Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Prohlédněte si harmonogram Superstar 2015

26. Srpen 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=5631 w=615]
Tak a je to venku. Už je známo, kolik bude v rámci Superstar 2015 televizních večerů věnováno castingu, stejně jako, kolik bude super výběrů, jak dlouhé semifinále a finále. Co vám to tu budeme vypisovat. Večerů se Superstar bude celkem 15 a zbytek si prohlédněte v přehledném harmonogramu jejího vysílání.

Harmonogram vysílání Superstar 2015

[singlepic id=11091 w=615]

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 58
1
Ludvík
Reagovat

Další naprosto zbytečně vyplýtvaný talent téhle země :D 15 epizod má i The Voice… Superstar bude mít smysl až tehdy když budou dávat epizody 2x týdně, minimum konkurzů, 3x semifinále a 10x finále… jako v roce 2009, 2011

2
Jai Kudo
Reagovat

@Ludvík: Já myslím, že to nemá až takový význam v konečném výsledku…..stejně z toho davu uchazečů se najdou max. 3-4 kteří za něco stojí a i ti budou mít velký problém se uplatnit. Ne proto, že by byli horší než ti, kteří jsou už u koryt, ale právě proto, že je tam bossové českého šoubyznysu nepustí…..vždyť kde jsou dnes Adamec, Itcho, Sabina, Šafa, Stýblová, a z Hlasu Lola Hrůzová?????? A ti zbývající už vůbec ne……

Reagovat

Osobně bych taky osekal víc castingy a ty díly před a preferoval bych deset live show. Soutěžící mají pak větší prostor se vyřádit a delší čas na to, aby se eventuální vítěz dostal do povědomí diváků. Ale přijde mi, že naše země je v tomhle specifická a v tomhle směru ty show neumí pracovat s tím, co jim sama o sobě nabízí. Přijde mi, že vždycky neuvyužijí na 100% prostor, na kterém monohou s divákem manévrovat.

Jak píše Jai Kudo. Druhá věc je to, jestli ti zpěváci mají vůbec šanci se dneska někam probojovat. Chybí kvalitní textařské zázemí a produkce, které dokážou daného člověka vytáhnout nahoru, dostat jeho hudbu mezi lidi. A každorční chrlení nových zpěváků ničemu nepomáhá, když se ani jeden nedostane vzhůru. Pak se všechny produkce rozmělňují a chybí kvalita. Chce to prostě od těchto show na pár let pauzu. Jednak by mohla dorůst nová generace zpěváků, ale také se mohou objevit nové a kvalitnější tvůrčí skupiny.

4
yeey
Reagovat

Castingy by se daly urcite osekat na 3-4 dily, takhle se bojim, ze budou varit z vody… i kdyz ono bude stacit, aby kazdemu soutezicimu udelali nejaky slusny uvod a aby je Habera nezastavoval po 5 sekundach, jak to miva casto ve zvyku… to se pak ten vysilaci cas hned naplni lepe, nez temi zbesilymi prostrihy, jak to mivali u nas v SuperStar doted ve zvyku…

S mensim poctem live shows problem nemam (samozrejme pokud nejsou 3 jak v lonskem X Factoru), minule uz to bylo ke konci skoro unavny, takhle jich bude 8, alespon se nekteri specifictejsi soutezici neoposlouchaji… btw myslite, ze tematicka kola zustanou, kdyz bude finalovych kol vlastne jen 5?

5
Tomas
Reagovat

http://superstar.markiza.sk/uvod/1803090_reflektory-uz-svietia-markiza-odhaluje-tajomstvo-budovy-kde-sa-strhne-boj .. Tady jsem našel ty prostory v Kladně to bude asi ten 2 Díl Super výběr vypadato pěkne . A Stěma Live Show si myslím ze je to akorát a myslim si že to Takhle měli i Nemecke verzi jen top 8 soutěžícich

6
Patrik
Reagovat

A jsem zvedavej jaká bude Stage na Live Show jestli to bude rozdele na Semifinalé jako nejaký menši prostor nebo jestli to bude stejne jak i budou Finálový kola ale počitam že live show budou v Atelierech barandov tak asi bude velka plocha pro Live Show

7
Prochor
Reagovat

Jestli dovolíte – já bych castingy neoklešťoval. Právě Superstar je nejúspěšnější soutěž proto, že castingy neodbývá (samozřejmě rozhodující je porota pokud tam nesedí kvůli vlastním bonmotům).
Do finále se nedostane žádná hvězdná pěchota. To je potřeba mít na mysli. Do finále musíš projít 1. castingem, 2.divadlem, 3. dlouhou cestou. Tři síta jsou velice dobrá. Třeba poslední vítězka Sabina byla na poslední chvíle náhradnice !?! V jiné soutěži s odbytým castingem by se do finále bohužel (pro mně) nedostala.

8
DJ Vlado
Reagovat

Za mě všechno špatně, i když to samozřejmě není taková katastrofa jako X Factor, těch castingů je prostě moc a živáků málo :-/ Více castingů by se dalo tolerovat, kdyby tam bylo to cestování jako v Nuňézově zlaté éře, ale jelikož je jen jeden centrální casting, tak se stejně jako yeey obávám, že castingové díly budou nastavovaná kaše, kde budou většinu prostoru zabírat exoti, kteří sice přitáhnou početnou skupinu českých Švejků, ale pro nás „hardcore fanoušky“, co jsme zvědaví především na kvalitní zpěváky, jsou tito exoti většinou utrpením :-/

Další věcí, která mi vadí, je jednokolové semifinále, ve kterém víc soutěžících vypadne než postoupí, to už je skoro návrat do pravěku k původnímu britskému systému, jelikož budeme odkázáni vyloženě na první dojem při výběru finalistů, takže se může docela dobře stát, že postoupí nějaký „one performance wonder“, který ale v dalších kolech nebude mít co nabídnout, naopak někdo perspektivní a zajímavý, kterému se semifinálové vystoupení nevydaří, může klidně vypadnout už v semifinále :-/ Minule mi to jednokolové SF nevadilo, jelikož vypadli jen čtyři soutěžící, ale vyřazení 12 lidí naráz je prostě příliš radikální řez :-/

No a počet finalistů a s tím související počet finálových kol mi přijde opravdu malý, takže se obávám, že finalisté nebudou mít příliš prostoru předvést nějaký větší vývoj, což je na SS jedna z nejúžasnějších věcí, takže doufám, že aspoň tematická kola zůstanou zachována :-)

Jediná věc, která mě na tom harmonogramu potěšila, je fakt, že zůstane zachována dlouhá cesta (obával jsem se, aby ji při všech těch inovacích nevypustili), kterou sice sledují převážně „hardcore fanoušci“, ale v rámci soutěže má zcela zásadní význam, jelikož svým bilančním charakterem dává najevo, že soutěžící si své místo v SF vybojoval v průběhu celé castingovo-divadelní části a ne jen posledním vystoupením (čímž se SS liší především od Hlasu, X Factor je v tomto směru někde uprostřed) :-)

10
Prochor
Reagovat

Zazpívá mi někdy někdo tohle z Tiezezer lepes (10000 kroků) 1968 od Omegy?
https://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

11
Tomáš
Reagovat

Ajajaj, tak tohle je teda pánové a dámy v pr.deli. To jako letos vypadne v semifinále 6 kluků a 6 holek a ve finále bude jenom 8 finalistů pokud dobře počítám? No tak víc pohnojit už to snad ani nemohli. Nevím proč, ale bohužel sem něco takového i docela očekával. Jak se člověk na něco moc těší, tak je potom vždycky potřeba mu pořádně zatnout tipec. :( A na tohle jsou teda na Nově a Markíze odborníci. Obávám se, že si trochu vzali inspiraci z Primy a Jojky z loňského XF a takhle to okleštili, aby byly menší náklady. A to ještě podle mých propočtů vypadnou v prvním finále 2 soutěžící ( a nebo jedině, že by pak bylo SuperFinále ve třech lidech ). No sem z toho zklamanej, finálová kola byla vždycky tou nejnapínavější částí SuperStar. Asi bysme ale měli být v současné době rádi za to, že nějaká SuperStar ještě vůbec bude.

12
Prochor
Reagovat

Nebo ústřední skladbu z alba: 10 000 kroků
https://www.youtube.com/watch?v=zHBKDO6d-VA

13
Prochor
Reagovat

A do třetice – kdo tohle dá, má můj hlas:
https://www.youtube.com/watch?v=OorZcOzNcgE

14
Patrik
Reagovat

@Tomáš: Kazdy Live show se bude vyřazovat jenom jeden a Finále bude v Top 2 to je logický

15
Tomáš
Reagovat

@Patrik: Tak počítej se mnou. Finálových Live Shows máš 6 ( bez semifinále a se SuperFinálem ) a finalistů bude 8. Ono to o jednoho soutěžícího nevychází, takže logicky ještě i v prvním finále budou muset vypadnout dva a nebo bude na konci SuperFinále ve třech.

16
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Sweet Child In Time už neuzpívá ani sám Gillan… :-D

18
Patrik
Reagovat

@Tomáš: asi máš pravdu tak sorry , ale uvidíme teda jak to teda bude

19
Prochor
Reagovat
20
Prochor
Reagovat

Deep purple stále jede.- Ian Gillan sedí na rockovém trůnu vedle Ozziho Osborna. Moje generace se do krve hádala kdo je lepší Black Sabbath nebo Deep Purple – já stojím pevně za Deep Purple.
Podívejte se na dědu Iana z roku 2006.
https://www.youtube.com/watch?v=arpZ3fCwDEw

21
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Kdepak, po letošním zážitku na koncertu Roberta Planta říkám – Gillan, Osborne, Coverdale aj. můžou jen tiše závidět, co Plant ve svých 67 letech zazpívá :-)

22
Prochazka
Reagovat

Ještě jsem zapomněl dodat to hlavní – kdo tyhle frajery , kteří určovali směr moderní hudby nahradí až odejdou – Tomáš Klus nebo Lucie Bílá :-)))))

23
Prochor
Reagovat

21 – Jai Kudo ten zážitek ti závidím. Pro mně bylo z nejposlednější doby to nejlepší koncert Pink Floid v Benátkách. To už asi nic nepřekoná:
http://www.dailymotion.com/video/xd4z5_pink-floyd-wish-you-where-here-8_music

24
nofux
Reagovat

Moc finálových kol taky škodí, ke konci už je to únavné a monotónní. Ubral bych jeden castingovej díl a přidal jedno semifinále, jinak za mě ok. Jednokolového semifinále se obávám ze stejných důvodů jako DJ Vlado, bohužel už se stalo hodněkrát (hlavně v zahraničních verzích), že někdo zazářil jen při tom semifinále a pak už do konce soutěže vůbec.

25
VojtaP
Reagovat

Přidávám se, také bych raději jeden nebo dva castingy ubral a navýšil bych semi a jedno finále, hned by se to o něco víc vyrovnalo. Pořád to není tak hrozné, jako loni u našeho XF, ale ten nepoměr, kdy v semi vypadne hned 12 lidí, je moc velký, tam nějaký mezistupeň chybí. Tam reálně hrozí ten one performance wonder. Bohužel se televize řídí podle trendu, kdy v živácích ta sledovanost už moc neroste, tak to zkrouhli. Celou show to úplně nezničí (jako u XF), ale je to škoda.

26
Prochor
Reagovat

3 největší tragédi, které bych opravdu už nikdy vidět nechtěl.
Protože se účastníci RS tak nějak míchají a tím míchají i moje nervy- posílám názor na ty, které jsou pro mně nejméně koukatelní a proč.¨

1. Pavla Nešporová – Hledá se táta a máma
Nanejvíš odporná svíčková, protivná bába, které by se normální chlap nedotkl ani tyčí.
Neměla zábrany pomlouvat otce (Petra) před jeho dětma.
Pusu by měla mít na zip. Nic horšího jsem v žádné realityshow nikdy neviděl. Hned ráno by měla dostat pár facek, aby si uvědomila, že má držet hubu.

2. Jana Kálayová (uchechtaná Jana) – rat face – rat character. Naprostý hnus a ženský dobytek. Nedávno se vdala- upřímnou soustrast jejímu partnerovi. Její charakter je dno popelnice.

3.Kubí – Jakub Reithmaier – odporný odpad jako je tenhle hnus staří Řekové házeli ze skály. Jeho život je jedna velká žumpa plná podrazů.

Pevně doufám, že tenhle hnus už nikdy neuvidíme.

27
jab
Reagovat

@Prochor: Z těchhle tří pamatuju pouze Kubího a i mně se dodnes otvírá kudla v kapse kdykoliv si na něj vzpomenu…

28
Prochor
Reagovat

Abych končil pozitivně.
3 nej účastnící RS:

1 Šárka Havrlíková. Česká farma. Introvertní pracovitá ženská ( asi to má jako já: taky se jí líbí holky ale to mi nevadí). Schopná naslouchat a nevykecat. Ve skupině důvěryhodná baba. Měl jsem jí rád.¨

2. Mário. Slovenská farma. Nikdy se nenechal strhnout k vulgarismům a osobním útokům. Slušný a pracovitý kluk. Klobouk dolů. Ani šikana Jany krysí xicht a ubohého ožraly Petra ho nezměnila.

3. Paco. Slovenská farma. Obdoba Mária.

29
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Jj, ten koncert je už asi legendární….:)

30
Jai Kudo
Reagovat

@Prochazka: Ale jo, najdou se výborný moderní kapely. Je fakt, že moje oblíbená trojka Avenged Sevenfold, Alter Bridge a Stone Sour letos nic nevydala, ale i tak jsou tyhle kapely to nejlepší v současném rock/metalu. Ale musíš si je najít, u nás v oficiálních médiích budou ještě za 20 let obehrávat Kluse, Kryštofa a Chinaski (ne-li něco horšího). A v těch neoficiálních (TV Rebel apod.) zase uslyšíš jen asi 25 let starý fláky Iron Maiden, Metallicy nebo Journey….
Ale ještě jedna kapela stojí za pozornost, vydali vloni v listopadu album a hráli nedávno poprvé u nás – Halestorm s fenomenální Lzzy Hale. Jinak velice milou, příjemnou a skromnou ženskou, jak jsme měli možnost po koncertě v Praze poznat. Mimochodem spolu s koncertem Planta druhý fantastický hudební zážitek letošního léta… :-)

31
Ally
Reagovat

Hm..tak mám taky obavy, že to bude samé ty šílené prostřihy, reklamy, rádoby zajímavosti..hvězdná pěchota, medailonky..ale tak aspon u toho člověk neztratí tolik času.:)
A pak tedy další kola bud a nebo..protože nejde o to najít Superstar, jak by název napovídal:).. ale udělat drama pro diváka ?
A tak co ..však těch Superstarů a Sperstárek tu už máme dost :)
No nezbývá než spolehnout na čich a zkušenosti atd poroty ..
A nebo tam bude někdo či pár lidí zase systém start – cíl ..a ostatní budou jen kompars

33
dolores
Reagovat

obmedzenie poctu finalovych kol je sice iste ochudobnenie sutaze, ale nie az tak dramaticke,..zrejme je to zase len znizenim rozpoctu. tiez suhlasim s nazormi na semi kola, – ano, tie su podla mna uz uplne zdevastovane :D ale je to tym ako pisala Ally, ze cielom predsa nie je najst superstar, ze ano :)))

viac ma ale zaujimaju novinky, o ktorych pise bulvar extra, vraj si sutaziaci pred verdiktom poroty vybera jedneho porotcu, ktory bude mat 2 hlasy a rozhodne o jeho postupe alebo nepostupe. lenze nie je tam zmienka, ci to bude len na kastingoch alebo aj v zivakoch
a este po verdikte poroty sa sutaziaci poberie do specialnej miestosti k pribuznym, kde sa bude odohravat naval emocii. podobne aj tu mi nie je jasne, ci sa ta miestnost vytvori len na kastingoch (co vlastne bude lne taka mala uprava) alebo sa to bude odohravat pocas finalovych kol, co by uz znamenalo dost vyraznu zmenu

34
Tomáš
Reagovat

@dolores: To všechno o čem píšeš se týká jen a jen castingů. Soutěžící si vybere CD jednoho porotce – v případě plichty, že by dva porotci byli pro postup a dva proti rozhodne názor toho porotce, jehož CD si soutěžící vybere. Ta místnost pro příbuzné – opět jen na castingu. V živácích už samozřejmě budou rozhodovat diváci ( a možná jim k tomu bude pomáhat produkce :D ) Takže asi tak. :)

35
yeey
Reagovat

Tak dle slov poroty to skutecne vypada na zajimavy rocnik… Uz jsem videl/slysel pochvalna slova od Marty, Klary i Pala… Klara byla vcera ve Snidani s Novou a rikala ze se nejvic bala toho, ze uz tady talenty dosly, ale maji pry hodne ‚mladych, osobitych a charismatickych‘ zpevaku mezi ve veku 15-17 a vybrali pry skvely semifinalisty… zacinam se tesit :-)

37
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Číslo 1736 je fakt dobrý!

38
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Ten mě taky zaujal svým hudebním zaměřením, že by něco jako Johnny Cash? Pokud postoupí někam dál, tak ho asi budu mít mezi favority. Jinak sem podle vizuálu prvně myslel, že je to Sučik, ale není to on. Naopak ten první, to je zcela jasně novej Štefan a dokonce se tak i jmenuje. :D

39
Tomáš
Reagovat

A když sem se na to podíval ještě jednou, tak ta dvojka Petr Hora mi zase vizuálně silně připomíná Alana Harpera z Dva a půl chlapa. :D

40
dolores
Reagovat

@Tomáš: tak ak sa to tyka len kastingov, tak niet o com diskutovat. tiez mi mohlo logicky dojst, ze v zivakoch porota neposuva ..ups,
teda az na divoku kartu, ktora dufam nebude.

a k tej videoochutnavke asi len tolko, ze prvych dvoch by som vyhodila (amaterske), Stefan posobi ako mydlovy princ s vibratom, a ten druhy mi pride taky pololoser :D
jedine Daniel je tam nejaka osobnost, aj ked spevak to bohvieaky nie je, ale zda sa, ze je v obraze.
kiezby som tam aj nasla nejakeho Itcha, ktoremu by som fandila, ale obavam sa, ze niekto tak prirodzeny a charizmaticky na podiu sa len tak nenajde. aj ked este jeden Stepan by tu bol .. nasla som ho nizsie pod tymto clankom, taky komplexny chlapec ..dobry spevak, dobre vyzera, zrejme je aj muzikan a v hlave to ma asi upratane, takze uvidime. je to taky skor plysacik, ale zrejme by mohol mat aj sirsie publikum ako len teens. urcite tam budu aj mamicky a mozno chlapi z kategorie neziarlivych. ale radsej nepredbieham, vieme ako zvyknu dopadnut ti kastingovi superfavoriti :D

41
dolores
Reagovat

@yeey: nechcem ti uberat z optimizmu, ale to tvrdia v kazdom rocniku, ze aky material nasli a potom nic :D to je asi povinna jazda pred zahajenim vysielania kvoli prilakaniu divaka. ak sa mylim, budem len rada

42
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: To mě napadlo taky, když jsem to četl, napsala jsi to i za mně. To je vždycky keců předem jak jsou všichni skvělí a nakonec většinou kde nic tu nic….

43
Tomáš
Reagovat

@dolores: Vzhledem k tomu, že sis ještě nevybrala, tak tu mám pro tebe další potenciální favority letošní SuperStar. Tady sem si dokonce vybral už i já. :) Ale je možný, že je pro tebe Itcho vážně nenahraditelný. :D Přesto tady jsou:
https://www.youtube.com/watch?v=FB6MDo7tdGk
https://www.youtube.com/watch?v=JfYE0fmpuDs
https://www.youtube.com/watch?v=kjGPAist0CM
Ten z prvního odkazu už je v semifinálové Top 20, u těch dalších dvou nevím jak dopadli.

44
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Nicméně tvůj nápad s izolací příbuzenstva soutěžících i v live shows se mi líbí, aspoň bych měl jistotu, že se nebude opakovat Hujerbus :-D

Jinak mně se tam už jedna velká srdcovka rýsuje: http://superstar.markiza.sk/Aktualne/1803462_charizmaticka-emma-spevom-si-ziskala-porotu-a-urcite-si-ziska-aj-vas, přesně na takový quirky hlas jsem čekal :-) a ta Emma má jako bonus i nádherné oči :-D dalšími favoritkami pro mě budou určitě dvě „staré známé“ Verča Vrublová a Laura Belicová, pro které jsem měl lehčí slabost už při jejich první účasti a obě se hodně zlepšily :-) z kluků mě zatím nejvíc zaujal ten Samuel, kterého tu před časem linkoval yeey, ten má fakt moc pěknou barvu hlasu, Štěpán taky vypadá nadějně a jako zástupce kluso-sheeranovské vlny nebude odkázán pouze na pubiny, ovšem myslím, že u dámského publika bude nejvíc bodovat „ostřílený muzikálový matador“ Roman Tomeš, ten imho představuje onen pověstný whole package a myslím, že bude jedním z největších favoritů vůbec :-)

45
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: S tou Emmou souhlas! Vypadá a zpívá hodně nadějně…..

46
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: No už sem tu pro dolores vybral tři potenciální favority mezi kluky a hodil sem odkazy, ale čekám na schválení, tak snad mi to někdo schválí. :-)

47
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Už jsem ti to schválil :-) Jenom doufám, že nový Itcho nebude pro Dolores Tejkal, protože to je pro mě naopak kandidát na nového Relicha :-D

48
okkvp
Reagovat

Tomáš: kdybys poslal jen dva, tak na schvalování čekat nemusíš

49
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Mě se víc než Emma líbí Laura https://www.youtube.com/watch?v=Y-rxSMQaSDc

50
Monika
Reagovat

@Tomáš: Laura by mohla Emme tak akorat cistit podrazky u bot :-)) Ta holka je tak nulova a tuctova, ze snad ani tuctovejsi byt nemuze. Jeste, ze dobre vypada, rikam si, zda by s vyzorem Hole vubec postoupila z castingu :-) Nema originalni hlas, vyjimecny zjev, vyborny zpev, pro me jedna z mnoha, kterou zapomenu uz po peti vterinach.

51
Monika
Reagovat

Vrublova – souhlasim, ze se hodne zmenila a vubec bych ji nepoznala, bohuzel k horsimu. Z meho pohledu se z pekne prirodni hnedovlasky stala peroxidova blondyna, ktere to vubec neslusi a absolutne zabila svoji prirozenou krasu. Pevecky ma stesti, ze ma rozpoznatelnej hlas od prirody a country styl by ji mohl pomoci odlisit se od prumeru. Ovsem ja s ni mam jeden velkej problem, a to afektovanost. Pustila jsem si dva songy na Yt a uplne jsem ztratila zajem poustet si dalsi. Pro me je celkem nekoukatelna, prave kvuli vyumelkovanosti a prehravani.

52
Monika
Reagovat

Z divek me zatim zaujaly dve. Jiz zminena Emma, ma zajimavej a rozpoznatelnej hlas a i vizualne je takova nejaka jina… Jenom se trosku bojim, aby nepusobila jako Anna Veselovska, takovym tim chladnym dojmem bez emoci, to by ji mohlo stat dobre umisteni v soutezi. Pokud tohle zvladne, ma dobre naslapnuto dojit daleko. Pro me je to celkove original mezi prumerem peveckym i vzhledovym.
Moji zatim nej favoritkou, i kdyz s velkym otaznikem, je to velice kratka ukazka, na zaklade ktere ji hodnotim a dost mozna budu zklamana, az bude v televizi jeji casting cely. Zahledla jsem jeji vystoupeni nekolikrat v reklame mezi Ordinaci v ruzove zahrade, neni videt jeji tvar ani postava, cela je ve stinu a zpiva pro me bozsky :-) Uplne me nadchnula, na konci je zaber na Jandovou s Vytiskovou, ktere rikaji, ze z ni mely husi kuzi. Kdyby nekdo vedel o kom mluvim, sem s vystoupenim :-)

53
Tomáš
Reagovat

@Monika: Co člověk to názor a každý si najde to svoje. :) Mě je zase pěvecky bližší Laura a tuctová mi nepřijde. Naopak jak si Emmu přirovnala k Anně Veselovské, tak mě přijde, že mají i ty hlasy docela podobné a Anna můj šálek kávy nebyla. Všichni ji obdivovali, jen já jí nefandíl. Takže asi se mi líbí něco jiného, nebo já nevím čím to je. Možná že v tom sehraje dost i volba písničky. Tak či tak si stejně myslím, že i letos budou moji hlavní favoriti opět mezi kluky. :)

54
yeey
Reagovat

@dolores: nenic mi muj entuziasmus :-DD

55
Prochor
Reagovat

Zítra nás čekají (jak říká Habera) první „pacienti“.
Castingy ve skutečnosti nejsou moc zajímavé, ale jsou potřebné protože zkvalitňují soutěž.
Logicky vzniká tlak dostat se rychle k semifinále, ale nic se nesmí uspěchat.
Takže musíme vydržet to nepřetržité vytí a trapné exhibice.

57
Tomáš
Reagovat

@Rena: Tak to je obrovský šok, to bude dnes hodně smutný začátek SuperStar. :(

58
jab
Reagovat

Já to bohužel dneska neuvidím, doufám, že to zas budou dávat na Nova Plus tak jako Hlas loni.

Přidat komentář