Panáček v reality show

Thomas Castello se pustil do křížku s Pavlem Novotným

31. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=8224 w=615]
Silvestr, poslední den v roce, má být hlavně o zábavě. O tu se vám rozhodně postará sledování Facebook profilu protekčního fracka Pavla Novotného, syna baviče Petra Novotného, ale nyní hlavně šéfredaktora bulvárního plátku Extra.cz. Ten český bulvár posouvá do zatím mainstremem typu Blesk, Aha apod. do netušených končin. Aktuálně se do Pavla Novotného pustil Velký Buldok Thomas Castello, který je po čerstvém rozchodu a kope všude kolem sebe. Uvnitř článku najdete, co mu na jeho výpad Pavel Novotný odpověděl :)

[singlepic id=8225 w=615]

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
glad
Reagovat

Thomas Castello král všech debilů opět dokazuje že je jeho IQ menší než IQ sklenice vody

2
Bazinga
Reagovat

108 (slovy STOOSM) slov narval VB do toho bohatě rozvitého souvětí… ne ne, tohle by ani král nezvládl :-).

3
sa_rah
Reagovat

Buldogův projev nemá smysl komentovat… ale od šéfredaktora bych čekala trochu jiný písemný projev.

4
Monika
Reagovat

3 – tak on je to spise pseudosefredaktor:-)))) a skoro stejnej pitomec jako buldok, nemaji si co vycitat, jedou na stejne vlne.

5
ne-yo
Reagovat

Já je mám rád oba. Buldog udělal největší show letošních VyVolených a Pavel Novotnej zas umí rozbouřit vody v českým showbusinessu celkově. Oba náš národ potřebuje jak sůl, jinak bysme tu mezi těma Zagorkama a Gotťákama uhnili!

6
Honza
Reagovat

… ani ne nařídí … ??? :-)

7
Gabi
Reagovat

PF ´13 všem nostalgikům VV tady. Zejtra bude Vlado u Krause… :D

8
trefap
Reagovat

@ne-yo: aČ jsem se dívala i na kamery ,show si představuju jinak než předvedl Thomas .To i ta Romana to dala na rozdíl od něho.

9
Ananas
Reagovat

Ti dva se hledali.
Všem panáčkům a panenkám přeji do nového roku hodně štěstí, zdraví a humoru!

10
sa_rah
Reagovat

@Monika:

To ano, jenže písemnej projev je písemnej projev. A když už se všude prsím tím, že jsem šéfredaktorem (byť bulvárního plátku), tak taky jako šéfredaktor aspoň píšu. Když už tak neumím mluvit.

Přidat komentář