Panáček v reality show

Vladko Dobrovodský se stal vítězem VyVolených 2013

29. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

image

Tak Vladko vyhrál i letošní ročník VyVolených. Než Scalex napíše nějaký rozbor letošního ročníku a jako, že určitě napíše, pojďme si popovídat o Vladkově vítězství, řádně ho rozebrat a podrbat.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 597
1
Wanna be your monster
Reagovat

No musím říct, že finále mě moc nedostalo..taková rychlovka, strojené, bez slavnostní atmosféry, i TP byla v teniskách…

Jako by čtvrtá řada skončila jen tak lusknutím prstu.

Nicméně jsme ráda, že to Vlado zvládl a těším se, co nám naše nově vzniklé celebrity ještě předvedou a o kom z nich ještě uslyšíme. :)

2
Bohdan
Reagovat

Já televizi nemám a přímý přenos panáček neustál, takže bezprostřední dojmy zatím nemám. Ale s výsledkem jsem spokojený. Já to Vladovi moc přál.

5
eli
Reagovat

Dopadlo to tak, jak melo. Vyhral ten nejlepsi.

6
Bohdan
Reagovat

4 Monika: Děkuji. :)

7
majda
Reagovat

nejlepší??????

8
hledice
Reagovat

jsem moc ráda, že to Vlado vyhrál..moc mu to vítězství přeju..

jen mám pořád na paměti ty hnusy štábu..a nějak to stále nemůžu překousnout…zkrátka pachuť, neumím to popsat..

9
Melek
Reagovat

Velká gratulace, vyhrál ten nejlepší. Pája byla dobrá holka, ale Vlado byl výraznější a vtipnější, myslím, že vyhrál zaslouženě. Byl to můj velký fanoušek :) Oběma finalistům (i dalším exvyvoleným) přeji hodně štěstí :))
(jo, dojalo mě to, tak jsem trochu sentimentální :))

10
haha
Reagovat

Špatný vítěz NEhvězdné řady. Co dodat, Prima dělá dobré show, ale vždy je okoření několika zrnky něčeho, co do nich nepatří a nad čím fanoušci kroutí hlavou. Přitom taková all-stars řada by pro ně byla snadná práce a doslova na hrsti by měli tuny diváků na několik měsíců, protože tohle by si nikdo ujít nenechal – velká setkání největších hvězd všech řad po letech a jejich vzájemné působení ve vile. Prima ale některé největší hvězdy dala do kupy už ve čtyřce a potenciál využila tak na 15%. Jejich chyba, jen je škoda, že tam nikdo trochu víc nemyslí. To je pro mě největší chyba letošní řady, ne pořád dokola omýlané zásahy štábů a manipulace, které bez tak vznikly v hlavách lidí. Největší chybou je, že toto byla taková mixka klasické řady, all-stars řady (Vladko, Regina, Nikola z HP) a vip řady (Jafar, El Nino, dejme tomu Eva). A to by se dít nemělo, protože to ten potenciál nikdy nevyužije. No co, máme to za sebou, v Talentu vyhraje Sýkora, mě odvezou a Prima si ty svoje show může strčit někam :D

11
Monika
Reagovat

z grandfinale jsem celkove taky zklamana, cekala jsem vyssi uroven, vsechno bylo prilis rychle, odflaknute, bylo znat, ze i Prima uz to chce mit co nejdriv za sebou a skoncit s timhle prodelecnym poradem..

12
okkvp
Reagovat

Vyhrát si za odvedenou práci – zábavu, ale i taktiku nikdo jiný nezasloužil, šek za vítězství je v těch správných rukou. S Pavlínou si zasloužil si vyhrát větším rozdílem, ale chápu, že antihlasů bylo jistě dost (kolik, to můžeme bohužel jen spekulovat, zvlášť když neznáme předchozí výsledky v počtech hlasů).
Pro mě bude Vlado opět nejvýraznější postavou téhle řady VV, ale hned vedle něj Růžena, Lucie, Nikola s Jafarem. A nezapomenu ani na „mimoně“ Ládíka, který se sice zdánlivě vezl, ale měl několik skvělých momentů (břišní tanečnice např). Na finalistku asi taky hned tak nezapomenu, ale zcela určitě to bude jen pro ty její pro mě neskutečně otravné jeky týýý vogo atd… a věčně otrávené ksichty – ty mi zůstanou v hlavě jako vykřičník, že takhle by finálová dvojka/trojka neměla vypadat.

13
Wanna be your monster
Reagovat

11 – Podle rozhovoru byl výdělečný (ale asi míň než čekali).

14
Mirek
Reagovat

Nevíte někdo kolik v první řadě dostal Vladko z těch jedenácti milionů čistých peněz bez těch věcných cen, dovolených atd.?

15
Ext
Reagovat

Moc me baví tyto stezky o podobě letošních vv..

Toto byla soutěž, kde rozhoduji diváci a zde se také ukázalo, ze čím větši je jejich vliv, tak tím jsou nespokojenejsi..

Budiž to poučením mně pro mě pořadatele i mně pro mě diváky, jaké jste si vv udělali, takové jste je dostali..

A doufam, ze po tomto konci se alespoň ti největši spradatele spikleneckych teorii nad sebou zamyslí a mně pro mě přistě nebudou kazit svými hlopupymi psouky ostatním zábavu..;)

16
Jerremy
Reagovat

12 okkvp
Zname jenom tohle, ale asi tezko z toho neco vydedukujeme: –
El Nino ziskal: 22870 hlasu (13% proti Vladovi) / Vlado: 153050
Zdenka ziskala: 16421 hlasu (16% proti Nikol) / Nikol: 85268
Thomas ziskal: 62349 hlasu (20% proti Vladovi) / Vlado: 249395
Paja ziskala: 112320 hlasu (27% proti Vladovi) / Vlado: 303680

17
fx
Reagovat

14:
3.600.000 Kc… Ale cela vyhra se jeste dani, takze z tech penez musel hlavne zaplatit dan z vyhry (z 10 milionove vyhry celkem 2.000.000), takze cash mu mohlo zbyt cca tech 1.600.000 Kc. Letos vyhral ctyri mega…

18
anja
Reagovat

15 áá návštěva z koreje :D

19
Monika
Reagovat

Dobra byla Zdena Regina, kdy popisovala, ze ji vysel Vlado jako vitez. Hlavne, ze ve vile rikala, ze podle karet to bude damsky duel s blondatou vitezkou:-)))) Tyhle kartarky, to je neskutecne peklo, lhari co vydelavaji na hlouposti lidi.

20
Jerremy
Reagovat

19 Monika
To vis, karty nepočítaly s Vladkofans :))
Ale blondýna ve finále byla :))

21
Prochor
Reagovat

Teda když jsem po přímáku přepnul ze zvyku do vily, kde byla tma a ještě spadnul Panáček, tak jsem si připadal jako Vladko, když ho zavřeli po duelu na samotku.
Jak tady někdo psal tak afterparty by nebyla po grandfinále špatná aby VV nepůsobily tak useknutě. Tímto děkuju moc panu Durčákovi za video.

23
nee
Reagovat

Moniko – moc děkuju

24
Evik 2
Reagovat

Děkuji všem na panáčkovi za komentáře, byli slušné a vtipné… Vlado si výhru zasloužil.. a i kdyby pozvali do VV kohokoliv z předchozích třech řad, na Vlada nemá nikdo.. má schopnost vlézt lidem do hlavy a do srdce… moc mu tu výhru přeji a ať už nikam proboha neleze, protože jsem měla včera večer málem infarkt:-) :-) .. měj se moc krásně Vlado…

25
Leona
Reagovat

Ještě k těm výhrám – Vlado dostal v 1. řadě 3,6 mil. čistého – to už zdanila Prima, pokud vím, za to si koupil druhý byt. Vyhrál pak další byt, auto (které má dodnes Toyota RAV), elektroniku, oblečení a zájezdy za 600 tis., které však dal exVV. Četla jsem, že těch 5 mega bude muset zdanit, ale v 1. řadě už nic nedanil. Tož tak.
Jinak velké gratulace Vladkovi, fakt je králem VV, dokázal pobavit, naštvat, být k sežrání, určitě mu pomáhá velice pěkný exteriér. Pořád mám pocit, jako by vypadl z nějaké latinskoamerické telenovely. BTW říkal, že po prvních VV přišel o reklamu na vlasy (event. nějaké šampony), když se ostříhal, tak snad letos to yjde. Bude mi kluk chybět, ale snad ho nějakým způsobem budeme vídat.

26
ivakub
Reagovat

díky panáčku a všem tady za komentáře, ráda jsem si početla,mějte se krásně a všem VV a hlavně Vladovi
přeji krásné Vánoce …………

27
Agent
Reagovat

25 Ano,daň za VV1 zaplatila Prima,takže nic neplatil.Za VV4 daň Prima neplatí,tak si ji musí zaplatit sám.Po zaplacení daně bude výhra činit „pouze“ 4 250000.

28
gabisollis
Reagovat

Tak jsem vcera i zaslzela dojetim.:-)ale faktem je,ze to mohlo byt slavnostnejsi.i ten Vlado a Pavlina s tim oblecenim neladili ani trochu.Sluselo to kupodivu Lucine,Nikole.No a Eva ta to zase silne prepiskla.Se ji to v hlave trochu pomotalo a myslela si,ze je Hollywoodska star.:-)

29
Agent
Reagovat

Prosím,prosím,nemáte někdo celkový seznam všech duelů,kdo s kým v duelu byl a kolika procenty duel končil.
Předem moc děkuji.

30
gabisollis
Reagovat

Jeste jsem zapomnela-Romana byla nejaka nastvana.jako kdyby ji az pri finale doslo,ze nevyhrala,ale mohla to byt unava.jinak tu sedim u kafe a nemam co cist.:-)panacek mi bude chybet i kdyz nektere komentare byli k necteni,ale prevazovali ty ctive.:-)

32
Jarmil
Reagovat

Ještě že je už konec. Vladko se vrátí do reality kde ho nikdo nikdy nebude mít rád, on taktéž neumí mít rád… Bude dál sám nešťastný i se svými prokletými milony…

33
Raduna
Reagovat

Teď už máme, co jsme chtěli – do roboty zvesela!
(pro pamětníky, které tato píseň v dětství ráno budila z rádia :-))
Ale co budu teď sledovat, když se budu chtít fláknout?
(a pak i jako závislák – musím vědět, co nového i kdyby čert na koze jezdil!
No, kdo hledá, najde – ráda se budu vracet na Panáčka, díky vv4 jsem ho objevila a bylo tady příjemné trávit ten kdekoli a kdykoliv ukrádaný čas v dobré společnosti panáčkovců

34
Extasy of St.Theresa feat. Vladko
Reagovat

Tak končí naše komedie.Zlo prohrává a dobro žije.Vám, paní, vidím, se slza v oku blyští,že chodí to tak pouze na jevišti.V životě našem opačně to bývá –tam dobrák úpí, vrch má duše krivá.Jak ale říkám na každické štaci:svět bude lepší, dáme-li si práci.Je marné žehrat, modliti se zdrávas…
 

35
upsik
Reagovat

Závěrečné zhodnocení VV4…

1) Můžete nesouhlasit, ale podle mě nasazením Vlada na počátek VV4 ztratila RS jakýkoliv svůj smysl (až po měsíci = jiný spád a průběh). Vítěz byl od vstupu do vily předem znám „kult Vlada“. Bylo na něm vidět, že největší práci mu dalo maskovat tuto skutečnost. Frustrace u soupeřů byla evidentní, zvlášť když si hrál celou RS jak chtěl a průběh s jistým výsledkem si okatě užíval, doprovázené „vražděním beránků“. Na druhou stranu, který blázen by si nešel pro jistých 5 mega ?

2) SMS hlasy – drtivý nezájem lidí.
15 duelů – do 3 mil. hlasů (včetně facebooku)! SMS vynesly jenom pár mega!
Pokud fanoušek poslal v průměru 10 hlasů při duelech, pak je výsledek ještě větší katastrofa !!! Co to znamená ? Ve finále Pavline poslalo SMS hlas méně než 5 000 lidí ???

3) sledovanost – výsledkem je remíza.
Průměrná sledovanost celé RS VV – 4% lidí (večer je u TV 25 – 30 % pupulace). Bez pořádné změny je tento formát nadobro pohřben.
Jako pozitiva lze brát jenom sledovanost na PRIMA LOVE a online kamery, tam tento formát evidentně patří, ne však při těchto nákladech (licence).

Na závěr :
Škoda, že Pavlina za svoji účast vyfasuje méně než 100 000 před zdaněním (na finalistu dost málo) :(

36
Prostě já
Reagovat

Tak nakonec to skončilo dobře, i když ten rozdíl měl být mnohem větší. Je vidět, že antivladkovců je víc než jsem si myslel a zabojovali hodně, ale naštěstí to nestačilo :)

37
:-)))
Reagovat

Veká gratulace Vladkovi, vyhrál naprosto zaslouženě. Povedlo se mu určitým způsobem zařadit mezi legendy, když vyhrál jeden typ show 2x, a s výhrou ať naloží přesně podle jeho představ.
Jinak finále slabota, o malém finále den předtím se snad ani nemá cenu zmiňovat. I ty sestřihy nejlepších okamžiků bych si tedy taky představovala jinak a ani toho notáře jsem se nedočkala :-). Terezka mi chvílemi připadala se svými poznámkami, že se snaží upozornit na to, že ne všechno je z její hlavy a musela se řídit scénářem (ale to je můj subjektivní pocit).
Určitým způsobem jsem ráda, že tahle konkrétní divně nepovedená show je u konce, i když mi to určitě bude chybět.
Díky panáčkovcům a Panáčku za vtipné postřehy a komenty.

38
Jenny
Reagovat

Dobré ráno, panáček včera přece jen spadnul a já z celého srdce strašně moc děkuju Sadrajovi za odkaz na online TV, protože jsem viděla skoro úplně všechno! Vladkovi bestovky znovu ukázaly, že Vlado je fakt král – vůbec se nedivím tomu nárustu během finále. Skončilo to tak, jak mělo :)
(Lůce to neuvěřitelně seklo, Eva chytrá horákyně, při zhasínání vily jsem zamáčkla slzu, při Vladově loučení s vilou mne trochu zamrazilo, že ta jeho psychika je fakt na hadry). Nejvíc mi budete chybět vy, panáčkovci milí :)

39
Kawi
Reagovat

OT – jestlipak jste zaregistrovali, že po poplakání si ve vile před vstupem na grand finale si Vlado nevzal kufřík a nechal ho na stole ?
copak v něm asi měl ?

40
Kawi
Reagovat

ad 38 dodatek..
… že by nevzal k PP, aby mu ho náhodou nezprivatizovala schránčlivá Romana ?

41
Jenny
Reagovat

39 zaregistrovala:) volala jsem – Vlado, kufřík :)))

42
Ananas
Reagovat

Dobré ráno, večer jste mi spadli, bylo mi tak smutno, že jsem si i četla Novotného reportáž ze studia ( nebyla tak špatná). Teď si mne žádá rodina. Budete tu někdo večer, doufám! Potřebuju se z toho ještě vykecat!

43
Milena
Reagovat

Velká gratulace Vladkovi! Mám radost a doufám, že ho ještě někdy někde uvidíme.

44
nee
Reagovat

Vladovi blahopřeju, za tu výhru si bude moct dopřát opravdu dobrého psychoanalytika….

45
Jerremy
Reagovat

Sledovanost „GrandFinale“

VyVolení – Duel / Prima / 20:15:11 / 651tis
Rating 15+: 7%
Share 15+ : 16%
Share 15-54: 19%

46
Foxy
Reagovat

Vlado vyhrál a snažil se tlačit slzy, jednu jsem zahlédla. Je mi ho líto, ani za ty peníze si novou hlavu nekoupí. Nejhorší pro něj je, že teď už bude zase jen sám se sebou, a na každém rohu nepřítel, co mu potencionálně vrazí kudlu do zad. :) tak good luck
PS: na kariéru herce ty herecké výkony a scénky byly příliš průhledné, takže tady na tomto poli mu to asi neklapne

47
Foxy
Reagovat

V roce 2005 měl jindra cca 550 000 hlasů a vlado cca 620 000 hlasů, tak to bylo dost těsný. letos na to každej dlabal, jen Vladkovci se semkli, tak proto takový rozdíly ve výsledcích.

48
Ladeenka
Reagovat

Vlado si zapomněl kufřík se sladkostma ve vile, ale kdo by myslel na čokoládu, když právě vyhrál :) Vyhrál nejlepší, zasloužil si to. Byl můj fanda v jedničce a čtyřku jsem začla sledovat kvůli němu, byl to dobrý tah. A na začátku bych vůbec neřekla, že to vyhraje. Tipovala jsem Láďu první dny, pak Nikol nebo Mirku. Ale Vlado je osobnost, všechny zastínil.

K finále – prostě jen duel bez vracení do vily. Mohli jim dát slavnostní oblečení aspoň. Největší překvapení večera – nahá Eva, super Zvěřina a pokorný Thomas.

49
Nu
Reagovat

Foxy
46
ono když máš za zády 5m a víš že lidi bavíš můžeš i vařit. A když ho nějaká TV někam dá budu se na to dívat (na Ni ne).
Lidi mějte se!

50
Nu
Reagovat

Ladeenka
48
Přála jsem to jen Vladovi, ostatní stáli za … .
Mirka byla nějaká zdeptaná (bylo jí to líto), že Pája nepřinesla peníze dom.

51
Ladeenka
Reagovat

Mrzí mě, že po finále nepokračovalo společné posezení a pokec jako to bývá v Survivor. To bývá ta správná tečka. S těma našima závistivcema by to ale asi nebylo to pravé ořechové…

52
Poštovní holub
Reagovat

15 – Že by se nám probrala mrkev? Moc pěkné počtení.:)))

53
Bohy
Reagovat

Pokud někdo nestihl finále : https://www.youtube.com/watch?v=rSud2tyNtVw ! :)

54
Extasy of St.Theresa feat. Vladko
Reagovat

Ja jsem to Thomasovi teda nesezrala.

55
XY2
Reagovat

Bože, to je najednou času:-)

Dovolím si napsat dík Lorenzovi za jeho grafický projev, jednička s hvězdičkou, pobavil nemálo:-)

56
Ananas
Reagovat

52-
Holoubku,
Hlavně žádné stezky!
:))

57
Ananas
Reagovat

51-ladeenka
Navečer mi zmatený epg sliboval ještě vilu živě, tak jsem chvilku zadoufala, ale pak se sám opravil.
Asi by to byla hrozná křeč. Viz megahypersuperpárty.

58
juliet
Reagovat

Bohužel jsem se nemohla dívat v tv a teď bych si to ráda pustila, akorát na iprima to ještě není:/ myslíte, že to tam vůbec ještě dají?

59
Poštovní holub
Reagovat

56 – Když, tak jedině dějové.:)A klikaté.

60
Ananas
Reagovat

55-xy2
Ne tak úplně, na mne se valí všechno to, co jsem celou dobu odkládala…

61
Melek
Reagovat

dalibor.durcak
Velké díky za video i za fotky, krásně vystihují celou duelovou atmosféru víc než celý PP :)))

62
Poštovní holub
Reagovat

Všechny zdravím a moc se těším na Scalexovo shrnutí. Věřím, že bude.:)
Lákal jsem ho do malé ložnice, ale nevyjádřil se, asi bych se mu nelíbil, ale i tak je to můj velký fanoušek. A taky Lorenzo a taky…. /dosaďte si sami:)/

63
XY2
Reagovat

60 – to se zmákne, už mám za sebou dneska první cukroví.

Jindy v tuhle dobu, jsem čuměla, jak vstávají a poskakují s kartáčkem na zuby kolem stolu:-)

64
quietriot
Reagovat

jj taky bych se moc rada podivala na reunion :). Luciny a Thomasovi ‚komplimenty‘ byly nadherna. ‚On nema lasku ja mu to hrozne preju protoze ted ji citi‘ – skoro jsem se u te Luciny rozneznila :D. Je videt ze prohrat nad kucharem ze zavodky/sberacek mandarinek pro ni byla velka rana.

Dalsi co potencialne nemuzou prekousnout ze je Vlado naprosto prehral a rozdrtil: Romana, mozna Eva a dokonce bych tipla i Ladu.

Slizouni jsou kapitola sama pro sebe.

Jinak Pavlina si samozrejme tech 27% nezaslouzila ale budiz. Stejne me mrzi ze finale nebylo Vlado, Jafar, Lucina (Nikola). A je mi lito ze jsme vice nepoznali Martina.

65
Ananas
Reagovat

63-
Což cukroví, to se dalo, plácla jsem si tablet na linku. Ale činnosti vyžadující zapojení mozku, dopisy, faktury ( to bude upomínek!)

66
quietriot
Reagovat

Doufam ze dnes daji cele finale na web

67
banán
Reagovat

48 = prozření Thomase. Pragmatické důvody, Vlado by se mu náramně hodil do jejich putovního cirkusu Buldočince, se kterým prý objíždí diskotéky a hází mu to pár tisícovek. S Vladem by si mohl účtovat daleko více. Tento ,,projekt,, mu za pár týdnů bez něj umře sám.
S Vladem by žil déle. On mu do toho stejně nepůjde. Doufám.

68
XY2
Reagovat

65 – tohleto mi nehrozí, to už mám za sebou:-)
Ale nejsi žádný ořezávátko!

69
Jerremy
Reagovat

35 upsik
SOrry, ale s bodem 3 nemuzu souhlasit.
Pises, ze prumerna sledovanost je 4 % z vecer koukajicich.
Zalezi, zda se bavime o „Ratingu“ (tj. kolik domacnosti vlastnicich TV zaplo dany program a naladilo jej) nebo o „Share“(coz je podil domacnosti se zapnutou TV sledovalo celou dobu dany program – Share je jeste rozdelen dle veku
na Share15+ a Share15-54).

Takze abychom si to ujasnili:
Rating se pohyboval kolem 4-5%
Share15+ se pohyboval kolem 9-10%
Shrare15-54 se pohyboval kolem 11-13%

Jestli sledovanost pomohla Prima Love? Ano.
I kdyz ja osobne myslim, ze tenhle typ poradu spis patri na Prima COOL.

70
MM
Reagovat

Dobrý den, včera jak spadl panáček tak už jsem se sem nedostala a tak to píšu dneska. Přišla jsem na to, koho mi připomíná Vladkomáma – Zuzanu Bubílkovou. Jo a hrozně mě mrzí, že to prima včera tak usekla a nebýt některých panáčkovců tak ani nevíme, co bylo dál, za což jim veliké díky.

Přemýšlím nad tím, co řekl Thomas o tom jak peníze nekazí lidi, Vlado kuchař atd. Bylo to upřímné nebo jízlivé?

71
pavliq
Reagovat

70 MM – Podle mě to Thomas moc upřímně nemyslel, ale udělal to proto, že by asi Vlada rád zmermomocnil do té své kočovné show, tak se mu musel nějak vlichotit. Před pár dny sem někdo dával odkaz, že na setkání s VV má Thomas už i plakát a stojí na něm, že přijde i Vladko.

72
Monika
Reagovat

Eva az chorobne touzi byt slavna, dela ji dobre, kdyz se o ni pise v mediich, proto ty odvazne saty. Je ji jasne, ze v nich bude budit rozpaky, dostane se na stranky bulvaru, takze svuj cil to splnilo.

Thomas mi vubec neprisel pokorny, tezko by Tereze odpovedel, ze mu to nepreje, na to nemel koule a nechtel v grandfinale delat zlo, ale po celou dobu prenosu na nem bylo videt, ze je nejvic ze vsech nastvanej, ze Vlado bude znova kralem.

73
hledice
Reagovat

70 MM

určitě to byla ironie a jízlivost…že Vladovi ty peníze nezkazili charakter, protože byl dál kuchařem – rozuměj: peníze rozfofroval a nezbylo mu nic jiného než zase jít do kuchyně….

74
Tína
Reagovat

Neposlala bych ani korunu. Natož Vladečkovi. Se všemi si zahrál pěkné divadlo.

75
Leona
Reagovat

U toho Tomase jsem měla pocit. že to snad bylo i upřímné, určitě si četl na internetu a zjistil, že jaho „nenávist“ vůči Vladovi mu vůbec ale vůbec nepomáhá. Nakonec má před sebou snad i trestní obvinění, v každém případě exekuci a ten exVV cirkus po diskotékách určitě není to pravé ořechové a hlavně, možná, že už to teď skomírá na souchotě. Podle mne Vladko si vymohl smlouvu, že nebude muset být Primě nijak dlouhodobě zavázán, takže nevěřím, že by nějak – zvláště s touto skvadrou – jel a předváděl se. Mám ještě jeden pocit, a to, že Romaně teprve včera došlo, že to vlastně prohrála, možná už něco zahlédla na internetu, jak byla prezentována (a jak se sama prezentovala, viz svlíkačky, sprosté výlevy, alkohol, neustále kouření atd.).
Ještě bych měla poznámku k pisatelům někde výše, kteří mají opět „strach“ o Vladovu psychiku. Po VV1 to ustál, i když byl v daleko horší situaci, absolutně nepřipraven na obrovskou popularitu i nenávist – s VV1 žilo tehdy opravdu celé Česko. A přesto dokázal odjet do zahraničí, naučit se španělsky, pracovat zpočátku třeba i manuálně. Tohleto neudělá žádný psychicky nevyrovnaný člověk. Dneska už je někde jinde, má svůj okruh přátel, kdykoliv sedne na letadlo a bude ve Španělsku. Takže o něj opravdu strach nemám. On si peněz váží, je velmi pracovitý, takže možná, že za pár dní se bude zase ohánět s Čendou v kuchyni. BTW co je to za restauraci, že bych někdy přišla?

76
Kapi
Reagovat

70 MM – co bylo dal? kde to najdu, prosim?

77
hledice
Reagovat

já bych tak přála Vladovi, aby vzal rozum do hrsti, zbalil 5 mega a odjel do světa…
doma z něj rodina bude zase tahat peníze a on neodolá..

78
Ananas
Reagovat

70-MM
Asi od srdíčka to zrovna nebylo, kdoví, jestli z vlastní hlavy, ale aspoň projevil jakous takous inteligenci a promluvil adekvátně situaci. Taková Lucyna zůstala Lucynou, ať už řečí o Vladovi, tak předtím, když jí TP dala možnost připustit, že lidi se vycvičit nedají. Zasekle vykřikovala, že se jí to podařilo na 200procent. Pravda, leccos a leckoho ve vile zmanipulovala, ale pozitivní motivací. Naprosto jí chybí pokora a sebereflexe.

79
MM
Reagovat

76 – na chlívečku ze včera jsem našla video, které někdo vložil

http://www.youtube.com/watch?v=V9Iz8OaSxCw&feature=youtu.be

80
pavliq
Reagovat

70 MM – https://www.facebook.com/events/612395298795790/

Tohle je ta akce s VV

81
MM
Reagovat

78 – máš určitě pravdu. Zato se mi moc líbilo vyjádření Petra Zvěřiny, tam myslím to bylo upřímné.

Pořád všude hledám jestli nebude nějaký pořad co se dělo potom a nikde nic a přitom si myslím, že na tom by Prima docela utržila

Ještě že ofiko stránky VV trochu doplňují

82
tosenato
Reagovat

35 – můžu jen souhlasit, na předchozí řady jsem se aspoň občas koukla, ale v okamžiku, kdy se na obrazovce objevil Vlado pro mě byla tahle série ztracená. Nebylo to vůči ostatním ani trochu fér, Vlado tam měl bát jen jako host a ne celou dobu. Na rozdíl od ostatních věděl, co to obnáší, být někde x týdnů zavřený a tím pádem měl nezaslouženou výhodu. Čistě podle mého názoru to bylo účelové one man show a ne aspoň přibližně fér soutěž.

83
Ananas
Reagovat

75-leona
Mám dojem, že vaří někde v nemocnici.
Ustojí to, ale:
Řekla bych, že mu zkončilo jedno z nejkrásnějších životních období, z vily vyjde dost do prázdnoty.
Španělsko daleko, Octavia neviděl přes rok ( proč?)
Kolik má přátel? Marcelu a koho blízkého dál.
Čenda dobrý, ale asi to v práci nebudou jen samí Čendové…

84
MM
Reagovat

80 – to jsem vlastně už někde četla ale předpokládám, že Vlado o této akci nevěděl (leda přes zpovědku) a že na tohle nepřistoupí. Asi fakt Thomas myslel, (jak to tady někdo už psal), že Vlado bude pro jeho pořad tahákem

85
tosenato
Reagovat

Ale sakryš, omlovám se za překlep – samozřejmě být, a ne bát…

86
Ananas
Reagovat

81-MM
Zvěřina skvělý.
Taky Nikol potěšila uznáním, že z venku bylo vidět, jak štáb nakládal. Ale svoji prohru myslím ještě nerozdýchala.
Zkusím večer zatnout zuby a kouknout na VIP zprávy.

87
MM
Reagovat

86 – souhlas
Ve VIP o nich bude??? To jsem nevěděla

88
Crazy lady
Reagovat

Ahoj panáčkovci.
Můj dojem z těch přání nebo nepřání výhry Vladkovi od exvyvolených je, že opravdu upřímně to přáli jen Zdena-Regina, Zvěřina, a kupodivu Martin.
U ostatních to byla přetvářka, někdo to zabalil do slovíček (Niki, Lůca) a někdo tooo…..tamto. A takovej Emil – škoda slov.

89
MM
Reagovat

88 – co řekl Emil? Uniklo mi to

90
Crazy lady
Reagovat

89 – Emil toho řekl hodně, ale vlastně neřekl nic. Kdyby mu nesebrali mikrofon, tak mektá ještě teď. A jeho výraz tváře mluvil za něj.

91
Ananas
Reagovat

87-
Nevím, ale mohlo by, kde už jinde?

93
jenka
Reagovat

78 Ananas – Lucka se vyjádřila dokonce o splnění na 1000% Ovšem tajila vše dokonale, ani ti největší šmíráci nepoznali, že všichni ve vile skáčou jak Lůca píská. Že si nevypískala vítězství nebo alespoň účast ve finále :-D

94
MM
Reagovat

Ještě poděkování všem,, kteří sem dali záznamy ze včera – moc děkuju

95
Melek
Reagovat

Podle mě Nikol už překousla, že vypadla, a za vítěze je ráda. Vdyť by to pro ni byla celkem potupa, kdyby vyhrála Pája, která byla půlku soutěže téměř nevyditelná.

96
Ananas
Reagovat

93-jenka
Pravda, 1000, 200 řekla Pája.
Šmíráci leccos poznali, vilani nikoliv. Stejně jí to nakonec bylo málo platné:)

97
hledice
Reagovat

82 tosenato

já s tebou musím zásadně nesouhlasit…jak se to hraje, co diváky baví, se mohli podívat a připravit všichni..to že tam byl Vlado po druhé, nebyla pro něj žádná výhoda, možná naopak: všichni věděli, co na něho platí, jak na něj hrát …to že zvolili taktiku jít všichni za každou cenu proti němu / s obrovskou podporou štábu/ jim zatemnilo mozky a zapomněli hrát za sebe a bavit diváky…přitom jim to Vlado ze začátku radil a připomínal..

98
Evik 2
Reagovat

A já Vlada chápu, člověk dá rodině vše co může i nemůže a když čeká odezvu žádná není… a jsem ráda, že se od toho oprostil a buduje si svůj život… protože ten je velice krátký… neznamená, že rodina je všechno i v rodině jsou křiváci.. a asi každý má s tím své zkušenosti…. tak Vlado hodně a hodně štěstí a radosti…

99
MM
Reagovat

Máte někdo přehlae dkoho Vlado vyřadil? Já myslím: El Nino (mimochodem včera zajímavá píseň její text je na ofiku), Thomas, Sysla, Růžena, Elmex a kdo ještě to byl? Nějak na to nemůžu přijít

100
Iva5
Reagovat

Ahojte všichni :-)
Někde tady výš jste psali, že Vlado pracuje v nemocnici, ale už několikrát bylo zmíněno, že pracuje v restauraci. Dokonce to říkal sám Vlado

101
Evik 2
Reagovat

97-hledice taky jsem to tak vnímala, souhlasím

102
surikat
Reagovat

75 – Leona – Vlado se jednou zmínil, že vaří v Dejvicích, a ještě jindy něco o sokolovně.

103
MM
Reagovat

Omlouvám se za překlepy, mělo být: Máte někdo přehled…

104
MM
Reagovat

100 – Před osmi lety vařil v Motolské nemocnici a teď vaří opravdu v Dejvicích v nějaké restauraci ale nevím jak se to jmenuje

105
Ananas
Reagovat

99MM
Pak už jen Pája.
Ten rozhovor si pustím víc v klidu, ale ten titulek je teda pěkně uhozenej.

106
Bodlak
Reagovat

K te diskutovane one men show Vladka. Uz chapu to kviceni MRKVE ve chvili kdy El Nino (a pak dalsi) si ukecal palce a pak sel domu. Mam pocite ze to byl prvni kteremu doslo ze tam dela komparz pro Vlada. A kdyby nebyla pokuta ve smlouve tak mam pocit ze by ve vile zustal Vlado sam.
Nekdo tady uz pouzil primer z fotbalu. Ja rad koukam na golf a tak pridam jeste jeden. Jak se budou citit hraci kdyz si na lokalni turnaj pozve poradatel spicku PGA tour?
Takze vetsina exVV muze nadavat jenom na ten stab. Treba to dela a my se to nedozvime.

107
MM
Reagovat

105 – Přesně tak ten titulek mě hodně vytočil ale co už čekat od Blesku, že

Kdo vyřadil Martina? Ten se mi včera fakt líbil

108
Ananas
Reagovat

104-
Díky za upřesnění, tu dezinformací jsem tu psala já:( , pardon.
Dost často vzpomínal, tak se mi to popřehazovalo.

109
Anonymní
Reagovat

Zdravím.
Vlada jsem měla od začátku soutěže za svého jediného fanouška a soukromě jsem si ho nazývala Vladosaurem.Protože převyšoval všechny (tedy kromě Jafara) nejen fyzicky co do výšky,tak i osobnostně.
Reality show je založena na principu zobrazení „reálného života“.Všichni účastníci této i jiných reality jsou většinou nazýváni „hráči“.No nevím-z počátku bezesporu „něco“ nebo „na něco“ si hrají.Ale s postupem času se uvolní,zapomenou a přestanou vnímat kamery a začnou to být oni, tak jako v reálu.Nevěřím,že by někdo dokázal něco přehrávat více jak 3 měsíce.Proto si myslím,že Vlado zvítězil právě proto,že nic nemusel hrát (i když si paradoxně on sám tak rád hraje-viz. radostné plnění většiny mrkvoúkolů,vymýšlení svých úkolů pro ostatních,různých lumpáren apod.).
Mrkvoni v čele s vrchní karotkou ŠŠ mu paradoxně průběžným házením klacků pod nohy(jak včera řekla trefně i Nikol) neskutečně dopomohli k vítězství.Napadá mě-byl to záměr?To jsme se tady na panáčkovi vztekali a nadávali na tento fakt zbytečně-bylo to cílené?Nevím,nerozumím,ale asi ano.
Vlado je člověk se spoustou kladných charakterových vlastností-v dnešní moderní době opravdu nezvyklá slušnost obecně,slušnost k ženám,je vtipný,má osobní kouzlo,….víme,o čem je řeč. A stejně,jako u nás ostatních má jeho povaha i své stinné stránky.Jeho „kostlivec ve skříni“,vytežený většinou při štábním psychoúkolu, jej vždy mocně ovládl a dostával jej do polohy,na kterou jsem se nerada dívala.Mezi námi a jím je ale asi jeden veliký rozdíl-i kdyby vyhrál 2x nebo 3x tolik co včera,bude sám.Včera při odchodu z vily,když se loučil,řekl něco ve smyslu „sbohem domov i když jen 3 měsíce…“ To je to,o čem píšu.
Proto mu přeju,aby nějakým způsobem zkusil zapracovat na svém budoucím životě,aby nemusel „svým domovem“ nazývat vilu vyvolených a nemusel být sám.
A jinak-Thomasovi jsem v té jeho pečlivě vyslovené včerejší řeči ohledně Vlada nevěřila ani slovo,stejně to určo myslel tradičně ironicky,akorát volil velmi pečlivě slova,aby nemohl být z ničeho obviněn.Syslík se zasekl,když měl říct proč mu to přeje-on ví,že Vladovi právě ta láska v os. životě chybí,tak to řekl tak,jak to řekl.Ale musím uznat,že to syslíkovi mimořádně a vyjímečně slušelo.
Takže tak,chce se mi napsat,že jsem se tu musela emocionálně „vyzvracet“,ale to je tak hnusný slovní obrat,že jej beru zpět a píšu emocionálně „vyprázdnit“.Bude mi to tu hodně chybět.

Vladko,gratuluji!

110
Kapi
Reagovat

79 MM – dekuju moc za odkaz, pekne video! Dobra atmosfera tam byla potom.

111
Evik 2
Reagovat

75 – Leonko mluvíš mi z duše, i já bych ráda zašla:-))

112
Wanna be your monster
Reagovat
113
Kety
Reagovat

109 Kety
Omluva,zapoměla jsem se přihlásit…

114
Ananas
Reagovat

106-bodlak
Pořád o tom nejsem úplně přesvědčená. Pozvání Vlada bylo nepochybně lákadlo na diváky, ale dopředu nebylo úplně jasné, jak to dopadne. Jistě, pamětníci, příběhli. Třeba já. Ale kdo v posledních letech o Vladovi věděl? V bulváru ho nepropírali, v médiích nebyl ( až na kuchařský propadák před pár lety). Klidně za těch 8 let mohl ztloustnout, zpáprdovatět, zprimadónovatět, začít chlastat… Pak by bylo brzy po fanoušcích. Protihráči ho sami od začátku postavili na piedestal a pak se ho z něj jen pokoušeli skopnout.
Sama jsem doufala, že bude mít konkurenci. Líbil by se mi třeba nějaký zdravě jedovatý pohodář s nadhledem…
To, že se to zvrhlo v zápas Barcelony proti Prdelovičkám nad Ondřejkou vedlo k tomu, že štáb proti V tak šel. Ne aby se ho zbavil, ale aby vzbudil lítost fanoušků a ti ho podporovali posíláním hlasů. Protože jinak tak nevyrovnaní soupeři = co bych hlasoval, když je to stejně ložené.
Toť můj skromný názor.

115
bobina
Reagovat

112 no Evík nám zjevně chce prorazit do šoubyznysu podle hesla: at to to stojí co to stojí:-)Když jsem jí včera uviděla tak jsem málem spadla ze sedačky.

116
Crazy lady
Reagovat

Ještě taková úvaha.
Myslím že z účasti se nejvíc bude snažit vytěžit Eva, musí hodně spěchat dokud je ještě v podvědomí diváků. Ona se považuje za celebritu a bude se cpát všude, kde budou kamery a objektivy. Taková obdoba Věry Patt, ale ještě dravější a víc chtivá slávy.
Romaně přeju hezký rodinný život, ale moc šancí ji nedávám.
Nikola – když může dělat moderátorku Partyšová a nebo Gottová, tak proč ne i ona. O moc horší bejt nemůže.
Pá a Miu mě nějak nezajímají, ale ať se jim daří.
Zdenička z Kralic totéž.
Zdena Regina – nemyslela jsem si, že žena která se živí věštěním ( z mýho pohledu je to podvod ) může bejt taková sympaťačka.
Koho už v životě nechci vidět, a hlavně slyšet, to je Huhňa.

117
bobina
Reagovat

Když tahle série koncem prázdnin začala a Vlado nakráčel do vily, tak jsem prohlásila, že to vyhraje on. Moje okolí mně mělo za blázna a nevěřilo. No dneska jsem tím bláznem ráda:-) Jinak si taky myslím, že upřímně mluvil Zvěřina, Zdena Regina a možná Martin. Jinak nikdo.

118
Melek
Reagovat

115 – jo, u Evy jsem si štelovala brýle, ten model nebyl na první pohled uvěřitelný :D

119
Bodlak
Reagovat

Ted jsem se koukal na ty fotky z finale. No ta Eva ma teda odvahu :-) Ale podle me jednickou vecera byla Lucka. Je videt ze na ni nekdo zapracoval a s tim co predvadela (vlasy, liceni) ve vile se to neda srovnat.

120
hledice
Reagovat

nejvíc přešlá mrazem se mi zdála Růženka…nemohla jsem od ní odtrhnout oči…i když šla podat ruku Vladovi, on ji objal a ona úplně kamenný výraz..

121
zvědavý
Reagovat

62 když fšechny zveš do malé ložnice, tak pro mě udělej vedle sebe víc místa abys mě neopíchnul zobíkem
jinak hodnotím celou VV šou jako sqělou ale jen na panáčku, i jsem se pochechtnul, za což jsem sklízel podezřívavé pohledy od rodiny ánžto jsem velmi vážný muž asi s ženskou duší když jsem tak Vladěnce fandil.
Tož se tu pěkně mějte a určo se zvědavě juknu, cože jste tu napáchali.
Obrázkářům hlubosklon.
Kozlíku Matěji jsem se chtěl kouknout na obrázky a prozkoumat jak se promítli VV do jejích malůvek, ale nedohledal jsem je.
Pááček

122
bobina
Reagovat

Z Evy mám radost v tý jsem se nespletla už ve volbě ve studiu. Proto taky i věřím tomu jak tady o ní někdo psal v souvislosti s tou zpovědnicí a štábem. Ta je fakt schopná všeho:-)

123
Ananas
Reagovat

116-Crazy Lady
Souhlas ve všech bodech.
Zdena Regina mne nesmírně překvapila, proti tomu, jak byla prezentována před nástupem a vypadala. Asi se musím zamyslet nad svými předsudky.
ZŠzKnH- malá holka v maminčiných lodičkách:) Třeba jednou dospěje v člověka.
Eva si zajistila pozornost a přístup mezi sereblíty, jak si od jakživa přála. Tou róbou i na první stránky. Ta předčila i ty nejhorší predstavy.
Romana asi na svou účast doplatí že všech nejvíc. Život měla dokopaný už předtím a teď ji to dorazí. Kéž se mýlím!
Lucyna bude Lucynou víc než dříve.
Mirku jsem v podstatě nestihla.

124
Ananas
Reagovat

122-bobina
Eva byl jediný kousek z volby, který jsem zahlédla a byla okamžitě skálopevně rozhodnuta, že na tuhle RS teda koukat nebudu! Jenže pak jsem chtěla juknout na Vlada…
A takhle to dopadlo:)

125
bobina
Reagovat

118 já neprocitla ještě teďkonc:-) Rozesmál mi komentář myslím anji , něco jako rybářský síť hozená přes jezevčíkovi uši.

126
bobina
Reagovat

124 no Vlado je Vlado. Na to nejde nic říct:-)

128
Hug
Reagovat

Toto je ta „Vladova“ hospoda,kde vaří
http://www.dejvickasokolovna.cz/

129
Poštovní holub
Reagovat

121 – Taky jsi můj fanoušek:), ale do malé ložnice jsem teda ale fakt nelákal všechny najednou, vrkal jsem na Scalexe.:)Měl jsem v úmyslu, něžně mu šimrat zobáčkem záda a při tom moudře porozprávět o umění a neumění.:)
A jsem rozhodně holub s ženskou duší, taky jsem tomu klubíčku nervů a citů fandil.:)

131
Sl. Trixie
Reagovat

Sotva si sesumíruju v palici nějaký rozlučkový a děkovný a obdivný proslov směrem k vám, už mě někdo vtipnější předběhne mnohem výstižnějšími slovy, tož to shrnu za nás nepohotové : díky .

132
Honzad
Reagovat

Vyvolení se, na rozdíl od jiných RS (Superstar, Survivor,..), dostanou člověku hodně pod kůži. Nejenom že u nich strávíme mnohem více času než jinde, nejenom že máme prostor sledovat účastníky 24/7 po tři měsíce, ale zásadní rozdíl vidím ještě jinde. Zatímco u výše zmíněních pořadů pořád tak nějak podvědomě vnímáme soutěžící jak herce, jejichž seriál sledujeme, i Vyvolených je díky té strávené době vnímáme jako opravdové lidi. Máme pocit, že je známe, víme o nich pomalu více, než o lidech žijících kolem nás. Jistě, těžko se odhaduje, nakolik se tak chovají v rámci hry a nakolik jsou takoví doopravdy, ale stále žijeme s pocitem, že jsme jakoby součástí celé show. Díky kamerám si připadáme, že s nimi ve vile skoro jsme a že jejich příběhy reálně posloucháme…

Proto je po skončení pořadu taková zvláštní pachuť. Jako když člověk odjede z dvoutýdenního tábora, odmaturuje a prostě ví, že se s těmi lidmi vlastně už vídat pořádně nebude. Už nikdy to nebude v takové sestavě, v takové atmosféře, v jaké to bylo tu určitou dobu. Mně je vlastně fuk, že už to všechno skončilo, že už nebudou žádné další výzvy, zúčtování, duelu a často trapné soutěže. Ale konkrétní osoby, v mém případě teda Vlado, Pavla a Romana, se mi pod kůži dostali, a proto celý konec vnímám nějak intenzivněji. Protože mě tihle tři a jejich další, mimovyvolený osud, prostě zajímá.

133
MM
Reagovat

109 – Opravdu velice výstižně napsáno – souhlasím s každým slovem

134
bobina
Reagovat

127 jjo to bude vončo. Trošku mám obavu o Frantinu z modní police z Plesku, ta jestli už tohle viděla tak jí asi ranila mrtvice.

135
Kety
Reagovat

127
No totooo?
Pes s nejdelšíma ušima – plemeno bloodhound,ucho délka 34,9 cm (změřeno v r. 2004). Evíku,co Ty na to,máš konkurenci-nezmenšíš výstřihy? Nebo že by vznikal nový fenomén-soutěž o nejdelší „psí ouška“ v říši lidí?Aspoň takhle bude Evík ta „sélebrita“…

Výše jsem zapoměla poděkovat Lorenzovi za jeho kouzelná „okénka“-musela jsem mít u PC stále nějaký hadr na přeleštění obrazovky,jak jsem se smála a prskala u toho.Stejně tak všem panáčkům a panenkám,kteří průběžně vkládali aktuální fotky z dění ve vile. A v neposlední také řadě adminům,kteří to tu drželi ve slušné diskuzní rovině.

136
surikat
Reagovat

135 – to je náhoda, zrovna na ty pesany koukám v tv – a je to fakt podoba s těma ušiskama

137
bezík
Reagovat

135 Kety – no co co co, u mnohých afrických kmenů vypadaj ženský prsa po několika dětech podobně a taky je neschovávaj :D

138
MM
Reagovat

El Ninova Zpověď:

Oh, zpověď, El Nino

Blabla sem blabla tam někdy se cítím sám,

utíkám před něčím a ani nevím kam.

Špatný dětství, nepoznal jsem život v ráji,

jen bezedný noci psychika těžce v háji.

Deprese, myšlenky na smrt, po kapsách neurol,

následky z dětství, tak na to dávej pozor.

Náš syn je krásný, nikdy nesmí trpět jako já,

modlím se za to ať na něj pozor Pán Bůh dá.

Co vy vlastně o mě víte, že mě chcete soudit,

soudit mě může jen on, tomu budu sloužit.

Má první láska měla vážný zákaz se mnou chodit,

jen protože má matka byla známý alkoholik.

Nerad jsem chodil domů, bylo mi tam úzko,

často jsem plakal, cítil jsem se hodně nízko.

Bylo mi 13 let když jsem poprvé dostal,

můj nejlepší kamarád mě jak psa do hlavy kopal.

Útočíš na mě ze všech stran, nesmím to vracet,

někdy jsou chvíle kdy se mně chce z vás zvracet.

Nikdo z vás nemůže znát všechny mé zlé momenty,

nic o mě nevíte, furt píšete jen komenty.

Sláva mi mnoho dala, vůbec nevíš kolik vzala,

lidé jsou kdysi z mála se stávala plná hala.

Stal jsem se za ty roky jejich chutnou potravou,

oni si stále myslí že mě lehce dostanou.

Co vlastně vůbec o mně víš,

chceš mě dostat níž níž níž.

Možná to časem pochopíš,

nosím hrdě svůj kříž kříž kříž.

Co vlastně vůbec o mně víš,

chceš mě dostat níž níž níž.

Možná to časem pochopíš,

nosím hrdě svůj kříž kříž kříž.

Nevím, jestli to není blbé ale musela jsem sem dát tu píseň od El Nina

139
Zdenek
Reagovat

VV dopadly dle mého očekávání a jsem moc rád, že to nakonec Vladko ustál a zvítězil. Děkuji moc všem na Panáčkovi, že tak perfektně komentovali dění ve vile, moc se to hodilo, když člověk zrovna nemohl sledovat online kamery nebo mu nebylo něco jasné.

140
hledice
Reagovat

tak mně napadlo, i VV1 byla vedená takto vedená? myslím psychologickým směrem? zasahováním až do soukromí rodin, odhalováním až niterních pocitů, rozebíráním až na dřeň?

myslím, že ne..a i proto mi byla VV1 sympatičtější, lehčí, příjemnější, koukatelnější..

VV4 měla podle mne prvoplánovaně strhnout diváka citovým ždímáním Vlada, štáb se hnusně bavil…já už tolik ne..

141
Zdenek
Reagovat

Jinak na té wikipedii je krásně vidět jak neuvěřitelný průchoďák se z VV4 stal, když to člověk srovná s ostatními sériemi, je to opravdu neskutečný počet hostů.

142
Anonymní
Reagovat

140 Prostě se VV4 v určitých, a to častých, okamžicích prolínali s Poštou pro tebe. Tu snad taky dělá ŠŠ, takže není divu :-!

143
Drazic
Reagovat

Nevzpomíná si někdo, proč si ten Vlado vlastně oholil ty vlasy? To byla nějaká sázka?

144
Bodlak
Reagovat

Pro ty co neznaji (pisen je uz nejakou dobu venku) pisen od El Nina.

http://www.youtube.com/watch?v=ysEAl4ldCAM

145
Kety
Reagovat

133 MM
Díky.

136 surikat
Viď?Ale podoba jen s ušiskama,ti psi jsou daleko hezčí než afektovanej Evík.

137 bezík
Směju se ještě teď… Evík ročník narození 1989,bezdětná… Asi jí vyšlem někam do Afriky na exkurzi,resp. nějakou statnou Afričanku po minim. 10 dětech pozveme sem,aby to Evíkovi navrhla: Nemusíš se za to stydět,choď rovnou do půl těla jako my v Africe a místo těch Tvejch oblíbenejch kraťasů vzadu šňůrku a ve předu nějakej list.Ty Tvoje modely stejně víc odkrývaj než přikrývaj…

Fuj,to jsem ale jedovatá panenka.

146
Anonymní
Reagovat

Já se všem příznivcům El Nina omlouvám, ale nelíbí se mi ani ta písnička, ani ta hudba, kterou on dělá a dokonce, (opět omluva) ani nesdílím všeobecné nadšení z jeho osoby panující na panáčkovi. A ke všemu si myslím, na rozdíl od zdrcující většiny zde, že kdyby tam vydržel dýl, nic úžasného by tam nepředvedl.

Nic ve zlém, já jen, že takový názor tady snad vůbec nikdy nezazněl a já si prostě nemůžu pomoct :-)

147
Ananas
Reagovat

145-kety
To by v tom byl čert, aby jí to celebritování na nějakej ten silikónek nevyneslo. To pak teprv budou odvážné róby, pokud je tedy ještě vůbec kam laťku posunout…

148
Prochor
Reagovat

To je neuvěřitelný-teď jsem se vrátil domů a automaticky jsem pustil vilu. A koukám, že nic nevidím. Ještě že to skončilo jinak by ze mně ten šmíring udělal závisláka.

149
XY2
Reagovat

146 – nedělej si výčitky, taky mi to nic neříká…postava k ničemu, kdyby nevyletěl první, letěl by druhý, ale je ještě možnost, že by to s Pavlínou dotáhl do konce…
A jinak, asi ho nikdy poslouchat nebudu.

150
bobina
Reagovat

147 pchee to budem ještě všici čubrnět jaká z ní bude selebritááá:_))) jako fík.

151
anka
Reagovat

148 – Prochor

a já jsem se vrátila domů z nákupů, ke kafíčku jsem si – bože – jen tak ze zvyku klikla na http://cs.twitch.tv/shogetten

a zírám – vyvolení – někde ze samého začátku , ještě je tam Miro ! týýý kokos , jsou tááám

152
Jana
Reagovat

moc jsem to Vladovi přála, ale přijde mi celkem nespravedlivé, že Pavlína jako druhá nedostala vůbec nic. Myslím, že Jindra dostal v první řadě 100 000,- a nějaké dárky. Asi byly finance značně omezené, vyvolení neměli saunu, žádný výlet, divadlo, kadeřníka ani návštěvy pro rozptýlení a odreagování, nevím jaká to byla řada jak vyhrál Milan, tam dostali to šlapadlo, na kterém on tenkrát hodně zhubnul. To by se dámám ve čtyřce hodně hodilo. Tím pádem to bylo myslím horší na psychiku a hlavně pro Vlada, to už bylo někdy opravdu za čáru. Vlado říká, že si tuhle řadu víc užil, ale mně prišlo, že tady byl zkoušen víc než v té první a za daleko míň peněz. Ale ustál to a za to mu ta výhra plným právem patří.

153
Prochor
Reagovat

42 – Ananas, prosím vás, kde se dá najít Novotného reportáž ze studia?

154
Ananas
Reagovat

153-Prochor
Včera večer to bylo na extra cz, snad to ještě dnes půjde najít

155
Prochor
Reagovat

154 – Děkuju.

157
nee
Reagovat

Ta Vladova restaurace – slušná jídla za slušné ceny, někdy zajdu.

158
okkvp
Reagovat

Jsem už pár let zvyklá reality show nijak extra neprožívat, letos mi to mrkve mrkvovinami ještě mnohonásobně usnadnili,za což jim na jednu stranu dík. Dívala jsem se na docusoup a s odstupem mohla pozorovat herní taktiky hráčů, štábu i pozorovat ony iniciativně roubované a velmi pracně udržované dějové linky mrkvoňky šedivky. Musím konstatovat že se jim to nakonec podařilo. Diváctvo, především vladkofans ultras pumpli o dost veliké peníze, ideové poselství sice nebije do očí, ale dostatečně viditelné je, případně si každý podle svého naturelu najde to své. Tzn všichni se nažrali a koza (účastníci VV) zůstala celá, šrámů na dušičkách imho nebude nijak moc.
A přežil i panáček, i když v některých dnech a hodinách pod tsunami emocí utrpěl poněkud na kráse a pověsti, ale věřím, že se to v dlouhodobé reputaci moc neprojeví. Chyby jsou přece dobré k tomu, abychom se z nich všichni poučili.
Za všechny vypuštěné nadbytečné vykřičníky/otazníky, caps locky dík. Děkuju za všechny nenapsané neobjektivní výpady proti účastníkům RS či spoludiskutérům. Děkuju všem, kteří si připustili, že jejich názor nemusí být nutně i většinový a na jeho prosazování nejeli jak motorová pila. Díky za všechny komenty s nadhledem a humorem. Dík všem za obrázky, dík za zprostředkování sledování kamer i těm, jimž to licence nedovolila a vřelý dík Lorenzovi za všechny ty spousty náramných gifů.
Děkuju všem účastníkům VyVolených 2013, že jsem si díky nim mohla užít 3 a půl měsíce zábavy.
Děkuju za nás za všechny spojené s těmito stránkami, že jste tu četli a psali.
Děkuji i těm několika málo trollům, zvláště tomu jednomu velmi činorodému, že jsem si potrénovala rychlé reakce a díky tomu máme na příště odchytané spousty adres anonymizérů i volných proxy.

159
Prochor
Reagovat

Kdyby reportáž Pavla někdo hledal je to tady: post 156
Snad mi Pavel Novotný i admin promine copyright protože mně zajímalo, jak Pavel bude reagovat na mírnou ironii ve studiu o TP:

„Nevadí mi nečekaný prostor v show a milý pozdrav od Terezky, trápí mě, že jsem byl v jedné show s Thomasem Castellem a Evou Feuereislovou. Mám navíc odjakživa strach ze zločinců. Každopádně respekt za to, jak mě tu mile přijali, byť jsem tvář Novy a napsal jsem PÁR článečků, ze kterých na Primě nadšení nebyli.“

160
prcka
Reagovat

Ja su zvedavej, jak bude pokracovat kamaradstvi vlada a paji.

161
Ananas
Reagovat

157-nee
Asi tam teď bude celkem nával. Poznávací znamení?

162
Molotko
Reagovat

Vladko vzpomínal starou TV znělku, tak je tady:
http://www.youtube.com/watch?v=BhTcZ_s_dzY

163
anka
Reagovat

161 – svíčková ?

164
Prochor
Reagovat

Vladko říkal, že tentokrát chce peníze užít sám. Ale já mu vůbec nevěřím. Tenhle týpek má tak dobrý srdce že je zase rozdá a zase skončí v kuchyni. To mu ale nevadí protože jak to vidím tak Vladko bez práce dlouho nevydrží. Neumím si ho vůbec představit, jak se válí někde u moře na lehátku a nic nedělá. Lehátko by se brzy rozkmitalo a vzalo za své.

165
Kety
Reagovat

147 Ananas

Protože Evík má kolty (teda uši nebo co to vlastně má) proklatě nízko,tasí je hned na první větší akci sobě podobných pseudocelebrit.
A souhlas-to by v tom byl čert …. A laťku je stále kam posouvat,ale v jejím případě se na to zas až tak moc netěším.

166
Ananas
Reagovat

164-Prochor
Ono by to na dlouhé válení stejně nestačilo, navíc ještě se to zdaní. Kuchyně pro něj asi vždycky bude záchytným bodem. Věřím, že ty kurzy, herecké i jazykové si dopřeje. Pokud mu udělá radost udělat někomu radost, proč ne. Rodina to ale asi fakt nebude. Doufám.

167
anka
Reagovat

ty retro promítačky choco nejsou špatné ( i když nic pro čtenáře detektivek. které to přestává bavit v momentě, kdy ví, kdo je vrah ) Pája právě řekla Miju a Niki – tak já bych třeba chtěla do postele Vlada ( den po tom, co se na terase „vykousávaly“ se Zdeni ) – takže to vlastně chtěla už dlouho

168
Ananas
Reagovat

165-kety
Protože po konci vyvolených mne opouští potřeba projíždět bulváry, pro mne za mne si může tasit cokoli libo:)

169
quietriot
Reagovat

Vlado a Pavla nemaji vubec nic spolecneho krome toho ze oba dva nejsou zadni geniusove. Po 3+ mesicich stale nevim co Pavlinu bavi krome toho ze kdyz prijde z prace tak si asi navari, napije se a pak se jde svliknout. Nevim jestli rada cestuje, cte, diva se na serialy, chodi do divadla, do rpirody… proste nic krome toho pareni.

S Mirkou mozna kamarad muze byt, maji podobny smysl pro humor ale tezko rict.

170
Anonymní
Reagovat

Vím, že to není to nejdůležitější, ale všiml jste si při finále někdo Růži? Já tedy ano a připadalo mi, že byla ze všech exvyvolených nejvíc otrávená, bez úsměvu, prostě protivná i na dálku. Řekla bych, že svou prohru nese opravdu hodně těžce. A když si představím, že si přečetla navíc pár článku o sobě v bulváru… Potřebovala by se vrátit do Stodolní, kde jí určitě všichni budou poplácávat po ramenou a objednávat panáky. Tam bude zcela jistě královnou a možná bude i pár dnů šťastná. Ale jinak…mám o ní velké obavy. Nemyslím, že by to ustála. Leckdo píše, že Vlado by potřeboval psychologa. No, možná by se teď Růže šiknul taky.

171
Anonymní
Reagovat

164 Netuším, kde se bere představa, že Vladko peníze za VV1 rozdal. On sám o tom mluvit několikrát a vždy tvrdil, že peníze dal rodině o nikom jiném nemluvil. Měl hodně věcných cen a koupil si byt v Praze což asi úplně malá částka nebyla. Navíc podle naštvané reakce bratra, která se objevila v tisku asi ani s tím rozdáváním rodině to tak úplně pravda nebyla. Nejspíš do rodiny zahrnul Roberta, tam se o tom, že se Robert stará o výhru mluvilo po VV1 dost často. Nicméně já osobně bych nic neměla proti tomu, aby si Vladko peníze užil jen pro sebe, má dost nákladné sny, tak proč ne.

172
anka
Reagovat

choco – dík, odvykací terapie je príma , i když Prima pohnojila co mohla

173
Prochor
Reagovat

166 – Ananas. Dost jsem přemýšlel proč je Vladko s rodinou tak nespokojený. Ale třeba je to proto, že on je tak citlivý, že klade na rodinu přehnané nároky, které by mu nesplnila možná většina českých rodin. Každopádně malého Vladka by mohl vychovat asi jen Velký Vladko co se citové výchovy týká. Jenže problém je, že se to nestane, protože Vladko je gay. Jedině že by Vladko byl bi a hledá podvědomě ženu bi. Na Okounovi vznikl zajímavý názor že Pája ho přitahovala proto, že má určité mužské, tvrdé rysy. Ale to je asi blbost.

174
Anonymní
Reagovat

171 Dovolenou, kterou vyhrál dal exVV a oblečení sestře.

175
nee
Reagovat

173 – to spíš Mirka, ne?

176
Evik 2
Reagovat

173 Prochor- já pokud jsem to sledovala, tak Vlado má k mamce zvláštní vztah, máma je atraktivní a temperativní žena… ono pro citlivého a vnímavého kluka vidět, že si máma co chvíla přivede domů nového strejdu… možná to tak nebylo, ale já zažila něco podobného.. máma se po rozvodu rozjela a co týden u nás spal jiný chlap… úplně ho chápu.. jenže já nenarazila na člověka, který by mi z toho pomohl… já vím co mu vadí a úplně ho chápu a přeji mu ať se z toho dostane… a je šťastný.

178
Anonymní
Reagovat

176 Další možností je, že Vladko mohl i špatně snášet postavení prostředního dítěte. Bratr jako starší měl možná provilegia a pozornost, mladší sestra byla vytoužená holčička a Vladko, který asi ničím výrazně nevynikal si musel připadat odstrčený a přehnaně se sourozenci bojoval. Navíc se zdá, že sourozenci mají i vyšší vzdělání než on, Vladkův sen o kariéře baleťáka taky nevyšel a navíc s ním ani na konkurz nechtěla jen maminka a poslala otčíma, kterého Vladko asi nemusel.

179
okkvp
Reagovat

170 – co si takhle srovnat, že Růža byla ze všech exVV nejvíc unavená, vypadla přece jen 24 hodin před tím. Jistě absolvovala spoustu štábem nadirigovaného programu, místo aby měla čas odpočívat, „zažívat“ s dcerou a s rodinou. Střet s tím co si o sobě mohla v nikoho nešetřícím bulváru k té únavě jistě přidal svůj díl. Všichni ostatní na to měli mnohem víc času a mnozí se s tím podle výrazu v obličeji v různých momentech PP také zrovna nesrovnali.

180
okkvp
Reagovat

OT – bylo by fajn, kdyby se místní diskutérstvo naučilo používat nicky a neschovávat se za anonymní. Zvlášť, když jindy to umí a nick mají.

181
XY2
Reagovat

179 – byla jednak unavená a potom nevěděla, co je doma.
Ostatní jsou svobodní, bez „závazků“ a to je setsakra rozdíl…

182
quietriot
Reagovat

Nevim jestli je Romanina zapsklost, vztek a sebelitost dana tim ze nema 5 milionu, ale priklanim se k tomu ze vetsi problem je to ze uz si nemuze nalit prvniho panaka v devet dopoledne a nemuze travit cele noci v kasinu. Prece jenom se zda ze ta lahev a kasino byli jeji ‚opravdovi‘ kamaradi nekolik let. Pred casem se jich musela vzdat a nak se s tim porad nemuze srovnat.

183
shogetten
Reagovat

172 anka, no mam par hodin materialu, co sem nevidel, tak proc se o to nepodelit, jako odvykacka dobry ne:)

jinak, komu cokoli uteklo a chtel by si to dohledat, tak mam celodenni! zaznamy snad 2 mesice dozadu. Takze se s vami take loucim, snad jsem udelal radost tem, co nemohli sledovat ofiko kamery. Tak pro trpelive davam link

http://cs.twitch.tv/shogetten/profile/pastBroadcasts

184
XY2
Reagovat

178 – no fajn, je to nějaká úvaha a to o něčem svědčí?

Znám nespočetně rodin, kde nějaký problém v komunikaci je, tak proč by neměl být i u Vlada? Jen to víc prožívá, jiný by práskl dveřma a polibte mi zadel, on to pořád řeší, protože to prostě řešit chce. To prásknutí dveřma vřele doporučuju.

185
Prochor
Reagovat

176, 178 – Možná je pravda, že se snažil matce dokázat, že něco dokáže aby se dostal ze stínu. Jestli si vzpomínám, tak ve VV1 o tom jednou mluvil. Že chce jednou něčeho dosáhnout a teď má příležitost. Proto se tak třepal na vítězství ve VV1, že mně to znechutilo. VV4 byla pro Vladka spíš nostalgie a projevil nečekanou míru tolerance oproti VV1. A taky se podle mého choval o 100% lépe. Zase nás někdo napadne coby psychology amatéry:-)

186
Drákula
Reagovat

180 okkvp
Tak promiň ;-) Nechtěla jsem se schovávat, snad probůh není proč, nějak jsem si neuvědomila, že už nejsem přihlášená. Pokusím se, aby se to neopakovalo :-)

187
okkvp
Reagovat

182 – zapsklost a vztek hozené po jiném léčí ;-)

188
okkvp
Reagovat

186 – k tobě jsem pro množství různých anonymních nedofiltrovala (ono nám to bez nicků filtruje blbě), bylo to myšleno obecně a konkrétně na úplně někoho jiného ;-)

189
XY2
Reagovat

Já bych se na psychology vyprdla, myslím, že ostatní by je potřebovali víc.
Vlado je silný svéráz a je to silnej člověk. Jeho hysteráky jsou přiměřeně silné k jeho osobě. On s tím problém nemá a to, že nemá hafo lidí, kamarádů, přátel? V poho, možná jsou o to lepší.
Má práci, část rodiny, kamarádky, přítele a jako co? To má mít kolem sebe hafo lidí a poslouchat pindy? Já taky nemusím mít přátel víc, stačí míň, ale dobrý:-)
Nebo lítat po hospodách, party, akcích, to jsou přátelé?

Ale má peníze a může kdykoli zmizet, kam chce, to bych někdy docela brala.

190
MM
Reagovat

183 – děkuji moc za videa

191
MM
Reagovat

Taková drobnost jenom – ve VV1 Vladko vyhrál zájezd a dal ho spoluvyvoleným protože se bojí létat letadlem – to jsem někde četla. Teď za tím přítelem asi už létá letadlem, že.

192
Ananas
Reagovat

173-Prochor
To je asi fakt blbost, sám V říkal, že se mu ženy líbí (třeba Nikol).
Rodina, dětství, jaké bylo doopravdy se nikdy nedozvíme. možná „jen“ běžná sociálně slabá rodina, do které se narodil citlivý, inteligentní a ambiciózní chlapec, naneštěstí ještě gay, nebo jestli tam skutečně bylo něco patologického.
Terapie by mu prospěla v obou případech, ale k tomu musí dojít člověk sám.

193
XY2
Reagovat

188 – nic ve zlém, já jsem tady spokojená jako kotě, ale trocha obezřetnosti a chránění těch naivních fandů, kteří to nemyslí špatně, jen je tam prostě naivita, neuškodí…
Ono je něco jiného sranda a psina, jak jsi psala a něco jiného snižování diskutérů, kteří to myslí vážně, jen je to prostě naivita pro ostatní…myslím, že moc dobře víš, o čem píšu.
Pak je velmi jednoduché udělat tady hnojiště a myslím, že taky víš, o čem píšu a nejsou to jen kozy a vovce:-)
No a proto jsou tady admini, aby to regulovali, asi tak to mám.
Jinak dík, nic osobního, opravdu to ne.

194
danielka
Reagovat

189 Podle toho, co píšeš, budeš introvert tj. že ti vyhovuje malý počet přátel, máš však hlubší vztahy. U Vladka může být problém, že on introvert není, tudíž by se dalo očekávat, že bude mít větší počet přátel.

195
Ananas
Reagovat

186-Drákulo,
Vítej zpět!

196
Drákula
Reagovat

191 To je klidně možné, já to měla stejně. Z letadel jsem měla panickou hrůzu, před prvním letem jsem byla úplně paralyzovaná strachy. Jenže pak nastaly okolnosti, že nebylo zbytí, teď létám několikrát v roce poměrně dlouhé trasy a našla jsem v tom i jistý zvrhlý způsob zalíbení spojeného se strachem. Prostě si zvykneš.

197
Ája
Reagovat

všechny zdravím, finále jsem bohužel nemohla sledovat živě, pustila jsem si ho až teď, ale i tak jsem měla slzy v očích, hlavně, když se Vlado loučil s vilou a pak jak ji postupně zhasínali…

Jsem ráda, že to dopadlo tak, jak to dopadlo. Mile mne překvapil Zvěřina a Martin (ten mohl být pro vývoj zajímavý, kdyby zůstal dýl), Eva jako královna koloběžka mi nestojí za hodnocení a Emil? tady bych použila slova Reginy, která o něm po vstupu do vily prohlásila, že se krásně dokáže ztrapnit sám

jinak mi přijde, že letošní soutěžící to Vladovi přáli víc než ti z první řady, což mě docela překvapilo

taky chci poděkovat vám za super strávené hodiny diskuzí a komentářů, teď zpět do normálního života :-)

198
Drákula
Reagovat

195 Díky. To víš, absťák :-)

199
Kapi
Reagovat

Co porad mate s tim Martinem? Ten by nebyl pro hru k nicemu kdyby zustal dyl. Je porad stejny od zacatku do ted.

200
Chemik
Reagovat

197:
Ano Určitě by bylo zajímavé, kdyby Martin vydržel ve vile déle. Bohužel se jednou trochu křivě podíval na Vladka a musel jít.

201
XY2
Reagovat

194 – ano, v jistém slova smyslu jsem introvert.
Což ovšem trochu neodpovídá tomu, že tady pindám.

202
danielka
Reagovat

199 Martin by nejspíš pro hru až tak zajímavý být nemusel, ale rozhodně on měl velký potenciál ukázat nějaký vývoj a např. já asi toto mám na VV nejraději, takže bych nejspíš souhlasila, že Martin mohl zůstat déle.

203
MM
Reagovat

Já si hlavně myslím, že ten Martin se styděl projevit a byla to jeho poza to „agentovské chování“ a potom taky asi machroval před Thomasem aby vypadal jako borec

204
danielka
Reagovat

201 Proč? Introvert přece může být komunikativní a s lidmi se kterými si rozumí nemá problém komunikovat :-) Jen je trošku opatrnější ve svém projevu a víc si věci promýšlí, ale to nebrání tomu aby tu „pindal“.

205
XY2
Reagovat

196 – první let je vždy patrně bázlivý, ale vím, že se to dá nacvičit až k plné radosti, dneska se těším už na odbavení a silně si to užívám:-) akorát je to jednou za rok, škoda…

206
XY2
Reagovat

204 – ano, máš pravdu, tak to mám.

207
Drákula
Reagovat

203 Tak já si myslím, že Martin měl do vily připravenou taktiku moc se neprojevovat, nikoho nenaštvat, být nenápadný a pozorovat cvrkot co nejdéle, aby oddálil co nejdřív vypalcování a lépe poznal soupeře. Jenže to za prvé přehnal a za druhé se osudově chybně přidal k VB.

208
Leona
Reagovat

191 – Vlado dal dovolenou exVV proto, jak sám prohlásil, že si s ním taky užili. Pokud vím, byli úplně všichni a samozřejmě pak ho mnozí pomlouvali. Létání asi není jeho vášní, nicméně si vzpomínám, že byl po VV se svým tehdejším přítelem v Egyptě, takže tu dovolenou opravdu nedal z důvodu, že by nesedl do letadla.
Ještě k těm výhrám ve VV1, kromě velkého bytu (pravděpodobně ho pronajímá) si koupil menší za těch 3,6 mega, kde bydlí. Autem stále jezdí, takže když to tak vezmu, zhodnotil vše velmi dobře. A při jeho šetrnosti věřím, že bude mít i nějakou částku na účtě, protože pracuje a po VV1 mohl určitou dobu vydělávat docela slušné částky. Ale to není v mých očích důležité, důležité je, že se stal králem VV. A to mu nikdo nevezme …

209
Ananas
Reagovat

203-MM
Já si taky myslím, že nasadil obrannou masku pozorovatele, agenta, ba i agresora a pak už ji nebylo kdy a jak sundat. Ale kdo ví, třeba jen hrál hodného, který hrál zlého;-)

210
MM
Reagovat

209 – Ananas – tak to vidím já taky a myslím, že opravdu upřímně promluvil včera – od něj jsem to brala, že to myslí doopravdy narozdíl od Thomase

211
MM
Reagovat

208 – Leona – i já si myslím, že s penězi naloží dobře a že je to střízlivě uvažující člověk jen se bojím aby ve své dobrotě nepřihrál něco Pá+Mi, když je měl tak rád a jistě se najde i hodně žadatelů z řad vyřazených VV, teď asi Evík lituje, že ho špinila

212
MM
Reagovat

208 – Leona a ještě jsem zapomněla napsat – ano je to král, takže pro něj a pevně tomu věřím je hlavní výhra, že ho lidi mají tolik rádi

213
EvkaD
Reagovat

zpětně blahopřeju Vladkovi a poděkování všem panáčků, kteří snesli mé obavy a výlevy:-), včera jsem měla finále s horečkou, virózka a celá rodinka.
Konec dobrý, aspoň něco, Zvěřina mi vyrazil dech a prosím, asi se neprokoušu všemi komentáři, je někde něco o mejdanu všech VV s vítězem, děkuj a všm pozdrav..
Zhasínání vily mě dojelo, a kamerky mají NO SIGNAL.

214
XY2
Reagovat

211 – trochu se prober, není to snad jeho věc, co udělá s penězi? Když je rozdá, zase je to jeho věc, zachovej klid, ty mu jeho finance řídit nebudeš:-)))
A když je rozdá, bude mít radost víc lidí, žíši, já jsem tak přejícná:-D

216
Ananas
Reagovat

211-MM
Ještě k Evě- trochu mne překvapilo, když proti němu začala jít, čekala jsem, že se s ním poveze, co nejdéle to půjde. Vychytralá na to je. Ale asi ji zamotaly hlavu ty vyhrané duely, (možná i to, jak odstřelila Jafara), tak usoudila, že už ho nepotřebuje.

217
MM
Reagovat

214 – tak to mi špatně rozumíš, samosebou že je to jeho věc a já to nehodnotím byla to jenom moje úvaha

218
MM
Reagovat

216 – tak to je pravda tak to asi bylo, narostla jí ramena po tom vyhraném duelu. Včera jí to ale fakt „seklo“, to se musí nechat. někde jsem viděla její detailní fotku a je to mazec

219
Prochor
Reagovat

203 – Martin je živý důkaz toho, že ve vile (i v životě) se vyplatí být sám sebou, než přejímat priority pochybného šéfa(Thomase). Nebýt Thomase by to Martin dotáhl dál a ještě kdyby se dokázal otevřít. Toť můj názor.

220
Jerremy
Reagovat

218 MM
Jo, je to fotka, kde je Eva a Zverina. Tam je ji videt az na bradavku :) Pritom je ve Vile si je tak chranila … :))
(sorry, do te Evy jsem si musel rejpnout)

221
danielka
Reagovat

219 To by vyžadovalo mnohem delší komentář, ale jen velice zkráceně a zjednodušeně: Martin byl hodně uzavřený, nebyl se schopen chovat moc otevřeně (dle jeho nejlepšího kamaráda) ani v běžném životě. Proto je docela zajímavé, že takový člověk do vily jde a ještě zajímavější by bylo sledovat jak odhazuje masku a ukazuje svou povahu. To že se přidal k Tomasovi by zase až tak výrazná chyba nebyla, on by se časem jak by se byl schopný otevírat od Tomase i odpoutal a Tomas by tam navíc bez Vladka ani nebyl tak výrazně negativní postava. Ale v té celkové atmosféře, kdy mrkve vsadili na dva rozdělené tábory Martin tu „roli“ absolutně nezvládl.

222
Kapi
Reagovat

osobne si myslim, ze martin by uz vic neukazal a stejny by byl az do uplneho finale a i ve finale. proste divnej clovek od podstaty, co dela jakoze je to hra, ale ve skutecnosti je to on az na dren.

223
MM
Reagovat

220 – jo a kde to bylo ta fotka? Já jsem tu Evu zpočátku docela brala i s tím ječákem ale pak se nějak úplně změnila – taky jsem někde četla článek o té její včerejší robě

224
Crazy lady
Reagovat

Dočetla jsem se na diskuzi na I-dnes, pod článkem o Vyvolených, co jsem vlastně zač. Už si nikdy sama od sebe nevezmu ani kůrku :-)))
Většina diskutérů tam jsou intelektuálové, kteří by se nikdy, opakuju nikdy, nedívali na takovou zvrhlost, jako je VV, a hluboce opovrhují těmi, kdo se dívají. Dokonce některým se chce , považte, zvracet nad námi sledujícími, jsme černá skvrna společnosti a podle toho to v týhle zemi vypadá, tak jak vypadá. Naprostý úpadek kultury, hanba, ostuda, konec světa.
Bože, jak hluboko jsem klesla :-)))

225
danielka
Reagovat

222 On je to určitě v tom bodě, že se špatně adaptuje na nové prostředí, je velice uzavřený a pustí k sobě jen velice omezený okruh lidí. Ve vile by se ale během delší doby přizpůsobil, zvykl by si, navázal i nějaký otevřenější vztah. Martin tam měl rozhodně největší potenciál k nějakému vývoji.

226
Kapi
Reagovat

225 -to si vubec nemyslim.

227
EvkaD
Reagovat

215, Díky moc, třeba dnes něco bude na Primě. Koukala jsem a nikde není vidět, zda Thomas Vladovi podal aspoň ruku, tvářil se tak tak všelijak:-))
219, Prochor, přesně nad tím jsem přemýšlela, Martina byla škoda, odnesl to za TH. jako první v řadě..

228
Ananas
Reagovat

MM
Např 127

Jerremy,
Dík za hlas silnějšího pohlaví, aspoň to nevypadá, že do ní rýpou jen závistivé baby:)

229
Ája
Reagovat

224 – super, jdu si stoupnout do koutku na hanbu a sama za sebe se stydět :-D

230
Ananas
Reagovat

224-Crazy Lady
Ti je dobré, ti co nesledují, vždycky vědí nejvíc.
Dík za info, vím aspoň, co nečíst.
Já se vždycky všem internetovým diskuzím vyhýbala obloukem, až Vy jste mne svedli…
A neboj, kůrku si od Tebe klidně vezmu:)

231
XY2
Reagovat

224 – no jo, ale oni samotní na to čučeli 24 hodin denně, klasika, je to na víc diskuzích:-)
Já se hrdě hlásím, že jsem 3 měsíce čuměla jako blb a kdyby VV trvali dýl, tak čumím pořád. A pořád čtu Panáčka a nemyslím, že jsem totálně mimo, možná trošku:-D

232
Ahojda
Reagovat

Včera to bylo skvělé zakončení – Vlado vítěz po všech stránkách – jako člověk, jako kluk co si jde za svými sny a tvrdě na tom pracuje…moc jsem mu to přála…a v životě mu přeji, aby se přestal na svou mámu dívat dětskýma očima a osvobodil se od pocitu spoluviny za její spackaný život..hodně by se mu ulevilo a určitě by ji neměl o nic míň rád…je to jen o tom, aby si nenesl ten pytel jejich přešlapů na sobě…jen ať jí to nechá, je to jen její …
Velké moje dík patří Terezce, byla výborná ve všech přenosech….moc sem se na ni těšila…když budu za čas na Vyvolené vzpomínat, tak jako na jedničku, určitě se mi vybaví Vlado a Terezka…jsou oba pravdivý, mají ledasco odžito zkrátka nezapomenutelní….
A díky taky všem na Panáčkovi, za bezvadné komentáře..

233
Jerremy
Reagovat

223 MM
Koukni na fotografie cislo 4 v clanku na Vyvolenych (iprima) – „Velkolepe finale „

234
MM
Reagovat

229 – 231 – tak si jdu taky stoupnout do kouta, čučela jsem co to dalo. Dostala jsem se do pár diskuzí se svým okolím a nejvíce to odsuzovali ti, co viděli cca 5 minut za celé tři měsíce a věděli o tom prd a vořech.

235
MM
Reagovat

233 – díky jdu na to hned

236
bezík
Reagovat

224 Crazy lady – no jo, taky jsem si početl, a to jsem se naivně tak trochu považoval za intelektuála, no nic, aspoň vím že jsem odpad společnosti :D Asi se pudu utopit ve lžíci vody :D

237
gabisollis
Reagovat

Myslim si,ze Vlado si vybijel vztek na Reginu ktery ma na svoji matku.jista podoba ReginaXvladomama tam je z tech utrzku co jsou dostupny.

238
hledice
Reagovat

232 Ahojda

vidíš, já jsem zase z Terezky úplně rostla…mně přišla děsně nepřirozená, sluníčková..a hlavně nespravedlivá k jednotlivým soutěžícím…

239
MM
Reagovat

233 – už tu fotku vidím, viděla jsem jí už ráno ale nepamatovala jsem si kde to bylo tak díky – zdá se mi to nebo jí ty prsa visej jako psovi uši? Nemyslím to nijak zle ale tak mi to připadá

240
MM
Reagovat

Jo a nikde se myslím tady ani nediskutovalo jak Vladko včera „elegantně“ upadnul na podiu ono ale co k tomu taky diskutovat, že, hlavně, že se mu nic nestalo

241
MM
Reagovat

237 – mě matka Vlada připomíná Zuzanu Bubílkovou

242
Drákula
Reagovat

232 Hmmm, kupodivu právě Tereza je pro mě letos nejvíc zapomenutelná. Hlavně proto, že jsem koukala především na kamery, přímé přenosy mě začly štvát skoro hned spolu s rekapy. A tady jsem četla na TP spíš kritiku, takže nevím. Pro mě by VV mohl moderovat téměř kdokoli.

243
MM
Reagovat

242 – Taky mě sluníčková Tereza nenadchla

244
hledice
Reagovat

237 gabisollis

ano..a taky pořád mlela ty svoje pravdy, věřila jim…a nenechala si je vymluvit i kdyby se někdo snažil sebevíc

245
Poštovní holub
Reagovat

236 – Nechoď. Opravdový intelektuál se nestydí za své relaxační aktivity.:D

246
gabisollis
Reagovat

Ja to nemyslela vzhledove.:-)

247
Jerremy
Reagovat

224 Crazy lady
Vzdy jsem se citil „skrvnou spolecnosti“ kvuli tomu, ze me bavi zanr reality show: Vyvoleni, Hotel Paradise, Big Brother, Survivor, Farma, …. :))
Mimochodem, dneska jsem cetl clanek nejaky starsi clanek, ktery nesl nadpis: „Vysokoškoláci reality show sledují, ale nepřiznají to“ :) (teda ne, ze bych vysokoskolaky povazoval za intelektualy :-)).
Takze jsem rad, ze existuje Panacek a komunita lidi, kteri na VV koukaji a neboji se to priznat.

248
gabisollis
Reagovat

246 pro241

249
Crazy lady
Reagovat

232 – Tereza mně osobně hodně vadila. A na tý její šmajdavý nohy mám alergii, měla by navštívit ortopeda.
A nebo by ji měla kamera zabírat milosrdně jen do půl těla.

250
MM
Reagovat

248 – no ale já jsem to právě myslela vzhledově u tebe je mi jasný, že myslíš podobu Reginy povahovou – to byl asi jen komunikační šum, protože já jsem chápala jak to myslíš

251
Ananas
Reagovat

240-MM
Nejsem Vladofan ultra ani mamyna, ( doufám), ale to bylo tak milé.
242
TP zklamala. Tenkrát jsem jí věřila, prožívala to na 200%, teď jela mrkví hru. I když včera si to užívala dost spontánně, i to dojetí při zhasínání bylo pěkné.

252
gabisollis
Reagovat

249-Tereza to jednou vysvetlovala,(ty nohy)myslim ve ZzV,ze ve 40 se uz nenauci stat rovne,ze ma proste krivy nohy.:-)

253
Jerremy
Reagovat

242 – Mne TP v PP nevadila… proste k tehle show patri…
Jine je, ze jeji scenare se mi nelibili … ale za to ona az tak nemuze… mrkev ovladla VV :)

254
MM
Reagovat

Někdo tady psal, že dnese ve VIPkách na Primě v 19,55 by něco mohlo být o VV, co si tom myslíte? Je šance, že se dozvíme co se dělo když nás věrné diváky odstřihli?

255
limbora
Reagovat

Nepřeceňujte Martina – je jen chytrej a zjistil, že je lepší být s Vladem v plusu. Jen nezapomínejme, co řekl v Duelu – že mu z nedostateku času nevyšel plán ostříhat Vladovi vlasy. Takže – Martin je zlý člověk, podle mne

256
Drákula
Reagovat

254 Já věřím, že se časem něco dozvíme, ale to víš, už to nebude on line, takže mrkví sestřih podle mrkvího scénáře. Ale člověk v absťáku se spokojí i s málem :-)

257
gabisollis
Reagovat

255-neverim tomu,ze by to udelal.zrovna tak podle tebe kecal vcera tak mohl kecat v duelu.

258
MM
Reagovat

256 – Nejvíc jsem spoléhala, že to bude „pitvat“ Blesk ale nic moc tam není až na trapně nazvaný článek o Vladovi

259
danielka
Reagovat

255 Tak to určitě, ale není sám. Oni tam skoro všichni raději chtěli být milí na Vladka. (On se ani člověk nemůže divit, že, pokud si někdo z nich přečetl komenty na panáčkovi :-) )

260
XY2
Reagovat

A mi ty šmajdlavý nohy TP nevadí, ale já vím, jsem divná:-)

Na TP mám slabost, mi to nevadilo ani na Farmě, no, každý máme nějakou úchylku…

261
MM
Reagovat

259 – jestli četli komenty zde, tak se dobře museli cítit zejména Elmexovi, Sysla a Růžena

262
Jerremy
Reagovat

228 Ananas
Kdyz uz jsme se pustili do exVV, vcera to podle me nejvice seklo Nikol.
Mirka mela svuj standardni outfit…
Pajin outfit se tady resil vcera (z meho pohledu lepsi, nez Evin)
Romca (bohuzel) vypadala jako by se nestihla prevlect po odchodu z vily…
Eva – jiz bylo komentovano …
Luca – celkem prekvapila (mozna ji pomahala Nikol :))
Zednicka – nezaujala
Zdena-Regina – jeji styl neni muj salek caje …

263
Ananas
Reagovat

261-
U těch prvních třech v to silné doufám:)

264
Ahojda
Reagovat

238 – Mě právě na Terezce baví to, jak Vyvolenými žije, já to prostě z ní přes obrazovku cítila…samozřejmě bylo i znát, koho má radši a někdy z ní emoce mlátily víc než by asi měly…ale myslím, že to je známka jak to brala vážně a osobně…nejsem fanda prkených a kultivovaných moderátorů, kteří si odkroutí své za tučný honorář a přesně papouškují scénář..Tereza byla mnohokrát v situaci kdy okamžitě reagovala nepřipraveně, pohotově a podle mě to k atmosféře této soutěžě neodmyslitelně patřilo…a taky se na ni hezky kouká…
Mě naopak vadil Pavel Cejnar…zkušený moderátor ale jeho některé otázky byly jako z první třídy :o)) kolikrát jsem si povzdechla zlatý Vlastík Korec…Agáta je Agáta, nevadí mi i když není dokonalá, snahu cením a u Boučka mám pocit, že už je přeboučkováno, když něco nemoderuje, tak řídí ze zákulisí nebo píše scénáře…ale samozřejmě jsou to jen mé pocity přes obrazovku …ve zkutečnosti to může být stokrát jinak..

265
danielka
Reagovat

262 Ona asi Růže měla jen věci z vily, domů nejspíš nejela, říkala, že s manželem mluvila telefonicky.

266
Drákula
Reagovat

361 No, tady to bylo ještě hodně umírněné. Myslím, že největší šok zažili na FB, kam každý z nich letěl určitě jako první. Ale můj názor je, že když jdu jednou do RS, která je založená na šmírování, musím počítat se vším. A tak mi jich líto není. Alespoň určitě ne kvůli tomu, že si teď musí o sobě přečíst i všechny ty hnusy.

267
hledice
Reagovat

Mirka mi včera připadala hodně zaražená, unavená, strhaná..
ono není divu, všechno to na netu sledovat..ten večer, co se vrátil Vlado z duelu s Růžou, tak to napětí mezi ním a Pájou by se dalo krájet…Pája se několikrát zmínila, že by tam ještě ráda zůstala atd..

268
MM
Reagovat

266 – to je fakt, na každého se vytahuje to nejhorší co se dá o něm zjistit, s tím musí počítat, ale horší pro ně snad bude když si přečtou jak jejich chování a jednání ve vile hodnotili lidi z venku

269
Kamča
Reagovat

241 – Pavlíny mamka mi zase něčím připomínala herečku Janu Hlaváčovou – hlavně mluvou.

270
MM
Reagovat

267 – Vladko se s Pájou měli opravdu moc rádi, čekala jsem, že se budou při duelu držet za ruce, možná, že Mirka žárlí

271
danielka
Reagovat

266 Tak tam jsem ani nechodila. Ono už i tady to bylo místy docela kruté, pamatuji si diskuse k VV1, kde to bylo hodně vyvážené, každý měl kladné i záporné komentáře, tady to bylo spíš negativní a Vladko pozitivní, ale jasně, bylo to jejich riziko.

272
XY2
Reagovat

262 – Mirka nic ve zlém, ale tragedie, je jinak orientovaná, nečekám šatičky, ale nějak byla za nehezkou…
Evík pásla kozičky, ve vile říkala, že si podprdu vycpává, mi přijde, že spíš má problém to srovnat, aby měla formu:-) ale proti gustu…

273
Drákula
Reagovat

268 Ale i to by mohl být při troše sebereflexe hodně velký přínos do života. Poznání, že jsem odpovědný za to co řeknu a udělám a že to nemusí vždycky působit tak, jak jsem měl v úmyslu. A že stejnou věc může vidět sto lidí stem různých pohledů a hodnotit každý úplně jinak. Jo, pro chytrého člověka tohle byla hodně velká škola života. Jen jestli se tam mezi nimi najde někdo, kdo to pochopil.

274
bobina
Reagovat

Mirka mi přišla taky taková zaražená, možná, že přece jenom v ní byla jiskřička naděje, že Pájka přinese dom 5 mega. Taky si myslím, že na Vlada ohledně vztahu Vl+ Pá bude asi žárlit. Jinak ten její styl oblékání a účes je asi záměr, přitom ona se s svojí postavou by si mohla dovolit cokoliv i je zajímavý typ, co se vizáže týče.

275
danielka
Reagovat

273 Tak to máš naprostou pravdu. Ale popravdě ono by to při trošce objektivity mohla být právě dobrá škola pro diváky, to postupné odkrývání povah a porovnávání svých postřehů s postřehy ostatních diskutujících. To šlo ale trošku lépe u VV1 kdy byly diskuse hodně vyvážené. Pro samotné účinkující je to však dost problematická zkušenost, musíš vědět, že abys dokázal pochopit své a cizí rozdílné chování musíš znát i ty lidi, kteří názor vyslovují, ale to soutěžící nemohou. Proto je sebereflexe v plné míře dost nemožná. Ono to slabší povaze spíš může uškodit, když nepochopí mechanismus toho odrazu svého chování v divácích.

276
Kapi
Reagovat

275 – vystizne a myslim pravdive

277
gabisollis
Reagovat

Na svete neni clovek ten ktery zavdecil by se lidem vsem.:-)
To je pro vsechny co si mysli,ze by si vyvoleny meli brat neco z diskuzi.

278
Thybaumont
Reagovat

rofl.. emocionální spektrum… od hysterie přes nenávist k pokrytectví:-D

279
Drákula
Reagovat

275 Já už jsem při VV1 říkala, že jsem se při jejich sledování dozvěděla nejvíc sama o sobě. Jak se měnily moji fanoušci, jak jsem hodnotila toho či onoho, co mě rozčílilo téměř k nepříčetnosti a co mi bylo úplně lhostejné. Co mě rozesmálo a co mě dojalo. Jenže to jsem to sledovala jenom na rybě a v TV. TeĎ to bylo intenzivnější těmi kamerami. Člověk se vlastně skoro na 24 hodin denně ocitl mezi lidmi, se kterými by se v životě nesetkal a prožíval situace, které by nikdy nezažil. A tím, že absolutně nemohl ovlivnit běh věcí, jenom měnit či neměnit svoje postoje ke sledovanému, tím pochopitelně poznával i sám sebe.

280
Ahojda
Reagovat

Myslím, že Mirka si uvědomila proměnu Pavlíny…z tiché ušláplé holky, je sebevědomá dáma, která vyjadřuje najednou otevřeně své pocity a city….jako kdyby najednou odsunula Mirku a všechno to hezké dala Vladovi…no nedivím se Mirce, že se jí na to špatně koukalo a asi se bála až se s ní konečně uvidí, jak bude diagnoza Vlado vážná…neuvažuji o tom, že by to byla láska partnerská mezi Pavlínou a Vladem, ale může to být pouto spřízněných duší, které může být velký soupeř jejich lásky s Mirkou a sakra může zamotat jejich soužitím..Mirka je chytrá holka, určitě cítí co se děje…

281
Melek
Reagovat

224 Crazy lady
Taky jsem se na tu diskuzi koukla a nebylo to příjemné. Ano, baví mě RS, je to trochu kontroverzní typ TV pořadů, ale každý má něco. Kritizovat to, na co se vůbec nedívám a hlavně lidi, co se dívají….potom se opravdu můžu považovat za „intelektuála“; i ty výrazy hezky ukázaly jejich úroveň ;))

282
Ananas
Reagovat

281-melek
Dřív lid prostý chodil na panoptika a veřejné popravy, dnes si to holt nahrazuje sledováním vyvolených…
(Ale nás se tohle samozřejmě netýká, my je pozorujeme z vědeckého zájmu:))

283
Crazy lady
Reagovat

277 gabi
jde o to, že oni jsou myslím sami se sebou vesměs spokojení, proč by si tedy měli brát něco z negativních názorů (závistivých) diváků ?
Praktický příklad : když přišla na návštěvu do vily Nikol, řekla Lucině, že se divákům nelíběj její nohy na stole.
Reakce následovala obratem: šup nohy na stůl a zuby vyceněný do kamer. K tomu veselý smích Lů, Ni a El.
Já jsem si to přebrala tak, že My jsme teď celebrity, my si můžeme dělat co chcem, a komu se to nelíbí, ať se na nás nedívá . Že by se to opravdu mohlo lidem hnusit, to je vůbec nenapadlo.

284
Anonymní
Reagovat

280 Mirka byla vykolejená hlavně proto,že na finále přišla se Zdeničkou Mirky bývalá přítelkyně.Ta kvůli který kdysi Mirka opustila Pavlu.

285
Ája
Reagovat

281 – ale tak já myslím, že diskutéři pod články na jakémkoliv serveru primárně kritizují naprosto vše, jako by byl zločin někdy něco pochválit, což jen potvrzuje, že kladné reakce dostávají od těch rádobyintelektuálů samé mínusy, takže jsem ráda, že do tohoto stáda nepatřím

286
Drákula
Reagovat

283 Bylo až dojemné sledovat, jak jim nedochází, že divák by pro ně měl být tím rozhodujícím faktorem, kterému podřídí veškeré své jednání. Zaslepeni svou pomyslnou důležitostí úplně zapomněli na to, že ten, kterým tak opovrhují, je tím, kdo rozhoduje o jejich bytí či nebytí ve vile. Pořád taktizovali na palce a jak přečůrat štáb při plnění úkolů, ale zapomněli při tom úplně na diváka. To je to, na co právě Vlado nezapomínal nikdy.

287
Thybaumont
Reagovat

283 a kdyby je tam přestala dávat, jsi si jistá, že by tu nebylo plno plků o tom, že ze sebe dělá co není, že je tam nedává jen kvůli divákům, protože jí to ta Kikina řekla?

288
danielka
Reagovat

286 On má Vladko pro tuhle soutěž mimořádně vhodnou povahu.
Ale k soutěžícím, oni žijí v uzavřeném prostředí, museli se nějak adaptovat, vytvořit si vztahy apod. Zákonitosti fungování vevnitř vily a vnitření pravidla jsou ale jiná než pravidla „zavděčení“ se divákům. Většina soutěžících se je schopná naučit pravidla kolektivu a jsou pro ně důležitější než hra na diváky. V podstatě ale diváci lépe reagují na osobnosti, které se chovají nestandartně, jsou pro samotný kolektiv problematičtější, to bylo dost vidět ve VV1, ten údiv a nechápavost uvnitř vily, když jim začínalo docházet kdo je venku oblíbený a zároveň si i vytvářeli poněkud zkreslené vysvětlení tohoto jevu. Teď už to bylo jiné, jednak asi všichni věděli jak diváci mohou reagovat, ale hlavně už věděli nejpodstatnější věc, kdo je favorit.

289
Crazy lady
Reagovat

287 – Tjy
to si nemyslím, já bych spíš ocenila že jí dochází, že na to může dojet. Každopádně je smutný, že má takovej zlozvyk. A ještě smutnější, že to považuje za normální chování.

290
Drákula
Reagovat

288 Ten údiv, který zmiňuješ bylo krásně vidět na VB, když mu v prvních duelech začali vypadávat všichni spojenci.

291
gabisollis
Reagovat

283-mam dojem,ze tam,ale sedela Nikola s ni a elmexem a vsichni nohy na stole.to byl dle meho takovy protest vuci diskuterum a divakum.no jeji vec taky na to dojela,ale nemyslim si,ze by to necemu pomohlo,kdyby to prestala delat.taky neznamena,ze MAME vsichni pravdu a pravo zde na diskuzich jakkoli je predelavat.jsou to dospeli svepravny lidi zodpovedny za svoje chovani.

292
Thybaumont
Reagovat

289 o ní ale přece vůbec nejde.

293
Drákula
Reagovat

291 No ale vždyť tady je nikdo nechce předělávat. Nebo máš pocit, že je chceme nahnat do nějaké školy slušného chování a tam to do nich nahustit? Diskutujeme o jejich chování, které na nás nějak působí. A to na každého jinak.

294
XY2
Reagovat

Tedy řešit hnáty na stole je snad o ničem, páč to bylo jako rozkaz, dej je tam, dle mě prvotní reakce bez uvažování.
Protest, já jsem já a hnáty jsou na stole a nějaká reakce diváků je o ničem, tedy v řiti.

No nic, ale je to jedna z věcí, které se nezapomenou, hnátky na stole, kdekoli, kdykoliv, v čem koliv a Lů jako hlavní postava.

295
gabisollis
Reagovat

293-z nekterych prispevku z mam ten pocit.

296
XY2
Reagovat

292 – a o koho? Sorry, ty jsi zůstal o koz….

297
Drákula
Reagovat

295 Nesmíš to všechno brát tak vážně :-)

298
gabisollis
Reagovat

297-no tak to vidis.uz i mne mas tendence rikat co mam a nemam brat vazne.:-)

299
Kamča
Reagovat

VIP zprávy s Vladem už za okamžik :-)

300
OLA
Reagovat

Za chvíli je Vladko ve zprávách na PRIMĚ

301
Budgie
Reagovat

Vlado ve VIP zprávách za okamžik, Teď byl v diváckém videu, nebo co to bylo za pořad.

302
Ananas
Reagovat

Na ofiku je Making of Vv 2013. Sestřih pohledů do zákulisí.

303
BJ
Reagovat

Vladko na primě mile překvapil, byl příjemný, usměvavý, dobře naladěný, snad mu to vydrží……mohla by ho Prima obsadit třeba do VIP zpráv, abychom se s ním mohli vídávat….

304
MM
Reagovat

Tak jsem zkoukla VIPky s Vladem. Vlado tam byl přirozený a vtipný

305
Jana1
Reagovat

283- naprostý souhlas

306
Jana1
Reagovat

286- tady je takových názorů !
Takže naprosto souhlasím !

307
MM
Reagovat

Prosím Vás, bude ještě Panáček fungovat zítra? A dokdy bude fungovat? Hodně lidí se tady už loučilo a mě by bylo líto, kdyby to tu už nebylo

308
anja
Reagovat

307 jo tady se to bud bourat! akorát nevím kdy

^..^

309
Jana1
Reagovat

Bojím, bojím co mají ve smlouvě. Kdysi Vlado, na VV 1 vykládal co museli dělat po VV1 podle smlouvy.Byli v Egyptě,kolik jich tam bylo neříkal, byli tam VIP ČR a oni museli bavit manželky těchto VIP.

310
gabisollis
Reagovat

Anja-pokej neblbni nejdriv se zhasne.:-)

311
anja
Reagovat

310 gabi neee, normálně při vědomí to budou dělat

312
Jana1
Reagovat

Nemohl by panacek fungovat ještě zítra ? Musím ještě zformulovat díky OKKP,Lorenzovi a všem ostatním.

313
Jerremy
Reagovat

307 MM
312 Jana1
Panacek existuje od roku 2005 a jeste nebyl sbouran (az na par malych klopytnuti (behem PP VV))… :)
Doufam, ze nas Panacek bude i nadale informovat o ruznych reality show…

314
Kačka
Reagovat

Zdravím říkal něco Vladko ve zprávách? Jinak by bylo fajn kdyby Vladka dali do nějakého programu na Primě, aby jsme ho mohli vidět. Anebo do seriálu.

315
EvkaD
Reagovat

303,304..že jo? Doma jsme se shodli dokonce všichni, včetně manžela, že by byla veliká škoda ho nevyužít..Moc v pohodě vypadal, tak mu asi Thomas nenabančil včera:-)

316
Budgie
Reagovat

ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/92700/zklamani-vyvoleneho-vladka-pripravili-mu-nepekne-prekvapeni.html

317
Jana1
Reagovat

313- Jeremmy
Já myslela, diskuzi k VV.Teď budete do mě bouchat,ale já jsem chtěla finále Vlado a Nikol.A největší hajzlík byla Lů,protože Nikol pomluvila,kde mohla.

318
gabisollis
Reagovat

316-:-)jj tam se ty eviny saty hodili dokonale.

319
Jana1
Reagovat

Myslím, že Vladovi vadí jedna věc,nemá rodinu, matku miluje,ale máma se vyjadřuje MY, sourozenci se v bulváru dost vyjadřovali proti němu. Vždyť např. sestra dostala od něj byt a peníze.

320
Jerremy
Reagovat

317 Jana1
Stale tady bude :)
Myslim, ze se daji najit jeste diskuse k VV1 tady na panackovi, jen to da zabrat …
A proc bychom do Tebe bouchali? Myslim, ze finalova dvojice Nikol-Vlado bylo jedno z nejpreferovanejsich a na zacatku dokonce nejvice tipovana…
Ze to tak nedopadlo? S tim jiz nic neudelame … dokonce se tady nedokazeme shodnout, jak by to bylo kdyby …
… kdyby tam nebyl Vlado
…. kdyby nevypadla Nikol …
… kdyby nevypadla Mirka …
… kdyby stab nebyl mrkev …

321
Ananas
Reagovat

307-MM
Neboj, ještě to tu dorozebereme. Já si taky připadám, jako když jsem dočetla úžasnou knihu, nevím co bych a navíc o ní nemám komu vyprávět.

322
Ananas
Reagovat

320-jerremy
Shodnout se sice nedokážeme,( já se v tom nedokážu shodnout ani sama se sebou) ale hrozně mě to baví…

323
Jana1
Reagovat

Bouchali proto, že spoustu lidí bylo proti Nikol,ale protože to svým způsobem neustála,udělala tam dost, byla to hráčka.

324
Jana1
Reagovat

Dobrou noc všem. Bude zítra ještě, kde se rozloučit s VV4?

325
okkvp
Reagovat

324 – pokud mi nerupnou nervy a nevypnu tu diskuzi, tak jo

326
XY2
Reagovat

Mi to přijde na hlavu, Vlado nemá rodinu!
Hafo lidí nemá sourozence, třeba už ani rodiče a nejsou méněcenní a někde jinde, prostě si sám stanovil pravidla, že familii nebere, jen matku, a jako co? Tak prostě nemá rodinu.
Má přátele.
Takových lidí je hafo a proč se nad tím podivovat, co si vybral a chce, to má, je to jeho rozhodnutí.
Nemluví s bráchou a segrou a to se stává i v lepších rodinách…

327
XY2
Reagovat

325 – tak to vypni, svět se neposere…..:-D
Je to jen jedna pitomá diskuze na Panáčkovi a pokud je to takový u tebe problém, vypni, zdraví je přednější…
Já netušila, že to obnáší toliko nervů a fakt se směju, dobrej fórek:-DDD

328
EvkaD
Reagovat

316, a ještě ho s kuférkem nechali odjet MHD..No jo, Šedivka šetřila. Ale slavit na krabicích, to mi přijde dost ubohé, no podle průběhu soutěže se člověk nediví.

329
okkvp
Reagovat

327 – jak víš, jsem zocelená, já něco vydržim – dokonce i nečíst :-)

330
Ananas
Reagovat

Ještě k mrkvímu šetření- já nakonec byla ráda, že šli v civilu, v tom smokingu s obřím motýlem před 8 lety mi Vlado připadal jak hodně ošklivej Ferda Mravenec

331
Wanna be your monster
Reagovat
332
Jerremy
Reagovat

322 Ananas
Mne dneska napadlo, po precteni par komentaru, kde bylo receno, ze Martin by byl jiny, kdyby tam byl dele, kdyby tam nebyl Vladko … atd, co by se stalo a jak by se exVV chovali, kdybychom je tedka nahnali nazpatek do Vily :)
Proste druha sanca …
Jediny reset, co bych povolil je, nabiti energie.
Takze:
– vsichni by vedeli, ze pri prvnim „pokusu“ vyhral Vlado
– vsichni by meli nactene diskuse … to co stihli (tj. Paja s Vladem minimum)
– vsichni by byli oddychnuty stejne jako na zacatku
– vstopili by vsichni, co byli v den finale ve studiu (tj. bez Reginy)
– Vladovi by se smazalo z pameti jeho prohlaseni: „jiz nikdy bych do toho nesel“

333
XY2
Reagovat

329 – nevím, jak jsi zocelená, ale vypadá to, že jak kdy…což je chyba a velká.
Jinak klidně ten čudlík smazu udělej, za mě to přežiju.
Víš jak se říká, když dáš, a nechci psát to zvířátko, moc, tak to jede jako po másle.
Já zatím na téhle diskuzi nezaznamenala problém, jen ten Jaroušek s kozou, ale budiž to klukovi odpuštěno, za ten smaz to nehrozí, je to psina, že? každý se nějak chce projevit.
Ale ty jsi jeden z adminů, tak se projev…:-D

334
bobina
Reagovat

318 ta tam pásla jak pérdel na hrnec:-))

335
Drákula
Reagovat

328 No nevím. Že by si nevzal taxíka? No, každopádně pokud /s důrazem na pokud/ je to pravda, tak lidi, kteří ho potkali v ten večer v tramvaji si nutně museli myslet, že je to buď skrytá kamera nebo že jim hráblo. Ale fakt tomu moc nevěřím. Tedy tomu, že jel MHD. Tomu, že se mu o dopravu nepostaraly mrkve, tak tomu pochopitelně věřím.

336
MM
Reagovat

Tak jak to tady čtu, je možné, že Panáček Vyvolení už fakt nebude. Pro ten případ všem děkuji za komentáře i za odpovědi na dotazy ostatních. Párkrát mi tady někdo sprostě vynadal ale to se holt stává.
Mějte se všichni moc krásně a užijte si Vánoce!

338
XY2
Reagovat

No, tak se loučím, adminka to tady asi zkrouhne:-)
Mějte se krásně a všemu nevěřte, co se píše, Vlado na taxíka určitě měl:-)

339
bobina
Reagovat

336 ty nadávky hoď za hlavu, hlavně, že jsme si to užili:-)

340
okkvp
Reagovat

336 – šiš, tenhle článek nikdo mazat nebude, jestli bude nějaký nový k tématu VV se zatím neví, pravděpodobně ano. S tím vypnutím jsem si já i někteří další dělali jen legraci (a pravděpodobně všichni předpokládali, že je to dostatečně jasné)

341
XY2
Reagovat

336 – na nadávky se vyprdni, mi si nevadila, naopak, takových nadšenců je potřeba a že si to tady admini neuhlídali, je problém jiný….

342
Bazinga
Reagovat

340 já jsem si legraci nedělala

343
Wanna be your monster
Reagovat

Novinky z FB vyvolených:

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1463525_547026722051642_1975523893_n.jpg

Ex od nikol debatuje s Lů./ Nová slečna od Thomase ho chce zjevně naštvat a vyslechnout si řeči o tom, jaká je děvka. :)

344
Drákula
Reagovat

337 Promiň, ale to, co napíše AHA pro mě opravdu není nic, co bych brala vážně.

345
Sylva Langrová
Reagovat

151 anka – mně nejdou pustit na tv/shogetten videa od začátku vyvolených.Poradíš mi?Mám totál.absťák,ale jinak dobrý,vařím,peru,žehlím:-)

346
Ananas
Reagovat

332-Jerremy
Jojojo, stačila by nějaká turbo verze, do Vánoc by byli doma;)

347
XY2
Reagovat

342 – správně, máš možnost, tak čudl, je mi líto, ale admini na téhle diskuzi jsou k hovnu, sorry, je to tak…nejrozsáhlejší diskuze, nejvíc diskutujících a ze strany adminů groteska, a to já se moc ráda směju, jen jste tady vy předvedli neúctu k lidem, co zde přispívali…
Tak si to klidně vypni, je možné, že se ti příště lidi na diskuzi vyprdnou, anebo budou mít z tebe psinu a to doslova. Tohle je obrázek adminů, ne diskutujících a ti zde byli fajn.

348
Wanna be your monster
Reagovat

344 – já ti jen posílala fotku vlada v tramvaji. :)
Příště se nebudu namáhat.

349
Bazinga
Reagovat

347 :-D až teď :-D. Ty ťulo, za celý panáčkovský život tady nebyla vypnuta snad žádná diskuse… mě prostě jenom baví tě točit, protože se vždycky chytneš :-). A to jsem si myslela, že jsi hráč… :-). Tak nic.

350
Wanna be your monster
Reagovat

347 – VV skončili, už se nenadává štábu, ale adminům diskuze. Holt zvyk je železná košile a někomu se aspoň jednou denně vynadat musí. :D

351
Drákula
Reagovat

348 :-) Ano. Vlado nastoupil, AHA si ho vyotilo, řekli mu, že to bude dobrej fór a posadili ho na taxika. A teď mi dokaž, že to není pravda :-) Já si prostě nemůžu pomoct, podle mě je to blbost. Nemyslím si, že by Vlado byl až tak šetrný, že by si po té, co vyhrál pět mega nezavolal taxi.

352
Jana1
Reagovat

325- díky
Byla jsi dobrá vidíš ! Budeme ti nadávat, budeme tě chválit,ale ???????Byla jsi dobrá, obdivuji !

353
XY2
Reagovat

349 – možná nejsem hráč, ale taky nejsem primitiv, který z pozice nějakého admina vyhrožuje, což je opravdu hodně směšné a hraje si na moci pána, gratuluju, holky, fakt jste se předvedly…
Vyhrožovat jako malým děckám na písku,
dobrý, dámy se tu předvedly ve velké večerní:-)
Zesměšňovat naivní diskutující je hnus z vaší strany, ale pro vás prostě psina…

354
XY2
Reagovat

350 – vyhrožování místních babek nemusím, můžou být rádi, že jejich diskuze fachčí a ne se vysmívat a hrozit pěstičkou, asi se holky pobláznily:-D

355
Wanna be your monster
Reagovat

351 – Já tě přesvědčovat nebudu, jen se mi zdá trochu divné tahat kufr do tramvaje a zase ven a smát se u toho, jaká je to sranda. :D

Pokud to má jen pár zastávek, tak proč ne, je to rychlejší, než volat taxíka.

356
JanaH
Reagovat

:-DDD

Tady je zase srandy kopec!
Někomu tu prdne žilka a já to nebudu… :-P

357
Wanna be your monster
Reagovat

XY2 do zpovědnice!

(prášit) :)

358
Drákula
Reagovat

355 Tak taková fotka ti zajistí mnohonásobné množství čtenářů, takže to určitě stojí za to.

A jen pro informaci. Na Barrandově bydlím třicet let a můžu ti říct, že od ateliérů k tramvaji , která jezdí na sídlišti, je to pořádný kus cesty. Musíš k ní buď buď autobusem nebo takové dva km pěšky. A jestli bydlí Vlado pořád někde ve Vysočanech, tak to je druhý konec města. Taková hodina cesty.

A teď už slibuju, že končím s housenkou. :-)

359
OLA
Reagovat

Vladko,měl dnes večer (před VIP) na sobě ten bílý rolák. Tak ta fotka byla z dnes, když jel do vysílání na Primu.

360
XY2
Reagovat

357 – do prčííííc, ty kokos, já nejdůůůůůů

361
XY2
Reagovat

Já to nedáááám

362
Drákula
Reagovat

XY2 neboj se, nic z toho, co ve zpovědnici řekneš se na Panáčka nedostane :-)

363
XY2
Reagovat

362 – tak jo, já tam vlezu, ale já to nedááám, do prčíííc ty kokos já nechccíííí
Může to slyšet jen Lorenzo, k tomu mám důvěru, grafika je beze slov…

364
bobina
Reagovat

359 přesně, v tom roláku na tý fotce leze do primy do dveří:-)

365
ředitelkazeměkoule
Reagovat

A nebo také přijde dopis od štábu s psycho úkolem a budeme probírat, jak se zbavit emocí, zůstat nad věcí, mít nadhled, vtip a ironii…

366
Drákula
Reagovat

Teď jsem chvíli koukala na Markíze na Farmu a tam padlo tolikrát „ty kokos“ prokládané „ty kokso“, že se mi opravdu zastesklo :-) Řeknu vám, kam se naši VV hrabou. Akorát tam furt řešili, že jedna slepice řekla té druhé, že je suka? Nevím co to je, ale hrozně je to rozhorlilo. Tohle nepoužívala ani Pája :-)

367
Bazinga
Reagovat

OT

ok, mezi mé charakterové přednosti patří velkorysost, odpouštím ti XY2, že nás podezíráš z toho, že bychom se tady vysmívali jakémukoliv diskutérovi. To, že se kupříkladu já vysmívám skoro všem postavičkám RS je pravda, ale s těmi diskutéry jsi vedle :-).

A pro všechny čteče a přispěvatele: diskuse se na panáčkovi nevypínají.

konec OT

368
Drákula
Reagovat

XY2 A koho bereš do duelu?

369
Dáša
Reagovat

366 Suka je fena. Používa sa to v zmysle ku.va.

370
Jerremy
Reagovat

Taky by mohl prijit dopis od adminu:
„Diskutujici XY, ctenari panacky si preji abys … “
(ctenari panacka doplni :))

371
Thybaumont
Reagovat

366 suka je fena.. ale v tomhle významu asi děvka. :)

372
Ananas
Reagovat

369-Drákula
Suka=fena, tedy spíš čub..

373
Dáša
Reagovat

z ruštiny je zase známy „sukin syn“

374
Jáša
Reagovat

XY2
Já tě miluju. Přesně to popisuješ. Já jsem jedna z těch hlupaček, co dostala vykrákáno. Bolelo to hodně, šla jsem se vyznat z citů a dostala ledovou sprchu. Už je to za mnou. Včera jsem se jako slušný člověk rozloučila a činím tak i dnes.

375
XY2
Reagovat

368 – do duelu jedině Vlado, nenechám se porazit tebou:-)

376
JanaH
Reagovat

367 Bazinga : velmi obdivuji tvou noblesu! :-D

377
Jenny
Reagovat

XY2 někdo ukradl nick? nějak ji nepoznávám :)))

378
Sylva Langrová
Reagovat

Shogetten-183-tebe jsem si dnes vymodlila.Prosím moc,jak se k těm tvým záznamům z vily dostanu?

379
JanaH
Reagovat

377 Jenny : neukradl. To je její pravá tvář. ;-)

380
Drákula
Reagovat

Díky všem za vysvětlení pojmu suka. Sice patřím ke generaci, která ještě rozumí slovensky dost dobře, ale tohle jsem neznala :-)

381
XY2
Reagovat

374 – v klidu, ty babky adminky jsou taky jen lidi, jen jim to občas nedojde. Dělej, že tu nejsou, v podstatě jsou tady do počtu, jen mají dojem, že mají moc. No a občas jim to ujede, taky mají svoje fanoušky:-D
Neodcházej, v množství je síla…:-)

382
Jenny
Reagovat

379 takže celou dobu na nás vlastně zkoušela pozitivní motivaci, už je mi to jasné :) Je v tom mnohem lepší než Lůca :)

383
SADRAJ
Reagovat

//vyvoleni.blog.cz/1311

384
JanaH
Reagovat

382 Jenny : ty sem asi nechodíš dlouho, že jo? Jinak bys měla jasno… není všechno tak, jak to vypadá. Ostatně to říkal už Vlado, abychom zůstaly u tématu VV. :-)

385
Drákula
Reagovat

XY2 Si okamžitě sedne k plazmě a vysvětlí nám, co jí trápí.

386
XY2
Reagovat

385 – ty vogo, to nedám, já nevííím, do prčííííc, kokos, já nechcíííí …

387
XY2
Reagovat

Poďme do vířivky, ale já nevííím ty kokos…

388
Drákula
Reagovat

386 Ani když tě před spaním poškabkám?

389
Ananas
Reagovat

383-Sadraj,
A Ty jsi ve vile nebo za mrkev?

390
Jenny
Reagovat

384 v poho, ani mě není třeba brát úplně vážně :))

391
Maruška Malíková
Reagovat

Já to říkala, že to nedopadne dobře a nikdo mně nevěřil

392
XY2
Reagovat

388 – kurňa, jsi chlap? Kdyby jo, tak jo:-)

Dobrou, konečně se vyspím a adminkám přeju hezkou nocku a milé sníčky, věřím, že se polepší k nám diskutujícím:-) Ono to je něco jako prodavačka na pultovce, když je ofrklá, jde se o dům dál a ještě se odrbe:-)

393
Thybaumont
Reagovat

385 Jen to ne, prima má jen tři kanály:-D

394
Ananas
Reagovat

Eviččina hvězda nezadržitelně stoupá, v Plesku dobyla titulku!

395
Drákula
Reagovat

394 To se jí bude v kriminále hodit :-)

396
JanaH
Reagovat

391 : Maruško, dopadlo to, jak nejlíp mohlo.
Dnešek je toho důkazem. Já mám radost, ty ne? ;-)

397
XY2
Reagovat

Koza, koza, tady máš mrkev, koza ráda mrkev…

398
JanaH
Reagovat

393 Thybaumont : doktore, pojďme na panáka. To se musí oslavit! :-D

399
XY2
Reagovat

395 – ROFL……..

400
Thybaumont
Reagovat

398.. později, ted se pokouší o báseň:-D

401
Poštovní holub
Reagovat

Předsedkyně, nesu červenou kartu. Komu ji mám ukázat?

402
Ananas
Reagovat

395-Drákula
Myslíš, že bude v kolektivu oblíbena?;-)

403
Drákula
Reagovat

392 Chlap nejsem, ale ve vile se to tak nebere :-)

404
XY2
Reagovat

403 – ty kokos já nechcííííí, to nedááám, já chcííí chlapáááá

Vila nevila…

405
bezík
Reagovat

XY2 – ty ses nějak rozjela ! Nebo ses celé VV tak brutálně ovládala ? :D

406
JanaH
Reagovat

400 Thybaumont : doufám, že bude úderná.

401 : rozhlédni se zrakem ostřížím… :-D

407
Drákula
Reagovat

402 Jasně. Budou za ní chodit na návštěvu celebirty :-)

408
Ananas
Reagovat

405-bezík
Posttraumatický syndrom?

409
XY2
Reagovat

405 – ba ne, já byla sama za sebe, ale nemám ráda, když se někdo otevře až ke konci, to nechcííí, to nedááám, ty kokos.

410
Jáša
Reagovat

381 XY2
Díky za pozvání. Nikdy jsem nebyla dravec a také jsem soudná, že se necpu tam, kde jsem nechtěná :D
Já už to vlastně na svá „stará kolena“ ani nemám zapotřebí :D
Možná někdy, až se otřískám na diskuzích :D
Tady to byla moje premiéra.
Přesto všechno jsem ráda zašla a Panáček byl první se kterým jsem začínala den.
Tak někdy… :D

411
Poštovní holub
Reagovat

406 – Vzal jsem si na to i černý kraťásky a tričko s bílým límečkem a mám i píšťalku, ale písknout nemůžu, protože držím v zobáku tu červenou kartu, tak já ji ukážu asi Marušce. Ta je hodná.

412
XY2
Reagovat

Ještě chvilku, musím něco jen dopsat a nějak se mi tam plete furt mrkev a už jdu, nebudu rušit, jste tady poslední noc, tak ať si to užijete s oňucháváním polštáře.

413
Melek
Reagovat

Sice se to do současné atmosféry moc nehodí, ale co už. Můj obdiv patří nejen adminkám, ale i těm diskutujícím, kteří si dokázali zachovat nad celou soutěží nadhled. Já jsem byla od půlky díky Vladovi silně zaujata a (ikdyž snad žádná hrubá slova jsem vůči diskutujícím, ostatním soutěžícím nebo Mrkvím nepoužila) bylo to určitě znát. Děkuji taky Pájovcům a všem, jejichž fanoušek byl někdo jiný, za vytvoření nejednobarevnosti a v neposlední řadě zbytku Vladkolandu, s nimi jsem si rozumněla samozřejmě nejvíce. Mám opravdovou radost z výsledku a těším se na setkání u nějaké další diskuze :))

414
XY2
Reagovat

410 – no právě, začínala jsem Panáčkem den, bavila se, ale asi to bylo špatně, i diletanti se najdou v obyčejném lidském přístupu k obyčejné věci, která by měla být zábavou.

415
Drákula
Reagovat

401 Poštovní holub – No prosimtě, jakou červenou kartu? Tady snad jedině zelenej šátek!

416
XY2
Reagovat

415 já chci imunitu, jinak to nedááám

417
JanaH
Reagovat

411 Poštovní holub : :-D
Hlavně někoho požádej, ať tě vyfotí a foto mi nezapomeň poslat!

418
shogetten
Reagovat

378 Sylva Langrová, no v odkaze, co jsem dal mas dole jeste tlacitko Load more, kde se ti zobrazi dalsi a dalsi videa. Nektery jsou hodne velky, tak to chce trpelivost pri nacitani.

419
misa
Reagovat

Na gay seznamce iBoys.cz najdete Vladka pod přezdívkou Panojamatus.Ve fotogalerii tam má spoustu fotek.Bezvadný jsou ty když byl ještě malej.

420
bobina
Reagovat

394 koukla jsem na ten článek. Ten večírek to teda musela bej trapárna. Jinak Evík si převlíkla tý krásný červený šatičky do flitrovýho černýho topíku a zdatně se razjařená válela štábníkům v klíně. Kdepak holka musí kout železo dokud je žhavý:-) Ted už fakt věřím i těm tetchlím metchlím se štábníkama za protislužbičku, jak tady někdo psal.

421
ownage
Reagovat

Btw Ladislavova přezdívka na iboys.cz je lacossil.

422
zvědavý
Reagovat

401 tak jsem z toho sýkorka úhelníček hmhm ty jseš teda bi, holub kříslej ostřížem, budu o tom přemýšlet. Jo a červená karta je dražší, tak pozor na licitaci.

423
zvědavý
Reagovat

jo a xy2 nebuď tak zarputilá, už je to pasé tak pohoda klídek tabáček

424
anja
Reagovat

vážení přátelé, a prosím, hlavně nezapomeňte, že žíkala Redží, že v únoru přilletí mimozemšťané. Já už jsem si to poznačila do kalendáře!

425
zvědavý
Reagovat

jéžíšmarjá kozlíkumatěji jsi hned na titulní stránce gay seznamky iboy.cz :) (já nejsem já jen koukal na odkaz :)

426
okkvp
Reagovat

425- to je kozel

427
okkvp
Reagovat

uvízlo ve spamu (kolego pozor na to výrazivo)

bezík vloženo 30.11.2013 (23.44)

408 Ananas – vypadá to tak. Ale pořádnej ! Týýý kokos ! Nebo kokot ? :D

428
zvědavý
Reagovat

426 vím, jen pro pobavení

429
bezík
Reagovat

okkvp – tož pardon místopředsedkyně. Ale chápu , že citlivost k tomuto výrazu může být velmi různorodá.

430
Jája
Reagovat

377 – přesně takhle ji znám z diskuse farmy :-(

431
XY2
Reagovat

430 – vidím, že jsem nezapomenutelná a věř, že pokud dojde ke stejné věci, to znamená zesměšňovat a vyhrožovat jako na písečku i příště, tak se ozvu znovu, mi tohle problém nedělá.
Na diskuze se chodím bavit a ne se třepat z pár lidí, co si na nich honí ego.

Jinak hezký den, to dá rozum.

432
Poštovní holub
Reagovat

Teda, já si sem chodím honit ego pořád. Někdy jsem z toho tak uřícenej, že jen chroptím, ale dohoním ho vždycky.

433
XY2
Reagovat

No vidíš a já myslela, že natřepávat peříčka a ono to je ego, hlavně pozor, ať někomu nespadne na hlavu:-)

434
Poštovní holub
Reagovat

433 – Musíš zavčas uhnout.:)

435
XY2
Reagovat

434 – dám si majzla, mám se moc ráda a nechat se zmrzačit holubem by byla ostuda:-)

436
Ananas
Reagovat

434-holoubku,
Odbourali jste mě!
Říkávali jsme tomu všelijak, ale ego se myslím minimálně v naší rodině vžije. Takové pořádné ego na předním skle…

437
XY2
Reagovat

A hned několik, kdyby jen jedno.

438
Jerremy
Reagovat

435 XY2
Byt pospinen holubim „egem“ je horsi nez byt zmrzacen holubem. Taky je znamo vic pripadu pospineni holubem nez zmrzaceni holubem :))

439
XY2
Reagovat

438 – to je na mě moc složité, ale dám si určitě pozor na oba případy:-) ono to holubí ego je žíravina, jednou mi přistálo na triku…

440
Extasy of St.Theresa feat. Vladko
Reagovat

Decka,co to tu jedete za bomby? :-D

441
XY2
Reagovat

Bože, to už se holubímu trusu bude říkat bomby? :-D

442
Poštovní holub
Reagovat

440 – Jen tak po ránu větráme.:)

443
Extasy of St.Theresa feat. Vladko
Reagovat

Myslela jsem spis slovni bomby,ale takova holubi bomba,vis co,vis jak…

444
Poštovní holub
Reagovat

443 – Já teda běžně zvládám obojí.:)

445
sa_rah
Reagovat

Hezký víkend přeju všem!

Ananasko,
zdravím Tě a hlásím: den oddechu od šmírování zabral jako báječná terapie, okna vypucována, 4 druhy kukroví hotovy.
Jak jde život?

446
Extasy of St.Theresa feat. Vladko
Reagovat

Ja jsem si prave vsimla :-)

447
Jerremy
Reagovat

439 – Jinak jsem si prave predstavil, jak by mohlo takove zmrzaceni nasi „Postovnim holubem“ probihat:
– nekdo vytoci Postovniho holuba do nepricetosnosti (normalne bych napsal do „běla“, ale ja mam neustale predstavu, ze Postovni holub je bily, coz by mi evokovalo pernamentni nasranost a tomu se mi nechce verit :))
– vytoceny Postovni holub načechrá sva pericka, nasadi svoji helmicku, natahne si ponozky s jelenim vzorem, naostri zobacek a vyrazi proti protivnikovi…
– V primem souboji by nejdrive na nepritele vypustil „bombu“ (cimz by protivnika rozhodil), pak se na neho vrhnul, kloval by ho zobackem, ublizoval mu drapkama a urcite by u toho strasne koulel ocima….

448
sa_rah
Reagovat

A samozřejmě, Vladovi vítězství přeju, hlavně ať ty prachy použije pro své další vzdělání a nerozhází je za blbiny a nerozdá je „kamarádům“.

449
sa_rah
Reagovat

447 Jerremy

Stručně řečeno, normální holubí chování .)

450
Poštovní holub
Reagovat

447 – Jerremy, ty mě dokonale znáš, jen jsi zapomněl napsat, že u toho všeho bych byl navíc neuvěřitelně vtipný a v rétorickém souboji bych protivníka umlátil.:)
A právě jsem si chytil ego.

451
Extasy of St.Theresa feat. Vladko
Reagovat

Teda ja nevim,ale tady jsou holubi sedivi…

Zeby dilo mrkvosefky?

452
Jerremy
Reagovat

450 Postovni holub – ja si predstavoval fyzicke zmrzaceni, ne dusevni :))

453
Poštovní holub
Reagovat

452 – Nejsem troškař, mám rád pořádnou práci.:)

454
Extasy of St.Theresa feat. Vladko
Reagovat
455
Jerremy
Reagovat

451 – pokud je mi znamo, nas Postovni holub urcite neni dilo mrkvosefky …
I kdyz kdo vi?
Konspiracni teorie:
Je nam znamo, ze Postovni holub mel za ukol letat do Vily.
Je nam znamo, ze letaky, ktere dostal nikdy nebyli do vily dorucene…
Je nam znamo, veci z Panacka se nejakym zpusobem dostali k SŠ a ta je ve VV pouzila …
Zaverem lze tedy konstatovat, ze nas Postovni holub muze byt sedivy! :)))
(konec konspiracni teorie)

456
Poštovní holub
Reagovat

455 – Samá voda a z té představy jsem to ego zase pustil.

457
Extasy of St.Theresa feat. Vladko
Reagovat

455

Az z toho mam meteority v hlave

458
Jerremy
Reagovat

456 – Ale vis jak je to s konspiracemi ve Vyvolenich? Staci to jeste parkrat zopakovat a ona se chytne :))
Je uplne jedno, ze to je nesmysl … :))

459
XY2
Reagovat

454 – nevidím ego…

460
Extasy of St.Theresa feat. Vladko
Reagovat

459 ego vypusteno pred porizenim obrazku

461
Sylva Langrová
Reagovat

418-shogetten- moc děkuju

462
Poštovní holub
Reagovat

422 – enigma pro zvědavého: bi v žádném případě, jen holub kříslej lvicí. :)

463
Ananas
Reagovat

447-Jerremy
Tak takhle vypadá ta pověstná holubiččí povaha!
A mně pořád vrtalo hlavou, proč ji Čechům, potažmo Slovanům přisuzují. Konečně mám jasno:))

464
Ananas
Reagovat

Sarah,
Ráda Tě vidím!
Jseš pilnička. Já naopak okna myla a cukroví zadělávala s tabletem na parapetu či lince, co si k tomu teď pustím?

465
Anonymní
Reagovat

445 sa_rah

fakt 4 druhy cukroví? ty máš kromě absťáku na vyvolené taky absťák na pečení, ne? já jsem jakž takž dala dohromady adventní věnec

466
Ananas
Reagovat

455-jerremy
Viď že je to příliš mnoho náhod?
Ještě připíš na seznam, že odmítl vykonat rozkaz vrchního velitele Sadraje letět budit blanické…
Imho, pátá ( holubí) kolona:)

467
zvědavý
Reagovat

422 enigma prolomeno

468
Poštovní holub
Reagovat

466 – Musíš myslet dopředu, přece. A co budeme dělat, až přiletí Marťani, ha? V čele s Regi na mrkvi, ha? Schovávám si je na horší časy.

469
Poštovní holub
Reagovat

467 – Nebylo pochyb.:)

470
sa_rah
Reagovat

464 Ananas

I já Tebe!
Pilníková ani ne, spíš jsem potřebovala setřást ze sebe hořkou pachuť po srážce s nabobstvím, které nesnáším.
Zkus si místo VV pustit tohle http://www.youtube.com/watch?v=SUmCRrKYwBQ … třeba přijdeš na jiný myšlenky.

465
Absťák po zmrkvené soutěži, nebo po jejích účastnících? nemyslíš vážně, doufám! Ale mlsný chlapy doma mám .))

471
hledice
Reagovat

čaute,
ještě nikde není zhodnocení VV4 od Scalexe, že?

otevřela jsem panáčka /sledovala jsem s ním celé vyvolené/ a myslela jsem si, že tu budou názory, shrnutí, pocity o skončené řadě..a ono nic..jen nějaké osobní výlevy..

472
Crazy lady
Reagovat

kriste pane, mně se během vyvolenejch tak zkrátily žíly, že se mi do ničeho nechce. Asi si aspoň vyleštím zrcadlo a zatancuju si před ním.

473
Drákula
Reagovat

471 Nějaká shrnutí najdeš v diskuzi u předchozího článku. Tady už je to jen taková agonie, zdá se :-) A Scalex snad ještě něco napíše.

474
Ananas
Reagovat

470-Sarah,
I daší fanoušci chytrého humoru na hranici:
Opráski sčeskí historie
(Péct se u toho asi nedá, leda Husa:))

475
Ananas
Reagovat

471-hledice
Onehdy jsem díky nějakému odkazu na Panáčka někdy že září zakopla o Tvůj historicky první koment:)

476
SADRAJ
Reagovat

389 Ananaska
ani za mrkev ani ve vile jen sem to postnul jako lék pro ty postižené ukončením skutečnějch
Pro ty co je to sebrsalo, že můžou pokračovat alespoň textově

477
Drákula
Reagovat

Strašně to uteklo. Vzpomínám, jak jsem tady seděla, pálilo sluníčko, že jsem musela stáhnout žaluzie, abych viděla na monitor a záviděla těm opalujícícm se a koupajícím osobám, jejichž jména se mi ještě pletla. A pak celé tři měsíce vstupovali dnem a nocí do mého domova, jako kdyby snad byli jeho součástí. Je to takový zvláštní pocit. Fůra volného času na jedné straně a neuvěřitelné prázdno na straně druhé. :-)

478
Ananas
Reagovat

477-Drákula
Beru to jako trénink, já mám takovéhle prázdno každoročně 24.12.pozdě večer

479
Drákula
Reagovat

478 I já.

480
hledice
Reagovat

475 Ananas

fakt? když si uvědomím, že to bylo ještě v létě..to to uteklo..

481
Ananas
Reagovat

Jestli se můžu ještě vrátit k vyvoleným, čím to, že tam nebyl, kromě V, ani jeden použitelnej chlap? Ted ne jako chlap ( i když ani to ne), ale jako soutěžící?
Mirek – čtvrtá (spíš pátá) cenová
Pepa – totéž s pozlátkem
Láďa – na roli mimoně málo mimoňovatý i chytrý
Elmex – „zničit krtka“ ho zničilo, jinak na něm zajímavé jen debaty o orientaci (mně se bohužel ani nelíbil)
Thomas – mi nakonec z téhle přehlídky vyjde nejlíp, tedy jako postava, ne člověk

Jafar měl mé sympatie, ale přišel pozdě

482
MM
Reagovat

Dobrý den, tak jsem myslela, že už tady nikho nenajdu a ono jo. Mám z toho radost. A hned mám dotaz, tady někdo píše, že byly někde fotky z párty po finále, speciálně se píše, že Evík tam řádila. Nemohu to najít. Poraďte mi prosím děkuju

484
MM
Reagovat

i když ten článek je už rok starý jsem chtěla říct

485
Drákula
Reagovat

485 Těžko říct. Ono taky, kterej použitelnej chlap může hodit za hlavu všechny závazky a na tři měsíce se nechat zavřít do vily, navíc s nejistým výsledkem.

486
Ananas
Reagovat

485-Drákula
To říkám pořád, že nikdo normální do toho nepůjde, že jít do Vv je diagnóza, ale to platí pro obě pohlaví. Dámy tam mi třeba osobně nebyly sympatické ( to jsem tolerantní,co), ale pro hru byly mnohem zajímavější.

482-MM
Během včerejška tu padlo několik odkazů na články bulvárů,
Ale žádné vzrůšo nečekej. Na jedné fotce byla Eva na něčím klíně, v černém topu s decentně vykukující bílou podprsenkou:))

487
okkvp
Reagovat

MM – pardon, ale dnes snad nemáme rok 2009 (datum článku je 28. srpna 2008 18:42)

488
Ananas
Reagovat

484-MM,
To víš, v srpnu si ještě novináři naivně mysleli, že jim jakýkoli článek o Vv zvedne prodej.

489
MM
Reagovat

Ten článek je starý píšu to tam přece tak se omlouvám

490
MM
Reagovat

486 – ananas- děkuju a už jsem to i našla o té Evě. Docela mě překvapuje, že na Primě se nikde o tom postmejdanu nepíše. Asi proto, že to fakt bylo v nedůstojném prostřdí

491
gabisollis
Reagovat

490 MM-jaky nedustojny prostredi.:-)normalni mejdan po domacku.to vis setrit se musi vsude.:-)hlavne aby meli pro Vlada tech 5mega.:-)

492
MM
Reagovat

491 – no myslím, že by bylo bývalo lepší to udělat ve vile

493
gabisollis
Reagovat

Tak zrejme k tomu byl nejakej duvod proc to nebylo ve vile.

494
MM
Reagovat

493 – určitě máš pravdu

495
Ananas
Reagovat

493-Gabisollis
Každopádně už víme, proč a kam odpoledne z terasy zmizely židle

496
Ananas
Reagovat

488-
Odvolávám, já to původně pochopila tak, že zrecyklovali starý článek.

497
Drákula
Reagovat

Jo. Mělo to být ve vile a se zapnutýma kamerama. Abychom si to ještě naposled užili :-D

498
sa_rah
Reagovat

Tak mě tak napadlo, byl mezi VV4, kom Vladka a ZdenyReginy, kdo měl stabilní zaměstnání? o povolání v jejich případě asi nelze vůbec uvažovat.

474

Opraski nějak nejsou můj šálek kávy.

499
sa_rah
Reagovat

Vylepšená verze 498

Tak mě tak napadlo, byl mezi VV4, krom Vladka a ZdenyReginy, někdo, kdo měl stabilní zaměstnání? o povolání v případě těch chronických povalečů, mamánek a a mamánků asi nelze vůbec uvažovat.

500
sa_rah
Reagovat

Ještě na Růži jsem zapomněla.

501
Ananas
Reagovat

Sarah,
Nevadí, nobody’s perfect:)

499-
Možná ještě Romana? Niky a její kosmetické studio Paradise?
Těžko říct, jak moc lze brát vážně označení podnikatel (Martin), kdo ví, jak by dopadla Ládíkova studia, i kdyby nebylo vyvolených.
Kolik zaměstnavatelů by Tě jen tak pustilo, třebas na neplacené volno, s tím, že se možná vrátíš za týden, možná za čtvrt roku?

502
Ananas
Reagovat

502-
Třeba ještě Nino?
( to, že já o něm neslyšela, neznamená, že ho rap nemůže uživit)

503
Iva5
Reagovat

400-
Thomas – zkrachovalec, čekatel na soud
Eva – zkrachovalec, čekající na soud
Lůca – na pracáku
Pája a Miri – na pracáku
Honza – brigádník barman
Slizoun2 – sběratel kovů
Nikol – údajně zaměstnaná u Gina?
Zdena – bezdomovkyně v autě, na pracáku?
Jafar – člen skupiny Walda gang, občasný herec

504
Iva5
Reagovat

503 oprava pro 499

505
Drákula
Reagovat

502 Tak Nino si tam šel udělat promo a podle mě se mu to podařilo dokonale. Do té doby jsem netušila a určitě zdaleka nejsem jediná, že někdo takový vůbec existuje. Já sice jeho hudbu nikdy poslouchat nebudu, ale někdo jiný určitě ano. Nemyslím, na rozdíl od mnohých tady, že měl vůbec v úmyslu, zůstat tam dýl než pár týdnů. Ty jeho hry na klaustrofobii atd., nevěřila jsem mu ani slovo :-)

506
Prochor
Reagovat

Vy si nedáte pokoj co?-))) Ale mně to taky vadí že to skončilo. Co víte o Vladkovi? Vrátí se do Španělska? Pro mně by měl zkusit Star Dance protože je jediná celebrita, která se na to absolutně hodí. Ve svých letech pořád perfektní postava(přesto, že futruje sladkosti po tunách což nechápu a závidím), hudba je jeho život, smysl pro rytmus, emoce, temperament, charisma na rozdávání. Kdyby mu dali sympatickou šikovnou profi holku, která ho vyškolí, tak by to museli spolu dát. Vladka je prostě za plotnou škoda.

507
Drákula
Reagovat

503 OK, jen Nikol je regulérní spolumajitelkou toho solária a kadeařnictví.

508
Ananas
Reagovat

506-Prochor
Načapal jste nás, pane.
Já mám pocit ( možná se mýlím), že nějaké tancování kdysi v jednání bylo, leč smlouva s Primou to tenkrát neumožnila.
Hodil by se jim tam ohromě. Já bych ho vůbec spíš než herce živícího se ústy viděla někam do pohybového divadla, ba i pantomimy. Má pohyb i mimiku.

509
sa_rah
Reagovat

501 Ananas

:)) Romana viz 500.

Kdepak, Paradise není žádné kosmetické studio, jen menší solárko s kadeřnictvím (ale to nevím, jestli je v provozu, mají na stránkách viset inzerát o pronájmu kadeř. fleku). Provozovatelem je Gino, jako co tam figuruje Niky, nevím.

Jinak právě nevzpomínám, že by tam kdokoliv jiný, krom ZD Regi, Růži a Vlada kdy mluvil o svém zaměstnání, které by do léta t.r. vykonával.
Snad jen holky bachařky mlhavě zmiňovaly jednou práci v administrativě, podruhé u PČR.
Zbytek nejmenovaných, jak by řekla Eva, leda p*d a wořech.

510
Iva5
Reagovat

508 – naprostý souhlas. Mimika a tanec, to je jeho parketa. Mluvený projev do rádia ano, bo si myslím, že jinak by s mluveným projevem dopadl tak, jak to bylo s tím úkolem před zrcadlem, kdy měli o sobě mluvit a on to ne a ne dát :-)))) ale je možné, že to jen hrál :-)

511
sa_rah
Reagovat

503 iva5

Tak nějak jsem to myslela, jen se mi nechtělo vypisovat to podrobně.

to 509

Nino mi nějak vypadl ze seznamu pracujících, asi že tam pobyl tak krátce.

512
surikat
Reagovat

Nikol říkala, v debatě o vstávání, že většinou vstává kolem jedenácté dopoledne, když se jí někdy podaří vstát dřív, tak žasne, kolik věcí se dá stihnout. Takže Nikol asi taky pravidelně nepracuje.

514
bezík
Reagovat

503 – Paja a Mirkou snad byly normálně zaměstnané a dávaly výpověď kvůli VV, ne ?

515
sa_rah
Reagovat

507 Drákula

Jestli Niky je nebo není spolumajitelkou studia, nevím. Provozovatelem, jediným subjektem a majitelem živnostenského oprávnění je ten její (ex)přítel V.V.

Tomu by i nasvědčovala slova, která jednou pronesl při spekulacích o tom, zda zaměstná nebo nezaměstná Šrúdlu v recepci… že „on si ve svém studiu může zaměstnat koho chce“.

516
Drákula
Reagovat

512 No, nevím jak Nikol, ale obecně opravdu nemůžeš prohlásit o lidech, kteří vstávají kolem jedenácté dopoledne, že pravidelně nepracují. Existují desítky obyčejných profesí, ve kterých je pracovní doba v odpoledních a večerních hodinách. ;-)

517
Iva5
Reagovat

514 – ano, říkaly že daly výpověď kvůli VV, ale v tom případě domýšlím, že teď jsou na pracáku

518
Bodlak
Reagovat

Pofinalovej vecirek – podle me jedinej duvod proc byl vecirek v ustrani je obava stabu. V ustrani mohli efektivne vyloucit fotografovani a bulvar. Maji strach aby je nekdo „nevypandil“ :-D

519
Drákula
Reagovat

516 Nehádám se, vycházela jsem z toho, co ona někde sama prohlásila. Samozřejmě to nemusí být pravda. Nikde jsem to nehledala. :-)

520
janca7
Reagovat

chtěla jsem se zeptat, viděli jste na ofiku to video ze zákulisí? Snažila jsem se tam objevit ŠŠ, ale nepodařilo se mi to. Viděla jsem to tedy jenom jednou a je to dost rychle nastříhaný. Přijde mi, že se jí asi moc nechce ukazovat na veřejnosti…

521
Chemik
Reagovat

Vladko a Stardance? Nesmysl. Vladko je tvář TV Prima a ta ho na konkurenční obrazovku nepustí. Smlouvy o účinkování ve VV a podmínky výhry jsou složitější, než si myslíte.

522
sa_rah
Reagovat

Vlado by se měl imho co nejdřív zařadit do běžného života, bez podpory jakékohokoliv druhu RS. Ten jeho vysněný adrenalin a „láska“ diváků jsou jen mizivá pozlátka, která dříve či později zmizí. Čím dřív si tohle Vlado sám uvědomí, případně si nechá třeba od přítele vysvětlit, tím líp pro něj.

Ale to vše až opadne jeho eufórie z vítězství, což asi nebude dlouho trvat. Protože i on sám musí vědět, že v této hře stejně neměl kloudných soupeřů.

523
sa_rah
Reagovat

519

To děvče toho nakeckalo!

524
sa_rah
Reagovat

521 Chemik

Taky si myslím, že jakožto vítěz bude delší dobu v jakési, dejme tomu, karanténě a účast v jiných RS mu je už předem znemožněna smlouvou.

525
Chemik
Reagovat

522:
Přesně. Tady se Lůca sice moc nemusí, ale to o lásce pro Vlada skrz diváky posílajícímu hlasy vystihla naprosto přesně.

524:
Hlavně pro ostatní TV bude nepřijatelné si brát do vysílání někoho tak bytostně spojeného s konkurenční TV. To chce opravdu mnohaletý odstup.

526
sa_rah
Reagovat

520 janca7

Zahlédla jsme na nějakém videu ženskou se silnou kérkou na paži, ale nezkoumala jsem, je-li to ona nebo ne. Bylo to v tom afterparty, název přesně už nevím. Zkus se mrknout .)

527
sa_rah
Reagovat

525 Chemik

A po mnohaletém odstupu se zřejmě hladina zájmu zavře zcela.

528
Drákula
Reagovat

522 Já bych šla ještě dál a poslala Vlada co nejdřív za přítelem do Španělska. Pryč od té mediální hysterie, drbů, falešných kamarádů a nastavených dlaní.

523 Já vím :-)

529
Drákula
Reagovat

528 …a pryč od té nekonečné české závisti, se kterou se teď bude setkávat na každém kroku.

530
sa_rah
Reagovat

I já Vladkovi nějaký ten oddych ve Š. přeju! jenže to stejně není řešení, nedá se donekonečna a celý život před něčím utíkat. Jednou už se všemu musí postavit čelem a pochlapit se.
V 35 letech nejvyšší čas.

531
surikat
Reagovat

516 Drákula – já jsem to opravdu nemyslela obecně, jen jsem to od Nikol zaslechla…moc dobře vím, co obnášejí dvanáctky a noční, Nikol ještě říkala, že žije dlouho do noci a pak dlouho spí. O nějaké pracovní činnosti nic, ale třeba mi to uniklo :)

532
janca7
Reagovat

Teď je ještě otázka, když si ho Prima smlouvou takhle přivlastnila, jestli mu nabídne něco, co by ho posunulo někam dál a ne jako před lety to trapné účinkování v Prima vařečce s Petrem Stupkou. Tam vyzněl opravdu hodně slabě.

533
Drákula
Reagovat

530 Neměla jsem na mysli, aby tam utíkal, ale aby tam odjel, pracoval, studoval, žil se svým přítelem…Prostě bych mu přála v rámci možností normální spokojený, když už ne šťastný, život.

534
sa_rah
Reagovat

531 surikat

Tak tak! málokdo pracující v nepřetržitém provoze vstává v 11 dopoledne… po noční se leda tak horko těžko do postele dostává, po někoilka denních dvanáctkách mu zas spánek do 11 spíš nestačí. No a když je volno, tak to je třeba zase kmitat, aby se dohnaly různé resty. Taky osobní mnoholetá zkušenost .)

535
Drákula
Reagovat

531 Změstnanci kin, divadel, prodavači ve večerkách, servírky a kuchaři v restauracích otvírajících až odpoledne….atd, atd. Fakt mám pokračovat?

536
Drákula
Reagovat

Pardón, 535 bylo pro 534

537
sa_rah
Reagovat

533 Drákula

Nepsala jsem vůbec nic o Vladově „útěku“ do Španělska. Ale o tom, že stále jen před něčím utíká. A pak se v tom roky bolestínsky hrabe a sám sobě zbytečně vyvolává stres.

538
hledice
Reagovat

mně by se naopak Vlado zamlouval v divadle jako herec, ve stálém angažmá třeba v krajském městě….takové to společenství lidí, kteří žijí jako velká rodina, jsou přátelé, navštěvují se, podporují se..

539
sa_rah
Reagovat

Drákula

Dochází k podivnému komunikačnímu šumu. Přihlédněte k faktu, že se tu nepsalo ani o zaměstnání důchodců (uvaděčka v kině), ani o vrátných, uvaděčkách či hercích, natož o nikom s výučním oborem kuchař – servírka, ale o mladé ženě, které ve svých 23 letech zřejmě o pořádnou práci v životě ještě nezavadila.

A z mé strany končím OT housenku .))

540
surikat
Reagovat

539 sa rah – díky za uvedení na pravou míru :)

541
Drákula
Reagovat

539 Promítači, osvětlovači, zvukaři…atd. opravdu se mi nechce všechny ty profese vyjmenovávat, rozhodně nejsou ani důchodci ani studenti ba ani umělci. Jsou to úplně normálně pracující lidé, občas i mladé ženy, kteří vstávají pozdě dopoledne, protože pracují večer. A komunikační šum to asi fakt je, protože já jsem v tomto ohledu nemluvila konkrétně o Nkol. No, uznávám, byla jsem silně OT a za to se omlouvám.

A i já končím tuhle úplně zbytečnou housenku:-)

542
Monte
Reagovat

520 – ŠŠ
facebook. com/photo.php?fbid=547877618632360&set=pb.114615145291945.-2207520000.1385912208.&type=3&theater

543
Drákula
Reagovat

Ještě vysvětlení proč jsem tu OT tak rozvinula. Prostě mě rozčílilo, jak tady někdo postavil zobecňující rovnítko k tomu, že když vstává po jedenácté, určitě pořádně nepracuje.

A už fakt mlčím a jdu raděj něco dělat. Promiňte.

544
Sylva Langrová
Reagovat

183-shogetten-omlouvám se.ale nechala jsem video načíst a stejně se nespustilo:-( nevím co s tím.

545
nee
Reagovat

Já když si vybavím Vlada a Star Dance – dovedete si představit situaci, že by to nevyhrál ? – to aby se divák uhlasoval, aby na ten hysterák nedošlo…

546
gabisollis
Reagovat

543-plnej souhlas.:-)to je totalni blbost co se pise vyse.kort u mladych lidi ktery nemaji rodinu je uplne normalni spat dopoledne a neznamena ze nemuzou mit normalni pracovni pomer.jak je to u Nikoly nevim,ale je to mozne.
Jeste jste zapomnely na Ladika ktery v patek vypadl a v pondeli byl za kasou v Bille.:-)

547
Iva5
Reagovat

A joooo, Ládík, no jo, když on je chudák tak neviditelnej, no….

548
shogetten
Reagovat

544 sylva, to je zvlastni, ani jedno ?

549
Leona
Reagovat

Záleží, jakou má Vladko smlouvu s Primou. A nebudeme si nalhávat, Prima o něj stála opravdu fest, tak si mohl vymoci lepší podmínky, a byl by hloupý, kdyby to neudělal. Takže možná, že na rozdíl od ostatních on opravdu NIC nemusí pro Primu dělat, nebo jenom velmi krátkou dobu. Pevně teda doufám, že aspoň si zavaří živě s Polreichem, celkem by mi tihle dva k sobě šli … a jak jsem ho viděla ve VIP zprávách, je to rozdíl proti Vladkovi před 8 lety, je v pohodě, působí jak profík, takže si myslím, že nějaké to angažmá by zvládal.

550
Sylva Langrová
Reagovat

548-shogetten-zkoušela jsem tři a nešlo to.

551
Sabina
Reagovat

545 – zajímavý by bylo sledovat už ty záběry z tréninků. To by byly hysteráky…..Ale věřím tomu, že on by to dal. Jeví se jako zodpovědný. A vzhledem k tomu, že tam stojí jedna SMS 13 korun a Vlado má za sebou obrovský fanklub, tak je to pro produkci „zlatý důl“. Nakonec on by byl mezi těma mužskýma celebritama určitě jeden z nejšikovnějších. Říká se, že má Čt koupené licence na další roky, a tak se možná dočkáme. Nakonec tam běžně tancují modelky, které také volí lidi na základě SMS. Kvalifikace po účast mezi celebritami je teda splněna.

552
Prochor
Reagovat

No tak je čas se rozloučit. Byla pro mně čest s vámi diskutovat.
Tak zas snad zase po osmi letech protože show must go on:
http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU

553
Ananas
Reagovat

Prochor,
Díky za last song a třeba někdy někde něco!

554
sa_rah
Reagovat

Ládít je vysokoškolák, to všichni víme. Toho nebylo nutné do výčtu „stálé zaměstnání vykonávané před příchodem do vily“ vůbec počítat.

555
Prochor
Reagovat

Pardon. Ten odkaz opravdu není povedený. Takže jako tribut pro krále VV Vladka Dobrovodského to zkusím podruhé:
http://www.dailymotion.com/video/xyxp_queen-the-show-must-go-on_music

556
sa_rah
Reagovat

551 Sabina

Možná, že taková „Stodůlka“ z Komorní Lhotky (Hůrky?) by Vladovy výlevy zvládnout mohla .))

557
Ananas
Reagovat

554-Sarah
Těžko říct, jak moc vážné to s tou VŠ bylo. Ono odložit několik zkoušek na srpen o lecčems vypovídá. Ale třeba měl objektivní důvody. Pravda je, že hned po odchodu z vily skočil za kasu, (možná si rodiče dupli) , to oceňuju.

558
Ananas
Reagovat

556-Sarah,
Věřím, že k tanečnici by se choval s maximálním respektem a pokorou.

559
sa_rah
Reagovat

557

Ananas, jak to Ládít se školou měl, neodvážím se spekulovat, vím jen, že ve vile jako řádný VŠ študent vystupoval. A odložení termínu zkoušek samo o sobě nemusí vůbec nic znamenat, existují způsoby, kterými to jde na požádání a ze závažných důvodů „obejít“.
Co se týká jeho nástupu „do práce“, tak to možná byla jen brigáda, i když i ta ho ctí. On už na ofiku uváděl, že si přivydělává občasnými brigádami.

560
sa_rah
Reagovat

* na požádání a včas obejít

561
Leona
Reagovat

Tak pokud vím, Láďa (a to říkal sám), musí znovu začít školu, neudělal zkoušky a propadly mu kredity, takže se mu nic nepočítá a musí znovu od začátku. Problém je v tom, že tohle už bude muset částečně platit. Takže asi takový super student nebyl, protože si samozřejmě mohl přerušit studium, ale on ten rok (asi?) vůbec nedodělal. Takže tak.

562
sa_rah
Reagovat

Aha, to je pak jiná, já jsem ho nic takového právě říkat neslyšela. Mno, zavařil si sám, pokud to nechal zajít tak daleko. Škoda času, škoda peněz.

563
Grag
Reagovat

Vladko se stal vítězem ,nikdo jinej tam taky nebyl kdo by moh vyhrát . Vladko je holt král vyvolených , doufám že si ty peníze užije.

564
sa_rah
Reagovat

Jdu si uoravit port… pak si dám na terasó šampíčko, vlítnu do vířivky a spát budu dneska asi ve VIP ložnici .))
Dobrou!

565
lili
Reagovat

Ahoj lidi, konečně jsem se vynořila z povinností … už teď mám mírný absťák … ale se i raduju, že můj fanoušek vyhrál. A konto jeho budoucího plsobení – vůbec bych se nedivila, kdyby měl zákaz přiblížit se byť zdálky k reality show – jako někteří geniální matematici mají zákaz vstupu do kasin v Las Vegas :-)
Tak a jdu dočítat.

566
Sabina
Reagovat

556 – sa_rah

A nějaká „klidnější“ by nebyla? :)))) Navrhuji Terezku Bufkovou. Ta dělá skvělé choreografie.

567
Ronaldina
Reagovat

Lidičky známí žijete, hnedka je líp na světě:-)
Fofrem jsem dočítala od pátku, musím říc, že jste neustále ve střehu a to jsem ráda, bylo mi smutno. Zkusím se
podívat na jiná RS, zda tam diskutujete, já tedy nee, ale prubnu to.

Vždy věztě: : „Slunce se včera dotklo hnoje a není dneska umazané.“

568
Libor
Reagovat

Když tady byla řeč o Star dance, nevím proč by při tom měl mít Vlado hysteráky? Vždyť to je úplně něco jiného – tvrdý trénink aby se něco naučil. Vlado na mě působil dojmem, že se rád něco učí. Žádné psychohry, nátlaky a deptání. A vzhledem k jeho staromódnosti by ho nejspíš klasické tance bavily a s tanečnicí by se jistě velmi spřátelil, jako homosexuál by byl mezi taneční komunitou přijat jistě mnohem lépe než kdekoliv jinde.
Akorát to už jde mimo mě, Stardance není můj šálek kávy.
Ale fanouškům to přeju, ať si ho užijou.

Já bych mu spíš přál, ať najde něco co mu pomůže nebrat se tak vážně.

569
Pitrýsek
Reagovat

Jak už bylo výše psáno, moc Vladovi přeji výhru jen snad se budu modlit aby v počáteční euforii nerozhazoval peníze na „dobré účely“. Ano,nějakou menší částku na skutečnou nadaci kde opravdu pomáhají nemocným dětem, nebo na péči o seniory. Tam je každá pomoc dobrá.
Měla jsem ale na mysli, aby si dal pozor na své spoluhráče, spolubydlící z Vily. Bude mít třeba touhu pomoci mamince Páji, rodičům Mirky a já nevím komu ještě. Dnes je všechno neúměrně drahé a penízky by se mohly tímto způsobem hodně rychle rozkutálet.
Měl by si nechat peníze pro sebe a něco mámě. Hlavně vyhledat dobrého očního lékaře, to by Vlado potřeboval. Jak několikrát říkal a popisoval, má velký problém s očima.
Pak by bylo dobré, aby se nekontaktoval s panem Hradilo, Evičkou a podobnými vyžírkami. Zdena je taky falešná, moc hezky se umí vloudit tam aby ji bylo vidět a šikovně manipulovat lidmi, velmi žensky šikovně. Já jí znám z minulosti proto to tady píši. Mnozí mi tady za to dáte přes hubu ale to mi nevadí. Píši věci, jaké jsou ve skutečnosti. Ono všechno vypadá ze začátku jinak a takoví lidé se neskutečně umí přetvařovat a získávat si pomalu cíl svého zájmu.

A teď tmožná nejdůležitější :
Pokud Prima Vlada nevyužije pro sebe tak jedině prodělá. Proč by zrovna on nemohl uvádět VIPky (pro začátek)? Nebo jiný pořad. Lidi ho chtějí vidět (určitě tady nebudu jediná) a Vlado může Primě stoprocentně zvednout sledovanost. Dokonce bych šla i dál a bylo by dobré vymyslet jeho samostatný pořad. Vlado prostě na obrazovku patří. Má pervektní hlas i vlas :-) – vizážisti nebudou mít s ním žádnou práci, je velmi pohledný a hlavně fotogenický. To je důležité. Někteří lidé mohou být hezcí na pohled ale v televizi vypadají jako stůj starý dědeček …
Vlado patří nám – divákům a ne do žádné kuchyně v restaurantu. My ho chceme vídat a rádi se na něho budeme dívat.
Omlouvám se za dlouhý příspěvek a přeji všem hodně zdraví. Děkuji vám, že jsem mohla prožít zajímavé 3 měsíce, které utekly jako voda. Bylo to zajímavé.
AŤ žije Vlado – Vlado do televize – jo.

570
Ananas
Reagovat

Zdravím,
Dnes od 13h má být na Plesku chat s Vladem.

571
okkvp
Reagovat

Vlado žádným divákům nepatří, v tom se dost chybuje

572
gabisollis
Reagovat

Nestacim se divit a musim napsat chudak Vlado.kdyz i jeho fanousci si mysli,ze je absolutne financne negramotnej a musi se za nej modlit a radit mu co ma udelat se svyma penezma.ja mam dojem,ze i kdyby si s nima vytapetoval doma zachod tak to vsem muze byt putna!

573
Pitrýsek
Reagovat

571 – a já si myslím, že prostě jeho tvář patří lidem. Chceme ho vídat, zvedne se sledovanost. Samozřejmě, že Vlado patří sám sobě. Nevím proč hned tak reaguješ, myslela jsem to tak jak jsem napsala. Snad se to dá pochopit. Určitě tu nejsem jediná, kdo by uvítal pravidelně Vlada v televizi.

572 – hlavně si napiš vykřičník. Já fakt nevím lidi, dá se tady vůbec napsat svůj svobodný názor? Bylo tady psáno mnohem více, co mě trochu překvapilo a vy |vaše „skupina“| jste nereagovali.
Tak se loučím a nebuďte ženské tak protivné – je doba adventu tak nalaďte hezkou tvář a úsměv na ní :o))

574
Crazy lady
Reagovat

571 okkvp
taky si myslím, že Vlado nepatří divákům, ale evidentně by byl šťastný, kdyby mu někdo takovou nabídku dal.
Myslím že touží po potlesku, obdivu a uznání – daleko víc než po těch penězích, které se tím dají vydělat.
Přála bych mu, aby se uchytil – a pro něj asi lepší z prken nějakého divadla, než přes televizní obrazovky.

575
Sabina
Reagovat

Vůbec mě zaráží, že si někdo může myslet, že Vlado prohospodaří výhru. Nepřipadá mi, že by to udělal i po první sérii VV, a to je dneska už zase někde úplně jinde. Za finanční odměnu koupil další byt, který vlastní společně s tím vyhraným. Auto má snad dodnes (Toyota RAV), elektroniku také. Něco z věcných cen rozdal (oblečení, zájezdy). Sám Evě říkal, že si nějaké finance nechává na horší časy, i když jich moc není. Pracuje vlastně nepřetržitě a má zřejmě i dobré místo v solidním podniku. Už to asi dávno není kuchař ze závodky. V jednom nočním rozhovoru popisoval Romaně a Páje, že se zůčastnil i nějakých mezinárodních kurzů kuchařů. Vlado je sice herec – emotivní, hysterický, takové velké dítě. Ale současně si myslím, že má v hlavě vše dobře srovnáno a výhra je (z té sestavy tam) v těch nejlepších rukách.

576
anja
Reagovat

573 Pitrýsek, gabisollis bydlí daleko vpryč, víš. Ona musí vykřičníkovat, abychom ji slyšeli :)

gabi, ahoj, moje řeč :)

577
Ananas
Reagovat

574-Crazy Lady
Přála bych mu to, moc. Nějaké to malé divadlo, jak o tom mluvil. Ale popravdě, úplně ho jako herce nevidím. Přijde mi, že z každé role bude hodně vyčuhovat on sám. Nakonec i diváci by přišli na „Vlada“, ne na představení, což by asi dlouhodobě nestačilo.
Možná mu teď někdo účinkování nabídne, ale asi ze stejného důvodu, jako by ho chtěl mít Thomas na diskotéce – urvat kousek z jeho popularity, dokud to jde.
Pokud prkna, která znamenají svět, tak by asi lepší byla ta španělská. Od nuly, bez cejchu “ toho Vlada z Vyvolených“.

578
gabisollis
Reagovat

576-anja ahojky:-)je to marny,je to marny,je to marny:-)

579
gabisollis
Reagovat

573-svobodnej nazor si tady muzes napsat a taky jsi si ho napsala no a ja ti na nej svobodne odpovedela.tomu se rika diskuze.pokud nechces aby lide reagovali na tve prispevky tak si ty nazory musis psat nekam jinam a ne do diskuze.

580
Evík
Reagovat

569 Pitrýsek

Ano, souhlasím, že Vlado patří všem… Takže si ho jako první zabírám na léto příští rok… Protože se prostě chci na něj dívat, a nezajímá mě, co chce on….

Další, které si zabírám, protože patří všem, ale já si o ně řekla první: Karel Gott, Bára Špotáková, Karel Heřmánek, Helena Vondráčková (raději bez Martina Michala), Jan Svěrák, Lukáš Bauer, Kiki a Maki, Tereza Maxová, „Růža“ Fabiánová, Přemet Podlaha, Michal Suchánek, Aneta Langerová, Ewa Farna, Tomáš Dvořák, Libuška Šafránková, Ondřej Sokol, Bára Hrzánová, Richard Genzer, Vavřinec Hradílek, Tomáš Dvořák, Gabriela Soukalová, Petra Kvitová i Radek Štěpánek, Martina Sáblíková, Pavol Habera…

To by mohlo na příští rok stačit…

A taky doufám, že tihle lidé neutrácejí penízky nějak nesmyslně… Ale když se teď budeme vídat častěji, jsem samozřejmě připravena jim poradit…

581
XY2
Reagovat

Na Blesku je chat s Vladem a Pavlínou, ale kdo nečte bulvár, tak raději nepokoušet osud…:-)

Já bych na léto chtěla půjčit Miloše Zemana a lodičkovat s ním na Vysočině.

582
dessin
Reagovat

zverejneno, tak treba se v necem ztotoznime :)
VV 2013 – pohreb RS v CR?.:)

http://reality-show.panacek.com/32100-vyvoleni-2013-pohreb-kontejnerovych-reality-show-v-cr.html

583
Evík
Reagovat

581 XY2

JJ, Miloš je dobrá volba… Taky jsem nad ním uvažovala… Ale prý má hrozně zlého psa… A proto jsem se bála, abych neskončila na čtvrt roku na vozíčku a neztratila tak svou důstojnost…

A taky nevím, o čem bych si povídala s Kačenkou… Každá máme asi trochu jiný vkus, co se týče zábavných akcí…

Myslím tím, že ona má úroveň, a nekouká na podřadné RS…

584
XY2
Reagovat

583 – ale já nepsala o Kačence, mi by stačil Miloš, a klidně bych ho, pokud by byl pořád imobilní, tahala od stromu ke stromu. Co se týká mluvení, tak bych se ke slovu patrně nedostala, tudíž moje úpadková záliba by se vůbec nemusela projevit.

585
Evík
Reagovat

584
Nojo, jenže oni mají spolu s Kačenkou krásný vztah, a jsou si neustále nablízku… A aby si ho nenarušili, tak se na ošklivé věci ptá Miloš maminky Ivanky, a ta mu ty šeredné tlachy dementuje, a krásný vztah může pokračovat…

A proto předpokládám, že Kačenka ho nespustí z očí, víš… Ale třeba se zkamarádíte, a až ho budeš tahat k těm stromům, tak Ti bude pomáhat rozkopávat mraveniště, aby jí ty malé potvůrky nenalezli do tatínka…

586
XY2
Reagovat

Jak mě Miloš zří, na krásný vztah s Kate hnedle zapomene a mraveniště si ještě ohlídat umím sama, ještě by jí ten hmyz mohl znehodnotit končetiny, dolní.

Běž se raději kouknout na ten chat, jednou tě bulvár nezabije, ale možná posílí…

587
:-)))
Reagovat

581 – ty odpovědi Vladka jsou docela vtipný, u některých bych ani nečekala, že jsou od něho :-). Je vidět, že stres a napětí jsou pryč :-)

588
XY2
Reagovat

587 – mě by zajímalo, jestli je píše sám, nebo diktuje, to je pak trochu rozdíl, ale jestli sám, tak za mě moc dobrý:-)

589
Evík
Reagovat

585
opr.: potvůrky nenalezly

590
Extasy of st. theresa feat. Vladko
Reagovat

blesk.cz/clanek/zpravy-chat/221867/chat-s-vyvolenymi-vladkem-a-pavlinou-gay-s-lesbickou-predvedli-v-blesku-poradnou-libacku.html

591
Dana
Reagovat

Jsem ráda, že diskuse na Panáčkovi ještě „neumřela“ spolu se soutěží. Jestli si dobře pamatuju, tak v jedničce Vlado zaplatil ostatním vyvoleným dovolenou. Jestlipak taky něco takového chystá i letos? :))

Jinak jsem pročetla diskuse ohledně Vladovy budoucnosti – no jsem zvědavá… Takové Stardance bych si s ním docela přála vidět. A myslím si,že by žádné hysteráky nebyly. Proč taky, on k nim byl vždycky donucený nějakým stresem a to by tady, myslím, vůbec nehrozilo. Navíc jeho vrozená slušnost a ohleduplnost k ženám by mu asi nedovolila nějak trápit tu svoji tanečnici.

592
XY2
Reagovat

http://tv.blesk.cz/video/1884909/vladko-o-sve-matce-neverte-ji-ani-slovo-uz-je-stara.html

Je příjemné ho poslouchat mimo vilu. A fešák tedy veliký.

Ale opět bulvár, v Právu, nebo Lidovkách se toho o něm patrně moc nedočteme:-)

593
Jerremy
Reagovat

590 – ze ja blbec na tu stranku lezl :(
Musim rict, ze jsem NeVladkovec, ale to co predvadeli nekteri diskutujici antiVladkovci to je poddno dna …
Ale diky za odkaz, protoze jsem tam nasel i chat s Pajou …

594
pavliq
Reagovat

588, 592 XY2 – Když jsem ten chat četl v přímém přenosu, tak mi bylo jasné, že Vladovy odpovědi někdo přepisuje, jak je ostatně vidět i na tom videu – ukazuje tam asistentce, na které otázky bude odpovídat. Za mě ovšem palec nahoru, nerozpakoval se reagovat ani na vyloženě sprosté a dementní výlevy svých odpůrců. Otázek mu asi přišlo spousty, na všechny odpovědět nešlo. Já mu pogratuloval k vítězství, popřál, aby si splnil své sny a vyjádřil obdiv, že dokázal rozchodit všechny klacky pod nohama a podpásovky od štábu i od spolusoutěžících.
P.S.: Mrzí mě, že „už je koniec“, ale aspoň se všichni – jak ti z panáčka, tak ti z vily – můžeme vrátit k reálnému životu. Děkuju všem a třeba se tu ještě někdy (moc rád bych) setkáme.

595
pavliq
Reagovat

tv.blesk.cz/video/1884824/nevyvolena-lesbicka-pavlina-kdo-nas-s-mirkou-oplodni.html

Další bulvárně hloupá otázka Pavlíně, jak budou s Mirkou řešit případné dítě a jestli by jeho otcem mohl být Vlado.
V pozadí lze slyšet Vlada „Jsme si to měsíc trénovali“
Pája: „Do p.dele, Ježíííši.“
Bezvadný, ty dva prostě nelze nemít rád.
P.S.: Zatímco Vladovy odpovědi přepisovala asistentka, Pavlína ty své datlovala sama.

596
Zerthe
Reagovat

„Než Scalex napíše nějaký rozbor letošního ročníku a jako, že určitě napíše..“ – už napsal? Netrpělivě čekám :-)

597
Radek aka SUNicko
Reagovat

@Zerthe: Já myslím, že bohužel už nenapíše, ale třeba překvapí i mě :))

Přidat komentář