Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2015: SuperVýběr, 1. část již dnes večer

4. Říjen 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=11266 w=615]
Castingy jubilejní desáté SuperStar se minulý týden definitivně skončily a soutěž se tak přesouvá do své druhé fáze, kterou u nás historicky poprvé není tradiční divadlo, ale tentokrát má druhá fáze soutěže název SuperVýber. První dvě kola se odehrají v netradičních prostorách kladenské Poldovky a 100 nejlepších soutěžících se nám představí hned dvakrát sólově, nejdřív „na sucho“ bez podkladu a potom v doprovodu klavíru. Podle slov scénáristy Jana Lišky nás dnes čeká skutečný masakr, proto jsem zvědavý, kdo ze soutěžících projde tímto nemilosrdným sítem.

Na výběr budou mít soutěžící z těchto písní (nevím však, zda jsou všechny):

Adele – Someone Like You
Kelly Clarkson – A Moment Like This
Coldplay – Viva La Vida
Hozier – Take Me To Church
Elton John – Can You Feel The Love Tonight
Bruno Mars – Just The Way You Are
Katy Perry – Roar
Daniel Powter – Bad Day
Sam Smith – Stay With Me

Jste rovněž zvědaví, s kým se dnes budeme muset rozloučit a kdo se naopak podívá příští týden na pláž ve Žlutých lázních? Sledujte proto dnes večer první část SuperVýběru od 20.20 na Nově a Markíze.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 135
1
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

OUtfit a styling Vytiskové je dnes halucinogenní… Brrr…

2
jab
Reagovat

Viki ne…bohužel

3
Valamin
Reagovat

Sakryš, tam je Mirek Macáš? Ten, co ho v Hudebních masakrech Jarda Konáš tak sepsul? Tak to jsem teda zvědavej!

4
jab
Reagovat

No, zatím nic moc.
Denis se mi jako jediný líbil, má pěkný hlas, ale ten rytmicky free kytarový doprovod to sráží na táborákovou úroveň.
Bronislava na to příliš tlačila, to chtělo jemnější pojetí.
Brejšku bych za tohle na místě vyhodil.
Největší šílenost pro mne zatím Dreiseitlová a Alena „parodie na frázování“ Fuxová.

Snad se urodí po reklamě…

5
Lucas
Reagovat

Klára vypadá příšerně :D

6
jab
Reagovat

Tak z tohohle bloku mě nejvíc zaujala Veronika Némethová – technicky lepší výkon než na castingu, jen mi vadí, že když přitlačí, tak má ten hlas celkem nepříjemnbou barvu.
Naopak jsem nepochopil (zatím) záchranu Fazole – to byla celkem síla, do poloviny písně jsem nevěděl, co vlastně zpívá :-D.

7
Tomáš
Reagovat

Škoda, že to tady pořád tak padá, napsal bych už o minulé reklamě. Nevím co mají pořád u Denise s tím rytmusem, já tam nic špatného neslyším. Nemám prostě profesionální uši no. Já doufám, že postoupí, moc mu to přeju. Fazoli měli vyhodit, ta je strašná. A Laura se mi předtím líbila, ale tohle se jí teda fakt nepovedlo, takže nakonec myslím, že vypadla zaslouženě.

8
dolores
Reagovat

Alena sa mi oproti kastingu dneska pacila. Slepcikova akademicka. Denis to ma nahnute uz aj u Marty :-( :-(

9
Motylek
Reagovat

Tak když vyhodili Denise, tak to vyhodí i Sama….

10
jab
Reagovat

Stay With Me:
Samek wow, velmi dobrý falzet, procítěné, pěkný hlas
Zuzka škoda, zazpívala hezky, ale něco tomu chybělo :-(
Z Kamily na mne, narozdíl od poroty, nic nepřešlo
Jakub dost mimo
ViVi by to mohla dát jemněji, ale místama se to poslouchá parádně

11
dolores
Reagovat

@Motylek: neboj, postupi, zo slovakov tam uz ani nemaju koho vyhodit :D a Denis ? :(( mali ho pustit aspon do toho kola s klavirom, inak sa k tomu jeho vyhadzovu nevyjadrujem, lebo je to pre mna bolestne. este ze to zobral uplne v pohode a aspon nemusi spievat songy inych.. a nech si dalej robi svoje pesnicky. :)
… a Honza Tejkal sa mi lubil …

12
jab
Reagovat

U Daniela mám podobný problém jako u jeho castingu – přijde mi to dynamicky ploché. Ale hlasově mu sedlo perfektně.

13
dolores
Reagovat

Neviete precomi Dominika Zborilova pripada ako herecka zo softporna ?

Dan je super, velky favoritt aj moj, len sa rozhodujem, koho by som uprednostnila keby sa rozhodovalo medzi nim a Honzom. :-D

14
J
Reagovat

@dolores: Joj to si ma nepotesila tym vyhadzovom Denisa. Aj mna boli. Bojim, bojim o Sama. Ja to inak nemozem momentalne sledovat a tak som si sprijemnila pozeranim Xfactoru UK. No tam boli, ale vykony dievcat. Ale zajtra si to skuknem uz v pokoji zo zaznamu.

15
Motylek
Reagovat

@dolores: trochu jsem se uklidnila…, ale hned jsem se zas rozčilila…. Marta mě doslova se*e…. , říká kraviny…. Nevím jak to budu snášet dál…,

16
Tomáš
Reagovat

Tak je to v prdeli. Denis mi tam bude hodně chybět, ale dalo se to čekat. Ti čtyři panáčci v porotě toho ví o muzice ještě míň než sem si myslel. On naštěstí bude dál pokračovat se svou kapelou, ale škoda je to pro nás diváky, že už ho v této show dál neuvidíme. Nikdy nepochopím jak mohl postoupit dál než Denis třeba ten Stránský a spousta dalších. V čem sou lepší? Jakou to má logiku? Žádnou. Je to nespravedlivé jako všechno v životě. Asi se jim nelíbil. Ti čtyři se dostali do šoubyznysu a do poroty SuperStar a tak rozhodují oni a produkce o tom kdo půjde dál. Já se nikam nedostanu a tak můžu jen mudrovat za klávesnicí a stejně mi to k ničemu nebude. To je hold život….

17
Pattrick
Reagovat

Jako Coldplay ??? Haloo? To si dělaj srandu, tohle bylo hodně drsné, vyzpívat to, textově neskutečně těžké.. ehm..

18
Ally
Reagovat

No teda pěkné klády písničky jim dávají.
Samé, kde třeba emoce, po nevyspání v tom horku..a jo tak aspon se ukáže kdo na to má ?

Kluci jsou fakt lepší , jak to vidím takhle pohromadě :)
Holky -Alena, Veronika D …pár dalších..nehodnotím sympatie ale zpěv:)

19
Tomáš
Reagovat

To, že se Peštová dostala v SuperStar dál než Denis má asi takovou logiku jako kdyby se příštím prezidentem ČR stal Radovan Krejčíř.

20
Monika
Reagovat

Tak nevim, zda me ty ukazky prilis nenavnadily, ale z dneska mam pocit, ze je to spis casting do hvezdne pechoty. Libila se mi nejvic Alena, budu se opakovat pro me nejoriginalnejsi barva hlasu v letosni SS a moje number one mezi divkami, u kluku me moc potesil Stepan, pripomina mi meho oblibence Drdu (v horsim vydani) a kdyz jsem minule psala, ze to je pro me cerny kun souteze, dneska bytch to jeste podtrhla. Zdeno me nepotesil, ale ta barva hlasu mi hodne lahoti a zacinam si vsimat Dzudze, tez pohladi ten jeho hlas. naopak se mi zprotivil Farkasovsky, to me totalne nebavilo a Slepcikovci jsou zvlastni kategorie..Dikes aspon za Soukupa, letos pro me jednicka v porote

21
Tomáš
Reagovat

Jinak je mi čím dál víc sympatická ta větnamka(?) Viki. Tak nějak lidsky. Zpěv se jí předtím nepovedl, teď zase jo, tak uvidíme. A pak taky dredatá Maruška je sympaťačka. Kdybych už musel fandit holkám, tak asi tyhle by mi nevadily. Jenže asi ani jedna do SF nedojde ( Maruška myslím vyletí určitě po tom jak to podělala pěvecky ).

22
Motylek
Reagovat

Maruška je tááááám…. Tak dneska mám šťastný den… :-))

23
Motylek
Reagovat

Tak zklamaná nejsem… První kolo jsme přežili….

24
Tomáš
Reagovat

Tak Reinišová je taky v tahu, ale to mi je úplně jedno. Sem rád za postup Marušky, ta holka se mi začíná líbit.

25
Monika
Reagovat

Jinak si myslim, ze mma nemusi bejt vubec favoritka, v hloubkach zni dobre, ma velmi zajimavou barvu, bohuzel ma nulovej rozsah a ja si nejsem vubec jista, zda se s tim da vyhrat cela superstar, po case to muze dost nudit….v tuto chvili bych mezi babama na vitezstvi tipovala nejvic Vrublovou, byt mi je odporna, dneska zase ja zpivam srdickem tutununu jak to citim uvnitr tutununu..nesnasim tyhle slunickove vylevy
moje TOP 3 holek je Alena, Marie a dlouze premyslim..
moje TOP 3 kluku je Zdeno, Stepan, Samuel

26
Ally
Reagovat

A mě snad nikoho zásadního nevyhodili..nebo jsem si nevšimla:) takže taky spokojenost

Z Emmy nemůžu spustit oči :)..no mám slabost pro zrzky..na holky nejsem:) pěvecky až tak uplně number one ne..ale neni to jen o tom asi no
Viki sympatická..ale bude to stačit ?

27
Motylek
Reagovat

Vypadá to, že i Slepčík se mi bude líbit…, a ukazuje se, že on není až takové mimino :-D

28
Monika
Reagovat

Viki je sympaticka ale nekoukatelna, co ta holka predvadi za ksichty, to se neda :-))) No ale klidne muze postoupit proc ne, porote se celkem zamlouva mam pocit.

29
jab
Reagovat

@Monika:
Tak TOP3 kluky mám ty stejné a taky Zdena na 1. místě :-).
Z holek stále Emma, ViVi, Karolína, jsem zvědav i na Marušku a dost mě dnes zaujaly i Alena Širmanova a Veronika Némethová. Ta sice ještě pořád občas dělá technické chyby, ale líbí se mi jak si s těma písněma hraje a hlavně místama tam má fakt parádní barvu hlasu. Ty vzlyky mi připomněly její (skoro)spoluobčanku Debnárovou :-).

30
Fialka09
Reagovat

Tak ta Zuzka mě strašně mrzí, myslím, že na její úkor postoupilo docela hodně holek, které na ni neměly ani náhodou :-(
Jinak celkem spokojenost. Mám radost z postupu Emmy, Aleny, Karolíny (i když dneska teda nic moc), a moc se mi začíná líbit Viki, má takový příjemný, uklidňující hlas, a je to ohromně milá holka. U kluků pro mě jasně Sam, Štěpán, Dan. Zdeno je mi sympatický, ale dneska se mi jeho zpěv moc nelíbil.
Písničky jim vybrali fakt hodně těžké.

31
Tomáš
Reagovat

Já s tím Štěpánem nevím…mě to teda přišlo pěvecky dost rozkolísaný a navíc se u toho zpěvu klátí jak po deseti pivech, ale porota ho vychválila, takže to asi bylo dobrý. Jinak mi zatím ničím nevadí, ale nepřišel mi ten výkon úplně top.

32
Fialka09
Reagovat

Jejda, ještě jsem zapomněla na Marušku, z té mám taky radost, že postoupila :-)

33
bezík
Reagovat

Tak jsem z toho nějak dost rozpačitej. Jedinej jednoznačně zajímavej tvor je tam Maruška, zbytek je takovej neslanej, nemastnej, nepepřenej. Kluci totál prů… , tam mi nepřijde zajímavej vůbec nikdo, z holek by se snad mohlo ještě něco vyvrbit, to děvče s těma zelenejma vlasama by nemuselo bejt možná úplně marný, ale celkově mám problém si ty holky zapamatovat, snad až se ten počet zmenší a bude víc vzorků písní.

34
Tomáš
Reagovat

Já bych klidně za holky češky dal do finále Marušku a Viki. Bez Vrublové bych se obešel. Jak už tu někdo psal o tom jejím sluníčkování, tak to mi na ní bude hodně vadit. Opravdu mi ten její postoj začíná připadat jako póza a myslím, že ten dojem bude pořád sílit. Vůbec bych ji už ve finále mít nemusel v tuhle chvíli.

35
Monika
Reagovat

Ja jsem zvedava na Slepcika mam u toho kluka pocit, ze neni schopnej zazpivat song bez chyb. technicky mi prijde strasne slabej a hlavne at nerikaji, ze je jeste mlady..na to jsem uz alergicka, neni prvni patnactiletej v soutezi, jini v jeho veku zpivali technicky mnohem lepe. U nej je obrovske mnozstvi chyb, kterych si vsimne i lajk jako ja. No uz se tesim na SF (hadam, ze ho pusti), predpokladam, ze to hodne pohnoji a porota bude muset zachranovat nemozne :-))))

36
BarBora
Reagovat

Kopec nezáživného balastu prešlo a Denis nie? Som zvedavá, ktorí trtkovia to rozhodli.

Tešila som sa na toto kolo a nakoniec je z toho bieda.
Tak naozaj ma zaujalo len zopár z nich:
Veronika Danišová, Samo, Dan, Viki, Farkašovský, Eliška Buociková, Pavol, Pocahontas a bodka.
Uvidíme, čo bude na pláži.
A Marta nech ide porotcovať školskú besiedku, to sa nedá počúvať ani pozerať. Tragická s Darou, či bez.

37
dolores
Reagovat

@Tomáš: mas pravdu, bolo tam dost horsich, co postupili, aj ini mali problem s rytmom, napr. Vojtech Dzudza. ktoreho zachranil pekny hlas …alebo zeby to romske ladenie ? :))) A niektori, co postupili priamo, napr. Stransky, co ma 20 a vyzera na 14, tak ten sa nechyta ani na posledneho amatera, nieto este na Denisa ! mam pocit, ze ho z neznamych dovodov pretlaca Soukup
z dievcat dnes u mna Viki a jej maznava verzia Adele, Alena – velmi originalna a kvalitna, Zuzana Vovsova, Simona s dlhymi ocnymi linkami, Karolina a ciastocne aj Pocahontas. Emma to nedala tak, aby ma to chytilo a vo vyskach tapala. no ju zachranuje nastastie obrovska hviezdnost, ktoru ma v sebe. nudila ma totalne precenovana Pestova. naopak skritizovana baletka to dala tak nezne .. :) no a pocas spevu Nikol Kasalovej som musela ubrat volume :D
z chalanov jednoznacne Dan, potom Honza, Pavol, ktoreho rovny hlas sa krasne niesol tou miestnostou, potom este Stepan, ale to jeho krutenie ma rusilo, a v hlase obcas to prehana, akoby sa mu chcelo na toaletu :D ale inak super intonoval a ma fakt krasnu farbu hlasu. Patricio ako frazovanie nic moc, ale tiez krasny hlas, Farky, no neviem, spieva uzasne, ale je zatial u mna neutralny, nevadi mi, ale ani nie je moj liebling.
Slepcik, no je to dieta, k tomu uz som dnes popislala dost, takze no comment …

a Marta dnes vyzerala ako egyptanka :D

38
Monika
Reagovat

@dolores: Me Patricio dnes prekvapil, libi se mi jeho hlas, libil se mi zpev, pusobil na me i sympaticky, nechapala jsem Klaru. mam ho v TOP 5 jeste s Pavolom. Farkasovskeho jsem uz vyloucila z oblibencu, dneska me absolutne nebavil nicim.

39
Tomáš
Reagovat

Bylo by dobré, kdyby se Maruška dostala do SF. Mě by strašně zajímal její souboj s Vrublovou. Pěvecky na ni asi nemá, ale myslím že na sympatie by ji mohla u diváků rozdrtit. Veronika se nebude líbit každému, to její sluníčkování začne vadit a navíc má už teď i své odpůrce ( nebo spíš odpůrkyně ). Když je postavíme vedle sebe, tak Maruška je oproti ní takový přírodní živel, který nikomu moc vadit nebude. Ty dvě jsou jako voda a oheň, škoda že Marušku asi do SF nepustí. Jak se o holky v SuperStar nezajímám, tak v tomto případě by mě dost zajímalo co by na ni řekli televizní diváci a jak by její souboj s Vrublovou dopadnul. Pizzařku by porazila určitě, je výraznější.

40
dolores
Reagovat

@Monika: mna dnes naopak celkom prestal bavit Zdeno, aj ked aj predtym mi prisiel nudny. a este som nespomenula ospevovaneho Sama, pre mna to nebolo ono, je taky chladny a strojeny. :/ (Motylku a tak som sa snazila :) )

Vrublova ? uf, tak ta jej vlezlost je priam ukazka z ucebnice psychologie

41
DJ Vlado
Reagovat

Tak dneska jsem uronil dvě symbolické slzy, jednu za Denise (Tome, upřímnou soustrast) a druhou za Domču Zborilovou, sice to nebyla extra zpěvačka, ale barvu hlasu měla hodně zajímavou a navíc to byla supersympaťačka, chjo :´-( Oproti tomu se mi rýsuje vedle Tejkala a Farkašovského jedna těžká antifavoritka z holek a sice „dvojče Pappové“ Nikol Kasalová, u které jsem fakt nechápal za co jí porota tak chválila :-O
Speciální kategorie je pro mě Slepčík, ke kterému mám spíš takovou pasivní averzi kvůli tlačence, která mi začíná připomínat Sámerománii :-/
Nejlepší pro mě dneska jednoznačně byla Verča, pak se mi ještě líbili Samo, Dan a Alenka :-) překvapil mě i Pavol, kterého porota pro mě nepochopitelně sjela :-/ Emmě to moc nevyšlo (i když tam rozhodně byly mnohem větší průsery), ale její hlas je pro mě neodolatelný, stejně jako ty její kukadla jako zrcadla, asi se fakt zase zamiluju :-D

42
dolores
Reagovat

mne co sa tyka hodnotenia dnes obe damy liezli na nervy, predovsetkym Klara, mala niekedy uplne mimo komenty a vlastne Marta tiez. kritizovali tam jednu babu za hlbky, ktore ona si pekne urobila po svojom, nie podla originalu, az ich musel schladit Habera aj Soukup. potom zase Klara sepkala, ked spieval Pavol, ze je spievajuci herec, neviem kde to vzala, ved bol uplne prirodzeny, ziadna teatralnost, pekne sa pozeral, bez grimas, a zase to Habera zachranil, ked ho pochvalil. Klare dnes nacisto prepinalo. (u Marty som zvyknuta)

43
anna
Reagovat

Me se Veronika Vrublova hodne libila. Znsm ji osobne a vim,ze takova je i v realu. Nehraje to a proste je cíťa a obcas moc mluvi. Vzdy je ale uprimna a takovy veci dost proziva a my s ni. Drzim ji palce. Navic treba to nejak sestrihali. Rikala mi ze reagovala na neco co rikala Jandova a to tam nedali.jen to co odpovidala. Veroniku znam ze skoly a vim jaka bozi hudebnice je.me napsala pisen pro mamcu do 5ti minut!! Je silene talentovana!

44
nofux
Reagovat

Jsem jedinej, komu holky přijdou letos fakt hodně slabý? U kluků dám dohromady top 10 pro semifinále úplně v pohodě, kdežto u holek horko těžko – líbí se mi jenom Viky Tranová a Karolína.

45
dolores
Reagovat

dnes po vysielani prislo Slepcikovi 1200 lajkov :o) takze co dodat,.. zlaty nas chlapcek :))

ked spominate Marusku, tak sice dostala sodu, ale z dievcat dala Take Me To Church najlepsie, a urcite je to velka sympatacka aj povahou zda sa.
naopak tu piesen totalne pohnojila Zborilova, nechapem Vlado, co na nej vidis, aj ked sa milo usmieva, posobi tak lacno a este to provokativne oblecenie, myslela som,ze mas lepsi vkus (takej Monicke nesiaha ani po paty). naopak krasnu Emmu ti doprajem :))

a s tou Kasalovou to mame rovnako, hrozne nesympaticky spievajuci buldozer :D

46
dolores
Reagovat

@nofux: nie si jediny, je nas viac ….:))) dokonca aj Habera si to mysli

47
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Tak vizuálně Domča zas tak moc můj typ nebyla (na rozdíl od Emmy, která je můj typ 100%ně), spíš mi byla hodně sympatická, takové roztomilé sluníčko :-) zázračná zpěvačka to není, i když má zajímavou barvu hlasu, takže její vypadnutí není zas taková tragédie, ale rozhodně bych jí viděl v dalších kolech radši než tu ultraprotivnou Kasalovou :-/

48
Bara
Reagovat

Nevite, co se stalo s Renatou?:(

49
Anička
Reagovat

Na to mrkněte :) Je to Vrublová, ted to přidala na fanpage https://www.youtube.com/watch?v=5yI7CFeN1U0

Je o luxusní, líbí se mi to víc než original.

50
jab
Reagovat

Mne trochu mrzel Denis (ale možná by i on vyletěl po povinné jízdě) a taky trochu Zuzka Reinišová, sice nezazpívala nic moc extra, ale byli tam horší. Jediný, kdo se mi líbil (téměř) bez výhrad během povinné jízdy byli Samek a Samo (náhodička? :-)). Pár borců podalo slušné výkony, ale se mnou to nic moc neudělalo, holky mi až na ViVi přišly, v lepším případě, rozpačité, i když pár z nich taky naznačilo potenciál.

51
Soňa
Reagovat

Postrádám Renatu Holíkovou!!!

52
Prochor
Reagovat

Emma byla včera nejistá ale je neuvěřitelně sympatická. Její charisma nahrazuje nedostatky ve zpěvu.
P.S. Všechno nejlepší k dnešnímu svátku Elis Mrázkové:-)

53
Jai Kudo
Reagovat

V průběhu vysíláni se nelze dostat na Panáčka, ale celkem o nic nejde. Včera to byl z 90% průser….už vím, proč porota musí neustále opakovat, jak máme letos silný ročník :-D Pomalu začnám dostávat averzi na Martu, je mně čím dál nesympatičtější a Klára za ní nezaostává. Ty dvě baby nám (nebo jim) byl čert dlužen. Ještě, že tam jsou ti chlapi :-D

54
DJ Vlado
Reagovat

@Bara: @Soňa: Taky jsem Renatu včera v sestřihu postrádal, zrovna tak z kluků Mária Fiantoka :-/

55
jab
Reagovat

@DJ Vlado:
Jo, tyhle dva jsem tam taky poskládal. Jinak bude docela bitka mezi čeksými holkami, tma bych TOP 5 poskládal hned, zatímco Slovenky mám jen tři a z toho jedna byla během castingových kol utopena v sestříhu.
Kluky poskládám snáze, ale většina je „pouze“ dobrých nebo mají třeba zajímavý hlas avšak nezáživný projev nebo naopak. Vyloženě hodně zvědavý jsem momentálně asi na 4 z nich, i když takový Zdeno mě dnes docela zklamal – ale zas vyloženě nevyhořel a věřím, že se v dalších kolech znovu chytne.

56
jab
Reagovat

@jab:
*posTRádal

57
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Mám to stejně, u Češek bych Top 5 dal dohromady hned (zůstávají Verča, Karolína a Alena, místo vypadlé Zuzany a záhadně zmizelé Renaty bych přidal Marii a Viky), Slovenky mi po včerejšku dost prořídly (Dominiky Z. i H., Laura a Lucia jsou venku), takže mi u nich zbyla hlavně Emma (ale ta pořád zůstává mojí letošní No. 1 srdcovkou), dál mě zajímá Veronika Neméthová, i když včera byla v obou písních imho brutálně falešná, a překvapit může i Réka, která má dost zajímavý hlas :-)
U kluků mi naopak silnější přijdou Slováci, tam u mě vede Samo (pro mě letošní jasná pánská jednička) a zajímají mě i Zdeno a Pavol (jediný z „boybanďáků“ má v hlase něco zajímavého), u českých kluků mám za vyloženého favorita jenom Dana, přidal bych i Romana T., ale ten nejspíš pro svou profesionalitu do SF nepostoupí, včera mě trochu zaujal i druhý Roman (Fictum), kterému ale taky velké šance nedávám :-/ zajímá mě i Štěpán, ale ten by měl ve svém vlastním zájmu zpívat česky, protože angličtinu má fakt šílenou :-)
Celkově ale nesdílím nadšení poroty a zdejšího babince (+ Tomáš a Nofux) z letošních kluků, zvlášť když to porovnám s minulými dvěma ročníky SS, kde byla u kluků jedna osobnost vedle druhé, je to letos imho jednotvárný casting do boybandu (čest výjimkám) :-/ Z holek taky nejsem úplně na větvi, zvlášť oproti silným dívčím ročníkům SHS3 a ČSS1 je to jen slabý odvar, ale aspoň jsou typově pestré, ačkoliv se obávám, že ty výrazné a odlišné typy jako Viky nebo Marie zůstanou před branami SF a na jejich úkor projdou tuctovky jako Slepčíkova ségra :-/ Kéž by aspoň to silné jádro (Emma, Verča, Karolína, Alena) přežilo :-)

58
jab
Reagovat

@DJ Vlado: Tu Veroniku si ještě pustím, přišlo mi, že zatímco casting byl z 50 % úžasný a z 50 % falešný, tady mi přišlo, že těch falešných pasáží bylo daleko méně…akorát ta totální ignorace doprovodu u klavíru mě zrovna nepotěšila, ale bylo tam dost horších výkonů :-D.

59
Fialka09
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, letos s tebou souhlasím skoro do puntíku, teda kromě Veroniky V., s tou já mám problém a klidně bych ji oželela, místo ní bych asi přidala Elišku B., je to sice zvláštní týpek, ale její hlas se mi líbí. Jinak souhlas se všemi, včetně kluků. Ani já nejsem z jejich letošního výběru kdovíjak urvaná, jasně zatím vévodí Samuel a Dan. Ale kdoví, třeba se to ještě nějak vyvrbí, vzpomínám si, že třeba takového Lukyho Adamce jsem poprvé začala „vnímat“ až někdy v SF, ne-li dokonce ve finále, a nakonec to byl můj favorit. Tak možná nás někdo z kluků ještě překvapí (kéž by…)

60
irena
Reagovat

Tak já včera koukla vlastně poprvé, castingy mě nijak moc nezaujaly. Holky se mi zatím ještě pletou a budu si je pamatovat až to prořídne, zatím ani pomalu nevím kdo je z Česka a kdo ze Slovenska. U kluků bych pár zajímavých našla. Jsem překvapená účastí Romana Tomeše, párkrát jsem ho viděla v divadle a byla jsem jím nadšená už když jsem ho slyšela zpívat poprvé (byl to tuším Osmý světadíl). V muzikále hraje samé hlavní role, tak nevím co si od účasti v Superstar slibuje. Ale jak píše Vlado, asi ho do SF nepustí.

61
peto
Reagovat

co dodat dat v supervyberu alton johna ci kelly clarson to jde chapat ale coldplay de le vita tak to byl vystrel na likvidaci ,a to nemluvim o epizodce s slepcikem tam se pomalu projevuje nevyzralnost a byla vubec chyba ho pustit dal ,nejlepsi bylo kdyby ho nepustili ani do zelene mile aspon zklamani mohlo byt mensi a sabina sestra ta muze jit dal ale do finale neprojde kdyz pominem ze tam maji byt 4 cesky a slovenky a verca karolina snad anna alena a marie jsu razna konkurence – kluky moc neresim to prave se ukaze az v semifinale -a co bylo podivne byla ta limuzina to jim dali karticka kam maji jit ci do 1 ci 2 hm-a pri super vyberu bylo podivne tez ze 15 ci 16 detem reknu pekne zpivas frazujes super a nasledne je vykopnu napr dominika nova ,

porota je taka nemasna neslana zenska cast se oblika jak na nejaku prehlidku ktiriku a muzska cast to musi nejak koridovat aby to nejaku uroven melo stale .

62
Pattrick
Reagovat

K porotě, to je katastrofa, všichni.. ani jeden mě nebaví, nic zajímavého neřeknou, prostě melou předem vybrané fráze, které byly slyšeny několikrát, Vytisková je fakt tupá, sorry, ale je úplně mimo, kdyby alespoň byla lidská, ale je tak hrozně strojená a nepřirozená.
Marta alespoň komentuje angličtinu, což je jediné zajímavé, co vypustí z pusy.
Soukup si myslí, že hledá někoho do nějakého svého muzikálu, Ondro, tohle je superstar, ne Karlín!!
Habera je prostě Habera, na něm je jediné pozitivum, když na ně kouká svérázným pohledem při zpěvu.

63
yeey
Reagovat

No vcera me to fakt neoslnilo… dvouhodinovy sled kratkych ukazek toho, jak 99% soutezicich dojebava svetozname hity, ve kterych je slyset kazda chyba… uplne jsem zapomnel, jake byvalo Divadlo sileny utrpeni, protoze proste chteji po soutezicich uplny silenosti… uz aby bylo semifinale, kde je alespon pujde poslouchat, priste budou jeste ke vsemu krakorat ve dvojici, patrne opet po 2 hodinach spanku a 2 hodinach na nacvik… :-D

64
Monika
Reagovat

Baby v porote mi vadi od sameho zacatku, bych se jen opakovala, vcera se mi absolutne nelibilo, jak si behem vystoupeni ucinkujicich porad neco suskali, chvilema se pridal i Habera, bylo to velmi neslusne a neprofesionalni. U Vytiskove jsem mela pocit, ze je ani neposloucha obcas a pak ma totalne ujete komentare viz teatralnost Pavola to byla takova kravovina…
U holek mam problem vubec vybrat top 5…Viki je totalne nekoukatelna, zavrene oci pri zpevu a ksichty to je pro me naprosto neakceptovatelne, takze bohuzel ne, jinak by byla ok. Veronika s kytickama to je pro me ulet v negativnim smyslu, total falesna zpevacka, tu bych uz davno vyhodila, moje usi pri jejim zpevu trpi. Karolina je nemastna, neslana, takova jedna z mnoha, ktere prosly soutezi v minulosti mockrat, nebyt pribehu s pizzou, ani o ni nevim. Tady dobre zabodoval Ondra, pobavil, pizzy neprestavej prodavat:-)))) A ta jeji nasledna reakce mi nebyla moc sympaticka, trochu vic pokory bych ocekavala…Vrublova to je pro me hujer v suknich, dnes je tak krasny den, vsichni se milujte, zachranme svet, posilam vam pusinky, muck, brrrr Skoda, ze vypadla Zuzana mi ani neprisla nejak zla, kdyz mohla postoupit precenovana Pestova a Kasselova…Za Zborilovou jsem rada, to jeji sislani i v mluve mi silne vadilo a vizualne vypadala pro me take lacine, vulgarne a od pohledu takova prihloupla trubka, takze mi vubec nechybi..Za povsimnuti mezi babama je pro me jen Alena a Emma (v hloubkach). a

65
Monika
Reagovat

Jo a jeste jsem zapomela na Marii, ta mi je strasne sympaticka, takze jo hodim do te trojky s Alenou a Emmou.

66
BarBora
Reagovat

Dúfam, ze keď si odpočinú bude to lepšie, včera to bola slabota. Farkašovský je spoľahlivý, on proste spievať vie, len by nemusel tak smiešne máchať rukami a nebyť az taký akurátny v hovorenom prejave, trochu smradu do toho všetkého. ale inak sa mi počúva príjemne.

Myslela som si, že sa mi to nejak utrasie, no, moc nie, môžem čakať ďaľší týždeň, zátiaľ z tohto výberu ultra favorita nemám, čakám, že Emma a Zdeno zabojujú, včera nič moc.
A nebol Habera včera nejaký unavený?

67
DJ Vlado
Reagovat

@Fialka09: Obávám se, že nového Lukyho Adamce se letos nedočkáme, protože porota (nebo produkce?) se rozhodla u kluků sestavu normalizovat na samé šampóny, případně mimina jako Slepčík nebo Pošta, takže všichni rockeři a vyzrálí chlapi musí ven, viz. Denis venku, Kidd venku (ten to sice posral, ale když mohl postoupit i totálně tragický Jakub Stránský, mohl i on), Roman Tomeš taky skoro venku, snad aspoň Samo a Dan to SF dají :-/ Dokud se bude porota rozplývat nad děckem Slepčíkem a slizákem Farkašovským a naopak kritizovat muzikantské typy (viz. jejich odstřel Denise), tak si o novém Lukym můžeme nechat jenom zdát :-/

68
Monika
Reagovat

@dolores: Tak on zdeno svym zpusobem je nudny, to je jeho nejvetsi minus, ale vzhledem k hlasu, ktery se mi hodne libi mu to promijim…
Kazdopadne po vcerejsku si nejsem uz tak jista outsiderem tejkalem, jak jsem ho nazvala. On je podle me naprosto prumerny zpevak s neroznatelnym hlasem, ale na rozdil od vetsiny spicich kluku v letosni rade, je to zivel…U nas se hodne vzilo „nepatrne mrtvy Drda“, no v porovnani s vetsinou letosnich kluku je zivej :-))) Docela se obavam, aby to klucici SF nebyla uspavacka hadu s nudou od zacatku do konce, toho by Tejkal mohl krasne vyuzit. Jeho velke plus je zkusenost s kapelou, je to na nem znat, dokaze navazat dobry kontakt s publikem, rict si o pozornost…

69
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Souhlas. Právě Denis tím novým Lukym být mohl a už je pryč. Po jeho nespravedlivém odchodu se i u mě stávají jedničkami mezi kluky Samo a Dan, ale netroufám si už tvrdit jak to s nimi dopadne. Včera překvapivě nic moc Zdeno, ale asi mu jen nesedla písnička. Naopak sem si včera všiml Pavola a musím říct, že taky není špatný. Takže za slováky chci určitě do finále Sama a pak stejně jako ty rozstřel Zdena a Pavola ( ale asi sem pořád ještě spíš pro Zdena ). A Farkašovský – je jasné, že ho do SF pošlou, ale já doufám že z něj do finále nepostoupí. Spousta lidí ho srovnává se Sámerem. Přesto, že Sámera nesnáším a i pro mě je snad nejméně oblíbeným účastníkem SS všech dob, musím říct, že nějaké to charisma, kterým působil na hloupé malé i některé větší holčičky asi měl ( byť to nechápu ) a to mu taky přihrálo nejvíc hlasů, proto došel daleko. Ale být holka, tak z Farkašovského teda takhle nešílím. On na mě působí svým projevem jako stoprocentní gay ( a to je mi orientace každého absolutně ukradená ) a nedokážu si představit, čím by mohl holky přitahovat. Zmiňují že vyskočil z boybandu, ale to i třeba ti Backstreet Boys působily jako daleko mužnější typy než on. Působí na mě ještě víc slizce a teple než třeba Bendig. Nedokážu si představit kdo pro něj bude hlasovat – pubiny nezaujme protože na ně sám nebude nic vysílat, chlapi mu taky hlasy nepošlou. Takže možná tak starší babinec a čtyřprocentní menšina. No na finále by to možná ještě bohužel stačit mohlo, ale troufnu si tvrdit, že nejpozději někde v polovině pak stejně vypadne.

70
BarBora
Reagovat

Chudák Farkašovský, ale to schytáva a zrovna on patrí k tým najlepším spevákom, čo tam sú, ak nie vôbec najlepší. Fakt je, že zrovna moc mužne nevyzerá, ale táto súťaž je aj o speve. Do SF určite a potom nech rozhodnú diváci, možno sa naozaj do finále ani nedostane.
Keď som videla tie výkony tam, ešte viac som sa rozčúlila kvôli Denisovi, keby to následne pohnojil, tak dobre, nech idú lepší, no to čo nasledovalo bolo na zaplakanie.

71
Johana
Reagovat

@Tomáš: za sebe říkám, že ani starší babinec mu nebude posílat sms a naprosto souhlasím s tvým popisem Farkašovského. Zpívat snad umí, ale to teplé ksichtění, rozmáchlá gesta, ruka na srdci, teatrálnost ( nechápu, proč to u něho Klára nekomentovala…asi mediálně známí rodiče, tak si netroufla ) mi bylo až fyzicky odporné a to mi gayové fakt nevadí.
Velmi příjemně mě překvapil Daniel. U castingu jsem si toho nevšimla, ale včera se z něho to charizma lilo proudem, pohled vražedně uhrančivý a zpěv jeden z nejlepších.
Pak jsem ještě zvědavá na Vojtecha Dzudzu.
Co místní odborníci říkají na Samuelův zpěv? On sám říkal, že si to dal níž. Možná to byla jen jiná tónina, nejsem odborník, ale přišlo mi to dost falešné.

72
bezík
Reagovat

Kterej je ten Denis , co se tady nad ním tak pláče ? Co zpíval ? Já si ty jména zatím vůbec nepamatuju, navíc ti kluci jsou tak dokonale bezosobnostní …

73
bezík
Reagovat

Jo a ještě jeden , co se z něj mohl Palo pofiknout, že tu skladbu už někdy musel zpívat a on říkal že ne, že poprvé a dám byly celé poprděné z jeho pohledu, to je kterej ? Takovej holohlavej. Ten snad jedninej s přimouřením obou očí …

74
yeey
Reagovat

uz mi tu chybi jen „nejsem homofob, ALE…“

75
dolores
Reagovat

@Monika: no ja mam momentalne problem s Tejkalom ten, ze sa medzi nim aj Danom neviem rozhodnut, ktoreho by som radsej videla vo finale za cesku stranu :D lebo ak maju postupit len dvaja, (v co dufam, ze tak nebude!!…), tak so Slepcikom, ktory je na smrt isty moze ist len jeden,… a ten bude asi Dan, co je ok, ale mna bude velmi mrziet nepostup Honzu. vsetko je ale otvorene, zalezi ako vyuzije v semifinalovom vystupeni svoje skusenosti, ktore ma z podia. a hlavne ci bude vediet predat svoj smrnc a sexappeal .)) je tu este aj Stepan, ten je porotou velmi chvaleny, tak aj jeho postup so Slepcikom je mozny.
a kedze v tej 40tke nam nezostali ziadni drsnaci (a to som Vlada minule upokojovala, ze tam nejaky bude ://)… cize zostane len Samo s rockovejsim hlasom, ale zas osobnostne to ziadny imho rocker nie je, navyse posobi chladne a spomalene, takze o nejakej zivelnosti alebo zivocisnosti, ktoru by mohol predviest na velkom javisku, nemoze byt ani reci. (aka skoda Denisa..:( .. FNUK). takze zostava Dan, ktory neodkryl este vsetky karty, hoci je bez nejakych skusenosti s kapelou a publikom, ale ma energeticky potencial z bojovych umeni, ktore predvadza… akoze wow!! ::)) je to taky vsestranne nadany clovek, este aj maluje… ten sa teda nestrati ;)
no a napokon zostava snad jediny, co by to mohol roztocit Tejkal, ako vravis, aj napriek hlasu priemerneho samponika, ale kvalitne spievajuceho, ta zivelnost a energia tam je, takze je mozne, ze prave on to tam bude zachranovat, paradoxne aj napriek averzii Vlada. :))
Zdeno, to je taky nemastny-neslany, on mi pripomina Tomasa Kraka z SHS3, Haberov milacik, ktory to vdaka svojej suchoparnosti absolutne nikam nedotiahol. ani do boybandu, ani do rocku, ani nikam … z sampono-plysacikov jediny, ktoremu doprajem aj GF je Pavol. ten mi vcera hlasom doslova pocaroval! ups.. takze za slovensku stranu ho do finale chcem a este tam bude mozno Farky. nevadi mi to machanie rukami, kazdy si nejak pomaha (ved co prevadza s rukou pani porotkyna Marta :D ), ale u neho mi dost prekaza ta artikulacia s pritlacenym s,c,č,š… takto rozprava jeho mamicka, zdedil to po nej, ale u zeny sa to hodi, u chlapa je to zzenstile. poznam aj muzov s takouto artikulaciu, co nie su gayi,ale v tomto speve mi to vadi, inak by bolo Farky u mna vysoko, lebo rnb dava technicky famozne.

76
dolores
Reagovat

@bezík: z Denisoveho koncertiku, on si prevazne sklada sam .. https://www.youtube.com/watch?v=JCpysbwdd5Q

a ten holohlavej, to je Dan, ktory je tu casto spominany a vseobecne oblubeny

77
Monika
Reagovat

@dolores: No ja si myslim, ze Daniel je uplne bez sance na SF, vubec s nim nepocitam, schvalne jsem se koukla i na FB stranku superstar, zalostne malo lajku a i vesmes negativni komentare pod nim. Ja osobne tez ten jeho zpev nedokazu nejak moc uchopit, spis mi prijde jako recitator nez zpevak, jak tam sekal ta slova, hodne me to rusilo. Kdyby prelezl SF, hodne by me to nejspis prekvapilo.

78
J
Reagovat

Tak ja som si to pozrela dnes a urobila som si nazor. Ci toho Denisa neodstrelili, lebo by tu povinnu piesen dal. A jednoducho im tam nesedel. Skoda ho je. Ale taky je ten umelecky svet.
Tak podla povinnych piesni tu uvediem tak ako sa mne ako laikovi pacili, ci to technicky dali alebo nie a sympatiu a antipatiu som dala bokom. A musim povedat, ze ma prekvapilo, ze niektore mena tu dam, podla toho ako sa mi zdali v danej skupine:
SAM SMITH – STAY WITH ME: V. Vrublova
DANIEL POWTER – BAD DAY: S. Sleziak + A. Shirmanova
KELLY CLARKSON – A MOMENT LIKE THIS: P. Farkasovsky
BRUNO MARS – JUST THE WAY YOU ARE: D. Olahova + D. Slepcik
HOZIER- TAKE ME TO CHURCH: D. Krizka
COLDPLAY – VIVA LA VIDA: S. Urban + Z. Vovsova
E. JOHN – CAN YOU FEEL THE LOVE TONIGHT: R. Ballová
KATY PERRY – ROAR: N. Kasalová
JOHN LEGEND – ALL OF ME: B. Hazuchova
ADELE – SOMEONE LIKE YOU: E. Buocikova.

Dojem zo vcerajsieho SuperVyberu z 2. dna. Prvu vec som postrehla, ze ten Bruno Mars bol zaradeny kvoli deckam – tinedzerom typu Slepcik /Olahova. Druhu vec, ze bolo pocut hranice v speve u mnohych: Sleziak, Drobna, Mucina atd nebudem tu viac menovat. Aj ked Samo potesil, tam vidim ten jeho prinos v rockovom kole, dufam ze sa dostane do finale a rockove kolo bude.
Dost ma prekvapili kladne porotcovia chlapi a zaporne zeny. Ja lutujem aj toho Kidda Koulaka, ta piesen mu nesadla, keby tam bola nejaka rockova piesen pre neho aj ked BAD DAY je pop rock. Takisto sa pacil ten koment Soukupa u Farkasovskeho ohladne boy band.
Slepci kapitola sama o sebe. Predpokladam, ze stab NOVY a MARKIZY tam mal v pohotovosti aj nejakeho lekara alebo zdravotnika minimalne. Takyto projekt v takom pocasi sa inak neda. Ja by som po zvracani a dehydratacii mu skor dala vyzivu intravenozne a to nie som ani lekar ani zdravotnik. No nato ako mu bolo zle aj ked to bolo zvelicene, ved zle tam mohlo prist aj ovela starsim a nerozpitvavalo sa to tu piesen dal vskutku dobre.

79
Tomáš
Reagovat

@bezík: Když to doteď nevíš, tak už je to asi jedno, je to marný. Ale je to tenhle https://www.youtube.com/watch?v=Nri2WJL6rwM

80
J
Reagovat

Inak 15 rokov ma aj A. Shirmanova, V. Dzudza a mnohi dalsi, nielen milucky D. Slepcik.

81
Tomáš
Reagovat

@dolores: Že by měl Slepčík na smrt jistý postup do finále si nemyslím. Vždyť včera měl docela intonační problémy. V semifinále může ještě pořád dopadnout jako kdysi favorizovaný Noah. A nebo do finále proleze a pak tam bude za otloukánka, to je druhá možnost. Docela se ale začínám obávat toho, že do finále postoupí Slepčík a tebou zmíněný Štěpán. Proti Štěpánovi v zásadě nic nemám, ale Tejkala a Patricia mám daleko raději. To by mi bylo nadělení kdyby do finále postoupili za čechy Slepčík a Štěpán a za slováky Farkašovský a dejme tomu Pavol. A rázem bych měl finále kompletně vyčištěné od svých klučičích favoritů ( protože by nepostoupili Dan, Tejkal, Patricio, Samuel ani Zdeno ) a neměl bych ani komu fandit. Bohužel se začínám obávat toho, že by se to klidně mohlo stát. ( V takovém případě bych si musel asi hledat náhradní favority a asi bych teda trochu z nouze fandil Pavolovi a Štěpánovi, ale nebylo by to ono. A nebo bych začal konečně fandit holce, ale to by tam asi musela být Maruška, která mě jako jediná z holek aspoň trochu zaujala a ta se tam s tou největší pravděpodobností taky nedostane. Čert ví, jak to dopadne, ale tu největší a nejhorší ránu už mám po včerejšku za sebou. Včera mi vypadl Denis, můj největší letošní favorit. Nic horšího už mě letos nečeká.

82
bezík
Reagovat

@dolores: Dík. Ten Denis je docela dobrej týpek, ale na karaoke světových hitů (a o tom je SS) se nehodí. On si jede to svoje a tak je to dobře. Dan, OK, tak toho si už budu pamatovat ;-)

83
dolores
Reagovat

@Monika: tie lajky nevidim dramaticky, vsetko sa este moze zmenit…je to este priskoro … mimo Slepcika, ktoremu naskakuju uz kozmickou rychlostou, ostatni nie su na tom ovela lepsie. a komenty ma Dan aj dobre, tie negativne pochadzaju prevazne imho od slepcikovych fans. len si vsimni vsade do diskusii pchaju jeho profil, ze ziadame vas o lajk pre Dalibora ROFL
ak by som tomuto dietatu aj chcela fandit, tak nemozem, lebo ta tlacenka porotou a besnenie zacinajuich fanusikov ma celkom paralyzuje. :))

@J: v 15tich moze byt vyzretost na roznej urovni. Dzudza zda sa ma mutaciu davno za sebou a Alena je na svoj vek mega vyspela aj fyzicky aj psychicky.. si zober Kasalovu, ta ma 16, a vyzera na vyzitu 30tnicku, Slepcik je na urovni 12-13 rokov , ale cert ho vie, mozno je vnutorne tvrdsi ako ostatni :D ale inak jeho segra mi pride velmi v pohode, skoda ze nema zaujimvejsi hlas

84
Tomáš
Reagovat

@Monika: Já myslím, že do SF porota Dana pustí. Koho by tam dali místo něho? Ale jinak to začínám vidět tak, že do finále pak postoupí Slepčík a Štěpán ( za což ty budeš ráda, protože na jednoho si zvědavá a druhý je tvůj nový ´´Drda´´) a to mě teda hodně zklame. On je Dan supertalent, ale začínám se obávat, aby jeho pěvecký projev nebyl příliš alternativní pro tak komerční soutěž, jako je SuperStar. Začínám se bát, že by to lidi nemuseli pochopit. (

85
J
Reagovat

@dolores: Slepcik ako dieta – spevak mi nevadi. Ale ten cirkus, ktory sa okolo neho spustil mi ho v ociach sprotivil ako minuly rok Blanka a Martin. Velmi ma potesilo, ked im to Martin Cisar nandal, lebo mal krasny hlas a navyse bol sympaticky aj ked tie vykony boli velmi nestabilne.
Vies, tiez by som rada verila, ze to nepojde 2+2 CZ/SK zo semifinale, ale prostre si myslim, ze to tak urobia, aby neurazili ani nas a ani Cechov. V tom pripade mi Slepcik strasne vadi, lebo nema na to aby bol uplne Superstar a len jeden z trojice Krizka, Tejkal, Urban sa s nim zveziea to ja nechcem. Ja osobne tam mam Dana Krizku a Stepana Urbana za CZ. Kym za SK Samuela a Pavla Kovalicka, ktory mi pride viac zivsi, platnejsi a univerzalnejsi nez Zdeno Mucina. Z dievcat SK Emma a kto s nou, to chcem zistit na plazi. Z CZ Vivi Vrublova, nech je slunickova aka len chce, ten silny hlas tam je, co Karolina Pribylova nie je tak vyrazna a dalej tiez tu mam problem. A akceptujem aj Farkasovskeho, ktory by bol platny v RnB kole, ak by bolo. Ale postupia len 4 chalani, z nich decko by postupilo uz teraz, keby dali hlasovat.

86
Tomáš
Reagovat

@J: Ještě si u českých kluků zapoměla na Patricia. Jestli bude v SF tak snad má taky nějakou šanci na finále.

87
dolores
Reagovat

@bezík: Denis tie pesnicky inych ani na youtube, na rozdiel od ostatnych nevesia, to je fajn, nie je to karaoke typek, .. ale mne bude tento chlapec v sutazi chybat, nechcela som uz o tom viac pisat, lebo co je uz prec, dajme za tym bodku (nechcem trpiet syndromom Hnilica). no umlcali ho uz v zarodku, mali mu dat sancu zasievat aspon s klavirom povinnu jazdu, co ja viem Bad day alebo Hoziera napriklad, to by ma vazne zaujimalo.
v toto roku mam dojem, ze porota chce mat cistucke, sterilne a ziadnou spinou neposkvrnene finale ://

88
J
Reagovat

@dolores: A Denis by im ho poskvrnil. Mam pocit, ze si uz predom vytipovali finalistov ak dopredu nie aj adepta na celkove vitazstvo. A nehovorim tu o Slepcikovi. Denis mohol byt riadna konkurencia pre Sama, ale aj Zdena, Pala a P. Farkasovskeho. Mozno sa tam dostane za SK aj V. Dzudza (taky sympaticky na nic sa nehra). A co ked preto ho odstavili.

89
J
Reagovat

@Tomáš: To, ze som zabudla na Patricia nehra rolu. On na finale popri Slepcikovi a ostatnej trojke nema. To uz si viem predstavit, ze nejake dievcata posielaju sms-ky Krizkovi a Tejkalovi a ich maminy a babicky Slepcikovi plus popri nom Stepanovi (ten mi je ale sympaticky a navyse to vcera aj slusne dal). To Zdeno Mucina hrozne sklamal. A este aj Samo mi pride o polovicu viac zivsi a sympatickejsi nez Zdeno. Inak ak chceli niekoho odrovnat, stacilo mu dat zaspievat piesen na ktoru nemal ten konkretny adept. Denis by BAD DAY, resp. aj ELTONA JOHNA a COLD PLAY dal.

90
Ája
Reagovat

@Tomáš: Díky za odkaz, přiznám se, taky jsem si ho vůbec nepamatovala a to jsem si myslela, že si tak nějak pamatuju všechny. Není špatnej, ale tím, že jsem ho pustila z hlavy hned po vystoupení, mi chybět nebude.
Jinak co se týká Dana, tak nějak mě ten jeho projev zatím neohromuje, asi si ho budu muset ještě pustit a třeba to přijde. Je mi líto nepostupu Kouláka, ten byl v té záplavě náctiletých popíkářů příjemným osvěžením.

91
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=5KMwTLyPKgk Skvělá pohodovka od Denise. On má fakt skvělou vlastní muziku, kam se na něj hrabou nějaký Slepčík, Farkašovský ale i spousta dalších, co tam pořád ještě jsou. Tady je vidět, že ani názory poroty nemůžou být objektivní a že ani oni nejsou neomylní, ať sou to odborníci jací chcou. Sou to jen čtyři lidi z masa a kostí stejně jako my a mají jen svoje názory a svůj vkus ( který je bohužel často i mnohem horší než vkus nás diskutérů ). Asi to prostě každý rok musí odnést někdo zajímavý hned na začátku, je to úděl těchto soutěží a musí se s tím počítat. Jednou je to Jerguš, pak Hnilica, teď to musel být Denis. Štve mě to moc, on mohl na hlasy diváků nějakého Farkašovského a třeba i některé další úplně v klidu převálcovat. Možná proto nemohl jít dál. Teď už se nedá dělat nic jiného než si vybrat jiné favority a doufat, že nedopadnou stejně. (

92
dolores
Reagovat

@Tomáš: ta pesnicka Relax je sice jednoducha, ale je silna … ak by sa skratila tak na cca 2 az 2,5 min. a presla profi-aranzerskou upravou, kludne by mohla byt radiohitom, je to chytlava vec, ja som si ju minule len tak pustila a isla potom na nakupy a to som sa v hypermarkete pristihla, ze si ju v duchu pospevujem. skratka, dostala sa mi do hlavy :))
@J:Patricio moze ziskat vela sms, je to exoticky typ, nieco ako Cristovao, toho by som vobec neodpisovala, a na rozdiel od Bena ma usiam lahodiaci syty hlas

93
bezík
Reagovat

@dolores: Jo tak to mám stejný dojem, jen nevím, jestli porota nebo produkce. Na druhé straně trochu doufám, že by tam mohli pustit Marušku jako jediného zbylého pro ně „exota“. Myslím, že kdyby záleželo na Haberovi, tak už ji v tomhle kole vysypal (on takové hodně nemá rád) , ale neudělal to takže možná plní pokyny shůry :D

94
Tomáš
Reagovat

@dolores: Pro mě je Denis nejzajímavějším soutěžícím celého letošního ročníku a nezbývá mi, než mu popřát úspěšnou kariéru, kterou si zaslouží. Poroty si ale už asi po tomhle rozhodnutí nedokážu vážit a nedokážu je brát vážně. Haberu sem měl ještě donedávna za nejlepšího porotce v historii SS, ale pomalu se asi začínám přiklánět k názoru, že lepší byl náš český Horáček nebo Klezla. I když každý má něco, ale já jeho vkus někdy fakt nechápu.

95
Monika
Reagovat

@Tomáš: Takhle jsem to myslela, porota mozna Dana do SF pusti, vsak je z nej nadsena, ale myslim si, ze divaci mu dahi stopku, ale to je samozrejme jen odhad a vse muze byt jinak.

96
dolores
Reagovat

@bezík: drzim palce Maruske, ale obavam sa, ze sa cez hviezdy typu Vrublova a spol. nepretlaci. aj ked vsetko je este otvorene, nadej zomiera posledna. dievcat je tam este vela, tazko vyberat, ktoru poslu do SF, u chalanov uz vela toho na vyhadzovanie nie je, zvlast u slovakov. tak hadam sa tam aspon ten Pavol dostane

97
Tomáš
Reagovat

@dolores: Marušku bych tam viděl rád a měl bych možná první holčičí favoritku. Za mě je tisíckrát přirozenější a sympatičtější a tím pádem i lepší než Vrublová. Ale tak nějak už si myslím, že ta konečná podoba finálové sestavy bude nakonec jedním velkým zklamáním a že tam možná ani pomalu nebudeme mít komu fandit.

98
J
Reagovat

Inak s tymi povinnymi piesnami ak to porovnam so SHS uz neviem ktory rocnik to bol, tak tie povinne piesne sa dali zvolit. Sa mi zda, ze boli 3 pre dievcata a 3 pre chlapcov z nich vzdy jedna v slovencine. A pamatam si, ze vacsina chalanov spieval Mandy.

A este raz sa vratim k Ivovi Stroffekovi, tomu som aj ja fandila a statocne posielala sms-ky, ze to nebolo Cmorikovsky dokonale mne velmi vyhovovalo, pacila sa mi jeho osobnost aj spevacky sa mi Stroffek viac pacil ako Cmorik. Velmi som bola rozculena, ze nepostupil do GF. Este som ho nejak zaznamenala v muzikali Traja musketieri. A to, ze sa nepresadil hudobne a je v zabudnuti som pocula, ze sa nezhodol s Lucenicom, ktory mu produkoval album alebo nieco take, ale tym som si ista, ze ten problem bol s Lucenicom.
Z nostalgie si ho stale pripomin paradoxne Lucenicovym hitom HADANKY TIEL.
https://www.youtube.com/watch?v=dw4Hehv6ggk

99
J
Reagovat

A este bol niekde Ivo Stroffek. Na JOJke HVIEZDY NA LADE korculoval.

100
Monika
Reagovat

Koukala jsem na fotku tech postupujicich do TOP 40 a je tam prevaha holek, z kluku prakticky uz neni koho vyhazovat, jestli jich tam je trinact, ctrnact a pujde do SF 10…uz je de facto sestava kluciciho semifinale hotova…

101
Tomáš
Reagovat

@Monika: A kde ty fotky jsou? Tak když už si dáš dohromady kdo je čech a kdo slovák, tak už ti ta SF sestava fakt skoro vyjde. Jen teda nechápu co tam ještě dělá ten Stránský, ten měl letět místo Denise. A včera mě taky docela zklamal i Marek Pošta a to sem mu po castingu tak fandil. Teď si myslím, že na finále to u něj ještě asi není.

102
Monika
Reagovat

@Tomáš: Na FB superstar, sama holka, kluku moc neni pres 10, uz nebudou mi skoro ani koho vyhodit z duetu na dlouhe ceste…

103
dolores
Reagovat

je tam este niekto zo slovakov okrem Sleziaka, Mucinu. FArkasovskeho, Kovalicka a Dzudzu? ..tam vazne nie je koho vyhodit :)))
cechov je viac – Tejkal, Krizka, Patricio, Urban, Posta, Slepcik, Stransky, Samek, Tomes … zabudla som niekoho ?
ak prejde Stransky , tak Superstar zacnem bojkotovat :D

104
Monika
Reagovat

@dolores: No podle me ne, fakt neni koho vyhodit :-)))) a i u tech Cechu bych rovnou vyloucila tragu Stranskeho…

105
Tomáš
Reagovat

@dolores: Co tam dělá Samek, to taky netuším. Včera skřehotal, až mi málem praskly bubínky. Takže toho bych vyhodil plus samozřejmě Stránského. A myslím, že Pošta a Tomeš asi vypadnou na dlouhé cestě ( jenom můj odhad ) takže už sem dal dohromady i 5 čechů do SF. :D Ale ze slováků může klidně postoupit i Dzudza, jestli v SF zaboduje. Asi se to fakt nedá odhadnout.

106
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Ještě jsou tam Roman Fictum a Vojtěch Hondl, oba Češi :-) Jinak jsem si to spočítal podle svých včerejších poznámek a vychází mi to na 24 holek a 16 kluků, z toho 13 Češek, 11 Slovenek, 11 Čechů a 5 Slováků, konkrétně (řazeno abecedně):

Češky: Eliška Buociková, Kamila Kopečková, Marta Michalska-Uras, Melinda Noáková, Daniela Peštová, Karolína Přibylová, Alena Shirmanová, Sabina Slepčíková, Marie Tomanová, Huyen Vi Tranová, Sabina Ulmanová, Zuzana Vovsová, Veronika Vrublová

Slovenky: Réka Ballová, Barbora Brajerová, Veronika Danišová, Emma Drobná, Tereza Gerzaničová, Simona Groschmidtová, Barbora Hazuchová, Veronika Jurinová, Nikol Kasalová, Veronika Neméthová, Dominika Oláhová

Češi: Roman Fictum, Vojtěch Hondl, Daniel Křižka, Patricio Malundo, Marek Pošta, Jan Samek, Dalibor Slepčík, Jakub Stránský, Jan Tejkal, Roman Tomeš, Štěpán Urban

Slováci: Vojtech Dzudza, Peter Farkašovský, Pavol Kovalíček, Zdeno Mucina, Samuel Sleziak

Myslím, že jsem teď plně dostál své pověsti „hardcore fanouška“ :-DDD

107
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Tak slováci sou jasní pokud to bude podle národnosti. Podle mě může z té pětice postoupit do finále kdokoliv a bude hodně záležet na výkonech v SF.

108
Monika
Reagovat

@Tomáš: Klucici Sf bude velmi zajimave, pac se tezko da odhadnout kdo nakonec postoupi, ty sance jsou imho velice vyrovnane, zadnej vetsi outsider. U divek si naopak myslim, ze ta zminovana trojice je jasna a bude se hrat pouze o jedno postupove misto.

109
J
Reagovat

Tak o tyzden to uz nebude pre mna tak velmi zaujimave, lebo sa zda, ze tej patice SK chalanov nikto nevypadne a ak tak len 1 a aj to by ma prekvapilo, lebo Dzudzu tam ocividne chcu. To v Xfactore UK bude ovela zaujimavejsie, nakolko Harich bude bojovat v six chair challenge. Predpokladam, ze ho neposunu do Judge House aj keby podal prevratny vykon.
A teraz navrat k SS po tom skvelom vykone Krizku a celkom podarenom aj Urbana uz len dufam, ze to nepokazia a postupia do SF. Tejkal je uz tam. A predpokladam, ze tam automaticky pojde maly Slepcik. Takze uz len 1-2 cz chalani.
Takisto sa tesim najma na chlapcenske SF.
Jedine ma mozu prekvapit dievcata.

110
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, zdá se mně, že v tom máš větší přehled a pořádek, než Habera s produkcí Novy dohromady… :-D chacha
Jak si to můžeš všechno takhle pamatovat a sledovat? :)

111
Tomáš
Reagovat

Já vidím u kluků čechů jasnou semifinálovou pětku Tejkal, Slepčík, Urban, Křížka a asi Patricio. Maximálně by místo někoho z nich mohl být Pošta, ale není to moc pravděpodobné. Myslím, že žádná jiná změna už nebude.

112
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: Tak včera jsem si všechna ta jména zapisoval do noťasu a pak už mi stačilo jen rozdělit je podle pohlaví a národnosti :-)

113
jab
Reagovat

@Jai Kudo:
Beztak si to ještě sjel znova z Nova Plus :-D

Ještě vsuvka k Denisovi, než budu pokračovat…nepřišlo mi, že by byl rytmicky mimo jeho zpěv, jenže ten zpěv moc neladil s kytarovým doprovodem (hlavně ve druhé polovině vystoupení)…možná kdyby zpíval a capella, postoupil by. U klavíru by buď totálně shořel, nebo ty rytmické problémy zachraňoval jinými prvky (přednes, barva hlasu) nebo by se do klavírního doprovodu trefoval líp než do vlastního. Každopádně kdyby přešel i přes klavír, tak by výběr SK kluků do semi nevypadal tak jasně, takže škoda…no. Nicméně na vítězství bych to neviděl, Adamec byl imho mnohem lepší zpěvák.
Jinak já bych to poskládal teď takto:
Kluci SK – těch 5, co nejspíš zbylo :-)))
Kluci CZ – Štěpán, Daniel, Jan T., Jan S. a asi Patricio
Holky SK – Emma, Veronika N., Tereza G. … a teď šmarjapano poraď… Reka? Barbora Brajerová???
Holky CZ – ViVi, Karolína, Alena, Maruška, Viki

114
Tomáš
Reagovat

@jab: Jak tak koukám na tvůj výběr holek z Česka, tak o nich začínám taky přemýšlet. V podstatě mi přijdou zajímavější a i sympatičtější ty tři co asi z SF do finále nepostoupí ( Maruška, Viki a Alena ) než ty co asi do finále postoupí – Veronika a Karolína ( i když Karolína to možná až tak jisté nemá ). Bral bych kdyby tu došlo k nějakému pořádnému zvratu. Byla by fakt sranda, kdyby Vrublová nepostoupila. :D

115
J
Reagovat

@Tomáš: Ja to skor vidim na postup Aleny Shirmanovej namiesto Pribylovej.

116
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: chces povedat, ze vsetky tie mena boli uvedene vo vysielani? mne sa zda, ze ani vsetkch 100 ludi nebolo ukazanych. podla mna, tie mena mas od Jana Lisku :DD

117
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Ano, všechna tato jména jsme včera viděli :-)

118
Ally
Reagovat

Já jen pár černých koňů , co mě napadá :)

Patricio- sympaťák, zapamatovatelný :)..jen nevim nakolik do toho pujde naplno..podobně jako třeba Karolina..ale možná tak někdo jen působí, že je v pohodě
Vůbec včera mi tam část lidí přišla „nepatrně mrtvých “ :) a část jak kdyby v sobě měla x energy drinků / a asi i měli .. jak tu někdo poznamenal po 2 hod spánku a 2 hod zkoušení:)
Zuzka Vovsová
Veronika Neméthová- je střelená,to může lidi bavit/ nebo lézt na nervy spíš mi:)
ale může mít zajímavý výběr songů. větší šance než Marie Tomanová ?, i když ta je lepší..protože Češky mi ,jak se dívám na Vladův seznam, připadají silnější

Jinak Emma mi trochu připomíná hvězdy prvorepublikových filmů :) pokud se pojede na image, charisma..je jasná..ale vyhrát to zdaleka nemusí

119
dolores
Reagovat

@J: Shirmanova je u mna momentalnie z dievcat CZ na prvom mieste, co by som predvcerom este nepovedala :)) bola tam este Karolina.

@DJ Vlado: tak potom ja som nepozorny divak a ty statisticky register CSS :D kalap dolu :))
aj ked nepochybujem o tom, ze si si to samozrejme este niekolkoktrat pustal

toho Fictuma a Hondla si musim este preverit, nebodaj sa dostanu do semi a ani netusim, kto su. nie je Hondl ten, z ktoreho odpadavali na kastingu aku ma peknu farbu hlasu ?

120
Ally
Reagovat

@dolores:

toho Fictuma a Hondla si musim este preverit, nebodaj sa dostanu do semi a ani netusim, kto su…

Hehe..to je jako třeba… ani neznám svoje zaměstance:)..ale fakt tyto a některé další taky netuším..asi si vytisknu seznam a budu studovat :)

Alenu mám od začátku..Karolina včera jakoby trochu zapadla..?

121
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Hondl se v castingu jen mihnul v sestřihu, takový mladý sympatický folkař, ale v mnohém je dost podobný Štěpánovi (což je asi ten důvod, proč nepostoupil) :-) Fictum byl rovněž utopen v sestřihu, takový postarší rocker, zpíval Bon Jovi – Always :-)

122
Tomáš
Reagovat

@dolores: Fictum a Hondl se stejně nikam nedostanou. Ti už jsou tam jen do počtu a na to bych si klidně vsadil. Za CZ kluky do SF – Tejkal je jasnej, Křížka taky, asi bohužel i Slepčík. Pak tam bude Urban, měl daleko větší prezentaci než první dva jmenovaní o kterých ani nikdo neví a porota ho chválí. A jako posledního tipuju Patricia. Maximálně by tam ještě mohl nějak zasáhnout Pošta, ale asi ne. A tito dva rozhodně ne.

123
dolores
Reagovat

@Ally: vsimla som si, ze Veronika Nemethova ma velmi negativne reakcie na FB. ta ak postupi do SF nema velke sance prejst do finale

este Marek Posta, toho som mala v top5 cz chalanov, ale teraz az sa sama cudujem by som tam radsej brala toho usmrkanca Slepcika, tipujem, ze s Postom bude vacsia nuda

124
DJ Vlado
Reagovat

Jinak za chvíli přidám první část rekapu, dneska jsem totálně nestíhal a Scalex je na tom podobně :-/ Díky za pochopení a trpělivost :-)

125
dolores
Reagovat

@Tomáš: asi ti dvaja naozaj nepostupia, neboli nijako medializovani … a Vlado to uz asi aj naisto vie, ked napisal, ze Hondl nepostupil, lebo bol podobny Stepanovi :)))

126
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Mně už je jasné, že koho utopili v sestřihu, do SF nepostoupil, pročež můžeme vyloučit i hned 3 ze Slovenek (Brajerovou, Gerzaničovou a Oláhovou) :-)

127
Monika
Reagovat

No Nemetheova by nemela u divaku zadnou sanci, uz ted se vetsina na Fb bouri, ze tam stale jeste je :-))))
Alena me zaujala od zacatku, ta jeji barva hlasu me dostava, bohuzel ale neni technicky prilis dobra zpevacka a je dosti kontroverzni – bud ji lidi miluji nebo nesnasi, i kdyby postoupila do SF, dal to moc nevidim. U karoliny imho hodne zpusobil ten prvotni efekt, holka, ktera dela pizzu, cekalo se ze to bude pruser pred porotou a on nebyl…to ji hodne pomohlo v dany moment, ja uz tehda teda nechapala ty ovace na ni..nicmene myslim, ze ted uz bude jen upadat, nic moc vykon v divadle, mozna nic moc vykon v duetech a razem bude skoro zapomenuta a mit to nahle..jestli ji pusti do live prenosu, nema imho nic jiste…dost hlasu ji muze ukrast Slepcikovka (je-li tam)

128
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: v pohode, pockam si este, lebo zajtra nebudem stihat zase ja

@Ally: Karolina nebola zla, ale nicim vynimocna, na rozdiel od Aleny, ktora imho taky Bad day doslova skultivovala do svojej osobnej verzie

129
Tomáš
Reagovat

Jestli Vrublová ve finále být musí, tak já bych jako tu druhou nebral ani Karolínu, ani Alenu ale Marušku. To by aspoň pak bylo zajímavé finále. Ale pro tu by asi byl zázrak se do SF vůbec dostat, dál to vidím celkem nereálně. I když všechno bude záležet i na tom, kolik bude chodit hlasů. Jestli hodně málo, tak nás můžou při postupech z SF do Finále čekat i hodně velká překvapení.

130
dolores
Reagovat

@Monika: Slepcikova ma velke sance, spolu s braskom su az nechutne adorovani, ale ja by som ju aj brala, taka upokojujuca povaha :D len keby spievala trochu zaujimavejsie, hlas ma skoleny , akademicky a farebne malo vyrazny. mozno na SF zaziari, a mozno zaziari Karolina, ta ma zase v sebe urcitu noblesu. pre mna obidve lepsie ako Vrublova

131
Tomáš
Reagovat

@dolores: Slepčíková je pro mě úplně stejně nudná a nevýrazná jako Karolína. Jako kdyby tam ani nebyly, jejich zpěv zapomínám už během vystoupení a přistihuju se, že myslím na něco úplně jiného. Ty jestli půjdou do finále, tak vypadnou stejně mezi prvními. Vrublová je výrazná, ale začíná mi vadit zase z jiných důvodů. Pro mě by ideální finalistky za české holky byly Maruška a pak jako druhá Alena nebo Viki. Ale to by se mohlo stát možná tak na planetě Fazoli, tady ne. :D

132
bezík
Reagovat

Maruška je záhadná osůbka :D Hlavně mě překvapuje, kdo všechno je má v oblibě. Že ji má v preferencích třeba Monika a Tomáš, s kterými jsem se během minulých SS snad neshodl prakticky v ničem je pro mě lehce šokující :D.
Ne, samozřejmě že Maruška „záhadná“ není :D, ale je to docela švanda. Snad to její charizma zapůsobí i na produkci a porotu a pustí ji do semifinále. A tam už se můžou dít zajímavé věci ;-)

133
DJ Vlado
Reagovat

První část mého rekapu je konečně venku :-)

134
jab
Reagovat

@dolores:
Jenže tady se nehraje na negativní hlasy – klidně může být mlčící fanklub, který bude svou energii místo do komentářů na facebooku vkládat do SMS hlasování :-).
Jinak Vlado moc jsi mě nepotěšil s tím, že ze sestřihových holek nikdo nepostoupí – minimálně Terezu Gerzaničovou bych tam viděl rád :-(. Obávám se, že nakonec tam budu mít, v lepším případě, Emmu a Veroniku Némethovou, jinak nikoho fanditelného. Možná ještě ta Reka, ale ta mě pořádně nezaujala zatím ani jednou…

135
jab
Reagovat

@jab:
Ach ty překlepy…mít samozřejmě, btw. hovořím o Veronice N. :-)

Přidat komentář