Panáček v reality show

VyVolení 2013 online kamery (27.9.), sledujte, debatujte, informujte

27. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=7185 w=420]
Začíná nám 36. den ve vile VyVolených 2013. Máme za sebou včerejší Thomasovu výzvu, kdy si do Duelu vybral Mirku. Té zatím více věříte, že se vrátí zpět do hry. Dnes večer uvidíme, zda se pletete či ne. Navíc včera přibyl do vily nový hráč Jan Podzimek. Ke své smůle až večer, tak si nestihl zahrát na Mrazíka.

V českých VyVolených se včera objevil pozitivní těhotenský test Evičky Hrabětové, která se s ním snaží hrát habaďůru na jiné, že otěhotněla ve vile. Samozřejmě to není pravda, na rozdíl od pohlavní nemoci, kterou po sexuálním styku v Domě snů, chytl od jedné soutěžící jiný soutěžící. O tom vám dnes Elko jistě přinese článek.

Přidejte ruku ke společnému Panáčkovu dílu

Skript na lepší přehled v komentářích online kamer

Čtenář Panáčka v reality show jménem bordel vytvořil pro lepší přehled v komentářích u online kamer skript, který umožňuje si u čísel na začátku řádku v obsahu příspěvků rozkliknout odkazovaný příspěvek (tedy sloužící pro okamžitou informaci, na co je odpovídáno).

Skript je ke stažení na http://reality-show.panacek.com/user-script/panacek-comments-links.user.js

Podporované prohlížeče přímo: Opera – stará (do verze 12.x – nativně), Firefox/SeaMonkey (s rozšířením Greasemonkey nebo Scriptish)

Možná funkce v dalších prohlížečích: Chrome (nativně nebo s rozšířením Tampermonkey), Maxthon

Kamery vrní, pojďme sledovat dění ve vile VyVolených.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 580
1
Chemik
Reagovat

Dnes je den, kdy Vladkoland zaznamená první ztrátu, a ten heterofob, co neumí nic jiného než, já jsem lezba kdo je víc konečně vypadne.

2
fyzik
Reagovat

Ano dnes je den kdy VB jde z vily ven

3
AjaSun
Reagovat

Prosím kde je na FB hlasování, nemůžu to tentokrát nikde najít?

Reagovat

AjaSun (3) stačí jít z oficiálního webu, kde Thomas vs Mirka a kliknout na Hlasovat http://www.iprima.cz/vyvoleni/

5
AjaSun
Reagovat

Děkuji, Mirka má hlas :-)

6
Jana1
Reagovat

Aha zase perlí. Pokud mluvil VB o Rychtářovi, tak ho obdivuje, že je to chlapák.A Eva možná z návštěvy potratí.

http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/90742/bartosovou-ceka-ve-vile-ocistec-vyvoleni-se-na-ni-chystaji-skonci-iveta-znovu-v-bohnicich.html

7
nitram
Reagovat

VB zpět a bude ve vile sranda, neboť zbytek VladkoLandu se z jeho výhry zblázní a za 14 dní bude duel Vladko a VB. Do té doby se budeme bavit :)

8
trdlo
Reagovat

Pro mě by mnohem větší zábava byla, kdyby se Vladkoland začal pobíjet mezi sebou. Návratem VB se nestane nic jiného, než že se z VB stane neomezený šikanující vládce, zbytek se stáhne a bude zcela upozaděn. Už teď je jasné, že nováčci jsou stejný vypatlaný bobuložrouti, takže tam tak leda budou používat ty činky a ponižovat holky. Nic pro mě. Jo, jak už tu psal někdo včera. Tohle není doba, která by uznávala slušný lidi, dnes se obdivují kriminálníci, násilníci, vyčůránci…. Já se snažím neproklamovat žádná definitivní rozhodnutí, ale návratem VB pro mě VV pravděpodobně končí. Tento druh lidí není moje krevní skupina a dokud mám svobodnou volbu, budu se jim vyhýbat. A to i ve virtuálním světě.

9
okkvp
Reagovat

7 – Živě si představuju jak vtrhne vítězný VB zpět a s podporou štábu nutí jemu nepříjemné kusy lízat podlahu, předvádět mu svlíkačku a jiné povedené kousky. Dík, už mi stačilo při ukolébavce s vanou, ale samozřejmě nic proti gustu
(z hlediska pracovní i rodinné pohody by to ovšem v mém případě byl zřejmě dost přínos)

10
Hooper
Reagovat

8 – ale návratem Mirky se Vladkoland mezi sebou pobíjet nezačne. Nejdřív musí vypadnout čtveřice Lucka-Láďa-Romana-Pepa. Teprve potom se můžeme bavit o tom, že se hafík a maloložničáci budou mlátit mezi sebou.

11
upsik
Reagovat

Dneska si výsledkem duelu nejsem zcela jistý. Týdenní masírování TV diváka o tom, jak je VB super vytvoří otazník, jaká skupina lidí a na základě čeho hlasuje.
Tady se ukáže zda VV sledují lidé, kteří raději přirozenou kreativitu nebo striktně řízený scénář nalinkovaný štábem SK.

Co bude znamenat výhra VB ( VB 55% – LM 45%):
– snadná manipulace TV diváka
– TV divák se stane rozhodující faktor (hlavní podíl hlasujících lidí)
– štáb si bude moci se zbytkem VV dělat co se mu zlíbí, pokud to správně nabídne TV divákovi
– divák se stane pouze PASIVNÍM KONZUMENTEM

Co bude znamenat výhra LM (VB 30 % – LM 70%) :
– lidé hodně koukají na online kamery a svůj obrázek si vytvoří sami
– TV divák bude uměle navyšovat % outsiderovi podle potřeby štábu VV
– online diváci jsou hlavní složkou hlasujících diváků, štáb půjde jakýmkoliv zásahem do děje hlavou proti zdi
– ŠTÁB VV VE VÝSLEDKU BUDE MUSET PROKÁZAT SVOJI KREATIVITU !!!

VV diváka TV vůbec nezajímají, hlasovat bude pouze online divák a fanoušci na diskuzních fórech (VB 10 % – LM 90 %). Očekává se postupný mírný nárůst fanoušku na FB. Budou cítit svou sílu rozhodovat o ději VV.

Předpokládám, že hlasují převážně ženy (doplněné o důchodce, kteří naopak nebudou ke své povaze posílat takové množství hlasů). Klíčové bude množství FB hlasů. Ze 140 000 LIKE profilů lze očekávat asi 50-70 000 hlasujících. Pro návrat Mirky musí být aspoň 40 % FB hlasujících (podpora fanklubu Vlada nutná), aby následně měla šanci duel vyhrát. Předpokládám – celkový počet hlasů bude asi 150 000.

Sázkovka T :
Vypadle VB s kurzem 1,06:1
Vypadne Mirka s kurzem 6:1

Dnes bude zodpovězena klíčová otázka (klíčová skupina hlasujících
– divák TV nebo divák online kamer.

Mirka je můj fanoušek. Násilí, agresivita, projev vzájemné lidské netolerance a ponižování prostě do VV nepatří (v takovém měřítku, jakým se prezentuje VB). Hlas pro Mirku je pro mě jasnou volbou.

Zoubek (Honza) bude velké lákadlo pro mladou generaci dívek. Zamává děním ve vile více než si kdokoliv dokáže představit. Zoubek si to může pouze sám pokazit (jaký projev ve vile zvolí).

12
trdlo
Reagovat

10 Klidně, pořád je to pro mě zajímavější a přijatelnější boj, než VB v jakékoli podobě. Ale jak píše okkvp, proti gustu…

13
XY2
Reagovat

K1 – Růža, pochopitelně bez bot, v kuchyni.
Asi kafe, jinak něco hledala, pootvírala všechny šuplata, jakoby tam byla první den a hodlala se zorientovat.

14
anja
Reagovat

10 jo tak nějak.. a mimochodem – to lízání podlahy tam ještě nebylo, čili to je ta pravá „sranda“, kterou má VBéčko ještě v rukávu

„Ládíku svlíkni se a ukaž mám pipíska“ tuhletu „srandu“ už na mne VB na onlinech vytasil, děkuji, nechci, asi jsem slabší kus, když se mi z takové srandy dělá zle

15
koment
Reagovat

11 – Perfektní, díky :)

16
XY2
Reagovat

Mirka je nekonfliktní, v podstatě má problém jen s VV, při návratu si, doufám, vybere dalšího pro ni nesnesitelného člověka a to by mohl být Slizoun.

VB při návratu bude jásat a šikanovat kohokoliv se mu podaří, bude na výsluní, takže se dají očekávat hádky ve velkém s Vladem.

Ale to si jen myslím:-)

17
hockeytown
Reagovat

10 – zajimave, kritizujes VB vlastnosti a obratem oznacujes ty kdo by pro nej hlasovali za pasivni konzumenty, kteri se nechaji manipulovat tv. krasny projev vzajemne lidske tolerance a respektovani nazoru ostatnich :D

18
XY2
Reagovat

Růža na gauči a vypadá to, že přemýšlí.
Jinak to všechno chrní a funí.

19
hockeytown
Reagovat

sry to mela byt reakce na 11 ne na 10 :D

20
XY2
Reagovat

14 – v tom případě jsem i já velmi slabý kus

21
Hooper
Reagovat

19 – omluva přijata:)

22
upsik
Reagovat

17 hockeytown –
pochybuju že umíš číst…:D

23
XY2
Reagovat

Růža opět v kuchyni a zase hledá.
Vlado směr záchod.

VB se budínkuje a strašně funí a sténá, že by opar?

Tak zase ulehl, ale sténá festovně.

24
seashepherd
Reagovat

Jakej slabej kus? Vždyt k Ládíkovi si tím VB konečně našel cestu :-)

25
XY2
Reagovat

24 – U Ládíka je to jednou nahoře a jednou dole, sice VB vypalcoval, ale jinak si ho ve vile přeje, na rozdíl od Vlada, kterého nemusí, ale palec mu nedal:-)

26
anja
Reagovat

jaaj moje 14 měla být reakcí na 9 okkvp, ne na 10, pardon

27
hockeytown
Reagovat

22 – neco podobneho jsem ocekoval, ale ok beru na vedomi

28
anja
Reagovat

11 super, upsík je zpět …. dobré postřehy, díky!

29
piha
Reagovat

Čaute,pěkný pátek všem!:)))Jak to dneska asi dopadne?Myslela jsem,že to bude jednoznačné jako zatím všechny duely,ale kupodivu ten břidák VB má fanoušky…nechápu!!!

30
seashepherd
Reagovat

tak vcerejsi rekapitulace opet v archivu prehrat nejde. píše to – Požadovaná stránka nebyla nalezena.
ta předvčerejší byla sestříhaná bůhví z čeho. byl v ní celou dobu hvězdnej.
já snad napíšu na primu, at jim s těma premiema něco udělají. nejen, že kurví kontejnerovku nápodobou pošty pro tebe, ale ještě nejsou schopni ani dostatečně zvládnout provoz prima archivu.

31
XY2
Reagovat

všechny kamery v ložnicích, přesto, že se ještě spí

32
upsik
Reagovat

28 anja –
už včera jsem psal, že pokud se Mirka vrátí z duelu do vily, pak se rád vrátím k denním shrnutím…
VV mají stále co nabídnout…(Zoubek je toho důkazem)

33
Hooper
Reagovat

29 – Mirka vyhraje, řekl bych, ale nebude to jednoznačné. 60-65 % pro ni.

34
upsik
Reagovat

Já dnes budu hodně sledovat sázkovky – pohyb kurzů a případné stažení nabídky…to o hodně věcech napoví, kdo to má jak ošéfované.
Čekám ještě na nabídku sázkovky F…

35
piha
Reagovat

Myslíš?:)Kéž by to tak bylo…Jestli se vrátí Mirka,budu to asi zaase sledovat poctivě…i kvůli Zoubkovi.:o) Jestli se vrátí VB tak se obávám,že to tam bude vraždění neviňátek a na to nemám žaludek.On je takové hovado,že věřím tomu,že by se choval ještě hůř než teď,i když nevím,jestli to ještě jde.

36
anja
Reagovat

32 upsík, nestíhám úplně všecko přečíst, uniklo mi to žes to psal…. a vlastně u mne asi taky nastane obrat s tímto duelem pokud ho vyhraje Thomas – nebudu už tomu věnovat tolik času a pravděpodobně vynechám tv rekapy večer, protože mám v zásobě spoustu nových dobrých filmů

37
dessin
Reagovat

ja bych se nebala. Mrkvovy stab oznami mirce, ze porusila pravidla protoze se usmala vlevo a ne vpravo a duel bude zrusen, Mirka vyleti na miste a VB pujde zpet do vily.

Cimz se VV totalne zabiji a sledovanost klesne k nule, pani Sarka bude vykladat jak jsou divaci uplne tupi a nic nechapou a skoncime tam kde s hotelem paradise – dejte jejich jmena do pytliku a pockejte az papousek vylosuje viteze.

STAB JE MRKEV!!!

38
okkvp
Reagovat

Elmex je nadějí pro vznik nové skupiny. Sliz se užírá žárlivostí

39
Hooper
Reagovat

Ženský
A Zoubek teda vizuálně líbí?

40
okkvp
Reagovat

39 – hrudník zatím bezkonkurenční

41
XY2
Reagovat

No konečně, K1 koupelna, VB si nad vanou meje hlavu

42
piha
Reagovat

39-za mě jo,je zajímavej…:)

43
anja
Reagovat

ježííš? jak tady všichni vkládáte naděje do toho nového mončičáka – já mám normálně skluz v tomto, vždy´t já vůbec nevím co si mám o něm myslet. Viděla jsem ho ve studiu, při boxování mi připadat jako totální kopyto, jediné plus teda, že má hezký úsměv

okkvp mi slibovala, že se bude sprchovat nahý – ehm teda že prý nemá sebou plavky – a tož kde je fotka abych ho mohla omrknout? :)))

44
nee
Reagovat

25 XY2….Ládík naprosto zanevřel na Vlada, protože ten mu řekl pravdu do očí a přidal pár dobrých rad …což Láďa neunesl a …….zamiloval se okamžitě do Thomase.

45
koník
Reagovat

Prosím, moc prosím, ať to děsný hekání a funění už další dny neslyšíme!

46
twinpeaks
Reagovat

11 – pěkný rozbor, souhlasím a těším se na Mirku zpět ve vile (doufám a hlasuju), je můj fanoušek

47
Poštovní holub
Reagovat

Já si Zoubka zatím nemůžu pořádně prohlídnout, neboť mi tam prosím pořád ještě zavazí ten…hovado! Tak jen doufám, že dnes se vzduch pročistí – i doslova.:)

48
piha
Reagovat

44-Láďa mě nikdy nebral,ale teď už ho nemusím,stejně jako Lucku…Kam vítr tam plášť…

49
piha
Reagovat

47-včera si ho šlo prohlídnout dost…:)Ještě by mě zajímal bez trička…:o)

50
koník
Reagovat

Hooper – Jo, zatím největší sympoš, snad si to nepokaňká svým chováním.

51
nee
Reagovat

48 – Lucka by mohla sloužit jako názorný příklad výkladu slova OPORTUNISTA

52
sarik00
Reagovat

Zdravím všechny panáčkovce.
Panáčka čtu již skoro od začátku, ale zatím jsem ještě nepřispívala, nu ale těžká doba si žádá oběti, asi se musím vyzpovídat, už kvůli tomu, že můj nejoblíbenější fanoušek ze všech vyvolených jde do duelu a já mam tak trochu strach.
Tak nějak jsem to zkoumala a přijde mi, že zatím má Mirka mírnou převahu, ať podle neoficiálního hlasování, tak podle různejch diskuzí. I ta na FB – tam má VB asi největší podporu, ale občas mi přijde, že tam přispívají stále ti samí lidé.
Každopádně budu napnutá až do večera a musím říct, že jestli se vrátí VB, tak s VV4 asi končím. Koukat na namachrovanýho …., kterej si myslí, jak je dokonalej a jak ho všichni milují.. fakt nemusím. Vždyť tam kromě svých svalů vůbec nic nepředvádí.
Souhlasím s tím, že ve vile je nějaký záporák potřeba, ale ne typu VB, který akorát každého uráží a nic jiného neumí. Myslím, že na to tam budou i jiní adepti.
Na druhou stranu – ač se to nelíbí mé romantické duši, souhlasím s tím, že je potřeba ty dvě od sebe odtrhout. Ale taky si myslím, že na to je ještě brzo a chtěla bych si počkat na tu žabomyší válku jen mezi Vladkovci :) Navíc ta, která tam zůstane, musí být Mirka, protože se obávám, že Pája to moc dobře nevezme.
Jejda, to je dlouhý. A to toho mám na srdci ještě mnohem víc, ale to si zase nechám na jindy :) Ale jestli to někdo dočetl až sem, tak klobouk dolu :D

Ale abych nezapomněla… Mirko, drž se….

53
Ufonka
Reagovat

Jsem překvapená, že VB ma dost fandů. Přesto doufám, že na návrat jich bude mít málo. Už jsem tu psala, že je to typ člověka, kterým se snažím vyhýbat. To, co provozovali s MB jejich haha a nejsprostsi urazeni zvlaste vuci zenam (i vuci te, ktera je samonabihaci – Růžena), to jak prizivili opilost Nikole vcetne jejiho obirani kdyz spala, to se zapomenout neda.
Medovy hlas VB, ze nechape proc jsou na nej Vlado a LM zli….neplneni ukolu a pouhe valeni, prekrucovani veci, radoby kanada ktera je ponizovanim.
Muj nazor je ten, ze zpet VB muze chtit pouze ten, kdo ma zalibu v ponizovani a nasili. Drzim palce Mirce, me hlasy uz ma.

54
Poštovní holub
Reagovat

49 – To jo, ale chce to pečlivější zevrubnou prohlídku. :) Dávám mu čas, zatím to vidím jen na tu okrasnou funkci, a mě u chlapa baví i nabušenej mozek, nejen svaly. Ale slupka je pěkná.:)

55
trdlo
Reagovat

Mně se zdá, že Mirka taky od Mrkvolandu nedostala nikdy žádnou příležitost. Nebo ano? Dostala někdy nějaký úkol třeba vést rozcvičku, řídit nějakou soutěž nebo něco podobného čím by na sebe měla příležitost upozornit?

56
piha
Reagovat

54-o tom žádná…zatím sre pokocháme exteriérem a uvidíme.:)
52-jestli obětovat jednu z elek tak radši Pavlínu.

57
Hooper
Reagovat

54 – nabušený mozek:)
55 – rozcvičku, myslím, řídila. A když byla miss vila, tak to docela bojkotovala, byť přišla s rozepnutým knoflíčkem (a cígem).

58
dessin
Reagovat

uz vcrea pred duelem jak Tereza VB radila ze si ma vzit slabsiho soupere to bylo fakt prehnany…

59
okkvp
Reagovat

Ládíček nemohl na Vladka zanevřít, když k němu nikdy nevřel

piha – Elmex byl bez trička v noci před spaním

60
piha
Reagovat

57-ještě že ne sexy mozek.:)
Jinak Hooper díky za tip,Lidská skvrna už se stahuje.:)

61
piha
Reagovat

59-doprdeleee a já zase chyběla!A dobrý??:D

62
radek
Reagovat

52

Doporucuju ti podivat se na cloveka se svaly. Vyholenec to urcite neni. To je kus sadla a speku. Dost dobre nechapu lidi, co porad rikaji, ze je svalnatej.

63
Kami
Reagovat

Lidi, dnes se musi vratit Mirka, chapes, rozumis?
Ja chci valku mezi vladkovci a nekoukat na jednoducheho buldoka. Tyhle dva tabory co tam jsou se uz nikam neposunou, bude akorat tlacit meteority do hlavy jinym a v zivote se tam nikdo neprojevi.

Nehlede na to, ze to protezovani buldoka stabem je do oci bijici (PODMINKA ktera asi neplati – buldok neuklizel poradne, nevaril, neucastnil se ukolu- jeste za dob Zdeny – a ted to uprednostnovani ho do vsech ukolu jako nejvetsiho kapa. I boss byl vybran stabem, zatim si tam predavali bossovstvi mezi sebou.

Proc nebyl treba vcera jako Ivan Lada? Nebo klidne holka s fousama, mohla byt o to vetsi legrace. VB mohl byt klido Marfusa :-)

Mirka jako parez? WTF stabe???!!!!

64
anja
Reagovat

52 sarik00 – vítej a piš dál :) sdílím tvůj pohled na věc, akorát teda se musím pozastavit nad větou „Vždyť tam kromě svých svalů vůbec nic nepředvádí.“ Ono to totiž vypadá – ta věta – jako kdyby Thomas měl svaly. A teda co já vidím tak Thomas žádné svaly nemá :) jeho pojetí fitness a bodybuildingu je poněkud choré, aspoň teda podle toho co a jak předvádí ve vile…. choré a směšné

65
ema
Reagovat

Doufám, že se Vladovi dnes podaří nějak důstojně ukončit tu akci s fake těhotenstvím. Myslím si taky, že by si hodně oba s Evou ublížili. Kromě toho jsem přesvědčená, že už si Eva ublížila tak jako tak. Po úspěšném návratu z duelu vlastně skoro pořád jen seděla nebo předstírala nevolnosti. Tím se úplně vystrnadila ze zájmu diváků, měla by začít něco dělat.

66
okkvp
Reagovat

61 – však jsem psala v čtyřicítce

67
Péťa
Reagovat

na všech kamerách vypnuto noční vidění, ale tlačítko pro rozssvícení nějak nemůžou najít:o))))

68
piha
Reagovat

66-doprčic!Chci foto prosííím,musím se na chvíli vzdálit.:/

69
Wanna be your monster
Reagovat

Už jsem se pár dnů nekoukala, můžete mi říc, jaké byly reakce na to těhotestní? Věří tomu někdo?

Reagovat

Agáta se prochází zákulisím vily se svým iPhonem http://www.youtube.com/watch?v=GvazmR2Vz2s

71
fáber
Reagovat

Nevím jak to komu přijde, ale podle mě je tenhle duel rozhodující s ohledem na celkové vítězství. Pokud se vrátí VB, Vladko upadne do ještě větší deprese, stane se pasivním a buldočinec postupně vystřílí jemu blízké, on už nebude mít chuť hrát a stane se nudným, frustrovaným a VB bude mít cestu k výhře otevřenou. Navíc i hodně onlinistů přestane hlasovat a sledovat takže i tady se nakloní váha směrem k VB.
Na druhou stranu, pokud se vrátí Mirka, buldočinec ztratí šéfa, dostaví se frustrace z toho že členové Vladkolandu jsou neporazitelní a povede to k jeho totálnímu rozpadu. pak vznikne nové přeskupení sil ale ani to myslím Vladka příliš neohrozí. Tím netvrdím že jednoznačně vyhraje, ale na finále s ním bych to viděl.
Prostě dnes se láme chleba v celé hře.

72
haha bimbi
Reagovat

No, já zase poruším jedno předsevzetí nehlasovat smskama. Na FB teda hlasuju, to mi nedá, ale dneska vytasím i pár esemesek, sice nemůžu ze svýho mobilu ale manžel to unese a zkusím přemluvit pár kolegů, ať jednu sms pro MĚ ( :-DDD) obětujou. Ty tři kačky se daj unést. Nechci návrat buldoka, já už nechci druhýho hnusnýho Jalovce, kterej vyhraje díky podpoře štábu, přestože je faleš sama. Včera to byl vrchol, jak mu eště Tereza v PP řekla ať si veme někoho slabýho. Dobře, že nevzal tu Pavlínu, tak je fakt úplně o ničem. Mirka proti němu má doufám docela šanci. Takže lidi burcujte, posílejte :-)))

73
Kami
Reagovat

Jsem zvedava, jestli ukazou Mirku jak naznacuje Vladovi, ze hra s tehotenstvim jim prerostla pres hlavu a nekomu by to ublizilo. V tomhle to Mirka trefila.
A o to prave jde, je tam jedina alespon trosku inteligentni, ma dobre postrehy, vsima si.

Oproti tomu buldok ted hraje hrozne hodneho kluka, sranda. Ale ja se nechci divat na Novoty, chci hru inteligentnich lidi a ne scenky tupeho stada.

74
D.H.
Reagovat

Doufám, že vypadne Mirka, Stejně tam nic nedělá jen drbe a zábavná vubec není. Aspoň dá prostor pro Pavlínu, která je mnohem otevřenější. Už mě nebaví to nadržování od Šárky LM + LP. Měla by vyletět za to že dává informace z venku (viz. těhotentsví Eva + Vlado). Vlado vymyslel ten blbej nápad s těhotenstvím a zatím to všichni hází na Evu. Je to ubohé. A Mirka dojde ze zpovědnice a hned za těma dvěma ať si to rozmyslí s tím těhotenstvím, že jim to může uškodit. Od koho to asi má. Stále se jim nadržuje. I to, že je v jedné reality show tolik homosexuálů. Já nemám nic proti homosexuálům, ale těm normálním ne těm zapšklým. Uvidíme zda hned po ránu pujde Eva s Vladem do zpovědnice jak jim radila Mirka.

75
Kami
Reagovat

71 – nemyslim si, ze zbytek po buldocinci by propadl depce. Spis by si mozna neco uvedomili, nebo se snazili nenapadko vlisnout do prizne Vladka, coz by mohlo byt zajimave.

76
Kami
Reagovat

74 – ja myslim, ze bychom se asi divili, co vsechno dostavaji za informace ve Zpovednici VSICHNI VV.

77
XY2
Reagovat

Budíček, Růža v ložnici předvedla taneček před novým, VB ji na posteli zalehl, prostě pohoda.

78
XY2
Reagovat

Růža s podprdou kolem pasu se vlní:-)

79
nee
Reagovat

72 – taky jsem zazírala, jak mu Tereza radí a napovídá, že venku má Vlado většinu a neměl by si ho brát….
Stejně jsem zírala, když VB nahlas při každé příležitosti a hodiny řešil svůj duel s každým, kdo byl ochotný naslouchat – podle pravidel snad musí o duelu mlčet, ne?

80
XY2
Reagovat

Růža se pořád vlní, novej nějak nezabírá

81
z facebooku VV
Reagovat

DALŠÍ SKANDÁL JE TU

Milý štábe Vyvolených, milá Primo,
můžete nám vysvětlit následujicí?

chceme vysvětlit nadstandardní vztah mezi hlavní producentkou Šárkou Šedivou, toho času lesbičkou, a lesbičkami Mirkou a Pavlínou. Je normáln, když Mirka řekne Pavlíně: šárka to zařídí?
je normální, že si můžeš mirka vymrčovat: chci mluvit jen se šárkou..
je normální říct: šárka je na mě naštvaná???
Protekčně se dostaly do vily a protekčně odvíjíte příběh malé ložnice!
Ještě doufám, že na sebe vezmete úkol, který si vymyslel Vladko o těhotenství, teď zjistil, že by mu to uškodilo a snaží se to hodit na štáb. Taky panečku pěknej charakter!!!

Mirka pár věci vypustila i včera, když Pavle říkala, že chce mluvit se Šarkou, jen ona ji může uklidnit, ale že se asi zlobi, protože si Mirka nedává pozor na pusu. A že zpovědnice pak vylezla klidná a navíc upozornila Vlada, že to tehotenství už není sranda, a že ví proč to říká, že by to mohlo poškodit Evu a ublížit jedné osobě, která jim uvěřila.

Stejné podvody se stejnou producentkou a vítězkou Nelou Slovákovou (dvakrát jí soutěžící vyloučili, vy jste dvakrát vrátili) jako v Hotelu Paradise?

82
piha
Reagovat

Ty kráááso to jsou záda a hrudník,konečně po Ninovi pěknej chlap.:)Teď mizím,ale přijdu…:)

83
Hooper
Reagovat

Tipovačka – za jak dlouho bude Růžena novému masírovat záda/nohy? Vidím to na dvě-tři hodiny.

84
Poštovní holub
Reagovat

73 – Souhlas.
Hlavně už nechci fiktivní dvě skupiny, já se na to takhle nedívám. Baví mě jednotlivci a jejich hemžení ve skupině. S Bobuloidem to je naprosto o ničem, ať si zajde na pole, rozdělí tam krtky do dvou nepřátelských skupin a velí. I krtci ho za chvíli sežerou, protože jsou mnohem chytřejší, než on. Tak možná dvě armády trpajzlíků… no, i ti jsou chytřejší, takže nic, a jenom Zdenička.

85
sarik00
Reagovat

64 – anja
Omlouvám se, když jsem si to podruhé přečetla, znělo to přesně tak, jak říkáš. Jak bych to uvedla na pravou míru, možná něco jako „Vždyť tam kromě svých rádoby svalů vubec nic nepředvádí..“. Je to lepší? :)
Ale je fakt, že mě taky fascinuje, jak mu všichni baští, že cvičí, hlavně ti kluci včera v dovolbě. Pak si dá Tomášek jednu páku s Mirkou a dva měsíce ho bolí úpony :D M83 pravdu, to je svalovec jak má být :D

86
XY2
Reagovat

Pošta, rozcvička, vede Honza a VB nemá zelený šátek, to už nemusí?

87
nee
Reagovat

84 – VB je právě v roli charakterního a vše zvládajícího vedoucího pionýrského tábora – ooo, jak je chápavý a sympatický.
Image VB v posledních dnech nejspíš štáb pěstoval jako Vladkavyhazovače a nějak jim to nevyšlo…..

88
Prochor
Reagovat

Všiml jsem si vzbouřených emocí na Panáčkovi (minulá debata). To chce klid a toleranci přátelé. Pokud proti mým předpokladům dneska postoupí VB, tak to prostě dál nebudu sledovat v TV protože na to nemám žaludek. Ale nemá cenu tady někoho napadat. Komu se to líbí ať se na to klidně dívá – prostě jiná cílová skupina diváků než já. To je všechno. 2.řadu jsem vzdal kvůli Hranáčovi, 4.možná vzdám kvůli Hradilovi. Co se dá dělat. Ale doufám, že postoupí Mirka. Jak jsem četl, tak to řešila jako introvertka v sobě a neroznášela svůj stres po lidech.Takový lidi jsou mi sympatický. To Romana až půjde do duelu, tak udělá všem díru do hlavy za půl hodiny:-)

89
Briketa
Reagovat

kde má VB šátek? Mimochodem opět dělá z Lůci čokla (svoji Arinku).

90
Péťa
Reagovat

h.Hradil je jenom hromada sr..ek, to se svalama nemá nic společnýho, po páce s holkou ho bolej úpony na rukách a celej den funí jak osumdesátiletej důchodce…

91
Hooper
Reagovat

86 – je tam poslední den, tak je to jedno.

92
ema
Reagovat

Lucka se s buldokem líbá na dobré ráno.

93
XY2
Reagovat

Lůca opět dělá pejska, teď drbe s VB Vlada, ironicky, Lůca je takový vykulený prohulený bazilišek.

94
koment
Reagovat

81 – Vysvětlení je tady na Panáčkovi, na konci včerejšího onlinu. Nadstandardní vztahy byly i s Bárou ve VV1? Ten, kdo to psal, ví o VV a jejich historii evidentně kulový, a je trapnej jak necky…

95
nee
Reagovat

93 …vykulený prohulený bazilišek…..nádherná definice :)

96
Péťa
Reagovat

nevim proč,ale od včerejšího přenosu se mi seká kamera 3 a 4:o((

97
XY2
Reagovat

91 – no jasně, já zapomněla, že on nemusí, taky se dneska líbá s Lů, asi už na rozlúčku:-)

98
Briketa
Reagovat

koukám, že ani na rekvizity nemá štáb peníze. Ten klobouk už tam měli několikrát, nyní je z něj koruna boha slunce tím, že tam nalepili zlatej vánoční řetěz. Vsadím se, že ten řetěz je připraven už na vánoční VV výzdobu :D

99
koment
Reagovat

96 – To neví nikdo, ty se začaly sekat už včera brzo odpoledne (na onlinu se to zmiňuje…).

100
XY2
Reagovat

95 – chytám dost velkou alergii, jak tahá cígo, tak jí lezou oči ven a ještě to stačí sledovat v zrcadle, navíc ty zuby, hlas, nechápu, že se mi na začátku mohla líbit, ale její chování je čím dál horší, ono to nebude vzhledem:-)

101
anja
Reagovat

rozcvička poněkud groteskní :D

102
Hooper
Reagovat

O co, že vykulený bazilišek bude chtít zpět avatarku?

103
ema
Reagovat

Lebzinky necvičí, objímají se, asi smutek.

104
Kami
Reagovat

81 – Buldok Vam protekcni neprijde? Ja myslim, ze v cele teto show jsou nejak moc vsichni volani do Zpovedky a instuovani.
Nehlede na to, ze pokud jsou dva stabnici a z toho je evidentni, ze jeden nadrzuje buldokovi, tak rozhodne bych s nim nechtela ve Zpovedce mluvit.
Ale je pravda, ze cela tato show je divna, skoro az zmanipulovana.

105
Monika
Reagovat

Stejne si za to Mirka s Pavlou muzou samy. Absolutne neumi taktizovat a spocitat si kolik je jedna a jedna. Vubec nechapu ten zkrat s vypalcovanim Zdenky minuly tyden. Vzdyt bylo jasne, ze posledni „zlo“ ve vile posili, bez ohledu, zda to bude MB, VB ci Zdenka.

106
XY2
Reagovat

lebzinky pláčou, to začaly brzy

107
anja
Reagovat

tak ten nový mončíčí je zatím pro mne stabilně na příčce kopyto, hýbat na muziku se vůbec neumí, s tím bych si teda nezatančila :DD. a kamera včil zabrala Vladka, úžasné jak se vlní :))

108
Poštovní holub
Reagovat

95 – Taky se mi to móc líbí!:)

109
XY2
Reagovat

Růža hýří humorem, má novýho na masáže:-D

110
anja
Reagovat

96 Péťa. 3 a 4 se mi taky děsně seká

111
trdlo
Reagovat

94 to je takový zdejší předduelový kolorit. Takových identit s podobnými a mnohem horšími provokujícími komentáři se tady ještě do večera vynoří dost. Chce to trpělivost a dobré nervy.

Stále vzpomínám na tu identitu, která se do mě před duelem Zdenička/Niki navezla, že o Zdeničce mluvím špatně a že bych se měl krotit, protože by to tady mohli číst její rodiče. Argument jako sfiňa :-D

112
XY2
Reagovat

VB stojí a přešlapuje, Růža mele, holky fňukají, novej je jak na klíček, zase nejlíp vypadá Vlado a to nejsem vůbec proti ostatním zaujatá:-)

113
anja
Reagovat

ale jendo plus pro Zoubka – je vysoký, cca jako Vladko, takže 190?

ok, mončíč má teda ode mne zatím dva body – úsměv a výška, dál uvidíme až něco uvidíme :)

114
Radek
Reagovat

105

Jaky zkrat? TO nebyl zkrat, ale prace nejvetsi podrazacky ve vile niki viagriki.

115
XY2
Reagovat

Vlado si donesl křeslo na sluníčko a prstíkem zkouší teplotu vody, že by se smočil? Mohli bychom porovnat kvality postavy s novým, ale ten je o 13 let mladší, měl by Vladovi dát na prdel:-)
Pošta a Vb zase na hajzlíku.

116
:-)))
Reagovat

já se přiznám, že mě už to tak nebere. Celá tahle show je tak plná kiksů a pitomostí, že už nevěřím ničemu, a ať si to Prima strčí někam. Jestli se dneska vrátí VB (ale myslím, že neee), přestávám to sledovat úplně, než koukat na hloupého člověka s IQ tykve, jak jeho ego stoupá za podpory štábu ke hvězdám a má požehnání dělat ještě větší prasárny než doteď, to radši naplním svůj čas něčím užitečnějším.
Vladko je sice můj oblíbenec, ale pokud by byl ve vile někdo na inteligentní úrovni, kdo umí dělat zábavu nebo zaujmout jinak než negativně, klidně,ať si to vyhraje na jeho úkor. Ale TAKHLE? Ne, dík.

Jak vůbec může mít VB nějaký fanoušky? Vysvětlí m i to někdo? Jsou to lidé na jeho úrovni? Jinak si to nedokážu vysvětlit. Jak už jsem psala, být to někdo inteligentní a chovat se jako člověk na úrovni, tak ať si to třeba vyhraje, ale člověk, který umí zaujmout akorát hnusem a jinak kde nic, tu nic?

117
Jerremy
Reagovat

Myslim, ze ve zpovedce VV vi s kym mluvi. A tezko se tam oslovuji „pani Sediva“ :)
Hlavne ve stresovych situacich…
Je otazkou kolik dalsich lidi tam na ne mluvi (kdyz nepocitame Terezu / Agatu).
Takze to, ze chteji s nekym mluvit je v poradku …
Jine je, ze pokud Mirka vytahla na Vlada info, ze ji ve zpovednici „nekdo“ naznacil, ze by fake tehotenstvi mohlo ublizit Eve, je vlastne poruseni pravidla (co je ve zpovednici, tam ma zustat (presto, ze v teto rade je toto pravidlo stejne porusovano (viz Scalexuv clanek)).

[ironie] Takze Mirka porusila pravidlo, stab by ji mel vyhodit [/ironie] :)))

BTW, co kdyz tam pouze zaznela otazka:
Stab: „Mirko, co si myslis o hre na tehotenstvi Evy a Vladka? Myslis, ze je to v poradku? Jak se na to budou koukat ostatni vyvoleni?“

A Mirka se zamyslela a mohla vydedukovat, ze to Eve muze ublizit …

118
koment
Reagovat

117 – NIC TAKOVÝHO:
„ze ji ve zpovednici „nekdo“ naznacil“
tam nezaznělo!

119
Ufonka
Reagovat

Takovou dobu čekají na Bosse s dopisem?

120
Jerremy
Reagovat

118 – ja tam mam „pokud“- jen se domyslim … co teda presne bylo Mirkou receno?

121
koník
Reagovat

VB se po půl hodině přihasí ze záchoda a aniž by kontroloval, jestli tam jsou všichni, čte dopis. WTF?

122
anja
Reagovat

105 Monika, já to neberu ani jako zkrat ani jako Nikikiny aktivitu. Štrůdlo bylo v té chvíli imho na facku, takže ve vile na palec

123
Péťa
Reagovat

koukám, že h.Hradil neumí přečíst dopis s úkolem ve stoje, vždy si kecne na to jeho místo a pak teprve čte:o)))))

124
XY2
Reagovat

Do vily přijde notářka, volby.
Slizoun má zase prdel venku.

125
Jerremy
Reagovat

116 – nemusi jit o to mit VBho jako favorita, ale podporovat pro vyvoj hry, ktery se nekomu zda byt zajimavejsi … to vubec nemusi souviset s tim, ze je VB spravny a ze se souhlasi s tim, jak se chova…

126
lyndora
Reagovat

Dopis: Kdo chce volit na terasu, přijde paní notářka pro ověření podpisu kvůli voličskému průkazu. Kdo chce volit ven, kdo ne zůstat uvnitř.

127
XY2
Reagovat

119 – kakal a jeho všechno je přece pozlacený:-)

128
okkvp
Reagovat

O tom, že neumí tančit, Elmex včera mluvil při výslechu u plazmy.
(přezdívku Zoubek bohužel nekoušu, možná Zub, podle toho jak se vyvine, svou nevnucuju, ale zatím si ji podržím)

129
Péťa
Reagovat

tak kamera 3 a 4 zdáse už v pořádku:o))

130
jenka
Reagovat

XY2 Jsem na tom ohledně Lů úplně stejně.

131
Dáša
Reagovat

129 – Péťa – fotečky prosííím, cítim sa ako slepá. Dík!

132
okkvp
Reagovat

116 – jako u všech – část fandů má stejné krevní skupiny i výzoru, část by takovým ranařem ráda byla, část je škodolibá, část odvozuje jim libý další vývoj vztahů ve vile, část nemusí/nesnáší Mirku/dvojici/lesbičky jako takové, část nenávidí Vladka

133
Monika
Reagovat

Strudla by jeste tyden vydrzela a pak by letela tak jako tak, byla to obrovska chyba vypalcovat VB pred strudlou a obavam se, ze na to Mirka dojede…

134
Péťa
Reagovat

tak Pavlína to nedává už teď, holky se budou celej den tulit:o)
http://img41.imageshack.us/img41/5237/wsba.png

135
jenka
Reagovat

Na ofiko stránkách a nejen jednou:

11:10Romana se ptá, jak je možné, že šedivý tak brzo.

Zpět do školy!!!

Reagovat

Holky se spolu pomalu loucej …
Obrazek 1
Obrazek 2
Obrazek 3

138
Monika
Reagovat

Kdyby sel VB do duelu minuly tyden pravdepodobne by neziskal ani 10 % hlasu a vypadnul by potupne s kazdym obyvatelem vily, dneska, i kdyby vypadnul (tomu ale neverim) odejde dustojne:-)))

139
koment
Reagovat

120 – viz včerejší online, cca 0:30h – sledoval jsem též, ale „přesně“ to nemám.

Navíc, Vlado právě chtěl po štábu, aby se ve zpovědnici k fake „dítě“ vystřídali všichni VV, patrně i proto chodili do zpovědky skoro všichni za sebou. Samozřejmě, Mirka o tom věděla, takže otázka, jak je ve 117, nemusela pro ní padnout tak, ale třeba prostě obecně: „Mirko, o fake „dítě“ víš, a ti, kdo o tom vědí, se sami musí rozhodnout, jak dál pokračovat.“, nebo něco ještě obecnějšího (nevím ostatně ani, jak bych to řekl ještě obecnějc, bejt štábem). Ale Mirka se zamyslela, docvaklo jí, že např. Nikol už za Evou byla, a utěšovala jí, a že to fakt není dobrej nápad vlastně vůbec pokračovat, a samozřejmě to Vladovi řekla.
Asi takhle… Nic světabornýho, kromě empatie a rozhodně vyšším minimálně EQ Mirky v tom není.

140
Ufonka
Reagovat

Nepsalo se tu, že Buldok se utře do všeho co mu přijde pod ruku??
Teď tam běhá s nějakýma pupínkama a celerovitý štáb to nechává v klidu?
Pustí je předpokládám s VB i do bazénu.

141
anka
Reagovat

128 – no tak to zkombinujte, vypadá jako El Nino, zuby jako reklama na Elmex, co třeba El Zub? nebo včera kdosi nadhodil Ken -s tím úsměvem manekýna

142
:-)))
Reagovat

125 – ale i na to mám jiný názor. VB je prostě pro mě nekoukatelný ze všech možných důvodů a doufám, že nikdy nikoho takového v mém okolí nepotkám.

Nemám vůbec nic proti tomu, aby ve vile byly rozbroje a hádky apod. (tedy to, co většinou dělá sledovanost a odkrývá charaktery jednotlivých postav), ale i ty rozbroje a zábavu umí přece dělat „normální“ lidé, s charakterem člověka a ne lidské spodiny. Ne takoví, kteří si tykají s orgány činnými v trestním řízení, za dveřma jim netrpělivě přešlapuje exekutor, ruce jim jdou imrvere dozadu, nejsou schopni vyplodit inteligentní myšlenku, zabíjejí trestným způsobem nevinná zvířata (a ještě se tím chlubí), mají takové vztahy, které jdou ihned stranou, pokud potkají přitažlivější samičku, byť IQ tykve (a na které horlivě přepisují majetek aby se vyhli spravedlnosti) atakdál. Pokračovat by se mohlo donekonečna.

143
Ufonka
Reagovat

Koukám, že Nikola má asi stejnou vizi a mluví o tom.

144
lyndora
Reagovat

Já to vidím tak, že Thomas hrdinně odstoupí ze zdravotních důvodů ;-)

146
jenka
Reagovat

Už to prasklo, VB se utírá do všeho co má zrovna po ruce a nerespektuje ani základní hygienická pravidla. Jako by jim to Zvíře nezdůrazňovalo ať si právě na tohle mají dávat pozor.

147
Bodlak
Reagovat

Ohledne zpovednice. To ze tam chodi v teto serii vice je take zpusobeno tim ze, jak to rict slusne, no proste nejsou nejchytrejsi. Kdyz napr. byla boss Ruza tak kdyz byl slozitejsi ukol byla volana do zpovednice pro podrobne zadani. Dale jsem pochopil ze kdyz tam napr. chteli pustit neco na plazme (jako vyhru v nejake hre) tak se tam resilo co jim pustej (ze nemuzou pustil film protoze nemaji prava apod.)

To ze Mirka (Pavlina) rekla ze to chce resit se Sarkou. Tak to ma souvislost s tim napomenutim vcera nebo predevcirem. Proste holky neveri tomu hlasu chlapa. Protoze si mysli ze nadrzuje VB.

148
XY2
Reagovat

146 – a dokonce to přiznal, je to prase. Ani župan nemá svůj, co se před ním neschová, do toho vleze.

149
Jerremy
Reagovat

139 (koment): diky za upresneni … v podstate potvrzujes, to co jsem si myslel. Zadne protezovani Mirky stabem se nekona.

125 (:)))): uvidime dneska v duelu jak vetsina rozhodne a kdo se nam do vily vrati … ;-)

151
Ufonka
Reagovat

Kdo se patolízuje? Nechytila jsem začátek. Vladko něco říká holkám. A kde je Eva?

152
okkvp
Reagovat

Vladko právě vysvětlil Růženě jak chápe patolízalství (pochlebování v zájmu taktizování). Zda Růža pochopila je ovšem otázka.

153
Ufonka
Reagovat

Bělozub se straní. Sedí u stolu a jen pokukuje. Zatím se nezačlenil. Škoda není na něj špatný pokuk.

154
Jana1
Reagovat

93-krásné

155
okkvp
Reagovat

151 – taky jsem neslyšela jestli někoho jmenoval, ale imho naráží na Nikolu, zřejmě Lucku a Ládíka a hlavně na Sliza

156
Ufonka
Reagovat

okkvp ale on eLkám mluvil o někom konkrétním. Lůca a Nikola nebo Ládík?

158
Péťa
Reagovat

to je hrozná doba než ta Růžena něco pochopí:o)))))

159
okkvp
Reagovat

156 – nevím, já teď slyšela jen obecné, neupřesněné označení

160
Bodlak
Reagovat

Ruzo – mlceti zlato, mluviti stribro :-D

161
Jerremy
Reagovat

pri podpisovani:
Notarka: pan Dobrovodsky
VB: Zlovodsky
Vlado na VB: Proc Zlovodsky? Jak te to napadlo?
VB na Vlada: Dobro – Zlo
Vladko: polsky Dobrovodsky znamena, dobře vést….

(hezky Vladko utrel VB :-))

162
jenka
Reagovat

160 Bodlak – obávám se, že ani to by Růža nepochopila. :-)

163
Jana1
Reagovat

Mám pocit, že nejlepší pro ukončení těhotenství Evy by byl potrat, jakmile uvidí vstoupit Rychtáře.

164
Ufonka
Reagovat

159 – Vladko přišel do kuchyně a říkal jak je to od nich hrozný to patolízalství – nevím jestli předtím řekl o koho jde. Zapojila se Růže a chtěla vysvětlit co to slovo znamená.
Dnes je opravdu na delší hup i pak s tou notářkou. Ta jede.

165
anja
Reagovat

150 péťo dík, hezký záběr .) kdyby se ti povedlo sejmout mončičáka nahoře bez, prosím, postni ….. předem děkuju :)

166
XY2
Reagovat

Na K1 líbačky lebzinek
Na K3 taky

167
anja
Reagovat

jak to má Buldok s tím herpesem? je to herpes nebo co to je? a jestli to je pásový opar tak je to nějak prý i přenosné ……… bo aby nám celou vilu jakože nezakonzervovali kůli nebezpečné infekci .DD………. normálně začínám mít strach o celou prahu, moje děti tam bydlí včil

168
Hooper
Reagovat

Notářka být pěkná paní. A proč chce Růža volit, když to není schopna pochopit? Otázky, samé otázky.

169
Bodlak
Reagovat

167 – neboj pres minitor to nechytnes :-o)

170
XY2
Reagovat

Ládíctek si onimrává hnáty, myslím, že používá i ústa, je to ee:-(

171
okkvp
Reagovat

164 Ufonka – Vladko v podobných souvislostech velmi nerad konkrétně jmenuje i při upřimných hovorech ve VIP, až po tlaku včera připustil, že to vidí u Slize.

172
Milena
Reagovat

Prosím, vyřaďte Mirku, ať hra dostane spád a páreček milenek bude rozdělen.

173
koník
Reagovat

Bodlak – možná ne, ale raději preventivně přepínám, když je v záběru, jistota je jistota :o)

174
anja
Reagovat

172 i na to dojde. Ale doufám že ne dnes!!

175
Jerremy
Reagovat

172 – co takhle poslat 30 SMS a zahlasovat na FB :D

176
Iva5
Reagovat

Dobrý den. Tak „Petici“ jsem před chvílí odeslala na TV Prima. No, sama začínám pochybovat, že to bude mít nějaký úspěch, ale vzhledem k tomu, že si vážím lidí, kteří ji podepsali a nebylo by fér nechat tudíž peticí peticí, tak jsem ji odeslala. Děkuji všem, kteří přidali svůj podpis.

177
fáber
Reagovat

172 : jo, a budu se tam koukat na toho obézního tupouna ? Tůdle ! :D Už teď jsem vybavil 150 hlasů pro Mirku ! ;-)

178
jenka
Reagovat

Na K2 se chlubí Růža jak usadila Vlada až byl z toho celý paf a vůbec tomu nerozuměl, víš co.

179
Péťa
Reagovat

tak je to jasný h.Hradil neumí číst ve stoje:o)))))

180
Briketa
Reagovat

2 dopisy
Tomík si k nim sedá bo musí být těžké je nést.
č.1 ( Honza má předvést 3 věci, které jsou pro něj nejdůležitější a 3, které nemá rád, (pantomiNou dle slov Thomase) ostatní musí hádat)
č.2:
Thomasi a Mirko rozlučte se až před odchodem do duelu.

181
Frodo
Reagovat

179 – …..ani vsedě

182
anja
Reagovat

dopis: Honza vám beze slov předvede tři věci, které má rád a tři věci, které rád nemá, vy budete hádat o jaké věci jde

2 dopis – vyvolení Thomasi a Mirko, užijte si dnešní den ve vile, rozloučíte se až večer…… (asi je to reakce štábníků na muckání se lebzinek)

183
fáber
Reagovat

viz 172 : stejně je to zajímavé, kolik lidí by se chtělo pást na něčím neštěstí. Ne nadarmo se říká, že nejvíc potěší neštěstí druhého :D A v Čechách to platí dvojnásob :D

184
Jana1
Reagovat

167 -herpes-druhy jsou např. na rtu,na genitáliích a jinde na těle.Je to virové onemocnění,jsou i lidé ,kteří jsou nosiči.Je to v podstatě druh spály-obecně. Vyžaduje to léčení a naprostou řádnou hygienu ..Dřív na to dokonce zabíral dětský tekutý pudr.Jestli to VB skutečně má,tak při jeho hygienických návycích (ručník,župan) bych se bála.

186
Briketa
Reagovat

Růža na Honzu: neboooj, my už tě nevyměníme za jiného Eltoráda nebo jak se jmenoval :)

187
anja
Reagovat

185 Péťa, to se ti povedlo :DD

188
sarik00
Reagovat

172 –
Naopak si myslím, že spád to dostane, když se Mirka vrátí. Sama řekla, že se pomalu rozjíždí, takže nám ještě něco ukáže. Zatímco VB už nemá co. Navíc Mirka je tam nejinteligentnější a ty její teorie mě prostě baví :)
Mirka zpět :)

190
anja
Reagovat

Honzova exhibice u bazénu teda nic moc… jediné info co mě zaujalo, že rád řídí auto. Naproti tomu nerad těžce pracuje, třeba s krumpáčem…… no a já mám ráda chlapy co nemají problém i ten krumpáč vzít do ruky a máknout :/

191
XY2
Reagovat

185 – hotová poprava:-DDD

192
Radek
Reagovat

177
to se pletes, on je svalnatej. Skoro vsichni to rikaji. Je nas par, co si to nemyslime, ale vetsina ho ma za svalouse.

Poslal jsem hlas mirce, ale nemam zaludek na to, se divat na ty jejich libaci scenky, fakt se mne z toho dela blbe. Jednou jsem takto potkal v ZOO dva teplouse jak si strkali jazyk az do mandli a malem jsem blil na miste. Nejak mne tyto veci nedelaji dobre, at si delaji co chteji nekde doma, ale v te TV je toho uz proste moc. A kdovi, co nas potka vecer za hysterceni.

Stejne nechapu, proc do jedne souteze nacpou polovinu teplousu a lezb.

193
jeny
Reagovat

188 Tak to je asi věc názoru. Já si to nemyslím a inteligenci bych ve VV nehledal.

194
Paja
Reagovat

Vetsina jste tu Vladkovci, tak nejak nerozumim tomu vasemu posilani hlasu Mirce, toto je jedna z mala sanci odstranit Vladovi silneho soupere, jen ona a Nikola maji sanci ho porazit.

195
Frodo
Reagovat

Já bych buldoka zpátky jen kvůli jakési vnitřní zvrácenosti, ale když tak na něho koukám, tak je mi z něj už jakožto z celku – psýché + fysis fakt jaksi úzko a i přestože mi jsou LM a LP spíš nesympatické, než cokoliv jiného, tak bych asi přeci jen kvitovala s povděkem kdyby ten lidskej odpad vypad…

196
bobina
Reagovat

167 pásový opar jsem jako holka měla a bylo to peklo. Nikdo z rodiny to, ale nechytil. Což neznamená, že by ale nemohli. Každoádně to byla taková bolest, že v životě na ní nezapomenu.

197
Wally
Reagovat

kdy mají přijít novomanželé Rychtářovi?

198
Dáša
Reagovat

185 – :-))))) Péťa – super!

199
Frodo
Reagovat

PS – a že bych tedy v LM viděla nějakou intelektuálku či výraznou inteligenci, tak to teda fakt nevidím, ale asi blbě vidím, nebo mám jiný představy o projevech inteligence :-D Takový komplexnější či co…

200
Kami
Reagovat

Dovedete si predstavit Rumcu jak rodi (resp u toho jeci?)

201
jeny
Reagovat

194 Paja :) No přesně tak, taky to nechápu, proč chtějí zpátky Mirku. Protože je v uvozovkách inteligentní? Co to je za argument. Později by měla fakt šanci Vlada porazit.

202
Hooper
Reagovat

200 – ano, ječení u růžiporodu si umím představit snadno.

203
Wally
Reagovat

200 – dovedu, přesně tak jako 90% ženských

204
fáber
Reagovat

194 : no to se právě Pájo pleteš. Pokud se dnes vrátí VB, tak má výhru skoro jistou. Vladko bude tak znechucenej, že z něj po zbytek soutěže bude jen stín. Proto je tak zásadní, aby se Mirka vrátila. Sice se dá říct, že jsem „Vladkovec“, ale pokud by to vyhrála Mirka, budu jí to přát.

205
Prochor
Reagovat

Četli jsme od Párala Muka obraznosti? Tam existuje dvojice „laboratornílch krys“, které přežijou každého šéfa díky pružné páteři. Tak takhle mi připadá Lucka – opalcuje Tomáše a pak si k němu sedne a vesele mu radí, koho si má vzít do duelu (hlavně ne jí). A Ládík je to celé v bleděmodrém. Prostě dvě myši, které čekají až se favoriti vystřílí. Pak zbydou na bojišti jen myši a vyhraje ta největší krysa. Hlavně přežít za každou cenu. Za cenu ohebné páteře, podlézání, špiclování a donášení – všechno je dobré. A hlavně pořád veselo, cigára a nic nedělat. Je mi to sice odporné ale fascinuje mně sledovat technologii krysího přežívání.

206
Wally
Reagovat

:D
Lucka: v Pardubicích jsem známá osoba

207
fáber
Reagovat

Jinak ještě k Mirce, šance že by v budoucnu porazila Vladka je opravdu poměrně malá. Jestli dnes projde, bude to právě díky hlasům Vladkových fans, stejně jako Eva.

208
Péťa
Reagovat

194
to je sice pravda že je konkurencí pro Vlada, ale kdyby vyhrála nezlobil bych se a h.Hradil musí ven protože je to odpad!!!

209
JanaH
Reagovat

Prosím, mohl by mi někdo napsat, kdo měl zájem volit a kdo ne?
Zrovna tohle by mě hodně zajímalo a byla jsem v luftě.
Děkuju na stotisíckrát. :-)

210
okkvp
Reagovat

194,201 – to je jednoduché – tady vůbec není většina Vladkovců ve smyslu zarytých. Projevovat zalíbení v pohledu na Vlada a přát mu výhru, neznamená, že takový jedinec nemůže mít i jiné oblíbence

211
fáber
Reagovat

205 : dokonale shrnuto ! A u nich je zajímavé, jak je jim tohle krysí přežívání dokonale vlastní. Nemusí se vůbec do ničeho nutit, jde jim to zcela samo ! :D

212
eywin
Reagovat

154 a 201
To je jednoduché. Vladka nikdo z přítomných porazit nemůže. Vladka může porazit jen Vladko. A k téhle situaci se přiblížíme, pokud se z duelu vrátí namistrovanej VB.
Proto Mirka.
A pak je tady ještě jeden důvod. Hra nehra, zábava nezábava, pragmatismus nepragmatismus, pro mně jako pro „Vladkovce“ je volba jednoduchá z obyčejného rozhodování jestli dát hlas člověku a nebo živočichovi. Hlasuju pro člověka Mirku. Ať už to zní pateticky sebevíc.

213
JanaH
Reagovat

196 bobina : já jsem chytla pásový opar v dospělosti od synečka mé kolegyně, který měl neštovice či co. Měla jsem ho na ruce pod ramenem a bolelo to jak sviň, rukou jsem nemohla hýbat. Naštěstí antibiotika a mast rychle zabraly a problém se už nikdy neopakoval. Dokonce ani tehdy, když prodělávali neštovice synečci moji.

214
JanaH
Reagovat

205 Prochor : jj, hádek a bazilišek.

215
koník
Reagovat

No Kami! To mi nedělej! Ještě že si tohle nenadhodila večer, stracy, že se mi o tom bude zdát, bych nešla radši spát.

216
Péťa
Reagovat

209
Jedinej kdo se cukal byl Slizoun, ale h.Hradil ho ukecal.

217
jarda667
Reagovat

192: To tady nerikej , tady se to bere tak , ze lesby a homousi jsou neco vic jak bezna vetsina .

Se divim , ze polovina z vyvolenych nejsou cikani .

hehee to by byla teprv hygienicka a intelektualni divocina :)))

218
JanaH
Reagovat

216 : Péťo, díky moc.

219
Jana1
Reagovat

205 -Výstižné přirovnání. proto mě tito dva tak strašně vadí.

220
bobina
Reagovat

213 když jsem ho měla já tak byl jenom tekutý pudr a pak mi jeden doktor sehnal nějakou mast z výzkumáku a dostávala jsem injekce. Neštovice jsem měla ještě před tím oparem. Jinak v životě už jsem žádný opar nechytila. Já ho měla od pupíku po páteř, široký asi 20 cm.

221
Evík
Reagovat

Ahojte! :o)

Růža nabízí Bílému tesákovi mrkev, protože, kdybyste to nevěděli, je dobrá na játra!

A máme po štábu! :oD

222
Péťa
Reagovat

217
Radši 5 homoušů (jak ty píšeš, což o něčem svědčí) než jeden h.Hradil.

223
Ufonka
Reagovat

Nikola dnes vypadá na slušnou depku. Stalo se jí něco? eLka se vzpamatovala a celkem bych čekala, že budu povzbuzovat Mirku, anebo řešit.

224
jarda667
Reagovat

222 no ja si jim muzu rikat jak chci a ty si o me taky muzes myslet co chces. Tomu se rika vyhoda demokracie. A s tim hradilem mas pravdu radsi vladko a lesby nez ten pavian.

Ovsem to nic nemeni na te multikulti zvracenosti dnesniho sveta.

225
Jana1
Reagovat

217-Myslím, že to tak není. Ve vile určitě ne. Stačilo poslouchat v noci skupinu Hetero ve velké ložnici. Prostě nadlidi nad homo.

226
haha bimbi
Reagovat

Jo, přirovnání přežívání Luciny ke kryse se mi taky líbí :-))

227
koník
Reagovat

Na K4 VB bojuje. V pelechu. Moc velká zábava s ním je!

228
fáber
Reagovat

224 : chlapče , chlapče, zvrácenosti dnešního světa ? Co ty by sis počal ve starém Římě či Řecku ? :D To by sis teprve zoufal nad zvráceností světa.

229
jarda667
Reagovat

217 Me se nelibi sikanovani nejakych mensin to rozhodne ne. A Thomas je pitomec presne takovy to je jasny , ale taky mi vadi , ze se nejake mensiny protezuji nebo se jejich mensinova orientace dava jako neco vic nebo nejaka vylucnost to tedy ne .
Svym detem az budou cucet na dva libajici chlapy budu taky rikat , ze takovi lidi musime tolerovat, ale normalni to urcite neni . Normalni rodina je porad maminka a tatinek + deti.
Ne dve bukvice nebo klikalky na mysky :)

230
standa
Reagovat

Přátelé,vrátí se Mirka se 70 procenty ! nevím,jestli je to dobré,nebo špatné vzhledem na další vývoj hry. Prosím,nepolemizujte se mnou ale počkejte si do večera.

231
sarik00
Reagovat

192 – Líbací scény? Já mam zrovna pocit, že tam skoro žádný nejsou. Párkrát si daj pusu, ale většinou se jen obejmou. Já si naopak myslím, že by jich tam mělo být víc :) Jsem strašnej romantik :)

232
jarda667
Reagovat

228 Ano taky rim znicil sam sebe presne tak jako se ted nici zapadni civilizace nebo evropa.

233
Evík
Reagovat

192 Radek
No, můj drahý prý viděl včera na Karláku líbačku dvou fousáčů… A protože nesleduje jako my VV, tak byl otřesen… :oD

234
Kami
Reagovat

Mirka si vsimla, ze Ruza rika porad „treba“. Mozna by byla sranda sestrihat ruzne projevy VV a slova co opakuji. To by bylo „chapes, rozumusis, vis jak“

235
EvkaD
Reagovat

Ahoj všem, tak jsem z toho všeho onemocněla:-(, no nic pár dní doma, horečky atd…a bude možná hůře dnes.
71, fáber, napsané super, já to vidím stejně, navíc pro mě, pokud se vrátí VB je konec, já jeho opravdu nedám, jemu podobných pár jsem v životě zažila a pokud byl nyní vyzdvižen, bude dál a dál a finále má jisté. Navíc Vladko bude v takové depce, že to nemá dál pro něj asi smysl, VB imunita, on by ho vyzvat nemohl, jeho depka se prodlouží a hra pro něj skončí!!
72, já jedině sms, FB nemám, snad právě ty sms rozhodnou, taky říkám vše posílat!
Já nebudu tady slibovat, že konec jak T.M—konec se všema RS, pro mě ale bohužel s VB zpět nekoukatelná hra, neomezená moc jednoho vypatlance, nic pro ženskou, co lítá a má rodinu a zdravíčko nic moc…
Budu držet Mirce palce, co vím, měla být v anketách hodně nahoře, a VB dole…jak se psalo, nastala změna, jen netušám, čím tu změnu by si VB zasloužil, za ten týden neuděl ZÁBAVNÉHO nic, jen samé pomluvy a podrazy..
Pravda, dnes uvidíme, kdo hlasuje, zda ti z tv a okleštěných rekapů, nebo i online diváci. Držme palce!!

236
sarik00
Reagovat

234 – Ty kráááásooo, to by bylo dobrý ;)

237
Evík
Reagovat

Vlado se houpe a hladí a rozebírá si koneček ocásku… Vlasového…

238
MoSt
Reagovat

Pokud Růža lítá v kuchyni nebo na terase za barem a otevírá šuplíky, hledá flašku, kterou si tam večer zašila. A protože je každej večer na plech, tak neví, kam to dala (musí šuplíky měnit, aby to někdo neodsledoval). Ona musí hladinu alkoholu udržovat i přes den (už se několikrát ukázalo, že pije již od rána – první ji u toho nachytal už Nino, pak VB atd.). Když někdy alkohol nemá, má ty vlny sebelítosti. Naplno se to ukázalo, když udělala tu hysterickou scénu. Zkrátka neunesla, že by musela jít spát s Vladkovcema, zatímco ostatní jsou na terase a mají k dispozici alkohol.

239
jeny
Reagovat

235 No chudáček Vladko by byl v depce ??? To on asi nezvládne. Ostatní být můžou, jen pro něj to nemá smysl.
Pak kdo je protěžován, protěžujete ho vy.

240
okkvp
Reagovat

K3 – pruhy a jakési technické vrnění = zcela kaput

241
EvkaD
Reagovat

88, Prochor, já to mám stejně, nesnesla jsem 2, ten Hranáč a jeho mamkóo, to jsem nedala, bylo mi to z duše protivné, tak jsem pak mrkla jen na finále, kdo tam je a jak dopadlo.
Mám strach, že to dnes bude podobné, ano, nikomu nevyčítat, každý má ten vkus jiný…jenže jako ženské, která už nemá úplně 20 člověka zajímá, co to je za lidi, že se jim líbí to, co HRADIL celou dobu předvádí. Jeho akce, pomluva Vlada, modrá bunda, kouření a drbání venku…
A uniká mi, jaký Vladkoland??? 3 ženský a Vladko, to buldok zmanipuloval většinu ovcí a pokud se vrátí, nahlodá i zbytek, bude on a Vlado v depce, díky, to ne!

242
Iv
Reagovat

Posílám koment na druhý pokus, ten první prý by odeslán příliš rychle. Všimla jsem si, jak Thomas zdůrazňoval, že on stejně vyhrál tak jako tak, narážka na velkou lásku Zdeničku, on bude v pohodě vždy. Mirka to dnes třeba dá, ale On ve svých očích zůstane jediným opravdovým chlapem, Kingem, který se postavil Vladovi a všem říkal pravdu, takže ho vypalcovali. Že by se začetl do negativních názorů diváků, kterým se zhnusil a zapřemýšlel nad nimi, nepřipadá v úvahu, má šťastnou povahu

243
jarda667
Reagovat

239: Jak ho tady muzou protezovat. Jde o protezovani stabem tady nikdo ze stabu neni tak o com to pises ?

244
Bobby Brown
Reagovat

234 – říká ta (Mirka), která se bez pomocného slovíčka „prostě“ ani nevyjádří. A není tam sama s touhle nákazou.

245
EvkaD
Reagovat

239, jeny tak to nebylo myšleno, jen, že s ním je nejvíc sranda, když je uvolněnej, má lidi, s kterýma může blbinu vymyslet..tak to myslel asi i fáber.
Když se vrátí VB asi je všem jasné, co tam nastane!

246
koník
Reagovat

237 – ocásek mě moc nebere, rozpuštěný culík se mi líbil víc :o)

247
jarda667
Reagovat

238: Myslim, ze ona jako alkoholicka uz se usvedcila, pozornemu cloveku to neujde nebo alkoholikovi co s tim prestal :)

Jeden ze symptomu alkoholismu jsou prave emocni vykyvy, labilita , sebelitost.

248
jenka
Reagovat

235 EvkaD z mého pohledu také nic zajímavé za celý týden, ale v rekapech byl VB vykreslen v růžových barvách se svatozáří nad hlavou, dobrosrdečný tatík zastávající se všech proti uřvanému uzurpátorovi Vladovi

249
Evík
Reagovat

Dopis…

250
fáber
Reagovat

239 : ne my ho neprotežujeme, my mu fandíme a chceme ho vidět v pohodě a zábavného. U některých jiných je mi jedno jestli budou v depce protože mě stejně nebavěj. Jediné, co pro něj můžeme udělat je to, že mu z duelu pošleme zpět toho, koho má rád. To těžko může být protežování. Protežovat může jen Prima, která má tu moc.

251
zer
Reagovat

ikdyz je VB obrovskej blb a mam ho zarazeneho jako prechodovy clanek mezi opici a clovekem … stejne si preju aby dnes nevypadl, bylo by zajimave sledovat reakce ostatnich, myslim ze by teprve pak zacali byt VV aspon trochu zajimaci :) z lidskeho hlediska je to odpad, ale z herniho poradne eso

252
Evík
Reagovat

Muži na terasu…

Ženy zůstávají ve vile…

Lůca Néééééééééééééééé, já jsem muž… :o)

253
XY2
Reagovat

Ten poměrně vysoký počet homosexuálů ve vile rozdělí diváky na dvě skupiny, homo a hetero, jinak to už nevidím.

Mně je to jedno, protože z homo mám fanouška jednoho a to je Vlado a ten se tam s nikým neolizuje, líbačky děvenek dneska probíhaly s vyšší frekvencí.

Jen mám obavy, aby se vztahy homosexuální nepovýšily nad vztahy normální, protože být homo normální není, je to vrozená odlišnost.

Prozatím ve vile řeší sexuální vztahy zástupci skupiny hetero, homo neřeší nic:-)

254
Valča
Reagovat

l

255
Valča
Reagovat

pošlete Lucině nicorete, její hulení už mě jde na nervy

256
jeny
Reagovat

245 EvkaD: To já chápu, že když je uvolněnej, že je sním asi sranda. Ale on je taky na lidi zlej. Proč mu to usnadňovat. V životě taky nepotkává jen lidi, co mu vyhovují, pokud má vyhrát, musí si to vybojovat i mezi lidima, kteří mu nesedí.
Vlado mi zas tak „nevadí“, vadí mi Mirka. Nemůžu si pomoct.

257
Evík
Reagovat

VB přes onemocnění horních cest dýchacích sípe a kašle, ale už zaklekl ke stažené žaluzii a škemrá o cíga, která mu vypadla z péřovky…

Vlado tamtéž a chce péřovku…

258
Poštovní holub
Reagovat

252 – A přitom jí jde jenom o ty cigarety!:) Prosím, ať ženy zůstanou uvnitř co nejdéle. Vykulený bazilišek by měl prostor na předvedení nitra. Pokud ho v tom dehtu vůbec ještě má.:)

259
Evík
Reagovat

Lůca je drsná…

Právě vypráví pohádku o tom, jak přeblafla dva frajery v roští najednou…

Ale furt byla panna… :oD

260
EvkaD
Reagovat

138, Moniko, a co za ten týden prospěšného udělal? Jak ty to vidíš, snad, že sral ještě víc? Dřepy nezvládnu dnes, jak to, 10% ,in. týden, nyní skoro favorit??

261
jajaz2
Reagovat

tak Lucka přidala další historku jak vykouřila dvěma klukům naráz, nemám žaludek na to ji víc rozepisovat

262
Evík
Reagovat

Lůca: „Jo, Adam to ví, že jsem byla pračka na č….. “

:oD

263
jarda667
Reagovat

253: Presne s tim se ztotoznuju a snazim se tu i kdyz asi blbe rict. Nepovysovat homo nad normalni vetsinu, normalni to neni je to odlisnost ktera se ma tolerovat.

Ja fandim vladkovi.

Z toho panackovskeho vladko je muj fanousek by mi jeblo.

264
MoSt
Reagovat

247: je mi jasné, že už je všeobecně známa její „diagnóza“. Snažil jsem se vysvětlit, proč Růža lítá po kuchyni a otevírá všechny šuplíky, jak někdo na začátku psal. Jinak se divím, proč už jí to někdo otevřeně neřekl do očí. Myslím třeba Terezu, když už to dokázala říct třeba Nikole. Ale ona asi ví nejlíp, že v této fázi a v tomto prostředí, by to nemělo cenu.

265
XY2
Reagovat

Lůca: po maturitě se chodily s holkama hodně bavit, ona byla panna, jako Lů, no a holky chodily na záchod s klukama si užít. Výsledek je ten, že v křoví Lů vykouřila dva kluky najednou, kluci čuměli, holky Lů hledaly a volaly, ale Lů nemohla mluvit…
Lů byla pračka na č… a není to nic špatnýho, bylo jí 19 a dělá to spousta holek.

Doufám, že to je úkol a ne fakt…:-)

266
jajaz2
Reagovat

chlapi známkujou holky, bude se volit královna vily

267
Evík
Reagovat

Jo, a Lůca tvrdí, že to tak dívky dělají běžně, akorát se o tom moc nemluví…

Neuděláme anketu? :oD

268
XY2
Reagovat

263 – no jo, Vlado je můj fanoušek a jako co? Klidně ať tě jebne, je mi to fuk:-)

269
Evík
Reagovat

Masooo na terasoooo vypadají, že píšou písemku z matiky…

Jsou velmi soustředění….

To budou perly… :o)

270
anja
Reagovat

Evíkůů ahoj !!!! :)))

271
EvkaD
Reagovat

256, no momentáleně si fat nemyslím, že by vyhrál vůbec. Hledá se nový adept, ale už to tady někdo psal, první týdny super, tancovačka atd..Od min. týdne sedí večer venku buldočinec, Vlado v posteli a pokud se VB vrátí, bude to ještě horší. Plnit úkoly bude, večerní zábava bude viz, pomluvy Vláda na terase, prsení se, kdo si ho vezme du duelu, krom EL Nina ( o kterém jsem četla, že si to pak rozmyslel, ale musel těm tupanům dodržet slib), si ho nikdo nevezme. A jak tobě Mirka, mně přijde, že VB tam taky nic nepřináší..když vystřelí, jsem zvědavá zda to převezme Pepa, a co ten nový???

272
Poštovní holub
Reagovat

267 – Tak nevím, v jakým holubníku to dělají běžně, ale u nás, u nás teda ne!

273
XY2
Reagovat

264 – Diagnóza Růži mi byla známá po třech dnech, to se prostě pozná a neznamená to, že bych nutně byla alkoholička já:-) to, že jí to tam ještě nikdo nevpálil je úžasná ohleduplnost, což mi nějak rozum nebere.

274
anja
Reagovat

děcka prosím pište co se děje, dík

275
jarda667
Reagovat

268: Nejebne , tady to sleduji jenom z nudy v praci , jinak jsou mi nejaci panackovsti fans u ritniho otvoru :)

276
Evík
Reagovat

246 koník
Když on to má zapletený do copu… :o)

277
XY2
Reagovat

Nějak mi uteklo, co to píšou na terase, byla jsem plně zaujatá intimní zpovědí Lů, ani jsem to Lů neviděla na kamerách, ale určitě kulila oči jako při cígu:-D

278
jajaz2
Reagovat

chlapi na terase vyplňují a známkují holky, největší špindíra, nejvíc toho sní, největší hysterka (Romana dostala jedničku)

279
Valča
Reagovat

jajaz2
261
ta holka Lů to je hnus
a mám jí plný zuby

280
pavliq
Reagovat

277 – a jak asi kulila oči při té akci tenkrát!

281
Dáša
Reagovat

Tá Luca má také sprosté, nechutné a vulgárne reči, že ma z nej napína na zvracanie. A s akou ľahkosťou o tom hovorí, ako keby referovala, čo mala k obedu. Brrr…

282
XY2
Reagovat

275 – možná by bylo lepší dodržovat pracovní náplň a nezdržovat se na těchto podúrovňových diskuzích, že?
Ale je pravda, že máš vcelku slušný přehled:-)

283
jajaz2
Reagovat

279
já k ní začínám mít větší averzi než k VB

284
Evík
Reagovat

Růža byť těhotná, neměla těhotenské hormony…

Bylo podezření na mimoděložní těhotenství…

Byla mladá a přemýšlela o interrupci…

Měla rizikové těhotenství, partner na vojně, ale nechala si malou a dobře udělala…

Prý… :o)

285
JanaH
Reagovat

259 : Zdar nazdar Evíku! ;-)
Ještěže to neslyším, jsem chvilku po o…

Já jsem spíš zvědavá na hodnocení pánů.

286
Poštovní holub
Reagovat

280 – A jestli jí to od té doby nezůstalo, a nejdou jí zatáhnout na původní místo?

287
Evík
Reagovat

Růža věští, že po vypadnutí VB nenastane žadná rajská zahrada…

On totiž Pepa je prý taky pěkně „urýpaný…“

288
Péťa
Reagovat

282
:o)))

289
Adéla
Reagovat

Tak mám chvilku čas a jdu posílat Mirce hlasy. Plkání VB, Slizouna a Luciny mě nebaví. To i s tou bláznivou Romanou je větší sranda. Tak večer pa

290
jarda667
Reagovat

275: Ale ja nikde nepsal , ze to tu nema uroven. Naopak je to super tady cist protoze to zabere min casu nez VV sledovat a v urcitych spolecenskych situacich vedet co se zrovna deje u vyvolenych je docela + .
Jen me jesitu trosku urazila tvoje odpoved tak sem mel tendenci ti to nejak vysvetlit :)

291
JanaH
Reagovat

Tak Nikol v královně krásy vyhrála „vo bod“ před štrůdlou, nezapomíná připomenout VBéčko kvality své vyvolené.

292
jarda667
Reagovat

282 sakra to 290 melo byt na tebe no… Ale to jsi jiste lehce pochopil/a.

293
Evík
Reagovat

Jo, a zapomněla jsem napsat zásadní informaci, že Růža od té doby, co má malou, nebere prášky…

294
Evík
Reagovat

Růža sedí s chráběnkou, a probírají mateřství…

Takové vilové „Sama doma“…

295
nee
Reagovat

256, 271, …..teď jde jen o to, zbavit se VB, protože je to křivák a není vhodným příkladem pro mladou generaci :)))) – to je pokus o vtip, …
…no a na Mirku taky dojde, ta zatím aspoň nevadí, mám svoji konspirační paranoidní teorii o snaze o zviditelnění se ušlechtilých lesbiček, feministek, kterým to nabourala Pája svým výbuchem….a o snaze štábu vyšachovat Vladka, kterou rovněž nabourala Pája svým výbuchem nenávisti vůči VB a následně jeho pomstychtivost. Oni si vymyslí zase jiný scénář, ale pokud mám pravdu, tak VB dneska vypadne…..neb se neosvědčil.

296
Dáša
Reagovat

Pre bezkamerových, našla som na Okounovi, snáď to nevadí:

http://www.youtube.com/user/Thomiss13x?feature=watch

297
Frodo
Reagovat

jarda 667 – kde to pracuješ a kdo tě platí, že se v práci takhle dokážeš nudit??? Skoro se divím, že na to máš koule, brát peníze za to, že hovno děláš! Jinak mi připadáš asi tak stejně tolerantní jako homofob a rasista Hradil a nic bych za to nedala, dle tvých postů, že budeš podobnýho ne-li stejnýho ražení…

298
Valča
Reagovat

ten nový to je fakt šoumen
paráda Primo
“ je němý???“

299
Evík
Reagovat

Pepa s VB prožívají niterně své hetero…

VB čte, že mají pánové přečíst své hodnocení…

VB je zaskočen, protože dával jen jedničky a pětky… :oD

300
EvkaD
Reagovat

248 jenka, to vím, že v rekapech to byl bůh, on ale posílil prý hlavně na FB…a to nejsou lidi, co by jen z rekapů soudili, ne? Z rekapů byla zmatená třeba má matka, ta ale zase tak hlasy neposílá!
204, já bych též přežila někoho normálního ať to vyhraje, když ne Vladko, mám stejné obavy. pokud dnes se ten holohlavec vrátí, má našláplé dosti daleko:-(

301
okkvp
Reagovat

kurňa to se nedá stíhat zapsat

302
jarda667
Reagovat

297: V tom pripade ti vadi i XY2 ?
Jsem homofob kdyz napisu , ze mi vadi , povysovat vrozenou nenormalnost nad to normalni ?

A jsem homofob a muj fanda je Vladko ? :)))) Jak jsem nekolikrat psal… Tak se prober.

Co je ti potom kde pracuju, kdyby ses lip ucila mohla si na tom byt stejne jako ja :)

303
upsik
Reagovat

Kurzy se hýbou :

Tip…vypadne
LM 6:1 (ráno). 4:1 (ted)
VB 1,06:1 (ráno), 1,15:1 (ted)

Fort…vypadne
LM 5,5:1 (ráno), 4:1 (ted)
VB 1,1 (ráno), 1,16:1 (ted)

do 1,3:1 na VB to bude korekce kurzu, nad 1,5:1 už asi sázkovky stáhnou z nabídky (to bude vypadat, že VB někdo nakládá a mohl by to „ošéfovat“ SMSkama)…

304
Valča
Reagovat

nový má ošklivý hlas- to at mlčí

305
Evík
Reagovat

Kolonky…

Kdo je největší koketa, hysterka, mrcha, drbna, největší hysterka, nejupřímnější, nejupravenější, nejvtipnější, se kterou byste zůstali na pustém ostrově, kdo nejvíc jí, největší drbna, špindíra, nejpevnější prsa, nejhloupější, nejhezčí spodní prádlo, nejlepší kuchařka

306
Frodo
Reagovat

302 – já jsem na tom možná líp, jsem rentiérka, takže se nemusím v práci nudit a mektat cosi o toleranci a vzápětí nazývat ty, co tak toleruju, bukvicema a klikačkama myší, ty tydýte.

Všem ostatním sorry, za OT, ale já tady v tom dobrým taťkovi a tolerantním chlapíkovi fakt vidím prostě tydýta…

307
jarda667
Reagovat

306: Jasne jestli ja jsem tydyt tak ty budes pekna husicka asi . Tak si mych prispevku nevsimej ja udelam to same Pani Rentierko ! :P

308
Evík
Reagovat

A Vlado velice zajímavě hodnotí Lůcu a Evu…

Ani hezké večery ve VIP Evě nezajišťují jeho úplnou přízeň…

309
Frodo
Reagovat

OT – je mi vcelku fuk, kdo má rád, nebo nemá rád homosexuály, cikány či černochy, nebo kočky a psy…Ale tak nějak mi vadí, když někdo mektá o toleranci a hned nato je schopnej nazývat např. cigány morgošema, černochy opovržlivě negrama, homosexuály bukvicema, lesby klikačky na myšky a tak dál…

310
Adéla
Reagovat

Homofob je každý komu vadí, že se líbají dvě osoby stejného pohlaví. Když to tak mají, ať si to dělají, mně je to úplně šumák. Víc se mi zvedá žaludek z VB a teď i z Luciny. Ta je teda chodící reklamou na heterosexuální dívku!

311
Frodo
Reagovat

307 – neříkej mi husičko, ty polointeligente a jdi se radši vzdělávat, ať se nemusíš v práci nudit a mektat tady, pá! :-D

312
okkvp
Reagovat

nevím jak kdo jste to stíhal, já nestíhala ani tužkou na papír. Nicméně se mi zdálo, že to hodně ovlivňovaly osobní sympatie – markatní rozdíly u kategorií drbna, vtipnost, upřímnost, hloupost

313
jarda667
Reagovat

311 No nadavanim si zacla ty , asi nejakej mindrak ze ? Ostatne zalezi jaka jsi rentierka , znam takove co nemaji ani prumerny plat v CR , to jako job snu nevypada , navic na smeny… :)

314
JanaH
Reagovat

No nečekala jsem to, ale kupodivu se vcelku shoduju s hodnocením Pepana. :-O
Ládínek úplně mimo, VBéčko totéž, Vlado kritický jako vždy a nového jsem slyšela, ale nevnímala.

A zapsat se to fakt nedalo, snad ještě bude příležitost to slyšet.

315
pavliq
Reagovat

310 – omlouvám se za OT, ale mně vadí i přílišný olizování heterodvojic, třeba v tramvaji…

316
okkvp
Reagovat

OT – Dost vzájemných útoků, jinak budu mazat bez podrobnějšího zkoumání kdo si začal

317
jarda667
Reagovat

315: Jo bude to tak nastejno, je jedno kdo , ale jak jazyk lehka mandle jinde nez v soukromi je to chucpe :D

318
okkvp
Reagovat

314 – se Slizem? no to mi tedy podrž, soudružko :-))

319
Adéla
Reagovat

315 – ale tak to mně taky, ale když si dva lidi dají pusu a chodí za ruce, přijde mi to normální. Ostatní intimnosti ať si všichni nechají na doma.

320
Frodo
Reagovat

okkvp – ale jo, klidně to smaž, akorát ty moje OT směrem k tomu „chytrolínovi“ tady zabírají zbytečně místo a ničemu to neprospívá :-D

321
JanaH
Reagovat

318 okkvp : no… jsem z toho taky kapku v šoku.
Ale on mlel tak rychle, že možná došlo k chybce na trase.

322
okkvp
Reagovat

tedy já si stačila cosi čmárat, ale moc po sobě nedoluštím ty kategorie a oni to neříkali ve stejném pořadí se mi zdálo, tož je to nakonec dost naprt. Láďu nemám vůbec.

323
Evík
Reagovat

Holky dostaly podobný úkol…

Nejhezčí zadek, prádlo, největší kanec, nejhloupější, největší úchyl, kdo se o sebe nejvíc stará, kdo nejvíc jí, největší lhář, nejupřímnější, nejvtipnější, největší špindíra, nejlepší kuchař…

Pája tykrása nesnáší tabulky a dělá se jí zle při představě VBho zadku…

Dívky mají vyplníno, a polovina z nich spletla hodnocení… Ještě stále se některé ujišťují, jak hodnotit… :o)

324
Frodo
Reagovat

VB vypráví historku o tom, jak mu tatínek nějakýho jeho kámoše cpal do zadní kapsy kalhot pětistovky, když k nim přišel na návštěvu.

325
dessin
Reagovat

mam dilema, jestli vecer sledovat duel, nebo se jit radsi podivat k mistnim na pivko…

pokud VB vypadne, budou mit ostatni prostor a hra se zacne vyvijet, zajimave budou osudy romany, ladika, luciny… kam se vrtnou a jak to udelaji.
Pokud se VB vrati, bude to pro hru spatne, vlasko a spol se stahnou a ztichnou a tenhle blboun bude obyvat obrazoky svyma kecama. no, hlasy poslany, ted zbyva se jen modlit…

326
Frodo
Reagovat

…a už asi postopadesáté vypráví historku, jak dělal skladníka v potravinách

327
ferda33
Reagovat

http://www.super.cz/209814-podezreni-ve-vyvolenych-prorekla-se-mirka-o-protekci-ve-stabu.html

nevím proč, ale tak mi připadá, že všechno směřuje k tomu, že Hradil vyhraje opravdu „spravedlivě“ Doprčic.. nas*anej smajlík

328
woczko
Reagovat

Když jsem tak o tom přemýšlel, jak tady někteří píší o Nikol nebo Lucce, že přebíhají k VB a baví se s Romanovci, když ostatní Vladkovci jsou spolu v ložnici, tak mě napadá následující vysvětlení.

Dle mého se dá říct, že obě holky se chovají přesně pořekadla „Přátele si drž u těla, nepřátele ještě blíž“. S tím, že člověka, který je bude ve hře brát jako spojence nebo alespoň neutrály, podrazí co nejpozději, nejlépe ve finále. Díky tomu, že tuto hru končí finále s třemi lidmi, je prostě pro toho kdo chce vyhrát nejlepší, aby byl ve finále obklopen co nejhoršími lidmi (povahou, chováním atd.).

Kdyby byla Nikol ve finále s Láďou a VB, tak má vítězství jisté jen díky tomu, že by v přímáku ve studiu o jednom řekla, že se za celé 3 měsíce neprojevil a byl nudný a o druhém, že umlátil kočky v igelitce. A je to v suchu. Ve finále s Vladem a Mirkou, by ale ne ně neměla co vytáhnout. Vlada každý zná a jeho fanoušci mu leccos odpustí a Mirka na sebe nic neřekla a ani nic neřekne a lidi ji berou jako tichou inteligentní dívku. Tudíž šance Nikol v takovém finále by byly o dost nižší.

329
okkvp
Reagovat

napíšu co jsem rozluštila hodnocení 1×5 (nejnižší známka kontra nejvyšší)
VB koketa – NI x MIPA
hysterka E, LU
nejupřímnější Ni x LU, RO
ostrov LU x MIROPA
drbna EMIPARP
špindíra LURO
prsa NI x RO
nejhloupější ERO x LUNI
spodní prádlo NIx LURO
kuchařka RO x MINI

330
Valča
Reagovat

hradil ve 3 třídě je ti 13 let

331
JanaH
Reagovat

325 dessin : já to uělám opačně, půjdu na pivo a pak si dám duel. :-)

332
Evík
Reagovat

Růža nechce být studována… Vadí jí takové úkoly…

333
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Už Lucii nemůžu poslouchat. Co slovo, to lež.

334
XY2
Reagovat

330 – jak na které škole:-D

335
Macík
Reagovat

…na videokamerách jsem asi 14 dní nešmírovala, takže ze sestřihů mám tyto dojmy :-D

1) VB působí jako častý terč tria VMP, nenávistně titulující VéBéčko „sráčem“ a „ďáblovým dítětem“…navíc místo něj, který si to nejvíc zasluhoval, byla vypalcována Zdenička především z důvodu „co nejvíc ublížit“ jemu samotnému…VB jako „vyvrhel“, kterého nikdo nemá ve vile rád a kterého zradila i Růža, čelí „sám“ tlaku okolí… neodporuje, neoplácí a tiše trpí…

2) Vlado, jako věřící, neuznávajíc lži a polopravdy, se jakoby odklání od svých zásad a od víry… „ty po mně kamínkem, já po tobě šutrem“…což podporují časté a opakované sestřihy nenávistných výbuchů a nadávek… působí otráveně, pokud není středem pozornosti, to kamery také zabírají a někomu může přijít i trapná telenovela „oplodnění Evy homosexuálem“…na úrodnou půdu také nemusí padat nářky typu „nemohl jsem studovat“, může za to má rodina, kterou plánuji zavrhnout, i když za 8 let od první řady měl příležitost … nakonec na někoho může Vlado tak trošku působit jako z filmu „Světáci“…ač zábavný, v posledních několika sestřizích, působí spíš negativně…

3) to samé Mirka s Pavlínou, z minima prezentací, působí Mirka často našpuleně s ironickým výrazem a Pavlína jako věčně hořekující nad tím, jaká je VB strašná nelidská zrůda…po náruživé líbačce v opilosti se štrůdlinou, všechno svalili jen na ni, navíc jsou často v záběrech piklující a drbající s Vladem v ložnici… no, bude záležet na hlasujících, zda-li tuhle alianci oslabí, nebo ji ponechají a užijí si až její destrukci…

4) Romana – plkající neřízená střela, působí – jako Romana plkající neřízená střela, která, krom Evy, pomáhá všem, i když jí není konané dobro, opláceno…u Romany prostě platí „za dobrotu, na žebrotu“, ale mně osobně její úlety baví…:-D

5) Nikola působí tak nějak neutrálně a ze sestřihů se zdá, že byla vyčleněna z nejbližšího Vladkova okolí, páč nebyla zatím obeznámena s kauzou „těhotenství“ a po velmi kladném vyjádření Mirky k její osobě, Vlado pronesl…nesouhlasím…Nikola je samozřejmě hrozba, protože je hezká a vesměs nekonfliktní osůbka, takže počítám, že bude první vyhozená z aliance „Vladkoland“…

6) Lucku v sestřihu vidím neustále hulit, nebo z dálky slyším, že se chystá jít hulit :-D…ale vcelku, alespoň na mne, působí pozitivně a zdá se, že nemá problém říct bez okolků svůj názor a sem tam proběhne z její strany i „suchý humor“…no, mohla by se trochu odvázat…

7) Ládínek, mimínek, působí nemotorně a dětsky, nípajíc si beďárky tak nějak proplouvá vilou, je nečitelný, protože se moc nevyjadřuje a když už, tak vyhýbavě…řekla bych, že srabínek a těžko říct, zda-li se u něj projeví hráčský potenciál a pokud ano, čekala bych jistou dávku zákeřnosti…a nebo je opravdu čistočistý mimínek….to se uvidí, pokud dřív nevypadne…

8) Eva, když se zrovna nehádá, tak hraje těhotnou, takže v posledních záběrech vypadá tak, jako že jí je špatně a špatně působí i taťka Vlado…

9) ublafaný Pepík zatím dobrý a konečně do vily nastoupil fešný metrosexík Honza, se sněhově bílými zoubky, takže na něj jsem opravdu zvědavá :-D

336
okkvp
Reagovat

Elmex
koketa NI x LURO
hysterka E x MI
drbna E
upřimná MI x E
ostrov MINI x LU
nejvíc jí RO x MI
drbna RO x MI
ostrov RO x LU
špindíra LU x EMI
prsa EMINI x RO
spodní prádlo E x RO
kuchařka MIPA

337
woczko
Reagovat

327 – tak takové články jí hlasy nepřinesou, spíš antihlasy. Ale vypadá to na opravdu neuvěřitelnou kampaň za udržení VB ve vile poslední týden. Protože ten porušil snad všechno co se dalo a o protekci by měl být článek o něm.

338
Evík
Reagovat

Přátelé, neměli bychom zapomínat na důležité okamžiky VV, a proto si pro ty, kteří již bohužel zapomněli, dovolím připomenout….

Čendooo, kopýýýýtko…. Mňam, Mňam…. :oD

339
Valča
Reagovat

XY2
334
cha cha

ten nový to je material- sedí mlčí

340
Evík
Reagovat

Růža: „Teda vám povím, že se mi tu nelíbí žádný chlap… Nejsou tu žádný ku.ďáci…“
Lů: „Však my taky nejsme žádný ku.dy!“

no ty kráááso…. :oD

341
Frodo
Reagovat

Co měl ten Dentista novej vůbec v medailonku? Vzhledem k tomu, že ho není vidět/slyšet, tak si říkám, neměl tam on něco takovýho, že když ho zvolej, tak bude neskutečná show, takže „volte mě a uvidíte“? :-D

342
okkvp
Reagovat

Vlado
koketa RO
hysterka LU (3)
drbna ENI
upřimná MI x NI
upravená NI x E
ostrov s žádnou MI (3)
nejvíc jí PA x E
nejvtipnější RO
špindíra RO (3)
prsa NI
prádlo NIMI x LU
kuchařka MIPA (2)

343
XY2
Reagovat

Novej má bobříka mlčení, nebo úžasem nad VB oněměl

344
Jerremy
Reagovat

Myslim, ze tenhle duel je skutecne pro vyvoj hry zasadni. At uz dopadne jakkoliv.
Moc ale nechapu to, jak tady vetsina pise, ze pokud by se vratil VB, tak z VV koncite a jiz na to koukat nebudete …

Mozna prave to, ze prestanete koukat, poskodi Vladka, ktery v pripade navrativsiho VB, bude vasi podporu nejvic potrebovat. Hlavne pokud chcete, aby to vyhral – jinak v rekapech bude jenom otravenej Vlado (pokud se ukaze, ze mate pravdu, jak to tady predpokladate) a ten pak hlasy neziska (a myslim, ze hlasy zatim posila vetsina TV divaku … a tem je predkladano, to co povazuje stab za „dulezite“ / „zajimave“).

Prave toto „vydirani“ mi tady vadi :( (a ja bych nerad prisel o nektere vase nicky, ktere (i kdyz ne vzdy souhlasim s tim, co pisete, presto me bavi vas cist))

Jelikoz se stale nedokazu rozhodnout, komu poslat hlas a co bude dobre pro hru, pockam na prvni vysledky a pokud rozdil nebude markatni (jak doted), tak se rozhodnu a mozna nejaky ten hlas nekomu poslu … zatim bych podporil VB, ale jsem na 60% – je mozne, ze se jeste zlomim a poslu hlas Mirce … jsem na sebe sam zvedav :)

345
XY2
Reagovat

VB: fakt mi to mokvá, to mám z nervů z vás, hniju zaživa

346
Evík
Reagovat

Niky radí, jak přemýšlet do budoucna…

Je potřeba vybírat v partnerovi dobrý genetický materiál, protože je možné, že partner odejde a ty děti vám zůstanou!

Takže je lepší, když ty zbylé děti jsou alespoň chytré…

347
okkvp
Reagovat

Sliz (pepa)
upřimná LU x E
upravená NI x RO
ostrov NI x ERO
nejvíc jí RO
drbna RO x PAMIE
nejvtipnější LUNI x E
špindíra RO
prsa MI
nejhloupější RO
prádlo MINI
kuchařka MIPARO, zbytek 4

348
okkvp
Reagovat

Výsledky zapsány bez jakékoliv záruky (nečitelně)

349
XY2
Reagovat

Lů poptává cigaretu mezi žaluziema aspoň šluknout.

Ta holka je jak uzená makrela.

350
Evík
Reagovat

Maminka Lů říká, že je blbý, že je chytrá, ale líná…

Když se jí ptala, jestli se učí na zkoušku, tak řekla, že ano, ale ani to neviděla. Pak šla na zkoušku, a z toho, jak si to tam lidi před zkouškou opakovali to pak dala za jedna, kdežto ostatní za tři…

Proto nešla ke státnicím, protože by se musela učit, a ona to neumí…

351
nee
Reagovat

335 Macík ….no potěš koště…..až na Láďu je všechno jinak.

352
SADRAJ
Reagovat

tak jestli má opravdu pásový opar, potom potěš pánbůh, je silně nakažlivý a snadno přenosný ,
Jestli to štáb nepodchytí včas, tak se velice rychle sejdou všíchni na kožním.
A to bude teprve zajímavé, místo přenosů z vily přenosy z infekčního na Bulovce zřejmě. přestěhují se tm vichni i se štábem.

353
Evík
Reagovat

Po vytažení žaluzií Růža vybíhá volná jak pták a hlásí chlapcům jak trpěla, zavřena s ostatními ženami…

354
Evík
Reagovat

okkvp
Jsi dobrá, já to zaznamenávání vzdala hned u Ládi… :o)

355
SADRAJ
Reagovat

máte taky místo K3 monoskop pruhované pyžamo??

356
SADRAJ
Reagovat

a ještě k pásovému oparu spouštěčem je opravdu i stres

357
Evík
Reagovat

Růža: „A víte o tom, že ty všelijaké testy, takové ty, jak jsou třeba v časopise Dívka, dělají psychologové?“

358
JanaH
Reagovat

356 SADRAJ : a oslabená imunita (to byl můj případ tehdá před miliónem let).

359
SADRAJ
Reagovat

VB a vtip
„Mohu otěhotnět když jsem spolkla partnerovo sperma?
Odpověď: Samozřejmě jestli jsi Pí…a.“

360
Evík
Reagovat

355 SADRAJ
To je vlajka Vladkolendu online… :oD

361
Andy
Reagovat

Jasně že sedí a mlčí. Čeká, jak dopadne dnešní večer. Pak se přidá k vítězné skupině. Do té doby mlčet vydrží.

362
T.M.
Reagovat

344: Píšou že se nebudou dívat pokud se vrátí Thomas protože jsou to všechno tragédi a tragédky. Já už tuhle show dokoukám do konce i když vím že se dneska vrátí zakomplexovaná feministická lesbička Miroslava. Sice to už pak bude skoro k nekoukání, ještě zvlášť když ten novej Honza je podle všeho jen nasypanej Ken, prostě možná hezkej obal ale uvnitř zoufale nic, nudnej a nezajímavej, prostě další člověk co do tý vily vůbec nepatří ale snad už to nějak vydržím. Až dneska vypadne Thomas tak jedinej člověk kterýmu ještě budu fandit je Pepa a tomu jedinýmu taky budu přát výhru. Po dnešním radování se a přivítání zakomplexované lesbičky nevyrovnané se svou orientací u mě tuším totiž Vlado ztratí i ty poslední zbytky mých sympatií. Bylo by samozřejmě lepší kdyby přestali koukat zdejší diskutéři díky kterým se dnes ten malý zakomplexovaný uzlíček nervů Miroslava vrátí a kdyby třeba i zrušili celého pofiderního Panáčka ale to se bohužel nestane.

363
Evík
Reagovat

Vladko, LM a hraběnka řeší těhotenský fake, a vypadá to, že se jim to trochu vymklo…

Chráběnka by pokračovala do zítra, Vladko ne…

364
Macík
Reagovat

351) no vida, bez on-line kamer, lecos může vypadat v sestřihu jinak…:-D

365
SADRAJ
Reagovat

358 mě se vrazil do mozkomíšního moku a jsem na ID už 15 roků kvůli oparu má ho v sobě spouty lid ale spustí se jen u někoho a když to nezvládne imuntní system je konec vyléčit seto nedá , jen se schová a pak zase vyleze a nic příjemného to není. srovnateln=é s Borreliozou včetně všech neurologických projevů, a že vím o řem mluvím ,A kdyby sejim tam tohle rozjelo tka si užijeme . Ale Mrkvoně to nechává v klidu i když už mu to mokvá. Snad odejde večer a někdo ho vyšetří ale potom bude mít po večírcích a dalších radovánkách

366
Thybaumont
Reagovat

macík.. to je zcela přesné, klobouk dolů! Taky mi přijde že celý Vladkoland neřeší nic jiného než noční můru Hradila.

367
Anonymní
Reagovat

T.M. vem si prasek ;-)

368
Valča
Reagovat

no Růža je rozboukaná a nikča na ní ty jsi naše maminka

369
okkvp
Reagovat

jsem bez kamer, nenačtu ani jednu – edit – vida, napsání funguje jako lék

370
Evík
Reagovat

362 T.M.
Ale víš co, víš jak, kdybys to měl odnést na zdraví, tak by ses asi koukat neměl… :o)

Vždyť je to jen hra a člověk si to nemůže brát…

371
JanaH
Reagovat

364 Macík : to vypadá, proto už rekapy v Tv nesleduju.

372
jajaz2
Reagovat

Nikča furt řeší jestli je Eva těhotná nebo to jen hraje

373
Monika
Reagovat

Macik – diky za souhrn rekapu:-)) nesleduju, nemam zadnej prehled, co stab pusti do TV a co ne, nicmene, z toho co pises mi vychazi dva zavery:
1) Thomas se dneska vrati do vily – tohle vzdycky fungovalo, jeden proti vsem, jasna vstupenka do vily
2) vitezem VV 4 se stane Nikol Trojanova, doporucuju na ni vsadit, dokud je jeste kurs priznivej (sama jsem jiz ucinila:-)))

374
Prochor
Reagovat

263 – „Nepovysovat homo nad normalni vetsinu, normalni to neni je to odlisnost ktera se ma tolerovat“.
S tím souhlasím do písmene a taky bych rád viděl ve vile alespoň vyrovnaný poměr homo a hetero a ne aby byla vila gayklub. Ale stejně nenormální je tvrzení Hradila, že on je jedinej normální chlap ve vile. Já si představuju normálního chlapa trochu jinak a nejsem rád, že nás hetero reprezentuje právě taková kreatura. Takže ať už je venku a nedělá nám heterákům ostudu. Jinak Vladko a Mirka mi přijdou jako docela zajímaví a sympatičtí a jsem rád, že jsou ve vile. Potenciál Mirky je v tom, že časem může ukázat jaká je přes svoji introvertní povahu.

375
Frodo
Reagovat

374 – a ono je v té vile víc gayů a leseb než hetero? :-) Pokud se nepletu, tak je tam heterovětšina, takže je to v pořádku, ne? ;-)

376
JanaH
Reagovat

365 SADRAJ : no to je na levačku… to držím pěsti.
Já měla pásový opar před cca třiceti lety, od té doby nic, ani obyč opar, na ty jsem netrpěla ani před ani po. Tak budu držet pěsti i sobě, ať to tak zůstane.

377
Brutální Petúnie
Reagovat

Lůca neuvidí ohňostroj! No to je tragedie! :(

378
Valča
Reagovat

Velká Pardubická je 14 října -Lůcie si stěžuje , zoufá že jí neuvidí.
Mě vůbec nevadí když vypadne!!
Ládík neví co je Zlatá přilba

379
Evík
Reagovat

Lů trápí, že neuvidí Pardubickou, neví, jestli pojede Váňa, nebo jeho syn…

Lá: „A to je taky Váňa?“
Lů: „A neuvidím Zlatou přilbu…“
Lá: „A to je to samý?“
Lů: „Néé, to jsou motorky, plochá dráha…“
Lů: „A neuvidim ohňostroj…“

Lů si nechává od Lá v leže protahovat nohu…

Lů leží na lehátku a Lá přiběhl a protahuje…

380
Hooper
Reagovat

378
VP je samozřejmě třináctého, v pondělí se nikdy neběžela. To, že se tenhle dostih běhá druhou říjnovou neděli, by měla vědět.

381
Jerremy
Reagovat

[K1] VB spi na terase. Luca spi na terase.

(hledam kameru, kde se neco deje :))

382
Evík
Reagovat

Ken Elmex je nakrknutý, že mu sebrali trencle od Vietnamců… A byly tam jen nějaké neznačkové nápisy…

Žeby Kelvin Klajm, Adida, Dejzl, a tak…

Byla tam v proslovu i sprostá slovíčka, ale dřepy nikde…

383
Macík
Reagovat

Monika

…hm…těžko říct, jak to dneska dopadne, záleží, kdo bude posílat hlasy, páč VB je sice částí nenáviděný, ale to zase některé motivuje k tomu, aby ho podpořili …jako kdysi u Jalovce :-D…Mirka, všimni si, v sestřizích je často dlouze zabírána z blízka, našpulená nebo s povytaženým obočím …

Nikola by mohla vyhrát, ale pořád mám pocit, že černým koněm je Vlado…

384
Jerremy
Reagovat

[K2] Kuchyn – vari LM/LP.

385
Evík
Reagovat

Měli jste pravdu, Ken je myslitel…

Vybaluje s Růžou na 4ce…

Růža našla boty, které ještě neprotančila…

Ale všechno bude…

386
cipollini
Reagovat

Zdravim, právě jsem dorazil z cest. A musím se podělit o ranní zážitek v rádiu Evropa 2, nevím jestli to tu už někdo nepsal, ale určitě to též někdo slyšel. V 6:05 ráno, hned první Marešův vstup se týkal VyVolených. Přesvědčoval všechny posluchače jak se musí vrátit „Tomaso“, „Tomaso“ je tam ten největší borec, silnej a velikej a bez něj by to tam nebylo ono. A ta lesba Mirka co se tam jen válí musí ven… No, nevím jestli Leoš někdy sledoval VV aspoň v TV, ale myslím, že spíše dostal také nějaký scénář od mrkví, co má po ránu v rádiu plácat…. když už teda ani neví, jak se soutěžící jmenujou…. Doufejme, že vše dopadne a VB půjde za štrůdlí…

387
Valča
Reagovat

Hooper
380
datum jsem spletla já

šlo mi o to jestli se stihne vyexpedovat z vily

388
Hooper
Reagovat

387 – no, nestihne. Není pravděpodobné, že by během dvou týdnů vypadla.

389
JanaH
Reagovat

A sakra, bude se řešit fake těhotenství. :-/

390
Chemik
Reagovat

375 hlavně že poměr GBL ve vile odpovídá skutečnému světu, že jo?

391
Evík
Reagovat

Vlado s Evou plánují odkrytí těhotenství…

Vlado bude moderovat a přiznají se…

Evě se nelíbí, že to chce moderovat jen Vlado…

Vlado jí upozorňuje, ať se připraví na hádku…

Tak Vlado jen řekne úvod, nechají ostatní se vyjádřit, a pak se přiznají…

Eva chce ostatním říct, že chtěli více lidskosti ve vile…

392
Iv
Reagovat

Záběry na Ladíčkovo okusování nehtů, mimiku přepínám stále rychleji, stejně jako jeho stále stejné kňourání typu já nevím, asi spíš jakoby ne

393
Valča
Reagovat

386
VB nemusím-vůbec!!!
ale Mirku tam nechci mě nezajímá ani Pavla jsou nemasný neslaný

394
Macík
Reagovat

Monika

…jsem zapomněla :-D …a VB hraje do karet i to, že min. část, bude chtít pár „Mirka x Pavlína“…rozdělit…

395
Evík
Reagovat

Niky, Ládík a Ken taky řeší těhotenství Evy…

Niky: „Jestli to tak je, a je těhotná, tak to bude světové prvenství, a bude se o tom všude ve světě psát…“

396
Jerremy
Reagovat

resi se fake tehotenstvi…
Ni videla pozitivni test. 2 carky, co znamena, ze je Eva tehotna … resi se jak se to da zfalsovat. Pry by na to musela nacurat nejaka tehotna a poslat to …

Ni: „Mit dluhy a mit decko s gayem je hardcore. „

397
Monika
Reagovat

Ono si staci i precist FB VV tam ma VB podporu hadam kolem 80%:-)))

398
nee
Reagovat

No tak po týhle mediální masáži už jsem taky pesimista, VB asi zůstane – bohužel. Sleduju teď už dlouho na dvojce kameře kuchyň s Mirkou a Pájou a občas se tam objeví i Vlado nebo Eva, byla i Nikol a pořád řeší Evino těhotenství ….- je to oáza klidu a inteligence, příjemná změna oproti bezduchému pindání na ostatních kamerách. Taky si myslím, že má vyhrát Nikol, ona jí toho Prima dost dluží , ale Mirku bych tam ráda viděla co nejdýl…

399
Crazy lady
Reagovat

386 – takže bulvární časáky, a teď ještě rádio….všichni za toho odstrkovanýho a šizenýho a ponižovanýho chudáčka budou bojovat !
Chtěla jsem navrhnout přezdívku pro novýho gladiátora, ale jednak už mě tu někdo předběhl, a druhak už jim měl jeden Honza v druhý řadě. Bílej Tesák.
Poslala jsem 25 sms, a jeden FB hlas. Zbytek pošlu podle průběžných výsledků, jestli nám je teda ráčej ukázat.
Jinak zároveň s příchodem Duo Rychtario odcházím od kamer, od televize, od rodiny – vrátím se až bude po jejich cirkusovým čísle.

400
Evík
Reagovat

Lů chodí odposlouchávat Evu a Vlada skrz skříň…

Jsou zvědaví… Skupinka s Niky… A řeší, jestli připlácnout skleničku na dveře a poslouchat…

Růža těhotenství nevěří…

401
Monika
Reagovat

No uprimne, Vladovi by pomohlo, kdyby Mirka dneska vypadla a Pavlina ji nasledovala za tyden. Vlado silne ztraci tim drbanim v loznici s temi tremi nulami, tohle u nej neznam, v prvni rade to nedelal…Plus to fake tehotenstvi take silne trapn a story…Mne jako vylozene fanynce Vlada to je proti srsti, na druhou stranu VB je pro me natolik odporne stvoreni, ze mu hlas dat nemuzu za zadnou cenu…

402
Evík
Reagovat

Lů na Vlada…

„Vlado, ta zpovědnice není zas tak zvukotěsná…“

Vlado nevím, jestli se tváří, že je naštván nebo je naštván, ale odchází s tím, že vyhrožování je hnus…

Lů: „To snad nebylo na mě…“

403
jajaz2
Reagovat

Ježíš, Růžena zas našla způsob jak to vztáhnout na sebe

404
Evík
Reagovat

Lů bude příští týden palcovat Evu… Zřejmě…

Moc pěkně tam drbou obě skupinky…

405
radek
Reagovat

Ta resicka je fakt neskutecna piiiiiiiiii….a. Viktor Viagra z ni udelal jeste vetsiho debila, nez byla v HP. Co to furt resi? Co se o to stara? Vyhrozuje palcovanim a proc neresi svyho novyho milacka buldoga, kterej zmizel na pul dne na vyslech a pak si z nich udelal prdel s odchodem?

406
cipollini
Reagovat

399- ještěže jsem o víkendu v práci, na Rychtáře a džambuli nejsem zvědavej (prý jim za to ještě dají 50tis.) Lituji toho, že jsem se na VV tak těšil…

407
Evík
Reagovat

Vladovi připadá být vyhrožováním, když chtějí Evu vypalcovat kvůli těhotenství…

Druhá skupinka to dělá z humánních a charitativních důvodů… Chudák to malý…

Růža: „Ale oni to třeba dělají, aby Eva nebyla furt palcovaná…“

Vlado myslí, že zahájí akci až po o… Já předpokládám, že jak z VIPky vystrčí nos, budou konfrontováni… :o)

408
JanaH
Reagovat

Růži ustaraná vráska na čele mi způsobuje kopřivku.

409
woczko
Reagovat

Skoro se až VB divím, že si i přes naléhání Terezy, že je to hra a může si vybrat slabšího soupeře, nevybral LM. To by se myslím vrátil stoprocentně.

410
Katynka
Reagovat

Já mám toho opravdu dost, je mi z toho do breku!!!! Proč nikomu nevadí, že je Thomas agresor, který tam lidem fyzicky ubližuje a furt tam je. Hovno tam dělá, neumí vymyslet zábavu a ti, kteří to dokážou, tak ty furt pomlouvá. A Nikol mě taky se.., protože je každý týden na jiné straně. A Romana je trapná, to nikdo nedovede pochopit srandu a hru ohledně toho těhotenství. Možná je to trapné, ale aspon se snaží něco dělat a nikoho neponižovat. Já už to fakt asi nevydržím.

411
Evík
Reagovat

Tak pozor, ve VIPce se mění strategie…

Eva chce svým stavem zajistit přerod hyen v milé lidi, kteří se nebudou hádat a budou žít v přátelském prostředí…

Vlado neví, jestli pokračovat nebo ne…

Už mu to připadá zajímavější… Pokračovat…

412
EvkaD
Reagovat

386, to je snad vtip…to nemůže být pravda snad!
401, Moni, a prosím tě, s kým by tam měl být?? Sám v ložnici? Lůca falešná jak pětník, Nicol taktéž, Ládík ho nemá rád, s Pepou snad, ten je stále s VB.
S kým by měl Vlado pokecat? Chlap, který by se s ním bavil tam není..

413
Monika
Reagovat

Pokud chce Vlado vyhrat, musi hrat sam za sebe jako Nikol, spojenectvi s nulama mu nepomuze, jen ho srazi dolu…

414
Jerremy
Reagovat

taky se vam tak brutalne trha K4?

415
Evík
Reagovat

Jestlipak chráběnka myslela na to, že se bude muset šetřit, a nedejbože nebude moci tančit… :oD

416
Thybaumont
Reagovat

386 Vlado kecá se třema nulama? :-D Rofl .. vždyt ten nedouk má z nich nejmenší vzdělání:-D

417
kockodanka
Reagovat

414 ano, taky a K3 taky lehce

418
Evík
Reagovat

414 Jerremy
Taky se mi škube… Víš co, je to na ní nápor…

419
jajaz2
Reagovat

K3 a K4 mám pouze zvuk, už to ani neřeším nebo nebude ani to

420
XY2
Reagovat

Taky nechápu, proč zrovna Nikola řeší něčí těhotenství, její noční pomočení taky nikdo neřešil:-), ale to nebylo fake, to bylo až moc doopravdy. se mi zdá, že jako předseda KSČ, dřívějšího, by byla dobrá…

Ostatně, ať si taky něco vymyslí, VB si vymyslel odchod a nic se nedělo.

Vlado říká, že se tam čeká jen na žrádlo a na to, až se napíše, co se má dělat. No a v těhotenství se bude pokračovat.

421
jajaz2
Reagovat

VB říká že pod peřínou to nemá cenu, protože tady stejně mají rentgenové kamery :-)

422
jajaz2
Reagovat

Kámoši Růženě řekli, že jsou aj takoví co se dívají na VV 12h a čekají až půjdou holky do sprchy

423
Monika
Reagovat

416- a ono je to o vzdelani? O_O nuly ve smyslu nulove osobnosti
Eva – nezajimava, nudna, total seda mys, kdyby tam nebyla ani si toho nevsimnu
Pavlina – hloupa, bez nazoru, jedine co ji jde hmm, jo, jo, mas pravdu, aha, no tak to je…jeste navic oskliva, prdelata
Mirka – ultra nudna, nevyrazna, zapskla, jeste jsem ji nevidela smat…
total o nicem tohle trio

424
Jerremy
Reagovat

Ja byt na miste Vl+Evy tak v tom fake tehotenstvi pokracuji…

425
Evík
Reagovat

A co když se VBmu na břiše jen vyrazila nenaplněná láska?

A má jí plný puchýř…

Víte co umí psychosomatika…

426
jajaz2
Reagovat

VB: lidi chtějí emoce a proto ho se Zdeničkou rozdělili, a proto aj budou chtít rozdělit Mirku s Pájou

427
XY2
Reagovat

A jeje, tady se bude řešit vzdělání? Tak to bude řešit patrně vzdělanej, ale silně zakomplexovanej panáček:-DD

428
EvkaD
Reagovat

413…Ale on je typ, že sám by tam nevydržel
Podívej se na buldoka, jak manipuluje lidma, lže, je agresivní, a naopak.-.on získává venku lidi! Jen nevím, jaké lidi?

429
Katynka
Reagovat

Takže najednou všichni chtějí ve vile Thomase? To je šílené, toto je hnus odporný, já z toho šílím, agresor, který neumí nic jiného než kecat, pomlouvat, drcat, bouchat dveřma a ostatní ohrožovat. Super. A to se teda nedivím, že naše republika jde do háje a že takové nuly sedí i ve vládě. Perfekt.
I kdyby proti Thomasovi v duelu seděl kdokoliv, tak ten kdokoliv je pro mě lepší než Thomas.

430
XY2
Reagovat

Rozhodnuto, gravidita bude pokračovat:-)

431
jajaz2
Reagovat

Růžokecy se nedají přepisovat

432
Ufonka
Reagovat

Jak dopadlo hodnoceni chlapců? Kdo si z nich vede u holek nejlip? Prehlidla jsem to v komentech?

433
XY2
Reagovat

Růža nechtěla pít, když jí kamarád po návratu z nemocnice nalíval:-)

To jí muselo být ale hodně kách:-)

434
Jerremy
Reagovat

sekajici K4: Vlado + Eva se dohodli, ze ve fake tehotenstvi budou pokracovat… mysli si, ze by to divaci odsoudili, ze to vzdali….

435
upsik
Reagovat

Velká změna kurzů u sázkovek
ve 12:00 domů půjde VB 1,15 – LM 4
ve 15:15 domů půjde VB 1,35 – LM 2,7
ráno začínala Mirka na 6:1

takže ted lidi nakládají navrat VB (odpovídá asi 70 % přijaté sumy)…a tohoto jsem se bál…nad 1,5 to asi budou sázkovky stahovat z nabídky :

příklad :
ráno někdo vsadil na vypadnutí Mirky 10 000Kč – možná výhra 60 000Kč (čistý zisk 50 000)
ted někdo vsadí při kurzu 1,35 – 40 000 Kč.
Minimálně po odečtení poplatků si zítra jde pro jistých 10 000 Kč. A zase v tom budou mít prsty sázkařské mafie…:(

436
Thybaumont
Reagovat

423.. ano a uřvanej, zneuznanej, nesnášenlivej, hloupej nedouk je osobnost jako blázen:-D

437
EvkaD
Reagovat

429, no…máš pravdu, i kačer donald by pro mě byl únosnější. Ale prosím, uvidíš večer kdo hlasuje, jak s nechá manipulovat, podle tohoto duelu budeme vědět, kdo se dívá a můžeme si vybrat, zda dál sledovat. Já když dám kameru a je tam Thomas, okamžitě vypnu.

438
Jana1
Reagovat

430- Sláva. nejlepší by bylo,kdyby potratila se vstupem Rychtáře do Vily. Proč to všichni řeší ? Jim je do toho h.o.
VB si vymýšlel své tajné úkoly a nikdo to neřešil.

Tedy Hafík ,kolínko,Láďa, Růža jsou perly s IQ 67. Toto bratrstvo se dohodlo, že příští týden dají palce Evě za trest, že je v jiném stavu.

439
okkvp
Reagovat

432 – jsem nebyla u kompu a pak bez klávesnice, ale v té době to nebylo – pokud vím, tak po dopsání to měli holky rovnou odevzdat a neříkat nikomu, přičemž, ještě než tenhle dopis přišel, tak to chytré hlavinky alespoň zčásti pánům vyklofinkovaly

440
Katynka
Reagovat

437 Přesně tak, pokud se tam vrátí, už nebudu koukat ani na přímáky, s Vyvolenými jsem skončila a je šílené, jak diváci dají na manipulaci štábu. To nikdo si neudělal názor na ty ve vile a nejede podle svého rozumu? Já nejsem Nikola, abych jeden týden Vladka milovala a druhý týden nenáviděla. Já nejsem Nikola, abych jeden týden řvala, že tam s Thomasem a jemu podobnými nebudu a druhý týden se k němu tulila. K odpadu nikdy nezměním názor. A jdu se raději věnovat něčemu lepšímu.

441
woczko
Reagovat

435 – samozřejmě kdo si vsadí, ten si svou sázku bude chtít svými hlasy pohlídat

442
Hug
Reagovat

EvkaD to je ale zajímavý,že tady přepisuješ každý Thomasovo slovo a každej jeho pohyb… na to že ho okamžitě vypínáš:-)))))

443
Katynka
Reagovat

438 dát palec za těhotenství a je jedno jestli skutečné či ne, je opravdu ukázkou inteligence. Romana je vychlastaná gamblerka, ale odsuzovat umí raz dva.

444
Katynka
Reagovat

442 Jenže ten štáb toho šmejda dává všude.

445
EvkaD
Reagovat

442, Hug, myslela jsem poslední dny. Od toho večera, co byl diktátor na něj pohled nesnesu, čtu to jen tady.

446
Hug
Reagovat

444 tak to radši vypni nebo se z toho zblázníš,náběh už máš:))

447
okkvp
Reagovat

ohledne akce mimi – teď už je zcela jedno jestli to budou hrát dál či nikoliv, Růženka se již od včera srdnatě stará aby Eva měla příští týden co nejplnější stav palců. (poté co se začalo ukazovat, že Vébebíčka k jejímu ošátkování asi nepřesvědčí. A na LuLánky je v takových věcech taky spoleh.

448
Katynka
Reagovat

444 neměj péči, dík

449
kockodanka
Reagovat

K3,4 už jedou dobře…

450
woczko
Reagovat

K tomu těhotenství jen tolik. Každá sranda musí mít taky dobrý načasování. Oni se možná ve vile za 3 týdny až to odhalí dobře pobaví, ale pro online diváky (alespoň pro většinu) je to trapné už teď. Natož za 3 týdny. Podle mě si díky tomu jak Eva tak i Vlado strašně pohorší v hlasech diváků a pro Evu bude její další duel konečnou a možná i pro Vlada (jestli tomu ještě pomůžou rekapy ve stylu posledního týdne).

451
JanaH
Reagovat

447 okkvp : jen ať Evu klidně vypalcují. Budu se těšit na její výběr do duelu, ona umí překvapit. Aspoň posledně mě dost překvapila, mile.

452
Briketa
Reagovat

Joo s Thomasovcema je zábava, koukat jak si okusují nehty je megaprčááá.

453
Jerremy
Reagovat

447 – u akci „mimi“ je ted je hodne dulezite, jak to stab zpracuje, aby to bylo i pro rekapy pritezlive … Celkem by me pobavilo, kdyby v PP se Tereza zeptala Evy jak se citi ;-)…
V kazdem pripade, Eva asi nejake palce ziska … bude dulezite, koho si veme … (ale nepredbihajme, jeste neprobehnul tenhle duel :D)

454
EvkaD
Reagovat

440, jako Romana, kterou VB zesměšní a ztrapní, a ona mu dá hlavičku na ramínko, a bude ho chtít zpět. Nechápu to stejně jako ty, jako mi uchází, proč k VB inklinuje Ládík, hlava mi to nebere.
V každém filmu, v každé šou je někdo padouch, myslím, co předvedl VB je za hranicí a díky bohu ve svém okolí nemám nikoho, ani z děcek a kamarádů syna, kdo by toho chlapa chtěl zpátky. Myslím, že z Pepy by se stal pak stejně vůdce proti Vladovi, záporáka a slizouna by tam stejně měli, ale Thomas ven, i dnes už je pozdě!!

455
Monika
Reagovat

450 – ja si myslim totez, ten napad s tehotenstvim byl smrtici a v konecnem dusledku to poskodi oba dva, Eva dalsi duel asi neprezije a Vlado bude mit co delat, aby si udrzel fanousky.

456
okkvp
Reagovat

451 – je fakt, že Eva je kromě naivy zároveň odvážný dobrodruh, tudíž je schopna vybrat zajímavou osobu, ale bohužel viz woczko ve 450. Samozřejmě ale záleží co se do příštího pátku všechno vyvine.

457
Jana1
Reagovat

440- souhlasím,moc se dívám na kamery a to je špatně.Mě nejvíc odradily ty hovory v noci ve velké ložnici-Lúca,Nikol,Růža,VB,Slizoun,Láďa.Tolik nenávisti a žluči, co z nich padalo byl horor. Ať hodnotí a pomlouvají ty další, ale v určité úrovni. Myslím, že jsou všichni již homofobové.

458
Briketa
Reagovat

schyluje se k odhalení Vlado- Eva?

459
Jana1
Reagovat

Vlado projev.

460
Jerremy
Reagovat

Ja nevim, me neprijde akce „fake mimi“trapna … tak jak mi neprislo trapne, kdyz si Vlado nadelil svatek, nebo VB odchazel … a podle me jim to u divaku neublizi…

461
bobina
Reagovat

Hafík je falešná jak pětník. Irituje mě její kývaní hlavinkou na TP při přenosech, když něco TP říká. Chybí už jen hýkání.

462
Evík
Reagovat

Velké přiznání k dítěti…

Shakespeare by záviděl…. :oD

463
Briketa
Reagovat

Vlado je dobrá herečka :) ale obávám se, že potom mu budou všichni nadávat až to praskne. a nikdo mu nebude věřit.

464
okkvp
Reagovat

Vlado je zřejmě skutečně rozrušen a tudíž vypadá hodně věrohodně

465
okkvp
Reagovat

Nikole šrotuje v hlavě :-)))

466
jajaz2
Reagovat

K2 thomasův výraz

467
piha
Reagovat

Ten Vlado je herec jak sfiń,i já bych mu to asi sežrala…

468
Valča
Reagovat

VB je to komedie

469
Jana1
Reagovat

Tak nevím, jestli je lepší herpes nebo těhotenství.

470
jajaz2
Reagovat

Thomas: myslim si že ste spolu nespali, možná ste si honili ale nespali ste spolu

471
Ufonka
Reagovat

no teď padla věta – z takové věci by si legraci nedělali … a spadly mi kamery

472
okkvp
Reagovat

obecně zní doporučení odejít, ale rozhodnutí je na Evě

473
Jerremy
Reagovat

Thomas: tleskam vasemu herectvi, myslim si, ze je to prdel – ma zustat
Lu: nema zustat – jit domu
La: mela by odejit
Niki: jdi domu, neverim ze by jste si z toho delali prdel.
Ro: je to na Vas
Sliz: je to na Vas, neni dobre byt tady na tehotenstvi
Novy: ma zustat …

474
Ufonka
Reagovat

Mám obavy, že se to otočí těžce proti Vladovi a Evě

475
Briketa
Reagovat

a už je tůůůů —– Růža a JEJÍ těhotenství :D

476
Monika
Reagovat

No ale Vlado je vybornej, hraje to skvele:-)))

477
natlie
Reagovat

To je tak trapné, Eva a Vladko to mě hlava nebere.takhle se chovají úplně jiné věkové skupiny, a ne stará frnda a skoro důchodce,ale tu ošklivou a černou opičku bych docela ráda viděla.

478
Jana1
Reagovat

Rúžo dost.

479
Evík
Reagovat

Eva si chce dítě nechat…

Vlado Evu nemiluje, ale dítě si taky chce nechat, a bude na něj platit…

Niky je ráda, že si prcka nechá…

VB nevěří, že po týdnu je robě… VB tomu prostě nevěří… Myslí, že z venku, že spolu nespali… VB zůstat…

LM myslí, že má zůstat…

Lů by těhotná odešla…

Lá, těhotná na Slovensku odešla, ale je to její věc…

Růža myslí, že záleží na Evě, jestli se jí chce zůstat… Měla ošklivé těhotenství, partner dítě nechtěl… Teď jí děkuje, že ho mají…

Pepa je vytřeštěný z faktů, ale ať dělá, co chce… Pepa má zkušenosti, má malou jednu za čtrnáct dní, tak může radit…

Ken, ať zůstane…

480
Jana1
Reagovat

477- všechny děti jsou krásné.

481
Valča
Reagovat

je to pitomost to co vymysleli

Vlada mám ráda a tohle je divná hra.
Ted měli říct že je to legrace a né v tom pokračovat.
Díky že jsem mohla projevit názor (nevím co je na tom tak vtipný)

482
T.M.
Reagovat

Bože ten Vlado je trapák, tady ta chujovina s těhotenstvím byla trapná od začátku, to není absolutně vtipný, já nechápu co to vůbec má za smysl a co tím sledoval. VBho fingovaný odchod byl nekonečněkrát uvěřitelnější a zábavnější.

483
fáber
Reagovat

konečně dobrej fake a skoro nikdo to neocení :( Čím jiným se tam mají bavit, když štáb je mrkev ?

484
Poštovní holub
Reagovat

474 – Moc mě „akce mimi“ nebaví, ale proč ne? Nemělo by jim to nijak uškodit, je to hra, kde by neměl věřit nikdo nikomu. Ještě méně mě baví třeba hry LůLá – na hada a baziliška.

485
Evík
Reagovat

Hezky to hrajou, panáčci…

Niky říká, ať se Eva vyjádří…

Eva chce zůstat a vyhrát a očekává ohledy…

U Niky a Růži tím klesla, že nemyslí na dítě…

Eva nepotřebuje ohledy, jen se jí nelíbí, že se ve tři ráno tříská dveřma…

Ostatní žádné ohledy neplánují…

486
Brutální Petúnie
Reagovat

Já teda chápu, jak to Vlado s Evou mysleli, ono to na papíře vypadalo jako dobrej for a mohl by i bejt, ale ne s těmahle lidma.
Ty přecitlivělý hysterky to řeší jako největší tragedii na světě a mám strach, aby se to vážně proti těm dvěma ještě neobrátilo :P

487
Monika
Reagovat

Nicmene, to nic nemeni na faktu, ze je to total trapne a poskodi to oba dva. Ubohost, mrzi me, ze v tom figuruje Vlado:-(((

488
Briketa
Reagovat

paradoxně, celá tahle hra může přinést kladné body VB. Až všichni zjistí, že je jako jediný prohlédl a měl pravdu. Ostatní je budou nesnášet za to, pionýrka Nikol už teď, o dítěti se nežertuje.

489
kozlík matěj
Reagovat

Hradil kecá. Moje obě těhotenství začaly zvracením po 3 dech od početí!

490
Evík
Reagovat

Vespolek řeší, ať jde k lékaři, a uvidí se…

VB nevěří, že se hned ze začátku zvrací….

Už podléhá iluzi i VB… :o)

491
piha
Reagovat

Jestli je za to lidi odsoudí tak jsou blbí…Na jednu stranu si stěžujeme že je tam nuda a když vymyslí fake je to zase špatně.Mě baví čumět na ně jak jim to žerou-hafík,Růža…:)

492
Brutální Petúnie
Reagovat

Jak jsem si ze začátku o Nikole po tom, co předváděla v těch předchozích reality trochu spravil názor, tak teď vidím, jaká je a to přesně taková pipi, jak se prezentovala jak v Hotelu tak v Mama. :P
Děvče, jdi na večírek oblbnout nějakýho zazobanýho dědka „podnikatele“, jinou kariéru neuděláš, ty moderááááátorko :P

493
Macík
Reagovat

…ono chce na VV pohlížet jen jako na „HRU“ …oni všichni mají ve vile hardcore, páč jsou mimo realitu a řeší a budou řešit každou pitominu…“balónky“ byla kauza, která kdysi rozhodila nejen vilu :-DD

berte to s humorem viz. níže

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qsQmYGtY1hk

494
Monika
Reagovat

Jedinej kdo z teto trapnosti vytezi body pro sebe je Nikol, vsak se toho i hned chopila:-)))

495
anja
Reagovat

mueheh já tady slzím smíchy, to je prdéél to Vladkovo mimino :DDD

496
Poštovní holub
Reagovat

486 – Myslím, že proti Vladovi jdou v tichosti úplně všichni, a nic jiného se čekat nedalo, je to zkrátka hra a každý z nich chce vyhrát. Aspoň se víc odkopou. :)

497
Briketa
Reagovat

kdyby to podali jako tajný úkol štábu, tak bych smekla. takhle jsem z toho fakt rozpačitá. Ale Vlado je herec par excellant :D

498
Ronaldina
Reagovat

489: taky jsem blila ještě dřív než mi vynechala menstruace a celé dny po dobu 6ti měsíců, až jsem skončila v nemocnici.

499
okkvp
Reagovat

Vladko je na potlesk, já si nemůžu pomoct :-))

500
surfer
Reagovat

Tak mě se tenhle fake líbí

501
piha
Reagovat

Zítra dostane Vlado v poště obálku s nominací na Oscara.:)

502
Sexytron
Reagovat

450 a ty jsi asi mluvčí té většiny, že? Mě to teda trapný nepřipadá a jsem rád že se tam něco děje a neřeší se jen satan VB

503
surfer
Reagovat

VB jak se smál ))

504
vanahana
Reagovat

Vlado tomu úplně věří :-) …jde o to,má připravenu i pointu? přeci to musí někdy ukončit …nejlépe vtipně nějak….

505
Brutální Petúnie
Reagovat

Sakra, teď se rozdělej a já nebudu vědět, koho dřív sledovat! :D
(Eva „Chicht.“ Vlado „TICHO“ :D )

506
Evík
Reagovat

Rozebírají se charaktery a pocity rodičů…

Zajímavá diskuse…

Vlado už moc dítě nechtěl, ale jestli to dítě je jeho, tak se k tomu postaví čelem…

VB dává záludné intimní otázky…

Růža oceňuje Vladka, jak se k tomu postavil…

Růža se ptá, proč se nevyspal s někým venku, ale v reality show…

Vlado říká, že tím, že je otevřený, stejně neříká všechno…

Vlado prý není romantický, nemazlí se, není jako Růža… Je fyzický typ… :oD

Vlado vyklízí pole a jdou do VIPky…

507
Igor
Reagovat

co takhle tu jeste zalozit anketu kdo dneska vypadne? ja jsem totiz presvedcenej ze se tomas vrati ale tady to vypada ze lidi verej mirce.

508
okkvp
Reagovat

Teď se ale budou muset v té vip vzájemně udusit, aby je neslyšeli se ani uchechtnout

509
Jana1
Reagovat

499- Je to daleko lepší než když VB udělal fake se svým odchodem vily. Vladko nemá vadu,ta řeč neměla vadu,měla úžasnou logiku. O čem se teď ve vile budou bavit ?

510
okkvp
Reagovat

polykání Vlada na portu :-)))

511
Ronaldina
Reagovat

Tak to dostali jako úkol a mně se docela líbí. Nakonec to svedou na štáb.

512
Briketa
Reagovat

Vlado si chtěl otestovat, jestli může být herec.
Fakt před ním smekám, bravurně s kamennou tváří!
Ale má trochu i výčitky.

513
Brutální Petúnie
Reagovat

Vona s tím sice přišla Lů, takže s tím enchci souhlasit, ale potrat se opravdu jeví jako jediná cesta, jak z toho vybruslej… Nebo to hodlaj držet, dokud neodejdou? :P

514
Brutální Petúnie
Reagovat

Lá je z toho taky nějakej rozohněnej, se skoro až „žárlivě“ rozčiluje :)
žeby Vlado urazil jeho nově objevené ego, když ho tak rázně zamítnul jako potencíálního sex-partnera? :)

515
Jerremy
Reagovat

Vlado perfektne to zvladnul… vyborna mimika, pekne to zahral.
Eva – nelibilo se mi, prehravala to … zbytecne vysazovala na Thomase… :(
Thomas – podle me to jediny pochopil a pobavilo ho to.
Niki – brutalne to resi …

516
Ufonka
Reagovat

Thomas teď – že už to hrajou 3 dny a že jim poradili ve zpovědnici ať už to rozehrajou naplno.
Nooo, chytrý to kluk. Tak on nespí, on monitoruje a sleduje.

517
Evík
Reagovat

Můj názor je, že i když to hrají moc pěkně a přesvědčivě, tak by se o takových věcech asi vtipkovat nemělo…

I když co by se v RS mělo a nemělo… :o)

518
Valča
Reagovat

Eva je dárkyně vajíček.

519
piha
Reagovat

Jediná vada na celé té hře je Eva,je trapná,jak má furt hlavu v dlaních,třepe se atd…Ta to provalí dřív než to bude nutné…

520
Jana1
Reagovat

Proč by měli být postižení, aspoň se tam něco děje.Štáb jede s nimi,tak je těžko může postihnout.Ať ty ostatní slepice něco vymyslí.

521
Brutální Petúnie
Reagovat

A sliz už se pomalu prokecává, že něco ví…

522
okkvp
Reagovat

Vladovi nejistota a strach z toho jak to teď zachránit a jak to zvládnou zahrát určitě hodně pomohl, ale zahrál to přesvědčivě. I ta Eva byla ve své roli velmi dobrá.
Ať to dopadne jak to dopadne, tohle dnešní představení mi pobavilo a oceňuju jej.

523
JanaH
Reagovat

Bazilišek Ládínek už plká cosi o promyšleném kalkulu na diváky. No zas je poněkud mimo.
Růža spekuluje o vyčůranosti Evy a ulovení Vlada.
Lůca hodnotí morálku Evy, VBéčko taktéž, páč by mu určitě dala.
Pepan dělá chytrého, jak něco viděl v televizi.

524
Monika
Reagovat

No dopadlo to dle ocekavani, lidi mu to nezerou a ziska body Thomas, ze jim to nebasti….Bravo, Vlado to jsi zas pekne pohnojil:-(((

525
D.H.
Reagovat

tak to je hnus, ted to svedou na štab sam Vlado vymyslel tak blbej for. Je to hnusne. A většina se k tomu postavila pěkně a dost mě překvapil Thomas jak mluvil, že jim to nevěří, ale jestli je to pravda tak ať je Vlado rád , že bude mít dítě atd. Nic hnusného neřekl a ta blbka Eva řekne, že Thomas má v hlavě díru a vydlabanej mozek. To je blbka a co jí měl jako říct, tu díru má ona a doufám, že za tohle poletí. Nejdřív mě jí bylo líto, že to odnese za Vlada kterej to vymyslel, ale po tomhle jejim proslovu, ať táhne. Děti jsou krásná věc a s tímhle žertovat a Nikol to těžce nese je hnus.

526
EvkaD
Reagovat

507, ne, my chceme Mirku, ale mám též obavy, že se Tomáš vrátí. Mě mrzí, že nešel s Vladem, bohužel!
Ale ankety na netu, krom FB, ten nemám jsou skoro všechny pro Mirku!

527
Hug
Reagovat

Tak Thomas jim na to neskočil a Eva za to na něj nadává? Ta paní je blbá až na půdu

528
Poštovní holub
Reagovat

Moc mě mrzí, že se teď nemůžu dívat, snad tu jeho hereckou etudu ještě zkouknu. Těším se na to.:)

529
JanaH
Reagovat

Na K3 výše VBéčka exekucí ze zpovědnice. :-D

530
Péťa
Reagovat

na k3 h.Hradil ve zpovědnici

531
woczko
Reagovat

502 – za poslední 3 týdny se celý tento fake točil jen kolem toho, že Eva ráno předstírala zvracení. Nic víc. A to mě nepřijde ani vtipný a ani zábavný. A že jim to do budoucna uškodí, o tom žádná.

532
Brutální Petúnie
Reagovat

Na trojce je i trochu slyšet Buldok ve zpovědnici, vysvětluje situaci

533
surfer
Reagovat

VB je slyset ve zpovednici na K3

534
Frodo
Reagovat

529 – a jaká je výše? :-)

535
JanaH
Reagovat

Pokračování ze zpovědnice : já jedinej tomu nevěřím. Nechutná Vladova herecká etuda.

536
Evík
Reagovat

Vlado se bojí, že se LM nevrátí, a zase jim tam strčí Thomase…

Vlado a Eva mlčí duo…

537
okkvp
Reagovat

Slyšíte VB? já jo, další exekuce za dopravní přestupky …. a slyším pořád – opakuje co říkal v obýváku, akorát přidal kousek řeči Růži/Nikoly

538
okkvp
Reagovat

534 – samotná snad 20 900,-

539
Péťa
Reagovat

534
myslim že řikal něco kolem 20000kč

540
Frodo
Reagovat

Na K2 otrávená nanicovatá LP – tak by to vypadalo denně, jestli LM vypadne…

541
JanaH
Reagovat

VB hovoří o nás o divácích.

542
Care
Reagovat

534 – 20900 za pokuty

543
Frodo
Reagovat

Bacha, LP chytá těžkej hysterák!

544
Jana1
Reagovat

Takže dokud Růža nebo Eva nevypadne , tak má Růža o čem mluvit.

545
Frodo
Reagovat

Ta je neskutečně agresivní!

546
Valča
Reagovat

20 900 na dopravních pokutách
mě nezajímá

547
Care
Reagovat

Dopis si může štáb ponechat neb ho to vůbec nezajímá…jsou to jen dopravní přestupky….říkal Tomas

548
Péťa
Reagovat

h.Hradil ve zpovědnici: je to ňakejch 29 tisic za přestupky tak si to nechte mně to nezajímá, pán je hrdina:o)))))

549
jajaz2
Reagovat

Romana zas valí že ta hra není jen o nich dvou, řekla bych že to ji nejvíc trápí že na sebe strhli pozornost od ní

550
JanaH
Reagovat

534 Frodo : 20.900,-. Dopravní přestupky z roku 2008. :-D

551
Jája
Reagovat

Zvukaři díky! VB přišel o výplatu – dáno na pokuty, a co mě udivilo, bere Hru na mimi s tím, že i takové příběhy do hry patří. On na poměr Vl. E. nevěří.

552
Sai
Reagovat

Thomas na štábníky: jó, nějaký pásy nezapnutý, pak mě vzali na 3 měsíce papíry, jsem jel na červenou, a ták… jó, to je nějakejch 20900,- za dopravní pokuty….to mě vůbec nezajímá. Tak si to tady nechte, jo?

553
Jerremy
Reagovat

VB ve zpovednici: exekuce od roku 2008, castka cca 20000.
Komentuje situaci „mimi“ – tvrdi, ze to je herecka etuda, vic veri, ze Eva je tehotna z venku. Nezere jim to a mysli si, ze jsou strasne vtipny.
Divak je osemetna vec, mysli si, ze to oceni a pobavi je to. Nam ve vile to neprijde vtipne … o takovychle vecech se nezertuje.
Mysli si, ze to to je Reality show a pokud je to vtipek, tak mu to prijde jako povedeny vtip, ale nezere jim to.

554
T.M.
Reagovat

536: Jo to mu fakt žeru.:D To je asi to samý jako když říká že nemá šanci vyhrát, že není venku oblíbenej atd. To je taková ta jeho falešná hraná skromnost. Já už sem ho chlapce prokoukl bohužel pro něho. Ten až moc dobře ví jak se věci mají. Opravdu se bojím že až se dneska ten zakrslý škaredý pytel komplexů a vlastních nevyřešených bolístek Mirka vrátí zpátky do vily a Vlado ji zase začne šíleně radostně vítat tak se mi Vlado zhnusí už definitivně.

555
quietriot
Reagovat

Doufám že Eva vyřadí Romanu příští týden za tyhle kecy :)

556
JanaH
Reagovat

Nikol myslela, že je Eva jiná, než se o ní píše.
Růža se těší, až s ní půjde do duelu.

557
quietriot
Reagovat

VB pomlouvá Evu že dala Vladovi i když má venku přítele….

558
Frodo
Reagovat

Dá se schizofrenie léčit? Asi jen utlumit, že?

559
Sylva
Reagovat

…Evík…“ten Thomas je fakt vydlabanej,má v hlavě černou díru“……….reakce na to že nevěřil její kreaci….Evíku,ne že by byl Thomas můj favorit,ale na tvém místě bych raději neporovnával obsah hlavy….možná bys to i projela….ta slečna mi fakt vadí skoro nejvíc…….
Vladkovi jsem zpočátku přál,ale už mi vadí…….je hodně sebestřednej,rád se poslouchá a poučuje,ta jeho moudra bývají už protivná a pokud mu někdo nekýve,tak je okamžitě Thomasův vlezdopredelka………a obavy o jeho nervy při eventuelním návratu Thomase….jeho volba byla do toho jít znova a oproti ostatním jediný věděl,do čeho jde,mně prostě už nebaví…..a často dělá to,co vytýká jiným,jen jiným způsobem
…zde často označovaný „slizoun“ Pepa,mně naopak zatím baví – má vcelku odhad na lidi(alespoň zatím)..třeba nehraje čistě,ale prostě mě baví
Thomas mi zpočátku vadil,teď co osaměl je určitě lepší….
Pokud beru rozdělení Vladkoland a Romanovci,tak mě více baví Romanovci….
Mirka mi byla velice sympatická,ale možná bohužel pro ni není příliš výrazná,přesto,že to má v hlavě srovnané…..myslím,že konkrátně ji trochu ublížilo přikyvování Vladkovi
…nevím komu přát dnes večer – na začatku na 100% Mirka,teď nějak nevím….Thomas mi už nepřijde tak nepříjemný a nezábavný a některé pozdější spory byly vyvolány oboustranně – Thomas nemá rozhodně všechno co se mu přičítá na hrbu

560
woczko
Reagovat

Touhle separací v malé ložnici a hrou na taťku se Vlado vyřadí sám. Štáb už to je nastříhá do rekapu a za 2-3 týdny je KO.

561
Péťa
Reagovat

h.Hradil:je to blbej vtip, ale sranda je to dobrá
to je fakt debil:o))))

562
JanaH
Reagovat

Růže není zas tak blbá a přijde na všechno.
VBéčkovi se nepodařilo Vlada vytočit, takže zjistil, že lže.

563
T.M.
Reagovat

Ten novej je úplně marnej, mluví on vůbec někdy? To už i Láďa je komunikativnější. To tam zase vybrali ozdobu vily. Další hodně velkej omyl ale vydrží tam dlouho protože slepicím poleze do řitě a tak jim vadit nebude.

564
Monika
Reagovat

560 – Presne tak tohle tlachani Vladovi silne skodi, takze kdyby vypadla Mirka dneska bylo by to fajn. Jenom me stve, ze zrovna s Thomasem, kdyby tam byl Martas, hlasuji tez pro Martase do vily…

565
JanaH
Reagovat

Růže : kdo lže, ten krade! A vždycky to tak bylo!

To má holka náhodou pravdu, taky na to věřím. :-D

566
quietriot
Reagovat

Vlado je v těžké pozici všichni proti němu zbrojí ať už skrytě či otevřeně. Soustředit se sám na sebe a snažit se bavit diváky je dobrá taktika.

567
Hug
Reagovat

T.M. co ty změny? Nedávno jsi tady básnil jen o Vladovi a kdyby nevyhrál tak jsi se chtěl jít věšet a teď tohle? :-))

568
D.H.
Reagovat

Mirku vubec nemusím je to bezcitný člověk to už raději Thomase.Celej ten jejich pokoj je unuděnej jen se válí. Co odešla Zdenka tak Thomas je jinej snesitelnější a ty jeho názory nejsou tak hloupé.

569
EvkaD
Reagovat

560, mně ta separace strašně vadí, ale myslím právě, že by nebyla, že by úplně ožil, kdyby se Thomas nevrátil! Pokud vrátí, pravda, Vladko se sám odkope, už z té ložnice nevyleze:-(

570
Frodo
Reagovat

Thomasovy názory jsou značně primitivní, takže zas nějak chytré být nemohou…

571
Hug
Reagovat

569 Vlado už má vyhlídnutou náhradu pro případ že se Thomas nevrátí,takže pak to bude pořád stejná maloložnicová žluč,akorát místo Thomas bude říkat Pepa

572
EvkaD
Reagovat

567, vidíš Hug, my jsme tady slepice, co fandí Vladovi, ty ho zase nemusíš, a právě nám všem jaksi hlava nebere, co se s T.M stalo??? Před měsícem by si skoro něco udělal, kdyby Vladko nevyhrál, nyní je skoro jeho nepřítel!
Přitom Vlado nic vyloženě přes čáru neudělal a Thomas ničím neoslnil:-), to nechápe víc lidí!!

573
T.M.
Reagovat

567: Hold už mu prostě sráží vaz ty slepice okolo něho Mirka, Pavlína, Eva…..začalo to už při duelu Evy a Martina, už tam sem chtěl aby se vrátil Martin a tam asi sem se začal přiklánět na druhou stranu. Vlado mě vždycky baví když má záchvat emocí ale mimo to už u mě opravdu začíná dost silně ztrácet. Přestože jeho záchvat u zpovědnice když chtěl odejít z vily a jeho zpověď o matce stále považuju za nejsilnější momenty téhle řady tak by se měl co nejrychleji od ětch slepic nějak odstřihnout jinak to s ním nevidím dobře.

574
Frodo
Reagovat

571 – vždycky se najde nějakej „Zvěřina“ :-D

575
Jana1
Reagovat

558- nedá se vyléčit,ale utlumit,celoživotní užívání léků

576
JanaH
Reagovat

Ó, zapomněla jsem na to nejdůležitější : VB vykládal Růže, jak po něm chtěla Eva, aby se s ní mazlil, ale on ji odmítl.
Bylo to právě naopak… tehdy, jak se štrůdla zlila a lezla po holkách, on byl vzteky bez sebe a klel jak špaček, tak se lísal k Evě, jestli může spát s ní ve VIP a do háje poslala ona jeho.
:-DDD

577
fáber
Reagovat

572 : tohle je u T.M. zcela běžné, na to si zvykněte. Takových veletočů tu ještě bude :D Viď, Tomášku ;-)

578
Frodo
Reagovat

EvkaD – před měsícem? Včera byl Tomáš ještě „frajer“, kterýmu T.M. fandil – dobrá schíza

579
Jana1
Reagovat

576 Pravdu díš, tehdy vykřikoval o Štrůdle, že je kurva,

580
T.M.
Reagovat

572: Důvod máš v 573 a ten důvod jsou hlavně Mirka a Pavlína, částečně Eva. Jedině jim může poděkovat za úbytek fanoušků kteří začínají přecháchet na druhou stranu.

581
Péťa
Reagovat

už jen to to co řekl h.Hradil ve zpovědníci ohledně tý exekuce vypovídá o jeho hnusnym charakteru, je to spodina společnosti a že se dvakrát usměje na kameru na tom nic nemění…

582
jajaz2
Reagovat

Tak Romana je prokoukla, těhotenský test se dělá jen ráno a ne večer, takže je odhalila, přišla na to

583
okkvp
Reagovat

Upřimně si myslím, že by si Vladko a Eva nepomohli ani kdyby to byli včera stopli, páč štáb to věděl a i tak to mohl použít proti nim. Rozruch se jim udělat povedlo jak ve vile, tak i venku. Myslím, že už včera tušili, že to může být o hubu a oceňuju že do toho šli dál.
Někdo se věší kolem krku VB, někdo holt má miminko ;-)

584
Brutální Petúnie
Reagovat

Bacha, mám pocit, že Růža má ty těhotenský hormony nonstop, takže tajemství jejího bachoru vysvětleno, přenáší! :)

585
Monika
Reagovat

A vecer, az se vrati Thomas se dozvime od T.M., ze mu preje vyhru nejvic:-))) V pohode, na to jsme si tady uz zvykli.

586
T.M.
Reagovat

578: Cože? Vždyť já Tomášovi Castellovi fandím stejně tak dneska jako i včera.

587
Jerremy
Reagovat

573: ano, tyhle Vladove momenty take povazuji za velice silne … ale take napriklad tango VB/Vlado, nektere jeho improvizace.

588
Frodo
Reagovat

Mně se zdálo, že LM říkala něco o sakrálním a ona říkala „masakrální“…už jsem jakoby viděla záblesk té její vyšší inteligence :-D /pardon všem jejím ctitelům, teď jsem si trochu rýpla/

589
Care
Reagovat

Tomas žádá pro Romanu roubík a svěrací kazajku.

590
kockodanka
Reagovat

Oni jim ty hodiny rozhazují, že jo ? Teď hlásili, že je 16.14

591
Brutální Petúnie
Reagovat

Jak tak koukám na jedničce, tak Evča s Vladem tu těhotenskou depresi snad ani nebudou muset hrát :P

592
Ufonka
Reagovat

Tak se nějak začínám stydět:
stydím se za chování Romany, její kecy, plky – hrůza
stydím se, že mezi námi jsou lidé s povahou VB a je to bráno jako normální ba dokonce to lepší
stydím se za ukňouranou tu naší Lucinku, kterou nemůžu už vystát
a v neposlední řadě se začínám strašně moc stydět, že se na to koukám.
Souhlasím, že tento fake Vladovi velmi ublíží, přihraje body VB. Odříznutí ve VIP – separace škodí ději.
Dnes žádná akce. A vadí, že někdo tam má údajné mokvající pupínky a nikdo to neřeší, anebo to je taky fake?
P.S.zřejmě již brzy budu zbavena závislosti.

593
fáber
Reagovat

Pokud se VB vrátí, bude to mít dva zásadní důvody. Jeden je masivní manipulace ze strany Primy a bulváru. Druhý pak spočívá v lásce Čechů k primitivnímu plebejství. Ani jeden moc nepotěší .. ale pořád ještě doufám že pošleme VB tam kam patří, tedy do prdele … dřep.. dřep .. dřep … :D

594
okkvp
Reagovat

No a nakonec to rozsekne Růža, prohlášením, že ten test vyšel špatně, protože to udělala Eva v blbou dobu, donutí Evu aby si udělala nový, ten bude negativní a bude hotovo k všeobecné spokojenosti :-))))

595
upsik
Reagovat

Dneska bude velmi důležité zda ukážou průběžné výsledky…
Ono z pohybu procent se bude dát kdeco vydedukovat…
Snad se jich dnes večer dočkáme…
Množství hlasů vítěze nebude mít na další průběh žádný vliv…
Zodpoví, co lze čekat dále od štábu, TV diváka a FB profilů …dnes se bude lámat chleba celé RS…
Následujících 4 – 5 duelů bude nuda a vesměs jedno jak dopadnou – Eva, Růža, Pavlína, Slizoun, (Luca)…

596
Jerremy
Reagovat

594: ano to by bylo uplne nejlepší ukonceni tehle akce :)

597
Brutální Petúnie
Reagovat

Růže přechází sem a tam a připomíná mi inspektora Těhu!! :D

598
Jerremy
Reagovat

595 – ale počet hlasu by me zajimal …

599
Brutální Petúnie
Reagovat

hele, ale už to trošku začíná vypadat, že stačí jedno fake těhulení a všechny je to rozloží!

600
SADRAJ
Reagovat

a psí prase zase chrápe ten musí mit bobky v mozku „vrátit – nevrátit“
„loupit – neloupit“

601
Hug
Reagovat

T.M. já tě spíš podezřívám z toho,že chceš na sebe pouze upozornit a víš co na místní EvkyD a jí podobné platí:-)

602
Bazinga
Reagovat

čaute šmíráci

tak jsem to zapla a hned mě potěšila Růža :-)

Pepa: tobě nejdou z pusy zlatá vejce, tobě jdou z pusy hovna
(odchází dělat kliky)
Růža: mi možná jdou z pusy hovna, ale ty jako hovno vypadáš

a dřepovat nejdu, protože to slovo všichni děláme na záchodě

603
okkvp
Reagovat

Dopis jen pro Miminkáře

604
Brutální Petúnie
Reagovat

ČTĚTE NAHLAS!!!

605
NU
Reagovat

T.M.
563 souhlasím -ten nový to je extra třída a trefa primy

Růža to je detektiv „…..“ (kolombo?) ten měl taky balonák
ta všecko ví, odhalí…

Vladova hra je blbost
On chce dítě, a Eva se naň potřebovala přilepit, vtipné to není.

606
Jerremy
Reagovat

aaa … ukonceni akce mimi od stabu :)

607
Brutální Petúnie
Reagovat

Doprdele. Velká mrkev zasáhla. :(

608
Jana1
Reagovat

Takže to musí ukončit,štáb přikázal

609
okkvp
Reagovat

Mají si to přečíst ještě jednou pozorně

610
Monika
Reagovat

Stalo jim to za to? Ach jo, Vlado, Vlado, Vlado, tohle si totalne posral!!

611
Brutální Petúnie
Reagovat

No protože je jim jasný, že ted když s tím vyjdou na světlo, bude z toho scena minimálně na dva rekapy! :P
Růža už si protahuje svoje hysterické svaly

612
Bazinga
Reagovat

K2

obraz na terase, zvuk uvnitř

Lu: ale Thomas je divný boss. Láďa byl mnohem lepší boss a pořád mu někdo něco předhazoval, Thomas prakticky jen vyměňuje baterky a nikdo mu nic neřekne

613
okkvp
Reagovat

první větu ještě jednou

614
okkvp
Reagovat

Milá Evo a Vlado, vaše hra přestává být hrou, ale stává se dramatem atd … je to na nich jak to ukončí.

615
T.M.
Reagovat

Upozornit neupozornit to že už teď fandím VB a Pepovi je holá skutečnost. A ty moje veletoče jsou prostě to že jsem hodně emotivní a že reaguju podle momentálních podnětů. Vladko se taky s někým rozhádá a druhý den se s ním baví. Pokud Vladko zase předvede nějaký emocionální výbuch tak je možný že u mě zase hodně stoupne v preferencích. Momentálně už mě ale v tom kolektivu Mirka, Pavlína, Eva nudí a jsem jím už přesycenej a proto mě teď víc baví VB a Pepa. To neovlivním, tak to prostě je.

616
Péťa
Reagovat

614
a přečíst to mněli jako proč? aby se od toho mohla mrkev distancovat?

617
CarculkaC
Reagovat

Já se taky připojuji k těm, co si myslí, že odchod Tomase by dění ve vile velmi pomohl. Myslím, že už je načase aby proti sobě nebojovaly dva tábory ale jednotlivci.

618
Brutální Petúnie
Reagovat

Jak tím Vlado mohl ztratit body, tak je teď podle mě získá, protože k tomu přistupuje velmi čestně.

Ad. Hradil, kterej ještě před čtvrt hodinou prohlašoval, jakej je to dobrej for a najednou řve „Trapárna“

Trapné je tam pouze duo Rumča & Nikola a jejich „emoce“ :P

619
Sylva
Reagovat

vypněte tu kozu Evu….ty proslovy……..

620
T.M.
Reagovat

Já myslím že o tom ta reality show ale je. Že ten koho ste obdivovali vám začne lést na nervy a naopak ten koho ste nemuseli začnete mít rádi. Takhle je to i v normálním životě. A popravdě vaše názory na mě mě absolutně nezajímají.

621
Hug
Reagovat

Ten nováček:
„záhráli jste to to,já jsem to neto“ … .-))
Chlapec má príma slovní zásobu

622
SADRAJ
Reagovat

nikdo z Mrkví jim nedal příkazem ukončit dali jim to na zvážení a vzali to celkem dobře

623
Bazinga
Reagovat

616 :-), jak by se od toho mohl štáb distancovat?? To si tam ta Martůčijová ten druhý proužek na tom těhotenském testu dokreslila fixem? :-) :-)

mmch. Kikinu teď ovládl spravedlivý hněv proč?
„Evo, už ti nevěřím ani nos mezi očima, ani to, že máš dluhy ti nevěřím, lidi jsou pro prachy schopní udělat všechno!“

624
okkvp
Reagovat

616 – imho pro rekap. Možná to naopak v rekapu vyjde o mnoho líp, než se to teď zdá na kamerách. Záleží jak to pojmou – třeba překvapí.

625
Jana1
Reagovat

618 naprostý souhlas

626
Monika
Reagovat

Vlado se k tomu postavil dobre, aspon, ze tak. A jsem rada, ze to ukoncili a nepokracovali v tom.

627
jajaz2
Reagovat

VB_: ste všichni ovce že ste tomu věřili, nevíte co to je realita, žijete v poblázněným světem, ste trapný

ale když věřili té jeho srandě…

628
Péťa
Reagovat

h. Hradil má zase slovní průjem:o))))

629
T.M.
Reagovat

Ten novej je tam úplně v prdeli a nedokáže ani komunikovat. Nevěděl sem že to ještě jde ale ten bude ještě větší omyl týhle show než Mirka s Pavlínou. Na první pohled nudnej, nezajímavej suchar. Ten patří někam na fotbalový hřiště a ne do vily.

630
Monika
Reagovat

Tak Niki je hracka, snazi se situaci vyuzit ve svuj prospech. Po pravde receno, reagovala bych asi stejne:-)))

631
Brutální Petúnie
Reagovat

Bacha, sliz začnej bejt drsnej! Bojom bojim!

632
okkvp
Reagovat

V každém případě se odhalili další stránky lidí ve vile a za to bychom měli být všichni rádi

633
SADRAJ
Reagovat

na K3 je dobrý monolog VB běž domů každý se každého zbavuje
Vlado si vás tady vodí jakoloutku a oni ho budou poslouchat dál.
slizoun na ně bude drzý
VB Nechat se nachytat od blbé evy radši bych skočil z 10 patra
Slizoun se jetě prá je nebo není v tom ?
oni dva se ztraponili
VB Vlado di vymysle etudu herce nic mu neveřím je totálne trapnej od A do z

634
NU
Reagovat

Monika
626
souhlas
Pepan já na ně začnu být drsný!
a je hnusný hnusný

(dobře že to ukončili, tím se neztrapnili -dobrý)

635
kockodanka
Reagovat

Tak Hafík to v ložnici těžko nese….K2

636
Péťa
Reagovat

h.Hradil se ty fráze který furt dokola vypouští z držky naučil už před začátkem VV:O))))

637
Monika
Reagovat

Nicmene, pokud by Thomas dneska vypadnul, ma tam nastupce v Pepovi. Velka skoda, ze Pepan neprisel driv, VB by byl vic oslabenej pro dnesni duel:-((

638
T.M.
Reagovat

Teď musím souhlasit s VB a Pepou úplně ve všem. Vlado už je fakt trapnej a ty jeho urozený kecy mě začínají taky pěkně srát. A Eva ta je ještě k tomu blbá ale totálně….tak je vidět že VB to vidí přesně jako já.

639
NU
Reagovat

Ten pepek je snad horší než VB

640
EvkaD
Reagovat

601, to bylo, dnes už je mi fuk co píše. Jen ty komenty na začátku a asi od min. týdne byly jako den a noc.

641
fáber
Reagovat

Štáb je banda srabáků. Právě že drama je to správné. Štáb je supermrkev !!!

642
T.M.
Reagovat

640: Ty zrovna mě nemáš vůbec co soudit protože ty se tady neprojevuješ taky ani trošku normálně ale máš štěstí že seš tady na tý ´´správný´´ straně jinak by tě odtud taky vypráskali.

643
fáber
Reagovat

638 : no vidíš Tomášku, jak sis našel svůj věrný odraz ;-) To se jeden odkope, ani neví jak :D

644
Jana1
Reagovat

635- přestává být středem pozornosti.Jsem zvědavá pokud VB vypadne, komu se bude zítra vtírat.

645
Jerremy
Reagovat

[K2] Niki zalezla pod perinou, zda se, ze ji odhaleni akce „mimi“ vazne sebralo

646
D.H.
Reagovat

nechápu co na tom někomu přijde směšné – trapné vubec jsem se nezasmál. Eva a ta její pitomá řeč, že je to o zábavě a co ona tam dělá pro zábavu. Jen leží a nic nedělá ani myslím nevaří. Ta tam nemá co dělat , Když Eva lže tak se to pozná, dělá ze sebe chudinku. Ta by měla letět hned. A když tam někdo slavný přijde tak začne skákat jak potrefenej králík a mluví šíleně rychle. Sanží se být zlatokopkou,ale nemá na to. A ty její argumety jak jsou ostatní tupý – tupka je ona, když byla vědomostní soutěž tak nevěděla nic.

647
T.M.
Reagovat

EvkaD: A ke všemu seš úplně natvrdlá. Jako připadá ti že sem to tady všechno vysvětlil snad málo? Už v duelu Evy a Martina sem fandil Martinovi a to tady všichni moc dobře ví. Zase tak narychlo u mě k tý změně názorů nedošlo.

648
NU
Reagovat

Tak holky se baví o “ kástingách…“
NO tak když je vybírají podle tancování tak je jasný proč je tam tento výběr
nezajímavý (ládik tanečník)
To mě tak zajímá jak tancuje kdo -pak tam dají super HONZU -super pecka! >>>hrůza!!!!

649
D.H.
Reagovat

638 souhlasím

650
okkvp
Reagovat

645 – logicky- kdyby potřebovala alianci (a jakože ji bude potřebovat), tak s Evou/Vladem počítala – zbořil se jí záchytný domeček (nepozná, kdy ji lakujou).

651
nee
Reagovat

Náhodou se parádně rozvířila hladina, už to byla nudná stoka..
Vlado to dobře ustál, no a Niky snad ví, kam šla a vo co go….
Trochu je mi jí líto, ale měla by se zasmát sama sobě, že se nechala nachytat a ne trucovat pod peřinou…

652
D.H.
Reagovat

639 Pepa je super má svůj názor a že neleze Vladovi a spol. někam tak proto je blbej, to bylo trapné. Nechápu koho tento humor může bavit ani na tom nic směšného nebylo.

653
SADRAJ
Reagovat

VB ať je už 20 ať už jdu domů

654
D.H.
Reagovat

645 – tak já Niky chápu, mamka ji měla v 17 a vychovávala je sama. Tak se snažila Evu pochopit a že jí pomůže a bude jí hlídat atd. Že se nestydí Eva. FUJ

655
nee
Reagovat

Ach jo, Niki a uražená ješitnost….

656
SADRAJ
Reagovat

ááááááá VB chce aby tam po něm zůstala památky a mohl zaúkolovat Slizouše stal se z něho kadeřník a Jdeme na to

657
Ája
Reagovat

tak jsem to zapla a koukám, že Vladko a Eva se přiznali, obávám se, že podle reakcí ostatních si tím zajistili důvod pro palcování, určitě z pohledu „nejspravedlivější“ Nikoly, přizdisráče Ládi, debila Pepy a hloupé Lucky…no jo, co se dá čekat jiného, protože ocenění za dlouhodobou nachytávku se asi nikdo nedočká…

658
T.M.
Reagovat

652: Pepa je tam nejlepší. Nevěřil bych tomu ale až bude duel Vlado – Pepa tak schválně podpořím Pepu i když vím že ho ten sobec porazí.

659
SADRAJ
Reagovat

a začánám pozorovat ež tu skoro nikdo nekomunikuje asi se nám to rozjelo po chalupách

660
Monika
Reagovat

Presne, jak jsem tusila akorat nahrali falesne Nikine, ktera z toho dela halo ve svuj prospech.

661
SADRAJ
Reagovat

a na K2 už se jede strojkem a až bude VB venu tka bude všude rozhlašovat jak ho přemluvil (slizouna ) aby se nechal od něj ostřihat a ještě podle něho

662
Johan
Reagovat

568 D.H. – jen ještě zapomenout na citlivý čin VB s igelitkou. Vím, že se to už tady nesmí vytahovat, ale deset nocí se hrůzou budím…

663
Sylva
Reagovat

..Niky Evíka prokoukla……přesně co říkal Pepa……umělý zadlužený Evík s umělými nehty,prodlouženými vlasy……..

664
EvkaD
Reagovat

657, palcovat Vladka můžou, ale takový Ládínek ani Pepa s ním asi nebudou do duelu chtít jít..
647, vím, ale ještě před týdnem jsi stále chtěl nebo pál Vladovi. Není to rychle, ale já tak rychle neumím měnit názor.
No nic, jdu ležet, uvidí se večír!!

665
Hug
Reagovat

T.M. Ale Vlado je furt stejnej magor už od jedničky,tak nerozumím tvé lásky k němu na začátku čtyřky až k pomalu současné nenávisti. Jinak s tebou v celku souhlasím,až teda na Pepu,to je ještě větší trouba než Thomas

667
SADRAJ
Reagovat

www vyvoleni-2013 . cz / vyvoleni-2013-4-duel-thomas-vs-mirka-koho-chcete-zpet /
zkuste kouknout sem mezery vypustit tam byly při minulých duelech hlay a nelisílo se to víc jak 3-4 %

668
Monika
Reagovat

Hugo T.M. se neda rozumet, ten jeho nazor je kazdej den jinej, jeste do konce souteze bude Vladka petkrat milovat a Toma desetkrat nenavidet, aby nakonec pral vitezstvi Ladovi:-)))

669
okkvp
Reagovat

Tak mi došel kredit na drvení VB a do noci už žádnej nebude – tož dětma nezatopim ;-)

670
Ája
Reagovat

mně se to už moc nechce sledovat, dokud tam bude Thomas, nemám náladu na to jeho nabubřelé ego, takže pár minut stačí a podívám se až večer na duel

vím, že teď dostanu co proto, ale musím se zeptat: T.M. a D.H. je ta samá osoba? :-O

671
SADRAJ
Reagovat

Pa začala smutnit sama se sebou na terase ¨v koupelne VB střiha Slize vice méně ho donutil sám VB
Ni to rozebira s Lu a Mi v velke ložnici

672
D.H.
Reagovat

Mirka se dneska cítí super, no jo však se už se štábem domluvila, tak ví.

673
SADRAJ
Reagovat

Sliz bud ještě víc slizovatější a VB jak si chválí práci je to skvělý skvělý stejně s tim nic neudělám

674
SADRAJ
Reagovat

Slizoun stčich an Mirka a příkazovým hlasem VB na slize sedni si já tady nebudu s tebou věčně

675
okkvp
Reagovat

670 – nevypadá

676
D.H.
Reagovat

670 T.M. nejsem já. Proč by si tu někdo psal 2 x ? Jsi na hlavu Ajo ??

677
SADRAJ
Reagovat

VB sedni a ani se nehni na Slize a musíš si to česat nahoru máš hrozne husté vlasy co jí bych za to dal človeče

678
SADRAJ
Reagovat

Doopííís

679
Jerremy
Reagovat

Ni na LM: „Mlady kluci nehlasuji (narazka na Elmexa), hlasujou mlade holky a zeny …a tem jde o spravedlnost, takze se vratis.

680
Frodo
Reagovat

Mirka je nervosní jako před zkouškou. Nikola slibuje, že kdyby se nevrátila LM z duelu, tak že se o Páju postará, aby to tam zvládla :-DDDD Holky zkoušely kyvadýlkem, kdo se vrátí a kyvadýlko ukázalo rozhodně, že se vrátí…hádejte kdo??? A Nikola s Luckou řekly, že se to vždycky vyplnilo a že minule jim to tam trochu kroužilo, dnes to bylo naprosto rozhodné…hmmmm

681
SADRAJ
Reagovat

ženy na terasu muži zustanou ve vile

682
okkvp
Reagovat

Vyvolení zvolili jste nej ženu a muže Nikol a Elmex Jan? gratulujeme, rozdělit opět na muže a ženu a jedni na terasu, druzí dovnitř

683
T.M.
Reagovat

670: Jejda zase nějaká kráva co si myslí že tu ještě pořád píšu pod více nicky.

684
T.M.
Reagovat

676: To víš že je na hlavu, hele ber tady ty lidi s rezervou. :-)

685
okkvp
Reagovat

Mimochodem, jsem zvědavá co bude Luca dělat, až si vyhodí všecky kadeřníky.

686
Jerremy
Reagovat

682: Novy Honza

687
Anonymní
Reagovat

Z of. FB Vyvolení 2013
Nad dopisy diváků:). Je tady už 144 000 fanoušků a my vám za to děkujeme!!! Daří se vám denně nám poslat několik set otázek a několik tisíc komentářů. Není v našich silách na ně po jednom reagovat, nicméně se je alespoň snažíme číst a tady jsou odpovědi na ty nejčastější z poslední doby:)

1. VyVolení se pořád hádají, proč je nenecháte v klidu!
Náš produkční tým se snaží volbou úkolů udržovat VyVolené v pohybu, snažíme se aby to diváky bavilo, ale co člověk, to jiný vkus, nemůžeme bohužel všechny vyslyšet.

2. Dejte pryč Romanu a Thomase, Romana pořád řve a Thomas nás rozčiluje!
VyVolené svými hlasy poslali do Vily diváci a fanoušci na internetu. Svými hlasy je mohou z Vily zase poslat pouze diváci. Výjimkou samozřejmě je, když někdo bude chtít za každou cenu z Vily pryč sám, protože to nebude zvládat fyzicky nebo psychicky.

3. Štáb nadržuje Thomasovi a Martinovi, štáb nadržuje Vladkovi, štáb nadržuje Mirce.
Každý ve Vile má svoje fanoušky a ti nesou špatně, když jejich oblíbenec zrovna má nějaký problém, to je přirozené. Štáb nemá ani osobní ani jiné vazby na nikoho z Vily a o osudu všech rozhodujete pouze Vy.

Pokud Thomase nechcete ve Vile, můžete ho poslat za jeho chování domů, stejně jako předtím Martina. Proti němu je tam Mirka, i tu můžete poslat domů, v Duelu už byl i Vladko. Nikomu z nich štáb nenadržuje, ale každý z nich se ve Vile chová jinak a má jiné fanoušky, kteří ho samozřejmě brání. Nelíbí se vám, že Zdeňka a Thomas laxní plní úkoly? Pošlete je svými hlasy domů, Zdenka už je za pasivitu taky ze hry venku!

4. Nelíbí se nám úkoly, někdo je neplní správně
Už jsme na našem webu http://www.iprima .cz/vyvoleni zveřejnili vysvětlení naší produkce, že nejde vždy o to bazírovat na úkolech, ale o to, vyvolat ve Vile emoce a ukázat skryté stránky osobností našich hrdinů. A dali jsme vám možnost do dnešní půlnoci nám posílat tipy na nové úkoly a ten nejlepší odměníme dokonce dárky:)

Děkujeme za vaši přízeň a nezlobte se, že vám nestíme po jednom reagovat na dotazy, ale je vás už opravdu hrozně moc:)

688
Ája
Reagovat

676 – jen jsem se zeptala, u T.M. by to nebylo poprvé, co si někde píše sám se sebou pod různými jmény a přizvukuje si v názorech :-D

689
SADRAJ
Reagovat

a bude dopis na terase zaber na zpovední dveře a schránku

690
SADRAJ
Reagovat

a vevnitř taky dopis

691
XY2
Reagovat

Chvíli tu nejsem a tolik změn. Vladovo vystoupení mě mrzí, ale ono jich bude ještě víc, když nic jiného, tak herec je dobrý i bez vzdělání:-)

Nevím, proč by údajné těhotenství Evy mělo někomu ublížit, oni se mezi sebou vypacují tak jako tak a záleží zase jen na lidech zvenku a tam se ví, že je to kec, pořád chceme akci, něco vymyslet, a když se něco stane, tak zase špatně:-) no a že to Nikolka špatně nese, to je její problém, měla by být RS už kapku zocelenější:-D

692
okkvp
Reagovat

a nestihla jsem vůbec nic, páč jsem parkovala na terase

693
okkvp
Reagovat

Růža byla evidentně jmenována největší špindírou

694
okkvp
Reagovat

Rozebírají :Proč si kluci myslí, že Eva = mrcha

695
vanahana
Reagovat

prosííím,na chvíli jsem nebyla a nevím jak to Vlado s Evou řekli,že to byl for s tím těhotenstvím?

696
T.M.
Reagovat

688: Tak teď seš vedle no, stane se.

697
Frodo
Reagovat

To kyvadýlko by jim měli ve vile zakázat, protože jestli jim to zatím ukázalo vždy výsledek duelu, tak už teď vědí, kdo vyhraje… :-DDD

698
XY2
Reagovat

VB chytl nervíka:-))) no jistě, on a špindíra a lhář…

699
Jerremy
Reagovat

Nejvetsi lhar Thomas
Nejvetsi spindira Thomas
Neuprimnejsi Vlado
najupravenejsi Vlado
nejvetsi kanec Honza

700
fáber
Reagovat

688 : to si piš že T.M. je tu pod víc nicky, jen se tentokrát móóc snaží aby psal vždy trochu jinak. Psychouš jako on si prostě nemůže pomoct :D

701
Anonymní
Reagovat

Ruza nechape proc je spindira ROFL

702
Ája
Reagovat

683 – kráva? trochu silná slova, nezdá se ti? no nic, je vidět, že máš stejně vybraný slovník jako tvůj oblíbenec Thomas ;-)

703
XY2
Reagovat

Už ho nechejte, myslím T.M.
Začínám litovat, že není ve vile, byl by to ukázkový případ vilového nerváčka a otloukánka:-)

704
okkvp
Reagovat

Růženka si myslí, že si z úkolů dělají kluci srandu (k té její špindíře), ona že to psala tak, aby nikoho neurazila. Holky se snaží po dobrém i po zlém, načež mrskla jménem, které jsem přeslechla a děsný hihot (neklamné znamení, že ona považuje za větší špindíru než sebe)
končí ať si každý myslí co chce, tak to je jasné, že…

705
Péťa
Reagovat

aaa h.Hradil se urazil za to že ho děvčata nazvali pravými jmeny, lhář a špindíra:o)))))))))))))))))))))))))))))))))))

706
XY2
Reagovat

Vlado opět slušně a bez zbytečných keců, kdyby měl mluvit VB, to by bylá jiná hitparáda, jenže to by nesměl být špindíra:-)

707
okkvp
Reagovat

Nejvíc jí podle kluků Lucie – podle ní, nejvíc nejí, jen to je na ní nejvíc vidět.

708
NU
Reagovat

Růža se zase řeší
že to bude na netu

709
Sylva
Reagovat

…přesně dle očekávání…Vlado jde po Pepovi,protože s ním nesouhlasil a nelíbila jsem mu jeho etuda…….nehraješ mou píseň,tak jsi špatný…

710
Jerremy
Reagovat

Holky (nezachytil jsem vsechno):
Nejvice ji: Luca
Nevetsi spinidra: Romana
Nejvetsi mrcha: Eva

711
Hug
Reagovat

Špindíra měl být spíš Ládík

712
Mr.C
Reagovat

Hradil už zase neplní úkol.

713
Junnie
Reagovat

Prosím, jakdopadly holky? Vím jen že :
Eva – mrcha
Romana – špindíra
Luca – žrout

714
Hug
Reagovat

Ten novej,to je teda dílo,děsně zábavnej borec…

715
Van
Reagovat

T.M a D.H je jedna a tá istá osoba.

716
Briketa
Reagovat

Lucinka jediná hnáty na stole v obýváku.

717
Jerremy
Reagovat

Nejvetsi koketa: Nikol

718
Mr.C
Reagovat

VB: Zacvičil bych si, kdybych se necítil tak nemocen :-) kulturista jeden.

719
Péťa
Reagovat

711
Lá je možná špindíra na sobě ale h.Hradil používá cizí ručníky a županya to je ještě horší.

720
Briketa
Reagovat

718 chudák, zrovna když chce, tak jak na potvoru nemůže :-( :-D

721
okkvp
Reagovat

slyším zkurený lidi, zkurvená zábava – cituji VB

722
fáber
Reagovat

715 : bingo ! :D

723
Briketa
Reagovat

719 však on ho z toho Herpes z Hané vyléčí :D

724
okkvp
Reagovat

Sliz se špatně vyrovnává s tím, že nejVilan je Elmex

725
Monika
Reagovat

721 – slysis spravne:-))

726
T.M.
Reagovat

edit admin: děkujeme, že se nadále zdržíte vulgarit

727
Frodo
Reagovat

Hradil má teď tak sražený ego, že kdyby ho byli bývali vrátili z duelu, tak by jim snad cestou zdrhl za obdivovatelkou štrůdlou, protože potřebuje trochu namasírovat to ego – masérek jeden…

728
radek
Reagovat

ten pepa je fakt drsnak, on pujde po vladovi. Tak duel vlado vs pepa dopadne asi 95:5. To je taky dost dobrej vul. Hra si na drsnaka a pritom je to slizkej hlupak s IQ tykve.

729
Hug
Reagovat

Mirka je dobře na prášky z toho duelu. Ani nechci vidět reakci Pavlíny,až se Mirka vrátí,když si vzpomenu jak bláznila když se vrátila Eva a Nikola,tak teď to bude něco..

730
D.H.
Reagovat

715,722 – fakt nechápu proč bych měl být T.M., že mám někdy stejné názory. Fakt jste trapní s tím.

731
NU
Reagovat

726
jo to jsou klony
a je mi to fuk

732
Jerremy
Reagovat

VB: dam si cigo, sprchnu se, a pak si lehnu…

733
Jerremy
Reagovat

729: budou litat bundy a „ty kravo!“ :)

734
XY2
Reagovat

Ládíctovi zjevně VB imponuje, typický případ truhlíka, kterej se upne dle něj na někoho silného, chytrého, krásného a úspěšného:-)

A kuwa, Vb přirovnáná VV k volbě prezidenta:-DDD ten má pro dnešek už nabráno.

735
NU
Reagovat

728
cha cha cha 95 : 5
a kde by tech 5 vzal?
v rokycanech?

736
Bazinga
Reagovat

Růžena o sobě právě prohlásila, že je flegmatik…

:-D :-D já tu babu miluju!

737
Hug
Reagovat

T.M. klíííd,taky si myslím že asi pod 100 nicky tady píše jeden člověk,protože píšou úplně stejně..

738
Frodo
Reagovat

Hradil lamentuje nad tím, že nechápe, jak ho /dle jeho slov/ může někdo nenávidět jen a pouze za to, že se slušně zeptal, jestli jsou lesby…

739
NU
Reagovat

734
souhlas

740
Jerremy
Reagovat

VB: „kdo me bude chti nazpatek?“
La: JA!
VB: Vlado a ony urcite Mirku, a jeste si neco prisadi…
VB: pokud se nevratim, tak vam je jasne, ze slovo lesba se nebude moct vyslovit

741
okkvp
Reagovat

Vyzvedávání kufríků, odevzdávání kufrů (duelanti) mytí oken všichni

742
koník
Reagovat

VB už nemá „ty ruce“, teď má pro změnu „ten opar“ :o)))) Sledovat co bude mít po oparu nechci.

743
D.H.
Reagovat

Ládikovi imponuje jednou ten a podruhé onen, nemá svůj názor pan učitel. To ho děti ve škole jednou rozdrtí.

744
Briketa
Reagovat

Nemáte někdo náhodou fotku Mirky s rozpuštěnými vlasy? Za celou dobu jsem ji tak ještě neviděla.

745
NU
Reagovat

D.H.
743
ještě nevystudoval (je v 1)

746
NU
Reagovat

744
ne
ani o ní nestojim
mě stačí její 30 min culík
a čelo plné vrásek

747
JW
Reagovat

T.M. Muzu te pozadat abys ze neoperoval nejakou IP ? V dnesni dobe proxy serveru atd je to prinejmensim velmi lehke se se takto obhajit. Tvuj projev ale naznacuje ze tve vnimani sveta je pokrouceno nejakym komplexem. Navic nerikal jsi, ze tu jiz nebudes ? Myslim, ze vetsina to jiz oplakala, ale kdyz jinak nedas ….

748
Jerremy
Reagovat

Vlado+LP: myjou okna na terase (jen oni)
Vlado na sebe do zrcadlo: Jeziiis j a vypadam. Jako vrah.

749
Bazinga
Reagovat

šiš, ten Pepa má šlehu :-D

viděla jsem ho opravdu zblízka, připadá mi, že zásahem kadeřníka (který asi získal nějaké kadeřnické finesy od Štrůdly) rázem přibral asi 15 kilo a 15 let … :-D :-D

750
Briketa
Reagovat

A kristebože, co to má Pepan teď na hlavě?! Co furt mají s těma vylepanejma vlasama po stranách?

751
Jerremy
Reagovat

uz myjou i ostatni

752
okkvp
Reagovat

Elmex si umí práci užít. Jedno okno myje stále ještě, zatímco Eva s Lu, zvládly ošudlat každá jedno a už jsou dávno, dávno pryč.

753
T.M.
Reagovat

Miluju Vladka a nesnáším Thomase. Doufám, že to dneska vyhraje Mirka.

754
okkvp
Reagovat

Teď nevim komu, ale někomu bude VB nechávat své trencle (boxerky)

755
Jerremy
Reagovat

754: Slizakovi …

756
bobina
Reagovat

492 brutální petunie neboj myslím, že nebude trvat dlouho a najde nějaký movitý starší ročník.

757
Bazinga
Reagovat

VB vypouští chcíplého anděla a sundává si „buzerantské“ (bílé) tepláky :-), s ručníkem, který byl nejblíž, odchází do spršky.

758
Frodo
Reagovat

To buldočí funění při každé (ne)činnosti…

759
Briketa
Reagovat

754 asi Pepčovi ne? V rámci předávání oparu.

761
okkvp
Reagovat

Sliz popichuje Lu, že se už s Evikem jako všecko dobrý? – Prý co má dělat, řekne jí to u tabule.
Slizíka to tu prý začne brzo tak vytáčet …
Lu – Jak ti můžu pomoct?
SL – ne, ty jsi boží človíček

SL – Vladkovi by to přál vyhrát, aby si to tady užil (jakože mu asi ukáže to znělo)

762
Michele
Reagovat

Mr. Vlado mi přijde opravdu jako začínající herec,snažící se na sebe strhávat co nejvíce pozornosti a poučující ostatní neherce o svých znalostech,schopnostech,zkušenost a názorech……..pokud však neherče nesouhlasíš,máš smůlu………určitý jemný stupeń polemiky si mohou dovolit jen příslušníci hradní stráže – ale i ti se musí mít na pozoru,jak svůj nesouhlas sdělit,aby se nestali vyhnanci konstituční monarchie

763
T.M.
Reagovat

D.H. já nejsem no, kdybych věděl jak si změnit IP adresu aby mě tu nikdo nepoznal tak to udělám už dávno a nenechám se tady nachytat pod tolika nickama s jednou IP. Ale aspoň to dokazuje že jste dobře paranoidní a že než abyste zkously že víc lidí může mít odlišnej názor než vy tak radši budete žít v milosrdný lži že kdokoliv kdo s váma nesouhlasí musím být jedině já. Tentorkát ne sorry.

764
Bazinga
Reagovat

759 :-D oni hrajou „pošli to dál“? :-D

765
T.M.
Reagovat

edit admin: varování nepomohlo, pomůže čekačka

766
okkvp
Reagovat

755 +759 – děkuji, myslela jsem si to. Doufám, že ty nejlépe proprděné, aby se Slizík cítil jako ve svém ;-)

767
Hug
Reagovat

T.M. a ty jsi to někdy dělal,že sis psál sám se sebou? tak to teda palec dolů..

768
Briketa
Reagovat

764 a kdo ho nechytne, ten jde proti VB. to je jasný, Tom vymyslel další bezva hru :D

769
Alah
Reagovat

Kurzy na vypadnutí se zase pohly:
F….
Mirka 3,25
Thom 1,25

Tip…
Mirka 3
Thom 1,3

Zdá se že sázkovky v tom mají jasno ….

770
Igor
Reagovat

vsiml si nekdo toho jak boucek porad cumi do zeme kdyz premysli? prijde mi to divny.

771
Péťa
Reagovat

765
admini můžete toho vydláka nějak zablokovat?
děkuji:o)))

772
Jerremy
Reagovat

Slizoun u mikrovlnky maturuje :)
Neni on kuchar? Je fakt takovy problem ovladat mikrovlnku?

773
Alah
Reagovat

Ach jo…díky jednomu, dvěma nickům to tu začíná padat na úroveň novinek. cz…

774
Briketa
Reagovat

770 Igor
mně přijde divný, že Bouček vůbec přemýšlí :)

775
Frodo
Reagovat

Bouček? Ten hvězdný moderátor, co má vždycky tak duchaplné, empatické vsuvky, díky kterým se na ty rekapy fakt dívat je utrpení? :-DDDD Zkoušela jsem to 2x a vzdala jsem to…

776
Anonymní
Reagovat

Trosku me mrzi, ze daji ted za ukol VV uklizet, pak se budou pripravovat na primak -> nuda

777
NU
Reagovat

lucka
já nebudu vytírat já to nesnáším

a kdo vytírá po tech jejich 500 zviřatech

778
Anonymní
Reagovat

777 – na to ma prece uklizecku nebo mamu ;-)

779
Bobby Brown
Reagovat

777 – na to má Čendu ;-)

780
XY2
Reagovat

777 – má na to lidi.

781
Monika
Reagovat

Eva tvrdi, ze Nikol Thomasovi poradila vzit si do duelu Mirku, pokud se chce vratit.

782
Monika
Reagovat

Pavla je z toho v soku, ze je Niki takova mrcha. Porad opakuje, to si delas srandu…

783
NU
Reagovat

778 779 díky

ta holka má strach že se dívají děti
ví proč

784
NU
Reagovat

nový řekl asi 7 slov

785
okkvp
Reagovat

Nikola jí, Luca sedí a kafrá jak to Láďa dělat

786
Jerremy
Reagovat

trhajici k4: VIP – Eva pomlouva Niki (?) (posloucha LP)
Moc nechapu proc … zachytil jsem pozde.
Pry hraje (Niki) …
Byl to ukol (mimi) na city … kazdy se mel projevit.
Odchazel Thomas a Niki mu nepoprala …
Je falesna (Niki)…
Hlavne ji to Mirce nerikej …

787
Frodo
Reagovat

786 – je falešná, protože údajně radila Hradilovi, že jestli se chce vrátit z duelu ať si vezme Mirku a přitom Mirku furt pusinkuje a slibuje, že kdyby se nedej bože nevrátila, tak se jí postará a Páju a pomůže jí to přežít. /Jestli to Hradilovi opravdu radila nebo ne, nevím/

788
bordel
Reagovat

Zkrátím to:

Pokud se vrátí ta odporná, hnusná a slizká nelidská zrůda, s VV taktéž končím. Stačí, že ze všech těch séreblit, typu biologickýho odpadu Evropy 0 minus (kterou si už nikdy nezapnu ani na jedinou vteřinu), jsem dneska naplnil několik kýblů.

Jediná věc, která by mě následně ještě zajímala:
Jestli by Pavla chtěla z případnýho duelu vrátit, a nebo jít domů za Mirkou. Pokud by chtěla vrátit, pošlu jí hlasy, jak budu moct, v opačnym případě bych se ještě rozmyslel, jestli bych nechal tak, a nebo naopak poslal antihlasy, aby odešla s hlavou vztyčenou, ale plným výkonem a rychlostí. Záleží taky na soupeři. Rozhodně bych nehodlal poslat tyto pseudoantihlasy něčemu výkaloidnímu a nasáklýmu hnilobou, s násobně překročeným poločasem rozpadu synapsí v mozku, jako u mokvající zombie.

789
Jerremy
Reagovat

787: Hmmm … ze by Eva rozjela antikamapan na svoji zachranu od palcovani? :(

788: neblbni – koho budu cist?

790
Igor
Reagovat

774 – dobra pripominka :)

791
bordel
Reagovat

Koukám, že „sekačka“ kamer 3 a 4, po pauze, pokračuje…

792
NU
Reagovat

přemýšlím koho bych si vybrala za kamaráda z tech lidí

strašný sběr
a debata nikol a pepa běs

793
anka
Reagovat

K3 a 4 se sekají od té doby, co je pouští s reklamou na O2

794
anja
Reagovat

K3 Mončíčí se sprchuje :p

795
Anonymní
Reagovat

ad Evropa 2: pral bych Leosovi Maresovi, aby tam mohl jit do vily na hodinu a aby mu Thomas privrel hlavu do dveri, pak uz by za nej asi tolik neagitoval.

796
Frodo
Reagovat

LM a LP porada – slyším jen – óká? óká! óká? óká!

797
bobina
Reagovat

Občas si vykládám karty a pro srandu jsem si je vyložila kdo se vrátí a bohužel mi vychází ten debil VB. Ojoj doufám, že jsem se spletla.

798
NU
Reagovat

růženu chválím za hbité pletení vladova copu

799
kozlík matěj
Reagovat

Tedy jak jsem doteď byla schovívavá k Ládíkovi, tak teĎ ho začínám fakt nemít ráda. A to jen chvilku vytíral. Chová se jako trotl a už to není zábavné. To vůbec nemluvím o jeho názorech nenázorech, schovávání se za záda /pod sukni komukoli (zrovna) silnějšímu. Nechtěla bych takovéhoto člověka vidět za války. Udal by všechny, ani by ho nemuseli nutit.

800
Frodo
Reagovat

LP se opravdu teď chová jako kravka! Tuplovaná!

802
Danielka
Reagovat

Když nad tím tak přemýšlím, tak on ten T.M. měl pravdu, že vypadnutí LM by Vladovi mohlo po všech stránkách pomoct. Jen mi nejsou jasné ty jeho názorové veletoče. Nicméně, z psychologického hlediska mě baví ho číst.

803
Frodo
Reagovat

802 – z psychologického nebo psychiatrického? :-D

804
NU
Reagovat

kozlík matěj
799
je odporný
Ládík
ten nemůže mít žádné kamarády venku

805
bordel
Reagovat

793 – S touhle reklamou jsou (občas) všechny kamery.

807
anja
Reagovat

801 díky! potěšil jsi mě :) pěkný záběr, honza vypadá že má více svalů než ve skutečnosti má .D

808
Ufonka
Reagovat

Tak teď to Eva Nikole spočítala. Opravdu řekla Nikola Thomasovi, že si má vzít Mirku – opravdu mu to takto řekla jakože mu to radí?

809
NU
Reagovat

pepa a nikol
aha to pepa ukazuje tu neodolatelnost

810
bordel
Reagovat

Vlado: Jak on ten Slizoun chce na mě něco mít, ale on na mě nic nemá, protože já se s ním nebavím. Ale on se chce bavit, kouká, ale mě to nezajímá. Já ho neznám, to je prostě nějaký člověk tady ve vile…… Je jak Martin tehdy…

811
NU
Reagovat

Péťa
806
brrr

812
okkvp
Reagovat

808 to se ptáš, nebo popisuješ?

813
Alah
Reagovat

802 mně ne…píše podle toho , co a jak velkého si před tím vydloubnul z nosu…

814
Ufonka
Reagovat

Každopádně Eva to tak řekla LP a ta to tlumočila hned LM a ještě si přisadily jak se Nikola prý blbě koukala, že Miss vily měla být Mirka (prý řekla Romana).
LP je rozdurděná a to je voda na mlýn Evy za to, že se Nikola za fake naštvala.

815
okkvp
Reagovat

bordel – Vlado povídal pán – já se moc smála :-)))

816
Jerremy
Reagovat

808 – to by me taky zajimalo … Ona Niki neni zadna cista duse, ale tohle si nemyslim. Tohle mi pripada na Evin vymysel nebo nejake prekrouceni….

817
Evík
Reagovat

Jůva, Ken je fakt nahatej pěknej… (Do půl těla…) :o)

Já za to nemůžu, že se teď převlékal v ložnici…

818
kozlík matěj
Reagovat

NU on to taky říkal, že žádné kamarády nemá. Jen někdy jde s partou do hospody, ale myslím, že ta partička ho bere, aby se oni mohli bavit. Ne že by ho brali jako sobě rovného. Je fakt hnusnej. a to bydlíme ve stejném městě.

819
okkvp
Reagovat

814 – No, ona to Nikola včera před spaním VB opravdu doporučovala. Akorát nebyla sama.

820
Ufonka
Reagovat

812 popisuju – teď to Eva prožívá, že Nikol je falešná, že jí přeje štěstí a návrat a dává pusinky.
LM se snaží být pohodě.
A mě to přijde jak 1. stupeň ZŠ a já s ní nemluvím a tak s ní nebudeš mluvit ty.

821
Bazinga
Reagovat

K1 Pepa se tulí ke Kikině a Růža se půvabným způsobem maluje.

Nastaví štěteček řasenky a mrkáním si nanáší jednotlivé vrstvy. Na každé oko 3 mrky.

822
NU
Reagovat

818
díky za pěkný koment
mě vadí

Růža si maluje modré stíny.

823
anja
Reagovat

817 Eviku, chm závidím, bo já do ložbice přišla pozdě, to už měl Mončíč na sobě triko… a teď je tam v posteli jen nahý rozplesklý Buldok :/

824
Ufonka
Reagovat

eLka se pohádají spolu. Eva tvrdí, že jí to Nikol řekla sama. Teď Vlado říká, že to nemusí být pravda.

825
Briketa
Reagovat

opět dnes budou blbnout kamery :-/?

826
Hug
Reagovat

Vladovi by spíš než Mirka pomohlo,aby vypadla Eva,moc nerozumím proč se Vlado snížil na její úroveň a dost času s ní tráví v posteli pomlouváním všech okolo…

827
NU
Reagovat

Nový a pepan debata 5×4 slov

828
NU
Reagovat

Pepan
„pujdu po Vladkolendu!“

dyt je směšnej

829
Ufonka
Reagovat

826 – souhlas. Kazí mu hru.

830
kozlík matěj
Reagovat

Pája je tak naštvaná, že pokud se Mirka nevrátí, vyškube Nikče vlasy. Podle mne se ta holka popere.

831
Hooper
Reagovat

801 – piha prožije dnes hodně mokrou noc, to se dělá?:-)

Takže dnes nepřesvědčivé vítězství avatarky a v úterý vypalcovaná Růžena.

832
NU
Reagovat

826
se ho drží jak klíště

834
bordel
Reagovat

808 – Patrně to bylo včera dopoledne (nebo ještě dřív), a to nemám…

835
Jerremy
Reagovat

831 – nene … podle me to v utery bude mezi Niki a Evou …

836
bordel
Reagovat

819 – Předevčírem asi myslíš tedy…

837
NU
Reagovat

Pepan má bílé triko s černými pruhy
(pro mě na nem není nic k videní)
nenosí to triko pořád?

838
Briketa
Reagovat

Pepa je taky jedlej. Teď si bosky tlapkal pro baterky a už má nohy na polštáři vesele v posteli. doufám, že je aspoň ve „svý“

839
Hooper
Reagovat

835 – to spíš Eva, hafík tolik palců nedostane.

840
okkvp
Reagovat

Na dnes v noci se domlouvali, že by se nechala vypalcovat Luca a vzala Vlada

bordel – ano, taky už mám ty dny spletené. Dneska v noci říkala že se asi Miri nevrátí a že jí jí bude líto. Luca že jí spíš Pavlíny.

841
Hug
Reagovat

831 dle mě to vítězství bude hodně přesvědčivé,tipuju tak 75/25 ,ač si přeju návrat Thomase,tak za víc jak jeden hlas zdarma přes facebook mi nestojí a když vidím jak (byť to nemusí být pravda) fanatičtí příznivci Vladka posílají Mirce sms po desítkách,tak není o čem

842
Hooper
Reagovat

Pustil jsem si celou verzi Mrazíka – a dovolím si souhlasit, že vébéčko jako Ivan byl celkem dobrej.

843
Anonymní
Reagovat

Nikol opet odlozila satek, tak jsem zvedavy, jestli ji ho zase vezmou.

844
NU
Reagovat

840
díky za info
Ta je taky sebevědomá
nemám jí ráda
divná holka

845
anja
Reagovat

sekačky 3 a 4 – na to se fakt nedá dívat…… proč to od rána nespravili?!!!

846
SADRAJ
Reagovat

koukám na K4 že Pa je rozložená až moc

847
Danielka
Reagovat

841 ne všechny hlasy proti VB musí být od příznivců Vlada. Ale hlasy pro LM budou i tak spíš jen antihlasy proti VB

848
Péťa
Reagovat

843
seberou:o)))

849
NU
Reagovat

841
bud klidnej že by někdo vrazil do mirky kačky

jsem taky fanatik na Vladka a netrefil jsi se
Mirku tam nechci

850
Briketa
Reagovat

Nikol – proč musím mít ten šátek, kazí mi to celej outfit.
No dnes má Nikol šaty jak od kolotočů, šátek je to nejhezčí zatím :-)

851
okkvp
Reagovat

aha, já blbec vypnula kameru aniž se mi druhá mezitím načetla a už mám zas prd, jen to kolečko

852
Sylva Langrová
Reagovat

Prosím,sekají se Vám přenosy z kamer?Nebo jen mně?

853
NU
Reagovat

Pepa si dá gel >to bude ješte vetší fešák (cha cha cha)

854
SADRAJ
Reagovat

Ho promluvil zázrak

855
Péťa
Reagovat

852
jo 3 a 4 se sekaj sou nekoukatelný

849
buď klidnej moje hlasy sou pro Mirku

856
Jerremy
Reagovat

852: seka se mi K3 / K4 alespoň zvuk je celkem ok

857
SADRAJ
Reagovat

sekaji a sekat budou až to začne a napojí se ještě víc lidí to ej normální stav neostatečnoéi propustnosti severu zvuk to zvládá ale obraz už ne a to ani v LQ o HD ani nemluvím to už nedá ten tok vůbec

858
anonymní
Reagovat

Zezadu ty Hafikovy šaty nevypadají špatně. Mít lepší předek, tak bych je brala

859
NU
Reagovat

855
ok Mirka tě sveze BMwéčkem
za to

860
Péťa
Reagovat

859
mám svoje

861
NU
Reagovat

to má asi niky šaty z HP, hezké

Jestli pak tem bude Zdena ve stůdiu

862
NU
Reagovat

860
príma můžete si je spojit

863
kozlík matěj
Reagovat

kde pořád berou to nové a nové oblečení? Mně by se to do kufru nevešlo. Můžou jim z domova doposílat?

864
Jana1
Reagovat

842- Že neměl většinou čepici ?

865
NU
Reagovat

863
asi mají velké kufry
ale pepík má jedno tričko s lampasky

866
Hooper
Reagovat

863 – můžou. Zda se tak už stalo, to je věc druhá.

867
okkvp
Reagovat

863, ty Kikininy šaty jsou kromě těch žlutá všecky na jedno brdo elast, zmuchláš do kuličky

868
okkvp
Reagovat

Luca před chvílí zahlásila, že už ji nikdo neuvidí v kuchyni

869
Briketa
Reagovat

co furt maj s tím obočím alá Brežněv? Vždyť je to příšerný…
A náš jediný chlapák ve vile má v podpaždí ubrousky, aby neměl koláče.

870
Hooper
Reagovat

„Já mluvím o pomerančích a ty o citrónech. Chachachachacha.“ Ty opravdu nejsi vtipná, holka.

871
Jerremy
Reagovat

868 to jsem zvedavy jak dlouho ji to vydrzi … tipuji ze dneska do pulnoci tam bude :)

872
Péťa
Reagovat

868
to byla asi reakce na anketu že nejvíc jí, doteď v kucyni seděla jen na lince v botách:o))))

873
kozlík matěj
Reagovat

okkvp: to je asi pravda, že složené budou malinké, ale mají mraky bot, zimní bundy, šminky, tech fénů a žehliček, … jak říkám: já bych to nenašťouchala.

874
Jana1
Reagovat

840-dnes se domluvili, že příští týden vypalcují Evu.Lucka se chce nechat vypalcovat, vyzve Vlada a vyhraje.Tak asi příští týden.
Poslouchám K1,tedy Láďa učitel dějepisu ?

875
SADRAJ
Reagovat

VB dobrý den Já jsem ten co uráží lesby

876
Danielka
Reagovat

Jsem zvědavá, jak LM dopadne. Dost se mi osobnostně podobá, tak to trochu prožívám. I když ve VV bych se chovala možná i trochu jako Hafík, ale ne tak moc :-)

877
Jana1
Reagovat

868-co by tam dělala ?

878
Bazinga
Reagovat

VB potřebuje proti těm koláčům „antirespirant“ :-)

879
XY2
Reagovat

VB se fakt potí jako prase. To má z těch granulí.

880
Bobby Brown
Reagovat

Zapnu a Růža má zase ty svý managérský hadry.

881
NU
Reagovat

Jana1
874
Ladí může učit akorát mravence
to by byl učitel
sakra-málo chlapů ve školství

Nikola nemá fusekle chtěla tomovi. prostě se jí nevešli už do kufru

882
Bazinga
Reagovat

880 to víš, je přímák, tak jestli se dívají korejci…

883
NU
Reagovat

Bobby Brown
880
já se koulím smíchy

884
Bobby Brown
Reagovat

A Eva si má dát vlasy z mikrofonu. Kolikrát denně jí tohle říkají?

885
kozlík matěj
Reagovat

Bazinga: Dobrý! :-)))

886
XY2
Reagovat

K1 – Růža jako padlá květina chrní na gauči, pohled k nezaplacení:-)

888
Frodo
Reagovat

Mě fascinuje, jak ti machři kameramani vždycky dokážou vypíchnout to nejbestovnější. Třeba ze zajímavé debaty přepnout na spící chrápající Růžku…

889
Jana1
Reagovat

857- dotaz laika.Odpojím se od VV, Primy. PC mě neustále zvukově povídá, co dělají.Pomůže jenom restart.Díky !

890
Bazinga
Reagovat

VB se potí, má „ten opar“ a zase „buzerantské“ džíny :-)

Teď velká ložnice přemýšlí, jestli bude ve studiu i Štrůdlík.

VB si myslí, že ne, že nemá prachy a z toho Brna je to daleko… :-).

Lů říká, že kdyby ho milovala (Lů) a byla vypadnutá, tak že by přijela i stopem. Jednou telefonovala 3 hodiny z Amstrerdamu, aby vysekala svého milého z nějakého průšvihu…

891
SADRAJ
Reagovat

Ro nám začala hezky chábat
Zvukař Mrkvový tentokrát za 1*

892
NU
Reagovat

Bazinga

882
dobrý! cha cha

Ona povídala že kdyby měla lepší postavu strčí všecky do kapsy
a pak se maskovaně smála

893
Briketa
Reagovat

K1 Romana chrápe nahlas :D

894
Ufonka
Reagovat

Růža chrápe nahlas na K1

895
SADRAJ
Reagovat

opr chrápat

896
XY2
Reagovat

Přidali zvuk:-D

897
Jerremy
Reagovat

na zadne kamere nevidim LM/LP … nevidel je někdo?

898
NU
Reagovat

K1
to není možný tak chrápat
a usnout za 2 minuty
ta chrápe!

899
Péťa
Reagovat

889
určitě restart je nejlepší opravář

900
Bazinga
Reagovat

:-D

Růža se nám opravdu proměnila na Šípkovou Růženku

901
XY2
Reagovat

890 – Lů se dokáže obětovat, už dneska jednou říkala:-D

902
koc
Reagovat

na K3 nekdo chral a ejhle to ruzena :) z K1 :)

903
Jerremy
Reagovat

na K3 je zvuk chrapajici romany :) obraz – velka loznice

904
Bobby Brown
Reagovat

No ty kráááso, na K1 Růža poopičkový spánek.

905
Jerremy
Reagovat

K4 – mracici se Vlado

906
NU
Reagovat

Růža chrápe v managerských šatech..křusky červené na sedačce…je to možné? není to divadelní výstup

907
SADRAJ
Reagovat

no jo tak jsem mMrkvoně přechválil ona totiž je vidět jak chrápe na K1 ale zvukem chrápe jak na 1 tak i na 2 ce a to je horší a 3 a 4 je hluchá

908
Bazinga
Reagovat

902 koci čau! Popiš, jak ses dneska měl? Zejména ta pasáž, jak sis v tom podzimním dni užil to „na ostro“mě zajímá … :-)

909
Jana1
Reagovat

879-to má z toho pásového oparu na podbřišku a doleji.Je to bolestivé a je u toho horečka jak u neštovic.

910
koc
Reagovat

908 -cus pani .. grrrrr :) no tak mi to nevyslo ale jen o jedno pismenko :) misto LP to byla LM .. musim uznat ze na ostre chozeni je uz docela sychravo ;-)

911
Bobby Brown
Reagovat

Já myslím, že takovýto pohled na Růžu měla její rodinka každou chvíli.

912
XY2
Reagovat

909 – potil se i dřív, byly tu i fotky, on se potí pořád a pásový opar bolí tak, že by se ani nepohnul, a ne, že by vesele pobíhal.

913
bordel
Reagovat

Zprávy z vily dneska zcela o ničem…

914
K
Reagovat

je v komatu

915
Bazinga
Reagovat

:-)) já už se hrozně těším, až se vzbudí tím, jak TP nahlásí „Vyvolení, jste všichni?“ A Růža se ohlásí s obtisknutým knoflíkem na pravém líčku :-)

916
SADRAJ
Reagovat

VB si asi balí s sebou svačinku
co kdyby náhodou šel ven

917
NU
Reagovat

Nikola má taky červené boty.
To je nějaká móda?

918
Hug
Reagovat

Džambulkovi mají přijít dneska? Doufám že to bude jen na pár hodin

919
Bazinga
Reagovat

918 nevím, ale myslím, že jestli tam fakt budou, tak za pár hodin bude na otomanu k vidění stejně zmožená IB :-)

920
NU
Reagovat

Hug
918
Pár hodin by nevydržel pan Rychtář. asi jen hodinu, ne.

921
Frodo
Reagovat

LP je fakt holka do nepohody….za chvíli rozloží i LM

922
okkvp
Reagovat

Jsem myslela, že budou na celý víkend. Navíc se tedy těším až se Růža s Ivetkou budou prát o flašku

923
SADRAJ
Reagovat

Kdo to byl s tím knírwm u Romany ta se vyděsí až se probere Jééééé

924
Hug
Reagovat

Mno někde psali,že za to mají dostat 50 000,- ,takže to vidím minimálně na 2 noci:(

925
Péťa
Reagovat

Nikola upravila Růže makeup:o)))))
http://img14.imageshack.us/img14/3355/4fl.png

926
okkvp
Reagovat

No a jestli přijdou dneska, tak aby náhodou neměla Pavlínka tu bojovou

927
Jana1
Reagovat

899-pak odpojit všechny kabílky,vypnout elektro v bytě,nahodit a všechno jde.Vzhledem k tomu, že mám UPC,tak volám, jsou úžasní: vezměte si do ruky ovladač šedivý-ten náš.Listujte. Končí to tím, že je všechny pochválím,jak jsou úžasní a TV jde.Vím, že to sem nepatří.

928
Bazinga
Reagovat

Růža navrhuje, aby se přesný čas dozvěděli dotazem položeným ve zpovědnici… :-D :-D

tak oni jim tam rozštelovávají hodiny, co tam mají proto, aby jim pak prozradili přesný čas ve zpovědnici? :-)

/mmch. všichni ji to odkývali, že je to fakt dobrý nápad a škoda, že je to nenapadlo dříve/ … :-)

929
Ufonka
Reagovat

Knír pobavil :D

930
Jana1
Reagovat

Šmarjá,VB na poslední chvíli by měl být úroveň.

931
XY2
Reagovat

Růžena lemtala, to jinak není možný, ona otevře oči a jede jako kalašnikov.

932
okkvp
Reagovat

Teď je dobrý, jak se všichni smějou a Růža si myslí, že jejímu vyprávění a oni s úlevou kníru – já tedy už taky skoro brečím :-D

933
Hug
Reagovat

Aler docela mě zajímá o čem se budou bavit,z venku nesmí nic říkat,na Ivetiny cucíky se asi ptát taky nebudou… A jestli si od toho Prima slibuje větší sledovanost,tak ta bude možná v tom jednom rekapu s Džambulkovýma a pak se to zas vrátí do průměru,takže úplná zbytečnost

935
Briketa
Reagovat

knír je fakt dobrej, ale pokud jí to řeknou až po přímáku, tak to si Nikola užije a Romana bude spát se dvěma flaškama rumu z každé strany.
Ovšem Růžosmích v tuhle chvíli je mazec

936
Bobby Brown
Reagovat

Růža vyspinkala opičku a jede bomby… s knírem na xichtě.

937
Péťa
Reagovat

já jen doufám že jí to neřeknou:o))))

939
SADRAJ
Reagovat

nějakej dobrák se najde určitě co ji to řekne

940
+-
Reagovat

Růža bude nas*aná až se uvídí v zrcadle. Jinak tohle, jak se jeden směje a myslí, jak je vtipný a ostatní se smějou jemu, to je zábavné asi pro všechny krom dotyčného, až zjistí, proč se ostatní smáli :oD

941
Bazinga
Reagovat

růžoknír :-)

mmch. teď se Růža pochválila, jak je chytrá, že je hned odhalila, že se smějí jejímu smíchu… :-)

942
Bobby Brown
Reagovat

Ta dvě eLka taky bez žvejky ani ránu.

943
Péťa
Reagovat

no ale podle mně je lepší smích Růži než Luciny…

944
okkvp
Reagovat

Hezky se tesaj :-)))

945
bordel
Reagovat

Že by se Eva a Nikol servaly v přímáku?

946
SADRAJ
Reagovat

pitomci to jsou mohla se jí zetrat až Terka v přenosu
takhle to zkazit tak dobrej fórek

947
Briketa
Reagovat

Nikola prý kdyby jí někdo udělal fousy do přímáku, tak by jí to vůbec nevadilo. Eva je prý podle ní trapná.
No zrovna Nikola s fousama na jejím make-upu v přímém přenosu… nevím, nevím

948
Péťa
Reagovat

ten homofob zase funí jak sentinel…

949
NU
Reagovat

943
a to až se bude smát Ládík to bude teprv něco.

Ládíka ve sprše bych opravdu vidět nemusela, ten se může klidně sprchovat nahý.

950
Péťa
Reagovat

tak dnes žádné tipy na výsledek?

951
fáber
Reagovat

945 : mohly by dát zápas v bahně :D

952
radek
Reagovat

Tak konecne uz aspon nekteri zacinaji prokoukavat tu slizkou viagricku od gina.

953
fáber
Reagovat

950 : ne, bojim bojim

954
Danielka
Reagovat

Hafík asi nahradí odchozivšího VB.
(a mě celkem mrzí, že až sem přijdu s dalším nickem, tak už mě nepozná nikdo. … no … Danielko. měj se)

955
Bazinga
Reagovat

:-) a nové nejlepší kámošky ve vile :-)

Kikina s Martůčijovou :-)

956
Hug
Reagovat

jo jo,Eva a Nikola:-)))

957
NU
Reagovat

Danielka
954
nechápu fakt

958
Ája
Reagovat

ať už se dneska večer vrátí kdokoliv, tak to tipuji na pořádnou hádku

959
Danielka
Reagovat

to chápe jen Anonymní. byl to soukromej OT vzkaz

960
Alah
Reagovat

kurz ve Fortuně na vypadnutí:

Thomas 1,28
Mirka 3

961
JanaH
Reagovat

955 Bazinga : a to Kikina ještě netuší, že se na ni chystá taky buď opuštěná Pavluša nebo posílená Pavluša s Miruš.

962
fáber
Reagovat

958 : jojo, asi bude fičák

963
Péťa
Reagovat

tak tipuju:
Mirka-75%
h.Hradil-25%

964
+-
Reagovat

Tak Eva s Nikol teď využívají toho, že tuší, že bude vstup a schválně jedna druhou shazují, až je budou „jakože ve studiu“ sledovat před vstupem, tak aby vypadala jedna hůř než druhá…

Ad.Nikol: To její paktování s buldočincem docela chápu. U Mirky a VB si není jistá, kdo se vrátí, tak se snaží být „kámoška“ s oběma stranami a mít otevřená „zadní vrátka“. Kdyby byla v HP, kde se vyřazují mezi sebou, měla by za 1*. Bohužel, u VV rozhodují diváci. Mě takhle její taktika nevadí, ale hodně lidí to asi odsoudí, že jde proti Vladkovi. Jenže pravda je taková, že je to soutěž o 5 mega a do poslední Top3 co zbyde, stejně nakonec hraje každý proti každému, protože co? Ano protože vyhrát může jen jeden! A na to nezapomínejme přátelé :o)

965
Monika
Reagovat

Niki se teda projevila, mam ji cim dal radsi :-))

966
Briketa
Reagovat

Lucie, prosím neříkej chvíli „ř“, já jsem zvíRŘecí maminka, pRŘíšerně. Já na ní mám hroznou averzi fakt.

967
okkvp
Reagovat

tak už

968
Jerremy
Reagovat

Tipuji 66 / 34

969
bordel
Reagovat

PP začíná…

970
Briketa
Reagovat

Thomas prej „stejně to je hrozný, ty nejvtipnější lidi už jsou pryč“ zcela vážně. On něco zobe?

971
bordel
Reagovat

Tipovat nebudu. Pro štěstí :-)

972
Péťa
Reagovat

ha kamery se přestali sekat:o)))

973
upsik
Reagovat

VB 40 % – LM 60% můj tip

974
Bazinga
Reagovat

Dneska má štáb asi „Den s…“ a 27.9. vyšlo na Parkinsona…

K1 se furt třepe

975
okkvp
Reagovat

Zdena je tam

976
Péťa
Reagovat

Štrůdla ve studiu

977
bordel
Reagovat

Nebo jo… Mirka > 80%

978
+-
Reagovat

Nesedí v první řadě ve studiu Štrůdla s novým chemlonem?

979
fáber
Reagovat

Vladko je jak Zorro mstitel :D Škoda že nejde s VB on, to by měl buldoček stažený půlky :D

980
Briketa
Reagovat

Zdena a její euro vlasy dorazily do studia

981
okkvp
Reagovat

Cejnar, že to bude těsné

982
kozlík matěj
Reagovat

jj, nový chemlon.

983
okkvp
Reagovat

napřed připomínka ut a čt

984
fáber
Reagovat

Pište mi sem co je v TV, mám jen online, síím

985
bordel
Reagovat

V TV Zúčtování a Výzva…

986
Alah
Reagovat

Zdenička Soušková z Kralic na Hané je ve studiu vedle nějakého namakance….asi kamarád Thomase, který o Zdeničku „pečuje“ než se Thomas vrátí :-)

987
Briketa
Reagovat

ten novej asi furt nechápe, kam se dostal :-)

988
bordel
Reagovat

Tak co, budou poměry nebo nebudou poměry…

989
Bazinga
Reagovat

mmch. zdá se mi to, nebo je Elmex Zoubek takový „Dítětoidní“ typ? Piho, co? Nezdá se ti, že jsou na sebe podobní?

990
Bodlak
Reagovat

68:32 pro Mirku

991
SADRAJ
Reagovat

ono se to začne zase sekat až se lidi vrátí od TV teďka sedí v obývákách a tam PC nebývají

992
EvkaD
Reagovat

964, s Nikol, dobrá, přesto není to HP, jak píšeš, hlasují lidi. A těm co pamatuju nikdy nebylo milé skákání od jednoho tábora k druhému, faleš, pomluvy atd. Vlado v 1 vyhrál, protože měl rád určité lidi, stál si za tím, protrpěl to tam! Přece Nikol nemůže prospět být s buldokem, naopak kdyby byla i přátelská k Vladovi a dostala se právě do finále, tam, se může stát cokoliv. Pokud bude svině, může vyletět dřív. O 5 mega se dá hrát i s čistou taktikou, ne jako podvraťák!!

993
okkvp
Reagovat

slaďouš hodňoučkej a chápající

994
Péťa
Reagovat

aby si h.Hradil tu hlavu neukejval…

995
Briketa
Reagovat

Terezka ťuťuťuhuňuňu na Tomášta, božínečku.

996
EvkaD
Reagovat

Kdyby byl graf, napište, nejsem u tv teď, díky!!

997
Ája
Reagovat

990 – to je tvůj tip nebo to jsou skutečná procenta?

998
Xxxx
Reagovat

Mirka v PP: „Proc mu tak nadrzujou?“

999
:-)))
Reagovat

Ládíku, čím je ti ten Tomáš tak sympatický? :-D
…No přivřel mi hlavu do dveří tak, až mi z toho přeskočilo na jeho stranu…

1000
Péťa
Reagovat

poměr času kdy se Pergnerka bavila s h.Hradilem a s Mirkou byl dost rozdílnej ve prospěch h.Hradila:o(((

1001
Anonymní
Reagovat

Ta aféra mezi VB a LM už mi připadá jak VV1 a aféra s balónky. On se jí zeptal, zda je na holky, ona mu neodpověděla, on to nezkousnul a myslí si, že není smířená se svou orientací a ona smířená je, ale nechtěla to říct veřejně, protože to tajily s LP před rodinama. Od té doby má LM v hlavě, že VB jí nesnáší proto že je na holky (což VB podpořil tím, že měl na ně hloupé narážky) a VB že LM není smířená s orientací. A je z toho aféra na 4 týdny. Uf! Kdyby to hned od začátku stočili do outu nebo VB už neřešil, že mu to LM nechtěla říct, tak jsme toho mohli být všichni ušetřeni

1002
Janko
Reagovat

Tak to je hrozný, Tomášku, Tomášku……

1003
Honzad
Reagovat

Proč tam jdou ti dva dneska tak brzy? Nějaké tipy?

1004
Andrea
Reagovat

Hlavně, že je Tereza upozornila, ať nežvýkají, že to nevypadá dobře…a stejně žvýkají dál ….dementi.

1005
okkvp
Reagovat

52 48

1006
Icecube18
Reagovat

52% – 48%

1007
bordel
Reagovat

Průběžný výsledky… DOPRDELE!

1008
Jerremy
Reagovat

GRAF: 52 /48

1009
Honzad
Reagovat

Vyrovnaný duel, to nevidím dobře :-(

1010
Péťa
Reagovat

52-48 tak to je maras

1011
:-)))
Reagovat

a mimochodem, mi tak připadá trochu divný, jak VB ihned okamžitě vysypal z rukávu odpověď na Terezinu otázku, jestli si pamatuje nějaký okamžiky, kdy ho Mirka pobavila, bez jakýhokoli zamyšlení….hm..:-( To ať mi nikdo neříká, že to neměl připravený

1012
Briketa
Reagovat

já si myslím, že příznivci Tomáše nebudou schopni napsat do SMS správný tvar jeho „mezinárodního“ jména
52 % vs. 48 % – jasná manipulace, jděte do hajzlu to fakt nikdo nežere

1013
upsik
Reagovat

52 % – 48 % tak to bude zmanipulovaný

1014
vanahana
Reagovat

ach joo..bojím bojím ..

1015
Janko
Reagovat

Tak dneska to bude fakt o fous, ty jo :/ Já tam nechci už buldoka, jdu poslat 5 sms Mirce.

1016
Janko
Reagovat

Tak dneska to bude fakt o fous, ty jo :/ Já tam nechci už buldoka, jdu poslat 5 sms Mirce.

1017
Pierre
Reagovat

Vsadil jsem 1000 kč na Mirku, né kvůli penězům,ale protože jí věřím. To nadržování Buldokovi je děsně okaté…a Ládík u mě dneska skončil, dementek ovlivnitelný. Prý chce poznávat Thomase z té lepší stránky…no comment.

1018
Ája
Reagovat

sakra, ta procenta se mi vůbec nelíbí, obávám se, že to dopadne špatně…

1019
Bobby Brown
Reagovat

Tyhle gaťe dělaj Pavlíně o 10 kg těžší prdel.

1020
fáber
Reagovat

tak to je v hajzlu .. :(

1021
bordel
Reagovat

Tohle jim nevěří vůbec nikdo. A TP rozesmátá jak sluníčko na jaře…

1022
Monika
Reagovat

Tak je hotovo. I to okate nadrzovani terezy, tolik prostoru pro Buldoka.

1023
EvkaD
Reagovat

To néé, to je fakt v prdeli, ani jediná anketa na netu tomu neodpovídá, manipulují s hlasy, nevěřím v takto těsný výsledek ani omylem!!

1024
+-
Reagovat

992 – No Nikol to může pomoct v tom, že si jí pak ani jedna strana nevezme do duelu a ona pak bude v Top3. Kde by jí to ovšem zlomilo vaz a skončila by opět třetí (jako Kačenka ve VV1, kde jí Vladko a Jindra nechali v počtu bodů daleko za sebou. I když u Kačenky šlo o jinou záležitost)…

Jinak stav % velmi vyrovnaný, to zavání tím, že se prostě dá fotka VB k těm procentům, kde bude víc, a fakt se vrátí. Nevěřím, že VB by měl tak velkou podporu u diváků. Leda by měl hlasy všech, co fandili buldočinci, protože z původních buldoků tam zůstal poslední.
V duelu vždy typy záporáků jako VB vyletěli s nějakou převahou hlasů protihráče, ne tak těsně. Je docela škoda, pokud vypadne první holka z Vladkolandu, že to bude zrovna LM

1025
molly
Reagovat

hm tak tomu průběžnýmu hlasování nevěřim, že to neni zmanipulovaný, takhle vyrovnaný… :( Kdo může posílat hlasy buldokovi? Je si nějak moc jistej, že se vrátí…to je v háji.

1026
bordel
Reagovat

Biologickej odpad, ten nejnižší lidskej póvl, posílá svýmu kamarádovi, svýmu odrazu v zrcadle, macho a šovinistický zrůdě… To fakt nedávám.

1027
Enaz
Reagovat

Tak pokud manipulují, tak dobře. Zase jsem odeslala dávku sms Mirce.

1028
EvkaD
Reagovat

Mirka řekla, že nedostala tolik prostoru jako Thomas, jestli si Prima myslí, že jim to sežerem, tak se plete. Co naděláme, nic, jen, že přestaneme sledovat i online, přála bych sledovanost pod 100 000!

1029
Briketa
Reagovat

Také nevěřím, že by měl podporu diváků, jeho fandové mají v kapse asi jako Zdéni 58 Kč, takže jediný kdo mu mohl něco poslat je štáb. Vše tomu odpovídá.

1030
Ája
Reagovat

proč na to dneska tak spěchají? kvůli nulové sledovanosti nebo něco tereza ve studiu říkala?

1031
Monika
Reagovat

Krivak celou dobu Ladu sikanuje a ted mu je dobrej!!

1032
vanahana
Reagovat

fuuuujj toto néééé ,toho nechci zpět!!!

1033
cipollini
Reagovat

NIkdy jsem žádne sms neposílal… až teď, Mirce…

1034
Monika
Reagovat

A s tim Vladem, srac prolhanej, ted machruje, nevzal by si ho do duelu ani nahodou…

1035
cipollini
Reagovat

ta štrůdla je ale bllllbáááá

1036
:-)))
Reagovat

tak musela jsem vypnout zvuk, ťuťuťuňuňuňu TP se Zdeničkou už moje uši nezvládnou (a obávám se, že ho nechám vypnutý furt a pudu dělat něco jinýho, až pak kouknu na celkový výsledky (a nejspíš to vypnu úplně :-D

1037
John
Reagovat

Tak vyrovnane hlasovani! Parada!!! Tome, jsme s tebou! Poraz tu buzikovu ovecku!

1038
+-
Reagovat

A nebo ukázali schválně tyhle procenta, aby ti, co posílají hlasy LM začali posílat jak vzteklý a vytřískali na tom prachy.
Ale předpokládám, že Vladovi fanoušci chtějí aby VB vypadl a Vlado měl klid, takže pokud má LM i jejich hlasy, nechápu, že by to mohlo být tak vyrovnané

PS: Všimli jste si někdo, že když šel do studia při duelu Martin s Evou, tak jejich odchod z vily a odjezd autem mezi „davem u vily“ vůbec neukázali? To asi nestihli sehnat kompars tak rychle před vilu.

PS2: Nechápu, pokud štrůdl viděla záběry, kde o ní VB říká, že je špína a dě*ka, že mu přijde fandit. Buď je totálně nesoudná a vybírá si přesně tyhle typy chlapů, co se k ní bude chovat jak k onuci a nebo nemá všech 5 pohromadě

1039
bordel
Reagovat

1028 – Jak jsem napsal, v případě zrůdy znovu ve vile, budu (ostatně tak, jak dneska Pavla říkala Mirce, že kdyby to tam nedávala, ať se na ní Mirka nezlobí, a Mirka samozřejmě řekla – pokud to nepůjde, vůbec si s tím nedělej hlavu, uvidíme se venku…) řešit jen případnej duel Pavly, nic jinýho mě nezajímá.

1040
Sexytron
Reagovat

mirka VEN!!

1041
Prostě já
Reagovat

Přišel sem až teď k televizi. Ono je to 48:52? Hm, tak to Tomášovi pošlu nějaké hlasy. Původně jsem mu posílat nechtěl, protože jsem si myslel, že to má Mirka jasný. Tohle ovšem mění situaci :)

1042
bordel
Reagovat

1036 – Zvuk nemám, neb kýbl tu nepřistaven…

1043
Zorro
Reagovat

Vypadá to zajimavě. Ale na AHA i Blesku ma Thomas podporu. To jen tady je šílený Vladkoland. A Pavlína se složí.:-)) Kéž by se to dopadlo dobře.

1044
Briketa
Reagovat

1038 ohledně Zdeničky platí obé :-)

1045
Mab
Reagovat

A sakra, tohle nevypadá dobře. Kvůli VB jsem přestala sledovat kamery. Jestli se vrátí, končím s VV definitivně.

1046
EvkaD
Reagovat

1034, já jsem si to tak přála, i kdyby to mělo Vladovi ublížit, kéž by si ho vzal, byla by to největší jistota. Všechny duely jasný, tenhle ne, a to proč? Že by Mirka nebyla tak dobrá jako Eva? Kdepak, i když se pokusím Mirce poslat ještě, mám obavy, že Prima má jiné plány..

1047
Jerremy
Reagovat

1041: jsem na tom podobne

1048
Capri
Reagovat

3 SMS pro Mirku odeslány… snad to k něčemu bude.

1049
:-)))
Reagovat

1038 – ad poslední odstavec : nebo je to prostě řízený štábem, aby jako LOVE STORY velkého formátu pokračovala = zajistit co nejpříznivější dojem z Tomíka, aby se vrátil do vily, nevěřím už ničemu

1050
Zorro
Reagovat

Za posledních 10 minut 10 SMS pro Thomase odesláno. A budu pokračovat.

1051
ffox
Reagovat

Bude dneska ta tlusta z dos lesbos hazet bundou o zem?

1052
bubu
Reagovat

poslala jsem mirce 10, nevěřím, že je to tak vyrovnané, 35-65 bych brala… tohle neeeeeee

1053
Briketa
Reagovat

pokud nebude značný nárůst na grafu teď, po tom co se odesílalo Mirce, tak je to jasný…

1054
Mab
Reagovat

Bordel – všechny tvoje příspěvky podepisuju.

1055
Prostě já
Reagovat

1051: Tuhle scénu mi nepřipomínej. Pavla házející bundu na zem po příchodu Evy mě dodnes straší ve snech

1056
Janko
Reagovat

10 hlasů Mirce! :)

1057
Mark
Reagovat

doufám, že se Thomas vrátí :)

1058
fáber
Reagovat

1048 : přitlač, ještě můžeš 27 ;-)

1059
upsik
Reagovat

Tohle bude totálně zmanipulované…opět naprosté protěžování homofoba VB…hnus…

1060
Bazinga
Reagovat

:-), tak Růža už prozradila Kikině, že LM a LP, případně LP sama se jí chystají „vyškrábat očička“ :-)

Pepa ale slibuje, že Kikinku ochrání :-)

1061
Enaz
Reagovat

Hm, vyčerpám kapesné a za chvíli budu mít poslaných 30 povolených sms :D.

1062
Lumpus
Reagovat

Jak jsem viděl výsledky tak jsem poslal 30 hlasů Mirce, protože toto opravdu není možné, a poku se vrátí blbý Buldok tak se přestávám dívat na Vyvolené!

1063
Jerremy
Reagovat

dneska me zvlast zajima počet hlasu ….

1064
EvkaD
Reagovat

1045, mám to stejný, tak asi mám poslední večer, pak otevřem doma radši filmotéku, bude to rozumnější.
Kdo hlasují pro VB? Ti, podobní jemu, že je jich bohužel asi pár, zbytek se někde sežene:-(

1065
Bazinga
Reagovat

tak že bychom trochu uvolnili atmošku?

Čendo… kopýtko, kopýtečko… mňam, mňam!

1066
Xxxx
Reagovat

Hrozne bych si pral, aby se vratila Mirka a ty procenta tak jak jsou byly jen pro to, aby se VB necitil tolik ponizenej tim, ze ho nejak drsne sundala nejaka „lezba“

1067
+-
Reagovat

1044 – :o)

Prosim vás, jestli to čte opravdu někdo ze štábu VV, zakažte jim na přímáky ty žvýkačky. A co je horší, oni si je berou někteří těsně před přenosem (nejspíš, aby jim z televize nebylo cítit z úst) :oP a koukat na to jejich mletí hubama je fakt příšerný!

1068
SADRAJ
Reagovat

no a práve teďka jsou ty procenta nanic
bylo by třeba vidět počet o kolik to narostlo aby se to dalo alespon trochu kontolovat takhe to číslo může klidně zustat stejné

1069
Briketa
Reagovat

jóooo, je to tůůůůůů – pekol dělá peklo :D Romča v reakci na Pepův výlev, že teď nenechá na nikom nit suchou a rozbije Vladkoland :-)

1070
EvkaD
Reagovat

1058, dám tam i z manželovýho, zabije mě, ale těch 20 ho nezabije:-)

1071
Inspektor Trachta
Reagovat

Doufám, že lesbí Avatar vyfičí a ta její almara si tam hodí mašli. Nejprotivnější pár, jaký jsem kdy viděl.

1072
Bobby Brown
Reagovat

Jé, Niki tlačila, tlačila, až vytlačila slzičky.

1073
Zorro
Reagovat

Výhru Thomasovi nepřeju, ale vidět naštvaného a nic nechápajícího Vladka po případném návratu Thomase by byl k nezaplacení. Vždycky mu všechno vycházelo, teď by mu snad spadl hřebínek. Už by potřebovala ta arogantní hysterka zchladit. Navíc pro soutěž by bylo skvělé vidět ječtě 3-4 týdny další hádky mezi Vladkem a Thomasem. Na nudu jak na pionýrském táboře nejsem zvědavý.

1074
Bazinga
Reagovat

Kiki pláče.

Růža jde pro kapesníky.

Pepa se pokouší o rozveselení. Nabízí ukázat pindíka.

1075
Nu
Reagovat

Nečertě te se Mirka je nemasná neslaná
proč by měla hlasy?
A tatínek ve studiu výčtem inženýrů mě taky neuchvátil.
Zdenička měla nový EU vlas, že by za těch 58 Kč.

Pepa příšera

1076
Capri
Reagovat

1058: Tolik o vítězství Mirky zase nestojím, ale rád bych vytrestal štáb za tohle okaté protežování VB. Sleduju tuhle řadu od prvních okamžiků a jestli je mi z něčeho opravdu špatně tak je to právě ze štábu a jejich hry na „Tomášku ty náš chudáčku“.

1077
Kema
Reagovat

Nejak si neuvedomujete, ze tu show ridi lide co delali Trosecnika a hlavne Hotel Paradise a kdyz na to prijde, jsou schopni zfixlovat hlasovani, takze pokud VB vyhraje, je pomerne velka sance, ze stab s tim zacal manipulovat natvrdo.

1078
ffox
Reagovat

1055 a ona to jiste pilne trenovala jako cool gesto hustohuste zeny:-)

1079
Prostě já
Reagovat

Nevím, proč by to v případě výhry Thomase mělo být zmanipulované. Třeba si jenom lidi uvědomili, že bez něj by tam byla nuda, zatímco odchod bachařky by nikdo z diváků skoro ani nezaznamenal ( samozřejmě kromě záchvatu Pavly :) Zkrátka nějaký protipól Vlada je tam třeba, aby to byla opravdu reality show a ne dětský tábor.

I když já si stejně myslím, že nakonec vyhraje Mirka, ale uvidíme

1080
Honza
Reagovat

44, 56 %

1081
Icecube18
Reagovat

44% – 56%

1082
bordel
Reagovat

Poměr se obrátil… Kristovanoho…

1083
Honzad
Reagovat

Veletoč čísel. Věřím, že ku prospěchu Mirky ;)

1084
:-)))
Reagovat

co vůbec dělají s těma vyvolenýma, když už odešli z vily, a v TV běží rekapitulace? Dávají jim instrukce co a jak ? :-DDD

1085
+-
Reagovat

Dle zvuku prolétajícího letadla na online kamerách, to lítá snad stále níž a níž, takže to stejně nakonec skončí tak, že na tu vilu spadne letadlo a to bude teprve ta pravá RS!
Poté z toho udělají Survivora a začne zbrusu nová RS :oD

44 ku 56, tak že by graf Mirky byl ten vpravo?

1086
Enaz
Reagovat

Tak Mirka není zcela můj fanoušek, ale vyřazení VB bych uvítala.
Nevím, kdo to tu psal, ale většinou se nefandí sprostým primitivům a prvoplánovým zlounům.
A VB je prostě zlo, víš jak …

1087
Bobby Brown
Reagovat

Všichni nadávají na VB, ale pro mě je největší odpad tam Pepánek. Toho nesnáším už od pohledu. Otevře hubu a hned by přes ní dostal. Na toho tam mám opravdu alergii.

1088
Janka
Reagovat

Proč museli VB a Mirka opustit vilu ještě před rekapitulací? To musí mrkve ještě do vébéčka nalít rozumy?

1089
Honza
Reagovat

Zatím byly siluety vždy nalevo zúčtovaný a napravo vyzvaný, jestli to tak je i dnes, tak Mirka vede :)

1090
fáber
Reagovat

44-56 ? zajímavý vývoj …

1091
Ája
Reagovat

jak to probíhá ve studiu? je terezka na buldoka sluníčková?

1092
Capri
Reagovat

1087: Souhlasím… mám to stejně.

1093
Hooper
Reagovat

1073: třeba by sošná buznička vystřihla ukázkový hysterák, to by se mi líbilo *škodolibník*

1094
Brutální Petúnie
Reagovat

Lidi, jak tu řvete o manipulaci, tak já bych to tak ani neviděl.
Taky nechci buldoka zpátky, protože v tom případě se může ještě promanipulovat do finále a to ne, jemu nepřeju ani těch pár tisícovek, co si vydělá, že tam jen bude čumákovat :P

Nicméně, on má možná fakt antihlasy těch, co nechtěj zpátky Mirku, ale ne protože je s Vladkem, nebo něco podobnýho, ale protože… Je lesba. Myslete si co chcete, sice nás nezatýká policie za držení s eza ruku na ulici, ale úořád není naše společnost až TAK otevřená :(

Je to smutný, ale je to dost možný.
Jdu posílat hlasy, s tímhle musíme něco udělat!

1095
Capri
Reagovat

1091: Zatím běží rekap… ale šajnovat určitě bude. :)

1096
Prostě já
Reagovat

1089: Tak dneska to třeba dali naopak, aby to nebylo pokaždé stejné :-)

1097
Lumpus
Reagovat

rychle názory na to co si myslíte proč se ted změnil ten poměr hlasů??

1098
Nu
Reagovat

1089
ty jsi fištron

1099
Hooper
Reagovat

Štrůdlin chemlon je asi ten, co prezentovala včera na fb na fotkách pro nějaký deník z Prostějova. Vypadalo to celkem pěkně. Ve studiu jen ona, bez vébéčkovy rodiny a sabiny?

1100
okkvp
Reagovat

jsem teď nesledovala neb jsem se prala s cizim mobilem a plnila své povinnosti k vlastnímu žaludku a mrkvím

1101
Prostě já
Reagovat

1094: Jo, jo. Všichni chtějí vyhodit Mirku, protože je lesba. A proto první řadu vyhrál Vladko, že jo?

1102
Evík
Reagovat

Ježišku, to je prekérka… Doufám, že to ovád VB nedá…

Nebojím se, že by ho Pepík zdárně nenahradil…

1103
fáber
Reagovat

1087 : já bych to definoval zjednodušeně tak, že VB je zlo a Slizoun je hnus. Co je pro koho horší už je individuální.

1104
Hooper
Reagovat

1097 – je-li to vyrovnané a nejvíce hlasů se posílá během duelu, tak není tohle otočení výjimečné a vyloučené.

1105
okkvp
Reagovat

tom ve studiu

1106
Icecube18
Reagovat

1097 – protože za Mirku zabojovali lidi z panacka :-D

1107
cipollini
Reagovat

Cejnar měl dát vébéčkovi na cestu do studia pár igelitku a pár kočiček….

1108
upsik
Reagovat

No vzhledem k tomu jak ted celý duel protezujou VB, tak je jasný že to se ted přelilo na jeho stranu…diváci jsou opice…to je konec

1109
okkvp
Reagovat

Štrudla je tam s tim silikonotlapkávačem že ?

1110
Nu
Reagovat

Brutální Petúnie
1094
nevadí že je lesba
ta holka je o ničem a LP taky

1112
Briketa
Reagovat

1079 ježíši, tohle není normální vývoj. Eva vyhraje nad MB o tři koňský délky, Nikola nad Zdenou to samý a primitivní agresor Thomas, o kterým jsou všichni přesvědčený, že by vypadl i s prvokem je najednou vyrovnaným soupeřem?! Kdyby to bylo s Pavlou – okáá, dejme tomu. Ale tohle, tohle rozhodně není hlasování diváků.

1113
Janko
Reagovat

to je trapný, dostal instrukce! debil, to je jasné

1114
koník
Reagovat

TP…ty její hlody! Ty vole!!! Jdu si dát 10.

1115
cipollini
Reagovat

snaživější zábavnější???? proboha kdy?

1116
okkvp
Reagovat

VB šel prý do vily s tím, že Vlada překřičí

1117
Hooper
Reagovat

Hodlá bachařka něco dělat nebo bude jen sedět a koukat?

1118
Capri
Reagovat

Štrůdl ve studiu se svým 4% kamarádem kadeřníkem… asi kdyby se jí chemlon náhodou uvolnil. :D

1119
Janka
Reagovat

Proč v PP nikdo vébéčku neřekne, že do vily nemohl jít s tím, že Vladka přeřve, protože když do vily šel, nemohl vědět, že tam Vladko bude?

1120
jenka
Reagovat

VB byl dle sebe, velice zábavný od samého začátku jen ho nezabíraly kamery.

1121
bordel
Reagovat

1097 – Podvod. Kdo lže, ten krade, a podvádí.

1122
+-
Reagovat

Já nevím, proč si pořád někdo myslí, že s odchodem Thomase by tam byla nuda? Myslím, že tým záporáků tam má dost potencionálních nástupců VB. A i kdyby z toho byl skautský tábor, tak to vydrží jen do příští palcovačky.
Až by začal jít Vladkoland proti sobě, bylo by to teprve zajímavé. Tohle dělení na dva tábory mě právě neba, chvíli se to dá, ale koukat na to od začátku až do konce RS, to je něco jak ve VV2 – Jalovcovci vs. Pelánovci – dokud Pelán před koncem nevypadl :o(

A VB už perlí, on se snažil, ale kamery to asi moc nezachytily. Ne? Já myslím, že zachytili kde co, aspoň ti, co to sledují online to ví moc dobře. Ach jo, takové lhaní v přímém přenosu…

1123
Briketa
Reagovat

1119 protože štáb je rád, že Thomas má vůbec nějakou myšlenku :-D

1124
Brutální Petúnie
Reagovat

1101 – No všichni ne, ale zabedněnci toho typu, co si musí vytetovat svoje vymyšlený pseudo-mafiánský jméno na ruku, aby ho nezapomněli (a takovejch týpků je všude požehnaně) asi nebudou příliš queer-friendly :P

1125
alban
Reagovat

1051
Narozdíl od těhotenství by byl od Vlada dobrej joke, kdyby se domluvili a vítali popřípadě navrátivšího se Thomase stejně jako Evu. To by musel ocenit i samotnej Hradil :).

1126
Nu
Reagovat

okkvp
1109
fakt zdenda s tím fotogenem!

no asi je gay nebo platí eurovlas

1127
Lumpus
Reagovat

Nepříjde Vám že tam v té TV je pořád jenom Tomas? v rekapitulaci, ted i TTa Tereza Pergnerová mu nadržuje

1128
molly
Reagovat

Kdyt to fakt bije do očí, jak neustále toho Thomase v rekapech a v živých vstupech protěžujou a snaží se z něj udělat lepšího člověka. Nejen dnes. Je mi z toho blivno. No bojim se, že lidi to neprokouknou..ale doufam, že jo.

1129
evilmind
Reagovat

Jako pokud se to takhle otoci rychle, tak tipuju ze to je proti Thomasovi, vyrovnanej stav urcite zalarmuje predevsim jeho odpurce…

1130
koc
Reagovat

zdalo se mi to nebo dostal VBecko o dost vic prostoru nez jini pred hlasovanim

1131
Prostě já
Reagovat

1125: Takovýhle nadhled ale oni neukážou. To se s tebou můžu vsadit :)

1132
okkvp
Reagovat

Mirka ve stavu „cítím, že zkolabuju“ ve studiu

1133
Briketa
Reagovat

podle mě prostě jen štáb, poučen z předchozích duelů, kdy po prvním odhalení grafu byla jasná převaha jednoho a lidé se tak neobtěžovali už moc hlasů poslat, tak změnil „taktiku“ aby vydělali více prachů a zmanipulovali vyrovnanost a takto to podle mě bude i v příštích duelech…

1134
Nu
Reagovat

Janka
1119
ano všímavá

1135
okkvp
Reagovat

Mirka ale vypadá pořád stejně

1136
Zorro
Reagovat

Je to stejne jako s prezidentskma volbama. Radoby intelektualove a diskuteri z facebooku taky dodnes neveri, ze Zeman cestne porazil toho jejich spiciho knizete. Nastesti lidi nejsou az tak blbi a spousta ma opacny nazor, jen neprispivaji v diskuzich.

1137
Prostě já
Reagovat

1129: Já si myslím opak. Plno Thomasových fanoušků ( včetně mě ) mu podle mého názoru před přímým přenosem hlasy neposlali, protože si mysleli, že to stejně vyhraje Mirka. Když ale vidí ten vyrovnaný výsledek, tak je to třeba zmobilizovalo. Ale to je jenom teorie, třeba je to jinak

1138
Inspektor Trachta
Reagovat

Ta LM je příšerný Hybrid. Nulové charisma, nic ženskosti v sobě. Nefandím VB, ale toto je opravdu něco otřesného.

1140
okkvp
Reagovat

reklama

1141
ajka 321
Reagovat

843 – ale jí dneska imunita končí

1142
Jerremy
Reagovat

to je dneska sama reklama :)

1143
Hug
Reagovat

Ten novej furt žvejká… Když mluvila Tereza k Thomasovi,že to nevypadá hezky,tak novej to pochopil tak,že u něho to vypadá bezvadně? hrůza

1144
Capri
Reagovat

A já si myslel, že konečně uvidím Mirku v šatech a na podpatcích… bohužel už možná nezjistím jak by jí to slušelo.

1145
Hooper
Reagovat

1133 – no tak ano, už v předchozích řadách se říkalo, že průběžný výsledek duelu není až úplně aktuální a sedí pouze konečný. Třeba to tak je i dnes.

1146
bordel
Reagovat

A vy se divíte, proč nechtěla mluvit s tim štábnim hlasem – věděla moc dobře proč… Evidentně VB fanoušek, jako skoro celej štáb. Prostě protežování, neregulérnost, a podvod.

Za to, že ta zrůda odporná hnusná shnilá nebyla za neustálý, i závažný porušování pravidel, a to i po podmínečnym vyloučení, už dávno vyhozena, může prvotně, a taky nakonec jedině a pouze štáb!

1147
Zorro
Reagovat

Boze, vy jste idioti. Proc asi porad ukazujou Thomase? Protoze tahle serie je o nem a hysterkovi. Tady nazorne vidite, jak je Mirka nemastna neslana a jen se veze. Nudna Vladova ovecka.

1148
Enaz
Reagovat

1136 – OT
Možná jsi to myslel jinak, ale opravdu jsi spokojen s „volbou lidu“? :)

1149
+-
Reagovat

1143 – Přesně a pak i Mirka požvejkla jak kráva na pastvě. Kdyby aspoň požvykovali v přímáku trochu nenápadně a ne u toho otvírali ty pusy jak vrata do garáže

1150
Jerremy
Reagovat

Zatim vzdy kdyz jsem poslal SMS, tak ten dany clovek nevyhral … tak jsem zvedavy jak to bude dneska.

1151
Jerremy
Reagovat

Ve vile: Luca vesti, dneska ji vychazi 100% navrat Mirky

1152
Bazinga
Reagovat

Lucka obešla všechny sedící vilany s andělíčkem, nechala andělíčka rozkomíhat se a usoudila, že se určitě vrátí Mirka.

teď to vzala do rukou Růža.

„tak ty budeš mít holku, a pak kluka“… :-D

1153
EvkaD
Reagovat

1147, pardon, ale Ládíček a Romanka nejsou Thomasovy ovečky??

1154
fáber
Reagovat

tak co se děje v TV ? Pište prosím …

1155
Evík
Reagovat

A to ještě víme, že zlo plodí zlo a peklo plodí peklo…

1156
ajka 321
Reagovat

1147 to vůbec není pravda, LM je inteligentní holka, VB je namachrovanej blb, kterej na to namá

1157
okkvp
Reagovat

Víra v kyvadélka u mě budí úsměv na líci.

1158
Ufonka
Reagovat

Nějak nevím. Neudelali i strudlu den, aby byla videt? Mirce ne.

1159
kozlík matěj
Reagovat

okkvp moc se nesměj, děvčátko. Kyvadélko umí.

1160
Jerremy
Reagovat

TV: Sundali si satky.
Zacina vyslech …

1161
Briketa
Reagovat

Tomas přednáší, že nepochopí proč vypadla Zdenička kvůli němu :-D ten má v hlavě ale breberky :)

1162
okkvp
Reagovat

bleskový výslech. Mirka vstupuje do řeči Tomášovi (tedy až na vyzvání TP po MI kývání hlavy)

1163
jenka
Reagovat

Kecálista Thomas tvrdí, že se pokoušel Mirce 4x omluvit. Mívám kamery puštěné, ale tohle jsem propásla :-)

1164
okkvp
Reagovat

VB v PP vytahuje že Dnes vymysleli Vl a E MIMI a on jedinej jim to nesezral

1165
Briketa
Reagovat

a teď vypráví divákům a Vladovi a Evě, že JEDINÝ ON (významný look do publika) mu to nezbaštil, jinak všichni ostatní jim na to skočili.

1166
+-
Reagovat

A v tv probíhá asi tisková konference s „vítězem letošních VV Thomasem“

1167
okkvp
Reagovat

VB má samozřejmě 3 otázky proti 1 Mirce

1168
ludy
Reagovat

Ja si myslim,ze Thomas proste dostava i hlasy za vypadliky, to ze byl buldocinec, tak dlouho oslabovan,mu ted paradoxne muze pomoc,lidi uz ten jednostranny prubeh prestava bavit.Takze i za mne Thomas GO,at uz je jakykoliv.Mirka me nebavi od zacatku,zbytecne si ublizuje tim, ze se tvari,jak kdyz spolkla sitku kyselych citronu,coz je skoda…

1169
Bazinga
Reagovat

Růžoteorie o plození dětí:

„tak, ono to záleží na tom chlapovi. Jestli si nenechá utáhnout nudli na nosu. Ženská to neovlivní“ … :-)

je to můj fanoušek ze všech fanoušků nejfanouškovatější :-)

1170
Jerremy
Reagovat

1167: nenene :) je to stejny počet otazek

1171
Briketa
Reagovat

Terezka je sluníčkatá k VB. Vše od něj jí budí úsměv na rtech.

1172
okkvp
Reagovat

Tak teď se ta doba mluvení poněkud vyrovnává (panáčkovci ve většině nejsou mrkve)

1173
upsik
Reagovat

Tak Prima už Mirku definitivně odepsala…na to se nedá koukat!!!

1174
Hooper
Reagovat

1168 – člověka to napadne, no. Plus jestli teda letošní řada vv je primárně dělaná jako vlado vs on. Uvidíme

1175
okkvp
Reagovat

Mirka přiznává, že má úchylku na culík :-)

1176
Inspektor Trachta
Reagovat

Trapná omezená lesba VEN!!!

1177
sos
Reagovat

Děcka pište sem, co se děje ve studiu, nejde mi tv.

1178
+-
Reagovat

A Mirka, ač je asi trochu nervózní, tak má najednou bohatší slovní zásobu než ve vile. Neřekla snad ještě ani jednou „prostě“ :o)

1179
EvkaD
Reagovat

1173, jako, že Tereza jí nedává prostor?? Okatě? Taky tv nevidím!

1180
Briketa
Reagovat

panejo, to se dnes zase zničehonic na Panáčkovi vyrojilo nových odpůrců Mirky a příznivců Tomáše :-)

1181
cipollini
Reagovat

VB viděl štrudlu a už se mu do vily nechce…

1182
anka
Reagovat

no jo, kočičky a hyeny se do PP nehodí, a k tomu hodnému Tomášovi už vůbec ne… když on je takový ten velký zamilovaný smutný nepochopený medvídek, ne? kristepane, Terezko, fakt to dáváš?

1183
Pat
Reagovat

Jak to vypadá ? – nemám teď TV …

1184
Briketa
Reagovat

Pavla dobřéééé: Byl výběr Mirky z tvojí hlavy?

1185
Honzad
Reagovat

VLADKO :-)

1186
bordel
Reagovat

1177 – Já na to nemám žaludek…

1187
Pat
Reagovat

Co to tam je před plazmou za přežvýkavce?

1188
+-
Reagovat

Slááááva, TP konečně řekla, ať si na přímák neberou žvýkačky. Doufám, že poslechnou

1189
okkvp
Reagovat

koukáme

1190
Zorro
Reagovat

Thomas je v pohode, davno je nad veci, ale ty dve lesby a gay jsou porad zapskli, kyseli, hrozni lide.

1191
okkvp
Reagovat

už chvíli nekoukáme, otázky má TP

1192
Péťa
Reagovat

já bejt Pavlou tak se ho zeptám jaký to je mít podporu štábu?

1193
upsik
Reagovat

otázky protěžující VB jak prase…mirce prostor omezený a nemasné nejasné otázky…ohromný nepoměr…hnus!!!

1194
okkvp
Reagovat

Bohužel v momentě, kdy se mohla Mi vyjádřit k tomu co pro ni bude znamenat výsledek duelu (lidi vidí zlo, nevidí všechno, je dobrý herec) – tak se zakoktala. Nicméně jej hbitě za chvilku označila za největšího lháře ve vile

1195
Péťa
Reagovat

proč se homofob Hradil furt olizuje? to je nějákej tik z dětství nebo co?

1196
Pat
Reagovat

Tak zrovinka to po 2 dnech pustím, vytknu žvejku a dostali befel s nima do kopru ? Jaká to náhoda (.-))

1197
ffox
Reagovat

1190 a to je pravda, to muzem rict :-)

1198
ffox
Reagovat

1190 a to je pravda, to muzem rict :-)

1199
Briketa
Reagovat

Tereza se ptá Tomáše, co si myslí o palcích od Lucky. Thomas neví, má ji rád a nikdy by Lucince hlas nedal, možná až v závěru.
Na otázku kdo je největší špindíra Tomáš nechce takticky odpovědět, Tereza to komentuje, vidíš, že jsi gentleman.

1200
koc
Reagovat

doufam ze nebudu ukamenovan ale ja chci zpet VBecko ;-) .. to bude toco .. LP po nem pude s nozem :)

1201
Sexytron
Reagovat

pořád mě zajímalo proč mirka po líbačce se štrůdlou štrůdle říkala: věř mi
a po tý aféře se šárkou už je mi to jasný

1202
Capri
Reagovat

WTF? Sleduje TP vůbec? Nebo jen papouškuje to co jí nakukají dramaturgové ze štábu?

1203
Briketa
Reagovat

1195 on má nad postelí plakát Sámera Issy :-)

1204
Prostě já
Reagovat

1200: No ale to by vážně mohlo jít o život. Však mu už několikrát zabitím vyhrožovala :)

1205
koc
Reagovat

mpzna i chapu proc Prima nadrzuje VBecku .. prece si tam nenecha jen ty „hodne“.. chce emoce vyhrocene a takto je to pro ni vyhodnejsi ..

1206
eva2
Reagovat

1192 – Myslím, že Pavlína tím dotazem nemířila na štáb, ale na Niki.

1207
ffox
Reagovat

Mirka ma ale smatlavou rec. Zanedbala logopeda

1208
okkvp
Reagovat

společné chvíle ve vile – páka, palcovačka (Mi), VB cvičí s odpadem na čele, holky se boxujou a VB kecy o lesbách, líbačka se Zdeni, Ty jsi ještě větší zmrd než já (nepípáno) ta jakože usmiřovací ložnice, jakési pěvecké číslo VB ZD MI,

1209
okkvp
Reagovat

bleskový výslech teprv teď

1210
fáber
Reagovat

TP ať by sledovala či ne musí papouškovat co jí dramaturgyně napíšou. Za to je placená. Takže předpokládám, že nesleduje.

1211
Inspektor Trachta
Reagovat

1190 – přesně tak, je to banda omezenců, co si hrají na největší chytráky, kteří mají ve všem pravdu, oni jsou ti jediní, co si můžou říkat všechno a ostatní jsou pro ně „póvl“. Absolutní omezenci!

1212
Péťa
Reagovat

1206
to mi je jasný, já jen napsal na co se měla zeptat…

1213
okkvp
Reagovat

konec hlasování

1214
Capri
Reagovat

1210: To bezpochyby… ovšem tím způsobe jak to dnes dává to vypadá, že o skutečné osobnosti VB nemá ani potuchy.

1215
Honzad
Reagovat

1210 – placená za to sice je, ale je prakticky tváří celého projektu, od počátku vysílání první řady, tedy by měla snad mít i nějaký vliv na výslednou podobu a dramaturgický scénář minimálně jejich vstupů. Proto tuto výmluvu ani náhodou neberu.

1216
Jerremy
Reagovat

TV: ukoncene hlasovani – bezi reklamy.
(jsem zvedavy na dnesni sledovanost)

1217
Péťa
Reagovat

1211
trachtíku, člověk se nemůže změnit ze dne na den, h.Hradil je ten nejhorší povl co může bejt a jestli souhlasíš s jeho chováním tak si stejnej jak on ty omezenče!!!!!

1218
EvkaD
Reagovat

1216, spíš tu zítřejší a další

1219
bordel
Reagovat

1214 – Což ji nijak neomlouvá, i kdyby to, velmi nepravděpodobně, byla pravda…

1220
eva2
Reagovat

1212 – bohužel Pavlíně nedochází, že VB nedělal výzvu podle nějaké rady od Niki, ale že to do něj hustil štáb.

1221
Jerremy
Reagovat

Vila:
Vlado: to je tak dlouhy, mam z toho normalne mesicky :)
Lu: Vlozky a tampony jsou v prvnim supliku

1222
bordel
Reagovat

A ještě ukázky QI Slizouna… Bleju!

1223
Inspektor Trachta
Reagovat

1217 – já ale napsal, že mu nefandím. Jen ona je pro mně absolutně nesnesitelelná a nedal bych ji hlas, ani kdyby proti ní soupeřilo třeba křeslo nebo stůl. That’s all.

1224
anka
Reagovat

ofiko – CO SE DĚJE VE VILE
21:53
Děvčata doporučují Vladkovi vložky. Tampóny by se prý v jeho případě vytahovaly jen těžko.
21:52
Lucka: Vložky a tampóny jsou v prvním šuplíku.
21:52
Vladko dostal měsíčky.

1225
eva2
Reagovat

To jsou nervy :-(
Láďa je … (píp)

1226
bordel
Reagovat

Kameraman č. 2 neví, kam má jet.

1227
vanahana
Reagovat

já mám nervy …

1228
Hooper
Reagovat

Panic je vébéčkova ovce, nic nového.

1229
Zorro
Reagovat

Joooooooooooooooooo
Supeeeeeeeeeeeeeeeeeer

1230
okkvp
Reagovat

(tom odhaduje 51:49 pro něj, Mirka doufá, že lidi maj srdce na pravém místě)

42 58

1231
susanq
Reagovat

prave som dostala infarkt… :(

1232
Vito
Reagovat

Jooooooooo

1233
W - ten správny
Reagovat

ty kks :D
Nemyslel som si, ze by to Prima manipulovala ale teraz si to uz myslim :D
A nechcel by som byt na mieste stabu, lebo panacek ho znici a prevezme od zajtra nadvladu nad vilou :D

1234
Laikka
Reagovat

Tak tohle opravdu nedokážu pochopit, no štábu se to povedlo, gratuluju, už jste tu show položili uplně. Na něj už fakt koukat nebudu ani občas :)

1235
EvkaD
Reagovat

Děcka, moc vás zdravím, občas mrknu, ale můj čas se naplnil s touhle soutěží. Tfuj Terezko, žes jim na to přistoupila! Vám přeju dobré nervy, sledovat to prase minimálně dalších 14 dnů! Ale mrknu sem, no dalo se to čekat!

1236
upc
Reagovat

Super. Mám radost.

1237
koník
Reagovat

Tak a mam spoustu volnýho času rázem. pá pá, bylo mi s vámi fajn, ale s VV končím.

1238
SADRAJ
Reagovat

MRKVE ZMRKVENÝ

1239
Zorro
Reagovat

Panacek kolabuje. Nevydychal navrat Thomase. Vladko ted dostane infarkt.:-)))

1240
Evík
Reagovat

Thomas

1241
Enaz
Reagovat

No, dobrý. Docela by mne zajímalo, kdo by chtěl mít VB doma.
Fakt ho nemá ráda.

1242
twinpeaks
Reagovat

Tak jsem právě skončil s VV. Už mě tu nepotkáte.
Díky za volný čas, Primo (šmejdi…)!

1243
ajka 321
Reagovat

Nevěřím tomu, je to stejný jako s Jalovcem

1244
Prostě já
Reagovat

Já mám takovou radost! Nečekal jsem to

1245
Anonymní
Reagovat

o_O Tak jestli tohle nebylo zmanipulovany, tak uz nevim a jsem zvedavej, jestli i Pavlinu tam ted budou tyden protezovat!!!!

1246
Capri
Reagovat

Slyšel někdo že by TP oznámila celkový počet hlasů? Já totiž vůbec…

1247
Sexytron
Reagovat

haha tak sbohem těm co to nemůžou rozdejchat :D

1248
Pedro
Reagovat

Nechápu.

1249
Helena
Reagovat

hm a ted se to tady kouslo a na Vv UZ NEKOUKAM cela primo pr me uz to skoncilo je mi jasny ze itezem se stava a 5 mega si odnese ODPAD VB proste jste tam nasadili Vlada kvuli sledovanosti,ale prubezne jste videli,ze by to mohl vyhrat a mnohym by se to nelibilo,ze by mohl vyhrat 2x , tak jste to rozjeli po svym, on si Thomas rozbije hubu nekde jinde a kdyby tech 5 mega vyhral tak je hned odevzda exekutorum takze nazdar Primo a cele VV bezte do pr a hlane vy pani SARKO

1250
Kukla
Reagovat

11 takže nejhorší varianta se naplnila. Ach jo.

1251
cathy
Reagovat

Tak tímto končím s VV.HNUS!

1252
okkvp
Reagovat

Tak jednou by to stejně přišlo, ale zrovna s tímhle hnusem to být nemuselo.
Zas budu mít ale víc volného času

1253
Prostě já
Reagovat

Takže házení bundy tentokrát nebylo :-)

1254
Péťa
Reagovat

Štáb je mega MRKEV a jestli ne tak je náš národ plnej dementů a homofobů jako Hradil:o(((((((((

1255
sali
Reagovat

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

1256
Motýlek
Reagovat

Mirka tam byla zbytečná…. Konečně se něco děje…
Taky mám radost jak to dopadlo… :-)

1257
upc ž
Reagovat

okkvp: Ono Ti to neuškodí.

1258
Wlcak
Reagovat

1245
Naprosto souhlasím,žádám Primu o stejné protěžování pro Pavlu jako měl buldok

1259
bordel
Reagovat

Ti, kdož jste tohoto protežování ze štábu vinni, umřete na rakovinu, a pomalu! Budu se za to ateisticky modlit…

A ty, TP, jsi pro mě klesla na morální poddno, táhni ke všem čertům. Doufám, že už tě nikdy nikde neuvidim…

Sbohem

1260
Katynka
Reagovat

1247 Zlo vždy vyhrává. A tak to dopadá, když se manipuluje, aby se mělo o čem vysílat a já si teď přeju, aby za ty dva týdny, které tam má Thomas zaručené, aby mu ruply nervy, aby někomu ublížil tak, že bude muset přijet záchranka a to by pak byla sledovanost.

1261
Andrea
Reagovat

Jupí. nadále bude slyšet spousta funění a chroupání chipsů:-)..bleah

1262
ferda33
Reagovat

Tak už mi to došlo – prostě chtějí nulovou sledovanost, tak holt nasrali i ty nejskalnější fanoušky. Nikdo mi nevymluví, že to není zmanipulovaný, kok*ti!!!!!!

1263
bubu
Reagovat

ať už to bylo jakkoli, manipulace nemanipulace, obě varianty jsou smutný, nevím která víc

1264
Capri
Reagovat

Svým způsobem to může být pro VB i trest. Bez Zdeničky a s vědomím, že rozdíl hlasů nebyl nikterak drtivý a to s ne zrovna výraznou Mirkou.

1265
CarlCorey
Reagovat

Ja taky dekuji Prime a sazkarske lobby za mimalne 14 dni volnych uternich, ctvrtecnik a patecnik veceru. Jedna vec je manipulace rekapu, ale to si ani nemyslim, ze tolik lidi. ktere to ovlivni, hlasovala…. to spis sazkarska lobby, kdy proste byly nasazeny zajimave kurzy na vypadnuti Mirky… 6:1… a to s tema poctama hlasu, ktery staci k postupu souteziciho, proste vubec neni problem prohlasovat…. 200.000,- vsadite… a 100.000 hlasu za 300.000,- Kc …. zisk 900.000,- Myslim, ze by melo byt snad i zakazany vypisovat sazky na veci, ktery primo sazejici muzou ovlivnit…

1266
Kami
Reagovat

tak fajn, uz koncim s online v radu hodin, max. mrknu na rekap. Diky ubozaci co uprednostnujete dementy pred normalnimi slusnymi lidmi.

1267
Adéla
Reagovat

Jsem zklamaná, ale zase co čekat od národa, který si zvolil Zemana prezidentem. Ale tak když nejde o život, jde o…. Doufám, že aspoň vyhraje Vlado.

1268
+-
Reagovat

Jo jo, tak to tu máme, už dnes jsem si říkal, že to bude Jalovec 2. Nevěřím tomu, že by ho tam nevrátil štáb, poté, co Eva i Nikol tak moc zválcovali buldočinec.
Nevím, nakolik to může být manipulace a řešit to nebudu, nicméně VV o dvou táborech Thomas proti Vladovi a jejich partám, mě fakt bavit nebude a bude to trvat nejméně dva další týdny (po dobu Thomasovi imunity). Je to two men show, jakýpak noví vyvolení… Smutné, ale po fiasku s HP jsem přesně tady na diskuzi na začátku psal, že přijde něco, z čeho budem všichni naštvaný a VB bude holt taková „Nela letošních VV“.

Jako ať je VB jakkoliv odpornej nebo ne, vadí mi to, že neplnil plno úkolů, dostal podmínečný vyloučení, neplnil dál a neděje se nic. Ještě odchází do vily s tím, že jestli to lidi venku viděli, jak se tam chová a líbí se jim to, pošlou ho zpět a on v tom bude pokračovat. Smutný konec další VV a to je to teprve v půlce, škoda škoda. Vítěznou Top3 Tipuju na VB, Vlada a Nikol, ostatní se staly komparzem

1269
K
Reagovat

Odpadci všech zemí se spojili a poslali toho nejhnusnějšího ze svého středu, aby mohl nadále znečišťovat naše příbytky svým „chlapským, přívětivým, zábavným a milým způsobem“
Hurá, jupí, děkuju

1270
Iva5
Reagovat

Tak pro mě tato RS skončila, mějte se tu všichni krásně a Primo – vyliž si pr*el

1271
BJ
Reagovat

mám radost :-)

1272
kozlík matěj
Reagovat

čekám, až to hovado řekne Páje: tak a máš to! Nic jiného od něho nečekám. A Růža: spravedlnost vítězí.

1273
Zorro
Reagovat

Jednou to dopadne jinak, nez si mistni ovecky praly a uz spekuluji o manupulaci a podvodu. Lidi holt prece jen nejsou tak blbi a nudnou Vladkovu vlezdoprdelku vykopli. Bravo.

1274
Fluffy
Reagovat

Tak to je vrchol….. lidska hloupost nezna mezi…poprve v zivote dobro prohralo!!!!

1275
Enaz
Reagovat

Tak si myslím, že Tomáše protežovali docela dost … a povedlo se jim to.
Stále je to jen hra a potřebují soupeře pro Vlada.
Nebylo by dobré, aby byl jasný vítěz.
Na druhou stranu mne děsně štve, že si vybrali takové děsné pako (a ten výraz je jen proto, že neumím nadávat) aby bylo soupeřem.
Nicméně nepochybuji, že hlasování bylo fér.
Tak to u nás vypadá.

Zatím jsem vás četla, kamery moc nepouštěla … budu číst dál. Ale nemyslím si, že je to dobrý tah produkce.

1276
Janka
Reagovat

Kampaň za udržení VB ve vile byla úspěšná, česká exekutorská komora děkuje.

1277
Jerremy
Reagovat

1246 – bohuzel pocet hlasu nerekli – skoda :(

1278
Jáša
Reagovat

Jo Primo, kdo chce kam, pomožme mu tam.
To já nepotřebuju tebe, ty potřebuješ nás.
Díky za získaný volný čas.
Panáčkovi zůstanu věrná, občas si tu počtu.

1279
okkvp
Reagovat

Celkový počet hlasů nezazněl. Mirka byla bohužel příliš nenápadná a rekapy jí na rozdíl od kolegy nepomohly.
No nic, hrálo se o diváky se slabými žaludky na šikanu vylízaným hrubcem. Já takový divák jsem. Tož zas někdy, třeba až ta hrouda vypadne.

1280
heej
Reagovat

taky končim! to nemá cenu sledovat

1281
Brutální Petúnie
Reagovat

Ehm… Seňor Hradil, nejsou o povídání, co bylo na duelu nějaký pravidla, nebo něco takovýho…?
Mrkev mlčí a já se divím, že se divím.

1282
Honzad
Reagovat

Vlado: „Vyhrál bitvu, ale rozhodně ne válku.“

Poprvé za Vladovo působení očekávám, že bude taktizovat. Nechá se příští úterý vypalcovat a pošle VB domů. Pevně tomu věřím.

Jinak se hra totiž vůbec nikam neposune a zůstaneme na tomto tupém a již nudném uspořádání.

1283
Evík
Reagovat

Thomas už zase má všechno na háku..

Je rád, že to lidi vidí stejně jako on…

Bál se, že když chlap zvýší hlas na ženu, tak je špatný…

Růža: „Tak vždyť jo, vždyť spravedlnost zvítězí…“

1284
aglaja
Reagovat

Prima si muze jit bodnout, neverim na ferove hlasovani, skoda, tak rada si sem chodim cist, ale Vladkovi budu fandit dal,,,,,

1285
susanq
Reagovat

tak som si ulavila na FB /vid nizsie/… normalne to prezivam, ako uz davno nie… boze, ja som nasrana…

„zvycajne sa nevyjadrujem k takymto veciam, ale to okate nadrziavanie tomu smejdovi, je az neunosne. Mila Prima, takyto podvod na divakoch si snad nezasluzia ani ti idioti, ktori si priali navrat toho homofoba, sovinistu, kriminalnika a bezcharakterneho, bezchrbtoveho smrada! dufam, ze vasu televiziu prestane sledovat aj ta hrstka, co vam zostala…“

1286
Prostě já
Reagovat

bordel: Neprožívej to tak, je to jenom soutěž. Třikrát dopadl duel, jak fanoušci Vladkolandu chtěli. Jednou je to holt naopak no

1287
Mab
Reagovat

Takže já se taky loučím. S hajzlem, jako je VB, nehodlám strávit ani minutu navíc.
Díky šmíráci za společný čas, bejvala tu spousta legrace, ale tohle je moc. Mějte se.
Speciální pozdrav posílám poštovnímu holubovi nejen za stejný náhled. :)

1288
SADRAJ
Reagovat

A ZVUKAŘ SE ZBLÁZNIL PŘEMODULOVANÁ lu A nI JAKO PRASE ASI TMA VŠECHNY mrkve ZAPÍJÍ SVŮJ ZASLOUŽENÝ VÝSLEDEK a mě se zbláznila klávesnice ale přepisovat už to nebudu
VB skoro slyšet není Pája taky ne ale ostatní taky přeřvaný asinaschvál aby nebylo slyšet ty o které jde
a paříme a ž do rány na terase a teďka do toho Džambuláky a nebude to mít chybu

1289
CarlCorey
Reagovat

Poučení pro příště… nemá smysl posílat antihlasy… šetřete energií jen na svého fanouška a doufejte, že mu štáb a sázkové kanceláře dají v duelu šanci. A alespoň omezit sledování VV, ať to vidí štáb černé na bílem, že takhle se to divákům nelíbí.

1290
Marka
Reagovat

Tak to je druhej Jalovec, kterýho jsem nemohla rozdejchat, ale ten aspoň neseděl ve vazbě a neunášel a nebil lidi.

Tímto končím s VV pokud se nestane zázrak (což nestane, vím) a dál se dívat nebudu. Vítěz je již znám.

Na kriminálníka, který ponižuje lidi a fyzicky je napadá se opravdu dívat nebudu.

S takovými lidmi se v životě nestýkám a opovrhuju jimi, nevidím důvod, proč se dívat na ten hnus dál.

Díky všem komentujícím, bylo to super, dokud se to nezačalo mrkvit a poslední týden zvýhodňování VB, to už bylo zoufalství a jen doufání, že dnes vyletí.

Aspoň budu mít čas psát diplomku :-)

1291
Inspektor Trachta
Reagovat

Yeap! A je venku!

1292
Xxxx
Reagovat

Cekal jsem, ze Mirka pri rozlucce rekne neco o tom, ze bylo VB okate nadrzovano, ze mel vic prostoru atd… Skoda, ze ji to asi v tu chvili nenapadlo, nebo ji to mozna pred duelem rozmlouvali…

Jestlipak tento tyden budou chodit dopisy, ze to ma Pavlina tezky, a ze ji maji opecovavat… Pokud by se nahodou stalo, drzim Pavline palce, aby zustala nad veci a nesnazila se to dat VB sezrat…

1293
Brutální Petúnie
Reagovat

Tak už i moje matka, která nic onlajn nesleduje a je v reálném životě naivní a dobropřející každému (trochu jako Romča, ale ne TAK na facku) prohlásila, že se jí to nějak nezdá a že to v tom výsledku bude mít prsty štáb… Toliko vše.

1294
bobina
Reagovat

Tak mi bohužel vyšla věštba z karet:-(((((. Psala jsem to tady pod 797. Mám totál po náladě. Z těch lidí mi je na blití, i z toho novýho.

1295
kozlík matěj
Reagovat

okkvp. Pojď, půjdeme na slovenský.

1296
Nameless
Reagovat

Jsem jeden z těch, co se sledováním Vyvolených pro tento rok končí. Well done, Primo.

1297
kačaba
Reagovat

Jsem zhnusena. Ale to nevadí, stejně vyfičí, dřív nebo později. A teď říká procenta při duelu????????

1298
Sexytron
Reagovat

pohled na K2 je k nezaplacení xD

1299
vanahana
Reagovat

tak mi spadnul Panáček i kamery…kamery mi nevadily,koukat na toho vypatlance se mi nechce,on-line stejně již nebudu.
Budu si číst jen Panáčka,jen doufám,že bude mít kdo psát..je nás dost,co nám to Prima zhnusila.

Jediné + ….konečně doma poklidím

1300
Capri
Reagovat

Tak snad teď uvidíme tu pravou Tomáškovu show po tom co byl utvrzen v tom, že jeho chování za dosavadní dobu bylo OK a nebylo třeba ani trestů. Ne skutečně ani já se nechci dívat na pionýrský tábor a opoziční postava vůči Vladkovi je potřeba. Ale všechno musí mít své mantinely a ty bohužel u VB nevidím.

1301
Katynka
Reagovat

Já to nechápu, když tolik lidí ho nemusí, jaktože vyhrál? Dle sympatií tady se vždy dalo odhadnout, kdo vyhraje a nějak se najednou vyrojili jeho příznivci. Prostě milujeme, když nás někdo bije. Na náš národ se musí s bičem. Bože můj, taky mám od teď na 14 dní volné dny, přestala jsem sledovat online, po dnešku jsem skončila i s přímáky a jejich rekapy jsem nesledovala vůbec. Je to hnus. A paní Šedivá – toto nejsou herci, kteří si můžou domů jít odpočinout od natáčení seriálu, ale skuteční lidi a jestli vás baví je ničit, tak ta vaše manipulace vyšla.

1302
Hooper
Reagovat

1282 – Vlado vs VB bude moci být až přespříští týden.

1303
Jáša
Reagovat

Vážně by mě zajímalo, zda ta sledovanost opravdu klesne, podle zdejších reakcí. Moc bych si to přála. Doufám, že se to tu někde dočtu.
Odpůrci Buldoka všech zemí spojme se.

1304
Janko
Reagovat

Na FB docela protestní akce, uvidíme, jak se s tím štáb poradí! Aspoň už budu mít čas koukat na Partičku a jiný pořady, který aspoň za něco stojí.

1305
Jana1
Reagovat

Ten táta Mirky nemá vadu !!!!!!!!!!!!!!

1306
Sexytron
Reagovat

1294 dobře ty

1307
fsidb
Reagovat

Dnes mne překvapily tři věci: Návrat Thomase, Mirčino nerozloučení se s Nikol a Kami (1266). Zajímavý večer.

1308
Janko
Reagovat

Tomášek venku sděluje opravdu vše s duelu, a zase bez trestu, jak jinak :) Děkujeme Šárko, odcházíme

1309
eva2
Reagovat

Tentokrát taky věřím na manipulaci s výsledky, VB nemohl vyhrát poctivě, že by sledovat šikanu tolik táhlo? V každém případě jsem zrušila na FB, že se mi líbí VV a končím s kamerami. Pokud VB vypadne, tak se možná vrátím, ale už v to nedoufám :-(( Děkuju, Primo, budu mít víc volného času a to jsem se na VV tak těšila.

1310
Anonymní
Reagovat

STABE jen „doufam“, ze neprestanete nadrzovat VB, protoze to ma fakt tezky. Posilejte mu dal jeho cigarety, radte mu ve zpovednici, co ma delat, ukoly mu sijte na miru, jen tak dal STABE, fakt „dobra“ prace. A ne abyste ted nadrzovali Pavline, to by bylo pod vasi uroven. Co MRKEV, sraci to jsou!!!!

1311
Ája
Reagovat

a Thomas zase porušuje pravidla tím, že vykládá, co bylo v duelu, ale jemu se nic nemůže stát…Nikola totálně otočila strany, Láďa po ráně dveřmi do hlavy asi definitivně zmagořil a Růžena je jen hloupá a lehce zmanipulovatelná ženská…

ale diváci očividně chtějí vidět Thomase a to, jak mu všechno prochází, je vidět, že v dnešní době jsou v kurzu kriminálníci, takže si nemám právo stěžovat, holt asi tahle reality show není pro mě…

1312
Hug
Reagovat

Jáša to víš že neklesne,třeba ty jsi tady před týdnem psala,že s VV končíš a čumíš na to furt…

1313
Taja
Reagovat

hm,
tak mám pocit, že si prima podřízla větev se sledovaností,
ona tímhle zmanipulovaným hlasováním udělala z čechů šovinistický homofóby a zkorumpovatelný zmetky,
dokonce zaplatila pár brigádníků, aby tady prudili, vcelku pubertální nápad,
už jen to, jak dopoledne štáb opět pustil do éteru Tomasovo sraní, to je výsměch všem zbývajícím a platícím divákům!
Jenže Tomas je špatný herec, neumí zahrát, že to není domluvený, sám se všemu uculuje, posunky, gesta, dá se všechno vyčíst, celá tahle komedie,
dokonce se párkrát i prořekl,
jestli tohle nechá vedení tv bez odezvy, tak v tom jedou všichni společně…

1314
okkvp
Reagovat

1295 – ntv, jsem to pustila a Marcel bulí dojetím ;-)

1315
Anonymní
Reagovat

A hlavne VB zase odpustte vsechno co porusi a ostatni co nejvic buzerujte za banality, chce se mi blejt!!!!

1316
Viola
Reagovat

Štábe běž do kelu!Co pravidla??Zdenička měla červené šatečky,bylo to skoro vyrovnané,řekl jsem Terezce,že chci vyhrát 50:50 atd. co vykládá ve vile?FUJ!!! Má podmínku-vyhodit,jako Mirka!

1317
Janko
Reagovat

Jediný dobrý řešení je unlike stránku vyvolených na fb!

1318
XY2
Reagovat

Byl to nevelký rozdíl, nemusí to být manipulace, Mirka nemastná neslaná, ani obraz ani zvuk, víceméně hlasovali pro ni Vladkovci.
Je to sice opruz na to čuně koukat ještě 14 dní, ale já se dívat na rozdíl od vás ostatních budu, jen nebude kam psát pro nezájem, ale snad si vystačím i sama:-)

1319
hledice
Reagovat

škoda, že nemůžeme Vladovi poradit, aby celý den ležel a nic nedělal a nevymýšlel, nevařil, neuklízel atd…..aby všichni viděli, jaká to bude nuda nuda nuda v režii VB

1320
Katynka
Reagovat

1304 Obávám se, že štáb Primy tady na nás kašle a ještě nás uráží v televizi – samo že obecně. Předpokládám, že si Prima neváží svých diváků, že s tím takto manipuluje, nevěřím ani zbla, že by to vyhrál, kdyby to bylo jen na lidech. Ani trochu tomu nevěřím, protože člověku nevadí intriky a taktika, ale vadí mu, když je někdo fyzicky napadán a to nebaví ani diváka. A s Thomasem se vrátila hrozba, já bych se tam bála, fakt.

A jak tu už někdo psal, těmito lidmi se ani v životě neobklopuji, takže se na ně nehodlám dívat. Drželo mě jen to, že jde do duelu a že vypadne. S dneškem mám 14 dní volno a doufám, že pak bude zase v duelu. Protože i kdyby milionkrát porušoval sebezávažněji pravidla, tak on prostě od štábu nevyfičí.

1321
Wanna be your monster
Reagovat

Moje závislost na vyvolených naštěstí upadla už od začátku týdne, takže vébéčko to nijak neovlivní. :) nicméně na duel jsem se stejně koukla.

1322
CarlCorey
Reagovat

Tak zatim se mejte… budu max. po ocku cist denni souhrny tady. Doufam, ze si za tyden prectu, jak Eva porazila Romanu, a v patek jak Vladko porazil VB… a pak se na to mozna, mozna znovu pujde jeste divat…

1323
Jana
Reagovat

A ještě zítra Rychtářovo-bartošovic rodina do vily, to je totální žumpa! Primo pěkně si to posrala, ale na druhou stranu díky za získaný volný čas. Začala jsem se dívat jen kvůli Vladkovi, přeji mu hodně sil ať to tam nějak ustojí s tím póvlem a ať už to dopadne jak chce, doufám, že on se v životě neztratí….

1324
Anonymní
Reagovat

A nechapu, jaktoze zase ted nerikali, kolik bylo poslano hlasu, tak bud to rikam porad nebo nikdy ne? o_O

1325
K
Reagovat

Ale zase na druhou stranu, jak často se vám podaří na vlastní oči spatřit něco tak odporně odpadkového jako je VB? Tak vydržte až do konce. Kyblík na zvracení po ruce a věřme že pravda nakonec zvítězí aspoň ve VV. Pravda není Vladko, nebo kdokoliv jiný, pravda je že hovno byť růží zváno smrdělo by stejně.
A navíc, s tím jak to Prima vede jsou to možná historicky poslední VV v naší milé zemi.

1326
ffox
Reagovat

Proc hned podvod. To, ze si tu urcity okruh lidi neco pise a maepodobny nazor a prani neznamena, ze tomu tak je u vsech. Pise si tu pravidelne cc, to si fakt myslite, ze ten vas nazor je vetsinovyiny spravny??
Btw. Bunda dneska nelitala:-)

1327
Anonymní
Reagovat

Ted jen doufam, ze bozi mlyny melou, sice pomalu, ale jiste a aspon POLICIE nebude megamrkev a o protezovanyho VB se postara a z krimu nevyleze pekne dlouho!!! Jediny co me utesuje, je skutecnost, ze Zdenicka na toho smejda cekat nebude a podrazi ho a to bych mu ze srdce pral a k tomu ty exekuce, uzasnej bezdomovec z neho bude, az bude skemrat o korunky na hlavaku.

1328
upsik
Reagovat

Tak tímto hlasováním Prima definitivně ukázala, jak je snadné pro ni zmanipulovat hlasování ve prospěch protekčního VB…dále již nemá smysl VV sledovat (stát se PASIVNÍM KONZUMENTEM)…Prima dosáhla na dno …(překrucování děje a pravdy, hnus a opět hnus)!

Mějte se tu hezky a snad se ještě u RS potkáme…

R.I.P. VV4

P.S. Šetřete hlasy pro Vlada (nemá význam již plýtvat kreditem ve VV4), jenom ten si tuhle šaškárnu zaslouží vyhrát! Bohužel už tomu po dnešku přestávám věřit…:(

1329
+-
Reagovat

Já letos nefandím asi nikomu, (jen jsem si říkal, že za tu akčnost a plnění úkolů by to měli vyhrát Vlado s Nikol). Mirky je škoda, protože jestli měl někdo s VB vypadnout, tak snad radši Pavlína nebo Eva, z nich tří byla Mirka nejvýraznější. Buldočinec tak ztratil jednoho ze dvou silnějších soupeřů ze čtyř, co proti sobě měl…

Kdyby se choval VB aspoň jak Zvěřina, tak bych jeho návrat ještě chápal, ale všichni fanoušci VB, nezlobte se na mě, ale vám přijde v pořádku, že VB tam proleží kolik dní, nemusí nic plnit a neděje se nic? Když do Vláda strčí, bere se to jako menší napadení a podmínka a když přibouchne Láďovi hlavu do dveří, napadení už to není a mlčí se o tom? Tohle je to, co mi na tom vadí nejvíc, že tam vrátili někoho, kdo nemusí dělat nic a nic se s tim nedělá…
Navíc, to zavání přesně tím, že se štáb VV a VB dohodli už předem, že on bude vítěz, oni mu zaplatí „pohledávky“ a nasadí ho jako hlavního konkurenta proti Vladovi. Celá tahle VV4 už je prostě fraška – přesně jak nazvala TP první palcování – a v rámci toho se bude držet celá show… Holt velké zklamání

Příště bude asi vypalcovaná Eva, vezme Romanu a vrátí se Eva. Pak někdo z Buldočince vezme Pavlínu, ta vypadne, a poté znova Evu, která už to neustojí a vypadne. Pak už zbyde Vlado sám a bude vyřazovat každého s kým půjde do duelu (Pepa, Honza, Lůca, Ládík).
Pokud dojde k duelu Vlado vs. VB – udělá Prima na rychlo trojduel.

1330
EvkaD
Reagovat

1303, Jáši, já určitě. Ani online, nic. Prima to musí znát, pokud se lidi vyserou na rekapy i kamery, zůstane pár Thomasfans! VV 4 půjdou do kytek, to nevadí ale, hlavně když Thomas vyhraje! Hlavně aby to vydrželi lidi tady. Já si panáčka přečtu, mám čas na jiné programy, dívat se na tu tlamu namachrovanou, prý Vladkoland!! Co tam má kolem stolu ten borec, co vyhrál duel?? Za cvičné opice, za chvíli mu budou olizovat nohy..
To, že ten duel vyhrál skutečně, tomu věří asi tady dohromady 5 lidí, víc ne. Dobrou noc, mějte se!

1331
Chemik
Reagovat

Všem Vladkohuličům:
http://youtu.be/t7Tm0SQT7N4?t=4s

1332
Pat
Reagovat

Ho…píp manipulace. Ne, že bych to VB přál, to ani omylem, ale bylo to jasné. Spíš mne překvapilo, že to vyšlo jen tak těsně. Stačí se zamyslet, tato hra není o tom, kdo je „lepší člověk“, ale o tom, kdo dostane víc hlasů. A kdo hlasuje (ne jen si někoho přeje).

1333
susanq
Reagovat

no tak, decka, emocie opadnu, uz sa upokojme… je to tak, jak to je… ja som sa upokojila… budem pozerat dalej, bohuzial som odkazana iba na rekapy a hlavne na vase suhrny a komenty, preto si viem urobit realny obrazok. prosim, nehadzte flintu do zita, su tu stale ludia, ktorym zalezi na tom, aby spravidlivost zvitazila… hoci na konci, ale predsa… ano, prima do posrala, je mrkev, zmrznuta, zhnita, prolhana, ale mna to stale zaujima… a verim, ze hradil odide, casom… tak spojme sily a este vytrvajme…

1334
Thybaumont
Reagovat

je to zvláštní, čekal bych, že s Hradilem by vyhrál i děravej hrnec. Přece není možný, aby to hovado vůbec stálo někomu za to, aby zvedl zadek a poslal mu hlas.

1335
Lenna
Reagovat

A já jsem ráda, že se vrátil Thomas, Mirka totálně zbytečný hráč a všichni co tady melete, že už se nebudete dívat, ale budete!!

1336
SADRAJ
Reagovat

tak sem se na FB odlajnoval z origoš VV a ještě uvidím ale manipulůací tu už bylo za předposledních 40 leet dost a dost že by v mrkvích zustaly staré struktury a neo se nám to plíživě vrací ? uvidíme jak s VV zmanipulují parlamentní Volby.
Co jim MRKVOUNI MRKVOVí pustí k volbám???
Jestli jen z ČT povinnou předvolební reklamu a nebo jak to mají vymyšlené to jsem opravdu zvědav a etli toPája rozchodí to je dalsí otázky yby jo vnoci ještě nevezli na ARO. one sranda

1337
BJ
Reagovat

lesby měly možnost se ve vile projevit v lepším světle, měly toho využít jinak, tak jak toho využil i Vlado v první řadě VV, jenže ten byl aspoň i jinak zajímavý, ony nic, absolutně nevýrazné, byly tam jen proto, že jsou lesby a to je málo, brzy poletí domů i ta druhá, doufám co nejdřív…..

1338
Zorro
Reagovat

Ja se naopak asi zacnu na VV vic divat, kdyz vidim, ze ten buzik nemusi mit vyhru jistou. Treba Prima nedopusti, aby podruhe vyhral. To by se mi libilo.
A prestante furt tvrdit, ze Thomas napadl Ladu. On jen otevrel dvere a Thomas nevidel, ze v ni uz ma hlavu. Kdyby to videl, tak by temi dvermi netrisknul. Fakt jste zmanipulovane ovce, ktere si vsechno vysvetluji po svem a pravdu ohybaji, jak se da.

1339
Capri
Reagovat

Ale mě opravdu baví ta neuvěřitelná krátkozrakost příznivců VB kteří mají pocit, že kdo není s nimi potažmo s VB tak je s Vladkem. :D Ale na druhou stranu se není se divit…

1340
kvestor
Reagovat

Zdar,
znam Panacka od VV1 a zajdu se sem podivat vzdy, kdyz se cas od casu vyskytne RS ktera me zaujme (sic v CR jim rozumite asi nejlip,imho). Myslim, ze jsem sem nikdy nic nenapsal ani nekomentoval, protoze jste vetsinou vsechno rekli za me (zdravim Scalexe).

Vzhledem k tomu, ze letos je to s VB obzvlast vypecena zalezitost a souhlasim s tim, co o kousek vyse napsal(a) upsik, tak jsem vam prisel podekovat, rozloucit se a zase nekdy ahoj :)

1341
Katynka
Reagovat

1326 To je sice fakt, ale milý pisateli, jestli jsi si nevšiml, tak jsou to tady prostě skalní fanoušci RS a dost ti, kteří koukali online několik hodin denně a viděli to, co v rekapech nebylo. Takže usoudili, kdo jaký je dle více záběrů, než se ukazuje v televizi. A nejsou to jen tyto stránky. Navíc manipulace ve prospěch Thomase je naprosto zřejmá už jenom proto, že před týdnem, kdy tam byla ještě Zdenička a bylo by to tak, že by první šel do duelu Thomas, tak by jisto nevyhrál dle ohlasů na fc Primy, ale tento týden se to nějakým zázrakem otočilo. A je z něj chudáček.
A jestli to chtěli uhrát na příběh, že rozdělí Páju s Mirkou, tak k tomu by stejně jednou došlo, o ten příběh by nepřišli. Jenomže bylo potřeba, aby nám tam vydržel agresor, který to tam udržuje povětšinou tak, že ostatní mají staženou prdel strachy.

1342
Adéla
Reagovat

1334 – taky to moc nechápu, asi hlasovali věřitelé, aby exekutor z těch vyhraných 5 mil. uspokojil jejich pohledávky. No a teď na terase taktizují a úplně nejchytřejší je ta alkoholička.

1343
kozlík matěj
Reagovat

Jsem na tom asi jako většina panáčkovců. Panáčka si vždycky přečtu ráda, ale on-line českých VV omezím na minimum. Mám ráda pohádky s dobrými konci a malou mořskou vílu jsem nikdy neměla ráda, protože umře. A jako u víly i teď tady se mi chce brečet. Kouknu na slovenský VV, ty špatně stíhám, ale sleduju je. Letos jsem kvůli VV úplně zazdila ordinaci i ulici (ani 1 díl, pořád jsem byla na kamerách). Hm.

1344
Jáša
Reagovat

1312
Tak já žádám o doložení tvého tvrzení.
Nenapadej a neurážej, když nemáš jediný důkaz.
Já kamery dnes nezapnula a dokud tam bude to namistrované hovado, nezapnu.
Věřím, že nebudu sama.

1345
K
Reagovat

Jen mám obavu jak se tu odhlašují členové z klubu „nenávidíme Thomase“ stane se tu z toho homofóbní koutek „nenávidíme Vladka“

1346
estor
Reagovat

Lenna-to víš,že budeme a příště pošleme Hradila domů,ať si to užívá..má to spočítaný :DD

1347
heej
Reagovat

souhlas Jášo!

1348
BJ
Reagovat

1341: myslím, že z toho „agresora “ nikdo z vily prdel staženou nemá, řekla bych, že víc lidí má staženou prdel z Vlada, aby nezačal bláznit……

1349
Sniper
Reagovat

Chapete ze takovahle kreatura, ktera nepokryte okrada nas vsechny by mela ziskat 5 micu ? Je mi jedno kdo to ziska. Ale Romana a tenhle Dobytek ne….

Mimochodem ted keca co se deje venku a opet je klid !…
Pa… Tohle nema smysl !!!

1350
sara98
Reagovat

Ještě jsem nepsala, jen čtu, ale tohle mi nedá. Jak můžou vypsat sázky na něco, kde korektnost hlasování nehlídá státní notář.
A další – zajímala by mě reakce Mirky, až si přečte a skoukne všechno co proběhlo venku za minulý týden. Rekapy, bulvár atd.

1351
Rena
Reagovat

Jsem ráda, že vv už druhým týdnem online nesleduji, jen Panáčka si občas kousek přečtu. Nevím, která možnost je horší, zda manipulace Primou s hlasy nebo to, jací lidé asi jsou ti, co hlasují – sledují vv, když pošlou dál VB. Vždyt před 2 týdny se tu mluvilo o tom, že Mirka to možná vyhraje… a ted končí s tím hajzlíkem? Pro mě byla poněkud nudná, ale dnes měl jít domů VB …

1352
Vlásek
Reagovat

Jasná ukázka toho, co zmůže protekce a mediální manipulace.

Přála jsem vítězství Mirce, protože VB by měl prohrát.

Takže to vyšlo nefér jako ledacos v životě.

Kdybych uvažovala o tom, co Mirce mohlo ubrat hlasy
– nevýraznost
– vztah (část hlasujících proti ní homofobní a pro ostatní tato dvojice ve vile prostě málo zajímavá)
– zavilá neústupnost vůči VB. Mirka není typ, který by uměl někoho zesměšnit nebo shodit , nějakým zlehčujícím způsobem, když dotyčného nemusí. To by jí přineslo víc podpory. Její zamračený odpor nepůsobil dobře. Možná si to uvědomila, ale imho je pro ni důležité, že ostře vyjádřila svůj názor a pevně si za ním stála. Proto by to určitě udělala stejně.
Jedině kvůli Pavle by mohla teď ohledně správnosti svého postupu znejistět.

1353
Ext
Reagovat

Ja myslim ze dobry…Hradil je blbec o tom zadna, ale ona byla fakt nudna..
Pro hru myslim dobry..sem prijemne prekvapeny..ted prijde doba kdy se vsichni odkopou…a tak je to spravne a tak to ma byt..:)

1354
susanq
Reagovat

nenapisete pls niekto, ako to to hovado Hradil prave teraz preziva? bije sa do prs? robi zo seba hrdinu? a co Paja? este mu neurvala koule? co vlado? nechytil do ruky strojcek? ma este svoje vlasy?

1355
Hug
Reagovat

1344 důkaz je to,že jsi psala co se děje ve vile, a týden předtím jsi se s asi 10ti vykřičníkama dušovala že s VV končíš. Stejně nechápu jakej mají ty hysterický výkřiky,že někdo končí se sledováním VV,smysl,myslím že všem ostatním je to úplně šumák

1356
Capri
Reagovat

Bylo ale k pousmání jak Romanka prohlásila že návratem VB se cítí silnější… Naivita této osoby je opravdu zarážející.

1357
Sniper
Reagovat

Jeste dodam. Kdyby tam byl ultrahrac ted, tak ho vyprovokuje on na nej sahne a hrac okamzite odstoupi protoze Hradila nevyhodej… Ze jim to nedojde. Ostuda a mimochodem to nemuze pravne prohrat ! Protoze byl on napaden Hradilem. Tedy doslo k poruseni a stab to nevyresil a tim padem nelze ani zalovat. Naopak bych jeste podal TO na Hradila za napadeni. To ze je v nejaky dojebany RS ho neochranuje pred podminkou atd…

1358
Prostě já
Reagovat

Teď by to příště chtělo vypalcovat Pavlínu. Ta by vypadla i s tím sádrovým trpaslíkem

1359
Ksčenka
Reagovat

Vladko mě bavil, baví a bavit bude . Klidně ať vyhraje podruhé – zaslouží si to. Ale dneska mi duel uděla radost. Thomas není žádný agresor- je to jen klasický “ macho“ . A i vy co nemáte ty z “ Románie“ rádi buďte rádi :-) – alspoň bude na co koukat.Trochu to pohne atmosférou ve vile . Koukat se na Páju a Mirečku jak si češou culíky a neprojevují se – děkuji nechci . Když budou všichni kamarádi – tak na co budeme koukat? Z čeho se nám bude pěnit krev? Pokud tato RS vyvolává u nás takové emoce tak asi jede dobře – tak to má být .

1360
K
Reagovat

Jestli se na to teď vyprdnete tak ten odpadek opravdu vyhrál, štáb vyhrál, mrkve vyhrály a z panáčka bude žvanírna pro ty co „ale opravdu proti buzerantům a lesbám fakt nic nemají“

1361
Lenna
Reagovat

1353, Přesně tak, Thomas je blb, ale Mirka byla hráčka totálně k ničemu, nudná a nevýrazná.

1362
Thybaumont
Reagovat

1354 no jistěě, narostla mu ramena, radí, vysvětluje jak ostatní vypadaj…má benevolentní náladu ke všem spolubydlícím.

1363
Chemik
Reagovat

Elmex: O Survivorovi se ve VV nemluví!

1364
okkvp
Reagovat

OT – akorát bych tedy věrné Thomasovce požádala, aby se také zapojili do zdejšího chodu a provozu panáčka a vlastními „těly“ nahradili odpadlé onlinisty – zapisovače. Admini předem děkují.

1365
Pro Zorra
Reagovat

1338 – Když nazýváš někoho „buzíkem“, tak je jasný, že jsi rád za Hradila zpět ve vile. Trocha tolerance by lidem jako vy, prospěla. Smutné je to, že Thomas představuje „určitý typ člověka“ a to, že ho lidi upřednostní, je víc než smutný obrázek dnešní společnosti (nebo spíš vzorku hlasujících), že si přejí koukat se na někoho, kdo lidi uráží, šikanuje, netoleruje atd…

Co se týče toho přivření do dveří, pusť si to na ofiko stránkách v rekapu, VB viděl moc dobře, že tam leze Ládík a jeho omluva pak byla, že musel hájit jejich malé území (prádelnu), byl si vědom toho, že to s tim přibouchnutím hlavy podělal.

To že někdo vidí věci tak jak jsou, neznamená, že je hned ovce. Když budu stát na semaforu a bude svítit červená, co uvidím? Červenou. Budu proto ovce, protože jí uvidí i 10 dalších lidí, co tam bude stát se mnou? Tenhle argument je u ovcování nesmysl. Když neznáš lidi, co tu diskutují osobně, neříkej jim stádo. Každý se může rozhodnout podle sebe a to, že je to názor většiny tady, neznamená, že je ovcoidní nebo špatnej (když není stejný jako tvůj). Tohle fakt „miluju“, když někdo cpe svojí pravdu někomu, kdo má jiný názor, s tím, že jeho názor musí být nesprávný, když není stejný. Kdybych chtěl VB zpět jako ty, už bych nebyl ovce?

O ohýbání pravdy se dá říct to samé i o tvém názoru, vůbec o každém názoru, který je odlišný. Ale tak když máš svojí pravdu, stejně tě nikdo jiný nepřesvědčí o opaku, že?

1366
Honza
Reagovat

Naposled se rozlučte s Mirkou
Thomas: Děkuju všem, že mi posílali hlasy… :D

1367
Dave
Reagovat

Nějak nepíšete, co se děje ve vile ;o).
Na terase probíhala zajímavá diskuze, kdy Thomas vnesl do vily hodně detailů z duelu – jako že lidi v sále milovali kyselej ksicht Vlada, takže je blbost si ho chtít vzít do duelu.
Lůca prý chtěla být vypalcována a vzít si Vlada, po tomhle si ho nevezme. Jestli jsme dobře slyšel, tak raději vykouří Ládíka, než by dala francla Zdeně.
Teď mají namlouvat vzkazy pro Mirku – nic zajímavýho. Nikola je zklamaná, že se s ní M. nerozloučila. Pavlína třesoucím se hlasem slibuje, že bude silná.

1368
Capri
Reagovat

1359: Ale ano i já přiznávám, že svým způsobem jsem i já rád. Nutnost dvou výrazných postav které jdou proti sobě je opravdu žádoucí pro děj téhle (a nejen této) show. Bohužel VB není ten typ kterého bych si osobně v této roli přál a jeho excesy mi byly opravdu proti srsti. PZ ve VV1 byl pako, ale alespoň měl ten člověk určitý rozměr kterého VB nedosahuje a dosahovat nebude.

1369
Sylva Langrová
Reagovat

Tohle je příliš.Kdyby Mirka vypadla s kýmkoli jiným,řeknu si,ok,mají k němu z nějakého důvodu sympatie.Ale tohle!Proč vyhrálo něco tak odporného,jako je p.Hradil?Neomezené protěžování tohoto soutěžícího,které naprosto nemá hranice.

1370
Xxxx
Reagovat

VB Romane o Pavline: „Mne ji lito neni, dyt si za to muze sama“

1371
bobina
Reagovat

Z tý terasy je mi totál zle.

Láda: podlý, vyčuráný, závistivý bazilišek, potouchlík
Lucie: líná, vyčuraná nanynka těžící z postavení své mámy, bezpáteřní mrcha, zlá, sobecká
Romana: zlá, zamindrákovaná, hloupá alkoholička
Pepa: namistrovanej blbeček, nevyzrálej, jednoduchej, hloupej
Nikola: sebestředná, namyšlená (není na co), falešná, zlatokopka
Tomas: Zákeřný, zlý, závistivý, povýšený, nadřazený, hloupý, agresívní

1372
Capri
Reagovat

1365: Velice rozumně napsáno… palec nahoru.

1373
BJ
Reagovat

příští duel to vidím na Eva X Romana…. doufám, že Eva vyletí a Vladkolend se bude pomalu rozpadat a Vlado bude mít možnost se nad sebou zamyslet…..

1374
Hug
Reagovat

bobino mno v malé ložnici to není o nic lepší,hloupá Pavlína s ještě hloupější Evou a bláznivým Vladkem:-)

1375
Jáša
Reagovat

1355
Podruhé žádám o důkaz.
Dej ho sem, opravdu se nenechám urážet, mimochodem, já vykřičníky vůbec nepoužívám.

1376
Katynka
Reagovat

Tak těm, co pochybují o tom, že ti, kteří prohlásili, že se nebudou dívat,protože je tam Thomas, tak tomu věřte. Prima nikde nepřizná, že jí sledovanost klesá, protože to by bylo zle. Já to řeknu takto, dost lidí to tu píše a já jim věřím, protože to mám stejně.
Už když jsem zjistila dle online kamer, že pro některé hráče pravidla platí a pro některé ne a že je to jinak v rekapu a jinak v online, zrušila jsem sledování rekapů v telce. Když jsem zjistila, že Thomas málem urazil dveřmi hlavu Ládíkovi (který ho najednou dneska chtěl zpátky, takže dostal asi málo) a nic se nestalo, vyhazov z vily za porušení pravidel se nekonal, tak jsem online omezila. A když jsem zjistila, že to pokračuje vesele dál, začal mi Thomas tak vadit, že nekoukám ani na online a zůstala jen u přímáků, abych podpořila své favority. Dneska mi to nevyšlo, ale bylo by mi to skoro jedno u kohokoliv, ale u tohoto jak tu někteří říkají „macha“ mi to jedno není.
Lidi z něj prdel mají staženou, protože mu do ní začínají lést, aby byli v jeho přízni. Dřív to tak dělali u Vladka, takže nebude Vladkoland, ale Thomaslend. A důkaz, že se tady pomalu nepíše, co se děje ve vile je, že se na to ti, co jsou zklamaní, nechce dívat, jak si Thomas hraje na machra.

Porušuje pravidla vesele dál, takže já si fakt přeju, ať někomu dá tak po tlamě, až z toho bude malér.

1377
DRED
Reagovat

Stab PRIMA

http://2.bp.blogspot.com/-Ez23STs0MOY/Tnh3qYtiY6I/AAAAAAAABlg/pz1Fz-4kPMs/s1600/three-wise-monkeys1.jpg

Reakce na vypraveni Prasopsa po navratu co se deje venku….

1378
Hug
Reagovat

Jáša nechce se mi to hledat ale vím na 100 pro že jsi to byla ty,tebe a EvkuD si dobře pamatuju a hlídám:-))

1379
K
Reagovat

Odpad už zase Zdeničkuje na terase, Romana pokvakuje kraviny, Lůza přemejšlí přes co všechno by se ještě dalo kouřit a Niky mlčí.

1380
Crazy lady
Reagovat

Ještě funguje ta anketa na přezdívky ?
Navrhuju přejmenovat velkýho Buldoka, miláčka štábu, na NELU.

1381
Katynka
Reagovat

1365 Dokonale napsané!!!!! Já jsem tak smutná, že bych to takto nenapsala.

1382
jajaz2
Reagovat

VB se nudí, chtělo by to nějaký výlet

když se nudí Vlado tak vymýšlí jak se zabavit nějakou hrou s ostatníma, nějakou srandou a tady je vidět ten rozdíl mezi VB a Vladem, protože VB čeká až ho zabaví někdo jinej

1383
kačaba
Reagovat

Také jako VB nabírám druhý dech. V TV již sledovat nebudu, jen Panáčka, protože souzním s většinou názorů. A těší mě, že si VB začal dělat zálusk na 5 m. a já se budu dívat na to jak utře.

1384
Ksčenka
Reagovat

Já klidně budu něco komentovat z on-line kamer . Ale obávám se, že to co bych psala by se vám asi nelíbilo:-) Mě se prostě Thomasova proměna z borce co přišel s pixlama doplňků změnil v romantika a zamilovaného puboše. Náhodou mu to fakt žeru . A Jalovcovi jsem to nežrala. Já nejsem ve vile proti nikomu zaujatá a ani nemám žádného favorita.. protože každý z obyvatel je osobnost a snažím se každého brát takový jako je a nesoudit a neodsoudit. Mě se náhodou spád ve vile líbí. A nejvíce se těším na Honzíka. příjde mi naivní “ František dobrota“ takže to bude zajímavé .

1385
jajaz2
Reagovat

a ještě teorie k tomu jak to dnes dopadlo, byly tu dnes názory že naopak Mirka to má domluvené se štábem, protože mluvila o Šárce, apod. a tohle zase mohlo ty kteří tomu věřili nakopnout a posílat antihlasy a všechno se vším, duel dopadl tak jak dopadl

1386
DRED
Reagovat

1380 BINGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak to je mazec…..

Souhlasim !

NELA a NEBO SLOVAKOVA

Budu pouzivat !!!!!

1387
Katynka
Reagovat

A chtěla bych říct, že jsem te´d v situaci, kdy jsem dost často smutná a díky Vladovi a to i když je naštvaný či smutný, tak se od srdce zasměju – viz. dnešní přímák, kdy se měli ptát sami těch v duelu a Terezka řekla, že Vladko se má ptát Mirky a on měl tak super reakci a tak perfektní otázku. To prostě nikdo tam nedokáže. A klidně mi může někdo nadávat, že jsem jeho fanynka, ale když tam většina lidí na tu hru jako takovou kašle, úkoly pořádně plní akorát Vladko, Eva, Nikol a ostatní jen tak tak, tak prostě pro mě je nej Vladko a hotovo.ů On umí bavit čímkoliv, co udělá.

1388
jajaz2
Reagovat

ježíš kde na to furt chodí že Lů je silný hráč!!!!

prej když ty (Lů) nedáš Vlada tak ho nedá nikdo

1389
Monika
Reagovat

Thomas podporuje Lucku, aby si Vlada vzala do duelu:-))) lucka „az me vypalcujou vezmu si do duelu Vlada“ Thomas „Lucko, jestli ho neporazis ty tak uz nikdo“:-)))))

1390
Dave
Reagovat

Z hlediska vývoje RS mi vyhovuje, že vypadnula nudná osoba z tábora Vlada. Stejně tak by v budoucnu mohli vypadnout Pepa, Eva, Pavlína (tu ponechat, jen pokud se bez své partnerky začne projevovat).

Ze současného osazenstva je pro mě nejpřijatelnější osobou Romana. Divný, ne?

Na terase – Lůce je huštěno do hlavy, že ona jediná má šanci porazit toho-jehož-jméno-se-nevyslovuje. Lůca si trénuje zúčtovací řeč.

1391
K
Reagovat

Lůza byla na terase zvolena jako nejčistší duše ve vile a jediná která může Vladka vyřadit. Čekejmež masivní podporu štábu pro tuto čistou duši

1392
+-
Reagovat

No a zase se mluví o tom, co bylo v duelu. Když VB řekne, že by si Vláda nebral, že viděl ty lidi, jak ho žerou, když hodil ten ksicht, že by se měl ptát Thomase atd, to by si měl takové info nechat pro sebe ne?
V tom případě vůbec neměli vyhazovat Mirka, protože VB už toho řekl za dnešní večer z venku víc, než tam Mirek snad za celou tu dobu pobytu…

Prostě hnus. Rozhodně nejsem typ, který by hned prohlašoval, že s tím končí, počítal jsem s tím, že to takové bude, takže překvapení žádné, ale jak mi vadilo, že Pavlína dělala fóry, když měla zazpívat operu, když to dostala jako úkol, tak mi vadí, že VB porušuje pořád pravidla a NEDĚJE SE NIC.
Že je homofob nebo záporák, to je sice děs, ale je to jeho vizitka. Takže to mi může být putna, ale když má jednou něco mít „nějaká pravidla“ tak se jich mají držet všichni a ne jen někdo. Howgh

1393
Pedro
Reagovat

1384: „jestli na ni někdo šáhnete, tak vám usekám ruce“. To u mě není romantika.

1394
Jáša
Reagovat

1378
Tak se podívej. Když už někoho napadneš a urazíš, měl bys to mít podloženo. Já ti tvrdím, že lžeš.
Dokaž mi to.
Já vykřičníky nepoužívám.

1395
jajaz2
Reagovat

tak podle Pepana Vlado nedělá nic jiného než se hádá s Tomasem nebo se houpá v křesle

když pominu že většina úkolů je taková sranda právě díky Vladovi, tak ten vývar, kterým se všichni před chvílí cpali jim nachystal Vlado…

1396
simon
Reagovat

1393 – Vladkovo odseknutí zavři držku na Romanu taky není zrovna vybraný chování.

1397
jajaz2
Reagovat

1396 – tak na Romanu je to gentlemanský

1398
XY2
Reagovat

Ládícet si buď víc přihnul, nebo mu taky stouplo, je nějak řečný a dokonce má i odvahu:-)

Lů taky roste, asi bude hulit víc a všechno.

No, já se dívat určitě budu, jedno hovado mě nezničí. Teď právě zjistilo, že nemá kartáček, však on si nějakej půjčí, možná ty pupínky jsou svrab a ten se rychle roznese, a tak VV skončí i bez finále.

1399
Hooper
Reagovat

1395 – jistě ten vývar uvařil během houpání v křesle

1400
Pedro
Reagovat

1396: nejdřív si přečti, na co reaguju, a potom odpovídej, ju?

1401
K
Reagovat

Omlouvám se všem Zdeničkám, ale už mi to jméno leze krkem.

1402
XY2
Reagovat

1396 – myslím, že na Růžu to bylo chování ještě přímo královské:-)

1403
Hug
Reagovat

Novej se na terase konečně projevil a nikdo to tady nekomentuje? Docela nehezky se vyjadřoval k Vladovi

1404
XY2
Reagovat

1403 – taky na něj dojde:-)

1405
K
Reagovat

1403 co povídal?

1406
jajaz2
Reagovat

Romana zase jájínkuje
srovnává jak jí bylo když vypadl Martin a Pavla jí řekla „ježíš co děláš, dyť se uvidíme venku“

no Pavla s Mirkou jsou spolu devět let a Romana znala Martina týden či dva, toť vše

1407
+-
Reagovat

1403 – fakt? No asi si myslí, že Vladkoland padá k zemi a Buldočinec povstává.
Novej si teď čistí zuby s Lů a Lá v koupelně. Jinak mám jednu kameru v tý koupelně a další dvě na spící VIP ložnici. Terasu okupuje teď Růžena s někým, ale ze záběru je prd vidět.

1408
Crazy lady
Reagovat

Vy jste nepochopili, že Vlado vaří ,aby se předvedl v rekapu ? :)))
Nela se zázračně uzdravil, už nemá ani rýmičku, ani opar ?

1409
Hug
Reagovat

A Vlado před půl hodinou žádal o zhasnutí a ten zlej štáb mu naschvál nezhasl,tak si Vlado sám zhasl tričkem přes obličej:)

1410
Capri
Reagovat

Lucinko já se opravdu těším na to až se srazíš s tvrdou realitou.

1411
XY2
Reagovat

1406 – je to neporovnatelná situace, ale je pravda, že snad ty dvě holky nečekaly, že se ruku v ruce dostanou do finále?

1412
bobina
Reagovat

1396 to já bych jí řekla ještě něco horšího.

1413
jj
Reagovat

Pro Vlada by bylo dobrý, kdyby sledovanost znatelně klesla. Ale ona moc neklesne, jestli vůbec. V rámci co největšího zkrácení by se pak do duelů chodilo ve třech, vracel se jen jeden. Odpůrců už má dost, ve dvou by mohl mít problém, ve třech by to měl jasný. A měli by míň času ho znemožnit. Ke konci se ve třech pravděpodobně stejně chodit bude, jestli už je soutěž někde u poloviny.

1414
Ksčenka
Reagovat

1393 : Ježiš, trochu nadhledu :-) . Jsem psala, že je to “ macho“ -macho (mačo)
Význam:
španělský výraz pro chlapskost, asertivně až agresivně maskulinní způsob chování

Chtěl se před svou holkou ukázat :-) tak hraje borce . Je jak malý kluk .

1415
Katynka
Reagovat

1399 Aha, tak jsem to pochopila – Hooper si myslí, že se ve vile všechno samo udělá, samo se navaří, samo se uklidí. Thomas uklidí jen tehdy, když to dostane úkolem. A navíc sám říkal v duelu, že nevaří a neví, čeho se má kolik nakoupit. To všechno pořád organizuje Vladko, ten furt sepisuje či radí, co koupit, každý kdo vaří, tak se ptá jen Vladka, jinak by tam asi jedli furt to samý dokola. Vladko plní úkoly, křeslo tam má proto, že to patří k jeho osobě a když ostatní leží na posteli či na sedačce, tak on sedí v křesle a tudíž se houpe.

1416
jajaz2
Reagovat

1411 – jj, to beru že s tím měly počítat, hlavně se tam obě ani nemusely dostat, ale zas v tu chvíli si dokážu představit že to loučení Pavlínu znovu sebralo, mě šlo spíš o to jak to Romana přirovnává k tomu jak jí odešel Martin

1417
Hug
Reagovat

pošta!

1418
Vlásek
Reagovat

Celá vila leží nebo se ukládá ke spánku.

V ložnici se zavřenýma očima Pavla, Eva a Vlado.

Teď dopis

1419
Hooper
Reagovat

1408 – rýmičku afaik nemá už dlouho. Ale s tím oparem bych si nezahrával.

1420
Bodlak
Reagovat

Pro ty co maji zajem o vyvoj sledovanosti tak se kouknete sem (http://www.mediar.cz/temata-tydne-se-sloufem-a-okamurou-sledovalo-84-000-divaku-debatu-ct24-z-liberce-95-000) v dolni casti je tabulka s kompletni sledovanosti.

1421
XY2
Reagovat

1416 – Romana je blbá, s tím už prostě počítat musíme.

1422
Květka
Reagovat

1399: Vladko opravdu ten vývar uvařil. Přišel na terasu po příchodu VB, všem řekl, že kdo chce vývar, má si do něj dát zeleninu a popřál jim dobrou noc. Z toho si dělali srandu, že je jak večerníček:(( za chvilku se cpali vývarem, až se jim dělaly boule za ušima a u toho dál pomlouvali Vlada a spol. Taky se mi dnešní duel nelíbil, přála jsem to Mirce a poprvé poslala i několik sms, bohužel to nepomohlo. Ale nevadí, oni se tam i buldoci začnou střílet mezi sebou…

1423
jajaz2
Reagovat

všichni se chystájí spát a copak nám mrkve připravili, no úkol:-)

1424
XY2
Reagovat

1419 – jaký opar? Při pásovém oparu by si nezapl ani kalhoty a slzel by bolestí, ten tak akorát mohl chytit svrab a ten je taky hoooodně nakažlivý:-)

1425
Karolina
Reagovat

Duel Mirky a VB byl chápán jako boj dobra a zla… k tomu jenom to, že dobro i v reálném životě prohrává… a často, ale nikdy se nesmí vzdát v boji proti zlu… :-)
Možná tu někdy zapomínáme, že je to jenom hra, to proto, že emoce, které vidíme, jsou skutečné… i faleš, kterou vidíme, je skutečná…
Jenomže… myslím, že to byl dneska spíš boj o to, co diváci chtějí vidět… Bohužel se ukázalo, že asi víc převažují ti, kteří chtějí vidět vyhraným duelem přifouknuté sebevědomí VB, utrpení roztrženého páru LM a LP.
Poslouchám debatu buldočího kroužku přátel vítěze dnešního duelu… některé věty, které zazněly, opravdu vypodídají o moráolních kvalitách mnohých… není v mých silách všechno popsat, tak jen pro ilustraci několik „perel“ z úst VB:
– na slova kohosi, že je mu Pavly líto: Mě ne, může si za to sama… jo… spravedlnost ještě nevymřela…
– Mohli by nám to tu nějak zpestřit, jít na výlet, nebo něco…
– Vycejtil jsem, že lidi baví, že se tady s Vladem hádáme…
– Vlado je špatnej chlap…
atd. atp. celkově masíruje ostatní, aby hráli podle jeho záměrů… a bohužel… všichni mu to papají i s navijákem.

Debata na terase je velmi výživná, bohužel vypadává zvuk, tři kamery do mlčící VIPky, jedna na němou terasu…

VB nešetří informacemi z duelu… kde je teď štábní hlas „Neporušuj pravidla“?

Nový Zoubek chodí okolo, neprojevuje se, celkově působí dojmem, že mu hovor a jeho směr není docela příjemný.

Zítra jsem zvědavá hlavně na to, jaké VIP zacházení se dostane Pavle. A zejména jsem zvědavá na úterní Terezu, jak bude plná lítosti a pochopení…

Dívala jsem se ráda na VV1, VV2 jsem vzdala kvůli Jalovcovi, neměla jsem na něj žaludek. VV
mě nezaujaly.
Teď už jako starší a odolnější ještě 14 dní VB snesu. I když už mě přestává bavit způsob, jakým se letošní VV ubírají.
Zažili jsme příkladnou manipulaci veřejným míněním. Poučné. Je vidět síla média…
A je mi smutno z toho, že se našlo dost lidí, kteří dali přednost hulvátství, falši a nechutnosti před obyčejnou lidskou slušností.
Sorry za délku, jen jsem si vylila hercnu… :-)

1426
Crazy lady
Reagovat

Úkol – opět trapnej jako vždy,
NO a teď je nejvhodnější chvíle, aby všichni zalezli do postelí a ignorovali štáb.
Úkoly se plnit nemusí, právě naopak.

1427
Katynka
Reagovat

Jo a to jak řekla Nikol v přímáku, že jí Thomas vyhrožoval o useknutí ruky, taky žádná reakce. V normálním životě je to prostě ohrožování a buzerace a pokud to pokračuje, úspěšně se s tím dá jít na policajty a žalovat.

Jinak nechápu, že ti dva noví, když mají takové informace a ví, jak je to vidět venku a každý se těší na Vladka, tak jakmile vstoupí do hry, tak je hned proti němu. Taktika.

1428
XY2
Reagovat

1422 – jojo, polívčička do nich padala fofrem.

Lů nemá podprsenku.

1429
jajaz2
Reagovat

Romana: rodino dovezte mi oblečení nemám v čem chodit

já se přidávám s tím dovezte jí něco ale ne z jejího šatníku

1430
Hug
Reagovat

mají hrát nějakej teleshoping,Pavlína :-) to má moderovat

1431
Hooper
Reagovat

1422 – ale vždyť já vím. Ten smajl si tam přimysli.

1432
Hug
Reagovat

1427 Pavlína tam asi 3x řekla,že thomase zabije…

1433
XY2
Reagovat

Lů se volizuje s VB a jsou těsně na sobě, tedy na údajném pásovém oparu:-D

Snad mu zbyly ty úpony, když to ostatní se léčí mávnutím šátku:-)

1434
K
Reagovat

Když vypadla Slepička, nechali Odpada truchlit do kapuce, když vypadne Mirka nacpou Pavlu do veselé taškařice

1435
Jerremy
Reagovat

Vyvoleni maji prodat nejmuze (Elmex) a nejzenu (nikol)
Prodavat budou ty co dopadli nejhure:
Pavlina prodava Nikol
Lada prodava Honzu

Drazi se cas s jednim z nich, spolecna vecere, spolecny tanec.
Drazi se pomoci veci, co maji na sobe. Romana vede drazbu

1436
Betty
Reagovat

Idealni vyvoj – LP se sebere a jeste neco ukaze a za 14 dni duel ve kterem porazi VB. Trochu utopie, ale co kdyby hm? :-)

1437
Květka
Reagovat

1431: sorry:)) mám tu dost načteno, ale příznivce nemám asi roztříděné

1438
Gabi
Reagovat

Tak nám dneska díky usilovný práci mrkve zvítězila Pravda a láska nad lží a nenávistí. Hm…

1439
Prostě já
Reagovat

Myslíte si, že si Pavla udělá z Mirčiného oblečení figurínu? :-)

1440
Jerremy
Reagovat

Luca, ktera dneska prohlasovala, ze jist nebude (je to ta co v ankete vysla jako nejvetsi jedlik), se chce veceri a je ji jedno s kym :)

1441
Betty
Reagovat

Jeste jedna vec LP jednou zminila, ze by rada jednou neco moderovala, sice to prislo v tu nejmin vhodnou chvili, ALE treba se budeme divit

1442
Vlásek
Reagovat

Mají dražit vítěze volby krásy – Nikol a Honzu. H. draží Lá’da, N. Pavla (hájení ve smutku jako na Hradila teď překvapivě neplatí). Snad o možnost si s nimi zatančit v páru. Platí se kusy oblečení.

Zdáli slyšet řev stolisté Růže.

1443
jajaz2
Reagovat

K3 K4 prostě ten obraz nerozjedu jen růžosmích je slyšet

1444
Katynka
Reagovat

1425 Taky tady sedím a vylívám si své pocity, protože to nemám s kým probrat a je mi z toho do breku. Z té falše, jak pomlouvají a přitom se dlábí vývarem od Vladka. Jak Thomas porušuje v jednom kuse pravidla a nic se neděje. Já tyto typy nevyhledávám, ve svém životě nemám a pokud se tam objevili ne moji vinou, tak jsem se jim vyhýbala, ne že bych se jich bála, ale že jsou pod mou úroveň a mimo moje citové a sociální zaměření. Proto už nedokážu koukat na rekapy ani na online, jen si čtu, kdo co tu napíše a na přímáky. To asi teď vynechám, než zas bude za 14 dní možnost VB vypalcovat.
A myslím si, že jak říká, že Vlado se všema manipuluje, tak dávno ne, dávno, teď manipuluje VB, štáb mu v tom žehná tím, že jej nechá vypouštět z pusy info z venčí a ovlivňuje a ostatní mu to žerou. A jestli těch 5 mega vyhraje, tak to bude první hráč ze všech reality show, kterému to opravdu nepřeju.

1445
Hooper
Reagovat

1440 – no vida, tak jí to nevyšlo jen o pár minut.

1446
Anonymní
Reagovat

1427 – Nikol byla také hned v přímáku TP usměrněna, že ve Vile jsou pod tlakem a říkají věci, které nemyslí vážně. Nacož Nikol musela napůl souhlasit, že teda neví, zda by to VB vážně udělal nebo ne.
Pak ještě při výslechu k VB dodala TP, že je galantní, a ne že ne, jak pravila Nikol, takže vlastně to Nikoly tvrzení zmírnila, že nemuselo být myšleno tak jak bylo ze strany VB a ještě z něj udělala gentlase (a tím se TP Nikol i pomstila za to, že si jí minule dovolila opravit, když TP lehce překroutila to, že se Zdenička smála a Nikol to rozbrečelo, či jak to bylo a Nikol to uvedla na pravou míru)

1447
Anonymní
Reagovat

1439 – ne to je parketa pro protezovanyho ;-)

1448
+-
Reagovat

1425 – asi tak nějak, (podobně jak jsem napsal v 1365)

1449
Katynka
Reagovat

1432 Tak je to aspoň vyrovnané, aspoň něco.

1450
Ája
Reagovat

já se pořád nemůžu rozhodnout, kdo je pro mě největší záporák, vždycky jsem měla 1-2 kandidáty, teď jich je nepřeberné množství:
Thomas – o tom žádná, začínám mít dojem, že on je hlavní dramaturg a jasně předurčen na vítězství, asi je hrdina ten, kdo má největší exekuce
Pepa – sběratel kovů, uráží koho může, ale on je nedotknutelný
Růžena – hloupá ženská, která sebou nechá mávat jak hadr na holi, nadává na ty, kteří jí chtějí pomoct a leze do zadku těm, kteří jí nadávají
Nikola – ze začátku jsem jí fandila, ale bohužel je to pouze falešná mrcha, která nesnese kritiku a situaci, ve které není středem pozornosti
Lucie – blbá husička, která má nesmírné a nepochopitelné sebevědomí, podlézavá a pomlouvačná potvora, kterou má ve vile nevímproč téměř každý rád…ona u mě klesla nejvíce
Láďa – kdysi asi šikanovaný chlapec, proto se za každou cenu snaží zavděčit největšímu grázlovi ve vile, jen aby nebyl za vyčleněného otloukánka, že mu občas někdo přivře hlavu do dveří, mu vůbec nevadí

zbytek mi nevadí, Eva je sice občas afektovaná a upištěná husička, ale v porovnání s ostatními, je zlatá, na tu jsem změnila nejvíc názor k lepšímu

pokud je tohle vzorek národa, tak potěš koště :-O

1451
jajaz2
Reagovat

teď i K2 modrá obrazovka

a nevytočí mě ty mrkve a ne a ne a ne, budu dál sledovat on-line a ne ty jejich zkreslené rekapy

1452
Wlcak
Reagovat

Výbétně mrkváči,BRAVO :/ Buldoka jste nechali po pár dnech „lásky“ aby se jakoby „trápil“ a teď chcete slečnu která je v nepoměrně jiné situacu protože má vztah 9 let deptat veselou taškařicí.Jste strouhaná MRKEV

1453
Jáša
Reagovat

1432
Hug
Tak já stále čekám, na důkaz, nebo omluvu. Jak je mezi slušnými lidmi zvykem.

1454
Hug
Reagovat

Zdá se mi to nebo jsem jen zaujatej a vidím na Martůčce radost z toho,že má konečně Vlada jen pro sebe? I v ložnici se několikrát podívala jestli ji zabírá kamera a hrála děsně smutnou z vypadnutí mirky

1455
jajaz2
Reagovat

Láďa: tak já dražím nejhezčího muže vily, tak co bych vám o něj řekl, má bílý zuby..

1456
Hooper
Reagovat

Zabijte Růžu!

1457
Hug
Reagovat

Jášo fakt to hledat nebudu,a slušnej nejsu,přál jsem si návrat Thomase:-)

1458
Jerremy
Reagovat

La: „Honza ma vsechno, zuby bez kazu, nejlepsi postavu, modre oci, umi premet… udelej premet :) Nema chlupy v nose jako. Ma nohy, chlupate nohy.“

1459
sara98
Reagovat

Katynka, Karolina, jsem na tom stejně, ale vy se z toho umíte aspoň vypsat. Já jen můžu suše konstatovat, že s váma 100% souhlasím.

1460
Ksčenka
Reagovat

Pavla : Popisuje Nikol – Vlasy má dlouhé přirozené nenprodlužované, prsa má přirozené , rty má nenaputěné ..“ Pěkně tne do živého.. Proč ?

1461
Hug
Reagovat

Pavlína palec nahoru že to dala

1462
Karolina
Reagovat

Co se to děje za trapárnu? No tak rekap jsem vzdala, na Ivánka VB a pařez Mirku – aby byly role spravedlivě rozděleny – se mi koukat nechtělo. A teď zase toho.
Nechci nikoho osočovat z nadržování, ale fakt by se ve štábu nenašel aspoň jeden člověk, který by byl schopen elementární empatie? Bože, co to tam sedí za lidi…

1463
Betty
Reagovat

LP je dobrá, že to dala Go Pájo Go!! CHtěla bych vidět VB po ztrátě Štrudla, jediné na co se zmohl byla hadrová podobizna Zdeny

1464
Jerremy
Reagovat

Vlado: Honza nekouri, co s nim? :)

1465
Karolina
Reagovat

Ta Romana tam fakt přeřve všechno… tragédie

1466
Katynka
Reagovat

1459 Děkuju za pochvalu, psaní je moje hobby. :-)

1467
Jáša
Reagovat

1457
Tak jistě, už je mi to jasné. Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.

1468
Jerremy
Reagovat

Hozna pry kouri … Vlado se zacal svlika – Toho chci … :D (9 hadru!)

1469
Hug
Reagovat

Boha co to je za hru? Martůčka je tam už jen v kalhotkách:-) A Vlado se taky pěkně rozjel,tohle mu zajistí vítězství,ne ležení a pomlouvání s Martůčkou

1470
Ksčenka
Reagovat

Růža : Pepo, musíš ukázat „pampulína „

1471
bobina
Reagovat

Počítám, že růženu angažuje příští rok starej Kočka na Matějskou.

1472
jajaz2
Reagovat

tak dražba se rozjela, Vlado vyskočil na bar v trenkách se slovy “ to je to poslední co mám na sobě tak se rozhodněte“, no :-D

a teď je i Eva bez podprsenky

1473
Věra
Reagovat

Mezi cca 21:20-21:35 jsem odesílala hlasy Mirce. Neodešly. Až při cca 5.pokusu okolo 21:55. Tedy po ukončení hlasování, které bylo cca 21:46. Je mi to líto, ale diplomaticky řečeno, sledovat tento pořad je ztráta času a nejen tento pořad, ale celá Prima má u mne těžké mínus. Loučím se, nemám na to žaludek. Děkuji za vaše příspěvky, které mě často rozesmály.

1474
Jerremy
Reagovat

21 veci a Luca ziskala Elmexa

1475
Bodlak
Reagovat

Zdravim,
procetl jsem vse a rad bych se k tomu vyjadril. Z moralniho hlediska je jasne ze se mela vratit Mirka. Bohuzel (pro nektere diskutery bohudik) se tak nestalo. Bohuzel tato RS je o tom kdo je na obrazovce (v rekapu) a to se dostavame k jadru „pudla“.

Napad PRIMY ze kdyz si do VV nasadi Vladka jako tahak na sledovanost – nevysel. K tomu je ve vile vetsi mnozstvi drev, co jenom lezi. Po tom co vedeni videlo graf sledovanosti tak propadlo panice. Nekdo strasne chytrej (ze by Sarka) vytahl VB. Stacilo chvilku (mozna ze uz si ho PRIMA vyhledla na castingu) a zacala manipulace – VB tady, VB tam. Vsichni si doufam vzpomenou jak se choval VB ze zacatku. A mame tady boj VLADKO x VB a uz to muzeme cpat vsude.
Pak nam zacal VB premyslet „rozkrokem“ a zacalo to vaznou.
V tutu chvili ale STABU pomuzou VLADKOVCI a vypalcuji a vyhodi STRUDLA. Opet si vsichni jiste pamatuji jak se nam VB zacal zapojoval do akce po tom co odesla STRUDL.

Pro ty, co nadavaji na lidi ze nevidi zlo. Udelal jsem si malej soukromej vyzkum verejneho mineni (cca 50-100 lidi). Mladi, stredni vek, starsi. Bohuzel jsem zjistil dost lidi kouka pouze na rekap vramci zuctovani, vyzvy a duelu (a vsichni vime jak se tam prezentuje pravda), mensi cast kouka na rekapitulace na PRIMA LOVE. A na On-line kouka jen mala cast ktera sice vidi celou situace a pak maji malou silu na hlasovani.

Dalsi vyvoje je podle me jasny. Jedinym protivnikem pro VB je VLADO. Pokud se VLADO propadne do deprese a zacne se schovavat ve VIP tak drive nebo pozdeji bude vyrazen a pak si VB sve „stadecko“ povyhazuje. Pokud se tedy nestane nejaky velky twist.

1476
Ája
Reagovat

1469 – čekám okamžité nařknutí ze strany Thomase, že to je z jeho strany taktika a chtěl být středem pozornosti…nojo, ne všechny dělá středem pozornosti štáb

1477
jajaz2
Reagovat

tak nového (teď nevim jak se vlastně jmenuje) vyhrála lůca a to jí ještě oblečení zůstalo

Niky se protahuje svůdně na baru
Vlado si šel vyzkoušet Nikolin zadeček, sliz se musí přidat
Romana se dožaduje že chce vidět pampulína (nejspíš Pepového)

1478
Hooper
Reagovat

Z Lucky zůstal pouze řetízek a ruce v mezinoží, i kalhotky šly ke kotníkům.

1479
jajaz2
Reagovat

no teď je boj o Niki………

péro za 50, frnda za 30 vykřikuje Romana,

no a Lůca je bez podprsenku i bez kalhotek, co ta holka neudělá pro jídlo

1480
Hug
Reagovat

Fakt nic nepili? Vlado chce štípat Nikole bradavky a lízat prsa:-))

1481
Dalibor
Reagovat

A jéjé. To je ale hrůza.

http://i.imgur.com/pl2j32D.jpg

1482
Jerremy
Reagovat

Luca sla „donaha“ a vyhrala i Nikol

1483
jajaz2
Reagovat

Romana stále přemlouvá Pepu ať ukáže zadek že to ještě vyhraje, ta do něj jede, je na ten jeho zadek nějak nadržená

1484
jajaz2
Reagovat

a Tomášek myslí na Zdeničku

šmudlíček chudáček náš já sem tak smutninká
hergo.. tak ať de dom a neotravuje už s ňou tady

1485
Ksčenka
Reagovat

Dražba Nikol : Vlado se ptá : “ Péro je za kolik?“ Růža “ za padesát“ . Lůca se obětovala pro Nikol a svlékla se celá do naha :-) A Růže řve “ A pozor Lůca nic nepila – žádný alkohol“ :-)

1486
Capri
Reagovat

Tomášek myslí na Zdeničku jelikož brečela když odcházel z Duelu.

1487
Jerremy
Reagovat

Pepa zadek ukazal. Vladko: fuuuj ten je bilej, ten je tak za 10…

1488
Karolina
Reagovat

Vlado k Pavle: Rozesmál jsem tě aspoň trochu? Neboj holka, to dáme… To dáš…
Buldoku, tohle je ten špatnej Vlado…

1489
Capri
Reagovat

Čekám dopis od štábu o složení oslavné písně pro VB jakožto vítěze duelu… :D

1490
Ája
Reagovat

1489 – já zas čekám dopis, že Thomas je smutný, že v duelu viděl Zdeničku a nemohl za ní, tak ať mu o ní vypráví a on jim může říct všechno, co v duelu bylo, když je tak nešťastně zamilovaný

1491
Capri
Reagovat

VB by se prý tak rozběhl za Zdeničkou přes tu zeď.

1492
Hooper
Reagovat

Hafík chválí štrůdlici, bo přišla na duel -> peklo definitivně zamrzlo:)

1493
Anonymní
Reagovat

VB je zase smutnej, sakra STABe zakroc nebo se tam zhrouti, takze ty jeho cigara, nejakej ukol, aby ho zase vsichni rozveselili a udelej z neho prosim zase diktatora, at se vsichni zase „pobavime“, dekuji.

1494
Capri
Reagovat

Lucka se navrhla že bude Tomíkovi dělat jeho pejska… :D

1495
jajaz2
Reagovat

no ještě tak VB splnit to jeho přání co tu zaznělo během dne, že když vyhraje duel tak by ho nechali jíst se Zd. na hotel

1496
Monika
Reagovat

Tak, tak hlavne mu tam poslete ty jeho oblibene cigara, aspon pet krabicek, zadnej hnuj od sponzora.

1497
Capri
Reagovat

Tak safra už bych chtěl konečně vidět nějakou show po tom co se Tomík vrátil… stačila by nějaká dekapitace ve futrech nebo tak. Já skutečně nejsem moc náročný i taková drobnost by mi stačila. :D

1498
bobina
Reagovat

1481 noo tak každej jsme nějakej, ale tohle je hrůza docela dost.

1499
bobina
Reagovat

1492 tak ti nevím kdo má na hafíka větší alergii, jestli já nebo ty:-)

1500
jajaz2
Reagovat

už sem na to přišla na tu večeři co vyhrála Lů, půjde i VB se Zdéni :-D

1501
Capri
Reagovat

Osazenstvo se nám povaluje a čeká na proviant… život hodný vyvolených. :D

1502
jajaz2
Reagovat

Niki si myslí že by zvládlo Kdo přežije

1503
Capri
Reagovat

1502: Kikinka už se vidí v další show. :D

1504
Ladeenka
Reagovat

Nikol jsem fandila v HP a na začátku i tady. Ale poslední dny klesá a klesá a dnes dopadla. Právě prohlásila, že by bylo super, kdyby je vzali ven do otevřeného fast foodu či restaurace, natočili tam video a pak to pustili ve vile „těm ostatním“. Že by se z toho zbláznili. Potom Romanu politovala, že jí Eva zkazila vtip s namalovaným knírem do přímáku. Prý by to bylo moc vtipný…asi jak pro koho. Dalším zásekem bylo, když prohlásila, že v Americe jsou nejoblíbenější taktici, což u nás bohužel nejde, takže lidi jako ona bohužel nemají šanci.

1505
Hooper
Reagovat

Ale ta imunita daná Russellovi ve villains vs heroes byla trochu jinak.

1506
jajaz2
Reagovat

tak Lucka s Pepou si dou na terasu pro výhru

1507
Capri
Reagovat

Pro výherce dražby došla pizza a víno.

1508
jajaz2
Reagovat

hmm, tak ta vyhraná večeře jsou dvě pizzy

1509
Jerremy
Reagovat

Nikol mluvi o Survivor konkretne o Hrdinove a Padousi.
Taktik Russel vtedy sice nevyhral, ale Amerika ho urcila jako nejlepsiho hrace (a byl to hroznej padouch :))

1510
jajaz2
Reagovat

Palmex krmí lůcu

1511
Jerremy
Reagovat

Vitazove (Luca / Niki / Honza / Pepa) si uzivaji na terase pdmenu a laduji se pizzou

1512
Capri
Reagovat

Kikina to vždycky chtěla, ale nikdy neměla rande ve čtyřech. :D

1513
Jerremy
Reagovat

1505: ale bylo to tak … Russel ji dostal aby se „zachranil“, protoze si Herous mysleli, ze na dalsi rade pujde … protoze se obklopil zenami :)

1514
Monika
Reagovat

Niki prej by byla dobra finalova ctyrka: ona, Lucka, pepa, ten novej:-)))) No to verim, to by se koze moc libilo:-)))

1515
bobina
Reagovat

Hafík si snad myslí, že je fakt krásná. Obyčejná průměrná buchta. ted říká, že takhle jak jsou na terase by byla super finálová čtyřka. Slizoš, lů, hafík, novej.

1516
Bodlak
Reagovat

Pochopil jsem to dobre ze skupina LU,LA,NIKKI,PEPA,HONZA a RUZA se obejmou a pod vlajkou lasky a miru projdou celou soutezi. Nebudou se nijak hadat, proste si to paradne uzijou?

1517
Capri
Reagovat

Dva v celku pohlední jedinci (o jejich osobnostních kvalitách ovšem nejsem vůbec přesvědčený) a Kikina je ve svém živlu. Koketka nad níž není… Tak málo jí ke štěstí stačí.

1518
jajaz2
Reagovat

neříkal novej jak s ním bude zábava jak bude míchat koktejly apod…

vím že se musí trochu rozkoukat ale zatím mi přijde jak dyby tam nebyl

1519
Jerremy
Reagovat

1516 Ruza v tom nefiguruje … spis to bylo receno, ze tohle by byla dobra finalova ctyrka

1520
Pierre
Reagovat

1516- Ano,takhle zná Plán domluvený u hranatého stolu na terasooo :) + posvětil ho i Thomas. Nejdřív chtějí zlikvidovat Evau, pak Pavlínu a nakonec Vlada. To je jejich plán na dalších 20 dní hry. Naivkové, tak nesourodou bandu by člověk pohledal. Neskutečná banda.

1521
Janka
Reagovat

Šlo nahaté Lů jenom o jídlo nebo už zahajuje kampaň a dělá si očko u diváků?

1522
bobina
Reagovat

Podle mého bude hafík přesně ten typ holky co se nebude kamarádit s holkou (ještě spíše pařit) s holkou co je ošklivější než ona. Myslím, že jsem se nespletla.

1523
Thybaumont
Reagovat

Třeba se zase hafík pochčije. zima, víno.. jen houšt:-D

1524
Jerremy
Reagovat

Spis o jidlo … prece jen byla vyhlasena za největšího jedlika

1525
Monika
Reagovat

1520 – zas na druhou stranu budme radi, tohle Vladovi vylozene pomuze, sam proti vsem to zarucene funguje…vyhodit Evu co nejdriv, i kdyz kdyby sla s Ruzou tak to nevydrzim a poslu ji hlas:-)))

1526
Bodlak
Reagovat

1519 – no ja to nemyslel jen na tu seslost, ktera je nyni na terase, ale tak obecne.

Jeste bych pridal ze jejich hlidacem bude VB kterej je bude chranit pred LP+EVA+VLADO.

Sarko, kde je ten pribeh? :-D

1527
Monika
Reagovat

No bylo by to zajimave poslat do vily vylozenou krasavici. Takhle Niki nema konkurenci a naprosto prumerna holka je povazovana za krasku:-))))

1528
Capri
Reagovat

1522: Taky to tak vidím.

1529
Wlcak
Reagovat

Růža už se asi vidí skoro ve finále,už spekuluje o tom jak bude těžké někoho palcovat když až bude jen ona a další 3 buldokovci

1530
Jerremy
Reagovat

1526: sorry, chytil jsem az terasu … tohle mi uniklo. Myslel jsem, ze reagujes na tu terasu

1531
Capri
Reagovat

1527: Ona byla přece v HP a tam Nela pronesla, že tamní osazenstvo je to TOP z 10 milionů. :D

1532
bobina
Reagovat

Ruže filozofuje s Vb o tom až VIP vyhážou tak pak bude masakr až se začnou vyhazovat v buldočinci.Růže si myslí , že VB by si vzal růži. VB by si chtěl příště vzít Pavlínu. Růža zase mele o embéčku, že vypadl brzo.

1533
Jerremy
Reagovat

[K4] VIP loznice – zhasnuto – uz se spi
(Vl/Eva/Paja)

1534
Jerremy
Reagovat

[K3] Velka loznice – zhasnuto – VB + Ruza.

1535
Homie
Reagovat

1527 – Moniko budeš se nám muset ukázat, když píšeš, že Nikol je jen vzhledovej průměr.

1536
Jerremy
Reagovat

[K2] Velka loznice – zhasnuto – VB + Ruza.

1537
sara98
Reagovat

Niky chce Lunetyky…a myslí to vážně…

1538
Jerremy
Reagovat

[K1] terasa – Pepa / Niki / Luca / Honza – „mejdan“

1539
sara98
Reagovat

mejdan??? To už radši VB a Helloween… (a nevěřila bych že tohle někdy napíšu)

1540
Jerremy
Reagovat

1539 – proto ty uvozovky :))

1541
Jerremy
Reagovat

Jinak sedi, jedi, kouri, plkaji o nesmyslech …

1542
bobina
Reagovat

1527 ta by z toho byla hodně špatná, ona evidentně špatně snáší konkurenci. Jsem trochu starší než ona,taky mám ráda hezký věci atd., ale její názory co včera večer mlela s VB v ložnici o životě s ginem, kdyby měla prachy tak chodí od hlavy po paty ve značkovajch hadrech od Diora atak., jak jezdí v audině od gina atd….Zivot je zkrátka taky občas o ničem jiným, třeba na to holka někdy přijde. Tohle tlachání o ničem právě o ní hodně vypovídá.

1543
Evík
Reagovat

1523 Thybaumont
No, tak jí na ten zánět něco naordinuješ ne? Přece bys nenechal hafíka trpět… ;o)

1544
Pierre
Reagovat

Pokud se Novému Buldočinci podaří vyhodit Pavlínu a Evu ( nic těžkého, nikdo je nemá rád) tak Vladko zůstane sám jako kůl v plotě a myslím,že začne ta pravá show. Buldočinec se pustí sám do sebe a k tomu Vlado. Myslím,že to bude zajímavé pokračování této hry.

1545
sara98
Reagovat

1540: jasně, já ty uvzovky přehlídla, sry:)
Jinak, já sledovat nepřestanu, i když je mi špatně z událostí posledního týdne – blesový reporter, rekapy vTV versus online. Ale jsem zvědavá jak se to vyvine dál. 3 z VIP vs. Buldočinec + štáb. Boj s větrnými mlýny. Ale třeba štáb nakonec nahodí scénář „dobro vítězí“… Prostě „reality“ jak vyšitá:D

1546
Jerremy
Reagovat

1544
Nene … tenhle scenar se mi nelibi … ted bych si predstavoval, ze se vypadne Pepa (jen nevim kdo bude vypalcovany a veme si ho (protoze si myslim, ze dalsi zuctovani schyta holka – nejspis Eva (a ta si ho neveme))) – je potreba zase pozlobit druhou stranu …

1547
Jerremy
Reagovat

1545: jj, je to horke vitezstvi … jak psal dneska upsik:

„Co bude znamenat výhra VB ( VB 55% – LM 45%):
– snadná manipulace TV diváka
– TV divák se stane rozhodující faktor (hlavní podíl hlasujících lidí)
– štáb si bude moci se zbytkem VV dělat co se mu zlíbí, pokud to správně nabídne TV divákovi
– divák se stane pouze PASIVNÍM KONZUMENTEM“

Jinak muzu potvrdit, ze sleduji rekapy a skutecne se posledne rekapy VB jevi lepe. Popravde, nesledoval jsem ted tyden kamery, jen online zpravodrajstvi na panackovi (byl jsem v zahranici) a je to rozdil. (i kdyz castecne,hlavne v posledni dobe, byl panacek ovlivnene emocemi a ne vzdy se mi zdal byt objektivni)

1548
sara98
Reagovat

Lu a Niky se Slizem a Elmexem… To má být ten slibovanej příběh? Super!
Luciiny pubertální příhody. Zlatá VIP a hovory Vlada s LM. Tak těm je konec a ty mě bavily. Ach jo… Koukám už jen ze setrvačnosti. A teď proto, že za chvíli budím děti na antibiotoka a nevyplatí se mi jít spát….

1549
Jerremy
Reagovat

terasa: vypravi si sexualne trapasy

1550
Jerremy
Reagovat

1548: vidis, ja jsem VIPku vecer zachytil par krat a byla to vetsinou reseni buldoku … :(

1551
Jerremy
Reagovat

Stab: Vyvoleni, doufame ze jste si uzili romanticky vecer a prejeme dobrou noc.

1552
Thybaumont
Reagovat

jdu spát, Růže předvádí kopulační pohyby se Zubem, Hradil to komentuje… debilní, ale naprosto debilní Nikol zpívá… rozvíjí se příběh dle kundy Šedivé:-D

1553
Capri
Reagovat

Vrátím se po hodině a co nevidím Kikina se válí mezi hošanama… že mě to ani trochu nepřekvapuje. :D

1554
sara98
Reagovat

S tomasem je totiž zábava. Zatímco nudný Vlado chodí prdět mimo ložnici, Tomas se*e přede všema… Jóóó … lepšíííí zůůůstanou!!!

1555
Capri
Reagovat

Nikola regulérně koketuje se Slizem… Ta holka nemá úroveň :D

1556
sara98
Reagovat

Velká ložnice – Všichni leží na zemi vedle sebe jak housky na krámě, s komentářem (od VB) že do noční šou nemaj co dát, jen VB na posteli a Růža mezi nima tančí… probíraj, že všichni přibrali, jen (dle VB) Zdenička ta měla postavu. Posílaj Romanu spát…. Něco tam říkaj a tlamí se tomu, no Romana konkrétně nejvíc… A já na to dál nemam žaludek a vypínám…

1557
sara98
Reagovat

Napadla mě ještě jedna věc. Pořád nechápu, proč všichni prezentujou Evu, že je hloupá. Sleduju onliny, ale ne pořád a nevím co kdy řekla nebo udělala, že by měla mít nálepku „Ta hloupá“. Dík za odpověď, ráno si to přečtu

1558
radek
Reagovat

1338

zmanipulovana ovce ses ty. Pak je jeste jedna moznost – lzes. Vyholenej kokot privrel hlavu tupounovi do futer vedome. Dvere se otevrely poprve, buldok nakouknul, kdo se cpe dovnitr a zavrel je. Tupounek otevrel dvere podruhe, buldok nakouknul a zavrel mu tam hlavu. Je to jasne videt na zaberech, ktere byly z prave strany, kde byla videt tupounova hlava a cela postava vyholence. Vedel, ze ho privrel, hned se o tom zacali bavit. Takze si nadavky do stad nechej pro sebe. Sam ses bud buldokovo stado nebo opravdu jen lzes. Stejne jako tvuj buldog. Najdi si ty videa, je to tam nadherne videt. Videa na rozdil od vyholence a tebe nelzou.

1559
koc
Reagovat

dobre rano decka .. neberte to tak vazne :) je to jen hra a jeste spatne rezirovana ;-)
OT – pro zlepseni nalady si stahnete prvni dily nove serie Big Bang Theory :)

1560
radek
Reagovat

Kopie jednoho zaimaveho nazoru z FB. Pry Prima navic smazala z webu kvanta nesouhlasnych nazoru o porusovani pravidel, kdy vyholenec vynasel info z duelu.
………………………………………………….
Dopis autorům oficiální facebookové stránky Vyvolení2013-překopírováno k těmto komentářům: Po návratu z duelu Thomas hovoří /viz záznamy online / o dění při duelu s Mirkou ve studiu. Je v podmínečném vyloučení !!! a opět hrubé porušení pravidel,které ovlivňuje ostatní soutěžící.
1.Prohlásil přede všemi,že ve studiu řekl při otázce jak duel dopadne,že vyhraje 51:49%,ale že to dopadlo mnohem lépe!!!!!!!..to je unfér hra.
2.Na otázku byla tam Zdenička../to byla otázka soutěžících na terase vily po jeho návratu /nikoliv otázka soutěžících do studia,když je T.Pergnerová vyzvala/…proříkával se dále,sděloval dojmy,jak ho pozdravovala,jak ji kapaly slzy,jak se s ním na dálku loučila,jaká tam byla atmosféra….zásadaní porušení pravidel!!!!!
Přátelé Vyvolených jsou velice znepokojení….ztrácí v mnoha komentářích zájem o tento pořad!!!!!
Další postřeh z průběhu hlasování….zablokovali jste možnost hlasovat přes facebook nejméně jednu hodinu před ukončením hlasování /otázka pro soudní znalce a notáře/,přitom v celkovém průběhu hlasování byl poslední procentuální stav 68:32%pro Mirku počet hlasujících cca 7300-tento stav byl asi v 18.00hod.Zřejmě úmyslně jste neohlásili celkový počet hlasujících v duelu v průběhu pořadu.Z těchto faktů matematickým výpočtem by se velice jednoduše zjistila skutečná
procenta ušlých hlasů díky vašemu úkonu neumožnit hlasování přes Fcb.
Jako nestranný pozorovatel fandící spravedlnosti se ptám a žádám o vaše vysvětlení…Pokud jste tuto stránku založili je vaší povinností především morální, lidskou a v rámci fair play hry základním pravidlem, na tyto choulostivé a závažné otázky odpovědět.
Do dnešního dne přítel vaší stránky…Děkuji za odpověď.

1561
Jerremy
Reagovat

1560:
jen k tim bodum …
bod1: jaka unfer hra? Nebyl si jisty, jak to dopadne … Je to odhad nejblize kk 50:50…
bod2: vilane vedeli, ze tam Zdenka byla – take vedeli, ze tam byli rodice Mirky, protoze to videli na plazme. To jak se lucili, neni donaseni informaci z venku, ktere by melo vliv na hru. Eva po navratu take rikal, koho tam mela …
Ja jsem cekal na prubezny vesledek – kdyby byl rozdil na zacatku velky (jak v predchozich duelech), neposlal bych zadny hlas (coz uz jsem naznacoval v prispevku 344). Takhle jsem hlasy poslal.
Nemyslim si, ze by stab musel manipulovat s hlasy. Jiz v duelech se ukazalo, ze se hlasovani muze otocit…
Co me zarazilo je neohlaseni poctu hlasu, ale to jiz se take v duelu stalo (pri Eva / Martin). (pritom pri Ninovi se pocet hlasu rekl, u Zdenky take) – asi kazdy druhy duel se to rekne :))

1562
Thybaumont
Reagovat

jerremy.. žvaníš. jen žvaníš.

1563
Fluffy
Reagovat

1560 – Zajímavý názor, už jsem pročetla několik diskuzí a hlasovat pro Mirku prostřednictvím facebooku opravdu nešlo :o) Tak kde to jsme?!

1564
XY2
Reagovat

Hlasovala jsem pro Mirku prostřednictvím FB a šlo to. Co vím, tak to šlo i mým známým, kteří chtěli hlasovat pro Mirku.

S tou manipulací to nevidím tak horké, 3x se vrátili Vladkovci, počítaje v to přeběhlici Nikol a jednou oponent, tak jako o co jde? 3:1 je slušné skóre.

Mirka hezký člověk, možná hodná, chytrá taky, ale proč by měla bavit lidi? Byla nudná a objímačky s Pavlínou lidi nebaví. VB hajzlík a prase přímo ukázkový, ale proč by lidi nechtěli mít ve vile bezpáteřní hovado? Ten % rozdíl nebyl nijak velký.

Osobně to vydržím těch 14 dní, možná míň, jestli má ten svrab, tak ho stejně vyloučí, neb by jim nakazil i štáb:-)

1565
XY2
Reagovat

A k tomu žvanění: žvaníme tady všichni do jednoho…

1566
Jerremy
Reagovat

1560: nechci flámovat … když tak vest diskusi, ale muzes byt konkretnejsi, nejak nevim na co bych mel reagovat? V cem zvanim? :)

1567
okkvp
Reagovat

1564 – v mém případě se nedostalo na místo určení 10 sms Mirce odesílaných mezi 20:35-20:47, bohužel jsem na to přišla až po přenosu.

1568
Fluffy
Reagovat

Ano ono slo hlasovat, ale hodinu pred ukonceni hlasovani to jiz neslo. Ale to mohou byt pouze spekulace, chybu stejne nikdo neprizna, takze to holt musime vzit tak jak to je. Pokud tam prima chce mit sikanujici bezpaterni hovadko tak prosim, ale v porovnani se Zverinou to neni, to byl alespon inteligentni muz hodny pro roli zaporaka.

1569
Monika
Reagovat

Pokud jde o zverejneni poctu doslych hlasu, rekla bych, ze se tak deje pouze v pripade velkeho poctu hlasu. Ani jeden soutezici nebyl tolik zajimavej a oblibenej, ze by dostal hafo hlasu. Thomas muze slavit navrat, na druhou stranu vypadnul s jednou z nejslabsich hracek ve vile a ziskal pouhych 58% a z toho jeste cca polovina byla ve stylu „nemam ho rad, ale pro hru je dulezitejsi nez Mirka“.

1570
Hug
Reagovat

Thomas tím jazykem mele i při spánku,takovej tik jsem ještě u nikoho neviděl.

1571
Thybaumont
Reagovat

1566 rád odpovím, zákaz mluvit o duelu je, porušil to? Porušil.. tvoje argumentace je taková.. no blbá. Jako kdyby si hájil zloděje, který se vloupal do samoobsluhy s tím, že není zloděj, vždyt ukradl jen žvýkačky.. ten zmrd měl už letět dávno.. nic víc. Kunda Šedivá chce mít svůj příběh a o tom to je.

1572
XY2
Reagovat

1567 – já to nepopírám, smsky jsem pro tentokrát vynechala, tak nevím. Ale tohle se mi jednou stalo při odesílání smsek při hlasování u Superstar. Nepopírám ani nějakou manipulaci, jen to opravdu nevidím tak horké.

1573
Bobby Brown
Reagovat

1557 protože:
a) je blondýna,
b) co jiného může říct o holce blbej Kastelán s ještě blbějším Pepanem,
c) patří do té druhé, uměle Šedivou Mrkví vytvořené a Kastelánem realizované, skupiny Vladkovců (kvůli dějové lince).

1574
XY2
Reagovat

1569 – asi tak, případně: mám rád hádky a s Mirkou se toho nedočkám

1570 – jeho hra s jazykem je snad největší opruz, který se tentokrát ve vile dá vidět, na tohle nemá ani Ládícet s nimráním hnátů:-)

1576
Jaxi
Reagovat

K výsledku duelu:
Tomáše opravdu nemusím. Ale neřekla bych ani popel, pokud by jeho výhra byla fér. Neříkám, že jsou zmanipulované hlasy, mně třeba odesílat šly (pro Mirku). Ale štáb Tomášovi extrémně nadržuje. Měl odejít už po přibouchnutí Láďovi hlavy do dveří. Vše co jde o Tomášovi ven je ve srovnání s děním na kamerách hodně zmanipulované, sestříhané. Takže vypadá jako dobráček a chudinka, jakkoli to tak není. A to je problém. Kdyby vyhrál za to své reálné jednání, pochopím, že lidi jsou morbidní a chtějí sledovat bezmozka a šikanozními sklony – jejich vizitka. Ale co nemůžu přijmout je to, jak moc jsou sestřihy a články zmanipulované, z toho je mi zle. Takže prostě nazdar Primo, nedík.

1577
okkvp
Reagovat

1572 – Samozřejmě je možné zahlcení brány, ale všechno se vším dohromady, Pošta pro tebe, víkendový hotel s finanční prémii pro zkrachovalé „celebrity“, a hlavně ta pro šmíráky zásadní věc – nepřehlédnutelná benevolence k chování VB a zcela jiný metr na ostatní.
A ty dějové linky? Jak z jihoamerické telenovely – už čekám, kdy Ládík ohluchne, Nikola oslepne a Vladka v poslední vteřině odříznou z mašle na pásku od županu, kterou si hodí kvůli marné lásce k VB

1578
Jerremy
Reagovat

1571 (Thybaumont): Souhlasim s tebou v tom, ze existuje pravidlo, ze se nesmi mluvit o duelu.
Asi se neshodneme v tom, co si myslim, ze to pravidlo rika:
Muj nazor je, ze toto pravidlo rika: „Nesmis sdelit vysledek duelu, procenta / pocet hlasu“
Tahle informace by totiz jasne mohla ostatnim rict, jak si kdo stoji, jakou ma podporu.
To, ze nekomu posilal pusinku, nikoho neovlivni, tak isto jak Eva rekla, ze v duelu ji podporila kamaradka…
Z tohoto pohledu neporusil pravidlo.
BTW, ve VV3 snad kvuli tomu vyrazena Tamara, ktera ten vysledek sdelila.

1579
Majda
Reagovat

Tak končím, jsem z této zmanipulavané RS znechucená a nemíním se koukat na Primou protežované tupé, arogantní hovado Thomase. Amatéři a manipulátoři na Primě – zanedlouho budete sledovat VV jenom vy – značnou část diváků jste již odradili a zbytek se naštve brzy.

1580
Pierre
Reagovat

Nikola, děsná herečka, svlíkla se do tang a podprdy, dělá figury u bazénu za songu Gangham style a jede na kamery. Vítej v Buldočinci Nikol :)

Přidat komentář