za neho ako lev na viacerych weboch aj na instagrame,a napr. na hudba.sk sa tam hadala s jednou, co Pala totalne nenavidi,a urazala aj ju neskutocne, ale ta sa nedala a Pala obranovala zubami nechtami :DD …

410
dolores
Reagovat

ja mam pocit, ze pre tie vitazne songy sa mozno rozhodli samotni finalisti, a produkcia im pre istotu vyhovela, aby posledne kolo dopadlo dobre, aby sa nikto nemusel hanbit… a naklikala im ako chcu oni… .)

411
J
Reagovat

@dolores: Aj ja som to citala. Takze je nas viac, ty, Ja, Barbora, Tomas a Radek pre nas 5 bude Palo Kovalicek SuperStar aj ked nevyhra. Ked som si teraz bilancovala, komu som ako fandila, ak zratam, co som sledovala na zivo: SHS1, SHS2 , SS 2009, HLAS 2014 a SS 2015. Tak moj rebricek vo fandeni vyzera nasledovne. A prave minula nedela mi v tom pomohla:
1. Miroslav Smajda SS 2009
2. Pavol Kovalicek SS 2015
3. Ivan Stroffek SHS 2
4. Martina Sindlerova SHS 1
5. Martin Cisar HLAS 2014

412
Tomáš
Reagovat

@J: Oba mají super výběry. Fakt to nechápu proč to ani jeden z nich nevyhraje. A vyhraje to Britney Spears. :-D

413
J
Reagovat

@dolores: Takisto mam ten pocit. Mozno Palo uz fakt nechcel ten ID a ta pesnicka od Grigorova bola hrozna. Takze EXTREME, aj ked to nie je lahka zalezitost.

414
J
Reagovat

@Tomáš: Britney Spears dorazi ako sexy dracica na roztrhanie a preto to vyhra.

415
Lenka
Reagovat

http://superstar.markiza.sk/aktualne/1812951_tieto-pesnicky-ste-vybrali-finalistom-superstar-do-superfinale

Zajímavé, za jak krátkou dobu naskákaly Štěpánovi hlasy pro Springsteena, když jinak jednoznačně vedly ty další možnosti (které mi osobně přišly mnohem zajímavější)…To asi nebude hlas lidu, ale taky co se dalo čekat :-D Celkově mě ty konečné výběry nenadchly, jsem zvědavá na ty vánoční, jestli to bude menší nebo věší katastrofa :-)

416
Tomáš
Reagovat

@J: Britney Spears vyhraje jen proto, že je slovenka.

417
J
Reagovat

@Tomáš: Kedze uz to vies aj ty, tak ta o tom nebudem presviedcat. Ignoruj ju a bude ti lepsie na dusi.

418
Enaz
Reagovat

Výběr … je to definitvní? Ať mi nikdo neříká, že chtějí, aby Emmma vyhrála …

Štěpán – Bruce. https://www.youtube.com/watch?v=XlvjznOEWjk tohle se mi zdá už hezčí než ta původní, která tu byla v nabídce. I tak se mi to moc nezdá. Když porovnám text a projev, tak musím zkritizovat Bruce :). Moc úsměvů na ten text; víc vyčítání a nadávání na život by se mi líbilo. A pak úsměv, třeba. To jsem si dovolila, že? ;)
Štěpánovi to sedne a doufám, že uslyším to, co si představuji.

Pavol – EXTREME More Than Words. Pro mne dobrý. Tuhle věc miluji. Jak ji dá Pavol a kdo mu bude (doufám, že bude) dělat druhý hlas, netuším. Jsem tu navrhovala Štěpána … škoda, že je to soutěž a tohle nejde. Myslím, že by to klaplo.

Emma – Toxic. Chudák Emma. Ona to dá, zvládne to. Nicméně se tu zase ozve, že je uspávačka hadů a že nemá rozsah. Udělá z téhle hrůzy přijatelnou věc. Tedy pokud jí nedají velkou taneční skupinu a nebude muset kopírovat Britney.

419
dolores
Reagovat

Monika, pls, nezelaj Stepanovi ziadnu nemoc :// ved to je len poondiata show ako vravi Scalex, nejaka zabava na vyplnenie medzier medzi reklamnymi blokmi… a toho Springsteena on asi sam chcel… dobre to dopadne uvidis, dostane nejaky efektny pomaly vianocny song a sa to vyrovna…omg, az take zle by si mu zelala, aby ochorel a neukazal sa nam v grandfinale ? :/((

420
Tomáš
Reagovat

@dolores: Monika nejenže mu přeje nemoc, ona už tu v jednom příspěvku Štěpána dokonce posílala do hrobu. Inu každý fandíme svým favoritům jinak. :-D

421
Enaz
Reagovat

Výběr … je to definitvní? Ať mi nikdo neříká, že chtějí, aby Emma vyhrála …

Štěpán – Bruce. Novější verze (se starším Brucem) se mi zdá už hezčí než ta původní, která tu byla v nabídce. I tak se mi to moc nezdá. Když porovnám text a projev, tak musím zkritizovat Bruce :). Moc úsměvů na ten text; víc vyčítání a nadávání na život by se mi líbilo. A pak úsměv, třeba. To jsem si dovolila, že? ;)
Štěpánovi to sedne a doufám, že uslyším to, co si představuji.

Pavol – EXTREME More Than Words. Pro mne dobrý. Tuhle věc miluji. Jak ji dá Pavol a kdo mu bude (doufám, že bude) dělat druhý hlas, netuším. Jsem tu navrhovala Štěpána … škoda, že je to soutěž a tohle nejde. Myslím, že by to klaplo.

Emma – Toxic. Chudák Emma. Ona to dá, zvládne to. Nicméně se tu zase ozve, že je uspávačka hadů a že nemá rozsah. Udělá z téhle hrůzy přijatelnou věc. Tedy pokud jí nedají velkou taneční skupinu a nebude muset kopírovat Britney.

422
Enaz
Reagovat

Omlouvám se za duplicitu. Nešlo mi to odestat a teď toto :).

423
J
Reagovat

@dolores: Ved to. Boh uz zariadil, ze ti 3 najepsi kamarati si zaspievaju v nedelu v SuperFinale. Aj ja to tak vnimam, preto ma ten konecny vysledok nebude az tak mrziet. A verim, ze nech to vyhra, ktokolvek z nich ostatni dvaja mu to dozicia, ved o tom je skutocne priatelstvo. Aj ked na druhej strane chapem Tomasa, pretoze viem, ze Emmu si vyhliadli uz na kastingu a pomahali jej ako len mohli k uspechu. To iste sa tyka tvojho Itcha. Ja som si totizto SS 2013 pozrela len z DVD mojej kamosky od kastingov az po SuperFinale a urobila si na to vlastny nazor, ze oni si tiez Itcha vyhliadli uz na kastingu a pomohli mu najma vybermi piesni do SuperFinale. To, ze to Itcho nevzdal, ze bol soumen, ved preto si ho vyhliadli uz na zaciatku. A to skvele PR od Ewy Farnej no comment.

424
Tomáš
Reagovat

Obávám se, že kdyby Monice prognóza vyšla a chudák Štěpán by onemocněl tak, že by musel odstoupit, tak by tam asi fakt vrátili posledního vypadlého – Slepčíka. GF dvou slováků by IMHO nebylo. Oni tam čecha potřebují, aby se i češi dívali. Ale potřebují ho tam jen na to, aby to letos prohrál. A stejně tak prohraje i kluk slovák protože na řadě je holka ze Slovenska. Moniko můžeš za Štěpánem zajet na hotel nebo si na něj někde počkej a chrstni na něj kýbl ledový vody aby ti chudák nastydnul. Třeba ti pak tvoje přání vyjde. :-D

425
Monika
Reagovat

@Lenka: A co jsi Lenko cekala. vzdyt to hlasovani bylo total amaterske, ani si neosetrili, aby z jedne IP adresy neslo poslat vic nez jeden hlas. Vlastne ani nechapu, proc ty pocty hlasu u jednolivych pisni zverejnovali a neukazali az konecny vysledek, je to nespravedlive, u pavola nekdo v zaveru prihodil 1000 hlasu More than words (tady ku prospechu veci), Stepana naopak nekdo 1000 hlasu poskodil.

Jinak uz vim co by mel Stepan zpivat v Gf Chci zas v tobe spat, lidi miluji ceske a slovenske pisnicky a kdo to nepochopi je blbec..tak nejak to rikal habera ze….Jit do Gf bez ceskeho songu je sebevrazda, zvlast kdyz mas proti sobe dva soupere se slovenskou pisnickou. mel by si to vybrat.

426
Enaz
Reagovat

@Monika: Tak pokud bude koleda, tak tu může dát českou. Jako nejlepší bych dala Mad World. Ale to se neshodneme, že :).

427
dolores
Reagovat

@Enaz: tiez ma zaujimaju tie vokaly…. pamatam si v prvej SHS na konci robili vokaly grandfinalistom ostatni vypadnuti finalisti, bolo to super, ze ich tam mohli vidiet ich fans, keby to aj teraz tak chceli urobit …bolo to mile
mrkni (az na tu pesnicku, ta bola povinna pre obidve finalistky)…
rozmyslam, ci sa to este v niektorej dalsej serii takto nerobilo….

https://www.youtube.com/watch?v=OQlV77rgIfc

428
J
Reagovat

@Enaz: Chudak Emma. Nanic boli vybery. Ja by som jej vybrala ine 3 pesnicky pre divacku volbu:
Sixpence Non The Richer – Kiss me
The Cardigans – Erase/Rewind
P!nk – F*cking Perfekt.

To by bola volba podla mna. Ktorakolvek by to vyhrala, bolo by super.

429
Tomáš
Reagovat

@Monika: Já ti nevím Moniko, ale vem si že na Chci zas v tobě spát zatím úplně každej včetně Štěpána vypadl. Tak chceš aby vypadl podruhý? :D Ale to asi vypadne stejně protože vítězka bude jenom jedna. ( Podle mě i Hallelujah je velice efektivní song pro diváky, pravda není český ale efektivní to IMHO je.

430
Tomáš
Reagovat

Fakt bych asi Štěpánovi dal to Hallelujah, to se mu tenkrát povedlo hodně. Vždyť to byl jeden z jeho nejlepších výkonů a když to pořádně rozbalí, tak s tím může být hvězdou večera ( i bez titulu a bez prachů který sou určeny pro někoho jiného ).

431
Monika
Reagovat

@Tomáš: kez by mi ta prognoza vysla, udelam pro to vse, zasrana produkce celou soutez ho topi vyberem, tak at si to vyzerou bez nej..proc mu nedali Imagine v kole legend? jedinej musel zpivat takove sracky…proc mu nedali nejakej lepsi song? pavol sice neni rocker, ale mohl si jeste piskat Numb, Bon Jovi, ID..proste hudba pro nejvetsi cilovou skupinu..procpak nikdy nedostal Deep purple, led zeppelin nebo neco co dnesni decka vubec nezajima ani to neznaji..vam se to rika kdyz Emma s pavolem zpivali takove podbizive songy pro mainstreamoveho posluchace, Stepan same grcy a bez ceske pisnicky v Gf bude uplne vyrizenej

432
J
Reagovat

@Monika: Hej Palo spieval BJ a potom si si mohla pozriet komenty od ludi a najma hejterov na FB, preco si to vybral spievat (skvely vyber od produkcie), ked to nedokazal zaspievat, lebo slovami velkeho kata H. nie je rocker. A NUMB, chod sa pozriet na FB, kolko fanusikov ho tam vini za prznenie ich oblubenej pesnicky aj ked tentokrat to schytal aj ten skvely rap a najma nasa kapela. Asi takto. Hoci mne sa jeho dietna punkova verzia NUMB velmi paci, jedine co ma tam fakt rusi je ten rap, keby ani nebol je to lepsie, Palo to nezaspieval rockovo, ale punkovo. A zopar fanusikov to aj pochopilo, podla komentarov na FB.

433
Enaz
Reagovat

@dolores: Pokud si pamatuji, tak u nás taky Aneta a Šárka zpívaly ve finále stejnou písničku:). Chór bývalých finalistů tam nebyl.
V případě Pavla a Štěpána by to bylo mnohem zajímavější. To se nestane.
Ale ta finálová píseň byla tehdy dost děsná i když měla dobré autory. Asi to spíchli horkou jehlou :).

434
Monika
Reagovat

@Tomáš: to je fuk, ze vypadnul, ale nemuze jit bez ceske pisnicky proti svym souperum, to mu daji lidi sezrat

435
dolores
Reagovat

@J: tak to si nemyslim :)))) Itcho na rozdiel od Emmy dostaval sodu od poroty az az, v jednom kole ho tipli na vypadnutie a bol s tym zmiereny … neviem, ci si ho vyhliadli, od zaciatku, ale osobnost bol velmi silna, on si imho ludi prirodzene naklonil napr.aj mna… hoci jeho farbu hlasu az tak nemusim, ale proste jeho podiova prezentcia bola neskutocna a este sexapeal jak prasa, imho aj on si ziskal vela zien, ale aj chlapi mu fandili, dokonca aj tu v diskusii… cesi … atd. … a nie na kazdeho fungovalo to Ewine divadielko z castingu… mnohych to strasne odradzalo, skoda ze si tu vtedy nechodila, ja som ho normale lutovala ako mu hadzali na oci, ze je vo finale vdaka nej,….druhy by to psychyicky nezvladol a zrutil sa, ved toho bolo plne bulvaru…Farna-Pcelar-lovestroy…ale Itcho to ustal s neskutocnou noblesou a flegma… dementoval to sice, ale ked videl, ze to nema cenu, kaslal na to a aj sam si z toho potom robil prdel ….. toto nakoniec bolo z tej story s Ewou pre neho pozitivum, ze to takto s graciou ustal…;) myslim, ze to nebolo PR, ale skor take ako si tu dnes pisala, spravit z neho sexsymbola a potopit ho, ale nepodarilo sa :D ze to takto vypalilo,ze postupoval sa asi produkcii nakoniec hodilo…v GF ale uz nemal sancu.

436
Enaz
Reagovat

@J: Dobrý výběr. U mne by vyhrála Pink. I když Emma by z ní stejně udělala jinou písničku :).
Já bych chtěla od ní slyšet Norah Jones Sunrise. Už jsem to sem dávala. Hravé, milé a musí se to zpívat dost přesně.
https://www.youtube.com/watch?v=fd02pGJx0s0
Něco takového je podle mne Emmina parketa. Nemyslím, že přesně takhle, ale s jejím hlasem a muzikálností …

437
J
Reagovat

@Enaz: Ja viem, ale produkcia, ci kto vyberal tie piesne myslel na masove komercne publikum a najma tinedzerov. Inak si tie vybery neviem vysvetlit.

438
dolores
Reagovat

@Enaz: absolutny suhlas, od Norah by toho mohlo byt aj viac co by mohla …. ale ktovie, ci by to bolo pre nu prinos, ci by to nedopadlo ako Feeling good….na druhej strane, ona imho ma prave ze talent vytvarat z blbych songov (Rihanna, Habits) zaujimave flaky :) takze doprajme jej ten Toxic :D a uvidime ako ho vybrusi …

439
Tomáš
Reagovat

@dolores: mě si taky Itcho tenkrát hodně naklonil. Pomalu s televizorem z okna. :D Ale tady se ho musím zastat, porota mu nenadržovala tak jako Emmě. Habera ho často kritizoval a v Top 5 ho označil za kandidáta na vyřazení i když to byl poslední slovák ( nakonec vypadla překvapivě Stýblová ). Ale produkci se jako poslední slovák potom hodil určitě, to zase jo.

440
J
Reagovat

@dolores: Pomahali mu vybermi piesni. Dolores skoro v kazdom kole mal super vyber oproti ostatnym. To, ze niektore odflakol je druha vec. Ten jeho PF sa aj mne pacil, rovnako ako BALADA, Oasis, Impossible, Paradise atd. A zo slovenskych Patejdl Ak nie si moja, ved ju museli poznat aj v Cechach z Fontany pre Zuzanu. Ini Slovaci v sutazi nemali take skvele pesnicky. O to ide.

441
Tomáš
Reagovat

A dodnes sem přesvědčen o tom, že hlavní důvod proč Itcho porazil Stýblovou, Šafaříka a Kukačku bylo to, že byl poslední slovák. Jistě to Impossible v Top 4 zandal skvěle, to byla jeho vlastní práce a zásluha, ale řekl bych že to s ním pořádně nacvičili a že kdyby to nedal tak dobře tak by ho nenechali to zpívat. Potřebovali ho tam udržet. Potom Kukačku porazil už jenom těsně a s odřenýma ušima prolezl do GF, kde splnil svůj úkol – prohrál s češkou. Úplně stejně tahá produkce za nitky i letos. Ona nic není náhoda. Nevím jestli jde přímo o manipulaci s hlasy, ale manipulace v tom co říká porota, výběrem songů atd. je v tom rozhodně. Kdo to nevidí, ten je slepý.

442
Enaz
Reagovat

@dolores: Předpokládám, že se to několika z nás bude líbit. Rozhodně to nebude všední. Ale ta písnička je pro mne opravdu děsná.

443
J
Reagovat

@Enaz: Napodobne, to uz ta Pink by bola skvela. Ja mam Pink celkom rada. Ma take drajv poprockove piesne. Ale najlepsi vyber by pre Emmu bola Kiss Me z filmu, ktory nasadila JOJ-ka proti SuperStar tuto nedelu do pride. Ach jo.

444
Enaz
Reagovat

@J: Nemyslím si:). Nehledej jí snadné cesty a hlasující podle toho, co slyší hodně lidí. Tohle nefunguje. Tedy možná pro prvoplánovou výhru, ale Emma si tohle nezaslouží (a můj největší fanoušek Štěpán taky ne). Mně by udělalo radost kdyby se ti talentovaní z SS mohli živit tak, jak chtějí. A aby, pokud nechtějí, nehráli v muzikálech, a klidně se plácali na klubové scéně.

Zuzana Navarová byla podle mne úžasná a nikdy nebyla star. Budu si ji pamatovat navždy a na náš národní poklad Helenku Vondráčkovou:) jsem už dááávno zapoměla.Tu jsem naposled brala jako šíleně smutnou princeznu.

445
dolores
Reagovat

@J: ktori slovaci, ved tam bol len Komenda a ten vypadol prilis skoro :))) nestacil sa ani ukazat a bol imho dost slaby… Kika Debnarova mala dobre vybery, napr. Pohoj v dusi, ved aj zaziarila, ale je pravda ze Tereze dali odstrelove Vrat mi hviezdy … :( no nema cenu o tom spekulovat teraz, stalo sa, ja som itchovi fandila, takze konspiracie neprijimam :)))))

446
J
Reagovat

@Enaz:Tak dobre. Karty su rozdane a Emma to vyhra. Aky album nahraje? Podla mna je skor dzezovo ladena. Ale ten album bud bude cisty pop alebo komercny poprock. Kto jej napise za 3 mesiace dzezove lahodky? Aj ked dzezovej hudbe prioritne nefandim. Bola som uz na dzezovych koncertoch, resp. vystupeniach, ale kvalitnych a aj si ich vychutnala.
Az ten Emmin 2. album resp. treti moze byt podla nej, ked bude mat na neho cas a najma ak najde autorov piesni alebo si ich napise sama.

447
J
Reagovat

@dolores: On bol skvely uz od zaciatku, myslim Itcha. Ja by som mu tiez fandila, keby som to bola sledovala. Dokazal totizto to, co aj Emma, hoci ju nekritizuju, ziskat si divaka, aby obetoval peniazky za sms-ky. A produkcia mu prihravala skvele skladby, presne podla mojho gusta a urcite aj podla gusta inych. Ale to, ze sa dostal tak daleko, je hlavne Itchova zasluha, klobuk dole. To IMPOSSIBLE je vynikajuce nielen po spevackej stranke, ale aj vyrazovej a navyse tam Itcho vyzeral neuveritelne sexy.

448
Tomáš
Reagovat

@J: Tohle by si ale měli uvědomit především její fanoušci, kteří jí v neděli chtějí posílat hlasy a kteří tak strašně moc touží po tom jejím vítězství. Produkce, tý je to jedno. Produkce prostě potřebuje kvůli nějaké vnitřní dohodě obou televizí jako vítězku holku slovenku a tak ji do toho tlačí hlava nehlava a udělají proto aby to vyhrála možné i nemožné, prostě absolutně všechno. A těm je úplně jedno jestli potom ta její kariéra bude kvalitní nebo nekvalitní. Takže nakonec fakt na tom může ve výsledku víc vydělat 2. a 3. místo než vítěz.

449
Jai Kudo
Reagovat

@J: Tipnul bych si, že to první CD bude jako obvykle převážně ze skladeb z výměnných sítí, možná tam bude pár věcí původních, pokud ti to dotyčný vítěz prosadí resp, obhájí před produkcí a vydavatelstvím. Doufám, že se už nebude opakovat taková prasárna, jakou vymysleli munule, kdy Sabina musela přezpívat tiším za 3 dny svoje soutěžní písničky, aby vydavatelství rychle vydělalo na její popularitě…. kolik se toho zmetku asi prodalo? 500? 1000? maximálně.

450
J
Reagovat

@Jai Kudo: Toto je na tej sutazi najsmutnejsie. Ten shitovy album za 3 mesiace. Keby aspon vitaz mal rok na vydanie albumu.

451
J
Reagovat

@Tomáš: Ale Emma to chce aj za taku cenu. Ved aj Vlado ju bude chciet v nedelu podporit, aby to vyhrala. Ostava len dufat, ze Stepan sa vrati ku svojej kapele a raz vyda vlastny a dufam, ze aj kvalitny album a pridu koncertovat aj na Slovensko. O Palovi som uz pisala, takze to nebudem opakovat.

452
Jai Kudo
Reagovat

@J: Je to daň za úspěch… ono se na repertoáru z výměnných sítí ale dá docela dobře fungovat. Občas se tam najdou docela slušné pecky. Jde o to vybrat ty, které se dotyčnému/é hodí. A navíc tyto skladby nejsou často masově známé, takže na lidi můžou působit jako původní.

453
Enaz
Reagovat

@J: Dobře, karty jsou rozdané.
Kdyby vítězem byla Emma, tak doufám, že to zvládne. První CD asi musí vydat a na druhou bude mít víc času. Prostě vyhraje titul a i peníze, které vítězi dovolí udělat to, co chce. Pokud to chce. Pokud ne, tak ať se utopí v bahně hvězdiček. Jejich volba.

454
Enaz
Reagovat

@Tomáš: A co my, co bychom brali jako vítěze Štěpána? Jak se máme zamyslet nad jeho nuceným překotným natočením CD? Je v tom rozdíl? :D

456
J
Reagovat

@dolores: Videla som tu anketu.

457
dolores
Reagovat

@J: ona cisto jazzovy album nemoze vydat, skor nejaky smooth jazz alebo so soulovymi prvkami, resp. najlepsie nejaky kvalitnejsi pop s prvkami jazzu, soulu ako ma Norah, lebo nalejme si cisteho vina, Emma nie je ziadna jazzova spevacka, podobne ako nou nie je Jana Kirschner, ony maju len to silne jazzove citenie, co je malo, ale dobre na vnasanie do popiniek. u mna fakt skvele spevacky, ktore splnali tie kriteria jazzoveho spevu bola v Hlase Zuzka Mikulcova alebo minule Kristina Mihalova…. skoda, ze nemaju krasu a charizmu Emmy a jej farbu hlasu.. spojenim tychto zloziek by to bol nie ze ukaz SK a CZ, ale svetovy … :) aj ked aj ony su krasne, hlavne Zuzka , a rozmyslam, preco ma vlastne Emma nedostala do takeho vytrzenia ako Zuzka….(Monika to radsej nepozeraj, to nie je pre teba :D) https://www.youtube.com/watch?v=nuEOxiMeTLQ

458
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Já teda upřímně škodolibě doufám, že se to opakovat bude. Jenom ať si Emmička tlamička to vítězství pořádně vychutná až do dna. :-)

@Enaz: Štěpán je chlap, ten to nějak přežije. :D

459
J
Reagovat

@dolores: Ano, ale take piesne si bohuzial vyzaduju cas. To je to smutne. No ved uvidime. A imho Emma bude aj herecka, ja si myslim, ze urcite bude.

460
bezik
Reagovat

@Enaz: 448. No. Třeba z ní bude nejlépe zpívající londýnská barmanka ;-)

461
bezik
Reagovat

@Tomáš: 453: Ty seš taková odporně zkroucená duše, že se divím, že vůbec vydržíš sám se sebou. Taky doufám, že si to vychutnáváš až do dna ;-)

462
Tomáš
Reagovat

@dolores: Má cenu se na tu anketu vůbec dívat? Ne. Ale co na ní kdo vidí tak úžasného to nechápu. Mě se nelíbí ani pěvecky ani příliš vzhledově. Ne že by nebyla hezká, ale působí takovým chladným dojmem na mě. Vždyť je to jasné jak facka že to vyhraje, nemá cenu ani čučet na ankety. A myslím že Pavol vážně bude třetí když i na Slovensku vede v anketě Štěpán. Asi se tak nějak češi shodnou se slováky a i produkcí na všem. :D To sou mi náhody.

Ale vážně si myslím, že Štěpán by tohle vítězství ustál lépe. Na Emmu se pak nalepí banda manažerů – uchyláků a o výhru ji oberou. Ale Emmička tlamička, zrzavá husička prostě musí vyhrát stůj co stůj, nenaděláme nic. Kdyby to vítězství letos nevyšlo národnostně a genderově na toho kdo je na řadě tak by všichni ve vedení Novy a Markízy spáchali sebevraždy a byl by z toho konec světa.

463
Enaz
Reagovat

@bezik: Jo ;). Proč ne.

464
Lenka
Reagovat

Tak už je zveřejněný seznam písní…No, já nevím :-)) Nejlepší písně asi podle očekávání a ty vánoční…Půlnoční je sice fajn, ale podle mě docela uspávající píseň, ale jsem na ni celkem zvědavá. No a All I want for Christmas samozřejmě nesmí chybět :-D

465
J
Reagovat

@Tomáš: Nechaj to tak. Co, ze Palo bude treti. Ti budes nastvany, ja viem. Ale on bude slobodny, uz nim nikto nebude viac manipulovat, co by mu hrozilo, keby nedajboze tuto sutaz vyhral. A este jedna vec, viem, ze bude aj spokojny. Sam uvidis v nedelu. Myslis si, ze nie je dost inteligentny, aby si zratal kolko je 2+2? Uz prestan urazat Emmu aj tak to vyhra a kvoli nej nemusis v nedelu vyhodit telku z okna, lebo ona ti za to vlastne ani nestoji, ze?

466
Lenka
Reagovat

A už je mi celkem jasné, proč Štěpánovi zařídili ve výběru písničku, kterou mu zařídili…tři pomalé to by asi trochu nebylo ono :-)

467
J
Reagovat

Palo bude spievat od Tublatanky. No super vyber, ale z tych vsetkych rockovych kolied zrovna tuto nemusim.
https://www.youtube.com/watch?v=vbZJqPzUOr0

468
Enaz
Reagovat

@Tomáš: Že bys měl smysl pro humor? To by nebylo k zahození. Mohu doufat, že je to nadsázka?
To by mne potěšilo. Pokud mi chceš tohle vyjádření dále vysvětlovat, tak to raději nedělej. To bych se spletla.

469
Enaz
Reagovat

@J: Koleda zbytečně „zrockovaná“. Tohle je klasika. Třeba to dá víc do normálu :).

470
Poseidon
Reagovat

Palo parádní výběr! Že by to bylo ještě zajímavé?

471
J
Reagovat

@Enaz: Ja dufam, ze nie. Dufam, ze to bude spravne rockove. Vcera vecer som to tu spominala, ze si cez Stedry Vecer pustam rockove koledy od Tublatanky. Snad nas tu nespehuju z produkcie SUPERSTAR. Ale ja by som mu radsej vybrala POVEDZTE NAM PASTUSKOVIA, to je moja najoblubenejsia TUBLATANKOVA koleda.

472
dolores
Reagovat

@J: za mna wow :DDD ja tu prerobenu vianocnu koledu do rockovej verzie mam celkom rada (aj ked radsej mam skutocnu ludovu koledu), ale na tom sa vzdy skerim, ked to na vianoce pustaju v radiach… imho super vyber, az nato, ze sa obavam, aby v tom Palov hlas neposobil trochu smiesne :))))

a ked ma toto slovenske, asi Lyzka nebude … :((

kde su zverejnene, ze kto co spieva ? dajte link, na ofikoch to nevidim

473
J
Reagovat

@dolores: Palo ma 2 sk piesne. Lipovu lyzku. Emma ziadnu sk piesen. FiX YOU a Stepan Pulnocni od Neckara a Angieeeeeeeeeee jupi.

474
Enaz
Reagovat

@J: V tom se lišíme. Tohle je pro mne klasika. Zpívala jsem ty koledy jako dítě na koncertech před Rybovkou. Neříkám, že to nejde posunout jinam, ale přijde mi to znásilněné.
Kde jsi vzala ten výběr? Mohla bys mi dát link?

475
Jarda
Reagovat

Zdá se, že nám Palo zazpívá Reklamu na ticho.

476
bezik
Reagovat

No, tak ještě tu může někdo vykládat, že má Emma nějakou protekci. Větší sračku, než tu Mariah Carey už asi nemohli najít !!! Peklo na talíři. S Toxic se ještě dá něco dělat, s tímhle ale ne. To se ani podrobnit nedá, prostě nic. Sračka zůstane sračkou. Suveréně nejlepší výběr má Štěpán. No aspoň někdo.

477
Enaz
Reagovat

@J: Chudák Štěpán.

478
Enaz
Reagovat

Dejte link, pls.

479
dolores
Reagovat

@Enaz: jj, ten link, kde to mam hladat ?

480
J
Reagovat

@Enaz: Ale to mu vybrala produkcia a nie ja. Kazdy ma svoj nazor na koledy. Ja si obycajne vobec nepustam, odkedy mam TUBLATANKOVE. Je to len raz za rok. Kazdemu sa paci nieco ine. Niekto ma rad koledy, kde doprevadzaju spevaka slaciky, iny zasa s dychovkou a ja s rockovou hudbou. Nikomu to nevnucujem. A Palo Kovalicek nema v tejto SS ziadnu protekciu, takze mu to vybrala urcite produkcia. Asi takto.

481
J
Reagovat

@dolores: FB SUPERSTAR. Tam je zverejneny zoznam.

482
dolores
Reagovat

ved Angie je to najsuper, co mu z toho mohli dat, to zaspieval nadherne :) ovela radsej to pocuvam ako Hallelujah

483
Enaz
Reagovat

@bezik: Fakt něco víš nebo si tu ze mne všichni střílí?

484
dolores
Reagovat

@J: diky moc, ja som malokedy prihlasena na FB, takze sa presuvam

485
bezik
Reagovat

Tvl. teď jsem si pustil tu Tublatanku !!! Teda půlku, celou bych nedal ! To jako fakt ? Tohle někdo na Slovensku natočil a nikdo ho neumlátil ???!!!! :D :D Bože ……

486
bezik
Reagovat

@Enaz: Máš to na FB Superstar ;-)

487
Tomáš
Reagovat

@J: Když vzpomínáš tu Tublatanku, tak je škoda že Pavol v soutěži nedal Láska drž ma nad hladinou, kterou si mu tu několikrát navrhovala. To mě docela mrzí, ale asi by se v produkci báli že by na tom až moc zazářil a ohrozil Emmu.

488
Enaz
Reagovat

@J: Já jen, že zrovna Tublatanka to dává tak na první dobrou. Ale prostě koledy jsou koledy. To víš, koncertní provedení se sborovým zpěvem je jiné :)
Mír.

489
J
Reagovat

@dolores: Ved ja som mu za Angie poslala 3 sms-ky. A to Palovi vzdy len po 2. Aj ked je pravda, ze viac ako za vykon som mu ich poslala, aby nevypadol. Lebo som sa bala, ze vypadne nielen Palo, ale aj Stepan. Najvacsie prekvapenie je to, ze Emma ako Slovenska Superstar a dokonca Cesko-Slovenska Superstar nebude spievat domacu tvorbu. Ani CERESNE. Stepan aspon 1 cesku a Palo 2 slovenske. Pubertiakom to bude jedno.

490
Monika
Reagovat

tak a dilo je dokonano, Stepan dostal presne ten prisernej umiracek o kterem jsem tu psala uz v utery, ze nechci aby zpival, chudak kluk, co jim udelal, ze zpiva interprety ze zahrobi, tohle je uz silna kava no a pavol ma nejlepsi vybery az takove, ze by mohl stihat i Emmu, s timhle se neda neuspet

491
Jai Kudo
Reagovat

@bezik: Já jsem vydržel 20 vteřin a už tam měli dislike….to fakt nejde!

492
Enaz
Reagovat

@bezik: Na FB? Tak to není ofi?

No nic, FB jsem nikdy neměla, nemám a mít nebudu. Si počkám ;).

493
bezik
Reagovat

@Monika: Nebreč, trubko. Štěpán má suveréně nejsilnější výběr, i když ty to nikdy nepochopíš. Ještě ti nakonec vyhraje ;-)

494
Monika
Reagovat

Ano cilovka supewrstar se uz nemuze dockat Bruce, neckare Rolling Stones tady si nekdo spletl porad s poradem Sejdeme se na vlachovce
ale aspon ten pavol Emme zatopi, Tome neves hlavu, nikdo nemel lepsi songy v GF v historii, jeden lepsi nez druhej

495
J
Reagovat

@Enaz: Ja mam to CD odkedy vyslo. TUBLATANKA je moja najoblubenejsia sk skupina. Az na pesnicky DNES a NEKONECNA PIESEN mam ich tvorbu rada rovnako ako aj tieto rockove koledy. Ale neverim, ze si to P. Kovalicek vybral sam. Tomu nikdy neuverim. Vzdy, ked si pomyslim, ci aj on nema nejaku protekciu, vidim tie jeho zastrasene oci a dojde mi, ze ziadnu nema. Jednoducho uz nechceli dat LAST CHRISTMAS a kedze na Ofiku MARKIZY ludia ostro diskutovali, ze chybaju ceske a slovenske pesnicky, tak mu tam supli od TUBLATANKY.

496
bezik
Reagovat

@Jai Kudo: Já dal minutu a 41s, ale to už jsem se kroutil jako užovka :D Megamazec :D :D

497
J
Reagovat

@Monika: Ale ludia sa na neho tesia. A preco by si aj mladsia generacia nemohla opat vychutnat Angie a aj Neckara + Bruca. Vsak su to dobre pesnicky. Uz SCALEX o tom pisal, ze aj pubertiaci by si mohli vychutnat BEATLES. A dokonca mu za to poslat hlasy. Budes este velmi prekvapena s umiestnenim Stepana.

498
bezik
Reagovat

@J: Já začínám věřit, že to i vyhraje. Ten výběr má super, kdežto Emma i Pavol tam mají minimálně jeden težkej průser.

499
Enaz
Reagovat

@J: Proti Tublatance nic nemám. Sice ji dnes neposlouchám, ale pamatuji si, že to byla v rámci naší společné republiky velmi slušná skupina.
Myslíš, že by pro Paĺa bylo dobré Last Christmas? Vždyť by mu tahle vánoční popina vůbec neseděla. To fakt není lepší koleda? Nic takového u vás není?

500
Mila2
Reagovat

Ježíš, proč vybrali Štěpánovi Půlnoční? To se hodí jen a jen k Neckářovi a jakkoli to dá, tak to bude parodie..

502
J
Reagovat

Tak oni nas urcite z produkcie SUPERSTAR sleduju, lebo Monika spominala PULNOCNI od Neckare pre Stepana a ja som zasa spomenula koledy od TUBLATANKY. Dokonca som tvrdila, ze Emme urcite M. Carey nedaju a oni jej to dali. Takisto som spominala najlepsi vykon chalanov u Pala Lipovu lyzku a u Stepana Angie. A takisto ju maju. Inak si to neviem vysvetlit.

503
Mila2
Reagovat

zato ta Tublatanka pro Pala je docela roztomilá :-) nevím sice, jak se na to bude chytat mládež, ale Palův otecko z toho bude určitě nadšený.. no a já taky, proč ne :-)

504
bezik
Reagovat

@J: A nebo přemýšlíš stejně jako oni ;-) Teď ale nevím, jestli jsem tě neurazil … :-o

505
Jai Kudo
Reagovat

@Mila2: Souhlasím, že je to hodně „vošajzlich“ výběr (jak říkám my v Brně), ale když si představím Štěpána, jak to nezpívá, ale vypráví – třeba překvapí… :)

506
Enaz
Reagovat

Takže můj fanoušek dá:
Angie
Půlnoční
Dancing in the dark

Dobrá, popasuji se s tím. Co mi taky zbývá, že?

Proč si nevybral Mad World? No, protože to se líbí mně a ne jemu :).
A doufám, že v té Agie se mu podaří přidat trochu křiku, nesouhlasu. Si s tím poradí. Určitě, možná …

507
dolores
Reagovat

@bezik: si predstav, ze neumlatil, ani som sa nestretla s takym opovrhnutim ako si dal ty :D… pustaju to pred vianocami v radiach dlhe roky :)))) .. pre vacsinoveho divaka na Slovensku dobra volba, nebud zase az taky snob :D mna skor trapi ako sa s tym Palo popasuje… hm, mozno keby spieval tu skutocnu ludovu koledu Jezisku-milacku v takej neznej podobe a s huslami, ach

Jecko inak z tych kolied Tublatanky by mu asi najviac seklo Narodil sa Kristus pan… to je taka stupnujuca melodia z dola nahor, a viac efektna

Pulnocni je taka uspavacka, hoci ma nieco do seba, ale imho sa do takjeto show nehodi. ale Stepan to da mozno lepsie ako Neckar

Mariah je sice odrhovacka, ale az na tie vysoke tony by to mala Emma zvladnut …imho bude mat na pomoc vokalistky, a uvod by mal byt pekny .:)

508
J
Reagovat

@Mila2: Ale slovenska pesnicka sa k nemu hodi. Navyse je to koleda aj ked rockova. Ja si ich pustam kazde Vianoce namiesto normalnych. Takto na Slovensku to ludia budu poznat. Zatial kazde Vianoce ich aspon STV vysiela presne tuto PODME BRATIA DO BETLEMA od TUBLATANKY. Skor je divne, ze Emma nema CERESNE – sk piesen, ked uz aj Stepan ma tu PULNOCNI.

509
bezik
Reagovat

@Mila2: Roztomilá ? Tomuhle říkáš roztomilá ? Bože … Snad pro chovance Bohnické léčebny … i když i těm by to možná přitížilo …

510
Enaz
Reagovat

@bezik: Díky. Dalo se to odvodit. A nějak to dopadne.

511
Tomáš
Reagovat

@J: A ještě divnější bude, že Emma nemá ani jednu domácí písničku, které naši diváci tak milují a přesto to nad obouma klukama vyhraje.

512
J
Reagovat

@bezik: Nie. Ja som tu pisala, ze by som chcela ako vianocnu pre Pala LAST CHRISTMAS. Tu TUBLATANKU som spominala, len, ze si to pustam na Vianoce, ale nie, zeby to mal Palo spievat. Monika pritom pisala, ze by vybrala Stepanovi PULNOCNI od Neckare a on ju ma. Takisto som nechcela EXTREME ale ID a ma EXTREME. Jedine Lipova lyzka vysla. To je vsetko. A kedze poznam rozsah M. Carey som pisala, ze Emme ju urcite nedaju. Takze ma to prekvapilo, ze jej ju dali. Asi aby mi ukazali, ze ju Emma dokaze zaspievat, kedze som mala pochybnosti. Podla toho mi vychadza, ze to tu citaju.

513
bezik
Reagovat

@dolores: Jako pardon, ale to už není ani strašný, to je totálně úchylný :D :D Tohle u vás hrajou v rádiích ??? No nic. My zase máme Evu a Vaška. I když ty snad v rádiích nehrajou ..

514
Enaz
Reagovat

Ano, chudák Emma. Děsný :(.

515
Mila2
Reagovat

bezik: já myslím, že chovanci z Bohnic by si na to docela rádi trsli :-) no je to hrůza, uznávám, ale co naděláš. Víc by se mi pro něj líbilo něco od Elánu, i třeba i Voda, ačkoli je hodně ohraná…

516
Ally
Reagovat

Tu Tublatanku taky nemusim..nemám odvahu si poustet :)
A Neckáře taky nevim jak Stepán dá
Ale Mariah Carrey..ohrané ,ale už klasika no, patří k Vánocům..a takové pozitivní :) a priznám se mi to k Emme hodí..tak nejak jako Habits
Ale celkove myslim uplne „vitezný “ výber Emma nemá

A tak budme rádi, že nikdo nedostal Kotvalda..Vánoce hrajou gloria, ne ? ..:))

517
J
Reagovat

@dolores: To aj Palovi by bolo treba takeho J. Cerneho, lebo Mato Durinda to tiez nespieva sam, ale on v tejto sutazi nema protekciu. Rockova pesnicka bez vokalu aj ked koleda…. A bez vokalu aj MORE THAN WORDS. Aspon ta Lipova lyzka bude dobra.

518
Jai Kudo
Reagovat

@bezik: Evu a Vaška už asi nehrají, ale občas se dá zaslechnout i Lucie Bílá nebo Mladá Hydra (Stará už taky moc ne, naštěstí) a to je kvalitativně podobný….. :-D :-D

519
Enaz
Reagovat

Dobře, tohle je z FB. Už to je ofi? Tomu se snad nedá věřit. Proč by Emma dopustila takovou hrůzu? A proč by ty vánoční písně u všech tří byly tak děsný?
Jistě, Štěpán by to zvládl, ale proč by to mělo být tak hrozné pro všechny?
Dejte mi vědět až se to objeví na ofi serveru.

520
Monika
Reagovat

@dolores: vzdyt si to Angie kritizovala, mam to najit :-))) ale chapu, ze ti spadnul kamen ze srdce :-))) vetsi srajdu nemohl dostat to vime one

521
Tomáš
Reagovat

Emma má nejhorší písně z mého pohledu. Pavol i Štěpán jsou na tom výběrem lépe. Ale už je rozhodnuto o jejím vítězství, takže tohle rozhodovat nebude.

522
Prochor
Reagovat

Upřímně- v této fázi už na výkonech nezáleží. Záleží na sympatiích a ty pro mně patří Emmě. A nejsem sám – to si pište.
Rád se podívám na superfinále ale moje favoritka je jasná. Nejzajímavější baba po Anetě Sabině a GG.

523
dolores
Reagovat

@bezik: ale ved to jen normalny vianocny gyc, to proste patri do tej atmosfery, pozri chapem mas svoj vkus, a co teraz, svet sa ma riadit podla teba ? LOL ….toho gyca je pred sviatkami plne radii, alebo znie v obchodakoch z reprakov :))) …. zisi, co vsetko ja neznasam a musim to tolerovat :D

inak ja som tu spominala pre Pala v slovencine Kazdy den budu Vianoce od Lojza a Zbirku, ale nebola som vyslysana … :/

524
dolores
Reagovat

@Monika: kritizovala som, len ze to nedal s energiou, ale asi si zabudla, ako som pisala, ze to zaspieval tak, ze si ju musim znova a znova pustit…

525
Tomáš
Reagovat

Ta Tublatanka je náhodou pro Pala super. Daleko efektivnější než ta ohraná vykopávka od Mariah Carey. S tím by se dalo i vyhrát kdyby byl na řadě s vítězstvím kluk slovák, což ale bohužel není. Už vyhrál Adamec bohužel a slovenka ještě ne. (

526
Ally
Reagovat

Ajo ajo ten rozsah Mariah Carrey..to je trochu pr….oblem :)..a tak snad to má nejakou jednodušší upravu,ne ?
Ale v tom pripadě by nemela moc upravovat Britney ..aby to nebylo celé až moc originální ..pro „komerčního diváka“ :) ?

527
dolores
Reagovat

no ten vyber Emmy tiez nechapem… preco vlastne nema megaslavne Ceresne ?
zeby ona sama nechcela ? …

528
zuzskat
Reagovat

A neni to tak že ty čerešně líp dát už prostě nemůže a tady v téhle se může zlepšít ještě?

529
bezik
Reagovat

@dolores: Ale je mě je to fuk, mě tyhle hrůzy nijak nezasahujou, v praktickém životě, a o mě nakonec vůbec nejde. Já jen někdy nevěřím vlastním uším, co je taky možný :D A že zrovna Tublatanka, o který jsem si myslel že je aspoň trošičku příčetná. No není … :D :D

530
J
Reagovat

@dolores: Lebo tam treba dalsi hlas a to oni Palovi nedopraju, ze? Zato ja v prispevku 262 som spominala rockove koledy od TUBLATANKY a nechtiac ma vypoculi. Inak Emma to vyhra aj keby v nedelu spievala po cinsky. Takze to je jedno. Mladym je jedno, ci sa spieva po anglicky alebo slovensky. A len zopar Emminych fanusikov zlosti, ze nebude spievat CERESNE, ale urcite jej aj tak poslu sms. Palo sa zasa nebude trapit anglictinou a nasa kapela aj tak nevie poriadne rockovo hrat, takze tak.

531
Prochor
Reagovat

V tomhle kabátě by Emma Toxic zvládla:
https://www.youtube.com/watch?v=U8Wcx3y6NWs

532
Ally
Reagovat

@J:
V tom případě bychom tady měli brát taky honoráře za výběr písní, ne? Ulehčujeme jim práci :))

Jo stejne toEmma vyhraje..Tomáš to věděl ,jeste dříve než se ona rozhodla přihlásit:)
A že se vůbec letos nekdo jiný než Slovenky hlásil..:)

533
bezik
Reagovat

@dolores: Třeba se jí doneslo, že jí na středním Slovensku nadávají že má maďarskou slovenštinu ?

534
dolores
Reagovat

@J: je dobre, ze ma 2 slovenske… aspon nebude zase soda za anglictinu, staci ze ju schyta za Extreme…

a vy co nariekate nad vyberom Emmy, tak sa nemusite o jej umiestnenie vobec bat, ja vravim kocky su hodene, a Prochor vravi, ze uz nerozhoduju vykony, ale sympatie a tie ma najvacsie Emma… a to je pravda…. plus k tomu priratajme adoraciu poroty ;)

535
J
Reagovat

@Ally: Emma to vyhraje, lebo z dievcat a aj chalanov vo finale nemala konkurenciu. Silne Cesky boli odstranene pred a aj cez Dlhu cestu. Plus jedina Slepcikova sestra isla priamo zo SF, Slovenky poslala porota. Ale to su len dohady.

536
dolores
Reagovat

@Prochor: tak tam miestami uplne pocujem Emmu, no ale fakt…:D

537
bezik
Reagovat

@Prochor: Těch možnejch verzí je řada, ta písnička se dá odsekat na dřeň a pak podrobnit. Myslím že to bude nějaká její verze a ano, bude nejspíš z těch komorních.

538
J
Reagovat

@bezik: Co ked vsetky piesne vyberala produkcia. Ved aj s tymi vybermi od divakov tu su podozrenia na hackerov a ci robotov. Ja by som ani Stepana, Pala a Emmu nevinila z vyberov.
Jedna otazka. Co take ti urobil Palo Kovalicek, ze ho stale zhadzujes? Iste nema taku farbu hlasu ako Emma a ani jej charizmu a ani neni taky dobry spevak. To, ze dosiel tak daleko je asi tym, ze si ziskal divakov, ktori mu poslali dost sms, ale na Emmu a Stepana to stacit aj tak nebude a skonci 3. Je dost inteligentny, skromny, ma zaujimave hobby, folklorista a nema protekciu v tejto sutazi. Vzdy mal aspon nejaky likvidacny song a aj tej Lipovej lyzke ako protekcnemu songu neverim. Ide tu len o reklamu muzikalu v Cechach a za tym si budem stat. Klara ho uplne od zaciatku nemoze vystat. A ani ostatni porotcovia. Asi takto.

539
bezik
Reagovat

@J: ?????????????????????? Kdy já jsem Pavla nějak shazoval ? Vůbec si ničeho podobného nejsem vědom. Jinak ano, jistě, celý výběr může být dílo produkce.

540
bezik
Reagovat

@J: Ještě můžu jen dodat, že Pavel jako zpěvák mě moc neoslovuje, jako týpek je mi pak hodně sympatickej.
Z výběrů bych finalisty taky nepodezíral, možná jen tu nejlepší či nejoblíbenější skladbu, všechno ostatní je dílo satanovo :D

541
J
Reagovat

@bezik: A tie slova, ze nech to za trest vyhra. Nie je v podstate rovnake ako ked Tomas zhadzuje Emmu. Alebo kazdy likvidacny vyber od produkcie. A tu TUBLATANKU, z ktorej sa smejes mu tiez urcite vybrali. Na jednej strane moze ta piesen potesit a na druhej ako ty predpokladas mu moze ublizit. Rovnako ako aj ten ELAN.

542
bezik
Reagovat

@J: Co to plácáš ? Že to má za trest vyhrát jsem nikdy nenapsal. Jen jsem měl jednu úvahu, že jemu by z těch třech mohlo vítězství nejméně vadit a napsal jsem i důvody. Jestli mě srovnáváš s Tomášem, to to jsi mě teda hrubě urazila !!! Rozhodně bych mu přál výběr, který by nebyl tak zoufale směšný jako ta Tublatanka a vůbec mě netěší, že se takové šílenosti dostávají do soutěže, ať už komukoliv. To samé ten Elán. Pavlovi rozhodně nepřeju nic zlého a přijde mi absurdní, že mě z toho někdo podezírá :(((

543
Monika
Reagovat

Tady vse smeruje k vitezstvi pavola. nedat Emme nic slovensky ve finale, je prazvlastni, ta Marie carey nic moc vyber. pavol je tam oba zvalcuje a ja doufam, ze pepemu a liskovi, chcipne doma aspon kytka :-))

544
Monika
Reagovat

A nezlobte se na me ale Pulnocni je nejvetsi katastrofa v historii SS, tady uz nejde jen o to, ze je to pohrebni song, nikoliv vanocni, strasne strasne utahanej, ale je to spise z ucty k Neckarovi. neckar malem umrel, nemohl chodit, mluvit nic..tenhle song je takova vzpominka na nej, kdy zu nic nemohl, tak ubozacku napsali z ucty song….to neni pisen pro zpevaka, nemozne zpivat pro kohokoliv, to ani neni pisen, to se neda zazpivat nic to je podpasovka jako svina a doufam, ze se to produkci vrati, preju jim to, chudak kluk, kez by se jim na to vykaslal..ja bych tenhle song dala vsem trem, at se ukazou, nevim proc to ma vyzrat jen Stepan

545
J
Reagovat

@Monika: Monika, ale si sa sekla. Emma moze v nedelu spievat aj po cinsky a vyhra to, lebo ma najsilnejsi fanklub. Asi takto. Pala su ti 4 v porote schopni skritizovat aj za Lipovu lyzku a to nevravim o TUBLATANKE a este o EXTREME. Palo bude treti. Uvidis v nedelu.

546
Prochor
Reagovat

Minule jsem se v prognóze pěkně seknul. Ale nemůžu si pomoct – největší soupeř Emmy není Štěpán ale Palo. Neumím to vysvětlit, ale Palo mi připadá mnohem zajímavější než Štěpán. Dost se těším na superfinále.

547
J
Reagovat

@bezik: Nie, len mna sa to napr. dotklo to za trest. Co si myslis, ze ja ako fanynka chcem pre neho vitazstvo, prachy a slavu za kazdu cenu? Tiez rovnako ako ty myslis u Emmy na jej kvalitnu tvorbu, co ja plne schvalujem, by som bola rada, keby to Palo aspon skusil s nejakou kapelou. Asi tolkoto. A ked som sa zasa zle vyjadrila a dotkla sa teba. Prosim o odpustenie.

548
J
Reagovat

@Prochor: Snad aj ty ako Monika neveris, ze to Palo vyhra? Mne sa ta jeho TUBLATANKA vobec nepaci. Na tom albume su aj lepsie koledy, ale budiz. V MORE THAN WORDS mu zasa nedopraju vokal a plus ta jeho zla anglictina moze vyplavat. Jedina ta Lipova lyzka je dobra volba, aspon z mojho pohladu.

549
Enaz
Reagovat

Hele lidi, neperte se :D

Čím déle vás všechny čtu, tím víc se bavím.
Nejen nad vámi, ale taky nad sebou. Nad čím se rozčilujeme? Co řešíme?

Někteří si z nás střílí, někoho to bere víc než by bylo zdrávo, někdo se snaží řešit … a všem je nám to na nic :).
Je hezké vidět, že si ještě dovedeme vyměňovat informace a většinou neurážet jeden druhého.
Vyhraje ten, kdo vyhraje.
Pro mne je vítěz Štěpán … a Emma. Nedokážu to zcela rozlišit, ale Štěpánova lehkost přístupu k písničkám se mi moc líbí. Emma je zase talentovaná mladá krásná dáma. A Pavel mne sice tak nezaujal, ale je sympaťák a určitě bude dělat muziku dál.

Letošní finále SS se mi líbí. Poprvé nemám problém s tím, že vyhraje kdokoliv z nich. Zaslouží si to všichni.

P.S. A Štěpán nejvíc :DDD.

Se omlouvám, ale nedalo mi to ;).

550
Prochor
Reagovat

536-bezik
Ano bude to komornější verze. Ale pozor- Emma je schopná i do komornější verze přidat něco ze sebe – nějakou přidanou hodnotu.

551
betty
Reagovat

@Monika: V podstatě máš s Půlnoční pravdu – není to moc o zpěvu a bylo to napsáno pro V. Neckáře po těžké nemoci, kdy ještě nemohl moc zpívat. Dojemné na tom bylo právě, že to zpíval on. Na druhou stranu Půlnoční vyhrála nějakou soutěž o nejkrásnější vánoční píseň … Uvidíme, jak se s tím Štěpán popasuje. Já mu věřím.

552
Prochor
Reagovat

547-J
Nevěřím
Myslím, že vyhraje Emma, ale odhaduji, že první vypadne Štěpán. Toť vše.

553
J
Reagovat

@Monika: Monika, ale tu PULNOCNI si ty navrhovala pre Stepana. A oni ta len vypoculi. Skus sa vratit k tym piesnam, co sme mali vyberat pre nich a pozriet si svoj komentar c 137:“jsem premyslela o pisnicce pro Stepana, jednoznacne bych preferovala ceskou, jen nevim kterou :-))) Premyslim Pulnocni od Neckare, ale tu nesnasim, takovej umiracek a jina me nenapada..Mozna neco od ledeckeho Ryba rybe nebo klasiku Ticha noc…“

Ked si nechcela, aby ju spieval, naco si ju tu spominala. Rovnako ja sa asi prefackam za tie rockove koledy od TUBLATANKY.

554
Monika
Reagovat

@J: ne ne precti si me znova, ja psala, hlavne aby nezpival ten umiracek Pulnocni od neckare..tohle jsou mohe slova

555
monika
Reagovat

@Prochor: no s tim vyberem songu ma Palo slusny nabeh ji sebrat hafo hlasu..jako nedat Emme zadnou slovenskou a pavolovi rovnou dve…to bude jeste hodne zajimave a tesne, Stepan je vyberem uplne zabitej

556
J
Reagovat

@Monika: Ale je vidiet, ze oni to tu citaju. Lebo aj ja som spominala, ze si na Vianoce pustam rockove koledy od TUBLATANKY a Palo ma jednu z nich. A pritom som pisala, ze by mohol dostat LAST CHRISTMAS. U Emmy som bola skepticka, zeby jej dali M. Carey, lebo Emma nema taky velky rozsah. A Emma ju dostala. Ako inak si to vysvetlis. My sme tu tymto detom vybrali tieto pesnicky, ci uz sme ich priamo prosili, aby im ich vybrali alebo sme sa tu o nich zmienili. Tot vse.

557
J
Reagovat

@monika: Monika, ti ludia, ktorych ziskala, jej tak ci tak poslu sms-ky. Ved to pisu aj na FB, ze lutuju, ze nebude spievat CERESNE, ale aj tak je pre nich SUPERSTAR 2015. Chod si pozriet komenty. Na tom, ci Emma bude spievat slovensky, cesky, anglicky, cisto alebo falosne uz nezalezi. Aj tak to vyhra.

558
bezik
Reagovat

@Monika: To je jedno, produkce si neví rady, jde na panáčka, hlas lidu , hlas boží, co tam najde, bere. Jedno jestli chceš nebo nechceš. Prostě za to můžeš ! :D

559
doores
Reagovat

@J: musim sa bezika zastat, ved predsa on Pala vobec nehejtuje, a uz vobec nie tak ako Tom Emmu ….:D mozno si zle pochopila ten utok na koledu od Tublatanky, to patrilo tej pesnicke nie Palovi :D… bezik nahodou Pavla ma celkom rad, hoci mu nefandi, ale dobre si pamatam na jeho minule pekne slova o Palovi, ze nato ze by mal byt v skutocnosti namachrovany , lebo je svalovec a boxer, a on je napodiv skromny chlapec…. ;)
a Enaz mas pravdu v tom, ze sa tu vybijame na kravinach :))) ale tak to v tych diskusiach pred grandfinale chodi… ja sa tiez nasmejem, ved ked sa hejtoval Itcho, mala som z toho svandu,vobec ma to netrapilo, ved bol v GF, tak ako teraz su tito traja a je uz jedno ako to dopadne, tiez mi ako vitaz nebude vadit nikto z nich…a ked si pomyslim, ze o tyzden v takyto cas tu uz mozno ani nepachnem, lebo bude po vsetkom, tak mi je aj luto … :/

560
Prochor
Reagovat

554 – Po vašem tipu, že se do superfinále nemusí dostat ani jeden Slepčík si vás velice vážím.
Ale přes to, si myslím, že vyhraje Emma i když uznávám, že Palo hodně v závěru zabodoval. Myslím, že bude druhý.

561
Klog
Reagovat

Emma to vyhra… a uplne bez debaty, celkom zasluzene… Okrem toho, ze jej bol dany ten krasny karamelovy hlas tak je aj velmi muzikalna, ma vybrany vkus… nielen hudobny. Vyzera exportne a je aj dostatocne chytra aby vedela s tymi svojim danostami zdatne a citlivo narabat… Vyzera ako naivna babika, ale to nieje ani nahodou.. Vselico uz vyskusala a na 21 rokov… fuuu… velmi samostany clovek, ktory vie presne co chce !
Velmi, velmi jej to zelam… a myslim, ze aj ona chce vyhrat… Preco by aj nechcela… ma predsa rozum ! :DD

562
Monika
Reagovat

Tome, konecne ti vysli vstric a dali Pavolovi nejlepsi songy, na tohle proste nemuzes rict ani prd :-)))) Ted je vse na pavolovi, jak toho vyuzije, dostal tri darecky a Emme solidne zatopi v nedeli. Posilej hlasy co muzes, ten kluk ti to muze vyhrat. Vubec nejlepsi by bylo kdyby se ani nezpivalo vse, ja se bez tech Stepanovych sracek obejdu, staci zacit Pulnocni, stopnout po jednom kole hlasovani a stepan muze jit domu po dvaceti minutach, aspon si usetri to trapeni dal a pavol bude mit vic casu.

563
Monika
Reagovat

ja bych vas chtela videt, az Pyco oznami, ze je to tesne :-))))
Pavol uplne vidim MTW – komorni atmosfera, tma, svetla jen na Pavola a kytarystu vedle nej a on si krasne vychutna ten song, je uplne jedno, jak zazpiva, to neni dulezite, ten song je tak pompezni, ze atmosfera a kapela vse zachrani, kdyby bylo potreba.
Pavol a folklor – az tam vstoupi v kroji s folklornim souborem a spusti lidovku, podmani si Slovaky i Moravu
pavol a vanocni – no to uz bude tresncika na dortu, takovej super song, vanocni ve slovenstine
Tohle je naprosto ucelova manipulace s divakem a doufam, ze zverejni vysledky, aby jste videli, jak mu ty songy pomohly.

564
dolores
Reagovat

@Klog: fiha, ake pekne : karamelovy hlas a exportna vizaz :)) palec hore … :)) a na Pala a Stepana by si nemala nejake podobne zaujimave privlastky ?

565
J
Reagovat

@Monika: Ja len si ta pamatam, ako si odhadla vitazstvo Andrey Holej minuly rok v HLASE potom, co si zistila, ze bude spievat tu pesnicku od bradatej spevacky z EUROVIZIE. Hned si tipovala, ze porazi Lolu a ona chudera skoncila stvrta. Tie tvoje tipy na konecneho vitaza nejak nevychadzaju. Aby to este nejakym zazrakom nevyhral tvoj Stepan, kedze si ho uz pochovala do hrobu. Ja som spokojna aj s 3. miestom Pala, ani som nedofala, ze dojde tak daleko.

566
Monika
Reagovat

@Mila2: No proc myslis, ze mu ji dali, zacal moc vystrkovat ruzky, je potreba ho pribrzdit, kez by onemocnel a nemusel se te popravy ucastnit,jak byvam tvrda i ke svym favoritum, tak mi ho je hrozne lito, tohle si nezaslouzil,

567
Tomáš
Reagovat

@Ally: Ano, ještě dřív než se Emma rozhodla přihlásit sem věděl, že tuhle SuperStar vyhraje slovenka. A hned jak sem Emmu viděl na castingu a strhl se okolo ní ten přehnaný humbuk, tak mi bylo jasné že tou produkcí vyvolenou bude ona. Jakkoliv to může znít neuvěřitelně, ale je to prostě tak. Samozřejmě potřebovali i jiné soutěžící než slovenky, to je jasné. Potřebovali to jakože dramatizovat Slepčíkem aby nebylo až tak jasné kam to směřuje, ale ono to stejně celou dobu jasné bylo. Aspoň mě ano. Vše směřuje k jejímu vítězství a ne až teď ale už od začátku soutěže a po celou její dobu. Pokud se televizím skutečně povedlo tak geniálně zmanipulovat diváky, že jí vítězství skutečně zajistí jen diváci, pak teda klobouk dolů. Ona ta mediální masáž udělá hodně. A myslím, že i kdyby nejvíc hlasů neměla, tak jí sami ještě potřebný počet přihodí. Slovenka prostě vyhrát musí. Férové vítězství to ale pro mě tak jako tak nebude. Takhle moc protěžovaný nebyl ještě nikdy nikdo. A od jisté osoby vím o Emmině protekci i další věci, ale to tady bohužel psát nemůžu. To byste se možná divili všichni i včetně Vlada. No to už je ale jedno, ať to vyhraje když teda musí. Je to fakt ubohá fraška.

568
Monika
Reagovat

Proc nedostal Stepan neco lepsiho? tolik krasnejch pisnicek je, klidne mohl dostat i slovenskou, ja je neznam moc, ted si je poustim a musim rict, ze mate krasnou sbirku….zrovna posloucham haberu List jeziskovi, wow, nadhera

569
bezik
Reagovat

@dolores: Třeba je „Klog“ chlap ? Zkus to ty, ty máš přeci také básnické střevo, ne ? ;-)

570
Prochor
Reagovat

V každé řadě jsem se nejvíc těšil na rockové kolo.
Jenom v té letošní řadě jsem doufal, že nebude – naštěstí štáb se nezbláznil úplně. Zdravím pana Lišku.
Cikánský chlapeček, dva měkoušové a Emma by to nedali ani náhodou. Zlatá GG, nebo Miro Šmajda.
I když Palo by to možná dal abych nebyl úplně nespravedlivý.

571
Klog
Reagovat

@dolores: @dolores: Som TEN, takze asi preto sa mi Emma hodnoti ovela lepsie.. :D
Obaja chlapci su tiez velmi sikovny a sympaticky… kazdy trochu inak… Oproti Emme ale viditelne naivnejsi… Myslim, ze Emma to tam řídí… má ich skrátka namotaných oboch.. :DD

572
dolores
Reagovat

@Monika: bodaj by si mala pravdu, zeby to bolo take podmanive :))) ale obavam sa, ze az take super to pre Pala nebude, skor vidim aj tie problemy, co pisala Jecko, chybajuce vokaly… zahucana Tublatanka … atd.

no co sa tyka vyberov, imho ak tu chodia a naozaj citaju tu pestrost nasich nazorov, necudo, ze im toto vybrali … plus nejake nazory z fejsbuku… a pesnicky su na svete :D
oni su predsa obchodnici a co chcu ? SLEDOVANOST!, cize prilakat k obrazovkam co najviac cielovych skupin.. co z toho Monika, zeby vsetkym dali len take piesne ako ma Pavol ? taki ako bezik by sa nedivali, ak by vsetci mali to co Stepan, nedivali by sa taki ako si ty, a co sa tyka vyberu Emmy, to je zase pre urcitu skupinu, co miluje zenske popovky Britney, Mariah…skratka imho ak chceli zasiahnut vacsinu trhu… tak to nejako zostavili, a finalisti sa musia prisposobit a pobit sa s tym … aj ked samozrejme dohoda urcite nejaka bola aj s nimi… zas nemozu ich posledny slavnostny vecer znicit.

573
bezik
Reagovat

@Klog: „Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže ..“ :D ;-)

574
Klog
Reagovat

@bezik: Presne…!
Sorry za ten nominativ pluralu… hanba mi ! :D

575
Tomáš
Reagovat

@J: No tu Mariah Carey pro Emmu sem tu navrhoval já právě proto že je to v refrénu takové rychlejší, tak sem si říkal že by s tím mohla mít problémy a oni jí to dali. :) A že sem chtěl pro Pavla More Than Words to sem tu taky tuším psal někdy včera. Takže ano, oni to tu opravdu musí číst. A tím pádem ví celá produkce moc dobře i o tom, že sem jejich manipulaci prokoukl a že vím, že Emma vyhraje protože je slovenka. Ale samozřejmě sem jim úplně ukradenej, takže ji to stejně vyhrát nechají.

@Monika: Moniko mě se výběry pro Pavola líbí, já sem s tím spokojenej. Kdyby byl aspoň druhej, moc by mě to potěšilo. Sice by mě zase bylo líto Štěpána, ale bral bych to tak. Ale Emma to vyhraje tak jako tak..i kdyby to s ní Pavol prohrál třeba těsně ( to bych se asi zabil ) tak to stejně vyhraje Emma. Prostě její vítězství nemůže zvrátit absolutně nic, nevěřím tomu. Stejně je to v háji tak jako tak.

576
-bé-bé-
Reagovat

@bezik: adoroval si AVE?

577
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Rockové kolo dát nemohli. To by Emmu zabilo a Dalibora by to taky pochovalo dřív než by potřebovali. Ale Pavol a Štěpán by to dali v pohodě. A asi i Dan Křižka, kdyby nevyletěl hned v prvním kole.

578
-bé-bé-
Reagovat

@Klog: pardón bezík, otázka je na Kloga???

579
dolores
Reagovat

@Klog: sorry, ani neviem preco som ta povazovala za tu … :)) no zo zaciatku sa mi aj zdalo, ze ich namotala, ale teraz uz ani nie…. vlastne Stepana asi ma este trochu namotanho ale aj on ju :))) (hoci je zadany)
ale myslim,ze ma namotanych aj chlapov zo stabu … rejzu, hud. dramaturga, mozno aj Lisku, samozrejme rekapistov … :D a este mraky fanusikov ….. (mojho svagra, ktory povedal, ze ju pocuva hlavne ocami :D ) skratka ona vie ako na to …;)

@bezik: ja a crevo ? hehe, kdeze, ale skusim… Pavol – nezny zabijak s jalovym klenotom v hrdle :D
Stepan – santivy hippiesak, ktoreho hlas vas pohladi, a ked treba udrie.. :D

580
Monika
Reagovat

ta pulnocni bude nejvetsi pruser :-))) Si poustim na Yt covery, no to je neco..treba…https://www.youtube.com/watch?v=-7pNqWBSH50 vzdyt to se ani neda zpivat, neckar to ma ze soucitu, pac uz nemuze po mrtvici zpivat, tohle je nejvetsi zabijak a likvidace pro kazdeho..fakt bych to dala vsem trem tohle

581
betty
Reagovat

@Klog: 560 + 570 – Naprosto souhlasím. Mně tedy Emma nikdy nepřipadla jako naivní panenka, to ani náhodou. Přesně jak píšeš, ví o svých přednostech a umí je využívat. Na svůj věk 21 let ví, co chce, a umí si zatím jít. Já osobně bych viděla její kariéru v herectví, jak už tady někdo (Dolores?) psal. Má pěknou netuctovou vizáž a řekla bych, že i talent.
Mimochodem nevíte někdo, jestli Emma něco studovala, případně co? Čím vlastně je? A teď nemyslím barmankou v Londýně.

582
bezik
Reagovat

Hej, produkce, rušíme Mariah Carey, mám pro Emmu úplně jiný vánoční song !!!

https://www.youtube.com/watch?v=GchpvaHXD2w

583
Tomáš
Reagovat

@dolores: Tak si to trochu prozradila za mě. ta je má namotané mnohem víc než si myslíš. Ale mě si nenamotá nikdy. Jedině kdybych měl 4 promile v krvi a ještě byl k tomu sjetej nějakým kvalitním matrošem.

584
bezik
Reagovat

@betty: Nevím co všechno studovala, jediné co zmínila bylo, že od 17 let byla rok v Dánsku na nějaké Art School a že to bylo výborný.

585
dolores
Reagovat

@Monika: pokial viem, tak Neckar po mrtvici nemoze rozpravat, ale dokaze spievat, preto mu to napisali … a dost to zabralo, u nas sa to tiez hra, … ludia to poznaju aj na Slovensku. a som si ista, ze Stepanovi tam daju detsky spevacky zbor , budu padat vlocky, carokrasna svetelna atmosfra, to vsetko umocni dojem z piesne a este ta pochvala od poroty, jeho cielovka bude spokojna (okrem teba samozrejme :D)

586
bezik
Reagovat

@dolores: Pěkné, pěkné, vyznamenáváš Jícha ! ;-)

587
betty
Reagovat

@bezik: Děkuji.

588
dolores
Reagovat

ozaj Emma niekedy spominala, ze nepresla prvym kastingom, neviete ako to bolo ?

589
Monika
Reagovat

Ten song Bruce se neda vubec, poprve jsem si poslechla asik 15 vterin a vypnula to, ze takovou hruzu stejne nemuze dostat. ted jsem s bidou dala minutu a mam co delat, uz to nevydrzim dal, doufam, ze to zkrati, pac zpivat ctyri minuty takovou kolovratkovou srajdu, navic jeste tezkou, vyzaduje pohyb, to Stepana zabije, zpivat v tak rychlem tempu a jeste se u toho hybat, Pavol ma z prdele kliku, ze tohle nevyfasnul, totalne by se odkopal jako Stepan, ten kluk je musel necim hodne nastvat, tohle mi fakt hlava nebere, aby vyfasnul tri hruzy. Slava slovakum, kde tento grc ziskal pouhych 7 procent, mate skvely vkus…

590
Ája
Reagovat

@Tomáš: takže něco jako Aleš :-D

591
Tomáš
Reagovat

@dolores: Já si též myslím, že mu to může nahnat hlasy a jako odstřelující výběr to narozdíl od Moniky pro Štěpána nevidím. Bude to zajímavé kdo skončí třetí, ale pořád si myslím že to 3.místo zůstane Palovi.

592
dolores
Reagovat

@Tomáš: ale minule ta dostala v prezleceni za Amy… :D to si bol vazne ozraty vtedy ?

@bezik: Jicha, … netusim, co to je ???

593
Tomáš
Reagovat

@Ája: Aleš ten je asi sjetej permanentně, ale už tady nějak dlouho nebyl tak ho prosím nepřivolej. :D

594
bezik
Reagovat

@Prochor: Rockové kolo, ale vždyť vlastně, sice rozloženě, ale bylo. Rock je sakra široký pojem. Štěpán – Stouni. Nirvana, Pavol – Linkini, Bon Jovi, Emma – Coldplay (ano, i to je rock, byť alternativní), a tomu Dalíkovi by se taky něco našlo ;-)

595
Tomáš
Reagovat

@dolores: To sem se myslím jen bouchl do hlavy o klávesnici a na chvíli mi z toho přeskočilo. Druhý den sem hořce litoval toho co sem napsal.

596
bezik
Reagovat

@dolores: To je Šimek a Grossman, to nic, já mám občas takové úlety :D Asi už to nikdo nezná ;-)

597
Monika
Reagovat

ten bruce je zabijak, davam to po castech, dlouhe jako krava a prijde mi to porad jedno a to same, pritom on ma dost peknych pisnicek, zrovna vyfasoval Stepan jeden z nejvetsich hnusu, ani to neni zname, strasne rychle, se zadejcha behem triceti vterin a at se hlavne vykasle na pohyb, pavol se taky nehne z mista, tak nevim proc by se mel Stepan ztrapnovat nejakym pohybem, kdyz to neni jeho salek. Superstar pro duchodce Rolling Stones, neckar, Bruce omg…Ani fanouskum na Fb se Bruce nezamlouva, by me zajimalo, kdo mu to tam naklikal :-))))

598
betty
Reagovat

@dolores: Ne, ona odpověděla na otázku, zda si myslela, že se v soutěži dostane tak daleko, že si myslela, že neprojde ani castingem.

599
Klog
Reagovat

@betty: Nie… skutocne povedala, ze ju z PREDkastingu poslali domov… akoze nepostupuje… Zrejme ju potom kontaktovali a kasting uz dopadol… ako dopadol.

600
Ája
Reagovat

@Monika: Moniko, nezapomeň,že jediná Štěpánova písnička, která se ti líbila, byla v kole, kdy dostal nejméně hlasů. Naopak ve chvíli, kdy jsi kritizovala jeho výběr i provedení tak,že i Slepčíkovi nejzarytější odpůrci mohli ty urážky závidět, tak byl velice kladně hodnocen porotou i diváky. Takže jsem v klidu, protože vím, že se mu to povede. Navícve finále už moc výkony nerozhodují, jedině, že by hlasovaly Slepčíkovy fanynky, aby se pomstily Palovi, jehož z Daliborov vypadnutí viní

601
J
Reagovat

Tak pastnem zaujimavy komentar z FB ohladom piesni Emmy: „Spievala Coldplay a veľmi dobre. Skôr sa mi nepáčia tie ďalšie dve … taká odrhovačka ako Toxic .. . Mne je v podstate jedno kto z nich to vyhrá, ale chlapci to majú viac šité na svoju mieru (môj názor)“.

602
bezik
Reagovat

@Klog: Zlí jazykové tvrdí, že ty precastingy zabijou nejvíc talentů. Něco na tom možná bude ;-)

603
betty
Reagovat

@Monika: Mně se většina toho, co Štěpán doteď zpíval, líbila moc, ale s tím Brucem s Tebou souhlasím. Dancing in The Dark se mi z těch tří možností pro Š. líbila nejmíň. Není to můj šálek kávy, nic mi ta píseň neříká. Vůbec mě nenapadlo, že by ji mohl dostat. Měla jsem dojem, že je v hlasování na posledním místě.

604
Monika
Reagovat

@betty: ona byla posledni, ale pak to nejaky hacker pojistil..jinak ted jsem musela utect z Fb, dost lidi tam narika na to, ze nebude zpivat ty a ja. dolly to byl nahodou super vyber, aspon dosti fanouskum se zamlouval, ted ctu na Fb, jak tam smutni, se na to desne tesili, jak ja…
ja to taky nechapu ten song, co je na nem pekneho

605
Klog
Reagovat

@bezik: Ta vianocna piesen co si nasiel nema chybu… vobec to nepoznam, ale ma to gule.. :D Obavam sa, ze u konzervativnejsieho publika by s tym velmi nezabodovala :D

606
J
Reagovat

Dalsie hlasky z FB: “ Prosim vas, kto vyberal Emme pesnicky??? Nech si da facku! Zle zle zle, ale verim jej…som velmi zvedava..drzim palce“.
„Emma a toxic…sem zvedava jak si s tema kudrlinkama vejskama poradi teda….tohle si u ni fakt predstavit neumim“
„Pravdepodobne da zase pomalou verzi jako Alex a Sierra z Xfactor USA a vejsky neda, da jenom falzet“. „Těším se na Půlnoční od Štěpána (smile)“
“ Pavol 2 slovenské, správná volba (smile) na Štěpánovu půlnoční se těším (smile)“ „Překvapuje mně, že Emma nemá žádnou českou ani slovenskou píseň. To jí může u diváků ubrat hlasy. Jak řekl Palo, česká(slovenská) písnička vždycky zabere.“
„Jedine Emma musí vyhrať! Slováčka na Pražskej pôde !“
“ Kdo jim vybiral ty pisne. . Stepanovi dali Vaska Neckare …no to fakt jsem nastvana..“

607
betty
Reagovat

@Monika: Ty a já – Štěpánovi české písně sedí jako málokomu, umí je prostě zpívat. A Imagine je sice notoricky známá píseň, na které se dá poznat každá chyba, ale je nádherná a Štěpán už několikrát dokázal, že si i s takovými songy poradí. Připadne mi, jako by mu to tam někdo naklikal schválně…

608
bezik
Reagovat

@Klog: Že jo ? :D Já Borru taky moc neznám a nesleduju, ale BijouTerrier mám velmi v oblibě a tudíž mám FB sledováka i na Zitě Rigondeaux (Aleně Pajtinkové) a tohle na mě dneska jako novinka vypadlo :D

609
Monika
Reagovat

Jsem poslouchala Ty a ja, to je pro Stepana jak delana. Krajco neni zas takovej extra zpevak, jeho kvality jsou jinde, to by Stepan zazaril. Song pusobivej, desne libivej, popularni jako svina – drti hitparady, neni pomalu dne, aby nezaznel na prani, soucasnej, strasna smula toto.

610
dolores
Reagovat

@bezik: BijouTerrier.. no waw, to som prehliadla, … no to by asi tazko preslo :D a ktovie, ci by to Emma chcela …

s tymi precastingami mas pravdu, tam vraj ani nesedia profici, len nejaki prieskumnici trhu a hladaju vynimocnych …a kopec talentov neprejde. Itcho vraj bol tiez 2x a nepresiel cez to, potom na tretikrat si povedal, ze posledny krat to skusi a vyslo to…
Emma asi nepresla, ale poznacili si ju zrejme, ak by nahodou nedoslii vynimocni, no a nakoniec jej asi z nudze zavolali, … preto s pytam, ci neviete presne ako to bolo… mam dojem ze o tom hovorila v prvom medailoniku vo finale, ale nie som si ista ..

611
Monika
Reagovat

@betty: mam stejny nazor, nemohl to dostat, prece nemuze mit neco moderniho a uz vubec excelovat..vyjde ze souteze jako uplna nula s naprosto zabitym potencialem na tom songu mel co predvest a dokazat, ze je dobrej. Ty a ja by bylo excelentni v jeho podani, ale bohuzel. Tohle je pro me nejvetsi smula za vsechny superstar, jeste nikdy jsem od nikoho nechtela neco slyset vic. ja stepana v te pisni uplne slysim, ta jeho cestina, no smula, nehodilo se to do kramu, musel mit patou vykopavku v rade.

612
Monika
Reagovat

@betty: jasne, ze to bylo schvalne, tohle fanousek nikdy nevybere…nema to jedinej duvod, jedinej, na tom songu neni nic

613
betty
Reagovat

@Monika: Asi mu nějaký dobrák vymyslel tu Půlnoční, tak mu to překlikali na Bruce, aby neměl dvě písně české a tři pomalé. Taky mě to mrzí.

614
dolores
Reagovat

@Monika: aj mne sa to zdalo dobre pre neho, ale naozaj neviem ci by to uspieval, museli by mu to dat nizsie… mozno mohol mat Chinaski, je to jeho oblubena ceska kapela, to aj hovoril … tak uz s tim nic nenadelas, treba to brat ako vyzvu,… a ma cesku … vianocnu.

a Pavol bude treti, dostane sice vela hlasov, ale aj vela antihlasov od slepcik fans, tomu ver ;) ale je to uplne jedno….

615
J
Reagovat

@betty: Tu PULNOCNI vybrala Monika. Lebo sa tu o tom zmienila.

616
betty
Reagovat

@J: Monika se sice o ní zmínila, a!e ve smyslu, že je to „děsnej grc“ a že by nechtěla, aby ji Štěpán dostal. Bohužel se toho zřejmě někdo, kdo to tady čte, chytl a takhle to dopadlo.

617
Monika
Reagovat

@J: jo ale ve smyslu, ze ji nechci, jasne jsem to definovala pepe s Liskou mu to dali schvalne, snad jim chcipne doma aspon kytka :-))))
@betty: jo tak nejak to bylo, ale mohli si to tam hodit sami v produkci, ja tu nekolikrat zadala November rain nebo jinou od Guns n Roses, ale prd platne, Bruce proste totalne nevhodnej vyber

no aspon se uz Tomas uklidnil a netomasuje :-)))) je si vedom, ze Stepan je zlikvidovan, ja bych si tak prala, aby mu odesel hlas a nemohl zpivat, aby vam tu radost neudelal a stal se otloukankem nekdo jinej

618
Poseidon
Reagovat

Půlnoční je naprosto šílená píseň. Absolutně jsem nechápal, jak to všichni tenkrát žrali jaká je to bomba, podle mě je to obrovská kaňka na jinak solidním Neckářově dlouholetém repertoáru. Tak by to aspoň Štěpán mohl zpívat s Mládkovým textem Jožina, jako tenkrát Háma… :)

619
Monika
Reagovat

@betty: ta Pulnocni bude uplne nejvetsi propadak, to se neda zazpivat, je psana vylozene na telo Neckarovi, to neni song pro mladeho kluka a do SS se vubec nehodi, ja mu navrhovala ledeckeho Ryba rybe, chyba :-))) mela jsem chtit Pulnocni :-)) navic je to pohrebni song, umiracek zvoni, bing, bang
Vis co Ty a ja by byla super, ale i Imagine by bylo v jeho pojeti hodne zajimave, on je zvlastni, ma takovej jinej prednes, tez bych to chtela slyset v jeho podani, tak prave proto vyfasnul nejmene atraktivni song, na Slovensku to uplne odepsali ze vsech deviti songu mel pouhych smesnych sedm procent :-)))) vylozene song do poctu, on neni jen hnusnej, ale i tezkej jako prase, se u toho pekelne zadycha, dalsi propadak v rade
a pak prijde na scenu unyla Angie, pritom nemela zadnej uspech, z toho co zpival sklidila pomalu nejmensi ovace i Nirvana zabodovala vic, hallelujah (to jedine se libilo od nej mame-komercni divacka),Mad world, Wish you were here a on dostane svuj nejhorsi vykon v soutezi pomalu…..
Ta likvidace je do oci bijici, uplne se vytratilo napeti Gf, Stepan bez boje na lopatkach.

620
Monika
Reagovat

@Poseidon: no je silena, oni to nezerou, je to soucit s nemocnym clovekem, kdyby nemel mrtvici predtim a neucil se znova mluvit, roznesou ho na kopytech, u nas na vanoce ji hned pretacime v radiu, je na to alergickej kazdej

621
Poseidon
Reagovat

@Monika:

Půlnoční je sice debilita, ale určitě bych na základě toho Štěpána neodepisoval. Může to utáhnout na ten svůj macháčkovský zhulený projev, že to tak jako ledabyle vyprávět (ono se to ostatně ani jinak zpívat nedá :)) a přitom se usmívat, a holky budou šílet

622
Monika
Reagovat

@dolores: no od Slepciku jsou na tom fifty fity, jsem projizdela Fb a pisou, ze Stepan je osklivej zrzek a Pavol neumi zpivat, prekvapive dost hlasu od Slepcika prechazi k Emme, co jsem procitala.

623
Monika
Reagovat

@Poseidon: s tim se neda nic udelat, ja bych to dala vsem, at se ukazou, nemusi vsechno vyzrat jen Stepan, a souhlasim, ze se tim neckar strasne shodil. Moje mama ho mela rada po tomhle pocinu ztratil u ni sympatie, je to neckarova ostuda, pomateneho chlapika, nemeli ho do toho vubec tlacit. Rozumim, ze si chtel jste vydelat nejakou korunu, ale za jakou cenu…

624
Monika
Reagovat

Tohle zazpiva Emma, https://www.youtube.com/watch?v=w9JDrf1QBO4 a jeste bude porota jasat, jak to zazpivala po svem:-))))

625
Monika
Reagovat

Tohle je jedina snesitelna verze toho debilniho songu https://www.youtube.com/watch?v=_OtEpM5pHgc jasne je to duo, ma super scenu, ale i tak porad lepsi volba pro Stepana nez ta hruznost

626
bezik
Reagovat

@Monika: To je naprosto příšerná, až odporná verze. Tfuj !!! Doufám, že Štěpán se bude co nejvíce držet té originální nahrávky. S jeho barvou hlasu, příjemným chrapláčkem a jemnou nonšalancí – touchdown ! ;-) Ovšem Půlnoční bude ještě mnohem větší ! Vidím ho jako jasného nedělního favorita !

627
Tomáš
Reagovat

Takže moje předpověď: Pavol v neděli dostane hodně hlasů, na Lypovou lyžku diváci slyší. I tak ale skončí třetí. Monika jako vždy v případě Štěpána jančí úplně zbytečně protože Štěpán všechny své songy zvládne skvěle a bude porotou vynášen do nebes. Ale nevyhraje, bude druhý. Bohužel pro mě vyhraje Emma, která bude zase něco ušeptaně šišlat a celej sál se z toho podělá, všichni budou tleskat vestoje, ovace nebudou brát konce a já tomu vůbec nebudu rozumět a ani to vlastně nebudu chtít chápat. Pak ji porota vynese do nebes ještě víc než Štěpána a Emma to vyhraje. A pak druhý den tady v rekapu bude Emma zbožštěna ještě víc čímž bude její absolutní genialita definitivně korunována. Takže asi tak, tím sem shrnul všechno. Je potřeba k tomu ještě něco dodávat?

628
Tomáš
Reagovat

Tak sem si pustil toho Štěpánova Springsteena protože sem podle názvu přesně nevěděl která to píseň je. A znám ji velice dobře. Tohle se hraje všude možně na zábavách a má to dokonce několik českých coverů. Je to moc hezká věc a toho se vůbec nebojím, že by to lidi neznali. Pravda je že Štěpána si v tom nedokážu až tak představit ale on to dá určitě skvěle, já se o něj fakt nebojím. Jemu IMHO zlomí v neděli vaz jen dva handicapy – pohlaví a česká národnost. Jinak by to na celé čáře vyhrál. A už sem přišel na to koho mi Emma svým hlasem a stylem připomíná – Vytiskovou. A u té sem minulou neděli když zpívala málem ohluchl. Příšerná zpěvačka a děsně nesympatická porotkyně. Fakt si myslím že Emma tak nějak zapadá do toho jejich Toxique stylu. A to mám jinak alternativu rád, ale tohle zrovna není ten případ. Emmino ševelení, máchání rukama a koulení očima mi způsobuje mozkovou mrtvici.

629
dolores
Reagovat

@Monika: no to som aj pisala vcera, ze Emma posilnila o antihlasy, hlavne teda Palove vezme od slepcikoviek ona a nejake aj Stepan, lenze Stepan je tiez trochu obet, pretoze ako som si vsimla cast slepcikoviek ho vini za DK, a ze tam davno nemal byt, kartu mal podla nich dostat teraz Dalik. cize par antihlasov poputuje Emme aj od Stepana… s tym, ze je osklivy som sa vobec nestretla, to je asi len ojedinely nazor, skor vidim srdiecka, pusinky pre neho a tak…

630
Tomáš
Reagovat

@dolores: A co kdyby ty krávy poslaly nějaký antihlasy i Emmě? :D To asi nehrozí viď? ( Ale je to jedno, já už tady tomášovat nebudu. Monika ať si tady monikuje že to Štěpán nezvládne, on to dá skvěle ale stejně skončí druhej. Jak už tu někdo psal, Emma to prostě vyhraje i kdyby zpívala hymnu Islámského státu. Nedá se nic dělat, to už je hold život. Nelíbí se mi to vůbec, ale nezměním to nijak a ničím.

631
betty
Reagovat

Nechci tady podporovat nějaké konspirační teorie, ale od rána jsem už nějakou dobu na YouTube a, přestože si nepouštím SS, tak mi na boku v nabídkách neustále vyskakuje Emma. Ale jen ona, s různými písněmi, které v soutěži zpívala. Pavol ani Štěpán ne. Děje se to ještě někomu?

632
Daniel
Reagovat

@Tomáš: Uvidime…;-) To ze vypadl Dalibor bylo taky velke prekvapeni. Abychom se nedockali podobneho i ve finale. Ja superstar sleduju pravidelne a musim uznat, ze bych byl prekvapen kdyby Emma nevyhrala, ale at vyhraje kdokoliv tak podle me neudelame chybu.

Spis bychom se meli zamerit na to kdo z nich by mohl prorazit i do budoucna. Emma si myslim, ze je jasna. Jak vidim, ze jsou z ni hotovi reziseri nejen muzikalu, ale i filmu, tak ta bude mit o karieru podle me postarano. Ale kdo dal…Stepan by se v nejakych muzikalech asi taky uplatnil, ale na ciste peveckou karieru to nevidim (na to ma az moc fadni a nezajimavy hlas). Pavol? Tezko rict, ale je na Slovensku skupina podobneho razeni jako Cechomor ci Fleret? Pokud ne tak si myslim, ze tuhle sekci by mohl klidne ovladnout, protoze moderneji podany folklor bere lidi nejen v Cesku, ale zcela jiste i na Slovensku. Ale vse samozrejme ukaze az cas…:-)

633
betty
Reagovat

@Daniel: Štěpána bych viděla někde s kytarou v ruce a s kapelou za zády. Myslím, že už v nějaké hraje a dokonce si sám skládá písničky.

634
dolores
Reagovat

@Tomáš: urcite nejake percento antihlasov dostane aj Emma, ale to bude nepatrne v porovnmani s tym aku podporu ma momentalne. na druhej strane sa opierame zatial len o internet a komentare prevazne deti +-15 rokov…vekove zlozenie uzivatelov internetu je jedna vec, vekove zlozenie divakov, ktori si v nedelu daju tu namahu a poslu sms vec druha

635
Tomáš
Reagovat

@betty: Na mě už Emma vyskakuje pomalu i z lednice když ji otevřu.

636
dolores
Reagovat

@betty: momentalne nemozem ist na YT sa mrknut, ale mne sa ukazuje ponuka na bocnej liste roznoroda, to je imho podla toho, co pocuvas…. napr. ked pocuvam casto jedneho interpreta zo superstar tlacia sa mi tam ostatni, ktorych ani nechcem,.. (dost casto Dalik :D) …alebo songy, ktore nechcem pocuvat (Palo-BonJovi, Emma-Ceresne)

637
Ejdam
Reagovat

Ano, youtube si pamatuje, na co koukáte a pak nabízí podobná videa s nejvyšší sledovaností. Mně tam taky dost často vyskakuje Emma.

Jinak dnes ráno na mně vyskočil i Štěpán Urban :-D Ovšem ne z internetu ale rovnou z novin. Tenhle článek je přímo na titulní straně Slováckého deníku :-) Hezky ho tu podporují. http://slovacky.denik.cz/kultura_region/stepana-urbana-v-nedeli-ceka-utok-na-titul-superstar-20151203.html

638
Tomáš
Reagovat

@Ejdam: Je to hezké, jak věří že může vyhrát. Škoda že nemůže. (

639
zuzska
Reagovat

Bude taky důležité kam se přelejí hlasy Dalibora a to si myslím, že tím získá Štěpán.A jak už jsem již jednou psala myslím, že Čerešně už líp Emma nemůže zazpívat a proto si je nevybrala..

640
J
Reagovat

Tak ako som si tak rekapitulovala Palove vykony najviac sa mi paci v Lipovej lyzke. A imho to nie je ludovka, ale piesen z muzikalu NA SKLE MALOVANE a tam ide o folklor smrncnuty s rockom. Niekto by to mal tym stupidnym ludom na FB a inych diskusiach vysvetlit. Prekvapujuco sa na druhe miesto dostal Palov punkovy NUMB. Zaujimave, ale mne sa to aj v tak dietnej punkovej Palovej verzii paci. Jedina vec co mi tam vadi je ten prekliaty rap, keby nebol asi by bolo lepsie aj ludia na FB sa z toho rapu vysmievaju. Na tretom mieste si pustam DEMONS asi preto, ze Imagine Dragons je moja druha najoblubenejsia kapela a DEMONS od nich moja najoblubenejsia piesen. Potom si este pustam aj I DON´T WANT TO MISS A THING, lebo aj v podani Pala ma ta piesen svoje kuzlo, staci zatvorit oci a len pocuvat. Diane Warrenova napisala v skutku naozajstny hudobny skvost pre Tylera. A nakoniec pocuvam ten duet so Sabinou CO BOLI TO PREBOLI ako tam krasne obaja ladili a mam pocit, ze si ti nasi outsideri tam naozaj sadli tak ako ma byt.

Pri predstave, zeby mal mat Palo v SuperFinale take vokaly ako mal aj rap, tak ich radsej ozeliem, este by tym jeho piesnam viac ublizili ako pomohli. Dokazem si predstavit PODME BRATIA DO BETLEHEMA aj bez vokalu J. Cerneho. Kedze sa Emma pokusi o nejaky specialny cover s TOXIC, preco by sa Palo nemohol pokusit s tou TUBLATANKOU. Ved nemusi totalne kopirovat Mata, mohol by tam dat aj hudobnu zlozku hru na husliach podobne ako mal aj Chodur v Paparazzi. LIPOVA LYZKA by mohla byt este lepsia ako po prvykrat, nejaka zmena by sa tam aj ziadala, ale k dobru a nie horsia. Co sa tyka EXTREME aj tam som premyslala, ze ak maju byt vokaly na figu borovu, tak radsej ziadne. Mal by sa vyprdnut na Zaujeca a zahrat si to na gitare sam, aby ludom ukazal, ze vie hrat aj na gitare a nielen na husliach.
Jedine muzsky vokal v EXTREME, ktory si viem predstavit je od STEPANA URBANA, lebo ten chalan by tu skladbu nielen nepokazil svojim vokalnym doprovodom, ale ju aj povysil. Mozme snivat dalej… Stepan je naozajstny ukaz tejto SuperStar a keby existovala spravodlivost, tak by ju mal vyhrat, lebo urobil najvacsi pokrok zo vsetkych, predviedol naozaj pestru skalu piesni zaspievanych svojim hlasom, ale spravodlivost je hlucha a slepa. Druhy najvacsi pokrok zaznamenal Palo. O tom bez debaty. Od Stepana sa tesim hlavne na ANGIE a ocakavam touchdown ako hrom, aby som si odniesla na Stepana, rovnako ako na Pala tie najkrajsie spomienky. Tiez by sa ma v Angie vyprdnut na Zaujeca a zahrat si to sam.

641
-bé-bé-
Reagovat

@Ejdam: Tak ak Štefana takto podporujú divadelníci zo Slováckeho divadla, tak mu pribudnú v regióne hlasy. Slovácke divadlo je veľmi obľúbené i Josef Kubánik.

642
Tomáš
Reagovat

@J: Přesně tak. Někdo kdysi řekl, že v tomhle světě není místo pro spravedlnost a je to bohužel pravda. Štěpán vyhrát nemůže. I kdyby měl nejvíc hlasů, zapojí se do hlasování i produkce a pošlou Emmě víc aby ho přehlasovali. Náklady na to mají minimální. Pokud ještě vůbec někdy nějaká další federální SuperStar bude, tak sem zvědavý kdo vyhraje. Asi to pojede odznova a tak zase kluk z Česka. Na to se docela těším, konečně bude zase na chvíli konec nudným holčičím vítězkám. Měl prostě Štěpán počkat s přihlášením do příští řady, tam by šanci na výhru jednoznačně měl. Tady bohužel ostrouhá kvůli národnosti a pohlaví a prohraje se zpěvačkou, která je slabší než on.

643
Tomáš
Reagovat

@J: A s těmi kytarami u Pavla i Štěpána to vůbec není špatný nápad. Ještě by to jejich vystoupení zkrášlilo, dalo by to další přidanou hodnotu jejich vystoupení. Vyhrát sice ani jeden z nich bohužel nemůže ale aspoň by to jejich vystoupení bylo ještě lepší, ještě víc bysme si to užili.

644
-bé-bé-
Reagovat

Ešte existuje „precedens“ ktorý tu ešte nebol…Emma a Štefan majú rovnaký počet hlasov a Palino má krásne 2. miesto…Wow

645
-bé-bé-
Reagovat

Štepán…sorry

646
Luke
Reagovat

Tak sem si pročetl po nějaké době příspěvky a musím se pozastavit nad tím, jak Tomáš neustále dokola mele bláboly o tom, že Emma vyhraje, že ho nudí a další věci…bla bla bla bla…Aji kdyby vyhrála, tak to neznamená, že je to zmanipulované. Vyhraje protože si to zaslouží, jako by si to zasloužil Štěpán. Protože tito dva podávájí nejvyrovnanější výkony. A v předešlých superstar to bylo taky, prostě kdo kvalitně zpíval, tak vyhrál a bylo to podpořeno i chválou poroty a to že se nelíbí někdo tobě, tak to neznamená, že je to zmanipulované…to je k smíchu.
Kdyby tomu tak bylo, že by se čachrovalo s hlasy, tak už dááááávno by to bylo na veřejnosti a žádná superstar už by nikdy nebylo, to si prostě nemůžou dovolit v produkci. A jsem přesvěčen, že za těch x-let se změnili lidé v produkci, kteří měli na starosti hlasy a tím pádem by to někdo vynesl na veřejnost, kdyby tomu tak bylo např. kvůli výpovědi, platu….

647
Jai Kudo
Reagovat

@Ejdam: No, mně bude celkem jedno, jeslti vyhraje Emma nebo Štěpán (nic proti Palovi, ale přece jen se mně zdá slabší). Celé finále jsme vlastně přál Emmě, ale v posledních kolech se u mně Štěpán dostal „o prsa“ :-D do vedení….a není to jenom proto, že moje mamka pocházela také z Uherského Hradiště, takže jsem vlastně taky poloviční Moravský Slovák (nebo jak se říká někomu, kdo pochází z Moravského Slovácka???? )

648
Luke
Reagovat

jo a ještě jedna věc k úsměvu:
Když někdo nemá rozsah Whitney Houston, tak prý šeptá a když má někdo rozsah Whitney Houston, tak křičí (myšleno na ženské soutěžící v našich soutěžích)

Rada: ZESIL SI ZVUK NA TELEVIZI TOMÁŠI, ASI SI HLUCHÝ :-)

649
bezik
Reagovat

@Luke: To je těžký. Tomáš už je mnoho let hluboce přesvědčen, že jeho osobní preference jsou pupkem světa a není schopen se smířit s tím, že většina má preference jiné. Tudíž všechno je pak podvod, lumpárna, konspirace :D Není v něm špetka respektu k druhým, kteří mají jiný názor než on. On už jinej nebude :D ;-)

650
-bé-bé-
Reagovat

Keďže ste tu vynášali Štěpána do nebies, tak som si pustila teda Angie aj Floydi a…a…a… za jeho najlepší výkon považujem Hallelujah…tým výkonom ma „dostal“ ale tie ďaľšie už na mňa tak nezapôsobili…holt nie je to môj fanúšik…to je fakt subjektívne…v tých ostatných bol spoľahlivý, ale žiadny iný sa mi od neho nechce počúvať okrem Cohena a to mám Cohena rada…
napr. vo Wish you Were Here…tam si radšej pustím Itcha…to malo pre mňa väčšiu hĺbku

651
Tomáš
Reagovat

@Luke: Hele že mě Emma nebaví a nudí mě, to je čistě můj osobní problém a určitě to nikomu nemůže bránit v tom aby jí fandil. Někdy tady ztrácím soudnost, to uznávám taky. Ale je zajímavé, že poprvé vyhrál česko – slovenskou SuperStar čech, podruhé slovák, potřetí češka a počtvrté už klidně můžu říct slovenka protože je jasné že ona to vyhraje. Ještě než to začalo sem věděl že vyhraje slovenka, jak sem to mohl vědět? Prostě se podle tohohle mustru na národnost a pohlaví u vítěze jede a ne že ne. To není konspirační teorie proti Emmě, ale celkově proti všem těm vítězstvím v pořadí podle národnosti a pohlaví. Nevěřím že by to takhle vždy vyšlo. Zajímavé je že když Adamec porazil GG, tak tu podobné konspirace rozvíjeli snad všichni a nikdo nevěřil tomu, že je to férové vítězství. Ale jakmile vyhraje Emma, které tu většina lidí fandí, tak na tom už nic divného není. Čtyřikrát po sobě to takhle vyjít nemůže, tomu nevěřím. První možnost je manipulace s hlasy, druhá možnost je ta že diváci jsou skutečně takové tupé ovlivnitelné stádo, které se enchá zmanipulovat protou i produkcí a prostě hlasují pro toho kdo se televizím hodí jako vítěz a kdo má největší tlačenku ( a u téhle možnosti se mi nechce věřit že by to až tak dokonale vždy mohlo vyjít ). Třetí možnost je legální manipulace s hlasy – prostě lidi z produkce sami hromadně zahlasují za toho, koho potřebují aby vyhrál – pokud nemá dostatek hlasů, dosypou mu je sami. Možná to tak udělali s Adamcem, možná to tak udělají i s Emmou. Na tom není nic nelegálního, hlasy přijdou normálně ale nikdo neví kdo je posílá – třeba lidi z produkce. Neříkám, že to dohlasují celé ale když by jejich požadovaný vítěz prohrával, tak mu vítězství nahlasují sami. Náklady na to jsou u nich minimální. I kdyby se tohle provalilo, tak jim za to nikdo nic nemůže. Jde o odeslané SMS, ne o to s jakým záměrem je kdo posílá. Takže asi tak. A takovou organizovanou skupinu už pak těžko někdo přehlasuje. Osobně této třetí možnosti věřím já. A proto to tak zázračně vždy vychází. Vnitřní dohoda Novy a Markízy se musí dodržovat. čech – slovák – češka – slovenka. Bude li nějaké příště, vyhraje zase kluk z Česka.

652
Luke
Reagovat

@Tomáš: No už toho důvodu si přeju, aby vyhrál Štěpán nebo Pavol. Aby se potvrdilo, že tady jenom děláš šaška a ty svoje konspirační teorie si můžeš strčit víš kam….Doufám, že se tak stane, protože pak by si byl za neuvěřitelného exota, který skoro v každém příspěvku omílí to samé dokola…
A je vidět vůbec nepochopils co sem napsal v tom příspěvku, že vyhráli ti zpívat uměli, takže žádná nespravedlnost jenom tvoje přesvěčení, že mě někdo nelíbí, tak je zmanipulovaný, až by se to stalo podruhý nebo potřetí že vyhraje čech-slovák-češka-slovenka, tak se můžeme bavit, ale teď je úplně bezpředmětné…

653
Luke
Reagovat

a ještě jedna věc: chápeš, že kdyby se dělo to, co říkáš v příspěvku, že by s hlasy dělali to co říkáš, tak by se to 100% provalilo od někoho z bývalých členů štábu…Chápeš to už ?

654
Tomáš
Reagovat

@Luke: Jenže ona vyhraje Emma a potvrdí se to. Hele tohle už tu někdo psal, tuším Jai Kudo? o tom s těmi hlasy, jak je to zmanipulované a jaká byla nálada v hale po vítězství Adamce nad GG. Tohle zrovna není z mojí hlavy, ale psal to tu i někdo jiný a víc lidí mělo podezření na manipulaci. Takhle to akorát zahraješ že zase jedinej já tady budu za exota a všichni budou šťastní z vítězství Emmy. No vážně to nemá cenu o tomhle diskutovat.

655
J
Reagovat

@Luke: Ja poviem len nieco, co som sa dozvedela od jedneho mojho dobreho kamarata, ktory ako Slovak v r. 2011 fandil GG. On ju proste zral, pacila sa mu ako zena aj ako spevacka a vzdy jej posielal hlasy. On mi tvrdil, ze na zaciatku sa este GG dali poslat hlasy zo Slovenska a ku koncu nie, nechceli mu odist z mobilu. Takze je to na zvazenie. Bud bola porucha alebo je aj ina moznost.

656
dolores
Reagovat

@-bé-bé-: myslis 2 prve miesta ? akoze uplne rovnaky pocet sms pre dvoch finalistov ? fuu, tak to je hrozne mala pravdepodobnost :))) mozno este mensia ako 1:1 000 000 … :D

ja som s Pavlovym 3.miestom cim dalej tym viac zmierena, beriem to uz ako uzavretu vec, a preto sa o to viac tesim, ze ho v nedelu budem znova pocut .. kazde vybocenie z tejto jeho istej 3.pozicie bude pre mna obrovskym prekvapenim

657
bezik
Reagovat

@dolores: Pozor tajné ! Aktuální konspirační teorie říkají, že vyhraje Pavol, protože si ho Markíza vybrala místo Emmy, která se jí jeví příliš svéhlavá. Ale pššššt, nikde to neříkej ;-)

658
jab
Reagovat

@Monika:
579 – nejlepší cestou jak to dát je imho nekopírovat Neckářovo fázování a podat to trochu svižněji

659
Fialka09
Reagovat

@Monika: Moniko, ve spoustě věcí s tebou sice nesouhlasím, ale tady ti musím dát naprosto za pravdu – z tolika překrásných vánočních písniček, které existují, musel Štěpán vyfásnout zrovna takovouhle katastrofu :-( Ach jo. Já na tu písničku měla averzi vždycky, a neumím si představit, že by to kdokoli (dokonce ani můj největší fanoušek Štěpán) dokázal zazpívat tak, aby to bylo snesitelné. Když už mu chtěli dát nějakou českou, proč sakra nesáhli po nějakém Ledeckém? Já třeba miluju A od těch časů, snesla bych klidně i Sliby, prostě cokoli jiného než tohle:-(
Ale stejně mu v neděli budu ze všech sil fandit a držet palce, ať to nějak zvládne.

660
bezik
Reagovat

@jab: Tak Neckářovo frázování se snad kopírovat ani nedá. A jestli svižněji, toť otázka. Moc bych se k tomu neklonil. Tady má to pomalé tempo to správné kouzlo.

661
jab
Reagovat

@Fialka09:
Od Ledeckého mám z vánočních nejradši Ryba rybě a taky jsem o ní pro Štěpána uvažoval – ten vtipný a docela hravý text by k jeho přednesu hodně slušel. Ale i A od těch časů by nebylo zlé.
@bezik: Nemyslím zrychlit tempo, ale pouze tak dlouze neprotahovat ty fráze – i když u Neckáře je to po otm, co sem u stalo, clekem pochopitelné :-(.
Jinak pro Moniku: Neckář měl po téhle písni i další (třeba Na Rafandě) a tuším, že loni vydal vánoční album – a třeba v Andělech strážních nezní kdovíjak špatně.

662
dolores
Reagovat

mne ta pesnicka Pulnocni pride hrozne uspavacia, nie zeby nebola dobra, ma nejaku svoju zvlastnu atmosferu, ktora mi niekedy pride vhod na vytvorenie urcitej nalady, a ak by mala ine posolstvo, nie vianocne by mi to viac vyhovovalo. no ako piesen do Superstar mi pride nevhodna. pre pompezne show existuje X vianocnych songov aj pomalych. Stepan z toho myslim aj tak vyjde s velkou slavou, imho mozno bude s tym aj touchdownovat, (snehove vlocky, detsky zbor…) … porota mu vyjadri velke uznanie, ze si ten song vybral, Soukup urcite spomenie, ze to bolo citlive a nitrne… a ako poznam Stepana, tak aj take to bude ;) niektori ludia na FB su z toho nadseni, ale ako prveho som otvorila nejakeho chlapa, ktory napisal : Stepan nebude mat Ty a ja ? tak to sa nebudem divat …. :/

663
Poseidon
Reagovat

Teď jsem si pouštěl to Ryba rybě a musím říct, že to by podle mě Štěpánovi sedělo velmi

664
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: OK, psal jsem, že jsem to SLYŠEL, aby mě někdo nepodsouval neco jiného.
Nicméně, jestli to tady pan Liška čte, mám pro něj docela překvapivý vzkaz: i když to ze začátku nevypadalo, tak se mně líbílo to, že více méně po celé finále dostávali soutěžící skladby, které se zase až tak moc nevyhýbaly jejich vlastnímu nebo přirozenému naturelu. Někomu to až tak nepřišlo zřejmé, ale já si zpětně uvědomil, že mě to rockové kolo vlastně vůbec nechybělo. A dokonce věřím, že i soutěžíci resp. jejich příbuzní mohli do výběru alespoň občas nějak zasahovat (např, otec Dalíka pod.) A že bylo lepší, když v rámci jednoho kola soutěžící zpívali žánrově různé skladby víc podle svého naturelu. Např. že je a priori nenutili zpívat celé kolo Kolotočáře Davida nebo Staré Hydry, ani ty tématické kola Elánu, Lucie, ABBy, Queen nebo Žbirky apod. jako v minulých ročnících. V tom GF si asi pravda nemohli moc vybírat, ale…….většina hlasujících je asi stejně už rozhodnuta.

665
Jai Kudo
Reagovat

A abych to tady trochu odlehčil, tohle je dost dobrá hláška na netu:
„Paula McCartneyho sice neznám, ale po duetu s Kanyem Westem se jeho kariéra určitě rozjede …..“
:-D To nevymyslíš…. !!!

666
Tomáš
Reagovat

Na SuperStar 2015 anketa mezi Pavolem a Štěpánem vede Pavol v poměru 53 % ku 47 % pro Štěpána.

667
Enaz
Reagovat

@Jai Kudo: Kde, kde to bylo? To chci taky :). Ale asi FB, že?

668
Enaz
Reagovat

@Tomáš: A jak často tyhle ankety vycházejí? Víš to, Tomáši?

669
Fialka09
Reagovat

@Jai Kudo: Tak to je hustý!!! :-D :-D :-D Ještě štěstí, že ten Kayn West existuje, Paul už má fakt nejvyšší čas, začít pomalu rozjíždět svoji kariéru!:-)))))

670
Fialka09
Reagovat

@jab: Souhlas, Ryba rybě je krásná, zrovna před chvílí ji hráli v rádiu a napadlo mě, že by se ke Štěpánovi skvěle hodila. Ale ona by se k němu vlastně jakákoli vánoční písnička hodila víc než tahle:-(

671
jab
Reagovat

@Fialka09:
Jj, obzvláště ta flétnová sóla v refrémech jsou úžasná a taky některé obraty v textu (pouštěli mi mši od Ryby, ten je od nás, tak se líbí…myslela jsem, že mi věří, ale nevzali mě na večeři). Navíc v téhle písni tak rušivě nevynikají Jankovy pěvecké manýry, jako v jiných skladbách (třeba právě ve Sliby se maj plnit…).
Jinak já obecně jsem docela vysazený na texty a dokážu si vychutnat opravdu kvalitní práci (obsahově i stylisticky)…ostatně jak jinak, když si často pouštím Nohavicu, Plíhala, Jablkoň, Luboše Pospíšila…:-D

Přidat komentář