Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2015, 1. casting: Zdařilý start s božskou Emmou a country girl Veronikou

31. Srpen 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=11128 w=615]

Po dvou a půl letech je to opět tady a včera večer odstartoval jubilejní desátý ročník SuperStar, který na českých i slovenských obrazovkách můžeme dohromady vidět. A spolu s novou SuperStar se vrací i duo ostřílených rekapistů DJ Vlado a Scalex, jejich spolupráce se při loňském Hlasu velmi osvědčila. Jak tito dva nekompromisní kati hodnotí startovní díl, jak si vedli soutěžící, porota i moderátor Pyco, to vše se dozvíte, když si přečtete následující řádky.

Štěpán Urban

zpíval: One Republic – Counting Stars

DJ Vlado: Jako vůbec první se nám představil tento kříženec Tomáše Kluse a Eda Sheerana (a po vizuální stránce i Zbyňka Drdy), kterého jsme vám již nabízeli v jedné z ukázek na téma „Zpívá, protože…“. Musím se však přiznat, že na základě té krátké ukázky jsem od Štěpána čekal víc. V nižší poloze mu dělá problémy artikulace a angličtinu rovněž nemá ideální. Jakmile se dostal nahoru, tak se vyloupl pěkný chraplák. Nicméně Štěpán má rozhodně potenciál a je to pěkný kluk, na kterého poletí holky, proto si postup zasloužil. V dalších kolech bude muset nutně přidat.

Scalex: Lehce ledabylý přístup ke zpěvu působí sympaticky. Barva hlasu lehce nadprůměrná, přesto se nemůžu zbavit pocitu, že ty ostatní složky Štěpánovy osobnosti nad ní dominují. Jsem zvědavý na další vývoj.

 

Vojtech Dzudza

zpíval: A Great Big World feat. Christina Aguilera – Say Something

DJ Vlado: Dalším potenciálním lamačem dívčích srdcí by mohl být Vojta, který žije v Irsku. Vojta zazpíval pěkně a má i celkem příjemný hlas, ve kterém však místy prorážejí prvky romského folklóru, což v popu bývá většinou na škodu. Navíc na tento provařený slaďák mám už díky obehranosti zvláště ve světových soutěžích lehčí alergii. Ale já holt nejsem třináctiletá dívka, takže na tyto sladké chlapce nemám ten správný přijímač. I Vojta si rozhodně zasloužil postoupit do dalšího kola. Uvidíme, kterému ze všech potenciálních idolů dají holky nakonec přednost.

Scalex: Nemám pocit, že by romský typ zpěvu do Vojtova zpěvu pronikal ve větší míře. Naštěstí. “Cigánský nosál” nám později předvedla jiná soutěžící a ta bude mít na rozdíl od Vojty v dalších částech soutěže větší problémy. Vojtech má mimo jiné i docela slušně znějící vibráto, ne takové to “zichovsky” zběsilé, spíše pomalejší. Mě oslovil nejen zpěvem, ale i naprostou absencí jakéhokoli předstírání či hraní si na někoho jiného. Upřímnost je v této soutěži cenná deviza.

Mário Fiantok

zpíval: James Arthur – Impossible

DJ Vlado: Tento mladík, který mi mírně připomíná Jamese Arthura, jehož píseň zároveň zpíval, se sestřihem jenom mihnul, avšak já si ho zapamatoval a působí na mě jako zajímavý muzikantský typ. Ve velké koncentraci kluků s kytarou to však bude mít bohužel asi těžké, rozhodně by však mohl předvést zajímavá vystoupení jako jeho britské „dvojče“.

Scalex: Kluků s kytarou je v SuperStar čím dál víc, takže konkurence je obrovská. Mário ale vypadá velmi muzikálně a “s koulema”. Nebojí se do toho jít naplno a přitom kvalitně. Uvidíme, jestli to byl ojedinělý dobrý výkon, nebo zda bude takhle dobrý stabilně. Dost podobně ale působil třeba i Roman Fictum, takže síly hlasujících se asi budou tříštit.

Helena Olejčeková

zpívala: Jessie J – Price Tag

DJ Vlado: Když si nějaká soutěžící vybere Price Tag, tak mám co dělat, abych se ubránil srovnání s cover-verzí mé bohyně Moniky Bagárové. Když se však pokusím od tohoto srovnání oprostit, tak Helena i z krátké ukázky zněla nadějně a navíc je to vyloženě „djvladovský“ typ.

Scalex: Viděli jsme jen úryvek a pochvalná hodnocení, ale i z toho mála mi přišlo, že by to nemusela být marná soutěžící. 16 let a velmi přirozené klidné vystupování. Jen to v dalších dílech nepokazit.

Lucie Oračková

zpívala: Amy Winehouse – Valerie

DJ Vlado: Existují zpěváci, kteří sice nezpívají úplně špatně, ale mají natolik nepříjemnou barvu hlasu, že se jejich zpěv poslouchat nedá. A to je přesně případ Lucie, která chvílemi mečela za tři Relichy. V tomto případě se poprvé do akce dostala novinka v podobě CD volby, kdy rozhodující slovo získá ten porotce, jehož CD si soutěžící před vstupem do místnosti vybere. A protože si Lucie vybrala Martu Jandovou, která hlasovala pro její postup, tak měla Lucie doslova z prdele kliku.

Scalex: Pro mě bohužel neposlouchatelné. Romský nosový zlozvyk se tu projevil v nejvyšší míře. Dlužno poznamenat, že tento zlozvyk se dá poměrně jednoduše odstranit, ale vyžaduje to vedení dobrého hlasového pedagoga. Pokud Lucie mezi castingem a živými koly na sobě zapracovala, má šanci. Pokud ale doufá, že jí její stávající pěvecká technika pomůže v soutěži uspět, tak předem říkám, že nepomůže.

Emma Drobná

zpívala: Christina Aguilera – Beautiful a Jana Kirschner – Občas

DJ Vlado: Bomba. Mladá a krásná barmanka, která dva roky žila v Londýně (a když je zrovna na Slovensku, tak se živí rozvážením pizzy), má naprosto senzační barvu hlasu, kterou bych zařadil do kategorie quirky hlasů, které bývají v zahraničních soutěžích zcela pravidelnou součástí (za všechny stačí jmenovat silnou trojku quirky zpěvaček, jíž tvoří Diana Vickers, Janet Devlin a Drew Ryniewicz). Ve slovenské písni Emma navíc dokázala, že je neskutečně muzikální, přestože podle jejích vlastních slov není příliš dobrá kytaristka. Pevně věřím, že tato krásná, charismatická a talentovaná dívka dojde v soutěži co nejdál. Každopádně pro mě je už v tuto chvíli velkým objevem této soutěže.

Scalex: Hlas, který hladí. Nádherně zastřená barva hlasu, originální, rozeznatelná. Ať mluví nebo zpívá, poslouchal bych to hodiny. Nejen, že je Emma pohledná a sympatická, ale její muzikálnost je obrovská. A opět je tu bonus v podobě zcela přirozeného vystupování. Takových soutěžících, kteří si na nic nehrají, bych uvítal co nejvíce. Za mě objev tohoto kola – a doufám, že kromě pěveckého alba vydá i nějaká cédéčka, na kterých bude předčítat knihy, protože jak píšu výše, ten hlas je kouzelný i v mluvené podobě.

 

Daniel Křižka

zpíval: George Ezra – Budapest

DJ Vlado: Daniel mi v mnohém připomíná svého jmenovce Landu a to nejen holou hlavou, ale i velmi hluboko posazeným hlasem. Ze všech kluků, kteří se v tomto díle objevili, byl Dan zcela jednoznačně nejzajímavější. I když nemá bůhvíjaký hlasový rozsah, jeho sytý baryton se poslouchá velmi příjemně. Možná jsme viděli prvního pánského finalistu.

Scalex: Tak tady mě to kouzlo zcela minulo. Daniel je zajímavý, zpívá velmi dobře, ale tu odvařenost porotkyň příliš nechápu. Rozhodně ale budu Dana nadále pozorně sledovat a uvidíme, zda má v repertoáru i něco, čím dostane letitého, pěveckými soutěžemi ošlehaného strejdu Scalexe.

Patricio Malundo

zpíval: Peha – Za tebou

DJ Vlado: Pokud mi u některého soutěžícího bylo jasné, že postoupí, ještě před tím, než otevřel ústa, tak to bylo právě u Patricia. Tento mladý míšenec rozhodně nezpívá špatně, i když mě trochu ruší jeho lehce operní artikulace, ale myslím, že porotu zaujal primárně svým exotickým zjevem, díky kterému má velkou šanci se dostat minimálně do semifinále a stát se idolem náctiletých dívek. V každém případě zpívá líp než Ben Cristovao, o tom žádná.

Scalex: Mám maličký problém s tím, že Patricio se trochu stylizuje do happy pohodáře. On nejspíš je happy pohodář, ale v jeho medailonku jsem cítil malinkou neupřímnost. U poroty už to bylo lepší a proti zpěvu se toho příliš mnoho namítat nedá. Bylo mi jasné, že takový typ soutěžícího si tvůrci pořadu nedají ujít, i kdyby zpíval jako svého času Julián Záhorovský. Patricio možná bude idolem dívek, ale na jeho vítězství v soutěži bych si v tuhle chvíli nevsadil.

Bronislava Kováčiková

zpívala: Povedala som ti (???)

DJ Vlado: Broňa je smutným příkladem technicky slušné zpěvačky, jejíž zpěv je ale natolik prožraný teatrálností, že se do popového zpívání vůbec nehodí. Osobně příliš nevěřím, že se tuto teatrálnost podaří odbourat, takže si myslím, že jí brána semifinále zůstane uzavřená. Rád se však nechám překvapit o opaku.

Scalex: Herečky to v pěveckých soutěžích nikdy neměly moc dobré. Jejich herecká technika je totiž na obtíž. To, co je u muzikálové herečky předností, je v soutěži zcela nepotřebné. Jenže zakažte herečce hrát, když stojí na pódiu – u mnohých z nich je to jakýsi autopilot. Vleze na jeviště, začne hrát. Pročež Bronislavě velkou budoucnost v SuperStar nevěštím.

Huyen Vi Tranová

zpívala: Maroon 5 – This Love

DJ Vlado: Každý závan jakékoliv netradiční kultury je v SuperStar vítaným osvěžením a vystoupení Viky (jak si Huyen nechá říkat) bylo přesně takovým svěžím větrem, jaký tato soutěž potřebuje. Je to velmi neprvoplánové zpívání, které zaujme spíše hudební fajnšmekry, ale o to větší umělecký zážitek to potom je. Viky se podařilo za pomoci ukulele celé vystoupení perfektně vystavět, megahitu od Maroon 5 dodala zcela nový rozměr a dokázala, že v minimalismu tkví velké kouzlo. Je velmi těžké odhadnout, kam až tato originální zpěvačka dojde (přece jen je to velmi specifická záležitost), ale za ten svěží vítr, který do soutěže vnesla, si zaslouží uznání.

Scalex: Další výborně zastřený hlas – doufám, že do dalších kol projde podobných hlasů více. Vi si připravila i velmi originální pojetí známého hitu, čímž ukázala, že jejím cílem je osobitost, nikoli karaoke. Musí si ovšem dát pozor na to, aby to nepřekombinovala, protože někdy je na místě pokora vůči originálu. Když to Vi ukočíruje, má na solidní umístění v soutěži.

Zuzana Vovsová

zpívala: Flo Rida – Good Feeling

DJ Vlado: Tohle je přesně ostrá hrana mezi pěchotou a dobrým zpěvem. Zuzana má hlasový potenciál, ale je to hodně divoká řeka a v jejím zpěvu je větší než malé množství chyb. V tuto chvíli je těžké říct, jestli to bude stačit na semifinále, ale na Super výběr to stačilo, jelikož se Zuzaniným potenciálem se vyplatí pracovat.

Scalex: U Zuzany mám větší problém se vším ostatním než se zpěvem, i když ani ten není zdaleka optimální. Vidím zde ale přespřílišné množství stylizace. Mnozí lidé sami sobě nevěří a nevěří, že jejich přirozenost může být zajímavější, než jakákoli role. Přijde mi, že to je případ Zuzany – že se zkrátka stylizuje, i když by nemusela. Jsem zvědavý, co přijde v dalších kolech – zda mě Zuzana v tomto mém názoru utvrdí, nebo mi ho vyvrátí.

Veronika Vrublová

zpívala: Tove Lo – Habits a vlastní píseň Malá Jenny

DJ Vlado: Naše stará známá, kterou si můžeme pamatovat z první řady Hlasu ČeskoSlovenska, ovšem za tři roky se hodně zlepšila a především se hudebně našla. Veronika je v tuto chvíli country girl každým coulem, což já jen kvituji, jelikož v naší SuperStar jsme zatím opravdovou country zpěvačku neměli (navíc mám od loňska pro country girls slabost díky mé oblíbenkyni Caitlyn Shadbolt z australského X Factoru). Veronika nejprve zahrála a zazpívala osobitou cover verzi hitu Habits v country kabátě a poté při požadavku na českou píseň vystřihla i vlastní song Malá Jenny. Zvláště v první písni ukázala, že má silný a velmi tvárný hlas, který za tři roky od Hlasu prošel obrovským vývojem. Vzhledem k typové výjimečnosti by Veroniku nemělo semifinále minout a doufám, že nám nabídne ještě plno osobitých country coverů.

Scalex: Veronika nebyla marná už v Hlasu ČeskoSlovenska (nechápu tu neustálou paranoiu tvůrců, aby se v pořadu neozval název jiného pořadu – ještě bych to chápal u konkurenčního Talentu, ale proč u Hlasu?), nyní je ale vidět, že na sobě skutečně dřela, pěvecky se zlepšila a našla žánrovou škatulku, která jí sedí a ve které může zazářit. Mimochodem, můžete teď z hlavy říci nějakou alespoň trochu známou českou country zpěvačku mezi 18-30 lety? Obávám se, že nám pamětníkům se nikdo kromě Schovanek a Věry Martinové nevybaví a onen věkový limit tyto dámy zcela míjejí. Do country fušuje z účastnic SuperStar ještě Leona Černá, ale tu patrně postřehnou jen pravověrní fanoušci žánru. Veronika má tedy šanci uzurpovat si mladou českou country (a countryové crossovery s jinými žánry) pro sebe, což by pro ni byl velký úspěch, i kdyby SuperStar nevyhrála. Na rozdíl od jiných soutěžících má dost jasno v tom, co přesně chce dělat – a to je k nezaplacení.

Top 3 exotů podle DJ Vlada:

1. Adéla Hrčová

zpívala: Shakira – Underneath Your Clothes a Bon Jovi – It´s My Life

Adéla vytvořila rekord v nejdelší úvodní řeči, jakou kdy který soutěžící v SuperStar měl, ale zpěvácky je na tom snad ještě hůř než Anička Dajdou. Kdyby tohle byl první ročník, tak by se jí mezi národem říkalo „Adéla Šakyra“.

2. Filip Bartůšek

zpíval: Iced Earth – Anthem

To, že byl v medailonku pod parou, bych mu snad ještě odpustil, ale jeho pokus o metalový zpěv byl vskutku tristní. Kdyby s tímto vystoupil na nějakém metalovém festivalu, za chvíli by na něm přistálo několik kelímků od piva.

3. Diana Pechočová

zpívala: Monika Absolonová – Najednou (v originále Demi Lovato / Idina Menzel – Let It Go)

Prodavačka ze sexshopu sice pobavila tím, kterou erotickou pomůcku by kterému porotci prodala, avšak její zpěv byla asexuální školní besídka. Myslím, že erotomanům bude prospěšnější.

 

Top 2 exotů podle Scalexe

Nejvíc mě překvapilo, že v prvním díle v podstatě více exotů nebylo. Netalentovaná Adéla a opilý neumětel Filip toho moc nepředvedli, ale ani v minulých ročnících by nepatřili na vrchol hvězdné pěchoty. A Dianu Pechočovou s její nulovou energií je mi žinantní stavět mezi exoty. Pročež tentokrát stavím jen exotskou dvojku:

Adéla Hrčová
Filip Bartůšek

Top 3-4 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Emma Drobná
2. Veronika Vrublová
3.-4. Daniel Křižka a Huyen Vi Tranová

Top 3 nejlepších podle Scalexe:

Emma Drobná
Huyen Vi Tranová
Veronika Vrublová

Hodnocení 1. castingu podle DJ Vlada:

S potěšením musím konstatovat, že start nové SuperStar se opravdu podařil. Viděli jsme minimum exotů a převážně nám byli ukazováni ti dobří zpěváci, mezi nimiž jsou minimálně Emma s Veronikou žhavými adeptkami na finále. Trochu rozpačitý dojem jsem však měl z poroty, zvláště nováček Klára Vytisková u mě zůstala poněkud za očekáváním, i když byla rozhodně lepší než většina jiných dámských porotkyň, zanechala poměrně matný dojem. Je možné, že její čas teprve přijde,ale Ewu Farnou v mých očích zatím zdaleka nepřekonala. Marta Jandová působila rozhodně sympatičtěji než ve dvojici s Darou, avšak je to taková hodná teta, která pustí dál skoro každého. Rovněž si mohla odpustit tu hlášku, že metal do SuperStar nepatří, jelikož podle mě je to multižánrová soutěž. Ondřej Soukup měl pár světlých momentů (zvláště pak hlášku o tom, jak na něj doma křičí Šoralová), ale stále platí, že ta nejlepší porotcovská léta má už za sebou. Paľo Habera byl tentokrát vyměklejší než obvykle, dokonce u něj došlo i na objetí jedné soutěžící. Pyco dostal jen minimální prostor, zvláště pak mi chyběly jeho rozhovory se soutěžícími, ovšem jeho kamerové vsuvky byly zajímavým osvěžením. Po stránce střihu byl znát u štábu posun vpřed, je vidět, že se Nova s Markízou snaží jít více s dobou. Doufám, že si tento trend udrží do celou dobu castingů a uvidíme co nejméně exotů a co možná nejvíc talentů.

Hodnocení 1. castingu podle Scalexe:

Tak nám začala SuperStar, lehce inovovaná, v lecčem stále stejná, podle mých prvních dojmů o dost lépe stříhaná než dříve, přehledná a samozřejmě plná neschopných exotů i zajímavých a dobře zpívajících lidí. Formát ani po letech nestárne, protože dorůstá jak nové publikum, tak noví účastníci, takže pořád je kde brát.

Porota je upřímná a nekompromisní (jaký to rozdíl oproti hyperpochvalnému Hlasu) a soutěžícím dává dobrou zpětnou vazbu. Samozřejmě občas je tou vazbou fráze “už v životě nezpívej”, což příjemce nepochybně bolí, ale ledová sprcha se na léčbu cvoků používá už desítky let a funguje to. Vytkl bych jen jeden moment – vymezení se proti metalovým zpěvákům. Jedna z minulých řad objevila Gabrielu Gunčíkovou, která se pohybuje na pomezí hard rocku a metalu a která v metalu exceluje, i když dokáže zazpívat také zcela něžnou romantickou popinu. Takže doufám, že porota nevyhazuje metalové zpěváky jen pro jejich metalovost, ale že ty opravdu dobré pošle dál, ať se předvedou.

Hned první díl byl velmi poučný i pro rodiče a příbuzné všech mladých lidí – vždy svým dětem či sourozencům říkejte pravdu a buďte co nejobjektivnější. Dobrá polovina všech neúspěšných soutěžících se rekrutuje z lidí, jimž rodina celé roky tvrdí, že jsou hned po Gottovi to nejlepší, co zdejší pěvecká scéna může nabídnout. Chápu, že ranit své dítě pravdou není nic příjemného, ale pořád je to lepší, než když totéž udělá Paľo Habera a následně se to odvysílá na dvou celoplošných televizních stanicích.

První castingový díl také ukázal dvě velké novinky. Tunel se může jevit jako zbytečnost, ale na mě to vizuálně působí lépe, než postávání v zázemí za obrandovanými dveřmi  a s Colou nebo Mentoskami v ruce (škoda, že soutěžící vždy měli z těchto sponzorských výrobků jen jeden – vždyť by se to tak krásně kombinovalo…). Ten nástup tunelem je impozantní a pro soutěžící je to zajímavý rituál. Za mě dobré.

Druhou novinkou je “CDčko porotce” – tedy možnost, že si každý soutěžící před vstupem před porotu zvolí toho porotce, který bude mít v případě rovnosti hlasů hlas navíc.Je to nebezpečná zbraň, protože daný porotce může říci i NE a zvrátit hlasování směrem, který se soutěžícímu líbit nebude. Na místě je tedy taktika a co nejobjektivnější zhodnocení toho, kterému porotci by se můj zpěv a projev mohl líbit nejvíce. Za mě taky dobré.

Závěr? Myslel jsem si, že mě další SuperStar už tolik nevtáhne. Ani prd, přátelé, zase v tom jsem až po uši. Vlastně – po co jiného bych v tom měl být? Jestli si tento ročník udrží stávající laťku a bude nadále prezentovat hlavně ty dobré pěvce a k nim jen naprosté minimum neumětelů, budu šťastný a veselý jak nový rok.

 

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 59
1
dorka
Reagovat

To Ledové království – píseň Najednou (v originále Demi Lovato – Let It Go) zpívá Absolonová. Ta prodavačka se přeřekla a hned opravila, takže si to taky sprav, pls.

2
DJ Vlado
Reagovat

@dorka: Díky za upozornění, už je to opraveno :-)

3
dorka
Reagovat

V kostce: Porota funguje, Klára skvělá, nepřehrává, co řekne, to sedí a viditelně si sedla jak s Martou, tak s chlapama. Pyca bylo tak akorát, jeho čas přijde v živácích. Na první drc se mi vybaví čtyři soutěžící, drobná Emma je prostě Star už teď, Viki s ukulele určitě sledovala Alexe a Sierru, inspirovala se a udělala dobře, ten český slovensky zpívající Afričan byl taky fajn a pak ten uhrančivý brumla, zpěv ok, ale spíš mě vyděsil. To mám z toho Haniballa, všude vidím psychopaty. Jo, a vlastně si ještě vybavím tu country lokýnku s tuctovou barvou hlasu, které jsem to narozdíl od Marty tak nějak neuvěřila. Těším se na příště.

4
Sherlyn
Reagovat

A navíc k tomu Let It Go – ona zpívala filmovou verzi, to znamená, že to je od Idiny Menzel :)

5
Scalex
Reagovat

Moje část rekapu doplněna.

6
Jai Kudo
Reagovat

K hodnocení Vlada ani Scalexe nemám v podstatě žádnou věcnou připomínku, jen bych chtěl podotknout, že TAKHLE by se měl dělat hudební publicistika…..číst tahle hodnocení je balzám na muzikantskou duši rozervanou rádoby odbornými kritikami na musicserver.cz, kultura/iDnes nebo magazin/aktualne.cz aj…… :-D :-D :-D

7
Patrik
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=RYRXc_yrn_g
Ahoj Přidávam postupně videa ze SuperStar tak to klidne mužete přidat k recapu

8
Josef
Reagovat

Zdravim. Prispevek od dnes jiz legendarni dvojice jak jinak nez super. Jen mam drobnou vytku, zda byste k jednotlivym soutezicim nemohli pridavat take jejich fotky, preci jenom podle jmena si ne vsechny okamzite vybavim, usetrilo by mi to googlovani. Myslim, ze nejenom mne.

9
yeey
Reagovat

@Jai Kudo: souhlas, rekapy Vlada a Scalexe nezklamaly… i me vytaci ostatni kritiky peveckych soutezi jako takovych (dnes zrovna nejake ‚glosy‘ na akutalne a idnes), ktere si zvladnou jen utahovat z toho, ze posledni, koho v SuperStar objevili a prosadil se, byla Aneta – coz sice vubec neni pravda, ale na znemozneni celeho poradu tahle informace celkem postaci…. dale s chuti delaji z lidi, co se do soutezi hlasi, poblouznene idioty, kteri cekaji, ze z nich soutez udela ze dne na den milionare…. no ja si troufam tvrdit, ze vetsina z ne-tragedu vi, jak (ne)dopadli predchozi soutezici a berou to hlavne jako pokus o urcity posun v kariere, ktery bezpochyby takova ucast v live shows prinese… to ale oni ‚kritici‘ nevnimaji a radeji delaji ze vsech zucastnenych od soutezicich pres porotce az k moderatorovi nesvepravne idioty :-)) Jasne, vsichni vime, ze SuperStar je predevsim saskarice na vydelavani penez, ale co dnes neni? :-)

10
Luke
Reagovat

@yeey: No a tito exoti, co to kritizují se dívíjí většinou na seriály, telenovely…takže ti mají tak co říkat…Jak je obohacují tyto seriály ? By mě zajímala jejich odpověď…šašci pomalovaní…

11
Jai Kudo
Reagovat

@yeey: Není co dodat! :-)

12
piha
Reagovat

@yeey: největší vysmech sklízí ti,co to sledují… My…😑

14
Tomáš
Reagovat

@Tomáš: Tady sou písně od Štěpána a od Viki co v TV nebyly.

15
yeey
Reagovat

@piha: pravda, my uz jsme vylozene jen podradna stvoreni, my za svoji ‚ucast‘ ani ten honorar nedostaneme :-D

17
Patrik
Reagovat

@Tomáš: https://www.youtube.com/watch?v=qIRjyeBhdG4 tady máš odkaz na video bylo to včera na markíze asi nova a markíza davaj jinak ty časti

18
Monika
Reagovat

Porad se snazim najit na tom Stepanovi to wow, ktere v nem vubec nevidim. Prijde mi hodne precenovany, hlas obycejnej, osobnost nulova, copak takhle vypada zariva superstar :-) Vubec se nehodi do showbyznysu a kluku s kytarou je tam letos vic nez dost. Klidne bych ho ozelela pro dalsi kola. Prijde mi veskrze prumerny.
V semifinale bych si ovsem prala tu Vietnamku, zajimalo by me sledovat slecnu, ktera zpiva kazdej song jako pres kopirak, jak dlouho to divaka bude bavit. Kolik takovych nadsencu se najde na tento styl zpivani. Skoda, ze nevypada jako sestricka z ruzovky, mam problem se na ni divat, takovej osklivej prestarlej oblicej, ale do SF bych ji pustila.

19
Kamča
Reagovat

16 – medialne.sk (má určitě objektivnější informace, kde nevypíchne to, co se hodí Markíze):
V nedeľu večer na televízii Markíza mala premiéru nová séria hudobnej súťaže Superstar a štart sa vydaril, televízia bola vďaka programu trhový líder. V porovnaní s predchádzajúcim ročníkom však bolo publikum výrazne menšie.Šou so začiatkom po pol deviatej večer, ktorá trvala takmer do jedenástej v noci, sa stala v komerčnej cieľovke najsledovanejším programom dňa s ratingom 353-tisíc ľudí pri trhovom podiele 31,9 percenta.

Hudobný program mal silnú konkurenciu v podobe návratu V siedmom nebi na TV Joj s rovnakou minutážou. Hoci relácia s Vilom Rozborilom bola pre Jojku najsledovanejšia v ten deň, za Superstar podľa informácií Mediálne.sk zaostala o stotisíc divákov v 12 – 54 pri trhovom podiele 22,5 percenta.

Iná bola pozícia vo všeobecnej cieľovke 12+. Tu viedla emotívna šou na TV Joj s vyše polmiliónovým publikom (share 28,3 %), Superstar dosiahla podiel 24,9 percenta

20
dolores
Reagovat

konecne som si to pozrela a konstatujem, ze kastingova standardna uroven ako zakazdym. jedni dostali viac priestoru, niektori sa len mihli, skratka tak ako zvycajne. to, ze sa viac kladol doraz na spevakov ako na nespevakov, kvitujem, aj ked aspon jeden sialeny pripad by tam mal byt. a ten zaistil Adelin zivotopis :D

zaujali ma :
Emma, .. viac ako Annu tam citim Vanessu Paradis. .. uz v tom aute, ked si pospevovala, mi ju hlasom okamzite pripomenula. kludne by si do finale mohla strihnut jej Be my baby :), teda ak sa tam dostane .. farba Ave tam sice je, ale nemaju spolocny styl, nema Anickin charakteristicky vzlyk, ona ma svoje, co do toho dava , v tej slovenskej piesni zaujimavo farbila hlbky. ..no a navyse je velmi pekna, co je dost dolezity atribut pre muzske publikum, aby mali komu fandit a zaroven by jej krasa nemala prekazat dievcatam, pretoze je velmi prirodzena, nehra sa na zvodkynu, svojou krasou vedome neprovokuje nizke muzske pudy, naopak myslim, ze svoj povab prijima s pokorou. ale samozrejme je to len prvy dojem, resp. co kamera chcela, to nam naservirovala.

Viki, – nadherna verzia This love, uplne ma to uchvatilo. viem si predstavit, ze v americkom alebo britskom Idole by z toho urobili finalovy hit. ale je tu problem ako toto dievca bude zvladat ine songy na velkom podiu. takze vo faze kasting je Viki uzasna, co bude dalej, ani srnka netusi. a tiez ma zaujala jej inteligencia, nadhlad a europska mentalna vybava v azijskom tele. :)

pacila sa mi aj ta Brona tanecnicka, nemam problem s jej teatralnostou, je to len zaciatok. a mam rada, ked spevak, co dobre spieva vie aj dobre tancovat, je to vzacna kombinacia. finale by to obohatilo..

Vrublova mnou tak nejak presla bez toho, aby nieco vo mne zanechala. hlas ako cez kopirak mnohych inych. mozno ju v sutazi zachrani zaner, na ktory stavila. nechapala som ako sa Marta nad nou rozplyvala …

a tiez som zvedava na Zuzanu, ako vyuzije ten svoj dar, co ma v hrdle

no chalani ma az tak nebrali,
Stepan, – to ano, je fajn, „all inclusive“ ., ale uz preto ze dramaturgia ho supla este pred uvodne titulky s recnickou otazkou ci to on vyhra mi evokuje, ci nahodou najlbizsie nevyleti. proste blba predtucha tzv.superfavorita, ktory vyleti,

Daniel, – spozornela som pri nom uz minule v uputavke, a myslela som, ze to bola len ochutnavka a ze uvidime a ucujeme viac, tak nic. nevtiahol ma tak, ako damsku cast jury.. , asi nazivo nieco vysielal, nejake feromony, ktore cez obrazovku nebolo citit:D spieva zaujimavo, ale ukazal malo. v kazdom pripade ma u mna nabeh na fan-podporu, nielen pre spev, ale pre akusi rozvahu, co u neho pozorujem, .. resp. povedal malo, ale ked nieco dal, stalo to zato.

Patricio sa mi tiez pacil, ma naozaj pekny hlas a dobre pocuje. uvidime ako bude frazovat v inom jazyku ako v slovencine :D

ostatni postupujuci chalani spievali prilis kratko nato, aby som si ich mohla zhodnotit. toho chalana Filipa s gitarou nemuseli este vyhodit, zas az tak sebavedomo neposobil, malo to predsa svoje medze, bolo to take zaujimave sebavedomie, no damy porotkyne sa necitili komfortne, co sa da robit. ale stalo zato by ho este vidiet, ved na gitare hral paradne a vdaka aspon muzom z poroty, ze ho chceli dalej. dufam, ze sa este do nejakej show prihlasi. v Talente by urcite presiel.

21
dolores
Reagovat

k porote len tolko, ze straaaasne mi chyba Ewa :((..
chlapi su v pohode, Haberu vzdy v kastingoch zvladam dobre, lebo tam je treba oddelit zrno od pliev razne, (aj ked tej medicke prehnane nalozil a pritom spievala na zakladny postup slusne – ale je pravda, ze bol to len zostrih, ktovie co tam ta baba este vyvadzala) Soukup mi nikdy nevadil, ani teraz nevadi, mam rada jeho pohlad na vec, ale damy mi akosi nerezali, zvlast Marta. Klara je este dost nerozbehnuta, na tu si este pockam. no Marta mne ale ako hodna teta nepripadala, naopak bola miestami dost protivna, a to si neviem predstavit, co by predvadzala s Darou. ona vlastne uz od Hlasu je taka nejako blbo rozbehnuta. dufam, ze v zivakoch bude lepsia, normalnejsia – tak ako bola v CSS1. mam pocit akoby tie mamickovske hormony jej nejako preexponovali sebavedomie aj usudok, prikladom je ako ste mnohi zmielnili ten atak na metalovovu hudbu, a to hovorim ja, co metal vobec k zivotu nepotrebujem. tam sa Marta proste dost znemoznila

22
Ally
Reagovat

@dolores:
Ten výstup Marty jsem nepochopila, ale taky myslím , že to bylo nahrané..alebo horko alebo ty hormony :)
Btw kdysi jsem s ní četla nějaký rozhovor na netu..a doslova všechny reakce pod ním byly , že je sympatická
/proto jsem si to asi zapamatovala..nebývá u diskusí zvykem:) a nevím teda jaké reakce by byly na Darinu hehe/..tak snad bude tak nějak v pohodě
Možná by se mi taky ale vic hodila Ewa..ale nebylo by to moc stejné ?

No Habera souhlas..a je jistota, ten se hodí všude:)..kdysi – no hodně víc kdysi :) jsme ho potkala na nějaké akci .. charisma má to jo.. to udělá taky svoje
hlavně aby mluvili všichni k věci

Jinak fajn detailní rozbory ,aspon má člověk studijní materiál:) když neviděl ..bude li čas

23
Ally
Reagovat

@Ally:
Ale abych nebyla zlá..četla jsem i „normální“ rozhovor s Darou..no člověk se zamyslí co udělá bulvár..a co je fakt
A uplně OT – ten Rytmusův životopisný film :) někdo viděl ? to bude asi taky kuriozitka :)

24
dalibor.durcak
Reagovat

Scalexi, proč jsi mne po tolika společných letech, zablokoval na fb? :(

25
dolores
Reagovat

@Ally: oni ti porotcovia pravdepodobne maju za ulohu prehanat, zvelicovat. sokovat divaka. Ewa ale mala v tom case 19 a akosi jej to pristalo byt spontanna a blbnut. mne sa pacila od sameho zaciatku. a siahodlho nikdy nehovorila, par slovami dokazala vystihnut podstatu a to fundovane. nepredlzovala vlastne zhnusenie nad niekym ako Marta. pre mna najlepsia zenska porotkyna v SS.. zatial. uvidime, co este predvedie Klara.

Rytmusov casozberny dokument som nevidela, ani ma na to do kina netaha. na serioznych weboch su dost protirecive recenzie, pockam si ked to pojde v telke, mozno si to pozriem ak sa mi bude prave chciet :)

27
dolores
Reagovat

a z tohoto nejake ochutnavkove video niekde nie je ? http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/superstar-ledva-zacala-habera-ma-favoritku-kto-mu-nedava-spavat.html

inak dnes o 21.05 TV Doma odvysiela Superstar – magazin, zo zakulisia sou, co je prekvapko, ze sa k tomu po rokoch vratili. zrejme to pojde aj na nejakej Novackej dcerskej TV

28
yeey
Reagovat

@dolores: vypada zajimave… myslim, ze bude dost quirky (Björk, kytičky)…:-) hned se mi vybavila Abi z XF UK… https://www.youtube.com/watch?v=HXvg2WKC_S8

29
yeey
Reagovat

a ona vskutku zajimava je , je slyset, ze je to jeste amaterka, ale…….. https://www.youtube.com/watch?v=GItNzEsDVq0

30
Prochor
Reagovat

Stále mi v zemích koruny české chybí alespoň poppunk.
Kdo to zvládne, má můj hlas i podporu a to nejenom v nějaké soutěži.
https://www.youtube.com/watch?v=rpRiSb_Ir-s

31
Prochor
Reagovat

29 -yeey – to myslíš smrtelně vážně se svým beatlesovským nickem?
Vrať se ke svým kořenům:¨
https://www.youtube.com/watch?v=kHD5nd3QLTg

32
yeey
Reagovat

@Prochor: ty toho o mych korenech asi vis vic nez ja :-)

33
Prochor
Reagovat

32 – Soudím jen podle nicku neboť Yeey zavedli The Beatles (nebo to bylo yeeh?). I don´t know:
https://www.youtube.com/watch?v=QoF-7VMMihA

34
dolores
Reagovat

@yeey: mam zmiesane pocity, v kazdom pripade je originalna, aj ked farbou hlasu mi pripomenula Lenu, niekdajsiu vitazku Eurovizie. v tom magazine Habera povedal, ze je tu jedno dievca, ktore je ako Seps v sukni. takze asi mal na mysli ju :-)

35
Prochor
Reagovat

32 – Ještě
ad 1) Vyjádři se o svých kořenech.
ad 2) moje kořeny odhalím Osaca 1972 Deep Purple projekt Made in Japan (originál se nedá na internetu sehnat- originální sestava ano):
https://www.youtube.com/watch?v=F7ZF2xaNhyw

36
Prochor
Reagovat

Ještě jak to prodal Miro Šmajda a už končím:
https://www.youtube.com/watch?v=7IlnshBH3ZI
Neprodal to špatně:-)

37
Ally
Reagovat

@dolores:
Tak si právě pouštím Lolu..protože.. proto:)..a tahle slečna dejme tomu ,ale třeba proti Lo trochu školačka ?..:)
Lo jo pořád dost bomba..akorát že to někdy není ani anglicky ani česky:)..a asi to vždycky nestačí jen hlas, emoce..nějakého textaře v jejim jazyce tedy ? :)
Ale když jsme u Ewy a jazyků..ona mě nevim proč víc baví v polštině…každá řeč je hezká, když ji ten člověk pěkně umí , snesu i němčinu:)
A tak snad se zase někdo objeví, kdo se prosadí ..třeba i ve vietnamštině:)

38
yeey
Reagovat

@dolores: No prirovnavat ji k Šepsovi je teda ponekud brutalni, ale jestli to tak Habera nebo ty vidite…. :-) sem ten magazin taky z vetsiny videl,(to je tak, kdyz clovek z nudy jen tuka na ovladac a projizdi stanice:-))… no celkem nic se tam nedelo, jen Habera me prekvapil, kdyz rikal, ze tam maji naky hodne silny kluky, tak jsem zvedavy, zatim jsme nevideli moc evidence, skoro by to vypadalo na damskou jizdu ‚po hlasovsku‘ :-)

39
jab
Reagovat

@Prochor: Já myslím, že je to „yeah“ :-)

Jinak nevidím důvod, proč by se někomu nemohli líbit současně Beatles a tyhlety jemné, folk popové covery. Třeba mně :-). Já mám obecně poměrně dost široký hudební vkus.

40
yeey
Reagovat

To je povyku po tom, co sem pred par lety 2x zmackl 2 libovolne klavesy v libovolnem poradi :-D

41
mk.sk
Reagovat

minule mi usiel uvod, ale teraz, v reprize, hned v uvode boli ti chalani aj baby, myslim, ze celkom silny rocnik,… tu vizaz si mohli odpustit, pripravuju nas o „caro prekvapenia“, dnes bolo aj to zaulisie, nova tvar Kamil, celkom mu to islo, fajn, ze existuje tato stranka

42
dolores
Reagovat

@yeey: popravde, mne ani nenapadlo prirovnavat ju k Sepsovi :)) uz ho totiz nemam v pamati … ale ked to Habera vyslovil, hned mi doplo, zeby to mohla byt ona, kvoli tym kvetom vo vlasoch,kvoli image, ..celkovemu prejavu .. ale aj kvoli spevu, ktory bol v tom clanku v Pluske charakterizovany ako niekde na hranici vitazstva Hviezdnej roty a vitazstva celej sutaze. sice som ju na kastingu este nepocula, ale z videa, ktore si tu dal, by to tomu zodpovedalo. to prirovnanie k Sepsovi nemusi byt brane doslovne, ale podla mna je celkom na mieste. tito uleteni alternativci ludi pritahuju. aj ked mna nechytil ani Seps, a tymto odpovedam aj … @Ally: ovela viac ako toto dievca, ma na prvy dojem chytila Lo. ;)

tiez ma prekvapilo, ako chvalili chalanov, ze tam je nejaky, co ich ohuril, aj Soukup to spominal. tak som zvedava, ci to nie je len zbozne zelanie mat tam takeho, ale su pred nami este 4 kastingy, este vsetky karty nie su odkryte :D

43
yeey
Reagovat

@dolores: taky mam tendenci zapominat, ze nas jeste 4 castingy cekaji, zaroven neverim, ze by se jim po talentove strance podarilo udrzet latku prvniho dilu… ale i ze zitrejsiho dilu zatim ukazuji jen holky (nepocitaje tragedy), to asi bude muset byt poradna panska jizda na konci castingu…:-) no byla by to u nas po dloouhe dobe soutez s panskou dominanci, tak uvidime…

44
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=kjGPAist0CM dolores a yeey: Tenhle tam bude a ten se mi zdá hodně dobrej. Už ho sem dávám asi potřetí a ještě si ho tady nikdo nevšiml. :D

45
Monika
Reagovat

@Tomáš: tak pro me je veskrze prumernej, hlas nerozpoznatelnej, zpev takovej jeden z davu..Nicmene vzhledem k tomu, ze se jedna o pritele zname ceske herecky a zpevacky, tak bude hodne propiranej v bulvaru :-))

46
dolores
Reagovat

@Monika: ktorej ?

@Tomáš: ak takto zaspieva nazivo, tak nie je marny. Imho ma velmi slusny hlas. Ale pre mna je rozhodujuce podiove predvedenie. Ak sa nebude pri kazdej piesni tvarit tragicky a pri kazdom vysokom tone trpitelsky, tak ma u mna sancu.
Dnes v Smotanke Habera zase zopakoval, ze chalani su super, dokonca perfektni. A este dodal, ze s dievcatami sa v tomto rocniku prilis nekamarati. Takze s tou jeho favoritkou to bola asi len kratka kastingova epizodka. :-) )

47
Jai Kudo
Reagovat

Tak jsem po delší době navštívil stránky Hudebních masakrů a dozvěděl se, že ten vyhozenej metalista byl jediný, který měl hudbu skutečně v srdci……ten „hudební publicista“ Konáš je ještě větší blb než jsem si myslel :-D

48
Monika
Reagovat

@dolores: Roman Tomes, ten me nijak zvlast nebere. Nicmene on je u nas celkem provarenej, zpiva v nekolika muzikalech, takze by mel mit podium zmaknute, mozna se ti bude libit :-)

49
dolores
Reagovat

@Monika: len si mi neodpovedala, ktorejze to znamej spevacky je priatelom ?

50
Monika
Reagovat

@dolores: Aha, jsem nepochopila otazku :-) Chodi s Misou Doubravovou, hraje v nekonecnem a velmi popularnim serialu Ulice a zpiva v nekolika muzikalech, byla i v pevecke soutezi Robin Hood.

51
dolores
Reagovat

@Monika: vdaka. nepoznam ju, musela som si ju vyguglit, ale pokial viem Ulice je dost oblubeny a v bulvari pretriasany serial, takze aozaj ten chalan ide s kozou na trh. Mozno sa chce tymto sposobom zviditelnit, ale bude to mat tazke aj u mladych divacok, kedze ma priatelku :-)
ja budem len rada, ak ma nejaky z tych chalanov opanta, hoci aj on :D

52
jab
Reagovat

@Jai Kudo: To jsem taky četl, buď si dělal srandu a nebo to jenom vyplynulo z jeho znechucení z těchhle soutěží…prý se snad zavázal Aktuálně, že o tom bude pravidelně psát a teď si to vyžírá :-D. I když má v mnohém pravdu, přece jen Vladovy a Scalexovy rekapy jsou mnohem fundovanější ;-).

53
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Haberu bych v tomto směru nebral až tak vážně, protože všichni víme, jaká je jeho představa „geniálního zpěváka“ (Lacho) :-D Navíc si pamatuju, že v minulé SS zase naopak dopředu vyzdvihoval holky, které ale přitom nad kluky nijak výraznou převahu neměly (byla to minimálně plichta). Nebo že by Paľo letos dostal záchvat latentní homosexuality? :-DDD Mně to zatím přijde tak, že ti kluci jsou fajn, převážně takové muzikantské typy (což je vždycky lepší než převaha bieberoidů, umečených kozlů a „typů pro Brity“), ale zase mezi holkami jsou některé typy, které jsou aspoň v našich končinách poměrně ojedinělé (quirky zpěvačky, country girl atd.) :-) Já samozřejmě jako vždycky víc fandím holkám, už teď dvě z nich (Emma a Verča) jsou mojí jasnou Top 2, nicméně i mezi kluky se najdou nadějní borci :-)

54
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Mně trošku přijde fakt, že Jarda bude psát pravidelně o SuperStar, asi podobný, jako kdybych já měl psát o kauze Rath, jelikož jejího hlavního aktéra nesnáším jako Relicha s Pappovou dohromady :-D Jinak mi to připomíná doby, kdy jsme s Jardou psali oba pro stejný web (Retardér), který Jarda založil jako „intelektuální noviny“ a já jsem mu tam přišel s články o SuperStar, takže jsem tam působil jako „bulvární vetřelec“ (např. tehdy v mých začátcích jsem vytvořil článek s vůbec nejbulvárnějším názvem, týkající se velmi pokleslého nováckého seriálu On je žena – „Macourku vzbuď se, Vorlíček se zbláznil“ :-D), zatímco teď je to obráceně a Jarda je „intelektuální vetřelec“ mezi nás „hardcore fanoušky“ SuperStar :-DDD Mně může kdokoliv vyčítat slabost pro lolitky, averzi k bieberoidům a mečákům, občasné spekulace o manipulacích (viz. ten nešťastný Darta tým), ale nikdo mi nemůže upřít, že talentovými soutěžemi žiju a mám je rád, což se o Jardovi, který k nim má viditelný despekt, prostě říct nedá :-)

55
Tomáš
Reagovat

A já si strašně moc přeju, aby to letos byl kluk kdo vyhraje SuperStar. Ať už jakýkoliv. :) Bagová vyhrála Hlas, Sabina poslední SuperStar a Lo Hrůzová poslední Hlas. To vám musí stačit. Mě už ty ženské vítězky vůbec nebaví. Vím, že to předtím dost dlouho bylo obráceně a vyhrávali kluci, ale to už je dost dlouho a já bych zase po dlouhé době chtěl vrátit jejich dominanci. :) Mělo by se to střídat. Co se týče oněch dvou favoritek – Emma moje favoritka zcela určitě nebude a Verču V. sice zatím beru, ale počítám s tím, že i ona se mi časem omrzí ( a možná že spíš dřív než později ) a budu si přát její vypadnutí, prostě budu víc fandit klukům, kteří ji u mě předběhnou. Takže ať letos vyhraje kluk, byl by to pro mě nádherný ( byť 6. prosince předčasný ) dárek k Vánocům.

56
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Jak „musí stačit“??? Mně to teda nestačí, protože Bagová nebyla mojí favoritkou vůbec a Sabina i Lo mými favoritkami sice byly (i když ne těmi úplně největšími), ale v obou případech jsem se přidal ke stohlavému davu, který jim fandil, takže moje radost z jejich vítězství byla poloviční :-/ Už proto bych si hrozně moc přál, aby to letos vyhrála Emma, kterou jsem si za favoritku vytipoval už v reportáži z castingu (takže mnohem dřív než se stala favoritkou všech ostatních), navíc paletu vítězek by typově dost zpestřila, podobnou vítězku zatím nemáme, a v neposlední řadě splňuje i fakt, že je Slovenka :-) Navíc ta dámská dominance není jednoznačná, X Factor vyhrál Bažík, který patřil i k tvým favoritům, pokud se nemýlím :-)

57
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: teda Vlado, nevim, jestli se vitezky podle tveho gusta nekdy dockas… ono toho bez stohlavyho davu moc nevyhrajes ;-))

58
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Já už jsem se v minulosti dvou vítězek podle mého gusta dočkal – Vierky Berkyové v SHS3 a Patrície Janečkové v Talentmanii, přičemž u obou byl ten stohlavý dav jaksi „neviditelný“ (Vierka byla výkyvářka s hodně nevyrovnanými výkony, takže její vítězství bylo překvapivé, a Patrícia sice byla hlavní favoritkou, ale tady na Panáčkovi byla Taletmania téměř sprosté slovo a i z toho mála lidí, kteří tu TM sledovali, jsem tu zaregistroval víc fanoušků např. Aleny a Keysi nebo Matúše Pišného) :-) Bývala by tam patřila i GG, kdyby bývala vyhrála, protože u ní byl stohlavý dav potlačován zdejšími silnými klany Šepsovců a Ševčíkovek, navíc ty kecy o „ledové královně“ jí přidávaly na „příchuti zakázaného ovoce“ (a nakonec ji paradoxně porazil Lukáš, který měl ještě „neviditelnější“ fanoušky) :-) U Emmy bych zase cítil obrovskou hrdost na to, že jsem ten stohlavý dav de facto založil :-D

Je fakt, že to všechno posuzuju podle Panáčka (nebo dříve Gorilly), zatímco realita může být jiná, ale v mém okolí už tyto soutěže sleduje už jen málokdo a diskuse na zpravodajských serverech už léta nečtu, protože (jak někdo napsal pod nekrologem Davida W.) je to totální žumpa :-/ Ovšem u Sabiny i Loly se Panáček s realitou hodně sešel :-)

59
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: No bude ti to prostě muset stačit, protože letos už prostě konečně vyhraje kluk a basta. :D Co na té Emmě vlastně vidíš? Mě zas nějak extra zajímavá nepřijde, to už Veroniku bych asi pochopil spíš. Tak už ti vyhráli Vierka a Patrícia, mě ještě hlavní favorit nevyhrál snad nikdy. :( Mám tvoje názory rád a často s tebou souhlasím, ale v letošní SuperStar teda asi moc kamarádi nebudeme. :D Emma je v tuto chvíli člověk, kterému bych přál vítězství asi ze všech nejmíň ( i když bohužel pro mě jsou její šance dost vysoké a hraje jí do karet i to, že je slovenka ). Tvé přání na GF Emma a Veronika absolutně nesdílím, to by pro mě byla totální nuda a bylo by mi absolutně jedno kdo vyhraje. Prostě žádné napětí. Já to nejvíc prožíval když byl Horváth s Bendem, Drda se Spilkou a Chodúr se Šmajdem, to bylo největší napětí ( i když bohužel nikdy nevyhrál můj favorit ). Ale sto lidí, sto chutí. Snad si najdeme aspoň nějakého společného favorita kluka na kterém se shodneme a budeme mu fandit společně ( i když tvůj hlavní favorit to i tak nebude ). :D Jo a Bažíkovi sem sice fandil, jenže X Factor byl hrozně krátký a mým úplně největším favoritem tam byl stejně Lukáš Gruner, který se do živáků ( pro jistotu aby náhodou nevyhrál ) ani nedostal. :D

Přidat komentář