Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2015, 4. finále: Štěpánovo zmrtvýchvstání a první vítězství božské Emmy

24. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar 2015 top 6

Poté, co v minulém kole Superstar udělila porota divokou kartu Štěpánovi Urbanovi, zůstala ve hře celá nejlepší šestice, která se tentokrát musela poprat s hity hudebních legend. A jelikož v minulém nikdo nevypadl, museli soutěž tentokrát opustit hned dva soutěžící. Kteří dva to byli a jaké ještě předtím předvedli finalisti výkony, o tom vám opět podrobně poreferují DJ Vlado a Scalex.

Host večera: Marta Jandová

zpívala: Love Suicide

DJ Vlado: V letošním ročníku vůbec poprvé vystoupil i některý z porotců. Marta představila premiérově (ovšem opětovné užití slovního spojení „světová premiéra“, to snad Jan Liška udělal Scalexovi naschvál) představila svůj nový singl, který je však po hudební stránce velmi slabým odvarem oproti starší tvorbě s Die Happy. Jinak Marta měla při této písni dost velké problémy s dechem, který jakoby jí místy docházel. Od porotkyně, která soutěžící hodnotí, bych čekal rozhodně víc.

Scalex: Světový ohlas vzbudila tato světová premiéra hlavně na Litoměřicku, jak říká Jára Cimrman. Na songu mě překvapily hlavně dvě věci – jednak že to Marta není schopná udýchat, na což při jejím běžném koncertním nasazení člověk není zvyklý. A jednak to, jak hudebně plytký song to je. Jedno hudební klišé bylo střídáno druhým, harmonické postupy, které jsme slyšeli milionkrát. Navíc byl slyšet zřetelný rozpor mezi tím, jak naléhavě a drsně zpívala Marta a jak hladčeji a popověji hrála doprovodná kapela. Ne, tímhle mě Marta fakt nepotěšila.

Emma Drobná

zpívala: Amy Winehouse – Valerie

DJ Vlado: Na to, co zatím Emma v soutěži předvedla, byl tohle jen průměrný výkon. Na Emmě byla znát nervozita, která byla dost možná způsobena respektem k originální umělkyni. Přesně jak řekla Marta, Emma příliš spěchala a píseň si příliš neužívala. Navíc se nevyznamenal ani zvukař, protože Emmu dost utopil v doprovodu. Průšvih to však ani v nejmenším nebyl, jen matné a nevýrazné vystoupení.

Scalex: Nevím, co Emmu poslední týdny trápí, ale už minule byla dost rozhozená a dnes to pokračovalo – zpívala na půl plynu a zdaleka neukázala vše, co ve svém technickém repertoáru má. Zbyl jen zapomenutelný výkon a úžasná barva hlasu, která kdykoli vytáhne Emmu z průšvihu. Na druhou stranu si říkám, že ta Emmina barva je něco, co z jakékoli sračky (proboha, to samozřejmě nemluvím o songu Valerie!) udělá alespoň průměrnou poslouchatelnou záležitost. Což je báječný dar.

Štěpán Urban

zpíval: Rolling Stones – Angie

DJ Vlado: Ačkoliv jsem si původně myslel, že divoká karta při tak malém počtu finalistů je nesmysl, tak nakonec se ukázalo, že to byl tah správným směrem, jelikož nemohla být použita líp než na Štěpána. Jeho podání klasiky od Stounů bylo vyloženě procítěné a Štěpánův hlasy místy velmi barvitě perlil. Plusové body si může připsat i Juraj Zaujec, nám všem velmi dobře známý z prvního Hlasu, za svůj kytarový doprovod. Výborné vystoupení, první touchdown večera.

Scalex: Je dobře, že Štěpána ve finále stále máme a Angie v jeho pojetí se mi docela líbila. Štěpán má v hlase něco trochu rebelského, bohémského, je tam ten „zahraniční smrad“ a kdyby se narodil o padesát let dřív a pár tisíc km jinde, tak by možná dnes byl v rockových encyklopediích.  Pořád mi ale přijde, že potenciál, který v něm je, stále není naplno rozbalený. A nemyslím si, že jde o otázku talentu, spíše o to, že i Štěpán se ještě potřebuje leccos naučit, abychom to slůvko „touchdown“ mohli použít s čistým svědomím. Pro mě to bylo slušné vystoupení, ale „tačdaun“ nemůžu vypustit z klávesnice, když si vzpomenu na skutečné touchdowny dřívějších řad, s důrazem na slečnu Gábinu. 8^)

Veronika Danišová

zpívala: Whitney Houston – Queen Of The Night

DJ Vlado: Přesně jak jsem se obával, ve vypjatých výškách nezní Veroničin hlas vůbec příjemně. Navíc mi přišlo, že Veronika jela místy nadoraz a ty úplně nejvyšší tóny dávala jen polovičatě a dokonce místy nestačila s dechem. Na její obranu je však nutno říct, že tato píseň je opravdu extrémní kláda, po které by 90% zpěvaček odvezli do Motola. Každopádně to ale byl Veroničin nejslabší výkon v soutěži.

Scalex: Já mám s touto písní značný problém – přijde mi tak pěvecky přeefektovaná, že se v tom dočista ztrácí to, co obvykle dělá písničku písničkou, tedy harmonie a melodie. Je to taková neuspořádaná směs, kterou je samozřejmě velmi složité zazpívat, ale ani když se to zazpívá božsky, tak z toho nemám žádný hudební orgasmus. Veronika to dala slušně, ne však božsky. Nebavilo mě to a tentokrát za to mohly obě – jak píseň, tak interpretka.

Sabina Slepčíková

zpívala: Christina Aguilera – Hurt

DJ Vlado: Oproti hrůzostrašným výkonům, které Sabina předvedla v minulých dvou kolech, byl tohle určitě posun dopředu. Chvála poroty mi však připadala, jako když čtyřkař přinese dvojku a všichni jsou z toho nadšení. V hodnocení Sabinina výkonu se absolutně shoduju s Haberou, začátek a konec vyšel Sabině moc pěkně, dokonce se v této poloze její hlas i příjemně poslouchal, avšak ve středu, tedy v těch nejvyšších pasážích opět zněla jako Mickey Mouse. Oproti touchdownům, které v této písni předvedly Markéta Poulíčková a Gábina Gunčíková, bylo Sabinino podání jen slabý odvar. I když to byl její nejlepší výkon v soutěži, žádný zázrak to nebyl.

Scalex: Velmi emotivně zazpívané. V těch nejtišších a nejněžnějších pasážích se mi Sabinin výkon velmi líbil. Pokud Sabina vážně chce být zpěvačkou i jinde, než u postýlky svého syna, pak jí vřele doporučuju držet se podobného stylu. Tiché, komorní, emotivní věci. Ale vážně komorní – protože emotivní písně mohou být i značně nekomorní, jak vám potvrdí jakýkoli koncert Lary Fabian. Sabině nesluší a nejdou velkolepé klenuté songy, není na to hlasově obdařená, ale tišší odnož šansonového stylu by pro ni mohla být správnou parketou.

Dalibor Slepčík

zpíval: Karel Gott – Když jsem já byl tenkrát kluk

DJ Vlado: Průšvih kola. Od začátku bylo jasné, že tato píseň, která byla v originále šansonem, je pro Dalibora absolutně nevhodná, ovšem výsledek byl ještě horší, než jsem očekával. Dalibor už na začátku klopýtnul, což jej rozhodilo na tolik, že se už do konce nechytil. Tohle už nebyla ani dětská besídka, tohle bylo dětské karaoke, které na rodinné slavnosti zpívá chlapeček, kterému se už hrozně chce spát. Ačkoliv jsem z žádného dosavadního Daliborova vystoupení neskákal nadšením do vzduchu, tohle bylo zdaleka to nejhorší, co Dalibor v soutěži předvedl.

Scalex: Toto vystoupení byl koncentrovaný Miloš Zeman. Stejně jako Miloš Zeman úmyslně dělá různé průšvihy, aby popudil intelektuálněji založenou část populace a říkal při tom „vidíte, a stejně mě mají lidi rádi a volí mě“, tak produkce SuperStar úmyslně dává Daliborovi naprosto nesmyslné songy a říká: „vidíte, a stejně mu lidi ty hlasy pošlou.“  No samozřejmě tohle vystoupení byl ještě větší úlet roku, než Do věží.  Tuto píseň MUSÍ zpívat (nebo spíše pěvecky odvyprávět) chlap minimálně středního, raději ale vyššího věku, jinak je to absolutně směšné. A tohle bylo nejen směšné, ale i velmi odbytě a nezajímavě zazpívané. A protože o tom, že by si tu skladbu vybral Dalibor, mám naprosté pochybnosti, je pro mě toto vystoupení totální ztrátou soudnosti televizního štábu.

Pavol Kovaliček

zpíval: Bon Jovi – It´s My Life

DJ Vlado: A po jednom průšvihu přišel hned druhý. Souhlasím s porotou, že to byl totálně jalový výkon, po kterém si Pavol může podat ruku s Martinem Kurcem, který na téže písni rovněž pohořel. Dynamicky to bylo odezpívané prakticky v jedné rovině a falešností tam rovněž nebylo málo. Navíc Paľova angličtina místy dost tahala za uši. Ačkoliv je Paľo považován za rockera, já si takhle rockový výkon opravdu nepředstavuju.

Scalex: Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker. Pavol není rocker.  Tak ho do té polohy v soutěži netlačte. Dejte mu jeho folklór nebo folklórní crossover typu Čechomor a bude to príma. Tohle príma nebylo.

Pořadí výkonů podle DJ Vlada za 1. poločas:

1. Štěpán, 2. Emma, 3. Sabina, 4. Veronika, 5. Pavol, 6. Dalibor

Pořadí výkonů podle Scalexe za 1. poločas:

1. Štěpán, 2. Emma, 3. Sabina, 4. Veronika, 5. Pavol, 6. Dalibor

 

Veronika Danišová

zpívala: Mariah Carey – Hero

DJ Vlado:Minimálně o dvě až tři třídy lepší výkon než v prvním kole. Veronika v této písni předvedla své hloubky, ve kterých je její hlas barevně velmi příjemný a sametový. A ani ve vyšších polohách jsem si tentokrát nevšiml Veroničina největšího zlozvyku – romského nosálu. Jelikož mě tato píseň vždycky spíš nudila, tak to pro mě nemohl být úplný touchdown, ale velmi kvalitní vystoupení to bylo určitě.

Scalex: V poznámkách, které si během vysílání dělám, mám zapsáno: „skvěle odzpíváno to, co se mi ani trochu nelíbí.“  Já prostě tuhle americkou pěveckou školu plnou kudrlinek fakt nemusím a tudíž si to neumím užít. Uši mi ale slouží i při mnou neoblíbených věcech a o tom, že Veronika tu byla podstatně lepší, než v prvním poločase, není sporu. Celkově jsem ale nebyl nadšený z ani jednoho vystoupení a tudíž se dalo čekat i to, jak to na konci večera dopadne. V SuperStar více hlasují holky (pro kluky) a má-li dostávat hlasy holka, pak musí podávat výjimečnější výkony, aby procházela dál. Veronika zpívá skvěle, ale schází ji univerzálnost, jakou měla třeba ona tisíckrát v mých rekapech připomínaná Gunčice. Veronika bude mít slušné publikum, ale není typem pro masy. A v SuperStar bodují ti, kdo zasáhnou masy.

Štěpán Urban

zpíval: Nirvana – Come As You Are

DJ Vlado: Tohle byl prostě Štěpánův večer. Zatímco ale v Angie jsem touchdown očekával, v Nirváně Štěpán předčil mé očekávání. Skvělá barva, napětí od začátku do konce a navíc Štěpán dokázal zachovat atmosféru originálu, čímž totálně nechal zapomenout na podání Mira Šmajdy, který svého času tuto píseň absolutně nepochopil. Takhle si představuju rockový výkon a Štěpán si může připsat za včerejšek už druhý touchdown.

Scalex: Asi bych se v případě Štěpána pořád opakoval – dobrý výraz, slušný chraplák, zahraniční smrad, emoce na uzdě, solidní grunge, užil jsem si to. Nirvánu mám rád a když ji někdo zazpívá takhle dobře, mám z toho radost. Štěpán je za mě vítězem kola.

Sabina Slepčíková

zpívala: ABBA – The Winner Takes It All

DJ Vlado: Zatímco v první písni to vypadalo, že se u Sabiny blýská na lepší časy, po té druhé se zase začaly stahovat mračna. Sloky ještě celkem ušly, ale refrény byly nejen mickeymouseovské, ale navíc i totálně a neskutečně falešné. Konečná, vystupovat!

Scalex: Jak píšu výše, Sabina není zpěvačka velkých songů a dlouhých táhlých tónů. Veškeré dlouhé tóny začaly rovně a ve chvíli, kdy mělo nastoupit perfektní vibráto, nastoupil třes a nervozita. Tohle bylo podobně nepovedené, jako ty nepovedené výkony Barbory Hazuchové. Stejná tréma, stejná roztřesenost, stejné problémy s intonací. Pro Sabinu je to ale cenná zkušenost: ví, kudy se v pěvecké kariéře nevydávat.

Pavol Kovaliček

zpíval: Elán – Od Tatier k Dunaju

DJ Vlado: Pavol by měl už do konce soutěže (a i po ní) zpívat jen slovensky a zcela se vyprdnout na angličtinu. Tato píseň je lehce folklórně laděná, což už víme, že je naprosto největší Paľova parketa. Vysoko posazené refrény zvládal Paľo skvěle, bohužel sloky mi přišly poněkud mechanicky odfrázované. Nebylo to tak dobré jako minulotýdenní Lipová lyžka, ale zase to bylo minimálně o třídu lepší než Bon Jovi.

Scalex: Je to jasné, Pavol tento styl dává s přehledem. Místy se sice začínal vynořovat duch školních besídek, ale pak přišly refréy a zase to bylo OK. Nemám přehled v slovenských kapelách (až na několik výjimek), takže netuším, jestli na Slovensku existuje nějaká variace na náš Čechomor či Hradišťan, ale jestli ne, tak má Paľo jedinečnou šanci. A jestli jo, tak taky, protože je dobrý a může konkurovat.

Dalibor Slepčík

zpíval: Stevie Wonder – Isn´t She Lovely

DJ Vlado: Tady musím přesně souhlasit se Soukupem a nemám k tomu co dodat. Daliborův zpěv je obsahově zcela prázdný, i když slušně intonuje, tak z něj naprosto nic nejde. Je možné, že to něco se dostaví až s věkem, ale v této soutěži platí to, co je teď a tady. Tohle vystoupení nebyl až takový průšvih, spíše jen klasická dětská besídka (na kterou náhodou zabloudilo pár sexy tanečnic), ale tohle má být vítěz? To fakt ne.

Scalex: Na začátku Daliborova zpěvu mě napadlo, jak vtipné je, že Stevieho Wondera zpívá zrovna SLEPČÍK a to je vlastně to jediné, co se mi na celém vystoupení líbilo. A když to jediné, co se mi na vystoupení líbí, je můj vlastní blbej vtip, tak to pro zpěváka moc lichotivě nevychází. Takže asi takhle: dokážu si představit, že holčičky dotlačí Dalíka do vítězství v GrandFinale a vadit mi to nebude. Jestli je někdo vítěz soutěže  nebo ne, nehraje roli, po soutěži začne záležet na úplně jiných schopnostech a kvalitách a pak teprve se ukáže, kdo opravdu má na to, aby v šoubyzu obstál.

Emma Drobná

zpívala: Coldplay – Fix You

DJ Vlado: Nechci působit ješitně, ale jistě si všichni pamatujete, že tuto píseň jsem de facto Emmě vybral já. A můžu být tak na sebe hrdý, že jsem jí tak dopomohl k dalšímu touchdownu. Emma je zkrátka křehká zpívající víla, která když začne zpívat, tak každý člověk se srdcem na správném místě přestává dýchat. Jinak nemám k tomuto výkonu co dodat, famózní jako téměř vždycky. Je sice pravda, že se Emmino vystoupení skoro nelišilo od podání Janet Devlin (mj. i díky vizuální a hlasové podobnosti obou dívek), ale koneckonců proč ne? Vždyť kde jinde hledat inspiraci než v zahraničních soutěžích, kde často zazněly ty největší touchdowny (a co by zato dal, kdyby například Monika Bagárová bývala mohla v jacksonovském kole zpívat Man In The Mirror ve verzi Diany Vickers). Tohle byl od Emmy již pátý touchdown a perfektní tečka za nedělním večerem.

Scalex: Výborné vystoupení po všech stránkách. Při psaní poznámek jsem si nezapsal ani tečku. Jen jsem se kochal a nechal unášet krásným hlasem a skvěle zvládnutou technikou. A neskutečně se těším na jakékoli CD, které Emma vydá. Jsem zvědavý, jestli ho v přehrávači protočím víckrát než mé dosavadní favoritní superstáří mnohosetkrát slyšené CDčko (jestlipak uhodnete, které to je?).

Pořadí výkonů podle DJ Vlada za 2. poločas:

1. Emma, 2. Štěpán, 3. Veronika, 4. Pavol, 5. Dalibor, 6. Sabina

Pořadí výkonů podle Scalexe za 2. poločas:

1. Emma, 2. Štěpán, 3. Pavol, 4. Veronika, 5. Dalibor, 6. Sabina

 

Celkové pořadí podle DJ Vlada:

1. Štěpán, 2. Emma, 3. Veronika, 4. Pavol, 5. Sabina, 6. Dalibor

Celkové pořadí podle Scalexe:

1. Štěpán, 2. Emma, 3. Veronika, 4. Pavol, 5. Sabina, 6. Dalibor

 

Host večera: Sebastian

zpíval: Toulavá

DJ Vlado: Po Pavlu Calltovi vystoupil na prknech, která znamenají SuperStar i další z mladých youtuberů, který zazpíval svůj jediný hit, který se však jednu dobu hrával v rádiích takřka nonstop. Osobně mi ta píseň přijde dost vlezlá a ani Sebastian mě jako zpěvák nijak zvlášť nezaujal, takže toto vystoupení šlo celkově mimo mě.

Scalex: Špatně zahrané, mizerně zazpívané (ten pokus o unisono mi málem potrhal ušní bubínky), vůbec to nezařezávalo, znělo to jak sypající se brambory, melodie i text naprosto o ničem, nic nového, nic nápaditého, nic přínosného. „Líšnaja pjeseňka“ neboli zbytečný song, který kdyby nevznikl, svět by nebyl o nic ochuzen.

Kdo vypadl?

DJ Vlado: Porota ve svém označení nejhorších nebyla na rozdíl od minulých týdnů jednotná a označila tentokrát hned polovinu soutěžících, tedy oba sourozence Slepčíkovy a Paľa Kovalička. První vyřazenou se tak podle očekávání stala Sabina Slepčíková, jejíž jméno zaznívalo v tipech na vypadnutí od poroty v minulých kolech víc než často. A jelikož se historie opakuje (v čemž můj dějepisář z gymplu neměl pravdu, když říkal, že se nikdy neopakuje), tak stejně jako v předminulé řadě, kde po udělení divoké karty bylo dvojité vyřazování z poloviny úplně jasné a z poloviny „koloběžkovské“ (tzn. očekávané – neočekávané), tak spolu se Sabinou opustila soutěž i technicky nejlepší zpěvačka Veronika Danišová (a opět se tak historie opakovala, jelikož po Martině Balogové a Veronice Stýblové je Veronika už třetí technicky nejlepší zpěvačkou, která skončila na pátém místě). Stejně jako ve všech federálních řadách SuperStar tak v Top 4 zůstali tři kluci a jedna holka, z čehož bych za normálních okolností radost neměl, ale jelikož tou růží mezi trním je má srdcovka Emma Drobná, tak jsem rád, že právě ona je ženskou vítězkou a minimálně příští kolo se o ni nemusím vůbec bát.

Hodnocení 4. finále podle DJ Vlada:

Jak už několikrát během večera zmínila porota, čtvrté finálové kolo bylo jako na houpačce. Zažili jsme hned několik propadáků, ale i výborná vystoupení, kterým vévodily oba výkony Štěpána a závěrečný touchdown Emmy. Porota tedy měla do čeho tnout a tím pádem působila kompaktněji než v přechozích kolech. U moderátorů je to setrvalý stav, Pyco byl tradičně výborný a Jitka tradičně rozpačitá. Příští týden čeká naší nejlepší čtyřku kolo plné hitů poslední dekády. Které písně si čtyři finalisté vyberou, jaké výkony v nich předvedou a ze kterých tří se stanou grandfinalisti, to se dozvíme až v neděli.

Hodnocení 4. finále podle Scalexe:

Nevím, jak to znělo v sále, ale do televize šel značně pomršený zvuk, kdy naprostá většina pěveckých výkonů byla totálně utopená ve zvukové kouli podkladu. Zejména svižnějším songům to hodně ublížilo, protože tam, kde má zpěvák dominovat a být nejvýraznější personou na pódiu, rámusily kytary, ze kterých se občas vynořoval zpěv. Zajímalo by mě, jestli má štáb během vysílání nějakou zpětnou vazbu. Někoho, kdo sedí v běžném obýváku u běžné televize a může zvukaři nahlásit, že to nezní dobře. Pokud nemá, měl by mít. Pokud má, nepracuje dobře.

Co se týká pěveckých výkonů, tak takové propadáky, jaké předvedli Slepčíci, jsme tu už dlouho neměli. Zaplaťpámbů za Štěpána a Emmu, kteří dokázali, že do finále patří. Nicméně to tvrzení o „strašně silných klucích“ budu Haberovi a Soukupovi otloukat o hlavu ještě hodně dlouho.

O moderátorech nemá cenu mluvit a hodně by mě zajímalo (otázka třeba na Honzu Lišku, který to tu čte), jestli se to ve štábu nějak řeší a jestli se třeba zvažuje, že pokud by se dělala další řada, tak by se konečně po plejádě moderátorsky neschopných půvabných modelek angažovala dáma, která umí mluvit, umí improvizovat na úrovni a umí nepanikařit a nepokládat pitomé dotazy. Protože ani Laďka, ani Zorka, ani Jitka tohle nesplňovaly. Chápu, že není každý Adela, ona i Tina to zachraňovala jinými kvalitami (hlavně obrovskou empatií), ale tohle je vážně tragédie a velký škraloup na celé show. Tím spíš, že právě na Jitce visí kromě rozhovorů s vystresovanou rodinou i velká část vypořádání se s povinným product placementem. Proto by na tom místě měla být větší „herečka“, která ten product placement a další úlitby sponzorům dokáže prodat s vtipem. Pyco by to zvládnul lépe, ale chápu, že se nemůže rozkrájet.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 343
1
Jan Liška
Reagovat

Vlado, vzhledem k tomu, že Marta je hodně populární i za hranicemi Česka a Slovenska, tak v tomto případě o světovou televizní premiéru šlo :-)

2
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: Mě ta Martiny skladba zase tak hrozná nepřišla, ale já moc nemusím Die Happy, tak možná je to tím ;-) Fakt je, že funěla jak parní lokomotiva, pauza v koncertním skotačení je znát.
Čemu ale vůbec nerozumím, seš další člověk kterému připadají stejné verze Fix You od Emmy i od Janet. Protože už pár lidí to tu tvrdilo, slyšel jsem tu Janet už asi 10x , Emmu taky a nechápu to čím dál víc. Úplně jiné hlasy (Janet ostrý, průrazný, Emma daleko jemnější, hladivý), jiný výraz, jiná atmosféra, jiná práce s dynamikou skladby, já fakt nechápu, co na tom je podobné, natož stejné. Snad ten vizuál ale ten mě nezajímá. Ani aranž není stejná, nevim. Asi už su staré a nerozumím tomu.

3
RAINMAN
Reagovat

Emma Drobná tu její poslední písničku zpívala falešně. Úplný závěr už byl dobrý!

4
Laikka
Reagovat

Já si u světové premiéry vybavila Cimrmana… Vzbudil ve světě velký ohlas, zejména na Litoměřicku :)

5
Laikka
Reagovat

Teprve teď jsem všechno dokoukala a pro mě Stepan a pak dlouho nic :) Ok Veronika, Palo a Emma v druhém kole, Sabina v prvním. Jasně že třeba na Pouličkovou nemá ale příjemný překvapení, ta ABBA ale tahali za uši to bylo strašný. Falešný, tohle už ne

6
Bedy
Reagovat

No za me osobne Stepan v nedeli TOP. Jsem rad za divokou kartu. S vypadnutymi problem nemam… jen bych priste vyhodil Dalibora a do GF bych posunul Emmu, Stepana a Pavola (cimz by se na konci urcite rozhodovalo mezi Emmou a Stepanem)… ale obavam se ze pristi tyden vypadne prave Pavol nebo Stepan.

7
Jai Kudo
Reagovat

Já bych ty touchdowny tak nerozhazoval všude možně….jestli byla touchdown ta Nirvana by se čtyři hádali, ale budiž. Angie u mě rozhodně ne. Dobrý výkon, to jo. U Emmy to stejné. Za mě jasný a zatím jediný touchdown ve finálových kolech Palova Lyžka, škoda, že se tomu nedokázal potom ani přiblížit. To, že ho tlačí do polochy rockera je chyba, Aerosmith byli špatní a Bon Jovi tragický….. Ale co už má produkce dělat, když každého kdo jen vzdáleně mohl mít něco společného s rockem vyhodili už ze začátku. Proto taky ta absence rockového kola, které by v daném personálním obsazení nemělo smysl.

8
ales-winner emma
Reagovat

Dj Vlado naprosto výborné hodnocení vlastně jako vždy

9
DJ Vlado
Reagovat

@bezik: Nemůžu si pomoct, ale i já tam tu podobnost vidím (taky právě kvůli Janet jsem to Emmě navrhnul), ale jak už jsem napsal v článku, nevnímám to jako negativum, jelikož i v minulé řadě zazněly hned tři covery od Jamese Arthura a jeden od Elly Henderson, a jelikož britský X Factor je (na rozdíl od našich soutěží) líhní invenčních vystoupení, takže proč se v něm neinspirovat? Škoda, že to našim štábům nedošlo dřív, jelikož to Man In The Mirror ve verzi od Diany Vickers bych si od Moničky poslechl moc rád :-( Ona tedy nakonec nezpívala ani tu původní verzi a ani nic jiného od Jacksona, ale Madonnu, protože to tehdy bylo kolo Jackson + Madonna (zcela nesmyslně bylo tehdy kolo dvou interpretů, když soutěžících ještě nebylo natolik málo, aby zpívali dvě písně), což jsem přirovnával ke vzpomínkovému pořadu na Menšíka, který by moderovala Bohdalka a při té příležitosti by oslavila své narozeniny :-D A i letos se mohl štáb v XF UK (případně i US či AUS) inspirovat častěji, kdyby například Barbora zpívala Titanium v pomalé verzi jako Bea Miller či Melanie McCabe, mohlo to dopadnout líp :-)

10
J
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, mne sa paci Emmina verzia FIX YOU, ked si to pustim ako piesen bez toho, aby som sa divala. Mne len vadi to, ze to totalne vsetko okopirovali od Janet. Keby mala Emma ine saty, inak upravene podium, zeby som mala pocit, ze to vidim po prvykrat. Ale musim povedat, ze to urcite odspievala 100% lepsie nez Janet. Teraz tu Emminu FIX YOU pocuvam uz aspon po 10-krat. Asi preto, ze Emma ma prekliato zamatovejsi jemnejsi hlas nez Janet. Nepriaznivci tvrdia, ze tam mala falosne tony, ale ja nic nepocujem. Aj ked na druhej strane YOUR SONG ani toto neprekonalo. Ale v jednom s tebou suhlasim, ze tento vecer patril rozhodne Stepanovi. Aspon cele prve kolo to bolo o nom. A aj NIRVANU mal vybornu. Ved za Angie som mu poslala az 3 sms-ky, aby nahodou nevypadol. Taky som mala o neho strach.

11
Scalex
Reagovat

Hlásím doplnění své části rekapu.

12
J
Reagovat

@Bedy: Objektivnejsie by si postup zasluzil prave Stepan. V poslednych kolach ten Koller, RS a NIRVANA boli super vykony. No bojim sa, co si sami povyberaju alebo im povybera dramaturgia na nedelu. Mne sa zda, ze nieco z rocku z poslednej dekady aspon 1 piesen by bola pre Stepana vhodna. Aj ked ja mu neviem vybrat. To Kovalickovi by som odporucala piesen z kastingu GREEN DAY – 21 GUNS. Celkom slusne ju tam odspieval s gitarou. Tento punck-rockovy styl by mu vobec viac vyhovoval nez hard-rock. Tak sa mi mari, ze ju spieval v SS aj Harich.

13
Jana
Reagovat

Scalex: Gaba! Gaba! Gaba?

14
Luke
Reagovat

Tak já jsem rád, že konečně vypadla Sabina, která už si zasloužila. Myslím si, že to pro ni bylo vysvobození, protože v posledních kolech dostávala dost naloženo a má tak klid.
Vypadnutí Veroniky jsem nečekal, ale zase mě to tak nepřekvapuje. I když sem si myslel, že by se mohla dostat do poslední trojky.
Za mě bych si přál takové grandfinále – Emma, Štěpán a Pavol, s tím že nejvíce fandím Emmě, ale vítězství bych přál o trošku více Štěpánovi. Pavola bych taky vydýchal, kdyby náhodou vyhrál, ale nevěřím tomu. Podle mě se rozhodne mezi Emmou a Štěpánem. Hlavně si nepřeju vítězství Dalibora, který by se tak pro mě stal ještě horším vítězem, než byl Chodůr.

15
J
Reagovat

@Luke: Toto ti podpisem. Ja si tiez nezelam ako vitaza Dalibora. Preboha za takeho vitaza by sme sa museli hanbit. Ja si osobne zelam Stepana. Po tomto kole ako zaspieval Angie a Nirvanu ma uplne prekvapil a dostal. Vyhra to vsak Emma, ktora je takisto dobra a hanbit sa za take krasne dievca naozaj nemusime. Ale Stepan by bol lepsi. Jednu vec vsak vitazovi nezavidim byt 3 roky zviazany zmluvne s NOVOU, nahrat shitovy album. V tomto ma Habera skutocne pravdu, ze Emma by si zasluzila urcite viac nez taky shitovy album. Urcite ju tam budu mozno tlacit do pop, kym ona sa mi zda, ze ma trosicku ine citenie nez je tradicny pop.

16
Mila2
Reagovat

Scalex: slovenská obdoba Čechomoru či Hradišťanu – ano, to přesně mne taky napadlo ve spojení s Palem.. Jeho silný hlas, cvičený ve folkloru, je na to jako dělaný..

17
Tomáš
Reagovat

@J: Taky bych přál výhru nejvíc Štěpánovi, to už sme tři. Ohledně toho že bysme se museli stydět za Slepčíka jako za vítěze – koho zajímá nějaká naše SuperStar v Československu? Já myslím, že v zahraničí vůbec nikoho a i tady u nás už to bude všem za nějaké dva nebo tři týdny úplně ale úplně jedno ( možná i dřív ). Takže z tohohle pohledu je vlastně úplně jedno kdo to vyhraje. A jen ať si teda Emma ty tři roky s Novou užije, když teda tak nutně musí vyhrát. :-) Nakonec na tom bude Štěpán lépe, že nebude mít tak svázané ruce. Mě už je to jedno.

18
bezik
Reagovat

Já teda pořád doufám, že Dalík vyhraje. Jemu to neublíží. Emmě ani Štěpánovi bych takový neštěstí nepřál, zrovna tihle dva by to asi nesli dost těžce. Jak můžete být tak krutí a přát výhru svým oblíbencům ? :-o

19
Tomáš
Reagovat

@bezik: Vyhraje Emma protože musí aby splnila národnostní a genderové kvóty na vítěze. Máš to blbý. :D

20
Xaver
Reagovat

To precenovani Emmy uz me nabavi. Naprosto nudna, fadni. A Queen of the night je nejlepsi song od Whitney. Co to tu pise za amatery?

21
jab
Reagovat

Scalex, Mila2: Třeba Hrdza?
https://www.youtube.com/watch?v=7GVGONSIobI

22
J
Reagovat

@bezik: Ved to. Pre Emmu to urcite nebude velmi dobre. A myslim hlavne na jej tvorbu. Ona sa mi totizto nezda ako tradicna pop spevacka. Ved aj GG tlacili do pop stylu. A Emma mi skor pripada podla tych CERESNI taky mix: dzez, soul anie tradicny pop. Ale ked tuto SS vyhra, tak nebude mat vlastne na vyber. A este k tomu tie 3 roky viazanosti s NOVOU a MARKIZOU. To urcite nebude prechadzka ruzovou zahradou. Bohvie do akych veci ju budu tlacit. Stepan ako chlap by to ustal urcite lepsie. A navyse mi je aj strasne sympaticky a v poslednych kolach sa vytiahol. Dalibora ja za vitaza nechcem. Ak nie Stepan, tak Emma.

23
Tomáš
Reagovat

Pokud nechcete aby Emma tři roky dělala otrokyni, mám pro vás jedinou radu. Tak se teda spojte a posílejte hlasy někomu z kluků, zkušte společnými silami na to první místo vytáhnout někoho jiného. Buď Štěpána, Dalibora nebo Pala. Ale musíte se domluvit jen na jednom. Asi by byl nejlepší skutečně Štěpán. Tak se snažte, třeba se vám ještě podaří Nově a Markíze ten záměr na vítězství slovenky zmařit a vaše Emmička si bude moct dělat co chce. Sice tomu moc nevěřím že se vám podaří s tím něco udělat aby to Emma nevyhrála ale co dáte za pokus….

24
bezik
Reagovat

@Tomáš: To seš teda pěknej bídák, že přeješ takový neštěstí Štěpánovi ! Všechny hlasy Dalíkovi !!! Jesus Dalík Superstar ! ;-)

26
Tomáš
Reagovat

@bezik: Jak už tu někdo psal, Štěpán by to jako chlap zvládl líp. Apropo, já se klidně hrdě přiznám k tomu, že je mi vcelku jedno co bude s těma děckama po soutěži. Jako jo, přál bych Štěpánovi a Palovi aby se tím mohli živit, ale lehké to stejně nebude mít nikdo z nich. A přiznám se i k tomu, že já si vítězství Emmy nepřeju čistě ze svého vlastního sobeckého důvodu, protože ji prostě nechci za vítězku této show a její nevýhra by mi udělala ohromnou radost. Vám by to zase udělalo radost, protože jí přejete jen to dobré a nechcete, aby skákala jak Nova píská a jí by to určitě udělalo radost taky, protože je to taková svobodná duše a nejde jí o peníze tolik jako o vlastní svobodu. :-) Tak dohromady bysme tady byli šťastní snad skoro všichni kdyby to Emma nevyhrála ( asi až na DJ Vlada a na zaslepeného floutka ales-winner emma, který ale neví co je pro Emmu to nejlepší ).

27
bezik
Reagovat

@Tomáš: Vlastně máme letos takřka stejný cíl … To jsou paradoxy …. :D

28
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš sám si shitový ale… nechci být sprostý nechci dostat před koncem tady ban takže o emmu se neboj jak sem již tu psal ona udělá velkou kariéru narozdíl od slepčíkovců no a štěpán s pavolem co už no

29
ales-winner emma
Reagovat

jo a ještě dodatek vím co je pro naší emmičku nejlepší tvé keci to ale opravdu nejsou

30
Ally
Reagovat

@bezik: Jak můžete být tak krutí a přát výhru svým oblíbencům ? :-o
:))

A to mě taky napadlo , že bysme naposílai hlasy někomu jinému misto Emmy
Ale Daliborovi ?? To by mě hanba liskala..:))

31
Tomáš
Reagovat

@Ally: Ono se ale přece nemusí jít hned do extrému a naposílat to Daliborovi. Co třeba Štěpánovi?

32
BBK
Reagovat

@Xaver: Asi tak, taky mi Emma připadá poněkud přeceňovaná. Vím, že za to nemůže, ale ta tlačenka okolo ní už je mi dlouho protivná…

33
J
Reagovat

@Tomáš: Tomas, ja si myslim, ze ty Vlada podcenujes. Iste, prial by Emme celkove vitazstvo. Ale hlavne ako fanusik a ze ju ma rad, tak by jej urcite viac prial uspech v dalsej kariere aj keby to nemusela vyhrat. Ja to mam rovnako. Vlastne uz som pochopila, preco Palo bol v tom uvodnom finalovom kole taky uprimny v medailoniku, ze nechce byt SuperStar. Zabudol totizto dodat tento fakt, keby musel byt zmluvne viazany s TV 3 roky. Vezmi si akou hrackou je v ich rukach teraz. Pre neho bude uz oslobodenim, ze v nedelu vypadne a nepojde do GF. Kde ten fakt, ze by to nakoniec mohol vyhrat aj hrozi. My vsetci tu na panackovi, ale vieme, ze on vitaz nebude. Uz v tejto sutazi dokazal dost. Mal vynikajuci vykon LIPOVA LYZKA a mal aj nepodareny IT´S MY LIFE. Ale nie kazdy mal stale vynikajuce vykony. To ani Emma, Stepan a uz vobec nie Dalibor a Sabina. Najhroznejsi bol fakt, ze mu davali spievat hard-rockove piesne, ktore neboli pre neho. Este tak GREEN DAY, ktory on sam dal na kastingu a to velmi slusne. Ja mu ako fanynka naozaj nezelam tu hrozu, aby to cele vyhral a dalsie 3 roky skakal ako bude NOVA s MARKIZOU piskat. Skor sa vratit domov a venovat sa tomu, co ma rad. A ked bude chciet v buducnosti sa venovat hudbe tomu, v com sa bude citit najlepsie, bude to len dobre. Kedze ho v tuto nedelu uvidime naposledy, bola by som rada, keby to boli songy podla jeho vyberu. A nie, aby ho dramaturgia zasa dotlacila do nejakych piesni nad jeho spevacke moznosti. Ten GREEN DAY, co dal na kastingu by bol fajn. Je to piesen z poslednej dekady a navyse vyhrala cenu MTV za najlepsi rockovy videoklip. Ale nechcem, aby ho do toho nutili, ibaze by to on sam chcel.

34
Tomáš
Reagovat

@BBK: Té tlačence se nediv. Musí vyhrát ve prospěch Markízy. Musí se to prostě prostřídat čech, slovák, češka, slovenka a přes to prostě vlak nejede. Co na tom že si její výhru nepřejí už dokonce ani její vlastní fanoušci a možná ani ona sama, ona to prostě musí vyhrát i kdyby z nebe padaly trakaře. :D A v příští SuperStar už bude zase na řadě kluk z Česka a takhle už to bude pořád dokola dokud všichni neumřeme. :D Škoda, že Štěpán s tím přihlášením ještě dva nebo tři roky do další řady nepočkal no, pak by to skutečně vyhrát mohl.

35
dolores
Reagovat

dam trochu OT.. na CSST, ale asi sa to tyka aj superstar … nie som konspiratorka, ale ta pravda o manipulacii bude …. minimalne niekde uprostred :D

Diana Morova sa tak trochu pre Topky prekecka a povedala… citujem:

Začiatky si fakt nepamätám. Bola som vystresovaná, čo povedať, ako to povedať, kde sa usadiť, či použiť krátke vety, dlhé vety, ale našťastie, bol tu skvelý režisér Jeffo, ktorý mi do slúchadla niekedy povedal nejaké pripomienky ako: buď teraz milá, alebo vyhoď ho, a ja že Čo pre Boha?! Bola som ešte strašne neskúsená….

Ako Diana poznamenala, často sa po kladnom hodnotení kolegu Prachařa pýtala, či sa mu vystúpenie naozaj páčilo a zistila, že v skutočnosti to tak nebolo. „To mu asi režisér povedal. Aj mne sa niekedy niečo páčilo a Jeffo mi povedal do slúchadla, že teraz ty povieš nie,” odhalila zákulisné praktiky herečka.

36
Ally
Reagovat

@Tomáš:
Možná by to mohlo fungovat:)
No přiznám se letos mě to nějak nechytlo ,abych posílala hlasy..ale možná to ještě „pujde do finále“..a fakt , že třeba za minulé kolo bych se Stěpánovi poslat hlas nestyděla..

Btw byla jsem ted na Kollerovi..no trochu rozdíl oproti té Superstar besidce ..i Chci zas v tobě dal :) sice raději s pomocí diváků :))

37
Tomáš
Reagovat

@J: Já Vlada nepodceňuju. Právě jen nevím jak by se na smluvní závazky spojené s vítězstvím Emmy díval on a tak mě jen v první chvíli napadlo že by byl zklamaný kdyby nevyhrála. Čistě kvůli tomu jak často tu zmiňuje jak by si přál, aby to jeho srdcovka dotáhla na vrchol. Jaký má názor na tohle nevím. Koho ale určitě nepodceňuju je ales-winner emma. :-)

38
J
Reagovat

@Tomáš: Ja neverim, ze bude este nejaka dalsia SuperStar, podla toho ako prebieha tato. A keby ich niekedy v buducnosti napadla takato sialena myslienka, rozhodne si nezapnem MARKIZU. Mne sa uz minulorocny HLAS pacil viac nez cela tato SuperStar. A dokonca sa mi zda, ze aj viac lepsich vykonov bolo minuly rok v HLASE nez teraz. Tak napr. ten suboj Viktora s Adamom bol dobry – 30 seconds to Mars – THIS IS WAR. Alebo Vendula Prihodova a Andrea Hola, ked dali tu Shaniu Twain. A to nevravim o tom lepsom duet M. Cisara s J. Rybnickovou – BENEATH YOUR BEAUTIFUL. A co Loline touchdowny. Hned vyber na slepo ako dala KOSHEEN. Mne sa to paci viac nez ten zdlhavy original. Potom ta jej piesen z K.O. THE OLE DEVIL CALLED LOVE. Jej CASY SE MENI. Martin Cisar a jeho RECOVERY, KRISTINA MIHALOVA ta jej skvela SUMMERTIME z vyberu na slepo, ci CRAZY z K.O.

39
bezik
Reagovat

@Ally: Já vím, je to drsný, ale ani Štěpán, ani Pavol nebudou mít dost velkou podporu. Dalík je naše jediná šance ! ;-) A uděláme tím i dobrý skutek, pišťuchy budou tak šťastnéééé :D :D

40
J
Reagovat

@bezik: No predstava, ze by bol Dalibor naozaj SUPERSTAR mne nie je 3x po voli. To by chcelo vsetkym ostatnym poradit, aby vobec nehlasovali za Emmu a ani za Stepana. A nie minat svoje tazko zarobene peniazky za sms-ky na takeho podpriemerneho sutaziaceho akym je Dalik. Podla mna, ked to vyhra, tak sa v priebehu tych 3 rokov aj zblazni. Je prilis mlady na to, aby to psychicky ustal. Ale jeho otcovi na tom zalezi a velmi a najma teraz po vypadnuti milacika Sabiny. Alebo som si vsimla len ja, ze viac to prial Sabine nez Dalikovi.

41
bezik
Reagovat

@J: Ano, to by bylo ideální. Ve finále prostě nehlasovat. To by se dalo na sociálních sítích snadno rozšířit. Ale chtělo by to mít jistotu, že sama Emma vyhrát nechce. Vlado ? Nemohl bys to nějak vyzjistit ?

42
J
Reagovat

@bezik: To by mohol, ved sa na nu pojde pozriet v nedelu, nie? Otazne je, ci to chce aj Vlado, aby nevyhrala.

43
-bé-bé-
Reagovat

Pozor, nerobte z Emmy nesvojprávnu…určite vedela do čoho ide…a keď robia v bare, tak sa tam musela otáčať, i keď cestovala po svete, tak treba notnú dávku samostatnosti…a poradila si…tak si poradí aj so slávou a behanie po akciách, no a???
nebráňte ju pred jej osudom…Lola predsa tiež vyhrala a nezdá sa, žeby to nezvládla…vyzerá to tak, že si ide to svoje

44
bezik
Reagovat

@J: Tak Vlado snad bude chtít to samé co Emma ? ;-)

45
Tomáš
Reagovat

@-bé-bé-: Ale loni v Hlasu byla určitě trochu jiná smlouva než je letos v SuperStar. :-)

46
J
Reagovat

@-bé-bé-: Naozaj si ta Emma uvedomuje vsetko do dosledkov? Co to vsetko obnasa? Ale ked to naozaj sama chce, byt tou SuperStar, tak nech za nu jej fanusikovia zahlasuju. Ale potom neviem, preco jej Habera povedal o to shitovom albume, mne sa to aspon vtedy zdalo z jeho strany uprimne.

47
bezik
Reagovat

@-bé-bé-: Hlas má úplně jiné podmínky než SS. Lenka v tomto směru nemá žádné problémy.
Já se nebojím že by se Emma o sebe nepostarala, ale tihle showbusinessoví žraloci jsou přeci jen jiná sorta zmetků, než s jakými se zatím asi setkala. Tady jde ale především o tvůrčí svobodu, to je ten problém. A čekat tři roky než budeš moct vydat skutečně „svoji“ tvorbu, to je docela peklo.

48
betty
Reagovat

Tomáši, jsme čtyři, protože já si také přeji, aby vyhrál Štěpán ;). A jak si to tady pročítám, je nás daleko víc, ne-li většina. Takže jestli chceme, aby vyhrál on, musíme ho podpořit SMS-kami a ne tu lamentovat, že stejně nevyhraje. Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko? Aneb proč ho dopředu zazdít, že SS stejně nevyhraje? Věřte mu trochu a radši ho podpořte!

49
J
Reagovat

@betty: Tak ja uz som ho podporila v nedelu 3 sms-kymi za tu skvelu ANGIE. Mozno to nebol touchdown, ale mne sa pacila. A hlavne som sa bala, aby to neodniesol namiesto Sabiny. Podla mna NOVA bude tlacit to GF do podoby Dalibor (tinedzerky), Emma a Stepan. Potom predpokladam, ze tam budu chciet Dalibora odstrelit nejakymi sialenymi vybermi. Ide len o to, co ked ludom, co budu za Dalibora hlasovat bude v konecnom dosledku jedno, co ten Dalibor bude spievat, hlavne, ze tam bude a budu za neho hlasovat o 106. No vylucit to nemozeme. Najlepsie pre Stepana by bolo, keby Dalibor v nedelu vypadol. Popri Emme a Palovi to moze vyhrat ak jediny CZ zastupca v GF. Aj tak kazda krajina hlavne hlasuje za svojho sutaziaceho. Iba fanusikovska zakladna za svojho favorita. Ale ktovie ci by vsetky tinedzerky prezili Daliborov pad a presedlali na Stepana.

50
ales-winner emma
Reagovat

ty vaše keci prý emmě nepřejí vlastní fans takové keci keci kecičky a ano podporujte ale bude vám to lidově k ho… emma to vyhrá a podpoříme jí v neděli ale souhlasím že by se mělo rozhodnout mezi ní a štěpánem to zase jo ale stejně to emma vyhrá chápete to asi ne

51
Monika
Reagovat

Celkem slusnej kurs na vypadnuti Dalibora tenhle tyden, asik to tam pujdu hodit :-)))

52
-bé-bé-
Reagovat

@J: no áno, ale Habera zároveň povedal, že každej pesničke dáva svojim hlasom osobitné čaro…že sa jej hlasom tá pieseň „zhodnocuje“…tak si myslím, že to DÁ…hahahaha

53
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Není to často, že s tebou trochu souhlasím a nejsme určitě na stejné lodi, ale……. přemýšlím, jestli to není trochu záměr Emmy, která už možná trochu prohlédla tu režii, že minule a v první písni posledně zpívala tak nějak bez zájmu, bez života, jako by jí nevadilo vypadnout….když vidí/slyší, že Veronika si teď bude dělat vlastní muziku a CD, Karolína dělá zatím covery ale připravuje vlastní věci na leden a má plno nabídek atd. A ona by musela další 3 roky strávit na stupidních estrádách apod. TV Nova? Znovu říkám, těch 80000 € za to možná nestojí. Emma je zajímavá zpěvačka, která by se mohla dobře uplatnit na komorní, třeba i klubové scéně, ale na velká podia podle mě nemá (podobně jako Monika). A jestli ji po případném vitězství budou vláčet jako cvičenou opici po estrádách , tak může přijít o ty fans, které teď má.

54
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Kecy se píše tvrdé y a už drž konečně tu svou nevymáchanou držku!

55
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Já myslím že na letošním vánočním turné Michala Davida bude Emma určitě pokud vyhraje. Tam to Nova tuším sponzoruje. Tak si s ním aspoň zazpívá Céčka, ale tam by se vážně víc hodil Dalibor.

56
husle
Reagovat

neskutočné, udivuje ma, ako sa poniektorí napasovali do úlohy poradcov, čo je najlepšie pre Štěpána, Emmu atď. Ved televízia NOVA a MARKÍZA im dala možnosť, kto by dnes vedel bez týchto dvoch televízií, že vôbec existuje „nejaký Štěpán, Emma a ostatní“?Televízie do toho dali svoj kapitál, či finančný, či ľudský a teraz nemajú mať z toho nič? Všetci do jedného vedeli do čoho idú. Z môjho pohľadu je to praobyčajný výmenný obchod , tak nech si každý jeden plní svoje záväzky a výsledok nechajme na hlasujúcich, ktorí si svojim hlasovaním zaplatia za toho koho chcú počuť. Inak som fanúšik Emmy

57
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ja neviem, ci ju produkcia pusti z ruk. Pretoze si myslim, ze si ju vybrali. Nie je to jej vina, ze je tak protezovana a tlacena, ona proste len dobre spieva a ma charizma. Teraz jej mozno este idu na ruku s vyberom, ale potom co vyhra, bude musiet naplnovat podmienky zmluvy, ci to Emma bude chciet alebo nie. Predpokladam, ze ju uvidime v STAR DANCE, ak nejaky bude MARKIZA pripravovat. Lebo urcite bude viazana nielen s NOVOU ale aj s MARKIZOU. Ludom zo sveta soubiznisu urcite ide predovsetkym o zisk a nebudu sa pozerat na to za aku cenu, len aby im Emma znasala zlate vajcia.

58
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome, to je skoda, ze tu na panacku nefunguje podobne tlacitko jako na FB, jak rada bych si tu jednoho cloveka zablokovala, abych nevidela jeho komentare :-))

A ty vase uvahy o tom, ze je lepsi nevyhrat me dojimaji :-))) Marja, neprosadi se z nich nikdo do prvni ligy, ani ta Emma ne, takze tu jde suma sumarum opravdu jen o ty penize v prvni rade. Vsak se podivejte na sabinu, jeste, ze ma ty penize….

59
husle
Reagovat

@J: nie je pravda, hlasujeme za toho kto sa nám páči, nie za krajinu. Ked sa mi páčila Gunčíková posielala som jej hlasy ….

60
betty
Reagovat

@Jai Kudo: Vážím si Tvých názorů a většinou s Tebou souhlasím a chápu, že každý chceme vidět svého fanouška v nejlepších barvách. Také jsem to tak měla a dokážu se do toho vcítit, a!e opravdu někdo věří tomu, že když se Emmě něco nepovede, je v tom její záměr? Copak jste si nevšimli, jakou měla radost, když ji porota chválila? Je to normální dvacetiletá holka a samozřejmě si přeje vyhrát, stejně jako si to přejí Štěpán, Palo a Dalibor.

61
Jai Kudo
Reagovat

@J: Však to je to, o čem mluvím. Že si emma postupně uvědomila, co ji čeká. GG měla po SS smlouvu jen na 1 rok (možná proto, že nevyhrála) s MPP (agentura pracující pro TV Nova). Ty 3 roky jsou peklo……

62
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Já bych se naproti tomu přimlouval za tlačítko like / disslike …… nepotřebuji nikoho blokovat, to ať si dělá správce, uzná-li za vhodné….

63
Jai Kudo
Reagovat

@betty: Upřímně, nevím, je to jen můj osobní názor. Možná se mýlím……. OK

64
Monika
Reagovat

@betty: ja se tou nesmyslnou uvahou bavim :-))) jmenuji se Emma Drobna a prosim sve fanousky, neposilejte mi hlasy, nechci vyhrat :-)))) Strasne rada se vratim za par supu za bar :-))) Penize pro me nejsou dulezite, chci svobodu v hudbe :-))))

65
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Asi tak. Za ty tři roky otročení Nově a Markíze se buď každému úplně zprotiví a nebo se na ni úplně zapomene protože se lidi o ni přestanou zajímat. Pak už si může přijít s čím chce, na vlastní tvorbu bude dávno pozdě. Mám dojem, že Habera skutečně v prvním finálovém kole moc dobře věděl co říká. Protože proč by to jinak říkal?

66
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: ja myslela osobni blokaci, pokud nekoho prispevky nechci cist ani videt, sama si ho bloknu, ja ho nevidim,ale ostatni ano..presne jako to funguje na FB

67
dolores
Reagovat

tak v tomto kole nemam jednoznacneho vitaza, Emma so Stepanom si to u mna rozdeleli na polovicu

Emma – Valerie.. konecne nieco ine…rychlejsie a ukazala tam aj ine polohy svojho hlasu v refrenoch, kde s nim bolo nutne trochu inak popracovat, aj ked zo zaciatku trochu neladila, ale rychlo to napravila …konecne nieco ine, ako len v tych pomalsich veciach, kde to uz zacina zovsednievat…tiez ocenujem velmi ladny pohyb, myslela som, ze ju nikdy neuvidim tancovat,… takze dalsi bod k dobru, aj ked skvely tanecny pohyb Dominiky Mirgovej – uplne prirodzeny bez choreografa – na podiu uz tazko prekona nejaka spevacka superstar :D
styling trochu bizar, ale aj to mi prislo fajn, bola ina, konecne nejaka zmena, ja mam rada v superstar pestrost a nie vzdy vsetko v jednej lajne… takze aj ked ma neposadila na zadok, v tejto Amy prijemne prekvapila

Fix you.. a vratili sme sa naspat do Emminej tradicnej polohy, kde v pomalej piesni vyuziva naplno co dostala do daru : farbu hlasu, charizmu a v neposlednom rade nevtieravy, ale velmi posobivy sposob interpretacie … prehrala som si aj tu Devlin, tak za mna Emma o dost lepsia, civilnejsia, uveritelejsia, .. aj ked Devlin tiez dost osobita, predsa len akasi detinska s jemnym afektom a chvilami intonacne neista.. opicenie sa v aranzi a kostyme po XF UK, nic noveho v nasich koncinach …:D
takze v tomto pripade u mna Emma – Janet 1:0… no v celkovej ceste sutazou u Emmy ziadny moment prekvapenia, co je trochu skoda pre mna ako sebeckeho divaka, pre nu samozrejme stavka na istotu

este jedna vec, Emma ma podobne sustredene oci pri speve ako mala Terezka Mandzacka, ktore posobia tak trochu vystrasene… akurat, ze ich nema az tak vypulene, ale obcas ich zavrie zaklipka, co je lepsie…,a posobi to, akoby spievala aj ocami :) … ale vo Valerie sa uz Terezke dost priblizovala :D najlespi kukuc a uvolnene uzivanie si songu mala v duete s Danom

pokracovanie v dalsom prispevku … nasleduje Stepan

68
J
Reagovat

@Monika: Ze uhadnem, ty si zelas vitazstvo STEPANA. Preco nie?

69
bezik
Reagovat

@Monika: Tiše doufám , že ten adept na blokaci jsem já ;-) :D

70
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Právě to mám na myslí…..u GG stačil ten rok u MPP na to, aby ztratila většinu svých rockových nebo spíš metalových fans (protože GG před SS zpívala spíš metal u kapel James DS, Memoria a Fragmentary), kteří se k ní už nikdy nevrátili a dodnes ji považují za „tu Superstáristku“. Kvůli tomu skončil i D. Spilka…… navíc v tom rozhovoru pro F1 Gaba říká správně: Všimněte si, že při vystoupeních nás moderátoři neuvádějí jako zpěvačky, ale jako „Superstáristky“…. to je prostě nálepka a hotovo…. Emma prošla SS tak už není zpěvačka, ale Superstáristka….. :( :( :(

71
bezik
Reagovat

@Jai Kudo: Nakonec jí nezbude, než taky vzít kramle. Ale pro ni to nebude problém, průpravu má. A tady není o co stát.

72
dolores
Reagovat

Stepan –
Angie – velmi posobive vystupenie, ale akoby sa tento song tak torchu preniesol na klubovu scenu, pretoze inak by sme museli spomenut co tomu chybalo : vacsi drive, energia, expresivita… to ale vsetko dokazem velkoryso odpustit, lebo tam bol cit, vyraz, uveritelnost… skratka vystupenie, ktore si po vypocuti chcete pustit este raz .,.. a este raz, lebo to malo svoj profesionalny nadych

Nirvana. ten song, nezarucuje sutaziacemu vopred ziadnu pompeznost ani spevacku exhibiciu :))))), je to loteria, bud to vyjde, alebo zhorite v pekle… a ono to paradne vyslo, mne sa dokonca pacilo aj ako sa pri tom Stepan tvaril, tak opovrzlivo nasrato, a daval tu emociu aj do spevu…( kua, co to bolo s tym Kollerom vtedy, ze tu prezentaciu tak odbabral ?…).. u mna paradoxne tento vykon najlepsi v ten vecer.. :)) a to vobec rock neviem precitit tak ako ine zanre, nejaky grunge rock uz vobec….:))
trochu som to testovala aj na mojom muzovi, … pocas Angie zdvihol hlavu od notbuku a povedal, ok… a o chvilu uz riesil nejake schemy aut….:D, ked zaznela Nirvana, sustredil sa cely cas na pesnicku :D

pokracovanie…nasleduje Pavol

73
J
Reagovat

@Jai Kudo: V tej MEMORII nespievala aj Lenka Hruzova nahodou? Nieco take sa mi mari.

74
bezik
Reagovat

@J: Myslím že jo, po té, co GG odešla. Ale fandové Memorie to myslím nezkousli, takž to nemělo zase tak dlouhé trvání.

75
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ked uz spominame na Bozsku GG, tak jej spolocne vystupenie s jednou sk skupinou.
https://www.youtube.com/watch?v=GFfDS101GIk

76
Jai Kudo
Reagovat

@bezik: Každý, kdo něco umí, se snaží z tohoto státu uprchnout. Hlavně v umění, muzice……to není jen GG, ale třeba Škaroupka, fenomenální bubeník u světoznámých kapel Cradle Of Filth a Masterplan, Verča Lukešová, která bubnovala u GG a dnes objíždí Evropu s projektem Rock Meets Classic (se kterým byla i v létě ve Wackenu!) nebo bubnovala na posledním CD Kiske/Sommerville, kapela Stroy (moje srdeční záležitost) s fenomenálními Michalem Skořepou a Milošem Maierem nahrávala v LA, i Monika Bagárová se pohybuje v USA asi víc, než u nás a jistě mnoho dalších…. to je důsledek ne Superstar jako takových, ale celkové atmosféry v této oblasti u nás.

77
Jai Kudo
Reagovat

@bezik: Myslím, že tam Lo přišla po GG…. :)

78
bezik
Reagovat

@Jai Kudo: Neříkám to samé ? ;-)

79
Jai Kudo
Reagovat

@J: Tohle dobrý, ale ještě tam zpívala Vráť trochu lásky medzi nás od Dodo Dubána…… úžasný :)

80
Mila2
Reagovat

jab: Hrdza se mi líbí :-) něco takového by Palovi slušelo a mohlo by to být ještě méně folklorní

81
Patrik
Reagovat

jediná moderatorka Superstar , X factor Atd.. by jsem si představoval Terezu Škábovou ta je jedna z nejlepších moderatorek z čech muj nazor

82
Mila2
Reagovat

Tak znovu a znovu poslouchám Štěpánova vystoupení, tenhle kluk je naprosto nejlepší ze všech … A na rozdíl od ostatních jeho výkon je kolo od kola úžasnější..

83
J
Reagovat

@Jai Kudo: Skoda tej nekvalitnej nahravky. V tom klube, ci kde spievala G. Guncikova s TUBLATANKOU tie dve vratane VRAT TROCHU LASKY MEDZI NAS. Velmi pekna piesen. Povodne od MONEY FACTOR, kde Duban posobil pred Tublatankou.

84
Katka
Reagovat

Vždy jsem si ráda četla recenze od Scalexe, ale jak tak na to letos koukám, místo stránek hodnocení výkonů Superstar jsem se asi dostala na stránky fanklubu Emmy a Štěpána, do nějž přispívá pořád dokola omezený počet uživatelů a jehož komentáře spočívají v kydání hnoje na sourozence Slepčíkovy. A propos ten komentář Soukupa ohledně toho, že postrádá u Dalibora obsah … to se probral brzy. Habera má pravdu, Dalibor je obrovský talent, at´ se to někomu líbí nebo ne. A když už ho v té soutěži poslali dál, tak by mu za to neměli nakládat.
Jinak za mne toto kolo nejlepší Štěpán, ale na superstar ho nevidím a Emma v 2. kole. Ale ta tlačenka kolem nich je fakt dost protivná.
Vidím to na finále Dalibor-Emma.

85
MiPi
Reagovat

@Jai Kudo: i kdyby tu byla atmosféra super, pořád jsme jen moc malý rybníček. V ČR těžko někdo vyprodá tolik velkých stadionů, jako TSO jen během jednoho turné… Tady se bere jako úspěch, když se to někomu povede párkrát za život…

86
dolores
Reagovat

Pavol-
Bon Jovi je pre mna absolutne nepocuvatelna kapela, nemam rada tento komercny rock-pop a It´s my life zase uplna sra*ka, a nechapala som preco, alebo kto to Palovi vybral… resp, ako sa tym mohol stotoznit, mozno sa mu to aj paci….ale jemu to proste hlasovo nesedi, a v istych momentoch v refrenoch isiel dobre,pri zakonceni skracoval a sekal frazy,… pohyb po podiu mi nevadil, bol prorodzeny, skor tie hratky s fanynkami to ja nedavam, to hrozne spevaka rozptyluje,,.. no nic, radsej to uz nebudem rozpytvavat, a nakladat mu lebo je moj liebling tejto serie :))))
Habera mu rockerstvo neveril, ale zabudol, co mu povedal v semi ? ty mas rockersky hlas… ano Palo ma hlas, ktory sa do istych rockovych piesni velmi hodi, kde su vysoko polozene silne tahave refreny, … budme uprimni, aj napr. spevak Scorpions by BonJoviho nedal az tak uveritelne :)) predsa aj medzi rockovymi spevakmi su rozdiely, …toto mi pripadalo ako by sme mlademu Kurtovi Cobainovi, ktory sa prihlasil do Idol dali zaspievat Queen … proste trefa vedla….a tie kecy , ze nie je rocker, no dobre ranko pan Habera :)) ..samozrejme, ze Pavol ma iny potencial.. ale ja budem aj tak tvrdohlavo bluznit, ze ten Pavol nejaky rockovy potencial v sebe predsa len ma, Scalex zabi ma :D (ten folkrockovy urcite …)

Elan – az na vyslovnost Dunajjjuuu a ochudobnenie o vokaly, mi fakticky ani nic nevadilo, a ocenujem ako som uz pislala ako vysoko tento chalpec dokaze spievat plnym hlasom, bez nejakeho chrcania, tam kde by ini uz museli pouzit falzet .,a zila by sa utrhla prave Haberovi, keby toto ma zaspeivat:D …ale samozrejme nie sme v atletike, nesutazime kto vyssie, kto dalej … len ze ked sa skladaju komlimenty Danisovej za hlbky, vysky, neviem co…Emme za farbu, chariznmu… tak ocenme pliiiz aspon ten jeden dar , co dostal Palo od Pana Boha. .. estez ze je tam ta Marta …))
co mi tu vadilo,…. prave podiova prezentacia, nie, to ze sa nehybal, to je uplna somarina, co furt splieta porota, ale praca s kamerou pri tej piesni bola z Palovej strany totalne nevyuzita. pocas textu : najkrajise su vzdy zo zadu a este krajsie z predu… mohol hadzat do kamery sibalske uspevy, zmurknt, a aj neviem co, hej..Tomas Bezdeda pod ho toto naucit :)))))

Pokracovanie – ostatni

87
Katka
Reagovat

A bylo by fajn, kdyby Daliborovi dali konečně pár písniček na tělo, aby to bylo fér.
Takhle se těžko bojuje.
A podle mne by dost ocenil, kdyby mu přestali říkat, že je dítě. Je to poněkud nedůstojné zvlášt´ pro dospívajícího kluka.

88
Filip
Reagovat

„bozske“ Emmy …to je po tech vykonech nehoraznost :D

89
J
Reagovat

@dolores: Ja som hned bola presvedcena, ze toho BJ neda. Ale tak nejako som si pustala ten AEROSMITH a kedze nebol zly, tak som proste zacala tak trochu Palovi verit. Cize ta hroza v BJ u mna bola tak trochu ocakavana. Ale co ja nemozem NOVE a MARKIZE odpustit bolo zhovadenie pesnicky OD TATIER K DUNAJU hned na zaciatku, kde mal bud mat dvojhlas, tak ako ho mal v ID – DEMONS alebo v AEROSMITH alebo jednoducho backvokal. Lebo aj Raz tam mal ako vokalistu Jana Balaza. Tym tuto pesnicku tak krasnu uplne ochudobnili. Palo to dal tak najlepsie ako sa to mohlo v tejto dietnej verzii bez vokalistov dat.
Ja sa len bojim toho aku hroznu piesen z poslednej dekady mu daju spievat. Ja by som mu poradila ten GREEN DAY – 21 GUNS z kastingu. Ale tomu Billy Joe Armstrongovi tam tiez v originali pomahaju a najma v refrene vokalmi dalsi clenovia zo skupiny GREEN DAY. A povedzme ze aj ten Rybak by pripadal do uvahy. Aky by bol bez podpory vokalistiek v druhej casti piesne. NOVA s MARKIZOU pripravuju SuperStar, no na vokalistov zabudli.

90
dolores
Reagovat

Veronika –
kto ma pozna vie, ze od zaciatku mi tato spevacka nestimovala, usi mi tahali jej zlozvyky, o ktorych nema uz cenu tu pisat, …. prvy song dost hroza, a pohyb sice v pohode vramci choreografie, ale bolo to take medvedikovske hybanie :))) v druhej piesni to bolo o nieco lepsie, mala tam pekne miesta, aj tie horsie,co mi vadia… ale v podstate pre mna jej druhe naj vystupenie v sutazi po Lovato …a ocenujem aspon nieco: jej silne pluca..:)

Sabina . Hurt je moja srdcovka, takze som prisna… ano Sabca tam dala konecne nejaku emociu, ale spevacky robila presne tie iste chyby co vzdy, nechapem to nadsenie..
O ABBe sa ani nema cenu bavit, skratka zasluzeny odchod

Dalibor
Gott – cista tragedia, chudak Kaja by si prave teraz zasluzil lepsie covery svojich songov, aby sa potesil … kde sa podel ten Dalikov zvonivy hlasok, co mal aspon v Matuskovi ?
moja matka (konecne) toto kolo scasti pozerala a pytala sa ma, co je to za chlapec, on sa este len uci spievat ? :DD
Wonder – lepsie to bolo, ale stale len detske karaoke na vecernej zabavke dovolenkarov v primorskej krajine :D
ano, on ma talent,ale od kastingu hovorim, ze v tejto sutazi nema co robot este… on je talent, ktory sa celkom nevyliahol z vajicka, este treba cakat…

namiesto neho tam v tej TOP4 mala byt dievcina z ciech… Karolina Pribylova… vtedy by to malo inu uroven

91
Eliška
Reagovat

Ja som teraz trochu preklepla Šťepána, a jeho vlastnú tvorbu, s Perlami ktoré predviedol aj na v castingoch, bo pred rokom na súťaži Czechtalent, ak by ste chceli vidieť, je to 1:19:00, išiel uplne posledný a postúpil s tým do finále
https://www.youtube.com/watch?v=smCypr2EujA

92
Eliška
Reagovat

a pardon, do finále sa vtedy nedostal :-)…

93
J
Reagovat

@Eliška: No ma v sebe potencial pre buducu tvorbu.

94
dolores
Reagovat

@J: ja radsej neriesim uz co by mal spievat.. :)) ten Elan co som tu vtedy nahodou hodila skoro Pala vymrstil zo sutaze, :D, ale kto mohol tusit, ze sa to tu niekto monitoruje? ja by som mala dost songov z poslednej dekady pre neho…
Fairytale ano, tam by si zahral na husle viackrat po spevackych vstupoch, to by zabralo, ale neviem, ci to ma dostatocne natrenovane, hoci Rybak nie je az taky dobry spevak, anglictinu ma tiez mizernu (su to slovanske zobaky, … tak naco neustale prasime Pala za anglictinu, nechapem)…takze to by slo :D ….myslim, ze by toto Palo mohol celkom dobre zvladnut, aj tanecnici by si prisli na svoje …. az nato, ze tie opicky do kamery, a to ako isiel po texte, ako bol vizualne uveritelny, energicky.. a celkovu zovialnu prezentaciu Rybaka by nedal ani omylom…:D

95
Scalex
Reagovat

@dolores: „budem aj tak tvrdohlavo bluznit, ze ten Pavol nejaky rockovy potencial v sebe predsa len ma, Scalex zabi ma :D (ten folkrockovy urcite …)“

Ale jo, já neříkám, že Paľo není schopný zazpívat rockovou písničku. Samozřejmě, že je. Ale není to ono. Tak proč ho cpát do polohy, ve které nevyniká, a raději mu nedat prostor v žánru, ve kterém bude excelovat? Gunčíková je taky schopná zazpívat šanson nebo lidovku, ale je tisíc lepších šansonových a lidovkových zpěvaček a Gunčice exceluje v metalu a hardrocku, kde naopak zase ona těžko hledá konkurenci.

Vždycky je skvělé, když si zpěvák a žánr dobře sednou. U Pavla to budou crossovery folklóru s jinými žánry. Já nerad používám v tomhle smyslu slovo „folkrock“, protože tím „folkem“ je myšleno něco jiného, než český, moravský a slovenský folklór; většinou je to spíš takové to písničkářství s kytarou. Pavol může dělat báječné crossovery folklóru s rockem, popem, world music, vlastně se nemusí ani moc omezovat, může klidně dělat bláznivé kousky, třeba zkombinovat nějakou tatranskou bačovskou halekačku s reggae. Fantazii se meze nekladou, když to bude zábavné a dobře zazpívané, lidi to budou žrát.

96
J
Reagovat

@dolores: Ved to. Tu pesnicku 21 GUNS, kedze spieval na kastingu asi ju ma naspievanu. A kedze sa s nim nepocita do GF tak by to nemuselo vadit. Piesen je z r. 2008 takze to splna. Len, aby mu nedali iny typ nejaky COLDPLAY, kde bude musiet spievat falzety, co Palo nema. Ja viem a predpokladam, ze sa ho budu snazit odstrelit pred GF, bud nudnymi vybermi alebo sialenymi, aby divaci nehlasovali. No nebude to prijemne vypadnut, ked ta 4 porotcov oznaci za najhorsi vykon vecera. Toho sa presne obavam. Sabina uz v hre nie je a Dalibora budu potrebovat do GF. Emma a Stepan budu nedotknutelni.

97
Jai Kudo
Reagovat

@Mila2: Hm pustil jsem si teda toho Štěpána ještě jednou z tvýho facebooku, já mám Nirvanu dost naposlouchanou, album Nevermind obzvlášť, ale……jak říkám není to špatné, ale pro mě pořád málo na touchdown…..

99
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Jsem rád, že zmiňuješ moji srdcovku Karolínu :-) Emma je možná obecně trochu lepší pěvecky, ale ta holka (Karolína) mě fakt baví víc. A myslím, že si zatím vede dobře a že o ní ještě hodně uslyšíme…..je dobře, že i když vypadla má prý hodně práce a chystá i svoje původní věci, našla si učitele zpěvu…. atd.

100
dolores
Reagovat

@Eliška: mne sa ta autorska piesen, co Stepan neustale vsade prezentuje nepaci… ale bola by sranda, keby tento chlapec, co nepostupil v CZech-talente do finale, vyhral Superstar :))) aj ked pre mna je jasna vitazka Emma, nemozem si pomoct , ale to vitazstveo napriek tlacenke, dohodam televizii, a bla bla bla… pristane nejviac jej… ma spolahlive vykony, nic este nepokazila, v rebrickoch je takmer u kazdeho vzdy na prvych prieckach, je charizmaticka, osobita, hrozne posobiva… oproti Stepanovi napr., ktory mal aj slabsie momenty,a ak nie DK, v sutazi by uz ani nebol… a napriek tomu, ze ho vazne mam rada, ako noblesnejsiu adeptku na vitazstvo vidim Emmu…a este k tomu je taka etericky krasna, zeby jej ten „tron“ , konfety a vsetko okolo toho ….pristalo .. :)) ono nic nie je stratene ani pre Stepana, a urcite za cesku stranu ho produkcia mozno planuje dat na pekne 2. miesto, teda bud jeho alebo Dalibora… ostava nam Pavol, ci vypadne teraz a porazi Dalibora , alebo nebodaj Stepana, to by musel mat min,.. taky touchdown ako Lyzka… ak by sa taky zazrak stal a Pavol postupil do top3, tam by uz skoncil pekne treti a bola by som spoko….. ale tak jasne, .)) …zeby som uz vitazstvo Emma, neEmma dopriala aj jemu :)))) viem, ze Mila2 si mysli, ze jeho maxima su vycerpane a chlapec na vitazstvo nema, … ale ja si radsej spomeniem na Itcha, ktory sa este v top5 topil a ani poriadne nesustredil, ze je v tej sutazi a klidanko si uzival Easy…:))) a cakal, ze uz konecne vypadne a ono nic :D… takze sa konecne vzchopil a napalil Impossible… a uz sa ako sam potom povedal zacal poriadne pripravovat,aby to islo do kopca nie z kopca… Pavol by mohol tiez takto nejako zafungovat, teraz v top4 nieco ukazat.. :)) a damska cast publika ho isto oceni :))) problem je Dalibor, ten so Sabininymi hlasmi je teraz silny ako Herkules :))))) takze Palovi nepomozu ani boxerske rukavice :)… jedina zachrana pre Pala je touchdown – vtedy tie teens hlasy plus Sabinine nebudu stacit…

101
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš jediný kdo by měl být zticha seš ty

102
dolores
Reagovat

@Scalex: ok, suhlasim, to je uz ale pole posobenia po sutazi,,…a to ma myslim Palo jasne zadefinovane. tym sa roky zaobera, a urcite sa od neho nebude odklanat.. .. ja som mala na mysli ucinkovanie tu a teraz, v superstar, kde ti nalozia, co mas spievat a ty sa s tym stotozni… som si ista, ze aj teraz v kole poslednej dekady mu predpisu nejaky poprock … a kedze nepatri k privilegovanym ako Emma, co si moze vyberat, asi bude musiet len ten kriz vziat na plecia a nejako zabojovat….. teda, ak uz nejaky rock zase, tak preboha nieco co mu sadne…alebo ako pises worldmusic, hoci aj ten Rybak z Eurovizie :))

103
Ally
Reagovat

Myslim , že sama Emma nevi..asi každy jde do soutěže , že chce vyhrát..i když těžko říct..a taky 80 000 EUR na ulici nenajdeš :) já bych ji je přála vic než ..někomu jinému žejo:)
plus když se staneš favoritem nebo jednim z favoritů..potěší to a vyhecuje..
Ale na druhou stranu je tam i ten strach, co dál..tak možná to ji spíš podvědomě brzdí..než že by jela schválně na pul plynu..to by ji myslím poškodilo v pověsti víc , než vitězství :)
Tak asi fakt hlasovat nebudu..a at to dopadne jak má..

104
J
Reagovat

@dolores: Dolores ja som nad tym rozmyslala a som proti Rybakovi. Este len nam Vlado da zoznam a uz tu mnohi budu nad tym krutit a vysmievat sa. Vezmi si, ze vacsina z piesni na Eurovizii su proste nejake odrhovacky. A este, ked to potom predvedie v dietnej verzii bez vokalistiek, co v druhej polovici piesne davaju caro tej piesni, tak to nebude ono, bez vokalistiek Rybakovu FAIRYTALE ani omylom. A potom si vezmi komenty tych nasich tzv. porotcov, kde im niekto pise scenar ku kritike alebo reziser sepka nezmysly. Uz pocujem Soukupa, to je tvoja parketa, tak by mala vyzerat tvoja buduca tvorba. Ono tu piesen Rybak aj sam napisal tak text ako aj hudbu. Klara povie, no mna nebavis, mas jalovu farbu hlasu. Este tej Marte by som v kutiku duse chcela verit, ze je naozaj uprimna v hodnoteni Pala. Ale skor si myslim, ze aj tam je falos. Za mna teda Rybakova FAIRYTALE nie. S GREEN DAY – 21 GUNS zaujal uz na kastingu. Predpokladam na skratenie zhruba 02:10 ako to mal Harich v SS 2011 a nemal to hrozostrasne rockove. Palov hlas by tam vynikol a mozno aj bez tych vokalov, ktore mu ani MARKIZA ani NOVA nedozicia. On v nedelu nepostupi. Ja tomu neverim. Ta kritika zo strany porotcov, ked ho chcel Habera skoro oznacit za najhorsi vykon vecera a pritom ten ELAN bol slusny, ved SCALEX ho dal na 3. miesto pred Veroniku. Tymto nam davaju na znamost, ze do GF sa nepozrie. Ved produkcia uz zariadi urcite nejakym zvlast sikovnym sposobom, aby vypadol. Ten FAIRYTALE nech si odlozi pre ine publikum, ktore ho oceni a urcite na konci vecera neoznaci za najhorsi vykon na vypadnutie a nie v tejto blbej SUPERSTAR.

105
dolores
Reagovat

Jecko, btw. vedela si o tom, ze Alexander Rybak sa zucastnil norskeho POP Idolu a skoncil tam v semifinnale ? a o 4 roky nato vyhral ESC … :D isty cas sa to dost aj v nasich mediach rozoberalo

106
Ally
Reagovat

@Ally:
poškodilo v pověsti víc , než vitězství :)

no to se mi povedlo ..ještě s tou čárkou navic :)

107
J
Reagovat

@dolores: Ja som ani nesledovala semifinale vtedy, hoci tam od nas podla mojej kolegyne boli spievajuci herci. Ale potom finale ano. A mozem ti povedat, ze tie pesnicky niektore boli fakt odrhovacky. Aj ten ARASH s ALWAYS ON MY MIND. Ale tak sa mi zda, ze bol v nasom radiu EXPRESS. Bud to boli oni za nim v Norsku alebo on na Slovensku. Viem, ze ked som chodila z prace domov autobusom, tak kazdy 5-temu + mojej kolegyni v tom roku vyzvanala prave FAIRYTALE. Nieco som o tom pocula. Vtedy na tom vystupeni v Moskve ma zaujal, lebo bol originalny, vtipny, roztomily, charizmaticky, muzikant na husle a ako sa dival na tie vokalistky. To by Palo nikdy nezvladol, ibaze by popri nom isli sexy dievcata v nejakych bikinach, to by sa urcite otocil.

108
dolores
Reagovat

@Ally: oni sa do sutaze hlasia (resp.ich rodiacia) aby sa ukazali co v nich je a ked sa naskytne vyhra, preco ju nezobratm, ze ? … u Itcha aj u GG to bolo ine… oni uz svoje kapely mali, mali urcity zauzivany muzikantsky zivot… nechceli ho kazit tymi zmluvami .. chceli si ist to svoje … Emma imho sa az tak tomu nemusi vzpierat, aspon ju uvidime viac na obraze, napr, tancovat v Lets dance :D,ap. preco nie ? imho jej to az tak vadit nebude…a tie obcasne hrania v jazz kluboch to jej hadam nebudu branit …? :))) … a CD? aj tak prve ma vacsinou kazdy shitove, hoci nemal nic spolocne so superstar..

109
dolores
Reagovat

@J: neviem, ci si ma pochopila, on bol v POP idol, akoze vo verzii nasej Superstar a tam nepochodil, neposlali ho divaci zo semi do finale, skratka asi nevedel interpretovat inych, zato toto svoje uz zabil :D

110
J
Reagovat

@dolores: Hej nieco ako nas Durica. Pocula som o tom. Ale vyhral inu sutaz s nejakou vlastnou piesnou.

111
dolores
Reagovat

@J: toto uz neviem, ci este vyhral nieco ine okrem Eurovizie… az potom prisla slava aj doma v Norsku, kde zbieral zrazu vsetky ceny :D

a stavim sa, ze Dalibor dostane teraz : Justin Bieber – Baby :))))

112
bezik
Reagovat

@dolores: U vás dělá Let`s Dance komerční TV ? Já měl dojem, že BBC pouští licenci jen veřejnoprávním ? Nebo to je něco jiného než česká Stardance ?

113
J
Reagovat

@bezik: Smajda, Guncikova bola u nas v LET´S DANCE na MARKIZE. Takze sa da ocakavat aj Emma, nie?

114
dolores
Reagovat

@bezik: to iste imho, len s inym nazvom, videla som aj vasu aj nasu, takze takmer identicke …. len nasa sa mi zdala noblesnejsia… ale tento rok sa mi zda aj vasa v poho…
robi to Markiza, takze asi nie je problem, kto si kupi licenciu

a Emma tam nemusi tancovat, ale napr. spievat ako svojho casu Chodur…

u nas sa myslim LD nerobi, odkedy zomrel najlepsi porotca Bednarik FNUK,… ani neviem, ake by to bez neho bolo

115
bezik
Reagovat

@J: To já netuším. U nás je Stardance na veřejnoprávní ČT1. Aneta tam sice tančila, ale se SS to nemělo absolutně nic společného.

116
J
Reagovat

@dolores: Dolores, jedna vec je, ze Emmu budu vsade vlacit po vsetkych moznych estradach a sutaziach. Aj ten shitovy album by nebolo nic tak hrozne. Ale druha vec je, co ked po nej budu chciet tak ako od Guncikovej nejake skandaly. Lebo slavny si, ked sa o tebe pise. A bulvar zaujimaju len skandaly. Co GG spominala v jednom rozhovore do coho vsetkeho ju chceli vtlacit, ze az musela siahnut po pohariku, ukludnujucich pilulkach a jointe. A to GG mala zmluvu len na 1 rok. No toto by som teda Emme naozaj nechcela dozicit. Vsetko je navonok pekne, ale podla mna tam niekde vzadu v zakulisi my to nevidime, co sa vsetko uz teraz odohrava. Rozhodne tie 3 roky po sutazi nebudu pre Emmu take ruzove ako sa navonok zdaju.

117
dolores
Reagovat

tak autorka Blazkova z Youtube, co mala najviac videni z nahratych videi zo Supestar je uz komplet vymazana LMAO… za chvilu pojdu dalsi …

118
bezik
Reagovat

@J: Otázka je, jak mají takové smlouvy ošetřeny směrem do zahraničí (a do jaké míry to vůbec jde ošetřit). Když jim zmizí někde .., jestli na ni právně dosáhnou. Emma tuším říkala, že by chtěla působit v zahraničí. Nebo možná výhru použije na vyplacení ze smlouvy a nula od nuly pojde :D

119
dolores
Reagovat

@J: no vzhladom nato, ze si Emma niektore veci dost pripusta, aspon som ju videla na FB reagovat (imho) zbytocne na kadejake drby, co su sucatou show… tak asi jej tento zivot nebude prijemny, ale da sa na to zvyknut, vsetko zalezi od osobnosti … su aj taki, co to potrebuju :D ona musi bulvar ignorovat, inak to nejde…, lebo s nimi sa vyhrat neda

120
bezik
Reagovat

@dolores: Hele, a kde si co viděla ? Já, ač to obvykle nečiním jsem po tvém upozornění prošmejdil její „official“ FB plus nějaký neofficial profil a nikde nic ? Jen takové ryze formální věci.

121
J
Reagovat

@bezik: Reaguje obcas na oficialnom FB Superstar. Nie na jej vlastnom. Aj ja som si to asi 2-krat vsimla.

122
bezik
Reagovat

@J: Ani tam jsem nic neviděl. Ale je fakt že moc dozadu jsem nekoukal, tam je strašnýho balastu, na to nemám sílu.

123
dolores
Reagovat

@bezik: no teraz sa tam uz nebudem prehrabavat, ale nejake reakcie napr. na tie fotky s Palom v posteli, kde to dievcata rozoberali a ona tam nieco napislala a kopa smajlikov akoze sa na tom bavi … a viac krat som ju takto videla,… bola to len nahoda, ze som to nasla, ale je to ako ihla v kope sena, taraz to najst …. a tiez na vlastnom profile komentovala jeden blby clanok z Plusky este po kastingu, kde bol spominany jej otec,ze je gambler … vobec to imho nemala vytahovat, ale to je uz na nej …

124
Jai Kudo
Reagovat

@J: V zájmu spravedlnosti bych k tomu rozhovoru GG upřesnil, že ty věci, o kterých mluvíš, se týkaly smlouvy s Wronky, resp. Lewronem. Ne smlouvy s MPP po Superstar.

125
jj
Reagovat

Od té Blažkové na youtube jsem měl několik odkazů a taky koukám, že jsou pryč. Např. Sabina tam měla s Hurt hned po Emmě nejvíc přehrání i laiků, na youtube je holt jiný svět než tento zde. I když chápu ta autorská práva, proč ale nova ty písně v dobré kvalitě nenahraje sama hned po odvysílání, aby je ostatní nemuseli porušovat? To vlastně taky chápu. Jde jim o těch pár korun, které mají za přehrání a reklamy na svých stránkách, na který skoro nikdo nechodí. Bylo by ale od nich hezký, kdyby soutěžící trochu více podpořili, když už na ně po soutěži kašlou. Youtube má i mezinárodní dosah a některé odkazy z různých superstar mají miliony přehrání a z některých soutěžících udělaly hvězdy. A je to i propagace samotného pořadu.
Co se týče špatného ozvučení. Často různě čtu, proč nepostoupila ta a ta, třeba Karolina či Melinda. Když tehdy zpívaly, tak to bylo za špičkového ozvučení v divadle, nebo kde to bylo. V současném rachotu a řinčení by se obě ztratily a dopadly by zřejmě stejně jako třeba Barbora, takže měly vlastně štěstí. Špatný zvuk udělá se sebelepšího výkonu nudnou selanku. V jiných vláknech se často zmiňuje, kdo podporuje Dalibora. Já tvrdím, že např. pro Dalibora sice hlasuje více puberťaček než pro ostatní, ale že puberťačky mají jen minimální vliv na výsledek, maximálně 10 procent ze všech došlých hlasů, tedy mají jen kosmetický vliv na výsledek hlasování. Nedělám si ale iluze, že tomu zde bude kdokoliv věřit.
Ještě poznámka k facebooku a jeho významu. Ben Christovao měl v době jeho působení v soutěži na svém profilu více přátel než všichni ostatní soutěžící dohromady, a jak dopadl.

126
J
Reagovat

@Jai Kudo: To som nevedela. Takze to je pre Emmu dobre, ze ju tito ludia nebudu do takeho niecoho tlacit. Kludne nech to vyhra. Myslim si, ze uz vlastne Emma ani sama nema na vyber. Oni ju oblecu, nalicia, daju jej efektne songy a moze si ist po vitazstvo. Ci uz vlastne v tejto chvili nie je len babikou v rukach ludi, co pripravuju SS. Mozno ma urcitu slobodu vo vybere skladieb, ale urcite nie vo vsetkom. Som si ista, ze ten POKOJ V DUSI jej bol prideleny. Mozno ho ona sama ani nechcela, inak si neviem vysvetlit preco to tak spievala. Ista ta farba tam bola. Ale chybala tej piesni stava.

127
dolores
Reagovat

@jj: ano, to si dobre pamatam, Ben mal cez 100 000 lajkov pred svojim vypadnutim a Chodur v tom case nejakych mozno 8 000 :D . ale vtedy este boli na FB len deti, .. teraz je to aspon o trosicku pravdivejsie, uz tam su aj ich rodicia :D

nic to nemeni na fakte, ze socialne siete stale vyrazne skresluju skutocnost

128
Prochor
Reagovat

123 – Emma si hlavně užívá , báječně se baví a blbne a to je mi sympatické. Konec konců kdo by se chlubil vítězstvím v letošní řadě. Na druhé straně, jestli to děvče prodávalo na trhu v Anglii, tak bych jí ty prachy přál.

95 – Scalex – Pavol a jeho folklórní akcie
Vzpomínám, že v 60-tých letech bodovali na západě maďarské skupiny Omega a Locomotiv GT, které se inspirovali často maďarskou folklórní hudbou. V Americe není nikdo zvědavý na američany z Vysočan.
Už Antonín Dvořák říkal, že jestli má být naše hudba světová, musí být česká. Kdyby věděl, že jeho dílo „Z nového světa“ odvezou kosmonauti na měsíc a bude znít na měsíci, tak by tomu nevěřil.
Čili jestli Pavel zkusí něco moderního, inspirovaného slovenským folklórem, mohla by to být zajímavá cesta.

129
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Proč ne, na Slovensku asi ještě nemají žádný Slovakomor nebo něco takové…… :-D Mohl by mít úspěch…..

130
Monika
Reagovat

Jj i ja mohu potvrdit, ze Emma obcas neco napise na oficialni FB, ale narazila jsem jednou i na Stepana.
Prehravala jsem si posledni dil jeste jednou, zvlastni videt porotu, jak se primlouva u divaku za postup. Obecne by mi to vadilo a spis by me to jako hlasujiciho divaka odrazovalo, ale samozrejme kdyz jde o meho oblibence, objektivita jde stranou :-))) je to dost zvlastni, ze mu jsou tak nakloneny, soukup je z nej uplne hotovej (az tak, ze bych se ani nedivila, kdyby v pripadnem Gf navrhnul na viteze Stepana pred Emmou), uz na tom videu od Dolores to bylo patrne a ted v nedeli delal co mohl. Prekvapila me i Klara, od te bych to necekala vubec. pookral i habera, vsimla jsem si, jak moderatorce pri vysloveni jeho jmena na vyhazov ukapla slza…s pavolem jsou dobri partaci, sdili jeden pokoj a uplne nej by pro me bylo videt tyhle dva v GF posledniho kola.
Stepan je i dost neutralni, obecne nevadi, strasne jsem se bala, co nastane na Fb po udeleni DK, pamatuju co si uzil harich negativ…No a u stepana prakticky nic, vetsina mu to tam prala, vubec jim ta karta nevadila, proslo to uplne v klidu. ted kdyz vypadla veronika jsem si zas rikala, ze zacnou prudit, ze si Dk meli nechat na veroniku a neplytvat ji Stepanem, opet nic, tohle na Fb se vubec neresi…DK letos prosla bez nejake kritiky a to me teda tesi :-))))
ja vim, ze Fb nerozhoduje vubec, viz talent letos, absolutne jinak vse dopadlo nez naznacoval FB….ale dalibor strasne ztraci prizen na Fb, ten ubytek fanousku na Fb je enormni, ma cim dal vic kritiku, vcetne nactiletych slecen, vezmu-li FB na zacatku a ted tak to je pro Dalibora strasne spatne, sama se divim, kam se vsichni podeli…ja proste neverim, ze bude druhy, trojku vidim jako jeho maximum
co me ale tesi je narust ohlasu na stepana, od divadla byl uplne v zapomeni, jako by ani v soutezi nebyl, zadne ohlasy, zadna zminka, nic, ted je situace naprosto odlisna, mam pocit, ze po Emme je nejcasteji zminovanym soutezicim…obrovskej narust fanyn..prakticky FB jede ve stylu Emma, Stepan….

131
Filip
Reagovat

Nekdo se ptal… ze jakej prinos muze pro „ne“ mit.. kdyz budou tlacit SK vitezku (coz se mimochodem samozrejme deje)

Nekdo to tu par prispevku nahore i napsal… budou ji obsazovat do svych „shitovych“ poradu… a z toho bude mit uzitek prave Markiza a ne Nova – takze o tom rozdeleni vitezu musi byt gentlemanska dohoda – jednou bude profitovat na svych trzich (cesky/slovensky) Nova – jednou Markiza

132
J
Reagovat

Nasla som hodne tvrdych kritik na Pala, ze mal vypadnut namiesto Veroniky. To som cakala. A co je pre mna prekvapenim, niektori riesia Emmu. Ze od semifinale neukazala nic nove. Dokonca jedna trufalkyna by od nej chcela pocut PINK, BRITNEY a RIHANNU.
Stepan celkom O.K. na FB. Dokonca niektori ho vidia za vitaza.

133
Filip
Reagovat

@jj: To je absolutni blbost.. ze maji kosmeticky vliv… spousta jich neposila hlas… ale posilaji to po 10 nebo i 30 hlasech (sice rodice zaplacou.. ale co uz)

Jen diky Daliborove cilove skupine (pubertacky) vyhrala Sabina svoje semifinale

A koneckoncu tech hlasu tam dohromady zase tolik neprijde… takze se bude jednat o vyrazny procenta – ani zdaleka ne pouhych 10%

134
Filip
Reagovat

PS: Jinak Ben Cristovao dopadl v soucasnosti nejuspesneji ze vsech :) Samosebou v soutezi ne…

135
Filip
Reagovat

@J: Ale ona je to pravda.. ze zpiva porad stejne… je to diky tomu.. ze ani nijak jinak to nedokaze – a to je bagatelizovany …navic je porotou vynasena do nebes – takze u lidi to vyvolalo zpetnou reakci takovou – ze je proste „skvela“

136
Jai Kudo
Reagovat

@J: Takhle tvrdý to asi nebude. To byly praktiky Lewronu. GG vlastně i pod MPP tehdy celou dobu vystupovala normáně s Merylandem (akce jí ale domlouvala agentura MPP). Ale další věc je třeba smlouva s vydavatelem CD. Pod 5 let se asi moc neuzavírá, i Voxel tuším si někde stěžoval, že mu nechtějí dát smlouvu na míň než 10 let apod. Prostě interpret se stane poskokem agentury a vydavatlství na x let, to je to nejhorší. Ale s tím nic nenadělá….nebo Vladimír 518 si stěžoval, už nevím.

137
ales-winner emma
Reagovat

Monika bingo aspon se někomu už rozsvítilo že by samozřejmě že se jede ve stylu emma štěpán

138
Jai Kudo
Reagovat

@Filip: Cristovao není zpěvák, ale marketingový produkt. Největší úspěch českého marketingu bylo, že dokázal přesvědčit posluchač, že Cristovao je zpěvák…. :-D

139
bezik
Reagovat

@Jai Kudo: Jo , to mě taky přijde nepochopitelný, že někdo věří že, Ben je zpěvák :D :D Zázrak marketinku ;-)

140
Filip
Reagovat

@Jai Kudo: Ale ja ani nerikam.. ze je nejlepsi zpevak.. ale ze je nejuspesnejsi

141
Jai Kudo
Reagovat

@Filip: Není ani zpěvák, ani nejúspěšnější…….

142
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Ale uživí se tím. A to je smutný.

143
Mila2
Reagovat

Jai: No já taky o touchdownu v případě Štěpána nemluvila. Nejsem si jistá, zda v této SUperstár vůbec nějaký byl. Snad, když vystoupil minule CHodúr :-)
Ale z toho, co nám letošní SUperstar přinesla, je Štěpán nejlepší. Poslouchala jsem znovu i jeho Hallelujah a to se mi snad líbí ještě víc než ta Nirvána. Nejdříve jsem si myslela, že jasná favoritka je Emma, byla jsem z ní okouzlena, ale čím dál víc mi připadá stejná, ale Štěpán mne vždy něčím překvapí… Ten jeho nádherně zabarvený hlas z něj leze tak nějak přirozeně a někdy mám pocit, že on sám je z toho překvapený :-) Když si porovnám Chodurovo Hallelujah, které pro mne bylo dlouho TOP a jeho verzi, tak jsem na rozpacích, která je lepší.. Chodúrova je taková profesionálně odvedená a Štěpánova je „mému srdci blíž..“ nebo jak to nazvat – cítím tam ten prožitek, pokoru a to všechno, co tahle nádherná píseň má mít

144
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: To určitě……

145
BarBora
Reagovat

@J:
Hej, ten pohľad Rybaka smerom k vokalistkám sa nedal prehliadnuť… on s jednou z tých dvoch vtedy chodil.
Joint, tabletky, pilule, o Emmu máš strach, ale zaujímavé, svojmu favoritovi by si aj tak to víťazstvo dopriala, niekedy mám z Tvojej logiky drdy.

Verona a Sabina sa vytešovali z vypadnutia? Nech sa teda vytešujú, neverím, nakoniec sa dozvieme, že sa tam hlásili preto, aby vypadli. A Verona nám predviedla divadielko s líškaním sa publiku len tak pre nič za nič.

Emma – Valery ani neviem poriadne ohodnotiť, mohla som strihať ušami koľko som chcela, počula som tak málo, že sa akurát dalo povedať, že čo sa týka spevu, nebol to prúser, ale prúser bola tá bambula čo jej nastokli na hlavu a skoro jej spadla.

Fix you – skoro ako Čerešne, užívala som si to. Pustila som si aj Janet D., mňa pri tom napadla skôr Vrúblová (nemyslím charizmu, ale tie feelingy, štýl spevu,.. niečo také), Emma ani náhodou, tá je celkom iná.
Jednoducho je to tak, niekto má ten dar, dar neprehliadnuteľnosti, príťažlivosti, aj keď ho spotvoria.

Štěpán – on sa nesmierne dobre počúva, ale akoby mu miestami dochádzali sily, na už spomínanú energiu by si mal dávať pozor. Aj tak ma baví chlapec,veľmi.

Pavol – niečo lepšie,niečo horšie, tú Elánovku dal lepšie ako som čakala., páčilo sa mi to a áno, dvojhlasy tam veľmi chýbali. A na rozlúčku by si mohol strihnúť veselú Fairytale. Pochybujem, že vypadne Dalibor či Števo a Emma snáď tiež nie, no veď nás čakajú už len 2 kolá. Bude mi to ľúto, baví ma rovnako ako Števo, jedine, že by motyka vystrelila a vypadol Dalibor.

Veronika – spievať vie, že niečo nevyjde mi v tejto súťaži až tak nevadí, len ma jej spev nebaví, na tom sa nič nezmenilo.

Sabina – neviem, kto jej vyberá tie piesne, ale vcelku sa mi páčila len v duete s Paľom.

Dalibor – nech mu dajú čokoľvek, stále je to len detský spev a čo už má teraz ten Habera hovoriť, že nemá talent? Keď ho posúvali ďalej.

146
dolores
Reagovat

@Monika: tak ja som sice nemala cas teraz po FB brazdit, ale citala som na tej stranke, kde su ankety a tam v diskusiach sa daju najst perly :D samozrejme si odskakal aj Palo, ale aj Stepan, napr. tento nazor stoji za copy/paste :DD

Take se mi prestava porota libit byla to fales a pan Habera jako -porodca ovlivnoval divaci kdyz ,nandaly Sabine – to neznamena ze ji divaci nemaji posilat hlasy.Ten Urban jenom funi do mykrofonu a dela ve stoje kliky stoji jak muloo ani to neumy pomalu mluvit,a ne spivat .A take tu divkou kartu vytahl driv .A ta Vitiskova to prijmeni ji slusi-Jenom co tiskla s te pusi falesne tak sama fales.fuuj na Vas .Ta Sabinka neni zadna bohyne ale byla to uprimna krasna a umnela spivat jenom ta trema a to ze se stidela byla uni ten problem .A Danisova to byla take skvela –umnela spivat nadherne. Jste mi cela porota nechutnee a falesne fuuuj uz se divat nebudu jenom kvuli porote.

147
Filip
Reagovat

@Jai Kudo: Z jednicky je jednoznacne nejuspesnejsi – je o nem nejvic slyset (priznavam minimalne v Cesku) – a tim nemyslim bulvar

A ze je to diky marketingu? Ano to je pravda…. diky spravnymu marketingu si ted treba oblibila spousta lidi i primo v soutezi Emmu

148
ales-winner emma
Reagovat

aktuální zpráva chcete vidět emmu drobnou a štěpána urbana naše hvězdy z pěvecké shows superstar tak příjdte 26 11 v 17 hodin do prahy hotel penta uslyšíte skvělé pěvecké výkony show autogramiádu a taky možná emmičku jako legendární Amy Winehouse

149
ales-winner emma
Reagovat

a navíc ted sem viděl asi sedmiminutové video na webu jak je tam šlechtěj emmu a spol slepčíky sem přeskočil a pak tam byla zajimavá otázka na finalisty kdy v životě už se někomu podepsali a dali svůj autogram slepčíky sem opět přeskočil aby se mě po ránu neudělalo nevolno apod… a odpověd emmi a štěpána to bylo kouzelné štěpán-já nedávám autogramy moc ale když někdo příjde proč bych nedal myslíím autogram a odpověd emmičky byla fantastická kouzelná a nadchla mě emma-ano už sem niečo také absolvovala před dvema rokmi v londýne za mnou prišli dve babi a chceli po mna podpis tak som sa jim podpísala a bolo to héj a já říkám emmo héj vše je ok a jen další ukázka že ty v podpisech od fans máš skoro praxi jen ostatní chudáci v tom nemaj jasno myslím tím daliborka 15 slepičáka a pavola ho… kovalíčka jinak emma a štěpán to sou the best ale nejvíc samozřejmě emmička která má praxi v střícnosti fanoušků ta udělá velkou kariéru že i tomáš a bezik budete čumět

150
eva
Reagovat

@ales-winner emma: já tvoje příspěvky taky přeskakuju, kam se hrabeš na slepčíky, kdybych četla tvoje příspěvky, bylo by mi víc než nevolno.

151
eva
Reagovat

@ales-winner emma: jo a popros paní učitelku ve svojí třetí třídě, aby ti dala nějaké doučovací hodiny z gramatiky.

152
Tomáš
Reagovat

@eva: Na něho už absolutně nemá smysl reagovat. Když nemůže dostat ban, tak ignorace je asi to nejlepší co pro něj všichni můžeme udělat.

153
J
Reagovat

Tak v ramci objektivity som si poriadne pozrela FIX YOU s Janet a nasou Emmou. A to 2-krat kazdu. Nech mi to NOVA, t.j. pan JAN LISKA prepacia. Ale ked ponukaju divakovi produkt zvany Emma, tak so vsetkym. A dost vela ludi tak na Slovensku ako aj v Cechach ma napozerane aj zahranicne sutaze. Takze potom porovnava. Ta rekvizita na podiu rovnaka. Saty a uces trosicku pozmenene. Ale farba siat tiez rovnaka. Co sa tyka spevu, Emma o niekolko svetelnych mil rozhodne lepsia. Emma ma totizto aspon pre mna zaujimavejsiu farbu hlasu akusi jemnejsiu a zamatovejsiu nez Janet. Neviem, ci tam boli nejake falosne tony, ako tvrdia zrejme nepriaznivci Emmy na FB, ak ano, tak som ich nepocula a to som pocuvala naozaj poriadne. Takze v konecnom dosledku mozem povedat, ze sa mi viac pacilo vystupenie s rovnakou skladbou za rovnakych podmienok EMMY DROBNEJ a nie JANET DEVLIN. Ta skladba si naozaj zasluzila ist na koniec, ale komenty poroty, ze to bolo original a nie kopia su scestne, nemyslite? Nebranim sa dalsim skladbam z repertoaru Janet Devlin, ale poprosila by som aspon nieco zmente. Oblecenie Emmy, uces a aj to podium, aby si to clovek dokazal ovela viac uzit a nemal pocit, ze to uz raz videl aj ked v horsej kvalite. Na druhej strane ocenujem, ze ste u Pala neisli do extremov, ked ste mu vybrali 2 piesne z repertoaru Bena Haenowa, aspon to na podiu nevyzeralo ako v XFactore UK 2014, kedze chybali najma vokalisti.

154
ales-winner emma
Reagovat

Eva až na to že tohle co jsem napsal je pravda ale ok máme demokracii a demokraticky ti říkám víš jaký je rozdíl mezi eva 150 a eva 151 žádný obě dvě by si měli vzít sepičí prášek aby to nebolelo jo a tomáš pro tebe mám taky jednu takovou hádanku je to drzé kritizuje emmu a píše na panáčkovi nevíš odpovím ti rád seš to ty tomáši

155
dolores
Reagovat

@Filip: v tom, co pises je sice dost konspirvania, ale aj vela pravdy… suhlasim, ze Emma je produktom dobreho marketingu, ale nie kazdy je vhodny na taketo PRko, urcite by nemohli podporovat hocakeho trageda, … nezabudajme, ze prave ona je pre tento marketing vhodna adeptka, je krasna, oblubena, spolahliva spevacka, …. uzasne produkcii zapadla do koncepcie,.. este aj narodnostou a pohlavim…

na start pustili 8 ludi a cakali ako sa to vyvrbi, ako zvladnu velky stage, aka bude podpora od ludi, ake ohlasy medii… hned prvy vypadol Krizka, co mozno bol sok, pretoze sa s nim kludne mohlo pocitat do GF s Emmou… myslim, ze aj DK bola pripravena pre neho …. ale veci sa zacali vyvijat inak a produkcia sa tomu prisposobuje ako treba

156
jab
Reagovat

@J:
Já bych dal Emmě klidně i něco z Janetiny autorské tvorby (třeba Wonderful nebo Whisky Lullabies). Ale to asi neprojde, pač to tu imho skoro nikdo nezná :-(.

157
dolores
Reagovat

@Tomáš: Tome, mas sancu u Sabiny, ..:)) na Pluske v chate povedala, ze nikoho nema a este k tomu dala smutny smajlik…

http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/vypadnute-finalistky-superstar-sabina-veronika-boli-online.html

158
J
Reagovat

@dolores: Toto ti podpisem, co si teraz napisala. Ja mam pocit, ze Emma uz vlastne ani nema na vyber. Musi jednoducho naplnit vsetko do poslednej bodky a vyhrat tuto SuperStar. A ked by sa chcela vzopriet svojmu osudu, oni uz ju nasmeruju tym spravnym smerom. Niekedy mi jej je aj luto. Ale to viac lutujem chudaka Pala. Dobre, ze nahravaju s nimi tie medailonky, lebo z toho Palovho sa da citat medzi riadkami akou babkou je v ich rukach. Podla mna on sam uz by bol najradsej zo sutaze vonku. Jedina vec, co je pre nich najlepsia je ta ich Sv. trojka. Ako keby si navzajom vsetci traja dodavali podporu v tej sutazi. Take mile je to. Asponze Emma tam bude mat v GF Stepana. Aj ked objektivne je Palo lepsi nez Dalibor. Ale chapem pohnutky produkcie tam dotlacit zo vsetkych sil Dalibora a az tam ho uplne odstrelit. Jedna vec ma vsak mrzi a to fakt, ze sa budu v nedelu snazit odstrelit Pala, aby ho divaci nedajboze hlasmi neposunuli do GF (comu ja som skepticka uverit, aj ked komenty od nejakej slecny na FB, ze mu poslala za toho BJ az 150 sms-iek, co by bolo 75 velkych pribinacikov pre moje deti az sa rozum zastavuje a nechce sa mi ani uverit, ze na niekoho takto Palo posobi). Ocakavam, ze vsetci 4 povinne povedia, ze Palovo vystupenie bolo to najhorsie za vecer. Preto si nakoniec myslim, ze by bolo lepsie, keby toho Rybaka ani nedal. On ma tu piesen rad a to, ze ho za to porota poriadne skritizuje ho bude urcite trapit. Neviem, naozaj uvazujem, ze to nebudem v nedelu pozerat v priamom prenose. Bolo by mi ho luto vidiet takto napriamo pod palbou zo strany porotcov. A sms-ky sa tiez daju blokovat, ako to urobili v pripade GG v r. 2011. Jeden kamarat, ktory jej fandil a posielal sms-ky tvrdil, ze zo zaciatku v pohode sa dali poslat, ale ku koncu uz mu akosi nechceli z mobilu prejst. Takze tie reci o zmanipulovanom vysledku SS 2011 asi budu nakoniec pravdive, ked aj zo Slovenska boli blokovane sms-ky pre GG.

159
MiPi
Reagovat

@ales-winner emma: zda píšeš nebo nepíšeš pravdu málo kdo zjistí, protože se tou hromadou slov bez ladu a skladu, bez čárek ve větách, teček, velkých písmen, skoro nikdo neprokouše… A ta občasná hrubka to ztíží ještě víc.

160
J
Reagovat

@jab: Ono jej budu vsetky piesne sediet od Janet, lebo ma podobnu, ale nie rovnaku farbu hlasu.

161
Jai Kudo
Reagovat

@J: Ten přepočet SMS resp. hlasů na pribiňáky mě u tebe fascinuje :-D :-D :-D
Nevím, jak letos, ale v SS 2011 byl jedním z hlavních sponzorů jeden velký mobilní operátor ze Slovenska…..proto já pořád říkám, že ty počty SMS, které skutečně dojdou jednotlivým účastníkům jsou správné. Otázka je, jak se tam ty SMS dostaly a jestli jsou to všechny SMS pro daného interpreta…… ale to už nemá cenu zpětně rozebírat asi.
btw jako fanoušek GG sleduješ nějak její fb nebo YT?

162
dolores
Reagovat

@J: musim si tie medailonky este kuknut, z prenosu si ich uz ani nepamatam …ale je jasne, ze Palo sa uz do kramu prilis nehodi :))) len si to az tak nepripustaj, ved je to len sutaz .. resp. marketing :D dufam, ze nebudu az taki kreteni, ze chlapca vyprevadia zo sutaze s totalnym kartacom… a vela zalezi aj na nom ako si ziska divakov

ja som sa teraz divala na zakulisnik, kde Marta hovori, ze cakali opatovne vypadnutie Stepana, lebo mal predtym malo hlasov …takze uz chapem tu tlacenku a povzbudzovanie na hlasovanie, museli sa o neho vazne bat …a Monika, sam Stepan prezradil, ze tie songy su jeho oblubene a stastny, ze si ich mohol zaspievat – splnit svoj sen … :)))) … takze aj on mal teraz tak ako Emma vo vybere volnu ruku … ak je zaujem produkcie, aby dotycny postupil, tak sa mu proste vyhovie ..:)

inak ta modratorka zo zakulisnika je uplne v pohode, velmi trefne sa pyta, je pohotova, empaticka, … preco ju neangazovali namiesto Jitky ? …zeby nebola dostatocne krasna a nepysi sa titulom Miss ..?
a velky sympatak je aj ten vizazista, prenasa na mna vzdy taky pokoj, istotu, ci co …

163
ales-winner emma
Reagovat

dolores já to říkám pořád že to by byl pár tomáš a sabina 159 a kde mám hrubky to nechápu ale někdy píšu rychlejc někdy i schválně a vše co píšu píšu s pravdou nadhledem a taky pozitivní kombinací všeho mimochodem zítra bude v prásku něco o zákulisí superstar a tam plačící slepčík tak to si naštěstí nechám ujít jo kdyby tam byla jenom emmička se štěpánem prosím to se klidně i podívám ale pokud tam budou záběry 15 slepičáka tak se radši posilním alkoholem protože za střízliva bych to nedal

164
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ano. Proste ma zaujala. Ja som vtedy SS 2011 nepozerala. Ale tolko sa o nej hovori a hovorilo, ze mi to nedalo, rovnako ako napr. o Itchovi. Tak som si to dopozerala, aby som si urobila vlastny nazor. Ja mam rada ludi takych, ktori idu vlastnou cestou a nedaju sa ako ona. Velmi rada by som raz isla na jej koncert. Na Mira Smajdu aj ked v Cechach som bola. Dobra atmosfera.

Rovnako je to u mna aj s Emmou. V tomto si Emmu velmi vazim, ze sa nebala a odhodlala sa ist do zahranicia si zarabat na chlieb. Urcite jej tam nepadali pecene holuby z neba. Neraz musela zatat zuby. Poznam to, tiez som pracovala v Izraeli. Len u mna to bolo hlavne tym, ze som chcela spoznat a precestovat Izrael ako krajinu, takisto sa zdokonalit v plynulosti anglictiny a francuzstiny, kedze som obe jazyky musela plynulo v praci pouzivat nez ist konkretne za zarobkom. Ovela lahsie a pohodlnejsie je pre niektorych zostat doma na podpore.

Co sa tyka tych pribinacikov. Ja som mama. Len tolko k tomu.

165
J
Reagovat

@dolores: Dolores, aj ja som sa bala, ze naraz vypadnu v tom dvojitom vypadavani obaja tak Palo ako aj Stepan. Preto som okrem jednej pre Pala, poslala aj 3 pre Stepana za Angie, kedze sa mi fakt aj pacila. Vies, keby to ten Palo bral s nadhladom ako Smajda, ale on ma ten svoj typicky pohlad, ze u teba vzbudi lutost. Ja som v ramci toho, aby som na Pala po tom BJ, (lebo ELAN dal slusne, hoci Habera ho za to skritizoval) nebola prilis tvrda, tak som si pozrela vsetky do jedneho nepodarene vykony Mira Smajdu z r. 2009. Preto som ho dokazala pochopit. A som rada, ze SCALEX tak tvrdo a vela krat napisal ze nie je rocker, mozno ho uz nebudu tlacit do hard-rocku. Toho BJ si urcite nevybral sam. Podla mna aj Emmu presvedcili na Valerie, kedze ju v minulej SS spievala T. Mandzakova. Len tak sa daju pochopit tie jej oci.

166
Jai Kudo
Reagovat

@J: Ty jsi byla v Izraeli? wow…. :) S tou Emmou máš pravdu, možná i proto tam působí tak nějak víc „světácky“ proti těm klukům…. Jestli to vyhraje, mohla by napsat taky nějaký článek do FirstClass.cz. To je internetový magazín „o úspěšných pro úspěšné“…. píšou tam lidi, kteří se nějak prosadili a dosáhli úspěchu a radí a dávají příklad ostatním.
GG tam před rokem napsala asi 3 stránkový článek o sobě a o své cestě k úspěchu. Tehdy to bylo hodnoceno jako nejlepší článek na FC……
O koncertu GG u nás si zatím můžeme nechat jen zdát. Nemá repertoár na celý koncert, myslím. Snad jedině jestli udělají s Kenem něco příští rok….. Věci z Celkem jiná nesmí zpívat, takže……blbý.

167
J
Reagovat

@Jai Kudo: No. Skoncis skolu, pracovne ponuky ziadne. Jazyky sice ovladas, ale extra skusennosti zasa nie. Tak co ine zostava. Zbalit si par svestiek a vybrat sa do sveta. Ono studenti maju moznosti aj pocas studia cez leto. Zazitky neskutocne. Vidiet Jeruzalem, Tel Aviv, Nazareth, Tiberias, Cesarea, Eilat a potom palestinske uzemia ako Jericho, Betlehem, Ramallah. Kupat sa v Mrtvom, Stredozemnom, Cervenom a Galilejskom (sladkovodne jazero u nich nazyvane Kinneret) mori. Vsade naokolo izraelske vojenske hliadky. Na rozdiel od Slovenska vidis vojakov a aj zeny v uniforme na kazdom kroku s puskou na pleci. Stale sa musis preukazovat pasom a pracovnym povolenim najma ak robis pravidelne tyzdenne nakupy v Palestine, kde je vsetko o polovicu lacnejsie a musis prejst izraelskou hliadkou. Ini zasa si to namierili do USA, KANADY ci ako Emma do UK.

168
Jai Kudo
Reagovat

@J: Hm, to muselo být úžasné, i když na druhé straně možná trochu nebezpečné…..respekt veliký (y)

169
J
Reagovat

@Jai Kudo: Na zapade je to bezne, ale aj u nas. Ziada si to solidnu agenturu, ktora ti najde vyhovujucu pracu. Ja som zasa nebola v USA.

170
Patrik
Reagovat

Nevíte nebo nemůže někdo zjistit jestli pro vítěze bude winner single jako napsaná a bude na staženi na Itunes nebo k poslechu na spotify díky ??

171
J
Reagovat

No musim sa pozriet aky film dava JOJ-ka v nedelu vecer, kedze skoro rovnaky pocet divakov prilakala k obrazovkam ako tohtorocna SuperStar. Asi bude zaujimavy, kedze musi konkurovat. Aspon dufam. JOJ plus dava o 20.40 SNEZNE PSI – nie je to nejako extra oblubeny film, ale clovek sa zabavi mozno viac nez pri SUPERSTAR. Alebo mozno nakoniec dam prednost oblubenym CSI NEW YORK v dvoch castiach za sebou na WAU. Uz som ich sice videla, ale su to tie lepsie casti. Takze naozaj zvazujem, ze SS si v nedelu v priamom prenose nepustim. Mozno niektori to znova zavesia v pondelok na youtube. Uplne postaci 3 oblubeni ludia a radsej si vypnem aj komenty poroty.

172
Monika
Reagovat

nejak mrtvo :-))) uz by to chtelo playlist, jsem v napeti, co se bude zpivat, kez by stepan zpival krystofa a Ty a ja, muj nejoblibenejsi song soucasnosti, hlavne neco ceskyho a nic alternativniho jako Barta, Ruppert….

173
Ally
Reagovat

@ betty ..nebo komu se to libila ZAZ..:)..nekoho mi s tim mikrofonem připomněla :)

https://www.youtube.com/watch?v=_ff4oIojlSA

174
bezik
Reagovat

@Ally: Jenže Zaz to dělá záměrně, kdežto u Emmy je to nerv :D

175
Violete
Reagovat

@Patrik: A kde moderuje Tereza Škábová? To jméno mi nic neříká.

176
bezik
Reagovat

@Monika: Šmarjá, jen to ne, takovou strašnou srágoru jako Ty a já !!! Ty chceš aby vypadl, viď ? Snad už má vybráno a produkce se nebude inspirovat !

177
J
Reagovat

Tak ja dufam, ze Stepan si naopak vyberie znova sam, lebo sa zda podla RS a NIRVANY, ze ma chlapec zatracene dobry hudobny vkus. A urcite by si sam vybral aj z poslednej dekady ovela lepsie nez mu vyberie dramaturg. Aspon jednu piesen nech si vyberie sam. Sama som zvedava, co by si vybral. V konecnom dosledku je jedno, co si take vyberie Palo, Stepan alebo Emma, ked ich nebude znova pocut, tak to bude na figu borovu. Budeme pocut rev kapely a spev ziadny. To uz bude zazitok.

178
ales-winner emma
Reagovat

tak už se těším na playlist sem zvědav jak to dopadne a co všechno bude emma se štěpánem zpívat hlavně aby už táhl v neděli daliborek mokré 13 slepčíček

179
DJ Vlado
Reagovat

Tak playlist už mám :-)

180
J
Reagovat

@DJ Vlado: Priznam sa ti, ze az mam strach sa ta pytat aku hrozu zasa pridelila produkcia Palovi. Ale na Stepana som naozaj zvedava a ak by to bolo najma podla jeho hudobneho vkusu, ktory sa zda byt vybornym.

181
Fialka09
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, tak nenapínej, my už se nemůžeme dočkat! Nápovědy prosím :-) Hlavně Štěpána…

182
J
Reagovat

@Fialka09: Vlado je pravdepodobne v praci.

183
ales-winner emma
Reagovat

Dj Vlado to je výborná zpráva tak honem per to do nás už sem nedočkavý jak slepčíkovci před ježíškem který jím říká nedostanete nic a proč nedostanete nic protože jste zlobili fans emmi a štěpána

184
DJ Vlado
Reagovat

@J: @Fialka09: Výběr Štěpána se mi líbí stejně jako minule nejvíc :-) Má jednu klasickou art-rockovou baladu, která má stejný název jako hit jedné diskofilní kapely 90. let, který je ovšem balada a několikrát vyhrál v Esu :-) A jako druhou píseň má rockový hit z konce minulé dekády, se kterým v minulé řadě SS už jeden finalista zazářil :-)

185
J
Reagovat

@DJ Vlado: SEX ON FIRE?

186
DJ Vlado
Reagovat

@ales-winner emma: Emma má tentokrát dvě písně, které se už na playlistech řadí k inventáři, ta starší celosvětově, navíc měla asi bambilion coverů a je to klasická swingovka ze 60. let, a ten mladší zněl u nás v posledních třech letech v každé soutěži, a je to píseň skorojmenovkyně životní lásky nejslavnějšího literárního a filmového indiána :-) a byl to původně duet s nejznámějším bílým raperem :-)

187
DJ Vlado
Reagovat

@J: bingo :-)

188
J
Reagovat

@DJ Vlado: Ta art-rock balada blizsiu napovedu. Prosim? A nakoniec hod aj toho Pala. Aj ked predpokladam katastrofu.

189
J
Reagovat

@DJ Vlado: LOVE THE WAY YOU LIE Rihanna/Eminem?

190
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Napověz Pala, čím se s námi rozloučí. To mě dost zajímá.

191
J
Reagovat

Tak napoveda na Pala. Bude k jednej z piesni potrebovat aj husle alebo nie?

192
DJ Vlado
Reagovat

@J: bingo :-)

@Tomáš: @J: Paľo má jeden cajdák z konce osmdesátek od zpěváka s komunistickým příjmením :-D a největší hit nejznámější nu-metalové kapely :-)

193
DJ Vlado
Reagovat

@J: Ta art-rocková balada je ze sedmdesátek a má víc než 5 minut :-)

194
J
Reagovat

@DJ Vlado: LINKIN PARK – NUMB? Boze nie?
To neda.

195
DJ Vlado
Reagovat

A ještě Dalibor, aby to bylo kompletní – ten má jednu jeden totální inventář z devadesátek, ve kterém ho budu určitě srovnávat s mou bohyní :-) a pak jednu posmrtně vydanou píseň od svého zahraničního idolu :-)

196
DJ Vlado
Reagovat

@J: bingo :-)

197
Tomáš
Reagovat

Pavol jde domů, není o čem.

198
J
Reagovat

@DJ Vlado: Ten cajdak je slovensky a ci anglicky? A propo co myslis tym komunisticke priezvisko…

199
DJ Vlado
Reagovat

@J: Ten cajdák je anglický a komunistické příjmení znamená, že ten zpěvák je jmenovcem původce komunismu :-)

200
Fialka09
Reagovat

@DJ Vlado: Takže Štěpán – Wish you were here?

201
J
Reagovat

@DJ Vlado: Richard Marx ale co? RIGHT HERE WAITING?

202
Fialka09
Reagovat

@DJ Vlado: Takže Palo – Richard Marx? Jak se ta písnička jenom jmenovala… Nothing gonna change my love for you,nebo tak něco… Jinak ani nevím, jestli něco dalšího nazpíval.

203
Fialka09
Reagovat

@J: Jo, přesně tenhle song od R. Marxe jsem myslela, já si nemohla vzpomenout na název :-)

204
J
Reagovat

@DJ Vlado: Richard Marx – Endless Summer Nights?

205
DJ Vlado
Reagovat

@Fialka09: bingo :-)

@J: bingo :-)

206
Jai Kudo
Reagovat

@J: Numb je výborná věc, ale to je právě to, co tvrdím celou dobu. Zazpívat dobře rock nebo metal je strašně těžký, aby to dávalo smysl, navíc v originále Linkin Park se tam občas střídají dva hlasy, jak to chtějí udělat? A navíc mě ještě děsí, taj ta místní kapela chce zahrát nu-metal. Protože ten background je 1/2 dojmu z té skladby.

207
Jai Kudo
Reagovat

@Fialka09: Wish You Were Here by Štěpánovi mělo sedět….

208
Tomáš
Reagovat

Podle mě už je stejně všechno rozhodnuto. Pavol v neděli vypadne tak jako tak a je úplně jedno co bude zpívat.

209
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ja sa skor bojim toho, ze mu uplne stisia mikrofon a ta kapela bude velmi revat. Cize vysledok bude katastrofalny. V tejto skladbe sa neuveritelne priam ziada druhy hlas ten rap. A potom to zacne zo strany poroty. Bude to presne do bodky ako pri tom BJ. Cakala som totiz odstrelovaci vyber, ale LINKIN PARK ma vobec nenapadol. Cize suma sumarum na konci povedia automaticky ako najhorsi vykon jeho meno.
Preco mu to vybrali a tentokrat urcite neuverim, ze si to vybral sam. Pretoze v klipe je K. Sv. Vita alebo preco?

210
J
Reagovat

@Tomáš: Iste, ze vypadne, ale nie po totalnom kartaci poroty, co si urcite oskace za ten Linkin Park. Na jeho mieste by som sa ozvala, ze mi to bolo pridelene, aby aspon si ludia nemysleli, ze si sam vybral taku tazku vec spievat. Uz pocujem koment od Haberu a Klaru by mali uplne vypnut a nedat jej moznost kritizovat.

211
Jai Kudo
Reagovat

@J: Třeba mu ten druhý hlas bude rapovat Habera… :-D

212
Tomáš
Reagovat

@J: Co naděláme? Nic. Všechno je to dopředu narežírovaná a dobře promyšlená show, která pomalu ale jistě spěje ke svému konci a nikdo už nic nezvrátí. Za dva týdny touhle dobou už bude Emma novou SuperStar a všichni budou spokojeni. :-) Teda až na mě.

213
ales-winner emma
Reagovat

Dj Vlado aha no tak to si mě ůplně nepotěšil to se budu o emmu moc bát aby nevypadla snad vůbec poprvé absolutně nejsem moc v dobrém rozpoložení a přiznávám se bez mučení že sem velmi zvědav jak tohle emma dá ale nevím nevím jako sem zvědavý jak si s tím poradí ale doufám že to dá ůplně jinak aby mě to oslovilo což mě oslovilo vždy ale tohle je za mě průměr rozpačité ale uvidíme v neděli a dík za info

214
dolores
Reagovat

toto su akoze piesne poslednej dekady ? LMAO

a Stepana budem drsne porovnavat s Itchom ♥ : )))

215
J
Reagovat

@Tomáš: Mne Emma ako vitaz nevadi na rozdiel od Dalibora. Ale urcite som neocakavala take vybery pre Pala. Najskor totalna nuda od Marxa a potom divoky odstrel LINKIN PARK. Toto ma uplne presvedcilo, ze si je marne pustit v nedelu vecer MARKIZU. Tuto a nasledujucu nedelu sa veselo pridam k tym, co si radsej pustia FRANKESTEINA na JOJ-ke. A o tyzden ide na JOJ-ke dokonca moj oblubeny film TAKE NORMALNE DIEVCA, co mi pripomina najma Janet Devlin. Vlado bude vediet cim.

216
J
Reagovat

@dolores: Co Stepan? Palo a LINKIN PARK. To nezvladne. A tentokrat o tom uplne nepochybujem. Uz v tejto chvili je mi ho luto.

217
dolores
Reagovat

takze co ma vlastne Emma ?

218
J
Reagovat

@dolores:Od Rihanny to co Elis minuly rok v HLASE. Ta piesen s Eminemom. A druhu neviem. Ale Emma je tak ci tak v bezpeci aj keby spievala falosne akoby poveda SCALEX.

219
Tomáš
Reagovat

Já tu SuperStar doukoukám do konce, ale bude to už nuda. Vítěz je už známý tak jako byl známý Chodúr a to je prostě už o ničem. Čtvrtý skončí Pavol, pak maximálně v SuperFinále může nastat to, že se Štěpán prohodí s Daliborem ale na 1. místě Emmy se stejně nic nezmění. Je to jasné.

220
dolores
Reagovat

@J: no Palo udela v nedeli divakum pá-pá …:))) MegaFNUK :´(

ten Marx este ujde,,… to by mohol zvladnut, az na tie posmesky poroty, hlavne Klary, ze co to ma za piesen … ale ten Numb, to je v refrenoch BJ, … takze je to v riti… :// ale dalo sa cakat, uz ho vobec nepotrebuju… karty su rozdane :D

221
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš poprvé s tebou nesouhlasím protože pokud to emma nedá v neděli jinak tedy po svém ale ůplně jinak třeba více pohybu dravosti tak se obávám že to bude ona která minimálně půjde do rozstřelu budu se o ní hodně bát a modlit se at to dá ale jinak ale nevím nevím je to vůbec poprvé kdy má ani to nechci vyslovit mám slzy v očích……. likvidační výběr a jestli nezabere tak skončí čtvrtá nikdy bych si nemyslel že to řeknu ale emmu produkce chce záměrně zaříznout aneb vše pro slepčíka

222
ales-winner emma
Reagovat

a dodatek očekával jsem jiné sklady a to tyto Lana del rey summertime sadness a jako druhou edith piaf nebo iron maiden ale tohle je hrůza no

223
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Nápověď na druhou píseň Emmy je v mém komentáři 186 :-)

224
dolores
Reagovat

@J: ta Rihanna sa mi nepaci, ocakavam, ze mi ju Emma nejako svojou verziou sprijemni…
a mas pravdu, ona nemusi ani spievat, len sa tam tak postavit a aj tak postupi ..:))).. lenze zato ona nemoze, … a pekne o sebe aj pochybuje, … spolu s Palom sa rozkosne dotahuju, ze nemaju na Veroniku :))) …. v tomto videu
http://superstar2015.nova.cz/clanek/neboj-my-se-o-tebe-postarame-reagovala-emma-drobna-na-vyrazeni-sabiny.html

225
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: je to siroky pojem- swing 60th… zeby Sway ? viac specifikuj …

226
Tomáš
Reagovat

@dolores: Samozřejmě že ho už vůbec nepotřebují. Podle mě ho chtěli odstřelit už minule, to byla jen loterie mezi ním a Veronikou kdo z nich to bude. Možná sme ho minule zachránili já a J svými hlasy. Teď už to asi nemá ani cenu.

227
Monika
Reagovat

Co to ma zas Stepan za sracky? To mi snad delaji schvalne :-)) Stejne shity jako minule. Co tady fnukate kvuli pavolovi? vzdyt ma nejlepsi song z playlistu? Richard je nadhernej, ten song mam v mobilu mezi nejlepsimi pisnemi, hned bych ho brala pro stepana a pavol by si misto z nej mohl vzit kterykoliv z tech dvou nesmyslu Stepana. To je podbizivej song jak svina, utok na hlasy penezek mnohych fanynek, zavidim, zarlim :-)))

228
J
Reagovat

@DJ Vlado: Ten DALIBOR bude R. Kelly, co spieval aj nas Kontsek I BELIEVE I CAN FLY? A ten song bude od Jacksona? LET ME GO?

229
maria
Reagovat

Jackson bude asi This is it

230
J
Reagovat

@maria: Ano, mas pravdu. Ta druha piesen Dalibora bude od Jacksona THIS IS IT. Uz vidim porotu ako sa z neho …

231
Tomáš
Reagovat

@Monika: No já nevím Mončo, ale jestli si ty písničky vybírá Štěpán sám a líbí se mu tak je zajímavé že ty mu fandíš a přitom se ale vůbec neztotožňuješ s jeho hudebním vkusem. :D Ale asi se to vzájemně nevylučuje. :D

232
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: U nás tu píseň zpíval už jeden vítěz a dva stříbrní grandfinalisté (a oběma jsi fandila) :-)

233
maria
Reagovat

chudak Pavol, to bude poprava v priamom prenose :(

234
Monika
Reagovat

@Tomáš: tak ja zeru zpev Stepana a vkus pavola, co mam delat :-))) aspon jednou jedinkrat nejakou vyraznou (ne uknouranou) romantickou baladu, ten Richard je uplna bomba, jak to tam kapela napali, uzasna vec, silne refreny, parada proste stepan ma zas songy o nicem uplne, vubec to sex on fire omg jsem to ani nedokazala doposlouchat, neda se vydrzet, no a wish you were here co tam chce zpivat, vzdyt tam jsou strasne dlouhe hudebni pauzy, to tam mini saskovat na podiu…

235
DJ Vlado
Reagovat

@J: R. Kelly bingo :-) Jackson ano, ale jiná píseň (napovím, že se tato píseň po jeho smrti proslavila jako duet s jeho nástupcem) :-)

236
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: a mal ju aj moj favorit z posledneho XF na kastingu ?

237
J
Reagovat

@Tomáš: Ved to. Tu pri Stepanovi musim suhlasit s Vladom, ze ma najlepsie pesnicky na nedelu. Urcite najviac zaziari. Na rozdiel od Pala. Anglictinu mu skritizuju a Habera ho zasa skritizuje, ze sa hra na rockera pri LP.

Naozaj mal ten Palo z tych TOP 4, co zostali minulu nedelu najmenej hlasov alebo bol s Veronikou v BOTTOM 2 kvoli kritike zo strany poroty? Keby mu aspon chceli pomoct pri LINKIN PARK tym dvojhlasom ako mal pri ID alebo AEROSMITH. Lebo ked to bude tahat len svojim hlasom a navyse mu uplne stisia mikrofon ako to urobili pri BJ, tak to uplne zanikne v hudobnom podklade. Potom pride delostrelecka palba zo strany poroty, nitku na nom nenechaju suchu. Manipulovat sa nemusi len s sms-kami, ale aj s vybermi. Palov odstrelovaci nedelny vyber je toho jasnym dokazom. Vies, co je skutocnym dovodom preco Palo nesmie byt v GF? Nie to, ze nevie spievat, ale je zo Slovenska. Niekomu by tam bral hlasy zo Slovenska.

238
dolores
Reagovat

@Monika: bude to skratene , neboj, tak ako mal Itcho.. a asi spevacky to da, mozno aj lepsie, ale vyrazovo neviem… mozno presvedci inak ako Itcho, ale ten sexappeal zreleho muza, tu flegmaticku naliehavost, a tu mega-charizmu, to tam asi neda. .. ale zas na babenky z facebooku jeho samponikovy kukuc a usmev bude bohate stacit :D ….a pre hudobnych fajnsemkrov zase bude lahodka jeho spev … takze bud v pohode, na svoju cielovku ma Stepan spravne namierene :)))

a Itcho, jedno z jeho naj vystupeni … aaaaach https://www.youtube.com/watch?v=WEK-WcmbK5Y

239
Tomáš
Reagovat

@J: Však já to moc dobře vím, že Pavol nemůže být v SuperFinále proto, aby tam Emmě nebral hlasy. Takhle si češi Dalibor a Štěpán hlasy pěkně rozdělí na polovic a na světě je vítězství slovenky, která se tam už o hlasy s nikým tahat nebude. Vždyť při každé federální SS to tak dopadlo že měl v Top 3 navrch vždy ten kdo tam zůstal ze své země sám, vždy z toho vytěžil a dostal nejvíc hlasů. To by si spočítal úplně každý. Je to fraška.

240
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: jj. i ten to měl :-)

241
bezik
Reagovat

To jako fakt, že tam Emma bude rapovat ? Tvl. to už produkce s tím hulením přehání … to je odstřel jako prase. Tomáš se holt mýlí, vítězství je naplánováno pro Dalíčka ..

242
Monika
Reagovat

@dolores: diky za odkaz, uz to tady hledam pet minut marne :-))) jak tam neni ten nazev napsanej v odkazu, nedarilo se mi to najit..no musim rict, ze Stefan to dal celkem dobre, ten jeho nakrapnutej hlas se k tomu dobre hodi,vadilo mi jen to pa pa pa… k tomu se Stepan ani nepriblizi…

243
Monika
Reagovat

Jeste k pavolovi, ten song Numb je blbej, ocekavam pruser, muze jen prekvapit, nehodi se to k nemu, on neni rocker a jak zacne pobihat po podiu bude to neverohodne stejne jako u stepana, neverim, ze by si to vybral sam, vzdyt je to kopie It’s my life…nicmene ten druhej song je naopak skvelej, ze zverejneneho playlistu nejvetsi bomba zatim, ten mu vynese dost hlasu do GF.
nevim proc ma Stepan takovej grc, ani ne moc znamej, proc nedostal neco lepsiho ze stejneho soudku, treba Apologize od One republic

244
betty
Reagovat

@J: Bohužel jsem o tom přesvědčená také. Sázejí na to, že slovenští fanoušci budou posílat hlasy Slovence. Možná i proto je finále ve třech… Nejlepší by bylo, kdyby v poslední trojici zbyla tzv.svatá trojice. To by porotě asi zmizel úsměv z tváří! To by bylo haló! Úplně to vidím. Ale je to jen na nás. Takže nelamentovat, neodepisovat Pala dopředu a hodně posílat SMS-ky!!! Nejsme ovce, nemusí to přece dopadnout, jak si to oni dopředu na linkovali!

245
J
Reagovat

@Tomáš: Pre toho Marxa si opat isli do Xfactoru, IDOLU, VOICE a dokonca ho spievala mentorka z XF UK CHERYL FERNANDEZ – VERSINI este za slobodna ako CHERYL TWEEDY v podobnej spevackej sutazi POPSTARS THE RIVALS.

246
betty
Reagovat

@betty: Omlouvám se. To jen ten můj tablet si píše, co chce. Takže: …nalinkovali.

247
DJ Vlado
Reagovat

@bezik: V playlistu je uvedena jen samotná Rihanna bez Eminema, takže Emma rapovat určitě nebude, však tu píseň v minulé SS zpívala i Sabina a ta taky nerapovala :-) Ale taky se mi to jako moc vhodný výběr pro Emmu nezdá, snad jí to neuškodí (když už má tu výhodu jedné holky proti třem klukům) :-/

248
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Feeling good …. to bude touchdown ako prasa… aj toto mal Itcho, len vo verzii Muse, Emma to bude mat pomale, vyfarbene, atmosfericke …. bude to krasa, pojde s tym posledna

249
J
Reagovat

@Monika: Naozaj si to nepochopila? Ved preto mu ten NUMB vybrali, lebo pohorel v IT´S MY LIFE.

250
Monika
Reagovat

No ja osobne si myslim, ze Gf ma jiste Emma a Pavol, Pavol nikdy nebyl ohrozeny a to kolikrat zazpival dost zle, viz minule a stejne sel dal, imho se bojite a panikarite uplne zbytecne, podle meho nazoru pavol dostava od zacatku souteze hodne hlasu a vzdy se pohybuje na vrcholu hlasovani, on je takovej pro mnohe fanynky skromnej a sympatickej kluk, prijde jim pohlednej, vyzralej, ten muze byt v naproste jistote dalsiho postupu, podobne jako Stefan, tihle typy mivaji dost fandu..
rozhodne se mezi Stepanem a daliborem, ja nevim proc, ale vazne si myslim, ze muze odejit dalibor, dokonce i sazkovky strasne rychle otocili, lide zacinaji sazet na vyrazeni dalibora v tohle tydnu, sazkovky na ro zareagovali obrovskou zmenou kursu, nepamatuju si, aby se nekomu tak rychle snizil kurs, z dalibora je z favorita outsider..
sazky na to kdo vypadne tento tyden: Stepan 2, pavol 2,5, Dalibor 3, Emma 9..obrovskej pokles pro nej…..a jestli ma to I believe tak to bude pruser jako hrom, na tom se paradne vysekal i Gransky a sel domu, podobnej typ pro pubiny

251
J
Reagovat

@betty: On LINKIN PARK neda. Aj keby sa pochlapil a co najsilnejsie a najrockovejsie to chcel dat, tak mu uplne stisia mikrofon a kapelu nechaju revat, aby ho nebolo pocut ako v BJ nedelu. A o tom druhom hlase sa nam moze len snivat, ani ten mu nedozicia. Uz v tejto chvili je mi ho luto: kritika poroty, velka kritika na FB o tom, ze je z nich najslabsi a zasluzi si vyletiet a nakoniec nasi rekapisti. Dufam, ze aspon SCALEX pochopi, ze si tu piesen nevybral sam. A zopakuje uz len, ze to nie je rocker. Ja som totizto uplne presvedcena, ze nielenze mu ju vybrali, ale ani mu nedali moznost ju odmietnut.

252
Monika
Reagovat

@J: Tak u Pavola je celkem jedno, jestli to da nebo neda, postupuje na zaklade jinych kvalit :-))) vzdyt uz toho pokazil dost a stejne sel vzdy dal, nemusis se bat, vzdyt i minule pohnojil Bon joviho (Numb nebude horsi) a stejne postoupil…je typem, ktery je milovan starsi generaci zen…bude mit v teto cilovce prevahu hlasu

253
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: Jo tak, já jsem čekal tu verzi co měla Elis, to bylo peklo :D Ale jinak souhlasím, výrazově tohle pro ni není, snad to bude jako minule, po dietě v první písni přijde touchdown v druhé ;-)

254
bezik
Reagovat

@Monika: Výjimečně souhlasím, Pavol je prostě sympaťák, jen zpívat by u toho nemusel ;-) :D

255
betty
Reagovat

@J: Tak zase nevíme, jak mu tu píseň upraví, a také souhlasím s Monikou, že může zabodovat s tou druhou písní R. Marxe, která je taková líbivá. Navíc je Palo fakt typ, co se holkám líbí, a co my víme, kolik měl doteď hlasů? A porota si může vykládat, co chce. Sabině dávali sodu několik kol, než vypadla. Já bych to tak černě neviděla. Třeba vypadne Dalibor. (Minule jsem typovala Sabinu a Veroniku a vyšlo mi to ;-).)

256
J
Reagovat

@bezik: Snad neveris, ze si tu piesen od LINKIN PARK vybral sam? Keby si mohol vybrat sam nejaku rockovu piesen, tak si urcite vyberie to co dal na kastingu GREEN DAY alebo nejakeho B. Adamsa. On je dost inteligentny a vie, co dokaze zvladnut a co nie. Vravim, tu treba ocakavat pruser a uz ani nekritizovat, jednoducho nema to cenu, kedze dramaturg dobre vedel, preco mu to vybral. Ako jeho fanynka dodam, ze som cakala, ze v nedelu poleti, ale naivne som si myslela, ze mu dozicia, aby sa rozlucil so ctou.

257
Monika
Reagovat

@betty: dalibor je dost pravdepodobny a mysli si to i hodne sazejicich divaku, sazkovky museli prijmout dost sazek s typem na vypadnuti dalibora v tomhle kole, coz je vedlo k obrovskemu snizeni kursu, aby neprodelali kalhoty…jeste minuly tyden se pohyboval na opacnem konci, ted je obrovskej pad smerem k outsiderum..no zas jacksona, jsem zvedava na song a to druhe, to jsou dlouhe tony, to bude pistalka, ocekavam pruser, nevim co ma od jacksona jeste, ale I believe povazuji za spatny vyber pro nej….klidne muze byt odejit..ani na Fb uz nema tak pevnou pudu pod nohama, ztratil obrovske mnozstvi fanynek i zde – ve sve baste.

258
betty
Reagovat

@Monika: Souhlasím. Okouzlení Daliborem už pominulo. Jen se teď nesmí Pavlovi fanoušci na něho vykašlat, když je bude nejvíc potřebovat.

259
Ája
Reagovat

Jé, tak koukám, že Štěpán bude zpívat moji nejoblíbenější písničku (Wish You Were Here), říkala jsem si už minule, že by ji mohl zazpívat. Rozhodně má pro mě ze všech letos nejlepší vkus. A koukám, že Pavol (nebo někdo kolem) je stále přesvědčený, že je to rocker. Ach jo

260
bezik
Reagovat

@J: Já to myslím obecně, o výběru jsem nic nepsal :D Tohle kolo ukazuje na čistý rukopis produkce, tentokrát asi neměli na výběr.

261
J
Reagovat

@Monika: Mne sa paci a to velmi ako mu veris, ze Palo bude v GF. Poviem ti jedno ako to v nedelu dopadne. Ten Richard Marx bude falosny a navyse nudny + bude stat na mieste za mikrofonom, cize nulova podiova prezentacia. LINKIN PARK neutiahne svojim hlasom, ziadny druhy hlas, stisia mu mikrofon, kapela bude revat a on sa vtom uplne strati. Za obe pesnicky bude tvrda kritika od vsetkych porotcov. Na konci vecera, kazdy porotca povie jeho meno na vyhadzov a on skutocne vypadne.

262
dolores
Reagovat

@Monika: Pavol minule postupil hlavne preto, ze este doznieval silny efekt z Lyzky … teraz to uz bude len pokracovanie skapinania z minula…

nechapem, ze nema slovensky song, ja som cakala, ze po tej vyzve Marty, -ty uz spievaj len slovensky- , sa toho chyti …aspon v jednej piesni… mozno aj chcel, ale asi mu nebolo vyhovene … a toho Rybaka mu nemohli, dat, to by bol nabeh na touchdown, to by bolo silne narusenie koncepcie pořadu :D

263
J
Reagovat

@dolores: Ja som pre neho ziadal GREEN DAY z kastingu. Kludne ho mohol dat. A tiez uz to kapela hrala Harichovi v SS 2011. Najsmutnejsie na tom je to, ze mu nebolo dozicene rozlucit sa so ctou. Ten poriadny kartac od poroty ocakavaj. Ti na nom nenechaju ani nitku suchu. Za Marxa, ze stal na mieste a za LINKIN PARK, ze sa hra na rockera, ktorym nie je. Plus Klara a tu jej oblubenu pesnicku: JALOVA FARBA HLASU.

264
dolores
Reagovat

@betty: tvoj prispevok 244 je skvely… tak ma nejako pozitivne naladil :))))

a Dalibor … no vsetko zalezi ako toho R.Kellyho predvedie… ono ten song je akoby uspavaci, ale kto ho vie uchopit ako treba, moze na nom silno zaziarit, vid. neboztik Koncek, ked v SF SHS 1 prave za neho dostal rekordne najviac hlasov .. potom ho myslim predbehol uz len Bezdeda vo finale za No Name…

tu je Peto Koncek… (piesen az od 2:50 )

https://www.youtube.com/watch?v=DnhRmvbw_Q0

265
Monika
Reagovat

@J: tak ja si nemyslim, ze by si pavol ten song vybral sam, dala mu ho produkce, na druhou stranu nesouhlasim, ze ho chteji odstrelit, to by mu nedali tak bombovou baladu. richard je vylozene darecek, po tech folklornich vecech nejlepsi song, ktery zatim Pavol dostal v SS ke zpivani, tam muze vylozene touchdownovat, to je nadherna vec se silnym refrenem…
navic i kdyby to Pavol zkazil nevypadne, na nejake doznivani z minula moc neverim (Stepanovi teda hallelujah vubec nepomohlo z minuleho kola), Pavol ma v sobe neco, co nuti lidi hlasovat pro nej, bez ohledu na vykon, jasne muze te mrzet, ze si nevychutnas ten song, jak bys chtela, ale na poradi jeho zpev nebude mit vliv, at zazpiva jakkoliv tou svoji povahou a tim co z nej vyzaruje, to naprosto prebije a s prehledem postoupi..ja o pavolovi a emme vubec nepochybuji a modlim se za dalika, aby uz sel, to je jedina sance Stepana projit dal

266
dolores
Reagovat

@J: samozrejme, porota si to vychutna, uz minule som mala pocit z Klary akoby bola vo svojom zivle, ze ho moze celkom objektivne zotriet :))) , ze to uz nebolo len o jej dojme, ze ju nebavi a nic na nu z neho nelezie … proste to pokazil a ona bola na „koni“ …. v nedelu si celkom bez okolkov do neho kopne, alebo co bude este horsie, ho bude akoze lutovat …
ja uz mam porotu na salame, aj tak ich hodnotenia Pavla okrem Lyzky od zaciatku neboli priaznive… a predsa postupoval, …. tiez som toho nazoru ako Monika, ze v hlasovani kazdej Superstar dost miesaju karty zeny vo fertilnom veku :D ale ak vsetko smeruje k jeho odstrelu v sutazi, pochopia aj ony, ze to nema dalej cenu…

267
betty
Reagovat

@dolores: Naopak! Pochopí, že ho musí ještě více podpořit!

268
dolores
Reagovat

@betty: kiezby im nato dal dovod :))

269
dolores
Reagovat

@Monika: o Stepana sa neboj, je spolahlivy, pozri nikto sa neboji, ze to zmrska… ten Sex on fire (ak je to ten co myslim ja) … ma tiez velmi silne refreny, nepotrebuje vokaly, je to solo song… a ked tam daju ohen k tomu, … ma vymalovane …:) … je to imho silnejsie ako Marx … o porote, ktora mu darovala DK sa ani nemusime bavit … ti, aj keby to nedal , ho uz nebudu kritizovat, aby sa sami pred sebou neblamovali… naopak budu ho zase vynasat do neba … (jedine ak by vyzyvali na sms, to by ho uz mohlo poskodit …)

u toho Dalibora som si tiez nie taka ista… ocarenie pominulo, to je pravda, ale pribudli Sabinine hlasy, … resp. aj antihlasy proti sv.trojici … a co vlastne bude mat od Jacksona ?

270
Tomáš
Reagovat

@dolores: Ale on je přece Pavol Kovaliček důvod k hlasování už sám o sobě. :-)

271
Fialka09
Reagovat

Jedna věc mi ale pořád nejde do hlavy – nemělo být téma tohohle kola „písně poslední dekády?“ Ne že bych z toho byla naštvaná, miluju starší písničky mnohem víc než ty současné, a v tomhle playlistu mám hned několik oblíbených, ale jenom jsem se tak nad tím zamyslela :-)

272
dolores
Reagovat

@Tomáš: to teda je !! … kto by to bol na zaciatku povedal, ze si takto porozumieme :)))

ani netreba porusit zmluvnu mlcanlivost a da sa takto nenapadne prezradit ako je to s vyberom piesni …

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/pavol-kovalicek-priznal-ze-se-mu-posledni-vystoupeni-nepovedla-vite-proc.html

273
Skye
Reagovat

Že by měla Emma tuhle verzi?
https://www.youtube.com/watch?v=Rhib39JLC-c

274
dolores
Reagovat

@Fialka09: mi to tiez nejde do hlavy … z niektorych boli aspon covery teraz, ale taky Marx ?… mozno sme zle rozumeli, mozno su to piesne poslednych piatich dekad … :D

275
Jai Kudo
Reagovat

@Skye: To snad ne!!!!

276
bezik
Reagovat

@Skye: Na takové exhibice ona není a ani na to nemá hlas. Myslím, že to bude mít poměrně blízko původní verzi, akorát to „poDrobní“ ;-)

278
betty
Reagovat

@Tomáš: Tomáš Ti odpověděl za mě. Přece pokud někomu opravdu fandim, natož tak dlouhou dobu, tak nepřestanu, když se mu nedaří. Naopak ho o to víc podpořim.

279
betty
Reagovat

@betty: Mělo to být pro Dolores.

280
bezik
Reagovat

@betty: Prostě žena. Nepřestane, dokud to nedostane ;-) :D

281
betty
Reagovat

@bezik: Také si myslím, že se bude jednat spíš o tuto verzi. Dodnes vzpomínám, jak to v SS zazpíval Martin Chodúr.

282
betty
Reagovat

@bezik: ;) :D

283
dolores
Reagovat

@bezik: ja myslim, zeby mohla dat tuto verziu… az do konca :DDD

https://www.youtube.com/watch?v=KFpHn6_cbHE

284
dolores
Reagovat

@betty: aj Itcho mal vybornu verziu hned v prvom kole, vyborne podiove prevedenie … a presne od toho okamihu som mu zacala def. fandit
http://superstar2013.nova.cz/clanek/videa/stefan-pcelar-zazpival-pisen-feeling-good-od-muse.html

285
DJ Vlado
Reagovat

@Fialka09: Pepe mi to v mailu uvedl na pravou míru, že hitů poslední dekády bude pouze polovina, ta druhá budou hity z ostatních dekád, přičemž každý má píseň z jiné dekády, Emma ze šedesátek, Štěpán ze sedmdesátek, Pavol z osmdesátek a Dalibor z devadesátek :-)

286
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Zeptej se Pepeho jestli po konci show plánují ukázat výsledky hlasování.

287
betty
Reagovat

@dolores: 283 – Tak to by bylo něco!!! Porotě by spadla brada, divákům taky a ode mě by měla obrovské plus za odvahu a 1. místo v mém žebříčku!

288
bezik
Reagovat

@dolores: Myslíš i s tím outfitem ? :D :D To by Soukupovi s Haberou vypadly oči z důlků :D

289
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: tak to uz ano … to sa uz da pochopit :)

a co ma Dalibor tu druhu od MJ ?

290
bezik
Reagovat

@betty: Za odvahu, jo ? A co těch mínusů za dryáčnictví a meganevkus ? To bych se upřímně zděsil, pokud by to nebyla nějaká parodie :D

291
dolores
Reagovat

@betty: @bezik:

outfit aj prevedenie,hlavne tie umele riasy … to by bolo niecooo :DDD … az na ten spev, samozrejme… radsej by si Emma mala nechat ten svoj .)

teraz vazne, mne by najviac vyhovovala pre nu verzia od Avicii

292
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Love Never Felt So Good (teď už to myslím můžu prozradit, když zbytek playlistu je jasný) :-)

293
betty
Reagovat

@bezik: :D:D:D No, musíš uznat, že by minimálně „rozkopla dveře“ (Vladův termín)!

294
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: tiez ziadny Jacksonov prenikavy song.. jedine, ze Dalika zachrani tanecek.

zeby naozaj skrsla mala nadej na odchod ultrafavorita ? :))

295
betty
Reagovat

@dolores: Tak já doufám, že ho už nezachrání nic. Ne, nevadí mi, ale Pala mám radši.

296
Tomáš
Reagovat

Dalibor teď ještě nevypadne. Ano ubývají mu fanoušci, ale je to jedna z ústředních postav letošního ročníku okolo které se to všechno točí. Toho před GF nenechají vypadnout ani kdyby mu tam ty hlasy měli nasypat sami. Zato v GF tam už ho výběrem písní zlikvidují jak zpráskanýho psa a seberou mu jakoukoliv minimální šanci na vítězství. Nerad to říkám, ale Pavol bude zpívat v neděli naposledy. Bohužel.

297
jarka
Reagovat

Letošní Superstar mě prostě nebaví. V GF bych asi nejraději viděla Emmu a Štěpána,ale spíš tam bude Dalibor. Dalibor mě nebavil nikdy a Emma má sice nádhernou barvu hlasu ale nikam se neposouvá. Nejvíc mě asi baví Štěpán ale celkově je to bída.

298
J
Reagovat

@Tomáš: Toho sa tiez obavam. Vies ja by som neviem co dala za to, aby Dalibor zmrvil svoje vystupenie a Palo aspon nejako tak slusne. Najma co najviac zaziaril v Marxovi a ten NUMB aspon z 80% ako tento Ukrajinec v XF.
https://www.youtube.com/watch?v=WzohGOd9rhA

Keby sa tak chcel stat zazrak. Ono sa daju aj blokovat sms-ky, keby niektora zamilovana dievcina napriek slabym vykonom chcela Palovi poslat prilis vela sms-iek.

299
Ters
Reagovat

Btw, četli jste to? Je to odpověď na otázku, kdo podle Veroniky vyhraje… je to z chatu

„Ahoj, bola by som rada keby to vyhrala Emma, ale cítim, že to vyhrá pavol“

300
J
Reagovat

@Ters: Leda tak vo sne. Ved aj 2 konspiratori na FB tipovali poradie vypadavania a doteraz to sedelo. Na rade je Palo. Takze Veronika sa myli. Alebo na druhej strane vedome klame a este poskodzuje Pala, kedze vypadla namiesto neho. Pavol ma totizto odstrelovaci vyber na nedelu.

301
Tomáš
Reagovat

@J: Víme to všichni že Pavol teď vypadne a že Emma to vyhraje. Takovej už je život.

302
bezik
Reagovat

@Tomáš: „Ruprt, ty taky viš všechno !“ ;-)

303
Ters
Reagovat

@J:
Však já vim, taky s ní nesouhlasim, ale celkem mě to zaujalo ;) … Palo není můj favorit, ikdyž je to sympaťák, vážně se mi od něj líbila vlastně jen jedna písnička. Ale výběr má opravdu strašnej, to mi nepřijde moc fér.
Výběr pro Dalíka bych řekla, že se k němu hodí… a snad to i odzpívá v rámci svých možností dobře… ale nový fanoušky už nezíská, spíš ztratí pár z těch původních.
Z Emmy opět nadšená moc nejsem, ale když si to trochu poupraví, mohlo by vyjít obojí. Ta Rihanna neni primitivní song o dvou tónech, takže když se lidi zamyslí, neměli by jí to vyčítat… Co se týče Niny Simone (která btw v originále taky neni primitivní a o dvou tónech), na tu se netěšim daleko víc. Jednoduše proto, že je to jeden z těch pokladů, který by se měly poslouchat v originále a hotovo. Když už coverovat, tak extrémně citlivě… A tohle IMHO moc citlivý nebude… (zaplaťbůh, že bude od NS zpívat zrovna Feeling good, která už byla tolikrát zničená, že tohle podání jí spíš napraví reputaci…
A Štěpán stejně jako v minulém týdnu, dostal největší pecky přesně podle mého gusta, který k němu navíc dost sedí (stejně jako minulý týden).

304
bezik
Reagovat

@Ters: Já věřím, že Emma dá cover původní verze. Nakonec má 60tá léta, takže to by měla být originální verze.

305
J
Reagovat

@bezik: Ja len, ci Veronika sa takto skryto nemsti Palovi. Kebyze nemal v nedelu ten LINKIN PARK, tak by som aj uverila sanci dostat sa do GF. Ono na druhej strane by sa to dalo dat. Ale to by s Palom bolo treba prejst v prvom rade frazovanie v anglictine. Nejak extra rockovy hlas na tuto piesen netreba, ale na druhej strane tam sa treba poriadne do toho opriet a dlho tahat. Plus nevyhnutne tam treba ten rap. Dalej kvoli mizernemu zvuku som Pala v BJ skoro vobec nepocula spievat len vyrevovat kapelu. Ked sa toto iste stane aj v nedelu je uz naozaj uplne odpisany. Aj ked na druhej strane z tej TOP 4 nie je najslabsi. Po Stepanovi a Emme. Dalibor je naslabsi. To vieme vsetci inteligentni ludia. Skoda, ze mladez je hlucha a hlupa.

306
bezik
Reagovat

@J: Já nevím, ale ti co hlasují pro Pavla to dělají ze sympatií s vědomím, že to je prostě lidovkář který zabloudil do SS. Pěvecký výkon podle mě vůbec nerozhoduje. Kdyby rozhodoval, už tam Pavol není.

307
Ters
Reagovat

@bezik:
To tak nějak předpokládam :) Ale jak jsem řekla, Ninu Simone (a stejně tak alespoň pro mě například i Janis Joplin nebo Lennonovo Imagine a spoustu dalších) bych zavřela do šuplíku a nikomu bych je na přezpívávání ani nepoučela :D … Protože ve chvíli, kdy se tam takovýhle písničky objevují, končím s objektivitou, a ikdyž se to povede, mně to prostě přijde jako prznění…

308
bezik
Reagovat

@Ters: jako nebyl bych tak úplně proti :D Ale Emma asi nemá na výběr, tak se s tím nějak popasuje. A zrovna tohle z těch tebou zmíněných asi ten cover snese nejlépe, i vzhledem k časovému odstupu od originálu.

309
Ters
Reagovat

Já to tak beru, že nemaj volnou ruku při výběru, Palo budiž jasným důkazem :D. Rozhodně to nevyčítam Emmě… Taková Joplinka v talentových soutěžích je pro mě vždycky mučení :( :D (vyjímkou byla snad jen Vendulka z loňskýho hlasu s neprovařenym a neblues-rockovym Mercedes benz)

310
ales-winner emma
Reagovat

tak na wenu superstar je celý playlist a dnes zcela mimořádně sem již dám své postřehy kdo to zvládne a apod… emma-rihanna a eminem Love the way you lie-to vůbec ani nevím jak to mám a nemám hodnotit za mě rozpačité ale snad si s tím emma poradí a feeling good-to je prakticky to samé takže za mě má likvidační věci ale pokud to dá tak tady na panáčkvi slibuju slibuju že do vás všech přestanu rejpat a začnu se opět chovat jako diskutér a začnu psát normálně bez hrubek a apod… štěpán-pecky jak svina doufám že on doprovodí emmu do superfinále ale… jak sem již psal nepředbíhejme budu se o emmu bát moc bát pavol-nemá chybu má zajimavý výběr a kdoví ale jestli vypadne tak to škoda bude a kurva veliká škoda a slepčíček mokrý 13-no coment jackson bude na blití a R kelly-tuto písničku miluji ale je na nic že to zpívá právě on jenom doufám že aspon pojede po línii r kellyho protože tato skladba je fakt kurva těžká můj tip na vypadnutí-slepičák to bych šel zapít ale asi půjde pavol kovalíček ta nejhorší možnost by bylo vypadnutí emmi to se nemůže stát musí bojovat a kurva moc bojovat ptotože jinak mě se zase derou slzy do očí já pláču… to ani nemůžu a ani nechci vyslovit nedokážu se smířit ani na minutu s jejím vypadnutím nesmí vypadnout emma drobná nesmí vypadnout nesmí kurva nesmí

311
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Máš pravdu. Jestli vypadne Pavol, tak to bude kurva veliká škoda.

312
J
Reagovat

@Tomáš: Tomas, ja som si to teraz spievala a ono ta pesnicka NUMB nie je tak tazka ako napr. ten AEROSMITH alebo BJ. Ide len o to, aby sa Palo do toho poriadne oprel ako v DEMONS. Da sa to. Bude zalezat tiez na zvuku, ked bude taky blby ako v nedelu, tak zbohom, to ho pochova. Lebo ludia aj tak daju na nasich blbych porotcov. Vies, co si zelam, aby mu to vyslo, aby to zaspieval, hoci vypadne. Aby odisiel so ctou. Budem sa za to modlit. Ja si totizto myslim, ze on by sa citil zle, keby postupil napr. namiesto Stepana. Su to kamarati a urcite mu fandi. Predpokladam rozstrel budto Dalibor-Palo s tym, ze Palo vypadne alebo Stepan-Palo, tiez Palo vypadne. Ale keby aspon po akom-takom vykone a nie po totalnom prepadaku. Emmu jedinu urcite Pyco necha postupit, pretoze jednak bude mat dostatok sms-iek a je to zena.

313
Tomáš
Reagovat

@J: Já už si teda taky dost přeju, aby Dalibor v neděli vypadnul. On i když se do GF dostane tak Emmu už neohrozí a ona to stejně vyhraje. Čili Dalibor už pro mě ztratil svůj účel, kvůli kterému sem ho v soutěži chtěl a je tam pro mě už zbytečný. Když mám být upřímný, opravdu se mi od něj líbil jen ten Bruno Mars v Semifinále, to si dost často pouštím. Pak možná ještě jakž takž Jackson v prvním finále, ale teď už je fakt hodně slabej. Takže klidně bych ho oželel, co bych dal za účast Pala v Top 3…a navíc pak by se v GF mohly hlasy slováků rozdělit mezi Emmu a Pala a Štěpán by měl šanci na výhru. :) Jenomže právě proto asi teď vypadne Pavol a ne Dalibor. (

314
notickas
Reagovat

@Tomáš: to mámě Tomáši úplně stejně: mně se Dalibor taky líbil v Bruno Marsovi a od té doby klesá a klesá. A mám pocit, že opravdu mutuje, ztratil ty ostré „výšky“ a je to tuctové. Souhlas – měl by vypadnout.

315
J
Reagovat

@Tomáš: Vies, co je najsrandovnejsie, ked som teraz brusila cez FB a citala komenty ludi na piesne. Dost vela sa tam tesi na Pala a ten Linkin Park. Iba 1 ci 2 predpokladaju, ze to bude rovnake ako BJ. Ale najviac sa tesi na Stepana, ze zasa si skvelo vybral. Ako keby Palo snival o tom, ze si chce zaspievat v nedelu LP. Aki su len naivni. Tusim, ze aj Stepan zdedil ten Pink Floyd po Itchovi. Jednoducho produkcia ho chce v GF a kedze minule zaziaril tak s NIRVANOU ako aj s RS, tak mu prischli Floydi a po Smejkalovi SEX ON FIRE, kedze s nou zaziaril v rockovom kole. Objektivne to Stepanovi zelam zo vsetkych najviac, je mi sympaticky a uprimne si myslim, ze z tych 4 si tu vyhru najviac zasluzi. Co sa tyka Emmy ako vitaz mi nevadi, len ma uz proste nezaujima, ani co bude spievat a ani ako to zaspieva, kedze viem, ze kvoli nej Palo vyfasoval tych Linkin Park, aby ju neohrozil. Viem, ze Emma za to nemoze, ale ja lutujem viac Pala. Dalibor mi je ukradnuty, lebo produkcii vyhovuje mat ho v GF a tiez nema zrovna najstastnejsiu volbu, ten R. KELLY teda nie je nic lahke.

316
notickas
Reagovat

@J: Vím, že Pavol byl tvůj největší favorit – u mě byl vždy druhý. Štěpán se mi od začátku líbil nejvíc a jsem ráda, že v minulém kole přesvědčil mnoho lidí. Emma je pořád stejná, barva pěkná, ale nikam se neposunuje a Dalibor je naopak čím dál horší. Ideálně, aby v neděli vypadl, ale to se bohužel nestane.

317
J
Reagovat

@notickas: Vypadne Palo, ale keby aspon po slusnom vykone a nie totalnom prepadaku. Docerta, chcela by som nim zatriast, aby sa nedal a bojoval a isiel do toho s nasadenim, myslim tym Linkin Park aj keby to bolo miestami falosne. A nie rovno zmiereny s osudom na popravu. Myslim si, ze aj ludia by ho potom mozno viac podporili, keby videli, ze bojoval a nevzdal sa len tak.

318
notickas
Reagovat

@J: stejně by mě zajímalo, jestli si písničky opravdu vybírají. Pavol je chytrý chlapec a nějak se mi nechce věřit, že by si vybral Linkin Park.

319
Monika
Reagovat

No takze po zverejneni playlistu si myslim, ze sance dalibora na postup se jeste snizila. Song od jacksona, totalne neznamej shit, kdo to zna….Jo kdyby mel Black or white, you are not alone, ale tohle je zabitej vyber…na tom nic neziska a ta druha pisen bude pruser, takze mu v nedeli moc sanci nedavam, ale bojim se i o stepana, i kdyz paradoxne mene nez minuly tyden, tak nejak mi TOP 4 staci, jasne rada bych Gf, ale proste je rozdil skoncit ctvrty nebo sesty z osmi, uz to pro me nebude takova tragedie jako minulej tyden, strasne jsem nechtela, aby vypadnul hned po DK, ted uz to nebudu brat tak tragicky, byt mrzet me to bude…
kazdopadne Emma a pavol jsou z obliga a o vitezstvi Pavola jsem tu chvili tez kdysi uvazovala, jaky ma songy, stve spis jeho fanousky, ze si ten zpev poradne nevychutnaji, ale na postup vykon nema vliv, ja souhlasim s bezikem, ze kdyby se posuzoval jen zpev, tak je uz venku, on to prebije vsim ostatnim, takovej velkej sympatak a to funguje na lidi, vzdy byl v Gf chlap…Adamec, Itcho, bude tam i Pavol, bez ohledu na nedelni vykon.

320
pimpa
Reagovat

Tak která písnička od Marxe to má být? Right here waiting?

321
Tomáš
Reagovat

@Monika: Moniko o co se spolu vsadíme že v tom GF Pavol nebude? :D

322
Monika
Reagovat

@pimpa: ano, je to tahle
@Tomáš: nejen to, bude jeste vys, dvojka dalibor se pere o hlasy se Stepanem..Emma ma svoji cilovku, pavol ma svoji cilovku…

323
Fialka09
Reagovat

@notickas: Naprostý souhlas. Jak já bych byla nadšená, kdyby se do GF dostali Štěpán, Emma a Palo! Štěpánovi přeju vítězství vlastně od začátku soutěže, mám toho kluka strašně ráda a jeho hlas mi prostě lahodí, Emma coby vítězka by mi nevadila, i když je pravda, že se za posledních pár kol nikam neposouvá, a pro Pala by ta třetí příčka byla důstojná. Bohužel, i já mám pocit, že Dalíka do toho GF puberťačky protlačí, ať už se mu to v neděli povede nebo ne:-(

324
Ally
Reagovat

No tak Linkin Park vyčetli i Lole , že to odflákla atd..otrávený ksicht Marty teda stál za to..
Tehdy proti pisničce Lenka protestovala..ale mě se to přesto docela líbilo…
No tak třeba se Pavol taky správně naštve :)
Ale je fakt , že na to byli tři..i když to možná ani plus nebylo

325
Pavluša
Reagovat

Kluci, vy mi povětšinou mluvíte z duše (Y) Přesně jste zase uhodili hřebíček na hlavičku, líp bych to nevyjádřila! :)

326
Laikka
Reagovat

Včera jsem tu nebyla a už je playlist, bezva :) Stepan opět pro mě, Wish you were here byla moje už dávno, ta druhá taky moc pěkná. Palo má baladu, přiznám se že mně se líbí :) Ale Numb… Krásná písnička ale pro něj? Ou, souhlasím, produkce mu nepomůže a bude to průšvih…. Kdyby mu dali aspoň Castle of Glass, ale tohle nedopadne… Ema ani Dalibor mě teda výběry nezaujali… Tak uvidíme jestli poletí Palo a nebo Dalík… On i Stepan to nemá na 100% ale tipuji jako většina Pala… Ale tak co, už je to předposlední kolo.

327
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš tak to jsem rád že se mnou někdy souhlasíš jinak emma na svém fb dala fotku s nějakým martinem že by už měla přítele to by mě dost naštvalo já si na ní myslím

328
Jai Kudo
Reagovat

Na instagramu Karolíny je malá ukázka akustické verze Billy Jean od Dalibora z nějaké akce (na kytaru ho doprovází Štěpán) a vypadá to, že v horizontu 2-3 let by z toho kluka fakt mohlo něco být. Ale letos zatím ne…

329
Mila2
Reagovat

ahojte, nějak nemám čas to vše pročítat, je někde přehledně zobrazen playlist? Nebo spíš, hlavně mne zajímá, co bude zpívat Štěpán, pochopila jsem, že jedno bude od Pink Floyd a ta druhá písen? Děkujuuuu

330
J
Reagovat

@Mila2: SEX ON FIRE. Piesen, co spieva Smejkal v SS 2013 v rockovom kole.

331
Mila2
Reagovat

J: díky, na Jardovu verzi si vzpomínám, on na to měl i ten správný chraplák, ale nebojím se, že by tohle Štěpán nedal.. Má dobrý výběr, ačkoli FLoydy moc nemusím, tak Wish you were here patří k mým srdcovkám..
A co má Pavel jako druhou? Linkiny jsem zaregistrovala..

333
Mila2
Reagovat

dolores: díky a omlouvám se, že tím zdržuju

334
dolores
Reagovat

@Mila2: ale coby si zdrzovala.. ja sem rada nakuknem aj daco napisem, ak sa mi popri mojej praci naskytne prilezitost :D

335
dolores
Reagovat

@Ters: z ktoreho chatu veroniky to mas ? ja som citala ten na Pluske, a tam pisala, ze spolu so Sabinou si myslia, ze to vyhra bud Emma alebo Dalik

336
Jaro
Reagovat

tak na margo veci, dnes vychádza Sabine Křovákovej debutové CD Sirkama, vaše reakcie na pesničky? Ukážky tu…
http://www.supraphonline.cz/album/173565-sirkama

337
Jai Kudo
Reagovat

@Jaro: OK, zatím jen zběžně – není to vůbec špatný:
+ autorská deska, hudba i texty kompletně Sabina (y)
+ vydala si ji sama asi za peníze ze SS – nevím, jak by se tyto peníze daly lépe využít, tleskám!
+ pár skladeb je tam opravdu vydařených a na podiu to bude znít ještě mnohem lépe
+ na albu není Skřítek !
– asi není v jejích silách napsat 10 skladeb textů na nadprůměrné rovni – málokdo to umí, i Aneta má vždycky několik písniček od jiných autorů….
– nenápaditá produkce. Skladby mají v postatě stejný zvuk, stejnou instrumentaci – asi je to tím, že si to produkovala sama, ale trochu nápaditosti by neškodilo
– slabší zvukový remastering, což asi souvisí s minulou poznámkou
Celkově na naše poměry na první poslech slušné album, možná až si ho poslechnu celé, tak se mě bude líbit….

338
milena
Reagovat

Divím se, že vám takovým spravedlivým a slušným (to si přece panáčkovci o sobě myslí a já jsem si to kdysi myslela taky) nevadí, jak nehorázně porota tlačí do finále Śtěpána a Emmu, zejména to lobování za Štěpana bylo neúnosné a trapné. Sabinu zato shazovali, přitom dělala chyby tak, jako ostatní. Její Hurt bylo to nejdojemnější, co v letošní SS zaznělo. A ještě něco.. Dalibor je skutečný přirozený talent, prohřešili se na něm výběrem písní..Štěpán mi připomíná Drdu, ano zazpívá hezky, ale je to takové vydřené a nic objevného. Palo je velký sympaťák, jeho Lipová lyžka bylo to nejzajímavější v letošní SS, ale na finále bohužel nemá. Asi Emma a Dalibor by se měli utkat, ať se ukáže, kdo má širší záběr. Prosím porotu, ať si nechá to protežování Štěpána, být jím, bylo by mi to trapné. Myslím, že jeto inteligentní kluk a vidí to.

339
ales-winner emma
Reagovat

337 není to vůbec špatný ha ha ha je to příšerný co příšerný skoro použiju slovo sračka jako velké zklamání přitom sem si myslel že po SS2013 to bude ona co zužitkuje své zkušenosti ze soutěže a ono nic a navíc dnes už nemá šanci znova oslovit publikum máme rok 2015 ne 2013 to už je minulost škoda talentu hold ho promarnila narozdíl od megatalentu emmi a štěpána

340
Jai Kudo
Reagovat

@ales-winner emma: V podstatě bych nemusel reagovat, ale zkusím to…. Emma ani Štěpán, jakkoliv jsou relativně v rámci letošního ročniku dobří, toho megatalentu zase tolik zatím nepředvedli. Rohodně mnohem méně, než Sabina K. Jak se bude jejich (podle tebe) megatalent rozvíjet po SS ví jen Bůh. Ne ty ani já. Já nemám rád taková velkohubá prohlášení a posudky. Emma je šikovná zpěvačka s krásnou barvou hlasu a nevalným hlasovým rozsahem. Souhlasím s někým, kdo tady psal, že v minulých kolech už podstatě vyčerpala svoje možnosti a dál nemá moc co nabídnout. Byl bych rád, kdyby to nebyla pravda, ale mám podobný pocit. Na šansony apod, to možná bude stačit. Štěpán je sympatický kluk, zpívá, řekněme průměrně (ale letos je i jednooký mezi slepčíky králem). Ani zdaleka nedosahuje úrovně a charismatu Šafy nebo Itcha (jakkoliv zdejší osazenstvo ví, že jsem ho moc neprožíval). Nemá cenu si něco namlouvat. Letošní ročník je jedním z nejslabších, ačkoliv se Nova vehementně snaží nás v médiích přesvědčit o opaku.

341
betty
Reagovat

@Jaro: Poslechla jsem si ukázky Sabinina CD a myslím si v podstatě to, co Jai Kudo. Velkou výhodu má S. v tom, že si písničky dokáže napsat sama. Trošku mi to stylem (ne hlasem!) připomíná Anetino 1. CD. Je pravda, že na první krátký poslech písničky znějí tak nějak stejně, ale jak píše Jai Kudo, produkovala si to sama a jako doprovod má jen dva kytaristy, pokud si to dobře pamatuji. Samozřejmě by její CD vypadalo jinak, kdyby si ho vzal do parády nějaký profík. Takže celkově: určitě velké plus a jen tak dál.
P.S. Jen poznámka k fotce na přebalu CD. Sabina si na něj mohla dát jinou svou fotku. Je to pěkná holka, a tady vypadá jako Klára Vytisková.

342
Jana janotova
Reagovat

@Laikka: A kdo podle tebe nezpival falesne? No preci dalik.

343
bezik
Reagovat

@Jai Kudo: Produkci dělal Ecson Waldes a Hynek Toman. Zejména Waldes je coby producent profík, ale těžké to posuzovat na PC sluchátka z nějaké 128 MP3. Uvidíme až to bude v CD kvalitě na něčem poslouchatelným.

Přidat komentář