Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: 35. den zastihne Ráj nepřipravený + rekap

14. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Kdo sázel na to, že Klaun bude obyvatele Hotelu Paradise pěkně děsit, tak ten trefil hřebíček na hlavičku. Ráno je zastihne nepřipravené. V Mexiku je totiž středa a někomu táhne na ledviny. Nakonec to ale pro některé dobře dopadne. Tedy alespoň pro dnešek. Dívejte se, počet obyvatel klesne na sudé číslo. Postavu Klauna odtajníme, až sundá masku! (v česku)

V pátek se z Hotelu po jednom dnu pakovala Camilla, což ji naštvalo, a zabydlela se Malene, což zase naštvalo Simone. Dobře to naladilo jen Dannyho, zase má koho vyhazovat. To naštvalo Nadiu a ta pak nasrala Dannyho. Pak bylo zaveleno k cirkusové párty na jejímž začátku nám Nadia sdělila, že se Klaunů bojí až zvrací. Cirkusová zábava se ale docela povedla, což se řádně zapilo. Kavalír Danny toho chtěl využít, ale skončilo to akorát dalším nasráním. Jak pravil Christian – To je tu snad samý idioti? A aby těm už tak nenaloženým bylo ještě líp, tak Danny už zas toká o taktice s Amandou a tak je jasný, že Nadiiana parta odhodila trička s hlavou krále taktika a zauvažovala jak moc prší pod mostem. Dívky v nedbalkách však věří ve své pláštěnky.

Na dnes si připravte dobré nervy. Budem se bát, budem se lekat a mezi tím se budeme smát. Tedy alespoň ti otrlejší z nás. Na večer pro vás máme i drobné překvápko. (spekulace povoleny, oznamy mažeme)

Do Hotela vstúpil strašidelný Klaun!

Ráno sa prebúdzame do pekného rána, no to ešte „Paradajci“ netušia, čo ich čaká! Pri raňajkách je ticho, až na Lauru. Sťažuje sa, že jej nechutia vajíčka a má ich slané. Amanda sa snaží vtipkovať, Laura opäť nechápe a myslím si, že túto scénu nepochopil nikto.

Laura sa ozýva: AJ, AJ, AJ

…a to neznamená nič iné ako – DOPIS! Malte s prekvapeným výrazom tváre číta, že nás čaká párovanie.


Opäť sa ozýva Laura: VA?

Táto informácia úplne položí Simone, ktorá si už balí kufre. Danny sa sťažuje, že má imunitu a nemôže nikomu pomôcť. Musí LEN sledovať, čo sa bude v hoteli diať

Simone so slzami v očiach oznamuje, že najväčšie šance má u Martina a Sandera. Neskôr zistí, že je to vlastne úplne hlúpy nápad (Martin ani Sander ji nechce), osvieti ju a zistí, že úplne NAJLEPŚÍ PLÁN je postaviť za najlepšieho kamaráta Malteho, za kterého se vydrženým právem míní postavit i její najlepšia kamarátka Nadia! Tomu sa hovorí taktika a Simone týmto označujeme za TOP hráčku celého Paradajsu.
Byť tedy Nadia se v této chvíli také zaskvěla poněkud překvapivým prohlášením


Spomínate si na to, ako Amanda zvracala pri pohľade na Dannyho? Tak to už je minulosť! Amanda s Dannym pripravujú plán ako sa dostať do finále.

Medzičasom v Hoteli Paradise:
Simone – Dělali jsem, co jsme mohli
Nadia – Jo, dobře sme zabojovali!

Dve nejnejky sa potľapkávajú po pleci, že urobili všetko preto, aby tu obe zostali. Strih, Paradajci sa nahodili do gala a za bieleho dňa ideme vyraďovať. Pánovia už sedia na stoličkách, čakajú na svoje ženy.

Malene má imunitu a smeruje k Dannymu.
Laura si vyberá Christiana.
Sandy sa postavila za Martina.
Amanda si bozkom získala Sandera.

…a teraz do boja vyráža naša TOP hráčka Simone. Ešte tesne pred párovaním nám oznamuje, že sa zrejme postaví za Martina alebo Sandera. Simone vyráža k stoličkám a končí u Malteho. FACEPALM

Nadia sa vydá na cestu své volby krokem houpavým a s hlavou na stranu. Cestou pohledem zabila Amandu a po její oblíbené kličce před brankovištěm se postaví za Malteho… aké prekvapenie, že?

Nadia plače, Malte plače, Simone plače, (Laura vystrkuje spodní pysk), Malte sa potí.

Malte sa nám priznáva, že si vyberie Nadiu, pretože je silná a je tu od začiatku. Malte, koho si vyberieš za partnerku? Pýtá sa o sekundu na obrazovke Rikke. Malte premýšľa a vyberá si TOP hráčku Simone.
Simone plače, Malte plače, Nadia plače, Laura plače (Prochor plače). V šou definitívne končí Nadia.

Nadia sa balí a v rámci myšlenky na klidné letištní odbavení, tu nad hmotnostní limit přebývající rtěnku vyplácá na popsání všech zrcadel, které byly v dosahu. Tu prichádza Simon a Malte. Simone plače, Malte plače, Nadia plače. Nadia sa lúči s ostatnými súťažiacimi. Simone plače.

Poté, co hotelem zaznělo Nadiino posledné Adios se koná porada dnešních vítězů, na které Amanda bez mrknutí oka Dannyho ubezpečuje, že ruka je v rukávě, veřejnou výzvou Lauře „Myslím, že se na Dannyho můžeme spolehnout!“

Martin a Sandy prichádzajú na večeru, na stole sú menovky a balóniky. Dva balóniky majú smrtiacu lebku. Obaja uvidia strašidelného klauna, no i keď sa z toho skoro poonďiali, rozhodnú sa o tejto veci mlčať! Prichádzajú ostatní súťažiaci na večeru. Laura odmieta balónik s lebkou a v tom príde ďalší šok – opäť sa ukáže klaun.

Martin so Sandy sa priznávajú, že toho klauna už videli.
Všetci sú vystrašení a netušia, čo sa bude diať. Laura s Amandou si berú svoje balóniky so sebou a premýšľajú, že práve tieto dva balóniky ich môžu zničiť.

Na záver dňa si Amanda vysvetľuje veci so Sanderom: Nepáči sa mu, že vedie dlhé rozhovory s Dannym… viac ako hodinu a jak pak to vypadá, že? Amanda jej uklidňuje, že to vyjde nastejno, protože jestli si myslí, že má nějaké mechtle s Dannym, tak je taky idiot.

Také pro Lauru byl dnes zápřah a Malte má pro to pochopení.

Pro TV diváky by ale bylo vhodnější, kdyby Laura volila pro tyto příležitosti jiné než tělové prádlo. To aby nebyly zbytečné dohady.

Zítra se Klaun představí v plné své kráse. Kto sa skrýva za maskou klauna, čo myslíte?

Svíčku za Nadiu

Nadia byla jednou ze tří posledních osidlovatelů Hotelu. Dívka, která v prvních dílech skrývala tajemství, že o dveře vedle dlí a spí její partnerka z Dánska. Hned druhý den se svěřila vybrané kolegyni (Lauře), že je lesbička. Dodatečně přiznala, že to mělo dva důvody. První byl osobní – potřebovala si ulevit z napětí, ale druhý byl čistě taktický – potřebovala si získat Lauřinu důvěru a doufala, že ta to roznese a tudíž získá důvěru dalších.

Ve hře se zdála být poměrně zdatnou hráčkou a získala si i dost příznivců. Část oceňovala, jak se vyhranila proti Amandě, ale opozice namítala, že to byla vlastně její žádanka o letenku. Spolubojovníci jí po čase měli za zlé, že se snaží vytvářet dojem, že s ničím nic nemá, že ona neintrikuje.

Pro Realityportalen se vyjádřila, že v té době už byla přes míru unavená vší lží a klamem kolem sebe v Hotelu. Sice doufala a vlastně byla do poslední chvíle prý přesvědčená, že si Malte vybere ji, ale na druhou stranu k Simoně si tam vytvořila tak vřelý vztah, že bez ní si své setrvání ve hře neuměla představit. Simona prý pro ni tehdy byla úplně vším. Maltemu ale vinu nedává. Za vším zlem byl podle ní Danny, který tahal za nitky.

Povšimněte si, že Nadia v téhle souvislosti pro tisk nejmenovala Amandu, tak jako v hotelu.

Informaci o tom,že Nadiin vztah s Nataschou po návratu do Dánska nakonec krachnul, jsme už zveřejnili. Podle Nataschiných slov se Nadia velmi změnila a ona jí přestala rozumět. Nicméně je také třeba zmínit, že holky spolu začaly chodit až koncem jara 2013, takže to nebyl nějaký dlouholetý románek.

Nadia bude v Hotelu samozřejmě chybět. Byla opravdu dost výrazná. Minimálně tím jak na rozdíl od kolegyň kuňkala zvláštně položeným hlasem. Taky nepatřila k největším ošklivkám a pro mnohé byla a bude jednou z největších Miss letošního ročníku HP. Dalších informací o ní se dočkáte ale až později. Její vztahy s kolegy a kolegyněmi totiž naberou časem na třaskavosti a pokud vydržíte, tak pochopíte proč. Tudíž znovu opět prosím – nepředbíhejte, nespoilerujte!

Zdroj obrázků: TV3, TV3/PrimaPlay

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 29
1
Melek
Reagovat

Já jsem uhodla tu fotomontáž :D (ale pomáhala jsem si fotkami z ofika, přiznávám :)
Na dnešek se těším, ale trochu se bojím, nemám ráda lekačky :D

2
Ananas
Reagovat

@Melek:
Taky z klaunů zvracíš, jako Nadia? Už teď je mi jí líto.

3
Melek
Reagovat

@Ananas: Klaun by mi nevadil, kdyby se tam objevil nějak normálně. Ale bojím se takových záběrů jako z hororu – pohled na prázdnou místnost a v příští vteřině je přes celou obrazovku klaun, nejlépe doplněno nějakým originálním jekotem (já nevím, jestli to tam bude, ale tipuju to tak ;)

4
sideways
Reagovat

@Melek: blahozelam k vitezství

5
okkvp
Reagovat

@Melek: při objevování Klauna doporučuju zachovat chladnou hlavu a bedlivě, pečlivě sledovat ;-)

6
sideways
Reagovat

@okkvp: a este jednu cinnost treba robit

7
Melek
Reagovat

@okkvp: Pokusím se, přece si tak napínavý díl nemůžu nechat ujít :)

8
Ananas
Reagovat

@Melek:
Ač mi klauni nevadí, tenhle se mi nelíbil už minule. Ty zoubky, brrr…

9
okkvp
Reagovat

@sideways: já už stíhám akorát číhat na nějakou srandovní repliku k obrazu, ale to je spojené s mou „pracovní činností“ a potřebný sled pohybů už mám jako tik.

10
Hooper
Reagovat

„Já a moje holka jsme v ohrožení“:-)) Simona sem tam pobaví.

11
sideways
Reagovat

teraz si dva dni dávam oddych , aby som od stredy držal s vami krok a zatím ujíždim na sweden HP.

12
Icecube18
Reagovat

Laura se na konci vrátila s jednoručnim větrákem :-D

13
Prochor
Reagovat

Sakra, tak mi odpadl poslední fanoušek Nadia. Snad zbývá ještě na 50% Amanda.

14
Hooper
Reagovat

@Icecube18: Ano, to jsem velmi ocenil.

15
Melek
Reagovat

Záhada s klaunem se protahuje, zítřek bude zase napínavý jak kšandy. Nakonec jsem se víc než klauna lekla Lauřina hlasitého Aj Aj Aj ;)
Je docela paradoxní, že se tým kolem Nadji/Simone nakonec povyhazuje navzájem (ikdyž v případě Kimie nebyla jiná možnost), to není moc dobrá taktika :)

16
Ananas
Reagovat

@Melek:
Kimie pryč, Nadia pryč a Simone tam trčí a trčí:-(

17
okkvp
Reagovat

Nadii „nekrolog“ v článku, na rekapu se usilovně pracuje.

a už je tam

18
Blabla
Reagovat

jeeeeeeeejda….ušoun tam furt je…chjo…to je den…a já si myslela, že vypadne…a nemůžu si pomoct, ale to její bulení při odchodu Nadi, jsem jí nějak nežrala…prostě je ta holka mega divná…

Jsem zvědavá, kdo je klaun…jestli někdo dostal divokou kartu (tak jako blbka nella)…vzhledem k tomu, že všichni ječeli, tak bych tipla, že to bude někdo, kdo tam už byl… anebo to bude Brad Pitt :D i když u toho bych asi osobně neječela :-/

A opravdu byl asi dnešní díl zvláštní, bo se mi líbil i Danny…poprvéééé…asi si dám trochu vína na spaní….

19
okkvp
Reagovat

Taky mám ušáčka ráda a Dannyho miluju víc díl od dílu. Úplně mi vynahrazujou Bekima i Holy Grail.

20
amna
Reagovat

uhodnout kdo je klaun není zas tak strašně těžký, já to zvládla a to mi tyhle věci obvykle moc nejdou :) máme se rozhodně na co těšit! (alespoň doufám)
jinak Nadii je docela škoda, s klidným srdcem bych za sebe poslala ven tu trubku Simone…..

21
okkvp
Reagovat

Kdepak – v téhle fázi je mnohem zábavnější „nevypočitatelná“ Simone.
Mimochodem, leckde jsem četla srovnávání v zákeřnosti a bezskrupulóznosti Dannyho s Amandou. Ale podle mého, si je nejvíc podobný právě s ušatkou

22
okkvp
Reagovat

tedy ale když tak čtu diskuze k HP, tak si říkám, že by bylo zajímavé, kdyby byla agentura YouGov udělala ještě jeden průzkum o názoru na hloupost v souvislosti HP – co si lidé myslí o úrovni IQ diskutujících.
Jestli člověk na dánských diskuzích občas loví obočí na zátylku, tak na českých skoro nemá šanci přežít bez mokrého hadru na hlavě. (blízké zahraničí na tom není o moc lépe) … vyvolává to dojem, že 95% diváctva tvoří pubertální pipulky nebo osoby s maximálně šestitřídkou… Jestli z toho tv míní něco vyvozovat směrem k programové skladbě, tak nás potěš koště ;-)

23
Michal V.
Reagovat

tak klauna jsem neuhodl a asi ani neuhodnu takze jsem zvedavej na dnesni dil na odhaleni.

Trochu se mi nelibi ta vec s balonkama… vzhledem k tomu, ze je dostaly primo od stabu tak to smrdi nepovolenou podporou (lidi co dokoukali do konce vcerejsi dil budou vedet lip na co narazim).

Vypada to, ze Amanda ma hru ve svych rukach, ale radsi bych nepredbihal.

24
okkvp
Reagovat

@Michal V.: Nedostaly je přímo od štábu.
V tomhle HP až takové ovlivňování nemá štáb zapotřebí, tam si vystačí s běžnými metodami.

25
Melek
Reagovat

@Michal V.: Myslím, že je opravdu dostaly za to, že se udržely od začátku. Možná to trochu zavání cílenou podporou, ale po vypadnutí Nadji tam zůstaly z původních obyvatelů jen ty dvě a přece jenom na to nějaké hráčské úsilí musely vynaložit. Štáb je za to teď po zásluze odmění :)

26
Melek
Reagovat

@okkvp: Tak když ne od štábu, tak převlečený klaun není Brad Pitt, ale někdo z bývalých obyvatel a ten asi rozhodl, kdo je dostane. Jako když Kasper dostal tajný úkol unášet holky od Fie nebo od koho

27
okkvp
Reagovat

@Melek: To, že je k jednotlivým židlím s jmenovkami váže klaun, přece bylo jasně vidět pár vteřin před tím, než Martin s Písečnou došli na vršek schodiště.

Štáb v každém díle divákům napovídá, co bude dál, někdy i několik dílu dopředu.

28
Ananas
Reagovat

@okkvp:
To, že je vázal, ještě nemusí znamenat, že je nevázal podle nějakých pokynů.

29
pelmel
Reagovat

v ukázce k dnešnímu dílu je, že klaun si má vybrat dvě holky, kterejm dá balonky a ony je pak předají klukům, který budou v ohrožení…že má možnost se pomstít… tzn. že klaun musí být někdo z bývalých (=někdo cizí se nemá za co mstít) a že je z Amandinýho tábora (= vybral si Lauru a Amandu, věří, že to předají někomu z konkurenčního tábora…) Já myslím, že klauna Amandin výběr zklame…

Přidat komentář