Panáček v reality show

Hotel Paradis 2014: 14.6. Kdopak to tu zas je? Poměřování pánských hřebínků + rekap

14. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


Prima se rozhodla, že nám nedopřeje chvilky klidu, o víkendu jede zveřejňování dílů ve zrychleném režimu – po dvou.
V sobotu díl 6+7, v neděli 8+9. Dívejte se.

Poté, co se neviditelná služka zviditelnila na mrchu Majanu a rozkopala tak sladké sbližovací plány některých už zavedených kapříků, se do Hotelu dostaví další host. A je to zas baba. Naštěstí se netají svou orientací a tak je všeobecně přijata, všichni společně si užijí havajské párty a my se můžeme těšit na malou květinou show.
Počet žen v Hotelu Paradise se ale přiblížil nebezpečnému číslu a pánové umí počítat rychleji než Pernille. Tudíž jsou poněkud neklidné. Zvídavé otázky z Pandořiny skříňky způsobí, že si pánové půjdou poněkud do těla neboť otázka týdne zní : kdo je tu největší kohoutek?
Kdo se nám to zjevil na pláži?

Natascha Cetiner

Vstřícná, výřečná, zábavná
22 let, Hillerød, povolání/zaměstnání nedůležité(neznámé)
Poznávací znamení:
nenápadně se vydatně muchluje s Nadiou

Do Reality show se jako většina ostatních přihlásila protože si chtěla užít lážapláža, zábavy a půl milionu dolarů. Navíc jí nevadí pozornost lidí, na to je zvyklá, když se vodí s holkama (pro pomalejší: je lebička). Je prý velmi žárlivá, ale bude na sobě pracovat. Kromě toho je prý velice povrchní, ale na tom bude taky pracovat. Kdyby neměla Nadiu, tak by měla nejvíc chuť na roztomilou a nevinou Lauru. … no, snad si to s Kaspříkem nějak vykomunikuje. Toho totiž taky předem zná.

Už se na dnešní dvojnásobnou dávku těšíte?

Jako obvykle malá obrazová ochutnávka:
6. díl



7.díl




Příjemnou zábavu, zítra v nášupu pokračujeme

Co se dělo v 6.epizodě HP 2014 očima Bazingy?

Tak celkem nic, co by trhalo bránice, úsměvné věci uvádím tedy v odrážkovém rekapu 
– Henrik se před snídaní napičifukoval (5 fuků + 1 zkušební)
– Laura byla paranoidní, že se Kasper neumí ovládat
– Pernille neví, co je to paranoidní
– Daniel se nám svěřil, že ..
„když se dívá na sebe, tak se musí pochválit, on nevypadá věru zle-e, prostě L.O.C. jak má být…“

A pak přišla Natasha :
– vypije víc piva než kluci
– umí jezdit prknem po vodě líp než kluci
– hned tak něco jí nerozbrečí, jako kluky
– a měla Nadju dřív, než kluci
shrnu-li to, ve vile je nový alfasamec…

– Na rande s Natashou se dobrovolně přihlásil Daniel, Patrik a Kasper, abych netrhal partu, čumáčku víš?
– Když se vrátili, Natasha oznámila, že se stěhuje k Patrikovi, protože Daniel nechtěl a Kaspera zná od základky.

Havajská párty

Na Havajskou párty přišly holky v sukních z trávy, chlapci v havajských košilích, všichni měli kolem krku květinové věnce, pak se trochu chrastilo kokosy, chvíli tancoval vláček, Kasper se přiznal, že má permanentní erekci, Henrik, že má větší, pak Henrik dovolil Kasperovi, aby sáhl Nadji na zadek a když se vrátili k baru, Kasper řekl Lauře, ať dá sáhnout Henrikovi, protože oni se tak domluvili. (dobře, tahle situace nebyla úsměvná, tahle byla LOL).

Pak se hrála hra na kyvadélko, jejímž účelem bylo, že když se kulička zastavila na něčem, co dánsky znamená ANO, musel se někdo s někým políbit. Když se líbala Amanda s Nadjou, tak chlapcům se to hrozně líbilo a Natasha se tvářila nezúčastněně (další potvrzení přirozené vůdcovské role). Když se s Nadjou líbal Patrik, tak Laura s Kasperem to neviděli, protože se líbali zcela mimo rozhodnutí kyvadélka. Natasha to viděla a protože ví, že aby udrželi své tajemství, jinak to nejde, šla spát.

Po Havajské párty se Kasper snažil přesvědčit Lauru, že nejlepší by bylo, kdyby mu dala, Laura řekla, že líbání stačí a tak si na „zásnub“ budeme muset ještě počkat.

Nejzajímavější zkušenost s Havajskou párty učinila Amanda, protože tak dlouho říkala na zdraví!, až musela hledat poztrácené kytky z věnce po čtyřech. Když byla spatřena naposledy, objímala mísu a 2 velké žluté kytky ji následovaly, kam se hnula.

A to je z 6.dílu vše, přátelé tá-dý-dá-dý-dá-dy-dá-dá-dá
(pozn okkvp: pro ty, co se na takovou blbost nedívají ze zásady, ty Amandiny kytky přidáme)

Bazirekap 7. části následuje zde :-)

Na začátku sedmého dílu se nám Henrik představil jako bavič z žánru stand up comedy. Mohlo by se to jmenovat „Na ležáka“. Pohotově rozesmíval protihráče neobyčejnými příběhy ze života vačic. Zatímco Majana později na kameru zapochybovala o důvěryhodnosti některých pikantních historek těchto živočichů, Kasper složil poklonu Henrikovým schopnostem, znalostem a všeobecnému přehledu, které za dlouhé studium nasbíral.

Jestli byla plánovaná i ta veselé scénka, jak se Pernille s Amandou narvaly do o číslo menších gumových čepic a šly si zaplavat nevím, nicméně obrázky toho, jak se nad hladinou vznáší dvoje vlasy Marge Simpsonové se mi líbily moc. Stejně jako pak narážka Amandy na to, že Pernille vypadá jako veveřička a následná reakce „jako co?“

No nic, pojďme od nepodstatných věcí k tomu, co je skutečně důležité.

To, co je opravdu důležité je to, kdo je tady alfa samec a kdo chce koho vyšachovat ze hry.

Než se pustím do popisu toho, jak si Kasper,Daniel a Patrik u Pandořiny skříňky poměřovali, kdo ho má většího, chci se zastavit u docela zajímavé diskuse mezi Natashou a Majanou. Obě tak nějak tuší, že při blížícím se vyřazování půjde o krk právě jim dvěma a rozhodovat bude Patrik. Bez zbytečných emocí a relevantními argumenty zhodnotily jak své možnosti, tak i vysledované vztahy mezi chlapci a rozešly se s tím, že to dopadne, jak to dopadne.

Zbytek sedmé epizody se řešilo, kdo je teda alfasamec.

Ještě před zahájením Pandořiny skříňky si chlapci, co se nestydí před sebou plakat, povyprávěli ve všech variantách o tom, kdo s kým uzavře spojenectví. Nejdřív Kasper s Danielem, pak Daniel s Patrikem o tom, že Kasper s Danielem, pak Patrik s Kasperem o tom, že Daniel s Patrikem o Kasperovi… a pak se v dálce zahřmělo a Pandořina skříňka byla otevřena.

Otázka číslo 1
Lauro, nemyslíš si, že tě Kasper využívá?
Pokrčený čumáček , nach v obličeji a sladký úsměv doprovází jasnou odpověď „ne!“ Doplňující otázku na Lauru, jestli jsou v tom z její strany city už hodnotím jako nadbytečnou.
A co ty, Kaspere, i z tvé strany jsou v tom city? „Laura je fantastická partnerka“ Kaspere? Jsou v tom city? „Laura ví, že ji dlužím laskavost, upřednostnila mě před svým bratrem“ Kaspere a ty city? Vzhledem k tomu, že v Pandořině skříňce bylo ještě spoustu otázek k vyřešení, odpověděl Kasper, že ano :-)

Otázka číslo 2 a 3 nezajímavé.

A pak už se Daniel ptá sám sebe, jestli je alfa samec a odpověď zní jasně. „Tak neasi! Jsem úplně jasný alfa samec, co sice není moc chytrý, ale to nevadí, protože jsem alfa samec a umím se rozhodnout. A hlavně, jsem naprosto přirozený alfa samec této skupiny“

Otázka číslo nevimkolik
Majana se ptá Kaspera proč si myslí, že jsou jedna velká rodina. Kasper se nám do toho trochu zamotal a odstartoval tím debatu o tom, kdo a proč z tria Daniel, Patrik a Kasper lže, kdo vytváří spojenectví, kdo koho chce vyštípat, kdo je alfa samec (D), kdo je chudáček (K), a kdo Batman. (P – a ne, Pernille to není)
Pandořina skříňka pro tento večer vyjevila všechny své hrůzy, a proto byl zavelen rozchod.

A po rozchodu? Po rozchodu došlo k tomu, že se chudáček s Batmanem rozhodli, že alfa samec musí z kola ven. A to co nejdříve.

Zdroj obrázků: TV3, Daniel Ishoj

Bazinga & okkvp

smesvině holdující humoru, servítky si k tomu ale neberem

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
Hany
Reagovat

Nevíte, kolik bude mít HP dílů?

2
Hooper
Reagovat

@Hany: Víme. Ale nechci dostat přes papuli od okkvp, tak nevím, zda můžu.

3
okkvp
Reagovat

72 epizod (tos mohl Hoopříku)

4
Hany
Reagovat

Díky za info. Tak to bude teda nebude s takovou ani přes celý prázdniny:-( Snad pak PRIMA zas něco vymyslí.

5
Hooper
Reagovat

Se mi líbí, jak ostatní holky už uznávají, že Kasper je Lauřin kluk.:-)

6
Hooper
Reagovat

Hovory u bazénku jsou taky dost olol, Škromach hadr.

7
Hooper
Reagovat

Mno, tak šestý díl byl tak pro patnáctky. Aneb všechny tváře Kaspera – kamarád, kuplíř a kanec v jedné osobě.

8
Prochor
Reagovat

Amanda byla pěkná. Nejdřív se neudržela na podpadcích, pak na nohou ale naštěstí se odplížila do postele alespoň po čtyrech (naštěstí Niki Trojanovou nepřekonala). Ráno si nebude nic pamatovat a další večer jízda pokračuje:-))

9
Hooper
Reagovat

Nataša si tam suverénně nakráčí s heslem „just do it“ přes celé tílko? Zvláštní, že to není aspoň rozostřené.

10
Hooper
Reagovat

Tak už máme i donašeče, no vida.

11
james73
Reagovat

Hany: Někde jsem četl, že mají připravené další řady dánské i norské verze. Tak snad budou pokračovat dál. Sledovanost není špatná. Zatím v průměru 50 tisíc na díl, ale prý to rychle roste. To ujde na dánskou reality show :) Doufám, že se dočkáme znovu i vlastní verze a z téhle si vezmou příklad.

12
uKaStany
Reagovat

@james73: já tedy doufám, že další místní verze nebude hodně dlouho

13
okkvp
Reagovat

Nikdy by mi nenapdlo, že mi ta dánská květomluva bude tak rozesmívat – jsem řvala smíchy hlasitě :-)))

14
Prochor
Reagovat

Mně by se líbila druhá česká řada ale pod vedením zkušeného zahraničního štábu. Od něho by se to mohl naučit štáb Primy (jestli na to ti lidé mají IQ a dostatek talentu).

15
uKaStany
Reagovat

@Prochor: Kolego, si představte ty učinkující týpky. Buď to bude mít svaly/silikon i na mozku, nebo to nebude mít zuby

16
Melek
Reagovat

Dnes jsme se dozvěděli docela zajímavé novinky o některých soutěžících – Natasha miluje Nadju, Nadja miluje kokosy, Laura Kaspera, Kasper sex, Henrik vačice a Pernille nová cizí slova. Bohužel pro ni je neumí používat, ale třeba jí to někdo do konce soutěže vysvětlí. Myslím, že Amandinu narížku o veverce taky nepochopila, je ovšem sporné, jestli ví, jak vypadá veverka.
Jsem zvědavá na zítřejší párování, jak to štáb namyslel, zatím se mi pravidla/nepravidla velmi líbí :))

17
okkvp
Reagovat

@Melek: Mě se to párování líbilo i v dánštině :-)))

18
Hooper
Reagovat

@Melek: Henrik a vačice byla výborná scénka, fakt vtipná. A myslím si, že čumáčkovi by nevadilo být s ním na pokoji, pokud by Kaspřík zakotvil dočasně jinde. I když by trochu žárlila.

19
Icecube18
Reagovat

Nadia asi bude žít celej život z toho, že pila z kokosu :-D
Jinak nechápu proč se ty kluci pořád objímaj. Ještě bych to pochopil, kdyby se neviděli x-let, ale ne když se vidí druhej den :-D
Můj žebříček holek je následující : Pernille, Laura,Amanda, Nadia, Majana a daleko za nima Natascha.
Čim víc zahraničních verzí Hotel Paradise/Big brother/Valo Vilag tim líp. A ještě by mohli dávat noční šou :-D

20
Tomáš
Reagovat

Tahle show je skvělá…ty zvraty, záběry z venku (ať už z džungle nebo pláže), samotka a tajemství. Takhle se dělá reality show. To co bylo u nás byla parodie na Hotel Paradise.
viz. https://www.youtube.com/watch?v=Lajjh61m8nY

21
Melek
Reagovat

@Melek: A ještě jsem zapomněla na Daniela, ten z nepochopitelných důvodu nadevše miluje svůj odpudivý účes. Snad to nepřijde i k nám :D

22
Prochor
Reagovat

Mně se docela líbí ty odskoky do minulosti, když chce například štáb vysvětlit, že a jak se dva účastníci znají. Pak následuje skok zpět do přítomnosti přesně do okamžiku odskoku. To je docela zajímavé.

23
uKaStany
Reagovat

@Melek: Všechno špatné je k něčemu dobré. Jak s tím potkáš někoho na ulici, hned budeš vědět, že je to alfasamec :-))
Zajímalo by mě vysvětlení dánského idiomu „Batman“

24
Bazinga
Reagovat

tak visí i ten zbytek.

25
Evík
Reagovat

To jsou ale naprosto úžasné rekapy… :o)

Myslím, že Batman je prostě Batman… :o)

A mě teda zaujalo, jak si to kluci vyříkali: „Kousni se do jazyka…“ „Ne, ty se kousni do jazyka!“ :o)

Jen tak mmch., zřejmě nejužívanějším souslovím je „alfa samec“, což v chlapecké skupině označuje „ten, co by tu rozhodně neměl být“…

Ale alfa samec zní líp.. :o)

Přidat komentář