Panáček v reality show

Beauty and the Geek 3 (2.část)

13. Leden 2007 | napsal(a): | reality show: Beauty and the Geek

V prvním díle se z „horkého křesla“ úspěšně do hry vrátili Sheree a Piao. Ostatní soutěžící mohli jejich soupěření s kvízovými otázkami sledovat v jiné části domu prostřednictvím televizní obrazovky. Dívky si tak uvědomily, že Sheree bude asi velkou překážkou na jejich vlastní cestě za výhrou 250.000 dolarů. Postupně se tak vytvořily dvě aliance, kdy na jedné straně stálo při sobě pět blondýnek proti dvěma brunetkám (Sheree a Andree).

Blonďaté dračice Megan (modelka z Playboye) a Cecille
(modelka předvádějící hlavně bikiny) se toho večera rozhodly „zaútočit“ na Scootera a zatáhly ho k sobě do pokoje. Tam se po tom nebohém chudákovi začaly smilně plazit! Ten se s nimi ale odmítal líbat, protože v rohu pokoje vše pečlivě natáčela kamera pro noční vidění (asi nechtěl, aby se pak toto video prodávalo přes internet jako to s Paris Hilton). Cecille se sice pokoušela kameru přikrýt ručníkem, ale při tomto manévru uklouzla a zřítila se na zem s takovým rachotem, že se hned seběhli všichni ostatní obyvatelé vily. A ráno tak bylo hned o čem povídat.

Ale dost zábavy, přichází moderátor Mike Richards se zadáním dalšího úkolu. Dívky se tentokrát dozví něco o aeronautice,
a protože málokterá z nich toto slovo znala, raději hned doplnil, že musí nastudovat obsáhlé materiály o letectví a výpravách do vesmíru. (Megan:„O letadlech toho moc nevím, ale zato jsem členkou klubu sexu v oblacích…“) Kluci zase obdrželi hrst dívčích časopisů, aby se naučili porozumět ženám.

Na druhý den mládence čekala místnost s malířskými stojany
a moderátor jim oznámil, že jejich úkolem bude během 20 minut naskicovat obraz. Vzápětí na to vstoupila modelka Sophia, svlékla župan a stála před nimi úplně nahá. Zaskočení kluci pak několik minut jen zírali na její velká ňadra. Čas však běžel, modelka zaujala pózu, a aby se nenudila, začala povídat.

Vyprávěla o jejím oblíbeném filmu, o jejích pejscích, její oblíbené barvě atd. Neustále se přitom hýbala, takže třeba Drew měl sto chutí jí říct, ať zmlkne, jinak ji nikdy nenakreslí. Po celou tu dobu kameramani snímali modelku tak, aby to náhodou diváky u obrazovek nepohoršovalo (holt americká cenzura). Co je ovšem hodně nepochopitelné, televizní technici digitálně zamazali i záběry na nakreslené (!) poprsí na jednotlivých výkresech…
Po dvaceti minutách se na hotové díla přišel podívat moderátor – a prozradil, že to vlastně nebylo vše. Jejich pravým úkolem bylo poslouchat, co modelka říkala. Následovaly kvízové otázky (např.jaké bylo její jméno), na které dokázal správně odpovědět jedině Mario a získal tak imunitu.

Všichni mladíci se pak mohli pochlubit s jejich výtvory svým partnerkám. Nejvíc to slíznul Piao, který namaloval hodně avantgardní obraz: jedno obrovské prso a kolem něj čtyři malé mužské postavičky. Sheree mu hned od plic vynadala, že si stejně jako všichni muži na ženách všímá jen jejich vnad a ne toho, co ve skutečnosti říkají.

Dívky mají ale svůj úkol teprve před sebou. V kalifornském Muzeu letectví a kosmonautiky si vyzkoušejí role průvodkyně skutečných návštěvníků.
Ke každé skupině se navíc připojí kurátor výstavy Ken Phillips, který ohodnotí kvalitu jejich výkladu. Chudák, nestačil se divit. Například u exponátu nazvaného Bell X-1 (letounu, v němž slavný testovací pilot Chuck Yeager poprvé překonal rychlost zvuku) Cecille suverénně ukázala na vedle stojící policejní helikoptéru se slovy, že se používala v seriálu MASH. U popisky „letoun bratří Wrightů“ zase Jennylee ukázala na stíhačku F-20. Svoji slabší chvilku si vybrala i Sheree, která místo malé družice Sputniku 1 ukázala na téměř čtyřmetrový satelit. Podle hodnocení kurátora si ale nejlépe vedla Nadia, takže spolu s Mariem vyhráli obě soutěže.

To jim tedy dává možnost nominovat oba páry na vyřazovací kvíz.
Nadia se nechtěla rozloučit se svýma kámoškama (čti blondýnkama) a nominovala obě brunetky. Kvízové otázky u oblasti letectví a kosmonautiky si tedy vyzkoušejí Sheree a misska Andrea, jejich partneři, Piao a Matt, se pak budou zase potýkat s oblíbenými tématy dívčích rozhovorů. Správné odpovědi najdete tradičně na konci článku:

1. Jak se jmenovalo letadlo, v němž Charles Lindberg přeletěl Atlantik?
2. Co znamená zkratka NASA?
3. Ve kterém americkém státě je umístěno Johnsonovo vesmírné středisko?
4. Jak se jmenoval druhý člověk, který vstoupil na povrch Měsíce?

Dívky naprosto excelovaly, nezaváhaly ani jednou, stav je 2:2, nyní jsou na řadě kluci se svými otázkami:

5. Když dívky požádají v kosmetickém salónu o nanesení podkladového laku a vrchního laku, o jaký zákrok se jedná?
6. Jak pojmenovali Brad Pitt a Angelina Jolie svoji dcerku?
7. Když se dívky baví o pojmech clutch a hobo, který módní doplněk mají na mysli?
8. Michael Koors je známý kadeřník, módní návrhář, návrhář interiérů nebo skladatel?

Jediná Piaova špatná odpověď rozhodla, že on a Sheree se musejí se soutěží rozloučit a okamžitě opustit vilu. V jejich závěrečném rozhovoru se štábem se ukázalo, že to v této dvojici moc neklapalo, ani nebyli schopni si při učení navzájem pomáhat.

Pokračování příště

videa ke stažení

Úvodní znělka s hudbou Pet Shop Boys (YouTube)

související články

Beauty and the Geek 3 (1.část)

Správné odpovědi:
1. Spirit of St. Luis
2. National Aeronautics and Space Administration (Národní úřad pro letectví a vesmír)
3. v Texasu
4. Buzz Aldren

5. manikúru
6. Shiloh
7. značkové kabelky
8. módní návrhář

Beauty and the Geek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
donAntonio
Reagovat

Kreslení aktu na YouTube. Američané rozmazávají v TV prsa i na skicách… :-)

Reagovat

Tak další skvělá rekapitulace od TK za námi a čím dál více by mě zajímalo, jak by tato reality show vypadala v české podobě. Třeba se i jednou dočkáme, i když jak jsem psal již pod první rekapitulaci, jsem v tomto více než skeptický.

3
RadstaR
Reagovat

Peknej rekap, cloveku se chce pri tom cteni az brecet, ze nemam moznost to videt :(

Přidat komentář