Panáček v reality show

VyVolení 2013 online kamery (23.9.), sledujte, debatujte, informujte

23. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=7143 w=420]
Začíná nám 32. den ve vile VyVolených 2013. Tedy show VyVolení načíná už druhý měsíc svého života. Co nám přinese a kdo tento týden zase dorazí do vily jako host či snad jako nový soutěžící? Včera se ve vile promenádoval jeden ze „zachránců“ Ivety Bartošové, jistý pan Macura. Když budete sledovat online kamery VyVolených, určitě Vám ani dnes nic neunikne.

Přidejte ruku ke společnému Panáčkovu dílu

Kamery vrní, pojďme sledovat dění ve vile VyVolených.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 390
1
bordel
Reagovat

Tak se zdá, že se pohár naplnil i některým dalším. Po včerejším večeru, resp. noci, opět posouvám svůj žebřík, a byť jsem si to už několik desítek hodin myslel, že Zvratek alias Slizoun půjde i pod VB, netušil jsem, že to bude tak rychlý…

Žebřík:

Mirka
Pavla
Nikol
Vladko
Lucka
Eva
Růžena/Láďa
VB (dno)
Slizoun (nečlověk, nechlap, parodie na chlapa, macho, šovinista, odpornej hnusnej ubožák, hnojařský poddno, pytel na odpadky)
http://www.youtube.com/watch?v=_g_1imkRYCU&t=0m13s

Bohužel očekávám, že v rekapu buď nebude nic, a nebo jen nějaký nepodstatný útržky (případně ještě zaobalený, aby z toho Slizoun vyšel jako ochránce, žen, vdov a sirotků…)

Co bych si ze srdce přál?

Úterý:

Vyhodit VB, na jeho místo pro vyúčtování spadá Slizoun

nebo

Vypalcovat VB, ale jedině s tím, že někdo, např. alespoň Eva, řekne něco extra hnusnýho o Slizounovi, což se hodí mj. k tomu, že by se tím obešly jakkoliv případně zaobalený rekapy. Chci, aby tento SLIZ a HNUS věděli, viděli, slyšeli a znali úplně všichni…

Čtvrtek:

VB vyzývá Mirku (ne Vladka, to je zcela k ničemu – v duelu se neukáže vůbec nic, a Mirka bude furt v nejistotě, jak to tam s její pozicí vypadá – což mj. znamená, že její inteligence, jak ukázala včera v noční show ve zpovědnici, jak faktická, tak sociální – byť včera s tím holením… ale je to prostě názor, a druhej by si to neměl nechat líbit – bude zasunuta pořád pod povrchem)

nebo

VB vyzývá Mirku, ale do truelu jde i Slizoun (za cokoliv, třeba za to jak čumí, jak se směje, jak slizí, jak je odpornej…), a oba machové a šovinisti letí domů, pod 10%, 4. třídou…

3
Ufonka
Reagovat

Vladko pomlouvá a žárlí? Kdy to bylo? Nepostřehla jsem na online ani v komentářích.
Žárlí na Hezounka?

4
Kami
Reagovat

3 – Ahoj Smiraci, koukam na Nocni show. Zdena je blba az to mraky brzdi. Zase ty narozeniny ktere ji vsichni zkazili..

5
Jana1
Reagovat

1- naprostý souhlas.Pouze bych Vladka prohodila s Nikol.

6
Wanna be your monster
Reagovat

Vladko se Thomasovi sice v jeho přítomnosti vtírá. :D

7
dessin
Reagovat

sleduji jiz jen jednim ockem, kopance stabu me natolik otravily, ze uz proste nemam nervy to sledovat radne a poradne.

tesila jsme se jak mal dite na VV, ale to co se tam deje pod vedenim mrkve nje des a hruza :(

STAB JE MRKEV!!!

8
Jana1
Reagovat

3-Plesk je bulvár nejhorší kategorie.To propojení Plesku a Primy je jen o penězích.Jejich reportér a Plesk se přišel zviditelnit. Myslím, že kamery a rekapy by stačily pro informaci diváků. Je mě jejich docela líto,protože Plesk z těch vymyšlených a někdy dost krutých informací bude žít dlouho. Myslím, že k té svatbě Džambulky a Rychtáře tam skutečně dojde, pak přijde Štiková a další póvl českých celebrit.

9
Ufonka
Reagovat

Po nastínění dalšího děje Janou1 (jiskřička naděje doutná, že se vše zlepší) se začínám těšit, že již brzy budu mít zas více času a nebudu závislá.
ŠKODA

10
NU
Reagovat

Včera se mi fakt líbilo tohle. Díky všem za komenty.
Pierre
1310
Buldog brečí ve vile a Zdeňka jede bomby s neznámými muži…víš jak? :) http://img.janforman.com/vila3o3bq.jpg
1312
Capri
1310: Zdenička by to zdůvodnila že je to gay a to se může… to není podvádění přece. :D

Souhlasím, že Pepa je hrozný (jen hezky uklízí)povaha odpad.

11
hledice
Reagovat

Nejlepší by bylo, kdyby se Vlado pořádně vytočil a z VV odešel…a Prima by si mohla celou RS strčit za klobouk, protože by tím sledovanost skončila

12
NU
Reagovat

Jana1
8
Tak Štiková tam ještě chybí to je pravda.
(ale ta má ted jiné starosti)

13
bordel
Reagovat

10 – Možná to skutečně byl gay bar…
http://reality-show.panacek.com/29791-vyvoleni-2013-online-kamery-22-9-sledujte-debatujte-informujte.html#comment-637030

Nevím, nesledoval jsem, nezajímá mě to… (btw, fotku jsem viděl, teď už je na původním místě nedostupná)

14
Jája
Reagovat

Já bych jen skromně požádala diskutující, byť jim ostravština leze přes uši, aby nepsali „vizívat“ Tohle rve uši. Prosím vyzvat, vyzve, připadně nedokonavé vyzývat.
Zívat mohu celý den a stejně na to nebude nikdo reagovat. Vyzívat si mohu akorát mandle.
Děkuji za pochopení.

15
jeny
Reagovat

Mám prosbu, můžete mi sem někdo napsat, kdo má jaké přezdívky?

17
bordel
Reagovat

15 – Jestli jde o konec včerejšího online, tak po „v“ tam měkké „i“ nemám. Po „z“ sice ano, ale za 2 minuty jsem to už postoval i sem, a prozřetelně jsem si to předtím znovu přečetl, dal si facku, a mám to tady už správně :-)

18
trdlo
Reagovat

12 No, ona taková mamá Štiková s tou druhou nezletilou prsatou dcerou „nevímjaksejmenuje“, by se tam určitě uplatnila. Třeba s přednáškou, jak se stát cééélebritou v deseti dnech. :-))

19
NU
Reagovat

17
klid,my ti to odpustíme
to je zas nějaký Jungmanův potomek

20
Adéla
Reagovat

Šmarjá ještě Štiky do vily. Větší nuly už v Praze nejsou. To by měla Růža konkurenci!

21
trdlo
Reagovat

20 Tak já si říkám, když už je ta RS tak zvoraná, mohla by být třeba alespoň nejblbější RS v dějinách. Aneb pamatujte, že nikdy není tak zle, přátelé, aby nemohlo být ještě hůř.

22
kockodanka
Reagovat

Slizoun je Pepa ?

23
NU
Reagovat

22
ok

24
Jitka
Reagovat

Palcování vidím takto: VB určitě dostal od Krasoně a Slizouna informaci, že nejslabší z „druhého tábora“ je Eva. Její pozici se Krasoň snaží ještě oslabit otázkami na Martuciho, na dluhy…v chování Slizouna k Evě je taky cítit jasné pohrdání. VB si už tvoří podmínky pro to, aby mohl bez ztráty „cti“ vzít do duelu právě Evu, viz včera: „Ve vile nebude klid, dokud tu bude Eva a Vladko!“ Včerejší úkol – rozebírání Růži – taky Evu „vytáhl na světlo“, jejich vzájemná averze je známá. Proto i Lůca Evu nejspíš vypalcuje, protože Eva přece stojí v čele těch, co Růžu zahnali do kouta. Takže VB dostane nejspíš hlas od Vlada, Evy, Nikoly, Mirky a Pavly, tj. 5 hlasů. Eva od VB, Slizouna, Růženy, Lucky – a teď bude relativně důležitej Láďa – když vypalcuje VB, jde VB a vezme si do duelu Evu, když dá Evu, bude to 5 na 5 a bude rozhodovat boss – vybere se do duelu srdnatě sám, čímž bude chtít nabrat další kladné body, a potom si vezme Evu, protože ji tam přece nechtějí stejně jako jeho! No a kdo se vrátí….. toho se tochu bojím…

25
trdlo
Reagovat

Ono by to chtělo asi ten seznam přezdívek aktualizovat. Protože já jsem tady každý den, ale už v tom taky občas tápu. Zvláště přes víkend, kdy se tady objeví spousta nových tváří a návštěvy z FB, v tom mám guláš.

26
T.M.
Reagovat

Tak vám teda nevím lidi, z Pepy mám smíšený pocity ale přesto bych mu přál vítězství v duelu nad jakoukoliv holkou protože chlapů je tam málo. Dejte tam Albína nebo Pavla a tenhle problém už mít nebudu.

27
Adéla
Reagovat

21 – hůř může být vždycky, to je fakt. Já už bych tam nikoho neposílala, oni se už začínají pěkně požírat mezi sebou, návštěvy je zbytečně rozptylují. Jen mám vážné obavy, že Vlado to tentokrát nedá. Jediná cesta ostatních k 5 mega – je dohnat Vlada k šílenství, aby sám odstoupil. Takže na tom budou pracovat, vlastně už začali….

28
T.M.
Reagovat

Každopádně pokud půjde do duelu VB tak by se měl do vily vrátit s kýmkoliv kromě Vlada a Ládi. U Pepy bych to viděl 50 na 50 ale ženský by měl přejet všechny. A za tím si stojím. Ale vím že se nevrátí.

29
NU
Reagovat

trdlo
25
můžeš ho klidně vypracovat

30
T.M.
Reagovat

27: Taky mám vážný obavy že Vladko to tentokrát už nevyhraje. A tím se mi zhroutí celej můj svět.

31
Adéla
Reagovat

24 – souhlas. Taky to vidím na duel Eva X VB. Počítám, že dnes a zítra ji ještě Slizoun pěkně rozloží, aby udělala nějakou scénu a zítra u tabule mohla buldočí tlupa rozebírat jaká je Eva strašná a bla bla bla.

32
bordel
Reagovat

26 – Paradoxní (resp. výjimka potvrzující pravidlo) mezi našima zcela rozdílnejma (spíš opačnejma) názorama je, že Pavel by mi tam (asi) taky nevadil (ostatně jsem ho psal a hlasoval, jako že klidně – aktuálně). Albína, nerasisticky, tam nechci, jako člověk mi fakt vůbec nesedí.

Každopádně, 1000x radši Pavla, když Slizoun ven. Bez problému.

33
Jana1
Reagovat

30 mě taky

34
bordel
Reagovat

27 – Mně ty neustálý návštěvy taky vaděj, a dovolbu už jen jednu/jednoho, prosím.

35
Karolina
Reagovat

Tak mám po včerejšku takový nejasný pocit, že VB se stahuje (rady štábu?), je z něj takové tiché nic tesknící po Zdeničce, čas od času se vybičující k ochraně slabých a bezmocných proti ďábelským protivníkům v čele se zplozencem pekel Vladkem… Řeč VB je jako když medu ukrajuje… Je mi z něj blivno. Poslední dobou ho překonává v návalech grcu už snad jen Pepin.
Jestli Vladko nedostane nějakou pozitivní injekci, tak tohle nemůže dát… Už jednou to vypadalo na to, že mu praskne žilka… A teď má našlápnuto k supervýbuchu… Je mi ho fakt líto. Nakonec tam bude ještě víc sám, než na začátku. Přírodo… jestli existuješ…. dej mu sílu, ať těm slizskejm hadům vytře zrak!

36
Jája
Reagovat

17 – to nebylo přímo na tebe, ale ty jsi byl ta poslední kapka. Vím, že jsi měl předponu vy-, předpona vi- se tady již také objevila, takže to vem jako souhrn.

37
Prochor
Reagovat

9 – Máte samozřejmě pravdu. V podstatě jde o to, že nás diváky, nespokojené se špatně odváděnou prací produkce a štábu (nás -samozvané experty:-)) vyměnit nemohou. Paní Šárku Šedivou zase v TV vyměnit nechtějí a tak se nedá nic dělat. Druhou řadu jsem vzdal kvůli Hranáčovi, čtvrtou řadu vzdám kvůli Šárce Šedivé a jejímu slavnému štábu. Co se dá dělat.

38
trdlo
Reagovat

32 bordel – Prima teď, podle svých měřítek, nemá nic do NS. Proto očekávám upocenou snahu dostat tam kohokoli, kdo zařídí pohyby pod peřinou.

39
bordel
Reagovat

36 – Já to bral v pohodě, sám se po sobě opravuju (i když po druhejch to dělám minimálně, nebo udělám radši srandu nějakou z toho – snad místnou a ne nemístnou) :-)

Vzhledem k tomu, že češtinu (pravopis) jsem měl rád, a celkej jsem v ní jako že jo, tak mi to na sobě taky vadí, co někdy vytvořim za češtinářský zplozence pekla… :-)

40
upsik
Reagovat

Včerejší události dne (jen některé):
VB částečně naplnil očekávání. Hned po ránu si dal jako první za cíl pomstít vypadnutí Strudla. Záminku dodal spolupracující štáb. Hafík přes zákaz půjčil Hošovi kosmetiku. Následně se VB mohl do sytosti vyřádit a zmaloval obličej Hafíkovi (doplněno fekálním humorem mu vlastním). Zmalován byl i Hoša. V dalších úkolech už musel naplno napomáhat štáb. Přes mikrofon radami zkoušel vehementně zapojit VB do děje a ukázat ho v záři reflektorů „v lepším světle“. Jeho hraný zájem o všechno mě dopoledne totálně rozsekal (smíchy).

Odpolední nudná a zbytečná přednáška o domácím násilí byla vsuvkou do jinak běžného dne. Tato přednáška dokonale popsala chování VB (agresora) za 30 dní ve vile (palec nahoru za ztrapnění protekčního VB samotným štábem). Zahrály se scénky a došlo k hádkám, do kterých se výrazně zapojil i Vlado (což mu opět uškodilo). Přednášející Macura odešel z vily údajně „pod vlivem léčiv“.

Štáb se navečer dočkal a dokázal (metodou pokus-omyl) takřka nemožné. Nakrátko aktivně zapojil VB do dění ve vile (stal se figurínou pro LM a vedl nácvik sebeobrany se zapojením většiny VV). Jeho snažení odnesly kalhoty, které se mu na zadnici roztrhly. Štáb získal dostatek materiálu pro rekapitulace (VB kamarád všech).

Růžu už dokáže „spařit “ stále více VV. Po doplnění hladiny alkoholu v krvi je vše zapomenuto a Růžosmích opět likviduje VV. Večer byla organizovaně „pogrilována“.

Hoša sice dbá o zásady hygieny, někdy však dojde ke zkratu a špínu na zemi očistí utěrkou, kterou pak navrací na stůl k dalšímu používání. O dalších prohřešcích raději pomlčím. Hnus !!! Nadále dělá svou špinavou práci, kterou zahájil předchozí den. Připravuje půdu na záchranu VB před úterní „prstovačkou“, pro duel mu servíruje Evu ze všech stran.

Večerní zábavu zpočátku řídila svazačka Hafík. „Fekální štáb“ opět splnil denní normu a donutil VV hrát na dobrou noc ruskou ruletu (rozbíjení vajec na hlavě pod čepicí z alobalu). Dnes bych nechtěl být návštěvou vily !!!

Slizoun s VB je stejné asociální dno VV. Snaží se nadbíhat Lucce a eLkám, aby nebyl v dohledné době „vyprstován“.

ad
Vile chybí pořádný „fičák“! Bylo by potřeba nasadit posledního žolíka. Jeden horký adept by se našel. Pí.Šedivá by se mohla podívat do vily na skutečnou RS (při postojích, které zastává, by rychle zažila několikanásobnou „prstovačku“).

(Vracím se opět k práci a rekapy ode mě již budou obsahovat jen události v rozmezí (20 – noc). Těším se na komentáře od vás během dne).

41
bordel
Reagovat

38 – Klidně Emu, s erotikou v autě. Nevadí mi ani to. Slizoun ven, maximálně už jeden kdokoliv neslizounskej, nemachoistickej, nešovinistickej a neku.evník (je tam tečka, takže deset nebo pět nemusim) dovnitř, minimum návštěv, minimum otravování s nesmyslama…
Alespoň pár tejdnů zase.

42
upsik
Reagovat

žebřík :
LM (finále)
Nikol
Vlado

Ladík, Evík, LP

odpad
Lucca, Růža, Slizoun, VB

43
kockodanka
Reagovat

mám dotaz, který sem úplně nepatří, ale nevím, kde se mám zeptat, sledujete někdo Kdo přežije ? O prázdninách šla série něco jako hodní proti špatným sestaveno ze soutěžících z předchozích sérií…. neviděla jsem poslední týden, tím pádem konec a nevím, kdo zvítězil… Byl to Russell ? Děkuji moooccc

44
XY2
Reagovat

Růža a Slizoun v kuchyni, Slizoun má zase venku prdel, nechutné.
Růža bosa, šatky včerejší.

45
Karolina
Reagovat

43 Myslím, že vyhrála Sandra, Russel byl ve finále.

46
bordel
Reagovat

40 – Dobré, a díky :-)

47
trdlo
Reagovat

41 bordel – jo, to by bylo krásné (zasnil jsem se), ale nemyslím, že by Šedivá náhle prozřela a pochopila princip kontejnerové RS.

48
bordel
Reagovat

42 – Takový finále si nepřeju, z jednoho prostýho důvodu: Rozdělení hlasů pro Mirku a Nikol. A to je pak oproti Vladkovi nejen skoro nemožnost, ale už jasná sebevražda…

49
kockodanka
Reagovat

45 – díky, nepřála jsem mu to, tak mám klid

50
Karolina
Reagovat

Slizoň: Musíš po ránu chodit?
Růža: Já myslím, že bych měla po ránu hned lítat… smíííích
Pošlete jí, prosím, košťátko

51
Adéla
Reagovat

40 – pod to se podepíšu
42 – žebřík mám stejný, ale fakt úplně

52
XY2
Reagovat

Růža: já už pro ně nechci nic, ani uklízet.
Slizoun: tak neuklízej.
Růža: já chci být loajální vůči tobě, když tě vidím haha.

53
XY2
Reagovat

3 kamery do ložnic, spících, čtvrtá nejde.

54
Adéla
Reagovat

Teda vítězství přeju LM nebo Vladkovi, Nikoleta ať je klidně třetí. Uvidíme jestli se nebudou některé preference přelívat….

55
Prochor
Reagovat

Co se týká zítřejšího palcování, tak být VB, hledal bych záchranu ve vypalcování Růži. A i kdyby si ho chtěla Růža vzít do duelu, tak jí nesnadněji ze všech (vzhledem k její pitomosti) kdykoliv a jakkoliv zmanipuluje.

56
upsik
Reagovat

48 bordel
Kult Vlado – jasný vítěz…
Mirce finále přeju (nejsympatičtější)
Hafík se nejvíce snaží

57
Adéla
Reagovat

56 – mi bereš myšlenky

58
XY2
Reagovat

Pepan se zadkem venku drbe stůl na terase, musel být dost ekl, drhne pořádně, Růža popochází s cígem, bosa a mele.
Pepan jí slušně odpovídá, na ty její obvyklé žvásty, já ho tedy obdivuju!
Pošta.

59
T.M.
Reagovat

32: Já sem Pavlovi fandil už ve Volbě Romany, nechápu proč ho nakonec převálcoval ultranudnej a nezajímavej Miro a dokonce i ten týpek na třetím místě kterej byl snad ještě nezajímavější a jehož jméno si už ani nepamatuju akorát vím že pletl nebo co…na fb sem taky Pavlovi vyjádřil podporu a on si mě tam sám od sebe přidal do přátel. Myslím že je to v pohodě člověk ale jestli to bude Prima brát jen podle výsledků ankety tak se do vily asi nedostane. Vede tam Ema což nechápu kdo tam hlasuje protože ženských je tam moc a kromě Vlada a Ládi nemá žádnej chlap ve vile velkej potenciál na to aby se dostal ve hře daleko. Když už bych si musel vybrat mezi Emou a Sylvií který mají nejvíc hlasů tak už bych do vily poslal raději Sylvii protože Ema je podle mě druhá Růžena akorát sexuchtivější ale to nikoho moc zajímat nebude, kór když má venku přítele kterýho nepodvede. Takže bych bral Pavla nebo Albína, raději Pavla ale prostě chlapa.

60
jenka
Reagovat

Čím více VB a Slizoun do Vlada bijí, tím více Vladovi výhru přeji :-D

61
Karolina
Reagovat

Růžena cape bosýma nohama po ovajíčkované terase, no co… pak si to asi otře do koberců a do peřin… Je to čuně.

62
trdlo
Reagovat

Ve VV1 nebyl Vlado vůbec můj fanoušek (už tady dlouho nebyl dotaz, proč říkáme fanoušek, případně poučení o tom, že to říkáme špatně :-D), dokonce jsem byl docela rozladěn, když jsem se dozvědel, že bude ve VV4, ale musím říct, že tentokrát tam prostě nikoho jiného s tak výraznou, byť rozporuplnou osobností, nevidím. Přál bych vítězství klidně komukoli jinému, kdo by dokázal ostatní přebít svou individualitou, ale zatím tam nikdo takový není a neočekávám už žádný zázrak. Takže Vladovi vítězství přeji.

63
T.M.
Reagovat

Můj tip na finále: Vladko, Nikol a třetí osoba nejasná. Buď Láďa, Mirka, Eva nebo by se tam asi bohužel nedejbože mohla dostat i Lucie pokud by si ji nikdo nevzal do duelu a nebo by vyhrála duel nad někým slabým. Každopádně tam budu fandit jedině Vladkovi ať už tam bude s kýmkoliv.
Moje přání: Vladko, Láďa, VB nebo Pepa a když už by tam musela být ženská tak bych vybral Evu která mi teď vadí asi nejmíň. Ale u VB a Pepy samozřejmě vím že se tam nikdy nedostanou jen ty ženský mě tam prostě nebaví a Nikol to nepřeju.

64
jenka
Reagovat

Nemyslí si Pepa náhodou, že s půlkou prde.. venku je sexy? :-D

65
upsik
Reagovat

VB po ránu…aktivní a kamarádský…mě rozseká smíchy zase !!!
Tohle nedám….ty kráso !!!

66
Prochor
Reagovat

56 – Jsem sice fanda Niky od HP a pořád je mi sympatická ale uznávám, že Miri je taky velká sympaťanda a navíc působí dost inteligentním dojmem. Na Miri je sympatické, že je introvertní a nekonfliktní typ – pravý opak dementní Růži . Takže kdyby to Miri celé vyhrála, tak s tím nemám problém a budu jí blahopřát. Ale Vlado je pro mně pořád nejzajímavější týpek ve vile.

67
XY2
Reagovat

Pepan maká jako divej, patrně to má nakoukaný od Vlada, ta terasa musela být jako prase po včerejšku.

68
XY2
Reagovat

Růža s podprdou kolem pasu na šatech a keckách se vzhlíží v zrcadle a vyzvídá na Nikol, co říkal v noci Pepa Evě.

69
XY2
Reagovat

Růža v růžovém spodním:-D

70
T.M.
Reagovat

Tak Pepa už si to asi docela posral vzhledem k tomu že ho teď Nikol rozebírá. S takovou tam fakt dlouho nebude, neměl by asi pít.

71
T.M.
Reagovat

VB je dneska nějakej sympatickej a rozumnej. Kárá reportéra.

72
okkvp
Reagovat

Čaute šmíráci. Jsem měla nad ránem sen, hrála v něm Zdena + další VV a byl velmi zajímavý, ale bohužel jsem se při snaze si jej zopakovat a zapamatovat k zdejší reprodukci otočila k oknu, zívla, dáchla a vím prd.

73
XY2
Reagovat

VB není sympatickej a rozumnej, je pořád stejně blbej

Má na sobě bílé kalhoty, bílé boty, růžové tričko, a nesmrtelný župánek, bubnuje na bubínek a ostatní mají rozvičku, rychlost chůze podle bubnování.

74
XY2
Reagovat

72 – škoda, možná v něm Lůca myla podlahu?:-)

75
bordel
Reagovat

56 – To ano, ale nijak si nerozebrala mou obavu, resp. prakticky jistotu – fanoušci ať už Nikol, nebo Mirky, by rozhodně (pokud si to obě ještě nějak hodně nepokazí – což se ale stát může) neměli chtít ve finále obě, protože tak to nevyhraje ani jedna určitě.

76
NU
Reagovat

64
inu strašně sexi…chi chi chi

77
bordel
Reagovat

*jsi

78
bordel
Reagovat

*nerozebral

Už zase píšu překlepy…

79
Prochor
Reagovat

Co se týká permamentně vystrčeného zadku Pepy, jsou tyto možné důvody:
1) je to ostravská frajeřina a Ostrava je plná vystrčených zadků
2) je to Pepova image a připadá si sexy
3) má velký zadek, nikam se mu nevejde
4) neumí si zapnout kalhoty
5) ve vile je moc horko a Pepa musí větrat odzdola
6) más strach, že na WC nestačí stahnou kalhoty
7) Pepa je skrytý exhibicionista a brzo bude chodit downless
8) promyšlená provokace na homosexuály ve vile
9) má na zadku tetování a doufá, že si ho někdo konečně všimne
10) chce naznačit, kam mu můžou všichni vlézt

80
T.M.
Reagovat

VB bubnuje jako John Bonham.

81
Adéla
Reagovat

79 – to bude nějaký módní hit z Rokycan, půl zadku mu včera koukalo i z plavek. No my víme prd co jde od západu za módu!

82
okkvp
Reagovat

79 – 2 je imho správně

83
T.M.
Reagovat

75: No já doufám že to nevyhraje ani jedna, Vladko je rozhodně zajímavější a pro diváky daleko atraktivnější než ony obě dvě dohromady.

84
Anonymní
Reagovat

79 – proč ostravská?
http://www. iprima. cz/vyvoleni/soutezici/pepa

85
okkvp
Reagovat

OT bordel – vyprdni se na ty opravy

86
NU
Reagovat

81
to je modní značka jůheleho
myslím, že do Rokycan nepojedu

87
XY2
Reagovat

79 – jsem pro možnost 2 a 9, což se dá i skloubit, ale jinak to spíš vypadá, že je blbej.

88
Prochor
Reagovat

84 – Já myslel, že Pepa je z Ostravy a on je od Rokycan. Tak pardon a omlouvám se ostravakům:-)) Moje chyba.

89
NU
Reagovat

no že by byl ten Pepa tak neodolatelný jak se prezentoval

spíš opak je pravdou

90
bordel
Reagovat

85 – Nebuď na mě hubatá! :-)

91
Pedro
Reagovat

79: dokonalá analýza :D

92
bordel
Reagovat

91 – Dokonalá analýza je 87…

93
Valča
Reagovat

XY2
87
ano „věci“ by se měli nazývat pravými jmény

94
bordel
Reagovat

A jejej… Mirce je líto, co tady na začátku udělaly s Pavlou to se Zdenkou… A myslí si, že to divákům hodně vadí (protože se na to ptala Agáta v noční show)…
:-/

95
Adéla
Reagovat

Pepa je fakt blbej. A ta pověst nadsamce je nějaká mediální bublina!

96
Karolina
Reagovat

Mirka brečí. Říká, že je jí líto, co bylo na začátku se Zdeňkou. Myslí si, že to jde furt v TV a jak to vypadá, když jsou spolu s LP 9 let. LP ji uklidňuje. LM je rozložená… Vadí jí intimní otázky, bojí se, že i když to se Zdeňkou byla sranda, tak to tak nevypadalo…

97
Adéla
Reagovat

Chudák Mirka. Ona je přesně ten typ co nemá lézt do RS. Nemá na to žaludek.

98
Valča
Reagovat

jé oni byli ožralý
oni nevědí jak se to stalo
bordel
94

já ty dvě prostě nemusím, nemám je ráda

99
bordel
Reagovat

Mirka a Pavla v objetí. Dle jejich slov (i dle Mirky včera ve zpovědnici) byly opilý, a už by to nikdy neudělaly… Ale hlavně ta postel se Zdenkou musela vypadat hrozně (i když tam nic nebylo, ale jenom se tam něco hejbalo)…

100
Karolina
Reagovat

Tak Krasoň v kuchyni s těma uzoučkejma tepláčkama a v mokasínech na boso je drsnej… :)

101
Valča
Reagovat

Růžena si maže chlebík s medem a blbě kecá

102
T.M.
Reagovat

Růžena už se zase směje…to je fakt střídání nálad jak na Maniodepresivní psychóze.

103
bordel
Reagovat

Mirka a Pavla toho litujou, a chtěly by to vymazat z mozku…

104
Valča
Reagovat

100
kluk má styl
uzké tepláčky mají mega zadnici

105
Karolina
Reagovat

Mirce řekl včera Pepa, že chodí jako chlap, mluví jako chlap a má fousy jako chlap… stěžuje si Pavle

106
Valča
Reagovat

jo redakturek rohlíčky z trouby
pěkně teplé

107
T.M.
Reagovat

105: Tak jako chlap chodí. Toho sem si všiml už jak přišla do vily.

108
Karolina
Reagovat

LM – tady se člověk fakt chová jako magor :-)

109
Valča
Reagovat

no na nikole je videt že nevaří každý den
to je styl na vajíčka

110
bordel
Reagovat
111
Karolina
Reagovat

107 – jo, chodí… jde spíš o to, že jí to Slizoň Pepa řekl a jistě velmi citlivě, aby ji co nejvíc ranil… je to takovej asertivní Pepa, takt sám :-)

112
anja
Reagovat

tak na Pepu jsem dost sázela, v medailonku se mi líbil. ovšem jen co vlezl do vily tak mi docvaklo, že mu pánbůh moc rozumu nenadělil…… jo, je blbej až tak, že si nedokáže koupit padnoucí kalhoty, ačkoliv ta jeho z každých gatí lezoucí prdel, lidově zvaná kasička, je to poslední co by mi na něm vadilo

113
Prochor
Reagovat

Jen doufám, že pocit viny co se týká Zdeny, nezabrání zítra L-kám vypalcovat Buldoka. I když to byl asi ten hlavní záměr.

114
Karolina
Reagovat

LP a LM docházejí k závěru, že měly Zdení poslat do zadku :-D

115
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Jsem rád za příchod Tomase do vily, pěkně odkopává Vladka. A stejně tak i Pepa. Když Vlado ztrácí to, aby byl středem pozornosti, tak se začne hned vztekat. Totéž, když ho Pepa připravuje a auru nejužitečnějšího vyvoleného /úklid a spol./, tak je hned taky oheň na střeše. Škoda, že Tomáš není soutěžící… Takto budu fandit Pepovi, který je mi kupodivu opravdu sympatický…

116
okkvp
Reagovat

Proč mám dojem, že v případě Mirky a Pavlíny je to vždycky akorát o tom, že něco se líbí/nelíbí Mirce a Pavlína to následně akorát odkývá a poslušně vezme za i své

117
Hooper
Reagovat

okkvp: Submisivka chce svůj klid. Ad 72 – Zdeni pracovala na své reprodukci?:-)

118
bordel
Reagovat

Mirka: Víš, na co se těšim? Až vylezeme, a půjdeme někam jenom samy dvě na nějakou véču dobrou… A už to všechno bude jedno…

Pavla: A bude to skvělý, když už budou vědět, že jsme spolu, že to nemusíme schovávat…

Mirka: A už nikdo nebude oxidovat, že když přijde, a ty řekneš, že nikoho nemáš, že už nebude moct začít otravovat…

Pavla: Strašně k tomu přispěl alkohol a euforie, že jsme tady, já už bych to v životě neudělala. Ale budu toho litovat dlouho. Byla to hrozně špatná sranda ale…

Mirka: Já to taky tak beru… Já jsem tu byla snad druhej a třetí večer, a byla jsem zmatená ještě… A žes tu byla taky. Venku bych to nikdy neudělala.

Pavla: Já taky ne, právě.

119
XY2
Reagovat

112 – mně to taky nevadí, vadit by to mohlo jedině tak jemu, ale to nehrozí:-)

120
bordel
Reagovat

Mirka a Pavla si právě otevřeně vyznaly lásku…

121
XY2
Reagovat

116 – to nebude jen dojem, ale fakt, Mirka zakňourá a Pavla odkývá a utěšuje

Nikol s vajíčkama, patrně její specialita:-)

122
bobina
Reagovat

Dnešní plesk: rozhovor s hvězdným reportérem:
Co tě na pobytu nejvíce překvapilo?
Thomas, že je uplně v pohode. Na obrazovce působí, že je deviantní a afektovaný. Mně přijde docela dobrosrdečný a inteligentní. Naživo vyzní úplně jinak než v televizi.
Kde to ve vile nejvíc doutná?
Myslím, že Vladko tím, že chce být neustále středem pozornosti, často vyvolává konfliktní situace. Když není středem pozornosti, začíná být afektovaný.
S kým si nejvíce rozumíš a kdo tě nejvíce štve?
S Pepou! A nejvíce mě štve úplně falešná Eva.
Co sis zatím nejvice užil?
Masáž od Romany.Bylo to úžasný.

Tak myslím, že je úplně jasné proč redaktůrek ve vile je.l

123
okkvp
Reagovat

117 – no, ono je to v mých očích většinou tak, že Pavlína na sebe bere Mirčiny chyby a klid je, až když se „obřadně upálí“. Takové vztahy mě neuvěřitelně vytáčí.

124
T.M.
Reagovat

Pepa podle mě včera měl takovou tu alkoholickou upřímnou chvilku kdy člověk vyjádří co si opravdu myslí a každému vmete nemilosrdně pravdu do očí. Asi měl potřebu to říkat tak to tak udělal. Každopádně i kdyby proti Vladovi šel tak bych ho tam nějakou dobu nechal, rozhodně je pro mě zajímavější soutěžící než všechny holky ale to už se opakuju. Taky mě zajímá za jak dlouho Vlado prokoukne že proti němu Pepa něco má a za jak dlouho na něj Vlado začne mít averzi. Zatím bych řekl že ho Vlado ještě neprokoukl.

125
XY2
Reagovat

Lebzinky si pochvalují vejce, Nikol je luxuska, LP už ty jogurty nemůže, zvrací po nich.

126
bordel
Reagovat

123 – Pak si vůbec neposlouchala, poslední minuty mluvily obě, a obě stejně. Navíc, s tou Zdenkou to taky obě byly, že…

127
bordel
Reagovat

Nikol: Fuj, já jsem si dalal omylem upéct plesnivej chleba…

128
Karolina
Reagovat

Evě je špatně… že by ranní nevolnost? :-) Jestli chce začít s domluveným těhotenským žertíkem právě dnes, tak nevím, jestli je na to ta správná chvíle… dusno přetrvává od včerejška, zdá se mi… Vlado od rána, aspoň nevím, nepromluvil ani slovo, někde v koutku se houpá v křesle, ignorován všemi…

129
XY2
Reagovat

Růženiny rolničky cinkají o 106, L holky snídají na konferáku, kde si pokládá nožky půlka vily.

130
bordel
Reagovat

129 – Maj to na talíři, takže se nikam nepřenese nic… Jste moc cimprlíci… :-)

131
okkvp
Reagovat

126 – Právěže poslouchala. U mě ale funguje to, že jsem takový vztah (pravda hetero) bohužel padesát let pozorovala z bezprostřední blízkosti.

132
bordel
Reagovat

128 – Eva to teď řekla Mirce a Pavle, že Vladko chce s fakem pokročit…

133
XY2
Reagovat

130 – to jo, talíře mají a daly si je na kolena, chutná jim:-)

134
bordel
Reagovat

131 – Ale, tak přej jim, ať jim to vydrží – třeba jako já, do konce života jim to ze srdce přeju :-) – a bude Ti taky tak přáno ;-)

135
Karolina
Reagovat

132 – už to slyším, jak VB komentuje, že si to Vlado vymyslel, protože chvilku nebyl středem pozornosti…

136
wocko
Reagovat

Láďa překvapuje. Zašívá si pásek na port.

137
Crazy lady
Reagovat

Kdyby se tak dalo nějak Vladkovi poslat zprávu, aby celou Primu i s Vyvolenejma poslal do řiti a odstoupil z té šaškárny ! Při tom, když ho poptřebovali kvůli sledovanosti, mohl si třeba klást nějaké podmínky – a on trval na tom, aby nebyl nějak zvýhodňován. Štáb VV se toho chytil a místo zvýhodňování ho evidentně potápí – chytá se sebemenší příležitosti, jak ho divákům rekapů ukázat z té horší stránky. Ta lepší se jim nehodí do krámu.
Jestliže podepsal nějakou smlouvu , kde je tučná pokuta za odstoupení, a kdyby mu každý jeho fanoušek
poslal tolik, kolik by byl ochoten věnovat za esemesky
v duelech, tak myslím by tu pokutu s úsměvem zaplatil a paní Šedivá by mohla zavřít krám.

138
Karolina
Reagovat

Krasoň: Lucinka byla včera opilá, byla roztomilá… a ukázala úúúplně všechno…
Nikol: Tak teď už se můžeš sprchovat nahá…
Krasoň: Ty si to nepamatuješ?
Lů zdálky reaguje, ale nerozumím…

139
bobina
Reagovat

VB a hafík fanoušci Luneticů.

140
okkvp
Reagovat

134 – s tím nemám nejmenší problém

141
jenka
Reagovat

115 JUDr Marek Kalina- nemám dojem, že chce být Vlado za každou cenu středem pozornosti i když to VB neustále všem podsouvá a nejen on, také hvězda reportérů v dnešním Plesku.

142
Bobby Brown
Reagovat

139 – no vidíš, já bych spíš tipoval Růžu:

„Jsi moje máááma, moje máááma, …“

143
Karolina
Reagovat

Romaně hrají… když se načančám…. prožívá si to a snad se v tom fakt vidí… Krasoň uštěpačné poznámky, které ale Růža nechápe… a jedem znova… :D

144
bordel
Reagovat

133 – Kolena si pak umejou. Znáš to, ne? Ó kolena kolena, nechť přiblíží se k jezeru… :-)
Básník… na starý kolena…

145
bobina
Reagovat

137 přesně viz muj přispevek 122. Redaktůre svojí misi plní na 100%. Musí napravit pokřivený mediální obraz VB.

146
T.M.
Reagovat

Souhlasím s VB, žádný pohádkový den. Pohádky nesnáším.

147
violoncella
Reagovat

LP teď říkala LM, že jí včera někdo políbil. Nevíte o kom mluví?

148
Hooper
Reagovat

147 – dle ofika redaktorskej

149
Karolina
Reagovat

VB: Tak kdo je tady boss, sakra… :-/

150
Karolina
Reagovat

hra: VB má dlouhé vedení a nechápe

151
Sexytron
Reagovat

Proč někdo fandí mirkovi tomu nerozumím. Mluvit neumí(prostě, prostě…), emoce příliš neprojevuje, jen když ostatní nemají stejný názor, to jim pak navíc nadává do sráčů. Pořád jen kouří a když je úkol tak se musí hodně přemáhat aby se nějak projevila. Pro mě to teda favoritka není a výhru si nezaslouží.

152
Poštovní holub
Reagovat

Všechny zdravím a moc děkuji za komenty. Postupně přelouskávám, sem-tam jsem snažil nakouknout na kamery, ale většinou tam byla Růža, a já automaticky odlétal. To fakt nedávám, takové lidské neštěstí mě odpuzuje. A ten „mrcas“ z Blesku, tak na to se taky dívat nehodlám. A Slizoň a momentální „jásemvedoucí“, za mě bahno.
Nejdřív mi bylo moc líto, že nemám čas sledovat víc a častěji, ale teď to vidím, jako velkou vlídnost osudu. Pokud chce holub ochránit svou křehkou osobnost, tak občasné nahlédnutí + Panáček, to úplně stačí. A trochu jsem pátral po informacích o vrcholku pyramidy Mrkve, protože TOHLE fakt přece nemůže být pravda, a když jsem viděl hlavní protagonistku, je všechno jasné. Vyvolení zcela odpovídají psychickým i fyzickým možnostem mrkve hlavní. Prostě hrůza!

154
bobina
Reagovat

Koukám, že je to tam jak v LŠU.

155
Karolina
Reagovat

Vyvolení mají hrou na hudební nástroj ukázat svůj momentální psychický stav. Ve vile vládne kakofonie zvuků, ale furt lepší, jak Růžin smích…

156
gabisollis
Reagovat

153-mohly by tu fotku poslat Vb do vily.:-D

157
Adéla
Reagovat

153 – včera kňourala u Aguš, že bude na Tomáška čekat a něco k němu cítí, ale mezi tím se bude líbat s holkama. Co se týče toho týpka na fotce, tak takový podobný ji vyzvedál po duelu a říkala, že je to kamarád z Prostějova.

158
Dáša
Reagovat

152 – mrkev hlavní – ŠÁRKA ŠEDIVÁ, aby sa jej to ľahšie dohľadalo v príspevkoch „rádobyodborníkov na RS“.

159
Hooper
Reagovat

156 – tak určitě. Ale on ji někdo nabonzuje vébéčkovi, o tom nepochybuju. FB vzkaz s odkazem to jistí.

160
bordel
Reagovat

148 – Kdeže to tam je? Mám dlouhý vedení asi, a:
…sledoval od začátku, tuhle diskuzi, ale do konce jsem musel jenom odhadovat, kdo to je… Myslel jsem VB nebo Slizoun původně…

161
bobina
Reagovat

157 jo plkala, že ji vytáhli kamoši z Prostějova do báru, aby netruchlila.

162
trdlo
Reagovat

151 kdo je mirek?

163
Hooper
Reagovat

160 bordel
11:37
23.09.13
Mirka s Pavlou řeší včerejší úkol, kdy Tomáš políbil Pavlu na tvář. Holky si myslí, že je to jen kvůli palcování.

Tak nějak předpokládám, že kdyby to byl současný boss, tak by to byl Thomas. Kvůli rozlišení. Slizoun určitě ne.

164
bordel
Reagovat

162 – Nekrm trolly :-)

165
gabisollis
Reagovat

157-no VB by to neprekous tak jako tak.kamarad nekamarad.:-Dvcera jsem cekala na nocni schow a byla to ztrata casu.ta strudla je neskutecna nana.

166
Karolina
Reagovat

Průběh organizuje Lů, bohužel se nějak nemůžou shodnout, jak to má vlastně probíhat.

167
anja
Reagovat

vladko je nějaký rezignovaný a bez nálady, co mu je?

168
Karolina
Reagovat

Vlado to bere opravdu vážně… vypadá, že zvuk bubnu odpovídá jeho psychice…

169
Poštovní holub
Reagovat

158 – Ti, kteří vůbec nepochopili tu invenci a svěží vítr, který zavál v RS. A dělají jen špatnou náladu. :)
Je fajn, že nejsme cílová skupina. :)

170
bordel
Reagovat

163 – Aha, já četl jen tu noc, že to jako napsali v online ;-) Díky…

Ale proč by se měl reportér bát palcování? Vždyť vědí, že je tam na chvíli, ne? To mi nedává smysl… Já myslím, že to byl VB teda… Důkaz místo slibů konkrétně tohoto ale nemám… :-/

171
Dáša
Reagovat

Zdenino „líbání s holkama“ – čo to je? Nerozumiem tomu. To je nejaké erotická zábavka alebo je sexuálne rozpoltená alebo je to úplne asexuálna činnosť??? Vie mi to, prosím, niekto vysvetliť? Som asi z iného sveta…

172
Karolina
Reagovat

167 kdo by nebyl… on všechno extrémně prožívá a když je momentálně ve vile za zlosyna, určitě to nenese dobře.

173
Adéla
Reagovat

171 – já to taky nechápu. Akorát chytí nějakého streptokoka, opar nebo ještě něco horšího. Ale co jiného čekat od celoumělé Zdeničky?

174
gabisollis
Reagovat

167-anja-se mu divis?ja ne.ja uz bych VB a Ruzenu zavrazdila mit je v blizkosti.
171-dasa-to vubec neres,je to proste strudl,uplne vypatlana.se stydim,ze se mi pri volbe do vily libila.

175
Ája
Reagovat

já teda nechci rýpat, ale myslím, že by si Prima mohla na onliny najít někoho, kdo umí česky…

„Odhalili pouza dva s Tomasovi skupinky“

176
Karolina
Reagovat

Romana: pořád jsem romantická…

šiši… ta buď neví, co to je, nebo nemá soudnost

177
Karolina
Reagovat

Na té směsi všech nástrojů je dobrý, že je Růža nepřeřve…

178
Dáša
Reagovat

173, 174 – no mňa len zaráža, že to vo vile všetci berú ako niečo úplne normálne, dokonca ešte ani ten VB jej nedal jasnú otázku, či je teda lesba alebo hetero.

179
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

178 – on jí jen řekl,aby si vyjasnila orientaci…

180
Taja
Reagovat

152 – 158
tuto paní neznám, ale na první pohled mi přišla nehezká a zakomlexovaná a nasr*ná, od toho se odvíjí i to, že chce všem ukázat jak je kreativní a skvělá (nenechá si poradit od zkušenějších), ale bohužel její fyzický portrét se odráží i v její práci

181
junnie
Reagovat

Možno Vladko tú divnú náladu len predstiera, akože je mimo z toho, že Eva nedostala menzes a navyše šla zvracať :-)

182
gabisollis
Reagovat

178-dasa-ja myslim,ze se ji VB ptal.a ona na to rekla,ze se nechce libat kazdy tyden z jinym klukem a tak se liba z kamaradkama.no vypatlanec.:-)
Ted jsem vyslechla hvezdu z plesku ve zpovednici a to je sila teda.:-(ja si o nem nedelala iluze rovnou,ale pak me prekvapilo,ze jste ho pa,so vychvalovali no ,ale nechapu proc tam kope za VB.je to zmanipulovany a nejspis pro mne VV konci.to se neda.

183
Karolina
Reagovat

175 – jen tak jsem teda nahlédla, moc to nezkoumala, ale krom tebou napsaného od rána dalších asi deset chyb a to jsem to jenom přelétla… Asi je tam nějakej propadlík ze základky na brigádě.

184
Adéla
Reagovat

178 – Zdena je prostě vygumovaná a neví jak na sebe upozornit. Já už teda dlouho na diskotéky nechodím, tak nevím jestli to je dneska normální vykusovat se jen tak s kámoškama. Spíš je zralá na psychologa.

185
Gabi
Reagovat

Omlouvám se za OT, ale nedalo mi to :/ Online zpravodajci jsou letos fakt špičkoví – ve čtyřech větách po sobě osm chyb!
11:45
Vyvolení si rozebýrají hudební nástroje.
11:39
Vyvolení se na ůkol rozdělí do 3 skupinek, jedna bude po 4 členech. Budou postupně hrát na přidělené rekvizity.
11:37
Mirka s Pavlou řeší včerejší ůkol kdy Tomas políbil Pavlu na tvář. Holky si myslí, že je to jen kvůli palcování.
11:30
Pro Vyvolený se připravuje ůkol v obývaku.

186
Karolina
Reagovat

Na onlinu píšou, že sotva se Vlado probudil, hned omezil Pepu v uklízení kuchyně. To jsem teda vůbec nepostřehla, co udělal? Vladka jsem v kuchyni ani nezahlédla, někdo to viděl, nebo mají na onlinu báje a pověsti?

187
piha
Reagovat

Čaute fšici,
mám asi 5 min puštěný online po asi 14 dnech a už mi ten Pepa přijde strašně slizký.Zase žádný důvod to sledovat,chjoooo…:/

188
gabisollis
Reagovat

184-to jsi napsala uplne presne a jeste me prijde,ze je dost zakomplexovana.

189
Poštovní holub
Reagovat

180 – Paní má evidentně velké problémy sama se sebou, její trochu šílený pohled vysvětluje šílené zásahy mrkve do dění ve vile i do výběru „hostů“.
A sebekriticky prohlašuji, že bych byl ve cvokhausu už po prvním týdnu. V tomhle týdnu bych zemřel.

190
Fredda
Reagovat

Aniz bych chtela snizovat vliv sedive mrkve na nekvalitu vyvolenych, mam dojem, ze hlavni mrkvi na prameni je v tomto roce Katerina Pruchova.

191
bordel
Reagovat

185 – 12:12 – analizovat…

192
Prochor
Reagovat

186 – Lžou jako Rudý Právo podvraťáci. Ale my jim to nežereme.

193
gabisollis
Reagovat

vsimli jste si ,ze kohokoliv do vily poslou tak pak mluvi dobre o VB????

194
Bobby Brown
Reagovat

188 – ona to tam jednou zmínila, že jako holka nebyla vůbec hezká a kdykoliv někde byly výběry třídních a táborových krasavic, jí nikdy nevybrali ani mezi účastnice.
Proto ta její androidizace, která zřejmě bude pokračovat.

195
Karolina
Reagovat

193 no proto je tam posílaj, ne? :D

196
jenka
Reagovat

Na Lůcu už jde spaní. :-D

197
gabisollis
Reagovat

BB-jj,ma komplexy,a VB ji je zvedne.:-)
Karolina-jj tak to je parada a vyhlasuju tu,ze pokud to VB vyhraje tak uz v zivote se nebudu koukat na RS.:-(

198
Poštovní holub
Reagovat

190 – Tak, mrkev, jako mrkev. :)

199
Adéla
Reagovat

194 – prostě má komplex z dětství + asi málo lásky v rodině a teď dělá co dělá. PS: měla by si dát trošku upravit nosánek

200
gabisollis
Reagovat

198,atd-vy samozvani experti na RS neblaznete!!!!!zase se bude muset pani obhajovat ve zpravach z vily!:-)

201
gabisollis
Reagovat

199-ten jeste nema???:-)

202
Karolina
Reagovat

Romana pěje korejsky… co jsme komu udělali?

203
natlie
Reagovat

Vadí mi neustále nasraná černá drška Vlada,už aby táhnul do prdele.

204
Karolina
Reagovat

A teď česky… není to o moc lepší…

205
Prochor
Reagovat

Tak samozvanej expert musí být každý divák, co se na tuhle slátaninu dívá. Jen čekám, že si to Scalex nenechá líbit a odpálí nahranou smeč od paní chytré a napíše jí něco, co si za rámeček nedá.

206
Lucy
Reagovat

…tedy kdo to sedi na Prime a pise ten onlinovy zapis? tam uz krome Sarky Sedive, ktera to mrvi, jak muze, na zapisy najali nejakyho brigadnika s nedodelanou zakladkou? Posledni zapis mne uplne dorazil: „VyVolení mají analizovat své pocity.“ ufffff……

207
Karolina
Reagovat

203 – to máš blbý… to ještě potrvá :D Radši si zvykni, do prosince daleko… :)

208
Poštovní holub
Reagovat

200- Nemusí, nemusí! Nepochopím!

209
Bobby Brown
Reagovat

201 – ne. Zatím jen prsa, uši (uchy), vlasy, pysk. K tomu tady kdysi kdosi prohlásil, že dostala poslední velikost rtů, pak už se dávají zobáky.

210
Adéla
Reagovat

201 – možná má, ale blbě

211
Poštovní holub
Reagovat

205 – Škoda času! Od ní se to odrazí, jako od zamrzlého pšouku.

212
bobina
Reagovat

182 tak to jsi jeste necetla rozhovor s redaktůrkem v dnešním plesku. Moooc hezký.

213
gabisollis
Reagovat

teda BB ty v tom mas prehled.;-)

214
Adéla
Reagovat

No a na Plesku taky píšou, že Pepa o….l 300 žen! Asi se svěřil v noci Krasoňovi.

215
gabisollis
Reagovat

212-v tistenym??ne to si ani neprectu,ale videjko ze zpovednice na pleskovych strankach je sila.ale mozna je to ono prepsany.

216
Bobby Brown
Reagovat

213 – to ona sama na sebe práskla. Já jí původně podezíral jen ze silikonového mozku.

217
gabisollis
Reagovat

214-boze to je ubozak at je ci neni to pravda.:-)

218
bobina
Reagovat

199 říkala, že nosánek je na pořadu dne.

219
Bobby Brown
Reagovat

214 – víš kolik ženských letí na polostažený trencle? ;-)

220
Prochor
Reagovat

214 – Jan z Rokycan a jeho 300 žen. A 301. žena měla být Niky:-))) A ono bohužel nic. Tak milej okresní Cassanova Pepa musel stahnout kalhoty jak se říká – doslova.

221
piha
Reagovat

219-no fuj,tak na toho bych nevlezla ani v agonii.:/

222
Adéla
Reagovat

215 – na netu. To jsou tak šílený články. Pepa prý možná vyjede i po Krasoňovi, bo ten je táák krásný, že ho tam všichni chtěj. Holky i kluci.

223
gabisollis
Reagovat

216.BB-:-DDDDDDDD
Kolik ono je tomu donchuanovi z Rokycan??

224
jenka
Reagovat

214 Adéla – o…… 300 žen je zřejmě Pepovo nedostižné přání :-D

225
Poštovní holub
Reagovat

216 – No, pořád je lepší mít v rodině alespoň ten silikonovej mozek, než vůbec žádnej. Ženichovi se tam ani ten silikon nevešel. A dává si na hlavu podprdu, takže patrně už ztratil i obličej. Mohl by si ale dávat raději nahoru ty spoďáry, taky chodí naostro.

226
Adéla
Reagovat

219 – tak právě že nevím. Teď jsem prozřela a zaměřím se na ty vylézající prdele, je to in, tak musím být světová. ‚To je dneska zase den!

227
bobina
Reagovat

215 joo v tištěným. Je to na zblití. Píšu to nejzajímavější z rozhovoru v příspěvku 122.

228
gabisollis
Reagovat

227-bobina-jo tak to presne je na tom videu na pleskstrankach hnus fialovej…….

229
bordel
Reagovat

221 – Mně se tehdy líbila Nikol, myslim, že to bylo o… VB?! (to tam samozřejmě ještě ani Slizoun nebyl)

Potenciální záchrana lidstva:

VB?: A Kdybychom tu zůstali jako poslední lidi na světě?

Nikol: No tak by brzo lidstvo vymřelo, no…

:-)

230
Poštovní holub
Reagovat

Lůca teď vypráví, jak dělala v pojišťovně „nástěnkářku“ a přišla do práce nesmírně nemravně oblečená. Šla tak na zkoušku. :)

231
gabisollis
Reagovat

tak na moji otazku kolik je slizovi Pepovi mi nikdo neodpovedel tak jsem si to chtela zjistit sama na ofiko strankach primi a heledme se on tam Pepanek jeste vubec neni pridanej mezi soutezicima.:-)no dobra prace!!:-)

232
Poštovní holub
Reagovat

Pozor! Růžena chce ukázat ve vile taky prsa!Lidi jsou zvědaví na velký prsa, ne na malý. Ovšem znalec z Plesku říká, že Lucina je má pěkný.

233
Hooper
Reagovat

231 – jak by řekla štrůdla – nesoutěží.:-) Je mu 31, když už to potřebuješ vědět.

234
bobina
Reagovat

231 myslím, že 31-32, ale stopro to nevím. Ale tak nějak to bude.

235
Karolina
Reagovat

VB říká Slizounovi: Macura mu (Vladovi) poradil, že ten ublíženej je na tom vždycky líp, tak si hraje na ublíženýho.

236
lyndora
Reagovat

VB: „Víš co si myslím? Že mu ten Macura tady poradil, že toho ublíženého budou mít lidé radši.“
Úžasňák Pepa: „Mě to nezajímá“
VB: „Mě taky ne“

To jsou rozhovory. A Lucka všude byla a vše zná, pracovala na všech pozicích…

237
gabisollis
Reagovat

233-diky.:-)no tak zas nutne jsem to nepotrebovala.myslim,ze bych i dal bez toho v klidu usnula.:-)

238
XY2
Reagovat

Růža zkoumá smysl vily, zamýšlí se nad tím, kde jsou kamery a mikrofony, prostě sleduje, jak a za jakým účelem to je, víš co.

239
lyndora
Reagovat

VB „Mě tady první 3 dny všechno tak bavilo, soutěže…“

240
trdlo
Reagovat

Myslím si, že Vladova nenálada může pramenit z poznání, že vlastně úplně každý z návštěvníků vily tam přišel s úkolem zničit nebo alespoň rozložit Vlada. Možná taky pochopil z toho, co se teď ve vile děje, že štáb si připravuje jiného vítěze – VB. To nepřidává na náledě mně, natož jemu.

241
Karolina
Reagovat

Krasoň vyzvídá na Slizounovi: A co si myslíš o Evičce, támhle?… asi má ještě málo materiálu do dalšího čísla…

242
okkvp
Reagovat

tak další zapnutí kamery mi opět nezpůsobilo dobře …

243
Karolina
Reagovat

KrasoŇ: Já jsem nespal půlku noci, nebo spal, ale nevím o tom…

244
sa_rah
Reagovat

No toto?!?

13:04 23.09.13 PRIMA – Co se děje ve vila

Tomasovy se zdá, že je ve vile nuda

245
bobina
Reagovat

Redaktůrek měl 15 kg ve svalech. Nelíbilo se se mu to tak to shodil. Jůhelák na něj: drogy a tak a šlo to dolů hned co? Redaktůrek no to neee, já jsem furt na kameře to si nemůžu vůbec dovolit.

246
Anonymní
Reagovat

tak jsem si šla přečíst co se dělo ve vile…nic…juknu honem na kamery a pádím z nich pryč….válející nadmutý boss…brrr

no nic,konečně budu mít víc času,než šmírovat VV

247
Karolina
Reagovat

Slizoň si hraje na filharmonika… Dneska sluch dostává zabrat…

248
Adéla
Reagovat

Bože to je duo Slizoun a Krasoň, jak postavičky z pohádky.

249
Brutální Petúnie
Reagovat

Slizoun vrzající je snad horší než Slizoun mluvící… Hoďte mu někdo pětikorunu do „kasičky“ at přestane!

250
Karolina
Reagovat

Lůca: Tak budem něco dělat, ne?

VB: Víš, co je zvláštní, že někoho uspokojuje hrát celej život na jeden nástroj… zvláštní…tady si sedneš a fidláš…

251
piha
Reagovat

229-to sedí…Pepa mi jako chlap neříká nic.Z momentální sestavy se mi jako chlap-ppouze vzhled líbí Vladko a pisálek.Ale na El Nina nemá ani jeden.:-)

252
Brutální Petúnie
Reagovat

Já vím, že bych měl mít přehled, ale… Co je na tom Tel Avivu tak strašně gay friendly, že tam Kraso-pisálek posílá Láďu? o.O

253
sa_rah
Reagovat

Hluboký postřeh Moderátorův:

Ládíku, v Tel Avivu! tam by ses měl jako gay

? ? ?

254
Karolina
Reagovat

Krasoň by chtěl žít v Barceloně nebo v Tel Avivu. Říká: Ládíku, tam by ses měl v Tel Avivu, jako gay, to je neuvěřitelný město…

255
bobina
Reagovat

No vidím rozesmátou Evču jak se válí na polštáři vedle redaktůrka, to ještě holka netuší co o ní navyprávěl.

256
sa_rah
Reagovat

VB ke koncertnímu Mistrovi Pepanovi:

„prosil bych 4. serenádu od G. Verdiho“

Tak to ju!!!

257
Karolina
Reagovat

Teda… fakt mi chybí Vladko, jako by na něm aspoň jedna kamera nemohla zakotvit. Čistě pro estetický dojem… ráda se na něj koukám a tiše mu závidím vlasy… :-)

258
sa_rah
Reagovat

Lů by chtěla jet na … takovej ten rockovej festival, co je …. v cizině

259
Karolina
Reagovat

Namísto něj tu máme vrzavýho Pepana. Vypínám a piště prosím, večer si vás, statečnější, přečtu. :-)

260
s.liscok
Reagovat

1 VLADKO 1.70
3 MIRKA 6.00
4 NIKOL 5.00
5 LADISLAV 9.00
7 LUCIE 10.00
11 PAVLÍNA 12.00
12 ROMANA 10.00
13 EVA 20.00
14 THOMAS 30.00
16 muž 1.60
17 žena 2.05
18 JOSEF 10.00

261
Karolina
Reagovat

*pište… pištění obstaraj ve vile… :D

262
sa_rah
Reagovat

Růža ještě s nikým nemluví…. nebo je všechno, jako pokaždé u ní, zas všechno jinak? :D

263
Sylva Langrová
Reagovat

Vítěz musí být Vlado.Už jen proto,jak štáb používá všemožné způsoby,jak ho dostat na psychické dno.A všimla jsem si,že pokud se tam zhroutí kdokoli jiný,hned dotyčného zhrouceného někdo povzbudí,utěší.Vlada nikdo.Mám ho ráda a je mi ho líto.

264
T.M.
Reagovat

VB a Pepa by si mohli založit kapelu. Dokážete si představit VB jako hudebníka?

265
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

257 – to jsme na tom stejně :-)

266
T.M.
Reagovat

263: Souhlasím, musí to být jedině Vladko a nikdo jiný vůbec nepřipadá v úvahu.

267
Valča
Reagovat

Proč pořád cpete tu Mirku na druhé místo
Vlado dlouho nic….a pak někdo
Já nemyslím že ta Mirka tam vydrží dlouho a navíc mě teda sympatická není.

s.liscok
260

268
gabisollis
Reagovat

264-Ne!

269
Brutální Petúnie
Reagovat

Je ironické, jaké jemné zvuky se linou z xylofonu a pak se podíváte na VB, kterej do toho agresivně buší s výrazem vraha kotátek! :P

270
sa_rah
Reagovat

263

pořád si říkám, jestli tohle měl Vl. zapotřebí? ? v „jeho věku“, jak on o svých 35 s oblibou říká. Že tam vůbec lezl!

272
EvkaD
Reagovat

Ahojte, tak dnes mám náhrad. volno!
Je mi blivno, jen se podívám do novin v práci, všude je, že reportér chválí VB, je dokonce i chytrý a Vladko je velice arogantní, prý!!!
Taktéž Týdemn, píše, zatím to držel veterán Vladko, jenže až vypadne, na co se budou lidi dívat, má Prima záložní plán??? Takže s Vítězství Vláda opravdu tv nepočítá.
27 Adélko, já se na to nemůžu dívat, bohužel, asi nejsem na podvratácký soutěže dělaná, rozloží ho zřejmě velice rychle, je starší, už ho to asi nasere víc, a až se dozví, že jsou proti němu všichni!!
28, a to je to, že ty se popíráš!! Koment 28 a 30. Ty tam chceš toho podvraťáka co nejdřív, ok, pak se ti nemůže zhroutit svět, když Vladko nevyhraje, nevyhraje, on tam s ním být nemůže, chápeš to????
137, přesně to bych udělala být Vladem, já tedy si myslím, že by měl i na těch 100 000, pokutu, ale raději než ho posílat z duelů mezi ty parchanty zpět, pomohla bych taky!!
Pepa u mě na samém dnu, přímo s VB!!
Další zabitý RS, a to co bude opět v rekapu. Kolikpak by se dnes našlo lidí, co budou palcovat VB?? Kdo by takového dobráka palcoval?? Na něj jediná věc, odvézt ho polcie a dát mu tak 3 roky natvrdo.

273
gabisollis
Reagovat

270-tak 5mil.na ulici nenajdes,vid?:-)a ja mu je ze srdce preju!!!!!

274
sa_rah
Reagovat

Pája:

„za to jsou ale, bacha, dobrý MENY“… myslela asi Money, zřejmě jihočeský dialekt

275
sa_rah
Reagovat

PROČ čte VB Moderáttorovo příjmení jako Krušina? :D
Že by světák?

276
fáber
Reagovat

Já jen doufám, že pokud vypalcují Evu, že bude mít „koule“ si vzít VB. Že by se nevrátila nemám obavu, pokud bude v duelu VB s kýmkoliv tak Vladkovi fans zahlasují jako nikdy :D. Jde jen o to, aby se do toho duelu dostal. Byla chyba že vypalcovali Zdeňku, VB tím ranili jen na chvíli a teď, jak tam nemá Zdeničku se soustředí na sviňárny a na to aby co nejvíc škodil „npřátelskému“ táboru.

277
jenka
Reagovat

Já jsem boss, všechno řídím a všemu rozumím :-D

278
sa_rah
Reagovat

273

o to vůbec nejde, on je taky můj fanynka .)… ale jestli mu to za to vůbec stojí, aby se pak z toho dalších 5 let nemusel léčit. Notabene, výhru v kapse pořád ještě nemá…

279
EvkaD
Reagovat

263, 266, vy to fakt nechápete? Vladko to nevyhraje, tím jsem si jista, že bych i vsadit šla, jak to nedělám a neudělám! Vláda využili, rozjezd, zájem o soutěž atd..
Teď budou dělat prasárny, pojedou i média, nehodí se jim stejná osoba na vítěze…prezentace, reklamy atd..
Nejvíc mi vadí ty podrazy a to, že snad chtějí z Thomase udělat klaďáka. To je jako udělat z kočky psa:-(

280
Valča
Reagovat

279
a všici koukají na Vladečka…
a pište si co chcete bulváristi…
hmm ten krason se ani Vl nepodívá do očí…

281
Valča
Reagovat

Růža sportovní „outfit“ pěkné tenisky a tepláčky i culíček…k orchestru pecka

282
sa_rah
Reagovat

277

Zejména hudbě! … serenáda od Verdiho… auuu!

283
EvkaD
Reagovat

276, fáber, já doufám, že se dostane VB do duelu!! Musí, jinak je to Vladka konec, on tam s ním nevydrží. A Eva koule má si ho vzít..

284
gabisollis
Reagovat

279-ale no tak.ja bych to tak cerne nevidela.:-)pokud se nemanipuluje s hlasama sms tak neni o cem mluvit.a nejakej pisalek z plesku ho nemuze ohrozit.

285
Adéla
Reagovat

On by Vlado možná i vyhrál, má velkou podporu, ale nesmí se složit a odejít sám z vily. A to nevím nevím jestli dokáže. Má to o dost těžší než v první řadě VV. Tak uvidíme.

286
T.M.
Reagovat

279: A myslíš že se jim povede zmanipulovat diváky natolik aby začali hlasovat pro někoho jiného? V případě někoho jiného by se to možná povedlo ale v případě nedotknutelného Vladka který je pro Česko něco jako modla to budou mít hodně těžký. A nebo zfalšují sms hlasy? Pokud by třeba Nikol měla víc hlasů tak nevěřím že by to proběhlo fér cestou. Buď by za tím byla Prima nebo by Gino zvenčí hlasy nějak pojistil. Vždyť ona je oproti Vladkovi ve všem tak strašně průměrná a nezajímavá. A nikdo jiný už to opravdu vyhrát nemůže. VBho lidi nesnáší natolik že to jestli tam je nebo ne nemá vůbec co dočinění s Vladkovou výhrou a lidi v tomhle sporu vždy budou na straně Vlada.

287
fanny vladkova
Reagovat

Panebože, co na oficiálkách sedí za idiota? 13:48 Výce smíchu!!

288
Valča
Reagovat

286
souhlas

289
sa_rah
Reagovat

281

on Moderátor taky vypadá, jakoby vytáhl po dědovi spodky .) , doufám, že je pořád naboso a v mokasínech

290
T.M.
Reagovat

283: Až donedávna sem si myslel že sem tady největší pesimista a schýzař já. Ale na tebe teda nemám.:D

291
fáber
Reagovat

Zatím přes veškerý mediální humbug a totálně zkreslené rekapy není nikdo, kdo by se Vladkovi mohl postavit. Já myslím že tohle Prima ví a že se tím spíš jen snaží navodit atmosféru aspoň trochu vyrovnaného souboje. Hlasování , které jediné ukazuje skutečnou podporu je až příliš tristní pro jeho soupeře. Na koho Vladko ukáže, ten se vrátí zpět s obrovskou převahou. Jeho fans mu prostě chtějí udělat radost.

292
Poštovní holub
Reagovat

279 – To je, jako udělat z mrkve tvůrce RS.

293
NU
Reagovat

287
nechápu????

294
Poštovní holub
Reagovat

287 – Těch idiotů tam sedí mnohem víc.:)

295
sa_rah
Reagovat

293
a „výce“ taky nechápeš? :D

296
sa_rah
Reagovat

287 + 294

oNi se periodicky střídají…. dneska má službu TenCoSotvaProšelZákladku :) :)

297
NU
Reagovat

„výce“ chápu jsem s Jungmanem
ale co jako s tím ??13.48 nechápu
odejdu za Husem a RS odpískám

298
anja
Reagovat

bude zase nějaký článek od Scalexe?… Scalexi?? :)

299
sa_rah
Reagovat

Moderátor houbičkou na nádobí právě setřel podlahu, sice jen rozlitou vodu z výrobníku… ale!

A ten jeho zdviženej malík, když pije nebo drží cokoliv, to je taky něco :-/

300
bordel
Reagovat

Ty pravopisný chyby na ofico VV – oni to omluví, že to byl tajný úkol pro toho, kdo to píše… Tady: BYLO TO SCHVÁLNĚ PŘECE, vy! samozvaní odborníci a pisálkové!

301
EvkaD
Reagovat

286, Tome, já když si vzpomenu na HP!! Dá se všechno.
Včera tady někdo psal, že bude hysterčit víc a víc a lidi to nebude bavit.
A vzpomeň si na tu větu Pepy, zůstaneš tady TY A TY…Nikol a Mirka, vy vyhrajete, ne on!
Ne pesouš, o to nejde, to je u mě prozření. Já jsem si fakt myslela, že vyhraje jasně…já fakt si nejsem jistá, a to jsem fanynka.
Jinak o kouzlu osobnosti, charisma, plnění úkolu, osobnosti, tam Vlado nemá konkurenci!! Tyhle osůbky, co by s cenou dělali??
Ale ve finále by sklidil šílené množství antihlasů ze závisti…i kdyby se tam dostal, ale věřit člověk může!

302
sa_rah
Reagovat

300

mno, chyby jsou tam od samého začátku… jen jich nebylo tolik, co dnes

303
T.M.
Reagovat

VB už docela zapadá zpátky do kolektivu. I s Nikol už se normálně baví. To by ho zítra možná vypalcovat nemuseli….

304
NU
Reagovat

Jé Růža zas nezná Stočesovou
dyt je tak stará jak ona
Růžo ty žiješ v korei

305
NU
Reagovat

VB chce vidět zpětně VV
chtěl by je za 20let pustit dětem

306
EvkaD
Reagovat

285, no…nebo odejde sám! V 1 měl jasné nepřátele, ale měl se o koho opřít. Tady nic, tady není nikdo, kdo by s ním promluvil ani, snad ta Eva. Nikola si myslí, že teď je výhoda s ním hrát, pak půjde tvrdě do něj. Ona bych řekla, že by měla být ta vítězka, obrazila už některé RS, tahle konečně by mohla klapnout!!
Všimněte si, jak VB je jako zadobře dnes, skoro se všema, jak tipujete palcování?? Romany bude všem taky líto…

307
Poštovní holub
Reagovat

300 – Nejsme samozvaní odborníci, jsme ti, pro které mají pracovat, jsme konzumenti. A jestliže se velké části navaluje, už téměř nepřetržitě, pravděpodobně vaří blafy-nejedlé a otravné. A to mají buď změnit, nebo změnit štáb. Neděje se ani jedno, takže… mrkev!

308
sa_rah
Reagovat

303

to tak! aby pak jihočeské holky měly celý další týden zas čeho litovat, o čem mluvit… raději ne, přeju mu brzké setkání s milovanou Štrúdlí

309
anja
Reagovat

na kameře 3 si Vladko na terase vypráví s lebzinama o svém příteli…….. pro mne balzám na nervy

310
bordel
Reagovat

306 – Já pořád věřím, že mu to většinově nesežerou, a bude to stačit…

311
EvkaD
Reagovat

309 pro mě taky, no holt je to tak. Pořád lepší než to žvanění Niky o HP…

312
T.M.
Reagovat

301: Já si myslím že ve finále Vladko bude ale jeho výhrou si teda taky vůbec jistý nejsem. To co říkal Pepa mě taky hodně nahlodalo, vlastně mě to hlodá už od začátku ten strach že to nakonec vyhraje Nikol…..pro mě je jakýkoliv jiný vítěz než Vlado absolutně nepřijatelný ale taky bych si na jeho výhru nevsadil, tohle fakt nevím jak dopadne….ale narozdíl od tebe si myslím že má svoje místo ve vile i VB, je blbý že se s Vladkem vzájemně nesnáší protože mě nevadí fakt ani jeden i když samozřejmě Vladko je pro mě lepší. Já bych třeba vyhodil nezajímavou Pavlínu, ta mi tam připadá že je opravdu jen do počtu. Pokud VB nevypadne tak to s ním Vladko prostě bude muset vydržet, zase tak často a tolik na něho VB neútočí. Chci aby vyhrál Vladko ale 5 mega ti nikdo za tři měsíce nedá a i Vladko by je neměl dostat tak snadno takže tenhle argument neberu. Je to právě o tom aby tam ti lidi spolu nějak vyšli i když se nesnáší a ty konflikty jsou na tom to nejlepší.

313
anja
Reagovat

na kameře dvě je V – LM a LP….. trojka mrtvě čumí do kuchyně, pardon

314
okkvp
Reagovat

301 -pro tebe a tobě podobné štáb hraje

315
NU
Reagovat

Nikol byla naivní v HP a se prej změnila.

no zas tak moc se nezměnila

316
NU
Reagovat

Pepa:
kde se vyrábí trubky.

Kraslice na hané: VB

317
Anonymní
Reagovat

O co jim v tom obýváku jde? Proč tak mažou Nikole med kolem huby?

318
Adéla
Reagovat

VB vypadne. Sice možná nejvíc palců dostane Eva a ta si ho do duelu vezme /nebo Růžu/. Může si hrát na kladného hrdinu jak chce, nás samozvané odborníky přece neopije rohlíkem!

319
sa_rah
Reagovat

314

ale jo, divákům na nerv

320
NU
Reagovat

Mě je ten Pepa nepříjemný.

VB: neposlali tužku

321
EvkaD
Reagovat

314, nehraje, manipuluje dějem. Místo samotných lidí, to manipulují oni..
To chození do Zpovědky, hlavně toho reportéra..VB..
Já se po takový době moc těšila, znechutili mi to a dokud tam ten lebkoun zůstane, a on zůstane. Přežije další palcovačku, to se vsadím.

322
EvkaD
Reagovat

A ten Pepa, člověk se těšil, další chlap, co z něj vylezlo za lepivý sliz…
Jak to bylo ráno? Ignoruje se Vlado s Romanou?? Nemluví na sebe? Vydržela to ona?

323
sa_rah
Reagovat

Slyším dobře?

VB sdělil plénu, že prý štábu řekl, že on ty přípravky na cvičení, co dostával, už NECHCE!

Něco mi uniklo a dívám se celou dobu na jinou kontejnerovku?

324
T.M.
Reagovat

Já bych se zase vsadil že tenhle týden už VB nepřežije. Byl bych šíleně překvapenej a šťastnej kdybych se pletl.

325
Gita
Reagovat

Bordel:
Včera jsi tu psal, že ráno bylo něco hrozně nechutnýho na kamerách a že můžeš napsat detaily pokud chceme… pak jste o tom psali i se scalexem, můžu se zeptat co tam bylo?

327
Péťa
Reagovat

pizizubka včera prohlašovala že ve vile moc nejí a opět je první u talíře:o))

328
piha
Reagovat

322-myslím,že Pepa tady nezískal ještě ani jednoho fanouška a to sem ted nechodím,neb není čas.:D Já ho viděla u té hry na hudební nástroje a hned jsem to vypla,to je děs.

329
Péťa
Reagovat

a ten její upištěnej řev je mi protivnější než Růženy, ta mně sice málo, ale někdy pobaví…

330
sa_rah
Reagovat

ještě že jsem po o-… vidět je, jak se v těch talířích přehrabujou, mísej rejži s omáčkou (nebo co to mají) jak vidlema v hnoji, tak se asi poblinkám

331
T.M.
Reagovat

328: Ale získal. Já jeho fanoušek sem hned od začátku ale až na Vladka tady mám poněkud menšinový vkus.:D Včera mě Pepa nepříjemně překvapil ale pořád ještě mu dávám šanci a jsem o to víc zvědavej co se z něj ještě vyklube.

332
NU
Reagovat

Zář 331
Pepan?
to už může být jen horší
nejen
ty půlžerdové kalhoty.

333
Gita
Reagovat

Mě nejvíc štvalo jak ze sebe Zdena zase dělala chudinku a zdůraznila, že má u sebe 58 korun…. at laskavě mlčí, když je někomu milejší ve 25 vyhodit sto tisíc za novou pusu, prsa atd. místo toho mít kde bydlet tak ať si nestěžuje. Za ty prachy mohla platit nájem leta…

334
bordel
Reagovat

325 – Rozmyslel jsem si to, promiň.

335
sa_rah
Reagovat

Pája: tady jsem vymletá

Jen tam?

336
Hooper
Reagovat

335 – taky mě to napadlo:-) Řekl bych, že odpověď je ne.

337
sa_rah
Reagovat

Psí škola Š. z P.

„Za nepříznového počasí cvičíme v areálu výmněníku…“

jestli by Lůca neměla VYMNĚNIT na chvíli výcvik psů za výcvik vlastní, nejlíp na základce

338
Péťa
Reagovat

bože ať ta Hráběnka nespívá, trhá mi to uši…

339
sa_rah
Reagovat

336

přesně tak myšleno .)

340
bordel
Reagovat

336 – Venku jsou v pohodě, říkal to i jejich spolupracovník a kamarád včera v noční show. A není důvod mu nevěřit, říkalo to tam (ve vile) spousty lidí…

Jsou lidi, kteří se „otevřou“ jako Růžena, a jiným to, a třeba pořádný přemýšlení, např. nad úkolem, prostě nejde, nebo zatím nejde.

Nic překvapivýho tam…

341
Crazy lady
Reagovat

Kamera 1: Růžena obědvá, hvězdný Krasoň si přímo proti ní u stolu kartáčuje boty.

342
Crazy lady
Reagovat

aha, tak Krasoňovi radí s oblečením jeho módní stylista.

343
okkvp
Reagovat

uf, Slizoň ve VIP

344
Prochor
Reagovat

300 – Vy samozvaní češtinářy výte houbi jak má vipatat pravopys.

345
sa_rah
Reagovat

340

dost možná… přesto by asi těžko kámoš obou do PP sdělil, že je Pája poněkud pomalejší v myšlení (=hloupá), i kdyby 100x byla .)

347
JanaH
Reagovat

344 Prochor : :-D

Podle ofika i dnešních úkolů to vypadá, že službu drží absolventi ZvŠ.

348
bordel
Reagovat

345 – Tak jinak… Mně ani náhodou nepřipadá hloupá. Takže jsem jen odkázal, že si to možná nemyslim sám. Nic víc, nic míň.

Nesmyslem typu: „pomalejší v myšlení = hloupá“, i kdyby to byla pravda i mimo vilu, se zabejvat nehodlám.

Ale kdo chce psa… atd.

349
bordel
Reagovat

346 – Je mi líto, ale já z něho zvracim především ze zcela jinejch důvodů, než tohohle…

350
trdlo
Reagovat

347 Možná Šedivá dohodila přivýdělek své ukrajinské uklizečce.

352
Gita
Reagovat

Možná je škoda, že tam není nikdo, kdo by věděl nebo odhadl, že lidem nejvíc leze krkem štáb… totiž ano, oni nesmí o štábu mluvit, přesto by bylo docela zajímavé, kdyby toho někdo využil.. konkrétně mě napadlo pár situací…
Největší jejich zbraní je samozřejmě přímý přenos – tam totiž nemůže štáb udělat nic… takže co třeba by bylo opravdu zajímavé:
– během přenosu někdo jde do zpovědnice živě. Po ukončení debaty následuje klasický Terezin koment „a nezapomeň, všechno zůstává mezi náma“ – na to by dotyčný rychle odvětil „Terezko, můžu se zeptat, proč to teda pak pouštíte všem sem na plazmu“? .. to by bylo zajímavý…
– když VB nerespektuje pravidla, třeba mluví bez portu, zajímavé by bylo kdyby se všichni domluvili a prostě si v tu chvíli ten port sundali všichni… to by se štáb taky neozval?….

A těch věcí je víc, ale třeba to s tou zpovědnicí by bylo myslim zajímavý… a určitě by se to navíc líbilo i divákům, proti pravidlům by na tom nebylo nic… bohužel na to asi nikdo z nich nemá „koule“.

353
junnie
Reagovat

ževraj Rytmus do vily??

354
bordel
Reagovat

353 – Spíš to ani nikoho nenapadlo ještě ani :-)

355
bordel
Reagovat

Uff, jsem taky češtinářský střevo, už mi to nemyslí jako jim ve vile…

358
bordel
Reagovat

353 – Ať už nevymejšlej nesmysly, udělaj dovolbu nebo žolíka z těch, co se hlasovalo, a nechaj konečně začít hru!

359
Hany
Reagovat

Ahoj,
četla jsem teď vaše poznámky ke včerejšku, můžete mi někdo napsat co Slizoun dělal? Jsem uplně mimo, nesledovala jsem a je mi jasný, že v rekapu se nedozvim nic a nebo zas jen co chce štáb.

360
bordel
Reagovat

A navíc je to neskutečněj idiot. Bože!

361
EvkaD
Reagovat

351, no právě, strkají to do bulváru, denně, do těch, co bohužel hodně lidí čte..do Květů to nedají!!

362
Hooper
Reagovat

352 – tak on by se přímák dal využít ještě efektivněji. Buď ironicky při zúčtování či přímo připsat na první volný řádek štáb a dát palec (samozřejmě neplatný tam). No a pak ještě duelanti v pátek ve studiu, výzva je primárně o zúčtovaném.

363
bordel
Reagovat

359 – Jako vždy:
http://reality-show.panacek.com/29719-vyvoleni-2013-online-kamery-19-9-sledujte-debatujte-informujte.html#comment-630931

Podrobně, ať to popíše někdo jinej, já na to nemám žaludek…

364
Péťa
Reagovat

ta má to cigáro v držce 24 hodin v kuse
http://img812.imageshack.us/img812/7623/92wx.png

365
piha
Reagovat

Nevím,co Pepa udělal,ale vadí mi vizáží a když promluví,vypínám to.Takže mi ani nevadí,že jsem uz týden neviděla kromě dnešních 10minut online ani rekap.Čekala jsem,že si místo Nina najdu jiného fanouška,ale už mě ani nasraný Vladův ksicht nezajímá….

366
Péťa
Reagovat

kompletní osazenstvo Chocholouškova ústavu:o)))
http://img196.imageshack.us/img196/9190/i6wx.png

367
sa_rah
Reagovat

348

Klíčové v mém příspěvku bylo sdělení, že kdokoliv asi těžko svého kámoše v přímáku shodí, že je pomalejší v myšlení… i kdyby to tak ve skutečnosti bylo a on by to moc dobře věděl.

Pomalejší v myšlení byl spíš laskavý eufemismus, nemusí se všechno hned psát „na plnou hubu“. Faktem je, že Pájino časté neporozumění řečenému i její leckdy neadekvátní reakce zrovna moc v její prospěch nevypovídají.

Ale chápu, že mnoho lidí to nevidí, nebo vidět nechce .).

368
Wanna be your monster
Reagovat

Tak co, ignoruje růžena Vladka, nebo už to nevydržela?

369
Poštovní holub
Reagovat

366 – Dnešní hudební úkol je takovým pěkným dárkem pro šmíráky. Úplně to slyším:“tak když se jim to nelíbí, tak ať si to ty k…y užijou!

370
woczko
Reagovat

Pokud se to s tím Rytmem (Rytmusem) potvrdí, tak je jisté, že štáb tuto soutěž svým přístupem pohřbil během prvního měsíce a teď se bude do konce soutěže snažit zvýšit sledovanost návštěvami různých „celebrit“ ve vile a zveřejňováním různých „skandálních odhalení“ v bulváru.

Za sebe mohu říct jen tolik, že jestli se někdy osoby stojící za touto bramboračkou objeví ve vedení nějakého jiného projektu, ani se na něj nezačnu dívat. Na poštu pro tebe, návštěvy vyhořelých „selebrit“ ani na protěžování některých soutěžících nejsem zvědav.

371
Wanna be your monster
Reagovat

Další návštěvu ne!!!! Chováte se snad doma stále stejně, když máte návštěvu?j

372
woczko
Reagovat

Jinak teď ta hra i zpěv vyvolených, to bylo něco strašného. Vidím, že pořekadlo „co Čech, to muzikant“ už v dnešní době neplatí.

373
anja
Reagovat

Vlado v křiváku.. mlask :))

375
Wanna be your monster
Reagovat

Je ta lůca aspoň v něčem dobrá? :)

376
bordel
Reagovat

367 – Klíčové v mém příspěvku bylo sdělení, že pomalejší reakce, navíc, pomalejší reakce ve vile, nebo někdy neporozumění řečenému nebo neadekvátní reakce, nic neříkají ani o jejím IQ, ani o jejím EQ, a tudíž ani o tzv. hlouposti.

A i kdyby, ano, pro mě je to milá holka, pobavili bychom se případně předpokládám normálně, a tyhle věci stejně neřešim.

Ostatně, tady na onlinu nezaznělo tolik vyprávění jich, např. pokud vím tu neproběhlo vůbec, jak třeba dělaly „nevimjaksetomenuje“ v supermarketu, a nabízely nějaký ty ochutnávky, a jak lidi šíleli, a málem jim to snědli ještě než to vyložili na pult, a jak se při tom hulvátsky chovali… atd. atp.

Prostě mi připadaj v pohodě obě, byť každá je jiná, samozřejmě…

377
Wanna be your monster
Reagovat

374 – samozřejmě, stejně jako VB je to ochránce žen. :D já myslím, že se na tom moc dobře bavil…a nebyl ten úkol náhodou z jeho hlavy?

378
bordel
Reagovat

374 – Zvratky číst odmítám, jedině, že to tu někdo stručně převypráví…

379
trdlo
Reagovat

A vůbec, co do toho tomu štábu kecáte? Dělaj to snad pro vás?

380
Poštovní holub
Reagovat

375 – Je! Vykouří nejvíc cigaret za hodinu.

381
gabisollis
Reagovat

378-nemusis cist tam stejne nic neni,ale ten nadpis!!!:-(

382
MonikaN.
Reagovat

374 – Zahranuje?????? Musela jsem si článek rozkliknout, abych pochopila význam věty. Bohužel ani pak se mi to nepovedlo. Moje snížená rozlišovací schopnost psaní mě a mně se mi momentálně jeví jako dětská hra:-D

383
jajaz2
Reagovat

374 – co to je za kopu hnoje, já to včera sledovala celé a …. tohle je tak překroucené.

Dyť naopak mám z toho pisálka pocit že se Růženě akorát vysmívá do ksichtu

384
bordel
Reagovat

381 – S Bleskem bych si nevotřel ani pr…, i kdyby by to byl jedinej toaleťák na světě.

385
woczko
Reagovat

374 – Vzhledem k té frekvenci článků v Blesku o „hvězdném“ reportérovi, to vypadá, že Blesk ho tam vyslal, aby mu udělal promo a posunul ho na úroveň selebrity rychlokvašky.

Nevím, kdo z vás ho znal před jeho vstupem do vily, ale já tedy ne. Pro mě zůstává stále nulou, co se živí psaním vylhaných příběhů.

386
bordel
Reagovat

385 – Asi tak… Oni se tihle šašci uměj schovávat za mimikry „hodnejch milejch“, ale přitom by z nich i pes zvracel…

387
woczko
Reagovat

Jinak se dá říct, že Prima posunuje product placement v pořadech na novou úroveň, person placement.

388
Wanna be your monster
Reagovat

Já myslela, že tam je Thomas tenconebrečídopodprsenky na okrasu, a jakože orpsklý frajírek a reportér z blesku, který se ani nesnaží předstírat, že má snad nějaké morální zásady…ale jestli z něj chtějí dělat ochránce žen, dětí, koťátek (a vosiček) tak to je zas trapas..

389
bordel
Reagovat

385 – A to že jsem na začátku napsal, že mi zatím nevadí, to byla dočasná lobotomie. Alew to bude asi tím, že jsem bulvárně nepoznamenanej, a dočasně vypadly antény ostražitosti…

390
gabisollis
Reagovat

Ja ho taky neznam,ale kdyz jsem cetla ze je z Plesku tak sem o nem zadny iluze nemela.proto jsem byla prekvapena,ze o vikendu jste tu o nem hezky psali coz se od vcera zmenilo.ja nemam online tak nevim.ovsem tyhle splasky co vychazi v plesku je teda sila.jeste,ze to sice dost lidi cte ale mysli si sve.

391
anja
Reagovat

ano, vyvolení jdou rapovat na terasu a vtom otevřou se dveře zásobovačky a tam bude haha další návštěva Rytmus :D

392
sa_rah
Reagovat

375

no jistěěě! psí škola Šumák přece :D

393
Wanna be your monster
Reagovat

Jelikož to nevypadá, že by měl kdokoliv o vypadlé vyvolené zájem, nešel by zařídit rozhovor přímo pro panáčka? Třeba se zdeničkou z kralic na hané? :)

394
Poštovní holub
Reagovat

Růžena ze sebe násilím rve „upřimný“ smích a sténá, že se počůrá. No, já se bojím, že se při tom tlačení pose.e

395
gabisollis
Reagovat

koukate na to nekdo?prej ta hvezda z plesku nerespektuje pravidla a dostal trest.co provedl a co ma za trest??

396
gabisollis
Reagovat

393-jezis jen to ne!!!

397
MonikaN.
Reagovat

393 – Výtečný nápad!!! Jen nevím, zda existuje na Panáčkovi někdo natolik otrlý, aby si pak nemusel vyplachovat oči savem a propíchat ušní bubínky ořezanou tužkou č. 2.

398
bordel
Reagovat

396 – Rozhovor se Šárkou Šedivou…

399
trdlo
Reagovat

394 – já si zas vždycky říkám, že se určitě pozvrací.

400
vanahana
Reagovat

ano,ten z Plesku dostal trest za to,že opět použil kosmetiku…musel se obléci do věcí „mimoně“ Ládíka…

401
MonikaN.
Reagovat

Zapínám kamery, krasoně v Ládíkových modelech musím vidět!!!!!:-D Snad mě za to nevyrazí z práce:-P

402
Anonymní
Reagovat
403
Karolina
Reagovat

383 – On se jim tam do ksichtu vysmívá všem. S|bírá materiál pro své „pleskočlánky“ a volně se inspiruje událostmi. Viz odkazy na články tady. Co taky čekat…

404
trdlo
Reagovat

398 – Ano! A otázky by jí mohl pokládat Scalex. :-)

405
haha bimbi
Reagovat

Já to nechápu, tu bulvární kampaň proti Vladovi. Je to až směšný, ovšem pokud jsem si všimla, naprostá většina diváků (resp. diskutujících) má jasno v tom, kdo je „hodnej“ a kdo je „zlej“. Ale proč se produkce (štáb? Prima?) neustále snaží ze všech sil o vykreslení Vlada jako nevypočitatelnýho blázna a toho hnusáka vébáka jako chrabrého a dobráckého ochranitele slabších a žen (žen pouze heterosexuálních, samozřejmě) – to je opravdu velká záhada. Ve dvojce mi připadalo, že protežování Jalovce je strašný, okatý, nespravedlivý… ale s touhle kampaní se to nedá vůbec srovnávat. Asi nikdo nepočítal s tím, že závistiví Češi můžou Vladovi dopřát podruhý výhru a zuby nehty se snažej to přehrát někomu jinýmu. Ale že zrovna největšímu vymaštěnci vily, kterej se ve 40 chová jako polodementní šestnáctilej puberťák, to je mi fakt záhadou :-/. Už jenom termín Vladovy ovečky, kterej používá POUZE vébé je zavádějící a manipulativní… A ejhle, ovečky už jsou najednou v Aha….

407
bordel
Reagovat

403 – Prima, a její prodejnost…
Měla šanci přeskočit Novu, ale opět se potápí do svejch vlastních sra…
(tři tečky, ale dám si pět kliků)

408
Poštovní holub
Reagovat

405 – Já už to skoro chápu. Koukni na ty dvě již výše zmíněné osoby v čele štábu a je zcela jasné, že VB je jejich krevní skupina a jediný možný model mužného chlapa.:)))

409
anja
Reagovat

Vladkomilky, užíváte si? Vladko semtam tančí na terase a zdá se v pohodě….. je celý v černém, sluší mu to…… akorát teda křivák si odložil, škoda :)

410
bordel
Reagovat

405 – Ať už je FB komunita jakákoliv, o FB si můžu myslet cokoliv (a taky že myslim), tak je to něco, co se nedá porazit pár idiotama, byť s kapsama plnejma lží.

411
MonikaN.
Reagovat

za Evou lítá asi 50 much, kdyby nehýkala, tak bych si myslela, že je mrtvá:-)

412
hledice
Reagovat

409 – to je protiklad těm všem figurkám, že?

413
Jáša
Reagovat

To by chtělo, až půjde Vlado do duelu, aby se v publiku našel alespoň jeden odvážný a zavolal na Vlada, odstup, dělají z tebe idiota. Netrap se tam.

414
Wanna be your monster
Reagovat

Nemyslím si, že se prima snaží Vb vykreslit nějak hezky..mě přijde odporný i v rekapech a i na onlinu primy se o něm píše dost posměšně.

415
gabisollis
Reagovat

ja si teda nemyslim,ze by mel Vlado odstoupit ze souteze.

416
Jáša
Reagovat

415
Je mi ho líto.

417
haha bimbi
Reagovat

409 – u mě zatím vede Vladko v bílý uniformě a kapitánský čepici. To mu tak strašně moc SLUŠELO, je to vyloženě uniformovej typ… :-)

408+410 – no to je to jediný, že hlasování je zatím (!!!) férový a určitě odpovídá právě reakcím na fejsbuku. Tam má ten dutohlavej primitiv fanoušků opravdu naprostý minimum, dle mého odhadu to budou takový stejný jako on – homofobní pitomečci nebo jejich děvenky :-))

418
violoncella
Reagovat

414 – ale ta antivladko kampaň mi přijde celkem zjevná. Už jen proto bude mít Vlado v každém duelu můj hlas jistý.

419
haha bimbi
Reagovat

413 – k tomu doufám nedojde. Jedna věc je bulvošová kampaň a druhá věc hlasování. Zatím Vlado a spol., má jasnou převahu, nevím, proč by měl odstupovat, to by byla podle mě pěkná blbost.

420
vanahana
Reagovat

kapela prý fanoušky nezaujala,tak mají udělat kapely dvě…rozdělí se tak,jak si jsou oblíbeni…ve VIP je Vlado,Eva,Niky,a obě holky + Lucka…zbytek druhá kapela…mají udělat píseň o tom,co jim vadí na druhé kapele

421
Wanna be your monster
Reagovat

http://www.iprima. cz/vyvoleni/videa-z-vily/zdenicka-si-nasla-praci

422
MonikaN.
Reagovat

mají se rozdělit na 2 kapely, složit na soupeře text a utkat se v souboji.
Růža si dobírá Krasoně, že je srandovní a Krasoň říká, že ukazuje svou pravou tvář, že je škodolibá.
Růža prý zpívat nebude, protože to neumí. To je mi novinka:-D

423
JanaH
Reagovat

409 anja : jsem to zapla a natrefila zrovna na ty Vladovy tance s rumbaloulema.
A znechucený koment dutohlava VB směrem k Růže : vidíš, kdo se tady předvádí? Nikola a Vlado, ty jsi hloupá… a dál byli mimo obraz i zvuk.

424
Wanna be your monster
Reagovat

VB: ty piješ od rána.

Růžena: jak od rána, copak je ráno?

425
Poštovní holub
Reagovat

Růžena už zase chlastá. A můžou rapovat! Já to nevydržím, poslouchat ji.

426
JanaH
Reagovat

Skákal Vlado přes švihadlo…
kontrolní otázka : kdo tuto perlu vyplodil?

427
MonikaN.
Reagovat

VB na Růženu: ty máš víno? ty piješ od rána?
Růža: neeeee, však jsem si nalila teď
VB: tak že od oběda

428
D.H.
Reagovat

Nedalo se to poslouchat. Ta uječená Pavlína, děsná Eva a opět trapnej Vladko. Jediná Nikol byla nejzábavnější a to ji moc nemusím. Jinak Thomas reporter super, konečně trochu pozitiva s Pepou a ne hysterické výlevy Vlada. A taktika jak znemožnit všechny mužského pokolení a ženy které mu nelezou ….. . A nechápu ty ženy, ketré ho opěvují. Předvádí pořád to samé dokola, vše má úžasně naučené. Tomu jsou všichni lidi ukradeni jde mu jen o jedno. Je to sobec s humorem jdeme si hrát na honěnou a tyhle přitroublé děcké hry. (mají být zábavou pro diváky)Když jsou všichni bokem od Vlada tak je zábava a lidi se normálně baví, ale jakmile je Vlado s nimi tak se to dělí a hází opovržující ksichty, nebo narážky . A pravidlo které dnes od Vlada zaznělo, že novej hráč se ihned po zbavení imunity vypalcuje – to je čestnej hráč. (Chudák se ani nemůže projevit.)

429
Jáša
Reagovat

419
Jak píšu, je mi ho líto a mám obavy, že to neustojí.
Jestli se tan tlak proti němu bude zvyšovat, nemá nárok.

430
Wanna be your monster
Reagovat

Mají zpívat o tom, co jim na druhé kapele vadí…HomofobHradil bude zpívat – láska je láska, když vlado chodí s klukama, láska je láska, když mirka chodí s holkama.

431
Prochor
Reagovat

VB by poslal domů z duelu v podstatě jen Šárku Šedivou, jinak vypadne i s tím sádrovým trpaslíkem.

432
Poštovní holub
Reagovat

428 – A ty už taky nechlastej.

433
Anonymní
Reagovat

tak Růže právě VB řekl „Ty vole ty chlastáš od rána?“ a Růža odvětila, že je blbý, že si teď nalila a že s tím začal Tomáš a že pije i Láďa. Tak hlavně že má zase výmluvu:-)

434
Poštovní holub
Reagovat

431 – Nejhezčí by bylo, kdyby odešli spolu, ruku v ruce, směr zapadající slunce.

435
Wanna be your monster
Reagovat

řeknětééé jí už někdo, že je alkoholik, proč jí to všichni tají? Co primo? je to myslím silnější příběh, než lebzinky.

436
Jáša
Reagovat

433
Jistě ona si nepřizná, že má problém.
To je celá Růžena oni, oni, já, já, já.

437
JanaH
Reagovat

Ne Tomíku, nevypadáš jako bonbon ze stromečku, vypadáš jak kikot na entou.

438
gabisollis
Reagovat

429-nebud tak utlocitna,on to prezije;-)
431-:-DDDDDDDDD

439
bordel
Reagovat

431 – Sise zbláznil, néé?! :-) Naopak, z duelu se Šárkou bychom poslali „zpátky do vily“ jí. O tom teda nepochybuj vůbec! :-)))

440
Wanna be your monster
Reagovat

Proč měli za úkol odnést ty štrůdliny věci…bylo by zajímavé sledovat, jak s tím panákem, co měl vycpané jen prsa, VB každou noc usíná….

441
Jáša
Reagovat

Může se ještě někdo divit, že Růženina holka raději zůstala u táty?

442
vanahana
Reagovat

noo takže by mohli na víkend poslat další návštěvu Mudr.Nešpor a jeho přednáška pro Růžu,že skoro nepije…

443
Ufonka
Reagovat

Přemýšlím o Tomconebrečídopodprsenky (388 W.B.M. moc se mi to líbí), jaký důvod má tam být, když vše co z jeho brka vzejde, má ze skutečnosti pouze jména. To si mohl vymýšlet z domova, ne? Nebo má ten člověk tak pokřivené vidění?

444
gabisollis
Reagovat

440-ty se jeste divis,ze stab nedokaze nic vytezit???:-)

Ruzena nikdy neprizna,ze je alkoholicka.a chudak ten co s tim prvni vyrukuje!:-)

445
Wanna be your monster
Reagovat

443 – no tyhle články asi nepíše on, protože je stále ve vile, tohle o něm píše někdo jiný. Na to, co vzejde od něj, jsem taky zvědavá. :)

446
MonikaN.
Reagovat

souboj kapel = Bohnice hadr!!!!

447
Jáša
Reagovat

444
Tak ona jí to vmetla Eva.
Mluvila sice jen o opíjení.
Že je alkoholička, zralá na léčení, si nikdo netroufl říck.
Nevěřím, že to nevědí.
Stejně pochybuji, že by abstinovala. Ta se jednou uchlastá.

448
mimo
Reagovat

Šárka zasáhla – zpívejte bez nástrojů.

449
krakun
Reagovat

VBčkovi to docela sekne – brzy si na kroj zvykl a v tej „čepici“ je jak svatojánskej brouček

450
Bodlak
Reagovat

SARKO, SARKO kam jsi ten trakar trapnosti dotahla :-D

451
Ufonka
Reagovat

443 myslíš, že nepíše? Věřila bych na motáky skrz zpovědnici :).

452
gabisollis
Reagovat

445-on to namluvil ve zpovednici a nekdo to napsal.to video je na plesku.:-(je to bulvrskej povl.

453
Anonymní
Reagovat

445 – chodí do zpovědnice a tam to předává přece…píše to určitě Hoša

454
violoncella
Reagovat

Au..moje uši..Eva začala ječet.

455
Bazinga
Reagovat

čaute šmíráci

přečetla jsem vás, pustila jsem si je, vypla jsem si je, a zase si vás budu jen číst.

Tématický den „Hudbou proti samozvaným rádobyodborníkům“ na mne zabral.

456
Bodlak
Reagovat

Ruza je vesela … je tu nejaky odbornik, aby mi rekl jestli dneska bude mit zachvat nebo az zitra po „prstovani“?

458
bordel
Reagovat

Zajímá mě diskuze ve VIP, samozřejmě žádná kamera tam…

459
fáber
Reagovat

Ano, o teď už budou jen úkoly které budou ničit onlinové čumily. Do naší show si od nějakejch amaterkejch pisálků kecat nenecháme. A na Scalexe vyšleme nějaké likvidační komando !! My mu dáme , „důry“ !!!! :D :D

460
Ufonka
Reagovat

S kým hrála Lůca teď v kapele?
Přidávám se ke klanu, který má na ní silnou averzi. To snad snesu Růženu víc.

461
MonikaN.
Reagovat

458 – kamera mi jede, ale mám tam zvuk z terasooo, tak že unudlenou Lůcu:-(

462
Jáša
Reagovat

456
Já sice nejsem odborník a její stavy sleduji s otevřenou pusou.
Asi tak. U ní člověk nikdy neví, co je spouštěčem.

463
kozlík matěj
Reagovat

456 podle očí se to může stát kdykoliv. V pohodě není. Hlavně aby nebyla multiorgasmická a nevztahovalo se to i na tyto záchvaty.

464
JanaH
Reagovat

Ládínek s výkonem svého družstava spokojen, VBéčko by na ně rád vystrčil prdel, Růža řve cosi o boji.
VBé už valí do Lůcy, proč nebyla s nima, Růža prej před osmi lety neznala ani jedno sprosté slovo, nepila a nekouřila… a slizounek Hvězdný se dobývá do zpovědnice.

465
bordel
Reagovat

461 – Ano, kamera už ano, ale smíchaný porty i terasy.

466
Jáša
Reagovat

456
Jinak už jsem se taky dožadovala a prosila nějakého odborníka o posouzení.
Asi tu nikdo takový není. Škoda.

467
Prochor
Reagovat

439 – No tak mít Šárku Šedivou ve vile by bylo určitě lepší, než ji mít ve štábu. To zase musím přiznat:-) Ono by bylo lepší ji mít kdekoliv jinde než ve štábu.

468
Crazy lady
Reagovat

Z dnešního tisku :
Pusa plná pomluv!
Vladko se Thomasovi sice v jeho přítomnosti vtírá, ale za jeho zády ho také nešetří. To se mu ale může krutě vymstít! Jeho vychytralé úskoky totiž vidí diváci! Vladko si byl dosud jist svou převahou a jeho kroky směřovaly jistě k vítězství, s příchodem Thomase ale o své výsady ve vile přišel!

469
Bodlak
Reagovat

Kdyz jsem vcera (nebo kdy to bylo) videl ten jeji hysterak pri „louceni“ se Strudlem a pozdeji akci ve VIP loznici. Tak jsem si rikal ze neni uplne v poradku. Takze by me zajimalo jakej to byl export (psycholog-psychiatr) co jim na zacatku delal vysetreni. No ale pokud to byl nekdo jako Sarka, tak se neni cemu divit :-D

470
JanaH
Reagovat

V kuchyni élent po vaření, zbytky jídla na lince i na sporáku. Ale Romana všecko uklidila, má svědky kamery a viděl to i Thomas (neupřesnila který). :-)
Nádobí myje Nikol.

471
Ufonka
Reagovat

Proč ta Lucie vše přeřve, vidět není. Chci K4 tam není – je tam Vladko a Mirka a ona tam řve jak ….

472
MonikaN.
Reagovat

ve VIP důležitá debata Vlado – LM – LP, ale slyším každé 5. slovo, protože do toho huhňá Lůca odkudsi … achjoooo ten zvuk:-((
LM se bojí, že si ji VB vezme do duelu

473
Bodlak
Reagovat

471 – protoze zvukar je MEGAMRKEV :-D

474
JanaH
Reagovat

Tak Hvězdný potvrdil naše podezření : úkoly pro vyvolené vymýšlejí opravdoví profesionálové.

475
Prochor
Reagovat

Naše heslo dne soudruzi a soudružky: „Plány úskočného imperiality Vladka zhatí náš férovej chlapec boubelatý“. Ale stokrát opakovaná lež je málo. Musí nasadit další zbraně Rudého Práva. Já bych vsadil na lidskou závist. Je potřeba opakovat neustále kolik Vladko vyhrál a jak by bylo nespravedlivé aby vyhrál podruhé. Měli by dostat šanci ti druzí, třeba náš férovej hoch hrdina, na kterého čekají zlí exekutoři.

476
Ufonka
Reagovat

Nemáte pocit, že dřív byla zesílená Růža a teď je Lůůůca?

477
cathy
Reagovat

Šmíráčci díky za info! Koukat se na to nedá ale tady u samozvaných odborníků se vždy pobavím dobře. Některé postřehy jsou opravdu vydařené a tak se u VV konečně zasměju:-)

478
Scalex
Reagovat

Zastanu se Šárky Šedivé – bylo by dobré mít ji na postu hudebního dramaturga. Nemůžu si pomoct, tam odváděla vynikající práci už ve VV1. Tehdejší hudební podkres rekapů byl jak blesk z čistého nebe, na takovou kvalitu a nápaditost jsme nebyli na českých stanicích zvyklí.

Nevím, jestli se alespoň částečně věnuje hudební dramaturgii VV dál, ale v rekapech je muzika pořád dobrá a to, co jim pouštěli do Vily během večerních párty, bylo taky slušné. Mám dojem, že to sami VyVolení nějak komentovali (tedy ti, co mají dobrý vkus; nepočítám Romanu a buldočinec), že jim hrajou obzvlášť dobře… a i lidé tady v diskuzi to kladně komentovali.

No jo, ale co je to platný, mít super muziku, když všechno ostatní je otřes… 8^(

479
T.M.
Reagovat

Oni neví že ten HOST je jenom HOST? Nebo on bude palcovat taky?

480
Lina
Reagovat

352 – to by bylo super… hlavně to s tou zpovědnicí, za to by je nemohli nijak penalizovat, oni se nesmí bavit a nadávat na štáb, ale můžou se ptát :D A těch dotazů by přímáku fakt mohlo být víc, tenhle by byl obzvlášť „výživný“…

482
woczko
Reagovat

468 – Je hrozné, že si „novináři“ dovolí nějakou událost úplně překroutit, i když vědí, že kamery jedou online a každý, kdo se dívá, je dokáže usvědčit ze lži.

Ani nedomýšlet, kolik pravdy je v jejich článcích, o událostech, které se online nepřenáší.

483
JanaH
Reagovat

Vyvolení se mají svěřit před plazmou s intimitami ve vile.
Moje podezření o absolventech ZvŠ ve štábu se potvrzuje.

484
JanaH
Reagovat

483 doplnění : a tajemstvími ve vile.

485
mimo
Reagovat

Šárka přes reprák upřesňuje, jaké intimity (rozuměj nechutnosti) chce slyšet.

486
JanaH
Reagovat

Hlas ze štábu upřesňuje zadání úkolu a vyžaduje větší intimity, hlavně v noci pod dekou.

487
MonikaN.
Reagovat

VB dostal ránu. Lesbinky přiznali šmajchlování pod dekou se Štrůdlou, ale prý jen ona, ony nechtěly.

488
JanaH
Reagovat

Haha, Pavlína upřesňuje velkou iniciativu štrůdly v kauze líbání, doplňuje Mirka. Prej je štrůdla pod peřinou osahávala.

489
MonikaN.
Reagovat

Ládícet si prý párkrát ošmajchloval sám sebe.

490
jajaz2
Reagovat

Romana držela Zdeničku za prsa

491
Brutální Petúnie
Reagovat

Tak já přijdu domů, zapnu to a Růža si dlachní špeky.

492
MonikaN.
Reagovat

jeeeesus, Štrůdla spala s Růži ňádrama v ruce!!!!! konec!!!!

493
krakun
Reagovat

Růža:
„občas si tahhle prohmatávám přicho, ale mezi nohy si nehmatám. No a potom ještě jedna věc, v noci se bojím, tak jak jsem spala se Zdeničkou, tak jsem spala a jen jsem ji držela za prsa“ :-)

494
JanaH
Reagovat

Ládínek se sebeuspokojuje na WC.
Růža ukazuje, kam si sahá na břiše. V noci držela štrůdlu za prsa. MBéčko škrábala a představovala si někoho jiného.
Mirka si rovnala šňůrku od tampónu. :-D

495
MonikaN.
Reagovat

VB si šáhnul Šrtůdle všude, Štrůla votlapkala VB prý taky všude.

496
Hooper
Reagovat

Rovnání šňůrky od tampónu:-) Ale prstění se štrůdlicí bylo, to bylo vidět. Už to s vébéčkem seklo?:¨)

497
MonikaN.
Reagovat

Lůca i Nikola spí na břiše s rukou v klíně.

498
Brutální Petúnie
Reagovat

Prosím, vymažte mi někdo z paměti slovo „prdánkovat“

499
JanaH
Reagovat

Hvězdný trpí, má neustále erekci. Obdivuje Láďu za přiznání.
Slizoun přiznává prdy 200x denně.
Eva lakuje stejně jako Vlado.

500
JanaH
Reagovat

496 Hooper : Tomík má hlavu zabořenou hluboko v polštářích na sedačce a jako by tam nebyl.

501
MonikaN.
Reagovat

Vypínám, pro dnešek bylo akvárka dost.

502
Poštovní holub
Reagovat

500 – A kromě mozku mu chybí i brada.

503
JanaH
Reagovat

502 Poštovní holub : zato přebývá kůže vzadu na duté lebce.

504
jenka
Reagovat

Vlado a Eva 1* :-D

505
Jája
Reagovat

Prosím, proletěla mi tady Šedivá na koštěti a odvála všechny vlny, co to říkala LP o Štrůdli, že ji chtěla znásilnit? Reakce VB?

506
Poštovní holub
Reagovat

Růžena hlasem mudrce hovoří k Lm a LP, vy už nemáte zamilovanost, vy už jste na té rovině vztahu. To už sex nepotřebujete, to vám stačí jen vedle sebe sedět. Pavlin lehký úsměv hovořil za vše. A dál Růžu fakt nevydržím…zase Já Já Já…

507
JanaH
Reagovat

Růža vyzvídá na L+P, mimo jiné se vyptává i na registrované partnerství, probírají šaty.

508
Alah
Reagovat

Zajímalo by mne, jestli toto překrucování skutečnosti není žalovatelné…zejména s ohledem na to, že se hraje o 5 milionů…a rozhodují lidé z venku. Takto podané informace mohou soutěžícího poškodit a NEMÁ možnost se proti nim v průběhu soutěže bránit!

509
Poštovní holub
Reagovat

503 – Jani, možná mu zvrzli „Face Lift“.

510
JanaH
Reagovat

Na velkého bosse mluví hlas ze záhrobí, ten spí. Probuzen musí se smetím.

511
trdlo
Reagovat

Ví někdo, do kdy tam má ten bulvární šmejd být? Zítra při palcování snad stejně musí s pravdou ven.

513
violoncella
Reagovat

Kameramani zase chrápou..tři kamery na kuchtičku Nikolu. Plus zvuk z kuchyně na čtvrté kameře. Chjo..

514
JanaH
Reagovat

509 PH : pokud ano, měl by využít reklamaci. Štrůdla měla zaruku na silikony dvacet let…

511 trdlo : tím se taky utěšuju, že nejpozdějc před palcovačkou vysmahne. I když kdesi kdosi psal, že má pobyt na deset dní.

515
Poštovní holub
Reagovat

513 – Asi se zhroutili z hudebního odpoledne.

516
JanaH
Reagovat

Dopis : Nikol přišla o imunitu, má odevzdat modrý šátek.

517
jajaz2
Reagovat

tak teď je to fraška najednou tvrdé tresty jdou

Nikola si odložila modrý šátek tak ho musí okamžitě odevzdat

518
okkvp
Reagovat

Některé věci se trestají bleskem a zásadně. Zajímací.

519
Ufonka
Reagovat

Tak tedy drsný. Nikola vrací šátek.
Pravidla jsou jen pro někoho. Tak Nikča není vyvolená. Naopak štáb jí nemá rád.
Hlavně když miluje spící a nicnedělací Lucinku a všemíra VB

520
Poštovní holub
Reagovat

Mrkev ztvrdla. Nikol je potrestaná za šátek, Blbeček VB je nepotrestanej třeba za Vláďovu hlavu a tisíc jiných porušení pravidel.

521
Ufonka
Reagovat

Krasoň dostane modrý šátek, ne

522
okkvp
Reagovat

a co se to tam teď – se mi načítala kamera

523
Hooper
Reagovat

521 – taky mě to napadlo. Ale ne, že by Nikola byla v ohrožení.

524
mimo
Reagovat

Nikol je smutná

525
JanaH
Reagovat

Všichni svoláni Hvězdným do ložnice, slizounek T2 se převléká, napomenut štábem, že nesmí, tedy znova do Ládínkova oblečení, odvolán zpět do zpovědnice, čeká se.

526
Ufonka
Reagovat

Nikol že by začali vydeptávat? Včera zmalovat VB a dnes tak tvrdý trest

527
Ufonka
Reagovat

Strašně moc bych chtěla, aby Lucce zalepili ústa a přitom jí nařídili nespat ale vyvinout činnost.

528
T.M.
Reagovat

Hovno, oni jí vzali imunitu? Teď sem se zrovna nedíval. Ale v jejím případě je to stejně úplně jedno protože si ji nikdo do duelu nevezme a i kdyby VB dostal nápad pomstít Štrůdla tak to dopadne úplně stejně jako minule a předminule.

529
T.M.
Reagovat

VB žolík pro Štrůdla. To víš že jo. :P

530
mimo
Reagovat

VB si myslí, že Zdenička dostala žolíka a že čekají až se vrátí.

531
JanaH
Reagovat

VB : vrátí se Zdenička na žolíka. Já to chci. Prosím o to každej den.

532
Ufonka
Reagovat

VB a jeho spekulace jak mu vrací jeho Zdeničku na žolíka.

Romana udělala příběh o tom proč tam je Tenconepláčedopodprdy – prý aby dohlédl aby se nespikli vůči jednomu a taaak.

Nejlepší je – teď ho poslali pryč a my tady budeme furt čekat až se vrátí

533
Brutální Petúnie
Reagovat

Ach, zátiší s buldokem, fotem Zdeny, flaškou lídlácké koly a krémem z Avonu :D

534
T.M.
Reagovat

V tomhle bude mít VB smůlu.

535
Jana1
Reagovat

S tou imunitou Nicol to byl „žert“ VB.

536
JanaH
Reagovat

Tak když chvilkové sundání šátku značí, že o ten šátek ošátkovaný nemá zájem, tak by to mohli používat od teď všichni, ne? Se zeleným. :-D

537
jenka
Reagovat

Na K1 neustále VB, že by to nebylo jen zbožné přání, ale přímo tajná informace o návratu štrůdly. To by se mi tedy hodně nelíbilo. :-(

539
T.M.
Reagovat

535: Sem si říkal, bylo mi to divný že by jí to hned vzali. Ale ona a Vlado imunitu opravdu defaceto nepotřebujou.

540
Jana1
Reagovat

535Asi ne

541
mimo
Reagovat

Že by Šárka šla do cateringového vozu přemlovat Zdenu, aby pokračovala ? A že by štrůdla dělala drahoty? To bude dnes příběh? :-)

542
Janko
Reagovat

535: fakt? tak to je svině!

543
Ufonka
Reagovat

Těch prohřešků vůči pravidlům tam bylo a odezva žádná. Tady měla šátek u sebe, neměla uvázaný ale stála u něj.
No pokud by něco, má moje hlasy.

544
T.M.
Reagovat

I kdyby tam Štrůdla vrátili tak pro mě už by tam nebyla, já už bych ji tam k nim prostě stejně nepočítal. Jednou vypadla, diváci to tak chtěli a hotovo. Ale doufám teda že ať už je štáb jakej chce tak takovouhle pí****nu nevyvede. Žolík má být pro někoho nového kdo ve vile ještě nebyl a tereza už má posledního tak ho snad taky rozumně využije.

545
Helena Trojská
Reagovat

Zdravím všechny. Zatím jsem jen četla. velké díky Scalexovi, Holubovi aj. Nevím, jestli je možné ještě vydržet sledovat, když hlavní mrkev si udělala ze soutěže o 5 mega „růžovou zahradu“, či co. Ale, vzhledem k tomu, že konkrétní pravidla neexistují, bylo by opravdu dobré poslat Vébéčku fota Štrůdly zvenku.

546
DonnaS
Reagovat

Pokud je to s imunitou vtip, tak ho asi nevymyslel VB:

18:01
Docela tvrdý trest. Co říkáte?
17:59
Byl to Thomasův žert. V dopise stojí, že Nikol musí odevzdat šátek imunity, protože ho nenosí.
17:58
Dopis :) Vladko a Eva musí víc rozebrat svůj vztah.

547
Ufonka
Reagovat

To byl fake dopis? Nebo si děláte srandu. (šátek-Nikola)

548
Anonymní
Reagovat

Podle me fake bylo to co rekl VB poprve, tedy “ Vladko a Eva musí víc rozebrat svůj vztah.“ To s tou imunitou Nikol bylo od stabu.

549
mimo
Reagovat

546 – Vladko a Eva musí víc rozebrat svůj vztah, byl vtip VB. Odebrání šátku vtip nebyl.

550
JanaH
Reagovat

535 Jana1 : žert byl to, že má Vlado a Eva vysvětlit svoje techtle mechtle pod peřinou.

551
Ufonka
Reagovat

Nikča asi těžce vydýchává – přikrytá.
Trošku mě překvapilo, že nikdo se jí nezastal vzhledem k tvrdosti trestu.
Bylo to již někdy v minulých řadách?

552
T.M.
Reagovat

Tak to je divný s tím odebráním imunity.

553
Crazy lady
Reagovat

Kdybych nevěděla, že Hradil je bezmozek, tak bych z jeho výrazu usoudila, že přemýšlí.
Ach, zdeničko….ale já ti odpouštím.

554
T.M.
Reagovat

Ale ona může být úplně v klidu když viděla svoje procenta v duelu.

555
mimo
Reagovat

Tereza vždy říká: Šátek musíš mít neustále na sobě.

556
Poštovní holub
Reagovat

545 – Podařilo se mi zavřít zobák až teď, dělal jsem sochu, protože VB pronesl vážným hlasem, když se někdo zmiňoval s despektem o Rychtářovi Džambulínkovi: „Prosím vás, proč si myslíte, že když je chlap chlap, musí být hned špatnej“. Zdá se vám někomu, že něco tak tupého a agresivního, jako jsou tito dva ubožáci, je chlap?!

557
Dáša
Reagovat

No to sa zase onlinista vyznamenal, píše naozaj ako blb!

558
:-)))
Reagovat

z jakýho důvodu a na co čekají v tý ložnici?

559
mimo
Reagovat

Mohlo se stát, že by Džambulka přecucíkovala a čeká se až vystříliví? :-)

560
T.M.
Reagovat

Stejně tam kromě Vlada není nikdo kdo by mohl Nikol vyřadit tak jí to může být úplně šumák.

561
kozlík matěj
Reagovat

556 On určitě myslel, že chlap je chlap jen když má ty svaly (sádlo) jako on . Třasořitky a jiné zařazuje do skupiny „buzíci“

562
DonnaS
Reagovat

554 T.M.

Ona Niki jasně řekla, že jí neštve tolik to, že nemá imunitu. Ale rozčílilo jí, že někteří jsou dokola napomínáni a trest nikdy nepřijde. A když už přijde, tak i ten se porušuje.

563
Jana1
Reagovat

542 nějak jsem to přehlédla, asi ne

564
Péťa
Reagovat

desetiletý děcko si prohlíží fotku svojeho štěňátka, to je trapák…
http://img202.imageshack.us/img202/4656/cbj2.png

565
Poštovní holub
Reagovat

561 – Má tam silikon, byly se Zdéňou spolu.

559 – To je velmi reálné vysvětlení!A tím by se posunul štáb z pozice mrkve na úplně nejnižší možný stupeň takového toho hnusného slimáka, co ho nežerou ani slepice.

566
Ufonka
Reagovat

Klidná neklidná, jde o to, že někdo je postižen a druhý ani za projev násilí ne. O tom, že si někdo pouze myslí, že úkoly plní a tím že to řekne nahlas že úkoly plní jsou všichni spokojení. Samozvaný onlinista to vidí a kritizuje a tak se mu to asi dělá najust.

567
Capri
Reagovat

VB má velmi nízké povahové hodnoty a tudíž je podle něj chlap jen ten který je na jeho úrovni… nic víc a nic méně.

568
mimo
Reagovat

Vypadá to, že Vlado se zamiloval do Evina krtka. :-) Pěkně se s ním mucká.

569
koc
Reagovat

ze by Dzambulka ?

570
EvkaD
Reagovat

Prosím, nebyla jsem tady 2 hodiny, to je pravda, že Niki nemá imunitu?? Nemiluju ji, ale to by byl vrchol!! Dají ji VB??

571
L
Reagovat

Počkat… ona má přijít Ifetka?

572
okkvp
Reagovat

Myslím, že nic nebude, že to byla jen zkouška pozornosti přihlížejících.

573
Kamča
Reagovat

Na FB VV se lidi baví o tom, že když někdo odevzdá šátek imunity, tak prý ho automaticky získává boss!

574
Capri
Reagovat

Blesková žumpa ve vile… fuj. Jdu pryč…

575
koc
Reagovat

571 – to ne, ale alespon by PRima udrzela kontinuitu v tom jak klesa niz a niz s VV

576
okkvp
Reagovat

tak bude Plesk Třesk, čiliže to můžu klidně zas vypnout.

577
Anonymní
Reagovat

No to víte že by se VB radši vyměnil se Zdeničkou a měl ji pod kontrolou ve vile než bez dozoru venku a nevědět co dělá…

578
Poštovní holub
Reagovat

Tak trapárna pokračuje. Rozhovory s Vyvolenými, šišla se ujme svého řemesla a všechny vyzpovídá. Tak to už se mi nechce sledovat a pokud by dali VB Nikčinu imunitu, další sebepoškozování si rozhodně zakážu. Odolní a stateční, prosím pište. Díky! A zatím ahoj!

579
Hug
Reagovat

Už nedřepujou? Největší bojovnice za dřepy řekla do prdele a nikdo nic,ani ona

580
Jája
Reagovat

565 – španělský slimák

naše drůbež i ptactvo se už ho naučili likvidovat. Pěkně ho odřou o kámen nebo beton a šup s ním do volete. Pošlete mrkev na Moravu

581
Marka
Reagovat

Tak jsem si pustila znovu tu část Duelu a Tereza neřekla Niki ani slovo o tom, že nesmí šátek sundavat. Jen, že má imunitu, vrací se do vily, má vzít kufr a pozdravovat.

A teď toto. Ve srovnání s příštupem k VB je tohle hnus.

Štábní mrkev je prožraná červama!

582
mimo
Reagovat

Bude zajímavé co VV při interview řeknou a jako pak Plesk sestříhá. Bude to takový pohled pod pokličku hrnce s fekáliemi.

583
T.M.
Reagovat

573: tak to by bylo super. Já bych VBmu imunitu strašně moc přál. Vyloženě od srdce.

584
Poštovní holub
Reagovat

580-Ještě jsem to zahlédl. Jo, jo, to by byl moc pěkný a užitečný způsob, jak se štábem mrkvem zatočit!

585
Poštovní holub
Reagovat

Ale závazně říkám, že já to žrát nebudu!

586
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Už mě to zkurvený nadržování Hradilovi pěkně rozčiluje. Pardon za slovo zkurvený.

587
Hooper
Reagovat

ředitelkazeměkoule – 5 kliků, šup

588
chelsy
Reagovat

573: Na FB už mě nic nepřekvapí. Tam je to stádo tupých tažných zvířat. Bohužel :( Včera jsem tam s nimi skončila, protože mi tam z těch lidí bylo už na zvracení.

589
Péťa
Reagovat

587
nemusíš ja sem boss!!

590
okkvp
Reagovat

za chvíli na tom budem tak, že budem vybírat na odměny pro dobrovolníky, kteří budou ochotní sledovat kamery a psát jestli je štáb ještě mrkev nebo už se stává humusem

591
Capri
Reagovat

586: To chce klid a nožky v teple… :D Dřív nebo později na něj dojde…

592
lyndora
Reagovat

Vlado“ Tak pánové, koukejte jak se to dělá“
To bylo absolutně nádherný a krásně provokativní. Prostě borec :-)
A u stolu dva totální balíci čučící jak puci.

593
Jana1
Reagovat

Myslím, že příště jako host přijde Rosenberg a začne je vyučovat porno.

594
NU
Reagovat

Září 593
přesně

Co to zas je, Plesk. Mrkve a bez chřástu.

595
Hooper
Reagovat

593 – v tom případě vébéčkova akce „Zdenča zpět do vily“ dává smysl.

596
kozlík matěj
Reagovat

Ty dvě Rů a Lů ještě nedokouřily nebo je to dobrá záminka poslouchat
?

597
JanaH
Reagovat

592 lyndora : pánům pěkně zaskočilo a doteď to nerozdýchali. :-D

598
vanahana
Reagovat

buldok…blééééé blééé bléééé …opět city city city

599
NU
Reagovat

Láda bude mluvit

600
JanaH
Reagovat

Po celou dobu rozhovorů Hvězdného na terasó s vilany Růža „kouří“ a čumí jim do huby.
Před chvílí šla kouřit Lůca a ač Sliz nekouří, čumí taky.

601
Capri
Reagovat

Mirka je vážně pěkná holka, ale pod jednou podmínkou… nesmí se hýbat. :D

602
upsik
Reagovat

Tak zase tady…
koukám Šedivá už vše kočíruje sama (zajímá se jen o fekální info)…:D

603
okkvp
Reagovat

Ládíku, ty jsi se přiznal, že jsi ve vile onanoval, jaký to bylo? …. Kde jsi vzal inspiraci ?
ntv, se mi z inteligence dělají hvězdičky před očima

604
NU
Reagovat

Ládík
má nejméně rád Vlada.

605
JanaH
Reagovat

Už čumí i Tomík, Ládínek má nejmíň rád Vlada a nejraději má Lucku.

606
Hug
Reagovat

Dotaz na Thomase koho máš nejradši z vily:
Tak nejradši jsem měl Zdeničku,ta už tu není,takže mám nejradši Romču,EVIČKU ,Pepu a tebe (Tomíka)
Místo Lucinky řekl Evičku,tak to museli točit znovu:)

607
upsik
Reagovat

k3 – rozhovor živě

608
NU
Reagovat

Lucku občas zaráží
Vladovo chování.

Mě zase tvoje Lucko.

609
lyndora
Reagovat

597 JanaH: Jo, když je macho i gay, pak se chlapům co jsou chlapi protáhnou obličeje ;-)

610
Hug
Reagovat

Tak su zvědavej,jestli bude mít Ládík koule na to dát Vladovi palec…

611
Bobby Brown
Reagovat

593 – já jsem s ním viděl rozhovory v jednom dokumentu a tam byl docela v pohodě.

612
bordel
Reagovat

ŠTÁB AŤ POMŘE NA RAKOVINU!

613
JanaH
Reagovat

Lucku zaráží občas Vladovo chování, jinak jí nikdo nevadí… nezachytila jsem vše.

Na Nikol ty samé úchylné dotazy jako na všechny. Nesnáší VBéčko.

614
Janko
Reagovat

hele, je teda pravda, že dostane šátek VB? to už by bylo fakt hnus, a už by bylo jasné, že štáb je MRKEV! VELKÁ MRKEV!

615
quietriot
Reagovat

hm že by se Lů a Lá chystali vypalcovat Vlada?

616
Sexytron
Reagovat

a Romana všechno poslouchá jak správná pavlačová drbna

617
Capri
Reagovat

614: Nic takového zatím nepadlo…

618
Bodlak
Reagovat

Teda to je pecka … kam jde kamera tam jde Ruza :-D

619
Péťa
Reagovat

614
to je megahovadina z fb

620
Janko
Reagovat

617,619: Aby si to štáb nepřivlastnil!

621
Jáša
Reagovat

Tak informátorka Růžena už přednáší naposlouchané rozhovory zvědavému Buldokovi.

622
anka
Reagovat

K1 – sleduje to někdo – humus – VB rozšafně a detailně rozebírá podrobnosti, jak si to Ládík dělá na WC ? a Lůca s Pepou mu sekundují

623
JanaH
Reagovat

Mirka nesnáší VB, plky od T2 jsem vypustila.

Pavluša nesnáší VB, opět vypouštím. Má ráda Nikču, Vlada. Dotazy na inteligenci vilanů a dominanci.

624
EvkaD
Reagovat

604…Ládík má nejméně rád Vladka?? To řekl? Zase mi to uteklo…a prosím Nikol řekla koho?

625
Bazinga
Reagovat

612 bordel, neblbni !

ještěže jsi nenapsal který štáb, síla vyřčeného slova je totiž mocná :-). A nezapomeň, zlo plodí jen zlo a peklo plodí jen peklo…

Prostě to vypni, dej si pauzu, dej si kit kat ;-)

626
kozlík matěj
Reagovat

Chudák Ládík. VB a P ho docela krutě vzpovídali jak to dělal a kolik lidí ho při tom vidělo.

627
T.M.
Reagovat

615: Těžko, dají zase Thomase. A i kdyby byl vypalcován Vlado tak to stejně vyjde nastejno, domů půjde VB. Je fakt škoda že ta imunita nebude pro VB, pěkně by to všem překazilo plány a rozhodně bych ji VBmu přál víc než Nikol.

628
Hug
Reagovat

Růža už u rozhovoru byla? jsem to nějak propásl:(

629
bordel
Reagovat

Úchylný hromy a blesky mě absolutně nezajímají, odmítám poslouchat cokoliv, co tohle něco, mimo člověčí měřítka, vyplozují a vyluzují.

630
Péťa
Reagovat

628
byla jako první

631
lyndora
Reagovat

Tak na K1 se tvrdě jde do Ládíka. Ehm, o čem byla ta agrese? Že by i slovní a směrem k psychice určitého jedince?
Když on je ten VB tak strašně moc hodný a citlivý chlapec, kterému sekunduje absolutní nula hrající si na muže a všeználková nula, která by bez svých rečí nebyla nic. To je ale parádní sestava.
Je to blbý, ale jediný Ládík na to měl k…e.

632
okkvp
Reagovat

?Ve vile vyvolených je plno kamer a tak se soutěžící bojí souložit. Tak mě zajímalo jak to zvládají“ (krasoň)

633
Janko
Reagovat

Udělali rozhovor s Vladem?

634
vanahana
Reagovat

ano,byl rozhovor s Vladem,úplně první…

635
Crazy lady
Reagovat

Na trojce pepanův žlábek….a opět snaha udělat z Ládíka ještě většího Ládíka. Ten Sliz je neskutečnej vůl.

636
Péťa
Reagovat

h.Hradil je docela bystrej když zjistil po čtyrech dnech a to ještě podle mikrofonu že Hoša je z Blesku:O)))))))

637
Jáša
Reagovat

624
Copak mu Vlado vyvedl?
Nebo je jak třtina ve větru a nechává se balamutit Buldočincem.
Ti na Vlada přisírají kde se dá a jak se zdá daří se jim.
Je zajímavé, že frajeři si s Ládi dělají srandu a jemu to nevadí.
Buldok na Růženu, koho má vlado nerad? Vadíš mu ty. Buldok, a budu vadit ještě dlouho.

638
Péťa
Reagovat

634
první byla Růžena

639
Kami
Reagovat

628 – Ruza rozhovory davat nemusi, bo na sebe vsechno uz vykecala

640
Crazy lady
Reagovat

neslyšela jsem hvězdného při všech rozhovorech, ale vsadím se ,že to zase sestříhají k obrazu svému.

641
JanaH
Reagovat

632 okkvp : to víš, informace přímo od pramene.

642
Jáša
Reagovat

Protipalcové tažení k záchraně buldočí prdele úspěšně pokračuje.
Nenápadně přisírají a lámou a lámou.
Z rozhovorů mají přehled o palcích.

643
bordel
Reagovat

Kdyby to nebylo poznat, jsem jinak v pohodě… :-) Ostatně, hořčíku na nervy máme my masoví odpadlíci ve stravě habaděj, a někdy i habakuk :-)

644
okkvp
Reagovat

640 – no vzhledem k tomu, co sám pak namluvil na kameru, to vidím naprosto živě

645
sa_rah
Reagovat

S kým se to tam teď na terase loučili? zaslechla jsem jen několikeré ahoj a snad jedno nashledanou….?
T2 tam v kuchni požád vidím, tak kdo?

646
Janko
Reagovat

Lidi jsou dost naštvaný ohledně imunity, myslím, že si štáb čim dál tím víc podkopává nohy, no jo paní Šedivá to vede dobře.

647
Bobby Brown
Reagovat

Růža zase svoje TOP oblečení?

648
NU
Reagovat

Nikola nejméně má ráda Toma že mu neodpustí ..slova..

649
Bazinga
Reagovat

643 ale fakt jsem se zlekla :-)

650
NU
Reagovat

647
Top
Jo přesně balonáček na večeři
a blůzku nějakou docela dobrou

651
Péťa
Reagovat

645
loučili se z kameramanem

652
mimo
Reagovat

Redaktor cca 10x natáčel jednu větu: „Ve vile vyvolených je plno kamer a tak se soutěžící bojí souložit. Tak mě zajímalo jak to zvládají“.

Jednou se přeřekl a natočili:

„Ve vile vyvolených je plno kamer a tak se soutěžící bojí soutěžit.“

653
Evik
Reagovat

Pěkně mě to štve…. nevím jestli budu mít sílu na to dál koukat..

654
Jana1
Reagovat

To bude zítra v Blesku zase exkluzivní článek !!!!!!!!!!

655
EvkaD
Reagovat

583, ty nepřestaneš srát. Chápu, že nás tady chceš naštvat, i tak se mi to od tebe zrovna nečte dobře:-). Kdybych měla poslední přání, tak duel Vladko a VB a poměr 99,2 ku 0,8 %…pak by byl klid!!
Za co by si ten kretén tak zasloužil imunitu??

656
sa_rah
Reagovat

651

Prima už nějakého vyhodila? :D

658
JanaH
Reagovat

Hvězdný si fandí…
jeho hvězdné reportáže na internetové televizi prej vidí hodně lidí.

Jsem zase absolutně out, neviděla jsem ani jednu. :-D

659
sa_rah
Reagovat

Nebo jakej zas kameraman, ze Zpravodajství?

660
NU
Reagovat

krason vidličkou dlabe potrubí-těstoviny
inteligentně

661
sa_rah
Reagovat

658 JanaH

Moc na Tv nečučíme, ale fakt je, že ta jeho olysalá šedá čepička mi byla nějak povědomá .)

662
bordel
Reagovat

649 – Ale já se umim zatvářit i vyjádřit jedovatě, skoro vulgárně, naštvaně, kysele, hnusně, nepřejícně, blaženě, hystericky, znuděně, šťastně, arogantně, ostýchavě, obelhaně, povzneseně, osvíceně, nevrle, optimisticky, idiotsky, škodolibě, sebejistě, opatrně, užasle, vylekaně, stydlivě, zamilovaně, bohorovně, vesele, uspokojeně, utrápeně, žárlivě, rozzuřeně, vyčerpaně, přátelsky, nevinně, uštvaně, provinilesmutně, zklamaně nebo štítivě :-)

Mám spousty poloh slovní kamasutry… :-)

663
Péťa
Reagovat

ale jinak ve vile jí málo:o)))
http://img4.imageshack.us/img4/1594/c0rd.png

664
NU
Reagovat

průhledné židle a na nich pepuv zadek z kalhot nádhera
opouštím vysílání

665
Péťa
Reagovat

659
byl tam kameraman z plesku a točil rozhovory s vilanama

666
Jáša
Reagovat

663
Možné užírá granule i psům :D

667
sa_rah
Reagovat

665

Dík, tak to asi bude počteníčko :-/

668
Bazinga
Reagovat

662 nepochybuji, odsledováno a kvitováno s povděkem :-)ale ten capslock už mi připadal moc :-)

669
T.M.
Reagovat

655: A za co si ji zaslouží Nikol? Ve vile je nemastná neslaná, že jí támhle někdo naposílá kvanta hlasů v duelu to není vůbec ani zdaleka její zásluha. VB si ji zaslouží třeba za to že je to skvělej a nedoceněnej člověk. Mám toho chlapíka fakt rád.:)

670
EvkaD
Reagovat

Snad vyhrála duel, či se pletu??
Mě už nenaštveš, ale vždy ti napíšu, že meleš hov…jak řekla Zdenička:-), já ti dám nedoceněnej!!

671
Péťa
Reagovat

669 T.M.
no tak ty seš stejnej dement ja h.Hradil

672
Péťa
Reagovat

671
jak

673
Ufonka
Reagovat

jsem ráda, že trolly nečtu. By mi zvedali adrenalin, tím je nechci potěšit

674
T.M.
Reagovat

670: Všichni mu tady hrozně křivdíte a ti ve vile taky. Těžký je osud génia. :(

675
EvkaD
Reagovat

669, můžu tě vyzvat do duelu??

676
EvkaD
Reagovat

671, ale býval to super kluk, s normálními názory, jojo, vidíte co ta hra a madame Š. dělá s diváky :-))

677
T.M.
Reagovat

Skvěle se bavím. :D

678
bordel
Reagovat

668 – To byl tajnej úkol. Od sebe. Přiznám se, že rukám se nechtělo, protože vím, že to tu admini, lidi a trpaslíci nemají rádi, ale mozek utápějící se v momentální improvizaci je přemohl…

Zcela střízlivý, musím zdůraznit.

Jsou věci mezi nebem a zemí…

679
T.M.
Reagovat

675: Můžeš ale získáš jenom 0,000001 procenta.

680
Jana
Reagovat

Může mi tu někdo seriozně objasnit, v čem spočívá ta až patologická adorace Lucie téměř všemi lidmi ve vile? Logicky bych předpokládala, že ji časem spíše prokouknou a někdo s ní půjde do sporu, nebo jí položí aspoň nějakou kompromitující či záludnější otázku, kterou ji usvědčí ze lži, z intrik, z lenosti a z dalších odpudivých rysů její povahy. Je možné, že ji tak zbožňují, nebo se jí bojí ( už několikrát dost agresivně a vulgárně na někoho vyjela ), já tomu už fakt nerozumím. Jsou jako uhranutí a dobrovolně a dokonce s jakousi něhou si to hádě hřejí na své hrudi. A navíc má naprosto ochočeného a za každých okolností loajálního spojence v Láďovi, který pro ni sbírá informace a kontinuálně piklí od začátku ( někdy mi to připadá, že se projevují jako tajný pár, nebo sourozenci ). Ty jejich „rozmíšky“ jsou jen slušné divadýlko pro ostatní. Lucinka je prostě jejich sluníčko, které mají moc moc moc rádi. Chápe to někdo? Opravdu bych byla moc vděčná, kdyby mi k tomu pár diskutujících řeklo svůj názor, za což předem děkuji.

681
T.M.
Reagovat

Trošku si tady z vás utahuju ale připadá mi že tady na tom fóru je prostě povinnost nenávidět VB. Já k němu nenávist necítím tak sorry.

682
Sexytron
Reagovat

už zase žvaní o čoklech

683
trdlo
Reagovat

T.M. – Ty jsi opravdu …deset dřepů. To opravdu nevíš, nebo jen tak provokuješ? Nikol jí dostala tak jako KAŽDÝ kdo zvítězí v duelu.

684
upsik
Reagovat

681 T.M.
Si s Prasopsem seděl na vazebce co ? Ti to udělal ?

685
Jája
Reagovat

Zrovna jsem to zapla, když šel Vlado točit a VB sw Slizoněm okamžitě v obýváku spustili, jak si to někdo umí zařídit, že má návštěvu uvnitř a blebleble…
Jakmile před kameru sedl VB to byl vodopád keců

686
bordel
Reagovat

Mě povětšinou zajímají debaty, když jsou rozdělení na skupinky. Aktuálně samozřejmě buldočinec vs. ostatní.

Ale takhle, když jsou skoro všichni na jednom místě, tak se diskutuje povětšinou o nezajímavejch věcech… Resp. o věcech, co můžou slyšet všichni. A to mě moc nebaví.

687
urboss
Reagovat

Je sranda jak někdo jen lehce sympatizuje s VB, tak ho setřete ještě nevybíravějším způsobem než sám VB.

688
Janko
Reagovat

ty jo ty zprávy z vily to fakt vytrhli z kontexu s tím náboženským, s vlada udělali debila.

689
okkvp
Reagovat

klid – téméko je místní ševelista „humorista“

690
fáber
Reagovat

684 : to asi ne, ale on je Tomáš alis T.M. drobátko šílenej. To už vědí všichni co ho znají ze Superstar na Panáčkovi :D A to tady ještě nedostal svůj obvyklý záchvat :D

691
anka
Reagovat

kam se poděla Růža?

692
D.H.
Reagovat

Možná ani žádné zúčtování nebude tento týden a nebo jak tam mluvila o tom paktu mezi soutěžícími jak nabádal Vlado, že se vyhodí ten kdo dojde poslední a nebude mít imunitu, tak ho vypalcují nepsané pravidlo, dnes to tam provalila Nikol (Vladova myšlenka). Tak možná proto přišla o imunitu. Hodbě je na to nabádala.

693
fáber
Reagovat

690 ne „alis“ ale „alias“ – překlep :D

694
skewer
Reagovat

Ahoj, zatím jsem nepsala, ale čtu vás pravidelně. Teď mi to ale už nedá… ještě k těm rozhovorům. Bezkonkurenčně nejkratší rozhovor byl s Vladem …a s kým bezkonkurenčně nejdelší a nejobsažnější? No přece s naším drahým kamarádem VB. Vyváženost až hrůza :-))

695
bordel
Reagovat

692 – Už si zase vymejšlej? Ať už jdou podle plánu zase, a vypalcujou VB, konečně…

696
lyndora
Reagovat

Paní chytrá pejskařka je úžasná svou analýzou psů. Labradoři jsou dominantní a je těžké je vycvičit a lidi mají zidealizováno, že jsou super k dětem.
No, tak slečna pejskařka to poněkud přehání. Tuším, že min. 90 % chovatelů labradorů by na toto prohlášení reagovalo pouze heknutím „Cože“?
A dalmatini jsou vzteklí a dominantní? škoda že nezmínila spíš sklony k hluchotě.
A u čivavy si paní měla prostudovat standart plemene, kde by se dočetla o tom, že hodně štěká :-))
Bože, tak ta mě totálně dostává.

697
bordel
Reagovat

695 ad – První bych byl samozřejmě jinak pro Slizouna slizkýho odpornýho, ale taky by si mohl vzít slabýho soupeře, a při jeho návratu bych tu zvracel jak alík…

698
sa_rah
Reagovat

680

Spíš v ní viděj silného soupeře… proč, to ale netuším. Možná v tom je ale to, že se k ní Vlado dost názorově přiklání a dost často je vidět jen je dva se bavit.
Hádě v ní zřejmě zatím nikdo neobjevil. Pokud ano, tak to dotyčnej umně skrývá.

699
skewer
Reagovat

mám labradorku a dominance? Ehm!!! Je to miloučká, mazlivá fenka, hrozně přátelská ke každému člověku i psu. Jediné mínus…je všežravá, jako každý labrouš :-)

700
DonnaS
Reagovat

692 – To se mi nezdá. Problém by byl, kdyby si Niki o palce říkala. Probírat palcování a domlouvat se mají povoleno, Navíc Pepin u té debaty byl.

701
Evik
Reagovat

TM o buldokovi si myslím, že hraje někde v Horní Dolní ochotnické divadlo, to jeho tesknění po Zděničce přece nemůže být normální reakce 38 letého chlapa. jestli to nehraje, tak je mi ho líto. Jako člověk je mi odporný… v reálu bych se mu vyhnula na sto honů… Lů je zdatná manipulátorka .. myslím, že jak se snaží pochopit povahu psů, tak dokáže odhadnout i povahu lidí. Teď to řekla, pokud začne pracovat se psy hned od začátku dokáže ho zpracovat… že je líná jako veš a jen se válí, jí a spí, to nikomu ve vile nevadí.. to jich tam dělá většina

702
sa_rah
Reagovat

696

Souhlas, té bych nesvěřila psa ani k trimování!

703
Jana1
Reagovat

679-naprostý souhlas. Asi mu Lucka pustila přes monitor negativní energii.

704
lyndora
Reagovat

Další úžasnina – místo něm. ovčáka belgického ovčáka, přestože belgičtí ovčáci jsou už tak prošlechtěni na výcvik, že opravdu potřebují pevnou ruku a výcvik, prostě zabavit :-)
Uf, co věta to perla. Tohle je opravdu perla za perlou.
Naštěstí pronesla větu, že pes s průkazem původu je lepší než bez průkazu. Protože jestli tohle někdo poslouchá a vezme si z toho její „moudra“, tak to bude hodně drsné ;-)

705
Bobby Brown
Reagovat

Lucka stále používá „chodí ke mně na cvičák“ – tak vlastní cvičák, nebo ne?

Dobrman je gaučák? (facepalm)

Jediný, co jí kvituji je Barzoj. Z toho jsem taky auf.

706
anka
Reagovat

cvičitelka sice kecá, ale je přesvědčivá, ne?

707
sa_rah
Reagovat

705

Výcvik psů Šumák si najdi, je to tam.

708
bordel
Reagovat

700 – Je nezajímají pravidla, je zajímá: My jsme štáb, vy nejste nic! A když si my dupneme JÁ CHCI!, tak to taky tak uděláme a dostaneme…

Zajímavá by asi byla případná soudní dohra takovejch a jinejch svévolí, pokud by vyustily v nějakej naprosto nespravedlivej výsledek. Nevěřim, že ve smlouvě je: Můžeme si s váma dělat zcela, co chceme, porušovat vlastní pravidla, porušovat cokoliv, všechno na světě, kontrola nulová, notáři při hlasování nuloví, hlavní a jediný slovo máme my!

709
T.M.
Reagovat

680: Začalo to už na začátku když se vtírala Vladovi a on v ní našel někoho s kým si rozumí. On ale ani Vlado nemá stoprocentní čuch na lidi a u Lucie se teda hodně seknul. To už ´´zlatokopka´´Eva s ním má daleko lepší a čistší úmysly než Lucie. Ládíkovi bohužel chybí sociální inteligence na to aby ji naplno prokouknul ale viděl sem že už párkrát zaváhal. Ostatní ji ve vile berou jako takovou drobnou bytost kterou je potřeba ochraňovat a to je pro ni velmi výhodná pozice. Bohužel. Do duelu si ji asi jen tak někdo neveme. Pro mě je Lucie jedna z nejhloupějších, nejsebestřednějších a nejméně upřímných osobností ve vile. Nemám ji rád nejvíc ze všech obyvatel a přál bych si její vypadnutí. Na začátku mi ještě tak nevadila ale ona je v podstatě stejně nebo možná ještě více sebestředná povaha jako Štrůdla akorát se jí to při jejím nanicovatém projevu daří lépe skrývat. Doufám že pokud se do nějakého duelu dostane tak vypadne a že ji nebudou podporovat ještě diváci. To už je mi stokrát milejší i ta Romana a vůbec všichni obyvatelé vily. Lucie ven co nejdřív prosím!

710
sa_rah
Reagovat

706

Mezi lidma, kteří o cvičení psů nic nevědí, ano. Být mezi znalci, tak by se asi za břicho popadali…..

711
lyndora
Reagovat

699 skewer: jsou to chodící popelnice, ale povahově k nezaplacení :-)

To jsou šílené kecy, ale je neuvěřitelné, jak jí to všichni žerou. Fakt žerou, sedí a poslouchají a věří snad každému slovu. Přitom ona si stejně jako o většině témat šíleně vymýšlí a přikrášluje. To je totální manipulátorka. Venku by ji nejspíš prokoukli, ale mám pocit, že hledají alespoň někoho, komu by mohli věřit, takovou tu „sladkou malou sestřičku“.

A Lucčin cvičák je nejlevnější a nejlepší. Za ten rok se hodně naučila. No a pak někam jděte.

Bože, sedni a lehni je na nic. Chtějí, aby zastavil pes u obrubníku (poznámka: na to stačí povel zůstaň nebo stůj). Chtějí aby chodil na prověšeném vodítku, tak k čemu má chodit u nohy? To jako really? WTF?
Přestávám to komentovat :-)

712
W - ten správny
Reagovat

Keďže nemôžem sledovať cez net – prečo je Pepa slizoun? Dá sa vysvetliť na nejakej konkrétnej situácii, či prečo? :)

713
okkvp
Reagovat

OT – Caps Locky mažu

714
anka
Reagovat

Lůco, ty jsi naše nová hvězda – neměl by s tebou Hvězdný udělat specielní reportáž o výcviku? takové malé Promo na Šumáka

715
T.M.
Reagovat

Lucie je strašně povrchní. Při společném duelu s VB bych mu poslal tolik hlasů že byste se z toho všichni posrali. Jdu si dát dřepy.

716
bordel
Reagovat

712 – Konkrétních situací je miliarda. Doporučuju online předchozích dní, občas mám ještě takovou náladu, že to i napíšu konkrétně, a jiní taktéž. Stačí hledat jeho slizonick…

Jinak obecně je to ad 363…

717
Wanna be your monster
Reagovat

Jak jí můžou vzít imunitu, není to jeden ze základních principů? ještě že to dneska nesleduju.

718
Bobby Brown
Reagovat

707 – aha, takže celý slavný Šumák přebrala nezisková organizace stejného jména. Jak jinak. Oni to mají v rodině, podnikání v neziskovkách.
Její není nic, takže „ke mně na cvičák“ je asi stejná pohádka, jako „vydělávám si dost, abych měla na myčku, uklízečku, restaurace“ vs. „jsem vedená na Úřadu práce“.

719
Jana1
Reagovat

Lucka účinkuje v Občanském sdružení Šumák,které je do továno Městským úřadem. Cena za 1 hod. 120,- Kč.To dělá asi zadarmo, když je na úřadu práce.

720
violoncella
Reagovat

Mě spíš trochu zaráží, že Lů jako milovnice zvířátek básní o tom, jak by si dala hovězí stejčík nebo líčka.

721
Wanna be your monster
Reagovat

Nebo to byl jen vtip s tou imunitou a mám ty kamery zapínat? :)

722
bordel
Reagovat

720 – Ale ona není vegetariánka…

723
violoncella
Reagovat

722 – já vím, ale jako milovnice zvířat by být měla, nebo ne?

724
sa_rah
Reagovat

718

Proto jsem chtěla, abys nakoukl, než to tady sáhodlouze popisovat.
Btw slyšel jsi, jak komusi vyprávěla, jak si na nějaké bojové umění nechala udělat na míru chránič zubů, kvůli těm hlodákům, co má vepředu? stál prý 1500… to mi na člověka na pracáku nepřipadá. I když, maminka a babička asi rády a ochotně dotují.

725
bordel
Reagovat

Pošta.

726
Wanna be your monster
Reagovat

Takže to asi nebyl vtip…no nic, pořádně štábe zamíchej kartama a tvoř dějovou linku….

myslím že to Nikol stejně neohrozí, ale je to fakt už humus. štáb dává najevo, že může kohokoliv i vyhodit, ačkoliv někoho jiného za porušování ještě pochválí.

727
XY2
Reagovat

Lůca je kecal. Vedená úřadem práce se ohání služkou, kuchařkou, cvičákem, ale na straně druhé je pro ni drahá buchta, která se peče doma. Ani její oblečení neodpovídá nadstandartu. Cvičák je louka v pronájmu společně s jinýma složkama, nebo je to dokonce městský pozemek všem přístupný, není co komentovat.
Má štěstí, že má kde bydlet i s těma psama. Jinak by na tom byla podobně jako Zdenulka.

728
T.M.
Reagovat

Lucie si hlavně ve všem strašně protiřečí. Mě je ta osoba strašně nesympatická.

729
okkvp
Reagovat

Proboha k čemu je trestání Krasoně ?

730
lyndora
Reagovat

Žalobce je prodloužená ruka štábu čili boss.

731
sa_rah
Reagovat

Soudní proces s T2… za dnes 3 prohřešky, tudíž zkrátit vlnu o 3 cm.
Tomu říkám úkol :-/… pročpak se nenačetly všechny tresty VB?

732
T.M.
Reagovat

Lucie miluje zvířata a přesto je pojídá, nechce utrácet a přesto hulí jako fabrika. Je strašně líná, chce služku. Takových situací jsou miliony. Přinejmenším je pořádně padlá na hlavu a nevěřil bych jí ani nos mezi očima.

733
bordel
Reagovat

723 – Nerad bych tu tuto debatu rozviřoval. Z mýho avataru možná tušíš, že bych k tomu měl co říct, ale je to dost OT, a já to budu respektovat.

734
Andrea
Reagovat

731- přesně to mě napadlo. Ovšem VB nelze potrestat ostříháním:-) Tak ho nechají tak, bez trestu.

735
lyndora
Reagovat

Nechápu snahu štábu o dnešní důrazné trestaní. Že by se tam za skly někdo vyměnil nebo spíš potřebují obrátit pozornost k dalším?
Třestání Prince Charminga poněkud nechápu, navíc stříhání vlasů je už trošku moc zásah (vzhledem k tomu, jak si na nich zakládá pro něj rozhodně velký).
Doufám, že se obhájce Ládík pochlapí :-)

736
Bazinga
Reagovat

729 protože požádal štáb? Nevím kolikrát říkal, že nemá vůbec na nic čas, protože je věčně v práci. Mirka je vyučená pánská kadeřnice, 100x tam říkala, že stříhá široké příbuzenstvo… Myslím, že si i poprosil ty 3 cenťáky… ;-)

737
Ufonka
Reagovat

Protože VB se nechtěl ostříhat, Krasoň ano – někdo ho tam prásknul
Takže to má se štábem domluveno s tím, že s nim budou soutěžící soucítit něco mu řeknou a on z toho udělá blud oblud.

738
bordel
Reagovat

729 – Aby štáb ukázal, že není jen mrkev, ale i celer, petržel, brambor a šnytlík?

739
Anonymní
Reagovat

731 – protože VBčku není co zkracovat

740
lyndora
Reagovat

Mimochodem, Vlado je dnes odsunut ne na vedlejší linku, ale pomalu až za oponu. Jsem skutečně zvědavá na zítřek.

741
okkvp
Reagovat

Proč má zas kamera 4 echo jako prase

742
Wanna be your monster
Reagovat

Já jsem naštvaná a to tu dneska jenom čtu. Zrovna jsem se rozhodla přestat koukat, ještě u vyvolených se rozčilovat, jak je všechno nespravedlivé, mám já to zapotřebí? :)

743
sa_rah
Reagovat

727

To s tou buchtou byla spíš trapná obhajoba, že L. péct neumí a nemá ani páru, že doma vyrobené bude sice na suroviny stejně drahé, ale ve výsledku zas o tu práci doma „zdarma“ zase levnější.
Prostě kvákne, co jí slina na jazyk přinese… někdy to sedí, jindy ne.

744
okkvp
Reagovat

738 – masox

745
Ext
Reagovat

aby tady zaznel i jiný názor…

Vladko hru vyhraje a neexistuje nic co by mohli ostatni udelat aby se tak nestalo, proste proto ze vetsina divaku jsou jeho fanousci, kteri si proste chteji pripomenou 2005, protoze to proste bylo fajn (a neni podstatne jestli kvuli vv) já sám sem jeden z nich…

V tuhle chvíli je to ale tak, ze pro show (reality) je tam nejdůležitější osoba VB, protoze je jeden z mála, který z Vladka, který je dospělý a má to na háku, dokáže dostat nějaké emoce.

Jako pardon, ale koukat se na bandicku dospelych lidi, kteří hraji hry pro děti by nebavilo snad nikoho (až na par skalnich fanynek vladka, ktere by si predstavovaly ideální díl jako – Vladko v deseti různých převlecich). Prostě sledovat Vladka obklopeneho 6 husami, ktere to s nim mysli dobre a ve vsem mu pritakaji neni nic kvuli cemu by mohl normalni divak televizi prepnout..

Proto by bylo dobře kdyby štab trochu opozici vůči velkému V podržel, protoze v opacnem pripadě se v te hře už do konce nic nestane a i takovi pacienti jako Vy se na to prestanou koukat…

Štáb neudělal nic proti Vladkovi a ani to neudělá, jsou si velmi dobře vědomi toho, že on je pro tuto nejdůležitější. Jenže jenom pokud si nebudete do konce jistí tim, zda opravdu vyhraje, tak teprve pote splnil dobre svou ulohu. Co by to bylo film kde hrdina porazi hlavniho padoucha v prvni minutě?

746
sa_rah
Reagovat

739

Zas má VB milionkrát oslintanou fotku… mohl by štáb dbát o jeho hygienu a foto mu zabavit.

747
bordel
Reagovat

745 – Ten Vladkoland by šel do finále celý? To jsou věci…

748
Ervín
Reagovat

612 ty seš teda mega krypl

749
hledice
Reagovat

740 – ve VV4 je úplně jiná skupina lidí…jsou to protřelí, zkušení vychcánci, s nima Vlado nic moc nepořídí…

750
Wanna be your monster
Reagovat

745 – ano, bez VB by to vskutku nemělo cenu a proto je potřeba ho tam uměle držet a nedat prostor třeba i ostatním.

751
bordel
Reagovat

748 – Ano, taky názor.

752
bordel
Reagovat

713 ad – Klidně to smaž. Vidím, že to tu vyvolává emoce, který jsem tu rozdmýchat nechtěl…

753
Bobby Brown
Reagovat

724 – jestli jí na tom „bojovém umění“ učí bloky, jaké předvedla tuším včera, tak to musí být hodně velké „umění“ kam chodí.

754
fáber
Reagovat

745 : dobrá analýza.

755
Capri
Reagovat

Trapárna a štáb je mrkev! :D

756
T.M.
Reagovat

745: Mluvíš mi z duše. On vlastně VB je takový Vladkův osobní emocionální trenér, takový jeho kouč který se z něj snaží dostat to co diváky nejvíc zajímá a nenápadně ho tak posouvá k výhře. Já Vladkovi strašně fandím ale těm holkám okolo něho se kterými si tak rozumí tak těm nefandím. A ty jejich hry ty mě taky vůbec nebaví, na kamerách je nesleduju a v rekapitulacích přetrpím. Vladko je nejsilnější když je psychicky na dně, to mu nejvíc fandím a nejvíc mě baví. Hold si musí těch 5 mega vydřít. Někdo dře jako horník v dolech, Vladko dře ve vile s Thomasem. Je to tak dobře a já doufám že se nepleteš a Vladko i tentokrát opravdu vyhraje.

757
Jáša
Reagovat

Dva dny je Vlado v pozadí. Na výsluní jsou ti, kteří jsou mi jako lidé krajně nepříjemní, až odporní.
Výsledek? Mám víc volného času, za což štábu velice děkuji. Stačí mi přečíst Panáčka.

758
Jáša
Reagovat

Obžalovaný je hlavně takové prase, že smrká do ručníku. Omlouvám se za vulgaritu.

759
EvkaD
Reagovat

757, mluvíš mi z duše..vypínám, škoda času. Přitom Vláda nechat, je na co se dívat, bohužel:-(

760
bordel
Reagovat

758 – Prase je inteligentní a čistotné zvíře.

761
Wanna be your monster
Reagovat

http://www.iprima. cz/vyvoleni/o-show

V pravidlech je jasně napsáno, že vítěz duelu má imunitu. Tyhle pravidla by měli vždy platit. Vzít někomu imunitu (navíc za takovou hovadinu) je vážný zásah do pravidel. To může příště někdo dostat trest – jsi vypalcován, nebo trest – jsi vyzván do duelu, popřípadě trest – nevracíš se z duelu, nebo třeba trest – nesmíš palcovat, nebo – my ti vybereme koho si vyzveš do duelu……

Má ta hra vůbec nějaká pravidla?

762
Andrea
Reagovat

745 – nemyslím, že by lidé slepě podporovali někoho jen kvůli tomu, že kdysi vyhrál a že symbolizuje pro leckoho lepší léta,. Prostě tam není nikdo podobně charismatický, s výraznými dobrými vlastnostmi, které, přes veškerou Vladovu hysterii většina lidí oceňuje. Já také občas z Vlada pociťuji rozpaky, ale ve srovnání s ostatními je tam zatím prostě nejlepší:-)

763
Bobby Brown
Reagovat

761 – asi podle toho, jak se šedivák vyspinká.

764
Jana
Reagovat

Díky všem za příspěvky, kterými mi hovoříte sice z duše, ale stále nevím, proč my to vidíme a „vilani“ nee. Vždyť ta Lucie mele hovadiny furt. Ještě se mi snad nestalo, že bych se s něčím, co velice sebevědomě a sugestivně vypráví, ztotožnila a řekla si: jo, v tom má pravdu, nebo to na mě zapůsobilo jakkoli věrohodně.

765
Crazy lady
Reagovat

745 – Ext
já si naopak myslím, že ženy jsou větší intrikánky než muži a ta zápletka může být daleko zajímavější.

Když teda odhlídnu od toho, že kromě Lucie je na ně daleko hezčí pokoukání než na buldokův zátylek a nebo Pepanovu škvíru.

766
Ája
Reagovat

761 – a nebylo v nějakých řadách, že tu imunitu za vážné porušení pravidel sebrali? to bych i pochopila, ale vzít jí Nikol vlastně za nic je nesmysl, ještě by ji mohli dát VB, aby bylo „spravedlnosti“ učiněno za dost…

767
T.M.
Reagovat

Ivaně ve třetí v řadě vzali imunitu a šla do duelu dvakrát po sobě. To si pamatuju. A v tom druhým duelu už vypadla.

768
Bobby Brown
Reagovat

Poslouchám, že slovo „prostě“ se šíří jako virus.

769
bordel
Reagovat

761 – Ano, vrchol pohrdání a výsměch od štábu, všeho, všemu a všem.

770
Wanna be your monster
Reagovat

BTW tresty se přece plnit nemusí, Nikol si ten šátek měla nechat a nedat a nedat…

771
Wanna be your monster
Reagovat

767 – To si nepamatuju, a nevíš za co jí to vzali?

772
Andrea
Reagovat

VB je těhotnej:-)

773
T.M.
Reagovat

771: To už přesně nevím ale vím že se už pak ke konci chovala opravdu jak nána a byla nesnesitelná. Myslím že vyzradila něco z duelu, možná na prstech ukázala kolik měla hlasů ale nerad bych kecal.

774
bordel
Reagovat

771 – Za co? Tak čti, a plač, tenkrát totiž skutečně oprávněně:
http://bleskove.centrum.cz/clanek.phtml?id=586873

775
T.M.
Reagovat

VB je těhotnej a až vypadne a porodí tak pošle do vily malýho VBho.

776
violoncella
Reagovat

Redaktůrek má stokrát raději VB než Vladka.

777
okkvp
Reagovat

Ložnice se shodla, že VB je velice citlivý člověk (LuLaKras)

778
Andrea
Reagovat

Ten Vlado může za všechno, i za to, že kvůli němu se lidi bojej prdět – ve společnosti!!! Ach jo. A slyšíte, jak je vlastně VB útlocitný, kvůli Zdeničce neprděl. Tak tuhle debatu fakt nemusím. Dálel je na pořadu krkání.

779
XY2
Reagovat

VB a Růža mají pěkný hovor na terase o prdění. Některým ženským to nevadí, když se před nima prdí a Zdeničce to vadilo.
Teď se baví o krkání, VB má nedomykavost jícnu.

780
T.M.
Reagovat

774: Já mám fakt paměť jako slon.

781
Capri
Reagovat

Mají to ale dospívající nádherný příklad v benevolenci ze strany štábu k Thomasovi jakožto k člověku jen nuzně a naoko charakternímu. A neb chovejte se jako on a bude vám vše procházet… stačí jen štáb hezky poprosit, ale v hloubi duše mít nenávist a pocit že by lidem kterým není po chuti nejraději urazil ruce. Nemluvě o jeho trestním rejstříku a vůbec životě venku.

782
T.M.
Reagovat

A už je to tady. VB řekl že si vezme do duelu Nikol aby pomstil Zdenu. Škoda přeškoda že nemá žádnou šanci ji vyřadit. :(

783
okkvp
Reagovat

Lucinka měla 6 noťasů (najednou), rozdává je. Měla firemní noťas, na grant, další se jí strašně líbil tak si ho koupila, další doatala od někoho z rodiny, kdo už jej nepoužíval

Za psy dá 2-3 tis/měs, nejvyšší výdaje má za semináře a za závody. 2-6 tis/víken- Měsíčně má prý takto výdaje kolem 10-15 tis.

784
T.M.
Reagovat

Vyhraje Vlado podruhý? Lůca: Doufám že ne. Doufám že ne. A ty by sis tu výhru jako Lůco zasloužila za co? Lůca je falešná pinda.

785
okkvp
Reagovat

Podle LuLa se Eva v soudním procesu s Krasoněm zachovala lidsky. Podle Růže jen hra, aby vypadala hezčí

786
Jáša
Reagovat

782
Aha, tak proto odebraný šátek.
Všímáte si, Vlado není akční a jak se to projevilo na příspěvcích.

787
T.M.
Reagovat

Romana si myslí že se Vlado dostane do finále ale až budou poslední tři lidi tak vypadne. To samé si myslí i Láďa. Doufám že se šeredně pletou! Nikdo z nich si výhru nezaslouží, nikdo. Jedině Vladko.

788
Sabi
Reagovat

podle Růži by její známý právník Evu z těch jejích problémů rozsekal :))) Růžoslovník je boží :)

789
vanahana
Reagovat

tak já za sebe se naposledy pobavila a nemohla se odtrhnout od kamer v pátek ,když dělala Vladko věštce……pak udělali toho NEJ bosse a od té doby je to nuda nuda nuda…..

790
okkvp
Reagovat

Vladko si myslí, že sledovat je půl dne, nikdo nevydrží :-))))

791
Crazy lady
Reagovat

Růžena má venku známý právníky, a jednoho by Evě dohodila…on by jo z toho určitě rozsekal, bo Romanu taky rozsekal.

792
XY2
Reagovat

Eva: představ si, že tohle někdo sleduje online půl dne
Vlado: tomu nevěřím
Eva: lidi jsou různý

793
violoncella
Reagovat

Eva na Vlada: vezmi si, že někdo to sleduje online třeba půl dne..
Vlado: to nikdo nevydrží.
:D

794
haha bimbi
Reagovat

Bozíctu! Vladko!!! Máme to stejně, my to taky poznáme, když si někdo hraje na někoho jinýho. Neboj! :-))

795
Andrea
Reagovat

Ty vyprávěnky Růženy jsou opravdu strašné. rozplývá se nad tím, jak se bratr změnil díky lásce k nové ženě. Hm, a opomíná, že zapomněl milovat vlastního syna, když ho má v péči babička. To si vážně ti lidé neuvědomují, co všechno i na sebe takto prozraděj?

796
Capri
Reagovat

Eva: „Vem si že někdo tohle sleduje půl dne online“

Vladko: „To nikdo nevydrží“

Eva: „Jó to by ses divil. Lidi jsou různý.“

Co na tohle říct. :D

797
fáber
Reagovat

792 : muhehehe, i podle „vilanů“ jsme úchylný :D

798
Sabi
Reagovat

jojo lidé jsou různé :)

799
haha bimbi
Reagovat

a to ani netuší, že zdejší úchyláci vynalezli přezdívku Růženě. :DD

800
Poštovní holub
Reagovat

731 – Protože mu nemají už co zkrátit.

801
Jáša
Reagovat

795
Ona má plnou hubu Nikolky. Že se na ni holka vykašlala a šla raději za tátou, to už raději nevypráví.
Tenkrát to byl zřejmě její alkoholický úlet.

802
Poštovní holub
Reagovat

745 – A že ty, paciente, to tady čteš? Ale špatně, protože jsi v principu vůbec nepochopil, o co nám jde.

803
Bobby Brown
Reagovat

Růža: blablabla já to beru jináč, víš?

T2: Co?

:-D

804
Andrea
Reagovat

801 – ona to vlastně jednou řekla, trošku jemněji, že ona dovolila, aby dcerka žila raději s otcem, protože on je svědomitější vůči dítěti a ona chce dceřino dobro. No, moc šťastný člověk to opravdu není, i kdyby tvrdila co chce. Už jen to, jak pořád bojuje.

805
sa_rah
Reagovat

753

Délka návštěv kurzu nesdělena, myslím, že šlo především o to, že ona na ten na míru vyrobený chránič chrupu prostě finance má…

806
Redin
Reagovat

Ten Vlado je fakt zralý na léčení. Nikoho nechce poslouchat, nechce, aby na něj někdo mluvil, ale sám na každého mluví. Tenhle člověk fakt potřebuje lékařskou pomoc, o tom ani tralala.

807
Bobby Brown
Reagovat

No ty kráááso, tak Vlado je podle T2 psychopat, protože se ve 35 letech zavřel do skříně a plakal. Aha, takž když Lucinka chytla hysterák, tak je to ok, ale Vladovi prdnou nervy a je psychopat. Hele, nepoužívají stejný slovník na Blesku?

808
bordel
Reagovat

VIP ložnice, debata o opět úplně rozštělovanejch hodinách. Na jedněch je 18:30h.

809
bordel
Reagovat

Fake Vladko/Eva:
Eva bude zítra zase zvracet… Pak by měl někdy přijít těhotenskej test.

810
Jáša
Reagovat

806
No a?
Většina nás ho má stejně ráda. Nějakej problém?
Cítí negaci od ostatních. Když se nemá zbláznit, chová se tak jak uzná za vhodné.

811
vanahana
Reagovat

za co vzali té Nikole tu imunitu?

četla jsem,že za to ,že sundala šátek…nyní v rekapu ten šátek též neměla,proč už tenkráte nereagovali? pokud to tedy bylo z toho důvodu…

812
Poštovní holub
Reagovat

806 – Trochu se ti popletlo jméno, asi myslíš Růženu, že?

813
Redin
Reagovat

810: no já s tím problém nemám, že ho máte rádi, ale u tebe je vidět, že tě štve, když má na něj někdo jiný názor. Tady se to bohužel stalo samozřejmostí, že se zde hned napadají lidé, kteří nejdou s davem.

814
Redin
Reagovat

810: ale určitě mi nebudeš oponovat v tom, že stále opakuje, že nechce aby na něj určití lidé ve vile mluvili, ale sám je stále s něčím konfrontuje.

815
bordel
Reagovat

Pošta. Růžena se má rozloučit s trapaslíky, nestarala se o ně tak, jak slibovala.

816
Anonymní
Reagovat

814 že ty koukáš jenom na rekapy v TV a ne na kamery? Ve skutečnosti to totiž zdaleka není tak „stále“, jak to prezentují v TV.

817
Iva5
Reagovat

813 – Asi sem moc nechodíš, tady se takoví lidé ignorují

818
Jáša
Reagovat

814
Asi tak.
Chodím sem kvůli bezva lidem.
Jestli se se mnou chceš štěkat, tak u mě ti pšenka nepokvete.

819
Iva5
Reagovat

816 – souhlas, to jsem zapomněla dopsat :-)

820
iR.
Reagovat

Docela chápu tu otevřenou či nepřiznanou zášť všech vůči Vladovi. Myslím, že je ode všech i od těch, kteří se zatím tváří jako jeho „kamarádi“. Nejradši by mu každý z nich vrazil kudličku do zad, kdyby moh. Je to jejich hlavní soupeř, jeho výraznou jinakost a předpokládanou venkovní podporu si tam všichni silně uvědomují. Další důvod – jednou už vyhrál a my jako teď zase nic? To, že se tam nepřihlásil sám z jejich pohledu není žádná polehčující okolnost, pocit z této frustrace nemají vůči komu jinému tam obrátit. Další věc, kterou mu někteří/ré (např. Lů, Růža, možná i Niki) neodpustí , že se spřáhnul s nejméně sympatickou Evou, což si oni myslí (a asi i právem) ji ochránilo v duelu. Vždyť jeho „vyvolená“ a tím pádem „chráněná“ měla být některá z nich a ne tahle… Takže skrytě či otevřeně tam proti němu jedou úplně všichni. Navíc se štábu přestalo líbit, že situace vypadala tak jednoznačně, tak do toho začal všemi možnými a možná časem i nemožnými prostředky (a navíc hloupě) zasahovat. Tohle kdyby s postupem času ustál, bych se moc divila. Bohužel se to zvrhlo v přílišnou viditelnou manipulaci štábem. Místo aby je jen občas popíchnuli a nechali to na osazenstvu ať se projeví, tak manipulují tak, že si sice myslí, že chytře, nenápadně, ale z mého pohledu hloupě a okatě. Musí zatím docela skřípat zuby, že ani tahle taktika moc nevychází. Takže zatím jsem jen zvědavá, kdy konečně vymyslí něco skutečně ženiálnějšího a nebo kdy tomu konečně do jisté míry nechají volný průběh, samozřejmě ve smyslu dodržování přijatelných prvidel hry v rámci kontejnerovky. A to by mě bavilo nejvíc, ale pokud tam jsou opravdu dámy, které se podílely na HP a mají do toho významně co mluvit, tak je další průběh vcelku průhledný.

821
sa_rah
Reagovat

814 Redin

Proč by Vl. (klidně i kdokoliv z vily) nemohl říct komukoliv svůj názor, aniž by očekával, byl zvědav na jeho reakci? na tom není vůbec nic k divení….

822
Andrea
Reagovat

Tak to měl VB dost blbej život, když těch 28 dní spolu se Zdeničkou bylo nejhezčích v jeho životě…

823
Redin
Reagovat

Na rekapy nekoukám skoro vůbec. Na chatě totiž nemám tv love. Dneska je to vyjímka, jsem po dlouhé době večer doma. Definice „stále“ je diskutabilní, to je pravda. Prostě to dělá, což je také lehké pokrytectví, což je věc, ze které sám ostatní obviňuje.

824
Redin
Reagovat

817: bohužel, není pravidlem. A tedy tady se diskutuje jen s Vladkovci, ostatní se ignorují…tak tomu se říká výživná diskuze.

825
Bobby Brown
Reagovat

823 – prosím tě, tam jsou všichni Gogo. Jde jen o to, že někdo je pro někoho menší a pro někoho větší. Já třeba už nemůžu vidět ani slyšet Pepana, z něho mám vyrážku.

826
bobina
Reagovat

Nikola: já jsem veděla od rána, že dneska bude špatný den. Vébéčko hodil nechápavý pohled a nikol ukazuje vébéčku holou ruku, jakože nemá šátek. Vébéčko soucitně pokyvující hlavou. A přitom ten jeho škodolibej úsměv nešlo přehlídnout. To je sráč.

827
Redin
Reagovat

818: já?…štěkat? nebo jsi to psala sama sobě? Pak by to bylo v pořádku.

828
Jáša
Reagovat

821
Určitě je to férovější, než si to špitat za zády, ale navenek se prezentovat jako ten jediný spravedlivý/á.
Proto si ho také vážím.

829
Redin
Reagovat

821: promiň, ale nechápu.

830
woczko
Reagovat

Podle vývoje posledních hodin mám pocit, že dramaturgie už propadá panice ve snaze vytvořit nějakou šanci pro udržení VB ve vile.

Taktéž úkol prásknout na sebe intimnosti pod peřinou mi zní, ne jako úkol na nastartování děje ve VV, ale jako zadání redaktora Blesku. Vzhledem k neustále klesající sledovanosti se nedomnívám, že by Blesk nějak prahl po tom mít redaktora ve vile a psát o VV každý den několik článků. Z toho mi vychází jediné, že si Prima tu spolupráci Blesku kupuje v naději, že záplavou lživých článků s šokujícími titulky vzbudí u čtenářů Blesku zvědavost a sledovanost stoupne.

Zapomínají ovšem, že „zlo plodí zlo a peklo plodí peklo.“ :)

831
bobina
Reagovat

Vébéčko, nikola, jůhelák, lůca a redaktůrek vymýšlejí na ostatní habadůru.

832
sa_rah
Reagovat

818 Jáša

Můžu potvrdit! jak jsem Ti včera odpověděla to o cukroví a zakládání na cévn a jiné choroby, měla jsem docela vítr, abys to vzala ve srandě, tak jak jsem to myslela.
Ale vzalas a tak potvrzuju, že hádat se sem fakt nechodíme .)

833
Ksčenka
Reagovat

Nelíbí se mi jak jste zaujatí . Vladkoland jak vyšitý ! Já mám Vlada ráda – moc mě baví, ale VB , Pepa, Romana , Zdenka ikdyby se rozkrájeli tak je budete furt kritizovat a nezměníte na ně názor. Jste zabejčení až to bolí! V hotelu Paradise jsem také fandila Nele – tady ji většina také hanila. Už se mi tu nechce mezi vás ani chodit. Zkuste trochu objektivně posuzovat VV…. Se nedivím,že už i štáb vás má plnou píp !

834
fáber
Reagovat

824 : nikoliv, ignorují se jen pitomci co se přišli hádat. Jak vidíš, tebe zatím nikdo neignoruje. Záleží na tom, jak se kdo projeví, ne na tom zda je „Vladkovec“

835
Redin
Reagovat

825: ale s tím já souhlasím. Naprosto. Chocholouška by potřebovali všichni. Možná, že kdybych tam byl já, za pár dnů bych k němu přiběhl dobrovolně :-)

836
sa_rah
Reagovat

829

… stále opakuje, že nechce aby na něj určití lidé ve vile mluvili, ale sám je stále s něčím konfrontuje.

odpověď:
Proč by Vl. (klidně i kdokoliv z vily) nemohl říct komukoliv svůj názor, aniž by očekával, byl zvědav na jeho reakci? na tom není vůbec nic k divení….

Nevím, co je na mé odpovědi k nechápání.

837
Andrea
Reagovat

833 – vážně? Objektivně posuzovat?:-)) Ale no tak.

838
trdlo
Reagovat

Tak co, bude ješě dneska nějaký drámo nebo se výjimečně jednou vyspím? V pondělí večer bývá vždycky pořádný psycho, aby se rozčeřily vody před palcováním a dneska nic?

839
bordel
Reagovat

Mirka říká Vladkovi, co říká, např. dneska reportérovi, když má říct „Thomas“ (bylo to vidět i ve zpovědnici) – „máme tu jednoho kolegu“, „náš milý kolega“.

Pavla: To je jako Lord Voldemort, jehož jméno nse nesmíé vyslovovat…

Vladko: Tak to bych čůral magi, kdybych tohle slyšel…

840
Poštovní holub
Reagovat

833 – Já osobně jsem teda plně zaujat štábem! A nedělej mi tady píp!

841
Redin
Reagovat

828: ale vždyť to samé dělá i Vlado. A taky si myslí, že je ten nejspravedlivější. Oni si nemají co vyčítat. A my jim už vůbec ne, páč to denně vidíme. Když tedy ovšem není někdo zaslepený :-)

842
Jáša
Reagovat

832
Tak to by mě ani nenapadlo se urazit.
Koneckonců, je to pravda :D

843
sa_rah
Reagovat

k1: Moderátor a jeho zvednuté malíčky!

845
bordel
Reagovat

Pavla: A dneska mi řekl (VB) Pavlínko, a pohladil mě po zádech…

Vladko: No, ale snaží se…

846
bordel
Reagovat

Vladko: Jsem zvědav, co zejtra bude, ale já mám jasno.

847
sa_rah
Reagovat

842

no vždyť to je dobře. Někdy ale lidi i jasně řečenou větu pochopěj tak…. tak nějak k obrazu svému, řekla bych :D… a je oheň na střeše.

Reagovat

Nikola je tedy bez imunity nebo ji opět má? Díky.

849
trdlo
Reagovat

Že by psycho tady,místo ve vile? Tady mě to ale tak nebaví. Nechte se! Huš! Emila na vás.

850
bordel
Reagovat

Vladko: Já jsem rád, že jsi (Pavla) za tou Evou (vs. hnusárny slizárny Slizouna) šla, mně ruply nervy…

Pavla: No…

Vladko: Já bych za ní šel, ale mně ruply nervy… Alespoň má i tak za kým jít…

851
Ksčenka
Reagovat

ad bordel : Ty máš fakt dost …. Zřejmě máš nějaký problém .

852
Hooper
Reagovat

844 – nojo, mea culpa

Takže ve čtvrtek opět vyzvanej hafík?

853
bordel
Reagovat

848 – Pochybuju, šátek nevidím…

854
Jáša
Reagovat

Tak tato sranda, jestli ji štáb nezarazí, nedopadne dobře.
Stačil jeden průšvih v režii Buldoka.
Se divím Nikole, že do toho jde.

855
Humo
Reagovat

833 – Ksč Můžeš mi prosím připomenout, čím se tebou jmenovaní krájí až se rozkrájí?

856
bobina
Reagovat

Vébéčko má asi náběh na zápal plic a redaktůrek mu hned utíká pro echinaceu. Ted jedou fake hádku, kterou chtějí vyprovokovat vlada a .spol. Vymyslel to VB.

857
Jáša
Reagovat

847
Jsem tu mezi vámi ráda :D

858
Redin
Reagovat

836: tak snad jsem to pochopil správně. Odpovím: ano, mohl. Mě jen jde o to, že pro většinu lidí zde je Vladko tak trochu bohem a co ostatním netolerují, Vladkovi je odpouštěno. Když řekne někdo názor jemu, většínou je zde hned nějak hanlivě označen. Prostě všichni jsou gogo, jak již zde někdo napsal, tak buďme trochu soudní a spravedlivější. I já se budu snažit.

859
bobina
Reagovat

848 říkala vébéčku, že tušila od rána špatný den a ukazuje mu holou ruku. Vébéčko rádoby soucitně přikyvuje.

860
JW
Reagovat

sa_rah ??? Nejaky twist ? ;)) Jak jsem rekl. Nejsem zajic takze dokud nebude steak ale MRKEF tak nic… ;)

861
XY2
Reagovat

858 – O Vladovi tady nejvíc pindáš ty.

862
XY2
Reagovat

To bude akce, jen aby Růžu Pepan opravdu nepřiškrtil:-)

863
XY2
Reagovat

Růža chlastala? Vypadá to, že jo.

864
sa_rah
Reagovat

857

já tu teda nikoho neznám (zatím), ale převážně to vypadá na podobnou krevní skupinu jako mám já .)

865
XY2
Reagovat

Redaktůrek se podivuje 4letému rozdílu věku Růže a Mirky.

VB: já jsem o 6 let starší než Růža

No ty vypadáš, ale nevím, kdo to řekl:-)

866
Poštovní holub
Reagovat

863 – Jako vždy, jako vždy.

867
XY2
Reagovat

Myslím, že Růža opět nic nepochopila a to škrcení bude její poslední hodinka.

868
woczko
Reagovat

833 – Aby jsme nemluvili obecně, tak řeknu svůj názor na tebou uvedené soutěžící. Když tam Vlado šel, tak jsem si říkal proboha, tím to zařízli a rozhodně bych si nepřál aby podruhé vyhrál. Takové byly moje první dojmy. Ale poté co jsem se seznámil s charaktery ostatních soutěžících, tak musím říct, že bych mu tu výhru i přál.

A k ostatním: VB je pitomec, co si nevidí do huby. Neplní úkoly, tresty nepřicházejí. A ta jeho demagogie, je přímo patologická.

Abych měl nějaké sympatie k Pepovi, tedy chlapovi co i přes to, že už je dospělý a má dceru, nosí kalhoty tak, že je mu vidět půlka zadku, to po mě nemůže nikdo chtít. Jinak se snaží prezentovat jako „s každým kámoš“, ale za zády začne každého pomlouvat. Prostě vůl.

Romana mě nevadí vůbec a myslím si, že v současným rozpoložení tam může i dlouho vydržet. Ostatní ji totiž neberou jako hrozbu a oproti prvním dnům ve vile se už docela zklidnila. Taky u ní oceňuji, že se ráda zapojuje do soutěží, nedá ostatním chvíli pokoj a její slovotvorba mě dokáže pobavit. Nicméně se ukazuje, že je pod vlivem VB, který ji neustále navádí proti Vladovi a Evě. A ona pokud se napije, víceméně nemá vlastní názor. Těžko tedy může být můj fanoušek.

A Zdena? Mladá holka v pětadvaceti a už má vše umělý? To je přímo úchylka. Hlavně, že nemá ani na nájem a otravuje s přespáním své známé. A že je líná jak veš a urážlivá jak malej fracek se mohl přesvědčit každý kdo ji sledoval online.

Takže vůbec nechápu ten povzdech na nezměnění názoru. Ti lidi tam nepředvádí nic, kvůli čemu bych měl svůj názor na ně měnit. Já si troufám tvrdit, že po měsíci dokážu rozpoznat povahu člověka dostatečně dobře. A co vidím, to jsem napsal výše.

869
Bobby Brown
Reagovat

Jak se ve vile snaží a Vlado s Evou drbou v klidu Wendy
:-D

870
sa_rah
Reagovat

860

Jejda, zdarec!

:)) Steak bych si taky dala… mrkeffff až snad v zimě.

871
bordel
Reagovat

Fake v obýváku neskutečně trapnej…

872
JW
Reagovat

864 A to jest ?

873
Poštovní holub
Reagovat

Režižér nezapracoval do bitevního plánu Růženinu hladinku a IQ dalších účastníků. Tohle jsem taky nemusel vidět, tuhle trapárnu.

874
Hooper
Reagovat

Btw Hele stále není mezi soutěžícími na ofiku.

875
Redin
Reagovat

861: to víš, chci, aby to bylo tady trochu vyváženější. Ale i když budu pindat hodně, vyváženosti nedosáhnu, to vím. A hned se nečil, škodí to :-)

876
Bobby Brown
Reagovat

To máte za to, že je sledujete, já přepl na ložnici a poslechl si vklidu historky Evy a Vlada s Wendy, kterou oba znají a Eva s ní bydlela. :-)

877
XY2
Reagovat

O ničem, navíc VIP ložnici to vůbec nezajímá.

878
sa_rah
Reagovat

Špatní režie? nebo spíš herci? nějak hádka nezabírá, jak by měla…

879
XY2
Reagovat

875 – No píšu, že žvaníš jen ty. Klidně pokračuj.

880
bordel
Reagovat

Pavla obývák odhalila, fake se nepodařil…

881
sa_rah
Reagovat

872

A1 Rh neg

882
bobina
Reagovat

Elka se baví o vypalcování. Miri dá VB.

883
Bobby Brown
Reagovat

To třískání dveřmi mě taky bere. Občas prásknou tak, že se zatřese kamera. Klika asi nic.

884
JW
Reagovat

sa_rah >> Tak mi to shrn pls,… Oc jsem prisel ? ;) Patrne o5 o nic….

885
Redin
Reagovat

879: děkuji za povolení psát. Vážím si toho.

886
bordel
Reagovat

Mirka počítá palce… Měl by to být VB. Ale jistota zatím asi chybí.

887
XY2
Reagovat

VB když něco vymyslí, tak to stojí za prd, jedině, že by se to zvrhlo:-)

888
sa_rah
Reagovat

873

režižér a maminka mají ale dycky pravdu :P

889
Jáša
Reagovat

864
Jsem na tom podobně, nějak mi to tu sedlo :D
Víš co, víš jak :D Já na TV vůbec nekoukám, jsem asi švihlá.
Vůbec nemám přehled o seriálech a telenovelách co vysílají, už několik let. Na VV jsem se těšila a jsem zklamaná. Můj muž zase nechápe tu moji VV úchylku a nemám si s kým o nich pokecat :D
Tak nějak jste mi zbyly :D

890
+-
Reagovat

Tak jsem se sem zase dostal po pár dnech a hned tu vidím vzpomínku na Ivaninu sebranou imunitu ve VV3.
To si přesně pamatuju, za co to bylo. Ona sice ukazovala Milanovi na prstech kolik tisíc hlasů měla v duelu, když vyhrála nad Julim a vrátila se (i když měla asi 20tisíc něco hlasů a ukázala na prstech 4 – tedy 40000), ale kvůli tomu to nebylo. Ivana se cítila s imunitou neohrozitelná a jeden večer tam snad s Marcelou nebo s kým, nasypaly něco do něčeho (prací prášek do krému nebo jídla, už nevím) a nebo ve vile udělaly strašnej bordel a něco zničily, už nevím. Předtím Ivana docela u diváků průběžně šla nahoru a tehdy mi přišlo, že se jí chtěl stáb rychle zbavit, tak jí trestem neúměrně imunitu sebrali (protože dostala tím pádem větší trest, než ten kdo se s ní na té noční taškařici podílel, imunita jí byla odebrána ještě navíc, k tomu dalšímu trestu) a tím jí i odsoudili k vypadnutí z trojduelu, kam šla s Radimem a Marcelou (Marcela vyzvala Radima a ten pak, poté co Ivaně byla sebrána imunita jí a tím je v podstatě oba odsoudil k vyřazení). Nebo tak nějak to bylo. :o)

891
bordel
Reagovat

Trapnej fake obývák se snaží pokračovat… Ubohý, nuda.

892
JW
Reagovat

889 >> No ja nevim zda-li je to vyhra. ;-)) Konkretne ja nejsem asi typickej ,,zravec,, VV protoze si rikam, ze tohle je jak vlaznej sexik s prkenou zenou. Jako lepsi nez nic, ale nemusis to mit denne a mnohdy das prednost zajimavejsim vecem….

893
Wanna be your monster
Reagovat

Tak jsem to zas zapla :D

To, co tam předvádí pepa je teda hrané, nebo vážně Romanu tak hloupě ponižuje? A to Romana není můj fanoušek.

894
sa_rah
Reagovat

884

taky jsem tomu dnes moc času nevěnovala…
Nikol sebrali imunitu, důvod mi unikl… VB o5 celé odpoledne vlídný a laskavý… do vily vlítl štáb TV Noha, byly intervjůky, ty jsem prošvihla… Lůca vedla dost trapné řeči o tom, jak je na cvičáku báááječná a jak nesmyslné požadavky lidi, cvičící hafany mají…. no a ten večerní štěkot dle režie VB + Nikol už asi slyšíš sám

Konec zpráv v cizím jazyce :D

895
Wanna be your monster
Reagovat

Asi fake podle toho smíchu…

896
Bobby Brown
Reagovat

Oni v té legrandě ještě pokračují?

Vlado jim cestou z koupelky řekl klidně (kupodivu) „dobrou noc“ a šel do ložnice. :-D

897
XY2
Reagovat

893 – je to hraný, ale přijde mi, že kucí se do Růže navážejí od srdíška:-)

898
Capri
Reagovat

Vlado to prokoukl takže budou plýtvat energií zbytečně… :D

899
bordel
Reagovat

889 – Ale jsou tu i lidi, co jsou mega kryplové, a mají nějaký problém. Myslím, že to je… hm… ano, jsem to já.

900
Ája
Reagovat

tak já nevím, moc jsem obývák nesledovala, ale pokud to má být hraná hádka, tak podle mě to Pepa myslí naprosto vážně, podobně se včera navážel do Evy, bohužel Romana je tak blbá, že to nepochopí a opět ho bude omlouvat stejně jak Mirka a Martina

901
bordel
Reagovat

VIP ložnice bez obrazu, opět… Zvuk naštěstí běží.

902
bordel
Reagovat

Už…

903
XY2
Reagovat

900 – hádka hraná, ale jde to z nich srdečně.

904
JW
Reagovat

894 >> Vtipna !… o))) No neslysim. Pac je ignoruji. Je to dneska Mrkvovej salat dle vseho. A bez citronu jablka a cukru. Suche a bez chuti… Za co Nikolka nema Imunitu. Takze ji muzou vyprstit zejtra ?

905
Wanna be your monster
Reagovat

A před kým to hrají, neví o tom Nikol?

No jak se pepa zeptal, jestli růža doma hodně pije….stejně myslím, že růže by o alkohlismu mohl vážně říct právě pepa – ten miluje rýpat do věcí, které vypozoroval pravidelným sledováním online kamer.

906
sa_rah
Reagovat

889

telenovely nepěstuju vůbec, ze seriálů leda tak humoresky od četníků nebo Mash, IT Crowd apod.
Sem jsem přišla jen kvůli online, pochopitelně kvůli Vladovi .))

907
Wanna be your monster
Reagovat

V rekapu vůbec nebyl řev Lů, a já to zrovna neviděla…neříkali jste, že to byla velká akce, proč to tam teda nedali?

908
Wanna be your monster
Reagovat

ve vipce vypráví vlado historky, lů přišla špízovat.

909
Andrea
Reagovat

Veselé hrůzostrašné historky z Vladova partnerského života a ted do toho přišla Lů.

910
JW
Reagovat

906 >> Takze kdyz hori, pises email hasicum ?! Subject: FIRE ?….

911
Bobby Brown
Reagovat

Vlado vypráví o rvačkách s přítelem a tisíckrát větší prdel než ta legranda ve vile. :-)

912
piha
Reagovat

899-nejsi,já tě čtu ráda!:)

913
Jáša
Reagovat

892
Tak pravdu. Já se vážně moc těšila. Zklamání veliké, tím pádem to moje šizení manžela není tak velké, jak jsem předpokládala :D
Den ode dne koukám míň a doufám, asi marně, že začne to, co jsem čekala :D

914
Bobby Brown
Reagovat

Vlado se při vyprávění nechá tak unést… :-D

915
JW
Reagovat

Sideway>>> Kam mam napsat, jestli neni mozny strankovat treba po 50 nebo 100 prispevcich ? Docela na iPadu je to i opruz nacitat vse pri refresh. Jooo a ten timeout je fakt velikej. Chapu ze antispam, ale kdyz je to z vice IP adres tak nejak no nevim. Neni to tapetovani. Vtipna je ta hlaska, ze nemam posilat tak rychle. Ale to nejsem ja, to byl ten predemnou ;))

916
Ája
Reagovat

ráda vidím, že Vladko už má zas lepší náladu :-)

917
Hooper
Reagovat

„Řekni jim, že jsem byl v duelu s Jágrem a Barošem. Kdo se dostal do Vily? Já.“ Hele umí být i vtipný.

918
sa_rah
Reagovat

904

Právě se snad neví, proč jí imunitu vzali, fakt přesně nevím a nechci šířit paniku .) Nic závažného snad neprovedla… jestli je to ale kvůli zítřejšímu duelu, aby byla volná, tak je to porušení pravidel zcela bezprecedentní.
Aspoň tak to vidím já, prvek z množiny internetových radilů :))

919
XY2
Reagovat

Vlado ve VIP perlí:-DDD

920
Iva5
Reagovat

Tak jestli to byl nápad Velké Mrkve to, co se děje v obýváku , tak to štábu zaplaťpánbu nevyšlo, Vlado se ve VIP skvěle baví :-))))))

921
sa_rah
Reagovat

910

ráda bych, ale nepodařilo se mi ještě najít kulomítko :D

922
Karolina
Reagovat

:-D no já nemůžu… Vlado geniálně předvádí svůj vlastní hysterák… s nadhledem a vtipně… No… to do rekapu nedaj…

923
Iva5
Reagovat

918 – imunitu jí vzali proto, že na chvíli odložila ten imunitní šátek – Mrkve, no….

924
Wanna be your monster
Reagovat

Ten Vlado je fakt blázen ale :D

925
Capri
Reagovat

Přízemní partička v obýváku… hnus.

Hvězdný: „V Barceloně jsem přefiknul třeba 56 frajerů za měsíc. Ale to bylo třeba jenom vyhonění víš jak.“

926
anja
Reagovat

Nikol vzali imunitu za to, že nenosila modrý šáteK?

927
Bobby Brown
Reagovat

Toho idiota u kamer pověsit za koule!
On nemůže nechat záběr na Vlada jak povídá a předvádí, ne, on musí přepnout na holky jak ho poslouchají.

928
+-
Reagovat

Pro ty, co se nudí, se tu trochu rozepíšu, abych přidal svůj názor (ať máte co číst) :o)
Po měsíci, co to sleduji, musím konstatovat, že moji fanoušci jsou stále Vladko a Nikol. Vladko mě baví, když vymýšlí nějakou „čurinu“ a nebo normálně povídá. Když má hysterický záchvat, tak to už se mi moc nelíbí, ale budiž.

Pokud jde o Nikol – Na HP jsem koukal, takže Nikol znám odtamtud moc dobře. A fandil jsem jí už tam. Tyhle RS nejsou o tom, že člověk sleduje lidi v obýváku vedle v bytě a kouká, jak jsou na sebe příjemní, ale o tom, že musíte zvolit nějakou taktiku, nebo strategii, abyste se dostali co nejdál, je to hra o prachy, je to hra, ne realita… To, co Niki dokázala v HP, je podle mého z hráčského hlediska něco, za co by si výhru zasloužila. Chlapy si tam omotala slušně, vždy měla jistotu, že se za ní někdo postaví. Když to byla potřeba, jedním tahem se pak chytře zbavila Beránka i Méďana Nicka (který byl sice mužskou ozdobou HP a měl občas dobré hlášky, ale hráčský potenciál nic moc), který se pak s nově příchozí soutěžící mohl opět vrátit. Nelu tím oslabila a pak si jí zas dokázala získat. Méďana se zbavily ke konci nadobro, protože tam byl od začátku stejně jako Niky a Nela, mohl mít dost fanoušků a byl pro ně nebezepčný (ale neřikám, že by mi to nevadilo, jak se k němu zachovala, ale je to holt hra) a stejně tak i párkrát zariskovala, že mohla vyletět, ale těmi aliancemi, které si tam vytvořila, se jí právě podařilo zachránit si krk. Vytvořila alianci i s pár holkama, aby se jí nechtěly zbavit ani ony (v případě, když o vyřazení soutěžící rozhodovala holka a ne kluk) a držela se po boku Nely, s tím, že ona je největší hráčka, takže Nela byla vždy první na mušce, kterou chtěl někdo odstřelit víc, než Nikol. Jediná chyba Nikol byla, že se ve stínu Nely držela moc dlouho, až jí Nela zastínila a tím pádem Nikol skončila nakonec třetí. Ale myslím, že v tomhle typu pořadu přesně o nějakou takovou strategii jde.
VV je o něčem trochu jiném, Nikol teď rozhodně není Vladkův „hafík“, ale i tak si drží pár aliancí, s ostatními (momentálně Eva a eLka) aby měla v nejhorším případě možnost, hrozící riziko vypalcování přesměrovat na někoho jiného. Navíc, v „běžné RS typu VV“ je zvykem, že kdo plní úkoly, diváci to ocení, Nikol není blbá, je si toho vědoma a proto jde do všech úkolů na 100% (akorát, že tohle není „běžná RS typu VV“, takže tady jsou potrestaní ti, co plní úkoly a ti, co ne, tak jsou chváleni). Takže za mě by to Nikol klidně mohla vyhrát. Už za to nasazení. Ale chápu, že jí taky plno lidí nemusí, takže nikomu svůj názor necpu, jen se o něj s vámi dělím :o)

Jinak z ostatních mě ještě celkem baví eLka – sice ta jejich mluva je naprosto otřesná, ale Pavlína mi někdy přijde docela vtipná a Mirka mě tak nějak zaujala taky. U ostatních spíš zklamání. Martůčka šla sice trochu nahoru, jestli na ní byl pohled lidí dřív negativní, teď je někde v neutralitě, ale tím je v pozici neurazí – nenadchne a stejně tak asi i v soutěži dopadne – tipuju, že někde v půlce se z vily vypaří a málokdo to zaznamená.
Z Ládíka zatím zklamání, Lůca je tam plonková a začíná mě nebavit. Z Romany mě bolí hlava a VB s Pepanem ty jsou taky až na samém konci mého žebříčku.
Tak to by bylo ode mě vše, přeju všem dobrou noc :o)

929
JW
Reagovat

918>> Takze jedine co se s urcitosti vi je to, ze se nic nevi,… Nikinka nema imunitu taaaaakzeeee si jako mozna da double ?! No ale na to nikdo nema, kdyz se vratila ji vyzvat. Jak hraje Praseci Hlava se ukaze pokud dostane palce. Pak me zajima koho by vzal. Mirku ? Hmm no moc mu jich ,,hratelnych,, nezbyva. Ale ja myslim, ze by vzal LP. Poskodi Mirku a jeste ma sanc se vratit.

930
Karolina
Reagovat

Vlado: Já jsem nevěřil, že by mě mohl někdo milovat… no když se na mě podíváš, mohla bys mě milovat? :-))

931
Iva5
Reagovat

926 – ne nenosila, na chvíli ho odložila

932
okkvp
Reagovat

Redlin- jako štáb zarytých Vladkofans to tu skutečně občas vypadá, ale naštěstí jen někdy. Nejvíc tehdy, když většina odpadne pro znechucení zásahy štábu nebo se zmůže už jen na úpění, co která „pomazaná“ hlava plácá/vyrábí. (jako např teď od soboty)
Vnímání Vlada jako vyčuhujícího nad svými kolegy tu většinové je, ale určitě ne nekritické. Všímej si nicků a pokud jsi nekoukal na předchozí týdny, tak mrkni i tam. Diskuze s argumentací se tu pěstuje.

933
Péťa
Reagovat

děvčata hltají historky od Vlada
http://img28.imageshack.us/img28/1314/2oci.png

934
sa_rah
Reagovat

915

Roztomilou teorii tady někdo pronesl… opakovaná výzva
„odesíláte komenty příliš rychle, zpomalte “ … je proto, že ve vratech Panáčka se střetlo příliš návštěvníků :D

Esli by nestačilo rozšířit vchod?! (dodávám já)

935
Jáša
Reagovat

906
Proto si taky rozumíme :D

936
XY2
Reagovat

Obyvák kde je nuda 3 kamery, ložnice jedna a ještě ne na Vlada.

937
Karolina
Reagovat

Obývák třikrát jinak a rozjetej Vlado nikde…

938
Capri
Reagovat

Kikinka přišla o imunitu a už jede i s druhou partičkou aby si u ní udělala oko.

939
Péťa
Reagovat

938
jo Niki vtom umí chodit:o)))

940
Karolina
Reagovat

No to vypadá, že Vlado svými historkami rozpovídá i Mirku… zírám… něco se chystá vyprávět :-D

941
Bobby Brown
Reagovat

Po delší době poslouchám dlouho se zájmem. Sice kamera dostala za úkol koukat jinak (trocha té konspirace že), ale aspoň nechali zvuk.

942
Monika
Reagovat

Proc ta Niki pomlouva Evu, mela jsem za to, ze si spolu rozumi:-)))

943
Bobby Brown
Reagovat

Konečně!!!

944
surfer
Reagovat

928
výbornej souhrn…100% souhlas

945
Bobby Brown
Reagovat

Vlado jak je hecuje :-D

946
sa_rah
Reagovat

929

tak píší další šmíráci, ře snad Niki šátek na chvíli odložila… a hned imunita dopryč, ufff!
Zítřejší prstování si nějak vůbec neumím představit, Nikol přece nemůže jít znovu do duelu.

Leda by udělali truel :D, jak jsem tu už minulej týden nevrhovala… jinak by m mi nevadilo, kdyby vyfičela Lůca a samo VB.
Hlavně ať se jihočeské holky rozhodnou konečně a poprvé správně a dají toho, koho oni samy chtějí! ať se zas další týden nemusejí kát…

947
JW
Reagovat

Nikca splnila poslani odstranit Silicon Valley a prisel jeji cas !… Jiz neni potrebna.

948
bordel
Reagovat

912 – Ale, tak víš co… Díky :-)

915 – Můžeš kontaktovat SUNíčka, nebo jiný adminy. Ale nevím, jaký plug-iny apod. tu používají (nezajímám se moc o redakční systémy), takže jestli to jde, nevím. Navíc, za sebe rozhodně, aby případný stránkování šlo vypnout, jedině.
Antispam filtr (20s, myslím), jde jedině vypnout, nastavit pokud vím nejde…

949
Jáša
Reagovat

Láďa sleduje obývák a Lucka naslouchá vs VIP. Aby nám něco neuniklo :D
Růženě začíná atomový záchvat :D

950
Péťa
Reagovat

a h.Hradil se ukázal v pravym světě:Vladko si za půl míče uplatil tel společnost a by vyhrál 5 míčů, to je debil

951
Bobby Brown
Reagovat

:-D dobře sejmuli Lucku :-D

952
bordel
Reagovat

VIP smutek, že obývák se baví fake hádkou…
http://postimg.org/image/tm2t8mknb/

953
Jana
Reagovat

Já teď koukám chvíli na K1 a nevěřím svým očím, do jaké stoky tato RS upadá. Dosazením Pepana a reportéra Blesku, kteří v sobě nalezli ve svém fekálním humoru spřízněné duše, se z toho stává putyka VIII. cenové… To je fakt humus. Jak já byla ráda, že vypad Martin. A netušila, že ve srovnání s těmito hovady mi zpětně bude připadat jako milý, inteligentní klučina… O Růženě žádné iluze nemám, ta se tomuto stylu ráda přizpůsobí, stejně tak VB, ale docela mě překvapuje Nikol. A o dvojce Lů+Lá se mi už dnes psát ani nechce.
Přestává mě to bavit, mám pocit, že se už 3. den hrabou ve výkalech a štáb je v tom ještě podporuje. Kde a jaké jsou ty „příběhy“, které tato vaše koncepce má vytvářet ?! Blee. Dobrou noc.

954
Capri
Reagovat

Nic naplat… nejvyšší koncentrace IQ je teď ve VIP ložnici a je to zatraceně znát.

955
Redin
Reagovat

950: řekl bych, že Thomas přeně ví, proč tohle lidem cpe do hlavy. Myslím samozřejmě lidem ve vile. Holt to je taktik, ale na Nikču furt nemá. Ta přesně ví, jak tyhle RS má hrát. Stejně jako Vlado.

956
Péťa
Reagovat

954
ale hodně ho snižuje pizizubka:o))

957
sa_rah
Reagovat

Lucka nasává informace, aby mohla předávat druhé partě?

958
Jáša
Reagovat

Buldok přišel s teorií, že si Vlado koupil hlasy :D

959
Karolina
Reagovat

Tedy… Vladovy pozitivní vzpomínky… to je balzám na duši, proti tomu kanálu, co momentálně páchne v obýváku… Mám neodbytný dojem, že tady se odhaluje pravé já účastníků VV…

960
Capri
Reagovat

956 – Podle mě pod tou slupkou lenosti, afektovanosti atd. hloupá není, ale že by nějak vynikala to taky ne.

961
Redin
Reagovat

Romča je dobře v lese…baví mě :-)

962
Karolina
Reagovat

958 – slepá jsem, nevidím… jsem četla že vlasy… :D

963
sa_rah
Reagovat

Vlado je ve svém živlu, radost poslouchat

964
Redin
Reagovat

Já mám jenom kamarády…jenom fotbalisty. Tak to mě rozsekalo :-D

965
Jáša
Reagovat

Růžena stále kvoká, stále kvoká :D

966
Bobby Brown
Reagovat

Doprčic já snad nepůjdu spát, furt musím poslouchat VIP vyprávěnky. :-)

967
Redin
Reagovat

Hezká masírka Ládi…aůe nápad to špatný není. Nasadil nahatého Ládíka Vladkovi do postele. Zaručen Vladkův záchvat. Štábe, trochu tomu pomožte, Ládíkovi speciální chlast a je to jasné :-D

968
Karolina
Reagovat

V obýváku vymýšlejí „žertík“, nevím, jestli to má víc ponížit Vlada nebo Láďu. Trojka správňáckých borců si plácne, spokojena sama se sebou…

969
JW
Reagovat

Se asi Praseci Hlava rychle oklepal… Asi ho nekrofilie uz nebavi… ;)

970
Jáša
Reagovat

Stále říkám, že alkohol je svinstvo. Obývák je toho důkazem.

971
sa_rah
Reagovat

To půlnoční hodování holky, chudinky, odskáčou… už jim Vlado říkal, komu co za tu dobu narostlo… Nikol stehna, Páje pozadí… chtělo by to váhu, štábe :)

972
sa_rah
Reagovat

968

On jim první „žertík! nějak nevyšel, nikdo nereagoval podle jejich představ, vlastně neregovali vůbec.
Nebylo taky divu :)

973
Redin
Reagovat

Já jen doufám, že až štáb uzná, že už jsou na tom alkoholu už dost závislí, tři dny jim nedá ani loka. S tím jim vezme i cigára. Pak teprve nastane fičák. Při absťákách se lidi nejvíc odhalí. Možná by bylo lepší, vzít ho jen určité skupině, druhá by byla povinně na kaši. Jak znám z vlastní zkušenosti, když není někdo na stejné vlně (alkoholové), začne pořádné maso :-D

974
bordel
Reagovat

971 – To by chtělo. Ale jinak, jde o to, jaký mají spalování, někomu to nevadí… A spát choděj pozdě, takže několik hodin před spaním taky můžou dodržet…

975
JW
Reagovat

Anooo zvazit. A Ty jenz presahnou plus 5 kg zavrit do nejaky mistnosti a rict, ze jsou ve veprine a podavat jim jen chleb a vodu…. dokud nezhubnou ;)))

976
Karolina
Reagovat

Růža proslov: já vám chci něco říct…. můžu vám to říct…. já chci dojít k závěru, o čem jsme se bavili včera…. vás to teda nezajímá, jo … VB: navrhuju jít na cigáro, protože jak pustíte Romču ke slovu…
Růža: Já to řeknu Tomáši jenom tobě…. VB odchází
Praktická ukázka včera prezentované tolerance a respektu k názoru druhých… jó jó….

977
XY2
Reagovat

Lů podezřívám ze šmírování, potřebuje mít přehled, v obýváku se nic neděje, tak se doplouží k sousedům, je to ta malá milá Lucinka a drbe Láďu, což ostatní vůbec nezajímá a zvesela se cpou:-)

978
Ája
Reagovat

ta Romana je fakt hloupá, opět do sebe nechá rýt ze strany Buldoka a jeho nových nohsledů a vůbec jí to nedochází…

979
Capri
Reagovat

970: Já jsem třeba toho názoru, že dobrému vínu se nic nevyrovná…

980
okkvp
Reagovat

973 – na to se ru čeká už nejmíň 3 týden jak na smilování

981
Jáša
Reagovat

Růženu nechce nikdo poslouchat, dožaduje se pozornosti.
Nikdo ji nechce poslouchat. Bude výbuch :D

982
sa_rah
Reagovat

969

celý národ už přece ví, jak je VB citlivá, empatická a zamilovaná bytost, divadélka už netřeba :-/

983
Karolina
Reagovat

VB Já jsem byl schopnej bejt tady v tý vile se Zdenou sám… mě by to nevadilo…
Šmankote… tak teda… to mě by to teda vadilo :-D koukat na dva tentononc… :-D Javořická hadra

984
JW
Reagovat

Ja bych alkac pridelil dle vahy…. Do 3 kg ano nad ne. Vazime jen ve spodnim pradle. ve stejnou dobu.

985
okkvp
Reagovat

977 – jí už ji nepodezírám :-))) navíc pro vytrvalé šmíráky jede misi Láďa je odporný úchyl příliš okatě :-)

986
Karolina
Reagovat

Ve VIP byla příjemná debata do doby, než se do toho vložila Lůca a začala pomlouvat… pozitivní náboj prchá….

987
Jáša
Reagovat

979
Tak já jsem abstinent. Kdoví, co jim tam dávají za patoky.
A je pravda, že tam teče alkohol proudem, a to se mi vůbec nelíbí.

988
bordel
Reagovat

Alkohol taky je různej u lidí. Někdo je po něm agresivní, někdo posmutnělej, někdo úplně stejnej, někdo se umí hlídat, někdo ne, někdo ani nezná svou míru atd.

Samozřejmě ti, co pak se svým chováním (na jakoukoliv stranu) mají problém, by se měli umět dle toho nějak zařídit… Ale ani to toli lidí neumí. A pak to dopadá, jak to dopadá…
Zvlášť ve vile a pod dohledem kamer tenhle problém ignorovat, nebo si u sebe myslet, že „se to vsákne“, je dost mimo moje chápání…

989
JW
Reagovat

Popripade at si o nej zahraji dva tabory vedomostni soutez,…. treba zustane MRKVACUM celej ;)))

990
okkvp
Reagovat

tedy fuj, už zas si musím jít taky pro jídlo, to se nedá ;-)

991
Wanna be your monster
Reagovat

Já nemyslím, že je lů nějak hloupá, ale má dost nešťastnou povahu, ráda si hraje na oběť a dělá to trochu chytřejší formou než Růža.

992
Redin
Reagovat

Na váhu bych prděl. Mě je naprosto jedno, jak je kdo tlustý nebo hubený. Je potřeba vidět emoce…takže zkraje je potřeba všechny vožrat :-)

993
sa_rah
Reagovat

974

já si toho všimla, až na to V. upozornil, Nikča trochu, u Páji bohužel asi bude vidět každé deko…
myslím, že při tom minimálním pohybu a půlnočních, někdy i pozdějších svačinkách, a to pravidelných svačinkách, poletí kila nahoru, pokud to sami nějak včas neubrzdí
Nakonec i ten stres na tom bude mít velký podíl.

994
XY2
Reagovat

Přepla jsem na chvíli na terasu, VB a Růža a nedá se to. Dva tragédi.

995
sa_rah
Reagovat

Každý dal v debatě ve VIP k dobru něco ze života, jen Lů začla s drbáním…. ach jo.

996
JW
Reagovat

Ty to neni vubec spatnej napad….

Stab by sepsal otazky.
Nekdo zodpovednej, ne BOSS to je kokot, by dbal nad tim, ze po vylosovani vyhulenej odpovi dobre a dostane napriklad 2dcl vina nebo 2ks cigaret. Jeden musi byt vydejci chlastu a huleni. chlast a ciga predem musi byt odevzdany za coz ruci BOSS. Pokud spatne, tak az do dalsiho kola ma smulu. treba 20 minut ci 30 A tim padem se rozjede cilej obchod mezi nima kteri odpovedeli spravne. Coz bych nezakazal. Bude to 1. zabavny 2. Ruzena pujde do vrtule na suchu 3. neco se bude dit.

997
Jáša
Reagovat

992
Jenže někteří chlastají už měsíc :D

998
sa_rah
Reagovat

Myslels do 3 kil váh. pžírůstku jo a pak finito? :D

999
XY2
Reagovat

Růža přesvědčuje VB, že má jít do boje, nejde jen o peníze, ale o čest a Zdenka není taková, aby venku ty jeho dluhy roztahovala a Zdenka není taková, aby hned s každým šla, když mu dovolila polibek až po 14ti dnech.

1000
JW
Reagovat

998 YEAH !

1001
Jáša
Reagovat

995
Kdyby ta věděli, jak Lucka ošklivě mluvila o Vladovi.

1002
Wanna be your monster
Reagovat

Lů zase donáší na Láďu. :)

1003
Redin
Reagovat

Tak VIP ložnice o ničem. Slepičárna. Ale Lůca gut, pěkně to hraje na všechny strany.

1004
Wanna be your monster
Reagovat

1001 – jenže ona mluví před vladkolendem špatně o thomasovi, hádek. :)

1005
Jáša
Reagovat

Zdeničku nezajímá nikdo jiný než ty Buldoku.
Pošlete mu tu fotografii :D

1006
sa_rah
Reagovat

JW

Otázky štábu!

VB řekni, který den dnes je
Vladko nám ocituje celou Kytici (pozn. říkal přece, že ji ani nečetl)… tak aby ho mrkef vykostila

A podobně…

1007
Thybaumont
Reagovat

Já vám nevím, ale spíš mě baví, jak se Vlada snaží ti zoufalci setřít než samotné plky Vlada. kdyby tam ty záporné postavy nebyli, tak se nám Vlado v klidu prohoupe až k výhře.. a já bych chtěl, aby zřejmého výherce ždímali, mleli v mlýnku na maso a následně pěkně grilovali z obou stran. Jde o pět milionů tak at jdou až na dřeň.. at je to klidně vůči němu nespravedlivý, ale výhru si fakt musí zasloužit.

1008
Wanna be your monster
Reagovat

Ládícet je taky hádek, ale proplouvá bez toho, aby někoho pomlouval, akorát se snaží být se všema zadobře a snaží se nikomu neříct nic špatného.

1009
Jáša
Reagovat

Je to možné, čtyřicetiletý mameluk, tam kňučí, jako puberťák:D

1010
Redin
Reagovat

Tak Vladko pozná lidi podle toho, jak se chavají v kuchyni. Sofistikovaný psycholog

1011
Wanna be your monster
Reagovat

1010 – jojo, mohl by napsat článek do proženy.cz – řekni mi, jak vaříš a já ti řeknu, jaký jsi člověk. :D

1012
Jáša
Reagovat

1004
Jo, jo. Zmije jedovatá :D

1013
okkvp
Reagovat

1001 – jako divák jsem pěkná potvora, by mi bavilo se dívat na to, jak se jí (Lu) ty plány nabourávají a musí si to šrotovat celé znovu, aby měla hoňku ;-)

1014
Capri
Reagovat

1007: Můj favorit Vladko není a nebyl, ale rozhodně mě baví více než přízemní skvadra kolem VB.

1015
Redin
Reagovat

1007: tak nějak bych to viděl i já

1016
Wanna be your monster
Reagovat

Lů jde kouřit, to se těším, co řekne druhé skupince.

1017
fáber
Reagovat

1010 : nepochopil si, on je poznává podle synergie tělesné a duševní činnosti. To je úplně jedno kde, on uvedl příklad úklid nebo kuchyně ale v zásadě je to jedno. Jemu sice chybí vzdělání ale díky vysokému EQ funguje podvědomě úplně správně.

1018
Thybaumont
Reagovat

ale jo, proč by tě neměl bavit.. mě jen baví něco jiného, baví mne škodolibě pozorovat, jak se ti zoufalci snaží ho dostat… ale narozdíl od místních výkřiků, jim zrovna tohle nemám za zlý. Kdyby evidentní píčovinu typu, že pozná člověka dle toho, jak se chová v kuchyni řekla Růža, tak tu bude deset příspěvků o tom, jak je ta ženská blbá.

1019
Ája
Reagovat

tak jsem to přepla na obývák a ostravská matka tereza tam zas jede ohranou písničku o sobě…

1020
Redin
Reagovat

1011: proto asi skončil s tím vařením v TV. Jak viděl ty lidi v kuchyni, hned mu bylo jasné, že jsou všichni hovada :-D

1021
XY2
Reagovat

Lů jde hulit a dokonce odnáší nádobí, taky si počkám, co řekne u konkurence. Hádku to ale už patrně nevyvolá, škoda, bylo by to hezké zakončení.

1022
JW
Reagovat

Lu je trojity agent…;)

1023
sa_rah
Reagovat

Páje bychom u nás doma řekli, že brblá jak staré pivo v řitii… jak se pokaždé, když něco nechce, napaprčí a bublá :D

1024
Wanna be your monster
Reagovat

Lů řekla, že šla k nim do pokoje, protože chtěla s někým kouřit, ale Vlado vyprávěl historky, tak zůstala….zatím ok. :)

1025
Juchna
Reagovat

Technická poznámka pro JW a další uživatele ipadu, jak se vyhnout sáhodlouhému listování při znovunačítaní stránky tady na Panáčkovi:

Je to úplně jednoduché. Jestli používáte prohlížeč Safari, ve chvíli, kdy dočtete diskusi a chcete ji aktualizovat, dotkněte se horní stavové lišty (já vždycky tapnu na hodiny) a okamžitě se dostanete na začátek stránky. V tu chvíli najeďte doprava – do toho modrého pole – na seznam posledních komentářů a dotkněte se posledního komentáře v diskusi, kterou máte právě rozečtenou. Hodí vás to na konec – tam odkud jste přišli, a až teď v téhle chvíli aktualizujte – což má za následek, že se vám stránka obnoví, ale vy zůstanete přesně na tom místě, kde jste přestali číst. :-)

Ipad tohle vážně nedomyslel – umí se geniálně jedním dotykem dostat na začátek stránky, ale na konec to buď neumí, nebo to neumím já. Už jsem to hledala i na internetu, ptala jsem se kde koho, ale bezvýsledně.

1026
Wanna be your monster
Reagovat

Nikola se pouští zase do debaty s růženou…její nervy bych chtěla mít.

1027
Redin
Reagovat

1017: tak to jsem fakt nepochopil.

1028
JW
Reagovat

Co to ma Ladicek za outfit ?! Kde to vzal ?

1029
Wanna be your monster
Reagovat

Můžu se jen zeptat…jak odpoledne mluvili o vztahu vlada a evy…jim to ještě někdo žere? Vždyť eva, poté co dostala krtka, rozkecávala, že má doma normálního kluka.

1030
XY2
Reagovat

1027 – to nevadí, přečti si to ještě jednou, třeba zabereš:-)

1031
bordel
Reagovat

Kamera terasa, amatéři!

1032
Wanna be your monster
Reagovat

Eva: kolik myslíš, že je vlasů tady v tom trsu?

Vado: já nevím, sto?

Sice evě fandím proti individuím typu pepan a VB, ale ona je fakt dost imo. :)

1033
XY2
Reagovat

1029 – to nemá cenu řešit, tam se to mění z minuty na minutu, teď začíná startovat Růža, možná se ještě dočkáme nějaké akce.

1034
JW
Reagovat

1025 > No ja nevim. Spis to je tim ze je refresh cele stranky. Slo by to i jinak, ale maji to tu takto takze se naucit s timto zit. Ale dekuji za postreh a radu. Toto je jasne jen to skrolovani dolu je sileny. A take po nacteni scrolujes a sup jsi na zacatku a takto jeste jednou… Asi se nacitaji jine objekty na pozadi. Ve Firefoxu mam vse vykillovany Adblockem a Ghostery a na pohodu. Vrele doporucuji. Napriklad Youtube je jiz bez overlay pitchovin atd atd… A nikde zadna reklama ani u videa…

1035
okkvp
Reagovat

1007 – tak u mě taky, ale vadí mi způsob, kterým toho míní dosáhnout štáb – ta závistivá zapšklá žumpa. Mnohem víc by mi to bavilo, kdyby se tam nepodporovaly ty zakopané tábory. Taky by to bylo myslím hráčsky mnohem těžší

kua a seklo se mi připojení

1036
sa_rah
Reagovat

Rů nechápe, proč ostatní nebaví po měsící poslouchat její kolovrátkovou story o její Nikolce.

1037
Redin
Reagovat

1029: já bych se ani nedivil. Už jsou tak v lese, že jim připadá možné i to nemožné.

1038
JW
Reagovat

BTW>> Vite jake je nejhorsi prani v teto soutezi ??!!!
.
.
.
.
.
Drzim ti palce …. ;)))

1039
bobina
Reagovat

VB:jak může růži dcera chodit na gymnázium? Dyk je jí 12?

1040
Jáša
Reagovat

Ty Růženiny opilecké sebemrskačské řeči, je něco neskutečného. Ona tam všechny vysaje. Neskutečný upír.

1041
JW
Reagovat

1039 >> No on ma 5 trid zakladky,… tak to nechape…

1042
Wanna be your monster
Reagovat

1039 – on to neslyšel dvacetkrát, že je chytrá a že chodí na víceleté? :)

Mimochodem na mou bývalou střední.

1043
bordel
Reagovat

Ježiš, Slizoun přišel slizit, konec diskuze…

1044
Redin
Reagovat

Ani když si to přečtu desetkrát, tak to nepomůže. Tohle je holt nad mě chápání :-)

1045
Jana
Reagovat

Ještě jsem neodolala a na spravení nálady před spaním koukla do VIP ložnice, páč tu bylo avizováno, jaká tam vládne pohodička a legrace. Ale ouha, byla tam v polštářích uvelebená Lucina, nechala si od Evy ( ano, té stejné Evy, co ji včera vynadala po pí…) donést chleba se šunkou a s očividnou chutí pomlouvala Láďu…
Doufám, že se mi o ní nebude zdát.

1046
Wanna be your monster
Reagovat

tři kamery na terasu a čtvrtá se zvukem z terasy, jako obvykle…chi říct terasó…

1047
fáber
Reagovat

Bože, Růžosmích, to se fakt nedá, ač jsem mírumilovný člověk tak pokud by tohle nešlo vypnout, tak bych asi vraždil ! :D

1048
bordel
Reagovat

Vožralej odpornej sliz, totálně nadranej…
http://postimg.org/image/45vq4kjk7/

1049
bobina
Reagovat

jůhelákovi říkám důvěrně „máteštěstížejedukolem“ :-)

1050
Ája
Reagovat

zdá se mi to nebo jsou Růžena a Pepa zase ožralí jak dělo?

1051
XY2
Reagovat

1050 – nezdá:-)

1052
Ája
Reagovat

1051 – hlavně, že si Romana vzala k srdci Mirčinu radu, aby se chovala jak dáma :-D

1053
sa_rah
Reagovat

1039

Klidně může! jsou gymnázia i šesti- a osmiletá. Na ta první se nastupuje po skončení 7., na to druhé po ukončení 5. třídy základky.

1054
anja
Reagovat

díky všem, že píšete a aspoń trochu můžu být v obraze

ale teda nesouhlasím, že by jim měli nedávat alkohol. Chlastu ať jim tam dodávají každý den co hrdla ráčí. Když už je ta „soutěž“ na takovém dně, tak ať je to dno pěkně tvrdé, že……… Pokud vím, tak někteří tam nepijou

1055
Jáša
Reagovat

Já bych přála každému chlapovi takovou Růženu tak na dva týdny. Ti by byli zocelení :D

1056
sa_rah
Reagovat

Pepu udivilo, že Vl + Eva šli spát, u VB to ale chápe … ?!?

1057
okkvp
Reagovat

1055 – možná by ji měla angažovat nějaká manželská poradna nebo rozvodový soud a půjčovat ji na týden do domácností – to bylo rázem spokojených vztahů :-)))

1058
Wanna be your monster
Reagovat

všichni se smějou růže, že si právě vylila do sklenice třetinu flašky něčeho tvrdého…

1059
bordel
Reagovat

Růžena začíná chlastat ještě víc… Thomas2 říká, že už má dost, že už nechce…

1060
bobina
Reagovat

1053
Já to vím, ale vébéčko to nějak nemohl pochopit.

Nevím proč furt mám takový pocit, ale redaktůrek ma takový vychcaný až podrazácký kukuč.

1061
Wanna be your monster
Reagovat

Růža: a proč bych si nedala, já tady nic jiného nemám!

1062
Wanna be your monster
Reagovat

Růža: co to říkali? Ultrafialové kamery máme?

1063
kozlík matěj
Reagovat

R: Ultrafialové kamery !

1064
Juchna
Reagovat

1034 – JW tady na Panáčkovi právě díky tomu, že nahoře mají ten seznam posledních 10 komentářů, se můžeš skrolování v ipadu úplně vyhnout. Jenom vždycky před znovunačtením skoč na začátek stránky (tím, že se dotkneš stavové lišty), pak nech načíst poslední komentář – ještě než aktualizuješ – a teprve pak aktualizuj – čímž se vyhneš tomu, že by tě to hodilo na začátek diskuse, ale naopak – načte se ti to přesně tam, kde jsi naposledy skončil.

Já to takhle dělám už automaticky, i když z Panáčka odcházím. Když si pak třeba další den otevřu Safari, diskuse se mi načte přesně v tom bodě, kde jsem ji naposledy zanechala.

Ale tobě jde zřejmě o skrolování obecně a ne, že bys mému předchozímu komentáři nerozuměl, takže už to nebudu rozebírat, teď jenom pro jistotu, kdybych se předtím vyjádřila nejasně. :-)

1065
bordel
Reagovat

Zkoušej Růženě místo trochy vína dát kolu, jestli to pozná… (ale i, aby tam toho alkoholu neměla tolik)

1066
sa_rah
Reagovat

1055

spíš na uzavřeném oddělení spádové psychiny

1067
Wanna be your monster
Reagovat

Růže nalili do sklenice víno a klu a čekají, jestli pozná změnu…jen nevím, jestli to přilili k tomu rumu, nebo vyměnili.

1068
bordel
Reagovat

Dopis. Snad chrápat…

1069
Jáša
Reagovat

1057
:D
Ta veselost mě děsí, bude následovat další výbuch? Co ho spustí?
S Evou souhlasím, za takovou mámu se musí dítě stydět.
Mít svou holku tak ráda, jak prezentuje, nikdy by jí tohle nemohla udělat.

1070
sa_rah
Reagovat

1060

sry, přehlídla jsem to VB

1071
Wanna be your monster
Reagovat

Růža chytá brčko a….co jste mi tam nalili, to je pěkně hnusné, vy jste mi to vyměnili.

1072
bordel
Reagovat

Růžena poznala, kola s vínem, a asi i ten rum.

1073
Wanna be your monster
Reagovat

Růža říká, že to je fakt trapné..má kolu s vínem místo rumu.

1074
bordel
Reagovat

Takže dlouhej dopis, asi úkol. Jestli to, tak už nezájem…

1075
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení, thomas je bez energie a bez zájmu, pomožte mu. Naložte ho na nosítka a projděte s ním celou vilu až skončíte v koupelně a pomůžete mu s hygienou. Dáte mu koupel, masáž chodidel, umyjete záda….

1076
Jája
Reagovat

Růžena k úkolu: Já mu vyčistím zubyyy! (VBmu)…Spíše mu vzhledem k podroušenosti vydloubne voko!

1077
Wanna be your monster
Reagovat

nemůže být jeden večer, co se netočí kolem VB? Ale ani on nevypadá z úkolu nadšen, už spal…

1078
okkvp
Reagovat

Tomas má po odchodu Zdenky málo energie a měl by najít novou motivaci. Vezmete jej na ruce a projdete s ním celou vilou až do koupelny, kde mu děláte hygienu ….. happening …. a energetický chorál (?)

1079
Wanna be your monster
Reagovat

Růža: joó, přesně táák.

1080
sa_rah
Reagovat

Thomas 2, ne? ten přece dostal dnes trest…

1081
bordel
Reagovat

Ale jo, ještě zkusím, tenhle úkol vypadá na pěknej vopruz, ale neni to hudba a tanec, aspoň…

1082
Redin
Reagovat

Chtěl jsem už jít spát, ale na tohle se ještě podívám. Snad se Vlado s Evou taky zapojí.

1083
sa_rah
Reagovat

jo, zas odchod zdeničky,,,,, to už nejde vydržet

1084
Wanna be your monster
Reagovat

1082 – Tak ti se zapojují vždycky, asi nemají dohodu se štábem, že nemusí plnit úkoly. :)

1085
bordel
Reagovat

Mirka možná nebude chtít úkol splnit…

1086
sa_rah
Reagovat

Nikča už zas pije?

1087
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol s Mirkou něco tajného kutí, ale nevyrozuměla jsem co…něco chtějí někomu říct, mirka se bojí.

1088
okkvp
Reagovat

Těžká konspirace Nikola s Mirkou?

1089
XY2
Reagovat

Redaktůrek zůstal na hajzlíku v prádelně, urval kliku:-)))

1090
bobina
Reagovat

Redaktůrek volá o pomoc zůstel uvězněn na WC v prádelně. Upadla klika. Na teraso nikola a LM řeší palcování.

1091
Wanna be your monster
Reagovat

Niki věří thomasovi, že si vezme vladka, před chvílí to prý řekl…to ale neví, že si chce vzít jí.

Mirina asi zase řeší, že nevypalcují VB, protože se bojí, už je to trapné, jak každý týden po palcovačce říká, že měla dát Thomase.

1092
Wanna be your monster
Reagovat

Beztak chtějí dát vlada a bojí se mu to říct…

1093
bordel
Reagovat

Ale už i s Nikol jde…

VB vypadá, že si zejtra… dneska vezme do duelu Vlada.

Pořád to mění, evidentně. Ale prej chce jít za Zdenkou…

Pro nás to každopádně nic neřeší, VB půjde domů, Vlado nazpátek s obrovskym rozdílem. Pro dění ve vile a hru nulová informace.

1094
XY2
Reagovat

Můžu poprosit utrhla se mi klika na záchodě u prádelny, halóó:-)))))))

1095
Wanna be your monster
Reagovat

krasoň prosí o pomoc :D

1096
bordel
Reagovat

1091 – Není pravda, teď řekla (Mirka), že VB stejně dá.

1097
XY2
Reagovat

Škoda, Ládík mu otevřel

1098
Wanna be your monster
Reagovat

Přišel ládícet a lucina a říkají mu ať vyleze. :D

krasoň: tak mi ale zlato otevři. :D

1099
sa_rah
Reagovat

myslím, že Niki spíš sonduje… má asi nahnáno, když jí vzali imunitu.

1100
Wanna be your monster
Reagovat

1096 – no to by měla. :)

1101
bordel
Reagovat

1087 – To bylo ohledně Evy, pokud jsem pochopil. Ale taky nevím co…

1102
Redin
Reagovat

Ten Pepa je dobrej :-D

1103
XY2
Reagovat

No a ožralá Růža už je ve vaně taky, oblečená, tohle nemusím, ale ještě počkám, jestli se neservou.

1104
bordel
Reagovat

Mirka: Já mu umyxla záda. Dál tam nejdu, voni jsou úplně vožralý…
(má pravdu, Slizoun je total)

1105
Jája
Reagovat

Ta Růžena se ani neobtěžuje s vysvlékáním…:D

1106
Wanna be your monster
Reagovat

1103 – aspoń půjde dneska spát v něčem jiném, než v čem chodí celý večer…

1107
Wlcak
Reagovat

Už tu je růžosmích,růžopláč mohla by se zavést i růžoožralost :-D

1108
XY2
Reagovat

Slizoun je dneska odpornej, to je ten týpek, který venku dostane nakládačku v každý hospodě:-)

1109
Wanna be your monster
Reagovat

Růža má pěnu v očích…
Eva: ona je slepá, má být němá!

1110
sa_rah
Reagovat

to je ale třeskutá sranda, v té koupelně, vrchol dalšího nanicovatého dne vilanů, to mě zlomilo :-(… a loučím se se všemi onlinisty!

1111
Wanna be your monster
Reagovat

Růža vyvalila kozy….

1112
XY2
Reagovat

Pionýrská vedoucí už je ve vaně taky, ta má lufty ze zítřejšího palcování:-)

1113
okkvp
Reagovat

Růžakozy mezi přítomnými

1114
Redin
Reagovat

Chlapci kozy…kozy

1115
Wlcak
Reagovat

Děsný pohled na Růžiná prsa :-O :-O :-O

1116
Wanna be your monster
Reagovat

Eva to komentuje: zase tři flašky…

1117
Jája
Reagovat

Růžena: O_o

1118
Sexytron
Reagovat

JSEM SLEPEJ

1119
fáber
Reagovat

Pepa je skvělej pro zábavu 4 cenové skupiny a horší … vožrat se jako prase dělat kraviny .. pokud tomu někdo říká zábava …

1120
Ája
Reagovat

a dopr*ele (jo, jdu klikovat), zrovna jsem se koukla na kamery a asi neusnu (tlustá alkoholička mě bude dlouho strašit ve spaní)

1121
Wanna be your monster
Reagovat

Kluci gentalamani pepan thomas a thoms to zní strhávají a pak komentujou slovy jakože z toho blijou…

A pak kdo jí ponižuje (kromě sebe samé).

1122
XY2
Reagovat

Růža pod sprchou, kozy ven a upíří chrup

1123
Xxxx
Reagovat

Ruzena se uzoufa, to zas bude kecu a hadek a revu

1124
Redin
Reagovat

Já věděl, že mám s tím spaním počkat :-D

1125
Brutální Petúnie
Reagovat

Kameramani se litovali a neukázali nám nahou Růžu… Aspon jeden bod pro štíb k dobru ;)

1126
Wanna be your monster
Reagovat

teda abych nikomu nekřivdila – ručník z ní strhl jen pepa, když se zakryla – posměšně ji komentovali všichni tři.

1127
Jáša
Reagovat

1106
Jen abychom nebyli překvapeni :D

1129
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado vyzvídá, jestli je celkem střízlivá. krasoň odpovídá, že tak moc nepila, vlado na to, že teda ok.

1130
Ronaldina
Reagovat

Tak to je tedy na noc zážitek…Bude toho vůbec litovat nebo to bude teď každý den ukazovat když se nám tak pěkně osmělila. Úplně mě to probralo z dřímoty.

1131
Wanna be your monster
Reagovat

Eva ze sebe nebude dělat pitomce (VB měl návrh – sundejte si trička a přijděte). Ono s e to na těhotnou ženu ani nehodí. :)

1132
Redin
Reagovat

Evička tričko nechce plnit úkol…žádám trest, hodit do vany, ukázat vemínka :-D

1133
Ája
Reagovat

ale pobavilo mě, jak skoro všichni utekli poté, co Růžena vyvalila kozy

1134
Jáša
Reagovat

Tak jaký je Vlado?
Jediný, který se na ní nebaví.
Jediný člověk, který by ji pomohl a ona se na něj po výmazu mozku vykálela.

1136
Brutální Petúnie
Reagovat

Koukám, co to vyvádějí v té vaně a nejsou sice slyšet, ale Slizoun nemůže odtrhnout oči od Nikina rozkroku. Charming.

1137
Wanna be your monster
Reagovat

krasoň řekl růže, že je jako děvka, a že kdyby to udělala jeho máma tak…nedořekl.

1138
bobina
Reagovat

Nikola je kráva. Noo jak Vébéčko nemusela jak jí smrtelně urazil, tak jí to moc dlouho nevydrželo.

1139
Wanna be your monster
Reagovat

Tudíž mnohem horší věci, než co jí kdy řekla eva…ale na to asi reakce nebude….

1140
okkvp
Reagovat

Růženka je dotčená, že ji odsuzuje i Krasoň

1141
Wlcak
Reagovat

Pleskovému reportérovi vadí nahota??To se tedy dozvídám věci :D

1142
bordel
Reagovat

Eva: V dopise bylo „v koupelně se zapojí všichni“. Já jsem mu napustila vanu…

Mirka: Já jsem mu myla záda…

(už dodělejte tuhle úchylárnu štábu, a protěžování VB a nadranýho Slizouna, a konec, prosím)

1143
Wanna be your monster
Reagovat

VB rozepl nikol podprdu a tlačil se na ni..ta nakonec odešla z vany…se divím, že si tohle nechá líbit od debila, kterého nesnese…

1144
okkvp
Reagovat

1132 – doufám, že vtipkuješ

1145
XY2
Reagovat

Nikola je podobná kravka jako Růža, jen ty její výstupy mají delší prodlevy, a za 10 let, čert ví, jak se holka spraví:-)

1146
Pavliq
Reagovat

Niki už zase nasává?

1147
Wanna be your monster
Reagovat

1144 – jistě, je tam smajlík, takže je to sranda. Když řekne Vb něco hnusného, tak je to taky srandáá. :)

1148
Redin
Reagovat

Evo, Romana ti chtěla ukázat, že jsi 3,14ča :-)

1149
XY2
Reagovat

1144 – bohužel myslím, že ne.

1151
Ája
Reagovat

jojo, Romana je pravá dáma :-D

1152
Wanna be your monster
Reagovat

Thomas2: promiň já se nechci hádat, mě to jenom znechutilo celý večer.

1153
Wanna be your monster
Reagovat

VB chce namíchat cuba libre..však je to jeho večer…jako každý večer. :)

1154
okkvp
Reagovat

Nikolka byla v té vaně prý v křeči

1155
Redin
Reagovat

1144: jasně, radši bych se podíval na to, co má v hlavě. Ale tam bych čuměl do prázdna :-) jinak štáb ví, jak na to. Byla nuda a krásně se jim povedlo je zase rozhádat. Tak se na ně musí :-)

1156
Wanna be your monster
Reagovat

krasoń už zpovídá evu, jaktože se osahává s vladem, když má venku přítele…ta mu vysvětluje, že spolu oficiálně nechodí.

1157
XY2
Reagovat

Nikolka nebyla v křeči poprve.

1158
Anonymní
Reagovat

Nikola říkala, že měla křeč v noze, jak jí VB do vany vtáhnul. Ona tam opravdu neskočila dobrovolně.

1159
Wanna be your monster
Reagovat

Vb chce po někom dělat pejska, po někom kočičku…na to, že se mu ten úkol vůbec nelíbil, se chová moc jako primitiv.

1160
bobina
Reagovat

Vébéčko dřepí v tý sesli jak císař.

1161
surfer
Reagovat

jako primitiv hehe

1162
Redin
Reagovat

Ale Vlado se drží. A to se bere.

1163
fáber
Reagovat

1144 : určitě ne, jeden z těch co preferují zábavu 4 cenové skupiny, blicí smajlík ..

1164
bordel
Reagovat

1136
1143
1154
Byla v křeči, řekla to… Ale… Prvotně si to zkazila sama, že tam vůbec lezla, mezi Slizouna a VB, nechápu…

1165
heej
Reagovat

jako Nikola překvapila :/ a ten blb jak si to užívá, normálně je snad šikanuje ne? chudák lucka jak mu dělá pejska..

1166
okkvp
Reagovat

No nic, já jdu spát, tento druh zábavy nemusím a dnes už mám vrchovatě

1168
Anonymní
Reagovat

1164
Nelezla, šplouchala na VB vodu jako mnozí další a on jí do vany vtáhnul, celkem se bránila. To že tam pak zůstala a ještě se vysvlékla do prádla, je druhá věc.

1169
Pavliq
Reagovat

Krasoň je stejná hnida, jako byli dřív agenti StB. Pěkně s tebou promluví, naprosto ti rozumí, svěř se mu se svým trápením – a pak to hned zatepla (v jeho případě doslova) běží vyzvonit nadřízeným, kteří z případu vyvodí patřičné závěry.

1170
surfer
Reagovat

dnešní den je vrchol fekální zábavy tohoto dementária

1171
Redin
Reagovat

1163: amen

1172
bordel
Reagovat

1158
1164 ad – A když, tak měla požádat někoho, aby jí z tý vany pomoh, když tam nechtěla bejt, je tam pořád dost lidí, kteří nejsou odporní jako ten slizkej hnus, co byl v koupelně, a rádi by jí pomohli. Zcela určitě Mirka, Pavla i Vladko, i Lucka, Eva ba i Thomas2 by se možná rozhodnul chvíli nebejt bleskhnus… Pochyboval bych o Láďovi (taky nadranym) a samozřejmě o Růženě (tu už pak nikdo nezajímal).

1173
Wanna be your monster
Reagovat

On je tam bude držet asi do tří do rána, když dostal funkci…já myslela, že jeho večer byl pohřební večer…

1174
heej
Reagovat

to jak se chová, to je opravdu otřesný..

1175
Vito
Reagovat

Pan dokonalý je nade vše povznesen.

1176
Jáša
Reagovat

1153
Nic nebude, Růžena vypila rum. Říká krasoň :D

1177
bordel
Reagovat

1168 – Omlouvám se Tobě i jí, tohle jsem neviděl. Vydedukoval jsem to jen z toho potom, špatně.

1178
Wanna be your monster
Reagovat

VB chce říct od Nikol, co dělala tři dny doma zdena….:D Kéž by znala pravdu.

1179
Jáša
Reagovat

Tedy mě tento úkol připadá velice dehonestující.
Lidé odkrývají pravé tváře. Je mi z toho opravdu zle.

1180
Wanna be your monster
Reagovat

VB. máš mě radši než vladka?
Ládícet: jo.
VB: bylo to od srdce?
Ládícet: jo.

1181
bobina
Reagovat

Koukám, že jsem Nikolu správně odhadla už v HP. Tady v téhle soutěži mi můj názor jenom potvrdila. Nejroztomilejší je stejně na ní všechápající kývaní hlavinkou a svraštělá vráska na čelíčku. Jak dojemné..

1182
Wlcak
Reagovat

Získal jsem pocit že štáb úkol opečovat buldoka před spaním vymyslel proto že si mysleli že to vytočí Vladka k nějakému jeho pověstnému výstupu.Asi jim nedošlo že Vladko za těch 8 let opravdu vyzrál a takovýmito věcmi se povznáší

1183
Wanna be your monster
Reagovat

Furt vyzvídá, co si ostatní myslí, že děla zdenička venku….

1184
Wanna be your monster
Reagovat

VB: dej pac….lůca dává…

1185
surfer
Reagovat

těším se na noc jak bude Vladko psychoanalyzovat dnešní buldokův hvězdný večer ))

1186
Jáša
Reagovat

Soutěžící, odeberte se do ložnic a dělejte to samotné, co dělal Buldok se Štrůdlem celý měsíc.
Já bych se nemohla nechat tak ponižovat.
Nemohla bych si vážit sama sebe.

1187
Péťa
Reagovat

ten trapák h.Hradil absolutně neumí dělat legraci, ten to má v tý palici vymetený…

1188
XY2
Reagovat

Krásné odkrytí některých kreatur

1189
Pavliq
Reagovat

Lucina a Láďa jsou podle mě postavičky „kam vítr, tam plášť“. Samozřejmě, hrají o 5 mega, ale jejich lavírování mezi oběma tábory je mi stejně nesympatický, jako Růženino „mame se radi, zme kamaradi“. Lů i Lá mám na žebříku „vyprstovaných“ v těsném závěsu za VB, Pepaslizem a Růžou.

1190
Wanna be your monster
Reagovat

Ta lucina je fakt šiblá, ta by mu fakt olízla i prsty u nohou, jenom aby si někoho nerozházela…

1191
Wanna be your monster
Reagovat

Ted chce po ládíkovi erotický tanec…

1192
Marka
Reagovat

VB vyslýchá koho by si měl vzít do duelu aby se vrátil.

Celá tahle akce je ponižující od štábu a VB si hojí své ego, tvrdě vyžaduje, aby mu lichotili i ti, kteří ho nesnášejí, je to ubožák, jak si užívá moc. Je mi z něj na blití.

Lucie taky k zblití, jestli myslí, že její pejskování je vtipný, tak naopak.

1193
Ája
Reagovat

fuj, tohle je hrozný ponižování, je mi smutno z toho, jak se v tom Hradil vyžívá

1194
Wanna be your monster
Reagovat

ukončený striptýzem…

1195
Jáša
Reagovat

Ten si tu šikanu vyloženě užívá, je tak hnusnej. To zlo v něm je neskutečné.
Vážně se mi chce zvracet. Já snad neusnu, tak mě to rozhodilo.

1196
anja
Reagovat

no koukla jsem do vily, Buldog má nohy na stole a vyzývá ládíka aby ukázal svého „pipíska“ a zatančil erotický tanec

přátelé, vskutku kvalitní zábava

1197
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík už je jen v trenkách….

1198
Péťa
Reagovat

tak přesně takovejhle h.Hradil je ve skutečnosti přines podej udělej, co nejvíc ponížit lidi a já sem pán tvorstva a nic jinýho neexistuje, tvl to je stupid…

1199
kozlík matěj
Reagovat

šílený!!!!!! tohle je šikana neskutečná!

1200
surfer
Reagovat

jsem zvědavej kdo všechno mu dá palce
byla by sranda kdyby všichni, smutný je, že by mu to stejně nedocvaklo…
dekadence a úpadek online

1201
Wanna be your monster
Reagovat

S tím, jak se láďovi pořád smějou, jaký je pošuk, to je fakt nechutné….VB se chechtá a hladí pejsla lů.

1202
ředitelkazeměkoule
Reagovat

IQ Hradil si opravdu myslí, že může všechno. Zdá se mi to tak, že chce štáb celý den vyprovokovat Vlada. Tohle ponižování od IQ Hradila..no co jiného čekat, když se zmrd dostane k „moci“.

1203
Redin
Reagovat

Tomu říkám šikana.

1204
Marka
Reagovat

VB chce vidět Ládíkova „pipíska“

Já nemám slov a je mi fakt špatně z VB, to je fakt poddno. Jak to bude pokračovat?

1205
Wanna be your monster
Reagovat

kdyby se dostal VB v reálu do nějaké vyšší pozice…naštěstí na to nemá.

1206
heej
Reagovat

Jáša – palec nahoru!!!

1207
XY2
Reagovat

Šikana opilého úchyla. VB si to umí vychutnat.

1208
Wanna be your monster
Reagovat

Nejspíš už si všichni všimli, že hradil nemusí plnit nic, ale když něco nesplní/poruší někdo jiný, tak je čeká trest/vyhození/ztráta imunity…šikana je podporována štábem , protože slabší kusy se bojí.

1209
bobina
Reagovat

Snad mu někdo až vyleze nabije hubu.

1210
Wanna be your monster
Reagovat

VB nabízí, at lů spinká s ním v posteli.

1211
Jáša
Reagovat

Proč to někdo nezarazí. Proč mu někdo neřekne, že je to přes čáru.
Nikola mě taky sere.
Takhle se ponižovat. Já na to už nekoukám, mám jen zvuk.

1212
ředitelkazeměkoule
Reagovat

1208 – souhlas. Je mu prostě strašně nadržováno.

1213
Bodlak
Reagovat

No pratele, jak na to koukam tak tohle je pohreb VB. To ho vypalcujou snad vsichni.

Ale musim rict ze ja bejt tada Ladou tak bych dneska musel skoncit, protoze bych fyzicky napadl VB. Tohle bych si teda nenechal libit.

1214
Ája
Reagovat

Láďa mi přijde jako typ člověka, který byl šikanován…přidává se k silnější skupině, což je teď v jeho očích ta Thomasova a snaží se plnit rozkazy samozvaného alfa samce, jen aby měl pokoj a aby se zaměřili na někoho jiného, bohužel mu nedochází, jak strašně ho ponižují…Romana to samé v bleděmodrém

1215
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Láďa mě překvapil, že má radši Hradila než Vlada.

1216
Marka
Reagovat

Nikola mě dnes zklamala – jak se nakrucovala s VB ve vaně a svlékla se. Navíc jsem ji teď viděla jak pije víno a připadá mi trochu opilá. Kde je její předsevzetí, že už nebude NIKDY pít? Moc dlouho nevydržela. Asi ji sundám z první příčky.

1217
Redin
Reagovat

Ve VIP ložnici klasická drbárna.

1218
Wanna be your monster
Reagovat

VB chce po růženě vidět kozy, když už je každý viděl.

Přemýšlej přemýšlej, vymysli něco originálního, jak někoho ponížit….

1219
Wanna be your monster
Reagovat

1215 – asi od něj dostal málo do hlavičky.

1220
Marka
Reagovat

1215 – Láďa u mě dost klesnul, že má radši VB než Vlada (nemusí Vlada milovat, to je jasný, ale aby měl radši VB, který je hnus a ponižuje ho?)

1221
Wanna be your monster
Reagovat

Jinak ve vipce se už pár minut mlčí pro některé šťouraly…

1222
anja
Reagovat

tak VB to je fakt kýbl hnusu, ten si užívá bossování, ponižování ostatních…… jak si tam poplacává toho psíka Lů……….. odpornějšího chlapa jsme snad ve VV neměli

1223
Capri
Reagovat

Je čas spravit si chuť na Dexterovi… :D

1224
Wlcak
Reagovat

Růža byla zamyšlená a proto ukázala prsa??? :-O Asi se už nebudu raději zamýšlet

1225
Wanna be your monster
Reagovat

VB stále pokračuje ve hře na psa s lů…

1226
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Doufám, že se zejtra nějakým zázrakem nestane to, že Hradil dostane imunitu.

1227
Capri
Reagovat

Není zakázáno komunikovat se štábem?

1228
Wanna be your monster
Reagovat

1227 – jistě….mám se ptát, kdo komunikoval, nebo je to jasné?

1229
anja
Reagovat

Lůca škrabká na dveře a dělá psíka, no to je píííčččča

1230
Wanna be your monster
Reagovat

hradil nepustil lů kouřit…leží před dveřma.

1231
ředitelkazeměkoule
Reagovat

1229 – Lucka je svině sviňská. Hodná holka haha…

1232
Wanna be your monster
Reagovat

VB: ještě škrabe, ještě škrabej..

1233
anja
Reagovat

1226 – a pročby ne? modrý šátek přece nemá majitele, že jo

1234
bobina
Reagovat

Cekám od svazačky velkou obhajobu na svojí osobu, jak jí do tý vany vtáhli. Nějak jí přešel humor.

1235
Capri
Reagovat

1228: Ptát se nemusíš… je to jasné.:D

1236
upsik
Reagovat

Tak tohle je poddno TV zábavy, tohle kreativní producent Šedivá UŽ NEOBHÁJÍ…TAKOVÁ ŠIKANA A PONIŽOVÁNÍ..A ONI TO NESTOPNOU ??? FUJJJ!!!! HNUSSS!!!

1237
Wanna be your monster
Reagovat

VB: já bych byl radši, kdyby moje máma ukázala kozy, než kdyby můj syn byl gay.

1238
anja
Reagovat

máte ěnkdo kameru a zvuk z VIPky? napište prosím co se tam teď řeší, bo tam Vladko zavolal Krasoně

1240
ředitelkazeměkoule
Reagovat

1233 to je jasný, že mu ho dají. A jestli jo-o, měli by si vilné už konečně uvědomit, že je někomu nadržováno.

1241
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado si vzal krasoňě vedle a řekl mu, at už nerýpe do romany, že je to zbytečné, že to s ní zamává.

1242
Péťa
Reagovat

236
opatrně s tím caps lockem:o)))))

1243
Wanna be your monster
Reagovat

Stejně bude romana zítra krasoňovi masírovat nohy a vlada posílat někam….

1244
upsik
Reagovat

VŠECHNY KAMERY OFF…ZA TOHLE MUSÍ HRADIL VYLETĚT…TOHLE NENÍ MOŽNÝ ANI PO 22HOD!!!

1245
bordel
Reagovat

Mirka a Pavla raději uklízejí v kuchyni (i když je žádná kamera nezabírá), a dění v obýváku se neúčastní.

1246
XY2
Reagovat

1238 – řekl mu, ať nechá Romanu Romanou, že bude zase psycho a nikdo se nevyspí, že bude Romana vyšilovat, řekl mu to klidně a ještě poděkoval s tím, že T2 je rozumný a tak aby už ji nechal. A bylo to ve velké ložnici.
Prostě chtěl, aby už do R neryl a nechal to tak.

1247
Jáša
Reagovat

Nechutné, nechutné, nechutné.
Jinak nemám co dodat.

1248
Wanna be your monster
Reagovat

krasoň: romano lžeš, jsi prolhaná, čím dýl jsme tady, tím víc to vidím.

1249
Wanna be your monster
Reagovat

A Romana tam bude dál sedět s lidma, co jí dokola uráží..s těma jí nebude vadit spát v ložnici.

1250
Marka
Reagovat

1236 – proč by to štáb stopnul? štáb tento úkol zadal a za neplnění bude trest, že :-/

1251
heej
Reagovat

si myslim, že T2 má nalajnovaný co má říkat, jak se chovat, koho podporovat atd. atd. už dvakrát říkal (lůce, LM), že dělaj dobře, když jim nevěří a ted ho určitě dorazil VB větou „říkám upřímně, mně by víc psychicky složilo, kdyby byl můj syn gay nežli to, že se matka svlíkne v reality show“

1252
Péťa
Reagovat

jak dokáže hluboko klesnout člověk…
http://img407.imageshack.us/img407/7342/xg0m.png

1253
Marka
Reagovat

1237 – to je ubožák – homofobní chudák

1254
Wanna be your monster
Reagovat

Ono stačí jednoduchý úkol a ta odpornost prostě vyjede na povrch jako nic…

1255
ředitelkazeměkoule
Reagovat

A musí jít z ložnice a musí, protože JÁ HRADIL taky všechno plním.

1256
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení, uložte thomase s radostí do postele a vy se také odebrte do postele.

1257
Capri
Reagovat

Naprosto „normální“ druh zábavy…

http://i39.tinypic.com/2zokea0.jpg

1258
bordel
Reagovat

Vladko: To, jak jsi (Pavla) mu (VB) s tou sklínkou řekla „Řekni mi, co chceš slyšet, já ti to řeknu.“. To bylo dobrý. Neurazila jsi ani jednu stranu, splnila jsi úkol.

Dopis. VB uložit, a do 15 minut spát.

1259
anja
Reagovat

okej, dopis a ve štábu asi někdop zapnul mozek a tohleto nechutné svinstvo ukončil – do 15min mají být všichni v posteli

1260
Marka
Reagovat

Lucie, jak schlamstla z huby VB kus klobásy – nechutné a ubohé

jsou situace, které pro mě některé lidi definitivně diskvalifikují, taková poslední kapka

Růžena, VB a Lucie – konečná

1261
Wanna be your monster
Reagovat

romana se lituje a stojí si sama za sebou….

1262
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Předpokládám, že Romana se ještě rozbrečí a bude scéna.

1263
Wanna be your monster
Reagovat

Romana nic neudělala, to eva se chová jako děvka, má doma nějakého lukáše a co dělá s vladem za dveřma. :D

1264
Wanna be your monster
Reagovat

Měla by si pořáááádně vybít zlost na evě a vladovi, ať se jí uleví.

1265
ředitelkazeměkoule
Reagovat

A jsem zvědavá zejtra na Nikolu, to zase bude mučednický obličej.

1266
Capri
Reagovat

Mirka nosí pánské boxerky (nejmenší velikost) :D

1267
Péťa
Reagovat

zejtra respektive dneska až se to Růže uleží v hlavě tak bude mít zase depku jako kráva…

1268
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol je prý vyčerpaná z pokrytectví…

1269
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Doufám, že se nestihnou uložit do 15 min a Hradil bude uklízet celu vilu jako Romana.

1270
anja
Reagovat

1268 to říkala, ale vypadala že jí je hnusně z toho všeho co se tam událo

1271
Wanna be your monster
Reagovat

Myslím si, že je fakt nebezpečné, jak ho někteří utvrzují v tom, že takhle chovat se, je v pořádku.

1272
Jáša
Reagovat

1251
Na něco podobného jsem reagovala nedávno. Jsem ráda, že tento člověk nemá děti. Byla by tragédie, kdyby jeho děcko mělo jinou sexuální orientaci.
Ten by byl schopný ho zabít.
Zřejmě by mu nevadilo, kdyby fetovalo ale jiná orientace ano.
Čím dál víc se přesvědčuji, že jsem velice ráda, když tohle nemám ve své blízkosti.
Tohoto tvora jsem odhadla hned první den, kdy jsem ho spatřila.

1273
Marka
Reagovat

ožralej Pepa se snažil domluvit si nocleh vedle Niki – neúspěšně

1274
Capri
Reagovat

1271: Já vidím nebezpečí hlavně v tom, že se na tohle kouká mládež (ano i v tuto noční hodinu)… ostatně už jsem to tady psal.

1275
Péťa
Reagovat

a kde teď sou všichni obdivovatelé a sympatizanti h.Hradila?tohle se vám líbí?

1276
Wlcak
Reagovat

1267 – Péťo
Růženě se něco uloží v hlávce s tím množstvím alkoholu co v ní má ??? :-O Já si tedy myslím že co se probudí tak uslyšíme její Růžosmích :-D

1277
bobina
Reagovat

1266 taky jsem si všimla a koukala jsem na to jako jelen. Jsem si říkala, že se mi to asi zdálo.

1278
kockodanka
Reagovat

Prosím co Romana udělala ?

1279
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Na splnění úkolu mají už jen 4 minuty.

1280
Wanna be your monster
Reagovat

Pepa bude spát radši na zemi, než spát vedle krasoňě, bojí se, že ho bude ošahávat, je prý úchyl…

1281
Péťa
Reagovat

1266
ale parádně jí seknou:o)))

1282
Wanna be your monster
Reagovat

1280 – nebo nejsem si jistá, jestli to nebylo o ládíkovi..nevím, vedle koho spí.

1283
Marka
Reagovat

Nechápu, co za lidi sedí ve štábu, že dokážou tolerovat VB, jeho homofobní, škanující chování a názory.

Co za lidi ho dokonce podporuje a nadržuje mu?

1284
bobina
Reagovat

Já být ted ve VIP tak s hafíkem vyrazím dvéře. To je p..a. To je neskutečný.

1285
Péťa
Reagovat

1280
ale on má spát vedle Lá a né vedle Krasoně

1286
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Smuntý, že se ve VIPce řeší Romana a ne to, jak se chová Tenjehožjménonesmímevyslovi

1287
anja
Reagovat

1278 nic zvláštního – Romana vypustila kozy na kameru

1288
Capri
Reagovat

Jak vidno tak na Facebooku tam z toho štáb má jen bžundu… viz…

„Luciáš si vyloženě užívá roli Buldokova pejska :D“

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/p480x480/1237861_1419562571589329_839311042_n.jpg

1289
Wanna be your monster
Reagovat

Tak jo, pepan nechce spát s láďou, a říká o něm, že je úchyl, smál se tomu s VB…a tuhle partičku má ládícet radši? zatanči jim pořádně, dej pac ládíctu…

1290
bobina
Reagovat

1282 spí vedle redaktůrka, ale asi to bylo na ládu.

1291
kockodanka
Reagovat

Díky. Už to slyším, rozebírají to v ložnici velké

1292
Wanna be your monster
Reagovat

gentlemani stále mluví ve velké ložnici o tom, jak by se z romaniných koz poblili….no běž si k nim lehnout romčo, šup! s evou a vladem bys spát v ložnici nechtěla….pardon, ale vůči romaně jsem škodolibá, sama si zvolila na koho kydat špínu a s kým se kamarádit.

1293
Péťa
Reagovat

bobino jak dlouho se díváš?krasoň spí od začátku vedle Růženy a Slizoun vedle Lá a ted už vedle něj spát nechce…

1294
Marka
Reagovat

Krasoň spí vedle Romany, Pepa vedle Ládi (teď teda asi na zemi)

1295
Wanna be your monster
Reagovat

krasoň: mlč, táhni!

Růža. jak můpže někdo, kdo měl 56 milenců za měsíc, o mě říct, že jsme děvka, když ukážu prsa?

Nikdo s ejí nezastane…

pepa: romčo, kecáš hovna.

1296
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Úkol nesplněn.

1297
Péťa
Reagovat

Krasoňovi jde jenom o jedno a to vytočit Růžu do nejvyších otáček:o))))

1298
Wanna be your monster
Reagovat

Vb nakonec trochu romču brání, že by to nemuseli tak moc řešit.

1299
Wanna be your monster
Reagovat

krasoń po ní dál řve…

1300
Péťa
Reagovat

1296
to ale bohužel nikoho nezajímá:o))

1301
Wanna be your monster
Reagovat

Vb už nezasahuje…..

romano užívej si, zítra jim namasíruj nohy….

1302
anja
Reagovat

1297 a dobře jí tak, blbce

1303
Capri
Reagovat

Slizounek se zastává Hvězdného (jelikož má od něj slíbený džob).

1304
bobina
Reagovat

1293 se nečerti, já jsem předevčírem naposledy viděla redaktůrka válet se vedle jůheláka. Byly asi dvě ráno. Pak jsem šla spát. A dneska jsem měla taky už dávno spát. :-(

1305
upsik
Reagovat

žebřík :
LM
Vlado

Eva, Lada, LP
Nikol (u mě končí po dnešku)

Luca, Slizoun, Ruza, VB

1306
Wlcak
Reagovat

Buldoček je nervozní protože se mu rozpadá parta,nooooo…..potměšile se z toho raduji

1307
kockodanka
Reagovat

tak poprvé za celou dobu se dívám takto v noci… a stojí to za to…. jsem zvědavá, kdy půjdou spát…

1308
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Miluju jak, Romana nenávidí Evu.

1309
XY2
Reagovat

Má to dneska grády:-) kdo chce kam…

1310
Péťa
Reagovat

1304
se nečertim:o))

1311
anja
Reagovat

Růža argumentuje s pornoherečkama :D

1312
Wanna be your monster
Reagovat

Růža si slušného chování necení, může si za to sama, že si takhle k ní někdo dovolí chovat….Samozřejmě to nic nemění na tom, že to jsou zrůdy, co se v tom vyžívají. :)

1313
XY2
Reagovat

1307 – já jsem zase zvědavá, v kolik vstanu:-)

1314
Péťa
Reagovat

růže došli baterky:o))))

1315
Capri
Reagovat

1312: Asi tak jak píšeš.

1316
anja
Reagovat

1313 já nevstanu, no a? :))

1317
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Romanátor se asi uklidňuje rumajzlem v obýváku.

1318
Péťa
Reagovat

Krasoň se odstěhoval na zem ke slizounovi

1319
Marka
Reagovat

Když nebyla v ložnici Romana, tak VB řekl, že se na její prsa nedíval, že to bylo nechutný, ale jakmile je tam Romana, tak říkká, že to nemají řešit, že to byla show (potřebuje ovečku Romanku)

1320
XY2
Reagovat

1316 – vlastně nic:-)

1321
Jáša
Reagovat

Kde je Nikola?

1322
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Konečně Pavlína řekla, že Hradil neplní úkoly, ostatní nutí a to poslední si nepamatuju :D

1323
XY2
Reagovat

Nikola je ve VIPce

1324
Marka
Reagovat

Romana je alkoholička s nízkým IQ – to není urážka, jen konstatování faktu – ta nepochopí nikdy nic. Zbytečná existence. Smutné.

1325
bobina
Reagovat

No myslím, že redaktůrek chce dostat od šmuclerky prémie.

1326
Marka
Reagovat

VB folozofuje koho si má vzít do duelu, zda Vlada anebo jinak. Ládík radí, že Vlada ne. Lucka si myslí, že není (Vlado) neporazitelnej.

1327
surfer
Reagovat

1324
a bejvalá gamblerka k tomu..navíc má podle mě projev a chování cikánek

1328
Marka
Reagovat

Láďa si na pokyn VB lehl vedle Romany a uvolnil postel pro Hvězdného a Pepu

1329
Marka
Reagovat

Niki přišla do velké ložnice a lehla si do postele k Pepovi a Hvězdnýmu

1330
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Nikola klesá a klesá…

1331
Capri
Reagovat

Nikol na Slizouna a Hvězdného: „Konečně je tady sranda s někým.“

Hmm to je slušný… upadáš Nikol alespoň u mě rozhodně.

1332
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Pepa je pičus bože. To snad neni možný, velká ložnice je hnus hnusů.

1333
Alicia
Reagovat

Dneska se hezky vybravili Trojanová, Lucie a Ladislav. Všichni 3 hnus.

1334
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Pepo vidíme. Hlavně, že sám nedřepuje.

1335
Marka
Reagovat

Romana se probrala a zase mele, řve – to je fakt káča

1336
Marka
Reagovat

Pepa poučen zvenku jede do Romany

1337
Jáša
Reagovat

Nikole hráblo?

1338
Marka
Reagovat

Pepa hádka s Romanou, přišel Vlado a prosí o klid, že chtějí spát

Romana je stiha asi 20 vteřin a jede na novo

1339
Marka
Reagovat

1338 – Romana je ZTICHLA asi na 20 vteřin a jede na novo

1340
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Pepa je kupa hnoje.

1341
Marka
Reagovat

Pepa a Hvězdnej odešli z ložnice – nikde na kameře nejsou – jak jinak – kameramani to zabalili a chrní

1342
Marka
Reagovat

Vlado klepe nohou a nespí: ježiš to jsou pindy!
(asi slyší Pepu a Hvězdného z obýváku – já ne)

1343
Capri
Reagovat

Kikina jak se jen trochu napije tak odhazuje tu svoji masku spořádané a slušné holčičky.

1344
Jáša
Reagovat

Nikola je zase vedle?

1345
Marka
Reagovat

tak v obýváku byla i Niki a Ládík – teď se vracejí do ložnice, Pepa také

1346
heej
Reagovat

tak Nikole je Romany líto, pak se ale směje blbym vtipům ohledně „špíny“ … fakt klesla

1347
Marka
Reagovat

Pepa lituje, že se nesmí šeptat, chtěl by toho Niki hodně říct

1348
Vito
Reagovat

Hvězdnej dostane prémie. Ten je tam rozloží kompletně.

1349
Marka
Reagovat

přišel Hvězdnej a řekl Růže, že v koupelně se na zemi válelo její mokré oblečení, že jí to zvedl a dal na vanu, aby nebyla ráno za špínu

Růžena místo díků mu nadává

1350
ředitelkazeměkoule
Reagovat

To je strašný. Hvězdnej a Pepa, to jsou *******. Eva Pepovi něco udělala, že jí tak nenávidí? Nemá nic jinýho v plánu, než ostatní prudit.

1351
Marka
Reagovat

Růžena – tvoje hlava je špína (na Hvězdnýho)
Hvězdnej – ty jsi špína, takový zuby jaký máš, to není z těhotenství, to maj lidi na pervitinu

Růžena řve, odchází a třískne dveřma (že by šla uklízet? je slyšet, že ždíme vodu z oblečení)

1352
Marka
Reagovat

Růžena zpět na loži

(bude už klid? nebo se za chvíli zas probere a bude řvát?)

1353
Jáša
Reagovat

Tak to uzavřu, protože vážně nemůžu spát.
Dnešní večer a hlavně noc hodnotím jako masakr a hnus.
Jdu si pro knihu a snad zaberu. Dobrou.

1354
Zuzka
Reagovat

moc díky za noční komenty, čela jsem je s otevřenou pusou – ani kafe mi nechutnala :( copak VB a spol – ale štáb :( ještě, že jsem se nedívala – to bych neusnula

1355
trdlo
Reagovat

Tak jsem pročetl co se dělo v noci a popravdě, zamýšlím se hlavně nad sebou. Jak hluboko, pod jaké dno, jsem ještě schopný klesnout, než tuhle přehlídku lidského hnusu přestanu sledovat. A to jsem se , jako zapřísáhlý fanoušek kontejnerovek, opravdu na tyto VV strašně těšil.

1356
bordel
Reagovat

1289 – Láďa po tom představení (tanec/striptýz – nesledoval jsem, jak to nakonec bylo vážně a hodně, ale VB nejdřív, ať jde Láďa do naha, a to říkal jako fakt ostře, že VB „to chce“, až pak se v něm hla ta asi jedna jediná synapse v mozku, a řekl „ale, tak jenom jestli teda chce“) pro VB, a Láďa si poté (kamera byla přepnuta) „pod vousy“ (možná to slyšela i Lucka nebo další, ale nevím), že se cítí zneužitý…

Hnus.

Ale řeknu to na rovinu. I od štábu, samozřejmě. Ty úchylové moc dobře vědí, co může v co přerůst. A tohle mají bejt ty „příběhy“? Je to odporný…

1305 – Nikol si to především pohnojuje tím, že celej den pekla s buldočincem (a koukám, že i po tomto „úkolu“ klesala a klesala), a jak tu už někdo psal – patrně ne proto, že by z toho byla nadšená, ale že zkouší částečně „HP“ (moc si aktuálně před úterkem a čtvrtkem, když ztratila šátek imunity, neznepřátelit ani „temnou stranu“). Ale tohle se jí může šeredně nevyplatit jak u buldočince, což jsme byli svědky právě nyní – vana – ale viz 1172:
http://reality-show.panacek.com/29838-vyvoleni-2013-online-kamery-23-9-sledujte-debatujte-informujte.html/comment-page-26#comment-638429
– nevím, proč to neudělala, možná šok…,
ale především u diváků. A doporočuju jí, aby se sakra zamyslela nad tím, co říkala lidem ve VIPce – např. že to se Slizounem típla ještě „zatepla“. Protože jestli se brzo nezastaví evidentně, může to pro ni (vzhledem k divákům, ale i v zhledem ke svýmu já, a samozřejmě i k Ginovi) dopadnout špatně. A to i ohledně pak pořád ještě šancí na výhru.

Já teda doufám, že i kdyby šla do duelu, že se vrátí, protože proti VB budu posílat hlasy i já (i když mě aktuálně taky zklamala), ale do čtvrtka je daleko, a může se to ještě pokazit víc (ale třeba i, alespoň drobně, vylepšit, pokud se „probudí“ a vytáhne si hlavu „z pr….“) – záleží i na rekapu (těžko říct, kolik HLASUJÍCÍCH lidí spoléhá jen na rekapy, kolik, alespoň částečně i na online kamery, kolik, alespoň částečně i – nebo bez online kamer – na různý diskuze… – to, pokud vím, pořád ještě jasno není – a možná ani nikdy nebude.

Jedno je jistý – FB bude opět hrát větší roli, než mi je milý, a jde o to, jak se tam fanoušci nechají nebo nenechají zmanipulovat k něčemu, a udělají nebo neudělají si názor především sami (např. ze všeho, co píšu výše). Především samozřejmě zmanipulovat od štábu, případně od fake nenávistnejch skupin na tu nebo onu stranu…

A ještě jednu věc, na závěr: Nikol, NEPIJ (nejlíp skoro vůbec)! Důrazný varování!

1357
divačka
Reagovat

Díky za komenty a bohužel je mi z toho dneska nějak divně.
Kam až to může zajít?
Nikolu jsem nikdy moc nemusela,její hra se mi nelíbí..to raději ty dvě lesbičky,pr někoho nudné.
Můj žebříček:
Vlado
Mirka,Pavlína
Eva
ostatní ať mohou vypadávat…

1358
divačka
Reagovat

jinak mám dotaz,jak to vidíte s dnešním palcováním?
Je tam ten „host“ bleskovej…pokud neřeknou,že je host a bude palcovat ,aby nám na konci týdne neřekli,že tento týden duel nebude a budeme si „užívat“ buldoka dále…

1359
bordel
Reagovat

1358 – Moje averze vůči štábu by se změnila v nenávist…

1360
XY2
Reagovat

Ládík včera tu nádhernou exhibici prováděl téměř s láskou, nechci ho podezřívat, ale mně přišlo, že mu to proti myslí není a rád ukáže, co se dá. To ovšem nic nemění na tom, co předváděl VB a šikana to byla, ovšem s tím, že Ládíkovi to až tak moc proti mysli nebylo. Měl taky upito, nalíval si dobře a navíc z něj mám pocit nenormálnosti.

Nikol je pionýrská vedoucí s ambicí na místo předsedy KSČ. Včera se předvedla a jestli jsem jí až dodnes docela fandila, tak ani omylem, mám z ní větší křeč, než ona v té vaně, pokud nějakou měla.
Neví, kam se vrtnout, napřed leze VB do vany, potom poslušně poslouchá jeho výblitky s nohama na stole, to byl opruz jako prase, následně se vtěrne se slzama v očích a přednáškou do VIPek a potom šup za chlapcema do postele. V podstatě nic nezkazila, všude je oblíbená, jen jaksi u lidí, kteří na ni koukají, to tak jednoznačné asi nebude.

Lůca se naprosto včerejškem odrovnala, kdo to viděl, muselo mu to stačit, to nebylo nic o zábavě. Bylo by hodně zajímavé, co by udělala za cigaretu, asi to, co Růža za panáka.

Jestli je v té vile nějaký chlap, tak je to jen Vlado, a to ve vší skromnosti. A jestli je tam něco jako žena, tak to jsou lebzinky, ty kráááso.

1361
Radek
Reagovat

1360

uz jsem tady nekolikrat psal, ze nejvetsi sliz ve vile je nikol. Je to nejvic sobecky s/hrac ve vile. Luuuca je naprostej povl, totalni poddno. Co taky chtit po byvale fetacce.

1362
D.H.
Reagovat

Já bych je neodsuzoval je to hra a štáb věděl co dělat, manipuluje s nimi jak s figurkama. Nechá je pít a oni se v poohodě baví na terase jsou všichni jen VB v ložnici a v druhé Vlado a Eva. Ještě ostatní Romaně mění pití nalila si skoro pul pulitru bílého rumu a koly a Pepa jí to vyměnil za víno s koulou- pěkně chlastala. No a přijde úkol vykoupat a rozesmát VB a většina už má pod obraz tak si dělají srandu a do toho vožralá Romana. Štáb věděl nebo-li předpokládal co se stane. Přece jen nemůže tam být nuda a musí trochu změnit skore. V jednu chvíli to vypadá, že skupina kolem VB je v poho tak jim musí zavařit. Nemůžou tam přece být na 2 skupiny v poklidu, o čem by ta RS byla? Jednou je nahoře skupina VB a podruhé Vladkolam (snaží se z nich udělat moralisty).
Osobně je mi sympatický Pepa, je s ním chláma a když si něco myslí řekne to na plnou pusu -viz. kauza Eva-proč ze sebe dělá chudinku, že nemá na právníka – na nehty, prodloužené vlasy má, ale očistit se kvuli vlastní blbosti tak na to nemá. Prej proč by si odepřela vlasy, nehty, když za tu situaci nemůže, ale ona chtěla koupit 2 firmy a že si je neprověří a naletí tak je její chyba. Nikdo to za ní nevyřeší bez právníka, kdyby místo vlasů a nehtů a hader zaplatila právníka tak je už vše na dobré cestě, ale ona ne, nevím na co čeká. A bůh ví jak celá kauza je, tvrdila že nemá ani odstavené účty-nějak divné.

1363
bordel
Reagovat

1360 – Do vany sama nelezla…

Nicméně i poté, fakt nevím, co ty její změny taktik, nálad a názorů mají znamenat (kromě evidentní příčiny i alkoholu). I potom, že je jí šoufl ze všeho (a já si říkal a předpokládal, že především z toho, jak to nedobře dopadlo v koupelně – OK, ale probuď se už holka, a dej si kafe…), pak najednou hihihaha, přece doděláme úkol hodnýmu VB, kterej se vůbec, ale vůbec, natož v koupelně, nechoval jako šovinistický machoistický hovado – stejně jako Slizoun, samozřejmě (to už jsem si říkal – ona jede na tripu, nebo co?), pak velká ložnice, jakoby se nechumelilo…

Nepochopil jsem. Byť pořád myslím, že alkohol v tom hrál, v tomhle naprosto zmatenym chování, bohužel, roli velkou…

1364
Radek
Reagovat

1330

nikola neklesa, ta je porad poddno. To se jen nekteri nechali oblbnout nebo zapominaji.

1365
XY2
Reagovat

1362 – Štáb ví pokaždé, co má dělat, to se pozná na první pohled. Pepan je vyloženě zábavnej týpek, toho bych chtěla mít doma a co se týká Evy, tak její dluhy mi jsou šumák a její účty jsou mi 2x šumák, ty na těch účtech něco máš, že tě tolik zajímají?

1366
XY2
Reagovat

1363 – omlouvám se, sama tam nevlezla, ale mohla sama vylízt, stačilo zavolat a i v té strašné křeči, kterou měla, by jí určitě Vlado pomohl.

1364 – Nikol působí moc hezky a taky se umí hezky chovat, taková malá milá holčička, ale nesmí chlastat, což se jí nedaří. Jenže jí tu hodnou holčičku plnou empatií už nějak nevěřím. Možná by to zase chtělo pozvat maminku, aby bylo Nikolce trochu lépe.

HP jsem neviděla, ani kousek, nemůžu porovnat.

1367
Tamzin
Reagovat

1366 – můj názor na Nikol z HP – milá, empatická, kamarádská, všechno řešila a vyřešila, dvojí metr na sebe a na sestru, co dělali ostatní bylo špatně, když to samé udělala ona, bylo to dobře a byla to strategie, nakonec se jí povedl i slušný podraz…

1368
bordel
Reagovat

1366 – HP by sis (i já) musela udělat názor sama, jsou tu pořád prezentovaný oba póly, i něco mezi… Ale pokud vím, nic vyloženě hnusnýho tam neudělala, z pohledu ani jedný z těch stran…

1369
bordel
Reagovat

1367 – Právě i to poslední máte odlišný názory. Někdo to bral tak, a jinej jako taktiku prostě. Ona sama, pokud vím, to obsajovala tak, že hezký to samozřejmě nebylo, ale do Gina se i zamilovala.

1370
Tamzin
Reagovat

1369 – no právě, sebe ona dovedla obhájit vždycky perfektně a vždy si to dobře zdůvodnit, já ji vážně nemám ráda :-)

1371
Tamzin
Reagovat

Nela byla neskutečná, ale nepřetvařovala se, byla pořád stejně hnusná..

1372
bordel
Reagovat

1370 – OK :-)

1373
Tamzin
Reagovat

1372 – tak teď jsi mě perfektně zklidnil, už jsem se začala rozvášňovat :-)

1374
Marka
Reagovat

1368 – HP jsem viděla, Niki jsem měla „nejoblíběnější“ – z těch co tam byli prostě vycházela jako nejlepší (nejnormálnější), ale některé její akce se mi nelíbily, např. jak se bez varování zbavila Nika, který jí věřil. Obhajovat se umí dobře.

Teď jsem ji měla opět za nejnormálnější (odpustila jsem jí i ten noční exces), ale začíná mi vadit a klesat na žebříčku. Důvodem je její zahrávání si se zlem (buldočinec), ať už jako taktika nebo pod vlivem alkoholu. To je nakonec jedno, protože alkoholu se už neměla ani dotknout, ale není schopná to vydržet. Její škoda, tímto způsobem si ničí šanci na výhru.

Mám ale trochu dojem, že za její opětovným pitím je štáb. Tereza jí několikrát řekla, že není sama sebou a uvolněná a naznačovala, ať už není tak zkříslá. Kdo ví, co jí našeptávají ve zpovědnici, to nevíme. A Niki je mladá, odříznutá od normálního světa a chce hrát podle štábu. Tím jí nechci omlouvat, jen to na mě dělá ten dojem. Možná taky nechce jít proti VB, když vidí jak je mu ze strany štábu nadržováno.

1375
Marka
Reagovat

1360 – s posledním odstavcem plně souhlasím

1376
bordel
Reagovat

1374 – Tak o tom, jak jima štáb manipuluje ve zpovědnici, o tom žádná, to si žádný iluze nedělám. Silná osobnost je ale může fuc….. zvysoka (byť na oko klidně přikyvovat – když by štáb hrál vysokou hru, tak já teda sakra ještě vyšší, např.)…

1377
bordel
Reagovat

Online, první vzhůru Thomas2, zdá se, že v obýváku je mu zima…

1378
Thybaumont
Reagovat

Tamzin… to nebyl ani tak podraz…spíš naprostá zoufalost od Nika, kterej krom pití kávy a jeho “ Vieš“ byl úplně k ničemu. Šla jednoduše k lepšímu hráči, nemohla vědět, jaká fraška nakonec bude konec té show.

1379
bordel
Reagovat

Tak asi ne, ten zábal byl kvůli převlečení se…

1380
Marka
Reagovat

1378 – to bych brala, pokud by mu dala vědět víc dopředu, aby mohl reagovat, ona mu to řekla na poslední chvíli, přitom on s ní počítal (pokud se dobře pamatuju)

1381
bordel
Reagovat

1378 – A co alkohol v týhle RS? A co případně jeho vliv na ní (např. i tak, že se chovala jinak, než by se chovala bez něj)…

1382
Thybaumont
Reagovat

1380 On spíš počítal, že za něj všechno vymyslí a zrealizuje, byl pro ní únavnej. a pokud si vzpomínám řekla mu to minimálně den dopředu a stejně trouba nevěděl co dělat.

1384
Poštovní holub
Reagovat

Ahoj a znovu velké díky všem statečným, kteří, pro nás zbabělce, zůstali v aréně a dál moderují.
Začínám z toho všeho tak často „tuhnout“, že si někdy připadám, jako pěkná skulptura. Dochází mi citoslovce, mrkev mě umlátila. Dala by se tady možná zachytit infiltrace poskoků ze štábu, kteří na nás mají ozkoušet dopad logického vysvětlení situace. Chystají si to asi pro vedení, pokud ještě vůbec nějaké TV Prima má. Odhaduji, že se jim všichni, z toho propadáku, zhroutili.
Takže, za mě, veřejná propagace násilí, šikany, alkoholismu a debility, to asi vážně nebude typ pořadu, který bude táhnout diváky.
Jenže ta mrkev bude pořád dokola omílat, že oni to dělají výborně, celá chyba je jenom v nás-v divácích, protože… se nám to nelíbí. :)

1385
trdlo
Reagovat

Já si myslím, že včera Nikolu hodně rozhodilo to, že kvůli naprosté blbosti přišla o imunitu. Dobře přece vidí, co prochází jiným a co neprošlo jí. Vůbec se jí nedivím.

1386
Tamzin
Reagovat

1378 – mě nevadilo, že šla k jinému hráči, Niko byl moc statický, ale že mu to řekla až hodně pozdě, kdy nemohl nic dělat.

1387
anja
Reagovat

dobréé ránko, žííš lidi kdy vy spíte :D já to tady mimořádně zapíchla po třetí hod, v osm mě vytáhli z postele psi a jsem normálně ještě grogy :D

s Nikikinou fakt nevím… nevím jaké mám k ní zaujmout stanovisko. V HP jsem z ní měla srandu, chvílema jsem ji nesnášela pro její hru, kdy se snažila mít všechno pod palcem, až některé její taktiky vyšly jako podrazy na nejbližší, ale ve finále jsem jí proti Nele fandila, protže se mi zdála prostě taková lidštější. Tady ve vile mám Niki rozdělenou na dvě různé Nikikiny – na tu před loužičkou a na Niki po loužicce. Niki po loužičce mi je celkem sympatická, když šla tak jako do sebe a vzala si z průšvihu poučení…. teď fakt nevím a protože jsem její chování ve vaně neviděla, netroufám si ji soudit. Včera pozdě v noci, ještě když všichni seděli v obýváku jsem při pohledu na Niki dostala dojem, že je ze situace zhnusená a že se jí nelíbí co se tam děje – ponižování ládíka, pejsánková hra Lucky, rýpání do Romany atd., ale že jde jako správná poslušná holka dál hrát hru, kterou nastolil štáb

a třeba i to, že jí štáb vzal modrý šátek a tímpádem imunitu jen za to, že na chvilku šátek odložila, hodnotím jako nespravedlivost a sviňárnu od štábu. tento „trest“ co štábní mrkváči na Niki vymysleli je v celém kontextu hry nechutně krutý a prostě nefér

rozhodně ale v této chvíli bych teda Niki nevyčítala, že se rozhodne v rámci hry plynout i s buldočincem. Proti Vladkolendu se zatím nepostavila a laškovat semtam s Buldokem a pepanem, to jí nezazlívám, naopak, spíše jsem pro

1388
Marka
Reagovat

1382 – možná ani ten den dopředu to nebylo, ale i kdyby, tak co za den stihneš když důvěřuješ partnerovi a máš s ním dohodu a právě proto si jiné dohody neděláš? ale to už je jedno, tohle se mi na Niki v HP hodně nelíbilo (kromě jiného, ale stále byla nejnormálnější z tý party)

a tohle je jiná RS :-)

1389
Marka
Reagovat

1382 – možná ani ten den dopředu to nebylo, ale i kdyby, tak co za den stihneš když důvěřuješ partnerovi a máš s ním dohodu a právě proto si jiné dohody neděláš? ale to už je jedno, tohle se mi na Niki v HP hodně nelíbilo (kromě jiného, ale stále byla nejnormálnější z tý party)

ale tohle je jiná RS :-)

1390
Keiry
Reagovat

Tak jsem zvědavá, jak tu noční estrádu popíše náš „hvězdný“ reportér. Pořád bude vylívat kýbl špíny na Vlada a Evu a Thomas a spol. budou ti nejlepší?

Přidat komentář