Panáček v reality show

Beauty and the Geek 3 (6.část)

11. Únor 2007 | napsal(a): | reality show: Beauty and the Geek

V minulém díle se z vyřazovacího kvízu opět úspěšně vrátila Jennylee a nikdo neměl z jejího příchodu větší radost než zamilovaný Nate. Tito dva tak mohou spolu strávit opět pár dní, ačkoliv jsou v rámci soutěže vlastně soupeři. O jejich vášnivém líbání už ví i ostatní soutěžící, jestlipak al epostoupí na další metu? Kamery jsou v tomto domě doslova všude.

Ve hře jsou už jen poslední tři páry, které nyní čeká jeden z posledních úkolů. Tentokrát jej ovšem budou plnit dívky i kluci dohromady, důležitá bude spolupráce týmu. Vyzkouší si přitom práci na farmě. Od štábu proto dostali pravé kovbojské oblečení, ovšem Megan s Cecille se stejně oblékly podle svého. Za každých okolností chtějí vypadat sexy, bez ohledu na dobré rady svých partnerů si vzaly nepohodlné holínky, kraťasy a bikiny.

Ihned po příjezdu na ranč začal závod s časem, všechny týmy se rozeběhly pro obálku s pokyny. Prvním úkolem bylo odnosit ze stáje pět velkých balíků sena na určené místo. Jak ovšem řekl Niels: „V televizi to vypadá, že si jen balíky hodí přes rameno a nic to není. Jenže ve skutečnosti jsou pěkně těžké.“ I ve dvojici s tím měli co dělat. Pouze Cecille nechala svého Natea odnosit všechno. Nakonec byli ovšem nejrychlejší a mohli se přesunout na druhý úkol. V něm měli podojit krávu a mlékem naplnit skleněnou láhev alespoň po vyznačenou rysku. Ani tahle manuální činnosti ale barbíně Cecille nešla pod nos, takže je bez problémů předběhli Scooter s Megan, která se kravského vemene neobávala dotknout.

V závodě se tak dostali do čela a s velkým náskokem se přesunuli na místo posledního úkolu. Ve výběhu měli postupně pochytat šest ovcí a z jejich krků sundat barevnou visačku. Megan do toho šla opravdu naplno a při chytání ovcí předvedla obětavé skoky, při nichž si do krve odřela lokty a kolena (a pak litovala, proč si raději neoblékla něco jiného). Ona a Scooter nakonec získali všech šest visaček jako první a díky celkové výhře si zajistili místo ve finále.

O druhých finalistech se rozhodne v kvízových otázkách mezi dvojicemi Nielsem s Jennylee a Nateem se Cecille. Už je tedy jisté, že zamilovaný pár bude soutěží definitivně rozdělen. Nate to také přirovnal k antické tragédii, že on a Jennylee budou stát proti sobě.

Ještě předtím na všechny po návratu do vily čekalo překvapení. Na televizní obrazovce jim štáb pustil záběry ze samotného úvodu soutěže, kdy byli ještě šprti tak nemožně oblečeni (a Nate měl ten svůj hustý vous), a nejlepší hlášky z jejich interview. Pro všechny to byl šok, jako kdyby se dívali na úplně jiné lidi, a přiznali se, jak je show změnila. Pouze Cecille tvrdila, že se nezměnila vůbec, což je bohužel naprostá pravda. Ta je tu čistě kvůli výhře 250.000 dolarů, ne jedenkrát také prohlásila, jak šprty pohrdá a že ona randí jen s bohatými muži: „Jste všichni směšní, zavolejte mi, až budete vydělávat opravdu těžký prachy.“

Vyřazovací kvíz měl jedno společné téma pro holky i pro kluky, otázky se týkaly života na venkově. Správné odpovědi najdete tradičně na konci článku:

1. Jaké zvíře vznikne křížením osla a kobyly?
2. Jaká část sedla je vyobrazena na fotografii?
3. Na baleném mase v obchodě bývá nálepka „Schváleno USDA“. Co tato zkratka znamená?
4. Skopové pochází ze kterého zvířete?
5. Kolik sekund se musí udržet jezdec na divokém býku, aby v soutěži získal bod?
6. Zadní rozsocha je částí kterého kovbojského příslušenství?
7. Která country zpěvačka je provdaná za country zpěváka Tima McGrawa?
8. Nejslavnější dobytkářská stezka v americké historii (Chisholm Trail) vedla z Texasu až do kterého státu?

Obě dívky odpověděly správně na všechny otázky, zřejmě se pečlivě učily. O všem rozhodla až poslední otázka, na kterou odpověděl špatně Niels, a znamená to, že on a Jennylee definitivně v soutěži končí. Jenže tu se přihlásila Cecille, že má důležité prohlášení. Diváci u obrazovek jistě tajně doufali, že se třeba vzdá místa v soutěži ve prospěch Jennylee. Jenže z ní vypadla tato perla: „Klidně můžete přinutit blondýnky pracovat na farmě, ale nikdy je nepřinutíte, aby se vzdaly svých bikin. A přesto jsme pracovaly tvrdě.“ Nejen, že to nedávalo žádný smysl, ale za tyto slova bylo trapně všem přítomným, jenom ne blonďaté CiCi, která se bohužel dostala do finále. Ani její partner Nate z toho očividně nebyl nadšený. Lépe by udělal, kdyby své odpovědi záměrně pokazil, aby do finále protlačil svou Jennylee. Jenže to ho nenapadlo, a proto se s ní musel rozloučit. Kuriózní situace nastala ještě při natáčení závěrečného interview, kdy Nate vylezl oknem ze svého pokoje, slezl po palmě a před objektivem kamery přispěchal Jennylee ještě naposledy na rozloučenou políbit…

Pokračování příště

videa ke stažení

Beauty and the Geek ep.6 (1.část) (YouTube)
Beauty and the Geek ep.6 (2.část) (YouTube)

související články

Beauty and the Geek 3 (5.část)
Beauty and the Geek 3 (4.část)
Beauty and the Geek 3 (3.část)
Beauty and the Geek 3 (2.část)
Beauty and the Geek 3 (1.část)

Správné odpovědi:
1. mula
2. třmen
3. Americké ministerstvo zemědělství (United States Department of Agriculture)
4. z ovce
5. osm sekund
6. jezdeckého sedla
7. Faith Hill
8. do Kansasu

Beauty and the Geek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!