Panáček v reality show

VyVolení 2013: pohřeb kontejnerových reality show v ČR

2. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

image

Přežili jsme. Jedině tak se dá označit projekt s velkým očekáváním a podporou na začátku, a obrovským zklamáním nad prací štábu na konci. Vyvolení 2013 – vražda formátu reality show v přímém přenosu.

K poslednímu ohlédnutí patří i pár čísel. Vilou prošlo dohromady 18 soutěžících a někteří v ní byli 99 dní. Spotřeba – pivo 283 ks, víno 115l, kořalka 34l, cigarety 200 krabiček, chleba 112, sladkosti 27kg. Sledovanost finále: 651 tisíc lidí ve věkové kategorii 15+. Počet hlasů ve finále (SMS) téměř 416 000, celkem za trvání soutěže přes 3,3 milionu.

Na začátku byla velká očekávání, sliby, hrdinné výkřiky a plácání po ramenou. Na konci zůstala pachuť zklamání až vzteku a především fronta otrávených diváků.  Zpětně bohužel opravdu zůstává rozum stát nad nabubřelostí štábu, který si z VV udělal pokusné křečky a bez ohledu na licenci a formát si prostě hrál s tlačítky. Bohužel, tyhle chyby jsou známé od začátku, ale snaha o nápravu žádná. Nízká sledovanost? Za to může divák blb, který chce seriál. Reality show? Ano, je potřeba mít scénář. Žádné informace zvenku? Pustíme tam aspoň jednu návštěvu týdně, aby nebyli úplně bez informací. A finále, finále bylo tím posledním hřebíčkem. Ale postupně si projděme pohřeb.

Rakev – ignorace diváků. Štáb, či chcete-li slečna ŠŠ, opravdu nejsou lidé na svém místě. Buď jsou to sabotéři a úkolem nebylo zajistit sledovanost, ale poslat Primu do věčných lovišť, nebo se někdo ve vedení prostě strašně spletl. Osobně nechápu, jak je možné dát člověku, který úplně zabil už jednu reality show (Hotel Paradise) na starost reality show druhou, aby ji zabil taky. Prostě pravda je jen jedna, diváci jsou hloupí, neznalí, nechápou, neumí, nevědí… bohužel, diváci vědí. Diváci mají nakoukáno ze zahraničí, diváci znají pravidla, diváci mají své názory podložené fakty. Divák pozná boudu a lež. Vsadím se, že kdokoli ze zdejšího osazenstva viděl víc reality show, než celý štáb dohromady. A takoví nám budou vysvětlovat, jak tomu nerozumíme.

Hřebíček první – reality show není seriál! Ignorace lidských příběhů a vztahů, upřednostňování vybraných, tvoření nesmyslných dějových linek. Ano, viděli jsme válku Thomas vs Vlado (zajímavou asi tak první dva dny), ale jak a kde začalo vznikat přátelství Vladka s Pavlínou? Proč byla Lucka stále s Ládíkem? Proč Eva otočila o 180 stupňů? Tohle jsou příběhy pro diváka zajímavé, ne jen křik a hádky, toho má každý za celý den dost. A také vývoj charakterů a celkové atmosféry ve Vile, počínající ponorka, drobné konflikty. Ovšem nic takového soutěžící ani nestihli zažít.

Hřebíček druhý – nulová flexibilita štábu. Posílat dopisy a úkoly se nemůže jen v pauze na kafe. Komunikace ze strany štábu by měla být především rychlá, ať už je to puštění vhodné písničky k nastalé situaci, dotvoření atmosféry úkolem, drobné popostrčení, prostě si se soutěžícími hrát a pohrávat, tu ubrat tu přidat, to je to kouzlo. A ne jen bezhlavé rozesílání direct mailu „sedněte si před plazmu a řekněte, kolik kdo utrhal mouchám nožiček, když mu bylo 5 let, 3 měsíce a 22 dní“ v domnění, že se VV hezky pohádají a bude co vysílat.

Hřebíček třetí – informace zvenku, časté návštěvy. K soutěžícím se nesmí, nesmí, nesmí dostat informace zvenku, ale nám je jich líto. Snad jen takhle jde vysvětlit obrovské množství návštěv, náznaky a informace zvenku a absolutní nezájem štábu. Počínaje Agátou v Noční show, kterak vyzradila Zdence, že Sabina se s Thomasem rozešla, a konče Romanou a její sestrou, že dítě i manžel jsou v pořádku a čekají na ní. Návraty vypadlých Vyvolených zpět do Vily mají jistě smysl, ovšem většině diváků neznámý. Spojení s blízkými ve Zpovědnici taktéž. Ve Vile nestihla vzniknout ponorka, protože tam pořád někdo coural, tříštil konflikty, zvedal náladu, soutěžící byli v naprosté pohodě, že rodiny jsou v pořádku a milují je a tak no stres.

Hřebíček čtvrtý – umělé emoce. Situace, ze kterých napětí a slzy smutku nebo radosti tryskaly všemi směry, umí štáb krásně pohřbít. Setkání Romany s dcerou, vyhlášení vítěze, triumfální vítězství v Duelu, u toho všeho se dalo vytřískat strašně moc a rozbrečet diváky, místo toho následovalo jen suché zahnání zpět do Vily a necitlivý střih. O co raději bych se dívala na Romanu, které po oznámení výsledků Terezka dovolí, že k ní smí dcera. Objetí radost, diváci u obrazovek roní slzy, Romana s dcerou odchází za potlesku do zákulisí. Bohužel, dcera zůstala v hledišti a Romana bez emocí zmizela v zákulisí. Ovšem poté je potřeba uměle vyvolat nějaké emoce, nastrčit Reginu a direct mailem svolat všechny k plazmě k hovoru na téma „Umřel mi křeček a deprese trvají již pátý rok“.

Hřebíček pátý – okaté, moc okaté štvaní proti Vladovi. Na šikanu nikdo není zvědavý, a na šikanu Vladka už vůbec ne. Thomas, Regina, Honza, úkoly které byly cílené k jeho naštvání, superbossovství když rád vaří, štvaní vilanů proti němu, na to nemá divák žaludek. Úžasně zabodovala Nikol v přímém přenosu se svou větou, že „mu bylo házeno strašně klacků pod nohy, ale on to ustál“. Ano milá Primo s milý štábem, přesně tímhle jste mu dopomohli k vítězství. A my za to děkujeme J

Hřebíček šestý – finále. Kam zmizela noblesa? I kdyby štábníci nepřáli Vladkovi vítězství, pořád měli zachovat zdání pro diváka. Tereza v keckách, sako a nedejbože kravatu abychom hledali lupou.  Zde ale i pochvala, i když to je zásluhou Terezky – při zhasínání Vily nastal silný okamžik a bylo hezké, jak se zachovala a nebránila se slzám. Bohužel, opět to bylo zabité tím, že Vlado byl v tu dobu někde v autě a tohoto loučení neměl šanci se zúčastnit.

Hřebíček sedmý – internet vs TV. Už při rozhovoru s ředitelem TV Prima se potvrdilo, že ani on ještě nezaregistroval, že existuje internet. Že si to diváci řeknou. Že nemůžou střihat jak chtějí, protože jak to bylo doopravdy se nikdo nedozví. A že to sítí proletí rychlostí blesku (viz Thomas a odložený šátek imunity, i přes vyjádření Primy že Thomas šátek nosí, během několika minut přišly další fotky, že nenosí a Primě tak nezbylo, než kapitulovat.) Divák není blbej, divák vidí a vnímá, a pokud musí na zásadní věci pro hru upozorňovat a pomalu bojovat, protože štáb si to sám neohlídá, někde je něco špatně. Také pocit, že diváci online kamer se dívají na úplně jinou vilu, než diváci televizní, na důvěře nepřidal. Mnohokrát byly důležité okamžiky úplně ignorovány a naopak jsme v TV sestřizích viděli 4x stejné zábery.

Pár lopatek hlíny –  od vysílacího času a schématu, přes problémy zvukařů a kameramanů, podivné čachry na online kamerách až po neprofesionalitu štábu a evidentní neznalost nejen formátu Vyvolení, ale celého prostředí reality show. Úkoly bez základu, bez nějaké přidané hodnoty, ukazující jen na to že je potřeba jim tam něco poslat. Ignorace diváků a jejich názorů, lámání věcí přes koleno, občasná ztráta lidskosti až k úrovni odpadu, hraní si s pravidly jak je potřeba. Otázkou zůstává casting, který podle mnohých byl zmršený, já myslím že osobnosti tam byly, ale vedením štábu se prostě neměly možnost projevit. Věřím, že nebýt Buldočince a cílené války dvou stran, bylo by více prostoru na projevení charakterů. A to nejdůležitější – takovýhle projekt je potřeba dělat srdcem, to se nedá odsedět od-do a vypadnout.

Rudá růže na závěr – Ale ukončeme to i pozitivně. Zasmáli jsme se, Vlado a jeho scénky a taneční kreace nás budou ještě dlouho provázet, některé hlášky zlidoví, bulvár se postará, abychom měli pár info i nadále a za pár let budeme jen vzpomínat na zpackané Vyvolené, které (pro mnohé diváky naštěstí, pro ostatní bohužel) vyhrál Vlado.

PS: Doufejme jen, že Prima již žádný formát reality show nebude zkoušet, protože pohřbili Survivor, Bar, Hotel Paradise i Vyvolení a to by už mohlo stačit :) Viděli jsme opravdu pohřeb v přímém přenosu. Diváky formátu neznalé to nepřesvědčilo, a diváky znalé znechutilo. Publikum je zralé na reality show, ale na dobře udělanou, ne na paskvil. Věřte, drobné chyby bychom rádi přehlédli a radovali se z fajn pořadu. Bohužel, tohle jste neustáli, a i skalní fanoušci už na to neměli nervy. Štáb je mrkev!!!

dessin

... to jsem tak jednou do diskuze napsala kratoucky rekap jedne RS, ten byl zkopirovany primo do clanku a pak uz se tak nejak stalo ze jsme misto do diskuzi zacala psat do clanku :) Delam to svym blondatym zpusobem, delam to rada, bavi me to a snazim se, aby to bavilo i vas ... a víte jak? STAB JE MRKEV!!! :)

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 218
1
EvaDa
Reagovat

Na rozdíl od pisatele si nemyslím, že by zrovně dějové linky formátu nějak moc uškodily. Mohly přitáhnout nějaké divačky Pošty pro tebe a pravověrné příznivce RŠ mohly otrávit, ale ne tak, aby se přestali dívat.
Za zásadní chybu vidím zmršený casting, ti lidi prostě ve většině nebyli nijak zajímaví a nebyli to silné osobnosti.
Taky střihači by se měli jít zahrabat. Na onlinech jsme viděli spoustu silných okamžiků, které se do TV nikdy nedostaly. Většina sestřihů byla o ničem. Když už se jim podařilo zařadit něco trochu emočně silného, tak se to zase opakovalo pořád dokola.
Strašně mi chyběly taky sestřihy ukazující, jak lidi něco jiného říkají a něco jiného dělají. Tohle bych řekla, že má ráda většina diváků.
Jinak ale nechápu, proč se tady pořád jen haní. V celku to bylo snesitelné a kdo má tenhle formát rád, určitě si to mohl užít.

2
sepie
Reagovat

Hehe, je to tak. :-)

3
dessin
Reagovat

EvaDa: mám tenhle formát ráda, a opravdu jsem si ho neužila. Casting kupodivu za tolik zmrseny nepovazuji, bylo tam dost osobnosti, jen totalne zabite prave temi dejovymi linkami – pribeh Zdenicky s Thomasem zazdil na mesic vsechny ostatni… :) Kazdopadne diky za postreh z druhe strany

4
Petr
Reagovat

Chápu, že půjdu fest proti proudu Panáčka, ale mně v tom přehledu chyběl ten největší hřebík do rakve. Vlado v tej show neměl vůbec co dělat, maximálně jako dlouhodobý a tajný twist. Předstírat, že hraje a ve vhodný čas odejít.
Takhle celá show postrádala od samého začátku jakékoliv napětí. V podstatě to bylo to samý, jako sledovat MS ve fotbale s tím, že víte, že to vyhraje Brazílie. Ale kdo bude ve finále? A o kolik gólů vyhraje? Uznejte, že by to nikoho nezajímalo.
Když je teda Vlado tak oblíbený, proč nemohl dělat moderátora? Zpovídat soutěžící ve zpovědnici…? Schopnosti by na to měl!
Já osobně nejsem fanoušek Vlada a sledovat ho, jak tancuje nebo vymýšlí „srandu“, to je pro mne totální ztráta času. To si půjdu radši zaběhat nebo půjdu do hospody.
Já chci vidět reality show, blindsidy, tajný úkoly, klidně i psychický teror, jako to předváděl Thomas. Odlišuju a odlišujte prosím REALITU a SHOW.
Dokud tohle Češi nepochopí, tak tady nikdy žádná pořádná soutěžní show nebude. A může se zakládat milión nesmyslných petic, stránek a bůhvíčeho ještě na Facebooku.

5
EvaDa
Reagovat

Jiné než násilné dějové linky bohužel střihači ukázat nedokázali. To by totiž chtělo detailní práci – támhle pohled, támhle úšklebek, támhle gesto. A komu by s tím chtělo piplat. Ale oni bohužel VV taky nic moc nenabídli. Žádné pořádné vztahy kladné nebo záporné mezi nimi nevznikly, jen ke konci ta divná závislost mezi Pavlínou a Vladem. Prostě na to neměli.

6
sidbis
Reagovat

Díky za dobře napsané shrnutí a pojmenování některých mých neurčitých osobních dojmů z VV13. Reality show obecně nemusím, ale Vladko mě bavil v první sérii a to byl hlavní důvod sledování série poslední. Tím že (opět) vyhrál se podle mě ukázalo, že obecně známé pořekadlo o nepřejícím českém národu nemusí být tak docela pravdivé :)

7
haha
Reagovat

Nebudu to komentovat, pořád dokola to samé a navíc s jasně zřetelným postojem k hráčům (Vlado naštěstí vítěz, Vlado trpěl apod., je to osobní glosa nebo zhodnocení celé show?) Jen jedna věc – vítěz zůstal ve vile sám ve všech řadách, je to licence. A druhá věc – Bar zmršenej nebyl, Hotel Paradise byl zajímavej až na to vracení hráčů zpět do hry (stejně jako u Farmy, u VV to naštěstí bylo jen v roli hostů). A Prima ať zkouší další show, i přes ty chyby jako jediná dokázala u nás udělat i ty kvalitní (jiné řady VV, Talent, Ano šéfe a všechny ty life style reality show typu Jste to, co jíte). Po kom chcete, aby u nás dělal reality show, když ne Prima? Snad ne tragická Nova, senilní ČT nebo snad Barrandov? Prima ať zkouší, ale ať si vezme k sobě své týmy z minulých let (ty z prvních VV, Simonu Matáskovou, Lukáše Frantu, ať osloví Scalexe apod.)

8
EvaDa
Reagovat

7 – pravda svatá, slova zlatá.

9
woczko
Reagovat

Kdo má tento formát rád, tak brečel každý den, protože toto byli Vyvolení jen podle názvu, ne podle formátu.

K vedení Primy bych jen dodal, že poslední roky mám pocit, že celá organizační struktura Primy je postavena ne na profesionalitě a znalostech, ale spíše na rektálním alpinismu. Potom je nasnadě, že naprosto nekompetentní a neprofesionální lidé, ovšem dostatečně loajální, dělají klíčová rozhodnutí, aniž by měli potuchy co vlastně chtějí vysílat a jak můžou diváka získat.

10
dessin
Reagovat

7 – dovolim si nesouhlasit s jednou veci. Vitez sam ve Vile nebyl vzdy a vsude, ani napr. zde v VV1 nebyl sam ve Vile, ale ve studiu. Navic, v zahranicnich verzich je samota resena citliveji, vcetne zaberu a prostrihu. Tady je to jak prase na kost.

a ano, Vlado nastesti vyhral. A ano, Bar i HP zmrseny byly :DDD

11
SoVička
Reagovat

Mě osobně nejvíc iritoval „hřebíček třetí“ – tj. návštěvy!!! To úplně popírá podstatu kontejnerových RS. Průchoďák na 100 %. Jen samotný fakt, že vilané nemají tušení (o tom, co se děje doma, o tom, jaké mají ohlasy u diváků atd.), to samo o sobě může nastartovat jejich emoce a tím ukázat, co je pravá RS. To by se teprve hodnotily charaktery! Ale takhle?! Jen „kontejnerová“ Pošta pro tebe!
P. S. Bude pár písmenek i od Scalexe?

12
Honzad
Reagovat

dessin – omyl, Vladko se o svem vitezstvi ve VV1 dozvedel ve vile, vzapeti vilu opustil porazeny Jindrich a Vlado tam zustaval, zaplaven emocemi, dlouhe minuty sam. Az pak se dostal do studia, stejne jako u letosnich VV ;)

13
Lucas
Reagovat

10 – včera jsem koukal na video z VV 1 a když vyhlásili, že vyhrál Vlado, tak byl ve vile sám a šel brečet na záchod, takže byl sám ve vile, ne?

14
dessin
Reagovat

dobre, chytli jste me :))) ja si pamatuju Vlada v obleku, jak kleci ve studiu :) opravim a uznavam, nejsem neomylna :)

15
okkvp
Reagovat

Nemyslím, že štáb ignoroval diváky jako třídu – jisté cílové skupině hrál přesně do noty – sice kvíleli, prskali a úpěli – ale štábem vytvářené situace a emoce hltali a prožívali o to více.
Noblesa ve finále – a proč? Je to jen jedna z mnoha reality show (zábavný pořadů) a zbožnění vítězů, je to co by bylo špatně.
Ostatní podrobně a fundovaně rozebíral Scalex a možná se ještě vyjádří.

16
dalibor.durcak
Reagovat

Hezky napsáno. Před týdnem bych se pod to i podepsal, ale finále a vítěz dle mého přání, trošku narovnal ten pokřivený obraz letošní řady VV.
4: Ty dokážeš sledovat jak někdo někoho terorizuje déle než dva dny? Já bych na to teda neměl žaludek…
10: Já myslím, že v 1 byl Vlado ve vile sám. Jak plakal na wc. Kde byli Slováci
BTW. Bar byla nejzmršenější reality show u nás.

A na závěr, kdyby se někdo ještě chtěl podívat, tak pár fotek z finálového večera zde:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.547876128632509.1073741906.114615145291945&type=1

17
Kapi
Reagovat

S vetsinou v clanku soihlasim, s necim ne- ale to je spis tim podanim. Vim co tim chtela autzorka rict a s tim souhlasim na 100%

Presto bych byla radeji, kdyby takovy clanek sepsal Scalex. Dekuji!

18
sa_rah
Reagovat

VV1 2005, Vlado vítězem… sám ve vile, důkaz zde

http://www.youtube.com/watch?v=8xetxhkdN6c

19
quietriot
Reagovat

‚Strašně mi chyběly taky sestřihy ukazující, jak lidi něco jiného říkají a něco jiného dělají. Tohle bych řekla, že má ráda většina diváků.‘

iawtc. Stab uplne nesmyslne zatajoval napriklad Lucininu uplne nejvyraznejsi vlastnost ve hre (alespon se snazil, krome snad jednohu momentu s palcovanim Zdeny-Reginy).
Lucina svoji hrou odmakala ve vile strasne moc a mela spoustu zajimavych momentu ktere divaci nikdy nevideli. Stacilo malo a mohla byt pravy villain teto RS a daleko zabavnejsi a zajmavejsi nez homofob hradil a jeho slizounovsti poddanni.
Misto toho nas stab krmil slunickovou Lucinkou a jeste vic ji vsichni nesnaseli, protoze si na ni vybijeli to ze stab dela z divaka idiota.

20
quietriot
Reagovat

16 – nekdo by mel Eve vysvetlit ze pod takove saty se nosi pasties

21
Maria
Reagovat

Každopádně tak i tak byla tahle série lepší než VV3 a rozhodně vyvolení sou lepší než HP . Takže v budoucnu až budou VV5 tak bež šárky a ve štábu by mohl být vlado + aréna jako maj madaři od 5 série.

22
Bohdan
Reagovat

20 – Ale to by na ní nebylo už vůbec nic zajímavého. :)

23
hledice
Reagovat

moc děkuji za úvodní článek..přesně tak to cítím já..i s tou trpkou pachutí…
a zvlášť souhlasím s tím, že dějové linky do RS nepatří..scénář mají psát soutěžící – ne štáb..

24
mj
Reagovat

já teda rozhodně nesouhlasim s „Hřebíček šestý – finále. Zde ale i pochvala, i když to je zásluhou Terezky – při zhasínání Vily nastal silný okamžik a bylo hezké, jak se zachovala a nebránila se slzám…….“
Tohle byla trapně a špatně zahraná etuda. Vůbec sem jí to nevěřil.

25
sa_rah
Reagovat

Od podobného typu soutěže, určeného poměrně úzkému okruhu diváctva, neočekávám ani noblesu, ani diváka či soutěžící v roli scénáristů. A že se v letošních VV sešli lidé tak podivní a krom Vlada ani jedna silná, natož vůdčí osobnost, to je jen k ohromné škodě pořadu i samotných soutěžících.
Nezbývá než zvolat: dějové linky VV4 jsou mrtvy, nechť žije jiný, tentokrát podařený scénář bez dějových linek!

26
sa_rah
Reagovat

24 mj

Ono je to těžké, na někoho tyhle prvoplánové dojáky zaručeně zaberou, jiného dojme něco mnohem niternějšího. Mně osobně to dojetí TP připadlo poněkud násilné, tudíž trapné.

27
Crazy lady
Reagovat

24 – mj
dojatá slzící Tereza – pro mně taktéž naprosto nevěrohodné číslo.

28
hledice
Reagovat

26 sa_rah

také na mě působila nevěrohodně a trapně..ale mě Tereza zklamala celkově..vím, že koho chleba jíš, toho píseň zpívej..ale zařadila se tak po bok falešnému a neschopnému týmu – a to ji nikdo neodpáře…
jen bych ještě ráda věděla jednu věc: jestli si Vlado uvědomí, jakou s ním štáb hrál hnusnou hru….že vlastně on rozdmychával tu nenávist soutěžících proti němu..

29
Jerremy
Reagovat

– Souhlasim s dessin, ze casting nebyl spatny i pres nektere osoby, ktere se tam dostali, kvuli dejovym linkam…

– osobne si myslim, ze Posta pro Tebe byla zbytecna, ale napriklad navsteva blizkych posledni tyden mi prisla jako velice vhodna.
Predpokladam, ze tenhle krok byl zamereny na urcitou skupinu lidi a to, ze nam se to nelibi, neznamena ze se to vetsinovemu divakovi (PRIMA Love) nelibilo …

– navstevy navratilcu – z meho pohledu to byl pruser! – jediny navrat, ktery bych dopral by prave byla napriklad megaparty…
ALE – dovolim tvrdit, ze to z pohledu stabu byl dobry krok (viz sledovanost navratu Reginy / Thomase)…Vetsinovy divak proste chce asi videt Vlada v emocich.

– urcite neni pravda, ze vitez nema zustat ve Vile – bylo to ve Vv1 / VV3 / VV4 (VV2 jsem nesledoval)…

– Zhasinani Vily – nesouhlasim s dessin v tom, ze se na to mel kouknout i Vlado – nebylo kdy. Vracel se z Vily a jak vesel do studia, tak se vsichni na neho sesypali … nevim jak by se to dalo technicky / casove / scenaristicky zvladnout.
ALe proces zhasinani vily byl celkove silny …

– Jinak finale me osobne se finale libilo – to sako povazuji za drobnost – show to je dynamicka (v ramci licence a provedeni – nemyslim cesky zpracovani) – proste „free“, tak to sako nevidim jako nutnost…

– Jeste se vyjadrim k rekapitulacim – ty byli velky pruser letosnich VV… neobjektivni, nezajimave, neustale opakujici se sceny …
Na jednu stranu chapu, proc se tam stab snazil dat hulakajiciho Vlada na sto zpusobu (viz „vetsinovy divak“), hlavne je to jednoduchsi, nez se snazit pochopit denni ve vile a vychytat nove vznikle vztahy, zarodky konfliktu .. Z pohledu scenaru k rekapu, jsou Vyvoleni jedna z nejtezsich show.
Farma, Survivor, Amazing … tam se rekapitulace delaji po urcitem casu (tyden?) nebo po skonceni show, takze reziser, strihac vi, co se stalo, co bylo dulezite, co melo vliv na co … . Takze tady bych spis pristoupil k urcite mire flashbacku …(ale take bych to moc neprehanel). Rekap mel zobrazit to co se stalo, a vsechno pokud mozno v stejne mire: vstavani /rozcvicka / ukol / hadka / zabava / volne polehavani. No jo, to se mi to rika, kdyz nemam presnou stopaz … celkem chapu, ze byl nekdy problem stopaz naplnit, nekdy by nestacili ani dalsi 2 hodiny, aby se vsechno co se stalo ve vile povypravelo … :-)

(sorry … malinko jsem se rozepsal … :-))

30
dessin
Reagovat

17: díky, takhle se přidává chuť do dalšího psaní. :-(

Věříte že já s terezkou i slzu uronila? :-) pokud to hrála, pro mě hrála dobře, já ji to sežrala :-)

31
XY2
Reagovat

14 – dessin
Tak to jsem se koukala asi na něco úplně jiného, ale VV1, jeho finále ve trojce, probíhalo ve vile a na Slovensku:-)

32
Kapi
Reagovat

Ja ten pláč Tereze nezbastila a to jsem ji do VV4 nehorazne fandila a castecne i ted). Ale bylo to tak vytlacene a na povel (treba to s ni v nitru neco malo udelalo, ale navenek to hrala az moc aby to bylo videt).

Je profesionalka. Az moc se ale drzela „scenare od šedivky a spol.“ a sama nic moc navic nedala i kdyz mela sanci a prostor. To jeji prehnane hrani na to jak to jde z ni a jak to proziva- to prehanela, bylo to videt a citila se za ni trapne.

Boucek to pochopil a radeji mel povinnosti na finale nekde jinde.

33
XY2
Reagovat

No a jestli TP to dojetí hrála se vším všudy i se slzama, tak je dobrá herečka a je na svém místě, v tom případě zahraje jakoukoli emoci a tak to má být:-) na požádání předvede cokoliv, co víc si u moderátorky emoční hry přát…

34
Kapi
Reagovat

30 dessin- ja to nemyslela proti tobe. Jen ze mi to prijde tak napsane, ze si s tim prima moc hlavu lamat nebude (to si nebude ani kdyby to napsal nekdo jiny) Ale Scalex to umi napsat tak nejak duveryhodneji, presvedcivevji, ze se nad chte nechte musi tvurci zamyslet a nemuzou rict nic moc proti. Tohle tvoje se da velmi lehce obratit proti tobe (autorovi) a jeste se muzou ukazat jako hvezdy… nevim jak to lepe popsat.

Scalex ma i vetsi vahu, protoze je „z branže“ už ma neco za sebou v tom smeru a dokaze vecne argumentovat a davat nevyvratitelne priklady z minulosti nebo zahranici.

A to upozornuji, ze jinak Scalexuv „bulvarni a radobyctivy (vim co chteji ctenari cist)“ zpusob psani moc nemusim. V tomhle dokaze byt dost trefny.

35
Jerremy
Reagovat

30 dessin
Necht te ani nenapadne prestat psat…!
Ja na rozdil od kapi jsem si celkem rad precetl tvuj clanek. Dokonce si mozna radeji nez Scalexuv, protoze si myslim, ze by se mohl jiz opakovat. ;-)

A to ze se v clanku objevila chybicka s finale nebo ne vsichni souhlasi se vsim je jen dobre… Chybicka se da opravit – nazor muze mit kazdy jiny…

A ja teda tez uronil slzu u Zhasinani Vily a TP jsem to sezral i s navijákem …. (a to jsem chlap) ;-)

36
XY2
Reagovat

35 – taky budu asi kapku zabržděná, ale TP mi nepřišla, že by uměle přehrávala. Ostatně, byla u toho 3 měsíce a vcelku dost je znala, proč by nemohla spustit slzu a jestli byla ta slza vytlačená a alespoň pár lidem to přišlo přirozený, tak dobrý, ne? :-)

37
Jerremy
Reagovat

36 XY2
Ono v tom finale me celkem dojelo i Vladovo rozlouceni s vilou (myslim to jak recnil ke stabu… mel jsem pocit, ze mluvi ke vsem onlinistum) – a to Vlado nebyl muj fanousek :-)
A pak zatím to Zhasinani Vily se strihanim na TP …

38
dessin
Reagovat

Kapi: no dobře, dám si čokoládu a možná přestanu plakat
Jeremy: děkuji za podporu, každý to cítíme jinak a kdyby všichni autoři psali stejně, byla by to dost nuda. Díky moc, ver že i myšlenkas tím praštit proběhla ;-)

No a tereza, ono dost těžko se mohla chovat
Jinak, hypotéku hrdost nezaplatí :-( ale zhasinani jsem ji věřila, a věřím že i vztah k těm lidem má. Přece jen to byly čtyři měsíce života a holt to konci:-/

39
dessin
Reagovat

Kapi, ještě – ver never, já to psala tady pro nás, pro panáčka, ne pro primu nebo nominaci na pulitzera. Většina z těch hřebíků proběhla diskuzemi, vadilo nám spousta lidí a tenhle článek vznikl jako tečka :-)

Máme ještě možnost si naposledy pokecat, říct jak to kdo viděl, co ho potešilo a co ne, pak uz se nad vv zavře voda :-D

40
Kapi
Reagovat

39 – dessin- ja to naprosto chapu, jsem tu s vami celou dobu a celou dobu ctu :)
jak jsem psala, souhlasim s tim co jsi chtela rict, jen ten zpusob nemusi byt pro mistni zucastnene srozumitelny tak jak je to mysleno… Ja to pochopila.

41
Kapi
Reagovat

40 – *srozumitelny pro jine, nez mistni zucastnene

42
Dana
Reagovat

Přečetla jsem jedním dechem a musím se podepsat pod každé slovo. Není co dodat. Snad jen to, že se mi casting nezdál tak úplně zmršený, že osobnosti tam byly vybrány celkem rozmanité, ale bohužel dále následoval už jen výše zmíněný pohřeb!! Nechápu, kdo z Primy tam stále prosazuje paní ŠŠ?! A nebo že by si stále všichni na Primě mysleli, jak se jim ta letošní řada úžasně povedla??

43
jiki
Reagovat

Další problém bych viděl v množství gayů, nic proti nim nemám, ale chtělo by to poměrné zastoupení a bylo by i víc šancí na vztahy a eventuálně i sex.

44
violka
Reagovat

Zdravím diskutující, pro mne nejvíce iritující hřebíček č. 1 – reality show není seriál a divák je blb, že se mu nelíbí, když z toho uděláme tak trochu seriál, když on přece má seriály rád! To mi připadá jako kdyby zpravodajský pořad pojali jako muzikál, protože muzikály jsou přece žádané, a když pak divák začne nadávat, že chce to své klasické (nudné) zpravodajství, je to nevděčník, případně tomu nerozumí. Obsazení vily mi nepřišlo tak hrozné, hlavně dámská část byla docela výživná, s pány to bylo horší. Chyběl mi tam jen nějaký normální chlap – možná, kdyby byl tenkrát místo „srandisty“ Míry zvolen kterýkoli z jeho dvou soupeřů. Ale jinak gratuluji Vladkovi, ráda jsem ho sledovala a taky je to slušný člověk. A taky jsem se velice pobavila při čtení diskuzí zde na Panáčkovi – vy přispěvatelé, spolu s Vladkem, jste pro mne hvězdami VV4 – díky!

45
Lucas
Reagovat

Já děkuju za článek, který mi přijde dost srozumitelný :) jinak já TP ty slzy taky věřil. A složení letošních VV se mi líbilo, mohlo být méně Zdeničky a Thomase, vlastně téměř se vším souhlasím, lidi měli potenciál, ŠŠ atd. to pos.ali :))

46
Leona
Reagovat

Finále se mi líbilo, bylo to civilnější a zrovna Vladka ve smokingu (určitě by mu slušel) bych nemusela, to jeho „duelové“ černé oblečení mu sluší úplně nejvíc … A Páje to taky slušelo, oba byli v oblečení, v kterém se cítili dobře … Co mne nejvíc naštvalo ve VV, byly rekapy. Třeba i tři dny staré,zvláště když byla výzva nebo duel. To už bylo tak trapné, že se na to nedalo dívat (samozřejmě, pokud tam byla nějaká hádka). A vůbec fůra vtipných věcí se tam nedostala, chápu, že ze 24 hodin sestříhat vlastně pár minut není jednoduché, ale pokud jsou rekapy neaktuální, tak to snad do RS vůbec nepatří.

47
Ananas
Reagovat

Děkuji za trefné shrnutí.
Abych neopakovala již mnohokrát napsané ( info z venku, návraty vypadlíků…)tak jen k finále.
Pokud si někdo sčítá hlasy k neoficiální anketě o dojetí TP při zhasínání, za mne ano, upřímné.
Jinak bohužel celou dobu kopala za štáb, pochopitelně. Její hýčkání žolíka Lůcy bylo nesnesitelné (19 quietriot, přesné)
Při finále by mi saka či smokingy jako takové nechyběly, vadila mi ale do očí bijící uchvátanost, až odfláknutost, úspornost. Vůbec jsem měla pocit, že nejpozději v půlce týdne začalo balení a velký úklid.
Na druhou stranu, Prima dobře věděla, že celí Vv2013 se kasovním trhákem zrovna nestali, a věděla, že lidé to ví také, tak nějaká pompézní závěrečná show by byla jen trapná.

48
Jerremy
Reagovat

Jeste k TP v PP.
On je nejspis jeden z problemu za ktery TP nemuze, je predepsany scenar / otazky, ktere musela pokladat VV a ktere vyznivali v nekterych chvilich jako podpora pro nektereho ze soutezicich…
Vyhodou TP v PP bylo, ze to dokazala predat jako „jeji myslenku“ a ted ji tady sjizdime … :)
Vic bychom meli nadavat na scenaristy, ktery ji chovani / otazky predepisovali! :P
Presto si vzpominam, na jeden PP, kde otazky na soutezici byli fakt na telo a k veci…
Takze jsme mohli v letosnich VV videt:
– par objektivnich rekapu
– jeden dobry PP s ostrimi otazky na telo, ktere sli po podstate
A ja se ptam… proc se nam divakum ukazalo, ze to obcas jde udelat objektivne rekap a TP v PP umi pokladat otazky pekne na telo, tak jak to melo byt?
Mela tou dobou SŠ dovolenou? :)

49
Ananas
Reagovat

Na Extru podrobný a troufám si říci místy trefný článek Páně Novotného o plusech a minusech Vv2013.

50
Jerremy
Reagovat

49 Ananas
Cituji PN v Extra: „Největším přínosem je ale ponaučení televize, že tento formát reality show je skutečně zastaralý a nikoho už moc nezajímá“
– skutecne je tenhle format zastaraly? Skutecne nikoho nezajima? nebo to je jenom ceske specifikum?

51
limbora
Reagovat

7 a další – první, koho Šedivá s Pruchovou odstranili byla hlavní dramaturgyne všech prvních tří sérií vyvolených Andrea Žbodáková, té by se mohl zeptat Scalex. Ta totiž byla bez lístosti odstranena ješte než to vypuklo, protože s tou by tam manipulovat nemohli, ta by je srovnala. Ale protože ví o vyvolených nejvíc a je na férovku, tak to nesměla dělat. Ta by nebyla dopustila, aby se z vyvolených stala takováto fraška.Proto ji ŠŠ odstranila

52
Thybaumont
Reagovat

Eh?? Ten článek mi připadá, že je psán pro někoho, kdo se nedíval ani vteřinu. Proč mám sakra číst o něčem, o čemž se tady diskutuje dobrý tři měsíce? Pokud je to ovšem autorčina nějaká terapie, tak se pochopitelně omlouvám. Omlouvám se i spoludiskutujícím, nicméně nemáte také pocit deja vu?

53
Jerremy
Reagovat

52 – Ja to celkem chapu … je to take shrnuti na zaver … vsechno na jednej kope … jako zaver / rozlouceni / „hrebicek“ / proste tecka…. posledni(?) clanek o VV.
Zavirame jednu kapitolu v ramci reality show v CR….

54
Thybaumont
Reagovat

53…Víš, daleko raději bych si přečetl například o tom, kolik tam sežrali kuřecího masa, vykouřili cigaret… prostě něco, co má sice malou, ale alespon nějakou informační hodnotu. Tohle kňučení, že je vše blbě, se tu táhlo od prvního dne. Už mám z toho kopřivku.

55
Jerremy
Reagovat

54 Thybaumont
– jo, to by bylo taky zajimave mit clanek v cislach, zname jich totiz tak malo :(
– taky by celkem zajimal i vyvoj sledovanosti (bohuzel dohledat bych dokazal jenom PP, ale cisla k rekapum nejsou :(
Pochybuji ale, ze nekdo z nas ma tyhle zdroje
Muzu se te jen tak mezi nami zeptat, co by jsi ty osobne vyzvednul (teda pokud neco takoveho je) na VV4?

56
Thybaumont
Reagovat

Bavila mě Lucie, Romana a svým způsobem Nikol. První svou hrou ( kdyby si sami mezi sebou volili vítěze, vyhrála by), druhá mi obohatila slovník a třetí svou neskutečnou pitomostí. Bavil mě Thomas, ale jen chvilku než jsem zjistil, že se od vojny nezměnil. Bavily mne nezpoplatněné kamery, bavilo mě i to, jak se tisícikrát zmińovaný štáb v tom plácá. A spousty dalšího, nejsem masochista, abych se díval na něco, co mě nebaví.

57
upsik
Reagovat

RS (VV5) by mělo v ČR svého diváka a také sledovanost.
Osobně si myslím, že pouhé napravení zmiňovaných chyb z VV4 může opět navrátit sledovanost nad 0,5 mil (i bez účasti Vlada a dalších exVV jako soutěžících).

ATRAKTIVITA = BONUS k rentě + CENY pro hlasující diváky

BONUS = podíl z SMS hlasů + SMSkový účet soutěžícího
CENY = losování v rekapitulacích v TV

Tabu pro soutěžící o stavu svých BONUSŮ od začátku do konce RS.

Výsledek = silní hráči nebo neúspěšní finalisti by i bez vítězství mohli odejít se zajímavým navýšením renty.

Podle mě je zavádění ARENY (imunity) do VV blbost. Mění se tím přirozený děj.

58
Evík
Reagovat

52 Thybaumont
Článek mi připadá jako shrnutí a vypíchnutí všech stížností, které vyplynuly z diskuzí… Nic nového jsme se nedozvěděli… Beru to tak, že článek psal fanoušek RS VV, a snaha se cení… Možná měla autorka větší ambice a přála si, aby text vyzněl zasvěceně a odborně, ale není možné ho tak brát, zejména poté, co projevila základní neznalosti…

17 Kapi
I mě by zajímal Scalexův pohled na věc…

59
Thybaumont
Reagovat

57.. Bravo, konečně něco konstruktivního u místní Zdi nářků. Ty bonusy jsou super nápad. Pokud měli takovou volnost ve formátu, který zakoupili, napadlo mě, proč nedali doprostřed místnosti skleněnou kostku s pěti miliony v hotovosti. Ve slovenským Big brotheru soutěžili u určitou částu z celkové výhry, takže kdyby se parkrát ozvalo, vytáhněte 50 tisíc a soutěžte o něj v tomhle a tomhle, tak si myslím, že by to motivace byla tak obrovská, že by nikoho nenapadlo škemrat o palce do duelu.

60
Thybaumont
Reagovat

58… shrnutí toho, co jsem četl 3 měsíce… akceptuju ho tedy, že snad bylo poslední. Autorka pouze vypsala to, co již bylo řečeno, napsáno všemi lidmi, co sem chodili za diskuzí.

61
Evík
Reagovat

59 Thybaumont
Neblázni, skleněnou kostku s pěti mega… Jak by tam asi dlouho vydržela, při tom složení soutěžících… :o) Vždyť to zčásti suplovalo nápravně-výchovné zařízení… Dát tam kostku, možná bychom viděli v PP i mord… :o)

57 upsik
Zajímavé nápady… :o)

62
Jerremy
Reagovat

57 – jestli se nepletu, tak ta arena byla pouzita ve Valo Vilag 5. Nevim jak to bude v VV6…
Jinak ta „atraktivita“ se mi libi jako napad …
CENY – pritahnou divaky
BONUS – je atraktivita pro soutezici – take to muze prinest zajimavy prvek k soutezeni – Proc posilat nekoho neustale do duelu, kdyz se vrati a ma z toho penize? (takova drobna strategie);)

59 – nevim jestli nahodou timhle nezaciname menit format … podle me:
– format BB podporuje soutezivost/ „nevrazivost“ / „zavideni“…
– format VV je podle me spis o te kontajnerovce a psychice … zijme spolu, milujeme se, ale musime se vyhazovat …

63
Jerremy
Reagovat

57 upsik
Mozna by take zvysilo vice atraktivitu, kdyby divaci meli pocit, ze jsou take zapojeni do deni ve vile…

Napriklad by se zvolil jeden den v tydnu – pro divacke ukoly / ukol.
– divaci by psali napady na ukoly – at uz fyzicke, psychicke, tematicke. (nebo by je mohl klidne vymyslet stab)
– stab by zvolil 3-5 ukolu, ktere mu pasuji a vyhlasil anketu…
– nejlepsi ukol by putoval do vily.
– ten co to vymyslel by mohl dostat odmenu…
– vitez ukolu (pokud by to byl soutezni ukol) by mohl (nemusel) dostat odmenu (takove „poukazky“ jak dostali napriklad na olympijskych hrach)

64
Francouzská buldočka
Reagovat

43 – jestli chceš zírat na velmi velmi “ zajímavý “ sex, tak musíš koukat na jiné stránky. Pro mnohé bylo zajímavější jakým směrem se line vztah právě mezi homosexuálem a lesbičkou ( chcete li tak bisexuálem a bisexuálkou :D )

Reagovat

52 cisla jsou doplnena, jen me napada… Eh? Proc jsi je do sveho komentu nedopsal, misto jen mluveni ze by bylo dobry kdyby tam byly?

55 – Jeremy, mrkni treba sem, sledovanost i s rekapy: http://vyvoleni-4.cz/vyvoleni-2013-sledovanost-aktualni-k-19-9-2013/

A holt neni na svete clovek ten, aby se zavdecil vsem :) jen bych ocekavala alepson konstruktivni kritiku, a ne vztekani se malych deti ze dostali babovku misto hrabicek :D

66
Poštovní holub
Reagovat

65 – Mě to shrnutí potěšilo. „Kňučet“, naříkat a řvát se musí co nejdéle a co nejhlasitěji, aby vůbec byla šance, že to ti nahoře,“Bohové“, vůbec pochopí. Jednou a dost se dá aplikovat, pokud adresát vládne jakous takous inteligencí a je schopen informaci zpracovat. U mrkve nic takového nehrozí. Takže děkuji a doufám, že další článečky ještě budou následovat. Ať už od dessin, nebo ostatních.:)

67
Prochor
Reagovat

Osobně bych přidal ještě bod: Nerovný přístup štábu k soutěžícím čili lidově řečeno nadržování. Ve VV Thomas v HP Nela. V HP vedl nerovný přístup k úplnému popření soutěže. Když vrátili zpět vyhozenou Nelu, následoval dopis štábu, který moralizoval nováčky, že mazáci si nezaslouží by je nováčci vyhazovali.
Druhá věc, která se mi nelíbila bylo násilné zařazování nerozhodnutých do part což jsou ty Vladkolendy atd.
Vždycky se vytvoří dvě party ale právě boj na hranici o nezávislé hráče je zajímavý a ne když jim dá štáb nůž na krk, aby se okamžitě rozhodli.

68
dessin
Reagovat

me uprimne stve jeste jedna vec, a to je pristup k finale. CSMT ma sledovanost a finale je velkolepe, obcas az prehnane. Tady se neco nepovede, sledovanost neni, a finale se jen tak odbyde. U VV mi to vadilo a okatejsi to bylo jeste i v HP, kdy finale probehlo na barovych zidlickach „nekde v pozadi“. Kdyz uz, tak to dotahnu do konce ne?

69
Mila
Reagovat

já beru jako největší průšvih této série chování Terezy. Ta její nadšenost pro sluníčkovou Lucinku, Thomase či Evičku byla neuvěřitelně trapná. A myslím, že to neměla ve scénáří. Ona k těmhle typům inklinuje (viz Hans z jedničky), ale asi to ve dřívějších VV maskovala.
Dál si myslím, že duel Thomas-Mirka byl štábem zmanipulován, ale pak si už netroufli – hlavně v duelech, kde byl Vlado..
Celkově mám ale po online kamerách a Vladovi slušný absťák….

70
upsik
Reagovat

dodatek k 57 –
Přínos BONUSU
– pokud by byl slabší dějový týden (pouze hry na uvolnění atmosféry) / byl by vyrovnán atraktivnějšími CENAMI pro diváky a obráceně – udrželo by to vyšší sledovanost.

ExVV
– osvědčili se pouze Zverina (DJ), možná Nikol (noční show/rekapitulace).

CASTING (VOLBA) v jednom. Cca 20 lidí / 24 hodin ve vile / celý týden. Žádné úkoly, pouze ukaž svoji SHOW !!!

Poté hlasování SMS několik dní. Kdo by dosáhl určitý počet SMS byl by zvolen do vily. CASTING (VOLBA) by tak mohli trvat i několik týdnů – ATRAKTIVITA a OBJEKTIVITA pro diváky v jednom (medajlonky nic neukáží a jsou přežitek).

Cca 20 (14) vybraných soutěžících by si pak vylosovalo 3 divoké karty a štáb by sám rozhodl podle jejich „síly“, kdy budou nasazeni do RS. CASTING by tak trval 2-6 týdnů na online kamerách (klidně až 120 adeptů). Při CASTINGU by se vychytali vzniklé problémy ve vile.

Zajímavější než nějaká ARENA v průběhu RS.

MAXIMUM tématických dnů (i podle návrhů soutěžících), když mají chuť se předvést, proč jim to neumožnit (bez „psychokydů u plazmy“ a zásahu štábu-časový limit ap.).

Restart (VV5) by pak měl vyšší šanci na úspěch. Moderní kontejnerovka bez her o peníze přímo ve vile. Do vily by se dostali opravdoví hráči (showmani) s patřičnou motivací. Duel by pak měl náboj a byl více zajímavý. Nemluvilo by se jen o Vladovi a těch „ostatních“.

71
Zdenek
Reagovat

dessin: dobrý článek, díky za něj. Nenech se odradit některými negativními komentáři. Koneckonců o počtech prokouřených cigaret a vypitého vína si divák může přečíst na ofiku.

72
Prostě já
Reagovat

Podle mě je ten článek fajn. Sice nic moc nového ale je to takové shrnutí všech chyb na jednom místě – proč ne. Od Scalexe bych si spíš přečetl jeho názory na jednotlivé soutěžící než chyby této řady ( tam už stejně nejde moc nového vymyslet :) ).

73
okkvp
Reagovat

Pro mě tahle řada na plné pecky potvrdila, že český divák RS je většinově typ inklinující k sledování dojemných „srdcařin“ – pohádek se šťastným koncem.
Od VV1 si si v každé další RS diváctvo hledá dalšího Vladka, každého účastníka s ním poměřuje a na vše se dívá Vladkovou „optikou“ (pod kůži se diváctvu zadřelo jeho odsuzování taktizování)
Takovému diváku šije především Prima na míru už dlouho víceméně každou RS, ona taky každá trochu jinak pojatá vlastně divácky propadla.

74
dessin
Reagovat

71, 72 diky :)

73: ja ti nevim, jestli nepropadly spis ty show site na miru divakovi… nevim proc ma Prima neustale pocit, ze musi se vsim manipulovat a umele zasahovat. Zvlast na VV to mohli zkusit tak i tak a mit aspon nejaka fakta v ruce:)

75
haha bimbi
Reagovat

Nevím jestli na Panáčkovi, ale jinde jsem se vícekrát dočetla, že to (pro mě nejhorší) vracení vyhozených soutěžících zpátky do vily bylo vydupáno samotnou Primou, nikoliv realizačním štábem VV. Ve jménu sledovanosti samozřejmě. Ovšem u mě konkrétně tohle „opatření“ sledovanost naopak prudce snížilo.
Dessin nic ve zlém, ale tvůj styl je krapet útočný a negativistický, takže to možná některé čtenáře trochu odrazuje. Mě osobně to taky celkem rušilo při rekapech v jiné RS. Neber to nicméně osobně.

76
Ananas
Reagovat

Docela by mne zajímalo nějaké srovnání vývoje sledovanosti a počtu hlasů. A co je pro TV vlastně důležitější. Nepochybuji, že návrat Thomase, Zdeničky navíc se Sabinou..sledovanost zvedly, ale tak nějak tuším ( možná zcela mylně), že ti, co preferují tyto linky a hltají v bulváru články o záchvatech apod. nejsou ti, co nejvíc hlasují.

77
okkvp
Reagovat

74 ….“ vztekani se malych deti ze dostali babovku misto hrabicek “ – ;-) nic ve zlém, ale nedalo by se to vztáhnout i na tenhle článeček?

Ano, naivně jsme čekali, že dostaneme píseček takový, jak jsme si jej vysnili. Nedostali. Štáb nás na to upozorňoval, pozdě a trochu nenápadně, ale přece jen (seriál, dějové linky, Prima Love atd). To, že si musíme hrát na jiném než vysněném písečku víme nejméně od 10. září, kdy byl odejit Mirek a začalo protežování Thomase.
Já nezpochybňuji, že kontejnerová RS by měla vypadat jinak než jak nám ji hrál tenhle štáb, ale taky se snažím pochopit důvod, co je k tomu asi vedlo. Protože zakopaný pes je imho právě v tom důvodu.

78
Jerremy
Reagovat

65 dessin
Jo jo, tohle znam, ale bohuzel je to jenom zacatek sledovanosti.
Zkusim do konce tydne dohledat nejake dalsi cisla … hodit to do grafu / tabulky…
ALespon vyvoj Primaku …

79
XY2
Reagovat

80 – ne všichni házejí kamenem, klidně piš dál, ono se to časem vytříbí. Za mě máš k debilovi ještě kus cesty, někteří k této metě už dospěli a to ještě v průběhu VV4.

A kdo potřebuje přehled, co se ve vile zbaštilo, měl si to počítat místo trapných tříměsíčních pindů o lejnu nebo zadat tento úkol svému fan klubu:-)

80
XY2
Reagovat

dessin – a nemazej své příspěvky, pak se neví, na co a komu odpovídám:-) hlavně se nenechej rozhodit a stůj si na svém, tudíž ani sebe sama nemazej…

81
Dana
Reagovat

Elaborát dessin je zcela adekvátní úrovni znalosti RS většiny místních diskutujících!

82
dessin
Reagovat

XY2: uz nebudu, jen mi to ve zdejsi diskuzi uz prislo pod uroven se snazit nejak obhajit.

Uprimne, cekala jsem ze ne kazdy se ztotozni s tim, co je napsano – napriklad viz diskuze zda slzy Terezky byly ci nebyly pravdive, zda casting byl nebo nebyl zmrseny, ale tady se z pro me neznameho duvodu rozjelo neco, cemu nerozumim a asi rozumet nechci. Jen to proste bere chut…

Holt nejvic krafou ty, co nevytvorili ani pismenko – stale opakuju, mate moznost sepsat vlastni nazor, ale to uz je holt prace a je mene namahave sedet na zadku a kritizovat, nez se zvednout a neco udelat.

83
haha bimbi
Reagovat

OT k 82 – když ty to bereš strašně vztahovačně jako osobní útok proti sobě. Já jsem se snažila opravdu jemně naznačit, v čem možná tkví jádro pudla, které tě tak vytáčí, a opravdu jsem to nemyslela jako osobní útok na tebe. A ty z toho hned uděláš „jasně, dobře, jsem debil“, ale pak to zase vzápětí smažeš… Já jsem nenapsala a ani si nemyslela, že jsi debil, snažila jsem se ti jemně naznačit, proč je možná tolik čtenářů „nespokojeno“, což se tady u jiných článků málokdy stává.

84
dessin
Reagovat

haha: naopak, od tebe to je alespon konstruktivni a ma to hlavu a patu. A priste budu slunickova, budu loviskovat a hledat cesticky k srdickum :D a to teprve se tesim na diskuzi :DD

a i pres zdejsi nesouhlas si myslim, ze Vladko by mel zhasinani vily videt. Mohl to byt silny moment, v objeti s Pajou a Terezou…

85
Macík
Reagovat

já jen tak narychlo… jsem přišla dát zdarec panáčkovi, panáčkům a taky zdarec do holubníku :-DD…neklesejme na mysli, blíží se další šou, a to HP2, kde ty dějový linky budou taky vztahový, ehm řekla bych, že malinko vztahovější než byly ty ve vile…muhehehe…bude tam sice chybět Vlado, ale určitě se objeví nějakej podobnej šohaj, však Niko v jedničce vzbuzoval podobné emoce …tak se mějte a věřte, že se dočkáme od Primy šou na kterou nikdá nezapomeneme, v pozitivním nebo taky v negativním smyslu, každopádně vyrážející dech, ať už z jakýchkoliv důvodů…zdaréééc …

86
dessin
Reagovat

HP2???? a moderovat bude Gavriely a Niki …

87
Macík
Reagovat

86)

…však moderování Gavriely bylo jednou z mnoha věcí, kterou jsem se nááramně bavila :-D

88
Thybaumont
Reagovat

86 přesně:-D Nechápu, že chce odjet do tý Austrálie, protože se tady cítí nedoceněná.. bavil jsem se královsky.

89
Macík
Reagovat

…ty, dessin, abych řekla pravdu, třeba já jsem naprostý laik a tvorbě, výrobě a tak nějak všemu, co se týká šoubýzu vůůbec nerozumím a nějak ani nechci:-D…mně se jako divákovi buďto pořad líbí, nebo ne, což je jediné měřítko, kterým můžu argumentovat…nemám šajnu, kde je zakopaný pes, můžu se jen domnívat, spekulovat a ráda si přečtu třeba tvůj, Scalexův nebo jakýkoliv jiný názor, páč od toho je „diskuze“, kde se většinou polemizuje…je pravda, že všechno není jen černobílý, jak to často jednoduše vidíme, což se týká jak RS, tak i vilanů, ale kritika může být i přínosem, pokud je druhá strana schopna sebereflexe :-D… takže piš a buď v pohodě :-D

90
Poštovní holub
Reagovat

77 – Chtěli jsme vidět kontejnerovku a kontejnerovka to nebyla.:) Spíš, než pískoviště, mi to evokuje situaci, kdy si jde zákazník koupit nějakou věc, přesně ví, co chce, jak to zboží vypadá, ale narazí na urputnou prodavačku, která mu řekne, že tohle zboží nedostane, že si musí koupit to, co mu vybere ona sama. Že ona sama nejlíp ví, co vlastně zákazník chce.:)Neví. a zákazník odchází. Proč to ta prodavačka dělá, to ho až tak zajímat nebude. Řekne si, že je buď blbá, nebo to dostala příkazem od vedoucího.Nebo zešílela.:)
85 – Mácíku, ahoj!:)

91
dessin
Reagovat

89 … puvodne jsem mela rozepsany clanek s hodnocenim jednotlivych soutezicich, ale asi zustane rozepsany :)))) Protoze bohuzel stale si myslim, ze ti lide potencial meli, jen nedostali sanci.

nebyl prostor na taktiku, spojenectvi, dvojite agenty ci jak to nazvat, hru na dve strany, kdepak – to vse bylo zabito v pocatcich, kdyz se museli jasne vyhranit k Vladkolandu nebo Buldocinci, a pak uz nebyla moznost se tvarit jinak. Velka skoda, velka. Verim, ze Lucie by predvedla dost zabavy i intrik, to same Eva nechat ji trosku rozjet, jenze proste nemohly. A to me moc mrzi, po par tydnech jsem z nich mela pocit rezignace, pze at udelali co udelali, stab to nejak zhatiol a znicil ( a to nemluvim o pousteni zaberu ze zpovednice ostatnim) a tak to proste vzdali.

92
dessin
Reagovat

90 – holoubku :))) ja mam pocit podobny, jako ze tesim se na Vanoce, krasny stromecek se spoustou svetylek, kupu darku… a pak mam ohorely koste a zmuchlany vanocni papir.

93
Macík
Reagovat

91)

myslím si to samé, že ostatní vilani byli upozadněni, nebo se často upozadnili sami …za jedno jim chyběla jakákoliv motivace bojovat, za druhé „být zábavný na povel“ se nelíbilo ani mně, většina byla připosírnutá z Vlada, což bylo logickým dopadem toho, že všichni od počátku očekávali to samé co já, že Vlado je neporazitelný….takže co se týče vilanů, dle mého skromného názoru, byli pouhým křovím …otázka je, zda-li si za to mohli sami, nebo chybička se vloudila jinudy…z mého pohledu bojovat a být předem mrtvý…napadaj mě spíš ty větrný mlýny :-D…hele, pokud máš něco rozepsanýho, šoupni to sem, já si to se zájmem přečtu a alespoň zhodnotím tvůj pohled s mým :-D…dnes mám čas, udělám si kafčo a počtu si…:-D

94
danielka
Reagovat

91,93 Já s vámi souhlasím, potenciál soutěžící měli, ale příchodem Vladka bylo vše marnost nad marnost. Oni jednak rezignovali, museli se vůči Vladkovi vymezit a štáb jakýkoliv pokus o samostatný projev zhatil, jednak byli v nevýhodě hned od počátku. Je známá věc, že pokud jste ve větším kolektivu neznámých lidí, jste schopni sledovat jen malou část těch nejvýraznějších. Tady ale štáb za diváky rozhodl hned v počátku, nasazením už známého Vladka na něho musel upoutat veškerou pozornost diváků a ostatním uráním prostoru dal jen velice malou šanci se také nějak zviditelnit. Tím si divák vytvořil vztah hlavně k Vladkovi a na budování dalších linií už neměl tolik podmínek či pozornosti.

95
Macík
Reagovat

PHolóbku…no, čáááo :-D

96
okkvp
Reagovat

já bych tedy chtěla drobně namítnout, že Vlado se ve vile ocitl na přání diváků a volání po jeho účasti se objevilo už s první zmínkou o tom, že nějaké VV4 vůbec budou

97
Poštovní holub
Reagovat

95 – Macíku, když já to mám úplně naopak. Slabí soupeři by mě vůbec nemotivovali, ani nebavili.:) Takže, když už tam chtěli všoupnout Vlada, měli si dát větší práci s výběrem dalších. Neztrácet síly a čas vymýšlením blbých dějových linek a víc hledat. Chtělo to víc silných individualit, které by si z Vladka prostě na zadek nesedly. A pak do toho zasahovat jen minimálně. :)

98
Honzad
Reagovat

97 – souhlasím a jen bych podotkl, že kritérium onoho „nesednutí si na zadek z Vladka“ by nebylo primitivní vymezování se proti němu a jeho šanci opět vyhrát, ale právě naopak klidně spojenectví s ním a hlavně důraz na to být schopný zazářit vedle něj, s čímkoliv svým, originálním, jedinečným, co by ale prvoplánově a závistivě nestálo na snaze porazit jej či ponížit jej, ale vydobýt si takovou pozici, abych ho porazil ne proto, že on už tam byl a já ho za to nemám rád, ale proto, že na něj mám a jsem lepší. Takového soupeře by i Vlado ocenil, byť by z něj měl právem strach.

Tohle ve hře prakticky nikdo nepochopil, v čele s Thomasem (který by bez Vlada prakticky nebyl nic), Evou a Elmexem. Opačně byl potenciál v Lucce, Nikol a možná i Jafarovi, ale první zmiňovaná to příliš protaktizovala a navíc se většině zprotivila svými negativními vlastnostmi, druhá odešla příliš brzy a třetí zmiňovaný tam byl zase příliš krátce, navíc zásadně nepochopen.

99
hledice
Reagovat

já mám odlišný názor..vůbec si nemyslím, že by byl Vlado neporazitelný..jen se spojilo víc faktorů dohromady: slabí soutěžící, taktika štábu – a/protežováním ostatních soutěžícíh přímo nahnal Vladovi fanoušky, b/ podporou buldočince atd. rozdmychával jejich nenávist a oslaboval jejich případnou motivaci rozehrát jakoukoliv „svou“ hru..

100
Poštovní holub
Reagovat

98 – Přesně. Vidím to stejně.:)

101
Jerremy
Reagovat

90 Postovni holub
Podle me to bylo takhle (prevedu to teda na tu prodavacku):
– Zakaznici pozaduji vysavac (rozumej kontajnerovku / reality show)
– nekteri chteji aby byl hlucny (=byli hadky, emoce)
– nekteri chteji aby byl jednobarevny (=Vladko je ten nejlepsi)
– nekteri chteji aby fungoval sam (=klasicka kontajnerovka bez pristupu informaci)
– nekteri chteji aby zvladal vice funkci (=posta pro tebe)

Designer (=stab) veme vsechny pozadavky a bez nejake logiky je spoji… Vysledny vysavac sice splnuje vsechny pozadavky jednotlive, ale kdyz funguje jedna, prestavaji fungovat ostatni … vysavac sice vysaje, ale na druhe strane ten prach sype ven … ze na nekteri funkce se musi pouzit kladivo (=tlaceni dejovych linek) nebo na nektere casti je lepsi nesahat (=protazovani Thomase), to je vec jina …

Cele to do hromady nedava smysl … jednotlive casti ano.
Ze prijde zakaznik a reklamuje hlucnost? Nevadi, ma spoustu dalsich funkcni z kterych si uricte jednu vybere, kvuli ktere produkt bude pouzivat.
A ze to neni jiz vysavac? A koho to zajima? Hlavne, ze to nekteri lidi kupuji (=sledovanost).

102
Prochor
Reagovat

98 – Podle mně by bylo lepší, kdyby volba Vladka a Niki proběhla ještě dávno před castingy neznámých tváří. Nebyli by tak zaskočení a mnozí by se proti Vladkovi vůbec nepokusili jít. Možná by to zkvalitnilo castingy a hlásili by se jen sebevědomí jedinci, kteří se na Vladka cítí.

103
Tereza Jana
Reagovat

skvěle napsáno

104
Michal
Reagovat

Všiml jsem si, že při odchodech do duelů už ani nehrála taková ta podbarvující muzika jako u VV1 – VV3

105
danielka
Reagovat

102 To máš pravdu. Já si myslím, že Prima zase tak špatný casting neměla, jen se nepočítalo s příchodem Vladka. Nikol problém nebyla, přišla z jiné reality show s jiným způsobem vyřazování a s malou sledovaností. Prima měla připravené soutěžící jako původně spíš nevýrazné osoby, které se budou muset stále víc a víc odkrývat, to by jim i vyšlo, jenže pak si k už vybraným soutěžícím přibrala naprosto stylově jiného Vladka. A na pohromu pro ostatní soutěžící bylo zaděláno, bylo to jako by všichni vytvářeli perokresbu a Vladko jim tam přes ni cákal červenou barvu. Prostě pečlivý výběr, kde do sebe jednotlivé typy soutěžících měly zapadat úplně vyzněl na prázdno, mrkve museli vytvářet nové dějové linky, zapojovat nejvýraznější osobnost, kterou byl Vladko a původní koncept už byl neudržitelný.

106
Jerremy
Reagovat

104 Michal – ale hrala… zacinala gongem – pak bylo rozlouceni – koncila gongem a odchodem do duelu.

107
Michal
Reagovat

Myslím ta hudba jak odchází z vily a jsou tam Ti tanečníci s ohněm :-)

108
limbora
Reagovat

104 – nehrála, protože prima tak moc šetřila, že tato část, kdy ten co vypadl vylezl ven a nasedl do auta, ani už zařazena nebyla. To býval dojemný okamžik,na který jsme se vždy tešili a ani jsme neřešili, zda tím autem jedou jen o pár metrů kousek dál.Holt,když se šetří, musí to být někde videt.

109
Jerremy
Reagovat

107 Michal … takhle to myslis … tak to si me dostal :))
Vůbec si to nevybavuji ani u VV1-VV3

110
Michal
Reagovat

109 Jerremy – zkus si najít na webu některý duel z předchozích řad a porovnej.

111
Tereza Jana
Reagovat

Musím ještě dodat, neviděla jsem ani dvojku ani trojku, nemohu tedy posuzovat, ale troufám si napsat, že Tereza Pergnerová byla velmi, velmi dobrá.

112
Ananas
Reagovat

111-Jerremy
Tak tak, poptávce bylo v nejvyšší možné míře vyhověno. Jen nevděční zákazníci už zase remcají. A naivně doufají, že model 2014 by mohl mít vychytané mouchy…

113
Ananas
Reagovat

108-limbora
Šetření bylo tedy zatraceně vidět. A na nesprávných místech. I při té megahypersuperpárty. Jen alkoholu bylo dost, bez něj by se přece nerozjela show;-)

114
Jerremy
Reagovat

110 Michal
Mas pravdu.
Ta hudba tam nebyla …
kdyz jsi na to upozornil, tak odjezd auta (VV4) byl fakt takovy nijaky / jen buchot bubnu, tleskani rukou … (ale neuvedomil jsem si to kdyz to probihalo)
V VV3 / VV2 prechod z vily do studia skutecne podbarvovala hudba.
Diky za upozorneni.

115
JanaXY
Reagovat

Teď jsem zkusmo nakoukla a mám radost, že se tu ještě diskutuje:). Včera jsem si vzpomněla, že jsem si u VV3 nahrávala pár posledních duelů a finále. Pustila jsem si to pro srovnání a báječně jsem se bavila. Byla tam tehdy absolutně jiná atmosféra, mnohem více pohody, akce, legrace. Myslím, když tam zůstali už jen René, Milan, Marcelka, Dominik a David. A pak finále Milan, René, Dominik. I Tereza byla podstatně milejší, veselejší a spontánnější. Navíc nikoho tehdy okatě neprotežovala, jako u VV4. Letošní řada byla oproti tomu spíše psychoteror, bez výrazných, sympatických hráčů. Vlado tam opravdu neměl konkurenci, zvláště v mužské části.

116
Macík
Reagovat

sorry, měla jsem v kanclu kolegu :-DD…takže k těm vilanům…nedovedu si jaxi vůbec představit, kdo by mohl vedle Vlada ve vile zazářit, na rovinu takovýho borca, borkyňu bych chtěla vidět :-D Vlado je neporazitelný a vyhrál by všechny řady vyvolených, tož neměl by na něj ani super argumentující intoš, což jsem pochopila z mnoha komentů během VV….Vlado nemá konkurenta ani z předešlých řad 2 a 3 a ani by neměl v případě řady příští, (která se točit nebude), protože se v něm sešlo hned několik (řeknu min.5) faktorů, které zabírají na diváka, kdežto ostatní disponují 2ma, max. 3ma, někdo taky nula.potenciálem…takže i charismatický herec/čka s citovým a emotivním zaměřením, se smutným příběhem z dětství, s pěkným vzhledem, pracovitý/á, s uměním rozesmát, pobavit, laškovat a jemně provokovat s ohníčky v očích, s uměním se radovat jako malé dítě nebo se rozbrečet či rozeřvat na celý kolo, jestli taková/ý existuje, tak by se pravděpodobně do RS nepřihlásil/a …ostatní žel nemají ten pověstný „x. faktor“ nejlepšího vilana…:-D

117
Tereza Jana
Reagovat

116 já si vůbec nemyslím, že je Vlado neporazitelný, určitě je někdo stejně dobrý nebo lepší, který by to s ním rozehrál. Já jsem ale přesvědčena, že všichni co tam ve čtyřce byli, měli tu možnost, ale nedali to. Prostě na to neměli (ani náhodou).

118
JanaXY
Reagovat

Bylo by hodně zajímavé, jak by se na jednom smetišti VV popasovali 3 kohoutci: Vlado, Jalovec a Milan. To by byli důstojní soupeři. Milan – hráč, kliďas, ale velký provokatér a Jalovec – hráč, chladnokrevný intrikán…

119
nekran
Reagovat

Ke konci to tam mohla dobře rozehrát Niky, např.vymezování se proti Lůce, ale bohužel byla odejita a myslím si neprávem. Bohužel ve Vile nemohla vědět že hlasování se v této sérii hlasuje převážně na antihlasy a ne na oblibu. Navíc rozdíl Jafa při duelu vzhledem k tomu že tam byl za 14 dnů týden podezřele velký navzdory možnosti antihlasů.(i když její odchod byl už patrný z posledních rekapů). Niky prostě byla v nesprávný čas na nesprávném místě (kromě Vlada by s Jafem vypadl stejně kdokoliv) i když Vlada by si stejně nevzal – od čeho je taky zpovědnice.

A jako hřebíček bych taky uvedl výsledky nektěrých duelů (bez průběžných výsledků) bez jakkékoliv kontroly a někdy hlasování spíš připomínalo kasičku na penízky – kasa plná a dějová linka zachráněna

120
Tereza Jana
Reagovat

119 Niki trochu moc zpychla a proto Jafar vyhrál (alespoň tak to vnímám já). Jsem ale přesvědčena, že hlasování bylo zfalšováno u Mirky. Tomas prostě ještě musel zůstat ve hře, ať už porušoval pravidla nebo ne. V každém případě klobouk dolů za to, co Niki řekla na adresu Vladka v posledním duelu. Moc se mi líbila.

121
Macík
Reagovat

čím mne zaujali vilani v rámci vily

Lucka – argumentací, výřečností, taktikou…
Nikola – hravostí, vzhledem…
Eva – připraveností na palcovačky…
Romana – schopností vřítit se do všeho hlava nehlava, max.energií, uměním politovat se, když to neudělá nikdo jiný…
Pavlína – úsměvem, min.řešivostí, minimem vyřčených slov na babu…
Zdena – nezaujala
Mirka – argumentací, neměnností názoru, nepřiposraností…
Pepa – nezaujal
Martin – zakuklením
Ládík – schopností pohnout mi žaludkem
Jafar – nezaujal
Regina – pátou dimenzí
Jeník – vzhledem
Thomas – schopností přesměrovat nervy do oparu pásovýho…
Zdenička – zdánlivou nevinností a uměním správně se představit…“jsem Zdeniška Šoušková z Ané“
Vlado – vzhledem, hravostí, pracovitostí, tancem, pláčem, řevem, smíchem, zpěvem, určitým šarmem, taktikou…atd…atd…

122
Macík
Reagovat

118)

Vladovi by s velikou pravděpodobností ruply nervy, teda spíš z Milana než z Jalovce, páč Vlado nesnáší, když se mu někdo směje do gzichtu, a to by si teda od Milana užil něurekom…Milan v klidexu, Vlado na prášky, Jalovec by ho jen dorazil :-D…myslím, že by před vilou vyvolených stál dav protestujících s peticí proti šikaně …:-DD

123
Tereza Jana
Reagovat

121 Já jsem dlouho řešila Lucku, nemohla jsem se jí dostat pod kůži. Moc ráda bych věděla, co je za člověka, ale bohužel už nebudu mít šanci. Nevidím ji v moc dobrém světle, s maminkou v zádech? Nevím.
Jafar je inteligentní člověk. Martin – zakuklením? Frajírek o ničem? Tak a teď pomlouvám, omlouvám se, ale přesto to odešlu.

124
Milan
Reagovat

104 tady je ta hudba co hrála když šly z vily do studia a opačně , ale u VV2 byla uplně jiná hudba :-) http://www.youtube.com/watch?v=yHMC_cW9lX0

125
dessin
Reagovat

Nasazení vladka až jako velký problém nevidím, spíš to jak uz tu padlo, nuceni k vymezení postoje k němu a pak cílené štvaní. Bohužel štáb se choval opravdu nesmyslně, i třeba v úkolech byl vlado donucen vždy byt vůdce nebo hlavní postava a ostatním nebyl dán prostor. Věřím že třeba nina je škoda, mohl byt dobrým soupeřem, charisma na to měl :-)

126
Tereza Jana
Reagovat

125 souhlasím, ale kdyby tam byly silné osobnosti, tak by se dokázaly vymezit a v dobrém

127
Tereza Jana
Reagovat

125 já si myslím, že se tam Nino šel pouze zviditelnit, přece kdyby chtěl hrát, ta si nevymýšlí zástupné důvody pro to, aby ho vypalcovali a už vůbec by si nebral Vlada do duelu

128
Ananas
Reagovat

125-dessin
Ano, štáb od samého počátku protivladovskou řevnivost poctivě přikrmoval a nepochybuji o tom, že cíleně.

129
Ananas
Reagovat

127-
Netajil se tím a myslím, že plán mu celkem vyšel. Jinak lézt do vily s klaustrofobií???

130
Macík
Reagovat

123)

…já jsem Lucku vnímala jako jedinou reálně uvažující v podmínkách vily :-D…to, že často spala nebo měla zavřené oči, sice pro diváka nudné, ale pro Lůcu a taky pro mne je „spánek“ nejlepším relaxem v případě nějaké zátěže, páč ne nadarmo se říká „ráno, moudřejší večera“ :-D…Jafar je nepochybně inteligentní člověk, ale mne ničím ve vile nezaujal, jen mluvil, mluvil, mluvil, ničím nijak nenaštval a točení hořícího klacíku mi nic neříká, takže za mne nezájem, no…u Martina jsem čekala, kdy vyleze z kukly, abych ho trošku poznala, žel jako zakuklenec přišel a jako zakuklenec vyhučel, to bylo jediný, co mi zůstalo v paměti…kukla…:-D

131
Drákula
Reagovat

129 On mu někdo tu klaustrofobii věřil? :-) Ale to byl přece zástupný důvod, když ještě chtělt z vily bez palcovačky a doufal, že bude moci odejít bez pokuty z nějakých, třeba zdravotních, důvodů. Pak pochopil, že tou palcovačkou s Vladem v duelu to bude jednodušší. Nevěřím, že by tam tak jako tak zůstal déle než dva tři týdny. Měl dopředu nasmlouvané a již prodávané koncerty. Bylo to dobré promo, nic víc. Rozhodně se svou osobou seznámil i lidi, kteří dosud vůbec netušili, že kdosi takový vůbec existuje. Včetně mě. Sice díky, poslouchat ho nikdy nebudu, ale někdo jiný určitě ano.

132
Tereza Jana
Reagovat

130 ale vždyť ona spala skoro neustále a to její schovávání cigaret a jídla? no, bylo to celé velmi zajímavé, i když inteligentní asi je, ale ty různé řeči, co vedla?
Nj každý je nějaký, každý hrál nějakou hru.

133
Macík
Reagovat

Nino udělal jedinou správnou věc, že nemarnil čas a z vily odešel včas :-D…totiž všichni zbývající, kteří měli snahu vyhranit se i slušnou formou vůči Vladovi, padaly z „žebříčku popularity“ dolů jak nahnilý hrušky :-D…takže i kdyby do vily přišel klaďas „Superman“, měl by smůlu…kdo pečlivě četl komenty, musel vidět „vladokřivku“, po které ostatní vilani lítali nahoru nebo dolu, podle ne/vyhraněnosti k Vladovi :-D

134
haha bimbi
Reagovat

El Nino je aspoň podle tý písničky ve finále dobrej raper. U něj taky trochu lituju že to vzdal (já myslím, že to vzdal, tu klaustrofobii mu věřím, akorát ji možná přikrmil). Jinak jsem celkem imunní vůči konspiračním teoriím, ale ten duel Mirky mě byl taky silně podezřelej, jsem přesvědčená, že si tam to hovado Hradila schválně nechali jako psychoteror Vladovi.
Po tomhle všem, jak byli VV většinou zmrkvený, se silně obávám, že je jim opravdu konec a žádná pětka nebude. Pro ně je sledovanost jedinou mantrou, a ta šla evidentně do kopru.

135
Tereza Jana
Reagovat

131 no ale blokoval tam místo někomu jinému, kdo by chtěl hrát. Chápu ho, chtěl se zviditelnit, dobrá. Jinak souhlasím a loučím se. Příjemný večer.

136
Macík
Reagovat

126)

je otázka co si kdo pod pojmem „silná osobnost“ představuje…silná osobnost, podle mé představy, by nikdy do vily nevlezla a nenechala by sebou manipulovat ani za 100 miliónů, krom MUDr. Bažanta, který vilou profrčel jen z povinnosti…:-D

137
Tereza Jana
Reagovat

136 tak v tom případě je Vlado ten nejlepší

138
Macík
Reagovat

137)

…no, toť :-D

139
Macík
Reagovat

…kurnik, dessin, už jsem vylohnila tři kafča a článek od tebe nikde ?:-D

140
Káča
Reagovat

no fuj!!! Vlado

141
dessin
Reagovat

me v celem castingu chybela jedna vyrazna osoba s charismatem, proste konkurence Vlada (v dobrem). zadnej sprostej sasek se steroidama, co umi jen vest blbe reci, ale slusnej rovnej chlap s pevnyma nazorama a nepotrebou nekoho deptat. Problem s Vladem je, ze divak si ani nemohl najit jineho kladneho hrdinu, nebylo jaksi koho….

139: uz to bude :)

142
Pitrýsek
Reagovat

Dessin, moc dobrý článek – děkuji. A jak píšeš, při zhasínání Vily i já jsem byla dojatá. Přeci jen jsem taky hromadu času věnovala sledování, občas byla naštvaná těmi „dějovými linkami“ Megamrkve vyhnojené umělými hnojivy a přestala na pár dní sledovat. Velmi silně mi šel na nervy pan Hradilo a jeho divné oči, taky jsem vynechala … ale dívala jsem se jinak skoro pravidelně. Divím se, ale stále ještě mi online kamery trochu chybí …
Proto jestli dovolíte, malinko pro zasmání. No tak jsem hledala náhradní zábavu a v pondělí se sekla při výběru filmu. Mám ráda napětí, toto vypadalo podle ukázek skvěle, film měl příběh a tam jsem si ho stáhla.
Jmenuje se to „Stáhni mě do pekla“ a byla to tedy síla. Dokoukala jsem do konce, chtěla jsem vědět jak to dopadne a dopadlo to špatně a já taky. Přišla na mě solidní migréna a fest :-(
Takže varuji …
No prostě nic jiného nezbývá, nežli se konečně pustit do pečení. Tady už má někdo pečeno a mě se absolutně do toho letos nechce. Nu, asi jsem zlenivěla spolu s Vyvolenými jako ve vile :-) jj musím si vynadat …

143
Anonymní
Reagovat

Vítě někdo něco o tomto blogu?
vladodobrovodsky.blog.cz/1311/dvakrat-vyvoleny-vladko
Údajně tento blog patří jedné ze dvou jeho nejlepších kamarádek, Olze.
Včera tam prý ještě byl uvedený poslední článek s názvem: Vladko v pasti. Dnes je článek vymazán a všechny diskuze uzavřeny.
Nestihl to někdo okopčit? V článku Olga píše něco o Pavlíně, jak ve vile „oblbla“ Vlada, a jak má (Olga i Marcela) strach, abyVlado ustál Pavlínu s Mirkou a bulvár.
Link na blog jsem našla na Rybě, ale nic moc víc tam už o tom není
Reality skončila, ale hlad po informacích zůstává…

144
Ananas
Reagovat

142-pitrýsek
Bacha, je i druhý díl!:))

145
:-)))
Reagovat

143 – na tenhle blog jsem narazila včera, shodou okolností mi ho poslala kamarádka, které VV sledovala náhodně, se slovy, ať se taky pobavím. Ten zmizelý článek a diskuze pod ním tam ještě byl. Ráno tam byly ještě diskuze k ostatním dostupné.
No, upřímně, ještě jsem si nedala čelist zpátky, jak mi padala pod těmi názory Vladkových fanynek. Chápu, že každý má v životě něco, na co se upne, ale názory a chování některých je prostě moc.
Ohledně toho zmizelého článku můžu říct akorát to, že být něčí kamarád a napsat něco takového, tak se budu sama titulovat „bývalý kamarád“ (proto asi zmizel). Byl o tom, jak je Vladko ovlivňován Pavlínou a naprosto jednostranně zaměřený.
Víc k tomu nemám co napsat, Vladovi jsem fandila taky, ale z pohledu prostého diváka a s koncem RS je mi jedno, co s ním bude a jak naloží se svým životem a výhrou.

146
Ella
Reagovat

143 – Vladko v Pasti jsem přečetla i příspěvky k němu. „Nasáčkovalo“ se tam spousta lidí a někteří „útočili“ na Olgu. Někdo tam popisoval intriky ze zákulisí, celkem to bylo zajímavé.

147
OLA
Reagovat

Také jsem to v noci celé četla. V něčem měla Olga pravdu,jen to moc upříjmně vyjádřila. Spousta žen reagovalo nepříjemně,až hrubě. Mrzelo mě jak někteří zapomněli jak se tu příjemně diskutovalo. Nemuseli hned Olze vše vytýkat tak občas vulgárním způsobem. Asi ji to naštvalo a vykašlala se na nás. Ona asi nejlíp ví proč se o kamaráda bojí,zná ho líp než kdokoliv z nás.

148
dessin
Reagovat

je pravda, ze titulek bulvaru kterak se chce Vladko stat otcem ditete Paja*Mirka me take ponekud zarazila, ale budiz jim prano :)))

149
SADRAJ
Reagovat

Tohle e dobrý článeček odpověď rady pro tel vysilaní
převzato od uživatele FB: Vážený pane Vydro,
Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (dále jen „Rada“) se na svém 21. zasedání, konaném ve dnech
19.–20. listopadu 2013, seznámila s Vaší stížností, vztahující se k reality show televize Prima s názvem
VyVolení. Uvádíte, že zde mělo dojít k „hajlování“ ze strany jedné z účastnic.
Vaše stížnost se netýká televizního vysílání, nýbrž sledování on-line kamer ve vile VyVolených na
internetu. Jelikož se nejednalo se o internetové vysílání, které by splňovalo kritéria audiovizuální mediální
služby na vyžádání dle zákona č. 132/2010 Sb., nejedná se o věc, která by spadala pod pravomoc Rady.
Rada je ústřední správní úřad, který vykonává státní správu v oblasti rozhlasového a televizního vysílání,
dbá na jeho obsahovou nezávislost a plní další úkoly stanovené zákonem č. 231/2001 Sb., o provozování
rozhlasového a televizního vysílání, a zvláštními právními předpisy. Výše zmíněný zákon o vysílání se
zabývá oblastmi, jako je např. ochrana dětí a mladistvých, dohled na objektivitu a vyváženost ve vysílání,
rovněž dohled nad reklamou atd. Poslání Rady je blíže definováno na webu Rady: http://www.rrtv.cz/.
Do pravomoci Rady spadá rovněž lineární vysílání v prostředí internetu (tj. televizní vysílání
prostřednictvím zvláštních přenosových systémů).
Rada je kromě televizního vysílání rovněž regulátorem audiovizuálních mediálních služeb na vyžádání
podle zákona 132/2010 Sb., o audiovizuálních mediálních službách na vyžádání. Hlavním cílem této
služby je nabídka video pořadů veřejnosti. Pořadem se míní pohyblivá obrazová sekvence, jejíž podoba
a obsah jsou srovnatelné s podobou a obsahem televizního vysílání, a služba je tedy schopná soutěžit
s televizním vysíláním. Poskytovatel má rozhodující vliv na výběr pořadů a jejich uspořádání (má
redakční odpovědnost) a součástí služby je katalog pořadů (hierarchizace pořadů a jejich kategorizace
zejm. podle žánrů). Služba má povahu především hospodářské činnosti a je poskytována subjektem
v české jurisdikci.
Zdůrazňují ovšem, že sledování on-line kamer ve vile VyVolených, na které upozorňujete, těmito
službami nejsou. Rada je povinna kontrolovat obsah vysílání všech licencovaných televizních
a rozhlasových programů a rovněž obou provozovatelů veřejnoprávního vysílání, nikoliv však obsahy
tohoto typu. Rada nemůže jakkoliv ovlivnit, co bylo na těchto kamerách odvysíláno, neboť nespadají pod
její pravomoc.
Děkuji Vám za Váš dopis, vážíme si Vašeho zájmu o problematiku televizního vysílání. Mohu Vás ujistit,
že Rada průběžně monitoruje vysílání všech provozovatelů a vyhodnocuje, zda jsou v souladu se
zněním zákona č. 231/2001 Sb., a pokud dojde k závěru, že došlo k porušení zákona o rozhlasovém
a televizním vysílání, uplatní vůči provozovateli příslušné postupy v souladu se svými pravomocemi.
S pozdravem
V Praze dne: 19.11.2013 JUDr. Kateřina Kalistová
předsedkyně Rady
pro rozhlasové a televizní vysílání

151
Ananas
Reagovat

149-
Pěkně to paní doktorka zformulizovala…

152
Mr.C
Reagovat

Jsem měl trošku naději, že VV5 by snad mělo ještě nějakou šanci na realizaci, když je už ta vila postavená, ale i ta poslední naděje padla s vilou.

153
SADRAJ
Reagovat

152 takže vlastně kdžyž z domovy budeš vysílat fašismus a podobný kraviny jseš nepostižitelnej pdole zákon a o tele a radiokomunikacích , jenže JUDRa nějak nepochopila že jakmile se oni dozvedeli o tr, činu jsou za zákony poviní konat a nahlásit to státnímu zástuci .
Pedofilii taky nikdo nevysílá oficiálně a jak se to stíhá
To jí nějak nedošlo, takže by se dalo podat tr. oznámení na ní a celou radu jelikož je vlastně spolupachatelkou jen tím že to nenahlásila dál a neřešila.
A takhle to u nsás bohužel funguej se vším. Já nic, já čech, já muzikant.
Nic nevidím nic neslyšim a podobně.
Oznamoat a řešit nebude nikdo nikdy nic a podle toho to v našem ……stánu vypadá. Jak včera zprávy y nvímání korupce v čehcách jsme nedked až za rwandou nebo kde a vl..da má plnou hubu boje proti korupci podobně
Ale fuuj s politikou pryč a omlouvám se ale už mi to zkrátka nedalo když sem si to přečetl to se jinak popsat nedá.

154
Wanna be your monster
Reagovat

152 – i když byly první tři série vždy jen rok po sobě, tak byla vždy nová vila. :)

Pětku bych si dala, ale první si chci od toho žrouta času trochu odpočinout…v září by se mohlo jet nanovo.

155
David
Reagovat

Minule řady podle mě neměli chybu např 3serie je hodně podcenovaná přitom je hodně kvalitní a povedená ,škoda že v minulich serii nebyli live kamery tedy sledovat je mohli jen někteří vyvolení na letošní serii de jasně vidět že hodně lidi sleduje live kamery takže Prima nevyužila ten potencional v minulich řadach sice je to spekulativní ale kdyby v minulich řadach byli kamery zdarma jako letos tak by to prospělo sledovanost a známosti možná by nebyla tak dlouhá pauza k 4řadě každopadně i 4řada přes mnoho chyb nebyla špatná je dobré že se reality show vratila a byla by velká škoda pokud již další nebyla.

156
zvědavý
Reagovat

kontrolní otázka: zalétne sem občas i PH?

157
Dá-Ma
Reagovat

143 Je to blog Vladka, který pro něj píše paní Olga (prý na jeho přání.) Četla jsem včera vše, ale sesypalo se tam plno nechutných příspěvků, tak asi proto jej stáhla a ostatní zablokovala. Asi to psala v dobré výře, ale nevím jestli to bylo zrovna šťastné.

158
Thybaumont
Reagovat

Dobré výře? ležím:-D

159
Evík
Reagovat

158 Thybaumont
Nebuď puntičkář… :o)

A jak to, že máš čas surfovat? Už máš napleteno? ;o)

160
Evík
Reagovat

156 zvědavý
Myslím, že ano… Náš PH je dobrý, a tak se určitě vrací… :o)

161
Jerremy
Reagovat

153 Sadraj
To se pletes, ze Judr je povinna podat trestni oznameni …
Pan Vydra si stezoval na Primu, ze vysila „propagaci fasizmu“.
Rada tresta to co bylo popsano v te odpovedi, coz online kamery nejsou.
A ano vypada to tak, ze ty muzes vysilat pedofilii (napriklad pres webkameru), ale ten kdo te postihne neni Rada, ale policie …
A trestne oznameni na policii ma podat, kdyz tak pan Vydra. A dle vyjadreni z Rady pro vysilani, to trestne oznameni muze p Vydra podat, tak maximalne na Reginu…
Judr. Kalistova nema povinnost oznamit trestni cin, protoze by to musela podat jako osoba – a musela by to videt – coz nemusela (protoze neni povinna sledovat online kamery ;-))
BTW, pokud si ty myslis, ze to byla propagace fasizmu, mas také moznost podat trestne oznameni (nebo je to tva povinnost? ;-))

162
div-ačka
Reagovat

143 – Anonymní

zde je ten článek z blogu Olgy

Odkaz

163
OLA
Reagovat

Těch odpovědí pod článkem bylo mnohem víc a zaujatějších.

164
Jerremy
Reagovat

163 – diky za casche claneku. Jsem rad, ze byl stazen a doufam, ze to bylo na zadost Vladka… protože si myslim, ze holka prestrelila ..

165
dessin
Reagovat

ad clanek – chapu ze pani zna Vladka, ale jaksi myslim ze nezna Pavlinu, nemuze tedy tak radikalne odsoudit nekoho, o kom nic nevi…

166
Jerremy
Reagovat

165 dessin
Tak nejak jsem to myslel, ale tys to lepe napsala. ;-)

167
gabisollis
Reagovat

165-souhlas.:-)ja proste nechapu ty vylevy.ja vidim Vlada jako normalniho zdraveho inteligentniho nekdy prehnane hysteryckeho chlapa.a na netu se vecne docitam od fanynek,“kamaradek“neskutecny soucitny,strachujici vylevy jako kdyby byl negramotnej,financne a neschopnej najit si i pratele.fakt to nechapu a precist si neco takoveho o sobe od me kamaradky tak by asi byla brzo byvala kamaradka.

168
zvědavý
Reagovat

160 já jen pro pořádek

169
Ananas
Reagovat

161-Jerremy
V nejhorším se řekne, že to bylo v rámci role „bachařky“ a vymalováno.
167-Gabissolis
Vždyť on je přece chudáček úplně nesvéprávnej, zavřeme ho do vypolstrované klícky a budeme mu říkat, co je pro něj nejlepší.

170
gabisollis
Reagovat

169-ananas jj to si napsala uplne presne.:-)takhle na me nektere(a bohuzel je jich dost)prispevky pusobi.jen porad nechapu proc tak na lidi pusobi?proc v nich vzbuzuje litost a ochranitelstvi?vzdyt to musi byt pro nej potupa.

171
Anonymní
Reagovat

162 – Díky za link na článek. Mně z toho vychází, že Olga nedokáže zkousnout, že si Vlado našel ve vile přátele… A možná se tak cítí i „ultrafans“ Vladka. Protože ten jejich strach o Vladkův úsudek, přehnané podezírání Pavlíny z nekalých úmyslů (tak jaká ta Pavlína vlastně je – nemastná neslaná, anebo vyčůraná mrcha? Protože pomalu v každé větě je jiná, jak se jin zrovna doté věty hodí :-))) A dále je tu přehnaný ochranitelský komplex vůči dospělému, inteligentnímu muži – to prostě jinou odpověď nemá…

172
Ananas
Reagovat

170-Gabissolis
To by asi byla zajímavá otázka pro nějakého odborníka.
Stokrát už bylo napsáno, že předchozí výhru patrně celkem rozumně investoval do bytu atd.(dost se zapomíná, že větší část tvořily věcné ceny) a stejně se po stoprvé najde nějaký samozvaný finanční poradce.
Patrně působí, aspoň na některé, bezbranně a zranitelně a je to zřejmě jeden z důvodů proč ho mateřské, ochranitelské typy „milují“. Jako alfa samec nikdy působit nebude, že:)
Jaké vůbec asi mohou být Vladovy „ultras“:
A/ viz výše, typ ochranitelka- taková v Páje vidí parazita a chtěla by ji zahnat
B/ zamilovaná a snící, že ona by mohla být ta, která ho obrátí na „víru pravou“- taková pak v Páje vidí konkurenci a chtěla by ji zahnat
Obě kategorie se samozřejmě prolínají.

Vyprávěl někdy Vlado o té Olze? Já zaregistrovala pouze Marcelu.

173
gabisollis
Reagovat

172-ananas-no na tom blogu pise ze na ni jednou mluvil ve tri rano.:-DDDD
A i pokud je jeho kamoska tak neznamena,ze to s nim mysli dobre notabene,ze ma pravdu a vi co je pro nej nejlepsi,ze?…..takovych uz bylo,je a bude.

174
gabisollis
Reagovat

172-jinak si to popsala hezky to dava smysl.jen me desi to mnozstvi.:-)

175
Tereza Jana
Reagovat

Stejně ty poslední dny díky tomu, že tam byli ti dva a krásně to hráli (nebo nehráli), byly strašně fajn a hezké.

176
Ananas
Reagovat

142-Gabissolis
Dík.
Připusťme, že mají patrně hlavní zásluhu na jeho výhře:)
A to je další aspekt, někdo může mít pocit “ vrazil jsem do něj spoustu peněz, i moc zásluhou zvítězil, mám tedy právo ba dokonce morální povinnost…“
Ale jak píšeš, myslí to s ním dobře ( kdybych to uměla, namalovala bych tu takového toho rozpačitého pajďuláčka s rozpřaženýma rukama), co naděláš.

177
Macík
Reagovat

…já tohleto nechápu :-(…copak Vlado je nesvéprávný ? Mně by se nelíbilo, že za mne mluví nějaká „kamarádka“, že mi mluví do toho s kým se ne/mám přátelit a proč, na to si přeci musí každý přijít sám, jestli mi za to dotyčný stojí nebo ne…a holt v případě špatného odhadu se spálím s poučením pro příště, nebo taky ne…to je prostě život :-D…každý se musí umět rozhodovat sám a pokud se Vlado rozhodl jít se svou kůží do vily, musí počítat s tím, že bulvár a kde.kdo se bude o něj otírat…a nejen o něj, i o ostatní vilany…nechápu ty nářky a přehnanou starostlivost jeho kamarádky, snad má Vlado svůj pověstný čuch na lidi, jak sám tvrdil a snad ví, že plno „kamarádů“ cítí hlavně těch 5mil…připadá mi, že kamarádka spíš žárlí a přehnaně reaguje, nebo je to PR článek, aby se o Vladovi psalo, hovořilo i po skončení VV a zůstal tak co nejdéle v povědomí…těžko říct, ale ta ubulená zpověď by mě osobně našlápla, že ze mne někdo dělá nesvéprávného vola…sorry…

178
Tereza Jana
Reagovat

177…. tak vztahy lidí jsou někdy velmi složité a složitější, někdy se kamarádi přiživují na slávě jiného, my lidi jsme různí, ale myslím si, že Vlado dobře ví, co činí a my zbytečně řešíme…….

179
Macík
Reagovat

178)

no jasně, přece není mimino :-D

180
Ananas
Reagovat

177-macík
Tak jest.
Z nevyžádaných dobrých rad se člověk leckdy osype, i když jsou dávány mezi čtyřma očima, natož veřejně.

181
Anonymní
Reagovat

Je to škoda, protože já nevěřím FB a nečtu bulvár a přesto, po 3 měsících „visení“ na kamerách, mám pocit, že se to všechno moc násilně useklo a ráda bych si občas v nějakém seriózním médiu přečetla, jak se má Vladko a Mirka s Pavlínou, Nikol, Jafar a Romana. No prostě, měla jsem je 3 měsíce doma a teď jsou pryč. Zaradovala jsem se, že existuje blog, psaný jehoo přáteli a teď, po smazání článku, který se mi ale vůbec nelíbí, jsem prostě zklamaná. Ve VV1 jsem Vladkovi nefandila a na VV4 jsem začala koukat kvůli němu. Chtěla jsem vědět, jak se změnil za 8 let. A on se změnil, jeho charisma se prohloubilo, moc mě bavil (oproti VV1), a celou tuto řadu prolnul a táhnul, vše se odvíjelo od něho, ať už jsme mu fandili anebo se proti němu vymezovali. Vladko je fenomén, naprostý originál a já bych ráda, aby nezmizel, ač jako neodborník nemám představu, jak by se to mohlo stát, aby se s námi, kteří o to stojíme, dělil ještě dál – mám silný pocit, že má lidem co dát. Ale můžu být jen zfanatizovaná fanynka, což v této chvíli fakt nevím, kdo vlastně jsem ve vztahu k Vladovi :-)

182
okkvp
Reagovat

181 – vtloukej si do hlavy, že všichni VV byli jen figurky plastelíny. Kromě EvíkaMiluny – ta byla kreslená a teď je vygumová

183
Tereza Jana
Reagovat

181…jste zřejmě moje krevní skupina, dvojku a trojku jsem neviděla a nechtěně mě chytla čtyřka. Jelikož jsem musela být na podzim doma, koukala jsem na PC a řešila šikanu Vlada a vůbec všechno (dosti silně). Už se z té závislosti dostávám, nic jiného taky nezbývá. Život jde dál. Moc zdravím a loučím se.

184
okkvp
Reagovat

aneb vtip je v tom, že komentování a rozebírání VV za to, co dělali ve vile je tu i jinde plně oki, kdežto probírání jejich mimovilního života už tak oka není a bere se směrem k pavlačovému drbu

185
Anonymní
Reagovat

184 – dobrá připomínka, je třeba se vrátit zpátky na zem. Pořád si to opakuju: Skončilo to skončilo, dělej teď zas něco jinýho. Mám prostě absťák a v tomto oslabení se ze mně může stát i pavlačová drbna :-) Což nechci, samozřejmě
Byla jsem jen čtoucí panáček, a moc mě to bavilo, ale svou nesmělost tu psát, jsem překonala až na konci, když mě chytnul absťák :-))) Díky vám všem – bude se mi stýskat

186
Ananas
Reagovat

185-Anonymní
Absťák má tak či onak asi většina z nás tady. Proto to tu ještě doprobíráváme a dožíváme.

187
Crazy lady
Reagovat

185, 186 – taky mám absťák, a jsem ráda že nejsem sama. Zvu vás na panáka, mám tady takový to dobrý, kokosový……

188
setug
Reagovat

Fandila jsem Vladovi, posílala mu hlasy, ale jeho výhrou to pro mě skončilo. Už je jen na něm jak bude dál žít svůj život, stejně tak jako ostatní účastníci VV. Bulvár nečtu, sem jsem zabrousila skoro po týdnu v očekávání nějakého zhodnocujícího článku do scalexe. Takže pánáčkové těšmě se na Vánoce.

189
Pitrýsek 007
Reagovat

A jak jste sjeli dessin za článek je trapné. Podle mého názoru nebyl vůbec špatný. Taky jste se tady ukázali (spíš ukázaly) v plné parádě.
Scalex se vám už asi na to vykašlal. Ani bych se mu nedivila. Ten má úroveň a taky jistě poznává, že z Panáčka pomalu ale jistě vyrostl Slizoun 3.
Zdar
Nazdar :-)

190
Ananas
Reagovat

186-Crazy Lady
Na sraví! Ať složí!

191
Crazy lady
Reagovat

190 – Ananasový mám taky, ale kokosový je tooooo…lepší….škyt !

192
Poštovní holub
Reagovat

187 – :)))
Hlásím rychlý průlet, všechny zdravím.
158 – Rozesmálo mě „dobré výře“, ale nemám s tím problém, protože dobré výře je přece mládě výra obecného. Výře=kuře.:)
156 – Zvědavý, mávám křidélky.:)
177 – Macíku, mám to stejně. :)A vůbec, chtělo by to nějaké téma, které bychom zase mohli rozcupovat na cancoury. No, není. :) Tak zase letím.

193
Ananas
Reagovat

Holoubku,
Na to výře bych na Tvém místě dávala bacha. Aby nám nakonec nerozcupovalo Tebe!
Abychom tu s Crazy Lady nakonec nepily na žal…

194
Poštovní holub
Reagovat

193 – :))) Tohle mi chybí.

195
Ananas
Reagovat

194-
Mi též…
(Víc než všichni vyvolení)

196
Jerremy
Reagovat

193 – A Holoubek nesmí zapomínat také na víra – takovej vzdusny vír muze Holoubkovi pekne zamotat hlavicku…

197
Jana1
Reagovat

Konečně panáček nepadá, mám absťák po VV,chodím konečně spát dřív než ve 2 hodiny,bylo tu dobře.Přeji všem hezké a šťastné Vánoce, hodně zdraví a štěstí do Nového roku 2014, to ostatní přijde samo.

198
dessin
Reagovat

taky mam abstak. Xfactor, CSMT, hledame talent a pod me vubec ale vubec netankuje, takze sakrys na co ja budu koukat??? zachranuje me Amazing Race, ale co dal?

199
EvaDa
Reagovat

198 – přesně, i když absťák zatím nemám, spíš mi vadí, že nevím o žádné vyhlídce do budoucna. Brala bych i Hotel Paradise i cokoliv podobného, alespoň vědět, že to třeba do roka bude. Víte někdo o něčem?

200
Anonymní
Reagovat

Po zkušenosti s VV a zmanipulovanými sestřihy mě už snad ani nemůže bavit žádná RS, která neběží on line. Když si uvědomím, co se s těmi sestřihy dá všechno udělat, a co vlastně pak v té TV z HP, Farmy a všech ostatních RS zbude a jak to manipuluje s našim míněním, tak získávám úplný odpor. No, dalo by se na to koukat jako na seriál, ale to mě nebaví, na seriály nekoukám. Přála bych si znova VV jen s nějakým obměněným štábem a bez násilných dějových linek, návštěv a návratů. To by mě úplně uspokojilo :-)

201
SADRAJ
Reagovat

a hele někdo nás zve dole nakávu ?
nebo na brusle či na co to je mi novinka to tchiboooo??

a oznamuju všem zde že mi po panáčkování odpadla klávesnice už mi nejdou skoro mačkat žádný písmenka a nejvíc to odnesly ctrl + v c a pismenka jako pobvcaydsklua tabelator mezernik a smerový šipky občas by to chtelo do nic h praštit kladivkem nechtej se peropadnout dolu a napsat pismenko mršky jedny
nová už je snad na cestě a to týhle bylo jen asi rok chudákovi a už se zadřela

202
pelmel
Reagovat

201 – jéééé, Sadraji, tak to tvoje „trochudivnýpopletený“ psaní bylo odcházející klávesnicí…. ahááááá… a já přemýšlela, čím to je, jestli třeba píšeš potmě z mobilu nebo jestli jsi dyslektik a dysgrafik apod… tak to jooooo… teď už mi to zapadá.. :- ))

203
Ananas
Reagovat

Sadraju,
Navrhuji minutu ticha za Tvoji klávesnici i ostatní padlé v boji proti Mrkvím

204
SADRAJ
Reagovat

tak vaám děkuju za soustrrrrast mironet se snad pochlapí a večer by tu mohla bejt nová trochu dražší radím nekupovat genius Slimstar 8000GK100012K v sad s mysí fakt odešla po hrozně krátký době a musim nani tedka psat přesně ve středu kláves jinak se kousnou a zustano i viset dole neob nejdou zmačknout vubec kdybych kvuli přepínači na 4 PC neorřeboval set bezdratu s myší na jeden přijimač dam tam abel ale užnení misto v přepinači a instalovat dalsí kvuli 4 klavesnicicm a obsazovat dalsí usb v PC jse mi nechce snad logitech vydrží dýl nežli tne nasi rok myslim že sem ji kupovla nejek asi v dubnu neob tak takže něco přes 1/2 roku ale zase stala s mousem jen asi 350 kaček
jo a mouse hropzne žere barerk y co 2-3 měsíce is veme 2x AAA klavesy as i ne ael mause jo

205
Ananas
Reagovat

204-
To viš, myši sežerou, na co prijdou

206
pelmel
Reagovat

204 :-)) myši už jsou tady…je jich plno všady… :-))

207
dessin
Reagovat

nekdo tu mluvil o HP2, ale to me desi i ve snech. Dalsi Nikol by cesky showbiz nemusel prezit…

no, a treba to trkne Novu a spusti Big Brothera :))) verim, ze uz jen ze zvedavosti „jestli budou lepcejsi nez Prima“ by meli sledovanost vysokou.

hlas, talent, factor – vazne to jeste nekdo sleduje, vazne to jeste nekoho bavi???

208
Ananas
Reagovat

207-dessin
Proč další? Ona si to určitě ráda zopákne;-)

209
Nu
Reagovat

dessin
207
Já už beru i HP 2,
nemůžu se už po 1008 dívat na sex ve městě a na střílečky a detektivky se dívat NECHCI.
To nemá moje stanice něco pěkného ke koukání.

210
SADRAJ
Reagovat

Kdo je tu z Barrandova prosím?

Udělejte si nědko prosím o víkendu za světla třeba se psem procházku po louce dozadu za ateliery a nafotťte nám zbytečky vily.
Alespoň hromádky dřeva jeřáb a pár náklaďáku
Bazén s viřivkou ty asi budou odvážet až poslední ne?

Ten kousek videa likvidace tuším ve středu s Vladkem jsem viděl myslím foto konkrétně z místa samého jak to tam vypadá nyní.
Jestli tam někdo nepůjde třeba se psiskem a podobně.

Když ofiko Prima chrápe a nezveřejní ani kolik toho sežrali vypili a prokouřili a podobně, kolik se zaplatilo za vodu, elektrikua a další spotřebu za tu dobu co jela vila a podobně. Kolik prrožral štáb a rozděělění lidí kolik bylo kameramanu kolik střihaču a dál až po podržtašky mohli by to zveřejnit kdyžto je z nasich prachů (tedy z prachů hlasujícíxh toho já se neučastnil (stačí že jsem si platil kamery v 1 řadě celou dobu)

PS klávesnice ještě nedorazila tak datluju s odporem za chvili aiszačnu psát kladivkem aby s to dalo zmačknut

211
Ananas
Reagovat

Pro ty, které absťák ještě nepustil: Vlado dnes večer v Top star magazínu

212
Kirke
Reagovat

Pro všechny Vladovy fanoušky a fanynky odkaz na funkční Vladův blog, kde je možno zjistit kdy a kde je Vlada možno uvidět vladodobrovodsky.blog.cz/1312/prvni-tyden-znovuvyvoleneho-vlada#komentar110122894

213
zvědavý
Reagovat

hmhm sám sameček tu jsem tak hezký svátky a zvlášť pro PH :)

214
Ananas
Reagovat

Taky se připojím s přáním krásných svátků, ať máte vysoko pod stromečkem a ještě výš v duši!
A třeba zas někdy někde něco!

215
Poštovní holub
Reagovat

Jen tak si lítám a trhám peříčka, aby to vypadalo, že sněží.:) Ať je kolem vás pohoda a mír, ať jsou sváteční dny přesně takové, jak to máte rádi a ať vás zase někde potkám. Mávám všem a jednou navíc těm zvědavým.:)

216
Monika
Reagovat

Tak si tak rikam, kam to napsat. Kdo sledoval VV a ma FB neni uplne od veci mrknout na FB Thomase Castellana, tam se ted dejou veci. Tupej buldocak se po mesici rozesel se stejne tupou Silvinkou a verejne si ted vyrizuji ucty. Z velke lasky je velka nenavist, vyhrozovani a zastrasovani. Do akce se vlozil i medialni fracek Novotny. Velka fraska a komedie nevidana.

217
sa_rah
Reagovat

@Monika:
Nestojí to ani za skouknutí, jeden se chce zviditelnit víc jak druhej. Škoda času tohle sledovat!

Všem P*F* 2014!

218
růžová kabelka
Reagovat

Děsná šaškárna a křivárna,ovcoidní posílají hlasy jak o život.Kdyby si někdo zjistil něco o lidech ve štábu a TV pak by zjistil,jak je vše mezi soutěžícími provařené.např.celý lesbický pár Mirka-Pavlína. a další.Hnus.Nevěřím,že Vlado vyhrál poctivě,věřím,že se o výhru s plna lidmi v tom jedoucími dělil a má už ho..o.

Přidat komentář