Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska 2014, 3. finále (11.6.): Boj o grandfinále zamíchal karty

12. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=9290 w=615]
A je rozhodnuto. V tuto chvíli už víme, kteří čtyři soutěžící se příští týden poperou o titul vítěze druhé řady Hlasu ČeskoSlovenska. Včera jsme se ovšem mohli přesvědčit, že ani velký favorit nemá nic jisté a i outsider může překvapit. Ve kterém týmu k tomuto zvratu došlo, jaké výkony včera soutěžící předvedli, s jakými hosty vystoupili a kteří jsou ti čtyři šťastní grandfinalisté, to se dozvíte, když si přečtete rekap DJ Vlada a Scalexe.

Eliška Mrázová

zazpívala: Rihanna – Love The Way You Lie

DJ Vlado: Dovolil bych si nesouhlasit s Pepou a Michalem – ten rap byl na celém vystoupení to nejlepší, ačkoliv ženské raperky nemusím (jedinou výjimkou je Cher Lloyd), jelikož si vždycky vzpomenu na trio německých feministických mužatek Tic Tac Toe, které si nerad připomínám. Zpívaná část byla však hodně slabá, obzvlášť na to, jakou je (či spíš byla) favoritkou. V úvodní sloce nasadila tak šílené vibráto, že jsem si myslel, že spolkla vibrátor. V refrénu pak nastal stejný problém jako minule, že Eliščin hlas byl ve výškách tenký jako somálská prostitutka a navíc v nich byla dost falešná. Když jsem psal, že by Eliška měla zpívat „normálně“, tak jsem netušil, že v tomto směru bude tak slabá. Beru svá slova zpět a Eliška měla radši zůstat u blbnutí s ukulele.

Scalex: Také mě překvapilo, kolik dalších pěveckých nectností se u Elišky objevilo. I když zpívá jak o život a ksichtí se jak deset Kristín Debnárových, tak ten energický výkon tomu vůbec neodpovídá. Dobrý zpěvák ze sebe musí tóny vysílat silou. Představte si to jako žárovku. I 20W žárovka nějaké světlo nadělá, ale až 100W opravdu pořádně zasvítí. A stejné je to i s pěveckým výkonem. I skvěle intonující zpěvák (to teď nemluvím o Elis) může mít nevýkonný hlas a je to pak znát. Možná právě proto Eliška provádí pitvoření, ukulele, držtičky a další brejkule, aby zakryla své hlasové nedostatky a vznikl z ní dojem senzační zpěvačky, kterou ovšem není. Podobné, ale trochu jinak to má i Simona Gážiková, ale ta zas má jen tu sílu, ten výkon, ale schází jí jiné věci. Ale o tom až v jejím odstavci.

Martin Císar

zazpíval: Leonard Cohen -Hallelujah

DJ Vlado: Ze všech tří Martinových finálových vystoupení to bylo zcela bezpochyby nejlepší číslo, čemuž pomohl téměr a capella doprovod, díky němuž Martinova barva hlasu perfektně vynikla. Písni jako takové bohužel nepomohlo zkrácení, jelikož tak nemohlo dojít k pořádné gradaci. K Martinovu zpěvu výraznější výhrady nemám, možná jen to nadechování v půlce fráze, které zmínil Michal David. Ale jak už jsem psal, Martin patří k těm mála vyvoleným, kteří mají natolik krásnou a specifickou barvu hlasu, že se jim nejrůznější chyby dají odpustit.

Scalex: Martina vyloženě zachraňuje jeho barva hlasu. Tu on nemít, tak se do grandfinále nejspíš nepodívá. O problematickém nadechování jsem psal už dříve, Martin ho naštěstí nemá až tak hlasité, jako to měla Pavlína Ďuriačová, ale před -lujah se nadechoval tak, že jsem si až vzpomněl na Mr.Beana a jeho Halelůůůůja, halelůůůja, halelůja…ůja…ůja…

Od mladého člověka ovšem tahle písnička vždycky vyzní trochu nevěrohodně, to je holt problém… některé songy jsou zkrátka určené pro letitější zpěváky, kteří už mají trochu odžito. Ale to nevadí, divákům se tato píseň líbí a to je hlavní. Navíc, jak říká Pepa Vojtek, na internetu je tisíc cover verzí a úplně všechny jsou skvělé. Třeba tato:

Oooops. To nebylo ono. Myslel jsem tuhle:

Ajta krajta, to taky není ono. Tahle to byla:

No… tak radši nic…

 

Blanka a Martin, Martin Císar a Richard Müller

zazpívali: Richard Müller – Štěstí je krásná věc

DJ Vlado: Tak tohle byla hrůza. Především to kazili Blanka s Martinem, kteří tento šanson (tzn. píseň stojící na textu) pojali jako hlasovou exhibici. Martin byl o něco lepší, ale ani on zde nijak extra nevynikl. Richard předvedl takový svůj standard, ale pokud mám být upřímný, už ho začíná být v talentových soutěžích trochu moc (v současnosti není soutěže, ve které by nehostoval). Dohromady ale jejich hlasy vůbec neladili. Kdyby toto vystoupení nezaznělo, nic by se nestalo.

Scalex: Naprosto podepisuju Vladova slova. Některým písním sluší prosté podání a když se v ní všichni začnou předvádět, tak se ta krása ztratí. Navíc mi přišlo, jako kdyby se v té písni Blanka s Martinem trumfovali. Když vy inženýrku, tak my doktora! Škoda, tuhle písničku mám hodně rád, ale tuhle podobu nebrat.

 

Vendula Příhodová

zazpívala: Alicia Keys – Brand New Me

DJ Vlado: Vendula je přesně opačný případ než Martin, barvu hlasu jí pánbůh nenadělil, proto musí podávat o to lepší a zapamatovatelnější výkony. Její včerejší vystoupení bylo naštěstí návratem na vrchol. Žádné nejistoty, o které mluvil Pepa, jsem si nevšiml. Když Vendula seděla u klavíru, tak mi připomněla Angie Miller z loňského American Idolu. Píseň se jí podařilo perfektně vygradovat a do refrénu dostala velké množství emocí. Podle mě to byl rozhodně nejkompaktnější výkon večera, kterému se nedalo v podstatě nic vytknout. Škoda jen, že Vendula nemá zajímavější barvu hlasu, to by hned byl ještě o level vyšší zážitek.

Scalex: S každou další písničkou, kterou od Venduly slyším, mi ta její plytší barva hlasu přestává vadit, protože technikou ta holka převálcuje všechno a všechny. Možná osloví víc fajnšmekry než masy, takže vítězství v celé soutěži ji nejspíš nečeká, nicméně už její postup až do grandfinále mě velice překvapil (příjemně)… obecně celé složení grandfinále mi přijde jako důkaz toho, že diváci mají uši. Nejistotu v hlase si Pepa vymyslel, žádná se nekonala. Ukázková práce s dynamikou, skvělé emoce, nesmírně kvalitní vystoupení. Pro mě rozhodně touchdown. Vendula mě baví a jak obvykle soutěžícím kritizuju leccos na jejich vzhledu, tak tentokrát velmi pozitivně hodnotím účes (ale zase kritizuju to, že vystupovala navlečená do spacáku).

 

Simona Gážiková

zazpívala: Bon Jovi – It´s My Life

DJ Vlado: Tragédie. Za sebe jsem dával Simoně poslední šanci, ovšem ani tu neproměnila a znovu byla falešná jak divá sviňa a navíc dost nepřirozeně tlačila na pilu. Docela zajímavou analogií je, že Simona v souboji vyřadila Petru Kepeňovou, která měla před osmi lety dost podobný soutěžní příběh, tzn. proměnu z nadějné zpěvačky v jednu z největších tragédek soutěže. Porota byla k Simoně poprvé kritická (včetně jejího kouče Pepy), to ale trochu pozdě přišli na to, že Simona do finále nepatří.

Scalex: Vrátím se k tomu, co jsem psal u Elis. Elis ma slabý hlásek a dohání to pitvořením, Simona má hlas jako zvon, ale žádnou pořádnou techniku. Prostě to nějak odeřve a ono to velké části publika stačí ke štěstí. Simona mi přijde mimo pódium jako sympaťačka, ale na rockerku mám sakra jiné nároky. Quod licet Bon Jovi, non licet bovi.

 

Andrea Holá

zazpívala: Prince – Purple Rain

DJ Vlado: První sloka i refrén byl WOW, tam Andrea ukázala potenciál, který v ní dřímá a překvapilo mě, že v hloubkách zněl její hlas vyzráleji než kdykoliv dřív. Bohužel když přešla do výšek, tak se jí hlas hrozně ztenčil a znovu vyplul na povrch jeho dětský charakter. I tak to ale rozhodně byl Andrein nejlepší výkon v soutěži a svou týmovou konkurentku Elišku včera přezpívala vskutku drtivě. Přesně jak jsem říkal, že Andree sedí pomalé emotivní songy řádově víc než diskotékové odrhovačky. Výtku bych měl k oblečení, které vzhledem k Andreině postavě nebylo ideální, a účesem připomínala obsluhu v čínské restauraci. Každopádně ale Andrea zabojovala a vysloužila si finále.

Scalex: Ta zoufalá bezradnost kostymérek je přímo donebevolající. Nechce se mi věřit, že by televizní profesionálky musely mít takový problém obléknout jednu trošku oplácanou holku. Naštěstí Andrea, co se týče zpěvu, rozhodně bezradná není. I když je mladá, tentokrát volila takové pěvecké polohy a techniky, aby se dětský hlásek neobjevil. Rozhodně ne v takové míře, jako v minulých kolech. Každopádně je vidět, že Andrea je bojovnice. Že nechce výhru zadarmo, že se nevzdává, že jde do každého kola totálně naplno. Bylo to tak i nyní a bylo to sakra znát. Přesně to mě na pěveckých soutěžích baví, tihle malí bojovníci, kteří kolo za kolem podávají své vlastní životní výkony. Možná to nebyl megatouchdown, ale bylo to po čertech dobré vystoupení, které Andreu vyšvihlo do grandfinále.

 

Eliška Mrázová, Andrea Holá a Ewa Farna

zazpívaly: Ewa Farna – Toužím

DJ Vlado: Určitě to bylo lepší než kvartet v týmu Spirit a ze společných vystoupení s hosty to vyznělo celkově nejlíp. Eliška a Andrea však byly pouhým křovím a celou píseň táhla především Ewa. Navíc když jsem Ewu viděl, tak jsem musel zamáčknout slzu při vzpomínce na to, jakou byla v loňské SuperStar skvělou porotkyní, přičemž jím nikdo z letošní sestavy nesahá ani po kotníky. I v polském X Factoru se velmi osvědčila (a to nejen proto, že dovedla do finále mojí favoritku), proto bych byl rád, jestli bude napřesrok další řada SuperStar, aby se don poroty vrátila.

Scalex: No, je to znát, že je Ewa úplně jiná liga. Nemá cenu to hodnotit, Andrea a Elis byly jen takové trochu fortifikované vokalistky.

 

Blanka a Martin

zazpívali: Stevie Wonder – Don´t You Worry About A Thing

DJ Vlado: Stejně jako minulý týden jsem v sále měl z vystoupení celkem kulový, jelikož nás koordinátor opět postavil a roztleskal. Musel jsem si ho tedy opět doplnit dodatečně. Jednalo se však o jejich nejhorší vystoupení v soutěži. Byl to totálně nesourodý chaos bez ladu a skladu. Jestli tohle Michal David považuje za pořádné funky, tak o tomto žánru nemá ani potuchy (což v jeho případě není žádným překvapením). Ach, Kristínko, kdepak jsi?

Scalex: Pořádné funky? Tohle byl naprostý galimatyáš. Za což zčásti může skladba sama, zčásti ta přirozená vlastnost Martina a Blanky všechno zdobit a kudrlinkovat, čímž se leccos ztrácí pod nánosem ozdob. Mimochodem zajímavě znějí Pepova slova o tom, jak „jste zvedli lidi ze sedaček“ v kontextu s tím, co píše DJ Vlado coby osobní účastník ze sálu. No, vystoupení se mi nelíbilo a tohle tomu přidalo ještě trochu hořké pachutě.

 

Lo Hrůzová, Simona Gážiková a Václav Noid Bárta

zazpívali: Václav Noid Bárta – Nezvládám (cover Anastacia – Sick And Tired)

DJ Vlado: Uf, tohle byl jeden z nejpříšernějších českých coverů, které jsem za poslední dobu slyšel. Kvůli hrůzostrašnosti textu jsem se ani nemohl soustředit na samotné vystoupení a to i přesto, že zejména Lo zde perfektně prodala svojí barvu hlasu. Jinak to byl ale celkem zapomenutelný rychlík Košičan.

Scalex:  Přiznám barvu: po několika tónech jsem dal na televizi Mute a šel jsem si uvařit čaj. Když jsem se vrátil, už  byl medailonek Zola Leba. Takže tu skladbu jsem neviděl a neslyšel a nehodlám to měnit.

Zolo Lebo

zazpíval: Bruno Mars – When I Was Your Man

DJ Vlado: Po technické stránce to byl celkem dobrý výkon, ovšem k čemu to je, když se zde opět projevila Zolova největší slabina – nepříjemná barva hlasu. To je bohužel věc, se kterou může jen těžko něco udělat. A je to škoda, protože Zolo je jinak sympatický a pohodový chlapík, ale jakmile otevře ústa, tak se to jeho mečení nedá poslouchat.

Scalex: Jelikož se Zolovým mečákem nemám takový problém jako Vlado, tak jsem si tuhle písničku poslechl docela v klidu (byť je od toho strašlivého Bruna Marse, kterého nemám rád skoro jako DJ Vlado mečáky). Ano, ty výšky byly místy trochu nepříjemné, dole to ale Zolo doháněl. Myslím, že se soutěže může odejít s hlavou vztyčenou, ostudu si v ní určitě neudělal.

 

Vendula Příhodová, Zolo Lebo a Helena Vondráčková

zazpívali: Helena Vondráčková – To tehdy padal déšť

DJ Vlado: Přiznám se, že na náš „národní poklad“ mám dost silnou averzi, takže mě otráví, když ji jen vidím v televizi, proto tohle vystoupení nedokážu dost dobře hodnotit objektivně. Jediným postřehem je fakt, že Zolo mečel ještě víc než v sólové písni.

Scalex: Už už můj prstík sahal po tlačíku Mute, když tu jsem si uvědomil, že o Vendulu přijít nechci. A nakonec to bylo poučné i díky sledování Heleny, mladí zpěváci by se od ní mohli učit tu kapku herectví, deklamace, frázování a dalších věcí, které do zpěvu dává. Můžeme si o Heleně, jejím manželovi a zálibě v soudech všeho druhu myslet své, ale po pěvecké stránce je opravdu výjimečná. A to říkám jako člověk, který fakt popík nemusí.

 

Lo Hrůzová

zazpívala: Depeche Mode – I Feel You

DJ Vlado: Scalex bude mít určitě radost, že Lo rozšířila svou sbírku železářství od Rotta o další kousek, tentokrát v nose. Podle výběru písně jsem očekával touchdown, ten se ale nedostavil. Na Lo se zřejmě podepsaly problémy s hlasivkami, proto tuto píseň podala dost znuděně a na půl plynu. Musím ji pochválit akorát za temnou atmosféru, kterou písni dokázala dodat, i když to je z velké míry zásluhou její barvy hlasu. Ovšem i přesto, že Lo zůstala za očekáváním, tak se během večera zařadila rozhodně k nadprůměru.

Scalex: O jednu šponu v nose víc nebo míň, to už je skoro jedno. 8^) Víc mi vadilo to, že opravdu nejela naplno, byť je to asi dáno těmi nemocnými hlasivkami.  Depešácké skladby mě nikdy moc nebraly, hlavně tyhle monotónní. A Michal David měl tentokrát pravdu, na té písni nebylo moc co ukázat. Škoda, člověk týden čeká na to, co Lo tentokrát předvede a ono se nakonec nic neděje.

 

Top 3/4 podle DJ Vlada:

1.Vendula Příhodová
2.Andrea Holá
3.-4. Martin Císar / Lo Hrůzová

Top 3 podle Scalexe:

1. Vendula Příhodová
2. Andrea Holá
3. Martin Císar

 

Vyřazování:

Tým Darta

Postoupil/a do grandfinále: Andrea Holá
Vypadl/a: Eliška Mrázová

DJ Vlado: Asi největší zvrat večera. Ještě na začátku finálových kol by asi málokdo řekl, že se do finále za Darta tým podívá někdo jiný než Eliška. Ovšem vzhledem k včerejším výkonům je rozhodnutí spravedlivé, jelikož Andrea včera Elišku svým výkonem jednoznačně převálcovala. Ovšem nedalo mi to a pomyslel jsem si, jaké by to bylo, kdyby teď na Andreině místě byla Lucka Bakešová a stejným způsobem by porazila Elišku, to by pro mě byly malé Vánoce.

Scalex: Velký šok – že by Eliška neprošla přes Andreu bych si rozhodně nemyslel. Rozhodně je to ale v pořádku. Eliška nebyla nejpřesvědčivější, zatímco Andrea, jak jsem psal výše, se v každém kole – i tomto – neskutečně snažila podat maximum. Za to si postup mezi čtyři nejlepší zaslouží.

Tým Michala Davida

Postoupil/a do grandfinále: Vendula Příhodová
Vypadl/a: Zolo Lebo

DJ Vlado: I tady se verdiktem souhlasím. Přestože Zolo by finálovou čtyřku možná víc zpestřil, tak Vendula včera podala vůbec nejlepší výkon večera a vůbec v celkovém součtu výkonů byla minimálně o třídu lepší než Zolo, proto si grandfinále jednoznačně zasloužila.

Scalex: Nemohu nesouhlasit. Zolo by mi ve finále nevadil a ani mě nijak neurazil, ale Vendula je o level výš a její absence ve finále by byla nemyslitelná. Jsem rád, že to diváci slyšeli a že ji upřednostnili před Zolem.

 

Tým Pepy Vojtka

Postoupil/a do grandfinále: Lo Hrůzová
Vypadl/a: Simona Gážiková

DJ Vlado: Zřejmě nejjednoznačnější záležitost. Lo je největší osobností letošního ročníku Hlasu a i když její výkony nejsou vždy dokonalé, tak jsou pokaždé velmi zapamatovatelné. Lo prostě nemohla do grandfinále nepostoupit, zvlášť v konkurenci Simony, jejíž finálové výkony znamenaly jedno velké fiasko.

Scalex: Tak tady snad ani není co řešit, Lo je nejzajímavějším zjevem Hlasu a i když jsou její výkony značně kolísavé, jsou patrně nejočekávanější. Grandfinále by bez ní nebylo ono. I když si trochu přeju, aby před vchodem na grandfinálové pódium stál takový ten bezpečnostní rám, kde je nutné odevzdat všechny kovové předměty…

 

Tým Majka Spirita

Postoupil/i do grandfinále: Martin Císar
Vypadl/i: Blanka a Martin

DJ Vlado: Tady to bylo asi vůbec nejnapínavější. Ovšem s postupem Martina absolutně souhlasím, ačkoliv proto Blance a Martinovi nemám nic osobního, tak jejich vystoupení byla čím dál více stejná a neměli už co nabídnout, oproti tomu Martin je i vzhledem k věku mnohem perspektivnější. Já bych sice za Majkův tým nejradši v grandfinále viděl Kristínu, ale Martin je rovněž výborná volba.

Scalex: Píšu tu celou dobu, že Martin s Blankou nejsou moje krevní skupina, takže za postup druhého Martina jsem rád. Duo bylo skutečně už poněkud vydřeněné a nepřinášelo nic nového. Martin Cisár sice taky není úplný zázrak, ale baví mě přeci  jen víc. Takže za mě opět dobré.

 

Hodnocení 3. finále podle DJ Vlada:

Jedno pozitivum bych na včerejšku našel – koučové konečně začali trochu víc kritizovat a neslyšeli jsme z jejich úst jen samé bezbřehé chvály. Škoda, že takhle nehodnotili od začátku finálových kol. Vystoupení hostů mi přišla víceméně zbytečná, zrovna jako premiéra Majkova nového songu pro svou matku, který si po kvalitativní stránce nezadá s Mámou od Lunetiku. Příští týden nás čeká absolutní finále, ve kterém se utká čtveřice nejlepších. Největší favoritkou na absolutní vítězství je samozřejmě Lo. Vyhraje opravdu ona, nebo nás čeká překvapení? To se dozvíme už za týden.

 

Hodnocení 3. finále podle Scalexe:

Ano, kritika od koučů konečně zazněla, ale poněkud pozdě. Bohužel se z toho nejspíš tvůrčí tým nepoučí a někdy za rok, za dva, až se zase bude dělat nějaká pěvecká show, se zbytečně napáchají ty samé chyby. Co mě na třetím finále skutečně potěšilo? Kromě skvělých výkonů Andrey a Venduly to byla zejména sestava postupujících. Postoupili přesně ti čtyři, které jsem si v Grandfinále přál. Já vím, že vy, kdo tyhle soutěže tolik neprožíváte, se na to díváte vlažně, ale pro mě to byl malý Ježíšek. Tohle jsou letní vánoce, ty uřvanej zelenej mimozemšťane!

A co se mi na tomto večeru nelíbilo? Tak kromě některých kostýmů zejména světová premiéra Majkovy písně. Už jen ta omílaná fráze „světová premiéra“ mi připomněla cimrmanské „vynález vzbudil světový ohlas – zejména na litoměřicku“.  Schválně, jestli pět metrů za Rozvadovem někdo tu světovou premiéru zaznamenal. No a pak song samotný. Myslel jsem si, že ten proslov protibulváru byl dnem trapnosti, které už Spirit nepřekoná, ale tímto se pro mě Spirit definitivně zařadil mezi kinderrapery, což je ještě mnohem méně než jakýkoli jiný raper. Odvolávám vše, co jsem kdy vyčítal Rytmusovi. Bezprostředně po téhle hrůze jsem si musel jít na YouTube pustit Rytmusovo „Čo ti jebe“, jinak bych neusnul. Jo a pro jistotu jsem si pustil ještě jedno z Pepou doporučovaných skvělých coverů Hallelujah:

 

 

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 448
1
zuzka
Reagovat

Zolo je simpaťák, ale uplně někde jinde než Vendula..Škoda, že nemá zapamatovatelnou barvu hlasu, ale někdy i když máte krásnou barvu hlasu, ale nic proto neděláte, je vám to k… to se bojim aby to nebyl případ Lo..Myslím,že Vendy je velký dříč..asi bych top 2 přála nejvíce jí..A jsem ráda že konečně vypadla Eliška(I kdy se mi líbila zatím z finalových kol nejvíc, ale nedá se na ní koukat jak se přetvařuje a pak někdy mečí…)

Jinak Marta přiznala, že jedinou kterou znala z týmu z minulosti byla právě Eliška..byli vidět, že to i pro ně bylo překvapení.Andree to ale přeju, přece jenom je těžké být s někým v týmu, kdy se mluví pořád o něm, ať děláte co děláte…

2
Tohle je hlas
Reagovat

Rád bych, kdyby to vyhrála Vendula Příhodová nebo Andrea Holá. Ideálně obě holky na prvních dvou místech.

3
yeey
Reagovat

ted mi dochazi, ze v gf jsou opet Češky a Slovák… pro kluky z ČR a holky z SK to zacina bejt posledni roky naky zapovezeny (kdyz si odmyslim Hlas 1) :-)

4
pavla bittnerka
Reagovat

Odpočiňte si někdy, keep smiling :) https://www.youtube.com/watch?v=5EOqDp_Qmkk

5
Jai Kudo
Reagovat

@pavla bittnerka: U toho se mě smát moc nechce…..i když jsme z Brna….

6
Jai Kudo
Reagovat

Vlado, kam ty na ty hlody chodíš???? Tenká jak somálská prostitutka…….nějaké zkušenosti? :D
Ale nic ve zlým, s čím u tebe i ostatních v poslední době moc nesouhlasím, je podceňování Leba kvulí jeho hlasu. Mě to například nevadí vůbec, a jeho včerejší výkon hodnotím jako jeho nejlepší v soutěži. A jen proto, že Vendula se včera taky předvedla v top formě, tak nepostoupil. A moje TOP5 za včerejšek je:
1 Vendula
2. Andrea
3 Zolo Lebo
4 Lo
5 Martin
Tak, a máte to! :D

7
frida
Reagovat

Teď jsem si znovu poslechla Lolu a musím uznat, že to chce opravdu slyšet ze záznamu, protože v té televizi(nevím jestli mají blbýho zvukaře) to opravdu není ono. Pak to člověka jen mate.

8
bezík
Reagovat

@frida: Je to tak, do TV byl ten zvud tradičně mizernej. Má tam pravda trošku hlušší místa ale i skvělé momenty. Ale znuděně a na půl plynu ?! WTF ? Asi už ničemu nerozumím …

9
bezík
Reagovat

@bezík: zvuk, ne zvud ;-)

10
Monika
Reagovat

No Lo by si mela lepe vybirat songy, doufam, ze priste zazpiva Golden Kids, Modlitbu pro Martu nebo neco podobneho na efekt. Je to komercni soutez a jestli by ji neco mohlo zlamat vaz, tak je to prave nevhodnej vyber pisne. Az se Andrea vytasi se svym Purple rain muze mit Lo problemy:-)

11
samanka
Reagovat

Môj názor za včerajšok. Som sklamaná z včerajšieho rozhodnutia.
Tým Majk: Teší ma vypadnutie Blanky a martina, sú tam len zo súcitu a GF im bolo na príťaž, Martin zaspieval hallelujah sdobre, ale na touch down to není . Chodúr je chodúr.
Tým Pepa: Mňa Lo až tak nebere , neviem, čo na nej vidíte, je psychicky narušená a je mimo. Simča bola s It ´s my life lepšia i napriek chorobe. Bojím sa, že to vyhrá.
Tým David : Vendula dobrá, i keď Zolo by tam mohol byť, kvôli pomste Michalovi za vyradenie petry Magdovej v súboji, ktorá bola o 100 percent lepšia ako vendy.
Tým Darta: ŠOK!!!!!!!!!!!!!!! Eliška nemala vypadnúť, bola najlepšia zo všetkých, Škoda, že jej dali takú blbú pesničku. Andrea a Prince nič moc, ešte aj Ricco a Claudia s XF to dali lepšie ako ona. Hanba. Nebyť Martina Císara, finále asi bojkotujem.

12
Jarda
Reagovat

Už minulou středu se mi zdálo, že sebevědomí Elišky poněkud pokleslo, ale tentokrát mi už připadala jako zmoklá slepice. Asi konečně prozřela, možná si přečetla zpětně diskuse zde na Panáčkovi (nevím, jestli jsou ještě jinde), ale je to jeden z případů, kdy účast v této soutěži někomu uškodila, (zrovna tak Spiritovi – z počátku samá chvála, teď už se mluví i o trapnosti).
Nabouraná sebedůvěra je pak zvláště ve zpěvu velmi poznat, je to křečovité a člověk zabředává do neúspěchu čím dál hlouběji.
Pozornější pozorovatel ale také může na tomto diskusním fóru dlohodobě vysledovat jednu tendenci – docela úspěšně se zde daří „likvidovat“ určitý typ zpěvaček (Ivanna Bagová, Veronika Stýblová, Eliška Mrázová) a naopak glorifikovat jiné (Anna Veselovská, Sabina Křováková, Lenka Hrůzová). Když potom srovnáme výsledná umístění výše jmenovaných, tak ta druhá skupina z toho vychází lépe. Toto ovšem není pouze české specifikum, i v zahraničí je poslední dobou dávána přednost výrazným osobnostem před velkým hlasem. Myslím, že taková Whitney Houston by si u dnešní generace ani neškrtla. Pokud se ale sejdou obě vlastnosti do jednoho „těla“ tak je to dokonalé a z toho máme např. GG. Bohužel ani ona se nemá šanci prosadit, nadále budou zvát staré matadory (vážím si výdrže Heleny, ale už mi tentokrát její projev zaváněl senilitou), všechny ostatní hudební pořady už neexistují, hity se skládají těžko a tak je výsledek vlastně ten, že je úplně jedno jestli vyhraje typ Stýblová nebo Křováková, stejně za pár měsíců o nich nikdo nebude vědět. A co řečí se o tom napíše….

13
zuzka
Reagovat

jinak kdyby si soutěžící vybírali nejlepší píšničku ze soutěže co zazpívali, pro Vendulu by to byla jednoznačně písnička VNS, myslím, že by měla jít tímto směrem,akapela->ukáže se tam muzikálnost,kterou si myslím má Vendula z top 4 největší (přeci jenom zpívá i hlavní role v divadle kalich)

14
Monika
Reagovat

@Jarda: moc pekny a pravdivy prispevek, diky za nej:-)

15
Ann
Reagovat

Tak u Elis jsem si odskočila na záchod, vůbec mě to nebralo :-DDD U Martina mě to nijak zvlášť nebralo, tahle písnička mě svojí ohraností strašně nudí.
Vendula opět touchdownovala.. Dokáže písničku skvěle procítit a dát tam naléhavost.. A jinak v nižších polohách má podle mě docela rozpoznatelnou barvu, ve vyšších jen když zpívá plným hlasem a ne ‚ječákem‘ jako většinou.
Simona sice nebyla tak hrozná jako minule, ale i tak to bylo jedno z nejhorších vystoupení.
Andrea mě strašně překvapila. Ona je takovej nevybroušenej diamant. Časem až se vyzpívá a dozraje jí hlas, tak to bude něco :-) Elis každopádně překonala o parník.
Blanka s Martinem byli jako vždycky, ale mě prostě nebaví. Pořád dokola jedno a to samý.
Zola jsem přežila. Nebýt toho mečení, tak je to skvělý vystoupení. Ale nejhorší ani zdaleka nebyl.
A Lola… No děvče trochu zůstalo za očekáváním, ale i když se nebudu ohlížet na hlasivky, tak jedno z nejlepších čísel.

K těm vystoupením s hostem.. U Helenky se mi líbila max. Vendula. Zolo mečel jako o život, a Helena možná nezpívala nejhůř, ale já jí nemám ráda.. :-DD
BM se mi nelíbili, Martin taky nezazářil.
Ewa byla skvělá. Andrea je kus za ní v závěsu a Eliška hrůza. Reputaci si ani trochu nezlepšila, právě naopak.
Lola se mi strašně líbila, Noid ani Simona vůbec. A ještě taková hrozná písnička..

Postup Andrey mě překvapil a potěšil. U Venduly jsem si nebyla moc jistá, ale jsem ráda že tam je :-)). Postup Loly mě nijak nepřekvapil. Kdyby postoupila Simona.. no potěž pánbůh.. :-D A od Majka bych tam nemusela mít nikoho, Martin má sice nádhernou barvu hlasu, ale nudí mě, BM jakbysmet :-DDD :-)

TOP 3
Vendula
Andrea
Lola

BOTTOM 2 (2 protože jsou o propast níž než zbytek)
Simona
Elis

Moje hlavní dojmy z tohohle večera.. :-D :-)

16
Jai Kudo
Reagovat

@Jarda: Bohužel, z globálního pohledu máš pravdu, je to dané hlavně tristnímu poměry v této oblasti u nás (a možná i na Slovensku, nevím, jak to mají tam). Proto se mně zdá nejlepší rada, která tady někde padla v souvislosti s Lo – jestli to vyhraje, ať ty peníze použije na zaplacení dobrého ZAHRANIČNÍHO manažera nebo producenta a pokusí se z toho něco vytěžit třeba i mimo ČR. To budou nejlíp investované peníze pro ni. Protože zdejší hudební mafiáni ji jinak zválcují a zlikvidují jako jiné skvělé zpěvačky…..

17
Tomáš
Reagovat

Tak sem Zolovi včera poslal 19 sms hlasů, když sem posílal dvacátý tak už mi došel kredit takže ten už se nedoručil. Ale vůbec těch 19 ti sms nelituju, aspoň byl díky mě Zolo o 19 sms blíž k definitivnímu poražení Venduly. Pokud jde o Zolův včerejší výkon tak když sem četl že bude zpívat Bruna Marse tak mi vůbec nedošlo že je to ta samá písnička se kterou triumfoval Peter Bažík v letošním X Factoru. Nic naplat, Bažík to zazpíval daleko lépe než Zolo, minimálně tak o dvě třídy ale i tak se Zolovi vystoupení povedlo až na ty výšky kde zněl jeho hlas příliš ostře. Ale jinak tam měl moc hezká místa a možná to fakt bylo jeho nejlepší vystoupení v soutěži. Co mám říct k Vendule….kdybych ji včera jen slyšel a neviděl tak bych řekl dobrý ale mě prostě strašně iritují ta její mimika, gesta a způsob vyjadřování. Ty její neustále se lesknoucí oči, vyceněné zuby a při každé příležitosti naučený hihňavý a nepřirozený smích mi dává tušit že přirozená není ani ona sama. Přijde mi že ona strašně moc prožívá sama sebe, je dojmutá sama sebou. Není podle mě upřímná, nevěřím jí to. Nechápu na co si to děvče vlastně hraje. Připomíná mi televizní hlasatelku, taková stará mladá hodná teta Vendula. V tomto Týmu bych volil na základě sympatií a do GrandFinále bych poslal zcela jednoznačně Zola Leba, který je pohodový chlapík a na nic si nehraje. Takže mě výsledek samozřejmě zklamal a zklamal mě o to víc že minule se Zolovi Vendulu porazit podařilo takže nemožné to nebylo ale teď když šlo do tuhého tak už to bohužel nevyšlo. Myslím že svou roli sehrálo i to že fanoušci Venduly už věděli že ji Zolo dokáže porazit a proto se na včerejšek mnohem více připravili. Zolo měl Vendulu porazit teprve až včera stejně jako Andrea Elišku ale to by se zase Zolo minule dostal do rozstřelu s Janczarovou a tam by ho zase vyhodil MD a Zolo by vypadl ještě o kolo dřív. Takže neřešitelná situace. Mrzí mě to no a v GF mi Zolo rozhodně bude chybět.

18
Tomáš
Reagovat

Jinak pokud jde o ty ostatní postupy:

Andrea – Eliška: Nemusím ani jednu ale Eliška se mi včera poprvé za celou soutěž docela líbila, přišlo mi to jako její nejlepší vystoupení v soutěži protože se konečně tak nepotvořila a zpívala normálním hlasem. Myslím že jí to docela sedlo. Proti Andree ale neměla šanci protože Andrea podala v rámci soutěže svůj životní výkon a Elišku totálně převálcovala takže do GF postoupila místo ní naprosto zaslouženě. Teď semůžem jen smát Daře a Martě a dalším kteří tohle vymysleli a pravděpodobně kvůli Elišce vyházeli všechny nejlepší lidi z tohoto týmu ještě před finálovými koly. Dobře jim tak, tohle je fakt bomba!

Lola – Simona: Lola mě včera dostala a přesvědčila. Ti Depeche Mode byli famózní. Ta holka je prostě dobrá a má dalšího fanouška. Simona byla prostě strašná, místo ní měl být v Top 2 u Pepy Viktor nebo Edita.

Martin C. – BaM – Martin C. podal příjemný a sympatický výkon, postoupil zaslouženě. BaM měli strašný výběr písně, předem byli odsouzeni k odstřelu.

19
yeey
Reagovat

@Jarda: bude to znit ode me divne, vsak se mi jako jednomu z mala (narozdil od Elis) Ivanna a Veronika libily (tedy jejich soutezni vystoupeni), ale i presto musim rict, ze davat s nima Elisku do jedny kupy mi prijde pro Elis trochu degradujici… preci jen ona je dobra muzikantka, je velmi osobita a talentovana i jinak nez jen ve zpevu, trebaze se mi vetsina jejich vystoupeni soutezi nelibila… jinak souhlasim

20
Tomáš
Reagovat

Jinak teď k GF – Budu fandit Lole a Martinovi C., to tam budou moji favoriti a doufám že spolu budou v Top 2. Pravděpodobně vyhraje Lo a budu jí to vážně moc přát ale mě by jako vítěz vůbec nevadil ani Martin C., aspoň by to vyhrál kluk. :D Vendula a Andrea tam budou jen do počtu, obě jsou nezajímavé zpěvačky a podle mě ani jedna z nich v GF být neměla. Místo Venduly tam měl být Zolo a místo Andrey někdo kdo se ani nedostal do živých kol – pravděpodobně Ondra nebo Adam. Když to shrnu celkově tak se mi do GF čtveřice Hlasu stejně jako před dvěma lety nedostal opět žádný můj úplně maximální favorit ale zachranují to tam aspoň Lola s Martinem kteří jsou pro mě oba přece jen lepší a sympatičtější než celá první GF sestava Hlasu 2012 dohromady.

21
Jarda
Reagovat

@yeey: Máš pravdu, že Elis do té skupiny moc nepatří, ale šlo mi o ten výsledek zdejšího „fandění“ a ten vychází u všech třech nastejno. I když Ivanna vyhrála tak zde by ji téměř všichni nejraději odstřelili hned zpočátku. Pouze ale konstatuji, nepouštím se do diskusí na téma jestli oprávněně či nikoliv. To by bylo na dlouhé psaní a teď to není zrovna aktuální, nehledě na to, že na tom už vůbec nesejde.

22
Misánka
Reagovat

Když se skloubí jedinečná osobnost a úžasný drásavý plný hlas jako má Lola, tak to je zkrátka moje potěšení. Dneska to chce k talentu ještě přidat výrazný charakter, jasně zapamatovatelný, jako bychom se dostávali zpátky na začátek 20. století do doby atrakcí, kdy adrenalinový prožitek slibující novou zkušenost byl nadevše určující. Proto mi Loliny výkyvy, pokud se to tak dá nazvat, vůbec nevadí, protože ta jistá nedokonalost a rozkolísanost jejích vystoupení je sama o sobě originální atrakcí, pokaždé předvede něco jiného, ale vše má svoji zvláštní jiskru, je to něco, čím je identifikovatelná a hlavně zapamatovatelná pro každého (ať už negativně nebo pozitivně, každý ji taky nemusí, to je logické). Rozhodně bych jí výhru přála, i když se paradoxně bojím, jak by si s tím pak poradila, jak by to využila, aby to zvládla sama o sobě a nenechala se nějak využít. No uvidíme, jak to dopadne.

23
Tomáš
Reagovat

Už včera během vystoupení Andrey mě napadlo že Elišku porazí a ta myšlenka se mi pak zdála čím dál tím víc reálnější a reálnější. A hlavně že se tu psalo o tom jak strašně moc velkou sms převahu musí mít Eliška nad ostatními soutěžícími. Buď ji neměla, všem chodí strašně moc málo hlasů a je to vyrovnané a nebo by jedině Andrea včera musela dostat tak strašně moc hlasů aby ji porazila. V tomhle případě sehrál roli aktuální výkon a taky sympatie protože podceńovaná Andrea asi nakonec byla lidem sympatičtější než sebevědomá favoritka Eliška. Tyhle věci to rozhodly. Už včera odpoledne sem někde viděl anketu kde Andrea nad Eliškou vedla 58%:42%. To už mohlo i možná napovědět jak to dopadne večer. Andrea ale v GF porazí maximálně Vendulu, na víc snad nemá.

24
bezík
Reagovat

Kdyby Lenka náhodou vyhrála (což se z řady důvodů nestane), tak by asi nejlépe investovala peníze třeba do Tattoo studia (sámošky :D) a třeba bychom o ní občas i uslyšeli. Zpěvu se pak věnovala ryze jako hobby.

25
Monika
Reagovat

@Tomáš: Imho Vendula tak jako tak skonci na ctvrtem miste, nema patricnou silu v hlase a neni ani prilis divacky atraktivni, porad mi u ni schazi cilovka, ktera by ji posilala hlasy. V tomhle ohledu, kdyby postoupil Zol,o bylo by to napinavejsi, pac ja aspon bych nedokazala jeho silu v GF vubec odhadnout. Vendula je pro me mnohem vice predvidatelna. U te Andrey se presne ukazalo, jak je vyber songu dulezitej, tyhle pompezni songy boduji i kdyz jsou zazpivane prumerne, pac ta atmosfera vlastni kvalitu uplne zastini. Pokud Andrea bude pristi tyden zpivat nejakej srdceryvnej plactivej dojak muze jit hodne vysoko, tu bych nepodcenovala:-)

26
Tomáš
Reagovat

24: A kdo jinej to podle tebe vyhraje? Já vidím pravděpodobnost výhry Lenky 95%. I když na druhou stranu by ji mohl ohrozit Martin C., ten jako jediný. Hlasuje se celý týden a dívenky, maminky a babičky by mu už za tu dobu mohly naposílat hezkou várku smsek, výkony v GF by potom už nemusely hrát až takovou roli. Boj o první místo bude každopádně mezi Lenkou a Martinem, s větší pravděpodobností vítězství Lenky. Vendula s Andreou se podělí o 3. a 4.místo, netuším která z nich bude třetí a která čtvrtá. Ale na výhru nemají ani jedna.

27
Monika
Reagovat

Na miste Lenky bych vrazila penize do bytu, aby uz nikdy nezazila to co driv. Nejlepe zhodnocena investice:-)

28
J
Reagovat

@Tomáš: Inak, ty si to videl a pocul nazivo vsak?

29
Tomáš
Reagovat

25: Samozřejmě že by GF se Zolem bylo napínavější a zajímavější ale to říkej těm co poslali hlasy Vendule. Já poslal hlasy Zolovi a nebylo mi to k ničemu. S tou Andreou máš možná pravdu ale já doufám že Lenku ani Martina neporazí, ti by měli být oba v GrandFinálové dvojce.

30
bezík
Reagovat

@26 Tomáš: Nevím kdo vyhraje, ale kdokoliv jinej než Lenka. Jak už jsem párkrát psal, tyhle soutěže nerozhodují lajkaři z FB ale dámy 40-100 let, které posílají SMS. V první části GF se ještě jejich hlasy rozloží mezi Martina, Andreu a Vendulu, takže Lenka by i teoreticky mohla postoupit mezi dva nejlepší. Ovšem tam už bude smetena sjednocenými hlasy táhle skupiny, ať už pude proti ní kdokoliv. Přesně stejně to dopadlo v minulém Hlasu, Bagová vesus Anička.

31
J
Reagovat

Mne sa najviac pacilo, ako ho tam Lola schmatla. Hned som si pomyslela idealna TOP2 GF.
Kedze sa tu pise, co nastane po sutazi. Pre Martina C. by som mala radu. Nech si najme hlasoveho pedagoga ohladne spevu, aby zlepsil spev po technickej stranke inak by to bola skoda takeho hlasu. Ale hlavne nech sa snazi prerazit hoci to bude trvat viac nez rok. On tu musi jednoznacne dozriet po tej technickej stranke, lebo farbu hlasu ma. Najidealnejsie by bolo studium spevu. Ma len 18 takmer 19 rokov. Este prakticky len zacina. Vezmite si trebars taku Veroniku 23 (osobita farba hlasu a aj technika – vysledok studia herecta so spevom alebo Vendulu 24 (muzikalova spevacka). Nemozeme predsa cakat vysledok hned. Ale vitazstvo viac prajem Lo. Sice ma tremu, ale dokaze sa viac presadit. Prakticky je to uz hotova spevacka. U nej jedine pedagog ohladne ceskeho jazyka ak by chcela spievat v cestine. Priebojna je dost, ale podla mna s nou bude komplikovana spolupraca.

32
Tomáš
Reagovat

28: Ne, to bohužel ne. Ten chlapík co tam povzbuzoval Zola sem fakt nebyl já, já bych byl ještě mnohem hlasitější! :D

30: No ale třeba Sabina Křováková loni SuperStar vyhrála, taky taková rošťanda i když je pravda že oproti Lole je to asi ještě slušňačka ze starý školy. Přece to nevyhraje Andrea…to by bylo fakt k smíchu a asi nejhorší vítěz jakej kdy kde byl. Vendula kterou jednou porazil Zolo to nemůže vyhrát ani omylem. Já bych to i přál Martinovi a jako vítěze bych ho respektoval, bylo by fajn kdyby letos Hlas i X Factor vyhráli chlapi. :D Pakliže nejde o to že minule vyhrála zástupkyně Slovenska a teď musí někdo z Česka tak by Martin vyhrát mohl. Ale Lola by si to zasloužila fakt nejvíc z této čtveřice.

33
Tomáš
Reagovat

31: Mne sa najviac pacilo, ako ho tam Lola schmatla. Hned som si pomyslela idealna TOP2 GF.

Tak to máme úplně stejně. Snad to tak bude a rozhodovat o vítězi se bude právě mězi těmito dvěma finalisty.

34
J
Reagovat

@Tomáš: Ja sa len spolieham na to, ze Majk ho nejak dokope k sebavedomiu. Uz totiz Martin nebojuje ako David proti Goliasovi v jednom time. Ide uz aj o Majkov krk a prestiz celeho timu Spirit. Jednoznacne zaspievat RECOVERY. Ani omylom ziadnu z piesni z liveshows. Potom duet s koucom. No tu sa bojim, ale mozeme byt aj milo prekvapeni. V duetoch budu jednoznacne ziarit MD a Vendula (bohuzial MD vyberie nieco okazaleho), takisto Lola s Pepou a tiez aj DARTA tim s Andreou. Ale potom pridu na rad duety z vypadnutymi finalistami a tu by to Martin mohol rozbalit s Kristinou, len neviem aku piesen, ale hlavne aky zaner. Pretoze Kristina inklinuje k dzezu a Martin skor k RnB.

35
Jai Kudo
Reagovat

Závěr hodnoceni DJ Vlada je i na facebooku Lo :)

36
ahasver
Reagovat

@Misánka:

díky za krásný příspěvek, jednak souhlasím plně s hodnocením Lo, ale navíc oceňuji jak je
fakt úžasně napsaný. Měla bys psát častěji !!!

37
Jai Kudo
Reagovat

Omlouvám se za lehký OT, ale jen pro představu, jak dopadají talenti našich soutěží – otvírají hospody…….ale co mají dělat, že?
https://www.youtube.com/watch?v=o70jZI6cYAM&feature=youtu.be

38
frida
Reagovat

@Misánka: Myslím, že by to zvládla. Koneckonců, je jí 24let, není to žádná sedmnáctka. A také, jak podotkl Pepa, na sobě umí pracovat, což sebou nese i díl intelektu a zodpovědnosti. Takže si myslím, že to není žádná slepička a holka v koutě.

39
Ally
Reagovat

Jestě si dovolím postřehy k Lence :)
– já jsem zklamaná nebyla ..nadšená úplně taky ne
– docela mi sedlo to „flegmatické“ pojetí..atmosféra..jak říkal MD ..ale úplně tu písničku neznám
– nezaslechla jsem , že byse v přenosu mluvilo o prblémech s hlasivkama..jen jsem to četla tady..mohla se na to vymlouvat a asi to nedělala
– myslím , že nějaké body mohla získat i za to jak setřela Leoše ( a on minusové..zrovna od něho , když je za vodou to vyznělo dost blbě..no at si to třeba tu přečte jako zpětnou vazbu :)..na druhou stranu , jestli se dostane třeba k Krausovi, užije si ještě víc :)
– proto mě právě napadá, jestli nemohla podvědomě polevit, proto že už se bojí nebo je otrávená z toho co jí čeká za šaškárnu..jak se tomu blíží uvědomuje si to jinak ( možná i to tak má trochu Martin C., že je svázaný..Vendula se zdá být profík :))..ale to je asi ukol pro Pepu aby ji nahecoval
– a nebo pokud už je Lola relativně v klidu.. je třeba ten typ , co podá ve stresu nejlepší výkony
– třeba kamarádka ji včera viděla poprvé a že dost dobrý..asi už jsme nároční :)

40
Scalex
Reagovat

Doplněna i moje část rekapu… a nějaká krásná videa, která mi doporučil pan Josef Vojtek.

41
Ann
Reagovat

Tak mě by nijak nepřekvapilo, že by se Vendula podívala i třeba do top 2, možná kdyby jí MD ‚lehce podpořil‘ tak by to i vyhrála… Teď když vyletěla Elis pubiny dost fandí jí/Lole. Navíc Vendula má i docela slušnou podporu ve starších generacích, jelikož jim je taková nejbližší. Kdo ví jak to dopadne, ale s tím že by Martin Císar byl 1-2 jsem docela skeptická.

42
Monika
Reagovat

No Martin ma sice zatim jen tu barvu hlasu, ale to je mnohem vic nez veskera technika Venduly. K cemu ji je vyborna technika zpevu, kdyz ma naprosto obycejnej hlas a je nerozpoznatelna mezi tuctem dalsich zpevacek. Martin se technice muze naucit u hlasoveho pedagoga, Vendula s hlasem nikdy nic neudela, holt ji nebylo nadeleno. Hlas je vzdycky uplne to nejvic u zpevaka, aspon ja se teda podle toho hodne ridim.
A ze kdyby nemel Martin tu barvu hlasu tak se nespis nedostane do GF? Tak to je taky pitomost. Kdo by tam asi tak sel? Kristina, ktera si vybirala totalne pitome songy, ktere Novaka rozhodne nedonuti psolat smsku nebo studena kralovna veronika-typ zpevacky, ktera v kazde rade SS konci mezi prvnima. Jo jeste tady zpivaji totalne stejni slepci, stejne nudni, stejne predvidatelni plus hrozne vybery songu, to taky nebylo nic pro Novaka. Vlastne kdyz se na to podivam zpetne tak Martin mel lehkou cestu do GF a sel by tam i s obycejnym hlasem.

43
Ludvík
Reagovat

Kouká, že Hlas už dohnal co se sledovanosti týče i X Factor :)) Ta delší pauza je opravdu potřeba a pak přijít s novou řadou (nejlépe X Factoru), ale tak, že to bude promyšlené a hlavně jediná pěvecká show v daném roce… ovšem dost pochybuji o tom, že se naše televize mezi sebou domluví.. Možná kdyby aspoň trochu spolupracovaly, tak by z toho mohli těžit obě televize… Jenže jak Nova tak Prima jsou hrozně egoistické televize…

44
Scalex
Reagovat

@Monika: to se špatně rozpoznatelným hlasem je pravda, nicméně na tom bude záležet až po soutěži. Soutěž samotnou vyhrát může, protože rozpoznatelnost hlasu je v rámci Hlasu nezajímavý parametr. Ano, možná vyhraje a týden po soutěži po ní neštěkne pes, zatímco Martin může udělat díru do světa, ale je otázka, jestli dokáže zaujmout diváky tak, aby mu teď hromadně posílali kvanta hlasů.

45
peto
Reagovat

dneska je to presne rok co byla znama vitezka sabina krovakova v superstar a co se za ten rok zmenilo? cela top 12 spis polovina ma svuj nejaky klip a sem tam sju pozvani na nejakou akci jak jde vycist na jejich fecbooku profilu a to si mysleli ze to bude lepsi ale jak 1 cesko slovenska superstar kde je zname jen o vitezi ktery v ostrave zpiva jazz slecne stare ktera radsi zije v americe a ma tam docela uspech a zbytku kdo vi zda se neco vi a to nemluvim o 2 cesko slovenske superstar ci 1 hlasu a o talentech uz vubec ne -rybnik je vyschli a potrebuje to chvilku klid aby nekdo vyrostl a mohl na sebe upozornit jak se to onehdy povedlo sabine krovakove anete langerove anicce veselovske markete konvickove dominiky stare gabine guncikove michalovi sepsovi a dalsim kterym se dari na dnesni cesko slovensky rybnik docela dobre chodi lidi podporuji je a to je pro ne nejlepsi .ale bez souteze by to neslo.

46
Ludvík
Reagovat

@peto: Tak z 1. ČSS slyším teda o více lidech… Ben Cristovao, Markéta Konvičková, Monika Bagárová, Jan Bendig má teď skupinu… a z 2. ČSS jsi nějak zapomněl na Celeste Buckingham… Z 1. Hlasu nikdo, to je pravda, ale ve světě ještě není žádná hvězda, která by vzešla z Hlasu…

47
peto
Reagovat

a jak v dnesni dobe muze 17 leta ci 20 deti uzit 2 mega ? dovolenu muzu venovat nekomu ale jak dobre vyuzit ten penezni potencial cestovat?pracovat na hlasu zdokonalovat si anglictinu?prehled co prave v dnesni dobe frci kopirovat nejake stare pisnicky a nejak je upravit dle svych predstav,? nebo je dat do banky a zit jak normalni clovek?sem tam nejaka spolecenska akce vyfotit se do bulvaru aby nekdo vedel ze o tA vitazka a tam to skonci -tezke dilema pro tak mlade deti –vzdy to je jen o duvere a dobrych lidech ktery se uskupi kolem takych talentovich lidi -aby zisk a potencial nebyl zmaren.a zisk a potencial talentu byl odveren na hvezdni olymp.

48
Ann
Reagovat

Andrea i Martin dost haprujou, jestli jim rupnou nervy (hlavně Andree, která zřejmě prolezla jakž takž) tak jim moc šance nedávám.
Takže se to zúžuje na Lola-Vendula, a tady bych možná i vsadila na Vendulu, jelikož ona zaujme jak mladší pubiny tak starší publikum, které hlavně hlasuje. Vendulu bych považovala za mnohem lepší vítězku jak Bagovou, ale přeju to Lo.

49
priznivec.obecny
Reagovat

Dneska jsem byla u doktorky a protože je doktorka dost pomalá, tak jsem se zakecala s nějakou paní (už je v důchodu) a šokovala mě, že chodí v 8 hodin spát a na televizi vůbec nekouká. Jen teď prý ponocuje ve středu :-))). A hodně fandí Andree. Je i přesvědčená, že sledovanost je velká a že brzy bude nasazena další pěvecká soutěž :-), že je Hlas hodně úspěšný….

50
Tomáš
Reagovat

48: To je pitomost. Vendulu jednou porazil i Zolo. Že by ji nedokázal porazit i Martin, který má určitě daleko větší podporu než Zolo? A že by Vendula porazila Lo tak tomu už se jen směju. A když hlasování probíhá od včerejška tak se nedá očekávat že by se hlasovalo jen podle aktuálních výkonů, hlasovat se bude podle mě o oblíbenosti za celou soutěž a tam jednoznačně dominují Lo a Martin, Vendula s Andreou jsou za nimi hodně vzadu. Nejvíc hlasů asi přijde až v přímém přenosu ale fanoušci soutěžících se jistě budou snažit nahnat jim co nejvíc hlasů už dopředu když už tu možnost mají. Já říkám že jsem si na 99% jistý že vyhraje Lola, zbylé 1% dávám Martinovi ale nevidím to u něj skoro vůbec reálně. Vendula a Andrea jsou úplně bez šance. Grandfinálovou sestavu jsem taky téměř celou uhádl už před dvěma týdny kdy sem tvrdil že jediný slovák bude Martin C., který postoupí místo Slepců a s ním tam budou tři české holky což se taky do puntíku vyplnilo. Jediné v čem sem se seknul bylo že je tam Andrea místo Elišky ale tam rozhodnul aktuální výkon s čímž nemohl počítat nikdo a já s tím začal počítat včera během vystoupení Andrey.

51
Ann
Reagovat

@Tomáš: Jak jsem psala, tak Vendula má velkou oblibu u lidí 40-50+ tak i u pubin. A i když jí nemáš v lásce, tak ona není žádný ořezávátko. Mám mladší sestru, od které vím, že ted když je Elis venku většina jejích spolužáků fandí a hlasují hlavně pro Lolu/Vendulu. Navíc MD dost podporuje svoje favority a tlačí je jak nejvíc může.

Sice nechci aby to tak dopadlo, ale vidím to tak, že usměvavá, veselá Vendula, která je bližší divákům porazí více favorizovanou, ale lidem méně bližší Lo, jako kdysi Bagovka Aničku.

52
Monika
Reagovat

Tak tady si troufam tvrdit, ze ze vsech ctyr grandfinalistu jsou sance Venduly nejmensi. Treba se spletu, klidne si pak nasypu popel na hlavu, ale neverim, ze ma sanci projit do TOP 2. Jestli muze nekdo prekvapit tak to neni Vendula, ale Andrea, ktera ma mnohem silnejsi hlas, coz vice lahodi divackemu uchu. Ono stejne tak 60% delaji songy, takze si pockam co Vendula bude zpivat, pak bude muj odhad presnejsi:-)))) Stale si ale myslim, ze ze ctyr grandfinalistu je nejzbytecnejsi a nejmene zajimava.

53
Tomáš
Reagovat

51: Tak proč ji teda jednou porazil i Zolo? V tom případě klidně i Zolo mohl vyhrát celý Hlas a porazit v GrandFinále Lo když minule dostal víc hlasů než Vendula. Podle mě je to blbost. Ale ať to klidně dopadne jak chce, budu fandit Lo a Martinovi ale že by tam byl někdo kvůli komu bych si rval žíly z rukou tak to ne takže je mi to už víceméně jedno.

54
Ann
Reagovat

@Monika: To že je nezajímavá, má slabý hlas atd… To se tady taky psalo o Bagové. V anketách jak tady, tak na fb, všude jí Poulíčková s Aničkou válcovaly a nakonec to vyhrála. Ale pokud Andrea překoná tenhle výkon, nebo dokonce K.O., taky by to ještě mohlo dost zamíchat s pořadím.

55
Monika
Reagovat

Nejvic me stve, ze je Martin v tymu Majka, co asi tak spolu muzou zazpivat za duet, vzdyt Majk zpivat neumi ani nema zadne hity. Nejradsi bych byla, kdyby to uplne vynechali a nechali jen duety s exfinalisty. Od Martina bych strasne chtela slyset Pokoj v dusi od Jany Kirschner a potom Chasing Cars puvodne od Snow Petrol, ale v zivejsi verzi nemeckeho viteze superstar Thomase Godoje.

56
Monika
Reagovat

@Ann: To bych absolutne nesrovnavala, Bagova dostavala super songy pompezni megahity, ktere vzdy funguji. Pro me teda byla zhavej kandidat na viteze, Milos s Marketou byli do poctu od zacatku a te kunkavce jsem tez moc neverila. Bagova byla v mnohem lepsi pozici na viteze, nez je ted Vendula.

57
Monika
Reagovat

@Ann: No jestli Andrea predvede vykon jako v K.O. soubojich, tak muze jit rovnou domu s takovym songem pro fajnsmejkry. Musi prijit s necim megasvetovym a ubrecenym jako Purple Rain.

58
Ann
Reagovat

@Monika: Tak to K.O. bylo zřejmě její nejlepší vystoupení, hlavně co se kvality týče. A i kdyby si tam švihla něco v tom stylu a dala to na stejný úrovni, tak to rozhodně zaujme plno lidí. „To je skvělá zpěvačka, ta zazpívá všechno..“ Takovéhle bych čekala reakce. Janczarová zpívala velké songy, před rokem i Stýblová, a kam to v soutěži dotáhly? Myslím že těmhle ‚divám‘ na vítězných příčkách už je u nás utrum.

Ale vím jednu věc, a to že tyhle diskuze a ankety jsou hodně zavádějící. Nejvíce hlasující generace možná ani neví, že nějaký panáček existuje.

59
dušan
Reagovat

@Tomáš: Milý Tomáši,je mi upřímně líto,jak trpíš….říkám Ti znovu,chce to doktora!Chováš se,jako odmítnutý amant….Jak se říká:Přej a bude Ti přáno….

60
rena
Reagovat

@Ludvík:

Tak já bych nejradši, aby byla zase Superstár. Hlasu i XF se klidně vzdám…

61
rena
Reagovat

@Misánka:

no nevím, ta „výrazná“ osobnost Lo spíš škodí. Neumím si ji jako normální fungující zpěvačku představit – že by měla svoji skupinu, koncerty… je toho schopna? Přijde mi tak nějak mimo… no ale aspon by si za ty prachy koupila byt.

62
Monika
Reagovat

@Ann: Ano co do kvality bylo asi jeji K.O. vystoupeni nejlepsi, jenze kvalita neni to co Novak vyhledava, ona to vetsina ani nepozna, vcetne me. Hodnoti to vystoupeni jako celek a tam efekt a libivost songu hrajou mnohem vetsi roli nez nejaka podradna kvalita. U okrajoveho zanru muzes zazpivat song na 90% a stejne to nemusi znamenat postup do dalsiho kola. Vem si Kristinu ta nikdy nic snad nezkazila a stejne se poroucela domu. Vetsinu nejakej jazzovej feeling vubec nezajima. A pokud jde o tu Andreu kdo ocenil jeji K.O. vystoupeni krome Scalexe v rekapu? No jeste par lidi, ale rozhodne ne novacka masa. Vzdyt lidi ani nevedeli, ze nejaka Andrea existuje do vcerejska, kdy zazpivala pompezni song. Ono to dela divy, tma do toho blikajici svetla jen na zpevacku, navodi to krasnou atmosferu a nemusis ani zpivat na 80% a bude to fungovat. kdyby Andrea vcera zazpivala nejakej brak okrajovej Elisku by opet neporazila, tim si jsem prakticky jista a nikdo by o ni ani nevedel stale. ten provarenej plactivej song ji hodne pomohl.

63
jab
Reagovat

@Scalex: Když už jsi vzpomněl tu Kristínu, co říkáš na její singl?

64
rena
Reagovat

Překvapila mě Andrea – bylo to opravdu moc dobré, má silný krásný hlas a přitom teprve 17… Opravdu, Venda ho má nejobyčejnější,vidím ji na 4.místo, i když zpívá výborně, a Elis je hooodně za ní… Ona je dobrá v tech svých stylech, ale Hlas moc nemá. Myslím, že muže být spokojena, vydržela dlouho, hodně lidí se o ni začalo zajímat. Já ji také neznala a už jsem videla její koncert v rádiu a další…

Když jsem se tak uplně v záveru pořadu dívala na Martina a LO, jak se na něj věšela, musela jsem se smát… oni jsou ta zvláštní týpci – oba… Martin nevypadá, že má 19 a právě odmaturoval. Je jak Panda… takovej roztomilej, jedinej prej je tam chlap, ale mě moc chlapa zatím nepřipomíná.. a Lo jako 19tiletá slečna… jsou to v postatě oba pěkní lidé, ale… na obou mi něco vadí, v jejich chování je něco nepřirozeného. A každý je tak jiný… až je to k sobě přitahuje. Aspon se mi zdálo, že k němu má Lo nejblíž…

65
Ann
Reagovat

@Monika: Tak ke Kristine… Tam nešlo o výběr songu, tam šlo hlavně o to, jak na lidi působila. „Zpívá nádherně, ale moc mi nesedí“ nejčastěji jsem se setkávala s takovými reakcemi. Nějakej jazzovej feeling náhodou zajímal dost lidí. Tady byl hlavně problém s její nevýrazností a introvertností.

A k tomu K.O. Andrey – tenkrát jsem pročítala diskuze na fb a různý články, a často jí vychvalovali až do nebe.

A můžu dodat jednu věc, a to že občas je dobré se nedívat jen na obal. Pozlátko (velký pompézní song) není to nejdůležitější :-)

A tím dneska končím, zítra musím být použitelná.. :-) :-D

66
Monika
Reagovat

@Ann: No nechci se hadat, ale Andreu fakt lidi zaregistrovali masove az vcera.

67
Monika
Reagovat

@rena: Tak Andrey hlas neni nikterak vyjimecny, podobne na tom byla Senkova, Koleckarova, Farna a mnohe dalsi ve stejnem veku, a dokonce s lepsi technikou a vyzralejsim hlasem. Nicmene ma vyhodu, ze tyhle silne hlasy si mohou dovolit vic nez treba Vendula, ta i kdyby se rozkrajela tak toho nikdy nedosahne.

68
jab
Reagovat

@Monika: Já bych řekl, že Andrea má v hlase něco, co jí trochu odlišuje o těch tří výše zmíněných dam. Trochu dost…

69
rena
Reagovat

@jab:

taky bych řekla, ještě tak tak Farna možná …
ale zde je s takovým Hlasem jen ona… jde spíš o to, co bude dál, po soutěži to teprve všechno začne… a je v 17 schopna něco začít?
Je toho schopna LOO? Martin? Elišce, která má rozjetou kariéru soutěž pomohla, jako Stefanovi, Martinovi, Sabině, GG, Ševčíkovi…. ale co ti, co kapely ještě nemají?

70
Monika
Reagovat

@Scalex: Ja s tebou nesouhlasim, ze na barve hlasu v soutezi nezalezi. To je jedna z mala veci, kterou dokaze i lajk rozpoznat na rozdil od nadtonu, podtonu, intonace, frazovani…
Jak si teda potom jinak vysvetlit, ze Vendula uz dvakrat podala nejlepsi vykon a stejne mela skoro nejmene shlednuti na YT a nejmene lajku na FB, vcetne vcerejsiho vykonu. Ty songy byly docela v norme, zadnej okrajovej zanr se nekonal a stejne ji to body vyrazne neprineslo. On i lajk slysi, ze ten hlas je nic moc.

Martin kdyby si vybral skvele songy do GF, tak by klidne mohl atakovat Lolu na prvnim miste a jeste se odehralo velke drama. Kdyz si poslechnu Recovery, ten hlas proste zni, obrovska nalehavost v hlase, mrazeni v zadech. Neco podobneho bylo i v tom duelu s Janou hned na zacatku, barva hlasu neskutecna, jenze to by musel hodne peclive vybirat. Jestli zas prijde s nejakym MJ, tak bude rad, aby porazil vubec nekoho.

71
jab
Reagovat

@rena: Mohou zkusit uplatnit získané zkušenosti jak ze soutěže, tak i od zkušenějších soupeřů a rozjet kariéru „od nuly.“ Tj. nejdřív si nějakou kapelu najít/poskládat.

72
Jan Liška
Reagovat

@Scalex: Scalexi, promiň, ale jsi „malá ukřivděná holčička“, že to tak rozmazáváš? Pepa řekl to, co řekl, ale sám dobře víš, že není možný mít nakoukané všechny verze a většina jich je opravdu dobrých. Tohle rozmazávání není vtipné, ale opravdu mně osobně vyznívá, jako by ti Pepa strašlivě ukřivdil a ty se mu teď zlomyslně vysmíváš.

Jako pánové, nic ve zlém, osobně vás neznám, ale tyhle vaše články mi už přijdou jenom jako vaše exhibice. Pojďte si tu show dělat sami a uvidíme, jak se budete tvářit, až vám ji budou konstantně týden co týden strhávat rádobyvtipní internetoví blogeři, co čekají na každičké špatné slůvko kouče. Konstruktivní kritiku beru, ale ty žvásty okolo a rozmazávání blbostí je zbytečné.

Na jednu stranu chápu, že je snadné nadávat, já to dřív dělal taky. Teprve až teď jsem pochopil, že to není žádná sranda. Kdybych tu show neznal a jenom si přečetl tohle, tak si řeknu, jaká je to hrůza. A co takhle hodnocení moderátorů? Vtipů? Kapely? Atmosféry? Když už tam Vlado chodí, tak by mohl něco z toho nabídnout. Hodnotíte jenom zpěv, ne show jako takovou a trochu se tím ten obrázek zkresluje.

73
yeey
Reagovat

@Jan Liška: no booze, myslim, ze to bylo mysleno spis pro pobaveni nez jako ukazka Pepovy neznalosti… jinak tam zadny zvasty a rozmazavani blbosti nevidim…. obzvlast od Scalexe je to konstruktivni, byt neformalne a lehce ironicky podany… me spis desi ta apatie ke kritice, kterou tu clen stabu ukazuje… :-) po tom, co ste predvedli minuly tyden za prasarny (no hlavne vasi genialni kouci), se nemuzete kritice divit – muzete byt radi, ze vas jeste lidi zapli, i kdyz jich bylo zase o neco min- cim to asi bude? ale jestli to tam v tom stabu vsechno berete jen jako velkou krivdu od zlych pisalku na Panackovi, tak je to holt tezky :-))

74
Scalex
Reagovat

@Jan Liška: No vidíš, a mně to vtipné přijde a proto jsem to tam napsal. Kdyby ses nebral tak vážně, tak zjistíš, že nejde o výsměch Pepovu výroku, ale že jsem jeho výrok vzal jako odrazový můstek k vlastnímu vtipkování. Když Pepa tu větu řekl, tak mi okamžitě v hlavě naskočilo „No jo… až na tu Mistříňanku.“ a napadlo mě dát to do článku. Když jsem tu mistříňanku hledal, mimoděk jsem našel ty další hrůzy. A šup s nimi do článku taky. S Pepou to nemá nic společného.

Mimochodem, Pepovi se nevysmívám, vysmívám se Majkovi, a to tak, že velmi. Ten člověk se v mých očích naprosto odepsal, napůl tím antibulvárním proslovem v kontextu Leošova toaletního dotazu a dorazil to tou světovou premiérou.

Á, oblíbený argument „chtěl bych vidět, jak byste to dělali vy, vy rádobyvtipní pisálci“, ten nám tu scházel. Je úchvatné, jak s ním každý poturčenec (před časem Lukáš, teď ty) časem přijde. Lukáš byl kdysi ostrý jako břitva, ty ses taky s kritikou moc nepáral, ale ledva jste, pánové, skončili v produkčních týmech, už jsou z nás ostatních rádobyvtipní exhibující blogeři, kteří samozřejmě nevědí, která bije. Prdlajs kvrdlajs. Ve štábu VyVolených jsem strávil dost času na to, abych měl velmi přesnou představu, jak vypadá produkce takového velkého projektu. A tak mám i velmi přesnou představu o tom, co kdo posral a proč není sledovanost taková, jakou by si televize přály.

Co se týká obsahu článků, píšu o tom, o čem se mi psát chce. Mé články vždy byly, jsou a budou subjektivní. Když se mi nebude chtít psát o kapele nebo atmosféře, tak o nich psát nebudu a pak se třeba na pět odstavců zastavím u prsou nějaké soutěžící. Tak píšu někdy od roku 2004 a jiné už to nebude. Věřím, že řadě lidí se ty články líbit nemusí a předpokládám, že takoví lidé si najdou pisálky a bloggery, kteří jim svým názorem budou bližší a kteří budou hodnotit i moderátory nebo kapelu. (mimochodem, moderátory jsem v dřívějších článcích hodnotil, tentokrát jsem nepovažoval za nutné se o nich vyjadřovat, protože jsem to místo raději věnoval čtyřem klipům Hallelujah. Smiřsestim.

75
Jesenius
Reagovat

@Jan Liška: Kapela je fantastická – lepší jste již ani sehnat nemohli. Moderátoři? Řekl bych, že Mareš často přestřeluje vtípky a dotahuje je tam, kam až to není vhodné, proto se mi zdá lepší Tina, která působí přirozeně. Atmosféra v ateliéru je nezaměnitelná, ovšem je v něm vždy velké vedro /a jelikož tam i ve středu bylo minimálně o dobrých 5 stupňů více, než venku, a to venku bylo 35, tak jsem čekal, kdo se tam první složí. / Ale s tím vedrem se díky rozsvíceným světlům ve studiu musí počítat, ale Sahara hadr. :)

Co mě při natáčení irituje, jsou ti roztleskávači. Je to sice fajn, aby to v televizi vypadalo, jenže atmosféra je ve studiu mezi jednotlivými fankluby v některých případech dost vyhrocená, takže to občas vypadá dost komicky až vyumělkovaně, když stojí zrovna jen ta část, kde ten chlap je, a zbytek ateliéru ne. Možná by bylo lepší to úplně vypustit, a nechat si publikum dělat co chce, aby se oddělilo zrno od pléva.

Jinak s tou částí okolo exhibice těchto dvou pánů, ovšem oproti ostatním dalším recenzentům, kteří například B&M dokážou uvést jako nejlepší performance večera, je to stále ještě v mezích. ;) Jinak se povedla stage, ještě jednou musím zmínit kapelu, ale i tak je tam pár věcí nevhodně zvolených, např. systém hlasování, nebo vypuštění Play-offs‘. :)

76
bezík
Reagovat

@Jan Liška: Pane Liško, nechci tu vámi zmíněné „rekapisty“ obhajovat, to jistě udělají, pokud budou chtít, sami ale to vaše přirovnání, tedy „malá ukřivděná hočička“ tu sedí bohužel na vás jak hrnec na prdel ;-)

77
bigZ
Reagovat

#72
Také si myslím, že Pepa svým výrokem „… na YT je tisíce výborných verzí…“ nevyloučil, že je tam i (libovolné) množství sračkoidních.

Na druhou stranu, články jsou exhibicí, tedy vyjádřením vlastního názoru rekapistů a jakékoliv zpestření, ať již hláškami, či odkazy je přínosem. Odkazy jsem proklikal a hned pozavíral. A Mistříňanka mi tedy vyrazila dech, dechna jedna!

Prostě jak produkce, kterou obhajuje Jan Liška, tak rekapisté dělají chyby. A v produkčním týmu jich vidím více (podpořen vox populi vyjádřeným v diskuzích a hlavně ve sledovanosti).

Pisálkům bych tentokrát vytknul snad jen „hlasy – neladili“ (Štěstí je krásná věc) a Scalex to bez výhrad podepsal :-D A že od včerejšího pádu serveru zmizely jejich profily, takže si nejsem jist, zda se cítí být pisálky, nebo spíše novináři. Třeba mi to oslovení prominou…

78
yeey
Reagovat

@Jesenius: Leos je letos hodne jedovatej, ale podle me prestrelil az vcerejsim dotazovanim Lo… jinak celkem presne dokaze zareagovat na trapnost chvalozpevu porotcu nebo na tragikomika Majka, bylo videt ze z nej ma taky poradnou prdel :-DD

k roztleskavacum – nejak to uplne nepobiram, jak to vypada, ale to je jedno… bych chtel videt to napeti mezi fankluby – doslo uz mezi Hujery k pestnim soubojum? :-DD jinak to, ze nekdo ma ten luxus, ze mu roztleskaj publikum, to je teda taky ujety, kor kdyz to potom jeste porota patricne oceni – docela vaznej vysmech a ohromna manipulace divaky…

79
Scalex
Reagovat

@bigZ: rozhodně se necítím být novinářem (ovšem ani mnoho novinářů nepovažuju za skutečné novináře). Novinář je pro mě třeba pan Jan Petránek. Moudrý člověk, který píše o důležitých věcech. Já píšu kraviny o televizních show nebo překládám do češtiny Darwinovy ceny. Jsem pisálek do médií, já to slovo „pisálek“ neberu pejorativně, ale jako vyjádření toho, že to, o čem píšu, není nic podstatného, ale že je to jen prachobyčejná zábava.

80
Jai Kudo
Reagovat

@Jan Liška: Potrefená liška se ozvala! :-D Pane Liška, buďte rád, že zdejší rekapisti se zaměřují převážně na těch pár slušných a zajímavých zpěváků, kteří ještě jakž takž drží tu vaši šou na hranici sledovatelnosti a nekomentují moc ostatní dění.
Kdybych měl hodnotit já šou jako takovou (podle toho co vidím v TV) tak to JE opravdová katastrofa od produkce přes dvojkřeslo, koučing, nesmyslní hosté, manipulace a podrazy vůči soutěžícím, Spiritovy proklamace a světové premiéry….. a to nemluvím o tom, že muset se dívat každý týden na šaškování toho cirkusáka Berouska je fakt hodně psychicky náročný….Ta šou jako taková je hrozná i proti tomu nešťastnému XFaktoru. Naštěstí, znovu opakuji, tam navzdory vám v produkci zůstalo pár zajímavých a slušných zpěváků, kvůli kterým ještě stojí tu soutěž sledovat do konce………

81
Martin
Reagovat

At vyhraje kdokoliv, tak to je asi jedno, stejne zapadne. Driv vyhravaly i zajimavejsi typy a lepsi zpevaci a ne uplne se prosadili. Navic ta sledovanost je uboha, takze, i kdyz si tady porad dokola pise deset tech samych lidi, jak je Lola uzasna nebo neni, tak to jeste neznamena, ze je v nejakym hudebnim povedomi v republice. To by se pak i po vitezstvi musel ten clovek jeste hodne ohanet. Kdyz se to shrne:
– Martin – docela zajimava barva hlasu, ale strasne unyly zpev a neprubojnost
– Andrea – velka snaha, ale bohuzel ta holka neni zrovna typ do showbyznysu, ten by ji semlel
– Vendula – velka sympatacka, ale podobnych zpevacek jsou mraky, muze se prosadit v muzikalu, jisty herecky talent se ji neda uprit
– Lola – druhy zajimavy hlas, ale jak uz nekdo psal tak i psychicky narusena osobnost, navic u ni mam obavy, ze pokud by vyhrala/vydelavala vetsi balik penez, tak se dostane spis do marnice nez na koncertni podium

Podle me z celyho hlasu byla nejlepsi Lucie Bakesova a u ni vidim i ten potencial se prosadit. Skoda, ze ji koucky zarizly uz pred finale.

Asi to ted chytnu od zarytych zaslepenych fanousku toho nebo toho, ale pokusil jsem se o objektivni pohled cloveka, ktery ma uz tri krizky na krku a podobnych soutezi (nejen ceskych) videl hodne a v teto serii hlasu netrpi zadnym „fanboystvim“.

82
Jai Kudo
Reagovat

@Martin: Tak, Lucka B. a Vendula už mají zkušenosti, vystupují na veřejnosti, u nich jde asi spíš o to dostat se nějak víc do povědomí, zvýšit svou stávající popularitu na nějaký vyšší level…. Naproto tomu třeba Lola je velký talent, objev, má určity pěvecký potenciál, to ale samozřejmě vůbec nic nevypovídá o tom, jestli a jak se po soutěži uplatní. Ta její psychika, ono se říká, že každá genialita v nějakém oboru je na druhé straně vyvážena jistou psychickou labilitou nebo „měnecenností“ v jiných oblastech života. Pro ni bude daleko víc než pro ostatní důležité nepadnout do spárů nějakých šizuňků, kteří ji jen využijí a vymačkají z ní peníze a pak ji odhodí…….myslím, že by to pro její psychiku mohlo mít katastrofální důsledky.

83
J
Reagovat

Presadit sa moze kazdy z nich alebo vobec ani jeden. Ale podla mna to chce cas, ale najma spolupracu s niekym z hudobneho priemyslu. Nemozeme od nich chciet zazraky hned a najma nie od mladsich. Lole staci napisat vlastne zlozit kvalitny song, on si ho uz otextuje sama, ale rozhodne pedagog ohladne cestiny. Martin C. jednoznacne studium spevu, viac skusenosti a hlavne dozriet tak v osobnom ako aj v profesionalnom zivote a na to, zeby bol animator rozhodne zabudnut = jedine studium spevu. Vendulku vidim skor ako muzikalovu herecku/spevacku, ale nie ako solistku, nech mi to prepaci. Mozno jej MD tiez ponukne nejaku zaujimavu rolu. Andrea jednoznacne dokoncit studium na konzervatoriu a tiez dozriet.

85
bezík
Reagovat

@yeey: Četl jsem, nepřekvapuje. Spíš by mě u té arogantní pseudorockerky překvapil opak. Lenka nakonec už na začátku říkala, že s ženskejma moc nevychází (i když Editu měla asi ráda). Jsou tam ale zajímavější odpovědi, třeba Martin podpořil myšlenku že koučové jsou v podstatě klauni produkce (tam je to nějak jinak ale myšlenka je stejná) a ostatní to nepopřeli.

86
BarBora
Reagovat

Tak, s postupmi do GF som veľmi spokojná, tomu, že postúpi Martin som verila, aj keď istá som si nebola, naopak, Eliškinmu nepostupu som neverila, ale potešilo, Andrea zasvietila.
A ešte pár poznámok k predchádzajúcim príspevkom, nechce sa mi to hľadať, tak len v bodoch:

– Martin nie je zaujímavý len unikátnou farbou hlasu, ale aj jeho sýtosťou vo všetkých polohách, je schopný preciťovať, aj dať naliehavosť a hlavne – vyvolať zimomriavky (jasné, nie u každého). Je to veľký talent a technika? To je práve to, čo sa naučiť dá.

Je zaujímavé, že keď nie je možné uprieť zaujímavý, rozpoznateľný hlas, jeho sila, ani technika spevu, nájde sa – odťažitosť. Na mňa Kristína ako odťažitá nepôsobila, skôr sa mi páčilo, že blbým Leošovým výrokom (akože sranda) zakontrovala.
A dokázala, že je aj výrazovo tvárna, vôbec by ma neprekvapilo, keby ako jedna z mála dievčat sa časom uchytila, aj v hviezdnejšej kariére.

Tiež som si všimla ako sa Lenka mala k Martinovi. Ona v sexi póze, on ako ešte také malé teliatko (ale pozor, z teliatka zvykne vyrásť riadne býčisko), dosť ma to pobavilo. Z tej štvorice majú k sebe najbližšie, aspoň čo talentu týka, ale myslím, že aj povahovo – sú priamy a pôsobia na mňa bezelstne.

87
yeey
Reagovat

@bezík: no taky me to nijak nesokovalo… a Martin z protekcniho dua to prece musi nejlip vedet, ze to ma vsechno v rukou produkce :-DD

88
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: Ještě, že to nečetla potrefená Liška……ta by mu to hned vytmavila :-D

89
K.
Reagovat

@BarBora: Jedna věc je, jestli se nám komu Kristína líbí nebo ne, druhá věc jsou úvahy, proč masověji nezaujala. Bohužel to, že většinově až tolik nezaujala, je fakt.

90
BarBora
Reagovat

@K.:
Ako vieš, že väčšinovo nezaujala? Požnáš počty hlasov?
Bola v najsilnejšom tíme, tam to mal každý ťažké.

91
DJ Vlado
Reagovat

@BarBora: Ano, tím týmem je to v první řadě, Martin a slepci byli z diváckého hlediska příliš silní soupeři (i když je možné, že kdyby bylo víc kol a vypadávalo se bez ohledu na tým, tak minimálně slepce, kteří byli čím dál stejnější a nudnější, by Kristína porazila). Opačný případ je Andrea, která na slabém (resp. vykastrovaném) Darta týmu vyloženě vydělala, protože Marek a Jana byli nuloví soupeři (Marek se sice jevil jako plyšák, ale pubiny evidentně nezaujal, a Jana byla veskrze zbytečná finalistka), takže do Top 2 měla Andrea snadnou cestu, pak už jí stačilo jen jednou zazářit, pročež porazila Elišku, která nakonec nebyla až tak silná, jak se ze začátku zdála. Přitom když srovnám Andreu a Kristínu, tak obě holky jsou stejně staré, ale Andrea imho nesahá Kristíně ani po kotníky v žádném směru (technicky i hlasově je Andrea děcko, byť talentované, zatímco Kristína je už vyzrálá zpěvačka, o rozdílu vizuálním se snad bavit nemusíme). Tady je přesně vidět, jak nespravedlivý je systém Hlasu, v tomto mají SS i XF jednoznačně navrch :-)

92
bezík
Reagovat

@yeey: No jo, B&M byli sice asi tlačený, ale řekl bych že za to nemohli, prostě se jen marketinkově hodili. Martin mi přijde jako inteligentní a vnímavý a zrovna jemu bych v tomhle docela věřil.

93
yeey
Reagovat

@bezík: vsak ja mu verim :-)

94
Tomáš
Reagovat

91: Ano, Hlas je nespravedlivý a na hlavu postavený úplně ve všem. Například už to že zpěváci jako Mašík, Urban, Furmaník, Bakešová atd. byli vyřazeni už před Live Show a naopak takový Relich a Rybníčková se do Live dostali tak to je když se nad tím člověk zamyslí a když tyto soutěžící zkusí porovnat, pomalu až neuvěřitelné. Nejen hlasování diváků, nejvíc to stejně vždycky zprasí kouči a asi by to udělali ať by byl formát jakýkoliv. Tady jen zůstává otázkou proč byl Darta Tým opravdu kompletně zničen už před finálovými koly a kromě Elišky byli vybráni samí slabí soutěžící, ty co by ji teoreticky mohli ohrozit, koučky vyhodily. Bylo to ale opravdu kvůli Elišce? Pokud ano tak jaktože neměla tu podporu od Šišky mnohem větší a jaktože ji nakonec Andrea porazila? To jsou otázky na které asi odpověď nenajdeme.

95
dušan
Reagovat

@Monika: Moniko,já docela žasnu-četl jsem o Vendule několik recenzí od odborníků a vesměs všichni ji ohodnotili,jako zpěvačku s absolutním sluchem…je přece normální,že každý zpěvák ma svůj styl,kdyby to tak nebylo,mohla by zpívat Eva s Vaškem operu.,nebo třeba kabáty….

96
Monika
Reagovat

@dušan: Ja zasnu, ze se tu najde tolik odborniku, kteri si daji tu praci vubec psat recenze o Hlase, v dobe kdy je sledovanost velmi nizka, to klobouk dolu. Dusane tak nam sem hod odkazy na ty recenze, jo? Jiste to bude zajimat i ostatni, diky:-)

97
Monika
Reagovat

@dušan: Navic ani nerozumim na co reagujes. Ja psala, ze ma Vendula nerozpoznatelnej hlas mezi tuctem dalsich zpevacek, co to ma spolecneho se stylem zpevaka….

98
bezík
Reagovat

@dušan: Taky by mě ty recenze zajímaly. A hlavně jak ti odborníci ověřili, že Vendula má absolutní sluch ? Ze zpěvu se to zjistit nedá, takže ji zřejmě osobně znají a ten absolutní sluch u ní ověřovali ?! Absolutní sluch je sakra vzácná věc a to i mezi muzikanty a zpěváky. Většina si bohatě vystačí s relativním sluchem.

99
BarBora
Reagovat

@DJ Vlado:
Je to tak, asi by sme sa veľmi čudovali, keby zverejnili hlasovania v celkovom poradí v jednotlivých kolách, kto sa dostal, s akým celkovým počtom hlasov do finále a kto nie, aj keď v skutočnosti pre TV zarobil viac. Skôr môže mať pravdu Monika, že Kristína nemala dosť chytľavé piesne pre väčšinového diváka a aj v tom, že ju vedeli kostýmom pekne zhovadiť, v kole s tanečnicami jej oblečenie až kričalo lacnotou (bez ohľadu na to, koľko v skutočnosti stál) a nevkusom.
A pri Kristíne si fakt nepamätám na nejaký faločný tón, ona intonovala spoľahlivo.

100
J
Reagovat

@BarBora: Vo vsetkom co si napisala o Martinovi, Kristine a Lenke/Lo suhlasim. Inak bolo mi Martina trosku luto, pretoze po 2. liveshow vypadli vsetci s ktorymi si najviac rozumel: Kika, Jana R. a Viktor. A to som este nevedela, ze ho caka „maturita“. Inak velmi kriticky sa vyjadrili o tom ako on a duo BaM spolu s R. Mullerom zaspievli STESTI JE KRASNA VEC. On zo vsetkych najviac prejavil pokoru voci piesni a nezprznil ju spevom. Ze zanikol jeho spev, ved sanson nie je jeho salka kava, rovnako ako soul, ktori predviedlo duo. A uz len za to si zasluzil GF. To je len moj nazor. Aj ked sa dost slusne popasoval so skratenou verziou HALLELUJAH a este a cappella.

101
J
Reagovat

@Tomáš: Tomas, mozno, ze do toho nakoniec zasiahla produkcia Hlasu a velky pan producent S. uz nemohol nic viac urobit. Ved vezmi si ten posledny song od Andrey H. a porovnaj ho s 2 predchadzajucimi. Tam doslo urcite k zmene, len my sme to nevideli az kym Andrea famozne nezaspievala a vysluzila si vstupenku do GF.

102
Jai Kudo
Reagovat

@yeey: Ona Lola možná je trochu manipulátorka, občas jsem to z ní trochu cítil, ale Gážiková je poslední, která má co kritizovat. Její rádoby-rockerská póza a její zjevná neupřímnost i v tom rozhovoru na plusce je zřejmá.
A možná, že by se mohl k tomu rozhovoru ohledně otázky, jestli porota nejsou jen figurky nebo loutky produkce měl vyjádřit pan Liška. Ta spontánní reakce všech a Martina zvláště byla celkem jasná. A to opomíjím už dříve zde napsané vyjádření Lacka….

103
bezík
Reagovat

Ještě že ta Lenka nekamarádí s netem. Kdyby si přečetla panáčka – patří do sámošky, je psychicky narušená, teď už je i manipulátorka (proboha čím ?) – tak by se šla asi rovnou hodit rybám :D (nebo si najít místo v Lidlu ?)

104
Enaz
Reagovat

Tak to je skvělý :). Lola nás baví nebo ne? A je trémistka nebo to hraje? Je manipulátorka … koho manipuluje? To je otázek, co? :D

Sakra, lidi, líbí se vám nebo ne? Tyhle teorie mne fakt baví :).
Simona prostě naprosto splňuje teorii o kyselých hroznech (a vůbec se jí nedivím, nedošla ocenění).
Je Lola duševně narušená? Kde se to tu vzalo? Že se vyjadřuje pomaleji a rozvláčně? Že byla na ulici? Jo, co o tom víme, že?
Když zavřete oči, když nebudete poslouchat story kolem, bude se vám líbit to, co předvádí?
Jak to dopadne pokud vyhraje … jestli ji někdo využije nebo si koupí byt …
To není naše starost. Připomínám, že je to prostě RS.
I když s přidanou hodnotou, protože ti soutěžící musí něco umět a mít.

A teď se odhalím :). Lole fandím a myslím si, že druhá by měla být Vendula. I Andreu bych brala, ale nebude to ono :).

105
Enaz
Reagovat

Přehrávám si poslední Hlas. Zolo není falešný, ale prostě mečí. Kdyby měl své písničky, kdyby to bylo autorské, tak by měl nárok. A asi by se to i líbilo. Je mi ho docela líto. Je dobrý zpěvák, ale nemá tu přidanou hodnotu.
V baru nebo s nějakou jasně profilovanou skupinou by byl v pohodě. A ať ten blb MD neříká, že jako Collins byl dobrý:).

106
Motylek
Reagovat

Já taky Lole fandím, přeju jí , aby ty peníze vyhrála, aby s nimi naložila jak ona uzná za vhodné, zpříjemnila si pobyt na zemi a zažila kousek štěstí… Nechápu takové lidi, kteří se hned starají, jestli jí ty peníze nějak poškodí nebo co, a kecy, ať to raději nevyhraje, protože každý jiný s těmi penězi naloží líp, atd atd… Jak má někdo vyhrát peníze, hned se vyrojí plno takových blábolů…

107
Enaz
Reagovat

@Motylek:
Díky že nejsem jediná, Motýlku :). Teď jsem poslouchala BaM a jejich výkon (ve středu jsem to neslyšela). Jsou obdivuhodní, ale tohle naprosto pohnojili. Ta písnička je skvělá, ale takhle ne.
I když chápu, že se někomu ani originál nelíbi.

108
Motylek
Reagovat

Zolo mě bohužel nezaujal ani jako zpěvák, ani jako chlap… Nenapadá mě nic, proč bych mu měla přát vítězství…
Martin mi nijak nevadí, ale taky to není vůbec moje krevní skupina…
Andrea de facto totéž, až na to, že ani jedna písnička se mi od ní nelíbila.
Vendula by mohla mít teoreticky šanci…, ale budu doufat, že nevyhraje…,
Věřím, že je to poměrně jasná záležitost, ale i tak budu hodně nervní…

109
Motylek
Reagovat

@Enaz: já jsem tam měla zpočátku víc lidí, kterým bych fandila, ale tito byli zlikvidováni na úkor některých… Takže mi tam zbyla jen Lola… Ale díky díky za to…

110
Monika
Reagovat

@Motylek: Ja myslim, ze hodne podcenujes Andreu. Vendula nema sanci ohrozit Lolu ani v nejmensim, jeji hlas je strasne obycejny, nedokaze ani rozeznit tu halu. I kdyz to zazpiva dobre, ten vykon zapadne. Naopak Andrea pokud dostane dobrej song muze do toho poradi vyrazne zasahnout.

111
Enaz
Reagovat

@Motylek:
Na začátku jsem se moc nedívala, takže nemohu soudit. Ale minimálně dvou vyhození lituji.
A za Lolu taky děkuji.

Jo a na středeční vyřazování jsem zaspala, takže jsem Spiritovu premiéru propásla, Dnes to vidím a doufám, že už ho nikdo nikam nevezme.

112
Enaz
Reagovat

@Monika:
Už to tu píšeš hodně dlouho. Andrea se mi taky celkem líbí, ale Venda je pozitivní a podle mne intonuje bezchybně. I technika se počítá a s pozitivním výrazem určitě.
Ale ano, bude záležet na songu. Nicméně na Lo nemá ani jedna. A Martin už vůbec ne.

113
BarBora
Reagovat

Uvedomte si, že Spirit dal dohromady najlepšie mižstvo a to malo byť pre koučov prvoradá úloha.

114
Monika
Reagovat

@Enaz: Vendula intonuje perfektne asik, ale to Novak neresi, pac to neni schopen poznat. Nicmene barvu hlasu pozna i nejvetsi lajk a Vendula ji proste nema, at zazpiva cokoliv. Kdyz se rekne Andrea vetsine se vybavi Purple rain..Kdyz se rekne Vendula vetsine se vybavi ????? Vendula i kdyby se rozkrajela porad ten hlas bude o nicem. Pokud Andrea dostane song na telo, tak to tam tou svoji energii, houzevnatosti a silnym hlasem rozezni tak, ze si Vendula vedle ni ani neuprdne. vendula je nulovej souper pro Lolu, Andrea muze byt veliky…

115
Monika
Reagovat

@Enaz: No vidis a podle me je tam Martin nejlepsi:-))) Ma sice hafo nedostatku, ale to se da naucit, hlavne, ze ma rozpoznatelnej hlas. Vendula vzdycky bude jen mjedna z mnoha, protoze ji proste nebylo nadeleno. Martin kdyby na sobe drel, ma sanci vetsi. Navic je to Hlas a ten ma podle me jen Martin s Lolou, pokud nekdo z nich vyhraje budu spokojena.

116
Motylek
Reagovat

@BarBora: no – najlepší – jak pro koho… Mně se duo nelíbili, Martin je poměrně průměrný, Kristínka byla dobrá, to uznávám, a už ani nevím kdo tam byl…
Vendula je rozhodně lepší jak Andrea… Kdo posílá hlasy Vendule – to si představit umím, ale kdo Andree – tam to nedokážu odhadnout komu se líbí… Mně opravdu ne…

117
bezík
Reagovat

No, nechci vám brát iluze milé dámy, Lence bych výhru strašně přál, ale …
šance na vítězství vidím bohužel asi takhle :

Martin 90%
Andrea 5%
Vendula 4%
Lenka 1%

118
Enaz
Reagovat

Kde jste tam viděli, jak se Lo vrhá na Martina? :). Vždyť tam vytvářela pózy. Nebo jsem viděla něco jiného?
Dobrou noc všem.

119
Motylek
Reagovat

Martin by se mi byl býval líbil…, ale svoje šance u mě už taky jaksi prohrál.., Pořád je to uzlíček nervů, naprosto se nerozjede, neuvolní… Už nevěřím, že by mohl být jiný… Mně on pasuje tak do dechovky, nebo lidovky…, ale sólový zpěvák…. Pochybuju, že by ho nějaká skupina nebo kapela chtěla jako zpěváka… Ten podle mě zapadne nejprvnější ze všech,,,
Jo jo… Andrea je hodně houževnatá, až je mi tím protivná, nic jiného…
Vendula takto protivně nepůsobí…

120
Monika
Reagovat

@Motylek: Motylku to nepopiram, vsak jsem psala, ze Martinova „slava“ skonci ve stredu, pak uz nic nebude.

121
BarBora
Reagovat

@Motylek:
Nemusíš so mnou súhlasiť, skús napísať, ktorý tím bol nalepší podľa Teba.

122
Enaz
Reagovat

@Monika:
Víš, Nováci stejně moc nehlasují :). Vladova Kristýnka se mi taky celkem líbila a uznávám, že byla dost dobrá. A to, co zpívá mám dost ráda.
Andrea rozhodně není marná a přeji jí další vývoj (navíc vyhrála i proto, že Elis byla opravdu děsná a jiná nebude).
Na Lo nemá nikdo z letošních finalistů. A i kdyby to tak i nedopadlo, tak svůj názor nezměním.

123
BarBora
Reagovat

@bezík:

Je to dosť priehľadné, ale zdá sa, že pár rybiek sa už chytilo. na udicu.

124
Monika
Reagovat

@Motylek: S Andreou mam stejny problem, dokonce se stydim za nektere jeji fanousky. Na ofiku jsou arogantni a sproste nadavaji vsem co si jen dovoli par negativnich slov. Nekteri snad nemaji dokoncenou ani zakladni skolu dle urovne jejich vyjadrovani. Uplne me otravilo, to tam cist. Ja vim, ze kazdej interpret ma „sve“ fanousky, ale to co se deje u Hole, u ostatnich neni.

125
Enaz
Reagovat

@Monika:
Tak uznávám, že je celkem normální, že si vybíráš jeho před ní :). Ale Martin je teď celkem mládě a pokud chce něco dokázat tak se musí učit a učit a učit :D.
A bylo by skvělé, kdyby z něj vypadlo něco originálního.

126
bezík
Reagovat

@BarBora: ??? Vůbec nechápu ? Co je průhledné ? Jaké rybičky na udičce ? Já to takhle opravdu vidím a myslím že racionální argumenty jsou na mé straně. Ale strašně rád bych se mýlil.

127
Enaz
Reagovat

@bezík:
Fakt? :). Tak hádat se s tebou nebudu. Nějak si nepamatuji … komu fandíš? ;)

128
bezík
Reagovat

@Enaz: To si děláš legraci ? Napsal jsem toho sem málo ? Od začátku Lence a Bašce, teď už jen Lence. Ale to s racionální úvahou nad tím, kdo má šanci vyhrát nemá co dělat.

129
Motylek
Reagovat

@BarBora: nejde o to, že nesouhlasím…, ale to, že je to tu tisíckrát napsané neznamená, že to tak cítím taky… Každý to cítíme jinak… Já se řídím pouze podle toho, jak to vidím a cítím já… Je mi úplně jedno, jestli někdo napíše že to byl touchdaun nebo jak se to píše, když mně se to vůbec nelíbilo… Pro mě to bylo špatné a basta… Neberu nikomu jeho názory, ale myslím si o tom svoje…
Bezík 117- si děláš srandu nebo co….. :-)

130
BarBora
Reagovat

@Motylek:
Dobre, ale teda ktorý tím bol najlepší podľa Teba?

131
Enaz
Reagovat

Aha, tak teď dočítám. Protože mne tenhle Hlas docela vzal, tak jsem poslala hlas Andree proti Elišce a Vendule proti Zolovi. A pak Lole :).
První dva byly anti a potěšilo mne, že vyhrál můj výběr. Lo je pro mne jasná.
U Spirita jsem se nezúčastnila, protože se nedalo vybrat. BaM byli špatní v posledním kole (a prostě by dua podle mne v Hlasu být neměla), Martin C. mne nebral nikdy.

132
Motylek
Reagovat

Já to vidím takto: Lola 45 %
Vendula 28%
Martin 15%
Andrea 12%

i když vím, že jsem to skoro nikdy netrefila to tipování….

133
BarBora
Reagovat

@bezík:
„šance na vítězství vidím bohužel asi takhle :

Martin 90%
Andrea 5%
Vendula 4%
Lenka 1% “

Aká racionálne úvaha Ťa viedla k tomuto? To by ma zaujímalo.

134
Enaz
Reagovat

@bezík:
Hmmm, fakt vidíš Lo takhle špatně?

Právě, že vím :). Není to o tom, že zaklínáš úspěch?

135
Monika
Reagovat

@BarBora: Bezika neber vazne v tomhle ohledu, on vzdycky rad prehani a pise nesmysly, kterym ani sam neveri. Jenom aby pak mohl napsat, to je prekvapeni, to jsem vubec necekal:-)))))

136
bezík
Reagovat

@Motylek: Ne, ani trochu. Rozuměj, to není přání, to je prostě racionální odhad šancí.

137
Motylek
Reagovat

@BarBora: Podle mě Pepův… Jenže… vyhodil Tomiho, vyhodil Editu… Co potom chceš…. Jak říkám, spousta dobrých šla do pryč…
Pořád bylo jenom Majk Majk…, to asi nepochopím nikdy… Měl tam než tu Kristinu…

138
Motylek
Reagovat

A jak jsem psala – Kristinu obětoval naprosto zbytečně….
A jestli nutí diváky tleskat a stát – no prosim, udělají to, aby vyhověli… Ale posílat sms je nedonutí…. I když…, taky si o lidech už žádné iluze nedělám…
Já chápu, že to nemůže být podle mě, ale některá rozhodnutí poroty byla nad moje chápání…
Nebo jestli je za tím vším ta „produkce nebo kdo“ – to už by nám mohl zodpovědět Honza Liška…
:-)

139
Monika
Reagovat

Ja si netroufnu tipovat vubec v okamziku kdy neni znam playlist, na nem bude hodne zalezet. Pokud Andrea zazpiva nejakou disko juchacku tak sance ma zhruba 5%, naopak u libiveho ubreceneho songu i 40%.

140
Enaz
Reagovat

Tak jo, pokud nevyhraje Lola, tak u mne máte. Já nevím co … omluvu? Pozvání někam?
Nevím, netuším, ale dobře si pamatuju, jak se Hejma bál, že vyhraje Vaňková. Nevyhrála. Tady to jiné nebude,

141
Motylek
Reagovat

@Monika: No já jsem s vypadnutím Elišky nepočítala… Sice jsem ji taky kritizovala, ale ve výsledku mě bavila víc než Andrea…. Elišku jsem si občas taky pustila, to se přiznám…

142
bezík
Reagovat

@Enaz: To je jednoduché. Tyhle soutěže u nás rozhodují svými hlasy především dámy mezi 40-100 lety, a vítězí vždy ten nekonfliktní, sympatický, usměvavý, který se dá snadno substituovat za virtuální dceru, vnučku, pravnučku či syna, vnuka , pravnuka ;-) Skvělý zpěv není až tak podmínkou, spíš to správné charizma pro tuto roli , zajímavý, rozpoznatelný hlas. To vše ideálně splňuje Martin, navíc jediný chlap a slovák (to sice není zásadní ale i to mu trochu pomůže). S Lenkou se tahle nejvíce SMSkující skupina nebude identifikovat ani náhodou. A k tomu 1% Lenky, i kdyby se dostala do úplného finále, a to se může stát, šance proti komukoliv ze zbylé trojice jsou zcela mizivé. Každý z nich pak vyluxuje hlasy té nejvíc SMSkující skupiny proti Lence. Praktická ukázka : vítězství naprosto nijaké Bagové proti Aničce v minulém hlasu, a to Anička nebyla ani zdaleka tak kontroverzní jako Lenka.

143
jab
Reagovat

@bezík: No ale ty mi přijdeš ohledně tvých oblíbenců často hodně pesimistický :-D. Nejdřív jistota, že Baška nepřejde přes Natálii, pak že Lola určitě neporazí Furmaníka a nakonec, že rozhodně nedojde do GF. Vždyť loňské vítězství Sabiny Křovákové naznačilo, že hlasující momentálně nejvíce oceňují hlasovou a osobnostní originalitu…

144
BarBora
Reagovat

@Motylek:
Ale veď práve o to išlo, koho poslať do živákov a ako zostaviť najlepší tím pre hlasovanie divákov.
Majk síce „vyhodil“ Lenku, ale tam bol asi iný problém a aj Vojtekov prejav k Lenke o akýchsi rozhovoroch s ňou to vyzerá tak, že to mohol byť dohovor a Majk vedel, že ju Vojtek zachráni. Majk aj po tom Lenku stále vyzdvihoval.

Ale stále neviem, ktorý tím bol podľa Teba najlepší (v živých prenosoch, tie som mala na mysli).

145
jab
Reagovat

@Enaz: To jsem se tehdy bál taky.
@bezík: Navážu na svůj koment 143. Myslíš, že téhle kategorii mohla lahodit loni Sabina? I když je pravda, že některá kritéria splňovala – nekonflitní, sympatická, usměvavá, byť v něčem kontroverzní…

146
Monika
Reagovat

@Motylek: Tak me Andrea nebavi vubec nicim, ja mam trochu problem s tou prehnanou „aktivitou“ a priznam se, ze mi je dost nesympaticka. Citim z ni pretvarku nebo nevim jak to presne popsat, ale hodne me nesedi. Mne vadila i v Purple rain, zacatek dobrej, ale pak ty vysky ukricene, neprijemne, nic pro me usi.

147
Motylek
Reagovat

@BarBora: no tak odpovídám – žádný…. Nebo teda ten, kde Lenka.. :-)) čili Pepův…

148
bezík
Reagovat

@jab: Sabina vyhovovala naprosto dokonale ;-)

149
BarBora
Reagovat

@bezík:
Nepresvedčil si ma. Moji favoriti sú Martin a Lenka, to by mal byť podľa Teba vlastne nezmysel. A národnosť sem radšej nezaťahuj, nerobí to dobrotu.

150
jab
Reagovat

@bezík: Já měl zato, že jejich jedničkou byl Kukačka, eventuelně Šafařík s Pčelárem jako pohlední mladí muži. Avšak je pravda, že Sabina na ně působila určitě šťastněji a pozitivněji než Lo.

151
Motylek
Reagovat

@bezík: Sabina je Loly slabý odvar… Ta zůstala na půl cestě… Kdežto Lola má tetování, piersing, je hezká, má hlas…, je celkově na pohled tvrdší, rebelka… Každý čeká co řekne…, každý jí visí na rtech… /aspoň já to tak cítím/..

152
Enaz
Reagovat

@bezík:
Spadám do té (podle tebe) rozhodující kategorie :). A Martin mne nezaujal ani na chvíli .
Sice jsem jen jedna v tom tvém jasném „výběru“, ale nepodceňovala bych svobodomyslnost hlasujících a docela bych se i domnívala, že úroveň hlasujících je možná lepší než si představuješ.
Nejsou žádní Nováci (jak uvádí Monika). Tyhle pořady sledují jen fani zpěvu. Samozřejmě jen někteří. Pokud Lo nevyhraje, tak si uháčkuju a sním svou čepici (s tím háčkováním budu mít opravdu problém).
Martin podle mne nemá sebemenší šanci. To už víc Andrea nebo Venda. Ale nevěřím.

153
bezík
Reagovat

@jab: Šafařík s Itchem už neměli pro tuhle roli tu správnou „nevinnost“ a Kukačkovi zase chybělo charizma. Ideální prototyp pro tuhle roli byla právě Sabina, stejně jako letos je to Martin.

154
bezík
Reagovat

@Enaz: Heh, kéž bys měla pravdu …..

155
Enaz
Reagovat

@bezík:
Počkáme si. Jen pět dní. Pak si to povíme ).

156
Monika
Reagovat

@Enaz: No jestli Martin dostane zase neco jako MJ, tak sance jsou nulove:-)))) Podobne jako Andrea a disko tanecky nulova sance:-)) Nicmene samozrejme porad plati, ze Lola je skoro jasna vitezka, ostatni maji pouze teoretickou sanci ji porazit, a to by jim jeste musel hrat do karet vyber songu.

157
Motylek
Reagovat

Kdo bude hlasovat pro Martina nevím, on žádný idol žen není, ani mladých ani starších…, kdo by mohl posílat a proč Andree to mi taky hlava nebere… Vendulce jo – to si umím představit početnou skupinu žen, o kterých je řeč – maminky, babičky….
No ale nejčetnější skupina by podle mě měla hlasovat pro Lolu, která splňuje úplně všechno…
Mít dceru, tak věřím, že by chtěla být jako Lola… Podle mě se diváci dají dohromady a bude to doma…

158
jab
Reagovat

@Motylek: Proč by potřebovala Sabina tetování? Ona nebyla vyloženě typ rebelky, spíš takové přerostlé šťastné dítě žijící si ve svém světě. A její finálový soupeř byl vlastně úplně ten samý typ.
@bezík: Výhra Martina sama o sobě by mi nevadila, já jsem si ho oblíbil už ve VNS, ale nemůžu se zbavit dojmu, že by mu to výrazně víc ublížilo než pomohlo. Už takhle se dostal dost daleko, což na něj mlže zvednout tlak – po soutěži bude víc pod drobnohledem bulvárních médií než ti, co vypadli dříve, ale taky se mu tím víc zvedne šance, že si jej někdo všimne a začne na něm pracovat (ať už někdo ze slovenského showbyznysu nebo třeba nějaký muzikant, který by chtěl kolem něj postavit kapelu?). Vlastně jediný o koho se teď z té čtyřky nebojím je Venda, buď jí někdo napíše nějaké pěkné lyrické songy nebo se vrátí do muzikálů.

159
Motylek
Reagovat

@jab: no ona myslím i tetování měla… To už je dneska nakonec taky běžná věc…

160
jab
Reagovat

@Motylek: Tak to už si nepamatuju, stejně největší omalovánky tam byli Smejkal a pak asi Stýblová, která se svými přírůstky tuším chlubila i na soc sítích :-)

161
Motylek
Reagovat

@jab: … a proč by měl být pod nějakým drobnohledem? Tuto soutěž sleduje hrstka lidí, z nikoho se žádná celebrita nestane… :-) Skončí pořad a finito…

162
bezík
Reagovat

@jab: No jo, další uplatnění je zase už jiná pohádka. U Martina a Andrey to nevidím růžově ani trochu, ti asi skončí bleskurychle v zapomnění a ve Vladově neomezené paměti ;-). Vendula to zúročí minimálně na lepších rolích v muzikálech. A Lenka .. no to je loterie .. takovej hlas, talent, charisma ale i výbornej vkus pohromadě, to tu od Anety nebylo, ale jestli se jí podaří dělat s někým, s kým to dá smysl a výsledek, to si vůbec netroufám tipovat.

163
BarBora
Reagovat

@Motylek:
Fajn. len potom nechápem, prečo si reagovala na môj príspevok, ten bol o tíme, nie o jednotlivcovi.

164
Enaz
Reagovat

Tak si to srovnejme :). Máte na to náladu? Komu fandíte a proč.

Není to jednoduché, protože třeba já mám ráda Párply, ale taky Čechomor. A samo Beatly, Yes, Nazareth, Omegu :).Ale taky mi pořád zní Zuzana Navarová, Simon a Garfunkel …. prostě muzika je barevná.
Co mne na té muzice přitahuje? Je krásná, melodická, někdy morbidní (jsem zjistila, že mé nejoblíbenější takové jsou) .
Přece nezáleží na tom, jestli je někdo hodný a slušný …. záleží na tom, jestli to člověka osloví. Jestli to tak cítí, ne?
Rap nemusím a jsou nové věci, které nepochopím a jiné, které mi sednou.
Hm, měla bych jít spát :).

165
Motylek
Reagovat

@BarBora: protože to není pravda, že byl jeho tým nejsilnější… Akorát se to tady stále omílalo dokola…, už mi to šlo na nervy.. :-) tak jsem napsala, že jak pro koho, pro mě nebyl nejlepší….

166
jab
Reagovat

@Motylek: Některé bulvární weby (Prásk, apod.) ty soutěžící sledují klidně i dlouho po soutěži, tak jsem to myslel. A přece jen ti, co došli dál, asi budou vděčnějším objektem jejich zájmu. Jinak samozřejmě těch, kteří si během soutěže vytipují zajímavé lidi a pak je sledují (nebo si alespoň občas, slovy příznivce, pohlídají) je minimum.
@bezík: Ono skončit v zapomění samo o sobě není tak strašné, tohle postihlo ve větší či menší míře tak 95 % všech účastníků těchhle soutěží, nejhorší je imho být hudebně neaktivní (tj. žádné singly ani písně, ani covery, vystoupení, prostě nic) nebo zpívat/skládat sr***y.

167
Motylek
Reagovat

@jab: aha…, tak to se omlouvám za neznalost…, já to nečtu, tak jsem to neměla ani komentovat…

168
jab
Reagovat

@Motylek: To je v pořádku, já se občas kouknu na fb stránky SuperStar i Hlasu :-). S koncem příspěvku nesouhlasím, zapáchá to odepíráním svobody projevu, s čímž nehodlám mít nic společného :-D :-D :-D.

169
Enaz
Reagovat

@jab:
Je to jejich volba.Šli do soutěže, někteří jsou úspěšní v soutěži, někteří nejsou. Někteří se dají přemlít, někteří ne. To přece není naše starost. Je škoda, pokud se někteří talentovaní dají semlít.
Ale ti, co chtějí, tu muziku prostě dělat budou … prohra nebo výhra není konec světa. Snad jim to bude dělat radost. A o tom to je.
Stejně většina nejlepších se prosadila „odspodu“.

170
jab
Reagovat

@Enaz: Asi tak, souhlasím. Taky už nějakou dobu nemám od těch soutěžících přehnaná očekávání, já mám radost třeba i z toho, když se někdo z mých oblíbenců pochlubí novou písní, novým projektem nebo čímkoliv, co dává na vědomí, že se hudbě nadále hodlá věnovat :-)

171
jab
Reagovat

@jab: ad 170. Ještě jsem nzapomněl dodat, že to „něco nové“ nesmí být žhavým adeptem na další přírůstek do Konášova archivu.

172
Motylek
Reagovat

@jab: no však já jsem to myslela jako větička na usmířenou.. :-D
dobrou

173
Monika
Reagovat

A jeste k te Lole jsem zvedava, co s Pepou vyberou na GF. Pokud zvoli neco od Kubisky, nejlepe Modlitbu, bude neporazitelna a v souctu hlasu ziska vic nez ti zbyvajici. To chytne vsechny vekove kategorie.

174
jab
Reagovat

@Motylek: Dobrou noc :-))). Jsem rád, že je vše ujasněno :-D.
@Monika: Co třeba něco současného? Taková Holka ve tvý skříni? Je to alternativa a navíc se to hrálo i na Óčku, takže minimálně mladší generace to znát bude,

175
bezík
Reagovat

@Monika: Jako že by si v duetu s Pepou střihla Modlidbu ? :D :D Jinak myslím že ne, tak prvoplánové to nebude. To bude zase nějaké překvapení.

176
Monika
Reagovat

@bezík: Proc duet? Normalne solovku.

177
bezík
Reagovat

@jab: No, ti co poslouchají Ille na Hlas asi moc nekoukají (až na nás dva :D), je to hezké ale dost nenápadné, na soutěž to chce něco výraznějšího. Co ještě nezpívala ? Nějaké funky ? Něco od Monkey Business ? :D

178
bezík
Reagovat

@Monika: Vtip :D ;-) Asi ne, Kubišová už byla, bude něco jiného ;-)

179
Monika
Reagovat

@bezík: Tak to je blby s Modlitbou by mela vyhru v kapse a jeste by zaznamenala touchdown jako svina.

180
Ally
Reagovat

@175 bezík :))
co třeba tu Edith Piaf ?
a když už nikdo skoro nikdo nezpívá česky , mohla by být francouzština..:)

181
bezík
Reagovat

@Ally: To nevím, to se bojím že by nedopadlo dobře. To je velký sousto,

182
Ally
Reagovat

asi jo..na finále moc velký risk..i na Lolu :)
ale třeba “ je ne regrette rien “ nakonec by bylo..kdybyse povedlo

183
Monika
Reagovat

Piaf mi k Lole pasuje nahodou vyborne, nejsem si jista, zda by tu francouzstinu zvladla, ale jinak vybornej vyber. Neprijde mi na ni tezkej vubec, Piaf uz v peveckych soutezich zaznela a bylo to dobre, co si vzpominam. Samozrejme v zahranicni verzi u nas by mela premieru.

184
Monika
Reagovat

@Ally: Piaf je trefa do cerneho, ja byt Pepa a cist to tady, tak jdu okamzite zmenit ten jeji song:-)))

185
bezík
Reagovat

@Monika: No to doufám, že je Pepa soudnej a takovou hloupost neudělá. Šanson je velmi specifická disciplína a nikdo netušíme, jestli ho Lenka umí. Nejspíš ani ona sama ne.

186
Ally
Reagovat

@ Monika..už ji tu myslím kdysi někdo psal ..tak jsme si jen ted vzpomněla :) no líbilo by se mi to..

187
Ally
Reagovat

@ 185..no a je fakt , že mají na všechno asi vždycky hodně málo času ..a učit se texty..ale nějaké překvapení asi každopádně bude :)

188
Tersín
Reagovat

Šanson by mohla zvládnout… myslím, že francouzština by byl větší problém… ;)

189
Enaz
Reagovat

Pouštím si průběh výkonů v soutěži (jdu zpět). A přemýšlím, co by se stalo, kdyby si Pepa vzal místo Simony Pavlínu (nebo kdyby si ho vybrala ona, nevím … teprve k tomu dojdu :).
Sice jsem zatím neprošla všechno … jsem u K.O. A Andrea nebyla špatná, ale ta její manýra je pro mne děsná.

190
Enaz
Reagovat

Aha, tak nikdo jiný se neotočil :). Pavlíně. Ale taky se nedivím, v Hero zase tak úžasná nebyla :).

191
frida
Reagovat

@bezík: To jsem teda překvapená. Já totiž ze svého okolí neznám jedinou, která by posílala SMS a to jich znám hodně. myslím, že většinou posílají hlasy fanoušci mlaďasi.

192
frida
Reagovat

@bezík: Anna nebyla kontroverzní, zpívala zajímavě, ale byla naprosto nijaká, bez emocí, takže nevyvolávala empatie. Také ji vůbec nebylo rozumět, ať už v angličtině, tak v češtině vůbec ne.

193
frida
Reagovat

Lola by mohla zazpívat šanson, blues, baladu. To by ji sedělo, něco známého, ale zase ne moc profláklého. Myslím něco, co v těchto soutěžích ještě nezaznělo. Možná jinou(temnou) J. Kratochvílovou. Nebo Y. Přenosilovou. Nebo tu Kubišku, ale ne Modlitbu, spíše Magdalenu.

194
dolores
Reagovat

@Monika: v cisto spevackych sutaziach neviem ci Piaf zaznela, ale vlani v CSMT ju parkrat odprezentovala ta spevacka v karovanej koseli, a pomerne slusne

195
dolores
Reagovat

@bezík: to 1 % pre Lolu je fakt prehnane :))) , aj ked vitazstvo nie je tak na dosah, ako sa mi zdalo este minule . odkedy viem, ze sa moze hlasovat uz pocas tyzdna, mam dojem, ze najviac na tom trhne Andrea, ktorej Hujerklub sa o to postara. podobne v tomto case budu pribudat Martinovi a Vendule. Lo naopak teraz hlasy imho prilis nepribudnu. jej sa skor nasypu pocas sutaze za predvedene vykony. otazka je, ci ich bude dost, aby zvalcovala uz pripravene porcie pre Andreu a spol. im totiz uz mozno za aktualne vykony nebude treba az tak vela

196
Enaz
Reagovat

@bezík:
Jak se tak dívám, tak nejsem jediná, která chce ještě komentovat tvou úvahu o výherci minulého Hlasu :).
Souhlasím s Fridou. Anna byla bez emocí, neuměla reagovat.
Lola je kontroverzní. Vyvolává emoce jen tím, že je. A je jedno, jestli pozitivní nebo negativní. Podívej se na to, kolik emocí vzbudila tady :). Kolik lidí se staví proti ní, protože je „mimózní, duševně narušená a určitě se o sebe nebude umět postarat“ (výhru určitě nevyužije dobře) a na druhou stranu kolik lidí ji bere a nemá problém.
Podle tebe je důležitá hlasující skupina žen mezi 40 až 100 lety … hezký rozptyl :), předpokládám, že bys raději napsal mezi čtyřicítkou a smrtí, ale je to od tebe milé.

Nemohu mluvit za všechny ve zhruba stejné věkové kategorii, ale mne opravdu nezajímá jestli bude budoucí vítěz Hlasu přijatelný/á jako vnuk/vnučka (dnes už klidně jako syn/dcera).
Zajímá mne jestli mne jeho projev oslovuje a pokud se liší od obecně deklarovaného chování, tak mi to nevadí. Někdy i naopak … nějak netoužím mít potomky ovce :). I když každé chování má své meze. A ty Lola nepřekročila.

197
Enaz
Reagovat

@dolores:
Se přiznám :). Přisypávám Lole. Dnes dopoledne jsem šla po jejích stopách v soutěži a když jsem se zasnila a líbilo se mi to, tak jsem jí hlas poslala. Jsem docela zvědavá jestli jsem sama.

A ještě bych dodala ke svému minulému děsně dlouhému komentu. Mimo není Lo, ale spíš Dara. Její animozitu si nedovedu vysvětlit. Zrovna ona by neměla soudit nikoho za chování mimo pódium :).

198
J
Reagovat

Neviem si tipnut velmi na TOP2. Ja by som v nej privitala Lo a Martina len kvoli im hlasom. Ja si celkovo myslim, ze LO to vyhra. Podla mna zbytocne vyberate song pre Lo, lebo oni si budu vyberat z toho, co uz zaspievali. Skor sa budu pripravovat na songy s koucami a na dueta s vypadnutymi finalistami. Tam by som videla skor polemiku, co komu vybrat. A najma mam strach o Martina, pretoze on sa bude urcite riadit radou od Majka Spirita. A staci si len pozriet, co take bombasticke predviedli v Spiritovom time v zivych prenosoch. Viac ako na duet s vypadnutym finalistom sa bojim v tomto pripade o piesen, ktoru bude Martin spievat s Majkom. A ak nie je padnuty na hlavu, tak si vyberie ako solovu piesen touchdown z K.O. RECOVERY. Ten duet s vypadnutym finalistom to tiez bude tazky oriesok. Moze to byt kludne duet s Kristinou, ale rozhodne sa tentokrat musi Kristina prisposobit Martinovi a nemoze to byt dzez, blues, soul a ani nic podobne. Takze tu by ste sa mali zamerat, aku piesen by ste poradili zaspievat Lo a pripadne s kym ist do duetu. To iste sa tyka Venduly a Andrey. Aj ked si myslim, ze tu im budu radit kouci.

199
bezík
Reagovat

Vidím že jsem rozproudil vaše úvahy :D :D
Tušíte někdo, jak to vlastně ve finále bude ? Duet s koučem nebo s někým kdo vypadl + to nejlepší z minula ? Tři skladby v základní části určitě nestihnou , takže jaký duet ? A ve finále – poslední dva – co ? Nějaký nový song ?

200
J
Reagovat

@bezík: Co keby nam v tomto poradili DJ Vlado alebo Scalex? Mozno oni to budu vediet najlepsie ako to asi bude. Ja sama som napata.

Na DJ Vlada mam prosbu, ked bude mat info, co bude spievat Martin, tak nech da vediet. Ale uz ziadne hadanky, rovno napisat, co to bude. Vopred milionkrat diky.

201
dolores
Reagovat

@frida: ak by Anna bola az taka ako pises, nikdy by sa do TOP2 nedostala. to ze bola malovravna a nereagovala ako sa vseobecne ocakavalo, este neznamenalo, ze bola bez emocii, ved do vystupeni ich davala pozehnane

202
dolores
Reagovat

@Enaz: jasne, ze nie si sama s tym posielanim hlasov, posles ich par kusov, .. ale hujerovci predpokaldam posielaju minimalne po 100

203
dorka
Reagovat

zdravím, mám dotaz mimo téma – nedávno jste tady probírali, jaké seroše sledujete a přišla řeč na nějakou srandu s Johnem Cleesem, neporadíte mi, co to bylo? díkes

204
J
Reagovat

Co sa tyka hlasov. Myslim, ze tak velmi by sme nemali odpisovat Martina, lebo najvacsia masa zo Slovenska sa da predpokladat jemu (pretoze je Slovak a po vypadnuti Veroniky po Trnave mu iste posielaju aj z Blavy a to nie je este cele SK) a Lo (lebo je tu najsympatickejsia). Iste niektori mozno poslu aj Andree a Vendule. Takze Andrea podla mna dostane najviac hlasov len zo svojho okolia. Myslim tym teraz.

205
Enaz
Reagovat

Tak to netuším. Určitě bych uvítala aspoň jeden nový song. A spíše na začátku finále. Víc asi očekávat nemůžeme.
A taky možná tak, jak to píšeš ty … jen opakování a nová až ve skutečném finále. Nevím, ale Scalex a DJ Vlado to budou určitě vědět dříve jak my :).

206
J
Reagovat

Tiez by som uvitala novy song, lenze doteraz aspon v zivych prenosoch Martin nemal extra songy a ak aj boli dobre, tak boli blbo skratene, ze chybala to vystupnovanie, kde by Martin predal svoju krasnu farbu hlasu a tiez pridal emocie. Ide len o to, kto im tie songy bude vyberat. Tie s koucami to budu urcite vyberat kouci. A pri ostatnych neviem, asi budu radit, dufam, ze nebude vyberat produkcia, ze to nechaju na samych grandfinalistov.
Tak, co sa mna tyka, kedze kazdemu ide o vyhru ak by som mohla vybrat solovu vec, ktoru uz odspievali:
Martin – RECOVERY – K.O.
Lo – CASY SE MENI
Vendula – BOUND TO YOU (Aguilera) – K.O.
Andrea – STORMY MONDAY (E. Cassidy) – K.O.
Ale s kym by mali ist do duetu v ramci svojho timu. Tak Vendula jedine bud s M. Kujanom (urcite je lepsi do duetu nez Zolo) alebo s A. Janczarovou. Ale radsej s Kujanom.
Andrea tak tu to bude tazsie, lebo si ju neviem predstavit ani s Eliskou (potom, co ukazala svoje hlasove hranice), ani s Janou a ani s Markom. A Lo, ked v ramci svojho timu, tak urcite nie so Simonou, najma potom co za jedovate reci o nej sirila. Eventualne by to mohol byt Viktor, ale neviem ako by im to znelo, mozno, ze lepsia by pre nu bola Edita. To vazne neviem. A uz vobec sa im neviem strafit do repertoaru.

207
dolores
Reagovat

@dorka: jednalo sa o serial Fawlty Towers, kde hral sefa hotela, absolutneho magora (snob, lakomec, frustrovany, vybusny :D)

mala ukazka : zostrih so spanielskym zamestnancom hotela
http://www.youtube.com/watch?v=cwYPCFfbhZM

208
Enaz
Reagovat

@dolores:

Můžeš mít pravdu a sama to samozřejmě nespasím :). A bude zásadní kolik bude takových jako já a kolik bude Hujerovců :).

Potichu doufám, že jich nebude až tolik a nás menších přispěvatelů bude víc. Znáš to: stokrát nic umořilo i Hujera ;).

209
dorka
Reagovat

@dolores: jó, Hotýlek, tak to už vím :-) díky moc!

210
Enaz
Reagovat

@J:
Mne by docela zajímalo, jak by Lola převálcovala to duo s Linkin Park. Nelíbilo se jí to, ale i tehdy byla dost dobrá. Myslím, že by to byla výzva.

211
dolores
Reagovat

@Enaz: keby som vedela ako bola a je na tom s podporou Lo, tak ti odpoviem, ze kolik … :)) (povzdych) ale taka Vendula, ktoru minule porazil Zolo si v dalsom kole uz podporu zabezpecila. aj ked predviedla skvely vykon, a hlasy prisli aj za ten, myslim, ze jej fans uz nenechavali nic na nahodu (piesen nebola prilis znama) a zaktivizovali sa. predtym polavili, lebo sa spoliehali, ze v time bola Vendula jasna favoritka a nikto netipoval, ze by ju Zolo mohol porazit.
kazdopadne, jej aj Lo prajem TOP2, pretoze:

Lo – hlasova aj osobnostna vynimocnost
Vendula – spevacka noblesa a vkus

Andrea – cielavedomy, suverenny a bezocivy spevacky valec
Martin – nevycvalany jelen s vystrasenym pohladom :)

212
dolores
Reagovat

to vazne budu spievat duety s vypadnutymi ? tak rada by som opat videla a hlavne pocula Kristinu. teda, ak by si ju Martin vybral

213
Monika
Reagovat

@dolores: Posilani hlasu cely tyden se mi vubec nelibi. Chapu, ze televize chteji vyrejzovat co se da pri tak bidne sledovanosti tech hlasu urcite nechodi prilis mnoho. Nicmene tohle mi prijde az prilis dlouhy cas na hlasovani a urcite bude vyvolavat mnohe spekulace. Nejaktivnejsi imho bude Andrea a jeji hujerbus, staci si projit FB profily Hujeru, jak vyzyvaji k hromadnemu posilani hlasu plus se konal „meeting“ na podporu Hole viz info: Přijďte podpořit finalistku Hlasu Andreu Holou! Mezi dvanáctou a druhou hodinu s ní bude štáb Hlasu natáčet na náměstí a jeho okolí v Městci Králové. Těšíme se na vás!
Doufam, ze se stejne prizne dostane od stabu i ostatnim:-))))
Jinak nevim, jak Vendula a Lola, ale za Martina mohu rict, ze na svem profilu nikdy nevyzyval nikoho k posilani hlasu, nedelal si tam ani zadnou reklamu, aby cpal svym pratelum cislo na ktere mu maji posilat hlasy. Jedina jeho slova smerem k Hlasu jsou pouze podekovani za gratulace k odvedenemu vykonu. Nic vic. Domnivam se, ze Vendula na tom bude stejne a o Lole ani nemluve.

214
Enaz
Reagovat

@dolores:
Zcela s tebou souhlasím :).
Jen bych dodala, že u Andrey je ta bezočivost i sympatická :).

215
bezík
Reagovat

@Enaz: Zatím co ti tři jsou celkem rezervovaní, Andrea má zdaleka největší „hlad“ po vítězství. Když porazila Elišku, může se to i stát.

216
Enaz
Reagovat

@bezík:
Martin není „rezervovaný“, je spíš ještě nedospělý a nezvládá to. Lola je možná pokorná. Vendula se asi nejvíc blíží tvé definici.
Ale „hlad“ po vítězství mají všichni. Proč by tam jinak šli? ;)

217
Monika
Reagovat

@Enaz: Urcite vsichni chteji vyhrat, to je samozrejme. Nicmene kazdej k tomu pristupuje jinak, treba Martin je vylozene pasivni v tomhle ohledu a nechava to ciste na divacich. Myslim, ze Lola na to tez uplne dlabe. Andrea je z nich nejvic houzevnata a nejvic za tim vitezstvim jde, mozna az presprilis tlaci na pilu:-)

218
Enaz
Reagovat

@Monika:
Nemyslím si, že tlačí přespříliš na pilu. Prostě jen tlačí a jak je vidět, tak se jí to daří.
A Martin je prostě jeliman :). Tady je vidět, jak v určitém věku mají náskok děvčata.
Později se to srovná a pak vítězí spíš chlapci.

Jo a Moniko? Nebylas to zrovna ty, která tu hodnotila, že reakce na FB nejsou adekvátní s výsledky hlasování?
Pokud jsi to nebyla ty, tak to tu psal někdo jiný. Je to jedno.
Uvidíme :).

219
Monika
Reagovat

@Enaz: Uplne presne nevim, co mas na mysli. No na FB to ted po vypadnuti Elis valcuje Lola, predtim mela Lola nad Elis jen mirny naskok. Kdyby se hodnotilo na zaklade soc. sitich tak je Lola jasnej vitez.

220
J
Reagovat

@Monika: Vies, ta propaganda je dobra, ale plati len na urcitych ludi, moze to byt na druhej strane aj kontraproduktivne. Tu u nas je to len o Lo a Martinovi. Ja sa spolieham, tak ako vravel Tomas, ze Martin je tam jediny chlapec a navyse zo Slovenska a pritom nie je dotieravy, takze tie hlasy by mali prist aspon od tych, ktori fandili jemu osobne, Veronike + Kike. Ti, ktori z SK fandili duu BaM boli rozcarovani a nahnevani s reakciami, ze HLAS uz nebudu sledovat, takze tam nic.

221
Enaz
Reagovat

@Monika:
Tak možná se pletu, ale nebylas to právě ty, která sem přinášela zprávy o podpoře zpěváků na FB? A právě i o tom, jak Eliška vyhraje?

Na FB nejsem a nikdy nebudu, takže nemohu posoudit, jak má kdo jakou podporu. Ale když vezmeme průměr Panáčka, tak to taky většinou nevychází.

I když Lola to podle mne vyhraje :).

222
Monika
Reagovat

@Enaz: No ja uz delsi dobu rikala, ze Elis skonci treti:-))) Panacek ma vetsinou opacnej nazor, nez je konecny vysledek. Imho je to dano tim, ze je tu mnohem vic fansjmejkru nez hlasujici komerce.

223
Enaz
Reagovat

@Monika:
Ono už moc lidí nehlasuje. Ani tady na Panáčkovi. Možná, kdyby zdejší „fajnšmekři“ hlasovali, tak by to stačilo na přečíslení „komerce“ :D.

224
frida
Reagovat

Myslím, že pokud by si Lola mohla vybrat z odpadlíků, měla by si do duetu vybrat Editu.Nejlépe by se spolu shodly a vybraly dobrou písničku.

225
bezík
Reagovat

@Enaz: Nevím jestli se můžu počítat mezi fajnšmekry ? ale já i umírněně hlasuju :D. Nicméně pánáčkovců je hrstka proti masám komerčáků a hujerbusům ;-)

226
bezík
Reagovat

@frida: Mě by se líbilo kdyby si vybrala Bašku. To by byl krásný kontrast ;-) Ale to asi nehrozí. Editu měla Lenka ráda takže by to mohlo být pravděpodobné.

227
-bé-bé-
Reagovat

AVE nebola víťazkou Hlasu, ale my, čo sme ju milovali, tak i kvoli jej „tajomnu“ alebo tiež „neschopnosti“ vyjadrovať „známe a predvídateľné“: napr. emócie…jej sila na mňa stále posobí (včera som si púšťala všetky jej vystúpenia z Hlasu)…Lo je iná, posielam jej niekoľko hlasov, ale nedokážem sa pre ňu nadchnúť tak „hlboko“…

228
Jai Kudo
Reagovat

Předesílám, že Lole fandím a přál bych jí výtězství. ALe to samotetování je další hodně nestandardní způsob seberealizace a hraničí mně to se sebepoškozováním……s tou psychikou to bude u ní dost zajímavé (ale u koho vlastně není, že?)
http://hlascs.nova.cz/clanek/fotogalerie/lenka-hruzova-fotogalerie.html?image=1658117&psection_id=95200&backUrl=%2Fclanek%2Fnovinky%2Ftetovani-lo-z-hlasu-ukazala-nam-telo-plne-sexualnich-symbolu.html&back_id=453332#image=1658107

229
Monika
Reagovat

Ja si porad rikam, kdo vlastne hlasuje pro sve kone, vzdyt Panacek to vubec nepotvrzuje. Slovaci zde hlasuji pro Lolu:-))) Mozna se k tomu nekdo jen verejne neprizna….Netusim…..Me by teda nikdy nenapadlo hlasovat podle narodnosti, dokonce jsem ani nepodporila Kabat a Kerndlovou v Eurovizi, protoze se mi proste nelibili. Nedala bych hlas ani ceskemu zastupci v Britain’s got talent, kdyby nebyl opravdu dobrej. Moje maminka tez sleduje Hlas, ale kdybyste se ji zeptali kdo z grandfinalistu je Cech a Slovak, nebude vam to schopna rict, proste to nevi…
Nicmene vliv to urcite ma, pamatuji si na zverejnene vysledky SS, kde u nas vitezil Chodur a na Slovensku Stara, plus byly velke vykyvy i u jinych finalistu, a to znacne, slovenska zastupkyne treba na Slovensku druha a u nas az sedma a obracene…
Bud se to lidi boji priznat, ze hlasuji podle sve narodnosti nebo nevim..Na soc. sitich to narodnostne rozhodne nevypada:-)))

230
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Ale houby, sebepoškozování, to by řada lidských kultur musela být totálně sebepoškozovacích :D Jen prostá zdobivost, stará jak lidstvo samo, nic jiného, akorát s trochu odlišnou estetikou než jsou mnozí znás zvyklí nebo je pro ně akceptovatelná. Jaké drobnosti stačí k tomu, aby člověk byl leckým považován za psychicky vyšinutého :D

231
Monika
Reagovat

Vlastne muzu uvest konkretni priklad Andrea Hola bydli v Mestci Kralove, kde zije cast me rodiny. Sama jsem vyrustala cca 20 km od Mestce, moji rodice bydli kousek od Mestce dodnes. Znam v tom meste pomalu kazdej kamen, stale se tam vracim k pribuznym, ale holt mam jineho favorita. Nenapadlo by me ji poslat hlas jenom proto, ze je z mesta, ke kteremu mam blizko.

232
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: MYslím, že je rozdíl, když se necháš tetovat v tetovacím salonu od odborníka a něco jiného je si to šudlit sám doma…. jestli to tak dělají lidské kultury někde v divočině nevím, já jsem vždycky viděl, že i tam prováděl tetování většinou šaman nebo někdo, kdo to měl „na starosti“ a uměl to. Navíc ty její tetování jsou hrozný, myslím kvalitou provedení (pochopitelně, když se tetovala sama). Já nesoudím ani neodsuzuju, jen konstatuju…..

233
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Nevím, třeba jsi odborník na tetování, tak to vidíš jinak. Já nejsem, mě se většina tetování vůbec nelíbí, zato jsem dlouholetý milovník moderního výtvarného umění. To co produkují tattoo salony mě v drtivé většině případů připadá naprosto příšerné, zato Lenčino tetování se mi nesmírně líbí, asi i proto že má charakterem hodně blízko ke kresbě, a místy i lehce abstraktní nádech. Zejména ten obličej na levém rameni je naprosto excelentní, ač bych si to nikdy nemyslel tak něco takového bych si snad i od ní nechal udělat :D

234
Ally
Reagovat

Tak včera jsme tu v noci Lence jen vybírali písničku a dostali jsme od kohosi vynadané a ještě ji kritizovat tetování ..:)
No neznáme ji..ale myslím,že tady ji většina lidí fandí a přeje..snad i kdyby to nemělo být první místo, kdyby to pro ní z dlouhodobého hlediska bylo lepší ..

No a možná fakt nemá cenu řešit , jestli by zvládla nebo ne třeba tu Edith Piaf..když bude zpívat duet Kabáty :))
Jinak ted si přesně neybavuju so o ní říkala Simona , ale připado mi , že to mohlo být i ironicky ?..možná mají takový vztah ..že do sebe rýpou :)
Ale taky mi připadlo, že si asi rozuměla s Editou
No a Viktora bych ráda slyšela, ale nevím jak by to znělo dohromady..hm možná zajímavěji než s Editou

235
Ally
Reagovat

K tomu hlasování , myslím ,že ted bude hlasů víc..protože spousta lidí, jestli ,tak hlasuje dnes už až tak poslední dvě kola..já se přiznám, že taky..(jiinak možná když je fakt nějaký super výkon..nebo je jejich favorit v ohrožení)
Takže by neměli mít takový vliv jen hlasy kamarádů, Hujerbusů :) ?
A nevím, jestli bude mít až tak význam , že se hlasuje celý týden
Kdo chce poslat 10 hlasů, pošle je najednou, ne ? A že by až tolik lidí posílalo desítky hlasů..? :)

236
Tersín
Reagovat

@Ally:
Myslim, že Simona potvrzovala, že je afektovaná a neupřímná. Dodávala k tomu, že „zlo se zlem vrátí“, či tak něco… nezdálo se mi to jako ironie, ale těžko říct ;)

237
bezík
Reagovat

@Ally: Ironické to rozhodně nebylo.

eva
Sima, mala si hroznu smolu, ze si sa dostala do paru s tou preafektovanou manipulatorkou Lenko.u.

odpoveď:
Sima: Ze??? No co uz, to je zivot… Vedj ja proti nikomu nic nemam, lebo zlo sa zlom vrati… Naco sa niekym zapodievat.. Ale dakujem, ta otazka sa mi pacila .) Pojdem si konecne svojou cestou :)

238
Ally
Reagovat

@bezík:
hm tak to asi fakt ne..
No Lola je asi svoje ..možná trochu cholerik..(nebo obě dvě :)a každý to nezkousne..

239
dolores
Reagovat

@Monika: tak vidis, dianie na FB vobec nesledujem a tu silnu hujer-podporu pre Andreu aj tak citim. :)) staci si vsimat ovacie pre nu v hladisku a ako sa vitazoslavne tvari pri uspesnom vystupeni aj tesne po nom :))
ak si odmyslim tu jej mimospevacku zlozku pri vystupeni, ako spevacka sa mi zda velmi zaujimava a jej vykony z KO a z minula sa mi pacili. v tichsich polohach a v spodnych tonoch je pre mna nevyrazna, ale ked pritlaci, tak to klati. :D a vo vyskach vie ako s tym hlasom spravne narabat. nielen hlasovy pedagog ju spravne uci, ale myslim, ze je to v nej. je to talent.

240
dolores
Reagovat

@Monika: podla vysledkov CSS1 je viac takych, co hlasuju narodnostne ako takych, co tak nehlasuju. imho ludia, co nemaju hudobny sluch, resp. ich hudba vobec nezaujima, pozeraju sa na to, len ako na sutaz narodnych timov, cize tak ako na futbal. :D myslim si, ze pokles sledovanosti tychto show sposobuje aj to, ze prave tito divaci to uz prestavaju sledovat, lebo ich to skratka nebavi. takze aj hlasovanie nemusi byt uz tak narodne podfarbene ako kedysi. aj ked samozrejme aj teraz sa najdu odusevneli patrioti, co nevedia pochopit, ze niekto fandi cudzim, nie svojim. aj mne tu uz bolo parkrat istou osobou toto vytknute :D
v tejto sutazi hlasy asi uz posielat nebudem. Lola, podobne ako bebe ani mna az tak hlboko nezasiahla, a Vendula detto. jedina, kto mi stala zato, aby som do nej investovala peniaze, bola Kika. v kole, ked vypadla, som jej poslala 5 sms, ale ako vravi Tomas, bylo to k nicemu :D a urcite to nebolo narodnostne hlasovanie, poslala by som je ich, aj keby bola z Rozvadova :D

241
bezík
Reagovat

@dolores: No, pak má Lenka vyhrát, když ani ty ji nepošleš ani jednu SMSku. Škoda že není z Rozvadova :D

242
frida
Reagovat

Co se týká hlasování, tak určitě se hlasuje podle národnosi, když ve finále zůstanou dva a to jeden čech a jeden slovák.
I v tetovacích salonech si tatéři tetují sami na své tělo, to jsem viděla, není to žádná výjimka. Že si malovala bez šablony je umění, i když je pravda, že to není povedené. Ale přiložit šablonu k tělu a tetovat hvězdičky, kytičky, motýlky není umění, ale kýč jak bič. Je to o vkusu, radši doma živá kytka i když nedokonalá, než umělá, přesná. Samozřejmě, že si každý tohle dělá podle svého, ale to nic na tom nemění, že umění je umění a kýč je kýč i když někdy ta hranice je sporná.

243
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: @Ally:
Bezík- Nemusím být odborník na tetování, abych mohl říct, jestli se mi něco líbí nebo ne. Málokterý tetování se mně opravdu líbí, já bych si nenechal dělat žádný, ani od Loly ani v salonu. Ale když má tetování nějaký hlubší osobní nebo duchovní smysl a je kvalitně udělané, tak se mi to líbí. Což není podle mě tento případ.
Ally – Kritizovat tetování se na Panáčkovi snad může. Když se může kritizovat zpěv a vzhled…….mě se to nelíbilo už když jsem to viděl v TV, ale já bych s tím tady nezačal, kdyby se reportáž o Lenčině tetování neobjevila jako její promo před GF. Připadá mi, že když produkci nevyšla sázka na Elis a vidí, že Lenka je populární, snaží se propagovat Lolu skrzevá její tetování.

244
Tomáš
Reagovat

Proboha, hlavně ať to nevyhraje Andrea. Postup do GF si za poslední výkon zasloužila ale celkový vítězství teda fakt ani omylem. Já pořád na vítězku tipuju Lo ale přál bych to hodně i Martinovi. Nicméně hlasování na celý týden je fakt trochu rizikovější než když se hlasuje jenom v jeden večer, rozhodně se to dá v zápalu touhy po vítězství líp zmanipulovat v tom smyslu že můžou známí a kamarádi soutěžícímu poslat a domluvit posílání mnohem víc hlasů. Takže snad to Andrea nevyhraje. Šup šup, posílejte sms Martinovi, ať to vyhraje konečně chlap.

245
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Souhlasím, taky bych si nepřál, aby to Andrea vyhrála. A není to proto, že mi vyřadila Lucku nebo že kvůli nevyrovnanosti týmů došla dál než Kristína, za tyhle dvě věci nemůže. Jednak je mi nesympatická tím hujerstvím (svým i svého okolí), ale hlavně za celou soutěž předvedla pouze dva opravdu dobré výkony, zatímco zbytek byl průměr až podprůměr, za to si vítězství nezaslouží. Obávám se, že by to byla jen další zbytečná vítězka, dokonce bych možná ještě rád vzpomínal na Bagovou :-)
Vítězství nejvíc přeju Lole, především proto, že je z nich největší osobnost a nejzajímavější zpěvačka, a taky proto, že ty peníze by jí v životě přišly nejvíc vhod (vzhledem k tomu, co si prožila). Ale ani Martin by mi jako vítěz nevadil, už proto, že je to sympaťák a kamarád Kristínky :-) Vendula by pro mě byla taková neutrální vítězka, nebyl bych z jejího vítězství nadšený, ale taky by mi v podstatě nevadila (až na to, že by to bylo druhé vítězství MD, kterému to nepřeju). Hlavně ať to není Andrea, to by byl fakt průser. Snad Hujerbusu dojde brzo kredit :-)

246
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Tak samozřejmě, na líbí/nelíbí nemusí člověk nic. Já jsem měl z tvého příspěvku, a i vzhledem k tvému hudebnímu zaměření pocit, že jsi ohledně tetování nějak víc „in“, nu což mýlil jsem se ;-). V případě Lenky si myslím , že „hlubší osobní nebo duchovní smysl“ tu u ní platí, na „kvalitě“ se neshodneme ale to není až tak překvapivé ;-) :D Jinak si myslím že s tou presentací tetování jí produkce spíš škodí.

247
Ally
Reagovat

@Jai Kudo:
to byla spíš reakce na smazaný příspěvek, že máme nechat Lenku na pokoji..:)

na tetování nemám jasný názor.. i když někdy o něm taky uvažuju.:).ale je fakt , že dnes už ho má každá druhá holka..a v tom přéípadě už to není asi názor ale moda..
u Lenky to patří k jejímu stylu, tedy i ta originalita..fakt že když už je toho moc, taky o na mě působí jako..au :)
ale co jsem slyšela, je to závislost taky, jak jednou člověk začne..
No a že jí přes tetování propagují..asi je to pro ní lepší ..než co o ní psali předtím

248
Ally
Reagovat

@bezík:
no asi se to nejvíc nabízí na propagaci..ale uškodit ji tím můžou..a nebo naopak získá zákazníky ?.)

249
bezík
Reagovat

@Ally: No já tý produkci rozumím, ono co mají ukázat zajímavého s Andreou nebo Martinem, mladičký slušňáčci, kde nic , tu nic :D Zákazníky ale možná získá, to bude po soutěži ta „sámoška“ do který jí posílají někteří panáčkovci :D

250
priznivec.obecny
Reagovat

Jsem už docela napnutá, jak to dopadne. Po dlouhé době bude pro mě finále docela slušný adrenalin :-)). Největší potenciál vidím v Andree. S Lenkou si nejsem jistá, protože si není jistá ona, pořád to z ní slyším a potenciál jen tuším, bohužel ne jistě. Ale sympatičtější a bližší je mi každopádně Lenka a docela jsem musela přemýšlet, kterou upřednostním. To hujerovství mě trošku zklamalo, ale tak je třeba Andrea v okolí oblíbená, já nevím… Je možné, že ale se ukáže, že to mělo smysl, pokud vyhraje a bude zpívat hezký songy? Nevím… Ale fandím nejvíc Lence, taky ale bude záležet na tom, jaké budou výkony v GF. Možná jí potom pošlu i nějakou sms…

251
priznivec.obecny
Reagovat

Uvědomila jsem si, že by mě zajímalo Lenčino podání u nějakého songu od Sade… Ale asi si cca umím představit, že to může být dobrý. Do soutěže ale Sade by nemusela pomoci pro postupy. Sade je poněkud na první poslech nehitová, alespoň např. Soldier of Love, která se mi zrovna líbí :-).

252
yeey
Reagovat

teda muzu rict, ze efekt vaseho tlachani o tom, kdo to vyhraje/nevyhraje, se u me jiz dostavil – mam velke pochyby, jestli to Lenka da … predstavuju si jeste jeden dobrej vykon Andrey a jeji triumfalni sokujici vitezstvi …. rovnez me znepokujuje predstava vyhry naprosto Martina – jo je nudnej a nevyrazenej (nemyslim prostove:-)), ale vzdyt byl schopnej porazit BaM a to nejsou zadny orezavatka… obavam se nejakeho nevyrazneho vykonu od Lo, ktery nedonuti lidi hlasovat….. zkratka dekuji za nocni mury :-DDD

253
J
Reagovat

Co sa tyka songu pre Lo/Lenku mne sa zda, ze najviac bola sama sebou prave vo VNS Kosheen – Recovery. Ked som to opakovane niekolkokrat sledovala (potesenim bolo to najma pocuvat), vsimla som si, že to spieva hlavne sama pre seba a citi sa v pohode. Najviac sa mi tam pacila jej uprimnost. Kolki okrem nej nevedeli, kto je Majk Spirit, ale ona sa to nebola ukazat: “ Mohli by ste sa mi predstavit?“

Robili sa tu rozne ankety, co sa nam pacilo. Tak ja doplnim, ze najkrajsie piesne v liveshows (hoci zaspievane podtonom, ci falosne) boli v time P. Vojtka. Ci uz to spieval Viktor, Edita, Lo alebo medvedi rock v podani Simony. Holt asi aj ja skor milujem rock.

Inak odo dnes mame noveho prezidenta na Slovensku. Futbal na MS je vcelku zaujimavy, ked vezmem do uvahy, ze v piatok nabili Holandania Spanielov a teraz Kolumbia vedie nad Greckom.

254
priznivec.obecny
Reagovat

@yeey: Holt finále se blíží a tak jsem o tom začala tudíž přemýšlet… Mě bude stačit jediný song podaný přesvědčívě a hlasuju. To může být Recovery. Mě zarazila ta podpora Andrey a proto vidím vypjatý finále. Tak ať v tom nejsem sama a nemáš zač :-(…

255
Tomáš
Reagovat

yeey: Tak aspoň budeš pořádně napnutej ne? :D Já budu fandit Lence a Martinovi a oboum dvoum stejně, oba jsou pro mě jako vítězové přijatelní ( a možná že Martinovi ještě o trošinečku víc protože by byla bomba kdyby u nás letos obě pěvecké soutěže vyhráli chlapi i když Lenka to zase dohání svojí osobitostí ). Vendula bude nejspíš čtvrtá, Andrea snad třetí. Ale teda kdyby to Andrea doopravdy vyhrála tak to by bylo hodně špatný no. Když sem ustál porážku Zola Vendulou tak už asi ustojím všechno ale toto by byl vážně hnus.

256
priznivec.obecny
Reagovat

Teprve je neděle a pořád přemýšlím. Na druhé straně Lenka podávala většinou osobité výkony, jistota nejistota. Opravdu je i dost všestranná. Přemýšlím nad tím, jestli už mám vůbec řešit GF. Možná, že bych měla prostě zahlasovat. Hm, asi jo. Zaslouží si to. Vždycky byla buď nejlepší a nebo hodně v předních řadách… Tak, yeey, co se týče mě, máš o jednu můru míň.

257
yeey
Reagovat

@priznivec.obecny: Andree to fakt nak nepreju, uz jen kvuli cele historii Darta tymu…:-) Martin by byl nejhorsi vitez vsech peveckych show u nas, jestli ma hezkou barvu hlasu?? hmmm super, ale mam dojem, ze i nejvernejsi fandove by na nem nic vic nenasli :-)) takovou Ivannu clovek muze nemuset, ale fakt si to vitezstvi vyzpivala… Vendula by mi nejak zasadne nevadila, ale druhe vitezstvi bych MD rovnez fakt nepral :-/ kdepak, jedina moznost je Lenka :-)

258
priznivec.obecny
Reagovat

@yeey: Ty budeš taky hlasovat? Obětuješ nějaký to pivko?:-)

259
yeey
Reagovat

@priznivec.obecny: jooo neco tam poslu, at pak muzu kdyztak mit cisty svedomi :-)

260
bezík
Reagovat

@yeey 252: Znáš to, kdo nepochybuje s námi, pochybuje proti nám ! :D :D

261
priznivec.obecny
Reagovat

@yeey: OK :-)

262
Tomáš
Reagovat

yeey: Tak to zase nepřeháněj, Martin a nejhorší vítěz všech pěveckých show u nás? Mám takovej dojem že s tímhle názorem tady budeš dost v menšině. Co třeba takovej Drda? A nebo právě ta Bagová. Možná měla pěveckou techniku ale neměla zajímavou a osobitou barvu hlasu, navíc byla úplně celá ztělesněním totálního nevkusu a kýče. Neměla žádnou přidanou hodnotu, jen takovej stroj na pompézní velkopopiny. Martinovi IMHO nesahá ani po paty. Martin nebyl od začátku můj favorit, byli tam chlapi kterým sem fandil rozhodně daleko víc ale říct o něm tohle mi přijde jako hodně silný kafe. Má zajímavou barvu hlasu, je to velký sympaťák a já bych mu to přál. Vyhrát si rozhodně zaslouží, i když Lenka asi objektivně o trochu víc. Kdyby fakt vyhrála Andrea tak tam už by to přirovnání sedělo, to by skutečně nejhorší vítězství všech dob bylo.

263
Tomáš
Reagovat

Já už si odhlasoval svoje minule pro Zola a zbytečně takže tentokrát už na to dlabu. :-)

264
yeey
Reagovat

@Tomáš: libi se mi kdyz pouzivas slovo objektivne :-)

265
-bé-bé-
Reagovat

ktovie?, keby sa minule hlasovalo celý týždeň, tak by Anka aj vyhrala…lebo si myslím, že Ivanna bola podporovaná najmä staršími „tu a teraz“…jej videa na yout pozeralo len málo ľudí…z tohto hľadiska to hovorí v Lenkin prospech…odo mňa má hlasy ale si počkám, nech ma ešte presvedčí

266
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome, jsou chvile, kdy te zboznuju:-)))) Moc pekne jsi to napsal o Martinovi a Ivanne. Do puntiku souhlas, Ivanny posledni klip je vylozene prehlidka kycovitosti a totalniho nevkusu https://www.youtube.com/watch?v=NoTD5b1OeAU

267
priznivec.obecny
Reagovat

@yeey: @Tomáš: Mimořádně celá čtyřka mi přijde dobrá. Jen jsem se rozhodla pro Lenku. Celkově se držela a dala Hlasu slušnou přidanou hodnotu celkově. Takhle to nějak vidím…

268
PK
Reagovat

Martin si podle mě vyhrát absolutně nezaslouží, předvedl všehovšudy jeden výborný výkon (v K.O.), zbytek nuda (můj názor, nekamenujte mě :) ), Lence i Vendule to přeju mnohem víc, obě předvedly tři touchdowny s tím, že Lenka dala skvěle všechno, od Venduly se mi nelíbíilo jen Stronger.

269
bezík
Reagovat

@Monika: No počkej, to říkáš ty, komerční Monika, milovnice Lunetiků a Holki ? Nemá se ti tohle líbit ??! :D Ty nám tu nějak vypadáváš z role ! ;-) Skončí Hlas a bud z tebe nekomerční Monika !

270
frida
Reagovat

K Lence by též seděly songy typu Sophie Hunger, ZAZ, Mélanie Pain, Charlotte Gainsbourg, možná i ta Bjork.

271
Monika
Reagovat

@bezík: Tohle je uz moc i na me:-))) Ten song by mi jeste tak nevadil, ale ten klip je prisernej, prehnane patosu.

272
Monika
Reagovat

@PK: Tohle je vzdy vec nazoru, pro me zas Martina jedinej touchdown, jak tomu rikas, je to nejlepsi co v letosnim Hlase zaznelo. Lola by mi jako vitez tez nevadila, vlastne nebyt Martina, je to moje topka. Nicmene jsem za nej strasne rada, protoze me bavi mnohem vic fandit outsiderum nez favoritum. Kdybych byla fanousek Lenky, tak si muzu tyden co tyden dat nohy a stul a byt v uplnem klidu, protoze vim, ze postoupi dal. U Martina jsem tyden co tyden prozivala drama:-)) Vubec vitezstvi nad slepci, v kole kde zpival MJ a ja se klepala hruzou, ze ho Majk zarizne, bylo tak strasne necekane a zaroven euforicke, ze to by mi nevyhradilo ani vitezstvi ocekavaneho favorita Loly. Takze jsem nesmirne stastna, ze mi tam Martin zustal:-))

273
bezík
Reagovat

@frida: No ty jí dáváš, samý francajzky :D Chudák Lenka. Z toho výběru bych to viděl jedině na tu Charlottu, tam by to mohlo fungovat. A Bjork by si vůbec nikdo neměl brát do úst, to je podobný jako s Frediem ;-)

274
Monika
Reagovat

A k te Vendule, krome toho, ze mi dost vadi jeji bezbarvej hlas, kterej ma stovka dalsich zpevacek, tak s ni mam jeste jeden zasadni problem. Hodne mi nesedi jeji prehravani, ktere se do tech pisni vubec nehodi Pokud to neumi tak, aby to bylo uveritelne a prirozene, nema to tam vubec tlacit. Pustila jsem si jeji posledni vykon a z toho slunicka do kamery, ktere ceni zoubky a haze usmevy na vsechny strany dostavam koprivku:-)

275
bezík
Reagovat

@Monika: No, to je ten muzikálovej mor, to se hrozně blbě odvyká. Taky mi to u ní vadí.

276
frida
Reagovat

@bezík: To proto, že v kapele se ona ztrácí. Je to solitér, potřebuje jemnou hudbu, aby vynikl její hluboký hlas a osobitý přednes. Do těch rockovejch věcí se moc nehodí. Myslím, že tam zaniká i její cit pro vyjádření a empatii. I když rockové balady taky jo.

277
yeey
Reagovat

Moniko, v 99% pripadu na tebe nereaguju a nediskutuju s tebou, ostatne clovek ma totiz jen jedny nervy…. ale jestli me neco uz dlouho vskutku fascinuje, tak je to tvoje fandeni Martinovi… ty ktera kritizujes porad dokola (a temer vzdy nesmyslne, hulvatsky, zbytecne a neopodstatnene) vzhled, postavu a oblikani vsech soutezicich? ty, ktera porad nadavas na vsechny nevyrazne sedy mysky? ty, ktera si porad stezujes, ze ten a ten neni zadna osobnost? ty, ktera prosazujes komercni prosaditelnost zpevaka? po vsech tech tvych vystupech tady zrovna Martin? ted nechci nijak utocit, letos tu mame vsichni celkem pratelskou atmosferu, ale tohle mi hlava absolutne nebere :-)

278
bezík
Reagovat

@frida: Ale neztrácí, neber to podle Hlasu, tam je zvukař debil kterej zprasí co může. Ale nějakej tvrdej rock, to souhlasím, to určitě ne. Ani nemyslím že by k němu nějak inklinovala.

279
bezík
Reagovat

@yeey: Hele, takové jsou ženy. Kritizujou, kritizujou, ale jak jim někdo učaruje, odpustí mu všechno !!! :D :D ;-)

280
priznivec.obecny
Reagovat

@bezík: A jaký jsou muži?:-) Asi úplný opak :-)))).

281
bezík
Reagovat

@priznivec.obecny: To musíte vědět vy, milé dámy ! :D :D

282
J
Reagovat

@Monika: Monika a ja som po Martinovom zaspievani MJ bola v pohode, tusila som, ze Martina Majk neposle. Ale najviac som bola prekvapena, ze postupil priamo. Vies, ja som sa velmi zabavala, ale na druhej strane musim priznat, ze sa mi pacilo ako zaspieval po svojom Jacksona. Tipovala som, ze posle domov Kristinu a obkeca to slovami, ze Martin sa mu ukazal z inej strany, ze sa toho este moze naucit apod.

283
yeey
Reagovat

@priznivec.obecny: my sme super…:-P :-D

284
priznivec.obecny
Reagovat

@bezík: @yeey: Já se taky tak blbě ptám !

285
yeey
Reagovat

@priznivec.obecny: to vis kdyz se zeptas muze, jakej je, co bys cekala za odpoved :-DDD

286
bezík
Reagovat

@priznivec.obecny: Zase, kdo se hodně ptá, hodně se dozví ! ;-) :D

287
Jai Kudo
Reagovat

@Ally: @bezík:
Bezík – nejsem velký příznivec nebo obdivovatel tetování (až na vyjímky), ale nikoho kvůli tomu neodsuzuji (to neznamená, že se mi to musí líbit). Nemyslím, že by Lenka s tou Pohlavní mozaikou nebo Spícím ptákem-pyjem byla případ hlubšího osobního nebo duchovního vyjádření……:-D
Ally – máš pravdu, že je to hodně o závislosti, kdo s tím jednou začne, málokdy se spokojí se jedním tetováním. A že si občas musí vytrpět svoje! Mám pár známých i přátel, kteří to takhle praktikují dál a dál…..občas to chce i dost osobní statečnosti případně zvýšený práh bolesti…
Sorry, jen jsem chtěl stručně regovat, kdo si chce ještě povídat o tetování tak na facebooku Hudební zajímavosti :-D

288
priznivec.obecny
Reagovat

@yeey: @bezík: Jj :-))).

289
PK
Reagovat

@Monika: Já mu proti BaM postup taky přál a celkově mi nevadí, hlas má moc hezký. Jen mě prostě kromě toho jediného výkonu nezaujal. A jeden skvělý výkon pro mě na vítězství nestačí (i když je možné, že mě přesvědčí v GF, úplně jiný případ je Andrea, která mi je bytostně nesympatická, ve zpěvu i celkově v projevu).
A souhlasím, že Vendula není extra originální, ale to mi až tak nevadí… Je mi symptaická a zpívá skvěle :)

290
frida
Reagovat

No, ale teď mě napadla písnička, která by v podobě hlasu Loly zněla úplně skvěle a možná by si tak zajistila výhru. Myslím tím song Hey, Jude! To by, myslím, byla bomba. Leč, můj názor nikdo nevyslyší.

291
frida
Reagovat

A též jsem si všimla, že v GFjsou tři soutěžící, kteří vlastně měli vypadnou a vůbec tam nebýt, protož byli“ukradeni“. Taky to o něčem svědčí.

292
Monika
Reagovat

@frida: Skvela volba Hej, Jude, to bych od ni slysela hrozne rada.

293
Monika
Reagovat

@yeey:
Vzhled, postava, oblikani: pruser, pruser, pruser:-) Jasne, ze mi to vadi i u Martina a nervou mi zily reci na jeho postavu na soc. sitich a kdekoliv jinde, protoze sama se nechovam jinak a vim, ze maji recht. Nastvala me pouze Hujerovic familie, ktera tyto komentare lajkovala. Zrovna v jejich pripade to nebylo na miste vubec:-) Spise me to mrzi, ze tomu tak je no. Vzdyt je to mladej kluk a je to uplne zbytecne, dalo by se s tim neco delat, kdyby zabral. Ja mam obcas i svetle chvilky, kdo to dokazu tolerovat, sice skripu zubama, ale prenesu se pres to. Takovych chvilek je ale zoufale malo. za celou dobu se mi to stalo jen dvakrat u Senkove a ted u Martina. maji pro me takove kvality, ze vzhled dokazu prejit:-)

294
Jai Kudo
Reagovat

@frida: Nesouhlasím, její nejlepší výkony byly právě věci s rockovým nádechem, resp. rocková alternativa. Hey Jude to jako myslíš podle verze Marty Kubišové? Jen ne něco takovýho! Lola potřebuje nekomerční, alternativní song, odlišit se od těch ostatních komečních zpěvuch Andrey a Venduly…..

295
frida
Reagovat

My@Jai Kudo: Myslím, Beatles, málokdo to v soutěžích zpívá i když je to známá věc a to je právě to, co by ji mohlo sedět. nebo též mě napadá Hey Joe!

296
frida
Reagovat

@Jai Kudo: Myslím „Hey, Joe“ od J.Hendrixe.

297
Ally
Reagovat

@priznivec.obecny: Jj chlapi hodnotí pry jen “ povahu“Tak vas čtu zrovna v posilovne:)j

298
Monika
Reagovat

@yeey: To, ze Martin neni zadna osobnost me tez mrzi. Vim, ze se projevuje jako nevyrazna seda mys a moc bych si prala, aby se do toho vic oprel, aby do toho dal aspon z poloviny takovou energii jako Andrea, i klidnej song potrebuje krome prociteni dusi a Martin jede porad na pul plynu, nedokaze se odvazat, uvolnit se a vic se do toho polozit. Vysledek je zbytecne monotonni. Prakticky z peti sesti bodu by Martin u me splnoval zatim jen dva – krasna barva hlasu a velke sympatie. Nicmene pro me je tohle to nejdulezitejsi ze vseho, ze dokazu odpustit i nefungujici zbytek:-) Nedokazala bych nikdy fandit nekomu, kdo by mi byl bytostne nesympatickej, byt by zpival sebelip. Stejne tak mam problem s fandenim u zpevaka s obycejnym hlasem, jak tam neslysim nejakou barvu, neni to nic pro me. Navic kdybych mela vybrat TOP 5 vykony letosni rady, vejde se mi tam Martin hned dvakrat s Recovery a duetem s Janou. Pro PK je jeden vykon malo, mne to staci, to je zas o prioritach kazdeho z nas:-)

299
yeey
Reagovat

@Monika: dik za odpoved, uspokojujici :-) sice nechapu, jak pri tehle rozporech obcas muzes sama se sebou zit, ale beru :-)

300
Jai Kudo
Reagovat

@frida: Já musím trvat na té alternativě. Proč ji cpát do něčeho jinýho? Já vím, že Allison Moyett zazpívala famózně, ale zrovna Lolu bych nerad viděl skončit v nějakým muzikálu nebo kabaretu. To ať zůstane pro Elišky, Venduly a Andrey.
Teď mě napadl song pro ni – Guano Apes-You Cant Stop Me! To bych fakt chtěl od Lo slyšet, už jen pro srovnání. Vloni jsem to měl několikrát možnost na koncertech slyšet zpívat GG, ale mám pocit, že by to Lo mohla zazpívat dost jinak a taky skvěle :)

301
Jai Kudo
Reagovat

@Jai Kudo: On i ten text by se pro Lo myslím skvěle hodil….:)

302
frida
Reagovat

No, myslím, že J. Henrix popřípadě Beatles není zrovna obyčejný popík. /plná alternativa to zrovna není, ale to by se k ní zrovna hodilo.

303
Tomáš
Reagovat

Monika: Mončo, já tě taky zbožňuju. :-))) yeey mě někdy s tou svou arogancí kterou si nejspíš ani sám neuvědomuje, dokáže tak nakrknout, že si pak schválně just přeju aby to dopadlo jinak než on chce. V tom aby nevyhrála Andrea jsem s ním teda za jedno ale s tím Martinem to vážně přepískl. Martin je sympaťák a má zajímavou barvu hlasu, je ještě mladý a určitě se bude ještě hodně zlepšovat. A že není žádná osobnost bych si nebyl tak moc jistý. Podle mě tou osobností třeba je ale někde uvnitř sebe, nedokáže to ještě před okolím tolik ukázat, ukrývá to….a protože mě už favorizování Loly nebaví a taky fandím daleko radši outsiderům tak máme asi ve středu stejného favorita. Lola bude důstojná a správná vítězka pokud to vyhraje ale Martinovi to teď zrovna fakt přeju ještě o trochu víc. Ten sympatický buřtík to musí vyhrát!

304
bezík
Reagovat

No hlavně, že všichni víme, co by bylo pro Lenku nejlepší :D :D

305
frida
Reagovat

Tak to my zase jo! No, vzhledem k tomu, jaké tam vybírají pisničky, by to zase nebyl tak špatný nápad, dojít sem na diskuzi pro inspiraci.

306
bezík
Reagovat

@frida: Zatím byly Lenčiny songy víc než dobře vybrané, kromě Noida Bárty žádná hudební prostituce což je skoro zázrak ;-)

307
frida
Reagovat

U Loly to byla vyjímka až na Linkin Park a Depescháky. To ji fakt ubralo. Tak hlavně, aby vybrali dobře teď.

308
priznivec.obecny
Reagovat

@Ally: Tak nikdo tady z přítomných nic nenamítá, tak to asi bude pravda :-).

309
bezík
Reagovat

@frida: Tak DM určitě ne, to byla skvělá volba, tam byl jen určitý problém s hlasivkami takže ten večer by bylo poněkud horší cokoliv. Linkini, toť otázka, mě to špatný nepřišlo, když vezmu v úvahu že to nemohla udělat po svém ale musela se přizpůsobit klukům. A kdybych neviděl to divadlo který okolo toho s Majkem bylo, tak by mě ani nenapadlo že tam nějaký problém vůbec byl.

310
BarBora
Reagovat

Rozmýšľala som, koho mi Martin pripomína, nevedela som si spomenúť až dnes išiel starší český film a … tu ho máš!
http://www.osobnosti.cz/jan-libicek.php

311
Ally
Reagovat

@BarBora:
Ten uz me napadl nahodou taky..ale nechtěla jsem hodnotit podle vzhledu:)..taky sympaťák..

312
Tomáš
Reagovat

310: A taky mě ve srovnání s Martinem tenhle herec napadl!

313
BarBora
Reagovat

Som rada, že v tom nie som sama. Janko Libíček bol skvelý herec.

314
Tomáš
Reagovat

Chtěl bych aby to Martin vyhrál ale obávám se že přes Lolu vlak nejede. Její podpora je podle mě nejspíš obrovská, největší ze všech ( a to ani nepočítám tu hrůzostrašnou teorii o tom že by snad mohla vyhrát Andrea ). Podle mě BaM nebyli ani zdaleka tak silní soupeři za jaké tady byli považováni a porazit je nebylo pro Martina až tak těžké. Řekl bych že určitě měli i menší podporu než Eliška která teď posledně vypadla s nimi. V prvním kole možná měli hodně hlasů, ale pak už začali nudit a jak začnete nudit tak už to ani na handicap neuhrajete. Navíc u teenagerů oni asi moc oblíbení nebyli….Lidi si víc oblíbili Martina, který má v sobě něco ze Zbyňka Drdy ( v tom dobrém slova smyslu, prostě takovoutu pokoru atd.) i Adama Kukačky a prostě je lidem sympatický. Přes Lolu ale asi neprojde, vidím jeho šance reálně jako absolutně minimální. Ale přál bych mu to. Jak Martin tak Lenka budou důstojní vítězové. Zbylé dvě prosím ne…..

315
DJ Vlado
Reagovat

@BarBora: Podoba tam trochu je, i když Libíček byl oproti Martinovi co do prostorové výraznosti dvojnásobný :-) Vzpomínám si na historku, kdy koupil k nedělnímu obědu dvě husy a půlka jedné husy byla pro rodinu a husa a půl pro něj :-D Jinak to byl ale opravdu pan herec :-)

316
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Ak postúpia Lenka a Martin do GF, mám po strese. Nech to vyhrá ktorýkoľvek z nich, som spokojná.
Nechce sa mi veriť, že by to mohla vyhrať Andrea alebo Vendula. Ani u jednej som si nevšimla niečo „naj“. Snáď u Venduly neustály úsmev a či má obsolútny sluch, to posúdiť neviem. Andrea mala šťastie, pieseň jej sadla, aj sa jej vydarila a Eliškovci možno zaspali na vavrínoch.
Stať sa síce môže všeličo, hlavne nech si L a M nevyberú monotónne piesne.

317
Monika
Reagovat

@BarBora: Ja to mam uplne stejne. ve skrytu duse bych si za viteze vic prala Martina, ale Lola mi nicim nevadi, je to jednoznacne nejvetsi osobnost letosni rady a vitezstvi by si i zaslouzila. V okamziku, kdy by v TOP 2 skoncili prave Martin s Lolou nastane obrovska uleva a pak at to dopadne tak jak ma:-)

318
J
Reagovat

@Tomáš: Paci sa mi, ako mu fandis. Tiez si myslim, ze Lolu neporazi. A o Andreu H. nemaj obavy, pochybujem, ze vydoluje nejaky extra balik hlasov zo Slovenska, z tej stvorky tu na Slovensku je najmenej sympaticka. Podla reakcii ludi to tu valcuje Lo a potom Martin + niektori beru este aj Vendulu. A ked sa pozriete na facebook, tak niektori ludia, ktori jej v stredu poslali hlas, nie su nadseni tim hujerbusom. Vravela som, ze na druhej strane to moze byt kontraproduktivne. Napr. ak sa niekomu v stredu vecer pacila a poslal jej hlas, moze ho tato agitacia aj znechutit. Ak sa niekto rozhodne, ze jej posle sms, tak je jedno, ci ju posle teraz alebo az v stredu vecer. Posle jej len tolko, kolko sam bude chciet. A az to vycerpa, tak uz jej nic neposle. Ale Lo si to vitazstvo zasluzi viac nez Martin, ak to vyhra on budem tiez spokojna, ale iba ak s nim Lo bude v TOP 2 a naopak. Akosi su mi obaja velmi sympaticky kvoli farbe hlasu aj kvoli tomu, ze sa ako osoby este stale hladaju a su sami sebou.
Velmi sa bojim, ze Lola bude spievat duet s vypadnutym finalistom prave so Simonou, mozno preto ju tam Pepa posunul pred Viktorom. Este jej to svojim falosnym spevom pokazi, to Edita by bola lepsia.

319
BarBora
Reagovat

@DJ Vlado:
Že? Mne sa podobajú tak trochu aj výrazom tváre. Obaja ma bavia, len dúfam, že Martin nebude rásť do šírky.

320
bezík
Reagovat

@J: Nestraš !!! Tomu nevěřím, to by Lenka asi stávkovala :D

321
jab
Reagovat

@bezík: Tak předloni si nejenže mohli vybrat kteréhokoliv kolegu z týmu, oni si dokonce mohli vybrat kolegu z jakéhokoliv týmu. Ćehož využila AVE, která si do duetu zvolila Brunna z MD týmu.

322
DJ Vlado
Reagovat

@BarBora: Vůbec je zajímavé, že s výjimkou BaM jsou všichni ze Spirit týmu podobní některému herci/herečce – Martin Libíčkovi, Kristínka Scarlett Johansson (hlavně v K.O. s těmi vlnitými vlasy) a Veronika Evě Jeníčkové, která hrála Vendulku Utěšitelku v Básnících :-)

323
Monika
Reagovat

Od Martina bych chtela slyset duet s Kristinou, pevecky spolehliva a tak nejak se mi k sobe hodi i vekove. Nejlip neco slovenskeho.

324
BarBora
Reagovat

@J:
Simona určite nie, to by sa v tom rozhovore vyjadrila diplomatickejšie, aj keď si zakladá na svojej úprimnosti. Ale tipovať nechcem, hlavne nech to nespacká.

325
Monika
Reagovat

Jo a mam skvelej song pro Lolu, to bych od ni chtela hrozne moc slyset, ale budete z toho mit curinu. Bezika a spol. omejou, nicmene myslim to fakt vazne. Tohle Lo zazpivat tak rozslzi maminky, babicky a hlasu ma hafo. mam rada jakuba Smolika, tak enjak obecne, ale vybrala bych ji od nej Pry chlapi nebreci, to by bylo zuzo:-)

326
J
Reagovat

@Monika: Tiez by som to chcela, ale jedina piesen, ktora sa hodi na ich hlasy je Par dni od DESMOD a Zuzany Smatanovej. A to nie je bohvieaky hit aj ked sa uz spieval v SHS1 Martina Sindlerova a Robo Simko a v SHS2 Barbora Baluchova a Martin Krausz. O inej piesni neviem. Vies divaka treba zaujat, mozno by to mohla byt aj zahranicna vec, ale skvelo zaspievana, ale co.

327
jab
Reagovat

Jinak když už si tu vyměňujete ideální scénáře na finále, tak se taky přidám:
1. Lo – pokud by se povedlo, potvrdila by trend, dle něhož u nís vítězí výrazní a osobití jedinci. Tento trend nastavila loni Sabina a vlastně už v dávných časech Aneta s Katkou Koščovou. Do duetu bych jí přál Viktora nebo Editu.
2. Martin – nevadila by mi jeho výhra, i když by si ji, pokud by ve finále trochu nezvedl své výkony, kdovíjak extra nezasloužil. Pro mne by to byl vítěz z ranku Horváth, Zonyga, Adamec – všem třem jsem fandil, ale až na Vlastíka to byly moje No. 2 ve finále. Typologicky takoví sympatičtí borci z lidu. Do duetu určitě Kristínu a song vybrat tak, aby ho nepřezpívala (jinými slovy, vybríta tak, ať to hlavně sedne jemu), to by vyznělo trochu úsměvně – viz Miloš předloni, který si vybral Domču a ještě zvolil song, kde dominuje ženská polovička dua.

3. Vendula – ani její výhra by mi nevadila, nicméně Lo a Martinovi bych jí přál více. Ani ona by nebyla extrémně ojedinělá vítězka, nicméně za kategorii pěveckých lyrických balad zatím vítězili pouze pánové – Horváth a Drda. Vendule k dokonalosti chybí jen rozpoznatelnější barva hlasu.

4. Andrea – ta sice rozpoznatelnou barvu má, nepůsobí na mne extra nesympaticky, spíš těžce neutrálně, ale přesto bych jí výhru přál nejmíň z těch 4. Osobně ani nevím, kam ji typologicky zařadil. Časem by z ní možná mohla být slušná poprocková zpěvačka. Nicméně typologicky mi nepřípomíná žádného z vítězů českých pěveckých show.

328
J
Reagovat

@J: Sorry Martina Sindlerova a Robo Mikla.

329
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: jj. i já bych si moc rád poslechl jejich duet :-) Pokud ty duety s vypadlíky budou, tipuju to takhle:
Martin + Kristína
Lola + Edita
Andrea + Relich (mám podezření, že jsou pár, protože minule seděl Marek vedle jejích rodičů)
Vendula + Martin Kujan

330
jab
Reagovat

@J: Zuzka měla víc duetů, třeba s Cmoríkem nebo nově s Ďuricou. A nejsem si jistý, jestli někdy nenazpívala něco i s IMT Smile, ale to už fakt střílím.

331
Monika
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado to ale nemusi bejt jen v tymech, nejsem si jista, zda jsi to tak nebral. Minule Ave zpivala s Brunnem z jineho tymu uplne, jak uz psal vyse Jab.

332
bezík
Reagovat

@325 Monika: Moniko, Moniko, Moniko ….. to není na nějaké prosté oběšení nebo zastřelení za úsvitu, to je na dlouhodobé pomalé grilování nad otevřeným plamenem včetně průběžného stahování z kůže !!!!! :D

333
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: Nebral jsem to podle týmů, ale k těmto soutěžícím měli finalisti nejblíž, aspoň podle toho, co říkali ve videích na webu :-)

334
Monika
Reagovat

@bezík: :-)))) Ja vedela, ze te potesim:-))) A takovych es v rukamu bych mela vice.

335
J
Reagovat

@jab: Ak mas na mysli Zuzana Smatanova a Peter Cmorik Co ma prist pride ja neviem, Martin nema Cmorikov rockersky zafarbeny hlas. IMT SMILE a ZS Usmev a caj, tak tato sa mi paci este menej nez Par dni.

336
DJ Vlado
Reagovat

Pro Martina a Kristínu mě napadly hned dva slovenské duety, shodou okolností oba od exfinalistů mé oblíbené SHS3 (a ve dvou případech i účastníků Hlasu):

Dominika Mirgová & Michal Chrenko – Kým sa chápeme
https://www.youtube.com/watch?v=2knkpAa4DuU

Robo Šimko & Natália Hatalová – Stratení
https://www.youtube.com/watch?v=lUW1E4SV5UI

337
Monika
Reagovat

Na muj vkus ty songy jsou malo komercni a vehlasne:-)))) Ja bych Kristine s Martinem dala toto, neva, ze cast je ceska.. By se mohlo upravit nebo by to zvladnul takhle:-))) https://www.youtube.com/watch?v=DNh0cDs65x0

338
DJ Vlado
Reagovat

Ještě jsem dostal jeden nápad na duet pro Martina a Kristínu, má bohyně Monička má hned několik duetů se slovenskými zpěváky, v tom nejnovějším s Igorom Kmeťom dokonce zpívá slovensky:

https://www.youtube.com/watch?v=qJHUMTxbw2Y

Přímé srovnání mých dvou bohyní by pro mě bylo zajímavé :-)

339
jab
Reagovat

@DJ Vlado: Na to už jsem před časem narazil, tenhle song produkoval Cimbala, resp. Randal Group.

340
Monika
Reagovat

Jinak prani na vysledek:
1. Martin
2. Lola
3. Vendula
4. Andrea
Tip az podle playlistu, bude pekelne dulezitej:-)

341
J
Reagovat

@DJ Vlado: Mne sa to celkom paci. Ide o to, ze mi nevidime do hlavy Martina a uz vobec Majka. Pretoze on mu urcite bude radit. Este by si mohol poradit song pre Martina s koucom. Tu som kratka.

342
Jezinka
Reagovat

Já jen doufám, že Lo nebude zpívat nějaký hit své domovské kapely: http://bandzone.cz/kauflant?at=postList

343
DJ Vlado
Reagovat

@jab: jj. Randal Group produkovala i singly některých finalistů minulého Hlasu, už proto by zařazení tohoto songu do finále nemuselo být teoreticky až tak nereálné :-)

@J: Napadl mě megahit mé dětství Coolio – Gangsta´s Paradise, je tam rap i zpěv, přičemž refrény zpívá takový prostorově výrazný zpěvák :-)

344
Monika
Reagovat

Ja bych si hrozne prala slyset od nekoho v peveckych soutezich jednu z mych nej pisnicek November rain. Cekam na to uz dlouhych x let. Vim, ze je dlouha, ale aspon ctyrminutova verze by neskodila:-)

345
jab
Reagovat

@DJ Vlado: Tak tady vím jen i Simoně Hégerové, té ten singl dokonce i napsali. Jinak u nich nahrávali třeba Bijouterrier.

346
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Jo, pro Simču ten singl (Over You) napsali, stejně jako pro Dominiku (I Wanna Ride) a myslím, že i Dan Mrózek u nich něco nahrával, ale tím si nejsem úplně jistý :-)

347
Ally
Reagovat

a co toto ..pro Martina a Kristinu ?

https://www.youtube.com/watch?v=4MFx8ySwOVI

a je to dost známe..:)

348
DJ Vlado
Reagovat

@Ally: Výborný nápad, úplně je v tom oba slyším :-)

349
cedarin
Reagovat

Typovačka? Já mám přání toto:
1. Lo
2. Vendula
.
3-4 Andrea a Martin, tady je mi to jedno. Ale kdybych musel, tak:
3. Andrea
4. Martin

Nicméně si myslím, že Martin bude s Lo v GF a Andrea s Vendulou nás opustí jako první.

350
jab
Reagovat

@DJ Vlado: Aha, tak i Stýblové ten její singl složili oni. Oproti tomu Kristíně D. složil singl její kytarista, takže ti tam jeli jenom nahrávat, vlastně i ten Kmeťův duet je jeho autorský.

351
Monika
Reagovat

Tak jsem si trochu projela FB a narazila jsem na pana, ktery se v kazdem prispevku tykajici se Martina vyjadruje asi takto: „Tenhle tlustoch si mýlí že je lepší neř Blanka aMartin možná sms ale ve spjevu nigdy“
Kdo to tam cte tak si urcite vybavi dotycneho se specifickym pravopisem a dalsimi stejne prijemnymi komentari vzdy proti jedne osobe:-))
Ten pan neni nikdo jinej nez otec Blanky z dua slepcu. ja je litovala kvuli handicapu, kdyby byli v jinem tymu, mozna bych jim i fandila, ale takhle fakt ne, slepci neslepci.

352
Monika
Reagovat

No ale koukam, ze otec Blanky ma v oblibe i Lolu:-) „Lenka toje takovej ksicht to néma to nemá obdobi“

353
bezík
Reagovat

@Monika: Ten Bohumil Grundza je otec Blanky Janečkový ? No potěš koště …. to je tak IQ 60 a to možná přeháním …

354
Monika
Reagovat

@bezík: Ano, to je jeji otec. Ja ho sleduju uz delsi dobu, je mi za nej stydno, pac ten clovek nedokaze napsat jednu souvislost vetu, ale az dnes jsem zjistila, ze to je otec Blanky z dua slepcu.

355
dolores
Reagovat

@bezík: Lo je predsa z ineho sveta :)) .. a nejde o to odkial je.. (v tomto som ako Monika, narodnost neriesim) aj ked zda sa, ze mi neveris :))) to, ze nie som ochotna jej posielat hlasy napr. tak ako ty a dalsi jej fans znamena, ze ma az tak neopantala. takze nemozes mi vycitat, ze jej neposielam… to je ako keby som ja od teba chcela, aby si ty posielal sms Kike :))) pacila sa ti, ale nedostala ta tak ako Lo.

nic nie je nemozne, ak mi v stredu z Lo padne sanka, tak jej nieco poslem, ale moze sa stat, ze ma viac ocari Vendula, v tom pripade posielam jej :) uvidime …

356
dolores
Reagovat

@Ally: super vyber !! mna by to nenapadlo kvoli tomu, ze povodne to nie je duet. aj ked som tuto verziu predtym pocula, absolutne mi nedoslo, zeby to mohli spievat. Kike by to sadlo absolutne, u Martina som si nie ista, chce to urcity cit pre swing, ale hadam by si to nacvicil. farebne by sa do toho hodil. len sa obavam, ci by Novak Jr. tuto skvelu piesen nebral ako monotonnu uspavanku

357
bezík
Reagovat

@dolores: Já jsem náhodou Kike jednu SMS poslal, nepomohlo … nu což.

358
dolores
Reagovat

@Monika: nic nove pod slnkom, za vypadnutie B&M moze predsa Martin :)) tak ako za vypadnutie Simony moze manipulatorka Lo :DD sa to opakuje v kazdej show ako vajce vajcu. co si musel taky Itcho vytrpiet od Kukackovych fans :))))

359
dolores
Reagovat

@bezík: faaakt ? :-OO tak teda ti to oplatim 1 sms pre Lolu bezohladu na vykon, oki ? :))

360
bezík
Reagovat

@dolores: Fakt. Super, domluveno ! Dík :))

361
J
Reagovat

@Ally: No neviem, pre Martina by to chcelo nieco, kde vynikne viac nez v tejto skladbe. A suhlasim aj s tym, ze by to malo byt slovensky.

362
J
Reagovat

@Monika: Aj ja som si to vsimla. Oni my ako spevacky nevadili. Aj ked musim podotknut, ze casto som si vsimla, ze ked sa im hlasy spojili, nejak cudne im to ladilo, miestami az falosne. Mne najviac vadil ten cirkus okolo nich. Neuprimne vychvalovanie zo strany koucov, stanie ludi v sale. Ono na niektorych ludi pri obrazovkach to aj zabera. Ja som len trpla, ze sa najde nejaky provokater, ktory tam zacne este kricat opakovat. Nastastie sa to nestalo. Neviem, ci si si vsimla, ale Martin pocas posledneho ziveho prenosu nebol vo svojej kozi. Podla mna si musel vypocut vela uraziek, ze postupil tyzden predtym z 1.miesta, ked vsetci cakali, ze postupi BaM. V speve sa to az tolko neprejavilo, mozno mu tiez niekto dohovoril, aby to zaspieval dobre. A nakoniec, ked sa cakalo, kto postupi, ked to Tina natahovala som mala dokonca pocit, ze Majk tentoraz dufal, ze postupi Martin. Skus si to pozriet. Rovnako aj Marta. Obaja to chceli.

363
Paul
Reagovat

Proboha dejte už pokoj BaM a stále se do nich neobouvejte!Jste jako slepice, které klovou vždy tu nemocnou. BaM prostě přišli, skvěle zazpívali těžké a neprvoplánové songy, hodně lidí zaujali a že nepstoupili, to se nedá nic dělat, prostě to tak berou.

364
J
Reagovat

@DJ Vlado: Este jeden duet pre Martina C. a Kristinu.
Co ty na to?
https://www.youtube.com/watch?v=ancHLxOwyVw

365
DJ Vlado
Reagovat

@J: Abych se upřímně přiznal, tenhle slaďák moc nemusím, návrh Ally se mi líbil víc :-)

Jinak už se mi do ruky dostal playlist a duety s vypadlíky bohužel nebudou :-( Každý z finalistů má jednu zahraniční a jednu domácí píseň a samozřejmě duet s koučem. Článek vyjde už dnes v podvečer :-)

366
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: hmm, škoda. Mohl bys aspoň prozradit, jestli víš co budou zpívat v těch duetech a jestli je jeden ze songů z těch co už zpívali ? ;-)

367
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: Všechny ty songy jsou nové, které ještě nezpívali a jen jeden z koučů bude se svým finalistou zpívat vlastní song :-)

368
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Takže každej tři nový věci ? Docela masakr ….

369
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Tipoval bych na vlastní song MDho. Kdo taky jinej ?

370
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: jj. i když nový jen ve smyslu, že je ještě nezpívali, třeba Andrea má jako českou píseň pořádnou vykopávku (kterou já mám osobně spojenou s jedním starším českým filmem, v němž mj. hrál i herec, který byl v této diskusi již zmíněn), její zahraniční výběr je naopak novinka, ale poněkud bizarní :-) Vendula má taky dvě starší písně, u nichž obou se neubráním srovnání se dvěma touchdowny finalistek SuperStar stejného křestního jména. Martinovu zahraniční pro změnu zpíval v SS jeden můj oblíbený kluk a jedna oblíbená holka (a taky je ta píseň spojena s jedním českým filmem), jeho slovenská věc naopak pochází z repertoáru jednoho ostříleného porotce. Lola má filmový gigahit, se kterým zazářila i jedna z finalistek minulého Hlasu, s níž má jednu věc společnou. Její česká píseň je naopak poměrně neznámá, ovšem od známé zpěvačky, jejíž výběr je ale u Lenky překvapením :-)
Myslím, že jsem v některých případech napověděl až až :-D

371
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: nn. MD to překvapivě není :-)

372
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Lenka se ve finále zbláznila ? Filmový gigahit ? Bože … přestávám se těšit a začínám se bát !

373
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: takze Lola – Golden Eye :-)

374
bezík
Reagovat

@371 DJ Vlado: Pak už zbývá jen Majk, no to bude taky pěkná kašpařina :D

375
bezík
Reagovat

@yeey: To hádáš nebo víš ? To by ještě šlo …

376
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: Bát se nemusíš, jelikož jí to hlasově sedne jako riť na šerbel :-) A yeey má pravdu, je to Golden Eye :-)

377
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: BUM !!! (to byl kámen ze srdce) :D

378
Mila2
Reagovat

@Vlado: snad nám nechceš naznačít, že Lola bude zpívat Titanic?

379
yeey
Reagovat

hmm, no Golden Eye od Loly, ty hloubky ji urcite sednou, ale jak se vysplha na ten everest ke konci, to nevim :-)

380
bezík
Reagovat

@yeey: To tam pochopitelně nedá, z toho se vylže, stejně to bude zkrácená verze.

381
bezík
Reagovat

@Mila2: To mě taky v první chvíli napadlo a šly na mě mrákoty ! :D :D

382
Mila2
Reagovat

no ještě že to yeey uhádl… uf

383
J
Reagovat

@DJ Vlado: Ostrielany porotca Palo Habera. A nie je to nahodou Kym ta mam alebo Love song???

384
yeey
Reagovat

@bezík: ale jo, Golden Eye by snad melo fungovat… spis by me zajimala ta ceska vec… zpevacek, ktery bych od Loly necekal, je spousta :-D

385
DJ Vlado
Reagovat

@J: Habera to je, ale ani jedna z těchto dvou písní to není :-)

386
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: napovím, že ta zpěvačka je součástí jednoho novodobého úsloví :-)

387
bezík
Reagovat

@yeey: No jestli její výběr považuje Vlado za překvapivý, tak to bude spíš nějaká pop star … no uvidíme, snad to nebude průser. A s Pepou snad nějaký rokec, on asi ani nic jinýho neumí :D

388
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: duet Loly s Pepou bude vyložená pepovina :-D

389
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: takze zase neco ve stylu Jahod mrazenejch a Jedeme dal, co daval minule s Danem a Marketou… navic to urcite bude cesky, protoze Pepa a anglictina… to by, ehm, asi neklaplo :-)

390
PK
Reagovat

K písním Venduly – že by ty dvě zpěvačky byly GG (Jednoho dne se vrátíš?) a Gába al Dhábba (Black Velvet?)? Ještě mě napadla Leona Šenková a Leona Černá (ale u té si nevzpomínám na žádný touchdown). Každopádně to bude zajímavé :)

391
J
Reagovat

@DJ Vlado: O.K. Habera – starsi ci novsi song? A ta piesen od zahranicneho bola v slovensko hlada superstar alebo cesko slovenska superstar?

392
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: jj. je to píseň z tohoto ranku :-)

@PK: bingo :-) uhádl jsi jak zpěvačky, tak písně :-)

@J: ta haberovka je spíš novějšího data, ta zahraniční zazněla v české a federální SS :-)

393
yeey
Reagovat

@PK: taky me tyhle Gabriely napadly :-)

394
yeey
Reagovat

no jako Jednoho dne se vratis, to je od Venduly poradnej utok na hlasy… i kdyz taky je to zaroven velky risk, lidi jsou na tuhle vec hodne citlivi…

395
frida
Reagovat

@DJ Vlado: Že by Lenka Filipová?

396
DJ Vlado
Reagovat

@frida: nn. to bych napsal, že jsou jmenovkyně :-)

397
frida
Reagovat

Škoda, Black Velvet by slušel Lole

398
Monika
Reagovat

Vendula:
Spinarka – tohle je presne song, ktery bych zaradila na playlist neprezpivavat a ponechat pouze famozni pojeti od Spinarky, ten song je uzasnej na efekt, snad to nejlepsi v nasich koncinach, ale zrovna pro Vendulu dost nevhodnej vyber, vzdyt tady jeste vic vynikne jeji bezbarvej hlas, tohle kazdy zna v te verzi Spinarky, ktera ma vylozene silnej a barevnej hlas, nic jineho nez dietni verzi necekam, i kdyby to zazpivala technicky dobre, tu silu hlasu, kterej tento song potrebuje, tam neda, protoze ji proste nema, navic vetsina si to pamatuje v podani GG a z toho Vendula nemuze vyjit dobre, jeji podani neprekona, ani kdyby se rozkrajela

Black Velvet – tak to je snad jeste lepsi kousek, proc si to vybrala zrovna Vendula, nepochopim, vzdyt na tohle je potreba mit zastrenej hlas jako Edita, jinak ten song uplne ztraci grady a vyjde z toho salamova verze, tohle skvele vystrihla v nasi SS Gaba, byl to jeden z jejich nej vykonu, doporucuju si vyhledat na YT

399
Enaz
Reagovat

@DJ Vlado: Zagorka?

400
DJ Vlado
Reagovat

@Enaz: bingo :-) ale song nikdo neuhádne…

401
J
Reagovat

@DJ Vlado: Ta zahranicna snad nebude R. Kelly I believe I can fly???

402
frida
Reagovat

No, asi ne, Zagorka jich má. A zas tak velké překvapení to není. Myslela jsem na ni, páč též zpívá šansony a sází na projev. Je stará?60ky, 70ky?

403
Monika
Reagovat

@J: Nestras, song R. Kelly I believe I can fly absolutne nesnasim, na tom by Martin vyhorel.

404
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: Zagorka? no ale neni to naka sracka, ze ne? :-DD Rekni, Vlado, ze ne :-DD

405
J
Reagovat

@Monika: Tak porad, co to moze byt, pretoze ja som sledovala len slovenske superstar 1 a 2 a česko slovensku superstar 1.

406
DJ Vlado
Reagovat

@J: nn. I Believe I Can Fly to není :-)

@frida: Naopak je to jedna z jejích novějších věcí a není příliš známá :-)

@yeey: Můžu tě uklidnit, že vyložená sračka to není :-) Já jsem tu píseň dřív neznal a na vícerý poslech se mi docela líbí, přičemž Lo by jí mohla dodat osobitý nádech :-)

407
frida
Reagovat

@yeey: Její šansony bývaly fajn.

408
Monika
Reagovat

Zagorka pro Lolu je dobrej vyber, Hanka ma hodne peknejch songu, nedokazu tipnout, pac se mi toho od ni libi vazne hodne, ona tech hitu ma moc, tezko rict. To neni Spinarka, kde kazdeho automaticky napadne jednoho dne se vratis.

409
DJ Vlado
Reagovat

@J: Poradím, že z mých No. 1 favoritek tří federálních řad SS ji zpívala jediná Slovenka :-)

410
Monika
Reagovat

@J: Ja nevim, ja si ty holky nepamatuju a slovenske rady jsem ani nevidela, jen ty spolecne s nama:-)

411
J
Reagovat

@DJ Vlado: Snad nemyslis Robbie Williams Angels, ja si ho tam neviem predstavit???

412
PK
Reagovat

@DJ Vlado: takže Tereza.. hmm.

413
Monika
Reagovat

Lola:
Golden Eyes – trefa do cerneho, ocekavam nejvetsi touchdown vecera, perfektne ji to sedne po vsech strankach, myslim, ze je o vitezi asik rozhodnuto…
Vendula ma sice bomba song, ale neverim, ze to zvladne, nema na tu pisen hlas, to i Andrea by zazpivala imho lepe

414
DJ Vlado
Reagovat

@J: To nemyslím, protože to zpívalo mnohem víc lidí :-) Pokud můžu poradit, tak se zaměř na tu moji poznámku v závorce o českém filmu, o kterém můžu napovědět, že pojednává o jedné profesi (či spíše trestné činnosti), ke které jsem v jednom rekapu přirovnal Relicha (a dokonce si myslím, že jsem tam ten film zmínil) :-D

415
yeey
Reagovat

@J: to by sedelo, mela to Vladova favoritka Sona Pavelkova i Terka Mandzakova

416
bezík
Reagovat

Bože, Zagorka néééé, ta Lenka mě chce zabít !!!!!!! Nevím že bych od ní kdy slyšel něco poslouchatelnýho …

417
yeey
Reagovat

okay sem se v tom definitivne ztratil :-DD Vlado nevymejslel hadanky a radsi sesmol ten clanek :-DD

418
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Článek už mám hotový, vyjde tak cca kolem osmé :-)

419
PK
Reagovat

@DJ Vlado: The Power of Love?

420
PK
Reagovat

od Frankie Goes to Hollywood, tuhle myslím :)

421
Monika
Reagovat

@PK: no to snad ne:-((( to si neumim vubec predstavit

422
DJ Vlado
Reagovat

@PK: bingo :-)

423
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: dyt jo, jeste nas trochu podus :-DD

424
J
Reagovat

@DJ Vlado: vekslak bony a klid relax frankie goes to hollywood. Aj ked teraz myslis The Power of Love. Aj tak si ho tam neviem predstavit. Preboha kto mu to vybral. Osemdesiate roky mam rada, ale tieto dve piesne bytostne neznasam. To uz mam radsej z 80 rokov playboyovu Samanthu Fox.

425
Monika
Reagovat

Tak tohle bych zrovna nejradsi nevedela:-(( Martin si vylozene vstrelil vlastni gol, co ho vedlo k tomu vyberu vubec nechapu, vzdyt mu to nesedne v zadnem smeru – uplne jinak zabarvenej hlas, nema sanci to ani vyzpivat, je to na nej hodne vysoko, navic je to strasne narocne na vyraz, aby to bylo uveritelne, to nemuze zvladnout, to bude pruser, jeste budu s radosti vzpominat na Jacksona

426
Monika
Reagovat

A co ma ta Andrea, to uz tady probehlo?

427
J
Reagovat

@DJ Vlado: A ten Habera je Boli sme raz milovani???

428
Tomáš
Reagovat

Martin bude zpívat The Power Of Love od Frankie Goes To Hollywood? Nádherná písnička, jedna z mých vůbec nejoblíbenějších ale k Martinově hlasu bohužel absolutně se nehodící. Zpěvák má v písni hlas položený vysoko ale Martinovou doménou jsou hloubky, ani barva hlasu se do téhle písně nehodí. Pokud mu to vybrala produkce tak se zase ukazuje že když Hlas 1 vyhrál někdo ze Slovenska tak Hlas 2 musí vyhrát někdo z Česka. .-)

429
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: Andrea zřejmě nikoho nezajímá :-D Ale psal jsem, že má jednu českou vykopávku (aspoň pro mě spojenou s českým filmem, ve kterém hrál výše zmíněný herec) a jednu totální bizarnost :-)

@J: je to tak :-)

430
Monika
Reagovat

@Tomáš: Musim souhlasit, je to uplne mimo misu, barva hlasu totalne odlisna, tenhle song potrebuje vyraz jako prase, je to na nej vysoko, to bude tak ukrutne priskrcene,:-(((

431
Monika
Reagovat

Aha tak Boli jsme raz milovani – tohle je skvelej vyber, ta pisnicka mu padne jako ulita, bojim se jen toho, aby nebyla prilis monotonni, Martin do toho krome emoci bude muset dat i dusi, a to se mu ne vzdy dari, aby to nesklouzlo do nudy, ale song ma dobrej, nemuze si stezovat. Nicmene je to fuk, kdyz se tak odstreli s Power of love. Navic ten song nemam ani rada:-(((

432
Monika
Reagovat

@DJ Vlado: Bizarnost to me zajima:-))) Kratochvilova nebo Lady Gaga, popripade Miley Cyrus?

433
J
Reagovat

@Monika: S tym Haberom sa najviac bojim skratenia piesne. Ci tam bude mat priestor na nieco extra. Ved aj Hallelujah mu skratili. A to The Power of Love moze zaspievat po svojom v nizsej tonine, len neviem, ci tym niekoho zaujme. Pochybujem, ze si to vybral on sam. Navyse, ak to bude este aj skratene. Kolko minut budu spievat jeden song 2 min. ci 2,5 min. Chudak, keby aspon ta slovenska isla skor nez The Power of Love.

434
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: ani jedna z nich :-) myslím, že všichni tím výběrem (zejména interpretky) budete šokováni :-D

435
Monika
Reagovat

@J: Vis co me se ten song nelibi ani v originale, uz tam je to desne utahane, v podani Martina ocekavam jeste vetsi umiracek, total bez stavy a bez energie, to bude pruser jak svina. Ja nevim, kdo mu to vybral, ale pochybuju, ze by ho nejak Majk brzdil, vsak chce taky uspet ne, byl by proti sobe. Me spis rozciluje, ze mu nedokazal poradit, ze to neni pro nej vhodnej song, k cemu tam ti koucove vubec jsou…

436
J
Reagovat

@Monika: Monika Majk by ho tak nepodrazil a ani on sam. Neviem, ci si citala ako Martin z dua odpovedal na otazky ohladom produkcie. Urob si vlastny nazor na to, kto mu to vybral. Mozno ma v tomto Tomas pravdu. Ale mne sa to zda dokonca, ze ho nechcu ani do TOP2. Ja len dufam, ze tie 3 sms, co som mu uz poslala mu nejak pomozu a uvidim podla jeho vykonu, ak to dokope, nema mu zmysel uz ziadnu poslat, pretoze to budu zbytocne vyhodene peniaze.
http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/skoncili-pred-branami-superfinale-hlasu-nevidiaci-blanka-martin-aj-eliska-budu-online.html

437
PK
Reagovat

@DJ Vlado: že by Nicki Minaj? :D

438
yeey
Reagovat

@PK: tak prdel maj podobne velkou :-D

439
DJ Vlado
Reagovat

@PK: ani ta ne :-D

@yeey: :-DDD

440
J
Reagovat

A este jedna vec, co ak su kouci vo vsetkom z coho sme ich podozrievali nevinni. Mozno ani v tom, co sa dialo v Darta time nemohli v skutocnosti Dara s Martou. A takisto mozno ani Majk nemal na vyber a musel vyhodit Kristinu. A co ak tie kradeze, boli tiez vopred dohodnute. Andrea, Lo a Martin traja grandfinalisti boli ukradnuti. Mne to vsetko dokonca pripada ako film natoceny podla urciteho scenara. Podla toho, co DJ Vlado naznacil sa snazia dokonca odstrelit Andreu, zeby za to, ze ludia ju uprednostnili pred Elis?

441
Fialka09
Reagovat

Vlado, není ta Lolina písnička od Zagorky takový ten šanson s francouzským názvem? Teď si vůbec nevybavuju název ani text, ale je to relativně nové a strašně hezká písnička.

442
DJ Vlado
Reagovat

@Fialka09: Francouzský název to nemá, takže to asi nebude ono :-)

443
Eva
Reagovat

@DJ Vlado: Teď poslouchám Vyznání od Zagorky, nebude to ono?

444
DJ Vlado
Reagovat

@Eva: taky ne :-)

445
Eva
Reagovat

@DJ Vlado: Tak jste měl pravdu, nikdo to neuhádne:-)

446
Enaz
Reagovat

@DJ Vlado: Už je osm večer … jen upozorňuji na slib :D.

447
DJ Vlado
Reagovat

@Enaz: článek je venku :-)

448
samanka
Reagovat

@J: Anoo, je to pomsta za to, že vyradila moji favoritku Elišku. Dobre jej tak.

Přidat komentář