Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

The Voice Česko Slovensko 2019, 1. live show: První živé vyřazování plné zvratů

15. Květen 2019 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

The Voice Top 12

Třetí řada Voice v sobotu večer dospěla do své finální fáze, která je jako jediná vysílá živě. Stejně jako předchozí předtočené části se natáčí v Jinonicích (a ne na Barrandově, jak bylo v předchozích soutěžích zvykem), ale jinak se princip živých přenosů nezměnil. Jaký byl pro naší finálovou dvanáctku živý křest ohněm? Došlo při hlasování diváků k nějakým zvratům? A kteří koučové si za své finální rozhodnutí zaslouží pověsit za střeva do průvanu? To všechno si přečtěte v rekapu DJ Vlada a Scalexe.

Společné vystoupení Top 12

zpívali: Kelly Clarkson – Stronger

DJ Vlado: Tato společná vystoupení hodnotím nerad, jelikož jsou téměř vždycky stejná a těžko se k nim dodává něco nového, zvlášť když každý z finalistů zpívá jen krátký úryvek. Nemluvě o tom, že píseň Kelly Clarkson by se hodila spíš do SuperStar, vzhledem k tomu, že se jedná o nejslavnější vítězku Idolu na světě. Na druhou Voice podobně úspěšného vítěze nemá a Kelly v současnosti koučuje v americké verzi, takže vlastně proč ne.

Markéta Chladová

zpívala: Michael Jackson – Earth Song

DJ Vlado: Markétin výkon bych rozdělil na dvě poloviny, přičemž ta první byla poměrně nejistá a roztřesená, což přikládám faktu, že Markéta vystupovala jako první. Ve druhé půlce, když se do toho víc opřela, to ale bylo výborné a ani její užší hlas mi tentokrát nevadil, jelikož Michael taky neměl nějaké syté hlasisko. Oceňuju i to, že Markétino podání bylo osobité a úplně jiné než originál, kterého jsem se v dětství naposlouchal až až, jelikož spadá do období, když jsem se začínal zajímat o hudbu, jakkoliv jsem tehdy znal jen to, co mi Tereza Pergnerová předhodila v Esu.

Markéta Chladová

Kristián Révay

zpíval: The Beatles – Come Together

DJ Vlado: I zde chválím osobitou metalovou verzi, jak ze strany Kristiána, tak i kapely, jelikož co si budeme povídat, Beatles už jsou dnes těžké retro, které se postaru hrát nedá. A celkově nemám, co bych Kristiánovi vytknul. Byla tam velká energie, motorové pily tak akorát, přičemž Kristián stíhal precizně frázovat. Je mi obrovskou záhadou, proč diváci tohoto skvělého zpěváka stále nedokážou dostatečně ocenit, zvlášť když před osmi lety vyhrál SuperStar typově hodně podobný Lukáš Adamec.

Kristián Révay

Jakub Moulis

zpíval: Disturbed – The Sound Of Silence

DJ Vlado: Jakuba bych hodnotil úplně opačně než koučové. Začátek zněl nadějně a Jakub zde výborně prodal svoji barvu hlasu. Jakmile však přitlačil na pilu, tak to totálně přepálil, což se k temné atmosféře této písně nehodilo. Je mi sice jasné, že verze od Disturbed je expresivnější než originál Simona a Garfunkela, ale ani Disturbed tak netlačí na pilu jako Jakub. Nemluvě o tom, že místy byl mimo rytmus. Jakub má pěkný hlas a velký potenciál, bude však nutné po soutěži začít navštěvovat hlasového kouče, který by ho technicky i výrazově usměrnil.

Jakub Moulis

Valentína Vlková

zpívala: Grace – You Don’t Own Me

DJ Vlado: Na první pohled jsem Valentínu litoval, co jí to ti šmejdi vizážisti zase provedli. Proč z ní proboha udělali Marii Tomsovou (pro později narozené to je ta moderátorka Aktualit ze Slunce, seno a pár facek)? Navíc mi dost zbytečná přišla ta estráda s polonahými krasavci. Když ale Valentína začala zpívat, na všechno jsem zapomněl a nechal jsem se unést tou tsunami ryzího talentu. Valentína sice zpívala výborně už v předchozích kolech, ale teprve teď dostala píseň, ve které mohla konečně pořádně prodat svůj obří hlasový fond a soulové cítění. Od této chvíle je Valentína mojí největší favoritkou, jen mě mrzí, že je diváky pořád poněkud přehlížená.

Valentína Vlková

Eliška Urbanová

zpívala: Pink – Try

DJ Vlado: Po Valentíně měla Eliška hodně těžkou pozici, ale ustála to se ctí. Byl to rozhodně solidní výkon, jen v refrénech mi už tam toho chrapotu přišlo až moc, chvílemi to dokonce znělo, jako kdyby Eliška vykouřila krabičku cigaret a zajedla to kbelíkem zmrzliny. V poslední třetině písně však opět ukázala, jak je muzikální. Nebyl to vyložený zvedák, ale slušné vystoupení určitě.

Eliška Urbanová

Annamária D’Almeida

zpívala: Adele – When We Were Young

DJ Vlado: Většina písní Adele je setsakra efektní a tato patří k nim, takže už samotným výběrem je vyhráno, pokud ji teda nezpívá takový nesympatický zjev jako Marek Motalík z loňské SuperStar. Annamária navíc dala do zpěvu celé srdce a předvedla svůj jednoznačně nejlepší výkon v soutěži. Trochu jako zbytečné hraní na city mi přišly ty promítané fotografie na pozadí, jinak však nemám výkonu Annamárie co vytknout a dojetí koučů naprosto chápu.

Annamária D'Almeida

Aleksandra Nová

zpívala: Cher – If I Could Turn Back Time

DJ Vlado: Jak se mi Saša hodně líbila v battlu, tak tady se mi naopak nelíbila vůbec. Po tomhle kole už jí neřeknu jinak než Šmoulinka, jelikož její hlas ve výškách opravdu připomíná modré pidimužíky, takže je jasné, že by Saša měla v bucoucnosti za svého dvorního textaře pojmout Lou Fanánka Hagena, který v devadesátkách psal texty ke šmoulím parodiím na diskohity. Ovšem Pepa má pro Sašu velkou slabost, což může být jeho letitým přátelstvím s Lindou Finkovou, která o Šmoulince kdysi zpívala.

Aleksandra Nová

Michaela Husárová

zpívala: Imagine Dragons – Bad Liar

DJ Vlado: Pokud některé vystoupení připomínalo pověstný rychlík Košičan, bylo to právě to Míšino. Tato píseň má v originále výbornou gradaci, která mi zde chyběla a Míša to zpívala příliš strojově a bez napětí. Ach jo, být tu na jejím místě Lucka Večeřová, určitě by předvedla výraznější a zapamatovatelnější výkon.

Michaela Husárová

Dominik Hanza

zpíval: Mirai – Když nemůžeš, tak přidej

DJ Vlado: Já vím, že se opakuju, ale opět mi to nedá zopakovat památný výrok Michala Horáčka o špatné písni, kterou by dobře nezazpíval ani Freddie Mercury. Mirai považuju za boyband, co hraje na normální kapelu a tato píseň je skutečně ultimátní sračka. Dominik se sice snažil dělat show, ale z této příšernosti nemohl nic víc vytřískat. Tohle byla čestná prohra a na vině je především Vojta, který Dominikovi tento hudební odpad vybral.

Dominik Hanza

Diana Kalashová

zpívala: Sia – Alive

DJ Vlado: Diana u mě po první live show klesla na úplné dno, hlavně po lidské stránce. Nejprve ty pusinky a srdíčka, které posílala na kameru, a následně i její očividné zklamání, když nepostoupila přes diváky, spojené s obměkčováním Kaliho slzami, to bylo něco nechutného. Kdyby to však vyvážila skvělým výkonem, tak by se tyto excesy ještě daly přejít, ale ani její vystoupení nebyla žádná sláva. Její hlas zněl místy vyloženě nepříjemně a chvílemi jsem měl dokonce pocit, že nestíhá s dechem. Tentokrát sice díky Kalimu přežila, ale na Grandfinále to doufám stačit nebude, protože celý tento ročník má pachuť především kvůli ní.

Diana Kalashová

Adriana Bessogonov

zpívala: Mark Ronson feat. Miley Cyrus – Nothing Breaks Like A Heart

DJ Vlado: Onen památný výrok Michala Horáčka seděl nejen na Dominika, ale i na Adrianu. Tato píseň je sice jedním z největších současných hitů a v rádiu funguje dobře, ale pro živé zpívání je zatraceně neefektní. Adriana se sice snažila vytřískat z ní maximum, v podstatě to bylo bezchybné vystoupení, jen bohužel poněkud zapomenutelné. Počáteční superfavoritku tak potopila píseň a je to velká škoda, jelikož Adriana měla co předvést, na rozdíl od druhé počáteční superfavoritky, která vystoupila před ní.

Adriana Bessogonov

Peter Juhás

zpíval: Elton John – Your Song

DJ Vlado: Na závěr večera vystoupil největší muzikant celé soutěže. Petrovo podání této už dnes klasické eltonovky bylo citlivé, vkusné a velmi muzikantské. Jediný problém, který s jeho vystoupením mám, je ten, že jsem se nedokázal ubránit srovnání s tím, jak tutéž píseň před čtyřmi lety excelentně podala Emma Drobná v semifinále čtvrté federální SuperStar. A jelikož je Emma mojí druhou největší srdcovkou EVER, tak z tohoto srovnání prostě Peter nemohl vyjít jako vítěz. Přesto se však Peter nemá za co stydět a byla to příjemná tečka za první live show.

Peter Juhás

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Valentína Vlková
2. Annamária D’Almeida
3. Kristián Révay

Kdo postoupil a koho koučové vyřadili?

Postup díky divákům: Eliška Urbanová, Annamária D’Almeida, Jakub Moulis, Peter Juhás
Postup díky koučům: Markéta Chladová, Diana Kalashová, Aleksandra Nová, Valentína Vlková
Vypadli: Dominik Hanza, Kristián Révay, Adriana Bessogonov, Michaela Husárová

DJ Vlado: S verdikty koučů souhlasím jen napůl, tedy s vyřazením Dominika a Michaely, jakkoliv Dominik v tom byl nevinně díky výběru písně, na které nemohl nic předvést, ale holt Markéta měla ve vystoupení moc pěkné momenty, díky kterým si postup zasloužila. Ještě víc souhlasím s rozhodnutím Jany, jelikož by byl hřích nenechat postoupit Valentínu, která byla v první live show podle mě vůbec nejlepší. Navíc Míša ve své rozlučkové řeči prozradila, že už natáčí CD, což znamená, že ve finále byla zcela zbytečně. O to víc mě mrzí, že tam místo ní nebyla Lucka. Ovšem zcela zásadně nesouhlasím s vyřazením Kristiána a Adriany, kteří patřili k velkým favoritům a rozhodně měli ještě co předvést. Aleksandra má sice zajímavý hlas, ale ten je vhodný jen na úzký okruh písní, zatímco v ostatních zní jako Šmoulinka (nebo jiná libovolná kreslená postavička). Adriana měla rozhodně mnohem větší potenciál, zvláště pak vzhledem k věku. Dianu v této chvíli považuju za vůbec největší omyl finálové dvanáctky. Nejenže coby profesionálka zabírá místo těm, kteří by si šanci zasloužili víc, ale také vedle solidní (avšak nijak výjimečné) techniky nemá vůbec zajímavý hlas, dokonce bych řekl, že je to jeden z nejjalovějších ženských hlasů, který se kdy dostal v našich talent shows takto vysoko. Navíc svou urputností je mi čím dál víc nesympatická. Vyhodit na její úkor skvělého Kristiána je zločinem proti lidskosti. Jak mi byl Kali až dosud sympatický, tak tímto rozhodnutím zklamal na celé čáře.

Hodnocení 1. live show podle DJ Vlada:

První živý přenos byl plný kontroverzí. Na jedné straně jsme slyšeli vesměs solidní výkony, žádný debakl typu Relichova Mirrors (fujtajbl, ten mi snad nedá spát) jsme neviděli. Na druhou stranu totálně bezzubí byli koučové, kteří všechny jednostranně chválili, což ale v tomto formátu není novinkou. No a samostatnou kategorií bylo rozhodnutí, za které by si zejména Kali a Pepa zasloužili pověsit za střeva do průvanu. Myslím, že v této fázi už by koučové neměli mít žádný vliv a mělo by se jet jen podle hlasů diváků. Nemluvě o tom, že v tomto systému se hned odhalí karty, kdo jsou favoriti jednotlivých týmů, což připomíná detektivku, ve které dopředu víme, kdo je vrah. No a ještě jeden WTF moment musím zmínit a sice ten, ke kterému došlo v medailonku mé novopečené favoritky Valentíny, když jí Jana řekla „dej si pauzu“ a dala jít KitKat. Sorryjako, ale takhle trapný product placement si štáb mohl odpustit. Příští týden nás čeká předposlední kolo, ve kterém definitivně poznáme finálovou čtyřku. Bude stejná jako čtveřice přímých postupujících z prvního týdne, nebo nás čeká nějaký zvrat? To se dozvíme už v sobotu večer (ale ne v neděli ráno).

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 450
1
Mila1
Reagovat

Až na Valentinu souhlasím.
Vyhození Kristiána je nepochopitelné, stejně jako postup Saši přes Adrianu. Nechápu, co Pepa na Saše vidí.
Vlastně mi takhle nespravedlivě vypadli tři favorité – Lucka, Kristián a Adriana.
U Adriany nechápu výběr dvou písní – od Conchity Wurst a teď ta poslední. To jí nikdo nemohl poradit něco poslouchatelnějšího? Stejně efektního jako byla písnička od Adele,se kterou oslnila ve výběru naslepo? TOhle by přece měl řídit její kouč, ale tady mám pocit docela velkého selhání ze strany Pepy a nadržování Saše, kde si pohlídal, aby jí písně sedly.

2
Mila1
Reagovat

A ještě poznámku k hodnocení Jakuba a Elišky.
Jakub tu písničku nezvládl, mám ji hodně naposlouchanou v obou verzích a chyběla tam pokora, kterou mají Disturbed ve své „tvrdé“ verzi. Tuhle písničku nelze řvát na plné pecky a navíc občas falešně.
Eliška sice chrčela víc než obvykle, ale mně to vůbec nevadilo, tohle chraptivé podání Pink se mi líbilo moc a nemůžu se nabažit toho, jak se Eliška vždy při zpěvu celá rozsvítí a předává tu energii dál. Verze Pink mi oproti Eliščině verzi přišla víc než dietní :-)

3
Tomáš
Reagovat

To jak to dopadlo je i chyba formátu že tohle dovoluje, souhlasím s tím že koučové by v téhle fázi už neměli vůbec rozhodovat. Takhle je to víc o tom koho má kouč raději a o jeho preferencích než o tom koho chtějí v dalších kolech vidět a slyšet zpívat diváci. Je jasné že Pepa nadržuje Saše a kvůli ní už vyhodil Johna a teď i Adrianu a Kali zase nadržuje Dianě a oblíbil si už i Annu Mariu. To byl Kristián v pasti a není divu že se z ní nedostal. Kdyby ho aspoň zachránili diváci, nikdy nepochopím co je pro ně na D´Almeidě lepšího a atraktivnějšího než na Kristiánovi že jí poslali víc hlasů. Ale ani tyhle citlivky a komerčáky vůbec chápat nechci. Příště už naštěstí koučové nerozhodují ale i tak se obávám že můžou to jak to dopadne a kdo půjde do GF hodně ovlivnit výběrem songů pro své soutěžící. Obyčejný divák je totiž hlupák a jedná pocitově, nejlépe reaguje na největší efekt a nejlíbivější song. Proto se obávám i toho že Jana bude chtít potopit Petra a dostat do GF Valentinu. U Valentiny s Vladem vůbec nesouhlasím, ta je podle mě totálně nudná a nezajímavá, naprostá tuctovka hodící se někam do estrády. To už ta Adriana měla daleko větší charisma, je vidět že Valentina je pro Vláda jenom taková znouzectnost. Ách jo, kdyby raději pořádně fandil Petrovi.

4
Tomáš
Reagovat

Nějak se mi moc nechce věřit tomu že teď v sobotu vypadnou čtyři holky a že do GrandFinále půjdou dvě holky a dva kluci. Beztak teď v sobotu zase jeden kluk vypadne. A protože Jakub to nebude, tak to může být jedině Peter. :( Jestli budou postupující do GF ti stejní jako ti co minule postoupili přes diváky, toť otázka. Absolutně jisté je to asi jen u Vojtka, Jakub jasně Sašu válcuje a ta je proti němu bez šance. Podle mě je to téměř jisté i u Kaliho, Diana to schytává ze všech stran a Anna Maria u lidí boduje a dojímá je k slzám ( i když já nechápu koho tohle může bavit ). Podle mě téměř na 100 % je jisté že do GF půjde Anna Maria a tam bude bohužel útočit i na vítězství, nedokážu si asi už moc představit že by ji Diana mohla porazit. Ne, Diana se do GF nedostane, na to vemte jed. Aspoň budete spokojeni a mě je tenhle tým po vypadnutí Krisitána už úplně fuk. U Dyka Eliška je asi taky jistá, nevím jak moc by Markéta musela zabodovat aby tohle dokázala nějak zvrátit. I když jak o tom tak přemýšlím, možná by pro mě Markéta nakonec byla i lepší do GF coby slabší soupeřka pro kluky. :-) Jak mi to vychází, mohlo by k tomu překvapení dojít v týmu u Jany, tedy právě tam kde bych si to vůbec nepřál. :( Jestli Jana Petra potopí nějakou vykopávkou a Valentině dá song na efekt, může se to bohužel úplně klidně stát. Poprvé v historii můžou být u nás v GF Voice dva kluci, jestli ale dojde k tomuhle tak tam bude zase jako v prvních dvou řadách jenom jeden. :( Já Petrovi postup strašně přeju, s ním by bylo GF i daleko pestřejší a zajímavější než s Valentinou. Je jasné že by nevyhrál ale ta finálová sestava by pak byla různorodější. Valentina mi svým způsobem jako typ přijde dost podobná Elišce i Anně Marii – prostě taková stará mladá teta. Na co mít v GF takové tety hned tři? To s Petrem by to rozhodně bylo úplně o něčem jiném a ozvláštnil by to. Takže já doufám že se moje obavy nenaplní a Peter do GF projde a Valentina ne.

5
jj
Reagovat

DJ Vlado, není toto tvrzení přehnaně optimistické – To všechno si přečtěte v rekapu DJ Vlada a Scalexe. Vysílá ještě Scalex nějaké signály, nebo přešel do úplného rádiového klidu? Neslyšíš třeba doma ze sklepa zoufalé bouchání do trubek, třikrát krátce, dlouze a zas krátce? Fakt nic? :-)

6
JaiKudo
Reagovat

Ne, nechci konkurovat Vladovi, ale dodíval jsem se včera na záznam a musím konstatovat, že můj odhad nestojí za nic :-D Jedině u teamu Pepy mě vyšel tip na postupující…. Vezmu to podle teamů:
Vojta Dyk – Eliška opět jasně nejlepší, moje nová favoritka spolu s Valentínou. Markéta svůj song moc nezvládla, bylo to na ni těžké hudebně i výrazově, i zavýjať se musí umět, jinak to zní divně. Přesto mě její postup potěšil, stejně jako diváci a Dyk osobně, když vyřadili slizouna. To jak se vtíral porotě a divákům v hale byl vrchol…..fuj, ještě, že je pryč.
Kali – nečekal jsem, že Annamária postoupí přes diváky, má dobrý hlas, dobře zpívá, ale mě ten její styl vážně nebaví…..Kristián – předělávat Beatles je hodně nevděčná práce… Přesto je vyřazení Kristiána pro mě třetí největší podraz v historii těchto soutěží…Co se týká Diany, celé její vystoupení se mě moc nelíbilo, její postup mně připadl jako pozitivná dyskriminácyja od soukmenovce Kaliho, resp. produkce (?)….
Vojtek – Jediný tým kde se mně podařilo si tipnout postupující správně….Aleksandra předvedla standardně slušný nadprůměrný výkon…zasloužený postup. Jakubovi tohle moc nesedlo, bylo na něho asi moc. Občas intonačně, občas rytmicky vedle a celkově dost nevěrohodný a nevyrovnaný výkon. Adriane nepatřila od začátku k mým oblíbeným a tak to i zůstalo. I když se jí nedá upřít snaha.
Jana Kirschner – Your Song mám ještě v paměti ve skvělém podání Emmy. Peter to pojal úplně jinak a po svém, hlasově mu to moc nešlo, ale výrazově zajímavé. Nebylo to úplně podle mého gusta, ale zajímavá verze. Michaela zůstala za svými nejlepšími výkony, dost za to může asi i výběr písničky. Asi nejlepší výkon Valentiny a zasloužený postup. Velice příjemně překvapila…stala se jednou z mých favoritek spolu s Eliškou. Jinak až tady jsem si uvědomil, že Kirschner měla překvapivě skutečně asi nejkvalitnější a nejvyrovnanější tým…

7
vvvsnime
Reagovat

http://buyviagrawww.com/ – safe site to buy generic viagra purchase viagra walmart generic viagra price

8
Tomáš
Reagovat

@JaiKudo: Mě ten styl Annamárie teda taky vážně vůbec nebaví, jestli tohle letos vyhraje tak to bude jen o malý kousek lepší než byla vítězka Bagová. :-D Teda na pohled vlastně ještě horší. Nevím v čem je tohle lepší než Kristián. Nevím čím teda diváci a koučové rozhodují ale já nějak v posledních letech vůbec nechápu. U Kaliho tam nerozhodoval vůbec rozum ani hudební vkus ale něco úplně jiného. Víme to my, ví to Kali y ví to i Kristián. Každopádně Diana stejně příště vypadne, nevěřím tomu že se dostane do GF. A pokud vyhraje Anna Maria, tak to bude vítězka úplně k ničemu. Jediný z toho týmu komu by vítězství skutečně slušelo byl Kristián ale to máme teda hodně velkou smůlu. Už zase.

9
Tomáš
Reagovat

Kali se celou dobu od začátku show tvářil jako ten největší lidumil a pak je nakonec celej hotovej z mladý Kalashový a díky tomu se ke Kristiánovi zachová jako ta největší krysa. Je to obyčejný pablb a už nikdy si ho nebudu vážit jako kouče, rapera ani jako člověka. U mě tímhle skončil navždy.

10
Violete
Reagovat

Tak to se celkem shodneme,take me AnnaMarie naposled moc neoslovila
Kristana je fakt skoda. Nina Rosa https://youtu.be/6sRQeiuA5x4 a pak pisen Flip flop https://m.youtube.com/watch?v=_W4eHVlPCMY

11
Violete
Reagovat

@Tomáš: Nejak mi odskocil prispevek,posilala jsem odkazy na skvele pisnickarky,kdyz jsi zacal fandit Markete :-) To by v jejim podani mohlo byt super.Jen tu Valentinu vidime jinak,pro me ma velke charisma.

12
Tomáš
Reagovat

@Violete: Tak to pozor, já Markétě fandit nezačal a nefandím jí. Spíš je mi úplně volná. :-) Jen sem přidal svou hrstku rozumu do zdejšího polemizování o lyrických českých písničkářkách. :-D No a Valentina ta má pro mě charisma už úplně na bodu mrazu, to už i ta Markéta ho asi nakonec má větší. No nic, neshodneme se asi moc ani na jedný. :-D

13
Violete
Reagovat

Tak bychom se shodli na Petrovi,kteremu bych doprala i vitezstvi, jen kdyby nebyl ve stejnem tymu s Valentinou,ta je pro me top. Ale vsimla jsem si,ze te Markete to i na fotce k rekapu slusi, vypada jak mysticka postava,co vzyva z tajemnych hlubin zahadne bytosti.Uplne ji vidim nekde na skalisku ve Skandinavii :-) To by bylo prekvapeni,kdyby proklouzla do finale.

14
Michal V.
Reagovat

@Violete: ja osobne si myslim, ze karty na postup do grandfinale jsou pomerne jasne rozdany a zrovna v pripade eliska x marketa bych rekl, ze tak 99% eliska…

15
Bezík
Reagovat

@Michal V.: To může být pravda, ale naděje umírá poslední ;-)

16
dolores
Reagovat

Všimli ste si najnovšiu upútavku na sobotu ? Prídu VIP hostia a budú spievať duety s finalistami. Príde Janda s Olympicom, Tásler, Čírová a Ondrej Ruml. Tak rozmýšľam, keďže hostia sú štyria a finalisti ôsmi, ako tie duety chcú poskladať…každý hosť si zaspieva po 2 duety?

17
Michal V.
Reagovat

@dolores: kristovi rany jen ne olympic… co me prekvapuje ze zacatku treba v americkym voicu bylo zvykem, ze duety delali koucove se soutezicima a externisti byli spis jen vyjimka… a dokonce si teda vzpominam, ze tam byl i jeden velmi dobry duet Adama s Christinou a stal se z toho celkem i radiovy hit

18
Violete
Reagovat

@dolores: Anebo kazdy host se dvema zpevaky z jednoho tymu,to by mohlo byt hezke.

19
dolores
Reagovat

@Violete: Ešte by to mohlo byť tak, že jeden z tímu si zaspieva s koučom, druhý s hosťom

20
Monika
Reagovat

@dolores: Podle me si kazdy host zazpiva se dvema finalisty. JInak by tech pisni bylo moc a neveslo by se to. To ze jeden zazpiva s koucem a druhy s hostem je imho uplna pitomost, pac by se na to koukalo, ze dotycnej zpevak s koucem je protezovanej.

21
Mila1
Reagovat

@dolores: To je teda nadělení. Tipuju, že Ruml bude zpivat s Vojtovým týmem, Olympic s Pepovým, Čírová s Janiným a ten poslední (neznám ho) s Kali týmem. Ale nadšená z toho nejsem.

22
DJ Vlado
Reagovat

@Mila1: Ty poslední dva tipuju obráceně vzhledem k tomu, že Jana s Táslerem jsou si věkově blíž a oba začínali tak nějak na konci 90. let, zatímco Kali a Čírová jsou mladší a současnější slovenské hvězdy :-)

23
Mila1
Reagovat

@DJ Vlado: Vyhledala jsem si toho Táslera na netu a na youtube jsou písničky Táslera s Kalim, respektive skupiny IMT Smile (Táslerova kapela) s Kalim, tak si myslím, že spíš bude Tásler s Kaliho týmem… https://www.youtube.com/watch?v=lRnXkrnbKoc

24
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Dokonca Jana s Táslerom kedysi spolu aj chodili a práve on jej napísal prvé veľké hity.

@Mila1: Ani ja nie som nadšená, vôbec sa netešim na etablované hviezdy, radšej by som videla len finalistov.
A Tásler je z IMT smile, to určite poznáš.

26
dolores
Reagovat

@Monika: No áno každý hosť 1 duet s jedným, druhý duet s druhým finalistom.Napr. Janda si zaspieva 1 song s Aleksandrou a druhý s Jakubom. Tásler jeden s Valentinou, druhý s Petrom…atď. Dokopy je to 8 piesní. Prečo si myslíš, že toho bude veľa? Predpokladáš teda, že este každý zaspieva sólo song ? No 16 by už bolo veľa, ale oni sú schopní to orezat totálne veď nebolo by to po prvýkrát. Ešte by to mohlo byť tak , ze tie duety zaspievajú v nejakých blokoch v krátkych pasážach. Vážne neviem ako to chcú urobiť, ak by spieval 1 hosť s dvomi finalistami naraz, ako píše Violete, to by boli traja a neboli by to duety.

27
Mila1
Reagovat

@yeey: No teda koukám, Jakub má prima písničku a Sašenka provařený pĺoužáček od Metaliccy.. Pepa jí umí vybrat..
Eliška slaďák od George Michaela, no v jejím podání to bude určitě stát za to, ikdyž jsem si přála, aby dostala nějaký pořádný rockový nářez…
Líbí se mi i výběr pro Petera – to by mu mohlo super sednout..
U Markéty si nejsem jistá, ale asi jí to sedne.
U Annymárie je jasné, že když se osvědčila Adele, tak ji dostala znovu…
Valentína a Aretha Franklin – to bude asi famozní, ale mne Valentina nebere.
No a Dianka má taky dost efektní písničku…

No bude to zajímavé..

28
dolores
Reagovat

@yeey:
Tak karty sú rozdané, Kabát chce súťaž zase vyhrať, stavil na rockové meganárezy…:-D

Prečo musí mať konkurentka môjho favorita môj obľúbený song?..:-D Ale ten Muller vs. A.Franklin je teda dosť nerovný boj v speváckej súťaži, ako boj Dávida s Goliášom, tak nech to aj dopadne tak ako v biblii :-))

29
jj
Reagovat

@dolores:
Kdyby zpívali jen duet a nic samostatně, tak by soutěž klesla na samotný dno. Ten duet by se hodil spíš na finále, až budou jen čtyři a budou zpívat víc písniček. Ale viděl jsem tu upoutávku, vypadá to už na další kolo.

30
Monika
Reagovat

Lol nejhorsi song ma Kalaska, s tim vubec nemuze zabodovat, to je tak desnej kolovratek co jen leze Novakovi na nervy. fakt sileny, chudera se zblazni az ji Anna zas nakope zadek. U ni si naopak myslim, ze miri s jistotou do GF a muze klidne vyhrat. Halo je efektivni jako svina, jeste s pompezni scenou, to muze byt opet higlight vecera. No fakt se tlemim Diane asi to jeji prehnane sebevedomi a premotivovanost vyhrat zacala lezt na nervy i produkci.

31
Monika
Reagovat

@dolores: Imho to fakt tak bude, ze kazdy host bude zpivat soucasne s dvema finalistami v tymu. Myslim, ze to tak bylo i minule vzpominam si na farnou, ktera zpivala s Elis a Holou.

32
Bezík
Reagovat

Hmmm, úlisný mulisák a Personal Jesus ? To bude peklo ! Okamžitě zatřelit oběsit za prznění klasiků !!! George Michael v podání Elišky bude asi bezbřehá nuda, ale ani Markéta to zrovna nevyhrála :( . Petera asi chtějí odstřelit, pochybuju že tohle nějak rozumně dá. Na vítěztví žene produkce jasně Kalashovou a úlisného mulisáka,

33
Mila1
Reagovat

@Bezík: No podle písní ženou na vítězství spíš Annumárii.. Mně zase naštval výběr pro Elišku…

34
Monika
Reagovat

Valentyna a Peter. Valentyne to sedne, o tom zadna, ale je to desna vykopavka provarena v peveckych soutezi, kdo je na to zvedavej…Peter ma vyhodu slovenskeho songu a je to pekna pisen, nejsem si uplne jista, zda to da..Pokud to nebude vylozene pruser, coz asi nebude, valentyna nema vubec sanci s takovym grcem.

35
Bezík
Reagovat

@Mila1: Obávám se, že tohle Anička moc dobře nedá. Kalashka je tutovka. Elišku poněkud odstřelili, ale to i Markétu, tam jsem ty výběry moc nepochopil.

36
Monika
Reagovat

Marketa ma desnou ptakovinu, opet iritujici song pro Novaka. Jednak si ji v tom vubec neumim predstavit, absolutne mi to k ni nejde, ale i kdyby to dala je to k nicemu, malo efektivni. jasnej odstrel. Eliska bez prace postoupi, i kdyz ani pro ni mi ten vyber neprijde nejlepsi. Vlastne interpreti Dyka dostavaji nejhorsi songy, vcetne Dominika minule. Jasne produkce urcuje, ale Dyk je pro me slabej kouc, protoze bud je mu to uplne jedno nebo si nedokaze vynutit na produkci lepsi songy pro sve sverence.

37
Mila1
Reagovat

@dolores: Já si myslím, že Muller Peterovi super sedne a bude to pěkné. Pro mne rozhodně lepší než Valentínin megahit. Mullerovy písničky zbožňují lidi i v Česku, o Petera se v tomto případě opravdu nebavím. Bude to souboj uvěřitelného písničkáře oproti varietní staré mladé umělkyni…

38
dolores
Reagovat

@jj: hmm,prečo by teraz púšťali upútavku na grandfinále, čo sa pomýlili?

@Bezík: Eliška si s tým Georgom poradi, verím jej, imho bude zase skvelá, aj Marketa môže zasvietiť, ale ci to zapôsobí na komerčného diváka, to je vo hviezdach

39
Mila1
Reagovat

@Bezík: Anička to dá naprosto lehce… Adéle je její parketa. A ta písnička je tak známá a přitom pěkná, že lidi budou hlasovat už jen kvůli tomu..
U Markéty si nejsem jistá, písničku tak neznám, ale ikdyž mám Markétu ráda, doufám, že Elišku nepřeskočí.

40
Bezík
Reagovat

Halo je příšerná odrhovačka, s tím se snad ani nedá postoupit, Aničku je potřeba sundat, přikaz zněl jasně :D Ten Muller, možná se to nezdá ale je příšerně těžkej. Jestli tohle Peter dá, tak je bůh !

41
Mila1
Reagovat

@Bezík: Písnička od Mullera je krásná a Petera si v ní dokážu představit velmi dobře. Ale máš pravdu, je těžká, hlavně na rytmus. Ale mohli by Peterovi nechat kytaru.

42
Monika
Reagovat

jsem zvedava na Sasu, podle me to vubec nemuze dat. jakubovi to sedne mnohem vic, i tady se vic tlaci na postup Jakuba.

takze tipuju GF takhle: Eliska, jakub, Anna Maria, Peter.

43
jj
Reagovat

@dolores:
Díval jsem se do programu, pořad opět bude trvat přes tři hodiny jak posledně. Vypadá to na 12 songů a že to bude tak, jak píše Monika. Kdyby bylo jen 8 duetů, tak by bylo víc reklamy než pořadu, o takovou publicitu nejspíš nestojí.

44
yeey
Reagovat

@Mila1: Ale ona nema Adele, ale Beyonce ;-)

45
Mia
Reagovat

Moc moc prosím českých spoludiskutérov, aby keď hovorili o Petrovi Juhásovi, tak používali výraz „o Petrovi“, nie „o Peterovi“ atd., ak to teda neporušuje nejak zásadne pravidlá českého pravopisu. Nie som grammar nazi, ale to „Peterovi“ sa už fakt nedá zniesť. :-D

46
yeey
Reagovat

@Mia: a ciste ze zvedavosti, jak je to teda spravne? :-DD

47
dolores
Reagovat

@Mia: Ja som už voči tomu imunna :-D Raz dávno som to vyčítala niekomu a mMm ma zato zdrbal ako sirotu, lebo ceske pravidlá pravopisu hovoria jasne …

48
Mia
Reagovat

@yeey: 1 (jeden) Peter
2 (bez) Petra
3 (k) Petrovi
4 (vidím) Petra
6 (o) Petrovi
7 (s) Petrom

1 (dvaja) Petrovia
2 (bez) Petrov
3 (k) Petrom
4 (vidím) Petrov
6 (o) Petroch
7 (s) Petrami
@dolores: Ak české pravidlá pravopisu hovoria jasne, je mi nejaký Čech schopný vysvetliť, ktoréže to pravidlo tak jasne hovorí? Aby som to uviedla na pravú mieru, som Slovenka žijúca v Čechách, ale zase netvrdím, že mám čestinu v malíčku…. Rada sa nechám poučiť.

49
jj
Reagovat

Kali:
Annamária d´Almeida – Beyoncé : Halo
Diana Kalashová – Rihanna : Where Have You Been

Jana:
Valentína Vlková – Aretha Franklin : I Say A Little Prayer
Peter Juhás – Richard Muller : Cigaretka na 2 tahy

Vojta:
Eliška Urbanová – George Michael : Careless Whisper
Markéta Chladová – Daft Punk : Get Lucky ft. Pharrell Williams, Nile Rodgers

Pepa:
Jakub Moulis – Marilyn Manson : Personal Jesus
Aleksandra Nová – Metallica : Nothing Else Matters

50
Mia
Reagovat

@Mia: Ok, aby ste ma tu neukameňovali za off topic a že neviem používať google a podobne, dalal som si tú námahu to zistiť, a záver je asi taký – možné sú obe podoby (o Peterovi aj o Petrovi), ale dáva sa prednosť verzii o Peterovi, aby sa odlíšil pôvod mena (aj keď nechápem, načo odlišovať pôvod mena, to je asi jasné z kontextu, nie?). Sypem si popol na hlavu a ospravedlňujem sa za narušenie debaty o The Voice. Budem si holt musieť zvyknúť.

51
Bezík
Reagovat

@Mia: To míři asi na mě, já to pořád píšu blbě :D Že to je slovensky Petrovi, to vím, stydím se. Česky ale asi správně Peterovi, protože to je Peter a je to vlastně cizí jméno :D Ale polepším se ! Petrovi ;-)

52
jj
Reagovat

Nejzvláštnější výběr má podle mě Aleksandra. Markéta tu písničku zpívala upravenou na koncertě, tak by jí mohla sednout, bude záležet na akustice a na úpravě. Zvědavej jsem na Elišku, taky zvláštní výběr, ale mohlo by to být dobrý. Ostatní si dovedu představit, celkem to k nim sedí.

53
Mia
Reagovat

@Bezík: Viď komentár 50.

54
yeey
Reagovat

@Mia: Aha diky, to jsem nevedel :-)

Problém je tady imho v tom, že Čecha nenapadne, že když přidáváte to ‚e‘ v 1. pádě (CZ Petr/SK Peter), tak že už to ‚e‘ v dalších pádech neplatí. Takže prostě normálně skloňuješ Peter podle vzoru ‚pán‘ a měníš jen koncovku.

55
bffGlara
Reagovat

http://cheapviagrafasg.com/ – can you buy viagra over the counter? buy discount viagra buy real viagra online

56
Mila1
Reagovat

@yeey: Aha, tak to jsem přehlédla, Halo nebo Hello.. :-) obě písničky tak nějak nemusím, ale Annamária i touhle dá bez problémů

57
Frida
Reagovat

Markéta je chudák, to jsem si mohla myslet.
Takže pokud to Eliška vyloženě nezkazí,(ale to bych jí nepřála), Markéta by musela s tou písní udělat zázrak, aby postoupila. Šanci by měla s něčím v češtině. V to jsem doufala. Takže…

58
jj
Reagovat

Zajímalo by mě, jak velkému množství diváků nedojde, že další kolo mezi sebou budou bojovat čtyři dvojice, a ne každý s každým. Kdo to nějak mimo vysílání nesleduje, jen v sobotu zasedne k televizi, kde dostane naservírovaný nějaký telefonní čísla se jmény interpretů a nabádání, hlasujte, hlasujte, podpořte svého favorita! A pak pošle 10 sms např. Valentíně a Peterovi, případně Valentíně a Petrovi, všichni jsou z jednoho týmu, takže se hlasy vynulujou. A je pak hrozně spokojenej, jak je podpořil, aniž by si uvědomil, že podpořil maximálně telefonního operátora a Novu. Pěkně už je mohl zmást Vojta Dyk, který minulý kolo nadšeně prohlašoval, že bude posílat spoustu sms Elišce a pak mu došlo, co právě řekl, tak rychle dodal, že bude posílat všem z jeho týmu stejně.

59
Frida
Reagovat

No, ta písnička pro Marii, to je též odstřelovací bomba. Myslím, že na to vůbec nemá hlas.

60
Tomáš
Reagovat

Já se teda těším na Ondřeje Rumla, toho sem už dlouho nikde neviděl a sem na něj zvědavý. A vlastně všichni ti hosté jsou fajn, tak pro odlehčení proč ne.

61
dolores
Reagovat

@Mia: Chápem , že to pichá oči, (aj mne .. napr. z Ružomberoku, z Pezinoku :-D ), ale oni za to nemôžu, že to tak majú, nie sú povinní ovládať a používať našu gramatiku a skloňovanie, tak ako my nie sme povinní poznať ich. Jednoducho stačí, keď to budu skloňovať presne ako v češtine od slova Petr a je vybavené :-))

@Monika: Tak hádam to od Petra nebude prúser, verím, že to nadriluje ako Eltona. Jemu slovenčina veľmi svedčí a aj keď technicky ho Valentína prespieva, záleží aj na nej, aby to nedala príliš sucho bez emócie …. a ani on nie je nejaký spevácky lúzer, je uveriteľný pesničkár, náhodou ja mu verím :-) Asi by si nechcel urobiť hanbu v takom vysokom štádiu súťaže, ale Valentína môže zažiariť, kvalitne interpretovaná diva, ako je Aretha sa vždy hodnotí vysoko …dlhé krásne šaty, vymakaná scéna, svetlá … to, čo tu často píše Monika, že celkový dojem môže Petra zatieniť, hlavne ak pôjde medzi prvými a Valentína ako zlatý klinec.

62
Tomáš
Reagovat

Takže k playlistu

Jakub – Výběr přesně k naturelu jeho hlasu, zase si bude moct pořádně zařvat. :-D Tady není o čem, myslím že to dá s velkým nasazením a energií, postup do GF má úplně jistý. To rockové cítění v něm je, i když někdy se až moc utrhne ze řetězu a ujede mu hlas. Ale dá to.

Aleksandra Nová – Tady čekám zřejmě nějakou upravenou verzi hodící se víc pro Sašu, každopádně je to zvláštní výběr. Ale Pepa to s ní určitě má nazkoušené a vypilované do posledního puntíku, přece nenechá svou oblíbenkyni odejít s ostudou. Nechá ji odejít se ctí takže to asi bude hezké vystoupení.

Eliška Urbanová – Eliška na tomhle songu zase bude zářit, to je jasné už teď. Zase na tom bude moct prodat svůj hlas, jen nevím jestli mě se tím úplně dotkne. Ale postup do GF má pravděpodobně jistý.

Markéta Chladová – Vůbec si ji v tom nedokážu představit. Ta píseň je totální odrhovačka, úplný kolovrátek a ještě k tomu taková taneční. Tohle k Markétě vůbec nesedí. Možná se ale bude opravdu jednat o nějakou jinou a velmi osobitou verzi, pak by to třeba průser být nemusel. Ale jestli to bude originální verze, tak to bude průser jako vrata a vůbec s tím nemá šanci Elišku ohrozit a postoupit. To by byl jasný odstřel.

Peter Juhás – Určitě je plus mít slovenskou písničku a odlišit se tak od pelotonu těch zahraničních. A Peter je skvělý muzikant, já se o něj vůbec nebojím že by si s tím nějak neporadil i když song je to vážně těžký a to hlavně výrazově. Ale s výrazem Peter opravdu problém nemá, vždyť v něm přímo dominuje. Takže by to mohlo být krásné muzikantské číslo, které by mu mohlo zajistit postup do GF. Jedinou hrozbu vidím v tom aby tenhle song nebyl pro běžné komerční diváky Novy a Markízy až moc alternativní a náročný, přece jen prvoplánový hit to rozhodně není, tak aby je to zaujalo. Pokud nezaujme, tak se může stát že Peter nepostoupí. Ale já doufám že to diváci nějak dají a Peter že to dá taky a postoupí.

Valentina Vlková – Strašná vykopávka a odrhovačka tenhle song ale k naturelu Valentiny to vlastně naprosto sedí. Prostě stará, mladá varietní teta. Tohle bude technicky zazpívané skvěle ale zase to bude strašná nuda. Valentina je mladá holka ale svým vystupováním a výběrem songů už je někde za zenitem. Já doufám že tohle na postup stačit nebude a že na to aby porazila Petra nebude moct vůbec ani z dálky pomyslet. Protože kdyby se to stalo, to by byla vážně tragédie.

Diana Kalashová – Song dost efektní i když to ale vůbec není šálek mojí kávy, prostě taková komerční sračka no. Ale ty má Diana ráda a úplně ji v tom slyším, k jejímu typu a barvě hlasu se tenhle song naprosto skvěle hodí. Sedne jí to jako ona pověstná na hrnec, o tom žádná ale stejně je podle mě Diana odepsaná a do GF nepostoupí ani náhodou. Lidi ji prostě celkově už moc nemusí a přes Annu Mariu ani se sebelepším výkonem neprojde, je bez šance.

Annamária D´Almeida – Zase efektní song, očekávám zase procítěný, dojemný a technicky precizní zpěv, velkou show okolo. Jasně se jede na její vítězství, bohužel pro mě je to jedna z těch nejnudnějších zpěvaček a i soutěžících vůbec. Já bych D´Almeidu ani do Finále nevybral, už to byla chyba. U tohohle budou zase všichni dojatí a jenom já ( plus možná ještě nějaká ta spřízněná duše tady ) se budeme strašně nudit. Bohužel má postup do GF jistý a už může vážně uvažovat i o vítězství. Je to v prdeli tak jako každý rok.

Do GF pravděpodobně postoupí Jakub, Eliška, Annamaria a já doufám že i Peter.

63
Bezík
Reagovat

Nebudu tak ukecanej, takže
pravděpodobní postupující : úlisný Mulisák, Eliška, Kalashová, Peter
přání : Aleksandra, Markéta, Anička, Peter

vítěz
pravděpodobný : úlisný Mulisák
přání : Peter nebo Anička

64
Tomáš
Reagovat

@Bezík: No tak aspoň z poloviny ti to přání na grandfinalisty snad vyjde, snad Peter postoupí. A je fajn že Petrovi přeješ výhru. :-) Ale Jakubovo označení úlisný mulisák mi přijde docela drsné, proč ho tak nemáš rád? :-D Já si taky myslím že Peter je lepší než Jakub a chtěl bych raději za vítěze Petra. Ale i Jakub by byl pro mě fajn vítěz. Každopádně je jasné že když postavíme Petra a Jakuba před diváky Novy, tak Peter proti němu nemá vůbec šanci. Jakub hraje víc na efekt a víc dokáže uchvátit masy, Peter je takový skromnější a niternější i když talentovaní jsou oba. Ale přání na vítěze ti asi vyjde s D´Almeidou, za což teda ale já nejsem vůbec ani trochu rád.

65
jj
Reagovat

Natálii to zde vážně sluší. Je tam s Johnem, s ním si asi hodně rozumí.

66
Bezík
Reagovat

@jj: Natálka a John jsou objevy letošního Hlasu. Kdybychom neměli dementní produkci a nejmenovaného kouče, mohli jsme se na ně dívat ještě v sobotu.

67
Frida
Reagovat

Já teda nevím, ale s tím výběrem mám pocit, jako kdyby byli ve „Tváři“, měli kolotoč a kde se to komu zastaví,to dostane. Takže štěstí nebo smůla. Jinak si to vůbec neumím představit, že by si někdo , kdokoli z nich vybral dobrovolně z toho co dostali.

68
yeey
Reagovat

Tip GF: Jakub, Peter, Annamaria, Eliška
Přáni GF: Jakub, Valentína, Annamaria, Eliška

Tip vítěz: Jakub (ale uvidíme co Anička)
Přání vítěz: Jakub (no aspon to mam po tom silenym zariznuti Adriany jasny)

69
dolores
Reagovat

Jakubovi ten Manson by mal seknúť, ale zase či to bude uveriteľné ? Tieto fláky sa hodia do Tváre, keď sa tí účinkujúci prevtelia úplne do toho interpreta, …tak som zvedavá, či toho Jakuba nalíčia ako Mansona alebo ako ho vôbec nastajlujú…..Škoda, že dostal takýto song, čo ja nemusím a nebudem si ho môcť potom prehrávať, pretože ho rada počúvam. Ale toto ma deprimuje ://
Aleksandra dostala jednu z najkrajších rockových balád ever, obávam sa, aby to nevyznelo s jej hlasom komicky. (myslím farbou) Lebo technicky to ona dá. Pepa asi vedel, prečo ju pred Adrianou uprednostnil, zrejme vedel, že takéto rockové pecky ona zvládne. Adriana v nejakom videu na seba sama prezradila, že sa naučila v tej partii, čo je to spievať druhý hlas, tak ja myslím, že ak niekto postúpi takto vysoko, mal by mať spievanie druhého hlasu už v malíčku. Zrejme Adriana nebola až taká vyspelá speváčka ako sme sa domnievali a Pepa to vedel.

70
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Máš pravdu, ohledně Natálie a Johna s tebou úplně souhlasím. Strašně mě serou ti dementi v produkci a Vojtek, prostě ti co můžou za jejich vyřazení. V čem jsou horší než třeba taková Aleksandra? :-D Absolutně v ničem! Tady se ukazuje že tahle show je taková chujovina až je mi z toho špatně.

71
jj
Reagovat

Postupující:
Tip: Eliška, Jakub, Diana, Peter
Přání: Eliška nebo Markéta nastejno, Jakub, Diana, Peter
Vítěz:
Tip: Eliška
Přání: Eliška nebo Markéta

72
Mila1
Reagovat

Jakubovi fandím, ale na vítěze ho nevidím. Ne proto, že by nebyl sympatický, ale přece jen je to začínající zpěvák se sice velmi pěkným hlasem, ale technika mu dost pokulhává a potřebuje se vyzpívat a otrkat. A taky najít svou tvář, zatím se řídí hodně tím, co mu říká Pepa, což není špatně, ale chybí mi tam osobnost jako má třeba Peter nebo Kristián. Což vzhledem k Jakubovu věku je pochopitelné, času má dost.
Na druhou stranu taková Annamária mi připadá natolik hotová zpěvačka, že ji na vítěze taky nevidím. Uznávám, že zpívá výborně, je svá, ale mne zrovna dvakrát moc neoslovuje.
U koho ale vidím možnost dalšího vývoje a přitom už teď výborně ovládá svůj hlas a dává do toho spoustu emocí a energie, je Eliška. Pro mne po Anetě Langerové asi nejlepší, co jsem v pěveckých soutěžích viděla.

73
Theyey
Reagovat

Tak na první pohled se zda výběr pro Markétu šílený, ale kdyby dělala podobnou verzi jako Anna Mclukie v zahraničním the voice tak by to nemuselo byt špatné …

74
Mila1
Reagovat

Chtěla bych, aby postoupila Eliška, Jakub, Peter a škoda, že Markéta není v Kaliho týmu. Její postup bych taky chtěla, ale ne na úkor Elišky. Z Kaliho týmu by pro mne nemusel postupovat nikdo.

75
dolores
Reagovat

@yeey:
Tvoj tip je presne mojím želaním a tvoje želanie je mojím tipom :-DD, ..len s Dianou to nemám jasné

Hoci nikto tu netipuje do GF Dianu, nezdá sa mi to až také zaručené pre Annamáriu, istí to len ten efektný song, ktorý dostala, oveľa lepší ako má Diana. Tá zase urobí všetko preto, aby postúpila, nacvičí si to dokonale s tanečníkmi, ohňami, atd… Ak bude nejaký dôležitý hokej, možno bude stačiť mobilizácia sms od rodiny, známych, fanklubu ..

Eliška a Jakub sú jasní, ale Peter vôbec, tam to je medzi ním a Valentínou veľmi tesné, bude záležať od aktuálneho výkonu, ale vypadnutím Michaely sa posilnili výhliadky pre Valentínu, lebo sa jej navýšili fanúšikovia, čo fandia dievčatám, preto tipujem Valentínu.

76
yeey
Reagovat

@dolores: Tak mne se taky ty prani a tipy rozchazi jen u Jany :-D Ale taky si dovedu predstavit situaci, kdy bude Peter jen tak nejak oukej, Valentína zazari a pujde do finale ona. Kdyby je minule prohodili a Valentina sla na konci jako on, klidne mohla imho postoupit pres divaky ona.

77
dolores
Reagovat

@Mila1: S Eliškou sa s tebou zhodujem, ja som v nej našla zaľúbenie hneď vo Výbere naslepo, ten I feel good úplne zabila, bola neskutočná, no a potom tá Lady Gaga aká bola suprová …teraz Pink, proste ona je zázrak :-)

78
Bezík
Reagovat

@dolores: Ja som „nikto“ ??? :D

79
dolores
Reagovat

Myslím si, že teraz, keď bude vyberať už len divák, porota nebude len chváliť ako minule, keď ešte o ich osude rozhodovali aj sami, chválili pre istotu každého unisono a imho to bolo aj dobré, diváci sa riadili podľa seba, ale teraz keď začnú už kritizovať, hlavne teda nie svojich, ale z iných tímov, tak divák sa ako vždy krásne nechá ovplyvniť :-))

@yeey: Áno, máš pravdu, mohla to vyhrať aj Valentína,…

80
Violete
Reagovat

Ja tedy jsem rozpolcena hned ve dvou tymech,prala bych bez ohledu na tymy do finale Marketu,Elisku,Valentinu a Petra.Takze zklamana budu urcite.Navic z Kaliho tymu si myslim,ze mel byt ve finale Kristian a z Vojtkova tymu Natalie,ty nejlepsi na vitezstvi si bohuzel vyhodili.Jakub i Alexandra by potrebovali usmernit,v minulem kole se mi nelibili.Podle pisni mam vetsi ocekavani od Alexandry nez Jakuba,Alexandra by mohla i zazarit,ale toho Mansona v podani Jakuba se docela obavam.Prani na viteze Petr nebo Valentina.

81
dolores
Reagovat

@Bezík: sorry, teba som si nevšimla :-D a medzitým pribudol aj jj …

82
Tomáš
Reagovat

@Mila1: Eliška…takže zase vyhraje baba no, od roku 2012 už šestá po sobě! To vážně u nás už nikdy v životě nemůže vyhrát chlap? :( Asi ne jak vidím.

83
Tomáš
Reagovat

@dolores: Nestraš mě s tím Petrem, to bude moje noční můra jestli místo něj postoupí Valentina. :( Valentina je typově podobná jako Eliška a Annamaria – pokud obě taky postoupí. S Petrem by byla sestava v GF daleko zajímavější a typově pestřejší. Musí postoupit on, jinak už to vážně bude poslední kapka do všeho.

84
dolores
Reagovat

@Tomáš: A čo si mysliš ? Pre mňa by GF s Petrom bolo magické :-) A k tomu ešte Eliška a Jakub…úplný sen pre mňa už od prvých kôl. Annamária mi tam tiež pasuje, ale ak tam nebude svet sa mi nezborí.
Ale z niektorých komentárov pod videami cítim, že mnohí Petra do GF nechcú, vraj Juhász nemal postúpiť a na jeho úkor vypadla Miša… a mala tam byť s Valentínou, atď., no a minule som zachytila na FB ako jedna ženská príšerne hejtovala Petra, bojovala tam s každým jeho fanúšikom samostatne ako blázon, fakt, nechápem.

85
Frida
Reagovat

@Theyey: Ta verze je dobrá,ji by seděla uvidíme co na to publikum

86
dolores
Reagovat

@jj: jj, Markéta to spievala na tom koncerte ako komornú verziu, to by mohlo stačiť, ak jej to upravia ako unplugged, čisto akustickú vec, keďže to pozná, mohla by s tým potešiť ucho náročnejšieho diváka, no komerčákov asi nenadchne. Ja mám Markétu rada, ale do tejto súťaže ju je škoda, ona je v inom svete, a sama je z toho v šoku kam sa až dostala :-)

ten song je cca od 10:50 https://www.youtube.com/watch?v=FYUKVFDOj68

87
Tomáš
Reagovat

Já bohužel souhlasím s tím co píše Mila1 že Jakub je začínající zpěvák a nemá to ještě úplně vyladěné a proto nevyhraje. Taky si myslím že diváci mu z toho důvodu výhru nedají a že víc jich prostě podpoří Elišku nebo Annumariu. Takže můj tip na vítěze je bohužel Eliška nebo Annamaria no, spíš si myslím že to bude Eliška. Já už Elišku tipuju na vítězku vlastně docela dlouho, už od doby kdy Adriana začala jít s výkony dolů. A mám na to dobrý odhad takže Eliška asi fakt vyhraje bohužel. A kluk už nevyhraje u nás žádnou pěveckou show nikdy. :( Takže celá letošní estráda zase úplně zbytečná, dopadne to úplně stejně jako vždycky od roku 2012.

88
Mila1
Reagovat

@Tomáš: Pokud by měl vyhrát kluk, tak favorita jsem měla. Kristián by si to zasloužil..Ale bohužel – Dianka…A její protekce

89
Tomáš
Reagovat

@dolores: Tak to už vůbec nechápu jak může někdo hejtovat a chtít vyhodit takového dobrosrdečného, úžasného, skvělého, neskutečně sympatického a nesmírně talentovaného člověka, zpěváka a muzikanta jako je Peter. Vždyť hodnější člověk v té show snad ani nikdy nebyl. Ty lidi jsou fakt hyeny. Naopak Husarka je na první pohled vyloženě divná a nesympatická takže to už vůbec nechápu. Já si ale naštěstí už nějakou dobu komentáře o soutěžících kromě Panáčka snad ani nikde moc nečtu. Dřív sem četl na fb a tam mě to rozpalovalo do běla a hádal sem se tam s těma lidma celé dny až mě na to přešla chuť, stejně tam píšou samí dementi. Nějakou vypovídající hodnotu o popularitě soutěžícího to ale bohužel asi mít může…

90
Tomáš
Reagovat

@Mila1: Ano, Kristián si to zasloužil. Bohužel to už je pryč tahle šance. Tak teď už jedině Peter ale to taky nevyjde takže je to zase v hajzlu. A teď mi ještě Peter nepostoupí dokonce ani do GF a ta sestava tam bez něj a s Valentinou pak pro mě teda bude hodně suchá, nudná, nezajímavá a dietní, to už mi to bude celé zase úplně šumák jak už to tak většinou v GF mám když mi všichni favorité povypadávají už předtím. Peter a Kristián, jedině ti si zasloužili letos vyhrát. Áchjo, už mě tyhle soutěže vážně nebaví ten jejich každoroční průběh. :(

91
Violete
Reagovat

@dolores: Ta verze pisne z koncertu je skvela a je na tom krasne prave to, ze to je o tom tichu a soustredeni se na text. Snad i na podiu bude ta uprava takhle jemna. Je fakt, ze take pozoruji, jak se Marketa podivuje, ze tam jeste je, ale to je prave hezke, ze tam je. S temi soutezemi a divaky to tak snad jeste neni tak spatne.

92
Bezík
Reagovat

@Violete: Markéta je mezi těmi pěveckými „závodníky“ strašlivě normální ! Myslím, že ona nechápe a oni taky nechápou :D :D

93
jj
Reagovat

@dolores:
Někteří lidi to nemaj v hlavě v pořádku, chybí jim nadhled. Chtěl jsem sem dát jeden odkaz vztahující se k homofobním hejtům, teda já ho sem stejně dám, ale už není tak výmluvný jako byl asi před tejdnem. Zvláštní věc, že u tak starého videa ty komentáře najednou zmizely, možná to tu autor videa čte, protože tu byl několikrát zmíněnej :-)
Je to Štěpán Olivie Turek a Stávka Dýdžejů, nějaká modernější verze. Ze Štěpána je teď Olivie, ale mám dojem, že jen tím, jak se oblíká, parukou apod., cítí se jak ženská, jako ženská i vypadá líp. Byl ve stejném pořadu s Aničkou Dajdou, změna po letech či co, tak si to pamatuju. Podle udaných počtů příspěvků jich bylo devět smazaných, a to těch nejhorších.
Poznat je to u některých odpovědí Štěpána Turka, že na někoho reaguje, ale dotyčného příspěvek tam není, např. u 2piskotka2, před týdnem tam ty příspěvky byly. Na to video jsem koukal, protože jsem si říkal, že možná ani DJ Vlado nenapíše rekap, že bych písni Stávka Dýdžejů mohl upravit text, ale Vlado nás zatím neopustil.
https://www.youtube.com/watch?v=_DJHgOyVaFE

94
btlroabe
Reagovat

http://gocialisgjb.com/ – buy generic soft cialis cialis soft cheapest way to buy cialis

95
JaiKudo
Reagovat

Tak u Kaliho to nedokážu odhadnout. Vzhledem k tomu, že Annamária vyhrála u diváků už minule, tipnul bych si ji na postup.
Kirschner – raději bych ve finále viděl Valentínu, ale výběr písně je jednoznačně příznivý pro Petera…
Vojta Dyk – u mě nemá Markéta proti Elišce šanci a doufám, že to tak bude i u diváků.
Vojtek – Jakub má s tou předělávkou Depeche Mode do rockové podoby větší šanci, než Aleksandra s Metallicou.
Takže tipuji na postup – Annamária, Peter, Eliška, Jakub. I když bych tam místo Petera raději viděl Valentínu….

96
Violete
Reagovat

@Bezík: Markéta je dobrá infiltrátorka :-) Jsem ráda, že tam je a že ukazuje postupem času v soutěži i více ze sebe. Takové nenápadné typy jsou mi blízké, jen jsem to neodhalila hned.

97
Bezík
Reagovat

@Violete: No neodhalila, to já už vůbec ne, až se za to stydím. A kdyby v soutěži zůstala Natálka, trvalo by mi to asi ještě dýl :D

98
Mila
Reagovat

Tipuji GF: Eliška, Jakub ( místo něj bych raději Petra, ale ten je poněkud nevýrazný pro běžného diváka, je to dobrý písničkář, určitě milý člověk), Jakub příliš tlačí, přehrává

celkový vítěz Eliška – zaslouženě, je to úkaz, už dlouho tam nikdo takový nebyl: zajímavý hlas, úžasný feeling, správná, přirozená holka

99
Tomáš
Reagovat

@Mila: Jasně že Eliška. Chlap už u nás pěveckou show nikdy v životě nevyhraje.

100
Monika
Reagovat

Nejvic jsem zvedava na tym Pepy, nejak intuitivne ocekavam pruser u obou. Sasa ma nadhernou vec, od Metallicy jednoznacne nejlepsi a nejznamejsi flak, vubec si to neumim predstavit s tim jejim smoula hlasem. Vlastne umim si to predstavit jedine komicky. Podobne to vidim u Jakuba, Jakub proste vypada jak kluk od Lunetiku, takovej sladousek to nemuze dopadnout jinak nez tragikomcikej a smesnej vystup, parodie na Mansona. Nicmene sasa je tam jen do poctu stejne, takze postup ho nemine, ale necekam zadnej velkej uveritelnej vykon.

101
Duro
Reagovat

@dolores: Ja prsné chápem prečo tam niekto nechce Petra. Peter je pouličný hráč a spevák. Vie šaškovať usmievať sa a niečo zaspievať. Ale ak sa má hodnotiť hlas, tak tam nemá čo robiť. To že sa tam dostal je súhra náhody a šťastia. Napriek tomu Valentína nemala ani jedno slabé kolo. Jej jedinou nevýhodou je, že mala v marci 17 a ešte nemá okruh fanúšikov. Doteraz nikde nekoncentrovala, ale hudobnici s ktorými spolupracovala ako aj další hudobní odborníci ju považujú za veľký hudobný objav.

102
Ally
Reagovat

No já si myslím , že letos může vyhrát opravdu snad kokoliv..I ta Saša nakonec při souhře náhod..:)
Tahle Metallica byla taky moje srdcovka. .tak snad to holka nezkazí..ale myslím, že by jí Pepa do žádného pruseru nehnal..

Jinak ted nevic vítězství asi tipuju a přeju Elišce .
Ještě k rekapu a Kristianovi..no nějaká podoba s Lukášem Adamcem tam asi je ..ale Lukáš mi připadal.. všestranější .A taky asi pomohlo , jak tak nějak zdravě soupeřili i spolupracovali s GG ..hnalo je to dopředu ?

103
Ally
Reagovat

Ale myslím , že minule tu Kristián chodil , tak třeba si přečte a potěší ho podpora od Tomáše a vůbec..
Jo a kde je J letos ? myslím se “ jmenovala” a byla hlavní jeho fanynka, jestli se nepletu..

Jinak snad některá televize jednou Tomášovi udělá pěveckou soutěž jen pro muže :)
I když to by v dnešní době byla diskriminace..Tak asi Československo hledá boyband ?:)
Ale to by Vlado nemohl psát rekapy asi , neprošly by cenzurou…:)

104
Monika
Reagovat

@Duro: „Jej jedinou nevýhodou je, že mala v marci 17 a ešte nemá okruh fanúšikov.“ Lol, cim vic let tim vic fanousku? jeji nevyhodou je hlavne look, v 17 vypada jako obstarozni teta a prizpusobuje tomu i obleceni a repertoar.

105
Mila1
Reagovat

Pro mne je taky důležitá rozpoznatelnost hlasu oproti ostatním. Když v rádiu Elišku, poznám ji, stejně jako je nezaměnitelná Aneta Langerová. Když v rádiu uslyším Kristiána, řeknu si – dobrý nářez, ale nepřiřadím si ho ke Kristiánovi. Stejně tak u Jakuba a ostatních. Takže pokud vyhraje kdokoli jiný než Eliška, OK, ale tohle je soutěž o hlase a tam mám naprosto jasno.

106
Tomáš
Reagovat

@Ally: Není potřeba aby byla pěvecká show kde budou jen muži, úplně by stačilo aby jim dala produkce stejnou podporu a prostor jako ženám. Produkce to totiž strašně moc všechno ovlivňuje tak jak se jí hodí, řekl bych že na to kdo nakonec vyhraje mají i větší vliv než samotní diváci. Úplně by stačilo kdyby letos Vojtek nevyhodil Johna a Nice ( vím že Nic si to zasloužil ale pokud by ho tam produkce chtěla, tak si ho podrží ať už udělá jakoukoliv botu ), kdyby šlo do živáků místo osmi bab a čtyřech chlapů opačný počet osm chlapů a čtyři baby a kdyby teď Kali nezaříznul Kristiána, kdyby těm klukům opravdu vybírali dobré songy co jim sedí a nadržovali by jim a vychvalovali by je tak jako baby a naopak k babám by se chovali tak jako se chovají k chlapům a to mi řekněte že by to nestačilo k tomu aby tentokrát už konečně zase po letech diváci nezvolili za vítěze muže. Myslím že by to stačilo ale Nova s Markízou prostě chlapa za vítěze už nechtějí a už asi nikdy žádný z jejich talentovek nevzejde. Dělají všechno proto aby vždy vyhrála holka a bohužel se jim to velmi zdatně daří. I letos je to už ztracené, šanci vyhrát měl Kristián ale ten byl minule úplně nesmyslně vyřazen. Teď tam zbyli poslední dva kluci ale ani jeden z nich to už nevyhraje. Jakub je začínající zpěvák a trochu výkyvář, teď se ještě vybourá na tom Mansonovi, na Sašu to sice stačit bude a do GF proleze ale tam mu prorokuju tak maximálně třetí místo, kdyby měl joooo hodně velké štěstí, tak skončí druhý. Ale nevyhraje to. A Peter? Já bohužel čím dál tím víc podvědomě tuším že Peter se ani do toho GF vůbec nedostane a že ho bohužel zítra Valentina porazí. Zaprvé proto že moc nevěřím tomu že zítra vypadnou samé baby, dokonce čtyři naráz – z každého týmu jedna, za druhé proto že vždycky je v nějakém týmu nalajnované překvapení a v týmu Jany je pomalu ta jediná možnost a za třetí proto že v předešlých dvouch řadách The Voice u nás byly vždy v GF tři baby a jen jeden borec, tak očekávám že to tak zřejmě dopadne i letos. Nevím popravdě jestli není vážně nějak manipulováno i se samotným hlasováním, protože některé ty náhody a výsledky které z něj vzejdou mi přijdou, že to snad ani pouhé náhody nemohou být. Takže já si fakt myslím že Peter zítra vyletí a celé GF pak bude úplně o ničem. A i kdyby se stal nějaký zázrak a on by tam prolezl, lepší než 4. místo s bramborovou medailí si tam stejně neurve. Vyhraje bohužel s největší pravděpodobností Eliška, jinak to nevidím. Ještě by mohla připadat v úvahu Annamaria ale bude to myslím spíš Eliška kdo vyhraje. Každopádně zase baba, už teď je to jasné a nenadělám s tím nic. :( Mě už ty pěvecké show Novy a Markízy vůbec nebaví, ze začátku vždy velké naděje ale pak se vždy opakuje to samé dokola a končí to stejně vždy vítězstvím baby. Jestli má někdo ve štábu problém s chlapama tak by ho měli odvolat nebo se nad tím aspoň zamyslet. A nebo se na tyhle soutěže už vykašlat a přestat je dělat když neumí měřit všem stejným metrem protože kdo je zvědavý na to aby pořád dokola už třeba desátý rok po sobě vyhrávala baba? Já tedy ne. V dřívějších dobách se víc dařilo klukům a holky nespravedlivě vypadávaly, to je pravda ale to skóre se díky tomuto už dávno srovnalo a řekl bych že i už tak dvojnásobně překonalo ve prospěch holek, tak proč Novas Markízou pořád dál a dál už tolik let po sobě pokračují s tlačenkou žen? Nechápu to. Prima s Jojkou sice před pěti lety nehorázně zprasili X Factor těmi pouhými třemi živáky a celkovým provedením ale pokud by ještě někdy našli odvahu jít do čistě pěvecké show znovu, díval bych se na ně raději než na Novu a Markízu ( na Markízu se teda přesněji řečeno nedívám, tu už v ČR nechytáme :-D ). Prima s Jojkou by určitě babám nenadržovali, vždyť i ten poslední X Factor tam vyhrál chlap Bažík. To jenom na Nově se to takhle blbě vžilo a bohužel už to asi lepší nikdy nebude což je prostě hrůza. :( Ať už to bude Superstar nebo Voice, vždy budou vyhrávat jenom samé baby pořád dokola. Zrzavé, růžové, blonďaté ale pořád už jen baby a nikdy v životě se tohle už nezmění, v Česku a na Slovensku už mužským vítězům definitivně odzvonilo. :(

107
Tomáš
Reagovat

@Ally: A já se klidně vsadím že i kdyby byla nějaká pěvecká show jen pro chlapy, tak na Nově a Markíze by ji stejně nakonec vyhrála nějaká baba i kdyby tam nebyla. :-D Třeba porotkyně, moderátorka nebo uklízečka z vedlejší místnosti. Prostě je tohle už definitivně zabitý no.

108
Tomáš
Reagovat

@Monika: Taky od Kuby nějaký extra skvělý profi výkon neočekávám protože ten Manson k tomu přehrávání a řvaní které je zde Kubovi často vyčítáno, přímo vybízí. Kuba teď nevypadne ale omlátí se na tom výkonu a zajistí si tím že v GF to nevyhraje. Bude tam energie jako prase ale bomba to zase nebude. Divil bych se kdyby to dopadlo nějak jinak.

109
Tomáš
Reagovat

@Duro: @Monika: Stejně ten The Voice není jenom o hlase a nikdy nebude. Tváří se to tak v Blind Audition ale potom už je to zase klasická Superstar pouze s tím rozdílem že tam jsou týmy a že mohou rozhodovat i koučové. V podstatě tu show někdo vymyslel stejně jen proto aby mohl konkurovat Pop Idolu a pořádně si na tom namastil kapsu. A schovává to za to že tady jde na rozdíl od Superstar jen o hlas. Ale to je úplná blbost, všichni to tady víme. Kdyby to bylo jen o Hlase, tak by spousta lidí co už dávno porota vyřadila byla ještě stále v soutěži a nemohli by vypadnout kvůli tomu že se nemožně hýbou na pódiu a podobně. A absolutní souhlas s Monikou, Valentinu trefila přímo do černého. Valentiny problém není v tom kolik jí je let ale v tom že působí jako obstarožní teta a zpívá děsný vykopávky. Kdyby tam aspoň místo ní byla ta Lucka Večeřová, ta měla daleko větší šmrnc a charisma a to by možná pro Petra mohla být rovnocennější soupeřka. Takhle je Valentina stará, mladá, šedá, nudná myška a Peter oproti ní přirozený ryzí talent a zajímavý interpret a není to jenom o tom jaký má kdo hlasový rozsah. Koneckonců Husárová už je taky venku a hlas jí nestačil protože jinak stála ve všem úplně za houby. Měl by postoupit Peter a ne Valentina, leč docela vážně se obávám že tomu tak nebude. Takže můj tip na GF zní: Eliška, Jakub, Annamaria a bohužel ta čtvrtá bude Valentina. :(

110
Violete
Reagovat

Valentina ma smrnc a slusi ji to, to je vec nazoru.Ale treba bude tim prekvapenim,ze projde dal Marketa,Peter,Jakub a AnnaMarie a byli by to dva zpevaci a dve zpevacky.Pri te letosni nepredvidatelnosti se muze stat cokoliv.I tady na Panackovi jsem si vsimla,jak se ta prani na ctyrku do finale lisi.

111
Prochor
Reagovat

@jj: Byla by sranda kdyby Annamária vyřadila Dianu.

112
Violete
Reagovat

@Prochor: Tak to se snad stane,je velka sance,ze AnnaMaria to da,urcite je lidem sympaticka.

113
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Jaká sranda? Však se s tím tady počítá, sranda by to byla spíš opačně. Aspoň teda pro mě protože co vypadl Kristián tak už je mi tenhle tým úplně fuk.

114
Tomáš
Reagovat

@Violete: Pro mě má Valentina šmrnc možná tak starý sedmdesátiletý babičky. :-) Jinak zítra to bude podle mě předvídatelné až až a jediné jakože překvapení nastane tam kde si to zrovna absolutně nepřeju – v týmu u Jany kde bohužel babka Valentina porazí Petra. :(

115
jj
Reagovat

@Tomáš:
Chudák Ally neprozřetelně otevřela Pandořinu skříňku, a teď se musí vypořádat s následky. Na tohle než řádně odpoví. Ale aspoň pak může svou odpověď rovnou vydat jako samostatnou knihu, jestli jí zbyde čas a nebude jen pořád číst a reagovat na Tomášovy romány o nespravedlnostech páchané na mužích. Ale může si za to sama, takhle neuváženě si přát, aby Tomášovi udělali soutěž jen pro muže, to zavánělo malérem na hony daleko. Píšeš tam něco o Natálii? Na který straně? :-)

116
Tomáš
Reagovat

Moje tipy na GF :
Valentina, Jakub, Eliška, Annamaria

Moje přání na GF :
Peter, Jakub, Markéta, Diana

Tu Markétu s Dianou si nakonec přeju v GF víc než Elišku a Annamariu protože chci aby došlo k nějakým zvratům a hlavně si je tam přeju proto že jsou to slabší kusy než Eliška a Annamaria a oba chlapi by pak s nima měli v GF mnohem větší šanci na vítězství. Protože nevěřím tomu že by mohly vyhrát Markéta nebo Diana. Ale co si přeju já je vcelku šumák, stejně to tak nedopadne a postoupí Eliška a Annamaria a bohužel asi i Valentina, což už bude poslední hřebíček do mojí rakve a potom tyhle soutěže už vážně definitivně odpískám. Aspoň Bezika snad ale potěším že si přeju do GF Markétu i když ale z úplně jiného důvodu než on. :-) :-D

117
Mila1
Reagovat

@Tomáš: Petrovi bych to vítězství přála, je to osobnost a taková čistá duše, kterou ani porážka ani vítězství nezmění, myslím. A stejně tak Eliška.
Valentina a Jakub jsou příliš mladí a mohlo by je to semlít.
Annamária je sice dobrá, ale zas tak dobrá, aby vyhrála teda není.
A Diana – asi by si měla přerovnat priority a vzepřít se té pozici, do které ji rodiče dostali, když s ní začali objíždět všemožné soutěže. Život není jen o zpívání, zvlášť když to zpívání není zas tak excelentní, aby z něj lidi padali na zadek.
A Saša – no svých pět minut slávy si užila a měla by se vrátit na zem. Dostala se dál, než na co měla. Díky Johnovi a Pepovi, díky výběru písniček, které s ní Pepa nadřel.

118
Tomáš
Reagovat

@jj: Potřeboval sem se vyjádřit no. :-D Jinak Natálky je taky strašná škoda, z holek byla snad nejlepší ze všech letos a odstřelili ji taky nespravedlivě. Já v tom příspěvku jen řešil to vypadávání chlapů. U Natálky je to docela záhada, asi se jim nějak nehodila do krámu nebo jim přišla moc alternativní? Kdyby s tou skladbou od Z. Navarové a s violoncellem vystoupila v živáku, šla by z prvního místa dál přes diváky jak už tu někdo psal. Kdoví, třeba by i celou tuhle show vyhrála. Nevím vážně co sem jim na ní nelíbilo, i vzhledově je na ni ještě daleko lepší pohled než na budoucí vítězku Elišku, o Annamarii ani nemluvě. :-D Nebo to byla vážně práce jenom J. Vojtka že nešla dál? Nezačal náhodou už tehdy vypočítavě umetat cestičku pro Sašu do Finále? Kdoví.

119
Tomáš
Reagovat

@Mila1: Tak jasně, Petra by ta výhra absolutně nezměnila a zůstal by i po ní sám sebou a nohama pevně na zemi, to je další důvod proč to přeju zrovna jemu kromě toho že je to neskutečně sympatický člověk a že mě hrozně baví jako interpret a soutěžící v této show. Bohužel šanci vyhrát opravdu nemá protože stále spousta tupců kteří i hlasují řeší zpěváky jen podle hlasového rozsahu a Peter navíc je atraktivní zřejmě spíš pro menší než pro větší masové publikum. Ale o to jeho fanoušci zase budou věrnější, na výhru v této show to ale bohužel ani omylem stačit nebude. Tipuju že už zítra se pakuje domů a do GF půjde stará bába v těle sedmnáctiletý holky. Jinak souhlasím i se vším co si napsala ohledně Diany a Saši. Saša tam už dávno nemá co dělat, ta měla vypadnout už někde v K.O. a neměla rozhodně přejít přes Natálii, přes Johna a koneckonců asi ani přes tu Adrianu. Teď naposledy se jí to sice povedlo a byla docela dobrá ale to jen proto že je to Pepův mazlíček a že on jí nadržuje a dává jí songy na tělo, které s ní předtím do puntíku nacvičí. Jakub pro ni naštěstí znamená už definitivní stopku, jinak by nás tahle Pepova protekční průměrná zpěvačka/milenka? otravovala i v GF. A Dianu už neřeším, ta neměla Kristiána porazit ani náhodou ale teď už je tak odepsaná že bych si ji do toho GF přál protože vyhrát tam nemůže a nebude to tím pádem hrozba pro chlapy. I když pro jaké chlapy? Asi tam bude jenom Jakub a ten to stejně nevyhraje. Ale Anna Malárie ta mě opravdu absolutně nebaví a bohužel má šanci i na výhru, proto bych tam raději Dianu. Ale teď už má Anna Malárie GF stejně jistý.

120
Frida
Reagovat

Tak jsem koukala, že Markéta dostala od diváků více hlasů než Kristián, Aleksandra a Adriana. Tak to není tak špatné

122
Tomáš
Reagovat

@Frida: Cože? Kde si na to koukala?

125
dolores
Reagovat

@Frida: Ako vieš, že Markéta mala viacej ako Kristián, podľa percent vrámci tímu ? To sa dá nejako matematicky vypočítať, kto koľko mal v rámci celej 12tky ? Keď prišlo napr.100 tisíc hlasov dokopy, z toho ak mal Kali tím spolu 40 tisíc, tak Krtistián mal 7600. Dykov tím mal napr. len 20 tisíc hlasov , tak Marketa z toho mohla mať 4200 hlasov

126
Tomáš
Reagovat

@dolores: Tvle tak tohle je drsný, už na to taky koukám. Jasně Peter a Valentina remíza takže zítra je jisté že Peter jde domů. A Kristián samozřejmě úplně propadnul, kdyby ho nevyřadil Kali tak ani u diváků by neměl žádnou šanci, jak jinak. Já to vážně nechápu co ten Kristián komu udělal, když zpívá skvěle a je to takový sympaťák a stejně vždy v každém hlasování skončí někde na chvostu? V loňském semifinále SS u diváků taky totálně propadl. Dominik nebyl daleko od Elišky, mohl být zachráněn tak to mě teda štve. Možná ale tohle měli ukázat až po soutěži, aby teď tím ještě něco neovlivnili…tam kde je ten odstup velký to asi nehrozí ale konkrétně v případě Petra a Valentiny a Diany s Annou Malárií by to diváky ovlivnit mohlo.

127
Tomáš
Reagovat

@dolores: Přesně tak, to není vůbec jisté kolik měl kdo hlasů celkově když tohle je bráno pouze podle procent v týmech. I Dominik s 35 % hlasů ve svém týmu mohl mít celkově méně hlasů než Kristián s 19 % ve svém týmu. Ale celkové pořadí asi zveřejnit nemohli, to už by toho prozradili vážně až moc.

128
vvnShult
Reagovat
129
dolores
Reagovat

@Tomáš: Ukázali to, lebo práveže chcú ovplyvniť a zároveň nahrabať viac SMS-iek.
Peter vyhral asi len o pár hlasov, tá remíza je fakt desivá. ://

130
Bezík
Reagovat

@dolores: Děsivý jsou procenta pro úlisného Mulisáka ! :(

131
yeey
Reagovat

Tyjo dobre Jakub :-D :-D :-D A potvrzuje se, ze jit posledni Valentína, Petra porazi….

132
Tomáš
Reagovat

@dolores: To teda je děsivá. Hele Peter zítra vypadne, já bych to bral jako hotovou věc už a nic s tím prostě nenaděláme. Mezi ním a Valentinou to bude o štěstí ale štěstí moji favoriti nikdy neměli takže je to jisté a ještě když k ní přičtu hlasy od Husarky které třeba Valentina dostane, tak je Peter stejně bez šance.

133
dolores
Reagovat

@yeey: nemusí to tak byť, ona šla oveľa skôr, bolo viac času sa rozhodovať a posielať, ten posledný je síce vo výhode zlatého klinca, ale veľa času už nebolo, dosť rýchlo zastavili hlasovanie

134
Rena
Reagovat

Mě se také, jako Vladovi nejvíce líbila Valentina – jako jediná překvapila… má teprve 16let první živé vystoupení a rozhodně ne horší, jak originál. Super choreografie… i když, nevím, jak se ji asi zpívalo, když se o ni stále otíralo a zvedalo ji 5 polonahých chlapů… první vystoupení na živo a hned toto. Oblečení přizpůsobili filmu, pisen zde zpívají 3 padesátileté ženy…

Písen provázela můj oblíbený film THE FIRST WIVES CLUBhttps://www.youtube.com/watch?v=3PSr71Nllmw&fbclid=IwAR0Ph5XFeIeinL4x-w0U9MhIsd51CZy8NIZXIxitgEPRArjtJjjvTl5Puk0

Tímto se stala Valentina mou oblíbenkyní, spolu s Eliškou, která má úžasný nenapodobitelný hlas a skromnost… jsou mé favoritky do finále. Kdo dál tam bude je mi jedno, všichni jsou dobří, jen Diana už by mohla skončit…

135
yeey
Reagovat

@dolores: tady nesouhlasim, je uz overeny milionem peveckych soutezich, ze vypadavaji spis lidi, co jdou na zacatku a ze lidi hlasuji nejvic, kdyz vsichni lidi odzpivaji (tzn po tom „zlatem hrebu“)

136
dolores
Reagovat

@Tomáš: keďže sú takto vyrovnaní, výsledok bude ovplyvnený hodnotením poroty, ak Valentínu vychvália do nebies, a Petra budú hodnotiť diétne, teda viac jeho osobnosť ako spev, tak to vyhrá Valentína bezohľadu na poradie v ktorom pôjde

137
Mila1
Reagovat

Ta procenta hlasů, to je teda něco.
Nicméně si všimněte, jak málo hlasů měla Saša a Pepa ji stejně upřednostnil.
Stejně tak Vojta upřednostnil Markétu na úkor Dominika, který by přes hlasy lidí přešel.
Co mne ale děsí, je vyrovnanost Petra a Valentíny… o Petra se začínám docela bát, Valentínu do GF nechci.
Jedině Kali rozhodl stejně jako diváci. Je divné, jak málo lidí poslalo hlasy Kristiánovi, ale je to asi tím, že tam zafungoval fanklub Diany a její rodinka.

138
Tomáš
Reagovat

@Rena: Není jisté že to bylo první živé vystoupení Valentiny, prý hraje v nějakém klipu své kamarádky Diany Kalashové.

139
Tomáš
Reagovat

@yeey: Neboj otravo, zítra ti Valentina postoupí a mě Peter vypadne. Spokojen?

140
Rena
Reagovat

Eliška bude zpívat moji oblíbenou písen – George Michael : Careless Whisper
Valentína – Aretha Franklin : I Say A Little Prayer
To by jim oběma mohlo sednout…

141
dolores
Reagovat

@yeey: Jakub išiel tretí, čo je dosť vražedné poradie a pozri ako valcuje

142
Tomáš
Reagovat

@dolores: Vyhraje zítra Valentina nad Petrem v každém případě, my štěstí nemáme. A to si piš že i porota podpoří raději Valentinu než Petra. Tím ovlivní hlasující ovečky a je vymalováno.

143
yeey
Reagovat

@Tomáš: Proc hned otravo? Ja nejsem zadny velky fanousek Valentiny, jen analyzuju vysledky :-)

A kdyby Peter vypadl, tak mame stejneho favorita na vitezstvi a po zverejneni tehle vysledku mame i velkou sanci, ze „spolu“ jednou vyhrajeme, no nebylo by to revolucni? ;-) Tak mi hned nenadavej do otravu a hlavne si ted nezacni hledat duvody, proc Jakuba nemas rad :-)

144
Tomáš
Reagovat

@Mila1: Jo tak Pepovi je jedno co si myslí diváci, je do Saši zabouchlej… To samý Dyk má slabost pro Markétu a na to dojel Dominik. Já se o Petra už ani nebojím protože já už to beru jako jistotu že zítra vypadne. :-D Já prostě tu kurevskou smůlu na favority nikdy nepřemůžu. Valentinu taky nechci v GF ale nebude mi to bohužel vůbec nic platné. A mě nepřijde divné už ani to že má Kristián zase tak málo hlasů, však sem mu přece fandil já.

145
Tomáš
Reagovat

@dolores: Jakub je ale dost populární u lidí, pomalu už fenomén. U toho myslím je vcelku jedno kdy bude zpívat.

146
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Ano, pověstný Tomášův „polibek smrti“ ! :D

147
Tomáš
Reagovat

@yeey: Tak sorry za toho otravu, jen mě trošku namíchlo a přišlo mi že přiživuješ zítřejší výhru Valentiny, toť vše. :-D No to by teda revoluční bylo kdyby nám vyhrál společný favorit a ještě k tomu kluk, to by bylo přímo nevídané. Ale já tak nějak ani ve výhru Jakuba moc nevěřím, zveřejněna byla jen procenta v týmech a to může být dost zavádějící. Neznáme celkové pořadí ani počty hlasů. A jakub si ještě může u lidí pohoršit po zítřejším výkonu ale mám ho rád to se neboj, i když Petra mám ještě mnohem raději. Já tipuju na vítězku bohužel Elišku, Jakuba tipuju tak na 2. nebo 3. místo v GF. Prostě tomu už nevěřím že ještě někdy vyhraje kluk a neuvěřím tomu dokud se to vážně nestane. A ono se to podle mě už ani letos nestane.

148
yeey
Reagovat

@Tomáš: V poho… a ano, zverejnena procenta muzou byt zavadejici, ale i tady bych byl optimistou…. Adriana byla u divaku oblibena a verim, ze jejich 20 % hlasu bylo ve skutecnosti vic nez 32 % Husarovy nebo 21 % Markety… To by stavelo Jakuba do jeste silnejsi pozice, jestli si matematicky rozumime :-) Zajimalo by me taky , jak by bylo porovnání v absolutnich cislech Adriana (20%) vs. Kristian (19%). Jestli treba Adriana porazila Kristiana, tak to ma Jakub fakt v kapse.

149
jj
Reagovat

Zajímavý procenta. U Jakuba jsem ty procenta celkem čekal, Adriana už dávno není tak oblíbená, byl hokej, takže málo chlapů na hlasování, neměla efektní píseň a vůbec se jí nepovedla. O Aleksandře ani nemluvě, ta je outsider od začátku, tam se divím, že nemá ještě míň. Taková Markéta měla jímavou píseň, podle mě těch 21 procent znamená hodně a favoritkou na vítězství je Eliška. U Dominika bylo těžký předvídat, jak zareagujou diváci. U Jany si myslím, že přišlo nejmíň hlasů.

150
yeey
Reagovat

@jj: No evidentne si z toho kazdej precte, co si z toho chce precist :-DD

151
jj
Reagovat

@yeey:
Přesně tak, je to lepší, než kdyby si každej myslel to samý, to by byla nuda. Myslím, že ty procenta nečekaně zveřejnili i z důvodu, že jsou zavádějící. A někdo zas může tvrdit, že důvodem je, aby nevyhrál Jakub tak snadno či jiný důvod. Je na tom dobrý, že nikdo nic nevíme a jen hádáme :-)

152
yeey
Reagovat

@jj: ja radsi tvrdy fakta…:-D nejlepsi by bylo videt rozdeleni procent hlasu mezi jednotlive tymy :-)

Zverejnili to imho, aby s tim zacachrovali u Jany a Kaliho :-)

153
jj
Reagovat

@yeey:
Skutečná celková procenta se asi nikdy nedozvíme, ale pořadí ve finále a případná procenta pak napoví. A vypadá to, že by mohli finálová procenta zveřejnit, když zveřejnili tyhle. Pak se klidně může stát, že si budu myslet, že Dominik byl tohle kolo druhej v celkovým pořadí :-)

154
Tomáš
Reagovat

@yeey: Jo tak asi máš pravdu, Jakub tohle kolo fakt mohl vyhrát celkově za všechny týmy co se týká SMS hlasů. Ale to ještě neznamená že mu ten náskok vydrží, stačí když to zítra bude nějaké rozpačité a hned to zase bude sešup s počtem SMS hlasů dolů a naopak pokud bude porota a produkce zase tlačit na vítězství baby, může ho příští sobotu taková Eliška úplně klidně porazit protože diváci jsou jak všichni víme dost snadno ovlivnitelní. Já zkrátka po tom všem co se už stalo pořád nějak optimista moc nejsem. A souhlasím s jj že v týmu Jany přišlo nejméně hlasů, tam je ta vyrovnanost procent dost evidentní. Ať zítra postoupí z toho týmu Valentina nebo Peter, tak ten člověk stejně bere v GF bramborovou medaili, na víc nemá šanci. Akorát sem u tebe nepochopil proč to má Jakub v kapse pokud Adriana porazila Kristiána. Asi nejsem zase až tak matematicky vzdělaný. :-D

155
jj
Reagovat

@Tomáš:
Protože si myslí, že 20 procent u údajně oblíbené Adriany je víc než 21 procent Markéty a 31 procent Husárový, takže v těchto dvou týmech Jakub všechny hladce porazil. A jestli je 20 procent u Adriany více než 19 procent Kristiána, tak hladce porazil i zbylý tým a vítězství má tím pádem v kapse.

156
yeey
Reagovat

@Tomáš: Pokud by Adriana porazila Kristiana, tak by do Pepova tymu prislo vic hlasu, nez do Kaliho a naskok Jakuba (nad Annoumarii a Dianou) by pak byl jeste vetsi.

Pak je tu jeste Vojty tym, ale ja porad nak narozdíl od par lidi tady neverim, ze by Eliska mela moc sance na vyhru. To spis Annamaria.

157
yeey
Reagovat

@jj: byl jsi rychlejsi… :-)

Ale kdyz se nad tim jeste jednou zamyslim, tak prislo imho vic hlasu celkove ke Kalimu, preci jen mel tam 3 silne kone, takze ten rozdil mezi Jakubem a Annoumarii je mensi, nez tech 22 %. Kazdopadne si myslim, ze v celkovem poradi to bylo 1. Jakub 2. Annamaria 3./4. Eliska/Diana

158
Frida
Reagovat

@dolores: Jo, to je fakt, ale myslím, že to bylo z celkového počtu hlasujicich, ne podle týmu

159
jj
Reagovat

@yeey:
U týmu Kaliho fakt nevím, co si mám myslet. Jen podle ohlasu na youtube takovej Kristián nevypadá moc silně, je na tom vlastně nejhůř, což vůbec nechápu, zdál se mi skvělej. Ale zas díky Dianě si myslím, že je to silnej tým. Když vezmu v potaz Annamárii, tak je pro mě spíš průměrná, jak na houpačce, netuším, více se přikláním k divácky silnému týmu, hned ze týmem Vojty :-)

160
jj
Reagovat

@Frida:
Ledaže to nejsou procenta, ale přímo počet sms, pak by to vycházelo, takhle nevím, nevím :-)

161
Tomáš
Reagovat

@jj: @yeey: No jo, tak ono je to všechno tak strašně složitý a jednoduchý zároveň, že čert ví jak to teda nakonec vlastně všechno je. :-D Škoda že nezveřejnili absolutní počty hlasů, pak bychom už měli úplně jasno. Ale tím by to už úplně ztratilo napětí. Vlastně už to nebude v některých týmech napínavé ani takhle – Saša se svými mizernými 14 % nemůže nikdy v životě za žádných okolností porazit Jakuba s 66 %, to prostě není možné. Co by podle vás musela udělat Saša aby se jí tohle povedlo? Ani sebelepší výkon jí k tomu nepomůže. A Markéta s 21 % těžko může ohrozit Elišku s 44 %. Jen další dva týmy jsou vyrovnané ale stejně si myslím že postoupí Annamária a bohužel i Valentina.

162
Monika
Reagovat

Z verejnenych vysledku me neprekvapilo vubec nic, fakt nic. Prijde mi to naprosto odpovidajici situaci. To ze Petrovi pomohl zlaty hreb vecera jsme tu psali nekolikrat….Oblibenost Adriany ani nahodou uz minule vypadala jak devce z E55, sla kolo od kola dolu a s otresnym songem neslo vyhrat. Mimochodem Dominik mel teda dost hodne procent na to jakou dostal sracku, tady si myslim, ze mit normalni song klidne vzal Elisku.

163
jj
Reagovat

Už poslední příspěvek, nevím, jestli je v zahraničí běžné zveřejňovat procenta ještě v průběhu soutěže, protože zveřejnění může ovlivnit výsledek. Kde to je těsné, ale i tam, kde není, a přitom ve skutečnosti je :-) Jen to díky týmům vypadá, že není a nabudí se dojem, že je zbytečný hlasovat, nebo se naopak hlasování podcení. Kde postoupil třetí místo druhého, tak se mu to může vyčítat, apod., a nepíšu to kvůli Markétě :-) Často nezveřejní žádné výsledky ani po soutěži a najednou začnou zveřejňovat v průběhu. Už třeba kvůli sázení mě to překvapuje. Asi chtěj nějak oživit zájem o pořad, tak je nic jinýho nenapadlo.

164
Monika
Reagovat

@jj: tam hrajou velkou roli songy, kristian kdyby byl sebelepsi se srackou od beatles nemel sanci. kdyby se pisne jakuba a kristiana prohodili skoro by vypadalo uplne jinak. jakub i pres chyby vyhral, pac ten song byl pro Novaka nejefektivnejsi a skvelou praci odvedli na scene.

165
Monika
Reagovat

jsem docela v soku, ze zverejnili poradi jeste behem souteze. nepamatuji si, ze by se tak stalo v minulosti ve finalovych kolech. Dost brutalni zasah a snaha ovlivnit nadchazejici kolo zitra.

166
Tomáš
Reagovat

Mě by zajímalo jestli měl celkově ze všech 12ti finalistů někdo ještě méně hlasů než Kristián, beztak byl zase úplně poslední protože na to on je fakt mistr. :-D A přitom je tak skvělej, nechápu to. :( Adriana měla rozhodně víc hlasů než Kristián, o tom vůbec nepochybuju, možná i Dominik a Markéta ale kdoví?

167
Monika
Reagovat

@Tomáš: Imho nejmin hlasu mela sasa ta je tam od zacatku jen do poctu. Druha nejmin hlasu mela marketa, stejnej pripad. Tome, ja jsem nejvic nastvana, ze Dominikovi nedali lepsi song, podivej se kolik ziskal procent s takovou neskutecnou srajdou. kdyby mel normalni song mohl Elisku treba porazit.

168
Tomáš
Reagovat

@Monika: Chtějí asi vyburcovat fanoušky k hlasování. A to bohužel asi hlavně fanoušky Valentiny protože Peter se jim nejspíš do GF moc nehodí. Jinak nevidím důvod proč zveřejňovat takhle těsný výsledek ještě v průběhu soutěže. Už teď je jasné že Valentina mimochodem i díky tomu zítra postoupí a Peter vypadne. V ostatních týmech to ale myslím moc karty nezamíchá, tam už je stejně v podstatě rozhodnuto.

169
Tomáš
Reagovat

@Monika: To mohl ale oni Dyk a produkce asi moc dobře věděli proč Dominikovi vybrali song, jaký mu vybrali. Vybrali ho do Finále jen proto aby z něj na jedno kolo udělali debila pro pobavení a odlehčení na Mirai, dál už s ním nepočítali. Byla by fakt sranda kdyby přesto šel z prvního místa, to by se z toho teprve pak pořádně podělali. Škoda že to urvala Eliška, která to ani nepotřebovala protože Dyk by ji zachránil stejně.

170
Monika
Reagovat

jakub imho vylozene tezil ze slabeho tymu. Vlastne tam mel dve outsiderky. Eliska mela Dominika, peter Valentynu, Anna Dianu, jakub jen slabe kusy…Myslim si, ze klidne treti Kristian u kaliho mohl mit vic hlasu nez druha Adriana u Pepy.

171
Monika
Reagovat

pepa udelal obrovskou chybu, ze nevzal Johna. Sasa i Adriana byly slabe kusy.

172
Tomáš
Reagovat

@Monika: Myslím že Pepovi je to ale docela jedno. Vybral prostě tak jak vybrat chtěl, Saša mu byla sympatická a chtěl s ní pracovat co nejdéle to půjde, bylo mu jedno co na to diváci. Ten na lidi sere. Myslím že ani neřešil nějaké případné vítězství, měl tam papírově silnou Adrianu a když začala odpadat tak se jako silný vyprofiloval právě Jakub. A pokud to teď s Jakubem vyhraje ( čemuž ale pořád moc nevěřím ), tak to bude mít fakt zprdelekliku.

173
Bezík
Reagovat

@Monika: Johna mu produkce nedovolila. Hrozilo by, že by mohl John vyhrát a to je proti zájmům komerčních stanic.

174
Monika
Reagovat

Vysledky GF vidim takhle: 1. Jakub 2. Anna Maria 3. Eliska 4. Peter ci Valentyna

175
Tomáš
Reagovat

Můj tip na GF :
Eliška, Jakub, Annamaria a Valentina

Můj tip na pořadí v GF:
1 Eliška
2 – 3 Jakub a Annamaria
4 Valentina

Vidím to přesně takhle, pouze v GF váhám mezi Jakubem a Annamariou o druhém a třetím místě. Rozhodne asi výběr songů, nabízel by se Jakub že bude druhý pro ta procenta hlasů co teď obdržel ale zase ve Voice je u nás tradiční duel dvou bab takže možná Annamária Jakuba porazí a on skončí v GF nakonec až třetí. Pak by to bylo mezi Eliškou a Annamáriou což i předpokládám a vyhrála by jedna z nich. Ono i to 2. místo by bylo v současné době už pro chlapa v našich pěveckých soutěžích velký úspěch když vezmu v úvahu jak dopadla zatím poslední SS kde se ani do Top 3 žádný chlap nedostal. A ve Voice ještě u nás nikdy žádný muž ani na stříbrnou pozici nedosáhl. Ale 2. místo je už dost blízko vítězství a mohlo by hrozit že to nakonec Jakub fakt celé vyhraje, tak takhle daleko ho asi produkce stejně nepustí. Počítám že budou nějak legálně manipulovat s hlasy, třeba tím že znají stav hlasování a budou hlasovat i sami. To ostatně zřejmě dělají běžně, co kdyby náhodou ovečky přestaly poslouchat a vzepřely se? Je potřeba mít nějakou pojistku aby to dopadlo tak, jak produkce potřebuje. Takže složení GF a pořadí bude takovéto a Eliška nebo Annamaria to vyhraje. Tak a teď schválně jestli jsem prorok nebo ne? To se dozvíme už brzy.

176
WithoutEnd
Reagovat

Ja si myslim, ze je to stejne jedno. V sobotu hlavne soutezi Lake Malawi ve finale ESC pred 200 mega lidi, takze nejaky lokalni Hlas je oproti tomu nepodstatnej kulturak. Takze kdo vyhraje, neuvidim, ale z toho, co jsem videl, tak zajimavy jsou jen Diana, Anna Marie a Eliska. Jedna z nich vyhraje.

177
Tomáš
Reagovat

@WithoutEnd: Zítra ještě nikdo nevyhraje, pouze postoupí do GF… A to já se zase kouknu raději na náš Voice i když je to jenom taková lokální ptákovina. Ale Eurovize mě bohužel letos nějak nechytla a nikdo mě moc nezaujal, tak nemám důvod to sledovat.

178
dolores
Reagovat

@Tomáš: Pozri, grandfinále je aj tak dosť o ničom, spievajú sa len všetky úspešné piesne z predchádzajúcich kôl a nanajvýš dostanú ešte jednu, takže mňa až tak netrápi, že tam Peter nebude. Viac ma mrzí, že mu pridelili tú odstrelovú Cigaretku, ktorá je síce fajn skladba od Jara Filipa, ale ako súťažná pieseň je celkom na figu, nedá sa s ňou veľa urobiť, vlastne celá je v jednej lajne, trochu sa v refrénoch dvihne, aby zase okamžite upadla . Zase ako v Eltonovi musí dolovať v sebe nejaký výraz, dynamiku, napätie, vyjadriť tú salámovosť, čo je v tom songu…. je tam treba herecký talent, aby si ho divák nejako zapamätal. Ani Chodúr s ňou veľa vody nenamútil v tom Müllerovom kole, silno zabodoval vtedy s Rozeznávam, Cigaretka upadla do zabudnutia. No skrátka je to nerovný boj s tými rockovými a megapopovými peckami. Peter skončí podobne ako Dominik. Zabije ho pesnička. Ale nevadí, bude tak ako má byť.

Tomáš, pre nás by mali vymyslieť inú súťaž, nie čisto chlapčenskú, ako písala Ally, ale nejakú pesničkársku, muzikantskú, kde by bol prísny zákaz hlasového exhibicionizmu :-))))) Tam by nám Johna a spol. neodfaklili …:-D

179
Monika
Reagovat

Porad me zarazi to zverejneni hlasovani pred zitrejsim kolem. Nikdy to nedelali a myslela jsem si, ze jim to pravidla i zakazuji behem souteze. Vidim v tom vyraznou snahu pomoci valentyne, davaji lidem vedet, ze nic neni ztracene a at hlasuji… Imho chodi malo hlasu vzhledem k druhemu mistu a vysokym procentum Diany. Docela by me zajimalo kolik dostal vitez kola hlasu…

180
dolores
Reagovat

@Duro: Počuj, odkiaľ máš tie zákulisné informácie? Si nejaký príbuzný s Valentínou ?

Peter tiež nemal slabé kolo, trochu v súboji s Poštom to bolo diétnejšie, ale Valentína v súboji nič moc, Lucka bola jasne lepšia. Valentína je nesporne veľmi talentovaná, ale prepáč pre mňa málo výnimočná, jej hlas je zatiaľ pre mňa nerozpoznateľný, zaujímavá je len v spodných polohách. Keď si spomeniem na Karolínu z Kaliho tímu a jej farbu hlasu, to sa s Valentínou nedá porovnať…. Ale uznávam, že spieva naozaj na svoj vek až pozoruhodne technicky kvalitne, to ti neberiem. ….
Čo sa týka toho šaškovania Petra, o ktorom si sa zmienil, no je to súčasť jeho pozitívnej, bláznivej povahy a som si viac ako istá, že on je spokojný tam kde je a nebude sa úporne tlačiť do GF. Valentíne ten postup veľmi dopraje, a myslím si, že viac ako ona jemu ;-)

181
dolores
Reagovat

@Monika: pripomenulo mi to SHS1:
https://www.youtube.com/watch?v=odMMSoaVX7Y
ukázalo sa, že absolútna favoritka súťaže je až tretia , tiež jej potrebovali pomôcť :-D (a veľmi jej to pomohlo, skončila druhá)

182
Monika
Reagovat

@dolores: tak to je masakr :-)) To ani nevim slovenske rady jsem nesledovala. U nas tohle nikdy nebylo, ziram na to jako blazen.

183
vnualini
Reagovat

http://buyviagenonline.com – buy cheap viagra online viagra suppliers buy viagra in canada

184
Monika
Reagovat

jsem si poustela toho Mullera od Chodura a moc se mi to teda nelibilo, jedno z jeho nejslabsich vystoupeni. ten vyraz a to charisma Mullera je sakra tezky do pisne dostat. Presto si porad myslim, ze peter se slovenskou verzi zaboduje vic nez valentyna s Franklin. samozrejme za predpokladu, ze nepujde jako posledni a nebude mit velkou chvalu poroty k tomu.

185
duro
Reagovat

@dolores: Lucka je milé dievča. ale v súboji vypadla, pretože mala problémy s choreografiou. V istých častiach to vyriešili tak, že sa bude držať Valentíny za plece a pri tej príležitosti jej vytrhla odposluch. Valentína polovicu piesne odspievala bez odposluchu. Pozri video.

186
Duro
Reagovat

@dolores: Poznám ju. Preto nebudem asi veľmi objektívny, no niektoré fakty sú fakty. A k výberu piesne len toľko, okrem prvého kola jej všetky piesne, ako aj outfit vyberala produkcia. Musím povedať že pre mňa obrovské sklamanie. Hlavne teda ten outfit. Mne sa oldies veci páčia.

187
Duro
Reagovat

Ešte kto komu čo dopraje. Peter pozval Vatentínu na jeden svoj koncert v Prahe, ako hosťa. Bola tam aj Eliška a tuším Jakub. Myslím, že medzi nimi sú ďaleko lepšie vzťahy, ako medzi nami fanúšikmi. Ak chce Valentína postúpiť tak len preto aby si mohla ešte zaspievať naživo a so super hudobníkmi. Podľa mňa, nič iné nerieši.

188
Bezík
Reagovat

@duro: Jo aha, a já blbec jsem si myslel, že v téhle soutěži jde o zpěv. A ono jde ve skutečnosti o chorošky :D :D

189
Duro
Reagovat

@Bezík: Keby išlo len o hlas, tak by to mohli robiť v rádiu, bez kecov okolo. Bez toho aby povedali meno, či „smutný“ osud. A vtedy by to bolo o speve.

190
Bezík
Reagovat

@Duro: Jasně. Ale něco by mělo být hlavní, a něco vedlejší. A tahle soutěž se i jmenuje Voice – Hlas. Takže vyhození za údajně „nezvládnutou“ chorošku je absurdní.

191
Duro
Reagovat

@Bezík: Neviem, či to bolo len za choreografiu. Ja som videl tiež len to čo bolo v TV. Ale Jana sa mohla rozhodnúť podľa skúšok, prípravy atd. Tie som nevidel, ty áno?

192
Bezík
Reagovat

@Duro: Já ne. Ale ty si rezolutně prohlásil, že to bylo za problémy s choreografií. Tak jsem předpokládal, že máš interní informace.

193
Mila
Reagovat

Myslím, že chudák Peter má tu nejtěžší a nejnevděčnější píseň. Měli mu dát něco typu Somewhere over the rainbow, ale ten výběr je na odstřel. A Jakub má zas něco, co zabere na lidi.

194
Frida
Reagovat

Sem koukala, že na Instagramu ji chválí Marcela Březinová.Marketu

195
DJ Vlado
Reagovat

@duro: Přehrál jsem to znovu a všiml jsem si toho vypadlého odposlechu, nicméně si nemyslím, že by to Lucka udělala schválně (ale tak jsi to nejspíš ani nemyslel, že?) :-) Podle mě ale Jana udělala chybu, že holky postavila proti sobě do battlu, protože v live shows by si zasloužily být obě :-( Nevim, proč Jana tak urputně tlačila Michaelu, která je jednak podobný typ jako Valentína (zatímco Lucka se liší) a navíc už točí CD, takže už byla v live shows zbytečně, zatímco Jana mohla mít dream team ve složení Lucka, Valentína, Peter :-(

196
Duro
Reagovat

A prehlásil som aj, že vytrhla Valentine odposluch, keď ju držala za plece . To je vidno zo záznamu. Mimochodom to držanie za plece bol dosť neprirodzený prvok, pretože keď sa vymenili, tak tam nič take nebolo.

197
Frida
Reagovat

Jenomže mně je ta Valentina nesympatická, nemůžu si pomoct.A myslím, že se to nezmění.

198
dolores
Reagovat

@Duro:
O tom, že im prideľujú songy povinne my to tu všetci na Panákovi dávno vieme, Valentína si môže gratulovať, že jej nepridelili napr. Vráť mi tie hviezdy od Dubasovej, lebo úplne každá baba, čo to dostala v speváckych súťažiach s tým vypadla …

199
Duro
Reagovat

@DJ Vlado: Rozhodne som presvedčený, že to nebolo naschval.

200
dolores
Reagovat

@Bezík: v tejto súťaži ako pre koho, niekedy ide o spev, hlas (v prípade Petra), niekedy o pridružené činnosti ako choreografia (v prípade Lucky) .. Valentína zvláda oboje ;-)

201
Duro
Reagovat

@dolores: Už to tak bude :)

202
Rena
Reagovat

Můj tip i přání na pořadí v GF:
1 Eliška
2 Valentina
3 Annamarie
4 Jakub

Vyhraje jedna z holek… může kterákoliv.

203
Monika
Reagovat

Mimochodem prave Adriana je krasnym prikladem, ze v Hlase vubec nerozhoduje pozice favorita. V SS si divak projde s ucinkujicim dlouhou cestu a ma uz k nemu vytvoreny vztah a pripadne ho podrzi v nejakem kole, kde mu to uplne nevyjde nebo dostane spatny song. Tohle pravidlo v Hlase absolutne neplati, tech kol je tak hrozne malo, ze aktualni vykon hraje prim. Takovych posuku jako jsme my tady je strasne malo ( no a navic kdo z nich posila hlasy…), vetsina lidi to vubec nesleduje do detailu a nema prehled o soutezicich, proste si zapnou po dvacate bednu a sleduji peveckou soutez a posilaji kdo se jim v tu dobu libi a nelibi. No a Adriana se proste nelibila, castecne i vinou debilniho songu, tipuji, ze skoncila na nejakem devatem ci desatem miste dle zverejnenych procent.

204
jj
Reagovat

@dolores:
Zajímavý, že u vás na Slovensku ukázali v minulosti dokonce přesný počet hlasů, ale předpokládám, že se jednalo o výjimku. Pamatuju si, že u nás dřív celkem často ukazovali či naznačovali procenta, hlavně ve finále, ale pokud si pamatuju dobře, tak nikdy neřekli, čí jsou které procenta. Nebo u Vyvolených pravidelně. Někdy se to ovšem dalo lehce poznat.

205
jj
Reagovat

Díval jsem se na sledovanost Ordinace v úterý, kdy nebyl hokej, to měla 1153 tisíc, mám dojem, že to je její běžná sledovanost. Ve čtvrtek kolidovala s naším utkáním s Lotyšskem, tehdy měla Ordinace jen 843 tisíc, tedy o 310 tisíc míň. Sledovanost hokeje byla 1.7 milionu, ke konci zápasu byla dokonce 2.1 milionu, docela masakr. Klesala hlavně během třetin, ale na sledovanost Ordinace to nemělo žádný vliv, diváci neměli zájem vidět jen kousek pořadu.

206
Violete
Reagovat

Zajimal by me nazor Scalexe,skoda,ze uz to nestiha psat. Jinak ta pisnickarska soutez by se mi take libila,nebo i skladatelska, a hlavne by soutezici meli mit moznost si pisne vybirat sami a vyprofilovat se,takhle kdyz jim to urcuje produkce,to neni ono.I kdyz ja verim,ze pro interpreta i ta vyzva s pisni,kterou by si nevybral, muze byt dobra.Podle me i Dominikovi nakonec i ta spatna pisen pomohla,ze lide pro nej hlasovali. Jsem hodne zvedava na Jakuba,jestli to pro nej byla odstrelova pisen,nebo naopak.Pro Kristiana by tahle pisen byla skvela,skoda ze uz tam neni.

207
Ally
Reagovat

@Violete: Právě jsem se dívala na ty procenta
Nechce se mi moc věřit, že by měl Jakub až takový náskok. Ale na druhou stranu druhá Adriana mohla být dost hlasů právě z důvodu, že nic moc písnička, tak ji lidi podpořili plus je to kočka , dovedu si představit , že půjde i do nějaké pěvecké soutěže mimo ČR..:)
Ale zase mi připadá, že má trošku o sobě vysoké mínění, ..a lidi možná spíš fandí takovým jako AnnaMaria, Eliška.
Plus mají pořád ještě pocit, že jde o Hlas a ten Eliška má. I když popravdě ji ta Pink taky uplně nesedla, i to řekla, mohla dostat taky hlasy na podporu..
Stejný případ jako Adriana je Diana, a když si myslím , že AnnaMAria měla hoodně hlasů , hm tak Diana bohužel taky

Ale celkově je fakt , že ty procenta jsou jen na spekulace :)

Jj, včera jsem koukala kousek na koncert Radůzy a vzpomněla si na Natálku…Možná by fakt šla hodně daleko..kdoví co by ji Pepa nebo kdo dával..

208
Ally
Reagovat

@jj: :D Občas mám blbé nápady ..ale Tomášovu odpověd na téma proč pořád holky jsem přečetla .I když marodím a hlava ještě tak na nejnutnější práci funguje, ted odpovědět musím :)

Takže položme “ běžnému občanovi “ otázku “Myslíš, že vyhrávají pěvecké soutěže častěji holky nebo kluci “ ? ( Budu mluvit spíš za ČR , protože čistě slovenské soutěže jsem nesledovala ) Co odpoví ?
Myslím si, že : Jeežíš nevim , já už to moc nesleduji..no pamatuju Aneta Langerová, Chodur, pak Bende nebo ten Horváth..hm nevim Gunčíková , Adamec..jo ten jak se jmenoval Zonyga , nebo to byl ten jak měl takovou tu mašinku .. jo Ruml..a ted jsem si vzpomněl/a ten s tím šátkem na hlavě , pak ten blonďak Drda..
Dobře a někdo novější ? Ty jo nevím, to je furt dokola..ta s růžovými vlasama, jo ještě Hruzová, Emma Drobná..

Takže co z toho pro mě plyne ?
Dříve byly výraznější kluci, tak proč ne ted holky..?
Stejně si nikdo moc nepamatuje , kdo vyhrál a kdo byl druhý třetí ..ale jak se prosadí ..viz třeba Ben , Debbie atd
Howgh :)

Jo a na Ondru Rumla se taky těším, viděla jsem ho na vánočních trzích..

209
Frida
Reagovat

@Ally: To je pravda
Vidím to i na sobě. Když už mám pocit, že někomu stoupá „postup“ a chvála do hlavy, začnei být nesympatický a jde pak mimo můj zájem i kdyby předváděl, kdoví co.
Vzpomeňme právě na Anetu, Vlastu, Drdu. A naopak, Balogová, Gába, Nosková, teď Diana. Anna Maria boduje, protože divákům připadá, roztomilá, sympatická, stydlivá. No, uvidíme, třeba budeme ještě překvapení.

210
dolores
Reagovat

Eliška si zahrá na saxofóne, neviete ? … keď má tu pieseň od Georga Michaela

211
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: jj. podle Instagramu by se na saxofon doprovázet měla :-)

212
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Veď práve som tam jej v rukách videla ten saxík, len som si bola nie istá presne čo to je…ale teším sa nato :-) Ešte som zachytila ukážky z generálky, Aleksandra a Jakub si spievajú s Jandom : Vymyslel jsem spoustu nápadu auuuu, Kubovi to ide dobre, potom aj toho Mansona dobre solí, vyzerá, že Markéta má tanečníkov :-) Diana tanečníčky, Aleksandra dlhé biele šaty, baby od Dyka si zaswingujú s Rumlom, Peter s Táslerovcami tam skúša Cigaretku, no žiadna sláva, a Annamária spieva refrény, ale dosť prúser, hádam to bude naostro lepšie, … DIana s Annamáriou spievajú s Čírovou jednu jej pesničku.
A Kubo má zástupy fanyniek ….:-O :-)))

213
Monika
Reagovat

@dolores: Diky za shrnuti :-)) No u jany to bude fakt zajimavy, tam neni nic jiste. Docela me prekvapuje, ze Anna pruser, pokud to neda ani v zivaku i tam se to muze jeste zdramatizovat, vubec jestli chodi malo smsek Hujerovci Kalaskovci budou hlasovat jak smyslu zbaveni. Ja si ani neumim predstavit co by na podiu vyvadela Diana, kdyby vypadla. Uz minule byla na zhrouceni. I tak si myslim, ze to cele vyhraje Jakub, je to takovej samponek ksichticek a kdyby byl v GF jedinej kluk, tak to uz vubec neni co resit.

214
zweSlups
Reagovat

http://susamsokagim.com – generic viagra sildenafil best generic viagra does generic viagra work

215
Tomáš
Reagovat

Jaké myslíte že bylo podle těch zveřejněných procent celkové pořadí soutěžících minulou sobotu bez ohledu na týmy a kteří čtyři by nás minule opustili kdyby se rozhodovalo jen podle počtu SMS a nikoliv v týmech a podle koučů? Napíšete zase své tipy?

216
Tomáš
Reagovat

Jinak dnes je to pro mě jasná věc : Postoupí Jakub, Eliška, Annamaria a bohužel Valentina. Vypadnou Aleksandra, Markéta, Diana a bohužel Peter. Nevěřím že to bude nějak jinak. Jedině v týmu u Jany bude jakože ´překvápko´´ že vypadne Peter a postoupí Valentina ale pro mě by spíš bylo překvápko kdyby to pro mě dopadlo dobře a Peter by postoupil, to by byl pro mě zázrak a ten se nestane. i Dolores už je s vyřazením Petra smířená podle toho co tu píše a já s tím smířený sice nejsem ale zato sem si tím úplně jistý. Valentina je vlastně ve výhodě že minule byla až druhá i když s minimálním rozdílem ale to podvědomě vyburcuje její fanoušky víc než fanoušky Petra, který minule vyhrál. Plus Valentina ještě dostane všechny hlasy od Husarky a Peter dostal song, který není moc líbivý a nenaláká na něj komerčáky. Takže já myslím že je to úplně jasný a Peter jde domů. A vím že i kdybych to napsal ještě tisíckrát, tak to stejně nezměním a prostě to tak bude. Mě je to úplně jasné jak to ty sračky dnes odhlasují a že do GF půjde bohužel Valentina. :(

217
kunsnime
Reagovat

http://movietrailershd.org – 150mg generic viagra does viagra work safe site to buy generic viagra

218
Tomáš
Reagovat

@kunsnime: Mám si to koupit nebo co vole?

219
Mila1
Reagovat

@Tomáš: Tomáši, myslím, že se pleteš. Peter zaboduje s Mullerovou písní a Valentýnka pohoří s tou vykopávkovou srágorou a půjde pěkně domů. Uvidíš

220
Violete
Reagovat

@Mila1: Take si myslim,ze muze Petr zabodovat i postoupit,i kdyz ja bych to prala i Valentine.Na swingujici Marketu s Eliskou se tesim a na ten saxofon.

221
Frida
Reagovat

@Tomáš: Však už jsem to psala. To nebylo podle týmu, ale celkově
Pak to rozdělili do týmů.

222
Tomáš
Reagovat

@Frida: A jak to teda bylo celkově?

223
Mila1
Reagovat

@Violete: No jestli bude Eliška swimgovat, tak to mne moc nebere. Líbila se mi minule v rockové poloze

224
Mila1
Reagovat

To je strašné, do čeho Valentínu navlékli a ten účes.. přidává jí to 20 let a 10 kilo.. zpěv klasika.. To teda na výhru není

225
Violete
Reagovat

Nevim,proc ji tak postarsuji,to,co mela na sobe v upoutavce tu kosili,bylo daleko lepsi.Me to zacalo bavit tak od poloviny pisne.

226
dolores
Reagovat

@Tomáš: Ja by som na svojom odhade poradia hlasovania z minula veľa nemenila, snáď len toho kristiána by som dala nižšie až za Petra, mala som ho pred ním.@Mila1: diky za tvoj optimizmus :-) problém je, že slovenské fanynky čumia na hokej

Inak Valentína v tych spodných polohách krásne znie, hore je všedná, ale vystúpenie vydarené, len neviem tá pieseň asi nezaboduje na mladých

227
dolores
Reagovat

Kali má vlastne v tíme 2 cudzinky

Diana tam pri klaviri s Máriou pôsobila dosť neprirodzene

V spoločnej piesni obidve rovnako dobré o kúštik viac pre mňa Annamária

228
Violete
Reagovat

Zda se mi to,nebo v tech refrenech nejsou Diana a Anicka vubec slyset? Anna dobre,ale nejak celkove to moc nevyznelo.

229
Mila1
Reagovat

@dolores: Možná jí pošlou hlasy fanynky Helenky Vondráckové.

230
Violete
Reagovat

@Mila1: Proc Helenky Vondrackove?

231
Rena
Reagovat

Valeriina písen je z nějakého filmu a je dost známá česky – Proč mě nikdo nemá rád – Ilona Csáková. Oblečení na 16 let fakt děsný…

232
Rena
Reagovat

Samozřejmě Valentinina…

233
dolores
Reagovat

@Mila1: myslíš Valentine ?to áno, lebo na túto pieseň má Helena českú prerábku

234
Mila1
Reagovat

@Violete: Protože cover téhle písně zpívala Helenka…proč mě nikdo nemá rád

236
Ally
Reagovat

Tak minule oblékali patnáctiletou Elišku a vůbec holky hrozně vyzývavě , ted zas naopak..a nikdy nebudeme spokojeni ..:)

237
Mila1
Reagovat

Valentína byla slušné retro… Ale asi to nebylo tak zamýšleno.

238
Monika
Reagovat

Dolores, Tome peter to ma v kapse. nevim co by musel predvest, aby ho valentyna porazila. nechapu jak mzue tak mlada holka zpivat takovou vykopavku a k tomu jeste vypadat jak padesatileta domovnice. Za to styliste berou prachy nechapu. No zpev o nicem, vubec nevyuzila svuj potencial, spatny song, monotonni tahla nuda, vlazne hodnoceni poroty, prvni v poradi zpivala, ma to spocitane.

239
Violete
Reagovat

@Mila1: Diky za vysvetleni.A ony jsou dnes jeste nejake fanynky Helenky Vondrackove? :-)

240
Bezík
Reagovat

@Violete: To by ses divila ! Jsou jich plné domovy důchodců ! ;-)

241
Mila1
Reagovat

@Violete: V domově důchodců určitě

242
Mila1
Reagovat

Eliška to s tím saxofonem nějak překombinovala, přijde mi, že hůř zpívá

243
Violete
Reagovat

@Mila1: Take si myslim,ale ta hra na saxofon byla skvela.Vizazisti ji take ubrali na sarmu,ty trasnove kalhoty se k ni nehodi.

244
dolores
Reagovat

@Ally: áno, človek je tvor, ktorý nikdy nebude spokojný a furt sa len sťažuje :-D

@Monika: fakt si to myslíš? Ja som už stratila všetku nádej a ty toto, no išla prvá, dosť ma to zaskočilo… tak teraz je na Petrovi, aby nevyprodukoval nejaký pruser

Eliška teraz skvele hrala , moja zlatá, ale spev , no dosť vlažné na jej pomery, tak teraz neviem, či ju náhodou dnes Markéta neporazí

245
Mila1
Reagovat

@Violete: Ono se to špatně obojí udýchává.. saxofon byl famózní, zpěv tak na 50 procent

246
Monika
Reagovat

Svata prostoto co to dali Elisce za kalhoty? Tyhle roky mame uz davno za sebou, otres. pro me nejpusobivejsi byl ten saxofon, to tomu dodalo grady, jinak blbej song a ani pro Elisku se mi nehodil. Mne se nejvic libila v Lady gaga to bylo tak bozi…takovou Elisku hledam ne tuhle nudu.

247
Mila1
Reagovat

@dolores: Vždyť jsem vám to řikala, že Peter to má v kapse

248
Violete
Reagovat

A to porota nemuze rict nic kritickeho?To tam vubec nemusi byt.U Petra se zvysuje sance,take si myslim.

249
dolores
Reagovat

@Violete: veď aj ja fandím Helenke, ale tej verzii zo 60tych rokov, keď spievala Jordán a pod. :-D

250
Ally
Reagovat

Jé Eliška to byla takové pohlazení..já se přistihla , že se usmívám jak Vojta..:)

251
Monika
Reagovat

Eliska ma velmi nevdecnou druhou pozici, navic to bylo takove nemastne neslane, ale porota ji hodne vychvalila to ji hodne pomuze…

252
dolores
Reagovat

@Mila1: ešte nie, to uvidíme po odspievaní :-)

253
Violete
Reagovat

Jakub ma detsky fanklub :-)

254
Bezík
Reagovat

Zajímavé, mě se naopak Eliška dneska poprvé líbila. Výtečně vybraná skladba a Eliška snad poprvé netlačila tak na pilu, což se kladně projevilo.

255
Mila1
Reagovat

Jakub hodně efektní.. A ani ne moc falešné.. pro mě zatím nejlepší

256
Violete
Reagovat

Jakub fantasticky,melo to i temnou atmosferu,fakt nejlepsi dnes

257
Ally
Reagovat

@Bezík:
Jo ukázala se jinak Eliška, to se mi líbí

Jakub ..pro mě teda vůbec ne..nějak amatérské , a tahle verze se mi nelíbí ..

258
Monika
Reagovat

Jakub pro me parodie na Mansona. ja mu ten projev proste neverila, kam se hrabe na podani Davida Weingartnera. Imho kubovi vic svedci romanticke pisne nez rockove.

259
dolores
Reagovat

Jakub je dobré vrešťadlo, tá sila hlasu ho vytiahne asi do víťazného konca, ale tá pieseň je hrozná ,na mňa asi tak agresívna ako na Dyka

MYslím, že Pepa počíta s Jakubovým víťazstvom, niečo naznačil minule na Markíze v teleráne

a veľmi dôležité je, pre fanynky, že Kubo nemá holku :-D

260
dolores
Reagovat

Anna, slohy výborné, tie refrény slabšie, ale ok, určite nie tak zlé ako som počula v tej ulážke zo zvukovky… a je to hit, zaberie to

261
Mila1
Reagovat

Annamária úžasná..ale přišlo mi, že to moc žene..A slyšela jsem tam místy druhý hlas

262
Bezík
Reagovat

Úlisný Mulisák, naprosto příšerný !!! Okamžitě zastřelit za prznění klasiků ! Ví ten člověk vůbec o čem to je ? Výkřik „pojďte všichni“, no to je peklo :D :D Ono to celé bylo asi hlavně dílo Pepy, takže není divu že to byla kabátí hrůza, ale Mulisák tomu dodal korunu.. Tfuj !!!

263
Violete
Reagovat

Anicka skvela,druhe nejlepsi dnesni vystoupeni.

264
Monika
Reagovat

tak Andula pruser, hrozna trema nebo nevim co kam spechala? beyonce to zpiva s tak uzasnym klidem a jistotou tohle bylo tak strasne uspechane, bez emoci, mit to co nejdriv za sebou. Fiha to je skok dolu s minulym kolem.

265
Violete
Reagovat

Anicka moc sympaticky pusobi,snad tu Dianu porazi.

266
Monika
Reagovat

Kdyz si vzpomenu jak by to dala maskova ci Styblova, tohle byl strasne slabej odvar. ve vyskach nemela vubec silu v hlase, ale hlavne celou dobu byla pred kapelou, jela jak rychlik dopredu, ja ten song miluju prave s tim klidem a prozitkem. Hozena rukavice Diane, dnes by to Andule nemuselo stacit, i kdyz ma strasne efektivni song.

267
Mila1
Reagovat

Kde je Eliščin chraplák? Já ji prostě dnes nepoznávám…

268
Violete
Reagovat

Uzasne to dala Marketa a moc ji to slusi.

269
dolores
Reagovat

@Bezík: Ja aj očakávam, že Mansonovi ultrafans budú pohoršení, to tak býva…a áno Kabát mu to naservíroval, ale nevadí, on postúpi napriek tvojmu znechuteniu :-)))

Ten swing skvelý, konečne niečo, na čom som si mohla zamlsat 👍👍👍Obidve baby výborné, Eliška ma o pár mm srdiečka viac brala

270
Ally
Reagovat

@Bezík: Já chtěla napsat , že to je na odstřel Jakub..ale že tomu možná nerozumím :)

Anička fakt uspěchané.. škoda, připadlo, že měla i problémy s dechem?

Tak to byl taky zážitek..holky obě s Ondrou …dneska je to pestré :)

271
Monika
Reagovat

Zjevne jde dnes jako zlatej hreb vecera Diana, no jo protekcni lady, musime ji zachranit, aby se nezhroutila. uz minule mela namale.

272
Monika
Reagovat

jakub samozrejme k smichu, ale to nevadi, zduraznil, ze nema pritelkyni, tak se hlasy pohrnou :-)) navic mel nejlepsi scenu, fakt vymakane vystoupeni choreograficky.

273
dolores
Reagovat

@Monika: tiež tipujem Dianu ako poslednú, ale môže to byť aj Saša, to vieš Metallica, biele dlhé biele šaty…

274
Bezík
Reagovat

@dolores: Mansonovým ultras to bude ukradený, pro ně to je jen jeden z jeho coverů, ale jestli to slyšeli nějací ultras Depeche Mode, tak už volají nájemným vrahům a vyprazdňují konta :D :D

275
Nika
Reagovat

ten swing s Ondrou byl fantastický, obě holky jsou výborné, dnes se mi i styling Elišky hodně líbí, včetně těch třásňových kalhot, seklo jí to. Vlasy sepnuté jí moc sluší. A Markéta mě čím dál víc zajímá, ta holka je fakt skvělá. Těším se na její sólové vystoupení, i když se díky vybrané skladbě výsledku dost obávám, že to bude nuda a odstřel. Bohužel.
Eliščin sólový zpěv dnes trpěl trochu hrou na saxík, ale těžko se to kombinuje se zpěvem, hodně náročné na dech, nicméně ustála to se ctí. Je to výborná muzikantka.
Jakub se mi poměrně líbil, když odhlédnu od toho, že je to typově úplně jiný případ než Manson, ale scéna vynikající, efektní, to mu asi hodně pomůže, rozhodně to nezkazil, i když patří do jiné škatulky.
Anička mi je dost osobnostně vzdálená, poměrně sympatická holka, ale nijak zvlášť mě nezajímá. Slušný, ale ničím extra zajímavý výkon.
Valentinu jsem propásla…

276
Ally
Reagovat

Peter Nagy ?:)

277
Violete
Reagovat

Peter prijemne vystoupeni,jen jestli to bude stacit na postup.

278
Frida
Reagovat

No téda, ten Peter se mi dnes líbil. Takový Bob Dylan. Miláček

279
Mila1
Reagovat

Peter mne trochu upsal.. nemělo to ten náboj jako od Mullera

280
Mila1
Reagovat

Trochu uspal

281
Bezík
Reagovat

Dobře se s tím Jana vyfackovala ! Peter byl výbornej !

282
Violete
Reagovat

Jana Kirschner za Petra a pisnickare bojuje jako lvice :-)

283
dolores
Reagovat

musím povedať, že som sama nečakala, že a mi to Petrove podanie tak bude páčiť, fakt krásne , až na ten výpadok textu …. budem si to púšťať dookola, no fakt ma to dojalo, ale neberte ma vážne , asi nie som objektívna :-D
a či postúpi alebo nie, tak to už neriešim, s hanbou neodíde

284
Monika
Reagovat

peter pro me dnes jasne nejlepsi. ten jeho hlas ma tak prijemnou barvu a je to i sympatak. jasne neni to Muller, ale to by nedal nikdo jako on. takove charisma a zkusenosti to nezvladne nikdo. I tak peter jednicka zatim .

285
Mila1
Reagovat

Teda Markétě to neskutečně sekne

286
Violete
Reagovat

Marketa touchdown,neskutecne me bavi.

287
Nika
Reagovat

Z Markéty se vyloupla kočka:) A z té srágory udělala docela zajímavou skladbu. Jinak ji nesnáším. Ta improvizace se jí ale velice povedla.

288
dolores
Reagovat

Markéta, to isté komorné podanie ako na tom koncerte, len pretavené do veľkej sály … pekné, naozaj kvalitné, skvele sa s tým pohrala, vidno že tú pieseň pozná spredu zozadu :-)

289
dolores
Reagovat

Tá Saša sa mi vôbec nepáči, ten jej spev mi nereže, jakub pre mňa o mraky lepší hlas

290
Bezík
Reagovat

Bože, úlisný Mulisák dokáže zprasit i tohle ! Aleksandra bohužel taky. Strašlivý rozdíl proti skvělému vystoupení Ondry Rumla s holkama !!!

291
Frida
Reagovat

Markéta úplně se rozzářila, moc ji to slušelo. V tomto retro večeru moderní styling. Pošlu jí hlas ať to dopadne jak to dopadne.

292
Nika
Reagovat

Musela jsem se smát, jak se Saša v těch třpytivých šatech a na šteklích snažila „rockově“ hýbat, ale výsledkem bylo jen úporné přešlapování z pravé na levou s doprovodem vlnění boků:-)))

293
dolores
Reagovat

mám vážne obavy, že Markéta dnes porazí Elišku…., ja sama som z nich rozpoltená, ale nezvyknem meniť počas súťaže favoritov, tak viac to želám Eliške :-)

294
Violete
Reagovat

Jakub tam znel dobre. Alexandra me uz nejak prestala zajimat,Marketa tak zari,ze vsechny ostatni zpevacky u me zastinila.

295
Mila1
Reagovat

@Nika: Opravdu nevím, čím Pepu tak okouzlila

296
Nika
Reagovat

@Mila1: ani já ne, je taková….úporná. Podobný případ jako Kalashka.

297
Mila1
Reagovat

@dolores: Eliška je dnes nějak upozadněná. Markéta exceluje ..Ale podle reakcí na facebooku má daleko větší ohlas pořád Eliška

298
dolores
Reagovat

tak som zvedavá ako to dopadne v Janinom tíme

299
Violete
Reagovat

@Frida:Ja uz hlas poslala,Marketa si to zaslouzi.

300
Frida
Reagovat

Když si vzpomenu, jak to senzačně zazpívala Nikoleta Spalasova, tak Marie kilometr od ní. Škoda, ale to se dalo čekat

301
Nika
Reagovat

šmarjá, ten medailonek jsem neměla vidět. Urvalo mi to její „vystoupení“ uši!

302
Mila1
Reagovat

Tak Metalica je v podání Saši děs a hrůza.. se divím, že nemá trochu soudnosti

303
Monika
Reagovat

Fiha sasa sileny, nejvetsi pruser letosniho Hlasu. To rve usi, misto zpevu bruceni medveda, hvezdna pechota hadr, je mi ji az lito. Nic horsiho letos nebylo.

304
dolores
Reagovat

Saša sa mi nepáči, zle intonuje, miestami zbytočne zavýja

305
Monika
Reagovat

Hmmm Marketa prekvapila, dnes mnohem lepsi nez Eliska, poprve se mi libila. Song k nicemu, ale dokazala z toho vytezit maximum, dobry dnes.

306
Bezík
Reagovat

Aleksandra – rovněž zastřelit za prznění klasiků !!! Ale klidně až za úsvitu, úlisný Mulisák má přednost !

307
Violete
Reagovat

Mne se Sasi hlas libi,ale nejak se tam vytratilo kouzlo.

308
Mila1
Reagovat

Ježíš, co tak strašného se Sašence stalo, že ji všichni tak litují?

309
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Bezík: uz jsem volala
Johnu Wickovi.

310
Nika
Reagovat

no, ta to řezala jak pila! Děs,, běs, hrůza. Za co ji tak vychválili?

311
Ally
Reagovat

No tak byla to hodně dietní Metallica..ale mě to baví, jak je tam ta Saša tak nějak omylem a užívá si to :) fakt, že nejsem objektivní , anžto je Šumperk moje rodné město..
Amaterismus Jakuba mě irituje víc…protože je mnohem nebezpečnější..

312
Bezík
Reagovat

@Theresa_feat Vladko: Super, tak to je jistota ! ;-) :D

313
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Bezík: Na Gahana mi nikdo sahat nebude! :-D

314
dolores
Reagovat

@Mila1: Tak dúfam, že Eliška postúpi, hoci FB nemá výpovednú hodnotu .. napr. na FB Peter úplny outsider

Diana je dnes pekná, dobre sa vyspala …vystúpenie má úroveň , zdá sa, že sa urobilo úplne všetko, aby porazila súperku, hoci cezo mňa to prešumelo…

315
Violete
Reagovat

@Monika: Nejhorsi byla pro me Diana.

316
dolores
Reagovat

Dyk, palec hore, zato, čo povedal Diane, a áno Jana ironicky zabila tou Eurovíziou :-D
neskutočné ako sa tá Diana ešte aj po odspievaní zaliečala divákom

317
Monika
Reagovat

Diana se strasne snazila, prestpo ta holka je tak tuctova jak osobnostne tak halsove. nenadarmo jeste zadnou karieru neudelala a ani neudela. Nic na ni neni, jen urputna snaha vyhrat. A dostala teda peknou protekci, tolik prostoru na zaver, evidentne ji chce ve finale i produkce. No myslim, ze jakub je uplne jasnej, Eliska taky (byt marketa mi prisla dnes o dost lepsi), peter , a zacinam si myslet, ze kalaska Andulu da.

318
Nika
Reagovat

Diana to nezazpívala zle, podařilo se jí to, ale taaaak strašně chce vyhrát, že je to naprosto neskousnutelné….ve srovnání s přirozeností a pohodovostí Markéty a Elišky je člověk při pohledu na Dianu úplně v křeči

319
Monika
Reagovat

za me dnes jen marketa a peter, jinak uz nikdo.

320
Monika
Reagovat

@Nika: To ano a k tomu rodice ambiciozni jak svina. Uplne vidim jak holku od malicka tahali po vsech oblastnich soutezich a vstepovali ji do hlavy, ze proste musi vyhravat.

321
Nika
Reagovat

@Monika: z Petra jsem dnes spíš rozpačitá, než cokoli jiného. Ale je to sympaťák.

322
Nika
Reagovat

@Monika: no, a tím šíleným grcem, co tam dala jako přídavek, to úplně zabila.-)))))

323
Ally
Reagovat

John Wick /Keanu by byl nejvíc :)
Pak jedině dnes Eliška, Markéta , no a Petr..možná Valentýna ..takže druhé 2 týmy na prázdno

324
Violete
Reagovat

Peter a Valentina super,hezka tecka

325
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Vojtek jak cumel :-D

326
Monika
Reagovat

ja nevim ten peter, valentyna, eliska, marketa…vsichni to berou tak nejak pohodove, hlavne si to uzit, jen Diana se nedokaze ani uvolnit, jak porad mysli na postup.

327
Theresa_feat Vladko
Reagovat

ŽJoun prsonal džízs

328
dolores
Reagovat

Tak za mňa
Peter
Markéta
Eliška za saxofon
jakub
Valentína
Annamária
Diana
Alexandra

329
Bezík
Reagovat

@Theresa_feat Vladko: :D :D :D Perfektní přepis ;-)

330
Bezík
Reagovat

Za mňa :
Markéta
Eliška, Anička, Peter tak na roveň

dlouho nic
Valentína
Diana

Totál hrůza : úlisný Mulisák, Aleksandra

331
Violete
Reagovat

Peter to dal,super.

332
orchis
Reagovat

Tak mně se dnes líbil tým Vojty a Jany. A to včetně skladeb s hosty… škoda, že musí vypadnout z každého týmu

333
dolores
Reagovat

woooooooooooooooooooooooooooow tomaš kde si ?????

334
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Bezík: dekuju, v te rekapitulaci mi to urvalo obe usi

335
Bezík
Reagovat

Peter, paráda, aspoň někdo mi prošel !

336
Mila1
Reagovat

Mně se dnešek líbil asi nejmíň že všech večerů.
Elišku jsem nepoznávala.
Peter jakžtakž.
Markéta dobrá.
Jakub taky ušel.
Jinak nuda.

337
bbdSwema
Reagovat

http://usa77www.com – canada drugs direct buy viagra online walmart online pharmacy

338
Bezík
Reagovat

Fňuk :(

339
Nika
Reagovat

hm, tak Markéty je mi líto:-( Jsem zklamaná, i když Eliška je taky výborná. Tak jo, no,přeji jí to. S Petrem jsem skoro nepočítala, ale fajn. Sympaťák postupuje.

340
dolores
Reagovat

Eliška a Peter, neskutočné, moji top favoriti od samého začiatku, to je skvelé :-))

341
Mila1
Reagovat

@dolores: No vidíš.

342
Monika
Reagovat

mam radost z Petera, pro me nejlepsi clovek ve finale, hrozne moc bych mu prala vyhru. To je takovej sympos s krasnou barvou hlasu. Asi bude nejvetsim outsiderem ale i tak pro me je z nich vitez.

343
Violete
Reagovat

Markety je skoda,ale stejne to byl dnes jeji vecer.Byla nejlepsi.

344
Tomáš
Reagovat

Jupíííííí stal se zázrak a Peter mi postoupil!!!! Splněný sen! Strašně mu to přeju, to byly šílený nervy až do poslední vteřiny. A teď ten zbytek je mi už jedno jak dopadne protože Kuba stejně postoupí. Ale vyhodil bych Annumariu, ta ženská mě tak šíleně nudí že to snad ani není možný a vůbec se tam nehodí, nudná podobně jako Valentina. Takže bych nakonec radši do GF Dianu, která je aspoň kontroverzní a bylo by to s ní větší vzrůšo. A třeba by aspoň ji ještě mohl Peter porazit ale to už si moc sním. Každopádně dnes velká radost juchuchů!

345
Monika
Reagovat

No asi pujde Kalaska s Andulou posledni, pac tam bude prekvapko. kalaska Andulu porazi. Ale stejne ve finale nevyhraje, toho se vubec nebojim.

346
Bezík
Reagovat

Markétka mě moc mrzí, ale Elišce to přeju, dneska jsem jí konečně docela přišel na chuť. Škoda že nemohly postoupit obě.

347
Tomáš
Reagovat

@Monika: Pro mě je taky Peter vítěz i když asi skončí v GF čtvrtý. Ale je tam a to je důležité, pro mě je ze všech nejlepší.

348
dolores
Reagovat

myslím, že dnes Diana Annu porazí, išlo sa na jej postup, hoci mnoho divákov odradila, ale má fanklub, ktorý po minulom kole sa už dnes zmobilizoval. Aj ja si myslím, že ju tam produkcia chce

349
Frida
Reagovat

No jo no co už. Elišce to celkem přeji, ale myslím, že je jí odzvoněno. Rozhodně se mezi Peterem a Dianou. Přeji to Peterovi

Kdyby postoupila Markéta, ještě by mohla zamíchat s kartami. Protože neukázala všechno. Nestačila to. Eliška už na víc nemá.

350
Monika
Reagovat

Vitez je imho na 99,9% jakub.

351
orchis
Reagovat

Dnes nejlepší Ondra Ruml s Eliškou a Markétou a IMT Smile s Valentínou a Petrem. Čirá muzikantská radost.

352
Ally
Reagovat

No Markéty škoda, ale Elišku jsem chtěla kousek víc
Ach ty týmy ..a beztak to fakt lidi nestíhají , jak to funguje:)

Peter bude asi fajn člověk, já se dívala na Valentýnu ,jak se hned začala usmívat, i když nevyhlásili jí ..

353
Violete
Reagovat

Tak budou dva zpevaci a dve zpevacky,jak jsem cekala.Diana snad neprojde

354
Nika
Reagovat

jooooooooo:_))) Kalashka je pryč. Bude pláč?

355
Violete
Reagovat

Neuveritelne se stalo skutkem,mam radost.

356
Monika
Reagovat

joooooooooo, super mam desnou radost, ze pevecka sprtka je venku, bomba, to jsem ani necekala, produkce delala co mohla a stejne to protekcni slecince nestacilo, pecka

357
Prochor
Reagovat

@Nika: Zajímaly by mně procenta hlasů.

358
Bezík
Reagovat

No paráda, tak 3 dobří a jeden odpad, to je lepší než jsem čekal ! Snad to ten odpad nevyhraje celé.

359
Nika
Reagovat

@Prochor: tak třeba je zveřejní stejně jako minule.

360
Violete
Reagovat

S finalovou ctyrkou jsem spokojena,jen ta Marketa mi tam bude chybet.

361
dolores
Reagovat

@Tomáš: presne tak, je skvelý, dnes ma prekvapil, ako to dal toho Mullera, Monika, ešte aj Dyk mu pochváli farbu hlasu…

ja by som bola aspoň za tretie miesto v GF, ale pri tej šialenej konkurencii to bude náročné

Jakuuuuub, ďalsí môj favorit, ….super, ale na rozdiel od Petra nemá to napätie, vzrušenie, bolo to predvídateľné ako že zajtra je nedeľa :-D

No a že Anna porazila Dianu dnes ?? :-OOO no tak toto je fakt neskutočné prekvapenie, Anna je tak silná, nechápem, zostalo jej ešte z toho úspechu z minula, ale je ľudom sympatická ako človek, podobne ako Peter, Tá Anna, keď porazila Dianu, to môže aj celé vyhrať ty kokso :-O

tak toto bolo moje kompletné želanie do GF, ne-ve-rím :-)))

362
Nika
Reagovat

@Bezík: tak u Pepy by se jednalo o odpad v každém případě. Musím ale poctivě říct, že Jakub mi vadí méně než Saša. Jsem ráda, že je pryč. Akorát že mi dnes vypadla má favoritka, tak nevím, komu mám teď držet palce, vyhraje to u mě asi Eliška z té poslední čtveřice. Markéta mi ale ve finále bude neskutečně chybět:(

363
Mila1
Reagovat

Kdyby tak šla Markéta prohodit s Annoumárii…

364
Ally
Reagovat

Jé a já to nestihla , jak se Diana tvářila ..? No nechci být škodolibá :)
Holky fajn obě ..to jsem ráda

Ale ted jak zajistit ,aby to Jakub nevyhrál..? Dneska mě dost nas…

365
Violete
Reagovat

@Mila1: Presne,to bych si take prala.Ale Anicka je fajn.Skoda ze se muselo vybirat stale takhle v tymech.

366
Bezík
Reagovat

@Nika: Jojo, Pepův tým byl v živácích zoufale slabej. A to tam měl tak skvělý lidi, který vymetl. No co čekat od kabáta :D Markéta mi bude taky moc chybět, ale asi by to na celkový vítězství nebylo, ona není masový typ. Kdo to vyhraje celé je mi vcelku jedno, ti tři jsou všichni dobří, jen to snad nebude úlisný Mulisák ! Doufám, že John Wick už obdržel zálohu ! :D

367
dolores
Reagovat

Ked tu príde Vlado,mohol by mi potvrdiť alebo vyvrátiť, či jedna z vokalistiek Valentíny bola Kika Miháľová, napravo od Valentíny

368
Nika
Reagovat

@Bezík: Markéta by se možná mohla stát typem pro masy, kdyby formát Voice byl podobný SS. Ta holka rostla kolo od kola, mě zaujala hned na začátku, navíc postupně se úplně rozzářila, otevřela, udělali z ní nakonec i krásnou holku, ale bylo strašně málo času na to, aby se zaryla komerčním divákům víc pod kůži. Na prd je to, že se rozhoduje vždy pouze v rámci jednoho týmu mezi tím lepším a horším (vzhledem k výsledkům alespoň dnešního dílu se to dá docela tvrdit). Kdyby to nebylo tak idiotsky rozděleno na týmy a hlasovalo se o čtyřech nejlepších mezi všemi soutěžícími bez ohledu na to, v jakém týmu jsou, mohlo to vypadat úplně jinak.

369
Bezík
Reagovat

@Nika: Jojo, to je jedna z věcí, kterou tomuhle formátu vyčítám od začátku, ale jak říkají informovaní, v některých zemích to tak není, čili to není povinnost to tak mít. A opět jsme u toho, katastrofální produkce.

370
Nika
Reagovat

@Bezík: jojo, ale doufám, že se konkrétně Markéta prosadí i bez vítězství ve Voice. Eliška nejspíš také a když ještě zapracuje na své vizáži, bude jí to jen ku prospěchu. Peter si asi pojede tu svou lajnu písničkáře, jeho si v komerci moc představit neumím. A Jakub mi přijde jako takový snaživý hošík, nevím, jestli má na muziku nyní nějaký vyhraněný názor. Na druhé straně je ještě hodně mladý a postupem času by mohl vyzrát, chlapům věk většinou pomůže. Nezpívá špatně, jen je to ještě takové tele. No, uvidíme:)

371
dolores
Reagovat

Ja sa o budúcnosť Markéty vôbec nebojím, po tom čo tu predvádzala si ju nielen Dyk, ale aj Ruml a ďalší uložili do diárov a budú ju pozývať do svojich projektov, na akcie, eventy, ona je kvalitný partner pre nich, takmer rovnocenný, jej sa ani nehodí súťažiť tam s tými deckami ďalej a ešte ktovie aký pop song by jej zas dali, čo by jej nesadol na hlas.Myslím, že sa jej budú hrnúť ponuky…

372
Nika
Reagovat

@dolores: taky v to doufám:)

373
Prochor
Reagovat

Co se týká dalšího hlasování, tak jen lehce upozorňuju, že jediný Slovák ve finálové čtyřce je Petr.

374
Bezík
Reagovat

@Prochor: Anička je etnicky poloviční Slovenka a jazykově celá Slovenka.

375
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Ano, byla to Kika :-) Btw. taková srdcovka, jakou byla minule ona, mi tam letos zoufale chyběla :-(

Jinak tebe i Tomáše potěším, v GF budu fandit Petrovi, i když je to pro mě spíš nouzová volba (ale to byla i Valentína) a hlavním důvodem je Emma jako social coach Janina týmu :-D A taky ze zbylých tří nikomu fandit nedokážu, Eliška a Annamária jsou na mě moc tety (i když mi ani jedna z nich jinak nevadí) a Jakub pro mě pořád není uvěřitelný jako rocker :-/

Každopádně mám jasno, že letošní ročník nebude patřit k mým oblíbeným soutěžím, které u nás proběhly, což sice nepatří žádný Voice (ten formát je prostě řádově horší než SS), ale ten letošní je jednou z mých nejmíň oblíbených soutěží vůbec :-( Jo a v příští soutěži (ať už to bude SS, nebo Voice) chci GF složené z lolitek a tlusťochů (jako v SHS3), aby se ten letošek vyvážil :-D

376
Violete
Reagovat

Pro mě bude tenhle Voice nejlepší řada, a to tím, jak byl nepředvídatelný a také se tam objevilo spoustu zajímavých talentů. A ve finále ať vyhraje Petr nebo Eliška.

377
Michal V.
Reagovat

Tak tohle bych pocitove rekl, ze bylo nejzbytecnejsi kolo ever :-) postoupili ti co uz vyhrali minule a nic se za ten tyden nestalo/nezmenilo, fakt hloupy format :-). Mam pocit, ze tohle extremni vyrazovani v tymech az do GF vydrzelo v US snad jen prvni jeden max. 2 rocniky a pak se preslo na system SS (Idol), i kdyz je fakt, ze jsem americky voice prestal sledovat kolem 5./6. season tak nevim jak to tam je ted s pravidly

Co se tyce vlastnich vykonu…nic me nezaujalo natolik abych si to vubec pamatoval, tohle je snad nejzapomenutelnejsi serie zpevaku :-) a jeste kdyz vemu v potaz ze z tech 3h je muziky tak 30minut a to jeste souteznich vykonu prakticky jen 20 protoze zbytek sezrali zbytecne „duety“… meh :-), myslim, ze finale pristi tyden uz vypustime, stejne se na to dcery uz ani nechteji koukat a to ze zacatku letosniho rocniku sileli, ze je to v nedeli a nevidi cele dily…

Jo a jeste si neodpustim poznamku k profikum… proc tam jako doprdele zvou nejaky cizi lidi, kdyz maji v porote 4 muzikanty? Ze u Kaliho si vypomuzou bych jim jeste odpustil, ale proc mam proboha poslouchat Jandu (a hlavne na nej koukat!)… a proc neco nezazpivali s Janou/Vojtou, kteri jsou v idealnim veku… wtf, wtf, wtf

378
Bezík
Reagovat

@Michal V.: Asi proto, že duety s kouči jsou vždy v GF, tak aby se to neopakovalo. Mě přišli hosté fajn, až na toho Jandu, samozřejmě, ale ten Vojtkův tým byla stejně taková trapná ostuda, že to bylo nakonec jedno. Svůj k svému.

379
Monika
Reagovat

@Bezík: S jakubem se uplne shodneme, podepisuji ti kazde slovo :-)) Priprav se, ze vyhraje.

380
Filip
Reagovat

Peter je ted jasnej vitez… dlouho nevyhral kluk a na rade je s vyhrou Slovak

381
Monika
Reagovat

Myslim, ze peter bude ctvrtej, Eliska asi treti. Uvazuji, zda Anna muze porazit jakuba. Moc se mi to nezda. je fakt, ze dnes se ji to vubec nepovedlo, Diana sla posledni, mela i hodne prostoru, chvalu poroty a nestacilo to…No ale to muze byt zavadejici, ja myslim, ze Diana byla obecne u divaku neoblibena, stvala je tou svoji urputnosti a snazivosti a minuly tyden tomu jeste nasadila korunu s brekem…navic si proste porad myslim, ze plati, ze i spatne zazpivanej efektni song prinese vic bodu nez dobre zazpivana juchacka jakou mela treba Diana, s tim se blbe postupuje, to se vic hodi na eurovizi nez na vkus ceskeho divaka…

382
Bezík
Reagovat

@Monika: Já si vůbec netroufám tipovat pořadí. Řekl bych, že vyhrát může kdokoliv z nich. A opravdu mě těší, že tři z nich jsou dobří.

383
Monika
Reagovat

svata prostoto kdo vybira lidi do poroty? Co to je? kde vyhrabali peveckou a neuspesnou mrtvolu zelenkovou?

384
Mila1
Reagovat

Jsem ráda za postupující, nicméně včera se mi to moc nelíbilo. Eliška sice pěkně zahrála na saxík, ale pěvecky slabé. Peter oproti minulému kolu, kdy dal nádherně Eltona, byl včera nevýrazný až nudný. Jakub sice nebyl tak falešný jako minule, ale nicmoc nepředvedl. A Annamária z nepochopitelných důvodů strašně spěchala.
Jediná, které včerejšek zcela sedl, byla Markéta. Ale bohužel preferuje žánr hudby, který nemusím – jazz a swing. Takže ani trio s Rumem mne nijak neuchvátilo, i když uznávám jeho kvality.
Čekala jsem propadák u Saši, dostavil se. Děsí mne představa, že tato „hvězda“ bude vystupovat a tvářit se jak rockerka. Ten medailón stačil.
Je mi trochu líto Valentíny,měla dostat „mladší“ písničku a její kadeřnici a kostymérku bych zažalovala za stylizaci stará mladá.
Dianu jsem neměla sílu poslouchat, stačil medailón, abych si představila, v jakém bludu žije ona o její rodinka.

385
Mila1
Reagovat

Můj roztomilý mobil přejmenoval Rumla na Ruma, taky dobrý.. :-)

386
Lukša
Reagovat

Máme tu opět včerejší sledovanost. The Voice byl v minulém díle ovlivněn hokejem a show tehdy sledovalo jen 321 000 lidí. Včera Češi nehráli, i proto sledovanost vzrostla na neuvěřitelných 394 000.

387
Prochor
Reagovat

@Lukša: Trochu sledovanost ovlivnila i Eurovize.

388
jj
Reagovat

Pořadí včera:
1. Markéta – byla ta kočka opravdu Markéta? Kdo si není jist, tak byla, poznal jsem ji totiž po hlase. Kapela mě moc nebavila, místy dokonce rušila, Markéta ovšem skvělá.
2. Eliška – saxophon i zpěv, oboje se mi líbilo, nová poloha, sluníčko.
A pak další. Jakub má talent, ale již od výběru mi připadá, že je pořád jen amatér. Aleksandra odstřelená songem, ale u ní to bylo stejně jedno. Diana možná doplatila na souboj dvojic. Když diváka někdo štval třeba ve Vyvolených, tak se hned poroučel. Ale zřejmě i bez souboje by nepostoupila, nebyla lidem sympatická, což je při posílání hlasů základ. Měla pěkný výšky, ale jinak slabší, stejně jsem myslel, že by Aničku mohla porazit.
Nakonec jsem rád za postup Elišky, i když mě Markéta bavila víc. Markéta zpívá menšinový žánr a je celkově míň výrazná než Eliška, která jediná může porazit Jakuba, Markéta by neměla šanci. Annamaria a Peter jsou tam jen do počtu. Protože je Peter sympaťák a umí navodit atmosféru, tak třetí byl mohl být on. A první bude Eliška.

389
Monika
Reagovat

ja si teda myslim, ze jakuba neporazi nikdo. Vlastne jeho pripadne vitezstvi mi prijde jako bizar, clovek, ktery by k tomu prisel jak slepej k houslim. V SS by vypadnul uz nejspis v divadle, v Hlase mu nahrava do karet mladickej look a velmi slaba konkurence, vzdyt Pepy tym byl nejslabsi. Nechal si uplne nesmyslne vyhazet dobre lidi a zustala mu tam nesympaticka a kolo od kola slabnouci Adriana a Sasa total do poctu.

390
Bezík
Reagovat

@Monika: Moniko, nestraš !!! Úlisný Mulisák nesmí vyhrát !!! To je stejný, jako že muž s koženou brašnou nesmí projít ! Dvě dávky !!! ;-) :D

391
Prochor
Reagovat

@Monika: Já myslím, že Anamaria je kategorie sama pro sebe ale u Čechů Jakuba a Elišky určitě dojde k dělení hlasů. Peter je na tom z tohohle hlediska nejlíp takže má určitě šanci vyhrát.

392
Frida
Reagovat

Tak můj tip: vyhraje Peter a přála bych mu to pak už je to jedno. Eliška nemá šanci. Mám ji ráda, je to sympaťanda, ale kolo od kola je to u ní stale to samé a víc a víc nudné. Taková Kelly family.

393
Nemo
Reagovat

Už se dlouho nikdo nevyjádřil ke koučům, takže to budu já. Vojtek v živácích nudnej, Kali neviditelnej, Jana a Vojta vynikající. V živácích bezkonkurenčně nejlepší a jako koučové na zkouškách rovněž. Mají co říct, umí poradit, výborně zpěváky vedou. Oba jsou lidští a vtipní. Za mě nejlepší porotci a koučové ze všech řad.

394
Violete
Reagovat

@Frida: Tak Eliska a Kelly Family,to snad ne,ale mozna mi prisla nejaka smutna,nebo unavena.Ta energie,co z ni srsela pri James Brownovi,ci poezie pri Lady Gaga,tam najednou nebyly.Mozna ze Elisce bylo lito,ze musi porazit kamaradku.To Marketa se porad vyvijela a uplne svitila.Ten saxofon byl u Elisky super a mam pro ni slabost,za to, jaka byla po celou soutez,si vyhrat zaslouzi.

395
jj
Reagovat

@Nemo:
Až na tu poslední větu mám podobný názor, jestli je myšlen jen Hlas, tak souhlas i s poslední větou. Jana a Vojta se mi líbí i při vystoupeních, jak si to užívají a jak to prožívaj. Trochu, možná mylně, spoléhám na to, že Vojta Dyk je sympatičtější porotce než Pepa a pomůže tím Elišce. Na druhou stranu…, Pepa je takovej lidovej. V Eurovizi jsme v semifinále poslali nejvíc hlasů San Marinu a jejich vystoupení se nedá nazvat jinak než lidové. To samé platí pro nejvíc hlasů poslaných Rusku ve finále. To se mi sice celkem líbilo, ale tu lidovost a pozlátko jsem tam slyšel taky. I vystoupení s Jandou podle mě zabralo na diváky mnohem víc než nějaké swingování s Rumlem. Přesto Elišce věřím, nikoho jinýho si jako vítěze nedokážu představit.

396
yeey
Reagovat

Teda musím říct, že ten totální denial některých tady ohledně toho, že je Jakub jednoznačným favoritem, je dost úsměvný… Jakub to valcuje na FB, Instagramu, tusim i u sazkovek, v hlasování dostal 66 % minulý týden, je likeable atd atd, ale jinak to určitě vyhraje Eliška nebo Peter :-D :-D

Stát se může cokoliv. Hlasovat, kdo vyhraje, se bude až příští sobotu, ale tvářit se, že Jakub není jasným favoritem, je lhaní si do kapsy ;-))

397
Frida
Reagovat

@Violete: Jo taky mám pro ni slabost, ale už mě nějak nebere. V tomto vstupu, jak hrála na kytaru a zpívala něco od Kelly family, tak ta lyrika jí seděla. No a tak mě to tak nějak napadlo, páč mám pocit, že už se to tak nějak u ní nehejbe. A máš pravdu, zdálo se mi, jako kdyby ji to už nebavilo.

398
Alonso
Reagovat

Ahoj lidi,

musím říct, že mě překvapuje, jaké šance se dávaj Jakubovi. Vlastně už to že je ve finále. Jako nic proti němu, asi je to sympaták, ale zpívá doslova jako každý. Jeho hlas je slabý, ničím zajímavý, pro mě typický zpěvák takovýchtěch Chinasek, Miraů, Kryštofů atd. Takhle zpívá v každém sboru každý třetí kluk. Chápal bych to v Superstar, který je víc o „stylingu“, ale právě ve Voicu, když už to má v názvu, bych čekal, že ve finále budou soutěžit HLASY. A sorry, ale Jakub má hlas jako každý, kdo umí trochu zpívat.

399
Monika
Reagovat

@yeey: No ja si myslim, ze vyhraje ale jasny favorit fakt neni. Nevim jake sazkovky ctes, ale Anna Maria mela kurz nizsi ci stejny u sazkovek, dalsi Eliska v poradi jen o neco horsi. V sazkovkach jsou kurzy trojice vyrovnane, zaostava jen peter. A socialni bublina, tu kdysi valcovala vsude Elis a jak dopadla..jasnej favorit byla v Hlase jen Hruzova.

400
jj
Reagovat

@yeey:
Fakt ti nechci brát iluze, ale ohlas na FB nikdy nic neznamenal. Takový Chodúr taky neměl kdovíjaký ohlas. A jestli není pravda tvá domněnka, že Adriana byla hrozně oblíbená, tak ti nezůstanou ani ty procenta :-)

401
yeey
Reagovat

@Monika: Teď nemá žádná sázkovka vypsaný kurzy, jak tak koukám, tak to je otázka. Jinak bublina sociálních médií skutečně může fungovat, ale těch 66 % hlasů mluví jasně.

402
Johana
Reagovat

Riskuji uklování, v lepším případě doporučení objednat se na ušní, ale nechápu zdejší adoraci Markéty. Určitě je to hodná a milá holka, ale její poslední dva výkony byly pro mě na hranici strachu, zda to vůbec uzpívá. Nejsem odborník, ale při sebemenším pohybu jsem slyšela problém s dechem, barva hlasu pro mě nerozpoznatelná hlavně ve středních polohách, ve vyšších spíš nepříjemná, rozsah neohromující. Na pódiu se trému a stydlivost snaží maskovat grimasami, což ale působí dost nepřirozeně.
A jinak, pokud by na místě Annamárie byla Lucka Večeřová, byla by pro mě finálová čtyřka dream team, ale i tak je to dobrý.

403
jj
Reagovat

@yeey:
Procenta mluví jasně, jestli byly Adriana a Aleksandra oblíbené… Teď ale věřím, že podle sázkovek bude mít Jakub nejnižší kurz, právě díky těm procentům. Sice jsem psal, že nikoho jiného než Elišku si jako vítěze nedovedu představit, ale vybavila se mi Ivanna Bagová, a už si dovedu představit i jiného vítěze :-)

404
Monika
Reagovat

@yeey: Nemluvi pepy tym byl naprosto nejslabsi, skvele lidi si vyhazel. staci bohate, kdyby jakub byl do tretiho mista, sasa byla urcite posledni (takze jakubovi moc neubrala) a Adriana tak devata..mezitim mas treba Anna prvni, Diana pata a hned Anne ubydou procenta…..je to hrozne zavadejici cist procenta po tymech. A sazkovky do vcerejska to bylo Anna Maria 3,5 jakub 4 Eliska 4,5 u Fortuny a u Tipsportu Anna a jakub 3,5 Eliska 4,5 peter byl hodne vzadu kolem 6 az 9.

405
jj
Reagovat

@Johana:
Nikdo tě neuklove, neboj, je úplně normální, že se ti líbí něco jiného. Taky se občas divím, že se někomu líbí něco jiného než mně, ale chápu to, každý jsme jiný a máme jiný vkus :-)

406
dolores
Reagovat

@Nemo: súhlasím do bodky, Jana pre mňa najlepšia koučka, resp. porotkyňa všetkých speváckych šou, prekonala aj Farnú, hoci tá nám ešte neukázala koučovanie vo Voice, možno by to tiež robila dobre. Dyk takisto, ten sa do toho vložil, a prekvapil ma, ja som ho malo poznala, len ako speváka a jeho spev ma až tak nenadchýnal, síce výborná technika, ale príde mi skôr ako spievajúci herec. No musím teraz povedať, že je to človek s veľkým srdcom pre umenie, vnútorné veľmi bohatý a duchovný, senzitivny.. Takýto muži sa mi pozdávajú, a panečku ešte aj dobre vyzerá teraz, keď dozrel na muža :-)) Predtým bol ako odrastené decko :-D Samozrejme obidvaja robia aj chyby, ale nie také, čo by silno vytáčali…

Kali je dobrák, ale total ovplyvniteľný kadekým, Pepa, tento hospodsky rocker, mi nikdy nerezal, aj keď ma občas výstižne hodnotenia.

407
yeey
Reagovat

@jj: Rád uznám, že jsem se mýlil, pokud Jakub nevyhraje :-) Do tý doby si ale budu při vší úctě myslet, že v iluzích žiješ ty ;-)

408
Ally
Reagovat

No já taky doufám, že ty procenta pro Jakuba jsou zavádějící . Nemám k němu takový odpor jako Bezik třeba :) ze začátku soutěže ušel ,řekla jsem si po medailonku ok , normální kluk , co hraje v nějaké amatérské kapele, 12 do tuctu, není to zlý ,ale Hlas ?
Možná sympaták, ale po Hlase po něm neštěkne pes, žádný zvláštní talent ..můj názor..
To už zlatý Borkovec :) A hlavně včera mi to přišlo fakt nevkusný …ale to je možná problém Pepy i ..jeho rozhodnutí v poslední době jsou občas úlet

Jinak s Janou a Vojtou souhlas ..profesionální, nadšení ..

409
jj
Reagovat

@yeey:
Nevylučuju možnost, že žiju v iluzi. Podvědomě mám trochu pochyby, ale budu si za svým názorem stát. Podle mě to bude celkem těsný :-)

410
jj
Reagovat

@Johana:
Smím se zeptat, komu fandíš? Podle mě bys mohla fandit vítězovi.

411
Ally
Reagovat

Ale tak stejně je to celkem jedno , kdo vyhraje, hlavně co bude dál..

Myslím , že ti tři ostatní= Eliška, Anna, Peter mají relativně podobné fanoušky ?
Tak jedině možnost , že někomu z nich se bude příště hodně dařit a dostane hlasy i těch ostatních.
Anebo věřit tomu , že Jakub je jen “bublina” , stejně mi něco říká, že vyhraje Eliška..

412
yeey
Reagovat

Tak ještě jednou, a pak už se v těch procentech zkusím přestat pitvat :-) Chápu, že se snažíte nějak „přechcat“ těch 66 % (jako já se je snažím využít, protože Jakubovi fandím:-), ale já si rozhodně myslím, že Adriana BYLA oblíbená, bohužel doplatila na špatnou písničku, zůstala za potenciálem, ale pochybuju, že by neporazila Husárku (32%) nebo Markétu (21%, a ta je prakticky oblíbená jen tady), z toho důvodu dávám těm 66 % velkou váhu. Jinak si myslím, že do Kaliho tým měl hlasů dohromady víc než Pepův, takže Anička byla Jakubovi blíž, než by se zdálo.

413
dolores
Reagovat

@Prochor: To pochybujem, žeby Peter vyhral, lebo je slovák ….To národnostné hlasovanie sa už oslabilo, spomeň si na poslednú Superstar, do TOP 2 sa dostali dve češky a to Karmen vôbec nebola tak zlá, aby ju slováci mali problém podporiť. Viac sa mi zdá, že tu zaberá genderové hlasovanie, veď len dvaja chlapci z ôsmych ludí postúpili, a sú teraz v GF 2 ku 2. Ale práve teraz sa ukáže tá sila u Jakuba, či tam je alebo nie. Vo svojom tíme vyhrať a urvať veľke percentá nebol problém, vzhľadom na slabé konkurentky, ale teraz bude bojovať s inou kvalitou, so silnou Eliškou a Annamáriou. jedna zaspieva silnú Lady Gaga, druhá emocionálnu Adele… A práve o Anne si myslím, že má veľký potenciál, veď nato aby porazila Kalashku musela mať obrovskú podporu, až sa mi zdá aj podľa facebookových diskusíí, že niektoré hlasy boli nie za Annu ale proti Diane. Uvidíme komu tieto hlasy pôjdu teraz, keď tam už Diana nie je. Jakub je miláčik mladých dievčat, ale tie zase až tolko peňazí na sms nemajú a ešte do soboty prídu ďalšie hejty na neho :-// čo ho oslabí… Osobne by ma potešilo, keby vyhral konečne chlapec, ale samozrejme pre mňa je jednotka Peter, no ak by sa Jakub dostal do top2 s Eliškou, za vitazku by som chcela radšej ju. V suboji s Annamáriou by som ako víťaza rada videla Kuba.

ešte ku Karmen, teraz sa jej veľmi darí, v slovenskom éteri minulé týždne valcovala medzi slovenskými piesňami :-)

414
Johana
Reagovat

@jj: já ti to mám beze změny už docela dlouho. Mezi Jakubem, Petrem a Eliškou se rozhodnout nemůžu, každý z nich má pro mě osobité kouzlo a pokud to vyhraje kdokoliv z nich, budu moc ráda.
S Annoumárií, jako případnou vítězkou, problém taky nemám, ale mě osobně pěvecky nepřesvědčila, že je v něčem lepší, než ostatní tři. Proto bych na jejím místě viděla radši Lucku. Ta si mě svým Lost on you a Back to Black totálně ochočila.
Co se týká odhadu na vítěze podle hlasování, přikláním se k názoru, že vyhraje Jakub.

415
Monika
Reagovat

Jinak Peter teda celkem obdivuhodnej vykon, ze je v GF. At jsem se podivala na kurzy, instagram, facebook, YT, totalni outsider ale totalni. I ted s tim Mullerem zase zaostava za ostatnimi….Pokud skonci lepe nez treti budu to povazovat za zazrak :-)))

416
Ally
Reagovat

No a ty duety se mi včera hodně líbily . Až na Olympic, jsem nikdy moc nemusela, a tak dobrý, je to klasika..
Dokonce mi nevadila ani Diana, jakoby byla uvolněnější , když nesoutěžila přímo ? I slovenština ušla btw ? Ale to já neposoudím :)
K národnostnem taky nevim, nakolik hrají roli , já si až včera např uvědomila , že Valentýna je Slovenka..nebo jsem to neřešila no :)

417
Monika
Reagovat

jakub ma letos podle me ohromnou kliku, jsem presvedcena, ze v SS by skoncil v divadle a Habera by ho peskoval za zpev. tady porota je takova vata, ktera vsechny jen chvali celou dobu, jsou skoro zbytecni. Kdyz si vezmu Safarika, ktery zpival podstatne lepe nez Jakub a skoncil az ctvrtej. Samzorejme neocekavam u nikoho z nich hvezdnou karieru, specialne u jakuba a Anny vubec ne. No ale financni injekce za vyhru se urcite hodi, o to jedine se tady hraje :-))
Zkusim si tipnout poradi: 1. jakub
2. Anna Maria
3. Eliska
4. Peter

418
Monika
Reagovat

ja si nejak podvedome myslim, ze Eliska je v realu slabsi nez se zda….mimochodem, jak se tu vetsina rozplyva nad duetem s Marketou a Rumlem vcera, tak to ji rozhodne body nepridalo, spis naopak. Pro Novaka neni nic horsiho nez otresnej swing s Rumlem, mnohem vic bodu sklidi treba janda s notoricky znamou veci. Dyk trochu zapomnel, ze je v komercnim poradu a ne na CT2.

419
dolores
Reagovat

@Monika: čo sa týka lajkov a sledovatelov na sociálnych sieťach, videní na YouTube bola vlastne Annamária tiež totálny outsider oproti Diane. Prečo jej teda ta jej masa fans neposielala sms? Podľa mňa aj Kali s tým virtuálnym svetom rátal a bolo mu vidno smútok v očiach po vypadnutí Diany. On sa nechal aj týmto ovplyvniť, nečudo, títo raperi žijú vo svete soc. sieti, v tých svojich bublinach na instagrane, kde zarábajú veľké love. Len teraz zistil, že ak treba obetovať fanúšikovi zo svojho vrecka pár centov, už ten virtuálny systém tak nefunguje

420
dolores
Reagovat

@Monika: Ja som si aj hovorila, že mu vôbec ten swing (pre moje potešenie) dovolili :-D Ale je taka nízka, sledovanosť, že im to už bolo imho jedno. Ale kašľať na Nováka, pre mňa to bol veľký zážitok 😊

421
dolores
Reagovat

Jakubovi pomôže ak mu Pepa dá nejakú normálnu popcrokovu romantickú baladu a nie toto agresívne spievanie, ktoré sa zakladá hlavne na vrieskani, Čo takto český song, nech ho dostane podobne ako Peter a Dominik a nech s tým niečo urobí, aby zaujal. Silu hlasu ma aj peknú farbu, nech sa ukáže. Aj fanynky sa roztopí :-)

422
jj
Reagovat

@Monika:
Nepochybuju, že máš na diváky výbornej odhad, pamatuju si třeba, jak si věřila v Superstar Kovaličekovi, kterej pak málem porazil Emmu Drobnou. A bylas snad jediná. Přesto nesouhlasím, podle mě je Eliška právě v reálu mnohem silnější. Jakub má hodně náctiletých fanynek a ty hodně zkreslují sociální sítě. Pamatuju si, že v minulosti podobní fešáci taky sítě válcovali a pak vypadávali kolem 6. až 10. místa. Jakub ještě nenarazil na silného soupeře, to bude až Eliška. Dovedu si představit, že Elišce hodně lidí pošle hlas, je milá a sympatická, má charisma, výraznej hlas, ve finále dá nějakou pecku, co měla ohlas a Jakub bude mít problémy. Ale předpokládám, že to bude těsný, Taky si myslím, že s klesající sledovaností a počtem sms roste výrazně vliv náctiletých, což je výhoda pro Jakuba.

423
Bezík
Reagovat

@dolores: Swing byl naprosto skvělej, nejlepší číslo dne, možná i soutěže ! Jazzu není nikdy dost !!! ;-) :D

424
jj
Reagovat

@Johana:
Takže zas nic nevím, tedy jméno vítěze, ale díky za odpověď :-)

425
Ally
Reagovat

@dolores: Náhodou swing teď myslím docela frčí ? A kdyby ne – fakt , že na You tube ostatní duety více shlédnutí zatím koukám – my si to užili, holky si to užily, tak co..:)

426
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:

Bezíku 423 – naprostý souhlas ;-)

427
Johana
Reagovat

@jj: v budoucnosti číst neumím, ale tarotové karty označily za vítěze překvapivě Petra. Podotýkám, že kartám rozumím asi tak, jak kvantové teorii gravitace.

428
Mila1
Reagovat

@dolores: Taky si myslím, že stylizace do tvrdého rockera v černých kožených hadrech bylo dost. Bylo to efektní, což o to, ale rockera nedělají hadry, ale hlas. No a i když Jakub má pěkný silný hlas, má se hodně co učit. Pro mne se Jakub dostal dál, než na co reálně má. Radši bych na jeho místě viděla Kristián nebo Lucku, kteří měli víc co nabídnout..

429
Mila1
Reagovat

@Bezík: No a v tom se spolu rozcházíme. Pro mne bylo včera zoufale málo rocku. To Jakubovo číslo byla jen parodie na rock. I když v efektním hávu

430
Sa. I.
Reagovat

@Mila1: 428

Jee – nejsem sama, komu tu ještě teď, stále a nadále chybí Lucka. Její nepostup je mým největším letošním zklamáním. Chybí mi i Kristián a Adriana.

431
Ally
Reagovat

@Monika: Tak peníze ze se vždycky hodí :) Nejvíc asi Petrovi, možná získá body i za to..

432
DJ Vlado
Reagovat

@Sa. I.: Chybí mi ti stejní, ale Lucka nejvíc :-( Dokonce si myslím, že to mohla celé vyhrát, protože zpívala skvěle a typově se podobala hned několika vítězkám (+ jedné skorovítězce) :-) Jana udělala imho tu největší botu letošního ročníku, kterou se připravila o vítězství :-(

433
DJ Vlado
Reagovat

Jinak se omlouvám, ale rekap tento týden nestíhám, jelikož zítra odjíždím na školení do Kroměříže až do pátku a i dneska mám dost práce :-( Požádal jsem Scalexe, jestli mě zastoupí, ale taky má moc práce, takže taky není jisté, jestli to stihne :-( Kdyby to náhodou nestihl, tak vám to pak další týden vynahradíme doublerekapem :-) Díky za pochopení :-)

434
Prochor
Reagovat

@Sa. I.: Pořád nechápu, že v Superstar ani v The Voice, kde se soutěží v oddělených skupinách neexistuje žádná kompenzace toho, že ve slabé skupině postupují nespravedlivě slabí zpěváci a naopak v silné skupině vypadávají nespravedlivě silní zpěváci. Dá se to řešit např. tzv. druhou šancí. Takže vždy dva nejlepší z jednotlivých skupin, kteří nepostoupí přímo do finále , jdou do druhé šance, kdy spolu bojují bez ohledu na skupiny a nejlepší dva ještě postupují do finále z druhé šance. Takhle to funguje např. ve švédském Melodifestivalen. Tím se zachrání silní zpěváci ze silných skupin. Takhle se mohla právě třeba Adriana a Kristián vrátit do hry.

435
Prochor
Reagovat

@jj: Já jsem zase obdivoval Moniku že odhadla, že se Slepčíkovci nedostanou do GFinále ještě dřív, než začali zpívat špatně. Mně to hodně překvapilo.

436
Prochor
Reagovat

@dolores: No, co se národnostního faktoru týká, tak si zase vzpomínám na řadu s Emmou, která byla v GF na druhém místě ze Štěpánem, dokud nevypadl Kovalíček. Pak jí naskočily hlasy a Emma vyhrála. Samozřejmě netvrdím, že národnostní vliv je tak rozhodující ale určitě existuje. Takže určitou výhodu bude Petr mít podle mně. Otázka je, jestli mu to bude stačit k vítězství.

437
jj
Reagovat

@DJ Vlado:
Doublerekap sice zní zajímavě, ale aby tu další týden ještě někdo byl. Nešlo by jen nahodit nějaký článek s pár fotkama a klidně rovnou k finále? Myšleno bez hodnocení, když na něj není čas. Lepší než nic. Připomínám, že jsem dvojnásobný vítěz tipovací ankety a mé návrhy by se měly brát vážně :-)

438
Jdoucí tmou
Reagovat

Zdravím. Tohle nešlo neposlat. https://www.instagram.com/p/BxWng9JoFcu/

439
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: No mrzí ma to, ale chápem, že sa ti ani nechce, keď nemáš favoritku. :-/ Ako píše jj, aspoň by to chcelo len vytvoriť názov s fotkou , a napísať, že rekap pripravujeme.. a potom dopíšeš :-). Ved aj suníčko môže, len či tu vôbec chodí. Scalex už asi úplne rezignoval, tak ešteže ty píšeš, musíme si ťa hýčkať a opatrovať :-D A vlastne už len jedna nedeľa …..
Som rada, že nakoniec fandíš Petrovi (hoci vlažne) ,a okrem teba a Tomáša ešte aj Monika, no to sa mi snáď sníva. :-DD Ešteže yeey mu nefandí, lebo to už by som asi skolabovala :-D Šťastie pre Petra je asi to, že tam nie je s ním nejaká atraktívna lolitka, čo spieva ako bohyňa, lebo by mu chlapi strašne nakladali :-D

440
Bezík
Reagovat

@Jdoucí tmou: Jéééé, moje láska Magdaléna !!! Nevíš o ní něco víc ? Co se hudby týče, tak od té doby, co skončil Photolab o ní nic nevím. Tohle bude ale asi nějaké vystoupení na vernisáži její výstavy, vidím tam Almelu v pozadí na kytárku.

441
Monika
Reagovat

No ja nevim podle me z tech koucu neni dobrej ani jeden. Dobry kouc je imho ten kterej dokaze vybrat svym sverencum dobre pisnicky a pomuze jim posilit silne stranky a potlacit slabe. Hlas neni SS, tady zavisi na aktualnim vykonu vsechno, dobry vyber pisne je tak 70% vykonu. ja vim, ze pisne vybira produkce, presto kouc by mel bejt tvrdej a bojovat za sve kone. Zni to naivne, ale schopny kouc dokaze hodne. vsichni na to kaslou. pepa je letos uplne otravenej, nevim proc tam vubec zas chodil, evidentne ho to nebavi a jede na pul plynu. kali je loutka lehce ovlivnitelna. Dyk absolutne nedokazal vyuzit potencial Elisky, zariznul Dominika otresnym vyberem songu. Schopny kouc by proste tohle nepripustil a na produkci si vymohl lepsi song. valerie je hodne dobra zpevacka hlasove, jana vubec nedokazala vyuzit jeji schopnosti a ted fnuka v rozhovoru, ze odesel jeden z nejvetsich talentu teto rady, no ma na tom znacny podil. Ani ten peter nepredvedl zdaleko tolik co v nem je. za me jsou vsichni koucove spatni proste.

442
Jdoucí tmou
Reagovat

@Bezík: Bohužel nevím. Jen sleduju její instagram. Občas se snažím najít něco od minulých talentů, napříč soutěžemi, kteří mě zaujali i když nemám facebook. Nicméně v Praze jsem byl jenom jako malej kluk, do Prahy daleko, ale Magdalenu tu Praze závidím, to bych chodil na její koncerty a vernisáže pořád.

443
DJ Vlado
Reagovat

@jj: @dolores: To je dobrý nápad, ten článek s fotkou ještě vytvořím :-)

@dolores: Proč myslíš, že by zrovna Peter byl ten hejtovaný? :-O Podle mě spíš Jakub by si top odnášel :-D Ale třeba taky ne, protože kdyby ta lolitka zpívala jako bohyně a navíc působila sympaticky, byla by neohrozitelná, tak by nebylo třeba hejtovat její konkurenty :-D

444
DJ Vlado
Reagovat

Ten článek s fotkou je venku :-)

445
jj
Reagovat

@Prochor:
Myslím si vlastně něco podobného, možná Petra i Petera zbytečně podceňuju.

446
Tomáš
Reagovat

Teda tady je tolik příspěvků po tom včerejšku, tím se snad ani nedá prokousat a všechno to přečíst. :-D

Moje pořadí výkonů za včerejšek bude možná pro někoho překvapivé ale rád bych zdůraznil že je to pořadí jen toho jak se mi líbily včerejší výkony, jinak na tom koho ze soutěžících mám jak v oblibě to vůbec nic nemění.

1 Eliška Urbanová – Těžko se tomu věří ale pro mě nejlepší vystoupení včerejšího večera. Ten saxofon na tom byl to nejlepší, tím to zabila a dokázala že je muzikantka každým coulem. A podle mě tím ani zpěv neutrpěl, byl takový trochu umírněnější než jindy a tolik nevyniknul chraplák ale i tak si myslím že jí to dost sedlo. Jak mě Eliška nebavila v předtočených kolech, tak v živácích mě jenom příjemně překvapuje.

2 Jakub Moulis – Skvělé efektivní vystoupení, Jakub to rockové cítění v sobě má. A tentokrát tam opravdu ani nebyly falše, trefoval tóny už daleko lépe než minule. Jakub má hlavně hlas silný jako kráva a až se s ním naučí stoprocentně zacházet, s čímž by mu mohla pomoct hlasová poradkyně, tak to bude opravdu skvělý zpěvák. Podle mě se pořád zlepšuje a myslím že je jedním z kandidátů na vítěze oprávněně. Nechápu Bezikovy neustále se opakující kecy o prznění klasiků…co na tomhle bylo zprzněného? Podle mě nic, byl to solidní nadprůměrný výkon. Pokud mám něco vytknout, tak taky že té agrese tam bylo místy až moc a něco o něco klidnějšího by mu možná svědčilo ještě daleko víc.

3 Peter Juhás – Kdo čekal že budu mít Péťu prvního, bude překvapen že ho mám tentokrát až jako trojku. Určitě to bylo moc zajímavé a hezké vystoupení, ještě navíc vynikla ta slovenština a skvěle si s tím muzikantsky pohrál. Pěvecky to nebylo úplně dokonalé ale to se snad v tomhle songu ani nečekalo. Podle mě už měl ale Peter i lepší vystoupení, i minule ten Elton mu myslím sednul víc. Podle mě on je paradoxně lepší v angličtině a v takovém písničkářském stylu jako Ed Sheeran. Tady mi přišlo že to není na 100 % jeho parketa ale na druhou stranu z toho dokázal vytvořit takový pěkný šanson a tím to zachránil. Každopádně je to ale dál můj nejoblíbenější soutěžící, nejvíc ze všech mu i dál přeju cekové vítězství a postup přes Valentinu měl stoprocentně zasloužený. A sem strašně rád že ho lidi do toho GF poslali, vážně sem tomu moc nevěřil takže to je bomba. :-))))))))))))))))))))))))))

4 Markéta Chladová – Další překvapení. Ta píseň je v originále strašná odrhovačka ale Markéta to normálně pojala líp než originál! Bavila mě! Co se to děje? Fakt tentokrát zabodovala a dokázala i mě že něco v ní fakt je. Tak aspoň při jejím posledním vystoupení se jí to povedlo. A zatraceně jí to slušelo, vůbec bych ji nepoznal. Ta nejistota co měla v očích ještě minule byla úplně pryč, teď tam najednou byla jako sebejistý profík. Tohle je pro ni do budoucna ta správná cesta. Asi by se fakt mohla v soutěži dál vyvíjet a růst kdyby to nebylo celé takhle zkrácené. Už od minula udělala obrovský pokrok.

5 Diana Kalashová – Zazpívané to bylo nadpůrměrně, všechno se vlastně povedlo tak jak mělo ale stejně se mě to moc nedotklo. Asi proto že ten song nebyl úplně přesně šálkem mojí kávy a stejně tak jím není ani Diana.

6 Aleksandra Nová – Saša už tam dávno nemá co dělat ale refrény podle mě nebyly zase až tak hrozné jak tu všichni líčíte, podle mě je na svoje poměry a se svou specifickou barvou hlasu zvládla ještě docela dobře, určitě lépe než bych čekal. Jinak ale hodnotím jako průměrné vystoupení a konečně je pryč.

7 Annamária D´Almeida – Podle mě ještě větší nuda než minule, bohužel čím dál víc zjišťuju že Annamária mě jen a jen nudí, absolutně mě nebaví a její styl je mi na míle vzdálený. Hlas má sice zajímavě barevný a techniku vyladěnou ale mě se to vůbec nedotýká a nebaví mě ji poslouchat ani se na dívat. Má pro mě charisma šedesátileté hajzlbáby.

8 Valentina Vlková – A další babička. Pořádný oldschool a podle mě hlavně úplně out. Hrozná ta stylizace do důchodkyně, co kdo od tohohle čekal? Úplná nuda, podle mě talent má ale jestli se neodprostí od těchhle nudných vykopávek, tak nemá šanci na úspěch.

447
Tomáš
Reagovat

Mám li nějak zběžně hodnotit i ty duety, tak nejlepší asi byly Eliška a Markéta, nejzábavnější i když pěvecky slabší Peter a Valentina, Diana s Annamariou mě nebavili a v Jakubovi to strašně kazila Saša, ten její šmoulí hlas se fakt do songu Olympicu vůbec nehodil.

448
Tomáš
Reagovat

S rozhodnutími v týmech vcelku spokojenost. To čeho sem se obával nejvíc že postoupí Valentina místo Petra, to se naštěstí nestalo a diváci ukázali že mají rozum a poslali do GF raději zajímavého zpěváka a muzikanta s obrovským charismatem a sice talentovanou ale starou mladou a hrozně nudnou zpěvačku poslali domů. U Vojty ok, s postupem Elišky taky souhlasím ale klidně by si za včerejší výkon zasloužila postoupit i Markéta. U Pepy nebylo o čem, bez Jakuba by to nešlo a Saša je úplně zbytečná a nebýt Pepy, tak by tam už dávno nebyla. Nespokojený sem tedy pouze s rozhodnutím v týmu Kaliho. Annamaria mě včera už tak strašně nudila, že jsem chtěl raději místo ní do GF Dianu. Diana taky není nic extra ale je aspoň kontroverzní a GF s ní by pro mě mělo větší náboj než s nudnou tetkou Annamariou. Fakt jak tam stály vedle sebe, opravdu sem si přál aby bylo překvápko a postoupila by Diana Kalashová a v duchu sem v to trochu i tajně doufal a věřil sem tomu ale nestalo se to no. Annamaria má asi velkou podporu, nechápu kde zrovna ona ji bere.

449
Nemo
Reagovat

@Monika:
Moniko, nevěřím, že koučové vybírají skladby. Dyk by nikdy nevybral něco tak strašnýho jako Mirai. Možná se jim občas něco podaří prosadit, ale jinak na výběr songů nemají zásadní vliv. Sice to nemůžou říct naplno, ale z toho, jak se vyjadřovali, to jasně vyplývalo. Dyk a Mirai? Nesmysl.

450
Tomáš
Reagovat

Jak se tu kritizuje to hlasování pouze v rámci týmu, tak s tím v podstatě souhlasím a je to opravdu nespravedlivé že to není jen podle počtu SMS. Tohle v podstatě minule odstřelilo Kristiána ( i když ten by dost možná vypadl i kdyby se rozhodovalo jen podle SMS ). A taky bych po včerejšku viděl raději v GF třeba Markétu místo Annamarie jak už tu někdo psal. Ale i to je dvousečné. Na druhou stranu to nejspíš Petra vyneslo až do GF protože kdyby se rozhodovalo jen podle počtu SMS bez ohledu na týmy, pravděpodobně by teď místo něj byla v GF Diana a to bysme přece nikdo nechtěli neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????????

Přidat komentář