Panáček v reality show

Sima přinesla do Roxy show hodnou světových hvězd

24. Březen 2023 | napsal(a): | reality show: DJ Vlado's World, Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Sima (Masterpiece tour)

Trnavská rodačka Simona Hégerová alias Sima, kterou si můžeme pamatovat z první řady Hlasu ČeskoSlovenska, je v současnosti jednou z nejpopulárnějších slovenských zpěvaček a dost možná vůbec nejúspěšnější hitmakerkou mladé generace v našich zemích. Není proto divu, že se jí již podruhé za sebou podařilo vyprodat jeden z největších pražských klubů – Roxy v Dlouhé ulici. Právě tento věhlasný klub byl předposlední zastávkou jejího letošního turné, na kterém pokřtila své šesté (a čtvrté dlouhohrající) album Masterpiece, podle nějž se celé turné jmenuje Masterpiece tour. Jak celý koncert probíhal, to si přečtěte v následující reportáži.

Celý článek si přečtěte zde. Na blogu za tento měsíc dále najdete příběh prvního megahitu Karla Gotta Oči sněhem zaváté nebo závěrečný díl seriálu Sweet 90’s z roku 1999, který pojednává o revoluci v ženském popu (na titulce Britney Spears a Christina Aguilera). Příští týden se ještě můžete těšit na rozbor postav ze seriálu Kukačky.

Foto: © Peter Choreň

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

DJ Vlado's World, Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Bezík
Reagovat

Teda ufff, to jsou šoky „po ránu“ :-D :-D Na chvíli mi selhala paměť a já se lekl, že moje oblíbenkyně Sisa se dala na pop ! Naštěstí mi po chvíli došlo, že Sisa je sice též Simona, ale Fehérová, nikoliv Hegerová ….. ufffffffffffffffffff, to mi spadnul kámen ze srdce…. :-D

Přidat komentář