Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2015: Zrodí se nový idol dívčích srdcí? (+ video)

11. Září 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=11192 w=615]
Ve třetím castingovém díle letošní SuperStar se mimo jiné objeví i Pavol Kovaliček, slovenský šuhaj, který zpívá ve folklórním souboru a ve volném čase rád boxuje a dokonce závodil i arm wrestlingu, neboli v páce. Dámskou část poroty Pavol svým podáním hitu 21 Guns od Green Day vyloženě okouzlil, zapůsobí tento švarný jinoch i na vás? Stane se z Paľa nový dívčí idol a nástupce svého slavnějšího jmenovce z poroty?

Dámy, kdo se zamiloval? :-)❤️SuperStar pokračuje už v neděli večer na Nově a Markíze! #superstar2015

Posted by SuperStar on 11. září 2015

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Tomáš
Reagovat

No já zatím nevím, jestli tohle bude úplně můj favorit. Na první dojem na mě působí mírně nesympaticky, možná je na můj vkus až moc ´´šampon´´. Ale rád změním názor, záleží co předvede dál. Kluk to je, ale možná trochu typ jako Mrózek nebo Harich, tak sem na vážkách. :D

2
Monika
Reagovat

Hodim to sem znova, v minulem clanku to je dost zapadnute.
Tady mame toho Haberou opevovaneho kluka, zjevne myslel tohoto zpevaka…http://tv.blesk.cz/video/2427600/palo-i-marta-s-husi-kuzi-nenapadny-kluk-zazaril-pred-porotou-v-superstar.html

3
dolores
Reagovat

zaujimavy typek a spieva naozaj velmi slusne. k tomu pekna chlapcenska farba s britskym nadychom. ci ma okuzlil ? tak to asi nie,… zatial :))

@Monika: ten chlapec este ani nemutuje, takze tipujem, ze ho nepustili dalej, ale mozno ho pozvali nabuduce :)) nesporne, je to vsak velky talent a isto by zaziaril v detskej Mini talent show, ako kedysi Harich :D
myslim, ze Habera si svoje konecne zavery o chalanoch urobil ani nie tak z kastingov, ale z povinnych jazd zo supervyberov

5
Jai Kudo
Reagovat

Asi už na závěr úvah, jestli to s tou pizzou bylo nahrané nebo ne – Karolína napsala na svým fb tohle:
Čauves) pro ty, kteří se stále ptají, jestli to bylo nahrané nebo tak něco…podívejte se klidně na první díl zupastár…jsem tam s pizzou …jo a klidně se vám přiznám, že ta první část s tím Pycem byla točená dvakrát…proto to možná působilo trošku nepřirozeně…a to mě mrzí.
:)

6
Monika
Reagovat

Me na letosni rade nejvic zarazi ta podoba kluku, vsichni jsou jako pres kopirak. Mame teprve treti dil castingu a uz ted postoupilo nespocet nactiletych romantickych chlapcu s kytarou. Ve vsech predchozich radach byl ten vyber mnohem rozmanitejsi, letosni kluci jsou si podobne jako vejce vejci a uz ted se mi hodne pletou. Absolutne postradam takove ty rockery, chlapaky (Adamec, Pcelar…).
Vetsine tece jeste mleko po brade a jejich vykony mohou byt v primaku hodne ovlivnene psychikou a tremou. U kazdeho je nejake ale a zatim mezi nimi nevidim zadnou osobnost, ktera by mohla oslovit sirsi vrstvu divaku a vyhrat. Spis bych si vsadila na vitezstvi holky.
Haberovo mlade me nezaujalo, sice v tom hlase neco je, nicmene je tak nevyzraly a detsky, ze se to ani neda moc hodnotit a i pevecky to tam podle me obcas litalo. Na postup za me ano, ale bez tech prehnanych komentaru.
Tento mladik vyse ma peknou barvu a tez tam citim britskej nadech, ale na zadek jsem si z nej nesedla, takove neurazi nenadchne, zatim.

7
Monika
Reagovat

V ukazce na nedelni dil jsem zahledla divku, ktera me okouzlila. Byla tam sice dve nebo tri vteriny, ale i to mi stacilo, abych si na ni udelala velice pozitivni nazor. Je to pro me jednicka letosni rady, prozatim. Po dlouhe dobe mam jako nejvetsi favoritku holku. Imho ma ze vsech soutezicich nejoriginalnejsi hlas s britskym smradem, osobnostne je tez hodne specificka :-))) Dost mozna se jedna o Sepse v suknich, jak se zminil Habera. Pokud nenastane nejakej kolaps v divadle ma asik ucast v live prenosech jistou. problem budou bohuzel divaci, obavam se, ze ji nezkousnou a zariznou v prvnim prenose. Podobne jako Smejkala nevydychali divaci…tato slecna je dost kontroverzni, ale desne me bavi.

8
Monika
Reagovat

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/prekvapeni-pro-haberu-daniela-pestova-v-superstar-video.html

Tak si rikam, jestli by jako Anca Novakova vubec prosla castingem :-)))) V hloubkach zni neprijemne, ve vysce ji to ujelo, hlas tuctovej, total prumerna slecna dle meho nazoru.

Přidat komentář