Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Výběr písní 5. finále Superstar 2015: hity dekád (video)

27. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar-2015-5-finale
S pátkem tady máme další video koktejl písní, které si naše zbývající TOP 4 v Superstar 2015 vybrala do dalšího finálového kola, kterým jsou hity dekád. Každý finalista zazpívá dvě písně, jednu bude mít každý z jiné dekády (Emma ze 60´s, Štěpán ze 70´s, Pavol z 80´s a Dalibor z 90´s) a druhou mladší roku 2000. Tento koktejl vám dochutí mé komentáře, jak vidím šance jednotlivých soutěžících u vybraných skladeb.

Emma Drobná

zazpívá: Nina Simone – Feeling Good

Od Emmy trochu nečekaný výběr, avšak myslím, že je to dobrá volba. Podle mnohých coverů by to mohlo vypadat, že tato píseň je vyloženě monumentální a vyžaduje velký hlas, ale když si poslechnete originál, tak zjistíte, že Nina to nijak zvlášť monumentálně nezpívá, tím pádem sedne i k subtilnějšímu hlasu, jaký má Emma. Navíc si myslím, že si to Emma určitě nějak „podrobní“ a vznikne tak zajímavá verze. Klidně by to mohl být i touchdown, ačkoliv tentokrát je to od Emmy celkem nepředvídatelné vystoupení.

https://www.youtube.com/watch?v=D5Y11hwjMNs

zazpívá: Rihanna – Love The Way You Lie

Tady si naopak nejsem úplně jistý, zda je to pro Emmu dobrý výběr. Ve slokách si Emmu dokážu představit velmi dobře, avšak refrény jsou položeny relativně vysoko a Rihanna v nich navíc dost jódluje. Tady bude „podrobnění“ vyloženě nutné. V tomto případě touchdown neočekávám, takže tady může Emma jen příjemně překvapit.

Dalibor Slepčík

zazpívá: R. Kelly – I Believe I Can Fly

Tato píseň patří v historii talentových soutěží k těm vůbec nejohranějším. Já se navíc nikdy neubráním srovnání s tím, jak skvěle a osobitě pojala tuto píseň má bohyně Monika Bagárová. Tady očekávám takový typický slepčíkovský výkon, ze kterého budou náctileté fanynky nadšené, ale pro nás ostatní to bude jen klasická dětská besídka bez uměleckého přesahu (který například v Moničině verzi byl).

zazpívá: Michael Jackson, Justin Timberlake – Love Never Felt So Good

Tady si nejsem jist, zda je tohle dobrý výběr. Hlasově to Daliborovi sedne dobře, ale tahle píseň není melodicky zas tak výrazná, aby se s ní dalo bodovat. Jackson asi dobře věděl, proč skončila v šuplíku a vydána byla až pět let po jeho smrti. Podle mě měl Dalibor sáhnout po nějakém starším Jacksonově megahitu místo R. Kellyho a z písní nového milénia měl zvolit jiného interpreta, i když třeba Biebera bych zrovna slyšet nemusel, ale například nějaký sólový Timberlake by nemusel být špatná volba (s výjimkou Mirrors, které mám neodmyslitelně spojené s mou „noční můrou“ Relichem).

Pavol Kovaliček

zazpívá: Richard Marx – Right Here Waiting

Osobně tento provařený slaďák moc nemusím, avšak vzhledem k Paľovu převážně ženskému fanklubu je to dobrá volba. Tato píseň není nijak extra náročná a zvládne ji i průměrný zpěvák (viz. Martin Kurc). Já sice tento výkon vzhledem k písni až tak neocením, ale myslím, že své fanynky Paľo potěší, takže jediným problémem bude nejspíš jeho tradičně slabší anglická výslovnost.

zazpívá: Linkin Park – Numb

Tady naopak očekávám průšvih jako minule v It´s My Life. Numb je sice výborná pecka, ale ne pro Paľa. Nechápu, proč je Pavol pořád tlačen do polohy rockera, když už dokázal, že jeho síla je jinde. Po tomhle výkonu bude zřejmě Pavol muset sakra spoléhat na svůj fanklub, aby ho podržel.

Štěpán Urban

zazpívá: Pink Floyd – Wish You Were Here

Klasika nejklasikovatější, která není nijak náročná technicky, ale je nesmírně těžká výrazově. Štěpán však už v minulých kolech dokázal, že pokud je něco jeho doménou, tak je to duše, kterou písním dokáže vdechnout. V minulé SuperStar tento skvost světové pokladnice velmi vkusně uchopil Štefan „Itcho“ Pčelár, který v jeho rámci předvedl jeden ze svých nejlepších výkonů. Jeho skorojmenovec by však mohl být klidně ještě lepší a připsat si tak další touchdown.

zazpívá: Kings Of Leon – Sex on Fire

Štěpán má stejně jako v minulém kole jednoznačně nejlepší výběr písní. Tenhle klučina je mi svým hudebním vkusem čím dál sympatičtější a s „nepatrně mrtvým“ Drdou, ke kterému je často přirovnáván, má společnou pouze vizuální stránku. S touto rockovou vypalovačkou už zazářil například Jamie Archer v šesté řadě britského X Factoru nebo Jaro Smejkal v minulé SuperStar. Zda s ní zazáří i Štěpán, který zatím s výjimkou minulotýdenní Nirvany (která je však celkově temnější) zpíval převážně balady, to je zatím ve hvězdách. Každopádně je to ale dobrý výběr, už proto, že je to dost energická věc, kterých není v playlistu nikdy dost.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 203
1
dolores
Reagovat

postupove sance:

Emma : 100%

krasa
charizma
spolahlive vykony
priliehavy vyber piesni
prijemna farba hlasu
dobra kamaratska povaha
velka priazen poroty
vhodna narodnost pre tohorocneho vitaza

negativum: podobnost vystupeni-riziko zovsednenia, nizsi rozsah

Stepan 80%

prijemny hlas
slusna technika
spolahlive vykony
dobry vyber piesni
priazen poroty
prijemna uletena povaha
stale trvajuci efekt divokej karty

negativum: posobi na podiu zakriknutym dojmom, malo energie

Dalibor 80%

roztomily
od zaciatku velky favorit sutaze
milacik poroty
velke mnozstvo nastrocnych fanyniek
slusna podiova prezentacia

negativum : prilis detsky hlas, klesajuca uroven vykovov

Pavol 50%

velky sympatak
charizma
ak mu sadne piesen, vie ju podat na vysokej urovni
folklorista, huslista
sportovec
dobra kamaratska povaha

negativum : nespravny vyber piesni, odrazajuci sa v nizsej kvalite spevackeho vykonu

2
Valamin
Reagovat

Radši jsem měl mnohem „vytříbenější“ tematická kola, jako bylo rockové kolo, kolo českých a slovenských písní, jazzové, kolo, do kterého spadali jen určití interpreti a skupiny (Abba, Queen, Žbirka), atd. Tady vám teda nevím, ale skoro vše mi přijde velmi podobné, že je jedno, jestli jde o „hity dekád“ nebo „songy legend“ či „filmové songy“ -mnohdy ty výběry jsou takové, že vlastně jeden z filmových songů lze zaměnit v pohodě za „hit dekády“ – protože když je něco prostě pecka a poslouchá se to, tak se to šoupne sem a tam atd, víte, co myslím – hraje se tu ve všech kolech na hity, ať je to zabarveno, jak chce a vytrácí se co – originalita zpěváků, kteří by mohli tpívat něco stylově jasnějšího, na čem se doopravdy předvedou, že jsou všestranní a i kdyby tolik nebyli, tak že se umí učit a mají zápal pro zpěv. Všechno je to takový unilý, nijaký. Kdyby Emma nebyla sama o sobě osobností, a to ani nemusí zpívat, a člověk cítí, že z ní jde něco „hvězdného“ nebyl by tam nikdo hoden titulu Superstár. Místo aby z těch lidí rostly osobnosti, které budou zapamatovatelné, jsou kolo od kola ustrašenější, všichni. Hrozně divná a nepříjemná Superstar je ta letošní, smutné.

3
Patrik
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=LJNDhXlzbvY tohle je paradní duet =) kdyby to takhle nejako zaspíval Dalibor tak to bude něco

4
Patrik
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=eTfldoWMfeo Paradní verze od Melanie Amaro Feeling good

5
dolores
Reagovat

@Patrik: toto bola jedna z mala zahr.talentoviek, co som sledovala… a Melanii som fandila. na zaciatku taka nenapadna myska, postupne ukazala, ze je velmi kvalitna spevacka a k tomu sa vedela na podiu dobre predat

6
DJ Vlado
Reagovat

Článek doplněn o moje komentáře k výběrům :-)

7
Tomáš
Reagovat

Miluju Emmu v paruce Amy Winehouse! Miluju Emmu v paruce Amy Winehouse! Miluju Emmu v paruce Amy Winehouse! Proč ji nenosí pořád? (

8
Tomáš
Reagovat

Já chci Emmu a moc ji chci. (

9
J
Reagovat

Tak som zbehla FB a narazila som na jeden zaujimavy koment ohladom Pala. Skor nez ho tu pastnem, nie so vsetkym suhlasim. Najma ta predstava ako Palo spieva NIRVANU je smiesna, leda tak vo sne. Ale inak je tam vela pravdy. Za vsetko hovori odstrelovy vyber LINKIN PARK, ktory by si pri triezvom rozume sam nevybral, lebo vie, ze nanho nema:

„Takto deticky: Emma je super extra trieda, Stepan a Pavol su porovnatelni sympataci, s odlisnou farbou hlasu, obaja dobri spevaci, kazdy z ineho sudka. Vela ludi tu hejtuje Pavla, ze nevie spievat, tak sorry, ale spievat vie, teda ak mate sluch deticky…Stepan by tie vysky od Elanu ci Bon Jovi nevytiahol… bolo by zaujimave, keby si tie piesne prehodili… mozno by to pomohlo viac Palovi, Nirvana a Mike Jagger boli lahsie zaspievatelne plus skvele podiove aranzman. Preco Pavlovi nedali crew (tanecnice) okolo alebo gitaru ci husle? nechali ho bez akejkolvek choreografie, sameho poskakovat, cista improvizacia, to mu od generalky na sebavedomi nepridalo. Chcela by som vidiet Stepanov tanecny prejav, bez tanecnic, bez stojana s mikrofonom, bez gitary, bez Zaujeca…kto im vlastne vybera piesne? ak sami, tak Stepan mal super vyber, to mu pomohlo. Btw. myslite si, ze od Vytiskovej bolo fer voci ostatnym protezovat Stepana a povzbudzovat populaciu, aby mu posielali sms? vobec nie! Je jasne, ze Stepan je favorit poroty na vitaza, resp. treba Pavla co najskor vyradit, Vytiskova je nanho vysadena neustale. Navyse bezala cely tyzden marketing kampan pre Stepana, Pavol v uzadi a Emma.. scenar je jasny: finale Stepan a Emma…tak som zvedava na „objektivne“ komenty Vytiskovej na Emmu… Emma, Pavol, Stepan drzim palce vsetkym, spravny vyber piesni a rovnako kvalitnu podiovu reziu!!! ste skveli vsetci 3!!!“

10
J
Reagovat

@DJ Vlado: Nie je tlaceny do pozicie rockera. Je to odstrelovy vyber pre neho, aby nepresiel do GF. Najsmutnejsie na tom nie je to, ze to neda, ani fakt, ze sa na nom vyvrsi Klara a spol. s kritikou. Totizto dramaturgii nestaci ho len vyhodit, predtym ho musia znicit. Staci potom nabehnut na FB a pozriet si hlasky tych najvacsich hejterov pod Palovym LP + zlostne komenty fanusikov LP, ktorym pokazi pesnicku. Aj to je cena za ucast v SS.

11
Enaz
Reagovat

Pokud se tu objeví nějaký můj koment nebo jeho několikonásobek, tak se nedivte a omluvte mne. Prostě to nešlo odeslat.
Díky.

12
bezik
Reagovat

@Tomáš: Tomášovi definitivně hráblo :D :D

13
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš hele nech toho já emmu chci máš smůlu budu o ní bojovat s tebou nebo bez tebe

14
notickas
Reagovat

@bezik: taky máme ten pocit, že mu z toho přeskočilo

15
notickas
Reagovat

@DJ Vlado: tentokrát se úplně shodneme. Jsem ráda, že i náš expert konečně chválí mého favorita Štěpána. A právě to mě na Štěpánovi baví, že písničkám vtiskne obsah a i když je technicky průměrný zpěvák o to silnější je ve výrazu.

Dalibor a Emma už se mi opravdu oposlouchali a moc mě nebaví, příjemně může překvapit spíš Emma, než Dalibor. V GF bych ráda viděla Pala, ale na těch Linkin si určitě zlomí vaz. Toho Marxe by mohl dát dobře, ale na postup to stačit asi nebude.

16
dolores
Reagovat

prosim vas neviete niekto, co spieva Palo na konci v tejto ukazke ? preco mu toto nedali zaspievat? DPC ://

http://superstar2015.nova.cz/clanek/prvni-spolecny-koncert-finalistu-superstar-co-svym-fanouskum-zazpivali.html

17
J
Reagovat

@dolores: Neviem, ale uz som to pocula. A vie spievat, ak sa do toho oprie.
On sa totizto nemoze spoliehat ako Chester Bennington na svoju kapelu, zvukara, co mu naladi mikrofon na plne decibely, aby nezanikol v reve kapely, svojho keyboard vokalistu, ze ho podrzia pri speve. Ale hlavne nemusi pobehovat pri tom NUMB po podiu, ani Chester to na koncerte nerobi. Staci chytit mikrofon a spievat. Toho porotcu, co mu vytkne nulovu podiovu prezentaciu pri tejto piesni, by som vyhnala to na vlastnej kozi zaspievat a este pri tom hopkat. Tu mas verziu LP z koncertu.

https://www.youtube.com/watch?v=WIaXYIEQivk

19
Enaz
Reagovat

Může mi někdo vysvětlit proč zase nemohu nic odeslat? :(

20
bezik
Reagovat

@Enaz: A nemáš v tom nějaké odkazy ? Některé tu prostě neprojdou, nevím proč.

21
Jai Kudo
Reagovat

@J: Tady je ve hře ještě ta věc, že aby to mělo patřičný efekt musí ten zpěvák do té skladby dát potřebnou sílu, energii, rock/metalová hudba je minimálně z 50% o energii…. Já jsem zatím u Pavla tu energii nějak nezaregistroval…..Bennington je jistě dobrý rockový zpěvák, ale ne špičkový. Ale ta síla, ta energie, to charisma tam prostě je, proto je to tak úspěšný interpret i skupina.

22
dolores
Reagovat

@J: v tej ukazke to zaspieval s takym drajvom, energiou, vyrazom a zvucne, ze ostatni finalisti popri nom posobili ako jeho chudobni pribuzni …. o:-)))) (ale Stepan ako gitarista – respect) …
ak by Palo toto dal v sutazi, tak by to bol touchdown jak prasa … citis tam ten britsky smrad v hlase ? kludne mohol dat nieco aj od Lennona…. a neboj Linkin nejako zvladne, verim mu. ak ho zotru, co sa aj stane, nevadi… pretoze vieme, ze je aj tak dobry !

23
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: ja som tu energiu u Pavla zaregistrovala ako u jedineho z celej tej partie ;)

24
Enaz
Reagovat

@Enaz: Jeden tam je, dík, zkusím ho vymazat. Jsem si dělala zodpovědně poznámky při poslechu ukázek a teď mne to štve :).

25
J
Reagovat

@Jai Kudo: Vsak ja viem, ze Palo nema potrebnu energiu na tuto piesen. Neviem ako bude stacit s dychom. Mne totizto dala zabrat nie spevom, ale s dychom. Jednoducho musi stat namieste. Inak to neda ani z polovice tak ako to ma byt. Este bude zalezat na tom skrateni, ak vobec nejake bude, lebo sa bude spievat len 8 piesni. A plus ta nasa kapela a zvukar expert, co zoslabuje mikrofon. Ja som ho v BON JOVI skoro vobec nepocula spievat, len revat kapelu. Jednym slovom Palovo vystupenie bude KATASTROFA.

26
Enaz
Reagovat

Emma – Nina Simone Feeling Good

Nádherná věc. Jestli to Emma zvládne, tak ji možná vyměním za mého fanouška Štěpána. Tohle bude muset dát velmi jinak, protože není a nebude černoška. Prostě trochu gospelu, trochu jazzu a hodně citlivosti. A sakra, ta muzika je Bond, James Bond :).

Emma – Rihanna
to dá. Proč ne. Dá to svým způsobem, využije napětí písničky a svůj hlas.
Když se dívám, co budou zpívat, tak si (jako naprostý analfabet v anglině) hledám text a tady žádný IMHo zbytečný rap není.

link vypuštěn kvůli nepropustnosti Panáčka :)

Pokud to zvládne komorně, tak to bude pecka.

Dalík – R. Kelly – I Believe I Can Fly

Na tohle Dalibor nemá. Tohle bude slušný průšvih. Může to být jen karaoke. Nemá na to hlas a samozřejmě ani nemůže tu píseň uchopit pocitově.
Není to vůči němu fér, ale prostě chlapce před mutací by do SS neměli brát. Asi by měla být jasná dolní hranice věku.

Dalík – Michael Jackson, Justin Timberlake – Love Never Felt So Good
Tohle možná dopadne. Bude pobíhat kolem fanynek, zpívat. Opravdu mu nechci škodit, ale nemá na to. Zatím. Možná nikdy, protože ho teď prosazují někde, kde nemá co dělat.
Považuji rodiče, kteří nastrkají velmi mladé puberťáky do takovéhle věci, za zrůdy :/.

Pavol Kovaliček – Richard Marx – Right Here Waiting

Se přiznám, že písničku znám (a kdo ne, že?:), ale že to zpívá někdo, kdo se jmenuje stejně jako zakladatel komunismu, tak to jsem netušila :). Mám spoustu mezer ve vzdělání.
Pustila jsem si Pavlovo semifinále a Aerosmith. Kdyby to dokázal uchopit jemněji, nebyl v křeči, tak by to dal a nebylo by to špatné. Uši a hlas má. Budu držet palce.

Pavol Kovaliček – Linkin Park – Numb

Tohle opravdu není pro Pavla, nedovedu si to představit a lituji ho. Tohle by možná zvládl Štěpán. Ale třeba mne Pavol překvapí. Přála bych mu,
aby uspěl.

Štěpán – Pink Floyd – Wish You Were Here
Není co dodat. Krásná věc a budu čekat jak ji zvládne.

Štěpán – Kings Of Leon – Sex on Fire
Myslím, že to zapadá do jeho projevu. Jen mu ty texty moc nesedí. Moc by mne zajímalo nakolik je chápe :).
Ale musím se přiznat, že pokud se donutím si přeložit texty z angličtiny, tak zjišťuji, že se mi nejvíc líbí písničky s ponurými bizarními texty. Ta muzika je znepokojivá a většinou úžasná.

27
Enaz
Reagovat

@bezik: Díky ti. Stejně je zajímavé, že někdy linky jdou a někdy ne. Věci mezi nebem a zemí? Nebo jsem neměla napsat svůj názor? :)

Je fakt, že mne už Panák na delší dobu kvůli linkům vyhodil.

28
Prochor
Reagovat

Přál bych Emmě, aby to vypadalo asi tak nějak:
https://www.youtube.com/watch?v=KwPtk_YCvh0

29
bezik
Reagovat

@Enaz: Pokud ti neprochází odkaz, nedávej ho jako klikací. Vymaž z něj http:// a případně i rozděl název domény, třeba mezerou nebo podtržítkem a napiš do legendy, co si upravila. Vím že tu třeba neprochází musicserver a ještě něco, teď si nemůžu vzpomenout.

30
Jai Kudo
Reagovat

Off topic!! Zrovna na ČT art jede koncert Rolling Stones z Hyde Parku, tak kdyby se někdo chtěl zavzpomínat….. :)

31
ales-winner emma
Reagovat

no prosím a potom že sem blázen já vždyt tomáš se definitivně zbláznil

32
Enaz
Reagovat

@bezik: Byl tam odkaz na texty karaoke … s ukázkou. Budu si to pamatovat.

33
maria
Reagovat

@dolores: dolores neviem, co to je, ale znie to ako ludovka :) nech sa na mna Palko nehneva, uz radsej nech neprzni podobne skladby, dobrovolne, ci nasilu, jemu pasuje ten folk jemne smrncnuty rockom, alebo potom len taky soft s gitarou ako dal Green Day, ziadne silene pozy, mily chlapec, ale uz 5 min. slavy uplynulo, mohol sa snazit viac, mozno, keby mohol… keby chcel
@Valamin 2 uplny suhlas, cela SS taka jalova, ziadny napad, invencia, uputavky?? skoda reci, aspon hviezdna rota :)) zda sa, ze ani ziadna nebola pri tej „kvalite“, tie prepadovky na izbach, ked Adela hucala do megafonu, nacviky v posteli, teraz ziadne nacviky, kazdy pride ako „cvicena opicka“ nastajlovany a nauceny ako rezia kaze, tu sa postav, tu si poskoc, tu sa poklon, skoda, malo to potencial

34
e
Reagovat

@Jai Kudo: Díky.

35
J
Reagovat

@Jai Kudo: A propo vcera som si pozrela cely koncert LINKIN PARK z Milana v minulom roku. Musel to byt vynikajuci zazitok tam byt. Jeden z muzovych slobodnych kamaratov im fandi a bol na tom koncerte, lebo ma sestru vydatu v Milane. Bolo to den predtym nez u nas v HLASE Lola Hruzova spievala tych Depesakov I FEEL YOU.

36
Jai Kudo
Reagovat

@maria: v posledních ročnících je SS víc o cvičených opičkách, než o zpěvu a o muzice…. :(

37
J
Reagovat

@maria: Ja viem, ze jemu ti BON JOVI alebo LINKIN PARK nesedia. Ale povedz, co ma robit, ak ich ma nariadene spievat? Neda sa zabudat, ze hudobny dramaturg alebo produkcia su pani, co piskaju a tie deti ich musia jednoducho pocuvat. Co ma robit? Dobrovolne to vzdat? A co podpisana zmluva, ktora ho k tomu zrejme zavazuje. Potom Palovi nezostava nic ine len zaspievat predpisane piesne tak najlepsie ako dokaze. A este jedna vec. On v ziadnom medailonku a ani v rozhovore netvrdil, ze je rocker. Nie. Prisiel na kasting a zaspieval GREEN DAY – co je punk rock. A potom v semifinale Bryana Adamsa. Ale tak GREEN DAY ako aj ADAMS su na hony daleko od AEROSMITH, BON JOVI a LINKIN PARK, ktore musi spievat vo finalovych kolach. Otazka tu znie namieste: SKUTOCNE TO MOHOL ODMIETNUT A VYBRAT SI INE PIESNE? Ja si myslim, ze mu nedali na vyber. Podla mna on uz sam, by bol najradsej zo sutaze vypadol v nedelu namiesto Veroniky. Jedina vec, co ho tam ako tak drzi je ta ich SVATA TROJICA. Pre neho sameho bude nedelnajsie vypadnutie obrovskou ulavou. Bohvie co by mu zasa predpisali spievat v GF. Ale nemusia ho totalne znicit pred vypadnutim.

38
Enaz
Reagovat

@Jai Kudo: A co bys chtěl od pořadu, který do finále posílá výhradně dorostence? Už díkybohu přestali tvrdit, že superstar musí zazpívat všechno, nicméně ty starší a pravděpodobně víc vyprofilované nepustí ani do semifinále. Však už na začátku odmítají některé stylem: „Jsi skvělý/á, ale nejsi pro tento pořad vhodný kandidát.
Ale to už bylo i v SS1 :). Je to určitý formát, ale myslím si, že u nás se dost zvrhl.

39
maria
Reagovat

@J: vies ako ma to mrzi to trapenie za neho? ani si nevies predstavit, ked ta nasilu pasuju do niecoho, co nie si,, proste kazdy ma nejaku „nalepku“ jedna je „femmefatale“ druhy milacik, treti kvazi rocker, akurat Stepan je tu spevak, nejak sa to cele zvrhlo, spev je asi druhorady

40
Prochor
Reagovat

Až tohle zvládne Kovalíček, tak ho uznám za superstar:
https://www.youtube.com/watch?v=OorZcOzNcgE

41
Enaz
Reagovat

@Prochor: Snad za superhvězdu, ne? :). Prochore, ty jsi provokatér … ;).

42
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Ale no tak, Prochore! Tohle už dnes nezvládne pořádně zazpívat ani Gillan….. :)

Jinak teď poslouchám rockujícího Keith Richardse a ten zpívá ten RnR líp než všichni naši čeští rockeři dohromady. Ne, že by mě takový hlas. Ale je v něm drive, energie atd. atd. co tady občas propaguji…… :)

43
J
Reagovat

@maria: Neviem ci najparadoxnejsie na tom je to, ze on ani nechcel ist do SuperStar, keby nebolo jeho otca. Podla toho, co som o nom zistila, bol spokojny so svojim boxom, folklorom, proste zivotom. Potom prisiel na sutaz a kedze nasa ctena porota cize produkcia uz medzitym racila vyhodit vsetky alternativnejsie, rockovejsie, zivelnejsie typy, tak sa jej hodil do kramu aj Palo Kovalicek, lebo niekoho uz len potrebovali zo Slovenska. Preco ho posunuli do finale? Ved napriamo postupil len Dalibor. Habera mu po Adamsovi povedal, ze je rocker. A po BON JOVI mu zasa kontroval, ze sa na rockera len hra. Clovek ho uz ani nedokaze po tom vsetkom kritizovat. Zaroven to ukazuje na to, ake spinave je pozadie tejto SuperStar.

44
Prochor
Reagovat

42 – Jai Kudo
Samozřejmě další moje provokace ale i brutálně nastavené zrcadlo letošní kvalitě Superstar.
Dítě času by si netroufl ani Kamil Střihavka :-)))

45
Enaz
Reagovat

@Jai Kudo: No, už to na koncertech nedává … někde se přiznal, že to nechce prznit (respekt).

Někdo ten drive má a někdo ne. Starý páky se prosadily, vyrůstaly někde jinde a někdy jindy. Je fakt, že z nepatrně mrtvého zpěváka hvězdu neuděláš. A nejvíc se daří muzice v partě, skupiny, které mají autory hudby a textu, názor a nadání … kdo by je mohl převálcovat? A navíc si určitě užijí víc legrace, průšvihů a tak :).
Kde mají ta ubohá ss kuřátka vzít tu energii?
Pro mne ji má trochu Štěpán, který mne dostal už v semi s Mad World. Ale pokud bude sám, tak nebude nic.

46
Enaz
Reagovat

Koukám na ty dědky a padám do kolen :). Omlouvám se za OT.

47
maria
Reagovat

som zvedava, ako sa Dalibor vysporiada s R.Kelly, Kontsek to dal excelentne, aj ked viac sa mi pacilo jeho https://www.youtube.com/watch?v=hVQSdpD7NUs pamatate? vypadol zaznam a musel to opakovat, skoda toho chlapca, ani sa hadam nenasiel este podobny talentovany hlas

48
BarBorak
Reagovat

Pavol – oba výbery nevhodné, odstrelové. Marx je už v kontexte predchádzajúcich kôl strašidelná nuda, to im už naozaj nevedia dať niečo vhodnejšie ich veku?
Produkcia musí mať veľký strach z Paľa,asi na tom s hlasmi nebol zle.
A nech mi nehovoria, že si ich vybral sám, to by som potom chcela vidieť, z čoho si fakticky mohol vyberať. Už počujem Výtiskovú a Soukupa ….jalovéé, nič na mňaneliezlo, pohyb, výber,…o

Štěpán – obe piesne vhodné.

Emma – Nina je skvelá, aj tak by som už prijala niečo vekovo prijateľnejšie a mohla by to byť aj nejaká mainstreamová sračička, ale nech to aspoň trochu prinesie život do toho tohtoročného umierania. Tá druhá… ani neviem, celkove mi tie výbery už lezű krkom.

Dalibor – a čo já viéém… veď je to jedno…

49
Prochor
Reagovat

42 –
Ještě k tvé poznámce co Ian Gillan dokáže- tohle je z roku 2006:
https://www.youtube.com/watch?v=arpZ3fCwDEw

50
maria
Reagovat

@J: J 43 neda sa len suhlasit, kazdy ma sluchatko v uchu a „kvaka“ ako ho kto plati, smutna realita, a myslia, ze sme naivni

51
Jai Kudo
Reagovat

@Enaz: On Gillan i Coverdale šli s přibývajícímu léty hlasově hodně dolů ale takový Robert Plant? V létě jsem byl na jeho konertě v Brně a byla to paráda jak sviňa :) V 68 letech a Whole Lotta Love vystřihl jak s Led Zeppelin v 70´. Úžasnej borec! (y)

Jj, já žeru ty Richardsovy Telecastery, on snad na jiný typ ani nehraje. Ale jo teď tam má myslím Gibsona :D

52
Enaz
Reagovat

@Prochor: Ty jsi fakt komik, Prochore :). Jsem teď tvůj odkaz našla. To si ani nepřeješ, že? :D

53
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: No právě…..
Ta písnička právě v Montreaux vznikla, pěkné….

54
J
Reagovat

@BarBorak: Jedina ulava pre neho bude vypadnut. Lebo ked maju zmluvy podpisane, tak musi spievat dokial je v hre. A postup Pala namiesto koho? Logicky namiesto Stepana, co on sam by urcite neuniesol. Inak to nebude len, ze musi v nedelu vypadnut.

55
Enaz
Reagovat

@Jai Kudo: Ti trochu závidím, žes tam byl :). A přeju.
Ale fakt nemůžeš srovnávat Child In Time s Whole Lotta Love. To na mne nezkoušej.
Si to osvěž a porovnej na YT :).

56
Prochor
Reagovat

52-
Copak já to přežiju.
Jen si myslím, že za takové vejšky jako byl Ozzy nebo Gillan jsou Madona, Jackson,Bieber nebo Rihana jen velmi, ale opravdu velmi slabá náhražka.
O finalistech Idol napříč zeměkoulí ani nemluvě.

58
dolores
Reagovat

@maria: ludovka ? anglicka ludovka ? to zartujes ?
no pockam si, este ci sa najde niekto, kto to bude vediet ….

@Prochor: ja fakt zasnem ako ta bavi neustale porovnavat boldozery s detskymi trojkolkami :))))))

59
Prochor
Reagovat

58 -Dolores
Protože chci buldozery a ne dětské tříkolky:-)) Ale co dělat, nejsou lidi.

60
dolores
Reagovat

ked tak citam jasnovidecke prognozy vsetkych (vratane tych mojich) :D…ako dopadne nedelnajsie kolo, tak suma sumarum to vyzera tak, ze si Pavol Kovalicek na seba zavesil (alebo mu zavesili) naloz, ktorou sa v nedelu v priamom prenose odpali ako samovrazedny bojovnik ISIS :DD

61
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: OK ale ty tady propaguješ docela starý dinosaury…ale nová rocková scéna je dnes někde tady – přiznávám, že jsem to nahrával na svůj mobil, který občas nestíhal ten zvuk zpracovat…asi největší (a dost utajená) rocková událost tohoto roku, kapela Halestorm a fenomenální Lzzy Hale v Praze…..
https://www.youtube.com/watch?v=AT9fmGki9Qg&list=PLF35FjfdE5A2NynC7bC9WUB5M5OibSfLm

62
dolores
Reagovat

@Prochor: lidi by aj boli, … ale dnes vsetko zvalcuju marketingove produkty :D

63
Enaz
Reagovat

@Prochor: :D nemůžeš srovnávat sólisty a členy tlup :). Přesně jsi to zařadil. Schválně, kolik sólových hvězd se ti líbí a kolik muzikantů ze skupin uznáváš? Není to tak trochu o tom? Samozřejmě, že jsou i skvělí sólisté, ale rock a jeho další klony určitě nedělají. Nemohou. Ne? ;)

64
Enaz
Reagovat

@Jai Kudo: Abychom si rozuměli :), nezpochybňuji, že ten výkon je úžasný, jen tvrdím, že co se týče výšek, nemůžeš srovnávat Gillana a Planta v Child a Whole Lotta Love. Toť můj názor :).

A pořád to poslouchám … skvělé, ti nás přežijí.

65
J
Reagovat

Tak ako som si teraz prehravala vsetky vystupenia Pala a Stepana, tak ma napadlo, ake by to bolo, keby si Stepan mohol od zaciatku vyberat piesne podla seba. Kedze sa priznal, ze Rolling Stones a Nirvanu si vybral sam, co svedci o vybornom hudobnom vkuse. Minimalne v tom prvom kole si urcite mohol vybrat lepsie a nasa ctena porota a dramaturgia sa az kedy zobudila, ze ho takto ratuje. Najskor mu vyberu nestastneho Kollera – CHCI ZAS V TOBE SPAT, aby mu mohli akoze dat divoku kartu. Toto bolo urcite dopredu pripravene. Ale na druhej strane rovnako ako vacsina publika tvrdim, ze aj bola spravne pouzita.

66
Ters
Reagovat

@dolores:
písnička, co podle mě zpívá Palo v ukázce z koncertu:
https://www.youtube.com/watch?v=i9lYwVm1NDg

67
J
Reagovat

Dalsia vec, co ma zarazila bol fakt, ze minulu nedelu v kole LEGIEND sa v sledovanosti dotiahla JOJka na MARKIZU a to pritom nedavala nejaky svetoborny trhak. Pytam sa, kolko dalsich ludi ako mna v nedelu odradilo sledovat spevacke vykony deti, ktore mali povacsine stisene mikrofony, cez ktore sa snazili prekricat rev kapely. Ja kedze som bola unavena som radsej vypla televizor, ini sa spamatali podstatne skor a prepli na konkurencnu JOJku, kedze si nechceli nechat skazit nedelny vecer SuperStar. Otazka znie, aku sledovanost bude mat MARKIZA tuto nedelu a ci sa JOJke podari jej vyrovnat alebo ju dokonca predbehnut. Kedze je v plane odstrel Pala Kovalicka, tak navrhujem nechat ho ist spievat ten odstrelovy NUMB ako prveho a zarucujem MARKIZE, ze urcite nikto za neho nezahlasuje a vypadne. PRICINA NASLEDOK. Otazne je kolko ludi by okamzite po Palovom vykone preplo MARKIZU na JOJku, lebo by sa im ten FRANKESTEIN zdal menej hroznejsi. Naozaj sa unavena po vikendovom upratovani, vareni a uceni sa s detmi, ktore ma caka tesim na to, ako si pozriem v nedelu vecer Palovo katastroficke NUMB.

68
J
Reagovat

@Ters: Metalcorova skupina a Palo?

69
Monika
Reagovat

Tak Pavol je v te ukazce z koncertu hrozivej, jsem se vydesila, totalne jalovej zpev, strasne neprijemna barva hlasu a jeste mi to prijde i falesne, takhle zle nic nezpival snad.

70
Ters
Reagovat

@J: Nechápu otázku :) Taky jsem byla zvědavá, co zpívá, tak jsem si to jednoduše našla podle slov… a Dolores se ptala, tak jsem odpověděla, toť vše ;)

71
dolores
Reagovat

@Ters: presne, je to ono !!.. klobuk dole, ze si to poznala. ja tuto skupinu vidim .. pocujem prvykrat v zivote :)

72
Ters
Reagovat

@dolores: Pod minulym článkem ses ptala, kde jsem četla ten chat s Veronikou, jak tipla Pala… bylo to na Nově
http://superstar2015.nova.cz/online/424-chat-s-veronikou-danisovou

73
dolores
Reagovat

@Ters: ahaaa, tak podla slov! sikovńa si … :)

@Monika: mne sa to velmi paci, a nic falosne tam nepocujem ;)
a jalovy hlas? to je vec nazoru… mne sa zda jalovy Drda :))

74
Monika
Reagovat

@dolores: mi strasne vadi to krakorani, jsem se az lekla, jak zni neprijemne, hrozne tony z nej vychazi pro me..takhle blbe obvykle nezpiva

75
dolores
Reagovat

@Ters: diky, tak toto som vobec nevidela, necitala … a odtial je aj ta info, ze vitaz si 3 roky neskrtne… no fakt humus.// …
to ze si tipla Pala za vitaza bolo asi z tych nervov, ze tam stal s nou v rozstrele, a namiesto neho vypadla ona ,… inak v tom nevidim logiku :D

@Monika: v pohode, … kazdy to mame inak ;) mne prave jeho farba pride velmi zaujimava, nevsedna v nasich koncinach, a tie tony su expresivne zaspievane…pre mna ok – lahodka. :)

76
maria
Reagovat

@dolores 58 „ludovka“ bolo myslene „akoze“ :) @Ters 66 bingo! ved sa to neda porovnat ani z rychlika, mozno sa to Pavlovi paci, ale reprodukovat by to nemal,, teraz, ked si prehravam to posledne kolo /podotykam bez obrazu/, tak absolutne vedie Stepan, tam citim ten spravny „smrad“, Emke vzhladom na jej nedomykave hlasivky by mohli /teda uz radsej mali/ dat nieco od Cranberries, napr. Dreams, ale kedze je favoritka, asi to nehra rolu, iba ze by ma to viac potesilo ako „hlupost“ od Rihhany

77
Jai Kudo
Reagovat

@Ters: Wow, Palo zpívá Asking Alexandria? Má u mně bod navíc za to, že zpívá tuhle kapelu :)

78
BarBora
Reagovat

@J:
Už pred pár dňami som písala, že vypadne Paľo, len keby motyka vystrelila, tak Dalibor.
Určite by som nechcela aby vypadla Emma alebo Števo, ale nechcem ani aby vypadol Paľo a hlavne nie s takýmto blbým výberom piesní, to je v podstate „atentát“ na neho.

79
BarBora
Reagovat

@dolores:
Pripájam sa, tiež som mala skôr pocit, že tam zahviezdil a Paľo má krásny hlas, aj s tým súhlasím.

80
J
Reagovat

@BarBora: Barbora vies, co je najsmutnejsie, ze z hladiska urovne GF by ovela viac vynikla ta ich SVATA TROJICA: Stepan, Emma a Palo. Co sa tam vlastne bude spievat? Vianocne piesne. Nech daju uz len Daliborovi sprznit tak nadhernu piesen ako je LAST CHRISTMAS. Kolko ludi z toho bude znechutenych. Stepan alebo Palo by to dali ovela lepsie. A potom tie najlepsie vykony. Emma – YOUR SONG, Stepan – tu by sa dalo vybrat aj zo zajtrajsich piesni a Palo – jednoznacne LIPOVA LYZKA. A potom vlastny vyber. Tam by Palo, kludne mohol dat Rybaka s huslami. Kolko ludi by sa viac tesilo na vykony v GF ako sa budu tesit na Dalibora. A ak ide o manipulaciu, tak sa kludne mozu blokovat sms-ky. Ja som si ista, ze vacsina teens z Ciech a aj zo Slovenska uz by sa pridala budto na Emminu stranu alebo Stepanovu. Staci si prejst FB, kolko z tych dievcat co fandia Daliborovi fandi zaroven Emme alebo Stepanovi.
Na druhej strane som smutna z toho, ze ta piesen NUMB je pekna a LINKIN PARK ma vela fanusikov, dokonca jedna slecna si chce kvoli tomu zapnut v nedelu SuperStar. Ale produkcia, ci dramaturg to Palovi nevybral, aby to malo aspon nejaku uroven a zaroven potesilo fanusikov LINKIN PARK, ze konecne sa bude spievat NUMB, ale aby piesen Pala potopila. Kvoli Palovi samemu a najma kvoli tym ludom, ktori by mu aj tak neposlali sms-ku, lebo mu v konecnom dosledku nefandia mi je to velmi luto. Ja si to totizto viem predstavit: kapela bude vyrevovat, Palo bude mat mikrofon stiseny na minimu, aby ho nebolo pocut, bude chybat ten druhy hlas, ktory je v tejto piesni nevyhnutny, lebo ani Chester tam nespieva vsetko sam. A potom nabehne hodnotit taka Klara, ktora sa tomuto stylu ani nerozumie. V tejto piesni musi interpret jednoducho schmatnut mikrofon do ruky, obratit sa do publika a spievat a stat na mieste. Co potom urobia vsetci fanusikovia LP, obratia svoju zlost a hnev na Pala. Staci si potom precitat nenavistne komenty, len co to zavesia na FB. Predtym nez ho vystvu zo SS, ho totalne musia znicit. A vobec neverim, ze mal tak vela hlasov. Od koho? Nema az tak vela fanusikov. Tato SS je taka spinava, az to boli. Kvoli tomu vsetkemu si uz tuto nedelu SS v priamom prenose nezapnem. Budto si pustim nejaky film alebo jednoducho pustim JOJku. Preco by som ja unavena po hektickom vikende, co ma caka, sledovala popravu Pala v SS. Som ochotna zvazit sledovanie GF, ak bude za to stat. A MARKIZE zelam, aby dosiahla presne taku sledovanost, aku si za toto vsetko zasluzi. Ved nejde len o to, aby vyhral spravny clovek, ale aj aby si ludia v nedelu vecer nasli dovod zapnut si SuperStar. Ked si predstavim ako som sa tesila na Cesko-Slovenske kolo: Emma – Pokoj v dusi, piesen ktoru mam rada; Stepan – Chci zas v tobe spat, tiez ju mam rada a Palo s Lipovou lyzkou. Nevedela som sa dockat nedele vecer. Teraz mi to uz je jedno. Taka som z toho znechutena.

81
BarBora
Reagovat

@dolores:
Dolores, čîtala som ten chat, Veronika tam minimálne 5x spomenula, aká je rada, že nie je zazmluvnená a životná skúsenosť mi hovorí, že ona by tú zmluvu milerada mala vo svojom vačku.
Ono nejde ani tak o to, že bude zazmluvnená, ale skôr o to, ako tá spoluparáca bude vyzerať. Pokiaľ viem, Emma zatiaľ nemá nejaké „krytie“ ako mal už napríklad Itcho, GG, Sabina,… to, že si zvykla zaspievať s kamarátmi nie je zrovna nejaký projekt.

82
maria
Reagovat

@J: JeJka myslim, ze lepsieho adepta na Last Christmas ani nenajdes ako Dalika :) ked som spatne /spätne/ vypocula jeho vystupenia, spieva pekne, cisto, tzv. školácky , vobec by mi nevadil nikto z tejto stvorky, keby to vyhral

83
ales-winner emma
Reagovat

Nazdar všem panáčkovcům a ahoj za chvíli jede na nově a markíze repríza superstar tak se jdu ještě jednou pokochat krásou emmičky a umem štěpána drsností pavola a a mokrou 13 se kochat nebudu

84
Ters
Reagovat

@dolores:
Není vůbec zač :) … Musím přiznat, že ač tu skupinu neznám, jejím výběrem mi v očích trochu stoupl. Líbí se mi, že nemá nudnej rádiovej (tzn popovej/pop-rockovej) hudební vkus :)
Tak mi napadá, že když budou v GF tři, nebudou duety, což mi trošku bourá plány :D Vzhledem k vánočnímu tématu GF jsem trošku pro Emmu myslela na „Baby It’s Cold Outside“… sice v tom nic moc nepředvede, neni to nijak náročné a tak, ale je to jedna z mých oblíbených vánočních… ;)
https://www.youtube.com/watch?v=2_-XMZjWGF4

85
Ters
Reagovat

@maria:
No právě, Dalík zpívá krásně čistě, navíc super vejšky, což je kluků neobvyklý… Ale alespoň mně tam chybí jakákoli přidaná hodnota. Podle mě by byl super sólista třeba ve školním sboru (minimálně než zmutuje)… Navíc postrádá Palovo kouzlo „sympaťáka od vedle“ a s každym dílem navíc na mě víc a víc působí spíš jako drzej přechytřelej paňár. (Jinak nic ve zlym, osobně ho neznam… :) )

86
Jessica Ungrová
Reagovat

Emma to vyhraje!!! Moc ji fandim.

87
Ally
Reagovat

@Ters:
pěkné pro Emmu..tak třeba budou zpívat duety s nějakým hostem ?

Aji nějaké ty Cranberries bych mohla..pro mě prosím Linger..:)

88
notickas
Reagovat

@Ters: z počátku Dalibor čistě zpíval, ale teď poslední 2 kola opravdu neladí, copak jste všichni hluchý. A ty zvonivé vejšky už taky nejsou to, co před tím. Třeba opravdu mutuje, ale objektivně – zpívá falešně a výšky jsou v háji!

89
Jai Kudo
Reagovat

Je tady někdo, kdo má tolik odvahy a masochismu, že se bude večer dívat na udílení cen Český slavík 2015? :D
No, trochu mě mrzí že se Gaba zase nedostala do té nominační šestky (a takový hezký upoutávky jsem jí letos udělal na facebook a na youtube :D ). Ale i kdyby byla v TOP10 tak když tady prakticky dva roky nevystupuje ani není nějak aktivní, tak by to byl i tak velký úspěch…. :)

90
Tomáš
Reagovat

Beru zpátky to co sem včera napsal. Emmu samozřejmě nemiluju a rád ji přenechám Alešovi. Včera sem byl pod drogama, takže co sem napsal to se nepočítá.

91
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Já se dívat budu ale budu u toho zase pod drogama. Jinak bych to fakt nedal.

92
Tomáš
Reagovat

Zítra Pavlovi pošlu jeden hlas jako poděkování za jeho účast a vyjádření podpory. Vím že vypadne, ale jsem jeho fanoušek, mám ho moc rád jako člověka a tak je to ode mě slušnost. Aspoň sám se s ním důstojně rozloučím když už to neudělá porota. V SuperFinále pak pošlu jeden hlas Štěpánovi. Vím, že to bohužel pro mě vyhraje Emma, ale opět to bude symbolicky jako vyjádření podpory. 13 kč není nic. Nic víc dělat nemůžu.

93
notickas
Reagovat

@Tomáš: taky pošlu hlas Štěpánovi, Emma je o ničem – bez chuti a bez zápachu

94
Tomáš
Reagovat

@notickas: Přesně tak. Ale zajímavý je, že to Emma stejně přesto vyhraje. Bohužel.

95
notickas
Reagovat

@Tomáš: no chvíli bude slavná, ale pokud nebude mít dobré autorské zázemí, slaáva pomine. Štěpán vyhrát nemusí, CD mu určitě vydají taky, bude mít víc času, než 3 měsíci a písničky si píše sám. Myslím, že má určitě větší budoucnost, než Emma.

96
Tomáš
Reagovat

@notickas: Nemusí, ale mohl by vyhrát. Aspoň kvůli mě.

97
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš a potom kdo je feták co já sem měl v sobě houbičky jen jednou už vícekrát fakt ne a děkuju ti že se emmi vzdáváš děkuji

98
ales-winner emma
Reagovat

notickas prej že chvíli bude slavná ještě si povíme kdo jak bude a nebude slavný emma má před sebou velkou kariéru a taky jí bude mít

99
notickas
Reagovat

@ales-winner emma: no pokud se tady budeme setkávat, tak si to určitě povíme :-)

100
Prochor
Reagovat

Nebudu tipovat do dalšího kola, protože minule jsem ze sebe udělal jenom hlupáka. Myslel jsem přesvědčený, že vypadnou oba kluci a vypadly dvě holky. Raději si tentokrát přečtu vaše tipy.
Jenom bych byl rád, aby nevypadla Emma.
Koho tipujete panáčkové?

101
bezik
Reagovat

Minule jsem tipoval Emmu a Štěpána a nic. Ale vytrvám, tentorát tipuju Emmu. Rihanu zpacká a nějakej old school jazz lidi nebere ;-)

102
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Jéžiš vždyť je to jasný jak facka že zítra vypadne Pavol. A já to netipuju, já to vím jistě stejně tak jako většina tady. Už sou ty novácký a markízácký hyeny strašně průhledný s tou svojí manipulační taktikou. Emma vypadnout nemůže protože nemůžou zůstat tři kluci a protože je letos určena oběma televizemi jako vítězka protože je slovenka. Fakt ne proto že by byla tak skvělá.

@ales-winner emma: A nechceš Emmě dělat manažera? :-) I když to by ta její kariéra skončila asi dřív než by vůbec začala. :-D No já začal fetovat po přečtení tvých příspěvků protože to se fakt nedalo. Úplně mi z tebe normálně hráblo. A houbičky už nežer a hlavně si je nedávej 6.12. večer k televizi. Pak by si mohl mít halucinace že to Emma nevyhrála. :-)

103
BarBora
Reagovat

@bezik:
Emma ešte nezpackala nič, skôr hrozí efekt istoty postupu u hlasujúcich, 3 chalani v GF by bola teda riadna nuda. Ja verím, že postúpi. Vypadne Paľo, to čo vyfasol je likvidačné.

104
Prochor
Reagovat

101 -bezik
Nestraš. To se snad nestane.

105
bezik
Reagovat

@Prochor: No nestraším. Snad nechceš aby vyhrála a byla 3 roky jako pes u boudy ?

106
Prochor
Reagovat

102 – Tomáši
Proč si pořád myslíš, že lidem záleží na prvním místě na národnosti.
Alespoň podle mně to neplatí. V Chodúrově řadě jsem fandil Šmajdovi a Domče a v téhle řadě fandím Emmě. A to jsem rodilý pražák. Moje rodina žije v Praze přes 200 let. V minulé řadě jsem fandil Sabině ale ne proto, že je češka z Děčína. V téhle řadě nefandím Slepčíkům ale ne proto, že to jsou romové ale proto, že se mi nelíbí. O národnosti? Takhle já neuvažuju. Proč jseš o tom přesvědčený. Jsou za tím nějaké statistické souvislosti? Možná ale že máš pravdu a že jsem vyjímka.

107
BarBora
Reagovat

@bezik:
Fakt je, že o Emmu , úplne nezvyčajne, nemám strach aj keby nevyhrala. No ja nepoznám tú zmluvu čo podpisovali, Verona pîsala, že by nemohla nič, ale čo nič? Navyše ju už beriem s veľkou rezervou, tú radosť z vypadnutia jej neverím. Za chvíľu sa na ňu zabudne, možno ju ešte pár x uvidíme v nejakej šouvke, jedine, že by mala skladateľský talent ako Celeste, ale jej hviezdnosť nemá, na rozdiel od Emmy.

108
Tomáš
Reagovat

@BarBora: Právě naopak. Největší nuda ze všeho bude GF s Emmou protože její výhra je tam absolutně jasná a na ty její uspávačky taky nejsem zvědavý. GF tří kluků by bylo pestré a nepředvídatelné, do poslední chvilky by nebylo jasné kdo to vlastně vyhraje.

@Prochor: Nezáleží na tom lidem, záleží na tom Nově a Markíze. Podle mě je mezi nimi nějaká tajná dohoda o vítězi. Jinak prostě není ani statisticky možné aby jednou vyhrál čech, podruhé slovák, potřetí češka a počtvrté slovenka. Nechápu komu tohle chtějí proboha nalhávat. A asi na tom vážně něco bude, vždyť vítězství takového Adamce tu zpochybňovalo hodně lidí. Předloni v GF taky každému tady bylo jasné že to Itcho nevyhraje protože je na řadě češka Sabina. A zítra vypadne předposlední slovák Pavol, aby pak Emmě ve finále nebral hlasy a to už bude její vítězství nezvratné. Je to celé narežírované od A do Z a kdo to nevidí tak je buď blázen, vůl nebo typický divák Novy. A nebo všechno dohromady, vzájemně se to vůbec nevylučuje.

109
Tomáš
Reagovat

Až Emma vyhraje tak sem buď jasnovidec nebo Nova s Markízou jsou podvodníci. Už před rokem a půl když tuto SuperStar ohlásili sem řekl že vyhraje slovenka. Jak sem to mohl vědět? Nebylo těžké to uhádnout.

110
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Problém je, že je to dvojnárodová akcia dvoch TV, kde každá má ssvoje záujmy, ale zas neverím, že by len tak hocikoho podporovali, určite už majú dobre zmapované o koho je aký záujem.

111
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš já z tebe nemůžu brečím u kompu smíchy to jako myslíš vážně já dělat manažera emmě né že by mě to někdy nenapadlo a děkuji ale obávám se že jak si napsal by ta kariéra šla jiným směrem asi možná tím podovným jako měla Amy Winehouse ale jinak cool příspěvek notickas ano budeme se potkávát změnil jsem totiž názor a budu sem chodit i po 6 12

112
Tomáš
Reagovat

@BarBora: Já bych byl tak strašně rád kdyby se ta má teorie potvrdila a Emma by to nevyhrála, ale nestane se to. Je to jasný jak hodinky a je to taky už pěkně trapný. To už není ani konspirace, to už je jistota.

113
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Nebuď k Emme nespravodlivý, celé toto finále je, až na zopár výnimiek, „uspávačka“, to by sme aj o Števovi mohli povedať.

114
Tomáš
Reagovat

@BarBora: O Štěpánovi? To snad nemyslíš vážně ne? Ta jeho Nirvana že byla uspávací? To ani omylem? Ale ať si Emma klidně vyhraje, pak za to sama bude platit hodně vysokou daň těmi třemi roky se smlouvou. Nova s Markízou budou spokojené když vyhraje a budou z toho mít hezké vánoce. Tak ať klidně vyhraje, už mě potkaly horší věci než vítězství Emmy.

115
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Ja si až tak 100%-ne istá nie som, aj keď majú možnosti to do určitej miery ovplyvňovať.

116
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Veď som písala, že až na nejaké výnimky, napríklad aj toto, Amy tiež nebola uspávačka, ale tam sa vyznamenal zvukár.
https://m.youtube.com/watch?v=T2cG2hrn7y8

117
Tomáš
Reagovat

@BarBora: Tak stoprocentně si nemůže být jistý nikdo ničím ale oni ty konspirace ještě dost podporují i tím, že ani po konci soutěže neukazují výsledky hlasování. Kdyby aspoň tak nějak názorně bylo vidět jak vlastně s postupem kol k tomu vítězství došlo, hned by to bylo o něčem jiném. To ukázali naposledy u Chodúra, tak nemám důvod tvrdit že to bylo zmanipulované i když to můj favorit ani omylem nebyl. Tady neukážou zase ani ň.

118
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Súhlasím, navyše ja to nezverejňovanie výsledkov považujem za vyslovenú neslušnosť k hlasujúcim, aj preto sa už nezúčastňujem hlasovania.

119
Tomáš
Reagovat

@BarBora: Já taky. A přesto se letos objevil někdo kdo je mi tak sympatický jako Pavol Kovaliček, že sem mu ty hlasy prostě poslal. Až zítra vypadne, tak už to pro mě v podstatě skončilo.

120
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš opět trefa jaktože výsledky neukazují by ses divil tak všichni koukejte co jsem našel výsledky 4 kola hlasování v superstar -štěpán urban 34,7,emma drobná-24,4,dalibor slepčík-22,7,pavol kovalíček-21,1,sabina slepčíková 7.8,veronika danišová-6,9 a vše v procentech ale je to tajné takže pst

121
notickas
Reagovat

@ales-winner emma: to je jako sranda???? kde jsi k tomu přišel?

122
Prácheňský
Reagovat

@notickas: Přebral to z Rudého práva tam taky pracovali a výsledky dodávali na 120% v souhrnu :DD

123
notickas
Reagovat

@Prácheňský: :-)))))))

124
BarBora
Reagovat

@notickas:
Z brucha ich tresol, ani si nedal námahu s rátaním %.

125
Tomáš
Reagovat

@notickas: Nikde na to nepřišel, vymyslel si to. Jen se divím, že svou Emmu nechal prohrát. :-D

126
notickas
Reagovat

@Tomáš: no právě, to mě mate. Kdyby měl Emmu první, tak by mi bylo jasné, že si to vymyslel :-)

127
Prácheňský
Reagovat

@Tomáš: Emmu nechal prohrát záměrně aby to působilo důvěrohodněji, ale udělal zásadní chybu že Emmi 99,1 % špatně rozpočítal. Malá ale zásadní chyba :)

128
Tomáš
Reagovat

@Prácheňský: Nechal Emmu prohrát, aby jí lidi příště víc posílali hlasy. Už chápu jeho taktiku. :D Na druhou stranu by mě možná ani nepřekvapilo kdyby toto kolo skutečně vyhrál Štěpán, ta divoká karta a dva skvělé výkony plus výzvy poroty k hlasování, to vše ho mohlo hodně nakopnout dopředu. V GF ale bohužel stejně vyhraje Emma stůj co stůj.

129
J
Reagovat

Tak Emma ma velmi pekny vyber piesni.
NINA SIMONE – FEELING GOOD – mala by zaziarit. Zo zenskych vykonov napriec svetom mi uviazol v pamati vykon iba 13-rocnej CARLY ROSE SONENCLAR z XF USA, ktora si za neho ziskala standing ovation od vsetkych styroch mentorov vratane Simona Cowella, ktory si myslel, ze za nu niekto spieval v zakulisi.
RIHANNA – LOVE THE WAY YOU LIE – skvely vyber piesne, v ktorej by mala predat svoju nadhernu zamatovu farbu hlasu.

Stepan oba vybery naprosto skvele. Ovela viac sa tesim na PINK FLOYD ako sa s tym popasuje. KINGS OF LEON – SEX ON FIRE – predpokladany vyborny vykon. Mohol by s nim ist na zaver vecera aj s tymi ohnami namiesto Dalibora, aby aspon raz bola zmena.

Pavol
RICHARD MARX – RIGHT HERE WAITING – osobne baladam nefandim, ak nejde o rockove. Hlasovo by mu to mohlo sadnut. Napriec svetom mi ako muzsky vykon utkvel v pamati vykon SHAUN ROBERTSONA z XF UK.

LINKIN PARK – NUMB:
Milos Novotny zaspieval verziu NUMB v trvani 02:15, ktoru prave pocuvam a ano je tam aj druhy hlas, resp. vokal vratane rapu.
Lenka Hruzova s Marekom Lackom a Tomasom Sucikom zaspievali verziu v trvani 02:32, Marek Lacko rapoval. Vsetci traja sa hlasovo navzajom doplnali. Najmenej vynikol Tomas Sucik. Palo by mohol mat dokonca dlhsiu verziu.

Dalibor
R. KELLY – I BELIEVE I CAN FLY – hlasovo by mu to mohlo sadnut. Z muzskych vykonov spomeniem neboztika P. Kontseka zo 4. semifinale SHS1
M. Jackson, J. Timberlake – LOVE NEVER FELT SO GOOD – hlasovo by mu to mohlo sadnut.

130
BarBora
Reagovat

Aj keby to dobre narátal, je to nezmysel. Aj STV dala výsledky až po skončení SHS, ale hneď pri vyraďovan8 zverejňovali počet došlých sms, koľko hlasov prišlo vypadávajúcemu a aký bol rozdiel v počte sms medzi ním a predposledným, ale toho sme už, samozrejme, nepoznali.

131
J
Reagovat

@Tomáš: Ja sa pridavam. Poslem Palovi tradicne 1EUR. Som rozhodnuta si oba jeho vykony pozriet. Ale len jeho a Stepana. Keby Palo chcel to NUMB podat aspon ako MILOS NOVOTNY v HLASE. Ked som si ten Milosov vykon pustala napadla mi trosku uletena myslienka, keby aspon Stepan chcel Palovi naspievat vokaly a rap v tej piesni, ked su navyse aj taki kamarati. Viem, ze sa to nestane, ale ako napad je to dobry.

132
notickas
Reagovat

@J: já se přidávám – určitě si poslechnu Pala a Štěpána, u těch dalších dvou to nemohu zaručit, jestli vydržím jejich zpěv až do konce – nejspíš to bude nuda a v případě Dalibora opět průšvih.

133
J
Reagovat

@notickas: Ja si nemozem pomoct, ale myslim si, ze Emma pojde ako minule na zaciatku s FEELING GOOD a na konci s RIHANNOU. Zaciatok urcite nestihnem a koniec asi vynecham kvoli unave. Ja nepoviem svoj tip na zajtrajsie vyradenie. Najradsej by som brala postup celej SVATEJ TROJICE, ale to by sa fakt musel stat zazrak.

134
Tomáš
Reagovat

@J: Emma samozřejmě půjde na konec večera jako zlatý hřeb, blíží se GF a pro její vítězství je potřeba udělat absolutně všechno. Porota se z ní možná zítra i podělá.

135
notickas
Reagovat

@J: já bych byla spokojená, kdyby postoupil Štěpán a Pavol, ale obávám se, že to nevyjde.

136
J
Reagovat

@Tomáš: Aj za vitazstvo v SS sa plati cena, nielen za ucast a vypadnutie. Ja len, ze uz dnes meliem z posledneho. Bohuzial je koniec mesiaca, dnesne upratovanie a este zajtrajsie pranie, obed, ucenie sa s detmi, vecer musim ist do kostola, kedze sa zacina advent a cela kopa pradla na zehlenie, ktora ma caka. Vecer budem poriadne unavena, takze kvoli tomu dlho nevydrzim, este ze chalani nie su az taki favoriti, aby isi na koniec. A reklama v ITV skoncila, tak sa presuvam na Xfactor UK. Teraz to bude velmi zaujimave, lebo RnB sa vedia o zabavu postarat.

137
betty
Reagovat

Vím, že to sem nepatří, ale právě jsem se dodívala na Českého slavíka a jsem strašně ráda, že Karel Gott dnes vyhrál toho svého čtyřicátého (a zároveň i slavíka za největší počet došlých hlasů). Kdo jste se také dívali, jistě mi dáte zapravdu, že to bylo velice dojemné.

138
Tomáš
Reagovat

@betty: No to je pravda a Karlovi Slavíka přeju, ale jinak celá ta show je tak zoufale nudná a její vývoj úplně stejně zoufale předvídatelný a nudný jako vývoj letošní SuperStar.

139
Ally
Reagovat

Já to zrovna přepnula, dobře , že mohl dojit ..jsou to všechno malé věci, co tu řešime,,to je fakt

A jinak dobrý nápad s tim Stepanovým zapojenim do Linkin Park..jeden by neřekl , jak mi ty vokály atd budou chybět
Tak mě napadlo, žejsou nejak nervozní letos, že málo trenují ? nebo jsou naopak moc pod tlakem ? nebo byla nervozní chudák Sabina a všichni s ní..protože jinak mi připadají jako celkem v pohodě partička

140
J
Reagovat

@Ally: Ano, Palovi by to dalo podporu, keby vedel, ze mu Stepan vyspieva vokaly a Stepanovi by to velmi pomohlo, lebo ludia by ho este viac videli takeho aky v skutocnosti je. Velmi priatelsky a ludsky. To by bolo dalsie plus pre Stepana a mal by GF uplne iste. Je to len napad, bohuzial. Neviem, ako dostatocne tie deti nacvicuju tie pesnicky. Ake maju na to podmienky. Pretoze niektore piesne su fakt tazke a taky hlasovy pedagog by vela mohol pomoct. Ked si tak spomeniem ako nacvicovali piesne v SS 2011. Tak sa mi zda, ze tato dufam posledna SS je akosi zbuchana narychlo. A je to aj vidiet.

141
Monika
Reagovat

Tak Daniel Krizka se umistil ve slavikovi, sice je hodne vzadu (tusim 109, nechce se mi vyhledavat) a stacilo mu na to par smsek,ale i tak fajn :-))) Dalibor se Stepanem tam nejsou vubec.

142
Monika
Reagovat

Poslouchala jsem Stepana jako kulisu bez obrazu, no a nerada to rikam, ale ja uz mu vic fandim ze setrvacnosti a z duvodu, ze tam musim nekoho mit, aby me to bavilo :-))) Vic bodu u me ma jako sympatak nez zpevak, sice ma dobrou barvu hlasu, mam rada tyhle typy, ale je takovej zabrzdenej vsude, vlastne nic nepovazuji za touchdown (hodny tochdownum predchozich rad). Nejvic se mi libilo zatim Hallelujah, ale ani to nebylo stoprocentni, ty refreny nenapalil, jak jsem ocekavala. Kdyz si vezmu, jak Drda vystrihnul If tomorrow never comes nebo Can you feel the love tonight…Pritom Stepan ma schopnosti to dokazat, ale poradne to jeste nevyuzil. zacne zpivat a pak si po chvili neco mumla pro sebe, vubec ho neslysim, nedoleha to ke mne.

143
Monika
Reagovat

To neni problem jen Stepana, ale i ostatnich, tenhle rocnik je nejslabsi ze vsech. Nejde jen o pevecke vykony, ale i osobnosti, vsichni jsou takovi uslapnuti, kam je rano postavite, tam je vecer najdete. Chybi jim strasne osobnost, vyraznost, a to je strasne dulezite v hudbe. Si vazne nekdo mysli, ze Slepcik bude jednou velka hvezda? :-)))) Tohle uslapnute mimino, ja jsem docela premyslela, kdo se prosadil z tech lidi bez osobnosti, nikdo me nenapadnul. Jo jsou tu zpevaci a zpevacky o kterych slysime sem a tam, nejsou ani excelentni, ale jsou vyrazne osobnosti, co to maji v hlave srovnane. Imho bez osobnosti a vyzralosti to nejde (nesouvisi s vekem). Mnohe fanyny Sevcika mi mely za zle, kdyz jsem psala, ze nevidim jeho budoucnost ruzove, protoze je dost zaostalej s nulovou osobnosti….Slepcik v blede modrem stejny pripad. Vezmu-li jen posledni radu..Smejkal, Safa, Pcelar, Sabina….Ani ta Emma nepredvadi zadne zazraky. Ma velke stesti, ze ta jeji specificka barva hlasu ji zachrani v kazdem songu a ze nema letos konkurenci a na vitezstvi staci opravdu malo. vezmu-li ale treba vykony GG po celou dobu souteze (jo me z ni bolela hlava :-)))), ale ta do toho sla na 100%, nic neflakala a odzpivala to s energii. Emma zpiva tak nejak, aby se nereklo, vsak co, na postup to bohate staci…

144
betty
Reagovat

@Monika: Také jsem si prohlížela výsledky letošního Slavíka se zřetelem na SS. Z holek (a vlastně ze všech superstaristů) má nejlepší umístění Aneta – 5., GG je 10. a M. Konvičková 16. Dál jsem děvčata nevypisovala. Jen tak mimochodem sokyně Anety Šárka V. je na 74. místě. Hoši: 23. Bende, 27. Ben, 39. Martin Ch., 59. Bendig, 71. Vlasta H., 109. Daniel Křižka (179 hlasů) a 126. Sámer.

145
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš notickas a spol… myslete si co chcete ale tentokrát sem si to nevymyslel jen ve vaší naivní představě si myslíte že je rozhodnuto omyl není produkce s ničím nemanipuluje

146
ales-winner emma
Reagovat

a aby jste mě věřili což nehrozí protože mě Tomáš stejně zas napíše že jen taktizuji což není pravda ale dávám sem i výsledky všech 3 SS ročníků superstar ale jen grandfinále SS 2009-martin chodůr 61,2 miroslav šmajda-60,8 SS2011-Gabriela Gunčíková 30,4 lukáš adamec-48,7 SS2013-Sabina Křováková-48,7 štefan Itcho-48,5 a prosím jsou to výsledky vlastně z toho samého zdroje který uvádí i letošní ročník tedy SS2015 je mě jedno jestli mě věříte nebo ne ale toto je pravda stejně jako je pravda co sem psal o výsledcích 4 kola minulou neděli

147
Jai Kudo
Reagovat

@ales-winner emma: Jelikož součet procent Šmajda/Chodúr je 122% mám dojem, že ten tvůj zdroj stojí za houno.. :-D

148
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Chodúr získal přesně 755 300 hlasů a Šmajda 517 553 což činilo 59 % pro Chodúra a 41 pro Šmajdu. V dalším GF pak získal Adamec 52 % a GG 48 %. Aleš má smůlu že toto bylo uvedeno oficiálně Novou a Markízou a navíc když si chce něco vymýšlet, tak neumí ani počítat. Tímhle se definitivně zahrabal pod zem. :-D

149
DJ Vlado
Reagovat

@betty: Já tě jen doplním u těch zpěvaček (chápu, že jako ženu tě chlapi zajímají víc, ale já mám holt rád fair play, zvlášť neuvést mojí bohyni je imho rouhání :-D): 22. Debbi, 29. Monička, 35. Kamila N., 46. Sabina K., 47. Lo, 49. Elis, 57. Bára Z., 58. Leona Š., 66. Gába, 68. Balogová, 81. Stýblová, 92. Bětka K., 99.ViVi :-)

+ 85. je nějaká Mára, že by Relich? :-DDD

150
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=RpxPwvVe334 Tak dneska naposledy. Zbohom buď lipová lyžka. ((((((

151
DJ Vlado
Reagovat

@betty: A ještě u zpěváků bych doplnil: 32. Voxel, 64. Ruml, 66. Hnilica, 89. Gránský, 94. Foret, 96. Lexa ze Slzy (ten byl v 1. Hlasu), 108. Kříž, 110. Savka, 120. Löbl, 128. Ševčík, 131. Korbel, 135. Zonyga, 153. Callta

a ještě u zpěvaček jsem zapomněl na Terezu Vágnerovou (byla v českém XF), která je 51.

152
DJ Vlado
Reagovat

A ještě Slavíci bez hranic: 8. Celeste, 24. Adamec, 25. Harich, 26. Cmorík, 30. Šmajda

153
ales-winner emma
Reagovat

a jéje jai křovák kudo mě bude poučovat to snad už stačilo s tvým arogantním podkuřováním tvé oblíbené sabinky křovákové a věčně kritizující naší emmu drobnou součet je správný

154
ales-winner emma
Reagovat

tak od tebe to tomášku fakt sedí ty mě něco říkej fetáku nenávidící emmu

155
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Tak proč sis vymyslel procenta u Chodúra a Šmajdy když to tam bylo jinak?

156
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: A není pravda že bych Emmu nenáviděl, to mě zase přeceňuješ. :-)

157
Jai Kudo
Reagovat

@ales-winner emma: Kromě toho, že ses zjevně z toho nekvalitního fetu pomátl na rozumu, jsi uvedl tado čísla:
Chodúr = 61,2
Šmajda = 60,8
Celkem = 122,0
Ano, můj součet je správný :-D Ten tvůj zdroj asi hulí to stejný co ty…. :-D

158
BarBora
Reagovat

Nemyslím si, že ako osobnosti by boli nejak ušlápnutí, v medailónkoch to vidieť, aj na kastingoch, ja si stále myslím, že nie sú správne pripravení a potom si neveria tak, ako by mohli. Taká Veronika prešla v škole odbornou prípravou a na pódiu to potom bolo aj vidieť. Mohli si s nimi dať viac práce, aspoň ako v dávnejších ročníkoch, tento zmršili po viacerých stránkach.

159
BarBora
Reagovat

@Monika:
158 bola reakcia a Moniku.

160
Jana
Reagovat

@DJ Vlado: ta 66. Gába je kdo? ta, co už x let nezpívá? (nebo zase jo?)… co vlastně teď dělá Lo? :-)

161
Ally
Reagovat

@Monika:
No jak psala tuším Mila 2 , možná největšim touchdownem..at už to znamená cokoli:). teto serie je pro mě výkon Martina Chodura…což je docela tristní :)

A navic souhlas s J ..hlasový pedagog ? . celkově provedení pisniček..když si vzpomenu v Hlase..třeba na Martina C a Recovery..co s tim dokazali udělat
Ale vizualně je to většinou pekné, to zas jo..ale jestli to stačí divákům ?
Jestli oni ty osobnosti nepovyhazovali,.
Já nebýt tam Emma..a nebýt Panáčka:) buhvi, jestli se dívám

162
DJ Vlado
Reagovat

@Jana: jj. to je ona (tu jsem naposledy zaregistroval v Talentu 2012 ve skupině Quixiano) :-) a o Lo jsem naposledy slyšel, když nazpívala duet s Elánem (ale myslím, že bezík má o ní podrobnější info) :-)

163
ales-winner emma
Reagovat

ty vole tak to je už fakt i na mě moc tomáši víš vůbec co píšeš sakra ty a vybliješ takový komentář ne nepodcenuji tě a ty laskavě nepodcenuj mě nic o mě nevíš ještě si mě měl tu drzost napsat na web superstar a máš tu drzost psát jiným své výmysli nebo si myslíš že to nečtu ale ano čtu a když sem dám pravdivý koment kde ukazuji jak se hlasovalo tak mě jai křovák kudo napíše že 122 procent že neumím počítat víš co něco vám dvěma napíšu už to nehulte ale vy a dodatek neměj péči rozhodně nebudu tak blbej abych si 6 12 bral houbičky a taky vám neudělám radost budu na panáčka sem chodit dál spíš vy máte dobrou strategii mě odsud dostat ale máte smůlu já mám kurva vůli a co řeknu to platí

164
J
Reagovat

Ved to. Mne najviac vadi to, ked si spomeniem na 2. zivy prenos z HLASU, ked Lola spievala CASY SE MENI, Viktor Holomek zasa velmi pekne zaspieval 3DOORS DOWN – HERE WITHOUT YOU, tak tam mali vokalistky.
Ano vokaly je to, co ja postradam.
Ked som si teraz uz neviem po kolkykrat spievala to nestastne NUMB, tak som proste spievala len part Chestera B. Ziaden rap a ani dalsi druhy hlas resp. vokal. Na jednej strane iste ten Palo nema potrebny drive Chestera B., ale na druhej to nemoze byt ziaden kuzelnik, aby sa roztrhol a este tam rapoval ako napr. Lacko, ked to spievali s Lolou + zaroven si nemoze spievat vokal. A to dojde kazdemu kto pozna piesen NUMB, specialne fanusikom LP. Tak ako to mne a dalsim Slovakom doslo pri tom ELANE, ze Razovi tam vzdy v refrene spieval vokal J. Balaz. Preto ma napadla bizarna myslienka, kedze je jasne, ze MARKIZA s NOVOU setria tak ako sa da, zeby ten vokal vyspieval Palovi Stepan. Palo je strateny tak ci tak, ale este obe televizie nemusia za kazdu cenu zhovadit NUMB. Co bez rapu a druheho hlasu k tomu dojde. Aj Milos Novotny tam ten rap a druhy hlas mal.

165
J
Reagovat

Bola by som rada, keby sa dnes islo v poradi v prvom kole, tak ako idu dekady. Cize v konencom dosledku:Emma, Stepan, Palo, Dalibor. Potom Stepan, Palo, Dalibor a Emma. Mne by to kludne vyhovovalo, lebo zaciatok nestihnem a koniec neplanujem pozerat. Aby som si oboch chalanov pozrela.

166
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Alešku Alešku, až ti příští neděli Emma vyhraje SuperStar, tak se mi tady potom můžeš vysmát do ksichtu ok? Klidně můžeš, když ti to udělá radost.

167
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: jsi zabil :-))) ja bezne blbecka preskakuju a skoda, ze tu neni tlacitko z Fb, abych si ho mohla zablokovat a ty jeho hlody ani nevidela, ale ta procenta :-)))) konecne aspon pobavil

168
Tomáš
Reagovat

@Monika: Já bych naopak chtěl vidět jeho skutečnou identitu, to by mohlo být dost zajímavý. :)

169
J
Reagovat

@Tomáš: Vola sa Ales Jevicky. Viem to z FB Superstar, kde rad komentuje ohladom Emmy. Ale Moniku by mohlo potesit, ze si rovnako zela Stepana do GF s Emmou.

170
Tomáš
Reagovat

@J: Já vím jak se jmenuje a že je na fb. Ale svou fotku tam nemá.

171
ales-winner emma
Reagovat

Monika jé ted si mě to nandala a to si jako myslíš že ted bude co že se rozpláču to spíš já bych chtěl vidět tlačítko kde bych si tě též zablokoval protože tvé výplachy jsou akorát mizerné k pláči otravné nejsou cool nemaj koule a sou nepravdivé a mám pro tebe hádanku je to otravné a začíná na písmeno M ano jsi to ty Moniko, Tomáš-ok platí a co uděláš když nevyhraje a třeba dejme tomu dnes vypadne počkej myslím to vážně pojdme se chlapsky vsadit protože kdybych měl pravdu já tak bych požadoval mnohem víc než požaduješ ty

172
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Monču nech napokoji hele. A co by si požadoval? Ale nemá smysl se o nic vsázet, prohrál by si. Emma to vyhraje.

173
bezik
Reagovat

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/jak-se-zsvata-trojice-pripravuje-na-dnesni-finalove-kolo-superstar.html

No jo, zase pařej. To budou dneska výkony :D :D. Kde jsou ty časy, kdy všichni poctivě dřeli s hlasovými poradci .. :D :D

174
Tomáš
Reagovat

@bezik: Taky sem to sem chtěl teď chodit. Kéž by dneska vypadnul Dalibor, ale takovej zázrak se asi nestane. Bohužel to bude Pavol kdo odejde.

175
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš ok nevsázej se a ano ty to přece musíš vědět nejlépe když máš přehled co píšu a nepíšu a taky doufám že máš přehled i v tom že lidé na mě reagují pozitivně i negativně a ano mám tam fotku ale emmi drobné a ne svou prozatím ale aspon mi prosím prozrad kdo podle tebe dnes vypadne prosím bud tak hodný protože sem dostal echo od zdroje že se chystá nějaká dohoda fans emmi štěpána a pavola proti slepčíkovi a ano netajím se tím že bych si moc přál aby odešel a možná tě ted překvapím Moniko omlouvám se ti že sem po tobě vyjel svatá trojice emma,štěpán,pavol a dnes by mohl odejít slepčík ano a určitě se shodneme že by pavola byla dnes škoda a že si GF zaslouží víš já taky dovedu taktizovat když chci jako vy všichni a taky dovedu psát slušně jen se mi moc nechce protože v této společnosti se musí prosadit jen agresivní ůspěšní dravci ne bezvýznamné nuly

176
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Dnes vypadne bohužel Pavol Kovaliček. Kdyby to bylo na mě tak by to vyhrál on nebo Štěpán, ale na mě to bohužel nezáleží.

177
J
Reagovat

@Tomáš: Tomas, ja som velmi premyslala a skutocne by som dopriala Palovi GF, ale tam uz len 3.miesto. Stepanovi 2. miesto a Emma nech si to vyhra s tym vsetkym, co tam na vitaza caka. Palo by bol totizto velmi nestastny, keby musel 3 roky skakat ako bude MARKIZA s NOVOU piskat. Je lepsie byt slavnym alebo stastnym vo svojom zivote? Ja si myslim, ze stastnym aj keby to znamenalo, ze bude podnikat so svojim otcom, popri tom nezanevrie na oblubeny box, folklor a este moze dat dokopy nejaku tu kapelu a popri tom vsetkom hrat. Niekedy obycajni ludia maju ovela spokojnejsi a stastnejsi zivot, nez ti slavni, ktori sa bud upiju alebo sfetuju na smrt. Nech uz Palo dneska postupi alebo vypadne, zelam si len nech sa nevzda a v oboch piesnach bojuje a najma v tom NUMB aj keby to malo byt miestami falosne, ale nech ide na doraz. A Stepan uz sklada vlastne piesne, ma svoju kapelu a urcite sa casom presadi a aj vyda vlastny album, lebo je velmi talentovany a muzikalny. Ono by bolo potrebne, aby trosicku pridal, lebo sa mi zda, ze ide na pol plynu.

A propos, keby Palo postupil, mala by som velku dilemu, nakolko sa na buducu nedelu chystam sledovat JOJku, lebo nasadila dobry matros. Film, ktory mam rada a nemam ho stiahnuty. A kedze je stahovanie ilegalne, tak mi nezostava len si to pozriet v priamom prenose. Ja sa totizto poznam, ze by som si potom MARKIZU urcite prepla a pozerala, ale ked tam Palo nebude, tak nebude ani ziadne pokusenie. Uz dnes vecer ma naozaj nebavi ten fakt, ze musim tej blbej MARKIZE zvysit sledovanost, lebo pokusenie vidiet a pocut Pala zvitazilo u mna nad znechutenim, ze vybrali Palovi odstrelovy NUMB.

178
bezik
Reagovat

@J: Na Slovensku už je stahování ilegální ? To nám pěkně přituhuje. Tady ještě naštěstí ne, jen poskytování.

179
notickas
Reagovat

bezik teď jsem to zapnula a zrovna si říkám, kéž by dnes vypadl Dalibor, úplně mi čteš myšlenky.

180
notickas
Reagovat

@J: naprosto souhlasím. Už jsem to tady psala, že si myslím, že Štěpán má velkou šanci prorazit, protože má vlastní kapelu a je na tom dobře i autorsky. Moc mu to přeju a jeho koncert si asi nenechám ujít.

181
J
Reagovat

@notickas: No pridam sa, potom nech pride koncertovat aj na vychod Slovenska, urcite sa pojdem pozriet. A v buducnosti by mohol naspievat nejaky duet aj s Palom na vlastnom albume.

182
Saša
Reagovat

@J: no to je výborný nápad, ten duet. Jsou kamarádi a třeba to je reálné :-).
Kéž by nám tam oba chlapci zůstali do GF.

183
jab
Reagovat

@J:
Myslím, že Palo dřív udělá duet s Karolínou :-).

184
Tomáš
Reagovat

@J: Podle mě to dopadne takto

1 Emma
2 Štěpán
3 Dalibor
4 Pavol

Všechno tomu nasvědčuje že konečné pořadí bude takovéto a já už sem s tím více méně smířený. Já vím že pro Pala bude lepší nevyhrát a že pro Emmu naopak to vítězství může být nakonec danajským darem a prokletím ale uznej sama že nám fanouškům Štěpána a Pala by to přece jen udělalo radost kdyby ani jeden z kluků dnes nevypadl a kdyby to třeba Štěpán nakonec vyhrál. Já nad tím až tak nepřemýšlím co bude po soutěži, já sobecky přemýšlím nad tím co by v soutěži bylo nejlepší pro mě a jakou by mi to udělalo radost. Ale bohužel se to nestane. Tak pak nám zbyde jenom to utěšování že pro ně bude lepší nevyhrát. A stejně vyhraje Emma a nijak to nezměníme, takže proč se tím trápit. Doufám, že Palo dneska odejde se ctí.

185
Monika
Reagovat

Pavol dneska neodejde se podivejte do historie GF Adamec, Itcho..k nim nejvic se blizi prave Pavol. kdyby nemel dostatecne velkou cilovku uz v soutezi davno neni za ty vykony. On patri k tem stastlivcum u kterych momentalni vykon v soutezi nehraje zadnou roli. Vubec mezi maminkama ma silnou skupinu ( i tady na panakovi je to videt). Dnes se rozhodne mezi stepanem a daliborem. Stepana uz neochrani DK, harich taky uz letel po jednom kole zachrany. Ti dva se perou o hlasy a je otazkou, kdo je na tom nyni lepe, dnes se ukaze, zda Dalibor ci Stepan.

186
J
Reagovat

@Tomáš: Ved to, ja som s tym zmierena, ze dnes Palo vypadne. Navyse zopar konspiratorov to uz davnejsie predpokladalo. Pamatam sa aka som bola zaskocena, ked v SHS2 tesne pred GF vypadol Ivo Stroffek. Joj to bolelo, ale po tyzdni som zabudla, ze je aj nejake GF v Superstar, ktore som tym padom nesledovala. Cmorika som neznasala a Bundova sa tam dostala namiesto Stroffeka. Preto ja viem, ze o tyzden to nebudem v priamom prenose sledovat. To, ze si to pozriem zo zaznamu alebo iba niektore vykony menovite Stepana za to sa mozem zarucit, ale so mnou nech MARKIZA o tyzden nerata. A nemyslim to v zlom.

187
J
Reagovat

@Monika: Tak to si sa prepocitala. Lebo o tyzden po Harichovej DK letela Koleckarova s Kurcom. Potom Sevcik a az tak Harich v kole, kde bol hostom M. Smajda.

188
Tomáš
Reagovat

@Monika: Moniko já mám fakt chuť se s tebou o něco vsadit, ale chtělo by to fakt o něco pořádnýho. :D Pavol dneska vypadne a vím to úplně jistě jako to že vyhraje celou SuperStar Emma.

189
Tomáš
Reagovat

Ono Moniky teorie je zajímavá a moc by se mi líbila, ale Monča už mi věštila v Semifinále že Patricio půjde do finále a že dokonce bude mít víc hlasů než Slepčík a Štěpán že vypadne. Ale dopadlo to tak jak sem to tipoval já. A dnes budu mít bohužel zase pravdu já a vypadne Pavol. Nerad mám pravdu. (

190
J
Reagovat

@Tomáš: Tomas vsak aj na FB stale predhadzuju Pala, aby nas pripravili, ze dnes vypadne. A este mu vybrali NUMB, co spieval aj M. Novotny v HLASE a tiez skoncil 4. Takze to nas vlastne uz dopredu pripravili na tuto skutocnost, ze?

191
Tomáš
Reagovat

Štěpána divoká karta a adorace poroty v minulém kole pořádně nakopla. Stačí se podívat jakou má teď podporu na fb, dokonce si myslím že minulé kolo vyhrál. Pomalu by mohl pomýšlet na porážku Emmy kdyby produkce nebyla schopná udělat v GF absolutně všechno pro to aby vyhrála slovenka. Navíc má dnes Štěpán zase nejlepší songy. Ten dnes nevypadne ani omylem. O Emmě se v souvislosti s vypadnutím nemá ani smysl bavit. jediný kdo by dnes teoreticky mohl vypadnout místo Pala je Dalibor a i to by se muselo rovnat pomalu zázraku stvoření světa. Prostě se mi to vůbec nelíbí, ale Pavol dnes vypadne.

192
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš ale co když to fakt bude slepčík který vypadne třeba se něco stane nedokážu to přesně pojmenovat ale co když ano a nebo co když vypadne fakt má favoritka jo máš pravdu je to sci-fi ale v SS2013 stýblová jedna z favoritek na vítězství taky vypadla a to sakra nečekaným způsobem

193
Tomáš
Reagovat

@J: Samozřejmě. Pavol dnes skončí čtvrtý tak jako Miloš v Hlasu a jako Šafa v minulé SuperStar. A nikdo s tím nic neudělá, musí to tak být aby se Emma v GF s nikým nedělila o hlasy a aby vyhrála.

194
betty
Reagovat

Pokud Pavlovi fanoušci pro něj pořádně zahlasují, vypadne Dalibor.

195
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Ale v Top 4 nikdy poslední holka nevypadne, to se prostě neděje. :-) A už vůbec ne předem určená vhodná vítězka. Jestli dnes vypadne někdo jiný než Pavol, tak ti příští týden tady po GF pogratuluju k vítězství Emmy. Ale jinak to ode mě nečekej.

196
Tomáš
Reagovat

Tak Pavlovi dnes posílejte hlasy. Pokud Pavol postoupí do GF tak ho tam tak brutálně podpořím že se z toho všichni poserou a porazí Emmu i kdyby ji Markíza držela zuby nehty.

197
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš ok budu s tím počítat a no jak to napsat nemohli bychom zakopat válečnou sekeru vím že sem se choval jak debil ale tak co už a máš pravdu monika je asi fajn a už sem se jí omluvil ale pokud nebudeš chtít tak nemusíš jem mě to ted napadlo že ten poslední týden před GF superstar by jsme tu všichni pospolu mohli nějak vydržet co říkáš

198
Tomáš
Reagovat

Anketa popularity na SuperStar 2015

1 Dalibor Slepčík 41,9 %
2 Emma Drobná 37,4 %
3 Štěpán Urban 13,4 %
4 Pavol Kovaliček 7,3 %

Vím, nejsou to ememesky, ale stejně to o něčem aspoň přibližně vypovídá. Do téhle ankety se nezapojují slováci, takže v reálu bude mít Emma hlasů víc ze Slovenska a Slepčíka porazí, asi i Štěpán na tom bude líp. Ale Pavol je v háji, tam je ten rozdíl až moc markantní. Ať procházím jakkoliv dokola všechny možnosti, vychází mi to bohužel tak že Pavol jde dnes domů v každém případě. Tam prostě už není před vypadnutím žádného úniku, bohužel. Ale dostal se daleko, 4. místo je hezké. (

199
zuzska
Reagovat

Myslím, že dneska může vypadnout i Emma. Přeci jenom Dalibor je jedna cílová skupina a zbylí tři ta druhá pro hlasující… u fotek z generálky na facebooku superstar má svaté trio.. či jak si řikají.. podobně počet lajků a Dalibor hned dvojnásobně.. bála bych se dneska i o Emmu

200
Tomáš
Reagovat

@zuzska: Pitomost. To bude spíš konec světa.

201
Monika
Reagovat

@J: jj mas vlastne pravdu, spletla jsem to .

203
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš ty výsledky jsou zajimavé ale máš pravdu není to o těch sms-hlasech

Přidat komentář