Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Zasáhněte do výběru songů na nedělní Superfinále Superstar 2015

30. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Sup.Top3

TV Nova a TV Markíza letos připravily pro diváky zajímavý prvek, který je v zahraničních formátech pěveckých soutěží k vidění již standardně. I vy můžete rozhodnout, kterou ze tří předvybraných písní naše finálová TOP3 zazpívá. Odkazy a jednotlivé songy uvnitř článku. Nezapomeňte v diskuzi přidat svůj komentář, pro které písně jste hlasovali, čas na volbu máte do čtvrtka do 14:00 hod.

Hlasovat můžete do čtvrtečních 14. hod., např. zde:
TV Nova

Pavol Kovaliček

superstar-2015-pavol-kovalicek

Imagine Dragons – Radioactive

Robo Grigorov – Povedzme

Extreme – More Than Words

Emma Drobná

superstar-2015-emma-drobna

Macy Gray – I Try

Britney Spears – Toxic

Lady Gaga – Paparazzi

Štěpán Urban

superstar-2015-stepan-urban

Bruce Springsteen – Dancing In The Dark

John Lennon – Imagine

Kryštof – Ty a Já

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 156
1
Monika
Reagovat

jooooooo!!!! konecne!!! dekuji, ze jsou ve vyberu hned dve super pecky 9jeste mi tam chybi Otazky), ale i tak dobry, moc dobry, hlavne, aby to nevyhrala ta treti :-)))) Diky Bedy, ze jsi to sem hodil a nemusim hledat

2
Bedy
Reagovat

@Monika: Neni zač :)

3
Ája
Reagovat

tak pro Štěpána jednoznačně Imagine, hlavně ne proboha Krajča

jinak Štěpán je pro mě nejzajímavější český kluk v SS za poslední řady a doufám, že se prosadí i po soutěži

4
dolores
Reagovat

Monika, tak to je neuveritelne, presli ti 2 tvoje navrhy :))) wow, zeby prozretelnost ? :D Blahozelam ….:)

ja sa prihovaram za Ty a ja… uz mi chyba od neho nieco ceske, hoci ten Springsteen ma laka, to je v nasich SS myslim, vobec neohrane, ci ?

A Pavol- ID uz radsej nie…. od Grigorova mohli mu dat Poctu Majakovskeho, to by bola ina pecka ako Povedzme… ta je imho dost charakteristicka a vlastna Grigorovi, bude sa velmi porovnavat.. a je to piesen hrozne tazka na vyraz
takze asi ten More Than Words snad by mu sadol…. som si myslela, ze Palo ma problem v neznej polohe, ale u Marxa ukazal, hlavne v tej uvodnej slohe, ako sa pekne vie rozcitit, no neviem… tu fakt niet z coho vyberat

Emma – asi I try…. ale bavilo by ma pocuvat a sledovat ju v Britney :D hoci ta piesen je pre mna fuj … ale myslim, ze deti jej vyberu Lady Gaga.. inak tiez nic moc vyber ako Palo..

5
Ája
Reagovat

tak já jsem hlasovala pro Radioactive, Imagine a Toxic :-D

6
bezik
Reagovat

No , tak to je pekelná nabídka. Asi se fakt chystá Pavlovo vítězství. U něj všechny tři dobré ( pro něj), U Emmy stěží jedna, u Štěpána žádná, všechno špatně. Hmmm, hmmm. Ale jo, jen ať to za trest vyhraje, jsem pro ;-)

7
Ája
Reagovat

Jinak se docela obávám těch vánočních písní, asi nikdy nezapomenu na běloskvoucího Šmajdu, jak pohazuje sněhem a zpívá Last Christmas. To byla po skvělém Welcome to the Jungle a Dream on hodně bizarní podívaná

8
bezik
Reagovat

No ještě jsem se podíval na výsledky hlasování. Samozřejmě neomylně pekelný výběr, pro Emmu Lady Gaga, to ho hodně blbej vtip, pro Štěpána ta megasračka Ty a já. To je smutný.

9
Nika
Reagovat

Palo – s ID by si mohl poradit, mohla by mu sedět. I More than words. S Povedzme si nejsem jistá, ta písnička mě nebaví ani v originále, přemýšlím, jakou přidanou hodnotu by jí Palo mohl dát…nevím, nevím:)
Emma – celkem skladby zase „na tělo“, jako vždy, jen doufám, že jí je zase nehodí o tercku níž, ale aspoň to nejsou všechno zase cajdáky
Štěpán – až na Kryštofa dobrý výběr: )

10
J
Reagovat

Tak Palo jednoznacne RADIOACTIVE od ID.

11
dolores
Reagovat

@bezik: co ti sije ? uz zase hystericis … ? nebooj, Palo vyhra tuto Superstar asi tak ako sa Slepcici dostali do GF :D :D … ja to vidim u Stapana presne naopak,same lahodky pre neho … Palo ma likvidaturu….. :// a ako vidim vsetci mu tam klikaju ID, to bude zase reci o przneni anglictiny ….
ale aj Emma ma des… no kaslat nato, je to posledne kolo, a len jedna z 3 piesni…

a ozaj navrhujem Palovi z vianocnych Kazdy den budu vraj Vianoce od Lojza a Mekkyho …sice duet, ale aj solo sa da zaspievat, popripade kludne s Emmou

12
J
Reagovat

Tak pre Pala som hlasovala za Imagine Dragons. To bude super, musi to vyjst. U Stepana John Lennon – Imagine a Emma Lady Gaga.

13
Eliška
Reagovat

Uplne nechápem prečo sa tak búrite proti Štepán- Kryštof, čeština mu svedčí, mohol by to zaspiveať lepšie jak Krajčo tým svojim chrapláčiskom :-)

14
Nika
Reagovat

@dolores: u Pala mě napadlo to samé – že dostane zase sodu za angličtinu, ale na tu si už asi všichni zvykli a u něj to není posluchači chápáno jako handicap, jinak by byl už pryč.

15
dolores
Reagovat

@Eliška: presne tak, podla mna je to pekna a intimna skladba, alebo lepsie povedane : dalsi oplodnovak :))) …. Krajco je u Panackovcov nejaky neoblubeny.. ale potom ked to Stepan nasoli, tak vsetci budu nadseni :)))

16
Ája
Reagovat

@Eliška: já už jsem tu psala, že se mi Štěpán v češtině moc líbí, ale Kryštof nemůžu vystát, takže ať radši zpívá kvalitní písničku v angličtině než nějakou šílenost v češtině

17
bezik
Reagovat

@dolores: No dovol ? Já doufám, že vyhraje ! Na to mám Emmu i Štěpána příliš rád, než abych jim přál takový neštěstí ;-) Spíš je škoda, že to od Emmy ani od Štěpána nebude hezké vystoupení.

18
dolores
Reagovat

@Ája: ja sa obavam, ze Last Christmas vyfasuje teraz Pavol … ale tak nejako sa s tym popasuje:D

19
J
Reagovat

@bezik: Emma, to da po svojom. Je to zvlastne, ale tym ako je Emma taky favorit, uz sakra nechcem pouzit slovo protekcia, tak vzdy rozmyslam nad tym, ze ked jej produkcia vybera songy, tak jej urcite sadnu. A potom zacnem premyslat, co ta Emma s nimi urobi. Ci nepojde o nove covery, uplne odlisne oproti originalu a dokonca lepsie.

20
dolores
Reagovat

@bezik: aj ked to cirou nahodou nebude dobre, (co neverim)…, porota, scena, PRko.. urobi svoje, a nakoniec kazdeho aj teba presvedcia, ze to bude hezke :))))

21
dolores
Reagovat

@J: rozmyslam, preco Emme nedaju Adele ? :))) ked mohol mat Palo BonJoviho ?

inak na Nove sice vyhrava ID, ale na Markize zatial s prehladom Povedzme …://

22
J
Reagovat

@dolores: Ale skus si to scitat. Tak vedie ID. Podla mna oni uz nebudu taki prisni v GF ako boli v minulych rokoch. Pamatam si ako Habera kritizoval Katku Koscovu, ze bola falosna v Alanis M. v GF. Tu tomu nechaju volny priebeh. Inak aj teba vcera prekvapilo to ako sa lucili s Emmou. Mna napadlo, ci nedostali nejake echo cez sluchatko, ze Emma zaostava s hlasmi a kedze uz nabadali na hlasovanie minule u Stepana, tak sa teraz pokusili ist na to od lesa. Jednoducho tym, ze sa s nou akoze lucili, nabadali ludi, aby za nu hlasovali.

23
bezik
Reagovat

@dolores: Mě neoblbnou … ;-)

24
J
Reagovat

@dolores: Inak, predpokladam 1 sk piesen pre Pala v GF a to tu Lipovu Lyzku. To vykryje vsetko. Nech by spieval akukolvek dalsiu sk piesen, tak mu porota aj tak vytkne, ze najviac sa im pacil v tej LIPOVEJ LYZKE. Ja dufam, ze mu vyberu ako najlepsiu piesen ZBOHOM BUD LIPOVA LYZKA. Jednoznacne jeho najlepsie cislo bez debaty. U Emmy to bude tazsie, lebo kazdemu sa pacilo nieco ine. Mne sa najviac pacila YOUR SONG. A Stepan zasa v Angie.

25
dolores
Reagovat

@J: myslis, ze to budu scitavat na kusy ? mozno na percenta ako hlasovacie smsky …
ja som vedela dopredu, ze budu tlacit teraz Emmu a to z dovodu, ze je jedina zena v sutazi,… chapem tu ich obavu, ze budu 3 chalani v GF … dokonca ked som sa v piatok divala na Magazin Superstar, tak Marta to tam aj otvorene dost vystrasene povedala, ze ludia nenechajte vypadnut jedinu babu v sutazi.
a v podstate som rada, ze to tak dopadlo, ona je pre mna jasna grandfinalistka.. a asi sa na mna Stepanovci, ktorych tu pribudlo neurekom :D nahnevaju, ked poviem, ze Emme by to vitazstvo pristalo viac, tak to mam od zaciatku, hoci sa Emma prilis neposunula … len nech ma uz dobre kolo v nedelu, lebo toto posledne z mojho pohladu bol pokles , ale to napisem v rekape, ak vyjde cas

26
J
Reagovat

@dolores: Jej by to pristalo. Pre Pala by to bol naozaj ako vravi Tomas danajsky dar, ale podla mna a podla vyvoja sutaze ako sa kto posuva si to Stepan zasluzi najviac. A nemyslim to len tym, ze mam rada rockove piesne. Ide o to, ci to fakt bude ciste to vitazstvo, ci sa tam nejako nebude tlacit na vyhru Slovaka/Slovenky. Ja za seba poviem nech to vyhra ktokolvek z nich budem spokojna. Ibaze pre Pala bude ta vyhra velka zataz. Bude musiet skakat ako bude MARKIZA s NOVOU piskat. A box, folklor atd nebude mat az tak vela casu na to, aspon v prvom roku po sutazi. Ja som si totizto ho preklepla a viem, ze on to vitazstvo zici tak Stepanovi ako aj Emme a nerobi medzi nimi rozdiely. On este stale nechce vyhrat.

27
dolores
Reagovat

@J: ak by vyhral Stepan, tak tiez by to malo svoje velke pozitivum a to : koniec konspiraciam o striedani narodnosti na vitaznom poste.
a prave teraz nato Stepan ma, je imho velmi silny v hlasovani – 2x ho Pyco ako prveho poslal do bezpecia – to nieco znaci,…. a keby aj povolil, uz ani nema kam a kedy klesat, kedze sutaz sa konci… tak teda uvidime ako to nakoniec dopadne .)

28
ales-winner emma
Reagovat

jako sorry ale emma má přetěžké výběry skladeb za mě ani jedna copak se produkce zbláznila že by chtěli aby to vyhrál kovalíček jen to ne

29
Tomáš
Reagovat

@J: Prosím nemluv za Pala jestli chce vyhrát nebo ne. Všichni tři už jsou tak blízko, že by to podle mě každého z nich svým způsobem potěšilo. A o tom danajském daru sem mluvil v souvislosti s Emmou – ale to spíš hledám slova útěchy, aby mi to její vítězství vadilo méně.

@dolores: Taky myslím, že včera a minule měl nejvíc hlasů Štěpán, ale v SuperFinále to stejně čirou náhodou vyhraje Emma. :-D

30
J
Reagovat

@Tomáš: Co si vybral Palovi, Stepanovi a Emme za piesne. Ak si nevybral, tak Palovi vyber ID.

31
Tomáš
Reagovat

@J: Já Palovi vybral More Than Words protože mám tu písničku moc rád. I když ID by taky mohl dát dobře. Štěpánovi Springsteena a Emmě Lady Gaga ( protože to podle mě pro ni není dobrý výběr ).

32
Monika
Reagovat

@dolores: Krajco byl tvuj vyber, jsem to od tebe okopirovala :-)))) Ja hlasovala takto:
Stepan – Ty a ja
Pavol – More than words
Emma – Toxic

Prekvapuje me, ze u pavola vitezi Radioactive, on neni rocker a nikdy nebude 9ani stepan ne), temhle vyberum vzdy neco schazi v jeho podani. More than words je krasna vec, balada skvela, uplnej balzam na usi a hlavne je to i song pro jeho cilovku-maminky, babicky..nechapu, ze jeho fanousci hlasuji jinak, More than words by byla pecka. U Emmy bych nejradsi slysela Titanic, I will always love you, ale z te nabidky jedine Toxic.

33
Monika
Reagovat

Jinak dalibor je po veronice dalsi co tipuje na viteze pavola, rikal to dnes v chatu nebo nekde…

34
Monika
Reagovat

@Eliška: presne tak, Krajco neni zadnej extra zpevak, ten song je u nas obrovskej hit, Stepan zni skvele cesky, nejlepsi volba…

35
J
Reagovat

@Tomáš: Ja Palovi Radioactive, Emme Lady Gaga a Stepanovi Imagine.

36
dolores
Reagovat

@Monika: mna to neprekvapuje, lebo maminky a babicky na nete nie su …. :)) za to hlasuju nielen jeho, ale Emminy a Stepanovi fans tam klikaju … a pozri aj Jecko chce ID za kazdu cenu :D ale zas ja nie som az tak proti, lebo ta piesen sa da zaspievat v inej verzii ako tej rockerskej, vid. Karolina ju mala na kastingu zabralo aj jej podanie :) a tiez lepsie ako Povedzme, lebo to by bolo pre Pala narocne na vyraz.. a je to trochu uspavanka
a toho Krajca uz si pamatam, raz sme tak nezavazne pisali, ze co z cz a sk songov, ja som navrhla a ty si sa toho chytila a viac krat to zopakla,… zeby tu z produkcie okrem Lisku niekto vazne spehoval ? lebo aj ten Imagine si par krat navrhla tiez ty …:D

37
J
Reagovat

Na Slovensku v hlasovani vedie Grigorov u Pala, Lady Gaga u Emmy a Lennon u Stepana.

38
J
Reagovat

@dolores: Ved to, ci ho budu tlacit do rockerskej pozicie alebo nie. A ak ano, tak to nemoze byt horsie ako Demons. Takze Palo by to zvladol. Mne sa ten Grigorov vobec nepaci a EXTREME je dobry, ale Imagine Dragons je moja 2. najoblubenejsia skupina, tak co som mala potom odkliknut. On to dokaze zaspievat, toto nie je az taka rockova vypalovacka. Ide o elektronicky rock s prvkami alternativneho rocku. A tu mas velmi peknu cover verziu RADIOACTIVE od zeny.
https://www.youtube.com/watch?v=PA_kWutgxKc

39
J
Reagovat

@Monika: Pozri Monika. Este nie je nic rozhodnute, do stvrtka daleko. U Pala sa aj tak budu sypat sms-ky za LIPOVU LYZKU. Takze tie 2 pesnicky uz musia byt len slusne odpsievane a v podstate je jedno ci to bude RADIOACTIVE alebo MORE THAN WORDS.

40
Tomáš
Reagovat

@dolores: Štěpán nevyhraje protože to střídání národností na vítězném postu nejsou konspirační teorie ale bohužel smutná realita špinavého šoubyznysu.

41
katka
Reagovat

tak za mě pro Emmu Macy Grey, pro Pala More than Words a Štěpánovi Kryštofy

jinak včera dost dobrý – děcka se dost snažily, Pavel překvapil v obou písních, štěpán standardně dobrý, tam mě vysloveně mrzelo, že ti PF byli tak krátcí, Emma lepší v Rihanně a Dalíkovi začátek Jacksonna ulítl, ale ta druhá mu fakt sedla
a daliborovo vypadnutí byla nejlepší zpráva letošní SS – no možná 2. /nejlepší byla DK pro štěpána/ – imho pohled na spadlé čelisti emmy a štěpána po oznámení vypadávajícího byl božský

42
J
Reagovat

Tak na Slovensku pre Pala vedie RADIOACTIVE pred Grigorovom. Emme asi bude sudena LADY GAGA vedie neskutocne pred ostatnymi dvoma. U Stepana ten Lennon.

43
bezik
Reagovat

@J: Z toho je vidět, jak moc lidí se negativní volbou snaží Emmu potopit. Fakt můžete být v klidu. Pavlova výhra je téměř jistá. A je to tak dobře.

44
J
Reagovat

@bezik: Ja totizto ocakavam nejaku jej inu verziu cover tej piesne od LADY GAGA. Preco ju vsetci tak podcenujete. Ked mala spievat RIHANNU, tiez tu pocnuc Vladom a konciac neviem kym sa vznasali pochybnosti. Ja som si bola ista, ze to da vyborne a sadne jej to na farbu hlasu. A inak. Tato piesen je len jedna z troch. Bude a velmi zavisiet na dalsich, nie? Co jej produkcia vyberie za vianocny song a dalej jej najlepsia piesen. Tak mna by teda fakt prekvapilo Palovo vitazstvo. Ale to skor vyhraje tuto SS Stepan. Jediny adept z Ciech.

45
Jai Kudo
Reagovat

Tak pro Pala jasně Radioactive – bylo by to zajímavé srovnání s verzí Káji. Tipnu si, že Kája jasně vyhraje :) Emmu bych rád slyšel v I Try, tady se zase nabízí porovnat její podání se skvělou Debbi v prvním semifinále 1ČSSS, kde bohužel hned vypadla (dodnes jsem to nepochopil…..). A Štěpánovi by jednoznačně nejvíc sedl Brusinka Špringstééén….. Aby Štěpán zpíval Ty a já je zvrhlost a znovu a znovu potvrzená známka nevkusu a neschopnosti rozpoznat kvalitu od kýče u většiny českého publika.

46
Mila2
Reagovat

dolores: díky za reakci pod minulým článkem :-) věděla jsem, že mne chápeš. Pokud vím, měli jsme společného favorita i v předminulé Superstar – Petra Ševčíka..:-)
K Palovi – už potřetí si pouštím jeho Marxe.. netušila jsem, že budu poslouchat takové romanťárny, ale mně se tam Palo moc líbí, i s tím zalykáním.. A napadá mne, že by se mu hodil podobný styl jako zpívá Bryan Adams..třeba. Máš pravdu i v tom, že Štěpán trošku nudí, ačkoli je lepší zpěvák než Palo a zůstávám u svého přesvědčení, že Štěpán by to měl zaslouženě vyhrát. U Pala mám trošku podobné pocity jako jsem měla u Mira Šmajdy, který se během soutěže taky stále lepšíl – jeho Welcome to the Jungle – nezapomenutelná. Ikdyž zrovna osobnostně Miro a Pavol jsou úplně jiní – Miro úžasný bavič a smíšek a Pavol, který bere vše hodně vážně a poctivě. Tož asi tak :-)

47
J
Reagovat

Tak u Pala v Cechach vedie ID 1723 hlasov oproti EXTREME 465 hlasov. To sa mi paci. Boze to je song na prianie. A odpustim Palovi aj tu jeho hroznu anglictinu. Aj ked by si ta Emma s nim mohla prejst frazovanie v anglictine, ked su uz kamarati.
U Emmy v Cechach LADY GAGA 1 444 hlasov oproti B. Spears 536 hlasov. Uvidim, aky zaujimavy cover Emma urobi. Tipujem, ze sa pokusi o nieco zaujimave. A ked nie, aspon 1 blbou piesnou aj ked s jej zamatovym hlasom potesi vsetky teens, ktore jej fandia.
Stepan v Cechach KRYSTOF 1 445 hlasov oproti J. Lennon 671 hlasov. Boze, co za song mu prischol. Mne sa velmi nepaci, no co uz, je len jeden.

48
ales-winner emma
Reagovat

to se mi zdá nebo mě tady někteří ignorují asi se mi to zdá nic zas jdu jinak emma drobná emma drobná emma drobnáááááááááááááááá

49
jab
Reagovat

Tak Palovi bych vybral Radioactive, ať se ujistím, jak moc bude vhodný na ten indie rock (případně nějakou indie kooperaci s Kájou do budoucna :-D). Extreme by ale taky nebyli špatní, ale obávám se, že tady by Palova špatná angličtina obzvláčště bolela.
Pokud Emmě vyberou Britney nebo Gagu, doufám, že dostane šanci si skladbu překopat podle svého a ne podle produkce, která možná vykrade nějakou zahraniční verzi (kéž bych se mýlil) a méně inteligentní jedinci za to budou vinit Emmu.
Springsteen je moje obrovská srdcovka a tahle skladba by showmanovi Štěpánovi mohla wedn out perfektně. Takže tady volba jasná, Lennon by byl taky fajn, i když tak bych se obával výrazové stránky, ten song je po textové stránce neskutečně silný, v dnešní době o to víc. Hlavně ne tu utahanou hrůzu od Kryštofa, když už Kryštofy, tak nějakou starší tvorbu (V siločárách, Magnetická pole).

50
J
Reagovat

@jab: Ved to, ja tiez predpokladam nejaku vlastnu verziu LADY GAGA od Emmy. A nespieval to nahodou CHODUR. Ten tiez vyhral SS.

51
Jai Kudo
Reagovat

@J: Chodúr zpíval Paparazzi trochu po svým a výborně, fakt se mě v tom strašně moc líbil…

52
Enaz
Reagovat

Emmě bych vybrala Macy Gray – I Try, ale nejen, že to nedopadne, ale pak bych tu zase četla, že je to nudné. A navíc by jí to mohli transponovat do její ideální polohy :D. To by bylo děsné, že Niko? :). Ať dostane co dostane, tak z toho vyjde drobná píseň ;).
U Pavla by se mi líbil EXTREME, ale jen v případě, že by to dali se Štěpánem. Je sice otázka, kdo z nich by měl dělat vokály, ale klidně Štěpán. Hezky by to dobarvil. Jen nevím, jak moc by dal Palo ty falzety. (Tohle se mi taky nesplní.)
Štěpán – nepochybuji, že by zvládl Springsteena a Lennona. Kdyby dostal Lennona, tak bych musela přestat doufat, že si vybere Mad World jako svou nejoblíbenější (i když má i další možnost výběru; když to tak vezmu, tak ve finále neměl úplně slabý výběr), protože od té doby, co ho dal tak, jak dal, je můj velký fanoušek. S Kryštofem si taky poradí, ale nebude to takové potěšení.
Jinak si myslím, že máme velmi zajímavé finále. Přeji jim všem třem, aby se jim povedlo a aby mohli dělat to, co chtějí. Ať vyhraje kdokoli z nich, tak mne to nebude mrzet.
Nejslabší je podle mne Paĺo, ale i ten má své kouzlo. Vzhledem k tomu, že jim z výhry vzniknou povinnosti ze smlouvy, tak to nepřeji vlastně ani jednomu z nich. Na druhou stranu, ty peníze by jim mohly pomoct. Cítím se poněkud rozpolcená :).

53
BarBora
Reagovat

Emma – k nej by mi najviac pristala Macy, ale to by bolo kopec kriku, tak radšej z iného súdka a nech je to Gaga, ona to zvládne.

Paľo – Extreme, ID len v prîpade vokálov, inak už počujem jalovičku a jalovca za stolom – jalovééé, pardón, oni to vlastne už nechcú hovoriť, tak to zopakujú aj 100 x.

Štěpán – Johny nie, tam u mňa nemá Števo šancu, na neho nesiahať, takže Bruce.

54
Prochor
Reagovat

51-Jai Kudo
Chodůr si Paparazi mohl dovolit.
Emma ale není blázen. Na tuhle skladbu je třeba mít silný hlas.
Emma si ji nevybere. To se vsadím.

55
Enaz
Reagovat

@Prochor: Ale tohle si Emma nevybírá. Za tuhle volbu mohou diváci :).

56
Prochor
Reagovat

55 – Enaz
Pravda- nechal jsem se unést.
Pak jsou za její neúspěch odpovědní její neodpovědní fanoušci.

57
betty
Reagovat

@Prochor: Martin Chodúr si tuhle skladbu dokonce vybral a prosadil (říkal, že mu to napřed nechtěli povolit, prý že se zbláznil). Plus jeho klarinetové sólo, paráda. Ale podle mě si to Emma upraví do své polohy (nemyslím to zle) a bude to v pohodě. Horší by pro ni byla podle mě B. Spears.
Mimochodem na Nově probíhá hlasování, koho typujeme na vítěze, a s přehledem vede Emma. Štěpán s Palem hodně zaostávají.

58
J
Reagovat

Vysledky zo Slovenska zatial:
Emma – Lady Gaga 2 592 hlasov oproti B. Spears 942 hlasov
Palo – ID 2 316 hlasov oproti Grigorov 1 490 hlasov
Stepan – J. Lennon 2 447 hlasov oproti Krystof 2 176 hlasov

59
notickas
Reagovat

@ales-winner emma: Hele Alešku, včera jsi se s námi tak hezky loučil a dneska tady zase prudíš :-)

60
BBK
Reagovat

Z toho, co je na výběr, tak za mě takto:

Pavol: Imagine Dragons – Radioactive
Emma: Britney – Toxique
Štěpán: John Lennon – Imagine

Popravdě kdyby bylo na mě a mohla bych jim vybrat jakýkoliv song, volila bych úplně jinak, takhle bych byla asi nejvíc zvědavá na Imagine v podání Štěpána. Jemu jako jednomu zmála věřím, že by nemusel tuhle písničku pokazit nebo jinak zneuctít. Zpívat Imagine je hodně tenký led, ještě jsem neslyšela žádnou uspokojivou coververzi. Většinou z toho byl přeslazený popík. Niravana, Rolling Stones i Pink Floyd se mu povedli naprosto nad očekávání, ten kluk je výbornej po všch stránkách!
Štěpán se mi nejvce trefuje do hudebního vkusu a nejvíc se mi líbí se na něj dívat. Pavol je taky zajímavej kluk a jeho výběr písniček také není vůbec špatný. Dělá na mě dojem fajn, poctivého a pohodového kluka.Nejvíc mimo mě jde Emma a to přitom mívám pro tyhle typy soutěžících slabost – v jejím přápadě však nějak ne i když objektivně je super…

Ideální pořadí pro mě:

1. Štěpán
2. Pavol
3. Emma

… i když bych si vsadila na vítězství Emmy. V letošním finále postrádám Karolínu Přibylovou, myslím, že by si postup zasloužila. Ale tady je na vině ten letošní uspěchaný systém vyřazování. Myslím, že i spousta dalších soutěžících by si zasloužila blýsknout se ještě alespoň v dalších semifinálových kolech, když ne rovnou finálových.

61
notickas
Reagovat

@BarBora: o Štěpána se nebojím, dobře by dal všechny tři. Imagine radši ne, nejraději bych v jeho podání slyšela Springsteena, to by byla fakt pecka. Palo – Extreme a Emma mi je jedno, u ní mám problém každou písničku doposlouchat do konce, nuda a nevěřím ji ani notu. Žádný vlastní prožitek tam není, všechno jen hraje. Třeba bude dobrá herečka, ale na její koncert bych určitě nešla ani zadarmo. Na Pala a Štěpána si lístek ráda koupím :-)

62
J
Reagovat

Boze, mne staci spomenut Chodura a hned ma napadne Smajda. Musela som si pustit jeho Last Christmas. Dufam, ze ju daju Palovi. Mohla by mu sadnut na hlas. Ale prosim o jedno, nech mu nedaju biele oblecenie. Nemusi tam behat nejak rockovo, ale zasa ani v bielom ako nevesta. O Miro mal vcera koncert s Terrapiou v Beroune. Pocas celej SS musim na neho mysliet. Jeho Welcome to the Jungle a Dream on mi dodalo naladu, ked nam Vlado oznamil, ze Palo bude spievat NUMB. A hned mi bolo lepsie.

63
Jai Kudo
Reagovat

@J: Off topic info pro tebe (ale i pro jiné zájemce :-D) – tys tady myslím hodně vzpomínala na Šmajdu a jeho Welcome To The Jungle, že? Ken Tamplin hodil na svůj youtube před chvílí verzi Gaby, tak možná zajímavé srovnání. I když Gaba samozřejmě neběhá po podiu jako Miro, protože musí stát u mikrofonu ve studiu :-)

64
Enaz
Reagovat

@notickas: Jen se tě zeptám. Jak se dá zpívat bez prožitku? Myslíš tím, že si to Emma prostě nacvičuje, zatímco kluci to cítí?
Není to prostě její soukromý projev?
Pochopím, že tě může nudit. To se někomu, kdo má naprosto jasný a speciální projev může stát. Je to tak osobité, že to nemusíš brát jako plus. Ale proč nahrané? Proč podezíráš ji a ne třeba kluky. Není mi to jasné.

65
J
Reagovat

@Jai Kudo: Je to vyborne od nej. Take jemnejsie oproti Mirovej verzii WELCOME TO THE JUNGLE. Velmi sa mi paci, ze robi take pokroky.

66
notickas
Reagovat

@Enaz: samozřejmě je to věc názoru, prostě jí to nevěřím, zdá se mi to neskutečně vykalkulované a mně to opravdu výrazově silné nepřišlo. Ale chápu, že pokud má vyhrát, tak ji porota musí vychvalovat až do nebe.

Zkusím to vysvětlit jinak – oba kluci mě pohltí a užívám si to a vůbec nepřemýšlím o tom, jestli to cítí nebo ne – prostě jim to věřím. V případě Emmy – včera ta druhá písnička – zpívá monotónně, pak dá občas falzet a porota hned, jak to bylo dokonalý a úžasný. Problém mám i ten, že ani tomu Haberovi ta slova chvály moc nevěřím, připadá mi, že mluví podle nějakého scénáře. Omlouvám se všem fanouškům Emmy, ale mně se líbila jen v tom kole, kde byla nemocná. Tam jsem jí to docela věřila.

67
Jai Kudo
Reagovat

@J: Myslím, že to zjemňuje ta technika (glottal compresion):
„Před pár lety bych si na tuhle skladbu rozhodně netroufla a kdyby ano tak by mě po ní solidně boleli hlasivky a chraptěla bych……“
On taky Axl už pár let není schopen pořádně zazpívat svoje starší věci, má hodně zničený hlasivky….

68
jab
Reagovat

@J:
Zpíval a dokonce to měl i na debutovém CD ;-)

69
J
Reagovat

Ked uz sa tu rozobera Emma. Tak ja hodim svoje nazory. Iste niekedy aj ja vypenim ohladne nej ako napr. ked som sa dozvedela, ze Palo bude spievat NUMB. Proste som si myslela, ze mu to dali ako odstrelovy vyber, aby ju neohrozil. Ale potom som si pustila Smajdu a hned ten NUMB a parkrat si to zaspievala. Proste som to vydychala a uz som bola O.K. pri zmysloch.
Emma mna vobec nezaujala na kastingu. Beautiful od Aguilery moc nemusim, ale trosicku ma zaujala tou Kirschnerkou. Potom prisla ta Adele v SuperVybere, ktora sa jej nepodarila. Ale nakoniec na tej plazi ma zaujala v Falling Slowly, kde nadherne vynikla jej farba hlasu.
Tiez to mam vo finalovych kolach tak, ze raz ma Emma zaujme a raz nie.
Tak Emmine TOP3 vykony pre mna:
1. Falling Slowly
2. Your Song
3. Habits

Palove TOP 3 vykony pre mna:
1. Zbohom bud lipova lyzka
2. I don´t want to miss a thing
3. Demons

Stepanove TOP 3 vykony pre mna:
1. Angie
2. Wish you were here
3. Chci zas v tobe spat

70
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Chodura paparazzi bylo pro me jeho nejlepsi vystoupeni v soutezi, jedine, kde mi nevadil a dodnes si na to pamatuju, to se mu hodne povedlo

71
Enaz
Reagovat

Nevím, v kterém kole byla Emma nemocná. Vím, že se mi některé její písničky líbily a jiné méně. Třeba se mi líbilo její semifinále a to moc.
To, co se ti zdá monotónní je IMHO její naprosto rozeznatelná barva hlasu. Ono je úžasné mít nezaměnitelný hlas, ale na druhou stranu to nese přesně to, co se tu teď nese : „Emma to zpívá všechno stejně, nemá rozsah, porota ji protežuje a ona do toho nedává žádné city. A navíc jí transponují písničky do její polohy :).
Řekni mi, kdyby Emma natočila písničku a hrála ji rádia. Poznala bys, že je to ona? A kdyby byla dobrá (nebo lépe, kdyby se ti líbila), uznala bys to?
Začíná mi být toho děvčete líto. Myslím si, že je talentovaná a nemyslím si, že jede na kalkul. Proč by to dělala?
Jak se vůbec dá věřit zpěvákovi/zpěvačce pokud není sám autorem písně?
Co může udělat jiného než píseň uchopit a podat ji?

Nehádám se, jen prostě nechápu, že zrovna tohle je problém u Emmy.
Každý máme svůj názor. Nechat zpívat Dalíka Gotta, Matušku a tak … to chápu, že je problém, ale tohle?

72
betty
Reagovat

@Enaz: @notickas: Tak Štěpán sám v medajlonku říkal něco ve smyslu, že při zpěvu vůbec nepřemýšlí nad technickou stránkou písně, ale nad tím, aby ji procítil. A co se Emmy týče… Mně hlavně u její druhé nedělní písně, u Rihanny, přišlo, že má každý tón promyšlený dopředu a že se strašně snaží, aby neudělala žádnou sebemenší chybu. Prostě dávala si veliký pozor a bylo to asi poznat.

73
jab
Reagovat

@notickas:
Tak mně naopak přijde Emma nejuvěřitelnější, i když Štěpán jí poslední kola těžce šlape na paty. Your Song i Rihannu jsem jí žral i s navijákem od první noty :-). Štěpán teď s Floydama taktéž, akorát Paľo, i když se mu ten Marx nadmíru povedl, jakoby mi tam cosi chybělo a neumím definovat co. Na druhou stranu, u ani jednoho z finalistů nemám pocit, že by si na podiu doslova vyzpíval duši…tak jako to umí h třeba Birdy, Gabrielle Aplin nebo Matthew Bellamy.

74
Monika
Reagovat

Chtela bych se poptat Slovaku a Slovenek vy znate Ty a ja/ Hraje se to u vas v radiich hodne? Dost me prekvapuje, ze si ten song velmi slusne vede i na slovenskem serveru.

Jinak ja mam rada Bruce, mezi vykopavkama vyjimka, ale treba Streets of Philadelphia, My hometown, Born in the USA…rozhodne ne tahle sragora, mezi tema dvema pisnickama jsem mela velke dilema, nejradsi bych slysela obe a moc me mrzi, ze nezpival Imagine v legendach misto jedne z dvou vykopavek, takze i kdyby to vyhral ten druhy song nevadi tez dobra volba. Nicmene ja bych preci jen dala prednost domaci tvorbe a aktualnimu megahitu.

75
notickas
Reagovat

@betty: no a o tom to je, to beru.

76
Enaz
Reagovat

@notickas: https://www.youtube.com/watch?v=ars-hnPNvSU

Tohle se ti taky nelíbí? Ano, nemá silný hlas … nebo spíš ví, že ho nemá silný a umí s ním zacházet.
Proč vypadla Veronika. Ta měla silný hlas. A další … Šenková, Kolečkářová …

77
notickas
Reagovat

@Enaz: určitě bych ji poznala a uznala bych, kdyby se mi líbila. A navíc měla jsem ji v TOP 3 a je fajn, že je v GF a určitě si ho zaslouží. Jen srovnávám s kluky. Barvu hlasu má hezkou, proto ji poznám, ale tam to končí. Písničkám nedá nic navíc. Štěpán má velký talent vtisknout každé písničce něco ze sebe. Myslím, že chlapi obecně jsou v tomto lepší.

Ale Emmu litovat nemusíme, dostala se do GF a jak tady už 2 měsíce čtu, určitě vyhraje :-)

78
jab
Reagovat

@betty:
Mám dojem, že Emma před soutěží zpívala v jazzových projektech. Jestli se nepletu, u tohohle žánru je třeba skloubit perfekcionismus s prožitkem (zvlášť u pomalejších skladeb), každá chyba nebo nepřesnost tam bije do uší víc než třeba u punku. Proto se může zdát, že si Emma hlídá každý tón, ale rozhodně to není na úkor prožitku…její výkony na mne v žádném případě nepůsobí „našprtaně“ :-).

79
Enaz
Reagovat

@notickas:
A ještě tohle. Tahle dáma je taky naprosto rozeznatelná . Nemyslím si, že nezpívá a že to nemá promyšlené.

https://www.youtube.com/watch?v=nOpaIliqMKE

Nedají se srovnávat, ano. Ale proč nedat šanci.

80
J
Reagovat

Chvalabohu EXTREME na Slovensku neboduje, lebo v Cechach sa nebezpecne dotahuje na ID. Takze po scitani to asi vyhra ID. Dobre, ze u nas radsej davaju toho Grigorova, aspon mu tak prischnu ID.

81
notickas
Reagovat

@Enaz: ale jo líbí, písničku mám moc ráda Emmy verze mi nevadí, takže ji moc nezkazila.Nejvíc se mi líbila v Habits. A sv síle hlasu to není, vezmi si třeba Štěpána, taky nemá žádný velký hlas, ale všechno zpívá po svém. Emma však dobře kopíruje originále, byť s krásnou barvou hlasu.

82
Nika
Reagovat

@Enaz: Milá Enaz, budeš se asi divit, ale mně je totál někde, jak ti tvá favoritka zazpívá či nezazpívá. Ať už v transpozici nebo v originální tónině, Protože si dám od ní oddych a poslouchat ji nebudu. Z jednoho prostého důvodu, který jsem tady napsala už tisíckrát. Poslechnu si Štěpána a Pavola. Dělala jsem to tak ve všech řadách SS, poslouchala jsem jen ty, kteří mě bavili. A jelikož mi nezáleží na tom, kdo tuto soutěž vyhraje tento rok, jako i minulé dva, tak nebudu čekat ani na výsledek. A jestli to vyhraje Emma, jako že asi ano, budiž jí to přáno. Já opravdu SS nežiju. Dobrou noc.

83
Enaz
Reagovat

@betty: A to je její chyba? Chtít, aby tóny seděly? To přece ne. Štěpán není možná takový perfekcionalista a je to i jeho plus. Ale vyčítat Emmě, že chce klást tóny tam , kde mají být?
Můj fanoušek je Štěpán, ale když to tu čtu, tak mi to nedá. To děvče je skvělé a tady se z něj dělá mašina :/.

84
betty
Reagovat

@Enaz: Ne, to určitě není chyba, jen to nesmí být poznat. Ale nechtěla jsem se nikoho dotknout, třeba zrovna You Song, co jsi sem vkládala, zazpívala moc hezky.

85
Enaz
Reagovat

@Nika: Milá Niko,
hezké sny bez Emmy, na které ti nezáleží a o které jsi nicméně napsala desítky postů s kritikou ;).
Také ti přeji dobrou noc.

86
Jai Kudo
Reagovat

@Enaz: Dovolím si reagovat na tvůj příspěvek v několika málo věcech:
– kdyby Emma natočila písničku a nějakým zvláštním řízením osudu jí hrála rádia (i to se může superstáristce stát :-D ) tak bych ji samozřejmě bezpečně poznal….
– transponují jí písničky – proboha, komu tohle vadí, to je úplně normální a dělá se to běžně…..k čemu jinak by ty transpozice byly, že?
– že do toho nedává city – tohle už se říkalo dost často o Gábině a nevěřil jsem tomu tehdy a nevěřím ani nyní. Stejně jako u Emmy – nevěřím, není to pravda.. Je to takový způsob jak znevěrohodnít někoho, kdo je dobrý a něco umí, ale my mu to nepřejeme, tak řekneme tohle.
– proč by se nemohlo věřit interpretovi, který hraje písně někoho jiného? Když si zpěvák dovede sám složit kvalitní song je to jeho velká výhoda, ale když ne, není to předpoklad k tomu, aby se mu nevěřilo. Mnoho převzatých songů je slavných díky jejich coverům jinými interprety, kteří ten originál dokázali přednést lépe, věrohodnějí, než autoři samotní. A na ty původní songy se třeba už zapomnělo a jsou slavné hlavně díky těm, kteří je nazpívali podruhé, někdy i potřetí…….

87
bezik
Reagovat

Hateři Emmy se zdá se nemůžou dohodnou, zda pro ní bude horší Britney nebo Lady Gaga :D :D

88
notickas
Reagovat

@bezik: já myslím, že Britney :-)

89
Enaz
Reagovat

@betty: Chápu, že se nikoho nechceš dotknout a vyjadřuješ svůj názor. Já nevím, neberu její projev až tak přísně a držím jí (jako mladé talentované zpěvačce) palce, aby svou šanci nepromarnila,
Umím si představit, že je pod tlakem a vidím tam možnou cestu. Spíš komorní, klubovou. Tak uvidíme.
Moc lidí ze SS se neprosadilo. Třeba letošní finalisté budou mít víc štěstí.

90
bezik
Reagovat

@notickas: Tak ty bys to měla vědět ;-)

91
Nika
Reagovat

@Enaz: nechápu sice logiku ve tvém tvrzení a spojitost mezi kritikou a nějakým zájmem, ale to nevadí:) Z toho se nestřílí. Jediné, co mě na Emmě zajímalo, bylo to, proč je kolem ní tolik rozruchu. Snažila jsem se to pochopit a proto ji pár kol poslouchala. Nicméně jsem zjistila, že se na mém pocitu nic nemění. Toliko můj „zájem“ podpořený důvodně její neustálou glorifikací ze strany poroty a většiny zdejšího osazenstva. Logicky se člověk snaží přijít na to, čím tolik to děvče okouzluje. Nedostavilo se, takže amen:) Pokud dovolíš, téma Emmy bych tímto ráda opustila. Děkuji.

92
Enaz
Reagovat

@Jai Kudo: Dík :).

93
Monika
Reagovat

@bezik: tak oni ji to stejne upravi, zpomali do nudnejsi a utahane verze tak je to fuk…Titanic by byl lepsi :-)))) jinak jsem si procitala jake songy by vybrali soutezicim diskuteri obecne ne ze seznamu a pro Stepana tam litaji tak nadherne komercni veci, ze mi az lito, ze uz je konec..skoda, ze mel takove srakory dlouho, diskuteri maji super vkus…komercni bomby, tohle proste leti, proc je u nas dlouhodobe po Bile nejlepsi zpevackou Lucka? s nulovou barvou hlasu, nulovou technikou a presto tak uspesna..ma krasne pisnicky

94
notickas
Reagovat

@bezik: já jsem dala hlas Macy Gray -I try :-)

95
Johana
Reagovat

@Enaz: díky, že se tak pěkně zastáváš Emmy.
Někdo svůj názor umí napsat slušně, někdo se bez osočování, ba až urážek diskutovaného objektu neobejde. Každopádně, po zdejších loňských tvrdých kritikách Itcha, letos zatím slabý odvar:)

96
En
Reagovat

@Nika: Dobrou noc :).

97
Jai Kudo
Reagovat

@Enaz: Moc lidí ze SS se neprosadilo.
To je zase takový klišé, který se traduje, ale neodpovídá skutečnosti. Naopak si myslím, že MNOHO lidí ze SS se prosadilo, u nás, na Slovensku i ve světě, a nejsou to jen Aneta a Gábina, který jsou nejdál. I když je otázka, co si kdo představuje pod pojmem „prosadit se“. Nedávno to tady nekdo vypočítával v pořadí v letošním Slavíkovi (jakkoliv to je pofidérní soutěž). Není možné předpokládat, že VŠICHNI finalisté s stanou hvězdami šoubyznysu. Ale to procento superstáristů (kdyby se to někomu chtělo spočítat) těch, kteří se hudbou uživí a netrpí hlady není tak malé, myslím.

98
jab
Reagovat

@Monika:
93 – Jdu spát. Tohle mě pro dnešek definitivně uzemnilo 8-/

99
notickas
Reagovat

@Johana:
doufám, že já patřím mezi ty slušné :-)

100
J
Reagovat

Tak ja neviem ci to o niecom vypoveda, ale najviac ludi zatial vyberalo pesnicky na NOVE Stepanovi, potom Palovi a nakoniec Emme. Takze nie kazdy vsetkym 3.
Zaujimalo ma, co take vybrali nasi rekapisti DJ Vlado a Scalex vsetkym 3 z tychto pesniciek. Je to len taka kuriozita odo mna.

101
Ája
Reagovat

@Monika: Jakože Lucka Vondráčková a krásné písničky? Líbila se mi naposledy tak před 20 lety, když jsem byla malá a koukala na Marmeládu, od té doby moc velký posun v tvorbě neudělala.

102
Monika
Reagovat

Jo Lucka ma super songy, jak si jinak vysvetlujete, ze tak mizerna zpevacka je tak uspesna? Posloucham v radiu songy na prani a tam je casto zadana, proste ta komercni masa si to zada, a proto se tak rozciluju nad sragorama Stepana, vzdyt na Fb mu ted vybirali tak super songy, az mi je lito, ze to neuslysim….vseobecne proste ta komercni vlna je nejsilnejsi, i kdyz tady je to prilis alternativni, panacek neodpovida vetsinovemu zajmu :-)))

103
notickas
Reagovat

@Ája: no je to děs. Je stejně vlezlá jako její táta, ten taky nikdy nic nedokázal. Je to nuda a navíc vůbec neumí zpívat. Ale je to asi chytrá holka – vystudovala vysokou školu, tak by měla dělat něco pořádného.

104
Monika
Reagovat

@J: tak ono je to celkem logicke, Nova je ceska, stepan je Cech, jinak si vlastne ted uvedomuju, ze Stepan ma jedno prvnestvi, nejlepsi Cech..
J prosim te hraje se u vas Ty a ja? Znate to tam?

105
bezik
Reagovat

@notickas: No dobrá, máš u mě malé nevýznamné plus :D

106
Jai Kudo
Reagovat

@Ája: :-D bingo! Až na to, že na tu Marmeládu tehdy koukala naše dcera…..ale je fakt, že i dneska by se Mladá Hydra dobře uplatnila v podobném pořadu pro předpubertální děti. :-D

107
Ája
Reagovat

Úplně se bojím zeptat, co Štěpánovi na Facebooku navrhují, dosud měl rozhodě nejlepší věci (nikdy by mě nenapadlo, že uslyším v SS Floydy nebo Angie), tak bych nerada, aby se to pro GF nějak pokazilo

108
notickas
Reagovat

@bezik: díky :-)

109
betty
Reagovat

@Enaz: Myslím si, že „medvědí službu “ dělá Emmě hlavně porota, která ji nekriticky protežuje, nikdy jí nic nevytkne + Nova jí jde s výběrem na ruku. Emma za to nemůže, ale je to tak, a spousta lidí si toho všímá a je na to už alergická. Na druhou stranu jí to určitě i spoustu hlasů přineslo.
Také mě mrzí, že se víc superstaristů neprosadilo. Někteří se hudbou docela úspěšně živí, ale lidé, pokud to nejsou jejich fanoušci, o tom ani neví. Je to proto, že se jejich písně nehrají v rádiích, je boj i o to, kdo ve kterém pořadu bude zpívat… Je to všechno o známostech atd. Pokud někdo nemá vlastní kapelu, neskládá písně, tak většinou nemá moc šancí. Snad jedině v muzikálech, když zpívá slušně.

110
Johana
Reagovat

@notickas: jasně, tvoje příspěvky čtu ráda, i když občas nesouhlasím :)
Máme prostě nádhernou, šikovnou trojku, z které kdokoliv vyhraje, potěší mě to a tím je pro mě tento ročník výjimečný.

111
Monika
Reagovat

nahodou ma pekne veci Kdy vzletnu ja, S laskou nam je lip, laska na 100 let, S laskou nam je lip, Uplne down, Laska umi vic..ma hodne hitu

112
notickas
Reagovat

@Johana: jasně, všichni nemůžeme mít stejný názor, to by život byl pěkná nuda. Svatá trojka je fakt to nejlepší, co mohlo do finále projít (i přes mé výhrady k Emmě a někdy i Palovi). Štěpán taky není vždycky dokonalý, ale pro mě prostě něco navíc.

113
J
Reagovat

@Monika: No ani velmi sa nehra. Ale uz som to pocula. Cize sa to hralo. Chod si pozriet ofiko Markizy. Tam hlasuju Slovaci. Myslim, ze tam vedie Lennon.

114
LuLuFairy
Reagovat

Showbyznys je o písničkách a pro mě je důležitá píseň od daného interpreta. Ono je to poselství důležitější než to, jak se to podá.
Jinak já mám Lucku ráda a nemyslím si, že zpívá špatně. Jinak by se zase mezi špičku neprosadila.

115
J
Reagovat

@Ája: Ed Sheeran – Photograph, John Newman – Come get it, Jason Mraz – I won´t give up, John Legend – All of me, REM – Losing my religion, One direction – If I could fly. To su snad vsetky tie piesne, ktore by chceli na FB pre Stepana.
Aj pre Pala tam maju zopar hrozostrasnych typov ako Olly Murs.

116
Leandros
Reagovat

@Nika:
„Pokud dovolíš, téma Emmy bych tímto ráda opustila. Děkuji.“

Děkuji, že nás ušetříš miliontého příspěvku na téma Emma je nudná a nemá rozsah. Že se ti nelíbí, ti nikdo nebere. Ale proč to hustíš horem dolem, to mi hlava nebere.

117
J
Reagovat

Tak na Slovensku su aj %. ID 54%, Lady Gaga 64% a J. Lennon 50%.

118
Enaz
Reagovat

@Jai Kudo: Máš pravdu. Mnoho lidí se neprosadilo tak, aby to bylo vidět v širším měřítku. U nás jen Aneta. GG se prosazuje venku.
Je fakt, že pokud jim SS dala šanci postoupit a živit se hudbou, tak je to fajn. A těch zase tak málo není.

119
Ája
Reagovat

@J: Tak to není tak hrozný, jak jsem čekala :-). Něco od Eda Sheerana bych si od Štěpána docela ráda poslechla, ale 1D v žádným případě!!!

120
betty
Reagovat

@Ája: @Monika: Lucka má obrovský fanklub, který ji neuvěřitelně podporuje. Proto ta umístění na předních příčkách.
Jinak její písničky za mě teda ne.

121
Ally
Reagovat

Nestiham zatim čist ty tipy ,
Jen jsem nedavno – neuverite – naPaparazi od Chodura vzpomnela, ze by to Emma mohla taky jako výzvu zkusit..ale mám obavu , že nevstupiš dvakrat to jedne reky ?
I Monika Povysilová se mi dost libila

Jinak
– ze vypadl Dalibor je samozrejme nejvic :)
– mám pocit, že hadat se jestli Emma jo nebo ne… je asi tak jako treba hádat se jestli je hezčí Stepan nebo Pavol ?:) Mě to oslovilo,ale je to takové ..subtilní , nenapadá mě výraz..kdo neposlouchá ten styl hudby, nebo se nenaladí ..asi ho k TV nepritáhne a pak to zhodnoti jako nuda
– Stepán mám pocit, že jediný se u toho zpevu fakt baví ..co vzpomínám z celé finál sestavy..?
-Pavolovi nejak porad nemuzu prijit – ve zpevu- na chut / až na folklor/ – já to slysim misty falesne..ale nevim..
zatim dobrou :)

122
Enaz
Reagovat

@betty: A co když se porotě líbí? :) Taky jsou to jen lidi.
A jak podotkl Jai Kudo, tak dost lidí z SS se dnes hudbou živí. A kdybychom zapátraly, tak bychom jich asi našly dost. Jen nemáme dost informací a nejsme v obraze.

123
Ally
Reagovat

Jo a jestli Emma „uspavačka hadů “ ..přitomné matky/ otcové jiste potrvdí , že uspat díte není někdy žádná sranda :)
Takže kdyby vydala CD ukolébavek, nemuselo by to být špatné
Ted moje roční neteř zaujate poslouchala U2..takže poznaji kvalitní hudbu mrňata asi:)

124
Enaz
Reagovat

Tak mne tak masochisticky napadlo: „Kde máme letos JUDra?“ Ten by taky chtěl samé komerční fláky :D.

125
Enaz
Reagovat

@Ally: :), hezké.

126
Tomáš
Reagovat

@Enaz: Byl tady ale zmizel někdy v době kdy vypadl Křižka. Asi už tady nemá koho hejtovat. :D

127
Monika
Reagovat

ja mam velke obavy z vanocnich songu nesnasim last christmas ani all i want for christmas is you

128
betty
Reagovat

@Enaz: Také jsem napsala – 109 – že se jich spousta hudbou živí, ale lidé se většinou zajímají jen o své fanoušky. Takže pokud ti ostatní, kteří je až tak nezajímají, nejsou v TV nebo se nehrají v rádiích, tak se o nich neví.
„A co když se porotě líbí, také jsou jen lidí.“ A Emma je také jen člověk. Určitě nebyla vždy stoprocentní. Někdy byla výborná, někdy ne. Ale oni jí nevytkli nikdy nic. Překvapilo mě to zvl. u Pala Habery, protože ten si vždycky dával pozor na každou maličkost. Proto jsem také přesvědčená o tom, že to mají nařízené shora. Ale to, co píšu, není proti Emmě, ale proti… ani nevím, koho mám napsat.Proti porotě? Vedení TV?

129
BarBora
Reagovat

@notickas:
Emma kopîruje originál? Ach jaj… Veď keď sa Ti nepáči, je to Tvoja vec, ale nemusíš písať bludy. Tá Rihannina pieseň sa ma vôbec nedotkla, v Eminej verzii áno. Jeden to má tak a druhý zas inak, mne sa Števo veľmi dobre počúva a je mi aj milý, ale ešte nikdy ma nevyviedol z miery, proste sme každý nejak nastavený, ale nemám potrebu ho tu nejak znevažovať a do zblbnutia vypisovať hovadiny.

130
Monika
Reagovat

@Ally: ja to mam stejne taky mi prijde pavol falesny skoro v kazde pisni, ale mozna to bude tou anglictinou, jak psal Kuido, ze se mu ta slova spatne vyslovuji, tak to tak blbe nafrazuje a navenek to pusobi falesne…ja nerozumim hudbe, ani nejsem schopna presne definovat falesny ton, ale ze ujizdi mi taky prijde :-)))

131
J
Reagovat

@Monika: Mozno Last Christams daju Palovi. Kiezby. Inak si neviem predstavit dalsie vianocne pesnicky. A ono Last Christmas poznaju masy. A Mariah Carey naozaj pre Emmu nehrozi.

132
Enaz
Reagovat

@betty: Asi by bylo vetšinou lepší hodnocení poroty neposlouchat, nemyslíš? Pak by nebyla potřeba mít porotu. A TV by ušetřila :).

@betty:
Je fakt, že ať to je jakkoliv, tak pokud se někomu někdo líbí, tak s ním negativní hodnocení poroty až tak moc neudělá. Vždycky se pochybuje jestli mají uši a vědí o čem mluví.
Legrační je, že mnohokrát vadí spíše chválení než hanění.

Nechejme to tak. Názory na fanoušky máme jasné a v neděli uvidíme, jak to dopadne. Už se těším. A ty?

133
betty
Reagovat

@Enaz: Přesně tak. Já bych měla Emmu ráda, i kdyby jí občas něco vytkli, ba i víc. V každém případě jsou v poslední trojce ti správní favorité. Dobrou noc!

134
bezik
Reagovat

@Enaz: Porota je určitě nějak dirigovaná od produkce, do jaké míry, těžko říct. Přijde mi že hlavně obě baby, Soukup se asi nechá dirigovat nejméně, Habera má svoje „pravdomluvné“ úlety. Emmu by taky bylo za co kritizovat (to asi úplně každého), jenže co by pak museli říkat těm ostatním ? Jak chceš na jednu stranu chválit Dalíka a na druhou kritizovat Emmu ? Těžký úděl, takže já se jim ani nedivím že u Emmy na nějakou kritiku rezignovali.

135
Enaz
Reagovat

@bezik: Souhlasím.

136
Monika
Reagovat

@bezik: pokud se nepletu, tak letos od poroty nezaznela jedina vytka smerem ke stepanovi a emme..tohle si nepamatuju v zadne predchozi rade u nikoho, dokonce i GG, ktera podavala stabilne vyborne vykony byla porotou nekdy zkritizovana..letos je to uplne poprve v historii snad, co z ust poroty nezaznela zadna vytka smerem k Emme a Stepanovi

137
Monika
Reagovat

jsem premyslela o pisnicce pro Stepana, jednoznacne bych preferovala ceskou, jen nevim kterou :-))) Premyslim Pulnocni od Neckare, ale tu nesnasim, takovej umiracek a jina me nenapada..Mozna neco od ledeckeho Ryba rybe nebo klasiku Ticha noc…

138
monika
Reagovat

mozna od Lennona happy christmas, ale to zas neni ceska…mame vubec neco pekneho :-)))

139
bezik
Reagovat

@Monika: Nevím jestli nekecáš co se Štěpána týče, určitě ho kritizoval Habera za duet s Emmou, ale tak nějak přibližně, +- autobus to asi bude. Co se historie týče to bude určitě vědět lépe Vlado, kam já se na jeho pamatováka hrabu, ale třeba Aneta taky prakticky nebyla kritizovaná, jen v jednom kole za svůj „židlový tanec“ a Tornádo Lou, tehdy zcela nesmyslně asi aby na ni vůbec nějaká kritika zazněla. Nicméně není divu. Kvality a odstup Emmy od „zbytku světa“ je příliš drsný, navíc těžký úkol pro porotce, kritizuj někoho kdo je v řadě aspektů lepší než ty. To by mohl snad Soukup jako nezpěvák, ale ten je zase příliš příčetnej než aby to dělal. U Štěpána je to trochu jiná záležitost. Tam by po čistě pěvecké stránce asi mohli, jenže Štěpán má tak prazvláštní charisma, že je všechny dostal na svoji stranu. Štěpán je skutečně úkaz a jsem strašně zvědavej na jeho posoutěžní tvorbu. Vlastně u těhle dvou není k té kritice důvod, protože ty klíčové parametry, tedy osobitost a originalita z nich přímo tryskají a zbytek je buď dobrý, nebo podružný. Vlastně v žádné řadě SS nebylo „čelo závodu“ takhle dobré. Aneta byla v těch 17ti sice skvělá zpěvačka, ale přeci jen chvíli trvalo než se z ní vyloupla osobnost jako je teď. Samozřejmě že typičtí superstáristi toužící po tom „výš, dál, rychleji, blběji“ tohle asi nepochopí, ale ti porotci nejsou blbci a i když jako úlitbu bohům musí chválit i něco, co chvályhodné není, přeci jen mají nějakou vlastní integritu a důstojnost než aby plivali na něco, co si to vůbec nezaslouží.

140
Laikka
Reagovat

Haha, můj skoro roční kluk se mnou tak nějak kouká na všechny ty X factory a SS, písničky má rád, a nejvíc ho zaujala Lauren, ale zatancoval si i na Stepanovo Sex on fire :))))
Jinak já hlasovala pro Extreme, Macy Gray a Kryštofa… To ty a já se mi líbí, i když to není zrovna „kvalitní“ hudba. Každej máme něco… Emma dá cokoliv, Gaga i ta Britney půjdou předělat do pomalejší verze a o kluky se taky nebojím. Fandím Štěpánovi, pak Palovi, ale Emma mi vadit nebude, ta Rihanna se mi náhodou moc líbila

141
ales-winner emma
Reagovat

notickas jenomže kdybych to neudělal mohla emma skutečně vypadnout jinak tady si pročítám vaše příspěvky a sem z vás zklamán jaké rasistické urážky máte na emmu hnus emma musí vyhrát superstar ta holka na to prostě má a nechápu vaše zlostné komentáře na její osobu

142
Fialka09
Reagovat

Tak moje hlasování:
Emma – I try (i když přiznám se, že ta Gaga by mě v jejím provedením dost zajímala, aspoň by v ní mohla „zlým jazykům“ dokázat, že není jen uspávačka hadů :-)
Palo – ID
Štěpán – Imagine

A přemýšlela jsem o vánočních písničkách. Jestli bude letos zase Last Christmas, nikoho jiného než Pala si v tom neumím představit, takže to asi vyfásne on.
Emmě bych dala něco něžného, nejlíp třeba O Holly night (slyšela jsem ji onehdy ve verzi od Avril, a myslím, že Emmě by tahle verze sedla skvěle)
A pro Štěpána mě okamžitě napadli U2 – Baby please come home. To by byla pecka, řekla bych.

143
Bedy
Reagovat

Vanocnich songu je spousta hezkych… i znamych… jen musi produkce trochu zapatrat.. aby to neskoncilo u tech nejohranejsich.. jak uz tu bylo receno „Last christmas“ a „All i want for christmas is you“… i kdyz si nedelam iluze ze by zrovna tyhle pisne nezaznely.

144
J
Reagovat

Ja naopak, dufam, ze Emma nebude nic prerabat. Bola by som radsej keby mala Lady Gaga. Pretoze ono Emma nema len starsich fanusikov. Ale dost velke spektrum jej fanusikovskej zakladne je medzi 12-17 rokov. A ti od Emmy neocakavaju jazzove hudobne lahodky, ale naopak nejaku diskotekovu odrhovacku, za ktoru budu pistat v hladisku a posielat sms-ky. Tie dalsie 2 piesne mozu byt uz na vyssej urovni. Taka LADY GAGA v skrateni zhruba 02:30 s Emminym zamatovym neznym hlasom by mohla byt celkom zaujimava diskotekova odrhovacka. Ved aj ten HABITS nebol taky zly v Emminom podani. Sama si tu piesen v Emminom podani pustam. A okrem toho 3 pomale piesne od Emmy by uz fakt zavanali trosku nudou. Boze dufam, ze Palovi neprischne ani Grigorov a ani EXTREME. Su to sice dobre pesnicky, ale toto je SuperFinale a ludia sa chcu aj zabavat.

145
J
Reagovat

@Bedy: Ono Emma nema az taky hlasovy rozsah ako M. Carey. Museli by jej tu piesen upravit. Pre Emmu vybrat nieco ine nez je M. Carey.

146
dolores
Reagovat

@Monika: ale hra sa u nas ten song a to v kuse… :D preto ju poznam, inak sa o Krystofa nezaujimam… tu je dokaz, ze sa hra …

http://www.radia.sk/hranost/sk-eter.html

147
J
Reagovat

@dolores: Mas pravdu, ze sa hra Ty a ja. Ale mne sa ta pesnicka nepaci a tak vzdy preladim radio na inu frekvenciu.

148
dolores
Reagovat

a myslim si, ze v Stepanovom podani by sa ten song mohol viac rozziaril, vyfarbit… lebo Krejco ma taky dost nezazivny hlas, teda aspon na mna prilis neposobi. napr. v tom duete Cesta je Klus pre mna o mnoho zaujimavejsi, aj ked je to skor pesnickar ako spevak, ale ta naliehavost, vyraz a uvertitelnost akou to dava je o parnik lepsia ako u Krajca… lenze to je moj nazor, stretla som sa s presne opacnymi nazormi

149
Scalex
Reagovat

@J: Scalex by za ten výběr pro Emmu autora předvýběru řádně vylískal, z těch tří věcí si fakt nevyberu – Macy Gray vyžaduje úplně jiný typ hlasu a Emma má na víc, než zpívat popové srágory od Lady Gaga a Britney. Je superfinále, má zaznít to nejlepší z nejlepšího, od nejlepších soutěžících ty nejlepší songy – a někdo vytáhne Paparazzi? Ech…

Za mě by v superfinále měl zaznít jeden starý legendární song (minimálně 20 let starý, ale raději 40), jeden moderní kvalitní song (nejvýše deset let starý, ale raději max. pět) a jeden podle vlastního výběru soutěžícího, přičemž vlastním výběrem myslím VLASTNÍ VÝBĚR, tedy to, že si soutěžící SÁM vybere písničku ZE VŠECH EXISTUJÍCÍCH PÍSNÍ ZA CELOU ÉRU LIDSTVA, ne že dostane usmolený seznam předvybraných 5-10 písní od dramaturga a z toho si bude muset vybrat „dle vlastního výběru“.

150
J
Reagovat

@Scalex: Ved to. Ale dramaturgia, ci produkcia je ineho nazoru. A my sme len divaci, bohuzial. Ja som sa tiez zhacila napr. nad Emmou a tymi vybermi. A potom som si spomenula, ze na FB bolo uz na zaciatku finalovych kol zopar komentarov od Emminych fanusikov, ktorym je pod 16 rokov. Cize, mozno kvoli tomu su tiez tie vybery. Takze z tych 3 skladieb, co? Chodur s Lady Gaga songom urobil pekny kusok.

151
J
Reagovat

Ono pri tej Britney sa mi vybavi Alex a Sierra a capella vystupenie. Kebyze uz ta piesen Emme prischla, mohla by ju nejako takto prerobit, ale s hudbou. Celkom zaujimavy cover by vznikol. Aj ked Alex a Sierra su asi inak skor folkovo zamerani nez dzezovo-soulova Emma.

152
Scalex
Reagovat

@J: i desetileté děcko si může užít songy Beatles, já bych těm dětem zas tak vstříc nevycházel. Navíc já se nebráním tomu, aby se zpívaly soudobé známé songy, jen si myslím, že tam jsou lepší kousky než Paparazzi. Ano, může se to vyřešit coververzí, která tu píseň přepracuje do něčeho úplně jiného, já s oblibou uvádím tento příklad [ https://www.youtube.com/watch?v=jgXfRGLTdyg ] songu, který je v originále srágora s jedním chytlavým motivem a vznikla z toho špičková záležitost. Jenže to už jsme zase u toho, že se z popové sračky dělá akademická záležitost. Asi bych na místě dramaturga vybral kvalitní moderní skladbu, kterou lze zazpívat tak, jak je, bez nutnosti do ní nějak moc aranžérsky zasahovat.

153
dolores
Reagovat

ja som si myslela, ze s Rihannou bude mat Emma problem, ale naopak, ona to povysila, takze nabojim sa, ked dostane Paparazzi, ona si s tym poradi, urobi si svoju verziu, podobne ako si Chodur urobil svoju…
mozno je lepsie pre nu, ze ma tieto songy akoby mala mat nejake strasne cool uznavane flaky a potom by sa to porovnavalo, a riesilo, ze to malo byt inak… atd.

154
J
Reagovat

@Scalex: Ono, nech uz Emme pripadne Toxic a ci Paparazzi, ci uz z toho urobi osobitejsiu cover verziu alebo to zaspieva len v skratenej podobe podradnej originalnej piesne v jednom suhlasim, ze ona tej piesni aj tak da iny rozmer, dusu. A tiez suhlasim s tymi vybermi starsich a novsich hitov, ale kvalitnych. Za seba by som naopak chcela, kedze ide o Cesko-Slovensku SS, aby kazdy z nich zaspieval jednu vo svojom rodnom jazyku, ale podla svojej volby. Aby zasa Emme neprischla nejaka piesen od J. Kirschner, ktoru nebude chciet alebo Palovi neoblubena od ELANU. Ale to sa teraz nestane. Ved si len vezmi ako si na konci HLASU robil rekapitulaciu, ze sa spievalo malo SK/CZ piesni. Takisto po CZ/SK kole v terajsej SS. Aky bude vysledok? Kolko CZ/SK piesni sa spievalo. Okrem Pala a Lipovej Lyzky (aspon dufam, ze mu ju vyberu) bude niektory z nich spievat este vo svojom rodnom jazyku v SuperFinale tejto SS? Alebo budu zniet len anglicke piesne?
A chod sa pozriet na FB kolko ludi si od zaciatku finalovych kol zela CZ/SK piesne. Dochadza to ludom, co pripravuju tuto SS? Asi nie.

155
dolores
Reagovat

@J: myslis, ze mu daju Lyzku? to by museli znovu zavolat suboristov a to neviem, ci maju v rozpocte :D

156
J
Reagovat

@dolores: Ide o SuperFinale. Co si myslis, ze ludia a najma na Slovensku budu chciet od Pala ako jeho najlepsi vykon? Nech MARKIZA vyrazi do ulic urobit anketu a potom uvidi tie vysledky. Stavim sa ze zo 100 opytanych, ktori pozeraju SuperStar, 100 ludi povie LIPOVU LYZKU u Pala. U neho naozaj nie je z coho vyberat.

Přidat komentář