Panáček v reality show

VyVolení 2013: V prvním duelu se utká El Nino s Vladkem

5. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

1-duel-plachta-obrazek-1_image_620x349

Po úterním „hloupém“ zúčtování VyVolených nás dnes čekala výzva. El Nino sliboval, že vyzve Vladka a svůj slib taky splnil. Otázkou tedy zůstává, jestli je to El Ninova brilatní strategie jak show vyhrát, nebo dokonalá cesta domů. (Uvnitř článku se dozvíte jak hlasovat)

Pro El Nina
posílejte SMS ve tvaru EL NINO na tel. č. 906 02 03

Pro Vladka
posílejte SMS ve tvaru VLADKO na tel. č. 906 02 03

Online můžete hlasovat přímo na webu VyVolených.

SMS hlasování
– hlasovat je možné z mobilního čísla, registrovaného v České republice
– maximální počet SMS z jedné SIM karty je 30 SMS v rámci jednoho Hlasovacího kola
– cena SMS je 3 Kč včetně DPH

Hlasování prostřednictvím Facebooku




– v rámci jednoho Hlasovacího kola je možné hlasovat pouze pro jednoho kandidáta a pouze jednou
– webového hlasování se může zúčastnit divák, který má vytvořený facebookový profil, reprezentující jeho osobu, a který je fanouškem facebookové stránky https://www.facebook.com/vyvoleni2013
– hlasování se divák zúčastní prostřednictvím tlačítka „HLASUJTE“, umístěného na webové stránce http://iprima.cz/vyvoleni
– po stisknutí uvedeného tlačítka bude divák nasměrován na facebookovou stránku http://www.facebook.com/vyvoleni2013, kde má prostřednictvím příslušné aplikace možnost hlasovat pro konkrétního kandidáta

Kompletní pravidla hlasování naleznete zde.

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 191
1
Daniel
Reagovat

Jednoznacne se musi vratit Vladko. Bez nej uz ta reality show nebude ona. Doufam, ze mu lidi nezapomenou posilat hlasy, protoze El nino je silny souper, ktery ma pry velmi silnou zakladnu fanousku…

Reagovat

Já už poslal hlas El Ninovi, aby vyhrál nechci, ale nechci tam už Vladka (a teď po mě hažte kamenem)

3
Jarda
Reagovat

Jak to tady čtu, tak je mi z vás, co tady podporujete toho buzeranta,opravdu na blití. Doufám, že toho komedianta co nejdřív pošlou domů

4
Pierre
Reagovat

Nick Flyer : Ty jsi vůl :) Souhlasil bych s tebou v případě každého kdoby šel proti Vladkovi. Ale El Nino je ten nejhorší typ soutěžícího- ten co tam nechce být a jen si tam udělal selfpromo. A přece tvrdý, drný rapper ty hloupé dětské hry už nebude hrát. A ta jeho póza týpka z ghetta co nosí vyšlapané boty od Rytmuse :) come on …

5
EvkaD
Reagovat

1, souhlas, bohužel se najde spousty těch 2+3 tady, proto každý musíme hlas poslat, každý, kdo chce Vlada zpět a překazit jim tam tu partičku namakanců bez mozku..Tak tak:-)

6
Jarda
Reagovat

Evka je pěkná kravka, protože podporuje buznu Vladka

7
piha
Reagovat

Já fandila oběma,ale poslala jsem 30sms El Ninovi,Vladko už tady jednou byl a vyhrál…Možná blbý důvod,ale Nina tam chci krapítek víc,od něj nevím,co čekat…:o)

8
EvkaD
Reagovat

6, ale ty jseš chlap co? Takovej jako Thomas?:-)

9
Pablo
Reagovat

3 – Mně je zas na blití z lidí, co nadávaj homosexuálům do buzerantů.

10
okkvp
Reagovat

6 – brzdi, toto tady nepěstujeme

11
okkvp
Reagovat

tak už tě jdu ubrzdit já

12
EvkaD
Reagovat

7, pižko zklamání…Vladko nemusí vyhrát, pokud tam šel, neměl by vypadnout hned. A ten tvůj geroj tam nepředvedl nic. Jen dělá ramena, ale názor já beru. Každý má své oblíbence!

13
piha
Reagovat

EvkaD-ale jako žena jistě pochopíš,že jsem se platonicky zamilovala,že…:o)

14
Zorro
Reagovat

Bohuzel pred 8 lety u nas vznikl jakysi KULT OSOBNOSTI VLADKA DOBROVODSKEHO a jeho zfanatizovani fanousci mu doprejou vyhru i letos. Prima to totalne pohrbila. O vitezi je davno rozhodnuto, ostatni tam jsou jen jako komparz. I kdyby tam Vladko treba ve spanku uskrtil Tomase, tak ho mistni ovce budou obhajovat, ze k tomu byl ten jejich chudacek vyprovokovan a ze to chapou a budou ho podporovat dal.

Jinak za dnesni prenos obrovsky palec dolu Pergnerove a cele Prime, kteri doslova dokopali ty dve lesby, aby se v primem prenosu a pred rodici priznali k jejich orientaci. Pergnerka porad omilala dokola, ze to delat nemusi, ale vzapeti je k tomu zase presvedcovala. Jsou to hyeny, ktere pro vetsi sledovanost jsou schopny vseho. Ale ty dve to mely doma rict samy, kdyz vedely, ze to na ne ve Vyvolenych stejne praskne. Vybraly si ten nejhloupejsi a nejtezsi zpusob.

15
T.M.
Reagovat

El Nino prosím vypadni, na Vladka si nám sahat fakt neměl.

16
Zorro
Reagovat

6 – Evka je krava, ale k tomu i pekne vycurana. podporuje Vladka proto, ze v tom vidi sanci, jak dojit daleko. Pouziva Michalovu taktiku z 1. serie a drzi se ho jako kliste. Plete se do hadek, do kterych ji nic neni, je sprosta jak dlazdic a vubec je to hnusna a vypocitava zlatokopka.

17
EvkaD
Reagovat

13, jasně, to chápu!
Zorro, s 1. odstavcem nesouhlas, s tím 2. naprostý souhlas.
Vlado to nevyhraje, ale v 1. kole snad nepůjde, a ješt s někým takovým, který ani důvod neměl mu to dát. To už Hans, kdokoliv kdo s ním šel se s ním hádal, tento potetovaný hudebník se chce jen silácky ukázat…
Doufám, že pofičí!

18
Scalex
Reagovat

Tak jsem si říkal, že snad letos vydržím nehlasovat až do finále a vono prdlajs… první Duel a už to tomu Vladkovi musím nahrnout. Pan Omalovánka je možná vrcholem estetického požitku pro některé dámy – ale to bude i mimo villu. Dámy mohou zajít na koncert, vyfotit se, na kérku sáhnout a tak… Ale ve Vile už pro tu nezáživnou pecku není místo. Aneb, jak vědí cimrmanologové: „Já El Nina tam nechci! Já tam Vladka chci! El Nino pryč, Vladko na jeho místo! Změna!“

19
EvkaD
Reagovat

16, to nebylo na mě, že ne? Já tam nejsem v té vile:-), díkybohu! Na to bych intelektem nestačila ani omylem.

20
piha
Reagovat

18-a můžu se zeptat,kdo kromě Vladka je záživný?nikoho jiného tam nevidím!

21
Jarda
Reagovat

16 na tebe nebyla, ale 6 jo

22
Zorro
Reagovat

19 – Sorry, ja to blbe pochopil. Jasne, ze jsem myslel tu Martucciho couru.:-)

23
T.M.
Reagovat

17: Proč myslíš že Vlado nevyhraje? Pokud to Prima ve finále nezmanipuluje a on nejvíc hlasů od lidí dostane tak prostě znovu vyhraje.

18: Absolutní souhlas. Pokud Vladko tak zítra vypadne tak tím pro mě ta show končí a už to dál nesleduju. On je skutečně ten jediný důvod proč se ještě dívám, nikmdo jiný mě tam absolutně nezajímá.

24
irena
Reagovat

18-scalexi, taky jsem si myslela že to s těmi sms počká…nepočká. Ale proto, abych se na Vlada mohla koukat dál, to ráda udělám.

25
EvkaD
Reagovat

22, myslím, že mu to Prima znova nenechá…nevím! Už jak ho nechala manipulací jít do duelu hned…I když v tom můžou být penízky taky!!
Jinak pro mě je to zítra taky konec, já slovo držím. Na koho bych se dívala? Jak tam budou pít a slintat, že je pryč?

26
okkvp
Reagovat

Já mám též jasno a též sypu na hromádku Vladka. Je tedy pravda, že je mi tenhle duel vlastně líto, protože Nino na mě dělá dojem, že by poměrně brzy nebyl buldokem, minimálně pravověrným a byl by hráčem zajímavým. Kdyby tenhle duel nastal později, možná bych i zaváhala.

27
Sai
Reagovat

7 – co od něj můžeš čekat? Vůbec nic. Jako doposud. Absolutní nula. Ani do jeho rekapu mu neměli co dát. Protože jeho přínos je zcela nulový. Vlado, ať se nám lbí nebo ne, silně přispívá k dynamice skupiny. Nikdo podobný tam není. Pokud Vlado vypadne na úkor Nina takhle brzo, vykleští to celou RS.
Ale co už, aspoň odpadne důvod se na to dívat, protože tam zbudou jen tupí budloci a nudné třešně.

28
Scalex
Reagovat

20 – no však v Duelu El Nina a Vladka nepotřebuju řešit záživnost jiných lidí.

Ale jinak tam vidím plno záživných lidí. Thomase se Zdeničkou, Romanu s Romanou 8^) , Lucku s dobrými postřehy, lebzinky se po coming outu snad taky rozjedou… Všichni jsou záživní. Jistě, z některých se mi chce blejt a z některých se mi chce mlátit hlavou do zdi (jejich hlavou), ale jsou záživní. Něco tam dělají, třeba rozbroje, nebo podrazy, nebo pomluvy, ale dělají tam něco. Je mi líto, ale El Nino nedělal lautr nic. To, že je hezký, není v reality show deviza. On byl naprosto pasivní a to je něco, co já hráčům v reality show neodpouštím. Podobný pohled mám i na Láďu, ale ten se alespoň dá k akci dokopat. Tj. když už se něco dělá, tak se zapojí a je za hvězdu… dělá ale chybu v tom, že není zábavný spontánně. Že není spouštěčem zábavných akcí.

Což Vladko je. Někdy je to trochu trapné nebo dětinské, někdy Vladko dělá zbytečné ciráty, ale je na něm vidět, že chce, aby ta show byla zábavná. A že dokonce – velmi netakticky a velmi ohleduplně – chce, aby byli ostatní také zábavní. Mohl by se na ně vyprdnout a dělat humory jen s pár lidmi, kteří se k tomu propůjčí, ale on se snaží přesvědčit a zapojit každého, i když dobře ví, že to znamená, že ho pak ten někdo možná v budoucnu převálcuje v Duelu.

29
piha
Reagovat

26-to nemůžeš vědět…hádat se nebudu,ale možná bychom se divili,kdyby tam ještě zůstal…oba…tohle je ten nejneštastnější duel co mohl nastat…

30
piha
Reagovat

27-no tak jestli je Thomas se Zdenou záživný…No potěš koště…ale věc názoru,neberu ti ten tvůj a ty mi můj taky nech…Třeba teď to co říká v kuchyni má hlavu a patu…ne každý je typ co umí rozjet srandu,ale je vidět,že nemá v hlavě nasráno jako někteří další..

31
T.M.
Reagovat

Když to tak shrnu tak kdo jiný by měl letos vyhrát když ne Vladko? Kdo jiný by si to doopravdy zasloužil? Takhle na začátku je ještě brzy soudit, charaktery a lidi se můžou různě rozkrýt ale v tuhle chvíli to vidím takto:

Thomas? Ten nevyhraje tak nemá ani cenu to komentovat
Zdeňka? Tak té bych to přál ze všech nejméně, namyšlená a podlá holčička, charakterem možná i větší křivák než legendární Tony Jalovec.
Láďa? Jako člověku bych mu výhru jako jednomu z mála přál, bohužel jako hráč ve Vyvolených si zatím výhru ničím nezaslouží.
Lucka? Občas sympatická, občas možná mírně leze na nervy ale rozhodně ji nepovažuju za tak výraznou osobnost aby to měla celé vyhrát. To teda vůbec ne.
Martin? Taky nevyhraje jedině že by to zajistil kámoš z telekomunikací. Výhru by si nezasloužil ničím.
Nikol? Po počůrání se hodně sklidnila a pro mě osobně se stala o hodně sympatičtější dívkou než tou kterou byla v Hotelu Paradise. Pokud nevyhraje Vlado řekl bych vzhledem k oblíbenosti že má po něm druhou největší šanci ona. Ale ani ona mi nepřipadá jako tak výrazná a silná osobnost aby si to vítězství zasloužila. Narovinu říkám že bych ji jako vítěze vidět nechtěl.
Romana? To opravdu ne a tohle český národ nedopustí.
Mirek? Špatný vtip.
Pavlína – Další špatný vtip.
Mirka – Dnešní doják jí v duelu může nahnat hodně bodů ale to že je jako osobnost poměrně nevýrazná jí dřív nebo později stejně srazí vaz.
El Nino – Kdyby to nevzdal a nevzal by teď Vladka tak by měl šance na výhru možná jedny z největších. Ale on je líný se sebou něco pro tu hru udělat. Je to jeho lajdáctví a ne siláctví. V pohodě týpek a myslím že i férový ale kdyby teď Vlada porazil tak bych ho asi začal nenávidět a někomu takovému bych pak už případnou výhru ani přát nemohl. A ani bych se jí neúčastnil protože bez Vladka se prostě a jednoduše dívat nebudu.

Co mi z toho vychází? Vladko, Vladko a jedině Vladko! A teď už jdu radši poslat 30 sms pozdravů abysme zítra všichni nebyli nemile překvapeni a abych mohl i nadále sledovat Vyvolené.

32
Scalex
Reagovat

25 – jakou manipulací? Vše je podle pravidel. Dohody, koalice a podobné věci nejsou zakázány. Ano, bylo to přizdisráčské, ale čisté. El Nino měl plné právo udělat to, co udělal.

26 – mám stejný pocit. Kdyby se El Nino zapojil do dění, byl by to hodně zajímavý hráč. Myslím, že kdyby se tam udržel alespoň měsíc a ukázal, jak je přemýšlivý a taktický, tak by toho vytěžil dost i pro svůj byznys. Já o něm doposud neslyšel, tenhle žánr jde totálně mimo mě. Teď už si ho budu pamatovat, byť ho nebudu poslouchat. Ale při svém delším pobytu ve Vile by mohl takových lidí, co ho moc neznali, oslovit mnohem víc. A mezi nimi by bylo dost těch, kterým tento žánr konvenuje. Zkrátka i kdyby nevydržel čtyři měsíce, tak i tu relativně krátkou účast by mohl zhodnotit. Ale takhle, když to byl jen týden, to je málo.

On o tom mluvil i Vladko s Petrem, když se bavili o lidech z VV1 a o tom, jak někteří tu svoji účast docela slušně vytěžili i po hře (speciálně se bavili o Věře Patt, která ač neměla co nabídnout, tak se stala hvězdou všech možných akcí a z účasti ve VV žije v podstatě dodnes).

33
upc -ž
Reagovat

2. Proč bychom měli? Nechceš, nechceš, Tvoje právo, ne?

Já tam nechci El Nina a i když fandím Vladkovi, není to kvůli němu, ale kvůli tomu, že El Nino je tam fakt něco jako váza. Dekorace, celkem zbytečná, ale tak je tam, no :)

34
Monika
Reagovat

Taky zahlasovano ve prospech Vladka. Moc nerozumim nazoru „at jde ven, uz jednou vyhral“. Kdybychom byli dve tri kola pred koncem pochopila bych, ale ted v prvnim duelu? Muj osobni nazor je ten, ze stejne nevyhraje, protoze ke konci bude pribyvat prave nazoru typu, uz ma nahrabano dost, nepotrebuje to. Neumim si predstavit, ze by Cesi nekoho nechali vyhrat dvakrat takovej balik penez s jejich typickou zavistivou povahou. On to nebude. plus tady neni o cem, Nino je nejpasivnejsi hrac vsech rad, pokud odejde ani si toho nevsimnu.

35
Scalex
Reagovat

Pro příště bych měl pro Primu zlepšovák. Že by se jako místo třiceti tříkorunových SMS dala poslat jedna prémiová za 90. Když už chci to kilo do někoho obětovat, tak ať si neušoupu palce při posílání třiceti SMSek.

36
T.M.
Reagovat

34: Já si taky bohužel myslím že Vladko to znovu celé nevyhraje a jeho prohra mi zkazí celou tuhle řadu Vyvolených i kdyby k tomu mělo dojít až v úplném finále. Byla by ale senzace kdyby podruhé vyhrál, myslím že tohle by se dostalo i do zahraničí že někdo vyhrál po druhé stejnou show a byli bysme zase něčím světoví. :D Stalo se to zatím jenom jednou ve světě. Já mám problém s tím kdo by ale vyhrát měl když ne on? Nikol nebo Lucka? Co se týče zajímavosti tak mu ani jedna nesahá ani po paty. Jsou to fajn holky ale jemu se prostě v tomhle nemůže rovnat absolutně nikdo. Čili pro mě je jeho druhá výhra jediným možným a přijatelným koncem VV4, nic jiného nepřipadá v úvahu. A pokud znovu nevyhraje tak budu opravdu hodně zklamanej. Asi nikomu jinýmu sem takhle nikdy nefandil. On dokáže Vladko ty lidi k fandění až neuvěřitelně vyburcovat.

37
Scalex
Reagovat

36 – tak já bych mu v tuhle chvíli přál to vítězství taky, ale samozřejmě co my víme, co se za ty čtyři měsíce stane? Kdo další se vyprofiluje? Třeba tam přijde zajímavý hráč v rámci Dovolby. Nebo se někdo ze stávajících hráčů bude postupně ukazovat jako čím dál zajímavější. O Vladkovi jsem si první tři-čtyři týdny ve VV1 rozhodně nemyslel, že to vyhraje. Dokonce i později jsem měl pochyby, zda to Michal Fraš nedotáhne k výhře.

Takže i letos to může být jiné a může tam dorazit někdo, kdo to celé kompletně přebuduje. Nějaký ultrasympatický hráč, který převálcuje Vladka tím, že na sebe naváže všechny vladkoodpůrce + všechny sympatizanty ostatních soutěžících. Měl by to těžké, ale dovedu si něco takového představit.

38
T.M.
Reagovat

37: Stát se může hodně věcí ale já osobně jsem si Vladka natolik oblíbil že i kdyby tam přišel kdokoliv tak stejně budu nejvíc přát výhru Vladkovi. Já to tak prostě mám. Za další dvě série Vyvolených se nenašel nikdo kdo by mohl Vladkovi spolehlivě konkurovat a v téhle řadě zatím také ne, tak mi to nepřijde moc pravděpodobné ale uvidíme. Mimochodem Michal Fraš byl taky můj oblíbený soutěžící a jednu dobu se to u mě hodně pralo jestli Vladko nebo Michal, obzvlášť těsně před jejich společným duelem ze kterého nakonec Michal vypadl ale když došlo na lámání chleba tak i u mě prostě zvítězil Vladko svými emocemi a svou opravdovou a nehranou člověčinou a lidskostí. Petr Zvěřina řekl že ten kdo chce zvítězit musí dokázat že je lepší než Vladko. Podle mě zatím v téhle chvíli nikdo takový ve vile není a je velmi pravděpodobné že ani nebude. Ale uvidíme…každopádně já mám o vítězi jasno a nic se u mě už nezmění. Ten člověk se prostě nedá u mě překonat.

39
rejpal
Reagovat

T.M.
Dost se s tebou shodnu v šancích Vlada. On je legenda, je tam nostalgie a spousta dalších věcí. Už jsem jednou napsal, že je to Karel Gott vyvolených. Tak ho nechme stranou.
Ale podle čeho se pozná osobnost? Že se dotyčného lidí bojí? Že má nejsilnější hlas? Nebo pro něco jiného? Tou osobností je Lucka.
Podle čeho tak soudím? Stačí jedna zásadní věc. Jak se chovají lidé ve vile k ní ve srovnání s chováním k jiným. Stačí sledovat. Má u nich respekt (dokonce i u pár jedinců, kteří by ji nejraději viděli studenou), a ti lidé to ani nevnímají. A to přes to, že nemá vzhled ani postavu modelky, v řadě lidí může její hlas vyvolat idosynkrazii, což jsou handicapy, zejména v prvních dojmech. Není dokonce ani prvoplánově vůdčí typ, spíš šedou eminencí.
Netvrdím, že osobností je tam kromě Vlada jedinou, ale osobností nesporně je, stejně jako je jí venku. I když je přitom zároveň exot. Nepíšu to proto, že jsem její fanda, ale právě proto jsem její fanda (i pro jiné věci).

40
okkvp
Reagovat

37 – a klidně se může stát, že to Vladko časem přestane dávat s nynějším nadhledem a vyvede něco co mu neodpustí ani skalní, ale přemýšlející příznivci.

41
Scalex
Reagovat

38 – a ještě si vzpomeň, že na druhém místě VV1 byl Jindříšek, který do soutěže nastoupil až v Dovolbě. Čili i ten později nastoupivší člověk může lecčím zamávat.

Minule si Vlado získal lidi emocemi, letos ho spíše oceňují, když emoce drží na uzdě a dělá zábavu. A jak píše okkvp, může mu jebnout, přestane se ovládat, vykysne, začne mít svoje nálady a své příznivce může hodně rychle ztratit. A někdo jiný to ihned může využít. Já neříkám, že se to stane, nebo že bych mu to přál. Jen prostě nechci dělat definitivní závěry, když hra běží dva týdny a nějakých 14 jich je ještě před námi.

42
okkvp
Reagovat

mimochodem – chodí na sms potvrzovačky?

43
T.M.
Reagovat

39: Lucka určitě osobností je a líbilo se mi že nešla s davem a dala palec Thomasovi i když ostatní dali alibisticky El Nina. Přesto když se zeptám sám sebe jestli bych jí výhru přál a jestli bych měl z jejího vítězství opravdovou čirou radost tak odpověď zní NE. Prostě u mě nevyvolává tu pravou euforii jako Vladko, to dokáže jedině on. Srovnávání se člověk nevyhne a když spolu soutěží tak se prostě srovnávat musí ať člověk chce nebo ne a já když srovnám Lucku s Vladkem tak Vladko je pro mě prostě o několik koňských délek větší a zajímavější osobnost než Lucka. Já neřekl že ona osobnost není ale dohnat Vladka to snad ani nejde. Ten člověk se pro tuhle soutěž narodil. A pokud je pro všechny i po tolika letech stále tak zajímavý jako pro mě a stále lepší než ti noví co přicházejí tak tvrdím že si zaslouží vyhrát znovu protože takhle zfanatizovat lidi to je dar od boha a to jen tak někdo nemá. Osobnosti se můžou postupem let vyvíjet ale já hodnotím co je tady a teď protože tohle je přítomnost a v té probíhá tahle soutěž. Snad jediné co by asi Vladkovi nebylo odpuštěno by bylo kdyby sám někoho fyzicky napadl a to u něho nehrozí a taky by byl hned vyloučen už produkcí. Podpásovky to taky nikdy nebude jeho parketa. Pro mě byl, je a bude vítěz.

44
Dalibor
Reagovat

Nebyl to žádný Jindřišek, ale tupý zloděj a hlupák Jindřich…

45
Kakulka
Reagovat

Prosím když posilate SMS chodí vám doručenky? Poslala jsem Vladovi několik a žádná. Vzhledem k tomu, že běžně nehlasuju, tak

46
Sabina
Reagovat

Potvrzení SMS nechodí.

47
rejpal
Reagovat

T.M.
Já se o tom nepřu. Kdyby v přímém souboji získala třicet procent, nebyl by to debakl. To jsem vůbec na mysli neměl. Byla to reakce na to, že Vlado je JEDINOU osobností. A když nechám stranou hru a dojem na lidi, kteří hlasují, zase by to skore vypadalo jinak. Třeba proto, že ač hysterické sklony Lucka má, dokáže se ovládat. A číst lidi umí lépe než on. Své bubáky zvládá rychleji a lépe než on, On má přednosti, které nemá ona, a ty jsou pro RS důležitější. Na jiných polích by to bylo zase naopak. Asi tak.

48
okkvp
Reagovat

47 – kdyby se Lucka dokázala zbavit svého studu, že nebude dobrá, tak má našlápnuto skutečně významně. Takhle jí zbývá chytrost (taktika) a odvaha, kterou méně šmírující a méně vnímavé diváky překvapí jako teď.

49
T.M.
Reagovat

Potvrzení sms nechodí ale doručeny jsou. Moc si přeju aby zítra Vlado vyhrál a aby ten rozdíl procent byl opravdu markantní, třeba ještě větší než ve Volbě s Petrem a Emilem, aby El Nino pocítil zač je toho loket. Pokud by procenta byly nějak vyrovnané tak by to byl pořádný nervák až do konce.

50
Lenny
Reagovat

Zitra splni Buldokum sen
Vlado pujde ven.
Vladka uz se nebudou muset bat
uvolni se a zacnou hrat.

Myslim,az Vladko vypadne, tak se budou moc ti ostatni projevit vic sami za sebe. Az vypadne zacne regulerni soutez.
Nebo vas ty jeho hystericky sceny a to dusno co tam dela bavi?
Nebo jak se ho neco nezajima a pritom to dalsi hodinu resi?

51
Kakulka
Reagovat

Díky :-) normálně nikdy nehlasuji, ale vzhledem k tomu ze bez Vlada se dal dívat nebudu (silacke kecy u piva me nebaví) tak jsem porušila zásadu a 10 jich poslala + facebook.

52
Kakulka
Reagovat

A ano baví me Vlado. Možná je hysterka, ale jen díky němu na to koukam. Když ma záchvat smíchu musím se smát taky, proste me bavi .

53
Lenka
Reagovat

Budu posilat Vladkovi hlasy dokud me bude bavit a zatim me v tehle serii vlastne bavi pouze on a to dokonce vice nez ve VV1, cokoliv co stoji za poslednich ctrnact dnu ve vile za rec, se tocilo kolem Vladka.Vyber letosnich soutezicich je nejtragictejsi ze vsech VV a bez nej u toho budem maximalne usinat.Navic bych moc rada videla ten vyraz v obliceji, toho nafouknuteho neandrtalce az se Vladko vrati. :-) El Nino je nudny pozer.

54
Jerremy
Reagovat

Nebudu hlasovat, necham to na hlasu lidu :)
Jednak nejsem fanoušek Vlada (a nikdy jsem nebyl) a druhak nebudu hlasovat za El Nina, protože je pravdou, ze zatím nic neukazal a byl to promarnenej cas a materiál po dobu jeho pobytu ve vile. Je ale nutno podotknout, ze Vladko umi byt zabavny a jako postavička patri do Vily.

Vitezstvi Vladka bude to mit pozitivni vliv pro Primu (nestrati sledovanost od lidi, kteří na VV koukaji jen kvůli Vladkovi), ale muze ovlivnit dej VV.

Když Vladko vyhraje, ještě vice se posili jeho pozice a zbytek lidi se stahne ještě vice do pozadi a budou komparziste / vlezdoprdelky.
Kdyby prohral, zacinaji všichni s „cistym“ stitem a muzou bojovat o naší prizen.
V podstate, by každý, kdo chce aby vyhral jeho favorit a ne Vladko (presto, ze ho Vladko bavi), mel vlastne zahlasovat za El Nina….

Hmmm … takze jsem si to zduvodnil a jdu hlasovat za El Nina :)

55
koc
Reagovat

myslim ze je jeste brzo na to rikat ze by to mel vyhrat ten a ten .. je jeste spousta tydnu ktere muzou ledacos zmenit .. ja poslu hlas Vladkovi .. ne ze byl to byl muj „fanousek“ ale proto ze tam nechci Dite .. za cas muze byt Vladko v duelu s jinou osobu kterou tam budu chtit radeji (ze zlomyslnosti vuci ostatnim, protoze to z lidi vytahne spoustu emoci) .. pokud priste pujde Vbecko a nevezme si blbe je zde velika pravdepodobnost ze poslu hlas i jemu .. poslat hlas je jediny okamzik, kdy mohu, byt jen minimalne, ovlivnit hru a hru ja rad

56
Dáša
Reagovat

Zahlasované za Vlada na FB, aj keď teda neviem, či má FB-hlas rovnakú silu ako sms.

Bohužiaľ, nikto iný z osadenstva vily sa s Vladom nedá porovnávať krásou, vtipom, IQ, kreatívnym potenciálom, vzdelanosťou, rozhľadenosťou, džentlmenstvom, mužnosťou atd., atd., atd. Nechce sa mi veriť, že v tej mase záujemcov o účinkovanie vo VV sa nenašiel podobný typ, či už medzi mužmi alebo ženami. Pri castingoch však asi prevažovali iné preferencie a teraz sa musíme pozerať na ufúľanú, uvrešťanú, bláznivú Romanu, škaredého starnúceho a ešte aj srandovne tokajúceho buldoga, nevzhľadného mladého geja, večne zazerajúceho, pohľad odvracajúceho mladého buldoga, upišťanú blonďavú nulu bez výrazného osobnostného pozadia, obtlstlého mladého Ostraváka nevalnej inteligencie s maličkými aziatskými očami, zvláštne ženské duo, ktoré sa zatiaľ neprezentovalo iným ako homosexualitou atd. Tak na čo sa bude dať vôbec pozrieť, čo z väčšinou jalových rečí vypočuť ak by Vlado odišiel? Pre mňa osobne by to s jeho odchodom zhaslo.

57
Ufonka
Reagovat

Kromě hysterických výstupů, mívá Vladko i velmi zajímavé debaty, bohužel ne každý dokáže postihnout drobné nuance hovoru – zejména Růža. Ta komolí slova aniž by věděla co mluví, Vladko přehází písmenka ve slově nebo pozmění vtipně význam věty, bohužel takové Růženě to nedojde, ale mě to baví.
Růžena vše přeřve ne svým názorem ale vyprávěním co se jí stalo. Kdyby jí tam nebylo myslím, že by i ostatní se projevili víc.
Ale to přijde, už jsou z ní unavení. No a Nino je kdo? Kromě pomalovaného těla ničím nezaujal – max. že si od začátku myslím že fobie byla vymyšlena pro manipulaci. Při vaření a rýmování to raperovi také nešlo a neměla by to být právě disciplína pro něj?
Takže hlasuji pro Vladka.

58
bobek
Reagovat

Hlasuji pro Vláda!
Baví mě jako člověk a druhé vítězství bych mu opravdu přála.
Jen nechápu názory těch, kteří píší, že když tam je on tak se další nemůžou projevit. Pokud někdo na to má, tak to tam sází a přitáhne na sebe pozornost i diváků a že už nějaké příležitosti byly!

59
bobek
Reagovat

Jo a ještě k El Nino:

podle mě je to srab, který když zjistil, že z volby postoupil těsně, tak to předem vzdal, takto se chová člověk, který by měl vyhrát 5 mega? Navíc to nebyl ani schopný přiznat a hrál na klaustrofobií! Jasně jsou to info z venku, tak to takto naplno říci nemohl, ale stačilo jen ostatním sdělit, že chce zkusit porazit Vláda.
Jsou zde názory, že EL Nino zatím nic nepředvedl, ano to částečně pravda, ovšem dle mého ukázal, že dokáže jen pomlouvat za zády

60
rejpal
Reagovat

Ufonka
Růža tam dlouho nebude. Nemá u nich absolutně žádný respekt (nesmějí se jí tolik jen proto, že někteří cítí, že není v pořádku), ale hlavně – bere jim kyslík. Na začátku to trochu oživila, ale je to dokola stejná píseň, oslavná óda na vlastní osobu v několika žánrech. Už teď jim leze na nervy a bude to den ode dne horší. A to ještě nevědí, co víme my – projevuje se jako bezpáteřný tvor, který hraje na obě strany, dokonce chodí žalovat. Už jsem na půl spal, když přišla za Vladem postěžovat si, že tam rapují na jeho účet. Ale neřekla, že u toho ona sama dělala největší kravál. krom toho, to její dělání show občas činí šmírování u kamer něčím jako trest. Mně jí bylo zkraje dost líto, ale tím lezdoprdelstvím přestalo.
Co vlastně Vlado sleduje řečmi o tom, že je Růža favorit? Sám tomuhle nemůže věřit.

61
Ludvik
Reagovat

Dal jsem hlas Ninovi… Vladka nesnasim takze proto…

62
rejpal
Reagovat

bobek
Myslím, že to bude přesně kvůli tomu. Spoléhal na určitou podporu, která přišla jen málo nebo vůbec. Jenže to není jediný případ, kterému se to ve vile stalo. Ale on to zabalil a tak vymyslel plán, jak zachránit situaci a získat body uvnitř. Jenže ho to nebaví a je to vidět. Pochybuji, že by ho to bavit začalo, i kdyby ten duel vyhrál – možná na pár dní. Pak by začal vymýšlet další chorobu, kvůli které chce domů.
Ale on ho nevyhraje a za měsíc si už hodně lidí nebude pamatovat, že tam vůbec byl.

63
Katrin
Reagovat

Hlasuji pro Vladka SMS i na FB.Mé rozhodnutí je bylo velmi snadné.Vlado je člověk,který tam má své místo,ten patří do reality show,EL Nino mi také nepřijde nesympatický,leč jako hráč velmi splývající s ostatními vyvolenými.Thomas,nechci komentovat,ani mi za to nestojí.Ten věčný sledovatel Martin,ten mě ničím nezaujal,stejně jako Mirek.Šeď,nuda.Děvčata mám rozdělená jedna dvě.Lucie stále spí a čmudí.Úkoly plní,měla jeden supr nápad s volbou dívky do nepohody,tam se mi líbila,jinak také nuda.Nikol je dobrá,má takovou přirozenou autoritu,škoda toho nočního extempore,někteří neodpustí,Pavlína a Mirka?Záhada jak vyhráli možnost jít do vily?Náhoda,že spolu už 9let žijí?A obě se tam dostaly?Tak na takové náhody nevěřím.Romana je prostě hloupý folklór,Eva,ta si přihřívá polívčičku u Vladka,myslí si,že bude díky tomu oblíbená.No a ta Zdeňka? Není ve vile většího primitiva.Se vším tím co má bez zásahu plastického chirurga bych jí sbalila,takže by to bylo ruk cuk,a šla by,a šla..až by si odemkla svůj auťáček a odfrčela směrem na Hradec.Tam už bude dávno čekat ten Vorvaň.Jo a ještě Ládík..vidíte,už teď na něj zapomínám.Ale je chytrý,ten by ještě mohl zabodovat,když bude chtít,ovšem více akčnosti by to chtělo.Tak mu držím palce.

64
johannka
Reagovat

Prima si evidentně nevzala absolutně nic ze Vzkazů Panáčka ( mimochodem velký souhlas ve všech bodech). Včerejší trapárna byla už na hranici koukatelnosti- proboha, co je v dnešní době tak šokujícího na soužití dvou bab?! Já jsem čekala, že odhalení strašného činu před 9.roky znamená, že Vladko uškrtil nejméně jednoho člena štábu a musí dnes vrátit tu starou výhru, nebo něco podobně „šokujícího“.
Nebozí rodiče v přímém přenosu, Terka tlačící na pilu, rozložený dvě přítelkyně, který s něčím takovým přece musely počítat… Ale pro mě to má jedinej výsledek: neposílám žádný SMS nikomu. Nikdo mě nepřesvědčí, že se s hlasy nemanipuluje, protože si nedovedu představit tu „náhodu“, že se do vily dostanou dva lidé, kteří spolu žijí v konkurenci tolika zájemců, aniž by tomu štáb trochu “ nepomohl“.
Z výhrad, které jste včera sepsali mě asi nejvíc oslovilo, že štáb automaticky předpokládá, že co divák – to blbec! Tu dobrou radu: „nepodceňujte diváky“, by si měli nejen přečíst, ale hlavně se podle ní urychleně zařídit. Docela mě tahle „reality“ přestává bavit.

65
MEGAJOHN
Reagovat

18 – ;-):-) souhlas, El Nino pryč, Vladko na jeho místo :-)

66
Pižďucha
Reagovat

Hlasovat nebudu, nejsem fanouškem ani jednoho ze soutěžících. Nicméně, musel li bych si jednoho vybrat, pak volím Vlada, neboť on je zatím motorem téhle řady. El Nino je zdá se inteligentní a rovný kluk, ale tak pasivní až hanba.

Scénář po případném vypadnutí Vlada vidím asi takhle:
Vila „usne“, buldoci budou celej den polehávat na lehátku a drbat ostatní, Láďa se zneviditelní, eLka + Zdena se udělaj pro sebe, Lucka a Nikol postupně upadnou do letargie a jediný co uvidíme/uslyšíme bude řev Růženy a mentorování Zvěřiny.

67
gabisollis
Reagovat

doufam,ze vyhraje Vlado.bohuzel mu nemuzu poslat ani hlas pac nemam ceskou sim a ani facebook.:-( jinak velkej souhlas s T.M.hezky napsano,presne tak to vidim i ja.:-)

68
Ufonka
Reagovat

60 Rejpal
Myslím, že Vlado to myslí vážně. Soudí podle toho jak je Růži všude plno – je tím nejvíc vidět a rádoby nejakčnější. Jen bohužel pro nás všechny vůbec nebaví.
A buldočí trio i s Ninem mě strašně dožírá hulvátským pomlouváním ženských. Oni si z nich dělají neskutečnou pr**l. Pro mě jsou to přesně ti jedinci, kterým se v životě snažím vyhýbat. Do očí medík a za zády hnůj.
To že si někdo z někoho udělá srandu je něco jiného. Asi by se přítomné divily co o nich trousí. Pravda VéBé a eMBé vede.

69
eliška
Reagovat

V první řadě jsem byla Frašovec, přesto proti ufňukanýmu (a zároveň podle VB chlapáckýmu) dítěti, musím poslat Vladovi hlasy. Je tam podle mého propojovatelem všeho dění, bez něj budou jen drbající nebo brblající skupinky a jednotlivci.

70
Scalex
Reagovat

64 – lidé jsou různí. Pro někoho je soužití dvou bab normální, ale koukni na Thomase, z kterého homofobie stříká i ušima. A takových Thomasů je venku spousta. Takže něco podobného může být pro diváky atraktivní. Navíc tady nešlo ani tak o to, že je to coming out, jako že je to coming out po tolika letech. Byla to krásná ukázka toho, že když člověk odkládá důležité rozhodnutí, dělá si to čím dál těžším. Mirka o tom sama o den dříve mluvila, že nejtěžší pro ni není přiznat to rodičům, ale ten fakt, že jim to neřekla devět let. Že pořád čekala na ten správný okamžik, až se dostala do fáze, že pochopila, že správný okamžik byl hned na začátku a že se od něj vlastně celou dobu vzdaluje.

Rozhodně mi to včera nepřišlo trapné ani z jedné strany. Produkce se samozřejmě s rodiči v hrubých rysech domluvila na průběhu večera, stejně jako s holkama. Samozřejmě, že některé věci byly dělány trochu na efekt pro diváky, ale nešlo to přes čáru. A Tereza je díky své minulosti člověkem, od kterého ty „ušlechtilé“ věty nezní tak nabubřele, protože ona sama musela v minulosti přiznat mnohem horší věci.

Co se týká manipulace, už jsem to psal několikrát. Není potřeba manipulovat s hlasy a v žádné reality show se to neděje a nedělá, protože by to bylo doočíbijící lhaní a podvod. Produkce má řadu jiných možností, jak děj ovlivnit. Předpokládám, že štáb věděl (nebo alespoň tušil), jak to holky mezi sebou mají. Proto je nasadil do dvou různých Voleb (aby každá mohla případně postoupit ze své Volby a taky aby se předčasně neprojevilo, že se znají), proto namíchal soutěžící do Voleb tak, aby Mirka s Pavlínou vycházely jako nejlepší varianta a proto Tereze zbyly ještě dva žolíci, aby v případě, že by lidé přeci jen poslali do Vily někoho jiného, mohla tyto žolíky použít na Mirku s Pavlínou. To vše vedlo k tomu, že štáb pohodlně dostal obě holky do Vily, dostal by je tam, i kdyby je lidé nezvolili a přitom se vůbec nemuselo manipulovat s hlasy.

71
Lorinka
Reagovat

14-Zorro, plně souhlasím s tím co napsal. Nedivím se, že protláčí stále buznu Vladka, když tomu šéfuje zase Velký Boris. A to , co předvedla Pergnerová, fuj, hnus. To byl takový trapas, že jsem větší neviděl. Prosazovat stále 4% skupinu lidí, mi připomíná, jako hovořit pořád o Romech. Proto paní Pernerové a celé skupině Primy palec dolů. PS. volte proto El Nina, jenom ne histerika Vladka.

72
bobek
Reagovat

Lorinko

no je vidět, že máš přehled a především nadhled, klobouk dolů nad tvojí tolerancí

73
Katka
Reagovat

Ježiš,vy jste trapní.Když chce jít El-Nino domů tak at jde,ne?Já hlasuji pro Vladka,protže je zábavnější.K el-Ninovi patří hudba,Vladkovi patří se vrátit do vyvolených.Uvažujte logicky.A to,že tam udělal histerickou scénu bylo jen k smíchu.

74
Katka
Reagovat

A co ve vile bude jako El-Nino dělat?Vždyt je jak oživlá mrtvolka,která jen leží.Vladko se umí zapojit a udělat zábavu.Nejlepší je když se Vladko naštve,to je pak hukot.El-není tak zábavný jako Vladko.

75
rejpal
Reagovat

Ufonka
Je fakt, že to tvrdí opakovaně a přesvědčivě, jenže Vlado je velký hráč. Můj tip je, že ho role absolutního favorita irituje (je mu vlastně vsugerováván pocit, že i kdyby se jen válel, lidé by mu to dali, a to by štvalo asi každého, protože to umenšuje jeho aktiální přínos). A tak se snaží podsouvat jim někoho jiného, aby ten dojem snížil. On samozřejmě velmi dobře ví, že favoritem číslo 1 je on. Růža mu možná připadá jako soupeř pro tu hlučnost, ale takové sebehodnocení má, aby to nepřecenil. Je to jako s tím duelem. Je z toho otrávený i nervózní /to je každý/, ale nějaký strach z něj nečiší (El Nino může být větší oříšek než Růža, protože se u něj čeká podpora za počínání VENKU, Růža ničím takovým nedisponuje).
Jestli Vlado vidí v někom soupeře (pokud vůbec), tak jsou tu (možná jen zatím) dvě jména: Nikol a Lucka. U první ví, že být známý z dřívějších RS je výhoda, navíc dobře vypadá, má tah na bránu a umí se prosadit. U druhé zase ví, že má vůli, umí se ovládat a vyzná se v lidech. A jsou tu ti pejskaři s velkým otazníkem. Kdyby se probudili – což Lucka tvrdí, že ne. A může se klidně vyklubat někdo další (Mirka_?), to ukáží příští dny, jak se změní chování dvou L.

76
haha bimbi
Reagovat

Já nemám co řešit – hlasuju pro Vladka. El Nino se mi ani nelíbí jako chlap (jak zde některé uváděly), do děje nezasahuje, projevuje se málo a nevěřím, že by se pak projevil víc. Ale stejně nevyhraje, je to jasný. Převaha Vlada na FB je minimálně dvoutřetinová nad Ninem. A pokud měl Nino taktiku (klaustrofobie-Vladko-vítězný návrat) tak je fakt hodně nepředvídavej. Když skuhrá týden, jak chce domů, jak ho mají všichni vypalcovat – no tak ať jde proboha, a není co řešit.

77
gabisollis
Reagovat

Sranda by byla pokud by vyhral El-nino(coz si nepreju)a Vladovi by dala Tereza zolika.:-DD

78
Lorinka
Reagovat

Katko- Vladko nemá ve vile co dělat. Jednou již vyhrál, tak ať si užívá peněz. Chlapi vidí jeho projev úplně jinak. A co záběr na něj, když mu dal Nino palec. Měla jsi vidět jeho pohled, že si vůbec někdo dovolil mu dát palec. Tak to vidím já. Ty reality se dělají spíš pro ženy a dívky. Už vidím, jak ženy pláčí nad Vladkem. První reality jsem sledoval. teď kvůli Vladovi se na to moc nedívám, protože ho nemusím stále vidět. Tato řada je jen jeden veliký trapas. Kdo chce, tak ať se na to dívá.

79
Ajka 321
Reagovat

Také fandím Vladovi a ačkoli jsem se u VV2 zařekla, že už nkdy hlas nepošlu, dnes udělám výjimku a posílat budu. Já mám totiž regulérní strach, aby nevypadl. A líbí se mi hláška, že Vlado je Karel Gott Vyvolených . Je.

80
bobek
Reagovat

Lorinka:

no vidíš a mě zrovna Vladkův výraz vůbec nepřišel tak jak píšeš – že si ho dovolil vůbec někdo vyzvat.
Spíše mi to přišlo, že je nešťastný a má strach.

81
rejpal
Reagovat

Lorinka
Je mi fuk, kdo je heterák nebo není. Důležité je, čím kdo obohatí tu směs lidí.
El Nino mi nebyl nesympatický. Je to zajímavý člověk, a dost jsem si od něj sliboval. Ale ten nezájem z něj čiší skrz monitor. Jakoby říkal: Promo – dobrý, kdyby spadly prachy – ještě lepší, ale nač se namáhat. Možná celou tou akcí v duši pohrdá.
A dvě věci mi přímo vadí: a) to jak apelováním na soucit zmanipuloval některé lidi. Není to proti pravidlům, ale je to unfair hra. Měl jim říct na rovinu, co chce dělat nebo si vymyslet nějaký hráčský argument. Ty palce by mu dali taky (není to žádný fan club Vlada a ubyl by jim velký problém), a byl by frajer. b) Skoro k ničemu se přímo a veřejně nevyjadřuje, do žádných diskusí nevstupuje, včera tvrdil, že o těch lidech nic neví /za týden!/, ale po straně je drbal a bylo vidět, že pozorovat umí. Ale nezajímá se o ně ani natolik, aby znal jejich jména. Ne že by si je pletl, on vůbec neví. Drbe kdekdo, ale člověk, který má být v očích ostatních frajer? Vždyť i ten palec byla trapárna.

82
Ajka 321
Reagovat

71 nechápu, proč se snažíš ovlivnit neovlinitelné. Kdo má rád Vladka, bude mu posíat hlasy a neodradí ho tvoje homofobní kecy.

83
Ajka 321
Reagovat

rejpal
vidíš, a mně se včera zdálo, že polekanej byl. Nemůže přeci vědět, jakou fanouškovskou základnu ,má Jenda venku. Asi to moc prožívám, ale bylo mi ho líto

84
T.M.
Reagovat

56: Našel se podobný typ ale nepostoupil.:-)

85
gabisollis
Reagovat

78-co to je za nazor „jednou uz vyhral tak nema ve vile co delat“???:-DDD Proc by nemohl vyhrat znovu?nechapu

86
rejpal
Reagovat

Ajka 321
Díky. A to jsem nepsal proto, že je mým favoritem. Není, mám svého. Ale nevidět jeho přínost pro VV by byla zaslepenost. A kromě toho, přes všechna negativa, o kterých se debatuje a bude debatovat až do konce, má v sobě kus obyčejné lidskosti, kterou v sobě dost lidí tam potlačuje kvůli vidině výhry. Myslím, že v tom je zakopána významná část přízně, které požívá. Ne kvůli těm výstupům ani kvůli věčnému řešení matky, sestry a dalším věcem.
Stále si myslím, že lepším tahem by bylo dát mu královský honorář a poslat ho tam jako skrytého herce. Motivaci by měl, Prima by měla sledovanost, diváci zábavu a vzrušení, pro soutěžící by to byla výzva, ale dělalo by to reálnější šanci na výhru pro kohokoli jiného. I s rizikem toho, že by eventuálně odešel v prohraném duelu. Ale to je jen kdyby.

87
T.M.
Reagovat

85: Přesně tak. Pokud je i po tolika letech pořád lepší než ti noví soutěžící tak si tu výhru rozhodně znovu zaslouží. Je to přece rozhodnutí diváků, o tom jestli vyhraje nebo ne nerozhoduje Prima. Pro něj je jeho první vítězství výhoda i nevýhoda zároveň. Dost nerozumím tomu proč by ho měly porazit Nikol nebo Lucka jen proto že už jednou vyhrál, o to aby zrovna jeho porazily se zatím ani jedna z nich ničím nezasloužila. Mají obě spousty kladných vlastnostíale to na vítězství nestačí, nic tak strhujícího jako Vladka zatím nepředvedly a troufám si říct že ani nepředvedou. Snad se dnes Vladko vrátí a pokud ne tak aspoň budu mít najednou hromadu volného času a asi by to bylo znamení že už mám konečně skoncovat se sledováním všech reality show.

88
Talaniel
Reagovat

67 gabisollis: facebook si založit můžeš, ne? Myslím, že tam žádné speciální podmínky Prima nemá kromě lajkování vyvolených. Akorát nevím, jestli nebudou zamítat hlasy z čerstvě založených profilů – melou tam něco o (cituji) „… facebookový profil reprezentující [divákovu] osobu…“, což je takové (jak se to říká?) šalamounské (?) vyjádřejí.

89
rejpal
Reagovat

Ajka 321
Každý má strach. I velký favorit se bojí, když narazí na soupeře, o kterém nic neví. To je emoce. Ale rozumově ví, že šanci má velkou, takže ten strach není takový, aby převažoval. Daleko víc mu vadí, že ho zatáhli do něčeho, s čím nemá nic společného. A ještě podivným způsobem. Asi by šel s daleko větší chutí do duelu s Martinem, protože pokládá za správné ho odstranit. Ale taky by se bál, duelu se bojí každý (i ten, co opravdu chce domů, má strach, aby ho tam nevrátili).

90
gabisollis
Reagovat

88-mas pravdu,muzu;-)ale kdyz odolavam tolik let tak kvuli tomu jednomu hlasu to nema smysl.pokud by se jich dalo poslat vic mozna?ale takhle.proste nejsem fanousek facebooku.asi tak

91
T.M.
Reagovat

Pro mě je naprosto nejnudnější a nejzbytečnější postavičkou vily Mirek. Ten tam podle mě nemá co dělat a neměl se tam vůbec ani dostat. Nechápal sem už jeho postup ve Volbě přes dva rozhodně sympatičtější a taky už vyzrálejší chlapíky ( hlavně Pafka byl dobrej ). Opravdu mě zajímá ze všech nejméně. Mirka a Pavlína teď mají příběh který jim může hodně pomoct v duelu a Eva je sice hloupoučká ale ještě bych jí možná i ze škodolibosti dal šanci se víc projevit. U Mirka bohužel vzhledem k jeho omezené inteligenci a malé slovní zásobě nevidím ani žádný potenciál do budoucna. Bohužel tam asi vydrží docela dlouho protože nikomu ani nevadí ale já tam být tak si ho hned vezmu, s ním se snad musí vrátit každý. Podle čeho jeho komise vybrala? Možná to bude znít zase namyšleně ale troufnu si tvrdit že jsem rozthodně zajímavější člověk než on a ve vile bych byl o hodně zajímavější postavou. I tak jsem ale rád že tam nejsem. Ale on mě fakt nebaví….

92
rejpal
Reagovat

T.M.
Kdyby ho některá z nich porazila, bylo by to proto, že se divákům jeví lepší. A musely by být lepší o hodně, aby porazily fanklub. Ale stát se může cokoli. A vítězství ve jedné řadě VV mu dává hodně výhod. Jenže pravidla to nezakazují, tak nemá smysl to řešit. Je to tak jak to je a uvidíme, co bude dál. Jen bych nikoho nepodceňoval. RS show umí být pěkně zamotaná.

93
gabisollis
Reagovat

T.M.-to je parada ty me beres myslenky.:-)a jeste to za me hezky napises.je fakt,ze kdyz si ctu panackovsky komenty a narazim na jmeno Mirek tak par sekund premejslim jezis kdo to je?on je tam nejakej Mirek?nejdriv jsem si myslela ,ze tak prezdivate Mirce.takze za me nulova postava.

94
T.M.
Reagovat

93: Doufám že tak nepropluje až do finále. Kdyby někdo chtěl taktizovat tak by si ho měl vzít. Kromě VB který je už u lidí úplně odepsaný a je to možná z hlediska hry i trochu škoda by ho asi porazili úplně všichni. Ten kluk fakt nemá co nabídnout a je tam totálním omylem. Někdo ho srovnává s Emilem. Emila sem nikdy neměl rád, je to pro mě jeden z nejtrapnějších, nejotravnějších a nejméně sympatických soutěžících ale tenhle kluk je i oproti němu úplná nula. Pokud se opravdu brzy nějak výrazněji neprojeví tak by měl jít, zabírá zbytečně místo daleko lepším.

95
gabisollis
Reagovat

T.M.-:-DDDD mam i stejnej nazor na Emila.oni uz ty volby byli dost nestastne sestaveny.ac kdyz jsem videla Albina a rikam si jezis jen ten ne tak menim nazor a byl by tam vetsim prinosem.

96
rejpal
Reagovat

T.M.
A teď si na chvilku představ, že ty fámy o možnosti práce s hlasy napojením na IT nejsou jen žvást (pro mě ano). Pak může Vlado klidně prohrát právě s Martinem. Nebo Lucka – víš kolik je v republice milovníků psů? Štěstím pro ostatní je, že většina z nich VV neřeší a část z těch, co sledují, už má jiného svého favorita. Ale kdyby je dokázala přesvědčit, že ten cvičák je dílo bohulibé (na PR pracuje, ne že ne, a ke všemu to myslí vážně, což je vidět), měla by základnu hlasujících větší než Vlado.
Z té hry uběhly dva týdny. Ze čtyř měsíců. Může dojít k tolika zvratům, že se možná budeme divit. Krom toho, tahle hra je opravdu rozehraná pro holky. Jeden z potenciálních favoritů vypadne dneska. A co tam zbývá: Ládík (ten jediný z kluků má velmi slušný kredit u diváků, ale nesmí se zastavit), Miro (nosič vody, dělá bomby, ale jen ústy), Martin (pro mě je velmi zajímavý, ale má nesympatické projevy a stojí si venku hodně špatně), Tomáš – na to, jak je ho pořád vidět, má hodně nízký kredit. Vlastně si stojí ze všech nejhůř, protože pokazil, na co sáhl. Zamilovaný trouba každého brzy omrzí, protože z hlediska zábavy je to sterotyp a ani voyeuři si na své nepřijdou.
Holky většinou nemají velké hlasovací zázemí /tady je výjimkou Nikol, ale propastné to není a může o ně snadno přijít/. Každá maličkost může hrát roli. A přízeň diváků u kterékoli z nich se bude měnit jako počasí.
Za sebe můžu říct, že hned po jedničce mi tahle VV přijdou nejzajímavější, jaké byly (a v jedničce taky byla spousta nosičů vody a podivných kreatur).

97
Ufonka
Reagovat

Emil je tak trochu Růžena. Akorát neměl zas tak nepříjemný hlas a neskákal lidem tolik do řeči.
V tomhle je Růža fakt unikát. Zvlášť při hrách bych jí něčím tvrdším plácla, nevydržela bych. V tom mě překvapuje Vladko, že mu to nevadí. Vždyť ona vždy začne kušnit když by měl být klid.
A její čtení úkolů, ostuda. Jako když jede zadkem po schodech.

98
gabisollis
Reagovat

ufonka-ja si myslim,ze Vlado ji to toleruje jen proto,ze je zenska.ted je jen otazka casu kdy ho to prestane bavit.:-)

99
rejpal
Reagovat

Ad „doktor“ Emil.
Ať byl nebo nebyl sympatický, do dějin VV vstoupil dvěma věcmi: tím tajným úkolem a svými sexuologickými přednáškami (poloha 96 zlidověla, a je divné, že on sám si ta čísla nepamatuje). Patřil spolu s Vladem, Reginou (ti dva jsou legendami), Jindrou a Petrem Zvěřinou mezi ty tváře, kvůli kterým se na VV1 často vzpomíná. Každý z nich po sobě něco nechal, nějakou hlášku, situace, vzpomínku na emoce.

100
T.M.
Reagovat

95: Souhlas, Albína bych okamžitě vyměnil za Mirka, byl by to o nekonečno procent zajímavější soutěžící. Kdyby byl Mirek aspoň nějak sympatický ale pro mě ani to ne, jde úplně mimo mě.

96: No s tím Martinem nestraš, já pevně doufám že ten duel s Vladem by byl pro něj konečná a že Vladko má tak velký fanklub že by i nějakou tu levárnu přehlasovali ale kdoví…..Lucka nebýt Žolíka by ve vile ani nebyla, Láďa ji už jednou porazil ale samozřejmě zase může být všechno jinak. Ve své podstatě máš úplnou pravdu, jen já mám jasno že budu držet Vladkovi palce na vítězství za jakýchkoliv okolností.

101
T.M.
Reagovat

Mimochodem když tu bylo opět naraženo na to jak by Martin mohl mít hlasy zajištěné tak je mi docela dost líto že se asi Vladko nikdy neutká v duelu s Tonym Jalovcem. Ten měl totiž nějaké ty hlasy naprosto evidentně koupené a bohužel nikdo z ostatních soutěžících ve VV2 na něj v tomhle nestačil. Jsem ale přesvědčen že kdyby se utkal s Vladkem tak by mu ani tahle levárna nepomohla a Vladko by ho rozdrtil rozdílem několika tříd. To samé vítěze VV3 Milana. A tento pohled bych chtěl fakt vidět. Oba pánové jsou sebevědomý ale přitom ani jeden se podle mě o vítězství nezasloužil tolik jako Vladko, obzvlášť Tony teda vůbec ne. Zajímal by mě docela reálný počet hlasů který letos přišel Vladkovi ve Volbě a který mu přijde v tomhle duelu. Ne procenta ale reálná čísla. Jestli se to aspoň trochu přibližuje jeho skóre z VV1 nebo i u něj je znát že lidí hlasuje opravdu méně než tenkrát.

102
Ajka 321
Reagovat

rejpal
to by musel být už teď hodně dobrej herec, aby ze sebe dostal věrohodně emoce. Bylo by to na Oskara

103
rejpal
Reagovat

T.M.
O tom fandění to taky je. Jenže ty máš zajímavou tendenci všechny ostatní podceňovat. Pak přijde strašné zklamání, když je něco najednou jinak. Proto jsem psal o Martinovi.
A ještě k té volbě L a L. Známe jen procenta. Z těch regulérních uchazečů mohli klidně tihle dva mít proti ostatním zdaleka nejvíc absolutních hlasů (ale i nejméně). Něco říká ta anketa (není to ofiko, ale fanpage, provozovaná snad od 1. VV): dnes ráno na druhém místě stojí Mirka s 51-6 % známek 1 a 2, Nikol s 50-7, Lucka 44-13 a Ládík lehce klesl 42-11. U Mirky je výrazně nižší počet hlasujících (1200 vs cca 1900 a víc u dalších tří). Nikdo z dalších výrazně nepřekročil 40% v součtu 1-2 a tihle čtyři jsou neuvěřitelně vyrovnaní (všechny tri holky mají 57% vysokých známek). Hlasovalo tam přes 5000 lidí. Tihle čtyři vypadají na širší okruh favoritů. V podstatě je to strukturované tak, že Vlado, hodně dlouho nic, pak tahle čtyřka, zase nic, pak všichni ostaní kromě Tomáše, který má podporu snad 20%. Ten poměr známek 1 a 2 navíc něco říká o pevním jádru fanoušků. V procentech je vyšší u Mirky, ale v absolutních číslech se to vyrovnává (u ní se také dají čekat větší posuny, protože má méně hlasů a je tam kratší dobu).
Ty známky jsou samozřejmě jen indicie, nic víc, ale jistou relevanci mají.

104
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

El Nino udělal chybu, že do kamery včera nevyzval všechny své fanoušky, aby pro něj hlasovali. Tak by měl mnohem větší šanci toho arogantního a negativistického hysterika vystrnadit, a navíc ostudně v prvním kole…

105
johannka
Reagovat

70 – Scalex
být rodič od dcery, která už 9 let žije v bytě s kamarádkou, tak přinejmenším něco tuším, sorry, ale mě celá ta „bomba-situace“ přišla hodně domluvená a hodně nahraná a protože to nejsou ( kromě Terky) profíci, tak taky hodně upachtěná-takže pro mě neskonalá nuda, na hraně s trapností (to jak se to furt protahovalo a natahovalo), osobně mě soužití gayů a lesbiček nijak nevzrušuje. Týpci, jako je Thomas, budou mít vždycky blbý kecy ( omluva z jeho strany byla velmi nepřesvědčivá a spíš taktický manévr). Holky si to měly vyříkat už doma a daleko dřív, tady mě to nepřesvědčilo a mám vlezlý pocit manipulace.
Jinak souhlas s většinou tady – Vladko nemá zatím konkurenci ( pokud se někdo překvapivě neprobere) a pokud neudělá nějakou neodpustitelnou chybu.

106
T.M.
Reagovat

104: Vy jste tady chyběl pane Kalina ale i vy jste jeden z dalších důvodů proč si přeju aby ten ´´arogantní hysterik´´ jak vy ho nazýváte vyhrál znovu.:D

107
bobek
Reagovat

JUDr:

a proč by to dělal, když tam nechce být? :-)

108
rejpal
Reagovat

Ajka 321
On je výborný herec. A celý vtip je v tom, že hraje sám sebe. Zná se, ty emoce si nevymýšlí, ale umí je prodat. A samozřejmě mlží. V tomhle je hodně podobný Lucce (asi proto si ti dva tak rozumí – vidí si vzájemně do žaludku). Ty jejich debaty je zajímavé poslouchat – taková směska otevřenosti a taktizování (trochu víc Lucka – ta si hodně ráda testuje, kam může zajít, a vystihla jednu věc. Vlado nesnáší něco, co pokládá za pokrytectví, ale umí přijmout i přímou kritiku svého chování, když má pocit, že nejde o snahu mu ublížit. Sám pak mlží i o ní – nikde nikomu neřekl, že by jí pokládal za favorita a soupeře pro sebe, zato hodně mluví o Růže, která je jak kometa. Nemyslím, že to dělá kvůli ní, ale nechce, aby mu viděli ostatní do karet).
V tom je právě ten obrovský rozdíl mezi Vladem a Tomášem. Vlado hraje svou hru tak, že je fakticky nemožné poznat, co je ještě on, a co role (myslím, že se dobře ovládá i při většině svých výstupů, pokud dokáže deklamovat a udržet slovník). Tomáš vůbec není vůdčí typ, absolutně je jeho osobnost a jeho hra nekompatibilní a všichni ho prokoukli už v prvních dnech. A ke všemu se ještě zamiloval /nebo má permanentní hučák/. Proto také mluví tak zmatěně – hraju nehraju a podobně. Vypadá to podobně, jako kdyby Jindřich přišel do VV hrát roli intelektuála.

109
nivea
Reagovat

Trochu nešťastně zvolený první duel. Za mě Nino ven, jeho styl hry se mi nelíbí. Jen doufám, že místo něj nenaběhne do vily, dělat si reklamu, Sámer. Žolík pro Albína, trochu by je rozhýbal. Na Jindřiškovu hosenku vzpomínám dodnes:)

110
bobek
Reagovat

rejpal:

krása! Boduješ!

111
T.M.
Reagovat

108: Myslím že si Vladka vystihl naprosto přesně. Thomas tam s nějakou strategií šel ale ta se mu zbortila ve chvíli kdy do hry vstoupil Vladko a zbortila by se mu i bez něho. Teď se v tom jen plácá a mě docela baví ho škodolibě pozorovat. Přestože se Thomas nabízí příští týden jako další vyřazený tak bych byl rád kdyby příští týden vypadla holka protože poměr 7 žen:4 mužům by mě asi už dost silně nebavil. Nebo ať do vily nasadí nového mužského hráče, to by se teď po prvním duelu přímo nabízelo. Dal bych tam buď Pepu a nebo vzhledem k tomu že Mirek nesplnil očekávání tak Albína. Být produkcí tak to vymyslím tak že bych tam poslal nového soutěžícího s týdenní imunitou a Tereza by jim řekla že za každého soutěžícího který bude chtít odejít sám domů jim tam pošlou nového hráče. To by ty palcovačky vypadaly hned jinak.

112
Paul
Reagovat

Vladko ve vile musí zůstat -je inteligentnější a zábavnější než všichni dohromady.
El Nino si podle mne svým fňukáním měl utrhnout větší ostudu, vůbec nechápu, že mu ještě někdo pošle hlasy.Nudný, ubrečený, negativistický.

113
T.M.
Reagovat

112: El Nino hlavně nedokáže být trpělivý. Jednou se na to dal tak to měl vydržet a nebo si to neměl řešit přes Vladka. Vladko měl velkou pravdu v tom že kdyby ve vile nějakou dobu byl a vyzval Vladka později tak by měl větší šanci nad ním vyhrát. Zatím ve vile absolutně nic nepředvedl, neměl čím diváky zaujmout kromě svých věrných fans které měl už před soutěží. Tak za co by jako ty hlasy chtěl vlastně dostat? Vladko pro tuhle show dýchá a je pro ni v téhle sestavě co je teď ve vile už snad i důležitější než samotná Tereza Pergnerová, já doufám že tady je snad volba jasná.

114
rejpal
Reagovat

T.M.
Líbí se mi nápad náhrady za lidi s homesickem. Jak by se to sneslo s harmonogramem, to je jiná věc, duely ve třech nemají šťávu.
Já s tím vyřazením holky hned příště nevím, ale je to čistě soukromý zájmu. Přeji si duel Lucka-Tomáš a kvůli ní si ho přeju brzy. Konečně se přestane bát, že na to nemá. Ale ona je otázka, jestli by ji stejně vyzval, moc bych na to nesázel. Má tam i jiné oblíbence. Nebýt toho, viděl bych to podobně. V ideální variantě Eva-Pavlína. Pak bych asi lehce přál Evě, i když jsem čekal opak. Nesnáším vulgární hysteráky /a ještě přihrávané/ a už to předvedla dvakrát. Což je na to, že jí nikdo neubližoval a je čerstvá po prním týdnu, až dost. Ale uvidíme. Třeba se bude Tomáš držet zpátky a smetanu slízne Martin, třeba jen proto, že je čuně. Za výrok „já tady prdím schálně“ se kvalifikoval do brezkého duelu. Je totálně sociálně nepřizpůsobivý, a protože není hloupý, ví o tom, ale neřeší to. Koho by si vybral on? Určitě by hledal nejsnadnější sousto. Takže by to nebyla ani Nikol, ani Zdeňka, ani Lucka.

115
T.M.
Reagovat

El Nino se ani nenamáhal nějak diváky výrazněji pobavit, nějak výrazněji je přesvědčit že právě on má ve vile být, chce slíznout smetanu hned na začátku za nic přes nejzábavnějšího hráče a takový styl hry se mi fakt nelíbí. Doufám že takhle zadarmo mu to lidi nedají a doufám v to hlavně díky Vladkovi. Měl potenciál ale nenamáhal se ho rozkrýt a využít, chce hned všechno a snad se mu to dnes vymstí. Bohužel svůj potenciál naplno nevyužívá ani Láďa, do vily nastupoval jako trhloun a favorit ale zatím se pořád ve vile drží ve stínu těch ostatních a je uťápnutý. Měl by začít taky trochu hrát, chtělo by to nějakou hádku s někým, hysterickou scénu a podobně. S přístupem jaký má teď se sice může dostat až do finále ale v něm IMHO asi nevyhraje ( jedině že by dostal dostatek protihlasů proti někomu silnějšímu ale Jindříškovi tenkrát ani to nestačilo).

116
Ajka 321
Reagovat

johannka
přesně tak. Já mám dvě dcery a myslím, že i kdyby mi nic neřekly, poznala bych to na nich. Notabene, když žije s přítelkyní 9 let. Musely by žít na druhém konci světa, aby to bylo jinak.

117
Ajka 321
Reagovat

T.M.106 :D no, jo Judr, klasika

118
Pedro
Reagovat

116: a navíc se Mirka obléká jako chlap :)

119
T.M.
Reagovat

Co se týče Mirky a Pavlíny tak to rodiče určitě museli minimálně aspoň tušit. Ale televize z toho samozřejmě musela vyždímat co nejvíc, jasnej doják za účelem získání podpory diváků a tím i sms podpory v duelech což se určitě povede a v duelech jim to asi oběma pomůže jestli tam půjdou.

120
simi
Reagovat

vlado vyhraje tak drzte huby co ho tady urazite porad ze je teplej co to s tim ma spolecnyho je nejlepsi ze vsech co tam kdy byli

121
Poštovní holub
Reagovat

115 – Souhlasím.

122
aLik
Reagovat

zdravím, šla by tady vytvořit anketa pro tento duel? (aby jsme videli koho panáčkovci chtejí zpět a jaká bude realita :) )

123
piha
Reagovat

122-Na jiných stránkách anketa je a Vladko má 85%.Tady by to bylo asi ještě drtivější,Ninovi fandím asi jen já a bazinga.:)

124
bobek
Reagovat

kde je tá anketa?

125
piha
Reagovat

Nejde mi to tu vložit.:/

126
EvkaD
Reagovat

Tak a teď mi řekněte, kdyby byl v duelu Mirek, vyvolal by tolik emocí?? Já byla v 8 nakoupit i tam se 2 kočky bavily, že ten Vladko snad nevypadne…
T.M. 106, TO JSI VYSTIHL PŘESNĚ!!! Kvůli takovím jak Judr, Lorinka snad ten Vladko postoupí…Kdo by se tam díval na potetovance, co ho obtěžuje jakýkoliv úkol.
Jediný strach mám, tah Primy…Jestli nechce Vlada vyšachovat, i kdyby, myslíte, že by šla sama proti sobě?? Mi připadá, že i ten duel je tah, nechali to, aby nasbírali veliký počet hlasů…asi tak 50x víc než kdyby tam šel Ládík a Mirka třeba!
Jak je na tom FB???

127
EvkaD
Reagovat

123, Kde je ta anketa s těma 85%? Tebe já beru, vím, že fandíš tomu druhýmu, jen doufám, že nevyhraje:-)), oni tam v dovolbě podobný týpek jistě ještě nacpou!
Hlavně, co mě štve, že kdyby šel Vlado s kýmkoliv, neměla bych asi fakt vůbec nervy…Jediný ten Nino mě znervózňuje. Ale…když měl Vlado s provařeným Zvěřinou z Václaváku 86%, to snad tento zkopírovaný Rytmus nemůže dát, ne?

128
piha
Reagovat

127-kde všichni berete ten názor že je El Nino silný soupeř?Já si to nsopak nemyslím.Podle mě Vlado soupeře nemá…Možná by to měl nejtěžší s Niky…Jinak ho nikdo podle mě nemůže porazit…

129
T.M.
Reagovat

126: Kdyby vypadl Vladko a Mirek by tam zůstal tak to by byla hodně velká tragédie. Mirek je největší omyl této řady, ten tam prostě nepatří a jsem fakt zvědav jestli mě ještě přesvědčí o opaku nebo ne, zatím to těžce nedává. Proč ho vybrala komise? Proč ho podpořili diváci ve Volbě? Nechápu u něj nic. No pokud by to dneska pro Vladka nedopadlo dobře tak to po té obrovské masivní podpoře a propagaci kdekoliv na internetu vidím na zcela jednoznačnou manipulaci Primy. Otázka ale je proč by to udělali když by si tím fakt de facto sami sobě zasadili tu největší ránu pod pás a sledovanost by šla hodně prudce dolů. Vidět ty tupce Thomase, Martina a Zdeňku jak se radují z vypadnutí Vladka by byl ten nejsmutnější pohled na světě a o to teda já rád přijdu.

130
piha
Reagovat

vyvoleni-2013 bodka cz :)

131
EvkaD
Reagovat

129, všichni ti tupani, ten Martin, to když vidím, počítám na prstech jeho IQ, Zdenka, Thomas…tohle by tam mělo žrát a kouřit a na to by se někdo díval??
Myslíš podpoře na netu Vlada, masivní??? Nebo, že se agituje pro Nina?? Hlavně to nepodcenit, na ofic. str. kde je ta anketa( už jsem ji našla), tak píšou, že celá třída hlasuje za Nina…Nevím třída koho, ale bacha na to…
Když já dnes s VV 4 SKONČIT JEŠTĚ!!!:-(
Pižko, myslím silný, je to hudebník, má klipy, nějaký vliv a těch rádoby odpůrců „gaye“ je jak vidíš taky dost. Třeba s Thomasem bych seděla v klídku, kdyby šel…

132
T.M.
Reagovat

No jestli si vzpomínáte třeba na Pluta ve VV2 tak to byl taky raper venku známý a velký vliv to nemělo. Jde o to jestli je Nino známější nebo ne, to nevím. Každopádně pokud by dneska Vladko vypadl tak už to fakt nesleduju a stejně tak už ani nikdy žádnou další reality show. Na jednu stranu bych i ušetřil spoustu možná zbytečně promarněného času který sledováním těchto show zabíjím. Ale dokud tam je Vladko tak to pro mě promarněný čas není.

133
piha
Reagovat

131-ač bych byla ráda abys měla pravdu,ač je mám ráda oba,Vlada bych obětovala(ze známých důvodů).:) Jenže vraťme se na zem,lidi,kteří Nina znali před VV určitě soutěž nesledují,protože to není in..:DD Podle mě prostě bude večer debakl,přáala bych Ninovi aby měl aspoň 40%,leč upřímně tomu nevěřím.Vlado je přece jen výraznější a známější osoba pro sledovatele těhle soutěží.Přečti si komenty na Fb,je tam třeba 300komentářů ale z toho hlasuje asi jen 5 lidí pro Nina.Takže Vkadkovci můžou bejt úplně v klidu.Je fakt,že další duely už možná nebudou tak emotivní,škoda…

134
piha
Reagovat

132-nepsal jsi pod nickem Tomáš když běžela ČSS ne ta letošní ale cca 2 roky zpět?

135
evilmind
Reagovat

Tyhle pubiny co vsude pisou jak cela jejich trida/skola/mesto hlasuje pro neco co ony… z tech bych fakt nervozni nebyl… :-) A ostatne, proc by jeho fanousci hlasovali pro El Nina, kdyz sam rekl, ze chce jit domu, ma klaustrofobii, atd? Tipuju to tak 80% pro Vlada.

136
T.M.
Reagovat

134: Ano.

137
piha
Reagovat

Tak jsem tě odhalila dobře.:)

138
Pseeek
Reagovat

Doufam ze tu cholerickou buznu posle dom! :-P

139
jab
Reagovat

No Nino mě zklamal, do poslední chvíle jsem doufal v nějaké překvapení, i když „překvapující“ bylo aspoň jeho zdůvodnění. Nicméně v tomhle souhlasím s Vladkem – karty nejsou rozdány ihned na začátku a během hry se vyvíjí jak charaktery, tak i názor diváků na ně. Od Nina jsem taky během hry čekal více, v duelu budu držet palce Vladkovi – byla by velká škoda, kdyby měl vylítnout hned na začátku – když už ho štáb oslovil, tak ať ho tam aspoň nějakou dobu nechají :-).
Nesdílím zdejší averzi na Zdeničku – souhlasím, že je možná trochu „jednodušší“ a moc se mi nelíbí, že táhne s Thomasem, ale už jen kvůli její zvláštní intonaci řeči mě hrozně baví :-). Rozhodně bych jí tam pár týdnů nechal :-).

140
T.M.
Reagovat

Jakpak to dneska udělají. Pokud Vladko vede nějak hodně výrazně tak ani procenta ukazovat nebudou a bude to asi probíhat stejně jako při Vladkově volbě, tzv. že procenta ukážou až nakonec. Pokud by to bylo vyrovnané, možná budou siluety s procenty a při odhalování výsledku najedou fotky což by asi bylo nejlepší ale stejně už bych tam raději než ty procenta viděl reálné hlasy. Obzvlášť u tohohle duelu by mě zajímalo kolik jich Vladko a kolik Nino celkově dostane.

141
Roman
Reagovat

Mam dost blizko k lidem kolem El Nina a Vladko nema dnes sanci, cele je to od Nina do predu naplanovany tah a v tuhle dobu jeho pratele tady v Brne, posilaji sms za nekolik desitek tisic, vim o tom uz nejakou dobu a financuji to dokonce nekteri podnikatele z Brna.

142
EvkaD
Reagovat

136, ano Tomášek. Spolu jsme fandili Ševčíkovi, je to tak? Jak vypadl, tak jsem to sr…myslím i ty.
A tak stejně na X factor, nebyls to ty a jako já fandil Joshovi a teď Tateovi?? Možná jsem to popletla, ale myslím, že jsme byli spřízněné duše:-))

143
T.M.
Reagovat

141: Tak budu mít aspoň konečně volnej a svobodnej život bez toho abych se stresoval jestli si to vždycky všechno nahraju a jestli mi náhodou nějakej díl úplně neunikne no. A Prima Vyvolené ukončí kvůli sledovanosti už někdy v listopadu ale pro většinu lidí včetně mě to skončí už dnes. Na všem je třeba hledat pozitiva.

144
piha
Reagovat

141-ačfandím Ni ovi,nevěřím tomu.To ať ti podnikatelé dají rovnou Jeníčkovi těch 5 mega a bude.:D
Jinak se mi stále vyhýbá,ale arganový olej už byla asi milionkrát a Jeníček nikde.:/

145
T.M.
Reagovat

142: Jojo s nikým si mě nepleteš, všechno sem to byl já. :-))) Letos mám úplně jasno v tom že jedině Vladko a nikdo jiný. A pokud má tady Roman pravdu tak to bude krutý ale bude o starost méně no. Snad ale ne.

146
EvkaD
Reagovat

141, no to je v prdeli…Jsem taky z Brna a podporovat takového blba by mě nikdy ani okolí kolem mě nenapadlo. Romane, Prima o tom ví?? Je to naplánované cíleně se Vladka zbavit nebo tah pouze Nina??
Vidíš pižko, odhadnu, když je někdo křivák, a to ten skvělej raper je!!
Já doufám, že lidi ukážou, že hlasovat umí i oni, nejen podvodné sms.. Panebože už nejen politika, i hudba má své kmotry??

147
piha
Reagovat

Vy tomu fakt věříte?Děckaaa,vždyt je to blbost,když má takové známé,proč by soutěžil o 5 míčů?Neblbněte,to spíš nějaká kolegyně fanynka chce Vladkovcům nahnat strach.:)

148
piha
Reagovat

142-já byla v Adamec mafii.:)

149
piha
Reagovat

146-a Honzíček křivák není,se klidně vsadím…:)

150
T.M.
Reagovat

No Nino mi jako křivák taky nepřipadá ani omylem, spíš mi přijde hodně férovej a pro hru by mohl být kořením kdyby chtěl. Jen se mi prostě nelíbí způsob hry který si zvolil a myslím že Vladko si zaslouží zůstat ve vile víc.

151
EvkaD
Reagovat

145, ve všem jsem s tebou souhlasila. Od tý doby nikdy neposlala jediný hlas, konec posílání. Až dnes!!
Koukala jsem na Paradise, do tý doby než se tam začly dít prasárny, pak konec a dodržela jsem slib!
I dnes ho dodržím!!!
S Petrem Ševčíkem jsem se několikrát setkala, nepletla jsem se, je to obrovský talent a milý kluk..:-)
Romanovi se to povedlo, dovedl mě k infarktu málem. Možné to je, ovšem co tím získá Nino, zavřený ve vile, kde ho to neba?? Zbavit se Vladka??
Pižko, pokud to tak bude, jasné budeš ráda, ale že to je hajzlík asi uznáš. To je ten rozdíl mezi Vladem, oni mu FAKT lidi posílají hlasy, ne, že si je někde protekčně zajistí!!!

152
jab
Reagovat

148 – Já zas byl Gunčíkovec, ale fandil jsem i Adamcovi :-)

153
Roman
Reagovat

Myslete si co chcete, ale je rozhodnuto, Prima o tom zrejme nevi.
El Nino vubec nepotrebuje soutezit o 5 mega, on to bere jako sve PR a neni lepsi zpusob jak na sebe upozornit, nez dnes porazit Vladka.

154
T.M.
Reagovat

Já jsem teda ten slib nakonec bohužel nikdy nedodržel a díval sem se až do konce i po vypadnutí mého favorita. Ovšem Vladko to je pro mě taková emoční záležitost že tentokrát to fakt dodržím a pokud dnes vypadne tak tím pro mě Vyvolení i všechny další budoucí realiy show definitivně skončily.

155
T.M.
Reagovat

Musím říct že mě teď Roman taky docela znejistěl. Ono možný je všechno a nic není jisté dokud se to fakt nestane, tzn. ani Vladkova dnešní výhra. Aspoň to bude večer větší drama. Pokud Nino vyhraje tak je ale jasné že to není rozhodnutí běžných televizních diváků reality show Vyvolení.

156
gabisollis
Reagovat

doufam,ze nas tu chce Roman jen rozhodit.nicmene pokud vyhraje Nino tak neverim ve spravedlivy hlasovani a pro mne vyvoleni tez konci!!!:-)

157
gabisollis
Reagovat

T.M.-ale v duelu nemel zas o tolik moc jak ten druhej.tak je to asi blbost….

158
T.M.
Reagovat

156: Přesně tak, to by si Prima pěkně nasrala do bot vyhazovem Vladka hned na začátku….a nebo by jí někdo nasral do bot když by poslal tolik hlasů Ninovi.

159
Poštovní holub
Reagovat

153 – A to není tomu týpkovi blbý, když nosí tu Madonu vytetovanou na hřbetě a je věřící, takhle podvádět? To je fakt karakter.

160
T.M.
Reagovat

159: Nechci tomu věřit. Až vyhraje Vladko tak už tu Roman zase psát nebude.

161
EvkaD
Reagovat

153, milý Romane, ubohý jak sám autor El cosi…kupovat si hlasy je taak srabský, že sám autor, slavný raper su bude muset stydět…
A prosím tě, pročpak s tím Pepou neměl 90%, když má kolem sebe takový personál, co mu zajistí hlasy???
Jistá je 1 věc, večer se pro jistotu nedívat, až na výsledek, musel bych tomu potetovanci dát do držky i přes tv!!!

162
bobek
Reagovat

Sakra, snad ten Roman jen kecá, ale nahlodal mě, to zas jako jo…..

Jen se bojím aby Vladkovci opravdu hlasovali a podporu jen nevyjadřovali písemně

163
EvkaD
Reagovat

Ve všech anketách Vladko vede, to by mě zajímalo, jak by to pak odůvodnili, kdyby to podvodem vyhrál ten druhý. nevím FB, jak tam si vede.
Hlavně přesně, nepodcenit to ti, co fakt chtějí Vlada zpět..

164
rejpal
Reagovat

Tohle ale podvod není. Není nikde psáno, že nesmějí hlasovat podnikatelé, PR mani a podobní lidé. Je to daň za nískou cenu SMS a neomezený počet. A to ještě do hry nepromluvili sázkaři.
Jiná otázka je, jestli je to pravda. Ale promo má všlijaké cestičky. A bohužel může zničit i soutěž.

165
Talaniel
Reagovat

Tak on je El Nino už od pohledu hnusák, vůbec by mě to nepřekvapilo, kdyby se domluvil s kámoši :-) Akorát mě trochu mate výsledek volby – jsem to nesledovala – jsou tam vidět procenta průběžně nebo až na konci? Pokud až na konci, tak si myslím, že by měl výrazný náskok, což, pokud vím, neměl. Nebo jedině že by byl s kámoši domluven až na duely a volbu jen zkusil.

166
T.M.
Reagovat

Lepší nad tím ani nepřemýšlet. Každopádně nervozita pomalu ale jistě začíná stoupat.

167
Ajka 321
Reagovat

155 T.N.
Kdyby to byla pravda, tak proč by ho bral už dneska? Kdyby to měl jistý vždycky. Je to blbost – podle mě

168
Wanna be your monster
Reagovat

164 -smsky jsou omezeny na 30 z jedné sim

169
Talaniel
Reagovat

To je jasný, to byl nějaký bubák z Primy, který vypustil fámu, abychom více hlasovali :-)

170
Wanna be your monster
Reagovat

Já myslím, že je zbytečné se rozčilovat, nic špatného na tom není, že se jeho kámoši snaží, ale takové konspirační teorie o podpoře podnikatelů a nevím koho ještě. K smíchu. .)

171
Ajka 321
Reagovat

Roman 153
Pokud jeto pravda, tak má Jeník fakt dobrýho kamáda – takovýho malýho bonzáčka. Pokud má takových kímošů víc, tak má chudák docela těžkej život

172
Robot
Reagovat

Tak vzdy se najde nekdo kdo to praskne a o podvod by skutecne neslo, jako reklama by to pak pro El Nina bylo vyborny.Jsem opravdu zvedav jak to dopadne.

173
T.M.
Reagovat

Pokud to tak bude a Nino vyhraje tak mám o starost míň a ušetřím fůru času a pokud ne tak euforie a radost bude obrovská stejně jako při Vladkově vstupu do vily. Jak říkala Lucie nebo kdo tak každá cesta je správná. Jen pro diváky by Vladkova cesta zpět do vily byla rozhodně nesrovnatelně daleko lepší.

174
EvkaD
Reagovat

Víte. co se mi líbilo v 1, že Vladko si hlasy nemusel nechat podplácet od nikoho, a i dnes, když jich bude mít spoustu, tak je dostane, že lidi chtějí aby byl ve vile…
Ten druhá pokud vyhraje, nebude to čistou cestou, asi si musel hlasy tzv. zaplatit, to je smutné vítězství!!

175
T.M.
Reagovat

174: To je to samé jak u Jalovce. Neříkám že přímo s hlasy manipulovala Prima ale podle mě mu ty sms sehnala Kajdžas, Hranáč po svém vypadnutí a jejich bohatí kamarádíčci. Jinak si myslím že by už tehdy Pelána ani Pluta neporazil. Nechce se mi věřit že by ti samí diváci kteří v jedničce dopřáli vítězství Vladkovi hlasovali ve dvojce pro takového sebestředného bezpáteřního týpka.

176
EvkaD
Reagovat

175, Jalovec, to jsem psala před několika dny, nemohl fér vyhrát..o tom žádná. Jen byl silná osobnost. Tady není nikdo, kdo by mohl Vladka charismatem ohrozit.
A celkem mám strach, asi to v přímáku nedám dnes:-(

177
Crazy lady
Reagovat

ještě se může stát že se Vlado s Jalovcem potkají při palcovačce a v přímým souboji. Prima slibuje v téhle řadě spoustu překvapení a návrat legend.

178
T.M.
Reagovat

Já vám začínám mít z toho dnešku jak se to blíží nějakej divnej pocit. Pokud to Vlado nedá tak to bude fakt hnus. :-((

179
EvkaD
Reagovat

178…já mám též. Pamatujete někdo, jak kdosi údajně taky jen tak řekl, že HP vyhraje Nela?? Že má u štábu protekci a prostě vyhraje. A pryvda to bohužel byla, normálně taky vyhrát nemohla. Nevím kdo by pro takovou hlasoval, že?
Tak tak s tím Romanem…Jinak na anketách opravdu všude vede Vlado, uvidíme…Normálně to ten Nino nevyhraje!

180
Katynka
Reagovat

Nečetla jsem všechny příspěvky, ale bojím se, že El Nino to jen hraje, že chce domů. Kdyby trpěl klaustrofobií, tak to by šílel jinak a na to to házet není dobrý. A kdyby chtěl domů, tak proč tam šel? Tak tam mohl jít rovnou někdo, kdo o to moc stojí a kdo své místo jen tak nedá.
Myslím si, že jeho taktika to byla – ukecat co nejvíc lidí, aby dostal palec, hrál to na malý prostory, že je mu blbě a že si myslí, že mu utíká čas. Ale dle mě je to taktika v tom, že prostě chtěl od začátku jít s Vladkem a vyřadit ho.
A taky to, že je zklamaný z toho, jaký byl výsledek jeho výhry při volbě? Co si myslel, že bude mít 80%?
Prostě není pravda, že tam nechtěl, chce tam moc a Vladka chce vyřadit a když se mu to nepodaří, tak se mu splní jedno, že tam nebude ztrácet čas. Je sice sympatický a jeden z nejhezčích chlapů tam, ale jinak nic nepředvedl. Akorát párkrát jak jsem koukala online, tak si právě s Vladkem vedl docela dobrou debatu.

181
EvkaD
Reagovat

180, souhlas…až na toho nejhezčího chlapa:-)

182
Katynka
Reagovat

181 Děkuju, to potěší, když se mnou někdo souhlasí. A kdo je podle Tebe nejhezčí?

183
piha
Reagovat

180-souhlasím,až na to,že je totálně nejhezčí!:)Ze všech 4 řad…:)

184
Katynka
Reagovat

173 Já teda asi budu koukat i dál, ale pokud Vladko dnes půjde domů, tak to obrečím. Když na něj koukám na online a je v pohodě, tak ty jeho debaty na jakékoliv téma mají hlavu a patu a dobře se ty jeho názory poslouchají a ostatní jen zaostávají, málokdo dovede držet stejnou lajnu. Ale baví se a přidají svůj názor.
Jinak se mi moc a moc začíná líbit Lucka, nevím proč, ale ta holka mi připadá tak hodná a v úterý mě velmi mile překvapila, jak krásně zformulovala svůj názor na Tomáše a přitom to do té doby nedala vůbec najevo.

185
EvkaD
Reagovat

183, pižko…bože můj
Katynko nevím, tady ve vile se mi nejvíc líbí Vladko, je mužný, navíc já mám slabost na dlouhovlasé chlapy…
Holohlavé a potetované nemusím vůbec. A Thomas s Martinem jsou týpky, které se mi eklují.
Já můžu ty španělské typy, ale krásného chlapa si představuju jinak než Nina..Navíc na kráse talk nezáleží, aby s ním bylo o čem kecat a tak. Tam pro mě Nino taky nevyniká:-))

186
Katynka
Reagovat

183 Pěkněj to je, kdyby nešel do duelu s Vladkem, dám hlas jemu, ale má smůlu.
Jinak někdo tu psal, že mu vadil včerejší přímý přenos ohledně přiznání holek k tomu, že jsou spolu devět let přítelkyně. K tomu jedno – jdou do reality show, jdou na veřejnost, kde se ukazují každý den a online 24 denně a s tím musely počítat. Nemyslím si, že by to byla vypočítavost Primy, jen této situace bezvadně využili a hotovo. A myslím si, že holky to udělaly záměrně, že s tím už nechtěly dělat tajnosti. Jednou to muselo ven a když to nedokázaly udělat devět let v soukromí, tak toto jim určo pomohlo. Já myslím, že se jim dost ulevilo. A Pergnerová to velmi citlivě a bravurně odmoderovala.

187
Katynka
Reagovat

185 No já u toho El Nina vzhled beru, i když těch tetování je na mě taky moc. Tomáš a jeho připrdelovači jsou mi proti srsti taky a Láďa je mile divnej.
Takže za mě taky na prvním místě Vladko a já měla ráda i Petra Zvěřinu vzhledově, i když teď nehraje.

188
piha
Reagovat

185-klidně mi můžeš říkat pižko,nemusíš mi říkat bože…:D

189
EvkaD
Reagovat

184, no já to mám jasné..ani slzy a to hlavně kvůli Ninovi, nedopustím aby mě rozplakal pro mě takový blb…Takže vypnu tv a VV jsou mi u zadku…
Mě ty lidi zajímají jen v souvislosti, co tam bude dít zároveň s Vladem, jinak ani 1.
U 1 mě jich bavilo víc…
Jenom pak nevím kdo pižce bude říkat pižko:-(

190
piha
Reagovat

189-neboj,já budu chodit pokecat i když Nino půjde…:)

191
EvkaD
Reagovat

Tomášku, máš radost…kde jsi??

Přidat komentář