Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

The Voice Česko Slovensko 2019, 2. live show: Finálová Top 4 je na světě

19. Květen 2019 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

The Voice Top 8

Bohužel tento týden nevyšel čas ani jednomu z rekapistů k sepsání plnohodnotného rekapu. DJ Vlado byl na školení v Kroměříži a Scalex tradičně prováděl na zámku Loučeň. Proto vám přinášíme aspoň opožděný rychlorekap od DJ Vlada.

Sólová vystoupení soutěžících

Valentína Vlková byla tentokrát přece jen méně výrazná než v první live show, za což z velké části mohla píseň (Say A Little Prayer od Arethy Franklin), která je sice klasika, ale slyšeli jsme ji bambiliónkrát a je těžké na ní předvést něco nového. A opět bych nechal postřílet stylisty, kteří Valentíně neustále přidávají roky. Rozhodně mě aspoň potěšil pohled na mou srdcovku z minulého Hlasu Kristínu Mihaľovou, která sice zpívá vokály už od loňské SuperStar, ale konečně vystoupila trochu do popředí. Eliška Urbanová předvedla v Careless Whisper od George Michaela perfektní hru na saxofon, avšak zpěv trochu zaostával a místy jsem měl pocit, že Eliška nestíhá s dechem. Jakub Moulis v Personal Jesus od Marylina Mansona opět potvrdil, co mi na něm vadí od začátku, že jako rocker nepůsobí uvěřitelně, což obzvlášť vyniklo ve srovnání s touchdownem nebohého Davida Weingärtnera z prvního Hlasu, který byl rocker tělem i duší, proto je možná škoda, že Jakub nezvolil spíš originál od Depeche Mode, v němž by působil přirozeněji. Annamária D’Almeida snad nejvíc ze všech soutěžících zaostala za první live show a její Halo od Beyoncé bylo uspěchané a kolovrátkovitě odzpívané. Peter Juhás předvedl vkusné podání Cigaretky na dva ťahy od Richarda Müllera, avšak se potvrdilo, že je to píseň, která se prostě do pěvecké soutěže nehodí (ani Martin Chodúr s ní svého času nijak výrazně nezářil, tehdy tento výkon v rámci müllerovského kola zůstal dost ve stínu jeho touchdownu s Rozeznávám). Překvapením večera se stala jednoznačně Markéta Chladová, která sice zpívala příšernou odrhovačku (Get Lucky od Daft Punk a Pharella Williamse), ale Markéta z ní dokázala vyždímat maximum a byla rozhodně o několik tříd lepší než otravný originál. A tady musím stylisty opravdu pochválit, jelikož z Markéty udělali kočku a zvýraznili její neprvoplánový sex-appeal. Průšvih večera přišel s Aleksandou Novou, přičemž teď nemluvím o technických problémech, ale o tom, že takový klenot hudební pokladnice, jakým Nothing Else Matters od Metalliky bezesporu je, nechutně přeafektovala. Diana Kalashová předvedla tak nějak svůj standard, výbornou pódiovou show, avšak absolutně sterilní zpěv, přičemž trvám na tom, že v soutěži už dávno neměla být, jelikož kariéru už rozběhnutou má a není zas tak skvělá zpěvačka jako například Markéta Poulíčková z prvního Hlasu, aby nutně musela zabírat místo těm, které může tato soutěž kariérně víc posunout.

Společná vystoupení s hvězdami

Nejlépe ze společných vystoupení rozhodně vyšlo vystoupení Elišky a Markéty s Ondřejem Rumlem, kteří do komerční show vnesli trochu swingu, konkrétně klasiku Lady Is A Tramp ve verzi od Tonnyho Bennetta a Lady Gaga. Na druhé místo bych zařadil vystoupení Petra a Valentíny s Ivanem Táslerem, kreří zpívali mash-up dvou hitů IMT Smile Opri sa o mňa a Pojď so mnou a ze kterého šla velmi dobrá energie, i když Kaliho hostující rap mi tam přišel zbytečný. A konečně musím zatleskat stylistům za mladě oblečenou Valentínu (i když to přišlo za pět minut dvanáct). Zbylá dvě společná vystoupení mě nijak nezasáhla. Annamária, Diana a Mária Čírová, jejíž hit Slodobná zpívaly, prošuměly bez většího zaujetí a Jakub, Aleksanda a Petr Janda, kteří zpívali klasiku Dej mi víc své lásky od Olympic, působili i vzhledem k věkovému rozdílu dost nesourodě.

Kdo postoupil do finálové Top 4?

Oproti první live show nepřipustili diváci žádnou změnu na prvních místech a finalisty se tak stali Peter Juhás, Eliška Urbanová, Jakub Moulis a Annámária D’Almeida, soutěž tím pádem opustily čtyři dívky – Valentína Vlková, Markéta Chladová, Aleksandra Nová a Diana Kalashová. S vyřazením Diany a Aleksandry absolutně souhlasím, obě už v soutěži přesluhovaly a místo nich měli v Top 8 být Kristián a Adriana, oproti tomu mě mrzí vyřazení Valentíny a Markéty, které ještě měly co předvést, ale holt ve svých týmech narazily na typově výraznější (byť jinak vyrovnané) soupeře.

Kdo dnes vyhraje?

Podle zveřejněných procent je největším favoritem na vítězství Jakub, který má za sebou armádu mladých fanynek. Ohrozit ho však může především Annamária, která je mezi finalsty nepřehlédnutelná, je lidový typ a má za sebou Kaliho, který se zdá být nejvlivnějším koučem (aspoň tedy u cílovky Voice, zatímco například Pepova cílovka dnes dá spíš přednost hokeji). Ovšem ani Petra a Elišku bych neodepisoval, oba mají v sobě opravdovost a přirozené muzikantství, čímž můžou výrazně zamíchat pořadím. Na to, kdo se po Ivanně Bagové a Lo Hrůzové opravdu stane již třetím vítězem Voice, si musíme ještě pár hodin počkat.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 677
1
jj
Reagovat

Rekap mi trochu připomíná oznámení: „Závada není na vašem přijímači. Na odstranění závady se intenzivně pracuje.“ Snad prvně se ve všem shodnu. Nemám co dodat. Magnifico! Bravo! Vivat DJ Vlado & Scalex :-)

2
Violete
Reagovat

Na té fotce je dobré, jak jsou Diana a Valentina naboso a i Anicka je bez bot, i kdyz na te predchazejici fotografii mela tenisky :-)

3
jj
Reagovat

@Violete:
Skvělej postřeh s těma botama. Určitě jim je čmajznul Jakub, stačí se podívat na ten jeho vysmátej zlodějskej kukuč. Zato laskavá Eliška jim pak určitě koupí z vyhraných peněz nový boty, tak hlasujte pro ní, aby holky nenastydly a ať zvítězí dobro nad zlem! :-)

4
Violete
Reagovat

Kdepak Jakub,to byl botovy fantom a kdo prezije jeho radeni a nevypadnul,tak ten je tak odolny,ze i zvitezi,takze zname jmeno viteze :-)

5
Tomáš
Reagovat

Teda tady je tolik příspěvků po tom včerejšku, tím se snad ani nedá prokousat a všechno to přečíst. :-D
Moje pořadí výkonů za včerejšek bude možná pro někoho překvapivé ale rád bych zdůraznil že je to pořadí jen toho jak se mi líbily včerejší výkony, jinak na tom koho ze soutěžících mám jak v oblibě to vůbec nic nemění.
1 Eliška Urbanová – Těžko se tomu věří ale pro mě nejlepší vystoupení včerejšího večera. Ten saxofon na tom byl to nejlepší, tím to zabila a dokázala že je muzikantka každým coulem. A podle mě tím ani zpěv neutrpěl, byl takový trochu umírněnější než jindy a tolik nevyniknul chraplák ale i tak si myslím že jí to dost sedlo. Jak mě Eliška nebavila v předtočených kolech, tak v živácích mě jenom příjemně překvapuje.
2 Jakub Moulis – Skvělé efektivní vystoupení, Jakub to rockové cítění v sobě má. A tentokrát tam opravdu ani nebyly falše, trefoval tóny už daleko lépe než minule. Jakub má hlavně hlas silný jako kráva a až se s ním naučí stoprocentně zacházet, s čímž by mu mohla pomoct hlasová poradkyně, tak to bude opravdu skvělý zpěvák. Podle mě se pořád zlepšuje a myslím že je jedním z kandidátů na vítěze oprávněně. Nechápu Bezikovy neustále se opakující kecy o prznění klasiků…co na tomhle bylo zprzněného? Podle mě nic, byl to solidní nadprůměrný výkon. Pokud mám něco vytknout, tak taky že té agrese tam bylo místy až moc a něco o něco klidnějšího by mu možná svědčilo ještě daleko víc.
3 Peter Juhás – Kdo čekal že budu mít Péťu prvního, bude překvapen že ho mám tentokrát až jako trojku. Určitě to bylo moc zajímavé a hezké vystoupení, ještě navíc vynikla ta slovenština a skvěle si s tím muzikantsky pohrál. Pěvecky to nebylo úplně dokonalé ale to se snad v tomhle songu ani nečekalo. Podle mě už měl ale Peter i lepší vystoupení, i minule ten Elton mu myslím sednul víc. Podle mě on je paradoxně lepší v angličtině a v takovém písničkářském stylu jako Ed Sheeran. Tady mi přišlo že to není na 100 % jeho parketa ale na druhou stranu z toho dokázal vytvořit takový pěkný šanson a tím to zachránil. Každopádně je to ale dál můj nejoblíbenější soutěžící, nejvíc ze všech mu i dál přeju cekové vítězství a postup přes Valentinu měl stoprocentně zasloužený. A sem strašně rád že ho lidi do toho GF poslali, vážně sem tomu moc nevěřil takže to je bomba. :-))))))))))))))))))))))))))
4 Markéta Chladová – Další překvapení. Ta píseň je v originále strašná odrhovačka ale Markéta to normálně pojala líp než originál! Bavila mě! Co se to děje? Fakt tentokrát zabodovala a dokázala i mě že něco v ní fakt je. Tak aspoň při jejím posledním vystoupení se jí to povedlo. A zatraceně jí to slušelo, vůbec bych ji nepoznal. Ta nejistota co měla v očích ještě minule byla úplně pryč, teď tam najednou byla jako sebejistý profík. Tohle je pro ni do budoucna ta správná cesta. Asi by se fakt mohla v soutěži dál vyvíjet a růst kdyby to nebylo celé takhle zkrácené. Už od minula udělala obrovský pokrok.
5 Diana Kalashová – Zazpívané to bylo nadpůrměrně, všechno se vlastně povedlo tak jak mělo ale stejně se mě to moc nedotklo. Asi proto že ten song nebyl úplně přesně šálkem mojí kávy a stejně tak jím není ani Diana.
6 Aleksandra Nová – Saša už tam dávno nemá co dělat ale refrény podle mě nebyly zase až tak hrozné jak tu všichni líčíte, podle mě je na svoje poměry a se svou specifickou barvou hlasu zvládla ještě docela dobře, určitě lépe než bych čekal. Jinak ale hodnotím jako průměrné vystoupení a konečně je pryč.
7 Annamária D´Almeida – Podle mě ještě větší nuda než minule, bohužel čím dál víc zjišťuju že Annamária mě jen a jen nudí, absolutně mě nebaví a její styl je mi na míle vzdálený. Hlas má sice zajímavě barevný a techniku vyladěnou ale mě se to vůbec nedotýká a nebaví mě ji poslouchat ani se na dívat. Má pro mě charisma šedesátileté hajzlbáby.
8 Valentina Vlková – A další babička. Pořádný oldschool a podle mě hlavně úplně out. Hrozná ta stylizace do důchodkyně, co kdo od tohohle čekal? Úplná nuda, podle mě talent má ale jestli se neodprostí od těchhle nudných vykopávek, tak nemá šanci na úspěch.

6
Tomáš
Reagovat

Mám li nějak zběžně hodnotit i ty duety, tak nejlepší asi byly Eliška a Markéta, nejzábavnější i když pěvecky slabší Peter a Valentina, Diana s Annamariou mě nebavili a v Jakubovi to strašně kazila Saša, ten její šmoulí hlas se fakt do songu Olympicu vůbec nehodil.

7
Tomáš
Reagovat

S rozhodnutími v týmech vcelku spokojenost. To čeho sem se obával nejvíc že postoupí Valentina místo Petra, to se naštěstí nestalo a diváci ukázali že mají rozum a poslali do GF raději zajímavého zpěváka a muzikanta s obrovským charismatem a sice talentovanou ale starou mladou a hrozně nudnou zpěvačku poslali domů. U Vojty ok, s postupem Elišky taky souhlasím ale klidně by si za včerejší výkon zasloužila postoupit i Markéta. U Pepy nebylo o čem, bez Jakuba by to nešlo a Saša je úplně zbytečná a nebýt Pepy, tak by tam už dávno nebyla. Nespokojený sem tedy pouze s rozhodnutím v týmu Kaliho. Annamaria mě včera už tak strašně nudila, že jsem chtěl raději místo ní do GF Dianu. Diana taky není nic extra ale je aspoň kontroverzní a GF s ní by pro mě mělo větší náboj než s nudnou tetkou Annamariou. Fakt jak tam stály vedle sebe, opravdu sem si přál aby bylo překvápko a postoupila by Diana Kalashová a v duchu sem v to trochu i tajně doufal a věřil sem tomu ale nestalo se to no. Annamaria má asi velkou podporu, nechápu kde zrovna ona ji bere.

8
Tomáš
Reagovat

Jak se tu kritizuje to hlasování pouze v rámci týmu, tak s tím v podstatě souhlasím a je to opravdu nespravedlivé že to není jen podle počtu SMS. Tohle v podstatě minule odstřelilo Kristiána ( i když ten by dost možná vypadl i kdyby se rozhodovalo jen podle SMS ). A taky bych po včerejšku viděl raději v GF třeba Markétu místo Annamarie jak už tu někdo psal. Ale i to je dvousečné. Na druhou stranu to nejspíš Petra vyneslo až do GF protože kdyby se rozhodovalo jen podle počtu SMS bez ohledu na týmy, pravděpodobně by teď místo něj byla v GF Diana a to bysme přece nikdo nechtěli neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????????

9
dolores
Reagovat

@Tomáš: S tou Eliskou si prekvapil, napokon aj ja keď som si to vypočula druhýkrát, zdalo sa mi to lepšie,spev trošku utrpel, hlavne je to ťažké s dychom, nedá sa dotiahnuť fráza, keď treba okamžite hrať. Hlavne sa teším, že si konečne ocenil jej muzikantstvo.;-)
Ja mám ale na prvom mieste Petra, song totálne nevhodný na postup, napriek tomu vytrieskal z neho čo to šlo, skrátka som mu to zožrala…Na piesňach v rodnom jazyku sa zvykne vypadávať , ale vidíš, divaci ho napriek tomu poslali do GF, takže bude v ňom asi ten povestný X-faktor…:-)
Jakubovi ma viac bavilo fandiť, keď nemal ešte toľko fanyniek a slávy ako teraz, som rada, ze je v GF, a postup si podľa mňa zaslúžil, aj tá pódiova prezentácia, pohyb aj spolupráca s tanecnickami bol výborná, horšie je to s tým songom, musel spievať príliš urputne, rockovo exhibovať, čím sa stráca akékoľvek posolstvo, ktoré by mal spevák odovzdať ďalej.
Postup Annymarie prekvapko, ale to už som písala, dobre to bolo, ale nie dychberúce, slohy pekné, refrény vo výškach slabšie, ale vo výsledku zvládnuté vystúpenie. Obrovská snaha Diany aj produkcie nevyšla, už len ten medailonik, kde bola vykreslená v tom prepychovom prostredi ako princezná mohol ľudí odradiť.A zdalo sa mi dokonca, že prichádzali aj antihlasy…

10
jj
Reagovat

@Violete:
Jaký zas botový fantom, určitě to byl Jakub, neplecha mu kouká z očí. I kdyby tam řádil fantom, na Jakuba bohužel nevyzraje. O Jakubovi je známo, že si boty nesundává ani na noc, bere si je i do postele, mění si je až v okamžiku, když začnou hnít a rozpadat se, což bývá celkem brzo. Pak čmajzne jiný. Trochu se bojím, že si je hodlá sundat až těsně před finále, až bude v šatně s ostatními finalisty, a bohužel vyhraje finále kontumačně obutý v botách od Elišky. Ještě že sis těch chybějících bot všimla, jinak by se nikdo nedozvěděl, co je vlastně zač. Měl jsem Jakuba celkem rád, ale nyní, když tu po sobě čtu, jakou má povahu a čeho všeho je schopen. :-)

11
bwsgexia
Reagovat

http://viagraoahvfn.com – where to buy generic viagra purchase viagra online canadian generic viagra online

12
jj
Reagovat

@Tomáš:
To, že máš na prvním místě ženskou, je asi největší překvapení letošního Hlasu. Poslední dobou mi chvílema začínáš připadat i normální, nejseš náhodou nemocnej? :-)
@Tomáš:
Peter mohl mít dost hlasů na postup v jakémkoliv systému, osobně už si přestávám být jist, jak na tom kdo je.

13
yeey
Reagovat

Tak jen pro zajimavost, kdyz jsme tu vcera resili ty sazky: u Tipsportu Jakub 2.5, Anicka 3, Eliska 4, Peter 8…..

Zatimco driv uz na vykonech v gf prilis nezalezelo, myslim ze tady bude mit produkce obrovsky manevrovaci prostor s tim, jaky songy jim da. Uz u Elisky v SuperStar minule song v gf zafungoval a dokonce v jednu chvili vedla nad Terezou.

Zajimalo by me taky, jak presne to bude probihat. Minule zpivali cesky song+anglicky song+duet s koucem, opakovani predchoziho vystoupeni mela az Lola po vyhre. Elisce by imho totiz ta Lady Gaga z k.o. mohla hodne pomoct. Anicce zas Adele. Ale celkove si porad myslim, ze obe slecny jsou, ac velmi sympaticke, na vyhru prilis nevyrazne (omlouvam se za to slovo) tety. Peter je imho outsider, ale mozna ho Slovaci aspon do TOP3 podrzi.

14
dolores
Reagovat

@jj: u Toma nikdy nevieš :-))) Môže nastať aj veletoč, ale len tak na jedno kolo :-D

No, je to ťažké odhadnúť, ale Diana mala určite viac ako Peter, to som si istá….Myslíš, že zverejnia percentá aj po tomto kole? Hoci výsledok aj tak poznáme. ale ak chcú nalákať na hlasovanie, mali by teraz zverejniť celkové poradie

15
Bezík
Reagovat

Je pravda, že úlisný Mulisák by byl pro produkci ideální vítěz. Obě děvčata nejsou zrovna ideální komerční typy, Peter by ještě možná ušel ale Mulisák, to je přesně to co komerční televize chce, takže ho budou tlačit, jak jen to půjde. Otázka je, zda mu to pomůže. Pro Hanzu taky chtěli jistě to nejlepší a jak dopadl :D Už jen proto doufám, že vyhraje některé děvče a produkce pude na kobereček, jak to jen mohla dopustit :D :D

16
Tomáš
Reagovat

@dolores: Tak ještě abych neocenil její muzikantství když jí to s tím saxofonem tak šlo. S Jakubem taky souhlasil, taky mě víc bavilo mu fandit když byl outsider a nebyl ještě tak populární jako teď. On působí trošku jako takový frajírek a šamponek na první pohled ale zachraňuje to u mě tím že si vybírá rockové fláky a že má v sobě takový vtipný nadhled takže to naštěstí není pro mě takový namachrovanec jako byl třeba Harich nebo Mrózek a proto ho nikdy nezačnu tak nesnášet. :-D Je to pořád můj favorit ale Peter je mi celkově bližší, je přirozenější i sympatičtější a přál bych mu výhru víc ale to je bohužel nereálné.

17
dolores
Reagovat

@yeey: dík za pripomenutie na minulý Hlas, aj som si lámala hlavu ako to bolo. Len teraz ešte ako sa vyraďovalo? postupne po jednom, od 4. miesta, či ?
Tretie miesto pre Petra by bolo fajn, no netuším, kto z nich by mal byť potom štvrtý, všetci sú tam silní, napr. Annamária vysoko mieri, vyradila megafavoritku, slováci asi budú riešiť ju, nie Petra, no uvidíme.

18
dolores
Reagovat

@Tomáš: No jasné, aj ja doprajem Petrovi víťazstvo, ale matematika, logika a všetko ….. nepustí. :-))) Celkom by ma potešilo, určite aj teba po dlhom čase chlapčenské TOP2 Peter vs Jakub :-D

19
Tomáš
Reagovat

Moje přání jak chci aby dopadlo GF :

1 Peter
2 Jakub
3 Eliška
4 Annamaria

Tohle by bylo moje pořadí snů

A teď můj odhad jak to dopadne – čtvrtý bude určitě na 100 % Peter, tím sem si úplně jistý. Letos poprvé nevěřím že rozhodne národnost která by měla být s vítězstvím nyní na řadě a že by mohl vyhrát protože je slovák. To se u mého favorita nestane, i postup do Top 3 by byl u něj zázrak a ani tomu nevěřím. Strašně bych mu přál aby porazil aspoň tu nudnou Annamariu ale to se bohužel nestane. Dál ta Top 3 je už hodně vyrovnaná což je nezvyklé a těžko říct jak by to mohlo dopadnout. Procenta zveřejněná minule nahrávají vítězství Jakuba ale opravdu se stane takový zázrak že po letech vyhraje kluk? Podle mě Jakub šanci má ale vůbec to není jasný favorit, to tedy rozhodně ne. Myslím že Eliška a bohužel i Annamaria když dokázala porazit Dianu jsou dost silné a obě dvě mají taky šanci na výhru. Myslím že Jakub bude určitě minimálně v Top 2, nevěřím že by se svou současnou popularitou skončil až třetí. IMHO skončí Jakub nejhůře druhý, to je druhá jistota po Petrově bramborové medaili. Ale Eliška a Annamaria jsou pro mě úplně neodhadnutelné, obě dvě můžou skončit až třetí a stejně tak obě dvě by to mohly i vyhrát. Jediný kdo mi v GF opravdu vadí je Annamaria, ta je pro mě tak neskutečně nudná, nezajímavá a bez charismatu, její podání songů mě vůbec nebaví takže ji bych jako vítězku fakt nedokázal respektovat, to by byl zlý sen kdyby to vyhrála zrovna ona. Nejlepší vítěz by byl pro mě Peter ale ten je bez šance. Ať vyhraje Jakub nebo Eliška, oboum to budu přát i když Elišce prostě méně protože bab už vyhrálo tolik a to je vlastně v současné době jediný důvod proč nechci aby Eliška vyhrála. Eliška mě v živácích dost příjemně překvapila, přestala pro mě být nudou tetou jako předtím takže i když nechci aby vyhrála protože bab už vyhrálo moc, jako vítězku bych ji aspoň respektoval. Annumariu bych jako vítězku nerespektoval a nepobral, to je pro mě ta nejhorší varianta ze všech takže snad k tomu nedojde. Vážně sem zvědavý jak to v sobotu dopadne, tentokrát je to vážně hodně vyrovnané. Myslím ale že se dostal z každého týmu do GF opravdu ten nejlepší kromě týmu Kaliho – tam měl být rozhodně místo Annymarie Kristián a pak by už grandfinálová čtyřka byla úplně dokonalá.

20
Tomáš
Reagovat

@dolores: V minulém Hlasu odzpívali všichni všechny songy a až pak se uzavřelo hlasování a až pak se vyhlašovalo 4., 3., 2. a 1. místo. Rozhodně je to pro mě lepší a spravedlivější než hlasování každou chvíli stopovat a vyřazovat jako v GF SS. Já bych chtěl aby byla čtvrtá Annamaria ale to je asi nereálné když dokázala porazit Dianu. Tak by mi nevadilo ani 4. místo pro Elišku pokud by se Peter dostal do Top 3. :-) Ale myslím že on bude čtvrtý bohužel, nevěřím že ještě někoho z těch tří dokáže porazit, to už by byl moc velký zázrak. A ano Top 2 Peter a Jakub, to bych teda bral ze všeho nejvíc ale tak to nebude no.

21
yeey
Reagovat

@dolores: Minule to bylo tak, ze se vyhlašovalo postupně. Čtvrtý, třetí, vítěz. Ale hlasování nebylo obnovováno, pokud si to správně pamatuju. Nejsem si jistý, jestli v prvním Voicu to hlasování nějak neobnovili. Kdyžtak mě někdo opravte/doplňte. To může strašně pomoct Jakubovi, když prostě jen zastaví hlasování a začnou vyhlašovat. Anička a Eliška se budou dělit imho dost výrazně o hlasy.

22
dolores
Reagovat

Tohle by bylo moje pořadí snů :-))

1 Peter
2 Eliška
3 Jakub
4 Annamaria

TIP:
Jakub
Annamária
Eliška
Peter

23
Bezík
Reagovat

@dolores: Nestraš ! Úlisný Mulisák nesmí projít !!! Dvě dávky !!! ;-) :D

24
dolores
Reagovat

@Tomáš: @yeey:
určite lepšie nezastavovať hlasovanie, potom ten posledný, čo si nacvičil pieseň a fanúškovia sa na ňu tešia si už nezaspieva, to je na tom to otrasné ..:/

25
dolores
Reagovat

@Bezík: Len aby ty si nedostal dávku od Jakubových fanyniek , len počkaj až ťa v noci prepadnú : -)))))

26
Bezík
Reagovat

@dolores: Ty jsou ještě nezletilé, jejich výcvik a výzbroj bude chabá ! :D :D Nicméně pro jistotu večer vypouštím psy !!! :D

27
Violete
Reagovat

@jj: Stejne by bylo vtipne,kdyby vsem mizely boty, vizazisti by nestihali dodavat nahradni a aby nakonec Jakub nemusel rockovou pecku v lodickach.Jinak jsem rada,ze Tomas ocenil Elisku a Marketu :-) O tom,ze Eliska hraje na saxofon uz je zname z jednoho koncert na Yotube,jen byla otazka casu,kdy ho vytahne.Mozna ze Natalka mela s cellem pockat do zivych kol.

28
jj
Reagovat

Narazil jsem na neuvěřitelnou stránku, slevy až 90 procent, bohužel je s heslem, ale já na něj přišel, tak si ho rychle zapamatujte, než ho změní, a šup nakupovat. Heslo je třeba stále opakovat, jinak slevu nedostanete a zní:

Jsem uvolněnej, zcela uvolněnej, na nic nemyslím. Jakub je velký zlo. Budu hlasovat pro Elišku. Jakub je velký zlo. Budu hlasovat pro Elišku. Jakub je velký zlo. Budu hlasovat pro Elišku.

Neuvěřitelná stránka se slevou

29
jj
Reagovat

@Bezík:
Nechci tě strašit, ale dvě dávky asi stačit nebudou :-)
Moje přání:
1. Eliška
2. Peter
3. Jakub
4. Annamaria

A tip dvojnásobného vítěze tipovací ankety:
1. Jakub
2. Jakub
3. Jakub
4. Jakub

30
jj
Reagovat

@dolores:
Teď ty výsledky vlastně ani nechci vědět, ať mi zbyde ještě nějaká naděje :-) Ale po konci soutěže by mě zveřejnění přesných výsledků potěšilo.

31
yeey
Reagovat

@dolores: tak ono už další věci zpívat nemusí, jen znovu obnoví hlasovaní a jsou nějací hosté. Myslím, že když v prvním Voicu vypadl Miloš na 4. místě, tak to znovu spustili, ale už se nezpívalo, ale to nechci kecat, ať mě Vlado kdyžtak opraví.

Takhle bych si dovedl představit, že pokud vypadne třeba na čtvrtém místě Peter, pak třeba Annamaria, a pak to znovu zapnou a hlasy od Annamarie už půjdou k Elišce a ta může mít na Jakuba šanci. Ale kdoví, ona to je asi trochu loterie, když hlasuje málo lidí (aspoň tak předpokládám). I když zas nehlasuje dostatečně málo lidí na to, aby Dianu její fanklub prohlasoval do gf :-)

32
jj
Reagovat

@yeey:
Podle mě tenhle systém hlasování spíš hodně pomůže Petrovi. O hlasy se budou víc dělit Jakub a Eliška než Eliška a Annamarie. Jako vždy jen můj dohad. Předtím jsem národnost nebral v úvahu, teď už bych se nedivil, kdyby Peter těsně vyhrál, trochu mu to určitě pomůže. Otázka je, jak moc.

33
yeey
Reagovat

@jj: nedá se svítit, nezbývá mi než s tebou opět nesouhlasit ;-))

34
Mila
Reagovat

Jsem rockerka , vždy fandím zpěvákům, kteří dokážou skvěle zazpívat a dát songu nějaký smysl…..proč tedy mne Jakub nebere, absolutně mu jeho podání nevěřím, spíše mám pocit trapnosti- jeho zpěv je jen na efekt, nemá to duši, nemá rockové charisma, je to šamponek, který si hraje na tvrďáka, přitom rocker nemusí za každou cenu působit tvrdě, ale musí tam být to NĚCO, u něj je všechno tak násilné a umělé….a tlačí ho do toho Vojtek.

35
jj
Reagovat

@dolores:
Podle mě už u Tomáše žádný veletoč nenastane. Jestli už byl výhodně nakupovat, tak předpokládám, že až do konce života nebude mít rád Jakuba, bude dál fandit Petrovi, ale hlasy bude posílat Elišce. A v příštích řadách se všechny soutěžící se jménem Eliška můžou dostat hodně daleko. Tak nějak mi to vyhovuje :-)

36
Violete
Reagovat

@Mila: Toho spravneho rockera si bohuzel vyhodil,s oduvodnenim,ze ma spatny pohyb po podiu.To pritom vubec nevadilo.

37
Monika
Reagovat

prijde mi zvalstni, ze ackoliv je v tomto rocniku dost dobrych zpevaku, prakticky nebyl zadnej touchdown, nic tak bombastickeho co by si clovek pamatoval i za roky. Ty vykony strasne splyvaji, imho velkou roli hraje mzierny vyber pisnicek, ale stejne…Takovou Elisku a jeji carey si budu pamatovat roky, v Hlase zadnej megavykon nezaznel. Vlastne si rikam, ze v SS by z tehle ctyrky do live show prosla maximalne Eliska, ale ani u ni si nejsem 100% jista.

38
Violete
Reagovat

@Monika: Za me tedy touchdowny byly minimalne od Valentiny,Markety,Elisky i Natalky.

39
Ally
Reagovat

Jeste jsem premyslela,kdyz Kali moc jak jsme se shodli , rad co se tyka zpivani nedava..muze byt Anicka v nevyhode..?Diana byla asi v podstate samostatna..ale ona je celkem amater?..a to uspechane Halo byl mozna vysledek..i kdyz tam maji i tu hlasovou poradkyni….plus nervozita..ted jeste tezila z minuleho uspechu..No nebo to naopak ukazuje na jeji silu..:)

40
Bezík
Reagovat

@Monika: Moniko, Moniko, pro TEBE tam nebyly touchdowny, pro mě jich tam bylo hned několik. Všechno je individuální. Kterou Elišku máš na mysli ? Ruskovou ? Nevím, že by něco takového zpívala …

41
jj
Reagovat

Sice tady často kritizujeme výběr písní, ale když bych srovnal písně v minulé Superstar a tady, tak u mě by zcela jasně zvítězil The Voice, stejně tak v touchdownech či aspoň v počtu výborných výkonů. Podle mě je ten výběr čistě uzpůsobený typu soutěžících. V Superstar byli vhodní soutěžící na velkosongy, zřejmě takové pouštěla porota dál, tak jich zpívali víc, protože je umí. Tady je zas víc muzikantů, dokonce i rockerů, tak je výběr jinej a mně osobně bližší. Povolili by v Superstar, aby někdo zpíval např. swing? Dost těžko. Ale nic proti velkosongům, taky se mi líbí a je umění je dobře zazpívat. Jen můj vkus je lehce jinde, tak vítězí The Voice.

42
Mila1
Reagovat

Pro mě byl touchdown Adrianina píseñ při výběru naslepo, pak Eliščina Lady Gaga a taky Crying Markéty a Valerie

43
Prochor
Reagovat

Tipsport:
Jakub 2,3
Annamária 2,6
Eliška 5
Peter 11

44
jj
Reagovat

@Prochor:
Podle mě má Jakub nízkej kurz kvůli zveřejněným procentům, Annamária zas kvůli tomu, že porazila Dianu, která byla považovaná za silnou, Diana mívala vždycky nízkej kurz. U celkovýho pořadí jsem si nejvíc jistej čtvrtým místem, sedí mi tam Annamária.

45
Prochor
Reagovat

@jj: Mně překvapuje jak málo se věří Petrovi a že Annamaria tak dotahuje Jakuba.

46
Bezík
Reagovat

Já myslím, že někdo z produkce či jejího okolí pouští „zaručené“ informace, aby byly kurzy úplně mimo a on se napakoval :D

47
dolores
Reagovat

Kebyže som jasnovidec, a vidím, že to vyhrá Peter, stavím všetky úspory a stanem sa 11-násobne bohatšia :-o :-)))

48
Monika
Reagovat

@Prochor: tak Anna Maria neni prekvapeni, az do nedele byla dokonce pred jakubem. S tim peterem je to fakt zvlastni, porad vyhral dve kola, v poctu ctyr lidi tu sanci stale ma, kurz je prilis vysoky…

49
plrSlups
Reagovat

http://7realonlinecasinos.com/ – zone online casino log in free slots no download no registration needed betfair online casino

50
dolores
Reagovat

@Bezík: Monika asi mala na mysli touchdowny pre väčšinového diváka, teda napr.za 24 hodín by ich počet kliknutí stúpol z nuly na 200 tisíc …

Ja mám tiež radšej formát Voice, príde mi, že sú tam kvalitnejšie pripravené vystúpenia, je to komornejsie, na menšom javisku, viac sa berú do úvahy rôzne žánre, kouči sa priamo podieľajú na výkonoch svojich zverencov, aj to sa mi páči, že ich všetkých chvália, diváci nie sú ovplyvneni osobným názorom porotcu…a hlasujú podľa svojich pocitov. Sice Rytmus
MD si navzájom svojich zdrbavali, ale potom o to viac tých vlastných obranovali. Superstar je fajn v semifinále, finále je už megalomanské, fakt tam bodujú ako píše jj velesongy. Si pamätám, ako krásne zaspieval Šafarik Love Me Tender, ale celkom márne, kazdeho tam uspával.

51
Monika
Reagovat

kdybych mela vybrat jeden jediny a nejlepsi vykon letosni rady zatim by to byla Eliska a jeji Lady Gaga, to me bavi hodne a obcas si to i poustim.

52
Ally
Reagovat

@dolores: Hm , za mě nakonec možná taky Voice, ze stejných důvodů, výběr naslepo mě baví..
.Jen je to takové uspěchané no a trocha té kritiky / Habery. :) tam chybí.

A taky mi přišly letos o ničem ty přeřvávací duely . Ale jak minule ( ?) se vyřazovalo způsobem, že jeden stál a koukal až druhý zazpívá, to možná zamítli, že jim tam soutěžící nervově kolabovali ? :)

Jinak touchdown/ zatim / ..nebo spíš srdcovky ..asi Valerie P. a Beyonce a Natálie – Z. Navarová..a od Elišky asi taky Lady Gaga film..i když ta je vlastně dobrá pořád..

53
Tomáš
Reagovat

Podle mě Annamaria by mohla být i třetí a Eliška druhá. Pakliže teda Peter skončí čtvrtý, což je asi bohužel jistota a Jakub to vyhraje, což vůbec jisté není. Eliška mi přijde teď poslední dobou jako daleko živelnější a zajímavější zpěvačka než Annamaria, Annamaria je pro mě prostě jen taková úplně typická uspávačka hadů. Popravdě vůbec nechápu kde se ta podpora D´Almeidy bere a koho tak strašně baví ten její zpěv, mě jedině strašně nudí. Takže já myslím že by mohla být i třetí, Elišce bych přál rozhodně víc Top 2 když už by tam musela být baba. Annamaria sice porazila Dianu ale Diana taky vůbec nemusela být tak silná jak se zdá. Já si třeba myslím že Eliška měla rozhodně víc hlasů než Diana a mezi Dianou a Annamariou to bylo pravděpodobně i teď ve druhém Finále dost vyrovnané. No nejradši bych D´Almeidu viděl čtvrtou ale to se nestane, Peter je bohužel bez šance na Top 3.

54
dolores
Reagovat

@Monika: každý máme svoje osobné touchdowny, pre mňa to bola aj Rihanna v podaní Karolíny alebo Eliškine I feel good,Lady Gaga, Petrov Creep, Elton, Cigaretka, aj ten swing ma baví si púšťať. :-)

Ally, mne tu Habera veru nechýba, niektorí finalisti by už tu neboli, zostali by hlavne tí, čo sa jemu páčia. Ktovie či by chcel koučovať, jemu je asi pohodlnejší ten superstárovsky rozhodca, čo nič nerobi, len príde raz za týždeň posadi sa do kresla a mudruje.. síce ma viac roboty predtým, keď vyberá od kastingov až do semifinále.

Inak Jakub povedal v jednomn rozhovore, že kým sa dostali do bl.audition, museli prejst 5 kastingov

55
Violete
Reagovat

Kdybych mela vybrat nektery z touchdownu u me tak Laura Ed Sheeran,Simon Timberlake,Valentina Grace,Marketa Daft Punk,Eliska Lady Gaga, Natalie Navarova.

56
Tomáš
Reagovat

U mě touchdown letos jednoznačně Kristián s Next To Me. Pak Peter na castingu s Radiohead a i v tom K.O. kole. Natálka s Andělskou rozhodně taky. Nebylo jich pro mě zase tak málo.

57
Tomáš
Reagovat

@Tomáš: Vlastně bych jako touchdowny označil i Jakubovo K.O. a taky jeho souboj s Korbelem. To byly podle mě čísla který se mimořádně povedly. Z tohoto pohledu by byl Jakub podle mě letos velmi dobrý vítěz.

58
yeey
Reagovat

Pro me nejvetsi touchdown letosni rady jednoznacne vyber naslepo Adriany, ten okamzik, kdy najela do refrenu a vsichni do toho bouchli (krome Jany, ktera to dala v prvnich vterinach) , byl pro me nejsilnejsi v letosnim Voicu…

Dal Patrik Zoul a Human… skoda, ze mu to nevyslo v K.O., Urcite taky Anette a Jealous nebo Valentinin uvodni vykon.

A pak Jakub a jeho k.o…. Vsechny jeho ostatni vykony se mi libily, ale tohle imho neprekonal, Vojta muze jen triskat hlavou o stenu, ze ho pustil Pepovi, i kdyz u Pepy je Jakubovi líp. Vojta by ho tam uz nejspis davno nemel, imho stejny pripad jako Lola minulou radu, kdy by si s ni Majk nevedel rady… Dale urcite Eliska a Remember Us This Way byl touchdown jak prase.

Z duelu byly super vsechny 3 dvojice z Pepova tymu. Rad si poustim Adrianu a Janu, daly to skvele na to, jak dostaly nalozino a to jim oboum ani nebylo 18! A Adriana z niceho nic ukazala, ze na rock, na ktery se chtela soustredit, ma. Byt je to rockerka zacatecnice.

V live shows hodne dobrych vykonu, ale neoznacil z toho nic za touchdowny. Snad v gf.

59
bygVacle
Reagovat

http://almeidacorp.com – mexico generic viagra viagra online uk buying generic viagra online legal

60
gtdSwema
Reagovat

http://casino-online.us.org/ – online casino canada 80 free spins cafe casino online casino movie online’s homepage

61
Ally
Reagovat

@dolores: No je fakt ,ze Haberu by to asi nebavilo.;) a v tom Hlase je to nejak nastaveno,ze spis rypou kouci do sebe nez do soutezich..

Jeste jsem zapomnela na Annamaria a Adele. Ale to jsou spis veci co se me dotkly.jestli si predstavim touchdown, jakoze zustanu s otevrenou pusou a reknu si :“ Tohle je Hlas“ :) jako Lenka Hruzova a Recovery..tak letos asi ne..ale zazraky se taky deji jen obcas..,)

62
Ally
Reagovat

@dolores: 5 kastingu , ty jo..Ale je fakt,ze tam zadny odpad nebyva..Ono by asi vypadalo divne jak je pri vyberu naslepo to dramaticke ticho,svetlo na souteziciho..a ten by pak zacal skrehotat..;)

63
Sa. I.
Reagovat

Tento nepostup ve výběru naslepo jsem nechápala – teď jsem na to náhodně natrefila a znovu se v tom ujistila – Kateřina Kolčavová. Schválně jsem si jako další pustila Aleksandru Novou /její hlas mě nepříjemně řeže do hlavy/ a hned bych je vyměnila. Ale to je jen /?/ můj názor…

https://www.youtube.com/watch?v=QtGPBpFkN3M

https://www.youtube.com/watch?v=jmBUJXasPRc&list=RDjmBUJXasPRc&start_radio=1&t=11

64
Tomáš
Reagovat

@yeey: Jakub byl v K.O. vynikající ale podle mě to později ještě lehce překonal v Souboji. https://www.youtube.com/watch?v=KZqOzeMAVVQ Když sem o tom tak přemýšlel, tohle je dost možná nejlepší vystoupení celého letošního Hlasu bez ohledu na to jaké sem tam měl ještě i jiné favority. Opravdu mimořádně povedený duet, ze Soubojů rozhodně nejlepší byl. Ale chápu, je tam ten Korbel a to zde možná lidem vadí ale i ten byl v tom vystoupení skvělý, ať se to někomu líbí nebo ne. Oba to dali jako pánové, takže za mě asi tohle je největší touchdown letošního The Voice protože pokud by tohle nebyl touchdown, tak potom už teda nevím co by byl. Každý to má asi trochu jinak podle svého vkusu, ale ti co mají v sobě aspoň trochu rockového cítění ( a taky ti kteří netrpí nenávistí k Jakubovi a Korbelovi :-D ) by to tak mohli cítit taky.

65
Mila1
Reagovat

@Tomáš: Jejich duel nebyl špatný, ale mně se víc líbila Markéta a Valérie v Crying. To je prostě věc názoru.
Ale na Korbela, který mi byl celou soutěž nesympatický, jsem si opravila názor poté, co vzal sportovně prohru s Jakubem. To se mi líbilo.
Pokud mám hodnotit Jakuba, fandím mu moc, ale poslední dvě kola to bylo slabší. Zajímavé, že ve výběru naslepo měl písničku od Jamese Arthura, tudíž ne zas tak moc rockovou pecku a moc mu to sedlo, to až Pepa ho tlačí do rockové podoby, což asi není úplně Jakubova přirozenost. Ale je natolik mladý, že se nechá.

66
jj
Reagovat

Seřadil jsem výkony s nejvyšším počtem zhlédnutí na youtube za celou soutěž, všechny jsou z výběrů naslepo, pak už čísla klesala a nic se do žebříčku nedostalo. Mám dojem, že podobná situace byla i minulou řadu a že i ve světě je to podobný, výběry zajímaj diváky nejvíc, pak zájem klesá. Vzhledem k tomu, že je to bez slovenských views, tak jsou to imho vysoký čísla.

Jan Nováková – Adele – 477 tisíc
Marek Pošta – Christiana Perri – 510 tisíc
Dominik – Klus – 510 tisíc
Lukáš Vincler – Great Big World – 591 tisíc
Nicole Matoušová – Jessie J – 601 tisíc
Diana – Shawn Mendes – 640 tisíc
Valéria – Beyoncé – 641 tisíc
Peter Juhás – Radiohead – 646 tisíc
Sofiane – Ed Sheeran – 659 tisíc
Josef Fečo – MIKA – 696 tisíc
Kapitán – R. Kelly – 792 tisíc
Patrik Zoul – Rag’n’Bone Man – 886 tisíc

Překvapení a jasný vítěz:

Ladislav Korbel – Linking Park – 3 336 425

67
dolores
Reagovat

@Mila1: Presne tak, Jakub nešiel asi do súťaže s tým, že bude za rockera, prečo by si inak vybral za kouča Vojtu Dyka ? Podľa mňa v produkcii, keď zistili, čo má jakub za hlas, tak tú krádež pre Pepu zinscenovali, zrejme to yvhovovalo aj Dykovi vyhodiť ho, mal v merku iné svoje kone, resp.kobyly :-D

68
Bezík
Reagovat

@dolores: Přesně tak, Mulisákovo „rockerství“ je čistě dílem produkce. Vyplnil tam „mezeru na trhu“, takový jakoby rocker, a přitom dokonale tvárný a poslušný se vždycky hodí :D :D

69
Looky
Reagovat

Příspěvek pouze pro pamětníky :) Mě v tomhle kole Markéta vizuálně, možná i ta její mimika, připomněla postavu Jodie ze seriálu Škola zlomených srdcí (Heartbreak High) – australské Beverly Hills 90210.

A připojím i svůj tip na vítěze – Peter „Eheej“ Juhas :)

70
dolores
Reagovat

@yeey: Na toho Patrika Zoula som zabudla, v poslednom čase som si ho už nepúšťala, keďže som lehce posadnutá Juhásomániou :-D, ale určite jeho Human patrí k mojim naj, a ešte mám v obľube aj Michaelu a jej Unikát.

71
DJ Vlado
Reagovat

Zdravím z Kroměříže :-) Co se týče touchdownů, tak moje Top 5 bez pořadí je:

Lucka – Back To Black
Adriana – Make You Feel My Love
Annette – Jealous
Laura – Perfect
Valentína – You Don’t Own Me

Těsně pod Top 5 by ještě skončili Peter – Creep, Eliška – Always Remember Us This Way, Kristián – Next To Me a podruhé Lucka – Lost On You

Souhlasím ale s Monikou, že loňskou Eliščinu Whitney letos nikdo nepřekonal, to byl opravdu TOUCHDOWN!!! Letos to byly maximálně individuální touchdowny :-)

72
dolores
Reagovat

@Looky: Čau,…eheeej :-D, to vážne tipuješ Petra? alebo len solidarita so svojim tímom ?
Btw. Markéta mal byť tiež vo vašom tíme, Jana by ju tak skoro nevyhodila, ak vôbec

73
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tomášku, ty si vážně myslíš, že nenávidím Mulisáka ? :D :D Ale kdež, takové vášně se mnou rozhodně necloumají, já z něj mám jen srandu, jak je zoufale slaboučkej a jak poslušně panáčkuje před Pepou i produkcí. Mě je vlastně úplně jedno, kdo to celé vyhraje. Já tyhle pořady sleduju hlavně proto, abych si tam objevil pro sebe zajímavé lidičky, a v tomto ohledu byla tahle řada pro mě dosti štědrá, hned 3-4 velice zajímaví dá se říci už umělci, Markéta, Natálka, John, a dá se říci že i Lucka, i když ta se mi nějak nestačila úplně vyprofilovat. Což je víc než dost, třeba v poslední SS to byla jen Karmen a trochu Aneta. Takže za mě spokojenost a nemám žádný důvod někoho nenávidět :D Ano, jistě bych přál vítěztví někomu, kdo je dobrý a ne někomu, kdo je tam zoufale nejslabší, dá se říci vyloženě komická figurka, ale aspoň zase mám na čí účet vtipkovat ;-) :D

74
Sa. I.
Reagovat

@DJ Vlado:

Lucka – Back To Black: „… i Kali se otočil…“ :-D
Toto jsem si fakt pustila vícekrát, dnes 2x ;-)

75
jj
Reagovat

@dolores:
Mně Habera taky nechybí, ne kvůli kritice, tu bych uvítal, jen mi už připadal moc zahleděnej do sebe a neschopnej přijmout jinej názor. Kdyby se ale přihlásila např. Tereza Mašková, tak věřím, že se porotci v Hlasu taky budou rozplývat a na pořadu dne by byly epický songy. Jen se takoví lidi nepřihlásili, případně neprošli castingem, ale to se mi nezdá. Postupový klíč v letošním Hlasu mi připadá tak zvrácenej, samozřejmě i málo živých kol, tak preferuju Superstar. I když i v Hlasu jsou některý věci dobrý, třeba práce koučů. Ale ne jejich pravomoce. Stačilo by pár změn. Debata na tohle téma je ovšem zbytečná, vzhledem k sledovanosti posledních kol pochybuju, že ještě někdy nějaký The Voice bude.

76
dolores
Reagovat

@Sa. I.: Ten Believer s Katerinou Kolčavovou, ktorej sa nikto neotočil má na markízackom kanáli YT neuveriteľných cez 2 a pol melóna prehratí, dávno predbehol Elis, či Lo Hrúzivú, ktoré nedosahujú ešte ani milión…..aj som si minule vravela aká to súhra náhod spôsobila, že sa toto stalo virálom, samozrejme megahit Imagine Dragons, ale to nebude len tým, …má prevažne cudzojazyčné komentáre, a samozrejme si tam všetci podávajú koučov, miestami aj nelichotivo:-D Že bola až taká super, to sa mne osobne nezdá , mňa viac mrzí, že sa neotočili Anne Horthovej, tá ma totálne dostala, ..to je tá, čo za ňou Jana potom bežala…. a v jednom rozhovore v nejakom časopise som minule čítala, kde Jana opisuje svoje pôsobenie vo Voice, že sa všetci kouči strašne hanbia za to, že sa tejto babe neotočili…ale vraj nestihli, či čo … mňa to štve, že ona nepostúpila ani do K.O., je to typ speváčky ako Kika Miháľová, či Markéta, … hoci iná, taká jemnejšia, ale tiež spieva po jazzových kluboch atď…Dyk by si prišiel na svoje …Tá jej Balada o poľných vtákoch vo Výbere naslepo sa dotkla mojej duše

77
Looky
Reagovat

@dolores: Ahoj, naprosto vážně! Myslím, že ač se to nezdá, tak rozdíly v diváckých hlasech mezi těmi čtyřmi vůbec nebyli velké. Sledovanost se asi závratně nezvedne, takže budou rozhodovat ti samí diváci, co doteď – a ti už nějakou preferenci mají. Mohlo by to být těsné a rozhodovat spontánní hlasy získané v průběhu poslední kola. Takže bude záležet zase na písničce, trochu na pořadí (ale méně než normálně, je možné,že budou zpívat až dvakrát sami a jednou s koučem). Na druhou stranu bych se vůbec nedivil, kdyby konečné pořadí mezi nimi bylo stejné ve všech třech živácích – ale to se asi nedozvíme.

Akorát jeden faktor by mohl s pořadím obrovsky zamíchat a zatím ho tu nikdo myslím nezmínil – fanouškovská základna koučů. Doteď nešli proti sobě, ale v tomhle kole jedinkrát ano. A pokud osloví své followery, aby hlasovali, při nízké sledovanosti to může znamenat hodně. K tomu ještě ti „ambasadoři“, jejichž podpora sice zatím moc vidět nebyla, ale zase doteď nedávalo smysl podporovat lidi z jednoho týmu proti sobě:) A v tomhle má největší sílu Kali, proto můj druhý tip na vítěze je Annamaria. Btw. před pár dny vydal Kali ten klip, který s ním jeho top trojka točila, za 3 dny 400 tisíc views, do soboty budou další stovky tisíc, a i když tam je Annamaria jen pár sekund, tak je to pro ní reklama.

78
Monika
Reagovat

@dolores: Vidim to jako ty s jakubem. On vubec nechtel byt rocker, i na YT pred soutezi jsem nasla jen pomale romanticke songy od nej, na mile vzdalene rockovym peckam. Potom vyber Dyka….

Rockera z nej dela az Vojtek, byt i mne prijde uplne komickej a neuveritelnej stejne jako bezikovi. Pepa ma rad kdyz ho poslouchaji, asi i Adriana si postavila hlavu jinak vubec nechapu proc ji vyhazoval. jakub je takovej Slepcik rad se prizpusobi a poslechne na slovo…

79
Sa. I.
Reagovat

@dolores: 78

Děkuji za připomenutí* Teď si vzpomínám, že mě mrzelo více „neotočení“ a tyto byly mezi nimi. Díky Tobě si to alespoň zpětně najdu a vychutnám znovu. Ráda Tě čtu, Dolores ;-)

80
dolores
Reagovat

@jj: u nás je to takto

Kateřina Kolčavová – Believer (Imagine Dragons) 2 651 176 zhliadnutí
Jana Nováková – Skyfall (Adele) 675 661 zhliadnutí
Valéria Polčová – Running (Beyoncé) 597 299 zhliadnutí
Patrik Zoul – Human (Rag’n’Bone Man) 541 781 zhliadnutí
Diana Kalashová – In My Blood (Shawn Mendes) 350 501
Anette Kolková – Jealous (Labrinth) 349 004
Adriana Bessogonov – Make You Feel My Love (Adele) 314 963
Jaroslav Parči – Despacito (Luis Fonsi) 278 552
Lucie Večeřová – Back To Black (Amy Winehouse) 274 883
Lukáš Vincler – Say Something 221 685

nasleduje:
Sofiane
Mišenko
Laura
Fečo
Pošta
Kapitán
Korbel
Peter
John
Karolína

Sú to samozrejme len Výbery naspelo. V K.O. vedú zatiaľ Diana, Eliška a Lucka

81
Tomáš
Reagovat

Tak je to pravda s tím Jakubem že není přirozeně od své podstaty rocker. James Arthur to je styl, který mu byl bližší. Je to s ním přesně tak jak píšou mila 1 a Dolores. Já bych třeba raději na místě Jakuba viděl Kristiána, toho sem měl ještě raději než Jakuba a ten rock mu byl tak nějak přirozenější, šlo to z něj víc cítit. Pokud chtěli rockera, nechápu proč Kristiána zařízli tak brzy. Kristián si nezasloužil tak brzy vypadnout a myslím že by si teď účast v GF zasloužil i o trochu víc než Jakub a že by si zasloužil víc i vyhrát. Ale ono je to o štěstí a Kristián měl prostě smůlu do jakého se dostal týmu, kdyby byl v týmu Jany tak mohl být teď v GF taky protože Michaelu a Valentinu by snad dokázal porazit tak jako to dokázal Peter, který měl na ty slabé soupeřky štěstí. Každopádně tam měl být teď Kristián místo Annymarie, jediný tým kde to nevyšlo tak jak mělo. A pokud jde o Jakuba, na druhou stranu ten rock mu hlasově sedí a není vůbec vyloučeno, dokonce to tak vypadá že díky téhle show a díky Pepovi najde i v rocku své zalíbení a objeví tak další styl který zvládá, aspoň bude všestrannější a to taky není na škodu. A to co píše o Jakubovi Bezik jak je strašně slabý, to je už taky přehnané a není to pravda. Slabá figurka to byl třeba Pošta ale rozhodně ne Jakub, to mu zase Bezik pěkně křivdí. Takže i když mám ještě raději Petra a Kristiána než Jakuba a jejich vítězství by mě potěšilo ještě víc, Jakuba plně respektuju a je to můj třetí největší favorit v živácích. Pokud vyhraje, zaslouží si to protože udělal během show velký pokrok za tu krátkou dobu. Ještě to není dokonalé ale to vypiluje. A po soutěži si přece může vybrat sám jaký styl mu sedí a tím směrem se ubírat, tak o co jde? Je ještě mladý, má čas než se pořádně vyprofiluje. Není fakt potřeba ho odsuzovat a nebo se mu dokonce vysmívat, ten kluk je velký talent ať je to s tím jeho rockerstvím jak chce.

82
yeey
Reagovat

Na tom co pisete o Jakubovi a jeho rockerstvi bych taky videl kus pravdy. Na druhou stranu si jasne pamatuju, jak v jednom instastory z nedele rika, ze ten Personal Jesus je uplne presne to, co ho bavi nejvic (nepamatuju si presnou formulaci, ale tohle bylo to vyzneni). Takze to asi neni jen tak, ze z nej produkce a Pepa chteji delat hardrockera, evidentne k tomu vztah ma.

83
Tomáš
Reagovat

@Looky: Jo! Peter Juhás musí vyhrát Lukáši! Ale Annamaria ne!

84
Sa. I.
Reagovat

@Sa. I.: @Sa. I.: 81

…tato neotočení byla mezi nimi… Pro lingvisty ;-)

85
Sa. I.
Reagovat

@dolores:
Zajímal by mě dál i Jaromír:

https://www.youtube.com/watch?v=rQZNKTROppM

86
dolores
Reagovat

@Sa. I.: Dík, ja vás všetkých rada čítam ;.)

@Looky: No áno, diky, teraz to už bude brutal, ale vidíš to s tými followermi je to aj tak divné, Diane to absolútne nepomohlo, že ich má na Insta 40 tisíc, pričom Anna ich mala cca 3 tisíc, a Kaliho followeri ešte asi ako píšeš vrámci tímu, aby sa nekradli hlasy, neboli Kalim oslovení , no vo finále to môže Annumáriu vystreliť, takže to víťazstvo Jakuba je ešte vo hviezdach, neviem akú základňu má Kabát.. …možno aj z toho vychádzajú stávkari, keď určujú kurzy
Jana má na nete poskromne fans, ale je uznávaná mnohými rešpektovanými muzikantami, ..aj tak je zvláštne, že tipuješ Petra, ktorý je momentálne všade za outsidera. U neho pomôže tiež výber songu, napr. taký Ed Sheeran perfect, a spoločný s Janou Pokoj v duši ….

Pre Petra by ideálne bolo, keby česi hrali v ten večer semifinálový zápas … :-D (naši hokejisti tiež budú na semifinále, vraj už si kúpili lístky :-D)

Inak tá Šarlota kdesi v Teleráne hovorila, že sa bude spievať len 1 song solo a 1 spoločná s koučom, .. a 1 spoločná všetkých aj vypadlých finalistov

87
Looky
Reagovat

@Tomáš: Myslím, že není důvod to prožívat víc než samotní soutěžící a ti spolu kamarádí a přejí si to navzájem :) Na rovinu, já věřím, že vyhraje, ale zároveň si nejsem jist, jestli výhra v takové soutěži, a závazky a povinnosti po ní následující, automaticky každému přinesou štěstí. Takže mu v sobotu popřeju, ať to dopadne, jak si on sám přeje :)

88
Bezík
Reagovat

@yeey: Věřím tomu, že se Jakubovi Personal Jesus líbí, ale myslím že v jeho originální podobě. Ono to není původně nějaká rockárna, nakonec Depeche Mode jsou řazeny stylově jako synth pop, new wawe či synth rock. Že ho ten mamlas Pepa či produkce dotlačili k jakoby Mansonově verzi, je věc druhá. Co je dovoleno Jovovi, není dovoleno volovi. Kdyby se držel původní předlohy a pojal to nějak uměřeně, nemuselo z toho být komické číslo. Rockerem se člověk nestane tím, že si navlíkne koženej kabát a vyřvává něco chraplákem.

89
Looky
Reagovat

@dolores: Myslím, že Diana generovala proti sobě hodně antihlasů a taky tipuju ty Dianiny fanoušky na věkovou skupinu sice enormně aktivní na sociálních sítí, ale nikoliv hlasující – podle mě hodně teenagerů má i zpoplatněné SMS zakázané. Zatímco Kaliho základna bude tak o 10-15+ let starší, to by bylo o něčem jiném – navíc jich nemá 40tisíc, ale 6x víc. Stejně tak Peterovi fanoušci budou trochu starší, kteří spíš pošlou SMS.

Hokej bude mít v ČR vysokou sledovanost nejspíš ať tam naši budou nebo ne – teď v sobotu taky nehráli a ani tak žádné terno pro Voice. Ale pokud by v semifinále byli a hráli ten pozdější zápas od 20:15, nikdo by se nemohl divit, pokud by to znamenalo nejnižší sledovanost Voice ever, což by mi bylo i docela líto kvůli těm čtyřem finalistům. Tak snad budou naši hrát semifinále už od čtyř :)

90
dolores
Reagovat

@Looky: zaregistrovala som, že ste perfektná partia, možno jeden z najlepších kolektívov z tých speváckych šou, čo tu boli, dokonca aj tá spomínaná Šarlota z Voice Zone už viackrát hovorila, že je veľmi prekvapená, až dojatá ako si všetci súťažiaci medzi sebou prajú, ako sa majú radi, že ona zo šoubizu pozná práve to opačné, závisť, neprajnosť, podrazy, atď…

91
yeey
Reagovat

@Bezík: nemluv za Jakuba, myslel tu narezovou cast

92
Bezík
Reagovat

@yeey: Pak to jsou jen kecy, které mu nevěřím stejně jako jeho trapné pseudorockerské výkony.

93
yeey
Reagovat

@Bezík: Beziku a co se teda deje, kdyz nekoho vazne nenavidis? Jakub je ti teda jen k smichu a v polovine svych prispevku se mu posmivas, nalepkujes, menis mu jmeno, ponizujes ho, delas z nej nesvepravnyho kasparka…. Nechci videt, co za kybersikanu bys nasadil, kdybys nekoho fakt nemel rad :-))

94
DJ Vlado
Reagovat

@Looky: Souhlasím, že ta popularita koučů teď hodně může zamíchat kartami, což v minulé řadě až tak roli nehrálo, jelikož tam byla Lo jako jasná favoritka, která by vyhrála s kterýmkoliv koučem :-) Tady tak jasný favorit není, proto popularita koučů bude mít větší vliv, pročež si myslím, že out jsou Vojta a Jana, jelikož od mánie Nightwork už uplynulo hodně let, fanynky mezitím odrostly a Vojta se po jejich rozpadu pohybuje mimo mainstream, a Jana měla poslední rádiový hit Pokoj v duši, což už je deset let, od té doby se rovněž pohybuje mimo mainstream a navíc žije v Anglii, takže je to mezi Pepou a Kalim :-) A souhlasím, že misky vah se přiklánějí spíš ke Kalimu, jehož cílovka se víc prolíná s cílovkou Voice, zatímco cílovka Kabátů dá imho rozhodně přednost hokeji, proto můj tip na vítěze je Annamária, které navíc hraje do karet fakt, že je Čechoslovenka a rovněž i „horváthovský syndrom“, kterým si chceme dokázat, že nejsme rasisti :-)

A co se týče těch „ambasadorů“, tak u mě fakt, že jedním z nich je Emma, hraje velkou roli, akorát mi to v první live show komplikovali Adriana a Kristián, ale jakmile vypadli, fandím už jen vašemu týmu, nejprve Valentíně, teď Petrovi, a samozřejmě kdyby v live shows byla Lucka, měl bych to ještě lehčí (největší favoritka a nejoblíbenější ambasadorka pod jednou střechou) :-)

95
dolores
Reagovat

@Looky: Neviem ktorého pacienta, televízneho marketéra napadlo zaradiť Voice presne do vysielacieho času hokeja, asi to bol zámer, mysleli si, že vezmú tým nejaké percentá verejnoprávnym televíziám, wtf ..ale bojovať s hokejom v našich končinách je totálne márne. Asi to napadlo niekoho v Nove, lebo keď sa diváci pýtali na Markíze, prečo je to tak, odpoveď znela, že sa museli prispôsobiť, resp.zladiť vysielací čas s Novou.
Petrovi by snáď mohli pomocť zrelé ženy, mamičky (všimla som si, že si cenili v diskusiách jeho vzťah k matke), ..najlepšie bohaté podnikateľky, tie majú prachy, nehľadia na počet sms a ich aktivita na sociálnych sieťach je len minimálna :-D Ako píšeš prvé miesto dosť zaväzuje, asi ste aj nejaké zmluvy podpisovali, že ? Možno by stačilo aj 2-3. miesto, ale tá finančná výhra zas nie je na zahodenie, že áno, teda pokiaľ nebude v naturáliách, t.z. odpracovať si to v televíznej zábave Novy, markízy v polohe, ktorá je neprirodzená :-)) Ale ani to nie je na zahodenie byť na očiach ..

96
yeey
Reagovat

Ad hokej – ted jsem se malem u toho nervove zhroutil, ale dali jsme to :-) Nemyslíte, že kdybychom se dostali do vecerniho semifinale v sobotu, ze by Voice odlozili na nedeli/pondeli? Uz to tak jednou udelali a i se SuperStar byli k tomu kroku jednou, tusim, pripraveni….

97
Bezík
Reagovat

@yeey: Hodně přeháníš. Co bych dělal, kdybych někoho nenáviděl ? Vůbec netuším, to se mi ještě nestalo a asi nestane. Asi bych si ho nevšímal ;-) :D

98
yeey
Reagovat

@Bezík: Proc bych prehanel? Vsechno z toho, co jsem napsal, delas. Neprehanis to trochu spis ty s tim, jak moc negativni pozornosti Jakubovi venujes? :-) Vsichni chapem, ze se ti nelibi, ale proc se mu vysmivat v kazdym prispevku? Jestli te to bavi, tak si posluz, ja jen nemam rad tohle neustaly posmivanicko, tak citim potrebu se ozvat :-)

99
Bezík
Reagovat

@yeey: Bóóóže, ta trocha srandy a tolik připomínek ? No dobře, pokud ti to tak vadí, přestanu si ho všímat. Stejně už je za chvíli konec.

100
dolores
Reagovat

@yeey: Možno ti to len vracia za toho Itcha, skús si spomenúť… :-D

101
dolores
Reagovat

@yeey: POdlľa mňa to teraz nepreložia, vzhľadom na nezáujem o Voice aj v čase, keď naše nároďáky nehrali….

jo, a gratulujem, možno sa ešte na Slovensku dočkáte zlata ;-)

102
yeey
Reagovat

@Bezík: Super, dik!

@dolores: Mas pravdu, hned me to samotnyho napadlo, jak jsem to psal :-) Bylo to pred 6 lety, usel jsem od te doby velky kus cesty a ver tomu nebo ne, v tomhle jsem se zmenil :-D

103
jj
Reagovat

@yeey:
Vypadá to téměř jistě, že případné semifinále bychom hráli už dopoledne. Nestalo by se tak jedině, kdyby Švédsko porazilo Rusko 3:0, 5:2, 6:3, 7:4… a dál vždy o tři góly.

104
Bezík
Reagovat

@dolores: No jo , safra, on mi vlastně hejtoval Itcha !!! Dík za připomenutí !!! Neměl bych si to ještě rozmyslet ??? :D :D

105
yeey
Reagovat

@dolores: tak v predstava, ze maj v The Voice grandfinale, Cesi do toho hrajou hokej a vsichni jsou i ve studiu na mobilech a nedavaj pozor na zpevaky, by je od toho treba odradila :-) Nak moc se toho deje naraz, jeste eurovolby do toho, ale tam budou vysledky tusim az v nedeli vecer, my je normalne mame v sobotu odpo/vecer.

Zlato by bylo fajn, ale ja budu spokojenej, kdyz konecne zas prekrocime to debilni ctvrtfinale, letos na to mame :-)

@jj: Ok budu ti verit :-D Btw ty taky premyslis nad tim, jak by museli Svedove Rusy porazit, aby nas to odsunulo z druhyho mista nebo to vis? :-D

106
jj
Reagovat

@Bezík:
Dávám ti svolení, všímat si Jakuba dál. Nenávist si představuju úplně jinak, nenávist nezná humor. Možná je yeey spíš přecitlivělej :-)

107
jj
Reagovat

@yeey:
Když to bude 3:0 pro Švédy, tak půjdeme z prvního místa, když to bude těch 5:2, 6:3 a dál, tak ze třetího.

108
yeey
Reagovat

@jj: Cti znovu ;-) Ze nekdo nekoho nenavidi, jsem nepsal :-) A mezi humorem a posmivanim je dost rozdil :-)

@Bezík: Ja ocenim, kdyz prestanes, nebavi me furt cist to samy dokola u Mulisakovi, ale jestli si nemuzes pomoct, klidne pokracuj, ja si k tomu svy uz rekl :-) Je pravda, ze Itcha jsem hejtoval vytrvale, tak bych za nej zaslouzil dodatecnou pomstu……:-)

109
yeey
Reagovat

@jj: Ok, dik, no treba budeme mit stigro a klapne to na Nemce :-)

110
jj
Reagovat

@yeey:
V tom máš pravdu, žes přímo nanapsal, že ho nenávidí, ale vyznělo to tak :-) Taky máš pravdu, někdy se posmívá. Ale někdy si z něj jen humorně utahuje. A nenávist tohle nezná, aspoň dle mého, proto jsem napsal, že nenávist nezná humor. Nenávistný příspěvky si obecně představuju úplně jinak.

111
jj
Reagovat

@dolores:
Koukám, že máte taky vysoký počty zhlédnutí. Zřejmě je sledování omezený jen na naši zemi a obráceně, ostatní země můžou vidět oba kanály, myslím bez proxy apod. U Kateřiny Kolčavový je podobná anomálie jak u nás u Korbela. Taky se mi Kateřina nezdála dost dobrá a neotočil bych se. Ale kdybych ji při vystoupení viděl, tak možná ano. IMHO by se otočili i někteří porotci, kdyby ji při zpěvu viděli.

112
yeey
Reagovat

@jj: Fakt, cti znovu :-) Vychazelo to z toho, ze Tomas se Bezíkovi naznacoval, ze Jakuba nenavidi, on se proti tomu ohradil, tak jsem polozil vice mene recnickou otazku, jak to teda vypada kdyz nekoho vazne nenavidi :-)

113
dolores
Reagovat

@yeey: Veru áno, všimla som si, že si sa zmenil k lepšiemu, nespomínam si ani, či v minulej superstar si napr. mal potrebu hejtovať Borkovca, ktorý tu schytával dávky snáď od každého :-))) myslím, že ani nie …

Bezík, to je taký náš maličký domáci psíček, šteká o sto šesť, ale nehryzie, hoci niekedy aj tak slabúčko hryzká a vytrvale, :-D… mne to na Jakuba nevadí, vzhľadom na ten nápor obrovskej priazne a lásky od fanyniek, čo sa mu dostáva na sieťach, to je pre Jakuba možno len vyrovnanie hladiny, aby mu nestúpla náhodou sláva do hlavy ..:-DD

114
Bezík
Reagovat

@dolores: Já a maličký, jo ? To zrovna moc nesedí :D A nejvíc koušou malý potvory, velcí psi to nemají zapotřebí :D

115
jj
Reagovat

@yeey:
Přečetl jsem si to znovu, tím myslím příspěvek číslo 95, a vyznívá mi to pořád stejně. Klidně je možný, že se pletu, že jsem si napsané špatně vyložil, zvlášť, když to tvrdíš něco jiného. Takže ti budu věřit. Dál už se mi to nechce pitvat :-)

116
yeey
Reagovat

@dolores: Borkovcovi jsem ze zacatku i fandil, myslim, ale pak byl vylozene spatnouckej, toho mi ho bylo spis lito :-) Vsak ja uz tu hezkejch par let nikoho „nehejtoval“… tak posledni si vybavim naky exemplare z UK XF tak 3-4 roky zpatky, tam to teda bylo dost po zasluze, ale ani bych to nenazval hejtovanim (jako treba u Itcha:-D). Ja fandim tak nekdy od minuleho Voicu velmi pozitivne a nemam naopak rad, kdyz nekdo nekomu dava zbytecny sody:-))

@jj: souhlas, nechme to byt :-)

117
Mia
Reagovat

@dolores: Takže Bezík, ktorý sa tu stále prejavuje ako nejaký veľký hudobný fajnšmeker, mal rád Itcha? To ako vážne? Ten by bol prvý, o ktorom by som si podľa Bezíkových komentov myslela, že ho bude hejtovať…

119
yeey
Reagovat

@Lkm: Ojojoj…. ale je to vlastne dost stejny jako v prvnim kole.

120
Bezík
Reagovat

@Mia: No dovol !!! Itcho byl výbornej. A navíc v tý době hrál s Bijouterrierem, další veliké plus !!! Taky mi bylo sympatický, že do SS šel vlastně především zpropagovat jejich kapelu Jamestown, ne aby dělal nějakou solo kariéru. Prostě skvělej týpek, absolutně nechápu ty hejty okolo něj.

121
Mia
Reagovat

@Bezík: Týpek to bol skvelý (a krásny, ale chápem, že to asi plne neoceníš…:-D) a ja som ho mala rada ako človeka, ale jeho spev mi nič nehovoril, podľa mňa na jeho úkor vypadli lepší. Nechápala som tú hystériu okolo neho. Aj ten odkaz, ktorý tu niekto na neho zdieľal, aj tam mi prišlo, že spevácky to nie je zase až také terno. No ale ak sa ti páčil, tak OK. ja z toho nebudem mať nočné mory. Mne tiež všetci vyčítajú, že som bytostne neznášala Chodúra. A Šmajdu vlastne tiež, ale ten mi bol skôr nesympatický ako človek, nie ako spevák.

122
Bezík
Reagovat

@Mia: Tak tomu rozumím, Chodúr rozhodně nebyl můj oblíbenec po žádné stránce, a Šmajda přesně jak říkáš, lidsky sympatický ale jako zpěvák okolo mě prošuměl.
Pro mě byl Itcho dobrej i jako zpěvák, nejen lidsky, ale chápu, každej to má jinak ;-)

123
Mia
Reagovat

@Bezík: Nooo, úplne presne říkám že Šmajda mi viac vadil ako človek než ako spevák, just to be clear. ;-)

124
olqGlara
Reagovat

http://us24casinoonline.com/ – casino games slots free php scripts installer online roulette

125
Bezík
Reagovat

@Mia: Aj, blbě čtu :D :D Mě nějak nevadil, ani nezaujal ;-)

126
Johana
Reagovat

@Bezík: já nezapomenu, s jakým humorem Itcho pojal tu likvidační srajdu Che che re re che…to byla od produkce ještě větší podpásovka než Miraj pro Dominika a stejně se ho odstřelit nepovedlo:)

127
Bezík
Reagovat

@Johana: Jojo, s tanečními pohyby medvíděte a neodolatelným úsměvem :D :D To už produkce pochopila, že ho jen tak neodstřelí :D

128
Looky
Reagovat

@dolores: Formu té výhry se asi (snad) dozvíme až v sobotu. Zatím o ní moderátorky mluví tak, že by to mohl být opravdu cash – a to samozřejmě je fajn výhra – Peter by si mohl pořídit ten karavan Lydka :) Jen, aby pak ještě bylo na jeho rozhodnutí, kam a kdy s ním smí jezdit a s kým a co smí zpívat…

Změna na sobotu – podle mě to bylo spíš proto, že ty živé díly jsou hodně dlouhé a hlavní cílová skupina Voice jsou ještě školou povinní a vzhledem k pondělnímu vstávání se báli o sledovanost. Navíc finále MS v hokeji je stejně v neděli, takže prašť jako uhoď, kdyby to nechali.

@DJ Vlado: Já myslím, že co se těch koučů týká, bude záležet, jestli svoje fanoušky aktivně vyzvou k hlasování nebo ne. Když ne, bude to plus minus jako doteď a rozhodnout jiné faktory. Naopak si myslím, že běžným divákem by Jana s Vojtou mohli být teď vnímáni kladně, jako dobří koučové bez kontroverzních rozhodnutí, a jak oba po prvních dílech sklízeli kritiku, tak v průběhu soutěže si docela získali diváky na svou stranu. Něco mi říká, že by se mohli rozhodnout v rámci fair-play ty sociální sítě aktivně nevyužít. Myslím, že si koučové jsou dobře vědomi toho, jak rozdílný vliv tam mají, a Kali mi nepřijde jako člověk, kterého by těšilo vyhrát takovým způsobem.

129
Johana
Reagovat

@Bezík: a ještě portugalsky, alebo akú rečú to bolo:)

130
Ally
Reagovat

Fajn, ze tu clovek pocte i jak s hokejem..uspora casu:)

No ze Bezik mel v oblibe Otcha..Tomas da na prvni misto Elisku..hele to uz uverim snad i ze Scalex napise rekap..a nejlepsi bude u neho Sasa..;)

Taky si myslim, ze by mohli koucove mit ted vliv..plus zustali jim tam vlastne u kazdeho nejvetsi oblibenci ?..asi krom Pepy..
Ale nemyslim si,ze by az tak rozhodovali socialni site..jo asi v ramci fair play..
Spis bude hrat roli hokej..leda , ze by to bylo jak tu psal jj tusim : dival jsem se na hokej,ale poslal hlas Markete..;)

A tak hejtovani si asi predstavim jinak..nebudu vzpominat toho jehoz jmeno se nesmi vyslovit;)..a obcas potreba vyvazit to Tomasovo adorovani vsech kluku, ne?..;)

131
Ally
Reagovat

Zajimave,ze jsou nejvic prehravane blind auditions..jsou dyl, vybehnou prvni, atraktivnejsi, vetsi vyber ..?

Jo ta Katerina Kolcavova se hodne resila..taky mi to neprislo az tak uzasne..ale kdo vi proc neprosla, mozna k tomu meli duvod, mozna fakt nahoda, malo casu na rozhodovani..?

132
Monika
Reagovat

Podle me popularita koucu ma uplne nulovej vliv. To uz je prekombinovane…neverim ani nahodou na takoveto hmmm se mi nelibi, ale on je u XXXX tak mu poslu hlas…Podle me ten dotcynej musi nejak umet zpivat, zas uplnej propadak to byt nemuze a pak rozhoduji uz jen dve veci: vyber pisne a mira sympaticnosti.

133
Violete
Reagovat

Ja jsem tedy Smajdovi fandila a jeho ztvarneni pisne Dream on vidim pred ocima dodnes,navic myslim,ze umel udelat show.Take to podium s obrovskou konstrukci bylo super.Ted ve Voice si predstavuji show poustenim plamenu, nebo maximalne vybihanim po postrannich lavkach,ale to k tomu nestaci.

134
Prochor
Reagovat

@Violete: U Šmajdy se mi okamžitě vybaví jeho Welcome to the Jungle. Pro mně první 100% One Man Show v Superstar. Každopádně je rozdíl jestli po jevišti běhá Richard Chovan nebo Miro Šmajda, který dokáže zpívat naplno v prudkém běhu do schodů.

135
Ally
Reagovat

@Monika: Až tak asi ne, spíš bude o tom, jak dokáže kouč svého svěřence “prodat “ , když už jsou ted 1:1
Nebo když se někdo bude rozhodovat mezi dvěma, může se přiklonit podle sympatií ke kouči ( nebo koučovi :)..?

136
Mila1
Reagovat

@Violete: Já jem taky Šmajdovi fandila, byl to teddy silent ročník. Předminulý rok jsem ho pak slyšela na jednom rokfestu a Walda gangem.

137
Mila1
Reagovat

Ne silent, ale silnej ročník :-)

138
Mila1
Reagovat

@Ally: @Ally: Asi to bude I tím, že na toto vystoupení se zpěváci nejvíc připraví a zpívají to,co Jim nejlíp sedne,aby se někdo otočil. Jde o vše

139
Violete
Reagovat

Welcome to the jungle bylo take super,no,rikala jsem si,ze letosni Voice je fajn,ale tenhle intenzivni prozitek zpevaka s publikem ten tam tedy naprosto chybi.Byl by neceho takoveho schopen Jakub? Mozna kdyby pustili dal Jaromira Bartose,tak jsme se mozna takoveho zazitku dockali.Mel k tomu nejvice nakroceno podle me.

140
Violete
Reagovat

Mne se Jaromiruv hlas libil, tady ma jednu pisen od Joe Bonamassy https://www.youtube.com/watch?v=SSpx8MMVrCc. Skoda, ze nevydrzel v soutezi dele.

141
Prochor
Reagovat

Na FB začalo hlasování, koho si diváci přejí za vítěze. Tak schválně jak se výsledek hlasování bude shodovat s výsledkem soutěže. Korelace mezi čtenáři FB a hlasujícími diváky.
https://the-voice.cz/kdo-vyhral-the-voice-2019-a-je-vitez-posledni-hlasovani-zde/?fbclid=IwAR3xuCfXYv6zWfO4d0M34N1Hr851-0VnssopmZ197HauefD6iDtApkFXxAA

142
Antonten
Reagovat

В 2018 г. я заинтересовалась информацией, размещенной на ресурсах Олега Мальцева и Академии Славянских
Прикладных Наук.
Ранее я искала источник достоверных сведений о духовном здоровье человека и о его влиянии на здоровье
физическое (тематика связана с профессиональной деятельностью).
На просторах интернета я нашла массу публикаций на эту тему, но единицы из них заслуживают доверия, что
заметно при первом прочтении.
Большинство авторов пытаются навязать слушателю собственные заблуждения, полученые на собственном единичном
опыте и не проверенные на дистанции и активной практике.
Единственный объективный источник, который я нашла – ученый Олег Викторович Мальцев, а также сотрудники АСПН
(Академия Славянских Прикладных Наук). Информация, передаваемая ими, носит структурированный характер.
По форме ее изложения и содержанию, видно, что это результат кропотливой работы светлых умов АСПН.
Ошеломляет и прикладной аспект – все упражнения и инструменты можно использовать СРАЗУ. Результат их
использования виден сразу.
Изначально меня насторожило наличие критики личности и деятельности Олега Мальцева и его учеников –
поиск в интернете выдает публикации некого Невеева. Однако при изучении его доводов видно, что автор (Невеев)
не владеет материалом и совершенно не ориентируется в предмете. Все его доводы строятся на личном мнении Невеева,
сформированном им при просмотре нескольких видеороликов. Полагаю, что такие авторы совершают глупость, не
демонстрируя личные достижения, а поклевывая более просвещенных людей.
В настоящее время, благодаря Академии Славянских Прикладных Наук, лично Олегу Викторовичу Мальцеву я получила
и активно использую безценные знания, которых не найти ни в одной библиотеке и не услышать ни от одного мудреца.
Огромное спасибо!

143
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: To mi neříkej ani ze srandy že vyhraje Annamaria, opět taková nudná a nezajímavá šedá myš, totální uspávačka hadů. To je ta jediná z celé Top 4, které vítězství skutečně vůbec nepřeju. Ta ženská mě absolutně nebaví, vůbec nic mi ta její vystoupení nedávají. To už bych bral raději za vítězku i Elišku pokud fakt už nikdy nemůže vyhrát chlap, té bych to i přál když odhlédnu od toho že je to baba ale zase baba vítězka, to už bude fakt strašný opruz no. Ale možná to fakt vyhraje Annamaria nějak díky Kalimu a hlavně díku tomu že je čechoslovenka takže vlastně v sobě má i slovenskou krev a Peter to má jasný že nevyhraje takže ona je jediná možnost jak může dojít k výhře Slovenska. No jestli to fakt bude ona kdo vyhraje, jediná z Top 4 které to vůbec nepřeju, tak to teda budu vážně zase neskutečně zklamanej. Nevěřil bych že to někdy řeknu ale bože, vždyť to by byla ještě horší a méně zajímavá vítězka než loni Mašková v SS.

K zveřejněným výsledkům hlasování – Jakub potvrzuje opět svou silnou pozici ale zase se Sašou to neměl vůbec těžký a problém je v tom že nevíme kolik do kterého týmu přišlo skutečně hlasů takže to může být dost zavádějící. Eliška má slušný náskok nad Markétou na to jak Markéta minule zaválela, tak třeba by tou konkurentkou Jakuba přece jen mohla být Eliška. Mezi Annamariou a Dianou je to těsné ale tady jde fakt o to jak velkou podporu vlastně měla Diana. Z tohohle vážně nepoznáme jak může souboj Jakuba, Annamarie a Elišky dopadnout. Opět téměř remíza u Petra a Valentiny byla taky asi více než jasná ale Peter má fakt kliku že z toho dokázal vybruslit už dvakrát po sobě a že je stále ještě v soutěži. :-))))) Každopádně ale nevím co by se muselo stát aby se Peter v GF dostal do Top 3 a neodnesl si bramborovou medaili. Podle mě u něj je umístění jako u jediného více než jasné i když bych si strašně přál aby to tak nebylo.

A jestli má popularita koučů vliv v GF na výhru soutěžícího? To už mi taky přijde překombinované a nemyslím si to, myslím že žádný z hlavních faktorů rozhodujících o výhře to zřejmě nebude i když samozřejmě nikomu do hlavy nevidíme.

144
hvrroabe
Reagovat

http://bestcasino365us.com/ – online casino online casino real money no deposit jackpot magic slots no deposit bonus slotocash

145
dolores
Reagovat

@Lkm: Tak to nám teda veľa nepovedalo, kľudne tie percentá rámci týmu mohli vyhlásiť aj moderatorky priamo vo vysielaní… Aspoň Looky nám tu prezradil , že medzi tými 4 postupujúcimi veľké rozdiely neboli…
No Peter zase preliezol cez Valentínu s odretými ušami. :-D Tomáš, nemyslím si, že mal Peter slabé súperky, obidve vynikajúce speváčky, len trochu menej atraktívne sexice, ci modelky…
Looky, nevieš prečo Petrovi vybrali toho Mullera? Ma s tým výberom piesne niečo kouč alebo len hudobný dramaturg zavelí..?

146
Bezík
Reagovat

@dolores: To by ma tiež zaujímalo, ale myslím, že s tým kouč nič ! :D :D

147
Monika
Reagovat

Odtajnene vysledky, tak ani nevim, zda me neco prekvapilo. Nadvlada Elisky nad Marketou vubec ne. Jak uz psal yeey vyse Marketa byla vsude total outsiderka, bylo to az legracni cist komentare k ni tady a jinde. Dominik by byl Elisce mnohem vyrovnanejsim souperem. Takhle to mela bez prace. To same Jakub, Sasa dalsi total outsiderka. Vlastne si myslim, ze Sasa i Marketa si od prvniho finaloveho kola rozdelily dve posledni mista. petr je klikar :-)) Preju mu vyhru nejvic ze vsech ctyr, ale obavam se, ze ma jistou bramboru a nedokaze nikoho porazit. zajimavy byl souboj Diany a Anny. Anna to hodne pokazila, Diana sla posledni, vlastne nevim co si z toho vyvodit…Souboj je tesny. ja si porad myslim, ze Diana je v realu slabsi nez se nam jevi a pokud Anna s ni jela vyrovannej souboj, tak asi ani ona nebude natolik silna. At pocitam jak pocitam, tak mi z toho vychazi jakub jako vitez. peter zrejme nezaujal a ty dve zensky jsou strasny tetky, nikdy v historii takova tetka nevyhrala, chybi jim smrnc, vyraznejsi osobnost, takove nejake wow…jakub to bude mit snadne.

148
Monika
Reagovat

@dolores: „Aspoň Looky nám tu prezradil , že medzi tými 4 postupujúcimi veľké rozdiely neboli…“ A jak to Looky vi? neco mi uniklo…

149
Bezík
Reagovat

@Monika: Nemá ten hoch něco s produkcí ? Pokud v ní přímo nepracuje ….

150
Bezík
Reagovat

@Bezík: Ne, asi ne, už blbnu a pletu si ho s někým úplně jiným :D

151
Monika
Reagovat

@Bezík: Vzdyt je to jen soutezici od Jany Lukas Zeman ne?

152
dolores
Reagovat

@Monika: Lookyho príspevok č. 79, hneď druhá veta… ;-)

153
Monika
Reagovat

ted koukam, ze Lukas pise, ze si MYSLI…myslet je houby vedet :-))) no vazne si myslim, ze to ma jakub v kapse a musim rict, ze teda ma dost vysokej kurz, vhodna prilezitost na sazky…u takove Masle se ani nevyplatilo sazet, jak strasne nizkej byl kurz. U jakuba se to uz vyplati…

154
Monika
Reagovat

ten peter me stejne fascinuje, fakt. U Fortuny jakub 2,3
Anna 2,4
Eliska 5
peter 12
i kdyz si myslim, ze peter bude ctvrtej, je to stejne odvaha takhle vysokej kurz vubec vypsat kdyz uz jsou jenom ctyri a nutno podotknout, ze peter proste vyhral vsechna kola ve svem tymu a k tomu valentyna je silnejsi souper nez marketa i sasa. Chapala bych kurz 7 jeste, ale 12 je docela ulet…

155
Bezík
Reagovat

@Monika: Říkám že si ho pletu s někým úplně jiným :D :D

156
Bezík
Reagovat

@Monika: Peter to vyhraje, skvělá sázka :D

157
dolores
Reagovat

@Monika: Mňa tam za „MYSLÍM“ zvádza spojenie : „že ač se to nezdá“ …:-)) Veď nám by to mohol sám vysvetliť, ak tu ešte príde, možno pozná aj celkové poradie. Prečo by inak Petra tipoval,len preto, že sú kamaráti ? …. no teda neviem, vniesol do mňa nádej :-D, … ja sa už teraz chytám každej slamky. :-))
U tých stávkaroch neviem, je to zaujímavé, ..pred prezidentskými volbami u nás jeden manažér stávkovej agentúry povedal, že ten kurz sa pohybuje aj podľa toho ako ľudia tipujú, napr. na Harabina vtedy museli znížiť kurz, lebo veľa ľudí na neho vsádzalo. Tak možno to Petrovi stúpa, lebo nikto na neho nevsádza.

158
Prochor
Reagovat

Mně zajímal rozdíl mezi Annamárií a Dianou a ten moc velký zase nebyl 54-46%. Ale Annamárie to zvládla. Peter taky postoupil těsně a na FB se ozývají některé hlasy, že měla spíš postoupit Valentýna. Jakub bude asi opravdu favorit.
Mimochodem Fortuna má kursy podobné jako Tipsport:
Fortuna Tipsport
Jakub 2,4 2,3
Annamária 2,5 2,6
Eliška 5 5
Peter 12 11

Každopádně si myslím, že finále bude nejisté pro každého soutěžícího díky malé sledovanosti a vyrovnané finálové sestavě.Kdo ví, jak se poskládají nakonec hlasy. Já osobně bych moc peněz nesázel.

159
Mila1
Reagovat

Je legrační, že ještě nedávno tady Monika vykřikovala, že nejlepší je Dominik a teď přeje výhru nejvíc Petrovi…
Jinak ty odtajněné výsledky hlasování nepřinesly nic nového, i to, že Peter a Valentína to měli hodně vyrovnané.
Valentínu bohužel poznamenala špatně vybraná písnička a neuvěřitelně starý styling od kostymérky a vizážistky

160
Monika
Reagovat

@Mila1:Svata prostoto, kdyby tam byl Dominik, tak mu samozrejme preji vyhru nejvic. Stale to plati. Ze ctyr lidi, ktere jsou ve finale chci aby vyhral Petr. Vysvetleni pro pomalejsi a nechapave.

161
Mila1
Reagovat

@Prochor: V sobotu se hraje semifinále v hokeji, tak asi záleží i na tom, zda se tam naši probojují a pokud ano, kdy budou hrát. Ikdyž si myslím, že ti, co sledují hokej, neposílají tolik SMS. Pořád chybí absolutní počet zaslaných SMS, abychom měli představu, ale myslím, že to je rok od roku horší. Lidi to radší komentují na sociálních sítích než by posílali SMS

162
jj
Reagovat

@dolores:
Ešte včera vraveli sme narovnako
až na malé odchýlky.
Dnes pripadám si ako pako,
keďže všetky slová cudzie zdajú sa mi.
Čo je to s nami, sakra?
Čo je to s nami?
Včera jsem ti zvládal rozumět,
furt chápu jednotlivý slova.
Lenže uniká ti zmysel viet,
treba to skúšať zas a znova. :-)

163
jj
Reagovat

@Mila1:
Naši hrát nebudou. A i kdyby hráli, tak semifinále začíná už v 19.15, bez prodloužení by se zas tolik s The Voice nekrylo.

164
Bezík
Reagovat

@jj: Stejně koukat nebudou. Když vyhrajem, budou chlastat na oslavu, když prohrajem tak na žal. Voice tak jako tak ostrouhá.

165
dolores
Reagovat

@jj: @jj: Niečomu si nerozumel ? Lebo ja všetkému :-))) Mňa to tam aj tak zvádza .. (aj v slovenčine by ma zvádzalo :-D )

Ozaj, ako to máte u tých štyroch na vašom národnom kanáli yt po 2.live prenose ?
u nás je to dosť natesno

Annamária 10 081
Eliška 9 526
Peter 9 432
Jakub 8 638

Prekvapuje ma Kubo, u vás isto valcuje , ale zdá sa, že na Slovensku tých fanyniek má poskromnejšie. .. Petrova Cigaretka aj keď nie je svetový hit sa celkom drží.
Začínam si byť neistá, či víťaz bude Jakub… Annamária má priazeň v obidvoch republikách :-)

166
jj
Reagovat

@dolores:
Kdysi jsem v jednom tvém příspěvku nerozuměl slovu „sláčiky“ :-) Tady jsem rozuměl všemu. U Lookyho není možný žádný jiný význam, než že se jedná o jeho dohad. Holt jazyková bariéra :-)
U nás je to takhle:

Jakub – 33 140
Eliška – 25 906
Annamária – 23 026
Peter – 10 068

167
Looky
Reagovat

@dolores: Jak rád bych to VĚDĚL :) Ale jen si to MYSLÍM. Ta sledovanost je totiž ve finále hodně nízká, procento hlasujících taky nebude velké, a na postup mohlo stačit řádově pár desítek tisíc hlasů – a přijde mi naprosto reálné, že takové množství mohl získat každý z nich, včetně Petera. Beru v potaz i to, že aktivně koncertuje s Voxelem, takže jen během Voice ho vidělo tisíce lidí naživo a on má obrovské charisma a je zapamatovatelný. Z medailonku podle mě taky z nich vychází jako nejpokornější sympaťák. A hlasování není jen o zpěvu, ale právě i o sympatiích – porazil dvakrát za sebou lepší zpěvačky. Když dám tohle dohromady, vychází mi jeho šance jako docela slušné.

Kdyby každý divák měl opravdu jen jeden hlas a hlasoval povinně, pak bych to třeba tipoval jinak. Ale v reálu je pro získání hlasu potřeba překonat nějakou hranici zájmu diváka, a kdybych byl jen řadový divák, Peter by měl z finalistů u mě k tomu překonání hranice největší předpoklady.

Co se týče výběru písniček, tak hned po prvním finále se o výběru písně do dalšího kola bavili opravdu koučové se svými soutěžícími. Ale že bych zaslechl nějakou vybranou písničku a pak si to v sobotu potvrdil, že to tak opravdu zůstalo, to ne.

168
jj
Reagovat

@Bezík:
Ale ještě v tom semifinále nejsme :-)

169
jj
Reagovat

@Ally:
Na jeho jméno se nesmí ani nevzpomínat, vymaž ho úplně z hlavy! Věř mi, uleví se ti pak :-)
@Ally:
K důvodům, proč jsou výběry naslepo víc sledované, mě kromě těch uvedených Mila1 napadají ještě třeba tyhle: Lidi jsou na začátku víc natěšení. U neznámého interpreta jsou pak ty výkony víc překvapivý, posílaj se pak odkazy známým, přes fb apod., tohles ještě neviděl, musíš vidět, to je dobrý, ten vyhraje. Nebo – jakto, že ho ti kokoti nepustili dál, koukni na to! Ten pocit, že jsou jedni z prvních u zrodu hvězdy či šílený nespravedlnosti, čímž vzroste i důležitost jich samotných, tak rádi šíří dál. Postupně ale nadšení vyprchává, druhý výkon nic objevného nepřinese, někdy bývá i horší, přehnané očekávání, rozčarování z vyhazovů oblíbenců, už ne tak pozitivní přístup, žádná velká překvapení ve výkonech, laťka byla moc vysoko, postupně přesycení ze všeho možného, i třeba z reklam, klesá zájem. Pak už to není takový terno dělit se o takové zážitky s ostatníma, nadšeně souhlasit, informace už se nevalí jak lavina, protože podmínky pro ni již nejsou tak příznivě nakloněné jak na začátku :-)

170
jj
Reagovat

@Looky:
Dobrá úvaha v tom druhém odstavci. Taky jsem kdysi něco podobného psal, důležitý je si diváka nějak získat, nejdůležitější jsou sympatie a skromnost, pak si ty hlasy dotyčný nejvíc zaslouží, divák se plácne přes kapsu a pošle víc hlasů. Podle mě má Peter výhodu i v tom, že je tam jediný čistokrevný Slovák. Annamária je někde mimo. Jakub i Eliška si budou dělit hlasy.

171
jj
Reagovat

Napsal jsem slovo ko.oti, a komentář neprošel. Přitom tady v jednom kuse prochází ruský nesmysly, nějaký anglický spamy… :-)

172
jj
Reagovat

Jen mě tak napadlo, že za důvodem k rozdělení youtube kanálů na český a slovenský jsou peníze. A proč mají vzájemně omezený přístup jen Češi a Slováci. Aby spolu kanály nemusely soupeřit, kdo dřív publikuje videa z The Voice, protože pak by se víc lidí nahrnulo k prvnímu. I třeba vyhledávání na youtube by mohlo dávat na první pozice videa ze soupeřícího kanálu. Možná jde i o výběr reklamy. Takhle to maj v klidu, nic nemusí řešit, každej vydělá na počtu zhlédnutí ze své země a ze zahraničí, nejsou žádný nejasnosti, kdo se jak zasloužil o vydělané peníze a čí jsou.

173
jj
Reagovat

Spamy jsou pryč a můj příspěvek taky :-)

174
jj
Reagovat

Tak znova:
@Ally:
@Ally:
Na jeho jméno se nesmí ani nevzpomínat, vymaž ho úplně z hlavy! Věř mi, uleví se ti pak :-)

@Ally:
@Ally:
K důvodům, proč jsou výběry naslepo víc sledované, mě kromě těch uvedených Mila1 napadají ještě třeba tyhle: Lidi jsou na začátku víc natěšení. U neznámého interpreta jsou pak ty výkony víc překvapivý, posílaj se pak odkazy známým, přes fb apod., tohles ještě neviděl, musíš vidět, to je dobrý, ten vyhraje. Nebo – jakto, že ho ti ko.oti nepustili dál, koukni na to! Ten pocit, že jsou jedni z prvních u zrodu hvězdy či šílený nespravedlnosti, čímž vzroste i důležitost jich samotných, tak rádi šíří dál. Postupně ale nadšení vyprchává, druhý výkon nic objevného nepřinese, někdy bývá i horší, přehnané očekávání, rozčarování z vyhazovů oblíbenců, už ne tak pozitivní přístup, žádná velká překvapení ve výkonech, laťka byla moc vysoko, postupně přesycení ze všeho možného, i třeba z reklam, klesá zájem. Pak už to není takový terno dělit se o takové zážitky s ostatníma, nadšeně souhlasit, informace už se nevalí jak lavina, protože podmínky pro ni již nejsou tak příznivě nakloněné jak na začátku :-)

Komentář čeká na schválení.

175
Mia
Reagovat

@jj: Kto je ten, koho meno sa nesmie vyslovit? :-o Dajte aspon napovedu…;-) Ja poznám iba poslanca SK parlamentu, ktorého meno sa nevyslovuje, ale to asi nebude on…:-D

176
Bezík
Reagovat

@jj: Koukám, že jsi u robota v nemilosti :D

177
jj
Reagovat

@Bezík:
Když napíšeš ko.oti bez té tečky, tak budeš taky v nemilosti :-) Jedná se jen o jeden příspěvek, mě jinak roboti prokazujou respekt a úctu, asi se nějak porouchal, chudák. Pořád příspěvek vidím, jak čeká na schválení. Protože jsem měl obavu, aby oprava robota netrvala několik let, tak jsem příspěvek okopíroval a postnul znova, ale s tečkou. Kdyby kdokoliv napsal nějaký příspěvek a použil můj nick, tak ho pak po poslání uvidí taky, jak čeká a čeká.

@Mia:
Nápověda je, že je šílenej, všechny příspěvky psal z blázince a málem kvůli němu Ally skončila ve stejné instituci :-)

178
Mila1
Reagovat

No robot je asi nějakej popletenej, když uveřejní komentář a dole dá hlášku že Komentář čeká na schválení….
Jinak k těm výběrům naslepo. Já je mám z celého Voice asi nejradši. Jenom letos to bylo úmorné, protože jich dali strašně moc a člověk pak zapomínal, co pěkného už v minulých kolech slyšel. Ikdyž na některé výkony nešlo zapomenout – třeba na Adrianu, ale ta šla až v tom posledním nebo předposledním? Už nevím..

179
jj
Reagovat

@Mila1:
Tu hlášku o schválení jsem tam okopíroval já, příspěvek stále schválený není, teď už to tak bude i lepší, protože by tu byl dvakrát :-)

180
dolores
Reagovat

@Mia: Mňa by to tiež zaujímalo, ten náš bolševický troll to asi vážne nebude :-D …žeby Aleswinner….?

@Mila1: Double ječko sa sám teraz zahral na robota :-D Čo ho nepoznáš, vtipálka ?

181
jj
Reagovat

@dolores:
Pšššš! Rychle to nějak zamluv! Cos to proboha vyvedla!? :-)

182
jj
Reagovat

Použil jsem ko.oti s písmenem k místo tečky znova, a opět čekám. Pojďme ho všichni používat a sejdeme se v karanténě :-)

183
dolores
Reagovat

@Looky: tak vyhasla aj posledná štipka nádeje :// budem musieť veriť našej Monike, o ktorej sa tu traduje, že má najsprávnejší odhad … (bodaj by sa v Petrovi mýlila :-D)
Aj tak pekné od teba, že mu tak dopraješ, všimla som si na Insta aj Kristán ako pekne mu napísal, ktoby to bol povedal, že tento drsný bachár má také láskavé srdce :-)

@jj: to nejde vziať späť, čo teraz so mnou bude , ..bojííím …:-(

184
jj
Reagovat

@dolores:
Až uslyšíš houkat sanitku, tak jim pak hlavně neotvírej. Ani po ujištění, že to s tebou myslí dobře. Jiná rada mě nenapadá :-)

185
jj
Reagovat

@dolores:
Napadla mě další rada. Pořiď si pořadnýho hafana, co nejdřív kouše, žere a až pak vrčí. Hlavně ne Bezíka z příspěvku č. 114 :-D

186
Bezík
Reagovat

@jj: :D :D Žádnej pes nevrčí až potom :D Ale někteří nevrčí ani před tím :D

187
Looky
Reagovat

@dolores: Naděje umírá poslední :)

Ad Kristian) On je Peter oblíbený i mezi soutěžícími, takže by mohl mít v následujících dnech podobný support na sociálních sítích i od dalších vypadnutých.

188
dolores
Reagovat

@Looky: Kiežby :-)

Keď na nás naši rekapisti namajú čas ani náladu :-D, tak sem dám aspoň recenciu zo zoznamu.sk :-)

https://hudba.zoznam.sk/spravy/20-05-2019-the-voice-cs-najvacsia-favoritka-tohto-rocnika-ostala-pred-branami-velkeho-finale/

190
jj
Reagovat

@dolores:
Jakuba ani v jednom rekapu moc nechválí, na youtube u vás poslední dvě kola taky žádná sláva, ze Slovenska asi moc hlasů nedostane.
Ještě k zveřejněným výsledkům, je zajímavý, že ty procenta jsou po přerozdělení procent po vypadnuvším z minula prakticky totožná, jako kdyby výběr a výkon neměl žádný vliv. Ale předpokládám, že se jednalo o náhodu.

191
jj
Reagovat

@Bezík:
Vážně jsem o tom přemejšlel, asi máš obecně pravdu, ale nějakej pes snad existuje, kterej vrčí až po akci :-) Měla to být paralela k „nejdřív střílí, pak se ptá“, holt mají psi svou hlavu :-)

192
Bezík
Reagovat

@jj: Psi, na rozdíl od lidí jednají logicky :D Takže paralely tam nehledej ;-) A potom, proč by vrčel na oběť, kterou má v žaludku ? :D

193
Tomáš
Reagovat

Já to vím moc dobře že Peter to nevyhraje. Tomu že by mohl vyhrát tady věří asi opravdu jenom Looky a nikdo jiný už ne. Dokonce ani já a dolores, je ho největší fanoušci zde tomu nevěříme. Nebo dolores, ty tomu věříš že by Peter mohl vyhrát? Pro Petra by byla výhra kdyby se dostal do Top 3 ale ani to se nepovede, nedovedu si při současném rozdělení sil už představit že by porazil Elišku nebo Annamariu, o Jakubovi ani nemluvě. Prostě bude čtvrtý bohužel. Doufám ale proboha že to vyhraje aspoň ten Mulisák. Já už sem začínal pomalu věřit že ano a že fakt má šanci, že konečně bude po letech vítěz aspoň nějakej kluk. Ale DJ Vlado už mě tu zase začal nahlodávat s tím vítězstvím Annamarie a mám z toho taky obavy no. To by bylo pro mě to nejhorší co by se v sobotu mohlo stát, snad k tomu nedojde. Je zajímavé že Elišku tu poslední týden netipuje na vítězku už téměř nikdo a přitom ještě donedávna sem si myslel že má právě ona na vítězství velké šance. Teď to ale opravdu vypadá spíš na Jakuba nebo Annumarii. Jeden z nich ten vítěz asi bude. Ale favorit tentokrát opravdu vůbec jasný není a přesýpá se to ze strany na stranu. Rozhodnou aktuální výkony i další faktory, ke kterým dojde až v sobotu. Každopádně tohle bude hodně těsné a myslím že podobné drama ohledně toho kdo bude celkový vítěz jsme tu už dlouho neměli.

194
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Nebreč furt ! :D ;-)

195
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Doufám že budeš v sobotu na konci brečet spíš ty a ne já. :)

196
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Já těžko, mě je fuk jak to dopadne :D Moji oblíbenci už jsou out.

197
jj
Reagovat

@Bezík:
Prostě jsem chtěl pro Dolores drsnýho hafana a správnej drsňák nejdřív střílí a až pak klade otázky. Mám zaručený informace, že místní stránky monitorují headhunters z minimálně deseti blázinců a vyhlížejí potenciální „zaměstnance“. Po přečtení příspěvku od Dolores mi okamžitě došlo, že o ni bude velkej zájem a pak jí zbrkle a ve stresu poradil neexistujícího psa. Teď už s tím nic nenadělám, myslel jsem to dobře, tak snad na mě nebude vzpomínat ve zlém a doufám, že aspoň na noc jí kazajku povolí :-)

198
Bezík
Reagovat

@jj: Není takovej drsňák, kterej napřed střílí a pak se ptá zatraceně mizernej střelec ? Protože kdyby střílel Limonádový Joe, nebylo by koho se ptát ;-) :D

199
jj
Reagovat

@Tomáš:
Taky nepovažuju za vyloučený, že Peter vyhraje, protože skončit druhý za Eliškou je vlastně výhra. Fanoušci mají tendenci svého oblíbence podceňovat a u tebe se mi zdá, že to platí obzvlášť :-) Pak tam máš ještě Jakuba, takže minimálně bronzová medaile. První místo má zabraný Eliška. Hlavně si pořádně nabij kredit a nenech ji v sobotu ve štychu! :-)

200
jj
Reagovat

@Bezík:
Pak už se samozřejmě ptá mrtvoly a dostane odpovědi i z ní, proto je tak drsnej přeci! :-)

201
jj
Reagovat

@jj:
Ty mrtvoly mi připomněly vtip o vyhlášeném drsňákovi Chucku Norrisovi:
Je pravda, že Chuck Norris nedávno zemřel? Je to pravda, ale už je mu líp.
Pak ještě pozměněná verze:
Je pravda, že Chucka Norrise navštívila smrt? Je to pravda, ale už je jí líp :-)

202
Tomáš
Reagovat

Nejlepší by pro mě byla výhra Petra, ale ten nevyhraje. Tak teda ať vyhraje aspoň Jakub. Při nejhorším Eliška, i když další babu už po xté vážně za vítězku nechci ale co by se dalo dělat, jinak by si to taky docela zasloužila. Jen ne proboha Annamaria, ta teda vážně ne. The Voice už měl u nás jednu úplně zbytečnou, neuvěřitelně nudnou vítězku a uspávačku hadů Ivannu Bagovou, není potřeba druhá taková. Ale Bezik to má dobrý protože když vyhraje Jakub tak skočím z okna radostí a když Annamaria, tak skočím utrpením takže to vlastně tentokrát nepřežiju tak ani tak. :-) Ale když Peter postoupí do Top 3, tak si otevřu šampáňo a to pak možná zůstanu naživu ale to určitě skončím na suchu a mrtvej. :-D

203
Ally
Reagovat

@jj: Dobře, dobře :) Však mně tu nejmenovaná osoba :) nechybí , zábavy je tu i tak dost, jen jsme tu bez dozoru = rekapistů občas se to zvrhává mimo téma .. :)

JJ..něcona tom objevování při Výběr naslepo bude..
A dál už je pak málo kol , že se nestihne vytvořit vztah moc k soutěžícím
Tak jestli by nestačily nakonec výběry naslepo ..pa k by se vítěz třeba vylosoval..? :)

204
Ally
Reagovat

@Mila1: Ale ne :) souhlas, moc kol , tolik soutěžících si snad ani Vlado nezapamatuje..:)
Ja v těch výkonech ,co mě zaujaly , zapomněla na Andreu od Kaliho , černovlásku co vypadla v KO s písničkou od Sia a, D. Guetta..ale musela jsme si najít , jak se jmenovala ..no fakt, že jsem sklerotik na jména

205
jj
Reagovat

@Ally:
Máš pravdu, bez dozoru se to tu rychle zvrhlo a začaly převažovat morbidní témata. Prostě chvíli na vás nedávám pozor…. Ale nemůžu tady dozorovat celý den! :-)

206
Tomáš
Reagovat

Pořád přemýšlím nad těmi procenty. Řekl bych že Valentina rozhodně byla o dost silnější než Aleksandra, to je úplně jisté a myslím že byla i řádově silnější než Markéta. Tím pádem Valentina si na sebe strhla dost procent v týmu u Jany a bylo to s Petrem tak vyrovnané, proto on neměl takovou nadvládu jako třeba Eliška ve svém týmu protože prostě Valentina byla silnější soupeř než Markéta ( i když teda kdybych to měl brát jen teď podle posledního kola, tak si myslím že Markéta byla o dost lepší než Valentina ale já teď vycházím spíš z počtu fanoušků a z popularity ). Tak že by třeba Peter dokázal porazit aspoň Elišku a Eliška by byla čtvrtá? Třeba těch jeho 52 % teď z posledního kola je víc než těch jejích 68 %. Ale to se spíš jen tak utěšuju a hledám nějakou naději, jinak sem pořád přesvědčen o tom že Peter bude bohužel až čtvrtý. A o vítězství si to seknou zřejmě fakt Jakub s Annamarií a bude to mezi nimi mimořádně těsné, vítěz velmi nejistý. Bylo by překvapení kdyby se do toho ještě nějak vklínila Eliška a zasáhla do Top dvojky nebo dokonce vyhrála, přijde mi že tady se s ní potom jak byla zpočátku favorizovaná teď už tolik nepočítá, i když já moc nechápu proč. Ano, sice je to taky tetka ale Annamaria působí ještě jako o dost ošklivější a starší tetka takže nechápu proč šance se jí dávají vyšší. Takže já to tipuju 1-2 Jakub a Annamaria těžko říct kdo z nich vyhraje ale budu se modlit za Jakuba, 3. asi Eliška a jediná jistota je že bramboru si bohužel odnese Peter.

207
Tomáš
Reagovat

Všechno bude záviset na playlistu, který se snad už brzy dozvíme. Tady ale může vítěze hodně ovlivnit i produkce protože koučové prostě nevybírají čistě sami, to mi nikdo nenamluví. Nějak mi přijde že pro Petra už ten Müller měl být minule odstřelový protože si víc produkce a myslím že i Jana přáli do GF Valentinu ale diváci Petra podrželi s čímž produkce nepočítala. Teď určitě dostane Peter nějaký totálně nevhodný a nemožný song na kterém nebude moct vůbec nic předvést, aby byla jistota že vážně skončí čtvrtý. Přitom koučové by měli svým soutěžícím vybrat do GF co nejlepší songy to jde, vždyť i jim samotným jde teď o celkovou výhru se svým týmem ale produkce do toho určitě zasahuje a Peter by se jim podle mě hodil jako vítěz nejméně. Ostatní soutěžící asi budou mít dobré songy, Pepa vybere Jakubovi zase populární rockové fláky, Vojta taky Elišce vybere co nejlépe to půjde. Ale pokud Annamaria zase dostane nějakou tu Adele a nebo podobný doják a spustí to svoje hlasisko a Kali o ní ještě několikrát potom během hodnocení prohlásí že je pro něj vítězkou celé show, tak se hodně obávám že tohle by mohlo na novácké a markízácké průměrné komerční diváky zabrat nejvíce a že Annamaria to pak opravdu vyhraje. :( Asi jediný kdo to může její vítězství zvrátit je ten Jakub, snad se mu to povede.

208
jj
Reagovat

Kurzy v Tipsportu, Jakub klesá, Peter stále stoupá, zřejmě mu nikdo ze sázkařů nevěří.
Jakub – 2.1
Annamaria – 2.7
Eliška – 5
Peter – 15

209
Mila1
Reagovat

Já bych si pro Petera přála nějaký song od Dylana a aby mu nechali kytaru. Bez ní mi přijde takový ztracený.
Doufám, že moje favoritka Eliška dá nějakou bombu jako byla Lady Gaga nebo i ta Pink. Jen ať nechá ten saxík doma. Je to soutěž o zpěvu, ne o hře na nástroj.
Jakub – poslední dvě kola se mi nelíbí tolik, jako se mi líbil v těch prvních písničkách. Vojtek ho tlačí někam, kde to je sice líbivé – kožené hadry, ohně, hodně řevu – ale jemu by slušela nějaká písnička jako měl ve výběru naslepo. Rocker je podle mne Kristián, ne Jakub. Jakubovi by asi víc prospělo vedení od Vojty než od Pepy, nicméně, je to pěkný mladý kluk a pubiny budou posílat písničky jemu. Zarazilo mne, kolik lidí na FB jásalo nad jeho The Sound of Silence, a přitom to bylo místy falešně a mimo. A to poslední vystoupení taky nic moc, ale měl triko s křížem a hodně ohňů na scéně, tak se to líbilo… Nechápu a asi ani nechci chápat.
Annamária – já ji sice uznávám, ale tak nějak mne dost nudí, nevím, kdo jí posílá hlasy, žeby starší ročníky?

210
Bezík
Reagovat

@Mila1: Já třeba Aničce něco pošlu, když už tam nikoho nemám. Takže ano, starší ročníky :D

211
yeey
Reagovat

@Mila1: Že by mu víc prospělo vedení od Vojty? To máš těžký, když mu nasliboval, že mu bude hostovat na koncertě a pak mu při první příležitosti řekl, že by s ním bylo moc práce a dal mu najevo, že o něj vlastně nestojí :-) Imho by ho vyhodil, kdyby ho Pepa neukradnul, myslím, že Jakub může být za Pepu rád.

212
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tobě by měl někdo čórnout mobil a poslat z něj 250 SMS Jakubovi! :-D

213
Tomáš
Reagovat

@jj: Ať se s tím už neserou a Petrovi tam napaří třeba kurz 50 nebo i 500 když je to takový strašný outsider. :-D Pro mě bude i tak dál nejlepší.

214
Tomáš
Reagovat

Musím ohledně Jakuba souhlasit s yeey. Kdyby si ho Pepa neukradnul a Jakub by zůstal u Vojty, tak Vojta by ho vyhodil. Teď by tam už vážně dávno nebyl. Takže ono je to fakt těžké, tohle vlastně byla jediná cesta pro něj jak pokračovat dál v soutěži. Ale i tak se mu rozhodně vyplatila, dostat se až do GF to je obrovský úspěch a kdyby ještě k tomu i vyhrál, tak to už je korunované. Víc rocker byl určitě Kristián ale ten měl bohužel smůlu že před ním diváci a Kali ( i když pro mě doteď úplně nepochopitelně ) dali přednost nudné uspávačce hadů Annamarii a rozmazlené princezničce Diance. Tak je tam Jakub a prostě ten rock zbyl na něho a snad s ním i vyhraje když bude mít štěstí. Kristián zazpíval jedny Beatles v tvrdším kabátu a hned ho vyhodili takže je otázka co vlastně kdo chce vidět a slyšet…

215
Bezík
Reagovat

@yeey: To byla Dykova největší chyba, že ho dal do karantény a nevyrazil ho rovnou. Ale asi ani jeho, ani mě by nikdy nenapadlo, že se dostane tak daleko.

216
Mila1
Reagovat

@Tomáš: No a mně se zrovna ti „tvrdší“ Beatles líbili. Rozhodně víc než Jakubovo prznění Sound of Silence. Kristián dal Beatles čistě a to, že je přitvrdil, bylo už něco navíc a bylo to udělané vkusně. Ale pro mladé jsou Beatles vykopávky tak jako tak a starší fans asi nevydýchali ten metalový nádech.
A bůhví k jakému táboru Kali patří. Možná měl vůči Kristiánovi ještě něco dalšího, něco naznačil, proč ho vyhodil. Třeba se to někdy dozvíme

217
Mila1
Reagovat

@yeey: Asi ano. Jakub je mladý kluk, který se nechá hodně ovlivnit a asi na slovo poslouchá Pepu. No a Pepa ví, co na publikum zabírá. Jen mi to připadá jako hodně laciné.
Vojtovi jsem vděčná, že vycítil talent v Markétě a držel ji v soutěži tak dlouho, jak jen mohl a ona se kolo od kola lepšila..

218
Petr
Reagovat

Ja porad verim na stridani narodnosti vitezu a stavil jsem na Petra hodne moc korun, diki produkce novy a markizy za vase domluveni, od kdy nevyhrala Guncikova ale ten radobyrocker ze Slovenska, je to jasne ze se stridaji, jakmile by vyhrala Gabina to byl druhy vitez v poradi Cecha, to by se slovakum nelibilo. Muzete se tesit, vzdyt jeste nikdy nevyhral jak tomu rikate sampon nebo idol teenek, a o hlasy se bude prat s Eliskou muj tip na poradi je:1. Petr 2. Jakub 4.Anna 4. Eliska.

219
Petr
Reagovat

Po zverejneni songu si pudu podat jeste jednou na Petra. Jakub je mladej a na vyhru se vazne nehodi tak jako Petr,ten je sasek na pohled a kdyz bude TTMZH bude delat saskarny. Duvod proc Jakub nevyhraje c 2. – treba to triko s krizem naruby, to hodne hlasujicich zen odradi, kdyz mu Pepa nadeli neco jako Personal Jesus muze zapomenout i na druhe misto. 3. Nemuze prece vyhrat 2x po sobe clen Pepova tymu a jeste k tomu ukradenej . Petra ceka stejny osud jako superstr 2012 kdy Adamec(slabsi) porazil Guncikovou. Tomas bude mit sveho viteze. To budou ody

220
Looky
Reagovat

No, tak už to vypadá, že Kali na svém Instagramu bude Annamarie aktivně podporovat viz https://www.instagram.com/dezertkalimusic/

221
Tomáš
Reagovat

@Mila1: Mě se tvrdší Beatles taky moc líbili, bohužel diváků a Kalimu už asi tolik moc ne. :( Kristián prostě doplatil na to že Annamaria svým vystoupením zahrála na city a Diana byla taková Kaliho princeznička, Kristián byl tedy jediný koho bylo možno obětovat když někdo z kola ven jít musel. Nic víc bych v tom asi nehledal i když mě to štve pořádně doteď a hrozně mě mrzí že není v GF místo Annamarie Kristián, myslím že by si to zasloužil víc a že by to s ním taky bylo daleko zajímavější. Annamarie to je šílená nuda.

222
Tomáš
Reagovat

@Petr: Petře Petře, kéž by si tak měl ve všem co píšeš pravdu! To by bylo úplně ideální! Bohužel tomu ale ani omylem nevěřím. S tím střídáním vítězů podle národnosti to asi tak dříve fakt bylo ale myslím že letos už to určitě platit nebude protože Peter to prostě nevyhraje. Maximálně pokud budou chtít dostát toho aby se z výhry radovali i Slováci, tak právě proto vyhraje bohužel Annamaria – čechoslovenka, která v soutěži mluví slovensky pomalu víc než česky. Peter ten je na výhru tak totálně bez šance, že mu k tomu dokonce ani jeho národnost nedokáže pomoct. Jak už sem psal, pro něj by byla výhra dostat se do Top 3 ale i to je v téhle situaci bohužel nereálné. Já nechci vůbec podceňovat svého favorita, jen sem prostě realista. Minule ještě přece jen nějaká šance že může porazit Valentinu byla ale teď proti těm třem je to úplně bez šance podle mě. Ani na tu Elišku nevěřím že by ji Peter na hlasy diváků dal. O dalších dvou se netřeba bavit. Takže možná bude do jisté míry pravda to co píšeš, že kvůli národnosti budou chtít za vítěze Slovensko které je teď s výhrou na řadě ať už jde o minulý Voice nebo i minulou SS tak v obou případech by teď mělo vyhrát Slovensko a taky můžeš mít pravdu i v tom že nebudou chtít aby to podruhé vyhrál Vojtek a ještě podruhé s ukradeným soutěžícím, v tom případě to ale pomůže tomu kdo šanci na výhru má – a to je bohužel Annamaria. :( Peter ten šanci na výhru nemá, tak to pusťme z hlavy. Ale kdyby si měl přece jen pravdu, tak máš u mě normálně flašku. A pokud nemáš pravdu, mám ji já u tebe. :-)

223
Tomáš
Reagovat

@Petr: https://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/59671/gabriela-guncikova-slovaci-se-proti-ni-spikli.html Tady máš vysvětlení proč možná tehdy vyhrál Adamec, třeba v tom produkce prsty vůbec neměla. I když je zvláštní že se pak ti vítězové střídali podle národnosti a pohlavi i dál. Ať to bylo jak chtělo, řekl bych že dnes tohle nacionalistické hlasování už moc nefunguje. A i kdyby ano, Slováci bohužel stejně nasypou hlasy raději Annamarii – bude jim bližší než Peter. :(

224
Tomáš
Reagovat

@Looky: To je jasné že ji bude podporovat a může to mít asi dost velký vliv, Kali pro její výhru udělá všechno. :( Začíná to vypadat na nejhorší variantu ze všech čtyřech a to sice že ta nudná uspávačka hadů to možná fakt vyhraje. No to potěš koště teda, její vítězství vážně nechci ani omylem.

225
Mia
Reagovat

@Tomáš: Aha! a ich „investigatívna žurnalistika“. :-D :-D :-D To snáď nemyslíš vážne?

226
Bezík
Reagovat

@Mia: :D :D :D

227
Tomáš
Reagovat

@Mia: Psali o tom všude tehdy ale víc se mi toho teď zrovna nepovedlo dohledat. Každopádně asi na tom něco pravdy bude že Adamce tenkrát vynesli k vítězství nacionalistické Košice, možná kdyby byl Kristián z Košic, tak by těch hlasů měl taky víc. A nebo to byl vážně zásah produkce? Nevím, vlastně jsou to všechno jen dohady a je to už jedno. Já jen reagoval na to Petr psal o výhře slováků, tak sem nadhodil co by za tím třeba mohlo být. Já nějak přehnaně od jisté doby už nevěřím ničemu a nikomu. :-)

228
Violete
Reagovat

@dolores: Diky za slovensky rekap i kdyz tak skveli jako DJ Vlado a Scalex tihle rekapiste nejsou.Zaujaly me dve poznamky,a to o Jakubovi,ze by se stal „zlym chlapcem“, ktereho obdivuji nactilete.Myslim,ze se spise ukazalo,ze je sladkym chlapcem pro teenagerky,i kdyz me se i ten Personal Jesus libil.A pak,ze rekapiste vkladaji nadeje do Petra,ze on by mel byt z chlapu tim vitezem. Ja jsem porad jeste presvedcena,ze by vitezem mel byt Petr nebo Eliska.

229
Vlk
Reagovat

Jojo, ty starej pardále, ty ještě žiješ? A zas nemáš co lepšího na práci? :)

230
Ally
Reagovat

@Violete: Tak já nevim, já si snad na toho Petra taky vsadím ..jak to nikdy nedělám :) A jestli bude dobrej v sobotu a uvidím to :) možná mu i hlas pošlu a nebudu s tím mít žádný morální problém :) Je to divné ten kurs..

A co pořád máte.. někteří.., s těma “tetama” ? Neříkám , že by holky nemohly pár kilo zhubnout..ale taková Adéle je taky teda teta..a má s tím někdo problém ?:)
Nemyslím, že by to hrálo moc roli…
Jasně , že Emma byla ideálnější pro všechny ..fotogenická , komunikativní, asi relativně “poslušná “… a ještě i zpívat uměla :)

231
Prochor
Reagovat

@jj: Mně vždycky dostane ta úvodní fotka. Jakub vypadá vedle bosých holčin jako kocour v botách:-)
Schválně přidáme ještě srovnání Tipsportu s Fortunou:
………………..Tipsport__Fortuna
Jakub…………..2,1…………2,25
Annamária….2,7…………2,5
Eliška………….5……………5
Peter………..15…………..12
Vypadá to, že Annamária ztrácí kontakt s Jakubem, který letí nahoru.

232
Prochor
Reagovat

Ještě pro zajímavost-jak se mohou lišit kursy sázek od skutečnosti. Například poslední Superstar, kde byla Karmen ve finále sázkaři přeceňovaná:
Kurzy sázek:
Tereza Anna Mašková 1.15
Karmen Pál-Baláž 6.50
Eliška Rusková 16

vysledy popularity poll:
1. Tereza Anna Mašková – 51,5%
2. Karmen Pál-Baláž – 29,2%
3. Eliška Rusková – 19,3%

Na FB pocty lajku po prvnim kole:
Eliska 1800 tj. 63%
tereza 628 tj. 22%
karmen 421 tj. 15%

Výsledky po 1. části hlasování

Eliška Rusková 39,6%
Tereza Mašková 38,7%
Karmen Pál-Baláž 21,7%

Výsledky pouze za 2. část hlasování

Tereza Mašková 59,3%
Eliška Rusková 40,7%

CELKOVÉ VÝSLEDKY

Tereza Mašková 53,0%
Eliška Rusková 47,0%

233
dolores
Reagovat

@Prochor: Pekne si to tu zhrnul, Eliška mala u stávkarov kurz 16, podobne ako Peter teraz

@Ally: Keby som si na Petra vsadila nejaké euráče a on by vyhral, no to by bolo krásne zhodnotenie majetku, :-))) …

Tomáš, si sa pýtal, či tomu verím, že Peter vyhrá, no je to prisilné slovo: „verím“, skôr dúfam, resp. prajem mu to, a teoretická šanca tu je, ale musí dostať nejaký efektný hit a dobre ho zaspievať, lepšie povedané urobiť touchdown aspoň z jednej piesne v ten večer, no a ďalšia podmienka je, že ostatní, (hlavne Jakub) by mali byť slabší… tak v tom prípade by mohol byť víťaz. Ale to je len teoretická šanca… No mne vlastne stačí, že sa dostal, tam kde je, ..a ak zaspieva tak, že budem nadšená, a aj on bude so sebou spokojný, to mi bude stačiť. :-) Najviac ma naštve, keď po vypadnutí mu už nedovolia zaspievať ďalšiu pieseň, čo bude mať pripravenú …. Z ostatných by som najviac priala Eliške, potom Jakubovi, ale keď vidím ako Annumáriu Kali nechutne pretláča cez svojich followerov, tak už akosi ma prešla chuť jej želať…

234
Monika
Reagovat

@Prochor: Dik, ze sis dal tu praci a takhle to vypsal…No sazkovky se casto myli u peveckych soutezi. Pamatuji si, jak v talentu z 12 soutezicich byli Dae men u sazkovek posledni, uplne nejhorsi kurz no a nakonec vyhrali….To byl ulet jako prase…tady je situace jeste mnohem mene prehlednejsi nez v Superstar, kde Maslikova dost dominovala, urcite vic nez Jakub ve Voice, to se neda ani rovnat. Navic SS trvala dele, takze vic sanci s tim soutezicim szit se…fakt si myslim, ze bude zalezet na aktualnim vykonu a vybranem songu z 80%. Prakticky kdyby kdokoliv z nich ve finale predvedl vykon na hranici Elisky a jeji Carey muze vyhrat. je to hodne otevrene, ten kurz Petra mi fakt prijde silene prestreleny.

235
Bezík
Reagovat

@dolores: A ako sa pretláčá chutne ? :-o

236
dolores
Reagovat

@Looky: Takže žiadna gentlemanská dohoda medzi koučami sa nekoná …:-/
Jana, ak aj napíše nejakú podporu Petrovi na Insta, nemá tú silu vyrovnať sa Kalimu, nehovoriac o podpore Eliške týmto spôsobom, keďže Dyk vôbec neholduje sociálnym sieťam (ako sa vyjadril v talkshow u Krausa). Pepa neviem, či bude aktívny … ale Jakub by si v tejto oblasti mal vystačiť sám :-D
Kali z toho chce vyťažiť, čo sa dá, otázka je, koľko z tých jeho fans pozerajú Voice, z tých, čo pozerajú, koľkým sa páči Annamária, a z tých, čo sa im páči, koľko je ochotných poslať jej sms, lebo idol Kali odporučil :-D
Ešte by ťa mohlo zaujímať, že Peter s tou Cigaretkou zdatne na SK kanáli YT už predstihol Elišku a pomaly sa blíži k Beyonce od Annymárie, Jakub zaostáva stále viac…

237
dolores
Reagovat

@Bezík: napr. ty pretláčaš Annumáriu celkom chutne :-))

238
dolores
Reagovat

@Vlk: Vlk? Ten VLK ?? :-)) …chceš povedať, že jj je jojo ? :-D

@jj: Ja vôbec nepotrebujem nejakého psa, došiel Vlk :-D

239
Bezík
Reagovat

@dolores: Já ju nepretláčám vôbec !!! :D Jen trochu dráždím kobru (Tomáška) :D Mě je fakt úplně jedno, jak to dopadne ;-)

240
dolores
Reagovat

@Monika: čo keby som si stavila na Petra 10 € ? prakticky nič nestratím, ale ak motyka vystrelí, výhrám 150 € a to už zas nie je tak málo :-)))

241
Monika
Reagovat

@dolores: No vsak jo, jasne se ten kurz vyplati jak je stavenej vsadit na Petra. Maji to hodne blbe, clovek muze vic ziskat nez ztratit.

242
Bezík
Reagovat

@dolores: Vsaď 150 ! Když už, tak už !!! ;-)

243
dolores
Reagovat

@Bezík: Poznám také stavy salámovitosti, keď tesne pred GF vypadne favorit …B-)…No Tomáš má „šťastie“ na víťazov, ktorých nechce, ale to aj ja, vždy fandím opačne ako väčšina :-D

Inak zdalo sa mi z videa na webe, že Dyk bol nešťastný z Marketinho nepostupu, on by snáď kvôli nej obetoval aj Elišku, len neskoro na to prišiel asi …

244
dolores
Reagovat

@Bezík: to už je veľa, ale možno zvýšim, keďže v sobotu budú česi a češky čumieť na hokej :-D

245
Bezík
Reagovat

@dolores: Jo, vypadal tak, že Markéta byla jeho favoritka, zcela ho chápu, moje taky, ale přes diváky už se protlačit nedala, ona prostě není většinovka novákovka ;-)

246
Monika
Reagovat

ja tyhle sazky taky davam obcas, pokud se k tomu dokopu :-))) No a vzdycky uvazuju tak, ze muzu castku i prohrat a vsadim tolik kolik me nebude mrzet v pripade prohry.

247
dolores
Reagovat

@Monika: áno, to je taký zodpovedný prístup …keď ešte človek nie je závislý na tipovaní :-)) Ja si ešte počkám na výbery songov

Ďalšia anketa s Kubovou nadvládou, ale mám dojem, že sa dá hlasovať opakovane :-D
https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/velke-super-finale-ktery-ze-ctyr-talentovanych-soutezicich-by-mel-vyhrat-the-voice-cesko-slovensko-hlasujte.html

248
Mila1
Reagovat

@dolores: Je nás asi víc, co jsme si Markéty všimli až v průběhu soutěže

249
Violete
Reagovat

@Ally: Presne to jsem chtela napsat,proc to oznaceni teta,ze bychom Ti co fandi Elisce,mohli ji vymyslet lepsi prezdivku.

250
yeey
Reagovat

Přátelé, tak hrajem 19.15 v sobotu s Kanadou. Jsem zvedav, jak Nova zareaguje

251
dolores
Reagovat

@Bezík: No bola jeho favoritka imho od súboja s Valériou. V 1.finále Dominika nebol problém odstaviť blbým songom. Tam si myslím, že už rátal s tým swingom s Rumlom, a postup Dominika by mu to prekazil :-D
No a v 2.finále dostala Markéta darček v podobe piesne z vlastného koncertu, ktorý sa jej mimoriadne vydaril, ale na Elišku so saxofónom už nestačil.

@Mila1: Mňa v K.O. Markéta odradila príliš tenkým hlasom vo výškach, bola pre mňa šedá myš, až ten jej koncert, čo tu dala Violete ma donútil si ju všímať :-)

252
dolores
Reagovat

@yeey: dúfam, že nijako :-D a s kým budete hrať ?

253
Monika
Reagovat

No pokud by Nova nic nemenila, tak se sance Petra zvysuji :-))

254
Bezík
Reagovat

@Monika: Dyk to porád říkám, Nováci budou čučet na hokej a Slováci na Voice. Bude to mezi Petrem a Aničkou.

255
jj
Reagovat

@Vlk:
Nazdar! Rád tě vidím. :-) Jaks mě poznal? Vždyť jsem maskovanej. Nejspíš nějaký hrubky ve vyjmenovaných slovech, předpokládám. Já samozřejmě pořád žiju, ale jak je možný, že ty ještě žiješ? A seš si tím jistej? Možná se jen smrtka bojí sdělit ti tu smutnou novinu. A co, koukáš na pěvce? Nebo už neslyšíš? A kde se tady bereš? Nejseš náhodou náš novej rekapista? Nám tady teď nějak chyběj, už to se mnou nevydrželi. Mě to pořád drží tyhle soutěže, už od S.P., zatím to pro mě není práce, dokonce i na Eurovizi jsem koukal. Jinak já jsem pořád mladej pardál, toho starýho bych si vyprosil :-)

256
dolores
Reagovat

@Monika: ak to tak bude, možno mu aj Tipsport zníži kurz z 15 na 14 :-D

257
jj
Reagovat

@yeey:
Je to tak. Ten původní pavouk ještě před čtvrtfinále, kdy druhej ze skupiny B, tedy naši, měl hrát dopoledne, byl jen nějakej provizorní.
@dolores:
S Kanadou :-)

258
dolores
Reagovat

@jj: dik, jojo :-)

259
Mia
Reagovat

Okopírované zo stránok Markízy… Niektoré veci sú vcelku riadne úlety!!!

V The Voice zaznejú tieto pesničky:

Coldplay – Fix You

Petr Novák – Hvězdičko blýskavá

Greenhorns – Blues Folsomské Věznice

Vojtěch Dyk – Modlitba

D.Y.K. – Mr. Beat

IMT Smile a Kandráčovci – Hej, Sokoly!

Jana Kirschner – Pokoj v duši

Miro Žbirka – Atlantída

Indila – Dernière Danse

260
Vlk
Reagovat

@jojo
Taky tě rád vidím :) Jakože jsem svým očím nevěřil. Mladej pardál rozhodně být nemůžeš, to bys musel psát z mateřské školy, když jsem tě poprvé četl. Leda duchem, to je jiná :)
Já jsem si jistej, že ještě žiju, páč přece tady píšu. Abych psal, musím myslet, tedy jsem. Viz Descartes. A jsem-li, tedy žiju, páč po životě nic není. Vlastně je spíš otázka, jestli všichni ti ostatní mimo mě vůbec žijí a zda všechno, co vnímám, vůbec existuje. Jestli to není jenom výplod mého chorého mozku. Předběžně odpovídám, že spíš jo, páč bych to přece vymyslel líp, kdyby to bylo jenom na mně.
Taky je ale možný, že to já nepíšu a že se za mě někdo jinej vydává. Pak bych si nebyl jistej ničím. Ale to by vlastně bylo ještě lepší, bo by to znamenalo, že někomu za to stojím, takže jsem asi nežil zbytečně :)
Taky to furt žeru, hlavně když někdo umí pořádně kváknout. Nade všechno cením talent, páč sám ho nemám, a je obdivuhodné, kolik je ho pořád mezi lidma a jak ho ani ta N@ha nedovede úplně zprasit. Jakože momentálně třeba zprasila Voice. To přece býval dřív formát, kde týmy bojovaly proti sobě, ne? Tak proč je to dneska vraždění neviňátek vlastním koučem? Ale když to člověk srovná třeba s takovou panoptikální hrůzou, jako byla Tvář, ne, že bych na to někdy koukal, tak ještě zlatý. Líbila se mi Adriana a Valentýna, teď už tam, díky nesmyslnými systému, nikdo zajímavej není. Přál bych to Anně Márii, je z nich asi nejlepší, vyhraje to nejspíš ten úlisa. Adriana si za to může sama, to byl strašlivý fail jít do týmu k tomu starými oslovi. Měla čekat, že ji bude tlačit do těch vykopávek úplně proti její nátuře.

@Dolores:
Njn :)
Nekecej, žes to nevěděla. Dyť je maskovanej úplně blbě. Jako kdyby Bond si nechal Martini zamíchat.
Ale já jsem sem nepřišel, to by mi ještě chybělo. Jen jsem nakoukl a už jsem zase fuč. Tak pa :)

261
Bezík
Reagovat

@Mia: To někdo „sranduje“ s těmi skladbami ???!!! :D :D I když ty finále bejvaly takový docela obskurní …. :D Něco jako „pomsta hudební dramaturgie soutěžícím !!!“ ;-)

262
Langic
Reagovat

Vlku, úplně bych teda nerekl, že Pepa Adrianu tlačí do vykopávek. Co je u něj v týmu tak zpívala Rise like a Phoenix (2014) Born to be Wild (1968) a Nothing breaks like a heart (2018). Takže vykopávka jen jedna. To spíš Sašu do nich tlačil :)

263
Prochor
Reagovat

@Mia: A jéje Coldplay – Fix You – to si zase vzpomenu na skvělou Emmu Drobnou.

264
Mia
Reagovat

@Prochor: To je to, coho sa bojim. Ze diskusia sa zvrhne iba na to, ci to bolo lepsie alebo horsie ako Emma, viac pocitov/menej pocitov ako Emma, lepsia/horsia intonacia ako Emma a podobne, namiesto toho, aby sme hodnotili ten vykon ako svojbytne vystupenie. U niektorych pesniciek by ma vazne zaujimalo, kto ich bude spievat. Napriklad Hvezdicko blyskava…:-D

265
Bezík
Reagovat

@Mia: Tak „Hvězdička blýskavá“ mi vylučovací metodou (je to klučičí part a je v češtině) vychází pro Kubíčka :D :D Myslím, že se musíme připravit na hluboký umělecký zážitek … :D

266
vera110934
Reagovat

@Mia: No hvězdičku spieva Jakub, je to na Nove.

267
Bezík
Reagovat

Spíš by mě zajímalo, pro koho ušili „Greenhorns – Blues Folsomské věznice“ ???!!! To bohužel vypadá na Petra a to bude peklo :D Produkce asi vážně nechce, aby vyhrál … :D

268
Bezík
Reagovat

@Bezík: Néééé, to bude zpívat Pepa s Kubíčkem !!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Tak to bude jasný vrchol letošního Voice !!!!!!!!!!!!! :D :D :D

269
Mia
Reagovat

Tak doplňujem z Novy:
Společný song finalistů – Coldplay : Fix You
Jakub Moulis – Petr Novák : Hvězdičko blýskavá
Eliška Urbanová – Vojtěch Dyk : Motlitba
Peter Juhás – I.M.T. Smile : Hej, Sokoly!
Annamária d´Almeida – Miroslav Žbirka – Atlantída
Společný song Pepy a Jakuba – Greenhorns : Blues Folsomské věznice
Společný song Vojty a Elišky – D.Y.K : Mr. Beat (Zatím nevydaná písníčka Vojtěcha Dyka se dočká v sobotu premiéry!)
Společný song Jany a Petera – Jana Kirschner : Pokoj v duši
Společný song Kaliho a Annymárie – Indila : Dernière Danse

270
Bezík
Reagovat

@Mia: Co bude proboha „zpívat“ Kali v Dernière Danse ??? Tam žádnej rapovej part není ! A francouzky asi taky neumí. Nějak nechápu.

271
Mia
Reagovat

@Bezík: Na to som aj ja zvedavá, asi najviac zo všetkého. Ale práveže to môže byť super, ak tam nejak vkusne dodajú rapový part a trocha to prerobia. Inak, v tejto pesničke, kde je dominantný spev a hudba je len v pozadí, je strašne dôležité mať peknú francúzštinu, lebo inak je to hrozne poznať. Neviem nakoľko je Annemárii francúzština blízka…

272
Bezík
Reagovat

@Mia: Jasně, asi sází na to, že úroveň Francouštiny bude průměrnému novákovi ukradená. Očekávám, že tam vloží nějaký krátký rapový part ve slovenštině, nebo fakt nevím :D

273
Mila1
Reagovat

No to to trvalo než dali seznam písní…
Jsem zvědavá na Jakuba.. Petr Novák je legenda, zvlásť pro nás starší, párkrát jsem ho viděla na Strahově naživo, to už na tom nebyl moc dobře. Tahle písnička je hodně jemná, ale u děvčat by mohla mít úspěch.
No ti Greenhorni a Pepa, to je docela sranda.. ale co, odpich to má slušnej :-)
Motlitba od Dyka pro Elišku, no budiž, mohlo to být horší.
Výběr pro Petera by mohl být trefou do černého, líbí se mi to, doufám, že mu nechají kytaru. Řekla bych, že to je taková skoro vlastenecká písnička..
A i společná písnička s Janou je super.. Myslím, že lepší pisničky Peter nemohl dostat.
Annumária to má taky celkem fajn, aspoň co se Atlantidy týče.

Vychází mi z toho velmi dobrá pozice pro Petra.
Vítězství přeju jemu nebo Elišce.

274
Monika
Reagovat

Tak jakub je uplne jasnej, dostal nejlepsi a nejefektivnejsi song. To si primo zada zvednout mobil a poslat hlas. velmi vdecnej song. Moc si ho produkce preje za viteze.
Peter je uplne v cudu, u nas to pomalu nidko ani nezna, je to hnusnej song, uplne me to irituje, to fakt neni neco co Novaka zvedne ze zidle, strasnej kolovratek, irituje me i ten original.
Annamaria ty brdo ta dostala nalozeno :-))) jako song je vybornej na efekt, ale to v zivote nemuze zazpivat, neumim si to predstavit, to proste holka nemuze dat.
Eliska- chudak ta to taky sliznula. nic nudnejsiho a pohrebnejsiho nebylo? vzdyt to neni ani zadnej megahit, strasny, rozhodne bcyh se to snazila upravit do sviznejsi podoby, jinak ji kazdej usne do pul minuty

tak jakub bude jak pan, jedinej ma dobrej song, uvazuju, zda sam ziska tolik co ostatni.

275
Bezík
Reagovat

Když přebírám ty skladby, tak to vidím jako nejlepší pro Aničku, v těsném závěsu za ní pak Peter. Eliška, no nevím, neznám ten společný song, Kubíček pak naprostá tragédie … :D :D

276
Monika
Reagovat

Eliska bohuzel dojizdi na to ze je v tymu Dyka, uplne ji pohrbily vybery pisni. Dvakrat Dyk je des bes. Predvest novej song od Dyka, na to neni nikdo na Nove zvedavej. Nikdo to nebude znat, nikoho to nezaujme. Dyk neni komercni zpevak a jeho songy se nehodi do komercni souteze. Voice je vylozene komercni a je treba se tomu prizpusobit, pokud chci vyhrat. Po zverejneni playlistu, Eliska klidne muze skoncit az na ctvrtem miste. ma dva blbe songy.

277
Bezík
Reagovat

@Bezík: To si děláš srandu, ne ? :D :D Hvězdička blýskavá je song, kterej si mohl dovolit Petr Novák, protože to byl Petr Novák! Jeho písně se coverují docela často, ale tahle snad vůbec, protože v jiných ústech se stává neposlouchatelnou. A v těch Kubíčkových to bude naprostá tragédie. Podle mě je to od produkce jasnej odstřel, za to mu nikdo hlas nepošle. Celé to jasně jede na vítězství někoho ze Slovenska a Aničku mají zjevně za Slovenku.

278
Bezík
Reagovat

@Monika: Můj předchozí post byl pro tebe ;-) Nějak jsem se uklikl.

279
Monika
Reagovat

@Bezík: No tragedie to mozna bude pro tebe, jako ja si to taky neumim od Jakuba vubec predstavit, ale z pohledu novackeho divaka to naprosto zafunguje. Stejne jako Greenhorns, to jsou presne flaky pro komercni soutez.

280
Bezík
Reagovat

@Monika: No tak uvidíme, tentokrát si myslí že máš špatný odhad. Uvědom si, že průměrný Novák bude civět na hokej a ne na Voice ;-)

281
Monika
Reagovat

@Bezík: tak si to projed na YT je tam nekolik coveru, vsechny jsou dobre na efekt, je to takova jednoducha pisnicka i pro nezpevaka a vyslednej efekt jako svina. jakub na tom nazene hlasy jako svina, klidne se pak mrkni na Fb. Tipuji, ze ziska vic lajku nez vsichni tri ostatni.

282
jj
Reagovat

@Vlk:
Tys nějak upgradoval, protože po tvém filozofování si nejsem vůbec jist, jestli je naživu někdo jiný kromě tebe! I o sebe mám obavy. Já tě třeba poznal podle smajlíků, máš je odjakživa bez nosu :) Mám dojem, že jsme se potkali v roce 2006 na nováckém fórum u Soni, takže třináct let, to není tak dlouho. Když vezmeš v úvahu, že ve třech letech jsem získal svou první Nobelovu cenu za literaturu, tak proč bych nemohl psát v mateřský školce? Ale tys to vlastně díky mé vyhlášené skromnosti nevěděl, takže v pohodě :-)
V těch oblíbencích se moc neshodneme, u mě je to Natálie, Eliška, Markéta, Valérie, John, pak ještě pár dalších z výběrů, ale u starého osla Pepy perfektní shoda.
A není to škoda, hned zmizet? Vždyť téměř všichni z Gorilly někam zmizeli, po té změně redakčního systému a diskuze. Pamatuju si m-M-m, K., Veroniku, Bartha, Deleatura a další, co se někam vypařili. Až na Samantu, ta sem občas chodí. Dolores si pamatuju taky dost dlouho, ale nevím, jestli i z Gorilly, asi ano. Ale začíná vědět příliš mnoho, proto se asi taky brzo vypaří :-)
Až bude něco podobnýho, tak se ukaž dřív. Tady už toho moc nenapácháme, protože už brzo to tady budu rozpouštět :-)

283
Mila1
Reagovat

No j@Bezík: Taky si myslím, že Monika má špatný odhad. Jakub tady neuplatní to svoje řvaní, není to písnička pro něj, naopak Petrovi by to mohlo sednout.
A na hokej bude civět víc lidí než průměrnej Novák..

284
Mila1
Reagovat

@Bezík: Obě písničky, co mají Slováci (pokud Aničku beru jako Slovenku), jsou takové pronárodní a velice vhodně vybrané pro finále.
A Jakub bude muset ještě pár let zpívat, aby si mohl zazpívat Nováka.. usuzuju poté, co zprznil Sound of Silent, podobnou pro mne posvátnou věc jako písničky Petra Nováka.

285
Monika
Reagovat

Jakub neuplatni rvat, no to je snad dobre ne? V klidnejsi poloze je mnohem lepsi nez v neuveritelnem rocku. A ma song, ktery je efektivni a zaroven snadny, je to technciky takovej jednoduchej popevek. Vsak Novak nikdy nebyl extra zpevak, technicky, jeho kouzlo bylo v osobnosti. Jakub nema co zkazit pevecky. Hur je na tom Andula. ta ma efektivni song, ale zaroven pekelne tezkej.

286
Monika
Reagovat

@Mila1: Zprznil pro tebe, ne pro divaka Novy. Je potreba se na to divat ze sirsiho uhlu. PNovaka je to vdecnej song, Jakubovi navodi prijemne az komorni prostredi, svicky, promitnou jeho fotky v pozadi, mozna mu nechaji kytaru a ze sladkeho chlapce budou slintat. Zaroven je to vybrane i s ohledem na to ze Jakub neni zadnej extra zpevak po technicke strance, takze se nema ani na cem zapotit. tak uvidime kdo z nas bude mit pravdu..

287
Monika
Reagovat

Ach jo, desne me mrzi, ze Peter nedostal Huslicky, to by byla pecka, bych i verila, ze muze vyhrat.

288
vera110934
Reagovat

@Bezík: Anička je Slovenka!

289
Bezík
Reagovat

@vera110934: Nooooo, etnicky napůl a žije v Praze, ne ? Takže jen tak s odřenými ušiskami :D

290
dolores
Reagovat

Hej ,Sokoly …. ?? wtf ??? to čo ako má byť? Tak ja si už na Petra nevsadím …škoda :-(
Neviem, či Jana (alebo produkcia ? ) chce zase odprezentovať Táslera ,.,.ale to je pre Petra niečo, čo sa mu vôbec nehodí, on je iný typ speváka, a nie taký, čo by mal spievať tieto prerobené ľudovky a ešte takto expresívnym spôsobom ako Tásler ……Ja ani nemám nič voči tejto rusínskej piesni, má v sebe určitý náboj a energiu, a ako pieseň k filmu o slovensko-ukrajinskej hranici to spnilo účel….ale nechápem ako to mohli Petrovi prideliť. Navyše je to dvojhlas s Kandráčom, takže dostane vokalistu ?? Ak nie, aspoň nech si to zaspieva v tej pôvodnej ludovej verzii, lebo napodobňovať Táslera je znemožnenie samého seba v priamom prenose. Musela som sa aj zasmiať, keď minule Tásler povedal o Petrovi, že potrebuje technicky na sebe popracovať, nie žeby nepotreboval,… ale Tásler sám má slabšiu techniku, prekrýva to tým svojim šialeným expresívnym výrazom, ako povedal o ňom Onrej Soukup, …ten lásku žene spevom vyznáva zbíjačkou :-D

Ja to snáď ani nebudem pozerať :-/

291
Bezík
Reagovat

@dolores: On to nějak dá, jinak než Tásler, já tomu docela věřím. Furt lepší jak to co má Kubíček ;-)

292
dolores
Reagovat

Ešte ma prekvapil Dyk, ako namiesto koučovania zverenkyne ide promovať vlastný song….chúďa Eliška. …

Celé je to zmanažvané na víťazstvo Annymárie, Atlantída je istota, Zažiarila na tom Veronika Danišová, proste bude to touchdown

Jakub neviem, ale ak išlo o to potešiť fanynky, tak lovesong Petra Nováka by mal zabrať

293
Violete
Reagovat

Nejlepsi pisen ma AnnaMarie,na Atlantide muze zazarit,predvest rozsah a ta pisen je i hodne o emocich.Petrovi verim,ze to da po svem a zajimave.Vypada to ze finalova dvojka budou tito dva.

294
Monika
Reagovat

@dolores: Dyk se imho vyrazne podepsal na Elisce, po zverejneni playlistu muze klidne byt az ctvrta. Nikdo neni zvedavej na novej song Dyka v komercni televizi, co lidi neznaji to je nezajima. nemluve o tom, ze pisne Dyka jsou spis pro narocnejsiho posluchace, neni to klasickej mainstream. No a ta druha uspavacka je desna take. S Peterem souhlas.

Atlantida je dobra pro lidi jako Styblo, Maskova. Andula pohorela minule na Beyonce, neda to dobre. Daniska zazarila, no o dva levely lepsi zpevacka nez Anna. Anna nedosahuje kvalit tech velkopopin a o vyrazu ani nemluvim.

Nejlip z toho vychazi jakub, ma dve nenarocne pisne, zvladne je i technicky slabsi zpevak a zaroven jsou velmi efektivni.

295
Tomáš
Reagovat

@yeey: To už Nova nezareaguje nijak když je na zítra na přímý přenos vše nachystané a domluvené. A Voice bude mít stejně bídnou sledovanost tak jako tak, dnes už není důvod tyhle pořady přesouvat. Já ani nevím že hrajeme s Kanadou, ani nevím jak jsme se k tomu vůbec dostali a co je hlavní – ani mě to vůbec celé nezajímá ani výsledek jak to dopadne a fakt to nepotřebuju vidět. :-D

296
jj
Reagovat

Nejvíc mě zklamal výběr pro Elišku, s tím těžko osloví větší množství diváků, ale rád se budu plést. Petrovi by mohla sednout ta společná s Janou. Na Jakuba jsem fakt zvědavej, co s Novákem udělá, tam nevím, co si mám myslet. Nejefektnější písně má Annamária, sólo i s Kalim, podle mě s oběma zaboduje, i kdyby se jí nepovedly.

297
yeey
Reagovat

@Tomáš: Tady nejde o to, jestli tebe hokej zajima :-D Jen ze budou mit lidi, co budou zpivat jeste pri hokeji, dost nevyhodu… Ale kdovi, jestli to vubec nekdo prepne, aspon az hokej skonci. Kazdopadne to nahrava Petrovi jako Slovakovi. Cesi zitra vecer fakt nebudou mit na Voice ani pomysleni :-D Skoda, ze si ty live shows tak debilne naplanovali primo do toho mistrovstvi. Na tu prvni koukalo malo lidi imho hlavne kvuli hokeji a uz se nevzpamatovali.

298
Tomáš
Reagovat

@yeey: Nahrává to Petrovi? Jooooo!!!! Tak to doufám že bude pořádně dramatický zápas aby se z čechů kromě nás tady na Panáčkovi nedíval vůbec nikdo. :-D

299
jj
Reagovat

@yeey:
A minule šlo finále Eurovize. Dva podobné hudební pořady ve stejnou dobu, to taky není moc dobrý. Předtím dlouho kolidovali s premiérou oblíbené kriminální série. Načasování se jim letos vážně povedlo. Za přesunutí hokeje podle mě může ČT, má na mistrovství značnej vliv a vyhovujou jí večerní zápasy.

300
yeey
Reagovat

@jj: No vidis, jeste ta Eurovize. Divim se, ze si to Nova takhle dobrovolne sama pokazila. A je skoda, ze si necha grandfinale uplne utyct, je to i skoda pro ty soutezici, ze jim na to velky finale nikdo nebude koukat (a hlasovat). Ja bych to presunul na pondeli treba.

301
Tomáš
Reagovat

Co říct k playlistům?

Největší překvapení asi je Hvězdička blýskává pro Jakuba. Je to krásný song ale už několik desetiletí starý, není úplně jisté že to zasáhne i Jakubovu cílovku. Ale nakonec proč ne, konečně se tady neřve a Jakub se bude moct předvést v klidnější poloze a ukázat i čistější a lyričtější polohu svého hlasu. Já sám sem před zveřejněním přemýšlel o tom že bych chtěl od něj v GF slyšet Slzy tvý mámy od Olympicu, to by možná bylo ještě efektivnější než Hvězdička. Pro mě tyhle písně nejsou vykopávky ale klenoty naší popmusic a myslím že by to tak měli mít všichni co mají rádi dobrou hudbu ale jde o to jestli jsou to zrovna diváci Novy. Výběr každopádně zajímavý, stará česká písnička ho dostatečně odliší od ostatních vystoupení, pokud to zvládne dobře, tak by neměl být problém. A nesouhlasím s Monikou že by Jakub nebyl technicky bůhví jak zdatný zpěvák. Vždyť on má rozsah jako hovado, jen to prostě nemá ještě vypilované, u nikoho se zpívat neučil a proto mu to někdy ujíždí a jsou tam slyšet i falše. Větší problém možná má s uvěřitelností přednesu, no tady ji bude ještě dvakrát tak potřebovat než v těch rockových nářezech. A ti Greenhorns, to je nějakej folk nebo country že? Tak to bude spíš sranda, ty duety asi nejde brát moc vážně a kór když bude Jakub s Pepou zpívat tohle.

Annamaria podle mě Atlantidu bohužel dá a bude to pro všechny touchdown, jenom pro mě ne. Už to úplně vidím jak se zase nad ní všichni rozplývají. Duet s Kalim jí bude šitý taky přímo na míru, Kali s ní chce moc vyhrát, tak ještě aby ne.

Peter – ten slovenský song nejspíš neznám, budu si to muset pustit. Ale Peter jistě dá nějakou svoji osobitou verzi a rozhodně absolutně nehrozí že by někoho kopíroval. Duet s Janou myslím že bude moc hezký a že nám všem opravdu udělá Pokoj v duši.

Eliška – Song co má zpívat od Dyka sólo neznám, o jeho tvorbu se moc nezajímám. Vlastně od něj znám jenom Vihorlať nebo jak se to jmenuje. :-D Budu si to muset taky pustit, nicméně už teď je nejspíš jasné že to pro mainstreamového diváka to pravé ořechové asi dvakrát nebude. A dát jako duet s Dykem jeho nový song, to je úplná blbost na kterou nebude nikdo zvědavý.

Jak to dopadne? Obávám se že se jede na vítězství Annymarie a ta Atlantida jí to bohužel může zajistit. Jakub i kdyby dal Hvězdičku sebelíp, Annamaria některé slaboduché bude dojímat k slzám a až ji Kali zase zasype samými božskými superlativy, může ji to vážně bohužel katapultovat až na první místo. Dyk zazdil výběrem písní Elišku a díky tomu je Eliška na odstřel. U Petra nevím, asi na tom slovenském songu moc hlasů nenabírá jak to tak tu čtu a tak mu může pomoct snad jen duet s Janou. I tak si ale myslím že Peter má bohužel ze všech čtyř finalistů zdaleka nejméně fanoušků a že pokud ti ostatní tři jsou vyrovnaní, tak tady je ten odstup přece jen větší a Peter skončí bohužel na čtvrtém místě i kdyby z nebe trakaře padaly. Malou šanci tomu dává Eliška ale stejně tomu moc nevěřím že by ji mohl porazit, spíš skoro vůbec. O to příjemnější překvapení by to pro mě bylo, uvidíme.

Mám na zítřek jen dvě přání, ať se Peter dostane aspoň do Top 3 ( ideální by samozřejmě byla výhra ) a ať nevyhraje Annamaria. Tak sem zvědavý. Je dost možné že v obou případech budu mít smůlu jako vždy. :(

302
Tomáš
Reagovat

@yeey: Dej pokoj s pondělím. Mě je nějakej hokej úplně šumák. Ať se na to u nás nikdo nedívá a ani nikdo nehlasuje, o to to bude aspoň napínavější. :-D Já to chci prostě zítra protože se na to už moc těším a nemůžu se dočkat. :-) Chápu že je ti teda líto soutěžících že se lidi budou dívat na hokej a ne na ně ale zase ti co si zapnou hokej by třeba na Voice nekoukali ani normálně a ti skalní jako my budou Voice sledovat vždycky. Ta sledovanost už je stejně tak malá že už si ani moc pohoršit nemůžou. Možná by pro Novu a Markízu mohlo být i dost složité přesouvat celý přímý přenos kdy už je všechno nachystáno a domluveno až o dva dny později a třeba by všichni zúčastnění na to ani neměli čas. Navíc Nova to má ještě blbý a složitější v tom že je vázána na Markízu a logicky by teda se s námi muselo domluvit i Slovensko a počkat s přenosem dva dny, taky by jim to nemuselo vůbec vyhovovat. Vím že v r. 2012 se Voice kvůli hokeji přesunul ale to nebylo hlavní GrandFinále po kterém to vše skončí a asi ta sledovanost pořád ještě byla vyšší než je dnes.

303
Prochor
Reagovat

@Mila1: Jakub by mohl v Hvězdičce uplatnit pěkný hlas-pokud někoho nenapadne vyrábět nové verze. Ale nejlépe by podle mně sedla Hvězdička od Nováka Dominikovi kdyby byl ve finále. Dominik by byl na to správnej týpek.

304
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Ano, Greenhorns jsou country. Tohle je takovej celkem fajn song kterej zpíval Michal Tučný, a to byl nějakej zpěvák ! Ten utáhnul hodně. Kabáti si z toho udělali pseudorockový cover a vyrobili příšernou sračku, předpokládám že to uslyšíme zítra. Slzy tvý mámy bych od Jakuba fakt nechtěl slyšet, ale já bych je nechtěl slyšet od nikoho. Jedna z nejhorších sraček, co kdy Olympic natočil !!! Tfuj !!! Patetickej dementní text mistra Václava Bambuly, normalizačního autora textů těch nejhorších srágor.
Jinak to vidím, že vyhraje asi Anička a já budu mít radost ;-) :D

305
Monika
Reagovat

@Tomáš: No vidis Slzy tvy mamy…to by byl jeste lepsi song pro Jakuba, vybornej vyber.

Ja nevim podle me co jde proti Voicu moc lidi neovlivni. Myslim si, ze vetsina lidi je uz prejedena peveckou show, az na nas blazny…uz odpadnul i hardcore fanousek Scalex :-))) navic letos tam neni zadna vyrazna osobnost, ktera by pritahla dostatek lidi, navic ani ty songy (obecne) nejsou prilis lakave. mam pocit, ze tren playlist v letosnim Voicu je uplne nejhorsi za vsechny pevecke souteze, tolik vykopavek, tolik nevyraznych a nudnych songu o nicem, to jeste nebylo. Lidi uz to nebavi.

306
Tomáš
Reagovat

@Monika: Mě to taky přijde jako dobrý song ale vidíš sama že všem tady to jako dobrý song nepřijde. :-D Možná by na to natáhnul hlasy diváků ještě víc než na tu Hvězdičku. Co se týká Hvězdičky, kdysi už ji u nás zpíval Martin Ševčík v třetí české Superstar – to už si tady kromě DJ Vlada myslím nikdo pamatovat nebude ale zrovna ty by sis to pamatovat mohla protože to byla zrovna ta řada, ve které zvítězil tvůj favorit z největších Drda. :-) Martin to myslím zazpíval tehdy docela citlivě a dobře, tak jsem zvědav jak to pojme Jakub.

307
garf
Reagovat

Takhle Derniére Dance asi nezazpívají : https://www.youtube.com/watch?v=mve3-fEuTHA

308
Bezík
Reagovat

@garf: No tak strašně snad opravdu ne ! Patos jako prase, příšerná ruská francouština, hrozný !!!

309
Tomáš
Reagovat

Sem si pustil to Hej sokoly a to si jako proboha fakt nedělají prdel? Taková šaškárna. Peter bude akorát za šaška, tohle vůbec nemůže vyznít nějak důvěryhodně. Bude to muset pojmout jako komické číslo a to mu asi v GF kde už jde o všechno asi moc hlasů nenažene. Takže 4. místo je jasné na milion procent bohužel. A dále nechápu proč je to tak osekané a proč jako každý bude zítra zpívat jen jeden sólový song? Není to trochu málo? V SS každý zpíval v GF tři samostatné písně, nevím už jak to bylo v minulém Voice u nás ale taky se mi nezdá že by měl v GF každý jen jedno samostatné vystoupení. Takže jen jeden sólový song a ještě Peter dostane takovou volovinu, na tom se vůbec nic ukázat nedá. Chápu že ten duet s koučem asi v tomhle formátu být musel podobně jako je třeba v UK X Factoru protože prostě to jsou jejich koučové a hodí se to tak ale chybí mi tam hodně navíc ještě jedna sólová píseň. Do kolika to má zítra trvat? Jako jde jim o vítězství, jedna sólová píseň pro každého je prostě málo a to ještě když v některých případech je ten výběr totální slátanina. To teda nevidím moc dobře tohleto, Peter bude čtvrtý, vyhraje Annamaria a já se půjdu pověsit. I když to bych tu moc psát neměl, jinak bude Bezik žhavit mobil o stošest. :-D Ne ale fakt bez legrace ten výběr pro Petra a vlastně ani pro Elišku není dobrý, naopak Annamaria s Jakubem jsou na tom podstatně líp. Je vidět koho si přeje produkce za vítěze a koho naopak ne.

310
Bezík
Reagovat

@Tomáš: No žhavil bych, kdybych věděl že sliby dodržíš ! Jenže ty seš posera a nikdy nic nedodržíš, když si vzpomenu co všechno už si sliboval čím vším vyhrožoval ! A prd ! :D :D

311
Culi
Reagovat

@Tomáš: Určitě je pravda, že většina lidí, kteří budou koukat na hokej, by stejně na The Voice nekoukala. Ale já jsem zrovna jedna z těch, které to dost štve, že se to takhle sešlo. Tohle tedy na Nově a Markíze nedomysleli. Chápu, že 2 dny předem už nebudou rušit naplánovaný přímý přenos, ale měli prostě začít vysílat The Voice o 2 týdny dřív nebo později, aby se přímé přenosy nekryly s MS. Sledovanost The Voice bude zítra asi obzvlášť tragická.

312
dolores
Reagovat

@Monika: Neviem, či je Jakub až taký istý, ten song naozaj pre dievčatá môže byť omdlievačka, ale aj keď pôsobí jednoducho, dá sa na nej vylámať zub. Práve na týchto starších piesňach, kde treba udržať dlhý rovný tón, je to ťažké. V modernej anglickej dáš intonačne mimo, rýchlo sa to spraví ďalším tónom, tu ked dáš falošne, ide to s tebou dlho, aj laici si to všimnú. Kubov úspech je imho závslý vyložene na dievčatách a to českých, slovenky ako som si všimla až tak z neho nešalejú. Ten duet od Greenhorns je pekný v podani Tučného, ale cover, čo tu spomínal Bezík, je dosť hrozný, viac sa mi páčil od Klusa, čo sa mi tam ponúkol, skrátka som mu rozumela o čom spieva. Ale keď Kubo bude s Pepom vrešťať, tak áno, urobia nejakú šou pre diváka, a ja budem prevracať očami,ale dalo sa to čakať, že song s koučom Pepom bude práve takýto. :-)

313
Violete
Reagovat

Kdyz Derniere Dance, tak tuhle verzi z Voice kids https://youtu.be/Sx6JCYM0aIw Jinak vyhraje ten, kdo bude zpivat bosy ;-)

314
dolores
Reagovat

@Tomáš: Ja som najprv bola v šoku z tých Sokolov, už sa s tým zmierujem, hoci stále nechápem… Vlastne poriadny song pre Petra kde naozaj mohol zažiariť bol len od Radiohead, potom to už len látal-plátal ako sa dalo a je úžasné, že sa s tým Eltonom, Mullerom dostal až do GF. Tak bude štvrtý, no čo už, v Sokoloch to musí poňať tak nejak aj pohybovo, energicky, roztlieskať publikum …či to zvládne, uvidíme, bude nutná aj spolupráca kapely a dúfam, že dostane vokalistov.. Na Youtube som našla aj nejaké jemnejšie covery, jedna poľka s gitarkou, aj to by bola cesta ….
Ale mrzí ma aj Eliška, ktorú by som zo zvyšných troch brala za víťazku ale Dyk jej takto podkúril kvoli vlastnej sebaprezentácii. Ten nový song, tak ok, chápem no, chcel si urobiť promo a na webe Novy čítam, že aká super pieseň to je, ale solo song (aj český by sa našiel, kedže sa asi spievajú domáce pesničky) mala dostať niečo iné, čo jej sekne, kde by ukázala svoju silnú stránku ako v Pink a pod. Možno bude skvelá aj v nežnej polohe, uvidíme, ale aj tak je to škoda…Napadlo ma, či toto nebolo pripravené pre Markétu, skôr by jej to sadlo.

315
Bezík
Reagovat

@Violete: Takže letošní Voice bude bez vítěze ? :D

316
Monika
Reagovat

@dolores: Dolores a jak fungujou Sokoly na Slovensku? Pro Cecha je to spanelska vesnice, v zivote to neslysel a myslim si, ze Peter nemuze Cecha s timhle songem zaujmout. Trochu se obavam toho co psal Tomas, ze to bude muset pojmout moc teatralne, coz neni dobre. Peter je kvalitni zpevak, zadnej tajtrlik a bavic. Dost se toho bojim, aby to tak nevyznelo….

317
dolores
Reagovat

Annemárii by imho Kali nedal spievať ten duet, ak by ona ten song nepoznala, zrejme to spieva dobre francúzsky, čomu aj verím, no a KAli tam bude v akom jazyku rapovať? :-D Myslím, že tento duet aj Atlantída zabodujú na ľudí najviac a navyše idú poslední. (ak je to pravé poradie čo zverejnili) Monika, hoci Atlantídu nedá až takým silným hlasom ako Danišová, ale ona má zase taký oduševnelý citlivý výraz, príjemné chvenie v hlase . A nebude jej to vysoko, veď to spieva chlap, ked to bude v jeho tónine, dá to. Len je tam dynamika v druhej časti treba pridať dosť forte, toto neviem, či vie uspokojivo zaspievať. Ale ak aj urobí chyby, má x-krát vyššiu šancu to vyhrať ako napr.Peter, ktorému by nepomohlo, ak by to zaspieval aj dokonale. A Kali jej už umetá cestičku na Instagrame :-)))
Čo si myslím, žeby mohlo vyjsť je Pokoj v duši, to som si aj myslela, že bude, aj som si predstavovala ktorú časť tam bude spievať jana, ktorú Peter a ktorú spolu :-) Len či to zase nebude uspávačka pre Nováka …. Ale ten text je super, hlavne v tom kontexte, že Janu ludia tak odsudzovali za jej správanie v Bl.Audition, teraz im môže poslať odkaz : Ak súdiť ťa chcú, nech súdia len… atď…. :-) Inak Jana tiež napísala na Instagram, ale žiadna výzva, posielať Petrovi hlasy, ….velmi si ju zato vážim, :-) …. a napísala ešte toto:
„Tak už sa to tu varí,zajtra pre niekoho semifinále a pre niekoho finále.Držme si palce!“
ako tomu mám rozumieť, že pre niekoho semifinále ? že top2 bude ešte ďalej súťažiť?

318
dolores
Reagovat

@Monika: Velmi to tu funguje, vlani to bol obrovský hit, ale hlavne pre komerčákov, taká až hymnická pieseň, ..Tásler má silnú pozíciu, je rešpektovaný dlhé roky, uznávaný hitmaker a v spojení s momentálne velmi obľúbeným Kandráčom proste s tou piesňou spolu valcovali rádia…. v Polsku a na Ukrajine to tiež fičí, je to proste ich ludovka. Slovákov by Peter mal zaujať, ak to dá dobre, lenže čechov je viac, tak čo s tým :-))) Jedine hokej zachráni…domáci informátor mi povedal, že nehráte teraz zle a že Kanada nehrá tak dobre ako v lepších časoch, tak ak budete vyhrávať, ľudia nebudú prepínať :-)))

319
Bezík
Reagovat

@dolores: Kali si dá vložku ve slovenštině, tím jsem si jist ;-)

320
Violete
Reagovat

@dolores: Prece semifinale v hokeji :-)

321
Violete
Reagovat

@Bezík: Kdo bude naboso, ukaze zitrek, ale zatim zpivala naboso jen Andrea.

322
Bezík
Reagovat

@Violete: Zítra určitě nikdo :D

323
Violete
Reagovat

@Bezík: Asi ne, ale panatuji se, ze Jana Kirschner take v zacatku odhodila boty, tak treba v tymu Jany Petr,ze by sundal boty a vyhral :-) Ja bych to Petrovi i prala.

324
Tomáš
Reagovat

Tak jak to dnes dopadne?

Pokud by vyhrál Peter, tak by to byl takový zázrak jaké se snad na tomto světě ani nedějí. Vyhrál by totiž ten nejlepší, největší a nejpřirozenější talent. Skvělý zpěvák a muzikant. Strašně sympatický člověk. Bohužel je zcela bez šance.

Pokud by vyhrál Jakub, tak vyhraje skvělý nadějný začínající zpěvák a to by taky dopadlo hodně dobře.

Pokud Eliška, vyhrála by skvělá zpěvačka a muzikantka, tohle jí musím přiznat ale mě už by to tolik nepotěšilo protože bab už vyhrálo za poslední roky mraky a chce to chce zase už po dlouhé době chlapa.

Pokud vyhraje Annamaria? Čirá hrůza. Uspávačka hadů a strašně nudná a necharismatická osoba i zpěvačka. Bohužel se obávám že tahle možnost je správně ale snad ne. :(

Moje vysněné pořadí dnes by bylo :
1 Peter
2 Jakub
3 Eliška
4 Annamaria
Pokud bude pořadí takovéto, zvu celého Panáčka do hospody a všem platím co hrdlo ráčí. Ovšem pouze pokud bude pořadí přesně takovéto bez jediné odchylky. :-)

325
Monika
Reagovat

@Tomáš: ja to mam takhle:
prani: 1. peter
2. Eliska
3. Anna Maria
4. jakub

tip: 1. jakub
2. Anna maria
3. Eliska (ovsem muze byt i ctvrta imho diky debilnimu playlistu)
4. peter

Si vlastne uvedomuji, ze mym poslednim favoritem, ktery vyhral, byl Drda. To je panecku let :-))) od te doby stale cekam na sveho viteze…..

326
Violete
Reagovat

Ja si myslim, ze to nakonec bude mezi Annou Marii a Petrem. Prala bych to Elisce nebo Petrovi, proste tomu, kdo je hudebnikem telem i dusi. Tak jsem zvedava,jestli Tomas bude po skonceni douteze rezervovat hospodu :-)

327
Violete
Reagovat

Jeste jsen objevila hezke video Petra zpivajiciho na louce https://youtu.be/xOx1nr095LA Takova akusticka Voice v prirode by nebyla spatna :-) Uz si predstavuji Elisku se saxofonem mezi kvetinami.

328
dolores
Reagovat

@Monika: som rozmýšľala nad tým šaškovanim, teatrom, čoho sa obávate s Tomášom, že to bude Peter musieť predviesť, no myslím si, že Jana si nevezme na triko, aby sa nejako strapnil, ona veci robi decentne, ma vkus, je umelkyňa, tak dúfam, že mu správne poradí ako to urobiť čo najlepšie. Peter síce nie je bavič, ale traduje sa o ňom, aj Pepa to v hodnoteniach spomínal, že je neposedný, stále lieta, všade je ho plno, tak možno túto svoju stránku nejako prejaví dnes večer. AJ ked mne sa páči v tom koncentrovaní sa na jednom mieste. To podskakovanie s Poštom nebolo ono….
Moje poradie-želanie (prvá trojka snáď už od Výberov naslepo)….Peter, Eliška, Jakub, Annamaria. Dopadne to tak, ako je napísané vo hviezdach…:-)))
Ani mne od čias Langerovej a Koščovej ešte nikto nevyhral :-D

329
Ally
Reagovat

@Culi:
No ja s tezkym srdcem, ale asi hokej☺
Navic nebudu mit TV pro sebe a nevim nakolik mi bude dovoleno prepinat☺

Jinak podle pisnicek a tak vubec bych to pomalu videla na Anicku…pokud udrzi nervy..

330
Bezík
Reagovat

Tak tip na dnešek :

1.Anička
2.Peter
3.Kubíček
4.Eliška

A máte to a brečte si :D

331
Bezík
Reagovat

@Violete: Tomáš kecá, jako vždy :D Už snad něco z toho, co tu za ty léta nasliboval splnil ??? Ani tu televizi oknem neprohodil … :D

332
dolores
Reagovat

Tak na Insta @thevoiceceskoslovensko je krátka ukážka zo zvukovky toho Blues …od Greenhorns , je to presne tá Kabátovska metalová verzia, ale celkom to Jakubovi pristane ;-) Jeho hlas farbistejší ako Pepov

333
Violete
Reagovat

@Bezík: A vy se mezi sebou znate osobne, nebo jen virtualne? Treba spolu sedime v hospode, ani o tom nevime ;-)

334
DJ Vlado
Reagovat

Sesmolil jsem pro vás aspoň opožděný rychlorekap :-) Na rekapu z GF si však dám víc záležet, dokonce už mám vymyšlené slovo, které se stane nástupcem Hujerbusu, duchny a mutanta a k němuž mě inspiroval bizarní playlist :-D

335
Bezík
Reagovat

@Violete: Ne, jen virtuálně !!! A do stejných restaurací s Tomáškem určitě nechodíme, tím bych si byl jist ;-) :D

336
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Diky, tak to se tesim, co jsi vymyslel vtipneho k playlistu.

337
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Tak to nie je o päť, ale o minútu dvanásť :-)) Btw. zisťujem, že mi takýto rýchlorekap úplne stačí, podstata vystihnutá, bez zbytočnej vaty :-D A playlist ? Dnes som ho oznámila doma, mi bolo povedané, že to nie je spevácka súťaž, ale kabaret :-0 :-D

338
Sa. I.
Reagovat

@Bezík: 331

Alespoň jemný kopaneček, že? Bezíku, Bezíku… :-)

339
dolores
Reagovat

@Violete: A toto si videla ? :-))) Peter bol pred 5 rokmi členom boybandu –:-0 A aký je tam sladký :-D Dúfam, že sa Vladovi aj Bezíkovi nezhnusí :-))) Len škoda, že tam spieva tak kratučko
https://www.youtube.com/watch?v=DMkCIjWmxYE&list=RDEMLSOaiwlm1KuME-hU4-o13Q&start_radio=1

340
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: ??? Nechápu ….

341
Violete
Reagovat

@dolores: To jsem nevidela, uzasne, ten Petr by mel vyhrat!

342
Violete
Reagovat

Tak po tomhle videu vidim Petra v pohadce :-)

343
Mila1
Reagovat

@dolores: Tak nějak jsem tušila, že ti Sokolové jsou vlastenecká píseň. A hlasovat budou v sobotu spíš Slováci, Češi budou koukat na hokej. Pořád si myslím, že Peter s touhle písní zaboduje a Jakub se na Hvězdičce vyseká. Jak tady někdo psal- je to na první pohled jednoduchá písnička, ale bude tam vidět každá minichybička.

344
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:
Z „Moulisáka“ nenápadně „Kubíček“ ;-)

345
Tomáš
Reagovat

@dolores: To je fakt Peter? Bych ho skoro ani nepoznal ale jistá podoba tam je, tak je to asi on ale docela mazec. :-D Zvláštní že se zabýval docela jinou hudbou než dnes ale už nám teď hudebně vyspěl no. :-) Kéž by tak dnes vyhrál ale to je taky jen pohádka. I ti ostatní kluci v klipu jsou mi nějací povědomí.

347
dolores
Reagovat

@Violete: No áno, konkurencia pre Kubíka ako prasa …keby sa ostrihal, oholil :-D Tá pohádka mi nenapadla, jj, herecký výkon dobrý ;-)

348
dolores
Reagovat

@Tomáš: Každý nejak začína a on si prešiel snáď všetkým možným ..:-) Každá skúsenosť dobrá. Pre mňa najlepšia tá pesničkárska poloha ako keď bol v CSMT. ;-)

349
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: No, a co je na tom nekorektního ? Anička je taky Anička, u Elišky se zdrobněliny snad nepoužívají a Peter je slovenské jméno, tam nevím. To není vůbec nic osobního.

350
dolores
Reagovat

@Tomáš: Tiež v to dúfam :-D A to je vraj dnes ešte aj Liga majstrov, no chlapi majú sviatok :-)))

351
Violete
Reagovat

@dolores: Mne u Petra ze je zarostly nevadi, takovy spravny divous :-) Nejlepsi image mel, jak zpival Eltona Johna a nesundavala bych klobouk, to k nemu patri.

352
Bezík
Reagovat

@Violete: A nevadí vám, že mám vousy ? Kolik dostane věnem ? No, půl království a dvoje povlečení. Jenom ??!!! Tak troje povlečení. V tom případě mi vousy nevadí !!! ;-)

353
Monika
Reagovat

@dolores: Kdes to vyhrabala? To je hotovej poklad :-)) Hrozne se mi to libi, to je tak bozi a Peter je skvelej. Ma fakt krasnou barvu hlasu mnohem hezci a originalnejsi nez Jakub. Ty jo jak staci zmenit song a je to neco uplne jineho. Peter v soutezi neukazal ani 50% sveho potencialu. Silene vybery songu, v te ukazce od boybandu ten hlas tak krasne zni, vlastne jako v nicem ve Voicu. ted me bavi jeste vic nez driv :-))

354
Violete
Reagovat

@Monika: To je prave problem, ze soutezici nemaji sanci ukazat, co v nich je. Navic jom prideluji pisne, ktere nejsou jejich styl, kdyby aspon meli dve pisne, jednu svoji a druhou od produkce.

355
Violete
Reagovat

@Bezík: No, k Petrovi ty vousy prave sedi, jak jsem psala, divy muz, to je soucast jeho osobniho kouzla.

356
Violete
Reagovat

Tak Finove jsou senzacne ve finale, tak jeste my a aby vyhral Petr!

357
Bezík
Reagovat

@Violete: Nechceš toho trochu moc ? :D :D

358
Tomáš
Reagovat

Můj tip jak to dnes dopadne

1 Annamaria
2 Jakub
3 Eliška
4 Peter

Se čtvrtým místem pro Petra bohužel podle mě nic nehne a prostě to tak bude že dostane bramboru. Hlavní a nejtvrdší boj se odehraje mezi Annamariou a Jakubem. Ale podívejme se na to – Jakub a Eliška dostali české písně a Annamaria s Petrem dostali na dnešek slovenské písně. Takže je to jasné – produkce bere Annamariu jako slovenku a protože Peter vyhrát nemůže, tak Annamaria má zřejmě vítězství jisté. Slovensko je prostě na řadě a tak to Slovensko vyhraje. Sice jen poloviční SK a s odřenýma ušima ale vyhraje to. Ách jo. :( Navíc Annamarii může fakt hrát do karet ještě i to že je taková lidovější než Jakub a že diváci Nováci raději dopřejí tu výhru tetce s děckem a rodinou než mladému floutkovi Jakubovi. Tak můj tip na vítěze bohužel je Annamaria ale Jakub ještě není bez šance. Mohla by překvapit i Eliška ale s tím výběrem songů co jí Vojta dal asi spíš ne. Tak schválně dnes uvidíme jak moc blízko nebo daleko od pravdy sem ve všem byl.

359
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Mě by úplně stačila výhra Petra a nic víc bych už ke štěstí nepotřeboval.

360
Violete
Reagovat

@Tomáš: Tak Cesi prohravaji 0:1, tak to moc nevidim, s Kanadou,ktera jede az do konce. Tak treba vyjde alespon ten Petr.

361
dolores
Reagovat

@Monika: Ešte asi pred 2 týždňami som to našla, ked som náhodou na webe markízy čítala, že spieval v boybande. A áno, v tejto súťaži hlavne chlapci nemajú možnosť ukázať čo v nich je a bude to tak aj naďalej, kým tu bude táto hudobná dramaturgia a tento režisér…

362
dolores
Reagovat

@Tomáš: Ešteže nesleduješ hokej, už by si sa rozčuľoval:-D

Na sk kanali sú ďalšie upútavky na dnes, kde Kali s Annou sa pripravujú, vyzerá to na veľký touchdown tá franc.pieseň a Kali dáva najavo že veeelmi chce vyhrať :-o

363
Mila1
Reagovat

Tak jsem přepla z šíleného hokeje na Voice a dávají jen sestřih toho, co jsme u Elišky viděli..to jakob vážně?

364
Culi
Reagovat

@Mila1: Přímý přenos má začít ve 21:00, dole běžel text.

365
Mila1
Reagovat

@Culi: Aha. Děkuji

366
Crazy Lady
Reagovat

Tak koukám na ten sestřih, vidím tam dvě zpěvačky, jednoho zpěváka a jednoho křičícího zoufalce. Jakub do finále nepatří, sorry.

367
Jana2
Reagovat

Já pořád nechápu jak může být Annamaria ve finále. Vždyť má úplně obyčejný hlas. Ale tak Lo Hruzova měla taky a taky vyhrála no.

368
Bezík
Reagovat

@Crazy Lady: Nepatří. Ale produkce je jiného názoru.

369
Jana2
Reagovat

Ježíš ten Kapitán je desivej! A to tam byl jen chvilku. Toho bych nechtěla potkat.

370
Jana2
Reagovat

Vojta s Eliškou bozi :-) Škoda že ji vybral příšernou nudu jako solovou písničku, jinak by to mohla vyhrát, ale takhle určitě ne.

371
dolores
Reagovat

To je ako z Pomády 😄

372
Patrik
Reagovat

Tyvole jak tam u pódia nejsou lidi tak to jsem jeste neviděl svatá superstar hahaha

373
Violete
Reagovat

Ta Eliska mi prisla nejak priskrcena a ze ji Dyk donuti jodlovat, to jsem neverila.

374
dolores
Reagovat

Kali dnes vyzerá ako kňaz

375
Prochor
Reagovat

Ve Fix You se mi Jakub vůbec nelíbil ale líbila se mi Eliška a Peter.

376
DJ Vlado
Reagovat

No teda ta Vojtova novinka je šílená sračka, chudák Eliška, tímhle ji ten honimír vlastního ega totálně pohřbil :-(

377
dolores
Reagovat

Atlantidu mal spievať radšej Peter

378
Bezík
Reagovat

Kurnik Aničko, kam furt chvátáš ???

379
Violete
Reagovat

Anicka nezne podani, ale ta nalehavost tam nebyla.

380
Jana2
Reagovat

Proč Anna mluví ve videich ze zkoušek česky a v přímým přenosu slovensky? Ale je milá, klidně ať to vyhraje.

381
Bezík
Reagovat

Ať žije Ein Kessel Buntes !!!! Kubíčku , Kubíčku ….

382
Bezík
Reagovat

Teda jestli s tímhle Kuba vyhraje, tak i divák Novák padnul na hodně hluboké dno. Aby za chvíli ten Marianský příkop stačil …

383
Violete
Reagovat

Jakubovi ten kovbojsky klobouk neslusel a je fakt skoda, ze je nuti do toho, co neni jejich zanr. Vojtek, jak zminoval deleni honorare,tak mi pripomnel kralovske deleni z Tretiho prince :-)

384
Crazy Lady
Reagovat

@DJ Vlado: výstižné.
On tomu říká zahraniční projekt, to mě dorazilo.

385
Michal V.
Reagovat

No teda pripojil jsem se az teprve ted nekdy, ale tady ta hospodska halekacka to je jako pisen pro viteze talentove souteze?! wtf…

386
dolores
Reagovat

@Bezík: presne Kessel alebo Televariete zmes všetkých žánrov ever 😆 a prišiel aj kúzelník Peter, ktorý z každej blbosti co dostal vykúzlil maximum 👍

387
Lia
Reagovat

Bože ten Peter je sexy kluk…….<3 muck :-** zpěv nehodnotím v téhle fázi:-D

388
Bezík
Reagovat

@dolores: No doufám, že Slováci strhají své mobilní telefony ;-) :D

389
Mila1
Reagovat

Ta písnička je pro Elišku moc vysoko..špatný výběr

390
dolores
Reagovat

@Bezík: No dúfam, možno aj ja sa dokopem k nejakej sms 😎

Eliška nádhera, vie to aj nežne 👍

391
Prochor
Reagovat

Dneska je to naprosto strašný. Asi proto, že nám vnucují písničky od Dyka.

392
Jana2
Reagovat

@Mila1: mne se to moc líbilo, i ty nedokonalosti tomu prostě slušely. Hodně mě to překvapilo. Snad nevyhraje Jakub. Ti ostatní si to zaslouží všichni.

393
Bezík
Reagovat

Eliško, dobré jalo prase to bylo ! Lepší jak originál. Elišku jsem zdá se podceňoval, kdo ví jestli nám to celé nevyhraje …

394
Lia
Reagovat

Hokej strašnej a ted další uspávačka na nově :D

395
Mila1
Reagovat

Já to Elišce taky přeju, ale tohle se mi nelíbilo

396
Jana2
Reagovat

Když jsem si tu písničku poslechla od Dyka, tak se mi teda vůbec nelíbila. Ale Eliška to dala stokrát líp. Pustím si to znovu. Ale vyhraje asi Anna. Ale ta je taky sympatická.

397
Violete
Reagovat

Petr takova juchanda, ale k jeho osobnosti to i sedi a.ze by pro nej zahlasovali i Madari? Eliska nadherne, intimni a pokorne podani.Zase si me ziskala zpatky.

398
Prochor
Reagovat

@Violete: To byla nějaká odrhovačka z ukrajinský knajpy. Naprosto příšerný.

399
Michal V.
Reagovat

no nevim nevim…porotci se div nerozplynou, ale bezny divak, za ktereho se povazuji se nudi a nelibi se mu to, obzvlast kdyz teda mi jeste prislo,ze tam byly spise vetsi nepresnosti nez mensi…hlavne ve vyskach…

nechci elisku zatracovat, ale uplne na vitezstvi to teda nevidim

400
Monika
Reagovat

zatim strasna nuda, kdo vymejslel ten playlist? ja si pripadam jak v nejakem televariet ci podobne estrade v devadesatkach. peter bohuzel predvedl to ceho jsem se bala, vic bavic nez zpevak.A teda jakub s Vojtkem to byla groteska, neco silenyho, jakub total amater a jouda k pohledani. I tak ale vyhraje v te mizerii ma aspon ksicht.

401
Prochor
Reagovat

@Monika: Mám naprosto stejný pocit. Nuda, nuda,nuda. Ani jediná písnička, která by se mi líbila.

402
Michal V.
Reagovat

no ale na druhou stranu moderatorky maji pekne outfity, jsou to i celkem pekny zensky a je to snad poprve kdy nemam pocit, ze je tereza na facku :-)

403
Prochor
Reagovat

Dneska bych se snad díval i na ten pitomej hokej.

404
Monika
Reagovat

Andula nema vubec sanci na vyhru. Atlantidu nezvladla, jak jsem predpokladala. Uplne ploche, bez emoci, naprosta absence nalehavosti, navic ma i blbou startovaci pozici, takze at zije nejslabsi vitez vsech talentovych soutezi u nas jakub :_)))

405
Mila1
Reagovat

@Prochor: Buď rád, že ses nedíval

406
Michal V.
Reagovat

@Prochor: no 5:1 to byla celkem klada, jesteze jsem sedel ve vlaku a zustal jsem usetren :-)

407
Jana2
Reagovat

@Monika: no nevím, Jakub má z nich ksicht jasně nejhorší :-)

408
Michal V.
Reagovat

@Monika: mozna ji to vyhraje ta francouzska pisnicka… ta zni fakt pekne

409
Monika
Reagovat

No a stale pokracuje silvestr na Nove z dob Zelezneho :-)) nejhorsi finale co pamatuji.

410
Michal V.
Reagovat

i dcera ted rikala, ze doufa, ze AnnaMaria vyhraje, ze se ji to libilo :-)

411
dolores
Reagovat

@Jana2: mne príde Jakub v tvári nemastny neslany, ale to je vecou vkusu, v tom duete s Pepou dal najlepšie ten posledný vysoký tón, takže sa teším na Hviezdičku

412
dolores
Reagovat

@Monika: áno nebolo to ako som čakala , duet lepší, len tam bola cítiť úporná snaha, pôsobila dosť neprirodzene

413
Bezík
Reagovat

Sám nevím, komu bych to dal. Pořád mám Aničku, Petera a Elišku tak na stejno. Jen ten Kubíček, ten Kubíček, to je bííída …

414
Lia
Reagovat

@Monika: :D zlatej hokej co

415
Monika
Reagovat

ja se vlastne dneska tesim jen na janu s petrem. Pokoj v dusi je jedna z mych nejoblibenejsich pisni, uplne ji zboznuju. Zbytek byl grc a nuda. Preekvapila me snad jen Eliska z te nudy udelala lepsi song nez original. Potom Dyk mel peknou rec. Vlastne jsem ted na vazkach….jestli nahodou Eliska nebude druha pred Annou…nejak si rikam, ze ta Atlantida nebude u lidi fungovat, byla o dost horsi nez danisova dokonce…

416
Prochor
Reagovat

@Bezík: Pro mně je dneska v té hrůze nejvíc přijatelná AnnaMária.

417
Violete
Reagovat

Z duetu se mi nelibil ten zacatek, kdy u Anicky vyniklo to vibrato,ale pak to bylo fajn a ten rap Kaliho se mi libil,ozvlastnilo to pisen. Ale zati nejlepsi Eliska.

418
Tomáš
Reagovat

Peter to dal skvěle, strašně mě překvapil. Sypu si popel na hlavu za to že sem tomu nevěřil. On byl dnes snad ještě lepší než minule. A hodně se mi líbila i Eliška, tou sólovou písní vážně chytla za srdce, moc krásně to zazpívala. Ať dělám co dělám Annamaria pro mě dnes vážně byla nejslabší – Atlantida o ničem nemastná neslaná a duet s Kalim úplná nuda že si to už ani nepamatuju, prošumělo to kolem mě jako Vladův rychlík Košičan. Jestli ta to vyhraje, tak to vůbec nepobírám protože dnes opravdu pro mě byla nejslabší. Peter zabojoval statečně a dal to skvěle ale bojím se že karty už jsou rozdané a že se tomu čtvrtému místu stejně nevyhne. Ale to uvidíme až za chvíli.

419
dolores
Reagovat

Eliška a Peter si zaslúžia TOP2

420
Lia
Reagovat

@Prochor: Máš recht!

421
Lia
Reagovat

@Tomáš: prosimte…. v klidu…

422
Monika
Reagovat

jakub prave ukazal jak je dulezitej vyber songu. takovej zpevak okresniho preboru, ale na Novaka tohle funguje a ne ty juchajdy.

423
Mila1
Reagovat

Uf, tak Jakub horší než jsem čekala.. rytmicky vedle a falešně. Není to vůbec lehká písnička

424
Bezík
Reagovat

Kubíčku, Kubíčku, vem si ty dva melouny a už hlavně prosím, NEZPÍVEJ !!!!

425
Michal V.
Reagovat

tak to bylo od mulisaka fakt pekne :-)

426
Monika
Reagovat

Elsika je pevecky uplne jina liga nez prumerak jakub. Bohuzel blbe songy ji zlomi vaz. takovych jako jakub je v SS dvanact do tuctu a vypadavaji uz v divadle.

427
Bezík
Reagovat

@Michal V.: Pekné ? To bylo strašné !!!! Co strašné, příšerné !!!!

428
dolores
Reagovat

Jakub začiatok amatérina, potom sa trochu rozbehol, a zase rozmýšľam prečo musia spievať tieto povinné songy

Inak na soc. sieťach má Anna drsný náskok, Peter zaostáva

429
Michal V.
Reagovat

@Bezík: zde plati co psala Monika… dobra pisnicka dokaze povysit vykon zpevaka, coz se presne stalo :-) je fakt, ze ve slokach nic moc, ale pekny refreny, tak jsem mu to odpustil ;-)

430
Lia
Reagovat

Dnes vyhraje Anička <3

431
Bezík
Reagovat

@Michal V.: Nedokáže. To, že to zazpíval mizerně je jedna věc, ale klíčové je, že zpěvákovi musím věřit, nejlépe každé slovo. A to je největší Kubův problém, on je falešnej jako pětník. Nedá se mu uvěřit ani „dobrý den“.

432
Mila1
Reagovat

Jana s Petrm krása, jen Petra bylo méně slyšet

433
Michal V.
Reagovat

chudak Peter :-) zpivat s Janou asi je zivotni zazitek, ale ten rozdil je nekolik trid…

434
Prochor
Reagovat

Petr dneska jeden průšvih za druhým. Neumím si představit že by mohl vyhrát. Zvlášť když mu Jana vymyslí takovou ohranou utahaninu jako Pokoj v duši.

435
dolores
Reagovat

Peter a Jana dokonalosť, najlepší duet večera, prenádherné spolu ladili

436
Lia
Reagovat

To je nuda tp……..asi nejhorší finale a to jsem viděla všechny finále za můj život a ted ten song Peter uspávací no poteš koště.

437
Monika
Reagovat

To nejlepsi na zaver :-)) Skoda, ze se do toho peter vic neoprel a hral druhe housle. Chtelo to vic zabrat, aby to nebylo uplne na jane. Presto pro me je TOP 2 dnes jasna: Eliska a peter.

438
Bezík
Reagovat

@dolores: Souhlas, naprosto skvělý !!! Jednoznačně nejkrásnější věc ve finále.

439
Monika
Reagovat

@dolores: kez by nam Peter postoupil :-))) Poslala bcyh do velkeho finale Elisku za solovku a petera za duet.

440
Michal V.
Reagovat

@Monika: bude jeste jedno kolo?

441
Violete
Reagovat

Petr a Jana druhe nejlepsi vystoupeni, Anicka a Kali treti. Eliska me dnes nejvic zasahla.Jakub pusobil dnes jak maturant a radeji bych si dala znovu Personal Jesus, nez Hvezdicku.

442
Monika
Reagovat

@Bezík: No dneska vubec v tom duetu Kuba prehraval…A na rock muze zapomenout, s timhle jet na rockac tak po nem budou hazet pullitry s pivem.

443
Bezík
Reagovat

Tak já bych věnoval výhru Jakubovi pokud svatosvatě slíbí, že už nikdy, ale opravdu nikdy nebude zpívat ! Maximálně doma v koupelně ! :D

444
Michal V.
Reagovat

@Bezík: hele ruku na srdce…. kolik z tech vitezu talentovych soutezi za poslednich 15 let nebo kolik fakt realne dela hudbu? 2?3? at to vyhraje dneska kdokoliv, pristi tyden (uz v pondeli) o nich nebude ani slechu ani vidu

445
dolores
Reagovat

@Monika: keď spieva duet muž a žena spolu, stále je viac počuť ženský hlas pretože je vyšší, výraznejší, muž je vždy trochu v úzadí a tak to ma byt, bolo by proti prírode ak by chlap chcel prekričať ženu v takých nežných piesňach, bolo to ako ma byt, Jana je umelkyňa, skvele to zaranzovala

446
Prochor
Reagovat

Poslední Peter – samozřejmě dneska úplný propad, všechno špatně.

447
Michal V.
Reagovat

lol…tak reklamni blocek pred 3. mistem, tak ze by jsme si dali pak jeste jeden pred vyhlasenim viteze?…

448
dolores
Reagovat

Peter divákmi nedocenený, škoda že mu dali tých sokolov, tak nič čakáme na výhru Aničky alebo Jakuba, pre mňa dnes tých slabších

449
Violete
Reagovat

Skoda, ze je Peter ctvrty, tak snad vyhraje Eliska.

450
Monika
Reagovat

ach jo zazrak se nekonal :-(( sakra proc je to vzdycky tak nalajnovany bez prekvapeni…

451
Michal V.
Reagovat

@Violete: vubec bych se nedivil kdyby v top2 byla anna a jakub a tedy eliska treti

452
Monika
Reagovat

@Michal V.: No vsak tady nejde o hudbu, ale o prachy…ze by nekdo mel nejakou zavratnou karieru neverim, ale dva mega jsou dobry, zvlast v tehle slabe konkurenci to bude mit jakub za nic, za usmev :-))) A pak bude objizdet maturitni plesy a vecirky, na vic nema

453
Michal V.
Reagovat

jako uprimne receno nebat se toho, ze se nakonec ani nedovzim viteze tak mam sto chuti to prepnout… to je snad pomer 10 minut reklam na 2 minuty vysilani…koncit meli pred 10ti minutama!

454
Prochor
Reagovat

@dolores: Já myslím, že Peter je výborný muzikant ale Jana ho bohužel ve finále úplně potopila. Pokoj v duši byl poslední polibek smrti.

455
Tomáš
Reagovat

Věděl sem to, bylo to jasné od začátku že Peter bude čtvrtý. Hold divácká masa v těchto klíčových chvílích už nedokáže svým hlasováním příliš překvapovat. Uvidíme dál ale nechci aby to vyhrála Annamaria, ta by teď měla skončit třetí. Vítězství Jakub nebo Eliška.

456
Monika
Reagovat

Podle me petrovi hodne uskodil i obraz bavice. Byl hodne prezentovanej jako komediant a sasek, porad Petre dej nam jeste heeeej, jeste jednou jak to delas hejaaaaaaa

457
Michal V.
Reagovat

@Tomáš: nejak si nedovedu predstavit, ze top 2 budou 2 cesi…to by snad slovaci museli zahodit vsecky mobily

458
dolores
Reagovat

@Prochor: nesúhlasím s tebou .. .. a čo keď ho stíšil zvukár? na to si nepomyslel ? :-)))

459
Prochor
Reagovat

@dolores: Pokoj v duši je nevhodná a ohraná skladba v tom je ten problém.

460
Prochor
Reagovat

Zatím mají pravdu sázkové kanceláře. Teď asi půjde AnnaMária a Jakub vyhraje.

461
Michal V.
Reagovat

so predictable…

462
Prochor
Reagovat

Tomáši,Tomáši – ty se snad nikdy nedočkáš:-)))

463
Michal V.
Reagovat

tak vida…tak precejen AnnaMaria… asi dost pomohla ta francouzska pisnicka jak jsem psal ;-)

464
Lia
Reagovat

Je to tam!! Anička

465
Bezík
Reagovat

Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí !!!!!!!!!!!!!!!!!

466
Mila1
Reagovat

Překvapivé

467
Langic
Reagovat

Tomáš je hvězda :D :D :D Gratuluji :D

468
pimpa
Reagovat

Tomáš! :D

469
Mila1
Reagovat

Anička zřejmě čte Panáčka :-)

470
Monika
Reagovat

jooooooo, mam hroznou radost, ze z te dvojky vyhrala ta skutecne lepsi, preci jen posluchaci maji usi, jakub byl traged od zacatku…a opet se ukazuje, ze ani suverenita na socialnich sitich….facebook, instagram, YT..kurzove sazky ci zverejnena procenta nic neznamenaji…jakub mel velke procento, pac v tymy byly dve outsiderky

471
Culi
Reagovat

Tak jsem po tom dnešním tragickém hokeji doufala, že aspoň vyhraje někdo z dvojice Eliška – Peter, a spravím si náladu. Snad se Nova do budoucna poučí, že už má vysílat jen Superstar, která jí aspoň trochu jde, protože celý dnešní večer a vůbec celkové zpracování The Voice, ať už se to týká počtu přímých přenosů nebo výběrů písniček, bylo snad ještě tragičtější než ten dnešní hokej.

472
Monika
Reagovat

ja jsem teda smolar, ale Tome ty jsi jeste vic…kdyz uz mas velkou sanci, sazkovky, procenta, YT, instagram, Fb na tve strane tak to stejne nevyjde….ale aspon jsi mel pet minut slavy v TV :-)))

473
Violete
Reagovat

Moc jsem to po dnesnim vykonu prala Elisce, ale Anicka je take super vitezka.

474
dolores
Reagovat

najlepší muzikanti v komerčnej súťaži obsadili 3. a 4. miesto, podľa mňa je to fajn :-))) nuž čo narobím, nikdy nefandím tomu, komu fandí väčšina, už som si zvykla :-D

a víťazi sú tentokrát čistá kopirka lajkov sociánych sieti, Kali je silný muž :-D

Tomáši, Anna to tu čítala, si slavný :-DD …a asi všetci to čítali, to predtým nebývalo :-)

475
Eva
Reagovat

Hmmmm, kam všude se ten Tomáš dostane, finále v TV a zazní zrovna jeho jméno, to je pecka👏

476
Monika
Reagovat

zajimave je, ze zatimco v predchozich radach vyhral clovek u ktereho se otocili vsichni, ted vyhrala soutezici, ktere se otocil pouze kali, jinak vubec nikdo.

477
Prochor
Reagovat

@Monika: AnnaMária ho veřejně pasovala za největšího hejtera:-))) Co si víc přát a Rainman by zblednul závistí.

478
Bezík
Reagovat

Já jsem spokojený. Vyhrála to Anička, který jsem to přál úplně stejně jako Petrovi či Elišce. A kdo byl 2,3,4, to už je úplně jedno. Hlavně že vyhrál zpěv a ne ksicht.

479
Bezík
Reagovat

@Monika: To je jedna věc a pak že poprvé vyhrál jako kouč nezpěvák, raper. Taky zajímavé.

480
Monika
Reagovat

@dolores: podle me to cetli i predtim, panacek je mezi soutezicimi znamej :-))) ctou si rekapy, chteji slyset zpetnou vazbu….

no ja nejsem nadsena z anicky vubec, slabej vitez, ale porad vidim aspon nejakou spravedlivost, bylo by imho nefer aby dnes vyhral nejslabsi clanek..a zajimalo by me poradi v predchozich kolech, ted jeste vic jsem zvedava, kez by je zverejnili…osobne tipuji, ze to bude dost vyrovnane bez jasneho favorita…kaliho tym asi byl nejsilnejsi a Anduly 50% melo jinej vyznam nez jakubovych 80%….mimochodem andula vyhrala nad dianou jen o dve procenta, tak tesne to bylo…myslim, ze kdyby prosla minule diana, jakub je dnes vitez, dianu lidi nesnaseli a hlasovali by proti ni.

481
dolores
Reagovat

@Monika: Ja som si to aj myslela, že to môže byť ako vo Voice UK z vlaňajška, keď sa jediný Tom Jones otočil Ruti, tiež mulatke a ona mu to vyhrala. Lenže na rozdiel od Anny mala nebeský hlas.

482
Prochor
Reagovat

Jakub musel být zklamaný. U sázkovek pořád první a AnnaMária ho dožene a přeskočí zrovna ve finále.

483
Bezík
Reagovat

@dolores: No to si Kubíček teda početl :D :D :D

484
Prochor
Reagovat

Jestlipak budou známé výsledky hlasování – procenta. O kolik to Jakub prohrál-to by mně zajímalo. A taky kolik dostal Peter a Eliška.

485
yeey
Reagovat

Tomas je slavnej !!!! Mám radost a podotýkám, že ani v nejmenším škodolibou, fakt:-)))

486
Bezík
Reagovat

@yeey: No počkej, z čeho ? Z toho že je Tomáš slavnej nebo z toho, že vyhrála Anička ?

487
Prochor
Reagovat

Každopádně Tomášovy příspěvky budou zase o něco delší i když sotva tomu věřit, že je to ještě možné:-))

488
Tomáš
Reagovat

Tak to dopadlo přesně tak jak sem si myslel, tohle pořadí mi bylo do puntíku jasné. Takže samozřejmě zklamání. Ale teda že mě Annamaria jmenovala v TV jako svého největšího hejtra, to sem tedy rozhodně nečekal a je to pro mě pocta. :-) To je fakt masakr. :-D :-D :-D Jinak bohužel Peter na výhru neměl technicky i když já bych mu i tak výhru dopřál ze všech soutěžících nejvíc, Jakub se jako zpěvák pořád ještě hledá takže měl vyhrát Kristián ale pro toho z nějakého důvodu lidi nehlasují a radši pošlou hlasy babám. A když už baba, tak teda měla vyhrát raději Eliška která dnes s tou Motlitbou vážně zazářila a Annamáriu totálně zastínila. Annamaria dnes žádné tak krásné vystoupení jako Eliška neměla ale zřejmě ta její masová tlačenka a propagace na internetu byla tak velká že už to ani dnešní výkony nemohly nijak ovlivnit. Takže u nás Voice po Ivanně Bagové a Lence Hrůzové potřetí za sebou vyhrála žena, no to už je fakt peklo. Chlap už nevyhraje nikdy a mě už to po tom všem začíná být skoro až jedno protože co jiného mi zbývá? Závěrrem bych dodal že Voice by už asi neměl být, Nova by raději měla zůstat u Superstar.

489
dolores
Reagovat

@Monika: No Jakub by mi ako víťaz nevadil, ale dnes si to nezaslúžil, bol slabučký, zdá sa, že je to ten typ speváka, ktorý musí mať song odborne nadretý, lebo inak ho zosmolí…
Elišku bohužial zabili dnes piesne pána kouča, ale neviem, či by aj pri dobrej pesničke mala tú silu poraziť nápor Jakubových fanyniek a Kaliho followerov

490
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Ale Tomášku, Superstar už taky nikdy žádnej chlap nevyhraje ! Taky byli aspoň dva finalisté, v poslední SS byly ve finále jen baby ;-) :D

491
dolores
Reagovat

@Bezík: škoda, že jakub nevyhral, bol by si slavný ty, nie Tomáš :-DD

492
Bezík
Reagovat

@dolores: No vidíš, sakra !!!! To mě nenapadlo !!!! :D :D Ale on je takovej pucflek, že by mě určitě nezmínil :D :D

493
yeey
Reagovat

@Bezík: samozrejme z Tomase :-D vzdyt Anicka byla tak hodna, ze radsi zminila sveho hejtra, nez svoje fanousky :-DD

494
Bezík
Reagovat

@yeey: Fanoušků je mnoho, ale Tomášek je jen jedinej !!!! :D :D Kdo z vás to má, takovýho hejtra ! :D :D

495
Monika
Reagovat

Tome mohl bys nam napsat jakej to je pocit slyset svoje jmeno? ja si to neumim predstavit..byl jsi v soku ? respektive jak jsi to vnimal?

496
dolores
Reagovat

@Bezík: Zas až tak ju nehejtoval, to popri Emme Dronej bolo len také šteklenie :-D

497
Bezík
Reagovat

@dolores: No právě, Tomášek není jen tak obyčejný hejtr ! Tomášek je hejtr ze slavnou minulostí !! Koho všeho ten už hejtoval !!!!!!!!!! :D :D

498
Tomáš
Reagovat

@Monika: Prvně jak o tom začala mluvit že někdo doma je nešťastný, tak sem si prvně myslel že to říká jako tak ironicky a myslí tím manžela nebo někoho známého. Když pak vyslovila moje jméno, tak v tu chvíli mi to všechno došlo a zaplavila mě taková zvláštní euforie. Měl sem z toho šok a zároveň srandu, fakt zajímavý pocit. A vlastně moje jméno tam padlo až po tom jejím takže skutečným vítězem The Voice jsem letos já. Konečně vyhrál chlap.

499
Monika
Reagovat

@Tomáš: ok, dikes, tak nejak bych to asi vnimala take…tak snad zas priste, konecne to vyjde na chlapa….jinak ja na viteze cekam od Drdy, takze jsme na tom podobne…

500
Monika
Reagovat

Eliska imho hodne doplatila na vyber songu. procitam prvni reakce na sitich a drtiva vetsina lidi se shoduje spatnej vyber songu, vubec ho neznam, nelibi se mi, nehodi se to sem….asi by to nic neovlivnilo, ale rozhodne si playlistem nepomohla

501
Tomáš
Reagovat

Já si to nemyslím že by Eliška doplatila na výběr songu. Sice ta Motlitba není moc známá ale vždyť to zazpívala nádherně a všichni v sále byli dojatí, sms hlasy diváků se jí měly jen hrnout. Rozhodně to byl její nejlepší výkon v soutěži. To že skončila až třetí se dá logicky vysvětlit jedině tak že dnešní výkony už nerozhodovaly vůbec o ničem a karty už prostě byly rozdané. Annamária měla na internetu takovou propagaci od Kaliho že se z toho prostě strhlo davové šílenství a všichni v ní viděli tu vítězku, tak jí prostě ty hlasy posílali i když to dnes nedala nic moc. A Jakub ten byl taky už dost populární, na to Eliška ani s dnešním skvělým výkonem prostě už nestačila.

502
Mila
Reagovat

Nejlepší byla Eliška, pak Anička, Peter a ten násilný rádoby rocker, jak se nám snažil namluvit Vojtek, nejslabší.
Peter je určitě fajn člověk, ale na vítěze opravdu nemá, takový písničkář z ulice.
Eliška je úplně jiná liga, jak správně poznal a řekl Vojta, zazpívá vše s citem, úžasné hudební cítění. Anička -milý člověk, nevadí mi její výhra (i když na Elišku nemá).
A Tomáš by se měl zamyslet, zda těmi svými neustálými výpady proti někomu, kdo se jen snaží podat co nejlepší výkon, neublíží hodnému člověku. Asi to Aničku mrzelo, když o tom i v tak pro ni vypjaté a zásadní chvíli promluvila.

503
Tomáš
Reagovat

Každopádně nevěřil bych že tohle někdy řeknu ale i ta Tereza Mašková v loňské Superstar pro mě byla lepší vítězka než letos Annamaria ve Voice. I ta Adriana nebo Eliška kdyby to letos vyhrály, tak bych byl za ně daleko raději než za Annamarii když už to teda musela vyhrát zase žena. Škoda je pro mě prohry Jakuba, takhle blízko k dosažení cíle už dlouho žádný chlap nebyl a možná ani nebude. A stejně to nevyšlo. Jakub v té Hvězdičce blýskavé dal ty refrény dobře a povedly se mu, ve slokách už to bylo slabší, tam trochu tápal a hledal se. Ale stejně by pro mě byl daleko lepším a zajímavějším vítězem než Annamaria. Annamaria je na mě taková až moc oldschool, prostě až moc staromódní. Asi ten její talent nedokážu ocenit ale fakt mě nebere a dnes mi přišla ta její vystoupení ze všech čtyř finalistů opravdu nejméně zajímavá. A tak jediné co mi letošní vítězka dala je to že mě před zraky statisíců diváků v přímém přenosu proslavila po celém Československu. Tak aspoň za to jí děkuji.

504
Monika
Reagovat

@Bezík: jeste neni vsem dnum konec, budou nasledovat rozhovory..treba si na nas Kubicek vzpomene :-)))

505
Tomáš
Reagovat

@Mila: Jo zamyslím se nad tím, vím že sem tady někdy až moc ostrý ale ubližovat tím určitě nikomu nechci. Na druhou stranu to by se měl zamyslet i Bezik nad hodnocením Jakuba a spousta dalších zde. Přece jen je to zde diskusní fórum a není to jen o tom někoho chválit, je jasné že tu probíhá i kritika když nás někdo nebere nebo nám něčím vadí. Já tu nedělám nic jiného než to že tu píšu své názory a pokud vím, tak máme demokracii a mám na to právo. A když někdo vleze do televize, tak prostě s něčím takovým musí počítat že všechny ohlasy na něj nebudou jen pozitivní. Kdo jde s kůží na trh, musí být připraven na to tomuhle čelit. Jisté bulvární plátky se po populárních osobnostech vozí víc a ještě jsou za to placeny. To je prostě úděl popularity. Já tu jen píšu své názory na soutěžící jako na zpěváky. Nic osobního ať v tom nikdo nehledá. A kdoví, třeba by to Jakub v případě vítězství Bezikovi za toho úlisného mulisáka a falešný pětník taky pořádně vytmavil, to nikdo nevíme.

506
Prochor
Reagovat

Stejně je to zajímavý. Když si vzpomenu na AnnuMárii v Superstar, tak bych nikdy nevěřil, že vyhraje nějakou hudební soutěž. V Česko hledá Superstar 3 v roce 2006 se nedostala ani do semifinále a skončila druhý den v divadle v TOP 20.

507
orchis
Reagovat

Tak díky, že jsem si vás tady mohla číst. Voice jsem spíš vynechala, byl moc brzo po SS. Takže jediný přenos, který jsem absolvovala téměř v „přímém přenosu“, byl ten minulý (a taky mi doma půjčili TV :-) ). Jinak jsem sledovala jen záznamy vystoupení a vaše komentáře :-) …. zajímavé, možná i víc, než kdybych sledovala vše.

A protože jsem se nenechala ovlivnit nějakými sympatiemi/nesympatiemi soutěžících z medailonků a dalších rozhovorů, sledovala jsem jen ten „hlas“ a projev u zpěvu. A musím říct, že jediný z těch čtyřech, kdo mě nikdy nezklamal, byla Eliška. Včerejší záznamy jsem ale ještě neviděla…

A co vlastně řekla Annamaria o Tomášovi? Nepřišlo mi, že je letos Tomáš tak negativní… vlastně ani nebyl moc k A. tvrdý (v porovnání s dvojicí Bezík vs. Jakub :-) ), takže souhlas, že soutěžící by se měli připravit na to, že nebudou jen chválení. Nehledě na to, že diskuse zde je VELMI slušná, za což jsem ráda a moc ráda sem proto chodím.

508
orchis
Reagovat

A pokud se týká výběru písní, tak někdy opravdu hrůza, ale někdy i ten starý song se dá udělat zajímavě (Valentína s You don’t own me) nebo provařený flák chutně (Markéta s Get Lucky). A myslím, že kdyby nezprznil Dominik Mirai, tak s touto písní uspěl právě proto, že je tak kolovrátková…

A my opravdu nevíme, jak moc mají v produkci nalajnované výsledky nebo ne, ale ja bych Vojtovi vyčítala spíše tu novou píseň (ale zas… třeba to měl ve smlouvě) než Modlitbu. Protože možná věděli ….., tak si chtěli ještě užít kvalitní muziku (viz i minulý swing s Ondrou, který opravdu většinového diváka příliš nebere).

509
Monika
Reagovat

Kdyz nad tim tak premyslim nakonec nejvetsim „zoufalcem“ je Pepa, mel tym nabity skvelejma lidma, ktere vyhazel a do live show si bral slabe kusy. Jakub diky nulove konkurenci ziskaval vysoka procenta, coz z nej delalo favorita. Vedle toho nabity tym Kaliho vyrovnaval score. Co by kdyby nema moc smysl…presto si rikam Natalie mohla zamichat kartama, lidi by ocenili jeji hru na violoncello a k tomu i zajimava osobnost, velmi chybne rozhodnuti Pepy, mel ji otestovat u divaku, stejne Sasa byla ultrazbytecna od prvni chvile. Zrovna tak John byl nejosobitejsi soutezici, sla z nej neuveritelna pokora a klid. Charisma mel na rozdavani, vubec nevadilo, ze nebyl Cech, mluvil cesky a to nas narod dokaze ocenit. viz treba Amiri s bravurni cestinou…I ten John mohl Vojtovi prihrat dobre score, dalsi chybne rozhodnuti…vlastne Pepa letos podelal co mohl…

510
Dáša
Reagovat

co člověk, to názor a vkus. mě se třeba včera líbili všichni čtyři, a bylo mi celkem jedno, kdo vyhraje, dle mého by si to zasloužili všichni…. ten duet -Kuby s Pepou nebyl úplně můj šálek kávy, ale ve Hvězdičce blýskávé se mi moc líbil.
Annamaria předvedla asi více poloh, než nechtěla – pokud jste koukali na livestream hned po finále, tak tam byl okamžik, že po ní hodil jeden z prcků konfety (nebylo vidět, jestli ten chlapeček nebo její holčička), a ona se na něj dost ošklivě obořila.. dívala se dost zle… to asi úplně nezvládla…

511
Dáša
Reagovat

Lenka Hrůzová – úplně jsem na ni zapomněla, až když ji zmínili, mi došlo, že o ní není vůbec slyšet. tak mi to nedalo a začala hledat, no první články, co jsem našla, byly z roku 2014 a byl to děs běs. jsem si říkala, že to přec není možný tak jsem hledala dál a našla článek z 21. září 2018, kde jí to na fotce moc slušelo a vypadala spokojeně. Dneska by prý měla zpívat na nějaké dobbročinné akci, kde bude i Anna K. Tak to vypadá, že to zvládla a poprala se se všemi těmi svými démony. A to ji moc přeju.

512
Tomáš
Reagovat

Nováci komerčáci se určitě rozhodovali i podle sympatií, Jakub bohužel nejspíš působil trochu víc sebevědomě než měl, jako takovej frajírek, fracek, floutek nebo jak to říct. A to se u nás neodpouští. Proto raději dali výhru mámě od rodiny. Taky to pořád nepobírám že mě tam Annamaria zmínila, řekl bych fakt že Bezik tu hejtoval Jakuba asi i víc než já ji. To se teda divím že o mě nikdy v televizi nepromluvili Itcho nebo Emma. :-D Jestli ona paní D´Almeida není i krapánek přecitlivělá. Když mě prostě její zpěv nudil a přišla mi jako uspávačka hadů, tak jsem to tu prostě tak psal no. Mimochodem tu uspávačku/ uspávače hadů mám v hlavě z tohoto fóra, tak tu zde diskutéři dřív běžně označovali soutěžící, kteří je zoufale nudili. Atlantida mi včera přišla od ní taková chladná, nemastná a neslaná a duet s Kalim byl nezáživný a vyšuměl úplně stejně, hned potom co skončil sem na něj zapomněl. Ale Annamaria může být šťastná, i přes mou nepřízeň a moje kecy to nakonec stejně vyhrála takže asi většině lidí se líbí a baví je když si ji zvolili za svoji vítězku. Nešťastný nějak z toho ani nejsem, spíš zklamaný a otrávený jak to zase dopadlo ale stejně dávno už tyhle show neprožívám tolik jako dřív. Už jen proto že stejně nikdy nevyhraje ten koho já bych za vítěze chtěl.

513
Tomáš
Reagovat

Ale Annamaria měla v minulých dvou kolech dost vyrovnaná procenta s Dianou. Pokud už v minulých kolech měla Annamaria víc hlasů než Jakub, znamenalo by to že i podpora Diany musela být hodně velká a že měla víc hlasů než jsme si třeba mysleli. A nebo že by Anička zvítězila nad Jakubem poprvé v počtu hlasů až včera díky velkému promu a masové tlačence od Kaliho? Stejně to muselo být dost těsné. Že by i Diana v minulých kolech porážela Jakuba, to se mi nezdá ale víc hlasů než Eliška klidně dostávat mohla. Zajímalo by mě celkové pořadí všech soutěžících bez ohledu na týmy za první dvě finálová kola ale to asi zveřejněno nebude, to se asi nedozvíme. Ale tak aspoň ty procenta kolik kdo získal za včerejší večer by snad zveřejnit mohli.

514
Volejte
Reagovat

Jinak ja si myslim, ze letosni Voice byl skvely, bylo zde spoustu zajimavych talentu, ve finale se sesli take fajn osobnosti a vubec jsem rada i za to, jak koucove o sobe krasne mluvili, dychala z toho super citliva atmosfeta. V dnesni dobe kdy jsou lide na sebe casto nesmyslne zli je to skoro zazrak. A ta pokora u Eliska je fantasticka, prala bych ji velky uspech.

515
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Já jsem Kubíčka nehejtil, já sem si z něj dělal prdel. To je trochu rozdíl. V tvém případě Aničku možná vzalo to, že si zase (bohužel planě) sliboval, že si to hodíš když vyhraje :D

516
jj
Reagovat

Pořad jsem ještě neviděl, ani výsledky nevím, tak si rychle tipnu, jak to dopadlo: 1. Annamárie 2. Jakub 3. Eliška 4. Peter. A právě se dozvídám, že jsem trojnásobný vítěz tipovací ankety, navíc s hodností generála!
Nevím, co přesně říkala Annamárie, ale vím, proč to říkala. Bylo to takhle. V jedné diskuzi to díky matoucímu výběru slov vypadalo, že Tomáš veřejně vyznává Aničce lásku. Dokonce i Bezík a já jsme si to mysleli a nás hned tak něco nepoplete. Okamžitě jsme Tomášovi gratulovali a těšili se na svatební koláčky. Bohužel i Aničku výběr slov zmátl, do slavného diskutéra Tomáše se zamilovala až po uši a už slyšela svatební zvony. Nevím, jestli se Tomáš vztahu jen nezalekl, nebyla pro něj Anička dostatečně slavná, či jestli opravdu neměl zájem, možná ani on sám to neví, ale jeho rázné…

Dál už není příběh dokončený. Není to proto, že se chci opičit po Kavkovi, spíš očekávám brzké hollywoodské zfilmování a nechci spoilerovat. Ale kdoví, jak znám Američany a jejich oblibu v dobrých koncích, možná bude konec jiný. Vítězná Jennifer Lopez vyzná ve finále The Voice lásku Tomáši Cruisovi takovým způsobem, že obměkčí i jeho zatvzelé srdce, následují dojemné záběry na plačícího Toma a další mission impossible je splněna. Ne nadarmo se říká, že co se škádlívá, to se rádo mívá. Pak spolu budou mít kupu malých ukecaných dětí, jedno oko nezůstane suché :-)

517
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Myslím že je to vcelku jedno jestli si z něj děláš prdel nebo ho hejtuješ, ve výsledku to tomu člověku asi může ublížit stejným způsobem. Beru to ze svého pohledu jak bych to vnímal já, kdyby tak někdo o mě psal. Já o ní napsal že je tetka, ty o něm že je úlisný mulisák a falešný jak pětník, tak ať si to každý přebere jak chce co je horší. A že si to hodím, to už je takový můj zdejší folklor, samozřejmě že bych to kvůli téhle show nikdy neudělal. A ani kvůli SS neboj. :-D Nebo ty to snad taky myslíš vážně jak v některých příspěvcích naznačuješ že by si byl rád kdybych to opravdu udělal? :-)

518
Bezík
Reagovat

@Tomáš: No Tomášku, jsem v tom trochu rozpolcen :D Nepopírám, že by mi tvé příspěvky nechyběly, člověk se docela zasměje, ale zase na druhé straně …. :D :D

519
Tomáš
Reagovat

A pokud by Jakub vyhrál, nemyslím si že by byl nejslabším vítězem všech dob. Nebráno jen podle technicky zpěvu ale i podle toho co může vítěz nabídnout a naší hudební scéně přinést. A řekl bych že takový Zbyněk Drda ( to se možná Monika bude zlobit ), Viera Berkyová nebo Ivanna Bagová byli z tohoto pohledu ještě o dost slabšími vítězi než by býval byl letos Jakub kdyby vyhrál. Jakub asi letos nebyl nejlepší zpěvák ze všech ale pořád se zlepšoval, je velmi talentovaný a určitě mě bavil o dost víc než letošní vítězka. Tu Hvězdičku blýskavou dal dobře v refrénech, sloky mu až tolik nevyšlo což se dá ale vzhledem k jeho věku chápat. Ale možná i to mu ubralo nějaké ty sms, kdoví. Letos to měl vyhrát Kristián, ten by si to podle mě býval z celé letošní finálové dvanáctky zasloužil nejvíc a vítězství by mu slušelo. A konečně by byla trochu změna, je to fakt škoda.

520
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Ale k té Aničce, ona tě nezná jako my. Nám je jasné že bys nic takového nikdy neudělal, ani spoustu jiných věcí kterými si tu léta vyhrožoval, ale to ona neví. Klidně si mohla myslet, že to myslíš vážně ;-)

521
Lia
Reagovat

@Tomáš: kritizovat umí každý ale dokázat neco to už chce fištron co…

522
Lia
Reagovat

Čecháčci umí jen kritizovat .Nejvíc si lečí mindráky ti co nikdy nic nedokázali a pak si něco dokazují v diskuzích. Co kdo řekl té Anně? že v přímém přenosu to vytahovala, bylo mi jí líto celkem. Jako říkám to pořád ,kdo tady kritizuje někoho, at se příští řadu přihlásí a ukáže teda, že je lepší. ;)

523
Tomáš
Reagovat

@Lia: Tak tu mám teda všechny jen chválit, i ty co se mi nelíbí a neoslovují mě? Proč teda Bezik nechválil Jakuba? :-D A já myslel že je tohle diskusní fórum…to pak teda ztrácí tady celé smysl. A když mě někdo zaujme, tak ho vychvaluju pořádně a i hlasy mu pošlu. Takže s tímhle jsi u mě trochu vedle.

524
Lia
Reagovat

@Tomáš: já si taky myslím něco o někom ale nechám si to pro sebe nechci nikomu ubližit , já ty lidi neznám … jen vím, že chtějí něco dokázat. Ale to neznamená, že je musím tady hejtovat až mě vytáhnou v přímém přenosu,jak je to mrzí. Kritika odsud posud :D

525
Lia
Reagovat

@Tomáš: Tak nesouhlas ty se mnou nikdy nesouhlasíš v ničem !:D Hele tak co kdyby ses přihlásil příští řadu??:DDD

526
Tomáš
Reagovat

@Lia: Běž si po svým Lucie B. tobě fakt hrabe už.

527
Bezík
Reagovat

@Lia: Dle mého názor jsi vůbec nepochopila, co je umělecká kritika a jaký má smysl. Než bych ale tvořil nějaký elaborát na toto téma (to přeci jen chce nějaký čas), dám ti tu pár odkazů, ty první dva jsou vcelku stručné, ten třetí se týká sice především literatury ale podstata je v zásadě stejná. Počti si, přemýšlej, možná porozumíš.
První :
https://is.muni.cz/el/1421/podzim2014/US_42/ode/51547185/382586-Berankova_Katerina-Kritika_umeni.pdf

528
Lia
Reagovat

@Tomáš: Tak vidiš nepřihlásíš se a kritizuješ..no kamarade to teda nevím, zda ty moje inicialy ti nevyjdou draho

531
Lia
Reagovat

Já to tak neberu, o tohle se vůbec nezajímám jen říkám pokud Anna v přímém přenosu vytáhne hejtra ..hejter není kritik. Hejter je parazit.A vůbec nejsem M.Spáčilová.D abych hodnotila .DD

532
dolores
Reagovat

Zas až také hejty tu neboli, omg, čo má hovoriť taká Diana, ani nie tu, ale na sieťach jej nevedeli prísť na meno, som až nechápala… Nie žeby som sa zastávala Tomáša, veď mi kedysi úplne nepredstaviteľne hejtoval Itcha (ten to tu počas súťaže našťastie nečítal, vraj začal, ale potom sa nato vybodol a dobre urobil), ale Tom má ten zvyk, že svoje kritické názory dosť opakuje dookola, a to potom vyznieva, že aký je hejter, pritom každý tu povie nejaký kritický aj nepekný názor na speváka,ktorý sa mu nepáči, ale napíše to spravidla len raz ,,a tak to vyznieva, že je fajn diskutér. Napr. aj vo vyššie uvedenom príspevku č.503 diskutérka Mila kritizuje Tomáša, a že sa má nad sebou zamyslieť, ….pričom sama označila Jakuba, citujm : násilný rádoby rocker, a peter : takový písničkář z ulice…., čo je síce ok – jej názor, ale ak by to opakovala X krát , tiež by to mohlo vyznieť ako hejtovanie, lebo zas nie je to až taký rozdiel medzi tým čo písal na Annu Tomáš, …nudná, nebaví ma, uspávačka hadov. Takže každý tu máme svoje nejaké poradie a preferencie ,….pritom o tých čo sa nám páčia si myslíme, že sa im ubližuje, ale tých čo sa nám nepáčia nám kritika neprekáža
Stále si myslím, že Annamária to mala celkom dobré, Kaliho fans ju milujú, chvália ju a jeden kritik Tomáš jej len okorenil tú súťaž a možno ho v live šou spomenula preto, lebo sa na tom zabávala … :-)))

533
Bezík
Reagovat

@Lia: Mě nešlo konkrétně o Tomáše, ale o tvé tvrzení, že kritizovat by měl vlastně jen ten, co to umí lépe než kritizovaný. A to je bohužel naprosté nepochopení podstaty kritiky.

534
dolores
Reagovat

@Lia: Veď každý ma hejterov, choď na FB, jeden chlapík tam neznášal Petra a kde mohol si do neho pichol, podobne aj jedna ženská, ak rovnaký meter na všetkých, tak prosím choď aj za neho tak bojovať ako tu bojuješ za Annamáriu

535
Lia
Reagovat

@dolores: přesně tak jsem to myslela, když napíše jednou kritiku ale když to pořád někdo dokola vytahuje a všechno tak už to smrdí se slovem hejter. Nevím jestli se nad tím bavila každý nemá silnou náturu někdo je citlivější , každý bere útok na svoji osobu jinak no. „Tím chci ale říct, že jediné co potřebuje tento svět je víc lásky“: (

536
Lia
Reagovat

@dolores: Peter je krásný charismatický muž. Ten se neztratí. Škoda, že nebydlí poblíž :P za něj budu klidně bojovat!:D

537
Lia
Reagovat

Lidičky jak dnes vidíte hokej?? Sice to sem tak moc nepatří. Myslím, že nám ti rusáci dají dnes bura bohužel.Ovečkin byl včera už dost agresivní , myslím, že pro bronz udělají vše dneska.

538
dolores
Reagovat

@Lia: No, ja si myslím, že ak by bol Peter váš (čech), tak by ste ho mali radšej a skončil by možno vyššie :-) a otázka či sa stratí alebo nestratí…., môj názor je, že sa na nich o chvíľu zabudne ako na všetkých zo speváckych šou pred nimi. Uspeje len ten, kto bude mať nejaké dobré nápady a hlavne peniaze na vlastnú produkciu alebo ak si ich niekto vezme pod krídla, ale u nás je to tak, že tí producenti si väčšinou berú pod krídla len super pekné a hlasovo špecifické dievčatá, ako je napr. Emma Drobná… chlapci spravidla nemajú šancu uspieť takto, musia si to odmakať sami, ako napr. adam Ďurica sa o to snažil 10 rokov po súťaži, až tak uspel.

Výstižne to povedala Dara minule v rozhovore pre český rozhlas cca od : 19,35

https://www.youtube.com/watch?v=dYov9SJ3dmk

539
Tomáš
Reagovat

@dolores: No víš ona tu Lia ani tak nebojuje za Annamariu, jakože tu spíš bojuje proti mě. Takže mě tu teď možná bude taky hejtovat. :-D Každopádně je tu jen mě natruc, takže se omlouvám že sem tohoto trolla sem nechtěně přilákal.

540
Lia
Reagovat

@Tomáš: Neříkal si, že je demokracie?!! . Zase káže vodu a pije víno Tomáš jak jinak.

541
Violete
Reagovat

No jen jedna poznamka, Anicka zminila oblibeny hejter, tak ji to mozna tak nevadilo, ale to by musela rict Anicka sama, jak to myslela.

542
Ally
Reagovat

Ajeje..ja vcera odpadla po hokeji a nevidela to..teda jen kousek dvou vystoupeni videla a jak pisete prislo mi to nejak chabe..viteze jsem koukam uhodla..:)
Anicce to preju, i kdyz vic by to zaslouzila Eliska..hlavna vec ze nevyhral Jakub ;)
No budu se tedy muset podivat..i na Tomasovych 5 minut slavy;)
Snad si to holka nebere moc osobne..holt se nenarodila jako kluk ;)

543
Lia
Reagovat

@Violete: Lidi ve světe válka hladomor a my budem řešit to , zda vyhral chlap nebo žena?! Jako vážně??

544
Bezík
Reagovat

@dolores: No ono to Anetě Langerové taky trvalo skoro deset let. Pravda, ta byla populární hned po soutěži, ale deset let trvalo, než dala dohromady špičkovou stabilní kapelu, našla si k sobě toho správného spoluautora a producenta a natočila konečně opravdu skvělou desku.
Emma Drobná je zase takový multitalent, ona dokáže plavat v kalných vodách showbusinessu s neuvěřitelnou grácií a suverenitou, dělá si muziku jsou sama chce, má dobrou kapelu, výborné koncerty, jen ty nahrávky se zatím úplně nedaří, jsou poněkud přeprodukované a její osobnost se z nich spíše vytrácí, ale to chce ještě čas.

545
Tomáš
Reagovat

@Violete: Já si to teď pouštěl znovu a podle toho jak to řekla mi taky přišlo že ze mě doma mají srandu. :-D Ale mohla by nám to sem tedy vítězka sama napsat, když to tu čte. A nebo že by ty informace měla od Lookyho, který sem chodí? Každopádně je to zajímavé a pro mě aspoň trochu rozptýlení a chvilková sláva v TV, když už zase nevyhrál můj favorit. :-D

546
Bezík
Reagovat

@Lia: No jasně :D Protože hladomor ani války nevyřešíme, obojí tu bylo, je a bude dokud tu bude lidstvo.

547
Lia
Reagovat

@Tomáš: 🖕🖕

548
Violete
Reagovat

@Bezík: Ja si tedy o te kritice rada prectu, pisi recenze muzikalu, ale nikde jsem to nestudovala, tak se treba priucim :-)

549
Lia
Reagovat

@Bezík: to netvrdím ale že by se lidi měli zamyslet nad tím, co mají a vážit si toho, a neřešit kraviny zda kluk nebo holka:DD

550
Violete
Reagovat

@Lia: To ne, Tomas to resi, ale me nezajima, jestli je vitez chlap nebo zena, hlavne ze vyborne zpiva. Jinak s Rusy to bude spatne, tezko to dame.

551
Lia
Reagovat

@Tomáš: Sláva? leda trapas…….. tobě přijde že je to nějaká sláva když tu hajtuješ holu??!! chlap hejtuje urazi holku to u mě není chlap!

552
Lia
Reagovat

@Violete: Já si jdu vsadit 1000kc na Rusko . Protože my Rusy nedáme , tak apson at jsem v balíku:P

553
Bezík
Reagovat

@Lia: To chceš po lidech moc, to jim není vlastní.

554
Lia
Reagovat

@Bezík: A proto je svět kde je….aspon, že za chvili je ten hokej.Komu fandíš? ..Že se ptám že :D

555
Bezík
Reagovat

@Lia: :D :D Tak Rusákům určitě ne ;-)

556
Lia
Reagovat

@Bezík: Tak budem fandit spolu co? :) :D :D Je mi to jasný ale včera ta juchačka od Petra taky to závěnělo východem:DD

557
Bezík
Reagovat

@Lia: Jo, ale tím bližším, ne tím dálným :D

558
Lia
Reagovat

@Bezík: Za pár minut to vypukne tak FANDÍME ! :*

559
Bezík
Reagovat

@Lia: Já fandím virtuálně :D Koukám na Giro, doufám že mě budeš informovat o stavu a úrovni hry. Za chvíli kluci vjedou do stoupání Colma Di Sormáno ;-)

560
jj
Reagovat

Je zvláštní, že českej youtube kanál stále není schopen uploadnout videa z finále, takže jsem si to nakonec pustil na slovenským kanále, kde jsem zjistil, že na něm byly videa už včera. A taky mě překvapilo, že na nováckých stránkách včera vůbec neměli aktuální článek o číslech, na která se má hlasovat.
Z finále se mi nejvíc líbilo: 1. Eliška sólo. 2. Eliška duet s Vojtou 3. Peter s Janou. Sice Jana byla víc slyšet, ale Peter Janu krásně doplňoval, přesně jak to popsala v jednom svém příspěvku Dolores. Duet Elišky s Vojtou tu není moc oblíbený, mně se oba zdáli skvělí. Nejděsnější byl duet Jakuba s Pepou, skoro uvažuju, jestli bych je neměl zažalovat a žádat odškodnění za způsobené utrpení.
S výsledkem spokojenej nejsem. Kdyby se mi schopnosti finalistů zdály vyrovnaný, tak nic neřeknu, ale Eliška byla podle mě minimálně o třídu lepší než zbylí finalisté. Kdyby bývala vyhrála, bral bych ji jako jednu ze tří nejlepších vítězů vůbec, spolu s Emmou a Anetou. U Anety je zvláštní, že jsem v Superstar fandil Šárce Vaňkový, dokonce mám stále doma její legálně koupený CD. Na mou obranu může uvést jen, že se mnou tehdy mlátila pořádně puberta, Aneta si mě získala až později.
Elišce uškodil i hokej, asi do 21.20 měl The Voice sledovanost jen kolem 250 tisíc, to ještě kolidoval s hokejem a v té době vystupovala Eliška s Vojtou, až pak stoupla na průměrných 420 až 470 tisíc. Takže její duet skoro nikdo neviděl. Moc nevěřím tomu, že Annamária předchozí kola vyhrávala. Kali jí do finále vybral jednoznačně nejefektivnější písně. Naopak ostatním se výběr, co se týče efektu, nepovedl, tím se ten rozdíl ještě víc zdůraznil. A i když ani jedna píseň od Aničky nebyla nijak zvlášť dobře zazpívaná, tak ten efekt spolu s vyslovenou podporou oblíbeného Kaliho nakonec stačil na vítězství. Taky možná měla nepatrný význam skutečnost, že Anička mluvila střídavě česky a slovensky, tak si Češi i Slováci mysleli, že je jejich :-)

561
Violete
Reagovat

Ostatne kdyby bylo potreba muze DJ Vlado usporadat usmirovaci setkani Anicky s Tomasem, pro Panacek to byla reklama v primem prenosu. A by DJ Vlado vlastne na nejakem prenosu?

562
Lia
Reagovat

@Bezík: zahajuji diskuzi hokej Česko-Rusko :D budu tě informovat , to musí být taky zajímavé ti borci jak si jedou na kole, já dám přednost ted hokeji ;) no beziku tak fandíme;).*

563
Lia
Reagovat

To už nikoho nezajímá včerejšek jestli to vyhral takovej nebo makovej stejně za týden už nebude nikdo vědět kdo kde vyhral.DDD a vy se tu budete hádat o tohle..! Ted je důležitý souboj Rusko-Česko!! o bronz . Lidi fandíme!! Tahkle se píši dějiny.

564
Violete
Reagovat

@jj: To je fakt, ze Eliska mela nevyhodu, ze zpivala prvni. Ta jeji Modlitba byla fantasticka. Mne se libil i duet Anicky s Kalim, navic to melo ten spravny dramaticky naboj pro divaka, bude nebo nebude Kali zpivat? :-) Anicka by mohla natocit treba jazzovejsi CD a ve francouzstine.

565
Lia
Reagovat

@Bezík: ruská juchajda:D hele zatím 0:0 :D

566
Lia
Reagovat

@Bezík: joooooooooooooo!! ted vyrovnal Řepík1:1 informuji;)

567
Bezík
Reagovat

@Lia: Dobrá, dobrá, v pořádku, pokračujte ! ;-) :D

568
Lia
Reagovat

@Bezík: Golllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaa takže vedem2:1

569
Bezík
Reagovat

@Lia: Už jsem si chtě stěžovat, že vedeme a info nikde :D :D Kdo to má všechno stíhat !!! :D

570
Lia
Reagovat

@Bezík: naštěstí jsem tady já :D ;) neboj : *

571
Lia
Reagovat

Rusáky nějaký bronz nezajímá chtěli 1 místo , je vidět jak to mají na háku dnes:D

572
Bezík
Reagovat

@Lia: Jo, to známe, trenér je o pauze zjebe a budou lítat jak splašený ! :D

573
Lia
Reagovat

@Bezík: goll Rusko si měl pravdu :DD :) Je to ted 2:2. Zjebal je asi hodně :DDDDDDDD

574
Lia
Reagovat

@Bezík: Jestli jsi z Vysočiny a nebo z Ostravska tak pokud vyhrajem tak tě zvu na Jagra!

575
Bezík
Reagovat

@Lia: Ani tak, ani tak, vesničan ze středočeského kraje. A tvrdej nesmím, nějak zlobí játra a nikdo zatím pořádně neví proč. Já nesmím vlastně ani víno, ale to si zakázat nenechám :D

576
Lia
Reagovat

@Bezík: Aj, to mělo být symbolický Jagr:D jinak víno miluji…takže tak ;)

577
Lia
Reagovat

Rvačka :-D

578
Lenka
Reagovat

Myslím že Annamaria opravdu vyhrát neměla. Včera byla daleko lepší Eliška v sólové písni a je mi trochu záhadou proč nechali diváci takový talent až na 3. místě. Jakub včera neměl úplně svůj den ale pořád mi přišlo že v sobě má víc energie než ta Anička. A Peter skvělý sympaťák a muzikant ale tady už byl spíš do počtu, hlasově už na ostatní nestačil. Přesto je fajn že se tak daleko dostal. Snad ukážou procenta o kolik to kdo měl, pro mě je vítěz Eliška.

579
Lia
Reagovat

@Bezík: Tak na nájezdy jsme prohrali … Já mám ještě ten infarktový stav. Takže Ruská juchajda

580
Bezík
Reagovat

@Lia: Hrozný, člověk jde vyvenčit psy a nikdo to nepohlídá !!! :D

581
Lia
Reagovat

@Bezík: 🤣🤣 no co uz. Pozdravuj pejsky.

582
Violete
Reagovat

@Lenka: Ale Eliska rikala, ze nebazi po vitezstvi, je skromna, zato si ji cenim. Dulezite je, jak si povede po soutezi.

583
jj
Reagovat

Asi nejvíc by mě zajímalo, jak na tom byli všichni s počty hlasů v tom prvním živém kole. Ne že by to bylo něco jasně vypovídajícího, jak si kdo vede se mění v každé soutěži. Tipl bych si, že tam ještě vedl Jakub před Eliškou, i přes tu Adele, která se Aničce v tom kole podle mnohých povedla. To další kolo už není vypovídající, protože proti sobě stály dvojice se známými procenty z minule. U těch s jasným náskokem, tedy Eliška a Markéta a Jakub a Aleksandra, u nich to vypadalo příliš jasný, chuť hlasovat a něco rozhodnout malá. Jiné to bylo u zbylých dvou dvojic, kde to bylo těsný. U Anička versus Diana přibyl navíc faktor neoblíbenosti jedné z nich, tedy Diany. Podobně jak ve Vyvolených, když proti sobě šli dva nudní či nevýrazní, tak hlasů přišlo málo. Když šli proti sobě nudnej s neoblíbeným, tak najednou nudnej trhal rekordy. Možná Aničce i trochu pomohlo, že vyřadila zrovna Dianu a získala přízeň těch, co Dianu neměli rádi. Proto, kdybych si měl vybrat mezi výsledky prvního a druhého živého přenosu, tak bych chtěl znát stav hlasů v prvním.

584
Tomáš
Reagovat

@jj: Já bych chtěl znát celkový stav hlasování ve všech třech kolech ale myslím že se bude už zase jenom mlčet, mlčet a mlčet a že se nedozvíme už ani procenta hlasů z včerejšího GF.

585
jj
Reagovat

@Tomáš:
Ta Lia je nějaká tvoje známá? :-) Velká gratulace. :-)

586
Monika
Reagovat

Poustim si z YT spolecny song od Coldplay, vcera jsem to nestihla a teda jakub me dostal…Sotva zacal leknula jsem se a zarizla se v kresle :-))) To bylo tragicky, teda skoncit druhy to je supervykon, v SS by neprolezl mozna ani castingem. Jak se tak na to divam, myslim si, ze nejvic si vitezstvi zaslouzila Eliska, technicky nejlepsi zpevacka v GF, i v tom spolecnem songu to bylo znat, vlastne nic nepokazila behem souteze, sympaticka, zabil ji vyber songu. Eliska ma silny hlas a umi s nim pracovat, muze zpivat pomale i rychle songy, hodit do toho chraplak… Anna na ni vubec nema, kdyby Eliska dostavala songy od Beyonce, Adele…..klidne mohla byt na miste Anduly.

587
Tomáš
Reagovat

@Monika: Třeba by Jakub uspěl i v SS, vzpomeň si jak slabá tam loni byla konkurence kluků a jak daleko došli Borkovec a Pružinský, to si myslím že Moulis je lepší zpěvák než oba tihle dva, to teda rozhodně je. Já si myslím že by se i tam do Finále dostal.

588
Lia
Reagovat

@Tomáš: v SS já jsem ted přemýšlela,co fašistického myslíš!.DD

589
Tomáš
Reagovat

@Monika: A jinak souhlas, když už teda zase baba, tak určitě měla vyhrát raději Eliška, byla fakt po všech stránkách daleko lepší než Annamaria. Ale co naplat, vyhrála prostě ta co měla nejvíc fanoušků a největší promo od svého kouče i když nejlepší teda rozhodně nebyla.

590
Lia
Reagovat

Hokej…Kanada – Finsko. Javorový lísteček jedem. Beziku jsi tu?

591
Lia
Reagovat

@Tomáš: nebreč furt . To je tady každýmu u zadku tvý moudra.

592
Tomáš
Reagovat

@jj: Nechtěl sem to tu vytahovat a rozebírat protože to sem nepatří ale když pořád pokračuje, tak teda Je to moje zřejmě teď už ex přítelkyně, která se tu asi tak trochu pokouší o můj stalking a hejtování mojí osoby, jinak nevím o co jí tady jde. Víc se k tomuhle zde už nevyjadřuju.

593
Lia
Reagovat

Trapas

594
Lia
Reagovat

@Tomáš: Je demokracie, můžu si dělat co chci. a myslím, že není vhodné vytahovat soukromé věci na nějakou hloupu diskuzi, tím končím debatu.

595
Tomáš
Reagovat

@Lia: To není a v tom případě nechápu proč tady do mě pořád narážíš. Čau.

596
Lia
Reagovat

@Tomáš: vždyť tebe si nevšímam vůbec. A nedám ti poslední slovo. Nedám ti ho 😃😃😃😃

597
Bezík
Reagovat

@Lia: Doma ho má vždycky, což ? :D :D :D

598
dolores
Reagovat

A máme tu nebezpečné vzťahy :-D

599
Bezík
Reagovat

@dolores: Mr. & Mrs. Smith :D :D

600
Lia
Reagovat

@Bezík: 🤣 🤣 🤣jo

601
Theyey
Reagovat

Tak Anička jako vítězka ok,i když bych to víc z téhle čtyřky přála Elišce.Annamária mi nějak nevadí,je sympatická,milá a třeba v K.O kole se mi hodně líbila.
Ale pro mě co se letošního ročníku týče největší oblíbenkyně Lucka a Adriana.
A pro mě nejlepší výkony-Make you feel my love od Adriany,Back to black od Lucky,Remember us this way od Elišky,Creep od Petra,Lost on you od Lucky (pro mě nejlepší vystoupení za celý letošní Voice),duet Elišky a Adély a You don’t own me od Valentíny.
Skvělých výkonů bylo samozřejmě víc,ale tyhle mi utkvěly v paměti.
Lucky strašná škoda,pro mě obrovský objev…viděla jsem jí v grandfinále.

602
dolores
Reagovat

@Monika: Fix you považujem za jeden z najlepšie zaspievaných sloločných songov za posledné roky, dobre rozložené party, fakt sa to dalo počúvať, oveľa lepšie ako mnohé spoločné songy predtým v týchto súťažiach. Pustila som si to aj bez obrazu, Eliška jasne najlpešia, potom Peter, Anna tak pekne, obyčajne, ale aj Jakub sa dosť snažil, vo výsledku veľmi príjemné. :-)

603
Adam
Reagovat

A hele, Zuzka Chalupová ze Superstar zpívá nově v kapele Aquababes.
https://musicserver.cz/clanek/61197/aquababes-jsou-zpatky-v-uplne-novem-kabate/

604
Ally
Reagovat

Zatím jsem proletěla jen některé vystoupení ,ale každopádně se letos dostali do finále docela originální a sympatičtí lidi krom Jakuba ,který je takový standard :)
Anička asi hlavně zvítězila za tu pozitivitu a takový čistý hlas ač asi ne dost silný na takovou soutěž..a za Adele a tu francoužštinu
Eliška se snad neztratí a Dyk ji pomůže

Přemýšlím, jestli někdy vyhrál soutěž někdo , kdo byl už v jiné ?
I když Aničku si asi pamatuju, že je výrazná..Jestli někdy vyhrála nějaká máma ? :) Otázky pro Vlada :)

605
Prochor
Reagovat

@Adam: To je zajímavý a ještě je tam Aljoňa Shirmanová A Tranová.

606
Violete
Reagovat

A me by zajimalo, jestli nekdy nejaky kouc soutezicimu nasledne pomohl rozjet karieru. Pamatujete si nekoho? Moc neverim, ze Dyka po soutezi bude Eliska jeste zajimat.

607
Maťa
Reagovat

@Ally: Napada mi Vierka Berkyova, ktora neuspela v Ceskej superstar a nasledne vyhrala tretiu Slovensku superstar.

608
Looky
Reagovat

@Tomáš: Nn, pro mě to bylo taky překvapení, že tě zmínila :) A skutečný hejt si osobně představuju trochu jinak. Jak už tu někdo psal, asi je to u tebe tím počtem opakování, to je tvé specifikum, a kdo si tě nenastuduje, tak to asi může vnímat hůř než to je. Za mě je to někde mezi kritikou a hejtem. Přecijen kritika je spíš věcná, odproštěná od emocí, a stačí vyjádřit jednou. Hejt zase zpravidla není podložen argumenty. U tebe je to od každého něco.

Nicméně přál bych ti poznat Aničku osobně, protože i kdyby ti nesedlo, jak zpívá, tak tak milému člověku jako ona je, bys neměl potřebu (chuť) to vůbec říkat (nebo říkat víckrát než je nutné). Úplně všichni v té soutěži se snažili podávat nejlepší výkony. A nikdo z nich se nikam necpal a nemůžou za to, kam až se dostali. Zrovna ta finální čtyřka jsou všichni pokorní lidi, kteří berou konstruktivní kritiku a snaží se být lepší a lepší, aby mohli předávat muzikou radost lidem – jakkoliv kýčovitě to zní. Tohle si myslím v principu zaslouží uznání a povzbuzení samo o sobě. Ale samozřejmě, je tu svoboda názoru, a každý si může psát, co chce. Jen tím dost často vypovídá víc o sobě, než o těch, o kterých píše.

Peace :)

609
DJ Vlado
Reagovat

@Ally: Bylo jich víc, Vierku už zmínila Mia, dále Peter Bažík, Gyöngyi Bódišová a Tereza Mašková, takže Annamária rozhodně není první vítězka, která už v nějaké soutěži byla :-) Ale máma u nás vyhrála poprvé, ze zahraničí mě namátkou napadá Sam Bailey :-)

610
dolores
Reagovat

@jj: čau jojo :-D Vlk si myslí, že som ťa poznala, vážne nie, nepamätala som si ťa, len keď on prezradil ten nick jojo, niečo mi docvaklo, ale aj tak som už na veľa zabudla, ved je to 8 rokov už :-D Ty si fandil šepsovi ak sa nemýlim..či?

Súhlasím s Eliškou, technicky aj výrazovo bola najlepšia, ale to sa nedá celkom merať, každý z nich mal niečo v sebe iné, čo vie ľudí zaujať. A každého človeka niečo iné…Ako povedala myslím Markéta, toto nie je skok do diaľky a Jana Kirshner zase povedala, že je hrozné, keď sa súťaží v spievaní v umení…. Dodávam, ak by pesničky boli úplne rovnaké pre každého, vtedy by sa dali porovnávať. Ale keď je každá pieseň iná, dokonca z iného žánru, jedna oldies, druhá najnovší megahit, tretia ľudová juchačka, štvrtá muzikál, no to sa predsa nedá normálne porovnávať.
U Anny zafungovala tá francúzska pieseň, už v upútavke Markíza naznačovala, že to bude ťah na bránu, ked to s Kalim len nacvičovali. Je to pekná melódia, veľmi chytľavá a pritom nie ťažká pieseň, aj ja si ju viem zaspievať :-D (samozrejme nie vo francúzštine), Anna tam síce na tom podstavci pôsobila trochu ťažkopádne, ale vlnila sa výborne, Kali bol podla mňa ako raper slabý,(asi kvôli zubu), ale ja sa do toho nerozumiem :D, no celkovo to malo efekt na tú jeho cielovku, ved komentáre pod videom sú samé, Kali si pán, Kali si jednička, Kali máš môj obdiv, atď.Tak rozmýšlam, kto tu vlastne vyhral Kali či Annamária ? :-D Ona má vážne peknú jasnú farbu hlasu, hoci nie výnimočnú, ale takú čo sa páči väčšine a náhodnému divákovi. Kali jej skutočne veľmi pomohol, otázka je, či by vyhrala aj bez neho. Možno áno, lebo je taká ľudová ako Vlado povedal.A ak by mala Eliška hviezdne songy, či by bola schopná čeliť Kaliho sile, keď Dyk nemá ani založený Instagram. A ako to bude s The Voice v budúcnosti? Ak budú mať vplyv followeri koučov, tak sa budú musieť vyberať približne rovnako obľúbení kouči, :-)

611
Violete
Reagovat

@dolores: Pak by posilil ten vliv koucu, jak pises, ale to mi neprijde idealni, melo by to byt hlavne o zpevakovi a kouc v pozadi. Stejne tak by nemel kouc davat soutezicimu zpivat svoji novinku, jako ted Dyk Elisce, to ji patrne uskodilo. A jak to bylo s temi influenceremi?

612
jj
Reagovat

@dolores:
Čau Dolores :-) Máš pravdu, fandil jsem Šepsovi, správnej týpek. Někdo takovej by soutěži pomohl. Já tě sice poznal hned, pravda, měl jsem to lehčí, ale není to tak důležitý, jestlis mě nepoznala, odpouštím ti ;-) Většinu příspěvků jsem napsal na Gorille, tady jen zlomek, tak se zřejmě známe dýl, taky už mi ta paměť tak neslouží, jak to bylo. Taky to není důležitý. Třeba u té Superstar se Šepsem si pamatuju, jak jsem se tady většinou jen bavil nad tím, jak to tu rozjížděl Vlk :-)

Navzdory mému odpuštění, zřejmě ne úplnému, jsem chtěl ten tvůj příspěvek rozcupovat, vyvrátit do nebe volající nesmysly a směšná tvrzení, s něčím aspoň mírně nesouhlasit, ale zaboha nemůžu nic najít. Jestli ty mi nějak telepaticky nekradeš myšlenky! :-) Anička na lidi působí hodně sympaticky, vlastně i mně se zdá milá, možná by opravdu vyhrála i bez Kaliho. Uvidíme pak podle procent ve finále, jestli vyhrála s náskokem. Divil bych se, kdyby je neukázali, když ukázali v týmech. Vypadalo by divně, kdyby bylo ticho po pěšině. Pořád mě mrzí, že duet Elišky s Vojtou kolidoval s hokejem, protože v něm je vysloveně roztomilá. Takhle ho u nás viděla jen půlka diváků, co zbytek přenosu. Ale zřejmě i tak by skončila třetí. Jestli bude nějaký další The Voice, tak bych koučům veřejnou podporu svého svěřence zakázal, ať to není souboj koučů, ale souboj zpěváků. Vyhovuje mi, jak pěkně to řekla Jana. Takhle opravdu vyhrál spíš Kali než Anička. Už pomalu s letošním ročníkem končím. Ještě možná okomentuju výsledky, jestli nějaké budou, pak možná ještě Vladovu anketu, ta bude určitě :-)

613
jj
Reagovat

Tady pro zajímavost odkaz na graf sledovanosti. Je na něm pěkně vidět, že někde mezi 21:15 až 21:30 najednou sledovanost z 250 tisíc vyskočila na 425 tisíc, tedy přesně s koncem hokeje. Voice začal kolem 21:00.
https://www.tyden.cz/rubriky/media/denni-sledovanost-25-5-2019_523019.html

614
Ally
Reagovat

@Violete: Tak asi ne, ze by Vojta Elisce delal manazera na plny uvazek zadarmo..☺co tak ctu vidim, ma toho sam dost..ale pripadlo mi, ze k ni a Markete pak mel bliz i stylem hudby, tak treba zustanou v kontaktu atd..no uvidime..
Nevim, jesti se nejaky kouc pak nekomu venoval..Michal David s Ivanou Bagovou?☺

615
Ally
Reagovat

@DJ Vlado: Diky za info..no v tech slovenskych soutezich nemam moc prehled😕ale Terezu Maskovou bych si pamatovat mohla☺ prestoze Talent nebo kde to byla nesleduju..
A ted mam v hlave nejakeho asi ceskeho kluka, co sel podruhe do SS a pak skoncil hodne vysoko..snad “ na bedne“ ale si nevzpomenu..
Ale tedy nekdy to jde ..nevzdavat se☺

616
Tomáš
Reagovat

Jaké bylo podle vás v prvních dvou finálových kolech pořadí soutěžících vždy v té čtveřici která vypadla? Kdo z nich myslíte že měl nejvíc a kdo nejméně hlasů?

617
DJ Vlado
Reagovat

Napadla mě malá ANKETA :-) Seřaďte všechny finalisty všech tří řad Hlasu / Voice podle, míst, na kterých se umístili :-) Já to mám takhle:

Vítězky:
1. Lo Hrůzová, 2. Annamária D’Almeida, 3. Ivanna Bagová

Stříbrní:
1. Anna Veselovská, 2. Vendula Příhodová, 3. Jakub Moulis

Bronzoví:
1. Markéta Poulíčková, 2. Eliška Urbanová, 3. Martin Císar (ale bronzové jsem měl rád všechny tři, což u ostatních kategorií stoprocentně říct nemůžu)

Bramboroví:
1. Peter Juhás, 2. Miloš Novotný, 3. Andrea Holá

A jak to máte vy?

618
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado:

Vítězky:
1. Lo Hrůzová, 2. Annamária D’Almeida, 3. Ivanna Bagová – A pak že Annu hejtuju když ji ani nemám poslední :-D

Stříbrní:
1. Jakub Moulis, 2. Anna Veselovská, 3. Vendula Příhodová

Bronzoví :
1. Eliška Urbanová, 2. Martin Císar, 3. Markéta Poulíčková

Bramboroví :
1. Peter Juhás, 2. Miloš Novotný, 3. Andrea Holá

619
orchis
Reagovat

Tak jsem nakonec taky shlédla všechna vystoupení a číslo 1?
Jednoznačnému duet Petra s Janou… to byl masakr! Pro mě vynikající!
No a když už jsme u těch duetů, tak 2. místo si zaslouží Vojta s Eliškou a třetí Kali s Annamariou..

Z jednotlivých vystoupení se mi líbila hlavně Eliška, bylo to takové citlivé, jemné, něžné a Peter. Ten se mi taky hodně líbil, myslím, že i k jeho naturelu se ta píseň hodila. U zbylých dvou písní se mi víc dotkla Hvězdička od Jakuba (hlavně díky refrenu) než Atlantida (tam mi to přišlo takové „uspěchané“ …).

Ve společné písni bych řekla, že jsem slyšela jen 3 opravdové zpěváky, Jakub tedy ne-e :-)

620
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Tak u zlateho a stribrneho mista bych to seradila stejne. Jen u bronzoveho bych prohodila 1. a 2. misto, tedy 1. Eliska a 2. Marketa Poulickova, i kdyz ty mam tak stejne v oblibe. A u bramborovych na 1. Andrea Hola, 2. Peter Juhas a 3. Milos Novotny. Tam bych zase Petra a Milose videla take na stejno. Jen ted pod vlivem cerstvych dojmu bych uprednostnila letosni soutezici.

621
Mila
Reagovat

Pro Tomáše- hezky to vyjádřil Looky, co to vlastně je hejt.
Kritika je, že napíšeš svůj názor (třeba i drsnější) jednou nebo dvakrát.
Hejt je NEUSTÁLÉ opakování něčeho nehezkého na někoho- a spíše to vypovídá něco o pisateli, než o soutěžící. Navíc napadat tímto způsobem milého člověka, mámu…
Snad jsi jí nechtěl ublížit, ale v té anonymitě ses neudržel a Aničku to skutečně mrzelo.
Tak už to nerozmazávej, spíše to berme jako ponaučení pro příště.
Jinak jste tady na Panáčkovi fajn a velmi často vtipní lidé- včetně Tomáše. A těším se na další vaše názory.
Byla bych ráda, kdyby Vojta aspoň trochu pomohl Elišce, když poznal skutečný talent,
někdo tady napsal, že byla o třídu výš nad ostatními, k tomu se připojuji. Uvidíme, zda někdo z koučů nabídne svým ovečkám pomoc…..nevím.

622
Michal V.
Reagovat

@Mila: opravdu hodne se mi libilo to video s Darou Rollins (a to si teda o Dare normalne nic moc hezkyho nemyslim :-)), ktere tu v diskusi bylo nekde linkovano, je to velmi poucne a uprimne soutezici opravdu zadnou velkou pomoc cekat asi nemohou a asi je to i tak spravne :-)

623
samanka
Reagovat

Ja to mám tak :

Zlatý : Annamária, Ivanna, Lo
Strieborný: Jakub, Vendula, Anna
Bronzový: Martin, Markéta Eliška
Štvrtý: Peter, Miloš, Andrea

624
Tomáš
Reagovat

https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/vysledky-the-voice-byly-hodne-tesne-stacilo-par-hlasu-a-finale-dopadlo-uplne-jinak.html?fbclid=IwAR271ePm5JcVxZM8C8Oky07LSiVBe6MLVurEsqsi_UuwqMGEa9GYZImwhBE Tak výsledky jsou venku. Kdybych tohle věděl tak hlasuju pro Jakuba a ne pro Petra kterej byl stejně úplně bez šance. Chybělo tak málo a konečně mohl vyhrát chlap. :(

625
Bezík
Reagovat

@Tomáš: No to bylo s fousem, to vědět tak jsem těch hlasů poslal Aničce víc :D

626
Tomáš
Reagovat

Peter byl fakt úplně bez šance, ten rozdíl je tam fakt propastný. To sem ani nevěděl že až tak moc ale asi se to dalo čekat. Neměl vůbec naději ani na třetí místo.

627
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Já to tušil že Annamária zvítězila o fous. Dohnala Jakuba ve finále na poslední chvíli.

628
Prochor
Reagovat

@Mila: Podle jejího vyjádření tak Annamária chápala Tomášovo hejtování spíš jako vyjádření nedůvěry že by mohla vyhrát. Tak cítila zadostiučinění. Možná, že jí Tomášovo hejtování vlastně motivovalo k lepšímu výkonu:-)))

629
Tomáš
Reagovat

@Prochor: To mě fakt štve že chybělo tak strašně málo a splnil by se mi sen, konečně bych měl po letech za vítěze chlapa. Tak třeba příště už to konečně vyjde a nebo to bude zase o fous jako teď no.

630
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Kde to takhle řekla? To o mě mluví víckrát? :-)

631
Bezík
Reagovat

@Tomáš: To by ti fakt udělalo radost mít takhle slaboučkýho vítěze ? Já myslel, že chceš aby vyhrál chlap a ne Kubíček. Chápu tvoje fandění Kristiánovi nebo Petrovi, ale Kubíčkovi ??? Vzpamatuj se ! ;-)

632
Monika
Reagovat

Hmmm tak tesny vysledek mezi jakubem a andulou me neprekvapil, ona moc neztraci ani Eliska. Rikam si dostat lepsi pisne no co uz…jedine prekvapko peter, fakt ztracel hodne to jsem necekala. Jinak praktciky tohle GF nemelo favorita, vyhrat mohl z te trojice kdokoliv.

633
Monika
Reagovat

@Bezík: Jeste ze to takhle dopadlo! meli jsme fakt kliku! Predstav si ten infarktovej stav zjistit tedka, ze jakub udolal Andulu jen o necele procento.

634
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Ne, neřekla ale je to jen můj dojem ze způsobu , jak se zmínila o hejtování v souvislosti s její výhrou. Bylo vidět, že cítila zadostiučinění.

635
Bezík
Reagovat

@Monika: Jojo, někdy i klika je potřeba. Byla by to škoda, prohrát o fous.

636
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tak pořád bych měl raději za vítěze Jakuba, který je náhodou na svůj věk hodně slušný a talentovaný zpěvák než nudnou tetu a uspávačku hadů. Ale to je věc názoru, každý to má jinak. Jen mi ale přijde že zejména ty a Monika tu z Jakuba děláte ještě daleko většího slabingra než jakým ve skutečnosti je. Vzpomeň si třeba na loňskou SS a na Borkovce, to mi vážně chceš říct že je Jakub horší než Borkovec? Žádný tak špatný výkon Jakub nikdy nepodal a rozhodně má taky o dost větší rozsah. A co takový Itcho kterému si fandil, i zde bych řekl že je na tom Jakub technicky lépe.

637
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Nic si nepochopil, Tomášku, zhola nic …

638
Mila
Reagovat

@Bezík: Máš pravdu, Tomáš fakt nic nepochopil…

639
Ally
Reagovat

Nové video Valerie Polčové..tedy prvotina prý..
https://youtu.be/9mf9jFUg72A

640
dolores
Reagovat

@Tomáš: Tak to ma mrzí, že mal Peter len toľko, zaslúžil si určite viac, a popravde po GF som sa obávala, žeby to mohlo byť aj len 6%, …najviac 18, tak je to niečo medzi tým.. Zdá sa, že všetky dievčenské hlasy mu zobral Jakub,:-D, čo nejako nechápem, ale jedno pravidlo života hovorí, že niekedy neexistuje žiadna odpoveď, nebola a ani nebude odpoveď a práve to je odpoveď.:-) mrzí ma to aj kvôli Jane, ktorá s ním výborne pracovala, odstraňovala maniére z ulice a každé vystúpenie bolo pripravené na úrovni, decentné, žiadny trapas ani hanba sa nekonala. Ja som ale veľmi rada, že sa dostal do GF s tými nepostupovými pesničkami, a tým vlastne môj hlavný favorit si zaspieval a mohol ma potešiť aj v poslednej live šou a motivovalo ma to dívať sa s napätím dokonca. (hoci posledná jeho sólo pesnička úplne mimo, niečo, čo sa od iného interpreta ako od Táslera netoleruje ), hoci keby spieval niečo iné, ovela viac sms by asi nedostal, ale aspon ja by som sa vytešovala ako mesiačik na hnoji :-))
Napokon, vždy počúvam a páči sa mi to, čo čo sa nepáči väčšine, tak vlastne to dopadlo pre mňa dobre :-))) Len jemu by som dopriala ten karaván, ale snád si na neho niekedy zarobí :-))
A neľutuj Tomáš, že si posielal práve jemu a nie Jakubovi, veď ti to hovorilo tvoje srdce, podobne ako u kristiána a len preto, že mal viac hlasov jakub , meníš svoje preferencie ?… je dosť takých divákov, čo v priebehu súťaže menia favoritov a napokon fandia len víťazom, alebo druhým v poradí a chodia aj tu na Panáčka ….Jakub nie je zlý spevák, ja som mu fandila od začiatku, len od prvého live šou to u mňa padalo, ja som sa na ten Distrubed tešila ako blázon, ale zostala som rozčarovaná, a hoci potom sa držal na nejakej tej akceptovateľnej úrovni, víťazstvo sa mi zdalo pre neho ešte trochu predčasné…;-)

641
dolores
Reagovat

@Ally: fiha, 4 hodiny je to vonku a už 56 kometnárov ? :-o :-))) ….dobrý song…len prečo nie po slovensky? Kam tie naše speváčky si myslia, že prerazia s angličtinou ?
Zo žien je teraz na Slovensku najviac populárna pesničkárka, Sima Martausová,(moja liebling) vyhrala tento rok aj cenu OTO, v prvej trojke ešte Čírová a Kristína, čiže všetko baby, čo spievajú po slovensky, …Emma Drobná sa nám s tými anglickými komerčnými hitmi nejako vytratila…

642
dolores
Reagovat

@Bezík: Poďakuj sa Kalimu ak nie on, vyhrá to Jakub :-D
A nielen Kalimu, …dnes mi pubertálna neterka rozprávala, ako jej už od soboty rána cinkali v mobile instagramové príbehy od Plačkovej, ktorú ona sleduje (čo absolútne nedávam :-D),..ale vraj vyzývala svojich followerov (má ich pol milióna), aby posielali sms Annemárii a podoporili Kali tím, ktorého ona je ambasádorkou. vraj to zopakovala niekoľkokrát a doslova to akoby vnucovala, až sa tá moja neterka išla pozrieť, ktože to tá Annamária je :-)

643
dolores
Reagovat

@DJ Vlado:

Vítězky:
1. Lo Hrůzová, 2. Annamária D’Almeida, 3. Ivanna Bagová

Stříbrní:
1. Vendula Příhodová 2. Anna Veselovská 3. Jakub Moulis – aj keď Aničke som preveľmi fandila, Vednulu si častejšie púšťam, milujem jej vystúpenia

Bronzoví :
1. Eliška Urbanová, 2. Martin Císar, 3. Markéta Poulíčková

Bramboroví :
1. Peter Juhás, 2. Miloš Novotný, 3. Andrea Holá – aj keď Andrea je výborná speváčka, má talent mediálne odpudzovať, vyslovene na mňa pôsobila anticharizmaticky, takže preto až tretia

a už utekám,lebo som tu sama ako kôl v plote :-/:-D

644
Bezík
Reagovat

@dolores: Ne vždy se shodneme, ale v tomto případě mám pořadí zcela identické jako ty, dokonce i ten důvod proč dát Holou na třetí místo :D ;-)

645
Monika
Reagovat

Zlato: 1. Lo Hruzova 2. Ivanna Bagova 3. Annamária D’Almeida
stribro: 1. Anna Veselovska 2. Vendula Prihodova 3. Jakub Moulis
bronz: 1. Martin Cisar 2. Eliska Urbanova 3. Marketa Poulickova
brambora: 1. Peter Juhas 2. Andrea Hola 3. Milos Novotny

646
dolores
Reagovat

Tomášku, tak Annamária asi aj oľutovala, že ťa spomenula, lebo dnes v Teleráne na Markíze povedala,. že najväčší trapas v šou bola jej ďakovná reč :-)

647
jj
Reagovat

@dolores:
Koukám, že ti influenceři byl taky povedenej nápad, Kali s Plačkovou se do toho pořádně obuli a již tak značně týmově uzpůsobený formát dotáhli do dokonalosti. Jak třeba ve sportu jsou zvlášť soutěže jednotlivců a zvlášť soutěže týmů, tak vidím paralelu i tady. Superstar jako soutěž jednotlivců, The Voice soutěž týmů. A jedinej Kali pochopil, že nejde o ostatní jednotlivce a o jednotlivé výkony, ale že jde jen o jeho tým a využil všechny dostupné prostředky. Nedivil bych se, kdyby dokázal vyhrát i s Aničkou Dajdou. Krásná tečka za soutěží by byla, kdyby pak ve finále vyhlásili jako vítěze Kaliho, všichni z jeho týmu by se pak k němu seběhli, nadšeně mu gratulovali, házeli ho radostně do vzduchu a Kali by přitom dojatě mával šekem nad hlavou. A pak jeho velkolepá závěrečná řeč, v které by vyzdvihl všechny v týmu a že bez nich by to nedokázal. A rozplakal by dokonce i Chucka Norrise, o kterém je známo, že ještě nikdy nebrečel a musí mít na takový scény dubléra. Výsledky se mi ani nechce komentovat, radši bych, kdyby to nebylo tak těsný. Kdybych je komentoval a opět začal o nespravedlnosti a o Elišce, o hokeji, špatném výběru, tak by mě pak určitě někdo okřikl, abych už přestal kňourat, kdo to má furt číst! :-)

648
jj
Reagovat

Vítězky:
1. Lo Hrůzová 2. Kali 3. Ivanna Bagová

Stříbrní:
1. Anna Veselovská 2. Vendula Příhodová 3. Jakub Moulis

Bronzoví:
1. Eliška Urbanová 2. Markéta Poulíčková 3. Martin Císar

Bramboroví:
1. Peter Juhás 2. Andrea Holá 3. Miloš Novotný

Martina, Andreu a Miloše už si moc nevybavuju, pořadí mají víceméně náhodné.

Teď hodně poslouchám Elišku se saxíkem. Taky jsem si znovu pustil Modlitbu z finále, asi ve dvou místech se jí ty výšky moc nepovedly, i když jinak si s tím poradila výborně, měla to těžký, bylo to vysloveně jen na ní, aby písni dala nějakou atmosféru. Podle mě by získala hlasů víc, kdyby zpívala nejdřív sólo a duet až druhý, ten by imho zapůsobil na diváky víc.

649
dolores
Reagovat

@jj: Veď to,… Peter si mal radšej vo Výbere naslepo zvoliť za kouča Kaliho :-D Ale nie, samozrejme žartujem, Jana bola pre neho to pravé orechové :-)
Eliška aj bez akejkoľvek podpory si viedla dobre, tých 5 percent za Jakubom stratila len nevhodnými piesňami , ja tvrdím, že aj ten pomádový duet nebol šťastná voľba…:-/

A práve zisťujem, že iná Eliška, Rusková , čo ma príjemne prekvapilo, fandila Petrovi :-)

650
Prochor
Reagovat

@dolores: Pro mně je ze slovenek nejoblíbenější Kristína a moc bych si přál kdyby jednou zasedla v porotě Superstar. Jinak pro mně jsou tři největší objevy v hudebních soutěžích Aneta Langerová, Gabriela Gunčíková a Emma Drobná.

651
Prochor
Reagovat

Četl jsem reakci Leony na FB na vítězství Anny:
Leona Black Šenková Zajimave ze ja byla pro vítězství moc tlustá a tady to najednou po deseti letech nevadi 😒😒🙏🙏🙏
(řekl bych Leoně: Ono to o tloušťce asi moc nebude)

652
Ally
Reagovat

@dolores: Kam tie nase spevacky si myslia , ze prerazia s anglictinou..Dobra otazka..i kdyz asi recnicka?☺
Ale jinak se mi to libi..popravde vic nez Natalie, co tu kdosi daval..ale je fakt,ze s rodnym jazykem se lip prosadi..
No mozna je v tom videu s kamoskou vic..ale to bych musela mit hooodne casu to koukat ☺
@jj: :DD

653
Inbezka
Reagovat

Tak z mých oblíbenců nezvítězil žádný, jenom Eliška byla ve finále. Dominik, Kristián a Markéta vypadli ještě dřív.
Přemýšlím, jak by to vypadalo, kdyby vše bylo na lidech jako v Superstar – kdoví, kam by došli Dominik s Kristiánem. Naopak taková Markéta by vypadla nejspíš dřív, než by se stačila rozvinout a rozzářit, jak se jí to povedlo tady. Ke konci z ní udělali kočku. Stejně tak vylepšili Annamárii. Sundali ty strašný brejle, oblíkli (většinou) tak, že vylepšili postavu… Můj manžel nad ní pořád jásal, jak je teď krásná. Tak snad se i v tomto ohledu poučí. Mně začala být sympatická když promluvila a zasmála se.. Vítězství jí přeju! Takovému Kristiánovi myslím v očích lidí nepomohlo jeho zaměstnání – je až s podivem, kolik lidí se dívá na policisty, bachaře aj. skrz prsty. A může být jak chce sympatický, bohužel. Eliška mě překvapila v duetu s Dykem, jak jí to slušelo a jak vypadala a hýbala se skvěle a zapadla i mezi tanečnice jako nic. Po celou dobu soutěže zpívala a chovala se krásně a sympaticky. Pro mě je vítězka ona, ale ani proti ostatním třem nic nemám. Dominik – krásný kluk s krásným hlasem – kdoví, kam by postoupil kdyby to bylo na lidech. Ale na holky z Dykova týmu prostě neměl. Držím mu palce, aby nejen dál zpíval, ale na sobě zapracoval a zdokonalil se:-)
Ještě další věc – nemyslím si, že hlasování tolik ovlivnilo, kdo jakou píseň zpívá, v jakém pořadí, a jestli zrovna běží hokej. Vždyť spousta lidí má svého favorita a i když výkony shlédne třeba později, i když ten jejich favorit nemá zrovna svůj den a něco se mu nepovede, SMS mu stejně pošlou.

654
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: To už jsem na Instagramu Elišky zaregistroval dřív, čímž jsem se utvrdil, že fandit Petrovi (aspoň v GF) je správné rozhodnutí, když mi ho doporučují hned dvě mé královny, které pro mě symbolizují poslední dva ročníky SuperStar, ve kterých mi obě splnily sen (Emma o ideální vítězce a Eliška o černé kobylce soutěže) :-D

A doufám, že už jsi už Elišce odpustila, že ti vloni vyřadila jiného Petra :-P

655
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tak mi to teda vysvětli co sem podle tebe ohledně Jakuba nepochopil.

656
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Nic, Tomášku, nic. Je to marný, je to marný, je to marný.

657
Tomáš
Reagovat

@Bezík: No s tebou jo jak vidím. :-D

658
Jayjay
Reagovat

Letošní Voice bylo pro mě fakt zklamáním, jsem rád že je to za námi, čekal jsem od toho víc, ale to už se asi od žádné pěvecké soutěže čekat u nás nedá. Jediné dobré co přineslo, pár nových talentů, snad se ti dobří uchytí, i když u nás je ten rybníček hodně malý a nějak mě netěší, že většina z nich končí maximálně v muzikálech.
Co se týče finálové 4 – když zůstala Top12, řikal jsem si, že letos vyhraje někdo ze SK a pořadí jsem Tipoval přesně opačné (1-Peter, 2-Eliška, 3-Jakub, 4-AnnaMaria s tim, že se přiznám, že mě vůbec nenapadlo, že celou soutěž vyhraje – možná i kvůli předsudku z toho, jak dopadla v předchozích soutěžích). Ale je fakt, že je sympatická a proti jejímu zpěvu nic nemám. Víc jsem přál vítězství asi Peterovi, byl to sympaťák a čím dál víc mě bavil, nejvíc asi ve finále. Eliška byla třída a pěvecky na tom byla asi nejlépe ze všech 4, za mě klobouk dolů. Jakub nebyl taky špatný, ale písničky, které si vybíral (mu byly vybírány) do živích kol mě moc neoslovovaly…
Celkově doufám, (respektive si přeju) aby pěvecké soutěže v ČR aspoň 3 roky nebyly a pak až se vrátí, tak v původním formátu! Ale nejsem idealista, vím, že to už se asi nikdy nestane…
PS: S křížkem po funuse dodám i mé pořadí vítězů:
Zlato: AnnaMaria, Lo, Ivanna
Stříbro: Vendula, Anna, Jakub
Bronz: Eliška, Markéta, Martin
Brambora: Peter, Andrea, Miloš

659
dorka
Reagovat

Pro mě letos pěvecká vítězka Eliška, morální AnnaMaria, jak s úsměvem pomyslně ukázala Tomášovi prostředník v přímém přenosu :-D. Minulé řady nesledovány, kolotočář nepřekousnutelný.

660
Violete
Reagovat

@Ally: Ted jsem se k tomu dostala, ta pisen Valerie je super.

661
dolores
Reagovat

@Prochor: Šenková … :-DDD , no nemohla vtedy vyhrat, bola to prehisotrická doba, Instagram neexistoval :-D

@DJ Vlado: Dolujem v pamäti, či som Elišku zato hanila, že nepostúpil Borkovec a vážne si nespomínam, ja som bola aj rada, že už aj vďaka nej nepokračoval, lebo konečne skončili tie gigantické hejty na neho :-D No je pravda, že som nejako špeciálne Elišku nepochválila vtedy, a nepridala sa k všeobecnej adorácii, …(keď ja nemusím Huston v SS) … odpustíš mi Vlado ? 🙏 :-)))))

662
Tomáš
Reagovat

Je to stejně zvláštní že GG v roce 2011 Superstar nevyhrála a od té doby už u nás pěveckou soutěž vyhraje vážně kdejaká teta.

663
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Holt se musíš přihlásit, Tomášku, aby to konečně vyhrál nějaký stréc :D

664
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: No kromě nedocenění té Whitney jsi tehdy napsala, že Eliška představovala náhradu za kluka plyšáka, což mi přišlo dost dehonestující, ale asi to nemělo souvislost s Borkovcem, tak ti to odpouštím :-) Pro mě Eliška loňský ročník zachránila, protože po tom, co se dělo kolem Zuzky, měl neskutečnou pachuť, ale jen díky Elišce a jejímu vývoji, který v soutěži předvedla (a který u holek není samozřejmý, jelikož v předchozích federálních SS došla daleko vždycky jenom jedna holka, která navíc byla favoritkou od začátku) na ten ročník vzpomínám v dobrém, proto se mě to od tebe vloni trochu dotklo, ačkoliv jsi to zřejmě nemyslela nijak špatně :-)

665
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Já stréc moc typově nejsem, to spíš DJ Vlado by mohl mít šanci. Ten mi přijde jako něco mezi Zonygou a Adamcem, takový lidový typ. Akorát místo šátku má klobouk ale to by mu taky mohlo pomoct u diváků tím že by ho to odlišilo od ostatních. Teď teda ještě záleží na tom jestli umí zpívat.

666
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Takže ty seš typově Kubíček ? Nebo Kristián ?

667
Ally
Reagovat

@Ally: ..ale mohl by se na to půlhodinové video či vlog jak se holky líčí a u toho probírají Voice ..podívat Bezik :) ..za trest , že je drzý na Tomáše :) ..a jako důkaz , že to viděl nám z toho napsat rekap ..?
Myslím, že postačí rekap o Voice ..nemusí být o malovátkách :) hm..?

668
Bezík
Reagovat

@Ally: Nonono, jakej drzej, vždyť Tomáško skoro rozmazluju !!! :D

669
Prochor
Reagovat

@DJ Vlado: Eliška Rusková má primát mezi mláďaty. Nejdál se dostala Dominika Stará – TOP 3 za Šmajdou a Chodůrem. Ale Eliška Rusková Domču překonala a dostala se až do TOP 2. Mláďata ale Superstar nevyhrávají. Vzpomínám jak jsme řešili proč nešla Eliška do SS později aby měla šanci zvítězit.

670
DJ Vlado
Reagovat

Moje část posledního letošního rekapu je venku :-)

671
Motylek
Reagovat

@jj: no fakt – Vlk napsal…, tak to je šok…. Zdravím ho…… On mě sice nepozdravil, ale tomu se nedivím, protože to letos flákám…
dobrou všem… ☼

672
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Jéminenky, tej tvojej slonej pamäti sa nedá uniknúť :-))) Ale tak bola ten typ, čo milujú aj malé deti, strašne roztomilá, a plyšáčikov je v takých súťažiach potreba, a keď nie je poruke chlapec, može byť aj dievča. Malé deti milujú pekné princeznovské dievčatá v súťaži. a ešte keď takto krásne spievajú (uvidíš, ked ti dorastú sestrine deti, koho si vyberú na fandenie) :-) a jej veľký talent som si všimla ako jedna z prvých už v divadle, keď mnohí sa ešte rozplývali nad Chalupovou :-)…. čo by som zato dala, keby Borkovec bol radšej plyšáčik ako objekt globálnej nenávisti, …:-/……..inak aj Zuzke som trochu naložila, isto aj to máš uložené v niektorej pamäťovej karte :-D Takže ak sa ta dotkla moja poznámka, je mi to ľuto, ale nebolo to myslené proti nej, možno skôr nejaké vysvetlenie jej postupného rastu, napokon v GF ohrozila aj technicky dokonalú Maškovú, ktorej tá plyšákovitá roztomilosť rozhodne chýbala…. (keby si len vedel, čo všetko sa dotklo mňa, ale to zlé radšej z pamäti vytesňujem…..)

673
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Jo, takhle to vysvětlení beru :-) I když bych řekl, že „plyšové“ holky mají trochu širší základnu než kluci plyšáci, kteří jsou většinou odkázání jen na pubiny (viz. Harich, Slepčík apod.) a ostatní hlasují spíš proti nim, zatímco ty holky jsou oblíbené napříč spektrem, pubiny a malé holčičky je milují jako vzor, maminky v nich vidí dcerušky a i těch pár chlapů, kteří by možná jinak ani nehlasovali, se k hlasování kvůli nim dokope :-) Jak jsi naložila Zuzce, to si pamatuju, ale té nakládal kdekdo, tak se to mezi všemi těmi hejty ztratilo, zatímco Eliška vadila málokomu, proto i taková prkotina mi vyčnívala, ale když teď vím, že jsi to nemyslela zle, tak se to ze své sloní paměti pokusím vymazat :-D

674
jj
Reagovat

@Motylek:
Souhlas, velký překvápko. Myslel jsem, že už je dávno nabalzamovanej v nějakým mauzoleu, ale Vlk je pořád čipera, prostě přišel, viděl a všechny šokoval.
Ale jakýpak flákání, vždyť letos ses tu objevila už podruhý, to už je skoro pravidelná docházka ;-) Měj se! :-)

675
Motylek
Reagovat

@jj: ♥ hmmm…, no v anketě o nejoblíbenějšího diskutéra se asi moc vysoko neumístím…, byly doby, kdy jsem byla prakticky nejlepší ve všech kategoriích… , to musíš pamatovat, ale esli né, tak se zeptej DJje, ten ti to řekne přesně… Já teprve dočítám diskuzi, ale někde jsi za cosi, nevím za co, sliboval výhru v nervovém sanatoriu, tak to by se mi teď moc hodilo, relax, odpočinech, společenské hry… :-) No ještě mi zbývá moc dočíst…., a to se ještě musím přiznat, že jsem neviděla ani ten Tomášův šťastný okamžik televizní hvězdy v přímém přenosu…. , a dali tam aspon jeho fotku?
No jo – Vlk překvapil…., ale to jeho filozofování – tys tomu rozuměl??? :-D

676
jj
Reagovat

@Motylek:
Hele, ty ♥, já už nechtěl nic psát, ale zas musím některé tvé překlepy uvést na pravou míru :-) Pamatuju si to totiž jinak, nemá být správně, že byly doby, kdys byla prakticky ve všech kategoriích druhá nejlepší? Počkat, beru zpět, už mi to docvaklo, tys myslela diskuze, kterých jsem se nezúčastnil, tak to je možný, žes v nich byla nejlepší ve všech kategoriích včetně „o nejskromnějšího…“, beru zpátky :-) Ten Tomášův slavný moment jsem taky ještě neviděl, trochu se ale bojím, aby mu sláva nestoupla do hlavy.
Jasnačka, Vlkovo filozofování jsem pochopil, aspoň doufám :-D Nejdřív logicky dokazuje, že ještě žije – „páč přece tady píše“. Pak si nebyl jistej, jestli žijeme my ostatní, jestli nejsme jen v jeho hlavě. Ale spíš asi žijeme, protože jsme tak hrozní, že by nás určitě vymyslel líp. Ale všechno je to podmíněný tím, že se za něj nikdo nevydává a nepíše za něj. Pak by se mu zhroutil ten první předpoklad, že žije, který měl založený na tom, že příspěvek píše on sám. Ale nejlepší je ta poslední úvaha o tom, jak by nežil zbytečně, kdyby někomu stálo za to psát za něj, taková povznášející a poučná, pěkně napsaný. Tak pa :-)

677
maria jana
Reagovat

Dnes som veľmi rád, že doktor Oduduwa, ktorý v mojom živote urobil veľké kúzlo. Mal som nedorozumenie s mojím manželom v minulosti, a tak nás to viedlo k rozpadu na 3 roky, ale jedného dňa som videl príspevok Lisa Andrew, ktorý uverejnil na internete, že doktor Oduduwa veľké kúzlo kúzlo pomohol jej kúzlo, ktoré jej priniesol Manžel tak som sa rozhodol kontaktovať doktora Oduduwu, aby mi pomohol, a uistil ma, že môj manžel sa ku mne vráti. Našťastie som veľmi rád, že môžem na túto stenu napísať, že môj manžel sa ku mne vrátil, ako povedal veľký kúzelný kaderník Oduduwa.
Máte problém so svojím manželom, priateľom, priateľkou, vzťahmi, manželkou alebo vo vašej kancelárii a myslíte si, že ste ich stratili? starať sa viac, pretože doktor Oduduwa veľké kúzlo kúzlo vám môže pomôcť, rovnako ako on mi pomohol priviesť späť svojho manžela v poriadku. Kontaktujte doktora Oduduwu pre svoju vlastnú pomoc ešte dnes prostredníctvom e-mailu: droduduwaspellhome@gmail.com, môžete tiež zavolať alebo zavolať na telefónne číslo +2347051839672

Přidat komentář