Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Československá Superstar začíná … a názory na první díl

6. Září 2009 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Dnes 06.09.2009 od 20:00 začíná na TV Nova čtvrtá řada této hudební soutěže. V článku naleznete videa z dnešního dílu.

Pokud jste narazili na zajímavá hodnocení prvního dílu Československé Superstar a je jedno zda na CZ či SK internetu, určitě vložte odkaz na patřičný článek do diskuze. Děkujeme.

Pro nedočkavce pár informací z pořadu Volejte Novu:
Bohužel video bylo z youtube odstraněno.


Nova evidentne po X-Factoru nenechava nic nahode a dnesni cely prvni dil si muzete pustit na jejich strankach:
http://superstarcz.nova.cz/clanek/download/cesko-slovenska-superstar-1-dil-uvodni-show.html

Jak první díl Československé Superstar vidí český internet

Přestože soutěž Superstar v západních zemích dávno odezněla a ani v ČR už nikdo s napětím neočekával další ročník, vrátila se. Tentokrát má pořad česko-slovenský rozměr a jeho první díl připomněl staré časy plné hudebního zoufalství. celý článek Superstar se vrátila. Zbytečně / Novinky.cz

Po měsících očekávání, spekulací a změn plánů nám v neděli večer konečně vypukl historický hybrid dvou televizí: Česko-Slovenská SuperStar. Tedy, historický… Nova v pompézním velkoúvodu hned čtyřikrát omračovala diváka, že to je poprvé, dokonce v dějinách sluneční soustavy, kdy se v SuperStar spojily dvě země. Ale co srbsko-makedonská SuperStar? Co arabská SuperStar? Co latinskoamerická SuperStar? Co západoafrická… Česko Slovenská SuperStar: jaký byl pilotní díl? / Gorilla.cz

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 29
1
Janik
Reagovat

Podle serveru SuperStar4.com to není třetí, ale čtvrtá řada pojmenovaná – ČeskoSlovenská SuperStar.;)

Jinak díky za video.;)

2
RadstaR
Reagovat

Ach diky za upozorneni. Uplne jsem zapomel na 3. radu a vytezneho Drdu :D

3
Janik
Reagovat

Nic se neděje, na toho zapomíná každý, vlastně i na Horvátha :)

4
RadstaR
Reagovat

Ted jedna otazka:
Je zajem o dnesni video ? A pokud ano, kam ho chcete uploadovat :)
(i kdyz nejake casti hodim i na youtube a budu doufat, ze me to nesmazou jako pri skonceni x-factoru) :D

5
Aha!
Reagovat

Celkově zatím dost nuda. Jde vidět, že grafiku dělali bratři ze Slovenska, protože ta byla fajn. Adéla a Leoš taky dobří, ale na SVK hledá SuperStar to zatím nemá ani zdaleka. Oproti ČESKO h.S. to je lepší o parník.

6
Pattrick
Reagovat

No je vidět, že casting dělalo česko, strašné, absolutně katastrofální, už jenom takové minizáblesky co tam byly, tak byly otřesné.. Porota mele totální sračky, které nejsou vtipné. Krom povedeného Hovna a Jandové, jestli takhle dopadne první castingové kolo a to bude jen hodinové a další díl z Prahy nebude, tak to fakt pos…, do Práglu se přihlásilo 5000 lidí, to by vystačilo na 3 vysílání, můj bože, zlatý American Idol nebo X factor v UK. A když koukam na vysílací schéma, 4 castingy, lol, to nemyslí vážně

7
Janik
Reagovat

Já bych byl pro rapidshare. ;)

8
fx
Reagovat

Tak mě se ten díl líbil.. SK SuperStar jsem sledoval taky a tohle se jí imho v pohodě vyrovná.. Porota je vybraná skvěle, moderátorská dvojice si sedla a celkově se těším na další díly.. A jen za 4 castingové díly jsem rád, vždycky mě strašlivě nudily, protože mě nebaví ze 40 minut poslouchat 35 minut adepty do Hvězdné pěchoty.. Tu soutěž sleduju, protože chci vidět lidi, kteří na to mají.. ;-)

9
RadstaR
Reagovat

Tak koukam, ze TV nova hodina na svoje stranky celej dnesni dil. Tim padem jsou moje videa k nicemu :)
http://superstarcz.nova.cz/clanek/download/cesko-slovenska-superstar-1-dil-uvodni-show.html

10
Maron
Reagovat

Zatím moc nechci hodnotit, ale myslím si, že porota je někdý k soutěžicím dost neslušná. Jinak uvodní díl bych řekl, že byl celkem slušnej. Jinak jsem hodně zvědavej na zítřek.

11
Pattrick
Reagovat

Porota je neslušná, lol … no nic no

12
Lucka
Reagovat

dala se čekat nespokojenost, protože český lid je většinou nespokojený a pokud mu jde opravdu něco dobře…tak je to kritizování, všeho a všech.

první díl byl takový (dle mého, samozřejmě) průměrný, některé hlášky byly opravdu dobré, jediné co mi opravdu vadí (hehe, taky patřím mezi český lid) neustálé opakování všeho…že začíná první československá superstar? (myslím že tohle info věděli všichni, kdo se dívali) apod. hlody.

uvidíme co dál.

pěkný den:-))

13
Maxx
Reagovat

Za tu lež o tom, že se poprvé v historii sluneční soustavy spojily dvě země aby našly společnou Superstar by měly padat hlavy. Ostatně majitel licence by tohle neměl dovolit, takovej kec!

14
RadstaR
Reagovat

Maxx: Souhlasim.

15
Petr Novák
Reagovat

Další příklad toho, jak Nova recykluje a diváci jí to sežerou. Dle mého názoru naprosto zbytečný pořad, navíc za zenitem, který by měl jakž takž smysl namísto druhé – třetí řady.

Ale co, lidi si tu Novu nakonec stejně pustí a ještě ze sebe nechají dělat idioty (přesně jak to popisují Pattrick a Maxx).

Abych jen nekritizoval, tak zase musím říct, že mě pobavil vtípek s Marešem jako rodinným typem. :-)

16
Martin
Reagovat

Všimli ste si, že na castingu byla vidět i rozjařená Georgina z Vyvolených? Trapasila tam aby ji zabrala kamera… kam tahle trapka se jeste nenacpe.. :-/

17
Martin
Reagovat

A jeste ste si mohli vsimnout pana doktora co zpival staroslovenstinou v kostleiku v reality show Hleda se tata :D:D:D

18
RadstaR
Reagovat

Tak tentokrat jsem necekal, ze Nova nebo Markiza zasahne tak rychle. Dneska me prislo upozorneni na prusovani autorskych prav od Markiza – Slovakia s.r.o. u videi na youtube. Skoda, pac dnesni nekteri exoti by staly za zachovani :D

19
Viki
Reagovat

Já jsem si řikala, že ten chlap s tou kytarou zpíval tehdy v Hledá se táta v kostele:-D, ale nejtrapnější bylo, jak tvrdil, že j mu třicet:))), lidi fakt pro zviditelnění se udělají cokoliv, ach jo! Jinak se mi to docela líbí, má to větší švih jak předchozí SS, nebo XF, ale co mě irituje, to je porota, jsou sprostí, zlí, málokdy vtipní…víc vtipu a sarkasmu by bylo lepší, jak urážení…ale asi to maj v popisu…

21
Jiří
Reagovat

Tak potěš pánbů. Zatím téměř samá pěchota, až do omrzení. Výkon moderátorů – taky bída. Rozpaky Mareše nezakryl ani jeho permanentní úsměv od ucha k uchu a „sexy“ Adéla kromě několika málo perliček taky nic moc, zato jistě za hodně peněz. Musím se přiznat, že jsem během pořadu nejednou poklimbával i díky jim. Porota se pak soutěžila v tom, kdo vyplivně víc vulgarit, takže jsme nepřišli o „h*vna“ obyčejná i smradlavá, „p*dele“ i „m*dy“, prošpikované „voly voly“ inteligentního pana Hejmy. Prostě TV Nova chce vyhovět opravdu každému vkusu, a to za každou cenu.

22
Lucka
Reagovat

Musím se přiznat, že při vstupech moderátorů vypínám zvuk. Vtipní mi nepřijdou vůbec – snad se ještě rozjedou, i když pochybuju. Oba jsou zvyklý na one man/woman show a bohužel je to znát.

A abych se přidala k zástupům těch co pochybují o věku některých účastníků – může mi někdo odpovědět na jednoduchou otázku: „Oni při vyplňování přihlášek nechtějí předložit OP“????

23
Maxx
Reagovat

Nikdo ze sebe idioty nedělá P. Nováku. Jedinej kdo se tu ztrapnil si ty, poněvadž show haníš, kritizuješ lidi, kteří ji sledují a nakonec napíšeš, že tě pobavil vtípek s Leošem Marešem. To mi hlava nebere a ostatním rozhodně taky ne. Lidi jsou všelijací… =)

24
drak
Reagovat

Ten stříbrňák co postoupil je Ruda z Ostravy.

25
Petr Novák
Reagovat

Maxx: Narážel sem na to, že jim skočí na to, že je to „první mezinárodní superstar“ a odkázal na tvůj příspěk, kde o tom mluvíš. Teď jsem si ten svůj příspěvek přečetl ještě jednou a vyznělo to úplně jinak, než sem zamejšlel… sorry. :)

26
Maxx
Reagovat

Jo tak ted uz je to OK =DDD

27
Roman
Reagovat

Jsem bývalý prof.hudebník.Všechny soutěže tohoto typu ,jsem vždy sledoval se zájmem.Tentokrát,jsem nespokojen s celkovou úrovni této soutěže S.ST.Réžíe,je překonbinovaná,po patnácti minutách slyším,či vidím dva soutěžící.Mě,jako diváka nezajímají pitomé keci nějakého Mareše,já ten program sleduji proto,abych se mohl živě podívat na názory mladých lidí na prof.muziku.A votom,to,je.(Pitkyn).Těch soutěžících bych chtěl za tu hodinu vysílání vidět co nejvíce.Můj názor sdílí více diváků.
Némá to,jak říkají pražáci „véjšku.
Roman

28
Roman
Reagovat

No,zatím jste mě nepotěšili.Jako divák Vás chválou také nepotěším.
Fanda Vašeho pořadu.

29
Horáček Chomutov
Reagovat

jak muže být v porotě člověk který naspíval cigánský sen. nechápu to!!!! jj příklad mladým že? je to jen jedna velká ostuda.

Přidat komentář