Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Ze Superstar 2013 vypadl Karol Komenda (31.3.)

31. Březen 2013 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=5996 w=420]

SLEDOVANOST CZ: Superstar nadále klesá, včera finálový večer zhlédlo v průměru 775 tis. diváků nad 15 let.
SLEDOVANOST SK: Superstar dosáhla dosud nejhorší sledovanost v historii přibližně 280 000 diváků.

České a slovenské hity se staly osudné pro Karola Komendu, který u diváků neuspěl s písní Cesta zakázanou rychlosťou. Hit z pera Mira Žbirky Karolovi nepomohl a získal nejméně diváckých hlasů. Byl Karel ve 2.finálovém kole nejhorší?

Merťas

Začít koukat na zahraniční talentové show byla má zhouba i radost. Vystoupil jsem z našeho vakua a nakoukl za hranice a objevil jsem neobjevené. Lidé plni uměleckého nadšení ve všech směrech, kteří svou část ze sebe předávají dál světu. Nejdříve jsem sledoval sám, ale pak se objevil Panáček a od roku 2011 už sám talentové show nesleduji.mertas024@gmail.com

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 598
1
Taulina
Reagovat

no tak to aspoň může za natálkou…žádná škoda…

2
Peter
Reagovat

Může mi někdo říct, proč jsou pořád tak markantní rozdíly mezi show Novy a Primy? Proč to na Primě funguje tak v pohodě a na Nově to má pořád tolik hluchých míst, neodsýpá to a působí děsně lacině? Tragičtí moderátoři, kterým produkce musí vyrobit transparenty typu Zorka je super, otřesné výkony soutěžících, nevtipná porota, po jejichž hláškách nastává v publiku hrobové ticho, rutinní záležitosti typu výsledky jsou těsné, po každé kritice poroty moderátorské – neměli pravdu, mě to přišlo super atd. Je mi trapně za všechny účinkující a všechny, kterým je nad 15 a berou tuhle frašku vážně. A já fakt věřil v novou éru. Ještěže ten Talent u nás aspo’n funguje, tohle je fraška, přitom na zahraniční Superstar se dá dívat pořád. Proberte se na té Nově!

3
Kalla
Reagovat

Nejhorší byla Mažďáková

4
ejmi
Reagovat

Tento ročník je fakt tragický. Porota posudzuje výkony, ale sama pritom poslala do finále také esá ako Šmidák, Komenda. S veľkou slávou tiež Veroniku Stýblovú, ktorú dnes napokon pomaly odpísali, lebo vraj nevedia čo z nej bude. Kto vie vlastne dnes povedať, čo bude z Křovákovej, Šafaříka, Kukačku po skúsenostiach z predchádzajúcich ročníkov. Nerozumiem načo nahrávali spoločnú hymnu, keď som ju ešte vlastne ani nepočula v priamom prenose. Moderátor ako tak, ale moderátorka je otrasná. Spôsob vyraďovania asi museli zjednodušiť kvôlit trápnostiam z predchádzajúceho kola. Aj tak to poorala, keď Karolovi gratulovala k vyhazovu. Celý program fakt na úrovni školskej besiedky. Na budúce si radšej vyberiem dobrý film, toto je prepadák a myslím, že tak málo SMS ešte nebolo ako bude tento rok. Sorry je mi ľúto tých mladých ľudí, ktorí tam robia bohužiaľ len štafáž.

5
Lucka
Reagovat

Ať se vzpomíná v dobrém, ne každému to na velkém pódiu jde.

http://www.youtube.com/watch?v=fFrp8EeNObY

http://www.youtube.com/watch?v=6G3UICoE-mY

6
cedarin
Reagovat

Odpověď na otázku v článku: Ano, Karol byl nejhorší

7
kata
Reagovat

Karol byl sympatickej, ale dnes skutecne nejhorsi a vypadl pravem.

8
Anta
Reagovat

Merťas, tak pokud chceš odpověď, tak ano.

9
Prochor
Reagovat

Myslím, že Karol byl nejhorší a o to víc mně příjemně překvapilo hlasování diváků. V minulých řadách první kola přežili třeba Foret nebo Puskailer i kdyby to na pódiu jen odstáli.

10
jab
Reagovat

Vypadl spravedlivě. Dneska to bylo buď on nebo Šmidák.

11
přiznivec.obecny
Reagovat

4 Taky mi napadlo, proč najednou říkají, že co Stýblová, Šafařík budou dělat po SS když je poslali dál. Je možné, že by chtěli i ovlivnit diváky? Tak já musím říct, že jsem s nimi souhlasila, ale nechápu ten moment toho sdělení a i to místo… Ledaže ovlivňování v hlasování. Protože kdyby to řekli jen jednou u Veroniky, ale u obou? Nebo prostě Habera se rozkecal? Jinak já tady vidím docela povedej rejstřík osobností u týhle SS. Dobře to napsal yeey u předcázejícího článku. I u Karola, jen prostě zariskovali, protože on je osobnost podle mě velká. Dan coby plyšák..prostě jinýho nenašli – malá nabídka.A provedení? Stage dobrý, ale dnešní výběr songů otřes a nadávám na to pořád a vůbec nechápu. A že dodneška u nás nikdo neumí udělat playlist pro mladý a takový, aby vůbec se i ti mladí dali nějak oslovit plus jim nabídnout nějaké vzory, kvalitní. Jediný jim vyšel Meky… Ten krásný stage si vydělali na úkor moderátorů a měli by Zorku, sorry, odvolat. Fakt jeden moderátor to utáhne.
Karol je ale větší osobnost, než zpěvák. Ale já bych na jeho koncert šla, nebo si koupila CD. Jsou tady takový dva adepti/oblíbenci. Takže Karol : u mě dobrý, ale až po nějaký době :-)

12
cedarin
Reagovat

11 příznivec – souhlas s provedením celé SS.
Jen jsem nechápal, proč Šafovi vytýkají to samé, co Veronice. Myslím, že u něj je dost jasné, jakým směrem se chce vydat. To jsem moc nepobral.

13
přiznivec.obecny
Reagovat

12 Cedarin, já si myslím, s velkým otazníkem ale, že Šafovi chtěli vytknout jeho profesionalitu, že zpívá najisto a používá techniky, aby vyjádřil emoce? Asi že Veronika a on chtějí odvýst výkon co nejlíp, ale nedávají tam svoje vlastní sdělení, osobnost. Sabina to dělá, ale u nich to pokulhává. Takhle nějak si to pamatuju a i vnímám.

14
Anta
Reagovat

11 přiznivec.obecny – mě celkem hnuli žlučí tím, že kam se Šafa bude ubírat. Dnes zdrbli všechny myslím kromě Sabiny.

15
přiznivec.obecny
Reagovat

14 Anto, v něčem měli pravdu, ale přímo o ubírání se po SS v třetím kole, to si mohli opravdu nechat od cesty. Jinak to vidím jako ovlivňování. Stačilo říct, hele, Martine, zaměř se na emoce a zapoměň co si se naučil. Nebo tak nějak. Habera vždycky je za Sybilu, asi ho to baví :-(

16
cedarin
Reagovat

13 příznivec – já to vnímal ještě v té rovině co jako po soutěži. Ohledně Veroniky se tu i dost diskutovalo, co nám jako děvče pak asi nabídne, ale u Šafy je to myslím dost jasné.
A jak píše Anta, dnes každému předala porota nějaké mírové poselství :))

17
Prochor
Reagovat

11 – Karol mně trochu zklamal protože jsem si sliboval, že nedostatky ve zpěvu nahradí šoumenstvím jako Miro Šmajda. Celkově ale působil velmi stresovaně a zakřiknutě. Možná to opravdu chce jen čas a otrkat se. Jako Sabina měl víc vystupovat s kytarou. Taky trochu hraju a vím, že kytara může někdy pomoct překonat ostych.

18
přiznivec.obecny
Reagovat

16 Cedarin, to si s Antou vystihl s tím poselstvím, už chybělo jen „amen“.

19
Anta
Reagovat

16 cedarin – hm mírové poselství to zní dobře, v tomto případě něco jako když ti kanibalové u ohně uchystají velkou hostinu a popřejí hodně zdraví :-)))

20
přiznivec.obecny
Reagovat

17 Ke Karolovi asi kytara patří, taky se mi zdá :-) Já si občas prubnu na yt, na face.., co dělá… Mě se líbí, přijde mi zajímavý.

21
přiznivec.obecny
Reagovat

19 A nebo ti pogratulují v momentě vypadnutí :-(

22
cedarin
Reagovat

19 Anta – nebo když Zorka pogratuluje k vypadnutí :)) nebo spíš :(((

23
Prochor
Reagovat

K Sabče bych měl jen jednu připomínku. Když kecky k punčochám, tak nějaké dívčí – třeba jako účastnice švédského Idolu Anna Bergendahl :
http://www.youtube.com/watch?v=O0qceQIbNoE

24
Anta
Reagovat

21 přiznivec.obecny
22 cedarin

Ttaky pěkné faux pas :-)
Ona při tom neustálém mluvení prostě nepřemýšlí, oni ji snad platí od slova !!! jinak to nevidím :-))))

25
přiznivec.obecny
Reagovat

23 Vidíš, to jsem si nevšimla.. Já Sabinu jen poslouchala a vůbec jsem se de facto nedívala..Jsou ty kecky nějak masivnější, už na dálku to vidím. A barevně..No OK proč nekombinovat a nevyřádit se v barevnosti, ale tenhle druh modrý k tý žlutý a tuším síťovaný punčochy, no určitě vizážista by měl vědět tohle všechno líp zkombinovat. I ty materiály se bily… Taky se mi to moc nelíbí.
Jinak moc pěkný vystoupení z toho videa…Působivý, mělo to silný emoce, náladu. Opravdu moc pěkný…

26
přiznivec.obecny
Reagovat

24 Už v jejím zájmu, by ji měli stáhnout z placu. To je takový až nešťastný se takhle ztrapňovat. Ona prostě na to nemá. Až je mi jí líto…

27
přiznivec.obecny
Reagovat

Dostali jsme s Cedarinem stejný „příměr“, ani se nedivím, to byla situace…

28
cedarin
Reagovat

27 příznivec – :D:D:D to se ani nedivím, že nás napadlo to samé, některé okamžiky jsou velmi silné – bohužel

29
Prochor
Reagovat

Annu mám rád. Můj táta je švéd takže jsem sledoval třeba švédský Idol, kde Anna byla miláček publika. This is my live je skladba, se kterou zvítěžila ve švédském kole eurovize, kde neuspěla. P.S. Souhlasím s Haberou, že dnešní ESC je přehlídka evropského nevkusu. Švédové však tuhle soutěž berou stále vážně snad proto, že v roce 76 v Brightonu se v ESC prosadila jejich ABBA.

30
Anta
Reagovat

27 přiznivec.obecny – a pěkně jsem vás vypsala :-)
Čekám, kdy dají tento díl do archívu a prd, budu se muset kouknout asi až zítra/dnes :D
Potřebuji si ujasnit, jak to na mě bude působit podruhé, možná se i zaposlouchám do Zorčiné „moderace“ ?

31
cedarin
Reagovat

30 Anta – tys byla vždy statečná a odvážná!!!

32
Jirka
Reagovat

Ne že bych dvakrát měl rád MAreše, ale tihle moderátoři jsou opravdu otřesní a ještě jsem nepotkal nikoho kdo by tvrdil opak…..
Celkově ta šou působí opravdu nejhůř ze všech ročníků, že by tvůrcům už bylo ale úplně jendo jak to vypadá, hlavně že něco vydělají???

33
přiznivec.obecny
Reagovat

29 Ta Anna působí hodně příjemně. Takový sluníčko. Švédsko trochu znám, máme tam kolegy a jednou jsem byla v Gotteborgu, že já snad nikde nebyla. Švédi se mají poměrně dobře jsou opravdu hodně pořádkumilovní, vrátit se potom k nám, kde je takovej binec na ulicích, byl trochu šok…

34
přiznivec.obecny
Reagovat

30 No, dala jsi si záležet :-)

35
Anta
Reagovat

31 cedarin – tak vždycky to můžu vypnout :-))

36
Prochor
Reagovat

33 – Upřímně řečeno oželel bych všechno jen bych si od švédů vzal jejich odpor ke korupci. Jen si nejsem jistý, že je to zásluha soc.dem.ale spíš jisté národní rysy. No, uvidíme co Zeman – ale tohle fórum by nemělo být o politice takže sorry.

37
přiznivec.obecny
Reagovat

36 Tohle bude ještě jedno OT. Ale mě překvapilo jak mají hezký ženský v každým věku. Skoro všechny kolegyně mají šmrnc, hezky a moderně se oblíkají ať je jim jen 20 a nebo přes 50. Jo, Švédové taky moc rádi schůzujou a v hojným počtu a dlouho :-))))) V Čechách máme k mítingům docela spíš odpor, ale to už je taky o politice :-)

39
T.M.
Reagovat

Tak sem měl s tím Karolem a s tím že ho postihne syndrom Romea a Julie, protože minule vypadla Natálie, bohužel pravdu. :-( Dobře dejme tomu že to včera bylo pěvecky nejslabší číslo ale rozhodně ne nejméně výrazné a nejméně zajímavé. Dana zachránily pubiny, Tereza má asi taky nějakou základnu která ji i přes slabší výkon v téhle fázi ještě v soutěži udrží. Může mi ale někdo k čertu vysvětlit kde berou sms hlasy Virgínia a Kristína a jak jich mohou mít více než Karol? Toto je pro mě záhada a opravdu to nepochopím protože to totálně odporuje všem směrodatným pochodům vyřazování na jaké sme dřív byly v Superstar zvyklí…..já jsem fakt zklamanej, do poslední chvilky sem se modlil a doufal že ještě do dalšího kola nějak proklouzne. A nepřijde vám divný že minule celá porota tipuje Natálii a trefí se a hned další kolo jmenuje jejího Romea Karola a trefí se taky? Mě taková zázračná shoda s diváky přijde opravdu zvláštní stejně tak jako to že opět došlo k syndromu Romea a Julie…nějak mi to přijde celé dost málo pravděpodobné a něco mi na tom nehraje. Kdyby bylo na mě, jsou tam Karol s Natálií pořád a Kristína s Virginií už by byly venku. Když už nic jiného, byli Karol a Natálie aspoň sympatičtí. Fakt jsem se včera modlil za to aby Karol to vyřazování přežil, nic jiného sem si nepřál víc. Kdyby včera vypadnul Jarda, mrzelo by mě to nakonec daleko míň. A ať jde Jarda klidně příště, mě už je to jedno. Tohle vypadnutí mě dost zasáhlo a zase už začínám být k Superstar apatickej. :-(

40
T.M.
Reagovat

Říkal sem si že Karol to sice nedal dobře ale přece by musela bejt fakt ukrutná smůla aby i v diváckým hlasování skončil z jedenácti lidí až na tom 11.místě. Já fakt věřil že to nějak dá a skončí aspoň devátej nebo desátej a odnese to nějaká holka. Nechápu už nic….a ještě moderátoři řeknou jak to bylo na posledních místech vyrovnané. Karolovo vypadnutí mě akorát utvrdilo v tom že je dobře že už do Superstar nehlasuju a taky mě přesvědčilo definitivně o tom že letos ani nikdy jindy už nikomu nepošlu ani jeden jediný hlas. Vypadnul Karol a když vypadnul on tak už přežiju vypadnutí úplně kohokoliv z mých zbývajících favoritů protože nikdo mě tolik jako Karol neoslovil. Měla jít Kristína, Virgínia, Tereza nebo Daniel. Bože mě to tak sere…..

41
Mila
Reagovat

39 – ja jsem vcera vyjimecne Superstar nesledovala, jen jsem se obcas mrkla na Panacka, jake jsou tam reakce a stacilo mi to.. Videla jsem vlastne jen Safu a ikdyz jsem si myslela, ze tuhle pisnicku da bravurne, tak mne zklamal, protoze oproti Jankovi to podal moc pateticky a neda si nic delat – Martin zni lip anglicky, nebo mu anglicky mene rozumim a mene mne to taha za usi. S tim Karolem – je to sympatak, s kytarou mu to slusi a mam pocit, ze to s hudbou mysli prvoplanove vazne.Vadi mi, ze mu Habera porad cpe bratry Nedvedy.. brr. Vzdyt krome desky Na kameni kamen, kterou vydali jeste kdyz pusobili dohromady s Brontosaury, je cela jejich dalsi tvorba sladkobolna tragedie a jen doufam, ze Karol ma tolik rozumu, aby se tomu obloukem vyhnul. Vzdyt pisnickar s kytgarou nerovna se Nedvedi, je to i Bob Dylan, nebo Eric Clapton. A vubec by nebylo na skodu, kdyby se Karol inspiroval tvorbou Ivana Krale, ktery krome divokeho obdobi s Patti Smith a Iggy Popem, ma taky sve vlastni krasne klidne skladby, ktere by se ke Karolovi hodily…

42
pajik
Reagovat

Karol byl opravdu nejhorší, takže měl vypadnout.
Zarazilo mě, jak porota komentovala Veroniku a její hlas, který je nerozpoznatelný. Verča se mi líbí, s názorem poroty souhlasím, mě by taky zajímalo, jak se prosadí po soutěži, ale nevim, proč to takhle rozebírali.
Jeeej a moderátorka Zorka, to je tragédie, myslím, že to byl Šafa, jak říkal, že to zpíval pro babičku a ona Ahoj babi :D no to je fakt hrůza.

43
T.M.
Reagovat

Martin mě včera taky trochu zklamal, prostě moc patosu. Nejlepší byli jednoznačně Sabina a Adam. A jeden z nejhorších výkonů pro mě podal i Štefan, to bylo fakt hodně jalové. Fakt by mě zajímalo kdo ze slováků bude letos v Superfinále protože zbývají tři holky ze kterých na to podle mě ani jedna nemá a ani jednu z nich si tam nedovedu představit a Štefan, který má taky hodně slabin a jeho postup přes daleko lepší zpěváky z Česka by byl přímo abnormálně podezřelý. Včerejší Štefanovo vystoupení, to byla bohužel mateřská školka hadr. Takže letos prostě musí v Superfinále ten fakt že jde o československou soutěž připomínat jen moderátor Juraško a porotce Habera, jinak se musí utkat dva češi, nejlíp Sabina s Adamem, možná má šance ještě Martin, jinak fakt nevěřím že to není podvod.

44
T.M.
Reagovat

42: Ale nezapomínej že to taky není soutěž jen o zpěvu ale i o sympatiích, jak kdo působí na lidi….a já když prostě vidím tu studenou držku Virgínii nebo nevýraznou Kristínu tak si k nim prostě nedokážu vytvořit absolutně žádný vztah. V tomhle měl nad nimi dobrosrdečný Karol hodně navrch. A u Veroniky je dobře že ji porota konečně taky trochu rozebrala, však v minulých kolech ji chválili až dost. A ona je opravdu otázka jakou hudbu vlastně po soutěži chce dělat docela na místě….v podstatě tím porota potvrdila má slova že Veronika je jubox, který zazpívá všechno ale nemá svou vlastní osobnost. Navíc její hlas má njevětší rozsah ale zní tuctově, já bych ji z rádia taky nepoznal…

45
dolores
Reagovat

38 -som rada, ze aspon ty si si vsimol Kristinu, lebo vcera som bola snad sama, kto ju tu chvalil. proste som jej ten Pokoj v dusi zozrala aj s navijakom. :)

46
T.M.
Reagovat

Může mi někdo vysvětlit to včerejší vyřazování? Napětí bylo jako kde? To jako neměli už kvůli vystoupením Žbirky a Ledeckého čas na vyřazovací čachry a nebo je ta Kepková až tak neschopná že usoudili že pro ni bude prostě nejlepší jen přečíst jméno vyřazeného než dělat nějaká škatulata? V tom případě by ji asi opravdu měli ze soutěže vyhodit a nahradit jinou moderátorkou a nebo by to měl Juraško moderovat sám. To i to semifinálové zvorané vyřazování mělo větší napětí než toto. V tom je přece právě to největší kouzlo když oznamují soutěžícím jestli postoupili nebo jestli si na svůj verdikt ještě musí počkat. Vážně nechápu proč to včera udělali takhle blbě a doufám že to bylo poprvé a naposled. Když pominu výsledek hlasování, který mě fakt nasral tak i celý ten způsob vyřazení byl jedním obrovským zklamáním. Rozhodně by chtělo příště víc si hrát s nervy diváků a já jen doufám že tohle strohé přečtení vyřazeného nebude kvůli neschopnosti Kepkové novým způsobem vyřazování. To už by byl fakt konec….

47
ejmi
Reagovat

Myslím si, že by bolo vhodné dať nejakú inú súťaž. Áno je treba inovovať portfólio spevákov a kapiel, aby nám tu 60 rokov nespieval len Kája, ale to prespevovanie cudzích pesničiek nie je cesta. Mala by to byť súťaž, kde adept spevák, resp. kapela sa predstaví vlastnou tvorbou, resp. tvorbou nového autora. Vtedy by sme zistili, či sa nám po superstár bude páčiť a či ho budeme počúvať. Mal by dostať priestor minimálne v časovom rozsahu superstár. Lebo tu to nie je celkom spravodlivé, jeden dostane lepšiu pesničku, druhý horšiu a potom si musí vypočuť verdikt, poroty, ktorý naozaj nemusí byť príjemný. Včera napríklad Kristínu Debnárovú dosť podcenili. Jej podanie piesne Pokoj v duši bol dobrý načo Farna povedala, že sa z toho nepokaká. No mne sa to páčilo.

48
dolores
Reagovat

43 -je sice pravda, ze na slovenskej strane to v tomto roku dost hapruje, ale je to aj vinou poroty, ze do semifinale nezobrali napr. Sucika alebo aj Luciu Adamovicovu. Stefana by som este nezatracovala sice vcera nezaziaril, ale mal predtym dva velmi slusne vykony a je to muzikant telom i dusou, hoci sa venuje na CS pomery trochu okrajovemu zanru, pre mna stale patri do TOP5, aj ked po vcerajsom vykone nie. chapem Tome, ze sa ti nepaci, ale treba si uvedomit, ze je tam za slovakov chalanov sam a cesi su stale styria, ale moze on zato ?? a tiez to neznamena, ze ak je sam slovak, ze bude tlaceny, celkom kludne moze vypadnut a tlacena bude nejaka slovenska dievcina. mne napr. vobec nevadi jeho spravanie a usmevy na podiu, naopak bavi ma sa na neho pozerat, je to sakra pekny chlap :D, a k tomu mam pocit, ze si vystupenia uziva. to, ze par nickov tu ho nema v oblube, resp. citi k nemu odpor nema na mna absolutne ziadny vplyv. :P skor ma sklamalo to jeho vcerajsie frazovanie ala skolska besiedka, niekedy az ludovkovo-detvianske podanie – akoby to mal cele na salame. myslim si, ze si to mohol polozit nizsie, pretoze jeho farba v tych vyssich polohach ma nijako nenadchyna. verim ale, ze este ma pred sebou nejaky dobry vykon a okrem oci, potesi este aj moje usi. :D

49
Luke
Reagovat

Neskutečně zklamanej ze včerejšího přenosu. Měli tu superstar vypustit na nějaou dobu a dát na primu ten X factor, aby věděli, jak se dělá šou, protože to není ani možný jací jsou to amatéři na té nově…

Moderátoři ? Hrůza děs, kolo od kola horší, až jsem na ně už alergickej…jejich věčné opakování po vystoupení soutěžících ,,co říkáš na hodnocení poroty“ ,,Já nesouhlasím s porotou“ atd….Tady je vidět, jak chybí profesilonál jakým je Mareš, hlavně, že na něho všichni nadávají, tak tady to mají….

Soutěžící ? Včera hodně špatné výkony, až na nějaké tři, čtyři vystoupení bída

Porota ? Dobry, ale včera sen nepochopil některé jejích výroky…především na adresu Martina a Veroniky…jako ptát se, co bude po soutěži je docela předčasné a to se pozná až za nějaký čas…

50
T.M.
Reagovat

Ať se na to letos vykašlou a nikoho ze slováků do Superfinále netlačí. Nejlepší jsou opravdu Sabina, Adam a Martin a na ty skutečně Štefan ani žádná ze slovenek nemá. Tak ať už nás laskavě s tou národností produkce neobtěžuje, já je tam stejně všechny beru jako čechoslováky a žádný rozdíly nedělám a hotovo.

51
Ufonka
Reagovat

ad Zorka mám z ní pocit, že ona si to maximálně užívá a zřejmě se domnívá jak je zábavná a super.
Každopádně mi přijde, že ani soutěžící nemají žádný vztah k oběma moderátorům. Když moderovala Tinka bylo to podle mého znát, kontakt tam určitě byl.

52
zuzana
Reagovat

dolores uplne suhlasim s hodnotením Števa a to ako si vystihla jeho postavenie u fanusikov panacka. Taktiež si myslím, že na slovenskej strane je to tento rok bieda a neverím že tam nemali lepších.

53
DJ Vlado
Reagovat

I když v této chvíli diskutujete hlavně tady, tak bych vaši pozornost rád upřel na předchozí článek, jelikož do něj začínám přidávat svá hodnocení. Zatím jsou přidáni Virgínia, Jarda a Kristína :-)

54
BarBora
Reagovat

Dopozerala som si ich, no, včera to bola všeobecne dosť bieda, bez iskry, nuda, Adam mal štastie, že mal predsa len enargickejšiu pieseň, ale tiež nič moc. Z mojej Top 4: Štefan – Dolores to presne vystihla, s tou salámou, ale aj tak sa mi Štefan z nich všetkých zdá najrytmickejší a s dobrou energiou, aj keď jeho vystúpenie sa mi, naozaj, zdalo akoby trochu odfláknuté. Martin – trošku mi začína liezť na nervy s tým „tlačením hlasu dolu“, zrejme kvôli farbe, celkovo ma jeho včerajšie vystúpenie dosť iritovalo. Jarko – ten výkon by som dala tesne pred Daniela a Karola. Terezka – no, tak tu som sa len presvedčila, že aj pri nie príliš presvedčivom výkone (ale zas žiadna tragédia), ma jej hlas a čosi, čo z nej ide, nadchne a nenechá ľahostajnou.
Inak, Sabina má, naozaj, výhodu suverénneho vystupovania na pódiu, ale jej hlas a výkony, mňa osobne, obchádzajú, pokiaľ nemusím stišovať zvuk, v horných polohách mi jej hlas reže uši.

55
T.M.
Reagovat

Mě to naopak štve o to víc že se Karol do toho rockového kola nedostal. Mohl tam dát nějakou pomalou rockovou baladu od Ritchieho Kotzena a na úspěch mohlo být zaděláno. Rozhodně bych si ho tam poslechl daleko raději než Virginii, Kristínu nebo Daniela. Jo Daniel to bude asi příště velkej rocker, už to fakt vidím. Na druhou stranu je to pro mě možná lepší že už mám ty nervy za sebou a od příště už budu to vyřazování prožívat o dost apatičtěji a klidněji a ať už vypadne kdokoliv, bude mi to už docela jedno. Pro mě bylo největší napětí soutěže jak daleko se dostane Karol a tohle napětí bylo bohužel až příliš brzy rozluštěno. Takže teď už to pro mě bude asi tak trochu nuda….

56
Rena
Reagovat

Tak včera opravdu dobrý výkon podal pouze Adam a asi i Sabina, i když ne vždy uplně čistě… Adam vypadal podstatně lépe, než minule, oblečení mu sedlo, jakoby už trošku schudl a ten učes taky dobrý… Je obdivuhodné, jak i přes svá kila navíc se dokáže rozjet, nebojí se sjet si pár metrů po kolenou a při tom zpívat – vše v přímém přenose. On má krásný poznatelný hlas a v 16ti ví přesně, co chce, kam míří… Je klidné povahy a hodnej kluk (zajímavé, jak ho Ewa jen o tři roky starší chválila…). Vím, je mladej a mnohým se jeho postava, vzhledem k věku nelíbí… ale i tak – z těch co tam jsou, jak se projevují na jevišti, mi právě on ta superstár připadá…Dnes jen u něj jsem se bavila… Tereza, Jaro, Karol – jsou sice plní života mimo podium, ale na něm začne působit tréma, bud stojí a zírají (Terka – je vidět jak se soustředí, jen aby to nepokazila, jak na školní besídce), nebo je to výkon plný nervozity (Jaro, Karol, Kristina), nebo působí jejich osobnost tak nějak nesympaticky (Virginie, Veronika). Stefan a Martin nejsou sice na podiu takové mrtvolky a ani nemají trému – jsou to už skoro profesionálové, ale včera mě nějak nepřesvědčili.
Jedině Adam mě včera bavil, zasmála jsem se i užila si to… je lepší, živější na podiu, než normálně, je uvěřitelnej… prostě Superstár včera byl on. Sabina nezklamala, hlavně poprvé tak neřvala, ale nepobavila… Byly to včera dva nejlepší výkony. Na ty dva se ráda podívám znovu.

57
jab
Reagovat

Jinak děkuji Scalexi a dolores za podporu Kristíny :-), ta holka mi byla sympatická už od castingu, ale poslední 2 kola se mi líbí čím dál tím víc :-))). Myslím, že ani v rocku nemusí být úplně bez šance, pokud jí dovolí něco alternativnějšího, např. Kiss me od Sixpence None the Richer, One of Us od Joan Osborne nebo něco od Cranberries (ale radši se vyhnout Zombie, to je ultratěžká věc).

58
BarBora
Reagovat

57 jab pridávam sa, Kristína to zvládla, dala to po svojom.

59
Monika
Reagovat

55, T.M. – neco pro utechu…Honza Prusa:“Karol Komenda je zajímavý úkaz. Je fakt, že to bylo plné chyb, ale i tak mne Karol baví, a tady je ten paradox s Veronikou Stýblovou, která je technicky úplně v jiné lize, ale i tak bych si radši znovu poslechl právě Komendu.“

60
DJ Vlado
Reagovat

57, 58 – I mně se Kristína včera líbila a zařadil jsem ji do Top 3 výkonů společně s Adamem a Sabinou. Jen mě pořád neskutečně štve, že Pokoj v duši nezpívala Terezka, zvlášť když její Búrka byla tak nepovedená.

61
T.M.
Reagovat

59: To jsem četl a vidím to úplně přesně jako on. Škoda že takový názor neměli i hlasující.

62
cedarin
Reagovat

39 T.M. to máš jednoduchý. Virginia a Kristina zůstávají protože:
Kristina v semifinále dostala kartáč a nějak zvlášť se jí to nepovedlo. Ale hned první finálový večer složila reparát a včera to jen potvrdila. Takže je to taková pohádka se šťastným koncem (zatím). Prostě Kristina příjemně překvapuje, zatímco Karol vždy dokázal překvapit nepříjemně a krom castingu už nic pořádně nedal a lidi to čekání přestalo bavit.
Virginia sice nedává jeden super výkon za druhým, ale je hodně výrazná, její zpěv je zatím lehce mimo kontrolu, ale na rozdíl od Karola ještě neměla vyložený průser. Navíc je to pěkná baba, i když to Komenda svým způsobem taky. Tím to ale u něj končí.
Takže asi tak!

63
T.M.
Reagovat

62: Hmmm zajímavé zdůvodnění.

Moje aktuální pořadí finalistů podle oblíbenosti:

1- 2 Adam a Sabina, jeden z nich ať to vyhraje. Je mi jedno kdo.
3 Martin
4 Jarda
5 Štefan
6 Daniel
7 Veronika
8 Tereza
9 Kristína
10 Virgínia

64
Rena
Reagovat

Kristina se stále o něco zlepšuje… o jiných se to říci nedá (Jarda, Stefan), ale do Top 3 to není..
Pro mě v tomhle kole :
1. Adam
2. Sabina
.
.
.
3. Kristina, Veronika, Martin,
4. Tereza, Štefan, Virginie, Dan
5. Jarda,
.
.
neumístnitelný Karol… jsem ráda, že odešel… byl na tom stále huře, prostě nemá na velká podia a jen by si v dalším kole udělal ještě větší ostudu
ale třeba o něm za pár let ještě uslyšíme, jako týpek je nazapomenutelný, i když mě zrovna ne příliš sympatický..

65
Rena
Reagovat

Celkově se mi to včera moc nelíbilo… jako vždy blbý řeči Zory – ta mi je už uplně nesympatická…. jak zkrátili to vypadávání – to nechápu , copak to nezvládnou? Nejsou těm děckám na podiu žádnou oporou… Byla bych pro dát Zoru pryč, vidět ji tam až do června… hrůza… prostě na to nemá, co se dá dělat. Já bych to taky dělat nemohla :-)

66
T.M.
Reagovat

Proč podle vás udělali včera to vyřazování tak blbě že jenom přečetli jméno vypadlíka a nedělali se soutěžícími žádná škatulata? Že by to bylo opravdu proto že jim došlo jak je Zora na něco takového neschopná?

67
cedarin
Reagovat

66 T.M.
Podle mě měli málo času. I když že by si zrovna Nova dělala nějaké nervy s přetahováním? Ale jako hlavní důvod vidím nedostatek času a možná i pokus o inovaci. Pak se nabízí i to, že by to Kepková prostě nedala a nakonec vyhodila sama sebe, čímž by ovšem kvalita letošní řady dost výrazně vyletěla nahoru.
V každém případě to nebylo dobré. Zmizelo napětí, radost z toho, že někdo z oblíbenců jde dál atd.
Rozhodně je to o těch soutěžících a ne o tom, kam znova poputuje Ledeckého muzikál.

68
Rena
Reagovat

Ještě k Veronice… není to štíhlá vysoká holka, jako Tereza a dle toho by k ní měli přistupovat… Včera vypadala o dost starší, navíc vlasy z tváře, či do copu vyčesané ji nesluší, dělají ji ještě širší obličej, než má. Včera ji učes i oblečení přidalo pár kilo i roků… Měli by ji trochu ostříhat a udělat učes – vlasy do obličeje, aby ji ho zužoval. Jinak je to pěkná holka… Adama včera vylepšili, k ostatním nemám připomínky.
Nevím, proč po dřívějším neustálém chválení se včera tak naváželi do Veroniky, nelíbilo se mi to.
A Danovi by taky neměli tak nakládat, je tam kvůli nim, porota ho vybrala ! Navíc jediný už zpíval španelsky a slovensky, mimo angličtinu, za což ho chválím a vždy mu je rozumět! A nepůsobí na podiu nijak namachrovaně. To mi ted připadá víc Stefan. Dan je nakonec lepší, než od něj původně člověk čekal…

69
T.M.
Reagovat

67: Doufám že už se to nebude opakovat protože tím by úplně pro mě vymizela ta nejlepší a nejnapínavější část pořadu na kterou se vždycky nejvíc těším. Dost sem byl včera zklamanej jak ze způsobu vyřazení tak z výsledku takže dvojnásobný zklamání za jeden večer….

70
Jai Kudo
Reagovat

Tak moje pořadí se v podstatě shoduje se Scalexem…toho Štefana bych dal ještě níž.
Nemám vůbec radost, že se vyplnila moje předpověď ohledně Šafy a Proklínám…..navíc to zazpíval fakt špatně, hluboko pod svůj průměr. Věřím, že rockové kolo mu sedne….

71
Milena
Reagovat

Pro mne včera nejlepší : 1. Adam- bavilo nás to – odzpívané s nábojem a bez chyb,pódiová prezentace vkusná. Adam je nejen milý ve své neokázalosti, ale po hudební stránce skvělý! Moje superstar.

2.Sabina -včera se mi konečně líbila, netlačila na pilu, bylo to hezké.

3. Kristína -prostě vkusné a příjemné.

Jardu mám moc ráda a jeho hlas je úžasný, ale potřebuje se zbavit určité stísněnosti. Jardo, rozjeď to!

72
Indián
Reagovat

Takže pokud to tu nebylo, další songy co budou- společné vypalovačka Highway to hell. Ozzy- Mama i’m coming home
Depeche Mode – Enjoy The Silence (ale ženská interpretka???). A plno dalších,ale já nejsem hudební znalec, jen konzument, tak jsem je nepoznal, protože v době vzniku jsem ještě nebyl na světě:))

73
T.M.
Reagovat

Kuky by to měl vyhrát.

74
Indián
Reagovat

A další bude Avril Lavigne – Complicated.

75
Indián
Reagovat

Jada Smejkal bude zpívat Kings of Leon -Sex of fire. Tak na to se těším neskutečně. Moje oblíbená.

76
Indián
Reagovat

A jako další budou zpívat Aerosmith – I Don’t Wanna Miss a Thing
Sabina Křováková

77
T.M.
Reagovat

Já Karolovi děkuju za to že se vůbec do Superstar přihlásil a že se do toho finále vůbec dostal i když v něm pobyl jen dvě kola. Díky němu se pro mě letošní ročník Superstar stal zajímavým i kdyby ho nakonec nedejbože vyhrála třeba Veronika Stýblová.

78
Jai Kudo
Reagovat

Enjoy the Silence bude zpívat žena? Nebude to verze, kterou nazpívala italská gothic-rocková skupina Lacuna Coil s úžasnou zpěvačkou, která se jmenuje Cristina Scabbia? Jásám proto, že to je jedna z mých nejoblíbenějších kapel…:)

79
Jai Kudo
Reagovat

Sabina bude zpívat tohle? Minule to dost pokazila Gabča…tak jsem zvědav :)
Ale o rok později to zazpívala spolu s P. Ševčíkem na jedné charitativní akci v komorním prostředí naprosto úžasně!

80
W
Reagovat

Ja mám za včerajšok pre seba 2 nové poznatky :D

1, chválim Ewu, že sa pri Štefanovi vyhla zbytočným dvojzmyslom
2, aj keď si všeobecne myslím, že v SuperStar sú teraz Česi o dosť lepší, paradoxne sa mi počas všetkých troch live kôl páčili iba Kristína, Štefan a Sabina.

81
Mila
Reagovat

75 – tak jestli Jarda bude zpivat opravdu Sex on Fire, tak by to mohla byt bomba a reparat za Obchodnika. Ted jsem si to pustila z webu a jsem rada, ze jsem se na to vcera nedivala nazivo. asi by mne z toho kleplo.Jeste mu chybela na hlave uliznuta prehazovacka, v ruce sacek bonbonu a postavani pred zakladkou, uf, bylo to strasne… Sex on Fire by mohl podat svym nezamenitelnym hlasem lepe nez zpevak Kings of Leon

82
jab
Reagovat

Nemáte někdo odkaz na tu reportáž z vily co dávali během včerejšího vyřazování? Zajímalo by mě, jak se tam bavili o těch kytarách.

83
Indián
Reagovat

81 Mila: Slyšel jsem kousek ze zkušebny a šlo mu to perfektně. Ten jeho chraplák-ševelák v tom zní super.

Jinak další songem bude Rolling in the deep, někdo z holek to bude zpívat,ale moje necvičené ucho nedokázalo určit, kdo to při zkouškách dával.

84
DJ Vlado
Reagovat

83 – To vypadá na Veroniku, jelikož výběry ostatních holek už známe :-)

85
yeey
Reagovat

83 Rolling in the deep? hmm… rockec…:-)

pro zajimavost http://www.youtube.com/watch?v=Pzeee_idleU – ze by nejak takto? ani to neni rock…

86
Monika
Reagovat

83 – Souhlas, taky bych to videla na Veroniku, pasuje to k ni, presne skladba na telo…

87
Jai Kudo
Reagovat

Rolling in the deep je spíš R´ n ´B, ne? A Veronika……třeba překvapí.

88
Pavlina
Reagovat

Já bych se teda poněkolikáté chtěla zastat Štefana, možná to jeho vystoupení občas vypadá jako kalkul, ale pokud jste sledovali potom, jasně bylo vidět, že si moc dobře uvědomuje, jak to pokazil (možná se snažil o víc civilnější projev, když mu minule Soukup vyčetl, že přesně ví, jak se usmát, a vymklo se to) a na konci byl stejně vynervovaný jako ostatní.

A upřímně, on má proč mít zvýšené sebevědomí. Vypadat jak vypadá, zpívá taky hezky, tak se tvářit jako největší chudinka a chlap bez sebevědomí, kdo by mu to žral?

89
jab
Reagovat

88 – Souhlasím, sebevědomý možná je, ale namyšlený rozhodně ne. Myslím že ve svých postojích jak k údajné protekci (2. divadelní díl, semifinále) a tak i včera k nepovedenému výkonu dal najevo, že je dost vyzrálou osobností s patříčnou sebereflexí ;-)

90
yeey
Reagovat

btw odkud sou ty cisla sledovanosti nahore? sem koukal po netu a nikde to neni, asi hlavne protoze je dneska svatek, hlavne to slovenske cislo je nejak uplne drasticky nizke :-)

91
yeey
Reagovat

90 pardon, tak ČR sem uz nasel :-) http://www.mediaguru.cz/2013/04/nevinne-lzi-pritahly-v-nedeli-vecer-nejvic-divaku/#.UVmfGVdBD7M …. to je letos vazne tragedie s tou sledovanosti :-)

92
Monika
Reagovat

87 – Ja si moc nedokazu predstavit, jak by mohla Veronika prekvapit, uplne ji slysim a vidim, uz i ten rekap by se dal napsat dopredu:-))) Na tohle by mohla i doplatit, zacne byt okoukana a predvidatelna. Myslim, ze nove fanousky timto songem neziska. Z meho pohledu to asi bude dalsi technicky vyborny vykon, lec bez vnitrniho prozitku – ta skladba potrebuje zajimavejsi barvu hlasu, zivocisnost, emoce, to tam Verca jen stezi da. Skvele to zazpivala Farna. Nevim proc porad produkce vychazi z toho, ze cim vyssi vysky predvede tim lepe. Vykon se nemeri jen na zaklade rozsahu a pro me osobne je Veroniky hlas mnohem prijemnejsi v nizsi poloze, ve vyskach je jeji hlas pro moje usi utrpeni:-))

93
T.M.
Reagovat

92: Souhlas Moniko souhlas!!! :-)))

94
dolores
Reagovat

90 -lebo v mnohych domacnostiach na Slovensku vcera vypadol signal http://www.omediach.com/tv/item/1189-rozsiahly-vypadok-vysielania
konkurencna JOJka vysielala vcera Avatara a tiez mali nizke cisla aj ked o malicko lepsie ako Markiza.

95
dolores
Reagovat

ak by bola Markiza k svojim divakom ohladuplna, tak by vypadok signalu nahradila vynatim vcerajsej epizody Superstar zo spoplatnenia na voyo. ale to by som asi chcela zazraky ://

96
Luke
Reagovat

2 – Hele skoro od všech soutěžících si bere Veronika každé kolo jinou písničku…nejprve Jennifer Hudson, kde jsou hlavně výšky, pak moderního Davida Guetta, kerého zvládla bravůrně a teď Lucku Bílou, kterou nezvládla úplně dobře, ale proto, že tam je spocifický ten hlas Bílej, kterej takovej nikdo nemá…každé kolo zkouší nové nové výzvy…
Takže o nudě nemůže být ani reč…a jestli bude teďka zpívat tu Adele, tak to bude zase pecka…
Nechtěl jsem to psát, ale když vy tak já taky…
Víde kdo bude lidi nudit ? Sabina a Adam…a Proč ? Protože pořád zpívají tu svou parketu pořád..to znamená rock a rockenroll, takže ti budou lidi nudit…a v červnu Vám to připomenu….Takže ti se nemůžou Veronice rovnat ani náhodou…
Protože tady číst ty vaše komnetáře od některéch je něco jako…tak se už proberte z toho spánku….vždycky to tak bylo a teď to tak bude zase…

97
T.M.
Reagovat

96: A číst tvoje komentáře je už vyloženě nuda stejně jako včerejší zpěv Veroniky. Proto na ně odteď nebudu reagovat. Chytni Veroniku za ruku a jděte se nudit někam společně a hlavně hodně daleko od Superstar……Adam se Sabinou jsou totiž tak skvělí že ještě nikdy nenudili a ani nikdy nudit nebudou protože to prostě ani neumí. A to si řekneme v červnu!

98
T.M.
Reagovat

Pro mě jsou teď favoriti Adam, Sabina, Martin a Jarda. Všechny ostatní bych ze Superstar okamžitě vysypal protože jsou mi totálně ukradení a taky doufám že v co nejbližších kolech vypadnou. Adam a Sabina mě zatím nikdy nezklamali, Martin a Jarda mě sice včera oba trošičku zklamali ale vím že to u nich u obou byla jen jednorázová záležitost a že si tu reputaci zase v příštích kolech napraví. Jarda asi v nejbližších kolech vypadne, je jen otázka jestli za týden, za dva nebo za tři ale dál než do Top 8 ho bohužel vzhledem k zhovadilosti hlasujících diváků TV Nova asi nevidím. Martin možná taky vypadne předčasně tak kolem Top 6 pokud bude produkce nějak moc tlačit ´´asi protekčního ´´ Štefana. Tak snad Adam a Sabina mi tam vydrží co nejdýl a oba dva tu krutopřísnou nudu Stýblovou převálcují.

99
Jana
Reagovat

Já jsem fanoušek Sabiny,Adama i Veroniky.je mi líto,co tady ostatní o Veronice píšou,to si nezaslouží…Je mi líto,jak včera porota reagovala po jejím výkonu.Rozhodně mě ještě nenudila,to spíš Adam v minulém kole mě zklamal.Ale nikdo není stoprocentní,každému to jednou vyjde víc a jednou míň.Jenom proto,že má Veronika dokonalý hlas,do ní přece nebudu šít.Je to hezká sympatická a šikovná holka a že dokáže zazpívat všechno? To je snad přednost než minus…….Až čas ukáže,co fanoušci dokážou ocenit a kdo v červnu vyjde jako vítěz.A potom,jestli se to povede Veronice, se tady zas budou někteří rozčilovat,že bylo hlasování ovlivněno …..

100
dolores
Reagovat

57 -jab -nemas zaco dakovat ;) vcera som si vsimla, ze mas Kristinu az za Veronikou, tak som si myslela, ze sa ti az tak nepacila. na mna vcera Kika urobila vacsi dojem ako Verca (uveritelnejsie) a mam ju aj pred Martinom (vkusnejsie)
Kiss mi -by bola bomba, to mi pripomina jednu prijemnu dovolenku :D , ale obavam sa, ze je to len dobry popik a nie rock, aj ked dalo by sa to do nejakej rockovej verzie preniest. pochybujem ale ze Kristina tu piesen pozna :))

z toho, co tu pisal Indian neviem vydedukovat, ktora baba bude co spievat (okrem Sabiny) dokonca ani u Veroniky nie som si tou Adele ista

101
Luke
Reagovat

TM – ty seš chytrej jako vždy, kterej fandíl ,,kytaristovi“, (jménem Komenda), který kdyby měl koncert, tak přinde tak málo lidí, že by se museli vrátit návstěvníkům peníze….věř mi, že takvejch pár ,,exotů“ znám, tak si to nevymýšlím…jediny co umí, tak to hrát na kytaru, tak se měl spíš přihlásit do soutěže o nejlepšího kytaristu…lidi to viděli a taky to tak dopadlo…ale ty budeš furt mlet ty svoje neznalecky úsudky…
Hlavně mě udivuje jak se tady řiká, že nudná že zpívá stejnej styl, což je právě naopak, narozdíl od těch dvou, ale v červnu až vyhraje tak se to potvrdí, možná teda vyhraje Martin, ale to je jedno…

102
T.M.
Reagovat

101: Vrrr Vrr haf haf :-D A jak to víš že vyhraje? Tak Karol je muzikant spíš do klubu pro komornější atmosféru, pro velká pódia asi moc ne ale rozhodně si ani nemyslím že by Veronika někde vyprodávala stadiony, nová Mariah Carey z ní taky nebude. Karol může vystupovat i na hudebních festivalech ale Veronika možná tak někde v nablískaný opeře nebo na firemním večírku bude nakonec pjet ty svoje velkopopiny pro pár ožralejch kravaťáků. Jinak si fakt nedovedu představit kdo by šel na její koncert a proč nikdo nechodí na koncerty ´´popových div´´vzešlých z minulých Superstar. Karol má kapelu a má svoje publikum které si našel už před Superstar a teď se tím že došel v Superstar až na 11.místo ještě více rozšířilo. O to Veroniky publikum bych se docela obával i kdyby tuhle soutěž vyhrála. Takže kdo z toho nakonec vzdejde jako skutečný vítěz?

103
DJ Vlado
Reagovat

96 – Tak to bych rozhodně nesouhlasil, Sabina rozhodně nebyla ve všech kolech zatím stejná, naopak v každém předvedla úplně jinou polohu: v semifinále rozverný pop-rock, v 1. finále rockový nářez a ve 2. finále jemnou písničkářskou polohu (která se mi u ní možná i líbí víc než tak rocková). A pokaždé zněla trochu jinak, i když s jejím zapamatovatelným rukopisem.

104
dolores
Reagovat

99 -mozno sa do Veroniky navazali na zaklade poznatkov z internetovych diskusii. to uz tak byva, niekedy hodnotia nie na zaklade aktualneho vykonu, ale ake su nalady verejnosti. mozno fanusikov aj chceli zmobilizovat. ktovie aku sms-podporu mala predtym, ked ju neustale chvalili. u takej spevacky ako je ona by som sa maleho posteklenia porotou vobec neobavala.

co taky Dan? je opakovane porotou zhadzovany, stacilo by par slov vecnej kritiky namiesto tej verbalnej uplavice, co tam predvadzaju :D no a vidis, nie je im to nic platne, Dan v sutazi zostava :))

105
yeey
Reagovat

94 dik, taky sem to pak nekde nasel, ale jestli sem to dobre pochopil, tak na Slovensku i tak Superstar pada strme dolu…. nicmene v Cechach je dole od zacatku :-D a myslim, ze by byla i kdyby nedavali na ČT tu detektívku… radsi ani nedomyslim, co s tim udela pristi tyden to Mame radi Cesko :-)

kazdopadne me napada, ze nebyt toho vypadku, mozna by neletel Karol, takze zaplatpanbu za nej :-D

106
Luke
Reagovat

Na koncert by jí šli ti, co ji posílají tu hromadu hlasů, což je asi dost, narozdíl od Karola…Máš pravdu v clubu tak pro 60-70 lidí to je tak akorát, jak by to bylo..
Zase ten tvůj komentář ,,velkopopiny“ :-D ty chytrolíne tu velkopopinu zpívala zatím jednu a to tu Jennifer Hudson..a ž přijde filmové kolo tak dá druhou a to třeba titanic od Celine Dion a pak si můžeš bouchat hlavou o zeď, jak jí budou v hlase aplaudovat ve stoje…Ti tvoji favoriti nepřveldi podle ní skoro nic…když jedou to svoje pořád ale to neřešíš…ty prostě nedokážeš objektivně někoho zhodnotit…meleš furt to svoje,,což hovoří za vše…
takže když nevíš ani co je to velkopopina, tak se o tom nevyjadřuj…každý kolo zpívá jiný žánr…tak to pak je Sabina Velkorokina a Adam Velkorokenrolik…ale to už nepíšeš, hlavně že seš spokojenej…

107
Jana
Reagovat

104-já vím.Ale tak nějak mi vadí,když lidi řeší budoucnost toho či onoho interpreta.Až čas ukáže,jaká bude.A podle zkušeností z minulých ročníků spíš nebude než bude.Ale tohle je pěvecká soutěž a tak přece nebudu řešit,co bude ten či onen zpívat za repertoár.To je věc každého z těch finalistů.Vyhrát by měl ten nejlepší, i kdyby se v budoucnosti chystal třeba jen dělat „křoví“ Kájovi Gottovi.Ale chápu,že tohle je můj názor a ostatní ho mít nemusí.Jen mě to už trochu otravovalo a tak jsem cítila potřebu se k tomu vyjádřit.

108
T.M.
Reagovat

yeey: To mi neříkej ani ze srandy že za vypadnutí Karola může nějakej výpadek signálu.

Luke: Vidíš to sám že ani DJ Vlado s tebou nesouhlasí. To co tady píšu o Veronice je samozřejmě i trochu záměrná provokace, trochu ironie a taky velikej kus pravdy protože je fakt že mě nebaví. Ale ty to úplně stejně přeháníš s tím jak ji tady ty chytrolíne vychvaluješ pomalu do nebes a znovu ti opakuju co tady psal DJ Vlado – Sabina rozhodně nebyla ve všech kolech zatím stejná, naopak v každém předvedla úplně jinou polohu: v semifinále rozverný pop-rock, v 1. finále rockový nářez a ve 2. finále jemnou písničkářskou polohu (která se mi u ní možná i líbí víc než tak rocková). A pokaždé zněla trochu jinak, i když s jejím zapamatovatelným rukopisem.
No a Adam minule zpíval baladu, k rock´n´rollu se vrátil až teď. Já sice chápu že Veroniku miluješ ale v podstatě i ty shazuješ jiný finalisty než svoji favoritku a je jasně vidět že ve všem pravdu fakt nemáš, tak to prosím nevyčítej mě. :-)

109
Luke
Reagovat

Dj Vlado, jak to že nebyla stejná zpívá stejnej žánr pořád a to je rock a jelstli je pomalejší nebo rychlejší je jedno…myslíš, že lidi od ní nechcou slyšet jiný žánr ? Třeba pop ? Nebo nějakej velkohit od zpěvaček typu Housten, Lewis…atd…hlavně teďka nepiš že na to nemá hlas…
Tak neříkej, že zpívá jiné polohy…dobře 2 nebo 3…ale Veronika jich zvládla o mnoho víc a proto má nejví šáncí na výhru…
Jo a momichodem T.M ještě mě uklidňuje, že když vyhrála Bagová před Aničkou ( které sem fandil… a kerá byla muzikální a které jsi nefandil, což nechápu když měla kytaru a tak specifickej hlas jaký tady nemá nikdo a tady by nenudila aji kdy já nevím co aže Sabina S komendou na ni nemají ani náhodou), taky sem nepochopil do dneška jak nemohla vyhrát, tak tady sem úplně klidný s tím, že Tady je ještě větší šance pro Veroniku, páč je oblíbenější než ještě ta Bagová(kterou sem nemusel podotýkám)

110
yeey
Reagovat

99 v tom s tebou celkem do puntiku souhlasim :-) porota se najednou rozhodla, ze bude kriticka, tak taky byla a chytla se prvni veci, co se naskytla (i kdyz mi to prislo u Ewy a Pala trochu trapny, protoze ve vysledku vubec nemluvili o predvedenem vykonu) – podobne se rozhodli to taky projednou nandat Martinovi… mne se ovsem Veronika vcera taky libila min, asi hlavne diky ty pisnicce… hezky to o Verce v rekapu vyjadril dnes Scalex… osobne si myslim, ze kdyby tam udelala par chybek a dala si pred vystoupenim panaka, tak by ji lidi brali daleko vic :-)) holt ta dokonalost je asi obcas vazne na skodu…. zaroven si myslim, ze ti co ji nejvic kritizuji, jsou lidi, co ji odepsali na zacatku, nemaj na tom vubec chut nic menit a davat ji sanci, takze jestli ma vubec cenu, aby se do neceho ponekud zivelnejsiho poustela – ja si osobne myslim, ze to cenu ma, protoze mame preci jen pred sebou jeste hodne tydnu, ale myslim, ze ono to cely vyplyne i z tech tematickych kol…

111
Jana
Reagovat

108-promiň,ale že to napsal DJ Vlado to přece neznamená, že je to pravda.DJ Vlado není vševědoucí bůh.Naštěstí,protože jinak by to vyhrála Tereza a to bys X-Mane neunesl…

112
Jana
Reagovat

110-je fakt,že co taky pořád říkat.Aby nenudili,musí občas změnit komentář :-)
Jinak ale musím říct,že Ewa je opravdu dobrá porotkyně.A to jsem jí přitom po castinzích téměř zavrhla….

113
yeey
Reagovat

108 ja nevim, tak napadlo me to, to sem asi vypustil krakena, ze? :-))

114
dolores
Reagovat

Vlado, mas pravdu v rekape, ked pises, ze Terezka nema skusenosti s javiskom. to som sa dozvedala uz pred semifinale, ze okrem skolskych akcii absolutne nikde nevystupovala. preto som bola nadsena jej Arethou. aj tak klobuk dole ako to zvlada bez skusenosti. len ma trochu vyviedlo z miery, ked sa jej Soukup pytal, kto ju na vystupenie pripravoval a ona tvrdila, ze sama a potom spomenula Mekyho. nehovorilo sa nahodou, ze v novej ere im budu pomahat aj hlasovi poradcovia vo vile? nuz asi zase nato nezostali looove :// (ja korepeticie so Zbirkom a Ledeckym povazujem len za divadielko pre ovecky).

115
Anta
Reagovat

113 yeey – vypustil, já si říkala co blbneš :-))

116
yeey
Reagovat

112 Ewa je super, to je jasna vec, prijde mi sice, ze malicko nadrzuje klukum, ale vcera to omezila…

ale taky mi prislo nefer vyhrozovat Veronice tim, co bude po soutezi, vzdyt je to uplne nevyzpytatelny… staci se podivat na Celeste nebo Marketu Konvickovou…

117
T.M.
Reagovat

Luke: Sabina zpívala v každým kole rock? Takže Pink je rock? Minule sice rock zpívala ale včera zpívala jen rockovou baladu a mezitím je taky rozdíl i když to ty jako popíkář asi moc nepochopíš. Veronika zpívala v semifinále Hudson to je pop, minule to byl taky pop a tahle písnička od Bílý co zazněla včera je taky pop….tak nějak pořád nevím co se mi snažíš sdělit čoveče. O mnoho víc toho ještě Veronika nemohla zvládnout když zatím bylo jen jedno semifinále a dvě finálový kola. :-D Ještě si mě rozesmál s tím že Anička je lepší než Sabina….ta unylá odříkávačka a uspávačka hadů nesahá svým hlasovým rozsahem Sabině totiž ani po paty. A už vůbec se nespolíhej na Hlas nebo na to jak se hlasovalo v předchozích ročnících, v tomhle mi věř protože já sem to taky dělal a už hodněkrát jsem se kvůli tomu spálil. :-) Nikdy to nedopadne úplně stejně, vždycky tam nějakej ten rozdíl je….Navíc ještě můžu přisadit, abych tě už definitivně rozdrtil tím že Anička měla docela dost odpůrců a hodně lidem neseděla, Sabina vzhledem ke své přátelské a milé povaze nikomu nevadí. To Veronika má rozhodně víc odpůrců než Sabina a vyčítá se jí i namyšlenost soudě podle nejrůznějších internetových diskusí které sleduju. Tak a teď si třeba bouchni papiňáku. :-))))))))))

118
yeey
Reagovat

115 no von ted nastesti Tomas besni kvuli necemu jinymu :-DD

119
Anta
Reagovat

84 DJ Vlado – pokud ta první, co jsem slyšela byla Verča, tak Adele nezpívala, samozřejmě se můžu mýlit.

120
Luke
Reagovat

seš drsńák, který odkazuje na Dj Vlado, páč sám už neví..asi je to tvůj bůh, že ?
Ty si jako myslíš, že si sednu na zadek z někoho, kdo tady píše hlavní komentáře a hodnocení zpěváků na hlavní stránce ? Já teda ne…ty očividně ano, tak ho pozdravuj
Veronika zpívala ale různé formy popu…každé kolo jiný druh…Sabina zpívala vždycky stejnej styl…akorát teďka poprvé zpívala trošku odlišně dobře…ale teď bude zase klasika od ní… v tom čem je doma…uječená poloha, páč předpokládám, že když je rockovy kolo, tak bude mít nějakou vypalovačku zase…
A jesli byl tady v těch soutěží nejakej talent tak to byla Anička s originálním halsem, který tady nebyl ještě…Sabina jako rockerka má hromadu podobných zpěvaček…totéž Veronika…jestli tě od ní uspávalo feeeling good, tak asis neposlouchal a jenom ses díval…

121
dolores
Reagovat

113 -ale je to celkom mozne, slovaci to asi mali vcera vsetci poriadne nahnute, aj ked sa vseobecne tvrdi, ze sa podla narodnosti nehlasuje, ale lokalpatriotizmus existuje a podpora z neho sa vcera pre slovenskych sutaziacich vyrazne znizila. mozno aj Jarda sa vcera zachranil prave kvoli tomuto. :) co je fajn pre mna, kedze ho chcem este pocut;)

122
Mila
Reagovat

120 . vis Luke, v hudbe to je podobne jako v zivote. Ja osobne si budu vic vazit cloveka, ktery ma svuj nazor a stoji si za nim nez nekoho, kdo svuj nazor nema a rika to, co se mu naridi. Vztahni si to na hudbu a bude Ti jasne, co lidem vadi na Veronice a ceho si lidi vazi na Sabine a Adamovi..

123
Rena
Reagovat

Ewa se opravdu od přednatočených dílů hoodně polepšila.. až mě překvapuje, jak vážně a výstižně hodnotí. Také se mi zdá, že je to nejlepší porotkyně, co jsme v ss měli. No, reputaci si za ty šaškárny napravila..

Nelíbí se mi, že je zde stále napadána Veronika (TM). Co když to tu čte? Nezaslouží si to. Někomu je sympatická, někmu ne.Stačí, co ji řekli porotci. Rozhodně však bude v Top 3 – spolu se Sabinou a Adamem – kterému přeji vítězství… Kdo z nich však vyhraje… no, to nevím. Každý z nich má plusy i mínusy… pro každého z nás je každej něčím zajímavý a pro něco ho zas moc nemusí. Myslím, že Slovák tam nebude – místo koho by tam měl Štefan být? Zatím mi byl spíše jen sympatický, než že by mě nějak bavil, či překvapil. Tak uvidíme..

124
Ludvík
Reagovat

Ta sledovanost?? :-O Nova s Markízou už by se konečně mohly probrat a dát si pauzu… stejně tak Prima s Jojkou a minimálně 2 nebo 3 roky počkat než nasadí další talentovou / pěveckou soutěž a zkusit vrátit kontejnerovky…

125
Luke
Reagovat

122 – sak to rekni T.M., ktery se odkazuje na DJ Vlada a tim se defacto priznal, ze nema svuj nazor…coz uz vim davno a ted to povrdil,…a ted si napis co chces T.M., pac to nebude mit zadnou vahu…a doufam, ze si toho vsimli ostatni…tak nemuzem chtet zazraky po 16-17 letym klukovi…

126
T.M.
Reagovat

120: Kdyby dneska nebylo toho Apríla tak bych si myslel že ty svoje žvásty fakt myslíš vážně jelimane :-))))))))) Já se s tebou donekonečna hádat nebudu. Veronika zpívá různý styly popu, Sabina zase zpívá různý styly rocku. Myslím si že Pink, Die Happy a Lucie toho fakt moc společnýho nemají. Hlavní jádro problému je ale spíš v tom že mě Veronika nudí ve všem co zpívá ať je to cokoliv, prostě z ní nejdou emoce…..proč jí včera Soukup řekl že tomu chyběla duše? To je totiž přesně ono. Po tom co vypadnul Karol už je mi všechno docela tak nějak jedno, takže i kdyby to vyhrála Veronika tak se kvůli tomu nezabiju. :-))))) Ať to dopadne jak chce, s tebou fakt nemá smysl se dohadovat. To už se mi líp diskutovalo s yeeym, ten měl na mě aspoň rozumnější argumenty než ty a nebyl tím tolik zaslepenej :-D Takže já už bych tu diskusi s tebou fakt asi ukončil protože fakt netuším kam by to jako dál mohlo vést….a pro tvou informaci že je DJ Vlado bůh, to si tady rozhodně nemyslím jenom já sám 8-). Teď si jdu pouštět Karola a truchlit za něj, tak sorry……

127
Mila
Reagovat

125 – hele nejak nevis, jak z toho, co.. Zrovna T.M ma svuj nazor a dava ho najevo vic nez dost. To, ze poukazal na Vlada, bylo jen proto, abys videl, ze Tve argumenty asi trochu pokulhavaji a ze i jini lidi to vidi jinak, nez bys chtel. Ale jo, je to diskuse o hudbe a Ty holt jsi presvedceny, ze cim je zpevak univerzalnejsi, tim je lepsi. No a je nas hodne, co si to nemyslime.

128
yeey
Reagovat

Luke, T.M. – tahle zabomysi valka me vazne bavi :-D kluci pali jednu perlu za druhou :-D

129
Jai Kudo
Reagovat

87 – V podstatě souhlasím….proto říkám, že Veronika může jenompřekvapit, když to zazpívá dobře. A Farna zpívala někdy Rolling In The Deep? Nemáš odkaz?

130
EvkaD
Reagovat

Promiňte, že se do toho pletu, soutěž po minulé superstar jsem přísahala, že sledovat nebudu, ale začátek jsem dala..Po obrovském a jistě ZASLOUŽENÉM, měsíc dopředu hlášeném vítězství Adamce si člověk řekl, nikdy více…A jistě to bude stejně spravedlivé…No, vypadl Karol, nezpíval dobře, ale pro mě stejně otřesně zpíval Jarda, nebylo to absolutně stejně poslouchatelné, mnohem horší než Daniel, nelíbil se mi ani Martin, moc dobrá je Veronika a Sabina, kvůli tomu ale u tv nebudu čučet, takže škoda. Sympatického kluka vyhodili, myslím měl šanci ukázat ještě, možná víc než některé dívky…škoda Karola, bohužel i mého času!!
Mějte se!!!:-)

131
Rena
Reagovat

Velikonoce ve vile… těm holčinám tu vodu v mínus třech stupních vůbec nezávidím… doufám, že byla aspon teplá, nebo nám ještě do neděle onemocní a co by pak zdejší příznivci Sabinky a Veroniky dělali?!

http://www.super.cz/161891-drsne-probuzeni-krasek-ze-superstar-takto-je-panove-nemilosrdne-vyslehali-pomlazkou-a-zlili-vodou.html

132
Anta
Reagovat

126 – Kdo je bůh ? (Kde já to jenom už slyšela :DDD)

128 yeey – jsi normálně povýšil :-)))

133
yeey
Reagovat

132 jak povysil?

134
Anta
Reagovat

133 yeey – u Tomáše na lepšího diskutujícího s rozumnými argumenty
a na co jsi myslel ? :-))

135
dolores
Reagovat

v jednom ma Luke urcite pravdu. DJ Vlado nie je vsevediaci Panboh. ani on ani Scalex, Prusa, ci Habera. su to len ludia, co maju svoj nazor. majte aj vy vsetci svoj vlastny nazor a neopicte sa po blogeroch, ci porotcoch. kazdy predsa vnima hudbu inak. nie je to meratelne ako sport. niekomu robi radost Veronika, niekomu Sabina a niekomu Karol. treba to respektovat.

136
Anta
Reagovat

129 Jai Kudo – nebylo myšleno toto ?
http://www.youtube.com/watch?v=sKp-nIbU5bU

137
yeey
Reagovat

134 jo tak mne to nesedelo k tomu mymu prispevku, na ktery si reagovala :-) hmmm no povyseni u Tomase, ja nevim, jestli zrovna to v zivote hledam, ale tak proc ne…:-D

138
Rena
Reagovat

135
k tomu se přidávám, nechci tu číst výpady proti dvěma nejlepším zpěvačkám. Obě mají něco kladů, ale i záporů, mě se více líbí Sabina, ale vítězství přeji Adamovi. Je nejmladší, má velký talent, má se kam zlepšovat…nezpívá falešně a baví mě…
Přijde mi, že zatímco v civilu je zakřiknutý a nesmělý, na podiu se jeho povaha změní, stane se z něj člověk plný energie, usměvů, nebere ohled ani na svá kila, či kolena (bála jsem se, že nevstane..)
Podobně na mě působila před lety i Aneta, také pouhých 18 let,šedá myška v civilu, na podiu se vždy rozzářila a podala super výkon, postupně si všechny získala a dodnes každý ví, kdo je…nezapadla, jak mnozí jiní. Vím, měla výhodu, byla první… Snad to tak bude i s Adamem.. moc mu to přeji.

139
yeey
Reagovat

136 tvl ty Polaci sou sadisti :-D a Ewa teda neni zadna slecinka, ja bych do toho neslap :-DD

140
Monika
Reagovat

Farna a jeji Adele v jedne show:-))) http://www.youtube.com/watch?v=sKp-nIbU5bU

141
Jana
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=kI0Bj_mOeCY
a co říkáte tomuhle videu? :-)

142
Anta
Reagovat

139 yeey – a všiml sis jak to i přes to dává a ty falzety taky nejsou marný :) a je tam kočka, což ty zajisté víš :-)

143
Inna
Reagovat

wow..Veronika a Rolling in the Deep ?…tak to si u mě šplhla. je to kláda jak prase- v téhle písni jsou ukryty všechny vášně, city, touhy…..jsem zvědavá-nejlepší by bylo, kdyby si dala před přestavením frťana a odvázala se….slova Adeliny písně jsou fakt úžasná- zhruba :

V mém srdci začíná žhnout oheň
Dosahuji vrcholu vzrušení,
odvrací mě od temnoty
Konečně jasně vidím, co jsi vlastně zač
Jdi do toho, prodej mě
a já nechám tvoje kecy být

Dívej se, jak odcházím se všemi kusy tebe
Nepodceňuj to, co chci udělat
V mém srdci začíná žhnout oheň
Dosahuji vrcholu vzrušení
Odvrací mě od temnoty

Jizvy po tvé lásce mi připomínají nás
Drží mě při tom, že jsme skoro všechno měli
Jizvy po tvé lásce mi berou dech
Nemůžu si pomoct

144
yeey
Reagovat

142 no rikal sem si, jak ze sebe muze v takovejch chvilich vydat vubec hlasku a jeste tak dobre :-D

ale s tema cervenejma vlasama se mi teda az tak nelibi, resp. min nez normalne…:-)

145
Anta
Reagovat

139 yeey – v tom videu s Ewou je Sandra Nasić ? Ty jako fanda bys to mohl potvrdit.
Ještě od kdy jsi poslouchal ty korepetice ? Někdo dal info, že Verča zpívá Adele, mě se to teda nezdá, ale na sto pro si jistá nejsem.

146
Anta
Reagovat

144 – nejsou červený a sekne jí to, ale budiž :)

147
Luke
Reagovat

Me pripada Dolores, ze hodne lidi da na DJ vlada a pak to tady tak vypada…
Nebo treba proc to Soukup rika, ze nema dusi ? Viz T.M. – furt na nekoho poukazujes, ze ten rika to a ten zas to…bla bla bla…proste stejna pisnicka…az bude Sabina zpivat neco tak specifickyho co mela Veronika, ktera mela zpevacku s takovym specifickym hlasem, kterej ma Bila, tak se ozvi a pochybuju ze bude mit dusy…kdyz ten hlas je odlisnej Bile a Veroniky…ale pochybuju, ze bude zpivat tak tezkou pisnicku, kde bude mit sabina typove jinej hlas nez ten od ktere to bude zpivat, tak jak to bylo zrovna vcera u Veroniky…tak me nevyklade o dusi…

148
yeey
Reagovat

146 no mela i jeste cervenejsi, ale mne se obecne ty vselijak natoceny vlasy u holek az tak nelibi :-)

149
Anta
Reagovat

Zorka: ….Pokoj v duši je nejhranější písní na Slovensku….v krematoriích…. :-)))) nevycházím z údivu

150
T.M.
Reagovat

Teď ukazovali v Televizních novinách Karola a byl tam s Natálkou. Jsou hrozně sympatičtí oba dva, neměli vypadnout ani jeden mezi prvními. Dan mi nevadí ale měly jít místo nich nejdřív Kristína a Virgínia. Já to prostě beru víc podle sympatií než podle zpěvu, nemůžu za to ale prostě to tak mám. A myslím že tady nejsem zdaleka sám. Nechápu proč to dopadlo takhle že zrovna oni museli vypadnout jako první dva. A docela si u mě šplhla Tereza když řekla v rozhovoru že je naštvaná na diváky protože to nebylo správné rozhodnutí a že Karol rozhodně nebyl ten kdo měl vypadnout. Měla pravdu, nebyl. :-(

151
yeey
Reagovat

150 nj podle sympatii, Tome, timto doznanim si bohuzel shodil celou svoji dnesni urputnou argumentaci, skoda :-)

152
T.M.
Reagovat

151: Já sem se tím ale nikdy netajil že jsou u mě na prvním místě sympatie. Prvně musí být sympatie a pak mě zajímá talent. Musí na mě z toho člověka jít nějaký charisma a energie. A právě tenhle problém já mám s Veronikou že i když uznávám že talentovaná je tak nic takovýho z ní na mě nejde…u Karola sem zase upozorňoval že u něj nedokážu být co se výkonu týče zcela objektivní protože sem si ho prostě hodně oblíbil. Ale tím nijak netvrdím že by mi Sabina a Adam byli jen sympatičtí a že by neměli talent….to si myslím že tady ví snad každý jak moc talentovaní oni jsou. Takže já myslím že jsem tím nic neshodil.

153
T.M.
Reagovat

Mimochodem ještě Luku – i kdyby Veronika drtivě vyhrála Superstar a porazila by Sabinu o jednu miliardu sms hlasů tak stejně bude vždycky lepší Sabina protože Sabina má prostě jednu vlastnost kterou Veronika nemá a nikdy mít nebude – je přirozená a dokáže dát do písně srdce.

154
Anta
Reagovat

Tak Zorka nám přejmenovala IntrovertníČoklíOčičko na Taťku Štěfana :-DD
Já ty soutěžící lituju, ale možná při těch kecech mají právě zapomenout na tu kritiku poroty :-)) už několikrát byl záběr, jak na ni s údivem hledí.

155
Monika
Reagovat

152 – To je snad prirozena vec, ze kazdy z nas (nebo aspon drtiva vetsina) hlasuje srdcem, na zaklade sympatii a pocitu, nikoliv dle nejakeho meritka peveckych kvalit, ktere stejne pozna jen minimum lidi.

156
yeey
Reagovat

152 tvoje sympatie ti nikdo nebere, radsi se zamysli nad tim, jak se to projevuje, kdyz je nahodou nejaka neboha duse neziska :-)

157
Anta
Reagovat

DJ Vlado, začínám notně pochybovat, že Laďka Něrgešová je nejhorší moderátorkou :-))

158
T.M.
Reagovat

155: Tak samozřejmě ale já to mám jakoby tak promíchaný dohromady protože třeba o Karolovi se prostě nedá říct že by nebyl talentovanej. On je vynikající muzikant, hrozně mě zaujal na castingu, pak sem si od něj pouštěl věci na youtube a super….že je slabší zpěvák je pravda ale mě prostě bavil. Naopak třeba takovej Dan je sympaťák taky ale vím že pokud bude dělat nějakou vlastní hudbu tak to za moc stát nebude…teď už mám favority jasný a jsou to Sabina, Adam, Martin a Jarda. Ostatní ať se poperou o ty zbylý místa a je mi úplně jedno jak to s nima dopadne. Ale moje největší srdcovka odešla včera no. :-( Shrnul bych to tak že když máš někomu fandit tak tě ten člověk musí zaujmout a musí tě prostě bavit a být ti sympatickej….a pokud tam něco z toho neklapne tak můžeš ze všech stran slyšet jak je to skvělej zpěvák nebo zpěvačka a budeš to třeba i uznávat ale k fandění tě to prostě nedonutí…já tohle dobře vím a ty taky ale někteří to asi ještě pořád nechápou.

159
T.M.
Reagovat

156: Tak ten lynč na Veroniku co tu probíhá je potřeba brát trochu s nadsázkou protože sem k němu byl často vyprovokován Lukem a když sem se ho snažil provokovat taky tak sem si prostě na ni přisadil víc no :-) Ale diskutovat s ním asi už nebudu protože je to zbytečný. Včera jsem byl u Veroniky zvědavej jestli v emočně laděný písni dokáže konečně projevit emoce a bohužel se jí to nepovedlo a ukázalo se že tam v tom jejím balíčku kromě skvělýho zpěvu fakt nic navrch není. Takže mě s definitivní platností nezaujala a pokusím se ji tu řešit o něco míň, třeba tak málo jako Virginii. A jediný způsob jak toho dosáhnout je prostě nereagovat na Lukovi příspěvky. :-D

160
Anta
Reagovat

ojoj tak jestli jsem dobře slyšela, tak při Danově zpěvu bylo řečeno (vila), že nedává ani jeden tón dobře a když chtěl Adam pustit znovu, tak mu tu „hrůzu“ zatrhli :-)

161
Jai Kudo
Reagovat

136 Anta – Ale to je fakt super, teda. Sice jao sranda, ale když to Ewča rozjela……mnohem lepší než Skyfall na Slavících….dík za odkaz…

162
yeey
Reagovat

159 ale no tak nekeee :-)) nesvadej to na Luka a na nadsazku, uz te tu trochu znam a ty naopak vsechno, co rikas, myslis v tu chvili smrtelne vazne….. vyprovokan? vzdyt ses i ted okamzite chopil prilezitosti se o Veroniku otrit – a to o ni ted vubec nebyla rec a ty o ni nevahas stvorit dalsi 5radkovej solokapr, kterej uz jsme tu vsichni cetli 10x…. :-) ja to prosim pekne nemyslim zle, beru te dost s rezervou, ze tu uz ses dyl, ale ty ses proste chronickej okopavac tech, co jim nefandis (+ naopak chronickej opevovac tech, co jim fandis, proti cemuz v zasade nic nemam…:-))

163
jab
Reagovat

100 – Tak já se snažím (obdobně jako Scalex) hodnotit všechno – Kristína mi přišla taky uvěřitelnější, ale Veronika to měla celé dokonalé technicky, zatímco u Kiky zvlášť ten začátek byl lehounce rozpačitý – ale refrémy byly fantastické. Jinak moje pořadí je třeba brát trošku s rezervou, není pro mě nic snadného seřadit 11 lidí a to navíc, den poté, zvažuju jestli bych nepřehodil Martina s Adamem a Daniela s Karolem :-D.
Pokud by šlo o můj vztah k soutěžícím, tak bych měl Kristínu výš než Veroniku – Verča mi nijak nevadí, alke pro Kristínu mám čím dál větší slabost ;-)

164
yeey
Reagovat

Stefan si da zrejme Bidet :-)

165
jab
Reagovat

164 – A já myslel že jemu připadne ta Metallica :-D, takže Metallicu a Linkin Park si nejspíš rozdělí Adam s Šafou, přičemž Linkiny vidím jednoznačně na Šafu. Uvidíme jestli Adam eventuelně zazpívá Nothing Else Matters nebo dají něco jiného od nich.

166
yeey
Reagovat

a z toho, co vidim, Verca bude zpivat nikoliv Adele, ale Shakespear’s Sister – Stay, rikali ji, ze se ma inspirovat Cher Lloyd, ktera to zpivala v X Factoru UK (tusim, ze je jedna z nejuspesnejsich ucastniku ve svete) http://www.youtube.com/watch?v=9scHFApJuK4 , jen ze nema bejt falesna jak ona :-)

167
Mila
Reagovat

165 – mam takovej pocit, ze Adamovi sedí spíš rychlejší a dynamičtější pisně jako byla ta poslední od Hlase. Když zpíval pomalého Colinse, tak jsem u něj drobátko usínala a stejný problém budu mít asi s notoricky známým ploužákem Nothing Else Matters.

168
Lada
Reagovat

Zdravím všechny,většinou nepřispívám jen vás čtu.Je to zábavnější než koukat na telku.
Koukám,že to opět vypadá spíš na ploužáky.Ozzy,SS,Metalicca… To tam fakt nemůžou hodit nějakej pořádnej “ vodvaz“,když je to rockové kolo?
Ještě jsem chtěla říct něco ke sledovanosti.Ono tomu moc nepřidá,když se všechno odehrává jeden večer.Vemte si ,když jdete druhý den do práce,školy.Mlaďasové na to pak asi rezignují úplně.Výběr songů je pro ně taky většinou mimo mísu.

169
T.M.
Reagovat

Já vám nevím, po tom Karolově vypadnutí se ani na to rockové kolo a ani na ty písničky co tam mají být už ani nějak moc netěším. Jako by mi zmizel ten hlavní důvod proč sledovat Superstar. Už je to se mnou asi nějaký špatný….

170
Monika
Reagovat

Cher Lloyd a jeji verzi sisters miluju, famozni vykon, k tomu se Verca ani nepriblizi…Nicmene, tohle do rockoveho kola?

171
T.M.
Reagovat

167: Tak samozřejmě že Adamovi svědčí spíš dynamičtější písničky. V těch vynikne daleko víc než v baladách a to už se ukázalo. A ještě k tomu ta Nothing Else Matters je už tak neskutečně moc ohraná že i když je to krásná písnička tak já už ji ani moc nemusím. Zpívá ji tam někdo každej rok a není snad u nás jediná pěvecká soutěž ve který by tahle pecka aspoň jednou nezazněla. Už by to asi chtělo trochu inovovat playlist aby se každej rok nezpívalo to samý. Kdyby dal radši Adam ty R.E.M. co zpíval na castingu, ty bych si od něj poslechnul daleko raději…..

172
jab
Reagovat

171 – Když R.E.M., tak já bych si rád poslechl svou srdcovku Drive. Sice by asi víc seděla Šafovi, ale myslím že i Adam by ji mohl dát parádně a rozhodně záživněji než onehdá toho Collinse.

173
Mila
Reagovat

169 – hele, ja mela stejne pocity pri minule Superstar, kdy tesne pred rockovym kolem vypadl Petr Sevcik a uz si nezazpival Queeny…

174
Anta
Reagovat

166 yeey – tak už to tam dali? Já včera psala, že Verča nemá Adele :)
Uvidím to ale až později :(

175
Luke
Reagovat

Jak vite, co budou zpivat priste ? Tak v tom pripade, kde na to chodite ? Na jake strance bych to nasel ?

176
cedarin
Reagovat

169 T.M. hele ber to zase tak, že kdyby se mu to nepovedlo (což asi nepovedlo), že by dostal zase čočku (už potřetí v řadě)

177
T.M.
Reagovat

173: Jo tam sem měl ty pocity taky a už sem se na to ani nechtěl dívat…ale nakonec sem se přemohl. To jsou prostě ty zákony schválnosti. I když nemá Karol s Petrem Ševčíkem kromě těch dlouhých vlasů společného zhola nic tak jejich vypadnutí mě zklamalo a rozhodilo minimálně nastejno….Karol si to narozdíl od Petra za tohle kolo asi objektivně zasloužil ale stejně nemůžu pochopit proč prvně nemohla jít Kristína, Virgínia nebo i ten Daniel. Ale nezbývá mi asi než se s tím prostě už nějak smířit.

178
Anta
Reagovat

176 cedarin – :-)) já říkala, že umíš potěšit ;-)

179
T.M.
Reagovat

176: Kdyby se Karol do toho rockového kola dostal tak bych mu dal zazpívat baladu Change od Ritchieho Kotzena. To je ta písnička se kterou zazářil na castingu….strašně by mě zajímalo jak by to dal na velkém pódiu a v nezkrácené verzi ale odvažuju si tvrdit že by to byl touchdown nebo minimálně by to rozhodně muselo být lepší než v prvních dvou finálových kolech protože ta písnička mu prostě vyloženě sedla takže by žádnou čočku nedostal a možná by mu to i zajistilo přežití v několika dalších kolech. Fakt by mě zajímalo jak by to dopadlo kdyby dal tuhle písničku a nebo některou z těch věcí který zpívá s kytarou na youtube…..a v rockovém kole by právě k tomu měl příležitost.

180
T.M.
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=_gqHUFFxpjg Kdyby dal tohle tak si odvažuju tvrdit že by taky nevyletěl.

181
cedarin
Reagovat

179 T.M. jenže to je právě ten problém, že se v tvém příspěvku pohybuješ ve stadiu hypotez a nerálného světa. Předně – ty bys mu nic k zazpívání nedal, v tom je ten základní problém.
Další věc je ta, že něco jiného je hraní na kytaru na castingu a něco jiného je to na velkém podiu a s živou kapelou.
Tome, já ti fakt nechci brát iluze a je fajn, že tvé srdce pro Karola zahořelo a evidentně nechladne, ale Karol a touchdown v rockovém kole? Blázínku!

182
Lucka
Reagovat

Já se teda přikláním k názoru T.M. že Karol ještě opravdu vyletět nemusel. Nechápu proč diváci rozhodují jen podle aktuálního výkonu když tomu tak nikdy dřív nebylo. Ano asi byl v neděli nejslabší ale ruku na srdce koho baví dívat se na ledově chladnou a nesympatickou Virgínii a nebo na nezpěváka a manekýna Daniela? Opravdu tito dva byli lepší než Karol? Kdo jim vlastně posílá hlasy a proč se porota vždy tak stoprocentně trefí do rozhodnutí diváků? Jen abysme zase nebyly svědky nějaké nepěkné manipulace s hlasy, moc se mi to celé nezdá. Karol ještě mohl aspoň dvě kola vydržet když pomyslím jak daleko se dostali tragédi minulých ročníků Julian Záhorovský, Ben Cristovao nebo Denis Lacho tak Karol je rozhodně lepší a přijatelnější než oni.

183
yeey
Reagovat

174 no uz to tam je… sice opet nesedi zvuk k obrazu, ale co uz se budu rozcilovat :-)

184
T.M.
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=89SIznunkcI Řekl bych že tuhle písničku zazpíval rozhodně lépe než loni Novotný v Hlasu.

185
cedarin
Reagovat

182 Lucka – odpověď na tvou otázku, zda Virginie a Daniel byli lepší než Karol je: Ano, byli lepší.
Navíc se nejednalo pouze o aktuální výkon. Pravda je ta, že od castingu Karol už nic extra nepředvedl. Ani kytarové sólo, kdy všichni ostatní v prvním semifinálovém večeru zpívali Karola „překvapivě“ nezachránilo. Ono to tak bývá, že v pěveckých soutěžích by se mělo hlavně zpívat, na hraní na nástroje je tam kapela. Virginie neměla žádný vyložený průser – na rozdíl od Karola a Daniel je za otloukánka, kdy cokoliv se mu podaří jen trochu, tak je bráno s povděkem. A Karolovi se nedařilo už více kol a lidi to přestalo bavit.
A třeba takový Ben měl alespoň výbornou podiovou prezentaci a je to showman, což Karol taky není.
Navíc, pokud je Danielovi lépe rozumět ve španělštině, než Karolovi ve slovenštině, pak je něco u Karola zatraceně špatně.

186
T.M.
Reagovat

181: Třeba máš pravdu. Asi bych měl být rád že se do té prominentní finálové Top 12 vůbec dostal a že dokonce ani nevypadl jako první ale až jako druhý a skončil na hezkém jedenáctém místě. Minule u Jerguše jsem takové štěstí neměl, ten do finále neprošel takže polepšení je to určitě…život je zlej tak nezbývá než se radovat z maličkostí.

187
lola
Reagovat

vvvrrrrrrr…. prý se tu někomu po mně zastesklo….. 8-)

188
cedarin
Reagovat

178 Anta – vidíš, a já se snažil být podporou :))

189
Anta
Reagovat

188 cedarin – jo :D vrtkavá :-)))

190
cedarin
Reagovat

189 Anta – aneb jak říkal můj bývalý šéf: snaha nestačí :D

191
Mila
Reagovat

185 – Virginie opravdu nemela zadny vylozeny pruser, ale mne osobne celkem obstojne nudila a nudi… ale to zrejme v teto soutezi staci.. Karol finalova kola dost zvrtal, ale porad je pro mne zajimavejsi a slibnejsi muzikant nez obe Slovenky a Dan, ktery sice ovlada spanelstinu i slovenstinu, ale to je tak asi vsechno…

192
pajik
Reagovat

tak jsem znovu koukala na některá vystoupení z neděle. Štefan si to vůbec neužíval, přišlo mi, že ho ta písnička nebaví, jakoby nechtěl vystupovat na besídce a rodiče ho přinutili, tak to tam odbyl, aby měl klid. :)

193
cedarin
Reagovat

191 Mila – Virginie tě nudí, což je ok, proč ne. Ale ať se tomu jeden brání jak chce, tak je fakt, že Virginie má zajímavou barvu hlasu, určitou exotičnost a je dost možné, že jiné lidi nenudí. Mě zase k smrti nudit Komenda, místy mi přišel až k smíchu (natočené vlásky) a to že hraje na kytaru k postupu v této soutěži tak nějak asi nestačí.
Nehledě na to, že čekání na to, až něco konečně předvede fakt asi výrazně unavilo. Dana se nezastávám, ani Virginie, jen se snažím reálně zhodnotit, proč Komenda už netáhl a odstěhoval se z vily.

194
Anta
Reagovat

166 yeey – mě teda zatím obraz i zvuk sedí :)
Verča – Stay !!! já si pořád nemohla vzpomenout :-)))
ale nevím, jestli mě ta verze z XF uchvátí, ta nízká poloha je prostě jedinečná a z celýho songu vždy čekám právě na tohle.

195
yeey
Reagovat

193 koukam, ze za me dneska zaskakujes :-))

196
yeey
Reagovat

194 hele to oni tam prave Vercu do nizky polohy nutili, aby tam byl ten kontrast… to zas nebylo „udelej to jako Cher Lloyd“

197
cedarin
Reagovat

195 yeey – no jasně, nemůžu to nechat všechno na tobě :)))
Jen jsem se snažil v rovině faktů vysvětlit, že když je někdo v pěvecké soutěži a již několik týdnů jsme od něj neslyšeli pořádně ani hoří, tak to hra na kytaru fakt nevytrhne.

Tak Veroniku nutí do nízké polohy, jo? Letos evidentně pojedeme ne pevné spodky :)))

198
Anta
Reagovat

195 yeey – cedarin zaskakuje i jiný, někdy je jak vítr :-))

197 cedarin – nízké polohy (či nízké spodky? :D) se mnou dělají divy :-))) já je prostě miluju a když se do toho ještě zachrčí…. hmmm :))))

199
cedarin
Reagovat

198 Anta – člověče, jestli to nakonec nebyly pevné spodky. To pak dělá divy s každým :)))
a říkáš ještě do toho pořádně zachrčet, jo? Hmmmm :)))

200
Anta
Reagovat

199 cedarin – a o čem že to vlastně píšeš ty ? :-)))
Já měla na mysli krásné hluboké hlasy, nemusím snad psát, kdo jím např v SS disponuje že ? :))

201
cedarin
Reagovat

200 Anta :D:D:D
Šafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

202
T.M.
Reagovat

191: Mě taky asi chybí dostatek pochopení pro jiné a pro jejich odlišné názory ale taky prostě absolutně nedokážu pochopit koho můžou bavit Virgínia a Kristína i když třeba nezpívají špatně nebo kdo jim dokonce kromě jejich rodiny a známých může posílat hlasy…měl sem za to že Karol logicky musí mít daleko větší fanklub. Ty dvě ať odzpívají jakkoliv, nemají šanci mě zaujmout ani jedna prostě nikdy. U Dana je to podobné, neměl tam už dávno být…..ale hold Cedarin nám to tady vysvětlil a je to prostě názor většiny takže nám nezbývá než to tak asi respektovat že je to tak správně nebo se o to aspoň pokusit. Mě už je třeba úplně jedno kdo vypadne příště a bohužel už to asi nebudu tolik prožívat což mě docela mrzí protože to napětí bylo na tom právě to nejlepší.

203
Mila
Reagovat

202 – muzeme mit jakykoliv nazor, ale co neschvali duo yeey a cedarin, pres to proste vlak nejede :-) holt mame smulu, ze nemame nazor jako oni dva :-)

204
Mila
Reagovat

ale nemyslim si, ze nazor yeeye a cedarina je nazor vetsiny, jde jen o to, ze oni jsou tady nejvice videt a slyset, takze to pak vypada, ze jejich nazor je ten jediny spravny :-) ale aspon je legrace

205
Anta
Reagovat

DUO cedarin a yeey :-DDDDD schvalovací orgán :-))))))

206
cedarin
Reagovat

202 T.M. v jednom máš velkou pravdu, a to co se týče Dana. Ale ten neměl být ani ve finále. Kdyby místo něj poslali do finále toho Tomáše Súčika, tak udělají daleko líp.

207
cedarin
Reagovat

203 Mila – nebudu reagovat na … narážky, jen bych ti rád sdělili, že většinou myslel T.M. hlasovací diváky.

208
Anta
Reagovat

201 cedarin – dnes jsem si pro zlepšení nálady nebo spíš na dobití energie po debilním šoupnutí časem musela pustit právě tohle :) https://www.youtube.com/watch?v=w0n6_0i0H5o a to máš vidět jak potom jiskřím :DDD

209
T.M.
Reagovat

Já nevím, i kdyby příště vypadnul Jarda tak mě to už nebude mrzet tolik jako vypadnutí Karola, prostě už to asi se mnou nic moc neudělá….ať už si to lidi odhlasujou jak chcou. Ať jsou klidně v Superfinále Veronika a Virgínia a vyhraje Veronika. Co já s tím nadělám? A jsem pevně rozhodnutej že s touhle Superstar u mě sledování jakékoliv reality show minimálně na pár let, ne li napořád už končí. Zase se tady budou objevovat posměvačné kecy jako že už to tady bylo hodněkrát a nikdo mi to nebude věřit ale zase tak těžké to mít nebudu. Na podzim bude Talent a na tom já jsem nikdy neujížděl takže ho nijak aktivně sledovat nemusím a další Superstar příští rok určitě nebude, to spíš bude Hlas a ten se mi minule zhnusil natolik že bych se na něj už stejně nedíval. S X Factorem taky moc nepočítám a i kdyby byl tak ani ten už by mě asi nepřitáhnul. Bude to vlastně příznačné. Se Superstar to u mě v roce 2004 začalo a s touto Superstar to u mě v roce 2013, tedy o celých 9 let později, definitivně končí. Dokoukám to do 2.června a ámen.

210
cedarin
Reagovat

208 Anta – tak tomu věřím. A řekl bych, že jiskříš už při tom odpočítávání na začátku :))

211
cedarin
Reagovat

209 – slyšeli jste písmo svaté…
Tome, neblázni, to by byla škoda. Však on se určitě zase někdo najde, kdo tě chytí za srdce. Hele nevzdávej to, jednou ti ten favorit vyhraje.

212
T.M.
Reagovat

Já to myslím vážně…..tuhle Superstar si ještě naposledy se vším všudy užiju ale hlasy samozřejmě posílat nebudu protože když už vypadnul Karol tak už může vypadnout pro mě za mě úplně kdokoliv. To ať už si teď lidi odhlasujou jak chcou a ještě že sem letos ještě neposlal nikomu ani jeden hlas, to bych si teď fakt hodně vyčítal. Karolovo vypadnutí mě z toho definitivně vyléčilo. Jednou provždy. Talent na podzim sledovat nebudu, ten mě stejně ani zdaleka tolik nebaví. Superstar příští rok nebude a Hlas a X Factor jsou stejně jen slabý odvary a kopie. Takže si aspoň na nějakou dobu odpočnu, asi už to potřebuju. Tohle je fakt poslední soutěž kterou takhle prožívám a kterou takhle žiju.

213
cedarin
Reagovat

212 T.M. tak souhlasím s tebou, že Hlas se v našich končinách zas až tak moc nepovedl a nebylo to tak zajímavé jako ss.
Ale neházej flintu do obilí. Zase tě bude někdo, kdo tě osloví.

214
cedarin
Reagovat

… zase bude někdo, kdo tě osloví
(píšu jak prase)

215
Anta
Reagovat

212 T.M. – právě proto, že to tak prožíváš (a nemyslím to nijak zle) a žiješ tím, tak se k tomu zase vrátíš.

216
T.M.
Reagovat

Ale tak jako loni vyhrál českou Farmu můj favorit Michal Páleník, americký X Factor vyhrál můj favorit Tate Stevens takže to už není zase tak že by nikdy nikde nevyhrál můj favorit. Považuju to vlastně za takový dva zázraky tak kdyby to teď do třetice vyšlo i v tý prokletý Superstar tak by to bylo takový pěkný završení. :-D Tak snad někdo z trojice Sabina, Adam, Martin by to mohl vyhrát. S Jardou v tomhle ohledu fakt nepočítám.

217
yeey
Reagovat

204, 205 – hmm schvalovaci komise cedarin a yeey – tuto funkci bych necekal, ale kdyz jinak nedate, rad se toho ujmu :-DDD

218
Anonym
Reagovat

Řekněme si to upřímně. SS léty ztratila svůj kredit a to jak mezi muzikanty, tak mezi lidmi pohybujícími se v hudebním branži, a nezachrání to ani ti úspěšní jako Aneta L., Celeste B. nebo Gabriela G.
Co čeká finalisty po konci soutěže? Dost názorně to ukázal poslední Talent na Primě a lidé jako J. Slávik, kteří nehledají kvalitu, ale kvantitu. Nemusí pršet, hlavně že kape, t.j neinvestovat, vyždímat a zahodit. Z velkých vydavatelů o letošní SS nemá nikdo zájem (předminule to byl Sony m., minule Universal) Kdo vydá (zaplatí) CD? Nikdo. Chápu proč. Jeden den vydáte CD (za cenu velkých nákladů) a druhý den si to každý stáhne na ul.cz zadarmo . Navíc dnes nemá nikdo zájem o další konkurenci k už nasmlouvaným zpěvákům. Trh je přesycený, náklady velké, zisk malý. I hvězdy jako Gott nebo Bílá se smiřují s několikanásobně nižšími honoráři než před léty. Cpát finance do začínajících zpěváků nikdo nemá zájem. Navíc nikdo ze současných finalistů není nijak vyjímečný, jen se někomu podobají. Většina z nich už v nějaké soutěži byla a neuspěla. Jenže. Nově ani Primě přece nejde o kvalitu a dobro soutěžících. Je to jen zboží. Jde jim pouze o vysílací čas v reklamách, který je na prodej, o sponzory a jak nejvíce ušetřit na produkci. Skončí finále, světla zhasnou, štáb se zbalí, show skončila a s ní velký sen několika dětí. Nedělejme si iluze je to tak po celém světě. Jen ta kupní síla je v USA nebo V.B. někde úplně jinde. Princip je ale stále stený – Momentální Zisk bez jakýchkoliv ohledů na soutěžící. Za dva roky čekejme další SS!

219
Jai Kudo
Reagovat

***GG*** – z live chatu na Óčku:
Katuška Mimisek Košková | 15:13, 28.3. 2013 0 x
Ahojík Gabi. Sleduješ letošní superstar, jestli ano máš tam někoho kdo tě zaujal?
Gabriela Gunčíková | 15:43, 28.3. 2013
Zdar Mimís, ty aby ses nezeptala..:) Šafa to vyhraje, ne?? :D

:D

221
Inna
Reagovat

Sabina na hlasové zkoušce masaker )))))))

222
irena
Reagovat

200 – ano, myslím že v této superstar se dají slyšet ty nejhezčí pevné spodky co jsou. Znovu jsem několikrát poslouchala Šafovo Proklínám – a i když to nebylo dokonalé, na naprosté okouzlení to stále stačí. S tou češtinou by měl trochu zapracovat, nicméně to přehrávání zas nebylo tak velké (vzpomněla jsem si na Mirovu Wicked Game, kde mu tuším také předhazovali že to až moc prožívá, a nakonec to byl jeden z největších touchdownů). Kromě toho jsem si uvědomila že text té písně je opravdu velmi drsný (co mu ta dotyčná všecko přeje – lépe si nepředstavovat) a taky mi došlo že Habera ten obsah nepochopil – myslel, že někoho proklíná Šafa :) a přitom nějaká zhrzená dívčina proklíná Šafu. Takže k tomuhle textu ty emoce docela patří, když už bych nějakého chlapa takovým způsobem proklínala, v klidu by to nebylo :)

223
Jai Kudo
Reagovat

218 – Anonym – mám nepříjemné tušení, že máš naprostou pravdu….:(( Ohledně těch vydavatelství – ten Universal si řekne, jak to CD bude stylově vypadat (jen žádný ROCK, proboha!) a absolvent SS na to buď přistoupí, nebo mu to CD prostě nevydají…..

224
přiznivec.obecny
Reagovat

Anto, zahlídla jsem otevírače očí. Vidím správně?

225
Anta
Reagovat

222 – já zde v neděli psala wow u Šafy, mně se to líbilo, možná že snad trochu tlačil na pilu a začátek prvního ref nebyl možná úplně ok, ale úplně ok to neměl nikdo.
Ono obecně ty slova trochu zavádí a nevím, zda vědí i ostatní, teda i včetně Habery, co ten Ledecký vlastně zpívá :)

226
Anta
Reagovat

S odstupem jsem si ten díl dneska poslechla, samozřejmě plky přeskočila, a u tří jsem si vystoupení pustila 2x Adama, Sabinu, Martina a je to taky má top3 z neděle.

Dobré výkony byly Kristíny (ta byla až překvapivě dobrá), Veroniky, průměrné Terky a Giny.

Jardovi to sice moc nevyšlo, ale nechápu, proč musí neustále pochodovat po pódiu !!!, vypadá to nepřirozeně a v konečném důsledku to škodí celému vystoupení.

Štefanovo vystoupení byla nuda nuda vyřvávání, hlas v těch vyšších polohách děs a pár vteřin na konci už to nespravilo.

Dan byl celou dobu intonačně dost rozevlátý, se nedivím, že jej včera ve vile něchtěli poslouchat, když to chtěl Adam pustit znovu :-)))) (Dan byl jinde).

Karol, no cedarin už to zde několikrát napsal a já se s tím naprosto shoduji. SCHVÁLENO KOMISÍ !! :-)))))

227
kata
Reagovat

224 Anta – souhlas,šafa je sympaťák, a jeho hloubky mě rajcujou, jak by řekla Ewa:-). Těší mě že mu fandí GG.

228
kata
Reagovat

Anta – mám skoro uplně stejnej názor, 99,9%- nejsme my ségry? :-) :-)

229
kata
Reagovat

nebo bratři v triku:-)

230
přiznivec.obecny
Reagovat

Anto, tak tě volám a ty nic(224).. Stejně to nebyla zjišťovácí otázka…

Jinak vztahy o kterých mluvili Jarda a Sabina se tam ostří, viz. dnešní článek od Scalexe. Dál si myslím, že oba dva mají jasno co chtějí a co ne a umí to dát najevo. Což je sympatické.

231
Anta
Reagovat

224 přiznivec.obecny – jo, otvírač očí :-))) si asi myslí, že jsme úplně blbí a žijeme v nějaké bublině :-/ ale to asi aby jsme nezapomněli :)

232
Anta
Reagovat

230 přiznivec.obecny – kterej článek od Scalexe myslíš ? Ještě jsem jeho rekap nečetla, to tam ?

O těch vztazích jsem ti psala už když jsem sledovala minulé deníky. Byli to právě jenom oni dva co něco nakousli jinak potom už nikdo.

233
Jana
Reagovat

221-jak je to myšleno?

234
cedarin
Reagovat

226 Anta – vítám třetí členku komise. Já věděl, že neunikneš :))))

Ještě k Jardovi. Já bych řekl, že u něj je to nervozitou. Tak to tedy působí na mě. On je trémista a myslím, že mu to pomáhá. Vzpomeň na Marečku podejte mi pero :)))

235
yeey
Reagovat

230 o cem mluvili Jarda a Sabina? :-) jinak ten clanek o ponorce nepsal Scalex :-)

236
Anta
Reagovat

227 kata – o propojení mezi Šafou a GG jsem věděla už na začátku SS a taky díky Jai Kudovi :)
Prostě talenty se přitahují a mají i společnou řeč :)

237
Anta
Reagovat

234 cedarin – aha, tak to vyznělo asi úplně blbě :-)))
Schváleno komisí proto, že v hodnocení Karola se naprosto shoduji se členem schavlovací komise – TEBOU :-DDD
Teď nevím, zda můžeš schvalovat samostatně nebo je třeba i rybízka ? :-)))))

238
kata
Reagovat

Anta: duet GG a šafy by byla paráda! Obecně s těším na duety, měli by je dát brzo!

239
přiznivec.obecny
Reagovat

235 Yeey, Jarda obecně uvedl, že ponorka tam už začíná a že bude postupovat. Sabina řekla, že Jarda umí říct svůj názor a umí se ozvat, když je problém a že se jí to líbí, že je taky taková a že si spolu rádi pokecaj. Jsou to svobodní lidi, co se nebojí říct svůj názor hned v okamžiku, kdy je to třeba.

240
přiznivec.obecny
Reagovat

231 Amen.

241
přiznivec.obecny
Reagovat

235 Tak to jsem spletla, já myslela že je od Scalexe. OK

242
Anta
Reagovat

235 yeey – jsou to deníky z 29.3. a po Adamovi jsou hned Jarda se Sabinou.

243
cedarin
Reagovat

226 Anta – důkaz nalezen, od jedné minuty to tam je.
http://www.youtube.com/watch?v=KHS1X0OrRM4&list=PL9E4FFF0DC18FFF89

244
cedarin
Reagovat

237 Anta – schvalovat samostatně nemůžu, je zapotřebí i rybízka v zájmu zachování objektivity :)))
Ale já být tebou, tak se funkce neodříkám :))

245
Anta
Reagovat

243 cedarin – ale až tak přemýšlet by u zpěvu neměl :-))
Až bude zpívat tohle https://www.youtube.com/watch?v=5bmtgkbv0rA tak ať chodí :-DDD

246
Anta
Reagovat

244 cedarin – ale vás zvolila Mila, sama se ustanovit nemůžu :-))) i když ….existuje jeden rod, ale víc nenapovím ;-)

247
cedarin
Reagovat

245 Anta – měl neměl, co naděláš, někudy ta nervozita ven musí. Kdoví, jestli je do toho nenutí i produkce. A nebo je Jaroslav členem nějakého turistického oddílu, tak holt chodí :)))
A odkaz výbornej, to by možná ani nerozchodil :-))))

248
Anta
Reagovat

247 cedarin – :-DDDDDD
Právě to si myslím, že to mají od produkce a ne jenom on.

yeey potřebuji schvalovací doložku !!!! :D

249
irena
Reagovat

Tak koukám na druhý díl hlasových zkoušek a mám takový pocit že Šafa tam má docela velký harém :) Vlado, bacha, ten klavírní koncert pro Terezku…. :)
Bane, to si dělám legraci, ale mám pocit že roli hlasového poradce tam dělá on a většina osazenstva (včetně štábu) to tak nějak vítá. Připadá mi, že on a Sabina jsou tam asi obecně nejoblíbenějšími obyvateli vily.

250
yeey
Reagovat

Anta – ted nemam cas, veskere zalezitosti budou projednany a schvaleny v pozdejsich hodinach :-D

251
cedarin
Reagovat

******GG*****
GG ve VIP zprávách. Vcelku nic zásadního. Řešili tam, že nemá po boku žádného muže, tak je slušně odkázala až tam. Pravila, že spousta jejich známých je spolu a ani neví proč a než takový vztah, tak raději sama, samota ji netrápí a neví, proč by za to měla být šikanovaná

252
Anta
Reagovat

249 irena – tak podle toho, co jsem slyšela a viděla si Šafa a Terka rozumnějí, třeba jako Sabina s Jardou.
Šafa tam tak funguje, protože umí hrát na klavír (hrát jich umí asi víc, ale on zřejmě líp) a má vlastně i hudební vzdělání, takže když někdo potřebuje, jde ho doprovázet na klavír, aby si nacvičili zpěv, sám to i říkal.
Teď u toho společnýho songu od ac/dc se i domlouval s muzikantama v jaké tónině atd.

253
cedarin
Reagovat

To, že si rozumí Jarda se Sabinou mi vyloženě dělá radost. Ještě by se k nim mohl přidat Šafa.
A kdo se kamarádí s IntrovertnímČoklímOčičkem???

254
Anta
Reagovat

251 cedarin – nj bulvár pak nemá co řešit, když není žádnej chlap a to jim vadí a tak pořád prudí. Ž
e už si nenašli něco jinýho ? je to pořád dokola.

255
kata
Reagovat

GG ma dost času na randěni, vždyť kolik ji je. 18? 19? Navic ať si radši počká na pořádnýho chlapa, než randit s nějakým pitomečkem co ji bude chtít jako trofej. Je to krásná holka a to s sebou nese i nevýhody.

256
cedarin
Reagovat

254 Anta – protože je to bulvár. A to sem ani nechci psát, co z toho za chvíli dokáže bulvár udělat.

257
kata
Reagovat

Anta: Tak to je dost sympatický od šafy,že pomáhá ostatním! Taky by se na ně mohl vykašlat a jen si nacvičovat to svoje. Navíc když ostatním pomáhá pak má míň času na své písně, to klóbrc dolů.

258
T.M.
Reagovat

253: Za Štefanem leze tajně v noci oknem Ewa a pak se spolu kamarádí. :-D

259
kata
Reagovat

cedarin: Taky by mě zajímalo, kdo se kamarádí s IntrovertČoklOkem:.-) Hodně mě pobavilo, že ho urazila Zorka tím taťkem, to se mu moc nelíbilo:-) :-)

260
cedarin
Reagovat

258 T.M. :D
vítej, koukám, že nálada už je trochu lepší, to je dobře :))

261
Anta
Reagovat

257 kata – tak on říkal, že když mu řeknou, tak pomůže. Jak je to v reálu nevím, zda si opravdu všichni za ním jdou nebo třeba pokud taky hrajou, zkouší sami. Ale mám tucha, že holky za ním jdou :-)))

262
cedarin
Reagovat

259 kata – tak Zorka mele jednu kravinu za druhou, ale přiznám se, že v tu chvíli jsem měl škodolibou radost z toho, jak blbě čuměl :)))

263
Jai Kudo
Reagovat

251 cedarin – úplnou náhodou jsem to zahlídl, nejvíc se mi líbíl ten prostřih na fotku, kde GG háže tím šutrem….:D
Jak mluvila o těch vztazích – jako vždy velice rozumně myslím. I když si nekdy říkám, jeslti to není jen jak se říká z nouze ctnost…:)
252 – Anta – Šafa hraje výborně na klavír, tehdy v Tibet Clubu doprovázel Gabču – moc dobrý. Ale duet Šafa + GG si moc nedovedu předstvit. Zdají se mi příliš odlišní. ALe třeba bych byl mile překvapen :)

264
kata
Reagovat

Myslím, že těch pár dní co mají na nácvik písně není moc, tak jestli ještě šafa pomádá jiným, to je dost hezký od něj. A doufám, že na to nedojede, to by byla škoda. každopádně doufám, že bude hrát i po SS. Na jeho koncert bych šla. šafu si představuju v nějaké kapele ala Wanastovky, a ty mám ráda.
Někde jsem četla že se šafa líbi Terezce:-)

265
Anta
Reagovat

262 cedarin – no nejen ty :-)))
ohled Taťky ŠtĚfana byl k nezaplacení :-)

266
Mila
Reagovat

a kdo se kamaradi s Veronikou?

267
Anta
Reagovat

265 oprava – pohled :D

268
Rena
Reagovat

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/exkluzivni-video-takhle-to-rozjela-kepkova-v-zakulisi.html

Chci se zeptat, to má Zorka vážně 22 let (má to u jména), vypadá, na o 10 let více !

No, to je dost mladá a bez zkušeností… proč ji tam proboha dávali?

269
kata
Reagovat

262 Cedarin Já taky :-) :-) Zora trefila do černého. Byli srandovní, jak moc mu vadí, že ho nazvala taťkou. :-) :-)

270
přiznivec.obecny
Reagovat

226 Jarda se v první řadě potřebuje zbavit svojí mega trémy. On nevystupoval, takže teď za pochodu bojuje a učí se. Bůhví jak mu pnou nervy a ještě si pamatovat text, slyšet kapelu, dát výraz, nezpívat blbě, koukat do kamery a přitom bejt uvnitř vyklepanej… Moc si to neumím představit. A to se ještě bojej, že sebou fláknou v přímým přenosu…. Na něj musím brát ohledy, protože, fakt, ten se povedl, hodí se do branže. Já nevím, kdy se dá do kupy psychicky, technicky, ale u něj je potenciál takovej, že je mi jedno kdy.Už teď ten jeho hlas, nadhled, bezprostřednost je pro mě bezkonkurenční. Tak úplně jedno mi to zase není. Já bych mu přála, aby všechno zvládl už v týhle soutěži.

271
cedarin
Reagovat

263 Jai Kudo
těžko říct, jestli je to z nouze ctnost. Podle mě moc dobře ví co chce a myslím, že toho má až nad hlavu. Zpívání, sama tam zmiňovala školu, myslím, že se má co otáčet. Ale víš jak to je, koukneš na nějakej romantickej film a jsi v hajzlu :)))
Ne, dělám si legraci. Ať je to jak chce, ona to ustojí s grácií!!!

272
Mila
Reagovat

268 – no koukla jsem na ten odkaz a zadne odvazani se tam nejak nekonalo.. proc ji tam davali? No to se tady probiralo uz mockrat – protoze na lepsi a drazsi moderatory proste nemeli

273
kata
Reagovat

Rena: proč tam Zoru dávali nikdo nechápe. Nova si holt chce popularizovat své tváře, místo aby job o kterej stojí spousta kvalitních moderátorů dali někomu kdo umí mluvit. Zorku bych prosila at přestane tak drmolit a zkusí míň afektu, fakt se nedá poslouchat a to nemyslím jak kritiku ale holý fakt. Já ten její hlásek nahoru dolů nemůžu slyšet.

274
Mila
Reagovat

270 – no mne by vubec nevadilo.kdyby Jarda jen stal a zpival. Na nejake promenady po podiu zrovna u nej zvedava nejsem.

275
T.M.
Reagovat

266: S Veronikou se kamarádí Luke.

276
cedarin
Reagovat

270 příznivec – to jsme dva. Doufám, že příští kolo zase zazáří a ještě nějakou dobu tam setrvá. Z toho kluka sálá těžká pohoda. Hlas je super a cit pro hudbu tam bude taky, ne že ne. Já bych si tak přál, aby byl v TOP5, ideálně v TOP 3 :)

277
kata
Reagovat

TM 258 tys mě odrovnal:-) :-) :-)

278
přiznivec.obecny
Reagovat

To jsem si taky všimla, že Šafa někdy mate, jestli pořád soutěží, nebo už patří ke štábu :-))) Už na těch prvních zkouškách, co jsme poslouchali přes backstage se napoprvý už de facto ošéfoval sám :-))) Je dobrej :-)

279
Rena
Reagovat

nojo, ale copak to je jejich jediná tvář? Vždyt ve 22 letech nemá ještě žádné zkušenosti… myslela jsem, že má přes 30. Snad předtím měla nějaké zkoušky…

280
jab
Reagovat

258 – Karol psal na chatu že Štefan a Ewa spolu nic nemají (prý)

281
fanklub G.G.
Reagovat

******GG*******
251- 9.4. 20,15 bude G.G. na TV Prima v Krampolově pořadu Nikdo není dokonalý (s Kamilem Střihavkou)

282
T.M.
Reagovat

270: No taky bych byl rád kdyby to všechno Jarda zvládnul ještě v týhle soutěži, otázka ale je kolik má ještě času a to bohužel nikdo z nás s jistotou neví. Já osobně mu dávám ještě tak maximálně tři kola když se mu povedou vystoupení, pak bohužel už asi fakt půjde. Sakra ale aspoň tu trojku Kristína, Virgínia, Daniel by on porazit mohl.

283
kata
Reagovat

Rena: Já se obávám že Nova těch tváří moc nemá a ani ten šamšula ze slovenska není moc dobrej, to jen ta vypadá protože Zorka je natolik úděsná, že on je proti ní mistr světa amoleta.

284
Anta
Reagovat

Řekla bych, že tak, jak jsem to viděla třeba i u té hl. zk., tak skupinku tvoří: Šafa, Terka, Jarda, Sabina, Adam a Veronika.
Patřil tam i Karol. Kristína je neutrál.
Pokud jedou kamery, tak Gina (ale ona je snad nějak nachlazená, nevím), Štefan a Dan se nějak moc nezapojují a jsou spíš solitéři.

Ale tak zatím se baví všichni se všema :-DDD

Ale mě včera jenom zarazila ta nechuť pouštět Danovo vystoupení s tím, že prej tu hrůzu už nééé :-)

285
Mila
Reagovat

282 – ja verim, ze pokud pristi kolo bude Jarda zpivat to, co tady bylo avizovano, ze zase zazáří. No a ty tři by porazit mohl, já si dokonce myslím, že má i na to, porazit Stefana,protoze ten nejak zacina stagnovat a nejak ztraci kouzlo

286
Jana2
Reagovat

285 – a co tu bylo avizováno, že bude zpívat? prosíííím, já tu teď nebyla :(

287
přiznivec.obecny
Reagovat

276 Cedarin, ještě na něco mám takovou tuchu. Nejsem si jistá, jestli někdy odmítl song i když o něm nebyl přesvědčenej. Dvakrát mu říkali, že Obchodník s deštěm je supr věc a vždycky se tak udivěně zeptal, že jestli skutečně ano. Sám říkal, že mu song nesedí. To si myslím hlavně proto, že Adam měl zpívat Petra Nováka, ale pak změnil volbu. Tak snad Jarda umí říct taky ne. Zatím jeho charisma a nadhled zůstává v civilu a u profese se to všechno někam uzavře. Zvláštní. Věří „profesionálům“ a mořná se domnívá, že oni ví všechno líp než on. Nevím, jen takovej můj pocit o jeho přílišně dobrosrdečnosti. Jde o další kola, kdyby přišel na řadu „z kola ven“ a dali mu likvidační song, tak aby si tohle ohlídal a řídil se spíš výběrem songu sám. Protože metličky s kolovrátkem Obchodník – to je profesní špica nápad? Obávám se, že naopak :(

288
Mila
Reagovat

Jana – Kings of Leon – Sex on fire

289
irena
Reagovat

264 – tak jak jsem koukala tak on jim Šafa nejen pomáhá, ale ještě je tak trochu nutí aby cvičili. S většinou to už odzkoušel (Sabina, Veronika, Jarda, Adam, Tereza – i Dana přemluvil). Musím říct, že kromě Šafy se jako velký sympaťák fakt ukazuje Jarda, je s ním legrace.

291
jab
Reagovat

285 – Štefan si evidentně uvědomil, že posledně se moc nepředved, takže si myslím, že teď zabere. O Jardovi tenhle týden nepochybuju, Kristíně budu zas držet palce i na nohou :-D a Daniela asi podrží pubiny. Podle mě odejde Gia (působí moc chladně a tenhle výběr songu, pokud se potvrdí, ji taky zrovna nepomůže), budu se taky bát o Terku. Z těch co jsem nejmenoval by mě vypadnutí kohokoliv hooodně překvapilo.

292
T.M.
Reagovat

285: Tak v poražení Štefana Jardem nedoufám vůbec, já si dokonce myslím že Štefana neporazí možná ani Martin a že kvůli němu vypadnou oba dva zbytečně brzo. Podle mě je asi nemyslitelný aby se československá Superstar kterou vysílá i Markíza a do které hlasují i slováci zvrtla jen v ryze českou Superstar. Štefanovi se teď kolo nepovedlo ale pokud bude příště aspoň o trošku lepší a bude předvádět aspoň dobrý výkony tak ho asi vzhledem k národnosti minimálně Top 3 nemine. Taky bych ho vyhodil a nepíšu to rád ale vidím to prostě tak. Protože že by se tak daleko dostala kterákoliv ze tří slovenek včetně Terezy mi přijde jako ještě daleko větší sci – fi a že tam aspoň do Top 3 jeden slovák nezůstane, tomu prostě moc nevěřím.

293
Mila
Reagovat

292 – no ja vubec nebrala v potaz narodnostni hledisko, Stefan se mi na zacatku moc libil, ale nejak mi prijde, ze uz vyndal z rukavu vsechna esa.. ale treba se jeste pochlapi..

294
cedarin
Reagovat

287 příznivec – já myslím, že Jarda má v sobě i velkou pokoru. Všimni si, jak přijíma zpětnou vazbu od poroty.On jim doslova visí na rtech. A v kombinaci s jeho „nezkušeností“ jim slepě věří. Spousta lidí si může myslet, že je to nafoukanej frajer a mladej revoltér jen proto, že má pár tetování a za tím tetováním nejsou schopni vidět normálního pokornýho kluka.

295
Anta
Reagovat

287 přiznivec.obecny – no možná jde právě o ty zkušenosti, který on nemá, zato Adam, ač ještě hodně mladej, už něco nasbíral, a proto i dovede odhadnou, co fakt ne.
Jak už psla Mila, mě by stačilo, kdyby jenom stál, u něj není potřeba, aby pochodoval, on by si vystačil i tak, stačí poslouchat.
Lítat podle mě může Dan, tam je potřeba k tomu zpěvu ještě něco přidat :D
A Štefan, jestli to bude stejné jako v neděli, tak taky.

296
Jana2
Reagovat

288- Nekecej!!!…ty kráso, tak to je šok…moje asi nejoblíbenější zahraniční písnička…omg…tak hlavně ať se zbaví trémy, u tohohle se fakt musí odvázat…pokud se nebude bát a opře se do toho, tak s jeho hlasem to může být touchdown jako kráva.

297
jab
Reagovat

292 – Myslím, že v TOP 6 budou aspoň ti 2 Slováci – a s nima nejspíš silná česká čtyřka – tj. Šafa, Adam, Sabina a Verča (pouze můj odhad, nejsem majitelem křišťálové koule :-D), jak budou vypadávat poté, tˇoť pro mě záhadou.

298
přiznivec.obecny
Reagovat

274 Jak píše Cedarin, co když mu to pomáhá? Mě se líbil, jak šel. Pak zůstane jak Goťák se škubajícím lýtkem…

299
Mila
Reagovat

294 – Jarda nekde psal, ze byl nejakou dobu v zahranici a pracoval tam. Myslim, ze oproti mnohym ostatnim si sahl na opravdovy zivot a z toho pochazi i ta jeho pokora. Pro mne je to jedna z nejvetsich osobnosti, ktera se kdy v Superstar objevila ..

300
T.M.
Reagovat

Ono vůbec s tou národností to letos vypadá hodně zajímavě a u slováků je to prostě už buď Štefan a nebo nikdo. I když sem teď doufal že si podrží Karola kvůli národnosti tak se tak nestalo. I kdyby se ale Štefan pochlapil tak pokud porazí Martina ,Adama, Sabinu nebo já nevím koho tak mi to přijde opravdu hodně podezřelý protože i když je třeba dobrej tak na to aby tyhle lidi porazil prostě podle mě nemá. Takže by mě zajímalo jak tohle letos produkce vymyslí, řekl bych že se možná s tou národností dostali do poněkud slepý uličky a možná už litujou že nepustili dál toho Sučika. Jak z tohohle vybruslí to teda upřímně nevim….

301
Mila
Reagovat

296 – no tak jen doufejme, ze to tak opravdu bude. Oficialne to asi jeste ohlaseno neni. Ja jsem z te skladby taky cela vedle a Jardu v tom uz slysim :-)

302
Jana2
Reagovat

301 – no to teda naprosto, pokud se nebude bát, tak to bude bomba…já si pamatuju, jak s tou písničkou zazářil Jamie „Afro“ Archer v jednom x factoru na prvním castingu..tak z toho by si měl vzít příklad :)

303
Mila
Reagovat

297 – a nemohl bys tam misto Veroniky vyvestit Jardu? Prosim….

304
Mila
Reagovat

302 – ja bych radsi, kdyby to dal po svem… a bez nejakych predsudku. Presne, jak rikal Soukup – proste se uvolnit a uplne se do toho polozit…

305
kata
Reagovat

Bohužel souhlasím s TM – národnostní hledisko je pro televize zásadní. Mě osobně je to úplně ukradené. Třeba proti Chodůrovi jsem přála bratiam zo Slovenska. Ale vždycky to podle mě produkce nějak udělá, aby se do finále dostal čech a slovák. A letos jsou prostě lepší češi. A to říkám přestože já fandím Terezce.

306
Jana2
Reagovat

304 – tak nemyslím ho kopírovat, ale prostě se takhle odvázat a jak říkáš, pořádně si to užít :) no jestli to byl jen aprílovej vtípek a bude zpívat něco jinýho, tak budu strašně zklamaná :-D

307
jab
Reagovat

301 – Sučíka bych bral taky, nejspíš místo Šmidáka. Podle mě klidně může Štefana doprovodit jedna z holek – Tereza (pokuď se vzpamatuje) nebo Kristína (pokud potvrdí stoupající tendenci jejích vystoupení v živácích). Virgínii moc nevěřím, má sice zajímavý hlas, ale jde z ní IMHO málo emocí, ted měla 2x úžasný song a ani v jednom z těchto případů to IMO neprodala tak, jak by ty písně zasluhovaly (jak v Alicii, tak i v Lásce).

308
přiznivec.obecny
Reagovat

294 Cedarin, tak to díky. Jo pokora, to je krásná vlastnost, ale pozor, bojím se, že až nebude v kurzu, aby tohle pěkný, co v sobě má neobrátili proti němu. Víš, mě se to píše blbě, ale lidi nejsou pořád skvělí a spolehlivý. A to bohužel jsem idealista. Snad jen sýčkuju. Snad při jeho vrozený inteligenci ho to v daný moment trkne, že může jít o případné manipulace. Fakt to nepíšu ráda, ale zkušenosti vzaly za své :-)

309
jab
Reagovat

* pardon komentář 307 patří k 300 ;-)

310
kata
Reagovat

Irena: O šafovi jsem netušila že tak pomáhá soupeřům a může se mu to krutě nevyplatit. Ale on to tak určitě nebere, o to víc doufám, že po soutěži bude mít možnost. Kapela a jedeme na turné:-)
Jarda doufám, že nebude věřit porotě a produkci, měl by si uvědomit, že oni mají svoje důvody proč chtít toho a toho nikoliv. Třeba štefan kdyby byl čech tak ho pranýřujou, ale jako slovák si může dovolit zpívat úplně blbě.

311
cedarin
Reagovat

299 Mila -ano, pokud si dobře vzpomínám, pracoval(?) a žil rok v UK. Tam si osvojil životní styl a modu, které se drží i tady. Věřím, že ho to dost zformovalo, ono odjet na rok do ciziny není zas taková brnkačka, jak by se mohlo zdát. Osobně doufám, že dojde co nejdál.

312
T.M.
Reagovat

Já si teda taky zkusím tipnout jak budou dál vypadávat:

10 Virgínia
9 Kristína
8 Daniel
7 Jarda
6 Tereza
5 Martin ? Ale to už se začínám ztrácet a fakt dál netuším. Pokud už by došlo k tomu zázraku že by bylo český finále tak bude Štefan asi aspoň třetí ale kdoví….tohle se fakt asi ani odhadovat nedá.

Já osobně doufám že když už musel Karol vypadnout jako první z kluků tak moc dlouho jako jediný vypadnutý kluk nezůstane a nebude muset čekat na dalšího kamaráda klučičího vypadlíka třeba až do Top 8 ale že další kluk vypadne nejpozději v Top 9 (a nejlépe samozřejmě Daniel).

313
přiznivec.obecny
Reagovat

295 Anto, mě se líbí, já prostě nejsem na manekýny, vzorný performance, pro mě je to vedlejší. Člověk něco vyzařuje, to je zásadní. Jo, běhání bych mu asi taky nedoporučovala. Ale chodit nebo nechodit.Hm, nějak mi tahle rada nesedí :-)))) Tak jeden song může dát v pozoru a příště se když se bude chtít projít. Anto, já nevím, co na tohle říct…Mě to už přijde poměrně nedůležité…

314
cedarin
Reagovat

308 příznivec
Souhlasím, že by si měl dát pozor a budiž mu jedna zkušenost důkazem. Že je v některých lidech dobroty jak v prdeli medu, tak o tom žádná!!!

315
přiznivec.obecny
Reagovat

299 Podepisuju.

316
přiznivec.obecny
Reagovat

304 To mu strašně přeju.

317
přiznivec.obecny
Reagovat

314 Tak. Jakýpak štráchy, je to tak…

318
Mila
Reagovat

312 – asi ted nastvu DJ Vlada (Vlado, promin, jsem Tvoje fanynka a Tvych komentaru si povazuju), ale myslim, ze Jarda urcite zustane v soutezi dele nez Tereza. Je to sice nadherna holcina, ale zatim mne nicim nezaujala. Rekla bych, ze ji asi svazuje trema, stejne jako Monicku Bagarovou, a ze jeji cas jeste prijde, az se ji ujme nejaky sikovny skladatel a manazer..

319
T.M.
Reagovat

318: No byl bych za to moc rád kdyby zůstala dýl než Jarda ale taky si tím právě kvůli národnosti nejsem až tak jistej. Kristína a Virgínia vypadnou brzo určitě, tam nevidím pochyb. No a Tereza se pak poveze na tom že zůstali se Štefanem ze Slovenska sami a může tím pádem Jardu porazit ale takovou Top 6 nicméně vidím jako její úplnej strop. Ona Monika Bagárová taky dost ve finále stagnovala a nepředváděla nic moc a stejně ji to vyneslo až do Top 5….ale to jsou jen hrubý odhady, Tereza klidně může vyletět kdykoliv. Já fakt nevím jak to všechno dopadne a nemůže to tady vědět nikdo. A to je na tom právě to nejzajímavější….

320
T.M.
Reagovat

319: * teda byl bych moc rád za to kdyby Jarda zůstal dýl než Tereza. Já už taky dneska ani nevím co píšu.

321
Anta
Reagovat

313 přiznivec.obecny – když já právě u toho Obchodníka viděla ty naplánovaný stezky po pódiu a přišlo mi to zbytečný.
Podle mě je těžší zpívat za chůze. Neříkám, že musí stát jak svíčka, ale turistika v jeho případě, nevím, leda by mu to fakt pomáhalo.
Ale tak snad nejsem tak povrchní, abych kvůli tomu pochodování neocenila jeho barvu a šelest v hlase, má jen smůlu v tom, že já už jsem OČARENÁ někým jiným :D

322
Mila
Reagovat

320 – kdyz uz beres ta narodnostni hlediska a nejakou „spravedlnost“ kdo to tedy vyhraje, tak by letos mela vyhrat holka, Češka. Takže možná nebudou ani cachry s tim, kolikl Slovaku se dostane do TOP 6, TOP5,TOP3… Letos se holt urodilo vic talentu z Ceska, na rozdil od jinych rocniku – vem si minuly a hlavne predminuly – tam byl sice prvni Chodur, ale hned za nim vyborny Šmajda a třetí neméně dobrá Dominika Stará… já to prostě odmítám brát národnostně, pro mne je to soutěž talentů a ne národů

323
Mila
Reagovat

321 – jestli sis poslechla medailonek, ktery mel Jarda pri zkouseni Obchodnika, tak si na tuhle pisnicku vubec neveril (a ukazalo se, ze vedel, proc). Takze ten jeho pochod mi prijde jako zoufaly pokus odvest pozornost od zpevu, ktery se mu v tehle pisni proste nepovedl a on to musel citit…

324
Mila
Reagovat

321 – mrkni na to tady superstar13.eu/superstar-2013-2-finale-8-dil-cely-online-ke-zhlednuti-video/ je to prvni video, na stopazi asi 18:00

325
T.M.
Reagovat

322: Abysme si dobře rozuměly, tak já to taky odmítám brát národnostně protože se mi takový rozdělování v takovýhle soutěži přímo hnusí a přijde mi to úplně pitomý ale mám prostě stejnou obavu jako spousta lidí tady a to sice tu že produkce prostě udělá vše proto aby tam aspoň jeden slovák byl. Na tom jestli vyhraje kluk nebo holka jim podle mě nezáleží, tam je to jedno ale jde právě o to že to dělají napůl s Markízou a že už by do toho asi slováci příště s našima nemuseli jít. Však ta debata o ovlivňování hlasujících a výsledků už tady nedávno dost rozsáhle probíhala. Pro mě je to samozřejmě taky soutěž talentů a ne národů. Já jsem ten poslední kdo by v Superstar bral cokoliv podle národnosti.

326
přiznivec.obecny
Reagovat

321 Anto,to právě nevíme, jestli mu to pomáhá. Já nevím. Já mám obavy hlavně z těch songů, to zpěváka nejvíc povzbudí (a naopak)a pak už i ten dojem je od toho zpěváka jiný. Ale tohle kolo má krásnou věc. No, těším se.

327
přiznivec.obecny
Reagovat

323 Právě jde o song, ne o chůzi. Kdyby dával co má rád, tak si jde ,ani neví jak :-)

328
přiznivec.obecny
Reagovat

Jarda má půlhodinku slávy. Zase někdo sem vlítne, že je to tu samej Jarda :-(

329
cedarin
Reagovat

328 příznivec – Jardy není nikdy dost :)))

330
Anta
Reagovat

328 přiznivec.obecny – to neřeš, komise mu to stejně neschválí :-))))

331
Mila
Reagovat

myslite, ze to Jarda cte?:-)

332
Anta
Reagovat

331 – tuším, že jsou nejvíc na fb

333
cedarin
Reagovat

330 Anta – co komise neschválí??? Aby nás tu někdo okřokoval, že je tu přejardováno.
Jen ať přijde :)))

334
cedarin
Reagovat

okřikoval

335
přiznivec.obecny
Reagovat

329 To zní jako motto :-))) Dáme to na transparent a dém do Barrandóva

331 Přinejmenším mu zvoní v uších :-))) Hlavně, aby to nečetl tady včera. Dneska to má za povinnou četnu.

336
přiznivec.obecny
Reagovat

335 oprava : povinnou četbu

337
Mila
Reagovat

hele lidi, ja se celej den tesim, ze si budu cist rozectenou detektivku a misto toho tu s vami docela normalne Jarduju.. :-) takze ale ted uz opravdu mizim a preju pekny zbytek vecera

338
přiznivec.obecny
Reagovat

330 Anto, ty umíš povzbudit :-( Na všechno komise, to je fakt život bídnej…

339
přiznivec.obecny
Reagovat

Já du platit ty svý složenky a pak na kutě.

Jardovi zdar a brou

340
cedarin
Reagovat

335 příznivec – to je dobrej nápad :))) musíme se zeptat DJ, jak se tam dostaneme.
Já teda ponesu ještě transparenty pro Sabinu a pro Šafu :)))

341
Anta
Reagovat

333 cedarin – no vidíš, už začínáš ty moje občas zmatený komenty chápat ! :-D

342
přiznivec.obecny
Reagovat

340 To nám ještě chybí k dokonalosti. Vlítnout do haly na Superstar :-)))))

Tak mějte se krásně a opravdu brou

343
Jai Kudo
Reagovat

***GG***
281 – vypadá to, že tu fungují dva fankluby GG (možná i víc…). Je fajn, že GG má tolik příznivců. Mohl bych autora příspěvku požádat o kontakt na uvedený email, abychom tady nespamovali? Rád bych se domluvil na případné spolupráci nebo sdílení a výměně informací…..pokud tedy by byl zájem. Děkuji :)

345
cedarin
Reagovat

341 Anta – no, já bych to spíš viděl na momentální vypadek na straně přijímače (tedy mě) :D:D:D

346
Anta
Reagovat

345 cedarin – tak pěkně děkuju :-)))
By mě zajímalo, kolkrát asi jsi ten výpadek měl ? :-DD

347
cedarin
Reagovat

346 Anta – proč, vypadám na častý výpadek? :D:D:D

348
Anta
Reagovat

347 cedarin – hmm tak teď jsem se do toho pěkně zamotala :-D :-D
Výpadek nevýpadek „mí pražané mi rozumějí“ doufám :-))

349
cedarin
Reagovat

348 Anta – si piš že rozumějí :)))
Vždyť jsme taky v klubu ŠaSa, já tedy ještě + Jarda, kterej mě hodně baví

350
Anta
Reagovat

349 cedarin – teď mě napadlo, když jsem dneska koukala znovu na Sabinu, přišlo mi, že při tom Snu, když kamera najela na tvář, tak ty její oči vypadaly jakby zasněný, ten pohled byl já nevím charismatický ? Už vím, čím mužskou část, kromě hlasu a přirozenosti, asi dostává :)

351
jab
Reagovat

350 – Tak určitěěě :-D Ostatně krásná holka s kytarou zpívající poctivou českou klasiku…prostě paráda :-)

352
cedarin
Reagovat

350 Anta – tos pochopila naprosto přesně, ten zasněný pohled tam byl. Mně přijde extremně krásná. Není to žádná prvoplánová krasavice (stejně jako třeba Tereza Maxová), ale v té kráse je něco neotřelého. Navíc je to správný třeštiprdlo. Uchovávat si dětství není na škodu. A charismatický pohled má bezesporu. Ona stejně jako Jarda si dost bere k srdci to, co jí porota říká, a protože letos porota hodnotí poměrně ok, tak je to v pořádku. Kdepak Sabina, ta se povedla :)))

353
yeey
Reagovat

cau, koukam, ze svoji gay Jardo-chvilku sem mel 2 dny predem:-D

jinak teda jesi mate neco na schavelni tak sem s tim, ale ja myslim, ze cedarin si s vetsinou poradi sam :-DDD

354
Anta
Reagovat

352 cedarin – tak to je fajn, že to co vidím, vidí i někdo jinej :), že je hezká o tom žádná, tam šlo o ten výraz, který k té písni dala.
Jinak Tereza Maxová, jako jedna z mála našich top modelek, mi přijde nejen krásná.
Hmm mi snad budeme mít i podobný vkus :D :D :D

355
cedarin
Reagovat

353 yeey – čau rybízku, Anta chtěla něco schválit :-))

354 Anta – ten výraz byl kouzelnej, popsala jsi to přesně, to byla radost se na to koukat. A s vkusem bych tam nějakou podobnost určitě viděl. I s antivkusem :D:D:D

356
cedarin
Reagovat

353 rybízku, teď mi to došlo (já mám ten přijímač asi fakt pokaženej) já mám gay chvilku? To jsou mi ale věci :D

357
Anta
Reagovat

355 cedarin – teď by mě zajímal ten antivkus :D

358
yeey
Reagovat

356 a mas? :-D ja to ale netvrdil :-D

359
cedarin
Reagovat

357 Anta – takto na rychlo: Tereza Kerndlová, Lucka Vondráčková, Richard Krajčo, IČO

360
cedarin
Reagovat

358 :D:D se nad tím zamyslím :D

361
yeey
Reagovat

360 dej vedet, az budes mit rozmysleno :-D

362
cedarin
Reagovat

361 se stavíš? :-D

363
yeey
Reagovat

362 jen jesi pude i Jarda :-D

364
Anta
Reagovat

359 cedarin – jj tak tak :D
Jestli si vzpomínáš (spíš ne), tak IČO se mi napoprvé celkem líbil jeho úsměv, pak když začal mluvit, něco mě odrazovalo, to jakým způsobem mluví, ale tak to jsem si říkala, že nebudu malicherná.
A pak začala finálová vystoupení a už to byl IntrovertníČoklíOčičko :-)
Teda musím říct, že jsem snad u nikoho tak rychle nezměnila názor :-))

365
cedarin
Reagovat

364 Anta – jo jo, to si vzpomínám, já proti němu taky výrazně nic neměl (na rozdíl od těch tří zmíněných, kde to bylo ny první dobrou). Mě odrovnal tím prvním finále, tam mě rozsekal a už to neslepí.
Někdy stačí málo :-)))

366
cedarin
Reagovat

363 trojka? to říkám, že jsi kanec :-DDDD

367
yeey
Reagovat

365 to v tom prvnim finale ti pripadalo malo?? :-DD

366 no to by se teprv ukazalo (v ty trojce :-D)

368
cedarin
Reagovat

367 ne, tam mi to právě přišlo vrchol všeho slizu, až se té Ewě divím

369
Anta
Reagovat

cedarin, yeey – jste se mi nějak rozšoupli ne ? :-DDD

370
cedarin
Reagovat

369 Anta – tak to víš, vše už je schváleno, tak máme roupy :-DD

371
yeey
Reagovat

368 me by zajimalo, co presne mu ted v nedeli polsky rikala, ze po nem vyjizdela, o tom nepochybuju :-DD

373
Anta
Reagovat

370 cedarin – na to stačí Vermophyt :-D :-D

371 yeey – třeba se dočkáme někde nějakého překladu :-))))

374
Anta
Reagovat

Teda cedarine, nám s rybízkem plníš přání na počkání :))

375
cedarin
Reagovat

374 Anta – náhoda tomu chtěla :-))

376
cedarin
Reagovat

374 Anta – a taky kdo by vám dvoum odolal, že? :-)))

377
yeey
Reagovat

372 no co sem rikal…:-D dik! teda ale uplne mi ta jeji polstina nelibozvucila, az sem byl prekvapenej, uz sem to dlouho nazivo neslysel (taky co by kdo delal v Polsku zejo:-DD ) … i kdyz no ona asi i cestina zni vselijak, co slovensti bratri? :-D

378
cedarin
Reagovat

377 a to si představ, že Polákům čeština zní hrozně legračně, chápeš to???
Co by kdo dělal v Polsku. No třeba kdyby ses chtěl otrávit jídlem, tak si tam zajet do restaurace :-)

379
Anta
Reagovat

377 yeey – tak třeba já byla v Polsku (asi v 6) :-D
Myslím, že drmolila rychle, aby nešlo pro běžného posluchače snadno rozluštit, polština je přece jenom slovanský jazyk že :-))))

380
yeey
Reagovat

378 jo to sem vlastne uz nekde o Polacich a cestine slysel…:-)) jinak nevim no… Polsko… tak mozna sou i vetsi diry sveta :-D ja se ze sousedu castejc dostanu hlavne do Nemecka a Rakouska + par povinnych vyletu za krasami Slovenska :-)) do Polska si nekdy musim udelat vylet:-)

381
cedarin
Reagovat

380 tak mladej a už tak statečnej :-d

382
yeey
Reagovat

379 prosimte ja mam problem i v Praze, kdyz na me kazdou chvili nekdo znenadani zahouka slovensky, potrebuju tak 2 vety na aklimatizaci, kazdej nema tak hoch-slovenstinu jako Habera :-DD no natoz rozumnet polsky :-)

a ted mi dochazi, ze sem byl snad vlastne v Osvetimi, nuz ta zeme nabizi urcite i prijemnejsi zalezitosti…

383
yeey
Reagovat

381 kdyz uz nic, vozrat se tam urcite da:-DDDD i kdyz slysel sem nekde, ze se tam zdaleka neda tak chlastat, kde se ti jen zachce, jak tady u nas :-DD

384
Anta
Reagovat

382 yeey – no nevím, nám tenkrát odtáhli auto od hotelu kvůli Brežněvovi :-)

385
yeey
Reagovat

384 tak az tam budu, dam si na Brezneva mimoradny pozor a pripadne preparkuju :-D:-D:-D:-D

386
Anta
Reagovat

385 yeey – tak toho už hodili do hrobu. Já jen, že Polsko mám jaksi spojené s ním a pak se Sopoty. Ale pryč od toho.

387
yeey
Reagovat

386 doufam ale zes pochopila, ze si delam srandu :-D

388
Anta
Reagovat

387 – to víš, že jo :-D Já jen už nechtěla vzpomínat :-))

389
Mila
Reagovat

354 – jo, presne, koukala jsem se na Sabinu ze zaznamu a jak tam sedela s kytarou a zasnene koukala a mela na hlave ten svuj rozsuch, tak mela takovy nezny vyraz, jakoby nebyla v sale, ale nekde v tom Snu.. Ja ji taky žeru. Ja pro změnu jedu v klubu SaJa.. :-)

390
Mila
Reagovat

364 – mne okouzleni Stefanem vydrzelo trosku dele, snad i tim, ze jsem objevila jeho nahravky se skupinou Jamestown, ale uz minule kolo mi od nej prislo odflaknute a vystoupeni v tomto kole jsem ani nevydrzela sledovat, prilis nudilo.. Bud ho to prestalo bavit, nebo uz nema co nabidnout, pritom na zacatku mi prisel o dve tridy lepsi nez vsichni, co se v castingu vyskytli….

391
T.M.
Reagovat

Mě Štefan přijde tak nějak průměrnej. Otázka taky je nakolik mají hudbu jeho kapely nasvědomí ostatní členové a co může on sám v týhle soutěži nabídnout jako zpěvák. Na castingu mě vůbec neoslnil, tam se se až divil že ho poslali dál protože mi jeho zpěv přišel tak nějak slabej a místy možná i falešnej. Potom v divadle a v semifinále si docela dost napravil reputaci a v prvním finálovém kole taky nebyl špatnej i když tam byli lepší. Ale teď v neděli to byl zase sešup dolů a byl ještě horší než na castingu. Odzpívaný to bylo špatně a taky mě dost nudil. Karol byl sice jednoznačně horší zpěvák ale mě přišel zajímavější a víc mě bavil takže bych ho tam raději viděl delší dobu než Štefana. Teď bude asi Štefan těžit z tý národnosti a jen tak se ho nezbavíme a porazí i lepší. I když je pravda že z toho co tam teď zbylo ze slováků je ještě on to nejmenší zlo protože všechny tři slovenský holky mě nebaví ještě daleko víc než Štefan.

392
T.M.
Reagovat

http://superstar.markiza.sk/clanok/aktualne/natalia-to-finalistom-natrela-karola-branila-zubami-nechtami.html Natálie hodnotí nedělní finálové kolo. Pro mě osobně je to společně se Sabinou nejsympatičtější holka z celé letošní Superstar.

393
jab
Reagovat

391 – Štefan si písně skĺádá s ještě jedním borce z jeho kapely. Zdroj: http://prestudenta.sk/2013/02/v-nitre-svieti-nova-hviezda/

394
T.M.
Reagovat

393: Tak třeba si je skládá ale nic to nemění na tom že všichni čeští kluci s výjimkou Daniela mi přijdou lepší a zajímavější než Štefan. Teď by měl z kluků jako další vypadnout Daniel a potom už Štefan. Jenomže tak to asi nebude…..

395
Prochor
Reagovat

394 – Hodně se ztotožňuju s hodnocením Giny (odtažitost) a Kristíny (malé charisma) ale s hodnocením Šafy nesouhlasím. Pro mně je to letos druhý favorit za Sabčou.

396
Prochor
Reagovat

Anto řeknu ti co mně na Sabče přitahuje. Ne zasněný pohled ale to, že protože je pořád trochu dětská umí překvapovat. Jiné mladé dámy mají tendency se do někoho koho obdivují promítat a hrát si na něco. Sabča ne a to mně je sympatický. A to že je trochu schizofrenní z hlediska projevu na jevišti a v civilu a na nic si nehraje způsobuje neustále nečekané reakce na situace. Takže umí překvapit a přitom být přirozená.

397
T.M.
Reagovat

395: Počkej Šafy? Neříká se Šafa spíš Martinovi Šafaříkovi? Já psal o Štefanovi….proti Martinovi nemám vůbec nic a taky je to můj favorit i když se mu teď poslední kolo až tolik nepovedlo. S tvým názorem na Sabinu souhlasím.

398
Anta
Reagovat

396 Prochor – ale tak ten výraz šel přesně k té písni, náladě, prostě to ladilo a byla to jedna z věcí, co musela zaujmout, tebe ne ? A právě v ten konkrétní moment ? Neříkám, že se permanentně pohybuje stále se zasněným pohledem, šlo právě o tu píseň. Ale je mi jasný, že né každej chlap to má stejně :))

399
Anta
Reagovat

Vidím dobře, že se někteří nechávají tetovat ? :) (vila)

400
T.M.
Reagovat

399: Daniel.

401
jab
Reagovat

399,400 – Teď jsem si vzpoměl na tu „punkerku“ z prvního castingu. „Tetuji se sama a fixou.“ :-D :-D :-D

402
Jana2
Reagovat

401 – a pak zpívala Kerndlovou :-D

403
Anta
Reagovat

Takže je to nespíš henou. Jarda má na zádech snad plameny a kočičku, prej inspirace songem, který má zpívat :D

404
irena
Reagovat

399 – pokud jsem dobře poslouchala, tak to tetování domlouval Šafa, zrovna když byly hlasové zkoušky tak mu někdo volal a právě tam o tom mluvili.

405
Jana2
Reagovat

403 – tak že by fakt zpíval Kings of lion – sex on fire? tyjo to by bylo fakt super, pokud se teda do refrénu pořádně opře a přestane se bát.

406
Anta
Reagovat

404 irena – tak to seš dobrá, já to telefonování jaksi pominula :)

407
Anta
Reagovat

405 – už to tak vypadá :)

408
Jana2
Reagovat

407 – trošku se toho bojím, on je takovej hodně nejistej v přímákách, přitom hlas na tuhle písničku má naprosto ideální, z toho může být touchdown jako kráva (pokud se do toho opře) a nebo taky průser (pokud bude tak opatrnej jako jindy v přímákách).

409
jab
Reagovat

408 – Přijde mi že hlasově si jsou s tím zpěvákem z KoL dost podobní, úplně v tom Jardu slyším. Ale bude se do toho muset opřít, tohle bude chtít větší drive než v Youngově verzi Light My Fire, kde mu stačilo „jen“ prodat svou úžasnou barvu a hned to byl jeden ze 3 nej výkonů večera :-D

410
Jana2
Reagovat

409 – no právě, někdo by mu měl rychle nalít do hlavy nějaký sebevědomí, aby tu písničku nakonec zbytečně nezazdil trémou jako Tereza Moment like this, taky měla na víc, kdyby se do toho refrénu víc opřela.

411
T.M.
Reagovat

Já myslím že Jarda bude touchdownovat podobně jako s Light My Fire. Ohně mu svědčí. :-)

412
přiznivec.obecny
Reagovat

No, co jsem včera pročítala, tak tady by Jardovi na tom sebevědomí nepřidalo. Ale holt legrácky jsou různýho druhu i nevkusný. Hlavně yeey se činí, on má v tomhle opravdu už cvik. Evidentně je to jeho koníček.

413
Jana2
Reagovat

412 – no bylo to tu docela drsný po Obchodníkovi a to se přiznám, že jsem drsná byla taky..ale on si uvědomuje, že tohle se mu fakt nepovedlo, tak proč mu mazat med kolem pusy?…Obchodník je celkově blbá písnička…a panáčka oni stejně nečtou :)) i když psal na FB, že kritiku na netu zaznamenal, ale že to i čekal, že ČS kolo bude průser..

414
přiznivec.obecny
Reagovat

413 Kritiku jsem na mysli neměla. Spíš ty přívlastky a posměšky. Stačí se vrátit na večerní diskuzi. Vůbec nešlo o kritiku, ale osobní útoky. Vůbec to nemělo souvislost s kritikou. A vůbec, co vysvětluju, je to tam černý na bílým :-) To jsou asi chvilky, kdy ty mladí zalitujou, že tam vlezli…

415
irena
Reagovat

414 – no, já nevím, ale při minulé ČHS bylo podstatně hůř….to by se zvlášť Petr Ševčík mohl rovnou oběsit (naštěstí to nečetl)

416
Jana2
Reagovat

414 – myslíš tady tu diskuzi ale příspěvky ze včerejšího večera? tak to si schválně pročtu

417
přiznivec.obecny
Reagovat

415 To by nám udělal radost. No, já jsem do něj šila taky, ale k věci. Je mi jasný, že tyhle průpovídky tu jsou v pořádku. Tak to nechte tak. Hlavně potom pište, jak si má věřit :-)

418
Jana2
Reagovat

Já tu pořád nic tak hroznýho nevidím, ale asi jsem to nečetla všechno..mimochodem říct, že by nám Petr Ševčík udělal radost, kdyby se šel oběsit, taky není zrovna hezký.

419
přiznivec.obecny
Reagovat

418 No, to byla ode mě už hodně drsná ironie, spíš jsem si říkala, že Ševčík někdy musel mít sakra hustý chvilky, pokud se tohle o něm psalo. Tak proč vlastně nepokračovat, když to zvládl Petr, že? Já to nikomu přece nezakazuju. Ať si píšou „kritici“ dál a ostatní to v klídku čtou. Já píšu sama za sebe. Tobě přijde o gay chvilkách, trojce, gay Jardovi OK v pořádku, mě ne. Den, kdy jsme viděli Obchodníka, tak každej psal svůj dojem a mohl být všelijakej, holt někdy to člověku ujede, ale používat záměrně dál tyhle průpovídky, aniž by to s mělo jakoukoliv souvislost je už urážení. Občas se každej zdrbne, ale tohle už je přes čáru. Tobě to nevadí, mě jo a tak to tady říkám.
No, já to už uzavřu. Komu se tohle líbí, jeho věc. Mě ne a je mi z takových poznámek špatně.

420
Jana2
Reagovat

419 – jo ty myslíš ty gay narážky…nj, to není moc hezký (já jsem je taky nepsala), to je pravda, ale zas si myslím, že to není nic až tak příšernýho, aby mu to podkopávalo sebevědomí…on to snad stejně nečte :)) v neděli bude touchdown jako kráva a já se na to strašně těším, tak už bych tu neřešila co kdo napsal, jen si to tím kazíme…

421
Mila
Reagovat

ja jsem sem davala odkaz na to, jak si Jarda povidal s Ledeckym o Obcodnikovi a jak moc si na tu pisen neveril. Proste mu ta pisnicka bohuzel nesedla a on sel na podium s tim, ze ji „nejak“ zazpiva a dopredu vedel, ze to bude spatne.. Myslim, ze sam vi, ze to v nedeli nezvladl a jako dospely dlovek si z toho udelal nejaky zaver, a tudiz by mel pocitat i s tim, ze jeho fanousky to nedelni vystoupeni rozhodne nepotesilo. Pokud sem nakoukne, tak by naopak mel videt ohromnou podporu a sympatii, rekla bych, ze zrovna tady na Panackovi jemu a Sabine fandi nejvic lidi..

422
Mila
Reagovat

419 – vis, co ja zajimave? Ze jsou zpevaci, kteri maji bud zaryte zastance nebo zaryte odpurce, proste vzbuzuji hodne emioci – jako treba zrovna Petr Sevcik nebo nyni Veronika – a pak jsou zpevaci, kteri maji verne fanousky, ale nemaji ty odpurce – nyni treba Martin Safarik – tam jsem zatim nenarazila snad na nikoho, komu by vadil.. byla by to docela zajimave tema na nejakou psychologickou studii, proc to tak je

423
přiznivec.obecny
Reagovat

420 Já se taky těším a zároveň se trochu bojím, což se u něj mi už stává pravidlem. Div, že prošel minule, ten měl namále :-( Ale tuhle kapelu on poslouchá, si myslím, protože už něco od nich zpíval zpíval na kastinu, tak by měl dát dobrej výkon.

424
Jana2
Reagovat

423 – nj, taky jsem vždycky nervózní :) minule měl podle mě fakt kliku, že to Karol tak pohnojil…ale já pořád myslím, že pokud si bude věřit a opře se do toho a nebude zpívat tak opatrně, tak to bude fakt úžasný.

422 – jj, taky jsem si toho všimla, fakt zajímavý

425
přiznivec.obecny
Reagovat

422 Mílo, to nevím. Podle mě na tom máme vinu i my, když se o někom básní, tak se na něj utvoří averze. Protože lidi líčí, jak je skvělej a začnou přeceňovat. Snařím se spíš mluvit o jeho potenciálu a sympatickýho vystupování, názorech. Snažím se vyjmenovat. Pokud ale někdo napíše, že Gott může jít do důchodu, tak to už je provokace. Já se snažím psát, až když o Jardovi někdo začne a o něčem to je, ale je fakt že já na Supestar dneska koukám jen kvůli němu a je to evidentní, ale snažím se a hledám něco i o Kristýně, Karolovi, Sabinu si taky poslouchám, neprohlašuju že Jarda je nástupce Gotta a vyhraje Grammy. Ale holt mě hodně oslovil, to taky proč si o tom nepokecat. A je tu taky fenomén GG, Sabina, Martin – taková je tu přetahovaná, no. Jo, je to na dlouho, proč… to máš pravdu.

426
přiznivec.obecny
Reagovat

425 omluva – píšu potmě bez lampičky – koment hrozně napsaný – snad se zorientuješ

427
Mila
Reagovat

425 – no mas i nemas pravdu, o Martinovi tady mnohe a mnozi basni a averze nikde, aspon jsem ji tu nepostrehla, o Veronice se tu basni a averze je tu taky dost. A Jarda – no vlastne jsem si uvedomila, ze krome negativnich a rozpacitych reakci po Obchodnikovi, se o nem tady psalo taky jen pekne a taky neznam nikoho, kdo by vuci nemu mel averzi, aspon tady na Panackovi. Mozna to dela i osobnost toho dotycneho cloveka – Martin Safarik, Jarda, Sabina a treba i Stefan – maji neco spolecneho – mam pocit, ze uz maji v hlave srovnane, co chteji..

428
Rena
Reagovat

427 podle mě to má srovnaný v hlavě i Adam, na to že má teprve 16 a divím se, že o něm tu nepadne slovo…mě osobně Jarda nevadí, ale můj oblíbenec to tedy není. Mám ho na urovni Veroniky… nevadí, ale nefandím mu .. chápu, že je na tom velkém podiu nesvůj, není na vystupování zvyklý. Ale Adam je mnohem mladší, na žádném velkém podiu také nevystupoval, navíc nemá zrovna atraktivní postavu a jak to umí rozjet.. o něm tu nemluvíte.. Sabina, ta má přece jen podstatně více zkušeností než ti dva a také je to na ní a jejím vystupování před kamerou vidět..

429
přiznivec.obecny
Reagovat

427 Martin si opravdu ne. Určitě je tu ale přetahovaná, koho favorit je lepší a využijí se problémové části povah konkurence . Veronika, skvělá zpěvačka, je moc snaživá, Jarda je sice týpek, který ví co a jak, ale na pódiu je to takový opak, až to provokuje. Tihle dva mají určitý chvilky, který je možný napadnout, zesměšnit. Martin a Sabina je prostě nemají a tak se není čeho chytit… Jarda má ohromný potenciál, ale bohužel problém s performance, tak zase jiní přehlídnou jeho mega trému a užívají si jeho hlas, zpěv, kterej je nádhernej a zase odpustí chyby, protože když je v daný moment nemá, tak je nejlepší. Veronika je tou poslušnou žačkou, co odzpívá nádherně, a jiní si užijou a kochají se v jejím range a přehlídnou její „soutěživost“.

430
přiznivec.obecny
Reagovat

428 Já o něm mluvil zrovna včera. Adam si hlídá co bude zpívat a to mi přijde hodně důležitý. Bude tohle přece dělat i v budoucnu. O něm se mluví jako o namyšleném, nebo ho tak vnímají, ale on možná jen prostě dělá a říká co potřebuje, tedy chce. Možná je lepší být někdy protiva, ale když potřebuje něco dobře provést, tak je to asi lepší než za každou cenu být lidumil.

431
přiznivec.obecny
Reagovat

430 oprava : mluvila

432
jab
Reagovat

429 – K Veronice a Jardovi bych mezi ty napadnutelné zařadil i Štefana, u nějž dost lidem vadí jeho celková prezentace a možná i jeho hůře odhadnutelná osobnost, tj. těžko soudit, co si lze o jeho reakcích a grimasách myslet. Sabina a Martin jsou racionálními argumenty skutečně napadnutelní hůře, i když u Sabiny některým lidem vadí „řvaní“ nebo její mluvený projev (který se ale zase jiným lidem, včetně mě, hodně líbí zvlášť v kontrastu s jejím zpěvem :-D), Martin má zas svůj anti-fanclub na konkurenčním webu :-D

433
jab
Reagovat

ad 432) teda já bezpečně vím jenom o čtyřech, s těma „dost“ jsem to možná lehce přepísk ;-)

434
Rena
Reagovat

Kdo o Adamovi mluví jako o namyšleném? To slyším poprvé, naopak, je prý moc skromný, Ewa ho v neděli mamince i veřejně chválila…spíš si myslím, i to psali, že se drží dost zpátky, že se na blbinyky necítí – kvůli své postavě… ale na jevišti mu to nevadí, tam to rozjet umí… je opak Jardy…

435
přiznivec.obecny
Reagovat

434 Už byl článek na netu. Já to beru z rezervou….

436
přiznivec.obecny
Reagovat

432 Tak, Štefan je takový herec, to mi taky přijde. Ale ještě to nedošlo tak daleko. Tak jsem zvědavá, co vyvedu někdy já… Denska asi už taky „válím“ :-(

434 Můžeš mít pravdu. Třeba se Jarda nepřipravuje, jak má, když už má velkej problém s pódiem..jo, proč by tohle nebylo možný? Mohlo by… :-)

437
přiznivec.obecny
Reagovat

436 oprava : dneska

438
cedarin
Reagovat

Příznivče,

pokud jsi naši přestřelku s yeey pochopila tak, že je namířena proti Jardovi, tak to mě mrzí. Nebyla. Dělali jsme si s yeey srandu jeden z druhého.
Jsou lidi, kteří tu rozebírali jak to Jarda má s orientací, což mě je úplně jedno, ať si dělá co chce, nebudu ho mít rád o to míň. A že ho mám rád hodně a patří do mé TOP 3.
Yeey jen využil toho, jak se tu o Jardovi psalo, ale dál už jsme si dělali srandu jeden z druhého, možná trochu drsnější, ale rozhodně ne nemířenou proti Jardovi. Jak jsem napsal, mám ho hodně vysoko a hodně mě baví a myslím, že yeey to má obdobně.

439
Anta
Reagovat

438 cedarin – nj srandičky srandičky :)

440
přiznivec.obecny
Reagovat

Cedarine, tak já jen napsala svůj názor. Ono to vaše psaní vyznívalo dost na jeho adresu. Tak on asi svádí k vtipům, jak se plížil do kamery, to já vím… Já vím, že mu fandiš. Tak promiň, jestli jsem tě špatně pochopila, ale fakt mě to docela sebralo, docela se svýma oblibencema soucítím, ale i obecně, já si pak řeknu, že to jsou taky lidi jako my…
Jinak tě zdravím :-)

441
-bé-bé-
Reagovat

No niečo na ých „kritikách“ je, mne sa tiež, okrem Adama, páči práve Jarda…zazadalo sa mi, že je gay ale somto tu nezmienila…lebo som sa obávala práve vás, čo ste sa o Honzovi vyjadrovali v zmysle „princezna“

Herecké vlohy, podľa mňa“ majú 3 ľudia a to Štefan, Martin a Veronika…najhoršie je na tom (alebo najlepšie????) práve Štefan…lebo hneď poznať, že to hrá…ono to ale súvisí i s tou „orientáciou“ jeho skupiny Jamestown
jeho spev ma zatiaľ neberie ale práve tá jeho „bezprostrednosť a blbinky“ sa mi páčia…v tomto si myslím, že si rozumí najma so Sabinou

442
přiznivec.obecny
Reagovat

441 Tak jí mám taky podezření, ale mě to taky neva. Mě se líbí třeba moc Adam Lambert.

443
přiznivec.obecny
Reagovat

441 Stefan je prej známej, že ví o svých kvalitách a usmívá se a vyplácí se mu, prý :-)))) Info z jeho města…

444
cedarin
Reagovat

440 příznivec – taky tě samozřejmě zdravím. A legraci s yeey jsme si dělali opravdu jeden z druhého. Ještě jednou opakuji, že ať je Jarda takový nebo makový je mi srdečně jedno. Klidně půjdu na přenos s tebou a hrdě ponesu transparent: Jardo, jsi nejlepší a máme tě rádi.
A že se svýma oblíbencema soucítíš, to je jedině v pořádku, tak to má být!!!

445
cedarin
Reagovat

443 příznivec – možná to IntrovertnímuČoklímuOčičkovi jinde prochází, ale u mě ne. Mně je z jeho hereckého umění fyzicky špatně.
Ono to totiž u něj vypadá hrozně nepřirozeně.

446
-bé-bé-
Reagovat

ale ona je i tá orientácia doležitá…pretože je to dosť divné ak potom človek speiva napr. o láske k žene…moc neverím, že to može „premeniť“ na zlato ak aj má v hrdle zlato????

443
máš na mysli ten článok čo tu bol alebo máš bližšie info???
tak on je v tom tiež „detský“…veď aj v tej pesničke Vaňa spieva o tom, že sa radšej smeje ako smúti…

447
přiznivec.obecny
Reagovat

44 Cedarin, tak tomu říkám výzva :-))) Aby tohle nakonec nedopadlo, že se sejdem na Superstar. Panáček bude mít srazy / výročí na každém ročníku. No, vlastně zasedání Panáčka. Cedarine, tvůj návrh musím vážně promyslet :-))

Tak teď se omlouvám já : promiň, že jsem tě podezřívala, už budu vědět!

448
-bé-bé-
Reagovat

445
Fakt ti je fyzicky špatne alebo to len predstieraš???
Ono je to „expresívne“ herectvo aby to každému ťuklo…ja mám herectvo ráda, lebo je v tom možnosť a potenciál niečoho nového….je to ako vstup do neznáma????
Ak tam nevstúpiš…nič neobjavíš

ale beriem, že ti tovadí,len prečo je v tom tvojom „odpore“ tak veľa emócií???

449
cedarin
Reagovat

447 příznivec – úplně v pohodě, nemáš se za co omlouvat, je dobře, že se pereš jako lvice :-)))

Návrh promysli :)

450
přiznivec.obecny
Reagovat

445 Cedarin, mě se Štefan moc taky nelíbí, je hezkej, ale takovej trošku mi přijde podbízivej a s tím úsměvem teprve.To mrkání taky nepřidá.

451
cedarin
Reagovat

448 -bé-bé-
fakt mi to u něj přijde nechutné, to myslím vážně
Na něco takovýho člověk musí být ten správný typ a musí to k němu jít. Třeba u Bena mi to nevadilo, ať zpíval jak chtěl (to je druhá věc), protože k němu to šlo a vypadalo to přirozeně.
U IČA, kterej vypadá daleko víc chlapsky mi to nesedí. Působí to na mě dojem, jako kdyby sám (a omlouvám se za ten výraz, ale nevím jak lépe to vystihnout) sám sebe kastroval. Není to přirozené.
Tady u něj se krásně ukazuje, že když dva dělají totéž, není to totéž.

452
přiznivec.obecny
Reagovat

449 Tak budu přemýšlet :-)))

Jinak už zase dvanáct hodin

Hezký sny a neproklínejte mě moc…

453
-bé-bé-
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=Ju56_fItYLk

ja myslím, že v tých dvoch vystúpeniach bol prirodzený, len v tom poslednom nie… asi preto lebo sa začal kontrolovať…

454
cedarin
Reagovat

453 no právě v prvním finále, mi to přišlo nejhorší a myslím, že jsem nebyl sám

455
-bé-bé-
Reagovat

451
nejako moc osobne to prežívaš teda ako chlap…

ja mám teda obavu, som síce žena „v letech“ ale dosť bežne „tančím na zastávke“…asi by som z tvojho pohľadu vyzerala divne…no sle som stále “ s dušou dítěte“

a ty niekedy len tak „verejne“ blbneš alebo len v diskusii s yeeym????

456
-bé-bé-
Reagovat

možno je to takový ten don Juan, čo furt začína nové vzťahy a keď má ísť do tuhého, tak to „otočí spať“ lebo ho baví len to „namůvání“
mne sa práve ako človek lúby ale s tým spevom je to už poslabšie….no a teraz ma napadlo, že tým svojím prejavom upútava viac ako spevom a že to nie je ani preňho dobre….lebo keď som si to posledné znova vypočula a „odosobnila sa“…tak tam boli aj pekné momenty

457
cedarin
Reagovat

455 -bé-bé-
to si klidně na zastávce tancuj, to je v pořádku, ale předpokládám, že si při tom nehraješ na panenku Barbie, a v tom je celej zakopanej pes
já sice blbnu dost často, ale nehážu při tom kukadla a laciné úsměvy
a myslím, že s yeey máme podobnej smysl pro humor, takže nám to vyhovuje (pokud mohu tedy mluvit i za něj) :-D

458
Anta
Reagovat

453 -bé-bé- – u toho prvního finále jeden nevěděl, co si myslet. Mně se to vystoupení, jako ženě, pokud to má nějaký význam, taky nelíbilo.

459
cedarin
Reagovat

458 Anta – pohled ženy má naopak velký význam!!!

Tímto bych to za sebe uzavřel a jdu do peří, dobrou všem :)

460
-bé-bé-
Reagovat

458
ja si to už nejako nepamatám, ale zrejme mi to nevadilo ani neoslovilo…tie po pesničkové „dialógy“ s porotou tie trochu hej…ja myslím, že to bolo jasné, že si robí srandu ako „lev“

pravda brala som to ako „nadsázku“ …nie vážne
ak si to brala vážne, tak ťa to mohlo aj uraziť

461
-bé-bé-
Reagovat

pri ňom „jeden nevie“ ale či vie niekto pri Sabine????
Veď sa mu minule vysiakala do trička….brbrbrbrrr

ale už to nechajme…radšej si holt zaspievajme…

457
na panenku Barbie sa nehrám ale „nevinné Okúzľujúce antisexuálne pohľady“ hádžem už odmala a nechápem, že sú brané ako „výzva“

462
-bé-bé-
Reagovat

Tak dobrú a eše jedného števka….(prvý števo to je drevo, druhý števko, to je drievko, tretí števulinček tenký ako klinček, štvrtý števulík lezie na múrik, piaty števuliačik neporiadny žiačik, šiesty števulinko mamino zlatinko….siedmy štefan všakže áno, ten čo spieva každé ráno, že pesnička sa začína: my sme slušná rodina,,,tata, mama 8 synov, 8 synov maskulínov…)
http://www.youtube.com/watch?v=TWjDRaJkVsk

463
askile
Reagovat

Doteraz som len prihliadala,ale nedá mi to, sa nepridať. Moj favorit je Martin, od začiatku(štve ma že neukázali ako spieval na kastingu na uplnom začiatku) a bude až do konca, to čo má on v hlase pre mňa nemá nikto a doteraz som takého nepoznala, a to ako pôsobí, pre mňa tiež nikto nemá. Cez to všetko, si zastanem aj Štefana(nič narodnostne tam neni, žijem v ČR, som slovenka a mojim favoritom je čech,), zo Slovenska mi tam príde najlepší,(baby ma tam slovenky neoslovili fakt ani jedna jediná) a celkom nerozumiem ako niektorým príde -slizký-,už v niekolkých rozhovorch a článkoch o ňom a s ním, hovorí o tom, že ich kapela nie je len spevácka-ale aj divadelná, chlapec to v sebe proste má, tak sa ksichtí..je fešák tak žmurká…každý je nejaký, jeden požmurkáva, druhý sa zas ani do kamery nevie pozrieť (Adam, mi dojde že sa pri hodnotení radšej pozerá niekam do zeme ako na porotu a divákov), Jarda nesmelý, Veronika pôsobí neosobne a šprťácky, Virginia zase studená jak psí čumák. Každý je nejaký,ale nepríde mi, že by to tam niekto „hral“, ani Štefan, už len keď som počúvala na youtube jeho veci s kapelou, veď to sú taký blázonkovia, pripomínajú mi Horkýže Slíže, niekedy aj Štefanov hlas znie ako Kukov, napokon s ním aj spolupracuje.. Rozumiem, že k tomu, aby spevák zaujal, musí z neho niečo vyžarovať,resp. pozeráte aj na to ako pôsobí na javisku,i mne sa Martin páči celkovo ako človek plus do toho krásny spev a hlas a berem ho ako celok, ale že niekoho tak otrávi Ičove požmurkávanie či ksichtíky, to by som si nepomyslela, myslím, že z neho to ide uplne prirodzene práve a to herectvo v sebe má, tak prečo ho nedávať najavo. Ja sa tiež asi občas zaksichtím jak blbka, naštastie o tom neviem, ide to zo mňa prirodzene, a myslím že toto je aj Ičov prípad.A vy za tým vidíte hru na divákov, či na baby. Ja vedieť, že som kočka, tak sa tiež usmievam viac ako normálne a možno požmurkávam :-).Možno ma tu za to niekto ukrižuje,ale mne teda na začiatku neprirodzenejšie prišlo Sabinine „prepínanie“ hlasu, z šepotu keď sa bavila s porotou na „řvaní“ pri speve. Teraz časom už si toho nevšímam, ale stále mám pochybnosti o tom, či je to prirodzené :-)-ale nevadí mi to, aj keby nebolo, ako speváčka aj osoba sa mi z dievčat pozdáva ako jediná ok.

464
T.M.
Reagovat

No teda když vidím kolik tady má Jarda oddaných fandů tak si začínám říkat že kdybyste mu všichni tak jak o něm tady básníte taky začaly posílat hlasy tak by se to jeho očekávané předčasné a brzké vyřazení ještě mohlo dát nějak zvrátit a mohl by se z něj stát takový černý kůň soutěže podobně jako byl Bende, který byl taky ze začátku na vypadnutí a nakonec to dotáhnul až do Superfinále. Byl bych moc rád kdyby se naplnila spíš tahle varianta než ta varianta s Piňákem. Když už mi vypadnul Karol, potřeboval bych si nějak spravit tu náladu. Tak co takhle se začít opravdu aktivně podílet na tom aby se Jarda dostal co nejdál? Už jednou jsem tady k tomu vyzýval. Řekněte mi že kdyby mu celý panáček posílal sms hlasy že by to nestačilo…třeba tam nakonec Jarda zůstane dýl než Martin.

465
dolores
Reagovat

445 -cedarin, ak ti je z Ica fyzicky zle, radsej si pocas jeho vystupenia prepni alebo vypni TV. este aby si si kvoli nemu uhnal zaudocne vredy. : *(((

466
Anta
Reagovat

464 T.M. – tak už kvůli té poslední větě se mnou nepočítej :)
I když Jardova barva hlasu patří k těm zajímavým a je to sympoš a osobnost, ale pokud budu posílat sms, tak mé number one = Šafa :)

467
T.M.
Reagovat

466: Tak já sem rád že už to mám vyřešený a že sám nikomu nepošlu ani Ň. :-D

468
dolores
Reagovat

443 -preco by sa neusmieval ? Ja som za. na Slovensku sa vsetci chlapi spevaci tvaria tragicky, takmer nik sa nikdy neusmieva. tak som rada, ze sa objavil Stefan. ked sa pekny chlap na obrazovke usmeje, mne to robi dobru naladu. :)

vobec sa mi nezda, zeby Stefan nejako kalkuloval, podla mna to ide z neho z vnutra. proste je mu na dusi veselo, tak sa tvari veselo a vystupenia si uziva. to hranie je intuitivne, pochadza mozno z vystupeni s jeho kapelami. skoda, ze ma nechytil jeho hlas, ze nema krajsiu farbu, bol by to moj velky favorit, komplexna osobnost, co by mala vsetky atributy pre Superstar. tym, ze je spevacky nie prilis zaujimavy, posuva sa do TOP5-6. podla mna neprirodzene sa pri vystupeni tvari Daniel. v poslednom jeho vystupeni asi od polovice je to jasne vidiet. :))

469
dolores
Reagovat

ak bude Stefan dalej hladko postupovat, a diskuterom z Panacka povypadavaju favoriti, tak si chlapec este uzije :D hnutie antipcelarizmu sa zradikalizuje a cim vyssie to Ico dotiahne, tym viac hnid sa na nom bude nachadzat a nenavist a antikampan bude nadherne gradovat. na to Panacka az prilis dobre poznam. :DD
dalsi extremizmus sa zrodil na Gorille, kde nenavidia Safu. :D dokonca za jeho posledne vystupenie, ho navrhuju vylucit zo Superstar :D

jedni lepsi ako druhi :DDD

470
Rena
Reagovat

468 – ano souhlasím Stefan by to mohl dotáhnout na to 5. místo a mě se líbí, že se usmívá, jen mám pocit z posledního vystoupení, že to nějak odbyl, jak mu i řekla porota… jinak nic proti němu. On je o mnoho starší než ostatní – od Adama dokonce o 9 let, tudíš má obrovské zkušenosti, tak není divu, že si je jistý, je z nich jedinej už opravdu dospělej a s těma fousama vypadá ještě starší,už tak trochu tatka (jak řekla Zorka :-)

471
dolores
Reagovat

to ze vyhra cech (ceska) je jasne uz od zaciatku. Markiza sa IMHO uz pri podlpise zmluvy vzdala v tejto serii naroku na vitaza. dokazom je aj fakt, ze do finale suhlasila s postupom mensieho poctu slovakov, co predtym nikdy nebyvalo. podla mna aj do TOP2 slovenska strana bez problemov bude akceptvat len cechov, mozno aj do TOP 3. vsetko zalezi aj od toho ako sa budu vyvijat sympatie divakov. faktom je, ze na slovenskej strane nie je prilis z coho vyberat. dost ma prekvapilo, ze taka Kristina si ani po jej poslednom dobrom vystupeni neziskala medzi slovakmi vyssiu podporu. toto je hlasovanie na Pluske po 2. finale:

5% Virginia Buberníková

4 % Kristína Debnárová

6 % Tereza Mandzáková

24 % Sabina Křováková

5 % Veronika Stýblová

1 % Karol Komenda

1 % Jaroslav Smejkal

10 % Martin Šafařík

5 % Štefan Pčelár

38 % Adam Kukačka

2 % Daniel Šmidák

472
T.M.
Reagovat

469: Martina Šafaříka na Gorille za jeho poslední vystoupení navrhli nejen na vyloučení ze soutěže ale dokonce i na žalobu. :-D

473
T.M.
Reagovat

471: A z toho vyplývá že Superstar vyhraje Adam Kukačka.

474
Rena
Reagovat

Já přeji výhru Adamovi, v TOP 3 určitě bude,jeho barva hlasu je ze všech nejzajímavější a to že je tak mladý, hudbě se věnuje teprve rok, je velmi nadějné… kde bude za 9 let – až bude ve věku Stefana? Martin má vystudovanou školu, 4 roky se zpívat učil, několik let má skupinu… také Sabina…
Jsou to už skoro profesionální zpěváci, proto držím pěsti Adamovi a obdivuji jeho sebevědomí na jevišti, pomalu jediný předává divákum pozitivní energii… Terka, Kristin, Jarda, Dan – spíš uspávají..
A ta Verča a Virginie holt nejsou až tak sympatické, ale nic proti nim nemám.

475
Rena
Reagovat

471
Vypadá to, že Stefan bude na 5.místě
Verča a Martin na 4. – 3.
Sabina a Adam na 2. – 1.

to první místo přeji oběma, ale sms od 5. místa budu posílat Adamovi…

476
T.M.
Reagovat

474: Já tu výhru taky nejvíc přeju Adamovi. On mě jako první letos nejvíc zaujal a pořád si o něm myslím že je největším objevem celé letošní Superstar. Jestli o něm někdo říká že je namyšlený tak to absolutně nepobírám protože ten kluk je totální sympaťák a v hlavě to má neuvěřitelně srovnaný. Teď je to rozhodně můj největší favorit a myslím že má slušnou šanci celou soutěž vyhrát protože se mi zdá hodně oblíbený jak v ČR tak i na Slovensku což dokazuje i to drtivé vítězství v anketě na Pluske. Na druhém místě pak to vítězství přeji Sabině a o to třetí místo se mi zatím tak nějak perou Martin s Jardem a pořád nějak nevím koho z těch dvou upřednostnit. Tito čtyři soutěžící jsou teď moji favoriti.

477
dolores
Reagovat

470 – odbil to spevacky a to v prvej polovici markantne :D suhlasim s nazorom Soukupa, ze nemusel byt ako buldozer Tasler, ale to frazovanie naozaj odflakol. no nemam pocit, ze sa na podiu nebavil. jeho usmevy zaradzujem do kategorie sibalske, alebo betarske :D

druhy kto sa velmi dobre tvari je Adam. v Collinsovi sice pozeral kamsi dole a zatvaral oci. ale minule bol rozkosny ako sa krasne tvaril a usmieval, a co je hlavne isiel po texte. v spojeni s vybornym spevom to bolo jedno skvele vystupenie. a pritom tu pesnicku vobec nemusim.

jj, Stefan je tam naozaj v porovnani s Adamom tatka:D je to tazke niekedy sa mentalne k sebe priblizit, ked vsetko, nielen skusenosti, ale nazory na zivot, atd. su rozdielne.

478
DJ Vlado
Reagovat

471 – Terezka má ze Slováků nejvíc hlasů, tak to mě vyloženě těší :-) Moc bych si přál, aby to na slovenské straně dotáhla nejdál, u holek tu šanci má, jelikož Kristína je nevýrazná a Virgínia působí chladně, takže jde jen o to porazit Štefana, což taky není nereálné, jelikož on leze čím dál víc lidem na nervy :-) Teď by to jen chtělo, aby Terezka dala ještě aspoň jeden touchdown jako byla její semifinálová Aretha, aby se dostala do Top 5 :-)

479
T.M.
Reagovat

478: Tak mě by to ani nevadilo kdyby Tereza porazila Štefana. Po vypadnutí Karola už mě u slováků nebaví stejně nikdo a Tereza je aspoň hezká holka takže se radši budu dívat na hezkou holku než na hezkýho kluka. :-)

480
dolores
Reagovat

neviem nakolko je pravda to o Adamovej namyslenosti, ci mudrlantstve. pisalo sa to na webe Novy tusim. mladi ludia nemaju radi, ked ich niekto, kto je v ich veku prilis pouca. Adam je asi taka povaha, a ani sa necudujem, kedze vyrastal bez otca a mama samucka musela vychovavat 4 decka. Adam ma este 2 mladsich, tak mozno aj preto to poucanie. akoby sam v sebe nahradzal chybajuceho otca.

481
T.M.
Reagovat

480: I když je Adam zhruba o 9 let mladší než Štefan tak mi povahově a lidsky připadá Adam dospělejší než Štefan. A mě to na Adamovi připadá naopak sympatický. A na Sabině mi zase připadá sympatickej pravej opak, že je pořád taková dětská a nezkažená. Je to zajímavej kontrast…..

482
Jitka
Reagovat

Nejhorší ze všech je Zorka!!!! To prostě je hrůza a nelepší se to- a ten transparent!! No to nevěřím, že to byl nějakej příznivec!!! Snad jedině její snoubenec- Míra Hejda- se kterým se zasnoubila na Nově v přímým přenosu by obětoval ty prachy

483
Mila
Reagovat

429 – priznivec – jeste jsem premyslela o te averzi a proc ji bylo tolik proti Petrovi Sevcikovi a proc ji je ted tolik proti Veronice. A dospela jsem k nazoru – nikomu ho nevnucuju,, je to muj nazor – ze oba – Petr i Veronika byli cimsi krecoviti a emoce se jim nedaly verit. Kdyz treba Petr Sevcik vystoupil poprve v Superstar a zkazil to v divadle (ten duet, kdy neprecetl text), tak jsem mu verila – jeho emoce, jeho zklamani. Pak za rok prisel jiny Petr Sevcik – a byl necim krecovity, porad v pohode.. Ja mu moc fandim, ale vadilo mi to na nem. A to same citim z Veroniky – ma pocit, ze hraje, ze v pohode, ale je to jen urcita maska. Naopak masku podle mne vubec nema Sabina, je detsky prirozena, stejne tak ji nemela treba Betka Koleckarova a stejne na mne pusobi i Martin nebo Jarda.. ale jak rikam, je to jen muj nazor…

484
T.M.
Reagovat

Mě docela překvapilo jak tady DJ Vlado označil za nejhorší moderátorku všech dob Laďku Něrgešovou. Musím říct že Zorka je stoprocentně daleko horší než Laďka a že se ji Laďku už po pár dílech podařilo zcela překonat. Sleduju i Farmáře a Laďka fakt zase tak strašná není…navíc je to narozdíl od Zorky i hezká baba takže se na ni dá i dobře dívat což se o Zorce říct fakt nedá protože Zorka se mi nelíbí ani vizuálně…..

485
pajik
Reagovat

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/156581_10150289662159970_101757103_n.jpg

Zaujala mě tahle fotka.
Adam stojí opodál, prostě je jinej a nějak nezapadá, ale ruku na srdce, komu se to nestalo, že někdy někam nezapadl…..hlavně se mi líbí jak zpívá.

486
Mila
Reagovat

429 – jeste pro prizinvce – a jeste maly dodatek, male porovnani Veroniky a Jardy. U Veroniky citim, ze zpev je pro ni vsechno, strasne se snazi, opravdu krasne zpiva a bere tu soutez nesmirne vazne az to pak vyzniva trochu krecovite a to se mi nelibi… Jarda je pro ti ni v profi zpevu zacatecnik, asi nikde nevystupoval, kdyz pominu detska vystoupeni, je vdecny za to, co mu porota rekne, ale zpev je jen jedna z veci, co by ho baví. Kdyz nevyhraje, tak se pro nej svet nezbori, bude delat neco jineho. Citim z nej urcity nadhled, ktery u Veroniky postradam, a tím celkove vyzaruje vetsi pohodu nez Veronika

487
T.M.
Reagovat

485: Mě se to stává pravidelně. Úplně Adama chápu.

488
T.M.
Reagovat

486: Tak to si vystihla hodně přesně.

489
Mila
Reagovat

484 – T.M. Latěna i ve Farmarovi strasna byla, ja Farmare sleduju uz nekolikatou radu a bereme ji tam jako nutne zlo. Ale je fakt, ze se uz snad neco naucila a v posledni rade je jakztakz snesitelna, ale cim mid Ladky, tim lepe…

490
dolores
Reagovat

478 -Tereza ma zo slovenskych dievcat aj najvacsiu podporu na FB,:) takze asi to z nich naozaj dotiahne najdalej. ale ako vravis potrebuje touchdown. a toto hodnotenie na Pluske je len po 2. finale. po prvom mala 7%, presne ako Sabina a Adam mal len 6%. citatelia sa riadia vyslovene aktualnymi vykonmi. zrejme tam zatial nezasahuju fankluby.

co sa tyka Stefana, tak ja chapem, ze to citis presne ako tunajsi ultra-antipcelaristi. ale ako bloger by si mal mat sirsi rozhlad a neopierat sa len o nazory na Panackovi. tu je to prilis zuzeny uhol pohladu na neho. pricom celkove ma Stefan myslim este stale dost fanusikov.

491
DJ Vlado
Reagovat

484 – Tak to je samozřejmě věc názoru, ale já měl na Laďku v dobách ČHS1-2 šílenou averzi, její afektovaný projev a feministická dominativnost mi těžce lezly na nervy. Zorka je sice taky hrozná, ale líbí se mi aspoň vzhledově (tady je vidět, jak je krása relativní) a věřím, že to v civilu může být i hodná holka (jen se jako moderátorka nepřirozeně stylizuje do určité polohy), zatímco Laďka mi byla vždycky pocitově dost nesympatická. Farmáře už kvůli ní z principu nesleduju, takže nevím, jestli se v tomto směru zlepšila, nebo ne.

492
T.M.
Reagovat

Já si dneska pořád pouštím Jardovo vystoupení s Light My Fire a úplně mi to zvedá náladu.

493
dolores
Reagovat

483 -nechcelo sa mi prilis o Petrovi Sevcikovi uz pisat, lebo je to pase. on ma tak ocaril hlasom, ze som bola ochotna mu odpustit akekolvek negativum z jeho spravania, vyzoru a pod. proste jeho krasny hlas a technika spevu mi vsetko zle u neho prekryvali. co ma ale vyvadzalo z rovnovahy boli sokujuce az dychberuce utoky, posmesky a znevazovania od fanusikov inych taborov. hrozne sa bali, ze im ten /ta/ ich nepostupi kvoli Petrovi, tak prudili ako besni. :DD to som este nezazila za roky stravene na nete. to este aj boj medzi Chodurom a Smajdom bol oproti tomu slaby odvar. :D aj som si chcela pozriet spatne tie prispevky, ale akosi sa mi tu na Panackovi stratili. neviete, kde sa nachadza cely ten blok CSS 2011 ??

494
Mila
Reagovat

493 – taky se k tomu uz nechci vracet, jen jsem premyslela, kde se berou ty emoce a averze pro ti nekterym ucinkujicim a proc proti nekterym proste ta averze neni..

495
Rena
Reagovat

485 – jestli to, že se Adam necpe do kolektivu (party) nená příčinu v tom, že si, jak i někde psal, od 5. třídy dost vytrpěl od vrstevníků kvůli nadvátze (děti jsou zlé), tak se naučil být v pozadí, nepředvádět se. Párkrát jsem mrkla do vily a Adam tam vždy sedí, něco píše, moc nemluví, neučastní se her… může to být i tím, že máma vychovábala 4 děti sama, a jistě to neměli jednoduchý, určitě neměl vždy vše, co spolužáci a i to zaviní určitý komplex. No a do třetice, pokud je opravdu chytrý (jak říkali spolužáci na gymplu), tak i to ho drží tak nějak v pozadí …
no a v neposlední řadě i ten věk, je rozdíl, je li někomu 25, 21 nebo jen 16, vždyt to je ještě dítě!
Ale pávě pro tohle všechno, pro jeho mládí i to, že není jako ostatní, ho obdivuji, jak to dokáže na jevišti rozjet, že veškeré komplexy nechá v šatně a je tam pro lidi, udělá šou, nebojí se a není opatrnej … nemluvě o jeho čistém zpěvu a krásném hlasu..
Dle toho, co o něm řekla v přímém přenosu Ewa – jak ho tam vychválila jak je skromnej hodnej kluk, nevěřím, že to co psali někde o nem špatného, je pravda.. on se jeden z vily mohl zmínit, že ho Adam poučoval a hned z toho udělali bůhvíco …

496
Luke
Reagovat

Nevíte někdo, co budou zpívat v neděli ? Že by tady někdo mohl dát seznam skladeb… Třeba ,,Bůh“ Dj Vlado…

497
Inna
Reagovat

493: včera jsem taky hledala- články jsou pod SS 2013 na 3. a 4. straně

498
jab
Reagovat

Adam mi přijde ve více věcech jako prototyp vysoce inteligentního kluka i s jeho zájmy – např. v tom videu z Egypta, jak jeli do nějaké pyramidy, tak tam říkal, že se o tyhle věci dost zajímá (nejspíš myslel architekturu obecně).

499
jab
Reagovat

Jinak Kristína mě mrzí, že stále ne a ne zaujmout – ale třeba její fanclub nejsou zrovna notoričtí klikači :-D, navíc i když jde kolo od kola nahoru a když dostane dobrou píseň, tak ji umí i správně procítit, tak stále ji ještě čeká dlouhá cesta :-). Nicméně doufám, že aspoň přes Giu se ještě dostane ;-)

500
dolores
Reagovat

Veronika – ta na mna zatial posobi dost neutralne. nemam voci nej vazne vyhrady, len tie priserne a neprijemne vysky, co vytasila v Titaniu jej neviem odpustit. teraz, ked spievala Vokurky mi az tak nevadila, naopak pacil sa mi jej spev, len tie emocie do toho nedala tak ako sa ziadalo a outfit bol naozaj az bizarny :D ale inak mi pride omnoho vkusnejsia ako Ivanna Bagova.ako spevacka je naozaj kvalitna. niektore jej polohy su paradne, aj farba hlasu mi obcas prijemne zaiskri, makko zazvoni, len to nesmu byt najvyssie tony, ktore su uz na jej hranici, to uz proste nezvladam. :D

501
dolores
Reagovat

497 -diky, tak to som netusila, ze to takto schovali :D

502
Jana2
Reagovat

Tak Jarda slíbil, že ta písnička, co v neděli zazpívá by mu měla sednout a že se odváže a pokusí se nezklamat :) tak mu budu věřit :) že prej v neděli měl hroznou trému, protože věděl, že mu ta písnička nesedí..

504
dolores
Reagovat

499 -prave toho sa obavam, ze Gia ma vacsiu podporu ako Kristina. dostava sa jej uznania od niektorych muzov, co miluju chladne krasky :D
Kristina, ak ju chce prekonat, musi zase dat nadpriemerny vykon. pricom Gii staci aj priemerny. dost jej pomaha taka ta jej noblesa aj pekna farba hlasu.
ktovie ako to bude v rockovom kole, ci sa tam nahodou vsetky 3 slovensky nerozsekaju ://

496 -Topky na rozdiel od minulych tyzdnov, tentokrat vobec neavizuju, co sa bude spievat. ani Hudba.sk

505
Rudolf
Reagovat

Největší gól bude, až Kristína, která byla na začátku na odpis, předčasně pošle pubinám do kytek jejich miláčka Dana.

506
Jana2
Reagovat

505 – kéž by

507
dolores
Reagovat

Jarda je podla mna osobnostne fajn kluk. myslim, aj ked mu porota nalozila, bral to velmi pohodovo. to, ze ma krasny hlas, o tom niet pochyb, sama som z neho obcas unesena. ak dobre zaspieva, vobec mi nevadi, ze je v krci alebo ze je stremovany. naopak, ked niekto vyborne zaspieva a je pritom stremovany, je to roztomile, a clovek ma chut ho viac podporovat, lebo citi talent, ktory je tak nejak limitovany. Obchodnik mu sice nesadol vyrazovo, ale skor ma sklamalo, ze velmi amatersky triafal frazy. a zda sa mi, ze je trochu precenovany, ze az taka vynimocna spevacka osobnost to nie je.teda zatial. on si skor myslim, ze bude dobry, ak nie vynikajuci v studiovych nahravkach. teda ak si ho nejaky producent vezme pod patronat. ak sa zosuladi kapela, aranz s jeho hlasovym prejavom v studiu, moze to vo vysledku vyzniet nadherne.
uvidime, co nam ukaze teraz v rockovom kole.

508
T.M.
Reagovat

505: Já doufám že když už musel vypadnout Karol tak že ho Daniel bude hned tuhle a nebo nejpozději příští neděli taky následovat. Nechci aby Karol zůstal jediným vyřazeným klukem až do Top 8……tak velkej rozdíl mezi ním a Danielem rozhodně ani omylem nebyl.

509
dolores
Reagovat

505 – tak tomu neverim. Daniel sa tesi velkej popularite dievcat. myslim, ze v tom prekonava aj Stefana

510
T.M.
Reagovat

Kdo další z kluků podle vás vypadne a kdy to bude?

511
Jana2
Reagovat

510 – Daniel za dva týdny.

512
T.M.
Reagovat

Daniel se nesmí dostat do Top 8. Nejpozději v Top 9 musí letět.

513
Jana2
Reagovat

512 – myslím, že teď půjde Gina a pak Daniel, po něm Kristína, pak bohužel asi Jarda, pak Tereza, Martin, Štefan, Veronika, Adam a Sabina :)

514
T.M.
Reagovat

513: To zní docela pravděpodobně ale uvidíme.

515
dolores
Reagovat

510 -tazko povedat, vsetko zavisi od vykonu, aky kto poda. ak by zalezalo na mne, mal by sa porucat Dan. a uz v najblizsom kole. lenze ….

516
Monika
Reagovat

Ja mam pro Dana docela slabost. Je mi celkem sympaticky, nevadi mi jeho hlas, vizualne dobry…Je mi lito, ze letos vyzral roli obetniho beranka na kterem si porota vylejva zlost. On je sice prumerny zpevak, ale i tak dostava od poroty prehnane kapky, produkce mu zase vybira nehorazne klady, ktere nemuze zvladnout (pokud se potvrdi Mama I’m coming home, to uz je vylozene vysmech). Jeste nejake kolo bych mu prala na just porote i rozhorcenym diskutujicim:-))) Nicmene, neprecenovala bych vliv pubin. Dan ani v tom semifinalovem kole nepatril do prvni osmicky, takze muze klidne brzo vyletet…

517
Anta
Reagovat

515 dolores – souhlas, teď by měl jít Dan, jenže to ale … :-/

518
Rena
Reagovat

dle mě je ohrožen kdokoliv z těchto – Dan, Kristina, Gia, Tereza i Jarda…. bude záležet jen na tom , jak se jim to povede. Ostatní by měli být v suchu..

519
Rena
Reagovat

ale ještě dva měsíce ve vile vítězum teda nezávidím, až na víkendy tam mají docela nudu, prosedí a pročučí na tv celé dny… a ještě na ně koukají lidi, jako na zvířátka v kleci v zoo..
Zajímalo by mě, zda je to ještě baví… asi nikdo z nich netušil, do čeho jde…

520
Anta
Reagovat

516 Monika – porota si na něm vylejvá zlost ?? A jako proč kvůli čemu ? Nedává mi to moc smysl.

521
T.M.
Reagovat

Když sme u té semifinálové osmičky tak mi došlo že v té osmičce vlastně byli i Karol a Natálie, zatímco Daniel, Jarda, Kristína a Virgínia patřily do skupiny která měla méně hlasů. A přitom ani tam Karolovo vystoupení nebylo nic moc. A teď najednou jsou Natálie a Karol pryč a Daniel s Jardem, Kristínou a Virginií jsou tam pořád. Zajímavé.

522
Mila
Reagovat

518 – jo, ale pridala bych tam taky Stefana, protoze se dost zhorsil a navic kauza se zamilovanou Ewou mu urcite ubrala nejake fanynky.. takze do te „suche“ sklupiny podle me patri jen Sabina, Adam, Martin a Veronika. A moc bych chtela, aby tam patril i Jarda, ale u nej si nejsem jista, kdo a kolik posila SMS…

523
Monika
Reagovat

V kazde rade SS je nekdo kdo je kolo od kola pranyrovan za sve vykony, letos to sliznul Dan, ne ze by predvadel uchvatne vykony, presto vsechno dostava prehnanou cocku od poroty, ktera si ho naramne vychutnava a nominace na vyrazeni se uz asi nezbavi..Ja bych mu postup dal jeste nekolik kol doprala:-)))

524
T.M.
Reagovat

522: Já myslím že Štefan teď v ohrožení určitě ještě nebude. Naopak spíš Karolovo vypadnutí mu pomůže že se Karolovy sms hlasy přelijou na jeho stranu a jako jedinej chlap za SK tam rozhodně vydrží dýl než Kristína a Virgínia. Akorát Tereza by možná měla určitou malou teoretickou šanci ho porazit jak už tu nastínil DJ Vlado ale ty dvě určitě ne. Dokážeš si představit že by v neděli vyletěl Štefan a co by to bylo za šok? Já ani omylem ( i když by mi to vůbec nevadilo, spíš bych se dokonce radoval). Ale to je hodně vzdálený realitě, aspoň teda zatím.

525
Rudolf
Reagovat

510: S největší pravděpodobností Jarda – tento nebo příští týden.

526
petr
Reagovat

kristina od doby co zpivala kate perry a dostala kartaz tak se poucila a snazi se -natoz gina tez dostala kartaz v dlouhe mily od ewi a snazi se nebusobit arogantne a chladne ale moc ji to zatim nejde-natoz dan smidak to je tragedie sama od sebe-co kolo to kritika a perla z ust poroty.-

527
petr
Reagovat

http://superstar.markiza.sk/clanok/aktualne/superstaristi-autogramiada-v-bratislave.html

ceske a slovenske stranky superstar se lisi jako den a noc.jine fotkamy novinkami i videi-proste slovaci to umi delat a nova to flaka.

528
Rudolf
Reagovat

522: Silná a slabá půlka soutěžících je celkem jasně vyprofilovaná, viz kursy u Fortuny, a Štefan je zatím pořád v té silné:

celkový vítěz
vše Vítěz
info Vítěz Vítěz datum
27431
Stýblová V.
3.7 7.4. 20:20
27432
Křováková S.
4.5 7.4. 20:20
27433
Kukačka A.
5 7.4. 20:20
27434
Šafařík M.
4.5 7.4. 20:20
27435
Pčelár Š.
6.5 7.4. 20:20
27436
Mandzáková T.
15 7.4. 20:20
27453
Buberníková V.
25 7.4. 20:20
27454
Smejkal J.
15 7.4. 20:20
27456
Debnárová K.
25 7.4. 20:20
27457
Šmidák D.
25 7.4. 20:20

529
Mila
Reagovat

528 – takze pokud koukam dobre, tak horsi nez Jarda je Daniel, Kristina, Virgi¨. A stejne jako Jarda to ma Terka?

530
T.M.
Reagovat

529: A přesto Rudolf tipuje že Jarda vypadne tento nebo příští týden. Tak co tím básník chtěl říci? :-D

531
Rudolf
Reagovat

530: To jsou kursy na celkové vítězství, na vypadnutí v příštím kole nejsou zatím vypsané. Nikde není dáno, že budou vypadávat přesně v tom pořadí, jaký je vypsaný kurs. Ale mezi silnou pětkou (3,7-6,5) a slabou pětkou (15-25) je to propastný rozdíl, takže aspoň nějakou vypovídací hodnotu to snad má, jako že Štefan teď ještě tolik ohrožen není.

532
T.M.
Reagovat

Že Štefan teď v ohrožení ještě není je snad úplně logický. A na nějaký kursy já bych se vykašlal. Ty mě popravdě řečeno vůbec nezajímají.

533
Mila
Reagovat

531 – ja nepsala,ze Stefan je ted v ohrozeni, ale to, ze do te skupiny, co je v suchu, uz taky moc nepatri… tak jako tam patril na zacatku, kdy jsem si myslela, ze je to jasny vitez..

534
dolores
Reagovat

531 – na slovenskej Fortune su uz aj kurzy na vypadnutie. zda sa, ze najlepsie je na tom Veronika, najhorsie Kika a Gia. Stefan je nekde v strede.

18010
Šmidák D.
4.5
7.4. 20:20
18012
Debnárová K.
3
7.4. 20:20
18014
Smejkal J.
5.5
7.4. 20:20
18016
Buberníková V.
2.9
7.4. 20:20
18021
Mandzáková T.
5
7.4. 20:20
18022
Pčelár Š.
12
7.4. 20:20
18039
Šafařík M.
20
7.4. 20:20
18068
Kukačka A.
20
7.4. 20:20
18070
Křováková S.
25
7.4. 20:20
18076
Stýblová V.
30
7.4. 20:20

535
Rudolf
Reagovat

Tak kursy na vypadnutí už jsou tam taky:

vypadne 7.4.
Šmidák D. 4.5
Debnárová K. 3
Smejkal J. 5.5
Buberníková V. 2.9
Mandzáková T. 5
Pčelár Š. 12
Šafařík M. 20
Kukačka A. 20
Křováková S. 25
Stýblová V. 30

Je vidět, že Jarda si od minula docela polepšil, bude to ještě hodně zajímavé. Ale pro Štefana se tam už jisté ohrožení rýsovat začíná, protože spadl na 12.

536
dolores
Reagovat

516- mne Dan pride ako spevak karaoke. okrem farby, ktoru ma naozaj peknu zlyhava intonacne, nestaci s dychom, amatersky frazuje, a na javisku posobi neokrochane ako na sutazi okresneho preboru, aj ked je pravda, ze je hroozne snazivy :) respektujem, ze su divaci/cky, ktorym prinasa radost. a mas pravdu Monika v tom, ze porota sa na nom doslova odbavuje. namiesto vecnej, kratkej inteligentnej kritiky, sa tam verbalne pretekaju, kto ho najvydatnejsie zosmiesni. toto je uz taky pravidelny folklor nasej ctenej poroty, asi to maju v zmluve :D

537
T.M.
Reagovat

Mě stejně přijde zvláštní že se porota tak stoprocentně trefila u vypadnutí Natálie i u vypadnutí Karola. Něco jiného to je když jsou tam soutěžící už třeba jenom tři a opravdu ten nejslabší dostane nejméně hlasů ale když je soutěžících 12 nebo 11 a každý hlasuje pro své favority tak se určitě nehlasuje jen podle aktuálního výkonu ale musí nějakou roli sehrát i fankluby, náhody a podobně…navíc Natálie a Karol rozhodně nepatřili k těm nejméně výrazným. Zkrátka pravděpodobnost že by při diváckém hlasování pro 11 finalistů skutečně vypadnul ten který je podle poroty ten nejslabší se mi zdá hodně malá….a většinou se porota při počtu tolika finalistů netrefovala až na jasné slabingry jako Pappová atd. To se jako lidi domluvili že nebudou Karolovi posílat hlasy a že je radši hromadně pošlou Kristíně a Virgínii? To je přece blbost…neříkám že to musí být podvod ale zdá se mi to trošku divné no….

538
dolores
Reagovat

533 -to fakt? ja som si o Stefanovi nikdy nemyslela, ze by mohol byt vitaz, kedze toho roku vyhra na 99,99% cech. a este ked Habera neustale vychvaloval dievcata, tak som si myslela, ze chalani budu oproti dievcatam stagnovat. (co sa nestalo). na kastingu ma Ičo prilis nezaujal, akurat Ewinym blbnutim. v divadle to bolo lepsie, ale prilis malo. najlepsie jeho vystupenie potom prislo v semifinale, ktore si este aj teraz rada pustim. 1. finale tiez vyborne, bavilo ma to, akurat ta elvisovka nie je moja salka. a teraz ten Bozk zvoral tak, ze TOP3 je pre neho uz na hony vzdialene. ak sa nepolepsi, tak moze byt rad, ak dosiahne TOP6, – ako si to sam zelal v nejakom rozhovore. ale ak este zahviezdi, tak nevylucujem vyssie umiestnenie

este tieto kurzy na vitaza:

z Česka
1.03
7.4. 20:20

zo Slovenska
6.5
7.4. 20:20

539
T.M.
Reagovat

Třeba to ještě Štefan vyhraje stejně zázračně jako minule Adamec. Ale těžko, taky jsem ho nikdy jako vítěze neviděl.

540
Mila
Reagovat

535 – no vidis, taky mi prijde, ze Stefan uz neni tak silny, a to jsem neznala ty kurzy

541
dolores
Reagovat

537 -Karol mozno naozaj stratil aj tym vypadkom signalu. ved v nedelu pozerlo SS na Slovensku o polovicu menej ludi ako obvykle. neviem ci si cital chaty s nim, ale par ludi mu pisalo, ze ho v nedelu nemohli sledovat. inak Karol bol v tych online rozhovoroch velmi vtipny a prijemny. sam pripustil, ze je lepsi gitarista ako spevak. zda sa, ze je to vyrovnana osobnost. najviac som sa nasmiala, ked na otazku, kto je po nom a Natalke dalsi par vo vile, napisal, ze Dan s Kukym :DDD

543
Rudolf
Reagovat

537: Mně zase přijde zvláštní, že jak Natálie, tak Karol se v semifinále umístili v té lepší osmičce. Je možné, že letos moc hlasů od fanklubů nechodí a hlasuje se zrovna podle aktuálních výkonů.

544
dolores
Reagovat

539 – Adamec vyhral aj preto, lebo nikomu nevadil. to nie je Stefanov pripad

545
dolores
Reagovat

542 -on bude Jarda asi mamkin maznacik :)) ale fakt zlaty. sa vam necudujem damy, ze sa vo vas prebudzaju pri nom materinske ochranarske instinkty :)))

546
dolores
Reagovat

riadne im nalozili (aj diskuteri pod clankom) vhttp://www.cas.sk/clanok/247306/moderatori-superstar-jurasko-a-kepkova-tvrda-kritika-divakov.html

550
Rena
Reagovat

Mám tu něco pro příznivce hlubokých hlasů a Martina Šafaříka, s témou dne : My čekali jaro a zatím přišel mráz… (loni můj syn v tyto dny lítal po venku v krátkém rukávě, dnes šel na místní kopec bobovat…) a to žijeme v Brně, ne na Vysočině a pod.

http://www.youtube.com/watch?v=3Ye79g76ooI

551
T.M.
Reagovat

Jak to jako myslíte že Karol vypadnul kvůli tomu že půl Slovenska nevidělo Superstar? Zajímavé že Štefan, Tereza, Virgínia a Kristína kvůli tomu nevypadly. To moc nechápu.

552
přiznivec.obecny
Reagovat

494 Mila – já myslím, že to je náhodou dobré téma z čeho hlavně ty averze vycházejí. Ještě úplně nevím. Tak nechám ještě pracovat myšlenky, třeba se ještě něco nabídne. Jejich malá sebedůvěra na pódiu kazí totiž úplně všechno : kontakt s lidma, výkony, vizuální dojem,radost a můžou být třeba i nejlepší ve tom oboru, ale tam na pódiu je tady a teď a to je zásadní. Cokoliv se pak na pódiu ukáže může působit až nesympaticky, dokonce legračně a lidi si všimají. Když se pak tohle pořád nemění, tak některý lidi nezajímá jejich potenciál, ale výkon. Po prvé, po druhé, po třetí OK, ale po páté už je odepíšou a nekoukají jen na jejich potenciál. Jiní zase ten potenciál pořád berou v potaz a mrzí je to, pořád fandí a interprety obhajují, litují a to druhým zase naopak vadí, protože pak samotní interpreti jim přijdou až nesamostatný, když je někdo ochraňuje jako malé děti (u kluků je tohle pak ještě horší). Čím víc jsou byť potencionálně dobří interpreti ale momentálně bez kvalitních výkonů obhajováni, tím víc to druhou stranu štve a narůstá averze. Taky nevím ale jestli je to ten původ,.. tý averze…

553
přiznivec.obecny
Reagovat

To jsem nevěděla, že Adam až tak se ohání a zastává určité povinnosti v rodině, tudíž, že je tak zodpovědný. Mě se to líbí.

554
irena
Reagovat

I když se tu hodně píše o averzích, já musím říct že letos mi snad vůbec nikdo nevadí, spíš mám tři kategorie: jsou mi lhostejní (Gia, Kristína, Veronika, Tereza, Štefan) – baví mě (Sabina, Jarda, Adam a překvapivě, sama nevím proč, i Dan) – a Martin (jako zcela samostatná kategorie :)

555
Anta
Reagovat

550 Rena – toto si notuju už asi 14 dní :-))

556
Anta
Reagovat

554 irena – :))) ano, Martin samostatná kategorie :)

557
Anta
Reagovat

přiznivec.obecny – a co AI, už máš nakoukáno ? Se to tak sešlo, že tento týden mají taky rockové kolo :)

558
přiznivec.obecny
Reagovat

557 Anto, dnes se na to chystám :-) Pak se podívám na článek :-)

559
Mila
Reagovat

552 – no vem si treba Karola, v castingu pry byl dobry, to nedokazu posoudit, nevidela jsem ho, od finale se mu ale moc nedarilo a byli taci, co od nej porad neco ocekavali a vkladali do nej nadeje. Ale – averzi vuci nemu tady neshledavam. Ona ta averze asi vznika jen u tech superfavoritu ci u tech, kdo by mohli pripadne superfavority ohrozit… a to, ze v tomto rocniku ji zatim jeste moc neni, si vysvetluju tim, ze zatim jeste o nic moc neslo…

561
Jai Kudo
Reagovat

Zdravím, do neděle ještě chybí pár dní, tak zatím nabízím něco myslím docela zajímavýho z YT:

https://www.youtube.com/watch?v=cMNgPTedoYI

562
Anta
Reagovat

561 Jai Kudo – není mi neznámé :)

564
Mila
Reagovat

563 – vsichni tri Karol, Martin i Jarda jsou tak vyborni :-) no, netusila jsem, ze Martin ma tak peknou barvu hlasu ikdyz jen mluvi, sakra, sakra, asi ho taky zaradim mezi sve oblibence :-)

565
Jai Kudo
Reagovat

562 Anta – to taky nebylo ani tak pro tebe – předpokládám, že máš Šafu na YT zmapovanýho dokonale…:D

566
Anta
Reagovat

564 Mila – já na jeho mluveným projevu taky ujíždím už pěkně dlouho, o zpěvu ani nemluvě :)))

567
Mila
Reagovat

566 – on je z Moravy, ne? Aspon to tam zretelne slysim a na to mam slabost….

568
Jai Kudo
Reagovat

***GG*** – recenze Černýho anděla na jednom náboženským webu (Tajemství hudby) – to je síla, v 21. století, co?
„Dnes je docela v módě okultismus, satanismus a jakékoliv hrátky s touto tématikou. Proč? Zřejmě za to může značný vzrůst této problematiky v masových médiích, a tak se skoro všichni hudební producenti vydávají touto cestou. Tak jak nemůžeme plně „dokázat“, zda si Gabriela vůbec uvědomuje „vo co go“, tak je to pořád její „nevinná“ tvář, která propaguje tyhle ohavnosti ať už za jakýmkoliv účelem.

Možná by bylo dobré si také uvědomit, jak hudební soutěže jako jsou „Superstár“ a jiné, „pozitivně“ přispívají k proměnám lidí na nemorální a bezmyšlenkovité individua, kteří jsou schopní udělat za špetku slávy téměř cokoliv poté, co si k ní trochu přičichli.

Do naší země se vkradl tento americký fenomén, po kterém touží dnešní mladí lidi. Jde hlavně o to, být slavný, dělat si co chci a vydělávat spousty peněz jakýmkoliv způsobem. Takže pokud by to stálo „jen“ natočení klipu s nesmyslným textem a černým andělem, tak se jde samozřejmě do toho.

K tomu, abychom mohli vidět černou magii už nemusíme chodit za velkou louži. Do naší české hudební scény, se tak začíná pomalu vkrádat temnota, která vystrkuje své růžky. Bravo.“

569
Anta
Reagovat

565 Jai Kudo – tak dokonale asi úplně né, ale teď celkem dost poslouchám i vystoupení na zahájení lázeňské sezóny v Jeseníku.
A není to tak dlouho, co jsem zjistila, že Šafa se říká „safa“ :)

570
Jai Kudo
Reagovat

567 – Šafa je z Uničova, kousek od Olomouce…:)

571
Jai Kudo
Reagovat

569 Anta – jj, Jeseník byl super….

572
Anta
Reagovat

568 Jai Kudo – bigotnost a debilita, víc k tomu nemám co říct :-/

573
Jai Kudo
Reagovat

572 ANta – Gabča z toho má prču a my taky….
Gaba: Jsem bezmyšlenkové individuum, ktere je schopne pro trochu slavy udelat cokoli a za vsechno muze superstar :D :D

574
Mila
Reagovat

568 – to asi nema cenu ani komentovat…

575
T.M.
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=5T3yQUw8gDk Tohle se Karolovi moc povedlo. :-)

576
irena
Reagovat

566 – no právě, fakt stačí když řekne One, two, three…však jsem si to voyo předplatila jen kvůli tomu :)

577
dolores
Reagovat

551 – medzi slovakmi mal najmenej hlasov, to je jasne, ale v ten vecer mali najslabsie vykony aj Dan a Jarda. ked dvaja cesi a jeden slovak maju priblizne rovnako slabe vykony, a na Slovensku je kvoli vypadku signalu len polovicna sledovanost, tak kto podla teba kto ma z nich troch najvacsie vyhliadky na vypadnutie? podla mna Karol. mozno sa tak nestalo, ale teoreticky to mozne je. dokonca si myslim, ze vsetci slovaci mali menej nez naslabsi cech.

575 -ano toto mu sedi. :) ale je to v obyvacke, ktovie ako by sa s tym popasoval vo velkej hale

578
přiznivec.obecny
Reagovat

559 Ty myslíš averzi spojenou se závistí? Když mám na někoho averzi, není nutně spojená se závistí, ale taky může být. Tak o té přetahované jsme mluvily (ohrožení vlastních superfavoritů).
Čistá averze, ta se spouští tím, že ten dotyčný způsobuje až odpor, nechuť. To vyvolává vlastní jakákoliv nejistota (podbízivost, ustrašenost,atd… ).
No a pokud je někdo suoerfavorit a má i zároveň nejistou osobnost, tak je to obojí a už to nerozeznáš a to se hodí protivníkům:-).
Když si je ale adept sebou jistej, myslím tím, že má zdravý sebevědomí a ví co dělat, tak na něj averze asi ani nemůže vzniknout, ne? Závist ale jo :-)
Pak jsou ještě antipatie, jako moc velké sebevědomí, ale to se bere jako spíš plus – ta nejistota vadí lidem víc, nedívají se na to rádi, nemají respekt k člověku. Proto nejmenuju antipatie jako hlavní zdroj averze.
Ale už se mi to trochu vyrýsovalo díky tvý odpovědi :-)

579
přiznivec.obecny
Reagovat

578 oprava : ne antipatie, ale přílišná jistota

580
dolores
Reagovat

559 -suhlas, ze averzia vznika hlavne u superfavoritov. hlavne ak su prilis vychvaleni porotou uz na zaciatku – kastingu a potom opakovane v semifinale. (vid. Chodur, Sevcik, Styblova). fanusikovia tych ostatnych sa prirodzene obavaju o svojich oblubencov, superfavoritov povazuju za tazku konkurenciu, neznasaju ich, nevidia na nich nic dobre, len hladaju chyby. ak je ten superfavorit psychicky dostatocne vyrovnany clovek, sebavedomy a averziu voci sebe neriesi (necita internetove diskusie), na svoje vykony sa svedomito pripravuje, tak potom moze aj napriek vsetkemu vyhrat (Chodur).

581
přiznivec.obecny
Reagovat

580 Averze je nechuť, závist je nepřejícnost. Ale jinak máš pravdu.

582
dolores
Reagovat

581-ono vacsinou averzia s neprajnostou ide ruka v ruke :)

583
přiznivec.obecny
Reagovat

Čistou averzi vyvolávali Vojta a ten druhý plyšák, co nepostoupili a to fakt superfavoriti nebyli. To bysme museli říci, že závidíme?

584
přiznivec.obecny
Reagovat

582 To jsem právě popisovala, trošku mícháme dvě věci do sebe, nemusí jít o čistou averzi, nebo závist, ale může…

V základě averze vzniká z nejistoty adepta, on vyvolává určité až trapné, komické chvilky a lidi začnou být alergický…mít averzi.

Superfavorité především vyvolávají závist.

585
dolores
Reagovat

583 -suhlas, ze v tychto pripadoch zavist asi u nikoho nevznikla, ale myslim ani nejaka averzia. to bol skor normalny usudok, ze nato nemaju. no pripustam, ze niekto tu na nich averziu mal :D

586
přiznivec.obecny
Reagovat

A nebo Mila měla na mysli ty typy, kdy se jedná o superfavority se slabým místem a tak se stanou otloukánky? Tenhle typ jsme hledaly, to jsou přesně oni.? Tak potom jo… Potom bysme došli k tomuhle typu. Pak se nejedná o čistou averzi, ale o averzi spojenou se závistí. Takový má i tady největší trable a je vystavenej nejvíce posmívání a ponižování, protože nemá dostatečné „brnění“. Je to smutný, ale tak takhle už mi to vychází.

587
dolores
Reagovat

586 – to, co si napisala, je myslim celkom vystizne resume :)

588
přiznivec.obecny
Reagovat

587 Tak pořád předpokládám fandíš Terce a Štefanovi. Tak Tereza mě přijde talentovaná, jen otevřít víc to hrdlo..To fakt Ewa vypichla. Jinak je ta Terka dost dobrá a hlavně milá. Ale taky má velkou trému… Tak ale budeš je mít stejně déle v soutěži, tak si to užívej :-)

589
-bé-bé-
Reagovat

dolores fandí Adamovi a Terezke

590
-bé-bé-
Reagovat

Keď sa tu už rozvádza ako kto a prečo je terčom….tak existuje i pohľad „zrkadla“ to čo nám odráža a sa nám nepáči tak kritizujeme…

v podstate vobec nie je doležité, kto je super a vyhrá ale či sa podarí dostať z ľudí „maximum“…a to je možné v prípade, že im pošleme energiu tým, že hľadáme to „zaujímavé, krásne, jedinečné“

ak ich kritizujeme, tak ich „hviezdičky“ svietia pomalšie, majú menej sily a nemožu podať to „najlepšie zo seba“

591
dolores
Reagovat

589 -ja nemam nejakeho specialneho favorita. som pristupna viacerym vitaznym kombinaciam. vyssie som pisala, ze Stefanov hlas nie je pre mna to prave orechove. resp. jeho farba. preto nemozem mu nejako vyznamne fandit. akurat mu prajem. ale to nielen jemu. mozno posobim, ze je moj favorit, lebo sa ho zastavam. ale to preto, ze ho vnimam presne opacne ako tunajsia chaska, tak preco sa neozvat? ? :))

nemozes nikdy vediet dopredu ako kto bude dlho v sutazi :) Tereza ma opantala v semi az tak, ze som jej poslala sms. no jej vykony akosi stagnuju, resp.klesaju. aj ona, aj Stefan mozu vypadnut skor ako tvoj favorit Jarda. ale musi sa rozpalit. vsetko zalezi na ich vykonoch, lebo ako si si vsimla, ludia tentoraz naozaj hlasuju podla aktualnych vykonov.

som tu spominala, ze nie som na nikoho citovo priputana, a som rada, lebo nebudem smutit, ak ktokolvek vypadne. len mi to bude chvilu luto. ak vypadne Terka, nahradim si ju niekym :) takto som to mala aj v prvej CSS. mala som rada Monicku, ale ked jej to uz neslo a vypadla, nahradila som si ju Dominikou Starou. ale pacil sa mi v niecom aj Smajda, aj Chodur. vobec som sa nevedela rozhodnut, kto z nich troch by mal vyhrat. nakoniec som bola spokojna s Chodurom. asi aj teraz to bude tak. zatial vobec netusim kto asi z piatich ludi v sutazi by mal vyhrat. ale sme na zaciatku. uvidime, kto bude mat najviac touchdownov. citim v kostiach, ze Sabina. ;)

592
dolores
Reagovat

589 -no vidis, ty si zo mna precitala Adama :) ano, mam ho velmi vysoko. po minulom kole, bol pre mna jednoznacne najlepsi. po vsetkych strankach :)

590 -bebe, velmi pekne napisane. niet co dodat. ;) ty si pre mna bola vzdy diskuterka s poetickou dusou :) dokazes v ludoch najst podstatu a spravne ju pomenovat. velmi casto v trefnej metafore ;)

593
-bé-bé-
Reagovat

aáá dolly už sme tu len my ostali, tak idem spať…ja som bola „zamilovaná“ len do Aničky a Michala…ostatní sa mi paáčia…
Adam, Terezka…atď.

určite fandím všetkým aby sa im darilo najviac a tým potešia i mňa…

594
-bé-bé-
Reagovat

Dobrú, zajtra už bude nový článok s čím kto zase príde a predvedie…

595
-bé-bé-
Reagovat

Dolly,….vieš to je divné i mne…Sabina nie, nepočujem ju????žeby „mŕtve“ pásmo u mňa ani obdiv ani nadšenie…
zaregistrovala som, že sa jej páči Anna ale ma nechytila zatiaľ…Martin áno, jeho farba hlasu v semi…ale ako som už písala, tak sms terezke a adamovi išlo…potom zase mimo mňa..

tak je to zaujímavé, ale i u mňa je to podľa momentálnych výkonov..kdežto Anničkou a Michalom som bola fascinovaná….tak ako to niekto napísal, že „ujíždí na hlase Martina“…tak ja som na ich hlasoch…

596
Anta
Reagovat

595 – nj ujíždím :)

597
-bé-bé-
Reagovat

ano Anta ale i irena …ujíždět znamená ????neviem nájsť slovenský ekvivalent i keď mám na to talent (vnímať tieto jazyky ako cudzie a zároveň blízke)

598
Mila
Reagovat

priznivec, dolores – dik za Vase nazory na tema averze, antipatie atd. Prechazim do dalsi diskuse, ale tak trochu doufam, ze averze v tomto rocniku nebude tolik jako v minulych a ze toto tema nebude tak aktualni…

Přidat komentář