Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska 2014: Co nám zazpívá Top 8 před branami grandfinále?

11. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=9215 w=615]
Zítra večer se definitivně rozhodne o tom, kteří čtyři soutěžící se stanou vítězi svým týmů a utkají se v závěrečném grandfinále. Ještě předtím však budou muset tvrdě zabojovat, aby si účast v posledním kole letošního Hlasu zasloužili. Kromě svým vlastních vystoupení si však střihnou i duety (či spíše terctety) se speciálními hosty. Na které písně a na které hosty se můžete těšit, to si přečtěte níže.

Tým Darta

Seznam všech soutěžících v týmu DARTA ZDE

Eliška Mrázová

zazpívá: Rihanna – Love The Way You Lie

Tuto píseň už v historii českých zpěváckých soutěží uslyšíme potřetí. Před dvěma lety v prvním Hlasu zazněla v souboji, ve kterém Kristína Zakuciová převálcovala Barboru Blahovou, a v loňské SupeStar svou osobitou verzi vytvořila pozdější vítězka Sabina Křováková. Podle materiálů, které jsem dostal, by Eliška měla i zarapovat, takže tato píseň nepřijde ani o Eminemův part. Ve zpívané části si Elišku umím představit docela dobře a na rozdíl od minulého týdne by nemusela mít takové problémy s výškami. Jisté je, že nás čeká další originální vystoupení made by Elis.

Andrea Holá

zazpívá: Prince – Purple Rain

No konečně Dara s Martou pochopily, že Andree sedí daleko líp balady než taneční juchačky. V této notoricky známé písni by se Andrea mohla minimálně přiblížit ke svému výkonu v K.O., přestože si myslím, že na tuto píseň by měl mít člověk trochu víc odžito. Nečekám vyložený touchdown, jaký s touto písní předvedla Stacy Francis v první řadě amerického X Factoru (což je výkon, na který rád vzpomíná zejména kolega Merťas), ale rozhodně to bude vkusnější než podání Ricca a Claudie z X Factoru.

Tým Majka Spirita

Seznam všech soutěžících v týmu Majka Spirita ZDE

Blanka a Martin

zazpívají: Stevie Wonder – Don´t You Worry About A Thing

Za neprvoplánový výběr mají Blanka s Martinem plus (i když něco od Stevieho jsem od nich čekal od začátku, už kvůli jejich společnému handicapu). Obávám se však, že s touto písní u diváků příliš nezabodují, jelikož je to vysloveně fajnšmekrovská záležitost. Navíc očekávám, že to bude jejich standardní vystoupení, u kterého se budou pravidelně kývat do rytmu. Myslím, že na rozdíl od minulého týdne publikum tentokrát neroztancují.

Martin Císar

zazpívá: Leonard Cohen – Hallelujah

Pokud bychom hledali píseň, která zazněla snad v každé světové soutěži (zejména ve finále), tak by Hallelujah bylo jedním z vážných kandidátů. Přestože je tato píseň už neskutečně ohraná, tak si myslím, že Martinovi by měla perfektně sednout a mohl by s ní vyloženě zazářit. Trochu se jen obávám, aby nedošlo k přílišnému zkrácení, jelikož to by mohlo znamenat nezachování gradace , která je v této písni nezbytná. Jinak si ale myslím, že pokud to Martin nezvoře, měla by to pro něj být vstupenka do grandfinále.

Tým Pepy Vojtka

Seznam všech soutěžících v týmu Pepy Vojtka ZDE

Lo Hrůzová

zazpívá: Depeche Mode – I Feel You

Perfektní výběr. Lo působí vyloženě tajemně a Depešáci jsou tajemnost sama. Hlasově si ji v tom umím perfektně představit a sedne jí to jako *vy víte co na co*. Myslím, že není co řešit a pokud má některý soutěžící z osmičky vyloženě zaděláno na touchdown a jasnou vstupenku do grandfinále, tak je to právě Lo. Tentokrát se na ni těším vůbec nejvíc ze všech (když už v soutěži není Kristína).

Simona Gážiková

zazpívá: Bon Jovi – It´s My Life

Minulý týden jsem nad Simonou definitivně zlomil hůl, protože to, jak zprznila Scorpions, bylo doslova strašidelné. Na této už značně provařené rockové vypalovačce by si mohla aspoň částečně napravit reputaci, pokud jí podá dostatečně energicky a nebude příliš falešná. Tak či tak to ale proti Everestu, jaký představuje Lo, s velkou pravděpodobností stačit nebude.

Tým Michala Davida

Seznam všech soutěžících v týmu Michala Davida ZDE

Vendula Příhodová

zazpívá: Alicia Keys – Brand New Me

Myslím, že jsem nebyl jediný, kdo čekal, že Michal David vybere Vendule nějaký notoricky známý český šlágr. Už proto je výběr této písně milým překvapením. Myslím, že na této emotivní a výborně gradující baladě by se měla Vendula vrátit ke svým dřívějším výkonům a dát tak zapomenout na své nepříliš povedené minulé vystoupení. Já však budu nejspíš dost srovnávat s křehkým akustickým coverem Carly Rose Sonenclar z amerického X Factoru, která k této písni natočila i videoklip, ve kterém jí to moc sluší. Pro Vendulu je to každopádně velmi dobrý výběr a navíc by se měla sama doprovázet na klavír.

Zolo Lebo

zazpívá: Bruno Mars – When I Was Your Man

Tato balada pro mě patří do kategorie písní, které by se mi bývaly líbily, kdyby je rádia neustále neomílala. Jinak jsem rád, že Zola uslyšíme konečně v něčem současnějším , i když se obávám, že s jeho cílovkou se to bude trochu míjet. Obavu mám rovněž z toho, že Zolův hlas zde bude znít opět velmi nepříjemně (Bruno Mars má sice taky vysoko položený hlas, ale ve výškách ho má příjemně zastřený). Rovněž i Zolovi by prospěl vlastnoruční klavírní doprovod, i když podle materiálů jej bude doprovázet jiný klavírista.

Vedle vlastních výkonů tentokrát uslyšíme i čtyři duety se speciálními hosty. Lo a Simona si zazpívají s Václavem Noidem Bártou, Eliška a Andrea s Ewou Farnou, Vendula a Zolo s Helenou Vondráčkovou a Blanka a oba Martinové s Richardem Müllerem. Myslím, že se máme rozhodně na co těšit.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 679
1
J
Reagovat

Tak Tomas je mi ta luto, lebo ak Vendula bude triumfovat a Zola jeho cielovka nepodpori. Tak neviem, neviem. Ale bojim sa aj o Martina C. Ja radsej nebudem predbiehat, lebo BaM s televiznou a hladiskovou propagandou mozu prekvapit. Ved ti, ktori nemaju svojho favorita sa riadia nielen tym, co pocuju, ale aj tym co vidia. Ked im vsetci v hladisku budu stat, lebo sa to od nich bude chciet a kouci budu stat na svojich kreslach, tak mozu aj niekoho oblbnut o ich hendikepe ani nehovorim. Najradsej by som vsetkych sutaziacich poslala do radia, nech kazdy zaspieva, mi ich neuvidime, budeme ich len pocut a ziadne reklamy typu ona je skromna, oni maju hendikep apod. Potom by to bolo len a len o hlase.

2
Monika
Reagovat

slepci – tak to je narez, nic horsiho se snad ani vybrat nedalo :-), ja tusila, ze Wonder bude stat za prd, ale az takhle prisernej vyber jsem neocekavala, vzdyt je to neposlouchatelne, me usi trpi uz po par vterinach, vylozene mucici terapie plus je to porad stejne a strasne predvidatelne, dalsi vykon v rade podobny jako vejce vejci predchozim

Nejvic jsem zvedava samozrejme na Martina a Andreu H.-tez ma nadhernej song a dokonce mi k ni sedi, mohla by silne zabodovat a mozna i ohrozit Elisku?:-)))) No to spis ne, ale ma rozhodne nabeh na vybornej vykon

3
Mila2
Reagovat

Mila2 – nejsem skalní fanoušek Depeche Mode, ale nevadí mi, pustila jsem si do sluchátek jejich I feel u a myslím, že pro Lolu je to super výběr.
Hallelujah pro Martina – no co říct, tahle písnička snad zazní v každé soutěži. Pro mne ji výborně dal třeba Martin Chodur a od Martina C. očekávám taky kvalitní provedení..
Simona a Bon Jovi – no tak tohle je sice provařená pecka, ale je taky velice snadné dát ji falešně, tak Simoně moc šancí nedávám a doufám, že Pepa ji tlačit dál nebude, ikdyž je mu daleko bližší než Lola..
No a ostatní mně nějak nezajímají….

4
Monika
Reagovat

U Simony ocekavam docela pruser, velke tlaceni na pilu a vic revu nez zpevu.

5
J
Reagovat

@Mila2: Pepa urcite Simonu nechal kvoli Lo. Ved v kazdom time sa hraje len na jedneho grandfinalistu: MD Vendula, Darta Elis, Pepa Lo len u Majka si uz niesom ista, ci duu tuto piesen nevybrali, aby ich odstranili Martinovi C. z cesty do GF. Lebo toto som nechcela. Chcela som len pekne songy pre vsetkych 8. Mat viac zajtra nez len to, ze budem cely vecer cakat na rozhodnutie kto postupi do GF. Ale ak si toho SW vybrali sami. Je to ich volba. Im mozno nechavaju samym si vybrat song, ktory chcu predviest. Ja uz len dufam, ze ten song Hallelujah nezmrvi. Uz je to treti zivak, tak to musi predviest. Dost sa bojim toho ako mu to skratia. Uvidime.

6
Mila2
Reagovat

No kromě VNS Simona buď hodně řvala a tlačila na pilu nebo v pomalé písničce byla ton mimo… Ale na venkovské tancovačky to stačí, tam zpívají i horší týpkové

7
bezík
Reagovat

WTF ??? Duety s hosty ??? Kterej BLBEC (pardon admini, ale křičím) tohle vymyslel ??!! Duet Noida se Simonou a Lenkou ? No to bude prů..r, to snad nechci ani vidět a slyšet. Když už taková šaškárna byla nutná, proč ne třeba aspoň s kouči ( i když MD, to je taky lahůdka ..)

8
J
Reagovat

Teraz som pocuvala Hallelujah original od Cohena, potom A. Burke, Bon Jovi a nakoniec v spanielcine od IL DIVO. Asi od tej A. Burke sa mi najviac pacil. Keby to Martin zajtra podobne zaspieval a este neviem aky dlhy cas mu poskytnu tak ako aj ostatnym.

9
DJ Vlado
Reagovat

A to se nikdo ani nezarazí nad tím, co má Alicia Keys společného se sametovou revolucí? :-)

10
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: že by surname ? :D

11
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: bingo :-) myslel jsem, jaký to bude nerozluštitelný rébus :-D

12
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: No já už jsem očekával nějakou ptákovinu :D Takže to se přímo nabízelo ;-)

13
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: A co konkrétně budou zpívat v těch duetech asi netušíš, co ?

14
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: To bohužel neutším, Pepe mi to nenapsal, ale asi to má být překvapení :-)

15
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: No to bude překvapení ! U Noida si neumím představit nic jiného než nějakou totální sra..u, to vůbec netuším jak se s tím Lenka popere. Se obávám že bude zpěv spíše simulovat :D

16
dolores
Reagovat

Vlado to mi napadlo ked som si lahla, len sa mi uz nechcelo to ist napisat :-)

17
yeey
Reagovat

@J: hh jeste sem si vzpomnel na verzi z Gymplu, kde zazpivaji i porotci nasich letosnich pevecekych soutezi (jak XF, tak Hlas), ale i v tomto pripade Hlas vyhrava :-) http://www.youtube.com/watch?v=sJeKrcFZbD4

18
Mila2
Reagovat

@bezik: no myslím, že Lenka bude spíš Noida ignorovat, myslím, že to není typ člověka, kterého by ona brala..Příliš spojený s komercí, muzikálama, Lucinkou Bílou atd.atd… ale možná je i to, že ho vůbec nebude znát :-)

19
bezík
Reagovat

@Mila2: Tak ono nejde ani tak o Noida jako „zpěváka“, ale o to, co budou zpívat. Jestli to bude poplatné Noidovi, tak mě to dost děsí.

20
dolores
Reagovat

rozmyslam, co maju Lo a Noid spolocne, ze ich dali dokopy.. zeby tetovanie ? .)))

21
Mila2
Reagovat

@dolores: taky mě to napadlo….

22
bezík
Reagovat

@dolores: Místo zpěvu by mu mohla udělat kérku v přímém přenosu ;-)

23
Monika
Reagovat

@dolores: Podle me to byla jasna volba, ze Noid pujde do tymu Pepy, kam jinak by sel:-)))) Stejne jako Vondrackova do tymu MD je jasna:-)))

24
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: budu spievat traja naraz alebo kazdy z timu si zaspieva s hostom sam?

25
Mila2
Reagovat

tohle jsem našla na youtube…http://www.youtube.com/watch?v=4K7OzToolNY ale znám to z podání Nicka Cavea a Kylie Minoque, tam je to trošku jiný level http://www.youtube.com/watch?v=__obh4w6tD8&feature=kp

26
Monika
Reagovat

sazkovky:
Lola 2,2
Eliska 2,7
Slepci 4
Vendula 5
Martin 7
Zolo 10
Andrea 13
Simona 18

27
Mila2
Reagovat

ale tohle asi těžko budou ve třech dávat, Simonu si v něžném partu představit nedovedu, Lenku sice ano, ale jinak než Kylie…

28
Mila2
Reagovat

zas na druhou stranu, lepší Noid než Helenka Vondráčková. Škoda, že do těhle pořadu neleze Kubiška, tu bych si s Lenkou představit dokázala, jen se ale nehodí do Pepova družstva…

29
dolores
Reagovat

@Monika: no ved aj nad Vondrackovou som sa pozastavila :-O akoze Helenka-Vendulka-Zolo .. novodobe GoldenKids :D

30
Mila2
Reagovat

@dolores: no ted jsem málem poprskala obrazovku… novodobé GOldenKids..ty máš nápady

31
dolores
Reagovat

Bon Jovi je dalsia rock-komercia, ktoru slusne povedane neoblubujem, takze v kombinacii so Simonou to bude pre mna dovod na cikpauzu :D

32
Monika
Reagovat

Z tech hostu nejsem nadsena obecne, radsi bych slysela delsi verze songu od soutezicich, jako ctyri hoste k tomu tlachy kolem nich na tema co byste jim poradili s obligatni odpovedi at jsou svoji, prirozeni a at se pripravi, ze soutezi to teprve zacina, to nejtezsi prijde po ni, budou potrebovat dobre songy…a bla bla bla….zbytecne vyhazovani penez a zkracene verze souteznich songu:-(((

33
bezík
Reagovat

@dolores: :D :D Ty jsi dnes snídala vtipnou kaši, že jo ?! Málem jsem se udusil kakaem :D

34
dorka
Reagovat

Jako já vím, že ty naše dvě zemičky jsou prťavé a v našich šoubizových rybníčcích až zase tolik ryb neplave. Ale že by se ve dvou konkurenčních realityšou museli jako hosté recyklovat Helča s Ríšou, to už je i na mě trochu moc. To mi hlava fakt nebere.

35
Ananas
Reagovat

@Mila2:
Bojím se, že s tou Divokou růží jsi to možná trefila. V rádiu je to celkem často. Brrr!

36
dolores
Reagovat

@Monika: no a v neposlednom rade ide aj o promo hosti :)) kde ake koncerty maju, co pripravuju, atd

37
Monika
Reagovat

@dorka: Risa je takovej maskot, bez nej se snad neobejde zadna pevecka soutez, vsude ho cpou.

38
dolores
Reagovat

Zolo dostal to najlepsie, co od Marsa dostat mohol. je len na nom ako sa s tym vysporiada nielen vyrazovo, ale aj technicky to musi zvladnut, aby to neposobilo ako umecane karaoke. Vendulin song je fajn, len pre pre divaka-novaka v nasich koncinach to bude skor koncentrovana nuda, takze urcite atraktivnejsi pre masy je Mars. aj ked mi Vendula nepostupi, nevadi, tesim sa ako si zase na jej vykone zamaskrtim :)

39
dolores
Reagovat

@dorka: @Monika: tiez mam z Mullera uz osypky

40
J
Reagovat

@yeey: No, keby to boli tie 3 minuty, tak by to bolo skvele. Mozno mu ten song bol prideleny a nevybral si ho sam. Ja serialy moc nesledujem. Leda tak C.S.I. Tie vsetky casti. Rada pritom zapojim mozog. Ale rozhodne nie som fanda sk Burlivé víno, či Panelák a taktiež ani ceske. O latinoamerickych, ci tureckych. Z tureckych som videla niekolko casti 1001 noc, ale nejako ma nebavil a latinoamericke telenovely leda tak v originale z Mexika AMOR BRAVIO so Silviou Navarro, ale to skor kvoli tomu prostrediu a najma spanielcine.

41
J
Reagovat

@dolores: Takisto si neviem predstavit Mullera naraz s Martinom a duo BaM. Co si myslis, ze to bude. Zeby nieco z jeho repertoaru?

42
bezík
Reagovat

@J: Muler s B&M zapějí „Po schodoch“ a Martin C. k tomu přidá svěží taneční vložku ;-)

43
Monika
Reagovat

@dolores: No on ten vyber na prvni pohled se zda byt dobry, mohl by mu sedet, ale potrebuje hlavne smsky a ty nevim kdo mu posle. Jak si spravne sama poznamenala on neni cilovka nactiletek a ja neverim, ze by mu dali za Bruna hlas, i kdyby to zazpival dobre. Zolovou cilovkou jsou starsi a pro ne zas Mars je bud uplne neznamej nebo neprilis atraktivni, radeji si poslechnou Collinse, Boltona, starsi pecky.
Vendule song bude sedet vyborne, ale nejsem si jista, zda je to dostatecne provarene a libive pro masu. urco si dokazu predstavit lepsi songy.
Tady si nedokazu vubec tipnout kdo postoupi dal, myslim, ze bude silne zalezet i na poradi v jakem zazpivaji, pokud Vendula pujde posledni GF ma skoro jiste.

44
yeey
Reagovat

@J: vsak ja na tyhle novacke serialy taky nekoukam, tohle jsem jen obcas ze zvedavosti na Martu zapnul a tohle Hallelujah mi nejak utkvelo… jinak uz sme se tu nedavno bavili, ze ceskych novodobych serialu jedine Comeback, i když pry ty krimi serialy jako Kriminalka Andel nebo Expozitura by mely byt na nase pomreny velmi zdarily, pak jeste mozna neco na ČT, ale vesmes je to odpad… verim, ze podobny to bude i na Slovensku ;-) pro serialy musim vetsinou za ocean nebo aspon za La Manche…:-)

45
dolores
Reagovat

@J: tak to netusim, zeby Po schodoch?

inak u slepcov si vazim, ze idu stale po svojej lajne a nestavaju na lubivych a sucitnych songoch, ale Martin Svatek sa doslova vyziva v tom, aby si mohol zaimprovizovat a vytesit sa z hudby, ktoru ma rad. po minulom zosune z liderstva v time si mohli nacvicit nejaky velkolepy uslzeny megahit, ale neurobili tak. oni vedia, ze s takou konkurenciou akou je Lo sa vyhrat neda tak naco sa pchat do GF ? :)

46
Monika
Reagovat

@dolores: To je pravda, toho si na nich tez cenim, ze se vubec nesnasi podbizet divakum a vybiraji si songy, ktere jsou pro Novaka naprosto neuchopitelne. Na druhou stranu, ze by se nehnali do GF se mi nezda, staci se podivat na zaznam, kdy postoupil primo Martin. Blanka tam hodila vyraz…..coze, my nejdeme primo..nekolikrat jsem si to prehravala:-))) Naopak tam u me zabodovala Kristina, ktera byla v uplne pohode.

47
dolores
Reagovat

nikto z osmicky, okrem slepcov nie je tak predvidatelny ako Elis :)) uz ju normalne pocujem v tej Rihanne, to jej mecive vibrato v strednych polohach :)) ona je to taka ceska Rihanna, ale bez typickej chuti a zapachu, ale s prebytkom vibrata :D ako som kdesi na tube vsimla aj rapovat vie, to sa ceni :) – . takze uz presne vidim ako to cele dopadne, proste bude to pecka, ktora cezomna prefrci, aby som si na konci povedala : a mame to za sebou :D

48
jab
Reagovat

@yeey: Já jsem měl rád ještě Okresní přebor a Hospodu, ale ta už jaksi není novodobá :-D.

49
Jai Kudo
Reagovat

@yeey: Když narazils na ty seriály, COmback samozřejmě nemá chybu, ale podle mé kamarádky – policajtky je ANděl blábol, Expozitura dobrá, ale trochu moc „americky akční“ (což mě ale vzásadě nevadí a je to pro mě výbornej seriál – teď bude druhá řada .) ) a nejvíc realitě se prý blíží „1. oddelení“ – ale tam zase moc té „akce“ není…..tak si vyber :D Je to podle skutečných případů a ona ta práce vyšetřovatelů není v reálu tak akčně proložená přestřelkami, výbuchy apod.l, jak je to někdy v těch seriálech….

50
jab
Reagovat

Jinak moje tipy:
I. Team Darta
Eliška – Tahle píseň má své kouzlo jak v křehkém podání Rihanny, tak i v expresivní verzi Kristíny Zakuciové. Nevím, co s tím udělá Elis, ale jestli bude zas příliš blbnout, asi si to nevychutnám.
Andrea – Parádní píseň, měla by jí sednout víc než předchozí dvě. Pokud nebude mít Andrea v refrémech problémy s dechem, mohla by při troše štěstí zaútočit i na GF.

II. Team Majk
Blanka a Martin – další z písní z ranku, kterým se nejspíš budou chtít prezentovat po soutěži. Očekávám trochu toho soulu, ještě větší dávku funky, energii, improvizaci. Může to být opět velmi zajímavá verze.
Martin – Velmi efektní a nádherná píseň, byť už poněkud provařená. Pokud to nějak necitlivě nezkrátí a pokud nebude mít Martin trému, může to být touchdown.

III. Team Pepa
Lo – již jsem se vyjadřoval, mohlo by to být podobně temné, psychedelické a efektní číslo jako Recovery ve VNS.
Simona – Tuhle píseň mám rád, i když už je tady poměrně dost ohraná. Podle mne to nic lepšího než průměrné uřvané karaoke nebude, ale můžu se samozřejmě mýlit.

IV. Team MD
Vendula – Nádherná píseň, mohla by zazářit podobně jako s Aguilerou nebo Creep. Lyrická poloha Vendule vyloženě sluší a pokud se doprovodí sama na klavír, může to být velmi výrazné vystoupení.
Zolo – Tuhle píseň mám taky velmi rád, doufám, že ji Zolo svým mečákem příliš neublíží. Jinak intonačně by to měl zvládnout, konečně zazpívá něco moderního.

51
Monika
Reagovat

Nahodou Nova ma skvele serialy Ulice je vubec nejlepsi serial, ktery to u nas, kdy byl natocen. Ordinace se take velmi vydarila. bavily me i Soukrome pasti a Zivot na zamku.

52
dolores
Reagovat

Andrea mozno zlepsi o nieco svoju dost posramotenu poziciu, ale cez Elis neprejde, to by sa museli porusit prirodne zakony :)))

@Monika: jasne, ze to nimi otriaslo, hlavne Blankou, ale ako vidis, rozhodli sa nekalkulovat a nevalcovat to za kazdu cenu

53
Mila2
Reagovat

@Jai: jediný „kriminální“ seriál ze současnosti, který mě zaujal, bylo 1.oddělení. Na Kriminálce Anděl mne odpuzovaly ty rozmazané umělecké záběry a taky postava hlavního kriminalisty Stropnického.

54
Mila2
Reagovat

@Monika: co se týče Ulice,musím s Tebou souhlasit, ač nerada, protože tenhle seriál sleduju s přestávkami od jeho začátku a oproti Ordinaci a ostatním srágorám si udržuje pořád pro mě přijatelnou úrověn

55
bezík
Reagovat

@Monika: :D :D Tak ty si taky snídala vtipnou kaši :D Teď jsem se pro změnu dusil čajem :D

56
dolores
Reagovat

ked sme zase u serialov, tak u mna najlepsi serial vsetkych dob: Fraiser

57
yeey
Reagovat

@Jai Kudo: je to dost mozny, co rikas… na Comeback stejne nic nema :-) mohl by nekdo v grandfinale dat Vsaknes se do me jako dest :-DDDDD treba Zolo :-DDD

58
bezík
Reagovat

@dolores: u mě „Městečko Twin Pekas“. Myslím, že to už nikdo nikdy nepřekoná.

59
Monika
Reagovat

@Mila2: Ja teda sleduju i Ordinaci, ale Ulice je pro me vylozene TOP level ze vsech „rodinnych“ serialu. Skvele odvedena prace scenaristu, reziseru, perfektni herecke obsazeni, spicka. Navic je to vysilane 5x tydne a porad to nenudi, to vsechna cest neco takoveho dokazat:-))))

60
dolores
Reagovat

@J: na rozdiel od teba, si obcas pozriem Panelak, je to komedialne a niektore hlody tam stoja zato xDD. nemala som problem ani s Burlivym vinom, hlavne zo zaciatku. (bola tam zaujimava zapletka), ale ked sa dejove linie zacali umelo natahovat a ko v telenovelach, tak som skoncila. na STV isiel dobre spracovany serial, hlavne bol kratky :D, volal sa Kolonada. reziser Stano Parnicky – bolo to vidiet, uplne iny level ako tradicne serialy na komercnych staniciach

61
bezík
Reagovat

@bezík: kurnik překlep, Twin Peaks

62
dolores
Reagovat

@bezík: toto som nesledovala, ale raz to napravim

63
yeey
Reagovat

@bezík: uz dlouho to chci rozkoukat, ale bojim se tech bezesnych noci a absolutni ignorace vseho ostatniho, co bych mel delat :-))

64
bezík
Reagovat

@dolores: No to si koukej doplnit vzdělání !! ;-) :D Pak ješte Monty Python’s Flying Circus, Jistě pane ministře/premiére, z českých fakt nevím, většina by mě asi budila hrůzou ze sna :D, Comeback není špatnej ale já moc nemusím humor postavenej na trapasu.

65
bezík
Reagovat

@yeey: To se bojíš správně ! Ale jdi do toho ! :D

66
J
Reagovat

@Monika: Aj ja som si to vsimla, preto ma stve ako im mazu med popod nos. Vezmite si to tak, ze by im vsetci pochlebovali a oni by minule presli zasa ako prvi a teraz by im to vyfukol napr. Martin C. s Hallelujah. Bola by to pre nich velka rana. Tiez vidim to nadsenie, ktore do toho spevu davaju a aj radost. Rozhodne by v speve mali pokracovat a mal by ich niekto podporit. A zaroven, ked im mazu med popod nos znevazuju tak Martina C.

67
J
Reagovat

Tak teda dobre myslim, ze som ciastocne sledovali Rodinne pouta a Velmi krehke vztahy. Ale nie vsetky casti. Vzdy do toho nieco prislo, ale som si vzdy precitala nejaky rekap. Najviac sa mi tam pacil Jan Zadrazil ako MUDr. Strnad ml. a zo zien asi Ivana Rubesova.

68
priznivec.obecny
Reagovat

Já si asi zkusím někde najít Doktora v domě.. „A co dělá Váš bratr?“ Je tanečníkem v Královském baletu?“ „Co že dělá? .. A je ženatý?“ „Ano, prosím.“ „Tak to bude v pořádku..“ Frasier mě taky hodně bavil. A našla jsem na trubce komplet Já, Claudius. Dobře, že se o tom bavíte. Poprvé mě Claudia napadlo hledat na yt, dřív jsem zkoušela koupit DVD, ale prodávali to po dílech…nějaké komplikované, tak na to jsem neměla nervy… Navíc se těším na dabing (Haničinec, tuším..)

69
J
Reagovat

Co sa tyka Kristiny myslim si, ze prave s Martinom C. si tam najviac zo vsetkych rozumela. A este aj ta velka radost z toho, ze on postupil. Vravia, ze je chladna, naopak ta radost jej vtedy isla priamo z oci. Predstavte si seba namiesto Veroniky, Kristiny a Martina C. v time Majka Spirita. Mozete mat akykolvek nadherny hlas, akokolvek dobre predviest to co mate zaspievat a ono to stroskota, lebo je tam duo BaM. Dokazem si predstavit Martina alebo Kristinu s akym ocakavanim isli do sutaze. Presli VNS, battle, K.O. a potom prisli zivaky a vela povyku okolo BaM a ostatny traja so slavikom v hrdle sa tam museli citit ako outsidery. Urcite to duu priali, ale neverim, ze neboli sklamani. Preto sa necudujem tej jej radosti, ved Martin konecne prelomil tu kliatbu.

70
Ananas
Reagovat

@priznivec.obecny:
Haničinec tam byl skvělý. I když přiznávám, že jako děti jsme to hltaly kvůli té římské prostopášnosti, v TV v té době jinak nevídané:-)))

71
Mila2
Reagovat

@priznivec: já tyhle věci o Římě vždy radši četla. Já Claudius patřilo k mým nej nej…

72
dolores
Reagovat

@bezík: doplnim si to, len sa bojim ako yeey :)) Monty to je klasika :D videla som nejake casti, nie vsetko. tie britske su vsetky ok, vratane Red dwarf a este oblubujem aj historicke miniserie od Dickensa, ci Austenovej. to vsetko je velmi kvalitne spracovane

73
priznivec.obecny
Reagovat

@Ananas: No, mě spíš děsila Livie a fandila jsem Claudiovi. Pro mě to byl nervák.. :-))) Že bych hltala scénu s Galigulou (to asi myslíš)..to bylo to, proč šel Řím do prčic… A navíc ta doba byla neuvěřitelně pokročilá a zajímavý vidět, jak šlo všechno do kytek a následná doba tak vyspělá nebyla…na tuhle vyspělou kulturu se podařilo navázat před cca 300 lety. Herci úžasně hrají. Je to vlastně inscenace a líbilo se mi to víc než nějaké současné o mnohem víc líp vypravené filmy. A Claudius byl i s tím koktáním legrační..byla tam i komediální složka..zmiňovaný dabing. Povedlo se jim do takový důležutý doby udělat perfektní obrázek. Prostě kompletně pro mě nej seriál. Pak jsem si šla i přečíst knížku…

74
J
Reagovat

No z europskych mam rada Navarra a Kriminalka Pariz. Mam ich dokonca aj stiahnute. Z talianskych LADY DETEKTIV, KAPITAN, CAPRI, REX.

75
priznivec.obecny
Reagovat

@Mila2: Ten seriál nejen bavil, ale i ukázal suprově historii a nalákal na ni hodně lidí, si něco, aspoň trošku zjistit…. To je potom znát ta prvotřídní kvalita :-), protože lidi navede k něčemu dobrému, což nabytí nějakých historických znalostí a zamyšlení nad ní, určitě je opravdu super…

76
dolores
Reagovat

Zolo vravi, ze cita komenty, ale negativnej kritiky ma malo :-O asi chudak necita Panacka :)))
http://hlas.markiza.sk/novinky/1759595_kritika-boli-koho-z-finalistov-zrazila-az-na-kolena

77
Ananas
Reagovat

@priznivec.obecny:
Máš pravdu, žádnou velkou výpravu nepotřebovali a fungovalo to skvěle. Ta hranice mezi vrcholem a úpadkem byla naznačena přesně. Bylo to dokonalé, taky jsem pak obě knihy zhltla. Babička Livia, záporná hrdinka par excellence!
Ze zcela jiného soudku, ale skvělé Haló, haló. Z nových Mighty Boosh. A ČT se povedla Čtvrtá hvězda.

78
priznivec.obecny
Reagovat

A jistě pane, ministře. Tam mě zpočátku nebavila výprava a herci. Bylo to už hodně staré, viděla jsem to teprve před pár lety, resp. nedávno. Ale po pár dílech mě to postupně začalo zajímat a nakonec bavit. Skvělej seriál :-).

79
J
Reagovat

@bezík: Ty mas rad Twin Peaks. Ja som to tiez pozerala, ale zo vsetkeho najviac sa mi tam pacila music nez samotny dej.

80
priznivec.obecny
Reagovat

@Ananas: Haló, haló nebylo špatné.

81
Tammy
Reagovat

Dovoľujem si vstúpiť do diskusie a upriamiť vašu pozornosť na prekrásnu verziu piesne HALLELUJAH, s ktorou sa v maďarskom X faktore 2010 predstavil Slovák NIKOLAS TAKÁCS. Mnohí komentátori, aj zahraniční, považujú túto verziu za jednu z najlepších a najpôsobivejších, aké kedy počuli. Nikolas Takács, pochádzajúci a žijúci na Slovensku, skončil napokon v tejto súťaži vo finále na 2. mieste, hoci ho mnohí pasovali na skutočného celkového víťaza X faktoru. Keby nebol zahraničným účastníkom, pravdepodobne by túto súťaž aj vyhral. Môžete sa pozrieť na youtube: Nikolas Takács – Hallelujah. Veľmi odporúčam!!!

82
dolores
Reagovat

@Tammy: Takacsa si pamatam, myslim, ze sme ho aj tu na Panakovi kedysi rozoberali. v Madarsku bol megauspesny a na Slovensku ho Habera vyhodil z kastingu. no aj majster tesar sa utne :))
inak pre mna jeho verzia Hallelujah je lahky nadpriemer
btw. Takacsov hlas je trochu podobny Martinovmu

83
J
Reagovat

Co sa tyka komickych serialov spominan si na jeden spanielsky, ktory isiel na VTV (uz neexistuje) tusim 1994 alebo 1995 to neviem presne volal sa Dnesne dievcata. No ten bol super vtipny, myslim ze jedna prisla z Barcelony a druha zo Sevilly do Madridu a studovali herectvo a spolu aj byvali. Neskor sa obe dostali do Ameriky.

84
priznivec.obecny
Reagovat

@Tammy: Mě trošičku připomíná v určitých chvílích E. Presleyho, ….

85
J
Reagovat

Viete, ked tak pocuvam rozne verzie Hallelujah, tak to Martinovi C. nijak nezavidim. Pretoze sa nevyhne porovnavaniu. Ja len dufam, ze to odspieva rovnako ako RECOVERY a nebude sa po nikom opicit. Ale hlavne tremu nech urcite necha doma.

86
dolores
Reagovat

@J: nieco sa mi mari .. ale na VTV isiel aj britsky komedialny serial Fawlty Towers s Johnom Cleesom v hlavnej ulohe (herec z Monty Phytonu)-to bolo sialene, clovek isiel umriet od smiechu. :DD teraz rozmyslam, ci to bolo VTV alebo uz tiez neexistujuca TV Luna.

87
bezík
Reagovat

@dolores: Viděl jsem asi jen dva díly, ale John Clees je neskutečnej ! Strašnej útok na bránici :D

88
dolores
Reagovat

@bezík: jj, excelentny komedialny herecky vykon. zboznujem ho :D

89
Alan
Reagovat

Podle mě bude nejnapínavější vyřazování u Michala Davida. Narozdíl od většiny tady si totiž nemyslím že Zolo dostává hlasy za to že zpívá staré šlágry. Vždyť toho Phila Collinse docela zkazil tak za co by mu fandové této hudby poslali hlasy? Vidím to spíš na nějakou jeho fanouškovskou základnu a on prostě dostává hlasy za sympatie. Podobný případ byl i předloni Brunno Oravec ale Vendula má tu smůlu že nemá takovou rozsáhlou podporu jako měla Ivanna Bagová. Zolo ji podle mě může porazit i když Vendula podá touchdown a on to zkazí, u něho o aktuální výkon podle mě vůbec nepůjde.

90
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Myslím, že budou zpívat dohromady :-)

91
J
Reagovat

@dolores: Ja si zasa spominam na kriminalny serial na VTV tusim isiel v r. 1998 BLUE HEELERS – Modrí psi (AUSTRALIA). Bol to o takych australskych policajtoch. Tusim hl. predstavitelka sa volala Maggie, potom tam bol detektiv P.J. Hasham atd. Ten sa mi tiez pacil. Z Luny si pamatam sk serial asi 3 diely som videla ZBOROVNA.

92
J
Reagovat

@Alan: No neviem. Skoda, ze nevieme kolko hlasov je rozdiel medzi nimi. Minuly tyzden mohli hlasy Vendule odist nielen kvoli slabemu vykonu, ale najma, ze Lo spievala cesku piesen. Ja som si viac nez ista, ze vacsina hlasov isla Lo a nie Zolovi. Urcite skalni fans nikdy neodpadnu, ale su tu ludia, ktori nefandia nikomu a riadia sa podla toho, co vidia a co pocuju. Takisto k tomu mohlo dojst aj pri duu BaM, ze hlasy isli Lo. Ja si nie som uplne ista ucastou Martina C. v GF. Ale dufam, ze poda touchdown a dostane sa tam po zasluhe.

93
J
Reagovat

Takisto si spominam matne na francuzsky serial DIVKY ODVEDLE. Nepamatam sa kolko casti som videla, ale bol super. Myslim, ze bol o dvoch muzoch a vedla nich byvali 2 zeny. Jeden z nich bol vtipalek. Mari sa mi veta: “ Citim jse jak blbec..“

94
gabi
Reagovat

nechcela som uz nic pisat, ale, prosim, nemohli by ste vyraz „slepci“ zamenit za nevidiacich /nevidomych/ ?

95
Tomáš
Reagovat

DJ Vlado: Jaké podle tebe bylo v prvním finálovém kole Hlasu skutečné pořádí v diváckém hlasování v týmech na třetích a čtvrtých místech? Můžeš mi dát nějaké tipy jak si myslíš že to bylo? Udělej mi radost aspoň ty když už na to všichni kašlou. :-) Ale klidně může odhadnout i někdo další kdyby se mu chtělo….koho to nezajímá ať prosím nereaguje. A ano, jsem úchylnej na výsledky. :D

96
BarBora
Reagovat

Eliška vs, Andrea
Na postup tipujem jednoznačne Elišku, má živšiu pieseň a pri väčšine ťahaníc zaujme. Keď prešla ako 1.-á doteraz, tak Andrea nemá šancu.

Martin vs BaM
Pre mňa je Martin jednoznačná voľba, aj keby to nedal podľa mojich predstáv, na tú pieseň sa mi zdá primladý.
Don´t You Worry About A Thing je v podaní SW skvelá pohodovka, u BaM z toho asi vznikne improvizačné mecheche..

Lenka vs Simona
Ktokoľvek by nemal proti Lenke šancu. Aspoň dúfam.

Vendula vs Zolo
Zolo je pre mňa úplná záhada. Asi prichádza veľmi málo hlasov a on má stabilnejšiu základňu. MD to možno pretaktizoval. Vzhľadom na predchádzajúci vývoj fakt netuším, ako to u MD dopadne.

97
J
Reagovat

@BarBora: Takisto s tebou suhlasim, ale nikdy nevies ani v time Majka Spirita. Martin C. dnes moze triumfovat a nemusi mu to stacit. Vlastne sa spolieham na to, ze bude triumfovat, ze jeho skalni fans ho podporia a moze ziskat aj hlasy naviac. Pri Vendule a Zolovi to bude napinave. Vies ta piesen Hallelujah nemusi byt zaspievana nadoraz, pokial nebudu falosne tony moze zabodovat, je to taka srdcovka. Ja som si len na 99% ista postupom Elisky – ked bude aj rapovat urcite zaboduje u teens a Lo – ta ma hodne fans z roznych radov ludi tak v Cechach ako aj na Slovensku. Lo aj keby zabudle text, ci trosku falosne zaspievala to ma v kapse.

98
J
Reagovat

Co sa tyka toho Stevie Wondera moze to byt vcelku zaujimave. V duu asi viac rozhoduje a hudbu si vychutnava prave Martin Svatek. On to urcite vybral a aj sa s tym pohraje. On tym proste zije, ma hudbu a najma ten styl v krvi. My to mozno odsudzujeme, ze je to stale to iste, ale jemu sa to paci a to je to hlavne.

99
Monika
Reagovat

Toho Takace absolutne nedavam, priserna barva hlasu, takova priteplene utopena nebo jak to rict:-))) Jsem to nedokazala ani doposlouchat.

100
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Myslím, že u Majka a Pepy se výsledky shodovaly s rozhodnutím kouče, tedy že Kristína byla třetí před Veronikou (nebo aspoň v to doufám, snad mých 12 hlasů nepřišlo vniveč) a Viktor před Editou (nedokážu si představit, že by Viktor byl poslední – jediný kluk, navíc má velký fanklub – a Edita byla z té čtyřky nejmíň výrazná). U MD mohl ale Martin být klidně před Andreou a u Darty Marek před Janou (opět syndrom jednoho kluka na tři holky), i když asi jen těsně :-)

101
Tomáš
Reagovat

100: Člověče, tipoval bych to úplně stejně jako ty.

102
Tomáš
Reagovat

Jinak moje tipy na zítřejší postupy do GF jsou pořád stejné: Lola, Eliška, Vendula a Martin C. Zolo tam bohužel nebude i když bych mu to strašně moc přál a o to víc mě to bude štvát když vím že už ji jednou porazit dokázal. Ale nenadělám nic, za slováky tam bude Martin C. a to jim bude stačit. Tři hoky češky a jeden kluk slovák, to bude pro ně ideální finále. Pro mě ale šílená až absolutní nuda, která mě totálně nebude bavit. Vítězství budu přát Lole nebo Martinovi C. ( víc teda Lole protože je lepší, Martinovi C. jen proto že je sympaťák ) ale nějak doopravdy fandit nebudu vůbec nikomu. Zolo se jim do GF hodit nebude, je pro ně příliš starý a jak sme si všimli tak v Hlasu preferují bohužel především omladinu. Výhodou u mě je že už teď vím jak zítřejší finále dopadne a proto ani nebudu překvapený a vy všichni si už teď můžete přečíst jak vidím do budoucnosti a přesně sem to trefil. Naštvaný ale budu každopádně.

103
Tomáš
Reagovat

Jo a Slepce už vidím na GF absolutně nereálně, IMHO tam bude Martin C. i kdyby svoje vystoupení zkazil protože jeho popularita je už obrovská a neustále roste a taky je pro produkci mnohem přijatelnější a atraktivnější slovák než Zolo, v tuhle chvíli už jsou proti němu BaM úplně bez šance.

104
J
Reagovat

@Tomáš: Tomas. Zazraky sa deju. Ked uz pre nic ine, tak pre Zola Leba Slovaka mu zajtra budem drzat palce aj ja. Vies ono nie je iste, ze Vendula porazi Zola. A to iste je aj u Majka. Keby to bolo podla songov a BaM neisli ako zlaty klinec programu hned v 1. zivaku tipovala by som ako posledneho prave Martina C. s Hallelujah. Ale urcite to bude niekto od MD. Predstav si, zeby jej tie hlasy, ktore jej minule ukradlo Lo (a o to som absolutne presvedcena) zajtra prave vzal Martin C. s Hallelujah. Zola jeho cielovka nesklame a ak to dobre poda moze este vsetkych prekvapit. Ja by som teraz nad nikym okrem Simony nevyslovovala ortiel.

105
yeey
Reagovat

@J: kde beres tu jistotu, ze posledni pujde nekdo od MD? minule produkci vubec nevadilo davat Anicku (i Ivannu) opakovane nakonec…

106
J
Reagovat

@yeey: Ja si len myslim, ze MD to vyuzije. Je to len pocit. Mozno sa mylim a moze ist trebars Eliska.

107
yeey
Reagovat

@J: uz sme to tu nekdy resili, ja pochybuju, ze v tomhle maji kouci nejakou moc…

108
frida
Reagovat

Myslím, že poslední půjde zase Lola.

110
yeey
Reagovat

@frida: tak tv chteji udrzet divaka co nejdele u televize a vzhledem k tomu, ze Lola minule to hlasovani dost mozna vyhrala na cele care, se to jevi jako logicka volba :-)

111
bezík
Reagovat

Včera jsem sem dával odkaz na obrázek, o kterém jsem se domníval, že jde o Lenčinu přípravu na vystoupení s písní z repertoáru DM. Až dnes jsem pochopil svůj hluboký omyl. Jedná se o hledání ztracené duševní rovnováhy po té, co zjistila že zpívá duet s Noidem Bártou ;-)

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/p180x540/10459930_758999077478143_1973437385249081013_n.jpg

112
Tomáš
Reagovat

Souhlasím s tím že Lola by měla jít opět nakonec. To v každým případě.

113
JP
Reagovat

Nevíte jakou písničku měl zpívat Viktor v tomto kole kdyby tam ještě byl?

114
Tomáš
Reagovat

Zítra mají být silný bouřky tak třeba Hlas ani neuvidíme. :/

115
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Ty dovedeš vždycky potěšit nějakým optimistickým příspěvkem :-D

116
bezík
Reagovat

Dle FB boudou B&M zpívat Don´t You Worry About A Thing ve verzi od Incognita.

117
yeey
Reagovat

@bezík: haha koukam tam a ofiko facebook uz hejtuje i slepce a je dal ovladan Lolovci :-DD

118
Monika
Reagovat

@bezík: No jo jsem si ani nevsimla, ze maji slepci verzi od Incognita, i kdyz teda mne to prijde uplne stejne:-))))
Dost by me zajimalo poradi v kterem budou zitra vystupovat, ono je to celkem podstatne nekdy, kde jsi to yeey minule vyhrabal:-)))

120
yeey
Reagovat

@Monika: to bylo na ofiko strankach markizy tusim, jenze pak uz sem to tam dalsi tyden nenalezl…..

121
Milena
Reagovat

BaM , hned za nimi Lo- absolutně nejlepší zpěváci, to snad každý musí slyšet!
B a M- respekt za výběr, nekomerčnost a neokázalost!
Ostatní za nimi…snad ještě Elis je zajímavá.

122
yeey
Reagovat

ale mozna jsem to ted preci jenom objevil, to by asi mohlo byt skutecne poradi… http://prask.nova.cz/clanek/novinky/co-zazpiva-poslednich-osm-finalistu-hlasu-ve-stredu-tady-je-seznam.html

123
yeey
Reagovat

pro poradek
Eliška Mrázová: Rihanna – Love The Way You Lie
Martin Cisár: Leonard Cohen – Hallelujah
Vendula Příhodová: Alicia Keys – Brand New Me
Simona Gážiková: Bon Jovi – It’s My Life
Andrea Holá: Prince – Purple Rain
Blanka Janečková, Martin Svátek: Incognito – Don’t You Worry About A Thing
Zolo Lebo: Bruno Mars – When I Was Your Man
Lenka Hrůzová: Depeche Mode – I Feel You

nevim, je to sice vlastne stejny jak minule, jen prohozeny tymy Darta a Majk, ale asi by to mohlo byt ono…

124
Monika
Reagovat

@yeey: no vypada, ze by to tak byt mohlo…..a radost mi to teda vubec nedela:-(( Martin druhej, toho jsem se prave nejvic bala, ale Tom by mohl bejt spokojenej:-)))) Zolo predposledni to by mu mohlo hrat do karet

125
Inna
Reagovat

mám dotaz- dnes budou rozhodovat jenom esemesky, nebo i kouč?

126
Inna
Reagovat

Martin z dua má moje sympatie ….http://www.youtube.com/watch?v=pRAOdhak2oc

127
Monika
Reagovat

@Inna: pouze esemesky divaku, kouc nema dnes zadnej vliv na hlasovani

128
frida
Reagovat

To jsem zvědavá koho budou kouči chválit a koho hanět. Budou chtít ovlivnit diváky, tak jsem zvědavá, jak se vybarví. U koho budou chtít, aby vypadl, toho budou kritizovat, nehledě na to, jak zazpívá.

129
bezík
Reagovat

Tak na Nově je pro změnu tohle pořadí. To mi přijde docela pravděpodobné.

Eliška Mrázová: Rihanna – Love The Way You Lie
Martin Císar: Leonard Cohen – Hallelujah
Zolo Lebo: Bruno Mars – When I Was Your Man
Lenka Hrůzová: Depeche Mode – I Feel You
Vendula Příhodová: Alicia Keys – Brand New Me
Simona Gážiková: Bon Jovi – It’s My Life
Andrea Holá: Prince – Purple Rain
Blanka Janečková a Martin Svátek: Incognito – Don’t You Worry About A Thing

130
J
Reagovat

@Monika: Monika ja ani nemam strach z toho, ze Martin C. ide druhy. Dokonca sa nebojim toho, ze bude mat tremu. Mam pocit, ze s kazdym zivym prenosom je viac sebavedomejsi. Ja sa len bojim toho, ze aj ked poda excelentny vykon na touchdown, vsetky jeho spev chyti za srdce tak to mozno nebude stacit. Ide o to, ze mam obavy s divadla, ake sa budet predvadzat okolo BaM. Teraz sa totiz hraje o vsetko. Ludi budu nutit stat v hladisku, plakat, kouci mozu stat a tlieskat a podobne. Ja sa najviac spolieham na jeho skalnych fans a plus na ludi, ktori nefandia nikomu a ktorych si svojim spevom moze ziskat, ze mu poslu sms este pocas jeho spevu a nebudu cakat ich pride spievat duo. Ja ho az tak v GF jednoznacne nevidim ako Tomas.

131
Monika
Reagovat

@bezík: slepci posledni tak to je konec…i kdyz teda nejak mi to nesedi, pokud jde Martin druhy, meli by BaM jit na pozici sest a ne osm, nejak prapodivne to je upravene:-)))

132
bezík
Reagovat

@J: O Martina bych obavy neměl. Já ho vidím jako největšího favorita na celkové vítězství, protože on je přesně ten typ kterej luxuje hlasy od nejsilnější hlasovací skupiny, která vyhrává tyhle soutěže, tedy dam nad 40 let. Na netu sice vládne Lenka, jenže lajkaři ještě nikomu nic nepomohli vyhrát. Ti dají 100 lajků ale SMS nepošlou.

133
J
Reagovat

@bezík: Vies ja nemam 40 a mne sa paci. Ale nielen on aj Lenka/Lo. Ja sa riadim tym, co pocujem. Obaja su mi tiez rovnako sympaticky. A keby sa aj on ako jediny Sk zastupca a ako jediny chlapec dostal do GF Lo neohrozi. Aspon tu u nas, co sa medzi sebou rozpravame na 1 jeho fanusika pripada 9-10 fanusikov Lo. Aj keba len tretina poslala sms Lo a jemu vsetci Lo to vyhra. Takze ziadne obavy Tomas. Toto je hola realita. Proste si ich vsetkych ziskala. Ja si myslim, ze Martin ma najvacsiu podporu zo zapadu Slovenska z Trnavy resp. z Blavy po vypadnuti Veroniky. Viete, ze by ma neprekvapilo, keby vysvitlo, ze najviac sms poslali Lo zo Slovenska. A takisto by ma neprekvapilo, keby to naopak Martin mal vacsiu podporu z Ciech aj ked to nepredpokladam. Na neho aj Lo by som sa najviac tesila z celeho GF. A jemu by to len pomohlo v buducej kariere aj ked nevyhra taka ucast v GF.

134
Monika
Reagovat

@J: Toho se tez silne obavam, ze koucove slepcum dopomuzou divadlem. Majk se postavi na kreslo, slozi jim poklonu, ze jsou nejlepsi a do GF patri, Darta tym si bude utirat slze dojetim, Pepa bude vyzdvihovat jejich muzikalnost a MD prida hlasku, ze by jim GF sluselo:-)))

135
J
Reagovat

@Monika: A este ak pojdu ako zlaty klinec programu. Ak na poslednu chvilu zmenili to, ze pojdu oni ako posledni, tak nech mi nikto nevravi, ze sa nehraje na nich v GF. A podla cirkusu, ktory okolo nich nastane si kazdy moze urobit vlastny nazor na to, ci sa nemanipuluje s ludmi pri TV obrazovkach. A aby som si usetrila svoje nervy, tak to pred ich vystupenim vypnem. Sms-ku mu poslem este ked bude spievat a o vysledku sa dozviem zajtra rano z netu. Bud ma to potesi alebo ma to rozladi. Tak som sa tesila si opat vypocut RECOVERY.

136
jab
Reagovat

@Monika: Na druhou stranu diváky tohle může naopak odradit od posílání hlasů. Buď je to příliš uspokojí (ti budou mít hlasů dost, o ty se bát nemusím) nebo je může přílišné přechválení znechutit. Vzpomeň si jak loni v TOP3 porota velmi chválila Kukačku, dokonce ho pak všichni tipovali jako jasného Superfinalistu a on přesto vypadl. Myslím, že lidi pořád mají vlastní hlavu a při hlasování se řídí hlavně vlastním sluchem (a taky sympatiemi).

137
Monika
Reagovat

@bezík: Pokud je ten tvuj seznam pravdivej, a to by klidne mohl, posledni hvezdy vecera slepci znamenaji automaticky jasnej postup do GF.
Bohuzel, to ze je Martin hned na zacatku jako druhej dava tusit, ze to nebude dobrej vykon. Song Halelujah je tak krasnej, ze kdyby to zazpival vyborne daji ho ke konci. Tato skladba si to vylozene zada. Nicmene myslim, ze nam vytre zrak Hola, ne nadarmo jde predposledni:-))))

138
J
Reagovat

Inak Tomas, teraz presne rozumiem tvojmu vyroku, ze to stado oviec zozerie. Ved, aby sa tovar predal, musi byt nielen dobry obal, ale najma reklama.

139
bezík
Reagovat

@J: Jenže my tady na panáčkovi máme k běžnému vzorku průměrného hlasujícího Nováka hodně daleko. Jasně že má Martin své příznivce i mezi mladými, stejně jako Lenka mezi námi „skorodůchodci“ :D Ale Martin je ideální prototyp, kterého si taková průměrná hlasující Novačka 40- 100 let substituuje jako svého syna, vnuka, pravnuka, hodný, milý, usměvaný …. Na zpěvu už teď celkem prd záleží, teď už jde jen o sympatie a tady jsou karty rozdány a budou už se měnit jen velmi velmi málo. Navíc tu bude silná podpora z čech i ze slovenska. Ani nějaké mimořádné divadélko poroty a publika podle mě nemůže B&M proti Martinovi zachránit.

140
J
Reagovat

@Monika: Ale, co ked to ide podla toho kto kolko hlasov dostal na 1 miestach v timoch. Z toho mi vychadza, ze Zolo dostal viac nez Martin C. A najmenej ich dostala Eliska. Ved Lo ide az po Zolovi. A predpokladam, ze Lo ich dostala niekolkonasobne viac nez Martin a Zolo. A to, ze BaM ide na konci je na efekt.

141
J
Reagovat

Iste, co ked sa nam takto snazia naznacit bez udania percent a cisel ako to v hlasovani dopadlo. Nehovoria to priamo usporiadali ich tak podla toho ako vystupia dnes vecer. To mi prijde logicke.

142
bezík
Reagovat

@J: Tak to určitě nechtějí ani naznačit ;-) :D

143
yeey
Reagovat

porad mi pripada realnejsi ten muj seznam, kde jde posledni Lola… doposud se soutezici z tymu vzdy pravidelne stridali, tady je to uplne divne prohazeny…

@jab: uz minule jsme se presvedcili, ze umele roztleskana hala, standing ovations, pateticke zdraveni deti, euforicka nadrzenost a slintajici porota nemuseji znamenat hlasy… ja bych minule dal ruku do ohne za to, ze slepci postoupi….

144
J
Reagovat

A aj na druhych miestach (nevieme, ci Vendula bola druha, mohla byt aj tretia za Janczarovou) mohla kludne Vendula skoncit posledna a hned pred nou Simona. Andrea nemala najhorsie cislo, takze kludne mohla mat viac hlasov ako Vendula a Simona. A o BaM ani nepochybujem, ze z tej stvorice mali najviac. Ved Tomas tak zobronil o vysledky hlasovani.

145
Monika
Reagovat

Za slepce bych tez dala minulej tyden ruku do ohne, ze pujdou primo. Vubec nechapu, jak se to mohlo stat:-))) Vendule se kolo moc nepodarilo, je pomerne nevyrazna, Zolo sel mezi poslednima, byt jsem si nemyslela, ze ji porazi, tak zpetne vzato to jeho vitezstvi je celkem vysvetlitelne. U slepcu mi to hlava nebere porad.

146
J
Reagovat

@Monika: Vies ja mam rada rebusy a zahady a myslim si, ze im odpadli hlasy z lutosti, ale hlavne uz im neposlali ti, ktori nemaju svojich oblubencov. Ja by som len chcela vediet aky velky rozdiel bol medzi Lo (lebo tam prisli hlasy od BaM, Venduly a preto tie zvraty) a dalsim ktory ziskal najviac hlasov zo vsetkych. V skutocnosti to nemusel byt ani Zolo, ani Martin a ani Eliska. Mohol to byt kludne Viktor, ved mal skvele ohlasy.

148
bezík
Reagovat

@dolores: Hmm, hustej výstřih :D Jestli bude v tomhle i zpívat :D

149
Monika
Reagovat

Lola kresli pekne, ale potrebovala by nova prsa:-))) Ty saty ji vubec nepasujou, takova oskliva prsa by se nemela ukazovat:-))))

150
bezík
Reagovat

@Monika: No že jsem něco takového nečekal :D :D Z toho si nic nedělej, mě zase pro změnu přijdou hnusný všechny ty vytrčený silikony :D

151
J
Reagovat

@Monika: No ked vyhraje, moze ist na plastiku. A keby nemala tie kerky na tele a nejake sexi saty, tak by bola kus pre kazdeho chlapa. Ona je sice aj tak pekna. Ale na to treba nazor chlapa. Je mozem hodnotit len opacne pohlavie.

152
Monika
Reagovat

@bezík: Tak clovek nemusi mit silikony, byt proti nim vubec nic nemam, ale tohle jsou sorry padaky:-))))

153
bezík
Reagovat

@Monika: To mě, na rozdíl od silikonů nevadí :D

154
dolores
Reagovat

@Monika:nemam pocit, zeby boli skarede, len hlboky vystrih az za spodnu hranicu im ubera na krase. stacilo by trochu zmenit dekolt a upnut ich do nejakej vhodnej podprsenky

mas tam aj Martina, videla si ho ? a Andrea H. ma vycesane vlasy dohora, skoro som ju nespoznala :D

155
Monika
Reagovat

@dolores: Tak Martin vypada jako vesnickej balik, ten bude za kazdych okolnosti vypadat zle, pokud se sebou neco neudela. To ani nema cenu hodnotit, samozrejme, ze to je strasne:-))))

157
Monika
Reagovat

Richard Müller bude dnes hostem v Hlasu! A zazpívá s Martinem a Martinem & Blankou! Ano, bude to song Štěstí je krásná věc. Jo jsem rada, ze ho uslysim zpivat slovensky a jeste takovou peknou pisen, doufam, ze to nebudou kvuli BaM upravovat:-))))

158
bezík
Reagovat

A do frasa. Truety přece jen budou :( Chjo ….

159
J
Reagovat

@bezík: Mne sa to paci. Aspon tinedzerky uvidia, ze sa nemusia zmalovat. A najma vyzera na svoj vek.

160
bezík
Reagovat

Tak tohle by měl zpívat Noid se Simonou a Lenkou …
https://www.youtube.com/watch?v=jw76rMJuU5A

Uffffffffffffffffffff, to mě polilo horko .. i v tom vedru …

161
Monika
Reagovat

@J: BaM maji hroznej song, navic porad jedou ve stejne linii, Martin ma imho sanci pres ne postoupit, pokud nebudou slepci okate protezovani a nepujdou posledni. Nicmene Martin ma hlavne ten peknej hlas, bohuzel technika neni uplne na nejvyssi urovni. Kez by na tom byl pevecky jako Kristina. Cekala jsem kolikatej pujde, protoze to hodne prozradi o vykonu souteziciho. Halellujah je tak pompezni song, ze kdyby to zazpival skvele tutove ho daji na predposledni ci posledni misto. Pocitej, ze bude mit problemy s dechem, ktere v teto pomale a klidne veci hodne vyniknou. Plus se jeste obavam vyrazu, aby to nebylo prilis ploche a nudne.

Od zacatku peveckych soutezi cekam na zpevaka, kterej bude splnovat:
1. krasnej a rozpoznatelnej hlas
2. pevecky spolehlivej
3. dobre se na nej bude divat
4. sympatak s pokorou a prirozenosti
Jeste jsem takoveho neobjevila, nejvic se k tomu priblizil Drda, tomu chybel jen bod 3.

162
J
Reagovat

@Monika: Vies, neviem podla coho im urcuju poradie a mozeme sa tiez len dohadovat. Je mozne, ze to Martin poda excelentne, ze aj nam sa postavia chlpy na rukach a tiez, ze to bude nemastne/neslane. Ale najviac sa pytam, preco ide prva Eliska? Aby zaujala, rozprudila to tam nielen so spevom a rapom. Ak BaM maju spievat podla INCOGNITA tak tu bude jazz. A ak ich chcu v GF nemoze ist Martin ako zlaty klinec, aby triumfoval nad nimi aj ked by podal touchdown.

163
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: Díky :-) Sluší jí to tam moc :-) Chjo, kdyby Majk nebyl takovej srab a nedal přednost slepcům, mohl jsem ji dneska vidět i naživo :-(

164
Monika
Reagovat

@bezík: Tak Noid zadne hity nema no:-)))) nicmene si to dokazu dobre predstavit v podani toho tria, hlasove by jim to mohlo sednout.

Zolo tam vypada dobre, dneska mu to bude v ramci moznosti sluset. Ja byla sokovana, ze mu je pouze 33 let hadala bych mu o 10 vice. Teda ale ten Martin bude mit dnes ranu, kdyz je peknej song, tak zas me bude iritovat ohoz:-)))

165
bezík
Reagovat

@Monika: Že by Itcho ? 1 – 4 splněno ;-) Drdovi, kromě toho že byl pořád nepatrně mrtvej bych přiznal tak bod 2 :D

166
bezík
Reagovat

@Monika: No já si to radši ani nepředstavuju ! Něco o tak nesourodýho, jako je Noid, Simona a Lenka, typově i hlasově, ještě ke všemu v písní od Anastacie … to je moc ! :D :D

167
jab
Reagovat

@bezík: Tak Itcho moc nesplňoval bod 2. Ale to bylo hlavně tím, že mu produkce často vybírala nevhodné songy.

168
J
Reagovat

@Monika: Vies, co sa tyka oblecenia Martin nie je velmi priebojny. Vidis Lo si musela vybrat DEPECHE MODE, lebo minule ju obliekli do niecoho co ona nechcela. A pri DEPESAKOCH si ju inak ako v ciernom a najma kozenke by nevedel nikto ani len predstavit. Zrejme mu to ponukli k tomu songu. A on sa nepostavil proti.

169
Monika
Reagovat

„Dnes večer nás v Hlasu čeká hned několik hvězdných hostů! Mezi nimi i Ewa Farna, která zazpívá s Eliškou a Andreou.“

No nevim, zda je Farna dobrej vyber. Pote co jsem ji nedavno videla v TV se obavam, aby se s Andreou a Eliskou vesly vubec do zaberu kameramanovi.

170
K.
Reagovat

@Monika: Já jsem někde viděla, že je mu 38.

171
Ananas
Reagovat

@bezík:
Tak to fakt nezvládám…
A k tomu tu koukám začala řádit módní policie.
No, večer budeme chytřejší.

172
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: To jako budou zpívat ten příšernej českej text???? Boha jeho !

173
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: No asi jo ?! Obávám se nejstrašidelnějšího zážitku letošního Hlasu … :(((

174
bezík
Reagovat

@Ananas: Módní policie tu řádí průběžně, viď Moničko ;-) :D

175
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: To víš, nějak si ty komplexy méněcenosti odreagovat musí……:-D

176
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Mě hlavně není jasný, jak donutí Lenku v něčem takovém účinkovat ?! Ledaže snad by jí Majk nabídl nějaký kvalitní matroš ze svých holandských zásob , aby to přežila ..

177
Mila2
Reagovat

@bezik: no abychom se nedivili. Lenka posuzuje písničky asi trochu jinak než my. Její názor na Linkiny, že to je zlá hudba, mne trochu překvapil. Takže Noid, který nezpívá „zlé“ písně a navíc je tetovaný, se jí třeba bude líbit… :-)

178
Ananas
Reagovat

@bezík:
To jí asi úplně nedošlo, že se bude muset kapku prostituovat. Možná proto v tom videu výše říká, že „je občas šťastná“. To není standartní odpověď blahem vrnícího skorofinalisty.

179
bezík
Reagovat

@Mila2: No … zatím Lenka prokazovala sakra dobrý vkus! To že jí Linkini připadali zlí … to je její cítění, já se přiznám že tomu docela rozumím. Ten text samozřejmě zlý není, ale projev , atmosféra, na mě z toho taky jde negativní energie, ale já nejsem tak senzitivní jako Lenka a tak to snesu, u ní je to asi už přes čáru. To bych ale nijak nemíchal s tou sračkou, co by měli zpívat dneska :(

180
bezík
Reagovat

@Ananas: No zatím se jí dařilo se prostituci vyhýbat, a to až extrémně dařilo. Teď ale trochu narazí, no, snad to nějak dá, třeba jako backvokalistka :D

181
Tomáš
Reagovat

Tak tragický a rozhodující den D nastal. Ajajajajajajaj.

182
PK
Reagovat

Po dlouhé době komentář ode mě (běžně diskuzi jen čtu :) ) – fandím Lo a Vendule, zbytek mě absolutně nezaujal. :)

183
Jana
Reagovat

Kolik stojí 1 sms do Hlasu a kolik jich lze poslat z jednoho telefonu?

184
Prochor
Reagovat

161 – Moniko, největší chybu Drdy výstižně pojmenoval Eduard Klezla: „Připadáte mi nepatrně mrtvý“.

186
bezík
Reagovat

Martin C. na zkoušce právě tklivě pronyl Halellujah … ;-)

187
Ananas
Reagovat

@Prochor:
On byl pan profesor krásně decentní:-)))

188
peto
Reagovat

jicinsky.denik.cz/kultura_region/eva-matejovska-zpivani-si-uzivam-jak-to-nejvic-jde-20130917.html

Zbyněk Drda se ohlédl o 8 let zpět. A řekl PRAVDU o SUPERSTAR!

Zpěvák s podmanivým hlasem a vítěz historicky třetí řady soutěže Česko hledá SuperStar Zbyněk Drda (26)… sip.cz

189
Ananas
Reagovat

@-bé-bé-:
Chraň bůh že bych jí to přála, ale u diváků jí to imho přinese spíše body kladné.

190
peto
Reagovat

super.cz/270840-ewa-farna-ma-konkurenci-podivejte-se-na-videoklip-pohledne-teenagerky-ktera-ma-hlas-jako-britva.html

191
bezík
Reagovat

Ha, tak trio Noid, Simona Lenka zpívalo něco úplně jinýho než se avizovalo. Asi holky Noida s tou sračkou hnaly :D

192
Tomáš
Reagovat

Takhle zhruba vidím šance na postup do GF:

Lola 100%
Simona 0%

Vendula 95%
Zolo 5%

Eliška 99%
Andrea 1%

Martin C. 99%
Martin a Blanka 1%

Imho v GF budou každopádně Lola, Eliška, Vendula a Martin C. A bude to nuda….

193
bezík
Reagovat

Bože, Zolo toho Marse příšerně mečí .. nesnesitelné ..

194
Inna
Reagovat

@bezík: to jsem čekala

195
J
Reagovat

@bezík: Kde to pozerate, ze to vidite.

196
Tomáš
Reagovat

Já už sem s tím smířenej že Zolo dnes nepostoupí. Bude mě to mrzet strašně a bude mě to štvát ale porazil aspoň Janczarovou a Vendulu taky jednou porazil, už to je myslím na něho dobrej výsledek kterej by od něho nikdo nečekal. Dostal se hodně daleko a pro jeho budoucí kariéru už bude jedno jestli skončil před GF jako druhý a nebo v GF jako čtvrtý. Ona stejně i ta Vendula skončí v GrandFinále čtvrtá takže i když dnes postoupí ona, k ničemu jí to vlastně nebude.

198
bezík
Reagovat

Tak Lenka depešáky hustě !!! I při tom šíleným zvuku na mě stojí všecny chlupy !!!

199
yeey
Reagovat

@bezík: sem to akorat na Lolu zapnul a kdyby do toho Granskej nekvokal, bylo by to slyset lip, ale znelo to dobre… snad to s tema hlasivkama neni nic silenyho

200
bezík
Reagovat

@yeey: Myslím že hlasivky v pohodě. Před tím, jak secvičovali s Noidem, tak z nich řvala s přehledem nejvíc.

201
J
Reagovat

A kto ide ako posledny, mne sa zdalo z tej rekapitulacie, co som trosku videla, ze Lo a pred nou Zolo.

202
bezík
Reagovat

@yeey: Ale leje do sebe vincentku, takže nějakej problém tam bude.

203
yeey
Reagovat

@bezík: fuj, to musi bejt krize lejt do sebe ten hnus :-DD to bych zkusil az kdyby vsechny caje, haslerky, pastilky, obklady a obstriky selhaly :-DDD

a poradi vystoupeni sem asi taky podle toho prenosu ted rozlousknul – je to tak, jak jsem uvadel ja (cili Lo posledni)…

204
bezík
Reagovat

@yeey: Dá se to zvládnout, já to chlastal na průdušky, zvykneš si :D To pořadí, no, míchali to různě s těma „hvězdama“, tak nevím, ale šli za sebou Martin C, B&M, Zolo a Lenka, což by nesedělo ani s tím tvým :D

205
yeey
Reagovat

@bezík: aha, ja vychazel z toho, ze sem videl Lenku zpivat, pak jakoze konec, pak znelku, kde bylo uvedeno Hlas-Rozhodnuti a pak tam odvysilali rekapitulaci a ty soutezici byli presne v tom „mym“ poradi… to je fuk, uvidime…

206
Monika
Reagovat

Beziku a spol mohli byste popsat Martina vic nez jednou vetou, prosim?:-))

207
priznivec.obecny
Reagovat

@bezík: @Mila2: No, jestli se můžu zapojit :-)).. Ten text mi přijde taky zlý, schválně jsem kvůli tou Lo označení songu, se na to šla podívat. Tam zpívají něco jako, že ona nebude jako oni, i když bude horší.. Tak tomu člověku vnutili názor o sobě jakože je horší a tak to vidím taky trošku jako zakletí/předání komlexů… nevím, jestli to Lo myslela takhle, mě tenhle text teda tak vyšel…nevím…

208
Monika
Reagovat

@K.: Aha, v Blesku psali, ze Zolovi je 33 let.

209
bezík
Reagovat

@Monika: Hele, to je těžký, zvuk byl dost bídnej, ale takový neurazí, nenadchne. Na Martina asi slušný, průser ne, samozřejmě že do Cohena to má stamíle daleko. Jako mě se to těžko hodnotí i normálně, protože já bych to zakázal v těhle soutěžích zpívat ;-)

210
bezík
Reagovat

@priznivec.obecny: No já myslím, že nosná myšlenka textu je v smyslu že nechci být jako vy, chci být sám sebou, nechci být pod kontrolou, „All I want to do is be more like me and be less like you“, mě na tom nic zlýho nepřipadá ….

211
Monika
Reagovat

@bezík: ok, dikes

212
BarBora
Reagovat

@bezík:
Uvidíme, čo s ním urobí adrenalín v živáku, on vie precítiť, ale na takú pieseň je Martin predsa len ešte mláďatko.

213
priznivec.obecny
Reagovat

@bezík: Tu revoltu tam taky slyším, to jo, lae je tam bohužel to potlačování a vnucování jejich názorů. Mladej člověk se sice vzepřel, ale zanechalo v něm ten stín pochyb o něm samém („a méně než vy..)…tohle prostě tak vnímám, jinak mi tohle sousloví prostě ani jinak vyznít nemůže…Možná jsem si to špatně vyložila přeložila…

214
Enaz
Reagovat

Moje očekávání při poslechu originálů:

Eliška – Rihanna – Love The Way You Lie: Zapomene na hlavní linku a bude obalovat kolem. Což je škoda. Je nutno mít vymezený jasný tón. Pokud se pletu, tak budu celkem potěšena. Jestli do toho bude sama rapovat, tak bohužel.
Závěr: v Elis moc nevěřím, i když mne na začátku bavila.

Andrea Prince – Purple Rain: Tak na tohle jsem zvědavá. Po šílenosti z minulého týdne je to lepší. Nicméně si nedovedu představit, že to Andrea dá tak, aby mne mrazilo. Kdyby ano, tak jí budu vděčná.

BaM Stevie Wonder – Don´t You Worry About A Thing:
Podle mne excelentní věc. Jen si nedovedu představit, jak to dají. Možná si budou překážet. Už jsem tu psala, že mi dua nepřipadají fér. Asi by měl být v soutěži jen Martin (tím nechci shazovat schopnosti Blanky).

Martin C. Leonard Cohen – Hallelujah: Nevím jakou verzi dá, ale originál se mi líbí nejvíc. A na to Martin nemá. To mu nikdo nesežere. Prostě jako dědek to nedá. Jistě, je spousta jiných verzí, ale ta původní má pro mne kouzlo.
Považuji ho za talentovaného chlapce, který měl ještě zůstat doma. Jistě, úspěch by ho mohl postrčit, ale nemyslím si, že správným směrem.

Lo Depeche Mode – I Feel You : Tak na tohle taky jsem zvědavá. Lo je můj fanoušek a doufám, že dokáže udržet to napětí. Doufám a věřím.

Simona Bon Jovi – It´s My Life: Provařená pecka. Kdyby ji teoreticky Simona nedala falešně, tak může mít úspěch. Podle mne to prořve a opomene melodickou linku.

Vendula Alicia Keys – Brand New Me. Krásná písnička. Dokáže ji Venda podat tak, aby tam měla všechno? Taky na tuhle čekám :).

Zolo Bruno Mars – When I Was Your Man: Nedal Collinse, nedá Marse. Bude mečet. Je dobrý barový zpěvák, ale prostě nemá na vyšší třídu. Je sympatický. Je muzikant, ale to nestačí. Mne tedy neuchvátil ani na minutu.

Takže pro mne by se dostali do finále … pokud svou písničku vládnou: Lo, Vendula, Martin z BaM (pokud by to šlo oddělit).
Jinak je mi to putna. Mezi Elis a Andreou si opravdu nedovedu vybrat.

215
J
Reagovat

@BarBora: No, ked si spomenie na tie 4 studentky z Trnavy, co zahynuli v piatok tak to moze velmi precitit. Ja by som fakt chcela vediet, ci si vsetky tie piesne do zivakov vybral sam alebo mu ich vybrali. Pretoze, ked ti ich niekto vyberie tak ako MD Vendule K. Clarkson Stronger, tak sa to snazis podat, co najlepsie ako vies. A nie vzdy to dobre vypali.

216
Enaz
Reagovat

A pokud jsem dobře četla, tak by bylo možné, že by s Noidem dali „Divokou růži“.
Doufám, že ne, protože originál s Nickem Cavem a Kylie Minogue velmi miluju (hlavně kvůli expresivnímu textu a hlasu Nicka:) a to bych musela minimálně ztišit zvuk u TV.

217
bezík
Reagovat

@Enaz: Divoká růže to nebyla. Bylo to něco provařenýho, bohužel si nejsem schopen vybavit ani co, ani od koho. No až to uslyšíte tak si řeknete jakej jsem debil :D

218
Inna
Reagovat

@bezík: nebude to Nezvládám?

219
Jai Kudo
Reagovat

@yeey: Zvykneš si, já to pil po operaci hlasivek asi 14 dní a pomáhala… :-D

220
bezík
Reagovat

@Inna: Jeh, tak teď jsem znejistěl .. já nevím :D Asi ne ale už jsem nějak zpitomělej vedrem :D Divoká růže určitě ne :D

221
Enaz
Reagovat

@bezík:

Tak to si počkám a budu se bavit (když mi nezkazí Where the Wild Roses Grow :). A nejsi debil … jen se ti občas něco nevybavuje? ;). Top znám :).

222
priznivec.obecny
Reagovat

Jinak nejvíc jsem zvědavá na Depeche, potom na Prince. U Venduly si nejsem jistá s tím výběrem… na vystoupení s profesionály asi taky ne. Každopádně jsem zvědavá na postupující, už jde do tuhého :-).

223
bezík
Reagovat

@priznivec.obecny: Vendulka mě otrávila. Miluje tetu Vondráčkovou a chce aby vyhrála Eliška ! :D :D

224
Tomáš
Reagovat

Já myslím že o postupujících je jasno. O Lole a Elišce ani nemá smysl se bavit, u Majka už BaM svůj účel splnili a podpora Martina C. neustále roste, IMHO už na něj BaM dnes ani omylem stačit nebudou. Martin C. postoupí každopádně. Jediný tým kde tak trochu váhám je paradoxně právě pro mě tolik kritický MD tým. Rozum mi tak na 93% říká že postoupí Vendula ale uvnitř tak nějak pořád doufám že by nějakým opravdovým zázrakem mohl postoupit Zolo. No bude to peklo dneska.

225
Enaz
Reagovat

@bezík:
To někde je? :D Tak to je síla :). Ale stejně si počkám jak Venda zazpívá :).
Tetu Vondráčkovou jsem taky měla ráda … když zpívala červený kamení a pak hrála šíleně smutnou :). To jsou hříchy dětství.

226
Enaz
Reagovat

@Tomáš:
Tomáši, vím, že se tu vždycky dost vymezuješ. Můžeš mi vysvětlit, proč se ti Zolo zdá tak moc zajímavý, aby ses za něj bil?
Čím tě tak láká?

227
priznivec.obecny
Reagovat

@bezík: Co na to říct? Ani jedna z obdivovaných se mě zrovna nelíbí :-(…

228
Tomáš
Reagovat

226: Je to obrovský sympaťák a pohodový chlapík. Když má něco co mu sedne tak je i skvělý zpěvák. Plus vždycky víc fandím chlapům protože se s nima dokážu líp ztotožnit a vzhledem k tomu že Martin C. mě nějak extra nebere a Viktora minule vyhodili tak už mi tam zbyl jen Zolo. A čím vám přijde zajímavá Vendula? Podle mě naprosto nezajímavá zpěvačka bez osobnosti, navíc má tuctový nerozpoznatelný a nezajímavý hlas. I když se dostane do GF tak je tam stejně úplně bez šance a poletí jako první. Neporazí Ani Lolu, ani Elišku a ani Martina C. Navíc mě ještě strašně vadí protěžování Venduly Michalem Davidem a házení klacků pod nohy Zolovi čímž se moje fandění Zolovi akorát ještě znásobuje.

229
Jai Kudo
Reagovat

Tak jsem si dneska průběžně pouštěl vystozpení Loly, je mě všechno jasný. Nejlepší TOP3 podle PĚVECKÉ kvality za celou historii talentovek:
GG
Aneta
Lola

230
bezík
Reagovat

Lenka vypadá, že se z hlasivek moc nedělá (naopak že to vystoupení dodá ten správnej charakter :D) ale jinak že to zachránila asi na poslední chvíli a teď večer že už se jí zhoršujou, tak snad to dá.

231
Enaz
Reagovat

@Jai Kudo:
Já bych řadila jinak:
Aneta
Lola
GG

Ale je to o tom, kdo koho jak vidí.

232
Monika
Reagovat

Podle me ji vubec nic neni jen marketingovej tah jako v kazde rade:-)) Ja se tema bachorkama bavim, vzdycky se najde x interpretu co jsou podle bulvaru nemocni na smrt a pak v prenosu zazpivaji tak, ze by to nikdo nepoznal:-))))

233
Jai Kudo
Reagovat

@Enaz: Psal jsem „pěvecky“ :) GG je jako zpěvačka pěvecky v jiné sféře, Aneta je skvělá zpěvačka a má bonus, že si dovede sama napsat dobré skladby a má výborného manažera (bratra) a Lola začíná, hlas má krásný, přál bych jí, aby se prosadila v nějaké alternativě, ale u nás…..nevím, nevím… :)
Ale samozřejmě to každý může vidět jinak…

234
bezík
Reagovat

@Monika: To si nemyslím, vincentku by nikdo dobrovolně nepil !! :D

235
radek
Reagovat

228
Sympatak je to mozna pro tebe. Jsou i lidi, co jeho ksicht a mecici hlasek nemůžou ani videt ani slyset. V mym okoli je to cela nase rodina.

236
Enaz
Reagovat

@Tomáš:
Je to samozřejmě tvůj názor a celkem chápu, že fandíš víc chlapům :). Taky jsem zjistila, že fandím více děvčatům i když jsem naprosto hetero :). Asi to souvisí s projekcí do úspěšného jedince stejného pohlaví:).
Jen mi trochu vadí to, že řešíš, že musí Zolovi něco sednout a pak je i skvělý zpěvák. Není to mimo mísu? Kolik písniček na míru by měl mít, abychom ho vzali jako skvělého zpěváka?
Jinak Viktor mi taky chybí. Na Vendulu si počkám a uvidím. Ale fandím více jí. Zolo je podle mne poněkud mrtvý :D.

237
Monika
Reagovat

Nejmene se tesim na Helenu Vondrackovou, nikdy jsem ji nemela rada, podle meho nazoru se strasne pretvaruje a snazi se byt navenek jako ze happy. Nicmene mnohem vic mi nesedne jako zpevacka, ma pro me absolutne nezajimavy hlas, ktery se mi spatne posloucha. Kubisove nesaha ani po kotniky.

238
Enaz
Reagovat

@Jai Kudo:
Tak v tomto případě nejsme v rozporu :). I když pak nevím, jak chceš „pěvecky“ porovnávat (když je i pro tebe Aneta skvělá zpěvačka s bonusem) :).

239
Enaz
Reagovat

@Jai Kudo:
Ale jo, beru i to pěvecky :). Ale stejně mám jiný názor :). Což je určitě v pořádku.

240
priznivec.obecny
Reagovat

@bezík: ehm…

241
bezík
Reagovat

@priznivec.obecny: nebo snad ano ??? :D :D

242
Monika
Reagovat

Simona ma docela ranu v tech sortkach.

243
priznivec.obecny
Reagovat

@bezík: Njn :-)))

244
Ananas
Reagovat

@bezík:
Zvykneš si na všechno. Má drahá polovička ji do sebe při sebemenší zámince lije po lahvích;-)

245
bezík
Reagovat

@priznivec.obecny: ty jo, mazec !!!!!!!!!!!!!! :D Já ji pil docela dlouho ale dobrovolně teda ne ! ;-)

246
bobek
Reagovat

Moniko,
ach jo, neustále hodnocení vzhledu……. už jsi tyto komenty nech pro sebe.

247
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: Před lety na dovolené v Luhačovicích jsme ji pili denně na kolonádě. Dobrovolně, pro zdraví :) I teplou :) Není to tak zlý, znám horší….

248
Ally
Reagovat

Tak jestli jde Elis jako první (?). ..lidi jsou ještě po venku..nebo spíš mají jen nastavenou upomínku poslat hlas..:) :(

249
Mila2
Reagovat

ahojte všichni :-) ted nevím, probírali jste tu tu zprávu, že Lence dnes odešly hlasivky?

250
Mila2
Reagovat

koukám, že ano, měla jsem si přečíst příspěvky… taky si myslím, že je to jen reklama…

251
Mila2
Reagovat

ježís, Pepa vypadá jako Mickey Rourke…

252
Prochor
Reagovat

Elis vypadá jak managerka ČEZu.

253
cedarin
Reagovat

Nějak si myslím, že vypadne Elis

254
bezík
Reagovat

@Mila2: nemyslím si že by Lenka lhala. Na kameru to potvrdila a navíc se jí prej teď k večeru fakt zhoršujou :(

255
Mila2
Reagovat

@bezik: no tak doufejme, že to nějak dá..

256
yeey
Reagovat

snedla vibrator zas :-D

257
Mila2
Reagovat

hm, to rapování holt jde Elis daleko líp než zpěv, v něm je příšerná

258
Honza
Reagovat

Eliška má děsnou výslovnost. To se nedá.

259
pda
Reagovat

Eliščin nepříjemný a polofalešný mečák je opět tady. Asi by měla raději rapovat.

260
Mila2
Reagovat

už jsem pochopila, proč Elis dělala ta komická čísla na začátku – prostě se musela nějak odlišovat, protože jinak fakt nemá čím zaujmout

261
priznivec.obecny
Reagovat

Mě se to líbí. I to repování je lepší. Jak ubrala na tom afektu – obrat podle mě zásadní. Ale i tak, už ji to moc nevěřím. Asi holt už ji mám zařazenou.

262
Prochor
Reagovat

Co to bylo za písničku? Eliško, s tímhle na nás nechoď!

263
pda
Reagovat

No ne, kritika ze strany poroty, to se jen tak nevidí.

264
Enaz
Reagovat

Tak Elišku ne. Děsný, začátek docela šel a pak vpadla do háčkování … a pak rap a šlebírna .

265
bezík
Reagovat

Ty jo , MD kritizuje !!! :D

266
Melek
Reagovat

Na ten zpěv už jsem si celkem zvykla, ale ty grimasy mi sympatické nebudou nikdy

267
Jai Kudo
Reagovat

Spirit je debil…….

268
cedarin
Reagovat

Mike zase sjel něco, co si přivezl z Amstru

269
priznivec.obecny
Reagovat

Tak a teď Elis matou koučové :-))). Podle mě afekt ji brzdil, tohle bylo o móc lepší…alespoň pro mě.

270
Enaz
Reagovat

Dara nechce konkurenci, že? :D

271
Scaramanga
Reagovat

Spirit asi fakt fetuje, Rihanna a pani spevacka? +facepalm+

272
bezík
Reagovat

Ještě že rapeři na Hlas asi nekoukají, jinak by nejednoho omyli :D

273
Honza
Reagovat

Dobře Mareš, líbí se mi jak si umí sám ze sebe udělat srandu :D

274
filip
Reagovat

blanka/martin vypadnou :( nasadili jim strasnej cajdak… cisarovi dali pecku hallejuah.. a ovce zahlasuji tak jak produkce chce – teda mit ve finale slovaka

275
Mila2
Reagovat

asi jediný MD ji řekl pravdu, ještě by mě zajímalo, co myslel tím, že Elis má dělat to, co umí… pitvořit se a hrát si s písničkami..?

276
Honza
Reagovat

No nevim nevim, falesna byla a fubec ji nebylo rozumet, vyslovnost byla fakt hrozna.

277
VLT
Reagovat

Tak tohle se mi fakt vůbec, ale vůbec nelíbilo.

278
Ally
Reagovat

261
priznivec.obecny
afekt ,i připadal pořád ..nevím ,jestli je to mládím..
zas to vidí porota naopak ? jedině ten rap byl dobrý ..nebo ji radí schválně špatně ? .)

279
Mila2
Reagovat

no konečně nechali Martina jen stát a soustředit se na zpěv

280
Motylek
Reagovat

@Mila2: podle mě jí tím chtěl říct, aby dělala ty šaškovinky, že to umí dobře – třeba někde pro děti apod… :-)

všechny zdravím, taktak jsem dočetla všechny komenty :-)

281
Enaz
Reagovat

Chudák Martin :(. Hlas by byl, ale tahle volba :(. Sakra.

282
Prochor
Reagovat

Haleluja mi znechutil Chodúr. Tuhle písničku by měli v soutěžích zakázat. Vždycky mně chytne cukrovka.

283
pda
Reagovat

Já nerozumět jazyk Martinova kmene.

Jinak průměrný výkon a přitom se tahle písnička dá tak úžasně procítit…

284
cedarin
Reagovat

Zdá se mi to nebo má Martin trému?

285
Mila2
Reagovat

ale připadá mi, že se trošku rozbíhá s doprovodem… no čekala jsem to lepší, nicméně hlas má chvílemi nádherně barevný

286
Motylek
Reagovat

Martin pěkné …… ale moc krátké…. :-/

287
priznivec.obecny
Reagovat

Za mě : povedlo se. Být fan Martina, tak si to pouštím dokola…

288
bezík
Reagovat

Kdo dělal tu hudební aranž ??? Za střeva do průvanu !!!!

289
Jai Kudo
Reagovat

@cedarin: MC má VŽDYCKY trému….

290
Enaz
Reagovat

Prostě tohle dítě tam nemá co dělat. Přála bych si, aby tyhle soutěže byly omezeny věkem … směrem dolů.

291
Melek
Reagovat

Tak Martinovi určitě víc sluší to stání u mikrofonu než ten tlačený pohyb s tanečnicema, nebyla to nějaká bomba, ale tak špatné to taky nebylo

292
priznivec.obecny
Reagovat

@cedarin: Nezdá, on má s tou sebeprezentací pořád ještě problém a ještě si není jistý, ale mít víc času a trošku se ještě otlouct… pak může být výborný, hádám…

293
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: Přesně!

294
Ananas
Reagovat

Tak tohle Hal. pro mne ne.
Pepa nemá pravdu, každá verze není dobrá. Přeslazený doprovod, to už by někdo mohl hrát na skleničky.

295
Enaz
Reagovat

Darta jsou …

296
Motylek
Reagovat

Zkrácené na minimum….. Než začal, tak už aji skončil… To moc cvičit nemusel…

297
filip
Reagovat

postupy budou ELISKA… LO za cesko a CISAR a ZOLO za slovensko.. jaka to bude opet nahoda.. ze z poslednich 16 byly jen 3 slovaci.. a 2 budou ve finale :))) navic genderove vyrovnae 2:2… no pro produkci doslova orgasmus!! ale bude to trapny… protoze to uz moc lidi tuto „nahodu“ nesezere

298
VLT
Reagovat

Barva hlasu krásná, emoce v písničce nula. Bylo to takové zdvořilé, sterilní, jako hodný chlapec na besídce.

299
priznivec.obecny
Reagovat

@bezík: Myslíš tu zvonkohru? Taky jsem si říkala…

300
Jai Kudo
Reagovat

@Enaz: Tenhle song nemůže v takové soutaži zpívat takhle mladej kluk…..

301
cedarin
Reagovat

@Jai Kudo: asi máš pravdu, ale dnes mi to nějak obzvlášť přišlo, škoda

302
cedarin
Reagovat

@priznivec.obecny: určitě může být dobrý, hlas na to má, je mi to docela líto, dneska bych mu postup přál

303
Fialka09
Reagovat

Mně se ten Martin náhodou líbil. A co se týče Elis… já ji nemám ráda, ale z toho, co jsem od ní v téhle soutěži zatím slyšela, mi to přišlo asi nejlepší. No nevím, dneska jsem asi nějaká moc pozitivně naladěná nebo co:-) Nebo to bude tím vinným střikem, co u toho piju :-)

304
Enaz
Reagovat

@Jai Kudo:
Ano.

305
Mila2
Reagovat

no ta písnička s Richardem Mullerem, to byla docela hrůza….

306
pda
Reagovat

Tak peklo přece existuje (narážím na ten kvartet)

307
cedarin
Reagovat

Velmi doufám, že Vendula postoupí

308
Mila2
Reagovat

zato Vendula se mi dnes poprvé líbí

309
priznivec.obecny
Reagovat

@Mila2: no, to bylo teda divné…

310
Jai Kudo
Reagovat

Vendula zatím dnes jasně nejlepší….:)

311
pda
Reagovat

Vendula příjemně překvapila!

312
Anta
Reagovat

Zdravím :-)
tak konečně něco, co nebylo marný :))

313
bezík
Reagovat

No … nicméně soudím, že Zolo byl právě poražen :D

314
Enaz
Reagovat

Vendula se mi líbila, není to bez výhrad, ale stejně.

315
yeey
Reagovat

teda Vendula byla skvela!!!!

316
Motylek
Reagovat

Vendula se mi líbila hodně… Hlas rozhodně lepší jak Eliška….

a ten kvartet škoda slov…

317
PK
Reagovat

kde je Tomáš s obvyklou tunou nadávek na Vendulu? :D

318
priznivec.obecny
Reagovat

Sorry, Vendula mě se v tomhle songu nelíbila. Jen spíš na začátku. Něco mi chybí, nebo přebývá.

319
cedarin
Reagovat

@bezík: kéž bys měl pravdu

320
Ally
Reagovat

Vendula mě baví ..tak už přemýšlím , kdo by mě bavil dál..
Martin nervy.. škoda, říkali , že i maturoval ? no tak to maturoval s takovou písničkou podruhé ..:)

321
Ananas
Reagovat

Mullera jsem vždycky mullovala, ale jeho vymetání talentových show už přesáhlo únosnou mez. Za trest mu tam przní píseň, tak. (Chudáci H+H)
Vojtek usnul na sluníčku nebo co se mu stalo?
Vendula skvělá!

322
cedarin
Reagovat

@Motylek: ahoj Motýlku, souhlas s Vendulou, byla výborná

323
Mila2
Reagovat

priznivec: mně u Venduly vždy něco přebývalo, ale dnes to bylo přesně namíchané a ačkoli to není moje favoritka, byla výborna

324
Honza
Reagovat

Zdalo se mi to, nebo tam někdo na Leošův dotaz na nejkratší české slovo odpověděl, že „prd“? Kdo z koučů to byl? :D

325
pda
Reagovat

Z vytrhaných a následně domalovaných obočí se mi dělá blivno

326
priznivec.obecny
Reagovat

Koukám jsem jediná, co není nadšená…

327
Melek
Reagovat

Tož na Simonu su zvědavá

328
Mila2
Reagovat

bojim se bojim, tuhle pisnicku mám docela rada

329
Jai Kudo
Reagovat

Ajaj, quasi rockerka „jede“ …..:(

330
priznivec.obecny
Reagovat

@Mila2: Tak asi mám nějaké zpoždění :-))) a slyším něco z minula…

331
Enaz
Reagovat

A zase. Je mimo.

332
Yaya
Reagovat

Jéžiš né.

333
Mila2
Reagovat

ach jo, zase falešné.. to se ta Simona neslyší?

334
piha
Reagovat

Nějak pořád nechápu co tam ještě pořád dělá Simona a Zolo….

335
yeey
Reagovat

tvl, myslim, ze mozna i zpomalenymu Pepovi dochazi, co za chybu minule udelal…:-D

336
Jai Kudo
Reagovat

Žádný frázování, mele to jak kafemlejnek, fuj….:(

337
priznivec.obecny
Reagovat

Simona zní pořád stejně. Špatně…

338
pda
Reagovat

Možná by v případě některých vystupujících nebylo na škodu, nechat zpívat jenom sboristy.

339
zuzska
Reagovat

Přijde mi nefér,ze se to pořadí nestrida spravedlivě,ze ted měl být poslední někdo z týmu darty nebo MD a jsou zase poslední slepci..takhle nerozhodni,to berou ještě více jako to nejlepší nakonec..jinak elisku může porazit jedine Lola..staci se podívat na počet vlajku a komentářů na facebooku..kde jich mají suverene nejvíc(na stránce hlasu)

340
Honza
Reagovat

Vendula je hrozná, je mi z ni na blití. Jak ze zjevu, tak ze zpěvu.

341
Jai Kudo
Reagovat

@yeey: Pepovi nedochází myslím už celkem nic ….:D

342
Mila2
Reagovat

tak tohle by ani na té venkovské tancovačce neprošlo…. takhle zpraseného Bon Joviho jsem ještě neslyšela

343
Enaz
Reagovat

Je to přesně jak jsem si představovala, že to dopadne, Simona řve a neslyší.

344
cedarin
Reagovat

Možná že oholit si půlku hlavy nestačí …

345
Honza
Reagovat

@Honza:
Oprava, Simona samozřejmě.

346
Melek
Reagovat

Its maj lájf – Marto do ní!

347
Ally
Reagovat

@ 326 priznivec.obecny .. právě jsme přemýšlela Elis vs. Vendula – taky tam trošku u Venduly..afektu je asi ,ale..

348
pda
Reagovat

Majk je fakt asi sjetej

349
yeey
Reagovat

kouci vedej moc dobre, ze maj co zehlit… Marta a Pepa taky vypadal, ze nadsenej vubec neni…

350
Anta
Reagovat

Bon Joviho má ráda, Simča se mi v tom teda moc nelíbila

351
bezík
Reagovat

jauvajs jauvajs jauvajs, to bolelo …. Simono Simono … freak show

352
Mila2
Reagovat

Majk je bud zkouřenej nebo totálně hluchej

353
Enaz
Reagovat

Prej malinko :D.

354
Jai Kudo
Reagovat

Spirit je debil podruhé…………………a David hodnotí rock!!!!!

355
Ann
Reagovat

Uber a bude to stejná hrůza.. :-DDD

356
Melek
Reagovat

Pepa aspoň trochu objektivní, zaplaťbůh

357
Fialka09
Reagovat

Vendula super, Simona hrůza! Ale trochu mě překvapuje, že najednou porota nezapomněla kritizovat – dneska to Simoně ujíždělo – a minule byla tak straaašně dokonalá…?

358
Mila2
Reagovat

no tak aspon že Pepa ji nepochválil

359
cedarin
Reagovat

@Jai Kudo: Spirit se asi vyčerpal tím proslovem minule

360
pda
Reagovat

Pepův kyselej ksicht stál za to :D

361
Melek
Reagovat

Dobrý ptát se někoho, kdo má vyholenou půlku hlavy, jestli se cítí jako rebel :D

362
Honza
Reagovat

Asi je tam nějaký problém se zvukem, u soutěžících si všímám že během kritiky koučů přitlačují sluchátko k uchu a tváří se zmateně, jakoby koučům vůbec nerozuměli.

363
Ananas
Reagovat

@Honza:
324- řekla bych MD

364
Ally
Reagovat

Simona ještě horší než jsme doufali ? :) Ale má taky přijemý hlas, když mluví..

365
ivo
Reagovat

v dnesnim veceru snad konecne padne kosa na kamen a vypadne ta simona a blanecka s martinem zolo lebo pujde dal slecna prihodova vypadne a nejlepsi na zaver eliska vypadne bude to ponauceni ze delat neco co nikdy nebude neni pro lidi vzdy kocer

366
Motylek
Reagovat

@cedarin: Cede ahoj, já jsem zdravila hromadně :-) a pro tebe :-*
napíšu, neboj

367
bezík
Reagovat

@cedarin: že on nemá Majk hudební sluch ??!! :D

368
yeey
Reagovat

no jak sem rikal, Marta a Pepa meli u Simony co napravovat a Viktora uz to sice nevrati, ale i tak ocenuju, ze alespon ted ji to rekli….

369
priznivec.obecny
Reagovat

@Ally: No,.. Vendula zpívá perfektně, o tom žádná, .. na výhru má, to ano. Ale nevím, jestli ji budu v budoucnu poslouchat… nevím, možná to musím slyšet ještě jednou?…

370
birshop
Reagovat

hm, mně se andrea dneska líbí ..

371
Mila2
Reagovat

jestli Andrea nezačne ječet, tak se mi to dnes bude líbit…

372
piha
Reagovat

Proboha kdo je oblíká?Andrea vypadá kolo od kola hůř…

373
cedarin
Reagovat

@bezík: ale má to srdce, když si na něj položil dlaň při plamenné řeči :-)

374
Enaz
Reagovat

Andrea se mi zdá zajímavější než Eliška. Asi budu volit.

375
pda
Reagovat

Andrea je mi sympatická, ale víc jak 3 minuty v kuse bych ji poslouchat nechtěl

376
Filip
Reagovat

Andrea – dnes asi její nejlepší výkon, co? :)

377
nekran
Reagovat

Andrea v tomto obleku je jak reklama na „dudácký festival“ Kdo tohle vymyslel

378
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: Co se taky dá čekat od někoho, kdo si hraje na rappera…?

379
birshop
Reagovat

… teda až na ten konec … :)

380
PK
Reagovat

Eliška v ohrožení?

381
Ally
Reagovat

@priznivec.obecny -no jestli se Vendula spolčí s MD tak asi taky ne :) uvidíme..
a na výhru taky pořád vidím a chci Lolu..to zas prr :)

382
priznivec.obecny
Reagovat

Kdežto A.Holou si občas vyslechnu. To asi jo… U Andrey já spíš jsem viděla nevhodný věci, co ji nepasovaly a co ona ani nevidí. Ale u ní ten potenciál hádám strašně velkej.

383
Melek
Reagovat

Andrea má zase ránu, ale na Daru nemá, ta jde asi po přenosu na maškarní =D

384
Mila2
Reagovat

no tak jestli dnes Andrea neporazí Elis, tak už nevím.. o několik tříd ji převálcovala

385
bezík
Reagovat

Zase strašně na efekt, bože jak já tohle nemám rád … ale na lidi to asi zabere .. uvidíme

386
priznivec.obecny
Reagovat

@nekran: Hrozný! To jsou ty oblečky teda… U ní mi to až zaráží.. Je fakt, že na její postavu je to trošku těžší, ale stejně…

387
Filip
Reagovat

@Melek: A Majk s tím sakem je Dařin doprovod :P.

388
yeey
Reagovat

to se nedalo s tema disco-vykopavkama predtim srovnavat, fakt se mi dneska Andrea libila… na rovinu – preju ji to gf vic nez Elisce :-)

389
Anta
Reagovat

@piha: minule to bylo horší :)

390
Fialka09
Reagovat

Tak za dnešek by si rozhodně Andrea zasloužila projít do GF. Nemusím ani jednu z nich dvou, ale ona byla o parník lepší než Eliška.

391
birshop
Reagovat

tak oblečky … Dara je dneska taky hcězda :dd

392
cedarin
Reagovat

@Motylek: také zdravím hromadně, protože „ti mí“ určitě vědí :-))) a tak to i beru, …. a těším se

Btw. Andrea se mi dnes líbila. A nějak nesouhlasím s Pihou (sorry matko :-))) ), ale Andree to dnes sluší, najednou je štíhlejší a vyšší

393
ivo
Reagovat

pod andrejko posli elisku nekam konecne pujde domu konecne pujde domu

394
Mila2
Reagovat

@bezik: dneska se hodně krotila..

395
Ann
Reagovat

Já bych nemohla kdyby prolezla do finále Andrea :-DDD Ale přeju jí to, podává mnohem lepší výkony než Elis a navíc je mi mnohem sympatičtější :-)

396
birshop
Reagovat

andrea byla lepší než elis, uvidíme co „diváci“ .. jestli se tomu hlasování dá věřit :)

397
bezík
Reagovat

@Mila2: Na mě furt málo …

398
Honza
Reagovat

Myslím, že po dnešku by Eliška měla jít domů.

399
priznivec.obecny
Reagovat

@Ally: Právě Lole věřím. A dneska třeba věřím i Andree…Je to i o jednotlivých výkonech.Ale spíš se od Venduly odkláním a přikláním se k Andree. Sice jen dva výkony Andrey, ale super ažaž pro mě… Ale Andrea, přes výhrady, co cítím, je fakt talent…

400
Melek
Reagovat

Farna tam taky chyběla, ale tak snad aspoň ty ostatní společné písně nebudou tak otřesné jako ta s Rišem

401
Ananas
Reagovat

Fakt se někomu Andrea líbila narvaná v legínách a blýskavé bundičce? Minule stříbrný alobal, dnes zlatý staniol, ach jo. Zpívala dobře, ale obal mne irituje.

402
Jai Kudo
Reagovat

Tak nejširší je tam Andea, ne Ewa…..co ty na to, Moniko??? :)

403
Mila2
Reagovat

@priznived: ony dvě – ANdrea a Vendula stály proti sobě v KO, vypadla Andrea a pak si ji vzal tým Darta. A Vendula řekla něco v tom smyslu, že Andrea je takové její mladší já…

404
priznivec.obecny
Reagovat

No, nějak jsem tušila, že Andrea s Purple Rain bude zajímavá. Chválím výběr : trefa.

405
birshop
Reagovat

@Ananas: tak zavři oči :)

406
Enaz
Reagovat

@Ananas:
Na obal nekoukám, je to o hlasu. Zavírám oči a poslouchám :).

407
priznivec.obecny
Reagovat

@Mila2: I kdyby ji přepásali růžovou mašlí, jak už se stalo, jednoznačně Andrea…

408
piha
Reagovat

@Anta: Myslíš?Možná ji dneska jen míň ukazovali zblízka.:)

409
Bedy
Reagovat

Tak podle mě jsou jasné postupy.. Lo, Vendula, Martin a Andrea… Jestli postoupí někdo ze zbylé čtveřice.. tak opravdu nechápu hluchý národ.. Simona tragédie, Eliška to samé.., děs.., Zola a duo jsem sice ještě neslyšel, ale rozhodně nejsou lepší než Vendula s Martinem.

410
piha
Reagovat

@cedarin: Tak teď sis to pohnojil,do konce týdne jsi bez večeře,jasný?:D Jako chápu,jsem momentáně větší než Andrea ale že by byla štíhlejší a vyšší?To neeee,to na tebe působí to horko.:D

411
priznivec.obecny
Reagovat

@Enaz: Ale přála bych ji citlivýho a vkusnýho stylistu i kouče. Je jí pak hrozná škoda… Snad Andrea později se bude umět zorientovat…Je ještě přeci jen dítko…

412
Ananas
Reagovat

@birshop:
Já je zavřu ráda, ale obecně jí těmi modely podle mého hrozně škodí. Přece jen je to televize.

413
Ally
Reagovat

@priznivec.obecny
nj, jsou holky ještě takové mladé všechny..i když Aneta třeba už byla osobnost v těch 17..

každopádně bych si taky dnes skoro vsadila na Andreu proti Elis a pak byto bylo ještě zajímavé Andrea vs Vendula

414
priznivec.obecny
Reagovat

@Anta: Čáááu

415
priznivec.obecny
Reagovat

@Ally: Tak já vím, ale některé potřebujou různě pomoci…jen že mě u ní ta faux pas víc mrzela… Ale dneska super, tak už nebudu brblat :)

416
Anta
Reagovat

@piha: :-)) ne ne, minule to fakt bylo horší, mě připoměla takovou tu děckou hračku co se postaví, cvrnkne se do ní a ona se kolíbá a kolíbá a kolíbá a při tom to cinká :)))

417
Jai Kudo
Reagovat

Slyšíte, jak má zpívat ZPĚVAČKA! O kolik levelů je Ewa lepší????

418
cedarin
Reagovat

@piha: vypadá dnes štíhlejší a vyšší než jindy, to si klidně nevař :-))

419
Yaya
Reagovat

Andrea je lepší, Elis to trochu ujíždělo.

420
priznivec.obecny
Reagovat

Co je to za song? Líbil. Elis nemá ten hlas tak zajímavý, no. Ale celkově povedené. Ewa krásný hlas! Wow…

421
pda
Reagovat

Ewičce nějak roste zadek, ale hlasem strčí do kapsy celý Hlas i s chlupama

422
Anta
Reagovat

@priznivec.obecny: Čauki :-)

423
Ally
Reagovat

Náhodou ty dua jsou dobrá pro srovnání….Andrea určitě zajímavější…

424
Melek
Reagovat

@priznivec.obecny: Ewa Farna písnička Toužím

425
Jai Kudo
Reagovat

Ti dva jsou hrozně prčovní…….

426
zuzana
Reagovat

zase to isté…oni to už maju nacvičené 20 rokov

427
filip
Reagovat

horsi sr*cku blance/martinovi dat uz fakt nemohli… takhle „nenapadne“ se jich zbavovat pred finale.. to je docela hnus… nemeli jim davat vubec sanci a vyradit driv… ne timto hnusnym zpusobem :/

428
Monika
Reagovat

Martin zklamani, ale ne z jeho zpevu, ale bohuzel Hallelujah v tak zkracene verzi je strasne spatnej vyber, nez se to stacilo rozjet tak to skoncilo. Plus ta verze byla priserne utahana, mam mnohem radsi tu rychlejsi. Konec nadejim.

429
cedarin
Reagovat

Někomu se B&M líbili? Mně ne. Některé momenty – uff.

430
bezík
Reagovat

Hmm, tak Lenka bude tu zbytečnost zpívat před svým vystoupením, to není dobrý, safra, snad jí hlasivky vydrží ..

431
Scalex
Reagovat

Super funky nářez? Mně to přišlo jako neposlouchatelný chaos…

432
Monika
Reagovat

Elis byla prisernejsi nez obvykle, ta holka je uplne bez hlasu, vzdyt z ni vychazi ve vyskach teplej vzduch, kunka hrozne, vubec nechapu ty ovace na ni. Andrea nebyla top, tez bych ji spoustu veci vytknula, ale hlas ma lepsi o dost. Za me bych urcite nechala postoupit Andreu.

433
zuzska
Reagovat

Jinak se obavam,z andrea vezme nějaké hlasy vendule jsou si podobne jak vzhledem tak zpěvem.aby to vendy nestalo místo ve finale.

434
priznivec.obecny
Reagovat

Blbne mi Panáček, moc toho nenapíšu :-))).

435
priznivec.obecny
Reagovat

Mě se to nelíbí. Vystoupení s Ewou bylo pěkný, ostatní za mě ne…

436
Honza
Reagovat

Tyvole, Sick and Tired v češtině. Čas jít spát.

437
Jai Kudo
Reagovat

@priznivec.obecny: Mně taky blbne, nejde s eobčas napojit nebo spadne….

438
Ally
Reagovat

mi to taky padá :(
Lenka se naštěstí asi šetří…nebo ji to neba :)

439
yeey
Reagovat

haha ze bude otravena Lola sem cekal, ale ze i Simona :-DDDDDDD

440
Melek
Reagovat

@priznivec.obecny: Jojo, taky padám, to už je jak při přímáku Vyvolených :D
Tu českou verzi jsem asi ještě nepočula a ani mi to nechybělo

441
priznivec.obecny
Reagovat

@Ally: Možná fakt neba…

442
Enaz
Reagovat

Taky mi Panák padá, ale zase se mi to zdá občas dobře. Noid je fakt „třída“ :D.

443
Jai Kudo
Reagovat

@Ally: Znechucená…. snad zazpívá sama líp..

444
Monika
Reagovat

BaM se mi dnes nelibili vubec, nejmin za celou dobu, prislo mi to vystoupeni totalne utopene ve zvuku a mistama falesne. jejich nejhorsi prehlidka v soutezi plus porad totez.

445
Anta
Reagovat

@priznivec.obecny: mě blbne od začátku :-/

446
priznivec.obecny
Reagovat

@Melek: Teď chvíli zase funguje, ale většinou spíš ne :-)))

447
Yaya
Reagovat

Asi ho blokujou, že máme blbý řeči. Mně to taky blbne.

448
zuzana
Reagovat

nepríjemný hkas….

449
Jai Kudo
Reagovat

Zolo po Vendule dvojka dnes (zatím)——-

450
birshop
Reagovat

nezklamal, mekna jedna

451
Enaz
Reagovat

Zolo intonuje, ale poslouchat se moc nedá. Kdyby dokázal vypustit pasáže, ve kterých se do toho opře, tak by to šlo. Nebyla to hrůza, ale taky ne super.

452
zuzana
Reagovat

@zuzana: hlas…

moja finalova 4
Martin
Vendula
Andrea
Lola

453
Anta
Reagovat

Teda to mečení fakt nemusím
a padám :)

454
pda
Reagovat

Na slepce je mi fyzicky nepříjemné se dívat a tentokrát jim to ani neladilo.
Zolo slušný, nic mi tam vyloženě nevadilo

455
bezík
Reagovat

V zákulisí Sabina Křováková ;-)

456
dolores
Reagovat

uz to funguje ???

457
Monika
Reagovat

Rikam si jestli prijde prekvapeni a Andrea porazi Elisku, vzdyt ji dneska uplne prevalcovala, navic Eliska sla prvni a jeste slizla kritiku poroty. Ja tomu zacinam verit, ze by ji mohla udolat:-)))

458
priznivec.obecny
Reagovat

Tak Zolo ne. Helena V. a spol. už vůbec ne. Od Lo jsem čekala víc. Je ale fakt že Daveho hodně můžu a neumím to oddělit. Asi neumím u Lo něco ocenit. Fakt ale se mi na ní líbí jak mluví upřímně. Ten Leoš se opravdu ptal… jak mu řekla, že fakt má takový otázky….

459
bobek
Reagovat

padáme a padáme…..
Jsem zvědavá jak to dopadne a kdo postoupí – za mě to přeji Lo, Martinovi, Vendule a Andrey

460
Jai Kudo
Reagovat

Spirit si hrá na rappera…………………jsi moje máma, moje máma….a pásla husy….
Ten rap je fakt krásný…. :(

461
cedarin
Reagovat

Světová premiéra! A já se ptám: bylo to skutečně nutné?

462
Jai Kudo
Reagovat

@priznivec.obecny: Lo dneska velké zklamání…..

463
Monika
Reagovat

Tomas bude asik jasat, Zolo ma obrovskou sanci porazit Vendulu. Ten chlap pusobi sympaticky, jde z nej strasnej klid, sel ke konci poradu, na lidi to bude fungovat. vendula je prilis nevyrazna. U Elisky bych ruku do ohne nedala, ze ji porazi Andrea, byt tomu opravdu v koutku duse verim, ale u Zola to povazuju skoro za jistotu. Nevidim jedinej duvod cim by ho Vendula mohla porazit.

464
pda
Reagovat

Soutěž o nejhorší výstup večera má jasného vítěze, takovou s*ačku, co vystřihl Majk, jsem už dlouho neslyšel.

465
yeey
Reagovat

?

(vic k Majkovu vystoupeni fakt nemam:-D)

466
bezík
Reagovat

Na Lence už byly ty hlasivky docela znát. Odpoledne to i přes příšernej zvuk do zákulisí bylo lepší. No snad to na postup bude stačit.

467
priznivec.obecny
Reagovat

@bobek: Mám to stejně. Moje pořadí _ Andrea, Martin, Lo, Vendula.

468
Monika
Reagovat

Moje TOP 4 by byla: Andrea, Martin, Lola, Vendula/Zolo je mi uplne fuk.

469
Jai Kudo
Reagovat

@pda: Naposledy od Luneticu……

470
dolores
Reagovat

tak moje dojmy :

Elis – lepsie ked rapuje. spev sa mi proste nepaci. mozno niekomu vyhovuje, mne nie. miestami akoby sa jej chcelo zvracat. toto fakt nedavam

Martin – zaciatok krasny, potom doslo miestami k intonacnej neistote, ale rychlo to preslo. obcas sa hlas pekne lamal, obcas zaznel knedlik. ale inak dobre vystupenie, keby pridal trochu viac emocii, poviem vyborne. este to dychanie-suhlasim s MD

Vendula – nesklamala, vyborne, technicky krasne prevedenie, vyraz ok, len mi chybala akasi iskra, nejake uspokojenie z toho, za co moze asi aj piesen. obavam sa menej hlasov, song nie je pre ludi znamy

Simona – toto bolo lepsie ako minule, menej falosne, ale ako to uz byva v tychto show, reakcia poroty sa vzdy o jedno kolo posuva :))) pesnicka sa mi ale nepaci, ani Simonin spev, takze u mna toto nie.

Andrea – po minulom kole sa vratil parny valec :)), no, vyzerala ako vianocna salonka :)) ale inak celkom jej piesen sadla. zase si to tak nejak rozdelila do roznych poloh, ktore ale spolu viac korespondovali ako minule. energie ma teda na rozdavanie, tlacene pasaze fajne :)) urcite zaujimavejsia pre mna ako Elis

B&M – minule sa mi teda pacili o dost viac. ale pohrali sa s tym statocne :)) hlavne Martin. je to jeho styl, nic nove pod slnkom. samozrejme v spolocnych pasazach zase si isli kazdy svoje :)) mohli radsej zaspievat cesky. s mullerom sa mi celkom pozdavali.

Zolo – paradoxne sa mi jeho vystupenie dnes velmi pacilo, az na par momentov , kde mecal. ale konecne bolo miestami aspon trochu neznejsie, a intonacia aj frazovanie super. necakala som, ze Marsa takto zdola. Vendula sa ma coho obavat. ten chlapik z obecenstva co tam Zola povzbudzoval, nebol nahodou Tomas ? :))

Lo – asi som mala prilis velke ocakavania, no v tej piesni jej hlas ma az tak neopantaval ako predtym. trochu utopena v gitarach, ale look, vyraz a celkova atmosfera DM tam bola. bolo to stylove vystupenie :)

moje poradie
1. Vendula
2. Zolo
3. Lo
4. Andrea
5. Martin
6. B&M
7. Elis
8. Simona

471
cedarin
Reagovat

Ani se jí nedivím, že plakala. Také tu u televize pláču.

472
Monika
Reagovat

Majk se zas ztrapnil, to bylo priserne.

473
Mila2
Reagovat

Jai: taky jsem si myslela, že to Lo víc rozbalí, nějak to nemělo koule, ikdyž kapela se snažila… škoda

474
bobek
Reagovat

Též jsem od Lo čekala více – je otázka zda v této písničce mohla ukázat více, v její postup pevně věřím!

475
Honza
Reagovat

Myslím, že Spirit měl ke konci slzy v očích. Chápu ho.

476
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: A Andrea mě opět nadchla, jako před cca tři? koly… Tak stává se…

477
filip
Reagovat

za CZ postoupi: eliska… a lo ….za SK urcite: zolo.. a martin cisar ….vsadi se nekdo?

478
Monika
Reagovat

Nejhorsi za me dnes B&M, Eliska, Simona v tomto poradi…TOP 3 nikdo me prilis neoslnil, ale dam Martin, Zolo, Andrea.

479
Tohle je hlas
Reagovat

Elis x Andrea
Přání Andrea, šance 50:50

Slepci x Martin
Přání Martin, šance 40:60

Vendula x Zolo
Přání Vendula, šance 50:50

Simona x Lo
Přání Lo, šance 10:90

480
cedarin
Reagovat

@yeey: ty jsi nějak vyměkl? :-))) tohle je jedna z největších srágor, co jsem kdy slyšel, snad i ten proslov byl lepší :-)

481
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: :D:D

482
Monika
Reagovat

@dolores: Ja si myslim, ze Zolo to ma v kapse, fakt, nerikam to jen tak. Vendula mela dost neznamej song, pomerne zanikla v te plejade romantiky:-)) Zolo v tom klobouku plus predposledni vystoupeni, ten chlap pujde dal.

483
Honza
Reagovat

Lo se mi dneska moc nelíbila, navíc měla boty. Takže změna image. Vždycky tvrdila, že bude zpívat bez bot. Moc dobře si pamatuju, jak Avril Lavigne v začátcích kariéry razila skejťáckou módu a tvrdila, že nikdy nevleze do šatů. A dneska v ničem jiném než v šatech a sukních nechodí. Bojím se, že Lo bude obyčejná prodejná děvka, která se pro peníze zaprodá a zradí celou svoji image. Doufám, že dnešek byl úlet a nátlak kouče a že to bylo naposled.

484
dolores
Reagovat

Elis aj Lo isto postupia, ale v time Majka a MD je to absolutne nepredvidatelne

485
priznivec.obecny
Reagovat

Wuáááá

486
PK
Reagovat

Haha

487
Motylek
Reagovat

POSTUPUJE: Andrea to je teda bomba
vypadává Eliška

488
cedarin
Reagovat

Jo! Tak jsem to uhodl. Spravedlivé rozhodnutí!

489
bobek
Reagovat

tak to mě poser, Andrea!

490
bezík
Reagovat

No, až už to začíná …

491
Ally
Reagovat

no že jsme nevsadila ..hezkýý :)

492
pda
Reagovat

Tak a Elis nepostoupila

493
Monika
Reagovat

Jo, prvni prekvapeni a spravedlive….ja si porad rikala, ze neni mozne, aby ta realna podpora Elisky byla tak velika….

494
Jai Kudo
Reagovat

@priznivec.obecny: áááááááááuuuWWWWW !!!

495
priznivec.obecny
Reagovat

Já fakt o tu Andreu se bála, docela mě i stoupl tlak a v tom kýblu…

496
dolores
Reagovat

tak toto som necakala !!! ked padol Panacek, isla som na chvilu pozriet na Fb, a tam vsade Eliska eliska eliska… ale zda sa, ze na soc.siet sa spolahnut absolutne neda :)))

497
bezík
Reagovat

takže dále postoupí B&M, Simona a Zolo ? ;-)

498
Motylek
Reagovat

ahoj Dolly…, nešel mi Panáček… :-/
Lola nezklamala,.., ale nijak se neprosadila v té písničce… , no tak škoda.., asi opravdu hlasivky…

499
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: Co to? Co to?

500
Ann
Reagovat

Ja nemuzu :-D :,)

501
birshop
Reagovat

… ale CO měla Lenka ukázat na písničce o pár tónech, jak ostatně vyjímečně správně podotkl MD, sice klasika, ale vcelku o ničem …

502
priznivec.obecny
Reagovat

MD opět naparovačka.

503
Jai Kudo
Reagovat

Zolo nebo Vendula, jedno jest…

504
bobek
Reagovat

@bezík:

neblbni! :-)

505
Motylek
Reagovat

POSTUPUJE: Vendula jupííí
vypadává : Zololololo

506
PK
Reagovat

Uff, za Vendulu jsem rád :))

507
cedarin
Reagovat

Super, nadšení číslo 2

508
Honza
Reagovat

A Vendula postupuje! Za mě zatím spokojenost.

509
priznivec.obecny
Reagovat

Vendulu bych taky vybrala.

510
PK
Reagovat

Jen doufám, že nebude „zvrat“ i Pepa týmu…

511
cedarin
Reagovat

@Motylek: sdílená radost

512
dolores
Reagovat

Vendulka bola evidentne totalne zmierena s odchodom :)) a napokon postupila .. Zolo asi svojich konzervativnych fans Marsom neoslovil a mladi nie su jeho cielovka

513
yeey
Reagovat

tvl ja se ted o Lolu fakt bojim…

514
Jai Kudo
Reagovat

Tomáš už skočil????

515
Monika
Reagovat

Tak to me prekvapilo, cekala jsem jasnej postup Zola dal.

516
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Neskončí ale bude hrozně pindat :D

517
bezík
Reagovat

@yeey: No mi povídej …

518
PK
Reagovat

Lo už nemá boty :))

519
Ally
Reagovat

nikdo nepsat a držet palce :)

520
dolores
Reagovat

@Motylek: ahoj Motylku, bez Panacka to uz ani nejde sledovat tuto show, ze ? :))) s Elis to bol fakt sok, takze hadam, nebude sok dalsi a Lo postupi …

521
priznivec.obecny
Reagovat

Postupuje Lo.

522
Motylek
Reagovat

POSTUPUJE: LOLA ☼
vypadává: Simona

mám radost, že Lola došla až do finále…, moc jí přeju štěstí… jako nikomu jinému

523
cedarin
Reagovat

Radost potřetí, zatím super. Joooooooooooooooo

524
bezík
Reagovat

Uffffffffffff !!!!!!!!!!!!!!!!

525
bobek
Reagovat

jooooo a ještě Martin

526
pda
Reagovat

Simonu v tomhle outfitu bych nechtěl potkat večer ve ztemnělém průjezdu

527
Motylek
Reagovat

@dolores: máš štěstí, že to čtu až teď… :-) tos mě chtěla rozhodit, jo? :-D

528
Jai Kudo
Reagovat

Zatím dobrý ;)

529
dolores
Reagovat

uf, vydychla som si. Lo ide dalej

ale inak Simonu som dnes pocula v tom zakulisnom vysielani na webe, ako pekne hovorila, normalne sa mi povahovo paci. a tiez tvrdila ze stopercentne vypadne ;)

530
dolores
Reagovat

jo a teraz pride to absolutne neodhadnutelne rozhodnutie

531
priznivec.obecny
Reagovat

Tohle bylo jasný. Takže snad postoupí Martin. Ale tady si nejsem jistá :-(…

532
cedarin
Reagovat

Teď tam poslat Martina a nemá to chybu

533
birshop
Reagovat

@Honza: no, ono je to těžký soudit, jak to tak po kouskách vypadává na světlo, asi to holka něměla v životě zatím moc lehké, takže, kdo by se nechtěl mít líp i za cenu nějakých kompromisů a ústupků …

534
Motylek
Reagovat

POSTPUJE: MARTIN ☼
vypadavájí Blanka a Martin

535
birshop
Reagovat

… tak to taaaak hezky všechno vyšlo :)))

536
Monika
Reagovat

jooo, dekuju:-)))))

537
priznivec.obecny
Reagovat

Super! No, postoupili ti, které jsem chtěla do GF…

538
bezík
Reagovat

No tak nakonec po prvním překvápku vše dle očekávání.

539
Honza
Reagovat

Ano, ano, ano! Tomu říkám perfektní grandfinále!!!!! Dopadlo to snad nejlíp, jak to jenom šlo!!!

540
cedarin
Reagovat

Neskutečný! Nikdy bych si nemyslel, že mi vyjde kompletní čtyřka… radost veliká.

541
Monika
Reagovat

obrovska radost, vysnene GF:-)))

542
K.
Reagovat

@Motylek: Už jsem si říkala, že si je tentokrát ani nepustím, ale postupující mě poštěšili víc, než jsem čekala.

543
Honza
Reagovat

@birshop:
Tak určitě, zvlášť v tomhle kole, jenom pár týdnů poté, co říkala, že bez bot se jí zpívá nejlépe, co?

544
filip
Reagovat

tak je na case poprat VITEZI – LO HRUZOVA vse nejlepsi… je to hrozny.. kdyz v nejake soutezi vyhraje nekdo uz pred finale :)

545
priznivec.obecny
Reagovat

Se těším na GF :-).

546
cedarin
Reagovat

Vtipné je, že 3 ze 4 byli ukradeni :-)

547
Motylek
Reagovat

@K.: ahojky, to jsem ráda, že jsi taky přišla.. :-) já jsem spokojená moc,, to ani není možné…
a zrovna se i loučím páá a dobrou všem!

548
dolores
Reagovat

fuha tak Martin obhajil prvenstvo. :) je to frajer :D B&M boli prilis pre ludi necitatelni, ale palec hore za to, ze dnes nesiahli po pompeznom songu ako R&C v X factore ;)

549
Monika
Reagovat

Dneska se krasne ukazalo, jak je vyber songu neskutecne dulezitej, priklad Andrea x Eliska mluvi za vse. Kdyby Darta tym nepotapel ostatni soutezici od zacatku, Eliska by byla davno venku, koza umecena.

550
PK
Reagovat

Je zajímavé, že 3/4 grandfinalistů prohrálo souboj a dál šlo jen díky stealu.

551
birshop
Reagovat

@Honza: jasně, ale pokud to bylo někoho přání v pozadí (kouč) tak to prostě chápu … si je pak zas zula … :)

552
PK
Reagovat

@cedarin: ok, někdo byl rychlejší :D

553
yeey
Reagovat

teda to vyslo fakt uplne idealne, nemam slov :-)

554
Honza
Reagovat

Hlasování startuje už teď? Když grandfinálové vystoupení uvidíme až za týden? Proč ne, aneb jak si na poslední chvíli narýžovat nějaké ty prašulky. Protože to vypadá, že po letošním fiasku Hlasu a X Faktoru se dalších pěveckých / talentových soutěží hned tak nedočkáme.

555
filip
Reagovat

nejhorsi je ten nudnej cisar… produkce mu vymodlila postup s hallelujah.. no jo kdyz je to ten jedinej kluk a jeste slovak… no jo slovaci-nacionalisti by finale bez svycho zastupce nerozdychali :(

556
birshop
Reagovat

@filip: já bych si tím tak jistá nebyla, teda né, že bych to zrovna Lence nepřála, ale stát se může cokoli :)

557
Jai Kudo
Reagovat

Z toho je vidět, že lidi nemají tak špatný vkus, jak si myslíme. Ten špatný mají kouči a produkce a snaží se s lidmi manipulovat a ovlivňovat. Ale my se nedáme ! :D Dobrou noc všem …… ;)

558
cedarin
Reagovat

@PK: v pohodě, je dobře, že jsem s tím nepřišel jediný :D

559
Ally
Reagovat

Tak tak, sice nám tu blokovali diskusi :) ale nakonec podle postupy podle přání

560
filip
Reagovat

@birshop: dneska to dopadlo u elisky necekane… vendula byla 50 na 50… lo jasna… a cisar bohuzel taky jasnej :/ ale vitez je opravdu jasnej… protoze vendula a andrea „nema“ fanousky a cisara ani slovaci nezachrani…. skoda ze na lo bude kurz asi tak 1,1 na vyhru… jinak bych vsadil ranec :)

561
zuzana
Reagovat

@filip: jediný ty tu riesis národnosť…..nacionalisto…

562
yeey
Reagovat

taky musim rict, ze me spravnost dnesnich divackych rozhodnuti docista sokovala :-DDD

563
Honza
Reagovat

Pokud ty dva milióny korun opravdu vyhraje Lo, tak doufám, že se z toho nezblázní. Člověk, který žije na ulici a pak se stane z ničeho nic milionářem s největší pravděpodobností nemůže dopadnout dobře. Ledaže by vedle sebe měla někoho, kdo by jí celou situaci pomáhal zvládat.

564
dolores
Reagovat

pre mna pekna a zcasti prekvapujuca GF zostava. hlavne ta Andrea, to mi nejde do hlavy, aj ked bola ako spevacka pre mna jasne lepsia ako Elis, nemala sledovanost na YT, ani lajky na ofiku, ani nejaku vseobecnu oblubenost na nete. proste kto da peniaze za hlasy, ten je dolezity a nie ti, co brazdia internetom. dneska tam mala ale obrovsku podporu publika, rovnako ako Martin a Vendula. tito ludia maju uz svojich zastupcov, ktori im hecuju fankluby. jedine Lo na nejake oragnizovanie fanklubov kasle (co bolo vidno v obecenstve) a aj tak to valcuje :)

565
bezík
Reagovat

Na překvapivém vypadnutí Elišky by mohla trochu vydělat Lenka. Všiml jsem si, že docela dost pubinek fandilo oběma. Jinak Darta asi přišly o premie. Pan Šiška nebude spokojen ! A to se tak snažily :D

566
cedarin
Reagovat

Mám takovou radost, že jsem úplně zapomněl, že jsme viděli světovou premieru

567
Monika
Reagovat

@dolores: Dolores to je pisnickou, ty songy delaji strasne moc. Kdyby dneska dostala Andrea nejakou disko pisnicku, nemela by proti Elis sanci. Ja si spise porad lamala hlavu co na te Elis lidi vidi, vzdyt byla priserna, hlas uplne nulovej, ty vejsky byly tak slaboucke a k tomu ty grimasy, hruza.

568
J
Reagovat

Tak moj nazor, ze teraz uz uplne nebudem vediet urcit poradie. Ja som totiz typovala 4 Lo, Martin, Vendula a Eliska. A ona Eliska mi vychadzala najslabsia zo vsetkych a potvrdilo sa to. Ked teraz ide do GF Andrea tak uz neviem urcit poradie. Jednoznacne to vyhra Lo. Dolezite je kto kolko fans doteraz ziskal. Moj tip je 1. Lo, 2.-4. Andrea, Vendula a Martin. Chudak Tomas, ten si tu zajtra bude vylievat srdiecko. Ale Zolo sam povedal, ze si vybral Bruna Marsa.

569
Ally
Reagovat

@ 563 – někdo psal na yt , něco jako že pokud vyhraje, měla by peníze investovat do zahraničního producenta..

570
priznivec.obecny
Reagovat

@Ally: No, to bylo zajímavé :-))).

571
Monika
Reagovat

@bezík: Trochu? Strasne moc, Lola i Elis mely stejne cilovky, prakticky nazor fandim Lole a Elisce jel na soc. sitich neskutecnym zpusobem. malokdy jsem se setkala se situaci, ze by fanousek jedne fandil a druhou nesnasel.

572
bezík
Reagovat

@cedarin: No to byla megasračka … to se nedalo vydejchat, fuf …

573
yeey
Reagovat

@dolores: to co rikas, je varujici, proti Lole stoji 3 takove ty sympaticke „lidove tipy“ …. myslim, ze nema ani zdaleka vyhrano a jeste se budem mozna dost divit…

574
cedarin
Reagovat

@dolores: no já bych řekl, že i Zolo tam měl velkou skupinu fandů, dokonce se mi zdálo, že jsou akčnější, než fans Venduly

575
bezík
Reagovat

@Monika: No já vím ale nechci přehánět :D

576
dolores
Reagovat

@filip: neurazaj … po takomto prispevku sam posobis ako cesky nacioanlista. ja osobne som Martinovi hlasy neposielala, ale urcite je tu par ludi z Ciech, co mu poslali

577
yeey
Reagovat

@cedarin: tak to ti teda fakt uprimne dekuju za pripomenuti :-DD

578
J
Reagovat

@Monika: Monika, co ak tie nase commenty k niecomu boli. Andrea dostala piesen, ktora jej sadla. Kolo BaM sa nedialo divadlo. Musim sa ti priznat, ze mi ich bolo luto, ked Blanka hovorila a potom aj Martin. A za dalsie ma prekvapili kritiky. Tiez som si vsimla, to dychanie u Martina a tiez aj to prilisne skratenie. Neviem, ci tie songy s celebritami neboli tiez kvoli tym ohlasom, ze chybaju ceske piesne. Pretoze ani jedna slovenska nezaznela.

579
birshop
Reagovat

@Honza: .. s tím souhlasím …

580
cedarin
Reagovat

@bezík: souhlas, upřímně jsem moc nečekal, ale že uslyším toto, zdaleka předčilo má očekávání, jen doufám, že to byla i derniéra a nepovalí se to z radií

581
Monika
Reagovat

Vitezstvi ma Lola jasne, tam nebude co resit, dokonce si myslim, ze v souctu hlasu muze ziskat to co ostatni dohromady. Nicmene o dalsich mistech neni vubec rozhodnuto a bude silne zalezet na vyberu songu, ty imho rozhodnou o celkovem druhem miste v soutezi. Strasne bych si prala, aby Martin dostal nejakou peknou slovenskou pisnicku, hrozne by mu to pomohlo.

582
dolores
Reagovat

@cedarin: Zolovci boli akcni to je pravda :)), ale silu ovacii mali slabsiu.

583
bezík
Reagovat

@Monika: Nebyl bych takový optimista. Eliška měla na netu jen o něco menší podporu než Lenka a nestačilo to ani na Andreu …

584
priznivec.obecny
Reagovat

Tak zatím. Ewa byla taky super. To byl nástup do songu – paráda :-).

585
cedarin
Reagovat

@dolores: to je možné, zase tak dopodrobna jsem se tím nezabýval, ale je možné, že tím, že jsem fandil Vendule, mi Zolovci přišli aktivní až moc, to přiznávám

586
dolores
Reagovat

TOP2

moje zelanie – Lo-Vendula
moje tipy – Lo-Martin

Andreu som v tipoch nespomenula, ale je to parny valec, pokojne moze vysachovat Martina :)) Lo dufam nie.

587
Anta
Reagovat

Tak já konečně nahodila panáka a dočetla :)) není co dodat, s GF spokojenost, především s postupem Lo…….. takže dobrou :)

588
yeey
Reagovat

@cedarin: jako TY VOLE (TY KOKSO jeli libo)….. jestli ma tak rad svoji mamu, mohl ji koupit treba nakej darek nebo kytku… nebo ji tohle efektni cislo prednyst v obyvaku…. ale proc to proboha lidem cpe?!?!?! co je komu po jeho matce??!?! jeho emocni vyplach v kazdym primym prenose neni nic jinyho nez cistej medialni kalkul !!!

589
Monika
Reagovat

Ja osobne si myslim, ze kdyby dostal Martin peknou slovenskou pisnicku, pomalou, provarenou ma druhe misto v kapse.

590
K.
Reagovat

Závěrečný souboj vidím mezi Lo a Martinem.

591
Monika
Reagovat

@yeey: letos se obcas i shodneme, tema Majk a mama to bych ti podepsala:-))))

592
PK
Reagovat

Tip: 1. Lo 2. Martin 3. Vendula 4. Andrea
Přání: 1. Lo 2. Vendula 3.-4. Martin/Andrea (je mi jedno)

593
Yaya
Reagovat

@Monika: Jsi moje máma v hiphopové verzi.

594
dolores
Reagovat

@yeey: vzhladom nato, ze jej okrem FB fandi hadam cely Panacek, by som sa o nu nebala. a bude uzasne a pre mna hrozne sympaticke, ked vyhra bez toho, aby si organizovala co i len jeden autobus, plny pribuznych a priatelov :)) nemala tusim ani transparent. zo tohoto hladiska je fakt super, ze postupuje aj bez tej naraficenej priazne obecenstva :))

595
cedarin
Reagovat

@yeey: hele, on je celej nějakej zmatenej, raper kombinovanej s chlapcem z boy bandu, třeba dá ještě příště na rozloučenou nějaký proslov, já myslím, že na závěr by se něco hodilo :D

596
Monika
Reagovat

Ona ani ta Andrea nebyla vubec dokonala, ze zacatku jsem si rikala ty jo super to zni krasne, ale v tech vyskach uz mela problemy…Jenze opet se potvrdilo co rikam porad, pokud si clovek vybere pompezni song a zazpiva to jen prumerne staci to na postup, u narocnejsiho a neprvoplanoveho songu ani vybornej vykon nemusi bejt dost k postupu. Proto se tu taky vzdycky certim kdyz muj oblibenec dostane nejakou srajdu neprovarenou. Ja jsem presvedcena, ze kdyby Kristina dostala lepsi songy, byl by z ni uplne jinej clovek a postrach pro ostatni.

597
yeey
Reagovat

@Yaya: ja mam dojem, ze trapnost Luneticu Majk dneska predcil, tem asi bylo vsem jasny, ze z nich maj lidi prdel, ale „Majkí“ dokaze neco takhle otresnyho zazpivat zcela s vaznou tvari a jeste u toho mit v tvari zcela idealni pomer drsnak:dobrak :-DDD fakt premejslim, jestli je tak neuveritelne naivni nebo takovej pozer :-DD

598
Monika
Reagovat

@dolores: ona to nepotrebuje ma vydatnou podporu adminu na FB treba a tak dal..Takze to, ze by postupovala bez reklamy je uplna pitomost…

599
Monika
Reagovat

@yeey: To nebude jen dojem:-))) Od Lunetiku to byl kalkul, oni vedeli, ze jsou trapni, ale proc do toho nejit, kdyz to tak sypalo v te dobe. Majk to bral smrtelne vazne.

600
dolores
Reagovat

@priznivec.obecny: suhlas s Ewou, oproti Elis a Andree, ktore posobili v tom songu mdlo, bola ako paradne farebne osviezenie, a navyse ona je technicky vo vyskach proklate dobra !

601
yeey
Reagovat

@dolores: ve mne jen hloda, ze to proste neni takova ta „holka pro lid,“ ale to dost mozna nebyla ani Sabina, ale preci jen asi pusobila o dost vic sympaticky….

jinak ty „Hujerbusy,“ jak ste to tu zacali nazyvat, jim nemuzu zazlivat… preci jen predstava, ze sem v televizi a kouka na me skoro mega lidi a mam tu moznost si tam pozvat svoje blizky a znamy…… no taky bych byl rad, kdyby me prijeli podporit…. a to ze tam potom rvou, byt neadekvatne k vykonu? preci jen prijeli tam toho cloveka podporit, znaj ho a logicky mu fandi…

Lo bohuzel asi to stesti na velkou skupinu kamaradu a hlavne rodiny ze svoji rodne Tramtarie nema (celkem logicky vzhledem k jejimu pribehu, ktery Leos dnes tak neuveritlne „citlive“ nadhodil), a tak holt nemaji jeji vystoupeni tu patricnou odezvu v sale… v tomhle byla Superstar a velka arena (klidne s najatym rvoucim komparzem) lepsi…

602
Monika
Reagovat

Nezapomenutelnej byl pohled na ty dve vydry v Darta tymu, jak cumely, ze jejich hvezda Elis konci. K nezaplaceni:-)))

603
dolores
Reagovat

@Monika: nehovorila som o internete, ale vyhradne o obecenstve v sale

604
yeey
Reagovat

@cedarin: treba Majk ukapne i slzicku :-D

605
Monika
Reagovat

@dolores: ok, spatne jsem te pochopila, brala jsem to celkove…

Jinak teda se ukazuje, ze soc. site maji nulovou vypovidajici hodnotu, jsou naprosto bezpredmetne, co kdo kde odklika nebo napise. Smskovani se deje uplne nekde jinde.

606
cedarin
Reagovat

@yeey: otázka, zůstane-li u slzičky :-))

dobrou

607
yeey
Reagovat

@Monika: smtelne vazne – takze je jen naivni??? ja bych videl na naprosto ukrutnou smrtici kombinaci naivity a pozerstvi….. :-DDD

tak nejak sem premyslel, co kdybych taky mame na zitrek neco pripravil, ale trochu se bojim, ze by se mi vysmala :-DDDD

608
jab
Reagovat

Ha, takže tedy Vendulka, Lo, Martin a Andrea místo Elis? Asi si zítra pustím i vyřazování, nejen vystoupení, jsem zvědavý na ksichty Darty :-D.

609
yeey
Reagovat

@cedarin: jen to rekni naplno!!! jestli to myslel tak vazne, tak skutecne neukapne jen slzicka, protoze nam Majk evidentne jeste trochu trpi oidipovskym komplexem a vecer az si sam v pokojicku pusti svuj vystup…………. nemusim pokracovat, ze? :-DD

dobrou ;-)

610
dolores
Reagovat

@yeey: presne si rozobral, co ja som v povedala v kocke. Lo je z ineho sveta, mala tazky zivot a zrejme aj detstvo. absolutne nekalkuluje a neprosi o takyto druh podpory.
mna az tak nefascinuje, ked si niekto organizuje doslova hujer-zajazd. hlavne nevyhodne pre sutaziaceho z daleka (vid Krisitna) :(

611
Monika
Reagovat

Otazka; Vi se vubec, jak to bude probihat priste? Myslela jsem, ze zazni jeden song co uz zpivali a nejvice se jim povedl, plus dalsi pisen s koucem a do tretice duet s nekym z vyrazenych, mozna jeste jeden zbrusu novej song. Nicmene podle toho co jmenoval Zolo se mi zdalo, ze to bude letos jinak…

612
Monika
Reagovat

No ja bych u Lolo byla opatrna, tezko soudit, kdyz do toho clovek nevidi. Nicmene nevime nic o rodicich, treba tam problem vubec nebude a za vse si bude moci ta holka sama. Takovych pripadu je vic nez dost. Mohla mit uplne v pohode detstvi.

613
dolores
Reagovat

@jab: dvojkreslo dnes ale dost omdlievalo od nadsenia a chvaly, ked dospievala Andrea. nezdalo sa mi, zeby potom nejako za Elis zialili

614
yeey
Reagovat

@dolores: presne tak, odrazi se to i na tom, co ji dneska velmi dobre rekl Pepa, ona to zpivani nehraje, ale zije… fakt absolutne zadnej kalkul… osobne bych treba uvital, kdyby tam dneska na konci s ostatnimi grandfinalisty nestala jak rozjivena jak naka pubertacka, ale to je proste ona a fakt si na vubec nic nehraje a podle me to ani nedokaze! :-DD

615
Monika
Reagovat

@dolores: Tak ony vubec necekaly, ze Andrea Elisku porazi. Schvalne si to prehraj, jak byly obe paf z primeho postupu Hole. Elisku srazilo imho vic veci: prvni startovni pozice, kritika od koucu a ve vyskach byla totalne slaba a dneska to byla sakra znat.

616
Monika
Reagovat

Plus jeste jsem zapomela zminit, kdyz nekdo prijde s takovym hitem jako Hallelujah nebo Purple rain je tezke ho porazit. Pokud si Martin nezvoli do GF slovenskou pisnicku porazi se sam svoji hlouposti. Vyber slovenskeho songu pekneho a libiveho uz sam o sobe je 50% uspechu.

617
dolores
Reagovat

@Monika: ja som si tiez myslela zo zaciatku, ze problem je v nej, lebo je tak nesputana, ze to rodicia neuniesli a vyhodili ju (aj ked ja si neviem predstavit, zaco by som vlastne decko vyhodila na ulicu – to by muselo prepadnut totalne drogam) ale ona sama kdesi povedala, ze doma nikdy nemala podporu. a nemat od najblizsich podlporu je hrozne ,..to sa potom podpise na celom zivote. ked v Blesku povedala, ze citi sa obcas v sutazi stastna, myslim, ze naozaj je. sama je asi prekvapena spravanim ludi, co sa okolo nich tocia. citi prajnost, co asi doteraz prilis nepoznala. ale to asi uz prilis rozoberam ..:)))

618
dolores
Reagovat

@Monika: aj som si to chcela uz prehrat, ale cela epizoda mi naskocila az teraz na Markize. na Nove prave pustam jednotlive vystupenia manzelovi, a o Lole povedal, ze to bolo len lepsie karaoke nic viac. Martinove vstupenie vraj moze byt a ked sa dozvedel, ze je od Trnavy, povedal, ze to moze aj vyhrat :)) narazal tym na mentalitu bilych andelov-futbalovch fanusikov :))) samozrejme blbost, ale je fakt, ze Trnava si svojich strasne podporuje, takze Monika aj J. mate nadej :)))

619
Monika
Reagovat

@dolores: Podle me kdyby Martin zazpival Pokoj v dusi, klidne by mohl Lolu velmi silne ohrozit:-)))) Jenze se domnivam, ze Martin nic slovenskeho zpivat nebude a tim si predem prohraje GF.

620
yeey
Reagovat

hmm.. no mozna Lola by mohla neco ceskyho zase dat, takova Motlitba pro Martu a bylo by vyhrano :-DD

621
Monika
Reagovat

@yeey: neser, to by byla tutovka:-)))) ono ji ale bude stacit pokud zopakuje v GF Golden Kids, uz ji nikdo neporazi….snad budou zpivat songy i z predchozich kol

622
Pekelný zvíře
Reagovat

Tak jsem zvědav, co bude říkat DJ Vlado na výkon Andrey, protože to bylo naprosto fantastické, a ve studiu to vyznělo famozně! :)

623
Monika
Reagovat

@Pekelný zvíře: Zdravim Petra z Hujerbusu, no zas neprehanej, byla lepsi nez Elis, takze postup zaslouzeny, ale ze bych si z toho sedla na prdel, to fakt ne:-))))

624
yeey
Reagovat

@Monika: ale teda osobne bych si to od ni fakt rad vyslechl… nejen proto ze by to byl frontalni utok na kredity a pausaly hlasujiciho publika, ale to by si mozna i u obrazovek vsichni cinkli Aliciou Keys, abych tak pouzil Vladovy prapodivne myslenkove pochody :-D songy z predchozich kol zpivat budou, to je proste klasika v KAZDY pevecky soutezi, jen je otazka, co Lola zvoli… na jejim miste bych dal novou ceskou+Recovery/Alison Moyet+duet s Pepou (i kdyz u duetu z Pepou predpokladam, ze to stejnak bude cesky, nebot Pepa uprimne v anglictine tak uplne neexceluje)

625
Pekelný zvíře
Reagovat

@Monika: Také zdravím, ale bohužel se omlouvám, ale služeb „Hujerbusu“, jsem při cestě na přenos nevyužil. :(

626
K.
Reagovat

Moc prosím o odpověď na jeden hloupý dotaz. Trochu jsem gůglila Pharella Williamse a progůglila jsem se k tomuto:
http://www.youtube.com/watch?v=mXC3h95PtDY
Zajímalo by mě, jestli je to něco v našich končinách známýho nebo naopak (omlouvám se, ale fakt se vůbec neorientuju v tom, co se hraje v rádiích, Happy a spoustu dalšího jsem poprvé slyšela až v souvislosti s Hlasem).

627
K.
Reagovat

Ještě dodám, že už se neorientuju fakt dlouho (koukám, že ten song je z roku 2004).

628
VojtaP
Reagovat

Zdravím Panáčka z poza velké louže ;)

Tak jsem si zatím jen přečetl kdo je ve finále a zírám. Samotný díl si snad pustím taky co nejdřív, ať se můžu přesvědčit, proč to tak dopadlo. To opravdu byla Andrea tak dobrá nebo Eliška tak hrozná? Kdyby mi někdo řekl, že bude ve finále Andrea a Martin, tak bych mu nevěřil, vzhledem ke konkurenci v jejich týmech. Jinak samozřejmě vítězství nejvíc přeji Lo.

629
J
Reagovat

@dolores: Ked si spomenula bielych anjelov, kedze zijem s futbalovym „expertom“, tak najnapinavejsie boli vzdy zapasy so Slovanom. A ta nadej. Mne vadil cely ten cirkus okolo BaM, ze som Martinovi nielen fandila, ale aj poslala sms. Uz som na neho zacinala byt dost kriticka za jeho vystupenia v zivakoch. Ide len o to, ze aj ked mu vybrali, ci si vybral on J. Legenda All of me a teraz Hallelujah, tak to bolo podivne skratene na urok predvedenia dobreho vykonu, ktore si tieto skladby ziadali. Pri M. Jacksonovi som sa bavila ako nikdy. Brala som to tak, ze tu piesen zaspieval po svojom. Ved po smrti Jacksona kdejake spevacke hviezdy v zahranici aj na slovensku spievali Jacksone piesne.

630
Prochor
Reagovat

628- Jak jsem psal ještě před včerejším finále, tak pro Elis to bylo zásadní ze dvou důvodů:
1) ověřit si reálnou podporu diváků
2) poslední šance po sérii velmi špatných výkonů zabodovat a ukázat prvotřídní výkon
To se ale Elis nepovedlo. Dokonce mně přesvědčila, že je sice sympatická baba ale jako zpěvačka není nic moc.
Naopak postupující Andrea měla šťastný den a odvedla dobrou práci.

Kupodivu ani Lola mně nepřesvědčila. Její depešáci byli dost při zdi a sterilní a všechno zachraňovala skvělá kapela.

Nejvíc se mi líbila Blanka s Martinem, kteří byli vyřazeni Martinem Císařem na jehož kýčovité Halelujah jsem přímo alergickej. Tím ale nechci říct, že by Martin nebyl dobrý zpěvák a postup si nezasloužil za předchozí výkony.

631
frida
Reagovat

@dolores: No, mě překvapilo, že Lola neměla skoro žádný potlesk od diváků. Sice to nebylo nijak exelentní, ale jakoby ji tam nikdo nepřišel podpořit a diváci tleskali jen aby se neřeklo. Přišlo mi to dost nefér.

632
Monika
Reagovat

V GF bude hodne zalezet na vybranych pisnich, takze dokud neni playlist jsou ty odhady velmi nepresne. Presto si myslim, ze Vendula skonci na poslednim miste, ze je v tom GF jen do poctu a bude hrat druhe housle, potrebovala by dostat poradne provarenej megasong, jinak nebude mit sanci. Uz jen v pripade, ze by se zpivali nej vykony za celou dobu.
Lenka by asi dala Golden Kids
Andrea purple rain
Martin Recovery
Vendula ???
Nema zadnej vykon, kterym by dokazala tak oslnit jako vyse zmineni. keys neni tak rpovarena, zustala by v zapomeni a Creeps na tom neni o moc lepe.
Kdyby postoupil Zolo bylo by to zajimavejsi z tohoto pohledu. „Sympatickej ëlegan s kloboukem“ z ktereho jde obrovskej klid, pohoda, jedinej zastupce starsich, tezko by se odhadovala podpora. Vendula je vice citelna.

633
DJ Vlado
Reagovat

@K.: Já tu píseň od poslechu znám, takže úplně neznámá u nás není, ale tak megaprovařený hit jako Happy to zase nebyl :-)

634
Koník
Reagovat

Tady není co řešit, Lola objev, možná větší než Aneta.

635
Jai Kudo
Reagovat

@Koník: Lola je určitě objevem letošního HLasu (i když k Anetě má ještě asi 100 světelných let daleko), ale mám obavu, že se včerejším výkonem to nemůže vyhrát…musí se ve finále hodně zlepšít, krásná barva hlasu nestačí. Je potřeba, aby do toho dala a přidala ona sama něco ze sebe. A to podle mě tam včera nebylo. Potřebuje navázat na výkony s Guano Apes nebo Dylana, tak jedině může uspět.

636
Prochor
Reagovat

631 – Bylo to naprosto fér protože Lola nic skvělýho nepředvedla.

637
Milena
Reagovat

Včera se mi nejvíce líbila Andrea- famózní a BaM- vkusné, skvělé, neotřelé. Je mi líto, že vypadli, byli naprosto něco jiného, než je obvyklé v soutěžích, bohužel málo našich posluchačů je umí ocenit -jak je vidět i na panáčkovi. Raději ocení komerci , podbízivost a útok na první signální.

638
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Lola ma kliku, ze v GF neni zadne eso, ktere by ji mohlo ohrozit.
Andrea – je tam spise stestim nez vybornymi vykony, Darta tym uplne podelal co se dalo a vyhodil ctyri pet zajimavejsich lidi, kteri kdyby se dostali do zivych prenosu, vsechno mohlo bejt dneska jinak
Martin – ma krasnej hlas, ale jeste s nim neumi pracovat a na nektere lidi bude pusobit jako „mrtvej Drda“
Vendula – je presny opak Martina zpiva spolehlive celkem, ale zase ji chybi zajimavejsi hlas

Lole proto imho budou stacit matnejsi vykony i na vitezstvi. Mne se teda vcera vubec nelibila, takovej nemastnej neslanej vykon, po chvili uz jsem si to ani nevybavila. Ona ma obrovske stesti, ze je z jineho sveta, krasnej silnej hlas s peknou barvou, ale dle peveckych vykonu byla GG urcite spolehlivejsi.

639
Mila2
Reagovat

já mám po včerejším večeru hodně smíšené pocity.
Celý večer jsem vlastně čekala na Lolu…
1. vadilo mi, že padal Panáček
2. mile mě překvapila Andrea a Veronika a koneckonců i slepci a Zolo
3. Martin a jeho podání Hallelujah se mi nelíbilo
4. Lola – pro mne zklamání. Musím si to ještě pustit z netu, ale z TV nicmoc. Bud tím, že si šetřila hlasivky nebo tím, že mi připadala bez trémy a tudíž tak nějak divně spokojená sama se sebou, ačkoli její výkon byl průměrný – nenadchl, neurazil…

A k finálové čtyřce – jsou v ní dva zpěváci, kteří doposavad zápasili víc s trémou než je zdrávo a my je pořád omlouvali – Martin a Lola. Martin by už konečně měl něco předvést, jinak je to nuda. Má sice krásný hlas, ale zacházet s ním neumí a s tou trémou taky ne.
Lola se mi doposavad líbila ze všech nejvíc, z každého jejího vystoupení jsem měla radost a pouštěla jsem si ho opakovaně. S touhle poslední písničkou jsem hodně zklamaná.. Jestli si myslí, že takhle se přistupuje ke zpívání, tak at to radši zabalí a jde prodávat do samošky…
Nerada to říkám, ale co mne opravdu strhlo, bylo nasazení Andrey – ačkoli mi je tato dívenka v podstatě dost nesympatická, jde do toho s plným nasazením a ve finále je zcela zaslouženě. U ní bych si dovolila tvrdit, že se na ni hodí – „Zpívám, tedy jsem“

640
Monika
Reagovat

@Milena: Purple rain je take podbizivej song, trochu si protirecis:-))) A u slepcu to nebyl jen okrajovej zanr, vzdyt oni i v tom svem stylu byli slabi, vcerejsi vystoupeni se jim absolutne nepovedlo. Blanka na zacatku mecela, ze jsem mela co delat, abych to vydrzela, mistama jim to ujizdelo a vubec neladili jako duet, kazdej si jel na svem pisecku.

641
Honza
Reagovat

@K.:

Znám, tohle se v našich rádiích hrálo nejvíc asi před 10 lety, ale teď už nic. Každopádně díky za připomenutí.

642
J
Reagovat

@Monika: Monika s tym RECOVERY pre Martina C. suhlasim. Ale tentoraz v GF uz mu ziadnu tremu, ci zavahanie neodpustim. A co sa tyka sk piesne, tak by to mohol byt duet s Kristinou Mihalovou, len neviem aky. Zo vsetkych sk duetov sa mi paci len V slepych ulickach v originale od Mariky G a Mira Z. Potom bol celkom dobry cover od Jany Kirschner a Ivana Taslera. Neviem ako by to bolo v podani Martina a Kiky. Mozno, keby to upravili na ich hlasy, ale neviem. Dalsi dobry duet je Par dni od Kullyho a Zuzany Smatanovej. Celkove najlepsi by pre nich boli Zvonky stesti K. Gott a D. Rolincova. Ale kym tu by Martin vynikol, neviem ako Kristina ako Darinka (to urcite nie). Dalsi duet je Gott a Marika G. Neznamy par. Ale tu tiez si neviem predstavit Kiku ako Mariku G. Ale v jednom suhlasim, treba sk piesen.

643
Monika
Reagovat

@J: Pokud se budou zpivat duety urcite by se mi k Martinovi nejvic hodila Kristina, pevecky nejspolehlivejsi v teto rade Hlasu a i mi k sobe dobre pasujou..jen nevim co za duet, ono je to stejne fuk resit, pac to maji uz rozhodnute viz Zolo vcera…Mariku bych rozhodne nevolila, to je vzdycky kamen urazu pro kohokoliv, lidi hodne srovnavaji…Ani Gotta bych nevybrala, no duet me zadnej momentalne nenapada:-))))

644
J
Reagovat

@Monika: Ak to nebude z sk tvorby, tak potom uz len nieco zo zahranicia, ale co? A myslim si, ze Martin da urcite RECOVERY. Ved co ine, nez to v com exceloval. Iba ak by dal nejaku novu sk piesen s Majkom Spiritom. To by som sa tesila, ale aj bala zaroven. Martinov hlas a Majkov rap.

645
Monika
Reagovat

@J: No kez by na songy s koucem vubec nedoslo:-))) Martin v tom ma velkou nevyhodu, neni nic strasnejsiho nez zpivat s Majkem, si to ani neumim predstavit a uz vubec nevim co by to melo bejt za song, to bude pruser tak jako tak.

Proletela jsem FB a opet Eliska s velkym naskokem nejvetsi pocet lajku a stesku, ze mela postoupit:-))) Socialni site jsou naprosto zavadejici, mnohem vic nez jsem si myslela.

646
Franz
Reagovat

Názor obyčejného diváka:
– Andrea výkonem i výběrem písně lepší než Elis. Ve společné písni s Farnou opět Andrea lepší, Elis v rockové písni úplně propadla.
– Blanka+Martin vyrovnaný výkon s Martinem C, ten měl, ale známější skladbu, Ve společné písničce s Mullerem se Cisár ztratil, Blanka v některém momentu zbytečně křičí.
– Lenka lepší než Simona. Simča zbytečně tlačila na pilu. Ve společné písni s Bártou Lenka opět lepší.
Vendula možná o trochu lepší než Zolo. Nepochopil jsem u Zola výběr Marse. O společné písni nemá cenu psát, protože Zolo evidentně umí lépe anglicky než česky.
Z celkového včerejšího večera nejslabší byla Eliška a nejlepší Andrea.
Kdo zvítězí je velký otazník. Můj favorit je samozřejmě Lenka, ale myslím si, že se o to popere s Martinem. Nemám rád rozdělování soutěžících podle národnosti, ale bohužel ve finále to asi bude částečně rozhodovat, Vždyť Martin je v soutěži jediný Slovák a jediný muž pro hlasující mladé pubošky.

647
rena
Reagovat

@Monika:
to potvrzuji, včera se mi také Blanka a Martin nelíbili, minule byli mnohem lepší.

Eliška také slabé vystpoupení, ten hlas, to není na výhru, ani do GF. Andrea mladší a bez pěveckých zkušeností byla mnohem lepší. Já jsem s výběrem do GF velmi spokojena – se všemi.

648
Monika
Reagovat

@Franz: Souhlasim, ze Martin se ztratil ve spolecne pisni, jenomze on tam nedostal zadnej rpostor. schvalne jsem si to prehrala znova, 2/3 songu odzpivalo duo, tim, ze jsou dva meli oproti Martinovi velkou vyhodu. No a Martin urcite neni idol pro pubosky, to je zcela scestna uvaha:-)))
Jedine co si myslim je skoro jiste, ze Vendula skonci posledni. Lola pokud poda vykon jako ted v poslednim kole taky by mohla mit problemy. Naopak Andrea by v pripade podobne pompezniho songu mohla klidne skoncit druha ci i vyhrat, jestli Lola usne jako vcera. Ty vybery jsou strasne dulezite. Z meho pohledu je treba Andrea o dost horsi nez Senkova nebo Koleckarova, neni to zadnej zazrak, ale mela kliku na song. Tohle neni SS, kde v teto fazi uz vic rozhodovaly sympatie a vztah k jednotlivym soutezicim, tady aktualni vykony jsou porad dulezite, prenosu bylo malo.

649
frida
Reagovat

@Prochor: Nikdo tam nic skvělýho nepředved a diváci hřměli, jka šílenci.

650
frida
Reagovat

Lola skoro usla, protože musela před svým vytoupením zpívat a Noidem, to muselo být pro ni úděsný. A taky má něco s hlasivkama, sice to nikde nijak nerozhlašovala, po vystoupení o tom neřekla ani zmínku, tak to se cení. Na výkonu to, ale, vidět bylo, že se šetřila a nemohla to rozbalit.

651
J
Reagovat

@Franz: Budem Vam oponovat. Ja som z vychodu Slovenska a tu jednoznacne napriec vekovymi kategoriami vedia Lenka/Lo. Martin so svojimi vykonmi v zivych prenosoch sklamal, ale Lo s pesnickou CASY SE MENI velmi velmi zabodovala a dokonca aj u starsich ludi. Ak by mi mala urobit radost tak KOSHEEN RECOVERY. Ale ak jej ide o celkove vitazstvo tak jednoznacne CASY SE MENI. Ale este ho lepsie nacvicit. Minule ho tak podala objektivne len na 70%. Ak to bude na 100% tak to bude vitazne zvonenie.

652
Martin
Reagovat

Vcera nejlepsi Vendula s Adelou. Vykon Lo me uspal. Minuly dil jsem nevidel, kdy pry byla dobra. Ale me teda nejak vyjimecna neprijde. Mozna tak chovanim a vystupovanim, ale to spis negativnim smerem. Ale grandfinale je zaslouzene, ten Pepuv tym byl slabouckej a ona tam byla jednooky mezi slepymi.

653
J
Reagovat

@Martin: Chod na net a pust si Lo CASY SE MENI. A potom to objektivne zhodnot.

654
J
Reagovat

Monika, co sa tyka Venduly, tak ja by som jej kludne dala Aguileru. Tam to bolo citlive. Ale mozno nas este prave ona prekvapi niecim z ceskej tvorby. Vies ja by som ju tak jednoznacne neodpisovala na 4. miesto. Tie skladby do zivych prenosov jej vyberal MD. Teraz by uz ho nemala pocuvat a presadit si svoj vyber. Ak jej ide o vitazstvo.

655
Míša
Reagovat

@Monika: Já jí hodně fandím a hlasy neposílám. Je to zbytečný, ta holka se prosadí tak jako tak. Vlastně to bylo mé přání, aby „nevyhrála“. Ti co obvykle uspějí v těchto soutěžích se obvykle neprosadí. Na tuto diskuzi nechodím, nepročítám, jen chci napsat můj poslední názor…stejně tady panují protiEliškovské nálady :)

656
jab
Reagovat

Tak jsem si to taky prohléd, teda jen sólo výkony:
Elis – Sloka ok, refrém bohužel ve výškách falešný. Oceňuji rapovou vložku a to přesto, že ani ta mi nepřišla v kdovíjak dechberoucí kvalitě.
Martin – Hezké vkusné vystoupení, docela i procítěné, ale ten potřebný touchdown se pořád nedostavil. Nejblíže se svým podáním přiblížil asi verzi od Alexandry Burke. Souhlasím, že tenhle styl by mu mohl do budoucna sedět.
Vendula – Návrat k tomu, co jí jde nejlépe, paráda. Perfektně vystavěná skladba, včetně úvodu u piána, vytkl bych jen příliš teatrální pasáže v prostřekdu songu, ale to už trochu hnidopiším. Jinak opravdu vynikající výkon.
Simona – Rozhodně lepší než minule, ale pořád na tuhle fázi soutěže slabé. Simona si píseň musela posadit níž, což se dalo snést ve slokách, avšak v refrémech už to trochu trpělo nemluvě o falešých pasážích, kde to znělo jak karaoke o půl třetí ráno. Škoda, že Pepa nedal šanci raději Viktorovi.
Andrea – Rozhodně její nejlepší výkon v live shows. Úvod mě kdovíjak nechytil, místy mi to přišlo lehounce pod tónem, druhá půlka ve vyšších pasážích byla perfektní. Andrea zabojovala o GF a nakonec si jej i vybojovala. :-)
Blanka a Martin – Tady bych naopak hovořil o jejich nejhorším vystoupení v rámci live shows. Sice si to opět užívali a poměrně solidně to i rozjeli, avšak celé vystoupení mi přišlo hodně neuspořádané, navíc ve společných pasážích těžce neladili.
Zolo – Intonačně se s tou písní vypořádal na jedničku, ale po celou dobu to znělo, jako by před vystoupením inhaloval héliový balónek. Nemluvě o tom, že píseň by žádala více prožitku. Jako celek to však nebylo nic hrozného, zlvášť v porovnání s některými soupeři.
Lola – Taková příjemná tečka na závěr. Slušně odzpívané, Lo sice při zpěvu působila poněkud nepřítomně, ale nijak výrazně mě to nerušilo. Pro mne takový nadprůměr.

Pořadí:
1. Vendula
2. Andrea
3. Lola
4. Martin
5. Zolo
6. Blanka a Martin
7. Elis
8. Simona

657
Mila2
Reagovat

ještě k Lo a jejím Depešákům.. z téhle písničky by člověka mělo mrazit, mělo by to na něj přenést nějakou atmosféru, jako je to třeba na tomhle živáku… http://www.youtube.com/watch?v=rj1XKnxrk8c
Lenka to bohužel zazpívala tak nějak lhostejně..

658
yeey
Reagovat

@Mila2: po dalsim poslechu muzu rict, ze tu temnotu tam mela a dala to presvedcive… jen ji mozna srazely ty nemocny hlasivky v tech nejvetsich hloubkach… ale dala to vyborne…

659
Tersín
Reagovat

@yeey:
Ahoj, ač nepřispívám, diskuzi sleduji pravidelně… Chtěla jsem se jen zmínit o Lo, s yeey plně souhlasím. Na první shlédnutí mě to dost zklamalo, bylo to nudné, ale když jsem to slyšela na odpolední zkoušce, byla to pecka… A když jsem si to pustila dnes ze záznamu, opět se mi to zdálo dost dobré… Spíš jsem jen – asi jako spousta dalších lidí – měla trochu moc vysoká očekávání ;)
Jinak s GF velká spokojenost – postoupili všichni moji oblíbenci.

660
yeey
Reagovat

a abychom v tom meli poradek pro me TOP3 Vendula, Andrea, Lola (bez poradi, vsechny byly super)
4)5)6) jako dalsi vyrovnanou trojku bych videl vystoupeni, ktera bych oznacil jako celkem kvalitni, ale mne osobne to nic moc nereklo – Eliska, Martin, BaM
7) Simona (Viktore, kde jsi???)
8) Zolo (kdyby postoupil, doporucoval bych mu pisen Jarek Nohavica-Kozel, to by byl vskutku vyber na telo)

…ale pozor, jeste nekoncime :-)
….dalsi v poradi Lunetic, Jirka Kobersky, Tomi Paci, MD a pisnicka, co napsal Nove k narozkam…
…a konecne Majk Spirit! (v noci uz jsem se k nemu vyjadril dost, takze muj nazor hledejte vyse, pokud vas zajima:-)))

661
Franz
Reagovat

@Mila2: No tak, prosím nepřirovnávejme někoho k originálu. Toto je přece pěvecká soutěž začínajících zpěváků a hodnotíme snad hlavně zpěv. Zpěvák DM Dave Gahan to určitě umí dobře, ale co si pamatuji depešáckou módu, tak se vyznačovala určitým „salámismem“ vůči všemu v okolí.

662
bezík
Reagovat

Tak Lenka by měla jít prodávat do sámošky .. No jo no. Já zapomněl, že jsme v Čechách. Když je někdo dobrej, tak jen čekáme na první chybu, abychom si na něm smlsli. To najednou víme, jakej má špatnej přístup a jak se musí zlepšit .. Ona Lenka nejspíš v tý „sámošce“ (obrazně řečeno) skončí, stav našeho hudebního průmyslu je jakej je a budete moct jásat „vídíte, já to říkal/říkala !
Jen k tomu včerejšku. Na zkoušce, přes bídnej zvuk to tam ještě všechno bylo. Večer už tolik ne, chybělo napětí, DM jsou interpretačně hodně na hraně, ty tak úplně nestačí jen dobře zazpívat. Za mě jsem se spíš modlil, aby to vůbec zazpívala. Limity hlasivek tam byly sakra znát. Kdyby ji aspoň ty pitomci z produkce nechali zpívat soutěžní věc před tou Noidovinou. Dala to tak , jak mohla, no co, tak ji sežerte. Šup s ní do sámošky …

663
Mila2
Reagovat

@bezik: ale no tak, copak nepoznáš nadsázku? Lenka je moje srdcovka, vždyť to víš. Mně se od ní zatím líbilo vše, kromě včerejška. Hlasivky bych ji odpustila, ale nelíbilo se mi, že se do té písničky nepoložila.. je fakt, že po poslechu ze sluchátek a z netu se mi to líbilo víc než z TV, ale stejně tam chybělo to napětí a hlavně pocit, že se s tím Lenka sžila.. Měla jsem z toho podobný pocit, jako když musela zpívat Linkin Park..

664
Prochor
Reagovat

Lenka je na tom stejně jako všichni soutěžící – jestli chce zpívat, musí si najít posluchače. Jednoduché jak facka. Pro zpěváka, který se živí muzikou, je celá kariéra jedna nekončící soutěž.

665
J
Reagovat

@Prochor: Plne suhlasim. A svoje o tom vedia aj kouci. Nemozes prist len s 1 hitom. Musis stale udrziavat latku vysoko.

666
Monika
Reagovat

@Prochor: Kdybych si mela tipnout kdo po soutezi uspeje, tak si myslim, ze jedine Lola ma sanci.
Martin – je uplne bez sance, neprubojnej, ztremovanej, do muzikalu se nehodi, do showbyznysu se nehodi, je nepouzitelnej, jeho „slava“ skonci pristi stredu, a to i v pripade vitezstvi
Andrea – neco podobneho, pro showbyznys uplne nepouzitelna, neni nicim vyjimecna, podobnych hlasu uz v soutezi bylo nekolik i lepsich a taky neuspeli, maximalne tak do krovi v muzikalech na typy jako hospodska, sluzebna, selka, jeji kariera tez konci pristi stredu, a to i kdyby zvitezila
vendula – ta se imho slusne uplatni v muzikalech po boku savky, Vankove, Noskove….zpiva dobre, je herecka, umi se hejbat, muzikaly jsou pro ni to prave orechove, na solovou karieru to nevidim
Lola – u ni nikdo nevi, je strasne nspatne odhadnutelna, mohla by uspet, ale i zapadnout….

667
frida
Reagovat

@Martin: Já myslím, že Ty snad spíš. Pokud si myslíš, že je do počtu, tak už fakt zůstává rozum stát. Kdo jiný, než ona má hlas i s charismatem. A to píšu fakt objektivně, páč mám uši a snad i srdce.

668
jab
Reagovat

@Monika: Moc nepobírám tvé vize ve smyslu, že něčí kariéra příští středu skončí. To je nesmysl, koncem soutěže naopak opravdová kariéra začíná (což loni víceméně naznačil i Itcho). A hudební kariéra (aspoň jak já to vidím) není jen, že si po tobě hrábne producent a napíše ti hit nebo že ti někdo nabídne místo v muzikálu. Kariéra může být i to, že se ti po soutěži podaří založit kapelu (nebo tě nějaká kapela kontaktuje) a můžet pak zkusit prorazit zdola. Buď se ti to povede nebo si aspoň najdeš svým repertoárem nějaké fanoušky (plus ti ještě zbydou někteří ze soutěže). A to by mohl být i případ Andrey a Martina, zkusit si poskládat kapelu, pokud je někdo po soutěži neosloví.

669
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: @Mila2: Jestli to Lola dala včera tak, jak mohla, tak ať jde raději do té sámošky….. :-D Úplně rozumím Mile, a mám na to podobný názor, taky jí fandím, ale jeslti se Lo tak nějak uspokojila s tím, že zatím procházela bez problémů, tak ve finále by se jí to mohlo škaredě vymstít.

670
Monika
Reagovat

@jab: Ja si myslim, ze se to da uz celkem dobre odhadnout za ty roky peveckych soutezi u nas. Klidne se s tebou vsadim, ze po Martinovi a Andree po roce nestekne ani pes. Martin ma sice krasnej hlas, rekla bych ojedinelej u nas, ale chybi mu vse ostatni, hlavne dravost, touha se prosadit. V te soutezi pusobi jako ze tam je tak nejak mimochodem. S takovou neprubojnosti se prosadit absolutne neda. Andrea je na tom jeste hur, protoze vizualne se do showbyznysu absolutne nehodi, hlasove je jedna z mnoha, nema absolutne co nabidnout vyjimecneho. Tihle dva jsou naprosto nepouzitelni. Nesrovnavej s Itchem, to byl uplne jinej pripad, muzikant.

671
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Aha, takže na zkoušce si to dá s potěšením super ale na ostro to odsalámuje, protože má „vyděláno“ ? To snad nemá cenu ani komentovat … Když jsem psal „dala to jak mohla“ , myslel jsem tím stav jejich hlasivek, nějaké sebeuspokojení je imho naprostý nesmysl.. Myslím že to snad bylo srozumitelné. A i za tohodle stavu, co že na tom bylo až tak špatně že si to zaslouží sámošku ?

674
Martin
Reagovat

Frida: Vcera me nebavila. Hlas ma slusnej, ale porad to neni ono. A asi me odrazuji i ty antipatie k jejimu vystupovani. Clovek s charismatem pro me vypada jinak. Na me ta holka pusobi hloupe. At uz stylem komunikace nebo tim jaka pouziva slova a vyrazove prostredky.Treba takova neni, musel bych ji poznat osobne, ale kdyz promluvi, tak nevim, jestli se smat nebo brecet. To, ze vypada vyjeta kazdy druhy vystoupeni neresim, to je koneckoncu jeji vec, plno svetovych peveckych hvezd chlasta/chlastalo nebo jede/jelo v drogach. Urcite je okorenenim souteze, ale vyhrat si podle me nezaslouzi.

675
jab
Reagovat

@Monika: Já si taky myslím, že za rok už po skoro nikom nebude téměř slyšet, možná ani po Lole, která se imho daleko spíš hodí na alternativní scénu, nejlépe do nějaké kapely tvořené hudebně obdobně smýšlejícími muzikanty, než do showbyznysu. Ostatně jak se tu loni docela dost očekávalo od Sabiny Křovákové a taky o ní není moc slyšet, i když má na svém kontě alespoň singl (plus jednu další píseň) a k ruce i nějaké hudební zázemí v podobě kapely. Co mám pocit, tak aspoň částečně je slyšet jen o Jarovi a právě Itchovi.

676
Nicole
Reagovat

@Monika: Musím souhlasit. Za těch x- pěveckých soutěží, které tu byly, se to dá hodně odhadnout. A máte pravdu. Po většině „zpěváků“ z Hlasu zachvíli neštěkne ani pes.

677
frida
Reagovat

@Martin: Já vůbec nevím co tím myslíš? Vždyť není na ničem. A mluví dobře, akorát ne, jak se od ní očekává, v tom to bude.

678
samanka
Reagovat

To aKOžE čO MALO BYť VčERA? Hrôza a des. Ja nie som spokojná s GF , Ešteže tam je Martin , inak preboha. Najväčšia katastrofa, Postup trapnej Lo, neviem, čo na nej vidíte a najviac ma mrzí vypadnutie Elis, Andrea by mala ísť domov miesto nej . Nebolo to zmanipulované? Myslím si, že Elis odstavili, aby nebodaj miláčik Lo, nbola v ohrození.

679
Motylek
Reagovat

@samanka: Přesně tááák… Miláčik LO vyhrajeeeeeee!!! :-))) Už je to isté….

Přidat komentář