Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2015: Překvapení pro Martu – dvojník jejího manžela Samuel Sleziak (+ video)

20. Září 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=11209 w=615]
Už dnes večer na Nově a Markíze uvidíme již čtvrtý castingový díl jubilejní desáté SuperStar. A zatímco minule zažil překvapení Paľo Habera, když před porotou stanula jmenovkyně jeho drahé polovičky Daniela Peštová, tentokrát čeká podobný šok na Martu Jandovou, když se před ní postaví „dvojče“ jejího manžela gynekologa Miroslava Vernera. Avšak jedná se o podobnost čistě náhodnou, jelikož jednadvacetiletý Samuel Sleziak je Slovák a pochází z Ružomberku. Dostane se tak daleko jako v minulé řadě SuperStar jiná ružomberská rodačka Kristína Debnárová? Podle mě by mohl dojít ještě dál, protože má mimořádně zajímavý hlas a i po stránce image je zapamatovatelný. Že by slovenský James Arthur?

Samuela a mnoho dalších talentů uvidíte už dnes večer ve 20.20, když si zapnete Novu nebo Markízu.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 102
1
Tomáš
Reagovat

Tohle bude velký favorit a i pro mě. Čím víc si ho pouštím, tím víc mě baví.

2
Monika
Reagovat

Muzska kategorie mi letos prijde tak strasne jednotvarna jako nikdy predtim. Strasne se mi kluci pletou, vsechno jsou to takova mladata s kytarou, takovi samponci pro pubertacky zpivajici romanticke songy. Postradam nekoho jako Adamec, Zaujec, Pcelar, zadnej rocker, zadnej poradnej chlapak. Ani si je nevybavim, z davu mi vycniva jen Slepcik diky te medializaci a vzhledu osmileteho decka, pak patricio a samuel diky vyrazne vizazi. Takovej Farkasovsky se mi uz ted plete s Pavolom a tak dale..

3
Tomáš
Reagovat

@Monika: Tak právě Samuel by podobným typem rockera jako Adamec nebo Zaujec být mohl ( Pčelára za rockera nepovažuju, možná tak alternativního nebo spíš britpop ). Mě ani dívčí kategorie letos nějak našlapaná nepřijde. Možná si nejsou tolik podobné jako kluci, ale stejně jsou nevýrazné a nebo takové typy, kterým určitě fandit nebudu. Emma není můj šálek, Veronice její sluníčkové country přestávám věřit, Karolína je pro mě absolutně nezáživná a ostatní už si ani nepamatuju….možná ještě dredatá Maruška se odlišuje, ale zase nemá příliš zajímavou barvu hlasu.

4
Prochor
Reagovat

Dovolte abych jako český vlastenec vzdal úctu maďarskému národu:
https://www.youtube.com/watch?v=CGt-rTDkMcM

5
jab
Reagovat

@Tomáš: Zrovna Itcho mi z těch tří přijde Samovi typologicky (zatím nejblíž), soudím hlavně dle polohy hlasu. Btw. Zaujec mi nepřišel moc jako rocker, spíš jako kvalitní popař a většina jeho vlastní tvorby je imho taky spíš pop nebo pop/rock. Adamec byl kromě rocku i dost do funky, uvidíme, jestli něco podobného ukáže i Samo.
Jinak zatím z toho, co jsme viděli mám jen čtyři lidi, které rozhodně chci vidět minimálně v semi – Emma, Veronika Vrublová, Karolína Přibylová a Zdeno (Snad se dnes přidá i Samo). Pak je tam dost lidí, o kterých uvažuju s tím, že je pořádně zhodnotím až po všech castinzích nebo po divadle ;-).

6
Tomáš
Reagovat

@jab: Oni se někteří soutěžící dost těžko škatulkují jenom do jednoho stylu, já tyhle škatulky taky nemám až tolik rád. :) Já bych řekl, že Samuel bude mít možná od každého z nich něco. Itcho někdy dost pokulhával s technikou zpěvu, tipuju že v tomhle na tom bude Samo určitě lépe. Myslím, že by to dokonce mohl být jeden z hlavních favoritů. Jen se trošku obávám, aby nepůsobil nějak sebevědomě a aby mu to nesrazilo vaz, protože to se u nás bohužel nenosí ( viz. třeba kdysi Jerguš ). Pro mě takhle na první dojem splňuje všechny atributy, které by SuperStar měla mít. Dobře zpívá, má dobrou image i velké charisma. Prostě je zajímavý. Jinak já už mám potenciálních favoritů víc, ale převážně mezi kluky, což tady asi už moc lidí nepřekvapí. Zdeno k nim patří taky a já bych přidal i Denise a Kidda ( kteří ale asi bohužel moc dlouhou životnost mít nebudou ). Holky mě opět nějak neberou.

7
jab
Reagovat

@Tomáš: JTak Jerguš to vyloženě už přeháněl s některýma průpovídkama a je to škoda, že nedošel dál, měl zajímavý přednes a pěkný hlas. Ale on se stejně prosadil i tak, na rozdíl od mnohých výše umístěných, takže proč to řešit :-). Kidda bych rád viděl někde vysoko, snad to v divadle nezvoře, Denise mám na hraně – uvidím co předvede a jestli tam nebude 10 lepších kluků.

8
DJ Vlado
Reagovat

A mám antifavorita :-D zpívat sice umí, ale je na přesně opačném pólu mého „cup Of tea“ :-/

9
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Tak mám dalšího favorita… :-)

10
DJ Vlado
Reagovat

Marta zabila: „Po tom holky pudou…i kluci“ :-DDD

11
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

DJ Vlado: Teta Marta má jednoznačně recht… :-)

12
jab
Reagovat

@DJ Vlado:
Ještě lepší mi přišlo „Když si od nikoho nic neslibuju a pak zazáří, tak je to 100x lepší než když si od někoho slibuji hodně a pak zklame.“ Myslím, že do konce roku neuslyším nic převratnějšího a světobornějšího :-D

Jinak Farkašovský technicky perfektní, postup zasloužený, ale pro mne absolutně nezajímavá barva hlasu.

13
DJ Vlado
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Ahoj doktore, nepřekvapuje mě, že se ti Farkašovský líbí a překvapilo by mě, kdybychom se zrovna na něm shodli :-D

14
dolores
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: ja so sito myslelaaaa :-) :-) :-)

15
Tomáš
Reagovat

Tak Farkašovský. Zpívat umí, to se mu musí nechat. Ale připadá mi typově podobný Sámerovi nebo Bendigovi, takže můj šálek kávy to dost pravděpodobně nebude.

16
Monika
Reagovat

Farkasovsky je peknej, vypada prijemne, hezke oci a zpev mi nevadi vubec, patri k lepsim, problem mam s teplym hlasem mistama, v tom medailonku ta prihratost byla alarmujici :-))) nicmene rekla bych, ze kluci zacinaji vyrovnavat skore holek.

17
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Farkašovský? „zpívat sice umí“ ale je to antifavorit? To většina ostatních neumí ani zpívat…… za mě dobrý!

18
Prochor
Reagovat

Prvního hezounka ohodnotila Klára přesně – nemá to koule. Jak říkají američané – každá kráva dá přednost tomu nejošklivějšímu bejkovi před tím nejkrásnějším volem:-) Takže nashle hezounku:-)))

19
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@Monika: Co tam bylo tak přihřátého, v tom medajlonku? :-)

20
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@Jai Kudo: Vlado niákdy není přívrženec mladých hezoubků… :-)

21
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@dolores: Tak už se za ty roky známe… :-)

22
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Pro mě barva hlasu nejen nezajímá, ale i lehce nepříjemná (i když to není takový extrém v mečení jako Relich), to pak může být technicky na tom jak chce, ale za mě to jednoduše nejde :-)

23
dolores
Reagovat

Pocujte,na nove konci SS o pol hod skor ako na markize tak neviem ako to sklbit, aby som nebola uplnemimo pri citani vasich komentov :-) :-)
Vlado, aj ked PF moj hlavny favorit nebude, som rozhodnuta ho pred tebou branit zubami nechtami !! :-D ;-)

24
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: Tak to jsem fakt nečekal, že se tobě bude líbit, přece jen v rocku ani metalu si ho představit nedokážu :-D

25
bezík
Reagovat

Farkašovký meganuda. Tohle fakt ne.

26
yeey
Reagovat

Ani muj salek caje to nebude, ale bohudik za nekoho, kdo tam bude alespon trochu ‚vetsi‘ hlas a nebude se bat to naplno rozbalit, protoze to tu letos v zaplave pisnickaru s kytarou celkem chybi… sikovnej kluk, sympatickej taky, asi fakt dojde daleko…

27
jab
Reagovat

Zatím nic moc, jediný, kdo mě alespoň maličko zaujal byla „pěvkyně ruských lidovek“ Martina, ale ani z ní jsem se na zadek neposadil.

28
Tomáš
Reagovat

Ta co postoupila před chvílí, jak jí řekli že by mohla zpívat ruské lidovky, tak tu bych okamžitě vyhodil. Absolutně nezajímavá, nepohledná a má nepříjemný hlas. Ještě daleko horší než celý Farkašovský. Pro mě absolutně nepochopitelný postup.

29
Monika
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: On si mozna slape na jazyk, nevim, neumim to pojmenovat, ale citim tam takovej teplej hlas. Nicmene vzhledem k tomu co tam je letos, mam ho na zebricku hodne vysoko, v TOP 3 zcela jiste.

30
DJ Vlado
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Šmajda byl taky hezounek a fandil jsem mu…

31
dolores
Reagovat

Ta babaz medzilaboriec ma silno folklorny hlas..
Doktore, ale si dlhodobo absentoval…

32
Monika
Reagovat

@Tomáš: Z te mi praskaly bubinky, hrozne neprijemnej hlas, urvane fuj. jsem byla prekvapena, ze ji pustili s takovou lehkosti dal, cekala jsem vyhazov. Navic jeste matrona, takove se do finale nedostavaji, pokud nezpivaji excelentne.

33
Prochor
Reagovat

Pro mně stále no 1 Ema . Její soupeří jsou 2. liga. Hlavně chlapcům se to zatím opravdu nedaří.

34
dolores
Reagovat

Hana mi miestami pripominala Shakiru, .. ale postup zasluzeny, aj ked to sebvedomie v medailonku,,, uff

35
bezík
Reagovat

Teda to jsou hrozný týpky dneska …

36
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Jak mezoi všemi těmi co postoupili nepostoupila ta co zpívala 4 Non Blondes??? Nechápu vůbec…

37
Motylek
Reagovat

Tak Samko – přečesat, jiné hadry /hlavně boty!!/, naušnicu pryč, brejle pryč, a jsi hotový…. Mám komu fandit… :-)

38
bezík
Reagovat

@dolores: Myslím, že je k těm „silnejm kecům“ hecujou a tlačej.

39
Jai Kudo
Reagovat

Ježíšmarjá, zase ukulele :-D :-D

40
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Tak rocker z něj asi nebude, ale někdy lepší dobrý popař než špatnej rocker…..

41
bezík
Reagovat

Tak ani „Samík“ mě nenadchnul …

42
Piiitr
Reagovat

Ahoj neví někdo jak se jmenuje písnička co zpíval? Díky

43
Motylek
Reagovat

@Piiitr: myslíš toho Samuela? To bylo wicked game, aspoň doufám….

44
Suzzy
Reagovat

Dnes je to tak děsivé, že celou dobu čekám kdy řeknou, že je to Hvězdná pěchota. Hrozný díl a dnes porotu vůbec nechápu,

45
Motylek
Reagovat

Beziku to mě mrzí… :-)

46
Prochor
Reagovat

Jsem u Afričanky – zatím nikdo, kdo by si zasloužil semifinalistům nosit vodu. Zlatý Šmajda, zlatý Luky Adamec, zlatá Gábika Gunčíková nebo Sabina Křováková či Itčo.

47
dolores
Reagovat

@bezík: ale snad maju moznost slobodne sa rozhodnut, co povedia

48
Motylek
Reagovat

@Prochor: tak Gábina se mi u kástingu třeba vůbec nelíbila… , o Křovákové se ani nebavím… :-D , jsem žasla že ji pustili dál…

49
dolores
Reagovat

@yeey: @Jai Kudo: ste ma prekvapili s tym Farkasovskym, som cakala, ze sa pridate do antifanklubu k Vladovi :))

@Motylek: v podstate to vyzera, ze Samo je povahovo sympatak, skoda, ze mi spevom az tak nevyhovuje, ale on tu bude mat silnu podporu, takze mna ako dalsiu ovecku do kosiara nepotrebuje :))

50
DJ Vlado
Reagovat

Toho si pamatuju z Hlasu :-)

51
dolores
Reagovat

Pokahontas je pekna baba, len trochu vyssie celo, keby mala,. ten spev bol zvlastny, skoda, ze jej nedali spievat viac, tazko mi ju hodnotit, ale je velmi zaujimava, etericka

52
yeey
Reagovat

tvl vypnete ten voiceover, to je fakt za trest

53
Monika
Reagovat

Zuzka se mi celkem libila, navic byla i sympaticka, tuhle budu urco jeste sledovat v dalsich kolech.

54
jab
Reagovat

@Monika: Chápu, že ten hlas možná někomu nebyl příjemný, ale zpívat fakt uměla. Takoví se vyhazují spíš z divadla než z castingů ;-)

55
Tomáš
Reagovat

Tak dnes naprosto jednoznačně nejlepší Samuel, o tom není pochyb. A myslím, že nikdo lepší už tam ani nebude. Ti ostatní dnes pomalu ani nestojí za zmínku.

56
Suzzy
Reagovat

Tak konečně za celý díl někdo dobrý, velmi dobrý. Jakub

57
Jai Kudo
Reagovat

Co to bylo, ten poslední drnkač? To bylo hrozný, jak ho mohli pustit, proboha!

58
Ludvík
Reagovat

Koukám na Xtra Factor, začal Bootcamp a koho tam nevidím…. MARTIN HARICH?!??!.. vím že to sem úplně nepatří ale trochu mě to zaskočilo :D Věděli jste že je Harich v X Factoru UK?

59
dolores
Reagovat

dnes ma z dievcat ta Zuzana z Liberca zaujala asi naviac

inak ten Patrik ma fakt dojal, tak nakoniec povie, ze si najviac vazi Haberu, ale predtym si takticky vytiahne Jandovu, sak chapem, hodna teticka, ale vazne sa ti ludia boja pozriet pravde do oci a vyvolit si Paliho ?? :DD a naozaj neviem odklial mali vsetci tu istotu, ze Jandova kazdeho pusti, ved v statistike pusti-nepusti je na tom Marta presne ako ostatni porotcovia ..aspon podla zostrihov

60
Prochor
Reagovat

Když Sergo Dalma složil melodii, která se mu nevešla na jeho album a dal ji své kamarádce Laře Fabian, tak netušil, že Je suis malade se stane jejím největším hitem. Lara je ovšem největší chansonierka naší doby takže si melodii i text patřičně upravila. Zatím se to povedlo přibližně Dominice Staré. Ovšem, to, co předvedla ta dívčina dnes byl děs a běs.

61
Ally
Reagovat

Tak tady ten Jakub jo, Samuel jo..ta Východniarka ze začátku , pak ta masérka..:)

Hm..nemá to ta porota ale lehký..v tom množství , horku ..nevyhodit Superstar :)
Ale asi je to fakt o prvním dojmu..bud tam něco je ..ta pozitivní energie
Nebo naopak, jestli se ten Samuel rozešel s holkou…
Však v nějaké diskusi jsem četla až bude Klus řešit rozvod bude konečně snad zajímavě zpívat..ted jak je celý sluníčkový.. je to o ničem :)

62
dolores
Reagovat

@Ludvík: to vazne ? :))) a ja som myslela, ze po kopackach, ktore mu dala Celeste kvoli Matejovi Vavrovi, place doma do vankusa a on pritom utoci na britskeho divaka :D

63
Ludvík
Reagovat

@dolores: A postoupil do dalšího dne.. Simon mu řekl že je amazing :D Ale nevím pořád to je Xtra Factor, takže nevím jaké má šance :D

64
Suzzy
Reagovat

Přítelkyně od přítele taky celkem dobrý. I když z divadla nepostoupí, asi, nebude pro porotu „balíček“

65
Monika
Reagovat

@Ludvík: Diky za info, to musel mel super okamzik videt ho tam, skoda, ze jsem o to prisla :-))) Klidne by mohl mit sanci.

66
dolores
Reagovat

@Ludvík: to ma zaujima, bude to vystupenie na yt ?@Prochor: mas pravdu, nebolo to ono, nechapem tu Martinu prednasku

67
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Dnes nejlepší Farkašovský a ruská lidovka… K favitům řadím ještě Slepčíka a toho kluka co dělá Capoeirhu a nechali ho zpívat cca 2 vteřiny…

68
Ludvík
Reagovat

@dolores: Myslím že by mělo být

69
Suzzy
Reagovat

Soukup mě štve se svým častým hodnocením podle toho jak se dotyčný ohastroší. Zpívat nemusí moc umět, ale hlavně když je nevkusně oblečený a na hlavě má barevný drn. Pak je nejlepší si vybrat jeho CD.

70
Monika
Reagovat

pro me velmi prekvapivej postup, ta tlusta 16-nactka vypadajici na tricet, total prumernej hlas, naprosto nerozpoznatelnej plus neurazi a nenadchne,

71
dolores
Reagovat

Jakub – spieval tak strasne obycajne, aj ked intonoval, ale naozaj uplne bezny spev, som zvedava, co s nim bude dalej, ci ma pravdu Pali alebo Ondra

72
jab
Reagovat

Tak budu hodnotit
Pro mne dnes jasná TOP 2
1. Samuel
2. Zuzana Reinischová (opravdu velmi těsně, možná jen proto, abych konečně měl na špici pánského soutěžícího :-D)
Tyhle dva přidávám mezi ty, které chci z fleku vidět ve vyřazovacích bojích, čímž tuto elitní skupinu rozšiřuji již na 6 členů ;-)
dále pak:
3. Jakub Stránský – ale tady mi chyběla výrzanější výstavba písně, v divadle bude muset předvést víc
4. Šárka Dreiseitlová (to jméno znám, odkud? z Hlasu?) – bavilo mě to, jen to růžové ukulele mi nebylo moc po chuti, ale co už ;-)
5. Andrea – čistý přednes, krásný rozpoznatelný hlas, možná mi to lehce připomnělo Zuzanu Michnovou
Pak mě ještě trochu zaujaly obě Barbory – Bajerová a i ta z Liptova a možná si ještě u pár lidí počkám na divadlo.

73
Monika
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Ten kluk s Capoeirhu se jmenuje Zdeno a je to moje jednicka zatim :-)))

74
jab
Reagovat

@dolores:
Já být soutěžícím, vyberu si Paliho :-D. Už jen kvůli výzvě ;-)

75
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@jab: A co Farkašovský, který je totální full-package? Zpěv, vzhled, inteligence, zahraniční rozhled…

76
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@Monika: Já zatím v rovině s Farkašovským a Slepčíkem…

77
Monika
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Farkasovskeho mam take v trojce :-)) Plus jeste tu Rusku z minula Aju.

78
Lol Phirae
Reagovat

Zzzzzzzzzzzzz. Chrrrrrrrrrrrrrr… Z několika posledních dílů SS a ČSMT mě co do zpěvu zaujala pouze tahle slečna: https://www.youtube.com/watch?v=jONarGLSE78

79
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Šárka byla v minulé SS, tam se jenom mihla v sestřihu (zpívala 4 Non Blondes) + v upoutávce na divadlo, kde jí někdo zamknul na záchodě (ale celou tu kauzu bůhví proč vystřihli) :-)

80
jab
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina:
Zpívá dobře, ale není to hlasově můj šálek čaje :-)

81
Ally
Reagovat

@Monika:

Monika by nám podle vzhledu vyhodila ze Superstar i Adele..ne ? :)
Ale nevim o jakou šestnáctku jde, tak asi fakt zajímavá nebyla..

82
Ally
Reagovat

@dolores:

Martin Harich ..škoda, že tam asi nemůže dát “ Som na tebe zavislý “
ale ted ho nesleduju..možná má něco podobné na anglicke fanynky :)

83
Monika
Reagovat

Kdyz se zpetne podivam na sestavu kluku a holek, mam pocit, ze u kluku bude kvalitnejsi material. U holek si vybavim jenom Emmu. To je ale pro me specialni kategorie, ktera pravdepodobne nebude mit zadnou konkurenci a bude bojovat akorat sama se sebou a se svymi vykony. Muj vkus nenaplnuje sice, myslim, ze pokud bude kazde kolo jen sedet a hrat na kytaru pomalej song, tak pro me bude cim dal nudnejsi. Nicmene ma rozhodne kvalitu, originalni hlas, originalni vzhled, proste whole package, fandeni chapu. V pripade, ze ji pominu, tak ale si z divek nevybavim ani jednu, maximalne Karolinu a Veroniku, ale jen proto, ze tady ta jmena nekolikrat probehla. Plus me teda zaujala Aja, ale u ni nepredpokladam priliv fanousku, takze divky letos za me zachranuje jen Emma.

84
Monika
Reagovat

@Ally: To neni pravda, moji nej zpevackou ze SS je Leona Senkova.

85
dolores
Reagovat

dnes som si topfavorita nenasla. akurat vlastny usudok mi hovori ze za chalanov bol najlepsi Peter Farkasovsky a za baby Zuzana z Liberca.

ja si asi definitivne vyberiem az v semifinale

86
jab
Reagovat

@DJ Vlado:
Nebyla to ta v tom extravagantním kostýmu a líčení, co jí někdo tituloval českou Lady Gagou? :-D

87
DJ Vlado
Reagovat

@jab: nn. to byla jistá Monika Piekelnická, která ale vypadla ve stejné fázi (tzn. první kolo divadla), protože kromě castingu už jsme jí pak neviděli :-)

88
bezik
Reagovat

Dneska to byla fakt maxibída. Nic, nic , nic, nuda , nuda , šeď šeď. Ten Jakoubek nakonec asi nejpřijatelnější, protože byl aspoň trochu normální. Palo je sice vtipnej a výřečnej, ale jinak čím dál větší mimoň. Celkově mezi tím vším balastem ční stále jako maják Maruška Tomanovic, pak snad ještě pizzařka Karolína. Začínám mít pochybnosti, že ve finále budu mít vůbec komu fandit.

89
Lol Phirae
Reagovat

@JUDr: No, na odpolední šálky čaje doporučuju tuhle Angličanku: https://youtu.be/j6fC8d8h_IE?t=3m48s

:-)))))

90
BarBora
Reagovat

Dnes suverénne najlepší Farkašovský, ešte zopár talentov sa mi vcelku páčilo (mená, ani tváre si už nevybavím) akurát Pocahontas (naozaj má niečo fascinujúce v hlase), herečku z východu (mala iskru) Samuela, „Hanbatú“ a ešte fyzioterapeutku (neviem prečo).

91
Mila2
Reagovat

Já se letos nějak ne a ne do SuperStar zabrat a mám problém to v neděli vždy dokoukat… včera se mi líbil jen Samuel, ale mám z něj trošku pocit jako jsem mívala z Drdy – taková nudná nevýraznost..
Farkašovský mne něčím štve, takový protekční synáček, hlavně, že se narodil v Londýně.. Zpívat umí, chovat se umí, ale cítím v tom strojenost a nevěřím mu to.
Lekla jsem se tam té matrony s rovnátkem, co měla poprsí jako Marta Jandová a čišelo z ní sebevědomí na sto honů. Zajímalo by mne, kdo téhle slečně bude posílat SMS – napadají mne snad jen její rodiče a okouzlený Soukup.
Vůbec mi letos přijde, že je tam hodně namachrovaných mladých, o nichž si jejich rodiče myslí, jaké to jsou hvězdy.. a nějak jim chybí talent a pokora..

92
Scalex
Reagovat

@Prochor: tak nejdřív si udělej pořádek v písních Lary Fabian a pak teprve se pusť do kritiky; poněkud ses utnul 8^)

93
Scalex
Reagovat

@Mila2: „Zajímalo by mne, kdo téhle slečně bude posílat SMS – napadají mne snad jen její rodiče a okouzlený Soukup.“

Pozor, nepodceňuj nás horňáky, kteří, když na to přijde, jsme schopni u SuperStar dočasně selektivně ohluchnout a posílat SMS na základně naprosto jiných kritérií než je kvalita zpěvu.

94
bezík
Reagovat

Je suis malade nahrál na stejnojmené album Serge Lama v roce 1973, kdy byly malé Laře cca 3 roky. To jsem netušil, že už tak malá byla takhle šikovná :D

95
bezík
Reagovat

A když už jde o interpretaci u nás, tak „Je suis malade“ nazpívala geniálně Marie Rottrová pod názvem „To mám tak ráda“, která celou Laru Fabian hravě strčí do kapsy ;-)

96
DJ Vlado
Reagovat

Upozorňuju, že už asi čtyři hodiny je venku rekap (i když zatím jenom moje část), takže diskusi můžete přesunout tam :-)

97
Scalex
Reagovat

@bezík: každopádně ve včerejším dílu SuperStar rozhodně nezněla skladba Je Suis Malade.

(a u té Rottrové bych se hádal; jakkoli ji mám rád a jakkoli mi její podání téhle písně připadá báječné, Lara je pro mne o level výš)

98
bezík
Reagovat

@Scalex: To nezněla, souhlasím, já jsem jen reagoval na tu „údajnou“ genezi této skladby.
To se klidně hádej, se mnou nehneš. Maruška je o tři patra vejš. ;-) Asi je to i dáno tím, že Laru vůbec nemusím, není to moje miska guláše :D

99
Prochor
Reagovat

Tak ve 3 letech to asi nebylo:-)
V roce 1994 Lara vydala album „Carpe Diem,“ které ji trvale zasadilo do podvědomí publika a odstartovalo neuvěřitelný úspěch, který ji provází dodnes. Album, které obsahuje také „Je suis malade,“ se stalo během týdne zlaté a do roka bylo třikrát platinové. Lara za něj získala dva Felixy (mutace Grammy), a to za nejlepší zpěvačku a koncert roku.
Že by Marie Rottrová strčila Laru Fabian do kapsy si dovolím pochybovat.

100
Scalex
Reagovat

@Prochor:

Tak ti v tom teda udělám pořádek:

Ten pán, co složil Je Suis Malade se nejmenuje Sergo Dalma, ale Serge Lama.
Píseň Je Suis Malade se mu na album s názvem Je Suis Malade vešla, je to hned první track.
Složil a vydal ji v roce 1973, kdy Laře Fabian byly tři roky.
V roce 1987 složil a vydal skladbu Je T’aime.
Lara Fabian nazpívala v roce 1994 skladbu Je Suis Malade (před ní i po ní ji nazpívala spousta jiných zpěvaček).
V roce 1997i Lara nazpívala skladbu Je T’aime.
Teď v neděli v Superstar nikdo nezpíval Je Suis Malade.
Teď v neděli zpívala Júlia Pavlovičová skladbu Je T’aime.

101
bezík
Reagovat

@Scalex: Ty seš hrozně doslovnej :D :D Já myslel, že stačí jen naznačit … ;-)

102
Poštovní holub
Reagovat

@Scalex: Díky, chvilka srdečného smíchu je zdravá. Pěkné.:)

Přidat komentář