Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas Česko Slovenska 2014, přihlaste se na casting

18. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3054 w=420]
Ano, čtete správně. Poté, co TV Joj ohlásila, že se pustí do slovenské verze X Factoru, tak konkurenční Markíza ohlásila, že na jaře bude vysílat druhou řadu Hlasu ČeskoSlovenska. A ano, čtete dobře, je tam i to slůvko Česko, tedy lze předpokládat, že se zapojí i TV Nova. Teď je otázkou, co nasadí TV Prima. Nějaký nový seriál?

Pokud se chcete účastnit castingu Hlasu Česko Slovenska, pak vyražte na stránku , kde se můžete přihlásit a zkusit svůj talent. Budeme všem čtenářům Panáčka v reality show držet palce.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
DJ Vlado
Reagovat

Tak původně jsem si myslel, že na jaře nebudu mít o čem psát, ale teď vidím, že jsem se mýlil :-) Jen doufám, že to nedají proti sobě. X Factor by mohli dát v pátek (tak jako běžela SHS1-2) a Hlas tradičně v neděli.

2
Elko
Reagovat

Určite X Factor nepôjde v piatok, pretože Jojka si nedeľami získala divákov s Talentom. Markíza už raz odsunula jednu reality show a to Let´s Dance na piatok… teraz sa uvidí, že kto z koho :), ale Hlas to bude veľmi ťažké, pretože prvou sériou si nespravili dobré meno.

3
Lucas
Reagovat

První řada Hlasu byla ta nejhorší pěvecká reality show, co se u nás vysílala, snad jediná dobrá věc byla Anna Veselovská. Hrůza :/

4
Katynka
Reagovat

Tak já teda určitě koukat nebudu, protože pěvecké soutěže mi už lezou krkem a ty, kde se nezpívá, tak je velmi málo a ještě k tomu nemají tak často úspěch. Tak aspoň budu mít volné večery.

5
Olo
Reagovat

Tohle je strasne zavisly na porotcich. Ja treba sleduju americkej hlas (jako jedinou peveckou soutez – x factor ani american idol me nebavi), a to hlavne kvuli porotcum, kteri jsou vyborni a umi udelat srandu. Format Hlasu je vybornej, pres blind castingy, duety a duely az po live shows. Ale pokud u nas zase budou takovy individua jako Michal David nebo Rytmus, tak to nema sanci na uspech.

6
hollyoaks
Reagovat

ja som nesledoval ani prvu nebudem ani druhu markíza na truc mozno sa to nebude ani vysielať

7
Tomáš
Reagovat

Nechápu proč dělat další řadu Hlasu, když ta první nebyla nijak moc úspěšná. To už i další SuperStar by měla vetší úspěch… No uvidíme, jde o to jaké budou reklamy, porotci atd…

8
Katynka
Reagovat

Za sebe můžu říct, že na tu naši malou zemičku a je jedno, že se do těch soutěží spojujeme se Slovenskem, je těch pěveckých soutěží až dost. Mám dojem, že každý chce jen zpívat a nic pořádného nedělat.

9
n-t
Reagovat

Myslím že X Factor má daleko lepší koncept než The Voice. Nechápu The Voice kde porotce ať jeho svěřenci jsou sebelepší musí vždy střílet do vlastních řad. Podle mě to nedává smysl. Ztrácí se celková bojovnost a důvod proč přijít s něčím co diváky donutí hlasovat.

10
lena
Reagovat

Hlas i X-factor bude určitě v neděli, o tom není pochyb, bude to jak v roce 2010, kde se proti sobě utkali dvě talentové show.

11
Melek
Reagovat

5 Olo
Souhlasím, mně se taky Hlas líbí jako takový, je to rozhodně originálnější než Superstár pořád a dokola. Ale samozřejmě bude záležet na humoru moderátorů i porotců a na kvalitách soutěžících. Jako divák prvního dílu se zapisuju, jak to bude dál se uvidí

12
Ludvík
Reagovat

X Factor a Hlas můžou jít proti sobě, nejsou od stejné společnosti.. určitě to tak i bude… teda nevím jak v Česku, ale myslím že právě proto Markíza zvolila Hlas, aby mohli jít přímo proti X Factoru.. každopádně X Factor je vítěz a to nemusím ani vidět jeden díl… Hlas je totálně o ničem a zbytečný…

13
yeey
Reagovat

koukam, ze ty televize sou celkem nepoucitelny :-) SuperStar moc nejela, Talent ted jede jeste min, tak co s tim? Dame rovnou 2 souteze zaraz :-)

Osobne doufam, ze Prima do X-Factoru nepujde (trebaze je pro me XF zajimavejsi format nez Hlas), aby alespon na ceske strane neco malo talentu z naseho vylovenyho rybnicku zbylo na Hlas – i kdyz do Hlasu zas neni problem nasadit zpevaky, kteri uz jsou trochu znami, takze doufam, ze to bude aspon trochu na urovni…

sem zvedav na slozeni koucu, osobne se modlim, aby se nevratil nikdo z minuly ctverice!! (snad jen Vojtka bych zkousnul)… chtel bych, aby byla nasazena Marta, ale vzhledem k seznamu koncertu Die Happy to nevidim moc realne… :-/

Přidat komentář