Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Nejúžasnější jsou Benží, Henrik a … Výsledky ankety

13. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Po anketě kde jsme hledali nej, nej Paradise holky, tu tentokrát máme výsledky pánské ankety. Vítěze kategorie Paradise Fešák, Sympaťák i Prdloň Hotelu už známe. Pokud chcete vědět jak to dopadlo i na dalších místech, a jak by se k tomu asi postavili dánští diváci, chutě nahlédněte.

Velká anketa o tom, jak se vám líbili či pořád ještě líbí mužští účastníci hotelu, byla podle počtu hlasujících o něco málo méně atraktivní, než anketa s dívkami. Rozdělili jste celkem 1237 hlasů, tedy o 291 méně, než u dívek. Nejméně hlasů bylo v kategorii Fešák, nejvíc jich bylo opět v kategorii z rodu žertovných.

Paradise fešák

Koruna pro největšího fešáka Hotelu Pardise 2014 připadla mladému muži, který k tomu měl největší papírové předpoklady – jako model se už pár let živí. Jihoamerický původ mu dal do vínku líbivé rysy a o přiměřeně vyvinutou muskulaturu se stará sám. Vyhrál s přehledem, získal 50 hlasů.

Na druhém a třetím místě se umístili pánové, kteří by mezi modely asi díru do světa neudělali. Moc totiž nevyrostli. Výška ale není vše, a proti gustu… Martin získal 36 hlasů, Kasper 31.

Pořadí na dalších místech

Michael s Christianem získali 30 hlasů a dělí se tak o 4-5. místo, hned v závěsu za nimi skončil Patrik s 29 hlasy.

V kategorii jste rozdali celkem 337 hlasů, o poslední místa se podělili Morten (3b) a dvě dvojice – Bekim a Thomas (2b) a Balslev s Kristofferem s jediným hlasem.

V Dánsku pokud vím, taková anketa neproběhla a o tom jak by dopadla, můžeme jenom spekulovat. Z dostupného lze ale vydedukovat, že by tam pořadím výrazně zamíchal ještě jeden „libový pán“ a byl by nejspíš na bedně. U nás, ale Malte zůstal až za první šestkou. Asi, že k nám móda libových slaďourů s podivnými účesy zatím jen načihuje. Mimochodem, Benjamin se v tomto ročníku moc slastného opěvování zjevu nedočkal, asi už byl okoukaný a negativně v tom fungovala jeho pověst.

Paradise Sympaťák

Titul nejsympatičtější ho získal s 62 hlasy Henrik a tak se i nás potvrdilo to, že spolu s Amandou byli nejoblíbenějším párem tohoto ročníku. Čím si nás Henrik získával? Nejspíš tím, že byl milý, přímý a uměl nás i rozesmát. Samozřejmě nás též asi dojímalo, jak lovil až ulovil Amandu.

Na stříbrné a bronzové pozici se umístil Christian (53) a Henrikův starší bratr Michael (44). Přiznám se, že umístění Michaela na bedně mě trochu překvapilo. V hotelu přece jen působil trochu suše a prkenně.

Na čtvrtém, pátém a šestém místě se umístili Martin, Patrik a Thomas s 35, 32, a 30 body.

Na posledních místech se umístili Malte (7), Daniel (4), Sander (2) a Morten s Kristofferem (1). V kategorii jste rozdali celkem 397 hlasů.

I v téhle kategorii by v dánských domácích luzích a hájích s námi diváctvo nejspíš moc nesouhlasilo. I zde by v šestce nejsympatějších s největší pravděpodobností obsadili čelní místa dva sladcí hoši Kasper s Maltem. Dánové, respektive pubertální dánky, které tvořily značnou, skoro až zásadní část publika, totiž hodně slyší na provozování techtlí a mechtlí.

Paradise Prdloň

Králem kategorie Prdloň Hotelu se v naší anketě s 60 hlasy stal třiadvacetiletý Ušoun Kristoffer Due. V hotelu pobyl sice jen 4 dny, ale evidentně na diváctvo z řad panáčkovců zapůsobil víc, než sám doufal. Je pravda, že nad jeho počínáním, kroutili hlavami i diváci v jeho rodné zemi a je vysoce pravděpodobné, že by v takové anketě značně bodoval i tam. Kristoffer splňuje totiž obě kritéria – obočí nám údivem zvedal jak potřeštěnou snahou vlísat se do přízně hotelových dívek, tak mimoňstvím předvedeném při úkolu s klíči. Navíc má pro kategorii zřejmě jakési předurčení od přírody (uši)

S 54 hlasy stříbrnou příčku obsadil frajer počmáraný Morten a bronzová vyšla na komika Bekima (47).

Pořadí na dalších místech

V těsném závěsu za trojicí na bedně, skončila se shodným ziskem 46 hlasů dvojice Malte a Thomas a naši šestici uzavírá kohoutek Daniel s 42 hlasy.

Na tohle téma se v Dánsku žádný průzkum take nekonal a porovnávat můžeme opět jen teoreticky podle komentářů a ohlasů v diskuzích. Na základě toho si dovolím spekulovat, že I tady by byly značné rozdíly. Výsledky našeho hlasování totiž opět dávají tušit, že část vás, brala tuto kategorii zřejmě jako příležitost si s účastníky jakoby vyrovnat účty. V Dánsku by nejspíš s přehledem zvítězil Bekim a v závěsu za ním, by byl zřejmě Thomas – dvojice, která se skutečně vymykala. Zcela určitě by v šestce chyběl Malte a já se přiznám, že jeho čtvrté místo, také nechápu. V dánské šestce by byl místo něj pravděpodobně Sander, jehož působení v hotelu tamním divákům hodně zvedalo obočí a zároveň bylo důvodem k široce roztaženým úsměvům.

Kdo se vám zdál nejméně střelený, praštěný, prdlý, trhlý, divný, mimoň? Michael (9), Patrik s Martinem (7) a Yakub(3).

V kategorii jste přidělili 503 hlasů.

Snad vás naše ankety trochu pobavily. Už brzo chystáme další, tentokrát bude opět o sympatiích, ale i o prognózách.

Zdroj obrázků: TV3, Iprima Style, TV3/Prima play, , instagram a fcb viz nominace

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Carol
Reagovat

Tak nevím, asi jsem koukala na jiný hotel paradise, ale Henrik vážně moc milý nebyl, spíš naopak, navážel se celkem do lidí. Přišel mi ještě docela v pohodě, když tam měl bráchu (ten mi byl opravdu sympatický), ale pak mi přišlo, že byl úplně jiný, možná i díky tomu nahánění Amandy :-D

2
okkvp
Reagovat

@Carol: No tebe si evidentně nezískal, tož to vidíš jinak.
Kdybychom měli všichni stejný názor, tak by ta anketa neměla smysl.

Přidat komentář