Panáček v reality show

VyVolení 2013: Pravidla ve vile (průběžně aktualizováno)

24. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6890 w=420]

Poslední aktualizace pravidel vily byla provedena v 9.55, 24. 9. 2013

To, že nám asi produkce nikdy neukáže onu bibli vily, ty pravidla, které musí VyVolení striktně dodržovat, to je nám asi jasné. Proto jsem se rozhodl, že si zahraju na Boha a tuto bibli, s Vaší pomocí, postupně napíšu.

(Přibyly další pravidla, přispějte i vy svou troškou do mlýna)

Do tohoto článku tedy budou psotupně přibývat pravidla, které se v průběhu hry budeme dozvídat. Čerpány budou z live streamů, ze sestřihů a hlavně z vašich komentářů. Článek bude průběžně aktualizován, jak pod ním budou přibývat vaše postřehy a pravidla. Zezačátku tedy hlavně ty obecné, postupně se bude vše konkretizovat a vy tak můžete i srovnávat, komu co prošlo a komu za to jindy dali trest.

Tento článek neslouží ke komentování online života ve vile ani k hodnocení zúčtování.

Pravidla Vily VyVolených 2013:

Pravidlo číslo nula: Pravidla určuje produkce.




1. VyVolení u sebe nesmí mít žádné elektronické přístroje, dokonce ani hodinky
Soutěžící pak nemají ani přehled, kolik je vůbec hodin a někdy tak ztratí i pojem o čase že už mají jít dávno spát.
Údajně jsou ale hodiny na panelu u vířivky i na panelu lednice a mikrovlnky. Jestli to je chyba štábu nebo záměr, toť otázka.

2. Nesmí se probírat žádné další reality show

Nikola se chtěla ukázat jako znalkyně Survivor a všem sdělit, že v této hře už se někomu povedlo vyhrát dvakrát, tak proč by nemohl Vladko. Byla za to pokárána produkcí že „žádné další reality show neexistují“
Survivor (u nás byla jedna série jako Trosečník, originální americká tady pak běží pod názvem Kdo přežije) přitom vysílá Prima COOL a byla by to spíš reklama na tuto show. Štáb ale asi chtěl předejít probírání konkurence.

3. Nesmí probírat štáb
Tedy nesmí ho probírat moc. Thomas už to v jednu chvíli asi přehnal a vysloužil si za diskuze o štábu dokonce trest.

4. Nesmí se probírat průběh voleb ani castingy
Toto pravidlo je mezi vyVolenými hodně diskutované, protože nikdo neví, jak až moc se o tom nesmí bavit a občas si někdo pustí pusu našpacír (hlavně Thomas, který už stačil vybrebentit, že mu někdo na hotelu hlásil, kdo postupoval z dalších voleb, jestli sexy kočka nebo děsný mimoň) ale občas mezi soutěžícími, hlavně Vladkem, panuje i strach, aby neřekli moc

5. Nesmí ničit zařízení vily
Nesmí se nic rozbíjet ani jinak „vylepšovat“. Výjimkou můžou být úkoly od štábu. Pamatujeme přece na Emilem rozbitou židli ve VV1 při jeho skvěle fingovaném záchvatu.

6. Mít porty neustále na krku
Porty se smí sundávat pouze ve sprše, bazénu, vířivce a během spánku. Na těchto místech jsou nainstalovány další mikrofony. Všude jinde musí mít VyVolení na krku port.
Pokud mají port z nějakého důvodu sundaný (například výměna baterií) nesmí mluvit.

7. Kouřit se smí pouze na terase
Kouření je zakázáno jak uvnitř vily (logicky, je to uzavřený prostor) tak i kolem bazénu a vířivky.

8. Nesmí se jmenovat značky výrobků
Coca Cola je tedy kolový nápoj, Marlbora a Startky jsou obecně cigarety a podobně. Sponzorem je Lidl a ten většinu známých značek neprodává a VyVolení tak budou po dobu pobytu jíst a kouřit jen to, co tento řetězec nabízí. Názvy značek se ale můžou psát do nákupního seznamu, i tak to ale nezaručuje, že VyVolení dostanou opravdu svou značku nebo nějakou náhražku.

9. Nemluvit sprostě
Jednoduché a staré a nikdy nedodržené. Snažit se v běžné konverzaci vynechat vulgární výrazy.
Zahrnout mezi vulgární výrazy co na obrazovku nesmí před 22 hodinou slovíčko vole, tak by bylo ve vile někdy dost ticho.

10. VyVolení si nesmí fyzicky navzájem ubližovat
Jsou zakázány všechny bitky, facky, pěsti a podobné zákroky, které by mohly být klasifikovány jako ublížení na zdraví. VyVolení se mohou napadat pouze slovně a i tak si musí dávat bacha, aby je za to nevyloučili nebo nedostali trest.

11. Nesmí se šeptat
Dokonce je zákázána i hra na tichou poštu a všechny věci tomu podobné. Vše co soutěžící říkají musí být slyšet. Bohužel toto pravidlo nikdo neaplikoval na zvukaře.

12. VyVolení se nesmí ukrývat před kamerami
Ono v podstatě není ani moc kam, ale je tím myšleno na různé „pevnosti“ a další stavby, kam by kamery neviděly. Výjimkou je asi jen hra na schovku a například uvítání Vladka, kdy byli hráči schovaní za barem aby jej překvapili.
Nesmí se dokonce ani ukrývat do skříně při převlékání. Musí buď přímo před kamerama, enbo využít znalostí z dětských táborů a převlékat si prádlo pod tričkem nebo pod peřinou.

13. Nesmí nosit sluneční brýle
V první sérii byly sluneční brýle standard, ta hromada světel je šílená a záře z nich možná hraničí se zdravím. VyVoleným ale byly zabaveny, aby jim bylo vidět do očí.

14. Žádné značkové oblečení
Tak jako je zakázáno jmenovat značky, je zakázáno i je ukazovat, a to i na oblečení. Soutěžící tak musí oblečení, kde je vidět značka buď odevzdat nebo jej nosit naruby.

15. Přikrývat na noc bazén i vířivku
Ať je párty sebelepší, na noc se musí vždycky přikrýt bazén, jinak následuje trest v podobě jeho důkladného vydrhnutí.

16. Poštu může číst pouze boss
Do vily chodí i pošta od štábu. Tu ale může číst jenom boss vily

17. Znění pošty musí slyšet všichni obyvatelé vily
Pošta se čte tam, aby její znění slyšeli všichni obyvatelé. Můžou ale nastat výjimky, kdy je pošta přímo určená jen konkrétnímu hráči.

18. Nově příchozí VyVolení nesmí mluvit o tom, co se dělo venku od nastěhování prvních hráčů do vily
Mají to pro sebe sice jako nějakou trošku taktickou výhodu, ale nesmí se bavit o tom, jak soutěžící působí na venek za zdmi vily.

19. Co se řekne ve zpovědnici tam i zůstane
VyVolení se nesmí bavit o tom, co bylo řečeno ve zpovědnici. Je to jedno ze základních pravidel vily a zpovědnice je jakýmsi posvátným místem.

20. VyVolení se musí účastnit úkolů
Když štáb zadá soutěžícím nějaký úkol nebo hru, musí se toho zúčastnit všichni obyvatelé vily, nebo ti, kteří byli štábem určeni.

21. Hygiena
VyVolení musí ve vile dodržovat svoji hygienu. Například se musí denně sprchovat.

22. Zákaz stěhování nábytku
Nejen, že nesmí ničit vybavení, ale nesmí jej ani stěhovat. takže žádné sešupování postelí nebo posouvání sedačky v obýváku ani stolů.

23. Žádné psací potřeby
Mimo tužek a papírů od štábu (na nákupy nebo na úkoly) nesmí mít VyVolení u sebe žádné psací potřeby. Takže žádné deníčky a poté jejich knižní vydání nás nečeká.

24. Nákup
Nákup pro další den musí být odevzdaný v daný čas. Pokud nebude, VyVolení budou muset další den vařit ze zbytků. Počet položek na seznamu není nijak omezen. Ale štáb má právo veta a ze seznamu může některé položky vyškrtnout nebo naopak jiné připsat.

25. Zákaz bavení o zúčtování
Po posledním fiasku s domluvenými palci se ve vile nesmí nikdo bavit o zúčtování. Zákaz platí od úterního poledne. Podobný zákaz platil i v předchozích řadách. Ale kdo chce taktizovat, tak na to má dalších šest a půl dne.

26. Odměna za účast
Bylo to tak i v minulých řadách, soutěžící už za to, že jsou ve vile dostávají peníze. Mají smluvně určitou, blíže neznámou, částku za jeden den ve vile a podle délky pobytu v soutěži budou následně odměněni.

27. Soutěžící nesmí vyžadovat puštění hudby
VyVolení se mají bavit hlavně mezi sebou. Hudbu pouští pouze štáb když chce, tj. k úkolu, za odměnu, k velké párty atp. Ve vile od štábu doslova zaznělo „Neporušujte pravidla. Když si řeknete o písničku, nikdy ji nedostanete“.

28. Nesmí se zapalovat svíčky
Zřejmě kvůli možnému požáru, přece jen vila není pořádný dům, ale dřevostavba. Ale taky možná proto, že svíčky slouží jako dekorace.

29. VyVolení si nesmí brát ani ničit věci navzájem
Štáb jim může sebrat cokoli. Ovšem taky jim nesmí jejich majetek zničit. Soutěžící si mezi sebou nesmí nic brát, pokud to není součástí nějakého úkolu.

30. Šátek imunity je třeba nosit za každých okolností
A to zřejmě včetně koupání a mytí nádobí, kdy hrozí zničení šátku. V tomto štáb ani diváci nemají jasno. Každopádně za jeho nošení může být imunita odebrána. Otázkou zůstává, jestli by byl odebrát i zelený šátek v případě jeho nenošení?

1.000.000 Všechna pravidla platí pro všechny soutěžící mimo těch protěžovaných štábem
Takže vlastně tato Bible vily není až tak Biblí jako spíš příručkou doporučení, protože štáb je mrkev a pravidla uplatňuje kdy chce a hlavně na koho chce.

A jaké další pravidla už nám byly prozrazeny? Piště do komentářů, článek se bude postupně aktualizovat jak budou přibývat pravidla vily.

Děkuji všem za příspěvky.

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 70
1
Jerremy
Reagovat

– nepoškozovat vilu a techniku
– nosit porty vždy a vsude

2
n-t
Reagovat

Ty lidi by se neměli znát ani z castingů si myslím.Škodí to a je to vidět na průběhu i sledovanosti

3
Pedro
Reagovat

Nesmí se probírat ani castingy
Nesmí se zobrazovat ani jmenovat komerční značky
Nepoužívat v běžných rozhovorech sprostá slova
A hodiny mají na ovládacím panelu k vířivce :P Nevím, jestli to štáb přehlédnul, nebo jestli to je záměr, ale jsou tam.

4
Ludvík
Reagovat

MYslím, že ty hodiny na vířivce měly být, aby věděli kdy začne duel apod.

Reagovat

Za to včerejší neustálé zmiňování MTV je někdo napomenul? Přeci jen, licenci na českou verzi drží TV Nova :))

Reagovat

ad bod 8) hlavně u kosmetiky asi budou VyVolené ženy dost překvapeny, co vše existuje v Lidlu :))

7
dessin
Reagovat

ja bych mela taky jednu otazku – nevim zda se uplne tyka pravidel….

… budou vyvoleni volit? myslim tim volby v zari, podle ustavy maji pravo, takze jak to udelat? daji jim tam programy stran k prostudovani? musi mit zaruceny informace, aby se svobodne mohli rozhodnout…? Hm?

8
Hooper
Reagovat

Ano, budou, tohle právo jim nesmí být upřeno. O víkendu to tu psal Scalex.

9
dessin
Reagovat

8: to beru, me spis zajima na zaklade ceho se budou rozhodovat. daji jim tam letaky, pusti internetove diskuze a debaty politiku v TV, nebo jak? prijdou a reknou „tady si nekoho zvolte“, to prece nejde…

10
Franz
Reagovat

S určitou dávkou nostalgie a také vzpomínkou na 8 roků starou RS jsme se v pátek rozhodli sledovat speciál VV, kde se nám opět připomněli známé tváře. Vzpomínám jak jsme před těmy x lety fandili Emilovi, Vladkovi, atd. Nesměl nám ujít jediný večer a velmi nás rozčililo kdy se museli odstěhovat do Bratislavy. Ale všechno je pryč, 8 roků je přece jenom už historie a my jako diváci jsme asi vyspělejší. Nyní mi tato reality už nic neříká. Nepochopil jsem nasazení Vladka (bylo dopředu jasné že to vyhraje), snad opět rozhodují peníze. Tato reality nic nového již neukáže a ničím nepobaví. Jsem z toho zklamaný a nechápu jak nás mohlo bavit pouze obyčejné prázdné žvanění, obíhání prázdné židle a špičkování kdo má za sebou kolik kriminálních přestupků.
Thomas je podle mně pěkný „hajzlik“. Nejprve reaguje na Vladka, že ho nemá rád a je to „teplouš“ a po jeho příchodu mu padne kolem krku a vlepí mu „medvěda“.
Ale nechci to tady už více rozebírat. Přeji novým fanouškům této RS hodně zábavy a „hustých“ zážitků. Pro mně tato RS již skončila, ještě, že Markíza začala s Farmou.

11
Petra
Reagovat

Takže Nikolka porušila pravidla ? Ničila kobéééérec , ne ? A to ty porty mají i na záchodě ?

12
Packa
Reagovat

Nikole byl po zvolení odebrán plyšový medvěd/opice/co to bylo. Tereza jí říkala, že podle pravidel to s sebou mít nesmí (že by prostě nic osobního kromě oblečení?).

13
Jerremy
Reagovat

Nejsem si uplne jisty, ale je to spis z VV1:
– spat se musí v loznici
– nesmí se skrývat před kamerami (Regina a jeji stan)

14
Petra
Reagovat

12: Myslela sem tím , jak Nikola pomočila koberec … je to ničení vybavení vily ne ? Měla by mít trest …

Reagovat

Petra: je to možné, bohužel an kamery te’d nevidím, takže snad odpoví někdo jiný.
Porty pak asi musí mít i na WC (dřív na WC byla i z bezpečnostních důvodů kamera, jestli je tam i letos nevím, ale předpokládám, že ano)

16
Klara
Reagovat

Určitě choděj s porty na záchod, ještě v sobotu bylo na online kamerách často hrozně nahlas slyšet splachování :)

17
pelmel
Reagovat

taky nesmějí mít sluneční brýle…odebrali jim je…aby jim bylo vidět do očí…

18
dessin
Reagovat

Tomas vcera slunecni bryle mel… resp. vcera nevim, ale v nocni show v nejakem rekapu je mel na ocich

19
okkvp
Reagovat

– taky je pak musel jít odevzdat do zpovědnice, ostatním v tu chvílo došlo, že jim je vyndali ze zavazadel
totéž se značkovým oblečením (mají jen nejnutnější s přílazem nosit naruby), nůžkami (ty ale nějaké štábní i svoje (asi na manikuru) mají

20
Sylva
Reagovat

Tak já vás všechny zdravím a jen chci že do doby než se objevil Vlado že pujde do vyvolených tak bych se už na to ani nedívala. Ted to budu sledovat jak jen to pujde a pevně věřím že to zase vyhraje. Držela jsem mu palce poprvé a ted tomu není jinak. Moc mu fandím z dcerou.

21
Pedro
Reagovat

15: ano, kamery jsou i na záchodech. Vyvolení o tom chvilku diskutovali. Na zadním záchodě u prádelny je kamera přímo proti nim, na záchodech v hlavní koupelně jsou kamery nad nimi.

22
Ivona
Reagovat

všechno beru,ale to WC je už fakt moc,to jediné by mělo být tabu..a myslím si že v telce to sledovat,jak někdo dělá svou potřebu je odst divné..ne?

23
Homie
Reagovat

23 ups, špatná diskuze :(

24
Jarmil
Reagovat

Pokud si pamatuju minulé řady, ta záběry ze záchodu se běžně nepoužívali. Pouze když se tam šel někdo schovat nebo domlouvat s někým nějakou lumpárnu tak to ukázali.

25
Paia
Reagovat

Originální Survivor se u nás jmenuje „Kdo přežije: _lokalita_“
možná ten náš pokus s Markem Vašutem místo Jeffa se jmenoval Trosečník, ale tím si už nejsem moc jistej

26
Jerremy
Reagovat

25: ano byl to Trosecnik – bohužel Prime to nevyslo a tenhle format se u nepovedlo „pocestit“, aby zaujal …
Co si pamatuji, tak to byl nepovedeny vyber soutěžích, nich moc moderatorator, unikali dulezite věci (malo kamer?) …
I když je to skoda, tuhle realitu show (US verzi) povazuji za jednu z nejlepších ( i když zalezi od serie :))

27
Blanche
Reagovat

zdravim, asi mi uniklo kolik Vyvolených celkem ve vile bude?..už tak mi přijde, že je dostatečně plná :-)

28
Hooper
Reagovat

Ahoj, Blanche. 12 a jistě bude časem nějaká dovolba

Reagovat

Já bych řekl, že s tím počtem hráčů to bude všelijaké. Už jich tam je 7, i dkyž jich mělo být 6, ale použili žolíka.
Tento týden jsou ještě tři volby (úterý, čtvrtek, pátek) a řekl bych, že z každé vzejdou dva, takže minimum bude, podle mě 13, ale bych to tipoval na 14 jako plný počet, že ještě jednou žolíka použijí.
Počet postelí v téhle hře nikdy nic neznamenal a Věra Patt má an FB fotku s tabulí, a tam je 15 řádků, takže to asi je myšleno jako 12+3žolíci, kteří můžou, ale nemusí být použití.

30
Blanche
Reagovat

hoper..flyer…děkuji…no to už je pořádná partička :-)

31
Paia
Reagovat

K tomu šeptání – to chtějí zamezit skupinovýmu taktizování a domlouvání se koho navrhnou v Zúčtování?
Chápu, že chtějí mít podchycený každý slovo, ale mají lidi vůbec možnost se ve dvou či ve třech někam nerušeně zavřít a dohadovat se mimo uši ostatních? (mám na mysli třeba třetí záchod v prádelně…)

32
Wanna be your monster
Reagovat

Tak dřív byla zašívárna sauna.

33
janko
Reagovat

Dneska do vily půjdou dva, v odpoledních zprávách to trošku naznačili, takže to je jasný! :)

34
Blanche
Reagovat

ten Martin tam pořád tak postává a přešlapuje…jako by byl neustále na odchodu…že by fááákt?? :-)

35
552
Reagovat

Hodiny jsou i na ledničce, podle mě chyba štábu.

Platí i to, že nově příchozí VyVolení nesmí mluvit o přítomnosti, respektive o tom, co se děje „venku“ v době, kdy přišli.

Nejvíc mě rozsekalo, jak byla Nikola napomenutá za svůj stav, kdy se opila a pochcala koberec vedle postele. Nikdo z vyvolených to neví, jen Thomas v noci slyšel, jak něco teče a ona mu řekla, že tam lila vodu :D

36
Blanche
Reagovat

no nevim, mám Vladka ráda, ale je to trochu i o tom, že je rád když se kolem něho pořád něco děje…a to mu Tomáš trochen posbírává…dnes to vyvrcholilo pochváleným obědem, vrkající Zdeničkou a točí se to trochu víc na stranu Tomáše….a to Vladko jaksi nezvládá…je moc přecitlivělý a zbytečně všechno pitvá…

37
Hana
Reagovat

myslim ze by nikola mela dostat trest za to ze poch***a ten koberec a taky si myslim ze by to mela rict pred lidma z vily a na kameru!!!

38
JOhanka
Reagovat

VyVolení mají také povinnost se každý den sprchovat. Včera to tam, mimo jiné, zmiňovala i Nikol :)

39
Pat
Reagovat

Nesmí mít papír, tužky, mimo povolených štábem.
Nákup musí odevzdat do 10:00.

40
Jaroslav
Reagovat

Vážení,
to co jsem včera shédl, už ale něco takového ukazovala televize Prima před pár dny, byl běs a hrůza. Vlado je normální psychopat, nevím, proč ho tam Prima znovu nasadila, už je okoukaný, ty jeho řvací výstupy myslím plno lidí odradí, jedině, že po včerejším napomenutí dojte k tomu, že se Vlado sklidní, ale stejně je škoda, že tam nejsou samí nováčci.
Televize Primo pamatuj si, že opakovaný vtip přestává být vtipem. Tím mám na mysli opakově účast Vlada a Zvěřiny. tím to tevize Prima pěkně pohnojila, včera po opětovném výstupu Vlada jsem já osobně televizi přenul a dlouho je nechci vidět, protože čeho je moc, toho je příliš. Televize Primo buď ráda, že tam nedošlo při tom řvacím výstupu Vlada k násilí, chtěl bych vidět, jak by takovou věc televize Prima obhájila. Já sám kdybych tam byl, tak už by měl milý Vlado asi ksichtík pochroumanej. Jarda

41
Mates
Reagovat

Mám dotaz ohledně úterního zúčtování a to co bylo před tim. Mám na mysli to jak se Thomas, Martin a El Nino domlouvaly na tom že El Nino dostane nejvíc palců aby si vzal Vladka do duelu. Tak jestli se nejedná o další porušení pravidla?

42
bordel
Reagovat

K bodu 12. bych doplnil, že se např. nesmí převlíkat ve skříni (zaznělo to „z rozhlasu“ na LM).

44
Monika
Reagovat

Krome toho, ze je pro me Vlado number one mam jeste jeden zajem o jeho navrat do vily. V zadnem pripade nechci udelat radost buldokum, ktere povazuji za absolutni odpad. Ani nechci videt, jak by se tvarili, kdyby Vlado ve volbe padnul…Jen at se vrati a s plnou paradou vysoupne VB.

45
Wanna be your monster
Reagovat

Tak pravidlo je již jasné – od úterka od 12 00 se nesmí o zůčtování bavit. Teď to říkala Mirka.

46
bordel
Reagovat

Ad 43: Trouba má šetřicí režim, takže ani při přímém záběru na ní to nemusí být vidět. Musejí ji případně otevřít a zavřít, aby se displej s hodinama na chvíli rozsvítil…

47
Marlowe
Reagovat

Ve smlouvě podle Tomase je, že peníze dostanou až 90 dní po odchodu z vily. Tušíte kolik mají peněz i když nevyhrají?

48
dessin
Reagovat

45: no, to si fakt pomuzou, kdyz uz od soboty resi Mirek palce pro sebe, kdyz o tom ve 12 prestane mluvit :) ach jo, kdyby nekdo zapojil hlavu…

49
Pedro
Reagovat

Soutěžící nesmí vyžadovat puštění hudby (pokud to není součástí úkolu). Doslova zaznělo „neporušujte pravidla. Když si řeknete o písničku, nikdy ji nedostanete“.

50
limbora
Reagovat

ANI MODERÁTOŘI, tedy zejména ti NESMÍ vyzrazovat dění zvenčí. Nejhorší porušení pravidel v historii předvedla včera Agáta P.H. v Noční Šou, když Zdeně ve zpovědnici vyzradila, že kvůli ní se s Thomasem rozešla jeho přítelkyně, že to napsala na facebook. Agáto, vrat se na večírky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

51
Drazic
Reagovat

K tomu značkovýmu oblečení – nevím teda, jestli se to týká i téhle řady, ale všiml jsem si, že Vlado běžně nosí tepláky Adidas, Mirka na sobě měla několikrát džíny Replay, Mirek nosí trička od Hilfigra, Zvěřina D&G a ta košile, co měl na sobě Nino při výzvě snad ani nepotřebuje komentář, to byla chodící reklama na Burberry jak vyšitá. Nijak extra to nesleduju, ale tohohle jsem si z těch pár sestřihů stačil všimnout

52
Wanna be your monster
Reagovat

51 – Značkové být může, ale nesmí mít na sobě značku. :) Třeba vlado so tu adidas značku přelepuje.

53
Grammar nazi
Reagovat

To pravidlo… Pravidla přibyla.

54
Macík
Reagovat

…Vlado se momentálně matlá krémem značky NIVEA…:-DD

55
Macík
Reagovat

…a páčí si z podnehtů na noze…bordel…muhehehe…

56
Macík
Reagovat

…hláška dnešního odpolodne…“Thomas tam kadí „…:-DD

57
Macík
Reagovat

…takže hafík animátor i ve vile dává chorošky a drží se poblíž momentálně nejsilnějšího vyvolenýho Vladka…:-DD

Reagovat

Macík: Nespletl sis diskuzi? :-D

59
Macík
Reagovat

58 …žeby ? :-D

60
Slámka
Reagovat

10 Franz – naprosto s Tebou souhlasím, první řada byla bezva, ale teď ? Vždyť je to o ničem, i výběr soutěžících je pofiderní. Viděla jsem 2 díly, ale přečetla jsem diskuzi a podle počtu diskutujících to vypadá na hodně malou sledovanost. Není divu.

61
Homie
Reagovat

Ad porty: Pokud nemají na sobě port je zakázáno se bavit s ostatníma.

62
Jessica
Reagovat

Já bych tam asi umřela. Takových věcí, co se nesmí O.o

63
Blanch
Reagovat

Prosim vás, jak je to s určováním bosse? Nesleduju Vyvolený od začátku, tak úplně nechápu, kdy a jak bude boss někdo jinej.. :D děkujůůů :)

64
Myshka
Reagovat

Růža říkala…. že prý všechny svíčky, co tam mají, nesmí zapalovat.. že i TO je v pravidlech. Nesmí si ničit ani schovávat věci mezi sebou

65
Paia
Reagovat

Vím, jaká je standardní (tedy nevladková) týdenní částka za pobyt ve vile, můžu to sem napsat?

Reagovat

Paia (65): Já myslím, že pokud nenapíšeš jméno, tak určitě ;-) A pokud máš i tak strach, můžeš to napsat mě na mail (flyer.nic@gmail.com) ;-)

67
Paia
Reagovat

OK, takže honorář soutěžícího činí 5000 Kč za týden. (to za 7 natáčecích dní historického filmu jsem si jako komparsista vydělal o polovinu víc…)

68
Jerremy
Reagovat

Zachytil jsem pravidla vily, ktere cetla Luca ve vile nahlas:

doplneni pravidla 20
-je nutne plnit ukoly stabu. Pokud vam to nabozenstvi, zdravotni problemy nebo presvedceni musite to neprodlene oznamit ve Zpovednici

uprava/doplneni pravidla 28
-v loznici je zakazano pouzivat svicky. ve vile svicky muzou byt, ale musi se zhasnout pokud vilu opustite

nove pravidla
-klimatizaci a svetlo ovlada stab

-odchod vilu je mozny pouze po dohode s dramaturgem a pokud budete na svem pozadavku trvat …

-vilu muzete opustit jen ve vyjimecnych pripadech

69
hanus
Reagovat

do pravidel soutěže by podle mě mělo patřit i zakázání návštěv příbuzných či jiných lidí, kteří mají nějaký vztah k soutěžícím, viz Zdena a Sabina versus Tomas a další pravidlo, že by moderátoři měli být nestranní vůči všem soutěžícím, viz Agáta veřejně v TV hovoří o „hloupé“ Evě a Tereza “ opakovaně“ hecuje a dodává sílu Tomasovi.

70
Ester
Reagovat

Jak je to ve vile s přáním?:) nikde jsem si pracky nevšimla:)

Přidat komentář