Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Superstar 2015: zpívá, aby strhla ostatní (video)

21. Srpen 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=11070 w=615]
Superstar 2015 opravdu nelení a její Facebook a naše video archívy se zelení. Máme tady další krátkou upoutávku, tentokrát se Slovenkou (DJ Vlado vypátral, že se jmenuje Emma Drobná), která má kytaru (ročník 2015 vypadá na kytarovou záležitost) a Palo ji chce poslat dál, aniž by zazpívala či se opřela do strun. Zapůsobí i na vás takovým magickým dojmem?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Adam
Reagovat

Na Jojce poběží Talent ve středu a v sobotu, ale něco mě zarazilo. Tak tohle nechápu. Jojka bude vysílat Talent ve středu 9.9. od 20:35 až do 22:50. A Prima den nato od 20:15 jen do 21:35. To bude jako vysílat někou jinou, zkrácenou verzi? Třeba je to jen chyba v programu Jojky, a nakonec má být od 22:00 Farmář, ale je to divné. A pak v sobotu od 20:35 až do 23:00, zatímco Prima jen do 22:00. Přece nebude mít Jojka o hodinu více reklam než Prima. Ještě mě napadlo, že by tam Jojka vysílala ty vyřazovací kola, která mají být, a že by to Prima nevysílala.

2
DJ Vlado
Reagovat

Zatímco u té mladé maminky z předchozí upoutávky váhám, u téhle holky mám jasno, že bude jednou z mých favoritek :-) Má nejen nádherné oči, ale i v jejím hlasu slyším i z té krátké ukázky něco velmi zajímavého, takový quirky nádech, což já můžu :-) No vypadá to na velmi úrodný ročník :-)

3
Nika
Reagovat

Ale najviac ma stve ze Superstar pojde vtedy ten isty den aj hodinu ako na jojke siedmom nebi .Sa obavam ze ludia budu vacsinou pozerat siedmom nebo Vilom Rozborilom lebo maju radi emocne pribehy.Preco siedmom nebi neni stredu a talent aj tak bude byvat sobotu.Ja som zase niekde citala ze talent ma ist sobotu.

4
Tomáš
Reagovat

Na mě moc krátká ukázka, takže fakt nevím jestli to bude moje favoritka nebo ne. Že by taková československá Amy Winehouse? Ono se to stejně ukáže až s postupem dalších kol. Někdo dokáže zaujmout na první pohled a někdo si svou pozici buduje postupně.

5
Patrik
Reagovat

@Tomáš: u nás v ČR pujdou proti superstar Vinaři a ty měli sledovanost 1 milion + tak uvídíme a prál bych si aby taky superstar začinala nad milionem

6
Patrik
Reagovat

@Tomáš: u nás v ČR pujdou proti superstar Vinaři a ty měli sledovanost 1 milion + tak uvídíme a prál bych si aby taky superstar začinala nad milionem.

Přidat komentář