Panáček v reality show

Lorenzova hýbací kronika VyVolených 2013

3. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: VyVolení

0A
VyVolení 2013 nebyla jediná RS, kterou jsme s vámi podrobně sledovali, ale znamenala pro nás jedno z největších zatížení. Napsali jsme k ní loni 258 článků a společně s vámi jsme ji komentovali v 132.505 postech. To je 33% celé naší stávající databáze komentářů (od r.2005) a jen tak pro zajímavost – vydalo by to zhruba na 2,5 kompletních vydání Proustova Hledání ztraceného času.
Pilný byl i náš oblíbený gifman Lorenzo, který v druhé polovině VV vytvořil neuvěřitelných 457 hýbacích obrázků, dokumentujících mnohé zábavné momenty dění ve vile. Tak rozsáhlé dílo si zasloužilo přehlednou kompletizaci a tu vám jako novoroční dárek, především pro Vladkofans, přinášíme.

Tak velkou databázi, abychom mohli celou sbírku Lorenzových gifů předvádět v obrázkové formě nemáme, ale snad vám bude stačit kompletní seznam odkazů na jejich hosting, včetně autorových originálních komentářů. Ze seznamu v PDF jsou snadno dostupné jediným klikem.

LORENZOVA HÝBACÍ KRONIKA VyVolených 2013

Zdroj obrázků: okkvp archiv snímků videa on-line kamer iPrima


okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Dora
Reagovat

Díky za Lorenzovu kompletaci. Příjemné zavzpomínání.

2
Ananas
Reagovat

Lorenzovi velký dík!

3
bordel
Reagovat

Regina to měla vzít za jinej konec… :-)
http://soucitne.cz/veganka-opanovala-izraelskou-soutez-big-brother

Přidat komentář