Panáček v reality show

Hotel Paradise: Vítězem se stává Nela Slováková

6. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


Hotel Paradise sa definitívne rozlúčil s televíznymi obrazovkami. Počas troch mesiacov sme mohli vidieť na obrazovkách Jojky a Primy príbehy 29 Paradajcov, ktorí bojovali v Dominikánskej republike o výhru 50 000,- €. Dnes sa v diváckom SMS hlasovaní rozhodlo o víťazovi, ktorým sa stala Nela Slováková.
Ako ste spokojný s víťazom? Kto mal podľa vás celú show vyhrať?

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 380
1
Spokojený
Reagovat

A já jsem spokojený a výhru jí přeju.

2
PetraK.
Reagovat

Dvakrát se vrátila a teď vyhrála. Kdo věří na nestrannost? Mimochodem, kdo oblékal finalisty, ten by si zasloužil polejt medem a vyválet v mraveništi!! Niki vypadala jako pštros, i když je to jinak pěkná holka!

3
susanq
Reagovat

ja spokojna nie som. hoci som HP nieco po prichode Lenky uz prestala pozerat, a to som pri tom bola velky fanda, ale od navratenie Nely a Viktora spat do hry, opat, som sa na to vyprdla. Takze fuj stabu, fuj, celej produkcii a zbohom. Zase ste raz dokurvili jeden format.

4
hanisssek
Reagovat

Zajímavá show, když to vyhraje někdo, koho vlastně už dávno vyloučili…absolutní odpad…

5
Ludvík
Reagovat

Jo Nela je v pohodě, ale já to přál Niki :D

6
xx
Reagovat

Dle pravidel hlasování reality show HP měli o vítězi rozhodnout diváci. Pravidla nebyla změněna a účinně vyhlášena přesto byla v průběhu vysílání změněna neplatně a vyřazena Lenka. Pravidla placené soutěže nelze libovolně měnit, jinak je porušena ochrana spotřebitele. Bulvární tisk dopředu znal finální čtveřici. Finále nebylo naživo, ale bylo předtočené. Proto Vás vyzývám odhalte podvod a chtějte své peníze zpět. Vyplňte za každé číslo počet SMS z jedné SIM karty, které jste odeslali a vyplňte stát původu SIM karty, pokud výsledky byly zfalšovány pravdu odhalíme a Slovenská produkčná skončí v base. Děkuji. Chtěla bych poprosit správce, aby umístil v průběhu několika dní na web tabulku, kam podvedení lidé připisovat ID SIM karty a počet hlasů pro soutěžící. Pokud výsledky nesedí, podám trestní oznámení a jeho kopii uveřejním zde. Tabulka je zcela anonymní a podvedení se budou moci anonymně přihlásit do zahájeného trestního stíhání.

7
jenkaa
Reagovat

1=jak malo staci ke stesti…..skutecnost,kdyz z tebe nekdo dela idiota.

8
Spokojený
Reagovat

7: Spokojený není synonymum pro šťastný, víc asi ani nemá cenu psát. Vidím, že by to nepadlo na úrodnou půdu :)

9
Anonymní
Reagovat

tato soutez normalni podvrh, vubec me neprekvapilo, ze to vyhrala tato zla osoba, ktere se viditelne nadrzovalo. Verila bych i tomu, ze se zmanipulovalo sms hlasovani

10
kata
Reagovat

To je komedie. Nejlepsi ze se zachovala jako skrt nejvyssi tridy. Hlavne jsou vtipni ti jeji fandove co rikaji ze si vyhru zalouzila. Leda mozna vysoulozila. Jinak pri vyrazovani mela temer vzdy imunitu nebo ji vratili do hry. Cili fakt zaslouzena vyhra:) :) Neverim ze jsme narody takovych tupcu, cili manipulace je jasna.

11
xx
Reagovat

Pokud by Nela nevyhrála podvodem, proč ne. Ale v hlasování, kde se nezveřejní počet hlasů, jde o podvod. Notář nebyl přítomen. Vysílání nebylo live. Šlo normálně stopnout a cca po 10 minutách, co jsem dělala tabulku pro účely trestního řízení pokračovalo na stejném místě. Na live vysílání nemají rychlou přenosovou techniku. Tato v podstatě neexisuje. Domnívám se, že Nela, se na podvodu spolupodílela. Pokud se to prokáže, zřejmě dostane podmínku a flastr.

12
pavloff
Reagovat

PODVOD jako hovado,čecháčci se zase ukazali,neverim,ze pro tu píču hlasoval kdokoliv,kdo ma IQ nad 50.A to mi nikdo nevymluví !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13
jenkaa
Reagovat

7= to jste mi to spokojene nandal……veru, ted uz jste jiste i stastny….gratulace.o)

14
woltan
Reagovat

Stab HP opet nezklamal a ohlasil viteze dopredu hned na zacatku epizody („nejvice hlasu ma… a na konci vam povime, kdo vyhraje“). :-)
Zvlastni je, ze nejvic hlasu dostal ty dva, ktery byli povazovany za nejvetsi manipulatory :-) Osobne bych to pral asi vic Ginovi. Nela je hrozne sebestredna. Ale je mi jasny, ze asi hlasovaly nejvic zeny (prece jen to bylo vysilany na zenskym kanale) a ty asi chtely, aby vyhrala zenska sila. Taky je zvlastni, ze se do finale nedostal zadny slovak :-)
Mimochodem, nevi nekdo, proc se Niki a Nela po soutezi pohadaly?

15
Ivan
Reagovat

to nehorázný podvod a jestli ne, tak ať to produkce dokáže!!!!!

16
Anonymní
Reagovat

presne, zadny notar, zadna obrazovka s grafy, jen umele komentare, ze je to tesne, to aby lidi nezapomneli smskovat jak sileni

17
kata
Reagovat

Hanissek: a vyloucili ji dokonce dvakrat a v tech dalsich parovanich mela skoro pokazde imunitu. Ale jinak je to pravoplatna vyherkyne:)

18
jenkaa
Reagovat

..az bude stab stihan ……prosim o live prenosy.o)to bude sudna sien nominovanaa na nejlepsi RS.

19
Spokojený
Reagovat

13: Budeš se divit, ale ne. Nemám to totiž zapotřebí. Jen na tebe reaguji (ze slušnosti) a opravuji tvoje tvrzení na správnou míru.

20
xando
Reagovat

Je mi jedno, jestli je to podvod nebo ne, ale byla to fraška, nuda a štáb opět měnil pravidla v průběhu, hlasování utnul nějak rychle, neomezený počet SMS z jednoho mobilu také divný krok, ale jsem rád, že se Nela ukázala opět, tak jak ji známe (uražená při otázce na vzdělání, jediná se odmítla rozdělit, ale zase by uspořádala party, tak tam může pozvat své fanoušky) :D

21
Ivan
Reagovat

posledni den HP „live přesnos“ byl velmi „povedený“. Nejhorší živé vystoupení jaké jsem kdy viděl, to je zklamání, o vítezi ani nemluvě!

22
xando
Reagovat

A měl jsem dojem, že Viktor byl dost rezignovaný už od začátku, no, asi věděl, stejně jako my, jak to asi dopadne :D :D

23
Ir.
Reagovat

1) Já jsem taky spokojená, ale z jiného důvodu, bo moje spokojenost se naštěstí neodvíjí od této záležitosti, kterou jsem pro zábavu sledovala a bavila se. Vcelku jsem zvyklá, že velmi často arogance, nadutost a povyšování se, tedy nepodpořené schopnostmi, velmi často vítězí (ale zdaleka ne vždy) . Vidím to často kolem sebe a nijak mě to nepřekvapuje. Může se nám to nelíbit, ale koukněme se kolem sebe. Stačilo jen hlasovat do protivky, že jo. Ale myslím, že žádného rozumného člověka ani nenapadlo se této frašky účastnit a poslat jedinou SMS. Proto tento výsledek :-) Někdo řekne, no a co, na co slušnost, ohleduplnost, přátelství a takový nesmysly, že jo, výsledek je meloun v kapse a to se počítá. Takže, pakliže to Nelu tímto učinilo opravdu šťastnou, tak pak jen velká gratulace … :-)

24
Ivan
Reagovat

viděl někdo z Vás „včerejší semifinále“, nějak mi uniklo?????????

25
Spokojený
Reagovat

22: Komu jsi to přál Ty? A kdybys tam byl, dělil by ses? A s kým? :)

26
jenkaa
Reagovat

9=opravil jsi. Kdyz z Tebe nekdo dela idiota, nejsi stastny, lec spokojeny.

27
woltan
Reagovat

11: Podle me ten pocet hlasu nezverejnili havne proto, ze HP nemel prilis velkou sledovanost a lidi, ktery posilali hlasy bylo ostudne malo.
BTW, nebylo by mozny na tomhle webu udelat anketu o tom, kdo si myslite, ze by mel vyhrat? Zajimalo by me, jak moc by se vysledek shodoval s realem :-)

28
xando
Reagovat

23: Šťastnou asi ne, říkala, že 50 tisíc euro není zase tolik peněz, chce spíše slávu, tak uvidíme :D.

29
nee
Reagovat

Týýýjoooo……do teď jsem se tomu zdráhala uvěřit, že to fakt takhle dopadne….to je trapnýýý.

30
Spokojený
Reagovat

23: Slušnost, ohleduplnost a přátelství tam chybělo naprosto všem, to jen tak mimochodem. Já to Nele přál. Dále tedy přicházel v úvahu souzený Viktor, kriminálníkům já nějak nefandím (ne, že by každý nemohl šlápnout vedle, neodsuzuji, ale nefanfím) a Nikola byla nejfalešnější ze všech. Tudíž jsem spokojený, ale nijak mi to život nemění, ani láhev nebudu otvírat, to vážně ne :)

31
jenkaa
Reagovat

Patrilo jinemu cislu,omluva.
Pamatujete 1.radu VV-finalovy vecer…..na ceske pomery velmi povedena kontajnerovka…..jeden by rekl, ze kvalita by mela stoupat.

32
xx
Reagovat

Lidi ten podvod snadno dokážeme dáme na facebook a sem tabulku kam, každej napíše kolik dal hlasů. Když se tam objeví podzřelý hausnumero anebo výsledky nebudou sedět, tak podám trestní oznámení. Zatím svý jméno říkat nechci, páč by mě někdo moh nařknout z křivýho obvinění. Ale jakmile budu mít podklady dám sem autorizovaný protokol o trestním oznámení. Víte, já už dlouho nevěřím v demokracii. Myslím, že falšují volby. Taky sem věděla, že ČSSD tuneluje stát, jen sem neměla důkazy a nevěděla kdo přesně, šla jsem za známým novinářem a že Rath sedí je mi stasfakcí obrovskou. Píšu o tom scifi teď a ještě zvažuju kandidaturu a členství v Pirátské straně. Nikdo z lidí blbce dělat nebude. Když všichni všechněm všechno dáme, tak budeme mít všechno dohromady. Chci říz, my se bát nebudem. Žádný je to v prdeli, tak jak zpívá Koller.

33
xando
Reagovat

30: Souzený nesouzený, alespoň hrál, snažil se taktizovat, Nela byla nejsilnější ve smyslu nejobávanější a to ne proto, že by její strategické schopnosti byly extra vysoké, ale proto, že byla nevyhoditelná :D. A já jí to nepřál, ale je mi to nějak fuk, čekal jsem to a vlasy si trhat nehodlám.

34
T.
Reagovat

snad si aspoň za ty prachy koupí aspoň maturu, aby nemusela čelit posměškům.

35
Pauliany
Reagovat

Fraška první velikosti. Vítezka jasná, ikdyž jsem nachvilku věřila, že to ta nafoukaná, arogantní, sebestředná, sobecká, domýšlivá p… (paní) nevyhraje. Zapoměla jsem však že tyto vlastnosti jsou dnes asi oceňovány či co. Ale aj tak…. opravdu můžou být oba národy hrdé na takovouhle výherkyni?

36
anja
Reagovat

32 xx, pochybuju, že lidi odsud z panáčka nějaké hlasy vůbec posílali…… asi se budeš muset obrátit směrem FB

37
xando
Reagovat

35: No, nejlepší z patnácti milionů, jak říkala během pobytu v HP :D. Prostě, ať se nám to líbí nebo ne, měla nejzarytější (chtěl jsem napsat nejfanatičtější, ale to by zase bylo halo :D) fanoušky, kteří jí pomohli. Domnívám se, že fandové ostatních tak nějak tušili, že odpor je marný a nebyli tak snaživí.

38
Hans
Reagovat

Zrovna to nedeleni vyhry bych Nele nevycital,proc by se taky mela delit,a zrovna s Rockym,ten ji k tomu vitezstvi nijak nepomohl,kdyz uz,tak by se mela podelit s Terezou,ktera ji vratila do hry,nebo se stabem,kterej ji daval imunity

39
Spokojený
Reagovat

33: Ano, hrál, bezesporu. Já neříkám, že ne. Jen mu výhru nepřeji, nemám rád zloděje. Přeji mu, aby se už nikdy nevrátil na dráhu podvodníka a byl v životě spokojený, což určite není málo na to, že ani neví, že existuji.

40
xx
Reagovat

Kdepak je to podvod, i kdyby hlasů bylo málo, tak si lidi zasloužej znát pravdu. A kde byl teda ten notář v přímém přenosu, který stopnete a za 15 naběhne na stejném místě. Já budu chtít peníze rozhodně zpět a budu se jich jakožto právník domáhat právní cestou, nechť produkce dokáže. A samozřejmě pokud můj průzkum podvod ukáže, podám trestní oznámení.

41
xando
Reagovat

Mimochodem, nezarazilo vás, jak rychle utnuli hlasování? Osobně bych tipoval něco ve stylu: „Rychle, rychle, Nela zrovna předběhla Viktora (sami říkali, že se pořadí střídalo), utnemeto, aby ji zase nepředběhl“ :D :D.

42
anja
Reagovat

31 jenkaa, popravdě, já jsem doufala, že se lidi co byli v produkci HP na těch prvních VV učili a že si postudovali další rs co se nepovedly a že se poučili z chyb! opravdu jsem si na počátku HP myslela, že to tak bude a že HP bude ve všech směrech skvělá……… krutě jsem se spletla

43
Martinž Krulich
Reagovat

Je to pěkně nespravedlivý, měl to vyhrát Gino. Byl to nejlepší hráč a byl upřímný a chytrý a oni s Nicky by si to zasloužily prostě víc. Nela byla falešná mrcha a nedržela slib. Nicky nešla po Rockym, ale Nela šla po Ginovi, což není od ní fér!!! Ale to už je život a člověk se s tím musí smířit. Jsem fakt naštvaný a koukat na tu Reality show, mi teď připadá jako neskutečná ztráta času. Kde se dozvím kolik hlasu měla Nela a kolik Gino. A nemohl to někdo zmanipulovat, byl tam notář, ale proč jsme to neviděli na vlastní oko. To mu můžu věřit, nebo taky ne! Tak si ty prachy Nelo užij a věřím, že s tebe udělají jěště větší Mrchu, než už jsi!!! Sbohem.

44
xando
Reagovat

42: Ale začalo to dobře, jenže pak se začali hrabat v pravidlech, protežovat některé hráče, jiné vyhodili za malichernosti, prostě děs.

45
Jana
Reagovat

Proc hned kazdy vytahuje to,ze Nelu 2x vyhodili? Gino na tom byl uplne stejne!!!! Nikdo Nelu neznate osobne,jak ji tedy muezte soudit?Podle toho jak se chova?Treba se tak chovala kvuli hre,chtela bych videt vas,co ji tady nadavate,jak by jste se chovali vy,aby jste prezili!!!!

46
xx
Reagovat

Podívej, pokud vyhrála v souladu s vox populi, pak klidně. Ti, kdo hlasovali, budou chtět výsledky znát. A nějací tu budou. Založím si facebook, byť sem proti němu. Myslím si, že tyhle dvě stránky představují reprezentativní vzorek. A zbytek si prošetří Policie v mezinárodním režimu.

47
Hans
Reagovat

xx zas to tak neprozivej,neni to jedno? Pokud jsi v nejakem vztahu s nekterym z porazenych,tak by se tva hysterie dala pochopit,ale pokud jsi jen obycejny divak ,tak se jdi lecit :)

48
xando
Reagovat

45: Gina vrátili jednou, rozhodně nedostal tolik imunit, takže na tom stejně nejsme. „Přežili“? Trošku silný výraz, ne? :D. Je to jen hra :D. Prostě vyhrál člověk, kterému jsme to nepřáli, tak klid, klid :D

49
franta podešva
Reagovat

prosímtě, nech toho, ty jeden „právníku“… tvůj průzkum neprokáže vůbec nic. pokud chceš podat trestní oznámení, tak ho podej i tak, pravděpodobně pro podvod na hlasujících, kteří by byli uvedeni v omyl a kterým byla zpusobena škoda. s nějakejma tabulkama můžeš jít na hlavák

50
xx
Reagovat

Není protože, se nenechám okrádat v obchodě, na ulici v parku,v kině, před domem ani nikde jinde.

51
franta podešva
Reagovat

bylo pro xx. podotýkám, že je to stejně velké scifi, že by se tím někdo zabýval

52
Lenna
Reagovat

K vítězce se raději nevyjadřuji, jaksi mě nenapadají slušná slova, ale tahle pořad byla nejvíce dojebaná reality show.

53
xx
Reagovat

Podveden může být, jak soutěžící tak divák.

54
franta podešva
Reagovat

podvod na divákovi…:o)

55
Anonym
Reagovat

Nevíte,co tam hráli za písničky v tom finále?

56
franta podešva
Reagovat

jinak se přidávám k názorům, že celý HP byl naprosto doj.baný dobrý formát. štáb k smíchu, naprosto nekompetentní

57
martas
Reagovat

Výhru Nele přeju, zaujala mě hned na začátku a tak to i zůstalo.

58
anja
Reagovat

45 právo soudit a posuzovat Nelu jsme dostali v momentě, kdy Nela vlezla na obrazovku. Pokud nechceš, aby tě lidi drbali a rozebírali tvoje chování v tv a i tvůj osobní život, doporučuju žít si svůj život a nelízt do reality šou

59
kata
Reagovat

Trapas. Viktorovi gratuluji, ten vyhral asi skutecne u divaku. Rocky se taky citi asi jako vul kdyz nelu podporoval, ale vsak proc by se delila, kdzy to mela dopredu slibene. Myslim ze v jinych zemich musi cumet co se u nas vysilalo. Ono se jeste provali jak to s „vitezkou“ skutecne bylo. Asi byla dopredu nasazena od stabu, a ti osatni soutezici si mysleli ze muzou vyhrat:) :l

60
milda
Reagovat

Takže se všichni začněme chovat jako Nela a možná pak v životě také něco vyhrajem…. kloním se k tomu, že to byl podvod a vítěz byl předem určen a jestli ne, tak je to ukázka toho, jaké vzory a hodnoty jsouv téhle zemi NEJ…
chce se mi z vítězky blejt….

61
Ir.
Reagovat

30) to je fakt, tahle hra (nebo alespoň tato česko-slovenská verze) byla postavena tak, že naopak tyto vlastnosti byly totálně potlačený a bylo by to to poslední, co by mohlo někoho přivést do finále. Nevím, jestli to je obecně cílem tohoto formátu a nebo to způsobila ta grupa za kamerou, jejíž vizitkou to především je. Ale když už bych měla vůbec někomu z této „sebranky“ trochu fandit, ale nemůžu úplně soudit, neb jsem ji neměla možnost vidět delší dobu, tak bych to přála Lence II, ta na mě uděla dojem celkem v pohodě baby, která neřeší blbosti, neřeší sama sebe a v životě může být v poho parťák. Ale to je jen subjektivní pohled, nikoho z nich osobně neznám a tak je mi to vcelku jedno.

62
woltan
Reagovat

xx: A ty jsi videl jinych show tohoto typu nejakyho notare? Mam pocit, ze napr. v prvni rade Superstar pocet hlasu zverejnili. Ale u dalsich rad, ktery meli mensi sledovanost, uz ne. Kdyby je zverejnili, jen by se tim zostudili.

63
radek
Reagovat

Nejlepsi bylo finale, ktery vypadalo, jako by to tocili doma v obyvaku. Uzasne kulisy, atmosfera jakbysmet:) skvele moderatorky (jestli pak uz mela gavriely opravenou tu kozu) a laskypolna atmosfera, zejmena mezi viktorem a nelou korunovaly uzasny zazitek.

Ja porad cekal, ze se to nejak rozjede a ono to bylo jeste horsi a trapnejsi, nez vcerejsi semifinale. Tipuju, ze farma na nove bude neco podobnyho, jen se snad nebude tolik podvadet.

64
Paní pravda
Reagovat

Věděla jsem, že Nela vyhraje PODVODEM už od poloviny soutěže, ale přesto jsem naivně doufala v zázrak. Marně. Uměle imunitami držená hráčka v této „hře“ shrábla co měla a měla by se za to stydět. I za sebe sama, podvodnice jedna.
STYĎ SE NELO! STYĎ. Máš prachy, ale nemáš čest ty ani štáb.

65
rub
Reagovat

Zatímco Nelu by Lenka vyhodila dle pravidel, kdyby je kvůli tomu štáb nezměnil, Viktora nechal štáb vyhodit zcela mimo pořadí jen proto, aby návrat Neli nepůsobil tak trapně a on přišel spolu s ní a pozornost soutěžících se tak rozptýlila. Nevyhoditelnost Neli ze soutěžících pochopil jen Viktor, který pak ve spovědnici rezignoval na svůj záměr po Nele i nadále jít. Tak stále dokola nepište, že Viktora také vyhodili, muži se vyhazovali až o týden později.

66
El.
Reagovat

Trestní oznámení?????plno lidí tuhle reality odsuzovalo a že se na to dívám, jsem radši nikde moc neříkala. Spolupracovnice si o hotelu shromažďovala informace a dokonce mě odkázala na tyto webovky.Tak jsem si říkala, že je do toho zažraná a že já to takhle nehrotím…Ale dělat tabulky a podávat trestní oznámení mě už přijde jako magořina největší.Asi to chtějí řešit lidi, kteří mají hovno co na práci a flákají se na internetu celý den.Tohle nepochopím!Když už se na tuhle povrchní zábavičku dívám, tak se tím radši neprezentovat a nebrat to tak vážně!!!!!!No a já jsem s výsledkem spokojena.Sice byla Nela taková, jaká byla, ale nesnížila se dělat takový věci, kterýma se tam ostatní prezentovali. Krása vpřed!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))DÍVEJME SE RADŠI NA PARTIČKU!ČLOVĚK SE POBAVÍ,NEMUSÍ POSÍLAT SMS A PODÁVAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ!!!!

67
radek
Reagovat

33
Souzeny nesouzeny neni jedno, protoze prave on dnes apeloval na divaky a chtel poctivost. Podvodnik zada o poctivost… Proto jsem radsi, ze to vyhrala nela a jsem rad, ze se potvrdilo, ze rocky je dobrak. Z tech 4 jsem to pral jemu.

68
Prochor
Reagovat

Tak samozřejmně, že o prachy nejde. Výhra je sotva větší kapesné – zvlášť pro člověka, který nechce v životě nic dělat. Ale je tristní (pokud se nejedná, jak doufám, o podvod), že právě v této chvíli bude vyrůstat několik tisíc mladých holek s pocitem, že arogance, sebestřednost, nafoukanost a povýšenost jsou ty nejlepší vlastnosti do života. Nezbývá než doufat, že je vychovává něco víc než televize (ale nejsem si bohužel moc jistý). Není to zrovna dobrý signál pro budoucnost českého národa že lidi preferují tyhle špatné vlastnosti. Někdy si říkám: s kým to vlastně žiju?

69
theos...
Reagovat

Dejte si majzla, je furt dusno, z toho imrvére nasrání vám praskne nějaká důležitá žilka a flákne to s váma.
Proboha lidi vzpamatujte se…jaký vy tady spřádáte konspirační teorie za to by se nestyděl ani Dráth…:-P

70
Ivan
Reagovat

65-úplně souhlasím !!!!

71
kata
Reagovat

Takoveho vyherce aby pohledal. Dvakrat vyhozena, 10 imunit a sms od stabu. :) :l) fraska neskutecne:)

72
xando
Reagovat

67: Ale mě nezajímá trestní rejstřík, mě zajímá, jak hráli, Rocky nehrál vůbec, Nela také téměř nehrála, Niki docela ano, ale nebyla mi sympatická a Viktor hrál snažil se, i když občas byl moc nafoukaný. To, že prodával falešné doplňky erekce mě nějak nezasáhlo, nepoužívám je :D.

73
El.
Reagovat

No a mravnost národa posuzovat podle reality HOTEL PARADISE!Největší sračky,co kdy kdo vymyslel už je taky moc!Lidi by se měli začít více smát a neřešit blbosti.Tahle zkorumpovaná zemička už je tak v zadnici, že HOTEL PARADISE je to poslední, co by se mělo řešit!

74
theos...
Reagovat

Já jsem tak nějak tušila že budete zuřit…ale tady přestává veškerej humor…nebo začíná?

75
anja
Reagovat

co myslíte? kdy bude druhá řada? :p

76
theos...
Reagovat

75 – až nám klesne tlak…:-D

77
pepa
Reagovat

75 – já se na druhou řadu těším, Nela tam asi bude, bez ni by to bylo jako Paradise bez Martinky Gavriely

78
xando
Reagovat

75: Nestraš :D

79
woltan
Reagovat

75: Vzhledem k tomu, ze stab stale dluzi 100 milionu (nebo kolik) za nataceni tyhle serie, tak asi nikdy :) Divil jsem se, ze tu vyhru dali Nele v podstate hned „na ruku“. Cekal jsem, ze to z nich bude tahat nekolik mesicu jako tenkrat Vladko ve VV :)

80
xando
Reagovat

77: Nela bude nová Martina Gavriely :D

81
Simona
Reagovat

Prostě vítěz je Niki! :)

82
theos...
Reagovat

Jo a bylo vidět, že Nela poslechla svoje kamarádky aby se nenechala líčit „odborníky“ z JOJky a prospělo jí to. Zato Nikola vypadala jak šlapka z Čínský čtvrti. Stejně v oblečení…sakra když byla maminka modelka tak by mohla mít trochu vkusu.

83
Paní pravda
Reagovat

Doufám že štáb prohraje soud s tou pistolnicí, která je koltem vyhnala z ráje, a za tu nehoráznou televizní hovadinu bez pravidel naše milá jojka a prima ještě zaplatí ze své kapsy tučný obnos a už nikdy nebude podobné nehorázné kejkle zkoušet na diváky. Kam se na ně hrabe tunel Blanka.
Ať žije bojovná Kalamity Jane s koltem u pasu.

84
anja
Reagovat

68 Prochor, chápu tvoje obavy, ale já se ti docela těším, až se mi někde kolem mne vyrojí obdivovatelky Nely, absolventky třetích ročníků co si z ní vzaly příklad a slečny Upřímné „co na srdci to na jazyku“ :)) fakt na ně už teď čekám :))………. život není hotel paradise, kde marčelíno nosí třikrát denně jídlo a pět Dominikánek převlíká postele a uklízí bordel po pařbách…… naštěstí :)

85
rio
Reagovat

A ja se vubec nedivim, ze to nekoho rozcaruje do extremu. Taky se mi nelibi, jakym zpusobem nekdo dela z divaku tupe a naivni ovce. U tak nakladneho projektu bych cekala profesionalitu. Ale uz jen vyber samotne moderatorky byl zalostny, a pak ty skandaly s placenim. Bez urazky, ale aby Gavriely delala na finale podrztasku? Lituji uprimne straveneho casu nad touto blbosti. Tipuji, ze tv nemela prachy na vyplaceni cele vyhry, a domluva s bramborou byla skvelou alternativou

86
anja
Reagovat

82 theos sorry, ale Nela vypadala v těch „přímých“ přenosech včera a dneska prostě STRAŠNĚ

to už líp vypadala v tom posledním rekapu

87
Jaxi
Reagovat

73: Myslím, že jde hlavně o to, zda ty výsledky jsou reálné, nikoli zfalšované. Nebylo by tro poprvé, dovolím si připomenout jistou extra TV soutěž z 90. let (možná Bingo nebo něco takového), kde byli vylosovaní lidé falešně, každý dostal za účast 10tis a zbytek musel vracet těm, co je „vylosovali“ (tehdy to byli lidé ze zákulisí). Takže – Třeba je Nela agent, dostane 1/10 a zbytek vrátí, skoro by to tak vypadalo :-D.
Nicméně – mám 2 postřehy.
1) Buď je vzorem hlasujících opravdu Nela a to děsí, vyznávám jiné chování i hodnoty a tenhle „dryáčnický“ styl mi opravdu vadí a nebo
2) Normální lidé jim na to kašlali (také jsem nedala ani hlas, pravda) a pak tedy radujme se, za ptákoviny vyhazují peníze jen pubošky a nadrženci :-). A ty první z toho, doufejme, vyrostou.

88
anja
Reagovat

a Trojanky jakbysmet tragédie vizáž – včera Daniela účes, šaty jako svoje o dvacet let starší tetka z matčiny strany a dneska Nikča jak celou dobu stála měla nohy do O

89
Valerie
Reagovat

Tak a je to za náma. :D Za 9 dní začíná další řada Leverage.

45 – Ano, lidé tě soudí podle toho jak se chováš a když se chováš jako debil, mají tajemství tvého nitra na salámu. To je překvapení, co? :D

90
nee
Reagovat

73…pravdu díš…nicméně.. „Chléb a hry „, to je to, oč tu běží.

91
Paní pravda
Reagovat

85-taky si myslim že Nela celou výhru neshrábne a podělí se s TV. Nějaká dohoda tam bude.
Bože, to sem se zas rozčílila

92
J.
Reagovat

Tak milí diskutující přátelé a máme tu konec… Hurá, sláva!

Pár slov závěrem? No co říct – sledovali jsme teď tři měsíce seriál (nikoliv reality show) Hotel Paradise, který se ze začátku jevil jako vcelku zajímavá RS, než přišlo hned zkraje to největší (a jediné) ze všech pravidel – aneb: Nikdy nevíš co se stane v ráji… Tímto se běh kontejnerové RS změnil na scénáristický počin štábu zvaný telenovela a šlo to celé do kopru…

Soutěžící byli takoví či makoví, těm nevyčítám nic, ať dělali, co dělali, byli to pouze amatérští herci v rukou scénaristů a podle toho to taky vypadalo. Vítězku máme (neuvěřitelné, že nějakou RS vyhrála žena), rád bych věděl, jestli poté, co to byl tak krachující projekt, když ani nejsou prachy na natočení „velkého finále“ ve velkém stylu u sousedů v garáži, vítězka z finanční výhry uvidí něco víc, než obrázky peněz posazené v truhličce. Nebýt dementního štábu, vyhrála by to třeba i tak, takhle stejně krom sklaních fanoušků nebude nikdo věřit tomu, že vše nebyl podvrh, protože vše v HP vypadalo jako jeden velký podvrh!

Za mě celý HP jedno velké zklamání. Štáb z toho udělal nekoukatelnou ubohost (speciálně teď v závěru), škoda, škoda, nějaký potenciál to i mělo…
Soutěžící – mno někteří velmi zajímaví, ale kdyby byli v normální RS, bylo by to lepší. Oblíbil jsem si více slováky než soutěžící z ČR (když to teď skončilo, můžu se veřejně přiznat, že jsem za celou dobu fandil převážně 5ti lidem – a to od doby co velzli do HP, po celý jejich pobyt – světe div se: Niki, Nikovi, Nele, Naty a Lili… (Nebijte mě, prostě mě zaujali!)) :oD

Kvůli zdejším diskuzím (mnohdy zajímavějším než samotný HP) jsem rád, že jsem vydržel od začátku až do konce, bohužel mě fakt mrzí, že to bylo u tak strašného projektu jakým se HP stal. Proto prosím produkce Joj a Primy – HP už nikdy více! A od Reality show jsem teď na dlouhou dobu vyléčený… Aneb: Šmarja, skončilo to, co já těď budu dělat??? No chodit zas v klidu brzy spát a hlavně nezapínat tv, až začne zas nějaká nová RS :o)))

Takže se s vámi všemi loučím, Elkovi a Suníčkovi (a neofiko i Macíkovi) díky za rekapy, zdejším diskutujícím děkuji za spoluúčast (zejména super panáčkovcům: Macík, Anja, Petra, Koc, Pochor, Valerie, Evči, Jany, atd atd atd…) a třeba zas někdy jednou – u nějakého jiného pořadu, se tady na Panáčkovi, budu těšit – nashledanoooou! J.

93
woltan
Reagovat

Mimochodem, co melo znamenat ta Martinova hlaska: „holt to nevyhral soutezici s nejvetsim penisem“? :-)

94
Prochor
Reagovat

87 – No doufejme, doufejme :-)

95
Valerie
Reagovat

74 – Začíná… na internetech bude veselo a počkej, až si začnou soutěžící vyměňovat lichotky přes bulvár. :D

96
xando
Reagovat

87: Mám podobný názor (také tápu mezi dvěma podobnými teoriemi) :D. Ale ať rostou rychle :D

97
radek
Reagovat

Tak mozna pro tohle je vztah nely a nikoly na bodu mrazu- Viktor, Daniela, Nikoly a Dany máma … a další lidi rozšiřujou, že Nelči máma jí poslala už 2000 hlasů ;-) taky rozšiřuj, že je pornoherečka a děvka … a že jí hodně hlasů posílaj kluci, který Nela obšťastnila – tohle napsala máma Nikoly a Daniely – docela hnus co ??? dospělá ženská ….. a fakt je mi z toho špatně normálně PROTO NIKOLA TAK NELU NEOBJALA NIKOLA JE FALEŠNÁ, A JSEM RADA ŽE TO NELINKA VYHRÁLA.

co je na tom pravdy nevim, ale taky se celkem tesim na to, az se zancou pomlouvat pres noviny apod. Co je ale zajimavy, ze nela doted proti niky nerekla nic spatny, coz se o nikole rict neda. Takze nela ji asi fakt verila.

98
Jardo
Reagovat

93 –
no neznamená to nič viac a nič menej,
iba to, že sa celému národu pochválil, že má väčšieho vtáka ako má víťazná Brambora :)

99
Jardo
Reagovat

98 –
a ako správny policajt prišiel na to potom, ako si pozrel slávnu Bramborinu fotku z FB

100
Paní pravda
Reagovat

97-Nela spíš měla černý svědomí, včera vypadala tak nějak provinile a jestli Nikola nelu neobjala tak spíš proto že Nikča byla naštvaná za tu evidentní protekci jedné straně

101
woltan
Reagovat

98: Kdo je brambora? :)

102
Paní pravda
Reagovat

ještě že už je téhle frašky konec

103
Jardo
Reagovat

101 –
pred pár týždňami tak začali panáčkovci tu na fóre nazývať jednu nevyhoditeľnú obyvateľku HP

104
anja
Reagovat

93 woltan, no možná si je tam kluci nějak v tom hotelu poměřovali…… anebo byla nějaká přímo soutěž :)……. chm a nás o to v rekapu v Noci v ráji ochudili……. to je na žalobu!!!

105
Igor
Reagovat

Velká fraška, neférová hra. Kdo oblékal a líčil Nikolu, se jí chtěl asi pomstít, protože vypadala jak figurína, Viktor čerstvě obarvené vlasy, no prostě celý „live“? přes – příšerný!!!!!

106
anja
Reagovat

92 J. – dobrý souhrn, naprostý souhlas

a k poslednímu odstavci – milé, taky děkuji, rádo se stalo :)

107
anja
Reagovat

97 radek, to se dalo čekat, že se Trojanky s Nelou škubnou, čili pro mne žádné překvapení

Nela tam i něco naznačila ve smyslu, že byly s Nikčou dohodnuté, že Nela bude u nich v Praze bydlet a že z toho sešlo …

108
Anonymní
Reagovat

106: Naprostý souhlas? Opravdu jsi to četla? Víš, co to znamená slovo „naprostý“? Že souhlasíš se vším, co bylo napsáno.

109
Valerie
Reagovat

92 J – To bych podepsala. A děkuju, taky se budu těšit zas někdy, ale u něčeho jiného. HP postrádat nebudu.

Milí panáčkovci, vy mi naopak chybět budete. Děkuji za rekapy i pokec. Mějte se všichni krásně a užijte si léto. A pokud na vás odněkud začnou útočit bafučené upřímné pubošky „co na srdci, to na jazyku“, tak je prostě vykoupejte v rybníce. V případě, že budou mít na hlavě patizon, tak i s botama. Koneckonců léto je jen jednou za rok, tak si ho nenechte zkazit, ono je to časem přejde.

Jo a pozdravujte Macíka a Sumec ať to s tím háčkováním nepřehání.

Val

110
anja
Reagovat

108 heh anonyme, co furt za mnou dolízáš? máš to marný…

111
d'Or
Reagovat

Budu v menší, budu jediný, ale radši mít doma 3 Nely než 1 anju. Něco tak kritického, nenávistného, průměrného se hned tak nevidí.

Poslal jsem Nele 30 hlasů.

112
d'Or
Reagovat

108: To víš, že nesouhlasí se vším, je to tupá můra.

113
dessin
Reagovat

Opravdu necekane… Nele vyhru nepreji, byl to cele podvod a doufam ze to neskon ci jen tak. Vyhrat mel Gino, kdyz nic jineho, aspon ho nikdy nevyhodili (pro rejpaly myslim v klasickem parovani, rychloakce nepocitam – Nela by, nebyt Terezy a zasahu stabu, vypadla diky Naty).

Takze souhlas, mily stabe, opet jsi dokurvil jeden format.

Stab je mrkev!!

114
Beruška bez teček
Reagovat

Nevím jak vy ostatní, ale já jsem se královsky bavila, včetně včerejšího bombastického semifinále a dnešního precizně natočeného finále. Dopadlo to přesně podle očekávání to přece víme už dlouho. no ne? :-)

Docela se těším, že ještě nastane cca 14 denní kydání špíny přes bulvár a pak se po všech „nejlepších z 15 milionů“ slehne zem a pes po nich neštěkne :-)

Mimochodem, Nela by si mohla za ty peníze alespoň koupit maturitu. Její úžasné vysvětlení jak v 17 odešla na konci třeťáku ze školy, kde bylo vše ok, protože dostala možnost stát se vedoucí kavárny je za vlasy přitažené tak, že víc už to nejde :-DD

115
milda
Reagovat

Neluš je rozumná, otevře si za výhru v Praze sadomaso salon a jako hlavní domina si 50 tis. EUR vydělá za měsíc. Povahu i postavu na to má. Tak Nelus KRÁSA VPŘED:-)))
jen štáb to bude mít u ní zadarmiko:-))))

116
d'Or
Reagovat

113: Poslala jsi mu hlasy, šupačko? Ne, co? Tak si nestěžuj. Já Nelince poslal.

117
Paní pravda
Reagovat

116-dór je zcela mimo

118
El
Reagovat

Jak je možný, znát výsledky, když „přímý“ přenos je ve 2:25?…

119
Valerie
Reagovat

A hele, útok zmutovaných Nelinek začal. :D

120
Tabulka?Nebudte smesni!
Reagovat

Jak to chcete dokazovat?
Budu Vam tvrdit,ze jsem Nele poslal vsechny hlasy a dokazte mi opak!
Ja jsem spokojeny a to jak se tu vsichni rozciluji je jenom bonus,ktery ke spravne reality show patri.

121
Paní pravda
Reagovat

Asi jsme se přeslechli. To nebyl „přímý přenos“, to byl Primě přes hubu a přes nos

122
d'Or
Reagovat

117: Mimo jsi ty, beruško a ostatní intouši. To nejde jen přát výhru svini Nikole, ono se musí proto něco dělat, ne jen psát na diskuzích, víme? Já jsem Nele poslal hlasy, cos udělala ty, proto, aby vyhrál někdo, komu to přeješ? Hovno. Nejspíš.

123
chacha
Reagovat

Za sebe to uzavírám tak, že jsem z konce HP opravdu smutný, lituju času stráveného u takového podvodu na diváky. Pokud pominu průběh, neschopnost nenažrané produkce platit své účty a ještě dělat blázna z člověka, který by jinak neměl sebemenší důvod negativně poškozovat obchodní vztah (známe manýry některých „taky VIP“, které s velkou slávou přijedou, vyžerou krám a neplatí účty). Pokud pominu absenci zmiňovaného notáře v hlasování, úroveň pořadu, na které v noci člověk přepne omylem typu (volejte kartáře, nebo volací hry o výhry).. vede Nela, tak posílejte hlasy ať to změníte. Tak i pokud se přehoupnu přes dilema podvod-nepodvod, nemužu zkousnout to, že z lidí tahali peníze na třikrát. Hyenismus nejvyššího kalibru. Připomnělo mi to Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště a situaci s ubohého režiséra a jeho produkční. Dno, odpad, kanál. podvod, zlo. Nevim jak jinak to vyjádřit.

124
Paní pravda
Reagovat

122-výhru jsem přála Lence, mimoni, ale na tom co si opravdu přejí diváci málo záleží. A hovno sem fakt udělala, protože kdybych poslala sms pro Lenku, zaručeně by zpráva zůstala nedoručená. Snad nevěříš na poctivé hlasování a na přepočítávání hlasů, kotě?

125
d'Or
Reagovat

124: Věřím. Nevyplatilo by se jim podvádět. Kdybys poslala hlas(y), tak bych to tvoje vyřvávání chápal víc. Neposlalas, nediv se.

126
Paní pravda
Reagovat

No nic, tady už asi další sranda nebude. Tak papa všem a obdivovatelům překrásné Nely přeji dobrou noc, ať vás blechy štípou celou noc, bylo toho na mě moc

127
chacha
Reagovat

120 Nelu má většina lidí v konečníku, a to že se diváci cítí podvedení k RS nepatří. Nejdo o to kdo vyhrál, ale o zneužití ostatních soutěžících a diváků. Pokud by Nela vyhrála v rovné sms soutěži v přímém přenosu s notářem s předem jasnými pravidly (to znamená, aby se vědělo – kdy které hlasy se počítají), tak je vše čisté a jasné, to že se bez vědomí diváků, kteří nemají například přístup k internetu několikrát hlasování resetuje, aniž by to bylo adekvátně oznámeno předem co se k čemu počítá je podvod. To jestli se vubec nějaké sms skutečně počítali nechám spekulantum. Víš to bych také mohl říct, že se počítají dohromady hlasy obou ve dvojici, ale vyhraje ten kdo z nich má víc, pokud bych chtěl aby to vyhrál například Viktor. Kouzlit s pravidly-nepravidly umí každý a to si mužem dovolit v soukromí. Ne však komerční subjekt s penězy soukromých osob.

128
Jaxi
Reagovat

122: Ale to je spíš k politování :-D.
Vyhodit 300Kč za takovou hovadinu, OMG tak to je opravdu vypovídající. Ledaže byste měl slíbenou provizi. Pokud je opravdu tolik lidí, co Nele posílali, OK – je to nicméně i jejich vizitka. Ostré lokty, arogantní chování a vulgární výrazivo – inu každému je blízké něco jiného. Ale víte – ony i ty podvody se dějí – jen pro příklad připomenu: Podvod za 27 milionů
Televizní soutěž Bingo začala vysílat Nova v roce 1994. Raketový úspěch loterie (v té době se na pořad dívaly tři miliony lidí, hráči utratili za tikety celkem jednu miliardu šest milionů korun) vzal za své v říjnu příštího roku. Tehdy se provalilo, že losování v doplňkové hře Nová šance je už několik týdnů zmanipulované.
Detektivové později zjistili, že počítačový expert Fantyš dokázal nepozorovaně změnit parametry programu, který vybíral náhodná čísla losů. Počítač pak losoval jen tikety, které nakoupili organizátoři podvodu.
Hejda následně sestavil síť „náhradních hráčů“. Ti si chodili do televize vybírat statisícové výhry, peníze však odevzdávali organizátorům. Fantyš s Hejdou tak vyinkasovali téměř 27 milionů korun.
—-
Takže – nikdy nevíš, co se stane v ráji…

129
chacha
Reagovat

125 hh, jim se předevšim nevyplatilo zajistit ani základní právní náležitosti, aby se ta fraška za podvod označit nedala. Každopádně blahopřeji k zaslaným smskám, doufám, že ti pomohly alespoň k tomu sebeukájení se na forech.

130
d'Or
Reagovat

128: Ano, vím, že se podvody dějí, navzdory tomu, že si 99,9% Panáčka musí myslet, že jsem úplný debil. Přijde se na to, zodpovědní si odsedí, nestojí to za to. Nela opravdu nikomu nestojí za to, aby kvůli ná šel bručet. Nebo jo? ;)

131
d'Or
Reagovat

129: Zřejmě je to tvá oblíbená činnost, neb mě by to nikdy nenapadlo se na fórech sebukájet. Nicméně – je to neškodné, takže proč ne. Já mám na toto lepší okolnosti než fórum Panáčka.

132
mirek
Reagovat

No co k tomuto výsledku dodat? Celý štáb jsou potrati z opičích kurev co souložejí se svými rodiči…..

133
chacha
Reagovat

131 Sebukájení nic neznamená, sebeukájení ano. Ty se tu uspokojuješ tím, že se posmíváš ostatním. To je onanie. Pokud to popíráš, popírej. Tady nejde o nějaký komplot s Nelou, ta od nich peníze taky vidět nemusí, pokud budou odvádět tak dobrou práci jako dosud. Tady jde o tu odvedenou práci realizačního týmu – díky které si mohou diváci připadat být podvedeni. Mimochodem, tušíš ty například jestli se mezi jednotlivými resety hlasy načítaly na původní základnu, nebo se jednalo o čistý reset? Já opravdu žádný hlasovací klíč neviděl a je pro mě podvodem a taháním peněz z lidí každá aktivita s nejasnými pravidly. Dobrou noc

134
tuareg
Reagovat

tak ja mel podezreni, kdyz se Tereza tak ochotne vymenila s Nelou, jistotu, kdyz se Nela s Ginem vratili – v ty chvili mi bylo jasny, ze to neni RS, ale rezie stabu, napadlo me, ze Gina vyrazili jen proto, aby nebyl tak napadny navrat Nely, losovani o vyberu poradi pri parovani jsem taky nikdy nevidel, podivny odchod z raje, mesic pred koncem napise bulvar jmena ctyr finalistu i kdo vyhraje, podivne hlasovani, ktere nebylo temer nijak zpropagovano, lide psali uz v utery vecer, ze jim nejde sms dorucit (ale desetikacku to stahlo z kreditu), finale v nejake mistnosti, bez publika, vyhra Nely, ktere na vsech ceskych a slovenskych forech fandila max. desetina bloggeru….neskutecny podvod a docela se divim, ze ma tohle Prima a Joj zapotrebi, takhle okate, ze to nevidi snad jen cisti ikvaci, ze nemaji na zaplaceni hotelu, ze si sliznou takovouhle ostudu, a prilis neverim ani tomu, ze nela uvidi cely balik penez, mozna dostane vyhru formou bartru, ze ji daji tu a tam prostor na primackych a jojkarskych akcich…..no sila, sila, tesim se, az zacnou soutezici casem anonymne poustet informace o tom, jak to bylo doopravdy. A schvalne, jestli za tenhle pruser budou v tv padat hlavy…

135
Anonymní
Reagovat

134: A motiv? Jaký by měla Prima motiv, prosím tě? Tohle je fakt směšné.

136
zelenina
Reagovat

Asi tak měsíc mi bylo celkem jedno, kdo vyhraje a Nele jsem to poslední dobou přála z toho, co tam všechno bylo :/ Niki byla nejfalešnější a od té doby, co kvůli ní vypadl Niko – haha ona mu to řekla přece v ten den, ta je přece tak hodná, že mu to řekla VČAS :D tak se chovala jako ….. ani slov pro to není :D a to jsem od začátku doufala, že to vyhraje, fakt nechápu, co se v ní zlomilo :/ nebo Gino! jak to tam na každou holku hrál, s každou se olizoval a upřímně někdy to nebyl moc pěkný pohled… Měl to vyhrát Niko, ale ten se bohužel kvůli NĚKOMU do finále nedostal… takhle nebylo naštěstí pro koho hlasovat :D :D

137
Z Valašska
Reagovat

Výhru jsem jí přál a poslal jsem jí i hlasy.

Myslím, že to je hodně o tom, ža antifans Nely více mleli :-) než bojovali za Viktora a další. Nadávat, špinit, drbat umí každý. Poslat smsku také. Mohli jste to ovlivnit, ne že ne. Pokud tomu nevěříte, váš boj. :-)

138
kvílící
Reagovat

Fanoušci Nely, říkejte si co chcete, ale já vím s jistotou, že ani dramaturg ani režisér si tuhle show za profesní rámeček nedá.Nejspíš si všichni změní jména a odstěhují se do Grónska, živit se lovem tuleňů. V TV už jim nesvěří ani Večerníček

139
kvílící
Reagovat

Věřila bych i tomu, že prý v některé diskuzi mazali kladné reakce na Lenku, aby neměla moc viditelných fanoušků. Nela nějaké fanoušky jistě také měla, ale to by měla každá figura s takovou intikánskomanipulativní tlačenkou, týmem vizážistů, vymývačů mozků a komparzistů, kteří na povel křičí: Nela je úžasná, upřímná,super a kdo je in volí Brno…

140
xando
Reagovat

Já nehlasoval, přiznávám a mám k tomu důvod. Potom, co jsem viděl v HP, jak okatě si štáb pohrával s děním, jsem rozhodně neměl důvěru v to, že se mé hlasy stanou součástí fér hlasování. Netvrdím, že výsledek musí být podvod, spíše se přikláním k tomu, že spousta lidí měla pocit jako já a obávala se toho, že jejich hlas přijde vniveč, zatímco fanoušci Nely se mohli upsat a tak ji nakonec k vítězství dopomohli. Přesto i „slepý musel vidět“ (mluvím obecně, ne přímo o dnešku), že manipulace ze strany štábu byla a ne malá (je jasné, že si budou přizpůsobovat dění, ale co je moc…) a tak jsem prostě neměl důvěru v to, že na konci tomu bude jinak. Nějak mě to netrápí, že Nela vyhrála. Čekal jsem to a tak jsem klidný, nepřekvapilo mě to. Spokojený nejsem, ale vyvedený z míry také ne.

141
Anonymní
Reagovat

140, xando: To je možná ono. My jsme tak blbí, že nefér hlasování by nás ani nenapadlo. Slepě věříme štábu, hře, všemu, tak jsme hlasovali (pro Nelu). Toto není ironie.

138: Podle mě se mýlíš. Každopádně ať by to vyhrál kdokoliv, měla bys mít stejný názor jako teď. Nikomu tam nebylo vhodnější poslat sms než třeba DMS. Já poslal obojí, kvůli černému svědomí.

142
xando
Reagovat

141: No, tak když ze všech stran létají méně i více uvěřitelné zprávy, že Nela je oblíbenkyní štábu, když byla jasně nejvíce protežovaná, tak se asi ani člověk nemusí bát posílat SMS.

143
xando
Reagovat

142: Nemluvě o tom, že stačí zběžný „průzkum“ a je zřejmé, že hlavní jádro fanouškovské základy Nely tvoří pre či pubertální dívky, který si zase tolik nelámou hlavu s tím, že pošlou pět deset SMS, zatímco u 34letého Viktora asi budou fandové věkově někde jinde a budou už přece jen podezřívavější a nebudou vykřikovat: „Viktůrek je nejlepčejší ze všech, poslala jsem mu 20 SMS“.

144
Dussle
Reagovat

S vítězkou jsem spokojenej velmi. Já sám jí poslal pět hlasů, ale vůbec ne kvůli Nele samotné, ta mi je docela buřt. Čistě kvůli té zmalované pštrosici a obarvenýmu Supermanovi. Chtěl jsem vidět, jak jim spadne brada. A taky jo. Za ty prachy ta sranda stála.

Celkově HP hodnotím poměrně kladně, protože ho srovnávám se zahraničními verzemi, za kterými opravdu nezaostává. Ať už jde o výběr soupeřů, přes scénář, návraty oblíbenců či kontrovezních postav, udělování imunity, losování, atd.

145
radek
Reagovat

143
zajdi si na supermanovy a nikoliny FB stranky a prohlidni si prispivajici – skoro vsecko jsou to pubertaci, tak nechapu odkud prameni ty iluze o dospelych a chytrejsich (rozumnejsich) fanouscich.
¨
144
jo, to byla prdel, jak se zmalovana gejsa malem slozila a poloteplej superman zjistil, ze ani vymyvarna mozku pubertaku na FB nepomohla. Nepomohlo mu ani plakani o nespravedlive neline mamce.

Zbytek s tebou nesouhlasim. „Hra“ byla strasna, stab podelal, co mohl.

—————————————————
No a k hlasovani, nechapu proc se vzrusujete. Prece podle vas to nela mela v kapse davno pred finale, tak proc ty reci o tom, ze nekde mazali hlasy napriklad o cervene furii. Jsou to lzi, ktery si ani neumite spocitat. Pokud chteli manipulovat s hlasovanim, tak by nikde nic nemazali, protoze by byli sami proti sobe, protoze by jim prislo min hlasu a tim padem min penez. Aspon v tech fantasmagoriich premyslejte.

146
Hans
Reagovat

Proc nedali do publika aspon vsechny soutezici ,kteri Hotelem Paradise prosli? Tak zoufalé finale jsem jeste u zadne jine reality show nevidel

147
Hans
Reagovat

Dussle s tim celkovym hodnocenim teto show si delas srandu,nebo jsi nekdo ze stabu?:) Jeste jsi zapomel pochvalit moderatorky,ty byly taky nejlepsi:)

148
Adéla
Reagovat

Tak u nás zasáhla „Vyšší moc“ a dva večery po sobě vypli proud. Finále jsem viděla asi 20 minut a stačilo mi to. Ostuda neskutečná, čtyři květináče s kytkama, šest židlí, toporná slovenská moderátorka a druhá ještě topornější česká natočená s předstihem doma v obýváku. To už Jojka s Primou nemají ani pár korun na studio v ateliéru, nejsou schopní pozvat zbytek soutěžících z HP a celou tříměsíční hru nějak důstojně zakončit? Tohle byl výsměch všem účinkujícím a divákům taky. Výsledek mi byl celkem jedno. Výhru jsem přála Ginovi, ale neposlala jsem ani jeden hlas, tak nebudu brečet na špatném hrobě. Nela je ještě mladá holka, tak doufám, že brzy pochopí, že život není hotel v Ráji a s tím svým chováním daleko nedojde. Tady to bylo fajn, mějte se krásně, užijte si léto a zase někde někdy se na vás těším!!!!

149
JanaV
Reagovat

tak já teda nejsem puberťák, ale hlas jsem poslala Viktorovi, říkala jsem si, že těch deset kaček mi za to stojí… Hlavně když jsem slyšela, že se o výhru nechce s nikým dělit…
Osobně si myslím, že by se měla rozdělit s Niki, protože ať už to bylo jak bylo, tak Niki jí nikdy nepodrazila a vždycky se chovala jako kamarádka, aspoň tedy ještě v hotelu a osobně si myslím, že jí i častokrát zachraňovala zadek, protože ze začátku Nelu neměl rád nikdo…

150
jenka
Reagovat

148 Adélko, myslím, že Nela nikdy nepochopí, že s tím svým jednáním daleko nedojde, když v téhle frašce došla nejdál ze všech. Hezký den všem. ☼

151
Adéla
Reagovat

150 – tak můžeme jen doufat, aby takových „Nel“ bylo co nejméně….

152
babka
Reagovat

-Já si své rozčarování už odbyla dříve, když jsem zjistilala že je Nele nadržováno. Vlastně já o ní psala jako o vítězi dřív než jsem znala ofiko výsledky.

– Těší mne to, že šikanovaná Lenka dotáhla tak daleko, ráda jsem poslouchala její vyřídilku ve slovenském jazyce. Připomíná mi někoho s kým jsem bydlela na kolejích. Slovenština se mi líbí a té jsem si užila :-)

– Pro svá budoucí vnoučata si vymyslím jinou pohádku ne o tom jak zlá královna Nela zvítězila, ale o tom jak je pýcha a zloba potrestaná. (Milion a čtvrt není tak moc za tu ostudu např. za rozcabenou fotku.)

– Myslím, že jsem zvítězila já, ani jednu SMSku jsem neposlala a měla zábavu zvířátek v kleci zadara, škoda že se nepožrali navzájem a od počtu 12 museli hlasovat divaci, aby se nechali vyždímat.

– Děkuju panáčkům za zdravý rozum a před Elko a Suničko a dalšími diskutujícími smekám (však víte) Budete mi chybět. Pa mojí milí panáčkové :-))

153
jenka
Reagovat

152 neříkala Nela, že by se nefotila nahá ani za 10 miliónů. Jak to dopadlo? To jsme viděli všichni a zadara :-D

154
berucha
Reagovat

teda to jsou ale komentáře:) Vždyť to byla jen reality show,z toho naděláte..a každej mohl hlasovat pro koho chtěl ne..a jestli je to podvod? No a co..

155
michal
Reagovat

Buď Niki,Nela nebo Rocky…takže je to jasné :)))

156
Ramzy
Reagovat

No čekal jsem že vyhraje Nikol, no, úroveń finále (co takhle nějaký publikum a udělat z toho trochu show?) fakt hrozná nwmluvě o hloupé moderátorce.
A SMSku bych nikomu neposlal i kdyby stála korunu…

157
jenka
Reagovat

Docela by mně zajímaly názory všech soutěžících na celou „hru“ a na její úžasné finále. Předpokládám, že mají v tom směru zaracha a něco málo prozradit mohou až po nějaké době kdy to už nebude nikoho zajímat.

158
Anonymní
Reagovat

153 Jenka : no v pornoprůmyslu je stále ještě místo pro Nelku a ostastní :-)). Ale nechtěla jsem to tak nadvrdo říkat.
Loudil Martin byl hodně trapný že mluvil o svém velkém ptákovi v závěreční řeci, to ten Rocky se vlastně omluvil že brumlá a že má velkou hubu cvičí si řeč. No Gino standardně jednička se svěřil, že toto musel ustát s rozumem a v klidu, takže pro mne je vítěz on . A na Nikču koukal tak zamilovaně, že mu to i věřím, ale Nikča ta se nedá, vypadala fakt nasratě jako pštros mumie či co? A abych předesla nějakým obviněním ku mne , fakt jim nic zlého nepřeju. jsou mladí zkušenosti teprve získávájí a doufám, že se jim všem bude dařit dobře. Až budou mít potomky to je teprve dílo, kdy každá sobeckost jde stranou.

159
Melanie
Reagovat

Tak jsem se přišla podívat, kdo že to vyhrál, a takové překvapení! :o) Ačkoliv si nemyslím, že si to zrovna Nela zasloužila, přeju jí, ať si tu výhru (pokud ji dostane) užije a hlavně ať ji nějak smysluplně využije a nezblbne z toho. :o)
Osobně si myslím, že takovému člověku jako Nela ani peníze štěstí nepřinesou, ale třeba se mýlím, kéž by. Všem soutěžícím přeji jen to nejlepší, už proto, že tři měsíce dělali kašpárky pro naše pobavení, tak ať z toho mají aspoň nějaký prospěch pro svůj budoucí život nebo kariéru.
O tom, jak celkem zajímavý formát naprosto zmastili, tu bylo napsáno už dost, tím závěrem to už jenom dorazili. A to že nechali soutěžící doma měsíc a půl před finálem a hlasování na divácích, což rozpoutalo masírku přes FB a házení špíny na sebe navzájem, je už jenom třešnička na tom zkaženém dortu.

160
Capri
Reagovat

Viktorovo vyjádření z facebooku… https://www.facebook.com/viktor.valenta.10

Včera, čas cca 22:00…

„Lidi to je komedie!!!! Vsem Vam pres to vsechno dekuji za neskutecnou podporu a vase hlasy a smsky…je mi lito, ze vsechny ty hlasy prisly nazmar kvuli takove osobe, ktera zvitezila…
Nedpustim si komentar: Vsem kteri hlasovaly pro Nelu Slovakovou preju, at se stanou jeji kamaradkou. Dekuji“

a následně pak ješte ráno cca ve 4:00…

„Psal jsem vam to tady cely den…ale jimak pogratuluji Neline mamce, za super odvedenou praci a jsem rad ze maji ted na zaplaceni faktur za mobily..Nela ji to vse vrati a treba rok nebude muset nic delant :-) A take se mi moc libil proslov vypadnuteho Romea—-ja bych ji tu vyhru pral-aby si mohla doprat odbornou pomoc :-) Tos zaaabil Romeo :-)“

161
Evka
Reagovat

Taky se loučím, do určité doby jsem moc fandila, pak přišla studená sprcha a konec. Hlasy jsem neposílala, neměla jsem komu, moji favorité už tam nebyli. A vlastně jsem včerejšek ani neviděla, ale stačí co čtu tady. Pořádná trapárna a ne vítěz podle mé chuti.
Mějte se všichni fajn a zase někdy…

162
babka
Reagovat

Mně pořád tane na mysl básnička z děctví:
Když jsem já sloužil to páté léto,
vysloužil jsem si kravičku za to.
A ta kráva mlíko dává
a ta husa chodí bosa.

163
garette
Reagovat

39 Spokojený- Jen malý dotaz k tomu co píšeš. Když chceš upravovat věci na pravou míru a píšeš, že spokojený není synonymem pro šťastný, tak měř stejným metrem i sám sobě. Jak to vlastně bylo s Viktorem? Byl stíhaný, nebo odsouzený? Říká Ti něco pojem presumpce neviny? Píšeš, že je to kriminálník, zloděj, podvodník, ale důkazy z Tvé strany nikde. Četl jsi jeho spis? Asi ne. Tak kde bereš tu jistotu? To že se o tom psalo v bulváru? Jak to vlastně bylo asi těžko říct. Jde jen o pouhé spekulace, jako v případě Nely a jejího sexu a domlouvání se štábem.

164
xando
Reagovat

145: Radku, Radku, pořád to samé dokola, domýšlíš si a vymýšlíš si, nikdo neřekl rozumnější, ale psal jsem věkově někde jinde a podezřívavější, což automaticky rozumnější neznamená :D. Upřímně, dalším bonusem toho, že HP skončil je to, že už nezahlédnu ty tvé zapálené obhajoby Nelušky :D. Vyhrála, jste oba jistě šťastní, cítíte se, že jste nám to „nandali“ a bude klid :D :D

165
babka
Reagovat

Nelka bude mít závazky ze smluv a z výhry (tedy z toho dluhu moc neuvidí) Jako jediná řekla že se nebude dělit s nikým , tak ať se nedělí o nic. Ale přesto v ní vidím nějaký pozitivní vývoj. Vítěz je pro mne Vikouš a vůbec i Lenka a kdybych se dívala dříve tak i Romeo a jiní, je to to jen RS – to slovo šou bych zdůraznila.

166
xando
Reagovat

165: Však, mně to, jak se říká, žíly netrhá. Necítím zášť ani závist. Z lidského ani hráčckého hlediska nebyla Nela rozhodně nejlepší, ale holt mohla včera chytit truhličku s penězi a držet se jich zuby nehty a tím to hasne :D.

167
babka
Reagovat

166 xando: a takových je většina panáčků:-)
Už jsem to zde psala že by si výhru měli rozdělit poměrem času stráveným v HP a odvysílanému času. Prostě zvířatka účinkovala pro zábavu jako v cirkuse a zaslouží si odměnu.

168
xando
Reagovat

167: Škoda, že se tam nepořádaly zájezdy jako na safari, klidně bych nějaká „zvířátka“ nakrmil a pohladil je :D :D

170
Enaz
Reagovat

Už dlouho se nedívám, stačí mi to tady číst a vím, že jsem o nic nepřišla.
Hodně se bavím posty těch, kteří svou myšlenku nedokážou formulovat, aniž by používali sprostá slova. Nějak jsem nepobrala tu potřebu urážet, když vlastně „vyhráli“ :)

Jinak jste mi zase dělali radost a ráda jsem vás vesměs četla. Ani se neloučím, jen plynule přejdu na jinou RS, u které vás zase potkám :).

A pokud bych měla napsat kdo byl můj „fanoušek“, tak z finálové čtyřky by to byl Viktor a z těch, kteří HP prošli by to byla Jana Halloooo :). Jak to máte vy?

171
xando
Reagovat

169: Tak koukám, že kvalita pofinálové rozhovoru odpovídá kvalitě finále, odchytili ji někde na chodbě.

172
Mirek
Reagovat

Celý „slavný“ hotel to byl podvod….všichni věděli, že ta pí…a Nela, co tam všechny manipulovala vyhraje…. Byla jen otázka, jak to produkce vymyslí, aby to vyhrála… Nelo, styď se! ale prachy nesmrdí, tak proč je nevzít…

173
Igor
Reagovat

169 – to máš velkou pravdu

174
karla
Reagovat

nela arogantni hnusna tlusta brambora

175
dáša
Reagovat

Hneď na začiatku HP som mala pocit, že sa to všetko deje preto, aby si štáb a jeho „blízki“ mohli užiť ten raj, ale nie za svoje. Súťažiaci (žiaľ, i diváci) boli len štatisti a nejaké vyššie ambície celý projekt nemal. Koľko prachov asi vyrazili na letecké cesty, okupovanie hotela, stravu atd.? Naozaj by ten „raj“ neboli našli za lacnejší peniaz aj tu v našich luhoch a hájoch? Mohli ich zavrieť k nejakým tatranským bazénom, keď už tam úchylný štáb musel mať tie holé telá. A sú tam aj sprchy, aby nám v Noci v raji mohli ponúkať úžasné zábery súťažiacich umývajúcich si zadky. A možno by im potom zostalo naozaj aj na to „veľkolepé finále“, ktoré sľubovali a my by sme si teraz nemuseli klásť otázku, či tomu slovu „veľkolepý“ naozaj aj rozumieme. 1000x FUJ!

176
Mirek
Reagovat

Ještě jako největší překvapení, protože podle slov produkce: „V ráji se může stát cokoliv…“, tak bych Nele nic nedal… 3 měsíce dovolené all inclusive jí musí za to válení na lehátku stačit….!

177
Radek
Reagovat

164
kdybys nekdy cetl, co jsem psal, tak bys vedel, ze jsem nikde nerekl, ze nele preju penize. Z te vcerejsi 4 jsem je pral rockymu. O radosti z nelina vitezstvi (ne penez) jsem mluvil pouze v te souvislosti, ktera ti opet unikla – serete si do huby, jak by rekl rocky. Jste to nej forum na svete, jste nad veci, ale v 3/4 prispevcich plivete po nele, tak proto jsem ji pral, aby vyhrala.

no a nakonec sam jsi psal tohle „zatímco u 34letého Viktora asi budou fandové věkově někde jinde a budou už přece jen podezřívavější “ a z toho logicky vyplyva ´, ze pokud je nekdo podezrivavejsi, tak ma k tomu duvod a hlupak na duvod neprijde, mel by na nej prijit nekdo od hlupaka chytrejsi, tedy nekdo rozumnejsi, proto jsem psal o rozumnejsich, ale to je jedno. Jednoducha rada pro tebe, necti co pisu. Kapis to? Jestli s tim mas problem, je jen tvuj. Kdybyste tady ryli stejne do nekoho jinyho, tak budu branit nekoho jinyho, nebylo to o nele, ale o tom, ze banda se rozhodla jako smecka ubozaku vrhnout na toho, kdo jim nejvic vadil. V realu byste drzeli huby. U zvirat se to nejak nazyva, najdi si jak. Do detailu zachazet nebudu a ja tohle primo bytostne nesnasim, at je utlacovany jaky je.

178
Radek
Reagovat

107
Ja vim, taky jsem si toho vsiml. Myslim, ze muselo probehonut neco silnejsiho, mezi tema dvema, protoze Nela byla ukrivdena. Sice se urazi casto i za to, ze ji nekdo pomluvi tkanicku od bot, ale tady si myslim, ze probehlo neco ve stylu Nikova vyhazovu a trojanky ji nejak podrazily, viz reci stare trojanky o tom, kolik a koho nela osukala.

Myslim si ale, ze kdyby ji nelil viktor rady do hlavy, tak zatim jeste kamosky jsou. Ted s viktorem nehrozi, ze by se sestehovaly.

179
xando
Reagovat

177: Ty jsi nám to ale rytíř bojující za „slabší“ a „neprávem“ utlačované, že. Nikdy jsem na Nelu neplival, řekl jsem svůj názor na její osobu, nikdy urážku, nikdy nic vulgárního, hodnotil jsem to, jak na mě působí bez invektiv. A jen tak mezi námi, ono ti nepřijde ROZUMNÉ, že se vrhneme (z mého pohledu kritizujeme) někoho, kdo nám nejvíce vadí? Kdybych použil tvou metodu, jako ty u mého „podezřívavější = rozumnější“ (s čímž já tedy nesouhlasím, ale ty zřejmě víš lépe, co se ostatním honí hlavou, než oni sami), tak z tvého příspěvku vydekuji, že tobě je více méně jedno, jako kdo je, ale když se do něj někdo pustí, tak ho budeš prostě chránit jen proto, že je nejintezivněji kritizovaný (mimochodem, chránil bys Nikolu, kdyby se do ní pustila většina?). A jak víš, že někteří zdejší by v reálu Nele neřekli, co si myslí? Jsi si nějaký jistý. Ale u mě máš možná recht, protože já bych se s takovou osobu asi ani nebavil, protože holt na mě nepůsobí příjemně a sympaticky.

180
theos...
Reagovat

Myslím, že Viktor je nasranej protože to posílání SMS měl ošéfovaný. Určitě není blbej a viděl VV (Tony a hlavně Milan), kde se hlasovalo jak o život. Takže jestli kamarádům teď musí to posílání hlasů nějak „refundovat“ tak chápu jeho nasranost (se mnou by to seklo)…:-P

181
gino
Reagovat

hruza hruzouci , jedna velka fraska,ale na to us je kazdej zviklej ta blbka Nela by mela jit do polityky tam sou take herci.

182
xando
Reagovat

181: kdybych byl podezřívavý, což samozřejmě nejsem :D, tak si tipnu, že tohle má být provokace plná chyb, která má degradovat fanoušky Viktora :D

183
theos...
Reagovat

…a je snad každýmu (i naivnímu fanouškovi) jasný, že Nikola držela nad Nelou ochrannou ruku protože si myslela že když je Nela nesympatická jim tak je stejně nesympatická lidem venku.
Ale to se setsakra přepočítala, fanynek Nely je tolik že se vám o tom ani nezdá (a jak jsem si včera poslechla pod balkonem tak už tak od 12 let) a věřte, že kdykoliv M.G. nebo ta slovenská hlásná trouba vyhlásily, že se stav mění, tak znovu posílaly jak divý…:-))

184
babka
Reagovat

Já přesto věřím že vzniklo něco dobrého z RSHP, že se ta 30ka učinkujích ponaučla i z té trapnosti. Např. Martin zjistil že má největšího obuška, šušla se zase poblije, ale bude mít strojček na zuby. Úchvatná Nikča se zapoměla přetvařovat a umívat každému do ksichtu a zamračená Nela se začala umívat i v rozkroku. Léňa je stále stejná červená furie a brumlas podspoupil něco, že bude lépe artikulovat s pyskama. Gino ví, že s tímhle materiálem nejde pracovat. No řekněte není tohle dokonalý ráj :-))

185
Beruška bez teček
Reagovat

Mě tu zaráží hlavně jedna věc, že nejvíc agresivních diskutujících se rekrutuje z řad fanoušků Nely. Jistě jsou vyjímky, např. theos…, ale obecně pokud tu někdo byl sprostý, urážel, nadával a neměl argumenty fandil Nele.

Každopádně děkuji panáčkovcům za „super pokec“ během seriálu HP a třeba zase někdy ahoj :-)

186
xando
Reagovat

185: Já se také právě divím, že jsme tu obviňováni z urážení královny, ale přitom 80 % antifanoušků, co tu je, sice kritizuje, ale v rámci slušnosti.

187
garette
Reagovat

179 xando- Dobře napsáno. :-)

177, 178- Jak psal xando, to že se Nela většině tady nezamlouvala je jedna věc, ale né každý se tu o ní vyjadřoval neslušně nebo jí urážel. Pokud máš velký problém s tím, že se někdo jako smečka na někoho vrhne, tak se trošku zamysli i nad tím, zda se Nela někdy nedopustila také něčeho takového v HP. Chceš příklady? Píšeš, že tohle bytostně nesnášíš, tak se divím, že hájíš někoho, kdo se takových věcí sám účastní nebo je dokonce i organizuje. To mi pak trochu nedává smysl. A pokud jde o vyjádření v reálu, tak pokud bych měl někdy konfrontovat Nelu nebo kohokoli, včetně třeba i Tebe, tak bych dle Tvých slov „hubu“ rozhodně nedržel a klidně řekl každému, jaký mám problém, co si o něm myslím nebo co se mi nelíbí. Já s tímhle rozhodně problém nemám a nikdy jsem se za nic a za nikoho neschovával.

188
CarculkaC
Reagovat

Babka) psala jsem Ti pod minulý článek, ale protože nevím jestli se tam budeš vracet, tak pro jistotu ještě sem. Chtěla jsem jen vědět, zda jsi četla něco o Hurrem. Např. Harém od Falconera nebo Roxolanu od Zahrebelnyho.

189
garette
Reagovat

Ahoj Beruško. :-)

185, 186- Tak tak. :-)

190
xando
Reagovat

187: Přesně tak, také jsem chtěl poznamenat, že právě Nela a její přívrženci šli často po „slabším“ kusu v HP, ale pak jsem si říkal, že reakce na tuto poznámku by mě asi nebude eňo ňuňo, tak jsem na to kašlal :D. Ale ty máš v tomto větší odvahu :D

191
babka
Reagovat

Theos.. mládí má právo na naivitu, až z fanynek vyrostou mámy, budou jiné. Myslím že Lenča jako panímama je tím rozumným přístupem odradila. Ale kdybych já byla v nouzi a musela se na něko z nich obrátit, byla by to Lenka a Gino. Co byste dělali vy?? Kdo má vaši důvěru??

192
CarculkaC
Reagovat

187 garette) teď hlavně si pohlídat, kdy bude ten sraz. Elko slíbil, že Sluníčko neco vymyslel/a

193
babka
Reagovat

CarculkaC
četla jsem asi ne vše, ale jsem taková poťouchlá babka mám velkou radost že slovanka Hurrem , Alexandra , napřed otrokyne narušila zákony osmanské říše. A Turci se nyní pokaděj, že tahle zrzka jim vsoupila do dějin :-))
Slovan je někdy překládáno jako otrok a to nechci.

194
garette
Reagovat

191- Upřímě, za sebe musím říct, že asi nikdo z HP by nebyl na listině těch, na které bych se chtěl s důvěrou obracet. Musel bych je poznat v reálném životě a udělat si o nich obrázek sám a ne jen prostřednictvím kamer a reportáží. Nicméně i tak většina z nich není zřejmě můj šálek kávy.

192- No to rozhodně musíme. :-)

195
theos...
Reagovat

191 – Ty se z tý Lenky zblázníš, už toho proboha nech…:-(

196
theos...
Reagovat

285 – v tom případě si přečti příspěvky XMANa…mně osobně se z toho člověka zvedal kufr ale vám ty jeho urážky nevadily…:-(((

197
theos...
Reagovat

pardon – 185

198
CarculkaC
Reagovat

191, 195 – Musím uznat, že Lence to ve čtvrtek moc slušelo.

199
xando
Reagovat

194: Ale víš, co mě nejvíce pobaví, poznámky (hlavně na profilu HP na FB) ve stylu: „Nechápu, jak můžete soudit člověka jen z toho, co vidíte v telece. Neluška je super.“ :D 198: Souhlasím :D.

200
babka
Reagovat

theos…
prostě mï Lenka připomíná Hurrem a někoho s kým jsem bydlela na kolejích. Už to že zrzek geneticky ubývá je jako recesivních genů je pro me důvod. A nebojte se, nezblázním se a nenechám toho :-)

201
theos...
Reagovat

191 – ale jistě máš „pravdu“, kdybych byla v nouzi určitě jako první věc si vzpomenu na to, kdo z RSHP by mi mohl pomoct…JEŽKOVYVOČI…ty už to nehul…anebo se poděl s kamarádama ať se taky rozšoupnu…:-DD

202
CarculkaC
Reagovat

191, 194 – extrémní podmínky, ponorka, to dělá své a mnozí se takto v reále nechovají. (Chtěla bych tímto poprosit nelu, ať se raději neusmívá. Měla jsem z toho falešného úsměvu, co spíš připomínal škleb, husí kůži. ) Jsem schopná spíš říct, koho bych hnala od sebe sviňským krokem.
Garette – jako ten herec, nebo francouzsky „špinka“?

203
dáša
Reagovat

Keby niekoho zaujímala slovenská diskusia – samý odsudzujúci príspevok:
http://www.cas.sk/forum/174575/1

204
theos...
Reagovat

200 – kdyby ses dívala pořádně, tak bys viděla odrosty u její hlavy…takže zrzek geneticky neubývá, pořád je dost Švarckopfů v drogerii…:-))

205
anja
Reagovat

196 theos, XMANovy komentáře mne tady za tu celou show pobavily nejvíc hned po Macíkových :) i v té záplavě vulgarismů umí být XMAN vtipný totiž

zatímco ty tvoje výpady proti tomu nebo dalšímu diskutujícímu nejsou ani zábavné ani zajímavé ani nic

206
xando
Reagovat

201: Já myslím, že babka měla na mysli to, kdyby si měla vybrat (jen) z HP, na koho se spolehnout. Ne, že by se k němu upínala v reálném životě :D.

207
garette
Reagovat

196- Nikdo neříkal, že všichni. Souhlasím, že i odpůrci Nely překračují často hranice slušnosti a to je fakt.

199- Já chodím jen sem, protože Facebook nemám. Nějaký názor jsem si na účinkující v HP samozřejmě udělal, ale jak jsem psal, je to jen prostřednictvím TV. Přesto lze ale u některých konstatovat, že vyjadřovací schopnosti nebo některé jejich prohlášení a myšlenky, byly na ne příliš dobré úrovni.

208
xando
Reagovat

207: Já si stojím za tím, že sebelepší herec nedokáže tři měsíce před kamerou potlačovat své pravé „já“. Možná utlumovat, možná lehce uzpůsobit, ale jeho povaha se prostě v jeho chování odráže bude, ať se snaží sebevíce :D. Takže určitý obrázek si člověk udelá.

209
theos...
Reagovat

205 – no od tebe to sedí

210
garette
Reagovat

208- To nelze vyvrátit a je to čistá pravda, ale šlo mi spíš o to, že kamery a sestřihy, dokáží někoho ještě o dost zhoršit a ukazovat jen tu jeho negativní stranu. To už je ale na režisérovi a my se to nedozvíme. Nicméně každý z nás má svou „Temnou stranu SÍLY!“ :-)

211
garette
Reagovat

202 CarculkaC- No je to dlouhý příběh a nesouvisí ani s jednou z Tebou navrhovaných možností. :-)

212
xando
Reagovat

210: Tak je mi jasné, že je to upravené a účelově sestříhané, ale tak nějak pochybuji, že slečna X nebo pan Y, kteří jsou v TV nesnesitelní, jsou v reálu miloučké osoby, které si na první pohled člověk zamiluje :D

213
tři tečky
Reagovat

196 – theos
Ale XMANa nemůžeš brát jako mluvčího těch, co prostě jenom nefandili Nele. XMAN je výjimka, on takhle píše naprosto všude, i u hudebních soutěží, je to nervák a to je jeho styl. A hlavně!! XMAN se zdaleka nepouštěl jenom do Nely. Stejně častoval Nikolu, svýho času Janu, Danielu, Rockyho… Takže tenhle příklad pokulhává.

Většina ostatních se sem chodila bavit a měla z toho hlavně legraci. Že to pár jedinců v čele s Radkem nepochopilo a mylně si legraci z figurek, které dobrovolně vlezli do TV, vyložili jako šikanu, je ale jejich problém. Nebyl a není žádnej důvod tady bojovat za práva slabších, protože:
1. Žádní slabší a silní nejsou. Byla to reality show, která je založená na vztazích a jejich vývoji ve skupině, a diváci jsou od toho, aby vztahy a chování, který vidí na TV obrazovkách, hodnotili.
2. Reálná Nela, stejně jako ostatní reální účastníci, tady až na výjimky nikoho nezajímají. To, o čem se tu lidi baví, jsou postavy z televize. A stejně jako máš právo kritizobat hrdiny z filmu, tak máš právo kritizovat „hrdiny“, spíš antihrdiny z RS. Že by to mohlo zasáhnout jejich citlivé duše? Tak tam neměli lézt, a když vlezli, budou se muset naučit realitu od tv poradu oddělovat.

Osobně mi je Nela bytostně nesympatická, ale stejně tak je mi nesympatická Nikola, Rocky nebo Viktor. A je mi naprosto šumák, jestli jsou to všechno ve skutečnosti dobráci od kosti, protože v televizi se předváděli jako totální idioti.

Všichni do jednoho jsou směšní. Nela je směšná tou svou nadutostí a povýšeností, ačkoli nemá absolutně bejt na co. Viktor je směšnej tou svojí samolibostí, jak je nejchytřejší, a přitom je to nakrémovanej vychcánek s vizáží padesátníka, kterej by tak rád byl cool, ale výslede? Blazeovanej slizoň. Nikola je směšná představou sebe samý jako hodný, laskavý a všeobjímací bytosti, ačkoli se xkrát projevila jako zlá, pichlavá a pomlouvačná holka.

214
garette
Reagovat

205, 209- Dámy nehádejte se. :-)

theos má pravdu, že většina těch vulgarismů byla vážně zbytečná. I podle mě, to už vtipnost nemůže nijak vyvážit.

215
babka
Reagovat

Theos, už nadávka zrzka nebo rudá furie Je pěkná :-) já vám neberu Nelu a vy mi neberte Lenku.

216
theos...
Reagovat

206 – já to asi beru tak, že např. Vladko byl dokonalá kontejnerová postavička, která by nás asi bavila dodnes (ale to už by mu asi jeblo totálně) ale v normálním životě bych ho potkat (nebo jak říkáte jít na kafe) nechtěla. Pro normální život je takovej člověk nepoužitelnej…natož abych se na něj obrátila o radu, pomoc atd.

217
theos...
Reagovat

213… – jo, to beru

218
theos...
Reagovat

215 – já o voze – ty o koze…já reagovala na tvůj postřeh(mylný), že je přírodní zrzka, což není ani náhodou.
A slovo „zrzka“ žádná nadávka není…proboha…:-(((

219
garette
Reagovat

213- Správně, byla to jen RS a co je s Nelou, Viktorem atd. teď, je mi v podstatě párek. Já už od začátku věděl, že jim nebudu posílat žádnou sms, protože proto jsem se na to rozhodně nekoukal. No a je mi vlastně i jedno, kdo to vyhrál, protože většinu času (tedy vyjma konce) jsem se u toho dobře bavil a tady taktéž. :-)

220
babka
Reagovat

tři tečky
pěkné, jen si myslím že fandíme jako na fotbale. Ale fotbal je mi ukradený a šumapidifuk. Ráda čtu vaše panáčkovic názory, což je více než celá RSHP.

Se tu pěkně škádlíme i když RSHP skončila, máme slova pro argumentaci a to je pěkné. Taky se mi zdá, že fandové Nely jou více sprostí vulgání a nemají nic, aby ji obhájili.

221
Anonymní B
Reagovat

220 : a fandové fúrie Lenky a slizouna Gina jsou zase oplzlí, co říkáš? Myslíš, že jsi tím zajímavá? Nejsi, ale odporná ano.

222
Jana
Reagovat

Nikol je pozitivní člověk, soudím podle toho, s jakým nadhledem vzala výsledek celé soutěže. Nejsmutnější na tom všem ale je, že Nele v dobré víře několikrát zachránila pozadí a riskovala svoje vypadnutí, jen aby kamarádku udržela ve hře. Z toho tedy logicky vyplývá, že bychom se všichni měli starat pouze o sebe a upřednostňovat sebe samotné, jak to udělala Nela. Přála bych to více Viktorovi.

223
babka
Reagovat

218 thehos
o tom to je abychom si povídaly. Myslím že zrzka nadávka je často zneužívaná. Nakonec Lenka byla krásně rudá a bledá a pak se opálila, což u těch pravých zrzek nejde. Ale dost Lenky své sympatie jsem již vyjádřila.

224
xando
Reagovat

221: Díky za názorný příklad :D

225
theos...
Reagovat

223 – tak a včera a předevčírem jí to opravdu moc slušelo, ty šaty byl dobrej tah – narozdíl od Nikoly

226
RFJ
Reagovat

Nejsem 13i letá puberťačka a hlasy jsem poslal Nele :) a jsem rád, že to vyhrála.

227
garette
Reagovat

226- Vždyť to je Tvoje věc (a Tvé peníze) a nikdo Ti to nebere. :-)

228
theos...
Reagovat

226 – no hurá, tak jsi další kategorie…(já na týhle RS udělám diplomovou práci)…:-P

229
babka
Reagovat

Já neumím rozlišit anonyma od anonyma, takže neodpovídám. A zásadně nikomu netykám, toho jste si již molhli všimnout, nepásla jsem s vámi krávy a ani se vaše krávy nenapily z mé louže, takže trošku více slušnosti!!! Názor je jedna věc, kterou musím obhájit třeba i před soudem a vulgarita sem nepatří. Nechci aby uroveń panáčka poklesla!!!

230
koc
Reagovat

92 – aj slza mi z meho modreo ocicka ukapla ;-)

231
garette
Reagovat

221- Další urážející Anonym. Co se dá dělat.

232
RFJ
Reagovat

160: Upřímně doufámm že to není Viktorvů pravý profil, protože tímhle se jen shazuje. Nic víc. A i když nebyl můj favorit, bylo by mi ho doceal líto.

233
xando
Reagovat

Marja Panno :D. Tohle je děsné. Proč musí být vše černobílé. Nikdo neřekl, že všichni fanoušci Nely jsou pubertálního věku a nikdo neřekl, že fanoušci Viktora jsou všichni starší. Ale prostě dle průzkumu různých diskusí Nelu obvykle brání a vynášejí do nebes mladší, ale vůbec to nevylučuje i starší fandy, rozumíme si,

234
garette
Reagovat

233- Asi ne, jinak už by se tu nic nepsalo. :-)

235
xando
Reagovat

234: Asi máš pravdu :D.

236
RFJ
Reagovat

191: Rocky nebo Nela. Opravdu mi uniká smysl v tom, obracet se na někoho, kdo opakovaně (Gino) v soutěži selhal a zradil a Lenka mi není sympatická svým přístupe k chlapům :).

237
Anonymní B
Reagovat

224 : nejsem fanouškem Nely, ani nikoho dalšího, tak nevím, o co ti jde, drahouši. :-) Jen mi vadí tady ta vaše blazeovanost a to, jak jste těžce nad věcí a „nemáte problém“ a přitom se můžete zvencnout z každého, kdo nekvoká s vámi. :-)))
A pokud v mém příspěvku 221 vidíš cokoli vulgárního, zajdi si na oční. Nebo rovnou k Chocholouškovi.
Naopak v každém druhém příspěvku babky jsou oplzlosti, což se ti asi hodně líbí, co? :-D A napsalo jí to tady už víc lidí, takže zklidni hormon.
Po slušnosti tady volá ta pravá…

238
babka
Reagovat

Snad jen zbývá říci že oni ta zvířátka jsou lidi stejní jako my, (možná jsme takoví byli) Takže nějaké emoce že ten onen je lepší než druhý je blbost. Mám bliže k Vikoušovi protože je nejstarší a má zkušenosti říkal že musel ustát stres a zůstal zdvořilý. Toho si na něm cením.
Já nevím jakých hodnot si máme vážit nejvíc, ale zdraví a přátelsví mají první místo.

239
xando
Reagovat

237: Jen pro pořádek, názorný příklad, kde se můžu „zvencnout“ z každého, kdo nekvoká se mnou, drahouši? :D. Nepotřebuji, aby mi každý vše odkýval, vůbec mi nevadí, když někdo fandí Nele (Rockymu nebo komukoliv jinému, kdo mi není sympatický), je to jeho „problém“ a nebudu ho tu přesvědčovat, že by neměl. Budu tak maximálně reagovat na jeho argumenty, které mi nepřijdou pravdivé a tím to hasne. A nebudu tu ani nikoho obviňovat z oplzlosti a označovat ho za odporného :D. Možná působím blazeovaně proto, že nejsem tak horlivý a útočný :D

240
RFJ
Reagovat

228, Theos: 26 let, Praha, absolvent 2. lékařské univerzity (UK), obor všeobecné lékařství, ať to máš komplet :)

241
babka
Reagovat

237 a tohle, je ta správná situace pro RS,. takhle vnikají erupce a některé se podaří i natočit, aby to diváci pobavilo. :-))

242
garette
Reagovat

237- Vulgární neznamená jen užití sprostých slov, když už jsi to načal.

http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/vulgarni

Takže na Tvůj dotaz lze odpovědět, že vulgární v Tvém příspěvku bylo, když si použil slova jako „oplzlí“, „odporná“

Stačí?

243
xando
Reagovat

242: Něco mi říká, že nestačí :D

244
garette
Reagovat

239- Byl jsi rychlejší. :-)

245
Eleanor
Reagovat

237 – Ponechám stranou komu jsme fandila, ale souhlasím. Pustí se tu do každého, kdo fandí Nele. Vždyť je to krásně vidět tady na RFJ. Garette, proč jsi to nepsal každému, kdo notabene, nebyl adresný k tobě, že je to jeho věc, komu posílá hlasy? Samozřejmě, že je, nebude se tě dotazovat. Ta reakce byla jasnou ukázkou toho, že s tím máš problém. Elko se na to ptal, dostal odpověď a Ty hned musíš přispěchat s Tvým vyjádřením jako by to bylo sdělováno Tobě. A tak i někteří další. Smiřte se s tím, že Nela měla fanoušky, kteří jí posílaly hlasy. Já sama jí nic neposlala, kdybyste se do mě chtěli obout.

Jinak se domnívám,ž e musíte být spokojení sami se sebou, ne? Národ je hloupý, slepý, vy tady chytří a vše víte, tak není důvod někomu nepříát peníze. Vy máte víc. Co? :-)

246
Anonymní B
Reagovat

239 : nic jsi nepochopil, což mne nepřekvapuje. :-DDD Argumenty si strč víš kam, to se tady neřešilo.
A pokud jste ty nebo ostatní tady oplzlosti a nechutnosti od ní nečetli, tak lžete. Stačí zabrousit do minulé diskuze, i dneska by se našly perly. Je mi vás líto. Tím to pro mne končí. :-)

247
Enaz
Reagovat

Xando, Garette: Všechno marný :). Doporučuju nekrmit troly ;).

248
theos...
Reagovat

240 – RFJ – safra, nemohli bysme se u tý diplomky nějak víc zpřátelit? Nějak mi poslední dobou není volno (jaký máš názor na léčení drzých skorogerontů?)…:-)))

249
RFJ
Reagovat

245: Taky jsem si řekl, ještě, aby mi to někdo bral a říkal si, proč mi to píše, ale nevadí mi to. Nakonec, je to diskuze :)

250
xando
Reagovat

245: Tak to tedy nesouhlasím, protože ono v podstatě ani tak nejde, zda fandí Nele, ale o to, jak se někteří vyjadřují a argumentují. Ano, i ti, co jí nefandí, mají mezi sebou vulgární typy, ale statisticky je jich tady (na Panáčkovi) přece jen o něco méně. Nela Fans jsou zde o něco útočnější a vulgárnější. A Garette se ozval, když byla řečeno něco, s čím nesouhlasil, byť to nebylo přímo na něj. A jinak, ty přece také reaguješ na příspěvek, který není adresován tobě, takže…

A negeneralizuj, „pustí se tu do každého, kdo fandí Nele“, s tím opět nesouhlasím. Ano, diskutujete se tu o tom, proč je Nela fajn či není, rozebírají se tu jednotlivé názory a argumentuje se, ale ti slušně chovající se diskutující, ať už fandí komukoliv, rozhodně nejsou pronásledováni a upalování na hranici. Opět to, co jsem říkal, černobílé. A ano, reaguji na příspěvek, který není určen přímo mně, protože jeho náplň se mě týká.

251
RFJ
Reagovat

248: :) Jednorázově i více než 3 deci červeného denně :), sluníčko a sex jsou nejlepší lékaři na tyhle stavy :)

252
xando
Reagovat

246: Tohle mám moc „rád“, když někdo nechce nebo neví, jak dál diskutovat, tak řekne: „Jsi to nepochopil“ a ještě dodá další urážku, aby tomu dal šťávu :D :D. A pokud jde nechápavost, já jsem rozhodně neřekl, že babka občas nemá ostřejší jazyk, ale neřekl bych, že někdy zdejší diskutující urážela jako odporné :D. Ale omlouvám se, neranil jsi mě, nevyšlo to :D

253
garette
Reagovat

245-

„Garette, proč jsi to nepsal každému, kdo notabene, nebyl adresný k tobě, že je to jeho věc, komu posílá hlasy?“

Možná proto, že mě tady neadresoval nikdo nic. A pokud to je tedy třeba, napíšu to já adresně ke všem lidem. Nevadí mi, že někdo fandil Nele a ani to, že jí poslal hlas a už vůbec to, že to vyhrála, protože je mi to jedno. Ať si každý dělá co chce. To co mi vadí je, že někteří tu nedokážou vyjádřit svůj názor, aniž by své oponenty neuráželí nebo se nevyjadřovali vulgárně.

Pokud chceš, můžeš si vyhledat mé příspěvky a pokusit se v nich najít ten, kde píšu, že mě trápí kdo vyhraje a že to nepřeju třeba Nele. Uvidíme, zda se Ti to podaří.

Pokud jde o Tvou polemiku o mé spokojenosti, tak Ti mohu sdělit, že já se sebou úplně spokojený nejsem. Myslím, že bych na sobě měl ještě dost co zlepšovat a v některých situacích se rozhodně nechovám ideálně. No ale kdo nemáme nějaké nedostatky že. Považuji se za inteligentního a někdy je to možno chápat jako namyšlenost a tak mě to i dost štve, ale rozhodně se nepovažuji za nejchytřejšího.

No a k otázce peněz. Mám se opravdu dobře děkuji. A že bych to Nele nepřál, to nevím kdy jsem psal. Ať si je užije. :-)

254
theos...
Reagovat

No a tohle je na RS nejlepší. Účastníci vyspávají opici (někdo pravda krušnou), vítězka je na pomyslném koni, poražený ji na „Fuckbooku“ špiní a my tady se s tím vším tak nějak divně smiřujeme.
Nešlo by třeba souhlasit s tím, že těch co fandilo vítězce bylo prostě víc? Já jí fandila jen proto, že jste do ní šli fakt tvrdě, jinak by mě to ani nenapadlo…krucinál dyť já se na to kvůli vám začala dívat.
Byla jsem zvědavá co se to děje a pak mě to chytlo, nereagovala jsem na všechno (protože to se nedalo) a nejvíc mě bavily každodenní výkřiky „Už s touhle sračkou končim, na to se dívat nebudu“…a druhý den zas…:-DDD

255
theos...
Reagovat

251: RFJ – děkuji pěkně…30 Kč mám poslat?…:-P

256
garette
Reagovat

249 RFJ- No já to psal víceméně přátelsky a se smajlíkem. Nečekal jsem, že by to snad někoho mohlo naštvat. Nicméně z Tvého příspěvku cítím, že Tebe to ani příliš nevzalo, zatímco jiné bohužel ano. :-)

257
Anonymní A
Reagovat

Muhehe, ať to čtu, jak chci, tak ti, co psali, že poslali hlas ho poslali hlavně Nele. Takže co se divíte, bandasky? Mohli jste to ovlivnit, ale vy jen frfláte a víc neuděláte.

253, garette ale houby s voctem, proč jsi nereagoval na slečnu nebo paní, co psala, že poslala hlas Vikině, že je to její věc, že jí to nikdo nebere? Protože jsi antinelák ;D

258
babka
Reagovat

Tak aby bylo jasno nick babka jsem si zvolila záměrně, aby bylo videt, že jsem mamka ve věku soutěžících, (snad kromě Vikouše toho bych nestihla) a taky proto abyste se do mne navezli. Trošku si tu brousím drápky, protože já opravdu musím dobře argumentovat, to je moje profese a diplomku mám dávno za sebou.

theos… tolikrát jsme se si nerozuměly a zas porozuměly. Gerontofilie je úchylka, doufámm že neškodná :-)

Stále v pozadí zůstává výhra a lidi jsou zvířátka od přírody a nikdo mi nevymluví že tu nejde práve o tuto majetkovou rozepři.

259
anja
Reagovat

254 „účastníci vyspávají opici“ – theos, aha, teď mne ťuklo, že kde je bulvár info o nějaké oslavné závěrečné párty?

260
theos...
Reagovat

257 – sakra, chvilku jsem přemýšlela jestli to není něco sprostýho…:-P

261
xando
Reagovat

S HP teď končím, točí se to tu v kruzích, takže mé finální „slovo“ – Je mi jedno, že vyhrála Nela, netrápí mě to, ale sympatická mi nebyla, ale respektuji to, že někomu ano a stojím si za tím, že jsem nikdy neurazil nikoho, kdo jí fandil. Odcházím s čistým štítem, tak si to tu užijte :D

262
garette
Reagovat

257- Ne, ne. Nereagoval jsem proto, protože to nebylo podáno jako: „Nejsem 13i letá puberťačka a hlasy jsem poslal Nele :) a jsem rád, že to vyhrála.“

Tady jsem měl pocit, možná že mylný, že se pisatel zajímá, co kdo na to. Že chce naznačit, že tady se tvrdí, že Nele fandí jen puberťačky a on to nepotvrzuje. Toť vše. Sand jsem Ti to dostatečně vysvětlil. Mám ovšem pocit, že tady se začínají záměrně překrucovat slovíčka a vytrhávat z kontextu, aby se došlo, tam kam je třeba.

263
theos...
Reagovat

259 – i bulvár vyspává…jéžiš když na to tak myslím, my by jsme byli ti nejlepší bulvární (možná i vulgární) novináři, co tahle země viděla…kam se na nás hrabe Bavičův synek…:-DD

264
anja
Reagovat

257 no já jen doufám, že těch co poslali esemesky bylo fakt hodně, protože se tímpádem můžeme těšit na druhou řadu… já teda doufám, že casting na HP2 se rozjede co nejdřív

265
garette
Reagovat

261 xando- Pokud se tedy už nepřečteme, tak se měj. :-)

266
Anonymní D
Reagovat

Tady je to taky Hotel Paradise.

THEOS: Já Ti fandím, nesnáším anju, poslal bych ti smsku. A kdyby byla ta ludra ve finále, tak 50!

267
theos...
Reagovat

264 – jo, tentokrát by mohli udělat zimní, třeba v Tatrách, když by něco posrali zasypal by to sníh, účastníci by spali ve spodních teplých (pokud možno s chlupem dovnitř), nemůžou se ocucávat protože k sobě přimrzají…jenže kdo by na to koukal…

268
babka
Reagovat

Prosím o klid, kdyby bylo venku hezky jsem na pláži. několikrát tu padlo slovo babka dost negativně, proto reaguji.
Ale od toho tu panáček je, abychom si říkali něco, TY BRDO jakpak si vjiždejí do vlasů naši soutěžící?? za kus žvance ???

269
theos...
Reagovat

266 – děkuji pěkně, až se mi na tváři vytvořil nesmělý, přiblblý úsměv…krindipindi, z tohodle se budu léčit fakt dlouho…:-P

270
Jana
Reagovat

Pokud já vím tak Nela už tam neměla dávno co dělat,heslo HP znělo pokud nemáš partnera musíš HP opustit.tak to už svěčí že to je vše podvod.A pokud jde o prvný show Vyvolený tak do dnešního dne Vlado výhru nevidel .Do dnes se sněma soudí.podle mě to měl výhrát ROCKY.

271
theos...
Reagovat

Jana – proboha, ona tam Nela ještě je? Tak to si chudák holka tu výhru fakt zaslouží…:-P

272
Anonymní C
Reagovat

270: Nelži. Vladko výhru dávno má. Možno se ho zeptat zde

http://www.iboys.cz/panojamatus

Theos, taky bych ti poslal hlas. Anja je kombinace Nikoly, Nely a Dominky, nic moc horšího po světě neběhá. Tak kdyby na to přišlo, ozvi se, tu desetikačku dám.

273
okkvp-admin
Reagovat

Vážení líní diskutující – tzv Anonymní: na těchto stránkách není nutno se pro odeslání diskuzního postu nějak logovat, nicméně to také neznamená, že je správné Nick/přezdívku nevyplňovat. Buďte slušní a ohleduplní k ostatním a ráčejte se nám alespoň nějak identifikovat. Děkan.

274
babka
Reagovat

Tady je to taky jako HP, vtipné. Doufám, že bulvár nezaspí a něco pikatního nám zase předloží. Nesledovala jsem pravidelně, ale včera na mne udělal hluboký dojem Martinův závěrečný projev o velikosti jeho obušku, tak jeslti všichni policajsi jsou na tom tak dobře tak se nemusíme ničeho bát :-)) Ale záleží jak ho použije :-)))

275
theos...
Reagovat

272 – Uvidíme kolik lidí z Panáčka se do příštího HP přihlásí…abych do toho nešla jako náhradník (při mým štěstí), nebo mě tam pošlou jako poslední a budu si „tu důvěru“ muset vybudovat praktikami za které se budu muset později stydět (nemluvě o herpesu, chlamidiích a jiných breberkách )…:-P

276
Jana
Reagovat

272Pokud mě někdo nazívá lhářem,at se laskavě představí…Možná už jí ted Vladko dostal.Ale nechápu proč to teda tady řešíte ,že Nela je Vítězem hotel paradise,když to už bylo jasné od poloviny této show.Každá taková jako je NELA jde tvrdě za svím.Možná žě jí také mimo LEA, otestoval producentHP. Theos já jsem komentovala včerejší diskusi.THEOS je vidět žě máš velký vztek že jsi neprošelCASTINGEM HP.

277
babka
Reagovat

theos…
kdo o těcho breberkách ví tak se jich vyvaruje a případná výhra v sobě zahrnuje i lékařkou pomoc.

Já už se nemůžu přihlásit, leda by to o mamkách a gerontech, tam bych měla šanci jak brno :-)

278
babka
Reagovat

Jana: já to zde nechci číst nazpět, ale myslím že vy a thea jste zajedno, ale neveřte tomu mám sklerozu a jsem líná. Tak je to jen na vás.

279
theos...
Reagovat

276 – to je sranda nebo to myslíš vážně…dcero Komenského a Palackého…:-((

280
babka
Reagovat

Já nevím zda jsem ráda že vyhrála Nela, prostě se mi ulevilo, tohle bylo pro mne už dlouho jasné a bác ho! Vikouš a Nikča byli takoví hodne zklamaní, jako by to nebyli živí lidi z HP, ale jejich vycpávky. Ale jsem nerada že zapomínáme na Natálku a a na halo Janu, jistě tam byli i jiní , kteří si zasloužili pozornost a sympatie. Zapomeneme na Nelu stejně jako na Vladka a na Jalovce. C’est la vie !

281
johoho
Reagovat

Dopadlo to, jak všichni čekali( Niky s Viktorem mi připadali smíření a odevzdaní od začátku. Jakoby věděli. Finále na stoličkách s moderátorkou bylo zfušované… Patizonka ať se udáví, je to smutné…

282
Radek
Reagovat

254
Presne proto jsem nele zacal fandit i ja. Nesnasim, kdyz se spoji skupinka slabochu a sije do nekoho. Jako jednotlivce by je v realu v drtive vetsine nela rozcupovala. A ja nesnasim tyto srabacky praktiky, i kdyz je to diskuze na netu, protoze prave v ni se lide takto casto projevuji.

283
T.
Reagovat

282
jestli ti je 12, tak si skutečně můžeš myslet, že obhajobou člověka, kterého v podstatě neznáš, něčeho dosáhneš … navíc v diskuzi na webu. to už je skutečně trochu na palici, byť to třeba i myslíš dobře;)

sama např Lili napsla na svym FB na adresu Nely:
„ludia aj ja som ju mala rada kym som ju nespoznala osobne.. kto ju nepozna, nech ju neobhajuje“
… a s tim tak nějak souhlasim.

jinak většina účastníků se o HP vyjadřuje dost negativně, takže si myslim, že ať už to vyhrál kdokoliv, hlavně že je konec;)

284
babka
Reagovat

radek
já si všimla velké šikany ostatních vůči Lence a proto jsem ji hodně fandila ,myslím že ona by ostatní jednotlivce rozcupovala, vlastně tím že postoupila do sedmifinále to udělala. U Nely jsem si nějaké šikany ze stran ostaních nevšimla, spíše naopak. Ale je to otázka sympatií.

285
Tinoslava
Reagovat

Zklamáním byl především tento celý projekt.reklama jako kráva,scény s borci v krásné oblasti,sliby žhavých scén..ve finále to je jeden pokoj s tlustými holkami,které ve dne v noci žerou čokoládu v posteli a nabušenými,ale tupými kluky válejícími se po všem,co tamtudy prošlo. Vítězka je samozřejmě neregulérní, a proto pro mě vítězkou není.asi dala víc než jen spolusoutěžícímu , i když nevím,co by si kdo na jejím odporném načuřeném ksichtu vzal. tohle nebyla soutěž o největší intrikářku ,která vždy když měla táhnout,byla vrácena,ale o sympatie lidí. moc pochybuju že pro ně byla cílem ona. no ještě že jsem neměla kredit..jí bych akorát kopla do toho špeku x)

286
celiny
Reagovat

nelu asi musi bolet rodidla, ale za ty prachy…

287
Anonymní
Reagovat

282 srabaci, chudaci, silaci co ostatni zaslapou atd… ty si taky pekny ubozak co si tu permanentne zveda sebevedomi tim jak to naklada te vetsine, proste frustrat co si silactvi projektuje v diskuzich a tam bojuje ty svoje osobni bitvy jednoho hrdiny proti vsem sracum, slaboch jsi ty hnupe podobanej, tys asi dostaval ve skolce nakladacku co

288
Nyní identifikován
Reagovat

285 + 286 + 287: Nevím, jestli si to uvědomujete, ale shazujete tu především sami sebe. Všichni tři jste horší než Viktor, Nela, Nikola a Rocky dohromady. Tolik zloby, hnusoty a sprostoty se jen tak nevidí.

289
Petra
Reagovat

92 – J. Taktiez „naschledanoooou“ :) Mal si super komenty a potrehy…

Zdravim tymto aj mojich ostatnych oblubenych.. bola som tu novacik len s par komentami, ale to nebolo to hlavne, preco som tu bola, hlavne som velmi rada citala vas… Majte sa fajn a aj ked uz nechcem takto ‚intenzivne‘ ziadnu RS pozerat, tak na Panacka urcite obcas pozriem..

Adieuuu

290
jája
Reagovat

No podle kvality pořadu bych i věřila tomu, že ji štáb celou dobu chránil, páč si myslel, že musí vyhrát jejich člověk – byla to slovenská šou, tak Slováková :-) No a za fanoušky Nely, kteří ji tak bezmezně hltali a flákali hlasy po desítkách se jen směji, Nelinka sbalila prachy, vymazala FB a vám zůstanou akorát oči pro pláč, až rodiče uvidí fakturu za mobil…jejda to je sranda.. :-D

291
Wendy
Reagovat

Neni potreba sproste nadavat,ani obhajovat.Proste a jednoduse, Nela ma ve stabu znameho a jedine proto to vyhrala..se muzete akorat zasmat,ze je to obycejna nicka,ktera ke slave nahodou prisla…:-)

292
theos...
Reagovat

291 – koho tam měla? (a prosím neříkej „slyšela jsem to)

293
eva
Reagovat

Já nevím ,ale hrála vždy dvojice tak by to taky měla vyhrát. Sama Nela nehrála a taky Nám byla nepříjemná.

294
kuna
Reagovat

Tak jsem se konečně pročetl až ke konci. Některé příspěvky byly zoufalé, ale čo už….
Plním svůj slib a nabízím vlastní výběr těch, které mne pobavily a rozesmály. Je pravda, že vytržené z kotextu některé už tak legrační nejsou.
Také jsem zjistil, že pro zhodnocení HP ještě nikdo na světě nevymyslel slova, která by vystihovala mé pocity! Ty nejsprostší výrazy které znám jsou málo.
I já se loučím, někdy, někde!
Adresa: http://uloz.to/xVsAZMA/hotel-paradise-doc

295
Ema
Reagovat

Jak může vyhrát někdo, kdo ze soutěže dvakrát vyletěl ??? Ohromná to spravedlnost !!! Nelina si to asi zařídila přes postel :D :D

296
Kapi
Reagovat

Ouuu… Tuhle RS jsem nesledovala, umely az na pudu od sameho zacatku a amaterismus od moderatorky pocinaje….

Ale zaujala me tahle teorie „podvodu“. Nevim neznam kolikrat byl kde kdo vracen atd… ale stahla jsem si to finale a teda …. :D LOL
Myslim, ze i ti soutezici celou doby vedeli jak to dopadne a davali to skoro porad svymi reakcemi a odpovedmi najevo. bylo videt jak je jim trapne to nalehani na divaky a i oni sami meli naporoucene aby porad zduraznovali divaky….. a pritom uz vedeli jak to dopadne… tohle snad ani neni mozne ze to bylo mysleno vazne… ajajajajaj

Tahle RS nakonec mozna i pobavi ty co se nedivali. Tohohle by se mohl bulvar chytuit, to bych si asi poprve ty bulvarni zvasty o teto RS i odklikla :DD prča

297
Mikes
Reagovat

195 – Víš, theos, nad Lenkou se tam všichni kluci ošklíbali, jediný Viktor se jí jaxi zastal. Asi proto, že už není nevychovaný nevycválanec, jako ti ostatní tam. Lenka ostatně není nějaká ošklivka, ke jen jiná, než ostatní. Než jako vlastně většina běžných holek a přesto se s tím uměla vyrovnat. Mně jako mužskému přišla Lenka sympatiko, vlastně skoro nejvíc z těch případů tam. Venku se nejspíš uplatní nejlíp – teda ne, že by ji kluci houfně naháněli jako ty ostatní, ale zatímco ty ostatní skončí jasně tragiš, u ní to bude asi jiné. A my to tu cítíme a proto jí také fandíme, i když to není zrovna Angelina Jolie.
Věřím, že nad příspěvky XMANa se tady každý otřásl, akorát že se nikdo nechtěl zabývat něčím takovým. Když něco smrdí, tak to raději obejdu, než abych se nad tím sehnul a nějak to zkoumal. Myslím, že ostatní to měli také tak.

298
Mikes
Reagovat

282 – Radku, na konci minulé diskuze Ti nějaká Petra sděluje, že si KRETÉN. S politováním Ti musím sdělit, že s ní souhlasím. Protože jsi úplně mimo a jeden si říká, kolik zdejších příspěvků jsi přečetl a jestli sis to v hlavě celý nepopletl s ňákou jinou diskuzí. V každém případě Ty sem se svým přístupem spíš nepatříš – a to i přesto, že jinak jsou tady lidé různých názorů, aniž by to někomu vadilo. Ty se hlavně srovnej sám se sebou, protože Tvým hlavním problémem jsi Ty sám.

299
Mikes
Reagovat

285 -Tinčo, Tvůj komentář mě rozesmál, a to tak, že velmi Já bych si to tak nemohl dovolit, protože jako chlapa by mě místní ženský za tohle sežraly. Takže ještě jednou díky za nesmírně trefný, byť krapet nadsazený, komentář.

300
Mikes
Reagovat

Vážené dámy a pánové,
bylo mi tu s vámi dobře a dobře jsem se tu s vámi bavil. Bohužel, nevzpomenu si na všechny, kdo mi tady nejvíc konvenoval, ale bylo vás hodně. Doufám, že se s vámi setkám u nějaké lepší příležitosti, než byla tahle trapárna. Takže na shledanou v lepších časech.
Váš Mikeš.

301
Kovy
Reagovat

Já spíš bych zase hodnotil provedení finále katastrofa to snad nejde ani vyjádřit, ministudio, skoro půlroční vysílání show a vidíme hodinové finále s dvěma reklamama já se představoval krásně vystajlované studio kde přijdou všechni ex účastnici a minimálně zazní úvodní píseň, to mě tak mrzelo..

302
Občasník
Reagovat

Radku, abys neměl pocit, že jsi v tom sám. Já Ti fandím, považuji Tvoje komentáře za přínosné a trefné a jsem moc rád, že jsem Tě tady mohl číst. Mnohokrát jsi mi „mluvil“ z duše. Za některé tady je mi trapně. Jmenovat je nebudu, nemá to smysl. Takže ještě jednou díky a nashle u jiné RS.

303
babka
Reagovat

O katech mistra Jana Husa – když neodvolal.
„Když pak dříví oněch otepí a provazy shořely a zbytky těla ještě stály visíce za krk v onom řetěze, hned katové strhli to ohořelé tělo i se sloupem k zemi a spalovali je přiloživše na oheň ze třetího vozu dříví; a chodíce dokola, kyji rozbíjeli kosti, aby tím rychleji shořely na popel. A našedše hlavu, kyjem ji rozbili na kusy a znovu vhodili do ohně. A když našli jeho srdce mezi vnitřnostmi, nabodli je na konec zašpičatěného kyje jako na rožeň, a zvláště je opékajíce a spalujíce propichovali je oštěpy, a konečně všecko obrátili v popel. A šat vhodili katové do ohně i se střevíci z rozkazu onoho Klema a maršálka, kteří řekli: ,,Aby snad Čechové to neměli za svaté ostatky; a my ti to dobře zaplatíme.“ Což i učinili. A tak i všechen popel ze shořelých dřev naložili na káru a hodili do proudu Rýna.“

304
babka
Reagovat

A pro ty kteří nechápu proč jsem sem ten úryvek napasla dodávám vysvětlení, že byl svátek, který má pro mne morální hodnotu. Mnozí jste ještě příliš mladí a tápete, necháte se oslnit. Nejde o nějakou RSHP, ale o to aby každý člověk prožil život spravedlivě a taky přiložit ruku k dílu. Jinak by už lidská smečka neexistovala, nebo tak že Češi a Slováci by zanikli. Beru to v širsích souvislostech, takže mi asi moc nerozumíte, když mluvím o recesivních genech a o zrzce Hurrem.
Ráda jsem vás četla i ty, kteří zatím tápají ve tmě.

Písněte, jestli se někdy a někde najdeme a mějte se fajn!

305
radek
Reagovat

302
diky, ja jsem na to uz zvyklej. Nekdy jsem to zamerne prehnal, ale vetisnou ne.

298
Nevim co psala petra, pokud to psala, sama je kreten. Je mne celkem jedno, co si myslis a utokem na me jsi zacal ty, takze opetuji. Ja reagoval na nekoho konkretniho a ty ses chytil, jako potrefena husa. Pro me jsi taky kreten. Povrchni clovek, lhar a clovek, ktery si ani neumi priznat, ze je na nekoho „zasedly“ (nela) a tim padem znacne neobjektivni. Tvoje „nezavisle a objektivni“ nazory na nelu bylo sranda cist (ale obcas jsem z toho malem i zvracel, kdyz jsem si uvedomil, ze takovych lidi, jako jste vy, je tolik) a mas pravdu mam problem, ale s lidma, jako ses ty, babka, dessin a dalsi, kteri nejsou objektivni a siji do nekoho presne tak, jak jsem ja popsal.

Verim tomu u vas vsech, o kterych jsem mluvil, ze byste pred nelou stahli ocas a je jedno proc, ale tady jste nelobijci. A jak jsem psal, mne bylo jedno, ze jsem zacal branit prave nelu, bylo to jen proto, ze jste byli jako vosy. Jako slepice, ktery tu nejslabsi uklovou.

no a babka, to je pripad sam pro sebe, pred nedavnem sem nechodila, najednou se pasovala sama sebe do „panackovce“ a asi je na to jeste hrda. Ja jsem rad, ze do panackovcu nezapadam, nerad nekam patrim a byvam skatulkovan. Neco tak falesny a ulhany jako babka se jen tak nevidi. Nepamatuje si, co psala o par prispevku driv atd., jak uz ji tady vytkl nekdo jiny. No tam jsme ukoncili tu „show“ rozkmotrenim jako soutezici v hotelu, ale ja si nenecham srat na hlavu, od „panackovcu“.

306
babka
Reagovat

306 Radku :-)
To že jsem sem nechodila od počátku měla být omluva, že mám podobné názory jako panáčkovci je pro mne fajn. Víteztví Nely toleruji (už jsem psala že se mi ulevilo – dodávám že podobně jako když zvracím) a můj poslední příspevěk k vám byl č. 284 ohledně šikany podle vás Nely a podle mne Lenky. Váš slovník je plný vypípaných slov, ale věřím, že jednou přijdete k rozumu a přestanete být hrubý.

Ráda bych tuhle diskuzi o RSHP zakončila nějak optimisticky, ale nevím jak. Bude mít někdo nějaký nápad a bych z toho mohla vytvořit pohádku, ponaučení apod.? A když ne, tak to taky bylo fajn s vámi :-)

307
theos...
Reagovat

297:Mikes – však já nikdy neřekla že mi Lenka vadila. Prostě jsme měly s babkou „KONFRONTACI“…:-D
Kdyby jsi četl dál řekla jsem, že na semi a finále byla nejhezčí. Já pořád nechápu proč byla všem tak nepříjemná. Tys tam nebyl, tak víš taky karas…:-P
Schválně jsem se koukla na SVK stránky a tam jí dávaj kapky ještě víc než tady a to tak že zlatej XMAN.
Vzpomínám, že když přišla do HP řekla myslím Liv, že to je ta bisexuálka, tak jestli tohle chlapům vadilo…nevím.

308
anja
Reagovat

294 kuna :)) ale jsme tady toho nakecali, že … pobavil ten tvůj dokument

300 Mikeš – líp už bylo :)…… mimochodem, zpočátku se mi zdálo, že tuto show sleduješ proti své vůli

309
theos...
Reagovat

303,304 – a kurwa drát, teď jsi nasadila laťku tak vysoko, že navrhuju abysme korporativně do tý JOJky naběhli a všechen ten švajnerajn vykopali. Místnosti, zátiší s unavenými palmami a fotografie HP vykouříme (ale notak!!!) a uspořádáme BERMUĎÁK s tou verbež, která tohle spáchala.
Ještě mě napadá, že 4 finalisty bysme mohli když už ne přímo upálit, tak aspoň přinutit veřejně se omluvit divákům (jenže to by tam chyběli Dlouhej obuch, Šušla, Marfuša,Čivavák…)…:-P

310
theos...
Reagovat

Ježíší kriste, já je začínám mít ráda…co já teď budu ve 21.45 dělat?????…no nic, vytáhnu Káju Maříka…:-DD

312
theos...
Reagovat

311 – myslím, že Nele je to u prdele…jen mi chybí ten suprmanův nadhled, že by mu přeci jen šlo o ty prachy?

313
CarculkaC
Reagovat

211 garette) jsem jedno velké ucho, povídej.

garette, babka a xando – obdiv Vám, bojovníci.

…už je mi jasný proč je na tom všeobecné zdravotnictví tak bídně.

314
Petra
Reagovat

Nechapem, preco tu ista osoba stale vykrikuje, ze nie ste (sme) objektivni?? (Hlavne ze jeho nazory na Nikolu alebo Lenku boli uuzasne objektivne :)) Nie sme predsa filmovi kritici alebo porotcovia v krasokorculovani.. Ja predpokladam, ze vsetky nazory tu su subjektivne. Kazdy ma narok na svoj nazo, taky ci onaky. Tak aj on si tu kludne moze obdivovat a obranovat koho chce a ostatnym nech da pokoj…

315
babka
Reagovat

Já myslím, že jsme neměli nějaký osobní vztah k účinkujícím zvířátkům, a proto vše bylo objektviní (až na prokouknuté vyjímky). Pobavil mne váš slovník i názory je v nich sposta energie.

Měly jsme hezké KONFRONTACE viďte Theos.

CarculkaC – odpoved na otázku jsem konečně napsalala k minulému článku a kéž bych byla já bojovnice, protože ty resesivní geny, (krevní skupina mínus, modré oči světlá pleť) vymírají….doufám že se nedočkám že v ČR nebudou stavět mešity.

316
babka
Reagovat

CarculkaC opravuji se, mám tam překlepy a neloginčnosti…. (krevní skupina O rh faktor mínus, modré oči světlá pleť) vymírají….doufám že se nedočkám že v ČR budou stavět mešity. (proto ta Hurrem).

Já vím vy ostatní to nesledujete, ale tohle je zajímavěší než nějaká RS, genetika je o moc zajímavější.

317
Wanna be your monster
Reagovat

Historie párování a vyhazovů holek:
1. Nikdo nemá imunitu, vypadává Klaudia
2. Imunitu má Niki, vypadává Diana
• -pro porušení pravidel vypadává Vierka
• -pro porušení pravidel vypadává Zuzka
• Klaudia se vrací do hry
3. Imunitu má Nela, vypadává Lenka
4. Klaudia má možnost označit vypadlíka – Terezu. Následně má však bez vysvětlení imunitu Tereza a vypadává Klaudia
5. Imunitu má Daniela + v podstatě Natálie (možnost rozbít pár), vypadává Nela
• Tereza dobrovolně odchází místo Nely a ta se vrací
6. Imunitu má Nela, která také určuje pořadí, vypadává Jana a Tomáš, jako nejméně oblíbení hráči (Jana se rozhodla nebojovat s Natálií)
7. Imunitu má Dominika, vypadává Natálie
8. Lenka si vybírá partnera a tím i vypadlici – Nelu
• Nela se vrací
9. Imunitu má Niki, Nela a v podstatě i Daniela (možnost rozbít pár), vypadává Lili

Počet imunit celkem:
Nela – 3
Niki, Daniela – 2
Tereza, Dominika, Natálie – 1
Zbývajících 9 dívek – 0

Počet návratů do hry:
Nela – 2
Klaudia – 1

318
Wanna be your monster
Reagovat

317 * + ještě imunita Zuzy úplně na začátku

319
garette
Reagovat

314- Peťo, nemá smysl se nad tím nějak pozastavovat. My víme své a není nutné o tom kohokoli přesvědčovat. Jak píšeš, každý má právo na svůj názor a proto platí, že „Suum cuique tribuere“ :-)

320
garette
Reagovat

319 doplnění

I Nele.

321
jenka
Reagovat

HP mi chybět nebude. Začátek očekávání, následuje jakž takž pár zajímavých situací, třetí třetina zdlouhavá a nudná. Finále bez komentáře. Co mi opravdu chybět bude? Diskuze a vtipné rekapy i komentáře zde na Panáčkovi. ☼

322
babka
Reagovat

Wanna be your monster
je to jen hra a na hru se nesmíme zlobit. Moc hezké shrnutí!!! ale asi tam taky z kluků vyčníval Vikouš, tohle bylo jen o dívkách. Záčátky jsem nevidela, já byla u toho až když Jana nebojovla s Natálkou a musím říci že Natalka a Jana jsou mi více sympatické než ty dvě N. Pak to oživila více Lenka. Já když vidím šušlu tak to není šušlání, to je stále o tom jak mu páchnout z úst zvratky prostě mistr Fazole.

323
To se mi udělalo zle
Reagovat

311: Jak mi Viktor výrazně nevadil, tak z něho začínám zvracet. Něco tak ubohého a především ulhaného (já v tom klubu byl) se hned tak nevidí. Pokud to nepřekroutili sami novináři, tak je mi z něho opravdu nekonečně špatně a děkuji prozřetelnoti čí kdovíčemu, že jsem mu ten hlas neposlal. Jedna věc je Nelu nemít rád a druhá lhát jak odporný, malý zmetek.

324
theos...
Reagovat

323 – pochop, že musí být nasrám, protože do toho hodně dal (no, alespoň se zviditelnil). Jen ty výjezdy před koncem po celé republice musely být dost únavný. Takže promotion určitě nezanedbal a když poté zjistil, že Nela je tak populární mezi teens…tak to by dorazilo i normálního chlapa (nejen namistrovanýho suprmana)…teď jsem si vzpoměla na řeči, co vedl s Terezou, když tam přišla (že ON ví, jak to vyhrát…kór s tím materiálem co tam je).
Myslím, že on moc dobře věděl, že jediný jeho soupeř byl Niko a proto pak byl v pohodičce, jen občas něco vykvik a trdlo čivavák mu tu pozici neomylného guru usnadnil.

325
babka
Reagovat

Já nejsem na nikoho nahněvaná. Penízky by si měly učinkujícín zvířátka rozdělit podle času, hodin a minut učinkování. Mne asi nevíce zklamal Martin. To je zajímavé že třeba na vojně, ti nejvice šikanovaní se pak ve druhém ročníku stávali šikanizátorama, dkyž jim narostou svaly. Martin jako pocitajt a ochránce lidských práv, tak z toho je mi blbě. Mrzí mne to že to píšu, al je to tak a možná by měl dělat jen toho modela a jak se to řekne slušně gigola.

326
theos...
Reagovat

325 – proboha, vzpamatuj se. Policajti jsou ta největší svoloč. Kolik jich v poslední době odsoudili? Kdyby u nás fungovala polic.ispekce (nezávislá!!), tak je u nás víc policejních aut než policajtů…:-((

327
Melanie
Reagovat

323: Můžu se zeptat, v čem konkrétně Viktor lhal? Nerozumím…
Řekl: Je to komédia. Mám prázdny pocit trpkého sklamania, tú výhru jej vôbec neprajem. Ak by to vyhral ktokoľvek iný, mal by som z toho ďaleko lepší pocit, a to teraz hovorím za všetkých. Celú dobu, čo som tam bol, som proti nej bojoval. Moja snaha však bola vždy niečím zmarená. Dvakrát ju do hry vrátili. Bol to boj proti niekomu, kto sa vyhodiť nedá.

328
babka
Reagovat

theos…
no jo, když já pořád věřím na pohádky a na spravedlnost (aspoň ždibec).
Panáčkové, že mi ten ždibec naděje necháte :-)))

329
CarculkaC
Reagovat

316 babka) upřímně mám z toho docela strach a tak se snažím se o to moc nezajímat, když nevím jak to změnit.

330
Občasník
Reagovat

305: Rádo se stalo.

327: Co takhle si to přečíst celé? To snad není možné, jak jsou Viktorovi fanoušci slepí. Ani přečíst článek si to neumí, pak se nedivme, že ho neprokouknou. Notabene, když TSMUZ píše, že v tom klubu byl, což rovnou dává odpověď na vaši otázku.
(Ano, mohl bych to napsat bez toho lehkého rýpnutí, ale to už se mi zdá opravdu přes čáru.)

331
CarculkaC
Reagovat

327 Mel) nečekej odpověď. To je proto, že nela to říkala….

332
garette
Reagovat

326 theos- No myslím, že tohle prohlášení (Policajti jsou ta největší svoloč.), také není zrovna akurátní. Rozhodně bys neměla házet všechny policisty do jednoho pytle. Nevím z čeho Tvůj postoj vychází, ale rád si poslechnu rozumné důvody, které Tě k tomuto závěru vedou.

333
CarculkaC
Reagovat

326) a také používání vět jako „proboha, vzpamatuj se“ je dost arogantní a nadřazenecké. Nejspíš máš o sobě dost vysoké mínění, viď?

334
jenka
Reagovat

317 Wanna be your monster

Až tak jsem HP pozorně nesledovala, abych počítala imunity, ale nějakou tam ještě Nela získala jen tak když si imunitu vybojoval její partner tak ji dostali nakonec oba. A možnost určovat pořadí při vyřazování měla Nela dvakrát. I když už je to všechno jedno :-D

335
Melanie
Reagovat

330 Občasník: Nejsem Viktorův fanušek, byl to jenom dotaz. A asi jsem fakt slepá, protože jinou Viktorovu citaci tam nevidím. Tak můžeš prosím mně, co neumí číst, napsat konkrétně, co máte na mysli?

336
babka
Reagovat

garette
házejí nás občas spolu do jednoho pytle, ještě jsem k vám nereagovala, protože o to je OK.

Na druhou stranu chápu thehos jako žena ženu a thea se tu nemusí zpovídat a prosím theuš už ne, v lidských vlastnostech je na špatné zapomínat a idealizovat si. Je to takové zahojení každé rány.

CarculkaC i já se bojím. Myslím že Švýcaři v referendu odhlasovali zákaz stavby mešity. Jen doufám že ta maličká zemička ČR to dokáže taky. Já to sleduji a snažím se porozumět problému, idyž je mi to na prd :-).

No jo odbočila jsem od Nelky a Vikouše, ale život není jen 5 měsíců v nějaké pochybné RSHP s nažraným pupíkem.

337
JanaH
Reagovat

333 : a taky má proč, ale tomu asi neporozumíš …:-)))
Se mi moc líbí, když tady někdo chce někoho imrvérefurt vychovávat. :-)

338
Anonymní
Reagovat

331 – Haha, To jsi utřela, trapko :D

330: To neřekl Viktor, teda řekl, ale nepřizná se k tomu :D Ne, to je jen spekulace. Vitkor je trapnej hlavně tím co píše na fb, není schopnej to nést jako chlap, chová se jak ukřivděná pí*a nebo trapná CarculkaC. Ti dva by se množit němeli, muhehe.

Fandil jsem Rockymu.

339
garette
Reagovat

326- Ještě malý dovětek. Od 1.1.2012 funguje tzv. GIBS, neboli Generální inspekce bezpečnostních sborů a za těch pár měsíců své existence, pokud mohu mluvit ze svých zkušeností a informací, se už dost posnažila a jde po krku komu se dá. Myslím si ovšem, že problém je někde jinde a nikoli v bezpečnostních sborech. Pokud má někdo problém s tím, že u policie a jiných BS pracují nedostatečně vzdělaní a schopní lidé, tak by asi měl brát v úvahu, proč se odborníci k policii nehrnou a spíš je vidět jejich odliv. Až budou podmínky vládou a odpovědnými činiteli nastaveny tak, že bude radost pro každého schopného člověka tuto práci vykonávat, tak pak se možná trochu zamezí korupci a pohled lidí se na policii pozmění. Ale to by těm, kteří tuto republiku řídí a korupční prostředí jim vlastně vyhovuje, nebylo zrovna vhod.

340
babka
Reagovat

Vadí mi, že tady na panáčkovi se nechápeme a občas ubližujeme (schávlně píšu v množném čísle). V RSHP by to mohlo vypadat jako taktika či co, ale zde to nemáme zapotřebí. My nic nevyhrajeme, leda to že si něco uvědomíme. Anonymové jsou prostě out, z každého z nich sem vypadla jen frustrace.

garette – jsem ráda že píšete tyto informace 339.

341
MajaK.maja
Reagovat

No, tak mě HP zklamal po prvním vyřazení a vrácení Nely. Tehdy sem na tu stupiditu přestala koukat, jen sem občas mrkla sem a kdo vypadnul nebo přišel. Pak sem viděla sem tam kousek, nicméně už mě to nezajímalo. Teď se dívám na to finále, bo jak to tu popisujete, chtěla sem to vidět a je to neskutečná neuvěřitelná trapárna, což se ostatně dalo čekat. Připomíná mi to pořad Sama doma, je to ale odpovídající úroveň zfušované RS. Že vyhrála Nela je mi totálně ukradený, neměla sem ji ráda, když sem to sledovala, ale teď je mi to absolutně fuk a sem ráda, že se nemusím rozčilovat :-D Nicméně výrazy Niky, Viktora, té červenovlasé i Martina na konci byly velmi výmluvné, to mě pobavilo nejvíc :-D :-D :-D Radši to pak rychle ukončili :-D Celý to byla ubohá fraška, za jakýkoli dohadování tady to nestojí. Štáb je mrkev, celer, petržel, kopr a všechno možný dohromady. Můj největší oblíbenec byl Niko a Martin, to je chlap podle mýho gusta:-)

342
Wanna be your monster
Reagovat
343
Melanie
Reagovat

Taky mě překvapuje, jak ostatní „nevýherci“ reagují, ale je to trošku pochopitelné. Muselo to tam být na palici, každý si dělal tak trochu naděje, že zrovna on by mohl vyhrát, i když tam možná ta manipulace nebyla pro ně tak zjevná, tak ze sestřihů už jim musela být jasná. A navíc to vyhrála Nela, která mimo HP skoro nikomu nesedla. Takže to jejich rozčarování docela chápu. Ale zrovna Viktor by se vzhledem ke svému věku a k tomu, jak se snažil dělat, že to bere všechno s nadhledem, mohl trochu víc ovládat. I když chápu, že má vztek. 50 000 eur je 50 000 eur. :o)

344
Wanna be your monster
Reagovat

317 – ta imunita od Martina je v tom už započítaná, takže podle mě ji měla vážně „jen“ třikrát :)
Každopádně to s dvěma vráceními do hry znamená, že mohla treoreticky vypadnout jenom ve čtyřech z devíti kol.

345
babka
Reagovat

MajaK.maja
Pro mne to trapárna byla, ale nikdo mne nenutil sledovat či posílat SMS. Jestli Nela zvítězila či byly prašulky spláchnutý do záchodu je mi jedno. Zrzka mne mile překvapila a Martin zklamal (ten ukol nařízený od Nikčy splnil na 100 procent, ohrnoval nos nad Lenkou, ale líbal se sní déle než 30 sekund a podával hlášení jako blbec) No co tomu řeknou kamarádi nyní? Hlavně si neměl brát do huby v každé druhé větě slovo, že je zaměstnaný u policie, protože já mám o policistech vyšší mínění.

346
MajaK.maja
Reagovat

305 – radek: promiň, ale kreten jsi ty

347
Melanie
Reagovat

342 Wanna…: Ten v bílé košili, viď? Myslím, že ano. :o)

348
MajaK.maja
Reagovat

345 – babka: no, tohle s Martinem už sem neviděla, protože už sem to pak nesledovala. Takže z toho, co sem viděla, mi jako nejlepší chlapi přišli Niko a Martin, nejlepší ženská Klaudia a v jistém smyslu taky Zuza a nejlepší hráč Romeo :-)

349
MajaK.maja
Reagovat

Jinak v tom finále mi přišlo, že Nela měla víc než z peněz radost z toho, jak ostatní protáhli ksichty, což by jí tak odpovídalo, je to ubožačka a bude mít dost chudý život. Nicméně Viktor se poněkud shodil tím „žebráním“ o SMS před finále, v tomhle měla i ta Nela větší úroveň.

350
babka
Reagovat

MajaK.maja
Proto vám to píšu, já se styděla za Martina jak šikanuje Lenku a ještě se odvolává na polici, to byla fakt pro mne hrůza. i možná proto dostala Lenka dost hlasu do sedmifinále. A ta záverečná řeč ve studiu když se loučil o tom že nezvitězil největší penys…fakt hrůza i když si asi hrál jen na machra a třeba je v životě lepší člověk.

351
Wanna be your monster
Reagovat

Jak komentovala výhru Nely Martina Gavriely? „Očekávala jsem to. Plno lidí říkalo, že Nelu nemá rádo, ale ona tam jako jediná vynikala… Sama by to ale nedokázala, k výhře jí pomohli hlavně její protihráči.“

jo „protihráči“ :)

352
babka
Reagovat

Wanna be your monster
jj smrdělo to od počátku, až nyní mi některé souvislosti do sebe zapadají.

353
MajaK.maja
Reagovat

350 – babka: mně to s tím penisem přišlo vtipné :-) Líbilo se mi to:-)

354
babka
Reagovat

353 MajaK.maja
Mně se tam ve studiu nejvíce libíl Rocky, i když jsem tu o něm němluvila dobře vzhledem k tomu jak dal do placu ( k použítí sexu) Nátálku. Je jasné že s Nelou netvořili žádný pár, zato Vikouš se s Nikčou snažili tvořit pár i mimo RSHP, z nich byla vidět taková zatuhlost zatrpklost.
Já neviděla zase to předtím s Romeem a Zuzkou, s Rybkou atd.
No kdo je lepší ať hodí kamenem, všichni si tu rozbijem hubu a nakonec podáme ruku :-)

355
anja
Reagovat

353 – mně to taky přišlo vtipné a takové aspoň trochu odlehčující tu trapnou a dusnou atmosféru co tam v tom studiu imho byla

317 Wanna be your monster – heh dobrý přehled. Jedině slepý nevidí to nadržování….

356
theos...
Reagovat

Jestlipak Nikole někdy dojde, že kdyby zůstala s Nikem, tak to tutově vyhrajou. I kdyby vyhrál Niko sám, tak by se s ní rozdělil. Byli by spolu nejdýl a on by to tak určo udělal.
Tím je taky jasnější proč by měla Nela dát půlku Rockymu, když spolu byli jen týden (poté co ho Nikola odkopla)

357
J.
Reagovat

106 + 109 + 230 + 289… Díky všem
(Můj poslední koment zde – jen abyste věděli, že jsem to četl) ;o) Mějte se

358
Arianna
Reagovat

Nejvic me na tehle show stve, ze jsem u ni zacala trenovat bicepsy a ted jsem ztratila motivaci.

Ale momentalne jsem klidne pripravena potkat Nelu a oloupit ji.

359
Anonymní
Reagovat

Takže se budu vymykat, ale fakt mi nebudete chybět :).

Ani senilní, neustále názory měnící, zapomínající, atd., 100x se loučící babka, ani rádoby cool Mikeš s jeho super vytuněným slovníkem, jak se na jeho věk sluší a patří, ani urýpaná anja, která shodí snad všechny ženské ze všeh RS kromě Koňuchové, což je mi záhadou, páč jinak kritizovala fakt úplně všechno, co má prsa a vagínu. Tohle jsou drobnosti a prkotiny, ale fakt mi nebude scházet nikdo z těch, co ví, že hlasy pro Nelu byl podovd, přičemž oni samo neposlali ani píp, lžou, protože to vědět nemůžou a závistí se zalykají, takže tak.

Pár světlých výjimek se tu ale našlo, ať už z řad pro Nelu, proti Nele či Nela je mi fuk a těm dík. (Macku, Radku, Garette,..)

360
Anonymní
Reagovat

359
Ještě jsem zapomněl napsat, že jsem idiot. Ale to jste asi pochopili :).

361
johoho
Reagovat

Neboj pochopili, už vyfič

362
JanaH
Reagovat

361 : jdi ty brepto! :-)))

363
X
Reagovat

360: Potrefená husa? :-D

364
X
Reagovat

363: Ne :-D

365
CarculkaC
Reagovat

337 JanaH) ne, tomu fakt neporozumím, nějak pro argoanci a nadřazenost nemám pochopení.
359) Slibuješ?

366
CarculkaC
Reagovat

327 Melanie) tak jak jsem Ti psala, argumenty nikdo nenapsal, jen pár urážek….

367
dessin
Reagovat

Tak ja take rozlucka ( a presun vedle na Farmu):)

Ze zaveru HP jsem zklamana a bohuzel, opet se podarilo pohrbit dalsi super format. Jak probehlo finale si tipnu ze necetsne, neb protezovani Nely bylo do oci bijici a jen blazen by si myslel, ze vyhrala ferove.

Krasny den vse a DIKY vsem !!!

Stab je mrkev!

368
Radek
Reagovat

359
Asi je tady vic anonymnich, tak se zas nekdy ukaz:) Obcas je potreba do zatuchlyho rybnika hodit stiku:)

369
LukasP / Tipinternet.cz
Reagovat

Čemu se divíte, Nela se nemohla dělit s Rockym, pač 50% výhry jde štábu za prosazovanost, imunity a změny pravidel tak aby to hrálo a jí by tak nezbylo nic :-D

370
JanaH
Reagovat

356 : neboj, nedojde. A dobře jí tak :-)
359 : palec nahoru, pobavilo! :-)))
365 : no…každý má pochopení pro něco jiného, máš snad něco proti?
368 : tak nějak jsem doufala, že je to všem jasné, ale ukazuje se, že zjevně není… :-))))))

371
Dana
Reagovat

Pokud to bylo zmanipulovaný tak mi to nevadí.Protože i kdyby to nebylo zmanipulovaný, tak jsem přála výhru Nelce.Jen za jednu věc jsem ráda, že to nevyhrál ten vůl Viktor! Nelce bych vzkázala jen ať si výhru pořádně užije a pokud jí bude nikdo podezírat z podvodu, tak ať se jen pousměje a nechá to bejt. Proč se taky pořád rozčilovat.

372
Krišpínka
Reagovat

Měla to vyhrát Niky nebo Dája … =)

373
Lenka
Reagovat

…HP jsem občas odpočinkově sledovala…to co řešili byli naprostý hlouposti, ale bylo na druhou stranu zajímavý sledovat zákeřnost lidí vůči sobě navzájem…Nele jsem to přála…i kdyby ji tam měli vrátit z nějakého důvodu, tak ne proto, že byla jasná vítězka, ale proto, že bez ní by tam byla nuda a nikdo na to nekoukal a to ať je jaká je…divim se, jak některé lidi dokáže rozhodit nějaká reality show natolik, že zkoumají jak napadnout nesprávnost finálního výsledku…Nele jsem to za tu show zkrátka přála, ikdyž nebyla zrovna vzor v určitých svých charakterových rysech a asi nás bylo víc, proto vyhrála…

374
Anonymní
Reagovat

Tak vážení finále naprostá trapárna a ať mi nidko neříká, ž Nela vyhrála poctivě…to už víc věřim tomu že existje Ježíšek:-D

375
Xoxo
Reagovat

Všichni tu říkáte,jaká je Nela svině.Ale to co řekla Gavriely sedí,Nela jako jediná vynikala a dělala show.Když se řekne Hotel Paradise,většina lidí si vybaví Nelu,ať už ji rádo mělo,nebo ne.Nela byla je a bude součástí HP a popravdě,když byla vyřazena tou pičou Natálií,i alza ukápla. Myslete si co chcete,ale můj názor je,že si výhru zasloužila.
Xoxo

376
ucho
Reagovat

357) xoxo
Když tedy dovolíš, tak my si budeme myslet to, co chceme my – o Nele i o tobě.

377
Reagovat

Upříme, když řekli, že vyhrála Nela, tak jsem si řekla, to si děláte srandu.. Nela je uplná koza.. když už měla zařízené vítězství, mohla aspoň občas předstírat, že jenom nečeká na konec a že má i nějaký kladný povahový rys, aby si divák nemusel říct, že to musí být podvrh, protože někomu takovýmu by těžko někdo poslal hlasy?! Ten její ksicht mít doma, to by jí dlouho nevydrželo. S inteligencí na střední vzdělání má, ale s intelektem je v pr*eli.

378
Petra
Reagovat

PODVRH,TA FALEŠNÁ A ZLÁ NELA,KTERÝ TO SRŠÍ Z OČÍ,NEMOHLA VYHRÁT.80% JI NEMĚLO RÁDO A VYHRÁLA,PROSIM??????MAZALY KVŮLI NI DISKUZE,KOLIK NADÁVEK A NEGATIV NA NI PSALY,CO JE TO ZA HAJZLA.ZFALŠOVANÉ OD ZAČÁTKU

380
MONIKA POLYAKOVA
Reagovat

AHOJ

Přidat komentář