Panáček v reality show

Vladko Dobrovodský v Show Jana Krause (3.1.)

3. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=8238 w=615]
Do dalšího dílu Show Jana Krause přijali pozvání bavič Petr Čtvrtníček, zpěvačka Lenka Dusilová a také dvojnásobný vítěz VyVolených Vladko Dobrovodský. Pokud máte zájem tento díl show Jana Krause sledovat, pak máte možnost v pátek 3. ledna ve 22:20 na TV Prima. A pokud si chcete Vladkovo večerní vystoupení pořádně užít, tak tento článek již dále nečtěte, protože je plný spoilerů :)

Vlado Dobrovodský hostem u Jana Krause

„Naposledy jsem tu byl u Vás před osmi roky, když jsem tu soutěž poprvé vyhrál,“ připomněl Vlado. „Bylo to teď náročnější než poprvé. V normálním životě dvakrát, třikrát ročně bouchnu a pak jsem v pohodě. Ve vile to bylo náročnější. Vy byste tam taky bouchnul,“ ujistil ho Vladko. „Ale já tam na rozdíl od Vás nelezu,“ odpověděl moderátor.

Vladko vyprávěl, že poslední čtyři roky žil ve Španělsku, ve Valencii. „Začal jsem tam od píky. Od sběru mandarinek, pomerančů, postupně jsem se přihlásil do školy, abych se naučil jazyk. Já jsem vždycky záviděl příteli, který dělá učitele, že chodí šťastně do práce i z práce a on si se mnou promluvil a řešili jsme, co bych měl dělat. Já jsem chtěl být vždycky tanečník, líbil se mi klasický balet, tak jsem nakonec dospěl k tomu, že začnu dělat herectví,“ vyprávěl Vladko, že se nakonec ve Španělsku přihlásil na kurzy herectví.

„Můj profesor mi říkal, že tohle je valenciánská oblast a že valenciánský jazyk je nesmírně těžký a že více šancí bych měl v Madridu.

Vrátil jsem se v té době do Čech, abych si tady uspořádal různé věci a ujasnil si, co dál, a jednoho dne mi zavolali z televize, že si mě lidé přejí vidět ve Vile. Strávil jsem tam dalších sto dní a bylo to hrozný,“ vyprávěl Vladko.

„Ale máte na byt, ne?“ komentoval to moderátor. „Kdybych Vás tady chtěl trochu rozdráždit, co je taková jistota?“ chtěl vědět moderátor. „Třeba lenost. Nebo nepořádek. Ale já se přiznám, já taky někdy bývám nesnesitelnej a jsem na přes hubu. Když se třeba rozčílím, nedokážu někdy poslouchat druhého. Až později se třeba omluvím,“ vysvětloval Vladko.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
RAINMAN
Reagovat

„A pokud si chcete Vladkovo večerní vystoupení pořádně užít, tak tento článek již dále nečtěte, protože je plný spoilerů.“

Hodně lidí tvrdí, že Vladko byl jedním velkým spoilerem loňských VyVolených!

2
lada
Reagovat

vlado se mi líbil,ale přišel mi velmi nevkusný Čtvrtníček a ta jeho píseň v závěru pořadu a ještě k tomu že tam byl Vlado,Kraus ,ač ho mám celkem ráda také stářím ztrácí glanc a v jeho humorných smečích je stále víc jedovatosti,hosty nenechá dořeknout větu,ale všimla jsem si této vlastnosti u ješitných stárnoucích mužů,oni ten věk nesou leckdy daleko hůře než ženy

3
Marta
Reagovat

Lada má 100% pravdu, vnímala jsem to taky tak. Tento díl mě opravdu zklamal, Kraus už by měl skončit, je čím dál trapnější. Jeho prvoplánové žertování na účet slušného Vlada, který ho – určitě bez jakékoli dvojsmyslnosti – chtěl ocenit, bylo nevkusné. Čtvrtníček se ukázal jako ubožák, jeho tzv.“humor“ je už za hranou (jak sám řekl). Nasadili tomu korunu zpěvem připitomělé písničky s narážkami na homosexuály. A to za účasti Čtvrtníčkovy malé dcerky ! TV Prima má stále víc úroveň bulváru.

4
bezík
Reagovat

Kraus bohužel neumí změnit svoji standardní polohu, i když by to bylo často vhodné. Pak pomáhá jednině mu vymezit jasné mantinely, což třeba předvedla Lenka Dusilová, ale to umí jen hodně silné osobnosti. Vlado byl chudák moc slušnej a měl k němu moc velkou úctu.

5
Wilma
Reagovat

Čtvrtníček nás kdysi docela dobře bavil, ale dnes už je to tragedie- jeho trumfy jsou tepláky, ztrapńování vlastního dítětě a jeho tlustá, holá prdel. Krauz je druhý zoufalec – umí své hosty pouze trápit, zesměšńovat a ponižovat …asi mu v životě něco nevyšlo. Proč se mu toleruje Show, když ani neumí vest normální rozhovor. Nejraději bych mu v přímém přenosu konečně řekla : prosím Vás, udělejte nám radost a jděte už konečně do pr…! Jinak ještě ke včerejšku – ta nevkusná “ hnědá “ píseň od skupiny Buzerant tam byla určitě cíleně ….

6
okkvp
Reagovat

Na Krausovi je především hodně vidět, že jej někteří hosté nebaví, neberou, neví moc co s nima (nestáli mu za poctivější přípravu) a pak je akorát tak kyselej. Tu Dusilovou jsem nějak blbě vnímala, slyšela, nicméně tepláčky jako výchovný prostředek mi přišly z včerejška nejlepší. Vlado to sice ustál (useděl) se ctí, ale působilo to jako pozvání/účast z povinnosti. (pro obě strany)

9
priznivec.obecny
Reagovat

Na tyhle Vyvolené jsem nekoukala, ale vás jsem tady četla a pokud jsem se zrovna strefila v čase, kdy jste se tu bavili, tak jsem si je pustila na netu. Stihla jsem například vojandu Romanu a záchvat smíchu Vlada a taky momentku, kdy se Romana rozhodla bojovat a dala nebývalý projev spojený s Pánem Bohem před Buldokem a Zdeničkou – to nemělo chybu. Ale Vlado se mi líbí, takže si pak tuhle talk show pustím na yt. Doufám, že Vlado se začne v nějakém pořadu objevovat, že bude schopný se nějak uchytit, protože, například, ten jak se začně smát, tak mě samotnou nakazil tak, až mě kolikrát rozbolelo břicho od smíchu (Romanin upatlaný trpaslík…). Hezky se na něj kouká a je prostě charismatický. Ale musím dodat, že si nejsem jistá, jestli Vlado na to má, což mě se totiž opravdu tak zdá a tudíž zároveň i mrzí :-(. Říkám, mě by se v show bussinesu líbil…

10
cathy
Reagovat

Tak ten závěr u Krause byl hodně trapnej! Vlado je dobrej, že to ustál s grácií.
Jenom jsem si myslela, že Kraus je trošku vyšší třída – no, omyl….

11
EvíkEva
Reagovat

Je trapné jak Kraus neustále poukazoval na Vladkovu sexuální orientaci, což je v televizním pořadu jedno a nikdo to neřeší.

12
sa_rah
Reagovat

Je fakt, že Čtvrtňa (ač je mi jeho styl humoru blízkej) už je dost za zenitem výkonu, akce „tepláky“ působila poněkud trapně.
Co se týká Vladovy návštěvy u Krause, nějak to nebylo ono, mezi moderátorem a Vladkem čněl tak propastný rozdíl ve všem, až to za oči tahalo. A i tak ostřílený bard jako je JK to těžko vyrovnával.
V porovnání s pokecem z roku 2006 dnes působil Vlado dojmem stárnoucího jedince s dost omezeným rejstříkem, kterej navíc pořád neví, co se sebou. Což je v 35 docela smutné.

13
Ananas
Reagovat

@sa_rah:
Bohužel, je to tak. Přešlapování na místě.Tenkrát před osmi lety to bylo milé a humorné, byť i nechtěně. Holt nevstoupíš dvakrát do téže řeky.

Přidat komentář