Panáček v reality show

Katka se dotkla Jindrova penisu – Noční show VyVolených (7. 12.)

8. Prosinec 2005 | napsal(a): | reality show: VyVolení

česká verze VyVolených Musím říci, že od Noční show, kde je hostem Petr Zvěřina, jsem čekal mnohem více. Mé očekávání se však nenaplnilo. Od něj jsme se pouze dozvěděli, že chystá svatbu, ač ještě nepožádal svoji Katku o ruku a také, že vydal CD a knihu. Reklama je nutná. Na celkového vítěze vidí Jindru, kterého si zítra vezme do Duelu Michal a také tvrdě narazí. To je skutečně vše podstatné od Petra Zvěřiny.

A pak už jen dvě videa, obě na stejné téma. VyVolené ženy se šátky přes oči měly poznávat, co jim to pánové vkládají do rukou. Ocitl se jim tam tak i zcela obnažený Jindrův penis, ale i Moničina prsa. Ano, šlo o sádrové odlitky vytvořené ještě u nás v Čechách. Zatímco Janka s Lindou to braly s humorem, Katka se odmítala Jindrova penisu, ač sádrového odlitku, nějak více dotýkat. Fajnovka :)) A to je vše z Noční show VyVolených, o nic jste nepřišli :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Jaja
Reagovat

Ja se celkem dnes bavil, a to jsem znechucen minuly mesic nocni show zcela vynechaval…

Reagovat

Jaja, však já ti to neberu, každý máme jiný vkus. Já prezentoval pouze můj. Zvěřina mě tedy nerozesmál, to asi tisíckrát více mě rozesměje, když bude Jindra bojovat s Matelkem v sauně :))

3
Michigan
Reagovat

mě pobavil ten telefonát ptající se na tu jejich bitku s Boučkem, jak se oba (a hlavně Libor) od toho snažili odvést pozornost a zamést to pod koberec :)

4
Dryden
Reagovat

Kačenka si konečně mohla poprvé sáhnout, ale stud jí nedovolil…

5
Emmet_RAY
Reagovat

opět vyloženě subjektivní článek – upřímně řečeno – koho zajímá, co od Noční šou čekal jeho autor?

Reagovat

Emmet_RAY, pochop to už. Tohle je blog a zde jsou subjektivní články. Objektivní zkus hledat na Bleskově či iDnes atd. To mají být seriózní média.

Reagovat

Michigan, já mám takový pocit, že celá ta jejich rvačka byla nahraná pro bulvár a tedy v rámci mystifikace pokračovali v mlžení i ve studiu. Zkrátka si tenkrát vystřelili z bulváru.

8
George
Reagovat

to Emmet_RAY

Mě to zajímá. Chápu to jako subjektivní názory. A je možno si i zadiskutovat, má-li kdo chuť.
Ale zajímalo by mě, kde jsi četl nějaký objektivní článek? V kterých novinách, časopise nebo www? Rád si ho přečtu, ať se dozvím, jak takový článek, kde se vůbec neprojevuje autorův názor vypadá.
Máš obrovskou výhodu. Pokud se ti to nelíbí, a máš na to právo, nechodit sem, nečíst to a nepsat.

9
Emmet_RAY
Reagovat

SUNíčko:
Máš tady tým autorů, je zvláštní, že někteří z nich dokáží psát nezaujatě a sofistikovaně.

Články na idnes povětšinou stojí za hovno a tak ubohý bulvár jako je bleskove.cz číst nebudu.

Je to tvoje věc, ale myslím, že kdyby ses dokázal oprostit od své zaujatosti vůči modelu Noční Show (já s tímto modelem taktéž nejsem přiliš spokojen), tak by ty tvé zápisky byly čtivější. Všichni už přece tvůj názor na Noční Show známe, tak proč se v každém tvém článku musí člověk, který NS změšká a chce se dozvědět, co tam bylo, brodit tvými neustálými stesky a poznámkami (skoro v každém článku) jak o nic nepřišel a jak ses nudil. Jednou by to nevadilo, ale víckrát už je to otravné.

A tvrdit, že tyhle stránky jsou blog – promiň, ale nejsou, tak se nesnaž dělat si alibi, tohle není blog – zkus se mrknout do slovníku, abys věděl, co to slovo znamená.

Nic ve zlém, mám tenhle web rád, ale je třeba říct, že ač jsi ho pravděpodobně založil ty, tak pokud napíšeš nějaký článek o Vyvolených ty sám, tak to stojí povětšinou za hovno. Zvláštní ovšem je, že když píšeš o BB, tak se to číst dá (na rozdíl od koukání;-)) a daří se ti být v rámci možností objektivní.

10
Emmet_RAY
Reagovat

George: A co tiskové zprávy ČTK – ty ti objektivní nepřipadají?

A jinak – především mám právo, pakliže se mi něco nelíbí, to sem napsat. Tento konkrétní článek je plytký, informuje zcela nedostatečně (chabé a nekompletní shrnutí rozhovoru s P. Zvěřinou), protože jeho autor se raději vykecává o tom, jak se pobavil či nepobavil.

Kdybych NS náhodou zmeškal, tak po tomto článku mám zcela zkreslené informace.

11
los karlos
Reagovat

@Jaja: jsi kokod a píča a lofas a 69 a máš malý pipik a k0kot

Přidat komentář