Panáček v reality show

Beauty and the Geek 5 (6.část)

20. Duben 2008 | napsal(a): | reality show: Beauty and the Geek

Na konci minulého dílu Beauty and the Geek ze soutěže sice nikdo nevypadl, ale páry se měly mezi sebou dohodnout, koho z nich nominují na příští vyřazování. Padlo to na dvojici Tara a kovboj Joe, zejména kvůli nesnesitelnému náladovému Joeovu chování. Konzervativní Joe se jen těžce smiřoval se svou novou fyzickou podobou, kterou si pro něj připravil tým kadeřníků a vizážistů.

Pro Taru a Joea to ovšem neznamená ještě konec, jak se od moderátora dozvěděli, pokud kdokoliv z nich vyhraje nejbližší soutěžní úkol, budou mít imunitu a automatická nominace se anuluje. Tato informace je pochopitelně hodně povzbudila. Na šprty čekal úkol, v němž si mohli zahrát na hrdiny: stali se z nich hasiči. Nadšení je ale přešlo hned, jakmile přijeli na místo určené obvykle pro výcvik losangelských hasičů. Několikapatrová cvičná budova, z níž šlehaly plameny, nevěstila nic dobrého. Úkolem šprtů bylo v co nejkratším čase převléct se do kompletní hasičské uniformy, z auta vytáhnout požární hadici, připojit ji k hydrantu, uhasit hořící barely, vyběhnout po požárním schodišti na střechu budovy, kde měli zachránit svou partnerku, volající o pomoc. Oba potom měli seběhnout o patro níž a z okna skočit do připravené záchranné plachty. Tohoto úkolu se na doporučení lékařů nemohl zúčastnit Matt, který měl od osudného fotbalového zápasu zlomenou klíční kost. Ale zaskočit za něj mohla jeho partnerka Leticia, role se tak obrátily, Matt na střeše úpěnlivě volal o pomoc a Leticia si zahrála na chrabrého hasiče. Sice se na to hodně těšila, ale až příliš dlouho se zdržela s připojováním těžkého ventilu k hydrantu, což bylo nad její síly. Joe měl zase hrůzu z běhu po požárním schodišti (nemá totiž zrovna ideální postavu sportovce), ale hrozba vyřazení ze hry ho hnala dopředu tak, že hned ustanovil nový časový rekord, který ostatní kluci jen těžko překonávali. Vítězem se ale stal Tommy, který svou Amandu zachránil z plamenů za 3:22 minuty.

Soutěž pro dívky je měla otestovat z matematiky, žádné složité kvadratické rovnice ale k tomu nakonec nepotřebovaly. Úkol probíhal na skládce, kde měly z obrovské hromady zapáchajících odpadků vybrat recyklovatelný materiál. Každá hliníková plechovka měla hodnotu 3 centy, PET láhev 7 centů a skleněná láhev 10 centů. Vyhrát mohla ta dívka, která jako první nashromaždila přesně 5 dolarů. Stačilo tak jen překonat dávivý reflex z nechutného odpadu a umět dobře sčítat. Některé dívky se snažily na štáb vyzrát a když si myslely, že mají potřebných 5 dolarů, soutěž zastavily a moderátor musel jejich láhve přepočítat. Pochopitelně nebyly ani zdaleka blízko požadované částce, soutěž neustálým zastavováním zbytečně prodlužovaly. Trefila se jedině Kristina a získala tak pro sebe a Jasona imunitu.

Joe a Tara tak zůstali automaticky nominovaní do kvízu a k nim přibyli ještě Greg a Randi. Gay Greg se sice na vyřazení dostal nezaslouženě, spíš to bylo kvůli černošce Randi, která je často hodně protivná a vulgární, neustále vyhledává hádky a naposledy s tak v domě pohádala s Joem, který se neudržel a plivnul jí pod nohy. Vyřazovací kvíz tak měl rozhodnout, kdo z těchto dvou rivalů v domě zůstaně a kdo se bude balit. Otázky kvízu se samozřejmě týkaly matematiky a hrdinství:

1) Pokud se Lindsey Lohan zapíše na odvykací léčbu třikrát ročně po dobu 4 let, kolikrát tam bude celkem?
2) Kdo prohlásil „Odvaha je jít od neúspěchu k neúspěchu, ale neztrácet přitom nadšení“. Thomas Edison, Winston Churchill anebo John Woodan?
3) Když odečtete věk, od kterého je možné v USA jít k volbám, a věk, od kterého vám mohou nalít alkohol, jaké číslo dostanete?
4) Jmenujte tři představitele Jamese Bonda a tři filmy, ve kterých hráli
5) Kdo hrál Tonyho Soprana v kultovním televizním seriálu Sopranovi?

Až na otázku s Jamesem Bondem dvojice TaraJoe nezaváhala, kvíz oba vyhráli a ze soutěže se tak museli rozloučit Greg a Randi.

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody Beauty and the Geek ke stažení

související články

Beauty and the Geek 5 (5.část)
Beauty and the Geek 5 (4.část)
Beauty and the Geek 5 (3.část)
Beauty and the Geek 5 (2.část)
Beauty and the Geek 5 (1.část)

Správné odpovědi:

1) Dvanáctkrát
2) Winston Churchill
3) 21 let a 18 let, takže rozdíl je 3 roky
4) Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan a Daniel Craig. Filmů bylo hodně, tak např. Dr.No, V tajné službě Jejího Veličenstva, Žít a nechat zemřít, Dech života, Zlaté oko a Casino Royale
5) James Gandolfini

Beauty and the Geek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!