Panáček v reality show

VyVolení 2013 online kamery (28.9.), sledujte, debatujte, informujte

28. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=7199 w=420]
Začíná nám 37. den ve vile VyVolených 2013. Den, kterému předcházel velmi bouřlivý Duel mezi Thomasem a Mirkou, ze kterého se jako vítěz vrátil Thomas. To mělo za následek vzrušené komentáře jak na FB, tak na Panáčkovi, že tohle je poslední hřebíček do rakve této reality show, zmínky o konci sledování VyVolených, stejně tak jako o zmanipulovaném hlasování v Duelu.

Uvidíme, zda se atmosféra mezi diváky uklidní nebo ji bude štáb VyVolených i nadále přiživovat situacemi, kdy se vítěz Thomas vrátí z Duelu do vily a huba se mu nezastaví, jen aby mohl povykládat vše, co bylo ve studiu, kdo tam seděl, jak diváci na koho reagovali atd. Tedy jasné porušení pravidel, které zavání vyloučením ze hry, zvláště, pokud je někdo od štábu v tzv. podmínce.

Ještě si přeji, aby se nesplnily hrozby bulváru, že by se o víkendu do vily VyVolených podívala Bartošová se svým novomanželem Rychtářem. Snad nejsem ojedinělý v tomto názoru, že Bartošovou bych do této reality show fakt netahal :)

Ale jinak přeji krásnou sobotu a příjemné prožití státního svátku.

Přidejte ruku ke společnému Panáčkovu dílu

Skript na lepší přehled v komentářích online kamer

Čtenář Panáčka v reality show jménem bordel vytvořil pro lepší přehled v komentářích u online kamer skript, který umožňuje si u čísel na začátku řádku v obsahu příspěvků rozkliknout odkazovaný příspěvek (tedy sloužící pro okamžitou informaci, na co je odpovídáno).

Skript je ke stažení na http://reality-show.panacek.com/user-script/panacek-comments-links.user.js

Podporované prohlížeče přímo: Opera – stará (do verze 12.x – nativně), Firefox/SeaMonkey (s rozšířením Greasemonkey nebo Scriptish)

Možná funkce v dalších prohlížečích: Chrome (nativně nebo s rozšířením Tampermonkey), Maxthon

Kamery vrní, pojďme sledovat dění ve vile VyVolených.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 119
Reagovat

To tam fakt ještě pořád všichni spí?

2
Bobby Brown
Reagovat

1- je st.sv., tak mají volno. Dějové linky budou od zítra.

3
Hug
Reagovat

nesplnilY hrozby

4
Anonymní
Reagovat

Zajímá mě, jestli dnes budou mít za úkol starat se o P, když přišla ve volbě o partnerku. Tak jako minulý týden museli všichni litovat a obskakovat raněného VB.

5
JanaH
Reagovat

1 SUNíčko : hrouda Hradil se odebral v půl desáté na WC, poté si omyl pleš pod proudem vody, dlouho si mydlil ruce, pátral po kartáčku na zuby a pastě, chvilku si šmrdlal tesáky, velmi pečlivě myl kartáček, dlouze šrouboval víčko zpět na pastu, opět si mydlil ruce… celou dobu kohoutek puštěný na plno.
Zapátral po jakémkoli ručníku, jeden našel, sklonil se k němu, ale v tom jej přepadl záchvat kašle. K jeho utlumení použil tento ručník. Poté si jím otřel pleš a hlavně nos, důkladně.
Následně se odebral do peřin, kde setrvává doteď za občasného pokašlávání.
:-D

6
Hooper
Reagovat

1 – no pořád. Jestli uléhala velká ložnice ve tři čtvrtě na tři, tak nějaké velké vyspávání se nekoná.

7
Anonymní
Reagovat

Dobrý den Panáčkovci (10 hod a žádný komentář-to se snad nikdy nestalo)

Sledovala jsem vás jako anonymní pozorovatel a i jako anonym jsem párkrát přispěla. Včerejší večer byl pro mnoho lidí tzv. hřebíčkem do rakve.

Poslední týden jsem už málokdy sledovala online kamery a pouze jen četla vaše komentáře, protože nebylo co sledovat. Vlado byl stažený do pozadí a situace, která nastala, ho zažene do kouta už úplně-přesně jak předpovídaly některé vaše scénáře. Proto si myslím, že tento tah primy byl špatně zvolený. Proč tah primy? Sledovala jsem dění komentářů při včerejším duelu na FB i zde a hlasy zněly ve prospěch Mirky. Při odkrytí těsných průběžných výsledků se hodně lidí zmobilizvalo a poslalo Mirce další hlasy. Nevěřím proto ve vítězství VB, a pokud je to, jak tady někteří zmínili další Jalovec, stane se pro mě řada čtvrtá řadou druhou, kdy ani nevím, že nějaký Jalovec zvítězil. Je mi to líto, budou mi vaše vtipné komentáře chybět. Podle tohoto výsledku, nemá šanci VB porazit ani Vlado, protože mnoho hlasů pro Mirku byly antihlasy VB a lidi hlasovali, jak mohli, navíc Vlado stihl díky rekapům získat hodně antifanoušků. Většina obyvatel už je mi protivná, v čele s Nikolou, které jsem výhru přála, ale její nechápavý včerejší pláč, proč ji Mirka nejmenovala, když vlastně poslední týden jen přicmrndávala VB, byla poslední kapka. Mými fanoušky byla Nikola, Mirka a Vladko. Jen kvůli Vladkovi, se na to dívat nebudu, ale jeho vědmu si budu pamatovat dlouho. Žádný jiný povedený výstup dalších lidí, si prostě nevybavím..Škoda toho.

8
JanaH
Reagovat

4 : nevím jak dnes, ale včera v noci byla Pavluša dopisem/úkolem donucena zúčastnit se juchandy na terasó a dražit Nikol.

9
Fluffy
Reagovat

S těmi sestřihy s tebou souhlasím, realitu otočí a udělají si vlastní příběh. Jen nechápu proč si vyberou jako hlavního hrdinu šikanující čuně. Hádky jsou pro RS dulezite, ale vzdy musí být tak nějak na úrovni, s rozumnými argumenty. Nehledě na plnění úkolů, když se jich někdo zhostí s veškerým úsilím a ještě do toho zapojí humor tak super. Ale pokud to pojme jako přiležitost ukázat svojí sílu a ostatní ponížit až šikanovat, tak to je pro mě už přes čáru. Smutné je to, že klasický divák, který sleduje rekap. v TV se pravou realitu nikdy nedozví.

10
Anonymní
Reagovat

8 Fakt žasnu, jak je ten štáb spravedlivý :-/

11
seashepherd
Reagovat

divím se, že se štáb nebojí, že tam začnou mokvat všichni. ale třeba už čekají jen na tuto záminku, aby mohli VV definitivně zabalit

12
Anonymní
Reagovat

9 To máš těžký „příběh“ může mít jen takovou úroveň, jakou mají ti, kdo ho tvoří.

13
radek
Reagovat

Tak ona sledovanost vv je tragicka. Staci se podivat na ty cisla, ktery jsou v nejake jine diskuzi. Takze tim spis s tim muzou manipulovat jak chteji.

14
Fluffy
Reagovat

12 taky pravda, ale proč zrovna z ufuněného VB s kriminální minulostí udělat miláčka národa?Nechápu

15
JanaH
Reagovat

10 : štáb je „velice“ spravedlivý, v obou ložnicích zhasnuto ve stejnou dobu (oproti minulému týdnu, když vypadla štrůdla a Hradil truchlil). Tedy žádné nadržování a všem stejným metrem. Najednou z čista jasna.

16
Anonymní
Reagovat

Jé.. konečně vím co mi to připomíná … vykopávku :) Film Běžící muž :D

17
seashepherd
Reagovat

Anonymní ty už jsi zase holka?

18
Milan
Reagovat

At zije Thomas a cela Romanska republika!
Falesni a zli Vladkovci konecne dostali tezkou ranu.
Jen tak dal.

19
seashepherd
Reagovat

Milan jsi troll amatér. sotva oblastní přebor, žádná liga

20
Anonymní
Reagovat

14 (S kriminální minulostí i přítomností, dovoluji si podotknout.)

Fakt nevím,napadá mě několik vysvětlení, ale většina z nich má něco společného s celkovou morálkou dnešní společnosti. S úplně pokřiveným žebříčkem hodnot, kdy lidé obecně mají jako své modly zločince ve všech smyslech toho slova.

21
okkvp
Reagovat

Jo jo , ad 18 – jen tak dál, rozvíjejme dějové linky jak z jihoamerické telenovely. Kdypak nám Nikola oslepne a Vladko se kvůli neopětované lásce k VB oběsí na pásku od županu

22
seashepherd
Reagovat

jakou podle vas maji motivaci poslat nějakou sms lidi, co sledují VV jen obcas a to jeste nejvíc v upoutávkách, případne si o nich čtou v blesku?

23
seashepherd
Reagovat

a myslíte, že posílají hlasy lidi, co se dívali na VV jen ten poslední týden? nebo to sledovali dýl a mají tak krátkou pamět?

24
drákula
Reagovat

4 Tipuju, že dnes budou muset sloužit VB, protože se přece vrátil z náročného duelu a je nemocinkatej. Možná dostane Pavlína za úkol mu otírat čelíčko.

25
JanaH
Reagovat

Já to zas tak černě nevidím.
Sice mě netěší vypadnutí Mirky, mě se líbila a fandila jsem jí, ale teď už je to jedno, že?
Posílení Hradilolandu může být nakonec plusem pro Vlada. Vypadá to, že bude vypalcovaná Eva, potom slabá Pavluša a Vlado zůstane sám. To už tady jednou kdesi bylo, ne?
Teď mají všichni možnost se předvést a odkopat, což se většině podařilo už v minulých dnech, jiní s tím začali včera v noci (a bude hůř).
Takže se mi zdá, že další vývoj bude z tohoto hlediska „zajímavý“ a dějová linie může naplno vzkvétat.

26
Bobby Brown
Reagovat

22 – jo, nad tím přemýšlím taky. Kdyby ty peníze šly aspoň tomu oblíbenci, tak to ještě chápu, ale platit min. dvěma společnostem, které z toho mají zisky (jedna taková jako má MB), abych dal hlas někomu na obrazovce, to mi taky vrtá hlavou.
Ale to bude asi tím, že jsem držgrešle. ;-)

27
seashepherd
Reagovat

na tom FB primy o VV, tam byla jaka atmosfera? jak se tam ti fandové bavili o VB?
to jsou zřejmě hlasující, ale nesledují online, jako lidi tady na panáčkovi.

28
Zdenek
Reagovat

Dnes jsem zvědavý, jestli to bude den pro LP, tak jako v případě vypadnutí štrúdla den pro VB.

29
Prostě já
Reagovat

Já myslím, že vysvětlení je jednodušší. Mnoho lidí nehlasuje podle sympatií ale podle potenciálu pro hru. Mě je třeba hodně sympatický Láďa, ale nechtěl bych ve vile 10 lidí jako on. Je potřeba tam mít nějakého „záporáka“. Mirka byla pro další děj ve vile postradatelná.

30
Jerremy
Reagovat

22: to by me take zajimalo …
Myslim, ze pokud bych sledoval jenom Zuctovani / Vyzvu / Duel, tak se v duelu rozhoduji o tom, kdo je vyraznejsi v TV …
A zpetne kdyz se kouknu na duely (ted nemyslim jenom tenhle posledni), tak bych hlasoval asi stejne jak to dopadlo…
Takze podle toho, jak mi TV jednotlive lidi prezentuje …

31
Zdenek
Reagovat

27 – na FB byla podpora spíš pro VB. Ale po skončení duelu se to hemžilo celkem dost kritickými příspěvky směrem ke štábu.

32
JanaH
Reagovat

27 seashepherd : FB vyvolených nesleduju nijak pečlivě, ale včera jsem načíhla.
Návrat Tomíka oslavován, ale současně mnoho křiku kvůli údajné manipulaci při hlasování.
Dnes ráno FB vyvolených vyčištěn a prý hodně blokací.

33
Anonymní
Reagovat

Já se přiznám, že mi vypadnutí Mirky vůbec nevadí. Ale strašně, opravdu strašně mi vadí návrat VB. Pro mě je to s ním už nějaký čas nekoukatelné. Když se k tomu pak přidá ještě jeho obliba u štábu, která se tak okatě projevuje jeho zvýhodňováním, přestávám mít chuť i to tady číst. A to jsem začínala jako absolutní závislák.

34
Fluffy
Reagovat

K3 Pavlína stále brečí, nic proti truchlení, ale měla by se začít pomalu sbírat, aby mohla ještě něco dokázat a trochu zabojovat. Ted bude mit moznost se více soustředit na hru a víc se projevit

35
Jerremy
Reagovat

31 – takze obracena podpora jako tady … zajimave.
Shodli jsem s FB jenom v kritice smerem k stabu :D

36
seashepherd
Reagovat

25 určitě zajímavější by byla psychologie lidí z vladkolendu, až by spolu bojovali.
jen škoda, že ted už se tam budou odkopávat jen primitivové, kteří můžou bavit hlavně lidi sedící v hospodě u piva a sledující to jen jako kulisu mezi fotbalem.
(navíc většina z nich už se odkopala dávno a už to budou jen pořád dokola opakovat)

37
Anonymní
Reagovat

36 Počkej, on přece štáb bude vytvářet ty „příběhy“ :-)

38
Zdenek
Reagovat

Kamery jsou již přepnuté na denní režim. Budíček písnička Gangnam Style.

39
Prostě já
Reagovat

A do Vladkolandu už teď patří jen Vlado, Pavlína a Eva, ne? Nikol mi teď příjde, že už patří spíš do druhého tábora. Takže Vladkoland už rozhodně není v převaze. Což je dobře, protože si Vladko nebude moci určovat, kdo bude vypalcovaný ( ovlivní pouze Pavlínu a Evu, ostatní se budou rozhodovat podle sebe ). Takže osobně doufám, že další na řadě je Eva nebo Pavlína

40
Anonymní
Reagovat

Konečně budíček. Dnes budou obědvat nejspíš v šest.

41
Zdenek
Reagovat

Lu na posteli trsa na hranou písničku, ostatní se pomalu probouzejí.

42
JanaH
Reagovat

36 seashepherd : možná jsem za poslední větu měla napsat dodatek „velká ironie“.

43
Zdenek
Reagovat

Trsat začala už i Růža a přidal se Ládík.

44
Monika
Reagovat

39 – Vlado si to nikdy neurcoval, holky hlasovaly podle Niky.

45
seashepherd
Reagovat

37 obávám se, že štáb i vedení primy taky moc nechápe, co diváci chtějí.
těch, co je zajímají kontejnerovky kvůli psychologii je bohužel málo.
na příběhy jsou daleko lepší pořady. třeba ta pošta pro tebe.
lidi chtějí VB kvůli akcím. štáb by měl VV rozdávat velké porce chlastu a perníku a zrušit zákaz násilí ve vile. postupy ze starých grotesek by mohly sledovanost ještě zachránit

46
Jerremy
Reagovat

36: nemyslim. Tam by slo jen o vypalcovani Evy.
POkud bychom za Vladkoland brali: Vl / Eva / LP+LM.
U Buldocince se to bude nejspis menit kazdou chvilku … tam neni jasne nic.
Ale uvidíme pristi tyden a přes pristi …

47
Monika
Reagovat

Jinak taky se mi libi, ze je Vladkoland v mensine, Vladovi to nesmirne pomuze a pokud se zbavi Evi, ktera ho tahne dolu, ma naslapnuto k finalove trojce:-)))

48
Zdenek
Reagovat

Pavlíně se vstávat nechce a brečí ;-(

49
BlaBla
Reagovat

to je vopruz teda….jak jsem psala, myslím, že hlasování bylo zmanipulované…ale fakt netuším, jakou podporu má VB, bo chodím jen sem na čumendo a tady nemá v podstatě žádnou…

Ještě by mě zajímalo, proč primě trvá tak dlouho pustit na web včerejší rekap a duel…já se dívám totiž jen na webu. SK VV jsou tam okamžitě.

50
Prostě já
Reagovat

47: Já myslím, že Vlado má našlápnuto k finálové trojce, ať už se zbaví Evy nebo ne. Nevím, co by se muselo stát, aby se Vlado nedostal do finále :)

51
Zdenek
Reagovat

Výměna baterek a VB opět mluví se štábem (chce, aby jim seřídili hodiny, aby na PP mohli být nachystaní).

52
seashepherd
Reagovat

jen mě fakt překvapuje, že dnes už diváci VV netrestají zmrdy. vždyt Zverina byl taky super zábavnej. i MB mel dobré zkraty.a přesto vyletěli.
třeba fakt VB zachránily právě antihlasy vůči Vladovi.

53
Zdenek
Reagovat

Lú: „bože to je tak krásný počasí, že se nechci ani převlíct“

54
Hooper
Reagovat

39 – uvidíme, co zoubek. Za včerejšek bych ho ještě do buldočince neřadil jednoznačně.

55
Zdenek
Reagovat

52 – mě taky překvapilo, že se vrátil VB, ale IMHO vybral dobře nevýraznou Mirku, s Vladem by vyletěl a nepomohlo by mu ani ono zmiňované nadržování od štábu.

56
Klára
Reagovat

Pája pořád nevstává, asi přišel proviant (na některých kamerách postrádam zvuk) a Vlado chce do zpovědky

57
Bobby Brown
Reagovat

45 – Ne, seashepherde, to ty jsi nepochopil, co chce Šedivá Mrkev. ;-)

58
Fluffy
Reagovat

Ládík si čistí zuby, sundavá jakési chlupy z kartáčku a vypadá u toho jako zlověstný skřítek :-)

59
seashepherd
Reagovat

Anonymní když už sem nebudeš dál chodit, dala bys mi na sebe prosím nějakej kontakt? rád bych s tebou občas trochu rozebral nejen VV, ale klidně i sebe

60
Anonymní
Reagovat

55 Myslím, že i v tom výběru bylo nadržování od štábu. Při těch sáhodlouhých sezeních ve zpovědnici mu pravděpodobně poradili. A Tereza to v PP dorazila.

61
Pesi
Reagovat

Jak jsem se s nadšením vrhla do sledování Vyvolených…tak je teď bez nadšení už téměř opouštím. Bohužel, život ve vile kopíruje stav ve společnosti….pouze a jen kriminálníci mohou dosáhnout úspěchu… :(

62
Pesi
Reagovat

55 –
já jsem po včerejším duelu zapochybovala, že by se s Vladem nevrátil….nevím proč, ale mám pocit, že to má nějak zaopatřené…

63
JanaH
Reagovat

Prase Hradilů chrchlá nad vánočkou, pak tou ochrchlanou prackou hrábne na vánočku a krájí. Po něm se vánočky chápe Ken Thymolin. Přeju dobrou chuť.
VB žádal si o antibiotika, protože je „fakt nemocnej“.

64
Bobby Brown
Reagovat

jj, Mirku nám vykopli, Ballmer odchází, je to celé naprd…

65
drákula
Reagovat

Co furt má ten VB s pásovým oparem? Já pásový opar měla a lezla jsem bolestí po zdi, navíc při tom byla vysoká horečka. Podle mě má normální svrab a za chvíli ho budou mít všichni.

66
Klára
Reagovat

Honza, Pepa a VB se motaj v kuchyni („dopr.. jak se to otvírá“) a vyráběj si snídani

67
Pesi
Reagovat

52 Zvěřina zábavnej? To snad ne :D

68
Pierre
Reagovat

Buldok velice divoce kašlal, sople lítaly, při tom krájel novou vánočku a kýchal do ruky. Pak tou rukou držel vánočku a krájel. Ten je tam nakazí snad všechny. Hovado neskutečné.

69
seashepherd
Reagovat

myslíte, že kdyby prima manipulovala s hlasováním, že by měla důvod potom nějak radit VB ve zpovědnici, manipulovat rekapitulace a i TP mu říkat, že není srabárna si vzít slabeho soupeře?

70
Anonymní
Reagovat

59 Budeš muset specifikovat. Mysllím, že anonymních tady bude asi víc identit

71
seashepherd
Reagovat

70 myslím tebe Danielko

72
Klára
Reagovat

VB si do hrníčku s čajem kydnul čtyři dávky cukru a ještě to zalil medem, brr

73
Anonymní
Reagovat

69 Tak já si nadozdíl od mnohých nemyslím, že by Prima manipulovala s hlasováním. Všechny ty ostatní manipulace s obrazem VB spolu s nevýrazností Mirky úplně postačily.

74
seashepherd
Reagovat

vidím to stejně

75
Anonymní
Reagovat

71 Tak to jsi vedle jak ta jedle.

76
Zdenek
Reagovat

VB se vnutil Vladkovi, že s ním chce mluvit, ten mu řekl, že se s ním bavit nechce (v klidu). VB mu říkal o jeho ksichtění v TV, že se mu diváci smějí, když se ksichtí.

77
bobina
Reagovat

65 taky jsem pásák měla jako malá holka a je to neskutečná bolest. Bůhví co to prase spařený má.

78
Zdenek
Reagovat

Růža bude vařit, ptala se Vlada, jestli chce dělat tu rýži a Vlado ji řekl, že nechce dělat už nic.

79
seashepherd
Reagovat

75 co nadělám. .když ona už sem nechodí, tak potom chci kontakt přímo na tebe. pošleš mi ho do mejlu?
seashepherd@seznam.cz

80
Monika
Reagovat

Ac jsem s vysledkem nespokojena, nemyslim si, ze by ze strany Primy doslo k jakekoliv manipulaci, hlasy jsem poslala Mirce pres FB i mobil a bez problemu i hodinu pred ukoncenim hlasovani. Prima ma silnej nastroj k ovlivneni hlasovani pomoci rekapu, to je tak vsechno. Rekapy vubec nesleduju, netusim, jak moc jsou nebo nejsou zmanipulovane. Presto jsem si precetla par diskuzi na netu a musim rict, ze ten vysledek 58% pro Hradila tomu odpovidal. Nehledala bych v tom nejakou nespravedlivost, proste vyhrali Thomasovci no…

81
Zdenek
Reagovat

VB na sobě nemá šátek imunity a nic se neděje!!!

82
seashepherd
Reagovat

Monika co by se někomu mohlo na VB líbit?
dokážu si představit jen škodolibost vůči Vladovi apod. ale sympatie k němu ne.

83
radek
Reagovat

77
neurazej nejpoctivejsiho, nejromantictejsiho, nejcitlivejsiho a nejferovejsiho cloveka ve vile. Je to chlap jak hora, samej sval, jen ted nemuze cvicit, protoze mu mirka poranila vazy, ma chripecku a par bolistek. Presto to vsecko statecne vydrzi. Jinej uz by byl minimalne v nemocnici nebo ze souteze odstoupil. Toto stvoreni ale muze roznaset dal pasovej opar (potvrzeno od nej, sam o tom nekolikrat ve vile mluvil) a nikomu to nevadi. Sice se pasovy opar neda prenaset tak jednoduse, ale pokud ma uz pupinky, ty s odre, utre do rucniku a nekdo s rankama na kuzi se otre, muze ho chytit, ale tomasek by to prenesl urcite v legraci a myslel by to v dobrym. Chtel by se jen rozdat.

84
upsik
Reagovat

Včerejší duel ve VV ukázal, co lze od masmédia a potažmo Primy očekávat a kam toto médium dlouhodobě svou neobjektivností směřuje.

Co mě těší :
– nízká sledovanost (rekapy pod 200 000, zajímavý duel již neosloví více než 400 000 diváků u TV)
– – národ není tupý a již má jasno, nenechává si vnucovat názory z TV, volí jinou formu zábavy…PALEC NAHORU

– nízký zájem ze strany internetových fanoušků (pod 1 % populace ČR dává LIKE na FB)
– – z toho je řada fiktivních a účelově založených profilů (skutečná podpora do 50 000 lidí)
– – – FB je zadarmo, přesto tento fenomén doby nedokázal vzbudit vyšší zájem jeho uživatelů

– u zajímavých duelů je množství hlasů pod 200 000 (více než polovina z FB zdarma)
– – maximální tržby z SMS 100-200 tis. (už jen při účasti Vlada)
– – – Vlado bude zřejmě předhazován do duelů co 14 dní (jiné duely už jsou pro diváka nezajímavé)

– licenci na VyVolené už ne/dokáže ne/zaplatit pouze dlouhý blok nudných reklam v TV během přímého přenosu

– Prima už uznala nepřímo svůj neúspěch
– – plánované finále cca 22.prosinec posunuto na cca 16.listopad (80 dní ve vile – VV1 před 110 dní)

– našla se spousta lidí, kteří se nebojí a kritizují Primu a celé VV (vidí to, co vidí i Vlado ve vile)

Co lze očekávat :
– ožralá banda psychicky narušených kriminálníků léčících si pocit méněcennosti (svých 5 minut jakože slávy) se bude vyžívat v ponižováním skupiny lidí (dosahováním perverzností) a ukazovat jaké morální zásady štáb VV zastává a dokáže divákovi nabídnout či rovnou prezentovat
– další machinace u hlasování
– množství LIKE na FB klesat nebude (nové zakládání fiktivních profilů bude udržovat uměle rostoucí LIKE na FB
– – na začátku bylo 30 000 LIKE fanoušků, myslím si, že to je i skutečný maximální hlasující potenciál lidí

Výzva :
– nemá smysl posílat hlasy jinak než z FB

85
Viola
Reagovat

Záběry Tomášek,Tomášek.Udělá si na počest Zdeničky čaj a vánočku.Jaká počest?Čajíček moc horký-jde do lednice a natočí do něj studenou vodu.Potom otravuje Vladka-musí si přece rýpnout.Divím se ,že reaguje.Ignorovat-mimo úkolů!

86
Anonymní
Reagovat

79 Promiň, ale nějak nemám tu potřebu komukoli tady na sebe dávat kontakt.

87
Anonymní
Reagovat

78 Správně. Proč by jim měl všem sloužit. Doufám, že v tom bude pokračovat.

88
Fluffy
Reagovat

Hradil NEMA satek imunity!!!!! PRIMO?Tak co s tim udelas???

89
Zdenek
Reagovat

VB stále nemá modrý šátek imunity, být to kdokoliv jinej, okamžitě by mu ho sebrali, tak jako Nikol.

90
seashepherd
Reagovat

86 ok

91
seashepherd
Reagovat

vyfotte to nekdo a rozesilejte na vsech VV forech. at jde do duelu uz pristi tyden

92
Fluffy
Reagovat

Urcite si ho neodlozil pri myti nadobi aby ho nenamocil jako Nikol. Nejspis do nej smrka a ma ho v kapse u teplaku!!! Jestli nebude trest tak u me VV skoncili

93
Zdenek
Reagovat

Na FB už to na of. stránce VV štábu píše několik lidí a stále nic.

94
Anonymní
Reagovat

Chcete vědět co s tím Prima udělá? Tak já vám odpovím. Nic.

95
Hug
Reagovat

Thomas: až půjdete někdo do zpovědnice,zeptejte se kolik je hodin,ať jsme připraveni na přímák včas.

Eva: ale přímák je až v úterý

Thomas: já vím,tak aspoň ať do do úterý opraví :-)))

96
sara98
Reagovat

94 Maximálně ho zavolají do zpovědnice a poprosí ho, jestli by si ten šáteček nevzal.

97
:-)))
Reagovat

Štáb nejenže VB nadržuje, ale snad i schválně dráždí diváky. Poslední, co můžu napsat, že fakt nevím, co si o tom má myslet, co si od toho ta Prima vůbec slibuje…

Jo a nelibí se mi už přirovnání štábu k MRKVI nebo jiné zelenině, protože zelenina je alespoň užitečná a nezaslouží si takový přirovnání! :-)

99
Zdenek
Reagovat

VB bez šátku imunity: http://imageshack.eu/xGy/

100
Frodo
Reagovat

Pavla se proleží až do zúčtování a následně do duelu, kdy potom profrčí za Mirkou, zdá se…

101
Hug
Reagovat

Thomas dělá káko v přímým přenose.)

102
Pierre
Reagovat

Buldog sere v přímém přenosu, zvuk tlačení a padajících hoven. Děkujeme zvukaři :D

103
:-)))
Reagovat

98 – 99 díky za fotky, ale chtělo by to od hlavy až k patě, takhle není vidět, jestli ho nemá třeba na noze. Lepší by bylo video. Ale je to asi jedno, vůbec nic se nestane, ani kdyby ho nenosil celý týden.
Čekám úkol od štábu na jeho povzbuzení po náročném duelu, v hlaví roli Pavlína.

104
Zdenek
Reagovat

103 – až VB dokadí, tak ho klidně udělám znovu od hlavy až k patě, rozhodně ho nikde nemá.

105
Hug
Reagovat

Zdenka na facebooku:
Koukám na Tomáška a on spinká jako miminko…je tak roztomilej Snad měl radost, když mě viděl Stýská se mi…

106
surfer
Reagovat

99
pro vkladani obrazku pouzivejte postimage
hned prvni je primy link
to co nam tu postujes Zdenku je na dve veci….

107
BlaBla
Reagovat

ok, možná jsem se z nařknutí štábu unáhlila…nicméně by bylo zajímavé, kdyby měli členové štábu mikrofony :D:D zajímalo by mě, jak to tam chodí…:D

108
Kami
Reagovat

Ahoj Smiraci, dekuji za popisky vcerejsiho vecera, uz jsem nemela zaludek divat se na Hradila. Stacilo, ze ho bylo cely tyden online vsude dost (rekapy jsem nekoukala).
A zrovna mi utekla nejaka svlekacka!!! No toto…

Musim uznat, ze navrat Buldoka mi fakt hnul zluci. Kdybych mela pocit, ze to byl ferovy navrat, tak bych si rekla ok, nemam radost, ale je to tak. Ale to protezovani cely tyden a Hradil jako Ivan a Mirka jako PAREZ?! Plus dalsich tisic veci a poruseni pravidel ze strany VB… (uz se zase rozciluju).

Tak piste piste, at si to tu proletnu a vecer mrknu nakratko do vily. Uz jsem na tom nechala dost hodin sveho zivota, takze dnes si jdu radsi uzivat nekam ven, je kraaasne.

109
Jája
Reagovat

Hlásejte do světa po všech sítích porušení pravidel Hradilem. Buď bude Prima tvrdě trestat, nebo bude mít šedivka a spol aspoň pořádnou ostudu. Řídím se zákonem.

110
Zdenek
Reagovat

106 – OK, jinak existuje nějakej jednodušší postup jak udělat screenshot z online kamery, než si to dát na FS, udělat screen a hodit to do malování a pak zaslat na postimg?

Reagovat

Chci fotku Buldoka bez šátku :)

112
Frodo
Reagovat

Zdeničko, neboj se, všechno jednou skončíš a ty se dočkáš svýho Tomáška a garantuju ti, že s ním zažiješ pár opravdu „nezapomenutelnýh“ chvil, o kterých se ti ani nesnilo v tom nejhorším snu…:-D

113
Anonymní
Reagovat

109 ostudu? Ty myslíš, že někdo jako on a jeho fans by si z něčeho takového dělali hlavu?

114
Scalex
Reagovat

Na ofiko FB píšou, že má šátek na kotníku.

115
Zdenek
Reagovat

VB bez šátku imunity: http://postimg.org/image/jz3nwtz0z/

116
W - ten správny
Reagovat

Thomas prave tresol s Luciou o stol, Nikol privrel hlavu do dveri a skopal Ladika.
Prisiel list – Thomas ma predlzenu imunitu o tri tyzdne.

Reagovat

Scalex (114) ale víme přeci, že pravidlo zní, že má být na viditelném místě :) Divák nevidí modrý šátek :)

Ale chápu, že ho štáb teď nemůže napomenout, protože by se shodil, že kecal a měl by Thomasovi sebrat imunitu :)

118
Zdenek
Reagovat

114 – na kotníku ho nemá, navíc ho má nosit viditelně ;-)

119
Monika
Reagovat

Prima Vlada ve vile potrebuje, byl to dobry tah, ktery pritahl dost lidi k obrazovce jen kvuli nemu (sama k nim patrim). Na druhou stranu jeho vitezstvi neni zadouci a on nevyhraje, na tento post je predurcena Niki. Zna se s tymem VV z HP a sama potvrdila, ze se neprihlasila na casting, ale produkce ji zavolala..Ona je tou VV, radim vsadte si na ni, jeste je dobrej kurs, ma to v kapse.

121
Zdenek
Reagovat

teď už ho má na krku

122
Frodo
Reagovat

Pavlína nehraje?

123
Zdenek
Reagovat

Při čtení dopisu už měl VB šátek na krku: http://postimg.org/image/bzwyvnekl/

Reagovat

Zdenek (121) a jak se mu tam z kotníku dostal? :))

125
Zdenek
Reagovat

124 – no tak to fakt netuším, zřejmě dobrej oddíl ;-)

126
Klára
Reagovat

Na kameře 1 se dost stříhá, tyjo štábe! A Vlado se taky neúčastní

127
Frodo
Reagovat

…tak už hraje :-D

128
fáber
Reagovat

Čau šmíráci,

bylo tu s vámi hezky, ale včerejšek překročil moji hladinku, co je moc, to je příliš. Koukat na tu sra..u už dál nehodlám, ale kdo na to máte sílu a žaludek, tak piště, občas si sem třeba zaskočím přečíst jak pláčete ;-)

Kontejnerovkám zdar, Primě zmar !!!

Reagovat

Milý vzkaz od štábu pro fanoušky VV na oficiální facebook page

http://postimg.org/image/vea4376b5/

130
Xxxx
Reagovat

VV FB: Že jsou na prášky naši hrdinové ve Vile, to jsme si už zvykli. Ale že jsou na prášky i naši fanoušci tady, to je novinka:). Tomáš si dá šátek na kotník a tady se spustí hysterie – a to ještě ve Vile není ani Džambulka:).

131
Sexytron
Reagovat

proč ty dvě buzny z malý ložnice necvičí??

132
Zdenek
Reagovat

129 – tak asi to bude těma rentgenovejma kamerama, že štáb vidí šátek i tam kde není ;-)

133
Jerremy
Reagovat

Ze se neucastni Paja chápu, nechapu proc trucuje Vlado … :(

134
Klára
Reagovat

Rozcvička dobrá, zjevně je to celkem vysilující ale baví (VB ne, ten se hejbe tak aby se neřeklo)

135
Klára
Reagovat

Tak VB odešel do sprchy

136
Fluffy
Reagovat

Našvihejte někdo foto Hradila bez šátku na ten jejich prohnilý facebook, já ho nemám, ale kdybych měla sto účtů tak jim tam to foto naposílám a dam tam presne sto liku

137
NU
Reagovat

119
no to jistě Niky a vítěz se prober

138
Pierre
Reagovat

Nikola, děsná herečka, svlíkla se do tang a podprdy, dělá figury u bazénu za songu Gangham style a jede na kamery. Vítej v Buldočinci Nikol :)

139
Frodo
Reagovat

Bože, Pavlíno, proč jste nezůstaly u té úředničiny? Tahle „země“ /vila/ není pro slabý!!!

140
surfer
Reagovat

dle štábu ho má na kotníku
http://postimg.org/image/7oqqpm16t/

141
hockeytown
Reagovat

no vidite, tak nakonec jste vsichni radi, ze se hradil vratil, aspon mate co sledovat :D nema satek, chrchla, jak cvici … vratit se mirka tak muzete psat akorat, stoji a cumi, sedi a cumi …. ale zase bila mila zabavna a inteligentni no :D

142
hockeytown
Reagovat

*********byla … no tak zpatky do skoly …

143
Renata
Reagovat

Tu Pavlínu nechápu, leží tam jak mrtvola. Vlado se snažil ze všech sil jí dodat energii, ale ona se chová, jak kdyby byla Mirka mrtvá.

144
Hug
Reagovat

Pavlína je na prášky z toho,že je Mirka teď venku a nemá práci,protože dala kvůli Vile výpověď? Pustit dobrý místo kvůli Vyvoleným,to nechápu…
To si byla tak jistá že se do vily dostane že dala výpověď? Jestli v tom včerejším duelu byla nějaká manipulace Primy,tak ta manipulace byla i v Mirčiné volbě,takže je to 1:1 :)

145
Anonymní
Reagovat

143 A ty nepamatuješ na VB po ztrátě Zdeničky? A to ho všichni museli příkazem štábu obskakovat, sloužit mu a litovat ho.

146
Bobby Brown
Reagovat

129, 130 – tohle jen ukazuje úroveň štábu a jak má diváky u prdele.

147
Monika
Reagovat

Nu – tak si povime ve finale jo?:-)))

149
Jája
Reagovat

148 – Výborně

150
Monika
Reagovat

Hradil se zase vali v posteli, ten je fakt zabavnej:-)))

151
Jája
Reagovat

Hurá, Hradil umírá na opar.

152
Anonymní
Reagovat

Dobrý. Ale Primě je to stejně jedno. Štáb ho na tom kotníku viděl a hotovo.

153
Zdenek
Reagovat

148 – dobrá práce, ještě bych tam zmínil, že při čtení dopisu už šátek měl, ovšem na krku ;-)

154
Anonymní
Reagovat

151 A takhle se proumírá až k pěti mega.

155
Frodo
Reagovat

Nikola včera srdceryvně s hlavou zabořenou na Mirčině rameni slibovala jako čestná pionýrka, že kdyby Mirka nedej bože vypadla, tak se Niky o Páju každopádně postará!

156
drákula
Reagovat

Jen počkejte jak obživne až přijde Džamulka s jeho idolem Rychtářem.

157
Jerremy
Reagovat

155: to bylo předtím, nez ji Eva pomluvila a Mirka se s ni nerozloučila… urazena jesitnost.

158
lada
Reagovat

proc nosi nikol porad ten satek, kdyz uz imunitu nema?

159
Klára
Reagovat

Láďa s Lů řeší, že pro Vlada hlasovat nebudou (Lá: Nechci s ním jít ještě do duelu)

160
Frodo
Reagovat

158 – jako správná pionýrka prostě nosí šátek :-D

161
sideways
Reagovat

148: no.1

162
bobina
Reagovat

138 je to ….!

163
radek
Reagovat

155
nikola je nejvic fer ve vile. Vlastne to je thomas, vlastne oni oba. Tak ji nepomlouvej. Ona to mysli se vsemi dobre. Vzdycky mysli prvne na ostatni a pak teprve na sebe.
Dobrota z ni jen cisi, proto se dala dohromady s viktorem viagrem, on je uplne stejny dobrak.
Ja se jen porad divim, ze od dob HP tuhle falesnou, arogantni piiiip nikdo neprokoukl a vetsina ji dokonce preje vitezstvi. Skutecny sliz ve vile je ona, ne ten, komu tak rikate. On je jen tupy a hloupy hovado.

164
okkvp
Reagovat

OT pro T.M. – distanc máš pro urážky a vulgarity k spoludiskutérům a pokud s tím nepřestaneš, zrušen nebude

165
Frodo
Reagovat

Tak buďto LP dnes zhybernuje nebo spustí pekelnej hysterák, na nic mezitím nevsázím.

166
radek
Reagovat

157
ona by to neudelala ani kdyby se „neurazila“.

Reagovat

Bobby Brown (146) jj, včerejší status byl taky vtipný. Asi to psal stejný chytrák, co dnes :)

http://postimg.org/image/e03c9eja5/

168
Anonymní
Reagovat

Tak Nikola zatím nikoho nepřivírá do dveří a nešikanuje.

169
Karolina
Reagovat

Vlado už byl dvakrát ve zpovědnici. Utěšuje Pavlínu a mimo to říká, že pro něj už to ztrácí smysl, že už tam nechce být. Ne v afektu, říká to naprosto klidně.

Ládík má doma pod postelí deset panenek… Jinak po rozcvičce vyzvídal na Lů, koho si vezme do duelu, má strach, že jeho…

170
Hug
Reagovat

Vlado chce jí domů,nevěří že by to mohl vyhrát po druhé,má k tomu svý důvody

171
Pierre
Reagovat

Ládicet právě vypráví, že jako malý měl deset panenek , kterým ostříhal vlasy a místo nich jim přes hlavy napíchal špendlíky…velice úchylně se při tom směje. On je fakt divný…

172
Frodo
Reagovat

…tak už hybernuje – už od rána teda…

173
Bobby Brown
Reagovat

167 – tohle, ale už zcela bez legrace, dělá parta amatérů. Takovéto komenty od „média“ směrem k divákům, to je naprostý úlet.

174
surfer
Reagovat
175
Karolina
Reagovat

Vlado: Pavlo, o mě se nestarej, vzpomeň si, jak je to v té básni: i když tu s tebou někdo není, tak tu s tebou je…. nebreč… nechci abys brečela… Ber si příklad z Evy… všichni teď budou proti ní… čte báseň o smyslu života…

176
Fluffy
Reagovat

Vlado je empaticky a strasne se snazi Pavle pomoci, uz aby se sebrala protoze uz se na to neda koukat

177
Jája
Reagovat

Růža už se taky drbe na břuchu a navíc má prádlo přebarvené od Sava

178
Milan
Reagovat

Kdyby ten hystericky zakyslak odesel, byla by to bomba. Ale zas to jen hraje. Moc dobre vi, ze jinak by se neuzivil, prachy potrebuje vydelat saskovanim v TV.

179
Anonymní
Reagovat

Růžu svědí břicho. Už je to tady, hromadná vyrážka. Co asi bude následovat?

180
Bobby Brown
Reagovat

doplnění 167 – tady je článek, který se v podstatě vztahuje i na stránky VV:
http://www.internetprovsechny.cz/socialni-site-pro-zivnostniky-a-male-firmy/

Zejména bod 2 je to, co tihle amatéři nezvládají.

181
Honzad
Reagovat

Jestli Vlado odejde (jakože jsem přesvědčen o tom, že má ve smlouvě dán fakt, že to udělat může i bez finančních následků), během pár dnů dojde k posunu všech přímáků na pozdní večerní čas. Zaplnit totiž prime-time sledovaností na hraně dvou stovek tisíců diváků, to je už donebevolající průšvih.

Milá Primo, dobře ti tak.

182
Karolina
Reagovat

Nemůžu si pomoct… konverzace buldočince zdá se mi býti poněkud nuceně veselá… na první pohled i poslech kamarádi, ale něco falešného pod povrchem vykukuje… zejména je to slyšet v kuchyni při vaření Nicol s Pepou… :-)

183
Frodo
Reagovat

Vlado vytáhl na světlo boží Dalajlámu, ale neuspěl, protože Pavle šrotuje v hlavě, že skončila Mirka v práci k vůli RS a teď nebudou mít ani na nájem a jsou v háji…njn, špatná volba…

184
Hug
Reagovat

Vlado na Martůčku: ty nejsi žádná krasavice,ale máš něco do sebe

185
Karolina
Reagovat

Růža našla na své noze další sval…
Ládícet: jakej?
Růža: velkej
Jé… já ho mám i na druhý straně… jsem samej sval…

186
Milan
Reagovat

Vladena rozdava rozumy. Vali kliny tem dvou husam do hlav. Hrozny manipulator.

187
sara98
Reagovat

183 Spíš si myslím, že jí šrotuje v hlavě jak jsou asi vykreslený v rekapech, když se vrátil VB. Včera několikrát opakovala „to to ty lidi nevidí?“

188
Homie
Reagovat

180 – Tak jak to tady čtu tak celková komunikace na FB je docela fail. Postování zcela nevhodných komentářů, mazání příspěvků, banování uživatelů. Ale co taky čekat od takových expertů, že?

189
Karolina
Reagovat

Vlado se snaží povzbudit Pavlu a Evu, aby se vůči buldočinci neschovávaly a nebály se jich.

190
Renata
Reagovat

Bohužel mohou posílat hlasy i lidi ze štábu. Včera tam dokonce na Primě psali v „Co se děje ve vile“, že jd posílat hlasy Thomasovi.

191
Karolina
Reagovat

186 Milane, ty jsi ještě žádného manipulátora nepotkal, že ne? :-)

192
Monika
Reagovat

To ma Nikol imunitu na dalsi tyden, ze porad nosi satek?

193
Milan
Reagovat

Eva si nejak veri: „Mela jsem si misto toho jednoho pitomce vzit do duelu toho druheho pitomce.“
Tahle husa poleti uz brzy taky.

194
Monika
Reagovat

Honza byla vyborna dovolba, dneska zvysil frekvenci slov na pet za den.

195
Monika
Reagovat

Kdyby si Eva vzala tenkrat VB vyletel by.

196
Zorro
Reagovat

Doufám, že Pavlína bude pokračovat v brekotu a nebude nic dělat. Krásně si kope hrob. Hráčská sebevražda v přímém přenosu.

197
Jarda z Liberce
Reagovat

Čau lidi, v kolik dneska dorazí Ivetka s tím svým?Mám je oba moc rád a nerad bych o ně přišel

198
Frodo
Reagovat

Přijdou dnes do vily novomanželé Rychtářovi? Nějak už mě vůbec nebaví koukat na Vladův Sally kout, ani na Růženin jájinkoland…

199
Karolina
Reagovat

Honza (s vosou ve sklenici) :“Zabij, nebo budeš zabit!“

200
Alda
Reagovat

196…takže jí vlastně předpovídáš stejný osud jako VB…

201
doly
Reagovat

195- přesně! Jak to odkládali, tak ho akorát zviditelnili a dali mu zbytečně prostor. Podle mě by šel i s Nicolou, jenže ta je zmanipulovala, aby dali Zdenu. Mám strach, že čím dýl tam bude, tím víc si nabalí primitivů, kteří mu budou posílat hlasy..

202
Frodo
Reagovat

Já se obávám, že novej malej buldok má v hlavě toho tolik asi tak jako starej velkej buldok…nemůžu si pomoct…

203
Fluffy
Reagovat

Vlado bojkotuje ukol! Supeeer uvidime co se stane

204
Zorro
Reagovat

Vladko odmita poslouchat noveho bosse a nechce uklizet. Okamzite vyloucit z vily!

205
Hug
Reagovat

Všichni mají uklízet,Thomas chtěl vysávat,ale Eva se na vysávání hlásila dřív,tak teda Thomas se nabídl že uklidí polštáře v obýváku:-)))

206
Tamzin
Reagovat

Moc nechápu to drámo, které tam dělá Pavlína… přeci s tím musely počítat, že může jedna z nich kdykoliv vyletět, mají být rády, že jedna tam pořád ještě je, je to přeci hra. Není to konec světa a neloučily se navždy. Ty dvě ložnice nebyl asi dobrý nápad, mají být pohromadě a ne na dvě skupinky.

207
Hug
Reagovat

Mám teorii,Vlado dnes byl několikrát ve zpovědnici že chce jít domů,tak mu poradili ať neplní úkoly a oni ho za to jako vyhodí

208
BJ
Reagovat

pročpak Vlado neuklízí? nějaká nová strategie?

209
Bobby Brown
Reagovat

206 – 2 ložnice, dvě skupiny proti sobě, tohle jsou ty dějové linky, o kterých mluvila Šedivá Mrkev.

210
Karolina
Reagovat

Zoubek šmudlá zrcadlo… evidentně poprvé v životě… :-D

211
Frodo
Reagovat

Novej mladej buldok šudlá zrcadla, aby si mohl prohlížet svoje svaly.

212
Renata
Reagovat

V „Co se děje ve vile“ nepíšou nic o tom, že Pavlína a ani Vlado neuklízejí. Měli by potrestat bosse, když nedohlédl na to, aby uklízeli všichni.

213
Pierre
Reagovat

202- Bohužel souhlasím, novej malej Buldog zklamal, děsně tupý týpek. Škoda,že nepostoupil Ettore .

214
Honzad
Reagovat

Jaká je asi tak motivace soutěžících k plnění úkolů, když vidí, že jejich neplnění a soustavné porušování pravidel nejmenovanému štábnímu oblíbenci už měsíc prochází?

215
Tamzin
Reagovat

209 – tak to měli nátáčet také dvoje vyvolené :-)

216
Frodo
Reagovat

Pierre – já ho dokonce začínám podezírat, že má ještě nižší inteligenci než velkej buldok, protože ten je sice tupej jak prvok, ale má chvílemi takový ty „slabý“ chvilky, kdy dokáže manipulovat naivní holčičky a útlocitný čistý duše, kdežto tady ten se za chvíli vytasí s největší pravděpodobností jen jakýmsi vulgárním slovníkem a zářivým úsměvem…/poskládáno ze včerejších střípků jeho projevů/

217
Alda
Reagovat

203,204 ano…okamžitě mu udělit podmínečné vyloučení….což mu zajistí klidný spánek a válení až do finále….

218
Motýlek
Reagovat

Takže Vlado nemusí poslouchat bosse?
Jak na smůlu je ten Honza zřejmě moc měkký…. :-/ Chápu, že je tam chvíli, ale něco mu říct mohl…

To by mě moc zajímalo, kdyby to bylo obráceně a někdo bojkotoval Vladka… To by bylo od něho keců – na kameru….

219
radek
Reagovat

Pavlina nedela dramo. Zda se, ze ma dost nejen ze vcerejska, ale i z Vlada. Vypada to, jakoby chtel vlado koncit. Neprijde to nekomu taky tak?

220
Fluffy
Reagovat

Mám takové tušení, že Vlado tuší jak se štáb chová a nemá na to žaludek, proto bojkot úkolu. Možná zkouší jak na to bude štáb reagovat a nebo možná zkouší, zda to pro nej nebude cesta ven

221
Motýlek
Reagovat

219 – pokud tam budou přibývat chlapi, tak Vladko bude mít brzo nervy v kýblu… Mu vyhovovala převaha žen, chlapy on nesnáší…. Bodejť…

222
Sylva Langrová
Reagovat

Poslala jsem stížnost na radu pro rozhl. a tel. vysílání.Důvod – prošetření hlasování v soutěži Vyvolení – duel 27.9.2013.Jestlipak to k něčemu bude?Odpovím si sama.Nebude.

223
Frodo
Reagovat

Vlado opravdu není ten správnej utěšitel, evidentně ho LP přivedla do depky a za chvíli na tom bude hůře než ona, navzájem se tam rozloží a bude show.

224
radek
Reagovat

Ja myslim, ze vlado konci. Uvidime.

225
Hug
Reagovat

Vlado: Vím že je to neetické a nemorální,ale já to udělat musím..

O čem mluvil? odchod?neplnění úkolu?

226
Máňa
Reagovat

224 ani bych se mu nedivila…

227
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Taky si myslím, že Vladko končí.

228
Bobby Brown
Reagovat

Jestli se Pavlína trápí nad tím, že Mirka opustila dobrou práci kvůli VV a teď chudinka nemá příjem, tak si jen klepu na čelo. Ne z Pavlíny, ale z Mirky.

229
Frodo
Reagovat

225 – možná jen o neplnění úkolů, jen to pojmenoval ve stylu antického drama, jak to má rád. :-D

230
Frodo
Reagovat

Jak tak koukám na LP, jak tam tak sedí s těma svěšenýma očima a vzpurně zvednutou bradou, tak jestli by nebylo lepší, aby šla zas hybernovat, nevím…

231
radek
Reagovat

Tezko rict, neco se bude dit. Vypadalo to, ze konci, ale ted, kdyz rekl, ze: „on to takto nechtel hrat, ale ze mu nic jiny nezbyva“, tak si myslim, ze tam zustane, ale zacne hrat uplne jinak. Mozna v pozadi i s umyslem odejit za neplneni ukolu. Mozna jen s tim, udelat tam dusno.

232
Hug
Reagovat

Zatímco většina uklízí až se z nich kouří,tak thomas si svou velmi náročnou práci- poskládání polštářů na gauči- splnil a teď si dopřává zasloužené jídlo

233
Motýlek
Reagovat

Bossovi by měl někdo říct, v čem spočívá náplň jeho práce – dohlídnout na to, aby všichni plnili co on řekne… A jestli ne, tak je upozornit na neplnění jeho příkazů…
A ne aby boss uklízel sám ze všech nejvíc…

234
Frodo
Reagovat

Lucie s novým mladým buldokem taktizují, jestli Vlado víc otráví diváky, když se bude válet ceou sobotu v posteli, nebo jestli je víc naštve, když ho vytáhnou, aby něco dělal. Novej mladej buldok si myslí, že bude lepší ho tam nechat, aby ho poslali brzy diváci domů, válet se může doma stejně tak…

235
Klára
Reagovat

Láďa a Honza se baví o kameře v záchodě, Láďa už tam šahal a žádnou nenašel :)

236
Hug
Reagovat

Kam vede to okno v malé ložnici za Vladovou postelí? Před chvílí v něm byla vidět z druhé strany Lucka,jak ho umývá

237
Motýlek
Reagovat

Já ani nepočítám s tím, že by Vlado nějaký trest dostal… /ani od s tím nepočítá/… A i kdyby, tak to bude něco takového jako aby udělal kotrmelec nebo něco v tom smyslu…

238
Frodo
Reagovat

Mě by clelkem zajímalo v jakém duchu vychovávala maminka toho Ladislava, že je tak abnormální…

239
Hug
Reagovat

Rychtář říkal že fandí Vladkovi,tak by ho měli dát nějak do normálu než přijdou,ať nejsou Džambulkovic zklamaní:-)

240
Frodo
Reagovat

239 – :-D

241
Hal379
Reagovat

238 – Láďa je abnormální proto, že jeho karyotyp je XXY – má navíc jeden chromozom X ( tj. Klinefelterův syndrom )

242
Frodo
Reagovat

K3 – Ladislav je idiot /není míněno jako urážka/ a já už to vypínám, protože to tak bude lepší :-D ať tu nepíšu jen samé negativní komenty, protože se dnes nic moc, co by stálo za zaznamenání, aniž bych nekroutila hlavou neděje /Třeba to někdo vidí z jinýho úhlu a bude snad i vtipně referovat/… až přijdou Rychtářovi, dejte sem někdo, prosím, zprávu. Dík

243
surfer
Reagovat

241
to bude ono
tohle mi vypadlo z googlu – Klinefelter syndrome

245
Enaz
Reagovat

Tak tahle písnička Pavlínu určitě rozbrečí :(.

246
bobina
Reagovat

163 naprosty souhlas.

247
Hug
Reagovat

Vlado pláče schován pod peřinou

248
Zdenek
Reagovat

Pustili písničku Kočka ze Záběhlic a Vlado se schoval pod peřinu a brečí.

249
Dáša
Reagovat

Aha! Tak to je to „mimoňstvo“:

Klinefelterov syndróm je genetické ochorenie, ktoré patrí medzi numerické chromozómové aberácie. Ochorenie postihuje mužov. Príčinou je jeden alebo viac nadpočetných X chromozómov, teda muži majú dva alebo viac X chromozómy a jeden Y- 47XXY (za normálnych okolností majú muži pohlavné chromozómy XY).

Klinefelterov syndróm sa vyskytuje v jednoduchej alebo v miernejšej mozaikovitej forme.
Klinické prejavy

Jednoduchá forma sa prejavuje hypogonadizmom (znížený vývoj pohlavných žliaz) a sterilitou. Postihnutí bývajú často vyššieho vzrastu, majú dlhé končatiny a príznaky feminizácie (slabé sexuálne ochlpenie a zarastanie na tvári, často sa po puberte objavuje zväčšenie prsníkov). Častá je mentálna retardácia, ktorá sa zhoršuje s nadpočetnými X chromozómami.

250
Klára
Reagovat

Lucka stěhuje nábytek!

251
Brutální Petúnie
Reagovat

Neřešte fiktivní syndromy, kluk je prostě srabík, ale třeba z toho ještě vyroste :/

252
Motýlek
Reagovat

Tak hurá… Našla žábu….

253
Zdenek
Reagovat

Vzhledem k tomu velkému úklidu očekávám návštěvu Džambulky tak do 15 min.

254
Motýlek
Reagovat

Škoda že jí tam nedali skutečné žáby… Mohl ji nějaký žabák políbit…. :-)

255
Zdenek
Reagovat

Thomase už zase dohonila realita

.iprima. cz/vyvoleni/novinky/thomase-uz-zase-dohonila-realita

256
Motýlek
Reagovat

Lucka přednáší o žábách… Má jich doma plno, jestli jsem tomu dobře rozuměla… I ropuchu…

257
pavliq
Reagovat

Lů vypráví o svém domácím zvěřinci. Vůbec si nedovedu představit, jak se o všechnu tu drobotinu může starat, vždyť to je časově hrozně náročný a ona zjevně není zvyklá dělat nic…

258
Motýlek
Reagovat

A ještě si chce pořídit kozu, protože kozy jsou inteligentní a dají se vycvičit… Tak to mě nenapadá, k čemu bych si vycvičila kozu…

259
Frodo
Reagovat

Buldok vypráví o tom, jak má domeček a zahradu a jak by chtěl mít tam zvířátka, který by se měly rádi jako v ráji. Beránek, pejsek kočička. No a jak je jeho dobrým zvykem tak pokračuje tím, jak mu přes zahradu přeběhne zajíc nebo srnečka a on hned podporuje svýho pejska, aby lovil a trhal!

260
pavliq
Reagovat

257 – oprava – není zvyklá cokoli dělat…

261
Wlcak
Reagovat

Ještě k tomu včerejšímu duelu.Myslím ž Prima neměla vůbec zapotřebí blokovat hlasování a podobně.Jim naprosto stačilo aby k vyššímu počtu procent dali fotografii toho koho chtěli aby se vrátil.Kdo jim to kontroluje? Odpovím si sám,nikdo jim to nekontroluje

262
Jája
Reagovat

258 – nemyslela capa? Při její náruživosti …

263
Motýlek
Reagovat

a jde se papat…
a já jdu taky…. Dojdu až…. nevím kdy…

264
radek
Reagovat

262

cap smrdi a na to ona, kopretinka, neni zvykla.

265
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Někdo napsal na facebooku k příspěvku s hradilem – Z důvěryhodného policejního zdroje jsme se dozvěděli, že byl Castello v minulosti obviněn z ublížení na zdraví a měl si pobýt nějakou dobu ve vazbě.

A to není všechno. Castello je v Hradci Králové, odkud pochází, vyhlášeným dlužníkem a pro tamní galerku je to známá figurka. V minulosti provozoval na nádraží bar Oáza, jenže kvůli podnikání mu naskákaly pořádné dluhy, které prý Thomas nesplácel. Zřejmě z obav před věřiteli se ukryl v Itálii a změnil si jméno. Původním příjmením Castella je totiž Hradil.

Mazaný Královéhradečák z obav před exekutory přepsal většinu svého majetku na přítelkyni Sabinu. „Každý tady ví, jak s ní zachází, jenomže když jí pak doktor napíše do lékařské zprávy, že upadla na schodech, to je potom těžké,“ rozpovídal se dále náš zdroj.

Další člověk obeznámený s problémy Castella, kterému tento „VyVolený“ dluží, říká, že do televize vůbec neměl chodit. „Je veřejným tajemstvím, že jeho sestra dělá v Hradci na soudě a jeho medializace může způsobit problémy nejen jí, ale i přítelkyni Sabině.“

266
Pižďucha
Reagovat

261 – Ano, to si myslím i já. A divně, v tomto kontextu, působí fakt, že ve všech předchozích duelech byl v infografice vlevo z pohledu diváků vyzyvatel. V duelu Thomase s Mirkou tomu bylo znenadání naopak.

267
Péťa
Reagovat

265
když vše přepsal na Sabinku tak ona to může v klidu prodat ne? nebo se pletu?

268
pavliq
Reagovat

Růža by po odchodu z vily mohla zkusit textařskou kariéru. Má vyloženě básnické střevo :“Zpivam si jen pro radost, igdyž pravě neni…Co to tady, co to tady znamena? Jsem zvědava.“ I ty melodie jsou opravdu chytlavé :-D

„Mame dopis, Dzisis mesydž forju.“

269
ředitelkazeměkoule
Reagovat

267 – mám ten dojem, že jsem někde četla/slyšela, že Sabina už všechno bouchla

270
Péťa
Reagovat

269
tak to je v pořádku…

271
Manti
Reagovat

VV sleduji na webu od začátku a jsem dokonale zhnusena odporným zjevem Thomasem.Bezcharakterní sračka,která se schovává pod zjevem buldoka.Zcela souhlasím se všemi názory,že je štábem chráněn,to,co jemu prochází je tak do očí bijící,štáb Primy si myslí,že jsme národ idiotů,zde jde pouze o sledovanost a pravděpodobně jsou schopni pro to udělat cokoli.Že výsledky duelu Mirka- Thomas byly zmanipulované,mi nevymluví nikdo,Thomasovi fandí snad jen podobní haj….i jako je on.Slušní a rozumně uvažující člověk pochopí,že do vily se přišel schovat před všemi exekutory a policií,zadarmo se najíst a válet se v posteli.Jeho miláček Zdenička,se všemi svými umělými náhražkami byla taky něco-bezdomovec,co se přišel do vily jen zadarmo vyspat v posteli a najíst se,řešit své bolístky,vzhled,nic nedělat a kritizovat ostatní.Prima si pravděpodobně neuvědomuje,že tímto diváky ztrácí,že sledovanost klesá den ode dne,jelikož normální lidi už nebaví poslouchat ty sr..ky.Miláček Lucinka-rozmazlená fňukna,je mi odporné ji poslouchat,přišla do vily rozdávat positivní energii ale stále jen kňourá,bez kouření by snad umřela,to je fakt hnus.A Nikola-hodná holka?To je člověk“Kam vítr,tam plášť“,jde jí jen o to,aby VV vyhrála a udělá pro to vše.Jediný dobrý tah,co v letošních VV Prima udělala,je nasazení Vlada,pokud by nedejbože on vypadl,dvě třetiny diváků se sledováním této stupidity končí.

272
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Tereza včera ani neřekla celkový počet hlasů.

273
Anonymní
Reagovat

Vám, co kritizujete Vlada, že leží a nic nedělá. Ne, že bych tím byla dvakrát nadšená, ale on opravdu nedělá nic jiného, než VB dokud tam byla Zdenička. Akorát se s nikým neotlapkává, takže netvoří příběh.

274
D
Reagovat

Děkuji Primě, v poslední době jsem to již tolik nesledovala a četla vlastně jen souhrny dne tady a letmo to tu prolítla, teď mám minimálně na 2 týdny pokoj uplně – podivám se až zas přespříští pátek, kdy předpokládám bude to hovado v duelu zase, ale nepředpokládám změnu, štáb se postará…. jen bych byla ráda, kdyby třeba někdo vždy jen velmi krátce na začtku nebo uplně na konci předchozího, dne shrnul co se dělo, rekapy sledovat nemá cenu… víme proč. Takže ještě jednou díky, mají o diváka míň a já víc času.

275
hledice
Reagovat

v oředchozích duelech se ty hlasy běhen PP nikdy tak nepřelily na druhou stranu jako teď…vždy tak o 2 – 3 %..a teď? nejdřív to bylo 48:52 a za chvíli 58:42…to přece není možné

276
hledice
Reagovat

oprava…předchozích…

277
Frodo
Reagovat

sázkaři se postarali…

278
Manti
Reagovat

No a proč myslíte,že dnes nehodili na web včerejší duel…………………jasné ne?

279
hledice
Reagovat

kdyby pro VB hlasovalo např. 100 000 fanoušků, tak by musel během chvilky někdo poslat 10000 sms, aby se to zvedlo o 10%…

280
Enaz
Reagovat

Nemá cenu spekulovat, jak to bylo. Situace je taková, jaká je.
Naposílala jsem Mirce v čase, kdy šla dolů docela dost sms a nestačilo to.

Prostě měl VB víc hlasů. Je to smutné a dost to vypovídá. A myslím si, že ne o hlasujících, ale o tom, jak se dění ve vile prezentuje.

Můžeme být naštvaní, ale je nám to k ničemu. Máme jen pár možností. Dvě z nich jsou:
koukat a podporovat své fanoušky
nebo nekoukat.

281
:-)))
Reagovat

nevěřím tomu ani za mák. A nejde jenom o tuhle totálně pokaženou RS, ale i jinde. Kdekoli není notář,neukážou přesné počty, někdy ukážou jenom procenta, jindy zase jenom hlasy, tak tam to prostě smrdí. Ani po divokých spekulacích nejsou schopný a ochotný dokázat regulérnost a ukázat vše, tak jak má potom divák věřit? Je to sice hnusný, ale moje účast prostřednictvím SMS skončila v první sérii VV, a ačkoli jsem určitě měla favority v jiných RS, hlasy prostě neposílám.

Co se týče téhle show, neviděla jsem ani jeden rekap, teď nekoukám už ani na kamery, na panáčka se ráda vrátím přečíst komenty, i když je jich čím dál méně, čemuž se nelze divit. Noční show a podobný blbiny mě nezajímaly nikdy, ani v první řadě.

282
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Neznám nikoho, kdo pro hradila hlasoval. Jenom u nás doma se poslalo 90 hlasů pro Mirku. Opravdu je záhadou, kdo hradilovi nahnal hlasy. Divné, divné. No je to výsměch a krásná ukázka manipulace.

283
Alda
Reagovat

No a protoze prislo mnohem mene hlasu…odhaduji tak 25000, tak stacilo aby nekdo dostal 2000sms ( coz je 70!!! Plne hlasujicich) a je to hned o 8 procent jinak….

284
Rena
Reagovat

274 Manti
pod to se podepisuji !!!

Nevím, koho ještě muže bavit, se na ty lidské trosky dívat…kdo na to obětuje svuj čas, v dnešní době tak drahý…
ano, chápu, že tam musí být negativní postavy, ale proč ne i nějaké normální…
nevím sice, jací jsou ti dva noví, 2. týden nekoukám, ale komu má člověk fandit… komu? Opravdu nezbývá, než Vladko…
Má tu někdo nějakého jiného oblíbence?

285
Rena
Reagovat

oprava – podepisuji se pod MANTI 271 !!!

286
Anonymní
Reagovat

Tak sázkaři to být mohli. Jim jediným by se to vyplatilo. Když se v TV objeví poměrně vyrovnaný výsledek, tak je jasné, že se ještě vyplatí posílat hlasy, proto ten radikální skok. Když je první zveřejněný výsledek cca 10:90 už nikdo moc nehlasuje, protože ví, že to nemá smysl.

287
Pižďucha
Reagovat

Celková čísla z duelu zveřejňují jen v případě, kdy se za ně nemusí stydět. Ergo, je li došlých hlasů málo, pak se ukazují jen procenta, aby nebyla ostuda.

288
Manti
Reagovat

Prima maže na webu příspěvky,to už není jen spekulace,ale fakt-duel byl podvod,aby ve vile udrželi svého favorita.Pokud nehodí duel na stránky,je to na beton,aby diváci neměli znovu kontrolu.Takže Primo,loučím se se sledováním,nebudu posílat peníze přes sms podvodníkům!!!Jelikož je jasné,že svými tahy určí vítěze oni,nikoli diváci

289
eliška
Reagovat

sleduje ještě někdo kamery? co se tam děje?

290
ředitelkazeměkoule
Reagovat

289 – Vlado + Pavlína leží. Na ostatní nekoukám.

291
Zdenek
Reagovat

VV se chystají k obědu, jinak celkem nuda a kecy o ničem.

292
Anonymní
Reagovat

288 Jo, mohli to předem natočit jako telenovelu a ne nás oblbovat tím, že je to RS o jejímž výsledku rozhodují diváci.

293
heej
Reagovat

mně to taky furt přijde divný.. i počet fanoušků na fb u „veřejně známé osoby“ má castello 452 fanoušků a mirka 730 ..

294
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Jo a takovéhle nic tam bude do té doby, než si štáb poradí co má v této situaci dělat. Dle mého úsudku, jsou tak trochu v háji.

295
Anonymní
Reagovat

Před chvílí VB pronesl, že je zajímavý, že stačí, aby odešel jeden člověk a hned je tam takový klid.

296
Anonymní
Reagovat

Ale VB to tam všechno diriguje, přestože není boss. Podle očekávání nám chlapec pěkně vyrostl.

298
Melek
Reagovat

Tak já nevím, ale i za absolutního ticha mi přijde malá ložnice zajímavéjší, než zbytek vily, kde se mluví

299
hledice
Reagovat

283 Alda..už to nebudu rozpitvávat, protože mi to je houby platné…ale věřím, že v tu dobu hodně lidí posílalo sms i Mirce / třeba já/, takže těch hlasů pro VB muselo být mnohem víc..no jo no….jediné, co si teď přeju / jsem škodolibá/, aby Vlado odstoupil, ať si Prima dělá dějovou linku s těma alkoholikama a úchylama, co ji tam zbydou

300
Jája
Reagovat

Co nového ve vile? Přišel „dovolenec“ s vysokým IQ. Příklad jeho mluvy: Když se to nahřívá, když se to, vířivka toto, a pak to toto, tak se voda toto (rozuměj spustí a ochladí). Bože, do čeho jsi to duše dal. To je elita národa. To se raději dívat na bezzubé slováky. Tam je aspoň nějaká akce, než tyhle toto, jak se tomu říká toto…

301
drákula
Reagovat

Proč jsou ty dva nový stejně oblečený? Já je od sebe vůbec nerozeznávám.

302
ředitelkazeměkoule
Reagovat

299 – souhlasím

303
bezík
Reagovat

295 – jo, klid na práci, že. Co mi to jen připomíná.

304
Pindu
Reagovat

Ak má Prima tendenciu manipulovať výsledky, logickým krokom by bolo vypnutie online kamier. Keby ich vypli, môžu si strihať a prekrúcať … a potom vysielať čo len chcú. Prečo stále bežia?

305
Monte
Reagovat

Pindu, protože prachy z reklamy, přece…

306
hledice
Reagovat

304…protože mají hroší kůži..takto to dopadá, když se dá blbovi moc

307
Pierre
Reagovat

Buldočinec obědvá a alfasamec Tomáš medovým hlasem všem říká, jaký je klid a jak se mají všichni rádi. No není to paráda bez té Mirky…tolik falše jsem už dlouho neviděl.

308
Monte
Reagovat

Ono by sice bylo jednoduché to vypnout a dál se nedívat (což činím), jenže ten blbý pocit, že je tolik hradilových spoluvolů, kterým stál za to, aby do něj investovali čas a smsky, ten jaksi trvá a vůbec se mi to nelíbí, kéž by to měli na svědomí jen sázkaři a ne fakt, že hovad jako hradil je víc…

309
Ája
Reagovat

dneska to vůbec nesleduji, ale zajímalo by mě, koho si myslíte, že Thomas jako první odstřelí z buldočince? jsem si jistá, že se tak stane do týdne

310
Frodo
Reagovat

MB – od čeho máš ty jizvy na noze
VB – z bouračky na motorce
Růžka – a přežils to?

311
Jája
Reagovat

309 – taky na to nehledím, jen občas zapnu, protože jsem zvědavá na Džambuli a jejího žlutozuba plesnivého.

312
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Štáb nemůže Vlada a Pavlínu nechat jenom ležet. Vlastně docílili toho, že se nebude odehrávat žádná nová dějová linka do doby, co bude hradil ve vile. Myslím si, že dostane vyhazov. Přeci jen, jsou VV sledovaní z větší části kvůli Vladovi.

313
Frodo
Reagovat

Nový a zánovní buldoček v kuchyni jsou šikovní!

314
Monika
Reagovat

Tak on je Thomas posranej strachy, uz jen to, ze do dalsiho duelu si chce vzit Pavlu:-))) Proto ocekavam, ze pujde proti slabochum jako je Lada.

315
ruth
Reagovat

tak z toho mi bylo blivno.. thomas ted s nikol budou hrát na gumídka? nikol se projevila

316
drákula
Reagovat

Proč je nechávají v tom zaprděným klídku? Proč jim nedají nějaký psychoúkol? Není to tak dlouho, co jeden psychoúkol střídal druhej. To už došly nápady? Nebo potřebují zdůraznit, jakou atmosféru pohody tam vytváří ten mírumilovný VB?

317
Brutální Petúnie
Reagovat

Majli Kyrus?!? Tak ted se lingvistka Romana opět ukázala !! :D

318
mimo
Reagovat

148

K článku „Buldok s šátkem imunity jasně viditelným na kotníku“ nejdou psát komenty. Nechápu proč. Napíšu to tedy sem: 1) VB má na tom snímku modrý šátek zcela viditelně zastrčený vpravo na boku. 2) I kdyby ho neměl a vzali by mu ho. Museli by mu ho, stejně jako Nikol, před palcováním zase vrátit (aby byla soutěž spravedlivá). Takže by to bylo k ničemu. Nikol byla první a pro to byla zneklidněna, ale opakovaný vtip by nebyl vtipem.

319
Hug
Reagovat

318 není to náhodou port? ale jinak je mi to celkem jedno,takový blbosti jestli má nebo nemá někdo u sebe šátek neřeším

320
:-)))
Reagovat

318 – myslím, že je to port, na obrázkách tady v diskuzi, kde sedí, mu k tomu místu vedou i dráty

321
Zdenek
Reagovat

318 – to není šátek, ale port.

322
Alda
Reagovat

318..možná se pletu…ale není to vysílač reportu i s anténkou…?

323
mimo
Reagovat

VB se teší až bude mít mimio, až bude jezdit v parku s kočárkem. Nejraději by měl mimíska na jaře.

324
drákula
Reagovat

318 Ty máš nějaký rentgenový oči, co vidí i pod peřinu, viď? Já na něm tedy modrý šátek nevidím.

Podle mě jde o to, že Niki sice mordý šátek vrátili a nechali ji se pěkně nervovat. VB je takhle opět a opět ujišťován, že si vlastně může dělat co chce, naprosto bez následků.

325
Zdenek
Reagovat

DOPIS – Všichni pomůžou připravit přání pro Romany dceru, která má dnes narozeniny.

326
Fluffy
Reagovat

Facebook primy psal jako obhajobu, ze ma satek na kotniku, proc by ho mel za pasem (jasny port btw) a o chvili pozdeji umotan na krku??? Prosim Vas mame oci ne?!

327
Jája
Reagovat

323 – to jako s tím umělým babochlapem?

328
mimo
Reagovat

222
Neměli by náhodou odvolat celou radu pro rozhl. a tv. vysílání, protože VB neměl modrý šátek a rada to neřešila ?
:-)

329
ředitelkazeměkoule
Reagovat

A prima je v prdeli.

330
Hug
Reagovat

Vlado si má vyzvednout kufr,prý vyhovují jeho žádosti k odchodu

331
Brutální Petúnie
Reagovat

Jděte někam… My face. I… Dopr.

332
bezík
Reagovat

316 – protože vědí, že Vladko a spol se jim na ten úkol vys..ou. A oni ho tam chtějí, potřebují. Prima má teď problém, jak zachovat ve hře jak VB, tak Vladka. Možná problém neřešitelný, ale to si měli zvážit, než dali VB tak masivní podporu. S Vladkem odejde poslední výrazný klaďas a zbyde jen testosteronový debil ovládající další tupce a pokřivené postavičky. Na tom se ovšem nic postavit nedá. Nevím jestli jim už dochází, že to podělali, možná jo a pak třeba zas začnou s podkuřováním Vladkovi. Opravdu, to snad radši měli natočit tu telenovelu.

333
mimo
Reagovat

Neříkla jsem to s tím odchodem Vladka cca před třemi týdny ? A nikdo mi nevěřil.

334
:-)))
Reagovat

jo, asi jediná správná věc, kterou Vlado mohl udělat, když to vidí.

PRIMO – přeju ti to z celýho srdce !!!!!

Čus bus.

335
Brutální Petúnie
Reagovat

Proč zrovna TED všechny kamery zabírají tu šaškárnu na dvoře? :P

336
Hug
Reagovat

Proč si má vzít Vlado sebou i to křeslo? Žeby se houpal chvíli v zásobovačce a pak se vrátil?

337
Andrea
Reagovat

Hm, zdegradovali tu RS dokonale. No, kdo chce kam, ….

338
:-)))
Reagovat

ještě jediný přání na závěr, kdokoli ať si ty melouny odnese, pokud to neodpískají předem, ale prosím kromě toho kriminálního homofoba bez mozku

339
jajaz2
Reagovat

a viděli ste nikolino gesto když přečetli že vlado odchází!
ty zdvižené palce a úsměv od ucha k uchu, tak tím u mě ztratila i ty poslední malé pluska co měla

340
Fluffy
Reagovat

Vyborne! Jestli Vlado opravdu konci tak uz se na VV ani nepodivam, on byl hlavni duvod proc jsem VV zacala znovu sledovat. DObry tah PRIMO!!!

341
Monika
Reagovat

Dalo se cekat, od zacatku jsem tvrdila, ze to bude jinak a je jen nastrcenej…Ten krypl buldok snad jeste vyhraje!!!

342
fsidb
Reagovat

Vlado opravdu odchází? On tam ty holky nechá samotné? Buldočinec je sežere.

343
bezík
Reagovat

Tak asi jim dal nůž na krk. Dobře jim tak, pitomcům. Šedivá si může gratulovat.

344
:-)))
Reagovat

teď to můžou ještě dokonat a vrátit na žolíka Zdeničku :-) Což je mi už taky jedno, protože Vladko byl pro mě hlavní tahoun a bez něj to bude banda primitivů, která nebude schopná splnit jedinej úkol :-)

345
Andrea
Reagovat

Možná, že po těch školeních ve zpovědnici přece jen do Vb něco nalili, všimněte si, jak najednou vystupuje jako příjemný, uvážlivý fér chlapík (tedy až na to „nenápadné upozorňování na špatného Vlada). Ti, kteří ho sledovali od začátku, mu to samozřejmě nežerou a pokud Vlado opravdu odchází, naprosto chápu proč.

346
Pesi
Reagovat

Takže končím se sledováním Vyvolených…

347
Enaz
Reagovat

Takže game over. Pro mne tedy ano.
Mějte se hezky, ty děsný plky Růži a spol. už nemusím poslouchat.
Vás jsem četla ráda a zase budu … u jiné RS :).

348
drákula
Reagovat

Já mám radost. Vlado udělal to jediné možné. Nenechal se manipulovat a odchází sám, ze své vůle. Primo, máš co jsi chtěla? Můžeš si teď ty své příběhy strčit někam.

349
Kema
Reagovat

Prima vi, ze jste sebenasiraci, ale ze se stejne budete porad divat… proto z vas ma prdel. Hrozite, ale kde nic tu nic, stejne jako stab hrozi tresty a kde nic tu nic a proto nema respekt vyvolenych a vas. Prestante se na tu sracku divat a hned bude mit Prima po srande.

350
mimo
Reagovat

Jak by Vlado mohl vědět, že v rekapy jsou sestříhány ve prospěch VB ?

351
Jana1
Reagovat

Vladko je 3

352
iR.
Reagovat

Tak odchod Vladka mě teda opravdu mrzí, ale tušila jsem, že to dřív nebo později nedá. Proti té bandě, která ho tam upřímě nenávidí by to možná ještě dal, ale těžko to uhraje i proti štábu, to jednoduše nejde. Show must go on.

353
Brutální Petúnie
Reagovat

342 Souhlas, sice jim říká „Bojujte.“ ale nechává jim je napospas :(
A co pořád mele o tom riskování? Já mám pocit, že jim něco naznačuje, ale asi jsem stejně blbej jako vony a nechytám se :)

354
eva2
Reagovat

35 – Úplně jednoduše – kdyby byly objektivní, VB by letěl z duelu jako namydlený.

355
eva2
Reagovat

35 – mělo být 350

356
L
Reagovat

Se rozloučil jen s Romanou, Evou a Pavlou?

357
radek
Reagovat

ten vyholenec je neskutecnej ubozak, jak se chtel s vladem rozloucit tou ubohou rikankou

358
Pedro
Reagovat

349: a co ty nicky, které tu píší stále míň a míň? Ty si všímáš jen toho, že tu jsou nějaké komenty, ale oni opravdu existují lidi, kteří se na to přestali koukat a čtou už jen panáčka pro případ, že by se to zlepšilo.

359
fsidb
Reagovat

To je vůl jak anděl, takové fóry :-))

360
Zdenek
Reagovat

Odchod Vlada je fake

361
mimo
Reagovat

Vlado mimo vilu: Pšššt ono je to slyšet. Bože můj. Mne odsouděj. Já musím taky riskovat nedá se nic dělat.

362
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Slyšeli jste taky, že Vlado zašeptal: „Pšt ono je to slyšet?“

363
XY2
Reagovat

Všeobecná radost, teď se tam zabijou:-)

Podle mě to bude ještě jinak.

364
Andrea
Reagovat

Takže ve spolupráci se štábem srandička? To co bylo slyšet nad plán zvukařů bylo trochu divné:-)

365
Enaz
Reagovat

Jo, je to bouda. Podle mne to bylo jasně slyšet. Říkal, že mu je líto Evy a Pavly.
Nebo to bylo od začátku domluvené.

366
drákula
Reagovat

350 To vědět nemusí, stačí když se pozorně dívá co se děje ve vile. Co všechno VB prošlo a neprošlo ostatním, ta jeho dlouhodobá sezení ve zpovědnici….Vladovi se rozhodně nedá upřít, že je všímavý. Dal si jednu k druhé a pochopil, že už tam opravdu nemá co dělat.

367
:-)))
Reagovat

já jediný co si ještě vyhledám (kromě diskuzí na Panáčkovi, který je Primě k h….u) jsou údaje o sledovanosti :-) Jinak jsem opravdu ráda, že se na to nemusím dál dívat, protože není na co. Vladka je mi sice líto, ale o moje peníze nejde a když už Prima nedokáže nabídnout ani tu zábavu na dívání…tak prostě nazdar.

368
XY2
Reagovat

360 – přesně tak a jestli ne, tak už tu nikdy nestrčím ani nos:-)

369
bezík
Reagovat

On jim to vlastně jasně řekl, není všechno jak vypadá ! Bohužel to holky nepochopily.

370
Monika
Reagovat

Ten buldok je desnej krypl, dela se mi z neho zle. Fakt mam strach, ze to je real.

371
D
Reagovat

Jestli je to fake tak to nejvíc přeju VB! ten je teď štěstím vnitřně bez sebe, přitom to sám udělal taky…

372
Xxxx
Reagovat

362 Slysel jsem, ze rikal neco o tom, ze ty druhy dvere taky museji bouchnout, ze to tam je vevnotr slyset, takze snad je to nahrany

373
radek
Reagovat

to je neuveritelnej povl, ten vyholenec. to neni ani poddno. Jen me sere, ze ho vladko nevydrtil v duelu, protoze to by ten ubozak nerozdychal.

374
bezík
Reagovat

Buldog jak je šťastnej !

375
XY2
Reagovat

Ta moje neskutečná zášť vůči Vb je tak velká, že si nevěřím, že to dokážu. Já jsem víc odpornýho zmrda nikdy nepotkala, naštěstí. Když, tak ať si to admin smaže. Ale ten zmrd zmrdem zůstane.

376
Karolina
Reagovat

Tak… čeká mě spousta volných chvil… sbohem VV4.
PS: VB je opravdu neuvěřitelné hovado. Jak se teď chová, co říká, jeho komentáře… Hnus, hnus, hnus. Dále již nesleduju… nejsem masochistka… Táhni do pekla, VB :-)
Sbohem panáčci, možná se sem občas mrknu… :)

377
fsidb
Reagovat

Holé lebečky si šťastně (jak by řekla Růža) pleskají, že ten špatný klaun utekl. Růža říká, ať Vlada neurážejí.

378
bezík
Reagovat

Určitě je to fake.

379
Pierre
Reagovat

Buldočinec je fakt hustý, jak mají radost. Tisíc bodů k dobru má alkoholička Romana. Je to fakt dobrá ženská i přes svoje obrovské povahové chyby. By mě zajímalo jak dlouho Vlado v té zásobovačce ve svém křesle vydržím. Jinak Ládicet je slizský had.

380
Monika
Reagovat

Aha, tak ja to vypinala, nic jsem neslysela. Kez, byste meli pravdu….Doufam, ze ty kecy hajzla pustej do prenosu, ted se predvadi v plne krase!!!

381
Ája
Reagovat

cože? Vladko odchází? tak pokud to není fake, tak mám alespoň volno a budu dělat spousty užitečných věcí než se koukat na absolutistickou vládu Thomase a jeho buldočince

382
XY2
Reagovat

Děcka, já na tohle nemám nervy…

383
bezík
Reagovat

Ládícek je chytrá potvora, jako jedinej tomu nevěří.

384
:-)))
Reagovat

jediný, co mě s…e snad ještě víc, než existence takovýho individua ve vile, je to, že je z mýho kraje. A jestli ho někdy v HK potkám, tak si snad odplivnu. Ale pevně doufám, že až vyleze z vily, bude mít o ubytování a stravu postaráno, byť na státní náklady.

385
fsidb
Reagovat

VB na bloncky „brečíte, holky?“ A směje se jim…

386
Brutální Petúnie
Reagovat

Na jednu stranu to je podezřelý, ale na druhou stranu podobnej manévr bych spíš čekal od Vébéčka, takovýhle ubohosti jsou pod Vladovu úroven :P
A alfasamec byl, nebot jedinej v té hře byl aspon pořádnej, správnej chlap!

387
Xxxx
Reagovat

Nikola: „Ale on se vrati, a jeste bude po vylete“
VB: „No jo, sice to je proti pravidlu, ale v pripade Vladka je mozny vsechno“

A ja rikam: „To je kokot“

388
XY2
Reagovat

Ty lidi se tam nakazili nejen svrabem od VB, ale taky nějakou virozou zvaná zmetkovství.

389
mimo
Reagovat

Konspirační teorie:

Je možné, že Džambulka dnes není ve stavu dojít do vily. Tak šel Vladko na návštěvu k Rychtářovím. Tam se to natočí a pak se vrátí zpět :-)

390
XY2
Reagovat

Nikolka úsměv Nastěnky, ta holka má taky dobrej pajšl.

391
DonnaS
Reagovat

Niki: No jo, ale vždyť on se stejně vrátí. A ještě bude mít po procházce.

Můj koment: Nepřišlo mi to vtipné, když odchod nahrával Thomas, nepřijde mi to vtipné ani teď.

392
setug
Reagovat

Vlado odešel a doufám, že opravdu. Tleskám mu. Neměl vůbec na to Primě přistupovat a dělat tam šaška s hazlíkem Thomase, špindírou a bezcharkterní ženskou Romanou a zubatou, vyčůranou Luckou.
Nikolu mrzí, žeb odešel neporažen – to je ale telátko.

393
mimo
Reagovat

VB: „Vyhodit z duelu dva lidi najednou, to jsem pašák.“

394
fsidb
Reagovat

Niki je líto, že odešel neporažen. Jsem zvědavá na ty ksichty, až Vlado zase vyleze ze zásobovačky.

395
Helena
Reagovat

muzete mi nekdo vysvetlit ten odchod Vladka jako fakt nebo je to jen jako ? neziji v CR takze nemohu sledovat on line kamery a z tech komentu tady to nechapu diky

396
bezík
Reagovat

Bože ty holky jsou trubky. Oni ho vůbec neposlouchaly. A přitom jim to v podstatě jasně řekl.

397
Alda
Reagovat

jestli je to vtip…tak to vlado posral

398
Hug
Reagovat

Jste neviděli jak dávali z venku stoleček do zásobovačky?
Bude tam mít křeslo,stolek možná i televizi :-)

399
setug
Reagovat

Ten Decastelo se nedá poslouchat, škodolibý hnusný darebák. Pepek to samé.

400
Alda
Reagovat

dřep, dřep dřep..

401
bezík
Reagovat

395 : podle toho, co bylo slyšet z tý výpustní místnosti je to jasnej fake.

402
setug
Reagovat

Doufám, že to od Vlada není vtip. Myslím, ale že ne, pom tom těhotenství asi nemá náladu dělat vtipy, takový Vlado není.

403
Fluffy
Reagovat

Romana prekvapuje, klobouk dolu

404
setug
Reagovat

Poslouchat decastela to je děs, ten se odhaluje, prevít.

405
Rena
Reagovat

389 MIMO

a nebo přijde i s nimi zpět do vily – třeba, že nemohli najít cestu, tak jim šel naproti : -)

406
setug
Reagovat

ˇČím překvapuje Romana, jedině opět svou falší.

407
Inspektor Trachta
Reagovat

Vladeček hraje na city, jasný fake. Jen ať jde hezky zpátky ke svým tupým slepicím, za vysoce inteligentní „matkou“ jeho dítěte (jak ubohý fór) a za trapnou submisivní lesbou Pavlínou. A ať s něma srandy, jak celou dobu sliboval.

408
setug
Reagovat

Nevěřím, že od Vlada je to vtip.

409
bezík
Reagovat

397 : proč jako ? Je to naprosto v pořádku – hra na nervy buldočince. A myslím že ji ještě vystupňuje. Vladko není žádný ořezávátko, myslím že se VB bude ještě divit. Škoda že to holky nepochopily, prostě si v tom afektu neuvědomily, co on vlastně říká.

410
Brutální Petúnie
Reagovat

Nejideálnější situace by byla, kdyby se ted vrátil a dopis štábu „Pardon, omyl. Balit se má jít pan Deprdelo za neustálé porušování pravidel a celkové nesnesitelné zmetkovství. Tomi, udělej papa.“

Nojo, jsem naifka :D

411
Andrea
Reagovat

Jéje, teď Nikol i VB prozrazují cosi zvenku-resp. o tom, jak se vybírají lidi do VV a do jiných RS, VB prý dostal doporučení, aby se hodně „namakal“, že potřebují svalouše!!:-) Nikol o svém příteli zase tvrdila, že ho jiný štáb chtěl „teplého“:-)

412
drákula
Reagovat

395 Budeš muset vydržet stejně jako my.

413
pavliq
Reagovat

VB: „Já jenom doufám, že není tak trapnej a že se nevrátí.“

414
Tamzin
Reagovat

Chápu, proč Vlado odešel, ale doteď jsem nepochopila, proč tam vůbec šel, když věděl, jak je to náročný na psychiku a že to nedával ani poprvé.

415
Laikka
Reagovat

Už jen kvůli VB bych si přála aby to byl fake!

416
XY2
Reagovat

405 – megarofl:-)

417
Jana1
Reagovat

379 souhlas

418
Junnie
Reagovat

Super by bolo, keby sa vrátil aj s darčekom – Mirkou :-)

419
Tamzin
Reagovat

No a Hradil, bez komentáře…, hnus

420
Jerremy
Reagovat

413: od VB to vazne sedi

421
Hug
Reagovat

Nikolin přítel Viktor se taky hlásil do VV ,ale řekli mu že ho vezmou jedině když tam bude hrát gaye….
To před chvílí říkala Nikola..

422
Brutální Petúnie
Reagovat

Zoubek prej, že „není včerejší“ … No ten je minimálně o týden napřed, to z něj přímo kouká! :)

423
XY2
Reagovat

421 – a po Nikole chtěli čůrání online na koberec a potmě…splnila a je hvězda.

424
iR.
Reagovat

Nikol si vzpoměla, že se kdysi (v předchozí řadě) Gino taky hlásil do vyvolených, ale že mu prý v produkci řekli, že by musel hrát gaye. Thomas na to, že jemu zase teď řekli, že potřebujou svalouše, tak se musel před tím nabušit. Hm, rozhovor doplňující skládačku. No jo, není opět žádná reality, ale jako v Paradaisu polohraný podvod. A ještě tak průhledný, docela se tomu směju.

425
setug
Reagovat

Pokud by to byl od Vlada vtip, tak mě hodně zklame. Od VV1 jsem mu fandila, zklamal by mě.

426
Jerremy
Reagovat

ted by mel prijit úkol – Co si myslite o Vladovi?

427
Hug
Reagovat

ten novej měl jít zkontrolovat venkovní dveře v tunelu z vily,jestli jsou zavřený …. takhle okatě je chtít přesvědčit,že je Vlado opravdu pryč a tunel je prázdnej,to je amatérismus

428
Jája
Reagovat

390 – pajšl – už se to tady objevilo několikrát, ale pajšl jsou plíce, žaludek je např. kufr

429
setug
Reagovat

To se dovídáme věci, cha, cha.

430
Alda
Reagovat

tak ted tomu mrkve daly korunu….otevřely koridor i zásobovačku aby vilani zkontrolovali jestli jsou zavřené dveře….Lá to hned prokouknul….že šlo o to, jim ukázat že tam vlado není….
pane bože….

431
Monika
Reagovat

Uprimne musim rict, ze me prekvapila Ruza. Tu jedinou krome Evy odchod Vlada vazne mrzi. Ona je to v jadru hodna zenska.

432
bezík
Reagovat

418 – jo, tak přesně to bych udělal, přidal žolík Mirce. To by byl dokonalej útok na buldočí psýchu. V jedné chvíli obrovské štěstí a vzápětí megadeprese. Škoda že na něco takového štáb nemá koule.

433
setug
Reagovat

Nikol ,Decastello, to jsou opravdu borci. :-))))))

434
setug
Reagovat

431 Romana opláče každého, nic v tom není upřímného.

435
Wanna be your monster
Reagovat

Martin: jedeme dál podle plánu. :D

436
pavliq
Reagovat

VB – „Tyvoe to je můj nejkrásnější den ve vile. Včera a dneska.“

437
Hug
Reagovat

Pepa: škoda že mu dali to křeslo
Thomas: já bych mu dal i ty gauče,hlavně ať se nevrací :-))

438
Rena
Reagovat

410 – Brutální Petúnie
ano, máš pravdu – ted právě říká Vlado štábu – bud já, nebo Tomas, oni vyhodí Tomase a Vlado se vrátí s Ivetkou… protože bez Vlada to bude nuda a sledovanost klesne k nule

439
Xxxx
Reagovat

Sranda by byla, kdyby se vratila Mirka – klidne jen jako host :D

440
fsidb
Reagovat

Růža na Evu: Já si myslím, že on odešel kvůli tobě. Že si myslel, že na tebe útočí kvůli něho.
Eva z toho chytla nový záchvat pláče.
Pište, co dělá buldočinec, já na ně nemám žaludek.

441
Martha
Reagovat

Když může odejít každý tak přeji štábu, který tuto RS absolutně nezvládl aby odešli všichni.
Hradila by si tam mohli nechat děvčata na semeno !
Promiňte.

442
pavliq
Reagovat

VB – „Každopádně kdyby tě pustili takhle ven a za pár hodin zase vrátili zpátky, tak by to nebylo fér.“

443
Andrea
Reagovat

434 – Jo, přesně tak, Růžena chce být zadobře s každým.

444
:-)))
Reagovat

Nevěřím, že se Vlado vrátí a ani to nechci. Přeju Primě moc tu nulovou sledovanost + provalení nefér hry z jejich strany, Vlado ať si drží kredit tím, co říká a dělá a neklesá na úroveň vtipu toho kreténa, který udělal s tím fingovaným odchodem to samý.
A v neposlední řadě, bych to musela znova zapnout, a už nechci :-)

445
Xxxx
Reagovat

Roman neslysela, ze by nekdo Pavline a Mirce vycital, z jsou tam spolu… Nedavala ona za to svuj prvni palec? :D

446
Martha
Reagovat

No, teď kdyby se Vlado vrátil to už by bylo trapné. Já mu fandím ať si udělá klidné sváteční odpoledne.
JEHO ŠANCE JE VE FILMU !!!

447
bezík
Reagovat

Tak jsem fakt zvědavej, co Vladko rozehrál. Myslím že to ale nebude jen obyčejnej fake odchod a zase příchod. To by bylo pro jeho formát málo. Myslím že rozehrál nějakou větší hru.

448
DonnaS
Reagovat

Nechápu, proč by někomu z nich mělo být extra líto, když odejde největší soupeř ve hře o 5 mega. Nemluvě o tom, že většina z nich si stejně myslí, že se Vlado vrátí.

449
Hug
Reagovat

444 proč myslíš že Vladko venku s kýmsi špital o klapnutí dveří a o tom že oni poslouchají za dveřma?

450
Monika
Reagovat

Nahodou tohle mi prijde jako vyborna hra, pokud to hra je. Sezrala jsem mu to i s navijakem. Nicmene, porad se obavam, ze je to tvrda realita:-((((

451
DonnaS
Reagovat

VB: To je klid, co?
Niki: No, kdybys tady nebyl ty, tak je to krásný.

452
Laikka
Reagovat

Nikol u mě za ty poslední dny tak klesla… Fandila jsem jí… Už jenom to že sedí s VB… Ne. A ten pořád opakuje jak je klid a je spokojenej. A jak bojuje i za Zdeničku. Ne, jdu to přepnout radši na Evu.

453
pavliq
Reagovat

VB – Tyvoe to je klid, to je klid, to je nádhera! My se tady válíme, to je klid, řekni že né! Já tady budu i za Zdeničku.“

454
Brutální Petúnie
Reagovat

No ona je to vážně otázka, jestli si ti v Primě myslej, že se někdo bude chtít dívat na vegetění bandy namachrovanejch frajů a pipek.
Tohle jim nevyšlo už s Hotelem Paradajka a musím říct, že ti modelíni tam byli taky nudní, ale aspon ne až TAKOVÝ hovada jako tito :P

455
Jana1
Reagovat

Šmarjá, to je svoloč. Největší radost měl sice VB,ale určitě větší měla Nikol.Škoda, že své grimasy nedoprovodila výskotem.Ta je pro 5 mil. naprosto splachovací.

Myslím, že se Vladko vrátí s Rychtářem.

456
Andrea
Reagovat

Ach jo, ta Růža, ať se mluví o komkoliv a čemkoliv, vždycky to převede na sebe:-) Únavný člověk.

457
Brutální Petúnie
Reagovat

Pardon, upřesním popisek – namachrovaní frájové, jejich pipky & Láďa. :P

458
:-)))
Reagovat

Nevím, netuším, možná to byla naprosto nevinná poznámka, kterou si nemůžeme dát do souvislostí bez dalších poznatků.

459
bezík
Reagovat

A to že riskuje asi myslel vážně, zřejmě ještě neví zda mu pude štáb na ruku či ne. Pokud ne, tak asi opravdu odejde. Přeci jen on není obyčejný hráč. On správně pochopil, že s předchozí verzí VV tohle nemá nic společného a pustil se do nějaké habaďůry. Jen doufám, že se to dozvíme !

460
:-)))
Reagovat

458 – to bylo k 449 (Hug)

461
Rena
Reagovat

rozhodně to není jen tak obyčejnej odchod… Prima tímhle chtěla zvednout sledovanost…tak uvidíme, co vymyslela !!

462
Brutální Petúnie
Reagovat

No třeba se Vlado fakt vrátí s Džambu a Rychtim a oni pronesou: „Hele koho jsme potkali cestou! Bando, zaběhl se vám Dobrovodský! A teď… copak nám nabídnete k pití?“

463
pavliq
Reagovat

Teď šel do zpovědnice VB. Co z toho asi bude?

464
fsidb
Reagovat

Eva: Já tu radši budu sama za sebe, ne jak tam ti, co prdelema leštěj gauč, žerou, chrápou a jen čekaj na úkol.
Pavlína se bojí Růže cokoliv říct, protože má strach, že to Růža vyžvaní ostatním.

465
setug
Reagovat

Pokud se Vlado vrátí, ztratí spousty fanoušků.:-(((

466
Laikka
Reagovat

Už i Romana si uvědomuje, že je to sestříhané a že Mirka má čas to venku srovnat a říct, co se tam opravdu děje…. Ne každej může koukat na všechno. Přesně tak

467
bubu
Reagovat

Pokud doopravdy odešel, tak v tuhle chvíli to přeju Růženě, ať je jakkoli jájínkovská, hloupá, drbna, alkoholička… Aspoň je to ženská, která ví, co je chodit do práce. Jako druhá v pořadí je můj fanoušek LP, třetí Eva.

468
surfer
Reagovat

paní Šedivou bych vyrazil na hodinu…
takhle to podruhý pohnojit, na to musí bejt talent

469
Hug
Reagovat

Před vilou jak Vlado odešel bylo slyšet cvakání fotografů,asi už tam čekají na Džambulku

470
Rena
Reagovat

pište, až se bude něco dít – kdo má silnej žaludek, já to zapínat teda nebudu, je mi z nich všech blivno…

471
Wanna be your monster
Reagovat

465 – hlavní je, že on je fanoušek spousty lidí. :D

472
fsidb
Reagovat

465 – Spoustu by jich ztratil naopak tím, že by to skutečně vzdal.
Růža teď hezky mluví s Pavlou. Hm. A teď mi tam vletěl zvuk Nikol a VB.

473
Tamzin
Reagovat

nechápu, jak se může někdo kvůli vyvoleným vykašlat na práci, chápu, když je třeba nezaměstnaný, ale takhle..

474
Brutální Petúnie
Reagovat

Panebože, nemá někdo atomovku, kterou by mohl postrádat? Protože ti lidi tam už jsou TAK ubozí… Tohle by se nemělo množit :P

475
pavliq
Reagovat

VB ze zpovědnice zpět a říká „mě se nezbavíte aspoň na dalších čtrnáct dní, já bojuju i za Zdeničku.“

476
Fluffy
Reagovat

DOufám že se Eva s Pavlou seberou a všem to tam pořádně ukážou

477
mimo
Reagovat

Oficiální koment Primy:
„Totální psychické vyčerpání. To je důvod, který uvedl Vladko ve své nečekané žádosti a štáb mu s ohledem na jeho zdravotní stav okamžitě vyhověl.“

9.9.2013:
http://reality-show.panacek.com/29331-online-kamery-vyvolenych-9-9-sledujte-debatujte-informujte.html#comment-615100

„Pro diváky odstoupí ze zdravotních důvodů, aby nebyla porušena pravidla.“

Vlado při odchodu řekl: Proč jsem odešel se dozvíš až budeš venku.

478
bubu
Reagovat

472 – no a stálo to za to…

479
setug
Reagovat

No nic, jdu se zase věnovat jiné práci, zítra si na panáčkovi přečtu jak to dopadlo.

480
Laikka
Reagovat

VB bože, jak vykládá jak děkuje lidem, jak se zbavil dvou co nejvíc nesnášel a že snad bude i teplej… Ne to se opravdu nedá.

481
natlie
Reagovat

Tak to bylo domluvené s televizí odzačátku.jen se nevědělo kdy a jak odejde.Vlado to tam měl rozjed.Dostával za každý den plat,jako ostatní dohromady. proto to vzal.jinak obdivuji štáb a všechny co to dělají.Skvělá práce.Z obdivovaného nenáviděný během 14 dnů.Je to skělé,a zajímavé.Dík.

482
Michele
Reagovat

hysterický Evík……to stojí za to poslouchat……..kamera 3….oni si tu všichni jen válí zadky,jedí ,chodí na záchod a čekají na úkol……holka,tys nám toho ve VIP ložnici předvedla………“dostanu záchvat a budou čumět“

483
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Je možnost, že Vlado přijde v úterý jako poslední žolík. A viděli jste taky ten záběr ze zásobovačky, že tam štáb dával nějaký stůl??

484
upc ž
Reagovat

Hysterie na fb se dá očekávat, ale na Panáčkovi? Klid, lidi.

485
Monika
Reagovat

Ja to tam s tim grazlem Thomasem nedam, ksindl jeden. Vetsi krypl tam nikdy nebyl. A Niki u me taky klesla na dno, krava.

486
Wanna be your monster
Reagovat

477 – problém je, že i na ofiku se objevují lži naprosto běžně, takže to neznamená vůbec nic.

Každopádně jsem chtěla dokoukat aspoń rekapy za tento týden a pokud se nevrátí, tak už se do toho ani nebudu nutit.

487
Fluffy
Reagovat

Dentista se nam zacina taky vybarvovat. A HAfík je pěknej podvratak

488
Rena
Reagovat

477 – takže už se nevrátí .. proto musel vyhrát Buldog, aby on měl jako duvod odejít…
proto při odchodu říkal, že ale tech dvou holek mu je líto…
nejdřív jsem nadávala, že ho tam znovu dali a ted , když vidím, co je tam za „osonosti“, byla bych ráda, kdyby tam byl a vyhrál… Nikomu z nich výhru nepřeji a Primě díky odchodu Vlada. co nejnižší sledovanost..

489
Monika
Reagovat

Tusila jsem, ze Vlado odejde, ale nemelo to byt timhle stylem. Na jeho odchodu akorat vydela Thomas, ted bude za kinga, stejne se tak uz cejti, jak sam rika „skvelej duel, zabil jsem dve mouchy jednou ranou“.

490
Andrea
Reagovat

VB teď špital Nikol, že on už viděl celou…tu pohádku. Nikol vyjevená, že viděl jejich Mrazíka a on to honem teď zamlouvá. Tam se asi dějou věci, ve zpovědnici:-)

491
Jerremy
Reagovat

POdle me Vlado sedi ve Zpovednici ….ve svém kresle …

492
fsidb
Reagovat

485 – U mě taky. To její pobavené „ony tam fakt brečí?“ (Eva s Pavlou v ložnici) se mi vůbec nelíbilo.

493
Tamzin
Reagovat

Lucka asi sedí sama na terase, nejdou tam kamery..

494
Pierre
Reagovat

Dentista Honza je pěkný hajzlík, jak se zákeřně smál na terase. Není v něm nic dobrého. Prostě zákeřný modýlek co si s alfa Buldokem rád plácne. Eva je taky kráva, je vidět že se chtěla svézt s Vladkem až do finále ,ale včerejšek ji otevřel oči. Vedoucí Buldog bude žrát hovna až se Vlado vrátí :)

495
XY2
Reagovat

491 – houpe se a má ten svůj úsměv, který nasírá VB:-)

496
Alda
Reagovat

VB se nudí a tak by si dal s Niky in….teli…genční….tééééééén…….

497
DonnaS
Reagovat

VB o Evě: Ona sebou tahá oba ty plyšáky? Kolik jí je?
Niki: Nech jí bejt!

498
okkvp
Reagovat

428 – jen upřesnění – pajšl se v hovorové řeči (konkrétně západočeské) používá pro označení obsahu dutiny břišní/zažívací trakt

499
XY2
Reagovat

Ideální stav by nastal, vrátit do vily Vlada v noci, tedy k ránu, aby o tom nikdo nevěděl a to by byl kolaps:-)

500
XY2
Reagovat

498 – lidově řečeno na posrání

501
drákula
Reagovat

490 VIděl to při duelu. Klid.

502
XY2
Reagovat

Nastěnka je akční a hbitá, ještě by to chtělo striptejz věnovaný VB

503
Hug
Reagovat

483 jj byl záběr ze zásobovačky a bylo tam vidět jak do ni dávají stolek,který je tady vidět za Vladem
http://postimg.org/image/pq50c07x3/

504
Capri
Reagovat

Honzíček si ve svých (23 letech ?) myslí, že neexistuje žádné město v Austrálii, které se nazývá Canberra. :D

506
pavliq
Reagovat

Hlavní město Egypta: VB „Tak to vím přesně, Dubaj. Né vlastně to je Spojený státy emiráty.“

507
Fluffy
Reagovat

Vědomostní hra a Hradil srší inteligencí chudák jeho učitelka zeměpisu

508
Jerremy
Reagovat

Niki ma prehled v hlavnich mestech …

509
Capri
Reagovat

504: Také VB o tomto hlavním městě Austrálie nikdy neslyšel.

510
ředitelkazeměkoule
Reagovat

V 18h na Primě speciál VV

511
okkvp
Reagovat

500 – z rozhašeného pajšlu se i zvrací :-D

512
Brutální Petúnie
Reagovat

Ne, já už to fakt nedávám. A to říkám i JÁ, dlouholetý oddaný pozorovatel lidského odpadu prezentovaného v kdejakých reality :P
Tihle jsou už moc i na mě, má smradlavá pravá noha má víc úrovně než oni. A s tím je opouštím a jdu si umýt nohu. :P

Reagovat

ředitelkazeměkoule (510) ten speciál v šest mě taky zaujal, ale ten je v programu naplánován, nic náhlého, nebo snad tento formát jde každou sobotu a já si jej dosud nevšiml? :))

514
XY2
Reagovat

511 – :-)

515
ředitelkazeměkoule
Reagovat

513 – jsme na tom podobně :)

516
Jája
Reagovat

498 – tak u nás jsou to plíčka (může+ srdíčko k tomu), to vše se vaří se smetanovou omáčkou. Ve Wi to jsou útroby všeobecně.

517
Wanna be your monster
Reagovat

Proč by měli mít vycházky jen kriminálníci, copak za to ostatní můžou, že nemají, co řešit s policajty? :)

518
fikus
Reagovat

VV – speciál běží v sobotu už od začátku téhle série. Takže to rozhodně nesouvisí s „odchodem Vladka“.

519
Zorro
Reagovat

Coze? Vladena je ze hry venku? Jupiiiiiiiiiiii. Parada. :-))

520
okkvp
Reagovat

SUN – každou sobotu dosud byl

521
Zdenek
Reagovat

Z FB Vyvoleni 2013:
Dáša Kuneschová
Vladko se musí vrátit!!!! prosííííííím
To se mi líbí · · Před 28 minutami
Vyvolení 2013 Vrátí se
Před 27 minutami · To se mi líbí · 1

522
Zorro
Reagovat

Tak Hrabenka pry nedopusti, aby to vyhral nekdo z ostatnich. :-))

523
Michele
Reagovat

….divím se Pavle,není hloupá…že dokáže tu pipku v pokoji poslouchat…..“v životě nedopustím,aby to vyhrál někdo z nich,z těcg chrapounů chrapounskejch……..to se raději rozkrájím,ať mě odvezou třeba na kolečkovém křesle“………….holka…nedívím se,že jsi někomu naletěla – pokud je to při tvém hereckém talentu pravda – ale to co předvádíš a ty kecy k tomu……to jsou projevy náctiletých

524
Jája
Reagovat

VB nám roste. ON navrhoval štábu, komu mají dát posledního žolíka.

525
Wanna be your monster
Reagovat

521 – akorát, že to odpovídá fake profil. :)

526
mirkaprohrálapodvodemtovíkaždej
Reagovat

Taky jsem s tím seknula. Tohle veličenstvo šváb, plnej totalitních, zkorumpovanejch, bezostyšně ulhanejch a podvádějících lejn, ten má prostě skupinu svejch podlejn, natož podlejn se šátkem, a ty bude jak protlačovat do předních pozic a úloh v úkolech a rekapech, aby ta masová, i když řádově mnohem hloupější část diváků koukala na jejich úmyslnou manipulaci, a pak stejně tak hloupě a zmanipulovaně hlasovala, tak i kdyby tam tyhle podlejna porušily všechny pravidla naráz, nebo tam všechny ostatní pozabíjely – lejno a podlejno jsou věc neživotná (což neudělají, jenom proto, že jsou i jistě instruovány ve zpovědnici – změna hovna s šátkem za poslední tejden je naprosto jasnej důkaz, to by tohohle prvoka a amébu nikdy nenapadlo), oni nehnou prstem, a ještě v úterý by se na ně už odporná Tereza, zcela bezkrupulí s nima pečící tenhle hnůj, sluníčkovsky pousmívánkovala, a popřála jim štěstíčko do dalšího vraždění neviňátek.

Možnost je samozřejmě kydat všude onu pravdivou špínu o tom, jak to je se vším v online ve skutečnosti, kde to jen jde, ale spousta lidí to vzdalo, protože tohle už je na některý moc, což zcela chápu, a bude už jenom ignorovat.

Útoky Facebookem, kdyby měly větší intenzitu, tak by taky nebyly k zahození. Taková antifans prima švábu, to by bodlo. A možná, že by se pak probudil nějakej „prima“ manažer vyšší, a s tim vředem na týhle reality „fašou“ konečně něco udělal – např. ten vřed a nádor vyříznul, i se všema metastázama…
Ale aktuálně si to švábní lejna jen vesele mažou, a ksichty maj při tom evidentně vysmátý.

Škoda, že nejsem kameraman na volný noze, třeba by se mi tam povedlo nechat se zaměstnat, a pak by se dalo všechno to špinavý prádlo ze zákulisí vynést ven na světlo… Ale nikoliv do bulváru, ALE VŠUDE (V jako Vendeta!)!

527
mirkaprohrálapodvodemtovíkaždej
Reagovat

Pavle bych doporučila taky s tim seknout, šanci vyhrát za tohoto stavu a švábu má bohužel zcela nulovou. A trápit se tam nemá žádnej smysl. Smysl má, jet s Mirkou na dlouhou dovolenou.

Jsem ochoten jim jako nezaměstnaným i přispět ve sbírce… Tu by mohly uspořádat fanoušci na:
https://www.facebook.com/majaApaja

528
Wanna be your monster
Reagovat

koment z FB – Za chvili se ozve ze zasobovacky Heja Heja a vyleze Vlado s Ivetou a Rychtou.

V podstatě něco takového čekám (o čem by byl jinak dnešní speciál). :D

529
Frodo
Reagovat

527 – sorry, ale tomuhle říkám fakt hysterie…

530
XY2
Reagovat

Nikolčino já ožilo, jen ať to nepřežene a zase se nepomočí:-)

531
Zdenek
Reagovat

18:00
Sbohem medvíku, papa. Komentuje situaci Thomas.
17:59
Vladko zapomněl ve Vile mevěda, obyvatelé Vily ho mají odnést do zásobovací místnosti.

532
Hug
Reagovat

527 to je vtip nebo to myslíš vážně? :-))

533
Hug
Reagovat

s Medvídkem to byla jen další snaha ukázat zásobovačku,že tam Vlado není?

534
XY2
Reagovat

Lů unavená jako kobyla, hajá.
Ládíctek sbírá sebevědomí, ale vypadá pořád jako dement.
VB je spokojenej, dokonce zapomněl na úpony a svrab:-)

535
Fluffy
Reagovat

Hradil pije pak si vstrikne (odhaduju stopangin) do krku a zapije to dalsi varkou piti. Asi aby to bylo hodne ucinny :-)

536
Capri
Reagovat

530: Já v to doufám, nebo v něco podobného. :D Jestli je někdo na koho jsem změnil názor o 180° pak je to ona.

537
XY2
Reagovat

529 – Jojo, nesmíme se tady z toho posrat, je to jen hra o 5 mega, kde stejně nejsme účinkující:-D

538
XY2
Reagovat

536 – já taky, možná je to proto, že jsem HP vůbec neviděla, ostatní už viděli a trochu věděli.

539
anja
Reagovat

ahojte děcka, Vladko skutečně se jim na to vykašlal a odešel anebo je to jen vycházka jakou si udělal Thomas?….. od včerejšího duelu nejsem v obraze…

540
Frodo
Reagovat

537 – jasný a těm neúspěšným můžeme uspořádat sbírku, já mám fakt dost a teď nevím jestli víc z vilanů nebo fans :-D

541
Jana1
Reagovat

Tak ten Speciál je věnován VB. Začal vycpanou Štrůdlicí.

542
pavliq
Reagovat

539 – Obávám se, že skutečně odešel.

543
XY2
Reagovat

539 – taky jsem tu celej den nebyla, ale odchod jsem viděla a dle mě je to fake. Možná se pletu, ale myslím, že ne:-)

544
XY2
Reagovat

542 – já se neobávám, ale jen můj názor na to, co bylo slyšet v průchodu z vily.

545
anja
Reagovat

543 XY, díky, ale takže nevíme vůbec nic…… no já jen doufám, že je to pravda že odešel

546
mimo
Reagovat

Konspirační teorie:
Potřebovali pro Rychtářovi ve vile dvojpostel ve VIP ložnici. Eva si lehne k Pavlíně a Vlado byl navíc tak byl odejit.

547
XY2
Reagovat

Není v pravidlech udána doba, kterou může být hráč mimo vilu? Aby se mohl vrátit.

548
hledice
Reagovat

547 v pravidlech? co to je? to štáb nezná…

549
XY2
Reagovat

545 – a já si říkám, že návrat by byl dobrý, pohl by zmetkama ve vile a já se na něj ráda, tedy na Vlada, dívám, pro mě lepší návrat, pro Primu je mi to u řiti, stejně si udělá, co chce.

550
XY2
Reagovat

548 – se omlouvám, to byla scestná úvaha normálního diváka:-)

551
Lenka
Reagovat

Tak tim to definitivne ztratilo i ten posledni naboj, gratuluji veprove hlave a vsem, co mu poslali vcera hlas, uspesne jste tim dorazili tuhle RS.

552
Wanna be your monster
Reagovat

Jinak už více než před měsícem tu někdo psal, že má kamaráda ve štábu, a že je vlado domluvený, že odejde někdy (neví kdy) ze zdravotních důvodů.

553
okkvp
Reagovat

grr, jsem si kvůli akci VladoStop přepekla hennu
Za mou osobu – je mi naprosto jedno, jestli odešel sám nebo to bylo předem domluvené. Zatím zůstávám na stráži, jestli se nejedná o nějakou fake akci, vydržím tak i pár dnů, pak přejdu jen na čtení titulků zdejších článků ;-)

554
radek
Reagovat

544
slyset nebylo nic, z ceho by bylo jasne rozumet, ze se vlado bude vracet. Nejde z toho vyvodit an navrat, ale ani odchod. Spis vse ale nasvedcuje odchodu, kdyz se sectou vsechny dnesni skutky a slova co jsem videl ja.

555
Zorro
Reagovat

Zlo bylo konecne odhaleno a porazeno. Jeste tu falesnou vlezdoprdelku Evu a meganudnou, ubulenou Pavlinu a bude se konecne na co koukat.

556
mimo
Reagovat

552 viz 477

557
XY2
Reagovat

554 – slyšet bylo a dalo se usoudit na fake.
A co jsi viděl ty a slyšel možná bylo něco jiného, já slyšela to, co bylo při odchodu z vily.

558
hledice
Reagovat

552 – tomu nevěřím..kdyby věděl, že odejde, tak by tam udělal jiný fičák

559
Jana1
Reagovat

538- HP jsem viděla celé.Nikol hrála způsobem ,s každým kamarád, občas pláč, ale pomlouvala všechny nepředstavitelně tzv, za bukem. Teď ve VV1 říkala, že odmítla Leo Beránka (z bulváru ho asi znáte), ale bylo to naopak.

560
XY2
Reagovat

A jinak se dohadovat nikdy nebudu, po zkušenostech dávám na svůj pohled, sluch a úsudek z kamer, prozatím mě to nezklamalo, naopak komenty diskutujících mě zklamali hodně:-D

561
Wanna be your monster
Reagovat

Já mám taky jednoho kámoše ve štábu…fakt ale. A mám informaci, že Vlado musel podstoupit vážnou operaci hlavy, snaží se mu odstranit zhoubné meteority.

562
Hugo
Reagovat

To nováčkovo nasazení dopisní obálky na hlavu je ta show,co sliboval, hm..

563
Melek
Reagovat

Tak já taky tak nějak pořád věřím, odchod jsem neviděla, neslyšela, ale jestli to je pravda, děkuji Primě za spoustu volného času, nemělo by to už pro mě cenu

564
mimo
Reagovat

559
Co se týče Leo Beránka, též jsem slyšel o tom, že se uvažovalo o jeho návštěvě ve vile VV4, ale pravděpodobně to již není aktuální.

565
Jája
Reagovat

Jakto,že VB leze do zásobovačky, když není boss. Porušení pravidel!

566
Zdenek
Reagovat

565 – když mu to dovolí boss, tak může.

567
bezík
Reagovat

557 – máš pravdu předsedkyně, já to slyšel taky a na 99% si myslím, že je to nějaká hra. Akorát si nemyslím, že jen prostý odchod a příchod. Ještě mě napadá, jestli se nestane členem štábu. To by VBčko jeblo, až by ho začal vyslýchat ve zpovědnici !

568
Melek
Reagovat

Není Beráněk nějak trestaný? bylo to někdy ještě před začátkem VV ve VIP zprávách, napadl nějaké lidi v klubu i ochranku

569
Zdenek
Reagovat

Jinak ve Speciálu VV mě zase Bouček naštval, že i on uvedl tu vanu s VB, že to vymysleli VV, aby VB rozveselili, proč prostě nemůže říct: VV dostali za úkol umýt Thomase a rozveselit ho.

570
:-)))
Reagovat

565 – jakých pravidel zase :-D

571
Jerremy
Reagovat

567 – to by bylo huste kdyby byl ve stabu :)

572
hledice
Reagovat

567..všechny palce nahoru…to je nápad!!!

574
Wanna be your monster
Reagovat

Ale jako zápletka dobré náhodou…sice mě to jako odpadlíka vyvolených nedonutilo zapnout znovu kamery, ale neustále aktualizuju panáčka a čekám na verdikt. :)

575
XY2
Reagovat

567 – ROFL zastupující předsedo…není to špatný nápad, mohl by vystřídat Šárku:-)

576
Xxxx
Reagovat

Kdyz Vladko odchazel, rikal nekomu venku neco o tom, ze ho holky asi odsoudi, ale ze musi… Nevite nekdo jak to bylo dal? :)

578
Wanna be your monster
Reagovat

Klidně by se mohla udělat nová reality show na způsob Mojsejovců – akorát by to byl vladkoland. vladko by rozhodoval, kdo poletí a kdo zůstane, takže bychom se nemuseli u pravidel rozčilovat. :)

579
Hugo
Reagovat

568 on je Beránek úplně vypatlanej,viz toto video kde si přebírá nějakou anticenu,za nejhorší klip myslím:
http://www.youtube.com/watch?v=3PC1cLu9YQI

580
Jerremy
Reagovat

ukol:
Honza nema vybranou stranu. Ma si zvolit Romanskou republiku nebo VladkoLand.

581
Xxxx
Reagovat

Vyvoleni sedi venku na teraso a maji zatazeny rolety do vily.

582
Jerremy
Reagovat

Elmex si zvolil cervene tricko – Romanska republika
(presto, ze je jiz Vladko-Romanska federativni republika)

583
Tamzin
Reagovat

559 Jana1 – také jsem tak Nikol viděla, ale mnoho lidí ji mělo za chudinku, já si o ní myslím, že navzdory gymplu není moc chytrá, ani sečtělá, ale vyčůraná a povrchni je hodně.

584
Tamzin
Reagovat

Jo Nikol pořád řešila, že jí Beránek nechce..

585
Kukla
Reagovat

Safra teď už tam není na co koukat. Večerní diskuze Vladko + Eva + Mirka už nehrozí, takže VV už bude jen nuda a šeď.

586
:-)))
Reagovat

584 – no tak jestli s tímhle individuem navazovala známosti :-( To se vůbec nedivím, že ho chtěli do vily, do té sebranky by tam sednul jak prdel na hrnec.

587
Monika
Reagovat

Jsem z toho zmatena, ale porad si v duchu rikam, ze by tam ty holky takhle nenechal, vedel, ze by je sezraly zaziva. Navic bylo by mu jasne, ze jeho odchodem posili VB, ze mu to Vlado ulehci, to by nechtel…

588
Fluffy
Reagovat

Diskuze na terase doslova a do pisemen o h…e porad cekam nejake prekvapko v zasobovacce

589
Jana1
Reagovat

573- a toho Nikol v HP tolik chtěla !!!!!!!!!!!!

590
Olga
Reagovat

To jako vazne odesel? Tak to teda ten stracenej mesic u toho stal za to, timto v cesku navzdy skoncila kontejnerova RS, sledovanost ted utrpi a u nas do takoveho projektu uz nikdo nepujde.

591
Capri
Reagovat

Poslouchají se ty individua vůbec? To jsou neskutečné bláboly co vypouští z pusy. Do toho neustále zívání VB. Ano tak to je ta show…

592
XY2
Reagovat

Jestli v tomto tempu a duchu vzdělanosti:-) se to poveze do konce, tak to bude masakr:-)

593
Melek
Reagovat

Včera, když se Pája rozbrečela po odchodu Mirky a řekla, že chce domů, Vladko jí důrazně řekl, že žádné takové řeči nebude poslouchat a že má bojovat, nějak mi to s tím dneškěm nesedí, ale možná je to jenom zoufalé doufání

594
XY2
Reagovat

Ale jsou to prostě osobnosti, Vlado byl jen blbej nedouk:-D

Je to ironie, kdo by nevěděl.

595
Fluffy
Reagovat

Noooo tak nevim jak dlouho toto vydrzim, uplne cekam ze Eva a Pavla psychicky bochnou, tohle poslouchat je na zblazneni

596
XY2
Reagovat

Pozoooor, akce, Růža má boty

597
Monte
Reagovat

Na jedné z těch odchodových fotek stojí za Vladkem na kufru kelímek a vedle něj flaška s vodou a za tím stolek… Tak buď tam čekal na odvoz a byli na něj takhle vlídní nebo tam má vodopiknik do teď…

598
woczko
Reagovat

590 – já si myslím, že tady pouze definitivně skončili Vyvolení. Protože to v současné verzi není reality show. A ti lidé co ji produkují o reality show neví ani kulový.

Naopak si myslím, že kdyby Nova dokázala odvysílat BB striktně tak jak má být (podle licence), tak by po tom rozčarování co mají lidé z Vyvolených, museli být úspěšní.

599
Ywanka
Reagovat

Tak v tom speciálu na Primě byl vstup ze zákulisí, ukazovali jak dělají rekap a dušovali se, že je věrný a že ho nezkreslují.)
Jinak co se týče Vladka, tak bych Primě přála, aby odešel doopravdy, ale z toho, co jsem slvšela tomu nevěřím. Já osobně se na jeho návrat těším a doufám, že to bude ještě zajímavé…a že bude bojovat.

600
Capri
Reagovat

VB: „Tak co se bude dít dál?“

A co kdybys taky hochu něco vymyslel sám. :D

601
XY2
Reagovat

Houpe se a čeká, až přijde jeho čas, jak jsem už psala, v noci, potichu a ráno šok ve vile, možná i nějaký kolaps VB:-)

602
Capri
Reagovat

VB: „Já bych radši šel do postele, ale tak co se dá dělat. Bojovat musím.“

603
Monte
Reagovat

jo a teď jsem mrkla na kraťoučké video z odchodu a ten stolek tam není, takže ho tam nainstalovali dodatečně, zřejmě ke křesílku…

604
Monika
Reagovat

XY2 – kez bys mela pravdu:-))))

605
Monika
Reagovat

XY2 – kez bys mela pravdu:-))))

606
Xxxx
Reagovat

601: Kdyby se VB v noci probudil a nad nim stal Vlado, to by byl teprve gol :D

607
Wanna be your monster
Reagovat

Jelikož jsou vyvolení právě v polovině, nastupuje místo vlada na směnu vítěz druhé série vyvolených – Tony jalovec, aby ukázal VB, jak má vypadat záporák.

608
XY2
Reagovat

606 – to by měl pajšl VB co dělat:-D

609
:-)))
Reagovat

607 – :-D :-D :-D

610
Zorro
Reagovat

Zato sledovat 3 otravene, falesne, ubrecene lidi, jak porad vzdychaji po Mirce a nadavaji na vsechny ostatni – to je panecku show. Jsou zli, ublizeni. Kdyz odchazeli Martin, Zdenka… tak byli nahore. A jednou jim nekdo odejde a razem to vzdavaji a jsou zapskli. Chyby hledaji ve vsech ostatnich, ale meli by je hledat u sebe. A tupa cast divaku breci s nimi a vyhrozuji bojkotem Primy. To bojkotujte, honem, honem. :-)))

611
okkvp
Reagovat

Přijde dělat Superbosse, prodlouženou ruku štábu – zadávat úkoly, kontrolovat jejich plnění, trestat a odměňovat (vtip)

612
Monte
Reagovat

607, Jalovec nebyl záporák, trošku černobílé myšlení měl, ale záporák nebyl… Tohodle blba by sundal…

613
Wanna be your monster
Reagovat

Na FB při každé aktualizaci stránky mizí fanoušci, už je jich přes tisíc…

614
Fluffy
Reagovat

610 ty 3 otraveny lidi meli smysl pro hru, chteli delat zabavu a neponizovali pritom ostatni. To co vidis na terase v tuto chvili je pravy opak

615
Frodo
Reagovat

614 – a největší smysl pro hru u těch třech mušketýrů vidím u LP :-DDD

616
Alda
Reagovat

řekl bych že Zorro je ze stejného vrhu jako T.M a D.H

617
XY2
Reagovat

610 – svatá pravda, o co je lepší se dívat na prdící, funící, chlemtající a spíci skvadru vzdělaných osobností :-D

618
Zorro
Reagovat

614 – Cim delaly show Eva s Pavlinou? Naprosto nudne. Jen drbaly s Vladkem a Mirkou. Zadnou show za 4 tydny nepredvedly. A pomlouvaly stejne jako je pomlouva pro zmenu druha skupina. Nemaji si co vycitat. A sproste jsou taky. Pavlina mluvi jak dlazdic.

619
Fluffy
Reagovat

A ja myslela zrovna Vlada, Evu a LM. LP se jeste muze projevit, ale musi se sebrat. Stejne tak muze delat dobrou zabavu Lucka i Ruza, dokonce si myslim ze by dobre zabavy byl schopen i Martin ale nedostal moc prostoru. Ale VB a ostatni pro me zabavni uz moc nejsou. Jeste tak trochu Ladik s jeho chlipnymi gesty :-)

620
Capri
Reagovat

Romana“ :Mě to přijde jako by to byla strašná krize kolem nás, strašná nuda.“

621
eva2
Reagovat

620 – To jsou ty příběhy, Romano, které diváci tolik chtějí…

622
Melek
Reagovat

Máte někdo kameru 4? Ty Láďovy nohy? proč? :D

623
radek
Reagovat

618
ukaz mne tu „linku“ deje/zabavy, co tam dela to stado dementu v cele s vyholencem?

624
drákula
Reagovat

Tak poslouchám Růženu a poprvé, jak jí bytostně nesnáším, poprvé jí slyším mluvit docela rozumě.

625
ředitelkazeměkoule
Reagovat

613 – dobrej poznatek. Aktualizuju stránku VV na FB a nestačím zírat. Co minuta, to – 5 lidí. Směju se Primě.

626
Capri
Reagovat

Já sice Vladkův fanoušek úplně nebyl, ale pravda je že mě dokázal pobavit více než jeho hlavní oponent VB. Kterýžto k jeho smůle nedokáže vylodit nic inteligentního co by zaujalo i ty ne zrovna přízemní jedince z řad diváků Vyvolených.

627
Eliska
Reagovat

618 – přesně tak. A jak tady člověk nejde s davem, tak je hned div ne ukamenován.

628
Lumpus
Reagovat

Přišel sem ted, posím moc prosím mohli byste mi sepsat proč odstoupil Vlado? Ty kecy co píše prima se mi teda číst nechcou děkuji moc

629
Melek
Reagovat

Rozhodnou ZzV, co nám tam mrkve řeknou, ale jestli je to fake, měli by to říct

630
Frodo
Reagovat

Přijdou tam teda ti novomanželé Rychtářovi, nebo je to zase nějakej fake?

631
XY2
Reagovat

618 – a jakou šou dělal Vb a spol vzdělaných osobností? Nechce si mi je vyjmenovávat.
Hnípání hnátů, prdění a funění online, hulení a kulení očí, hulení pindíku dvou najednou, úžasná sranda, pomočení tedy bylo jen jednou, doufám, že bude repríza, prdel venku, no a Růženiny zvonky smíchu, nebo bylo něco víc? Jo, bylo, kozy Růži a pupinky VB.

No jo, je toho víc, než věštkyně Vlada, tak se vzdávám, skvadra VB je akčnější! Pro některé…

:-D

No a jinak ať se tam třeba servou, jen ať se nezabijou:-)

632
D
Reagovat

Těžko říct, já osobně bych i řekl, že se vrátí….. dneska tam byla super nuda – viz už fakt, že polovina dnešních příspěvků je z posledních cca 2h… už to nemělo „šťávu“ a o víkendech většinou byla návštěva – dneska nic, takže by do úterka neměli sledovanost…. možný je všechno. A jiní opustili klidně vilu na několik hodin, pokud je pod dozorem štábu, může být pryč třeba celou noc někde zavřenej.

633
Capri
Reagovat

Válet se… debužírovat a ještě do toho filmeček by si ta skvadra přála… :D

634
eva2
Reagovat

625 – Zrušila jsem Like na FB včera, jakmile oznámili výsledky, a od té doby to sleduju. Ubývání začalo včera hned po duelu, teď po odchodu Vladko se ještě zrychlilo… Primá má jen co chtěla, štáb je doufám spokojený :-((

635
belo
Reagovat

xxxxx

636
Zdenek
Reagovat

Teď VV na plazmě pustili klip Opa Gangnam Style.

637
belo
Reagovat

zmanipulovaný výsledek duelu, nemá smysl se už dívat, výherce už mají předem určeného /vb/. To je snad jasný.

638
Brutální Petúnie
Reagovat

Tak já jen zírám… Mistr Světa Hradil řekne, že jim něco pustěj a… světe div se!… voni jim něco pustěj!
Ještěže je to jen ten Gangnam, kterej k smrti nesnáším, ale k verbeži se tak nějak hodí ;)
A oceňuji, jak krásně rasisticky Sliz popsal korejce „Oni nemaj vůbec žádný ty, rysy v tom obličeji.“

639
Capri
Reagovat

Vyvolení si „luskli prsty“ a v TV se jim hraje klip gangnam style :D

640
Lumpus
Reagovat

prosím je to fake s tím vladkem? nebo jinak mám dát disslike vyvoleným?

641
Brutální Petúnie
Reagovat

Ha, tak správně, pouštějte jim tu kravinu do zblbnutí! :D I když na jejich vylité/vymyté/vy… mozky už to stejně moc vliv mít nebude…
Se divím, že lingvistka Růža nepřekládá, je to přece korejsky… ;)

642
XY2
Reagovat

A teď si Hradil bude přát vejlet do Středomoří a poletí:-)

Ba ne, jen ať se nasosá, ten pád bude o to tvrdší…

643
Zdenek
Reagovat

640 – tak na 90% je to fake ;-)

644
Wanna be your monster
Reagovat

Neměli by teď mít všichni za úkol utěšovat pavlu? Neměla by poslat thomase spát? Neměl by být teď každý večer v týdnu její večer? Nebo snad netrpí tolik jako Vb při vypadnutí zdeničky souškové z kralic. :)

645
alban
Reagovat

Kdyby gangnam style vydržel hrát tak šest sedm hodin dokola, tak by to bylo dobrý.

646
Capri
Reagovat

Štáb má pohov takže místo úkolu jim pustil klip v TV aby se alespoň něco dělo když ty individua nedokáží přijít s ničím vlastním… a to je show. :D

647
XY2
Reagovat

VB si prohlíží svrab na panděru

648
okkvp
Reagovat

631 – Jenže víš co, víš jak – někdo neni zvědavej na herecké etudy. Berou ho chlastačky, holý kozy a prdele, lascivní tanečky, oplzlý kecy a předhánění se, kdo měl kolik flastrů a kolika se vyhnul

649
XY2
Reagovat

648 – já vím, já jsem zastaralý exponát diváka, víš co:-)

650
cipollini
Reagovat

648- a kolik a jak zabil kočiček…

651
okkvp
Reagovat

640 – jsi tu sám za sebe (like snad jde dát znovu vždycky, jestli jsi nestálý)

652
Pierre
Reagovat

Buldog- To je pásový opar, protože ho můžeš mít jen tam kde je pás…no comment

653
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Eva u mě roste čím dál tím víc. Mám jí ráda od začátku, ale v posledních dnech ještě víc. Je něco jako Barbarella mixlá s Wonder Woman, prostě neohrožená, tvrdá a vůbec ne blbá.

654
Zdenek
Reagovat

Je teda fakt, že počet like na of. FB Vyvolení 2013 klesá celkem raketovým tempem.

655
XY2
Reagovat

Kristovanoho, Lů mele o pejskařích, kopýtko Čenda:-)

656
doly
Reagovat

Já tomu nemůžu vůbec uvěřit, že by to takhle vzdal. Jsem tak zklamaná. Z toho, že ho už neuvidím a z toho, že vítězí hloupost nad inteligencí. Mám ráda dobré konce, tohle je tak nefér! Ale život není fér…Jak řekl sám Vladko.

657
XY2
Reagovat

Ládíctek v této skupině pablbů začíná dospívat.

658
okkvp
Reagovat

650 – ty jsem tu vynechala záměrně

659
XY2
Reagovat

656 -zachovej klid, ne, aby si spolkla nějaký prášky, je to fake!!!

660
Péťa
Reagovat

kdepak máme borce T.M.? určitě se skvěle baví jak to tam homofobní hovado Hradil rozjíždí,už na to nečumim, ale podle komentů zde soudim že to je super zábava:o)))))

661
XY2
Reagovat

Prosím, jsem kočkomil, vynechejme kočičky, prosííím…

662
Hooper
Reagovat

652 – jestlipak vébéčko zná rozdíl mezi pasem a pásem?:-)
656 – ano, život není féra a koukat na rs jako na pohádku je nesmysl/naivní přístup. Pravda, tohle není kontejnerovka.

663
Hug
Reagovat

Tak přijde ta Džambule nebo ne? Za chvíli začne derby pražských S ,ale aspoň příchod a prvotní reakci bych rád viděl

664
drákula
Reagovat

Tihle VV dokazují jen stav společnosti. Je to jasný vzkaz všem mladým jak se mají chovat, jaké hodnoty mají uznávat, aby v životě vítězili. Díky štábe.

665
okkvp
Reagovat

656 – klid, pokud skutečně odešel, tak pro něj jen dobře, protože si s tou bandou nezadal, sice proslavení moc nevytěžil, ale alespoň se může celkem bezproblémově vrátit k tomu, co chtěl

666
cipollini
Reagovat

Nepřemýšleli jste už někdo náhodou o podání trestního oznámení… je to hra o 5 mil. bez jakýchkoliv pravidel a kontroly. Lidi posílají sms kdoví kam a kdoví komu…

667
Bobby Brown
Reagovat

642 – a já bych ho poslal… do Albánie, tam by vystřízlivěl ze své namachrovanosti velmi rychle.

668
cipollini
Reagovat

zase blitky ve zprávách z vily..

669
okkvp
Reagovat

660 Péťa – ten má momentálně jen trestnou lavici

670
Brutální Petúnie
Reagovat

Zprávy na televizi.
Spuštěnej bazén.
Hradil slyší zvonek zvonit.

Že on je tam teďka Vladko bude „jakože“ strašit…!? :D

671
bezík
Reagovat

653 – souhlas, má jedinou smůlu že má dost nepříjemný projev, takže si k ní člověk dlouho hledá cestu. Momentálně ale je to paradoxně asi morálně nejpevnější člověk ve vile.

672
Brutální Petúnie
Reagovat

Btw. Už jsem konečně pochopil Zoubkovu přezdívku! :D
Aby si mlčenlivý adonísek ty prstíky nesežral! ;)

673
Jája
Reagovat

Tak JO! Vlado se večer vrací do hry!!!!

674
Zdenek
Reagovat

Ve ZzV teď řekli, že je to jen hra a Vladko se ještě dnes vráti do vily!!!

675
Janko
Reagovat

Tak je to FAKE, vlado bude zpátky :) zdroj: zprávy z vily

676
Helena
Reagovat

tak potvrzeno Vlado se jeste dnes vrati do hry;ale nevim jestli mu to vic neuskodi

677
Renata
Reagovat

Teď říkali na Primě, že Vlado se vrací zpět. Byl to úkol.

678
Frodo
Reagovat

a proč si vlastně myslíme, že by novomanželé Rychtářovi měli přijít dnes? :-D

679
pepa
Reagovat

Vladko se ještě dnes vrátí do Vily! Šlo jen o hru! před chvílí to říkalI VE Zprárách v Vily

680
drákula
Reagovat

Takže jste to předpokládám slyšeli. Vlado se ještě dnes vrátí do vily.

681
XY2
Reagovat

Já to říkala, a já se nepletu:-) juch juch:-)

682
Xxxx
Reagovat

Lidi na FB zaclo zase pribyvat…

683
bezík
Reagovat

677 : že by to bylo jen takhle jednoduché ? Divný. Tak jestli to dostal jako úkol, budiž, štábní mrkvi by takovýhle fake odpovídal, samotnýmu Vladkovi už moc ne.

684
Péťa
Reagovat

669
aha, tak zdravim T.M. jestli to čteš:o)))))

685
Adéla
Reagovat

Paráda. Už se těším jak bude VB a spol. čumět!

687
surfer
Reagovat

Idiotskej štáb..tady maj ty jejich emoční příběhy…nuda a buldočí mozkovej trust…fujtajbl

688
Hooper
Reagovat

Vlado si na plnění úkolu může odejít z vily? Hm…

689
Monika
Reagovat

Uz to je moc dlouhe. To asi nebude fake:-(((( Jinak teda ted tam je zabava, Hradil je mistr zabavy…

690
Melek
Reagovat

Díky všem, kteří jste tu od začátku psali, že je to fake, díky vám jsem zatím vydržela aspon na Panáčkovi a jestli se opravdu vrátí, pustím asi i ty kamery na chvilku :)

691
bezík
Reagovat

688 – v této telenovele jistě může. Tady je možné asi prakticky všechno. Zapomeň na nějaká pravidla a na nějakou kontejnerovku.

692
Fluffy
Reagovat

Super, chci videt ty jejich obliceje az se Vlado vrati!!! hehehe :-)

693
Manti
Reagovat

Super!!!!!to bude masakr,až se Vlado objeví ve dveřích :-)Prasečí hlavu z toho švihne ….bomba

694
:-)))
Reagovat

jen jestli to nejni úplně ten poslední pokus štábu vytřískat z efektu „vlado“ to poslední, než se VV potopí úplně :-D Ale jestli se fakt vrátí, tak na to si ty kamery snad zase zapnu :-D Výraz VB si nemůžu nechat ujít

695
Zdenek
Reagovat

Jen oznamili, v ZzV, že se Vladko vrátí a počet like na FB Vyvolení 2013 začal zase růst.

696
Frodo
Reagovat

jsou nervozní – čujou zradu

697
Xxxx
Reagovat

Je blby, ze Vladovu odchodu veri zda se jen Eva s Pajou.

698
Hooper
Reagovat

691 – ad kontejnerovka – viz můj komentář 662

699
Monika
Reagovat

Tak samozrejme Buldok bude tvrdit, jak to vedel, ze to bylo jasny, ale kdo sleduje online kamery videl, jak to prozival:-))))

700
mimo
Reagovat

Konspirační teorie:
To co řekli ve Zprávách z vily je fake a Vlado se nevrátí.

702
Jerremy
Reagovat

700: nestras ! :)

703
Jana1
Reagovat

Když slyším ty jejich nenávistné výplody vůči Vladkovi,tak kdybych mu mohla poradit, tak bych mu řekla-nevracej se.Jenže smlouva s Primou ?

704
mimo
Reagovat

678
Nikde nebylo, že by Rychtářovi měli přijít dnes. Rychtářovi by měli přijít letos.

705
Scalex
Reagovat

Bude to znít divně, že to říkám zrovna já, ale musím se teď štábu zastat v jedné věci. Totiž v dřívějších řadách, kdy jsme čerpali info hlavně z rekapů, se daly snadno dělat takovéto několikahodinové twisty a úkoly. Diváci se to dozvěděli až posléze a měli to naservírované komplet. Zatímco teď je těžké něco takového dělat, když na to čučíme 24 hodin denně ve čtyřech oknech. Takže štáb může mít něco takhle připraveného, ale je jasné, že tím, že to spousta lidí sleduje online, tak by buď museli vyblít celé info předčasně, čímž by tomu ubrali na efektu, nebo to přiznají až po pár hodinách, jako to udělali teď, nebo to přiznají až po celé akci, jako byl Thomasův fake odchod.

Je jasné, že pár lidí to naštvalo, ztratili nějaké fanoušky, ti se zase uklidní a vrátí se… štáb hraje zkrátka reality show i s námi diváky…

Zazlívám štábu leccos, ale tohle nemůžu… v tomhle chápu, že když mají nějaký úkol s delším průběhem, tak nemůžou vypustit info hned na začátku.

706
surfer
Reagovat

zaber na dvere

707
XY2
Reagovat

Vila je akční, ležándo blbándo … Lů škrundá v břichu, Nikol používá robertka, samé zajímavosti, Lů by mohla popovídat o tom, jak blafla dva najednou

708
jajaz2
Reagovat

K4 čekám a čekám a čekám a ono pořád nic

709
Scalex
Reagovat

688 – nevím,jestli to bylo v jedničce nebo dvojce, ale v jedné řadě šli VyVolení pomáhat stavět ten byt, co byl cenou pro vítěze. Teda pomáhat… položit pár cihel pro efekt…

No a hlavně Hradil byl na výletě na fízlárnu, tak holt jeho největšímu konkurentovi dopřáli taky trochu volnosti, aby Thomas Vladkovi nezáviděl to, že si užil pobytu ve Vile o několik hodin více… 8^)

710
okkvp
Reagovat

padá mi panáček a shledávám, že nápad barvit si zrovna dneska hlavu nebyl nejlepší
Koukám, ale podmínečně

711
jajaz2
Reagovat

souhlasím se scalexem tohle se štábu povedlo, sem napjatá jak kšandy, přijde nebo nepřijde..

712
surfer
Reagovat

Luca a Romana k Vladkovi a drtit je zas..by se mi libilo))

713
okkvp
Reagovat

je tam

714
Bobby Brown
Reagovat

Hm, tak já to teda zapnu a hned mám štěstí na řezavý hlas Čendy jak řve „já chci lososovej, já chci lososovej… 10x“
(nedávám)

715
radek
Reagovat

Svazacka je vyrizena.

716
Jerremy
Reagovat

Vlado vesel se slovy: Dobry vecer.
Pritahnul jsi kreslo a zapadl do VIP

717
Icecube18
Reagovat

To se mi líbí, jak je Nikola nasraná. To jí patří.

718
eliška
Reagovat

tak jsem ráda, že je zpět, ovšem celkově je to věčnými zásahy tááák zmrvený, achjo.

719
Monika
Reagovat

JO!!!!!!!!!!! A nejlepsi byla Kikina, ta se projevila. Doufam, ze to bude v rekapu.

720
okkvp
Reagovat

na lepší účinky to bylo moc krátký

721
bobina
Reagovat

715 dost:-)))

722
jajaz2
Reagovat

K3 nemám nato zapnout zvuk, vždy jen kliknu a vidím jak Růža jede a ten zvuk k

A JE TAM

723
K
Reagovat

705 možná to zní rozumně, ale já s Primou žádnou smlouvu podepsanou nemám. Takže já to s nima hrát nechci a chci vědět co se děje. Pravdu, nic než pravdu, ať si lžou vyvoleným, ti tam jsou od toho.

724
XY2
Reagovat

Já to říkala:-) je tam zpátky, VB hezky spinká, vedle sebe podrdu a nic neví:-D

725
hledice
Reagovat

žádnou pointu ten návrat neměl..ach jo

726
Bobby Brown
Reagovat

Ještě jsem chtěl dodat, že Niki „Teď se vrátí Vlado a bude hrooozně vtipnýýý, hahaha“

a má ho tam, to pochcaný štěně, proč už se nesměje?

727
radek
Reagovat

Strasne se tesim na duel svazacka vs vladko a preju to vladovi. Ta to taky nerozdycha.

728
XY2
Reagovat

Pinká, brouček, pořád pinká, nikdo nemá odvahu ho budit:-)

729
pavliq
Reagovat

A VB hajá a nic zlého netuší…

730
Brutální Petúnie
Reagovat

Jsem rád, že nejsem jedinej, komu se to tady dneska seká!
Žeby Prima záštiplně rušila signál? :)

731
Crazy lady
Reagovat

Thomas spinká. To křečovité veselí na terase nemá chybu, hlavně pionýrka.

732
XY2
Reagovat

Už ví a prý je Vlado trapák:-)

733
Bobby Brown
Reagovat

732 – co jiného by z trapáka mohlo vyjít za hlášku, že. Na nic jiného se trapáci nezmůžou.

734
Sabi
Reagovat

já nevím, proč by měl být někdo rád, že se mu do hry vrací silnej soupeř, když se dívám například na americké RS, tak tam, když mají šanci vyhodit silného soupeře, jdou do toho kamrád nekamarád. tady, když se někdo raduje, že je o soupeře míň, tak je za špatnýho.

735
okkvp
Reagovat

733 – ještě zkroušeně otráveným hlasem dodal, že mu to poradili štábníci

736
woczko
Reagovat

Chlapák Thomas chce na své bebí antibiotika. Prej se mu to rozlízá a mastička nepomáhá.

737
Bobby Brown
Reagovat

Ale nejvíc mě teď baví Nikolka, ty kyselý ksichty.

738
Jerremy
Reagovat

Pointa Vladkovho prichodu nulova…z pohledu online.
Holky VIP jsou rady, jen Eva zase prekrucuje pravdu …
Nejvetsi dopad to melo jenom na VIP holky a romanu.
Tady ale bude dulezite, jak to zpracuje stab v rekapu – protoze online kamery to nedokazu vystihnout a vychtyit vsechny detaily.

739
K
Reagovat

Celá tahle veselá taškařice bude mít za následek jen to že až ve finále vyhlásí vítěze a dají mu 5 mega, budou všichni ještě týden čekat, jestli mu ho zase nevezmou, jako že to byla děsná švanda.

Vám to vážně nevadí, když vám televize lže?

740
bobina
Reagovat

Hafík si hraje na něco co v zádným případě není a ani nikdy nebude. Jak nahodila ten křečovitý nucený úsměv. Nesnáším ji už od HP. Je to vypočítavá potvora, která mooc ráda hraje první housle a běda jak to není.

741
okkvp
Reagovat

734 – jistě, ale tady snad jde o reakci diváctva a ta je taky pochopitelná

742
pavliq
Reagovat

VB – „To je jak ve špatnym cirkuse tady.“

743
woczko
Reagovat

Když jim pustí film tak Nikol strčí hlavu do záchodu a spláchne.

Přiznám se, že bych to rád viděl. :)

744
jajaz2
Reagovat

Pepa sliz je čím dál větší trapák

a Niki s tím ať jim pustí nějakej film, dyť oni sou tam od toho aby dělali nějakou zábavu a ne aby štáb bavil je!

745
drákula
Reagovat

Ale celá ta akce nějak nemá pointu. VV na to kašlou, je z té letargie u jídla, pití , válení se a kouření nevyburcuje snad nic. VB to sice vadí, ale za nějakou akci mu to nestojí. Lenost je silnější než jakákoli emoce.

746
Anonymní
Reagovat

Já se sem velmi těžko dostávám. Nepřístupný web.
A příspěvky skoro vůbec nejdou.

747
okkvp
Reagovat

VB vypadá poněkud unaveně

748
XY2
Reagovat

742 – má pravdu, taky se vracel od policajtů:-)

749
quietriot
Reagovat

lololol Vlado <3

750
Sabi
Reagovat

741 – o té ale já nemluvím, já jsem na jednu stranu taky ráda, že je Vladko zpět, jen neodsuzuju třeba Nikolu, že se jí to nelíbí, páč to naprosto chápu

751
Jana1
Reagovat

746 -teď mě to vymazalo nick, nejsem anonymní

752
eliška
Reagovat

742 – no jo, a nejhorší je ten velkej tlustej medvěd

753
XY2
Reagovat

Ta líná skvadra se prohulí, prožere, prochlastá a prospí do konce.
Ládíctek si to užívá jako ve welnes, málem by sežral i skleničku.

754
Sabi
Reagovat

ale VB to přeju :)

755
NU
Reagovat

747
to myslí na zdenu

Pepa je hnusný!!!!

756
hledice
Reagovat

ach jo..už celé odpoledne se nemůžu na „panáčka“ pořádně přihlásit..padá to a padá

757
Janko
Reagovat

já jsem tak rád, že Nikol se ukázala. Teď to bude mít těžké, diváci to vidí.

758
Brutální Petúnie
Reagovat

No sice teď budou pomlouvat a někteří lidi se na něj budou zlobit, ale přiznejme si, Vladův výlet účinek měl a to výrazný!
Jen se podívejte, jak mají ti zoufalci krásně protáhlý ksichty a zkaženou náladu! To je člověku hned líp na světě, když vidí hovada trpět :)

759
Libor
Reagovat
760
Bobby Brown
Reagovat

739 – prosím tě, tohle je ulítlý už nějaký ten týden, proto jsem se divil, že ještě někdo posílá SMS.

761
bezík
Reagovat

VB je zjevně v depresi

762
Jerremy
Reagovat

753: dneska ve Zprávách z Vily, ze projedli jiz cca pul tuny a vypili 118 litru alkoholu. :)

763
okkvp
Reagovat

njn, padáme, zřejmě je neviditelná pozorovací množina silnější než se zdá

764
DonnaS
Reagovat

734 Sabi – Asi měli Vlada přemlouvat, ať neodchází, potom za něj truchlit a po návratu propuknout v hromadný jásot :)

Když se po faku vrátil VB, tak z toho většina VV taky nadšená nebyla. Ale to tu nikomu nevadilo.

765
Xxxx
Reagovat

Kdyz to vidim jak se tam jen valej, zerou, kourej a chlastaj, tak by mohlo bejt zajimavy, kdyby jim stab rekl: „Odted vsechno, co budete chtit, se bude kupovat z 5 M, ktery jsou urceny jako vyhra pro jednoho s vas.“

766
Crazy lady
Reagovat

Tak na Nikolinu hlavu spláchnutou do hajzlíku není štáb zvědavej. Už se nabízela několikrát, a žádná odezva.
Asi to bude muset vzít do ruky zase VB.Nela, aby byl materiál do rekapu. Vyhajal se, napapal, se, vykakal se, tak hurá do akce !

767
pavliq
Reagovat

VB (poté, co se Vlado ve vile navečeřel) – „Se divim, že mu tam nedali nažrat! On se tak strašně snaží bejt středem pozornosti, že už to nikoho nezajímá.“

768
jajaz2
Reagovat

a Růžena jede do Vlada

769
XY2
Reagovat

A je ticho, špendlík by bylo slyšet spadnout:-)

770
Zdenek
Reagovat

Návrat Vlada do vily: http://youtu.be/ZucOWQVZeGo
Drama ale bohužel nečekejte.

771
jajaz2
Reagovat

co se ukázalo když tam Vlado nebyl, jak skvělou zábavu tam ti ostatní dělali, to je materiálu do rekapu

772
XY2
Reagovat

Přežraná skvadra lenochů se vyvalila kde našla místo a zase se pinká:-)

773
Bobby Brown
Reagovat

764 – ale vadilo, celá taškařice s odcházením vadila, jen to stačilo lépe pozorovat, komu to tady dost vadilo.
To už je taková póza tvrdit, všichni, nikdo, my, oni a jiná kolektivní prohlášení.

774
mimo
Reagovat

Rohovor Vladka s Romanou: Vladko to vymyslel sám jako reakci na návrat VB.
(Asi chtěl diváky a Primu upozornit na to, že pokud mu ještě jednou vrátí VB tak skončí.)

775
Thybaumont
Reagovat

Aspon to té kryse Hafíkovi zkazilo náladu, to je dle mého óbrsvině.

776
XY2
Reagovat

Doufám, že VB chytne do rána depku, když nezabodoval svrabem:-)

777
Bobby Brown
Reagovat

775 – u ní je nebezpečná ta snaživost (myslím obecně v životě, ne ve vile)

778
XY2
Reagovat

Růža leze Vladovi do prdele, se divím, že jí to žere.

779
Jája
Reagovat

Jsem svině, mám děsnou radost z těch kyselin. A maj po náladě. Juch!

780
Icecube18
Reagovat

Mě by se líbil takovejhle návrat Vlada :

Otevírají se dveře a vchází Vlado v závěsu s Rychtářovýma. Vlado je provádí po vile a přidává zajímavosti. Tady sedí Nikola a je neuvěřitelně naštvaný, že jsem zpět. Zde vidíte typickou pozici VB – spí s podprdou. Lůca pro změnu hulí….

:-D

781
bobina
Reagovat

744 taky si myslím, že to je takový jeho protest proti protěžování VB štábem. On moc dobře ví jak se věci mají. Každopádně jsem ráda, že je zpátky. Moc.

782
drákula
Reagovat

Ta nuda je příšerná. Jsou to hovada líný nanicovatý. Ale vzpomínáte, že minulou sobotu to bylo přesně stejně? Jak jsme tady nadávali, že je sobota večer a žádná akce, nic, dokonce šli brzo spát. Štáb má prostě o víkendu nějaký poloviční režim nebo co.

783
mimo
Reagovat

Všichni tam polehávají.
Štábe dejte jim tam notebook s internetem ať trochu ožijí. :-)

784
Hug
Reagovat

Už řekl Vlado jakej to mělo mít význam? Ukázat jaký by to tam bylo bez něj? Chodí furt kolem horké kaše ale pořádně to ještě nevysvětlil

785
Melek
Reagovat

Vlado je opravdu můj velký fanoušek,jsem hrozně ráda, že se vrátil zpátky :))) nechci pomlouvat ostatní účastníky VV4, myslím si o nich svoje a nic moc pozitivního to až na mallé výjimky není, ale Vlado je pro mě letos jediným důvodem sledování VV a když sem zjistila, že odchází, plánovala jsem zbytek show už ignorovat
sice to zabírá spoustu času, ale Vlado za to stojí :)))))

786
okkvp
Reagovat

Růža honí body …. že hraje velký divadýlka vím dlouho, ale rozeznat, kdy je to blíž ona, to se přiznám, že si nejsem jista

787
Crazy lady
Reagovat

Růžena filozofuje s Vladem. A lže jak když tiskne, jenže pikantní na tom je, že ona tomu všemu věří.

788
Thybaumont
Reagovat

777 dost by mě nakrklo, kdyby ta pipka měla vyhrát.. a kdyby náhodou ano, nebylo by od věci mít namířenou kameru na Nelin ksicht :-D Na rodinu trojanovic jsem byl zasedlej už v HP.

789
Hug
Reagovat

778 ,myslím že teď Růženě křivdíš,ona myslím taková citlivka je,jí a Pavle jsem ten smutek z jeho odchodu věřil,evě ani trošku

790
XY2
Reagovat

VB vypadá dost vykolejený, říká si něco pro sebe do polštáře, že by ho to tak moc rozhodilo? Práce úst a jazyka opět dokonalá.

791
bobina
Reagovat

Tomík je nějakej špatnej pro sebe si říká: nekonecná soutěž, říjen, listopad, prosinec. Já chci pryč. Pak si proštouchl ouško a utřel to do polštáře za hlavou

792
Ksčenka
Reagovat

Jóoo přesněěě tááááááák

793
okkvp
Reagovat

789 – Růžin smutek za Vladem byl imho hraný, Růžu „přírodní“ bych tipla při utěšování holek a prvních pár minut rozhovoru teď ve VIP, pak už to zase považuji za divadýlko

794
Monika
Reagovat

ja si nemyslim, ze Ruza neco hraje, ona je dost hloupa, naivni a leze mi kolikrat krkem, ale v jadru je to hodnej a pracovitej clovek a z odchodu Vlada byla opravdu sklesla, nejvic ze vsech

795
Jerremy
Reagovat

Basen, co ma Vlado v supliku a dneska 2 krat cetl:
„Ať se stanu v každé době, nyní a navždy, ochráncem těch bez ochrany, vůdcem pro ty, kdo ztratili cestu, lodí pro ty, kteří plují přes oceány, mostem pro ty, kteří přecházejí řeky, úkrytem pro ty, kdo jsou v nebezpečí, svítilnou pro ty, kdo nemají světlo, útočištěm pro ty, kdo nemají kde hlavu složit a sluhou pro všechny potřebné.“

796
DonnaS
Reagovat

773 – OK, moje chyba, „nikomu“ jsem špatně použila.

Zkusím tedy své myšlenkové pochody vysvětlit jinak.

Osobně si myslím, že zrovna třeba Nikol reagovala stejně na návrat VB i Vlada. Ale podle mého subjektivního názoru to tady schytává právě jen za reakci na Vlada.

Ano, kdybych byla ve vile, tak by mi z hráčského pohledu jeho návrat taky zkazil náladu.

797
bobina
Reagovat

788 to mě taky, já už jí nemůžu ani slyšet natož na ní koukat.

798
XY2
Reagovat

793 – jenže ona tomu věří co říká a jako divadýlko to nemá, na rozdíl od nás.

799
Jana1
Reagovat

778 nežere,zase se něco dozví.

800
Sabi
Reagovat

796 – máme stejný názor :)

801
Martha
Reagovat

Mám najednou z Vlada divný pocit – něco mi nesedí. A to byl můj obrovský fanouš, kvůli kterému jsem se začala na tuto RS dívat.
Jsem z toho docela rozladěná. Něco se nepovedlo.

802
Jana1
Reagovat

Mě panáček děsně blbne. Teď se mě ztratilo aktualitovat.

803
Martha
Reagovat

Nikola mi začíná jít taky pěkně na nervy.

804
hledice
Reagovat

nemůžu si pomoct ..ale že to Vladovi v té růžové ložnici sluší, že? oproti zabořenému buldokovi..

805
L
Reagovat

Na ofiku nějací drsní :D

21:25
28.09.13
Za to, u toho, cos ukázal ty, se už půl dne válíme smíchy… Fakt!
21:24
28.09.13
Honza: Tak to byly dvě špatný hry za den, co ukázal.

806
Jája
Reagovat

790 – já si nemůžu pomoct, ale pohled na něj a jeho jazyk
(on jím tak mele celý den, kromě spaní) mi připomíná našeho anduláka. Ten ho má taky tak masitý, ale mele s ním roztomile a hlavně mluví logicky na rozdíl od toho podprsenkového tupouna.

807
Melek
Reagovat

Tak ted jsem se v Růženiných úvahác totálně ztratila :D

808
DonnaS
Reagovat

VV si hrají. Manželé Šárovcovi (Lů a Pepa) unesli Niki a honí je Kobra 11 (Honza a Lá).

809
bobina
Reagovat

VB se drba jak kdyby měl blechy:-)

810
Crazy lady
Reagovat

Ta Romana se mi snad jenom zdá. Teď jí je ochotnej Vlado poslouchat, tak pomluví každýho, jenom aby se mu zavděčila. Vsadím se že ještě dnes nakluše na druhou stranu barikády.

811
Hug
Reagovat

To je rozdíl,pohled na Vlada když je tam s ním Romana a pohled na Vlada když je tam vedle něj Eva,když tam s Evou nadával na všechny a žluč z nich jen stříkala,to se nedalo to poslouchat,takhle je to lepší a posunuju si Vlada směrem nahoru a doufám že se od té Evy odtrhne

812
Jája
Reagovat

809 – ne on má na pase ten pásový opar, víš jak on se dělá jen na pase

813
Pesi
Reagovat

A to jsem si myslela, že dnes budu koukat na nějakej film, když Vlado odešel…a teď čumím do růžové ložnice a poslouchám ho… super :D

814
bobina
Reagovat

806 mi přípomíná jak furt kmitá s tím jazykem v pootevřený puse ještěrku. Zřejmě nějaký tik.

815
DonnaS
Reagovat

VB hraje Pitbula Myšáka. Udělal: Haf, haf.

816
Jerremy
Reagovat

811: ano – Eva u me klesla

817
hledice
Reagovat

co tomu Vladovi je? něco se muselo stát..rozhodně není ve své kůži, mám z toho divný pocit..dělá to na mě dojem, že chtěl opravdu odejít

818
Melek
Reagovat

813 – já jsem si pustila na mrkvovské stanici Čarodějův učeň, ale jak jsem zjistila, že Vlado je zpět, najela jsem taky VIPku a je to mnohem zajímavější :D

819
DonnaS
Reagovat

Únosci vraždí Niki, Ládík se maluje.

820
pavliq
Reagovat

Lá si v koupelně maluje oči.

821
Kami
Reagovat

Ahoj smiraci, dky za popisky, lepsi nez koukat na online. Vsechny jsem poctive precetla, Vladuvo vypeceni Hradila a Nikol dobry. I kdyz nevim, Nikol mi tak zakerna neprijde, zkratka hraje o vyhru. Nemam poct, ze by to byl nejaky jeji charakter a ze by se tak chovala i v realnem zivote. Ale dnes tezko rict, uz neverim nicemu.

822
Xxxx
Reagovat

Prosim, nevite nekdo co rikala Paja o Romane Vladkovi, kterej to nechce Romane rict dokud tam nebude Paja?

823
DonnaS
Reagovat

Rozčtvrcená Niki křičí o pomoc.

Lů na pepu: Tys jí neklep :)

824
Ksčenka
Reagovat

Tak je to venku ..Romana má ADHD – poruchu pozornosti

825
Brutální Petúnie
Reagovat

RŮŽA NAPSALA KNÍŽKU?!? :D
Proboha, najděte to někdo!

826
pavliq
Reagovat

822 – Že by jí nejradši vrazila facku, ale z druhé strany chápe, že je Růža hodná ženská.

827
surfer
Reagovat

Nevíte proč mě baví jen K2? ))

828
Melek
Reagovat

822 – že by Růženě někdy nejradši vrazila facku, ale má ji ráda a cítí, že není svině

829
Xxxx
Reagovat

826 Uz jsem to zaslechl… Diky

830
Melek
Reagovat

Nevíte někdo, proč se ten Láďa maluje? Já mám zvuk jen u K2 a občas to přebliknu na jiný obraz

831
okkvp
Reagovat

825 – mám to vypnutý, na jaký téma, proboha?

832
Zdenek
Reagovat

Na K1 se VV baví tím, že kladou otázku kameře na stole.

833
DonnaS
Reagovat

VV si v kuchyni povídají s kamerou ve stolu. Kamera odpovídá na otázky typu Má mě (VB) Zdenička ráda? (Ne).

834
Hug
Reagovat

Ta Martůčka se nedá poslouchat,a začínám mít alergii i na hlas Pavlíny,to ten Růženin je pro mě balzám

835
Linda
Reagovat

Ahoj, právě jsem přišla teď večer domu a prolítla to tady.. no byl to asi fičák… jen jsem moc nepochopila ze všech těch komentářů, mohl by mi někdo jen velmi ve zkratce napsat co přesně udělala Nikola a co se stalo s Evou?

836
DonnaS
Reagovat

Seděl při duelu vedle Zdeničky její přítel? Ano.

837
bobina
Reagovat

Ted VB vypráví o duelu, že ten frajer co seděl ve studiu byl asi její kámoš. Na bráchu byl moc opálený. Noo táák nechtěla jet corsičkou tak jí vzal do prahy nějaký kámoš:-)

838
pavliq
Reagovat

832 – Kamera s nimi chvilku komunikovala, hlavně s VB. Ptal se: „Vedle Zdeničky seděl nějakech chlap, byl to její brácha?“ Kamera se točila do stran, jako že ne. VB – „Byl to její přítel?“
Kamera přikyvovala. VB – „Má mě Zdenička ráda?“ Kamera „vrtěla hlavou“.

839
DonnaS
Reagovat

Niki na kameru: Je na mě Pepa hnusnej, protože ho nechci?

A Pepa už je zase nakrknutej :)

840
Kukla
Reagovat

Oslizlý slizoun je k Nikole slizký. Na to se nedá dívat – to je úroveň…

841
Crazy lady
Reagovat

Vladko zkontroloval obsah lednice a navrhl že zítra uvaří smažený celer.
Lů:smaženej celer nejím

ostatní trucujou, neodpověděli

842
Kukla
Reagovat

VB a Slizoun se pernamentně navážejí do Ládicta aneb modelová situace: primitivové a jeden poněkud odlišný človek = ponižovat, ponižovat, ponižovat.

843
Monika
Reagovat

Ta Eva je pro Vlada nestesti, doufam, ze ji vypalcujou a lidi poslou domu. vlado sice bude mit depku, ale ono se to do vecera urovna. odchod Mirky mu taky prospel, skoda, ze to bylo na ukor VB:-((( No ale pokud si Eva vezme slize, bude to tezke dilema…..

844
DonnaS
Reagovat

Už by mohli pomalu zavřít VIP ložnici. Stejně včera ve velké spali 4 lidi dobrovolně na zemi.

845
mimo
Reagovat

Dopis: Vyvolení sejděte se u plazmy, Vlado by vám chtěl něco říct.

846
Sexytron
Reagovat

co to zase blábolí ten kašpar??

847
mimo
Reagovat

843 – Eva domů nepůjde. Dostane spoustu hlasů od věřitelů, kteří chtějí dostat zpět část svých pohledávek.

848
Melek
Reagovat

Jak mi ta Niki byla sympatická dlouhou dobu, ted ji moc nemusím, chápu její reakci, chtěla se zbavit soupeře, ale prostě na ni začínám mít averzi

849
Ksčenka
Reagovat

Jako přátelé trochu soudnosti – To bylo fakt trapné . Vlado musí být středem pozornosti – to je pravda.

850
:-)))
Reagovat

VB furt tak tupě čumí :-) Kdo to dneska píše na onlajnu? Nějaký drsoň vůči TB docela :-D

852
Jerremy
Reagovat

850: ale je to pravda :)

853
jajaz2
Reagovat

tak tentokrát mě ten Vladův projev moc nevzal

ale VB pěkně kecá ty jeho kyselé ksichty nehrál

854
okkvp
Reagovat

849 – tam je takovejch 9 dalších

855
Capri
Reagovat

Nikolo ty ani netušíš jak se shazuješ…

856
Hug
Reagovat

Asi jsem blbej jak Eva,ale vůbec jsem nepochopil co tam teď Vlado říkal,hloupej se ukázal chytrej,chytrej se ukázal hloupej,to fakt šlo jen o to ukázat,že kdo odchodu věří je hloupej a kdo nevěří chytrej?

857
Monika
Reagovat

Minimalne k jedne veci byl ten fake odchod dobrej, Nikol ztraci fanousky, co jsem preletla diskuze:-)))

858
okkvp
Reagovat

856 – použil Růžakód

859
Ext
Reagovat

Vladkuv proslov pred ostatnimi stezi dosahoval urovne prumerneho proslovu Romany…

Z ceho se tady berou ty povesti o jeho inteligenci by me opravdu zajimalo..

860
mimo
Reagovat

856
To co chtěl Vlado říci, nemůže nikdy nikdo pochopit, protože ten kdo to nezažil, to pochopit nemůže.

861
Tamzin
Reagovat

Tak jsem zjistila, že můj fanoušek není vůbec nikdo, opravdu vyvolení, ale leda tak výběr z blázince a nápravného zařízení

862
pavliq
Reagovat

835 Linda – No, Nikol se obklopila těma třema atrapama chlapů, tedy VB, Pepaslizem a Zubošem a velmi čile a průhledně s nimi vrká a cvrliká. Co udělala Eva netuším, 3/4 dne byla s Pavlínou v ložnici a zatímco LP apaticky ležela a zírala do stropu, Eva nadávala na všechny a na všechno. K večeru přišla do obýváku, na plazmě pustili článek o tom, že Vlado definitivně odešel z VV, Eva se rozbrečela a vrátila se za Pavlínou. Nepřipadalo mi to ale nijak falešný (na rozdíl od Nikol), docela u mne Eva získala body.

863
Linda
Reagovat

Prosím co udělala Nikola? Já to pořád nechápu

864
Melek
Reagovat

Ten Vlado prostě občas vidí v chování druhých něco, co nikdo nevidí a neumí to pojmenovat, ale určitě to mělo nějaký smysl, jenom to vyjádřil v tom zmíněném růžakódu (okkvp – to se ti povedlo :DDDD ) :D

865
L
Reagovat

Z ofika

1702 tipů na úkol pro VyVolené není málo, ale nakonec vyhrál s 333 hlasy úkol od pana R., abychom nechali si zahrát Thomase s Vladkem a Evu s Romanou na partnery. Autorovi gratulujeme, pošlete nám zprávu a předáme vám výhru a úkol putuje slavnostně produkci, aby s ním nějak naložila:). Všem za jejich nápady moc děkujeme!

866
Bodlak
Reagovat

podle meho, preklad Vlada:
– Ruza neni uplne blba jak si vy (ostatni vyvoleni) myslite
– prestante porad pochlebovat VB, protoze z Vas dela tupou skupinku vy se navzajem povyhazujete a on to vyhraje
– Pavlino uz se prober a zacni hrat

867
Hug
Reagovat

Thomas: pan Zlovodský je selebrita,bez něho to tady nejde,my se ho nezbavíme.

868
jenka
Reagovat

Prý fingovaný odchod Vladka neměl smysl a byl úplně o ničem. Když vidím nafučeného VéBéčka, tak i opakovaný fórek smysl měl. :-)

869
radek
Reagovat

856
tak trochu miril i na ruzenu. O ni si vsichni mysli, ze je blba a vlado si rekl, ze ona tak blba neni, protoze podle jeho i jejich slov ona neverila odchodu. Jinak to samozrejme ukazalo divakum dost. Zejmena o arogantni a slizke nikviagre. Ta ted pred chvilkou delala pred vladem opet hodnou, ze ona to co vlastne rekla po jeho odchodu, tak ze to rikala schvalne, ze vedela, ze neodesel. Jenze holcicka zapomina na online kamery. Tam bylo jasne videt, jako z toho mela radost a hlavne jak machrovala, ze si ho chtela vzit do duelu. Dokonce verim i tomu, ze vikiviagra vymyslel, ze maji rozchod, ale pouze fiktivni, kvuli 5mega.

870
radek
Reagovat

A nejlepsi je ten novej. To bude taky IQ tykve. Jak tam omilal dokola, ze by odchod nikomu nepovolili, krom vlada. Pritom tam pred nim nekolikrat zaznelo, ze vyholenec udelal to samy, ale to picmulin nekomentoval.

871
Capri
Reagovat

Je nepochybně v pořádku být spokojený z toho důvodu, že jsem se zbavil soupeře a silného hráče ve hře o 5 milionů… Ale vše se dá dělat na určité úrovni s nadhledem a noblesou místo zášti a pokrytectví. Bohužel tam není nikdo takový kdo by si to uvědomil… a právě tímhle by si diváky získal.

872
iR.
Reagovat

Slizoň na kamerku – „myslíš, že na to kouká Šárka?“

873
Crazy lady
Reagovat

Myslím že ten projev před plazmou nebyl zbytečnej –
ostatní teď přemejšlej, jestli je štáb taky pustí ven když o to požádají.
Na Thomasův „jakoby“ odchod nějak rychle zapomněli – a taky jak se on pak zalykal štěstím a plácal do stehen, jakou si vymyslel skvělou zápletku.

874
Hooper
Reagovat

869
ad rozchod – taky mě to napadlo, respektive si myslím, že je to pravda. A není to tak dávno, co přidala i srdceryvnou historku, že to bylo kvůli jeho nevěře.

875
bobina
Reagovat

Party girl Nikola na dotaz novýho jestlii v HP furt chlastali. Chlastu měli málo, jenom večer a jak bylo vedro byli hned na káry. Nic se tam nedělo jenom se váleli a nic nedělali. Byli z toho strašně unavený. To je světačka.

876
Inspektor Trachta
Reagovat

Vlado je ubohost sama! Demostrovaný odchod bez smyslu, rádoby chytrácké řeči v jinotajích, kterým ani sám nerozumí, kdy se snaží být důležitým a nad věcí. Trapárna. VB je divná a rozporuplná postava, není to v žádném případě můj fanoušek, ale tak trapný rozhodně není. Ať se tam teď Vladeček pěkně potrápí, myslím, že dnešním tahem hodně ztratil i svých obdivovatelů.

877
Péťa
Reagovat

tak koukám podle komentů tady že ve vile je bombastická zábava s homofobem Hradilem kterýmu čuměj z prdele nohy ostatních řiťolezců, jak se vám to líbí vy jeho podržtašky co ste pro něj hlasovali a tady ho vynášíte do nebes, ste stejný klauni jako von a celej mrkvoidní štáb TV PRIMA a takový malý OT-mimo skoukni babičku jestli se náhodou neodkopala:o)))))

878
bobina
Reagovat

Hafík spí se sauna beltem. Má úplně ráno z toho zpocený břicho.

879
Hug
Reagovat

facebook:
1702 tipů na úkol pro VyVolené není málo, ale nakonec vyhrál s 333 hlasy úkol od pana R., abychom nechali si zahrát Thomase s Vladkem a Evu s Romanou na partnery. Autorovi gratulujeme, pošlete nám zprávu a předáme vám výhru a úkol putuje slavnostně produkci, aby s ním nějak naložila:). Všem za jejich nápady moc děkujeme!

880
drákula
Reagovat

Tak s tím mozkovým trustem pro dnešek končím, protože úplně cítím, jak mi z nich odumírají mozkové buňky po milionech. Přeji všem dobrou noc a pište ať je ráno co číst.

881
Vašek
Reagovat

cus,nevite nekdo kde se da sehnat soundtrack hudby co hraje vzdycky v pozadi pri Vyvolenych ? :)

882
tara
Reagovat

876 Nesouhlasim …smysl ten odchod mel a velky.
Jen jsi to moc nepochopil.

883
Inspektor Trachta
Reagovat

882 – Vysvětli jaký? Pro méně chápající, jako já…

884
bobina
Reagovat

Dopis. Jde se do hajan.

885
Hug
Reagovat

Dopis: Vyvolení,máte za sebou náročný den (????) Do 15ti minut všichnio zalehnout a spát

886
K
Reagovat

882 Kdyby jim po návratu nakukal, že za ním přišel ředitel Primy a požádal ho aby se vrátil, nebo cokoli jiného, aby to mělo pointu

887
mimo
Reagovat

Lůca: Proč my vždycky o víkendu chodíme spát tak brzo?

Lůco, protože máte líný štáb. ŠŠ má dnes volno a bez ní nikdo nic nevymyslí. A pracující co mají dnes volno a nemusejí ráno vstávat by na vás na on-line čuměli.

888
Ext
Reagovat

883 – tak Vladko to snad rekl jasne.. chytri pochopili, ze chytri nemusi byt hloupi a hloupi nepochopili kdo jsou chytri , ale ti pochopitelne jasne vidi kdo je chytry a kdo hloupy

a v neposledni rade kdo jinemu kopa, tak kopa…

889
Hug
Reagovat

886 jo,a ještě že mu slíbili milión k tomu:-))

890
Hooper
Reagovat

Nojo, to polehávání unaví. Navíc ten sošného odchod. Chápu zcela, že musí být do půl dvanácté v sobotu v posteli.

891
DonnaS
Reagovat

Pepa: Já se divím, že Romana nejde spát k nim (do VIP).

Niki: Prosím tě nech jí bejt, je to její věc, může se bavit s kým chce.

Pepa: Jsem jenom jokoval.

Niki: No nejokoval. Pak tady vzniká to, že se jeden nemůže bavit s druhým (tuhle větu už jsem moc nechytala).

892
Klára
Reagovat

Matelko na scéně!:D

893
tara
Reagovat

883 /868-869 a spousta dalsich prispevku tady.
Moc asi nectes….
I kdyby uz nic jineho nebylo.
Mne to osobne uplne stacilo .

894
pavliq
Reagovat

Nikol šrotí v hlavě, jak se vyrovnat s nastalou situací: „Dneska se nic nestalo, kromě toho Vladkova úkolu, co si sám vymyslel. Tak já si taky budu muset něco vymyslet.“
Pepasliz neustále pokračuje ve slizení na Nikolu, na úrovni tak šestnáctiletého zapáleného puberťáka.

895
bobina
Reagovat

VB funící v pelechu si říká částečně pro sebe a částečně pro hafíka a jůheláka, že chce jít dom. Hafík no to neříkej ani nahas, po tom co ti lidi poslali tisíce hlasů. Jůhelák něco říká a zvuk se ztrácí.

896
Zdenek
Reagovat

894 – Slizoun, jak zaslechl, že se Nikol jde sprchovat, hned slídil za ní a šel se na převlíkání podívat do ložnice, ale moc ho to teda neuspokojilo. Ale je jak vocásek …

897
Inspektor Trachta
Reagovat

888 – tak to si mně to krásně vysvětlila! Díky! Papouškovala jsi jeho slova, takže tomu jeho trapnému blitkovému výlevu nerozumíš taky. Nicméně je mně to jedno, ať si ten, který donedávna vilu ovládal, bylo ho všude plno, všechno věděl nejlépe atd…, a teď je zalezlý jak potkan a dělǎ zoufalé a trapné gesta, naplno vychutná další vývoj ve vile, kde pocítí, co je to být v menšině.

898
anja
Reagovat

copak to, že vyvolení jdou hajat tak brzo? docela jsem na ně právě teď dostala chuť :)) to jakože Velký Blb Hradil není v patřičné diktátorskošikanózní formě pro dnešní večer a tak to štáb vzdává? no to se mi vůbec nelíbí…..

899
jenka
Reagovat

Zatahují se rolety což znamená dnes už žádné retko. Lůca bude mít těžký večer. :-)))

900
Zdenek
Reagovat

Vlado vymýšlí úkol na zítřek, že by ženy ve vile vyzpovídal z jejich erotických snů.

901
Zdenek
Reagovat

898 – to je běžná praxe o víkendu, štábu se asi nechce nic vymýšlet a dohlížet na VV.

902
pavliq
Reagovat

Vlado: „Děcka, dneska dáme erotiku. Teda půjdeme už spát, ale ještě aspoň deset minut o našich tužbách. Děcka, mám další úkol….“ jenže dál jsem nic neslyšel.

903
anja
Reagovat

896 koukám, hehe a Pepana Nikole teda fakt škodolibě přeju .) před chvilkou ji oblboval u stolu a ten její otrávený výraz :DD….. docela by mne potešil štáb, kdyby dal Nikole a pepanovi nějaký partnerský úkol

904
MoBa
Reagovat

897: Ja myslim, ze Vladuv odchod mel smysl velkej. Uz treba to, ze se Nikola ukazala v pravem svetle. Zarila kdyz odesel a ,,privitalaho,, s kyselim ksichtem
A Romana se pro zmenu ukazala v o trochu lepsim svetle….

905
pavliq
Reagovat

Inspektor Trachta – ten nick jsem tady ještě neviděl. Že ty jseš TM se změněnou IP?

906
mimo
Reagovat

Lůca u VB v posteli pod jednou peřinou.

907
bobina
Reagovat

904 přesně tak. koukám, že vebík mrská hnátou on nám ještě nespinká, čekám , že az všichni zalezou do pelechu zacne zase ty svoje litanie jak je ten vlado hrůzostrašnej.

908
anja
Reagovat

Hradil bude spát se psem dneska… právě si pod peřinu nastěhoval Lů

909
DonnaS
Reagovat

Nevíte, proč je Lůca v posteli pod jednou dekou s VB? Mám tam zvuk z VIP?

910
mimo
Reagovat

Lůca si dneska hraje na Zdeničku. :-)

911
bezík
Reagovat

Lů se se sexem moc nepáře, tak třeba náhradní Zdenička

912
urboss
Reagovat

904- Ale proč by měl Vlado být centrum toho co je a co není správné? To mají být všichni nadšení když jim příjde zpět nejpopulárnější soupeř mezi diváky? Tak to musí být povinně nadšení ze všech, aby byli všichni v lepším světle..

913
DonnaS
Reagovat

Eva ve VIP pomlouvá Nikol. Je to prý mrcha.
Vlado: A to ty nejseš (ironicky)

Eva si myslí, že se Nikol strašně líbí Honza a jede po něm. Tak se rozhodla, že ho bude balit sama, aby Nikol žárlila.

914
Bobby Brown
Reagovat

Cože? Hradil dneska chrápe s Čendou? Asi Čenda konečně dostal chuť na kopýtko.

915
Hooper
Reagovat

906, 908 – třeba (ne nutně dnes) zaskóruje. Nepřekvapilo by mě to. A štrůdla by měla jasno.

916
bezík
Reagovat

Pročpak je asi v sobotu posílají brzo do hajan ? Aby lidi nečučeli na onliny a místo toho koukali na Primu ?

917
okkvp
Reagovat

Zajimavé je, že na rozdíl od předešlých dnů je dnes VB hlavou ke zdi a ložnici nebaví svým neopakovatelným šarmem, světáctvím a neodolatelným humorem

918
bobina
Reagovat

914 Čendu a kopýtko mi ani nepřípomínej, nebo nebudu spát:-).

919
Hooper
Reagovat

911 – fakt jsem neopisoval! Ok, platím pivo.

920
K
Reagovat

904 Vladův odchod dává smysl pouze fanouškům Vlada, kteří teď můžou žít z toho jakou kdo měl radost z jeho odchodu. člověku který se dívá na Vladka jako na jednoho z hráčů který dokáže něco vymyslet to přišlo chabé. Kdyby vyskočil z dortu, přijel na babetě…. prostě něco.
Ale dobrý večer, to fakt nestálo za to. Navíc když bude Prima chtít, v rekapu to bude vypadat, že VB upřímně truchlil a Pája s Evou tančili radostí.

921
mimo
Reagovat

917 . Já mám asi jinou kameru. Já vidím VB hlavou k Lůce směrem do ložnice.

922
Crazy lady
Reagovat

Hradil : když mě ho Lů vykouří, tak to přece není nevěra, Zdenička se určitě zlobit nebude.Mohli by přibrat do postele ještě Slizouna, to Lucka
hravě zvládne.

923
pavliq
Reagovat

922 – A VB vyškolenej z vazby taky.

924
mimo
Reagovat

Ládík nenápadně šmíruje co delá VB s Lůcou v posteli. (Klečí u jejich postele)

925
Inspektor Trachta
Reagovat

905 – sám jsi změněná IP adresa. Proč jste všichni tak paranoidní, kdyź má někdo jiný názor než většina z vás? Aha, už vím, protože to nestrpí Váš vzor, velký nedotknutelný Vlado! Mně jen mrzí, že tam nebyl jako pravý soutěžíci Zvěřina, to by byla RS. Pořádné peklo, tak má vypadat RS, proto byli VV1 nejlepší a navždy asi i zůstanou…

926
anka
Reagovat

a Ládík se uložil jako věrný pejsek na holé zemi hned vedle postele, kde se Lů uložila pod peřinu k VB

927
mimo
Reagovat

Vlado s Evou u Pavlíny v posteli.

928
Hooper
Reagovat

925 Trachta
VV 1 nebyli z hlediska hry povedená kontejnerovka, celkově. A to píšu jako Vladův kritik.

929
Crazy lady
Reagovat

Na K1 pohled do velké ložnice a k tomu zvuk z malé ložnice.
Vypadá to že ve štábu zapli autopilota a šli

930
Bobby Brown
Reagovat

Ježiš ta Martůčijka má příšerný projevy, já toho Vlada ani neslyším, jak tam afektovaně kníká.

931
pavliq
Reagovat

905 – Ale kdepak, TM i ty máte úplně stejnej slovník, to není těžký poznat.

932
mimo
Reagovat

Nikol leží mezi Pepou a Honzou.

933
Bobby Brown
Reagovat

Vlado se baví o „kačeně“ a pak „ale ne, aby si někdo nemyslel, že jsme otevřeli tuňáka“.
:-D to je vůl….

934
bobina
Reagovat

917 taky jsem zklamaná, čekala jsem minimálně historky z jůesej.

935
anja
Reagovat

Vlado se chce pomazat syrečkama v podpaží a ostatním vyvoleným chce smrdět – vymýšlí to jako úkol :D

936
Inspektor Trachta
Reagovat

928 – z hlediska sledovanosti určitě. Dodnes si všichni pamatují skoro všechny účastniky, ale samo k tomu přispělo i to, že to byla první řada. Rozhodně ve srovnání se zahraničnimi RS, kde jsou fakt opravdoví hráči, je to nic. Jsou mi jedno jednotlivé postavy, ale jde o to, aby se něco dělo a byla to opravdová show.

937
bezík
Reagovat

Škoda že Vladko není ve štábu :) Na ty úkoly by asi nikdo hned tak nezapoměl !

938
anja
Reagovat

930 Bobby jsem nemohla jak se dotýkala Vladka a pravila „Vlado, ty mi ojíždíš nohu jak můj pes“ :DD

939
anka
Reagovat

VB posiluje hýždové svaly, Lůca rozcvičuje roku a zápěstí, Niki se šmajchluje v posteli s Pepe I a II , jenom Ládík smutně sedí na posteli , zbyla na něj Růža

940
okkvp
Reagovat

921 – možná, nebo se v momentě, kdy jsem se dívala obrátili abych měla škodolibou radost já i ty, jak jsi mi nachytal při lži

941
sara98
Reagovat

Vlado promýšlí akci syrečky a Eva: objednej k tomu taky kinedril, protože já se pobliju
Vlado: vždyť nikam nejedeme…
:D

942
Bobby Brown
Reagovat

938 – ona má pořád nějaký narážky na psy, až to začíná být podezřelé. Asi má doma taky nějakýho Čendu.

943
Inspektor Trachta
Reagovat

931 – nemá smysl ti to vyvracet, dokázat ti to nedokážu, TM neznám, ale je myslím normální a běžné, že se najdou lidi s podobnými názory. Pokud je tady TM, ať se k tomu vyjádří, nic víc na to nejde napsat.

944
Klára
Reagovat

VB objímá Lucku

946
Bobby Brown
Reagovat

945 – ty jo, ty máš nějakou hodně širokoúhlou TV ne?

947
okkvp
Reagovat

946 já ne, půjčila jsem si rybí zdroj

948
mimo
Reagovat

Vlado odešel z ložnice. kameramani a střihači bez reakce.

949
bezík
Reagovat

Zdá se že se VB řídí heslem Když není tu ta, kterou mám tak rád, mám rád tu, která právě je tu !

950
doly
Reagovat

Já mám Evu ráda a nemyslím si, že je hloupá, jak furt všichni tak vehementně tvrdí (včetně VB),prostě je to trochu „blondýna“, je užvaněná a furt něco mele, ale myslím, že má někdy i docela dobré postřehy, na to, že je jí jen 23 let. A rozhodně mi nepřipadá hloupější než třeba Zdenička.

951
anja
Reagovat

Buldok s Lů vytuhli….. v druhé posteli to bude dneska zajímavé. Nikol natvrdo vyjela po Honzovi, aby mu byla nablízku skousne i přítomnost pepana. Tato trojka mě začíná zajímat, a ještě jestli Eva udělá to co slíbila, že vystartuje po Honzovi aby Nikikina žárlila, tak to se mám na co těšit …… na Buldoka zbyde opar, veverkopes a svěšené koutky že je Vlado zpět a ve formě

952
mimo
Reagovat

Vlado odchází podruhé.

953
anja
Reagovat

ne Lů nespí… Buldok ji zaleh a ona zpodněj máchá ručičkou

954
Hooper
Reagovat

949 – vébéčko je přesně ten typ, do kterého člověk řekne, že se takhle bude chovat. A pokud ho veverkopes udělá pusou, tak bude tvrdit, že sex nebyl, bo nebyla penetrace.

955
Bobby Brown
Reagovat

953 – hele já vám že je to hrozný, ale já si od jisté chvíle nemohu pomoct a musím to říct – aby ona Hradilovi od zítřka nezačala říkat „ty můj Čendo (kopýtko mňam mňam kopýtko)“

956
Bobby Brown
Reagovat

954 – tohle by neřekl, on by to slovo popletl ;-)

957
mimo
Reagovat

Pepa i Honza opustili posel Nikol. Ládík ihned zaujal jejich místo.

958
anja
Reagovat

ve velké ložnici se něco děje, ale že by k tomu pustili i zvuk to ne?

959
anka
Reagovat

949- sex se ženskou – asi VB napadlo, v čem jiném by Vladka trumfnul, ne?
a Niki nejen z HP ví, že sex v PP štáb vidí moc rád, to nemusí být jen nadrženost

960
Bobby Brown
Reagovat

Copak, Pepánek už nepřicmrndává?

961
sara98
Reagovat

950 Souhlas.
948 On i zvukař nejspíš chrápe. Nebo nejde zvuk z velký ložnice jen mě?

962
Bobby Brown
Reagovat

Aha, tak obráceně, Pepan cmrndal.

963
mimo
Reagovat

Luca odchází od VB

964
mimo
Reagovat

Nikol odnesena do své postele

965
anja
Reagovat

aaa tak dneska nic nebude, Lů opustila svého pánečka VB a odešla do svojí postele a pepan Nikikinu do její donesl na rukách

966
Kukla
Reagovat

Pozoruji Martůčij ležící v posteli a nevěřím vlastním očím. Ona vždy na pár sekund zavře oči, pak je otevře a chvíli kouká do blba a to pořád dokola už dobře 10 minut…

967
Hooper
Reagovat

959 – dvakrát souhlas

968
mimo
Reagovat

Vlado si hraje s Evinými vlasy.

969
anja
Reagovat

žííš co to tam sedí zas za vypatlance za těma sklama, v ložnici se baví o stošest, slyším Lů i Růžu a není nic rozumět

970
mimo
Reagovat

Eva Vladovi: Ty se v noci posereš.

971
bobina
Reagovat

Nikol je ráda když se o ní někdo stará. Doted se o chlapy starala ona přišla z práce , uvařila a třikrát denně mu ho vy…..

972
Bobby Brown
Reagovat

Na K3 VIP ložnice a zvuk jede Růženiny bomby z vedlejška,

973
anka
Reagovat

nejsou lidi – je státní svátek, Prima šetří, půlku jich poslala domů, aby jim nemusela dávat příplatky a vyvolené poslala spát , akorát že ti se celý den nudili a váleli a teď se jim nechce

974
Bobby Brown
Reagovat

aaa, tak Lůca vypráví jak obdělala dva najednou v křáku

975
DonnaS
Reagovat

Co pro mě „odhalil“ dnešní fake odchod:

– VB Vlada opravdu nesnáší a je to vykastrovaný býk

– Niki by se Vlada jako soupeře ráda zbavila a vadí jí na něm, že se chová, jako kdyby spolkl všechnu moudrost světa

– Romana bude opravdu smutnit nad každým, kdo opustí vilu

– Evě z Vladova pozadí už ani ty paty nekoukají, s jeho odchodem by se jí zhroutila hra. Hezky po jeho příchodu podala o všech a všem hlášení (tak, jak se jí hodilo).

Tohle všechno jsem už ale věděla, navíc VV tomu kromě VB, Pavly a Evy moc nevěřili (někdo víc, někdo míň).

Je to samozřejmě jen můj názor, rozhodně ho nechci prezentovat jako jedinou správnou pravdu. Navíc jsem ovlivněná silnou alergií, kterou mám na Evu.

Vlado mě ve VV4 hodně bavil, ale některé věci vidím jinak, asi bych ve vile nebyla jeho fanoušek (a tím myslím zdejší význam slova fanoušek) :)

976
mimo
Reagovat

Štáb šel domů.

977
Bobby Brown
Reagovat

hm, tak Niki je v klidu i s negros péros, není problém

978
anja
Reagovat

Bobby, piš to doslova, já to děsně blbě slyším, Ď

979
Bobby Brown
Reagovat

978 – nejlíp to uslyšíš na K3, byť kamera z VIP

980
anja
Reagovat

Pepan „.. kdyby Honza ojel tvoji (Nikol) laskonku ……..“

(ti sjou tam nadržení jak stepní kozy :))

981
Bobby Brown
Reagovat

Domlouvají se, že zítra všichni požádají o výlet ven, antivladovská akce. Jakoby si nemohli vymyslet něco „sami za sebe“, zase to bude jen o Vlado – antiVlado.

982
okkvp
Reagovat

křoví už Lu jednou vyprávěla tuhle na terase nebo kde

983
bezík
Reagovat

Mě se vztah Evy a Vladka moc líbí, o nějakém rektálním alpinismu tu nemůže být řeč. Protože ten vztah není primárně sexuální, je v něm velká jemnost a něžnost.

984
anja
Reagovat

979 Bobby, mám to tak a strašně špatný slabý zvuk…… ale jsme si dneska ještě nemyla uši, takže… :)

985
anka
Reagovat

já mám zvuk všude na max a nerozumím vůbec nic , no nic, dobrou noc

986
anja
Reagovat

982 jo dneska v obýváku holkám. při jejím vyznání že „adam v poho, on ví, že jsem byla pračka na č..áky“ mi zaskočilo hlt kafe .DD

987
anja
Reagovat

no Mrkve to dneska zase úplně pohnojili s tím zvukem

988
Jana1
Reagovat

Nikol si ustlala na zemi, blíž k těm nadrženým -Pepovi a Honzovi.

989
Thybaumont
Reagovat

ty jo, já myslel, že Šedivá je nějaká ztepilá třicátnice a ona je to stoletá vražda s mastnými vlasy a těsně před smrtí:-)

990
DonnaS
Reagovat

988 – Nikol si ustlala na zemi, vedle své postele, takže je o CELÝ krok blíž ke klukům

991
anja
Reagovat

oni tam stěhujou matračky na zem už i Růža a ládík

992
Brutální Petúnie
Reagovat

A Růža dává klasickou ranní scénu…
a je slyšet zřetelně i na těch tichejch kaerách, tak si představte jak asi řve…

993
Brutální Petúnie
Reagovat

Teda Růža sice valí svoje klasický přiopilecký plko-kecy, ale má recht, chvilku si dovolila se bavit s Vladem a spol a ukázala trochu lidskosti a buldočinec jí za to teď nemůže přijít na jméno.
A Sliz zvolal „Buďte zticha všichni“ a oni…mlčí. Ale je to tkaový to ticho, kdy jen čekáte, kdo jako první začne „A ještě něco vám povim…“ :D

994
Pierre
Reagovat

Růža ječí v ložnici jak o život. Buldočinec jí vyčítá že leze Vladovi do prdele. Hlavně jí to vyčítá Pejskařka a Buldok. Pejkařka na ní ječí ať táhne k Vladovi do ložnice. Růža ječí : Nikdy, ty hnusná můro. Buldok blábolí a snaží se zkoordinovat svoji smečku. Najednou nastalo ticho.

995
okkvp
Reagovat

a už to jede, hádka Růža, Nikola, přičmrdává VB a Luca

996
Brutální Petúnie
Reagovat

Tak zítra bude zajímavá situace, vypadá to na Růža proti všem…. ted na sebe štěkají s Hafíkem…

997
Pierre
Reagovat

Hafík ječí na Růžu, Růža ječí na Hafíka. Nějaká křivda…bláboly.

998
Brutální Petúnie
Reagovat

A vedle už ve VIP už si toho všimli a Vlado organizuje odposlech skrz skříň, ale jeho drbny jsou rozespalý a nemaj se k akci :D

999
Anonymní
Reagovat

Kdyby byl Mr. Hradil taková vyrovnaná osobnost za jakou se snaží prezentovat obzvlášť v přímých přenosech pak by Vladův návrat vzal jako fakt a smíří se s tím, že jeho cesta k 5 milionům nebude lehká a bude muset předvést mnohem více než to co dělal dnes celý den. K jeho smůle on ví, že toho není schopen a Vladko ho co se invence týká zastiňuje. Tudíž bude Vladkův návrat omílat do nekonečna…

1000
Jerremy
Reagovat

ve VIP se Vlado potouchle usmiva a kyva nohou …

1001
okkvp
Reagovat

U Nikoly úplně skončila, Nikole ječí, přeskakuje jí hlas, že se k Růže chovala vždycky hezky a ona na ní ječí. Podle VB si s něčím, co jsem neslyšela dělali srandu. Podle Nikoly je skutečně ta nejblbější. Růža jí vmetla, že leže za Slizem a pak jej kopne. Nikola je rozčilená ječí chvílema zmlkni
Ni prý Růžu nikdy nepomluvila a Růža se bude stydět, až se upětně bude na VV dívat.
Ozval se Elmex, co se do toho pletou, že se hádá ? s ?
Občas štekne něco Sliz
Růža štěká, že chce aby na ni nemluvili
Nikola že neví, proč si někdo myslí, že je falešná, když říká všechno všem do očí. Rů – proč to tedy neřekla do očí Emilovi
atd

1002
Brutální Petúnie
Reagovat

Ano, shrnutí hádky – všichni jsou trapní, nikdo nikoho nepomlouvá, všichni jsou spravedliví jeden ke druhýmu a nikdo se s nikým v podstatě nebaví, ale řvou na sebe nonstop :P

1003
Capri
Reagovat

999: Jaksi mi z kolonky zmizel nick tudíž se podepisuji pod tento příspěvek.

1004
okkvp
Reagovat

Ni -Já se s tebou nebavím Růžo
Rů -Ty na mě nemluv krávo (řve)
Sliz štěká ať si Růža dá dřepy
Nikolka opět operuje svým uctihodým věkem

1005
okkvp
Reagovat

štábní hals (tipla bych šedivka) – Romano, dej si deset
v ložnici potlesk

1006
Brutální Petúnie
Reagovat

OMG Eva navrhuje, že Romaně nabídnou azyl ve VIP, tak to by člověk nečekal…
A hlas shůry nařídil Romaně „dej si deset“ :P
Jak se hádaj, tak to už má hnedka štáb pohotovost! :D

1007
okkvp
Reagovat

slyším bouchání, ťukání – jsme na K2, vidím akorát VB

1008
Pierre
Reagovat

Romana dostala od štábnice trest deseti kliků…to co předvedla se nedá popsat, něco jako kombinace přípravy na soulož zezadu a kolonoskopie.

1009
okkvp
Reagovat

Lucinka má podle zabarvení hlasu dobrou až potěšenou náladu.
Dokážeš si přžedstavit, že bychom tu byli s těma třema? (Sliz)
VB – ty krávo, to bych si šel pro prášky
VB prohlašuje veřejně, že s Vladkem tu nebude, mám vopary, vole, …, vole, …., vole (nestíhám)

1010
okkvp
Reagovat

VB se chytl nevím koho, ale jde si pro párek a zvedá se zřejmě tvrdé jádro
Vb si zas prdnul – podle ohlasů

1011
Linda
Reagovat

nevíte někdo jak je to s Duelem? Já ho prošvihla a na Prima Play to furt neni, nepsalo se někde kdy to tam bude?

1012
Brutální Petúnie
Reagovat

A dopr, Vlado se oblíká!!!

1013
okkvp
Reagovat

VIP – Vlado nevím co se tam děje – holky – to je kvůli nám, všichni jedou do Růži.
Vlado se zvedá a kluše tam

1014
okkvp
Reagovat

Ptá se co se děje, Lu že Růža se zbláznila, všechny je pozurážela.
Vlado mluví s Růžou, radí jí, že má jít zítra do zpovědky

1015
okkvp
Reagovat

Vrátil se, prý si nemyslí, že je to tohle, ale to je jedno, já nevim. Leží v posteli, Eva venku
Obývák neslyšim a jinou dlouho nenačtu

1016
Jerremy
Reagovat

Vlado se vraci nazpátek do VIP a říká: „Ja si nemyslim, ze to je toto, ale nevim“

1017
okkvp
Reagovat

Romana leží v ložnici

1018
Brutální Petúnie
Reagovat

Ticho, ale v „obýváku“ se očividně něco řeší, ale žádnej to nezabírá, mrkve vstávat!

1019
okkvp
Reagovat

štábnící u kamer chrní

1020
okkvp
Reagovat

Pavlína hlásí „Dobrou“

1021
okkvp
Reagovat

Vb – eště lezte do prdele Evě
E – já, já ho znám dlouho, uvědom si, že tady nejsme v Dominkánské republice, princezno
Nikola řve – já ti přístí týden ukážu jak se hraje

1022
MoBa
Reagovat

Nikola chce byt vypalcovana a chce jit do duelu s Evou.

1023
okkvp
Reagovat

Niky – prosim vás vypalcujte jí (slyším já) – reakce Niky ty přece nemusíš být vypalcovaná, teď si jí vezmu přece já (Slliz)
Vb cosi o tom jak má rád lidi a váží si takových (nerozumím)

1024
Brutální Petúnie
Reagovat

Ehm… pomlouvat někoho, kdo je na vedlejší posteli a víte moc dobře, že vás slyší, to už je jiná úroven ubohosti :P

1025
okkvp
Reagovat

Sliz vede hlavní slovo o Evě, Snad Elmex si opakoval Dominikánská republika, princezno
zavládlo ticho

1026
MoBa
Reagovat

1023: …váží si takových …co maj pevnej nazor rekl :D

1027
okkvp
Reagovat

Vip má otevřeno, dorazila Pavlína, nasraný tón (ale asi v žertu), každý furt courá, to je desetkrát …
bylo to lehce v žertu

1028
DonnaS
Reagovat

1023 – Nikol říkala vypalcujte mě (hned mě totiž napadlo, jestli na ní bude štáb dělat bububu za to, že si říká o palce :)

1029
okkvp
Reagovat

1026 – dík, jsem měla dvě kamery a tříštilo se mi to.

1030
okkvp
Reagovat

Pavlína sedí na Vladovi, teď se objímaj a vesele se bavěj, že budou dělat zvuky (V – noch einmal)
Vlado jí hladí po zádech.
matelko
Pavlína do své postele
vedle se pochechtávají na matelka

1031
okkvp
Reagovat

LU – až odsud vylezu, už se nikdy v životě nebudu hádat
Dokázali jste si představit, že nějací vyvolení, kteří si jen válí zadky je tak extrémní soutěž?
kdosi mužský – ne
Gong
Lu jde asi hledat někoho – NI?

1032
Brutální Petúnie
Reagovat

Kikinka trucuje v obýváku… To je u ní už typickej modus operandi – vyštěká se a pak na truc zaleze někam bulet

1033
okkvp
Reagovat

Lu zpátky – Ni nevidim, polštáře vedle její postele taky prázdné (La vedle Romany je)

1034
Anarvin
Reagovat

mužský byl imo Sliz

1035
Capri
Reagovat

Tip – Pokud by měl někdo problém se slyšitelností může zkusit si v nastavení své zvukové karty zapnout „Ekvalizace hlasitosti“ a „Ekvalizér – výkon“… osobně mám výrobce Realtek, ale počítám že u jiných bude název těchto nastavení obdobný.

1036
Anarvin
Reagovat

okkvp – Lu říkala, že Ni za chvíli přijde

1037
okkvp
Reagovat

opět Matelko

1038
okkvp
Reagovat

1035 – to mam já, hlasitost na max a navíc mám dar slyšet kapat vodu z kohoutku přes dvě místnosti

Vladko nasrán, tak těď neusnu, tohle bylo tenkrát na slovensku, to bude celou noc, z toho budu mít deprese, vstává a jde to někam říct (už podruhé)

1039
okkvp
Reagovat

V tento moment mít tři kamery najednou je dobrej psotník :-)))

Matelko konec. Vladko rychle ulehnout a spát .. líčí jak to bylo na slovensku, ale jen třema větama, zalehli a snaží se usnout

1040
Anarvin
Reagovat

Někdo (ten novej?) se směje, že vladkovi předpověď nevyšla.

1041
Jerremy
Reagovat

Jak se vratila Nikol do loznice, matelko skončil.

1042
Jerremy
Reagovat

1040: to byl Pepa

1043
okkvp
Reagovat

ticho a vánočky všude – Nikola spí zřejmě vedle své postele na zemi

1044
anja
Reagovat

1038 Vlado ty svoje deprese šel nahlásit do buldočince do ložnice.. se tady řežu smíchy :D

1045
Anarvin
Reagovat

jj, Nikol na zemi..nějak nechápu proč?

1046
okkvp
Reagovat

Dobrý to bylo :-) akorát mi mrzí, že jsem nechytla začátek

1047
okkvp
Reagovat

A jinak dík všem za spolupráci při odchytávání

1048
Jerremy
Reagovat

1046: Prave jsem se chtěl zeptat, jak to cele vlastne zacalo?

1049
anja
Reagovat

muehe to je tam dobrá skvadra, Vlado má obavy o deprese, Buldog má opar a podprdu, Lůca má pračku na č***ky, Honza nemá slov….. mno těším se na zítřek :))

1050
Jerremy
Reagovat

1045: Niki spi na zemi od včerejška. Vtedy spala s Lu / pepou/ honzou a rano si to pochvalovala, ze spat na zemi je vyborne….

1051
Anarvin
Reagovat

1050 – Díky

..jinak si myslím, že zítra to nijak výrazně pokračovat nebude, jak už to bývá – vyhnije to jako vždycky. Lidi vstanou různě pozdě, přijde nějaký úkol, bla bla…

1052
okkvp
Reagovat

Kdo neviděl, tak doplnění zdejšího zápisu na rybě (okoun), úplná začátek taky ne, ale přece jen to holky chytly o malou chvíli dřív

1053
XY2
Reagovat

Díky všem za příspěvky, vzala jsem to i přes Okouna.

1054
Květka
Reagovat

Dobré ráno šmíráci:)) moc vám tu nepřispívám, ale pečlivě studuji. Přidám trochu z noční hádky: začátek jsem propásla, ale nezaznělo tu, že když už to jelo, tak Růža žekla Niki, že si myslí, že není skromná:)) hádali se všichni a do toho to Niki šrotovalo a pak pořád do Růži, jak ví, že není skromná, že ji vůbec nezná atd….Padlo tam od Růži, že Niki pomlouvala Emila a když přišel, tak se s ním smála, do toho Sliz, že Emil je blbec neboco a Růža, že jak to může říct, když ho vůbec nezná…
Když už vám tu teda píšu, tak taky názor, jak je vidím já: po včerejšku je největší hovado Sliz, za ním VB a nenápadně se k nim přidává nový, následuje Niki, Láďa, Lůca. O Evě si nemyslím, že je zlá, a Pavla mi nevadí. Můj fanoušek je Vlado, i když z jeho hysteráků jsem někdy vedle:)) Amen:)) hezkou neděli:))

1055
jenka
Reagovat

Zlatý panáček, nebýt zdejších diskutérů byl by pohled na vv jen přes kamery, jedna velká nuda. Hezkou neděli.

1056
radek
Reagovat

Pro me je nejvetsi sliz niki, ma to skryty a jeji skutecna povaha vyplouva jen v krizovych situacich a pak kdyz je ozrala. Pak se ukazuje arogantni, namysleny hovno, ktery je ji vlastni. Docela dost se divim, ze ji jeste nikdo nevpalil do ksichtu to jeji chcani na koberec. Tak snad to prijde a nezustane to zapomenuto vcetne jejich arogantnich opileckych vylevu. Ta holka v zivote nedelala, ona je ve skutecnosti zlatokopka prisata pokazdy na nekoho, kdo ma prachy.

1057
Anonymní
Reagovat

Tak jsem si včera myslela, že poprvé v historii VV4 jdu spát později než oni a ejhle… taková krásná hádka :-) Alespoň něco. Jinak to včera byla katastrofální nuda. Velké díky všem, co vydrželi, za komenty. Dalo se očekávat, že tam bude nuda s buldočincem ve vzájemném objetí a v paralyzovaném Vladkolandu, ale ti dva noví opravdu dokázali akorát zapadnout pod křídla alfasamce, což je asi tak celá akce, ke které se zmátořili. Už jsem naprosto rezignovala na nějaký myšlenkový potenciál té bandy tam. S IQ bublajícího bahna to je opravdu těžké, ale kde je sakra ta třeskutá zábava, co každý nový příchozí tak nadšeně slibuje?

1058
surfer
Reagovat

pozor na pojem „alfasamec“
To VB troglodyt neni ani omylem.

1059
Anonymní
Reagovat

Ještě k té hádce, mylím, že Růža měla v noci absťák, protože večer skoro nepila, odmítala alkohol, což zdůvodňovala tím, že Nikolka má narozeniny a že se kvůli ní nechce opít. (odposlechnuto na vlastní uši)

1060
Anonymní
Reagovat

1058 Já myslím, že všichni vědí, jak ten pojem myslím a proč ho užívám právě v tomto případě. :-)

1061
nee
Reagovat

1056 – ale ve vibrátorech má fakt přehled :))

1062
Dáša
Reagovat

Nikol má jedného Viktora a tri vibrátory. :)

1063
hledice
Reagovat

1056 hlavně, že Nikola pořád nadává Evě, že je zlatokopka, že? Přitom Ni je ještě mnohem větší…

1064
Jana1
Reagovat

1056-naprostý souhlas

1065
Anonymní
Reagovat

No, já nevím. Kdyby byla Nikol skutečná zlatokopka, neměla by se svým exteriérem určitě zapotřebí se špinit s nějakým prodejcem viagry a ztrapňovat se ve VV. Už by dávno byla pod křídly nějakého zazobance. Zlatokopky nechodí do VV, ale na večírky. Ona má spíš potřebu se neustále zviditelňovat a opravdu touží stát se celebritou. A to za každou cenu, to uznávám.

1066
Rena
Reagovat

1056 radek
a kdo tam z holek děla? Luca? Eva? Snad jen ta Ružena a Pavla, ale ta práci sama nechala.. to si opravdu myslela, že vyhraje? A co chlapi – Lada studuje, VB nedeklá nic, Vladko ted také ne, a ti noví nevím … prostě samí nemakačenkové… kdo jiný by také do vily šel?
Ta Nikola mi byla už docela sympatická a zase si to pokakala…je oproti jinejm ve vile jakž takž inteligentní, umí vše skrývat, až v krizovych situacich vyplouvá ven jeji skutecna povaha – souhlasím..

1067
XY2
Reagovat

Co všichni dělají tedy opravdu nevím, ale Vlado snad v kuchyni dělá, měl tam i nějaké spolupracovníky.

1068
MoSt
Reagovat

1059: dám dojem, že Rumaně někdo ohledně chlastu ve zpovědnici promluvil do duše. On ten doják s dcerou byl v režii Primy a skutečnost v reálu bude asi poněkud jiná. Jsem zvědav, jestli to bude schopná omezit, anebo pojede dál. Odvykačka je těžká a ne každej to dokáže. Ale ona by mohla mít motivaci.

1069
XY2
Reagovat

Růža si v koupelně prala podprdu.

1070
okkvp
Reagovat

Jestli je ještě párkrát na pár hodin vystrnadí na zahradu nebo vymyslí nějakou svlíkačku za kačku na terase, tak při jejich hygieně vila jako jeden muž lehne chorobou. Soudím podle rozmáhajícího se smrkání a křaplavých hlasů.

1071
XY2
Reagovat

1068 – Ona Romana už nepije? Od kdy? Mně se zdá, že pije pořád, kde co najde, to dojede, ale třeba se pletu.
Ale dost pochybuju, že by zrovna ve vile přestala, v extrémním prostředí přestat chlastat mi nějak nesedí, a ona návyk má to je bez debat.

1072
Anonymní
Reagovat

1068 Hlavně vila rozhodně není to pravé místo na odvykání závislostí jako je chlast a kouření.

1073
XY2
Reagovat

Kdyby jen smrkání, ale tam se rozjede i ten „svrab“, či co to tam mají, hygiena žádná. Chrní to na jedné posteli a sakra, teď mě ten kašel skoro pohodil hlavou:-)

1074
Brutální Petúnie
Reagovat

Ono s Nikolou je ten problém, že sice je zlatokopka, ale po své mámě strašně ambiciozní, takže chce peníze a slávu, ale myslí si, že si z ní svět sedne na zadek, jaká je nadžena a vydělá si to sama.
Párkrát dělala animátorku na hotelu v Egyptě (vyprávěla o tom) a tam jí asi nakukali, jak je úžasná a zábavná a že přece musí do té televize!; no a proto pořád plká, jak chce být moderátorka, přestože je schopnostma pod úrovní i těch modelek z vip zpráv :P
Ona se šla do Vyvolených hlavně zviditelnit a proto se ze začátku snažila působit tak bezkonfliktně a smířlivě ke všem.
Přiznám, že jsem jí na to taky skočil. Poznal jsem sice, že to trochu hraje, ale bláhově mě nenapadlo, jaká slepice se ve skutečnosti skrývá pod tou maskou.
Kupodivu až v buldočinci odhalila svoje pravé barvy a souhlasím s Evou, její kyselý ksicht po návratu Vladka byl pro mě jedním z vrcholných okamžiků téhle soutěže! :D

1075
Anonymní
Reagovat

1071 Chlastá samozřejmě pořád stejně. Jen včera trochu vynechala. Možná si dala někde nějakého tajného panáčka pro udržení hladinky, ale večer odmítala alkohol pod heslem Nikolka má narozeniny, nechci jí udělat ostudu. A pak měla v noci absťák, jak se zdá :-)

1076
anka
Reagovat

možná by jim tam měli místo Džambule poslat někoho, kdo jim udělá přednášku o hygieně, než jim tam nařídí osobní prohlídku, karanténu a desinfekci vily v PP – jestli je to svrab nebo opar, pak bych chtěla vidět to VB stádo, jak se od svého vůdce rychle distancuje

1077
Rena
Reagovat

1067 xy2
kdo dělá – jsem myslela – kdo z nich pracuje…

reagovala jsem na Radka 1056, jak psal o Nikole, že v životě nedelala, že je zlatokopka a přísavka…

1078
Máňa
Reagovat

1074 – Nikola na moderování nemá. Nestačí dobře vypadat. Připomíná mi „konferenciérky“ z dob minulých: „A teď tu přivítejme…, Přátelé, a teď přichází XY, zatleskejme mu. Tereza byla v jejím věku tisíckrát lepší. Nikol nemá empatii a dost inteligence.

1079
belo
Reagovat

Vb je nula, jasně, ale Sliz je vypočítavej, a ukázala se Nikola jako Sliz největší, je to mrcha mrch.

1080
XY2
Reagovat

1075 – dnešní noc jsem se už potřebovala zase vyspat a dospat, tak mi to uteklo, ale asi to tak bylo, ona řve když je opilá, nebo když jí ten chlast schází:-)

Nikola se mi ze začátku líbila, ale od Pošty pro tebe to nějak začalo drhnout, děvenka nabrala sílu a jede přes mrtvoly, padni kdokoliv, jen když prolezu já. Dělala animátorku, to říkala, snad rok, takže z toho pramení její soutěživost a organizace her, to by jí šlo, bohužel, pionýrské organizace neberou lidi:-)

1081
XY2
Reagovat

1077 – no ano, já to pochopila a vím, že Vlado před nástupem pracoval v kuchyni. Ostatní nevím.

1082
XY2
Reagovat

Budíček a pomalu to leze z pelechů.

1083
Frodo
Reagovat

Pokud vím, tak novej mladej buldoček je barman a Pepa dělá také číšníka/barmana

1084
kaja
Reagovat

Ať už vypadne ta blbá Eva, jediné co o všech které nemá ráda říká – je, že jsou blbí mají vydlabaný mozky atd. A kdo je největší blbka asi – ona. MOc té inteligence nepobrala, že se přiškvařila na Vlada (to jemu jen škodí). Když tam je ona tak se na to nedá koukat buď leží nebo ječí a mluví tak rychle, že jí člověk nemůže rozumět. Dělá to když na někoho ječí, nebo když přijde nějaká hvězda (přesně řečeno hraje blbě !!!)

1085
XY2
Reagovat

1083 Slizounek je nezaměstnanej a lebzinky mají udanou práci kancelář. Ale kdo opravdu makal a kdo ne, čert ví. O tom, kde dělá, mluvil jen Vlado, u zbytku jsem to nezaregistrovala.

1086
okkvp
Reagovat

Romana teď začíná zdárně uplatňovat výsledky podle mého své taktiky z prvních týdnů – svým kontroverzním (nesnesitelným) chováním donutit všechny, aby si mysleli, že je totál mešuge alkoholička, která v trvalém alkoholovém opojení nebo absťácích neví, co se kolem ní děje. Oni jí mnozí lecos na sebe vykecali a Růža je přitom chodící databáze poklesků a protichůdných/kontroverzních výroků celé vily. A neváhá je použít.

1087
kaja
Reagovat

Včerejšek byl nejnudnější den ve vile, Vlado myslel že je to humor, ale nechápu kdo se tomu zasmál. Akorát všechny rozhodil – Romanovci nevěděli co si o tom myslet a Vladkovci – brečeli. To byla zábava. Jen tak dál.

1088
Rena
Reagovat

1085
co vím, tak lesbičky (nebo jen jedna?) daly výpověd v té kanceláři, ale nevím, zda už dříve, či až kvuli vv.

1089
kaja
Reagovat

1085 pokud vím tak Vlado teď práci taky nemá, protože chce jet do Španělska. Pepa byl číšník v Praze a díky VV dostal padáka, Honza je barman a práci zatím má. Nikol podniká má svůj salon, Romana dělá v gastronomii, Lada studuje, Lucka asi nedělá, Eva nepracuje ta se příživuje. Thomas ten asi taky nepracuje.

1090
kaja
Reagovat

Jo a lesbičky ty jsou teď taky bez práce

1091
XY2
Reagovat

Ládík v noční košulce, Růža taky, té chybí křídla a byl by to hezkej baculatej andělíček, Ládík vypadá jako vypuštěnej z ústavu.

1092
okkvp
Reagovat

1089 – Vlado má neplacené volno – vykládal to ve VIP, pracuje v nějaké hospodě v Dejvicích.

1093
XY2
Reagovat

1087 – a to si představ, že by Vlado neodešel a nikoho by nic nerozhodilo, to by se to pěkně spinkalo:-)

1094
Bobby Brown
Reagovat

1077 – pokud vím, tak Vlado dělá v kuchyni a Růža v kuchyni/provozní, nebo tak něco. Slizoun za barem.

1095
XY2
Reagovat

1092 – ano, přesně tak.

1096
jenka
Reagovat

Ten nový byl zvolen bossem nebo jej určil štáb? V sobotu jsem nesledovala tak mi to nějak uniklo. Zdá se mi to nebo skoro nikdo neumí číst nahlas a bez huhňání tak, aby bylo dobře rozumět.

1097
XY2
Reagovat

Slizoun má v medailonku napsaný, že byl právě z práce vyhozen.

1098
Bobby Brown
Reagovat

1089 – já to pochopil tak, že salon je mamky, ne její.

1099
okkvp
Reagovat

1094 – mám dojem, že Slizoun tam v jedné chvíli plácl cosi o tom, že odešel/dostal padáka, ale ruku za to nedám

1100
report
Reagovat

1085 – Mirka a Pavla byly ve státní správě, ve zkušební době. Měly přejít na dobu určitou/neurčitou, ale přišly VV, a musely skončit. Jinak i předtím dělaly, v super/hypermarketech, nabízely jako brigádu zboží na ochutnávku… A vím, že mluvily o dalších pracích, ale to už si nepamatuju.

Vypadalo ale, že do tý státní správy by se rády vrátily (asi je to i bavilo a zajímalo). Bude-li jim to umožněno, jim samotným není jasný (není to jistý)…

1101
anka
Reagovat

co to dnes mají – pyžamový den?

1102
eva2
Reagovat

1098 – studio má Niki dohromady s Ginem – http://www.solariumparadise.cz/

1103
Rena
Reagovat

na K1 jsou oba noví hoši v župánku, vidím je spolu poprvé a připadají mi uplně stejní, vubec nevím, který je který..

Luca chce jít ven na sluníčko (spíš na cigaretu)

1104
report
Reagovat

1099 – Ano, je nezaměstnanej, seknul i s nájmeem v Praze. Možná návrat na jih. Smutno nám nebude, táhni!

1105
XY2
Reagovat

Lů je z oslovení štábu slečnou Luckou vykulená víc, než při hulení

1106
eva2
Reagovat

VB: Bodrá znamená plnoštíhlá :D

1107
XY2
Reagovat

Rů si spletla dobrá s bodrou, což je podle VB plnoštíhlá

1108
jenka
Reagovat

Bodrá, dle VB plnoštíhlá :-) to snad ani není možné :-) Růže jako vždy nepochopila ani tu jednu větu co měla pronést na kameru.

1109
Rena
Reagovat

ty detailní záběry na k1 na VBéčko mě znechutily, myslím, že dnešní půlhodinka přímého sledování je pro mě u konce…

1110
okkvp
Reagovat

Tak já zas přecházím do módu podmínečná stávka, oddám se pouze čtení s tím, že vypukne-li něco zajímavého možná nakouknu a pomůžu s dokumentováním

1111
XY2
Reagovat

VB nemůže vydejchat toho burana:-)

Tedy špína, lhář, buran, to opravdu nezní dobře:-)

1112
XY2
Reagovat

VB zahlásil, že se mu to pěkně rozjíždí, patrně ten svrab.

1114
eva2
Reagovat

Tak VB všem ukazuje, že má opravdu pásový opar. Neměli by ho poslat domů dřív, než nakazí všechny?

1115
Bobby Brown
Reagovat

1102 – ok

1116
Brutální Petúnie
Reagovat

1102 – Tak tomu se musím jen smát, jací jsou to velcí „podnikatelé“ :D
Podnik vypadá zvenčí jak laciný kasíno a stránka je málem jejich druhá fanpage! :P

1117
report
Reagovat

1102 – Stránky jak z roku 2002, a ten ubohej e-mail jako kontakt… (i když něco takovýho jinak prodává, tak je to zcela neprofesionální takto)

1118
radek
Reagovat

Nikol ma vse jako pozy, stejne tak jejich „podnkani“ v solarnim studiu. Staci ty jeji lzi o studiu, animatorce atd. Staci si nikol vyjet v ZR a uvidite, ze ma pozastaveny ZL do roku 2020. Nejvetsi zlatokopka, slizak, neuprimny clovek, lhar atd. je prave ona. Navic ze sebe dela neco, co neni. Dela ze sebe uspesnou podnikatelku, tezce pracujici divku, studujici, vzdelavajici se a pritom poslednich par let nic nedela a predtim nikdy nedelala. Staci si dat 1+1 dohromady i z jejich reci, kdy se ona sama prorekne nebo radsi nic nerekne, kdyz se ji nekdo pta, co ve skutecnosti dela.

1119
Hooper
Reagovat

1117 – ano, ten firemní e-mail hodně zaujal

Přidat komentář