Panáček v reality show

V Malém finále VyVolených vyhrál Vladko

28. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=8053 w=615]

Uvnitř článku anketa, komu dáte svůj hlas ve finále VyVolených.

Dnes večer se zase nekonal žádný šok. V Malém finále VyVolených vyhrál Vladko, který porazil Romanu a poslal ji tak o den dříve domů, než skončí celá tato kontejnerová reality show. Obsazení zítřejšího finále je tedy jasné: Vladko a Pavla. Otázka zní, dokáže Pavla zacloumat s Vladkovou pozicí u diváků nebo je již teď rozhodnuto, kdo si zítra odnese hlavní výhru?

Komu dáte svůj hlas ve finále?



SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 70
1
haha
Reagovat

Pavlína vyhraje!

2
EvkaD
Reagovat

Doufám, že nikoliv!

Reagovat

To vypadá, že je čas přidat nějakou anketu pro čtenáře Panáčka v reality show :))

4
Melek
Reagovat

3 – dobrý nápad :))
Já posílám Vladovi, i proto, že byl prostě výraznější a často jsem se díky němu hooodně nasmála

Reagovat

Anketa přidána, tak hlasujte, podle toho, komu skutečně pošlete svůj hlas :)

6
Poštovní holub
Reagovat

Po splnění klubových povinností se vracím ke svému klíčovému fanouškovi a tančím pro Vlada vášnivé flamenco.:)

7
Lucas
Reagovat

Já doufám, že vyhraje Pája, ale je mi jasný, že to bude Vladko a vůbec mi to nevadí :) ale Páje fandím už hodně dlouho, tak by mi to udělalo radost :)

8
EvkaD
Reagovat

Ta Pája, hmm, jóo, jasnýý, bože to nemůže být vítězka. Když je tam člověk vidí, jasné, kdo je osobnost, a je mi šumák, kdyby to vyhrál i potřetí. Jemu to radost udělá, ok, Pája mi nevadí. Vítězka to ale není, to kdyby někdo řekl, že Pája bude ve finále..

9
sia
Reagovat

Já posílám Vladovi, i proto, že byl prostě výraznější a často jsem se díky němu hodně nasmála, skoro jsem se počůrala, když pomáhal Romaně zavazovat kanady.

10
Martina
Reagovat

Proti Pavlíně nic hrozného nemám! Ale rozhodně nepředvedla nic, za co by si výhru zasloužila…Vladko tam dělal show, ukázal emoce, nechal tam kus sebe—rozhodně si to zaslouží on!
fanoušci VLADKA hlasujte také pro něj!!! Bude to hodně těžké pro něj!

11
iv
Reagovat

Bylo by zajímavé vědět, jak by duel dopadl, kdyby byl ženský, jestli by se Růža přes Páju dostala do finále. 14% mi pro ni připadá docela málo. Celkově mě všechna tak jednoznačná Vladova vítězství překvapují, snad tradici v pátek udrží.

12
iv
Reagovat

Každopádně si výhru zaslouží nejvíc, smůla štábu, že se jim nepodařilo najít pro něj silnější a zajímavější soupeře, celá soutěž byla od samého začátku hlavně o něm…

13
EvkaD
Reagovat

Kdopak nám to tady hlasuje:-))

14
Lumpus
Reagovat

To je asi nějak zmanipulované ne? :D

15
EvkaD
Reagovat

14, jasan, že je. Vždyť jsme tady jenom poblázněné ženské a fanatičky:-)

16
Lumpus
Reagovat

Zkusím to taky nějak „pozitivně“ zmanipulovat.

17
Anonymní
Reagovat

Lumpus: Jo, to jsou ti Vladko-filové. Když jim něco nesedí, aspoň se to pokouší ve prospěch Vladka zmanipulovat co ? Není Ti hanba ???

18
Lumpus
Reagovat

17: Aha tady někdo nepochopí srandu, to jsou zase Buldočáci, není ti hanba kazit srandu ? :D

19
EvkaD
Reagovat

18, jo, všichni sem vlítli, chtějí aspoň nějakou anketu vyhrát..když to jinde nevyšlo!!

20
Lumpus
Reagovat

17: ok, chápu ono to přes text nejde uplně dobře vyjádřit jak sem to myslel, nic manipulovat nebudu, myslel sem to fakt jako srandu, proto tam taky bylo to pozitivně :)

21
Kačka
Reagovat

Kdo dá hlas Pavle tak si přiznejte koukáte na vyvolení kvůli Pavle.?

22
Anonymní
Reagovat

Lumpus: Nejsem buldočák, jen se mi nelíbí že spousta z vás je tak zfanatizovaná že se neštítí pro svůj idol podvádět. A ještě se s tím chlubí. Hlasuji pro Pavlínu.

23
Lumpus
Reagovat

22: Já nejsem zfanatizovaný, já přeji Páji ať dostane aspoň 40% aby to nebyla taková garda. Kdyby tam byl nebyl Vlado tak to taky přeju Páji, kdyby tam byl někdo lepší než Vlado tak to přeju jemu. Zfanatizovaný člověk vypadá jinak, ten totiž vidí jen to jedno, já dokážu uznat Pájiny kvality, kdyby tam nebyla ona tak Vlado by neměl s kým dělat ted na konci srandu.

24
EvkaD
Reagovat

23, nic nevysvětluj…vždyť to každý pozná, že jsi dělal srandu. . Já Vladovi přeju, ale podvodem nic, na to jou machři jinde..
22, hlasuj pro koho chceš

25
Anonymní
Reagovat

Tak já Páji přeji aspoň těch 51% – ať si i někdo další může splnit své sny. To není nic proti Vladovi, ale proč to cpát všechno znovu tomu jednomu když výhra může udělat radost i dalšímu člověku ?

26
Monika
Reagovat

Zkusila jsem, zda je mozne kliknout dvakrat – ano, je to mozne, takze anketa vcelku zbytecna…

27
EvkaD
Reagovat

25, já ti rozumím.- z toho, co tam byla je z těch lepších. Jen vyhrát podle mě nemá za co, prostě Vladovi to za to, co předvedl v RS přeju víc:-)

28
Anonymní
Reagovat

Monika: Lžeš, nejde hlasovat víckrát. Zkus rychle kliknout 100x jestli se počet hlasů navýší taky stokrát. To že jsi klikla podruhé a naskočil tam další hlas znamená to, že někdo jiný hlasoval mezi Tvými dvěmi kliknutími….

29
Monika
Reagovat

Ja razim nazor, ze klidne to muze vyhrat nekdo jinej, nemela bych nic proti Romane jako vitezi. Nicmene, dat to cloveku, ktery se tam tri mesice jenom valel, zral, nebavil me ani trochu, nemel svoje nazory a nebyt Vlada tak dodnes nevim, ze v te vile byl, tak to vazne ne.

Ovsem blbych nazoru jako ma 25-anonymni je na ofiku FB cela rada, takze bych poupravila Lumpuse-Vlado bude rad aspon za tech 40%.

Tohohle jsem se obavala od zacatku, ze v zaveru zvitezi zavist a nenavist Cechu a zvoli nekoho, kdo je vlastne vubec nezajima, ale hlavne, aby to nevyhral Vlado.

30
Anonymní
Reagovat

Evka: Víš, já to teď neberu kdo co předvedl. Já to beru lidsky – dopřejme ten balík i dalšímu. Proč má mít jeden všeczhno, další nic ?

31
EvkaD
Reagovat

29, Moniko, to mi neříkej. Tolik hňupů zase být nemůže, navíc proč nehlasovali s Honzou a Lůcou? Proč ho nevyřadili ti chytráci dřív? Pavla 60%?? Ani omylem, vem si, kolik jich to zkoušelo v 1 VV? A tady? Neudělali víc než 20%!?

32
Martin
Reagovat

Trochu od věci: Jafar se objevil dnes v Taxíku :D http://www.ceskatelevize.cz/porady/10154855310-taxik/213522161200097/

33
Anonymní
Reagovat

To hlasování je fakt zajímavé, je nás tu možná 10, ale už je tam pomalu 200 hlasů. Myslím že do rána jich bude několik tisíc pro Vlada :-)

34
Monika
Reagovat

28 – jo, mas pravdu, spletla jsem se…

35
Lumpus
Reagovat

Vladko (18%)

Pavla (80%)

Teď tu bude někdo něco říkat o manipulaci? :D

36
lusy
Reagovat

kliknu na vlada a hlasy se prictou pavle.:'(

37
Melek
Reagovat

35 – manipuluješ nějak obráceně, zkus přehodit póly :D (opravdu je to jenom sranda, nic v tom nehledejte)

38
okkvp
Reagovat

Už jsem nastavení ankety dvakrát upravila, proti robotovi to ošetřené nemají. Můžu to akorát vynulovat

39
Monika
Reagovat

38 – asi by to bylo na miste, jen muj nazor:-)))

40
Jerremy
Reagovat

38 – Ne, ze bych to Paje nepral, ale když se da anketa zmanipulovat, tak to uz jsou lepsi ty prubezne výsledky od SADRAJE ;-)

41
Dasha
Reagovat

hmm, joo, eh, no fakt, to snad není možný (dlouhá věta), jako, no nevím, Pavlína je opravdu šupa nuda. Všechno odmluvil Vlado.

42
okkvp
Reagovat

40 – jenže já to ani nezkontroluju, tudíž co když to není zmanipulované (byť to tak vypadá). Uvidíme ráno, dám vědět SUNíčkovi.

43
okkvp
Reagovat

Pro kontrolu stav ankety v 0.57.
http://www.imagehosting.cz/?v=anketa057.jpg

44
Lumpus
Reagovat

42: To je zmanipulované 100% když tam za pet minut naskočilo asi 600 hlasů :D

45
okkvp
Reagovat

44 – naskakuje to pořád hodně hustě, já tu celou dobu nebyla, sahala jsem na to při nějakých 199 hlasech

46
Filip
Reagovat

Snažil jsem se najít průběžné výsledky, ale našel jsem jen duel Vladka s Romanou. http://www.tvsporty.cz/clanky/vladko-vs-romana-online.html
Hlasování na různých webech na netu je pochybné, jak ukazuje zdejší hlasování.

47
Martina
Reagovat

Nic zásadního proti Pavlíně nemám, ale rozhodně si výhru nezaslouží, tak, jako VLADKO…nic tam za 3 měsíce pořádně neukázala, byla taková neutrální…Vladko udělal show on jediný mě bavil od začátku do konce, ukázal své emoce, kolikrát i vybouchl ( to k němu patří prostě :))), nestyděl se říct svůj názor, byl upřímný, nebyl falešný, stál si za svým slovem…našla bych asi dalších důvodů, proč by měl vyhrát VLADKO….bohužel je tady i dost těch, co fandí Pavlíně a hlavně těch,co nechtějí, aby Vladko vyhrál, takže bude dost antihlasů…tak, pokud tu jsou fanoušci Vladka, posílejme mu, co nejvíce hlasů, dotáhli jsme to, tak daleko, vyhrál 5 duelů, přece to teď nevzdáme… VLADKO 906 02 03

Reagovat

Hlas nedam nikomu, ale pral bych vyhru Pavline i kdyz vim, ze vyhraje Vladko :)

49
prcka
Reagovat

25
to co rikas, je naprosty nesmysl. Neni absolutne zadny duvod proto, aby vyhral nekdo nezajimavy.

I ve sportu vyhravaji ti nejlepsi mistrovstvi sveta treba 10x po sobe. Treba bratri Pospisilove dokonce vyhrali MS 20x. Vyhrava nejlepsi,nedava se cena nekomu horsimu jen proto, ze je ho nekomu lito nebo ze to nekdo nepreje tomu nejlepsimu.

Stejne tak ve vile, pavlina by bez vlada byla uplne neviditelna a neni jediny duvod nedat znovu vyhru nejlepsimu a to je vlado, i pres vsechny jeho chyby. Ani s jeho chybama se mu zbytek vily nepriblizil na dostrel.

Takze procenta dnes ve finale by mely odrazit jejich podil na cele soutezi. Budu na paju hodny a dopral bych ji 19-20%. Vic si za tech 5 slov, ktery tam pronasela po celou soutez opravdu nezaslouzi a to jsem zavrel obe oci.

50
lenin
Reagovat

Cele tento ve je jeden velký podvod a vy všichni jim to tady zerete

51
lenin
Reagovat

Ani počítat neumějí to je hlasování jako svina 101% to je jak za totáče plníme na více jak 100%😝😝😝

52
lenin
Reagovat

TVL PŘED CHVILKU TAM BYLO 101% A NA JEDNOU TO HONEM OPRAVILI JDETE DO PRDELE😝😝😝

53
Anonymní
Reagovat

PAJA MUSI VYHRÁT!!!

54
Prostě já
Reagovat

Doufám, že oficiální hlasování nebude stejně zmanipulované jako zdejší anketa :)

55
Prostě já
Reagovat

Jinak doufám, že Pavla dnes nedostane víc než 10%. O 100% výraznější a sympatičtější Romana získala včera pouze 14%, tak by nebylo fér, aby Pavlína dnes získala víc procent.

56
LadyXL
Reagovat

Dám Vlada – a ejhle, ono to na anketě přičte Pavlíně…:-(. Takže bez hlasování – já posílám, co mohu, Vladovi!! Jak už bylo mnohokrát řečeno-psáno. Pavlína by bez něj nejspíš ve finále nebyla. Plácala by se mezi skupinkama a byla pokaždý s někým tooo, no s někým jiným, týýý kokos. A není Vladova chyba, že tam neměl pořádného soupeře a má tudíž možnost vyhrát podruhé. To jako v závodech, nebude připuštěn minulý vítěz, aby vyhrál taky někdo jiný??? A že i oni dostávají od pořadatelů slušné peníze za výhry či rekordy. De.bilita… Proboha, hlasujte za toho, na koho si po čase vzpomenete, že ve VV4 byl a vybaví se vám víc než jeho obličej…. a „tý kokso..“.

57
LadyXL
Reagovat

55- plně souhlasím!!

58
Mila
Reagovat

já se taky obávám, že vyhraje Pavlína – z jednoho prostého důvodu, protože spousta lidí si myslí, že když Vlado už jednou vyhrál, tak není správné, aby vyhrál znovu. To, že celou šou odtáhl spolu s Romanou, to je věc druhá. Lucka, Pavlína a ostatní se jen vezli. Neupírám Pavlíně zásluhu na tom, že Vladkovi pobyt ve vile zpříjemníla, ale to přece na výhru nestačí!..

59
danielka
Reagovat

58 Vy se zásadně mýlíte v jedné věci, běžný divák nechce aby vyhrál Vlado ne proto, že už vyhrál jednou, ale proto, že tam Vlado předváděl ty své výbuchy. Ty mu odpustí jeho fanoušek, ale co jsem se ptala běžných diváků, tak oni vyčítají Vladovi jeho chování.

60
Prostě já
Reagovat

59: Naštěstí to vypadá podle výsledků jeho duelů ( 87%, 80%, 89%, 83%, 86% ), že běžnému divákovi ty jeho výbuchy zase až tolik nevadí. Navíc si opravdu nemyslím, že nedělat nic jako Pavlína je lepší

61
Dora
Reagovat

danielko -58, pokud jsou to pouze diváci TV, tak se ani nedivím, že jim to vadí. Prima díky sestřihům do TV z něho ukázala bohužel téměř to nejhorší. Bylo mi celkem šumák kdo z nich dvou vyhraje. Bohužel zklamala mě- když pustili zpovědnici, kde Pavla řekla, že si myslela,že tam Regina vydrží déle. V tu chvíli mi připadalo, že ji nevadí, že Vlado Reginu ukrutně nezvládá. Ale je taky pravda,že tady bylo dost manipulací a tato zpovědnice klidně mohla být natočena i o něco dřív než k dané věci. Takže za mě radši Vlado, ale když to bude Pavla taky nevadí.

62
Monika
Reagovat

Mela jsem proti Nikol dost vyhrad, presto kdyby dnes stala proti Vladovi ona, nerekla bych ani popel, protoze vim, ze ta jeji cesta do finale by byla vybojovana a zaslouzena. Bohuzel, Paja se celou dobu jen vezla s Vladem, nebyt jeho, ani nevim, ze v te vile vubec je. Nezabavnej, nudnej a tupej clovek, kterej nic nepredvedl a ted pravdepodobne zvitezi.

63
Monika
Reagovat

Sleduju ofiko stranky VV od zacatku a tam se teda dejou veci:-)))) Lidi co Pavlu s Mirkou nesnaseli a nadavali jim kvuli orientaci v dobe, kdy sel Thomas do duelu, naprosto nechutne vulgarni nadavky, ted Pavlu opevujou a preji ji vitezstvi, jen aby nevyhral ten zpropadenej Vlado.

64
Ananas
Reagovat

59-
Danielka
To asi „běžnému divákovi“ nikdo nebere. Ale přečti si zde např 25- „…nic proti Vladovi ale proč to cpát všechno znovu tomu jednomu…“

65
danielka
Reagovat

61 Ano jsou to diváci TV, kteří o kamerách vědí, ale moc je nesledují. Ale zase na druhou stranu, když jsme se bavili obecně o všech hráčích, tak tam byly názory hodně stejné jako by ty kamery sledovali. Celkem bych tedy řekla, že je sice sestřihy ovlivňují, to je jasné, ale zase ne tolik. Vladkovou chování je pro ně prostě nepřijatelné.

66
Honza
Reagovat

Ehm….ehm…..ehm….

67
Poštovní holub
Reagovat

66 – :)

68
haha
Reagovat

wow, vede Pavlína? Panáček mi dnes udělal veeelkou radost

69
Milena
Reagovat

Jedinému, kdo si to zaslouží – Vladkovi.

Přiznejme si, že kdyby Pavla nebyla kamarádkou Vlada, nikdy by se tak nevýrazná osobnost tak daleko nedostala.
Vlado jí hodně pomohl, ale nevím, nakolik je to z její strany upřímné -vzpomeňte na její přízeň k Pepovi a na její chování v období Pepova pobytu ve vile. Prostě jí nevěřím. Ve finále s Vladem měl být někdo zajímavější.
Ale už je to tak a proto- Vladko, doufám, že dnes budeš opět šťastný!

70
Kačka
Reagovat

69 – Také to tak vidím. Pavla tam proplula do finále.

Přidat komentář