Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Týden Miss Paradise právě začíná + rekap 41

22. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

POZOR, ZMĚNA: Premiérové epizody Hotelu Paradise sledujte jen každé úterý a čtvrtek. Důvod- prý další změna licence

11. týden v Hotelu Paradise začíná oživením. Na snídani doráží nová účastnice jménem Amalie. A pak už nastává všeobecná radost. Začíná souboj poprsí a pozadí, začíná souboj mozků i talentů, začíná souboj o to, kdo je nejkrásnější dáma v Ráji. Výběr je nebývale pestrý, protože další překvapením je návrat Nadii. Chcete vědět víc? ANKETA

Napřed se ale seznámíme:

Amalie Beck

18 let, Hillerød, studentka

Amálie právě dokončila školu a hledá si zaměstnání. Tím, že vypadá jako zasloužilá máma se nedejte zmást, fotogenická holt zrovna není a štáb se jí ještě pomstil blbou slepou stylistkou a škodolibým fotografem. Dánové se více třásli, zda to není dvojče jedné dřívější Amálie, proslulé velkým sebevědomím a třeskutým vzduchoprázdnem v hlavě. Prý není. No… Prý je kreativní, společenská a usměvavá a nikdy nic nevzdává. No… Prý chce na 100% jenom takticky, ale protože má tak velké srdce, tak v rozhovoru s Kristianem Lucem připustila, že to asi nezvládne. Je zřejmě také poměrně prcek, Kristián se k ní dost nakláněl. Amálie by prý ráda do finále, má totiž sen, že bude modelka prádla a HP vidí jako příležitost – otevřené dveře.

Zajímavou odpověď vysolila na otázku, jaký je její oblíbený nápoj. Prý Nadržený Barman. No….
No ona je zajímavá odpověď i na otázku, jakou nejšílenější věc, kdy provedla. Amálie odpověděla, že zhubla 20 kilo. No…

No a to máme ještě pokračování informací od blogera Daniela Ishoje. Tak předně. Amálka si účast v HP vysnila už ve 12-13 letech, ale to ji ještě nevzali. Potom na sebe prozradila, že vždycky říká svůj názor, ale zároveň se vždycky drží zpátky. Za každých okolností chce být co nejodpovědnější, ale to se jí prý často vymstí kousnutím do zadku. A všechno dorazila sdělením, že je vlastně tichá klidná puťka domácí. … Kreativní

Druhou příchozí je nám již známá devatenáctiletá pomocnice v domácnosti …

Nadia z Glostrupu

O té už toho víme hodně, ale přece jen i zde si obzory rozšíříme. (líp jsem googlila) Já to tedy zatím nijak moc nevnímala, ale Nadia prý v Hotelu Paradise vyniká znalostmi, zvláště pokud se zúčastňuje konverzace o politice, zeměpisu a dalších témat, vyžadujících důkladnou znalost faktů a vědeckých konceptů. Tak to je tak. Nadia má odpovědnou matku, která trnula hrůzou, že dcera bude v televizi vypadat jak hořická trubička bez náplně – jako ona dříve poslavená Amálie. Dcerka tudíž dostala od maminky, poloviční švédky, přednášku o tom, jak mluvit dánsky gramaticky správně, pořádnou kulturní a všeobecnou vědomostní nalejvku a kromě toho několik hodin denně povinně honila googla a študovala wikipedii.

Všechny vědomosti ji ale byly k …, minulý týden stejně pobalila. Nicméně domů neletěla! Byla usazena v jednom z lacinějších hotýlků, s Camillou, a pět dnů si tam užívala slunce u místního bazénu. To ostatně nelze přehlédnout – je teď nejopálenější ze všech. Den před tím než měla dostat letenku, ji ale odchyt Kristian Luc a tak se Nadia veeelmi radovala, že se může vrátit zpět.

Na otázku, čeho by tentokrát už poučena chtěla dosáhnout, předestřela svůj křišťálově čirý plán:
1. Zakroutit krkem Amandě !!!
2. Být ledovou královnou a vyhrát !!!

Tož vítej znovu do hry, Bitches are set!

P.S. Na info o životě Nadii po HP je v této chvíli ještě brzo. Jako spoilery je budeme tudíž mazat!

Miss Paradise je podobně prestižní titul jako Pan Paradis

Vzhledem k tomu se dá očekávat, že si to dámy vzájemně jen tak snadno nedarují a budou o něj zuby drápky bojovat. Mají z minulých let solidní konkurenci


Kdo má tedy šanci z letošní sedmičky?

Soutěž o korunu krásy Miss Paradise započala -rekap

Ráno! Niektorí obyvatelia hotela ešte spia. Napríklad Martin spí ako miminko. Laura sa vidí na tróne Miss Paradise, Amanda sa maľuje, Henrik sa chce pridusiť vankúšom (že by Amanda zase žvanila)… len Christianova ruka nespí – šátra, šátra Malene pod perinou po poprsí.

Pre raňajkami sa Amanda sťažuje, že pribrala 5 kilo a nezvládne už pomaly ani schody do jídelny. A potom vyhlási… super, slanina!
Dosť bolo Amandiných špekov, pozorní obyvatelia si všimli, že tu máme opäť o jednu stoličku najviac. A už prichádza Amalia, ktorá je z Hillerödu. Má 18 rokov (Vaším dojmem se nenechte mást, 18!!!).

DOPIS! Tento týždeň tu máme súťaž MISS PARADISE! Dievčatá vrieskajú, Laura sa vidí s vavrínom na hlave a Amandě ulítly včely. Fotit? Dnes?

Na záver raňajok tu máme silné prehlásenie natěšenej novej ženy:

My sa rozhodne tešíme!

Nejprve je ale nutno se sbalit. A už se objevují první lehké animozity. Malene nešťastně skřípe zuby – co s tou Sandy? Má obří kozy a nikdy neumývá makeup. To Simonu nic nerozhází, má šanci. Není tak umělá jako jiné, má přece prsa, zadek a je šlang. Balí dvě podprsenky, několikery kraťasy a umělou řasu lípla.

Medzičasom čo sa dívky vydávajú na svou foto misiu, chlapci majú opäť dôležitú tému. Kto koho oš*ká. Henrik sa pýta Malteho, kedy konečne oš*ká Lauru. Malte odpovedá, že sa tak stane dnes večer. Christianovi preteká krv z mozgu do pohlavného údu a pýta sa. Či sa môže pozerať. Henrik sa rozhodne priznať o š*kacom pláne, že si to rozdajú dva páry v bazéne. Varuje ich, že to nemôžu nikomu povedať. Christian sľubuje, že sa bude bazénu vyhýbať.

Dievčatá prichádzajú na fotenie a tam sa už fotí Nadia! (podtržené klikacz)


Simone je šťastná – běží a skáče, Laura včas típla své prozrazení typickým najnaj. Amanda má ďalší problém!!! „Je ako hemoroid, ktorý neustále svědí!“ Ahooj Nadio :-D

Vráťme sa spať do hotela, kde vidíme krásny a jasný záber na Malteho riť. Chlapci si u vody hrajú.

K opravdové pánské jízdě ale patří jackuzzi či vana a …a pleťová maska.

Chlapcov pri welnese vyruší DOPIS! Emma Gad sa vyznala v etike a o chvíľu sa budete aj vy, chlapci. Večer budete hodnotiť ako sa dievčatá správajú. Stručný výpis toho, na čo sa musia zamerať:
Dáma sedí vždy vpravo,
Kabelku nikdy neodkladáme na stôl,
Pri prípitku sa pozeráme jeden druhému do očí.
Malte na záver chlapcom pripomenie NAJDŮLEŽIJŠÍ bod, na ktorý musia dávať pozor:

Dievčatá si počas toho užívajú v podniku La Coxolina první chvíle focení. Záhy potom, co se podělili o poskytnuté sexy hadříky, Sandy hodila kolem očkom a zahořela hněvem spravedlivých. Jak ona k tomu přijde, jí stály prsa stály těžký peníze, zatímco někdo na sebe narve dvě podprdy sotva za 150,- a vypadá stejně. Ano, ano, kdyby byla nějaká spravedlnost, tak by alespoň ta Malenina, minimálně o 3 čísla větší podprsenka nedržela tvar.


Jenže drží. Sandy si ale věří, a s kolty proklatě vysoko vystavuje tělo objektivu. Soupeřky cez zuby cedí, že jim připomíná Linsy Kessler.
Tu trosku, dodává Malene. Tss tss, ale je slavná a je v balíku, vy kozy, jde hlavou Sandy
a srovnání neodmítá.
Když se postaví před fotografa Malene,
ostatním propadají těžké depresi..
Další na řadě je Simone a aa ááááá….
Ta si totiž odložila všechny své podprsenky a snaží se mámit nahým tělem jenom pod kloboukem. (Klídek holky, ta se nepovedla )

Amandu holky vyprovází přáním hodně štěstí při zaujímání sexy poloh. A pak se Simone s Nadii potěšeně natřásají – stydlivá žabařka, pche.
Předposlední přichází na řadu naše nová hvězda Amalie. Předem varuje, že chce vyhrát a ostatním ukázat, že je sakra těžký soupeř.
HP2014-41-amalka

No….a skoro jí to vyšlo. Ale měla to fakt těžký.
Poslední se fotí Laura.
Začala dobře, šampusová sprška se jí nepovedla, ale jak strčila lízátko do úst..

No toto? To dítě má šanci na vítězství :(

Chlapci sa nahodili na večeru za pánov Hellerupu, vyhládlé dievčatá prichádzajú v počtu 7 a po kowbojsku. Pány ani Nadia nerozhází, dohoda platí a při jídle pozorují a v duchu dívky hodnotí. A je to prúser za prúserom:
– dievčatá žerú rukami
– Amanda má lokte na stole
– chovanie vesměs príšerné
– Sandy sa trápne opila
– ešteže tu je Malene a jej správne odložený príbor.

No poďme radšej na DOPIS! Dnes sa pripravte na diamantovú party! Henrik znovu pripomína, že dohoda platí, dnes se ide š*kat do bazénu. Dievčatá sa natěšeně bežia prezlieknuť na party a chlapov čaká pri bare tabulka k vyjádření dívčí cti a handby.


A už su tu aj dámy. Coto? Laura má zrazu novú nočnú moru. V tom rozrušení, když poprvé zahlédla, že její fotka není v sloupci top nejvýš, se chudák domnívá, že její fotka je úplně nejníž. Chlapci vysvetlili dievčatám, že dostali knihu Emmy Gad o etikete a podle toho je u večeře hodnotili. To, že dievčatá netušia, kto je Emma Gad, to budeme radšej len dokumentovat

Hodnocení a reakce na ně si krátce shrňme. Prvá časť tabuľky: Na prvom mieste skončila Malene (no ba). Druhé miesto získala Nadia (prostě vyhraju já), tretie miesto patrí Amalii (Henrik je v oblasti etikety prísny).
Druhá časť tabulky: Štvrté miesto si vyslúžila Amanda (?), piate miesto patrí Laure (?????), na šiestom mieste skončila Simona (se toho nadělá s jídlem) a úplne posledná je ožralá Sandy. (jsem měla fakt žízeň)

Ale čo, ideme sa baviť! Tancujeme, tancujeme a v tom sa Laura trousí dolů a kolegyním žaluje, že dost bolo všech dnešních protivenstev. S Thomasom v páre už byť nechce, a ještě ta Nadia! Na Malteho se jí imrvére lepí, oni sa dotýkajú, olizujú, … Laura je z toho prostě úplně hotová

Dievčatá sa zhodli. Nadia = štetka!

Problém má aj Sandy, niekto jej zničil zrcátko a make-up. Sandy všetkých informuje, že kvôli rozbitému zrcátku jej bude trvať líčenie dvakrát tak dlho, vidí tam len pólku tváre, predsa! Teraz je tak rozrušená, že jde okamžitě spát.

Bujná zábava ale pokračuje jinde. Na baru Thomas a plechovka piva.
To u bazénu, tam to žije.
První do vody zaváděn Malte, druhý se v objatiu máchaju Henrik s Amandou, a zrazu už sa Malte činí! Christian, který šel „náhodou“ kolem seznal, že když už vedú 2:0, tak by si také dal a s Malene tiež zaš*kal.


Holý Malte s vtákom pred všetkými sa verejne pýta zúčastnených. Misia splnená?

Malte (holý) & Laura -> misia splnená
Henrik & Amanda -> misia nesplnená, len sa muchlovali! Amanda dohodu nedodržala!
-ešteže tu je Christian a Malene -> Malene takmer utopená, misia splnená

Malte (už v župane) odovzdáva Lauru Thomasovi
HP2014-41-MLTdiky
a aby nebol Henrik smutný, máme tu oficiálnu kuřbu. Je to v suchu, tentokrát vzdychá Henrik!

Na závěr ještě zastavení u Thomase a Laury. Pomuchlal?

konstatujeme, že napriek všemu, dnes Thomas Lauru nepomuchal.

ANKETA

Která z naší soutěžící sedmičky by si podle vás, s přihlédnutím k celému jejímu pobytu v Hotelu, zasloužila být Miss Dáma?
Podotýkáme, že k dobrému vychování , znalosti a dodržování etikety u dámy nepatří ani vulgární výrazy, klení, pomlouvání, dáma se také necicmá s každým na potkání, nepije přes míru, nebudí pozornost výstředním oblečením ani chováním, na veřejnosti nekoulí očima a neksichtí se, atd atd… Ano, chápeme, že za těchto okolností je výběr velmi těžký



Zdroj obrázků: TV3, Danielishoj.dk, realityportalen.dk

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 44
1
Icecube18
Reagovat

Na tý poslední fotce vypadá Laura jak 40-ti letá mamina a ta na tý fotce vedle(to bude ta nová) vypadá jak ta debilka Eva z vyvolených :-D

2
Icecube18
Reagovat

A ještě k Sandy. Ona má ty balóny vyfukovací? Na tý fotce vypadaj menší :-D

3
okkvp
Reagovat

@Icecube18: ty budeš ještě asi mladej chlapec, že? Ono dost záleží do čeho se člověk navlíkne, jak se postaví, nadechne … atd .. střih oblečku a jeho barva, dokáží klidně +/- 2 velikosti (a to nemyslím na vycpávky)

4
Hooper
Reagovat

Á, ruční větrný mlýn. To by si mohla Amálie s čumáčkem rozumět.

5
Ananas
Reagovat

@Icecube18:
Pumpička by mohla být rozřešením záhady Sandyiny kabelky…

6
Carol
Reagovat

Panebože, ta Laura a Amanda jsou fakt hrozný blbky, když přišly s tím nápadem :-D No Laura je asi o něco blbější, protože ta rozhodně nemyslí hlavou, ale něčím jiným :-D Možná i ta Sandy je chytřejší než Laura :-D

7
okkvp
Reagovat

á, prochor již hlasoval :-D

8
Carol
Reagovat

Tak mě napadá, doufám, že ať už v rámci soutěže miss paradise nebo mimo, byla by fajn nějaká vědomostní soutěž, myslím, že by to mohlo být zajímavé

9
Smiley
Reagovat

Tenhle díl se mi moc líbil, Nadiin návrat hrou pěkně zamává. Začíná se mi docela zamlouvat Sandy, není tak blbá, jak vypadá (a jakou se dělá :D ). Laury mám plné zuby a je mi líto Thomasse, vůbec tam nezapadá, být na jeho místě, tak to nevydržím…

10
Hooper
Reagovat

@Smiley: Zatím nemám dokoukáno (jsem u scény „hodnotíme vaše chování u večeře“), ale je pravda, že mě větou „investovala jsem do zvětšení svého poprsí velké peníze a holky si za 150 korun a nasazením dvou podprsenek pořídily to samé“ slečna písečná docela odbourala. A přemýšlím, zda je vtipnější tohle nebo ta Simonina věta „Emma Gadová je ta, co si za války psala deník?“.

11
Ananas
Reagovat

@Hooper:
Simone!:-)))
A jsem moc ráda, že vím, jak vypadá pořádná pánská jízda! Pleťová maska, společná koupel…

12
Ananas
Reagovat

@Smiley:
Jj, chudák Thomas. Na druhou stranu, násilím tam asi deportován nebyl;-)

13
Hooper
Reagovat

Dle upoutávky to vypadá, že Malene sebere Amandě její volnou disciplínu. A čumáček tím koncem dílu(nejen vůči Thomasovi) u mě klesá.

14
Smiley
Reagovat

@Hooper Malene sebere Sandy volnou disciplínu, asi jsi to jen špatně napsal/a :) Taky u mě Laura klesla, přála bych jí nějakou studenou sprchu.

15
Hooper
Reagovat

@Smiley: Jo, tak, překuk.

16
Icecube18
Reagovat

Pobavil mě hned začátek. Amanda si stěžuje, že přibrala 5 kilo, sotva vyšla do schodů, ale hned u stolu vykřikla „slanina“ :-D

17
Melek
Reagovat

Laura mě taky pomalu přestává bavit, ale nevadí mi. To k Simone mám od začátku nějaký zvláštní odpor, který se mi nedaří překonat, snažila jsem se ji aspoň moc nevnímat, bohužel to není docela dobře možné. Snad ten blonďatý souboj nevyhraje a brzo vyfičí. Thomas díky minulým řadám dobře věděl, do čeho jde, takže mi ho není líto. Opravdu jsem ale zvědavá, jak dlouho tam vydrží :)

18
okkvp
Reagovat

@Melek: já se bavím představou, jak budou vypadat v nějakých 60. laura bude pořád stejný diblík – maminčina jedenáctka s lízátkem. A Simona bude mít na hlavě šátek s uzlem nahoře, u nohy kýbl, v ruce smeták a bude vrchní drbna domovnice :D

19
Ananas
Reagovat

@Icecube18:
Slanina přece nevadí. Před focením dáš dvě sklapovačky a máš bříško jedna radost:))

20
Icecube18
Reagovat

@Ananas: No to jo :-D Oni mě fakt baví. Navíc sklapovačky sotva udělali a stejně jsou jim k ničemu :-D

21
Ananas
Reagovat

@Icecube18:
A nezapomeň na staré moudré „sexem proti obezitě“…

22
Icecube18
Reagovat

No ale dneska se s titulkama zase vyřádili.

23
Icecube18
Reagovat

Tak teď budou dávat HP už jenom v úterý a ve čtvrtek. Opět z licenčních důvodů :-(

24
okkvp
Reagovat

Rekap konečně v článku. Mnoho obrů, podtržené klikací (kromě HP)

25
okkvp
Reagovat

@Icecube18: tož timhle stylem vánoce finále jistí … (jak se píše závorkovej smajlík „achich ouha debil kdebyl?“)

26
Ananas
Reagovat

@Icecube18:
Ach jo, takhle by s námi závisláky neměli zacházet!

27
Icecube18
Reagovat

@okkvp: No jestli vůbec nějaký finále dávat budou. Zachvilku řeknou, že budou dávat jenom jeden díl týdně a pak to prostě utnou :-D
Slováci prej jedou normálně. Dá se to někde vidět?

28
Carol
Reagovat

Tak musím říct, že z těch fotek se mi nejvíc líbí Nadiina a pak asi Lauřina ( i když jí teda moc nemám ráda)……myslela jsem si, že nejlepší bude Malene, ale když jsem viděla jej fotku, tak vypadá hrozně staře….

29
Sara
Reagovat

Pokud slovaci jedou normalne, nenasel by se nekdo, kdo by pro nas zavislaky dily nekam ukladal? Neskonala vdecnost by byla zarucena a prima at si trhne nohou, pokud si divaku nevazi. Co je to za pitome vysvetleni, ze se v prubehu vysilani meni licence?

30
Hooper
Reagovat

@Icecube18: Jen když obejdeš geografický zákaz.

31
Hooper
Reagovat

@Sara: Zdůvodnění debilní, o tom žádná. Uvidíme, zda to Slovákům zůstane či budou taky nějak zkrouhnuti.

32
okkvp
Reagovat

@Icecube18: No oni mají zatím proti nám 2 díly předstih. A ve vydávání oznámení mají oproti našim vždycky nejméně půldne zpoždění (ofiko vůbec nemají příliš živé). Zatím tam nic není.
Já se tam na rozdíl od jinde se svou free výbavou k vidění neprostrkám a tam, kde jsem něco našla to vyžadovalo slovenské mobilní číslo.
Asi to tahání triček, kolik mají shlédnutí bylo jen machrování a tak na to vážně asi míněj hodit bobek. Navíc si testují diváckou výdrž. No… já sice vzhledem k časové náročnosti zvolnění vítám, ale zas jsem doufala, že to budem mít na podzim už z krku a bude čas na jiné. Takhle to přestává bavit i mě (zásadní průběh následujícího děje už stejně vím) Jsou to máci :(

33
Sisinka
Reagovat

@okkvp:
Souhlas, kdo umí trochu hledat, ví, jak to dopadlo, myslela jsem, že nám chtějí vyplnit léto, získat diváky…blbost a přestávám se koukat.
Jinak za rekapy děkuji, jsou výborné ode všech :-)

34
okkvp
Reagovat

@Sisinka: koukat se nemusíš, ale jestli to neutnou, tak nás snad budeš alespoň číst ;-)

35
Sisinka
Reagovat

@okkvp: Jasnačka :-) mě ty rekapy vždycky rozesmály :-) a hodili i občas jiný pohled :-).

36
Michal V.
Reagovat

mno jestli se daj nekde stahnout anglicky titulky a originalni zaznam tak bych asi nevahal to stahnout… dansky titulky bych asi nedal.

to zduvodneni je vazne velmi zlvastni… jak se muze licence menit v prubehu „vysilani“?

37
okkvp
Reagovat

@Michal V.: nevim, kde žiješ, možná budou k dispizici tak max švédský, nebo norský titulky, naglický težko. O tom, že by to dánská Tv3 vysílala duálně s titulkama taky dost pochybuju.

To vysvětlení je zvláštní, nicméně pravda může být taková, že naši koupili jen část – jako až se uvidí sledovanost a pak je možné, že na základě toho dánové přitvrdili v ceně/podmínkách. Ale důvod aby se to vysílalo půl roku imho těžko mohou dánové mít. To si nedokážu vysvětlit. Ono to natažení totiž hraje i proti režijním záměrům.
Leda by tu byl nějakej odborník na tv reklamu a obchodní věci s licencí spojené.

Pak je možné, že si prima hraje na své pozdně letní a podzimní programové schéma a pod tohle to schovává. To minulé ořezání tomu odpovídalo.
V každém případě tímhle krokem Prima o část diváctva přijde. Naštvala jak pipinky, tak opět i diváky propadlé RS jako kategorii. Mocně ze sebe činí nevěrohodnou….

38
Johana
Reagovat

…a o tom omletém ..a jsme solidní“ už nemá šanci nikoho přesvědčit…

39
Johana
Reagovat

…a nebýt skvělých rekapů a vtipných komentářů, kouknu, kdo je vítěz a vzdám to…fakt nechápu, jak to prima dělá, že všechno, co vypadá trochu nadějně, dokope do prďousovic.

40
Ananas
Reagovat

@Johana:
A já si právě uvědomila, že mne vítěz zajímá vlastně ze všeho nejmíň. Berme to pozitivně, aspoň nám ta zábava déle vydrží! (Teda pokud to nestopnou před koncem).

41
Melek
Reagovat

Já už taky bohužel díky sociální síti znám jméno vítěze, ale baví mě to i tak a vždy se těším na rekap. Odříznutí víkendů jsem uvítala, ale dvakrát týdně je to opravdu uz hodně málo :( snad to fakt neukončí, mrzelo by me to, uz dlouho me žádná RS tak nebavila.

42
Icecube18
Reagovat

@Melek: Já znam vítěze od začátku. I jak budou postupně vypadávat. Ale i tak mě to moc baví :-D

43
okkvp
Reagovat

@Icecube18: nicméně, jak píšu v upoutávce k dalšímu, je velmi pravděpodobné, že jim to taky utnou. Já si s radostí užívám originálu – sice některé ty povedené vejšplechty mi uniknou, ale ono stačí to ksichtění u toho. Někdy se nařehtám mnohem víc než u titulků ;-)

44
Jerremy
Reagovat

V každém případě, snížení dílů na dva mně rozhodilo.
Bojím se, že se konce nedočkám.
A Prima bude zase pak povídat jak ji nevyšel záměr dávat RS alespoň na internetu. Měnit schéma v průběhu vysílání byl/je /bude vždy zabiják sledovanosti.
Ale jak již někdo tady psal, po dlouhé době v českém mediálním světě celkem provedená reality show nezkažená českým amatérismem.

Přidat komentář