Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2015, 5. casting: Kukačka v sukních, nevěrná Letuška z Palerma a quirky Fazole

28. Září 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=11242 w=615]
Včera večer se definitivně uzavřela castingová část letošní SuperStara nyní už známe všechny postupující (nebo aspoň ty, které nám režie ukázala), kteří se už příští týden utkají v napínavém SuperVýběru. Zbývá už tedy jediné – aby castingová část uzavřeli i DJ Vlado a Scalex, kteří tentokrát soutěžící ani porotu opravdu nešetřili. Které (ne)postupy byly podle jejich názoru kontroverzní? To si přečtěte v následujících odstavcích.

Nikol Kasalová

zpívala: Hozier – Take Me To Church

DJ Vlado: OMG, Klaudia Pappová se nechala přeoperovat a je zpět. Nikol, kterou si můžeme pamatovat z loňského X Factoru z dívčí skupiny The Moment, si může připsat titul za největší tlačení na pilu v průběhu všech castingů. Megahit od Hoziera svým snaživě pionýrským podáním absolutně zabila. Ani její hlas mi nepřijde ničím výjimečný a technicky to rovněž není bůhvíco. Osobně bych byl nerad, aby se dostala v soutěži tak daleko jako její výše zmíněná předchůdkyně.

Scalex: Nikol má hutný hlas, mírně nahoukávající v samohláskách při zpěvu hloubek. Zpěv mi přišel trochu neuspořádaný, hlavně v refrénu, ale to je písničkou – u některých songů je ta absence podkladu dost znát, člověk, který skladbu vůbec nezná, má problém vůbec odhadnout, zda soutěžící správně intonuje. Vlastně by se mi docela líbilo, kdyby už u castingu měl soutěžící možnost pustit si k vystoupení podklad, byť by to byl nějaký univerzální MIDI soubor přehrávaný lacinou samohrajkou. Podobná změna pravidel by klidně mohla být možná – kdysi se v Superstar nesmělo vůbec přijít před porotu s hudebním nástrojem, později dovolili mít sebou nástroj jen k udání prvního tónu, aby soutěžící nezpíval moc vysoko nebo nízko, no a pak už dovolili dotáhnout si kytary, ukulele a možná by se tam dalo jít i s klávesami. Zpět k Nikol – smysl pro rytmus má slušný, potenciál tam je

Veronika Jurínová

zpívala: Pixie Lott – Mama Do

DJ Vlado: Rozhodně lepší než předchozí zpěvačka. Avšak tuto píseň mám, jak už jsem psal v minulém rekapu, už navždy spojenou s kouzelným podáním Simony Hégerové z prvního Hlasu, se kterým může málokdo vyjít dobře. Veronika je každopádně dobrá zpěvačka, ale nepříliš výrazná. Velké šance jí proto nedávám, může však překvapit.

Scalex: Hlasově trochu kňouravý mečáček, ale když se do toho opře, předvádí dobrý energický zpěv. Barva není úplně fádní, i když ani žádný unikát. Tady hodně záleží na tom, co Veronika předvede v dalších kolech. Působí cílevědomě a takové typy většinou v pocastingových dílech nevyhoří a do semifinále se dostávají.

Monika Voňková

zpívala: Faith Hill – There You´ll Be

DJ Vlado: Podle medailonku jsem čekal, že Monika bude vyložená rockerka, proto pro mě nemohlo nebýt zklamáním, když si vybrala provařený slaďák z hollywoodského stříbrného plátna. Jinak ukázala, že má silný hlas a umí s ním pracovat, jen kdyby byla trochu odvážnější ve výběru písně. V dalším kole může určitě překvapit, i když vzhledem k těsnému postupu to vidím na vypadnutí v prvních kolech divadla.

Scalex: Zajímavá barva hlasu, silné dlouhé tóny s příjemným vibrátem, lehounký chraplák, písnička, která je v originále příliš patetická, zpívá bez patosu, což hodnotím kladně. Ovšem vyčítat ksichtění se? Když u nás už asi dvacet let sbírá největší pěvecká ocenění ta nejvíc ksichtící se česká zpěvačka? To tedy porota pořádně ujela a nebylo to v tomto díle naposledy. Monika postoupila jen o fous (díky postupovému CDčku), argumentaci poroty absolutně neberu a kdyby ani Moniku nepustili dál, jako se to později stalo u Gregora Hulína, musel by SUNíčko instalovat protinadávkový filtr do systému pro psaní článků, protože se obávám, že bych tento odstavec proměnil v pořádný kanál.

Renata Holíková

zpívala: Ed Sheeran – I See Fire

DJ Vlado: Typická ukázka, že méně je někdy více. Renata zazpívala velice skromně, nepředváděla žádné hlasové eskapády, ale o to více byl její zpěv přirozený a projev uvěřitelný. Mezi ambiciózními snaživkami je to příjemný svěží vítr. Těžko říct, jak daleko se Renata v soutěži dostane, jelikož jí podle mě chybí ostřejší lokty, navíc proti ní stojí stylově lehce podobné zpěvačky jako Karolína Přibylová nebo Zuzana Reinišová, které jsou celkově komplexnější, avšak z tohoto dílu byla zcela jednoznačnou jedničkou a rád bych ji viděl v semifinále. Pro diváky by mohla být takový Adam Kukačka v sukních a mohli by se s ní dobře identifikovat.

Scalex: Už první tóny na kytaru ukázaly, že máme čest s někým hodně muzikálním, už první slova odhalila skvělou rozpoznatelnou barvu hlasu, lehký chrapláček zkombinovaný s velmi něžným hlasem, a přitom to není takový ten dnes tak rozšířený kňouráček. Renáta není žádná prvoplánová modelka, takže u ní může mimo jiné fungovat i taková ta projekce diváků, jako fungovala u Kukačky, tj. že “i baculatý člověk může prorazit v šoubyzu, má-li talent”.

Ondřej Brejška

zpíval: Petr Muk – Tančíš sama

DJ Vlado: Ondřej mi přijde trochu jako vizuální i hlasové dvojče Michala Hudčeka, finalisty druhé české SuperStar, který však zpíval líp než Ondřej. Hlas má pěkný a silný, ale jeho pěvecký projev mi přijde trochu sterilní a dietní, nezanechal ve mně žádný hlubší dojem. Na druhou stranu ale zaplať pánbůh za každého dospělého chlapa v té letošní převaze mimin a šampónů.

Scalex: Ondřej si na sebe upletl bič v podobě této písně. Protože u ní se strašně snadno sklouzne k příšernému imitování Muka a muka jsou to pro posluchače. Ondřej má ovšem velmi dobře zmáknutou pěveckou techniku, takže svému biči unikl a i když zachoval vše, co se v této skladbě očekával, nápodoba Muka se nekonala. Romantičtí popíkáři asi nikdy nebudou něco, co bych v SuperStar vyhledával a z Ondřeje trochu cítím “nepatrně mrtvého Drdu”, ale na postup to jednoznačně je.

Alena Fuxová

zpívala: Christina Perri – Jar Of Hearts

DJ Vlado: V sestřihu postupujících nám ukázali hned několik dívek s kytarou a Alena z nich byla nejzajímavější, její hlubší hlas je opravdu hodně příjemný. Vzhledem k utopení v sestřihu jí však růžovou budoucnost v SuperStar nevěštím.

Scalex: Z rychlého sledu postupujících dívek jsem si poznamenal Terezu Gerzaničovou a Alenu Fuxovou jako majitelky dvou velmi výrazných rozpoznatelných hlasů, které i v těch kratičkých ukázkách předvedly řady kvalit a na které jsem hodně zvědavý.

Tereza Staroščáková – nepostupující

Scalex: Hodně zajímavá a u nás nepříliš často slýchaná barva hlasu, lehce zastřená, lehce černá, dobrá práce se vzlyky, solidní rozsah. Do mé dnešní Top3 by se nejspíš nedostala,
ale postup do dalšího kola si podle mě rozhodně zasloužila. Druhý černý puntík pro porotu.

Réka Ballová

zpívala: Pharrell Williams – Happy

DJ Vlado: Réku jsem už měl to štěstí slyšet v jejích nahrávkách na Youtube (jelikož má hodně společných přátel na Facebooku a mezi nimi i některé letošní superstaristy), ve kterých se mi líbila barva jejího hlasu, a myslel jsem si, že by to mohla být i jedna ze semifinalistek. Po jejím vystoupení o tom však zdaleka přesvědčen nejsem, Kristína Mihaľová z Hlasu i Lauren Platt z britského X Factoru daly tuto píseň minimálně o několik levelů lépe než Réka. Vzhledem k videím na Youtube jí ještě neodepisuju, může i překvapit, avšak vzhledem k jejím neúspěšným pokusům v talentových soutěžích jí velké šance nedávám.

Scalex: U Réky mě hodně rušil jeji afekt v každém gestu, v každém mrknutí, v každém pohledu do kamery. Ale podstatný je zpěv a na popík je Réka vybavená dobře, výborně rytmizuje, hlas má silný, barvu slušnou a má výborně zmáknuté dýchání, což tato píseň vyžaduje. Postup rozhodně zasloužený.

Sabina Ulmanová

zpívala: Adele – Someone Like You

DJ Vlado: Pokud jsem měl u některého soutěžícího pocit, že jsem mimo buď já, nebo porota (přičemž druhou možnost vidím jako pravděpodobnější). Sabina má poměrně slabý hlas, nic moc techniku a její verzi gigahitu od Adele jiným slovem než průšvih nazvat nemůžu. Ovace poroty jsem absolutně nechápal. Divadlo by pro Sabinu mělo znamenat dvě slova: „Konečná, vystupovat“.

Scalex: Sabina má sice slušný silný hlas a dobrý rozsah, ve výškách se do toho umí opřít se zajímavou naléhavostí, ale opět je tu problém naprosté zaměnitelnosti za kteroukoli z dalších stovek dobrých zpěvaček, které soutěží prošly. Na postup to je, na zadek si ale nesedám a jsem zvědavý, zda to kouzlo, které posedlo porotu, se přenese v dalších dílech i na mě.

Roman Tomeš

zpíval: Jason Mraz – I´m Yours

DJ Vlado: Myslím, že Romana není nutné nijak výrazně představovat. Má za sebou celou řadu velkých muzikálových rolí především na prknech divadla Kalich (Osmý světadíl, Pomáda, Mauglí, Horečka sobotní noci, RENT, Atlantida atd.), ale také v poslední době hraje v Bratislavě Ježíše v legendárním muzikálu Jesus Christ Superstar. Mimo jiné je i snoubencem Míši Doubravové, kterou si můžete pamatovat z Robina Hooda – Cesty ke slávě a která je mu na muzikálových prknech častou partnerkou. Ukázka v sestřihu byla příliš krátká na to, abychom si mohli na jeho vystoupení udělat názor, ale já jsem Romana viděl v muzikálu hned několikrát a vím, že je to pan zpěvák a velký profesionál. Bohužel však utopení v sestřihu naznačuje, že se v soutěži dlouho neohřeje, což se ale při jeho pracovním vytížení dá očekávat.

Gregor Hulín – nepostupující

zpíval: Passanger – Let Her Go

DJ Vlado: Obrovská bota ze strany poroty. Gregor je velmi zajímavý muzikant a přestože jeho barva hlasu není úplně můj šálek čaje, postoupit rozhodně měl. Nevím, co porotu vedlo k jeho vyřazení, ale zdůvodnění, že by hon na vojně šikanovali, mi přišlo jako trapný alibismus. Škoda tak zajímavého mladého muzikanta, který mohl v dalších kolech překvapit.

Scalex: Gregor působí trochu jako snaživý studentík, v projevu je zbytečně příliš vážný, na kytaru udělal asi nejvíc přehmatů v dějinách SuperStar, pěvecky se opět dostavil “nepatrně mrtvý Drda”, nicméně Gregor mi rozhodně přišel jako týpek, který tu šanci dostat měl. Také si myslím, že by soutěž nevyhrál, ale – Habera nehabera – o tomhle se nerozhoduje u castingu. Třetí černý puntík pro porotu.

Jan Tejkal

zpíval: David Koller – Chci zas v tobě spát

DJ Vlado: Tady mám problém. Honza zpívá dobře, je i celkem muzikální, i když jeho hlas nemá příliš specifickou barvu hlasu. Je to takový Bendig s kytarou a to nejen po vizuální a hlasové stránce, ale především po stránce jeho hudební tvorby, což je ten hlavní problém, který s Honzou mám, jelikož jeho tvorba s kapelou Fixed Light je jedním slovem příšerná, zejména píseň Letuška z Palerma je s prominutím taková sračka, že ji mám nutkání poslat Jardovi Konášovi, aby ji zařadil do Hudebních masakrů. Objektivně si Honza postup zasloužil, o tom žádná (a jelikož už sám na svém Facebooku vyspoileroval, že je v semifinále, tak nemá cenu spekulovat o tom, kam až se v soutěži dostane), ale být hudebním producentem, kterému aspoň trochu záleží na nekažení vkusu náctiletých, bych s ním smlouvu nepodepsal. Rozhodně bych z rádia nechtěl pravidelně slýchávat: „Letuško z Palerma, s kým jsi mi nevěrná“, to by bylo ještě větší psycho než Šrouby a matice neblahé paměti.

Scalex: Slušný hlas, kterým mi typově připomíná Petra Bendeho, výborná práce s dymanikou, čistá a přesná intonace, umí zachraptět, operní průprava ho hlasově dobře vyškolila a přitom ho nijak nezdeformovala. Kladně hodnotím i neimitování originálu. Za mě velmi dobrý výkon, trochu to kazí jen jalovější barva hlasu, ale technikou a pílí lze v této soutěži dohnat leccos.

Petra Majtánová

zpívala: Hozier – Take Me To Church

DJ Vlado: Petra mi tak trochu spadá do stejné kategorie jako Zuzana Vovsová nebo Nikola Ľuptáková, které jme viděli v prvních dvou dílech. Petra je majitelkou silného hlasu, ale její zpěv je poněkud syrový a nevybroušený, čemuž její angličtina také nepomáhá. Stejně jako obě zbylé jmenované je sázkou do loterie a může v divadle vyhořet, ale i příjemně překvapit.

Scalex: Velmi slušný rozsah, Petra má silný hlas, aniž by to vypadalo, že tlačí na pilu. Na falzet skákala přesně a držela dynamiku. Barva není úplně rozpoznatelná, ale občas se tam vynořila zajímavá místa, kde se ukazuje, že dobrou technikou by se ten hlas dal ještě o něco pozvednout. Postup zasloužený.

Anna Dvořáková

zpívala: Gotyie – Somebody That I Used To Know

DJ Vlado: Jak už jsem psal několikrát, letos jsme zažili absolutní invazi quirky zpěvaček a Anna je podle mě tou vůbec nejquirkovatější quirky zpěvačkou, která se letos v castingu vůbec objevila. Její řeč o planetě Fazoli a příletu na konvičce mi přišla sice vtipná, ale poněkud zdlouhavá. Zpěv nebyl dokonalý, ale velmi osobitý a na rozdíl od většiny ostatních zpěvaček, které se v tomto díle objevily, je Anna po všech stránkách zapamatovatelná a to se počítá. Uvidíme, které z quirky zpěvaček dá porota nakonec přednost (tipuju to určitě na Emmu Drobnou + ještě jednu, protože Emma má quirky jen hlas, po osobnostní stránce je celkem normální). U Anny vidím 50:50 mezi postupem do semifinále a návratem na Fazoli.

Scalex: Anna se nebojí, pískat před porotou je věc ošidná, mohlo by to snadno ujet, ale to se nestalo. Hlas kňouráček, ale rozeznatelý, nelíbil se mi jen ten velmi opatrný šeptavý falzet, který byl podstatně tišší než tón, ze kterého se na něj skákalo. To je ovšem věc techniky a s dobrým hlasovým poradcem by se to dalo dopilovat. Nepochopil jsem výtku Ondřeje Soukupa ohledně toho, že Anna v refrénu přidala – ono to v této písničce tak nějak je. Anna předvedla z pěveckých technik více věcí, rozhodně mi ale nepřišlo, že by to ten refrén nějak srazil.

Top 3 exotů podle DJ Vlada:

1. David Krenželák aneb „deathmetalista, který si přišel
2. Tomáš Valigurský aneb „Kačer Donald“
3. Tibor Ištok aneb „Whitney pro eunuchy“

Top 3 exoti podle Scalexe:

Lukáš Drutarovský a jeho pětiletá příprava na casting
Tibor Ištok, který bojkotuje polovinu stereobáze
David Krenželák, který neumí zpívat, ale mohl by dělat “Ander z Košíc revival”

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Renata Holíková
2. Anna Dvořáková
3. nepostoupivší Gregor Hulín

Top 3 výkony podle Scalexe:

Renáta Holíková
Jan Tejkal
Alena Fuxová (z rychlosestřihu)

Hodnocení 5. castingu podle DJ Vlada:

Tak nám skončily castingy, konečně! Místy už to bylo vyložené vaření z vody a soutěžících, kteří nebyli ani dobří ani špatní, ale tak nějak průměrní, bylo opravdu přehršel. Zatím dost vlažný dojem mám z poroty, mezi kterou podle mě nefunguje moc dobrá chemie. V posledních dílech překvapil akorát Ondřej Soukup, který mi sice leze na nervy zdrobnělinami jmen kluků (to je samý Vojtíšek, Mareček a Honzíček), ale co se týče hodnocení, snaží se jít často proti proudu. Příští týden se opravdu těším na SuperVýběr, díky kterému soutěž snad konečně dostane grády. Je castingoví favorité potvrdí své pozice, nebo osudově selžou, případně jestli zazáří nějaký outsider, na to si musíme počkat do neděle. I když nevím, jestli se neděle vůbec dožiju, protože se do té doby možná zblázním z toho, že Letuška z Palerma je mi nevěrná.

Hodnocení 5. dílu podle Scalexe:

Tak vám nevím, kamarádi. V tomto díle mě porota hned třikrát nakrkla, nepostup Gregora Hulína a Terezy Staroščákové a odřenoušní postup Moniky Voňkové mi znechutil dojem z celého dílu. I tentokrát jsem měl pocit, že mezi soutěžícími není nikdo, kdo by byl opravdu výjimečný až kulervoucí. Příslib cítím v některých lidech z rychlosestřihu, Alena Fuxová mě zaujala z několika tónů a předčila u mě i většinu těch, jejichž vystoupení jsme viděli kompletnější, takže nakonec se možná přeci jen dočkáme toho, že i v pocastingových dílech se budou konat velmi příjemná překvapení. Povzdech pro pamětníky na závěr: Pět castingových dílů a ani jednou Dvě malá křídla! No ale jejich role převzalo ukulele a slovo “quirky”, zkrátka každá doba má svoje.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 328
1
yeey
Reagovat

Ale no tak, Vlado, Letusku z Palerma bych zbytecne nehrotil, jednak je to rok a pul stary a jednak tyhle amatersky studentsky kapely nikdy nelze brat zcela vazne a je to vzdy spis na ujezd, kdyz se sejdou jednou za cas vsichni znami v mistnim klubiku na koncert :-) Je samozrejme smutne, kdyz se podobnym repertoarem (ehm ehm, nosit ti snidane, prdet si ve vane…) prezentujes na vrcholu sve hudebni kariery po nejvetsich hudebnich festivalech, ale v tomto pripade sam Honza v medajlonku rikal, ze to ma jen jako hobby…

2
Jai Kudo
Reagovat

Vlado, to druhý místo pro tu poťapanou, psychicky neustálenou Aničku Ukulele myslíš vážně? OMG!!!
Toho Gregora tady všichni oslavujete, budiž, nebyl nejhorší, ale on byl skutečně takový typ „fackovacího panáka“, ten Habera měl pravdu s tou „šikanou“. I když samozřejmě přeháněl a řekl to v nadsázce. Nicméně by mě jeho postup nijak nevadil, je fakt i to, že mnoho jednoznačně horších zpěváků a zpěvaček porota pustila.

3
Ája
Reagovat

Co se týká Tomeše, nechápu, proč se hlásí do takovéto soutěže profesionální muzikálový zpěvák (dle informací od Vlada), když stejně většina potenciálních finalistů skončí v lepším případě v muzikálech.

4
Tomáš
Reagovat

Monika Voňková…tak tu sem si teď vybavil, ta se mi vlastně docela líbila. Přišla mi něčím zajímavá. Typově mi připomíná Gábu Al Dhábbu a tu sem měl rád. jedna z mála holek, která mě aspoň něčím zaujala a nepřijde mi stejně tuctová jako všechny ostatní. Bohužel porota to ale vidí trochu jinak a tak je bez šance na delší život v soutěži. Takže je to stejně jedno.

5
Monika
Reagovat

Tejkal podobny Bendemu? Omg, to mi hlava nebere…To je hodne urazejici pro Petra dle meho nazoru :-))) Chudak ten to teda sliznul :-))))
Tejkal a Bendig, to je bingo, uplne vidim jejich duet, podobna srackoidni tvorba. Tejkal neni dite a ani ne dva roky stary song, ho absolutne neomlouva, spise poukazuje jakym smerem se ubira a jak moc “sikovnej“ je. Takovej Harich rozhodne nemel na svem konte zadnou podobnou prisernost.

6
Motylek
Reagovat

Jestliže Drda byl „nepatrně mrtvý“, tak ten Gregor mi přišel, že už mele z posledního… :-) Chtělo by to ho probudit nějak k životu, ale tady bych taky souhlasila s Haberou – že on už je prostě takový…. Asi z něho nic víc nedostaneme, a mně se ten jeho styl odevzdaného, monotónního zpívání nelíbí….

7
pimpa
Reagovat

Včera jsem poprvé v soutěži zaznamenala někoho, koho jsem slyšela před tím zpívat naživo, a to Ondřeje Brejšku. Byla jsem překvapená, jakou sodu mu porota dala, hlavně ty dvě nádhery! Aspoň, že chlapi mají trochu rozum.
Jinak ale letos pro mě těžká nuda a porota děs a běs, nakonec stejně vyberou desítku, po které za měsíc po SS pes neštěkne. A vůbec už mě nebaví federální model, myslím, že kdyby to v tomhle stylu jelo od začátku, tak třeba ani takový Bende by skrz povinné počty Čechů a Slováků do finále neprolezl, zato by se tam dostalo plno ukníkanců s kytarou či ukulele.

8
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Já to takhle nerozlišuju, sračka je sračka, ať už ji natočil profík objíždějící fesťáky, nebo garážový amatér :-) Navíc mi Fixed Light už podle jejich proma, na kterém se snaží působit jako „boyband s kytarama“, nepřijdou jako amatérská studentská kapela, která si jde jednou za čas zahrát do školní jídelny nebo na fotbalový hřiště, takže to pro mě Honzu (a celou kapelu) neomlouvá :-D

@Jai Kudo: Tak nemůžu říct, že by mi Fazole až tak učarovala, ale je prostě jiná, zajímavá a vymyká se, což se zvlášť v té nekonkurenci, kdy mě kromě Renaty nikdo nijak zvlášť nezaujal, počítá :-) V dřívějších dílech by to vedle Emmy, Verči, Karolíny atd. měla rozhodně těžší (i když to částečně platí i pro Renatu) :-)

9
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Tipuju, že Vlado prostě nechtěl mít za žádnou cenu v Top 3 Tejkala a tak tam prostě někoho jiného narvat musel. :D

Řeší se tu Tejkalova tvorba. Je zajímavé, že já většinou podobným typům nefandím, ale Tejkalovi teď ano. Co bylo před soutěží je mi dost jedno, nechal bych předsudky za dveřmi a rád se nechám překvapit tím co bude předvádět v soutěži. Protože jedině to je teď pro mě důležité. V písni od Kollera se mi líbil, stal se mým favoritem. Jestli takhle bude zpívat dál, nemám s tím problém. Myslím totiž že je v něm mnohem víc než jen sladký popíkář pro pubiny a právě tahle soutěž by ho možná mohla nasměrovat tím správným směrem a ukázat mu jak se to má správně dělat. Talent a potenciál má, takže šanci si určitě zaslouží. Ještě vůbec není ztracený. Je zajímavé, že třeba Vrublové šanci dáte ( i když mě se třeba v Hlasu nelíbila vůbec a uznávám i já, že se dost zlepšila ) a Honzovi ne. Výjimkou je Monika, protože ta nedává šanci na změnu ani jednomu. :D Co když se v době ´´Letušky´´ taky jen hledal tak jako Veronika v Hlasu? Dítě není, ale pořád je to mladej člověk co hledá svůj směr. Podoba s Bendigem…trochu skutečně ano, ale tenhle Honza je za mě rozhodně daleko přijatelnější. Bendiga sem rád neměl, i když technikou zpěvu na tom byl paradoxně možná o něco lépe. Ale ve všem ostatním, v celkové prezentaci, na tom byl Bendig daleko hůř. A to se dostal až do finále a skončil čtvrtý. Takže podle těchto měřítek by to asi Honza měl letos vyhrát. :D No už teď to vypadá, že tu asi Jan Tejkal bude podobným otloukánkem jako už dnes vzpomínaný Petr Ševčík…

10
Scalex
Reagovat

@Monika: hovořím o hlasové typologii, o ničem jiném. Nesrovnávám vzhled, povahu ani kvalitu vlastní tvorby. Tejkal je hlasově z podobného ranku jako Bende. Co pak s tím hlasem udělá a v čem ho použije, to už je jiná věc.

11
Monika
Reagovat

@Scalex: No mne neprijde ani trosicku podobnej Bendemu ani hlasem, pripomina mi Bendiga hlasem to ano, trochu i Horvatha, ale Bendeho ani omylem.

12
jab
Reagovat

Scalexi, díky jak za Gregora (toho už jsme rozebrali v předchozím vlákně), tak i za Terezu! Zahanběně přiznávám, že jsem na ní v záplavě včerejších vystoupení a roztrpčení z dalšího zářezu lehce pozapomněl, ale je pravda, že během vystoupení i mne její barva zaujala a i když to číslo nebylo technicky dokonalé, minimálně na postup do divadla to imho bylo.

13
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: tak amatersky asi sou, kdyz rikal, ze penize si za to nevydela :-) na me to tedy pusobi spis jako „kapela z gymplu,“ ale to je jedno… holt je to priblizne na styl Mandrage/Rybicky 48/Koblizci apod., ono to vzdycky vychazi z predpokladu, ze sama ta kapela se nebere az tak vazne, taky to nemusim, rekl bych, ze na festivalech to fungovat muze (bohuzel?), ty Rybicky sem driv na koncerte obcas zvladl, sam bych si ty pritroubly poppunkovy popevky nepustil…. v SuperStar nas Honza snad touhle tvorbou neoblazi :-D

14
Fialka09
Reagovat

No, musím přiznat, že já z toho Tejkala nadšená nejsem ani trochu. Zpívat umí, o tom žádná, ale jednak mi jeho hlas nepřipadá ničím výjimečný, jednak je mi ten kluk něčím nesympatický jako člověk.
Jinak co se zatím mých favoritů týče, mám to celkem jasný –
z kluků jednoznačně Samuel, Zdeno, Kidd Koulák a Dan.
Z holek Zuzka Reinišová (líbí se mi neskutečně), Karolína, Emma, docela i ta včerejší Renata – a výborná mi přišla ta blonďatá Alena v rychlém sestřihu, tak jenom doufám, že se ta Vladova teorie o lidech z rychlých sestřihů nepotvrdí.

15
yeey
Reagovat

Pane jo a prirovnani k Bendigovi je podle me trochu demagogie, ten byl vylozene mladej 15letej vyjukanej klucina s pomerne dost velkym popovym hlasem zpivajici damsky velesongy, coz samozrejme neni principialne nic proti nicemu, ale Tejkal je fakt spis muzikant do kapely s kytarou atd… jestli nekdo snese prirovnani k Bendigovi, je to podle me Farkasovsky..

16
bezík
Reagovat

My všichni jsme quirky … nebo gogo ? :D

17
yeey
Reagovat

Vsichni jsou quirky, jenom ja jsem letadlo! :-D

18
Ally
Reagovat

No Bendig myslim ne..a srovnání s Petrem B mě teda nenapadlo..
ale je fakt, že Petrův hlas mě docela jako ženskou bere :) ale i hudba dobrý, dokonce mám kdesi jeho CD..
A tady toho Honzu jsem náhodou včera poslouchala jen zdálky bez obrazu..a říkala jsem si .ale jo k takovému ploužáku atd atd :) to je dobrý hlas…/ předtím jsem koukala na ty odkazy tu , tak mi nebyl moc sympatický taky../
Možná to bylo dost tou Kollerovou písničkou ale :)
No u Bendeho mi přišlo , že hodně během soutěže rostl, přestože už měl kapelu..tak uvidím co tady

19
dolores
Reagovat

Vlado, tak o tom, ze vyventilujes svoj odbor k Tejkalovej Letuske v rekape som nepochybovala, ale ze to drbnes priamo do tituky by mi nenapadlo, asi som ta slabo odhadla. :D to sa predsa netyka Superstar a jeho aktualneho vykonu .. ci ano ? :)) navyse ten chalan aspon nieco robi, sklada, a hoci su to aj pre mna traposiny, mnohym slecnam isto robia radost… a to nie je malo. aj Denis ma svoje veci a hra pre ludi, … tito chalani maju svoje kapely, vystupuju, to mi je sympaticke. horsie je to imho s ludmi, ktori maju len homevidea ako Farkasovky alebo Sleziak. sice ten aspon spieval v nejakej malej poslucharni alebo co to bolo…ktovie ako tito dopadnu na velkom podiu s aparaturou a kapelou …
a nahodou z Palerma – neverna je dobry rym :)))
takze sa v tomto s tebou tentokrat nezhodnem, zato som sa viac zhodla so Scalexom, dokonca aj s exotom Lukasom s 5r pripravou na kasting, ktoreho som aj ja favorizovala, ani nie tak za jeho spevacke vystupnie ako za reakcie…. ked po sprche od poroty sa nevzdal ale poziadal o zaspievanie refrenu, a na konci, ked ho Habera definitivne a opakovane ubezpecil, ze nevie spievat a nasledne ho vyhodil, vysiel na chodbu a povedal, ze – neviem, preco som vypadol, asi som si malo veril :DD

20
Monika
Reagovat

Jsem si projela znova tu Terezu a Alenu z rychleho sestrihu. Priznam se, ze ty sestrihy nesleduju detailne, pac vubec nepredpokladam, ze by se z nich nekdo dostal do SF. Ta Tereza me vubec nebavi, nemam rada tyhle uknourane a useptane hlasy. Alena ale vypada nadejne a ma barvu hlasu, kterou dost muzu, tu bych v SF rada videla.

21
J
Reagovat

Nejak som nevidela v tom zostrihu z divadla Emmu ani Farkašovského. Možno tak ako Itcho minule a spolu s nim ešte niekto postúpili rovno na dlhú cestu. Na Emmu to tipujem. Aj Farkašovský sa porote páčil.
Naopak ja by som si ich oboch poriadne prevetrala na povinných piesňach. Vidieť Emmu sa popasovať s iným štýlom piesní a jeho tiež. Veď taký Farkašovský nech bolo jeho vestúpenie pred porotou akékoľvek perfektné, mne nepríde ako veľmi univerzálny. A nemôže predsa čakať v každom kole pieseň od Rihanny.
Ja len som zvedavá ako nakoniec dopadne Samuel pretože si viem predstaviť, že mu fandím, ale uvidíme.

22
Nika
Reagovat

@Tomáš: „Letušku“ a podobnou tvorbu považuji spíš za nadsázku, legraci, hodně kapel teď točí tyhle blbiny, někdy jsou vtipné, jindy méně, ale záměr je podobný. Z tohoto ranku je třeba i tohle, je to kravina a přesto jsem měla hubu od ucha k uchu…uměleckou kvalitu nehodnotím:)
https://www.youtube.com/watch?t=86&v=weWsxR6P1Iw
Shlédla jsem ještě Farkašovského ze záznamu, ten mi unikl, jeden díl SS jsem neviděla. Taky velký talent. Ale vůbec si netroufnu hodnotit, kdo postoupí, nepostoupí…docela se těším na to, jak se to všechno zamotá, jak slibovali:)

23
Monika
Reagovat

Na Markize je upoutavka na dalsi dil z divadla a pokud to neni nejak spatne sestrihane, tak dostane sprdung Posta (Habera mu rika, ze kdyby ho neslysel zpivat predtim, tak se divi, co to vybrali) a take pokaraji Marii (Vytiskova ji rika, ze ji vzali kytaru a prusvih ). Opet hodne chvalili Slepcika, no ale musim uznat, ze zpival dobre, v te ukazce zni lepe nez na casingu.

24
dolores
Reagovat

@Monika: prave som to zahliadla, ano Posta dostal kartac a Slepcika chvalili, ale mne ten jeho spev nepripadal lespi ako na kastingu, stale mi pride hrozne detsky. v zavere ma potesil Dan, velmi dobre sa mi pocuval, myslim spieval Hoziera …

25
yeey
Reagovat

@dolores: Danuv hlas mi nesedel poprvy, nesedi mi ani tentorkat, tyhle huhlavy hlubsi hlasy ja nevyhledavam, nicmene to vypada, ze to s Take Me to Church dost zabil… ale napadla me k tomu uz jen z ty ukazky myslenka, ze zatimco mas song o zvracenosti katolicke cirkve a o tom, jak odporna muze byt homofobie (tusim, ze klip je z tohohle hlediska dost expresivni), tak Dan nejspis opet celou dobu hypnotizuje damy v porote uhrancivym pohledem a ty nasledne seveli blahem :-DD ale chapu, ze kdyz je na cloveka vrzen song (byt takto silny), tak se asi nestihne behem 2 hodin, co ma na nacvik, zamyslet, o cem ze to vlastne je :-)

Dalibor mi taky prisel snad jeste vic detsky, nez predtim… to je podle me fakt nerozum ho tou soutezi posouvat dal, i z hlediska jeho dalsiho pusobeni v muzice a toho jak si ho lidi podle hlasu budou pamatovat… az zmutuje (coz bude nejspis dost brzo), nikdo ho nejspis nepozna…:-)

26
Monika
Reagovat

@dolores: No mne se Dan nelibil, prislo mi, ze spis recituje nez zpiva, to nebude muj salek caje.

27
dolores
Reagovat

@J: teraz v tej uputavke na Markize sa Farkasovsky mihol ako driluje text ..
vsetci sme si tu akoby celkom isti Emminym postupom :)) dokonca ty ju tipujes priamo do dlhej cesty… mame nejaky spoiler? neviem, ci aj v tomto rocniku maju porotcovia tu pravomoc poslat kazdy jedneho priamo do semi ako minule. uz si nepamatam, kto isiel okrem Itcha, ktory dostal tuto moznost, ked v divadle, hned na zaciatku nasolil Ain’t no sunshine… predpokladam, ze ak aj teraz toto pravo porotcom zaviedli, tak by Emma musela niecim v supervybere velmi ohurit, podobne aj Farkasovsky. tomu sice povedal Habera na kastingu, ze moze ist rovno do finale, ale myslim, ze to sa netykalo priameho postupu, to iba bol z neho taky vyvareny :)) – „kouzlo okamziku“, ako povedala vcera Ally ….

28
Monika
Reagovat

@dolores: Emma byla videt na plazi mezi ostatnimi, ale mohla prihlizet jen jako divak a jit primo do SF.

Ja jsem strasne zvedava na Slepcika. Uz od pocatku talentovych soutezi narazim v diskuzi na spor, zda nactileti maji jit do talentu, SS atd….Vzdycky jsem rikala, ze to nejde urcit vekovou hranici, kazdy je jiny. Takovy Harich byl uz v 15-cti dosti vyzralej a pripravenej, Slepcik je ukaz jaky v SS u nas nepamatuji. Ac tu vekovou hranici splnuje, tak vypada na deset, zpiva na deset, osobnostne na me pusobi hodne nevyzrale. I v te ukazce, kde sedi se sestrou, pusobi dost vycerpane a i v tom duchu neco pronesl. na nej to bude strasnej napor, nota bene jeste v pozici favorita souteze ustat tenhle psychickej napor a ja bych to strasne moc chtela videt, zda to zvladne, byt ten pristup asik neni spravny :-))) Nemuzu si pomoc, ale hrozne me tahle stranka zajima, takze ja jsem za to, aby postoupil az do finale a byla moznost pozorovat tyden co tyden jeho pocinani.

29
dolores
Reagovat

@yeey: ja ako je zname uprednostnujem vysoke muzske hlasy, ale nie za kazdu cenu, musi tam byt NIECO, a prave toto nieco sa obcas vyskytne aj u baritonov . Dan to tam urcite ma, inak by ma nechal chladnym. huhlavy ? tak to mi ani nenapadlo :D ja som dokonca na kastingu z pohladu kamery ani nezachytila, zeby sa nejak na porotkyne zvodne dival :O , ale ked to tak vnimali, tak asi hej :)) to je jedno, paci sa mi jeho spev a teraz este viac ako na kastingu. okrem toho, mi pride ako dost vyrazna osobnbost. porotkyne sa tam zase roztapali, ale Habera ich aj tak nakoniec schladil ironickou poznamkou k Danovi, ze ty si sam Pan Boh potom :D

ale prekvapila ma aj Vijki na zaciatku uputavky, myslela som si, ze okrem tej jemnej polohy neda nic ine, a ona si tak zaujimavo davala Adele, sice mikroukazka, ale boli tam pekne miesta

30
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: V něčem máš pravdu, v něčem bych oponoval. Harich nebyl v 15 vyzrálej a připravenej. To je možná teď po 4 letech v 19 v UK X Factoru. Vracím se vzdáleně k tomu, co jsem psal dříve. V 15-16 letech prostě NEMŮŽE být to soutěžící děcko natolik silnou a vyzrálou osobností, aby zvládlo psychicky ale i fyzicky (to se mnohdy podceňuje) tuto soutěž. Je to individuální, ale některý holky můžou být výjimečně takovou osobnosti v 17, kluci v 19 letech, někteří to neustojí ani ve 24 (Adamec třeba…) Takový Slepčík by možná za 4 roky ve svých 19 zválcoval všechny. Teď mu to podle mě spíš uškodí. Kdyby GG šla do SS ve svých 15, jako že byla přihlášená, tak by nejspíš dopadla taky špatně. To, že si to rozmyslela a zúčastnila se až v 17 bylo jedno z velkých rozhodnutí její kariéry…. :-)

31
J
Reagovat

@Monika: Nie som výrazne proti postupu Dalibora. Aj keď aj mne je jasné, že teraz to nevyhrá. Príliš detský. A vezmime si, že nie všetky maminy a babičky a samozrejme jemu rovné dievčatká mu automaticky budú posielať hlasy. Veď pätnástky môže priťahovať aj 19 a 20-ročný spevák.

Ale bolo by fér, keby porotcovia k nemu na jednej strane neboli veľmi krutí (myslím tým Haberové uštipačnosti), ale na druhej strane ak zaspieva falošne alebo že to bude príliš detské dať mu spätnú väzbu. Pretože mu tvrdiť, že to bolo super (ak to nebude) a potom dostane sprchu v podobe nedostatku smsiek a nepostupu, to bude bolieť. V každom prípade, by nebolo zlé mať poruke nejakého psychológa v zálohe. Resp. keď je Marta teraz prezentovaná ako mamička, tak ho mamičkovsky utešiť.

32
Monika
Reagovat

@J: Mozna z tohohle duvodu poslali dal i jeho sestru, ktera mu je jiste utechou, zatim :-)))

33
J
Reagovat

@Monika: Ja neverím, že postúpia obaja. Možnože on áno. Ale sestra aj napriek príbehu slobodnej mamičky nie. Ak sa Slepčík dostane do semifinále a nepohnojí to, resp. to pohnojí niektorý z chlapcov z Čiech má šancu dostať sa do finále. Ale aj tu je otáznik. Naozaj to dá?
Už sa tu o tom písalo, že semifinále budú jatka. Tak chlapci ako aj dievčatá po 10. 5 z SR a 5 z ČR. Ale na základe hlasovania postupia len 2 zo SR (3 vypadnú) a 2 z ČR (detto).
U chalanov si naozaj neviem tipnúť to by som prehnala, ale u dievčat ten dojem z kastingov, ak to nepohnoja v divadle a postúpia do semifinále tak za SR tipujem na postup Emmu. Tak ako z Čiech tipujem Verču Vrublovú. Ten dojem z kastingu je dosť silný. Ešte ovšem záleží na výberu songu a samotnom prevedení. Ak to bude niečo in a chytľavé a budú v pohode bez trémy tak o tom nepochybujem. Už si viem predstaviť sladkú a naivne usmievavú Verču a takisto aj pohoďačku s príjemným hlasom. To robí veľa. Všetci naokolo mňa, ktorí sledovali Emmu o tom hovoria. Pekná baba, sympatická, pokorná, na nič sa nehrá, dobre spieva a ešte super prejav. Doslova som počula, že je radosť ju počúvať, len keď hovorí. A keď ešte dá super song, hlasy prídu. Závisí to tiež od jej konkurentiek z SR.
Chlapci nie sú až takí predvídateľní.

34
yeey
Reagovat

Kde berete tu jistotu, ze se v SF budou soustredit na Cechy/Slovaky? v Hlasu se na nic takoveho nesoustredili a vlastne ani posledne v SuperStar pri vyberu semifinalistu – Cechu bylo vic…

35
Monika
Reagovat

Na tohle jsem se take chtela zeptat, je to jiste, ze postoupi po peti divkach z Cech a Slovenska a totez u kluku? Ja cetla pouze 10 divek a 10 chlapcu pujde do semifinale, ale o narodnosti nebyla rec.

36
J
Reagovat

@yeey: No neviem koľko bude semifinalistov z tej ktorej krajiny, ale našla som koment ohľadom postupu podľa pohlaví a krajiny na en wikipedii: https://en.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesko_Slovensk%C3%A1_SuperStar_2015

37
yeey
Reagovat

@dolores: tak nevim, jestli huhlavy je ten spravny termin, ale v tom jeho hlubsim hlase postradam jakoukoliv dynamiku a rozsah, u castingu ani jednou nepridal/neubral, porad ten samy „brumlavy“ ton :-) a jeste jedna zasadni vec a mozna snad ta nejzasadnejsi – ze vypada a dokonce i do znacne miry zpiva jako Landa, to se mi prekousava jen hodne tezko :-))

ale pockam si na sobotu, podle ukazky zrejme zaperli, tak si na to pockejme… eye contact s porotkynemi zrejme znovu navaze, nic proti tomu – zminoval jsem to ted, protoze mi mimodek doslo, jak je to trochu komicky v nesouladu s tou pisni :-)

38
yeey
Reagovat

@yeey: svata dobroto, on se dokonce i stejne jmenuje :-OO (ano, obcas mi nektery veci dochazi az po chvili :-DD)

39
Tomáš
Reagovat

Na to už se ptám delší dobu, jestli musí postoupit stejný počet lidí z ČR i SR a jestli pak postoupí z SF do finálových kol vždy 2 čr a 2 z SR a pořád to nikdo neví. Ale nechce se mi věřit, že by televize riskovali, že se do finále dostane třeba 7 čechů a jen jeden slovák ( a nebo obráceně ). A už vůbec se mi tomu nechce věřit když dosud v každé federální SS nakonec vyšlo česko – slovenské GF. Hlas a i X Factor jsou přece jen trochu jiné formáty, tam se to asi tolik nevyžaduje.

40
Tomáš
Reagovat

@yeey: Tak zatímco na Samovi a Tejkalovi se shodneme, tady už se asi budeme rozcházet. Já Danovi fandím a chtěl bych ho ve finále. Je to dobrý sympatický týpek a není to rozsahový zpěvák. Jeho kouzlo je někde jinde. Já bych ho spíš viděl jako písničkáře. Co takový Johnny Cash nebo Bob Dylan? Ti taky nemají bůhvíjaký rozsah a jak se proslavili. Právě Johnnyho mi Dan barvou hlasu trochu připomíná.

41
yeey
Reagovat

@Tomáš: souhlasim, tihle me v souvislosti s Danem taky napadli, jejich hlasum sem taky nikdy neprisel na chut…

42
Monika
Reagovat

Mne by se libilo kdyby to nebylo rozdelene ani podle pohlavi. Sice tam nemam zadneho kluka jako byl Drda, z nikoho jsem si vylozene nesedla na zadek. Nicmene je tam letos na muj vkus celkem dost dobrych zpevaku, kteri se mi zacinaji podle ukazek zamlouvat a dost mozna by se mi do TOP 8 nevesla zadna holka :-)))

43
Tomáš
Reagovat

@yeey: Tak pak je vše v nejlepším pořádku, je to o vkusu a ten má každý jiný.

44
Monika
Reagovat

Moje TOP 8 by asik zatim byla: Zdeno, Stepan, Samuel, Farkasovsky, Pavol, Slepcik a doplnila bych je Alenou a Renatou.

45
Tomáš
Reagovat

@Monika: Jo tak to bych taky bral, to by bylo super Moniko. :-)))) Přesně moje řeč. Já bych tam hlavně prvně narval všechny kluky které chci a pak by se tam buď nějaká holka vešla nebo ne.

Ještě k Slepčíkovi…mohlo by to být zajímavé jak by to všechno zvládal, osobně bych řekl, že by dopadl možná ještě hůř než Adam Kukačka, který se začal hroutit až ke konci ( a těsně před vyřazením znovu nabral vnitřní klid a novou sílu ). Ale protože může kluků postoupit jen omezený počet, tak já ho ve finále nechci. Úplně mi nevadí ( i když není můj šálek čaje ), ale raději si takovou podívanou nechám ujít než aby postoupil na úkor někoho, koho chci ve finále víc. Pokud to bude podle národnosti, tak bych za čechy asi v tuhle chvíli bral do finále Tejkala a Dana ( nebo Patricia a tam budu mít fakt těžké rozhodování ). Dobří sou i Marek Pošta nebo Štěpán, ale moc postupových míst bohužel není. Z toho důvodu bych tam Slepčíka viděl nerad.

46
Anna
Reagovat

Moje top je- 1. Veronika Vrublová, 2. Emma, 3. Patricio a 4. Slepčík a hned vám řeknu proč.
Tyto bych chtěla vidět ve finále. Veronika se mi líbí, že je taková usměvavá, hodně příjemná a jde z ní cítit upřímnost a hodně velká víra v to, co dělá. Když zpívala Malou Jenny, úplně jsem se rozplývala, má krásný čistý hlas. Navíc se mi líbí její tvorba. Emma má zas zajímavou barvu hlasu a taky udělala dojem velký, ale zase mi hodně připomíná Aničku Veselovskou.. no a Patricio je prostě originální svým vzhledem, ale i hlas má krásný a myslím, že půjde taky hodně daleko a v neposlední řadě jsem musela napsat Slepčíka, i když mě příjde takový … „frajírek“, ale uvidíme..roztomilej je, to ano. na mě taky zapůsobil, to se přiznávám. takový český bieber, to by tu taky mohlo fungovat :)

47
jab
Reagovat

@yeey:
Mně stačí, že jsem přišel na chuť jejich tvorbě. U Johnnyho se mi dost líbí i ten hlas ;-).

48
yeey
Reagovat

zacina mi byt dost nevolno…. ze to neni, jak to vypada , ze? :-O https://www.facebook.com/SuperStarNovaEra/videos/vb.115195153206/10153217961123207/?type=2&theater

49
jab
Reagovat

@Tomáš:
Kukačka se imho zvedl hlavně proto, že kolo předtím ho zbylí soupeři přezpívali o třídu a tak si nejspíš řekl, že už nemá co ztratit a půjde do toho, jakoby už o nic nešlo. navíc mu dost pomohla produkce výběry písní, což by samo o sobě bylo jen a jen chvályhodné, pokud by stejně svědomité vybírala každé kolo každému.

@Anna: „český Bieber“ :-D :-D :-D Chudák Dalibor, tohle si vážně nezasloužil :-D

50
jab
Reagovat

@yeey:
Zas bacha, tohle může být i účelově sestříhané. Na druhou stranu, skoro každé divadlo přijde nějaký šok, takže je to tak fifty fifty.

51
yeey
Reagovat

@jab: no takyze doufam, ze to je ucelove sestrihane…:-D natruc osazenstvu Panacka pravdepodobne nejspis :-D

52
J
Reagovat

Tak k postupu. Mne bude uplne stačiť ak mi tam z chalanov poslu Samuela a z dievcat niekoho s rockerskym feelingom o com dost pochybujem. Takze asi hodim povinne Emmu. Ale ak by nejakym zazrakom v SF bola nejaka rockerka (ale nie typ Simony z HLASU) urcite nebudem riesit narodnost. Iste ziadna Guncikova nebude bohuzial. Ale plno dievcat utopili, dufam, ze v divadle bude nieco viac vidiet.

53
dolores
Reagovat

@yeey: mne to pride celkom realne, ze Emma vypadne, ta Adele je dost imho biedna … :( na druhej strane prezradit uz v uputavke odstrel velkej hviezdy mi pride nelogicke
samozrejme, zostrihane to byt moze sposobom, aby to divaka sokovalo :D

54
jab
Reagovat

@J:
Pořád věřím v Dominiku Húšťavovou, sice byla utopená v sestřihu, ale jiná rockerka ani majitelka podobně nakřáplého hlasu tam není, tak snad by mohla dostat šanci. No možná ještě Zborilová by mohla být barvou hlasu použitelná na některé rockové věci…snad ta její barva nebyla způsobena momentální indispozicí.

55
Tomáš
Reagovat

@yeey: Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak jestli je tohle pravda, tak to bude bomba. Ale při mé smůle to bude jen šikovný střih, což tipuju na 99,9 procent. (

56
J
Reagovat

Mne totiz to pride nelogicke, ze ak niekto vypadne v divadle, preco by sa mal objavit na plazi. Ak je ona v zaberoch na plazi, preco tam je(EMMA)? Aspon predpokladam, ze ich zredukuju v divadle, a mensia skupinka sa dostane na plaz a tam tiez niekoho okamzite vyradia a ostatnych poslu na dlhu cestu, pre niektorych zas konecna a budeme poznat semifinalistov. Neviem preco, ale nieco mi hovori, ze ak to nebude 5 a 5. Tak tie pocty budu 6 a 4 ci uz v prospech SK alebo CZ, myslim tym semifinale.
Nejako neverim, ze by v semifinale nastupilo napr. 8 slovenskych chlapcov proti 2 ceskym a naopak.

57
yeey
Reagovat

@J: a ty na ty plazi Emmu vidis? :-)

58
dolores
Reagovat

@Monika: postup Slepcika ja osobne si nezelam. chlapec spieva dobre, ale nevidim to ako obohatenie pre seba v tejto sutazi. stale bude spievat vsetko tym detskym hlasom v jednej lajne, bez striedania farieb, hoci vysky zvladne, neviem, ci mu uverim pesnicky. bude to taky benjaminek sutaze, dietatko, ktore si bude produkcia pestovat a fanusicky neustale ochranovat. mozno je psychicky vyspely, hoci este nemutuje, no aj o tom dost pochybujem. ked sa ocitne vo finale, to zase bude sialeny fanklub ala Kukacka :D, ked mu to porota jedneho dna natrie, a ostatni budu pochvaleni, tak na socialnych sietach mamicky, babicky a dalsie faninky budu za vsetko vinit ostatnych finalistov. :// chapem, ze ho chcu ako marketingovy produkt, ale ja osobne by som bola opatrna, hoci aj u mna je riziko, ze si ho trebars oblubim, ale aj napriek tomu som zato, aby chalanisko vyzrel a pockal aspon 2-3 roky

59
Monika
Reagovat

No a myslim, ze je to tady, jak jsem psala, ze Emma pokud nedostane song na telo, tak bude mit velke problemy..V te ukazce zni desive, ale je to divadlo pro divaky, na plazi byla. Tohle je jen sestrihane pro drama a ja se dobre bavim :-))))

60
Tomáš
Reagovat

@Monika: Díky, že si mi právě zhasla malinkatou jiskřičku naděje Moniko. (

61
J
Reagovat

@Monika: Tiez s tebou suhlasim ohladom Emmy. Tie zabery s divadlom som este predtym nevidela. A je celkom mozne, ze pohori aj Farkasovsky.
A celkom ma uz unavuju tie kecy, ze vsetci musia byt prirodzeni, pokorní, nesmu byt sebavedomi atd. Podla mna ak ma niekto perfektny hlas, tak mu odpustim aj navyse nausnicu a farebne vlasy. Radsej mam niekoho, kto stoji s mikrofonom v ruke ako keby sa s tym narodil ako keby sa tam nehybal a stal v kute ako seda mys.

62
Monika
Reagovat

@Tomáš: No mne to je taky lito, ale bohuzel Emma minimalne na plaz projde. Na druhou stranu ja nesnasim souteze ve kterych je jasny favorit, nebavila me rada s Chodurem ani s Hruzovou, bez napeti, soutez jen o druhe misto. Tady to vypada, ze Emma vubec nebude tak jasna a dle te desive ukazky ani nemusi vyhrat. Skoro bych zopakovala vetu od yeey, ze to Vrublova muze nakonec vyhrat, pac je univerzalnejsi :-)) No dost je na tom pravdy…Ale tobe to Tome zvysuje sance na vitezstvi kluka, nakonec to ani nemusi bejt holka.

63
Tomáš
Reagovat

@jab: No jo ale stejně to zvednutí ( bohužel pro mě ) už Kukačkovi u diváků vůbec nepomohlo. Možná mu ty songy na kterých zazářil dali jako odstupné za to, že ho pak museli vyhodit, aby bylo česko – slovenské finále. Tak aby se ještě naposledy předvedl a hezky se rozloučil…

64
J
Reagovat

Este jedna vec som za chlapcenske grandfinale a uz zacinam chapat, ked Habera vravel, ze chlapci su lepsi. A moze to kludne zostat cesko-slovenske, len by som tam uvitala za SK stranu niekoho insieho nez Farkasovskeho. A tretia moze byt dievca. Aj ako zene by sa mi to pacilo. Ako uz Tomas rozoberal, dost sme si uzili spevacok, nastal cas pre spevakov.

65
Tomáš
Reagovat

@Monika: Snad máš pravdu Moniko. Čím dřív bude Emma pryč, tím víc budu rád. Letos už mám fakt jasnou antifavoritku. :D Mimochodem Stýblová byla taky dlouho jasnou favoritkou jako Chodúr a Hrůzová, v podstatě za ni tady byla považována až do toho kola ve kterém vypadla…a pak přišel šok, pro mě možná nejpříjemnější za celou historii SuperStar.

66
dolores
Reagovat

aj ja vidim zatial viac zaujimavych chlapcov a davam za pravdu Palimu. dievcat tam prislo na kasting dost velke mnozstvo, ale zaujimavych zalostne malo. ked som si robila zostavu do SF, na rozdiel od Vlada som mala problem najst vhodne dievcata, este som musela zajst aj do archivu, lebo som si na ne nevedela celkom spomenut…pricom chlapcov som tak nejak pridavala spontanne, co mi utkveli v pamati
ale buducnost nevidime, chalani su fajn, no karty zamiesat moze aj nejaka slecna, o ktorej sme sa napr. vobec nebavili :D

Monika, ty si zelas Emmine vypadnutie? ved si ju totalne favorizovla :O tak toto je velmi rychla obratka :))

67
Monika
Reagovat

@dolores: No ja ji porad mam za hlavni favoritku na vitezstvi a chapu, ze ji nekdo fandi, ma hodne zajimavej hlas, dobre vypada, ale me nebavi, takze by mi tam nechybela a kdyby vypadla bylo by to mnohem zajimavejsi, nahle by chybel hlavni favorit a bylo by to otevrene…

68
dolores
Reagovat

@Monika: ja zatial hlavneho favorita nemam, to sa ukaze bud v divadle alebo skor az v SF, ked vstupia na podium a tam sa predvedu

69
yeey
Reagovat

No ja kazdopadne Emmu kazdopadne na ty plazi s jistotou vubec nevidel, takze se muzu vesele trast az do nedele :-DD

70
Tomáš
Reagovat

@Monika: A zase s tebou musím souhlasit. Bylo by to daleko zajímavější a otevřené, kdyby tam Emma nebyla. Produkce si myslí jakou radost udělá divákům když tou vyřazenou nakonec nebude ona a mě tím přesně naopak celou radost zkazí.

71
dolores
Reagovat

@yeey: ani ja ju tam vobec nedokazem identifikovat

este k tomu Landovi.. nastastie u mna sa taketo asociacie nevybavuju, ja totiz hento Zito poznam tak akurat z bulvaru :))) Krizka je dufam z ineho cesta

72
Prochor
Reagovat

Vzpomínkový exkurs čili – co očekávám od nových exotů:

Rozběhla se nedávno taková debata, do by měl být superstar.
Pro mně je to realityshow-takže mám rád a preferuji showmany- moje pořadí z minula:
No 1 Miro Šmajda
https://www.youtube.com/watch?v=3XOuKOxmMB8

No 2 Sabina Křováková
https://www.youtube.com/watch?v=UlD31K13Fag

No 3 Martin Harich
https://www.youtube.com/watch?v=Te1BJr-rz6M

No 4 Gabriela Gunčíková
https://www.youtube.com/watch?v=xhv4f6FjWNM

No 5 Michal Šeps
https://www.youtube.com/watch?v=ZPFFqUhzTSA

No 6 Aneta Langerová ( za charisma a atmosféru)
https://www.youtube.com/watch?v=s84RVYOYM9U

73
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Já ji tam zahlédl (sice z dálky, ale myslím, že to na 99% byla ona), ale i kdyby ne, tak je mi jasné, že ten sestřih je udělaný na efekt, takových matoucích sestřihů už tady bylo, takže já zůstávám úplně klidný :-) Začínám si ale říkat, že by bylo nakonec lepší, kdyby Emma nebyla tak jednoznačnou favoritkou a měla nevyrovnané výkony, protože to by pak z mé strany nastalo to pravé fandění, strach, adrenalin a nakonec radost z nečekaných postupů :-) Na druhou stranu bych si pořád strašně moc přál, aby to Emma vyhrála, protože bych si zase jednou rád užil tu euforii z vítězství mé největší favoritky, přičemž se vítězství s nevyrovnanými výkony nemusí vůbec vylučovat (viz. Vierka v SHS3) :-) Mám i jednu takovou teorii, podle které by Emma měla vyhrát (a ne proto, že je Slovenka) případně i být ve finále s Verčou, ale protože jsem již tradičně takový záhadný chlapec, tak ji tady nebudu šířit :-D

@Tomáš: Tome, proč Emmu tak nenávidíš? Co ti tak strašného udělala? Hrozně mě zrovna od tebe mrzí, že sis k hejtování vybral mou největší favoritku, protože si tě jinak strašně vážím (mj. i proto, jak jsme si povahově podobní) :-(

74
Ally
Reagovat

@yeey:

to mě pobavilo , jsme si představila, jak to škodolibě stříhají natruc nám ..:)

nebo to možná stříhá Tomáš..:)

75
Monika
Reagovat

Ono naopak ten matouci sestrih spise ukazal, ze Emma jiste postoupi, nez cokoliv jineho. Kdyby Emma cirou nahodou nepostoupila do SF, tak to absolutne nepusti ven a nechaji to az na nedeli v primem prenosu pro divaka sok!! Takhle to je udelana tak ze..bojte se o ni, pokazila to, jde domu a pak jake prekvapeni v nedeli, ze jde dal :-)))

76
Jan Liška
Reagovat

Super výběr bude masakr, máte se na co těšit :-)

77
yeey
Reagovat

@Jan Liška: nechci znit jizlive, ale jeden „super vyber“ uz jsme videli minuly rok v Hlase, shodou okolnosti pod taktovkou jedne z porotkyn SuperStar, doufejme tedy ze se na podobny „masakr“ tentokrat tesit nemusime :-DDD

78
bezík
Reagovat

@Jan Liška: Hmmm, tak „masakr“ je to poslední, co do Superstar očekávám. Nespletli jste si náhodou typ pořadu ?

79
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Přesně to samé mě napadlo :-D i když zmíněná porotkyně byla spíš pod pantoflem a taktovku držela ta její umělohmotná kámoška :-DDD

80
J
Reagovat

Tak masaker. Clovece uz sa o Samuela zacinam bat. A to som si myslela, ze on by mohol byt jednym z tych co sa budu zlepsovat kolo od kola. Chudak, ani nemusi prezit SuperVyber, nie to este semifinale. Tiez si myslim, ze nejaky ten sok zazijeme v suvislosti so SuperVyberom a Dlhou cestou aj ked si neviem tipnut naozaj o koho pojde.
Mne len hrozne vadi a vyzera to, ze nam tam supnu samych pop spevákov, resp. quirky. Ja by som bola hrozna rada za niekoho s rock feelingom. Neverim, ze ziaden taky neprisiel na casting ved ich boli tisice a tisice. A uz tutovo neverim, ze vsetci boli opiti alebo falosne spievali. Ved si len vezmime to zlozenie grandfinale poslednych troch superstar vzdy tam bol nejaky rocker.
Uz sa len obavam, ze namiesto rockoveho kola ( a fakt neberiem len hard-rock, ale kludne moze byt soft rock, alternativny rock, country-rock atd)tam bude nejake boy-band kolo typu Take That, Backstreet Boys + pre dievcata Spice Girls apod.

81
Jai Kudo
Reagovat

@J: Souhlas. Zatímco produkce NOvy a pan Liška se opájí „masakry“, já, a myslím, že je nás víc, bychom asi spíš ocenili. kdyby do dalších kol postoupili pokud možno nejlepší zpěváci s jasným hudebním a osobním názorem, kteří by byli eventuálně schopni dělat nějakou smysluplnou muziku. Zatím to někdy spíš vyadá, že SS hledá spíš „kannonenfutter“ pro záplavu dalších českých muzikálů….

82
Monika
Reagovat

Daniel Krizka asik ma ve velke oblibe Slepcika :-))) Na Fb superstar nekdo pise, ze nechape, co vsichni maji na Slepcikovi, kdyz tam byli i lepsi a tenhle komentar lajkuje primo sam Krizka :-))))

83
J
Reagovat

Tak napr. Emma ak je dobra a niektori ju pasuju na vitazku by podla mna v rockovom kole (ak bude??? – ja a niektori dalsi sme za) mohla zvládnut kludne ERASE/REWIND od Cardigans (pop rock), Vrublova country-rock, chalani zamerani na pop tu piesen co minuly rok spieval Viktor Holomek 3 DOORS DOWN – Here Without You (alternativny rock). Nikto predsa necaka nejaky heavy metal. Takisto by niekto zo Slovenska mohol hodit nieco od Tublatanky alebo Metalindy co tu este nebolo. Nemyslim DNES a rozhodne to nemusi byt ZERAVE ZNAMENIE OSUDU. Iste to by si museli ti ludia, co budu sutaziacim vyberat piesne dat zalezat a nedavat im taky odstrel ako to urobili DARTA minuly rok u Jany Rybnickovej.

84
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: tymto tvojim zahadno-chlapcenskym prispevkom :))) si ma ubezpecil, ze Emma postupi :) a aj ine indicie k tomu vedu …ale do grandfinale Emma s Vercou ? tak to teda nie.. ak uz, tak Emma s Honnzickom alebo Danielkom !! :D

85
dolores
Reagovat

Krizka sa mi paci aj v tomto duete s polkou Uras (som zvedava , ci aj ona postupila-pre mna vhodna max. za vokalistku)

https://www.youtube.com/watch?v=zdkPsfhSxDs

Daniel spieval v nejakom jazzklube aj s Emmou, ktora ho na FB vychvalila aky je skvely clovcek, takze ako vidno roztapaju sa z neho nielen porotkyne :DD

86
J
Reagovat

@dolores: Tak Dan sa celkom paci aj mne. Som na neho ako aj na dalsich zvedava najma na pesnickach v divadle a na plazi ak tam presiel. Mohol by to byt adept na chlapcenske GF aspon pre mna. Pamatam sa ako som doma zurila, ze SHS2 nebolo GF Cmorik – Stroffek. Ze je Ivo v zabudnuti mi teraz nevadi, ale vtedy ma to poriadne skrelo, ze nebol v GF. Ten duet, co spolu dali s Cmorikom All for love, bola jedna z tych skvelych veci, co som v akejkolvek superstar a najma co sa tyka duetov pocula. Iste ADAMEC – GUNCIKOVA.

87
J
Reagovat

Samuel spieval BAD DAY v divadle aspon tak sa mi zda. Ide o vlastny vyber alebo povinnu piesen? No urcite sa nevyhne porovnavaniu s Cmorikom, ten si to hodil v semifinale SHS2. Mne bude uplne stacit ak to bude aspon 60 – 70% z Cmorika bez falosnych tonov.

88
J
Reagovat

Inak sa tu riesili vitazi superstar start-ciel. Ked som pocula Cmorika zaspievat BAD DAY, tipla som si, ze vyhra SHS2. Aj tam sa uz bojovalo len o druhe miesto. Navyse hned bol milacik poroty a navyse dal ten hit od Landu On my head.

89
Monika
Reagovat

Jak ja jsem rada, ze Cmorik byl pouze ve slovenske verzi superstar, kterou jsem vubec nesledovala, mela bych zkazenou serii – predem jasny vitez a pro me absolutni antifavorit :-)) Ten clovek je obrovsky muzikalni a zpiva aexelentne, ale me zoufale nebavi, rikam mu kral nudy. Pro me strojovy zpev, totalne bez emoci, vse excelentne zazpivane, ale se mnou to ani nehne, zadna husi kuze, ten jeho hlas mi je az protivny, boli me z neho v usich, no a ten funny look mi taky neni dvakrat prijemny. V tom duetu mi doslova jeho hlas vadi, Stroffek, neznam, nevim o koho jde, ale jak rada bych vypnula Cmorika a poslechla si jen Stroffka. Samuel a jeho Bad day mi je mnohem prijemnejsi na poslech, nez Cmorikem excelentne zazpivane totez.

90
J
Reagovat

@Monika: No Samuel je presne ten clovek, co by sa mohol zlepsovat kolo od kola (a tym padom pre mna velmi zaujimavym). Dufam, ze to nebude tremista ako Cisar (hlboke sklamanie po roku – len ELLIS TV cover versions). O techniku spevu sa az tak nebojim. Len ci tam budu aj emocie. A inak tiez ma ten postoj Cmorik suvernny vitaz tak trochu stval, ale na druhej strane som si uvedomovala jeho kvality. Inak Cmorikov BAD DAY na pocudovanie sa mi pacil (len moj osobny nazor) viac nez original. Mozno to bolo aj Cmorikovou farbou hlasu aj tym jemu priznacnym prevedenim. Plus spieval to velmi v pohode a na zaver len dodat aj s akousi radostou zo zivota.

91
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Kdyby byla ve finále Emma s Danem, tak bych to bral (zrovna tak Verču se Samuelem, i když to by už byl třetí souboj Češky a Slováka), ale s tím Honzíčkem nestraš!!! :-D Když už by mělo být chlapecké finále, tak jedině Samo vs. Dan, ti jediní mají z kluků originální hlasy :-) Nevadili by mi ani Zdeno, Štěpán a Pavol (Kidda, Romana a Mária nepočítám, ti nejspíš vypadnou v divadle), zbytek kluků, kteří mají šanci se tam dostat, je pro mě v tuto chvíli do GF nepřijatelný, zvlášť z tria Slepčík, Farkašovský, Tejkal bych měl fakt osypky :-D

92
dolores
Reagovat

@J: Ivanovi som aj ja fandila, mal v hlase nieco, co Cmorik nemal- ten je pre mna technicky dokonaly majster nudneho spevu – v tomto sa plne zhodujem s Monikou. este to Bad day dal v pohode, ale On my head, btw. od Bartu nie Landu :) sa mi nepacilo ani trochu..brrrrr

93
DJ Vlado
Reagovat

@J: Jen malá technická – On My Head není od Landy, ale od Bárty :-) Ale nejsi jediná, kdo si je plete (přestože jsou diametrálně odlišní), spletl si je i Sámer Issa, když byl v roce 2005 hostem Esa :-D

94
J
Reagovat

@DJ Vlado: Diky akceptujem. Mala som na mysli Bartu, len som sa pomylila. Aj doma sa mi podari oslovit synov opacnymi krstnymi menami, resp. zdrobnelinami. Co sa mne odpusta, lebo som mama. Ale na druhej strane uz s tym budem musiet prestat, lebo mi vstupili do puberty.

95
J
Reagovat

@DJ Vlado: A inak Vlado mas nejake novinky o Kristine Mihalovej z HLASU, lebo ja nie. Celkom by ma zaujimalo, co s nou je. Uz zmaturovala.

96
DJ Vlado
Reagovat

@J: Ohledně Kristínky chystám pro Panáčka jedno velké překvapení na příští týden, ale jelikož si chci udržet auru záhadného chlapce, tak zatím nebudu nic prozrazovat ani naznačovat :-)

97
J
Reagovat

@DJ Vlado: To si ju mal na mysli vsak? Vedela by som si ju predstavit v nejakom jazz clube ako hviezdu spievat pre milovnikov jazzu, ktori by neriesili, ci sa smeje a je mila ako Tomasova nocna mora z HLASU Vendulka.

98
DJ Vlado
Reagovat

@J: nn. ta menšinová favoritka, kterou jsem měl na mysli, je Andrejka Gabrišová, o které vyšel článek před několika hodinami :-) Novinky ohledně Kristínky jsem se dozvěděl teprve včera :-)

99
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: tak vidis, to ja sa asi vysypem z Vrublovej , no nie je to na porazenie ? :)) v tomto rocniku by mi viac sedelo GF : cech-slovenka. u sloveniek komplexna je len Emma. z ceskych dievcat tam nevidim full package, a zo slovakov kazdy je niecim vynimocny, ale nik dost silny na vitazstvo.. jedine ak Pavol ..sice aj Denis by mi velmi sedel, ale akosi vsetko nasvedcuje tomu, ze do SF nepostupil :( z ceskych chalanov, su tam dvaja velmi silni jedinci s hviezdnym potencialom Krizka a Tejkal. tito by mohli dojst velmi daleko! a este je tu aj Stepan, dalsi adpet. skratka silny rocnik chalanov, takze s radostou by som uvitala aj chlapcenske GF

100
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Jestli myslíš to co já, tak to proti Hlasu bude asi překvapení (příjemné, myslím). Ale už nebudu víc ani naznačovat…. :-D

101
DJ Vlado
Reagovat

tvl. já mám fakt Soukupovi co vyčítat, to je samá Monička, Andrejka, Terezka a Kristínka :-DDD

102
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: co co co to bude o mojej hlavnej favoritke z hlasu ? ja o nej nic neviem, aka hanba :/// (skoda, ze Kika nesla do Superstar)

103
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: No vidis a ja myslim, ze to bude velmi neprijemne prekvapeni, jestli teda myslime oba totez :-))))

104
J
Reagovat

@dolores: No ja viem len tolko, ze jej planom bolo ist studovat po gympli do Prahy dzez na Vyssiu odbornu skolu. A takisto, ze vraj naspievala hymnu pre svoje gymko, ktore nahravala u Cekovskeho v studiu. To je vsetko co viem. Vlado nam to skor-neskor prezradi.

105
Monika
Reagovat

@dolores: Pro me by teda bylo prekvapeni, kdyby Tejkal postoupil ze SF, sice neni jeste zname slozeni, ale uz ted tam je tolik zajimavejsich kluku, ze podle meho nazoru Tejkal neprojde pres SF. Velke sance nedavam ani Danielovi, neprijde mi jako typ pro hlasujici vetsinu.

106
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Já si nemůžu pomoct, já to jako silný chlapecký ročník nevidím (čím ani neříkám, že je to silný dívčí ročník) :-) Silný chlapecký ročník pro mě byla např. ČSS2, tam ti kluci byli výrazní a co kus, to originál (byť paradoxně z té řady byla nejlepší holka – GG), např. ze „silné čtyřky“ Adamec, Šeps, Harich, Ševčík byl každý úplně jiný a každý měl i jiné publikum (a i další kluci té řady byli dost výrazné osobnosti, viz. Piňák, Jerguš, Noah atd.), zrovna tak předloňský kvartet Itcho, Kukačka, Šafa, Smejkal byl dost silný a různorodý :-) Ale letos mi přijde, že jsou kluci typově dost na jedno brdo, samí šámpóni jak z boybandů (Tejkal, Farkašovský, Patricio, trochu i Pavol, i když ten je o něco zajímavější), případně nezralá mimina (Slepčík, Pošta) :-/ Kde je nějaký pořádný rocker (nepočítám-li Kidda, který nejspíš vypadne)? Kde jsou nějaké výrazné vybočující typy jako Šeps nebo Smejkal? Dospělých a vyzrálých chlapů tam sice pár je, ale většinou jsou to outsideři jako např. ten Denis :-/ Jediní z kluků, kteří mají šanci dojít daleko, jsou osobití a odlišní právě Samo a Dan, proto když už by mělo být klukovské finále, tak by to měli být oni dva, i když bych pořád radši holčičí finále, jelikož Emma a Verča jsou dva typy (quirky zpěvačka a country girl), které jsem si letos strašně přál objevit :-)

107
J
Reagovat

@DJ Vlado: To chlapcenske filnale Samo/Dan ti podpisujem a takisto sa Emma/Vercu mozu pobit o tretie miesto. Len ked GF bude chlapcenske. Vies Vlado ja by som len Emmu chcela pocut zaspievat nieco ine nez Aguilera a Kirschner a povedat, ze to bol unikat. No zrovna tym nemyslim Adele. Nechajme sa este prekvapit.

108
dolores
Reagovat

@Monika: myslim, ze dost tych chalanov podcenujes (Krizku a Tejkala), ..podobne aj Vlado uplne zhadzuje Tejkala. ja myslim, ze Honza ma potencial dobre zaspievat aj rockovu piesen. a napr. yeey vycita Danovi, ze v kastingu nema dynamiku a rozsah, ale uz sa ukazalo aj v uputavke, ze ma.
mozem sa aj mylit, a ak ti chalani rychlo povypadavaju, budem si tu verejne sypat popol na hlavu :)))
ale ak by na ukor nich isiel hore ten Roman Tomes, ktory sa uz vlastne spevom profesionalne zivi a zaplna stranky bulvaru, tak tomu urcite nebudem fandit aj keby neviem ako dobre spieval. skratka je na uplne inej startovaciej ciare ako ostatni sutaziaci. ked tak, mal sa prihlasit do Hlasu, to je format pre zacinajucich muzikalovych spevakov

109
J
Reagovat

@dolores: Kedze preslo 10 rokov od SHS1 tak som si ju trosku pripomenula. Aj ked som fandila Sindlerovej, celkom ma bavil Robo Mikla. A podla kriterii dnesnej poroty, by ani mozno nepostupil z kastingu. Dodnes mam v pamati rock edition Rebel Yell od Roba Miklu. Jednak oblecenie ako aj spevacky vykon. Ako aj komenty od porotcov. Podla Virsika takto vraj vyzera vianocny vecierok drevorubacov s motorovymi pilami a sekerami, podla L. Slanej keby mal na zadku tachometer, bolo zaujimave to cislo co by z neho vypadlo, podla Haberu mu to zhltol aj s navijakom, lebo je O.K. ak su emocie silnejsie ako intonacia a Lucenic uz len dodal, ze on je Rebel Yell, ze sa s tym vykrikom narodil. A to uz ani nespomin ten legendarny duet s Bezdedom O Mano.
Nostalgia: zlata Koscova, Sindlerova, Predna, zlaty Mikla, Bezdeda, Tomecek, neboztik Kontsek, Kelecsenyi (so zaverecnym songom z VV1), Jaros a Kotula. A najma skvela to porota a o dvojici moderatorov ani nevravim.

110
J
Reagovat

Sorry zabudla som na zlatucku Petu Humenansku.

111
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Ale no tak. Nenávidím je silné slovo. Jen je mi bohužel absolutně lhostejná a přijde mi snad nejméně zajímavá ze všech soutěžících ( podobně jako kdysi Chodúr nebo i A. Veselovská ). Vůbec nic z ní se mě nedotýká a vlastně ani absolutně nedokážu pochopit jak a proč jí někdo může fandit ( ale respektuju to, protože každý má svůj vkus a ty zase nemůžeš pochopit to, že já fandím Tejkalovi :D ). Plus ta averze tam samozřejmě už taky u mě je a ta je dána z největší míry určitě tím jejím favorizováním a mou obavou z toho, že opravdu vyhraje. Narovinu říkám, že pokud vyhraje ona, tak já budu hodně zklamaný. Už i vítězství Farkašovského nebo Slepčíka by mě potěšilo víc ( kdyby pro nic jiného, tak aspoň proto, že by vyhráli kluci, i když ne podle mého vkusu ). Její vítězství by mě nechalo absolutně chladným, vůbec nic pozitivního by to ve mě nikdy vyvolat nedokázalo. Rád ji prostě nemám no a je to u mě ta nejhorší varianta na vítěze ze všech soutěžících vůbec, ale není to nenávist. Že sis ji vybral jako hlavní favoritku zrovna ty a já si zase velmi oblíbil Tejkala, to je asi bohužel jenom krutá shoda náhod. :D Ale nesmíš to brát osobně. :)))) Já ti můžu slíbit akorát to, že pokud Emma vyhraje, tak se to budu snažit brát tak nějak sportovně a upustím letos od nenávistných komentářů, které sem někdy v minulosti na někoho měl ( ale zklame mě to fakt na maximum ). Její fanoušek ze mě ale nikdy nebude. Tím bych tohle asi prozatím uzavřel. )

112
yeey
Reagovat

@dolores: pockej to ja soudil i na zaklade upoutavky ;-))

113
Tomáš
Reagovat

@J: Já se taky letos nevím proč trochu obávám toho, že rockové kolo nebude. :( To by mě zklamalo snad ještě víc než snížení počtu živáků. Snad se ale jen pletu.

114
Tomáš
Reagovat

@Monika: Já ti s tím Cmorikem nevím. Taky sem SHS2 nesledoval v době kdy to běželo živě v TV a teď mě to naopak mrzí, protože můj favorit by to asi byl. Je to rocker ( i když trochu řízlej funkem a možná i popem ), ale je to podobný typ jako Petr Bende a to byl jeden z vůbec mých největších favoritů v dějinách SuperStar. Mě přišel strašně nudný Chodúr, Cmorik mi teda přijde o 100 procent zajímavější i sympatičtější. Takže možná kdybych to sledoval, tak by to byla pro mě jediná naprosto výjimečná řada SuperStar, kde bych i já skutečně fandil favoritovi start – cíl a povinné četbě od začátku do konce. To by fakt bylo něco nevídaného. :D Je otázkou jestli by mi ho přefavorizovanost taky trošku nezprotivila, ale myslím, že asi ne. Schválně sem si pouštěl všechny soutěžící z té řady a Cmorik mi mezi nimi přišel jednoznačně nejlepší a to asi i o několik tříd. Vyhrál zaslouženě, tam se nedá nic namítat. On i Adam Kukačka posledně byl vlastně dlouho favorit a mě to nevadilo, kdyby vyhrál, tak by to pro mě bylo super. Takže asi u mě nejde primárně o problém start – cíl, ale o to, že se většinou do této pozice bohužel pro mě dostanou ti, kteří mi nic neříkají. Cmorik by byl asi v tomto směru pro mě absolutně raritní výjimkou.

115
J
Reagovat

Ked sa tu rozobera rockove kolo. Aj keby nam tam poslali samych pop spevakov, co sa dufam nestane. Tak dam ruku do ohna, ze radsej budu spievat nejaky soft rock ci pop rock resp. alternativu a dokonca aj country-rock ako by mali spievat uletene latino-hity typu Balada, ktoru spieval Itcho. Kde sa navyse musi spievat bud po portugalsky alebo spanielsky. Mozno niektori uleteni snad aj to by dali, ale serioznejsi ako napr. uz viackrat spomenuta Emma a trufam si povedat, ze aj Farkasovsky podla mna nie.

Takze radsej som za hoci umiernene rockove kolo so songami na telo.

116
tomas
Reagovat

Veronika aEmma v grand finale.to by bylo uplne wau. Fanusikov budou mit si myslim podobne mnozstvi. Veronika me oslovila svym podanim a krasne uprimnosti v hlase a to stacilo jen jedno kolo. Uvidime ale myslim ze je i komplexnejsi zpevackou nez emma.tesim se na to co bude.

117
BarBora
Reagovat

@J:
Na shs1 si vždy rada zaspomînam, zhrnula si to pekne, ja by som ešte dodala, že to celé malo neskutočnú atmosféru, tie živé prenosy boli skvelé, ale aj kastigy a divadlo boli skvelo robené.
A nedá mi sem nedať jednu ukážku, kde sú aj dvaja moji naj, ktorí síce do SF postúpili, ale potom už mali smolu, Zachariáš bol v SF s Katkou Koščovou a Zdenkou Prednou a skončil tretí…

https://m.youtube.com/watch?v=HFZdRWHUAvE

118
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Letošní ročník mi z hlediska kluků přijde zdaleka nejbídnější za celou historii českých a československých SS. Ani jediná osobnost, prostě nic. Ale třeba jsme fakt ještě neviděli všechno nebo se někdo vybarví, i když tomu moc nevěřím. Zato mám pocit, že se porotě podaří vše zajímavé dokonale vyčistit a semi už bude krásně sterilní :D

119
Tomáš
Reagovat

Probíralo se tu chlapecké GF….já bych byl za něj letos vážně strašně moc rád! Holka ať je maximálně na třetím místě, dál ale ne! Už toho za poslední roky vyhrály dost a dost, už je to velká nuda. S českými kluky to vidím úplně stejně jako dolores. Já bych v současné době za české kluky ( pakliže mají postoupit jen dva ) poslal do finále Jana Tejkala a Daniela Křížku. Ještě bych tam rád viděl i Patricia, ale když si musím vybrat, tak mi Tejkal a Křížka asi přijdou pěvecky o něco lepší. Patricio má pěkný hlas, obávám se ale trošku intonačních výkyvů. Sympaťák to ale rozhodně je. Pokud jde o Tejkala, mě by vůbec nevadilo, kdyby to Tejkal letos celé vyhrál, naopak by mě to hodně potěšilo ( fakt sorry Vlado :D ). Reálně to ale odhaduju spíš jako Monika, že asi bohužel neprojde přes SF. :( Pak sou tu benjamínci Marek Pošta a Štěpán Urban. Ani jeden by mi ve finále nevadil a oboum bych asi fandil, ale už mi přijdou přece jen slabší než výše zmíněná trojka Honza, Dan a Patricio. Navíc u Marka sem si čím dál víc jistý, že se ani do SF nejspíš nedostane. Pak je tu ještě Slepčík, který pro mě absolutně nepřipadá v úvahu, ale asi to bohužel bude velký favorit. Strašně nerad to říkám, ale pokud projde do SF a povede se mu tam výkon, tak to může být bohužel právě on, kdo sebere finálové místo Tejkalovi nebo Křížkovi. U slováků to vidím následovně….jasným favoritem je pro mě Samuel, který by to za mě klidně mohl i celé vyhrát a také Zdeno Mucina ( nechápu proč na něj DJ Vlado neustále zapomíná ), který by taky mohl mít potenciál dostat se aspoň do GF. Pak je tu ještě Pavol, který mě na castingu až tolik nezaujal. Ve finále by mi nevadil, ale Samuel a Zdeno jsou podle mě lepší, takže by mi vůbec nevadilo, kdyby v SF vypadl. No a nakonec proklínaný Farkašovský….já ho ve finále rozhodně nechci, když jsou tam lepší, bohužel má ale možná šance ze všech slováků nejvyšší. Ale kdoví….pro mě by ještě v úvahu připadal i Denis, kterého bych úplně klidně poslal až do finále, ale stejně jako dolores sem už smířený s tím, že asi neproleze ani do SF ( přitom by na to podle mě úplně v klídku měl, ale porota si na něj evidentně zasedla, i když důvod opět nechápu ). No a představa GF Emmy a Veroniky….pro mě absolutní noční můra, kde by mi už bylo absolutně šumák, která z nich to vyhraje. Nefandil bych ani jedné a koukal bych jen ze setrvačnosti s hodně hořkou pachutí. Fakt se omlouvám Vlado, ale hodně se modlím za to, aby ti tohle přání nevyšlo! ( Vidím, že v hodně věcech se letos shodnu s dolores a v hodně věcech se zase letos neshodnu s Vladem, zajímavé. :D

120
J
Reagovat

@BarBora: Tak ja som v kazdom semifinale niekomu fandila a poslala sms-ku. V 1.SF Miklovi, v 2. Kelecsenyimu,pozoruhodne v 3. ani Koscovej, ani Prednej, ale Kotulovi za U2, v 4. Bezdeda a Maly princ a v 5. Martina. Co je ale zvlastne na tom, bola som sklamana, ze to Martina nevyhrala, ale na druhej strane som ocenila aj Koscovu, takze nie nastvana. Navyse sa mi zda, ze tu Morisette dala dost falosne. Ale co uz. Vyhrala a sa mi zda, ze Habera s Lucenicom davali na vyhru Martinu, kym Virsik so Slanou Katku.

121
Tomáš
Reagovat

@J: Kdybych tenkrát SHS1 sledoval, tak by mým absolutním favoritem byl Robo Mikla a asi bych se pro něho usmskoval. Tomu bych nejvíc přál vítězství. Jeho zpěv sice nebyl dokonalý, ale měl naprosto neuvěřitelné charisma a byl to vynikající týpek. Škoda že od té doby se v SS už podobný týpek neobjevil a nejspíš už ani neobjeví. Kromě jeho legendárního výkonu v Rebel Yell se mi od něj strašně líbí i tohle. https://www.youtube.com/watch?v=UshTl-zWLpg

122
Tomáš
Reagovat

@bezík: To je věc názoru, pro mě jsou zase letos bídné holky. Nějaká Emma mě fakt absolutně nebere, Veronika skoro taky ne. A ostatní si pomalu ani nepamatuju. Už tu bylo víc názorů, že kdyby se sestavovala Top 8 bez pohlaví, tak by tam někteří zde měli víc kluků. Sem rád, že v tom nejsem sám. :) Kluků si vybavuju fakt víc než holek.

123
J
Reagovat

@Tomáš: Vtedy to bola vynimka aj odo mna sms-ka nielen pre Martinu za Zeppelinov, ale aj za Grigorov hit Kym ta mam.
Tomas uvedomujes si to, ze dnes by ho urcite nepustili z kastingu dalej alebo by ho nepustili zo SuperVyberu dalej.

124
J
Reagovat

Zatial sa tu bavime len o chalanoch, ci dievcatach, ktore by ten, ci ony chcel vidiet vo finale, ci v GF. Co keby sme si tuna hodili anketu, ake tematicke kola by sme chceli vidiet a pocut vo finalovych kolach.
Tak za mna:
– SK/CZ piesne
– rockove kolo
– hity noveho milenia od 2000 vyssie. A neurazila by som sa ak by neslo o covery, ale skutocne o nove hity
– unplugged
– RnB

125
Tomáš
Reagovat

@J: To je dost možný, že by ho teď nepustili, časy se prostě mění. Asi měl prostě kliku, že se přihlásil už tenkrát a dotáhl to až na 5.místo. Bylo vidět, že hodně lidí zaujal.

126
Tomáš
Reagovat

@J: Pokud jde o mě, vidím to podobně jako ty. Já bych dal ale dvě rocková kola. Jedno klasický rock a druhé rockové a metalové balady ( jak už tu někdo vzpomínal a mě to nadchlo a přijde mi to jako hodně dobrý nápad ). Pak Československé kolo a kolo Unplugged, to je jasné. Duety by klidně taky mohly být. Pak nějaká 60. až 90. léta no a kolo nového tisíciletí by taky nebylo vůbec od věci. Klidně i Folk a Country jako bylo v ČHS 2 ( i když tam by mohla hodně zazářit Vrublová, tak možná radši ne :D ). Naopak bych určitě vypustil RnB a možná i Swing/Big Band, protože tyhle styly mě moc nebaví ( i když zase na Swingu se hodně často odkryje kdo umí skutečně zpívat a kdo si na to jen hraje ).

127
jab
Reagovat

@J:
Já bych (u mne nepřekvapivě ;-)) přidal kolo folk & country (takové už bylo v ČHS2), ale šířeji pojaté – takže včetně moderních forem folku a country, folk popu, folk rocku, country popu, country rocku, alternativní country, bluegrassu… Krom toho bych dal písně vzniklé v letošním (případně loňském) roce a písně z roku narození. Lákalo by mě i něco, jako byla v X Factoru CZ Noc zesnulých legend.

Jinak kdybych já měl sestavit TOP 20 genderově a národnostně vyrovnané, asi bych to poskládal takto:

Kluci CZ
Daniel Křižka, Patricio, Štěpán Urban, Jan Samek, Jan Tejkal

Kluci SK
Samuel Sleziak, Zdeno Mucina, Kid Koulák (pokud je to Slovák, v opačném případě k Čechům místo Tejkala nebo Patricia), Pavol Kovalíček, Mário Finatok nebo Denis Kolek

Holky CZ
Veronika Vrublová, Karolína Přibylová, Zuzana Reinišová, Renáta Holíková, Marie Tomanová

Holky SK
Emma Drobná, Dominika Húšťavová, Dominika Zborilová, Veronika Némethová, Bronislava Kováčiková nebo Laura Belicová

Musím říct, že holky jsem dával dohromady snáze než kluky, takže se musím přiklonit spíš k Vladovi ;-).

128
jab
Reagovat

@Tomáš:
Jo unplugged kolo, to bych taky bral. Tam se taky krásně obnaží hlasové (ne)kvality :-).
Jinak na f&c by krom Verči mohli zářit i Zdeno, Karolína, Samek, alei třeba Samo nebo Emma.

129
Monika
Reagovat

@jab: Folk & country kolo by bylo super, to bych brala hned. Hlavne zadnej swing a jazz.

130
Tomáš
Reagovat

@jab: Já taky u Kidda vlastně nevím jistě, jestli je čech nebo slovák…a zajímalo by mě, jestli je to jeho pravé jméno nebo umělecké. Tak či tak, zajímavý týpek, škoda že podle všeho asi do SF nedojde.

131
Tomáš
Reagovat

@jab: Z těch holek co si vyjmenoval do SF si z češek pamatuju překvapivě všechny ( i když Karolínu si pamatuju právě pro tu její šílenou nevýraznost :D ), ale u slovenek si pamatuju jen Emmu ( kvůli přefavorizovanosti ) a Lauru ( a tu jen díky tomu, že mě s ní trochu ´´seznámil´´ Vlado ), jinak u těch ostatních vím jenom tak přibližně o koho jde nebo to nevím vůbec. .D To myslím hovoří u mě za vše. Třeba Veronika Némethová….vím, že sem to jméno už tady slyšel, ale absolutně si teď nedokážu vybavit, která z nich to vlastně je. Kluky si pamatuju všechny.

132
dolores
Reagovat

@Tomáš: nezabudaj, ze sme sa kedysi zhodli aj na petrovi Sevcikovi, ci posledne aj na clovekovi, z ktoreho cely Panacek bol na prasky :D, len my dvaja sme ho podporovali… a ten clovek bol Zolo Lebo :D ja viem, ze ty si vzdy fandil chalanom, hlavne uz starsim, vyzrelejsim, aj som rozmyslala, preco je to tak, ved chalani radi fandia babam, dokonca taky Vlado je uz roky povestny lolitkami, a tym, ze si fandenie holkam spaja s pohlavnou tuzbou :D, co je mozno prirodzene :))) mozno to u teba ma nejake hlbsie priciny, mozno ti ublizila nejaka slecna, mozno nie, neviem .. mne to osobne nevadi, ze nefandis dievcatam, a ani Emme, pretoze ma tu silnu podporu a to dokonca aj od rekapistu.
len to dodnes nechapem ako si neznasal Itcha – muzikanta, ktory nebol ani plysak ani sampon, len mal tu smolu, ze mu osud pridelil pritazlivy usmievavy face, a ako si mu vulgarne nadaval po vydarenm vystupeni (Impossible), to ti neviem zabudnut :D

133
Tomáš
Reagovat

@dolores: Já v tom nevidím hlubší příčiny, prostě se to tak vždycky nějak sejde, že mě zaujmou v těchto soutěžích víc chlapi než ženský a sou mi prostě sympatičtější. Když o tom tak přemýšlím, tak i jinak mimo soutěže poslouchám i z populárních osobností víc zpěváky než zpěvačky ( až na výjimky ), takže to tak prostě je. Pokud jde o Itcha, asi měl u mě smůlu v tom, že se okolo něj sešlo hned několik neblahých vlivů ( pro mě to bylo hlavně to, že česká trojka Adam, Šafa a Jarda mě zaujala celkově víc a nemohl sem překousnout, že je všechny porazil ). Potom mi taky o něco lepší přišla i Sabina ( zcela výjimečně sem preferoval holku před klukem, to se mi stalo předtím jen s GG, kterou sem preferoval před Šepsem a Harichem ). Takže bych řekl, že to nakonec asi byly hlavně celkové okolnosti tehdejší řady SuperStar ( i když sem si tenkrát myslel něco jiného ). Nahrává tomu i to, že moje averze k němu se stupňovala postupně když je začal všechny porážet, ale například takovou Stýblovou sem neměl rád už od začátku. Možná, možná bych Itchovi i fandil, kdyby byl v letošní řadě :D ( i když můj úplně největší favorit by to asi nebyl ).

134
dolores
Reagovat

pekne ste to tu zhrnuli o prvej SHS. to sa tu na Panakovi uz viac krat preberalo .. ano bola najlepsia, lebo bola prva ako prva laska :D a Robo Mikla bol zjav, ktory sa uz nikdy nebude opakovat, aj ked mne sa v semi nepacil a bola som na neho nastvana, lebo vzal hlasy Adamovi Duricovi, ale potom som mu drzala palce (aj Samovi, Katke, Zdenke,Tomasovi, len Jarosa som hejtovala, ale dnes klobuk dole, co dokazal) … dodnes ma mrzi, ze v piatom kole Roba vyhodili, podla mna by to dotiahol mozno aj do GF. je pravda, ze sa tam bez hanby ozieral a vyvadzal ako zakon kaze :D ale aj tak ho mali nechat. on akoze sa sam vzdal, ale vieme, ako to bolo, prinutili ho vzdat sa… moj muz, mal roba velmi rad a dodnes si mysli, ze za tym je manager STV Zahradnik, vtedajsi Schindlerovej frajer, ale podla mna su to konspiracie, ktovie… uz to nevratime, ale pokial viem nikdy v ziadnej krajine sa predtym ani potom takyto pripad nestal

135
dolores
Reagovat

a Adam Durica napriel vypadnutiu tesne pred finale sa po 10 tich rokoch od SHS 1 stal najoblubenejsim spevakom, rotuju ho v kazdom radiu, je to skladatel, muzikant telom i dusou, sympatak so sexy hlasom, vyhral aj OTa a ak by sme mali tento rok Slavika, tak by konecne porazil Cmorika. muselo prejst 10 rokov, aby sa takto jeden superstarista vysvihol. z toho vyplyva, ze kazdy vypadnuty sutaziaci ma stale nadej, aj po rokoch …

136
BarBora
Reagovat

@J:
Tie semifinále boli preplnené, tiež sme ešte v tom čase posielali sms, v podstate som s výberom do finále bola spokojná, prešiel Samko, Katka, Miro, Peťa, Tomáš, Robo, strašne ma mrzelo, že neprešiel Zašo, Jana a tá, co spievala v trojici s Katkou a Peťou v divadle. Martinu som príliš v láske nemala, ale teraz by som jej sýty, silný hlas brala všetkými desiatimi.

A áno ,Robo bol neskutočný zjav, ako by sa teraz taký exot hodil.

137
Monika
Reagovat

@dolores: Jmeno Adam Durica jsem zaznamenala i u nas dokonce, na rozdil od Cmorika.

138
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: OK, beru, že nenávist je silné slovo, já taky nemůžu říct, že bych Tejkala nebo Farkašovského nenáviděl :-) Důvod, proč já fandím Emmě je ten, že jsem v zahraničních soutěžích hodně fandil podobným quirky zpěvačkám jako Diana Vickers či Janet Devlin, které mi Emma hlasem připomíná :-) Ale jak už jsem psal, chápu, že její hlas a zpěv nemusí sedět každému (a vlastně jsem překvapený, kolik tu má fanoušků, takže o nic nejde :-D). Navíc si říkám, že ona nakonec nemusí být tou superfavoritkou start-cíl, klidně může dojít k „moničkovskému syndromu“ (čemuž ta ukázka z divadla bohužel nasvědčuje), navíc si ani nejsem jistý, jakou podporu má Emma za hranicemi Panáčka, který je specifický svou intelektuálnější základnou, zatímco třeba na FB mi přijde, že jsou všichni spíš posraný ze Slepčíka :-/ takže by tvá averze mohla vlivem poklesu favorizování opadnout :-)
Finále Emma vs. Verča si přeju hodně i proto, že by mi to připomínalo finále Vierky s Domčou ze SHS3, tzn. utkání mých dvou srdcovek, ale zase tak tvrdohlavě netrvám na ženském finále jako ty na mužském a bral bych i finále smíšené, bohužel se však obávám, že Samo a Dan neosloví tak široké publikum, protože nejsou ani lidoví ani plyšoví, a dopadnou jako Jerguš s Piňákem (kéž bych se mýlil) :-/ Naopak mám hrůzu z případného finále Slepčík vs. Farkašovský, to je pro mě fakt noční můra, takže proto chci v GF minimálně jednu holku :-) Tejkalovi naštěstí (podobně jako Monika) velké šance nedávám, imho vůbec není oproti ostatním klukům ničím výjimečný, barvu hlasu má totálně obyčejnou a ani typově se nijak nevymyká, kluků s kytarou bylo v každém ročníku minimálně 20 :-)
Máš pravdu, že si občas beru útoky (dá-li se to tak nazvat) proto svým favoritkám dost osobně, ale spíš mě to zamrzelo od tebe, kterého si jinak vážím, třeba od Maxxe by mi to bylo totálně jedno :-)

btw. četl jsi už moji zprávu, kterou jsem ti včera ráno poslal? :-)

139
J
Reagovat

Na uvod este SHS1 tak Duricu si aj ja rada vypocujem. Ten, kto je muzikalny, vie skladat a spievat, nemusi vyhrat superstar a aj tak sa presadi.
Ale to mi len potvrdzuje fakt, ake to budu jatka v semifinale. Sutaziaci jednoducho musi zaujat piesnou a celkovou prezentaciou ak chce postupit. Ved aj vtedy sa postupovalo 2 z 10. Teraz z 10 postupia 4. Len niektori to mozu mat lahsie, ked sa bude a ja verim, ze ano 2 z CZ a 2 z SK.
My tu vsetci rozoberame Slepcika. Ale, co ked pokazi semifinale. Ktokolvek tam nepojde na 100% ide domov. Ved po speve este pridu komenty od poroty a aj ked sa to nezda, vela ludi mozu ovplyvnit v hlasovani.
Takisto ani Samo sa nemusi dostat zo semifinale (ak mi ho tam poslu), ale to ani Farkasovsky.
A na GF Emma/Verca nejako neverim. Takto Emma urcite dostane hlasy v semifinale. Ale skoda, ze neviem ktore dalsie sk dievcata sa tam s nou dostanu. Ak by sa tam dostala nejaka rockerka, ktora to dobre zaspieva. No neviem. Ale vo finale budu spolocne z chlapcami a tu uz narodnost nebude hrat, ze by dalej pokracovala, preto ze je Slovenka. Ved sk chlapci ju kludne vykonmi mozu porazit, ak nema taky silny hlas. To Vrublova ma vacsiu silu a drive v hlase, ju si dokazem predstavit ako poraza cz chalanov (co by som neviem preco ani neuvitala).
Ja len to tak kalkulujem, ak ma byt cz/sk GF. Mozno sa tohto roku konecne dockame prekvapenia, ze to tak nemusi byt, ale na rozpravky uz neverim.
A nakoniec ak ludia nebudu mat favoritov a vykony budu vyrovnane, kludne mozu hlasovat podla narodnosti.
Inak Verca Vrublova mi ani neviem preco pripomina Dominiku Staru a kam to ona dotiahla v SS.
Najviac sa vsak obavam, ze ak tam nebudu niekto ako bol minuly rok Itcho, tak nech budu tie vystupenia akekolvek perfektne odspievane, bude to nuda. Jeden taky zabavny a charizmaticky element tam proste musi byt. Uz len ta Verca s tym country to moze rozhybat a to jej pomoze.
Naopak Emme jednotvarnost a nevyrovnane vykony mozu zlomit vaz. Nakolko mi Emma nepride univerzalna.

140
Jai Kudo
Reagovat

Jen pro informaci, kdo by měl zájem. Dnes kolem 17:40 bude na TV Prima rozhovor s GG. Před pár dny byla GG hostem v Show Leoše Mareše také na Primě, ale to bylo až po půlnoci, tekže to asi moc lidí nevidělo :-D
btw Teď třeba probíhá další SS a divím se, že produkce Novy nevyužila toho, že je Gaba zrovna v ČR. Vždyť co by mohlo být pro tuhle upadající šaškárnu lepší promo než zpěvačka, která si tím prošla a uplatnila se v zahraničí?

141
J
Reagovat

@Jai Kudo: Diky za upoznornenie, ak budem doma tak si to nenecham ujst. A ked si ju uz spomenul, to je presne taky typ spevacky, ktora bude chybat v tohtorocnej SS. Ja by som neviem co dala za to, keby sa tam zjavila dievcina aspon so 60-70% kvalitami GG a nemusi ist o vizualnu stranku ako o tu spevacku. A potom uz by to malo grady a Emma by mala konkurentku.

142
Monika
Reagovat

Projizdela jsem si FB nekterych postupujicich do divadla a na zaklade spolecnych pratel se da imho dost veci zjistit :-))) Myslim, ze takovych 70-80% semifinalistu se z toho krasne vyprofilovalo, ten zbytek neni uplne jistej, vetsi pocet jmen na malo mist, nicmene je to slusne voditko pro toho kdo je zvedavej jako ja a nechce se mu cekat dva tydny :-))) Opravdu to vypada na masakr divek a uz se na to tesim, miluji neocekavana rozhodnuti…Tady bude asik nastvanejch lidi …No prozrazovat jmena nebudu, co kdyz jsem se sekla, byt nektere indicie jsou nezpochybnitelne.

143
J
Reagovat

@Monika: Monika aspon prezrad, ci BAD DAY postupil o dievcata mi nejde. Uz som asi ako Tomas, zaujimaju ma viac chalani.

144
J
Reagovat

Zo SK dievcat tipujem na postup do SF: Zborilovu, Drobnu a Zuffovu.
Z chalanov do SF: Farkasovskeho, Sleziaka, Kovalicka a Mucinu.

145
dolores
Reagovat

@Monika: verim ti, lebo nedavno, ked som bola pracovne u vas v Cesku, zapocula som z nejakeho radia jeho Mandolinu ;)

kedze ma takmer vsetkymi ospevovana Vrublova na kastingu nijako nezasiahla, predsa len som si ju chcela este preverit.
nasla som spustu jej videi a povedala som si, ze wow, ved je to univerzalna spevacka, ma nato, aby prechadzala z kola do kola,. lenze ten jej hlas je tak fadny, pre mna je to nuda, pripomina mi farbou niektore slovenske amaterske spevacky,(Andrea Sulovska, Nika Karch) tie ale nevedia s nim tak vyborne pracovat ako ona – toto ju zachranuje. no darmo som nachadzala v tom jej speve nieco pre mna strhujuce, ona je ako Orient expres, ktory sa v mojej stanici zastavi a ihned odfrci do neznama. nenecha vo mne zazitok ani umelecky dojem, ci prijemny pocit, ktorym ma napr. ovalila Emma ked zabila Kirschnerku. podla videi sa mi ani nezdalo, zeby bola country princezna, dokonca nedavno 30.08. zavesila na tubu podla mna rockovy alebo poprockovy song, nezda sa mi, zeby to bol countryrock
…asi to country nie je pre nu diagnoza ako napr. bolo pre Sepsa reggae. :D ale pristane jej imho najviac a cestina viac ako anglictina. ak postupi do finale bude to silna favoritka, nieco ako Styblova alebo Mrazova

146
dolores
Reagovat

@Monika: tak naco si to tu potom pisala, ked nechces nic prezradit ? :´(( len aby si nas podrazdila ? :D

147
jab
Reagovat

@dolores:
Tak ona se Veronika bude hodně vymykat už svým zaměřením, já bych ji možná v nějaké popině nebo pop rocku taky nepoznal, ale její hlas se mi poslouchá dobře a toho moderního country sedí. Veroničina tvorba mi přesně zapadá do moderní country u které člověk přemýšlí, jestli už to není spíš na pomezí country a popu nebo pop rocku, možná i proto ty popové/pop rockové covery.

148
J
Reagovat

@jab: Ja si myslim, ze u nej ide o styl BRO-COUNTRY. Odkedy som ju pocula spievat na kastingu, tak som zacala trosku pocuvat country, ale nie sk ani cz ako to americke. A to by sedelo presne na nu. Ide o o akysi mainstreamovyvu country (ak ja tomu rozumiem nejaku zmes country, popu, rocku a hip-hopu).
Ale do 30. augusta som bola totalnym ignorantom country hudby az na Alana Mikuseka a Shania Twain.

149
Monika
Reagovat

@dolores: To si myslim take, ze Vrublova neni zadna country zpevacka, staci se podivat na jeji tvorbu na YT a nahrane covery, dokonce i v pripade postupu do finale vubec neocekavam, ze by zpivala country veci, spise splyne s davem. Ja ji to neverim, podle me to je jen poza, aby se odlisila od ostatnich, vsak je to zkusena ucastnice peveckych soutezi. uz ten jeji casting..miluju country, ziju tim, jsem se v tom nasla..pusobilo to na me jako kalkul, treba se pletu a cas to ukaze, nicmene zatim ji to nezeru.

150
Monika
Reagovat

http://superstar.markiza.sk/aktualne/1806650_dalsia-skladba-o-laske-sabina-slepcikova-s-anjelskym-hlasom-v-super-vybere
sakra to je neprijemnej rev, presne typ zpevacky co me vzdy iritujou, tyhle sireny nesnasim

152
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Já doufám, že se tak stalo vzápětí… :-D Už jen pro ty růžový ukulele! GRRRRHHH :-D

153
J
Reagovat

@Monika: Ja by som ich nepustila obe. Zaujimavy bol koment o nevolnosti jej brata Dalibora. Mohlo to byt tremou, psychikou, napatim. Uz je to tu. Dufam, ze toho mladeho Slepcika nam poriadne ukazu. Co si myslis ty, Verca Vrublova postupila do semifinale alebo nie.

155
J
Reagovat

Denis Kolek: Znelo to dobre, no budem zvedava. Nejako ma ti chalani z oboch republik viac bavia. A u tohto je aj prislub rockera. Minimalne aspon jeho si viem v rockovom kole predstavit. Ja by som ho do semifinale brala vsetkymi desiatim. Este som samozrejme zvedava na povinnu piesen.

156
dolores
Reagovat

@Monika: velka vdaka za Denisa <3 .. je to moj liebling od sameho zaciatku, takze jeho postup aspon do semi by bol pre mna zazrak :-o , ale aj tak som na pochybach :/ Monika, nahodou si nedesifrovala toho chalana v klobuku co tam s kymsi na plazi spieva duet? nebol to on?

Dreiseitelku by som vyhodila bez milosti. ukulele mi nevadi, ale v konkretnej ukazke bola falosna jak cinsky znackovy tovar. ani Slepcicka ma nebere, ale u tej je postup asi strategicky kvoli bratovi, ci ?

157
dolores
Reagovat

@J: chalani su jednoznacne lepsi, o tom zadna .. (aj ked Vlado s jabom s tym nesuhlasia :D )

158
J
Reagovat

@dolores: Ja len si dokazem chalanov predstavit tak v rockovej veci az na Farkasovskeho, ale myslim si ze nejaku pop rockovu by zvladol ako aj unplugged. Zdaju sa mi viac univerzalnejsi nez dievcata.
Inak som velmi zvedava v Super Vybere na dve SK dievcata, co mna zaujali prva Dominka Zborilova a druha Natalia Zuffova.
Budes asi prekvapena, ale tieto dve ma zaujali niecim ovela viac ako perfektna Emma.

159
Tomáš
Reagovat

@Monika: Doufám, že ta megatrapná Dreisetlová to už zkouší v SuperStar letos naposledy a pak už to konečně definitivně vzdá a pochopí, že na to prostě a jednoduše nemá! Nikoho trapnějšího a nesympatičtějšího sem už dlouho neviděl. Když sem psal, že Emma by pro mě byla ten nejhorší vítěz ze všech, tak sem na tuhle zapoměl. Tahle jediná by pro mě byla ještě horší ( jenže tahle si nemůže o vítězství nechat ani vzdáleně zdát ).

160
Tomáš
Reagovat

@Monika: Taky díky za Denise, pro mě je to černý kůň soutěže. Pořád mám názor, že by měl i na finálová kola. Moc velké šance mu ale nedávám a to jen a jedině kvůli naší skvělé profesionální porotě.

161
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Tome, udělám ti radost , Denis se mi začíná líbit :-) V tom videu z divadla zněl daleko líp než v castingu, jeho hlubší hlas má něco do sebe, trochu mi hlasově (i vizuálně) připomíná Adama Urbana, u kterého mě čím dál víc mrzí, že jsme ho nepřemluvili, aby se SS zúčastnil :-/ Taky se ale obávám, že ho porota do semifinále nepustí, protože mám čím dál intenzivnější pocit, že se letos rozhodli uspořádat casting do boybandu a proto všichni rockeři a pořádní chlapi musí pryč :-/

162
J
Reagovat

@DJ Vlado: Plne s tebou suhlasim, ze nam tu usporiadali kasting do boybands.

163
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Přesně! Mě u něj podoba s Adamem Urbanem napadla hned na castingu, i to je jeden z důvodů, proč ho mám tak v oblibě. Asi se do SF nedostane, ale kdyby se tam dostal, tak bych to měl hodně těžké. Když by tam byl se Samem a Zdenem, tak bych si fakt nedokázal vybrat, které dva z této trojice poslat do finále za kluky SK a se kterým se rozloučit ( ale něco mi říká, že s Denisem bych se nerozloučil ). Asi bych se musel rozhodovat podle aktuálních výkonů. A jestli do finále postoupí Farkašovský, tak to bude ještě horší. To se budu muset rozloučit hned se dvěma z nich. (

164
dolores
Reagovat

@J: vidim, ze pre teba je rock v SS klucova zalezitost (na rozdiel odo mna :D ) .. Farkasovky ako rocker je imho nepredstavitelny, ale netreba hadzat vsetkych do rockoveho vreca, nie kazdy sa nato narodil. ak postupi do finale, v takomto kole by mu snad nieco na mieru usili. (jedine ak by ho chcela produkcia odstrelit, tak by mu dali napr. GNR :D) ale v sucasnych popinach alebo rnb bude ziarit. on je zaujimavy tym, ze spieva damsky repretoar, podobne ako Relich, ale ten sa na Farkyho technicky nechytal :D
samozrejme iny pripad je Denis, ten by to mal v rocku rozprudit aj na podiu … mi dokonca trochu rebelantsvom pripomina Roba Miklu, az nato, ze toho rebelstva ma v sebe menej, ale zato lepsieho spevu ovela viac !

165
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: tak bingo, zeby sme uz mali konecne aj spolocneho favorita – muza ? :D dufam, ze si sa uz aj striasol tej nezmyselnej kritiky ohladne Denisovho rytmickeho citenia (ktory prehnane zvelicovala porota na kastingu)

boybandu by som sa nebala, vzdy posielaju do SF aj drsnejsie typy

166
dolores
Reagovat

J-cko , este k tym babam, neprekvapilo ma ze nefavorizujes Emmu, pretoze si tu uz viackrat naznacila svoje obavy, ze Emma sa v rocku strati… a tusim si do finale preferovala Veroniku. je to vsetko v poriadku, kazdy mame svoje citenie a vkus, a o to je aj diskusia medzi nami zaujimavejsia a podnetnejsia ;)

167
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Tak letos není Denis jediný náš společný favorit-kluk, i Dan se ti přece líbí :-) A ohledně toho Denisova nerytmického castingu jsem s porotou souhlasil nejen já, ale i Scalex, jehož slovo má v tomto jakožto od vystudovaného muzikanta větší váhu :-) V divadle už jsem si žádných rytmických problémů naštěstí nevšiml a navíc zde víc vynikla jeho barva hlasu, čemuž pomohla i lepší akustika :-)

Jinak z toho boybandu mám obavu podle toho, které kluky na castingu porota vychválila do nebes (Slepčík, Farkašovský atd.), a které naopak porota pustila dál s odřenýma ušima (Denis), případně je produkce utopila v sestřihu (Kidd, Tomeš, Fiantok), a jediní z těch drsnějších typů, kteří se zdají mít postupové šance, jsou Samo a Dan :-) I ta Moničina teorie o společných přátelích na FB mě utvrzuje v tom, že se u kluků rýsuje dost jednotvárná „boybandovská“ sestava, kéž bych se mýlil :-/

168
Monika
Reagovat

@dolores: toho kluka na plazi jsem nerozpoznala ani po opakovanem zaberu…
@Tomáš: Tome neves hlavu, mezi kluky bude minimalne jedno prekvapeni, staci projet FB :-)))

169
Tomáš
Reagovat

@Monika: Moniko a to překvapení bude pro mě příjemné nebo nepříjemné? Projíždím fb a nějak zatím nevím nevím…

170
Monika
Reagovat

@Tomáš: Dobra otazka :-))))) Tak u nekoho uz vis, ze postoupil viz Tejkal, pak u par jmen to je skoro jistota postupu, zkus mrknout na spolecne pratele….jako uplna tutovka to samozrejme neni, ale dost lidi se tam sejde a naopak vylouci…….
@dolores: Dolores, nemas nejakou fakovou emailovou adresu, kterou nepouzivas a mohla bys ji tu zverejnit?

171
J
Reagovat

@dolores: K tej Emme. Ja ju mam ako jedno z 2 postupujucich dievcat SK zo semifinale do finalovych kol. Druhu si neviem vybrat zo Zborilovej a Zuffovej. Cimsi mi boli obe zaujimave. Preto nech uz neviem kolko SK dievcat a chalanov bude v semifinale do finale pojde po 2 z CZ a 2 z SK. To je moj nazor. Cize budeme tam mat 4 dievcata (2+2) a 4 chalanov (2+2). Ale na vsetky tieto 3 spomenute som zvedave v super vybere. Tazko urcit, ze Emma v Super V. pohorela len na zaklade kratuckej ukazky. Chcem ju viac pocut.
Z chalanov SK by som zo semifinale do finale poslala Sama a Denisa. Ja neviem tomu Farkasovskemu a ani ostatnym prist akosi nachut. Ten Denis je dost velky prislub. A imho ak jeden z tychto dvoch postupi do finalovych kol ja budem spokojna. A neuveritelne stastna ak ich tam uvidim oboch.

Co sa tyka Emmy ja netvrdim, ze by v rocku pohorela. Ved dneska, ktora spevacka je cisto popova. Vacsina je pop rock, potom nieco pop a R@B. Preto ja by som okrem rockoveho kola prijala aj R´n´b, mozno to niekomu sadne a najde sa tam.
Vies, ze si myslim, ze The Cardigans ERASE/REWIND by Emma dala a dost mozno slusne. Ja som za rockoveho kolo vsetky zanrov: hard rock, pop rock, reggea rock, country rock, blues rock.

Jedine, kde si Emmu neviem predstavit ako spieva taky uleteny hit BALADA ako Itcho minule.
No napr. dokazes si ju predstavit ako spieva SHAKIRU RABIOSA (a este sa pritom vlni kolo tyce – fuj poriadne deshonestujuce; no na taku piesen je prilis seriozna).

172
jab
Reagovat

@Tomáš:
Na finálová kola by přes Sama, Zdena a Pavola imho fakt neměl :-). Ale semi možná dá, já si počkám do neděle.

173
jab
Reagovat

@jab:
Když trochu rozvinu svou předchozí myšlenku – právě Samo a Zdeno by pro mne byla ideálně dovjka slovenských kluků ve finále. Jeden majitel čistého hlasu, druhý zas zašpiněnější. Na druhou stranu, Sama může klidně přeskočit Pavol nebo Denis. Hodně může změnit divadlo, ale po castingu zatím vidím Zdena jako jasnou slovenskou jedničku.

174
J
Reagovat

Ten Super Vyber. Tam by malo prist 100 uspesnych z kastingov. A predpokladam, ze ich tam preriedia na 50, ktori sa predstavia na plazi. A po Dlhej Ceste budeme vediet 20-tku uspesnych. Aspon takto predpokladam.

175
Monika
Reagovat

@jab: Tak takhle by se mi to taky libilo. Zdeno a samo super. ja mam vubec pocit, ze Slovensko ma fakt kvalitni vyber letos, Habera ani nekecal :-)))

176
J
Reagovat

@Monika: Monika ani Dan Krizka a Stepan Urban nie su na zahodenie. Vobec chlapci mi pridu zaujimavi.

177
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: prepac, zabudla som na Dana, ze aj ty mu fandis. :) co sa tyka Scalexa, sice prirovnal Denisa k Benovi :))) ale ked som sem zavesila jeho videa, uznal, ze je to lepsie a kritizoval ho za odflaknuty kasting

@Monika: dolly@atlas.sk

178
jab
Reagovat

@Monika:
Teď ještě, jak se ukážou slovenské holky…zajímavý materiál tam je, ale teď ještě využít potenciál.@dolores:
Nesouhlasím :-). Třeba jen proto, že když bych měl vypíchnout lidi, kteří mě extrémně zajímají, tak mě napadnou jen dva kluci a asi 5-6 holek :-). Dokonce jsem si celý poslední díl netrpělivě říkal, že by to chtěšlo ještě nějakého zajímavého kluka, že holek už mám celkem „do zásoby“ :-D. O to víc jsem byl nasr**ý kvůli Gregorovi…

179
Monika
Reagovat

No ja to mam tak, ze jsem snad v zadnem rocniku nemela tolik kluku na ktere jsem byla zvedava jako letos..viz Zdeno, Samuel, Stepan, Farkasovsky, Pavol i ten Slepcik me celkem zajima, ta jeho psychika a tiha favorita, u holek jsem zvedava akorat na Aju s Renatou, zbytek bych klidne ozelela.

180
Motylek
Reagovat

Tak mě taky /tak jako Moniku/ letos budou o hodně víc zajímat kluci, všechny které vyjmenovala kromě Farkašovského, jehož zpěv šel mimo mě, přidala bych k tomu výčtu Marka Poštu…
U holek to mám horší, naprosto mi nevyhovuje Vrublová, to není styl zpěvu, kterému bych fandila, kudrlinkové, na mě to bylo moc růžové…, přeslazený projev i v chování..,… Jedině že by ještě nějak dokázala překvapit, ale o tom pochybuju….
Emma by se mi bývala mohla líbit, pokud se projeví nějak temperamentně.., zatím to bylo na mě moc klidné a pomalé, a to po čase nudí… Já ji jako favoritku nevidím…
Zajímat mě bude nejvíc Maruška dredová a Karolína pizzová…
Budu doufat, že aspoň někdo z těchto mi tam zůstane….

181
dolores
Reagovat

@jab: nieco spinave v hlase Samo ma, ale inak na mna posobi ako hrozne sterilny ..informatik :D
a chalani vs. dievcata, povedala by som chalani kvalita, baby kvantita :D

@Monika: cca pred viac ako 3 hod. som ti poslala kontakt, ale stale nie je prispevok schvaleny, tak si musis pocakt, lebo ked ho napisem teraz, zase bude podliehat narocnemu schvalovaciemu procesu KGB,STB, FBI aj CIA 8-)

182
Motylek
Reagovat

@dolores: eště nespiš? :-)) Vidiš, a na mě nejvíc /lidsky/ zapůsobil právě Samuel… Oni ti ajťáci nejsou buhvijak dominantní, ale to někdy nevadí… :-D

183
dolores
Reagovat

@Motylek: ahoj.) este je stale nadej, ze sa mozno v super vybere objavi nejaka schopna slecna, ktora este nebola medializovana. alebo rejza Majesky uz vystrielal vsetky naboje v kastingovych castiach ?

184
dolores
Reagovat

@Motylek: praveze ja nemam nic proti ajtakom, len on ma mi pride nejaky studeny, mozno je to aj tym, ze je tu uz vsetkymi tak velmi zboznovany :D

185
Motylek
Reagovat

@dolores: …tak určitěěě….. :-D Já se hlavně těším jak si je pak vizážisti vezmou do parády…. :-)
Četla jsem, že jste se bavili o Adamovi Ďuricovi – ale ten přece do užšího výběru neprošel, tam se řešila divoká karta a dali to tomu Peterovi /už nevím jak se jmenoval/, ale ten hned vypadl jako první…. Já jsem si tam moc přála Adama…., co mě hodně tenkrát naštvalo… Teď mi vypadlo to jméno toho porotce—-

186
Motylek
Reagovat

@dolores: :-D že zbožňovaný… No jestli brzy vypadne tak nám sklapne…. Už asi nebudu vyjevovat napříště svoje city… :-D

187
Motylek
Reagovat

Už vím – Laco Lučenič…. Ten to pohnojil….

188
dolores
Reagovat

@Motylek: ano pisala som o Adamovi, ze skoncil tesne pred finale, a dnes po 10 rokoch je zrazu je Nr.1 na nasej scene :) a
mas pravdu na divoku kartu do finale bol jednym z kandidatov, ale nedostal ju, co bolo sokujuce sklamanie, pricom ju napokon dostal super nezaujimavy (boybandovy typ :D ) Peter Kotula, ktory vypadol v poradi treti. neviem ktoreho porotcu mas na mysli, ale hovorilo sa vtedy, ze tu DK dostal Kotula vdaka porotkyni Lenke Slanej, ktora verejne davala najavo, ze sa jej velmi paci… jeho spev :D

189
Motylek
Reagovat

Jj, Kotula – ale vypadl hned jako první…, asi proto že jsem si to přála… :-D to měl za toho Adama… A zavinil to tenkrát Lučenič… to mu neodpustím… :-D
Už jdu spát, pá a dobrou noc… :-*

190
Monika
Reagovat

@Motylek: S tou veronikou to vidim uplne stejne, takova prilis slunickova, poustela jsem si par videi a nepusobi na me moc dobre, prilis prehrava
@dolores: uz mas schvalenej prispevek, zkousela jsem ti psat :-))

191
Motylek
Reagovat

@Monika: já mám moc ráda country, ale to co zpívá Veronika je jenom hodně přibližné, ani na to nemá hlas… Ať si pustí v tv nějaký country kanál, aby viděla, jak se to má zpívat…

192
dolores
Reagovat

@Motylek: Lucenic? uz si nepamatam, aky mal na tom podiel, ale myslim, ze kazdy porotca mal jedneho kandidata na DK a tusim Laco mal prave Duricu a Lenka Kotulu, uz si nepamatam koho mal Habera a koho JUlo Virsik, ale bolo to vecou celej poroty, ze si to odhlasovali, ale Lenka vraj velmi tlacila.. a nevypadol hned prvy , ale ako treti. fakt Motylku, pred nim vypadol Kelecseni a Peta Humenanska. vsetko si pamatam, ale ake bolo poradie vypadavajucich v dalsich superstar uz si nepamatm :D

193
Monika
Reagovat

@Motylek: Tak to jsem tu uz i psala s Dolores, ze mi to jako country vubec neprijde :-)))

194
Motylek
Reagovat

@dolores: Možné je všecko samozřejmě, já to mám zas v hlavě tak, že vypadl první právě Peter, který dostal tu divokou kartu… Petra se dostala dál, ta se tam pár kol udržela… No já si hlavně pamatuju, že tady se tenkrát slovenské kanály nedali chytit, musela jsem kvůlivá tomu instalovat anténu, a ještě bylo dusno doma, protože někteří lidi tyto pořady vyloženě nesnáší… :-D

195
dolores
Reagovat

@Motylek: ked k Samuelovi prechovavas city, a ze si to ty, tak sa budem snazit divat sa na neho lepsou optikou :D

.. a s Vrublovou sme na tom rovnako, ved si citala moje prispevky

196
Ally
Reagovat

Ahoj holky:)
na Veroniku nemám nějak žádný názor zatím..což je horší než špatný , ne ? :)

jinak zajímavé ten Adam Durica ..já mám naladěné pořád slovenské rádia..takže pak znám jiné hity, než lidi tady:) ale ani jsem nevedela, že je tak stará superstar :)
no z toho plyne, že se fakt může někdo vyšvihnout nějakým hitem i po letech..ale momentálně mě nenapadá kdo :)

197
Ally
Reagovat

..lidi tady myslím v realnem svete v ČR :) ne na Panáčkovi..asi :)

198
Motylek
Reagovat

@dolores: tak to jsi moc hodná…. :-D děkuju…
zdravím Ally – a názor klidně přidej, názory jsou od toho, aby se různily… :-)

199
dolores
Reagovat

@Motylek: tu je dokaz.. ! dostal sa az do 3. fin.kola a tu vypadol, – zasluzene :D
https://www.youtube.com/watch?v=eHGQp_OUjfw

ach, ako velmi by som si priala aj teraz kolo disco70th, to bola brutal sranda :DD a hlavne vtedy sa ukazali vsetky slabiny kudrlinkovych spevakov, ktory museli spievat rovne tony :P

200
dolores
Reagovat

@Ally: no nemusime ist daleko, ved Tomas KLus tiez bol vo vasej prvej CHS. ak sa nemylim …a vyhodili ho z divadla … tusim Oswaldova mu povedala, ze sa nehodi do showbiznisu … aka vizionarka :DDD

201
Motylek
Reagovat

@dolores: tak to se ráda podívám, a ještě jsem zapomněla napsat, že se mi taky /jako jiným/ líbil Robo Mikla – ten se mi líbil i fyzicky… :-) Škoda, že jsme nemohli diskutovat už tenkrát… Já jsem to neměla s kým probírat, protože to tu skoro nikdo nesledoval…
díky :-)

202
Ally
Reagovat

@Motylek:
já bych i názor přidala,ale fakt zatim na VV nemám :)

Sam mě zaujal..taky písnička – wicked game měl, že ? je stará srdcovka :) a aspon jiný výběr než mnozí..

jinak ted jsem koukala na Haricha v X factor, jak zapomněl text :)
no a vidět , že se zdravym sebevědomim se dá vyzpívat i z toho..a zaujmout i Simona:)
dobrou

203
Ally
Reagovat

@dolores:

fiha tak Kluse si nepamatuju :)
no však malem nepustili dal ani Anetu,že jo..

204
Motylek
Reagovat

Dolly – tak máš recht, fakt to bylo jak říkáš… A našla jsem tam i to předání Lučeniče obálky s divokou kartou…
paa

205
Tomáš
Reagovat

@Monika: Moniko a když máš fb, nechceš mi ty svoje domněnky napsat tam? Když to nechceš zveřejňovat zde. Asi by to tak bylo nejjednodušší. :)

206
Tomáš
Reagovat

@jab: Tak mě ani tak nejde o to, jestli by na to přez ně měl nebo neměl, jako spíš o to, že já bych ho tam chtěl. Třeba místo Pavola bych ho tam bral okamžitě, protože ten mi nepřijde až tolik zajímavý a obešel bych se bez něj víc než bez Denise.

207
Tomáš
Reagovat

@Monika: Tak Slovensko letos kvalitní výběr potřebuje, když to má někdo z nich vyhrát. :D

208
Tomáš
Reagovat

@Motylek: Dlouho sem hledal slovo, které by popsalo to, co mi v projevu Veroniky Vrublové asi začne časem vadit. Pomýšlel sem na neupřímnost, ale přeslazenost – ano, to je přesně ono. Tak si to vystihla za mě.

209
Tomáš
Reagovat

@Motylek: Jako první vypadl Martin Kelecsényi, Kotula až jako třetí. A jinak vítej v klubu, když taky letos víc fandíš klukům. :) dolores to vystihla naprosto přesně – kluci kvalita, holky kvantita ( prostě sou tam jen proto, že tam musí být ). Takže jestli ani letos nevyhraje kluk, tak už to bude vážně zvláštní.

210
jab
Reagovat

@Tomáš: Kvantita ne proto, že tam nějaké musí být, ale protože jich je tam víc kvalitních. Že těch méně kvalitních kluků je kvalitnějších než více kvalitních holek, to je věc individuálního názoru a já to respektuju ;-).

Moniko a Motýlku, věřte mi že já country miluju, poslouchám jak to tradiční (Cash, Horton, Kristofferson, u nás třeba Tučný nebo Hoffmann), tak i to modernií (Musgraves, Urban, Luke Bryan). Veroničin styl zpěvu i písně mi opravdu v mnohém připomínají její oblíbenkyni Carrie Underwood a narozdíl od vás já tam ty typické country postupy slyším, i když víc v aranžích než v melodiích. A jestli nemá Veronika typicky country hlas – já ostatně ani nevím, jak má typický ženský country hlas vypadat. Možná se všeobecně soudí, že má být čistý a vzlykavý, ale pusťte si třeba takovou Rachel Farley :-). Já si stojím za tím, že to co Veronika zpívá je opravdu moderní country, tak jak to zpívá hodně interpretů ve Státech – tj. cosi, kde se, laicky řečeno, míchají prvky tradičního country a pop rocku.

211
Tomáš
Reagovat

@jab: Díky, že si mi to vysvětlil. :) Na druhou stranu ani kvalita není vždy zárukou spokojenosti, když to člověka nezaujme a nebaví ( viz. u mě Chodúr, Stýblová a letos skoro všechny holky + Slepčík a Farkašovský ). Takže vše je individuální.

212
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Tvůj příspěvek bych absolutně podepsal, oba odstavce, především pak ten druhý o Verče a country :-) I když vysvětlil bych si to tak, že Monika a Motýlek mají víc vžité a naposlouchané to tradiční country, zatímco Verča jde cestou toho moderního, takže tady je to jádro nedorozumění :-)

213
Motylek
Reagovat

@jab: :-) já jsem schválně nepsala, že nemá „typický“ hlas, ale jenom, že nemá na to hlas… Vzlyky tam nepotřebuju, to ještě country nedělá… Taky to hodně poslouchám /roky/, v tom má DJ pravdu, že to člověka ovlivňuje… Mně nejde o to, aby to zazpívala jak chci já, jen se mi celkově nelíbí její stylizace, která je nepřirozená… Když se na někoho dívám, tak na mě nějak působí, je to instinktivní, a každý to máme jinak, což je v pořádku, někdo se líbí mně a někdo tobě, já se taky nelíbím každému… :-D

214
DJ Vlado
Reagovat

@Motylek: Motýlku, postup Kotuľy na úkor Adama rozhodně nezavinil Lučenič, ten naopak Adamovi jako „zpívajícímu basistovi“ hodně fandil a v SF mu dokonce řekl: „Adam, pro mě jsi jeden velký kůň (a nenadávám ti)!“ Jestli to někdo zavinil, tak to byla Slaná, protože té z Kotuľy vlhlo „Zemanovo oblíbené slovo“ :-)

215
Motylek
Reagovat

@Tomáš: Já jsem převážně vždy fandila nějakému klukovi nebo více klukům, to není nic zvláštního… :-D Ale dokážu fandit i holce, pokud se mi líbí… Takže vše je zatím otevřené a může mě oslnit kdokoli…. A taky třeba můžu změnit názor, nejde vycházet jenom z pár vteřin u kastingu…

216
Motylek
Reagovat

@DJ Vlado: ano, já si to pamatuju, ale právě proto, že ten Lučenič si toho Adama neprosadil…!!! :-D Jak jsem ho /Laca/ do té doby celkem uznávala, tak po tomto mě šíleně naštval,… :-) Ale já se tomu už dneska směju, to je jasné…, tenkrát jsem to docela hodně prožívala… Přitom dohromady o nic nejde…Je to jen soutěž…

217
J
Reagovat

Kedze sa tu rozobera Adam Durica, ktoreho divacke hlasovanie neposunulo priamo do finale zo semifinale a ani volba divokej karty.
Stoji za zamyslenie, ze este samotny postup nasich oblubencov a oblubenkyn do semifinale nemusi znamenat nejaku extra radost. Mozu kludne nepostupit zo semifinale tak ako sa to stalo Duricovi. Ja si myslim, ze keby bol vo 4. semifinale, kedy postupil Kontsek a Bezdeda, kludne mohol postupit. Jednoducho mal smolu, ze mal za superov v semifinale Sama Tomecka a Roba Miklu.
Iste Adam sa presadil (comu som rada, lebo si ho rada vypocujem), ale vtedy vo finalovych kolach nebol. A napriek tomu tu mame pekne spomienky na SHS1.
Ja napr. som si vsimla Martinu Sindlerovu az v semifinale a tak ma zaujala, ze som jej zacala od vtedy fandit. Tí Zeppelini Stairway to Heaven aj ked on spievala verziu Elkie Brooks bola jednoducho hudobna chutovka. Iste bola dost suverenna, co jej vycital aj Habera. A pritom na Donne Summer dost pohorela a to aj Katka Koscova a viacery v tych rokoch 70.
Koscova nebola spevacky o nic lepsia nez Martina, ale dokazala oslovit davy. Bola ovela priatelskejsia, milsia, uprimnejsia, veselsia nez introvertna Martina a to jej zabezpecilo vitazstvo.

219
Tomáš
Reagovat

@J: A místo koho by postoupil? Místo Bezdedy? Protože se mi zdá, že Konček tenkrát u vás v SF dostal nějaký hodně vysoký počet hlasů, ale nejsem si úplně jistý. Jinak to jak popisuješ Koščovou a Šindlerovou – u nás byla introvertnější Langerová a přesto porazila Vaňkovou, asi něčím na lidi líp působila. Drda byl taky introvertnější než Spilka a Chodúr než Šmajda. Takže tu introvertnost bych do toho možná až tak netahal, ta podle mě není na škodu ( pokud z člověka něco vyzařuje zevnitř ). Já bych mezi Koščovou a Šindlerovou, kdybych si měl vybrat, zvolil za vítězku Šindlerovou, ale bylo by mi to asi dost jedno ( podobně jako kdyby nastalo letos Vladovo vytoužené GF Emmy a Veroniky, které by pro mě bylo jedním obrovitánským zklamáním ).

220
Motylek
Reagovat

@J: U Adama šlo o to, že ho odstřelila právě porota – on neměl šanci zjistit, jak je na tom u diváků… Jestli si vzpomínáš, tak tam byla i anketa u lidí venku, komu by dali hlas, a hodně lidí říkalo Adama, toho Kotulu prakticky nikdo… To že se prosadil i tak, to je fajn, taky si ho vyhledávám a poslouchám, ale přesto měl tenkrát postoupit a lidi mu mohli dávat hlasy…. Já to beru jako osudovou chybu, i když je to už tolik roků….

221
bezík
Reagovat

@Tomáš: Chudák Slepčík, to je taky nápad, cpát tam takový děcko :(

222
J
Reagovat

Tak Slepcik, ked tak uvazujem ja by som ho do semifinale neposlala. Ako sa tu uz viackrat rozoberalo tí 15-rocni nie su dost zreli a on este nemutuje. Ved si len vezmime komenty Haberu z predchadzajucej superstar ako hovoril Itchovi v GF, ze ocenuje, ze to nezabalil a ze vsetkych sutaziacich varoval, ze to nebude lahke. Nielen naucit sa spievat nove veci a navyse v skratenych verziach, ale vsetky tie akcie na ktorych sa musia finalisti povinne zucastnovat.
A taky Slepcik je este v 15-tke skolopovinne decko. Ako to maju ti, co chodia do skoly, myslim stredoskolaci. Zrejme musia dobrat preberane ucivo a maju nejake zvlastne skusky. Takze u neho okrem spevackych a dalsich povinnosti v takom veku dobrat aj skolske ucivo tak to bude poriadny zaberak a potom sa nebudem cudovat, ze to psychicky nemusi zvladnut. Takze pre jeho vlastne dobro radsej ozeliem ho vidiet vo finalovych kolach.

223
J
Reagovat

@Tomáš: Kontsek ziskal prave preto take mnozstvo hlasov, lebo okrem Bezdedu tam boli dost slabi spevaci. Adam to tam mohol zamiesat a aj ked na ukor Bezdedu kludne postupit. Bezdeda bodoval, preto ze dal slovensky song od AYA, takze aj na vybere v semifinale zalezi. Ak Emma da a dobre v semifinale napr. Janu Kirschner podla mna postupi. Kirschnerovej piesne sa hraju v radiach, ludia ich poznaju a v semifinale to zaspieva krasne a sympaticke dievca a navyse by islo o slovensku piesen. Preto ja predvidam, ze Emma sa zo semifinale, ak by dala sk song dostala do finalovych kol. Nehlasuju, len Cesi, ale aj Slovaci nie?

224
Monika
Reagovat

Jen jestli to se Slepcikem nejak nesestrihli a on pak predvede excelentni vykon :-))) Kazdopadne on je fakt decko, patnact let melo uz nekolik soutezicich pred nim a zvladali to celkem v pohode, ale tenhle kluk je nevyzralej a jestli projde do SF, jsem zvedava co to s nim udela…

225
Tomáš
Reagovat

@J: Já bych ho taky do SF neposlal. Aspoň mi pak třeba do finále postoupí Tejkal.

226
J
Reagovat

@Motylek: Vsak to vravim, ak by nebol Adam v 1. semifinale, kedy tam bol perfektny Samo a kontroverzny Mikla bol by postupil. Kludne v 4. alebo v 2. semifinale namiesto Kelecsenyiho (ktory vo finalovych kolach spolu s dalsou postupujucou Humenanskou vypadli ako prvi).
Inak na Martina Kelecsenyiho si spominam po SHS1, najma kvoli SK VV 1, ked spieval tu piesen vsetkym vypadnutim z duelu Musim uz ist a bolo tu fajn….

227
J
Reagovat

Este sice nepoznam semifinalovu 10-tku dievcat ani chalanov, ale tak sa mi zda, ze u chalanov to bude z tychto nasich diskusii ostrejsie sledovane. Preto sa cudujem, ze sa odohra najskor semifinale chalanov a az potom dievcat. Ibaze, nas caka ohladom dievcenskeho zlozenia nejake super prekvapenie.

229
Tomáš
Reagovat

Teď sem si všiml při opakování SuperStar v rychlém sestřihu jednoho nadějného rockera. Michal Zaričňák, měl na hlavě čelenku. Má velmi zajímavý hlas, skoro by se hodil až do metalu. Tomu bych fandil. Ale vzhledem k utopenosti v sestřihu je zase bez šance. A teď je tam Gregor a mě už zase mrzí, že nepostoupil. (

230
J
Reagovat

@Tomáš: To vsetko este nic neznamena.
Uz len najvacsim sklamanim bude aspon pre mna nemat rockove kolo. Nech tam uz postupi ktokolvek, Vsak aj taka Rihanna spievala rockovu piesen so Shakirou.

231
Tomáš
Reagovat

@J: Rockové kolo musí být. Taky mám ale obavy no. :/

232
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Konečně jsem si uvědomil, proč si přeju finále Emma vs. Verča – protože v Česku jsme ještě neměli vyrovnané ženské finále (zatímco Slováci ho měli hned dvakrát, což jim strašně závidím), my jsme měli jen v ČHS1 tu nudu bez napětí Aneta vs. Šárka :-/ Hlas do toho nepočítám, tam bylo vždycky finále ve čtyřech, navíc např. Lola vs. Vendula, to bylo jak Aneta vs. Šárka hadr (a i „Balogovou v plenkách“ tam měly :-D), Ivanna vs. Anička bylo sice vyrovnanější, ale tam napětí dost zkazilo to odtajnění procent týden před finále, z čehož se dalo leccos vydedukovat :-/ Oproti tomu Katka vs. Martina i Vierka vs. Dominika byly velmi vyrovnané duely a Emma vs. Verča by bylo možná i nejvyrovnanější finále vůbec, protože tam by byl výsledek absolutně neodhadnutelný (každá z nich má to, co chybí té druhé), proto si to tak moc přeju :-)

233
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Hele tohle už mi fakt dokazuje, že ty si nějakej ten důvod vždycky najdeš a když už žádnej není, tak si nějakej další vymyslíš. :D Vždyť ty máš všechny ty SuperStar tak nastudovaný, všechny si je sledoval když se vysílaly a navíc se už v roce 2009 Česko a Slovensko v rámci soutěže spojily, takže i ty slovenské řady SuperStar můžeš klidně považovat za ty naše. :D Já bych na tom nic zajímavého neviděl – vyhrála by Emma, protože je slovenka a ta je letos na řadě. A i kdyby vyhrála Veronika, tak by mi to bylo jedno ( jen bych byl překvapenej, že i letos vyhrál čech ). Zkrátka pro mě už by možná bylo atraktivnější i finále Slepčík – Farkašovský než tohle. Já bych v tuhle chvíli strašně rád viděl v GF Samuela, bude li podávat takové výkony, aby si ho zasloužil a asi i Zdena nebo Dana Křížku. Prostě tam chci aspoň jednoho kluka, nejlíp dva. Na dvě holky se rád kouknu v pornu, ale v GF SuperStar by mě unudily. :D :D :D

234
dolores
Reagovat

@Tomáš: omg, omg, tak tento Slepcikov kolaps je presne ten prvok RS, na ktory televizie cakaju a daju zato vsetko kvoli sledovanosti, a to sme este len v divadle … to ho mohli rovno poslat na farmu :D … a presne kvoli tomu budu chudaka chlapca tlacit, aby narod videl ako sa trapi a ako dobre popritom spieva :))) ak ho poslu do semi, tak to nejako ustojim, ale ak ho ludia poslu do finale, na ukor inych chalanov z ciech (Tejkal, Krizka) tak to u mna cela show strati na atraktivnosti :((

235
Tomáš
Reagovat

@dolores: Tejkal podle mě z SF do finále s největší pravděpodobností nepostoupí. Na tvém místě už bych se s tím smiřoval, i já se s tím smiřuju. :( I kdyby tam nebyl Slepčík, stejně bych měl těžké rozhodování. Kromě Tejkala a Křížky mě hodně zaujal ještě Patricio a taky bych ho chtěl ve finále. A navíc ještě můžou zamíchat karty další dva benjamínci Urban a Pošta. Je mi jasné, že televize na Slepčíkovy kolapsy čeká, aby z toho byl dojemný příběh. Tím pádem mu budou naskakovat hlasy a může to dotáhnout hodně daleko.

236
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Tak samozřejmě, že ty slovenské řady SS považuju za naše :-) Proč bych jinak tak často opakoval, že je to jubilejní desátá SuperStar? :-D Ale holt už je to docela dávno (a navíc, což je zásadní, z Česka se do slovenských SS nedalo hlasovat) a já bych si to přál zažít znovu a ne jenom pořád nostalgicky vzpomínat, jak ta SHS3 byla úžasná, když jsem měl dvě favoritky ve finále a vůbec celá Top 4 byla podle mého gusta :-) Já naprosto chápu tvé důvody, proč chceš chlapecké finále, tak se pokus ty pochopit moje důvody, proč chci to dívčí :-) Jsem ale ochoten přistoupit na kompromis v podobě smíšeného finále, pokud tam bude aspoň jedna z dvojice Emma-Verča a s ní jeden z dvojice Samo-Dan :-) A na porno nekoukám (samé umělohmotné kurvy, navíc si nechci zasírat počítač viry), takže se na dvě holky radši kouknu ve finále SuperStar :-D

237
J
Reagovat

Cely cas som rozmyslala, preco Habera tak schladil Tejkala, ze je priemerny spevak. Budto ma rad tie prirodzenejsie typy Samuel, Zdeno, Palo atd. Alebo je to tym, ze mu zo dali vediet ako to uz Dolores spominala ako sa Honza Tejkal choval pocas cakania na kastingu. U neho by mi to vyslo vzhladom na tu jeho tvorbu, ze je taky frajer, co sa mohol nad ostatnymi vytahovat a sekirovat ich. A zrejme bol pre produkciu dost atraktivny z tej skupiny cz chalanov, tak ho musel pustit dalej aj ked si neodpustil tie slova.

Dalej tym prezeranim fb velakrat som zhliadla u spolocnych priatelov Danielu Pestovu a Martu Michalsku – Uram. Zeby aj tieto dve postupili do semifinale? U ViVi, Chorchelisity a Minie Mouse ma to neprekvapuje.

238
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Však já se tě taky snažím pochopit. Taky nostalgicky vzpomínám na finále Horváth – Bende, Drda – Spilka a Chodúr – Šmajda a říkám si taky, že už je to tak strašně dávno, že by to chtělo repete. :) Když teda bereme všechny GF SuperStar dohromady, tak zatím byly 3 dívčí ( Langerová-Vaňková, Koščová-Šindlerová a Berkyová-Mirgová), 3 klučičí ( jmenoval sem výše ) a tři smíšené ( Cmorik – Bundová, Adamec-Gunčíková a Křováková-Pčelár), tak je to všechno krásně fifty fifty ( žádnej Hlas ani X Factor do toho nebudeme tahat ) a letos to může dopadnout jakkoliv. Nikdo nikomu nic nedluží. :D Když už by teda jedna z té tvé dvojice musela být ve finále, radši bych tam Veroniku se slovenským klukem. Jednak je pro mě Veronika menší zlo a potom by nad ní aspoň vyhrál třeba Sam, protože sou na řadě slováci. :)

239
yeey
Reagovat

@J: cira spekulace… navic kdyby porota o nem neco v tomhle smyslu vedela, Marta by byla prvni, kdo by mu dal sodu, ale ona ho pochvalila nejvic…

240
dolores
Reagovat

@Tomáš: preco Tejkala tak podcenujes? lebo mu nefandi Vlado? :))) ja viem miesteniek je malo, so Slepcokom sa tam zvezie len jeden, (ak to budu hadzat podla narodnosti) ale nadejam sa,ze tento rok do finale pojdu decka podla poctu sms, co by bolo spravne. u Slepcika, ak ho porota posle do SF vidim okamzity postup do finale, uz teraz ma najviac lajkov na FB zo vsetkych, druhy je Pavol Kovalicek… viem, ze to nic neznamena, ved kolko mal Smidak a letel z finale medzi prvymi, ale v tomto stadiu ked su hlasy este rozdrobene ma mimino Slepcik velku sancu ist do finale … teda ak sa medzicasom nezruti :DD
u Tejkala vidim velke rezervy, mam pocit, ze nam ma co ukazat, aj neprajnikom… ak zhasne hned v semi a nie vlastnou vinou, bude ho skoda

241
J
Reagovat

@yeey: Potom nechapem, preco ho tak Habera zotrel, ved mnohi tam spievali ovela horsie a nedal im to tak pocitit. Aj ked z dvojice Tejkal – Krizka ja osobne beriem Dana.

242
Tomáš
Reagovat

@dolores: Já ho vůbec nepodceňuju, jen mám takový divný vnitřní pocit, že do finále nepostoupí, stejně jako sem měl kdysi u Jerguše a tam se to vzápětí potvrdilo. ( No ale jestli postoupí Slepčík, tak bude úplně stejná škoda i Dana, pokud vypadne…takže to asi tak či tak moc dobře nedopadne. A to ještě klidně se Slepčíkem může postoupit Patricio a Tejkal s Křížkou zůstanou v SF oba. :( uvidíme no, nějak to dopadne.

243
J
Reagovat

@Tomáš: Tomas vsetko bude zalezat na vybere piesne. Honza ma skusennosti a dost velky holcici fanklub. Iste dat lajk neznamena hned poslat aj sms. Takze aj u Pala K. to nie je superiste a takisto aj u Farkasovskeho atd. Vobec vsetci semifinalisti musia si zvolit skvely vyber a spievat o zivot (tak chalani ako aj dievcata, pretoze kto nepojde na doraz konci). Plus ber na vedomie, ze aj nasi porotcovia budu davat svoje komenty. Ak to Slepci psychicky neustane, bude falosny a navyse mat tremu, myslis si ze mu pride kvantum sms-iek, ak ini budu ziarit.

244
dolores
Reagovat

@J: este sa na chvilku vratim k SHS 1. dufam, ze uz naposledy :D mas pravdu, ak by Adam bol v inej semifinalovej skupine, dopadol by lepsie. a vies preco prva skupina bola taka silna ? (bola tam napr. aj Monika Zazrivcova, ktora by v inej skupine tiez tromfla kdekoho) … lebo sa blizili Vianoce a nikto nechcel spievat pred stedrym dnom, vraj si mohli vybrat ..takze si to vsetci, paradoxne hlavni favoriti poposuvali na tyzden pred vianocami. a doplatili nato. hovorilo sa o tom v zakulisi vtedy, tusim v magazine aj v tlaci to bolo vysvtlovane.. Adam mal byt imho v skupine s Kelecsenyim, tam by to s prehladom vyhral. s Koncekom by nevyhral, ten bol vtedy megasilny, Bezdedu by mozno porazil, ale lepsie by bolo, keby s nim superil vo finale, bolo by to zaujimave, Tomas sa dostal dost daleko. Adam to mohol cele vyhrat. ale neva, kde su dnes vsetci ti, co ho vtedy porazlili a kde je on? :)))
Sindlerova imho nebola introvert, ale taka zvlastna, miestami povysenecka, isto si pamatas, ze ju volali ladova kralovna. u ostatnych finalistov bola extremne neoblubena, co davali najavo hned po vypadnuti tym, ako vsetci fandia Katke a navigovali tak aj svojich fans. a to vela zavazi, kam sa ovce z jedneho kosiara presunu, ak im vypadne favorit. to uz potom nie je hlasovanie za ale proti niekomu. to sme tu uz viackrat rozoberali. bolo to tak aj v minulej serii, ked Kukackovci posielali v GF hlasy Sabine proti Itchovi nie za Sabinu :D a aj to verejne deklarovali na FB. aj teraz to tak bude v tom poslednom stadiu finale…

245
J
Reagovat

@dolores: Najviac sa mi pacil Robo Mikla, ked mal spievat so Sindlerovou Par dni. Ako ju nazval cicou. A ked sme uz pri spominani, naozajstnou lahodkou tam pre mna boli 3 kola. To prve Sindlerova – Led Zeppelin, Predna – A. Keys, ale aj Koscova – J. Stone You had me (inak este stale ju pocuvam – taka zmes rnb, funky a soul). Dalej to bolo rockove kolo. Tam sa mi pacil aj Jaroš s Depesakmi a dokonca aj Zdenka What´s up. Takze to rockove kolo ani pre tychto adeptov nebolo az tak katastrofalne. Ale skutocnou lahodkou bolo pocut spievat Martinu Over the Rainbow (za doprovodu Rikkona) a Katku Summertime. Bolo to vo Swing – Big Band. Aj ked ja by som dnes dala radsej prednost Unplugged ako to bolo v SHS2.

Zaujimave je, ze Habera o sebe vyhlasuje, ze nie je rockovy spevak a v rock edition Bezdeda spieval REKLAMA NA TICHO.

246
dolores
Reagovat

@J: Habera si rad rypne hlavne do chalanov, ktori dobre vyzeraju a posobia frajersky, to by si uz mala na nom za tie roby precitat :))) na druhej strane Tejkal sice spieval dobre, ale farbu nema az taku dychberucu, skor naozaj priemernu, ale podla mna to kompenzuje inymi vecami. chodi spievat aj operu a to velmi pomaha aj v pope aj inych zanroch. celkove je to velky komplexny balicek. ale moze zhasnut, samozrejme,,, a navyse nema ani zdaleka taky fanklub ako Slepcik :/

247
Tomáš
Reagovat

@J: Mě třeba Pavol K. doteď nijak zvlášť nezaujal a přijde mi mezi kluky docela nevýrazný ( a to je co říct, když mi tak připadá kluk ). Mě by v SF vůbec nevadil, ale ani by mi vůbec nevadilo, kdyby do finále nepostoupil. Úplně v klidu bych se bez něj obešel. Zatím to tak nějak cítím, že například Samuel a Zdeno jsou daleko lepší. Máš pravdu, že jisté nemá nikdo nic.

248
J
Reagovat

Ked uz budu isti vsetci semifinalisti, co by sme tym svojim poradili, aby zaujali nielen nas, ale aj TV divakov v CR a SR. Zatial vieme, ze Honza je isty. Nie je to moj najvacsi favoritz Ciech, tym je Dan, ale ja som v koncoch, co by som mu vybrala. Tak Tomas, kedze sa tebe paci, co by si mu doporucil, nech si vyberie.
Ked ja tapem aj u Sleziaka (a to este s istotou neviem, ze postupil aj ked sa mi tam u viacerych fb mihol). Emme doporucujem Janu Kirschner to zaboduje. Nema tam co pokazit.

249
Tomáš
Reagovat

@J: Honzovi by sem dal možná Here Without You od 3 Doors Down. Danovi bych asi šoupnul něco podobného jako ta Budapest ( rád bych ho slyšel v něčem od Johnnyho Cashe, ale to by byl v SF moc velký risk, tam to chce něco současnějšího ). Samovi bych dal třeba něco od U2 když má Bona jako pozadí na fb. :) No a Emmě bych šoupnul zase nějakou tu Adele, aby si pořádně zazpívala. :D

250
J
Reagovat

@Tomáš: Nebud zly, Emme a Adele. To uz by som jej dala od Aguilery El beso de Final, hoci je to v spanielcine, ktoru ja trosku ovladam. Aj ked by mozno lepsia v tomto pripade bola ta piesen, co minuly rok spievala Vendulka K.O.

251
J
Reagovat

A co by nasim pripadnym semifinalistom poradil spievat DJ Vlado v semifinale, aby zaujali? Myslim tym seriozne.

252
BarBora
Reagovat

Tie ukážky ma len utvrdili, že Denisa chcem do SF, Fazulu nieeee, ani ukulele, Dan môže byť, len mne osobne je nesympatický a bojím sa, že malého Slepčíka pošlú ďalej a vďaka sms-kám budeme vo finále počúvať detský spev. Honza? Nie je zlý, no uvidíme, či nezabral miesto niekomu zaujímávejšiemu.

253
Tomáš
Reagovat

Já bych si přál, aby Denis přežil všechny překážky, dostal se do SF, pak do finále a nakonec po vzoru L. Adamce celou SuperStar nečekaně i vyhrál. Je mi jasné, že je to absolutní utopie a že už je pravděpodobnější i konec světa, ale bylo by to super. Když o tom tak přemýšlím, tak bych mu to možná v tuhle chvíli přál nejvíc ze všech soutěžících. Kromě skvělého zpěvu, charismatu a sympatií i proto, že to nemá lehké u poroty a že je velmi podceňovaný. Pro mě ideální favorit.

254
DJ Vlado
Reagovat

@J: Zatím jsem uvažoval o jen o svých favoritkách a favoritech :-) Emmě bych vybral Fix You od Coldplay, jelikož to zpívaly hned dvě z mých oblíbených quirky zpěvaček ze zahraničních soutěží (Janet Devlin a Drew Ryniewicz), Verče Days Go By od Keitha Urbana, což zpívala i moje nejoblíbenější country girl Caitlyn Shadbolt, Karolíně What Can I Do od mých oblíbenců The Corrs, pro Sama mě trochu prvoplánově napadl James Arthur a od něj nejspíš Recovery (i když to by se dost nabízelo srovnání s tvým oblíbencem Martinem C.) a pro Dana libovolný Nick Cave, pokud by se dostal do finále, mohli by dát s Emmou (když si tak dobře rozumějí) Where The Wild Roses Grow :-)

255
J
Reagovat

@Tomáš: Ja by som tiez chcela Denisa v SF a potom by sa to hodilo na divakov. Co ak by dal nejaku dobru piesen a dostal by sa povedzme s prekvapkom aj cez Zdena a Farkasovskeho. Vsetko je vo hviezdach.

256
DJ Vlado
Reagovat

A ještě výběr pro Denise – po vzoru jeho „dvojčete“ Adama Urbana bych mu dal Two Steps Behind od Def Leppard :-)

257
jab
Reagovat

@DJ Vlado:
Od Keitha mám nejradši Long Hot Summer, s tím by to mohla Vedrča v semi dobře rozjet a navíc si myslím, že ta píseň by mohla zabrat na diváky.
Jinak řešilo se tu co Emma a případné rockové kolo – já bych se nebránil některému z nových singlů Gabrielle Aplin – Sweet Nothing nebo Light Up the Dark.
na Denise si počkám, pouštěl jsem si některé jeho singly z yt a i když tam zpívá dobře, nepřijde mi jako zas až takové terno, jak tu někteří naznačují. Ale v semi by mi nevadil, pokud nebude v divadle rytmicky mimo :-).
Je sice totálně brzo cokoliv tipovat, ale momentálně bych byl nejradši, kdyby se finále rekrutovalo z pětice Emma, Veronika, Karolína, Zdeno, Samuel.

258
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Tu Top 5 mám skoro stejnou, jen místo Zdena tam mám Dana, který je stylově podobný, ale má imho zajímavější hlas :-) Do Top 8 bych za sebe přidal Rusku Alenku, Dominiku Z. a nově právě Denise (jeho barva hlasu mě v jeho videích hodně zaujala) :-)

259
J
Reagovat

No pre Sama Recovery, by nebolo tak zle. Ale mohol by to byt prusvih. Piesen je dost chytlava a ked by to nepohnojil, mohol by len ziskat. Iste to zrovnanie s Cisarom. Ale stalo by zato pocut dalsiu verziu tejto krasnej piesne nez Arthura a Cisara.

260
J
Reagovat

Jedna vec ma napadla. Neviem, ci aj teraz budu pozyvat spevakov z predchadzajucich superstar. Ak ano, tak kludne by mohli pozvat aj Adama Duricu. Iste nevyhral a ani sa nedostal do finale, ale napriek vsetkemu sa presadil. Ja by som bola za.

261
dolores
Reagovat

Denis by cez divakov mohol kludne prejst, on to na podiu vie rozbalt a zabavit publikum, co ukazal na koncerte svojej skupiny v Anglicku, lenze porota moze mat iny nazor. a neberiem na lahku vahu ani slova, ktore teraz napisal jab o tej rytmike, lebo ked som znovu zazrela uputavku na nedelu, tak ma vystrasili slova Haberu v zostrihu vyrokov poroty: „toto bolo nerytmicke…“a napadlo mi, ci to nebolo nahodou znovu adresovane Denisovi. aj ked ja v tej ukazke problem v rytme nepocujem, u Haberu jeden nevie, ked si nieco vezme do hlavy, tak to je zakon, ako ked si vzal do hlavy v SHS 3, ze Chrenko spieval falosne, zaco ho potom v tlaci kritizoval iny znamy muzikant. lenze ked je treba niekoho vyhodit, nejaky dovod sa musi najst :)))

262
J
Reagovat

Boze Vlado, tym ze si pripomenul Adama Urbana. Musela som si skuknut jeho vystupenia v HLASE. Skoda ho bola. A to ma tak navnadilo, ze jednoducho ja by som strasne chcela postup Denisa a potom v rockovom kole by mohol hodit THIS IS WAR. To by bolo super.

263
dolores
Reagovat

@J: @J: dobry napad, ale tazko povedat, ci ho pozvu. tam totiz na vyber hosti plati taky divny kluc ://

264
J
Reagovat

@dolores: Ale tym, by len dokazali, ze vsetci mozu v realnom svete uspiet ak su dost muzikantski aj ked napr. vypadnu v semifinale superstar. Ide len o to, co nato Markiza, lebo je polovicnym partnerom v Superstar. Predpokladam, ze aj NOVA tam niekoho pozve. A tie jeho piesne naozaj rotuju nielen sk radia, ale dokonca bol hrany aj v Cechach. Bol v sutazi Superstar ? Bol. Uspel v hudobnom svete? Uspel. Aky problem?
Iste. Viem, ze by tam mali vystupit uspesni zo Superstar 2013. Ale ktori. No ved uvidime.

265
dolores
Reagovat

@J: ver tomu, ze aj tento rok pozvu staly inventar – Mullera a Vondrackovu :D a mozno ak motyka vystreli pozvu aj nikoho dalsieho :))

redaktori Plusky asi citaju nasu diskuiu :D
http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/byvali-finalisti-superstar-slavni-aj-bez-vyhry.html?utm_source=pluska&utm_medium=topbox&utm_campaign=sprava-topbox

266
J
Reagovat

@dolores: Ja si tu takto sprijemnujem cakanie pozeranim videi. Prave som sa zabavala na „ocistci“ ako ho nazval Lucenic. Tie roky 70-te. Ako prisla soda. Kazdy dostal kritiku. Hoci Martinu celkom pochvalili za to, ze zatancovala. Jedno ti poviem. Terajsim finalistom, by som disco 70-tych rokov vobec nepriala. Tento rok by som ziadne disco kolo, filmove kolo, latino kolo nebrala. Namiesto tychto kol dala jednoducho RnB a basta.
Teraz k tomu clanku. Palo sa mne zda ovela zaujimavejsi ako Farkasovsky aj ked taku nesympatiu ako ostatni tuna na Panackovi k nemu necitim. A Slepcikovci su kapitola sama o sebe.
Inak akosi ignoruju G. Guncikovi. Pri pomysleni, ze by Chodura nepustili a ona by sa zucastnila Superstar 2009 a bola vo finale so Smajdom. Jedno krasne rockove GF. A mohla to vyhrat.
Kym pojdem spat. Nejak nam tu Honza Liska neprotestuje voci nasim komentom, ze my Slovaci sme na rade s vitazstvom v Superstar. Mna osobne priznam sa ti, to nevelmi tesi. Aj minuly rok som jasne uznala nielen prvenstvo L. Hruzovej, ale najma to 2. miesto Vendulky v tom GF Hlasu. Ved Martin C. si nezasluzil za ten vykon, co podal lepsie nez 3.miesto. Ja som asi taky realisticky fanusik, ktory akceptuje aj porazku svojho favorita, ak si ju zasluzi a nehneva sa.

267
Jai Kudo
Reagovat

@J: Na ty hosty to vidím spíš zase takový esa jako Celeste nebo Bena. ALe teď je u Novy nějak zase v kurzu Sámer, se mně zdá…..a určitě tam bude vystupovat Marta a Klára z poroty. Ještě by mohli pozvat Chodúra s Alexandrovci :-D chacha
jinak počítám, že GG je v Nově na „černé listině“, takže tam bych to neviděl….. i když je skoro do konce října ještě tady.

268
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Nestras se Samerem, ten je u me number one- nejotravnejsi, nejnesympatictejsi ucastnik superstar..jsem za ta leta fakt nepoznala vetsiho blba nez je on v techto soutezich a netajim se ani tim, ze mam skodolibou radost z jeho totalniho hudebniho fiaska na scene.

269
jab
Reagovat

Z ČSSS 2013 bych hodně rád viděl jako hosta Itcha, který imho tu šanci uchopil nejlépe, i Sabinina hudební cesta je mi dost sympatická, líbí se mi i jak se prezentuje Karol Komenda. Ale obávám se, že spíš pozvou hlavně Martina Šafaříka a Jaro Smejkala, z nichž jeden dělá, slušně řečeno, (pod)průměrnou a nenápaditou muziku a druhý střídá spolupracovníky jak ponožky aniž bych tam viděl aspoň náznak nějaké koncepce. Přijde mi, že oba dost drží v popředí hlavně bulvární plátky. :-/
J: Obávám se, že GG by v r. 2009 ještě na finále ani neměla, ale to budou nejlíp vědět spíš její nejbližší :-). Dodnes jsem rád, že porota nakonec Chodúra přes casting pustila – bez něj by ta finálová kola byla imho sotva poloviční – zvlášť když Šmajda to s ním táhl asi až někdy od poloviny…

270
J
Reagovat

@jab: Tak Itchov divadelny rock s Jamestownom, by som aj ja chcela pocut. Tie veci nemaju zle. A klobuk dole, ze vystupuju charitativne. Ved kludne by mohli vystupovat vsetci, co sa aspon trosku presadili tak z tych spolocnych Superstar ako aj z SHS a CHS. Ved nic nemoze tuto sutaz viac spropagovat. Napr. aj takym pozvanim Duricu sa da ukazat, ze nepostup zo semifinale nie je ziadna tragedia, ak na to mas vlastnou tvorbou vsetkym ukazes aky si vyborny a presadis sa vo svete hudby.

271
DJ Vlado
Reagovat

@jab: To je imho dost odvážně tvrzení, že by GG v roce 2009 ještě na finále neměla, jednak tam oproti roku 2011 není takový časový rozdíl a hlavně jsem slyšel několik jejích videí z období před SS a už tam byla skvělá :-) Ale taky jsem osobně rád, že byla v SS až 2011, protože nebyla ve stejné SS s Moničkou a mohl jsem si tak užít každou zvlášť, i když u obou to byl diametrálně odlišný způsob fandění (s GG to bylo „nervové sanatorium“ oproti nervákům, které jsem prožíval s Moničkou) :-) Navíc u GG bylo v podstatě jedno, ve které byla SS, za velkou hvězdu by byla v kterékoliv řadě, zatímco u Moničky jsem rád, že byla právě v ČSS1, protože to byla první federální soutěž vůbec a že jsem svou vůbec největší srdcovku našel v řadě SS, která byla něčím první (a imho to byla po stránce zpracování ta nejlepší řada z českých a federálních SS a jediná, která se přibližovala těm slovenským) :-)

272
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Souhlasím, že první federální ročník byl asi nejpovedenější a výjimečný. Vzešlo z něho dost dobrých a zajímavých zpěváků. Z těch ostatních vždycky tak max. 2 Jinak mám dojem, že po prvním ročníku se skvělou Anetou nastalo další dva ročníky, jakési hluché období „Po Anetě“. Pak přišel ten výborný první federální ročník, po něm ročník 2011 s dominující GG a teď mě to zase připadá jako druhé hluché období „Po GG“ :-D Jinak souhlasím s jabem, že v roce 2009 v jejích 15 ještě nebyla připravená na finále SS, ani pěvecky a ani osobnostně. Je dobře, že počkala.
btw Vlado, slyšel jsi její verzi Grace u Kena??? 

273
Tomáš
Reagovat

Tak GF ve složení GG a Miro Šmajda mohlo být hodně zajímavé, třeba by to bylo ještě lepší než s Adamcem. Ale vůbec není jisté, že by to GG tehdy vyhrála. Šmajda byl taky hodně oblíbený, jen ve svém prohraném GF s Chodúrem získal 517 553 hlasů, což je slušný zisk na to, že prohrál. Tipuju, že GG ve svém prohraném GF s Adamcem musela mít méně hlasů než Šmajda ( už jen proto že do GF 2009 určitě přišlo více hlasů než do GF 2011 ). A pokud jde o mě, já za Chodúra rád nejsem. Dodnes si říkám, že kdyby tam tehdy nebyl, tak to mohl vyhrát Miro nebo Dominika.

274
jab
Reagovat

@Tomáš
Kdyby tam Chodúr nebyl, čeští diváci by tam určitě protlačili Bendiga :-).

275
Tomáš
Reagovat

@jab: Ale ten by v GF zase takovou šanci vyhrát neměl, ať už by tam byl s Mirem nebo s Dominikou. Ale sou to jenom ´´Kdyby´´, stejně už nikdo historii nezmění. :D

276
J
Reagovat

@DJ Vlado: Vy vsetci ma nechapete. Ak ideme podla toho, ze raz to musi vyhrat Cech a raz Slovak. Tak ma velmi mrzi, ze ta volba vitazstva Cecha oproti Slovakovi nepadla na Guncikovu, ale na Chodura. Vitazstvo Kosicanovi Slovakovi viac ako Adamcovi, by som zasa dopriala Smajdovi. Krovakova ako vitaz Cech naprosty suhlas. Ja viem, nie je to iste, ze to bude Slovak, co teraz vyhra. Keby tam bol silny zastupca z Ciech a nie Slepcik decko, ktore nemoze predsa so svojim detskym hlaskom vyhrat tuto sutaz. Cakat, ze ho obe televizie neposunu do semifinale, by boli pre mna Vianoce. To uz by som radsej videla za SK stranu v semifinale Farkasovskeho ako za CZ stranu Slepcika. On by si kludne mohol pockat na dalsiu superstar alebo na podobnu spevacku sutaz aj keby cakal trebars 7 rokov. To by mal takych 22.

277
Tomáš
Reagovat

http://tn.nova.cz/clanek/kolaps-favorita-dalibora-slepcika-je-to-jeho-konec-v-soutezi.html Vidím, že naše sesterské televize se na tom Slepčíkovi budou hodně vyžívat. To je přesně to, co teď potřebují. Pořádné drama. Přesně takhle se buduje favorit. Dokud jim to lidi budou žrát, tak Slepčík půjde kvůli příběhu třeba až do SuperFinále. A kdyby náhodou lidi omrzel, tak ho zahodí jako hadr a najdou si zase jiného ´´hrdinu´´ k politování.

278
Tomáš
Reagovat

@J: Já bych taky byl radši kdyby první ČSS vyhrál Šmajda a druhou Gunčíková a spokojení mohli být všichni, protože by se to taky prostřídalo, ale hold si to prostě někdo určil opačně no a chtěli začít s Českem ( možná proto, že nás je víc ) a tak to padlo na Chodúra a pak na Adamce. A nebo se pletu a všechno jsou to jen náhody a o všem skutečně rozhodují jen hlasy diváků ( ale to mi rok od roku připadá jako čím dál naivnější představa ). A Slepčík měl jít letos maximálně do Talentu, ten formát by byl víc pro něj. Už teď je evidentní, že SuperStar zvládat nebude a že si z něj ty televizní hyeny budou dělat návnadu na přitáhnutí co nejvíc diváků. A i když to není můj favorit, tak už teď mi ho začíná být líto. A jestli dojde do SF, tak ta lítost mu od spousty diváků vynese pořádnou porci SMS. A o to tu asi jde.

279
J
Reagovat

@Tomáš: Iste a ked sa mu nebude darit ja som proti tomu, aby k nemu porota bola prilis zhovievava. No Marta a Klara ako zeny k nemu nebudu prisne. Neviem co Soukup, ale aspon Habera, by mu mal nastolit pravdu, ale nie ustipacne. Ak to bude prilis detske, jednoducho mu to povedat. Ak to bude falosne, takisto. Ak to nezvladne, takisto ho upozornit, ze ich vsetkych varoval, ze to nebude prechadzka ruzovou zahradou, ale tvrdy konkurencny boj. Jednoducho nechcem, aby mal zvlastne vyhody, len preto, ze je „cute“ a v podstate decko. Dufam, ze nam tu zacne mutovat, len potom to bude vzruso. Iste ten jeho fanklub sa zblazni, ak ho zacnu porotcovia kritizovat a co uz potom ak vypadne. Ja len dufam, ze aspon zo Slovenska budu mat divaci rozum a podporia trebars aj Sama, Emmu a ostatnych. Slepcika necham na podporu ceskym divakom.

280
J
Reagovat

@Tomáš: Na nahody neverim. Iste da sa predpokladat, ze vsetci zo Slovenska vtedy hlasovali viacerymi sms za Adamca a Cesi si boli isti vitazstvom Guncikovej (doslova a do pismena zaspali na vavrinoch) a tak jej poslali malo sms. Myslis, ze Markiza a Slovensko by bolo spokojne keby trikrat po sebe vyhral Cech. Iste by tento projekt stroskotal ak by to vyhral stale zastupca z Ciech.

281
BarBora
Reagovat

Ja mám strach hlavne z produkcie, že zasahovali do SF výberu, z tej 100 by sa dal vyskladať vcelku zaujímavý výber. Aj minule tam postrkali nemožnô na úkor oveľa zaujímavejších možnô. Neverím, že to bolo z hlavy poroty a potom sme sa tu hádali, kto je lepší. Tá doba je snáď už preč, ale z umelých zásahov mám strach, aby to nakoniec celé nezmršili.
Adam Ďurica je dosť zvláštny úkaz, nepostúpil do finále cez Roba a Sama, ale v „podvedomí“ žil ďalej a nakoniec sa aj výraznejšie presadil, ako povzbudenie by to bol dobrý príklad. SS dosť ľuďom pomohlo, taká Katka Koščová síce nedobíja rebríčky hitparád, ale v tom, čo robí je známa a uznávaná atď.
Na dnes večer som strašne zvedavá a bojím, bojím o Denisa.

282
J
Reagovat

@BarBora: Vies ja sa o neho tiez bojim. Nech uz cela superstar dopadne akokolvek da sa predpokladat, ze Denis bude pokracovat so svojou skupinou rovnako ako Tejkal. Denisovi by velmi pomohla dostat sa aspon do semifinale. Ak by sa dalo predpokladat zlozenie 5 chalanov z SK do semifinale, ak neberiem len tych, co mne sa pacili, ale vezmem do uvahy aj favoritov poroty (alebo produkcie): Samo, Denis, Palo, Zdeno a Farkasovsky. U CZ by to bolo Dan, Tejkal, Stepan, Slepcik a Patricio. U dievcat to mam dost tazke. Ta Emma za SK a Vrublova s Pribylovou z CZ. Ostatok ma urcite prekvapi. Ale aspon u chalanov by som chcela to zlozenie 5 a 5. Zdaju sa mi dost vyrovnane obe strany.

283
BarBora
Reagovat

Na nejaké šachovanie s sms neverím, to si nemôžu dovoliť, nanajvýš, že niečo pošle aj produkcia. Ale to sú tie nástrahy spoločnej realizácie. Obe Tv chcú mať sledovanosť a keby sa to zvrhlo na ČHSS, alebo SHSS, bol by to konec spoločného projektu.

284
Tomáš
Reagovat

Jestli Habera a spol. dnes vyhodí Denise, tak u mě všichni hodně klesnou a už si o nich a o jejich profesionalitě nebudu myslet nic moc dobrého. Protože jestli vidí větší potenciál například ve Farkašovském a přijde jim lepší než Denis, tak potom se vážně není o čem bavit. A to sem měl Haberu doteď za nejlepšího porotce, ale možná už brzy budu muset změnit názor. Denis si naprosto jednoznačně zaslouží jít do SF. Může nabídnout muzikálnost a zajímavé výkony, může se svým podáním dotknout hodně lidí. Měl by dostat aspoň šanci. Farkašovský nemůže kromě vypilované techniky zpěvu nabídnout absolutně nic, taková Stýblová v kalhotách. Jaksi mi uniká, co se jim na něm vlastně tolik líbí.

285
BarBora
Reagovat

@J:
Podľa toho, čo sme zatiaľ videli by tí chalani mohli takto byť, až na Dalibora, ale toho produkcia asi pretlačí. Z dievčat mám viac tipov, ako za SK, tak aj CZ, ale potrebujem ich ešte vidieť a počuť, ale vlastne aj chalanov. Fazulu som videla a to neeee, ale možno ju, ako ufóna, produkcia pretlačí
Ja si tie mená nepamätám, ale za SK ešte minimálne železiarka, ?Natália, Pocahontas a tá prechladnutá ma zaujímajú veľmi, za CZ Alena, česká aziatka (Viki?), tá silnejšia z minula s gitarou bola tiež zaujímavá,…
Ale naozaj si to celé ešte potrebujem utvrdiť, boli tam aj vskrátených ukážkach zaujímavé tipy.

286
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: Já to myslel především z hlediska zpracování (vím, že to pro běžného diváka není důležité, ale pro mě jako rekapistu to holt důležité hledisko je), ale máš pravdu, že i po stránce soutěžících byla z českých a federálních řad ČSS1 nejlepší, aspoň o holčičí části to platí určitě (tam jsem měl vedle mé bohyně i několik dalších favoritek), pánskou část táhlo především silné trio Chodúr, Šmajda, Bendig (i když posledního jmenovaného jsem moc nemusel) :-) Naopak ČHS1 považuju překvapivě za jednu z nejslabších řad vůbec, paradoxně právě kvůli jednoznačné dominanci Anety, u níž byla kombinace zpěvu, osobnosti a životního příběhu doslova vraždená, soutěž tak zcela postrádala napětí, zvlášť když porotou favorizované duo Issa-Balogová bylo mho velmi přeceňované, Sámer nikdy nebyl takový zpěvácký zázrak, jaký z něj dělali, navíc ani po osobnostní stránce to nebyl prototyp vítěze (tady souhlasím s Monikou, že po stránce nesympatičnosti neměl dlouho konkurenci, u mě ho překonal až vloni Relich), a Balogová měla sice famózní hlas, ale všechno ostatní na ní bylo úplně špatně :-/ Totéž v bledě modrém byla i SHS2 s Cmoríkem, která rovněž postrádala jakékoliv napětí :-/ Chodúr i GG ve svých ročnících sice zpěvácky rovněž dominovali, ale zase byli hendikepováni vlivy mimo zpěv, Chodúr byl leckomu nesympatický (měl docela v GF štěstí na Šmajdu, který byl rovněž pro mnohé kontroverzní, kdyby se tam dostala Dominika, která vadila málokomu, mohla ho klidně porazit) a GG měla „smůlu“, že je krásná holka, která navíc výborně zpívá, což závistivé ženské neodpouštějí, navíc si s odstupem času uvědomuju, jak silným soupeřem byl Adamec kvůli vražedné kombinaci lidovosti, spolehlivosti a slovenského původu (zvlášť když si uvědomíme, že ostatní Slováci, s výjimkou Haricha, kterého porota podržela na DK, vypadli ze začátku finále, tak Lukášova podpora na Slovensku musela být skutečně drtivá) :-/

Jinak když to říkáš i ty, skalní GG-fan, tak asi máte s jabem pravdu :-) Ona tedy ani Monička nebyla v roce 2009 na SS tak úplně připravená a kdyby šla později, taky by jí to jen prospělo, ale z výše uvedených důvodů jsem rád, že byla právě v té SS, ve které byla :-)
A Grace u Kena jsem slyšel a říkám jedním slovem WOW!!! Tohle by si měl imho pustit každý, kdo kdy vypustil v souvislosti s GG jakoukoliv poznámku o „ledové královně“ :-D

287
J
Reagovat

No myslim, ze podla spolocnych priatelov na fb sa nam tam rysuje aj aja shirmanova a veronika nemethova.

288
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Farkašovského by som zatiaľ nezatracovala, potrebujem ho ešte vidieť, Denisa som už, aspoň niečo, videla, on je taký komplex, určite minimálne SF, potom to už bude kruté. Oni to robia nie len pre nás, k tomu ešte stratégia a taktika produkcie, obávam sa, že si o pár hodín pekne zanadávame.

289
dolores
Reagovat

@J: myslis, ze Habera nastoli Slepcikovi pravdu ? ja sa obavam, ze prave Pali ho bude vychvalovat do nebies za akykolvek vykon, a ak pochybi, tak ho len tak jemne otcovsky napomenie, poradi, skratka bude to jeho kon, zvlast ked mu bude fandit aj jeho dcera a manzelka. (vid minule Kukacka)
oni vsetci porotcovia maju doma teraz male deti, takze to bude smerom k Daliborovi take tutuli-mutuli hodnotenie :)))
@BarBora: ja dufam, ze fazula nepostupi, v tej uputavke bola priserna

290
jab
Reagovat

@BarBora:
Ty dvě by jsem do semi bral, hlavně Veroniku, ale nebudu radši předbíhat.
Pořád si říkám co to je za nápad, že drtivá většina semifinalistů si živě zazpívá jen jednou, ale zas tím spíš by toho měli dát všichni všechno – výběrem songu počínaje (to jsem já, takovou muziku můžete ode mne v budoucnu očekávat), přístupem a přípravou pokračuje a samotným vystoupením konče. Když už to nebude stačit na finále, třeba to zaujme někoho z hudebního byznysu (i když na SS už asi moc podobných lidí nekouká, i když kdo ví).

291
J
Reagovat

@dolores: Iste, potom o com to teda bude. Tvrdy k ostatnym na zaklade toho, ze im je 17 a viac. A Slepcikovi vsetko odpustime, lebo je cute a decko. Predpokladam, ze tam bude mily na viacerych. Prepac, ze to spomeniem, ale zo sk na Farkasovskeho a Emmu a ostatnych zjazdi. Ja by som zobrala rovnaky meter na vsetkych, aby to bolo fer a sympatiu a antipatiu nechat bokom. Uz len dufam, ze nenastane to chvalenie ako bolo minuly rok v HLASE. Toto je Superstar vazeni. Kto zaspieva falosne zjazdit ho aj keby islo o Slepcika. Vsak aj svojich oblubencov vzdy aspon upozornil.

292
Tomáš
Reagovat

@BarBora: Tak zanadáváme si určitě. Není absolutně možné přežít jedinou řadu SuperStar bez toho, aby si člověk aspoň jednou pořádně nezanadával. :D Jen mě bude strašně mrzet, jestli to bude opravdu zrovna Denis. On je pro mě zatím společně se Samuelem a Danem Křížkou největším sympaťákem letošního ročníku ( takže tito tři jsou asi v této chvíli mými největšími favority a jen kousíček za nimi Zdeno Mucina a to jenom proto, že mu ještě pěvecky nebylo věnováno až tolik prostoru ). Samozřejmě sympaťáků se najde víc, ale Denis je tam jenom jeden.

293
J
Reagovat

Mna len napadla taka myslienka. Ci pretlacanim Slepcika sa nesleduje vyssi zaujem a tym je vitazstvo Slovaka/Slovenky. Slepcik by mohol odrovnat cesku konkurenciu + tych menej vyraznych a oblubenych zo Slovenska. Dostane sa do GF a tam mu bude konkurovat ten najsilnejsi zastupca zo SK, ktory to tym padom vyhra. Slepcik urcite nie je psychicky pripraveny to vsetko zvladnut, nedajboze zacne mutovat a potom nemusi zvladnut vysky a dokonca plavat aj v hlbkach. Len mi bude strasne luto Dana Krizku a ostatnych z Ciech. Preto som sa rozhodla, ze dievcata necham plavat (ved maju dost sympatizantov,ktori ich podporia) a sms-kami podporim minimalne nielen sk chalana (toho lepsieho z dvojice Sam a Denis- ak mi ho do semifinale pustia) + Dana z Ciech (ak poda v semi vynikajuci vykon, ak to pokazi, nema cenu vyhadzovat peniaze za sms). To favorizovanie Slepcika ma dost stve. Ani Farkasovsky nie je tak favorizovany.

294
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Bohužel máš asi pravdu, tihle lidi co to řídí jsou v budování popularity na základě lidského selhání nebo neštěstí naprosto bezohlední….

295
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Můj čistě osobní názor je, že první federální s Chodúrem nemusela být až tak zmanipulovaná. Prostě vyhrál Čech a hotovo. To až ve druhé Slovenští sponzoři zpanikařili, že by i podruhé pohl vyhrát někdo z Čech a zatlačili, aby vyhrál Slovák. Tím pádem bylo jasné, že potřetí vyhraje zase někdo z Čech, aby to čekým sponzorům nebylo líto atd. :-D

296
Ally
Reagovat

Mně vždycky ty vaše teorie ted musí vyhrát Slovák / Češka atd připadaly přehané
..asi tím, že mi je to jedno..poslouchám i spíš slovenskou hudbu…ale bežný divák a televize to mají asi jinak..
Nejsem taky naivní, že byse do toho vůbec nezasahovalo..na druhou stranu z hlediska teorie pravděpodobnosti nemůžou Češi pořád vyhrávat,ne ? :) i když je nas víc..
Navic letos mi připadá, že je tam tolik jiných narodností, že tu soutěž budou muset přejmenovat :) no ale asi není moc pravděpodobné, že by se někdo z nich dostal daleko..

Na te konspirační teorii o „nastrčeném“ Slepčikovi může taky něco být…no chudák kluk..souhalsim, že by byl tak na Talent..sice ten jeho tata vypadal, celkem rozumně , jestli si pamatuju..
No třeba je to jen příběh tohoto týdne
Nevim, vždycky byl strach, že dojemné příběhy..třeba Hlas – Blanka a Martin..ale nakonec se ukázalo , že stejně lidi hlasují hlavně podle toho , jak kdo zpívá ?:)
Snad mě napadá jen V.Horváth..to mi připadlo, jako by si lidi museli dokázat, že nejsme rasisti :)..ale taky byl dobrý, pro mě ze začátku favorit..

297
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: To máš pravdu, tehdy naposledy ještě po soutěži odtajnili výsledky hlasování. Pak už to asi šlo s fair play z kopce, od té doby už nikdy u žádné show ( včetně Hlasu a X Factoru na Primě a Joj ) na konci výsledky neodtajnili.

298
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Ona GG by i v těch 15ti byla výborná, ale na GF bych to tehdy ještě asi neviděl….ty největší pecky nazpívala až v 16-17 (Still of the night, Barracura, Love Hurts…..) (můj čistě osobní názor….)

299
J
Reagovat

@Ally: Ak uz sa tu spomina minulorocny HLAS. Pacilo sa mi ako sme sa tu vsetci zhodli na tom vysledku finaloveho kola pred GF. Andrea prekvapila a postupila cez Elisku, Vendula, Lo a nakoniec Martin. No vskutku sme boli spokojni.

300
Ally
Reagovat

@J:

Jj, vyšlo nám to :)Vendula měla sice taky příběh..ale nakonec hlavně myslím jak dala Radiohead ji posunulo ?
Ted mě napadlo, jestli M+B už nevyřadila porota ? No ale princip je asi stejný..příběh splnil účel :)
Aji V .Horváth myslím ,kdyby bylo ještě kolo dva, Petr Bende by to vyhrál

301
BarBora
Reagovat

@J:
Ak by sa Slepčík dostal až do GF, tak je to úplne v …. , on by viac patril do nejakej detskej súťaže.
Porota to bude celé kočírovať, pamätáte si, minule sa vsadilo na Stýblovú, chválili ju do nebies, keď sa ukázalo, že Stýblová nie je až tak istá,že sa dostane do GF, mez milosti letela a zas neskutočne vynášali Sabinu. Vždy ma prekvapuje, aký dosah má hodnotenie poroty na ľudí. Jasné, že sa snažia, aby to tak neudieralo do očî, ale niekedy pri tých hodnoteniach rozum zastával.

302
J
Reagovat

@BarBora: Naprosty suhlas. Inak Styblova zaziarila najma v divadle na Keys. Ewa to patricne ocenila. Boze co by som dala za to, keby tak zaziarili Samo, Dan a Denis. Zeby aj poroty sklapli usta.

303
Tomáš
Reagovat

Já by sem zase ze Slepčíka v SuperFinále až takový strach neměl. To je ještě hodně, hodně, hodně daleko a pokud budou jeho výkony hodně nevyrovnané, nemůžou ho tam nijak dostat. Může ho lítost dostat daleko, ale pokud nebude pěvecky vyrovnaný, tak se pozice favorita začne bortit. Vzpomeňte na Petra Ševčík v ČSS2. V semifinále Haberou vyslán do nebes že by porazil i Chodúra a pak na velkém pódiu se začal ztrácet a skončil až pátý. Řekl bych, že Slepčíka by čekal podobný osud ( a to ještě Petr měl podle mě rozhodně potenciál oslovit více lidí než Slepčík ). Nevím, nevím no. To je velký otazník, ale je to předčasné. Sme na začátku a v prosincovém SuperFinále může být kdokoliv.

304
J
Reagovat

@Tomáš: Iste Tomas, ale miestenka zo semifinale pre ceskych chalanov do finale je obmedzena a ja nevidim nijaky prospech ju vyplytvat na Slepcika na ukor starsich, lepsich a vyzretejsich spevakov. Nech je ten Slepcik na svoj vek neviemaky talent.

305
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Tiež si myslím, že by sa Dalibor tak ďaleko nedostal, ale ani vo finálovej zostave ho nechcem, sú tam zaujímavejší, len sa bojím, že ak sa dostane do SF, ľudia ho pošlú ďalej. A ak to naozaj bude 2\2\2\2, tak postúpi za CZ Slepčík a ešte niekto, povedzme, Dan. Chudáci ostatní a chudera ja☺on ma fakt nebaví. Nie v tejto súťaži.

306
Tomáš
Reagovat

@J: Já v tom prospěch taky nevidím, ale hlavně že ho v tom vidí Habera.

307
Tomáš
Reagovat

@BarBora: Pak mi bude hodně líto Tejkala a Patricia.

308
BarBora
Reagovat

@J:
Hlavne nech sa dostanú do SF a tam nech zažiaria. Samo ma až tak neberie, hlas podobný Cmoríkovi, taký už máme, ale uvidíme.

309
Tomáš
Reagovat

Když to bude opravdu tak okleštěné a musel bych vybrat do finále jen 2 české a 2 slovenské kluky, asi bych se rozhodoval takto. Za kluky CZ bych jako jasnou jedničku vybral Dana Křížku a u druhého postupujícího bych se rozhodoval mezi Tejkalem a Patriciem – podle toho, kdo se mi v semifinále bude líbit víc. Za slovenské kluky bych do finále poslal Denise a Samuela, takže by mi černý petr asi velmi těsně vyšel na Zdena Mucinu, ale bylo by to teda vyloženě tnutí do živého, protože Zdena v tom finále taky hodně chci ( takže bych u něj doufal v nějakou tu divokou kartu ). Slepčík u čechů a Farkašovský u slováků do mých plánů vůbec nespadají a nechci je tam, ale když tam budou, tak si vůbec nedokážu představit jak to dopadne. Byl bych nejradši kdyby nepostoupil ani jeden, jinak to pro mě bude hodně bolestné.

310
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tak ja bych to mela tak, ze by se mi do TOP 8 mozna nevesla ani zadna baba :-))))

311
J
Reagovat

@BarBora: Lepsi Samo nez Farkasovsky. Cmoro je inak o x% lepsi hlas nez Samo. Ved si len precitaj potom to porovnanie co tu hodi DJ Vlado s Cmorikom na ten BAD DAY. To si urcite nenecha ujst a Cmoro vyjde lepsie. Ale ten je minulostou svoju SS si vyhral a teraz tu je Samuel.

312
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Ja som si zatiaľ istá len Denisom, možno Danom, je fakt dobrý, aj keď mne osobne nie prîliš sympatický. Ani si všetkých nepamätám, ten dnešný večer potrebujem, aby som si to nejak všetko utriasla.

313
J
Reagovat

@Monika: Ako osobne hodnotenie super. Lenze treba byt realny a ratat zo 4 dievcatami. Tak je lepsie si vybrat z tych 10 tie svoje 4.

314
dolores
Reagovat

@Tomáš: ano, Petra Sevcika na zaciatku este v SF Habera velebil, ale potom mu nakladal ako sa patrilo, niekedy po zasluhe, niekedy nie a vydatne tomu napomahala Osvaldka, ktora si na Petra ocividne zasadla. dostal tej sody dost, kolko len do neho voslo :D ale to mal 20 a ustal to. ak by si mal Slepcik toto vytrpiet, tak by ho musela odviezt zachranka pocas sutaze na pedo-psychiatriu :D prave preto si myslim, ze pristup poroty k nemu bude diametralne odlisny ako k dospelym sutaziacim a je jedno, ze to nebude fer. ja viem, ze ty si fandil Kukackovi a preto si nevnimal ako ho vychvalovali a boli k nemu milucki aj ked robil chyby. zato taky Itcho alebo Safa dostali skoro vzdy kartac. len v jednom kole, kde uz nebolo mozne Kukacku chvalit ho povozili a hned bol cely internet hore nohami :DD neviem, ci to bude ja teraz tak, ci taky Honza, Dan, ci Samo si to zliznu za kazdu malickost a Daliborkovi sa odpusti kadeco, ale skusenosti mi hovoria, ze ano :D

315
BarBora
Reagovat

@J:
Mňa ani Cmorík moc nebral, na jednej strane chraplák, na druhej strane dosť nudný, uhladený týpek. Strojovo presný, ale emócie sa ku mne nedostali.

316
Nika
Reagovat

Dufam,ze uz konecne bude Superstar spievat aj Palo s Teamom .Ved maju uz novu pesnicku Viem co citis.

317
J
Reagovat

Inak by sa tu vecer zisiel novy clanok, aby sme sa mohli vyjadrovat. Dnes som zvedava na vsetkych. A najma na to, ci porota niekoho neutne hoci bude dobry na ukor inych.

318
DJ Vlado
Reagovat

@J: Nový článek na večer bude, ale nejdřív tak v 18.00 :-)

319
J
Reagovat

Bude stacit. Najma som zvedava na povinne piesne. Na tie vybery.

320
dolores
Reagovat

@BarBora: vitaj v klube, ktory mame s Monikou :)))
Cmoro ako excelentny technik, ale s nulovou charizmou zozal vsetku chvalu od mnohych uznavanych kritikov, expertov, muzikantov, atd, par rokov tronil na cele Slavika, kde ho vyniesol jeho fanaticky superstarovsky fanklub, ale nikdy nepojal tu skutocnu slavu a sialenstvo omdlievajucich dievcat v preplnenych halach, ktore by na neho hadzali podprsenky:D ,… (taky Peter Nagy ani nevedel poriadne spievat a zazil to :D) …Cmoro nikdy nezaspieval song (ani cover), ktory by som si x-krat pustala cez sluchatka a vznasala sa pri tom…a citila, ze som v inych sferach. ano, vsetko je dokonale, ale bez prezitku, bez vzlyku… .ked pocuvam jeho rockove verzie zo superstar, uznam, ze je to naozaj kvalita, zatlieskam, ale to je tak vsetko :D
sajfa ho kritizoval zato, ze spieva ako Dalibor Janda, ano ten chraplak je zjavny, ale D.Janda mal v tom hlase navyse aj emociu.

ked tak nad tym premyslam, ziadny z vitazov superstar nezaziva preplnenu halu na svojom koncerte, snad okrem Anetty

321
dolores
Reagovat

@Nika: @J: ta nova pesnicka od Teamu nic moc, aj ked je mozne, ze ju Pali so skupinou v show zaspieva. ja by som radsej privitala keby pozvali Korben Dallas s Anetou Langerovou aby zaspievali duet Sen, ktory sice uz spievali po festakoch ale teraz vysiel novy klip a je imho super.

ale to by som uz vela chcela, haha

jai kudo- teraz by som privitala aj GG, lebo jej ta spevacka skola u Kena vyrazne pomohla, to celkom ina GG ako bola v superstar, je to konecne zdrave hrdlo, konecne odstranila zo seba tu cirkularku, ktora jej bola neprirodzena, ktora mi trhala usi. palec hore zato, ze na sebe pracuje

322
Tomáš
Reagovat

@dolores: Pro mě na tom je Cmorik ještě hodně dobře například v porovnání s Chodúrem. Cítím, že Cmorik by byl můj favorit, kdybych to tenkrát sledoval. Že na něj holky neházely podprsenky se nedivím, přece jen takovoutu pubinní část divaček určitě tolik nezaujal, jeho cílovky byly jinde. Já u něj vidím i kvalitu a nějaké charisma, ale určitě se nemůže líbit každému. Však je to o vkusu. Mě přišel dost podobný typ jako Petr Bende, ale ještě o třídu lépe technicky zpívající. Takový Chodúr asi svoje kvality má, ale pro mě je to takový starý mladý usedlý dědeček z první republiky T.G. Masaryka. Proti němu mi teda Cmoro připadá pořád daleko šťavnatější a zajímavější, i když to nejmladší publikum taky neoslovuje.

323
J
Reagovat

@dolores: Ten Korben Dallas s Anettou + Guncikova + Smajda + Durica by som brala ako hosti v Superstar.

324
J
Reagovat

@Tomáš: Dobre porovnavanie s Chodurom. U toho Cmora som tiez citila urcitu pohrdavost ako u Chodura. Napr. tie jeho duety. Neviem, ci si vybral on alebo produkcia mu za partnerov Stroffeka, Baluchovu a Bundovu. A to z nich vysiel ospevovany a hrdina. Dodnes si pamatam bolo to stale len o Cmorikovy, nikto pri nom nemohol zaziarit. U Stroffeka pouzil niekto z poroty slovo uclovecik, ako keby bol zvieratkom.

325
BarBora
Reagovat

@dolores:
Ja som si ten Tvoj príspevok všimla, opäť si hovorila aj za mňa, tak som to vtedy ani nerozvíjala. Pre mňa bol vtedajší ročník najnudnejší, nemala som tam super favorita, najviac sa mi páčil Štroffek.

326
dolores
Reagovat

@Tomáš: Petr Bende je z mojho pohladu velmi charizmaticky a v jeho hlase okrem toho rockoveho nadychu som nasla akusi neznost a tuzbu. on je typ spevaka, ktoreho hlas je pekny aj v polohe chraplaku aj v cistej polohe. je mnoho spevakov, ktori ked vypustia chraplak, su v ri*i :D

@BarBora: Stroffek bol fajn, len po prvom neuspechu po superstar a nasledych bulvarnych sprchach sa na spev asi definitivne vykaslal

327
dolores
Reagovat
328
J
Reagovat

@dolores: Joj to si ma potesila. Takze preto spievala Minnie Mouse tu K. Perry.

Přidat komentář