Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2015, 1. finále: Teď královnou je Emma Drobná

2. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Emma Drobná (1. finále)

Jubilejní desátý ročník SuperStar dospěl již do své poslední, leč hlavní fáze, kterou jsou finálová kola. Osmička finalistů se včera poprvé předvedla na velkém pódiu za doprovodu plné kapely a zazpívala No. 1 hity všech dob. Jak se našim, finalistům dařilo? Kdo zazářil a kdo naopak vyhořel? A bylo vyřazování šokující? Na všechny tyto otázky vám odpoví DJ Vlado a Scalex ve svém pravidelném rekapu.

Hymna finalistů: Příběh nekončí

DJ Vlado: Naprosto nechápu, proč nebyla finalistům složena nová hymna. Přestože Příběh nekončí je rozhodně nejlepší hymnou minimálně z českých a federálních ročníků SuperStar, tak dosud vždy platila rovnice nový ročník = nová hymna. Jinak tato smyčcová verze mi přišla celkově utahanější a postrádala údernost té původní. Navíc mi přišly trochu zvláštně rozdělené party, jelikož Štěpán musel zpívat slovensky a Veronika česky. Jediné, co mě výrazně potěšilo, byl fakt, že závěrečné „po kapsách“, které původně zpívala má bohyně Monika Bagárová, převzala Emma.

Scalex: Za mě velmi ucancané. Původní verze mi přišla monumentálnější. A stejně jako Vlada mě velmi překvapilo, že v hudební soutěži, kde v porotě i v doprovodné kapele sedí převelice schopní skladatelé, se nenajde ani jeden člověk pro složení nové kvalitní hymny. Že závěrečné „po kapsách“ zpívala Emma není nic divného – to nejlepší musí přijít nakonec. Mimochodem, právě při poslechu těch slov mě napadlo, jak skvostně by mohly v Emmině podání znít songy Mariky Gombitové – bylo by v nich sice méně toho Maričina „podpisového“ dětského charakteru, ale ta sametová, lehce zašuměná barva Emmina hlasu by těm písním dala další kouzelnou úroveň.

Barbora Hazuchová

zpívala: Sia – Titanium

DJ Vlado: Tak tohle se vůbec nepovedlo. Barboře se od začátku do konce klepal hlas a navíc nedokázala vysoko posazené refrény dát plným hlasem a musela si vypomáhat falzetem, ve kterém byla dokonce falešná. Kdyby bývala dala pomalou verzi jako Bea Miller či Melanie McCabe, mohla dopadnout lépe. Takhle to jiným slovem než čestná prohra nazvat nemůžu.

Scalex: Au. Od prvních tónů úplně špatně. A Bára si to dobře uvědomovala, takže byla totálně sevřená a nedokázala vyzpívat ani polohy, které v minulých kolech s přehledem dávala. Falešný falzet tam, kde má zaburácet plný hlas, byl jen shnilou třešinkou na zkaženém dortu, jehož hlavní ingrediencí byl strach. Barbora se vnitřně doslova klepala strachem, což na tom pěveckém projevu bylo znát. Bylo mi jí ukrutně líto, protože v soutěži jasně svoje kvality prokázala. Ale tady se jednak nesešel interpret a skladba, jednak Bára evidentně neměla svůj den. Vznikl z toho nejhorší výkon kola a já se následně až do skončení pořadu modlil, aby ji diváci podrželi, protože přijít takhle brzo o tuhle zajímavou bytost by byla škoda. A dodám ještě jednu věc – Bára v jednom směru odvedla naprosto profesionální výkon: celou dobu udržela úsměv, celou dobu dělala, jako že je vše v pořádku, i když jí bylo hned jasné, jak ji porota sjede. Leckdo by se zhroutil, ale ona to ustála až do posledního tónů a bez slz zvládla i kruté výroky poroty (možná že v zákulisí to bylo jiné, ale to není podstatné – důležité je to, co vidí diváci). To dokazuje, že se dovede nad neradostnou situaci povznést a že by v bahně showbusinessu mohla v budoucnu dobře obstát.

Štěpán Urban

zpíval: Jason Mraz – I´m Yours

DJ Vlado: Rozhodně lepší než výkon Barbory, ale přiznám se, že jsem od Štěpána v této písni čekal víc. Je to sice taková letní pohodovka, na jejíž základní melodii se toho moc předvést nedá, ale na druhou stranu tato píseň nabízí možnost široké improvizace, čehož Štěpán nijak zvlášť nevyužil a držel se moc při zemi. Jediné, co tedy musím ocenit, je pozitivní energie, která ze Štěpánova vystoupení vyzařovala. Podání Lukáše Adamce se mi líbilo rozhodně víc, na druhou stranu byl ale Štěpán rozhodně lepší než Thomas Puskailer.

Scalex: Nu, minule jsem Štěpána hodně chválil, tentokrát to bylo spíše průměrné. Nic tragického, ale ani nic dechberoucího. Štěpán má velké štěstí v tom jeho pohodářském charismatu, které mi přijde mnohem uvěřitelnější, než kdysi celý Šeps, u nějž mi to víc zavánělo pózou. Takže trocha úsměvů, trocha kymácení, k tomu pohodový relaxační song a ono to nemůže skončit průserem.

Emma Drobná

zpívala: Tove Lo – Habits

DJ Vlado: Pro Emmu byl minulý týden hodně těžký, jelikož v jeho průběhu onemocněla a přišla o hlas, přičemž se musela v rekordně krátkém čase dát do pořádku. Navíc se nám poprvé měla předvést v rychlejší rytmické písni a já jsem se rovněž obával „bagárovského syndromu“ na velkém pódiu. Emma však svým vystoupením všechny tyto mé obavy rozptýlila, protože její vystoupení bylo opět vynikající. Místy sice byla slyšet nemoc, avšak pouze v pozitivním slova smyslu, jelikož její hlas zněl zvlášť ve slokách ještě šelestivěji než jindy a především úvodní i závěrečné ooh ooh bylo neskutečně sexy (stejně jako její outfit). Emma si tak může připsat na své triko další (již třetí) touchdown a v tuto chvíli je už pro mě jednoznačnou a bezkonkurenční Top 1 této řady SuperStar.

Scalex: Opět jednoznačně nejlepší výkon ze všech zúčastněných a myslím, že bez ohledu na to, zda dav hlasujících prohlasuje na první místo soutěže někoho jiného, právě Emma bude ta, o které se bude hodně mluvit, podobně, jako se dnes mnohem více mluví o stříbrné Gábině Gunčíkové než o vítězi onoho ročníku.  S velkým pódiem měla Emma jen nepatrné potíže – při záběrech z dálky trochu zanikala, což bylo kombinací tmavé scény a tmavé spodní poloviny outfitu. Jakmile střihač přepnul na polocelek nebo detail, tak Emma „hviezdila ako sviňa“. Nemoc v hlase se naštěstí projevila jen minimálně. A i když tohle nebyla skladba úplně vhodná pro Emminu osobnost, zvládla ji perfektně.

Pavol Kovaliček

zpíval: Imagine Dragons – Demons

DJ Vlado: Paľův výkon bych rozdělil na dvě poloviny, konkrétně na sloky a refrény. Zatímco sloky mi přišly dost jalové a navíc mě v nich rušila Paľova angličtina, refrény naopak napálil výborně a ukázal tak potenciál, který se v jeho neškoleném hlasu skrývá. Stejně jako porota mám však výtku k pódiovému projevu, jelikož Pavol celou dobu stál na pódiu jako tvrdé y, zatímco tato píseň by si mírnou show aspoň zasloužila. Podání Bena Haenowa sice Pavol nepřekonal, ale rozhodně to bylo lepší než jeho semifinálové vystoupení.

Scalex: Je takové přísloví: „Veď osla do Paříže, komoň z něj nebude.“  Přeloženo do superstarovštiny: „Navlékni zpěvákovi drsně ocvočkovanou army-style bundu, rocker z něj nebude.“ K rockovému podání nestačí jen zpěv. Tam musí jít ruku v ruce pódiová prezentace a v ní Pavol neobstál. Kontrastu mezi slokami a refrénem mohl nádherně pomoci tím, že by po pódiu udělal pár kroků, že by dělal naléhavější gesta. Vždyť si o to ten refrén doslova říkal. Refrény mě po pěvecké stránce bavily, sloky byly strašné a ano, ta angličtina ve stylu „ajem andrgraund týýýčr“ tahala za uši i mě, který když má pronést větu v angličtině, připravuje si ji půl hodiny. Co se týká toho pódia, dejte Pavolovi  hodinovou lekci u Petra Kutheila a ten už ho naučí lítat po pódiu jako čamrda.

Sabina Slepčíková

zpívala: Meghan Trainor – All About The Bass

DJ Vlado: Budu se opět opakovat, ale (řečeno slovy Michala Horáčka) špatnou píseň by dobře nezazpíval ani Freddie Mercury. Sabina se sice místy snažila tento primitivní kolovrátek vokálně oživit, ale tato snaha i tak vyšla celkem naprázdno. Škoda, že neměla odvahu pojmout tuto píseň více sebeironicky jako Ewa Farna, i když s její štíhlou postavou by text ani tak nekorespondoval. Takhle to připomínalo vystoupení na narozeninovém večírku.

Scalex: Tato skladba potřebuje jednu ze dvou věcí – buď totální extrovertní sebeironii, nebo úplně jiné provedení (doporučuju v tomto směru pěkný mashup od Pomplamoose). Sabina odvedla takovou slušnou školněbesídkovou akci, ale řečeno slovy kolegy DJ Vlada – byl to rychlík, který kolem mě prosvištěl a nezanechal žádný dojem. Sabina má po pěvecké stránce rozhodně na víc a když se dostala do dalších kol, přál bych si od ní slyšet něco, co je víc napsané pro její polohu a její techniku. Tato skladba to nebyla, i když Sabina na pár místech ukázala, že v jejím hlase něco slibného je.

Daniel Křižka

zpíval: James Blunt – You´re Beautiful

DJ Vlado: Přesně před deseti lety se na nás tato píseň valila absolutně ze všech stran, takže mi na ni vznikla lehčí averze, přičemž osobně navíc moc nemusím Bluntův ukníkaný hlas. V tomto směru plus pro Dana, že této písni oproti originálu dodal „gule“. Místy mi však tento jeho výkon přišel poněkud monotónní a výrazové plochý, zvláště refrény Dan zpíval zbytečně jednotvárně. Na druhou stranu Dan dokázal, že jeho hlas se poslouchá velmi příjemně nejen v temných hloubkách, ale i v trochu vyšší poloze. V rámci večera spíš průměrný výkon, v minulých kolech mě Dan bavil víc.

Scalex: Tahle Bluntova věc je pro mě jen o něco zmodernizovanějším typem unylých romanťáren Iglesiase a podobných. A pořád ji mám spojenou spíše s interprety typu „hezoun, co se trhnul od boybandu“ než s démonicky zízajícím plešatcem. Písnička je plytká a dává jen málo prostoru vyniknout. A Dan se o to vlastně ani nepokusil. Za mě tentokrát hodnotím jako podprůměrné, příliš uvzlykané až ubrečené (po pěvecké stránce) a k Danovi se nehodící. On by měl – když už chce zpívat něco romantického – sahat spíše po nefalšovaných rockových či metalových baladách. To by mohla být jeho parketa. Ale o tom se už nepřesvědčíme. Tedy alespoň ne v této soutěži.

Veronika Danišová

zpívala: Alicia Keys – No One

DJ Vlado: Veronika nám doslova kvete před očima a nemyslím tím jen vizuální stránku. Zpívá s absolutní lehkostí a naprosto profesionálně, přičemž si to na pódiu vyloženě užívá. Místy mi sice trochu nesedí barva jejího hlasu, ale to je spíš otázka mého subjektivního vkusu než hodnocení Veroničiných objektivních kvalit. Svým podáním této písně sice Veronika nepřekonala touchdowny Sáry Milfajtové ani Zuzany Mikulcové, ale i tak nasadila laťku svým kolegům dost vysoko a po Emmě to byl druhý nejlepší výkon večera.

Scalex: Veronika by měla urychleně zapracovat na svém O. Obzvlášť při něm totiž přiškrcuje hlas a vytvoří onen „knedlíkový“ tón, který nezní příjemně. Totiž tón se dá tvořit v různých místech těla a pak různě zní (električtí kytaristé jistě vědí, jak rozdílně zní tón v závislosti polohy trsátka vůči snímači – s hlasem je to podobné). Čím hlouběji v hrudi tón vzniká, tím je temnější, dunivější, příjemnější, sametovější, protože cestou k ústům rozrezonuje celý hrudní koš a na barvě tónu se to všechno podepíše. Ale tón, který vzniká až v v krku či hlavě v sobě nemá ty basy, zní středově, tence, nejsou v něm obsaženy bohaté doprovodné frekvence. A bohužel nepůsobí dobře ani to, když jeden tón zazpíváte touto metodou a vzápětí jiný tón už hrudním hlasem – je tam slyšet velký rozdíl a zpěv nepůsobí konzistentně. Možná že když Vlado píše, že mu místy nesedí barva Veroničina hlasu, jde právě o tato rušivá místa, kdy dva po sobě jdoucí tóny zazní velmi odlišnou technikou. Přitom Veronika zpívá skvěle, profesionálně a jiné pěvecké techniky má zmáknuté, čili jde spíše o zažitý zlozvyk a ten se dá odstranit jen usilovným tréninkem. Svojí zázračnou proměnou z rozložité kisny na šmrncovní holku Veronika dokázala, že vůli má a usilovná práce na sobě samé jí není cizí. Doufám, že se k ní moje rada donese a že ještě dotáhne tuhle maličkost. Protože tento večer byla na pódiu skutečně velmi dobrá.

 

Dalibor Slepčík

zpíval: Michael Jackson – Billie Jean

DJ Vlado: Pomalý začátek byl výborný a poprvé za celou soutěž jsem Dalibora vnímal jako plnohodnotného zpěváka a ne jen jako dětskou hvězdu. V rychlé části už to bylo se zpěvem horší, zvlášť druhá sloka byla dost nejistá, ale zase to Dalibor vykompenzoval tancem a showmanstvím. Celkově se mi to líbilo víc než podání Sámera Issy a byl to podle mě Daliborův nejlepší výkon v soutěži, i když jeho fanoušek ze mě asi nikdy nebude.

Scalex: Dalibor začal a já jsem si řekl: „Ejhle, že by?“  Ten úvod byl opravdu velmi dobrý a jen mě utvrdil v mém názoru, že kdyby Dalibor 2-3 roky počkal a přihlásil se do soutěže až tehdy, byl by – řečeno po panáčkovsku – mým fanouškem. Jenže pak se to rozjelo a po hlasové stránce bylo zase na pódiu dítě, které si na (luxusní) besídce (dobře) hraje na Jacksona (a jde mu to). Ten moonwalk se taky spíš nedařil než dařil, což mohlo být i blbou kombinací podlahy a bot, protože někdy v minulých kolech Dalibor moonwalk předváděl a šlo mu to podstatně lépe. Celkově musím říci, že v té bídě nedělního kola nakonec nebyl až tak špatný, přesněji řečeno vůbec nebyl špatný, jen má prostě nedozrálý hlas a s tím nenadělá nic a můj hněv nepadá na hlavu šikovného Dalibora, ale na porotce, kteří ho do soutěže poslali, místo toho, aby mu dali dobrou radu a lepší termín na účast.

Pořadí výkonů podle DJ Vlada:

1. Emma, 2. Veronika, 3. Dalibor, 4. Pavol, 5. Daniel, 6. Štěpán, 7. Sabina, 8. Barbora

Pořadí výkonů podle Scalexe:

1. Emma, 2. Veronika, 3. Dalibor, 4. Štěpán, 5. Pavol, 6. Sabina, 7. Daniel, 8. Barbora

Host večera: Pavel Callta

zpíval:Terapeut

DJ Vlado: Málokdo ví, že tento mladý písničkář, který má obrovské množství shlédnutí na Youtube, se kdysi objevil i v SuperStar (konkrétně v té první federální, kde v divadle zpíval duet s pozdější Miss Jitkou Válkovou). O něco větší stopu zanechal ve druhém Talentu, kde se dostal až do semifinále. Píseň Terapeut je celkem chytlavá a sama o sobě mi nijak nevadí, avšak mám problém s Pavlovou barvou hlasu, která je mi poněkud nepříjemná, místy je to skoro „reliší hlas“, pročež jsem si jeho vystoupení nemohl užít.

Scalex: Já vám nevím, mně to přijde jako hůř zpívající Klus (který už sám o sobě není etalonem lahodného zpěvu) šmrcnutý Xindlem-X, s nudnější písničkou a méně nápaditým textem. A písničkář by měl vědět, že slova „terapeut“ a „farmaceut“ jsou tříslabičná, nikoli čtyřslabičná. Čili Calltův Terape-úd mě neohromil a Callta samotný mě zatím nemotivoval k tomu, abych se na YT pídil po dalších kouscích.

Kdo vypadl?

Myslím, že jen málokdo z nás polemizoval o tom, že nejhorší výkon včera podala Barbora
Hazuchová, která se tak stala jednoznačnou adeptkou na vypadnutí. A když Barbora zůstala v poslední dvojici s Danem Křižkou, tak to vypadalo jako jasná záležitost. O to větší šok to byl, když Pyco položil ruku na rameno Danovi, jehož vypadnutí by očekával jen málokdo. Příčinu Danova vypadnutí je těžké přesně určit. Je možné, že doplatil na tříštění hlasů, jelikož díky duetu měl hodně společných fanoušků s Emmou (kterou ale většina z nich má jako jedničku), ale také s Paľom, se kterým jsou si podobní tím, že jsou boxeři. Zároveň je možné, že ne každému seděl Danův hluboko posazený hlas, holt jsme národ Karla Gotta (nic proti mistrovi, naopak mu v jeho současném těžkém zdravotním stavu přeju mnoho sil). Každopádně je Dana velká škoda, ačkoliv to nebyl technicky excelentní zpěvák, tak v jeho osobě odchází silná osobnost a druhý nejzajímavější mužský hlas (po Samovi Sleziakovi).

Hodnocení 1. finále podle DJ Vlada:

Z výkonů soutěžících v prvním finále mám rozpačité pocity. Výrazně nad průměrem byly pouze Emma a Veronika, naopak jako jediná vyhořela Barbora, zbytek se pohyboval kolem průměru. Co musím pochválit, tak to je stage, která je za poslední tři ročníky rozhodně nejlepší. U poroty je to setrvalý stav, tahouny jsou pánové, zatímco dámy jsou čím dál zbytečnější. Totéž v bledě modrém platí pro moderátorskou dvojici. Pyco tentokrát zaperlil v rozhovorech se soutěžícími tím, že rekapituloval události z let jejich narození, a také fotkami porotců zamlada. Oproti tomu Jitka Nováčková byla v rozhovorech přímo na zabití. Příští týden čekají naše finalisty filmové hity, přičemž jsem se pokusil historicky poprvé promluvit do playlistu, když jsem režiséru Pepemu Majeskému navrhl píseň pro mou favoritku Emmu. Jelikož jsem, ale již tradičně (řečeno slovy Petra Ševčíka) takový záhadný chlapec, tak vám neprozradím, o kterou píseň se jedná. Zda bude můj tip vyslyšen, to se dozvíte už v pátek v článku s playlistem.

Hodnocení 1. finále podle Scalexe

No, byla to bída. Emma s Veronikou zazářily, Dalibor také vyčníval z průměru, zbytek byl průměr a Barbora to dorazila z druhé strany žebříčku. Co se týká scény, přišla mi možná až zbytečně velká. Vypadá luxusně, o tom žádná, ale když pak po ní bloudí drobná Drobná, nemám z toho pocit, že tam stojí superstar (i když stojí). U moderátorů se rozdíl mezi ostříleným Pycem a začátečnicí Jitkou trochu více rozevřel, což je škoda. Pyco má zkrátka dar, že i když děkuje sponzorům nebo pronáší jiné „povinné“ věty, tak to nezní nudně a povinně. Někdy stačí změnit slůvko, nasadit jinou dikci a hned je to lepší. Ale to se člověk naučí až po mnoha letech televizní i rádiové práce. A nebo mít kurňa talent od Boha. Což Jitka bohužel nemá a zkušenosti ještě neměla možnost nabrat. Takže doporučuju šoupnout ji na pár let do nějaké Snídaně s Novou a prostřídat to s moderováním něčeho akčnějšího v rádiu a ono se poddá. U poroty žádná změna – Paľo baví nejvíc, Ondřej sekunduje, dámy mají přínos minimální, Klářiny kreativní kokrhele jsou vtipné prvních pět minut a pak už ne a celkově mám pocit, že před pár lety byla Marta akčnější a že by se mi taková Marta líbila v porotě víc. Jo a co se mi hodně líbilo, byl poslední záběr večera. Ten nájezd na portréty soutěžících a pohasnutí Dana. To bylo pěkně a decentně udělané.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 274
1
Rick
Reagovat

Stage na mňa z fotiek pôsobila tak chudobne a príliš maláa le v akcií to je teda parádna stage. Dosť mi pripomína stage nemeckej SuperStar.

2
dolores
Reagovat
3
yeey
Reagovat

@dolores: v zaveru me clanku privedl na zajimavou myslenku – nevim, jak na Slovensku, ale pro Cesko je to vlastne uplne poprvy, co do druheho finaloveho kola SuperStar postupuje prevaha holek… prepisuj statistiky, Vlado! :-D

jinak musicserver recenze tady http://musicserver.cz/clanek/51787/superstar-2015-1-finalovy-vecer-top-8-1-11-2015/

4
Filip
Reagovat

at se to nekomu libi nebo ne… ale jedina SuperStar z nich je proste Slepcik… je osobitej…

neni to nejlepsi zpevak v soutezi.. ale hvezda? to je jednoznacne nejvetsi

a to z daleka nejsem „vlhka 13ka“…

5
J
Reagovat

Tak Palo by mohol spievat aj BLAZE OF GLORY z filmu YOUNG GUNS II. Tusim tam hral Emilio Estevez. Boze, to je krasna piesen. A tusim ju uz niekto spieval v American Idol. Iste tam uz by sa duplom nevyhol pobehovaniu po podiu.

6
Luke
Reagovat

DJ Vlado: Já jelikož jsem obrovský fanoušek filmu Pán Prstenů a když si dneska vzpomenu na konec Společenstva prstenu kde na začátku titulků začala zpívat zpěvačka Enya píseň May it be, tak mám husinu jak něco a v případě Emmy, která by tomu dala nový nádech by byl to pro mě krásný zážitek, ale vím, že se to nestane…:-)

7
Miška
Reagovat

Jediný profi výkon tohoto večera byl od Veroniky D! Také ve společné písni jako jediná vynikala!
Emma je krásná holka, zajímavý hlas a zpívat umí, ale zase nic tak mimořádného! Já osobně třeba fandím Štěpánovi, ale teď se mi jeho vystoupení nelíbilo. Divné poskakování v kraťáscích jako malý kluk, Jednoho malého už tam máme! Takže zcela objektivně – výrazně nejlepší vystoupení Veronika.

8
J
Reagovat

No keby som si bola ista, zeby Kovalicek zvladol este raz Bryana Adamsa, ale lepsie nez Heaven, tak by som mu vybral EVERYTHING I DO I DO IT FOR YOU. Neviem, ci by sa vedel opriet v tom refrene.

9
Jai Kudo
Reagovat

@yeey: Od jisté doby musicserver.cz nesleduju, ale když už jsi sem dal ten odkaz……a je to furt stejný :-D Průša ještě jakž takž ví o čem píše, ale…ty kecy Stránské korunovány „Billy Jean“ :-D Když to člověk z Panáčka čte, tak si musí tím víc vážit kvality našich rekapistů Vlada a Scalexe….

10
ales-winner emma
Reagovat

Naprosto trefné Dj Vlado Emma opravdu zazářila

11
J
Reagovat

@ales-winner emma: A urcite zaziari aj vo filmovom kole, ak jej vyberu poriadny song.

12
bezik
Reagovat

@J: A o to jde. Emma mezi tím komparzem jen těžko může nezářit. Jde tu jen o to, jestli dostane kvalitní materiál a my si budeme moct vychutnat krásný song, a nebo jestli budeme sledovat snahu přezpívat nějakou ukrutnou sra.ku.

13
J
Reagovat

Inak, pre zlepsenie nalady som si pustala CSS1 2009 Miroslava Smajdu. Ked si predstavim, ze dnes uz by mozno ani cez kasting alebo SuperVyber nepresiel. A vtedy to krasne dotiahol. Iste nie vsetky vykony boli super. Tolkokrat kritizovany Kovalicek by sa k nemu mohol ist ucit podiovej prezentacii. Miro Smajda este len vstupil na podium a prisla osobnost. Ano, takto si predstavujem SS. Z tychto ludi, co dnes sutazia, len jediny clovek vstupi na podium a postavi sa k mikrofonu a je osobnost. Na Tomasovu velku zlost aj ked to nemyslim ironicky, skor ako konstatovanie je to EMMA DROBNA. Je uzasne, ze my Slovaci mame take stastie na take osobnosti v spevackych sutaziach. Iste Smajda nie vzdy podaval ciste spevacke vykony, ale to jeho DREAM ON, C´EST LA VIE a WELCOME TO THE JUNGLE stalo za to. Rada si to pustam a najma teraz cez SS z takej nostalgie. Nakoniec aj samotny Habera mu prejavil ako sutaziacem urcity respekt, ked mu povedal, zeby ho rad videl v GF. Tymto svojim komentom nezhadzujem dalsich sutaziacich v inych rocnikoch SS. Ja len, ze porovnavam popovu spevacku s rockerom obaja Slovaci a ake vyrazne to osobnosti v SUPERSTAR.

14
Fialka09
Reagovat

@J: Jéé, to je náhoda, já si zrovna včera pouštěla od Šmajdíka C´est la vie, a přesně jsem si říkala, že tenhle kluk byl fakt osobnost, pro mě asi největší ze všech dosavadních řad federálního SS. Nikdy jsem nikomu neposlala tolik SMS, jako tenkrát jemu :-) A naprosto s tebou souhlasím, letos je to Emma, kdo se mu v té osobitosti vyrovná, i když trochu jinak. Ona má v sobě neskutečné charisma, strašně mě baví dívat se na ni. Ale celkově mě letošní finalisti baví, snad poprvé tam není nikdo, kdo by mi vyloženě vadil (na Daliborovu přítomnost už jsem si holt tak nějak zvykla, no).

15
jab
Reagovat

@J:
Tak v tom první ročníku se celkem urodilo, Chodúr by stejně tak výrazná osobnost jako Šmajda, akorát každý jiným způsobem – a oba nakonec dělají muziku zcela mimo současný střední proud.

16
J
Reagovat

@Fialka09: Aj ja som poslala. V GF tusim 10. Lebo spieval LAST CHRISTMAS. Boze, tu niekto strasil s vianocnymi piesnami. Tak Emma ani nahodnou neodspieva ALL I WANT FOR CHRISTMAS IT´S YOU. Nechcem tym povedat, ze je taka zla spevacka, ale Mariah Carey je iny level. Ked by som mala pre EMMU vybrat vianocny song tak od Mariky Gombitovej VIANOCNY POPEVOK alebo este lepsia by bola SLAVNOST UPRIMNYCH SLOV aj ked tu okrem Gombitovej spievali aj Patejdl alebo Lehotsky. Ale keby jej ju upravili na jej hlas, tak ako aj hudba a najma text pretoze slovencina sa Emme hodi, by mohla zaziarit.

https://www.youtube.com/watch?v=AfCN3KYQKDM
https://www.youtube.com/watch?v=_whVeHTxEjE

edit okkvp: Prosím, přístě si pamatovat, že i reakce na post je odkazem a tři odkazy v jednom postu už je nutné schvalovat nějakým adminem a trvale tu nikdo z nás nemůže být. Toto nastavení nelze měnit, kvůli odlišení spamu. Díky.

17
Jai Kudo
Reagovat

@J: Jj, Šmajdovo Welcome To The Jungle je myslím, najlepší a zatím nepřekonaný rockenroll v Superstar :)

18
dorka
Reagovat

Zdravím a mám dotaz na sousedy – nevíte někdo, jak nebo jestli vůbec šoubizově žije Ivan Štroffek? Já to s ním měla jako J nebo Fialka se Šmajdou, úplně jsem ho žrala… dík za odpověď

19
J
Reagovat

@Jai Kudo: Suhlas. Skoda, ze Miro Smajda a Gabika Guncikova nenahrali nejaky spolocny duet.

20
J
Reagovat

Ivo sa vytratil zo sveta soubiznysu a zije asi v Anglicku. Nic viac neviem. Vtedy som mu tiez fandila, bol mi ovela sympatickejsi nez perfektny Cmorik. ALL FOR LOVE Cmorik + Stroffek je ten najkrajsi duet aky som kedy v SuperStar pocula a to myslim aj spolocne SS vratane 2015. Falling Slowly bolo sice nezne, ale tomu naboju ALL FOR LOVE sa nevyrovna.

21
Jai Kudo
Reagovat

@J: Myslím, že svýho času o tom i uvažovali…. ale pak se jejich cesty myslím zase rozešly….

btw kdo by chtěl poslechnout na fb Gabči a YT Ken Tamplin Vocal Academy je nový původní song z dílny Gaby a Kena – takový starý dobrý rockenroll….

btw2 v průběžném pořadí Český slavík Mattoni 2015 je Gaba mezi TOP8 , tak kdo chcete, můžete hlásnout…… :-)

22
Monika
Reagovat

projela jsem kursy sazkovek, sance na vitezstvi maji pouze sourozenci Slepcikovi s Emmou, vsichni zbyli ctyri ucastnici jsou totalni outsideri s velmi vysokymi kursy. ten odstup na tu trojici je markantni. nektere sazkovky vypsali i kursy na vypadnuti tento tyden, z tech ctyr muze vypadnout prakticky kdokoliv, ale co je velmi zajimave je kurs na vypadnuti Sabiny. imho to vubec neni nerealne a jsem presvedcena, ze v nejblizsim kole vypadne. ma krasnej kurs za vsazenou tisicovku by pri jejim vypadnuti stastlivec bral 15 tisic.

23
Dasa
Reagovat

Emma je zkratka nejvetsi hvezda,ale v teto spolecnosti neni divu,pulku finalove osmicky bych vymenila,coz mi jejich nedelni vykony potvrdily :-)

Jinak pro zajimavost,je nekde zaznam z toho,jak zpival Pavel Callta s Jitkou Valkovou v divadle? :-)

24
J
Reagovat

@Monika: Monika, teraz pojde von niekto zo Slovenska. Len dufam, ze nie Kovalicek. Tak malo chlapov je teraz v sutazi, tak by som vyhadzala najskor vsetky zeny s vynimkou Emmy.

25
notickas
Reagovat

Mám dotaz: dají se někde zkouknout staré superstar??? Díky za radu.

26
RAINMAN
Reagovat

Tak kde je ten Scalex?

27
Jai Kudo
Reagovat

@J: Tak, Sabina nepřipadá v úvahu. Tak nejspíš Barbora nebo Veronika D. Ale tu podrží porota (produkce). HLP!

28
bezik
Reagovat

@Monika: Slepice nevypadne, ta nám musí vydržet až do GF ;-)

29
J
Reagovat

Tak to sa bude dat tipnut, potom, co uvidime, kto co bude spievat. Ked Hazuchovej daju jej vysneny SKYFALL, tak sa este preberie k zivotu. Ja by som fakt najradsej vedela, ci tak malo hlasov mala, len kvoli tomu vykonu alebo kvoli fanusikovskej zakladni. Dobre spieva, ten JAR OF HEARTS bol dobry vykon, ale na mna posobil tak chladne. To Emma nech spieva hit alebo shit az srdce zahreje. A vobec neberiem do uvahy FB. Ked niekto napise fandim Emme, Bare a Stepanovi, to este neznamena, ze vsetkym posle sms. Najlepsi su asi ti fanusici, ktori mlcia, nikde nedavaju lajky, ale spolahlivo poslu sms-ky, ale ti su neodhadnutelni.

30
notickas
Reagovat

@bezik: Slepice vypadne, prostě musí. Nebo je to celé podraz!

32
bezik
Reagovat

@dolores: Nejoblíbenější jídlo : „kuře na smetaně“ :D :D Hezký, „slepice na smetaně“ už by byla příliš polopatistická ;-)

33
Mila2
Reagovat

včera jsem poslouchala Kordulu od Anetky Langerové z jejího nového podařeného CD. A uvědomila jsem si, jak moc lidí Superstar prošlo a jak málo jich je tak dobrých jako Aneta. A myslím, že jestli se někdo Anetě přiblíží, tak to bude právě Emma, která působí jako zjevení z jiné galaxie

34
ales-winner emma
Reagovat

tak si tady čtu některé příspěvky a musím říct dost dobré postřehy notickas ano musí slepčíkovci vypadnout ale nebude to ták jednoduché bude to trvat jinak už se moc těším na další kolo v neděli už aby byla

35
J
Reagovat

@dolores: Predpokladam, ze ked vypadne Palo, tak to budu otazky na telo ako si rozumel s Karolinou.

36
J
Reagovat

Kedze som citala, ze u Vas v Cechach sa teraz hlasuje, kto bude Ceskym Slavikom, tak by ma po tej Dalibormanii vobec neprekvapilo, keby sa Dalibor Slepcik stal OBJAVOM ROKA. Ved aj Chodur sa v roku 2009 stal OBJAVOM ROKA. No niektori ludia maju strasny hudobny vkus. Tym nenarazam na Martina Chodura, ten je uplne ina kategoria. Aj ked je prekvapujuca aj u neho ta rychlost vyhry.

37
bezik
Reagovat

@J: Možný je všechno, ale myslím, že pubiny v ČS moc nejedou. To je spíš záležitost důchodců ;-)

38
betty
Reagovat

@J: Martin úžasně zpíval už od první chvíle, nikdy nic nezkazil, nezpíval falešně… I pro mě byl velikým zjevením, objevem, takže jsem se tehdy vůbec nedivila, že si ho lidé sami navrhli za objev roku. Většina z letošních SS by mu mohla dělat tak akorát kompars. Možná, pokud by nezpívali falešně.

39
J
Reagovat

@betty: Ja by som povedala, ze ta vyhra Dalibora nech sa Marta s Klarou ohanaju tym, ze si to Dalibor zasluzi bude dost velka urazka pre Chodura, Adamca a Krovakovu. Lebo nech uz bolo ci nebolo zmanipulovane vitazstvo Adamca, mozeme povedat, ze vedel spievat solidne. Ja sama k nim by som sa pri triezvom rozume neodvazila prirovnat Dalibora. Mozem povedat, ze je talentovany tinedzer, ktory ked bude velmi chciet a bude tvrdo makat tak spevacky ako aj tanecne to moze v buducnosti niekam dotiahnut. Ale to co povedala Marta, nad tym sa rozum zastavuje.

40
Jai Kudo
Reagovat

@J: Už je to jinak. Poslední Objev roku ze SS byla v roce 2011 Gabina, pak změnili pravidla a nominace na Objev roku určuje jakási komise. Pak vyhrávají takový jako Koblížci nebo Adam Mišík nebo vloni Elis. Prostě komise určí lidem, kdo se jim má libit a pro koho mají hlasova. Jak za komančů…. :(

41
radek
Reagovat

Ahoj vespolek, návrat z dovči a pustil jsem si superstar:-) Tak víceméně se shodnu s DJ, jen Dalibor se mi moc nelíbil. Moje pořadí, kdyby někoho zajímalo, třeba Jéčko – zdravím svou oblíbenkyni ze Slovenska:-) :-):
1.Emma – super skvělé vystoupení
2. Palo – hrozně mě bavil
3. veronika – pro mě překvápko, normálně mě nebaví, tyhle písně jsou pro ni
4. štěpán- můj oblíbenec se mi nelíbil, bylo to sice fakt pohodové a dobrá nálada z toho šla, ale nebavilo mě to
5. Sabina – překvapila mě, čekal jsem propadák, líbilo se mi to ví než ty tklivé písně co zpívá obvykle
6. Dan – bohužel mi to přišlo fakt odrecitované, ale jeho vypadntí mě mrzí
7. Bára – jedna z mých oblíbenců z mé top 4 totálně zklamala, snad v dalším kole zopakuje úspěch ze semifinále.
8. Dalibor – nebavil mě, nelíbil se mi,

42
radek
Reagovat

@J: tak po minulém kole finále je pro mě ideální TOP 2: Emma a Palo:-) :-) Jak to máš ty?

43
betty
Reagovat

@Jai Kudo: Pokud jsem to správně pochopila, tak vždy navrhuje nominace na Objev roku nějaká komise. Jenže tehdy pro Martina hlasovala – psala strašná spousta lidí, tak ho tam zařadili také. Vím, že jsem někde četla nebo slyšela vysvětlení a možná si to bude pamatovat někdo z Vás. Unikátní na tom bylo, že Martin se stal Objevem roku ještě v době svého účinkování v SS, a ne až po něm. Tehdy ještě nebyl vítězem, a přesto lidí tolik nadchnul.

44
radek
Reagovat

@Jai Kudo: A jak to funguje s tou komisí? Já myslel že si to určují televize nebo tak nějak,,,

45
Ally
Reagovat

Me by zajímalo, kolik chodi hlasů..ted myslim do SS..ne ze bych plánovala posílat sms. Ale kdybychom se domluvili poslat hlasy ve finále proti Daliborovi Emme, jestli by to nestacilo..:) No to přeháním..leda by kolega ales poslal hodně a Tomáš si myslím taky plánoval vsadit na vítězství Emmy..:)

46
Scalex
Reagovat

Moje část rekapu SuperStar je venku a RAINMAN tak může klidně spát. 8^)

47
Jai Kudo
Reagovat

@betty: @radek: KOmise nominuje kandidáty na Objev roku teprve až od roku 2012. Předtím rozhodovaly normálně hlasy lidí….
http://www.ceskyslavikmattoni.cz/objev-roku/cmsarticle/#.Vjjz0Wv1gwc

48
leea
Reagovat

@Fialka09: proč byl? Miro pořád koncertuje a chystá nové věci, na které jsem zvědavá. Má kapelu Terrapie a ofiko stránky na FB. Mrkni, jestli máš zájem.

49
bezik
Reagovat

@Scalex: On se ale ptal kde jsi, a ne kde je rekap. Takže nevím, jestli už je uspokojen :D

50
leea
Reagovat

@Jai Kudo: Souhlas, Koblížci jsou ultimátní bullshit, ze kterého jsou puberťačky na větvi a nemyslím si, že by dokázali oslovit dospělé publikum. Ráda bych se mýlila. Repertoáru Elis též nemůžu přijít na chuť, ale zastupuje jí Petarda Production, takže je mi jasné, kolik uhodilo. Adam Mišík je bez hlasu a až jeho fanklub dospěje, tak si bude muset hledat jinou profesi jako kdysi Horňák, protože nebude mít hlasově co nabídnout. Jako ti koblížci. Ale stačí zjistit kdo je pořadatelem té. či oné ankety a kdo zastupuje toho či onoho zpěváka a hned odhadnete výsledky. Není to o zpěvu a hlasu, ale o ochotě hlasovat a managementu. Dokud bude pořadatelem Těšínský, tak to nebude jiné.

51
J
Reagovat

@radek: Ja mam stale svoju oblubenu TOP 3 Emma s Palom a Stepanom. Som napinavo zvedava, co za songy im povyberaju do filmoveho kola. Keby to bolo na mne EMMA od Sixpence Non The Richer- Kiss me, PALO od JON BON JOVI – BLAZE OF GLORY (ta sa tusim este u nas v SS nespievala, takze by to bolo zaujimave). A ten Stepan nieco take vesele a bezstarostne ako on sam. Kedze Dalibora divaci nedovolia vyhodit, 2 chalanov pre potencial v rockovom kole by bolo potrebne hlasovo sms-kami podrzat, EMMA je jasna, takze radsej ozeliet 3 damy. Ktora bude v nedelu z 3 Barbora, Veronika a Sabina najslabsia alebo najmenej svojim spevom zaujme. Este dobre odspievanie nemusi znamenat, ze ta to chyti za srdce.

52
J
Reagovat

@leea: Keby tak chceli pozvat Mira Smajdu aj ako hviezdneho hosta. Ja by som sa potesila.

53
radek
Reagovat

@J: ty máš na to fak čuch -Sixpence Non The Richer- Kiss me to by by bezvadný!JON BON JOVI – BLAZE taky dobrej nápad! Já bych zas štěpánovi možná dal něco rytmickýho ale aby se ukázala jeho barva hlasu ale zas aby to nebylo jako toto kolo, příliš veselosti a málo zpěvu:) Napadá tě něco? Ale moje top 3 je to taky! :-) :-) taky bych nerad oželen Pala, je fakt dobrej, nevím, co porota furt má. Mě teda bylo fuk jestli tam stojí nebo skáče.

54
jab
Reagovat

@leea:
Koblížci jsou solidní děs, krátce po jejich súpěchu ve Slavíkovi jsem je viděl na TV Pětka a z jejich pozérství a rádoby cool drsoňství se mi udělalo ne zrovna dobře od žaludku. A přitom třeba takovým Horkýžům nebo Visáčům jsem něco podobného na koncertech žral i s navijákem. Inu když dva dělají totéž…
Mišík udělal chybu že odešel od Colorblinds (nesouhlasím, že je bez hlasu, jeho hlas perfektně seděl k tomu indie rocku, co s touhle kapelou hráli). Z těch jeho sólových skladeb jsem schopen vzít na milost pouze Tvoje světy, které sice rozhodně nejsou žádný zázrak, ale dá se na to aspoň pařit s kámošema v klubu o půl dvanácté, když si potřebuješ vypláchnout hlavu. Zbytek mi přijde totálně o ničem a jeho cover Lucie radši ani nevytahuju. Adam je imho typický důkaz toho, jak tentýž hlas a přednes může v jednom stylu znít skvěle a druhém, promiňte mi ten výraz, přihřátě.

55
Prochor
Reagovat

Děkuji několika přispěvatelkám, které mi po černé neděli Superstar pomohly najít cestu, kdy jsem poprvé vypnul telku.
Abych si spravil chuť, pustil jsem si kousek GG série a už jsem zase v pohodě.
I kdyby výsledkem téhle soutěže byla jen Aneta a GG – stálo to za to. Ale jen některé řady.
Jen ta na okraj – umíte si představit, že by v neděli naběhl na pódium třeba jen Harich, Ševčík nebo Noah, Piňák, ? Sfoukli by kluky jako svíčku. Možná by stačil i Puskailer, , Denis Lacho nebo Bendík:-)))To nemluvím o těžkých vahách typu Lukáš Adamec, Martin Chodúr nebo Miro Šmajda.

56
Mila2
Reagovat

Ach jo, že si ta Veronika nedá pokoj… Trapnosti, Tvé jméno je Veronika….. http://superstar2015.nova.cz/clanek/veronika-vrublova-si-po-semifinalovem-vystoupeni-sla-vyrikat-verdikt-s-porotou-proc.html

57
Monika
Reagovat

Uz mi prijde celkem unavne v kazdem kole cist, ze si mel Dalibor par let pockat, ze z nej neco urcite bude za par let a bla bla :-)))) Je to jako kolovratek v kazdem rekapu, strasna opatrnost, ze to nebylo(bylo) zle zazpivane, ja tomu nerozumim, ale prijde mi, ze se ten kluk porad omlouva kvuli veku….
ja absolutne neverim, ze z nej nekdy neco bude, absolutni nula bez sance prorazit v showbyznysu a muze se Marta rozcilovat, jak chce. Myslim, ze je to uz ted jasne videt, vzdyt ten kluk nema jedine pozitivum, aby mohl uspet. tam proste neni nic krome hlasu, a to je strasne malo.
1. nulova osobnost – nema souvislost s vekem, osobnosti se clovek uz rodi nebo nerodi, ma to nejak zakorenene v sobe, to se neda naucit nebo dozrat vekem, vzdyt je strasne uslapnutej, podivejte se v jeho veku na Haricha, Bendiga a x dalsich…
2, nema ostre lokty do showbyznysu
3. neumi se vubec pohybovat na podiu, aby strhnul dav lidi, neni to takova ta zarici hvezda
4. prekvapuje me, ze se vubec nehodnoti technika zpevu, ja tomu moc nerozumim, ale i pro me neskolene usi je tam strasne moc chyb, kolikrat i trpim co z nej leze…x kluku v jeho veku na tom bylo technicky lepe
5. Co je na nem vubec tak mimoradneho? Vzdyt je to aspon pro me uplne prumerne zpivajici kluk, vsechno jako ze skolni besidky, zadnej kvalitni zpev,
No rada si pockam, az tahle precenovana nula zustane v zapomeni a bude moc Harichovi cistit boty, protoze jeho kvalit nikdy nedosahne. Staci si pustit Martina v SS a porovnat to s Daliborem…Na jedne strane vysmech Drdy, na druhe strane chci videt tohohle kaspara v ve veku Drdy, co z nej poleze.

58
Prochor
Reagovat

DJ Vlado, Scalex – No one
Porovnávat Sáru Milfajtovou obecně s jinou zpěvačkou v No one je skoro nefér.
Sára (která je podle mně velmi inteligentní dívka) pochopila jak by měla vypadat nálada téhle věci. Odlehčila co mohla, podala sloky v koloritativním hávu a vše doplnila svou zkušeností z muzikálového herectví, co se pohyby týká. Výsledek byl nejenom excelentní ale také nesrovnatelný.
Mimochodem-nevěděl jsem, že Sára byla v Hlase:
http://videoarchiv.markiza.sk/video/15189_milfajtova-a-zemankova-baby-brzdite

59
ales-winner emma
Reagovat

55 je hold vidět že pionýrka Vivi si prostě nedá pokoj měla by radši chodit kanálama že se s ní vůbec bavili radši sem ten rozhovor ani nerozklikl asi by mě bylo špatně

60
Scalex
Reagovat

@Monika: Naprosto nesouhlasím.

1. koukni se na Anetu Langerovou v první Superstar a na to, jak se časem naučila chovat. V SS se nebyla schopná pohnout, jen stála u mikrofonu, za pár let šla tančit do StarDance. V SS jen stála a koukala do země, pronesla jen pár nesmělých slov, dneska je to sebevědomá mladá žena s jasnými názory a na české poměry špičkovou kariérou v šoubyzu.

2. To je otázka dobrého manažera. Po světě jsou kvanta sociálně nepoužitelných zpěváků, kteří díky managementu vyprodávají haly. Mike Oldfield byl celé roky na prášcích, měl sociální fóbii jak prase, z koncertů utíkal, aby se nemusel potkat s lidmi a podobně – a je to jeden z největších muzikantů všech dob.

3. Opět můžu argumentovat Anetou, která v sedmnácti stála jako tvrdý y a za v pětadvaceti byla hvězdou parketu. Nemáš vůbec pravdu, naopak, máloco se dá naučit tak snadno, jako právě pohyb na pódiu, chce to jen dobrého učitele a hodiny a hodiny tréninku.

4. Asi tvé neškolené uši vnímají jako chybu něco, co ve skutečnosti chyba není. Nezbývá ti, než věřit nám, co školené uši máme. Samozřejmě něco jiného je subjektivní vnímání zpěvu – pokud se ti Daliborův zpěv krutě nelíbí a trpíš u něj, je to naprosto v pořádku. Ale můžou za to primárně tvoje uši a tvé hudební cítění, nikoli Daliborův zpěv. Já třeba neskutečně trpím u operního zpěvu a návštěva opery je pro mě ten nejhorší kulturní zážitek, jaký si dovedu představit. Přesto ani na vteřinu nepochybuju o tom, že ti lidé v divadle zpívají bravurně a bezchybně. Jen je to prostě něco, co nesnesu. Ale chyba prostě není v Pavarottim. A není ani v Slepčíkovi.

5. Opět se musím odvolat na neškolené uši (nu, sama jsi s nimi přišla) – holt v něm tu kvalitu nepoznáš. To není nic špatného, já se zase nevyznám v bambilionu jiných věcí, ve kterých naopak ty budeš excelovat. Co se týká těch kluků, co v jeho věku na tom byli lépe – no, to je právě ten rozdíl mezi tím, když hlas dozraje a když ještě nedozraje. Třeba v tomhle ročníku byl Vojta Dzudza stejně starý, ale jeho hlasový vývoj byl už ukončený, hlas dozrál už v těch patnácti. Daliborův hlas dozrání teprve čeká. A budu to opakovat v každém rekapu, smiř se s tím – prostě to tak je, Dalibor je talentované dítě, kterému ještě nedorostly hlasivky do finální fáze. Byl mu nadělen nějaký talent, leccos se z vlastní píle naučil a v cestě mu momentálně stojí jen ten bazmeg v krku. Ten až doroste, bude to OK. Neškolené ucho to nepozná, školené ucho už i z nedozrálého hlasu pozná, co je na tom výkonu dobře a co špatně. Školené ucho dovede do určité míry predikovat budoucnost. Nemůžu odhadnout, zda jeho dospělý hlas bude příjemný, sametový či chraplavý. Jen můžu vědět, že ten kluk má hudebnický buňky, že dobře frázuje, má smysl pro rytmus, dobře intonuje. A to všechno dává slušný předpoklad pro to, že by to mohl být dobrý zpěvák. Těch případů, kdy to příroda posere a kluk zmutuje do neposlouchatelného hlasu, asi moc nebude, alespoň já o mnoha případech nevím.

61
Monika
Reagovat

@Prochor: To same by se ale dalo napsat i o divkach, vyjma Emmy. Z tech tri by do finale v predchozich radach neprosla ani jedna jedina. Sabina je sice akademicka zpevacka, ale za akademickyma zpevackama predchozich rad (Styblova, Povysilova..) dost pokulhava. Totez plati i o veronice, sice silny hlas, ale kvalit Senkove, Koleckarove..nedosahuje. No a krasna Bara je jako dve desitky jinych krasavic, ktere uz jsme meli moznost slyset.

62
Monika
Reagovat

@Scalex: Ok, tak si povime, kde ten „genius“ bude za tri roky nebo kolik potrebuje, aby to netrvalo celou vecnost :-)))) Ja si troufam odvazne tvrdit, ze to poznam uz ted z jeho projevu se to proste da vycist.

63
Scalex
Reagovat

@Monika: a mimochodem když už jsi jmenovala Bendiga, tak si srovnej jeho chování na castingu s tím, jak vystupoval po skončení soutěže. Taky musel nejdřív dospět, ne hlasově, ale osobnostně.
Co se týká „génia“ – já netvrdím, že Slepčík je génius, který totálně rozboří českou hudební scénu. Jen nesouhlasím s tvými tvrzeními o nulové osobnosti a hromadě chyb ve zpěvu.

64
radek
Reagovat

@Monika: kdyby byly pravda ty všechny body co píšeš tak kluk nepostoupil ze semifinále diváckými hlasy. Mě se tuto neděli nelíbil a mám ho na posledním místě, ale říkat že nemá osobnost, a že na něm není nic mimořádného? Myslím, že právě naopak, je zajímavej a umí si získat lidi. Na mě to třeba nepůsobí, ale z toho kluka něco být může. Zvláštní, že to vidíš tak radikálně,

65
Prochor
Reagovat

60- Mám vyjmenovat zpěvačky, které by zoufalkyně z černé neděle okamžitě poslali do autu? Těch by bylo víc :
Monika Bagárová?
GG?
Dominika Stará?
Sabina Křováková?
Sára Milfajtová?
Konvičková?
atd.

66
Lucie
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=DdFUr5Crrcg

Imagine Dragons – Jeff Gutt

67
radek
Reagovat

@Prochor: to je relativní. Mě jsou třeba Štěpán a Palo sami o sobě sympatičtější než Chodůr, Noah a Puskailer dohromady. A ti poslední dva mi jako velcí zpěváci nepřišli.

68
radek
Reagovat

@Lucie: jeff je klasik:-) Dobrá řada XFactoru.

69
bezik
Reagovat

A už sa bijú .. :D Tak něco hezkého a hlavně zábavného pro zklidnění ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=XFkeO46hR_s

70
J
Reagovat

@radek: Tak Stepan by mohol kludne zabrusit do ceskej filmovej tvorby ON MY HEAD – D. Barta.

71
Honzad
Reagovat

Ahojte Panáčkovci a hlavně Vlado! :) Bohužel letos na Superstar nemám čas, jsem rád, že stíhám britský X Factor, který zase nevím, jak stíháš ty, protože jsme se v diskuzích zatím nepotkali. Protože jsem ale poněkolikáté slyšel samé superlativy na Emu, musel jsem si zapnout všechna její dostupná vystoupení a docela zírám… Vůbec se nedivím, že je to Vlado tvá jasná favoritka, protože na mě působí pěvecky i vizuálně jako úkaz. Neznám teda její konkurenty, ale slečny imho dost vybočuje i v rámci všech řad. Tak hlavně, ať jí to vydrží a třeba se zrodí nějaká nová osobnost československých vod. Výkony, podle mě klidně na úrovni zahraničních soutěží, na to rozhodně má.

72
Rena
Reagovat

Také se mi líbil poslední záběr večera. Ten nájezd na portréty soutěžících a pohasnutí Dana. To se povedlo

73
notickas
Reagovat

Když už se ze mě stal ten fanoušek Emmy, tak jsem si také všimla toho jejího poklepávání na mikrofon a říkala jsem si, že už jsem to někde viděla. Ale nemohla jsem si vzpomenout.
Ale teď už to mám. Něco podobného dělala i Whitney Houston :-). Tak to je Emma v docela dobré společnosti, nemám pravdu?

74
Monika
Reagovat

Jinak teda kazdy asi chapeme osobnost jinak. Pro me byla Aneta uz v dobe SS velka osobnost, jasne stydliva, malomluvna, ale neskutecne vyzrala. Nebyla to takova ta pubertalni pipina co se jen chechta, mela velmi vyzrale nazory. Podivejte se na Novackovou, kolik ji je let 25 let?, nevim, ale z te nikdy nebude zadna osobnost, proste ji nebylo dano. Slepcik je neco podobneho, to je takovej pripad, kteremu potece mleko po brade i ve triceti.

75
Monika
Reagovat

Kazdopadne me nesmirne potesilo vypadnuti Dana, totalniho nezpevaka mezi zpevaky. On byl pro me nejen jednoznacne neslabsim v teto serii, ale patril celkove i mezi nejhorsi zpevaky, kteri se kdy v SS objevili. Myslim si, ze DJ Vlado zbytecne spekuluje o vyrazeni, i lajci maji usi a poznaji pechotaka mezi aspon prumerem. Emma je jako zpevacka sice dost omezena a zvladne songy jen ve stredni poloze, ale v te opravdu dobre zni a zpiva. Dan ten neumel zpivat vubec v zadne poloze, i v te spolecne pisni je nejhorsi, opet jen recituje, ja ho jeste neslysela zazpivat a nastesti uz ani neuslysim. Pokazde jsem si u nej rikala omg, co tady vubec dela.

76
Motylek
Reagovat

nick Monika – omezená jsi ty, a ne Emma… :-D To tě vystihuje…

a k tomu Danovi- mně se v neděli líbil ze všech nejvíc…, a mrzí mě /tak jako mnohé další/ že vypadl…

77
Ally
Reagovat

@bezik:

pěkný ..Tichá dohoda to můžu..dost obehrana ještě kazeta :)
..a Jeffa Gutta taky ovšem :)
zrovna jsem dnes koupila časopis s rozhovorem s Blankou Šrůmovou..

78
Monika
Reagovat

@Mila2: Nastesti uz ji prokouknulo dost lidi :-)))) Tohle ma na FB nejvic lajku „Strasne se porad snazi byt prirozena a srdcarka ale tim, ze to porad opakuje na me pusobi vic a vic umele a presladle….podle me se jen tak snazi vypadat pred lidma aby ji meli radi ale ve skutecnosti bude asi namyslena:) protoze lidi, kteri jsou opravdu srdcari o tom proste nemluvi“

79
BarBora
Reagovat

No, vôbec nemám chuť sa hádať, ale čo sa týka Slepčíka sa prikláňam skôr na stranu Moniky, aj keď by som ohľadne jeho budúcnosti nebola tak rezoútna, ale vidím v ňom čo-to nadané, pomaly dospievajúce decko, ničím výnimočné. Vdela som už zaujímavejšie,aj lepšie spievajúce talenty aj len v rámci plebsu, nie v súťaži.
A tá pomalúčka uspávanka na začiatku mala byť akože fajn? To mala byť Billie Jean?
Celé to bolo smiešne a porotcovia už nevedeli čo vytiahnuť, aby nehanili. Až mi ich bolo ľúto. Jasné, že som nečakala od Dalibora žiadny zázrak, keďže talentom nesiaha M.J. ani po nechty na nohách, len som čakala triezvejšie hodnotenia.

https://m.youtube.com/watch?v=rAiw2SXPS-4

80
Jonatána
Reagovat

Tak já jsem to moc nesledovala, ovšem Emu jsem viděla a slyšela a byla výborná. Je to skvělá zpěvačka, krásná a okouzlující holka. Moc se mi líbí Veronika Danišová. to, že Daniel vypadl, mě mrzí. On to tam byl v podstatě jediný chlap a je to opravdu hodně velká škoda. Jinak jako naprosto nejděsnější mi přijde ta misska, co si hraje na moderátorku. Slyšela jsem ji snad dvě minuty a během té doby sihla říct, že mají „dosoutěžíno“ a mluvila o „finálním“ večeru. Dost hrozné. co už.

81
DJ Vlado
Reagovat

@Honzad: Ahoj Honzo, taky tě moc zdravím a jsem rád, že jsi rozšířil řady nás, kteří jsme z Emmy nadšení :-) X Factor UK stíhám letos jen okrajově, vlastně živě jsem poprvé viděl až první live show (castingy, bootcamp a JH jsem nakoukával spíš zpětně z YT), ale i tam mám jednu velkou favoritku, kterou není nikdo jiný než Louisa, která je sice diametrálně odlišný typ zpěvačky než Emma, ale je to podobný úkaz (přičemž musím zmínit výrok Laca Lučeniče z mé oblíbené SHS3, že Emma i Louisa jsou důkazem toho, jak rozdílné podoby a nuance může mít kvalita) :-) Ke XF UK se už delší dobu chystám něco napsat, ale časově to moc nestíhám, jelikož mám teď na starosti rekapy dvou soutěží (vedle SS jsem ještě od Vojty převzal XF AUS, v němž ale moje favoritka Michaela vypadla minulý týden, přičemž však uznávám, že ta byla z mé letošní „svaté trojice“ nejslabší), navíc mám od tohoto týdne i novou práci, takže mi toho času moc nezbývá, ale určitě si najdu čas, abych ke XF UK do diskuse přispěl, což nemůžu říct o Talentu, který jsem už letos totálně odpískal, jelikož mě po pár dílech totálně otrávila porota, z níž jsou 3/4 nesnesitelné (i když Merťas stejně nestíhá rekapy k Talentu už vůbec, takže bych se stejně neměl kam vyjádřit) :-/

82
Monika
Reagovat

@Scalex: “ ten kluk má hudebnický buňky, že dobře frázuje, má smysl pro rytmus, dobře intonuje. A to všechno dává slušný předpoklad pro to, že by to mohl být dobrý zpěvák.“
Tak tohle ale neni zadna znamka uspechu, to splnovalo x dalsich nadejnych lidi v minulosti a nepodarilo se jim ani otevrit dvere do showbyznysu, vcetne Drdy. Pro me byl a stale je jeho hlas nej, ale od zacatku jsem vedela, ze neuspeje, ze neni osobnost, ze proste nema tech dalsich x veci potrebnych pro uspech po soutezi. Dalibor je uplne stejnej pripad, krome hlasu u nej nic nefunguje a neni to tim, ze mu je JEN 15 let. Samozrejme to ukaze az cas, nicmene ani trochu neverim, ze bych o nem jeste za pet let slysela.

83
betty
Reagovat

Přidávám se k těm, které mrzí, že Dan vypadl. V tomto finálovém kole byl špatný výběr písní a celkově podali soutěžící slabší výkony, takže i když nebyl Dan stoprocentní, tak rozhodně nebyl ani nejhorší. Nečekala jsem od něho, že vyhraje SS, ale také ne, že vypadne jako první.
Bára zpívala tak falešně, že to musel slyšet i absolutní tetřev hlušec… Omlouvám se jejím případným fanouškům, ale byla to hrůza. Vůbec mě nenapadlo, že by mohla postoupit.

84
Ally
Reagovat

a jeste jsem konečne si pustila “ poslední “ Karolinu
..a ta jako nepostoupila proč ?
No nic ..asi si dokážu odpovědět sama..:)

85
betty
Reagovat

@Monika: Zbyněk Drda zpíval velice dobře, čistě a v některých písních na mě působil jako andílek 😊. Superstar nebylo jeho první vítězství. Ve věku Dalibora už vyhrál nějakou celostátní dětskou pěveckou soutěž. Pro mě byl jasný vítěz od prvního castingu…

86
Ally
Reagovat

Tak mi to začíná připomínát příběh Aneta- Šárka- Samer..?
Takže by to Emma mohla dat?

87
bezik
Reagovat

@Ally: No já nevím, jestli jí zrovna tohle neštěstí přát. Já bych viděl jako optimální, kdyby v GF prohrála se Slepicema. Sice nebude mít prachy, ale bude mít popularitu a svobodu. A to je myslím důležitější ;-)

88
bezik
Reagovat

Moniko, Moniko, Moniko, ty naše komerční Moniko, co s tebou ? No … ale jo .. já bych se toho nebál .. prostě … utratit ! :D

89
DJ Vlado
Reagovat

@Ally: To samé mě taky napadlo :-)

90
Scalex
Reagovat

@betty: možná Báře pomohlo to, že její výkon byl v ostrém kontrastu se všemi jejími výkony předchozími. Jasně prokázala že zpívat umí, a to velmi dobře. Takže když v neděli předvedla tu hrůzu, asi to její fanoušky zmobilizovalo k tomu, aby ji podpořili. Já v Superstar už mnoho let žádné hlasy neposílám, ale pamatuju si, že před lety jsem taky svými hlasy podržel v soutěži někoho, kdo byl konstantně dobrý, ale v jeden večer to totálně pohnojil.

A proč vypadl Dan a ne Bára? Dan se pohyboval natolik v průměru, že jeho fanoušci neměli obavu z toho, že by byl na posledním místě a proto pro něj nehlasovali tak masivně. Věřili, že nebude mít problém projít dál.

91
J
Reagovat

A ideme zbierat hlasy z lutosti.
Ano je mi jej luto, ked je syn chory. Tiez si viem predstavit, zeby som chcela za kazdu cenu domov, keby niektory z mojich synov ochorel. Ale tento clanok je zamerany na sms-ky z lutosti. A v nedelu nasoli dalsiu Houstonovku z Bodyguarda? Zeby I will always love you?
http://www.pluska.sk/soubiznis/zahranicny-soubiznis/zahranicne-celebrity/sabina-slepcikova-zo-superstar-preco-chce-odstupit-zo-sou.html

92
ales-winner emma
Reagovat

91 jenom at jde ona tam neměla dělat co už v 1 finálovém kole to ona nebo Hazuchová měli vypadnout ne Dan takže pokud slepčíková odstoupí udělá jen dobře a my fanoušci emmy se budem maličko radovat že jsme se aspon napůl zbavili slepčíků ale nejsem naivní ona jen hraje na city a že odstoupí nevěřím dokud to opravdu neudělá

93
J
Reagovat

@ales-winner emma: Ale ovela viac by ta mrzel nepostup Emmy. A o to prave ide. Aby favorit postupil, musis obetovat ineho menej oblubeneho. Preto som si tipla Dana ako prveho z chalanov na vypadnutie. Pretoze velmi vela fanusikov Emmy malo zaroven v oblube aj Dana. A ked hlasovali pre Emmu (lebo je to zlaticko), len malo z nich poslalo aj Danovi. Proste sa rozhodli. Ja som tiez tipovala Barboru na vypadnutie. Ale jej fanklub ju podrzal.

94
Monika
Reagovat

Bara je mimoradne krasna baba, ty jeji tajemne oci a vubec takova zahadna bytost jsou velke plus, ale pevecky je prumerna. Staci si poslechnout jeji nahravky na FB, ktere zverejnila, je to stejna hruza jako Titanium. I v te spolecne pisni je tragicka, absolutne nerozeznatelnej hlas, kdyz zavru oci, ani nevim kdo zpiva. V nedeli ji imho zachranila ta pisen jako takova, je naprosto bombasticka a jeste ji pomohla scena s zivyma sochama, pusobilo to velkolepe. Ty songy maji obrovskej vliv na hlasovani divaku, takovy Pavol zazpival celkem zle, presto si troufam tvrdit, ze byl v hlasovani divaku hodne vysoko (dle meho nazoru skoncil druhy za Daliborem).
Naopak zbytecny strach mi prijde ze Sabiny, sazkovky ji nepochopitelne favorizuji na vitezku, Panackovci se ji boji a myslim si, ze Liska, ktery to tu obcas cte, se naramne bavi :-))) Tipuji, ze Sabina skoncila v hlasovani mezi poslednima, za ni zustal uz jen Dan s Barou.

95
ales-winner emma
Reagovat

93 to je velká pravda a samozřejmě že nepostup emmy by mě hodně hodně mrzel to máš pravdu jenom mě to trošku mrzelo že vypadl Dan kvůli emmě ti dva se k sobě moc hodí přeju danovi všechno nejlepší v hudební kariéře a jak sám uvedl i my se těšíme na duet s emmičkou protože my máme emmu moc moc rádi a ano bohužel taková je superstar pokud chceme a my moc chceme emmku dál a dál tak se musí někdo obětovat

96
J
Reagovat

Monika neviem nakolko je to vierohodne. Ale naozaj na wikipedii su uvedeni bottom 3 Dan, Bara a Sabina.
https://en.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesko_Slovensk%C3%A1_SuperStar_2015

97
ales-winner emma
Reagovat

96 spíš jde o spekulace nakolik sou pravdivé ale nevím

98
dolores
Reagovat

ked pocuvam Stepana spievat po slovensky spolocnu piesen, hlavne tu uvodnu cast, to akoby som pocula Haberu..velmi podobne hlasy :))))

99
J
Reagovat

@DJ Vlado: Inak zdielam tvoje nadsenie Louisou v Xfactore UK. Tiez je to moja naj favoritka. Ale az od 6 chair challenge. Inak mam rada aj Lauren a Moniku a tym to konci. Kieru som nemusela od zaciatku. Som zvedava, ci to Louisa vyhra. Keby som to sledovala minuly rok, tak by bol mojim favoritom urcite Ben Haenow.

A co sa tyka zoznamu piesni na nedelu. Prosim, ked ho budes mat daj napovedu od Emmy, Stepana, Pala az po Slepcikovcov. Staci, aby sme uhadli o aky film ide, napr. herci v hl. ulohach.

100
Eva
Reagovat

nějak tu postrádám Tomáše, mě hodně baví číst jeho komentáře, nevíte kam se poděl?

101
Filip
Reagovat

@Lucie: neveril bych.. ze to reknu.. ale ten Kovalicek to zazpival lip

102
Filip
Reagovat

@J: to nejsou spekulace.. jen spatne napsana vec na wiki… oni 3 byli opravdu v „bottom 3“ a hazuchova byla v te dvojci s Krizkou.. ale NIKDO nerikal.. ze je to urceny podle hlasu a ja se vsadim.. ze to tak urcite nebylo

103
J
Reagovat

@Filip: Tiez si myslim. Mne sa totiz nechce ani len verit hoci Palovi fandim, ze mal po Daliborovi najviac hlasov. Tutovo po Daliborovi mala najviac hlasov Emma aj napriek tomu blbemu songu. Ked da nejaky hit tak podla mna bude mat este viac hlasov. Na druhej strane Palo mohol mat kludne viac nez Stepan alebo Veronika. Ja by som velmi rada poznala najma pocet hlasov zo Slovenska. Totiz by som chcela vediet, ci Dalibor boduje aj u nas. Pretoze to by znamenalo pre Emmu velky podraz. Nakolko je to pekna a sympaticka Slovenka s este krajsim hlasom.

104
J
Reagovat

My sme tu kritizovali vykony tych deti. Ale rozmyslam, co vsetko sa podpisalo na tychto vykonoch? Sterilizacia tak chalanov ako aj dievcat od alternativnejsich a rockovejsich typov, ktore by podali ovela zaujimavejsie vykony. Za dalsie blaznive vybery piesni. Vynimkou su hlavne Imagine Dragons a Alicia Keys, na ktorych sa dalo zaziarit. Dalsia vec je, ze nasa porota chce na jednej strane, skromnost, poslusnost, pokoru, drzat jazyk za zubami a na druhej, aby sa otvorili a robili sou.

Prave som si vylepsila pohlad na nedelnajsie vykony, tym ze som si naopak pozrela ROCKOVE (nerockove) kolo SS 2013. A hned sa mi tie nedelnajsie vykony aj pacili. Mozete mi povedat, ci ten chalan Dan naozaj spieval Ozzyho Mama I´m coming home, lebo to tak nevyzeralo. Skor to vyzeralo, ze si dal limonadu namiesto vodky.

105
bezik
Reagovat

@J: Běžel asi kilometr od zavřené láhve s vodkou a volal „ta píše !“ :D :D

106
dolores
Reagovat

@Monika: myslis, ze Pyco vyraduje tak, ako minule to robil Roman, ze tych ktori boli skutocne podla poctu SMS v ohrozeni, daval do rozstrelu..? neviem, ci to je tak aj teraz, ale spominam si, ze potom Roman niekde hovoril, ze v tej obalke mal aj pokyny z rezie koho poslat do bezpecia, a ako grilovat..mozno je to naozaj aj podla poctu SMS, ved nikto nechapal, ze Safa -pre mnohych taky favorit moze byt asi 2-3x v rozstrele, skor sa zdalo, ze ho len chcu postrasit, ale potom nato vypadol, realita sa proste ukazala. tvoje uvahy by som vobec nepodcenovala..

107
dolores
Reagovat

@Eva: predpokladam, ze ked sa tu z kazdeho tretieho prispevku ozyva ospevovanie Emmy, ze to uz vzdal..:D

108
bezik
Reagovat

@dolores: Ale on je zvyklý být „proti všem“ :D Třeba splnil svou každoSuperStárovou hrozbu, že prohodí televizor oknem a skočí za ním ? ;-)

109
dolores
Reagovat

@Monika:
jj, vyber piesne moze velmi ucinne ovplyvnit hlasovanie divakov, ale myslim si, ze tak isto to ovplyvnuje aj hodnotenie poroty, ak nie este viac,.. a to nielen ked je negativne ale aj pozitivne. porota asi ani sama netusi ako moze napr. kartacom pomoc sutaziacemu a naopak ,ako moze nekritickym vychvalovanim uskodit. priklad Daniel ..to vystupenie nebolo bohvieco, ale ho v podstate dost chvalili, ..ze neriesia, tony, ze nie je excelentny spevak, ale ved on to dorovna charizmou, osobnostou, niecim, co z neho lezie ..atd. a tym mu spravili medvediu sluizbu a uspokojili jeho fanusikov, ved naco hlasovat, ked je taky dobry. a strhujuci vykon to nebol, takze nedostal hlasy ani od nahodneho divaka, ktory nikomu nefandi. opacny priklad Pavol: zaspieval to vcelku ok, co aj sami priznali, ale stal tam bez pohybu, nerobil sou, atd, proste to nebolo ono, Klara, ked zavrela oci tak super, ale ked ich otvorila… tak videla tam niekoho len tak stat, bla bla… mozno to fakt vyzera v skutocnosti v tej hale divne, ked tam len krcovito stoji, ale na obraze to vobec blbo neposobi, hlasujucemu divakovi, ak sa paci spev neriesi, ci sa tam hybe, kamera urobi detail na tvar a je to v pohode. (vid. Aneta, ktoru po kazdom vystupeni riesili, ze sa nehybala, ale aj tak postupovala) … je jedno ci tam stal, alebo co, divak, ktory bol s vykonom vcelku spokojny mohol byt znacne znechuteny prave porotou natolko, ze na truc poslal Palovi este viac hlasov. ani som neregistrovala napr. na FB, alebo inde v diskusiach, zeby ludom vadilo, ze je Pavol staticky. ked ho kritizivali, tak za spev alebo ze im pokazil oblubeny song, atd…. ale ten (ne)pohyb riesila len porota (okrem Marty) plus ako obvykle to odpapagajovali nasi rekapisti..:))

110
dolores
Reagovat

@bezik: to dufam nie, :)) mne by tiez velmi chybal. ale asi nema teraz ultrafavorita ani medzi chlapcami, takze nema motivaciu sem chodit..

este k tomu Daliborovi. nemam vestecku gulu, aby som videla jeho buducnost, ale imho skonci podobne ako Bendik, ktory tiez bohvie aka osobnost v sutazi nebol. :)) t.z. ze Dalik bude sem tam vystupovat v nejakej sou, kde ho pozvu, natoci nejaky singel, ktory vysumi do stratena, potom po nom ani pes nestekne, okrem bulvaru, ktoreho sa stane vdacnym tercom :// skratka, televizia si ho teraz s chutou pozuje, vysaje z neho vsetky chute, stavicky a potom.. jednoducho ho vypluje ako uz tolkych pred nim …jeho karierny rast by som s tym Anetinym neporovnavala, ona bola typicky priklad: zo sedej mysi hviezda. Dalibor ziadna seda mys nie je, ani hanblivy, ani zakriknuty… na placi sa hybe. spieva dobre, ale nie dychberuco. jeho vysky su este hrozne tenke a detinske. celkove skor vytrca az prilis a imho dost predcasne, lebo nic take svetoborne este neukazal. ale nie je to jeho vinou.

111
Monika
Reagovat

Tomas ma nejake problemy se sem dostat, od te doby co se zaseknul panacek v nedeli, mu to hlasi error nebo co…

Reagovat

@Monika: Víme, Vlado hlásil a řeší se. Do další Superstar věřím, bude vyřešeno. Díky.

113
bezik
Reagovat

@dolores: Bydlí prej snad ve druhým patře. To by bylo jen na sádru ;-)

114
BarBora
Reagovat

@dolores:
Hej, s tým „bez pohybu“ a „keď zatvorím oči…“, to sú také floskule, Palo sa nepohyboval po pódiu, ale zas nestál tam bez pohybu a ja radšej prijmem toto, než vykonávať nejaké smiešne pohyby. Pokiaľ na to nie je pripravený, nech ide podľa seba.
Stačî si všimnúť Martu, aj Kláru (ako ju to „nebavilo“ s otvorenými očami – cca od 1:30).
Aj mňa prekvapil farbou hlasu práve v tých nižších polohách, veľmi sa ,mi to páčilo.
Oblečenia absolútne neriešim, zas tak strašné to nie je, pre mňa podružné, pokiaľ ich vyslovene nezhovadia.
https://m.youtube.com/watch?v=P5nLLZAv9aM

115
ales-winner emma
Reagovat

nechci nic říkat ale bylo by fajn kdyby tady Tomáš byl i když se s ním na ničem neshodnu aspon je sranda máte všichni pravdu

116
ales-winner emma
Reagovat

a to jsem řekl že na něj reagovat nebudu a přesto mi tady chybí

117
Bedy
Reagovat

Aktualizovány podstránky k Superstar:

– doplněn přehled o finalistech vč. jejich dosud odzpívaných písních
– doplněn předběžný přehled o tématech finálových kol

http://reality-show.panacek.com/superstar/kdo-vypadl
http://reality-show.panacek.com/superstar/pravidla

118
J
Reagovat

Kedze v 3. kole budu rockove hity Stepan a Palo nesmu vypadnut, lebo predstavuju hlavny potencial pre rockove kolo.

119
Bedy
Reagovat

@J: 3. kolo má být buďto rockové nebo CZ/SK hity.. uvidíme :)

120
bezik
Reagovat

@Bedy: Jen aby to nebyly „Ty největší shity“ ;-)

121
Ally
Reagovat

@bezik:

Tady už je to jak v těch hádankách :)
– Tomáš bydlí ve druhém patře ..- X má společného favorita jako Y..Z má jiného favorita než M..ale M má stejného favorita jako J ..Vlado nosí klobouk..
Kdo vyhraje superstar ? :))

nebo li.. Emma mele maso.,,Ó my se máme :))

122
Bedy
Reagovat

@bezik: No snad ne :D Ale nikdy nevíme že… :)

123
bezik
Reagovat

@Ally: To už je nějakej moderní slabikář :D Za nás ještě „Emma má mísu. Máma mele maso. Ó my se máme“ ;-)

124
Monika
Reagovat

Vzkaz od Toma, co jsem mela vyridit…1. Pavol, 2. Dan, 3.Dalibor, 4. Sabina, 5. Štěpán, 6. Veronika, 7. Emma, 8. Barbora. Neskutečně mě v tomto kole bavil Pavol. Sice to asi nebylo úplně čistě odzpívané, ale konečně sem u něho viděl ty emoce a opravdu mě to vystoupení dostalo. Bavil mě v neděli nejvíc ze všech soutěžících, je to velký sympaťák, je skromný a na nic si nehraje a dokonce bych řekl, že se v tuhle chvíli stal člověkem, kterému bych přál výhru ze všech finalistů nejvíc. Můžeš to ode mě vyřídit dolores na Panáčkovi? Ta bude mít radost. Původně sem si myslel, že u slováků vůbec nebude mít šanci Emmu porazit a že v něm ta bojovnost není, ale po téhle neděli si fakt myslím že by to dokázat mohl a fakt si myslím že v hlasování skončil druhý hned za Slepčíkem. Druhý nejlepší byl pro mě Dan, který ukázal novou polohu hlasu a po delší době se mi zase líbil a bavil mě, ale bohužel to už bylo naposledy no.

126
Ally
Reagovat

@bezik:

Aha..asi to bylo i za nás tak..je to taky dávno:)

každopádně Karolina dělá zase pizzu :(

127
jab
Reagovat

@Ally:
Já myslel, že se vrací do školy.

128
bezik
Reagovat

@jab: Já myslím, že se to nevylučuje obojí ;-)

129
Ally
Reagovat

@bezik:
jj, to byl pokus o vtip ..a povzdech
Musime počkat až Monika progoogluje Facebook , kdo co s kým přesně dělá :))

130
bezik
Reagovat

@Ally: Tak tak, kdo, co, s kým, kolikrát, za kolik, vedle koho, ještě že máme své panáčkové špiony, jinak bychom byli úplně dezinformováni ;-)

131
dolores
Reagovat

@Monika: odkaz Tomovi, ze ma tym potesil, lebo aj ked ma minule ubezpecil, ze ho nebude hejtovat ako Itcha, predsa som necakala, zeby mohol byt jeho favorit No.1. len sa obavam, ci to nie je len na jedno kolo :))). predsa dost zalezi na pesnicke, a tu mal teraz Palo vybornu. ktovie co mu pridelia z filmovych hitov, ci ho nejakym nudnym flakom neodpracu.
Emmu vsak moze porazit len Dalibor, Pavol asi velmi tazko..:)) ja budem spokojna, ak skonci treti
a ze nech sa mu ten pristup na Panaka rychlo opravi, nechapem, ze sa mu to stalo … ja osobne mam problem len s refreshom, inak to uz ide pekne

132
dolores
Reagovat

@BarBora: jj, ak sa niekto nevie dobre hybat, nema ladne pohyby, tak nech radsej stoji ako neotesany dub a uziva si spievanie :D

inak som zaregistrovala niekde, ze vsetci finalisti boli pocas tyzdna chori, nielen Emma, Barbora dokonca mala pocas prenosu horucku, takze asi preto to vsetko brala tak v pohode :))

133
Jai Kudo
Reagovat

@Ally: Tak, přivydělávat si při studiu u pizzy není nic špatného… :-) Nicméně Karolína po vyřazení psala, že účast v SS ji přivedla k rozhodnutí zkusit to vážně s muzikou. Našla si učitele zpěvu (doufám, že ne toho zoufalce z castingu :-D ), má prý nějaké nabidky na spolupráci, tento týden slibuje další video – cover….;)

134
jab
Reagovat

@dolores:
Já mám jediný problém, že když odešlu komentář, zobrazí se mi až po několika minutách či hodinách (i když se pravděpodobně odešle včas).

135
ales-winner emma
Reagovat

tak si to tady čtu a překvapilo mě několik věcí třeba to Rockové kolo už ve 3 kole a CS-sk hity o kolo později myslím si že se to možná bude měnit a co se týká 5 kola sám sem zvědavý co tam bude taky nezapomínejme na divokou kartu která asi bude použita ale podle všeho počítám že nebude použita už ted odhaduji právě 3-4 finálové kolo no a superfinále vánoční hity suma sumárum je to pohled jaký sem dlouho neviděl super a jinak taky se těším až tu bude co se bude zpívat v neděli Vlado nezklam nás

136
Nika
Reagovat

Neustálé opěvování Emmy neodrazuje jen Toma:) Klidně ať ta holka vyhraje, mně osobně je to opravdu jedno, ale už mě fakt nebaví číst každý den „Emma je naše zlatíčko…“ Emma je jednou ze soutěžících, která zaujala podle mě především na základě manipulativního „skorouchcávání“ poroty, což nedávám a proto se zde s vámi po zbytek SS loučím:))) A přeji vám, ať ta slečna s rozsahem pouhé 1 oktávy a šelestem možná i na srdci vyhraje:)

137
ales-winner emma
Reagovat

Nika a to jako by podle tebe měla být adorace koho snad ne slepčíkovců to jako podle tebe by měli jet takové komentáře nebo co a to že Emmu máme rádi a vyjádříme jí podporu je vidět jak moc to někomu vadí tím nemyslím ale zrovna tebe

138
Monika
Reagovat

@jab: Ten problem mam taky, odesle se to vcas, ale zobrazi se to az po chvili, totez plati s doslymi komentari, vidim je az po delsi dobe.

139
bezik
Reagovat

@jab: @Monika: Mě se to chová stejně, ale řeší to stálé používání F5. Jinak se stránka nezaktualizuje.

140
J
Reagovat

Ja len dufam, ze Vlado uz dnes bude mat zoznam piesni na nedelu a da hadanky.
Som najma zvedava, co take vyberu Palovi a este viac co Emme.

141
J
Reagovat

@dolores: Nemyslim, ze nasej produkcii by vyhovovalo zbavit sa Pala a Stepana pred rockovym kolom. Ked bude“rock“ v 3. kole budu vsetci spievat asi iba 1. piesen, ale ked bude v 4. kole, kde ich bude 5, ak nikomu nedaju DK, tak tam budu musiet hviezdit rockovo vsetci s dvoma piesnami. Ja pochybujem, ze budeme pocut iba 5 rockovych piesni. Inak tie cz/sk piesne v 4. kole by davali zmysel, ak kazdy bude spievat jednu cesku a jednu slovensku piesen. Asi tak ako to bolo v kole ELAN/LUCIE v r. 2011.

Vedeli by ste si inak predstavit v terajsej SS 2015 NOC S BON JOVI ako mali v AI 2007?

142
dolores
Reagovat

@J: inak ta DK je podla mna strasna hovadina, ak raz niekoho divaci vylucili, potom ho tahat naspat do sutaze je hlupost. aj tak si porota vrati naspat svojho lieblinga, napr. ja tipujem, ze DK je pripravena pre Dalibora, ak by nebodaj vypadol alebo pre Veroniku … mozno aj pre Stepana, co by bol ten lepsi pripad. ja by som nebola nadsena ani navratom takeho Pavla, ak by ho uz raz divaci vyhodili. je to potom uplne neprirodzene to zmobilizovanie uspatych fans.. vid. priklad na Harichovi. doteraz mi jeho navrat do sutaze pripada scestny

@bezik: no mne ani F5 nepomaha, teda nie vzdy mi to zafunguje. najspolahlivejsi refresh je prechod na iny PC alebo tablet, ak je k dispozicii … :D

143
dolores
Reagovat

z webu Markiza:

„Ešte dnes sa na našom webe dozviete kompletný zoznam skladieb. Zatiaľ vám prezradíme iba to, že Emma bude spievať tentokrát po slovensky…“

Jecko, ty si prebornik v tipovani piesni, skus nieco pohladat slovenske filmove, co by mohla Emma spievat…

144
J
Reagovat

@dolores: Gombitova nejaku piesen z Neberte nam princeznu alebo Pokoj v dusi.

145
john
Reagovat

vyznani to nebude jeste ze tak-kdo vi jestli mozu do vyberu nejak zasahovat -taky me zajimalo jake pisne by odhlasovali divaci kdyby mohli hlasovat jak minule v superstar hlavne pro sabinu a stefu to byl vyber jak na podnose.

146
J
Reagovat

@dolores: Ja len to, ze ty sa obavas nejakej piesne na odstrel pre P. Kovalicka. Skor mu budu musiet vybrat taku, aby tam prezil. Inak ich bude cakat pekne fiasko v rockovom kole, to je len moj nazor. Nemyslim, tym to, ze by mal dostat DK. Ak to odflakne a ludia za neho nezahlasuju, uz je ina rec. Dalibor je ich hviezda, Emma je nasa aj ich hviezda, Sabinu tam ludia tiez chcu, ale to nebudu tahune pre rockove kolo, to mi hovori triezvy rozum. A takisto sa to tyka aj Stepana.

147
Tomáš
Reagovat

Tak sem konečně zpět. Myslel sem, že už se sem nikdy nedostanu. Doufám, že už to tu s tím připojením bude aspoň chvilku v klidu než se zase něco podělá, fakt si to přeju. :-) Co napsat takhle 4 dny po finále, kdy už téměř všechny úhlavní emoce dávno opadly a navíc Monika sem už moje pořadí výkonů napsala. Nejlepší byl pro mě Pavol. Opravdu mě překvapil, nedokonalosti ve zpěvu přebil emocemi a je mi čím dál více sympatický. Je to taková čistá duše, Mirek Dušín, ale to se mi na něm právě líbí. :-) Hodně mě ten kluk začíná bavit a myslím, že jeho vystoupení bylo fakt zajímavé. Řekl bych, že si od semifinále i dost polepšil u diváků díky téhle chytlavé písničce…jestli nebyl v hlasování hned druhý za Daliborem, tak třetí za Emmou byl už stoprocentně. Když se tak dívám na ty co zbyli, přál bych mu výhru nejvíc. Naopak mě v tomhle kole bohužel dost zklamal Štěpán, čekal sem od něj daleko víc. Nějak se mi to nelíbilo….dal sem ho ve svém žebříčku výkonů před Veroniku a Emmu, ale možná bych ho nakonec v tomto kole dal dokonce až za ně ( ale jinak mu pořád samozřejmě fandím víc ). Měl by chlapec zabrat, snad to napraví příště. A výběr písně dělá taky hodně…Pavol měl skvělou věc a Štěpán pro mě ne.

148
J
Reagovat

@dolores: Esteze nepropagovali SK filmovu piesen aj pre Pala. Lebo som sa obavala ELAN – VODA, CO MA DRZI NAD VODOU. Kedze ma ten Elan tak rad. Ale to je tazka piesen a ani Smajda ju nedal.

149
ales-winner emma
Reagovat

dolores opravdu ted to akorát čtu a je to přesně tak jak sem si myslel a mě to nepřekvapuje že emma bude zpívat nějakou slovenskou filmovou písen ba naopak sice sem to tady nepsal ale sem i nadšen je ale otázkou jakou

150
J
Reagovat

@Tomáš: No vitaj. Chybal si nam. Aj mne sa Palo pacil, az na tu jeho anglictinu.

151
Tomáš
Reagovat

Ještě k vyřazení Dana….i když mě v Semifinále svým výkonem moc nevzal a měl sem ho ze všech čtyřech kluků finalistů už na posledním místě, tak toto sem fakt nechtěl…aby odešel úplně první z finále. Mě se naopak jeho výkon v Jamesi Bluntovi líbil, líbila se mi i jeho nová hlasová poloha a zase mě začal zajímat. Jakoby tím navazoval na svůj skvělý casting. Rozhodně byl v neděli lepší než Štěpán. I když letos v hodně věcech souhlasím s Monikou a Kalinou, v tomto ne. Dan měl ještě pár kol vydržet a jeho vyřazení je velký omyl, mohlo to s ním být zajímavější. Byl to rozhodně šok, tipoval sem stejně jako všichni ostatní Barboru, která si i objektivně nejvíc vypadnutí zasloužila a i když proti ní jinak vůbec nic nemám a je to hezká a asi i fajn holka, podle mě už v dalších kolech nic zajímavého nepředvede, což Dan ještě předvést mohl…. Patrně Danovi fanoušci v neděli zaspali, prostě se na něj nějak zapomělo. Mohl mu vzít hodně hlasů i Pavol, jinak si to nedokážu vysvětlit. Stalo se no a už to nejde vrátit, jen doufám, že teď hodně dlouho žádný další kluk nevypadne. Je to vlastně teprve po druhé za historii celé České i Slovenské SuperStar, co skončil ve finálových kolech na tom úplně posledním místě kluk ( respektive vypadl první ). V SHS1 Kelecsényi a teď Dan, jinak ve všech českých, slovenských i federálních řadách byla na posledním místě ve finálových kolech holka.

152
J
Reagovat

@Tomáš: Toto ti podpisujem, ze ani ja nechcem, aby niektory z dvojice Pavol a Stepan vypadol. Dobre vies, ze Dalibora si ludia nedaju vyhodit. Ale ti dvaja su v ohrozeni. Neviem, co take povyberaju Stepanovi a Palovi za filmove piesne. Keby to bolo na mne tak Stepan ON MY HEAD a Palo BLAZE OF GLORY. Inak na FB Markizy vyzvedaju od ludi, ake piesne by chceli pocut vo filmovom kole. A velakrat sa tam spomina ARMAGEDON a Aerosmith a je len jeden clovek, ktoremu by to dali spievat. A ja mam z toho strach. Lebo mne osobne sa tato piesen nepaci.

153
dolores
Reagovat

@Tomáš: cau Tome, som rada, ze si s5 :) iste si si vsimol, ze tu bola po tebe zhanka … :) ano emocie uz medzicasom utichli, ale kvoli vypadkom serveru tu zase tak az rusno nebolo, takze v podstate si o nic neprisiel.
co sa tyka Stepana, on na napravu reputacie musi dostat song, v ktorom sa blysne,… pretoze ak by mal mat zase len nejeky nevyrazny kolovratok, a bude pritom pobehovat hore dole, tak mu zase ubudne dost hlasov. navyse Soukup ho velmi vychvaluje, co moze na ludi posobit kontraproduktivne. ja len dufam, ze nevypadne, ci uz on alebo Pavol, lebo budu velmi chybat v sutazi… naopak dievcata ma (okrem Emmy a trochu Barbory) ….., teda Veronika a Sabina so svojimi predvidatelnymi vykonmi prilis nebavia … zato Stepan a Pavol este ani zdaleka si myslim neodkryli svoje karty. :)

154
dolores
Reagovat

@J: tiez myslim, ze Pavol urcite nic slovenske mat nebude, kedze to pripadlo Emme… a Neberte nam pronceznu je zaujimavy tip,.. take O saty by mohla zaspievat v pohode. to tusim uz niekto v Superstar spieval, len si nespominam kto ..

155
Nika
Reagovat

@ales-winner emma: omyl, já nestojím na žádné straně barikády. Letošní ročník pro mě nevyprofiloval nikoho,komu bych nějak intenzivně přála vítězství. A Emma mě jednoduše nebaví. To je všechno.Žádné emoce k ní nechovám:)

156
Tomáš
Reagovat

@dolores: Já jsem fakt přesvědčený, že Pavol teď v Top 3 hlasování byl ( pokud fakt neporazil i Emmu ). Samozřejmě ani to nemusí nic znamenat. Jestli chodí hlasů moc málo, může se to různě přesýpat a může příště i vyletět…..ale podle mě to teď bude boj o přežití mezi Bárou a Sabinou. Barbora pokud fakt nepodá výkon, ze kterého si všichni sednou na zadek, tak je jasná. A Sabina už je hodně oslabená, sice teď tu strašnou píseň dala podle mě nejlépe jak mohla, ale v té poslední trojici s Bárou a Danem nebyla pro nic za nic, tady sem rovněž přesvědčen, že byla co se týče SMS mezi posledními. Hodně lidí tu vzpomínalo GF s oběma Slepčíky – ale to je úplná utopie, Sabina už nemá podle mě šanci moc daleko projít. Ještě je tu pak Veronika, ale tu asi ještě nějakou dobu udrží ve hře chvála poroty a příběh, na to taky dost diváků slyší. Ta se může možná nakonec dostat docela daleko. Taky je otázka, co udělají s tou Divokou kartou….podle mě by ji za současné situace měl dostat jedině kluk. Holky tam jsou docela o ničem a jistě pochopíš že pro Emmu si ji nepřeju ( a ta stejně jen tak nevypadne ). Mě by DK pro Pala nebo Štěpána nevadila – naopak bych to uvítal, lepší než se dívat na samé baby. Dan měl obrovskou smůlu, že vypadl už teď – kdyby vydržel jen o kolo déle, možná by právě jemu porota tu Divokou kartu dala.

157
Tomáš
Reagovat

Teď se zase odesílají komenty se strašným zpožděním…mě se tu co odešlu ukáže třeba až po hodině….ale radši už tu s tím snad ani nic nedělejte, jinak se tu sem dostanu až na GrandFinále.

158
dolores
Reagovat

@Tomáš: skus stlacat tu klavesnicu F5, mozno ti pomoze
„logicky“ :D by tuto nedelu malo vypadnut dievca – slovenka. ale ci to tak bude, je len vo hviezdach. Barbora, ako hovoris, musi zaziarit, aby sa v sutazi este udrzala, a to sa jej moze podarit, pretoze sa minule ukazalo, ze ma oddanu zakladnu.. Emma nech zaspieva cokolvek, a teraz ma sk song, samozrejme nevypadne a Veronika so svojim pribehom extremnej premeny a povestou vybornej spevacky tiez nabalila asi dost fanusikov, takze cierny peter moze padnut po Danovi zase na chalana. a kedze Dalibor to nebude, tak to bude smutne,…:((
Sabine, ak zahviezdi s Whitney z Bodyguarda, ako tipla J, este asi toto kolo bude stacit podpora silneho hujer-klanu.hoci Sabinin hlas mi az tak nevadi, pride mi jej farba snad najtuctovejsia zo vsetkych SS ever..mam dost dobru schopnost rozoznat aj podobne hlasy sluchom, ale Sabinu by som z radia isto nespoznala
co sa tyka Veroniky, tie chyby, ktore ma v speve, ktore Scalex popisal, a ktore povazuje za malickost, pre mna su hrozne a tym padom jej spev, hoci inak kvalitny je pre moje usi neprijemny. navyse posledne jej vystupenie postradalo tu dusu, ktora ta piesen ma mat a ktoru jej nepochybne dala Sara Milfajtova. cize ak aj odstrani tie spevacke nuansy, mala by este zapracovat aj na skutocnom vyraze . mozno sa mi bude potom aj pacit, lebo v spolocnej piesni tie chyby neboli, alebo len minimalne… to si asi odkontroloval Habera, ked ich nacvicoval. lenze toto sa neda odstranit na pockanie pocas sutaze, takze mne by najmenej v tejto chvili chybala v sutazi prave Veronika. alebo Sabina? neviem sa rozhodnut ..

159
ales-winner emma
Reagovat

tak ted to tady vidím na webu a říkám si super wow cool a chce se mě už ted ječet radostí emmička má super výběr Hana hegerová-čerešně to bude pecka a už at je neděle

160
Tomáš
Reagovat

@dolores: Barbora nemusí mít hned oddanou základnu, mohla vyřazení klidně uniknout jen velmi těsně. Třeba vypadne i když se jí kolo povede a odejde se ctí ( myslím, že v minulé SS se vypadávalo takhle dodatečně o kolo později ). Veronika zpívá dobře a mě připadá čím dál lepší, ale taky by mi vůbec nechyběla. Sabinu bych nevyhazoval, tu tam mám jako jedinou z holek opravdu rád. Pokud vypadne zase kluk, bude to ta nejhorší možná varianta co by se mohla stát. V takovém případě sem každopádně pro okamžité použití Divoké karty. Ani Pavol ani Štěpán prostě nesmí takhle brzy vypadnout.

162
dolores
Reagovat

Emma ma bomba song !! :) ak tomu da tu spravnu naladu, budem sa sklebit ako mesiacik na hnoji :D

Stepan – konecne by mal zaziarit a oslovit aj nahodneho divaka, pretoze ten song snad miluje kazdy komercny divak : )

Pavol – som spokojna, silny song,(emocie ak svina), ale aj tazka klada, az tak tazka, ze si moze podpilit konar pod sebou … bude sa to hrozne porovnavat s originalom

163
dolores
Reagovat

Slepcik bude konecne rozumiet o com spieva. :)) ak bude dobre intonovat,(lebo tam sa ukaze kazda netrafena nota) , tak si nabali dalsiu cielovku (strasiu generaciu)

jeho segra musi prejavit silne emocie, lebo ta piesen (ktoru mam btw.rada) si to vyzaduje. ak to zaspieva po svojom – akademicky, malokto jej to uveri

164
Prochor
Reagovat

Tak nás v neděli zase čeká společná píseň. Přesně si vzpomínám na každý part Chodúrovi party – ať už je to Bendík, Šmajda s Domčou a Ištvancovou, nebo Chodúr a na konec Ben. Každý se správně rval za svý práva a každý dokonale nosil štěstí své po kapsách. Když si ale vybavím slepčíkovo hejno a jejich parodii, je mi lehce nevolno. Je to jen Emma, na kterou jsem opravdu zvědavý.

165
J
Reagovat

Tak Armagedon ma neminul. Boze, povedzte mi ako mam tomu Palovi v nedelu poslat sms-ku, ked bude spievat piesen, na ktoru mam averziu. A navyse ani Ben Haenow s nou az tak nehviezdil. Takze v spolocnych SS ju budeme pocut uz po 3-krat po GG a Sabine Krovakovej od Pala Kovalicka. Okrem toho ju v SHS3 spieval aj Martin Konrad. Ale pri tejto skladbe, tam moze stat pri tom mikrofone a len kludne to co mozno najlepsie odspievat. Prosim stylistky oblecte ho slusnejsie napr. do ciernych jeans s ciernou koselou s dlhym rukavom.

166
yeey
Reagovat

Setlist zverejnen… o poznani lepsi, nez minuly tyden!!! Emma da dalsi touchdown!!! :-) Pavol bude pruser, to nemuze dat… Bara si snad napravi reputaci… Dalibor ulet… Sabina pomerne predvidatelna… Stepan taky (a neco ohranejsiho by tam nebylo?)… Veronika ma velmi slibny vyber…

167
notickas
Reagovat

ahoj všichni, výběr písniček se mi tentokrát moc líbí. Jediná výtka snad jen k Daliborovi – Matuška a Do věží?????? Emma – to bude prostě nádhera 100% trefa, trochu mám strach o Štěpána – co s ním udělají dlouhé tóny, ale písničky super.

168
notickas
Reagovat

@yeey: Sabina má moc hezkou písničku, škoda, že to v jejím podání bude zase nuda, Veronika taky super výběr. Snad to Pavol nějak dá, byla by ho škoda!

169
J
Reagovat

Tak tu mate Barboru s jej Skyfall. Takze asi to bude vediet obstojne odspievat.

https://www.youtube.com/watch?v=XF012qXfSsk

170
dolores
Reagovat

@J: teraz mi doplo, ze si ten song pre Pala nechcela a si sa zmienovala, ze ho ludia Palovi tlacia ..to kde bolo na FB ? rada by som vedela na koho radu do toho isiel, alebo je to prikaz produkcie.. no nic, ostava len verit, ze to da a prekvapi. uz pocujem Soukupa aj Haberu ako ho drbu, ze sa hra na rockera, ktorym nie je://

171
notickas
Reagovat

@J: mně se v tom Barbora vůbec, ale vůbec nelíbí, má tam takové nepříjemné vibráto nebo spíš tremolo a je intonačně dost nejistá. (Ale je to víc než rok staré(, tak uvidíme

172
notickas
Reagovat

@dolores: no trochu smůla, že je to tak notoricky známá věc, to je určitě pro Pala nevýhoda :-(

173
J
Reagovat

@dolores: Ani Krovakovej tato piesen podla mna velmi minule nesadla. A pozri si aj Haenowa, ze mu to velmi nevyslo. Nech kasle na porotcov a nech sa nehybe. Len neviem ako vyspieva tie vysky. Bude si proste musiet verit. Tu je vidiet, kto su favoriti, pretoze maju cz a sk songy ako v Hlase Lola Casy se meni.

174
Monika
Reagovat

wow, to je zase super playlist :-)))) kdo to letos sestavuje, velke diky, naprosto se mi trefuje do vkusu same megahity. Jinak teda je videt koho produkce preferuje, co si budeme rikat, ceske a slovenske songy jsou proste top :-)))) Lidi to zboznuji, ten kdo je ma tak si naramne splhne…

175
Jai Kudo
Reagovat

Hm, tak u Slepčíka je jedno jakou hrůzu mu přidělili, stejně postoupí :)
Emma – to se jí snad chtějí zbavit už teď nebo co? Lidovkový šanson….:( :( :(

176
Monika
Reagovat

Cuju pruser u Barbory, absolutne na to nema hlas a Pavol taky bude asik zly..Bojim se o Stepana, nevim co si o tom myslet.

177
Monika
Reagovat

za me ma Slepcik paradni song, myslim si, ze tento tyden predvede svuj top vykon v soutezi.

178
notickas
Reagovat

@Monika: Mám úplně stejné pocity jako Ty

179
Tomáš
Reagovat

@dolores: Díky za radu, F5 mi fakt pomohlo. :-))))

180
notickas
Reagovat

@Jai Kudo: Já myslím, že to Emma dá parádně :-)

181
Inna
Reagovat

Nebylo „Do věží“ připravené pro vypadnuvsiho Dana?

182
notickas
Reagovat

@Inna: no to nevím, ale asi by mu to sedlo parádně

183
Jai Kudo
Reagovat

Sabina – připadá mi to jako trochu protekční výběr. Není to extrémně náročné a líbit se to bude
Štěpán – ach ne, na tomhle songu se už vysekalo tolik interpretů…..je to v podstatě jednoduché na „zpívání“, problém je, že Cohen ten song nezpívá, ale „vypráví“, pro mladýho kluka to nevidím moc nadějně….
Barbora – ta ukázka jejího podání Skyfall je dost děsivá…..myslím, že tohle kolo nepřežije Spíš bych si představil tenhle song v podání Veroniky….
Pavol – a nebo nepřežije Kovalčík….z tohohle kouká ale hodně velký průšvih! Stevena Tylera prostě nemůže se svým hlasem dát…..
Veronika – královnu autotune Demi Lovato neposlouchám, ale tohleby měla Veroniká dát s přehledem i bez autotune

Za mně na vyřazení Barbora nebo Pavol….

184
Tomáš
Reagovat

Výběr pro Dalibora mi přijde jako vtip, kdyby bylo Apríla, tak to pochopím. Ale hlasově by to snad měl dát. Pavol, tak to teda nevím….taky se bojím, že se na tomhle hodně nepříjemně vyseká a že po prvním finále, které se mu povedlo, spadne zase níž…dost těžkou kládu má ale i Štěpán. Proč těm klukům tak zatápějí? Ale ani na základě tohoto playlistu není vůbec lehké určit vypadlíka. Naopak Emma má výběr vyloženě protekční, asi jako když loni Lo Hrůzová zpívala v Hlasu Kubišovou. Je možné, že díky tomuto výběru v neděli Emma poprvé celé kolo na hlasy diváků vyhraje. Teď to byl ještě tutově Dalibor, ale jestli se mu to povede i s Matuškou, to nevím.

185
bezik
Reagovat

Teda to je peklo ! Slepičík, odstřel, tohle si mohl vzít do úst hlasově nesmírně charizmatický Matuška, ale ne on, Barbora odstřel – ach jo, Pavel odstřel, Slepice asi taky odstřel. Emma má pekelně těžkou věc, protože každý má v uších Hegerovou. No nevím nevím …

186
Monika
Reagovat

Porad tomu nemuzu uverit, takove bajecne veci :-))) To je poprve v cele historii SS, kdy miluju vsechny pisnicky z playlistu, to se mi jeste nestalo…Konecne upustili od tech neznamych veci a hraji ty opravdu megahity, krasne, vsem zname songy. Super, Lisko :-)))

187
dolores
Reagovat

@notickas: aj mne sa zda, ze je to u Barbory na dalsi pruser. zase song, kde su rovne tony, a to je u spevacky, ktora rada kudrlinkuje cudny vyber

@J: ak by to zaspieval ako ten Ben, by som bola este rada… ale ten chraplak tam proste Pavol nema si myslim, mozno nejake male zachrapcanie to ano, …jedine zeby ma prekvapil ?. asi nie.. som toho nazoru, ze Palo ma skor cisty hlas a mal ist tym smerom vo vybere skladieb, …skoda ho na take rockove ulety, hoci piesen je velmi silna na emocie.
sa mi zda, akoby tomu Palovi niekto podsuval cely playlist Bena Haenowa z XFUK… :D

188
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: tak v hodncoeni interpretu 100% souhlas s tebou
Bara v te ukazce je desiva, nema na to silnej hlas, to muze zpivat farna, Styblova, ne Bara..pro me nejvetsi kandidat na vyhazov
Pavol – fiha, tak to je klada a myslim si, ze to zkazi, druhej adept na vyhazov
Sabina – uzasnej song na efekt, ta nevypadne, neni to obtizne, ale atmosferu to vytvori dokonalou
Veronika – uplne ji slysim, s prehledem to zazpiva
Emma – uplne ji slysim, s prehledem to zazpiva
Dalibor – uplne ho slysim, s prehledem to zazpiva
Stepan – hodne se bojim, aby nebyl tretim adeptem na vyhazov, song je uzasnej a znamej jako svina o tom zadna, ale zatim se na nem vsichni vysekali u nas pro me, Cohen je Cohen….vybrala bych mu neco jineho…tohle je prilis riskantni, navic tady se chyby moc neodpousteji

189
Prochor
Reagovat

168 – Skyfall je jasná snaha zachránit průserářku Barboru. Ale jestli to takhle odkňourá, tak nevím.
Když nenapodobovat Adele a dát do toho svou osobnost tak třeba takhle:
https://www.youtube.com/watch?v=2gi3combu-s

190
Tomáš
Reagovat

Já bych tipoval, že vypadnuvší se tentokrát rozlouskne mezi Barborou, Sabinou a asi možná bohužel i Pavlem ( původně sem ho do ohrožení vůbec netipoval, ale když vidím jakou dostal kládu, začínám se obávat, že jeho slibný začátek ve finálových kolech se může velmi rychle změnit v cestu do pekla ). Nezbývá než doufat, že ho jeho fanoušci podrží tak jako podrželi fanoušci Kurce když dostal Trezor. Nevím kdo má ten výběr na svědomí, ale je to pěkná levota. A kdyby Pavol přece jen vypadnul, fakt by bylo na místě použít tu Divokou kartu. Kluků je už málo a s aspoň nějakým náznakem rockového potenciálu do rockového kola je tam snad Pavol už jediný…..

191
notickas
Reagovat

@Monika: no o Štěpána má fakt velký strach, zpíval to i Chodúr a tomu to docela sedlo, i když porota k tomu měla také připomínky

192
Monika
Reagovat

@Tomáš: Jj to me taky napadlo:-))) Hlavne, aby nemusela zpivat nejakou obtiznejsi pisnicku, stale se drzime pri zemi v jedne dvou oktavach :-))))

193
betty
Reagovat

@Monika: Všichni vysekali? Martin Chodúr s písní Halleluja sklidil ovace ve stoje a velkou chválu poroty.
Podle mě to i Štěpán zvládne. Má na to.

194
Monika
Reagovat

proc se tak desite vyberu Dalibora? Vzdyt ma super song, prvni velke plus zae je to cesky song, tim si splhne a za druhe takhle treba zpival Vitek…
https://www.youtube.com/watch?v=whHJGWBg4oo
no a tohle by s prehledem mohl Dalibor dat

195
J
Reagovat

@dolores: Ide o to, ze nesmie kopirovat S. Tylera. Proste to musi odspievat tak nejak pop-rockovo bez toho chraplaku po svojom. Navyse ako ho poznam tam bude stat pri tom mikrofone, takze bude ladova sprcha od poroty tak, ci tak. Ale podla mna on je uz zmiereny s tym, ze to nevyhra. Takze do toho moze ist bez tremy na rozdiel od Barbory, ktora vie, ze musi za kazdu cenu zaziarit. Tusim Bottom3 v tomto pripade, ale na vypadnutie to este nemusi byt. Ked mu chcu dat cely Benov playlist, tak to ak prezije a postupi do rockoveho kola mozeme cakat HIGHWAY TO HELL. Ja by som mu dala ten GREENDAY a 21 GUNS, no ale produkcia je ineho nazoru.

196
notickas
Reagovat

@betty: No zase tak dokonalé to od Chodúra nebylo a standing ovation……. to prostě udělala písnička!

197
betty
Reagovat

@notickas: Připomínku k Chodúrově Halleluja neměla porota žádnou!!! Přesně si to pamatují a lze toto video dohledat i s hodnocením poroty! Ovace ve stoje a porota jen chválila!

198
bezik
Reagovat

@Monika: No to je k zblití ten Vítek. A to mu bylo aspoň 35, ne 15. Od Slepičíka to bude děs běs.

199
notickas
Reagovat

@notickas: ok, tak si to špatně pamatuju, v jiných věcech se mi ale líbil víc, ale určitě na to má lepší hlas, než Štěpán, leda že by to Štěpán pojal vypravěčsky jako Cohen

200
dolores
Reagovat

@Tomáš: to bud rad, lebo mne nie vzdy pomoze, ale dakuj bezikovi, on tu s tym vcera prisiel :)

@bezik: ja mam v usiach viac Smatanovu ako Hegerku, jej verzia Ceresni sa mi velmi paci
inak prva myslim spievala tuto piesen Zuzana Kronerova, pre ktoru to napisal Lasica s Filipom do nejakej zabavnej relacie a Hegerke sa zapacila, ta si ju prisvojila

len prosim nech Emma nespieva verziu od Mafia corner :EEE

201
Jai Kudo
Reagovat

@betty: Chodúr to Hallelujah opravdu zazpíval hlasem velikým jako Ananěv s Alexandrovci – a on to Chodúr taky s Alexandrovci zpíval :-D OMG
Ale tady dochází právě k zásadnímu nedorozumění. Cohen ten song nenapsal proto, aby se na něm někdo předváděl, jak má velký a silný hlas. Naopak, k této písní daleko víc patří určitá skromnost, pokora…… slyšel jsem to i s GG a Šafou jako duet (Vlado ji jistě vzpomene), ale nejvíc mně „dostalo“ tohle sólové podání Šafy ……
https://www.youtube.com/watch?v=o5907WRV5AA

202
dolores
Reagovat

@Monika: tiez si myslim, ze Slepcik s tym bude mat uspech (podmienka je, ze sa musi trafit do kazdeho tonu, lebo to bude inak tragicke, ale on intonovat vie)
jeho malym fanynkam je jedno co a ako zaspieva, pre nich je dokonaly v kazdom ohlade, a hoci to bude celkove zniet strasne detsky, mamicky aj babicky mozno aj slzu uronia :D

203
Prochor
Reagovat

Obávám se, že po Waldovi “ Do věží“ nikdo nedá. Tahle písnička mu v muzikálu Noc na Karlštejně byla napsan na tělo a bez jeho hlasu a image to vždy dopadne míň než na 50%.
Slepčíka čeká těžká zkouška.
https://www.youtube.com/watch?v=6Mfwk_BeYr0

204
Inna
Reagovat

https://youtu.be/fZwl9JTv-3gg…tohle je lepší varianta karlstejnskeho nočnění, chce to chlapa. Nevím, jak bude při ladění žen Dalibor ladit.

205
notickas
Reagovat

@Inna: no to je dost děs! Po Matuškovi to těžko někdo dá. Třebo to Slepčík pojme originálně a překvapí, ale je mimino, takže spíš průšvih.

206
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: viac sa mi paci neznejsia verzia Petra Sevcika

neviem co sa o Stepana tak vsetci bojite, ukazal predsa na Mad world, ze dokaze piesen podat intimne a presvedcivo. s jeho peknou farbou hlasu to bude paradny vykon. som si ista, ze tento vecer bude patrit Stepanovi! podla mna ma nabeh na touchdown :)

207
Inna
Reagovat

@norickas. Ber to jako trénink na Slepčíka :-) …jako Walda to fakt nedá

208
Prochor
Reagovat

200 – Halellejuah Jako všchny sentimentální skladby i tahle je dvojsečná jako oheň. Dobrý sluha ale zlý pán. Dobrého zpěváka pozvedne ale ze špatného udělá hudebního klauna. Jde o to, jestli mu ten sentiment diváci uvěří.
Ačkoliv Chodúra fakt nemusím, tak to dal velice dobře protože je to opravdu dobrý zpěvák:¨
https://www.youtube.com/watch?v=JkuFj4nHKLg

209
dolores
Reagovat

@Inna: nepaci sa mi DYkova preafektovana verzia. asi nikto Matusku neprekona

ani Chodurove Hallelujah ma neoslnilo, akoby tu piesen celkom nepochopil. Stepan by mohol dat verziu Jeffa Buckleyho, … ta je pre mna the best

210
jab
Reagovat

@Jai Kudo:
Kromě Cohenovy verze je vynikající i ta od Jeffa Buckleyho – hotový vodotrysk emocí, navíc podpořený tím kytarovým intrem.

211
notickas
Reagovat

@dolores: úplný souhlas i s Dykem i s Chodúrem. Buckleyho verze – máš pravdu, tak nějak by to Štěpán mohl uchopit :-)

212
dolores
Reagovat

@jab: tak to mame spolocne :))) ale ta studiova verzia je uplne ze naj https://www.youtube.com/watch?v=WIF4_Sm-rgQ

213
notickas
Reagovat

@dolores: jj to je pecka, asi nejlepší verze

214
Jai Kudo
Reagovat

@jab: Rozumím, dával jsem příklad tuzemských verzí…Uff, Buckleyho si pustím….

215
ales-winner emma
Reagovat

a ted už toho mám opravdu dost héj tomáš vzkaz pro tebe ano a přeju si aby šla rovnou z prvního místa aby konečně ukázala slepčíkovejm jak se dělá show a ona to dá stejně jako ted na 100 procent možná ještě navíc jai kudo neboj se možná chtěj emmu odstřelit ale to se jím nepovede podpora bude a to opět o level větší

216
notickas
Reagovat

@ales-winner emma: ale já myslím, že to Emma dá výborně

217
Prochor
Reagovat

209 / Určitě nejlepší verze, kterou znám. Neznal jsem – a teď znám děkuji. Neuvěřitelný náboj – citlivé podání atmosféra písničky fantastická.

218
ales-winner emma
Reagovat

a víte co by byla legrace já vím že to je možná sci-fi ale kdyby dalíček slepčíček vypadl já vím ona by jistě byla divoká karta no jen sem se ptal

219
BarBora
Reagovat

@ales-winner emma:
Emma sa mi páči, ale tie Tvoje výlevy sú hrozné a otravné, to ona fakt nepotrebuje.

220
Mila2
Reagovat

tak koukám na playlist – díky Dolores :-) – a moc se těším na Pala. Aerosmith zpíval třeba Petr Ševčík, bylo to velmi dobré, ale přišlo mi to otrocky nacvičené, tak doufám, že Palo do toho přidá nějaké emoce. Hlas na to má přesný.
Ještě jsem zvědavá na Emmu, ale tam nepochybuju, že to bude krásné.
Hallelujah se mi zatím nejvíc líbilo od CHodura (já vím, že tady moc fanoušků nemá a je mi to celkem jedno), ale Štěpánovi věřím, že to vezme jako výzvu a posílí si svou pozici.
Barbora – no Skyfall nemám moc ráda, ale psalo se tady, že je to její oblíbená písnička, tak si asi chce polepšit reputaci z minula..
Zbytek mne nezajímá, pro mne jsou důležití jen tito čtyři

221
Prochor
Reagovat

218 – Vidíta a já zrádce , který se na Emuu těší jsem jí nevzponul.
Kdysi dávno jsem byl na konertě Hanky Hegerové, kde dala čerešně. Ale nevím, jestli je to tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=O937YmQih9o
Bral jsem to jako pěknou slovenskou písničku. Jak s tímhle zaboduje naše Emma nevím.

222
BarBora
Reagovat

Všetko si viem predstaviť, či už sa podarí, alebo nie, ale Skyfall pre Barboru? Veď ona na to nemá hlas, ibaže by dala nejakú komornejšiu verziu, ale tá pieseň si vyslovene žiada silnejší hlas… no neviem.

223
Mila2
Reagovat

J: přesně jako říkáš – Palo nesmí kopírovat Tylera.. a pro mne za mne nemusí nijak poskakovat – stačí když bude stát a opře se do toho, ta písnička je nádherná.. ježíš, já se těším :-)

224
Tomáš
Reagovat

@BarBora: Konečně s někým můžu souhlasit.

225
Monika
Reagovat

jenze ja si nemyslim, ze by to dalibor zpival po Matuskovsku, ale po Vitkovsku, a to da uplne normalne ve smyslu pro me skolni besidka, ale porota nadsena :-)))

226
notickas
Reagovat

@Monika: pokud to dá jako Vítek, tak budeme společně zvracet

227
Monika
Reagovat

Mne se teda Hallelujah nelibilo od Chodura vubec, ale to je tim, ze ja fakt nesnasela ten jeho staromodni hlas a staromodni zjev, mne se od nej nelibilo nikdy nic, takze tak.

228
Prochor
Reagovat

Co nechápu?
1) proč produkce nedodržela železný zákon Superstar dát jako 1.f kolo My Idol
2) Proč nevyužila uvedení dalšího dílu 007 Spectre?
https://www.youtube.com/watch?v=8jzDnsjYv9A

229
Monika
Reagovat

@notickas: proc mne se to nahodou libi:-))))

Teda vy jste mi dali s tou verzi Hallelujah od Buckleyho, doufam, ze tuhle prisernou uspavacku hadu nezvoli, to by byla rovnou vstupenka domu, To se neda vubec srovnavat s originalem, ten je pompezni, tohle je desnej brak ucancanej, no teda ted se budu bat…

230
notickas
Reagovat

tak budeme ze Slepčíka zvracet bez Monči :-)))

231
J
Reagovat

@Mila2: Ano. My vsetci Pala uz odpisujeme a pritom na zopar falosnych tonov, to moze kludne dat. Ja som si to pred chvilou spievala a celkom mi to slo. A to som spievala s originalom z youtube. Mozno to uz niekedy spieval hoci po svojom. To by bolo len dobre. No uvidime v nedelu.

232
bezik
Reagovat

@notickas: No jestli to dá jako Vítek tak rozhodně. Tfuj tajbl !!!

233
Monika
Reagovat

No pro vas fujtajbl, ale komercni divak si prijde na sve :-))) Ja to treba od Vitka posloucham, se mi to fakt libi.

234
yeey
Reagovat

Btw Vlado, Ceresne asi nebyla ta pisnicka, cos Majeskemu doporucoval nebo jo? :-)

Jinak se Emmy nemuzu dockat, doufam, ze s tim pujde nakonec misto Dalibora a zabije to… :-) tohle snad nejde pokazit, genialni vyber!!!

235
notickas
Reagovat

@yeey: mám stejný názor, taky by mě zajímalo, co Vlastně Vlado Pepemu doporučil??? :-)

236
Jai Kudo
Reagovat

@J: A nějaké demo z tvého vystoupení by nebylo? :-D Třeba by to bylo lepší, než někteří letošní SS :-D

237
Monika
Reagovat

tak s tim souhlasim, ze to nejde pokazit, tak to ma Emma od zacatku, dostava same takove songy jednoduche, protekcni jako svina :-)))) Jak by si asik poradila s tim Skyfall nebo Let it go. Ostatni baby dostavaji takove klady a Emma vzdy vyvazne s jednoduchou pisnickou.

238
ales-winner emma
Reagovat

Barbora a tvé výlevy taky ne sorry už na tebe tomáše a niku reagovat nebudu od ted až do konce superstar jinak notickas máš naprostou pravdu dá to a né výborně ale nejvíc co to jde

239
bezik
Reagovat

@Monika: „Čerešně“ nejsou vůbec jednoduchá písnička. Buď si jistá, že kromě Emmy by se na ní každá vysekala jak koza na ledě ;-)

240
notickas
Reagovat

Emmě jsem od začátku nefandila, ale postupně jsem ji začala mít v TOP 3. Nemyslím, že by měla lehké písničky a v neděli byla výrazově opravdu skvělá, prostě má to obrovské srdce, pravý opak „Slepičíkové“.

241
J
Reagovat

@Jai Kudo: Nie. Ja len, ze milujem rockove piesne, ale tuto nie. Preto som si ju nikdy neskusala spievat. Dnes po prvykrat. Iste nebol to Steven Tyler, ale to sa neda kopirovat. On je unikat. Aj Gabika G. to dala po svojom a to bolo dobre.

242
Jai Kudo
Reagovat

@J: Ale to je fajn, že si občas můžeš něco zazpívat, co tě zajímá, já si taky občas stáhnu text a akordy od skladeb, co se mi líbí, mám už celou sbírku, a zkouším si to zahrát a „zazpívat“ …..akorát, musím počkat, až jsem sám doma, protože jinak mě nadávají, že se ten můj „zpěv“ nedá poslouchat :-D

243
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Ani v minulé řadě SuperStar už nebylo 1.kolo Můj Idol ale bylo to stejně jako v této řadě Hit Number One.

244
Monika
Reagovat

@bezik: A co je tam tezkeho? Vzdyt je to song o jednom tonu, takova vypravecka, by se sikla i Danielovi. Skyfall je klada, tohle je uplna brnkacka v porovnani s tim.

245
J
Reagovat

David Cook – vitaz AI 2008 velmi pekne podal tu pesnicku I DON´T WANT TO MISS A THING. Jedinu vec, co ma spolocnu s nasim Palom je len to, ze obaja su fesaci. Ale David je ina trieda. Celkom podla mojho gusta a navyse ma dobry hudobny vkus alternativny rock.
https://www.youtube.com/watch?v=A2Y1TnU1Dc8

Neviem, ktoreho blbca v produkcii napadlo to vybrat Kovalickovi. Ved este aj Bena Haenowa kritizovali v Xfactore za nedostatok emocii v piesni.

246
bezik
Reagovat

@Monika: Co je na tom těžké ? Výraz děvče, výraz ! S tím to stojí a padá. Zazpívat tóny umí kde kdo ;-)

247
Monika
Reagovat

@bezik: Tak to se teda neshodnem, zrovna Emma ma obrovskej problem cokoliv vyzpivat, jak to ma vic nez jeden ton, tak to je problem :-))) No produkce ji chce s Daliborem co nejvys, uz jen to, ze maji jedini ceske a slovenske songy, proti tomu se tezko konkuruje ostatnim. Na septani nevidim nic svetoborneho, ten kdo ji bude psat songy to bude mit sakra tezke, aby nahodou nesel moc vysoko. Ono pisni bez vysek zrovna moc neni. takze ji v budoucnu vidim jen jako ozdobu bulvaru, reklamy, filmy, vecirky, ale s hudbou nic moc spolecneho.

248
Tomáš
Reagovat

@Monika: Mončo ode mě máš za tenhle názor za 1*. Doufám, že to vyhraje Dalibor a zbourá tím zároveň i velmi podezřelé úvahy o národnostním a genderovém podvodu. Nikdo jiný asi na to vítězství reálně nemá. Emmy problém samozřejmě je rozsah, ale musí se jí jít na ruku. Já bych si strašně přál, aby ze slováků vydržel nejdéle Pavol, ale to se asi nestane ( i když pokud přežije ten Armageddon, tak už možná přežije všechno ).

249
VojtaP
Reagovat

achjo, zase asteroid song, to je snad za trest. Na tom už se nedá nic nového předvést, nemine rok, aby to ve filmovém kole někde nezaznělo. Hallelujah taky zní od jisté doby pořád. Nejmíň předvídatelný výběr má Emma a Dalibor, možná ještě Roxette tak často v soutěžích nezní. Ostatní si vybrali hodně dvojsečně. Průšvih čekám u Skyfall.

250
Tomáš
Reagovat

Já bych v neděli vyhodil Barboru. Měla jít už teď místo Dana, bylo by to tak spravedlivé. Stejně beztak nic světoborného nepředvede. Veronika mě nijak zvlášť nebaví, ale je to sympaťačka, bojuje statečně a vypadnout si zatím objektivně vůbec nezaslouží. Dalibor, Sabina, Pavol a Štěpán mě baví, jsou to mí favoriti. Emmu teď pro mě nemá smysl vyhazovat dokud tam bude Divoká karta, vrátili by ji na ni zpět a byla by ještě silnější. Takže za mě ideální přání na nedělní vypadnutí je Barbora.

251
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Nebyla to ta píseň, ale souhlasím, že je to pro Emmu geniální výběr, očekávám touchdown jako hrom a taky doufám, že Emma tentokrát půjde jako zlatý hřeb :-)

@notickas: Tu konkrétní píseň, kterou jsem Pepemu poradil, nemůžu ještě prozradit, kdyby náhodou vyšla do jiného kola (např. do balad), ale nejspíš na ni nedošlo proto, že jiný finalista zpívá píseň z téhož filmu :-)

@bezik: Přesně tak, zpívat šansony není žádná sranda, zvlášť po výrazové stránce, Horáček by o tom mohl vyprávět :-) Ale holt tohle fanouškům Ordinace a Pavla Vítka nevysvětlíš, to je jako házet perly sviním :-D

252
nofux
Reagovat

Víte někdo jak je to s těmi výběry? Vybírají si soutěžící sami nebo jim to přiřazuje produkce jako ve většině (ne-li všech) minulých ročníků?
Jinak na Dalibora a Emmu jsem hodně zvědavej, ten zbytek má celkem obehrané songy na, které se ani netěšim, nečekám že na nich dokážou předvést něco zajímavého.

253
Monika
Reagovat

Tak Ceresne jako sanson zpiva pouze Hegerka, ale ja si to umim predstavit jako naprosto jednoduchou pisnicku v popu, koneckoncu Emme se ani nic jineho dat nemuze, vsak i ten Pokoj v dusi, co tu nekdo zminoval, je naprosto idealni volba pro zpevacku nizkeho rozsahu.

254
Monika
Reagovat

@nofux: Podle me produkce, neni nahodou, ze pouze dva favorite souteze maji jako jedini ceskou a slovenskou pisnicku, uz v tom je dost velka tlacenka. Neni nahodou, ze chodi jako zlatej hreb vecera, strida se Dalibor s Emmou.

255
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: Ne to nevysvětlím :D Pokoušet se něco vysvětlit naší komerční Monice, to už jsem vzdal několik SS zpět ;-)

256
jab
Reagovat

@Monika:
No písničku o jednom tónu bych nenašel ani kdybych důkladně prolistoval Já písnička 1 :-D. Vždyť i takové Prší, prší má rozsah sexty (pokud jsem dobře počítal) :-D.

257
bezik
Reagovat

@jab: Jiří Šlitr a Jiří Suchý složili a nahráli píseň založenou na jednom tónu „Tento tón mám rád“ ;-)

258
Ally
Reagovat

No jestli to Emma dá ..a jak ji známe :) dá ..tak se všichni chlapi “ idu zbláznit“ :)

Jinak souhlasim ¨..až na Sabinu ..to bude asi dobrý
vše ostatní dobré songy ale děsně ohrané a / nebo těžké pro ně :(
a Veroniku song ted nevim..tak se nechám překvapit..doufám prijemně :)

Hm Slunečný hrob někomu..když jsme u Pellíšků ? Asi taky ne..

259
Monika
Reagovat

No on ten nedelni vypadlik na tom muze vydelat. Nezapomente, ze je DK a ja myslim, ze ji porota pouzije tento nebo pristi tyden, nebudou do toho chtit zasahovat v TOP 5 predpokladam. jeste, ze nesla ta karta udelit hned v prvnim kole, jake to stesti, jinak bych se tu s Danem jeste otravovala dalsi kola.

260
Monika
Reagovat

Mne strasne stve, ze Stepan nezpiva v cestine, to je jeho silna stranka. Hrozne pekne mi zni cesky, libi se mi i jeden jeho vlastni song, to je uplne jinej Stepan. Ach jo, proc nema taky neco cesky :-(((( V anglictine je polovicni, bych od nej chtela treba slyset Otazky. V tech uspavackach ala Mad World se moc nepredvede.

261
bezik
Reagovat

@Ally: Hmm, Slunečný hrob, no jo, jenže není kdo by ho zazpíval, to by nesměla proběhnout taková brutální sterilizace.

262
DJ Vlado
Reagovat

Nejvíc bizarní výběr má jednoznačně Dalibor a to především z toho důvodu, že tuhle píseň bude zpívat po Matuškovi, protože Walda byl v českém popu symbolem testosteronu, bouřliváctví a živočišnosti, takže v Daliborově podání to bude působit, jak když Bieber coveruje Cockera :-D k té Vítkově verzi bude mít asi blíž, ale tahle verze je imho příšerná, už proto, že nekoresponduje s filmem / muzikálem, kde ten král Cyperský je největší obšourník a alfa samec (jako kdyby to Vrchlický psal Matuškovi na tělo), takže když to zpívá gay Vítek, působí to směšně, a stejně tak směšně to bude působit od děcka Slepčíka :-)

263
Monika
Reagovat

Co porad mate s tim Matuskou :-))) vzdyt to zpivalo uz tolik lidi…https://www.youtube.com/watch?v=fZwl9JTv-3g

Dalibor ma nejvetsi plus v barve hlasu a v te cestine bue znit dobre a fakt si myslim, ze mu to hodne sedne a mzona se mi bude poprve celkem libit.

264
bezik
Reagovat

@Monika: Ty tvoje verze jsou fakt peklo :D :D Ale i ten Dyk je proti Slepičíkovi pěvecký bůh :D

266
Fialka09
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, asi už vím, co to bylo za písničku, kterou jsi chtěl pro Emmu – že to bylo Leaving On A Jet Plane? Jo, ta by se k ní hodila skvěle, pravda.

267
DJ Vlado
Reagovat

@Fialka09: jj. to je přesně ono :-)

268
J
Reagovat

Ono je pekne dat spievat Aerosmith, kedze to spieval Haenow. Takze je to uz druha piesen z playlistu vitaza XF UK 2014. Ale on ma jednak rockovejsi hlas, za druhe to jeho hudobne aranzma je tiez na ovela lepsej urovni nez u nas SS. Ak Pala nepochova jeho spievanie, tak to bude to priserne ozvucenie. A navyse Haenow mal aj skvelych backvokalistov, co u nas nebude. A aby toho nebolo malo tak ho este aj dorazia obliekanim. Keby ho aspon chceli obliect tak slusne ako Davida Cooka v AI. A najvacsou ceresnickou na torte bude, ked ho budu kritizovat zato, ze si vybral tazky song, ktory mu nanutili z produkcie. Aspon nech tychto blbych komentov nas usetria. Uz aj ludia na FB vedia, ze im tie piesne nadeluju. Pretoze P. Kovalicka pri jeho triezvom rozume, by nikdy nenapadlo vybrat si takuto piesen. A je to velmi inteligentny chalan, ktory rychlo pochopil aky hnusny je soubiznis, preto radsej ani nepomysla nato, zeby sa hudbou zivil. Jedine Miroslav Smajda si mohol trufat na Aerosmith. A to bol naozaj hudobny skvost DREAM ON.

269
J
Reagovat

Ben Haenow v XF UK:
Finale v 3.tyzdni Aerosmith – I don´t want to miss a thing
https://www.youtube.com/watch?v=JBYyAuqn47k

Finale v 10.tyzdni Imagine Dragons – Demons
https://www.youtube.com/watch?v=gyJI43baOpc

270
Jai Kudo
Reagovat

@Ally: Slunečný hrob……samozřejmě krásný nadčasový song, ale když si představím, že by byla šance, aby to zpíval mladý Slepčík… NEEEEE!!! :-D

271
Jai Kudo
Reagovat

@J: Ben je dobrý zpěvák, ale tohle je zase ten případ, kdy soutěžící dostane supertěžký song a snaží se soutěžit se Stevem Tylerem (nebo u Queen s Mercurym)……
Pro zpestření přehlídky Armagedonu přidám taky jednu trochu kuriozitu. Asi jste slyšeli teno song v podání GG při SS 2011, ale tohle je v komorním prostředí většího obýváku :-D
Spolu s Petrem Ševčíkem na charitativní akci Léto plné hvězd 2012.
https://www.youtube.com/watch?v=0R1ENGtpVGc

272
Inna
Reagovat

@okkvp díky za odkaz- „Čerešně! jsou kláda a Smatanová se na ní dobře vysekala, zlatý Shrek

273
ales-winner emma
Reagovat

původně sem chtěl dát žebříček až v neděli kolem večera ale udělám to ještě dnes a mé hodnocení si především několik lidí užije samozřejmě platí co sem psal že na tu trojici z panáčka reagovat nebudu jinak Dj Vlado souhlas copak slepčík to je ještě děcko a o slepčíkové nemá smysl ani mluvit Emma to dá jako vždy a není pravda že ona by měla mít nějakou shit-desku ona bude mít výbornou desku a ještě jedna věc Emma má velkou výhodu před ostatníma už má něco odzpíváno ale ti ostatní to teprve musejí dohánět stejně jako ti opěvovaní slepčíkovci což mě velmi těší viděl sem na youtube a je to zážitek jak má být

274
Monika
Reagovat

@okkvp: Dik za odkaz, presne takovou nejakou verzi jsem mela na mysli, jednoducha pisnicka, proc hned sanson Hegerky :-)))) Normalni popina.

Přidat komentář