Panáček v reality show

Hotel Paradise: 15. týden oživí noví dánští komici – rekap 57 a 58

17. Září 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Aktualizace 17.9. Zase nás čeká týden plný neočekávaných zvratů, ale taky spousta srandy. Nejdřív dorazí dvojka nových pánů s tajným úkolem. Jeden pár díky tomu získá moc a solo bude praskat ve švech. To je ale teprve začátek -večer se budou dít věci! Díl 57 v úterý
Někdo jde z kola ven Ve čtvrtečním díle si v hotelu zase zahrají s přívlastky a i tentokrát to nadělá mnoho „radosti“. Jednoho hosta však místo květinky čekají kufírky a pak tam vybuchne bomba. Díl 58 ve čtvrtek.

Ušatí komici Pat a Patachon

Věděli jste, že Pat a Patachon byli dáni? A že se jim tam říká Fy & Bi?
Naši dva nováčci sice mezi sebou nemají až takový výškový rozdíl, ale přece jen jistou podobnost s touhle komickou dvojicí u nich najít lze i když tak trochu na kříž.

Christopher Balslev

Zábavný, komunikativní, pařmen
25 let, Århus, tesař/truhlář

Christoffer, který si pro Hotel vybral přezdívku Balslev (prý mu tak říkají doma) na první pohled překvapí tím, že vypadá podstatně starší, než je. Druhá zajímavost je to, že není-li v jeho blízkosti nic, co by poskytlo nějaké výškové měřítko, působí dojmem, že by mohl být velký. Ve skutečnosti je ale Patachon.


Hotel prý nemohl vynechat, protože takové šance užít si hry, zábavy a ještě mít možnost vyhrát tolik peněz by nevyužil přece jen blázen. Diváctvo se sice většinou domnívá, že blázen je ten, kdo do něčeho takového vleze, ale možná to souvisí s tím, že prý má dostatek sebeironie.

Kromě toho na sebe ještě prozradil, že je na blondýny a že se nebude vyhýbat sexu. Také prý rád posiluje a je hrdý na svůj vypracovaný hrudník. Jak je vidět z fotografií, rád má i všelijaké malůvky a klidně kvůli tomu podstoupí i sedmihodinové útrapy. Pro krásu se přece musí trpět.

Nicméně nesnáší pohled na krev a to tak moc, že jednou dokonce omdlel i v restauraci, protože mu přinesli krvavý steak. Kuchyně tedy není jeho hobby, tam dokáže jenom překážet.
Doufejme, že v hotelu Balslev nebude působit jako v kuchyni a dokáže nás pobavit nejen metáním salt.

Kristoffer Due

23 let, Lolland, prodejce

Poslední z nováčků je jiný kalibr a nejen kvůli těm legračním ušiskám. Kristoffer o sobě hrdě prohlašuje, že je rozený klaun, i to že velký balík z balíkova i když teď už žije v Kodani. Pochází ze západní části ostrova Lolland a jeho rodina je po několik generací významně zapsaná v historii kostela v Langø a nedělní školy při něm.

Od mala hrál fotbal, chodil do skautu a v duchu rodinných tradic se měl věnovat i náboženské výchově. Nakolik tomu tak bylo nevím, nicméně Kristoffer se zřejmě rozhodl, že čest a slávu rodiny bude šířit svým vlastním způsobem. Sebevědomí a vyřídilka k tomu hošíkovi rozhodně nechybí.

Do rajského hotelu jej nalákala hlavně představa skvělých party.Navíc je přesvědčen, že je naprosto neodolatelný pro holky a rád tím provokuje jiné kluky.

Mně osobně jeho učinkování v HP přivedlo k myšlence, zda je takový i v reálu, anebo byl celou dobu na speedu. S tímhle hošíkem si užijem :D

Seznamte se a spárujte, přátelé – díl 57 rekap

Hned po snídani do Hotelu zavítali dva nováčci prcek Balslev a ušoun Kristoffer.

Přišli s tajným úkolem – při seznamování po pokojích mají vybrat pár, který se jim nejvíc líbí. Vybrali Malteho a Mortyšu. Ti po obědě musí nováčkům vybrat partnerky. Dohadují se, Mortyša konstatuje, že mít moc je těžké, když pak musíte nést důsledky a tak si Malte prosazuje své řešení: Balslev dostane Nathali a ušoun Lauru, Benjamin a Morten musí k Henrikovi na solo do věže.

Morteho to nasralo a seřve Mortyšu, že je blbá, proč za něj lépe nebojovala.


Večer je párty na přivítanou nováčkům. Zábava se s panáky tequilly rychle rozjíždí.
Balslev se Sandy ptá, proč spolu lidi v hotelu víc nespí a v rámci odpovědi se od rozjařené Sandy dozvídá, že lidi v hotelu nejsou moc hezcí, že se holky těšili, ale přišel ušoun a on, který se jí zdá leda tak směšný.

Morten si vzal Lauru na stranu a klove jí díru do hlavy. Proslovem protřelého sňatkového podvodníka se ji snaží přesvědčit k příslibu dalšího mechtlení. Laura se nechytá. Morte je prý sice milej kluk, ale nic k němu necítí.

A pěkně za tepla se jde s problémem dotěrný Morte svěřit svému vyvolenému Sladovi. Slaďour před Laurou dělá hrdinu a pobaveně se šklebí, ve zpovědce nad tím ale krabatí čelo. Morteho nesnáší a ještě mu dělá do baby! … A proč mu to Laura vlastně říkala?

Mezitím si alkoholem posilněný Christian rozpustile dobírá Nathali. Rapunzel sem a Rapunzel tam Nathali nevadí, naopak seznává, že je s tím Christian roztomilý a o chvilku později už si dávají společnou rychlovku dole v koupelně. Situace využívá kazišuk Henrik a jde je při tom načapat.

Podařilo se. Teď mají společné tajemství, což Henrik cítí jako svou výhodu.

Také ušoun Kristoffer chce dostát své posvěsti neodolatelného svůdce a bere to pěkně po číslech. Snaha o přidušení Sandy se nevyvedla, sladké mámení nefunguje ani na Lauru a na jeho obluzování správně nereaguje ani Mille. Děvčata v hotelu jsou asi nějaké divné.

Nastal čas zaléhat a v pokoji u Laury začíná očekávaná groteska. Dohled na její správné přikrytí a polibek na dobrou noc je Morteho starost. Pak už pozici zaujímá ušoun Kristoffer a do Laury duje a duje.

Sandy a Mille, po vlastní předchozí zkušenosti dění na pokoji velmi zajímá a tak je nenápadně šmírují bočním okénkem. Zvědavý je samozřejmě i Morte a Malte. Zatímco Slaďour je celkem v klidu a věří, že Laura se svodům takového břídila ubrání, Morte ví svý a tak je mnohem víc ve střehu. Když odvržený ušoun konečně vyleze, hned si všímá, že je snad vzrušený. Prý sice vůbec nežárlí, ale letí dovnitř a chce se přesvědčit, zda Laura nelže a ušoun ji skutečně nebere.

Nebere, má z jeho řečiček srandu, ale Morte má záminku, Lauřino vysvětlování, že o zbušení Malteho ušoun jen žertoval nevnímá a hned na něj letí. Prý jej dohřálo, že něco takového někdo dokáže říci dívce. Okamžitě taky organizuje Lauřinu kontrolu.

Malteho Lauřino vysvětlení upokojilo a v klídku odchází, přičemž Morte využívá situace hned jak se kolega otočí Lauru za jeho zády bozkává.

A tím je dnešní komedie u konce. Pánové sólisti se nemíní na sebe mačkat ve věži a volí raději různé hotelové sedačky. Balslev se nenápadně tulí k Nathali a Malte vedle Mortyši žmloulá svého panáčka.

P.S. Za vytrvalost a důslednost s jakou české titulky uvádí u Kristofferova věku naprostý nesmysl obdivnou kytičku

Čau lásko – díl 58 rekap

Slíbila jsem pokračování komedie – a taky pokračovala. Zatímco zakrslého muže Balsleva po včerejší bujné párty trápí bolavá hlava, ušoun Kristoffer se spánkem vedle laury osvěžil a jen co rozlepil oko, už je zas jak otravná moucha masařka. Rozráží dveře do pokoje Mille a sáčkuje se vedle ní.


Náladu u snídaně zase zkazí dopis. Holky, kluci rozdejte si přívlastky, solo hochů se to netýká, a pak se všichni dostavte na párovací náměstí.

Ve hře máme dvě sady kytiček s přívlastky: Nejhezčí (ve smyslu žádoucí), nejchytřejší, nejzábavnější, nenudnější a nejmanipulativní. Je jasné, že každá holka chce být nejkrásnější, ale základ je to nepřiznat.
Ovšem i tak můžete narazit.
HP58-zrcadlorekni
(že by to byla třeba Mortyša?)

U nejvíc manipulující skutečně není o co stát, zde je tudíž základem to někomu vnutit. Například manipulací, jako Sandy. Drahá, vždyť je to v téhle hře vlastně klad a pochvala. :-D

V solo je nálada podstatně mizernější. Ležet a čekat bez možnosti něco ovlivnit je frustrující, domů se přece nikomu nechce. Akorát Morten se svěřuje ve zpovědce, že jemu je to skoro jedno, je tu jen na dovolené.

Máte vybráno? Tak na place už čeká Rikke a pět židliček. Bude se párovat a to právě podle přívlastků v duchu hesla svůj k svému.

Kdo je tu tedy ze všech nejkrásnější a nejúžasnější? Sandy.
A kterýpak ptáček jarabáček je snem všech paní, dívek i školou povinných žaček?
Ušounek!!!

Sandy na rozdíl ode mne nezařvala smíchy ani neplakala, ale řekla bych, že se jí taky chtělo. Super práce páni, hlavně že to podle vás holky nebraly vážně :-D

Nejchytřejší je prý Malte a je na to taky pěkně namyšlen. Kdopak bude jeho protějšek?
I jemu cuká koutek … Nejchytřejší si totiž urvala Nathali
Nejzábavnější jsou Mille a Christian
Titulem nejmanipulativní je dekorována Laura. Nadšená není, ale na pocit očištění se jí Sandin návod hodí. Bratrem v triku jí bude Martin.
Přívlastek nejnudnější zbyl na Mortyšu a prcka Balsleva. Zatímco on to bere poměrně v klidu jako nováčkovskou daň, Mortyša je hodně naštvaná

(a já se dneska asi smíchy uhýkám)

Tohle ale na place dnes ještě není všechno. Teď se nové páry musí rozhodnout, kdo ze tří sólistů vypadne.


První rozhodují Christian a Mille: Morten, nechoval se hezky ke své ex a je nebezpečný.
Sandy s Kristofferem se taky snadno shodnou- ať jde domů Henrik
Na řadě je Balslev s Mortyšou. Prcek navrhuje Morteho, protože se s ním moc nebavil
a Mortyša s ním … souhlasí.

Martinovy zájmy jsou všem dobře známé, vyhodit chce Henrika. Jenže před ním na židličce sedí Laura a ta o Henrika bojuje jak lvice. Ven půjde jen přes její mrtvolu.
Zapeklitou situaci je třeba nějak řešit. Rikke vytahuje, že každý z páru může někoho zachránit. Laura bez zaváhání vyhrkává, že tedy zachraňuje Henrika a Martin má tím pádem velký dilema. Morten by se mu s Mortyšou hodil, na Benjamina není spoleh …. Nakonec ale přece jen u něj zvítězil ten zrádce Benjamin a smrtící bod si tedy připsal Morten. Jednoznačný vyhazov od Malteho s Nathali je už jen stuha na pohřebním věnci.

Zdá se, že si všichni oddechli, když se Morte odebírá balit.
Jenže tenhle hošík na dovolené je Morte.

Gentleman až do morku kostí :-D
Realizace dárku na odchodnou byla snadná jako facka.
Martin vypadá, že tohle poselství ze záhrobí jako zbraň moc nebere. Sice všem oznamuje, že mu Morte cosi řekl, a přál si aby to řekl dál, ale není taková svině aby to ventiloval na plnou pusu.
Lauru, od nynějška svoji partnerku, ale zpracovává. Ty přece víš o co jde. Ví. Ten parchant mu řekl, že spolu spali, do prdele ajajaj.

A aby toho nebylo málo, tak když se s pláčem svěřuje Christianovi, že neví, co má dělat, dorazí jako by nic Malte. Z toho už se nedá cuknout, bude muset s něčím ven.

Laura tedy sebrala všecku odvahu co měla a Maltemu mezi vzlyky špitá ono sladké tajemství. On mě osahával, víš? … dál se nedostala. Sedící Malte totiž pravil, že si na to asi raději sedne (tam – o žádnem dolu/jinde řeč nebyla), vstal a šel to rozchodit :-D

A zatímco Laura v slzách stále lituje svých činů a toho jak mu ublížila, nevzrušený Malte ve zpovědce mudruje, že tedy bude asi muset svoje plány do budoucna s touhle dívkou trochu přehodnotit. A jako pravý muš s ní za trest pár dnů ani slůvko nepromluví! Jinak si své chyby přece neuvědomí!

Večer osazenstvo ale čeká další party. Tentokrát bůhvíproč ve znamení neonové barevnosti. Barva hadříků či paruk je nepodstatná, podstatné je, že tequilla tekla proudem a Malte vůči Lauře důsledně provozoval avizovanou výchovnou činnost. A skutečně to fungovalo – přešla jí chuť na pití.

Ostatním ovšem chutnalo a to jak už dobře víme, zavání hádkou a něčím náserem. Dnešním terčem pošťuchování mistrů H+CH byla nejchytřejší princeznička Natálka. Začalo to jako vždycky nenápadně. Tak už si hergot někde sedni, ty dieto, a proč sis vybrala tu špatnou skupinu?
Natálka také nemá smysl pro žerty na svůj účet a dotčeně se ozývá, že o taktice se bavit nechce a vůbec …. Rapunzel sem, Rapunzel tam, dneska holce nevoní, Christian tudíž také ne, ztrapňovat ji ten debil nebude. Proč by se měla rozhodovat, že?

Slípka slípku vždycky najde, stačí zakdákat a už se k Nathali žene Sandy. Nic si z toho nedělej, jsou to blbci, bude ti krýt záda.

Dál už to byla opět klasika. Natálka skočila Christianovi do jakési obecně teoretické filipiky nesmyslem (kus hovoru nám titulky zas upřely), rozjetý Christian po ní štěk ať s tím jde k čertu, Sandy kdákla neštěkej, Christian samozřejmě štěkl o to víc, přidal prapodivné obvinění, že Sandy může za to, že vypadla Nadia a skončilo to štkaním zhroucené Sandy „proč říká takový věci?“

Eh, komu není rady, tomu není pomoci …

Ani omluvou si to Christian u Sandy nevylepšil. Zkazí každou párty a navíc je nespravedlivý, když ji vlastně prezentuje jako lhářku. Howgh. On je ale v dobré náladě, dotazem k Mille se ubezpečil, že s ním v disputacích nikdo nemá šanci a s úsměvem na tváři usíná.
Sandy by také jistě ráda spala, ale za zády jí leží ušoun s rukou šátralkou.
HP58-sandy

Co nás čeká příště? Bude výlet – přespolní běh s mapou od kaktusu k šampusu.

Ani kolo neopírat

Morte nejspíš nikomu příliš chybět nebude. Mně určitě ne, dnes se mi jen potvrdilo to, co jsem si o něm myslela už od začátku – obejít velkým obloukem. Nadšení nesklidil ani doma v Dánsku, nejmírnější komenty zněly – ach bože, jak trapně hloupé a dětinské.

Jeho přínos do hry? Během čtyř dnů moc času na předvedení sice neměl, ale zdálo se, že to skutečně pojal především jako dovolenou a hru omezil na „zařid mi to, Mortyšo“. Nebýt Laura tak ve vleku svých hormonem ovlivněných zálib, tak by byl Morte ve hře stejně nepodstatný jako např. Perle nebo Yakub.
Svedení Laury nebyla Mortenova herní taktika, to byla jen jeho macho-rozsévačská přirozenost a význam, který tím pro další hru získal, byla tedy vlastně náhoda. V tomhle případě je nutno zatleskat spíš strategickému plánu štábu, své ovečky měl perfektně přečtené a výsadek Morteho do hotelu byl skvěle načasovaný.

Jak náš slavný počmáranec komentoval svou neslavnou misi?
Prý se nedivil, že k jeho odchodu vedla téměř všeobecná shoda. Myslí si totiž, že ukázal jak dobrý je taktik a silný hráč a tudíž jej ostatní brali do budoucna jako hrozbu.

Ze svého výpadku vinil v tisku dvě konkrétní osoby. Svou ex Mortyšu Natashu, která prý nedodržela sliby a podobně těžce jej zklamal Martin, který mu byl nejsympatičtější a také s ním prý mínil hrát. O tom, že by byl naštvaný na Lauru, která podpořila Henrika, se letos na jaře už tisku kupodivu nezmínil. Akt pomsty komentoval tak, že chtěl, aby bylo v hotelu nějaké vzrůšo, zajímavější děj.

Ani tahle údajná starost o blaho diváctva mu však kladné ohlasy nepřinesla, schytal za to opět především posměch. Ještě dodám, že jeho bezprostřední reakce po výpadku byly jiné. V rozhovoru pro After Dark hýřil sebevědomím, Lauru ve vyjádření nešetřil a při otázce proč ta pomstička se škodolibě uchechtával. Skórováním se prý velmi rád chlubí a s holkama se často nerozchází v dobrém. Navíc dodal, že doufá, že bude mít ještě příležitost ukázat, co všechno ještě umí ….

Zdroj obrázků: TV3, danielishoj.dk, millelentz(instagram), TV3/PrimaPlay/Joj

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Prochor
Reagovat

Gentleman Kristián přikázal svému „eskymákovi“ aby nešlapal na zem a nekazil tak jeho skvělou reprezentaci. Při příchodu nováčka se klepající „eskymák“ krčil na gauči a bál se aby se nedotknul země a nepopudil svého páníčka.

2
Prochor
Reagovat

Ušaté torpédo nedostane ani Lauru? Která zradila vlastního bráchu a dala každému v hotelu? Tomu říkám neúspěch.

3
Sara
Reagovat

Christian to prehani uz dlouho. Mille je strasne nejista a on ji to dava sezrat. Mille se snazi zapadnout, ale nejde ji to, protoze je jina nez vsichni ostatni

4
Melek
Reagovat

@Prochor: Není všem dnům konec, Mates to určitě nevzdá po jednom odpálkování ;)

5
Ananas
Reagovat

Když tak vidím Kristoffera v akci, proč má Morten tolik zářezů. ;-)

6
Ananas
Reagovat

Hlásím, že k tomuto článku se nedá dostat přes HP!

7
okkvp
Reagovat

@Ananas: už jo, opraveno, dík

8
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Můj dík

9
okkvp
Reagovat

Na Primě jsou fakt dobří komici – Balslev i ušoun jsou opravdu pěkné holky :DDD
http://www.imagehosting.cz/?v=wowfvf.jpg

10
Melek
Reagovat

Natálka jako nejchytřejší dívka HP :DDD Kdyby byla nejhezčí, neřeknu, některým klukům se tam opravdu líbí, ale nejchytřejší? To byli všichni opilí už dopoledne? :D

11
Ananas
Reagovat

@Melek:
Upřímně, čekala jsem, že Černý Petr nejnudnější zbyde na Mille. Ty holky to snad losovaly.
Ale když může být Christoffer-Mates nejhezčí, tak je možné úplně všechno:-))

12
okkvp
Reagovat

hm, tak jsem se konečně zase po nějaké době dostala k origo verzi a koukám, že nás dámy překladatelky opět napájejí pohádkama.
Např. – při tom uklidňování brečící Laury se jí Christian víceméně omlouvá, za to že Mortemu vyfoukl vyhlédnutou oběť Rapunzel – ptá se jí, zda se na něj za to nezlobí.

13
Hooper
Reagovat

melek, ananas – tak je celkem jasné, že si to holky rozdaly nevážně. A ušaté torpédo nejhezčím klukem tady pobavilo, o tom žádná.

Jinak Henrik je snad nevyhoditelnej. Ten už přežil možnejch vyhazovů… A Malte musí být opět za správňáka:-)

14
okkvp
Reagovat

rekap komplet

Přidat komentář