Panáček v reality show

Poslední Duel VyVolených: Romana si vybrala Vladka

26. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=8047 w=615]
Tak a máme za sebou poslední Zúčtování VyVolených 2013 a aby nám to pěkně odsýpalo, tak také Výzvu VyVolených. Dva palce tento večer získala Romana, která si tak těsně před branami finále zkusí, jak ten Duel vlastně chutná. Do Duelu si možná překvapivě vybrala Vladka a nikoliv Pavlu. Ta je tak prvním známým finalistou a lze tak nějak předpokládat, že ve čtvrtek ji doplní Vladko. Nebo myslíte, že ji drtivě Vladko neroznese?

P.S.: Neříká se tomu Duel, ale prý Malé finále. Tak pardón :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 99
1
Pavel
Reagovat

Tady na Stodolni je Romana znama automatova a ruletova kralovna, kolikrat u toho sedela celou noc a nesla ani domu.
Ona vyhrat tak pulka penez skonci prave v rulete a alkoholu a druha pulka u ukrajinskych vymahacu, kterym Romanka dluzi.Srdecko ona ma, ale hloupa je az to boli.

2
VV
Reagovat

Podpořme Vladka! Zaslouží si v pátek vyhrát, nesmíme to nyní podcenit. Jako Páje, pokud by tam Vladko nebyl, bych to i přála, ale Vladko je ten nej! Jaké překážky mu štáb nastavil, všechny překonal, bez něj by se půlka diváků ani nedívala, on tam ze sebe vydal vše. Vladko dobíjím kredit a hlasuju!

3
Mirek
Reagovat

Romana mě svým rozhodnutím s prominutím nasrala ale vlastně sem to čekal. Teď mám těžké dilema jestli Vladka podpořit už teď a nebo se šetřit až na finále….ale aby pak vůbec nějaké finále bylo. Něco mi říká že není nemožné ani to aby Romana ve čtvrtek Vlada porazila. V duelu ještě nebyla takže její fanoušci jsou jistě v plné síle finančně nezatížení žádným předchozím duelem a navíc může posbírat hlasy všech vypadlíků kteří jí vítězství přejí a těch byla většina. Pak tu jsou skalní antivladkovci kteří podpoří Romanu ještě raději než Pavlínu která je pro ně vlastně jen Vladkova ovečka. A Romanu buldoci podpoří určitě když si její vítězství přeje sám velký Thomas. Pak ještě někteří lidé můžou ocenit její odvahu a sílu vyzvat Vlada. Zkrátka abychom se už ve čtvrtek nedivili, mám takový divný pocit. Asi nezbývá než všichni zatnout zuby, sáhnout až na dno svých finančních možností a Vladovi tam ty hlasy nasypat po stovkách jak v tomhle duelu tak ve finále. Koneckonců jsou to poslední dvě hlasovačky a pak už za toho kudrnatého sympatického kluka neutratíme s největší pravděpodobností nikdy v životě ani korunu. Proto ho teď a v pátek mohutně podpořme, Vlado si to zaslouží tolik jako nikdo jiný. Vidět štěstí v jeho tváři, to je totiž pocit k nezaplacení.

4
Filip
Reagovat

Tak pro Vladka to není šťastné, což na něm bylo vidět. Jde do třetího duelu po sobě, navíc o den později budou muset pro něj příznivce opět krvácet (a doba je zlá, lidi tolik pěněz v současné ekon. krizi moc nemají). Jenom jsem se podivoval, že to nikdo z nich neočekával (jak Vlado, tak i údajně Pavla). Já s tím naopak počítal. Byl-li bych na místě Romany, vzal bych si také Vlada. Její argumentaci pro takové rozhodnutí naprosto rozumím. Štáb si také může mnout ruce, neboť tato varianta je napínavější (Vladkovo šance se ve finále tímto rozhodnutím snižují, ačkoliv pořád bude favoritem).

P.S. A komu bych to přál coby zapřísáhlý neposílač hlasů do kontraverzní reality show? Tak Vladovi – jak jsem již uvedl zde: /vladodobrovodsky.blog.cz/1311/po-duelu-sikana-vlada-sili Někteří zlí jazykové tvrdí, že že má vyhrát kámoška paní Š.Š.

5
okkvp
Reagovat

Růža duel asi prohraje, ale já se budu i svým malým dílkem snažit, aby prohrála co nejmenším rozdílem, protože si to za své snažení ve vile zaslouží. Finále je to malé jen názvem, výrazností osobností soupeřů je to finále Velké

6
VV
Reagovat

Mirku skvěle napsáno! Též jsem nečekala, že si Romana Vladka vezme, též jsem nasrala, může to ve finále opravdu i Vladka oslabit…nešetřte kredity na pátek, musíme pro Vladka hlasovat i teď, však vzpomeňte na sílu antihlasů….. abychom nelitovali. Hodnotím celé měsíce Vyvolených, Vladko byl opět ten nej! A co, že to vyhrál?! Vy byste nabídku na 5 milionů odmítli? Sotva. Byl a je opět nejlepší! Romana podlézala všem a proto se dostala až do finále, Pavla vyhrála duel jen díky úděsné Evě a měla podporu i v Mirce, nehledě i na její časté návštěvy. Pavla je absolutně nevýrazná, umí jen kouřit, jíst a její veškerá slovní zásoba je ty wogo, kokos, vole, nechcíííí, ježišmarjááá, co to jeee. Nevybavuji si ani něco, čím by mne během soutěže zaujala..Vladko je best a musí vyhrát! Hlasujeme! Teď i v pátek!

7
sia
Reagovat

Vladko s zaslouží v pátek vyhrát, nesmíme to podcenit…
zruinuji účet – nevadí….

8
Monika
Reagovat

5, okkvp – vystizne receno, naprosto se s tim ztotoznuju, predcasne grandfinale…

9
Filip
Reagovat

ad Mirek ( at 22.57 3 )

Bohužel už nejsem tak úplně nezaujatý, takže jsem se přistihl, že mě rozhodnutí Romany také úplně nepotěšilo – neb Vladkovi jsem přál, aby se duelu už konečně vyhnul. Zasloužil by si to, leč osud byl proti. Takhle půjde již do třetího duelu po sobě, přičemž o den později bude muset ještě zvládnout to finále.

P.S. Nabízí se mi psychologická potažmo provokativní otázka (často si jí kladu ve chvílích, kdy strašně fandím tomu či onomu týmu či sportovci – jako by šlo doslova o život). A co budeš mít Mirku z toho, že Vladka zasponzoruješ? Dobrý pocit? Myslíš, že se s tebou po svém triumfu nějak rozdělí.? Potkáte se někdy vy dva osobně? Hele, jsem ze severu, kde je vysoká nezaměstnanost (sám jsem nyní bez práce), takže si kladu takové otázky. Jenom si vem, kolik lidí muselo utratit pěněz za to, aby se Vlado dostal až sem.

10
haha
Reagovat

Romana vyhraje!!!

11
Alice
Reagovat

6 VV
Souhlas. Vladko je prostě fenomén, charizma na rozdávání. Kdo pozoroval chování exvv na sobotním mejdanu, musel vidět i jejich obrat a cením si toho, že se většina nenechala zmanipulovat k záškodnickým akcím a rejpání. Hodně lidí vyčítá Vladovi , že už jednou vyhrál, a že má hodně fanoušků, ale proč si je dokázal znovu získat a udržet, i když o něm 8 let nebylo téměř slyšet ,už se tito neptají. Já bych se na VV4 nikdy nedívala, kdyby on tam nebyl. A Prima si to dobře spočítala ale nejedná podle toho.

12
Filip
Reagovat

ad VV

Já jsem to čekal. A odůvodnění Romany pocitově rozumím. Je to nejlepší rozhodnutí, které mohla za dané situace učinit (když už se nemohla vyhnout nadcházejícímu duelu). Přiznám se, a teď je to jen má spekulace, že Romana tím rozhodnutím chtěla nepřímo podpořit Pavlu. Ale je to jen moje domněnka – přesvědčivé důkazy pro to nemám. Prostě Romana cítí, že na to nemá, ale je si vědoma toho, že tím čtvrtečním duelem může Vladka oslabit pro jeho boj s Pavlou. řekněme, že toto uvažování představuje její sekundární motivaci. Asi nejeden z nás si povšiml, že Romana Vladkovi závidí. Vadilo jí, že Vlado dával napokrytě najevo, že je hlavním favioritem. A tenhle krok, je reakce – byť sekundární. Jistě se chce vrátit, ale když už se nemá vrátit, tak aspoň oslabí Vlada.

13
EvkaD
Reagovat

3, Mirku, krásně napsané, aby to tak udělali všichni, co můžou jistě..
9, s penězma těžká věc, kdo může dá. Kdo sleduje a Vlado mu dal v soutěži pěkné chvíle, přeje to jemu a jemu když svítí ty oči..
A ani 1 z dívek si to nezaslouží, ani jedné nedávali tak zabrat, i když Romana svý zažila, ale vlastní hloupostí. Věřit Thomasovi, nechat se manipulovat Reginou, to chce mít pěkně zblblou hlavu. Vladovi se též možná nevyplatí víra v Pavlínu, ale výhru prostě přeju jemu. Je nejvýraznější.

14
EvkaD
Reagovat

12, je to možné. Jen nevím, zda to zrovna Romaně doklaplo, to oslabení Vlada. Já nevím, já v její kůži bych asi zkusila Pavlu.

15
Alice
Reagovat

9 Filip
Tak to já si tuto otázku také kladu celé 3 měsíce, co mě k této osobnosti tak přitahuje, že jsem ochotna trávit tolik času sledováním kamer ( nikdy jsem to nedělala), posílat hlasy a prožívat jeho trable, smát se s ním ( také se mi to ještě nestalo). A také vidím ve svém okolí stejné postoje a probíráme to. Možná je to ono zrcadlo, které nám nastavuje, možná má v sobě něco, co bychom také chtěli mít a nemá naopak to, co my máme a on po tom tolik touží. Opravdu si to působení neumím sama sobě vysvětlit. Snad je v tom i ta jeho odlišnost s jeho vrstevníky.Ale je mi to celkem jedno a přeji si, aby to vyhrál.

16
Filip
Reagovat

ad Pavel (22.47)

Sice na to vypadá, leč musím se Vás zeptat: Jste si jistý tím, co výše uvádíte? Nejste pouhý antizáškodník?:-)

Romana se v mých očích vyjímá coby jednodušší člověk. To asi většina z nás celou dobu vidí. Tenhle hendikep, a teď spíše narážím na sociální inteligenci (EQ) než samotné IQ, zase vyvažuje větší bezprostředností.

17
Mirek
Reagovat

9: Filipe i když se se mnou Vladko nerozdělí a i když se s ním v životě nesetkám tak i tak budu mít z jeho výhry opravdu skvělý pocit protože on je skvělý člověk. Nezaměstnanost je strašná věc ale já si zase kladu otázky jako jestli je lepší všechno přepočítávat jen na peníze a celý život se držet na uzdě a nebo ty peníze raději vyměnit za zážitky. Prostě jsem člověk spontánní a podle toho i jednám. A myslím že nějaká ta koruna navíc za ten pocit z Vladkovo vítězství rozhodně stojí a v tom mi jistě dají za pravdu všichni jeho fanoušci. Takže asi tak.

18
Filip
Reagovat

ad Alice (15)

Díky za váš příspěvek. Taky jsem sjížděl online kamery, ale snažil jsem se na ty skupinové interakce pohlížet s rozloženou, s předem nezaujatou pozorností – tak nepřál tomu kterému aktérovi.

Víte co, já mám osobně obavu s masové podpory té které postavy. V historii idolatrie napáchala mnoho škod. Společnost by se měla učit většímu kritickému nazírání.

P.S. Ale jinak přeji výrhru Vladovi (měl-li bych se však ponořit do hlubin nevědomí, doznávám, že to neumím racionálně zdůvodnit) – na rozdíl od příznivců toho které aktéra (ať už je tím aktérem Vlado, Pavla či Romana).

19
Filip
Reagovat

ad Mirek 17)

Díky za obsáhlé sdělení.

Jestli to tak cítíte, tak posílejte dál.

20
Filip
Reagovat

Evka D (14)

To by mi přišlo zbytečné. Je třeba se vcítit do momentální intrapsychiky Romany. Já si myslím, že to její rozhodnutí odpovídá. Není to iracionální rozhodnutí. Samozřejmě to její jrozhodnutí je v neprospěch Vladka a zároveň ve prospěch Pavly (jak dalece, to nikdo přesně neví). Už jsem výše spekuloval, proč tak učinila. Cítí, že na tu výhru nemá a tak raději odejde již ve čtvrtek. Nemá smysl, aby zůstávalav extrémním prostředí až do pátku (pokub by si vzala Pavlu a porazila jí) a vyžrala si ve finále debakl od Vladka (který by byl ve finále ještě silnější, vyhnul-li by se čtvrtečnímu duelu). Navíc tím dost možná sekundárně sleduje oslabení Vladka (neb přeje výhru Pavle). Je to takový „hop anebo trop“ – ala El Ňino. Na jejím místě bych udělal to samé. Někdo mi může namítnout, že Romana nemůže vidět, jak si stojí Vlado a jak Pavla, ale já si myslím, že se jí to do vily doneslo, nadto něco za tu dobu vycítila.

P.S. Pořád si ovšem myslím, že Vladko bude ve finále přesvědčivý favorit (i když jeho sympatizanti budou krvácet už ve čtvrtek).

21
Martina
Reagovat

Vladko zpět! Zaslouží si být ve finále a co víc, zaslouží si výhru!
Bude to mít hodně těžké, protože nevím, kolik Romana má fanoušků…navíc Vladko jde do třetího duelu za sebou a hned do finále…proto nesmíme nic podcenit a hlasovat pro Vladka!
Bohužel je mezi námi hodně závistivých lidí, co hlasují pro Romanu, jen proto, aby nevyhrál Vladko a těch je taky dost!
Takže hlasujeme – dostal se tak daleko, tak ho už 2krát podpoříme :)))

22
Filip
Reagovat

okkvp

Myslím, že její šance jsou pramalé. Jestli dá 30%, tak to bude velkej úspěch.

23
Filip
Reagovat

ad Martina

To mě na tom také krká – ten záškodnický anti – smus (v tomto případě proti Vladkovi), případně exorcismus vůči tomu kterému člověku. U některých exvyvolených bylo cítit, že se s tím vypadnutím nesmířili, navíc cítí nespravedlivost a neférevost z toho, že jim tam strčili krále Vyvolených (pozn:. pokud vím, nikdo o tom z nich předem nevěděl – že jim tam strčí Vlada).

24
Filip
Reagovat

EvkaD (14)

Hodně lidí jí v tomto podceňovalo – její intelekt a její schopnost uvažovat strategicky.

Já se domnívám, že ta má spekulace je na místě. Nejen z Romany byla cítit vůči Vladovi v mnoha momentech nepokrytá závist a animozita. Jen si vzpomeňte, když tehdá Vladko upřímně odpověděl, že se cítí jako favorit (a ty následné reakce Evy, právě Romany atd.) Hodně lidí tam nemohlo přenést přes srdce, že by to měl vyhrát znovu ten v uvozovkách nenažraný Vlado, kterej se napakoval již v jedničce, zatímco oni – nezřídka oproti Vladovi nuzáci(mnozí měli venku fin. aj. potíže) odejdou tařka s prázdnou (když pominu ta ujednání ve smlouvě – což jsou ale max. desetitisíce). Někteří jsou prostě dopálení z toho, že tam fungovali jako křoví člověka, který měl možná slíbenou tučnou odměnu už za samotné učinkování ve V4 a teď zblajzne dalších 5 mega.

25
Martina
Reagovat

Nesmíme to opravdu podceňovat … nevím, čím by si měla zasloužit Romana finále….

26
Filip
Reagovat

ad Alice 17

Co májí lidé rádi na filmech s Tomášem Holým? Právě tu bezprostřednost a ty svítivé oči. Někdo z Vladkovo ne zrovna příznivců argumentoval i tím, že Vladko v mnoha lidech vzbuzuje podprahovou lítost (něco podobného podotýkala Lůca v ten den, kdy se konal její duel s Vladkem). Pamatuji si na jednu příhodu s mou matkou – v době mé dospělosti. Byla tenkrát náramně vytočená z toho, jak jsem se celé dny věnoval dětem – tím, že jsem jim věnoval svůj čas stěvení obřího hradu ze sněhu. Přišlo jí to tenkrát strašně infantilně, mimořádně nehodné dospělého člověka. Myslím, že Vlado u mnohých vzbuzuje pozitivní emoce i díky tomu, že není ten „správňácký“, sebekontrolující se dospělý – že neuschnul v té rádoby skořápce dospělosti, že na rozdíl od mnohých dospělých nepotlačil v sobě to dítě.

27
ΩRůžomilΩ
Reagovat

ΩΩΩΩ Růža je hvězdáááá ΩΩΩΩ

28
Renáta
Reagovat

Nevim jak bude Ruzena silna, ale jedno vim jiste, Ostrava ji podpori hojne.Na Ostravsku to totiz berou dost osobne a povazuji to za souboj tohoto mesta s Prahou a zbytkem republiky.Mam tam rodice a casto tam jezdim, vim jak to tam ted je.Sleduji to tam i v nekterych hospodach jako fotbal.

29
Filip
Reagovat

ad Renáta

S Vladem nemá sebemenší šanci. Jestli vezme Vladovi 30%, tak to bude velký úspěch.

30
Jerremy
Reagovat

Chapu, ze nekdo preje Vladkovi vitezstvi kvuli tomu, ze byl/je nejvyraznejsi osobnosti.
Chapu i argument, ze s Vladkem „prezil“ nejzabavanejsi chvilky…
Nechapu argument, ze Vladko je skvely clovek… ;-)

31
eli
Reagovat

30-Jerremy: Nemuzeme sice rict o Vladovi, zda je „skvely clovek“, ale to nemuzeme rict o nikom ve vile, protoze ty lidi osobne nezname. Ale na rozdil od ostatnich (ted si rypnu – i od Pavliny) o Vladovi plati to, co jsi sam napsal ve svych prvnich dvou odstavcich: Je bezpochyby nejvyraznejsi osobnosti nejen letosnich vyvolenych, nejzabavnejsi a za me dodavam, ze ma obrovske charisma.

32
Jerremy
Reagovat

11 Alice
Mozna by jste se nedivala, ale dival by se nekdo jiny …
V kazdem pripade Prime jde o sledovanost, takze vsadila na urcitou skupinu lidi, ale mozna prisla o jinou skupinu…
Ja osobne bych se na VV dival i kdyby tam Vladko nebyl … tenhle format reality show ma v sobe velky potencial, jen se v nem nesmi delat zasadne chyby.
Kdyz nasazuji favorita – musi se proti nemu postavit podobne silna osobnost (napriklad vitez VV2 / VV3 ?)
Osobne si teda myslim, ze lepsi by to bylo bez favorita…
Kdyz se dela reality show typu „kontejnerka“ – zadne navstevy z venku a navraty jiz vyhozenych … (ok dejme tomu, ze posledni tyden megaparty / navsteva rodice posledni tyden), ale tahle rada byl „pruchodak“, cimz popirala zakladni pravidlo tehle reality show.
Kdyz nasazuji reality show – tak je nutne dat presne casove schema (hlavne na rekapy – vzdy v tu samou hodinu napriklad v 22:00)… atd.

33
Jerremy
Reagovat

31 eli
Ano, to jsem nikdy nerozporoval :)
Ale kdyz se tady lobuje za to aby se hlasovalo pro Vlada, tak jen pisu, ze argument „skvely clovek“ asi neni moc vhodny, protoze se da „rozprasit“ i konkretnimi situacemi ve vile… :)
Upozornuji, ze to delat v tehle fazi hry jiz nebudu (pokud me nahodou nekdo nevyprovokuje :)), kazdy mame sveho fanouska a myslim, ze vitezsvi Vladka je skoro jiste…
Osobne si napriklad preji vitezstvi Vladka v tomhle duelu (+ bych byl rad aby Romca ziskala alespon pres 30% hlasu). Proste chci finale Vladko / Paja (a ne, ze bych byl skalopevne presvedcen, ze Paja vyhraje, ale Paja sama rekla, ze finale chce prozit s Vladem, Vlado s Pajou a myslim, ze v ramci vzajomne podpory, si to finale v tomhle slozeni zaslouzi)

34
eli
Reagovat

33 – Jerremy: Uznavam, ze argument „skvely clovek“ je pro hlasovani slaby:-). Vzdy jsem Te povazovala za nestranneho a nezaujateho a jsem rada, ze takovy zustavas, i kdyz jde tzv. do tuheho.

35
Jerremy
Reagovat

34 eli
Nevim, co na to napsat :) Snad jen moc dekuji. Pokusim se Te nesklamat.

36
Petr
Reagovat

Posílám já i moji okolo samozřejmě Vladovi. On si své užil a zaslouží odměnu.
Tomu gemlerskému Hujerovi dlouhé peníze do pazour nepatří. Její pýcha by se nadmula ještě víc a rozhazovala by kolem sebe, to jako kdyby ty prachy hodila do tříděného odpadu. Je to vulgární babochlap s dutou hlavou, navíc gemblerství je nemoc a tak prosím vás uvažujte …

Ať žije Vlado hurááá …

37
Petr
Reagovat

17 – jo, asi tak. Úplně tak ! :-)))

Vlado GO GO GO !

38
dalibor.durcak
Reagovat

28 Renáta – Nesmysl nad nesmysly!

39
Ivana
Reagovat

Fanoušci Reality show, podpořte svými hlasy jak můžete člověka, který roky na sobě pracoval, učil se všemu co mu nebylo z mnoha důvodů umožněno v dob jeho dospívání. Mohl se z něho stát další nezaměstnaný stojící a čekající v řadě. Nebo se mohl propít jako mnoho lidí, kteří nedokážou sami se sebou bojovat.
Vlad chtěl a dál chce být slušným člověkem, empatie je u něho silně vyvinuta (mnozí už jste zapomněli, jak byl hned na místě pokud spoluhráči nebylo dobře nebo měl menší úraz), má všeobecné znalosti, po kterých se pídil a hledal cesty jak nebýt podprůměrný.
Co se týče jeho reakcí na Reginu a pod. – čili extremní situace tak je jasné, že jako mnozí z nás má někde hranice kam nemůže. A u mne byl charakter v tom, že přímo neřekl všechno o co ho patrně oškubala psychopatka Regina a kdo z nás ví, jak ho patrně ponížila. Proto mu nemějte za zlé jeho občasné záchvaty, asi si v životě prožil své. Hlavní je to, že se za ty roky vyspěl, vstřebává informace a chce být lepším.
Lidé, zamyslete se i nad svými soudy jež pocházejí možná z vaší zloby a závisti. Promítněte si Vlada jako člověka, který všem ztraeným ukázal cestu.
Ukázal cestu a mohl by jít příkladem těm, kteří také neměli šťastné dětství a dospělost a tápou ve svých životech – přesto však nevzdal ten svůj a nebojí se práce, nebojí se bojovat a učit lidi slušnosti a lidskosti.

Prosím ty, kteří se ještě nerozhodli – hlasujte prosím a podpořte krásného člověka, který dokáže neuhybat a brát život jako výzvu …
Nepodporujte hloupost, gemblersví, alkoholismus a primitivismus. Ty penízky by nebyly dobře investovány. Myslete prosím a za hezké chvíle u on line kamer se alespoň minimálně podílejte na tom, že vyhraje dobrý člověk.
Děkuji.

40
jarda
Reagovat

28 vyvoleni skoro nikoho nezajimaji , nevim kde jsi na to prisla. Mozna tak nekde ve 4 cenove. Vzdyt v cele republice to ma malou sledovanost.

41
Divák
Reagovat

Neukazuj nám pořád ty svoje křivé nohy a lá gotické okno. Taky asi nějaký človíček z „mokré čtvrti“ jako Romanka, vychlastaná děvenka. Nemytá alkoholička a babochlap :-D

42
Divák
Reagovat

pro 27

43
Matouš
Reagovat

39 – AMEN

44
Vlaďka
Reagovat

Na celé diskuzi se mi líbil názor,že pokud dali favorita z jedničky, tak měl proti němu bojovat favorit z jiné řady!!! Dále to neměl být průchoďák,ale to zřejmě vše bylo vytvořeno pro Pavlínu, ona se z nudné osoby díky podpoře zvenčí(příchody Mirky) propracovala do finále. Romana byla velká hráčka a hned od začátku svojí vizáží a intelektem v nevýhodě,ale bojovala o 5 mega. Chce se polepšit a peníze dát rodině, každý má právo odčinit svoje hříchy, měla by dostat šanci…ona dala do soutěže nejvíc, dokázala stačit mladým holkám a od začátku se netajila svojí minulost. Se svým tělem a minulostí spáchala Romana vědomě na sobě harakiri, přeji jí vítězství.

45
Anonymní
Reagovat

9 Filip
Je to hra, emoce, podobně jako by sis vsadil sportku a čekal zda vyhraješ. Tady ale není výhrou finanční částka, nýbrž pocit zadostiučinění, že to vidíš správně, že jsi se ztotožnil s nejlepším člověkem atd. Ono ani nejde o to, že je ten který hráč opravdu lidsky nejlepší, ale že se tak jeví největší skupině lidí, takže ti tvůj názor, tvůj pocit podpoří. No a ty emoce, pocity, které se svým hráčem prožíváš si pak jeho vítězstvím prožiješ ještě jednou díky jeho radosti… Ale obecně vzato je to přenesené prožívání, bude poukazovat i na to, že ti něco v životě chybí, může být něco v čem ti druzí nerozumí atd. potřebuješ nějaké sebepotvrzení.

46
jenka
Reagovat

Já Růžu jako velkou hráčku nevidím. Více mi připadá, že se dostala do poslední trojky jako ten pověstný slepý k houslím. Jen se každý týden našel někdo jiný, který více vadil a nad Růžou mávli rukou jako, že to zatím počká, že ji odstraní příště. Ani si nemyslím na rozdíl od Vlada, že se ji většina bála jako silné hráčky.

47
Raduna
Reagovat

Je to jeden z posledních akcí mrkví – aby si užili hojné posílání favoritovi. Je to mazané, kdyby se teď měly utkat baby, tak se nijak nekřečuju a počkám si. Je mi šumafuk, která bude druhá nebo třetí. Ale nelituju posílat teď a doufám i do velkého finále Vladovi.
Berme to tak – jít do kina – nemusím se ani ze setiny bavit tak, jak mě Vlado bavil dlouhé tři měsíce a stálo by mě to víc peněz.
Nelituju posílat, protože Vlado byl, je a bude nejlepší vyvolený všech vyvolených – to musí každý soudný člověk ¨snad jasně vidět.

48
čtenář
Reagovat

Vždycky jsem fandil Vladkovi, ale Romanina slova o tom, že pokud by si ho nevzala do Duelu teď, musela by proti němu bojovat ve Finále, to mě dostalo. Za to, jakou má pravdu a za její odvahu jí pošlu hlasy.

49
Petra
Reagovat

S názorem, že celá Ostrava Romanu podpoří jen proto, že je odsud, hrubě nesouhlasím. Jsem z Ostravy a určitě jí hlas nepošlu. A jen proto, že mi jako člověk není blízká a nemyslím si, že by si to zasloužila. A to že to tady sledujeme v hospodách? Tak to už je úplné sci-fi. Tady se na to nikdo nedívá ani doma:-))

50
dessin
Reagovat

pardon, v cele diskuzi se objevuje prapodivny ukaz, ktery neznam – rikate tomu „Romanin fanousek“ – muze mi nekdo upresnit co to je za tvora prosim? Neverim, ze myslite fanouska jako fanouska, protoze tahle urvana, hloupa a upatlana zenstina nemohla nikoho zaujmout… ??

jinak podezrivam mrkve, ze opet tise poradili co je potreba delat, Romana sama je blba na to aby neco pdoobneho vymyslela vlastni hlavou, holt penizky za sms pro Vlada se hodi ze? :(

51
Frodo
Reagovat

Romana FOREVER – Vlado go home! :-DDD

52
Alpa Francovka
Reagovat

48 – tvůj koment nechápu – „fandím Vladkovi, ale hlasy posílám Romaně“.
Je to stejné jakoby můj chlap řekl, jsem slávista, ale v derby si přeji, aby góly dala Sparta.

53
Prochor
Reagovat

Za tu trapárnu co tam Romana od začátku předvádí bude cca 100 táců za účast až moc. Stejně je nahází do automatů nebo prochlastá. Že se dostala tak daleko může poděkovat tomu, že jí soupeři pokládali za bezvýznamnou a nepalcovali jí.

54
limbora
Reagovat

Na gorille chválí někdo slova Romany při výběru a tak musím zopakovat to, o čem jsem přesvědčena: překvapivý výběr Romany do malého finále není výsledek jejího mózku,ale její ovlivnitelnosti- Šedivá a Průchová o tom ví své. Kéž by zdi zpovednice promluvili. O tom, proč se při nekterých hovorech v ní vypínají kamery i zvuk a řadoví pěšáci štábu jen skřípeme zuby. Šedivá chtěla vítezku Hotelu paradise – povedlo se. Ted nechce vlada – a delá pro to všecinko. Já jsem proti a posílám hlasy tomu, kdo udelal z této reality šou občas koukatelný pořad. Vlado!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

55
Monika
Reagovat

Pro me je tohle predcasne grandfinale, dve nejvyraznejsi a nejzabavnejsi osobnosti ve vile stoji proti sobe. Nemam to srdce hlasovat ani proti Romane ani proti Vladovi, proto v tomto duelu nepodporim ani jednoho souteziciho. Zaroven doufam, ze Romana neodejde s debaklem v podobe 15-20%, moc bych si prala velmi tesny vysledek.

56
saldo
Reagovat

Tak to vypadá, že finále bude záležitostí homosexuála a lesby. I to něco vypovídá o naší společnosti.

57
Matouš
Reagovat

Dvě výrazné osobnosti bojují o postup, zatímco nudná Pavlína už proplula do finále. Ty kokos.

58
bordel
Reagovat

56 saldo
Jedině to, že někteří idioti musí furt řešit právě tohle.

59
bordel
Reagovat

Kéž by konečně prošlo 100% zrovnoprávnění těchto svazků se svatbou dvou lidí opačného pohlaví!

Aby i těmto sobcům a ubožákům konečně sklaplo…

60
EvaDa
Reagovat

Já vím, že se opakuju, ale strašně bych si přála VV all stars. Ze všech čtyř řad už by se sesbírali lidi, ktaří jsou zajímaví a nehrozilo by tak nasazení rádoby šoumenů. Moc by mně zajímal souboj titánů – koho by lidi milovali – sladkého psychopata Vladka, slizkého manipulátora Jalovce nebo introvertního pohodáře Milana?

61
Jajinkka
Reagovat

56-saldo
Pokud vím, tak soutěží prošlo 18 soutěžících a ne všichni byli homosexuálové a lesby. Bohužel, (až na jednoho) nedokázali ničím zaujmout a pobavit „své“ fanoušky. Tato RS není o orientaci, ale o zábavě, emocích … proto je Vladko vítěz, splnil to na 100%!

62
eli
Reagovat

56 – saldo: To, co pises, zase vypovida neco o Tobe.

63
Jerremy
Reagovat

60 EvkaD
To by samozrejme byla bomba – problem je asi to, ze Vladko rekl, ze po techto VV, by do toho jiz nesel…
V kazdem pripade i tak by se dala postavit celkem slusna all-star (i s radou VV4)

64
ΩRůžomilΩ
Reagovat

Růženka je nejlepší, na ni žádná nestačí,
Růženka je nejlepší, protože je kus.
Když se Růža zasměje, ohybaj se koleje,
Růženka je nejlepší, protože kus.
Když zavlaje zástava, toho mýho idooola,
Když zavlaje zástava,
tak jsem šťastný hned!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

65
okkvp
Reagovat

50 – Zaujmout může kdokoliv kohokoliv, někdo vidí urvanou, hloupou a upatlanou zenstinu v Růže, někdo v někom úplně jiném.

66
anja
Reagovat

no jak u hluchých a blbých to tu je. Romana xkrát řekla, že automaty nikdy nehrála, že hrála živou hru – ruletu – a tady se bude furt mlet, že automaty…..

67
jarda
Reagovat

66 anja No ale je to uplne to same, sance na uspech neni jak u rulety tak u automatu :) A zavislost je to stejna taky.

68
Frantisek Dobrota
Reagovat

50)
dessin…dessin… nejsi ty ten fanousek Vlada, co tady navrhoval vypsat sbirku po 10 Kc, aby tichy a az stoicky klidny matador RS o svou vyhru neprisel? Nebylo to tehdy, jak on ho tehdy psychicky terorizoval? Jestli jsi to ty, pak sorry, myslim ze tvora,ktery fandi Romane nemas kapacitu pochopit, ani kdybych to nakreslil…

69
anja
Reagovat

67 jarda ne. To není to samé. Ruleta je ruleta, automaty jsou automaty :)

70
ajka 321
Reagovat

69 anja
ani já v tom nevidím žádný rozdíl, jestli peníze narve do „živé hry“, nebo do automatů. Závislost jako zívislost

71
MMMMM
Reagovat

Vlado včera říkal, že Růžena nebyla v duelu proto, že se jí všichni báli. Já to vidím jinak – všichni ji viděli jako hloupou nánu (a měli pravdu), která je nemůže ohrozit a vohužel to takhle dopadlo

72
MMMMM
Reagovat

Tak koukám na kamery a všude je Rů – vede samomluvu hloupou a tupou jako je ona sama

73
okkvp
Reagovat

72 – to asi patří jinam

74
jenka
Reagovat

Co to Romana předvádí, to si jako myslí, že tím získá plno sympatizantů. Tipuji, že má bobky a snaží se to zakrýt přehrávanou, trapnou veselostí a hloupými komentáři. Je mi z ní smutno a trochu je mi ji líto.

75
MMMMM
Reagovat

73 – proč to patří jinam? Asi jsem to popletla ale nevím jak děkuju

76
prcka
Reagovat

66

To doufam nemyslis vazne. Nebo chces rict, ze by prolhana Ruzena na sebe neco takovyho ve vile praskla? Tak blba neni ani ona. Vzdy je lepsi priznat mensi zlo. Ona je presne typ cloveka, co za prve lze kudy chodi, a za druhe na ni automaty, chlast a gamblerstvi velice dobre sedi. Vsadim krk na to, ze v tom vsem „jela“.

Ta jeji samomluva, kdy mele paty pres devaty, jen dokresluje vysi jejiho IQ. Sumici bahno je proti ni genius.

77
Macík
Reagovat

…to zas bude mít Prima žně :-DD…jen škoda, že ta finanční SMS podpora nejde raději nemocným dětem, dětským domovům, prostě potřebnějším…ode mne Prima nedostane ani jedinou kačku !…

78
MMMMM
Reagovat

76 – přesně napsáno – veliký souhlas, tak primitivního člověka jsem už dlouho nepotkala

79
Lena
Reagovat

Podle mě je úplně mimo mísu názor že Vladko už jednou vyhrál a tak by měl teď vyhrát někdo jiný. Vemte si Tonyho Jalovce z druhé řady. Ten vyhrál 15 milionů, to znamená ještě o 4 miliony více než Vladko. A to přitom dostal daleko méně sms hlasů než Vladko a taky to narozdíl od Vladka nebyl férový chlap ale pěkný křivák. Takže pokud Vladko teď vyhraje dalších 5 milionů tak bude mít dohromady 16 milionů a konečně o ten jeden milion Tonyho překoná. Ještě na tom někdo vidí něco nespravedlivého?

80
MMMMM
Reagovat

79 – od samého začátku tady obhajuji tento názor, že Gott a Bílá a mnoho dalších ve svých kategoriích vyhrávají stále a jaký je v tom tedy rozdíl? Když je někdo dobrej tak je dobrej. A Vlado je saakra dobrej

81
Lena
Reagovat

80: Však ano, podle mě nebylo spravedlivé že Tony tenkrát dostal více peněz než Vladko. Je potřeba ten rozdíl dorovnat a aby ho Vladko o ten jeden milion překonal protože Vladko je nejlepší, ne Tony. Tudíž má být Vladko nejlépe odměněn tak snad k tomu dojde.

82
EvkaD
Reagovat

54, teď jde o to, jak moc nechce Vlada..a kvůli tomu to vyhraje neslaná Pavla, no ty kokos teda…jinak pravda, já si myslím, že by to sama Romana nevymyslela. Ale, Šedivá si myslí, že má Romana šanci? Nějakou??

83
stáňa
Reagovat

Samozřejmě, že to Romana sama nevymyslela. Dostala to příkazem. Něco málo z Gorilly:
„To ale nejsou slova Romany, ani její nápad. To jsou slova Šárky Šedivé a výsledek manipulace ve zpovědnici. Proč by jinak vypínali kamery i zvuk, a také se přece ví, neustále se to připomíná, jak je romana ovlivnitelná. Šárce to vychází, stejne jako v Hotelu Paradise.“ Toto kopíruji z Gorilly. Tak asi tak. Jo jo, peníze za hlasování vladka proti ro. jsou potřeba… si to lidi spočítejte.

84
Marie
Reagovat

Dnes 27.11.2013 se Romana balí domů. Kdo jste se na to díval, nemám slov. Takového promiňte šupáka jsem v životě neviděla a to mám přes 60 let. Hnus hnus. Kdyby to šlo, tak by si vzala z vily úplně všechno. To nemá doma vybavení kuchyně? Vladko to pěkně vystihl, donesl jí do ložnice i židle. Prohrabuje i zásuvky odchozích vyvolených, jestli tam něco nenechali, co by se jí hodilo. Romana je špindíra a nejen po fyzické stránce.

85
EvkaD
Reagovat

83, jde o to, jak si Šedivá pak poradí ve finále. Myslím, teoreticky i prakticky, že na Vladka hlasama mít Pavla nemůže..ano antihlasy, ale zrovna jí, že by posílali buldoći a spol. hlasy?

86
Jajinkka
Reagovat

79-Lena
Ano, ale ještě bych podotkla jednu věc. Tony Jalovec by nikdy svoje vítězství v další řadě VV neobhájil podruhé! A Vladko?, troufnu si říct, že pokaždé! Je pro tuto hru zrozen. Vladko byl důvod, proč jsem se na tyto VV začala dívat! Nezklamal mě, je opravdu nejlepší …

87
Mirek
Reagovat

85: Taky si myslím že na něj Pavlína mít nemůže ale nesmíme to podcenit a v tomhle duelu a ještě víc pak ve finále zabrat a pořádně za Vladka zahlasovat, tolik jako ještě nikdy….přece jen bude to naposled tak myslím že stojí za to se naposledy rozšoupnout. Hlavně když Vlado vyhraje.

88
Andrea
Reagovat

71-řekla bych, že Růža sice lezla na nervy všem, ale nikdo ji nechtěl označit ani vyzvat, protože věděl, že by mu krajně znepříjemnila život ve vile a chtěli od ní mít radši klid. Za silného hráče ji asi nikdo nepovažoval. Dost možná se jí i mohli bát, je to drsná baba z Ostravy a zná Korejce:-)

89
Prochor
Reagovat

Keliško- to jsi ty v tom posledním příspěvku na E-miminu?
emimino.cz/diskuse/vyvoleni-2013-161719/strankovani/8143/

90
Prochor
Reagovat

Mně hlavně zaujala tahle fotka:-))
emimino.cz/detail-fotky/?imageId=1717649&load=a%3A3%3A%7Bs%3A7%3A%22options%22%3Ba%3A2%3A%7Bs%3A6%3A%22typeId%22%3Bi%3A25%3Bs%3A8%3A%22objectId%22%3Bs%3A8%3A%2226013986%22%3B%7Ds%3A4%3A%22sort%22%3Bs%3A50%3A%22ID%7Ccore_image.position+DESC%2C+core_image.create%7CASC%22%3Bs%3A13%3A%22cacheLifeTime%22%3Bi%3A86400%3B%7D&target=www.emimino.cz%2Fdiskuse%2Fvyvoleni-2013-161719%2Fstrankovani%2F8143%2F

91
Lorinka
Reagovat

Jen podpořte Vlada. On vezme 5 mega a vysměje se Vám , jak blbej sme národ. Jen utrácejte peníze ´. Pak nebrečte, že máte furt hovno. Hlavně druhý příspěvek je úžasný. Jen sázejte,sázejte

92
janka
Reagovat

Normálně jsem mino a VV neřeším, i když reklamní spoty jsou všude. Tak pošlu svých 30 SMS VD snad mu to pomůže a pak to zopakuji až bude ve finále. Hlasuji prvně. Zaslouží si to a nemám ráda polemiky závistivců, že již jednou vyhrál, prostě má na to, tak ať vyhraje.

93
Bazinga
Reagovat

Ω

94
janka
Reagovat

91 ať si je vezme když na to má, každý má tolik peněz kolik umí vydělat a získat a co s výhrou udělá je jenom na vítězi. Já nebrečím peněz mám přesně tolik, kolik si já umím vydělat a tak ho ráda podpořím. Přispívám často na charitu, tak tentokrát tu moji podporu odlehčím.

95
ΩRůžomilΩ
Reagovat

Ω

96
Franta Skočdopole
Reagovat

Mám zvláštní pocit po přečtení valné části příspěvků. Spousta lidí by ráda jako výherce viděla Vlada. Nechápu to i když v podstatě jsem jeho fanoušek. Je tam vtip, zábava i jeho projev je dobrý a není divu měl dobrých osm let na to, aby se připravil, herecká škola a podobné věci. Vedle něj je přihlouplá žena z lidu, která má rozhled tak maximálně kam oko dohlédne. Nesrovnatelné, ale kupodivu i ona bude venku možná těžit ze své hlouposti. Jistě nebohý diskriminovaný Vlado s nešťastným dětstvím a nenáviděnou matkou v čele je miláčkem publika pro to, jak vede nešťastný život bez lásky a rodiny a jak je celý morálně silný a zakomplexovaný k tomu. Chudák, dostal jen málo peněz, asi tolik kolik nikdo z vás nikdy neviděl, nejspíš neuvidí a on už nemá. Kritizujete Romanu, že prachy nechá v automatech a chlastu a je to dost možné.. Osobně si myslím: Vlado bude z této soutěže těžit, i když nevyhraje. Pošlu hlasy Pavlíně a to proto že je tam jediná u koho to bude malou satisfakcí …. Vladků jsou plné ulice, i když ti lidé nemají takové charisma. Jsou jeho ročníky a taky žily v době, kdy „rodina byla základ státu“ a nějak to nedopadlo.

97
MMMMM
Reagovat

Ať to dopadne už jak chce pro mě je jediný morální vítěz Vlado a jestli ho nezachrání mých 90 SMS tak už víc udělat nemůžu

98
Karin
Reagovat

Jerremy – výborně, sdílím týž názor..!! Přesné.

99
MMMMM
Reagovat

blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/221277/podpasovka-pro-vladka-do-vily-za-nim-prisla-jeho-hystericka-matka.html

Přidat komentář