Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Superstar 2013 není pro 30+ aneb Divoká karta Gábiny Gunčíkové

18. Únor 2013 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=3288 w=420]
Ve včerejším druhém castingovém díle Superstar se část show věnovala hledání pěveckého talentu na zasněžených stráních areálu Herlíkovice, kde Gábina Gunčíková zasedla jako ta, která má právo udělit divokou kartu a vybrat z náhodných lyžařů tohoto nejtalentovanějšího. V televizním sestřihu bylo vidět, že vybrala jednu pomenší dívčinu, ale dnes se na jejím Facebooku objevil status o tom, že nám televize Nova a Markíza jisté věci zatajila.

Facebook status Gábiny Gunčíkové

[singlepic id=5816 w=420]

Reakce tiskového mluvčího TV Markíza

Samozřejmě nás zajímal i pohled druhé strany. Tak jsme se zeptali v TV Markíza a zde je odpověď, kdy divák s nadhledem pochopí, že se vůbec nic nestalo, neb divokou kartu získaly obě ženy.

Slečna Gunčíková naozaj musela udeliť aj druhú Divokú kartu. Avšak nie je pravda, že k tomu bola donútená. Gabika totiž Divokú kartu dala žene, ktorá nespĺňala vekový limit – od 16 do 30 rokov, čo je jednou zo základných podmienok účasti v súťaži.

Tvorcovia ju preto požiadali, aby vybrala iného speváka/speváčku, ktorý by základnú podmienku spĺňal. V zostrihu, ktorý bol odvysielaný, z pochopiteľných dôvodov dostala priestor speváčka, ktorá spĺňala všetky podmienky zaradenia do súťaže. No vstupenku do Divadla, ktoré je ďalším kolom súťaže, dostali napokon obe súťažiace.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Nofux
Reagovat

Takže jedna ze soutěžících nesplňuje podmínky soutěže ale i přesto byla do soutěže zařazena a postoupila do divadla ? :D

2
T.M.
Reagovat

1: Když je to na Divokou kartu tak to asi jde :-D

3
přiznivec.obecny
Reagovat

2 T.M. máš na mysli tu divokost anebo pravidla :DDD ? Já jsem na satiru hodně netalentovaná, promiň … :-(

4
T.M.
Reagovat

3: Já jako nevím jak to v těch pravidlech je. Možná že si porota může semtam dovolit něco co je přes čáru pokud se nejedná už přímo o finále, jinak tomu taky nerozumím :-)

5
přiznivec.obecny
Reagovat

Je to celý divoký :-)

6
Jai Kudo
Reagovat

Tak limit je 30 rokov a té slečně bylo „skoro 30“ a nespl´ňala podmienky? A musela se udělit další divoká karta? A nakonec postupují do divadla obě? Ufffff, to je moc…

7
Anta
Reagovat

6 Jai Kudo – no jo, asi jí letos bude už 31 :-)

8
Jai Kudo
Reagovat

7 Anta – myslím, že ten blábol mluvčího Markízy je dost výmluvný…..Nesplňuje podmínky, ale když už jí Gabča tu kartu dala pozvali ji do divadla, tam vypadne a bude to…..ale aspoň že Gabča je formát a nebála se to napsat na FB…klobouk dolů :) Není moc takových v šoubyznyse českým…. big respect!

9
přiznivec.obecny
Reagovat

Já teď musím souhlasit s T.M. v minulým článku. Neměla se nechat přinutit ani heverem už na místě. Druhá strana to může považovat za nedůvěryhodnost. Oni jí taky řekli požadavek, byť divný, ihned na místě. Mělo to být z očí do očí. Ani druhá strana nemůže snad tvrdit, že když je účastníkem smlouvy, že může házet svoji vlastní chybu na toho druhého, to je zase nedodržení smlouvy z jejich pozice a toho mohla GG využít. No, GG je mladá a ještě se dá pochopit, ale v budoucnu by mě to na ní vadilo… Uvědomila jsem si tohle až teď po tý pochvale, že se ozvala na fb…

Přidat komentář