Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Nazrál čas na výměnu dresů

11. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Ráno je v Mexiku slunečné, ale v dálce na obloze – cože to tam je? To je ale ještě daleko. Přesto už dopoledne v Hotelu Paradise statická elektřina způsobuje výboje. Jedna ze dvou nových dívek potupně balí, druhá se sice ubytuje, ale tím jinde sílí pocity bezdomovectví. V Hotelu Paradise bude cirkus! Těšíte se? Díl 34 stojí za vidění.

Ochutnávka:

Rekap 34 alespoň obrazem

hp2014-34-01

hp2014-34-02

hp2014-34-03

hp2014-34-04

hp2014-34-05

hp2014-34-06

hp2014-34-07

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
Icecube18
Reagovat

OT-http://www.super.cz/277473-blondata-nymfa-z-hotelu-hrichu-zkrotla-tehotna-kraska-hrde-nafotila-sve-tehotenske-brisko.html
Nějak nemůžu Klaudii na těch černobílých fotkách a s jinou barvou vlasů poznat.

2
Prochor
Reagovat

Celou dobu jsem si myslel, že Amanda je blbá. Ale tím, že nezahájila frontální útok stylem „dopadnete jako Bekim Dannyho parťáci“ nespálila mosty k Dannymu. Není vůbec blbá. Amanda chce mít všechny možnosti (hraje na všechny strany jako Denny). Pořád má možnost uzavřít pragmatickou alianci s Dannym ale to ostatní nechápou ( ani sám macho Danny). Amanda je opravdu silná hráčka.
Trochu jsem jí podcenil a Amanda se mi začíná opravdu líbit jako silná hráčka. Je to nejdominantnější žena v hotelu Paradise. I přes to, že její jednoduchá taktika : Danny postav se za mně a já tě vyhodím byla naivní ale učí se děvče docela dobře. Dosáhla vyřazení Bekima a mezi holkama má dominantní postavení. Teď bude rozhodujícím prvkem při dívčím vyřazování.

3
Icecube18
Reagovat

Čumáček vypadá na tý fotce s maskou jako kokršpaněl :-D

4
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Já pořád nějak nemůžu uvěřit, že by A a D mohli opravdu věřit, že jim ten druhý fakt věří…

5
Ananas
Reagovat

@Icecube18:
Ti bývají dost kousaví:-)

6
Prochor
Reagovat

Anananas – je to samozřejmě hypotetická možnost. Jenže mosty můžeš spálit jenom jednou. A krromě toho je Amanda taky ženská a Danny se jí přese všechno líbí. Tak proč si likvidovat možnosti. Podle mně Amanda není tak blbá jak jsem si na začátku myslel.

7
Prochor
Reagovat

P.S. Podle upoutávek začíná být Danny čím dál nevěrohodnější (vyhozená Simona která kvůli němu nevyhodila Nadiu) takže kdo koho vlastně potřebuje ?

8
okkvp
Reagovat

@Ananas: Sranda je, že ve víře v docílení bezmezné důvěry u toho druhého je podstatně blíž Danny než Amanda. Ješitnost je mrcha ;-)

9
Hooper
Reagovat

Prochor – ujasněme si terminologii/fakta. Amanda z kategorie „nejošklivější a o strategii vůbec nepřemýšlející ženská, co je v hotelu“ povýšila na „s příchodem Sandy mám šanci být druhá nejošklivějží ženská, co je v hotelu, zároveňchci vyhodit Dannyho a když si stoupne za mě, tak si vyberu toho druhého (když za mnou budou stát dva muži)ř“. Ale protože o tom v podstatě pouze mluví do kamery a moc pro to nedělá, tak se bavíme, školsky řečeno, o zlepšení známky z pětky na čtyři mínus. A to fakt je málo.

10
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Prosím překlad. Z dovětku soudím, že by mohlo jít o mužskou ješitnost?

11
okkvp
Reagovat

@Ananas: Danny je na svou domnělou schopnost okouzlit do bezvědomí víc nafoukaný a tudíž je mnohem náchylnější věřit, že mu to Amanda fakt sežere.
Amanda v to doufá, moc tomu nevěří, ale dělá vše proto, aby jí věřil, že mu věří.

12
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Jo.

13
Melek
Reagovat

Ha, Dannymu se rozpadá koalice, tak se začíná spoléhat na Amandu. Byla by to skvělá příležitost poslat ho do pryč, bohužel ona zase nějak otáčí a začíná mu věřit, škoda pro ni. Danny nikdy nebude hrát s jednou partnerkou

14
iivveettkkaa
Reagovat

JJ, vypadá to, že Amanda Dannymu opět začíná věřit :-(

15
Prochor
Reagovat

To je hrozný, že Dánové se všichni navzájem znají.

16
Prochor
Reagovat

Vždyť jsem to předvídal, ŽE Simona pochopí CO JE Danny zač a dá se do tábora Amandy, Byla to jen otázka času,

17
sideways
Reagovat

@okkvp: s tym klaunom ti to vyšlo

18
okkvp
Reagovat

@sideways: hezky jsem ho mezi ty masky schovala, že? ;-)

Ale dokonale to vyšlo i štábu, že zrovna přišla bouřka a lilo :-)))

19
Icecube18
Reagovat

Kdyby byl ten klaun ještě o díl pozdějš, tak tušim kdo by to mohl být :-D

20
Melek
Reagovat

Na zápletku s klaunem jsem zvědavá, asi bych z něho taky měla dost šok :D

21
Hooper
Reagovat

@Icecube18: Někteří tuší, někteří vědí.

22
bechersaltz
Reagovat

A někteří si musí pohonit, že nejsou jen tak obyčejná ořezávátka :D

23
Michal V.
Reagovat

ja se priznam, ze s klaunem nemam absolutne sajnu o co jde…doted jsem predpokladal, ze jde o to vydesit co nejvic Nadiu podle toho jak to bylo strihano, ale jak to tady ctu tak v tom lidi vidi vic nez ja.

Jsem dost zvedavej jak se vyvrbi ted dalsi vyrazovani, protoze po ztrate Bekima se jako kdyby otocil vitr, ale treba Simone zariskuje a pokusi se vyradit Amandu….

24
Prochor
Reagovat

Nastal čas na výměnu alfa samců. Očekávám proti Danniumu nového Iron mana:
http://www.youtube.com/watch?v=cdfFgR4CO-s

Přidat komentář