Panáček v reality show

VyVolení 2013 online kamery (6.9.), sledujte, debatujte, informujte

6. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6952 w=420]

Začíná nám patnáctý den ve vile VyVolených 2013, den, kdy zažijeme první Duel tohoto ročníku. Obsazení je po včerejší Výzvě jasné, El Nino vs Vladko. Co myslíte, jak to dnes večer dopadne a komu jste poslali svůj hlas? Zopakuje Vladko drtivé vítězství z Voleb VyVolených nebo El Nino překvapí a Vladko dnes skončí ve hře? A nebo je to celé habaďůra od TV Prima, jak seriozně dostat Vladka ze čtvrté řady VyVolených?

A ještě jedna otázka k divácké sledovanosti dnes večer. Budete se dívat na VyVolené, dáte přednost Výměně manželek nebo půjdete na pivo?

Přidejte ruku ke společnému Panáčkovu dílu

O tom, že diskuze tady na Panáčkovi mají smysl svědčí to, že se přezdívky, které si tady soutěžící vysloužili dostaly až k nim do vily.

Do diskuzí ale můžete přispívat i jinde, například můžete sepsat pravidla VyVolených, bibli vily, zhodnotit co se Primě zatím povedlo a co ne nebo jestli je to letos dost velká show.

Nově se můžete přidat i ke vzkazům TV Prima a to co vás otravuje při sledování VyVolených a taky vaše náměty na úkoly pro VyVolené.

A pokud máte nějaký zajímavý tip či námět na článek, určitě jej pošlete na sunicko@centrum.cz, budeme jen rádi. Díky za to, že nás čtete a sledujete VyVolené. Díky.

Kamery zpoza zdí vrní a vy jistě stále sledujete a máte stále co říci. Komentáře k tomuto dni a dění na online kamerách jsou tu jen pro vás.




SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 533
1
bordel
Reagovat

Takže proč nejely „reporty“ tehdy v noci už víme, byť, že tentokrát to byl evidentně úmysl, nic nemění na tom, že povětšinou je to bordel u „zapínačů, vypínačů, přepínačů… Bakulo, tys nedonesl schéma? Pojď se mnou do kabinetu…“.

Nicméně tentokrát i blahopřání štábu, protože ohledně coming outu LM a LP se mi to pojetí líbilo, včetně Terezy, a dle pro diváky tajných návštěv zpovědnice to snad ani nebylo něco, co by bylo jakkoliv vynucováno, ale především z jejich hlediska nakonec odsouhlaseno jako sice stresově maximální, ale splnící svůj účel, včetně následného uvolnění. Sice štáb dle uniknuvšího“ kousku diskuze ze zpovědnice trošičku LM radil, co má na začátku říkat, ale mnozí si asi takovou stresovou situaci nedovedeme představit, a trocha pomoci byla rozhodně na místě.

Držím holkám palce, a i kdyby nakonec ne ve vile, ať už se v ní stane cokoliv, co nenabourá jejich vztah, tak hlavně poté v životě. I takhle po letech, a možná právě proto, to bylo velmi statečný, natož otevřít to v TV. A že si to diváci nechávali otevřený, mělo důvod, už to otevřený je (resp. uzavřený)…

Samozřejmě, že to může mít vliv i na hru. Ale holky s tím takto rozhodně nekalkulovaly, a dejme jim i tak, nebo právě proto, šanci :-)

2
zuza
Reagovat

bordel
Mám úplně opačný názor. Nesnáším citové vydírání. V normálním životě i v RS. Nastavuje nerovné podmínky, manipuluje s diváky a navíc mi to nepřišlo vůbec vkusné naopak trapné na hranici snesitelnosti. Ale jasně, je to můj názor, jsem si vědoma toho, že velká masa lidí bude mít názor opačný.
Jedno je podle mě jisté. Holky se staly na dlouho neporazitelnými. Nikdo se neodváží vzít si je do duelu a kdyby už i k tomu došlo, většina dojatá „příběhem“ je nedovolí poslat domů. Tak nějak tuším, že minimálně jedna z nich má finále jisté.

3
Hydroš
Reagovat

Bude budíček, přehazují kamery na denní režim.

4
Zuzana
Reagovat

zdravim jmenovkyni :-) a vsem ostatnim taky dobre rano…a mam opacny nazor nez Zuza (souhlasim s bordelem- asi poprve :D )
mne se to pojeti libilo moc….bylo to vkusne, Mirka to zvladla a pak behem vecera bylo videt, ze se ji ulevilo…
co me opravdu dostalo-kdyz sedela ve studiu, mluvila maminka, pak se na Mirku obratila Tereza a ona s holcickovskym pohledem koukla na tatu a rekla „proc nic nereknes? „…proste mala holka, co potrebuje citit, ze oporu v rodine ma…
je mi lito Pavliny, ta to podle vseho bude mit mnohem tezsi (dle rozhovoru Mirky a Vlada)

no, a opet- Tereza byla bezkonkurencni….

5
piha
Reagovat

Zdravím všechny spolušmíráky!:)
Máme den D,podle mého je výsledek duelu víc než jasný už teď,Vlado má obrovskou podporu jak na Fb tak tady.Ač bych radši vítězství Nina,je mi jasné,že to ndopadne,ale upřímně ať ho radši porazí Vladko než třeba Thomas nebo Rů-žena,to by mě mrzelo ještě víc.Hlavně bych Ninovi přála aby neprohrál moc drtivě,třeba 80/20,to si nezaslouží,jenže bohužel i to se může stát…

6
zuza
Reagovat

zuzana tak zdravím :-)

Jasně, co člověk to názor. Snad bude zajímavé sledovat další vývoj. Ale myslím si, že i podle názorů, které tady čtu, mířila Prima naprosto přesně na tu správnou cílovou skupinu. Nevěřím, že to vše nebylo předem plánováno. Příběh byl dle mého připraven a kdyby holky neprošly normální volbou, dostaly by se do vily jinak. Opakuji, že si myslím, že Prima již má svého vítěze resp. vítězku. Zavřu oči a vidím závěr soutěže, slzící dvojici, slzící diváky, slzící Terezu, slzící veškerou 4% komunitu a možná i registraci v přímém přenosu. Podotýkám, že ani jedna z holek mi opravdu, opravdu nevadí. Vadí mi citové vydírání a tím pádem naprosto nerovný souboj. Proti takovému „příběhu“ se prostě nedá bojovat.

7
Zuzana
Reagovat

budicek…a pisnicka od El Nina…divne…

8
bordel
Reagovat

2 – Citové vydírání ze strany štábu? Bohužel nevíme, jestli prvotní impuls to oficiálně otevřít byl ze strany holek nebo jako nabídka štábu, ale jestli něco, tak o „hnusnosti“ štábu vůči nim a nebo zásadním impulsem ohledně sledovanosti, to (snad) doufám podpořeno nebylo, a holky to už především chtěly taky udělat.

Ty si nemyslíš, že jim to pomohlo i v životě? Já myslím, že jo. To, že to bude i pro hru asi dost velkej klad, je nabíledni, ale já jim přeju především pak ten neskrývanej plnohodnotnej život… (když je někdo šťastnej, natož v lásce, mám to rád)

A finále nefinále, rozhodnou diváci, a klidně i včetně Tebe a jiných, jako antihlasů kvůli „manipulaci s city“. Je demokracie (nebo alespoň něco jako demokracie), takže se každej může rozhodnout sám.

Ze strany holek to před hrou nebyl kalkul určitě, kdo myslí, že jo, tak to sakra tu hru a různý ty taktiky žere už úplně přes čáru, a zapomíná na skutečnej život…

9
Zuzana
Reagovat

ahaaa, tak odvolavam, ze je to divne, s tou pisnickou, ted pousti Vladovu Kocku ze Zabehlic :-) dobrej napad od stabu!

10
Zuzana
Reagovat

Zuzi, jo, tak v tom se shodneme, ze to, ze jsou obe holky ve vile, neni nahoda…a ze by tomu Prima pomohla, kdyby to neklaplo…ja jen mluvila o tom vcerejsku…a ten se mi libil moc (njn, stara citlivka :D)

11
Poštovní holub
Reagovat

2 – Bohužel, i já mám pocit, že to byl předem připravený kalkul a hra na city. Nepřesvědčilo mě to, místy tam zaznívaly tóny ochotnického představení.
Jinak, momentální situaci bych za sebe shrnul asi takhle:
El Nino a Zvěřina ven z vily!
Ale nevylučuju ani možnost, že Vladko má odejít a tohle je způsob, jak z toho vybruslit.Zase možná předem dohodnutý.Pro mě by to tím pádem končilo, ale, jak tady už zaznělo, aspoň by bylo víc času na jiné záležitosti.:)

12
bordel
Reagovat

11 – Předpokládám, že i tentokrát se procenta budou ukazovat až na konci, což bude znamení, že Vladkovo vítězství je drtivý…

Taky nevím, proč bych měl posílat hlasy Dítěti. Nemám k tomu jedinej důvod… (ale Vladkovi taky ne, pokud nebudou procenta zveřejněna ihned, a nebude to nějak natěsno, rozhodně si to sami)

13
zuza
Reagovat

bordel 8

Já nevím, jestli jim to pomohlo v osobním životě. Možná ano. Ale…no a? Tohle je hra o pět mega, ne Pošta pro tebe.
Dál už bych se jen opakovala.

14
Poštovní holub
Reagovat

8 – Je to jen opačný názor, a proč by nemohl být? Ale, právě ten, ne příliš „zažraný“ pohled, mi umožňuje vnímat to střízlivě. Zdůrazňuju, můj pohled!:)

15
bordel
Reagovat

13 – Já taky :-) (ohledně hry jsem ale mluvil o „šanci“, nikoliv o tom, že teď už stačí si ty prachy jenom vyzvednout, jak ostatně trefně říkal před nedávnem Vladko – musej hrát dál, všichni ty na vyšších stupních průměrného diváckého žebříčku, jinak nedostanou nic – Katka nedostala, a Jindra taky ne, a taky byli ve finále, a skoro všichni je měli rádi)

16
Zuzana
Reagovat

na Vlada je super pohled :-)

17
Hooper
Reagovat

Á, koukám, že vébéčko nechal spát štrůdlici na zemi. To si hoch slízne.

18
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Godd mording evrybaby!

Dnes se mi zdálo o Vladkovi – tancovali jsme spolu,ale byl na mně moc vysoký…snažila jsem se mu poradit,aby hned tak nevyváděl,když se mu něco nelíbí a raději to prodýchal, otočil se ke mně zády a moc neposlouchal… :-)))

Aby to nebylo nějaké znamení :-)))))

19
Zuzana
Reagovat

17-.a proc spala na zemi??? vzdyt by se vlezli na postel, ne? :-) nebo je v pravidlech, ze na posteli pro dva muzou spat jen dva?

20
Hooper
Reagovat

19 – štrůdlice s domovnicí šly spát jako poslední a to víš, gentleman a ochránce žen vzal zavděk postelí. Zaspekuluju si – než poslouchat domovnici, že musí spát na zemi, tak se holt štrůdlice obětovala. Nebo vedle vébéčka fakt spát nechtěla.

21
Pižďucha
Reagovat

Co je Zdeně, že potřebuje doktora?

22
T.M.
Reagovat

Jak se jmenuje ta písnička co jim teď hraje? Neví někdo?

23
piha
Reagovat

22-Jako od Nina?

24
Zuzana
Reagovat

22, je to od El Nina http://www.youtube.com/watch?v=oASK2ca4-U4 tohle :-)

25
Zuzana
Reagovat

21- ma tu bouli za uchem…ale vcera rikala, ze nepotrebuje doktora, ze staci, kdyz stab vygugli na netu „boule za uchem“ :D

26
T.M.
Reagovat

23,24: Písnička se mi líbí, přesto si dneska přeju jeho odchod domů. :-)))

27
Pižďucha
Reagovat

25 – Díky

28
Amanda
Reagovat

Růža doufá v 7 milionů hlasů v duelu pro sebe :)))

29
piha
Reagovat

Neslyšeli jste někdo co říkal o té písničce od El Nina?Mi do toho furt kecá ta Růža o svých osudových číslech…

30
piha
Reagovat

28-jak ji Zvíře řekl a v Duelu ti přijde 7 hlasů…:D

31
Zuzana
Reagovat

29- ze poznal melodii z Dirty dancing…a ze ta slova jako dobra, ale na nej moc moderni :-)

32
piha
Reagovat

31-aha,díky…Jak to hráli furt jsem hledala kameru na které je Nino ale nenašla jsem ho….

33
Zuzana
Reagovat

si rikam, ze mam super prupravu z prace (ucitelka :D ), jak rozlisit jednotlive hlasy…ale ta Ruza, to je unikat :D

34
Zuzana
Reagovat

32- sedi s nima venku, ale odhalila jsem ho jen proto, ze na nej zacal Vlado mluvit…

35
piha
Reagovat

34-díky,bohužel furt slyším jen Růženu…Mi musí kazit i ty poslední chvilky…

36
Amanda
Reagovat

Dopis
Při dnešní rozcvičce si budou hrát na trakaře :D

37
radek
Reagovat
38
okkvp
Reagovat

Podle hovoru působí vila na své obyvatele jakýmsi zvláštním ochromujícím faktorem – téměř všichni mají chromé ruce a předpokládají, že trakaře zvládnou maximálně metr.

39
okkvp
Reagovat

A někteří skutečně

40
Amanda
Reagovat

Dvojice
Vlado a VB
Niki a Růža
Mirek a Láďa
LP a LM
MB a Dítě
Lůca a Eva
a Štrůdl dvojicu nemá

41
zuza
Reagovat

To jsou lemry líný, to je neuvěřitelný kolik keců dokážou mít, když se mají hejbat.

42
Zuzana
Reagovat

37- mazec :D

43
Amanda
Reagovat

Tak PZ a Štrůdl

44
Zuzana
Reagovat

a nejlip to zvladaji Pavla s Mirkou :D

45
okkvp
Reagovat

Nicméně snaží se.

46
Amanda
Reagovat

Štrůdl si chce dát kolečka kolem bazénů. Běhání s ní Růža

47
okkvp
Reagovat

Rozcvička ukončena, PZ, Zdena a Růžena začali běhat kolečka a vyprovokovali k této samostatné bohulibé činnosti i několik dalších – Vladka, Evu, Nikolu. PZ vzápětí odpadl, pak další a usilovně kluše už jen Zdena a Nikola (daj kolik vydžej)

48
Amanda
Reagovat

Už běhá i Niki a chvilka pobíhala Eva

49
okkvp
Reagovat

Holky zvolily tempo klus maraton a držej

50
okkvp
Reagovat

PZ komunikuje se štábem, že nesvítí nějaké bodovky nad barem a štáb jeho faul hned odpískal (nemá mluvit se štábem)

51
Amanda
Reagovat

Vladko objednává na guláš .. prý jestli tu bude když ne bude to vařit Romana

52
jenka
Reagovat

Píše se seznam nákupu. A kdo to bude vařit, když ty tady nebudeš, proneseno k Vladovi. To si myslí, že tam budou mít stále kuchaře k dispozici? :-D

53
okkvp
Reagovat

Růže sepisuje nákup. že prý bude guláš – cibule, hovězí. dohadují se zda kolínka nebo knedlík. Vladko nechce dělat knedlíky (že na to nemá správnou nádobu ? – velké hrnce jsou), tož kolínka. rajčatové pyré (neznám, dělám guláš bez), savo perex, vajíčka

Nikola už jen chodí, Zdena drží a kluše stále

54
Hooper
Reagovat

52 – to je celkem správná otázka.

55
okkvp
Reagovat

Eva chce dělat k další stravě pizzu na plech – tzn klobása, sýr atd. Vladko radí, že jeden den si mohou udělat nudle s tvarohem/mákem.

Zdena stále ještě kluše

56
piha
Reagovat

52-podle mě jsou hodně naivní ti co si myslí,že by se Nino mohl vrátit….

57
okkvp
Reagovat

Bůček bůčkuje s nakrčeným čelem venku u stolu

58
okkvp
Reagovat

Zdena doklusala

60
okkvp
Reagovat

Vladko s ocáskem (Eva) v kuchyni. Vladko říká Ninovi, že jdou jako pokusní králíci (do duelu)

61
Hooper
Reagovat

To se divím, že avatarka neklusala. Ta tam přece je za sportovkyni.

62
okkvp
Reagovat

Teď nevim o kom Vladko mluví – že kdyby si vybral kohokoliv z chlapů, tak je převálcuje (Nino ?)

63
okkvp
Reagovat

Vladko pomalu začíná připravovat oběd – plněné br knedlíky se zelím (má rád sladké)

64
okkvp
Reagovat

beru si time out

65
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

přebírám štafetu…

66
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Niki v bazénu s děckem…

67
piha
Reagovat

Proč to dítě nepošlou k zubaři?já chápu,že už zítra bude doma ale mohl si ten poslední den aspoň užít…:(

68
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

lesbičjky rozebírají včerejší coming out

že je Tereza skvělá a překvapivě drobounká…

69
Amanda
Reagovat

LP a LM probírají Terku že je drobounká, hubená

70
Zuzana
Reagovat

67- dobre mu tak, pitomci, vcera ho nekolikrat upozornoval PZ, ze ma stabu rict, ze ho boli zub, at mu na rano zaridi zubare- nechtel…poslala bych ho ke kovari

71
Amanda
Reagovat

Romana nemůže mluvit

72
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

přisedla si k nim Růža a asi nemůže mluvit..

MB je trapněmže tam včera brečela
LP jí říká,že se nemá za co stydět a že si udělaal svůj příběh

Vlado: dnes bude vývar a plněné br.knedle a sladkokyselé zelí

73
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

MB odpočívá na sedčce v obýváku

dopis!

74
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Růža ale namá port,zřejmě jim to předvede pantomimicky :D

75
XY2
Reagovat

a sakra, já si vesele píšu vedle:-) tak omluva, dneska jsem asi trochu zabržděná:-)

76
Zuzana
Reagovat

proc ma Romana trest? za mluveni bez portu?

77
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

JPZ četl dopis:

Romano, opět jsi porušila pravidla…blabla,nerozuměla jsem

Nino půjde k zubaři a zbytek jsem opět nerozuměla

78
Amanda
Reagovat

Romana porušila pravidla a je z ní superRomana
Dítě a Štrůdl k doktorovi

79
piha
Reagovat

70-třeba ho to včera bolelo míň…Nebo mu zabraly prášky…Ty asi nebudeš jaho d)fanynka,viď?:D :D :D Já trpím s ním…

80
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

většina je na dvorku

děcko+JPZ+kikina+Ládík jsou v bazénu, štrůdla dřepí v tom extrovním

Mirek: Nikola! umýváš okna!

Lp+LB sedí venku

moc nejde rozumět co kdo říká,bo ten bazén dost hučí

81
Hooper
Reagovat

OT: Btw Nikolina sestra Daniela (taky účastnice paradajsu) žije momentálně v Udine.

82
XY2
Reagovat

Ještě jednou se vrátím ke 4%, naprosto nemám žádné předsudky, to bych nemohla mít Vlada jako fanouška:-) ale přijde mi krajně nefér sehrát tohle když ne divadlo, tak polodivadlo, kde se Tereza našla v plné kráse.

Je to nefér k ostatním a věřím, že teď přijde na řadu další tajemství a další masáž v přímáku.

A taky se mi nechce dívat na muchlování těch dvou od rána do večera, prosila bych alespoň každou v jiné ložnici. Tohle je hra o 5 mega a ne pošťák Ondra! Holky si spletly RS.

83
Hooper
Reagovat

80 – extrovní bazén=vířivka

84
Zuzana
Reagovat

79- no, fanynka…jako, peknej chlap, ale jak dva dny po smrti :D ja spis reagovala na to, ze ho opravdu Petr upozornoval, ze se zuby nejsou sranda a ze zubarska pohotovost je to nejhorsi, co muze byt (ma pravdu chlapec)…stejne tak me „bavi“ Zdena a jeji boule za uchem…

ty kraaaaaso, Ruza ma fakt supermanskej oblecek :D

85
piha
Reagovat

Ten obleček je hostokrutopřísneeeej!:)

86
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Romana je vyvolená Super Romana a lítá po vile v kostýmu supermana

Dítě: zkus vyskočit, jestli lítáš…

Romana: mi všichni říkali,že se dožiju sto let!

87
Amanda
Reagovat

Růža dostala obleček supermana .. to je jako trest?

88
Bazinga
Reagovat

Čaute šmíráci.

díky všem za včerejší večerní zpravodajství.
Připojuji se se zpravodajstvím momentálně z kamery 1.

Růža má obleček Supermana, běhá kolem bazénů a řve „já jsem SuperRomana, já jsem SuperRomana“.

3B žádá, aby skočila ze střechy, aby jim dokázala, že umí lítat.

89
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Růža: hlídej si ten župa,já ti ho hlídat nemůžu,víš co tady mám práce?

90
Bazinga
Reagovat

Martůčijová se chystá do bazénu. Mezi JZ a Dítětem je asi 5 cm místa… zrovna tak akorát, aby se tam vlezla :-)

91
bobina
Reagovat

Koukám jakej je tam karibik, koupáníčko, opalovačka. Pěkná pohodička. Obídek klokotá na plotně.

92
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Růža dostala trest za to,že mluvila o někom cizím…?

93
johannka
Reagovat

2 – zuza
naprostý souhlas,taky mi to vadilo, nudilo a chvílemi mi bylo trapno, mám pocit manipulace a vydírání a na to taky neslyším – jinak mi holky nevadí, klidně jedné přeju i výhru

94
Bazinga
Reagovat

Růže už je v tom oblečku vedro, ale bere to jako pozitivum, alespoň se vypotí.

95
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Růža zas jede mosty :D

96
Zuzana
Reagovat

87- no, trest urcite, otazka je „pro koho“ ? :D

97
Bazinga
Reagovat

LP je už třetí člověk, který chce, aby Růža skočila ze střechy.

98
bobina
Reagovat

Ruža schodí prej nějaký tuky. V tom oblečku. Lesby se rozplývají jaké je krásné počasíčko.

99
Bazinga
Reagovat

střih do kuchyně, Vlado vaří, Lucka pomáhá tím, že sedí na lince a Štrůdlík tam něco matlá.

100
Bazinga
Reagovat

Štrůdlík říká osazenstvu kuchyně, že MB včera u soudu sledoval, jak hlasuje o trestu VB, a pak mu to vyslepičil.

101
Poštovní holub
Reagovat

Já tu Růženu fakt už nemůžu. Ale je dobrá, prořvala a propomlouvala se u mě na poslední místo. VB a MB jsou blbečci, ale ne tak hlasití a určitě na ně brzy dojde, ale bez Růži by to tam bylo trochu snesitelnější.

102
Bazinga
Reagovat

Vladko dává pokyny co s jídlem, kdyby se nevrátil.

103
Bazinga
Reagovat

Vlado označuje Romanu jako velmi silného soupeře.
„může sice spoustu lidem lézt na nervy, ale dovedeš si představit, že by tady nebyla?“
Lucka “ ježišmarjá, to bychom se konečně dostali ke slovu“

104
Hooper
Reagovat

Á, Lucka strategicky využívá u Vlada uvolněné místo poté, co hafík u něj klesnul. Obnovování již jednou vydobyté pozice.

105
XY2
Reagovat

Růža vlaje jako superman, stačí si sama, možná každý den ráno nějaký obleček a zahraje si…

106
Bazinga
Reagovat

Vlado na LP „co říkáš na ten Romanin obleček?“
LP: „no… aspoň se vybije“
Vlado“ ne… to jí právě že nabije, ona je samonabíjecí“

Vlado o Růženině energii : „jí v dětství asi uhodil blesk…“

107
XY2
Reagovat

Holky z jedné postele se rozplývají v kuchyni, jak to voní, jako když vaří Mirka nebo maminka.

108
Paul
Reagovat

Vlado, bavíš mne tam nejvíc, patříš do vily!

109
Poštovní holub
Reagovat

Vladko o Romaně: “ Ona asi bude nejlepší kamarádka sama sobě“.
Má pravdu chlapec, já vnitřním zrakem vidím Růžu, jak vychází z domu a ulice se naprosto vylidní, jako ve filmu „V pravé poledne“.

110
bobina
Reagovat

Vladko k pavlíně dovedeš si představit Ružu jako dítě. To muselo být šílený ta její energie:-)

111
zuza
Reagovat

104 Kdo je hafík?
Já všechny ty nový přezdívky nějak nedávám. :-(

112
Bazinga
Reagovat

Vlado odklopil pokličku ze zelí a LP, LM a Lucka unisono vydaly zvuk, který dosvědčil, že to asi fakt voní :-)

113
Hooper
Reagovat

111 – no pozor, tohle je druhá nejstaší přezdívka tady. Dostala ji Nikola za loňskou RS Hotel Paradise. (Nebudu používat moc, slibuju.)

114
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

111 Lucka

115
Poštovní holub
Reagovat

A už je v kuchyni Růža, takže konec pohody.

116
Bazinga
Reagovat

Růža s vytrčenou pravicí v pěst chodí kolem linky.

Dotaz na Lucku, jestli jako jedináček, chtěla sourozence. Růža odpovídá. Že má staršího bratra a starší sestru.

117
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Pepo,já to spletla! :-)

118
Zuzana
Reagovat

Luca mluvi o mamce..a Romana do ni klaviruje…koza jedna!

119
Poštovní holub
Reagovat

Štáb prostě tímto zničil pověst Supermana jednou pro vždy. Každý si už představí jedině Romanu a s hnusem se odvrátí.

120
Bazinga
Reagovat

Lucka zvýšila hlas na Romanu. Používá i vulgarismy.

121
Amanda
Reagovat

Lůca vypráví o mamce a Růžena jí do toho skočila ať tak nemluví že si její mamka vymýšlela, takže Lucka na ní začala ječet

122
Pižďucha
Reagovat

Lucie chytla nerva na Růžu, která rozporovala její slova o Lucčiný matce.

123
Kamča
Reagovat

Dítě rozhodilo své sítě,
do nich se lapl z vily nejden rapl.
Děcku dali hlasy,
Vlado si teď rve vlasy.
Nic se, Vlado, neboj,
pomůžem Ti zvládnout „boj“! :-)¨
Buldoci budou čučet,
až se do vily budeš vracet.

124
Hooper
Reagovat

Ne, zrzku Vlado zkrátka líbat nebude:-))

125
Bazinga
Reagovat

Lucka už má na Růžu zřejmě silnou alergii. Růža totiž na ní mluví zblízka do obličeje a to Lucce nedělá dobře.

126
piha
Reagovat

O čem se baví v bazénu?Mám všude Romanu a Lucku…

127
Wanna be your monster
Reagovat

zuza – nemyslím, že to je to, co diváky baví – tím, že jsou jinak orientované nás už dále nijak nezabaví. Vůbec nemyslím, že některá z nich bude ve finále, nebo že by i ted byly nějak extra silné.

128
Bazinga
Reagovat

Růžena přišla zblízka Lucce říct, že se omlouvá.

Růža na Lucku „alespoň se díky mně projevuješ“
Lucka „no ale já se takhle projevovat nechci“

129
piha
Reagovat

125-Baz a divíš se?Já už bych ji dávno poslala někam…

130
piha
Reagovat

Jsem zjistila,že Romana komnečně vypadá normálně,že by to bylo tím kostýmem?:D

131
Amanda
Reagovat

129 – Já taky, teď mě dost naštvala jak Lucce skákala do řeči jako kdyby ji snad znala

132
Bazinga
Reagovat

129 – zrovna včera jsem přemýšlela nad tím, jak bych takovou Růženu v tom uzavřeném prostoru snesla. A vím. Nesnesla :-)

130 – já jen doufám, že se jí v tom oblečku tak zalíbí, že ho venku pak bude nosit i na ty pracovní schůzky. Víš co, víš jak.

133
Amanda
Reagovat

130 – Možná ji ho štáb dal aby neměla na sobě za jen to tričko :D

134
Wanna be your monster
Reagovat

A toho supermana dostala od štábu, nebo to má ze svého šatníku?

135
Bazinga
Reagovat

Růža !!!

„Na něco jsem přišla. Ti lidé venku mě mají rádi, protože se mnou nemusí žít.“

136
XY2
Reagovat

Tak mně je jasno, s Růženou ani jeden večer a to ani venku, natož někde zavřená:-)

137
piha
Reagovat

133-asi zase psal nějaký divák,že sse na ni nedá dívat,ať jí půjčí něco z Primácké kostymérny…Ještě by ji mohli na dva dny vypnout a bylo by to žůžo…:)

139
Poštovní holub
Reagovat

132 – Bazi, nesnesl bych ji ani v okruhu 20km, myslím, že i tuto vzdálenost by zahltila, přeřvala…
Růža si myslí, že lidi ji venku berou, omyl, Růža, omyl! Ani dcera ji prý nechce mít vedle sebe pořád a jde raději ven. No, dceru zachrání plnoletost a chudák manžel už snad brouzdá seznamkou a hledá tichou, introvertní družku.

140
piha
Reagovat

Já vyjdu s každýma,ale s Růžou bych asi vyběhla!:D

141
XY2
Reagovat

138 – imho Růže to sluší, měla by ty svoje kostýmky a šatečky darovat charitě a změnit styl:-)

142
Amanda
Reagovat

134 – od štábu jako trest – prej :D

143
Bazinga
Reagovat

Martůčijová se svěřuje 3B, že by to chtěla vyhrát.

Dítě jí navrhuje, aby si za ty prachy pak otevřela taneční školu.

(a přesně pro tyhle hlášky mě ten chlap baví) :-)

144
rejpal
Reagovat

Tak tohle byl ten konflikt, který jsem zaznamenal na fb. Nebyl první a nebude poslední. Po příchodu Romany říkala Lucka: „s tou se skamarádím, nebo ji zabiju“. O to první se párkrát pokusila, bude to to druhé.

145
Bazinga
Reagovat

PZ na LP.

„Když se dneska vrátí Honza, tak tady nebudu dlouho. To vás pak už jen naučím, jak nosit porty a tak.
Ale když se vrátí on (Vlado), tak moje mise bude dlouhá…“

LM dostala napomenutí od štábu, že se převlíká ve skříni. PZ radí, ať chodí na záchod, protože tam je kamera jen to… a garantuje jim, že tyhle záběry se ven nedostanou, protože to se snad ani nesmí.

146
Péťa
Reagovat

145
Mohl by jít do pryč hned.

147
Wanna be your monster
Reagovat

139: Já bydlím ve stejné části města jako růža, a ještě jsem ji neslyšela. :)

149
Péťa
Reagovat

MB chrápe jak střelená svině v kukuřici:o)))

150
Bodlak
Reagovat

pekny pohled na kamere 2

151
Amanda
Reagovat

147 – Protihlukové zdi nebo obrovitánský štěstí :D

152
piha
Reagovat

143-že já ho vůbec neslyším,kluka jednoho vtipnýho pomalovanýho…:/

153
Poštovní holub
Reagovat

147 – :)))

154
Bazinga
Reagovat

Lucka při rozhovoru se Superůžou na terase přiznala, že víc než že by bojovala s ostatními soupeři, bojuje sama se sebou.

155
zuza
Reagovat

127 Wanna be your monster
OK, to je věc názoru. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet a kdo bude mít nakonec pravdu :-)

156
Bazinga
Reagovat

na kameře jedna se mísí zvuky MB chrápání a Vladkova krájení

157
rejpal
Reagovat

Bazinga 128
Jako bych ji slyšel. Včera zase řešila, jestli u palcování nebyla vůči Tomášovi neslušná. Jenže když je člověk výbušná povaha a ovládá se vůlí, v poměrech jako tam ty konflikty přijdou. Člověk by to asi měl brát jak to přijde, a neřešit to přespříliš. Ke všemu Růža je schopná udělat přemet během deseti sekund. Ale tyhle dvě ještě konflikty mít budou.

158
rejpal
Reagovat

Bazinga 154
To je naprostá pravda. A jeden z důvodů, proč tam šla.

159
woczko
Reagovat

No tak mě Růžena docela baví. Jednak je to asi tím, že z mého okolí (ani vzáleného) nikoho tak silně „pozitivního“, ukecaného a hlučného neznám, a jednak tam s ní nemusím být zavřený. :)

Btw v tom supermanovském dresu vypadá dobře, ona má totiž takovou komixkovou (čti těžko uvěřitelnou) povahu, že se to k ní i hodí.

160
Bazinga
Reagovat

157 + 158 – je pro mě zajímavá, velmi jsem souhlasila s tím, co včera řekla Tereza u Volby. „Lucko, tak co si o tom myslíš. Ty umíš přesně popsat ty situace… když chceš“

161
Amanda
Reagovat

SuperRomana má úkol a oni musejí uhádnout jaký

162
okkvp
Reagovat

Vyslechla jsem na půl ucha vzRůžu s Luckou. Ta baba je jednoznačně na zabití. Já bych nasazovala forsage mnohem víc.

163
Bazinga
Reagovat

Růža by si přála, aby MB byl Batman. z VB by udělala Pepka Námořníka a ze Štrůdlíka Olive.

164
Bazinga
Reagovat

Růža na MB:
„tak co potřebuješ, pro co ti mám zajít?“
MB“ jak zajít, máš letět, ne?“

je ale fakt, že Růžena se přemisťuje rychlostí světla. Než si stačím zvyknout, že je v ložnici, už se směje na terase a teď už je v obýváku.

165
XY2
Reagovat

Růža: to co smrdí vyperem a nemusíme říkat čí to bylo

166
Bazinga
Reagovat

Růža ode dneška drží dietu. Dá si zelí a maso. Bude jíst 5x denně.

167
XY2
Reagovat

já jsem vyvolená supermama, bolí tě ještě zoubek?

168
Bazinga
Reagovat

Růže se chce na záchod. Teď se snaží najít někoho, kdo jí rozepne zips.

Svůj obleček přirovnává k dětským dupačkám. Těm starým, co se musely celé svlíknout, když se dítě přebalovalo. Hrozně se jí ty staré oblečky pro děti líbí. Protože to je masakr.

169
Amanda
Reagovat

Supermana potřebuje na záchod :D

170
Bazinga
Reagovat

Růža se snaží namotat MB, aby spolu udělali nějakou scénku.

MB „a ty máš jaké schopnosti?“
Růža: „no, já jsem přišla do zpovědnice a k oblečku mi dali i schopnosti“

MB je na záchodě, Supermana stojí za dveřmi a hučí do něj, aby něco vymysleli. Je třeba něco udělat, aby je mohla zachránit. Třeba Nina.

171
rejpal
Reagovat

Bazinga
JJ, tam je navíc právě zajímavý ten vnitřní konflikt. Cosi jí nutí něco říct naplno a zároveň se snaží kontrolovat, aby to nebylo přesmoc. A tak čas od času bouchne aby upustila páru. Bylo to i po výzvě: takovéto, já nevím, pauza, já bych to tak nikdy neudělala. Vsadil bych se, že bojovala s chutí říct něco podstatně peprnějšího.
A vlastně je to vidět i v běžných hovorech. Často se snaží něco říct a po dvou slovech někdo spustí jinou píseň. Většinou se zatáhne, ale problém s Růžou je, že ona, když se rozjede, je nezastavitelná, kecá všem do všeho a vždycky to skončí samomluvou, že je nejlepší. Působí to děsivě i v monitoru, v reálu je to opravdu na inzultaci. Ty scény s trpaslíkem, obviňování všech a nikdo ani ona sama neví, za co. A k tomu ještě ten hrdliččin perlivý smích.
Jenže oni všichni hrají, každý chce vyhrát a každý by měl dostat prostor se projevit. Ti bez zábran to řeší přímo až bezohledně, ti druzí s tím mají problém a dlouho jim trvá, než se odhodlají k akci. Každý ví, že když se nechá odstavit, bude vnímán jako nezajímavá myš. Tohle dilema venku není. Je to džungle a ohleduplní lidé nevyhrávají. Jenže když někdo nechce být bezohledný a ví, že musí, když má uspět, tvoří to pěkný tlak na palici.

172
zuza
Reagovat

Bydlím poměrně blízko vily. Nemyslím, že bude trvat dlouho a půjdu tu Růžu zabít. ;-)

173
Hooper
Reagovat

Někdo tady psal, že mu domovnice připomíná komiksovou postavičku a že jí to v úboru superženy sluší. No nevím, já si Lois Laneovou představuju jinak.

174
bordel
Reagovat

Je zajímavý, jak se podivně mění pravidla. Nesmí se posouvat nábytkem, nesmí se do skříně (i když možná jenom na převlíkání)… Zato v předešlých řadách se s nábytkem posunovalo jedna radost, a byla to mnohdy i sranda, když se někdo někde zabarikádoval, a ve skříni se děly bez trestu daleko onačejší věci…
http://www.youtube.com/watch?v=YnusWLJD4tI

175
XY2
Reagovat

Lucka chutnala zelí a Vlado pak umyl lžíci, než ji položil k hrnci

176
Poštovní holub
Reagovat

Zvěřina má sen, vidět Zemi z oběžné dráhy. Prosím, nemohl by mu to štáb umožnit hned?

177
XY2
Reagovat

Na 4 zadky lesbiček

178
bordel
Reagovat

175 – Ale jednou taky zapomněl, a svou vnořil, když vařil s Dítětem, do jídla 2x za sebou. Nobody is perfect :-)

179
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

176 ať ho sebou vezme superRůža,dyž má ty schopnosti…

180
XY2
Reagovat

178 – i mistr tesař se utne:-)

181
okkvp
Reagovat

174 – letos mají ideu je víc vydusit.

182
bordel
Reagovat

177 – Průša je úchyl…

183
XY2
Reagovat

181 – ale zatím žádný úspěch, dneska jsou na plovárně…

184
Igor
Reagovat

25 – tenhle prispevek me rozsekal :D tohle fakt rikala a myslela to vazne?

185
Poštovní holub
Reagovat

179 – A konečně by se na to dalo koukat! :)

186
XY2
Reagovat

teď se na 4 ukazuje svírání zadku ale nevím koho, velmi zajímavé

187
bobina
Reagovat

Zvěřina mi leze na nerva. Vůbec se nezměnil. Už by mohl vyfičet. Ty jeho kecy.

188
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

185 – no já ti nevím…už jsem tu říkala,že já teda raději Růžu,než buldoky s hrabětovou :-))

ale proti gustu… :-)

189
XY2
Reagovat

Vlado:Když máš super schopnosti, tak bys je měla využít, ne?

Růža: otravuje Lůcu, ať jde ven, Lůca nechce, tak Růža zůstane taky:-)

190
XY2
Reagovat

Prdele jsou už i na 2

191
bordel
Reagovat

Kamera 2 je opravdu Průša…

192
Amanda
Reagovat

Další pravidlo nesmí se spát přes den

193
Poštovní holub
Reagovat

188 – Buldočinec mám s Růžou nastejno.Jen buldoci jsou méně hlasití Já prostě tento typ žen, no, žen, karikatury žen, prostě nedávám.

194
Mab
Reagovat

Zdravím šmíráky. Musím říct, že na Růženu jsem už tak alergická, že to nedokážu dál soustavně sledovat. Jak slyším její hlas, mám chuť hodit počítač oknem. :) Takže díky za report.
Co se vlastně stalo mezi Vladem a Nikolou, že spolu už tolik nepečou?

195
okkvp
Reagovat

Vladko dopoledne povídal, že mu rozvrzali křeslo :-)
Nechce vědět ani procenta, že je to pro všechny lepší

196
bobina
Reagovat

Chrábětová nasáčkovaná vedle dítěte na lehátku.

197
zuza
Reagovat

Už jsem tady jednou psala, že jsem měla několik let kolegyni, která byla Růža přes kopírák. Akorát nepila, ale jinak byla v podstatě stejná. A přestože jsem si od ní mohla doma odpočinout, byly to mé nejpříšernější pracovní roky. Takový člověk vám vycucne všechnu energii, vezme chuť cokoli dělat či říkat. Jen vejde do dveří začne řvát a smát se čemukoli v jakékoli situaci. Všechno ví, na všechno má názor (ten jediný správný), prostě utrpení. A to, jak jsem se za ní styděla před klienty a jak bylo vyčerpávající neustále hasit její trapasy raději nekomentuju.

198
Bazinga
Reagovat

171 jj. Myslím, že na tohle dojede i Ládícet. Ten taky mluví, jen když je tázán. A to mě mrzí. Protože on umí taky vystihnout situaci.

199
rejpal
Reagovat

K tomu dušení štábem.
Myslím, že je dusí velmi vybraně. Tam sedí nějaký doktor Mengele se schopností načasovat různé věci, když s tím nikdo nepočítá. Dlouhá nuda, lidé se poflakují, sem tam někdo poruší pravidla… a nic. A pak najednou něco, co vypadá jako naprostá ptákovina, ale vyvine se z toho hádka o něčem úplně jiném. Udělají jim mejdan a v noci přijde debata o přístupu k palcování. Jen tak, žádný cíl nesledovala, jen vytvořit tlak, aby přemýšleli, k čemu to je a co se z toho vyvine.
Když náhodu někdo přijde na nějakou ptákovinu vlastní, štáb se přidá. Některé tresty a reakce na výkon jsou dvojznačné. Nevím, zda úmyslně, ale pokud někdo najde druhé řešení, štáb zahartusí, ale dá jim šanci. Ta scéna končící smrtí trpaslíka byla excelentní. Nejdřív dvojznačné poděkování, které pochopili (podle mě správně), ale když měli podle toho jednat, skončilo to špatně, protože jim nedošlo, o co jde. A těch pár, co byli blízko, odměklo z nejistoty a strachu z kolektivního trestu.
Je to velké psycho

200
okkvp
Reagovat

194 – vzhledem k tomu, že jsem typ raketa, tak sledování Růži beru jako terapii k tomu si trénovat ovládání a na pomoc si mocně beru šibeniční humor. A ve svém vlastním zájmu vyhledávám klidná místa, kde pak se zalíbením sleduji kývajícího Vlada a spící Lucu

201
piha
Reagovat

Začínám mít na Růžu alergii a přitom je ji furt slyšet,utéct před ní nejde,nešlo by na mém přijímači vypnout co říká ona,VB a štrůdl?Přesně jak píše zuza,vycucává ze mě energii a že jí dneska moc nemám…Abych do Duelu neusla…:(

202
Bazinga
Reagovat

200 :-). Mám to taky tak. A musím se přiznat, že stejně jako šílená Růžena na mě působí i VB. On když začne valit ta svá životní moudra Štrůdle do hlavy, tak já propadám životní skepsi.

203
Mab
Reagovat

200 – já se ovládám docela dobře, ale Rlženu už nedokážu snýst. :) Si nepamatuju, kdyby mi někdo tak lezl krkem. Ještě Martůčka mi leze na nervy. Buldoci aspoň tolik nemluví.
Ještě jsem nepochopila, proč Zvěřinova mise bude dlouhá, pokud se vrátí Vlado. Vysvětlil to nějak? Nevíte někdo, co tím myslel?

204
piha
Reagovat

203-mně připadá že jim má radit jak získat diváky a porazit Vladka….jak zbytečné…

205
Evík
Reagovat

Taky jsem zkoušela rapovat… Na každého něco mám…:o)

Ruža valí bomby
až hlava z toho bolí
padaj zubní plomby
a sklovina se drolí…

Žena je to skvělá
žádaná a chtěná
Všichni po ní touží
až za velkou louží…

Pokud ovšem nemá
svoji denní várku
budeš připadat si
jako v Jurském parku…

206
Wanna be your monster
Reagovat

203 – třeba bude mít za úkol štvát ho jako tenkrát, ale nechtěl s tím začít hned, aby to nebylo nápadné. Ale stejně mi přijde trapné nechávat tam nesoutěžícího tak dlouho.

207
Mab
Reagovat

204 – a že zrovna někdo, kdo měl ve volbě 6% a v první řadě neměl šanci ho porazit. :DD On je proti Vladkovi spíš štve, což Vladkovy šance zvyšuje.

208
Bazinga
Reagovat

205 :-D :-D :-D

209
Amanda
Reagovat

205 – Talent! :D:D

210
okkvp
Reagovat

začínám být přesvědčená, že ty Růžiny řeči na začátku, že ví proč tam je, jsou důsledkem toho, že tam je opravdu lehce připichována štábem, a že kdyby byla nepostoupila, tak by také fasovala žulíka.

211
piha
Reagovat

205-ty bys měla psát Ninovi texty!:D

212
Bazinga
Reagovat

Růža klavíruje do VB, že potřebuje splnit svojí misi.

213
Evík
Reagovat

VB zase v koutě
s očima plaché laně
otvírá své srdce
jedné ostré dámě…

Nebudou tu spolu
nebudou už dvojka
z ostrova se stala
malá, křuplá bójka…

214
Wanna be your monster
Reagovat

Růžena se směje Vébéčku do ksichtu: kdyby ses viděl mýma očima, taky by ses zasmál.

215
rejpal
Reagovat

Bazinga
Ti dva se docela hledali, i když jsou každý jiný. Ládík je méně ambiciózní, ale pracuje na sobě. Když dostane čas, začne se i brát o svá práva. Ale svého největšího bubáka se zbavil. Jen může dojet na svou neprůraznost. Je ale zajímavé, že to není žádný prosťáček. O RS se zajímá, má nastudováno možná nejvíc ze všech a hraje nějakou na svou povahu dobře vybranou roli (taky nepoznám, kde je hranice té role), což naprostá většina lidí tam vůbec netuší. Vůbec je zajímavé, jak se na tak malém prostoru dá utajit jakákoli aliance. Kdybych ty dva asi tak třikrát neviděl, že se na tom spojenectví domlouvají a své kroky konzultují, vůbec by mě to nenapadlo. Pokládal bych to za běžné vilové kamarádství, něco jako Martin a Tomáš v lepším provedení. Dělají si ze sebe srandu, Lucka do něj reje, on do ní taky, vypadá to úplně neškodně. Vlastně ho tam lidé berou jako neškodného mimoně, občas je pobaví, ale zatím jim nepřekáží, a je tam dost jiných obětí k vyřízení účtů.
Já netuším, jestli takoví lidé mohou vyhrát hru na prales, u nás asi určitě ne, ale mohou tam být dlouho, protože nemají nepřátele a nebrání ostatním v realizaci. První duel může přijít hodně pozdě, ale hrozí jim, že bude jediný. Ládík má ještě jednu výhodu – muži jsou v menšině a bude větší tlak na vyrovnání poměru u opačného pohlaví.

216
Bazinga
Reagovat

213 :-D, Evíku, já si teda počkám, až to tady vypíšeš všechno a pak se budu smát hromadně, ať nezvyšuju počet komentářů jen smíchem :-)

217
okkvp
Reagovat

Tak, že Zvěřina bude pozdvihovat vášně, o tom jsem nepochybovala. Nicméně Vladko svým soupeřům dokáže dávat velmi užitečné rady sám. Fakt zas ale je, že někteří méně obdaření jej moc neposlouchají (nepřemýšlí o tom, co říká, z principu si to sami pro sebe předem degradují) a PZ naopak žerou i s navijákem. A bude jich takových přibývat

218
Evík
Reagovat

Mb je teď tady
před chvílí byl vzadu
vše vidí a slyší
jak agent od Mosadu…

Skromný je a milý
jenom samé ctnosti
Tvé poslední cígo
si ale vezme bez lítosti…

219
Amanda
Reagovat

213 – Ty jedeš :D

220
Evík
Reagovat

Chraběnka zas tančí
venku na terase
údy míhají se
v celé svojí kráse…

Harapes to vidět
závistí je bledý
všichni kolem myslí
na základy zdravovědy…

221
Poštovní holub
Reagovat

Růžena vyhrála MISS, když byla mladá, ale teď jí říkají, že je ještě krásnější.A mele a mele a mele, a chláme se a chláme se a chláme se… oni jí dali ve zpovědnici placatici? A já se na to kvůli ní už nemůžu dívat, budu si raději jenom číst zprávy od těch odolnějších a statečnějších.

222
okkvp
Reagovat

220 – koukám, že máš slinu :-)))

223
Wanna be your monster
Reagovat

221 – cože vyhrála???

224
okkvp
Reagovat

221 – Vladko koncertuje v kuchyni – tiše kmitá kolem hrnců

225
rejpal
Reagovat

okkvp
Taky si říkám, jak dlouho bych tohle vydržel. I venku. Ale vypadalo by to jinak. Když se rozjedu, vstoupím do řeči v půlce věty a nedám se odstavit. Jenže s Růžou není v podstatě, co řešit, takže bych se spíš zdekoval. Co má člověk říct na to, že někdo si myslí, že je pupkem světa a stále to opakuje, přeskakuje z mánie do deprese bez varování a v podstatě – až na poměrně výjimečné situace (včera odpoledne jedna byla, paradoxně mezi ní a Luckou) – vůbec neposlouchá, o čem druhý mluví. A neposlouchá ani sám sebe, takže je občas těžké vůbec řeku slov dešifrovat. Lepší je to zabalit. Jenže ve vile to nejde. Není moc kam pláchnout.

226
Evík
Reagovat

Po těle kérka mocná
v uchu se krystal blýská
tváří se jak Dítě
a přemýšlí co získá…

Diagnóza je hrozná
malý prostor tísní
když je tady zmáknu
vydělám víc než písní…

227
piha
Reagovat

Já účast JPZ doteď nepochopila…:D

228
piha
Reagovat

226-jéééé…to je hezkééé…Možná i jemu by se to líbilo….:o)

229
Poštovní holub
Reagovat

223 – Mlela, že vyhrála takovou tu MISS/nespecifikovala, jakou že to/, když jí bylo 17 a byla ještě hezčí, než teď. Ale, že překvapivě se dnes líbí víc. A nejstrašnější je to, že tomu asi opravdu věří. To už nemůže být jen ten alkohol.

230
Evík
Reagovat

Vlado v křesle sedí
sem a tam se kýve
soupeři jsou bledí
kteří, to my víme…

Když rozpustí vlasy
chlapec je to skvostný
pod tím vším však najdeš
taky ostré ostny…

231
okkvp
Reagovat

225 – ale ona naopak velmi bedlivě poslouchá, co druhý (ten komu skočila do řeči) říká – části vkládá do těch svých šílených na první pohled zcela nelogických proudů, speciálním způsobem tahá informace a své podprahově dupe do druhých. Podle mne velkou část té šílenosti zcela vykalkulovaně hraje

232
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Evík jede bomby! super :-)))

234
Hooper
Reagovat

Dnes naprosto bez úkolu?

235
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Vladko je můj fanoušek
chci ho zpátky z duelu
pokud se však vrátí dítě
nevím, co mu provedu!

236
Wanna be your monster
Reagovat

Hlas: potřebujeme proviant odevzdat.

Romana: proviant, co je to proviant. už jsem myslela, že se mám svlíkat.

237
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

nebo „se spíš po*eru :-)))“

238
Péťa
Reagovat

Supermana:co je to proviant?
-sem myslela že se budu svlíkat

239
Wanna be your monster
Reagovat

234 – Romana má asi tajný úkol, když pořád plácá něco o tajné misi. jinak nic no…myslím, že po obědě bude nějaké psycho.

240
Kami
Reagovat

Ahoj smiraci!
Zapnu online a procitam predchozi prispevky. Celou dobu ma monolog Ruzena.. prepiiinaaaam.

241
Kami
Reagovat

Ruza vzeldoprdeli Strudle a u toho stha analnit i u Buldoka

242
bordel
Reagovat

Duel Dítě versus Vlad,
ve studiu bude chlad,
nebo vedro, tak jak chcete,
posílejte, leč i bděte.

243
Kami
Reagovat

Vladko vari, Mirka ochutnava a chvali.

244
bordel
Reagovat

LM umyla lžíci, kterou ochutnávala. Už se to snad naučili všichni…

245
Zuzana
Reagovat

184- nejspis ano, jeste to doplnila tklivym pohledem „ale ja opravdu nemusim k doktorovi“ :D

246
bordel
Reagovat

Sakra, já myslel, že LP si nalejvá kafe, a hned jsem na něj dostal chuť… A vono kolalidl, hm.

247
bordel
Reagovat

Vladko zase bude půl hodiny krájet mrkev, a národ se na to zase bude půl hodiny dívat :-)

248
Kami
Reagovat

Des. Prepnu si na dvojku a Ruzena mi tam musi vlezt!

249
Meteorit
Reagovat

Růža má své rezervy,
leze mi už na nervy.
Tu svou tlamu nezavře,
Evík báseň uzavře.

250
Hooper
Reagovat

Smajl!:-)

251
piha
Reagovat

246-taky bych si dala!:) To kafe samozřejmě!:D
Kuwa-Růžena všude,dítě nikde!:( Na tu krávu se budeme koukat a poslouchat ji ještě dlouho ale u mimča je to poslední možnost.Nebo už ho vzali k zubaři?

252
Wanna be your monster
Reagovat

Láďa je hlavně taktik a jelikož se dokáže dobře ovládat, myslím, že si dokáže na dlouho udržet pozici nevypalcovaného a nevyzvaného.
Neumím si ho vůbec představit rozčileného, nebo jak na někoho řve.

253
EvkaD
Reagovat

Všecky zdravím po ne moc vyspalé noci..
Hezky jsi to napsal Sluníčko, víš, že mě to taky napadlo, že je to jediný způsob, jak se toho Vlada zbavit.
Je tady někdo, kdo mi může říct, jak je to na FB?? Je tam anketa, kdo vede?? Co jsem našla na netu, tak Vlado vede o dost!!
Primo neblbni, i ta mizerná sledovanost půjde dolů o půlku!!

254
karla31
Reagovat

Já teda tu Štrůdlu obdivuju … jak ta si toho Buldoka omotala … to by jeden nevěřil, co takovej zmetek dokáže nadělat za kraviny kvůli jedný babě :-D Fakt se bavím.

255
karla31
Reagovat

A žárlivej MB :-D Už je jde šmírovat :-D

256
Péťa
Reagovat

Hradil je pěkně nadrženej, prej na štrůdlu:namasíruješ mi pak taky něco?

257
Kami
Reagovat

Tak ja jsem se vyvalila na zahradce a koukal jak obedvaji. Dnes nejak brzo, ze?
Strudla rve ze ji MB slapl na ruku a prijde mu to vtipne. Ruza se 18x pta co ji udelal.

258
Kami
Reagovat

Zacinam byt na Zdenino knikani trosku alergicka.

259
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

výsledky nevidět

260
Kami
Reagovat

Obsah Zdenina slov je opravdu stejne plodny jako to knikani.

261
Kami
Reagovat

Strudla na Buldoka:
Namasirujes me? Ja vim, ze se ti nechce, ale jde o to, ze ja chci masaz.

262
T.M.
Reagovat

Všichni vemte mobily, Vladko patří do vily. El Nino ty zůstaň venku, moc se těším na tu scénku.

263
Pedro
Reagovat

Vébéčko: Půjdem se najíst? Štrůdla: Ne, až to doděláš! :D

264
okkvp
Reagovat

Růžena mele i u oběda. Prý zjistila, že nemůže být zamestnavatel, protože je s každým kamarádka, a potřebuje dohled, protože umí bojovat za jiné, ale za sebe ne.

265
Hooper
Reagovat

Superžena v tom případě masíruje nějak blbě.

266
piha
Reagovat

Až bude konečně mluvit někdo jiný nebo Růža usne tak napište,vxypínám kamery,už mě silně sééře.

267
Wanna be your monster
Reagovat

ale hezky si s ním štrůdla hraje.

268
Kami
Reagovat

Buldok se pta, jestli je Strudla spokojena s masirovanim. Strudla ze ne. Jak jinak. Neni to uz nejake divne, nema ona tajnak ve vsem mu odporovat? Mne uz to nejak hlava nebere co tam ona predavadi. Jestl je opravdu takova, tak si nedovedu predstavit jeji pouzitelnost v realnem zivote.

269
Kamča
Reagovat

247 – už se těším :-)

270
okkvp
Reagovat

Pavlína si stěžuje, že tady vůbec nekrká (načež se mocně snaží)

271
Wanna be your monster
Reagovat

268: no ona vyprávěla, jak byla ještě před třema měsící zoufalá z jiného kluka, že i uvažovala na cestě, kam to napálí. A pak je tady Tomáš, který jí není jako partner hoden, ale snaží se. asi jí to zvedá sebevědomí.

273
Jana1
Reagovat

Tak mám dojem, že Nicol již dva dny vymýšlí taktiku.Nenápadně různými připomínkami začala bušit do Vladka /soud/ začíná všem vysvětlovat jak je Vladko slabý. Jenže ona nato nemá,má trošku slepičí mozek a nemá logiku.V HP tam lítala jak nudle v bandě. Uškodilo jí, že palcovala Nina-takže se zařadila do stáda. Uvidíme po Duelu,komu se vetře.

274
Kami
Reagovat

Smiraci hlasujte, ja neuvidim Duel (nemam tv a na online nebudu) :-((
Porad doufam, ze Prima nejak celou tuto frasku zaonaci. Treba tm, ze zadny Duel nebude (za dosle sms se nestrhne lidem kredit) a oba se vrati. Ze jen budou sedet ve studiu, pujde rekap a sup oba zpet. Nejlepe v poradi prvni Nino a za deset minut Vladko.
Duel by nemusel probehnout protoze ma byt vypalcovany koho NECHTEJI a ne kdo NECHCE byt takze by to nemelo platit, no ne? Nehlede na to, ze kdyby stab zasahl aby Dite nemluvil o palcovani, tak by k tomu take nedoslo.

275
piha
Reagovat

274-krásná představa,leč nereálná…

276
Kami
Reagovat

Jej take zdravim jmenovkyni, ahoj Kamco.

277
Honzad
Reagovat

274 – byť chci, aby se Vlado vrátil, tímto způsobem by ve hře nemohl existovat jakýkoliv prvek taktiky.

278
Kami
Reagovat

Take mi to pripada nerealne, je to takove zbozne prani.
Jedine ze si je Prima Vladkem opravdu jista a ceka, ze bude mit diky Duelu s Vladkem vyssi sledovanost a vice penez z sms-ek.

279
Kami
Reagovat

Ruzena me fascinuje. Dela diru do hlavy peti lidem a nevidi, ze to nikoho nezajima. Sem tam nekdo neco rekne nebo kyvne aby se nereklo.
Dejte ji uz toho bobrika, to je maras tohleto vis jak!

280
okkvp
Reagovat

Růžena názorně převádí nějakou „šílenou“ bouračku. Masakr, projeli plotem, celým zahradnictvím a pak Růža začala řvát a řidička kamarádka prudce zastavila a chytla hysterák na základě čehož chtěli Romaně sebrat děcko.

281
Wanna be your monster
Reagovat

278 – jistý si být nemůže nikdo, a to bys chtěla, aby to prima manipulovala, podle toho, koho tam chce jo? :D

282
Kami
Reagovat

To ne, samo nechci manipulaci. Jen chci nejakym zahadnym zpusobem zkratka Nina zpatky a trosku ho setrit. Divat se na VV s tim, ze kazdy kdo bude chtit domu si poridi „jizdenku Vlada“ me asi bavit nebude.

283
Pitrýsek007
Reagovat

280 – „Superwoman“ jede :-)
Si tak říkám, kdyby rázem vyřadili všechny účastníky vily a nechali tam akurát Růžu, tak si ouplně vystačí a bude kecat a kecat kameramanovi, než z toho jeden po druhém odpadnou do mdlob. Tak toto mít doma pánové … :-)

284
Kami
Reagovat

Ruza vypravi o Stodolni (veeeelke zkusenosti) a o tom, ze holky tam lezou samy do auta chlapum s farama.
Zdena rika, ze neni prece nic spatneho dkyz se jim libi pekna auta.

285
Pitrýsek007
Reagovat

249 8-)))

286
Kami
Reagovat

Ted Strudla rika, ze chlapa jedine s ridicakem a autem, muze byt i starsi. (dodavam ze s tim, ze kdyz prijde chlap s novejsim modelem auta, tak meni model i chlapa).

287
Kami
Reagovat

Buldok prave popisuje ze jezdi jak kdyby sedel v gauci. Zdena opet odporuje ze automat ne.
Ona musi mit tajny ukol ve vsem mu odporovat, vsimnete si ze je stale v opozici.

288
Renča
Reagovat

Evík: výborné texty, fakt talent!!! :-)

289
rejpal
Reagovat

Teda jestli to básnění vyprovokoval dnešní duel, tak ať je duel třikrát týdně. Řvu smíchy jak Růža

290
IXAM
Reagovat

Má vlastní šou (propána!)
Emil z první řady
Než nastoupí Romana
Potom umře hlady

291
Bazinga
Reagovat

prosím vás, koho tam píchla vosa, že to vyprovokovalo Růžu k historkám „jednou MOJI kamarádku píchla vosa…“

292
rejpal
Reagovat

Kami
Jsem sice starší, ale nemám auto. To se mi ulevilo

293
Bazinga
Reagovat

jo tak aha! MB!!
A Růža mu ten vosí jed vysávala, a už jí tuhne jazyk!! :-D já se z ní jednou ale fakt… ALE FAKT!

294
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

295
Kami
Reagovat

Ja basnila uz vcera 8-) ………..

Nino nechce vyhrat mega, domu jit uz je mu treba. Jizdenkou mu bude Vlado, rekl na to „no ty vago“.

296
Honzad
Reagovat

Návrat Nina nedává hře ani v jednom případě nic pozitivního, snad tedy jen odstranění hlavního favorita, což je plus soutěžící a rozhodně ne pro diváky.

1) Pokud má Honza opravdu onu proklamovanou klaustrofobii, nemělo by jeho dnešní vítězství jediný smysl. Nadále by totiž měl potíže, nadále by se nemohl odvázat a chovat přirozeně, nadále by soutěži nepřinesl vůbec nic, jako doposud, leč nepopírám, že potenciál v něm je. Bohužel, nedokázal jej vypustit ven a tím se v očích diváků (ne tedy jeho fanoušků) diskreditoval naplno.

2) Pokud jde o taktiku a hru vabank (což je nejpravděpodobnější, prostě se dál nechce hrou zdržovat, pokud nemá šanci vyhrát) a jemu tento mistrovský plán vyjde a Vladu hru opustí, opět lze jen těžko najít pozitivum na jeho další pobytu ve vile. Nemám teď na mysli odchod Vladka, jenž bych považoval za donebevolající hloupost, která by současnou řadu pohřbila. To je věc subjektivní a záleží čistě na pohledu diváka, já jsem jednoduše na té straně barikády, která se dívá kvůli němu. Ale čert teď vezmi Vlada – pokud Nino klaustrofobii nemá a tento týden je čistě taktická záležitost, ukázal nám, že i když je zdravotně v pořádku, je prakticky neviditelný, nedělá nic zajímavého, nijak se neprojevuje a pouze hrou proplouvá, protože nevzbuzuje žádné vášně ani tam, ani na obrazovce. Neupírám mu jeho inteligence, osobnostní zajímavost a kvality – ale v momentě, kdy je není schopen proměnit v reálně zábavnou a zajímavou hru, stává se naprosto zbytečným. Věřte nebo ne, kdyby proti němu stál kdokoliv z ostatních (i Romana nebo Thomas!), přál bych si, aby odešel. Já se totiž chci u sledování bavit (a nemám teď na mysli prvoplánové dělání srandy) a to Nino jednoduše neumožňuje. Proto dává jeho odchod jednoznačný smysl.

297
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

vyvolení, superromana splnila svůj úkol se ctí, riskovala vlastní zdraví, když píchla Martina vosa. Může se zpět převléct do svého oblečení.

298
rejpal
Reagovat

Kami
Jak to děláš.
Honzad
Je to hodně podobné mému názoru. A ještě bych dodal, že by to tam měl hodně těžké, zejména od těch, které takhle doběhl.

299
Bazinga
Reagovat

297 pokrač.

což Růža hodnotí jako mimoděčné splnění úkolu. Vzhledem k tomu, jak tam každého poňoukala, aby udělali nějakou scénku, už jsem si říkala, že je fakt dobrá, když nakonec přesvědčila vosu…

300
Kami
Reagovat

Od chvile kdy byl Dite vypalcovany jakoby po klaustrofobii ani vidu ani slechu. Byl to prvni argument po lidech od kterych chtel palec a kdyz nechteli, ukamenoval je tim, ze vlastne jde o hru a taktiku a ze chce zkusit nejsilnejsiho (coz je blbost, sympatie divaku se meni ze dne na den, jsou teprve na zacatku).
Z toho duvodu se mi nechce Dite pustit ven, at tam hnije a shnije. Porad bych mu davala nejake ukoly nebo tresty, at z nej neco vykrystalizuje, kdyz uz tam je.

301
Talaniel
Reagovat

272: podle toho vídea mi nepřijde, že masturbuje, ale že má jen nervní cukání – variace na jeho houpání v křesle :-)

302
Wanna be your monster
Reagovat

301 – on to několikrát říkal, že cuká nohou ze spaní, ale i kdyby tam dělal bůhví co, je mi to fuk, reality show mě fakt nezajímá kvůli takovým věcem, na to se dá podívat jinde. :)

303
Honzad
Reagovat

298 – sežrat by mu to jistě dala Nikol, zřejmě by se to nelíbilo ani Vláďovi, Pavlíně a Mirce – ale nevěřím tomu, že by proti němu nějak výrazně vystoupili VB, MB a Zdenička. Minimálně ona by si dobře spočítala, že prohlubování přátelství (navíc ji Nino fyzicky přitahuje) s takovým hráčem by jí mohlo přinést jenom pozitivní body. A protože by Eva s Vladkovým odchodem přišla o svůj cíl v rámci řitního alpinismu, jistě by i Chraběnka chtěla postrkování s Ninem proměnit ve kvalitní herní přátelství aneb nejsnadnější cesta získat plusové body. Michal Fraš (přestože to u něj nebylo tak jednoduché) by mohl vyprávět :-))

304
Wanna be your monster
Reagovat

303 – myslím, že Nikol by byla taky ráda, kdyby se Vlada zbavila, včera přemlouvala Dítě a´t jasně řekne do kemery, že se chce vrátit a chce hlasy, aby si diváci nemysleli, že chce domů.

305
Anonymní
Reagovat

301 – Vlado nekolikrat ve vile rikal, ze kdyz spi, ze cuka nohou, takze mi neprijde, ze tohle je masturbace. Rikal to nekolik lidem, kdyz mu rikali, jestli se nechce prestehovat do VIP loznice.

306
Honzad
Reagovat

304 – to by nepochybně ráda byla, ale proto to v původním plánu nebylo a oni mu opravdu chtěli v první řadě pomoct odejít domů, bylo by tak pošramoceno její ego ;)

307
Kami
Reagovat

Vladko jede reklamnu na Pribnacka.

308
okkvp
Reagovat

Pánové skáčí do bazénu – to prosím smí nebo ne? Jsem myslela, že na začátku říkali, že je to zakázané, stejně jako házení se tam…. ale asi ne, když se nic neděje

309
Kami
Reagovat

(porad me nejak zlobi „i“ na klavesnici)

310
Anonymní
Reagovat

308 – myslim, ze je na to jenom upozornoval PZ, ze tam maji na hackach porty, tak aby je neznicily

311
Kami
Reagovat

Okkvp – stab si precetl tvuj prispevek a zakazal jim to :-)

312
Talaniel
Reagovat

302, 305 – to povídání o cukání nohou jsem nezaregistrovala (moc vysílání nesleduju), ale přesně to odpovídá tomu videu, a i tomu věřím, páč mně občas taky cuká noha před usnutím :-)

313
Kami
Reagovat

Nikde nevidim Zverinu, on uz odesel?

314
Bazinga
Reagovat

313 neodešel, ten neodejde nikdy :-(

315
Wanna be your monster
Reagovat

Vladovi se něco (asi knedlíky) v hrnci slepilo, komentuje to slovy: to je v prdeli.

316
RAINMAN
Reagovat

Masturboval

317
Bazinga
Reagovat

Růža drží dietu. Ode dneška. Ne dietu, kterou drží všichni. Ona si tu svou vymyslela.

318
Wanna be your monster
Reagovat

316: No tebe z toho taky někdo nařknul, ne? :D

319
karla31
Reagovat

Výživová specialistka Růža :-D
Vladko: Kdyby sem ty vosy nechodily :-D
Já fakt padnu

320
piha
Reagovat

I kdyby masturboval,no a co?Byl by jediný na světě?

321
Kami
Reagovat

Na chvilku jsem se vzdalila. Tak Ruza drzi dietu? Toho by mohl stab hned vyuzit a dat ji padesat drepu. To by byl maras!

322
karla31
Reagovat

Vlado: Kdyby nebylo KDYBY nebylo by KDYBY :-D To neznám

323
Anonymní
Reagovat

316 – i kdyby, tak co? kdo nemastrurboval, at zvedne ruku …
A zrovna by si to nechal na den pred duelem, kde teoreticky hrozi, ze pujde domu, kde si to muze udelat kdykoliv chce …

324
Bazinga
Reagovat

Vlado hodnotí MB, že se tak znemožnil, že na výhru nemá.

Růža říká, že MB by na výhru měl, kdyby byl jiný.

325
Talaniel
Reagovat

320 – mě na tom spíš točí to, že blesk vybleje nějakou takovoudle očividnou koninu, a to zas bude keců, co že to tam je za bandu přihřátejch nadrženejch úchylů :-)

326
Monika
Reagovat

Vlada stve, ze jde do duelu s nekym, kdo mu zatim vubec nevadi. Nejradsi by sel s Tomasem do duelu. A o Martinovi rika, ze si to ve vile tak posral, ze nema sanci vyhrat a vratit se z duelu vubec s nikym.

327
Bobby Brown
Reagovat

jeee, člověk to zapne a už je tam vnucovačka dobra a pomoci Růža, ona tak strašně těm druhým pomáhá a radí a oni to nechcou, nechcou a nechcou…

a vona už fušuje do řemesla i doktorům, no potěš koště

328
Amanda
Reagovat

319 – Nejenom výživová specialistka ale i doktorka – specializace na alergie, psycholožka, kuchařka (to jediné ji asi neberu) :D

329
Kami
Reagovat

Ruza si uz zase hraje na matku.

330
Bazinga
Reagovat

MB přišel do kuchyně, že po tom píchnutí asi bude potřebovat lékaře, protože je alergik.

Růža ho upozorňuje, že potřebuje Zodac. Ne doktora, Zodac. Já ti chci dát Zodac. Nemůžeš si říct o ten Zodac?

MB: kde je ta calciová mast?

331
piha
Reagovat

Děcka,je tam někde to dítě nebo je u doktora?Ho už hodinu naháním a houno…:o)

332
Wanna be your monster
Reagovat

331 – teď jsem ho zahlídla u dveří ven…a šel zase dovnitř. :) Má bílé triko s obrázkem

333
Bazinga
Reagovat

331 jo, je, teď se šel napít do kuchyně.

334
Amanda
Reagovat

331 – teď jsem ho viděla v obýváku :)

335
okkvp
Reagovat

Tak jsem taky v Podolí, ale obávám se, že můj noťas by uvítal spíš severní točnu :(

336
rejpal
Reagovat

Napadlo mě, jak by mohl Martin výrazně zvýšit svou přidanou hodnotu. Kdyby ho každý den štípla vosa, komár nebo mravenec, Růža by našla naplnění a byl by od ní pokoj. Martin by se rázem stal mliáčkem vily.

337
rejpal
Reagovat

Co když Bendu odvezou na několil dní. Duel bude podmínečně odložen na neurčito, později promlčen a jede se dál.

338
okkvp
Reagovat

336 – Růžu jen tak nějakým žihadlem neopiješ

339
piha
Reagovat

332,333,334-díky,on se mi asi vyhýbá…asi mi bude muset vrátit to kilo co jsem do něj vrazila!:D

340
rejpal
Reagovat

okkvp
Tak by se mu mohla třeba navíc podebírat pata.

341
Hooper
Reagovat

336 – nevypalcovatelným a nevyzvatelným. Ve finále s Vladem a Mirkou.

342
Bazinga
Reagovat

340 že by mu vysála i tenhle jed, jo? Z toho vosího jí prý tuhl jazyk, to by mně zajímalo, co by jí udělal „patní jed“

343
okkvp
Reagovat

340 – no mohli by se rozpočítat a každý den někdo simulovat někdo nějakou závažnou nemoc. Třeba tasemnici, slintavku, choleru, mor

344
okkvp
Reagovat

(ta tasemnice by se mi moc líbila – živě vidím, jak Růža studuje exkrement)

345
Bazinga
Reagovat

Růža na smrt nemocnému, dobodanému MB chystá jídlo na talíř.

346
Wanna be your monster
Reagovat

Připomíná mi Růža taky trochu Osvaldovou :)

347
rejpal
Reagovat

Vlastně je to úplně jedno. Miro by mohl dostat horečku omladnic. Stejně by se kolem něj motala

348
Bazinga
Reagovat

Piho, Dítě v kuchyni, kamera 1!!!

349
Pitrýsek007
Reagovat

Zdenička si pohrává s „Antihmotou“, toto platí na chlapy :-) Jak se asi na to tváří jeho přítelkyně venku ? Jí podle toho jak se v začátku představila bude horko-těžko vysvětlovat, že šlo o hru. Zdenička přemiklíkovala na El Mimina a uvědomila si, že nemá zapotřebí se ve vile zamilovávat když je „Antihmota“ zadaný. Proto dělá jakože drahoty (já se můžu líbat s kým chci – ty mi do toho nemáš co mluvit).
Eva je mi šíleně nesympatická. Už to, jak napráskala „u soudu“ obžalovaného minulost (to je v kompetenci žalobce a soudce), má nepříjemný výraz – té bych nevěřila ani slovo.

Za největší katastrofu ovšem považuji ve vile „Skřeta“-Martina. To je podle mě darmožrout, jen tam zbytečně vydýchává vzduch. Žádná snaha, nic. Proto je „Vlad Dracula“ podle mého názoru taky tak otrávený. S takovým matrošem se nedá nic dělat.

Budu esemeskovat za Vlada Draculu co mi bude stačit palec. Ale el Miminovi bych taky dala ještě jednu šanci aby se projevil, není úplně marný.
Tak mě napadá – koukám zrovna do kalendáře, zítra má svátek Regína. No aby to nebylo to překvapení, že tam přijde slavit svátek (???)

350
Bazinga
Reagovat

347 – to je fakt. On je její fanoušek hned od začátku. Sice se to snažila zakamuflovat tím, že se ho bude držet proto, že se jmenuje stejně jako její bratr. Ale… oko pozorného diváka vidí :-)

351
Dáša
Reagovat

346 – áno, to je ono, furt som si nevedela spomenúť, koho v nej vidím

352
Bazinga
Reagovat

Niki na Dítě (který tlačí, až má boule za ušima)

„To je blbý, viď? Jeden zub a nemůžeš nic. Ani jíst, ani se bavit“

Růža: „ani skládat písničky“

353
Bazinga
Reagovat

Růžena v těhotenství vypadala podle jejího lékaře tak, že se jí narodí dvojčata. Růža ale nečekala dvojčata, měla jen hodně plodové vody.

354
T.M.
Reagovat

Doufám že Ninovi a Martinovu chutná když řeší Romana plodovou vodu.

355
Bazinga
Reagovat

Ta Růža má tak pestrý život! Kdokoliv cokoliv vypráví, tak jí se to stalo taky.

356
Bazinga
Reagovat

ve vířivce, 3B, Lucka, Ládícet a Martůčijová, která masíruje LP. Bohužel, to bublání je tak hlasité, že je nejde slyšet.

357
Hooper
Reagovat

Na dvojce vysoká bloncka masíruje malé bloncce záda. Ona čtyřka je vůbec dost doteková řada, čekám brzy úkol o dotekové terapii.

358
piha
Reagovat

Tak jsem ho konečně zahlídla a teď pádím ven vyvenčit dítě.Pište pište,budu vás sledovat na mobilu.:)

359
Bazinga
Reagovat

a teď jsem zaslechla, že Martůčijová vypráví o někom, že má o obratel víc. To jsem ale moc nepochopila.

360
Bazinga
Reagovat

kamera 1 už asi 3 minuty zabírá poštovní schránku

a dopis

361
Amanda
Reagovat

Na jedničce dlouhý záběr na schránku dopis zatím nikde

362
Amanda
Reagovat

Tak už

363
Bazinga
Reagovat

Růžina propracovaná taktika, nejdřív v duchu!

Shání vilany dohromady.

364
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

to, co Vladko provádí na videu (a pokud neprovádí a je to to,o čem mluvil) je Syndrom neklidných nohou

365
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis: Z el nina a Vlada se stávají svatí muži. Ostatní se u jednoho z nich musí vyzpovídat. vše, s čím se jim svěří, je tajné.

366
Bazinga
Reagovat

Dítě a Vlado se stávají „svatí muži“. Dítě má zpovědnici ve VIP ložnici, Vlado ve velké. Každý z vilanů se u alespoň jednoho vyzpovídá ze svých vilových hříchů. Obsah zpovědi zůstane navždy utajen.

367
Amanda
Reagovat

Z Dítěte a Vladka jsou svatí muži – svatá místnost Dítě – malá ložnice a Vlado – velká, každý jedním z nich půjde se vyzpovídat kromě superbosse a pak svatí musejí dát rozhřešení a nikomu o tom neříct

368
okkvp
Reagovat

někdo jest tam již prostatikem

369
okkvp
Reagovat

k 368, alespoň to bez obrazu tak znělo

370
Bazinga
Reagovat

Vlado si připravuje svatyni. Podle 3B hlášky „Nino je volný“ to vypadá, že už se vyzpovídal.

371
Bazinga
Reagovat

Svatý muž Vlado si jde vyčistit zuby.

372
Wanna be your monster
Reagovat

Vébéčko mluví o štrůdle blabla…

373
Wanna be your monster
Reagovat

Dále mluví o tom, že působí agresivně. Nechce být šedá myš, ale on ty hádky nevyvolává.

375
Bazinga
Reagovat

K Vladovi se přichází vyzpovídat Růžena. Tíží ji, že v přímém přenosu řekla, že jsou tady LP a LM pár. A tím prozradila jejich tajemství.

376
Wanna be your monster
Reagovat

Růžena se zpovídá z toho, že křičela po lidech, ale ona taková fakt není, venku je klidnější člověk.

377
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado sedí na matracích zahalen do bílé deky a očekává dalšího hříšníka.

378
Wanna be your monster
Reagovat

I nikol šla k dítěti.

379
okkvp
Reagovat

A pamatuj, dcero má, pamatuj :-)))

380
Wanna be your monster
Reagovat

U Vlada je Lucka. Tíží ji prý její velká výbušnost.

Vlado: To říkáte, dcero má, vy mně?

381
Bazinga
Reagovat

k Vladovi se přichází vyzpovídat Lucie.
Vlado: „tak a zpátky a pozdravit“
Lucie: „já jsem si myslela, že až tam“
Vlado: „no, tak to ne, to už je chrám“
Lucie odchází za dveře a přichází s pozdravem.
Vlado „pojď dál a vezmi místo“
Lucie : „tíží mne má výbušnost“
Vlado: „to říkáš ty mi?“

382
Wanna be your monster
Reagovat

Čekám, kdy evina přiběhne za Vladem.

383
Debby
Reagovat

Jak k Vladkovi nikdo nechce, to je smutný :( :D

384
Bobby Brown
Reagovat

Ty krááááso, Růže jede bomby i ve zpovědnici :-D

385
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol tíží situace s Romanou. už to nevydrží.

386
Bazinga
Reagovat

K Vladovi přichází Niki. Tíží ji situace s Romanou. Nelže, když říká, že ji má ráda, ale už to nevydrží.

387
Bazinga
Reagovat

:-), Vlado dobře! :-)
Nemůžu ti dát rozhřešení. Těch nade mnou je více. A je jich hodně a oni rozhodnou…

388
Amanda
Reagovat

Mirka vyndala v koupelně kliku

389
Bazinga
Reagovat

Martůčijová dorazila. Leze po kolenou a tříská hlavou o zem.

Vlado“ úctu chováš, ale kdo ví, jestli je to legrace“

Martůčijovou tíží, že se nezastala trpaslíka.

blablabla

Každému, kdo se vyzpovídal naznačuje, že ten nahoře se dívá. Pochopila myslím zatím jen Niki. (i když jí to usnadnil tím, že je jich hodně)

390
Wanna be your monster
Reagovat

Evu tíží, že se nezastala trpaslíka.

Prokrista už, co s ním furt mají?

391
Pierre
Reagovat

Nino je skvělý jako zpovědník, má skvělý smysl pro humor :D

392
Wanna be your monster
Reagovat

Martůčijová: děkuji ti duchu i panno marie svatá.

Vlado: Já jsem dalaj lama.

393
rejpal
Reagovat

Když vidí Vlada v tom hábitu, tak by mohl po každé zpovědi sáhnout, odkudsi vylovit placatici a přihnout si. Bylo by to dokonalé.

394
Kami
Reagovat

Rozsekalo me Vladkovo „Buh nema rad vlezlost“ :-))) na Martucjovou

395
Bazinga
Reagovat

391 ano, ANO!! On má skvělý smysl pro humor a proto je mi líto, že se zatím neprojevil, a když se projevil, tak že to tady skoro nikdo nezachytil. :-)

396
Amanda
Reagovat

Aha tak nevyndala – podle všeho nemůže ven z koupelny

397
Ufonka
Reagovat

co to dělá Mirka v koupelně? Upadla jim klika?

398
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík u Dítěte: Moc toho není, akorát kvůli mě byl trest, když jsme vešel do bazénu.

Dítě: baleťák a rebel, to je dobrá kombinace.

Ládík: jednou jsem si prdnul v ložnici strašně nahlas.

Dítě: Máte něco dalšího, co vás tíží?

Ládík: nic mě nenapadá…

399
Hooper
Reagovat

Mirka nahoře bez asi v koupelně a tři kamery zabírají sošného? Ale no tak…

400
Pitrýsek007
Reagovat

359 – k té páteři : ano, některým jedincům naroste o 1 obratel víc tedy na konci kostrční páteře, už jsem se s takovým člověkem v minulosti setkala.
Tak pokud má Hráběnka o obratel víc pak to pouze potvrzuje moji domněnku, že není člověk ale zvíře a roste jí ocas :-(

401
MultiSync
Reagovat

Proc rika El o Vladkovi GAY PROSTITUT Z BERLINA ?

402
Pitrýsek007
Reagovat

359 – P.S. a musí se to řešit operativně, neboť člověk při sezení má silné bolesti

403
Bazinga
Reagovat

LP dorazila ke zpovědi i s mističkou.

Vlado „to už dneska neprovozujeme, dary jídla“

404
Bazinga
Reagovat

LP tíží, že se líbala s jinou ženou.

Vlado „ale no tak, snad už jsme prošli pokrokem“

405
Wanna be your monster
Reagovat

Pavlína zhřešila již první noc, líbala se s jednou ženou.

Vlado: Jenom tohle? Nic jiného tě netíží? Ale noták.

406
rejpal
Reagovat

Vlado a Pavlína, to je fakt dobrý.

407
Bazinga
Reagovat

Svatý otec si vydyndal od LP hubičku :-)

408
Wanna be your monster
Reagovat

Nino už skončil a Vlado stále čeká. už nikdo nepřijde.

409
kafičko
Reagovat

vlado je kouzelný – ty jeho hlášky a všichni, jak motají všechna náboženství dohromady

410
Wanna be your monster
Reagovat

Ještě přišel Láďa.

Vlado: no tak počkej, já mám po pracovní době.

411
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado vyhání z ložnice Lucku: no šla, šla!

412
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík mácha kouzelně rukama, když čeká. :D

413
Bazinga
Reagovat

LP hlásí „tak další k Otcovi“. Nikdo se nehlásí.

Vlado si libuje, že mu skončila pracovní doba.
Přichází Ládícet.
Vlado „co je, já mám padla!“

414
kafičko
Reagovat

prý to už je moc momentů :-DDD

415
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado svatý muž se na ládíka culí a zvedá obočí…to působilo, jakoby ho balil. :D

416
rejpal
Reagovat

Ládík čeká na zpovědˇ se zakrytýma očima, protože žvýkající Lucka si ve svatyni pod peřinou převléká kalhotky a dalajláma ji vyhání: tak šla šla šla…

417
Bazinga
Reagovat

Vlado po pracovní době hodnotí svou šichtu.

„A největší pekelníci měli strach…no jo…“

418
Amanda
Reagovat

Vlado si brblá pro sebe „Ti největší pekelníci měli strach, nojo“

419
Bazinga
Reagovat

LM s LP hodnotí Vladův oběd jako „luxusní“

420
Frodo
Reagovat

Přátelé a kamarádi :-D Napište mi prosím ve zkratce, co zásadního se dnes událo, nejsem online a vím prd…Děkuji!

421
Bazinga
Reagovat

420 když pominu to, že Růža dostala obleček Supermana a lítala po vile, pak zachránila embéčko tím, že mu po bodnutí vosou vysála vosí jed, tak celkem nic. Byli všichni ve vodě. Jo a Dítě furt bolí zub.

422
Wanna be your monster
Reagovat

420 – Superromana vysála jed Martinovi z rány. Vébéčko se stále snaží zavděčit se štrůdlovi, ale ta má z něho akorát srandu. Pak měli za úkol vyzpovídat se Vladovi nebo dítěti jako svatým mužům. Nic extra, žádná hádka. :)

423
Hooper
Reagovat

Tři hlasy dítěti poslány.

424
Wanna be your monster
Reagovat

zajímavé, že jak to vypadalo, že většina lidí tady fandí Vladovi, moc tu lidi nepíšou, že by mu poslali esemesku. :D

Já hlasovala jen na FB.

425
Anonymní
Reagovat

Všimli jste si, že online přenos je asi o 5 opožděný ??? Když se Tereza hlásí ze studia v TV a sledujete stejnou situaci na kamerách, je tam určitý posun. Pouštějí na kamery zcenzurovaný materiál…dost času na včasné vypínání zvuku (porty nejsou na vině, je to záměr). Zřejmě důsledek excesu Nikol na začátku.

426
Bazinga
Reagovat

Vilou se rozeznělo reggae

427
Frodo
Reagovat

Super, dikec :-D Tak snad příště už se dočkám zprávy, že buldok je odkopnutej, zdeptanej, poníženej a rozloženej :-D Mějte se kráááásně. Všeci – aji vilani! :-D

428
Wanna be your monster
Reagovat

425 – o pět čeho? sekund? Jestli jo, tak na čtyřce je to tak o pár sekund rychlejší než na jedničce. :)

429
Talaniel
Reagovat

424: poslala jsem Vladovi sms i hlasovala na FB, ale myslím, že je zbytečné tu psát, kdo hlasoval a jak, lepší jsou texty o dění ve vile :-) Akorát teda nemůžu sledovat, tak jen pasivně čtu :-)

430
Bazinga
Reagovat

Vlado říká LM, že z ní jde zvláštní klid.

Lucka říká, že Mirka jí připadá ostrá. I když se tak ještě neprojevila, tak je to tak.

431
Anonymní
Reagovat

425 – nerekl bych, ze kvuli cenzure, spis je to dano technologii toho streamovani

432
Bazinga
Reagovat

LM prozrazuje, že Růža si ve svatyni prdla. V Dítětově svatyni.

433
upsik
Reagovat

Přál bych si návrat El Nina, pokud se vrátí Vlado, bude zbytek RS jen o vlezprdelectví (bez výzvy) a už se nikdo neprojeví. Návratem El Nina se sice stane silný hráč, ale více lidí se otevře a začne taktizovat. Nikdo nebude znát nikoho a o tom RS asi je. Nasazení Vladka do RS vznikla ONE MAN SHOW, kde 40 % (záběry kamer i situace) se točí kolem Vladka. Zajímavější je překvapení, než gramofonová deska VLADKO FOREVER.

434
XY2
Reagovat

Pavlína: Z Lucky na mě jde klid

Mirka: Z Romany jdou jen prdy, prdla si ve svatyni u Honzíla

Vlado: Ta nemá úctu k ničemu

435
Bazinga
Reagovat

Právě hraje Frank Sinatra a Nancy Sinatrová „Something stupid“, všichni se usmívají a pohupují.

436
Kami
Reagovat

Ja jsem hlasovala pro Vladka ve viteznem klani ve VV1. Pak pri vstupu do teto vily. Ale dnes hlasovat nebudu. Necham to „osudu“. Je pravda ze neco na tom je, bez nej by to mohlo byt take zajimave, ale asi by mi chybel..

437
rejpal
Reagovat

Tak že pustí Nancy a Franka S., to bych nečekal. Hudební dramaturg plus.
Na ně by byl lepší Matelko

438
okkvp
Reagovat

že by klídek před bouří ?

439
Hooper
Reagovat

A teď Faith no more. pěkné.

440
bobek
Reagovat

Docela mě mrzí, že Vladkovci zatím moc nehlasují…..

441
Talaniel
Reagovat

435 – teda ještě, že mi tu ty streamy nejdou :-) Something Stupid nemám ráda. Ať jim pustí nějaký pěkný art rock nebo metal, až se budu dívat :-)

442
okkvp
Reagovat

jsem nevychytala taktiku, odešel mi záložní mobil a nebude, tož budu muset vystačit se svým. (my maločetné domácnosti jsme znevýhodněni)

443
rejpal
Reagovat

Bazinga
ten štábník, co pouští muziku už mě několikrát překvapil.

444
rejpal
Reagovat

A teď Marty Robbins – Devil Woman. Fíha

445
Bazinga
Reagovat

Vlado vypráví LP, jak měl včera chuť dělat „ha ha ha, hi hi hi, he he he, ho ho ho, hu hu hu, tak šel na terasu, aby načerpal trochu humoru od Růženy, a prvního, koho potkal byl Tomáš s otázkou „tak co, myslíš, že se zítra vrátíš?“ a bylo po ha ha ha…“

446
EvkaD
Reagovat

ěcka mrkněte se vedle co tam psal před půl hodkou nebo hodkou nějaký Roman..Vy co píšete sem a nemrkli jste na článek Vladko versus El Nino dlouho!

447
Bazinga
Reagovat

443 :-), mi udělal radost těmi Beatles onehdá :-)

Vlado vyzývá k tanci LP, ta mu dává košem. Že musí usedět to zelí.

448
kafičko
Reagovat

433 mě Vlado baví…

449
Wanna be your monster
Reagovat

Před duelem asi nebudou dávat psycho úkoly.

451
kafičko
Reagovat

446 kam vedle?

452
bobek
Reagovat

Nerozumím tomu proč hlasujete pro Nina, co ve vile předvedl?
U mě skončil tou hrou na klau….. měl hned přiznat, že chce zkusit jaké má šance proti Vladovi, podle mě je to křivák. Jsem zvědavá zda v duelu řekne, že chce opravdu domů ať mu hlasy neposílají….

453
kafičko
Reagovat

cam 4 – vidím dobře? růža děla mbéčku pedikúru? budu asi blinkat…

454
Bazinga
Reagovat

Vlado chválí toho, kdo vybírá hudbu. Má podle něj dobrý vkus. (podle mě taky) :-)

455
Wanna be your monster
Reagovat

evkaD: moc tomu nevěřím, ani ve volbě neměl moc velkou převahu narozdíl od vlada, který si ani žádné sms nemusel shánět.

To že se budou jeho kamarádi snažit je pěkné, otázkou je, kolik tak dobrých kamarádů opravdu má, aby si kvůli němu kupovali spoustu nových simek.

456
okkvp
Reagovat

452, kdyby všichni hlasovali pro Vladka, tak by to bylo dost núďo zralé na zabalení celé hry, kruciš, ne? Někdo rád holky a jiný zase vdolky.

457
Bazinga
Reagovat

kamera 1.
Vlado v křesílku, pohybuje se do rytmu.
Lucka odpočívá se zavřenýma očima a Štrůdlík dělá něco v kuchyni.

(pardon, Vlado není v křesílku, ale na gauči)

458
Hooper
Reagovat

449 – zřejmě čekají velkou dávku emocí, až se vítěz duelu vrátí zpět.

459
Wanna be your monster
Reagovat

A že ninovi esemesky financují i podnikatelé z brna. :D tak to mu potom přeju, pokud má takový vliv, zaslouží si to.

Ale jsou to akorát kecy.

460
okkvp
Reagovat

štúdla prcká a ruší

461
Dáša
Reagovat

Za Vlada som hlasovala cez FB, len neviem, akú silu má taký hlas. Vie niekto, prosím, či je to rovnocenné s sms-hlasom?

462
okkvp
Reagovat

koukám štrudlici na ty lysiny a přemýšlím, zda následek chemlonu nebo příčina

463
kafičko
Reagovat

a jak se nám vyvíjí vztah VB a štrůdl? – týden jsem tu nebyla

464
okkvp
Reagovat

461 – imho totožné, čiliže jeden hlas je jeden hlas

465
Bazinga
Reagovat

463 vztah VB a Štrůdliny se vyvíjí nad očekávání dobře. VB si to asi hodí.

466
rejpal
Reagovat

Tohle jsou věčné problémy hlasovacích her. Sázkaři, teď PR mani – neposílají hlasy, aby podpořili XY, ale aby shrábli výhru ve Fortuně, nebo třeba někomu udělali reklamu. Jediné, co by pomohlo, je omezit počet hlasů z čísla třeba na tři. Ale v tom jsou zase jiné zájmy. Večer to zjistíme.

467
okkvp
Reagovat

463 – stále stejně – štrudla štengruje a buldok je jako lačná vosa

468
kafičko
Reagovat

16:00
Martin si z Romany dělá doslova poskoka. Další požadavek: „Namaž mi prosím ještě chodidla!“

a romanka velmi ochotně splní – se pak diví, že s ní chlapi jednají jak s onucí

469
Bazinga
Reagovat

ta pánvička není s nepřilnavým povrchem? Že do ní Štrůdla hrabe kovovou vidličkou?

470
Pierre
Reagovat

Štrůdla chce večer upéct štrůdl :D

471
Bazinga
Reagovat

JÓÓÓ!!

Štrůdlinka bude večer péct! Hádejte, hádejte co!! :-)

472
okkvp
Reagovat

469 – je, mám je doma, na štrgnutí velmi náchylné, ale jinak skvělé

473
rejpal
Reagovat

Bazinga
Přitáhne – popustí – přitáhne – popustí.
Na tuhle hru se snadno nalítne. Dokud člověk nepřijde třeba náhodou na to, že když se na to vykašle, hra se španělskou botou skončí.

474
rejpal
Reagovat

Vidíte, jak je Martin užitečný. Bylo by ho škoda.

475
Bazinga
Reagovat

473 :-) ale jemu je 38 let!!!

476
XY2
Reagovat

471 – štrůdl? :-DDD

477
EvkaD
Reagovat

450, ano to…a myslím, že to blbost není, bohužel. No nic naposledy, ale jdu nabít mobil!!

478
gabisollis
Reagovat

nemuzete strudlici vymyslet jinou prezdivku?ja kdyz si vas tu ctu tak pak mam desnou chut na strudl.:-(

479
Bazinga
Reagovat

476 :-D :-D :-D BINGO!!

478 no…my bychom možná mohli, ale když ona nic jiného neumí :-)

480
rejpal
Reagovat

Bazinga
No to je ten průser. Já na to přišel asi v osmadvaceti a užívám si vztah desítky let. A má lepší polovička dokonce ví, komu fandím ve které RS.

481
kafičko
Reagovat

díky všem za odpověď

16:05
Martin prý před příchodem do Vily hodně meditoval! :-)

tak to je for dne

482
Kami
Reagovat

Podle mne stab vybral hudbu pro Vladka takovou, aby byl do primaku v prijemnem rozpolozeni.

483
rejpal
Reagovat

EvkaD
nikdy nevíš. Může to být zrovna tak ideologická diverze z tábora nepřítele nebo hoax vypuštěný primou, aby lid neflákal hlasování. Já své tři prostestní proti palcování poslal. A ty dostal Vlado navíc, protože normálně se pro neutrály neangažuji.
kafičko
Nebylo to nějaké jiné slovo podobně začínající?

484
rejpal
Reagovat

A Tomáš dělá kliky.
Ta muzika je asi fakt cílená pro Vlada.

485
rejpal
Reagovat

Jen aby nezahráli Trauermarsch.

486
rejpal
Reagovat

Procol Harum taky nejsou marní. To je sošná muzika.

487
rejpal
Reagovat

Ale tuhle verzi neznám

488
rejpal
Reagovat

Ládík dostává od Pavlíny pěnovou čepici a tváří se důstojně

489
Dáša
Reagovat

okkvp – dík.

490
kafičko
Reagovat

483 – tomu nerozumim… kafičko
Nebylo to nějaké jiné slovo podobně začínající?

na co se ptáš prosím?

491
Bazinga
Reagovat

LM si stěžuje, že pouštěné písničky nejsou moderní.
LP jí říká, že pouštějí písničky „na pohodu“.
LM říká, že to není na pohodu

492
rejpal
Reagovat

Podle Mirky mají pouštět něco modernějšího. Pavlína: je to na pohodu, podle Mirky není.
V tom bazénu byla zjevně Eva. Já je ve vodě z profilu nerozeznám.

493
Bazinga
Reagovat

Martůčijová strašně řve v bazénu (vířivce). Že se Vlada nebojí.

494
rejpal
Reagovat

kafičko
nic, jen jsem myslel jinou činnost, která by mi lépe seděla. Nic důležitého

495
Bazinga
Reagovat

VB strašně funí do reportu.

496
kafičko
Reagovat

494 -:-D tak to mě fakt nenapadá , která, fakt

497
Bazinga
Reagovat

VB leží na kanapíčku a řve na Štrůdlíka

„uděláš mi taky kafe?“

A nyní škemrá písničku od Slade „My oh my“. Je to jeho nejoblíběnější písnička na světě. Doufám, že mu ji v té vile nikdy nepustí.

498
okkvp
Reagovat

a teď do něj prckal

499
okkvp
Reagovat

Tomík si přál písničku a hofínko :-)))

500
Bazinga
Reagovat

PZ řve na VyVolené, že mají zákaz do odvolání do bazénu. Protože do něj něco nalili?

501
Wanna be your monster
Reagovat

Co se stalo? Proč petr řeční zase jak k malým dětem,

502
rejpal
Reagovat

Superboss zupák provádí proprc kvůli saponátu v bazénu. On už je zase ten hajzlík Mirek Dušín

503
Hooper
Reagovat

Tak jestli tam znovu nalili jar (jako v jedničce), tak jsou blbci

504
Wanna be your monster
Reagovat

prokrista, že to snášejí, jak se k nim chová, že na ně začne řvát všichni z vody a oni jdou a poslouchají…

V bazénu byla pěna a neví se z čeho.

505
rejpal
Reagovat

Mohli by z toho udělat detektivku. Kdo škodí a nalil saponát do vířivky aby sabotoval odpolední siestu. Třeba to byl sám Zvěřina.

506
Bazinga
Reagovat

PZ vilany kárá. „Je to stejný jako s dětma. Nedělej to, nedělej to, znamená zkusím to“

507
rejpal
Reagovat

Tuším, že to nakonec zase skončí u zavražděného gnóma.

508
Bazinga
Reagovat

505 :-), oni by se stejně shodli, že to je Vladova pomsta… když už tam s něma nemůže být, tak aby je vyprudil jinak… :-)

510
Amanda
Reagovat

Jednička zabírá telku

511
Wanna be your monster
Reagovat

PZ: Je to jako ve školce, děláte si to sami.

Z rozhlasu: zakryjte vířivku i bazén. poděkujte si sami.

přijde vám to normální, používat takové ty typické základkovské věty? tak a teď se všichni ciťte špatně, jací jste dementi, i když za to nejspíš může jenom jeden z vás.

512
Bazinga
Reagovat

Růža to rozsekla.

Tu pěnu ve vířivce udělalo špatně vyprané prádlo.

513
rejpal
Reagovat

Upřímně řečeno, bulvár nečtu hlavně kvůli tomu moralizujícímu tónu a zevšeobecňování.
Lidi se budou dívat dál a nudí se ten, kdo se nudit chce. Prima udělala chybu. Měla dát Ninovi imunitu a celý týden ho pořádně prohnat. Nebyl by to žádný problém. Mohl dostat úkol zhudebnit text od Evy a Vaška, zpívat Co ten ptáček jarabáček a spoustu dalších věcí. Pak by šel domů opravdu rád a ještě by se mu kámoši chechtali.

514
okkvp
Reagovat

ha, vzteklé anakondy

515
EvkaD
Reagovat

509, Amando, tomuhle já moc nevěřím. Sám řekl, že pokud ho nesejme dnes, pak tam nemusí být…on ho porazit chce!

516
Bazinga
Reagovat

Hra na vzteklé anakondy.

Hlavami jsou: Dítě a Vladko. Ti si vybírají své členy, články se zaklesnou rukama za ramena nebo boky a honí se navzájem.
Hraje se na 2 vítězná kola. Vítězná anakonda pak získá odměnu, o kterou se nesmí dělit s protivníky. Vila se zavírá.

517
kafičko
Reagovat

509 tak toje síla

518
Bazinga
Reagovat

Vzhledem k tomu, že Růža před dopisem masírovala Dítěti chodidla a stihla jen jednu, oznamuje Dítěti, že je to špatné.

Dítě: no, teď budu kulhat, že?

519
rejpal
Reagovat

Nino vybírá zuzku.

520
Hug
Reagovat

509 ten článek je nesmyslnej už tím,že tam píšou:- „Všichni čekali, že El Nino vyzve do souboje Thomase“…..

Vždyť to nečekal vůbec nikdo

521
Bazinga
Reagovat

519 a komu Dítě říká Zuzko?

522
Hug
Reagovat

518 Honza mluví málo,ale má super hlášky,bude mi chybět:(

523
Amanda
Reagovat

515 – Já bulvár ráda nemám, hlavně proto že většinou je pravda úplně někde jinde. Ale v tomhle případě bych byla ráda kdyby pravdu měli a Nino půjde dom

524
Bazinga
Reagovat

Vlado si do svého týmu vybrala Růžu. Zbytek týmu to hodnotí, jako blbý nápad.
Růženě je jedno, v jakém týmu bude, ona chce být hlavně had.

525
Bazinga
Reagovat

Dítětova anakonda je připravena.

526
EvkaD
Reagovat

513, rejpale, nebudou. Ti skalní zůstanou, koho baví šmírování atd…ale minimálně půlka odejde, věřím tomu, že jsou lidi, kterým by byla soutěž VV fuk, sednou k tomu nebo ke kamerám jen kv. Vladovi.
Prima těžce prokaučuje to..
S tou imunitou naprostá pravda, měl ji dostat, pak by to bylo zajímavé kdo půjde!
Od začátku mám ale dojem, a to myslím mám čuch, že tam šel ten potetovanej se záměrem toho Vladka vyřadit a ukázat se!

527
Bazinga
Reagovat

Vlado se snaží dohnat Ninovu anakondu, aby mohl kousnout PZ do zadku

528
Bazinga
Reagovat

Jako první se rozmázla Niki.
Jako druhá Růžena. Její pád přinesl bod druhému týmu. Vede Dítě.

Růžena se chtěla nenápadně přemístit z družstva, které prohrává k Dítětově anakondě… 3B ji vykazuje do správného týmu.

2:0 konec hry, vyhrálo Dítě.

529
okkvp
Reagovat

Proč si na ně nezkusí počkat ?

530
Kami
Reagovat

Nahodou hra na hady dobra, trosku je rozhybala

531
Hug
Reagovat

To bylo vtipný,jedno družstvo se rozpojilo a to druhé místo aby je dohnali a zakousli tak se zastavili a hlásili jejich rozpojení:-)

532
Bazinga
Reagovat

Niki na PZ: „hele Péťo, nezahrajeme tu hru s těma víčkama?“

Ládícet „co, s jakýma svíčkama?“

533
Bazinga
Reagovat

Sladkou odměnou je bonboniéra.

Niki hlásí, že Vladko si vybírá tým podle sympatií, proto prohráli.

534
Kami
Reagovat

Jezis chvili jsem si myslela, ze tam Martucijova chodi dole bez. Asi ma pod tim trikem tanga.

535
Wanna be your monster
Reagovat

Já musím říct, že vlado je zatím můj největší fanoušek, ale budu koukat, i když vypadne. :)

536
Bazinga
Reagovat

Dítě nabízí bonbonieru mořské plody. Právě jsem se dozvěděla, komu říká Zuzka. (Štrůdlíkovi)

537
Kami
Reagovat

Vyhra je bonboniera. Dite upozornuje MB, ze uz si bere treti bonbon a nezbyde na ostatni.
Jak me ten MB nadzvedava ze zidle / sedacky / postele.

538
Hooper
Reagovat

Takže nino čte panáčka – jistě je to přezdívka odvozená od Bydžovské.

539
Bazinga
Reagovat

Růža je frustrovaná z prohry. Větší sranda by to podle ní byla, kdyby běhali pomalu, ne tak rychle.

540
Kami
Reagovat

Ruzena nemuze prezit ze byla v teamu, ktery prohral. Pry by bylo lepsi, kdyby se behalo pomalu (????!!!)

541
Wanna be your monster
Reagovat

539 – :D to by byla sranda no

542
Bobby Brown
Reagovat

Tak tak, Růžo, srandovní je vždycky, když někdo běží pomalu, to je fakt…

543
Kami
Reagovat

Ruzena uz zase resi, ze si lehne na zem.

544
Bazinga
Reagovat

Já myslím, že Růža je smutná z toho, že nemohla předvést svůj růžoběh … takhle hromadně to není ono.

545
Péťa
Reagovat

537
přesně tak MB je humsácký sobecký hovado….

546
Bazinga
Reagovat

Růžena tvrdí Dítěti, že jestli si nenechá domasírovat tu druhou nohu, tak zůstane deformovaný…

547
Wanna be your monster
Reagovat

Tak mě napadá, že tady někdo říkal kdysi romaně Růžorené – protože je něco mezi rené a růženou. Je náhoda, že všechny tyto 3 osoby jsou z Ostravy? To se nikde jinde takové nerodí? :D

548
Kami
Reagovat

Ruzena zas perli ohledne namasirovane jedne nohy, dusledkem cehoz se kulha. Prohlasila, ze mela byt doktorka. Jeste ze nedodala ze psycholozka :o)

549
Hooper
Reagovat

Na domovnici mají prášky opačný účinek.:)

550
XY2
Reagovat

Růža po dithiadenu, spí celý den, dejte jí platíčko:-)))

551
Bazinga
Reagovat

Růža říká, že by si mohla dát dithiaden. Ale to bude pak celý den utlumená. Na ní ty prášky totiž působí úplně opačně.

552
Kami
Reagovat

Myslite, ze stab a technicke zazem dostavaji za Ruzenu priplatky? Jako za nebezpecne pracovni prostredi.

553
Wanna be your monster
Reagovat

Podle Romany dala pěnu do bazénu eva, ze svých vlasů. Ale nechce to říkat. (Ale řekla)

554
Bazinga
Reagovat

Růžena předestřela myšlenku, že ten, kdo může za pěnu ve vířivce je Eva. Anebo to mohlo být už před tím.

555
XY2
Reagovat

někdy něco řeknu, co dává smysl a někdy řeknu, co smysl nedává, chápeš to? :-)

556
Kami
Reagovat

Ruza odpoledne hlasala ze nebude delat nikomu matku a uz zase matkuje. Ani me neprekvapuje ze zas obletuje minibuldoka.

557
Bazinga
Reagovat

Podle Růži to má být tak, že chlap má být studený a ženská teplá.

558
XY2
Reagovat

Růža jede po MB už zcela veřejně:-)

559
Kami
Reagovat

Smiraci ale uznejte, ze se stejne nakonec vsichni bavime na Ruzene.

560
XY2
Reagovat

556 – ba ne, já si myslím, že je na mlaďochy, je to sice nepochopitelné, ale tak mi to přijde, takový VB je už starej pardál:-)

561
IXAM
Reagovat

Tak mě napadlo zda ta návštěva zubaře není jen finta, jak získat informace zvenku? Takhle to přeci v jedničce dělal Michal!

562
Wanna be your monster
Reagovat

Nechtělo by se mi pořád ohmatávat veškeré končetiny poloviny lidí ve vile, ale růža to asi dělá ráda.

563
Bazinga
Reagovat

559 Růžena teď vyslovila myšlenku, že MB od té bolesti po včelím jedu asi pomohla ta masáž chodidel, co mu dala. Tak je to asi jedno… Vysála mu jed, nachystala mu led, pak ho namasírovala.

564
Hooper
Reagovat

561 – na to jsi přišel až teď? Leč teď ho už asi nepustí, když je za tři hodiny přímák.

565
Wanna be your monster
Reagovat

No a Martin má přítelkyni o rok starší, než je růža, takže si asi Růža myslí, že má šanci. :)

567
XY2
Reagovat

Už se zase hrabe MB v hnátách, mi to přijde tak nechutné:-)))

568
rejpal
Reagovat

Já bych s Růžorené nesouhlasil. René byla ženou akce, víc jednala, než řešila. Nedumala o pravidlech, vzala hasičák a už to jelo. Růža by půl dne vykládala, že to udělá, pak by řekla, že pravidla se musí dodržovat a šla by žalovat štábu, že jen díky ní někdo nezneužil hasičák.

569
Kami
Reagovat

Zachytila jsem 2-vterinove mlceni Ruzi. To je maras, chapete?!

570
Wanna be your monster
Reagovat

Vladovi se udělalo zle, nemá ho rád (martina).

571
Bazinga
Reagovat

MB leží vedle Dítěte a cpe Růženě své nohy pod nos, aby namasírovala jeho.

572
rejpal
Reagovat

Tak Růža už vyplňuje niku po štrůdle.

573
Kami
Reagovat

Ruza se svym lisanim kazdemu (s masazi ci jinou sluzbou) snazi sama sobe dokazat, ze ji ostatni berou a maj ji radi.

574
Bazinga
Reagovat

Růžena masíruje Nina. Dítě hlásí „tyjo, to šimrá za ušima“
Růžena : „no, to tak má být. Zrovna Ti šahám na body na ledviny“

Dítě: kde je bod na hlavu?

Růža: to musím postupně

575
rejpal
Reagovat

Kami
Má štěstí, že neumí číst myšlenky.

576
Hug
Reagovat

561 k čemu by Honzovi byly informace z venku v den duelu?

577
anka
Reagovat

Růža dneska nevařila, tak alespoň poskytuje osobní služby ( přesvědčená, že chlapi to maj rádi a budou si ji tam chtít ještě chvíli nechat )

578
Hooper
Reagovat

Koukám, že Pavlína moc zkušeností s protahováním noh někomu druhému nemá. Zřejmě moc nesportuje.

579
rejpal
Reagovat

Eva s Vladem řeší Wendy- Wendy je čurina.

580
Bazinga
Reagovat

Růža začala bombovat lichotky.

Hej, Honzo, víš že v té televizi vypadáš fakt kořen? A ve skutečnosti vypadáš jinak?

:-D :-D

581
Kami
Reagovat

Jestli to neumi, tak se to urcite nauci. Neni mozne aby ona neco nezvladla!

582
Wanna be your monster
Reagovat

566 – věřím, že je to z větší části pravda, než nepravda. Sama to v podstatě přiznala, i když ne tak hanlivě.

(Jako vyprávění jak to chodí na stodolní se zajištěním sexu, že podvedla manžela líbáním i s mužem i ženou, že v posledním roce brala drogy).

Dopis: Vyšetřete a najděte viníka, kdo dal do bazénu pěnu.

583
Bazinga
Reagovat

Dopis: mají zjistit, kdo zavinil pěnu ve vířivce. A pak ho potrestat. Mají na to půl hodiny.

584
rejpal
Reagovat

Oni to fakt čtou. Už jdou řešit záhadu vířivky.

585
Hug
Reagovat

Já tipuju za viníka Zvěřinu

586
Kami
Reagovat

Ukol, maji zjistit vinika kdo dal do virivky a bazenu penu (nebo kvuli komu se udelala pena). Tzn hadky, hadky. Jesteze Ruza byla superman, jinak bychom meli sahodlouho prednasku proc to nebylo od ni.

587
anka
Reagovat

a kdo je dnes žalobce/ pardon – obhájce…. :-))

588
lili
Reagovat

El Nino je křivák, celá jeho účast ve vile je jedna velká habaďůra. Doufám, že zjistí, že ho zas tak moc nikdo nežere … jediné na co se zmohl, byly rádoby spiklenecké schůzky v prádelně – ale je fakt, že vidět buldoky při pokusech o přemýšlení byla docela sranda.

Včerejší coming out se mi nelíbil, přišlo mi to moc nahrané a čert ví, jaké spojení mají L holky se štábem. Připadá mi, že nejen že bylo domluvené, že to takto provedou, ale navíc, že to byl nápad někoho ze štábu, kdo je třeba zná mimo vilu a nabídl jim to – podle mně není běžné sdělovat takovou věc skrz televizi … takže se bojím, kde ještě budou mít protekci.

Jo, a Romany – Růženy je mi už i líto.

589
rejpal
Reagovat

Stejně to udělal štáb, aby je mohl Zvěřina podusit.
Anka – obhájce i žalobce v jedné osobě je Růža. Sama se pak potrestá.

590
Kami
Reagovat

Pena se proste udelala casem a stab se bavi ze podnitil hnev VV.

591
Hooper
Reagovat

Á, šampon ve vířivce opět na scéně. Pionýrák, fakt.

592
IXAM
Reagovat

576 – Kdyby se z duelu vrátil, tak se informace hodí :-)

593
Hug
Reagovat

To je výřivka tak choulostivá na trošku pěny? Takovou vymoženost doma nemám,tak nevím.

594
Kami
Reagovat

Vsadim se, ze Ruza, ac byla cely den v kostymu supermanky se bude chtit ke konci obetovat … aby to mohla jeste sto dni vytahovat.

595
rejpal
Reagovat

Je to divné. Na tu pěnu stačí opravdu málo. A těžko to něco zničí (úvaha, vířivku nemám). Kdyby tu pěnu stáhli, tak tam toho moc není. Prostě je IMHO chtějí podusit

596
Wanna be your monster
Reagovat

594 – jojo, taky čekám, kdy začne řvát – udělala jsem to já, potrestejte mě! :D

597
koc
Reagovat

cus smiraci .. jak to slape? co to zase ty exoti resi? ;-)

598
Wanna be your monster
Reagovat

měli by prostě táhnout za jeden provaz, odhlasovat si, že za to může zvěřina a konec, šlus. :D dohadovat se, kdo se sprchoval s mýdlem a kdo bez je fakt o ničem.

599
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
I kdyby to odhlasovali, Růže se nepřidá, protože pravidla se mají dodržovat. A už je tady trpaslík – ale od Nikol.

600
Kami
Reagovat

Neeeee, trpaslika uz nevytahujteeeeee

601
koc
Reagovat

nikde nevidimi LM a Lp .. jeste jsou na svatebni ceste ?

602
Hug
Reagovat

Martůčka epilovala kamarádovi prdel….
Hm ještě že to víme:)

603
Ufonka
Reagovat

věřím v tajný úkol (pěnu jim dal štáb)

604
rejpal
Reagovat

Mně se líbí, jak si holky utahují z Ládíka a Růža to řeší.

605
Hooper
Reagovat

Láďa je sexymbol:-))

606
Bazinga
Reagovat

A Růža sebemrskačka už požaduje, aby dostala trest :-D

607
Ufonka
Reagovat

Růůůža pomoooc

608
Kami
Reagovat

Jsem jenom ja opozdena? Kdyz stab mluvi o trestu a oni se rozhodnou, ze to nikdo neudelal zamerne, maji prijmout trest vsichni, ne? A ne si odhlasovat ze trest nikdo. Nebo jsem divna?

609
anka
Reagovat

tak tohle ne… že se každý za trest oholí? Vlado, neposlouchej !!!

610
koc
Reagovat

vlado je nejak v pohode .. copa to ?

611
Ufonka
Reagovat

kdy se mění boss?

612
Wanna be your monster
Reagovat

Vébéčko napadlo, že někdo dostal tajný úkol nalít tu pěnu do bazénu.

613
rejpal
Reagovat

Proč je Lucka ve zpovědnici? Nebyl to její tajný úkol?

614
Bazinga
Reagovat

Vlado „Romano, nerozčiluj se, nebo si budeš muset zažádat o invalidní důchod“

Růžena: „ale já se nerozčiluju. (zvyšuje hlas). Mi prostě jenom vadí, že se tady furt něco řeší, a nikdy se nic nevyřeší. To mě unavuje“

615
Hooper
Reagovat

611 – měl by dnes, domovnice bossuje od pátku. Ale asi to nechají na zítřek, teď už to nebudou dělat před duelem.

616
Ufonka
Reagovat

Takže Nino

617
Bazinga
Reagovat

teď mě rozsekal Dítě!!! :-D

začátek:
Růža: „jdeme to říct na kameru, Boss a SuperBoss“
PZ: „No, má to říct jen Superboss, ale dobrý, zakývejte kamerou, jestli můžem. Zavinili jsme to všichni, ale nikdo úmyslně, za trest umyjeme okna“

Za Bossem a SuperBossem stál Dítě, šilhal, tvářil se jako mentálně retardovaný a ukazoval palcem „ok“

618
rejpal
Reagovat

Růže nestačí zrcadla, chce nášup. Bude moci trpět, protože ona to nebyla.

619
okkvp
Reagovat

poprosila bych o více podrobnosti, hasim

620
Jáša
Reagovat

Prolhanec jak se vtíral na kamery. Je to zmetek falešný.

621
Wanna be your monster
Reagovat

petr hlásí, co všechno jídlo je jeho, aby to nikdo nebral…klobásy, vepřové krkovice….Se tím udáví nebo co? Vždyt se vaří pro všechny najednou.

622
lili
Reagovat

Viděli jste to to?!!!
El En se debaty o vině skoro neúčastnil, jen se šklebil v pozadí, ale jen co bossové předstoupili před kamery, důležitě se k nim vprsil!!! Šmejd!

623
Pablo
Reagovat

621 – Psal si nákup zvlášť

624
okkvp
Reagovat

Bazi dík :-)

625
Sabi
Reagovat

622 já bych neřekla, že se vyprsil, spíš tam šilhal a dělal si prdel :) třeba měl tajný úkol

626
Bazinga
Reagovat

Vilané uklízejí nákup. Vlado přechází ze zpěvu „čobogaj nebogaj“ do španělštiny, pak znovu „čobogaj“ a ruština.

627
koc
Reagovat

pošta

628
koc
Reagovat

VV maji splnit trest (umyti okne) a musi vytrit zasobovacku :) Ruzena pridala vytreni cele vily (to j muj pocit)

629
Wanna be your monster
Reagovat

623 – já vím, a taky ho dostal v tašce zvláš´t, ale zajímá mě, co bude s tím masem například dělat, když se vaří pro všechny najednou, že to musel hned hlásit, co je jeho, aby se toho nikdo nedotkl.

630
Bazinga
Reagovat

Dopis.
Okamžitě umýt ta okna plus vytřít … prádelnu?

Růža „okamžitě všichni! Musíme umýt okna a celou vilu“

631
Jitka
Reagovat

Moc vás prosím, umíte někdo nahrávat přímo z kamer? Poradíte mi, přes jaký program? Když vidím, jaké perly někdy mizí v nenávratnu…

632
koc
Reagovat

cas presne jedna hodina .. odpocet zapocal

633
koc
Reagovat

631 – nekdo tu zminoval Fraps

634
Ufonka
Reagovat

625 myslím si to samé, Nino měl tajný úkol a hlásil splněno

635
Hug
Reagovat

Mě ty Ninovy opičky v pozadí za bosama přišly dost vtipný,ale asi to bude tím že je můj fanoušek. Ale i kdyby tam tak blbnul Vlado,můj nefanoušek,tak bych ho určitě šmejdem nenazýval

636
Jitka
Reagovat

633 – Děkuju!!!

637
Pablo
Reagovat

629 – Bude si vařit sám, no :)

638
koc
Reagovat

kamera 1 hleda nekoho kdo vytre zasobovacku .. nikde nikdo :)

639
Bazinga
Reagovat

vilané mají umývat okna (všichni), buldočí smečka sbírá deky…

640
Jáša
Reagovat

625 pro mne od palcování zůstane ať dělá, co dělá šméčkem.

641
Sabi
Reagovat

640 – pro mě ne, každej má svojí taktiku a co není zakázáno, je povoleno :) já bych taky lhala jak politik, kdybych byla ve hře

642
Zuzana
Reagovat

Bazi, no, pokud se ridi i prikazem Romany (uklidit celou vilu, je tady bordel), tak ukol plni :D

643
Péťa
Reagovat

Kuní xicht si ještě nesahl na práci.

644
Bazinga
Reagovat

642 :-D, Růžena ale říkala „umýt celou vilu“ :-D :-D

645
Péťa
Reagovat

644
jo i z venku:o)))

646
Sabi
Reagovat

můžete prosím pěkně nepoužívat ty vulgární přezdívky, za prvé se to špatně čte a za druhé nikdy nevím, koho tím máte na mysli. do očí byste jim to taky neřekli, ta se pojďmě vyjadřovat jako lidi…. díky moc

647
Ufonka
Reagovat

Nino nemusí?

648
Hug
Reagovat

Díky za ten Fraps,tak ho zapínám a jdu v klidu koukat na fotbal:-)

649
Bazinga
Reagovat

tak já nevím :-). Je fakt, že mám jenom kameru č.1, ale tam snad na ta okna ještě nikdo nesáhl :-D

jo tak pardon, vilané čekají na nějaké speciální prostředky.

650
Jáša
Reagovat

641Tak jistě, každý má svoje priority a hranice za které není možné zajít. Já lháře nesnáším a opovrhuji jimi. Vytěsňuji ze ze svého života. Pakliže televize podává lhaní jako normu, je něco špatně. Hrát se dá i bez špinavosti.

651
Ufonka
Reagovat

tedy čekám kdy se buldočí smečka zapojí

652
Sabi
Reagovat

649 – nejen na okna, maká se jen na kameře č.1 :) na ostatních se všichni flákaj

650 – já si naopak myslím, že k této hře lhaní patří a v životě jsem snad nepotkala člověka, který by, třeba v dobré víře, nikdy nezalhal, tys nikdy nefingovala třeba orgasmus? :))

653
Zuzana
Reagovat

aha, tak dokonce „umyt“ :D
dela ta chrabenka neco?

654
Bazinga
Reagovat

653 myslím, že si myje vlasy,proč? :-D

655
Bazinga
Reagovat

Vlado uklízí kuchyň a prozpěvuje si budovatelské písně.

656
Jáša
Reagovat

Tak hele, koukám od začátku. Dost věcí mě namíchlo, lidi jsou různí, ale to co provedlo šméčko před, při a po palcování nejsem schopna pobrat. Tak když se vrátí, budu mít opět čas na jiné aktivity.

657
Dáša
Reagovat

Vladfo: Vyhrnem si rukávy, hm hm hm hm do trávy. :)

658
rejpal
Reagovat

Sabi
Tady nejde o to, zda to je taktika nebo ne. Ale šlo o citové vydírání, ne o taktické balamucení. Kdyby ho poslali do háje, měli by pocit, že se zachovali blbě (někteří ho i měli). Že mu mohli říct, ať si klaustrofobii řeší se štábem, to by je sice napadnout mohlo, ale někdy lidé jednají bez rozmyslu, prostě v nich vítězí soucit (nejméně u tří z nich to tak bylo). Mohl si najít desítky jiných záminek, aby ty palce získal.
Kdyby je doběhl třeba tím, že si to rozdá třeba s Tomášem a pak vyzval jednoho z nich, bylo by vše naprosto OK. Doplatili by na svou hloupost.
A vůbec nejhorší je, že lidé, kteří hrát nechtějí a jdou tam kvůli nějakému bočnímu účelu s tím, že se ukáží a hajdy domů, dělají z té hry bramboračku. Ty by tam měli nechat a dusit je, ať si to užijí, kyž třeba někoho jiného připravili o šanci to zkusit doopravdy.
Že možná poškozují televizi, mě nepálí, má si různé věci víc ošetřit, ale poškozují milovníky té hry. Je to stejné, jako když někdo na hřišti předstírá sport, ale přitom si vsadil na vlastní prohru.

659
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado si prozpěvuje a jen tak mimochodem pohled na holky: ježiš vy tak přibíráte strašně rychle.
A už zase zpívá.

660
Bazinga
Reagovat

Vlado na Niki:

„kdyby došel prostředek, tak na to dejchej!“

661
Bazinga
Reagovat

Vlado:
“ sám si vařím, sám si peru, že se na to
hm hm hm hm.
Sám si vařím, sám si peru, že se na to
nevy hm hm hm hm“

662
Sabi
Reagovat

656 – přiznám se, že nevím, co tě tak namíchlo, nic vybočujícho jsem nepozorovala

Martin se chopil hadru, ale tím to skončilo :))

663
Bazinga
Reagovat

Vladkovi došly čistící prostředky. Právě dýchl na sklo. Protože má nadprůměrnou kapacitu plic, orosilo se celé.

664
Libor
Reagovat

Vlado : „Mužské trenýrky vydezinfikují úplně všechno….“ :D:D:D

665
Bazinga
Reagovat

Martůčijová našla v právě vytřené kuchyni něco, čemu říká škvor. Rozmazala ho po celé podlaze. :-)

666
Bazinga
Reagovat

3B „tvůj čas…hm hm hm…“
Dítě: „to je Sanitka, že? Jak bys rozuměl tomu textu „tvůj čas je pouhopouhé prozatím?“
3B odchází.
Vlado“ no tak, že se narodíš a umřeš“

667
Sabi
Reagovat

rejpal – já jsem prostě asi moc tolerantní, vyjma Růžy teda, tu nedávám :))
já Nina chápu, prostě až když byl uvnitř, tak si uvědomil, že to nedá, možná kdyby tam zůstal déle, tak by se rozjel, přijde mi, že je teď uvolněnější a docela mě baví. no a využil jednoduchou možnost, jak se dostat ven, asi to není nejčistší hra a mohl tam být místo něj někdo jiný, ale co my víme, jestli by byl lepší. jsme na začátku a morčat v akvárku je tam stále dost :))

668
Jáša
Reagovat

658 rejpale děkuji. Neumím to tak perfektně vyjádřit. Já jen emočně štěkám :D

669
Bazinga
Reagovat

Dítě s Ládíctem umývají skříň ve velké ložnici. Ládícet přiznává, že to byl jeho nápad.
Dítě „ty máš samý dobrý nápady“
Ládícet “ banán?“

670
koc
Reagovat

hodina ve vile ma 48 minut :)

671
Wanna be your monster
Reagovat

Já třeba nevidím, co je na ninovi nic vtipného, hezkého, nebo zajímavého, ale taky nechápu to jeho osočování.

672
Homie
Reagovat

Přijde mi, že štáb při své navštěvě přivřel někomu triko do svých tajných dveří. Romana se ho snažila vydolovat, ale neuspěla.

http://tinypic.com/r/2nsvvgi/5

673
Bazinga
Reagovat

Dítě prorokuje MB, že vypadne tak, že Vladovi vypálí. MB potvrzuje, že je to možné.

674
Jana1
Reagovat

Já bych tam chtěla Reginu,ti pánové by se potřebovali trochu rozhýbat. Rúžena versus Regina by byl fičák.

675
rejpal
Reagovat

Sabi
Já už tady léta hájím, že taktika do hry patří, tvorba falešných aliancí a klamání tělem také. Ksždý by s tím měl počítat a krýt si záda. Ale z těch palcovačů snad jen dva měli skutečný zájem do téhle hry vstoupit. Ostatní z té hry na chvíli „odešli“ a zachovali se jako lidé, ne jako hráči. Tolik k problému, že někdo chce jít domů a použije duel. To kazí umělecký dojem ze hry, ale není to zásadní problém. Už to tu i bylo.
Horší je ale to, že tady šlo ve skutečnosti o něco úplně jiného. O způsob, jak si na úkor ostatních udělat selfpromo. Nikol (a vlastně i Vlado) dělá svým způsobem totéž, ale tu hru hraje, jak nejlíp umí. V tom je ten rozdíl.
Já se na něj těšil, mohl být pro hru velmi zajímavý. Bohužel se zdá, že je všechno jinak. A vypadá to, že jeho hra nemá s VV nic společného.
Es tut mir leid.

676
Wanna be your monster
Reagovat

674 – ta by byla dobrá v dovolbě. :) Ale co se o ní psalo + fotky, vypadá trochu jako troska.

677
Jáša
Reagovat

671 A není to podle přísloví “ jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá“

678
Sabi
Reagovat

rejpal – což se mu ale moc nepovedlo, bych řekla :) (to selfporno :)))))

679
Ufonka
Reagovat

no a je to potvrzené na ofiku FB, že je to pouze taktika Nina a jeho fanoušci ho podporují https://www.facebook.com/ElNinofficial?ref=ts&fref=ts

680
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:
vyvolení, nachystejte se na přímý přenos.

681
Wanna be your monster
Reagovat

Vébéčko uvažuje , co si vezme na přenos…třičtvťáky a tam to tričko je dobré.

682
Jerremy
Reagovat

rejpal:souhlasim …
ted predchvili Nino rikal – kdyby v duelu mel vetsi rozdil v procentech, tak by i zustal …
V kazdem pripade by nechtel vypadnout jako 2-3-4, to by povazoval za zbytečnou ztratu casu.
Takze si ted jde ověřit jestli na to ma :)

Jako nechat se vyloucit v ramci pravidel s tim, ze skutecne chci jit domu, degraduje hru, ale to co ted dela Nino, je ciste zneuziti VV;-)

(když do toho zahrnete i to video na youtube, tak to byla pripravene strategie) (BTW, verim, ze ještě par takových videii existuje, například pred-finalove :D)

683
Wanna be your monster
Reagovat

Růžena: mě by zajímalo, co dělala dneska Nikolka (dcera)
Nikol: no tak koupala jsem se v bazénu…

684
Wanna be your monster
Reagovat

Mohli by poslat ládíka na vyšetření toho sluchu, když to pořád řeší.

685
Gabi
Reagovat

658 Rejpal – přesně tak!

686
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík vytahuje z pravého ucha spoustu hnisu..

687
Bazinga
Reagovat

Ládícet si čistí uši. Dítě dělá, že zvrací. Luca nedělá…

Dítě“ Láďo, ty sis nečistil pravé ucho od narození“

688
Hug
Reagovat

Ládík si čistí uši,vytáhl si z něj nějakej humáč,Ninovi se z toho navaluje,Lucka reagovala- ty p**o :-)

689
Wanna be your monster
Reagovat

Lucie: jestli máš kvasinky, tak já mám krém na kvasinky.

Ládík: tak já si ho tam naliju.

690
Bazinga
Reagovat

Ládícet si tahá z uší ale asi fakt šílenosti. Podle vilanů teda není nedoslýchavý, ale má nějaký zánět v uchu.

691
Hug
Reagovat

Vypadá to,že Ládík teprve dnes zjistil,že uši je třeba občas vyčistit..

692
Bazinga
Reagovat

Dítě na Ládícta: „Tak co Láďo, už slyšíš líp?“
Lucka “ určitě“
Láďa „co?“
Lucka „ne“

693
violoncella
Reagovat

Nina na Ládíka: Už slyšíš líp?
Láďa: Co?

694
skorolegal
Reagovat

Dítě: „Láďo, už slyšíš líp?“
Ládík: „Co?“

:D

695
Motýlek
Reagovat

691 – to není z nečistění uší… :-) Podle mě to má opravdu z té vody z bazénu, že se mu vyplavil maz z ucha… Žádný zánět nemá když ho nic nebolí… Jen nechápu proč to dělá takto veřejně…

696
piha
Reagovat

Děcka,neurážejte mi to dítě,víte že ho miluju!:D :D :D
Já si třeba myslím,že to co chtěl udělat MB-chtěl ojet opilou Nikolu a vyjadřování VB k Štrůdlovi v noc jak se líbala s Mirkou a Pavlínou mi připadá horší než to co proved.Podle mě to byla taktika a bál se,když řekne že chce vyzvat Vlada tak by ty potřebné palce nedostal.Ale je to můj názor a já asi co se týče dítěte nejsem nestranná…:)

697
Wanna be your monster
Reagovat

695 – jojo, vyčistil si to ucho jednou a zjistil, že je potřeba mnohem víc tyčinek do uší, tak si pro ně zašel a vrátil se s nima ke stolu…to jsem taky nepochopila,proč nezůstal v koupelně. :)

698
XY2
Reagovat

To má z vody, zánět by ho jinak prohnal, ale proč si nezaleze do koupelny a to jsou tam pár dnů a už se chovají jako v pralese:-)

699
Motýlek
Reagovat

696 – já jsem tu ale byla dřív… :-* A psala jsem už kdy že se mi on líbí…, takže až po mně, drahá…. :-)
Tušit, že tam takový chlap bude, tak jsem se tam přihlásila….

700
andy
Reagovat

Někteří tu psali, že jim není jasná úloha PZ v této soutěži. Já mám bohužel jasno, ale ráda bych se mýlila. On je POJISTKA. Přima nemá v plánu, aby Vladko došel do finále. CHce, aby vydržel pro sledovanost co nejdéle a je na soutěžících, aby ho časem někdo vyřadil. Pokud ne, příjde (doufám) nějaký silný a zajímavý hráč v dovolbě a nakonec to jistí zvíře, který rozehraje hru na nervičky a to on zvládne skvěle. No a Vlado to neunese a odstoupí. Utvrzuje mě v tom to, co dnes řekl PZ – pokud Vlado dnes odejde, odchází i on, pokud ne zůstane ještě hodně dlouho.
Teď je otázka, zda to mají Vladko se zvířetem takto s Primou domluveno. Pokud ano, není to hra vyvolených, ale hra Primy s diváky pro větší sledovanost a počet zaslaných hlasů.
I když se mi tato manipulace vyloženě příčí, dívat se stejně budu. Právě kvůli Vladovi. Bezbřehá blbost některých vyvolených a intriky dokážou bavit jen po určitou dobu, ale vidět silné emoce, to je to co táhne a proč si pustit kamery. Já vím bezpečně, že po spuštění uvidím pomlouvající smečku buldoků, pobíhající hlasitou Růženu. Co ale nevím je to, co ten den předvede Vlado a to mě baví.

701
piha
Reagovat

699-víš že mě napadlo to samé???Můj muž mi včera řekl že bych se měla léčit když jsem bulela nejen v úterý u palcování ale i včera u výzvy.Ještš že není dneska doma,můžu bulet jak dlouho chci.:)

702
Wanna be your monster
Reagovat

Já pořád nechápu, proč by měla prima chtít, aby Vlado těch 5 melounů nevyhrál. Podle mě je to blbost a je jim to šumák.

703
Motýlek
Reagovat

701 – já jsem teda zatím slzu neuronila, uvidím co budu dělat večer, ale včera jsem byla tak rozčilená ze všeho, že jsem to všechno vypla a fertig… Ani jsem diskuzi nečetla a to je co říct… :-/

704
Ervín
Reagovat

Já myslím, že Nino si věřil, dokud nezjistil, že ve Vile bude i Vlado. Teď vsadil vše na jednu kartu. Proč ne.. ?

705
okkvp
Reagovat

Přijde mi, že letos mají ty označovací šátky nějaké tmavé.

706
piha
Reagovat

703-takže jsem větší fanynka,takže útruuum!!!Já plakalaaaa….:D :D :D

707
EvkaD
Reagovat

700, andy, jestli ale Prima ví, že tam nemusí být dýl než dodneska? To by jim zase do plánu nesedělo tak brzo. Já osobně jsem nějak smířená, že nevyhraje podruhé, myslela jsem, že je účel ho tam minimálně 2 měsíce držet..ale týden je asi málo, ne?
701, brečela, proč?? Že si blbec sám vybral poloviční smrt? Nad ubohostí snad brečet jo, vždyť jemu tam není sympatická Romana, a další, sám si vybral silácky Vlada!

708
okkvp
Reagovat

embéčko právě rozhodil sandál vébéčku oznámením, že kdyby byl palcován, vzal by si jej

709
Bazinga
Reagovat

:-D

VB to nemá jednoduché, teď ho zase sejmul MB…

„Když to schytám, tak si vezmu do duelu Vladka, a když to nepůjde, tak si vezmu Tomáše“

VB „co tyvole, mě? Proč si vezmeš mě? Ty jsi úplně blbý, proč si vezmeš mě?

MB“ no tak já si nechci vzít nějakou holku, chci jít do duelu jako chlap, ne?“

710
Motýlek
Reagovat

706 – ále prd…., to ti on neocení! Budeš rozmazaná!!!
:-D

711
Bobby Brown
Reagovat

Ládíček s vytahováním svíček z uší zabil, hnus. Nicméně mně osobně vadí i sprejování se v ložnici, to bych nesnesl taky. A to nemluvím o šminkování, čištění si nehtů a česání se v posteli.

712
Sabi
Reagovat

ježiš tak já přepnu kvůlivá fénu na 2, přetrpim reklamu a oni mi ten fén hodí i tam :/

713
andy
Reagovat

Evko, on se dnes snad vrátí. No a potom tam nějaký ten měsíc vydrží a jeho fanoušci budou sokojeni. Pak má zvíře za úkol ho zdeptat a on vypane. Vyhraje tedy někdo jiný a spokojeni budou ti, kteří tady hlásají, že 2x by vyhrát neměl. Spokojení budou všichni a hlavně úspěch Primy, ne?

714
okkvp
Reagovat

Zdena být chlapem, bere holku na první rande na koupák (v jejím případě málo)

715
okkvp
Reagovat

Rosa dal branku

716
Motýlek
Reagovat

Pokud by Vladko vypadl, tak truchlit nebudu určitě… To co předvádí už tu jednou bylo a je to úplně totéž, pokud jsou tu pamětníci… Nic nového se dít nebude….
„Já na to nemám, já na to nemám nervy prostě“ a takpořáddokolečka…, brečení, řvaní postupně na všechny, až tam zůstane sám…
Je to atraktivní pro nové diváky nebo ty mladší co to neviděli, to pak dovedu pochopit, že se u toho baví… Mě sice ty jeho hysterie taky rozesmějou, ale jak se říká, opakovaný vtip už není vtipem…Není to fér vůči ostatním že tam je…, pak ta soutěž nemá smysl…
A ještě do toho ten blb Zvěřina, který má zřejmě Vladka ještě víc nervovat… Jiný význam to nemá,…

717
okkvp
Reagovat

Tomík se domnívá, že by mohl dnes přijít i někdo další

718
anka
Reagovat

no, uměla bych si i představit, že by mohla vyhrát Niki ( tak trochu satisfakce Primy za jasně zmanipulovanou HP? )

719
koc
Reagovat

716 – cus babocko :) vladko nevypadne .. prave jsem ho zachranil smskou ;-)

720
JanaH
Reagovat

708 okkvp : jsem zapla kamery akorát, když to buldoci řešili. :-D Škodolibý smích…

721
okkvp
Reagovat

Z palcovací tabule si totiž odpočítali, že jsou ještě 3-4 volné řádky

722
koc
Reagovat

ja chci do vily jeste 5 lidi .. je jich tam malo .. stabnici prosim ;-)

723
Bazinga
Reagovat

VB, když ho vypalcují vezme toho, kdo bude mít nejhnusnější řeč.

Jestli se vrátí Vladko, tak VB chce domů.

Jestli jsou lidi normální!!! tak…

724
okkvp
Reagovat

Tomášek si vezme do duelu toho, kdo bude mít u tabule nejhorší řeč (nic nového)

725
piha
Reagovat

707-protože jsem do poslední chvíle doufala že to neudělá a bylo hned jasné,že je to pro něj jízdenka do Brna…:(
710-jsem se pro jistotu od včerejška nemalovala..,:o) Nateklá jsem teda fest…Ale zase se od zítřka pořádně vyspím,že…

726
JanaH
Reagovat

716 Motýlek : nebuď na mě taková, mě Vlado bavil tehdá a baví mě i po letech. ;-)

727
Motýlek
Reagovat

Já jsem se původně taky na Vladka těšila, opravdu jsem si myslela, že to bude o zábavě, že už je vyléčený… Ale když vidím, že je to snad ještě horší jak v jedničce, tak jsem z něho zklamaná… On umí dělat zábavu, ale proč pak začne bezdůvodně křičet… A pak se zhroutí a diváci ho litují… Ale hned se otřepe a už to jede celé znovu dokola…

728
koc
Reagovat

727 dneska odpoledne byl super .. dobra nalada vtipkovani .. nebud na nej zla

729
Bazinga
Reagovat

Štrdůlík doráží VB.

Jestli půjdeš s MB do duelu, tak se nevrátíš.

a pak naznačuje, že MB už před vstupem do vily načrtl plán…

730
irena
Reagovat

716-asi se díváme na jiný pořad. Já alespoň vidím zcela jiného Vladka. Ale je fakt, pokud člověk kouká jen na rekapy, může to připadat podobné. Vladko s naprostým klidem zvládl už tolik situací kvůli kterým by před lety vyváděl…až se divím. Nějaké hysterčení letos tvoří tak 2 procenta toho jak se chová.

731
Motýlek
Reagovat

725 – Piho, buď v klidu, opravdu nám to za to nějaké slzy nestojí…. Scénář je daný, a nemá smysl bojovat… Já to beru všechno za prohrané…. Pokud to dojde i těm ostatním ve vile, tak zřejmě rezignují na všechno….
To je hra o ničem…
JanaH – zdravím… :-) Taky mám moc ráda ty momenty, kdy je zábavný…

733
Jáša
Reagovat

Štrůdl nasadil Buldokovi1 brouka do hlavy. Ona ví, co Buldok2 dělá a ví, že by se Buldok1 z duelu s ním nevratil.

734
piha
Reagovat

731-to je fakt…ale aspoň třeba odejde se vztyčenou hlavou..i když se bojím že ho Vlado rozdrtí…:(

735
okkvp
Reagovat

Podle buldočků je Vladko zesranej strachy

736
okkvp
Reagovat

Záběr na Vlada – vypadá jako vždycky

737
Motýlek
Reagovat

728 – ahoj :-* Já jsem právěže hodná…. :-)

738
Motýlek
Reagovat

734 – s tím počítám zcela najisto….

739
koc
Reagovat

737 – no jen jestli .. sleduju te :) ..

740
JanaH
Reagovat

735 okkvp : kryska MB u mě klesl za VB. Jsem se domnívala, že za vorvaně se nikdo dostat nemůže…

741
piha
Reagovat

Kurnik,mě dojal už teď Vlado tím,co řekl Ninovi…

742
koc
Reagovat

ladicka boli druhe ousko .. jen jestli to neni tim ze to jeste nestacil vykydat ;-)

743
Motýlek
Reagovat

Tomíí, tak já honem běžím zahlasovat za Nina… :-***
Já mám peněz dost…

744
EvkaD
Reagovat

735..od nich to sedí…ani 1 nedokázali dát Vladovi palec…
728 koc, od tebe si hlasů pro Vlada moc vážím! Jen aby to k něčemu bylo, mám velký obavy!

745
koc
Reagovat

744 – neboj .. vsecko dobre dopadne .. pro nas kdyz se vrati a pro nej kdyz z toho stresu vypadne ;-) .. musime na tom najit vzdy to pozitivni

746
Wanna be your monster
Reagovat

732 – Já myslela spíš aktuálnější info. :)

747
Bobby Brown
Reagovat

735 – říkají ti, co se málem sami zesrali z myšlenky, že by do duelu s ním šli oni.

748
EvkaD
Reagovat

730, no já taky vidím jiného Vlada, a o nic méně zajímavého a charismatického. Jestli kvůli tomu exotovi vypadne, nevím..jak ty to vidíš?
743, tak jo, půjdu taky ať je to vyrovnané:-)

749
Bazinga
Reagovat

Lucka bude v přímém přenosu buď s mokrou hlavou, nebo čepici, nebo ručníku :-)

750
koc
Reagovat

743 – nezlob babocko .. nebo dostanes na holou ;-)

751
okkvp
Reagovat

dostali jsme druhého fíka

752
JanaH
Reagovat

745 koc : přesně tak.
Svoje jsem poslala už včera a teď se děj vůle Boží. :-)

753
JanaH
Reagovat

Jsem zvědavá na Lucku v přímáku. :-D

754
koc
Reagovat

kdyz by nahodou Vladko vypadl tak si hlavu utrhnu a budu je sledovat dal .. vsici jsou moji fanoušci ;-)

755
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: Já musím říct, že i přesto, co jsme si řekli, tak petr je pořád úplně stejný.

Taky si myslím.

A zdá se mi trapné, jak PZ se snaží vymyslet originální nástupy na gauč pokaždé jinak jako u simpsonů, když se v přímáku snaží dělat všechno co nejrychleji, aby nezdržovali v přímáku s blbostma.

756
Bazinga
Reagovat

Vlado o PZ.

Přestože jsme si to všechno tady vysvětlili, a je to už dlouho, tak Petr je pořád stejný…

:-)

757
Jáša
Reagovat

Tak vážení já se loučím. Fak to nezvládnu. Dočtu si vás až po. Možná :D Vlado drž se.

758
bobek
Reagovat

Začínám chytat nerva za Vlada

759
okkvp
Reagovat

já mám ještě jednu volnou sms

760
Jerremy
Reagovat

754: bez hlavy to bude pak mozna lepsi… :)

761
Motýlek
Reagovat

750 – ještě řekni že od tebe…. :-)
No v každém případě se budu dívat dál… Mně jde o to, aby to bylo o něčem…

762
koc
Reagovat

760 – sakrys ja zapomenul na NE .. oprava neutrhnu ;-)

763
Jerremy
Reagovat

759: doporucuji alespoň jednu poslat souperi :)

764
bobek
Reagovat

Motýlek:

o něčem? Ok, ale to by pak neměl vypadnout Vlado

765
piha
Reagovat

Kuwa,tak pěkně si spolu povídají a teď musí jeden z nich toho druhého vyřadit…:o(

766
okkvp
Reagovat

763 – já mám splněno, jednu jsem poslala při volbě Růži

767
Jerremy
Reagovat

762: tak tohle me pobavilo :D

768
EvkaD
Reagovat

745, koc, já myslím, že on jít domů nechce…a dobré to nebude ani pro něj, ani pro nás!
Já si oproti Motýlkovi nemyslím, že se Vl. odchodem něco rozjede, myslím, že tam budou stejné typy chlapů a rozumný rozhovor ani srandu nikdo neuvidí…bohužel!

769
JanaH
Reagovat

766 okkvp : tak díky. :-D

770
Motýlek
Reagovat

764 – no jo, ale pak to bude stále jenom o něm…
Zatím je to na začátku a už to tam celé ovládl…

771
Bazinga
Reagovat

Martůčijová na Vlada.
„já si nemyslím, že už je čas, abys vypadl“

772
piha
Reagovat

Tak já se přiznám,poslala jsem kámošce 30sms ve volbě,ale neprošla…A až ted Ninovi…a už asi nikomu nikdy nepošlu,pokud si teda nenajdu nového fanouška…

773
Bazinga
Reagovat

Pro kufry do zásobovačky půjde Růža? Já bych chtěla, aby jo. Strašně mi chybí „růžoběh“.

774
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado cítil ve vile nenávist k Tomášovi a Martinovi, takový pocit v jedničce nezažil….cítil to akorát k nevlastnímu otci.

775
Bobby Brown
Reagovat

:-D Láďa těžce nezúčastněný…

776
Wanna be your monster
Reagovat

770 – To si nemyslím – zápletka štrůdl ničí vébéčko je taky dobrá.
Ládícet má taky hodně mé pozornosti.
A neříkej, že to tak trochu není o Romaně. :D

777
XY2
Reagovat

Když vypadne Vlado, bude to o tom, že se ostatní, nebo větší část ostatních pustí do Růže. To bude jejich cíl a momentální terč, to si myslím. Takže opět hádky a řev.
Pokud Vlado nevypadne, tak se občas zasměju.

No a pokud bude mít Nikola volné pole, tak bude řešit a radit a řešit.

Jinak se nic asi měnit nebude. Ale už tam bude chybět právě ten člověk, který to tam táhne.

778
Bazinga
Reagovat

Vlado „dneska bych byl nerad, kdyby mluvila Romana“

Martůčijová „já bych byla rada, kdyby nemluvila vůbec“

779
okkvp
Reagovat

Vlado nechce aby dneska Romana do něčeho mluvila … to je ale dost nesplnitelné přání

780
XY2
Reagovat

773 – mohla by si vzít podpatky:-)

781
Wanna be your monster
Reagovat

Ta martůčka má taky samé neštěstí v životě – mlátila ji matka, přítel…se až divím, že ji nerajcuje vébéčko, takové letí na stále stejné tragické typy.

782
okkvp
Reagovat

780 – a štáb by mohl nenápadně nablejskat terasu :-)

783
okkvp
Reagovat

781 – Vébéčko ale zatím nesmrdí korunou

784
Motýlek
Reagovat

777 – já se taky směju když Vladka vidím /ať už dělá zábavu, nebo brečí/, ale chtěla jsem vidět hru o 5 milionů a ne jenom jednoho nadaného herce….

785
Bazinga
Reagovat

780 + 782 :-D

my jsme ale krásně hnusné ! :-)

786
koc
Reagovat

myslite ze si vubec Vladik uvedomuje kde a s kym je .. nekdy mam pocit ze asi ne :)

787
EvkaD
Reagovat

757, já to taky nedám…jsem u pc, a poslouchám úplně jiný program, abych neslyšel z Primy nic…spoléhám, že se to tady dočtu, a pak půjdu:-(

788
bordel
Reagovat

Nikola Lucce: Tak se podivej, kolik je hodin (na mikrovlnce – tedy potvrzeno oficiálně).

789
Bazinga
Reagovat

786 já myslím, že naprosto přesně :-)

Lucka to stihla.

790
piha
Reagovat

786-mně přijde že je víc než polovinu času úplně mimo čas a prostor…:)

791
okkvp
Reagovat

já jsem přehodila brejle, tak budou strašný překlepy

792
koc
Reagovat

kikina jakej ma prehled .. zacne to az v 15 .. mozna pozdeji .. no reklamy

793
koc
Reagovat

791 – zase bude psat z budoucnosti ? toz nam napis jak to dopane ;-)

794
piha
Reagovat

Co to říkali jestli se něco změní když se vrátí jeden nebo druhý?Já už mám zase ten stupidní jakýsi olej…

795
Wanna be your monster
Reagovat

786 – Pokud myslíš ládíka, tak ten si to uvědomuje moc dobře…vždyť je výherce online survivore. :D

796
bordel
Reagovat

794 – Že buldoci budou otravovat holky tím víc…

797
okkvp
Reagovat

798
koc
Reagovat

dneska to budou mit VV tezke .. jedou proti gay vymene manzelu a sanitce .. no mozna proto je to duel s Vladkem .. ze by ukol pro Nina ? dalsi mozna konspiracni teorie ;-)

799
Motýlek
Reagovat

Proč nedali triel???? :-/ Mohli jsme si užít všichni….

800
Honzad
Reagovat

MB pořád v té bundě, on je fakt jak člen nějakého pouličního gangu.

801
bobek
Reagovat

a už to začíná…

802
okkvp
Reagovat

neukáže nám průběžné výsledky

803
bordel
Reagovat

Průběžný výsledky nebudou…

804
koc
Reagovat

795 – no nevim .. tady musi zaujmout divaky a ne prochazet neviden neslysen ..

805
bobek
Reagovat

hm, tak neukážou průběžný výsledky!!!!

806
bordel
Reagovat

Jsem to říkal… Pokud nevyhraje drtivym rozdílem Vladko, tak tomu (spravedlivýmu hlasování) nevěřim.

807
Honzad
Reagovat

798 – imho to dopadne stejně jako úterky a čtvrtky, kdy jedou proti Ordinaci, což je soupeř ze všech nejtěžší. Ale lidi budou přepínat, Sanitka i Výměna skončí dávno před VV, takže může Prima aspoň doufat v to, že se k nim divák aspoň na chvíli podívá (protože v té době už tak silná konkurence na další TV nebude) a jakákoliv čísla navíc budou úspěch.

808
okkvp
Reagovat

ukazujou zúčtování a výzvu

809
piha
Reagovat

Tak podle mě vede Vlado tak drtivým rozdílem že radši neukážou průběžné výsledky aby lidi ještě něco poslali…

810
koc
Reagovat

809 – toto mi strasne bavi na vsech hlasovacich soutezich .. to doufani a teorie .. vazne je to super i ja ji mam spoustu ;-)

811
irena
Reagovat

I já si myslím že to, že neukazujou průběžné výsledky, je dost výmluvné. Ale radši se nebudu radovat předčasně.

812
piha
Reagovat

810-stejně si všichni myslíte to samé…:D

813
Honzad
Reagovat

Líbí se mi, že Vladko taktiku připouští a respektuje ji.

814
Honzad
Reagovat

VB je kecka, to je není možné :-) Až si vezme Mirku nebo Lucku, bude to proto, že je považuje za slabé. Jeho vymyšlené důvody už známe dopředu.

815
Bazinga
Reagovat

šiš! VB již opět jako kniha :-)

816
okkvp
Reagovat

Třeba je neukazujou, aby Vladkovci neměli infarkt v předstihu

817
Motýlek
Reagovat

Koho budou chtít vilané zpátky? :-)

818
Honzad
Reagovat

817 – vidím to cca půl na půl veřejně, 90% skrytě Nina.

819
okkvp
Reagovat

Co udělá trochu barvy (Lucka), sluší jí to :-)

820
Motýlek
Reagovat

ajajaj…. to budu napnutá, koho řeknou, že chcou zpátky…. Vladka nechcou, tak ten bude brzo na prášky…

821
Ufonka
Reagovat

Nebude hlasovat MB „kamarád“ pro Nina…=> antihlasy Vladovi

822
Bobby Brown
Reagovat

Tam je to taky samej hokejista – tak určitééé

823
Bazinga
Reagovat

Růža opět neodpovídá na položenou otázku.

824
Monika
Reagovat

Taky myslim, ze pokud ten duel bude vice mene tesny ukazou to, v pripade skrytych vysledku ci dokonce velkeho naskoku, predpokladam vitezstvi Vlada.

825
bordel
Reagovat

Nikol: Pro mě je oporou Vladko, ale i Romana…

826
piha
Reagovat

Chápe ta Růža aspoň občas otázky co jsou jí položeně?Mně přijde že vždycky mele úplně z cesty.:)

827
bordel
Reagovat

Tereza: Líbíš se sobě v televizi?

Vladko: Néé, pořád tam vypadám přihřátě. :-)

828
okkvp
Reagovat

pořád ještě koukáme

829
okkvp
Reagovat

už nekoukáme

830
okkvp
Reagovat

reklama

831
Wanna be your monster
Reagovat

Tak v TV zatím nic nového, žádné siluety a procenta

832
Motýlek
Reagovat

Nejvíc by mi nechyběl Mirek, Eva, Mirka a Pavlína…

833
Bazinga
Reagovat

LP a LM vidí, jak PZ nesnáší Vladka. Má být nestranný, a tohleto…

834
piha
Reagovat

Já se na to jeho balení nemůžu dívat…:( Pište,pište,jdu vykouřit krabičku na uklidnění…

835
Wanna be your monster
Reagovat

Lebzinky drbou Petra, že není nestranný.

836
Sabi
Reagovat

šiš nemohl by někdo ze štábu říct těm ignorantům, že by měli vyndat žvejkačku z pusy, když mluví, fujtajbl

837
Bazinga
Reagovat

LP a LM mají svojí přezdívku pro VB :-)

Homofob

838
koc
Reagovat

elka maj zajimavou prezdivku pro Vbecko – homofob :)

839
Wanna be your monster
Reagovat

Říkají, že je Petr na straně tomáše a jde to vidět.

840
okkvp
Reagovat

zajímavá debatka elek

841
bordel
Reagovat

LM: Nelíbí se mi, jak PZ podporuje buldočinec (VB), a Vladka bere okatě jako nejsilnějšího hráče, a buldočinci pomáhá.

842
Hug
Reagovat

840 než se k nim vetřela Martůčka,a je po debatě

843
bordel
Reagovat

838 – To není přezdívka, ale psychologický profil (všech idiotů) :-)

844
JanaH
Reagovat

Dobrá debata M+P, ty holky se mi začínají líbit. :-)

845
irena
Reagovat

820-Vladko na prášky nebude-není ani teď. Dřív ty duely těžce prožíval, dnes to bere s nadhledem. A to že ho většina vily nechce proto že je silný soupeř, to ví. V minulé sérii chtěl vyhrát, teď chce hrát, a to je rozdíl.

846
bordel
Reagovat

836 – Mně to nevadí, jste moc přecitlivělí :-)

847
okkvp
Reagovat

Pavlínka je ovšem poněkud méně chápavá

848
Wanna be your monster
Reagovat

Tip na výsledek:

Vlado 85%
Nino 15%

Kdo bude nejblíž, má bod. :)

849
koc
Reagovat

843 – to uz neni ani profil ale diagnoza :)

850
bordel
Reagovat

Tak jak jsem říkal, LM a LP zatím žhavý želízko v ohni… (narozdíl od jiných mi nevadí zatím ani Pavlína)

851
EvkaD
Reagovat

Prosím vás, já se nekoukám, Tereza přímo řekla, že neukáže graf?? Vůbec? To je divné, pamatujete 1, to dali graf i ve zprávách nebo před reklamou, ukázali siluety, několikrát! Není divné, že nic?

852
bordel
Reagovat

Tip na výsledek:

Vladko 81%
Dítě 19%

853
Pedro
Reagovat

848: Vladko 70, Nino 30. Sice jsem to vycucal z palce, ale malej bezvýznamnej bod by se mi hodil :D

854
Wanna be your monster
Reagovat

851 – neřekla nic, ale zatím nic neukázala.

855
okkvp
Reagovat

v tv rekapujeme

856
okkvp
Reagovat

Teraza na začátku řekla, že průběžné výsledky neukáže a slovo drží (zatím)

857
Janko
Reagovat

Můj tip: 73% pro Vlada
27% pro Honzu

858
Bazinga
Reagovat

Dítě chodí po vile a loučí se s holkama.

859
Péťa
Reagovat

Vladko-73%
Nino-27%

860
Jerremy
Reagovat

V: 75%
D: 25%

861
koc
Reagovat

Vladko 50
Dite 50
vrati se oba
taky to neni spatna teorie ne ? ;-)

862
XY2
Reagovat

Tereza průběžný stav zná, si myslím, a vypadá vesele, je to Vladova fanynka, tak snad to dopadne…

863
Bazinga
Reagovat

Růže se chce plakat z toho, že Dítě odchází. Přišla se zeptat LM a LP, jestli se jim taky chce plakat. Další věta byla: Ten Martin je skvělý, on je hrozně upřimný.

864
Amanda
Reagovat

Vlado 70%
Dítě 30%

:)
V tv scénka u souda ohledně trpaslíka

865
Wanna be your monster
Reagovat

Dala bych nějaký úkol.

Prodiskutujte, kdo může za smrt trpaslíka, vedoucím diskuze je Romana. :D

866
JanaH
Reagovat

Podle Růži je Mbéčko upřímný.

Asi ještě v životě nepotkala nikoho upřímného.
Podle keců, jak ji venku všichni milují tomu i věřím.

867
Bazinga
Reagovat

Vladko si s Luckou vyměňují komplimenty. Ze startu si navzájem psychicky pomohli.

868
Bobby Brown
Reagovat

Hmmm, tak Růže se líbí, že je MB upřímný, sice tvrdý, ale upřímný. A kde byl tvůj obdiv, Růžo, když ti ostatní upřímně říkali, že tě mají dost. Tos tam hysterčila, že tě kritizují, což si nikdy, nikdy nezažila, protože tebe mají všichni, ale opravdu všichni rádi. Taj fakt vypatlaná tahle ženská.

869
Wanna be your monster
Reagovat

862 – Vladko je snad terezy fanoušek. .)

870
EvkaD
Reagovat

861, koc!!!:-((,,to ať tam daj toho miláčka žen raději Pepu!

871
XY2
Reagovat

869 – a sakra, zase jsem to popletla:-)

872
Amanda
Reagovat

Thomas ve zpovědnici „Honza nezkazí žádnou srandu“tak to asi ne když spí nebo jen čumí :D

873
okkvp
Reagovat

ve studiu Ninův kamarád

874
bobek
Reagovat

Vlado je fanoušek Terky, jak to víte?

875
rejpal
Reagovat

Ta debata L a V je docela dojemná.

876
Sabi
Reagovat

pokud ty výsledky neukazují, tak se obávám v drtivou výhru jednoho z nich, tak jak to bylo ve volbě s Vladkem a i když bych si přála Vladkovo vypadnutí, tak si myslím, že naopak vyhraje

877
Ufonka
Reagovat

teď mě vyděsil stav Nina z volby, sledovala jsem nepozorně :/ uf

878
bordel
Reagovat

874 – Opačně :-)

879
okkvp
Reagovat

opět Ninovy chvíle ve vile – klaustrofobie, připomínka výzvy

880
bobek
Reagovat

Bordel:

však, víc co….. :-)

Jsem to napsala takto schválně

881
okkvp
Reagovat

ve studiu Marcela – Vladkova kamarádka

882
EvkaD
Reagovat

Byla jsem asi 5 min. u tv…nepřipadá vám, že se ten Nino nějak protěžuje? Co tam Tereza blafala, že tam někoho škodolibě vrátíte…
No, radši jdu na Výměnu manželek…dnes už 1 blbá zpráva fotbal, tak snad druhá nebude!
Tip nevím, kdyby nenapsal Roman dnes tak 70 ku 30, teď nevím, může to být 55 ku 45..nevím!

883
bordel
Reagovat

Vladko: Bude to tu těžší…

Lucka: Začátek byl těžkej…

Vladko: Ale pak to bude ještě těžší!

884
Crazy lady
Reagovat

Můj tip: Vlado 91%, Nino 9%.

885
piha
Reagovat

Můj tip 81/19

886
okkvp
Reagovat

připomínka Vlada ve vile – meteority počínaje

887
Motýlek
Reagovat

můj tip 69:31 pro Vladka

888
bordel
Reagovat

880 – No jo, já se tu už v těch niccích nevyznám, je jich moc, zapamatovat si jich lze jenom pár, jsem myslel, jestli nejsi někdo novej, tímto obratem nepolíbená :-)

889
piha
Reagovat

882-nepřipadá,já myslím že Terka ví jaký je stav…:)

890
bordel
Reagovat

885 – Ten mám já, vyhrajem voba :-)

891
Wanna be your monster
Reagovat

Lucie: já půjdu s Tomášem a vyřadím ho.

892
okkvp
Reagovat

Zajímavý bylo, že Marcela ve studiu řekla, že Vladko má podle ní nejbližší vztah k Romaně

893
Wanna be your monster
Reagovat

A už dovtěřila evina. :)

894
JanaH
Reagovat

875 rejpal : je.
Teď řekli oba jednu stejnou věc, budu doufat, že jim jednomu či druhému vyjde.

895
okkvp
Reagovat

reklama a pak jeden půjde

896
piha
Reagovat

890-jé,já nedočítala,promíííň….Ale radši bych třeba 60/40,at to není takový debakl…

897
rejpal
Reagovat

JanaH
Mně se líbí, že Lucka neplácá banality typu ty se určitě vrátíš, ale jde na to úplně jinak. A funguje to.

898
bordel
Reagovat

896 – Klid, stejnejch tipů je to víc :-)

899
bordel
Reagovat

*tu

900
bobek
Reagovat

Tip pro Vladka 83/17

901
Anet
Reagovat

.prosíííím štábe !! zakažte jim ty žvýkačky, když je neumí jíst slušně

902
Crazy lady
Reagovat

buldoci před plazmou škodolibě: Vlado prej nějak zblednul .
To jsem zvědavá na ty xichty, až se vrátí.

903
Hug
Reagovat

Kluci si dělají srandu z Romany,prý vypadá na padesát,i má takový styl

904
piha
Reagovat

Divné,že nikdo netipuje,že vyhraje Nino.:) Takže budu se opakovat po Vladkovi a říkám rovnou,když Vlado vyhraje-což vyhraje-tak mu přeju ať to vyhraje celé.Pokud teda ještě nedoleze někdo,kdo by jej mohl převálcovat,což si nemyslím.:D

905
Wanna be your monster
Reagovat

Tak mirkův výraz pro zuby neznám…

906
okkvp
Reagovat

táhne se to jak smrad, tak dlouhý reklamy jsou otravnější, než kdyby to sekali po kratších kusech (imho)

907
okkvp
Reagovat

tak už jsme tam u vás

908
Motýlek
Reagovat

904 – to je jasné od začátku že Vladko to celé vyhraje…
Sledovanost bude zajištěná…

909
okkvp
Reagovat

šance podle Nina má Nino minimální

910
wp2t
Reagovat

Já doufám, že vypadne Vladko bo to je právě on, který kazí letos hru. Po jeho vypadnutí by mohlo dojít k rozvinutí osobností ostatních a konečně nějaké zábavě.

911
Bazinga
Reagovat

Růža si s Dítětem strašně rozuměla.

912
koc
Reagovat

je videt ze je to jeji prvni vyhazov .. jeste porad smich a nepripousti si ze to priste mohou byt ostatni

913
JanaH
Reagovat

Bóóóže ta Růža….. :-/

914
Motýlek
Reagovat

Mohl to zkrátit a říct zrovna – všichni mi lezete na nervy….

915
okkvp
Reagovat

Vladko opakuje, že si myslí, že to tam bude o ženském vítězi

916
Bobby Brown
Reagovat

VB: „zas byl (Vlado) negativní“
No tak hlavně, že ty jsi tam pozitivista No 1.

917
jenka
Reagovat

Aby si Zvěřina nepřisadil to by byl zázrak. :-(

918
okkvp
Reagovat

v mezidobí vaření s veršováním

919
Scalex
Reagovat

Doufám, že Vladko vypadne.

Tak někdy v druhé polovině prosince.

920
Wanna be your monster
Reagovat

Korec nebo kdo to je se ho ptal, jestli má dneska v hlavě nějaké meteority. prý ne.

921
JanaH
Reagovat

919 Scalex : to já taky.

922
piha
Reagovat

Já ryčím a oni jsou v klidu…Já to nechňápu,jsem asi případ pro psychiatra.

923
JanaH
Reagovat

920 : to je Pavlík Cejnarů.

924
jenka
Reagovat

919 Scalex, přesně tak by se mi to také líbilo :-)

925
Vlásek
Reagovat

Ve vile rozpaky z Vladkova rozloučení.
Ninovo je prý zasáhlo víc.

Možná proto, že spíš čekají Vladkův návrat.

926
Wanna be your monster
Reagovat

Romana chce honzu, má ho strašně ráda.

927
Enaz
Reagovat

Hm … ve VV1 jsem Vlada ke konci opravdu nesnesla a nehlasovala jsem pro něj. Ale dnes jsem mu poslala 5 sms.
To jsem neposlala asi nikdy nikomu. Možná Anetě v první superstar :).
Asi stárnu.

928
Motýlek
Reagovat

922 – Piho neblázni nebo se z toho zblázníš… :-)
Užijme si ho /Nina/ do poslední chvilky…. On by tam opravdu mezi těma bláznama nevydržel….

929
bordel
Reagovat

Romana: Já chci vrátit Nina.

LM: Už tady nevěřim nikomu, kdo tady co řiká, jestli je to taktika nebo ne…

930
Jerremy
Reagovat

Co rikal Vladko Thomasovo a Mirovi? Zachytil to někdo?

931
piha
Reagovat

928-já už jsem se asi regulérně zcvokla…

932
Bodlak
Reagovat

Z toho rozlouceni Vladka az mrazi

933
wp2t
Reagovat

Duel už dnes večer! Kdo půjde domů? Horkokrevný Vlado nebo klaustrofobik El Nino?

To bych opravil na hysterku Vlada a vyčůránka Nina.

934
Wanna be your monster
Reagovat

No tak romana tvrdí, že jedině vlada tam má ráda, za pět minut homofobovi vysvětluje, že musí někoho 4% poslat domů, teď má zas ráda honzu. jako její slova nemají žádnou hodnotu.

935
rejpal
Reagovat

Ohledně poloviny prosince. Proč ne, ale s malinko upraveným scénářem -:)) To mi musí Vladovi fans odpustit. Já už jinej nebudu.

936
Hug
Reagovat

Honza se pěkně rozloučil,to Vlado si tu svou upřímnost ani v tuto chvíli nemohl odpustit,věřím že i ten Thomas se rozloučí slušně a bez osobních averzí

937
piha
Reagovat

Myslíte že se bude ptát kdo chce koho zpátky?vybírám nového favorita.:)

938
Kukla
Reagovat

Na ty se nedostalo, jen něco v tom smyslu, že si s nimi nemá co říci.

939
Wanna be your monster
Reagovat

927 – přesně, ke konci byl děsný a teď je můj fanoušek.

940
koc
Reagovat

VBecko .. krecaky se dedi z dedy ny synovce a z babicky na netere .. jestli on si neplete ty rodinne vazby :)

941
Motýlek
Reagovat

Piho, musíš se s tím vyrovnat…. Nebudeš ho mít ani ty, ani já… Tak to prostě je… Může se nám to nelíbit, ale nemůžeme s tím nic dělat… :-) Život jde dál…

942
Wanna be your monster
Reagovat

936 – Vlado neřekl nic hnusného, asi se necítil na to všechny objímat a ředstírat, že to dělá rád.

943
JanaH
Reagovat

934 Wanna be your monster : plky té pani snad ani nemá cenu komentovat.

944
bordel
Reagovat

925 – Obojí bylo ale upřímný… Jako po tejdnu nebo dvou se srdceryvně loučit s do tý doby cizíma lidma? S Luckou se loučil poslední hodiny (a debatil), LM má evidentně taky rád, a některý ostatní, kromě buldočince, prostě ještě moc nezná…

945
irena
Reagovat

Vzpomínám, jak Vladko vždycky ty duely straně prožíval. Dnes mi připadá že to má na háku :)

946
koc
Reagovat

936 – to bphuzel Vlado nedokaze :(

947
EvkaD
Reagovat

Přísahala jsem, že ne a ne…ale teď mi ukápla slza! Je mi Vlada fakt líto, smějte se mi. Nechtěl tam, vlezl tam, a hned do 1 duelu…sakra, pokud prohraje, už ho neuvidíme dělat prču:-((
Já si nejsem jista výsledkem, já hlavně nevím co se děje za zákulisní čachry…a že ani 1x neukážou graf, to je fičák divný!!

948
JanaH
Reagovat

935 rejpal : bylo by to ale pěkné finále, že? :-D

949
+-
Reagovat

Já jen pro někoho z tvůrců tady na Panáčkovi (byť nechci být za rejpala – rejpale, nic osobního) :o)

V tom úplném úvodu (kde je soupis diskuzních témat k VV) máte v textu: „Soutěžící ve VyVolení 2013 jsou“ A byť jí kde kdo považuje za nulu, tak vám nějak vám tam z toho seznamu vypadla Eva – Hrabětová :o)

950
jenka
Reagovat

930 Jerremy – Thomasovi řekl, že s ním mluvit nechce a Mitovi, že ho nezná.

951
Hug
Reagovat

942 nemusel se s nikým objímat,jen se slušně rozloučit.
A to objímání jsem Ninovi věřil

952
rejpal
Reagovat

JanaH
Já bych se snad ani nedíval. Mě hodně dostala i ta debata před chvílí. .. ale díval. To by bylo cigaret

953
okkvp
Reagovat

Martinovi Vladko řekl, že s ním nechce mluvit, Tomovi – my víme a Mirdovi, že ase ani pořádně neznaj

954
wp2t
Reagovat

947 Celou dobu doufám, že je Vlado i podle smlouvy jen prostá rozkuřovačka.

955
Monika
Reagovat

To je desny, ty ublizenecke kecy tady, jeste Nino nevypadnul:-))) Kdopak tohle kdysi vycital T.M.kovi?:-)))

956
okkvp
Reagovat

Nino si prý ve vile jen hlídal alkohol (reakci na prostory jsem přeslechla)

957
rejpal
Reagovat

+-
-:) Jsem v dobré náladě, právě jsem bral lázeň (Š+G). To je z toho, že si člověk bere takové nicky.

958
bordel
Reagovat

VB už zase vyzvídá, jak je tam PZ dlouho… To je… tři tečky

959
bordel
Reagovat

PZ: Když se vrátí Kudrnáč, tak tu zůstanu dlouho, protože z vás musim udělat rovnocenný soupeře, nebudete si nikdo na něj věřit…

To je hra podle not štábu, a nebo je to debil?!

960
okkvp
Reagovat

Vladko – nejvíc mu vadí Martin a Tomáš – ovečky, dál omluva, že je nervózní. Nechce si budovat bližší vztah, cítí, že holky k němu lepší vztah, ale že mají rady i Nina

961
jenka
Reagovat

Zvěřina je tedy pořádný hajzlík!!!

962
piha
Reagovat

955-já určitě ne…Už mlčím.

963
Vlásek
Reagovat

944 – to byl jen můj popis dění ve vile.

964
okkvp
Reagovat

na Nina – že se moc neprojevoval – cítil se dlouho jako host

965
bordel
Reagovat

*958 – jak tam bude dlouho…

966
+-
Reagovat

Jinak El-Dítě už asi přešla klaustrofobie, už si prý zvyknul. Teď jen porazit Vláda, takže si může jen gratulovat (pokud vyhraje) jak ostatní pěkně namotal na stesk a klaustrofobii, aby mu dali palec a taktika mu v podstatě vyšla, pokud vyhraje (kdokoliv porazí Vlada, bude ve vile teď za boha a dlouho ho nikdo nevyzve…)

967
okkvp
Reagovat

Nino nemyslí na to, že by vyhrál – reakce na to jak by choval po návratu.

968
okkvp
Reagovat

Proč motivuješ Vladko ostatní ke hře – (to už odpověděl mockrát). Lucka a Mirka mu přijdou nejsilnější (?) charaktery

969
wp2t
Reagovat

961 Zvěřina je možná pořádný hajzlík, ale teď má podepsanou smlouvu a chová se tak je potřebuje rejža.

970
Motýlek
Reagovat

962 – jo to bylo na tebe? :-D aha…

971
okkvp
Reagovat

k incidentu s Tomem – věděl, že by ho nepraštil, protože to už by ji byl dávno měl dřív (jako Vladko ránu od Toma)

972
okkvp
Reagovat

opět videa

973
piha
Reagovat

970-já nevím…:)Už jsem jak Růža,rozbijte mi trpaslíka.:D

974
+-
Reagovat

957 :o)
Zkoušel jsem to napsat spisovně, ale slovo „rýpal“ mi přišlo v tu chvíli nehodící se, proto jsem použil tvůj nick
Nicméně i ten svůj občas použiju ve větě – jsou to takové „vděčné nicky“ :o)

975
okkvp
Reagovat

nesmí chybět Vladkův záchvat smíchu – čili se řežu bez příčiny

976
okkvp
Reagovat

Nino čeho si váží na Vladkovi – že umí pochopit, irituje – hysterka
je férovej? – jo
doufá, že se ještě na závěr sejdou

977
Honzad
Reagovat

975 – tak tak, směje se u toho i přítelkyně, která VV vůbec nesleduju :-)

978
bordel
Reagovat

969 – Ne vše musí bejt nařízení štábu, část může bejt improvizace.

Nikol: Honza nemá šanci porazit Vladka, ani Honzovi fanoušci se ne to nedívaj, a navíc nebyl velkej rozdíl ve Volbě.

Zdenka: To by bylo hrozný…

Martin: Honza má ale 20 tis. fanoušků na FB.

Nikol: Když se vrátí Nino, svlíknu se do naha…

979
Vlásek
Reagovat

okkvp, +- a další – díky za TV info, nemám možnost sledovat.

980
okkvp
Reagovat

Vladko co tě na Ninovi překvapilo – skoro ho neznám, je takovej americkej, obdivuje je za rychlost jakou dokáže text, V reálu by se asi nepotkali, jiné kruhy

981
Anonymní
Reagovat

Kolik fanoušků má Nikol ??? Honza zpátky, Nikol do naha.

982
fáber
Reagovat

začínám fandit Ninovi , Nikol nevypadá špatně :D

983
bordel
Reagovat

981,981 – Co takhle studenou sprchu? :-)

984
EvkaD
Reagovat

Na ofiko stránkách píšou, že nejdou poslat sms pro Vlada…zkoušel to někdo??

985
wp2t
Reagovat

978 O tom jak dlouho bude Zvěřina ve vile bude rozhodovat Zvěřina a né řežisér? :)

Teď sem zachytil perlu v telce. Nino nevěděl příjmení Vlada, Vlado se přiznal a Tereza pochválila Vlada, za to že si pamatuje své příjmení slovy :“ Přesně tak“.

986
bordel
Reagovat

*982

987
okkvp
Reagovat

bleskový výslech asi nedám, ale pokusím se
Nino – kde Vladko žil – ví
V jakém městě Nino – ví
Jaké je příjmění Vladka – neví
Vladko – Ninovo občanské jméno – mám okno
kolik je Vladkovi – 34-36
kolik je synovi Nina – ví přesně
čím je V vyučen – ví
opačně – taky ví
čím by chtěl být Vladko – balet
Nino jakou hudbu dělá – moderní
jména v Miss – Nino ví, Vladko to dal dohromady
kolikátá volba – Nino neví, Vladko ví, že poslední, ale číslo střílí o 13, 20 atp
co by udělal s 5M – koupil by byt Nino
gong

988
bordel
Reagovat

Ad do naha…: Ale intimní partie si zakreje rukou, takže stejně uvidíte prd…

989
Motýlek
Reagovat

to je napínavé… :-)

990
okkvp
Reagovat

jdem do vily

991
wp2t
Reagovat

981 vygoogluj si její jméno+ foto a nemusíš uměle fandit Ninovi.

992
Honzad
Reagovat

Začínám být nervózní.

993
bordel
Reagovat

Konec hlasování…

994
fikus
Reagovat

Na Facebooku Vyvolení atakují 100 tisíc. Extrémně rychlý růst. Je to lehce podezřelé.

995
eva2
Reagovat

984 – chtěla jsem pro Vladka hlasovat na FB, ale nešlo to :-(

996
iR.
Reagovat

Tak prý z čeho bude Nino vracet ty SMSky, ptá se Terka.

997
Anonymní
Reagovat

Průběh RS – Vladko se vrátí a zůstanou to nadále sledovat jenom jeho fanoušci, kam až může klesnout sledovanost ONE MAN SHOW?

998
Sara
Reagovat

Vite nekdo, jak je zabezpecene hlasovani? Je tam neco jako notar, nebo si ta cisla muze prima cucat z prstu? Nejsem si jista, jestli nas netahaji za nohu a my posilame sms.

999
L
Reagovat

Hurvajs je nabarvenej?

1000
Motýlek
Reagovat

Pro Vladka je to sprcha…

1001
koc
Reagovat

je to proste cikan :)

1002
Bobby Brown
Reagovat

Niki je ale sráčka, jasně že chce Nina zpátky, jen ten důvod je nepravdivý. Vlado je pro ní větší soupeř než Nino.

1003
Honzad
Reagovat

1000 – já myslím, že to říkají přesně podle předpokladů, jak se dalo tušit :)

1004
iR.
Reagovat

997 – ONE MAN SHOW to je, ale je to jenom jeho zásluha, nikdo mu to nijak neulehčuje. Co brání ostatním, aby byli lepší, viditelnější, zábavnější… jenom oni sami sobě jsou překážkou.

1005
+-
Reagovat

Tak Vladka by chtěly zpět: Lucka, Pavlína, Mirka a Martůčka
El-dítě: Buldo-trio, Štrůdl, Láďa, překvapivě i Nikol s Růžou

1006
okkvp
Reagovat

stále vás vidíme

1007
okkvp
Reagovat

jo dík, že píšete někdo vilu

1008
okkvp
Reagovat

čekáme na výsledky – Nino má žízeň a je moc napjatej
Vladko – jestli se vrátí Nino, tak ať hraje
175 900 hlasů

1009
koc
Reagovat

175 000 hlasu to nejni malo

1010
Pat
Reagovat

175920 hlasů, to je poměrně tristní bída.

1011
piha
Reagovat

doprdeleeee…tak jo,odted fandím Vladkovi…

1012
bordel
Reagovat

Anonym – 87%
Anonym – 13%

1013
okkvp
Reagovat

13 a 87 %

1014
Pat
Reagovat

13%? To je jasný.

1015
Motýlek
Reagovat

Tak ten rozdíl je opravdu velký….

1016
+-
Reagovat

Tak 13% ku 87% tak čí je co? A Vlado jde zpět

1017
okkvp
Reagovat

Vladko jde zpět

1018
Amanda
Reagovat

Jo!

1019
Motýlek
Reagovat

Ve vile bude zklamání….

1020
jenka
Reagovat

Myslela jsem si, že Nino bude mít trochu více procent. Docela překvápko. Jsem spokojená.

1021
okkvp
Reagovat

Ninovi spadl obrovský kámen ze srdce, ulevilo se mu

1022
bordel
Reagovat

Jeden nepodstatný bod získává za tip:
Wanna be your monster

1023
Extasy of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Hlasovalo 175920 lidi

1024
Péťa
Reagovat

To je Maras.

1025
eva2
Reagovat

Nejvíc se teď těším na VB :-))

1026
Vlásek
Reagovat

:-))))) To bude radosti v buldočinci! Koukejte je kamerami pořádně zabírat!

1027
okkvp
Reagovat

byly napřed jen siluety a odhalili až pak

1028
Sabi
Reagovat

jsem zklamaná, ale čekala jsem to; smutný je, že to je teď vlastně dopředu jasný, jak to celé dopadne :(

1029
Honzad
Reagovat

S přehledem! :)

1030
upsik
Reagovat

ONE MAN SHOW dokonána (87 %) – nemá cenu nadále sledovat, sledovanost poletí dolů.

1031
JanaH
Reagovat

Buldoci jsou v kélu. :-D
Proč jim to tolik přeju?

1032
okkvp
Reagovat

hrozně dlouho se mi to načítá. Rozloučení ve studiu vteřinovka, te´d Nino upomínkové video
Vlado se při odhalení trpce ušklíbl

1033
Honzad
Reagovat

Lepší to bylo při předchozích řadách, kdy se vítěz nejprve vrátil, šly vidět bezprostřední reakce a až později se loučil vyřazený :-)

1034
W
Reagovat

Teraz sa oplatí vypýtať sa domov asi každému vo Vile :/ Nuda.

1035
jab
Reagovat

Nedivím se, že ostatním soutěžícím radši ani neukázali výsledkovou tabuli :-D

1036
bordel
Reagovat

Romana: Ale Vladko už možná všechno ukázal v prvních dílech (1. řadě), a teď už se budete všichni cítit ohroženi (byla tam Mirka, Nikol a Zdenka myslim).

1037
Bazinga
Reagovat

já bych chtěla, aby Vladko po buldočinci chtěl, aby mu zazpívali : tak už jsi tu, tak už jsi tu, no tak vítej

1038
Wanna be your monster
Reagovat

1022 – Ale 13 ku 87 byl tvůj tip, ne?
Máš bod! :D

1039
Motýlek
Reagovat

Tak přivítání nic moc…. Ale to se dalo čekat…

1040
okkvp
Reagovat

pařezy se ukazují

1041
koc
Reagovat

buldoci jsou nestastny

1042
raf
Reagovat

Proč nejde nejdřív vítěz do vily? Překvapení pro ně nula. To byla chyba štábu nebo to tak nově je správně? Vrátit starý systém!

1043
okkvp
Reagovat

koněc filma

1044
bordel
Reagovat

Tak vidíte, už se s nima Vladko objímá. Ostatně jsou to i nervy, když se loučíte, no…

1045
piha
Reagovat

teď se můžou všichni sbalit a jít domů…Škoda…Takový debakl si Nino nezasloužil…

1046
bordel
Reagovat

Buldočinec ale úplně mimo, a to se počítá :-)

1047
+-
Reagovat

1033 – souhlasím…

Jinak myslím, že teď Vladka nikdo nevyzve radši až do konce a i kdyby ho sebe víc nesnesli, tak ho tam budou tiše trpět, protože se ho budou bát (a pokud „náhodou vyzradí“, že měl opět přes 80% tak má top 3 jistou bez duelů)

1048
Wanna be your monster
Reagovat

Ajo, tak já mám bod…to tvoje nebyl tip na výsledek, ale oznámení výsledku. :D

1049
wp2t
Reagovat

Zvěřina půjde z vily rovnou do důchodu. Škoda, ostatní nebudou mít vůbec šanci se rozvinout.

1050
Honzad
Reagovat

Miro má plusové body, že šel Vladka přivítat a vyzval k tomu i buldoky.

1051
ellis
Reagovat

jak tam sedej ty tri nastvany. to je super. Vlado musi vyhrat!!! YES

1052
Juchna
Reagovat

Ta faleš Růže tryská i ušima. Blé!

1053
Wanna be your monster
Reagovat

Ta romana působí, že tam toho Vlada fakt nechce, a takové dělala drahoty.

1054
Frettie
Reagovat

Zas mě pobavili s tím „a Vladkoooo přijíždí“, vždyť je to asi 20 metrů, proč musí jezdit? :)

1055
koc
Reagovat

1028- to neni .. jak jsme psal u jineho clanku je zde velka pravdepodobnost ze bych poslal hlas Vladkovo souperi pokud by to melo zasadni vliv na hru ve vile a emoce hracu .. vsichni jsou moji fanousci

1056
Poštovní holub
Reagovat

Jo! A pohled na VB a MB stál za to!

1057
XY2
Reagovat

Mazec, ten rozdíl byl velký, ale pro mě moc dobrý:-)

Pohled na buldoky je k nezaplacení:-D

1059
Crazy lady
Reagovat

a ti dva křupani tam seděj, jako když jim spadla hračka do kanálu

1060
Péťa
Reagovat

Velká radost p.Hradila a Kuního xichta
http://img843.imageshack.us/img843/9282/zepv.png

1061
bordel
Reagovat

Mirek chtěl vyzvídat poměr hlasů…

1062
JanaH
Reagovat

Já se kochám! :-D

I Zvěřina je jaksi v háji.

A Mirďásek si to u kámošů docela polepil.

1063
XY2
Reagovat

Růža není jen blbá, ale v podstatě je to takovej zákeřnej bazilišek…snad už se jí Vlado nebude zastávat.

1064
Nu
Reagovat

cha cha cha Buldoci v kelu!
Alr Růža se mi nelíbí -vtírá se.

1065
Mr.C
Reagovat

Výsledek je spravedlivý. Přesně v takovém poměru každý té show přinášel. Nakonec, když ukaziovali Nina v rekapu, tak to bylo jenom samé válení, co čemu se divit?

1066
bobek
Reagovat

Jsem šťastná jak blecha, jupííííí

Vlado je můj fanoušek, přesto bych nyní rozhodně nepsala, že už to má jisté!

Jeden duel proti někomu kdo tam byl týden a nechtěl tam být, stále jsou karty rozdány…

1067
iR.
Reagovat

Tohle buldoci nerozdejchají. Tak za ten pohled na ně to stálo.

1068
koc
Reagovat

buldoci zase spekulujou :)

1069
Sai
Reagovat

Chudáci buldoci. Vyřadili se kamaráda a nic z toho.

Nejvíc mě baví ten iracionální argument o tom, že teď už Vlada nikdo neporazí. Ani je chudáky nenapadne, že by se třeba měli sami víc SNAŽIT, aby si získali přízeň diváků. Ne, oni by chtěli 5 mega asi zadarmo, a to by se asi stalo, kdyby Vlado dnes vypadl…nebo co…:-)

Nino bude scházet. Byl to vedle Vlada jediný chlap, který měl úroveň a osobnost. No, jeho chyba.

1070
Wanna be your monster
Reagovat

Stejně mi přijde, že největší svińka je tam Romana.

Mirek tvrdí, že chce být vypalcován další týden. To je originální.

1071
bordel
Reagovat

1048 – :-D

1072
Péťa
Reagovat

1065
máš recht

1073
W
Reagovat

Fakt skoda, ze tam ten Vladko je jasny vitaz :/ Sa fakt nebudem cudovat ked teraz zaradom si zacnu pytat hlasy a volbu. A vitazom bude ten, kto pojde domov skor…

1074
okkvp
Reagovat

Bude prý stěhování v ložnicích – PZ pravil

1075
JanaH
Reagovat

Buldoci v ložnici totálně v koncích.

1076
upsik
Reagovat

Hovory s Vladkem po 8 letech…STUDIO KAMARAD *** R.I.P ***

1077
okkvp
Reagovat

na 3 zvuk Buldoků z ložnice

1078
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado to nemá jisté, ale to by se musel někdo začít normálně projevovat a ne jen špekulovat o šancích. Vlado taky nebyl v jedničce od začátku favorit.

A může se dokonce stát, že mě Vladěna naštve a můj fanoušek bude Ládícet.

1079
Bazinga
Reagovat

PZ má velmi zajímavou roli, prozrazuje buldočkům.

1080
Scalex
Reagovat

175 tisíc hlasů je dost (vzhledem ke sledovanosti), hodně teda dělá cena SMSek, která je tentokrát tak příznivá, že jsem Vladkovi posílal a posílal a posílal, až jsem mu poslal 42 SMSek. A počítá se jen prvních 30. No nic, alespoň, že je to tak hezké číslo, 42 (modří vědí).

Ale Vladko to zdaleka nemá vyhrané. Časem, až si ho někdo vezme do Duelu, tak vladkofandové můžou (na základě dnešního výsledku) spoléhat na to, že Vlado i bez jejich SMSek dostane hodně hlasů – a může to skončit tak, že Vladko prohraje.

1081
Pedro
Reagovat

1065: souhlas. Zvolil teda pěkně hloupou strategii. Kdyby neblbnul, mohl mít dost slušně našlápnuto, protože už měl nějaký fanoušky před soutěží, stylově se oblíká, není hloupej…

1082
XY2
Reagovat

Na 2 buldoci v posteli, ten větší je totálně znechucenej.

Menší říká, že teď už jen Romana ho může porazit:-)

Oni se vzájemně všichni odrovnají:-D

1083
Wanna be your monster
Reagovat

MB: jediný, kdo má šanci ho porazit, je Romana.
VB: ale dyť se ztrapňuje, lidi to vidí..

1084
okkvp
Reagovat

maj bobky, MB se s nějakým idiotem nebude bratříčkovat, jedinou šanci jej porazit má Romana – Vb že se ztrapňuje (ona) .. ták máme vítěze a vzdechy

1085
Sabi
Reagovat

1055 – já ti nevim, pořád si stojím za tím, že tam Vladko být neměl. mohl tam přijít na pár dní místo Zvěřiny, zahrát na ostatní divadlo, vynervovat je, rozehrát a pak odejít. takhle je to pro mě trošku nuda a jeho návrat mi za pár pohledů na naštvané buldoky nestojí, kort když mi tak na nervy nelezou, jako ostatním tady

1086
bordel
Reagovat

1069 – prostřední odstavec – Už jim to řekla LM před chvílí(snad myslela i sebe)

Martin: Jediná, kdo ho má teď šanci porazit, je Romana…

VB: Ale tak co, gratulujeme vítězi, já mu těch 5 mega přeju…

Martin: Ale tak teď bude mít 16 (mega)…

:-)

1087
ellis
Reagovat

1059 – male jsem spadnul ze zidle :)

Tkay si nemyslim, ze to ma Vlado jisty.

A ti buldoci jsou k nezaplaceni. Pastva pro oci.

1088
koc
Reagovat

jde te na to spatne chlapci .. stahujete katata a reka je jeste v nedohlednu :)

1089
Nu
Reagovat

Kamera 1
Buldoci -že by Romana ho mohla porazit.
>>>
Jéé hoši řešej…ty se zalknou.

1090
Honzad
Reagovat

Já jsem přesvědčen, že ještě proběhne doVolba a řady hráčů se rozšíří, což hře dá nový rozměr, tím pádem není uzavřeno vůbec nic. Vzpomeňme na Jindříška, který přišel až v průběhu a byl nakonec Vladkovým největším soupeřem (byť hlavně sbíral antihlasy).

1091
rejpal
Reagovat

Romana je opravdu neskutečná, jak se bála, aby si to nepolepila u toho, kdo se vrátí. Třeba teď navrhne, aby jí Vlado potrestal.

1092
bordel
Reagovat

Režie, zvuk na terasu!

1093
Bazinga
Reagovat

hej a kdy se VB teda dozví, že ho kopla Sabinka do dupy?

1094
Motýlek
Reagovat

1073 – neházej flintu do žita…. :-) Třeba to konečně dojde i ostatním ve vile, nejenom buldokům… Začnou hádky, to se neboj…

1095
wp2t
Reagovat

1065 Přesně v takovém poměru každý té show přinášel.
V případě Vlada spíš odnášel. Ostatní jsou absolutně nevýrazní díky tomu, že on už to má všechno vyzkoušený a ostatní se to učí. Nasadit proti sobě v hokejovém zápase hráče co přišli na první trénink a ty, co už rok trénují je stejný nesmysl.

1096
rejpal
Reagovat

Taky mám škodolibou radost z pohledu na ty dva.

1097
koc
Reagovat

doufam ze rejza ponecha 2 na buldocich dlouho .. je to komedie :)

1098
Wanna be your monster
Reagovat

VB: co se lidem na Vladkovi tak líbí, můžeš mi to říct? inteligence? Býlí jogurt…to je inteligence.

už zase bude asi nejčastější téma Vlado – tak si sami odpověděli, dokáže zaujmout natolil, že nedokážou na nic jiného myslet. :D

1099
okkvp
Reagovat

debata hochů pěkná :-))))
PZ je také nenadšen :-)))

1100
Poštovní holub
Reagovat

Ten primitivní VB si neuvědomuje, že by vypadl, i kdyby tam s ním bylo jen 7 trpaslíčků. Poslouchat ty konspirace VB a MB je hnus a ať jsou co nejrychleji pryč! Oba!
Jo, a lidem se na Vladkovi líbí to, že je úplně jiný, než ty, ty jeden …../nechci být vulgární/.

1101
XY2
Reagovat

Co se lidem na Vladovi tak líbí, ty vole, inteligence? :-)

Buldoci jsou naprosto vyřízení…

1102
piha
Reagovat

1081-to je to,co mě sere nejvíc,že to podělal sám…

1103
Motýlek
Reagovat

Zvěřina říká, že ví, co se bude dít dál….

1104
XY2
Reagovat

prosím ponechat buldoky v ložnici, je to tak hezký:-)

1105
Monika
Reagovat

To je super, jak to VB resi:-))) Chudak, ten to nerozdejcha ani za tyden. Jinak, docela prekvapko, takovej rozdil jsem necekala. Jedno velke minus, zaver, mnohem napinavejsi bylo, kdy obyvatele vily s napetim cekali, az se otevrou dvere, kdo vstoupi….Ten moment prekvapeni, tam hodne chybi. Takhle je to o nicem, nez vitez dorazi do vily, emoce vyprchaji…

1106
koc
Reagovat

Vbecko – jak to ty lidi jeste muze bavit ten jeho humor ..

to nevi ze momentalne bavi divaky oni dva :D

1107
Péťa
Reagovat

1093
u toh bych chtěl též být…

1108
Jáša
Reagovat

V první řadě gratulace Vladovi. Prosím o pomoc, komenty se mi překrývají. Co s tím? Děkuji

1109
XY2
Reagovat

A Růža drží hubu, možná jí došlo, že se nevyjádřila nejlépe:-) ona se přestala smát!

1110
Wanna be your monster
Reagovat

Já třeba zase nechápu to podivování, že nás stále baví to samé….vždyť to je osm let, dávka vladka co osm let asi bavit bude, pokud se nenajde někdo s větším charisma.

1111
koc
Reagovat

pozor MBecko mozna meni taktiku .. mozna bude chtiti aby si ho vzalo VBecko do duelo a on ziskal na tydne imunitu .. to by byla dobra hra .. hrat to takto na vebcko :)

1112
Bobby Brown
Reagovat

Buldočci to nepobíraj a tak ho aspoň začli shazovat. Nejlepší je, jak valí šrouby do hlavy i divákům „oni to vidí“.
Dokonce mu přejí ty peníze – chudák je nemá, zatímco oni asi ano, nebo co tím ti imbecilové chtěli říct… :-D

1113
Lenny
Reagovat

Vlado: musime delat vic.

Tak uz tu mame svazaka c.2

1114
wp2t
Reagovat

1108 zkus nastavení velikosti textu nebo stránky

1115
okkvp
Reagovat

Vb si nechce jít povídat s hloučkem ovcí s pasáčkem. Vlado je ten nejlepší člověk v republice, ty vole, směje se jak debil
a dorazila Růža

1116
Hug
Reagovat

Vlado dostal 153 000 hlasů, v minulé řadě dostal vítěz prvního duelu 10 000 hlasů ,nevím co by se muselo stát aby to Vlado celý nevyhrál,asi nic a je to škoda,že je vítěz znám takhle dopředu..

1117
bordel
Reagovat

Vladko: Musíme do toho každopádně víc dupat. Zejtra si sedneme, kluci a holky, probereme co koho baví, koníčky, filmy… a musíme hodně hodně přidat… Samozřejmě i úkoly pořádně a tak…

LM: No, mně to zatim moc nejde…

1118
Wanna be your monster
Reagovat

Romana šla za buldokama a cítí, že už to nemá cenu, že už to nevyhraje.

1119
Jana1
Reagovat

Já mám pocit, že nejvíc je naštvaný Zvěřina.Tomáš s Martinem , o nich nejde ani diskutovat. Nicol spadla brada,takže jsem zvědavá jak si bude rozumět s těmi buldogy.

1120
Poštovní holub
Reagovat

Tihle dva tragédi jsou to nejhorší, co se ve VV zatím objevilo. A ta domovnice se řadí hned vedle nich.

1121
EvkaD
Reagovat

Vladko, Vladko!! To jsi dal skvěle, už jsem dala půl sedmičky bílého!! Jak tam seděj s Vladem, to je trapné, jak sedí s ním, z vychcanosti, děcka já to nenávidím….a ti pitomci 2 v ložnici, něco tak ubohýho se nevidí, kolik by měli, s Vladem tak 3%??
Já se omlouvám, že jsem nevěřila, hlasů moc nebylo, ale i tak ho převálcoval!!

1122
wp2t
Reagovat

1100 a ať jsou co nejrychleji pryč
Správně, dejte úplně všechny pryč a nechte tam jenom Vlada, vždyť přece on jediný tam dělá nějakou zábavu. :)

1123
okkvp
Reagovat

podle Mb Vladko teď povede kampaň proti nám. Romanka jim říká, že jsou všichni ostudy – Nino nám v tv řekl přece ať se neopíjíme a neděláme ostudu – hoši že mele sračky

1124
Nu
Reagovat

XY2
1109
No Růža čučí.
VB MB ….miliony odplouvají
MB > ty jediný máš šanci ho sundat, jsi taky hysterka(VB)

Růža>oni se boji mi dát palec

1125
Monika
Reagovat

Buldoci v loznici jsou uzasni:-))) To jsem jeste ve VV nikdy nezazila.

1126
Mr.C
Reagovat

1095 – Ale notak, tohle není první řada, ale čtvrtá a všichni by už mohli vědět, jak se taková RS hraje. Pokud si někdo myslel, že se k 5M proválí, tak zvolil špatnou strategii.

Dle mého měl Nino na to Vladka porazit, nebo mu být alespoň vyrovnaným soupeřem, pokud by ale ve vile něco ukázal. Vždyť za celou dobu sám od sebe ani nezarepoval (pokud mi něco uteklo, tak mě opravte). Čekal jsem tedy z jeho strany radikálně lepší PR, taková krásná šance jak se zviditelnit a on jí totálně pohřbí.

1127
okkvp
Reagovat

Růža se stydí, MB nemá za co, raději se bude jen koukat, určitě se pohádají.

1128
piha
Reagovat

Teď mě jako že víš jak na.ral i Nino,admin na jeho fb stránkách dal teď odkaz na jeho nový klip a ejhle,kdo se to tam kroutí?Kristelka a ta pizda Nela z HP,no to bleju…

1129
Honzad
Reagovat

Já nerozumím místnímu nářku, že už je vše hotovo.

1) Šlo o první duel, 14 dní po začátku show. Nadále celá řada hraje v euforii toho, že se Vlado vrátil. Dále zůstává nadšení diváků, jež se začali dívat kvůli němu – a logicky, když už se začali dívat, chtějí si jej tam udržet. Časem se určitě i on části diváků omrzí a angažovanost v hlasování poleví.

2) Nino byl staven do pozice velkého soupeře – to logicky burcovalo fandy pro něj hlasovat. Jsem přesvědčen o tom, že kdyby Vladko byl proti někomu jinému a průměrnému (Nikol, Lucka, Láďa, Romana,…), rozdíl by nebyl zdaleka tak veliký – jednoduše proto, že by o něj diváci neměli strach.

3) Nino soupeř doopravdy nebyl. Počet fanoušků na FB a posluchačů jeho hudby neurčuje vůbec nic. To nejsou primárně diváci této show a dívali se maximálně na Volbu. A ani tam nehlasovali nějak extra, rozdíl byl docela minimální.

4) Procenta odpovídají opravdu tomu, co každý z nich ve hře ukázal. Nino mohl těžit z svého jména (viz předchozí bod), ale rozhodně ne ze svého pobytu ve vile, o to víc, když měl proti sobě soupeře, který je ve hře nejvýraznější.

5) Sbírání antihlasů teprve nastane. Vladko je tam krátkou dobu a postupem času bude jeho odpůrců přibývat, logicky i se sužujícím se počtem lidí ve vile – fanoušci se budou spojovat.

6) Hra na obrátkách bude dále nabývat. Ani Vlado, jehož mám opravdu rád, se nevyvaruje nějakých prohřešků a průserů, kdy za ním nebudou všichni fanoušci stát. Měnit se to bude v průběhu.

7) Ostatní se teprve začnou projevovat. 14 dní je hrozně krátká doba. Ani Vlado nebyl během první řady za úvodní dva týdny jasný favorit, byť patřil k těm výrazným.

8) Mohou přijít noví hráči, se kterými se může vila obrátit vzhůru nohama.

Asi tak. Vladko je sice favorit, ale do konce velmi, velmi, ale opravdu velmi daleko a už zdaleka tady neexistuje taková podpora jako v roce 2005.

1130
Wanna be your monster
Reagovat

1116 – myslím, že hodně udělalo hlasování přes fb – tam je členem 99 419 lidí – každý jeden hlas zadarmo a máš to.

1131
okkvp
Reagovat

Vébéčko si začal odpočítávat dny do konce

1132
Pedro
Reagovat

PZ tvrdí, že teď „bude muset“ vykaučovat někoho, kdo se Vladkovi postaví.

1133
Ufonka
Reagovat

Jak dlouho bude boss Růžena?

1134
+-
Reagovat

Na druhou stranu, prima teď přišla o antiVladovské diváky, řekli si určitě všichni, že Vladko to má jasné, tak už netřeba se dívat.
Ale je fakt, jak se tu píše, určitě bude ještě nějaká dovolba (jinak by to končilo někdy začátkem listopadu a ne v prosinci) a kdo ví, jak se to časem vyvrbí. Ale určitě, už tím, že to začalo holkama v přesile, se budou určitě dovolbovat chlapi.

Nakonec to bude Vlado a jeho harém, protože nevím, kdo by mohl mít v oblibě buldočí trio a Ládík se projevuje, zdá se mi, čím dál tím míň. Takže letos je šance, že se i holky dostanou dál. Ale je teď jasné, že buldoků se většina bude bát (už kvůli tomu jak jsou na ně ve vile drsní) :oD a budou si vybírat jedna druhou, s vírou, že ta druhá bude slabší a tím se vrátí (v tom by zas mohla být ve výhodě Nikol, protože se jí holky možná budou brát vyzvat). U buldoků je to jasné, ty si budou brát holky, s jiným chlapem by se báli :oD

1135
bordel
Reagovat

1113 – Jenže má recht. Sice nevim, kdy a proč si to uvědomil, ale je to fakt, zatím slabota… Čuriny prostě doteď moc nebylo.

PZ: Nepřetvařujte se, Vladko se taky nepřetvařuje… Doufám, že vás docepuju, abyste se nebáli mu postavit (myslí duely)…

1136
Nu
Reagovat

Je to vůbec možný že je ta Růžena u VB a MB
..

1137
okkvp
Reagovat

selebrita to byla, on má svý fanoušky … kdo ho teď porazí? nikdo, ani TY Růžo

1138
Wanna be your monster
Reagovat

Romana už naprosto nepokrytě pomlouvá vlada.

1139
koc
Reagovat

ze by to byla hra Mbecka .. to bych mu i hlas dal .. proc ne to se ceni .. nechci tady byt .. Tome vem me sebou do duelu .. budes mit na tyden imunitu az vypadnu :) .. takto to asi bude pokracovat .. no uvidime

1140
rejpal
Reagovat

A už řeší lezdoprdelky. Ale mají pravdu. Je hustá.
A stejně jí bude dál Vlado pískovat, že je favorit, a ostatní taky.

1141
bordel
Reagovat

Ale jsem taky pro dovolbu, jasně, proč ne. A předpokládám, že bude.

1142
XY2
Reagovat

Růžena s buldokama, tak jestli tohle Vlado nevidí, tak příště nebude ani jedna smska:-DDD

1143
Bobby Brown
Reagovat

Kdyby byl Vlado hráč, tak vleze za buldokama do ložnice a bude se jim tiše vysmívat. To by ty imbecílky vytočilo doběla!

1144
Vlásek
Reagovat

Bulíci vidí, jakým směrem jdou sympatie diváků. A podle toho si uvědomují vlastní šance. Když to nedal rapper s takovou fan základnou…

Trochu mě mrzí, že Nino vypadl. Mohl hrát mnohem „pohlednější fotbal“ a časem se trochu vybarvit, a nejen kérkou. Ale jeho volba.

1145
Monika
Reagovat

Jeste by jim mohli ukazat procenta buldokum:-)))

1146
Lumpus
Reagovat

Tak mi teď příjde, že všichni chtějí z té soutěže odejít, aby to nedopadlo paradoxně tak, že Vladko té soutěži spíš ublíží tím protože ostatní budou propadat panice, že nemůžou vyhrát a předem to vzdají

1147
ellis
Reagovat

Ta Romana je dost drsna. Pokrytecka svinka obojetna. Ted rekla o Vladkovi, „je to proste buzik“

1148
XY2
Reagovat

větší buldok usíná, no, jen aby mu Zdenča nezačala zanášet s Mirdou:-))))

1149
bordel
Reagovat

Už si uvědomili to žvejkání (do přímáku teda hlavně), tak tu třeba budete konečně spokojeni s tímto (když nebudete čumět na kamery) :-)

PZ: Nový pravidlo je, že kdo řekne vulgární výraz… (nějaký dřepy a kliky, myslim…)

1150
rejpal
Reagovat

koc
MB vidí, že jede na Titanicu. VB nevidí nic.
Bobby Brown
Nemusí. Zlaté vejce se nemá pozlacovat
Lumpus
Všichni ne.

1151
Wanna be your monster
Reagovat

Ta romana je z toho tak vtipně v prdeli :D
A proč za nima furt leze? Asi ráda masíruje nohy a poslouchá na sebe oslovení jako retard.

1152
XY2
Reagovat

Nějak si nedělám iluze o lidech, ale to, co je Růža, to se hned tak nevidí…

1153
wp2t
Reagovat

1126 Nino prostě není žádný bojovník, potřeboval vědět jestli na to má, jestli se má vůbec snažit bo třeba by jinak mohl ztratit třeba i tři nebo čtyři týdny života zbytečně.
To je panečku životní filosofie. Jen jsem doufal, že to je domluvený a Vlado měl jen nakopnou začátek a odjet do Španěl.

1154
Lumpus
Reagovat

1150: Dobře všichni ne ale jde vidět že ta jejich morálka je už dost nahlodaná a bojím se aby se z toho nestala fakt fraška

1155
Poštovní holub
Reagovat

1122 – Vůbec ti neberu, pokud se ti ti dva líbí, spolu s Romanou, to je tvé svaté právo. Naprosto to respektuju. A vůbec si nemyslím, že to musí Vlado automaticky vyhrát, to snad záleží na těch, kteří tam jsou. A doufám, že ještě přijde někdo jiný. Ale pro mě jsou tihle dva /až tři/ tak odstrašující lidské exempláře, že mě opravdu potěší, až z té vily vypadnou. Jen můj osobní názor. :)

1156
koc
Reagovat

uvidim s cim Mbecko prijde, ale pokud to dopadne, tak ze ukeca Vbecko aby ho vzal do duelu, ma muj obdiv za super hru

1157
Nu
Reagovat

Bobby Brown
1143
tiše smát, nééé nahlas!
Ta Růžena jak je tichá, ale ta není vůbec rovná, hanba.

1158
XY2
Reagovat

Vb je tak unavenej, že usnul u Růženina proslovu…

1159
Sabi
Reagovat

1152 – je to hérečka :))

1160
okkvp
Reagovat

Buldok usnul, škoda, že mu náladu nepodšprajcli ještě kopačkama od Sabči :-)))

1161
bordel
Reagovat

Nikol: Nejdelší český slovo je:
nejneobhospodařovávatelnějšími… ale vlastně už není, je i delší…

Ano, je to tak:
NEJNEZDEVĚTADEVADESÁTEROZNÁSOBOVÁVATELNĚJŠÍMI

1162
Hug
Reagovat

Vlado přinesl nějaký info z venku,nebo proč všichni řešili,že se musí víc snažit?

1163
W
Reagovat

vsetkym, ktori sa snazia nahovorit mi, ze Vlado nema iste vitazstvo:

v sucasnosti by Vlado vyhral duel proti kazdemu
ano, hraci a sympatie sa vyvijaju, ALE zase to by chcelo mega sympatickeho/dobreho hraca, ktory by si siel svoje minimalne polku hry a to uz vieme z 1. serie, ze Vlado je dostatocne svojsky a uz ma svoju povest – ma poriadny naskok v tomto
Ano, su aj dovolby, Jindrich je dokazom, ze sa da dosiahnut vela. Jindrich bol dost sympatak, Vladko mal dost nepriaznivcov a aj tak vyhral :)

U mna maju VV4 jasneho vitaza. Co ma dost mrzi :/ Samotne, proti Vladkovi nic nemam, mal som problem rozhodnut sa, komu dat hlas, ale vyhral faktor, ze nechcem isteho vitaza :/

A jo, ak neverite, pokecame si o tom o tri mesiace. Rad sa budem mylit :)

1164
Wanna be your monster
Reagovat

Jak se z nich ale ze všech stávají homofóbové postupně, čekám, že ještě dneska se bude Romana s vladem hihńat a říkat mu, jak ho má ráda. Tohle je fakt odpad.

1165
Péťa
Reagovat

p.Hradil unaven po duelu usnul.
http://img689.imageshack.us/img689/9643/0n1g.png

1166
haha bimbi
Reagovat

tak vébéčko už začíná chápat, že příští tejden touhle dobou bude pryč on… a vyletí s ženskou, chlapa si ochránce žen nejspíš nevezme, on si přece vezme tu, s kterou si nejmíň rozumí. :-DD Kdoví, jestli ten ubohý buldoček bude mít kde nocovat, u Sabinky už asi ne :DDD

1167
Prochor
Reagovat

Velkej chlapák Tomáš Hradil dofňukal a s bolestí v srdci unaveně usnul. Tak tohle panoptikum chrlí české posilovny:-)))

1168
Vlásek
Reagovat

Chci říct, že bych radši, kdyby z duelu vypadl někdo jiný z vily a nejen z posledního dění mám i tip- ženu – jednu rozvernou, upřímnou a veselou sevšemikamarádku.

1169
JanaH
Reagovat

Zvěřina je děs běs.
To je taky vůl jak anděl.

A ať zkusí dát mi dřepy! :-D

1170
Lucas
Reagovat

nevím proč, ale mám pocit, že kdyby si sedla Zdena s Vladem, že by si rozuměli a doufám, že se to někdy stane :D

1171
koc
Reagovat

o cem se asi Tomikovi zda? .. jak zvitezi v duelu ? ;-)

1172
Wanna be your monster
Reagovat

Mně je v podstatě fuk, kdo si odnese pět míčů (já to nebudu), ale na Vlada se chci koukat dlouho. :)

1173
Nu
Reagovat

ale kdopak se nám “ ťo „unavil (VB) spí
<<<

1174
Ufonka
Reagovat

PZ veeeeeen ach jo, kam mu můžu poslat antihlas?

1175
bordel
Reagovat

Vladko: A opravdu omezte ty vulgarity/sprostý slova.

někdo: A tos tam viděl v nějaký ukázce?

Vladko: To nemůžu říct, ale z reakcí diváků to je jasný. Nedělejte to, těch sprosťáren tu už bylo víc než dost.

1176
Lumpus
Reagovat

Nicméně ta Romana je opravdu lidská zrůda, už od začátku pro mne nesympatická, uřvaná, netolerantní, myslí si že spolkla Mensu a je přitom řádně mimo.

1177
Dařanka
Reagovat

ahoj,prosím Vás,co se stalo mezi Vladem a Nikol??? Nějak mi ti uniklo…

1178
Nu
Reagovat

haha bimbi
1166
chi chi
zdenča mu pujčí vozidlo

1179
bordel
Reagovat

1162: Já myslim, že mu to docvaklo normálně… (možná z ukázek)

1180
Wanna be your monster
Reagovat

1177 – Nic moc, Vlado jí jednou řekl, ať už nemluví, že ho z ní bolí hlava. Niki se naštvala, protože u Romany mu to nevadí. pak se už nějak extra nebavili, ale myslím, že to mají vklidu.

1181
bordel
Reagovat

Šanci má pořád jak Nikol, tak Mirka, tak Lucka, tak Láďa…

1182
Jája
Reagovat

1132 – tak to vypadá, že Zvěřina právě vykaučoval nadějného hráče mimo vilu. Špatný tah Primy. Měli by ho vykaučovat dopryč!

1183
Monika
Reagovat

Ja bych s tim vitezem byla opatrnejsi. Nino si to zpusobil sam, nebot od zacatku vstupu do vily se neprojevoval, do niceho se nehrnul, vylozene se nudil, tohle divaci moc nemaj radi. Nebyt te pasivity, rozdil by asi nebyl tak znacnej. Nicmene, tohle byl jen prvni duel, cim vic se budeme blizit do finale, tim vic se bude projevovat ceska vlastnost-zavist, ta neprejicnost cloveku, ktery uz vyhral bude silit….Navic Vlado je nevyzpytatelnej, muze mu rupnout v kouli a ztratit prizen fanousku behem minuty.Plus jeste jsem presvedcena, ze Prima ma triumf v zasobe a v dovolbe posle do vily lidi, kteri muzou silne zamichat poradim.

1184
wp2t
Reagovat

1167 taky mi není moc sympatický, ale furt o trochu víc než ta uřvaná hysterka,i takové kreatury chrlí české gay kluby.

1185
Lumpus
Reagovat

Podle mně by mohl být zajímavý souboj Vlado vs, Lucka

1186
Prochor
Reagovat

1177 – Niky je můj fanoušek ale už mně začíná lézt na nervy. Měli by jí pustit, jak se o ní Vlado postaral když byla na mraky a všichni se na ní vykašlali.

1187
Janko
Reagovat

Já si taky myslím, že šanci má Mirka, Lucka a Láďík. Nikol u mě teď dost klesá, začíná svojí hru.

1188
Nu
Reagovat

Nikol nikdo nevěří
občas ujede

1189
Jana1
Reagovat

1132-Zvěřina tam bude dokud Vladko neodejde.Ale jak chce z tohoto „materiálu“ vytvořit někoho ,když má v sobě jen podrazácké nápady. Potřebuje satisfakci za VV1.

1190
Dařanka
Reagovat

1180 díky

1191
Poštovní holub
Reagovat

Velká chyba, ten Zvěřina. Opruz!

1192
Lenny
Reagovat

tak vidim, ze tohle forum je marne. 80procent vyznavacu Vladkova kultu.

Dyt co si tam rikali buldoci je pravda.

A objektivne Vlado demotivuje vsechny ucastniky.
Je to jako by se superstar zucastnil karel Gott.

1193
anka
Reagovat

atmosféra ve vile na bodě mrazu, motivace k další hře zřejmě nula, PZ vede trapnou řeč o dojídání … no, z toho návratu Vladka / nebo z odchodu El Nina? / se asi budou probírat dlouho –

1194
Nu
Reagovat

Vlado vs, Lucka
pejskařu je dost, vid

1195
bordel
Reagovat

Láďa: Budem vyvolávat duchy (prababičky).

Lucka: Energie při vyvolávání duchů nikam nezmizí. Vy už jste sice starý (ostatní: díky :-)), ale děti, když vyvolávaj, tak pak musej tu energii rozhánět… Já se toho účastnit nebudu…

1196
Monika
Reagovat

Jestli mi prijde nyni nekdo vylozene zbytecnej ve vile, tak to je Zverina. Poslat ho do vily na tyden pro zpestreni, ok, ale tomuhle moc nerozumim. Jeho uloha je naprosto nesmyslna, nicemu nepomaha, spise naopak.

1197
wp2t
Reagovat

1186 Promiň za dotaz, už to tady proběhlo několikrát, ale já jsem asi zaspal dobu. Doteď jsem si myslel, že když o někom řeknu, že je můj fanoušek, tak je to on co mi fandí a naopak já jsem jeho oblíbenec. Tak letos to už tak není?

1198
okkvp
Reagovat

Buldok se Zdeni v obýváku – neslyšim, páč na kameře mi řve terasa

1199
Lumpus
Reagovat

Sorry ale pro mě je Ládík vcelku slizký se vším co k tomu patří a to vůbec nesouvisí s tím že je gay.

1200
bordel
Reagovat

1192 – Neposlal jsem mu ani hlas…

1201
Jerremy
Reagovat

1192: coz v podstate odpovida duelovemu vysledku :D

1202
Pierre
Reagovat

Ty pindy od Lucky se nedají poslouchat. Má stejný kecy o energiích ,čakrách a podobných blbostech. Prý umí vypínat elektřinu když je naštvaná. Tyhle jednoduché ženy mě fascinují.

1203
bordel
Reagovat

1197 – Tady se to říká opačně… protože… to už jsem zapomněl – někdo to někdy řekl myslim :-)

1204
okkvp
Reagovat

Zdena tu nechce Vlada – nevadí s ním soupeřit, ale vadí jí s ním bydlet

1205
Wanna be your monster
Reagovat

1192 – Co ti je do toho, komu tady lidi fandí? :) Ať máš fanouška jakého chceš, tak je to snad fuk, ne? Se ještě nenervuj, že někomu se líbí někdo jiný, než tobě.

1206
W
Reagovat

Nehnevajte sa, ale sak Ladik je snad este menej prejavujuci sa nez El Nino. Jedine, co na nom dosial bolo fajn, bol medailon a to, ze je mozno inteligentny. Co mne kazdym dalsim dnom pride stale viac ako mytus :)
Osobne ho mam v dolnej trojke s Vladom a Thomasom.

1207
Prochor
Reagovat

1192 – Vlado ovšem nemůže za to, že mu tam strčili takové dementy jako Mirek, Martin nebo Tomáš. Stejně tak jako nemůže za to, že si ho vzal Nino do duelu. Dneska měl správně vypadnout Tomáš.

1208
EvkaD
Reagovat

Pižko, mám radost, ale zas mě mrzí když je někdo smutný!!
Proč neukázali procenta jim? Jinak ubohost všech, Zvěřiny nejvíc…Buldoci, stálo mě to za to a Vlado, pošlu zase…Prý Thomas, Nino by vyhrál, kdyby nechtěl jít ven….bože to je debil!!
Řekněte, myslíte, že Martin má kule vzít si Vlada???
A nikola, pro mě opět veliké zklamání….
A uvidíme dovolbu, Vlado to možná nevyhraje, ale díkybohu, že tam je:-)) Radost a srdíčko mi plesá a to mám nemocný.

1209
RadstaR
Reagovat

Uffff, poslouchat Lucku je horsi jak sledovat ty kasparky ve Volejte vestce.

1210
Scalex
Reagovat

1197 – kdysi dávno to takhle zvojtila Kobzanová v Noční show, kdy na nějakého telefonujícího diváka chrlila: „No tak řekni, kdo je tvůj fanoušek? Kdo je tvůj fanoušek?“ A od té doby se to v diskuzích o VyVolených používá takhle obráceně, tj. Vladko je můj fanoušek. 8^)

1211
Motýlek
Reagovat

1163 – jj, souhlasím s tebou… Ale to je škoda slov…
tak dobrou

1212
okkvp
Reagovat

Zdeni vébéčku připomíná, že jí slíbil (?), že se už s Luckou nebude bavit.

1213
JanaH
Reagovat

Teď VB se štrůdlou pomlouvali Lucku.
A zase jedou Vlada.

1214
piha
Reagovat

Prosííím,pošlete mi do vily v dovolbě týpka podobného Ninovi,ale at je akčnější?děkuji….nějak není na co koukat…a z Růži blejuuuu…

1215
okkvp
Reagovat

Zdeni že je Vladko chytrej, že chyby gramatické může dělat proto že je třeba dislektik (na gramatiku nasazuje VB)

1216
Nu
Reagovat

a zdenča není tak hloupá
K2

1217
XY2
Reagovat

1210 – Scalex
Skalní ví:-)

1218
bordel
Reagovat

1209 – Tyhle diskuze já mám zase rád, takže ty… si přepni kameru :-)

1219
okkvp
Reagovat

štrúdla pořád nemůže uvěřit, že Vlado s nima hraje, nelíbí se jí to (mimochodem Vlado je v kuchyni a oni nemluví nijak extra tiše)

1220
Lenny
Reagovat

MBecko se mota kolem Vlada v kuchyni

1221
Lumpus
Reagovat

Prosím nevíte tady někdo co skrývá ten Martin?? Zdenka říkala že Martin má něco díky čemu by v duelu porazil Tomáše, a pak i Martin něco naznačoval Romaně.

1222
Wanna be your monster
Reagovat

1215
dyslektik no, a tipla bych si, že je asi určitě. I když ono kdysi se na nějakou diagnostiku moc nehrálo.

1223
bordel
Reagovat

Volejte věštce ne, to je odpad, ale ty Lucčiný věci byly zajímavý…

1224
JanaH
Reagovat

Zdena je pizda.

1225
Wanna be your monster
Reagovat

1221 ? No asi, že je Bi. :D

1226
piha
Reagovat

1208-jsem smutná a moc!:((((

1227
Jerremy
Reagovat

Tak z kamery jedna jiz mam meteory v hlave …

1228
Crazy lady
Reagovat

Myslím že by pro další vývoj hry bylo dobrý, kdyby se Vlado jakoby nechtěně prokecnul o poměru hlasů. Ale trošku by to poupravil – jako že vyhrál těsně, třeba poměrem 52 : 48. Aby zase těm buldokům trošku zvednul sebevědomí.

1229
wp2t
Reagovat

1207 Když půjdeš poprvé na velehorskou túru,(+5,6 tisíc), tak si vezmeš průvodce a věř tomu, že i když budeš mít fyzičku perfektní, tak vedle něho budeš vypadat jako dement po dvou hodinkách. Tohle je stejný, štáb tohle absolutně nevychytal.

1230
bordel
Reagovat

Ale tohle už ne (Lucka)… :-D

1231
Lumpus
Reagovat

1225: To jako fakt? :-O

1232
okkvp
Reagovat

1226 – měla bys rychle najít zalíbení v Ladíctových prsíčkách

1233
W
Reagovat

Zdena bola teraz super :)
a co sa tyka dovolby, mohol by tam prist nejaky fakt normalny chalan, nikto z posilky (aby vyzorovo nezapadol k tym, co tam uz su) a aby bola co najmensia nadej, ze sa bude mat o com bavit s Thomasom :D Niekto, kto by posobil ako Pepa z poslednej volby :)

1235
Wanna be your monster
Reagovat

1229 – Zvěřina má taky zkušenosti, a myslíš, že by měl výhru jistou? Prostě to není zkušenostma, ale prostě uměním stát se fanouškem spousty lidí. :)

1236
Scalex
Reagovat

1221 – Martin podniká v telekomunikacích, tak možná má na mysli nějaký automat, který posílá hlasy z mnoha různých čísel. V tomhle by mu mohl pomoci ten kámoš venku. Otázka je, jak (a jestli vůbec) jsou domluveni a proč se v tom případě nepokusil vyřadit Vladka, když byla ta šance.

1237
Bobby Brown
Reagovat

Hm, Lucka se o tom nechce moc bavit, ale tu hubu nezavře a jede jak flašinet.

1238
Jana1
Reagovat

1192- to je pravda to, co říkali o inteligenci své a Vladka ?

1239
bordel
Reagovat

Zhaslo jedno světlo…

Všichni – Lucko, tys rupla žárovku! (protože o tom podobnym předtim mluvila, že má různý takový schopnosti)

1240
Lenny
Reagovat

VB v obyvaku: to je uplne zbytecne soutez, at mu daj 5mega a jdem domu

1241
bordel
Reagovat

Lucka: S mrtvýma se nehraje, oni už maj jinej život.

1242
anka
Reagovat

VB: my už jsme tady kompars

1243
karambba
Reagovat

Na Vladka se koukám ráda, ale je fakt, že tam ničí soutěživost. Ale ještě větší průšvih je ten Zvěřina, jak je pořád opravuje, radí jim a vychovává je. Tím jim zbrzdí veškerou bezprostřednost, protože si nejsou všichni rovni, je tam někdo o stupínek výš, jako pan učitel mezi žáčky. On případného konkurenta Vladkova spíš „zmrtví“ než „vyzvedne“ . Štábe, prosím, Zvěřinu ven! Ať si s Vladkem poradí sami a po svém! Zvěřina je zástupce štábu, ale štáb by měl být pro soutěžící anonymní neosobní moc, kterou nemusí vždy chápat.

1244
wp2t
Reagovat

1235 Jenže Zvěřina tam není kvůli výhře, ale kvůli tomu, že i štábu došlo, že to podělali bo Vladko je s těma zkušenostma všechny zastiňuje a proto jsou nevýrazní a nezábavní.

1245
Lumpus
Reagovat

To Scalex: No já si myslím, že má spíš nějaký dojemný životní příběh, kterým se ale nějak moc nechce chválit aby ho ostatní jenom nelitovali, třeba že má nějakou nemoc – rakovinu, HIV nebo tak něco

1246
Wanna be your monster
Reagovat

Eva s LP pomlouvají Zvěřinu. podle nich PZ namluvil Ninovi, aby se nechal vypalcovat a vzal si Vlada.

1247
Honzad
Reagovat

Tak pro VB je to zbytečná soutěž od začátku, podle toho jak se chová. I kdyby tam nebyl Vladko, je to pro něj zbytečné :-)

1248
anka
Reagovat

a před chvílí VB v kuchyni: chápeš to, někdo má 11 mega a my h…o, tak ať mu to dají a jdem dom

1249
EvkaD
Reagovat

Prosím přihlaste se rychle než půjde spát, jsou buldoci a Zdena tak blbí, nebo to dělají?? Prý žádný duel nebyl, Nino chtěl a šel domů a Vlada nám vrátili Vlada, aby JAKO je silný soupeř, ale Není….debilita nebo to myslí vážně?? S těmahle má Vlado soupeřit?? A vy si myslíte, že by tam bez Vlada bylo vzrůšo?? Jaké???

1250
Jáša
Reagovat

1207Prochor. Moje řeč. Zvěřinu ven, je tam trapný a místo něho nějakého charizmateckého soutěžícího. Zvěřina sám řekl, když se Vlado vrátil, že tam bude do té doby, než vypadne. Opravdu to Prima může myslet vážně? S tímto postojem to půjde do kopru.

1251
MoBa
Reagovat

Prosim, co si udelala Niky s Vladem? Proc se ty dva ted nemusej?

1252
okkvp
Reagovat

Evík říká, že v téhle hře stačí úplně logicky myslet – njn, ale přítele na telefonu v téhle hře neni, Evi.

1253
Wanna be your monster
Reagovat

1245 – To by Romča asi nebyla ráda, že mu vysávala nakaženou krev. :)

1254
Bazinga
Reagovat

Na dvojce má Martůčijová nervy v koupelně, nevíme proč? Baví se s LP a říká, že na tuhle hru stačí mít zdravý rozum a slyšet, o čem se lidé baví.

1255
bordel
Reagovat

LP a Eva: PZ navodil tu atmosféru, aby si Dítě vzal Vladka… Ale přitom (Eva) já to sleduju, a El Nina moji známý skoro neznají (takže to byl předem prohranej tah, i když si PZ myslel, že to může vyjít).

Eva: Buldoci to vzdávají, a když to bude VB vzdávat, já si ho příští tejden vezmu do duelu… Všichni by mělo sledovat všechny skupinky a sosat informace (abychom měli šanci)…

A přifařila se Zdenka, a chce sosat… A Eva: já ti to potom řeknu…

1256
mates_p
Reagovat

„Ty, já a Mirka jsme přišli poslední a tak můžeme s těma informacema takticky operovat,“ říká ta, která se takticky prooperovala k 200 mega dluhu.

1257
piha
Reagovat

1232-tak to bleju podruhéééé….

1258
Bazinga
Reagovat

jo tak ony řeší PZ!

1259
Jáša
Reagovat

1249 to je právě to. Jeho soupeři jsou neskutečně hloupí.

1260
wp2t
Reagovat

1249 Je to stejný rozdíl jako mezi tím, jak si se chovala ve škole o přestávce a pak když přišel učitel.

1261
Pedro
Reagovat

Hraběnka tvrdí, že sledováním PZ zjistí, co si myslí lidi venku.

1262
Pierre
Reagovat

Hraběnka je sice nesympatická kravka,ale to že bude studovat Petrovo chování je výborný nápad :)

1263
bordel
Reagovat

Eva: A budu sledovat PZ, kterej bude u těch, o kom si myslí, že může z nich udělat osobnost, a z koho ne… Takže já teď budu pozorovat, s kym a jak se baví, a s kym ne…

A na LP: Dávejte si na něj pozor (LM to říct samozřejmě můžeš).

1264
mates_p
Reagovat

Osazentvo vily se vyselektovalo na „prostě“ (Vladkovci) a „chápeš to“ (buldoci)

1265
okkvp
Reagovat

Evička kuje pikle kyje pikle

1266
Wanna be your monster
Reagovat

Je tady Romana ještě vůbec něčí fanoušek? :)

1267
bordel
Reagovat

1262 – Souhlas.

1268
okkvp
Reagovat

Evidentně všichni nezávisle na sobě doufají, že Vladko jednoho dne vyšumí s tím, že je jenom napínal a nehraje

1269
Bazinga
Reagovat

ale tak ta Martůčijová ale není zas až tak úplně blbá!! :-)

1270
anka
Reagovat

no ale měl by je štáb nahnat do jedné místnosti, ať se neseparují a užijí si to, ne?

1271
wp2t
Reagovat

Ten největší rozdíl mezi Vladem a ostatníma ve vile je ten, že ty ostatní hrajou mezi sebou a před sebou a Vlado už má takové zkušenosti, že umí hrát hlavně pro ty, co na to koukaj. To je totiž důvod proč ho tak všichni žerete, on oblbnul i vás a vy jste na to ještě pyšní.

1272
Wanna be your monster
Reagovat

Jen chci říct, že mě zajímají (hlavně vtipné) komentáře i ze strany antifanoušků vladka nebo fanoušků buldoků, vlado má taky špatné vlastnosti, které se dají oglosovat. Ale prosímvás přestaňte už o tom, jak to není fér, že je všechny zastíní…

1273
Pat
Reagovat

Růža vedle MB na 4ce je nějaká přešlá mrazem? Před chvílí byla dokonce sama a nemluvila …

1274
XY2
Reagovat

1266 – Růža má jiné starosti, než fanouškovství, nahání zajíce MB…

1275
Jáša
Reagovat

Otázka, kde je Růža a její zvonivý smích?

1276
Bobby Brown
Reagovat

Aspoň ta příšera Růža že není slyšet. Je po bombách a je klid.

1277
Vlásek
Reagovat

Kdyby výzva a to následující proběhlo bez Ninovy intervence, mohl teď být VB pryč, sestava by byla dynamičtější i vyhlídky ostatních optimističtější.

Taky se přimlouvám za odstranění PZ, jeho role se mi nelíbí. Měl sbalit fidlátka už dávno. Chce to zasáhnout do morálky a atmosféry u vyvolených nějak jinak.

1278
Vlásek
Reagovat

Kdyby výzva a to následující proběhlo bez Ninovy intervence, mohl teď být VB pryč, sestava by byla dynamičtější i vyhlídky ostatních optimističtější.

Taky se přimlouvám za odstranění PZ, jeho role se mi nelíbí. Měl sbalit fidlátka už dávno. Chce to zasáhnout do morálky a atmosféry u vyvolených nějak jinak.

1279
Jerremy
Reagovat

1269: az prekvapila se svými uvahami

1280
Anonymní
Reagovat

1192-pokud se tam objeví někdo zajímavější než Vladko, ráda mu pošlu hlasy. Ovšem to, co je tam za materiál zvlášť v mužské části je hodně pod průměrem. Ve všech předešlých VV byla mužská konkurence větší.

1281
Janko
Reagovat

LOOOL, Růža: „Stejně si myslím, že lidi mě mají rádi!“

1282
okkvp
Reagovat

1274 – je pravda, že tenhle hovor je taky zajímavý a právě odhalil, že Růža má alianci s Martinem. S ní mluví nejotevřeněji a jako debil se projevuje nejmíň.

1283
violoncella
Reagovat

Kdyby ta Hrábětová nebyla tak nesympatická, tak by mi snad byla i sympatická. :-) Není úplný střevo. Zato na LP a to její „ty kráááááso“ jsem už alergická.

1284
bordel
Reagovat

1271 – Tak motivuj štáb, posílej to na FB, nebo cokoliv je libo, ať zapojí a motivuje pro to samé i jiné hráče, především ty, co mají ještě šanci. A neplač tady.

1285
Pat
Reagovat

Růža nenahání MB, ten si k ní přisedl sám. Ale má bobky, že ji nikdo taky nemusí mít rád.

1286
JW
Reagovat

SCALEX:::: No ja to rikal predevcirem, ono to hlasovani pres net je zradne. Pres multiproxy a MAC generator jde delat veciiiiiii,…. A susenky se dneska uz spis pouzivaji k jidlu ;)))

1287
bordel
Reagovat

za vulgarity je 10 dřepů… První dělá Nikol :-)

1288
bordel
Reagovat

Proč máte na kameře 3 terasu, a zvuk Romany z vily?

Jdu pryč…

1289
wp2t
Reagovat

1272 A když neposlechneme tak nám napíšeš velkým písmem, že se s náma už nechceš bavit?

Ono to zmíněné je totiž přesně to, co mi na něm vadí nejvíc.

1290
+-
Reagovat

Za mě musím říct, že jak tam někdo říkal, že se všichni prezentují jinak než v medailoncích v tv (každý jak je akční a jaký udělá ve vile bugr) tak u Romany mám od začátku u jediné opačný problém. Mezitím co ostatní byli ve studiu za machry a ve vile jak když utne, Romana mi přišla při volbě celkem „normální“ a ve vile je z ní chaotické labilní tornádo.

1291
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: myslíš, že takového člověka může mít někdo rád, jako jsme já?

Konečně řekla, to čeho se opravdu bojí, místo toho romanka je kouzelná. Ještě pár takových upřímných sezení u MB a třeba se to s ní zlepší.

1292
Honzad
Reagovat

Přimlouval bych se, aby se štáb pokusil u příštího Vladkova vítězného duelu o fórek – Tereza by se po skončení přenosu přihlásila do vily s Vladkem vedle sebe. Celá banda by byla v šoku, někteří by slavili a Terezka na to jen – „Chtěla jsem vám říct, že Vladko vyhrál a vrací se do vily…“ – to by byl následný výraz Buldočků ještě třikrát lepší než dnes :-))

1293
Pedro
Reagovat

MB si myslí, že Růžena je silný hráč.

1294
JanaH
Reagovat

Chrápětová s LP zajímavý hovor, ale ještě zajímavější je MB s Růžou.

1295
Ooaniki
Reagovat

nevite nekdo kolik maji za jeden den penez? Jde mi o to jak moc jsou motivovani tam zustat – Honza si dost vydela venku takze pro nej ma smysl pouze hlavni vyhra … kvuli tomu aby byl vevnitr zbytecne a pak stejne prohral na konci s Vladkem tam urcite nebyl

1296
Hug
Reagovat

Ano,vyhlasujte všechno zlo z vily a zbude jen to ,co je teď na kameře 3, Vlado a kolem něj hejno slepiček koukající na něj s otevřenou pusou a předhánějící se,kdo mu dřív vleze do análu…

1297
Sara
Reagovat

At zverina odejde. Kazi hru a brzdi vsechny ve sve prirozenosti. Koho chce vychovavat v osobnost, kdyz sam je nula? Vytvri jen dalsi nuly. Uz v 2005 ukazal, ze na vladka a jine nema. Proc ho tam prima vrazila absolutne nechapu. Je pro hru kontraproduktivni.

1298
Bazinga
Reagovat

1294 šiš, pište ty čísla kamer, prosím vás :-), protože než to proklikám, tak je „po“ rozhovoru.

1299
XY2
Reagovat

MB tluče Růže do hlavy, že Vlado má z ní strach, že Vlada Růža zastíňuje, další oběť Vlada na vyřazení, ti trotlové ji vypalcují a veme si Vlada:-))))
MB říká, že Růža tam nakonec zůstane sama
Růže táhne domů dcera
Její dítě je pro ni zázrak
Proto šla do VV

1300
Bobby Brown
Reagovat

MB dobře valí šrouby do hlavy Romaně, že z ní má Vlado strach, tak nějak jí naznačuje, že by si ho mohla vzít do duelu.
Jako mazaný to je, to se musí nechat, naočkovat druhé, aby si nabíhali na Vladka.

1301
violoncella
Reagovat

A Růžena zas jede…rodina, dcera, rodina, dcera.. Ještě by mohla začít plakat a připomenout trpaslíka a postel.

1302
Jáša
Reagovat

1277 Vnímám to stejně. Prosím vás co tam všichni kňučí, vždyť tuto situaci si zapříčinili sami. Rozhodovali sami. Nechali se obelhat.Jak je možné, že si nikdo z nich nepřizná svoji vinu za tuto situaci.
Růžena, já si myslím, že nebylo hlasování :D

1303
Wanna be your monster
Reagovat

1289 – Ale zaprvé život není fér, zadruhé to není jen zkušenostma z jedničky – kdyby tam přišla věra patt nebo Zvěřina, tak to snad taky mají vyhrané? je to holt jeho osobností. zatřetí tady píšeš zbytečné věci o fanoušcích fanoušků, jak se nechají oblbovat a jak jsou marní, a to mi nepřijde moc normální, kvůli takové věci jako reality show urážet lidi. Zvlášť tady, kde bývá normálně sranda.

1304
MoBa
Reagovat

Kez by jim byl ukazan vysledek hlasovani :D to by jim spadla celist.

1305
W
Reagovat

Zdena je super s tou jej naladou a absurdnym humorom. Normalne u mna teraz riadne stupa:
Vlado ma imunitu? Tak ma nabuduce vypalcujte, ja si zoberiem do duelu Vlada a ja sa vratim :D

1306
EvkaD
Reagovat

Ty brďo, tak Martin namlouvá Romaně, jak je silná, že by mohla Vlada dát v duelu!! Neskutečný…
A oni si fakt myslí, že žádný duel nebyl, že Vlado nic nevyhrál!

1307
Pedro
Reagovat

PZ teď poučuje Růženu, aby tolik nevalila bomby a trochu přemýšlela.

1308
okkvp
Reagovat

1294 – souhlas a tahle aliance je stejně zajímavá jako Láďa s Luckou. … no a teď to PZ zkazí, páč jim dává nenápadnými slovy jak je Romana vnímána venku

Proč je nenechaj v tom vymáchat huby samotné, proč je tak podceňují?!. Mají to sice s Vladkem těžké, ale takhle to skutečně zabijou.

1309
anka
Reagovat

na 2 štrůdla ještě pořád žije z toho, jak vymyslela , že žádné hlasování nebylo a bylo to habaďůra na vilany, jak umožnit odchod Nina

1310
JanaH
Reagovat

Se jim tam přisral Zvěřina a už zase motivuje… to je k zblití.

Jakoby.
Jakoby.
Jakoby.

1311
anka
Reagovat

na 4 PZ rozebírá Romanu a říká jí, jak se má dál chovat? přepálilas začátek, zklidni se , chovej se tak a tak, uber … to se smí ?

1312
Jerremy
Reagovat

kam4 – PZ radi Ruzene, ze se ma stahnout do ustrani, ze je matka této vily, ze ostatní jsou jeji deti, ale odrostle …
PZ: ta tvoje postavička musí ubrat, nemusíš byt všude…

1313
Wanna be your monster
Reagovat

ajaj, vlado nemůže být soutěžící, protože Nino má bohaté kámoše, Rytmuse a tak, a ti by mu to zařídili. :)

1314
Bazinga
Reagovat

to je nějaký herní prvek? Pouštět jim info z venku?

1315
Pedro
Reagovat

Hraběnka měla v tý prádelně pravdu. PZ zcela jednoznačně Růženě říká, jak ji vnímají diváci.

1316
Janko
Reagovat

Proč to ten PZ dělá, mají se v tom vykoupat. Pak by měli emoce, teda u Romči je možná dobrý.

1317
Jáša
Reagovat

1296problém z Vladem? No já měla zase problém s jedním prolhaným soutěžícím. Mám radost, že se nevrátil. V tomto duelu mi nešlo ani tak o Vlada, ale o morálku.

1318
okkvp
Reagovat

Zvěřina véééén – nedělejte z nich ještě větší blby než jsou, nedělejte z nich loutky!

1319
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdla si myslí, že Romana se může líbit lidem, co koukají jen na sestřihy, ale těm, co sedí u netu ne.
To asi mluví o nás…

1320
anka
Reagovat

štábe, zakroč! PZ z vily!

1321
IXAM
Reagovat

1245 – člověče nestraš! Svým přístupem k hygieně by je MB už všechny nakazil! :-)

1322
Janko
Reagovat

PZ VEN! Prosím štábe, toto není reality show, toto je ovlivňovo show.

1323
JanaH
Reagovat

1308 okkvp : podle mě už to zabili… panem babetou. I když by vyfičel dneska v noci, pozdě.

1324
wp2t
Reagovat

1284 Proč bych to dělal, vždyť už to štábu došlo samo a proto tam poslali Zvěřinu, který vám tak leze na nervy.

Velmi odvážné tvrzení o tom pláči, můžeš mi prosím říct jak si na to přišel? Nebo to je vzor chování od tvého miláčka Vladka a následně přijde hysterický jekot?

1325
Jerremy
Reagovat

1318: PZ ma pravdu, ale na tohle si musí ty hraci ve vile prijit nejak sami …. není potřeba jejich postavičky upravovat …

1326
Pierre
Reagovat

1295- Ooaniki Dostávají 20 tis. měsíčně.

1327
Pedro
Reagovat

No jak jsem doteď Zvěřinu ve vile toleroval, tak teď už to je teda fakt daleko za čarou. Nechtěj jim tam rovnou dát pc s připojením na net?

1328
JanaH
Reagovat

1318 okkvp : mám návrh na nový, velice důrazný článek na P. v červeném rámečku. Aby si paka z Primy všimli.

1329
anka
Reagovat

PZ si snad hraje na psychologa? proč s ní tohle neřeší někdo ve zpovědnici? a MB to celou dobu poslouchá, řekne si taky o soukromé zhodnocení a rady?

1330
XY2
Reagovat

1324 – neber to tak vážně a uvolni se:-)

1331
Honzad
Reagovat

Je to jednoznačné a dost pravděpodobné a nikdy bych netušil, že na to přijde zrovna Eva – JPZ má za cíl najít Vladova potenciálního soupeře. Pokud s tím však má Prima problém, měli si vzpomenout dřív… Buď Vladka využít markentigově jen v rámci hostování, nebo mu vybrat důstojné soupeře.

1332
EvkaD
Reagovat

Nebere Zdenka drogy?? I tam?? To není možný co říká!!

1333
Janko
Reagovat

1327: By se mohli sledovat na onlinech! :D

1334
Jerremy
Reagovat

Kam4: Romana: „oni jsou lide, co se na nas koukaji 10 hodin na internetu“

1335
Crazy lady
Reagovat

VB s chemlonem řešej, jestli je Vlado nastrčenej, nebo jestli je regulérní soutěžící. VB strká hlavu do peřin a už jen čeká, až přijde nějaká další celebrita – Jágr nebo Řepka.

1336
Wanna be your monster
Reagovat

1334: asi ňácí úchylové :D

1337
Jerremy
Reagovat

Romana k MB: on (PZ) ti muze poradit…
MB: ja ale nechci, chapes …

1338
Lenny
Reagovat

VBecko je nahodou vtipnej.

Jsou v loznice, je tam i vladko. a rika, ze prijdou jeste tri, karel gott, jagr a jeste nejaka celebrita

1339
wp2t
Reagovat

Já jsem naprosto uvolněný. Ale už úplně všem (včetně štábu) došlo, že to s tím Vladkem přepískli a jestli něco neudělaj, tak to bude propadák. Teda kromě fanatických obdivovatelů Vladka, kteří kritizují jedinou šanci na vyrovnání souboje – Zvěřinu. Hraní ven je základem úspěchu a to, že to ovlivňuje diváky tady jaksi nechtějí ty pomyslné silné osobnosti slyšet.

1340
Bazinga
Reagovat

Takže jak to teda je, Vlado je tam proto, aby to mělo jakous takous sledovanost a Zvěřina proto, aby to nevyhrál Vlado?

Je mi úplně egál, kdo to vyhraje, ale musí to být hra. A jestli je PZ instruuje co mají dělat, kdy to mají dělat a proč to mají dělat, tak nevím… neměl by se někdo zamyslet nad castingem, že do vily vybrali to co vybrali?

1341
Katynka
Reagovat

Tak teď mě fakt dojali a to do jednoho. Jak si můžou myslet, že nebylo hlasování? Co je to za blbost a že to byla taktika, aby šel Nino domů? Skočili mu na špek? Skočili! Chtěl jít domů a dostal palce? Dostal a šel. To mě fakt dneska dorazilo – půlka mu dá palce, aby chudák netrpěl a když se Tereza zeptá, koho chcete zpátky, tak ta půlka řekne, že Nina.
Přece když někoho nechci pryč, tak mu ten palec nedám a šmitec.
Chudák Vladko, ale snad bude myslet na to, že mu fanoušci dali jasně najevo, že mu prostě a furt fandí.
Teda já se ale namýchla. Fuj.

1342
Janko
Reagovat

Po půlnoci se bude něco dít! PZ má plán. A Romanka nám jde pěkně proti Vladovi.

1343
Sabi
Reagovat

Lucka se mi v té nové barvě nelíbí, má to jak helmu a vypadá na 35

1344
okkvp
Reagovat

JanaH – už jsem to připsala pod ten stávající, já něco takového formulovat tak jako dessin nezvládnu.

1345
Wanna be your monster
Reagovat

Romana říká zdeně, že to, co říká, dává smysl. věří, že asi Vlado nebude soutěžící.

1346
JW
Reagovat

Lidi co blbnete ??!!!

Chcete realitu, tak ji mate. V zivote mate dost lidi co Vas manipuluji. PZ je nahodou dobry tah… Je to jako v zivote. Na kazdem kdo to pobere a jak se zachova. Martin to pochopil davno a pokud ma dohodu a prostredky venku, tak je mozna on kdo to bude killovat. Jen proste neni mozny predikovat uspesne hlasovani a pocet dokud se neukazou cisla atd atd… Dnes to hlasovani ukazalo nejaky startup potencial. Z toho lze odvodit kolik hlasu bude treba…. No uvidime

1347
rejpal
Reagovat

Líbí se mi, že okamžitě po duelu se začíná hrát. Tam bude brzy aliancí hned několik a někteří budou figurovat ve více aliancích.
Pokud jde o vypalcování „zla“ z vily. Co s tím dělat, když to zlo má tak truchlivou podobu? Vždyť oni se popravují sami. Nemají charisma, chovají se neefektivně, spojují se do aliance, ve které už teď každý hraje vlastní hru a chystá se podtrhnout kohokoli dalšího (možná že Tomáš ne). Mně snad z nich všech nakonec je líto právě jeho. Jenže už je v klinické smrti – s téměř nulovou podporou prohraje snad s kýmkoli. Nakonec se možná nejdál dostane bulík Miro.
Ale dovolby s tím mohou zacloumat hodně.

1348
JW
Reagovat

O PULNOCI SE TO ZACNE RESIT !!!! neco prijde rikalo Zvire

1349
Evík
Reagovat

Asi je to vážný, když už se Růža tak dlouho nesměje… A zkouší přemýšlet…

1350
JanaH
Reagovat

1344 okkvp : já jsem věděla, že ty to správně pochopíš, i když jsem to já úplně blbě formulovala. :-D

1351
anka
Reagovat

1341 – štrůdla je o tom přesvědčuje už asi hodinu , v hlavě se jí totiž zrodila zrodila myšlenka a je na sebe tak pašná, že ji musí říct mockrát a všem, ta o tom bude asi mluvit ještě i ze spaní

1352
Jáša
Reagovat

1328 přesně. Připadají mi jako amatéři, kteří VV chtějí zabít. Zvěřina ven.
Růženě dodal podporu a už vylezla z nory i z Buldokem.
Já si vážně nedovedu představit, že někdo z Buldoků vyhraje tuto soutěž.

1353
Jerremy
Reagovat

Na te teoriích vycházejících z chemlonu se musí stab valet smíchem :)

1354
Wanna be your monster
Reagovat

Ale jde vidět, že jsou hodně nasraní, když si myslí, že vyhrát může jedině vlado. V minulých řadách byli i různí šílenci, co se chtěli jen proslavit, tady je aspoń zajímavé to, že vážně jdou všichni asi po té výhře. tak ať se snaží. :)

1355
Lenny
Reagovat

Zdenka neni uplne blba, ted mluvi s Romanou
prekvapuje je me

1356
anka
Reagovat

ano, a Růža už zase jede smrt trpaslíků …never-ending story

1357
Honzad
Reagovat

1339 – JPZ jediná šance na to, aby někdo Vladka porazil? To je fór, ne? On je ten poslední, který něčemu může pomoct.

1358
Katynka
Reagovat

Proboha – ať toho Vlada nechají na pokoji. Byl ve volbě, byl, vyhrál, vyhrál, tak ať jedou dál tu hru, co mají a nehodlají řešit, že ho tam nechtějí, protože je riziko, že by to celé vyhrál znova. A Romana mi leze na nervy už dlouho – pořád Vladko Vladko a už jede jak meteor proti němu. Bych spíš řekla, že je kam vítr, tam plášť.

1359
wp2t
Reagovat

1340 Nezáleží na tom co vybrali, ale na zkušenostech s hraním. A v tom nejsou vůbec na stejné startovní čáře. Moc jsem doufal, že Vlado to má jen rozjet a dneska odejde nebo jako vypadne bo takhle to je fakt úplná hloupost. Niki má taky zkušenosti s nějakou hrou, ale ona za prvé prohrála a za druhé byla celou dobu hry ve vleku své „kamarádky“, která prý chrápala se štábem a pak se daly i ovlivňovat sestřihy.

1360
Sabi
Reagovat

a dělá jí to i širší obličej (Lucce)

1361
XY2
Reagovat

1355 – Mě nepřekvapuje, v podstatě si s Růžou rozumí…

1362
anka
Reagovat

PZ na baru dál komusi radí? není to na žádné kameře, ale je slyšet, u baru byl MB

1363
Evík
Reagovat

Bude polštářová bitva… Ládík přemýšlí, jestli ho trefí rovně. protože jinak by si mohl prdnout… A na velkou jít nemůže, protože do půlnoci, kdy bitva začne, by to nestihl… Protože tam sedí deset minut…

1364
okkvp
Reagovat

Do koho to na 4 PZ duje? do elek?

1365
EvkaD
Reagovat

Myslíte, že Tereza jim pustí duel??? Aby si nemysleli svou tupou hlavou, že nebyl?? Bože ta Zdena a Romana…není cena za debilitu?

1366
Pedro
Reagovat

PZ na kameře tři radí elkám.

1367
rejpal
Reagovat

Sabi
Zrovna jsem psal totéž. Mně se nejvíc líbí, když je za „holku od krav“. To k ní sedne. A taky se k tomu vrátí. To je povahou a čančání je experiment.

1368
Zorro
Reagovat

No nic, dnesnim dnem jsem s VyVolenyma skoncil. Uz to nema cenu, vitez je jasny. Aspon budu mit vic casu na smysluplnejsi veci. Ten rozdil byl az hruzny. Naprosto nechapu tu fanatickou podporu toho ujeceneho debila. Jsou veci mezi nebem a zemi, ktere nikdy nepochopim. Prime preju mizernou sledovanost, tuhle serii pohrbila v momente, kdy ten psychopat souhlasil s ucinkovanim ve vile. Snad budou chtit i dalsi dobrovolne vypadnout a cela show skonci trapnou faskou.

Ovsem velky palec nahoru pro Ladu a Nikol, kteri si prali navrat Honzy, i kdyz riskuji, ze je mistni fanaticke ovecky odsoudi, ze nepodporili toho jejich dusevne nemocneho magora.

1369
Bazinga
Reagovat

1359 ale ano, s tím Vladem nejsme v rozporu. Já se přece rozčiluju nad tím, že je regulérní hráč. A aby mohl být regulérní hráč, tak tam musí být PZ, aby všem ostatním řekl, jak se mají chovat.

1370
XY2
Reagovat

1359 – tak potom tam Nikol taky nemá co dělat, proč si odporuješ? On je rozdíl, kdo vyhrál a kdo ne? Nikol taky hrála určitou hru a že neúspěšně, to je další věc…

Neber to tak vážně, každý má svého fanouška a tohle fňukání je na nesprávném hrobě, zkus to na Primě:-)

1371
Sabi
Reagovat

Lucka řeší, jak se svými zuby může mít vážný výraz, moc jí to nejde :)

1372
Wanna be your monster
Reagovat

Už by mohl být nový boss, doufám v Ládíka.

1373
irena
Reagovat

Souhlas-Zvěřina ven, už je to trapné a k ničemu. A radši dovnitř nějakého normálního chlapa, pokud možno bez tetování a s trochou rozumu a charizmatu.

1374
Evík
Reagovat

Taky když skupinka nejdřív přemýšlela o vyvolávání duchů, a po čase velmi vášnivě o zabijačce, kterou někdo miluje a někdo ne, tak se shodli, že by chtěli prasátko… A protože by většinou chtěli papat zabijačku, tak Ládík prohlásil, že by pak mohli vyvolat ducha toho prasátka… :oD

1375
piha
Reagovat

Až zase budu někomu fanaticky fandit,nakopněte mě do pr…prosím,děkuji.:)

1376
Kami
Reagovat

Ahoj decka smractiii, ctu rekap. Kdo by to do te Martucjky rekl? Ma male bezvyznamne plus.
PZ jsem prvni dny brala, mel je trosku nuvedomit, ale rkat ze maj vyhazovat jidlo, naznacovat Ruze…
ZVERINA VEEEEEEEEEEEEEEEEN.

1377
Pedro
Reagovat

PZ chystá půlnoční překvápko.

1378
Wanna be your monster
Reagovat

1374: :D To mi uniklo

1379
Evík
Reagovat

To jsem zvědavá, co se bude o půlnoci dít… Jsem napnutá, jak kšandy… PZ je tajemný… Že by dal taky coming out?

1380
XY2
Reagovat

1373 – souhlas a pořádnýho chlapa, ať se je na co koukat a Vlado upadne v zapomnění, copak on může za to, že nemá mezi tím osazenstvem konkurenci? vybrali si to lidi, tak tam máme buldoky a lesby…

1381
Wanna be your monster
Reagovat

Nikdo nesmí spát tam, kde spal doteď.

1382
Wanna be your monster
Reagovat

A oni žerou, že to je kvůli paměti madrací :D

1383
Pedro
Reagovat

1379: coming out :DDD dobrý

1384
okkvp
Reagovat

1379 – velké psycho, stěhování z postele do postele – zdůvodnění je naprosto a zcela debilní

1385
Sara
Reagovat

Muj fanousek je lucka. Nenechala se zmanipulovat, ma neco v hlave a nejde se stadem. Je sva, nekdy ulitla, ale prijde ferova. A to cenim.

1386
bordel
Reagovat

1324 – Jestli si nevšimnul, tak ještě jednou opakuju – Vladkovi jsem neposlal ani hlas (ani ve Volbě), poslal jsem nějaký hlasy Mirce (možná 6. smysl už tenkrát), a ta je ostatně pořád můj favorit, a aby to vyhrál Vladko taky nechci, a to už jsem psal před mnoha dny.
Btw, bylo by dobrý (pokud to bude možný), aby, tak jak řiká Mirka v medailonku poslední větu, to konečně vyhrála holka/žena… Takže do popředí klidně Mirku, Lucku a Nikol, a ty ať jsou ve finále, nemám nic proti :-)

Ale to popředí si musej ještě zasloužit, a pozadí, dneska Průšou ukazovaný v maximálním rozlišení na Kameře 3, jim to jistě nevyhraje.

Ano, může se stát, že fanoušků Vladka je prostě moc, a i kdyby ten předvedl něco hodně ošklivýho (to se může stát i silnýmu jedinci, každej má v sobě i ošklivý věci, a ty můžou vyjít na povrch) – natož kdyby ne, tak drtivě vyhraje. Nelíbilo by se mi to, ale pardon, za to já jaksi nemůžu, fakt!

1387
XY2
Reagovat

Jupíííí, změna postelí, na to jsem čekala:-)

1388
anka
Reagovat

PZ jim nejdřív dělá přednášku o hygieně a paměťovém efektu matrací a teď je bude posouvat – doufám teda že i s povlečením?

1389
Wanna be your monster
Reagovat

BTW: Tak mě tady konečně někdo přesvědčill, že jsem byla zmanipulovaná a odteď mě nebaví koukat na Vlada a přecházím na Martina. :)

1390
rejpal
Reagovat

Zvěřina má chování zupáka. Víc není co dodat

1391
Evík
Reagovat

Nikdo nebude spát na svém místě… Aby se matrace příliš jednosměrně neproležela… To jsou srandisti… :oD

1392
JanaH
Reagovat

Další trapárna…

1393
okkvp
Reagovat

a už z nich zas dělaj blbce – proč jim kruci natvrdo neřeknou, že štáb rozhodl kdo vedle koho spát.

1394
rejpal
Reagovat

Je čas, aby táhli za jeden provaz a udělali vzporu

1395
Evík
Reagovat

Ale jinak PZ říkal, že tyhle má prohodit s těmahle, a tamty s těma… Chtěl strčit Vlada k VB… :oD

1396
mates_p
Reagovat

Štáb si koupí toner do tiskárny a vypálí Zvěřinu do piče. Dík!

1397
Pedro
Reagovat

Lucka měla naprosto neprůstřelný argument: tak prohoďíme matrace a zůstaneme na místě. Dobře mu dala :D

1398
piha
Reagovat

Jaský má význam to stěhování z lůžka do lůžka?asi jsem málo chápavá.:)

1399
Lenny
Reagovat

zmena posteli kvuli postelove pameti.
Instrukce zni posunout se podle smeru hodinovych rucicek.

Na Vladka vychazi Martin. Vladko zasadne prostuje

1400
anka
Reagovat

a mají na hodinu vystaráno , než se podomlouvají jak, kdo, kam … dobrou noc všem

1401
Sabi
Reagovat

a začíná psychoteror :)

1402
Wanna be your monster
Reagovat

celebrita Vlado je konečně ve VIP ložnici. :)

1403
okkvp
Reagovat

důvod je jediný – šlapat na nerv. Ty pindy o paměti matrací je zhůvěřilá pitomost !

1404
Janko
Reagovat

Tak tohle už štáb přehání!

1405
Lenny
Reagovat

to je komedie. Melo by to smysl kdyby ucelem bylo spolecna postel Martin Vlado, ale ted Vladovi povolili presun do Vip loznice.

1406
XY2
Reagovat

Bože, to je logika, já se těšila na akci a ono je to zase postavený na hlavu…

1407
Wanna be your monster
Reagovat

1405 – Ale to povolil zvěřina bez porady štábu, třeba to byl vážně záměr :)

1408
T.M.
Reagovat

1386: Tak já teda rozhodně ani omylem nechci aby to vyhrála žena. Muži obecně jsou ve Vyvolených zajímavější osobnosti i soutěžící. Z žen to byla snad jen Regina a René ve VV3. Vůbec nevím proč by se to mělo brát tak že vyhráli samí chlapi tak teď je na řadě holka, to je pěkná blbost. Zapomeňte na minulé řady a hodnoťte to co je teď. Z mého pohledu by vítězství Mirky, Lucky nebo Nikol bylo špatný vtip. Do finále klidně ale na vítězství jsou všechny málo výrazné. To tam ale platí i u těch chlapů. Nevybrali vhodné typy. Proto mi tam jako jediný možný a opravdu zasloužený vítěz vychází pořád jenom Vlado.

1409
Kami
Reagovat

Pro me je favorit Mirka, neboji se a z holek mi pripada nejbystrejsi. Z chlapu Vladko, ale nevim, ten jeho stin tam zkratka je a zacina se mi to nelibit, ac ho mam rada.

1410
Lenny
Reagovat

Zverina se divi, ze nedokazou splnit jednoduchej ukol.

1411
Evík
Reagovat

Pardon, zaměnila jsem MB…

Tak už VB přišel o štrůdl… :oD

1412
Wanna be your monster
Reagovat

Však je za námi teprve první duel, oni se ještě projeví, i ten Ládík, když si chce koupit počítač. :)

1413
Lenny
Reagovat

tak co bude Rebelie?
Niki nechce spat s Mirem.
Miro nechce spat se zenou

1414
JanaH
Reagovat

Jediný, kdo se vzepřel, byl Vlado.
Ani se mu nedivím, taky bych MB vedle sebe nesnesla ani vteřinu.

1415
Kami
Reagovat

Trapaaaaaaaaaaaaaaaaarnaaaaaaaaaaaaaaaaa

1416
piha
Reagovat

Já bych chtěla do postele kde spí El Nino a nehádám se.:D :D :D-pro nechápavé,tam kde bude spát dneska-joke.:DTi zase řeší blbosti,jdu chrnět.dobrou.

1417
Monika
Reagovat

Co se tyce Lucie, to ji nekdo musel silne nesnaset, ze ji vytvoril takovej kastrol na hlave, navic vypada jako baba pred ctyricitkou, silne ji to pridalo roky.

1418
Evík
Reagovat

Růža stále nehuláká a nesměje se… To je klid…

1419
Lenny
Reagovat

a co hygiena ted? Berou si svoje periny, a co prosteradla? Budou spat na poslintych cizich prosteradlech?

1420
okkvp
Reagovat

1414 – tak ono se jich cuká víc, ale odvahu říct to v pravý čas srabíci nemají.

1421
Bobby Brown
Reagovat

Jsem zvědav, jestli přijde další dopis s tím, že neplní úkol. Oni si z toho udělali trhací kalendář. Naprosté nedodržení pravidla.

1422
Hug
Reagovat

PZ: Evo ty budeš spát na zemi
Eva: já??????????

1423
Evík
Reagovat

Jestě že mají v obou ložnicích stejné komody, rafinovaně přenášejí nacpané šuplíky…

1424
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado říká, že by klidně spal i s Tomášem, ale s Martinem ne.

1425
Prochor
Reagovat

Než si vymění postele, tak je překvapí kuropění. Já vím, že si Zdenka říká-zlaté autíčko.

1426
Jáša
Reagovat

1398 no přece nasrat, prdon, je :D

1427
Evík
Reagovat

VB žárlí na Láďu… A říká štrůdlu, ať ho nekomanduje…

1428
Bobby Brown
Reagovat

A opět pseudodžentlmenství. Proč by nemohla chrápat holka na zemi??? Já měl za to, že už je ta emancipace, a vono nic. Mají se šoupnout o jedno místo po směru a hotovo.

1429
Bodlak
Reagovat

Aha, takze za vsechno muze Vlado :-D Uz chapu stab :-D

1430
Pedro
Reagovat

Elka a VBčko špekulují, že za všechno může Vlado, protože nechtěl spát vedle Martina.

1431
Wanna be your monster
Reagovat

Pomlouvá se Vlado, že si vyřval jiné místo a teď spí jinak, než měli. :)
No Zvěřina měl být tvrdý i na Vlada.

1432
Honzad
Reagovat

Mirka je naštvaná na Vlada, protože Pavlína odchází do druhého pokoje kvůli němu.

A VB se snaží situace využít.

1433
Evík
Reagovat

Tak proto, že Vlado nechce chrnět s MB, leží Eva na zemi….

LP, LM, VB a Ruža pomlouvají, že si Vlado vždycky všechno vyřve a neposlouchá příkazy…

A MB a příp. VB by s Vladem chtěl spát? :oD

1434
Pedro
Reagovat

1431: myslím, že přesně tohle byl účel. A proto se PZ necukal a okamžitě to Vladovi povolil.

1435
Sabi
Reagovat

1432 – to snaží, ale má pravdu

1436
JanaH
Reagovat

Zastánce žen, dětí a sirotků je zpět, nově i lesbiček.

Je to sám velký VB, který odhalil, že zase kvůli tomu Vladovi nespí P+M spolu v ložnici.

A než se to sem odešle, je to tady třikrát. :-D

1437
Lenny
Reagovat

Tak Mirka je nasrana, protoze Pavla sla misto Vlada, a to proto, ze Vlado nechtel spat s Martinem a vynutil si privigelium

1438
Bobby Brown
Reagovat

1409 – možná je Mirka bystrá, ale jinak je hrozná. Furt hubu do podkovy, furt jí něco vadí, jakýkoliv úkol jí vadí. Bez Pavlínky ani na záchod. Rozdělit je nesmějí, ony jsou přece chráněná skupina. Furt nějaký problém. Ale aspoň není slyšet jako Růža.

1439
Prochor
Reagovat

1397 – U mně Lucka neustále boduje. Teď jediná dokázala chytře odpovědět na hloupý argument o paměti matrací:-)

1440
bordel
Reagovat

1408 – Já tím explicitně nemyslel, že holka je na řadě za všech okolností, ale prostě by se mi to i líbilo, když tam taková bude nakonec vyčnívat mezi ostatníma blízko cílový pásky, to je celý.

Ale souhlas, že se zdá, že Vladko je obrovskej favorit, a bejt štábem, tak s tím začnu honem něco dělat, aby se ty šance ostatním ale skutečně daly, v rámci fair play, samozřejmě. Kromě všeho ostatního to opravdu může srazit i sledovanost rapidně dolů (a to už by si Prima asi moc nemohla dovolit, pokud by to skutečně měla bejt ONE MAN SHOW). PZ to ale rozhodně nespraví, takže si vytáhněte hlavy… ze zadečků… (nechci dělat 10 dřepů) a vymyslete něco inteligentnějšího.
Ostatně, mají tam hodiny, není tam časopis se vzkazy diváků, úkoly stojej za bačkoru, tresty jakbysmet, tajný úkoly nevidět, pravidla s divnejma omezeníma, který hru a srandy akorát brzděj atd. atp. Možná bych bejt váma začal tim (co se btw v předchozích řadách osvědčilo). Nevynalejzejte znovu kolo!

1441
Evík
Reagovat

Ježiš, ať už PZ vybere podšálky a jede domů… Vždyť by té rotě stačil dopis s pokyny a Vladko by neměl s kým diskutovat a mohl by se těšit na trest… Prostě posuňte se po směru hodinových ručiček a hotovo…

1442
Jerremy
Reagovat

Stejne to nepochopili … podle me se měli všichni vymenit … tj, MB mel jit do VIP …a někdo z VIP do velky

1443
Wanna be your monster
Reagovat

Ale proč to někdo tomu Vladovi neřekne? proč to neřeknou petrovi, že jediného vlada nechal spát jinde?

1444
Lenny
Reagovat

dopis: tipuju „vladko k martinovi“

1445
okkvp
Reagovat

a přípis

1446
XY2
Reagovat

Bylo už načase ty dvě lesbyšou rozdělit, z toho mám radost, děvenky kapku rozhašený, ale snad to bez sebe vydrží:-)

Pošta

1447
Evík
Reagovat

Ha, dopis…

1448
okkvp
Reagovat

v 01 00 večerka přesně. + soukr Romana přípis

1449
Lenny
Reagovat

Tak ne.
V 1:00 bude vecerka.
A Romana dostala precist neco jen pro ni

1450
Wanna be your monster
Reagovat

VB má tušení, že postele rozhodili kvůli němu a zdeňce. už se jí vyptával, jestli si na něj stěžovala. :)

1451
Bobby Brown
Reagovat

Hm, tak jsem čekal, že do toho ještě zasáhnou a nic.

1452
mimo
Reagovat

Ve všední den chodí spát kolem třetí. A když se člověk o víkendu může koukat do noci tak je pošlou spát. Mám dojem, že minulý pátek to bylo stejné.

1453
Sabi
Reagovat

no a já už su tak blbá, že místo panáčka aktualizuju kamery :)

1454
anka
Reagovat

a Romana se převlékla do nového trička s flitry ( to není pyžamo, ne?) a místo čištění zubů jde ven kouřit

1455
Jáša
Reagovat

No jo štáb si chce o víkendu orazit :D
Co tam ta Růžena zase paktuje?

1456
okkvp
Reagovat

Poprvé je tu ale skupina lidí, kteří opravdu tvrdě jede po výhře.
Teď zafungoval PZ dobře – nenápadně napomohl rozeštvání mezi hráči a ne společného nasrátí na štáb. Tuto roli chápu a beru. Napovídání jak hrát neberu a brát nebudu. Na pimprdlata budu koukat tak maximálně 2x týdně v tv

jen jestli si nestěžoval ten můj a další „moji“ vás kolegů šmíráků a těší se na to, že po takových zásazích štábu budeme zase normálně fungovat a nečučet celý dny na kamery ;-)

1457
Lenny
Reagovat

a VBecko spi na zemi ve VIPce

1458
Jerremy
Reagovat

Kdy se bude volit novy boss?

1459
Bobby Brown
Reagovat

Ten baloňák, nebo co to je, na tý Růže visí jak na hastrošovi. To je ten byznys oblek pro Korejce, nebo co?

1460
rejpal
Reagovat

Jerremy
Růža to má až do finále

1461
Honzad
Reagovat

Mirka lehla k Vladovi a vypadá to, že ji naštvání přešlo :-))

1462
Jerremy
Reagovat

PZ ma do finále SupperBossa :)

1463
rejpal
Reagovat

Tak už konečně víme, proč se Lucka pořád usmívá. Když se totiž tváří vážně, vypadá jak debil.// A je to jak tábor. Tenhle jí udělá tohle, tamta tohle a nakonec je stěhování

1464
JanaH
Reagovat

1456 okkvp : :-D

Termiti remcají denně, ale z takových zákeřných akcí, jako kontaktovat Primu, je zatím nepodezírám. Už jsou odolní… za ty roky.

1465
Honzad
Reagovat

Viděli jste VBčkovy dřepy? :D :D :D sportovec!

1466
Evík
Reagovat

MBmu se nelíbí místo po Vladkovi… Vysává mu energii…

Chce po Růže namasírovat nohy… Ta nechce, protože by jí to připomínalo Dítě, kterému masírovala nohy naposledy… A to ona nechce…

To neni možný…

1467
rejpal
Reagovat

Zdenka: Láďa je největší gentleman, protože dobrovolně spí na zemi. Lucka: ne, jen nikdy nebyl na táboře a chce si to vyzkoušet

1468
Lenny
Reagovat

tak oprava VBecko spi na jedny postely se Zverinou

1469
rejpal
Reagovat

Evík
Na druhou stranu, když zrovna neřve, je dobrým terčem zábavy pro lidi tam i pro nás.

1470
rejpal
Reagovat

Eba si rve tampony do uší. Moc se nedaří

1471
Pat
Reagovat

Šmarja, Martůčijová si cpe místo špuntů do uší tampony?
S těmi se určitě dá dělat vše, i skákat z letadla bez padáku, ale tohle jsem ještě ani v reklamě neviděl (:-)))))

1472
T.M.
Reagovat

1440: No oni by si soutěžící tu šanci o vítězství měli vybojovat především sami ale souhlasím že bojovat o to s někým tak výrazným jako je Vladko asi musí být hodně těžký. Když já se právě obávám že tam ani není žádná natolik velká a výrazná osobnost která by Vladkovi mohla nějak konkurovat. Lucka a Nikol výrazné jsou ale Vlada myslím nejen v mých očích nikdy překonat nemůžou. V první řadě měl Vladko konkurenci v podobě Reginy, Michala Fraše, Jindříška a stejně to vyhrál. Tak co teprve tady? Nemyslím že by sledovanost šla dolů, to by se spíš projevilo na hlasech pro Vlada kdyby ho tam lidi už nechtěli. Zatím to spíš vypadá že se na to většina lidí dívá právě jen kvůli Vladovi.:D A i když z toho je/bude ONE MAN SHOW tak Primě to asi může být jedno, jde jim v první řadě o sledovanost a tu jim Vlado zajistí vždycky. Tuhle řadu si prostě pojistili Vladkem a jestli mu nakonec za to zaplatí 5 mega to už možná tolik neřeší.

1473
Lenny
Reagovat

Evka si strka tampony do usi jako ochranu pred chrapanim

1474
JanaH
Reagovat

Nikol oddělěna od Mirďy hradbou z polštářů.

1475
Anarvin
Reagovat

1450 – Strudl si byla stezovat na VB? Co mi uniklo? Prestrelil Thomas nekde? Povidejte! :)

1476
Bobby Brown
Reagovat

:-D Dobře rozsekali Růžu s reportem!

1477
Evík
Reagovat

Niky vysvětluje Růže, že na krku mají reporty, protože port se říká zkráceně, ale správně to není…

1478
Jerremy
Reagovat

1:00 zhasnuto :)

1479
Bobby Brown
Reagovat

Já jsem ještě nezačala mluvit a už musím končit (Romana při zhasnutí) :-D

1480
Evík
Reagovat

1469 rejpal
Souhlas… Růža bez smíchu lépe vyzní… Máme možnost zachytit myšlenky… :oD

1481
JanaH
Reagovat

Na 2 se Vlado směje, bohužel se neví čemu, není zvuk.

1482
Evík
Reagovat

To je srandovní, jak se ze všech v noci stávají blondýny…. :oD

1483
Lenny
Reagovat

Ladik: kdyz se clovek stydi tak je mu jak?
odpoved: stydno
Ladik: Kdyz si clovek hovi tak je mu jak?

1484
Evík
Reagovat

Niky dělá problémy Mirdovi doma, dělá že haraší… Mirda se stydí…

Celá ložnice se ptá Ládíka, jak se mu nejvíc líbí oslovení jeho orientace…

Gej je nejlepčí, bo homosexuál je moc dlouhý slovo…

Ládík se nechtěl se svou orientací hned odkopat, ale Thomas se hned zeptal…

Chrápěnka vyhrožuje Mirovi, že si špunty z uší narve do nosu…

Mirda: „No a co, dyť si dej, koho to zajímá…“

Zasvěceně rozebírají prdění…

MB prý chodil prdět do VIP ložnice…

Růža je bůůůů…

1485
Evík
Reagovat

Vedle je LM se samýma klukama…

Růža: „Něco jim tam vedle v noci uděláme…“

1486
Evík
Reagovat

Chráběnka má chuť na sex…

Zdéňa má hlad…

Růža zjistila, že má nějakou suchou bradavku, jestli jsem dobře rozuměla…

Chráběnka jezdila do Vrchlabí do ozdravovny… Kvůli srdci…

Štrůdl do dvou jiných kvůli přibírání…

1487
Jáša
Reagovat

1485 tak holky si musejí zvykat. Nevypadnou obě společně. Jsou na sebe moc fixované.

1488
okkvp
Reagovat

Vladko špitá

1489
JanaH
Reagovat

1488 okkvp : jj, poslouchám. :-)

1490
okkvp
Reagovat

1489 – aby nakonec nebylo miminko :-)

1491
Evík
Reagovat

Růža se opět ptá, jesti si myslí, že je Vlado soutěžící…

Růža: „Já si zase mysím, že jsi tu taky nasazenej dement… A dřepy nebudou, protože je to lékařský význam…“

Chráběnka: „Tak si napíšem do seznamu o IQ testy…“
Růža: „Já mám naprůměrné, velmi vysoké IQ…“
Mirda: „No ty vole, TY??? No to si děláš srandu…“
Růža: „Jo, mám… I moje dcera…“
Mirda: „No dcera jo, ale TY?“

1492
MoBa
Reagovat

Nechapu PZ jako supebosse, nereknu kdyby vyhral a ted jim daval rady jak hrat…..jenze on nevyhral, to znamena, ze hraje spatne a svou spatnou hru predava ostatnim.

1493
Evík
Reagovat

Růža: „Jo, já jsem si dělala test ve škole…“
Lůca: „A nebyl to těhotenskej?“

Růža chce pohádku…. Nejlépe o těch dvou medvědech… Jak se potkali… U Klatova…

Se už fakt potento…. :oD

1494
okkvp
Reagovat

Vladko s Mirkou ovšem špitá zodpovědně s mikroportem.

1495
okkvp
Reagovat

Tak v zelí byla karamela

1496
Evík
Reagovat

1491 Vysvětlení… To Růža mluvila o Niky, chtěla vyjádřit, že je Niky chytrá…

Reagovat

BTW: poslal štáb dnes během přenosu či během dne vzkaz Thomasovi, že jeho mladá slečna mu dala boty na fotbal? Díky za info našim kvalitním onlinistům.

1498
JanaH
Reagovat

Čekám, kdy jim to špitání zupák Zvěřina zatrhne.

1499
okkvp
Reagovat

Vladko právě tahá z Mirky komu fandila, když se dívala na VV1. Vladkovi, Mirka přísahá. Doteď je z toho že je teď tady s ním paf. Vladko jí slibuje podpis :-))) (smějí se)
Pavlína prý nadává na všechno pořád

1500
okkvp
Reagovat

Suníčko – ne

1501
Evík
Reagovat

Dobrou noc… :o)

1502
Igor
Reagovat

dneska nejak brzo konec ne?

1503
Rrumpelstinskin
Reagovat

Zdravím!Jdu se přidat do diskuze :D Zaprvé jsem fakt šťastná,
že Vlado zůstal, zadruhe absolutně nechápu přesvědčení PZ žeb mohla vyhrát zrovna Růža. Vždyť je falešná jak pětník!!!

1504
rejpal
Reagovat

Rrumpelstinskin
Myslím, že jí chtějí motivovat. Ale popravdě řečeno je spíš přemotivovaná. V jejich zájmu by bylo spíš ji přesvědčit, že cestou k vítězství je vůbec se neukazovat a hlavně nemluvit. Tohle je ženská obdoba Pepina z Postřižin v kombinaci s poručíkem Mazurkem z Černých Baronů (to když mluví o pravidlech).

1505
rejpal
Reagovat

Jak vypadá ranní stav ankety na fanpage VV (% – známka 1, známka 2, známka 5, počet hlasů)
Vlado 89 2 8 4691
Mirka 52 5 32 1479, Nikol 50 7 34 2689, Lucka 46 13 27 2089, Ládík 40 11 32 2048
Zdenka 30 6 53 2899 . Pavlína 29 5 49 1116, Martin 29 2 64 2889 Eva 25 4 58 1202, Růža 20 4 62 1964 Miro 20 4 62 1969 Tomáš 14 3 76 3967
Jsou tam čtyři skupiny, z toho dvě jednočlenné. Vlado ve velkém úniku, pak čtyřka dalších s oblibou nad 50%, kde proti minulému stavu Ládík lehce ztrácí a výrazně získává Lucka /má po Vladovi nejvyšší součet 1 a 2 a také nejmenší procento pětek, ale zase méně celkových hlasů. Což může svědčit o tom, že spousta lidí ji nepokládá za natolik výraznou, aby v anketě klikli). Nejvíce kontroverzní z téhle skupiny je Nikol (velký počet jedniček a pětek a vysoký počet kliků). Po téhle skupince je mezera, a všichni další mají více pětek než jejich součet 1 a 2. Na konci pole je suverénně Tomáš a ještě navíc s druhým nejvyšším počtem celkových hlasů.
Při předpokladu určité relevance hlasování (rezervovanost je na místě)
Jasným favoritem na finále je Vlado, v tuto chvíli by finálovou trojku asi doplnila Nikol a Lucka, možná místo některé z nich Mirka.

1506
Ufonka
Reagovat

Nemohl by být záměr (spaní) dostat Vlada do malé ložnice, aby tady spiklenci piklili?
Navíc pokud jsem dobře pochopila je v posteli s LM, ke které se sympatiemi neskrývá.
Ad Nikol mám pocit, že se s ní stává sám voják v poli – nemá s kým si promluvit a nikdo nevyhledává jí. Navíc mi přijde, že na ní štrůdl žárlí.

1507
rejpal
Reagovat

Ufonka
Včera jsem jeden takový výpad zaznamenal, byl kvůli ničemu, ale neutrálním hlasem to nebylo.

1508
rejpal
Reagovat

Ale ty dřepy za sprostá slova vůbec nejsou blbost.

1509
rejpal
Reagovat

Růže se vyhlásila za vítěze, zbila všechny

1510
bordel
Reagovat

Romana vypráví hororovej sen, jak byli po sotěži všichni VV v lese na kopci, a nějaká rodina je chtěla zabít, protrhla přehradu a les pod nima zatopila…

Lucka leží a přemýšlí, LM leží LP v klíně, a LP ji plácá po zadní části…

Romana: A kde jste se seznámili?

LM a LP: Na učňáku.

Romana: A od začátku jste si tam rozuměli hned?

LM a LP: Ne, až na konci, na začátku jsme se tam moc nebavili, protože jsme byly každá v jiný partě…

1511
bordel
Reagovat

Romana dělá Nikol cop…

1512
bordel
Reagovat

Pošta…

1513
bordel
Reagovat

Patrně papír a tužka na seznam nákupu…

1514
bordel
Reagovat

Nový boss bude patrně Martin…

1515
bordel
Reagovat

Nikol: Ta koupelna by byla zas…. zašpiněná. (dělá 10 dřepů)

1516
bordel
Reagovat

Debata o sexu (Romana, LM, LP, Nikol, Zdenka).

Nikol: Ale jsou lidi, co můžou bejt bez sexu. Ale já to nechápu.

Nikol: Ale chlap mi může udělat jen jeden druh potěšení v tomto. Ten vnitřní. Ale ten vnější si umím udělat jenom sama.

Romana: Holky, ale po třicítce, to je něco jinýho, to se ve vás probudí taková vášeň.

Holky nesouhlasej, proč by to mělo bejt zrovna (až) po třicítce…

1517
rejpal
Reagovat

Tak Lucka už má vymyšlenou kompletně svou svatbu. Zbývá jen dosadit jméno ženicha. A přiveze ji spřežení psů.

1518
bordel
Reagovat

Nikol: Kvůli příteli jsem zhubla za 8 měsíců z 63 na 53, teď mám 56-57 kg.

Holky se divěj, proč nemá ráda svou postavu…

Nikol: Ale mám, ale když jsem tehdejšího přítele měla ráda, a on koukal po tyčkách na diskotéce…

1519
rejpal
Reagovat

Lucka nerada na diskotéky, připadá jí to jak trh s bílým masem – někdo se přilepí a chce si osahat. Raději hospůdky. Lucka: pokud se tady totálně nerozhádáme, tak čekejte telefon (na svatbu). Vlado radí, ať nespěchá. Lucka doufá, že někoho má, až se vyřádí a vydovádí, nemá důvod, proč by nebyla ta pravá. Lucka by tam nechtěla Růžu, ro by nepřekousla spousta kamarádů. A bude to můj den, ne její (!)

1520
rejpal
Reagovat

Vlado rozvíjí myšlenku – Růža by vzala i svatební noc

1521
rejpal
Reagovat

Vlada rozesmála hláška čí to bude den. To je krutý. Lucka: krutý, ale pravdivý.

1522
rejpal
Reagovat

Počet hostů – podle Ládi 300. Lucka – do stovky, tolik kamarádů nemá. A taky ty náklady. Půjčku na svatbu si rozhodně brát nebude. Ale chce, aby to bylo z lásky, tak musí čekat až bude on chtít (Lucka to ví už rok).

1523
rejpal
Reagovat

Ládík už zase chce vylákat dřepy: Když se člověk stydí, tak je mu co – Lucka: stydno. Ládík – když si člověk hoví: Lucka – tak je mu dobře. Ládík zklamán.
A zase o svatbě, závoji. Teď o písničkách na svatbě pro ženicha a nevěstu. Kdyby to byl ten, co myslí, hrála by tam Nirvána, a ty texty jsou na svatbu dost drsný. Má už vybranou i živou kapelu – JAZZ (!).

1524
rejpal
Reagovat

Eva se pozvala na svatbu, že zazpívá. Lucka: když bude mít peníze, pozve je, kyž ne, musí se uskrovnit, ale kluci musí – ponesou vlečku. Návrh: tak pozvi vítěze VV.

1525
bordel
Reagovat

Kamera 2, velmi zajímavej rozhovor LM a LP (volby, vstup do vily atd.) s Nikol a Zdenkou.

1526
rejpal
Reagovat

Vlado má prý vosu v trenkách. Dělá rychle striptýz (částečný). Vosa k nenalezení.

1527
rejpal
Reagovat

Vlado: Lucka bude mít svadbu ve vile a proslov bude mít Růžu. Lucka tvrdě odmítá. Vlado opět o Růže a svatební noci. Eva rozvíjí: ona by k tomu svítila. A už řeší děti. Může to ještě počkat, Ládík moudře, že už jí bude brtzy třicet, neměla by to odkládat.
Vlado už zdá se zahajuje přípravy na svatbu. Přišla Růža.

1528
rejpal
Reagovat

bordel
někdy se neděje nic a někdy aby měl člověk 3 kamery najednou. Teď je to na jedničce

1529
bordel
Reagovat

LM a LP dělají ve státní správě, a bojej se, jestli se tam budou moct vrátit…

Říkám já:
Tak, kdyby i státní správa byla takhle netolerantní (ať už na coming out, nebo na RS obecně), tak ať jsou do háje…

1530
bordel
Reagovat

Pošta… Přetahovaná týmů, co vedly polštářovou bitvu…

1531
bordel
Reagovat

1528 – No, pak ke konci už tam nic moc zajímavýho nebylo. Ale je zcela evidentní, že prostě žádnou promyšlenou taktiku, že tam jistě budou obě, natož že by chtěly těžit z jejich orientace, neměly (nemluvím o štábu, mluvim o nich dvou). Něco se může samozřejmě hrát, ale ten rozhovor se mi zdál upřímnej, a moc se mi líbil.
Hlavně jim přeju, aby jim to vydrželo, především až jedna z nich vypadne patrně o dost dřív než druhá, protože bez sebe prej nebyly nikdy ani 3 dny (ostatně i proto to emotivní přivítání Mirky Pavlínou).

A kdo pořád nevěří, ať tam běží…

1532
bordel
Reagovat

A už se stěhuju na nově otevřenou debatu, jsem přehlíd…

1533
Pierre
Reagovat

Takže intrikánská debata LP+LM+Niki = domlouvaly se ohledně palcování. Martina se bojí kvůli tomu ,že Niky řekl,že SMSky má zajištěné- bojí se toho,že má kontakty na tel. firmu. Vůbec si ale neuvědomují ,že obrovský vliv mají hlasy zdarma přes FB :) Niky chce Růženu,jen jí dají ještě čas ,aby lidi u TV ještě víc nasrala (říkají ,že je jak Regina). Mluvily i o Ládíkovi, že prý je slabý…ale občas řekne něco chytrého. Takže palce by daly i jemu pokud by byla možnost. Nakonec se shodují ,že dají Tomáše a on si vezme Lucku- nevěří ji že ho porazí. Z celé debaty je cítit strach. Bojí se že vypadnou. Mirka totálně nesnáší Tomáše,dá ho na 100%,taktika netaktika. Do hovoru v jejich VIP ložnici přišel dvakrát Tomáš, jednou sám pochopil,že není vítaný, podruhé, prohlížel skříňku po Petrovi- myslel si ,že se mu kámoš vrátí-zklamaný odešel. Všechny tři holky okamžitě při jeho vstupu přehodily debatu na něco jiného …ženský no :D

Přidat komentář