Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

TV Joj a Markíza odhalila plány na 2015: Superstar i ČSMT

12. Listopad 2014 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020, ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=10750 w=615]
Tento týden odhalily obě největší slovenské televize TV JOJ i TV Markíza svoje programové karty na rok 2015. K potěše autorů i čtenářů Panáčka v reality show počítají i v roce 2015 s televizní zábavou zvanou reality show. A plánují nejen malé reality show drobky pro menší cílové skupiny, ale opráší již vysíláne formáty pro masy. Ano, v roce 2015 se dočkáme další řady Superstar i Česko Slovensko má talent. Jakým reality show dají ještě televizní manažeři v roce 2015 šanci?

Reality show na TV Joj v roce 2015

Jak už jsme se zminili v úvodu, TV JOJ chystá další řadu Česko Slovensko má talent a to opět ve federální podobě, tj. ve spolupráci s českou TV Prima.

Jedinými dalším reality show formátem, který dostupná média zmiňují, je pokračování čím dál více oblíbenějších Nákupných maniaček. To je z reality show nabídky TV Joj pro rok 2015 vše. Tedy jeden velký formát na primetime plus show na jeden z vedlejších JOJ kanálů.

Reality show na TV Markíza v roce 2015

To TV Markíza udělala fanouškům reality show mnohem větší radost. Kromě zmíněného oprášení formátu Superstar (zmínka, zda bude federální či ne, ještě nikde nepadla, ale lze to předpokládat) se chce pustit do další řady Farmy, Záměny manželek a Svokry.

A to by mělo být z reality show menu 2015 na slovenských televizích vše. Není toho mnoho, ale 2 velkoformátové show a pár menších, jistě taky stojí za zmínku a další život Panáčka v reality show.

Těšíte se na nové řady zmíněných reality show, nebo byste uvítali změnu a jiné, ve světě populární formáty?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

SuperStar 2020, ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 41
1
Bedy
Reagovat

Doufám, že se do poroty Talentu vrátí L. Mareš (i když nevím, očekává se, že na jaře bude moderovat právě Superstar).., a z panelu porotců zmizí L. Bílá a J. Slávik.. chce to oživit..

Co se týče Superstar.., tady nevím.., asi bych vzal znovu E. Farnou…, a jestli nechat Haberu a Soukupa? Vážně nevím..,

Reagovat

Prima už to potvrdila, že se bude podílet? Je sice jasné, že Joj asi sama to dělat chtít nebude, ale nejsem si teď jistý, že by to prima už řekla.
Jinak jako doufejme, že to nezkoní. Podle mne měli ještě počkat, je to hodně velký risk dělat teď tyhle megashow když jich za poslední dekádu bylo tolik. Škoda, že nevsadili na něco novějšího, zvlášť superstar je už vycucaná (talent má aspoň šanci, že se přihlásí nějaké zajímavé čísla co člověk ještě neviděl, ale superstar je jen zpěv)

3
jab
Reagovat

@Bedy: Já bych je nechal všechny. Habera dobře plní úlohu kata, má perfektní sluch, avšak zároveň mu lidi nezobou z ruky jak Britové Simonovi. Ewa též rozumí zpěvu a navíc přináší mladistvý pohled a na Soukupovi se mi líbilo, že často dokázal hodit na vystoupení jiný úhel pohledu než byl ten, řekněme konvenčnější, prezentovaný Palem a Ewou. Plus bych přibral nějakou Slovenku ;-).

4
Lucas
Reagovat

Poslední Talent jsem ani nedokoukal, jak mě nezajímal. Hlavně už nedokážu koukat na Bílou a Slávika, takže nejdřív by je měli vyměnit. A SuperStar nejlíp s Ewou a Martou :)

5
Tomáš
Reagovat

Tak to je bomba. Sice už sem si říkal, že těch pěveckých soutěží bylo moc a chtělo by to oddech, ale nakonec se mi po tom začalo stejně stýskat. Tuhle SuperStar sem si doslova vymodlil. Tušil sem, že by mohla být, ale když se pořád nic nedělo a už je listopad, tak už sem začal být přesvědčený, že příští rok vážně nic nebude. Takže jsem nadšený. Do poroty bych chtěl určitě Haberu, bez kterého by to prostě nebylo ono, ale obávám se, že Palo bohužel už tentokrát na nabídku televizí na 90 procent nekývne. Už minule to opravdu hodně zvažoval a asi je už sám přeporotcovaný. Nicméně mě pořád baví ze všech porotců nejvíc a proto doufám, že ho nakonec opět nějak ukecají ( i když mu asi budou muset nabídnout pořádně tučnou sumičku :-D ). Kdo tam bude dál mi je celkem jedno, ale určitě bych bral raději čtyři porotce než jenom tři, ono je to pak takové pestřejší. Vůbec by mi nevadil ani třeba takový Laco Lučenič, který byl podle mě na Slovensku vynikající porotce, ale v naší společné SuperStar sme ho ještě nikdy neměli. Pokud jde o moderátory tak určitě Leoš…je sice okoukaný, ale osvědčený a nikdo lepší tu u nás bohužel není. Minule se u nových tváří Juraška a Kepkové jasně ukázalo, že to nebyl ale vůbec dobrý nápad, takže tady je lepší držet se záruky. Otázkou je koho k němu, když Tina bude opět rodit, mě by se moc líbilo, kdyby se vrátila Adela Banášová, ale šla by do toho? Spíš asi ne, i když nedávno moderovala Chartshow, tak nevím.

Talent mě moc nezajímá, protože mě vždycky bavily daleko víc pěvecké soutěže a tohle mě nikdy moc nechytlo. Pokud by běžel proti SuperStar, tak u mě nemá absolutně žádnou šanci. Pokud ho dají klasicky na podzim, tak na to možná občas sporadicky kouknu, ale tam je mi jedno kdo bude v porotě i kdo bude moderovat.

6
Petr
Reagovat

Nechtěly náhodou Rising Star Cz“Sk ale je to moc náročná šou hlavně s financema.Tak ze počítám až nako 2016-2017 .Ale místo superstar bych přivítal X Faktor Ale aby to dělala Nova a Markiza .Ale Superstar mě vůbec nevadí pokud to udelaj pěkný jako castingy a Live show jako pěkný podium a castingy podobny jako USA Idol ,nebo Idol Švédsko .Tak to bude pecková superstar ale bojím se toho ze žádný talenti nejsou ale co ,možná nás ta superstar překvapí ,Ale už bych nedával ty debilni křesílka u live show jak tam všichni seděly bylo to i v Hlasu a kazilo to image. Jako porotu bych dal .1-Habera 2-Farná ale toho se obavám jestli to přijme protože bude možná v Polskem X faktoru 2015 ale uvidíme a jinak kdyby to nepřijmula tak (Jandovou) 3-Soukupa 4-Zetovou nebo (Daru nebo Celeste ). Moderátor- Mares+Banasova . A Talent no. Porota 1-Kraus 2-Dejdar 3-Bila 4- Pepa Vojtek to by byla pecka .Ale myslím si ze budou jenom 3 porotci .A Uvítal bych Golden Buzer . A moderátoři pico a prachař

7
Tomáš
Reagovat

Petr: Myslím, že Rising Star navrhoval někdo tady, ale že by o tom uvažovala Nova, tak to nevím. Já nemám moc rád Hlas, ten formát mi nesedí. Ale SuperStar a X Factor jsou podle mě nejlepší pěvecké show a mám je obě rád asi tak nastejno. X Factor dělat Nova a Markíza nemůže, když má licenci bohužel Joj. Ale doufám, že se na Jojce a Primě poučí z letošku a udělají ten X Factor někdy do budoucna aspoň o trochu líp, když už si teda vybojovali další licenci. Ale moc jim už taky nevěřím. Pokud jde ještě o porotu SuperStar, tak bych tam klidně bral i Ondru Soukupa. Posledně hodnotil trefně a řekl bych, že i objektivněji než kdysi jeho partnerka nepartnerka Gábina. U ženských je mi celkem jedno, kdo tam bude, ale nevím jestli dají do jedné poroty Ewu s Martou, protože mi přijdou obě svým způsobem jako docela podobné typy a tak možná spíš budou hledat nějaký protiklad.

8
Jai Kudo
Reagovat

OMFG! Ale aspoň bude tady zase o čem bouřlivě debatovat :) Ewu v porotě SS bych bral hned! Habera je občas OK, někdy mě ale dost se*re, ale snesu ho. SOukup je ale úplně mimo, toho NE! Do Talentu ať si klidně dají duo Bílá+Slávik, sledovat to nebudu :)

9
yeey
Reagovat

kazdy rok to vypada s dalsi peveckou soutezi vic a vic nerealne, ale stejne to nakonec daj :-DD ocekavam, ze to zase zesloni, ale jak tak sleduju XF UK, ona je to fraska vsude…. kazdopadne Hlas byl letos nadprumerny, kdyz pominu nekolik kiksu jako treba Darta… i tak bych Martu rad videl jako porotkyni, v 1. ČS Superstar byla dobra a preci jen ji mam porad rad i po tech hruzach, co tam s Darou predvedla…. byl bych i pro navrat Ewy, akorat me taky napadlo, ze by dala prednost polskemu X Factoru, ale bral bych ji vsemi deseti – kdyz se zrovna nesnazila tvarit jako nejchytrejsi dama pod sluncem a nesypala ze sebe citaty a narazky na politiku, byla to pro me nejlepsi damska porotkyne nasich soutezi…tipuju, ze vzhledem k urcite podobnosti tam Marta a Ewa naraz temer urcite nebudou…. Haberu by snad taky mohli presvedcit, je obcas protivnej a neurvalej, nicmene tam asi tak nejak patri, ale rozhodne bych za nim neplakal, asi by tomu jen chybela ta vudci osobnost… pro me za me klidne i ta Osvaldka (ja vim…si jezibaba osklive zasedla na Petulku Sevcika, ale jinak mela vzdycky neco do sebe)… jeste me napada, ze by mohli zkusit pretahnout Sisu, ktera se v X Factoru osvedcila, docela dobre si ji dovedu v SuperStar predstavit…

koho z predeslych ne? Rytmuse, Daru (k tomuhle parecku opravdu nemam slov:-)), Soukupa (pardon, ale minule byl naprosto senilni a vetsinu casu mluvil z cesty), Majka Spirita (to by byly zase speeche, navic by tezko dokazal bejt dostatecne tvrdej, coz je u SuperStar treba)…

10
Melek
Reagovat

No nevím, jestli je to dobrý nápad. Už minule po spuštění Talentu se to po celém internetu hemžilo články o tom, jak to má nízkou sledovanost, ale tak třeba to zase lidi chytne. Opravdu by to ale chtělo nějakou výreznější změnu, alespoň v porotě, protože taková Bílá asi nic nového už nenabídne, bude to pořád dokola to samé pitvoření se. Třeba se najde někdo zajímavý, ale hlavně ne žádné dojemné lidské příběhy, dojímat se můžeme u Pošty pro tebe ;)

11
Tomáš
Reagovat

yeey: Zdravím, tak konečně už to tu zase trochu ožívá a staré známé tváře se vracejí. To bylo fakt strašný, jak tady nebylo ani živáčka. No tentokrát už to vypadalo fakt nereálně, já už to teď taky nečekal.

Myslím, že nouze o talenty by být nemusela. Jak už bylo naznačeno, v letošním Hlasu se jich sešlo dost a už jenom z těch co vyhodili před živáky letos v Hlasu a i v tom X Factoru by se dala složit docela dobrá finálová dvanáctka. Nad těmi porotci pořád přemýšlím a pořád mě někdo napadá, co třeba takový profesor Eda Klezla? Toho bych uvítal všema deseti, zpívání rozumí a byl i dost vtipný. Nedávno sem ho někde viděl a pořád je ve stejné formě jako tenkrát. Ten jestli se nevrátí teď, tak už asi nikdy. Já bych klidně v porotě bral i jednu nějakou mladší porotkyni jako třeba Ewu nebo Martu a k ní tři ostřílené porotce muže, porota nemusí být nutně genderově vyvážená. V druhé řadě české SuperStar taky byli tři muži a jedna žena….spíš vidím problém v tom, že pověst soutěže ve společnosti rok od roku klesá a klesá a ten koho televize kdysi ukecaly, se dnes už ukecat k porotcování nenechá. A počítám i s tím, že asi nebudou chtít lovit v tak dávné minulosti a budou chtít porotu oživit. Tak možná ani Habera nebude…

12
bezík
Reagovat

Koukám, že se to tu začíná slézat jak švábi na pivo :D Superstar beru, nakonec ji mám stejně asi nejradši. Snad nezprasí ani porotu, ani moderátory. Talent mi může být ukraden.

13
Prochor
Reagovat

3 – Mně by se líbila třeba Kristína Peláková jako protiváha české Ewy Farné. Prostě chce to mladou krev.

14
LuLuFairy
Reagovat

@Prochor: ¨Kristína by nebyla vůbec špatná…

15
Tomáš
Reagovat

13: Ta už měla být myslím v minulé SuperStar, ale nakonec byli jen tři. Já bych to tak taky viděl, pány bych tam dal starší a ostřílené ( Habera + někdo z výběru Soukup/Klezla/Lučenič/Hejma a nebo i někdo úplně nový a k nim dvě mladé holky. Protože ze starších porotkyň se opět nabízí Dara a bez té bych se obešel. Pak by padla v úvahu Gábina Osvaldová a jak už zmínil yeey, tak i Sisa Sklovská, což by vůbec nebyl špatný nápad. Já bych tam asi přežil i Celeste, mentorování v XF bylo tak trochu nad její síly, ale v porotě SuperStar by mohla být.

16
Monika
Reagovat

Z bab za me jednoznacne Ewa Farna, nejlepsi zenska porotkyne u nas. Jedina, ktera se osvedcila, dokazala si ziskat respekt a nepusobila jako pate kolo u vozu. Vsechny ty hodne tety jsou zbytecne, showbyznys je tvrdej, tak at si zvykaj.
Dale bych tam chtela Klezlu, pro me nejrespektovanejsi porotce, takovej ceskej Simon. A do trojice bych vzala stareho dobreho Haberu. Trojka Farna, Klezla, Habera idealni porota:-))))
Zamerne uvadim pouze tri jmena, myslim si, ze to bohate staci a tento system se minule dost osvedcil. Porotci aspon maji vice casu na nazor a nemusi se omezovat na jedinou vetu.
Jestli si v porote nekoho bytostne nepreju, tak je to Darina. nejnudnejsi a nejzbytecnejsi porotce vsech peveckych soutezi u nas.

17
Prochor
Reagovat

Dokonce mně napadla hříšná myšlenka – co kdyby v porotě zasedla nějaká úspěšná soutěžící v Superstar. Třeba Anet nebo Gunča. Tyhle holky vědí, co to je být soutěžící a měly by na zpěváky jiný pohled než ten, kdo nesoutěžil.

18
Tomáš
Reagovat

Monika: Jo ten Eda Klezla kdyby se tak vrátil, to by bylo úplně to nejlepší. Ale přijde mi to bohužel hodně málo pravděpodobný. Ta sestava jak píšeš Habera, Klezla, Farna, to by bylo super. Já s tebou souhlasím v podstatě úplně ve všem, akorát já bych prostě místo těch tří porotců chtěl čtyři. Přijde mi to pak takový velkolepější protože si člověk může vyslechnout víc názorů, i když zase je pravda že kvůli času pak některý porotce musí své názory ořezat. To by se dalo vyřešit tím, že by SuperStar ještě o pár minut natáhli a nebo by udělali kratší reklamy ( což ale neudělají, protože je to možná největší zdroj jejich příjmů ). A nebo by Leoš mohl míň kecat, pokud to teda vůbec bude moderovat. Kdybych si ale měl tipnout, tak si myslím že porotci budou jen tři. Bylo to tak i minule a televize tím ušetří.

Prochor: Tak to je nereálný. Langerová ti do toho nepůjde a GG teď rozjíždí kariéru s nějakou rockovou kapelou v zahraničí pokud vím, tak proč by se patlala s porotcováním v naší SuperStar. :D

19
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Ta myšlenka tu myslím už vloni byla a není zas tak úplně od věci. Ale nemyslím si, že by do toho Aneta šla (i když kdo ví) a GG se vloni nechala nalákat do nějaká té výjezdní poroty SS v Krkonoších, kde ji produkce Novy docela pěkně podrazila, takže nevím jeslti by do toho měla ještě chuť. I když myslím, že po tom turné po USA bude mít zkušeností a poznatků ze světové scény habaděj a mohlo by to být zajímavý.

20
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Já myslím, že kvůli koncertování s Trans-Siberian Orchestra nebude mít ani čas, ale třeba se pletu. Každopádně si myslím, že Novu ani nenapadne jí místo v porotě nabídnout. Ještě pokud jde o mužské porotce – kdyby do toho Habera už nešel a chtělo by to jinou vůdčí osobnost, tak mě napadli Ruppert nebo Kuli z Desmodu, které tady už loni chtěla spousta lidí včetně mě do X Factoru. Nebo třeba Ivan Tásler, to je taky na Slovensku vynikající zpěvák. Pokud by to chtěli hodně oživit, tak by se jim někdo takový hodil. Ale ti asi taky nebudou.

21
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: @Tomáš: S tou Novou máš asi pravdu :) Kuli nebo Tásler – asi OK, ale pak tam nemůže být Habera. Ale on už tam byl mockrát takže by neškodila změna. Hlavně ať tam neposadí Bílou nebo Vondráčkovou :D

22
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Tak samozřejmě nejlepší by byla varianta, kdyby Habera zůstal. Ale taky by to šlo dát tam nového slováka a Haberu ponechat za předpokladu, že by v porotě byly dvě češky. A nebo by stačila i jedna. Když minule byla v porotě převaha čechů, tak teď by zase byla převaha slováků. Rytmus s Haberou v porotě taky byl…no ale s Bílou a Vondráčkovou v porotě mě nestraš, to by snad bylo ještě horší než ta prokletá Dara. A co takhle třeba božský Kája? To by náhodou mohlo být docela zajímavý a přitáhlo by to zpátky k SuperStar i starší ročníky. :D Ale na jeho honorář by se asi Nova s Markízou nedoplatily ani kdyby se na to složily.

23
james73
Reagovat

Tak SuperStar má prý být až na podzim.

24
lala
Reagovat

Juu, tak Superstar uz asi nezajima nikoho, navic Nova verze fakt pruser, ale skvelej Talent po pauze asi bereme vsichni vsema deseti, super!

25
Tomáš
Reagovat

@james73: Odkud máš tu informaci? Já teda nevím, ale tady se píše, že to bude na jaře. http://mediaboom.sk/nezaradene/potvrdene-markiza-v-roku-2015-opat-so-superstar-kedy-odstartuju-kastingy/ Já bych to taky radši na jaře, protože sem nedočkavej.

@lala: Tak já to mám přesně naopak, nezajímá mě Talent.

26
Prochor
Reagovat

18 – Tak je fakt, že do toho borkyně nepůjdou. Ale psal jsem to, co bych chtěl já – mně by názory Anet nebo Gunčice na zpěváky docela zajímaly.

27
Vendula
Reagovat

Dobrý večer,
chtěla jsem se optat, kde je možné se přihlásit do talentu nebo superstar? Ráda bych se do jedné této show přihlásila, ale nemám zkušenosti se showbyznysem…tudíž bych ráda věděla, co a jak? Jinak tančím a zpívám a ráda bych se o to podělila s diváky… Díky za všechny reakce, jak kladné, tak záporné.
S pozdravem a dobrou
Vendy

28
Petr
Reagovat

@Vendula: Ahoj Vendulo myslim si ze se jeste zatim neda prihlásit nikam Asi az novej rok

29
james73
Reagovat

http://tv.nova.cz/clanek/novinky/televize-nova-planuje-dalsi-radu-superstar-kdy-ji-uvidite.html
Tak potvrzeno, SuperStar na podzim a talent pravděpodobně stejně tak, to by už dávno jely castingy.

30
Tomáš
Reagovat

@james73: Taky už sem to dneska četl, takže si na SuperStar počkáme v podstatě ještě rok. Ale možná je to i dobře a ta delší pauza tomu prospěje víc než kdyby to bylo hned na jaře. Pokud by to běželo s Talentem současně, tak je pro mě SuperStar jasná volba. Talent mě nezajímá.

31
leon
Reagovat

Bude tam Ben Cristovao?

32
Barbora Kútiová
Reagovat

Já bych vybrala Celeste Buckingham :) <3
Též rozumí zpěvu byla už i v XFactoru a velice dobře se jí vedlo :)

33
Tomáš
Reagovat

@Barbora Kútiová: No podle mě se jí zase tak dobře nevedlo a hlavně jí doteď nějak nemůžu odpustit zaříznutí jednoho mého favorita, i když je to už dávno pryč. :( Já myslím, že Ewa by byla lepší. Popřípadě Gábina Osvaldová nebo Sisa.

34
Václav
Reagovat

ne lucku tam chceme

35
Veronika
Reagovat

Ja sa modlím aby bol v porote Pali Habera a aby to neodmietol.Toho sa bojím že to odmietne.Palovi už až tak na financíí nezáleží.aj keby mu dali viac. 2 a pol roka nebola Superstar tak by nebol už Pali okukaní.Kedže nikde skoro neni.A okrem Haberu by mohla byť Farná a Soukup alebo aj Jandová.

36
Petr
Reagovat

Ceskoalovensko ma talent 2015 – mate tuseni, kde se daji najit podrobnejsi informace, popripade kdy by show mela zzacinat? Prihlasky apod?

37
beno
Reagovat

Slovak Lukas Stateczny v sutiazi Island got Talent.
http://www.visir.is/section/MEDIA99&fileid=CLP33280

39
Michal
Reagovat

Teším sa na Farmu, Česko-slovensko má talent, ale aj Superstár. Sú to dobré projekty. Škoda, že to nebude moderovať skvelá humoristka, Petra Polnišová. Ale aj na Adelu Banášovú sa dá pozerať. Koniec koncov si myslím, že na Slovensku máme veľa skvelých moderátorov, ale nie všetci dostanú šancu… .

40
monca
Reagovat

Ja tez nevim jestli je to dodri napad takle hned zacat tu show superstar ja si nemislim ze je to dobri napad no ale iba bodla mna :)

41
monca
Reagovat

A este michale ket tak otem mluvis tak sa tam prihlas:)

Přidat komentář