Panáček v reality show

Ariana Grande: Z deníku popové princezny

26. Červen 2023 | napsal(a): | reality show: DJ Vlado's World, Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Ariana Grande

Komentovaná diskografie ku příležitosti 30. narozenin světové megastar
Ačkoliv se popové generace vzájemně liší, některé typy zpěváků a zpěvaček se opakují. Jedním z nich je typ zpěvačky s panenkovskou vizáží a obřím hlasovým rozsahem. U „MTV Boomers“ tuto kategorii zastupuje Mariah Carey, u „Millennium Breakers“ Christina Aguilera a u „Youtube Chameleons“ je reprezentantkou floridská rodačka s italskými kořeny Ariana Grande. Tato drobná lolitka se zlatem v hrdle dnes slaví významné životní jubileum, třicáté narozeniny. Jen málokterá světová hvězda prošla tak těžkými životními zkouškami, jakými byl teroristický útok na koncertě či smrt expřítele, už proto bychom si Arianinu životní i uměleckou dráhu měli připomenout a to prostřednictvím komentované diskografie, která čítá nejen dvě kompilace, dva vánoční speciály a jeden živák, ale především šest klasických studiových alb a právě na ně se v následujících odstavcích zaměřím.

Celý článek si přečtěte zde. V červnu již dříve na blogu vyšel příběh spolupráce Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře, výběr dvaceti zásadních rolí Libuše Šafránkové ku příležitosti jejích nedožitých sedmdesátin a třetí díl seriálu Dirty 2000’s o roku 2002 (na titulce s rebelkami Pink a Avril Lavigne).

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

DJ Vlado's World, Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!